Feedback
5,0

Vloerplus Alkmaar

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 072-5155260 | Koedijkerstraat 8, 1823 CR Alkmaar
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Vloerplus Alkmaar
Bij Vloerplus vindt u alle merken parket, laminaat en PVC in verschillende prijsklasses.
Alternatieven voor Vloerplus Alkmaar
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Knulst Vloeren
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 366 ervaringen
• LAB21
   
(Oostzaan Noord-Holland) score 8,0 uit 909 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 90 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,7 uit 128 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 403 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 269 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Vloerplus Alkmaar. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Gordijnen en elektrische rails”
Door Albert Jan Butter op dinsdag 11 mei 2021 21
Begin december 2 gordijnen en een elektrische rails besteld. Levertijd 4 weken heeft door veel geblunder en mis communicatie een half jaar geduurd. Communicatie naar de klant is er niet bij zelf bellen veel beloven weinig leveren. Nu eindelijk de geleverde gordijnen geen excuses of compensatie aangeboden gewoon de rekening betalen en net geen middelvinger na. Ik doe nooit meer zaken met deze firma en u bent bij deze gewaarschuwd.
Reactie of foto toevoegen
“Alles gaat fout”
Door M. Verell op vrijdag 27 aug 2021 21
Verkoop is super, maar als er daadwerkelijk iets moet gebeuren, gaat alles fout. De communicatie is bijzonder slecht door bijvoorbeeld de intens slechte bereikbaarheid van dit bedrijf, het niet nakomen van afspraken en de arrogante toon waarmee je aangesproken wordt. Alles duurt enorm lang.
Reactie of foto toevoegen
“Pas op”
Door B. de Hoop op vrijdag 5 nov 2021 21
Pas op voordat je in zee gaat met dit bedrijf!! In totaal een maand lang moeten wachten op een pvc vloer van 45m2 en dan ook nog zonder blikken of blozen een rekening te sturen die bijna €1200,- hoger is dan geoffreerd!! Klantgerichtheid en vriendelijkheid staat achteraan bij dit bedrijf. Als bedrijf zijnde zou ik van elke vloer een visitekaartje maken maar dat is het zeker niet!! Communiceren per mail of telefoon en zelfs binnen het bedrijf is niet van orde. Alle mails worden gelezen (zit mailtracker op namelijk) maar reply button staat er niet bij. Ook werken zij uitsluitend met ZZP-ers die zelf al geregeld weglopen bij dit bedrijf (helaas heb ik al meerdere slachtoffers van dit bedrijf gesproken).

Wij hadden een offerte gekregen van Vloerverwarming Noord-Holland voor een compleet vloerenpakket. Dit bestond uit het aanleggen en monteren van vloerverwarming, het egaliseren en voorzien van een nieuwe pvc vloer die uitgezocht kon worden met Vloerplus waar zij een samenwerking mee hadden. Kennelijk was dat van beide kanten zo tegengevallen dat ze de samenwerking maar hebben stopgezet heb ik begrepen naderhand. Helaas waren wij de laatste in de rij die nog gedaan moest worden.

Een maand lang heeft het geduurd voordat onze vloer compleet klaar was.
Alle andere werkzaamheden in huis heb ik diverse malen moeten verzetten en extra vrije dagen moeten opnemen wat mij gewoon extra geld heeft gekost maar daar hebben ze lak aan.
Na zelfs een ingebreke stelling gehad te hebben via de opdrachtgever (Vloerverwarming Noord-Holland) word niet op gereageerd.
Aangzien mijn vloer er maar voor de helft was gelegd, door een fout van hun, kon ik helaas niet meer terug.
Men vindt het vreemd dat als er op je mails niet gereageerd en je niet teruggebeld word je boos word.
Als je dan boos in de winkel staat en je dit ook laat merken, willen ze je niet te woord staan en als ze je dan te woord staan de weten ze niet wie je bent (zeer vreemd want er werkt maar 5 man en mails zijn gelezen).
De andere helft van de vloer is er daadwerkelijk in gesmeten!! De mannen kwamen om 16:00 aan en waren om 17:30 weg. Terwijl dit het moelijkste werk was met alleen maar snijwerk. Dit verschrikkelijk hoe dit erin is gelegd (is ook niet zo vreemd als je er al een hele werkdag op heb zitten). Heb dit ook aangegeven bij de opdrachtgever met foto's. Mijn vader is 40 jaar woningstoffeerder geweest en die zou zich doodschamen.
Omdat het zou beroerd gelegd was heb ik zelfs plinten in gangkast moeten doen!!
Op enige coulance had ik sowieso al niet gerekend bij dit bedrijf maar als je dan ook nog een rekening stuurt (want dan kunnen ze wel mailen) die €1200,- boven de offerte uitkomt ben je echt alleen maar op geld uit.

De opdrachtgever (Vloerverwarming Noord-Holland) gaat het als het goed is oplossen maar dat moet ik ook nog maar afwachten.
Heb heel lang gewacht en nagedacht om een review te schrijven maar mensen moeten gewaarschuwd worden voor dit soort bedrijven.

Mvg,
B. de Hoop
FOTO VAN B. DE HOOP
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging Vloerplus Alkmaar
Website: www.vloerplus.nl
  Alkmaar , Koedijkerstraat 8, 1823 CR Alkmaar, tel 072-5155260
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.