Feedback
5,5

Van der Goes Wonen en Slapen

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 015-3108241 | Dorpsstraat 64, 2631 CV Nootdorp
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van der Goes Wonen en Slapen
In onze winkel presenteren wij een uitgebreide collectie producten voor vloer, wand en raam; compleet met meubelen, slaapcomfort en accessoires. Bij Van Der Goes kunt u terecht voor complete advisering en stoffering van uw gehele woning. Kom gerust langs om alles in het echt te zien, de koffie staat klaar.
Alternatieven voor Van der Goes Wonen en Slapen
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 133 ervaringen
• LAB21
   
(Delft Zuid-Holland) score 8,1 uit 905 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Utrecht Utrecht) score 9,7 uit 404 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen
• 't Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 89 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 398 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Van der Goes Wonen en Slapen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Een vloer met kieren”
Door Patricia H. op donderdag 7 jul 2022 22
We zijn geen types om slechte reviews te schrijven. Maar voor ons nooit meer van der Goes. Wij hebben onze nieuwbouwwoning volledig laten stofferen door Van der Goes. Zo hebben een Therdex pvc vloer op de bovenste etages laten leggen. De gekozen werkwijze van Van der Goes was om eerst de plinten te plaatsen en daarna pas de vloer aan te brengen. Achteraf een verkeerde wijze (of de stoffeerders zijn geen vakmannen). Want in iedere kamer zaten kieren en was op veel plekken lelijk afgesneden. Dit ook gemeld bij van der Goes. Dit is geprobeerd op te vullen en later met een kitrand op te vullen, maar echt fraai wordt het er niet op. Opnieuw leggen heeft geen zin want dan moeten de plinten van ons splinternieuwe beschilderde muren afgehaald worden wat beschadiging oplevert. We moeten het dus nu gewoon doen met deze vloer met kieren. En wat wij nog het allerergste vinden, is dat we continu zelf moeten bellen of mailen. Op mails wordt overigens nooit gereageerd. Wanneer er aan telefoon gezegd wordt dat ze zsm terugbellen. Dat gebeurt niet. Over het compenseren van een niet stofferen trap moet Van der Goes nog steeds bellen! Het is echt schandalig voor het bedrag wat wij in totaal bij Van der Goes hebben uitgegeven (een goede middenklas auto). Voor ons nogmaals echt nooit meer van der Goes!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Robert op zondag 26 jan 2020 20
We hebben voor 2 kamers een PVC vloer gekocht en laten leggen door Van der Goes : 1 lichte kleur - NL Label Mandal en 1 donkerder kleur - Therdex Regular 8070. Niet de goedkoopste. We zijn zeer tevreden over het resultaat; een dikke 9.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Van der Goes Wonen en Slapen
aNootdorp , Dorpsstraat 64, 2631 CV Nootdorp, tel 015 - 310 82 41
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.