Feedback
7,0

La Vie Keukens

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 055-5766579 | Vlijtseweg 75, 7317 AD Apeldoorn
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van La Vie Keukens
Met een keuken van La Vie heeft u een functionele kwaliteitskeuken voor het leven met de juiste prijs-kwaliteitverhouding
Alternatieven voor La Vie Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 64 ervaringen
• Keukenvision
   
(Apeldoorn Gelderland) score 8,8 uit 57 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Deventer Overijssel) score 9,6 uit 547 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 146 ervaringen
• Sentio Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,4 uit 44 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 567 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,6 uit 280 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 246 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over La Vie Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Verademing met de service”
Door Marco op donderdag 5 apr 2018 18
Wij hebben onze keuken eind 2013 gekocht bij La Vie keukens,wij waren toen zeer tevreden over de service,en dan met name over de verkoper Rutger. Hij was zeer geduldig en wij zijn meerdere malen terug geweest voor aanpassingen en dit was nooit een probleem. Nu in 2018 kwamen wij erachter dat twee ladefronten beschadigt waren door warmte/stoom dat ontsnapte uit de oven,wij zijn terug gegaan naar La Vie en hebben Rutger gevraagt om een oplossing,wij hebben kosteloos en zonder discussie twee nieuwe ladefronten gekregen. Zeker over keukenzaken doen genoeg verhalen de ronde over slechte service dus het is een verademing om bij een zaak te komen waar service zo hoog in het vaandel staat,voor onze volgende keuken zullen wij zeker weer bij La Vie binnen wandelen. La Vie keukens, hartelijk dank.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Karin en Roel Wagenaar op dinsdag 15 nov 2016 16
Wij hebben van de zomer een keuken bij La Vie keukens gekocht. Ook wij hebben zeer goede ervaring bij La Vie keukens. Rutger (verkoper) heeft erg goed meegedacht en voelde gelijk aan wat onze wensen zijn, terwijl wij eerst ter oriëntatie waren. Vertelde ons duidelijk het verschil van kwaliteit. De keuken is in de derde week van oktober j.l. geplaatst door een vakkundige vakman die vaker een keuken heeft geplaatst. Wat je vaak hoort dat niet alles klopt, nou bij La Vie keukens gaat dit niet op. Alles was aanwezig. Wij zijn zeer tevreden, echt een aanrader.
FOTO VAN KARIN EN ROEL WAGENAAR
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door AJ Krol op zaterdag 1 apr 2017 17
Het heeft even geduurd, maar ik had Rutger beloofd een review te schrijven.
Het probleem is dat als ik met m'n redelijk jonge leeftijd alleen ga rondkijken voor een keuken je niemand je serieus neemt. Bijvoorbeeld bij Boer Staphorst was dat een vette dikke tegenvaller, niemand wou de moeite nemen om me écht te helpen. Zo kwam ik met een goede vriend van me bij La vie binnen, niet de grootste en de meest glimmende zaak, maar wel een gezellige zaak, de verkoper was even met klanten bezig dus we liepen rustig een rondje, toen we bijna waren uitgekeken en weer verder wouden gaan (we hebben er die dag een aantal bezocht) kwam Rutger naar ons toe gesneld, of we nog even een momentje hadden want hij wou ons graag helpen, maar natuurlijk. Super vriendelijk, geduldig en meedenkend, dat waren de belangrijkste punten en met mijn eigen beroep had hij geen makkelijke klant aan me, maar het werd allemaal super geregeld en nog belangrijker met een goed gevoel elke keer weer na buiten, en zie het resultaat! Volgende week komt m'n huis te koop te staan en bij m'n nieuwe huis weet ik Rutger weer te vinden!
FOTO VAN AJ KROL
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Hoekkeuken
1 / 4
Vestiging La Vie Keukens
aApeldoorn , Vlijtseweg 75, 7317 AD Apeldoorn, tel 055 - 576 65 79
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.