Feedback
9,5

KBC Scharnegoutum

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.kbc-scharnegoutum.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van KBC Scharnegoutum
Het plannen en inrichten van een nieuwe keuken of badkamer is voor u geen dagelijks werk. Daarom nemen de adviseurs van KBC Scharnegoutum het object van A tot Z met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

KBC uw inspiratiebron voor keukens en badkamers.

Laat u door KBC ontzorgen...
1. Wij onthalen u nog echt als klant.
2. Wij nemen rustig alle tijd voor u.
3. Wij begeleiden u persoonlijk bij uw keuken of badkamerplannen.
4. Wij dringen u niets op.
5. Wij helpen u deskundig, behulpzaam en eerlijk.
6. Wij geven u vergaande service voor, tijdens en lang na uw aankoop.
7. Vanuit ons vertrouwen in onze klanten, vragen wij geen aanbetaling.

Kom langs in onze 1600 m2 keuken en badkamershowroom
Ervaringen
Er zijn 84 ervaringen over KBC Scharnegoutum. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren63 ervaringen
4 sterren15 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen
“Heel tevreden”
Door Fam. Nieuwenhuis op zondag 28 apr 2024 24
KBC heeft een kast in onze keuken (van 17 jaar oud) hersteld en de afzuigkap vervangen. Alles past mooi, de kast is als nieuw. We zijn heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken en badkamer”
Door Zuijdam Andre op dinsdag 9 apr 2024 24
Prachtig, doordacht ontwerp. Zeer vriendelijk zowel in showroom als de monteurs.
FOTO VAN ZUIJDAM ANDRE
+ Toon extra foto van Zuijdam Andre
+ Toon extra foto van Zuijdam Andre
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst klantvriendelijk”
Door Ron en Eddy Plas....Sneek op dinsdag 5 mrt 2024 24
Wat een fijn bedrijf. Hebben een nieuwe badkamer laten installeren en zijn ontzettend blij met het resultaat. Ze hebben goed meegedacht, zijn uiterst klantvriendelijk en alles wordt door vakmensen geïnstalleerd. Er waren een paar "hobbels" te nemen, die uiterst vakkundig zijn opgelost. Kunnen iedereen die aan een nieuwe badkamer denkt KBC aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door D. de Boer op zondag 3 mrt 2024 24
Folie op fronten van keukenlades/-kastjes liet los 4 á 5 jaar na aankoop van een nieuwe keuken bij KBC. Na overleg met KBC is er besloten om alle fronten kosteloos te vervangen. Dit alles is binnen een maand na melding gerealiseerd. Een geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de nieuwe badkamer”
Door Matheus en Marijke Posthumus op maandag 29 jan 2024 24
Er wordt meegedacht; men legt er eer in om een kwaliteitsproduct neer te zetten!
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Dennis & Manon op donderdag 25 jan 2024 24
Recent hebben wij een badkamer laten plaatsen door KBC Scharnegoutum en de gehele ervaring van begin tot eind was buitengewoon positief. Vanaf het allereerste contact in de winkel tot aan het voltooien van de installatie, hebben we niets dan lof voor het team van KBC. Het contact in de winkel was zeer aangenaam en informatief. Het personeel was deskundig en nam de tijd om naar onze wensen te luisteren en suggesties te doen op basis van hun expertise. Ze gaven ons het vertrouwen dat we met professionals te maken hadden. Kortom, we kunnen KBC Scharnegoutum van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor badkamerrenovaties. Het volledige ontzorgen, de professionele aanpak en de uitstekende communicatie maken KBC een topkeuze voor iedereen die zijn badkamer in goede handen wil hebben. In één woord: super!
FOTO VAN DENNIS & MANON
+ Toon extra foto van Dennis & Manon
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige stukje vakwerk”
Door Henne en Henriëtte Smeding op dinsdag 19 dec 2023 23
Sinds vorige week zijn wij de trotse eigenaren van een schitterende sneeuwwitte showroomkeuken. Van eerste gesprek met Lammert tot 'strakke' planning van Richard en uitvoering door verschillende medewerkers is alles prima verlopen. We hadden fijne mensen over (en zelfs onder) de vloer. De keuken is mooi 'inpasbaar' gemaakt voor onze woning. Soms moest er ter plekke iets aangepast, maar dat werd dan in no-time geregeld. Fijn zoals er door alle betrokkenen met je meegedacht wordt. Dank voor dit prachtige stukje vakwerk!
FOTO VAN HENNE EN HENRIËTTE SMEDING
+ Toon extra foto van Henne en Henriëtte Smeding
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Reijnders op zondag 26 nov 2023 23
Er is een prachtige badkamer met stoomcabine en sunshower geïnstalleerd. Alle werknemers, van verkoper, installateur, monteurs tot aan tegelzetter, zijn stuk voor stuk op hun vakgebied zeer gedreven en deskundig. 4 weken verbouwing leek een eeuwigheid te duren, maar is elke minuut de moeite waard geweest. Bedankt KBC.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijn en vertrouwd familiebedrijf”
Door Vellinga op vrijdag 10 nov 2023 23
Afspraak gemaakt met Dhr. H Veenstra en na een oriënterend gesprek, een 3D ontwerp laten maken. Het ontwerp was zeer realistisch en geeft een duidelijke indruk van het te behalen eindresultaat. De uitvoering van de werkzaamheden: kundig en plezierig, ambachtelijk met oog voor detail. Er werd zorgvuldig en netjes gewerkt. Alles verliep op schema en was goed georganiseerd. Het eindresultaat was boven verwachting. Een fijn en vertrouwd familiebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Familie Salverda op woensdag 21 jun 2023 23
Advies vooraf was prima en helpend. Er is goed geluisterd naar onze wensen.
De uitvoering van de werkzaamheden: plezierig, ambachtelijk met oog voor detail. Er werd zorgvuldig en netjes gewerkt. Alles verliep op schema en was goed georganiseerd. Het voelde heel plezierig om zo volledig ontzorgd te zijn. Hulde aan al het betrokken personeel!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Plantinga op woensdag 10 mei 2023 23
Zeer tevreden met onze nieuwe badkamer. Afspraak gemaakt en onze wensen verteld waarna er een super mooi en praktisch ontwerp volgde. Van een lege kale ruimte tot een riante badkamer. De planning verliep soepel, goede communicatie tussen de werkmannen om de werkzaamheden af te stemmen. De werkmannen hebben vakwerk geleverd, wij zijn erg blij en genieten nu van onze nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met nieuwe keuken en badkamer”
Door Jeannette Zwaan op dinsdag 7 mrt 2023 23
Badkamer: Mijn badkamer is prachtig geworden! Duidelijke planning, alle werkmannen goed op elkaar afgestemd, keurig werk geleverd. De samenwerking met KBC en de heldere communicatie en flexibele opstelling waren ook superfijn. Alles ging in goed overleg met mij. Hulp bij het ontwerpen ook helemaal top.

Keuken: Kbc heeft in mijn huis een prachtige keuken gerealiseerd. Goede begeleiding en communicatie vanaf ontwerp tot aflevering. Flexibel, meedenkend en klantgericht. Ik ben erg tevreden.
REACTIE VAN JEANNETTE ZWAAN
De keuken
REACTIE VAN JEANNETTE ZWAAN
De badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken en een prettig ervaring”
Door Familie Santing op zondag 26 feb 2023 23
We hebben bij KBC een fantastische showroomkeuken gekocht, de Snaidero Ola. Er is goed meegedacht om deze keuken in onze keukenruimte te kunnen plaatsen, het kookeiland waar geen ruimte voor was, is veranderd in twee wandkasten, met een nieuw blad er op. Na plaatsing waren er nog een paar aandachtspuntjes, die zijn goed opgepakt. Zowel de verkoper als de de keukenmonteurs hebben wij als zeer kundig en plezierig ervaren. Conclusie: mooie keuken, prettige ervaring en dus .... tevreden klanten!
FOTO VAN FAMILIE SANTING
+ Toon extra foto van Familie Santing
+ Toon extra foto van Familie Santing
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat was boven verwachting”
Door Carla Terpstra op dinsdag 14 feb 2023 23
Ne een zeer prettig gesprek met Gerrit Scheepvaart, besloten wij om onze toekomstige nieuwe badkamer door KBC te laten realiseren. De wensen die wij hadden, werden door Gerrit Scheepvaart perfect meegenomen in zijn tekening. Van begin tot de uitvoering zijn wij daarom ook zeer tevreden. Het eindresultaat was boven verwachting. 2 duimen omhoog.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over het eindresultaat”
Door fam. Louwsma op dinsdag 3 jan 2023 23
Tijdens een oriënterend gesprek met Hans hebben wij onze wensen uitgesproken voor een nieuwe keuken. Er werd goed naar ons geluisterd en met ons mee gedacht. De schets op papier zorgde al voor een goede eerste indruk. Vanuit deze indruk zijn we vol vertrouwen het verdere traject aangegaan. Er wordt alle tijd voor je genomen en ook oprecht geadviseerd. Het plaatsen van de keuken is ook prima verlopen, we zijn erg tevreden over het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door GR Schraa op maandag 28 nov 2022 22
KBC heeft ons goed begeleid in de aanschaf van een nieuwe keuken. Ze geven goed advies, denken mee in alle opzichten en zorgen ervoor dat de ruimte netjes wordt aangepast en de keuken vakkundig wordt geïnstalleerd. Het resultaat is zeer naar tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de prachtige keuken”
Door Ymie Terwisscha van Scheltinga op maandag 14 nov 2022 22
Eind augustus heeft KBC een keuken bij ons geplaatst. De planning was mooi afgestemd (voorbereiding, elektra, plaatsen). Wij hadden zelf de oude keuken eruit gehaald en de rest aan KBC over gelaten. Tijdens het plaatsen van de keuken bleek de aangebrachte koof niet goed op zijn plek te zitten en daarnaast waren er nog een aantal kleine dingetjes, hiervoor is later iemand geweest welke dit keurig heeft opgelost. Ook had de aanbevolen afzuigkap in ons situatie teveel herrie. Hier heeft KBC eerst vanuit de leverancier iemand voor langs gestuurd, de afzuigkap was in orde maar heeft idd veel lawaai. (In de showroom hoor je de afzuigkap zonder koolstoffilter, dit geeft een vertekend beeld). Wederom contact gehad met KBC en de afzuigkap is kosteloos omgeruild met een stiller model. We zijn heel blij met deze service. We genieten elke dag van de mooie keuken. (waarom geen 5 sterren, omdat we nadat we de probleempunten hadden aangekaart zelf steeds het initiatief moesten nemen om tot een oplossing te komen). Intussen ook een demonstratie bij KBC bijgewoond over het gebruik van de stoomoven, dit was ook erg leuk en leerzaam, dit is wat mij betreft wel een pluspunt (er waren veel mensen die wel een stoomoven hadden aangeschaft maar er nog geen gebruik van hadden gemaakt, onbekend hoe dit moet/kan). Kortom, alle probleempunten zijn keurig opgelost, en we zijn blij met de prachtige kwalitatieve keuken.
FOTO VAN YMIE TERWISSCHA VAN SCHELTINGA
+ Toon extra foto van Ymie Terwisscha van Scheltinga
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Wouter en Anna op zaterdag 24 sep 2022 22
Het hele traject van samenstellen tot leveren hebben wij als positief ervaren. Samen met Lammert hebben we meerdere samenstellingen uitgetekend om uiteindelijk tot de juiste keuken te komen. Dit bedrijf neemt alle tijd voor je! Nadat de keuken geplaatst was waren er een paar kleine aandachtspuntjes, dit is goed opgepakt.
FOTO VAN WOUTER EN ANNA
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Elly de Groot op dinsdag 23 aug 2022 22
Onze ervaring met KBC is excellent te noemen. Door de extreme drukte van de uitvoerders hebben wij het plaatsen van de keuken een aantal maanden moeten uitstellen. Er zijn door KBC hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.
Wij hebben via KBC de keuken laten plaatsen. De aannemer en het personeel van KBC zijn kundig en meedenkend en service gericht. Hetzelfde geldt voor de stucadoor, extreem netjes in de afwerking van de muren en plafond. Helemaal niets op aan te merken! Na het plaatsen van de keuken bleek de koelkast veel lawaai te maken. KBC nam zelf de moeite om hiervoor bij ons langs te komen, nam onze "klacht" serieus op en heeft deze dan ook voor ons op een adequate manier opgelost. Voor ons is KBC een fijn meedenkend en vooral een service gericht bedrijf...top!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Fam Sybrandy op maandag 18 jul 2022 22
In juni is bij ons een keuken geplaatst, wij zijn zeer tevreden met de manier waarop er met ons gecommuniceerd is. De stukadoor (Silvius Sneek), de instalateur (Ivar Bosma) en de plaatsing van de keuken (Arnold Hoekstra) allemaal in opdracht van KBC, was prima op elkaar afgestemd. We moesten even wachten op de afzuigkap, maar ook die is vrij snel geplaatst. Dik tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN FAM SYBRANDY
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam.vd Werf op vrijdag 8 jul 2022 22
We zijn goed geholpen, eerlijk advies, goede service, we zijn tevreden met de keuken die we hebben uitgezocht.
REACTIE VAN FAM.VD WERF
Keuken is geplaatst door klusbedrijf Hoekstra Joure, vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content met het resultaat”
Door Harm de Boer op zaterdag 21 mei 2022 22
Derk heeft alles voor ons op papier gezet en geadviseerd welke materialen we konden gebruiken uit onze wensenlijst. Top. De uitvoerende mannen met name Marten en tegelzetter Edwin hebben er een plaatje van gemaakt. Alles is volgens plan uit gevoerd, en was er een probleem dan werd dat vakkundig op gelost. Na oplevering waren er nog 2 kleine dingen die verholpen moest worden maar dan is ook alles af. Wij zijn zeer content met het resultaat en hoe het proces van begin tot het eind verlopen is.
FOTO VAN HARM DE BOER
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Marjolein op dinsdag 23 nov 2021 21
Onze badkamers zijn heel mooi geworden! KBC heeft geweldige kwaliteit en perfecte service geleverd. En snel in het beantwoorden van vragen, bedenken van oplossingen en organiseren van mankracht. De tegelzetters en monteurs hebben ook supergoed meegedacht en geadviseerd. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pieter Dijkstra op dinsdag 16 nov 2021 21
Zeer tevreden over onze nieuwe badkamer. De uitvoering door de mannen en ook hun onderlinge samenwerking ging uitstekend. Hoge kwaliteit materialen en zeer professioneel uitgevoerd.
FOTO VAN PIETER DIJKSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door Fam Overwijk op zondag 7 nov 2021 21
Zeer tevreden met de nieuwe badkamer. En met al de mensen die bij ons aan het werk waren. In het bijzonder Stefan die alles coordineerde en mee dacht. Alles op tijd binnen en alles in de tijd gedaan wat aan gegeven was. Wij hadden zelf de badkamer al gestript en aan en afvoer gedaan. De timmerman kon gelijk beginnen met plafond en wanden. Alles volgens afspraak. In 1 woord geweldig.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer is een succes”
Door John B op zondag 3 okt 2021 21
Juni 2021 op advies van vrienden een nieuwe badkamer besteld bij KBC. In overleg met de adviseur Derk Verhoeven hebben wij een passende badkamer opgesteld die aansloot bij onze wensen, ideeen en budget. Dit was een heel fijn process en Derk geeft je diversen keuzes. Het team van KBC (project manager, installateur, tegelzetter en de voorman) zeer keurig team wat uitermate netjes werkt! Diversen punten zijn tussendoor met ons besproken en ook hier in overleg aangepast naar de realiteit. Erg fijn dat het montage team zo flexibel is. Na ruim 2 weken was de badkamer overgedragen en 1 opvolg puntje was binnen 48 uur opgelost. Wij voelen ons bij KBC echt een klant bij het gehele team. Badkamer is z'n succes dat we binnenkort ook de wc beneden laten doen door KBC. Groet uit Akkrum
FOTO VAN JOHN B
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Mw Hoekstra op zondag 3 okt 2021 21
Na een negatieve zoektocht op een aanvulling van de keuken in een huurwoning, een afspraak bij KBC gemaakt. Na een uur al een oplossing en een prijsopgaaf die positief verraste! Na opmeten en plaatsen alleen maar positieve ervaring. Geweldig. Service wordt hier echt! gegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Top gedaan”
Door Margreet Meertens op dinsdag 14 sep 2021 21
Heel blij met onze nieuwe badkamer. Top gedaan. Alles uitbesteed aan kbc.
FOTO VAN MARGREET MEERTENS
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door L. Boonstra op vrijdag 25 jun 2021 21
Keukenkraan was defect, 2 dagen later al nieuw onderdeel ontvangen.
Wat een geweldige service, echt supersnel opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door M vd Velde op donderdag 15 apr 2021 21
Omdat onze badkamer 30 jaar oud was, vloertegels los lieten, Velux dakraam vervangen moest worden en we nog steeds in het bad moesten douchen, werd het tijd voor vernieuwing. Omdat we nooit negatieve berichten over KBC hebben gehoord gingen we daar heen. De verkoper/ontwerpen was zeer kundig, meedenkend en behulpzaam, ook wat de kosten betreft. De kracht van KBC is dat zij het totale plaatje kunnen verzorgen, dus ook een dakraam kundig vervangen. We hadden zo'n goed gevoel dat we nergens anders meer zijn gaan kijken.
Zelf hebben we de keuze gemaakt om alles te demonteren en het sloopwerk te doen zo ook om overal bescherming van muren en trap aan te brengen. Voor ons project is er een projectleider, deze komt altijd nog na te meten en overleggen. Keurig een planning ontvangen van welke dagen men komt en wat gaat doen. De monteur, installateur en tegelzetter waren echte vakmensen! Men is in je badkamer bezig of is het hun eigen huis, ze willen er echt iets moois van maken. En dat hebben ze voor elkaar gekregen. Dakraam, leidingen, verlichting, plafon, centrale afzuiging etc. niks is een probleem. Tevens is het top dat je in deze tijd iemand vertrouwd in je huis kan achterlaten terwijl koffie en wat lekkers in de koelkast staat omdat je als bewoners een dagje niet thuis bent. Ondanks de verbouwing 3 gezellige weken beleefd zonder stress met vakkundige top klussers. Super bedankt mensen van KBC!!!
FOTO VAN M VD VELDE
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met resultaat”
Door Japke Veenstra op dinsdag 13 apr 2021 21
KBC heeft onze nieuwe badkamer aangelegd; het zijn vakmensen, van plan tot uitvoering. Ze zijn grondig en streven naar kwaliteit. En we zijn dan ook heel blij met het eindresultaat!
FOTO VAN JAPKE VEENSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Eveline van Kooten op donderdag 11 mrt 2021 21
Zeer goede ervaring vanaf de afspraak in de showroom met Derk Verhoeven tot de afwerking van de badkamer. We hebben een kleine badkamer en wilden graag een toilet boven. Derk voelde ons goed aan en heeft onze ideeën heel mooi verwerkt in het ontwerp. Wij hebben alles uitbesteed aan KBC vanaf demontage tot aan de laatste puntjes. Alleen maar lof voor alle medewerkers! Het uiteindelijke resultaat was nog mooier dan verwacht. Een aanrader voor iedereen.
FOTO VAN EVELINE VAN KOOTEN
+ Toon extra foto van Eveline van Kooten
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marco Iwan Slump op maandag 8 mrt 2021 21
Onze nieuwe keuken werd keurig op afgesproken tijd geleverd. Daarna vlot en zeer deskundig gemonteerd. Wij raden KBC dan ook zeker aan. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Wim & Annemarie op zondag 24 jan 2021 21
Heel tevreden met onze keuken en badkamers voor onze nieuwbouwwoning. Goed advies en nette levering. Ook informatie proces over opvolging tav naleveren heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Jorritsma op woensdag 21 okt 2020 20
Wat begon met een ontwerp voor een nieuwe 'simpele' L-vormige keuken is uitgemond in een complete verbouwing van de keukenruimte en benedenverdieping. Een nieuwe PVC vloer beneden, een nieuwe tussenwand met prachtige schuifdeuren, een verlaagd plafond met spotjes, een kastenwand en natuurlijk een geheel nieuwe keuken. Niet in de standaard L-vorm die we eerst zelf in gedachten hadden maar met een kookeiland inclusief bargedeelte. Iets wat we stiekem altijd graag wilden maar niet dachten dat mogelijk was. Dat dat echter prima haalbaar was bleek uit het prachtige ontwerp van Hans Veenstra, dat eigenlijk gelijk 'spot on' was. Na akkoord begin dit jaar begon het wachten, want ook bij KBC is het druk. Na de bouwvak ging men los en in een week of 4 tijd is onze benedenverdieping omgetoverd van een landelijk, ietwat bedaagd thema tot een strak en zeer modern eindresultaat. Het was een behoorlijk project, met veel verschillende partijen en natuurlijk gaan er dan wel eens wat dingetjes niet gelijk 100%. Maar alles is snel opgepakt en opgelost, het contact met projectleider Arnold via WhatsApp was eveneens prima en de diverse medewerkers bij ons thuis zoals monteur Pieter waren zeer vakkundig. Alleen al het feit dat je als klant één aanspreekpunt hebt werkt gewoon ideaal. Ook toen ik last-minute had bedacht het schilderwerk toch maar niet zelf te gaan doen heeft Arnold nog snel een vakkundige schilder weten te regelen, waarvoor dank! Het eindresultaat is mooier dan we hadden durven hopen. Zoals we recent hier zeiden: "Het is net alsof we een nieuw huis hebben gekocht". Mocht de badkamer tzt. ook aan de beurt komen, dan weten we alvast waar we moeten zijn. Gewoon een zeer goed, nuchter en vakkundig Fries bedrijf. KBC Scharnegoutum: een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm goed bevallen”
Door Kooij op dinsdag 20 okt 2020 20
We hebben onlangs bij KBC een nieuwe badkamer en keuken gekocht. We zijn erg goed geadviseerd bij de keuze, met oog voor detail. Tijdens de verbouwing van de badkamer kwam er een fikse lekkage aan het licht. Dit is door vakkundige medewerkers van KBC perfect opgepakt en opgelost. Het resultaat van zowel de keuken als de badkamer is ''bjusterbaarlik prachtich''.
Reactie of foto toevoegen
“KBC Scharnegoutum”
Door Fam. Stam op dinsdag 26 mei 2020 20
We kwamen binnen bij KBC met een plan, maar al snel ging dat plan de prullenbak in, omdat Hans goed luisterde, keek naar de foto's van ons huis en met een origineel en prachtig plan kwam. Na het timmerwerk en het mooie stucwerk door Damstra stucadoors werd met de grootste nauwkeurigheid de keuken geplaatst. Het installatie werk tot grote tevredenheid uitgevoerd door Minnesma. De keuken is nog mooier geworden dan de 3d tekeningen konden vermoeden. Aanpassingen werden door KBC gelijk opgepakt, de mannen werkten heel netjes, de communicatie was snel en duidelijk. Alle afspraken zijn nagekomen, maar de persoonlijke en duidelijke aanpak/planning is een groot compliment waard. Wij zijn meer dan tevreden met het eindresultaat, de foto's zeggen alles.
FOTO VAN FAM. STAM
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door Andre Wijnhorst op vrijdag 10 apr 2020 20
Onze ervaring met KBC Scharnegoutum is bijzonder positief. Zowel de verkoop, de offerte, het inmeten, de technische voorbereiding en uiteindelijk de plaatsing van onze keuken is volgens plan verlopen en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Een speciaal compliment voor Johan, een zeer vakkundige medewerker die de keuken top heeft afgeleverd!
FOTO VAN ELS WIJNHORST
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie Rijpkema op maandag 24 feb 2020 20
We hebben een keuken gekocht bij KBC en we zijn dik tevreden, ze hebben echt waar gemaakt wat er tijdens de gesprekken besproken was. De montage verliep goed en alles was op tijd . Echt een aanrader. Bedankt voor jullie service!
Reactie of foto toevoegen
“Zat veel tegen”
Door M. Meijer op maandag 24 feb 2020 20
Onze badkamer is vorig jaar door KBC geheel opnieuw aangelegd. Hierbij heeft alles tegen gezeten wat maar tegen kon zitten. Vooral door de timmerman van KBC is het geheel nog in goede banen geleid. Het grootste probleem echter waren de afspraken. Als je met KBC in zee gaat laat alles vastleggen op een manier die voor beide partijen duidelijk is. Anders kom je voor vervelende verrassingen te staan. En als er veranderingen plaatsvinden moet je deze weer expliciet vastleggen. Niet alleen telefonisch! We hebben een mooie badkamer maar ook een teleurgesteld gevoel..... Een 4 zou mijn cijfer zijn voor het gedoe er omheen en een 7,5 voor het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Schitterend werk”
Door Mart Mojet op zondag 19 jan 2020 20
We hebben in het verleden al eens een wastafel laten vervangen in de slaapkamer. Dat was keurig werk, daarom zijn we met KBC verder gegaan met de badkamer. Ze namen alle tijd voor ons bij het uitzoeken (wij kiezen niet zo makkelijk) en de uitvoering was prima. Alles pakte uit, zoals we het hadden gedacht en binnen de geplande tijd. Vooral het tegelwerk is schitterend geworden. Nu gaan we verder met KBC voor een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Supermooi”
Door J&F op zondag 19 jan 2020 20
Onze badkamer was toe aan een renovatie. Omdat de keuken in 2016 geplaatst door KBC ook zo prima was verlopen, weer uitgekomen bij KBC. Planning, levering en plaatsing beide keren precies volgens afspraak. Bovendien hele fijne, betrokken vakmensen die je over de vloer krijgt, en dat is heel wat waard. De badkamer en ook keuken zijn supermooi geworden en we genieten er elke dag van!
Reactie of foto toevoegen
“Mooier dan verwacht”
Door Marja op dinsdag 7 jan 2020 20
Er is door KBC een nieuwe keuken geplaatst. Het eindresultaat is nog mooier geworden dan we hadden verwacht! Lammert Kort als adviseur was heel prettig, er werd door Lammert en zijn collega's alle tijd genomen om het hele proces van A tot Z te begeleiden. Een laatste check vond plaats voor plaatsing om de puntjes op de i te zetten. Misschien als tip om na ingebruikname van de keuken ook een opleveringscheck te doen.
FOTO VAN MARJA
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Sympathiek bedrijf”
Door Bergsma op maandag 16 dec 2019 19
Vorig jaar had ik een showroomkeuken gekocht in Duitsland met een Quooker Flex kraan. Nu ik de Quooker kraan wilde installeren ontbraken er een aantal belangrijke onderdelen. Via Hans Veenstra kreeg ik de tip om Quooker te contacten en het probleem voor te leggen en dat Quooker de service op een hoog niveau heeft staan. Mocht ik er niet uitkomen, dan zou hij dit voor mij oppakken. Bleek een gouden tip. Gratis verzending, gratis onderdelen en binnen een werkdag wordt dit bezorgd. Al vaker heb ik dit bedrijf in Scharnegoutum leren kennen als een sympathiek en eerlijk bedrijf. (aanschaf keuken vorige woning, installatie badkamer via Friso/KBC)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Fam.t.Wolthuizen op zondag 8 dec 2019 19
Wij hadden al goede ervaringen met KBC keukens. Dus toen wij onze keuken gingen vernieuwen hoefden we niet lang na te denken en zijn gelijk weer naar KBC keukens gegaan. We hebben een mooie keuken uitgezocht en die is precies naar onze wens geplaatst. De monteur is ook zeer vakkundig.
FOTO VAN FAM.T,WOLTHUIZEN
REACTIE VAN ARNOLD HOEKSTRA
Wij van KBC hopen dat u nog vele jaren geniet van uw nieuwe keuken! Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in ons.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuze”
Door Hieke op dinsdag 3 dec 2019 19
Door de mensen van KBC goed geholpen bij het uitkiezen van onze keuken en badkamer voor onze nieuwbouwwoning. Nadat we eerst al een paar andere adressen hadden bezocht konden we ons vinden in de ideeën van KBC. Superblij mee, spannend om te kiezen voor een zwarte keuken, maar achteraf blij dat we dit zo gekozen hebben.
FOTO VAN HIEKE
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Ina Bons op zondag 17 nov 2019 19
Door KBC is bij ons een nieuwe badkamer geplaatst. Het was goed te merken dat er met vakmensen gewerkt wordt en dat er geruime ervaring is met het plaatsen van badkamers. Alle afspraken werden goed nagekomen, monteurs waren harde werkers (en dat tijdens een hittegolf) en aardig, fijn, want je laat ze toch alleen in je huis als je moet werken. Dit verliep allemaal goed. Ze brachten goede ideeën aan en dachten mee. Wij hadden de oude badkamer er volgens afspraak zelf uitgehaald, alleen zou het eindresultaat mooier worden als de vloer er nog iets verder uit ging, de monteurs hebben dit uit zichzelf opgepakt, dit gaf een goed gevoel. Ze hadden ook niks kunnen zeggen en het zo laten. Hiervan is ook niks extra in rekening gebracht. Top! Het eindresultaat is een prachtige kwalitatieve badkamer waar wij elke dag van genieten! Alles tot in de puntjes afgewerkt! Na de tijd kwam de aardige verkoper van KBC ook nog langs om het eindresultaat te bekijken en te kijken of we tevreden waren. Hij merkte hier zelf op dat de tegels bij het bad niet helemaal netjes zaten. Wij gaven ook aan dit toch wel goed te willen hebben en dit werd geregeld, er is iemand teruggekomen die het eruit heeft gehaald en nu naar volle tevredenheid heeft terug geplaatst. Al met al vinden wij KBC een aanrader! Wij komen in de toekomst zeker weer terug.
FOTO VAN INA BONS
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Schuurmans op donderdag 14 nov 2019 19
Wij hebben een totale badkamer renovatie van het KBC gehad. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Vanaf het eerste moment in de showroom zijn we prettig geholpen, er wordt goed naar je wensen geluisterd en de eerste tekening was meteen helemaal goed! KBC werkt met goede vakmensen. Eventuele problemen worden zeer netjes opgelost. Wij zijn erg tevreden en zullen in de toekomst weer naar het KBC gaan
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door paula van den bogaart op vrijdag 26 jul 2019 19
We hebben bij KBC een badkamer en een toilet gekocht en hebben de levering en het installeren volledig aan KBC overgelaten. KBC werkt met ZZPers (installateur, metselaar, timmerman etc.) die allen prima werk hebben verricht. We zijn superblij met onze nieuwe badkamer en toilet. Dank ook voor het advies bij onze aankopen.
FOTO VAN PAULA VAN DEN BOGAART
NIeuwe douchehoek
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Fam. van der Laan op donderdag 30 mei 2019 19
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Over terugplaatsen van onze oude apparatuur deed kbc niet moeilijk. Er werd goed meegedacht over de indeling en een goede oplossing gevonden voor een 'onhandig hoekje' Alles keurig geplaatst volgens planning. Een tevreden klant!
FOTO VAN FAM. VAN DER LAAN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Peter Losper op dinsdag 30 apr 2019 19
Wij hebben op een grote slaapkamer een los staand bad laten plaatsen. Voor een goede prijs hebben we een showroom model gekocht. De plaatsing verliep netjes en vlot. Verder is de douche hoek in de badkamer vernieuwd. Ondanks dat het tegen zat, verborgen gebreken / lekkage, heeft KBC ons echter goed geholpen en geadviseerd. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Een dikke pluim voor de monteur en de verkoopadviseur ! Wij komen zeker terug.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Stephanie op vrijdag 5 apr 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij KBC. Over de opstelling waren we nog niet helemaal uit, KBC heeft ons hierin goed geholpen en hebben nu een opstelling waar wij zelf niet op waren gekomen, top! Monteur was kundig en heeft vlot gewerkt. Zijn heel blij met de service en met het resultaat. Wij raden KBC daarom ook zeker aan.
FOTO VAN STEPHANIE
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Anne Marie & Leo op maandag 1 apr 2019 19
We wilden onze keuken uitbouwen en tegelijk daarmee de keukenopstelling aanpassen aan de nieuwe mogelijkheden van de grotere ruimte. We wilden echter ook zoveel mogelijk van de bestaande keuken in de nieuwe opstelling (opnieuw) gebruiken, apparatuur, maar ook kastjes, ladeblokken etc. Na gesprekken met enkele keukenaanbieders die vnl geïnteresseerd waren in het leveren van nieuw materiaal, kwamen we in gesprek met KBC. Wat een verademing! Niet alleen werden onze wensen zeer serieus opgepakt, maar er werd uitgebreid meegedacht en geadviseerd als onze ideeën mogelijk niet zo practisch waren. Er zijn diverse ontwerpen gemaakt en doorgesproken en vrijwel de gehele bestaande keuken kon worden hergebruikt, hetgeen aanmerkelijk in de kosten scheelde. We hebben nu een nieuwe, moderne keuken, grotendeels opgebouwd uit de elementen van onze oude keuken. De planning en plaatsing zijn in zeer goed overleg uitgevoerd. De plaatsing is werkelijk heel goed gedaan en in één keer, zonder afwerkpunten. Absoluut vakwerk! Kortom voor ons is KBC een aanrader als het om dit soort opdrachten gaat!
FOTO VAN ANNE MARIE & LEO
Resultaat van de keuken
+ Toon extra foto van Anne Marie & Leo
Reactie of foto toevoegen
“Hopen nog eens zaken te doen”
Door A Tel op maandag 4 mrt 2019 19
We hebben een keuken renovatie uit laten voeren door Kbc. Niks anders dan lof. De deurtjes waren her en der niet goed gespoten waardoor er in de hoogglans laag onevenheden zaten. Zonder moeilijk doen diverse keren geweest voor vervanging. Dit heeft al met al enkele weken geduurd. Inmiddels waren de lades niet meer helemaal recht. Ik liet terloops vallen dat ik het fijn zou vinden dat er nog eens iemand langs kwam voor het stellen van de lades. Ik dacht daar hoor ik nooit weer wat van. maar wat schertst mijn verbazing, we kregen een mail dat ze langs gingen komen. Geweldig wat een service!!! Ga zo door.. We hopen nog eens zaken met Kbc te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede samenwerking”
Door Fam. Brand op maandag 7 jan 2019 19
Binnen 1 maand een mooie nieuwe badkamer en toilet. De samenwerking met KBC Scharnegoutum was goed. Goed overleg met de vaklui en er werd een strak tijdschema aangehouden. Wij zijn erg blij ons nieuwe sanitair.
FOTO VAN FAM. BRAND
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat”
Door Riet van der Schot op zaterdag 24 nov 2018 18
Prima geholpen, fijne service. Vakmensen aan het werk en wij zijn heel blij met het resultaat. Mooie hoek gemaak met bureau en kastjes, kledingkasten met schuifdeuren en leuke kleuren schema''s. Vitrine kast met kroon een aanwinst in de keuken.

Aanvulling ontvangen 24 november 2018: Heb vergeten de renovatie van de badkamer te vermelden, ook heel goed.
FOTO VAN RIET VAN DER SCHOT
Foto van het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Henk Palsma op maandag 19 nov 2018 18
Recent een interne verbouwing uit laten voeren door KBC Scharnegoutum met als doel een nieuwe woonkeuken. zij waren verantwoordelijk voor de gehele planning van bouwlieden, installateurs, stucadoor, schilder, vloerenlegger en uiteindelijk de keukenmonteur. Dit alles sloot perfect op elkaar aan zodat er geen stagnatie onstond. Het resultaat is prachtig geworden en de werknemers van KBC denken in alles met je mee! Complimenten ! Hier kom je graag terug als klant!
FOTO VAN HENK PALSMA
Schetstekening
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Geeske Ykema en Albert van der Meulen, Drylts op vrijdag 16 nov 2018 18
We hebben een keuken gekocht bij KBC. Eerlijk is eerlijk...KBC vraagt een goede prijs, zonder dat ze schreeuwende kortingen geven, maar het product is er dan wel naar en voor ons het allerbelangrijkste....de begeleiding van het 'project keuken' voor -, tijdens - en de aandacht na uitplaatsing was echt fantastisch. Naast de goede kwaliteit van de keuken (merk: Selectiv) én de materialen dank aan Lammert voor het aankoop traject; aan Richard die telkens stand by stond als we hem nodig hadden (helemaal top!) en aan Hans voor de snelle hulp en het advies dat we hebben gekregen rond kleurstelling, nadat we het even niet meer wisten. Kortom: we zijn zeer tevreden; it wie ús tige nei't sin.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Hilde Balk op vrijdag 2 nov 2018 18
Onze badkamer was aan renovatie toe. Het voordeel van KBC vonden wij, dat we maar één aanspreekpunt hadden. Zij regelen de complete planning van A tot Z. Men neemt uitgebreid te tijd voor het afstemmen van wensen en mogelijkheden. Bij opdracht komt er nog een technische vakman, die alles nog eens met je doorneemt. Een eyeopener! Nooit gedacht, dat er nog zo veel te bespreken viel! Wij hebben een paar keer nog overleg gehad en elke keer stond men ons bijzonder vriendelijk te woord en men dacht direct weer met ons mee. Dat hebben we heel erg op prijs gesteld! Keurige werknemers hebben de job uitgevoerd. Dan valt op, hoe één en ander op elkaar moet aansluiten. Timmerwerk, stukadoor, elektricien, alles liep gesmeerd. Voor de eindoplevering komt er alsnog iemand langs om te informeren hoe alles is verlopen en of alles naar wens is afgerond. Waar vind je dat tegenwoordig nog? Met nog een afscheidscadeau toe, maakt het, dat wij niet anders kunnen zeggen dan zeer, zeer tevreden te zijn. Het eindresultaat is helemaal naar wens! Bedankt allemaal!

Aanvulling ontvangen 1 juli 2020: Wij hebben ca. twee jaar geleden een badkamer laten installeren door KBC. Geheel onverwacht ontdekten we een lekkage achter een plint in de woonkamer. KBC heeft het - ondanks de drukte voor de bouwvakvakantie - met ons in overleg zo geplooid, dat ze het supersnel en ook super netjes hebben gerepareerd ! Enorm bedankt voor deze grandiose service! Een bedrijf dat meedenkt (van receptioniste tot planner en reparateur) en de klant helpt waar dat kan! Wij zijn jullie zeer erkentelijk!!
FOTO VAN H. BALK
Reactie of foto toevoegen
“Zaken bij keukenrenovatie”
Door Sjoert Venema Surhuisterveen op zaterdag 27 okt 2018 18
Hebben keuken gerenoveerd. Alle nieuw deurtjes apparatuur keurig en vakkundig geplaatst. Hier alleen maar compliment, maar dat verwacht je ook. Een bedrijf kan zich juist onderscheiden in reparatie waar vakkundig en creatief wordt gemaakt. Probleem verlichting afzuigkap doet niet. Volgens monteur ligt het aan de trafo. Ik denk dan bestel en plaats hem, kosten trafo voor ons logisch. Helaas was fabriek afzuigkap niet te vinden. Dan denk ik kan er geen ander trafo in voor twee analoge lichtjes. Helaas expertise ontbreekt en moeten we alsnog naar ander keukenreparatuur. Dit getuigt niet van vakmanschap en hier kun je juist op andere zaken onderscheiden. Vandaar matig, nieuw is altijd te plaatsen maar juist die kleine zaken doen het.
REACTIE VAN KBC
Geachte familie Venema, Tot onze spijt lezen wij uw waardering van ons van 2 sterren. Ondanks het tussentijdse contact en tot 3 keer een kosteloze poging te hebben ondernomen om de verlichting van de bestaande wasemkap te repareren, betreuren wij uw gevoel. De wasemkap is merkloos, ouder dan 20 jaar en niet door ons geleverd. Toch hebben wij alles in het werk gesteld de verlichting te maken. Wij vinden het jammer dat wij u ondanks de perfect geslaagde renovatie van de fronten en apparaten niet kunnen overtuigen van de kracht van KBC, wensen wij u er toch heel veel plezier mee.
REACTIE VAN SJOERT VENEMA SURHUISTERVEEN
Na onze reactie is er telefonisch contact geweest. Zoals we reeds aangaven, is de beoordeling ook gegeven op basis van twee bovenkant deurtjes. Na bezoek verkoper heeft er een meting plaats gevonden. Na onderling overleg is over gegaan op plaatsing, afgezien van vakantie periode heeft de totale plaatsing 3 maand in beslag genomen. De eerste keer was het motief niet goed, hebben toen zelf voorgeslagen om de motief simpel te houden. Toen weer terug naar fabriek met oude deurtjes Toen uitstel gehad omdat deurtjes nog niet goed waren. Eindelijk toch plaatsing van de deurtjes, blijkt 1 deurtje weerte lang en weer terug naar fabriek.al met al 4 keer om twee deurtjes te plaatsen. Op zich zijn we tevreden maar is onze reactie niet alleen de afzuigkap. Via ons telefoon gesprek gaf ik duidelijk aan dat niet alleen de afzuigkap in onze waardering is meegenomen, maar ook bovenstaande. Ik vind het jammer dat u dit buiten beschouwing heeft gelaten, zo moet ik nu toch duidelijkheid geven.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door L. Tibosch op donderdag 30 aug 2018 18
Ik heb een nieuwe badkamer door KBC laten aanleggen. Dit was een hele uitdaging want het is een kleine badkamer, onder een schuin dak in een ouder huis. Ik had 2 wensen: meer bergruimte en meer ruimtelijkheid. Ondanks de " lastige" ruimte is dat prima gelukt. KBC kwam met allerlei goede en creatieve oplossingen waardoor het echt een badkamer op maat is geworden! De afwerking is prima, wat voor een perfectionist als ik erg belangrijk is. Derk, Pieter en Arnold, bedankt voor jullie hulp!
FOTO VAN L. TIBOSCH
Foto van de nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam. Grasdijk op woensdag 1 aug 2018 18
Bij onze zoektocht naar een nieuwe keuken hebben we verschillende keukenzaken bezocht. En zo ook naar KBC in Scharnegoutum gegaan. Na een oriënterend gesprek kregen we meteen een goed gevoel bij deze zaak en daarom besloten een vervolgafspraak te maken. Niet alleen onze keuken moest vervangen worden ook plafond, wanden, elektra en vloer moesten worden gedaan. Een complete renovatie zou je kunnen zeggen. Er werd een mooi ontwerp gemaakt en goed advies gegeven bij de verschillende keuzes die gemaakt moesten worden. Uiteindelijk hebben we KBC de opdracht gegund voor de levering van een nieuwe keuken inclusief de renovatie werkzaamheden. Richard van KBC is komen inmeten en heeft vervolgens in overleg met ons de planning gemaakt. KBC is op de afgesproken datum gestart met de werkzaamheden. Alles is nagenoeg volgens planning verlopen. Paar onvoorziene zaken maar die zijn snel en naar alle tevredenheid opgepakt. We kunnen niet anders zeggen dan dat alle onderaannemers stuk voor stuk goede vakmensen zijn. Ze hebben keurig netjes werk geleverd. Richard kwam regelmatig langs om te kijken hoe de werkzaamheden verliepen. Communicatie met Richard was uitstekend. Wij zijn zeer tevreden over KBC. Goed advies, keurig werk en fijne mensen. Een aanrader wat ons betreft.
Reactie of foto toevoegen
“Supermooi”
Door Rienk Withaar op woensdag 25 jul 2018 18
Wij hebben een badkamer en WC besteld bij en laten plaatsen door KBC Scharnegoutum. Het ontwerp was elegant, praktisch en ruimtelijk en alles is supermooi gemonteerd. Ook hebben degenen die de badkamer geplaatst hebben tijdens de verbouwing op een fijne manier overlegd en meegedacht met de praktische invulling van details.
FOTO VAN RIENK WITHAAR
Toilet
+ Toon extra foto van Rienk Withaar
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs kwaliteitverhouding”
Door Ronald op woensdag 25 jul 2018 18
Goede kwaliteit. Wij hebben een keuken gekocht en zijn heel erg tevreden over de kwaliteit en de manier waarop alles is geregeld. Na een hele lange periode van plannen maken, oriëntatie bij verschillende zaken, dingen uitzoeken, enz. zijn we toch weer bij KBC terecht gekomen. Ik zeg weer omdat wij wij onze vorige keuken 24 jaar geleden ook bij KBC gekocht hadden. Onze plannen kwamen duidelijk op papier met een keurige 3D tekening. Planning was eerst ruim aangehouden en uiteindelijk eerder dan verwacht. Keurig gemonteerd en er werd netjes gewerkt. 3 dagen bezig geweest maar na elke dag alles netjes achter gelaten. Na het plaatsen van het weekblad welke aan één kant 50cm oversteekt bleek dit een zwak punt te worden als je er op zou gaan hangen. Na goed overleg hebben we besloten dat er dan een paar steunen onder moeten en direct uitgezocht. Ook financieel goed opgelost omdat er toch wel toegegeven werd dat ze dat van te voren hadden moeten aangeven. Al met al zijn wij zeer tevreden en raden wij KBC zeker aan om eens binnen te lopen.
FOTO VAN RONALD
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Kelderhuis op woensdag 18 jul 2018 18
Renovatie badkamer en toilet. Erg tevreden alles in goed overleg gegaan naar de wensen van ons ook in het verleden met het plaatsen van een nieuwe keuken daarom weer voor KBC gekozen.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Wijnand op donderdag 21 jun 2018 18
Wij zijn na lang oriënteren online, bij KBC uitgekomen. Mede door de goede recensies zijn wij eens bij hun naar binnen gestapt. We werden niet gelijk 'overvallen' door zo'n opdringerige verkoper met gladde praatjes. Na een tijdje een rustig gesprek gehad met een bakje koffie over wat precies onze wensen waren. Vervolgens een afspraak ingepland om later eens wat ideeën op papier te zetten. En al gauw was onze nieuwe keuken een feit. We hebben alles laten doen, plaatsen en aansluiten van keuken en het laten afvoeren van afval. De keuken is vakkundig geplaatst en daarna is er nog iemand van KBC langs geweest om ons te feliciteren met de keuken en of we verder nog vragen hadden. Al met al ERG goed geholpen en we willen KBC absoluut bij iedereen aanraden ! Nogmaals dank, Wijnand en Diana Jirnsum
FOTO VAN WIJNAND
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door S. Galama op donderdag 17 mei 2018 18
Showroomkeuken gekocht, heel erg vriendelijk geholpen. Keuken is keurig geplaatst en ook de aftersales was prima in orde. Ik zou KBC zeker aan iedereen aanraden.
FOTO VAN S. GALAMA
De showroomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door oomen op dinsdag 27 feb 2018 18
We zijn goed geholpen bij uitzoeken van de nieuwe badkamer. Ondanks ziekte, toch alles keurig op tijd klaar. Prima afwerking van tegels en douche, wastafel. Kleine puntjes netjes door KBC opgelost. Communicatie prima. Tevreden klant. Bedrijf betrouwbaar en aan te raden
Reactie of foto toevoegen
“Van “inloopdouche” naar “riante doucheruimte””
Door Pieter van der Veen op donderdag 22 feb 2018 18
In onze slaapkamer bevond zich achter de "inloopdouche" (van 2.2 m x 1 m) een kledingkast. Door het verplaatsen van de slaapkamer/douchewand en door de kastruimte erbij te betrekken zouden we een ruimere douche kunnen creëren. Een voorwaarde van ons was dat er een toilet, een zitbankje en een zo laag mogelijke douchebak in zou komen. Ook wilden we het toilet en de hal beneden upgraden. De centrale vraag was uiteraard of dit allemaal mogelijk was, maar niet ten koste van alles. Met deze info gingen we naar KBC. We hadden namelijk een hele tijd geleden de keuken daar gekocht en dat was prima bevallen, vandaar dat we opnieuw voor KBC kozen. Op de afdeling badkamers hadden we een afspraak met Derk. Nadat wij onze wensen hadden geventileerd kwam Derk bij ons thuis om de situatie in ogenschouw te nemen. Na meetwerk, het nemen van foto's en een technische inspectie (er moesten namelijk een paar wanden verplaatst worden), ging Derk aan de slag om een ontwerp daarvan te creëren. Bij het doornemen van de beide ontwerpen zagen we tijdens het rondkijken in de showroom een Sun shower. Hier waren we gelijk verrukt van. Na een paar keer over en weer gecommuniceerd te hebben lag er zowel voor de doucheruimte als voor het toilet beneden een prachtig ontwerp. Nadat wij akkoord waren gegaan, kon KBC de werkzaamheden inplannen, waarna in half juni gestart werd. Onder dagelijkse leiding van Pieter van KBC vond de verbouwing plaats. Voordat er opgebouwd kon worden moest er uiteraard behoorlijk gesloopt worden. Op een gegeven moment dachten wij wel van: o jee waar zijn we aan begonnen. Wat een troep, wat een stof. Fijn dat het sloopmateriaal dagelijks netjes opgeruimd werd en later per container werd afgevoerd. Tijdens de verbouwing kwamen diverse onderaannemers: timmerman, de installateur, stukadoor en tegelzetter langs. Dit alles werd door KBC gecoördineerd. Al deze mensen prima vaklui. Wat opviel dat iedereen die bij dit project betrokken was uitstekend meedacht. Zo zijn er tijdens de verbouwing diverse punten anders uitgevoerd ten opzichte van het ontwerp, zoals b.v. het toilet zou eerst een sanibroyeur worden, maar werd een volwaardige wc. Hulde aan al deze mensen die dit gerealiseerd hebben. Dagelijks werd door Pieter de werkzaamheden met ons doorgenomen en gedurende het project was Arnold van KBC het aanspreekpunt. Hij leverde het project ook op. Al met al zijn we zeer content dat we dit project door KBC hebben laten uitvoeren. Dit was echt "ontzorgen". Na al deze werkzaamheden hebben we de gehele bovenverdieping en de hal beneden (inclusief toiletruimte) geüpdatet. Alles ziet er nu weer perfect uit. Met als klapstuk natuurlijk onze riante nieuwe doucheruimte (3,7 m x 1.4 m). Wat een verschil. We genieten hier nu al weer ruim een half jaar van. En van onze visite krijgen we fantastische reacties. Pieter & Roely - Mantgum.
REACTIE VAN PIETER VAN DER VEEN
de doucheruimte ervoor
REACTIE VAN PIETER VAN DER VEEN
Doucheruimte erna
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Minke Jansen op vrijdag 15 dec 2017 17
Wij zijn geweldig geholpen door KBC te Scharnegoutum. Duidelijk in planning en haalbaarheid, wat ze ook na zijn gekomen. Echt een aanrader. Zou ze zeker aanbevelen bij familie, vrienden en collega's.
Reactie of foto toevoegen
“Complete verbouwing”
Door Ed en Mary, Leeuwarden op vrijdag 8 dec 2017 17
In 2016 bij KBC naar binnengelopen voor orientatie nieuwe keuken en eventueel badkamer. Eenmaal buiten was het voor ons duidelijk: "dan maar alles"! Werd een keuken, badkamer, verbouw garage tot praktijkruimte (eigen cv en vloerverwarming), vloer woonkamer, schilder/ stucwerk woonkamer/keuken/kantoor, totale make-over van bijkeuken etc. Een totaal-oplossing dus waarbij veel vaste onderaannemers betrokken waren (installateur, vloerenbedrijf, schilder en een geweldig bouwbedrijf: Bootsma uit Tirns), allemaal zeer goed vaklieden. Belangrijk en ook soms moeilijk is de communicatie, zeker met zoveel partijen, soms ging het even moeizaam maar werd altijd heel snel en correct hersteld en gaande weg het project liep het zeer gesmeerd. Alles wat niet goed was of niet klopte werd snel hersteld, zelfs nu na een 1/2 jaar komen ze op eigen initiatief iets vervangen. KBC heeft zeer veel kasten (woonkamer en bijkeuken) zelf gemaakt in eigen fabriek: geweldig al dat maatwerk! Hier kunt u gerust alles laten regelen en onderaannemers zijn zeer gerenommeerde bedrijven.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door In der Rieden op vrijdag 1 dec 2017 17
Wij hebben een badkamer gekocht. Zorg vanaf eerste contact was prima: goed advies voor opzet en vervolgens werd gehele installatie door prettig en deskundig personeel verzorgd. Wij zijn zeer tevreden en zullen kbc desgevraagd zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de vakkundige aanpak”
Door fam. Bijker op dinsdag 21 nov 2017 17
Belangrijke reden voor ons om een nieuwe keuken bij KBC te kopen, was in de eerste plaats de goede advisering en begeleiding vooraf, waar alle tijd voor werd genomen. Er was volop ruimte voor inbreng van eigen ideeën en er werd goed meegedacht over alternatieve mogelijkheden. Groot voordeel bij KBC is bovendien dat alle werkzaamheden die bij ons thuis moesten worden uitgevoerd (sloop oude keuken, verbouw- en installatiewerk, tegelen, schilderen en keukenmontage), door KBC zijn gecoördineerd. Alle werk is door vakmensen uitgevoerd en met een prima kwaliteit en keurig afgeleverd. Er was één vast aanspreekpunt bij KBC die aandachtspunten snel en naar tevredenheid regelde. Wij zijn zeer tevreden over de vakkundige aanpak van KBC en alle medewerkers die eraan hebben meegewerkt dat wij nu een prachtige keuken hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Roel Bakker op vrijdag 10 nov 2017 17
Wij wilden een chalet naar onze wensen laten bouwen. Dus eerst uitvoerig geïnformeerd en nagedacht. Zo ook over de keuken. Hoewel we diverse bedrijven hebben bezocht waren wij niet tevreden. Uiteindelijk terechtgekomen bij KBC. Zowel het gesprek en de ideeën welke werden aangereikt voelden meteen goed. Uiteindelijk heeft dit geleidt tot niet alleen een ontwerp wat zeer bij onze wensen aansloot maar ook door de integratie van de tafel ruimtebesparend werkt. Bij visite draaien we de eetkamerstoelen gewoon om in de kamer. Ook de uitvoering en plaatsing was van een hoog niveau. Vakmensen dus. Wij zijn er nog steeds supertrots op en kunnen een ieder deze vakmensen van harte aanbevelen. Van ontwerp tot uitvoering top Hilda en Roel Bakker
FOTO VAN ROEL BAKKER
Keuken voor chalet
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door W. Dijkstra op dinsdag 7 nov 2017 17
Zeer tevreden, 2e keuken die we bij KBC hebben gekocht. Wederom zeer naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenreview”
Door K.J. de Groot op woensdag 11 okt 2017 17
Bij KBC hebben wij een keuken gekocht voor € 18500,- KBC werkt met eigen mensen in de zin van vaste onderaannemers. Bij ons hebben zij keurig gewerkt. Bij de oplevering zou je verwachten dat iemand van KBC daarbij aanwezig is. Dat blijkt niet zo. Als de verkoop is afgerond en de planning is gedaan dat valt het stil aan de zijde van KBC. Geen directe after sales. Wel een factuur voor meerwerk waar duidelijk was afgesproken dat de keuken KOOKKlaar zou worden opgeleverd. Dit bleek niet het geval omdat vergeten was krachtstroom voor de inductie te regelen. Punt van aandacht voor nieuwe kopers: vraag een gedetailleerde offerte met deelbedragen per item. Dat hebben wij niet gedaan. Slechts een totaalbedrag met als gevolg dat meer/minderwerk geen aanwijsbare prijs heeft. Nalevering van een ontbrekend onderdeel heeft geen prioriteit.
Reactie of foto toevoegen
“Strakke keuken”
Door Martijntje Hoekstra op zondag 8 okt 2017 17
De eerste keer over de drempel bij KBC voelde gelijk goed. De verkoopadviseur nam ruim de tijd voor ideeën en ontwerpen van onze keuken. Nadat de keuken definitief uitgekozen was ,is er iemand bij ons thuis geweest om alles langs te lopen en zijn er nog aanpassingen gedaan, dat was positief en super hoe dat traject is verlopen.Nog een kleine opmerking ,de basishandelingen voor de nieuwste apparatuur hadden ze even moeten uitleggen dat ontbrak een beetje.Het resultaat een supermooie strakke keuken, chapeau. Wij zouden iedereen willen aanraden om bij KBC een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie functionele badkamer”
Door J.v.L. op donderdag 5 okt 2017 17
Eerst oriënteren over de inrichting van de badkamer. Bezoek aan de showroom,waarbij we prima geholpen werden. Er werd thuis ook gekeken voor de renovatie van de badkamer i.v.m. de werkzaamheden en mogelijkheden. Een mooie functionele badkamer is het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Postma op woensdag 4 okt 2017 17
We hebben een keuken gekocht bij KBC. Is in september naar tevredenheid en volgens afspraak geplaatst. We zijn uiterst tevreden over het ontwerp en de daarbij behorende adviesen. Vakmensen.
FOTO VAN POSTMA
Ingeruimde keukenkasten
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door T.W. van Lavieren op zaterdag 30 sep 2017 17
Deze zomer heeft KBC bij ons de badkamer vernieuwd. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en genieten er iedere dag opnieuw van.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer plezierig”
Door Familie Wijnstra op dinsdag 11 jul 2017 17
Wij hebben twee badkamers gekocht bij KBC. Het verkoopgesprek was zeer plezierig. Er wordt uitvoerig de tijd genomen om de wensen te bespreken. Tevens komt de verkoper thuis langs voor een uitgebreide inventarisatie van de mogelijkheden. De showroom is ook erg fraai en uitgebreid. Wij hebben het enorm getroffen met de betrokken monteur die het hele traject bij ons aanwezig was bij de (de)montage van de badkamers. Qua levering van de materialen ging het niet helemaal goed, maar uiteindelijk is het prima opgelost en is het resultaat erg mooi. We zullen KBC dan ook aanbevelen bij anderen!
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima”
Door J.H.Terra op dinsdag 27 jun 2017 17
de ontvangst was prima ook zonderafspraak .Men heeft met ons meegedacht en supersnel wegens omstandigheden geleverd en op het laatste moment nog aanpassingen gedaan. Ook de nazorg was prima
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door fam. Jongschaap op vrijdag 23 jun 2017 17
Ruim een half jaar zijn wij in het bezit van een geweldig mooie keuken. Na een goed gesprek over het te besteden budget, indeling van de keuken e.d. zijn wij in de zaak rond gaan kijken. Keus genoeg. Wij kregen goede adviezen en besloten een keuken te bestellen. Na twee maanden volgde de plaatsing. Echt precisie werk. Niets op aan te merken. Alles ging in perfecte harmonie. Dagelijks genieten wij. Wanneer er bezoek komt dan krijgen wij complimenten over de keuze van de keuken. KBC wij kunnen uw bedrijf voor de volle 100% aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Je krijgt er veel meer voor terug”
Door Fam. van der Wiel op woensdag 14 jun 2017 17
Tja, keuken uitzoeken was voor ons in ieder geval geen pretje. Verschillende zaken bezocht van budget tot maatwerk. Zelfs in Duitsland geweest, maar ook hier flinke tegenvaller. We hadden toch een duidelijk idee hoe we de keuken wilden hebben. Op een gegeven moment maar weer eens de machine van google geraadpleegd op zoek naar een keukenboer in Friesland. Bewust niet gekozen voor een keten, maar een 'klein' bedrijf. KBC, nooit van gehoord maar goede recensies op internet. Dus er maar een langs gereden om kijkje te nemen en gelijk een afspraak gemaakt met Lammert, die mij te woord had gestaan. Wat was het latere gesprek een verademing vergeleken met de concurrenten... Niks geen oei, pfff, zucht, dat kan niet, ik zou dat niet doen, is dit niet wat voor u, vandaag in de aanbieding etc... Kwaliteit van Lammert ligt hem in het luisteren en de juiste vragen stellen. Concept tekening gemaakt en een volgende afspraak gemaakt. De tekening was precies onze wens qua indeling. Nu puntjes op de i zetten, zoals blad, knoppen, kraan, etc. De prijs van de keuken aangehoord en tekenen maar! Oké, iets over budget gegaan, maar hebben alles genomen wat we mooi(er) vonden. Eerlijk, het kost misschien wat meer als bij de 'prijsstunters', maar je krijgt er veel meer voor terug bij KBC. Niks geen kortingen. Prijs is prijs, wel zo duidelijk. Geen geneuzel over vandaag tekenen met zoveel % korting... Voelde geen enkele druk en geen mooie verkooppraatjes waar de keukenbranche toch berucht om is. Nu, de keuken staat! Wat is ie mooi en wat zijn wij tevreden. Montage gebeurde door Pieter, die al ruim 20 jaar keuken plaatst. Flinke ervaring en net zo'n perfectionist als ik ben, dus ikke erg blij! Niks afraffelen. Bij twijfel monteerde hij niets, nam materiaal mee om het bij het bedrijf op maat te zagen/monteren en later alsnog te plaatsen. Ging alles probleemloos? Zeker niet, maar ze lossen het op. Gelijk of ze komen er later voor terug. Als het maar goed gebeurt. Het enige waar we nu nog op wachten is het plintje van de oven. Niet meegeleverd en helaas verkeerde nabesteld. Is opnieuw besteld. Ik twijfel er niet aan of dit komt uiteindelijk ook goed.
FOTO VAN FAM. VAN DER WIEL
Keuken met fornuis en tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens KBC Scharnegoutum
  Scharnegoutum, Zwettewei 100A, 8629 EE Scharnegoutum, tel 0515-418208
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Friesland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.