Feedback
9,3

Coating Vloer

Score uit 61 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 020-8452650 | Duivendrechtsekade 62, 1096 AH Amsterdam
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Coating Vloer
Coating Vloer & Company levert en appliceert in heel Nederland hoogwaardige kunststofvloeren voor uw bedrijfspand of woning. Een coatingvloer, vloercoating, grindvloer, troffelvloer, acrylaatvloer of gietvloer kan altijd op maat geleverd worden.
Alternatieven voor Coating Vloer
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Knulst Vloeren
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 346 ervaringen
• LAB21
   
(Oostzaan Noord-Holland) score 8,0 uit 924 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 98 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 402 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 120 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 260 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 61 ervaringen over Coating Vloer. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren56 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster3 ervaringen

Ervaringen over: vloeren, gietvloeren, kwaliteit, service
“Fijn bedrijf”
Door Natalie van Beusekom-Bogaard op dinsdag 24 nov 2020 20
Heel fijn bedrijf om samen mee te werken. Fijne mensen die je helpen. Niets is te veel een afspraak was steeds zo gemaakt. Iets op het laatste moment wisselen, geen probleem. De mannen zelf gieten zeer netjes en denken ook mee met wat jij als klant vindt. De vloer zelf is zeer mooi uitgepakt. Zijn er erg blij mee en raden coatingvloer aan iedereen aan die op zoek is naar een gietvloer.
FOTO VAN NATALIE VAN BEUSEKOM-BOGAARD
Reactie of foto toevoegen
“PU gietvloer”
Door Rosanne op zondag 6 jun 2021 21
Erg tevreden met onze PU gietvloer. Goed de tijd gekregen om te overleggen en de juiste kleur te kiezen. Ze kunnen hier goed in meedenken en zorgen verder dat alles prima verloopt. Vloer ziet er mooi uit en is makkelijk schoon te houden. Na het plaatsen 2 hele kleine plekjes te zien op een groot oppervlak, wat waarschijnlijk nooit helemaal te voorkomen is. Coatingvloer is achteraf ook goed bereikbaar om te adviseren en mee te denken.
FOTO VAN ROSANNE
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Denise D. op donderdag 27 mei 2021 21
Heel fijn bedrijf, doet wat ze zeggen.. communicatie is super. Je word overal in meegenomen en geen vraag is te gek. De mannen die het komen leggen doen alles om de vloer zo mooi mogelijk te leggen. Heb gekozen voor een PU vloet beton chique en het is prachtig geworden. Afwerking is super mooi.
FOTO VAN DENISE D.
Reactie of foto toevoegen
“PU Gietvloer”
Door I Hogenberg op donderdag 24 jan 2019 19
PU Gietvloer ligt er eindelijk in! We zijn superblij met het eindresultaat, precies zoals we hadden gehoopt. In de showroom zijn we altijd fijn en vriendelijk geholpen. Met de vertraging van onze nieuwbouwwoning hebben we een aantal keren de datum voor het gieten van de vloer moeten verplaatsen, fijn dat hier altijd al een beetje rekening mee wordt gehouden (tegenwoordig helaas waar we veel mee te maken hebben). Het team dat de vloer komt plaatsen was erg professioneel en fijne communicatie (elke dag werden we op de hoogte gehouden van de fases) Als ik 1 tip mag meegeven is het dat er wellicht iets meer moet worden stilgestaan bij de huidige ondergrond. Voor de rest top en gaan we flink genieten van deze vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Het is erg mooi geworden”
Door Sanne op woensdag 28 jun 2023 23
Coatingvloer heeft een mooie showroom met veel keus in soorten gietvloeren. Ze hebben mooie kleuren die ik nergens anders vond. We vonden het lastig om een keus te maken omdat er veel kleuren mooi waren en konden altijd langskomen om de grote stalen nog een keer te bekijken. Degene die de vloer kwam gieten, was stipt, zeer professioneel en aardig. De vloer is erg mooi geworden en we zijn er enorm trots op.
FOTO VAN SANNE
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige gietvloer”
Door Caroline op woensdag 15 mrt 2023 23
Wij zijn ontzettend blij met de gietvloer van coatingvloer.nl. Het resultaat is prachtig en de service was van het begin tot het eind ontzettend goed. In de showroom namen ze de tijd om uit te leggen wat de opties waren en ze dachten met ons mee. Tijdens het storten werden we op de hoogte gehouden van de vorderingen en ook toen werd er goed meegedacht wanneer iets niet ging zoals verwacht (onze woning bleek nog te vochtig vanwege het nieuwe stucwerk). Ik kan coatingvloer.nl absoluut aanraden. Het is een zeer ervaren partij.
FOTO VAN CAROLINE
Reactie of foto toevoegen
“PU green line vloer”
Door Liefting op woensdag 15 nov 2017 17
Via google bij jullie terechtgekomen en vervolgens een afspraak gemaakt in de showroom. Erg vriendelijk geholpen waarbij we niet het idee hadden dat we op moesten schieten en snel beslissingen hoefden te maken. Goede informatie en advies gehad waarop we onze keuze hebben gebaseerd voor een PU green line vloer. Later nog een keer geweest voor definitieve keuze van de kleur. Tussentijds goede en snelle communicatie met betrekking tot de definitieve planning. Het projectbezoek á 3 weken van te voren was prima. Hieruit kwam naar voren dat in ons nieuwbouw huis teveel bouwvocht zat. Via een geadviseerd bedrijf is dit gelukkig binnen 2 weken opgelost. Het was misschien wel fijn geweest als we hierover eerder geïnformeerd zouden zijn geweest dat dit bij een nieuwbouw huis kan voorkomen. Het aanbrengen van de vloer gebeurde door mannen met veel kennis. Ook goed dat we aanwezig mochten zijn bij de definitieve kleurlaag (2 kleuren gemengd) en mochten bepalen hoe erg dit aanwezig mocht zijn. Dit hebben we dan ook als zeer fijn ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Leopold op woensdag 14 apr 2021 21
Prachtig resultaat, ideale oplossing voor ons kantoor in een monumentale kerk. Goede service. Snel en strak gelegd.
FOTO VAN LEOPOLD
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is erg mooi geworden”
Door Van Waveren op dinsdag 10 jan 2023 23
Bijzonder professioneel bedrijf met een goede aanpak. Mensen zeer klantvriendelijk. De mensen die de vloeren 'gieten' weten waar ze mee bezig zijn, ze zijn zeer ervaren. Aftersale ook perfect geregeld. Vloer is erg mooi geworden.
FOTO VAN VAN WAVEREN
Reactie of foto toevoegen
“Echt geweldig”
Door Jolanda en Angelino op dinsdag 6 apr 2021 21
Toen we het bedrijfspand van Coatingvloer binnenkwamen voelde we ons gelijk al heel prettig bij dit famillie bedrijf. We wilden informatie over de mogelijkheden van ons nieuwbouw huis. Goede info gekregen alle tijd en aandacht zonder enige vorm van opdringerigheid wat we heel fijn vonden. We besloten gelijk dat we met dit bedrijf in zee wilden gaan. De hele procedure van het uitzoeken van de kleur tot technische details was er heel veel contact en veel respect. Dit bedrijf gaat voor perfectie en verder zijn ze heel open en respectvol naar ons geweest. Er kwam vooraf ook iemand thuis kijken en alles werd tot in de puntjes geregeld. Een weekje konden we ons huis niet in en daarna.....boven verwachting mooi ! Een prachtige vloer waar we zo blij mee zijn! Echt geweldig!!! Een super fijne PU greenline coatingvloer! Ik denk zelfs dat dit het meest perfecte bedrijf is in heel Nederland en wij zijn ze dan ook heel dankbaar! Ik gun iedereen zo,n mooie vloer! Coatingvloer werkt met oprechte passie voor perfectie! Ik zou echt iedereen dit top bedrijf willen aanbevelen! . Een gouden griffel voor dit bedrijf! Bedankt voor dit meesterwerk!
FOTO VAN JOLANDA EN ANGELINO
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldig”
Door Aukje op woensdag 23 dec 2020 20
Zorgvuldige begeleiding bij de keuze van de vloer en het proces naar het gieten toe. De (Tjechische) leggers hebben een prachtige vloer gegoten. Heel tevreden met het eindproduct!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg mooie vloer”
Door Koen op zaterdag 26 feb 2022 22
Na eerst bij paar andere aanbieders bezocht te hebben, voelden we ons meteen serieus genomen door de verkoper Vincent van coating vloer. Hij legde alles duidelijk uit en dacht mee met o.a.de kleur. Ook gedurende de voorbereiding was contact makkelijk, bijv. bij ongeplande wijziging van de dekvloer. De werkvoorbereider was wat streng en erg gefocust op de belangen van coating vloer. Maar de uitvoerders waren heel vriendelijk, snel en professioneel. De uiteindelijke vloer (blending nature) is heel erg mooi geworden!
FOTO VAN KOEN
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Chris Court op donderdag 26 aug 2021 21
Goede informatie bij aankoop, ook tussentijdse begeleiding en altijd bereid mee te denken bij vragen. Voorafgaand door projectbezoek duidelijk wat je kunt verwachten. De vloer wordt zorgvuldig gelegd door echte experts. Het resultaat is prachtig.
FOTO VAN CHRIS COURT
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie gietvloer”
Door Melanie op woensdag 12 mei 2021 21
Wij hebben een pu gietvloer laten plaatsen in lichtgrijs. Het is super mooi, we zijn er blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“PU gietvloer greenline”
Door Wilco van Beek op dinsdag 27 feb 2018 18
Afgelopen week is de PU gietvloer greenline bij ons gelegd en het resultaat is prachtig. Mooie afwerking en de kleur is precies zoals de sample. Vanaf begin tot einde in traject duidelijke en oplossingsgerichte communicatie. vb Bij projectbezoek bleek ondervloer te veel vocht te bevatten. Direct advies gekregen om tot oplossing te komen met hulp van droogspecialist, waardoor de planning uiteindelijke toch werd gehaald. 's ochtend nog een extra vochtmeting en naar GO, 's middags al de eerste laag aangebracht! Ik kan iedereen die opzoek is naar een mooie gietvloer, coatingvloer aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Betonlook gietvloer”
Door S. Hermsen op vrijdag 27 aug 2021 21
Er is pas een betonlook gietvloer bij ons aangebracht. We zijn twee keer in de showroom geweest en zijn daar zeer vriendelijk en coronaproof ontvangen en geholpen. De aanloop naar het opleveren van een schone vloer voorafgaand aan de werkzaamheden verliep met veel problemen en ook daarbij was er de nodige ondersteuning vanuit Coatingvloer. Zowel in advies als in de uitvoering. Het vrezen van de vloerverwarming verliep prima en werd secuur en netjes gedaan.
Tot slot het aanbrengen van de gietvloer. Ook dit werd met de grootste zorg uitgevoerd door vakmensen die er alles aan gedaan hebben om een perfecte vloer af te leveren. En dat is gelukt, we zijn er erg blij mee!! Uiteindelijk nog een mooie fles wijn ontvangen ter afsluiting van het geslaagde project :)
FOTO VAN S. HERMSEN
Reactie of foto toevoegen
“Volgens planning”
Door Jaap Gelens op woensdag 24 mrt 2021 21
Alles is geheel volgens verwachting en planning uitgevoerd. Afspraken zijn zoals je mag verwachten nagekomen en altijd mooi en schoon werk geleverd. Een mooie zeer strakke vloer waar wij alleen maar van kunnen genieten. Super Blij.
FOTO VAN JAAP GELENS
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Guney Soykan op dinsdag 10 aug 2021 21
From the first appointment till the end, everything was super professional. Communication was really good and we got color/texture/material recommendations in full detail. They were punctual during the process, explained everything well and everything went according to plan. We are very happy with the end result, thanks a lot.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door Jurriaan de Veld op zaterdag 11 feb 2023 23
Een zeer net bedrijf, heb door Coatingvloer mijn vloer laten egaliseren nadat er vloerverwarming was ingefreesd en daarna een mooie Blending Nature Coatingvloer erop laten zetten. Keurig advies gehad zowel voor, tijdens en na de uitvoer. Ook de medewerkers niets anders dan lof keurige gasten. Met de geen die de kleur laag erop kwam zetten nog gegrapt dat ze net kunstenaars zijn. Ben zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN JURRIAAN DE VELD
Reactie of foto toevoegen
“Soepele communicatie”
Door Joris Vermeij op vrijdag 13 mei 2022 22
Superaardige mensen en erg vakkundig. We zijn heel blij met onze nieuwe gietvloer in onze nieuwbouwwoning. Alle communicatie verliep soepel en er werd goed meegedacht.
FOTO VAN JORIS VERMEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel dank”
Door Robin Pasmans op donderdag 10 jun 2021 21
Het hele proces was super. Dit begon al met een enorme gastvrijheid om uitgebreid de mogelijkheden door te nemen, een goede offerte, duidelijke communicatie met betrekking tot de voorbereiding en het bezoek van onze woning om de laatste puntjes op de juiste voorbereiding te zetten. Alles is in staat gesteld om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, wat ook gelukt is. Gedurende het proces bleef de communicatie goed en mogen we nu gaan genieten van onze gietvloer. Heel veel dank aan het team van Coatingvloer
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Britte op dinsdag 20 apr 2021 21
We hebben voor onze nieuwbouw woning gekozen voor een design betonvloer beneden en een PU gietvloer op de eerste en zolderverdieping. We zijn met het resultaat van beide vloeren erg blij! De vloer beneden heeft een wat meer natuurlijke uitstraling door kleurverschil en lijnen. De vloer boven heeft een strakkere uitstraling. We zijn goed ondersteund in het maken van de keuze voor type vloer en de kleur.
FOTO VAN BRITTE
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Casper vd meij op woensdag 6 mei 2020 20
Wij hebben 2 jaar geleden voor de woonkamer voor woonbeton gekozen. En voor de bovenste verdiepingen voor een gietvloer. Met het woonbeton zijn we wel blij mee,al is het wel dat als je een glas laat vallen toch wel een put in de vloer komt(had het toch sterker verwacht) En we hadden een lekke bloempot,dus een kring in de vloer die er niet meer uit gaat. Wel een beetje onze eigen schuld. De gietvloer die boven ligt is na 2 jaar ene krassenzee. Zelfs als je kind met Lego speelt veroorzaakt dat al krassen. Of als je per ongeluk met een wasmand schuift,maakt dat ook al krassen. Van Coatingvloer adviseerden ze ons om overal viltjes onder te doen(zelfs onder je wasmand). Ik raad deze vloer dus niet aan. Wij twijfelen dus na 2 jaar al om er een vloer overheen te leggen.
FOTO VAN CASPER VD MEIJ
Deel vloer
REACTIE VAN JADE
Ik wil misschien een gietvloer laten plaatsen door Coortingvloer. Om welke vloer gaat het hier? De PU Gietvloer Blue line of PU Gietvloer Green Line? En de betonnen vloer is dat glad of zie je vegen? Ik ben eigenlijk op zoek naar een goede bedrijf voor een kwaliteit gietvloer (iemand?), ik lees hier ook slechte recensies waardoor ik ga twijfelen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevredenheidsgarantie”
Door Oscar Gonzalez op zondag 13 mei 2018 18
We hebben de vloer laten gieten en het zag er uitstekend uit, toen na een jaar bleek dat er op bepaalde plekken wat haarscheurtjes zaten werd de hele vloer kosteloos opnieuw gegoten, geweldige service.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Familie Baas op zaterdag 26 mrt 2022 22
De voorbereidende gesprekken hebben wij als zeer prettig ervaren. Goede adviezen gekregen. Het daadwerkelijk "plaatsen" van de vloer zijn echt door vakmensen gedaan. Het eindresultaat mag er zijn, we zijn erg tevreden.
FOTO VAN FAMILIE BAAS
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Dave van Luttervelt op vrijdag 18 aug 2017 17
Van de verkoper in de winkel tot aan de jongens die de vloer gelegd hebben, top kwaliteit en top personeel. Heel netjes en duidelijk in communicatie. Zelfs toen het vanuit onze kant uit verzet moest worden vanwege vertraging tijdens de bouw.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over het eindresultaat”
Door Bastiaan op maandag 25 jan 2021 21
Voor onze nieuwe huis hebben we op twee verdiepingen gietvloer laten plaatsen door Coaringvloer.nl. We zijn erg tevreden met het eindresultaat! De begeleiding vooraf en hulp bij het kiezen van de kleuren was perfect.
FOTO VAN BASTIAAN
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk”
Door Olav de Roos op woensdag 6 jan 2021 21
Goed en duidelijk advies voor een super resultaat! Wij zijn blij met onze gietvloeren. Design beton op de begane vloer en PU op zolder/badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Carlos op maandag 2 aug 2021 21
We zijn ontzettend tevreden over onze vloer, en ook over de kwaliteit en service die we hebben ontvangen. De Coatingvloer team was altijd vriendelijk en ze hebben alles goed uitgelegd. In het algemeen, hadden we een geweldig ervaring. Bedankt Vincent en Coatingvloer Team!
FOTO VAN CARLOS
Reactie of foto toevoegen
“Superstrak”
Door Janneke Verhagen op vrijdag 5 nov 2021 21
Hebben in Oktober een gietvloer laten leggen door Coating vloer. De vloer van de buren zag er nog zeer goed uit na 10 jaar, daarom zijn we met ze in zee gegaan. Goede informatie gehad in de showroom en ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en de vloer superstrak een mooi gelegd, erg tevreden!
FOTO VAN JANNEKE VERHAGEN
Reactie of foto toevoegen
“Vervangen van tegelvoer door PU vloer”
Door Gemma op vrijdag 22 okt 2021 21
Vanaf het eerste moment voelden we ons bij Coatingvloer.nl ah juiste adres om een tegelvloer te vervangen met een PU vloer. Het contact met alle afdelingen is zeer soepel en flexibel verlopen. We vonden het heel spannend om de tegelvloer te laten 'bekleden' op deze manier, maar het is helemaal tip top naar wens verlopen. Duidelijk échte experts op dit gebied. Toen de klus al geklaard was hebben wij zelf een fout gemaakt en is er water op de nog niet gedroogde vloer gekomen. Zelfs dit hebben ze vakkundig gerepareerd, niets meer van te zien! Kortom: wij zijn heel tevreden!
Daniel en Gemma
Reactie of foto toevoegen
“Trots op het werk”
Door José van Campen op donderdag 21 sep 2017 17
Niets dan lof voor deze vakmannen! Onze nieuwe vloer (PU Green Line) ligt er werkelijk prachtig bij! Vanaf het eerste bezoek aan de showroom werden we professioneel te woord gestaan en goed geadviseerd. Alle afspraken - inclusief planning - waren helder en zijn tot in de puntjes nagekomen. De vloergieters zijn behulpzaam en coöperatief, ze denken mee bij onvoorziene omstandigheden. Ze zijn trots op hun werk, en dat is volkomen terecht.
Reactie of foto toevoegen
“Coating Vloer”
Door Ray op donderdag 5 jan 2023 23
Geweldig professioneel gelegd en ingemeten.
FOTO VAN RAY
Reactie of foto toevoegen
“Een supermooie vloer”
Door R.J. vd Kwaak op zaterdag 14 mei 2022 22
Erg goede voorlichting, advies en projectbegeleiding. Er is heel netjes gewerkt en supermooie vloer is er geleverd. We hebben gekozen voor de PU Green Line met betonlook, als renovatie over oude plavuizen vloer.
FOTO VAN R.J. VD KWAAK
Reactie of foto toevoegen
“Vloer is erg kras en put gevoelig”
Door Mandy op woensdag 20 sep 2023 23
Helaas een zeer slechte ervaring. Wij hebben de gietvloer "blending nature" afgenomen. Deze vloer is erg broos en kras en put gevoelig. Na enkele weken al krassen en putten en deze blijven gemakkelijk ontstaan. Coatingvloer neemt geen enkele verantwoordelijkheid bij melding van onze klacht over deze belabberde kwaliteit (wij hebben ervaring met andere gietvloeren, die vele malen sterker zijn). Ook contact en afstemming is nadat je een handtekening hebt gezet onder een offerte opvallend teleurstellend.
FOTO VAN MANDY
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe vloer”
Door Wendeline De bruijn op donderdag 22 sep 2022 22
We zijn erg goed en uitgebreid geholpen in de showroom van coatingvloer. Uiteindelijk is de vloer mooi en professioneel gelegd. Ook de communicatie met de mannen die de vloer kwamen gieten verliep soepel, terwijl wij op vakantie waren. Al met al een hele strakke vloer met een rustige uitstraling. Ideaal met kinderen omdat de vloer naadloos is en heel makkelijk schoon te maken. Wij zijn er erg blij mee!
FOTO VAN WENDELINE DE BRUIJN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Pauli op dinsdag 4 apr 2023 23
Erg tevreden met onze vloer van coatingvloer.nl
FOTO VAN PAULI
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door S. Pool op maandag 11 sep 2017 17
Zeer goed geïnformeerd en dus prima advies gehad. Door ons moest alles last minute verplaatst worden, zelfs dit ging prima. Mooie vloer en 100% tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Mo Bokaie op woensdag 16 jun 2021 21
Wij zijn ook erg tevreden met onze PU gietvloer! Coatingvloer heeft ons goed geadviseerd en geholpen met het uitzoeken van de juiste vloer en kleur. De mannen die het komen leggen zijn ook erg vriendelijk en specialisten in hun werk.
FOTO VAN MO BOKAIE
REACTIE VAN JODY
Welke RAL kleur heeft u gekozen?
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geworden”
Door Cor van der Linden op donderdag 29 jul 2021 21
Een maand of 8 geleden begonnen met een eerste bezoek aan de showroom. Goed ontvangen en voorzien van alle juiste informatie en inspiratie. Van daaruit besloten om een vloer af te nemen omdat ik direct onder de indruk was. Ook in de vervolg stadia goed geholpen en tijdig voorzien van de juiste informatie. De uiteindelijke oplevering was puur genieten. Vloer ligt er prachtig in. Complimenten voor dit bedrijf
FOTO VAN COR VAN DER LINDEN
Reactie of foto toevoegen
“Een heel mooi resultaat”
Door Bianca schalk-brinkkemper op vrijdag 10 sep 2021 21
Goede communicatie, harde werkers en een heel mooi resultaat
FOTO VAN BIANCA SCHALK-BRINKKEMPER
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Jorn op donderdag 3 jun 2021 21
Aangezien het om een grote aankoop gaat en een vloer erg bepalend is voor je huis, vonden wij het kiezen van een vloer vrij spannend. Na veel onderzoek hebben we de keuze gemaakt voor de Design Betonvloer ECO. De vloer ligt er nu een paar weken in en we zijn heel tevreden! De kleur van de vloer heeft mooi uitgepakt en de vloer is mooi glad. De service bij coating vloer was erg fijn, dus we zouden dit zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Leuk bedrijf”
Door wouter op donderdag 26 sep 2019 19
Een gietvloer en een betonnen vloer gekocht. erg goede service vanaf verkoop tot uitvoering. de vloer ziet er echt schitterend uit! leuk bedrijf ook
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door Fam. Van de Sande op zaterdag 18 nov 2017 17
Het hele traject met Coatingvloer, van eerste contact tot het uiteindelijke deskundige leggen van de vloer, is naar volle tevredenheid doorlopen. Met alle afdelingen van het bedrijf was het contact prettig en professioneel. Afspraken werden (op tijd) nagekomen, alles werd netjes vastgelegd en bevestigd. Met als hoogtepunt: het aanwezig zijn bij de eerste giethandelingen tijdens het ter plekke bepalen van de kleur etc., zodat e.e.a. precies naar wens is. Goed is dat Coatingvloer ook veelvuldig wijst op de eigen verantwoordelijkheid van de klant in het traject, zodat Coatingvloer aan de ultieme voorwaarde voor een goede gietvloer, 'het schoon werken', kan voldoen. En het belangrijkste: we zijn blij met het resultaat, een fraaie gietvloer, precies zoals we hem wilden. Wij kunnen Coatingvloer van harte aanbevelen. Complimenten en dank!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend begeleid”
Door Pim Giel op dinsdag 21 aug 2018 18
Best spannend om een gietvloer te nemen als je er niks van af weet. De begeleiding van Coatingvloer.nl was echter uitstekend. Veel begeleiding en vooral de controles en de bezoeken thuis om te checken en de adviezen vonden we erg prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen”
Door Ewoud op woensdag 15 nov 2017 17
Goede adviezen, goede communicatie en een prachtig resultaat. Ze hebben bij ons de woonkamer gedaan 70m2 heel strak geworden en echt een toevoeging voor het huis.
FOTO VAN EWOUD
Strakke vloer
Reactie of foto toevoegen
“Reuze tevreden”
Door Peter Berger op woensdag 24 feb 2021 21
Direct na het bezoek aan Coating Vloeren is een gedetailleerde offerte aangeboden. Het opnamebezoek van de vloerspecialist in het appartement is keurig op tijd en zorgvuldig uitgevoerd. De uitvoer van de Gietvloerwerkzaamheden is uitstekend gedaan. We zijn reuze tevreden en genieten volop.
FOTO VAN PETER BERGER
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige strakke vloer”
Door S. Ramdat op woensdag 31 aug 2022 22
We hebben een gietvloer dit omdat dit een strakke vloer is zonder voegen. Het is een prachtige vloer. Nog wel even wennen omdat we hiervoor een tegelvloer hadden in onze woning.
FOTO VAN S. RAMDAT
Reactie of foto toevoegen
“Goede service, goed advies en snelle levering”
Door Maarten De kruif op zaterdag 13 feb 2021 21
Zeer tevreden over het eindresultaat van onze design betonvloer eco die wij besteld hebben bij Coatingvloer. Goede service, goed advies en snelle levering. Wij zouden onze volgende gietvloer zeker weer bestellen bij Coatingvloer.
FOTO VAN MAARTEN DE KRUIF
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ineke Beuse op vrijdag 1 nov 2019 19
Mijn betonlook gietvloer is prachtig geworden. Grijs gemêleerd. Grote complimenten voor de uitvoerende (Tsjechische) vakmensen. Zwaar fysiek werk tot een kunst verheffen is gebeurd hier. Ondergrond waren plavuizen met vloerverwarming. Dit moest eerst geëgaliseerd worden. Na projectbezoek kleine kostenverhoging ivm extra hoge egalisatie. Voorlichting in de showroom was ook ruim voldoende. Minpunt is dat het volledige bedrag vooraf betaald moet worden. Dat heb ik bij geen enkele andere verbouwingsproject gehad. Meestal 10-20% betaling na oplevering. Verder zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch resultaat”
Door Alice Stäbler op donderdag 25 aug 2022 22
Ik ben onder de indruk van de hele organisatie van Coating vloer. Het hele proces wordt zorgvuldig begeleid door verschillende mensen, alle stappen worden goed uitgelegd en het resultaat is fantastisch. Ik zou niet weten hoe een dergelijk proces beter begeleid en uitgevoerd kan worden.
Reactie of foto toevoegen
“PU Gietvloer Green Line”
Door Frits op donderdag 27 aug 2020 20
Bijzonder vriendelijk en goed advies; snelle en efficiënte afhandeling van admin en een super mooie vloer waar we super blij mee zijn!

Aanvulling ontvangen 27 augustus 2020: Wij hebben de PU Gietvloer Green Line gekocht in een betonlook voor ons nieuwbouw huis. Twee weken geleden gelegd en het is erg mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Remco van der Molen op maandag 30 okt 2017 17
Wij zijn erg te spreken over de manier van werken van coatingvloer, en vooral erg blij met het eindresultaat. Een super strakke vloer met een warme uitstraling! Het eerste contact was prettig, daarna goed advies gekregen over type en kleur, en de uitvoering verliep vlekkeloos. Heldere communicatie, duidelijke afspraken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Bas Remijn op maandag 5 jul 2021 21
Onze vloer ligt er nu een paar weken in en we zijn echt heel erg tevreden. De aanloop naar het leggen is goed gegaan. Afspraken zijn goed nagekomen en de communicatie snel en duidelijk. Het leggen van de vloer heeft een week in beslag genomen zoals afgesproken en heeft zonder noemenswaardige problemen plaatsgevonden. Ook de nazorg is erg goed te noemen. En de vloer is PRACHTIG, dus wat ons betreft een dikke tien!
FOTO VAN BAS REMIJN
+ Toon extra foto van Bas Remijn
Reactie of foto toevoegen
“Superstrak”
Door Menno op woensdag 29 dec 2021 21
Erg tevreden met het eindresultaat. Communicatie met Coatingvloer verloopt snel en goed. Vloer is uiteindelijk superstrak gelegd.
FOTO VAN MENNO
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door cris op woensdag 2 dec 2020 20
Erg tevreden met de kwaliteit van onze PU vloer. Coating vloer, (in ons geval Vincent) is tijdens ons traject altijd bereikbaar geweest voor vragen. Vakkundig, informatief en vriendelijk. Daarnaast is Coating vloer ook transparant in kosten. Alles is netjes gespecificeerd. Geen rare verassingen achteraf. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Pieter op maandag 28 jun 2021 21
Heel tevreden met het eindresultaat. Een strakke gladde pu gietvloer van 250m2. Goede begeleiding door Coatingvloer met duidelijke instructies. Komen alle afspraken na en zijn helder in hun communicatie. Alles probleemloos verlopen en ook netjes opgeruimd opgeleverd. Echt een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Erg zakelijk”
Door Sandra Leiderdorp op woensdag 8 jan 2020 20
Wij hebben begin dit jaar pu gietvloer laten gieten in onze nieuw bouw woning. Te aanhang bedrijf en ze laten je heel vroeg al een overeenkomst tekenen. Het is een wurg overeenkomst zodat je altijd de pineut bent. Naarmate het dichter de oplevervdatum kwam en de inspecteur Arno kwam werd het dramatisch. Wij betalen 10.000€ voor het hele huis maar ze doen werkelijk niets anders voor je dan vloer leggen. Je moet alles van te voren zelf regelen. De mensen die de vloer leggen zijn geweldig en leveren mooi werk. Al moet ik zeggen dat ik overal vlekken heb die ik niet weg krijg. Denk aan vlek van kerrie saus of frambozen! Voor repareren scheuren vragen ze belachelijk veel geld. Het heeft ons en onze buren veel stress gegeven. Niet flexibel, niet communicatief en super zakelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door R. Bon op dinsdag 6 mrt 2018 18
Voor een vloer in onze nieuwe woning zijn wij bij Coatingvloer uitgekomen na bezoek van diverse showrooms van gietvloerleveranciers. Zij bleken de enige met een vloer die geheel naar onze wens was. De planning bleek flexibel toen wij de leveringsdatum wilden veranderen. De werklui zijn uiterst vakkundig te werk gegaan en het resultaat is geweldig: een super strakke vloer met een fraaie zweem er in. Tijdens het aanbrengen konden wij aangeven hoe wij dat wilden hebben en dat werd precies zo uitgevoerd. Wij kunnen Coatingvloer aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bart van Schijndel op dinsdag 12 dec 2017 17
fijne en prettige service en super tevreden met eind resultaat. Design beton vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Nanda op dinsdag 15 aug 2017 17
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe gietvloer die we hebben laten leggen voor Coatingvloer.nl. De vloer is heel erg mooi geworden en bevalt ons uitstekend. Het is erg makkelijk schoon te houden en het voelt erg fijn aan om over heen te lopen. Coatingvloer.nl is een erg fijn bedrijf. Ze hebben hoge kwaliteit geleverd en de communicatie en uitleg was heel goed. Zelfs toen het vanuit onze kant bijna leek mis te gaan hebben ze heel fijn gehandeld. Ik kan iedereen een gietvloer van Coatingvloer.nl aanraden!
FOTO VAN NANDA
Coating vloer
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 42
Vestiging Coating Vloer
  Amsterdam (op afspraak), Duivendrechtsekade 62, 1096 AH Amsterdam, tel 020-8452650
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.