Feedback
8,8

Nuva Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.nuvakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Nuva Keukens
Nuva Keukens is opgericht in 1977 in Someren. Op zijn achttiende heeft de algemeen directeur de zaak overgenomen van zijn vader. Wat ooit begon als een kleine zelfstandige keukenzaak met drie werknemers, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde keukenspecialist met veel ervaring. Inmiddels hebben we vijf vestigingen in Brabant en Limburg.

Een keuken gebruiken doe je iedere dag, een keuken kopen niet. Het uitzoeken van een nieuwe keuken kan daarom best lastig zijn. Voor ons is dat wél dagelijkse kost. Onze ervaren adviseurs helpen je dan ook graag bij het samenstellen van een keuken die past binnen je ruimte, interieur en budget. Een keuken die bij je past. Nu en in de toekomst.

Nuva Keukens is CBW-erkend en we werken enkel samen met leveranciers waarvan we weten dat zij goede kwaliteit leveren. Een aanbetaling doen is niet nodig en ook na het plaatsen van de keuken staan we graag voor u klaar bij eventuele vragen.

Kom eens langs in een van onze showrooms in Tilburg, Someren-Eind, Deurne, Bergeijk of Heerlen. Een afspraak maken voor een adviesgesprek kan natuurlijk ook.
Ervaringen
Er zijn 457 ervaringen over Nuva Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren261 ervaringen
4 sterren160 ervaringen
3 sterren7 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster20 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Goede adviezen”
Door Frank en Truus Mouwen op woensdag 18 okt 2023 23 | vestiging Someren
Voor een volledig nieuwe keuken met apparatuur prima geholpen door medewerker M. Zwanenberg, iemand die met je meedenkt en aansluitend goede adviezen geeft. Hij neemt de tijd voor zijn klanten en luistert goed naar hun wensen.
FOTO VAN FRANK EN TRUUS MOUWEN
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door A.Vlemmix op vrijdag 18 aug 2023 23 | vestiging Deurne
Het ontvangst bij ons eerste bezoek aan Uw winkel was meteen goed. De heer Zwaneberg die ons heeft geholpen had alle tijd om ons een goed gevoel te geven over de aankoop van de keuken. Niets was te veel wat we ook vroegen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door jack op woensdag 18 okt 2023 23 | vestiging Someren
Bij de aanschaf van de keuken was de deal snel gesloten verkoper dacht goed mee en de prijs was goed zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtkeuken”
Door Rob van Osch op donderdag 1 dec 2022 22 | vestiging Heerlen
Afgelopen zomer hebben we een keuken gekocht bij NUVA in Heerlen. De adviseur (Maurice Lambrichts) heeft ons hierbij zeer ruim te woord gestaan en ons gewezen op de vele mogelijkheden/combinaties die beschikbaar zijn bij het type keuken waar wij interesse in hadden. Maurice nam zelfs de moeite om een staal van het keukenblad langs te brengen om zo te zien of het bij onze keukenvloer paste, topservice dus! Begin november is de keuken geplaatst en we kunnen alleen maar bevestigen dat NUVA haar naam absoluut waargemaakt heeft. Niet alleen het uiterlijk is prachtig maar ook de apparatuur die voorzien is van de allernieuwste snufjes is geweldig. Het sluiten van de lades / deuren /draaimolens gaat allemaal op een mooie gedempte manier. Zoiets bevordert alleen maar de levensduur van de keuken. NUVA /Maurice, bedankt voor de goede levering/montage en service van deze prachtkeuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de nieuwe keuken”
Door Imro A. op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Heerlen
De verkoper was heel erg vriendelijk en behulpzaam. Hij had goede adviezen en dacht mee met wat er mogelijk was. Ook de 2 keukenplaatsers zijn (Rick & Dave) toppers, heel vriendelijk en werkten netjes. Met respect dat ze bij klanten thuis waren en zo gingen ze ook om met ons en onze spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes goed afgewerkt”
Door Peter op zondag 18 dec 2022 22 | vestiging Someren
Keuken mooi geplaatst en goed afgewerkt. Zeer kundige en vriendelijk monteur. Tot in de puntjes goed afgewerkt. Goede uitleg gekregen van aanwezige apparatuur. Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door L Heijmans op zondag 27 nov 2022 22 | vestiging Deurne
Komen afspraken na en de levering was compleet. Alles is in 1x netjes geleverd en geplaatst. Dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Al met al een prima ervaring”
Door George en Ellen Bos op vrijdag 20 jan 2023 23 | vestiging Someren
Tijdens het uitzoeken van de keuken en inbouw apparatuur super fijn geholpen door Marty Zwanenberg. Goede adviezen over apparatuur en indeling van de keuken. De begeleiding van Nuva tijdens de bouw van de nieuwe woning is gewoon heerlijk. Geen foute aansluitingen en alles volgens afspraak gedaan. Ook nog even een pluim voor de monteur die de keuken heeft geplaatst. Mijn inziens een monteur die exact weet hoe een en ander werkt en dit in alle rust in een dag klaar heeft. Al met al een prima ervaring met Nuva. Toppie
FOTO VAN GEORGE BOS
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jens Theelen op vrijdag 21 apr 2023 23 | vestiging Someren
Kwalitatief goed, montage goed, gewenst resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere keukenaankopen”
Door van Oppen Jack op zaterdag 26 jun 2021 21 | vestiging Heerlen
Zelf de keuken hier gekocht en ook nu de keuken voor onze dochter en schoonzoon. We hebben door bouwperikelen 3 x de levering moeten uitstellen. Elke keer prima opgepakt zonder problemen afgehandeld. Keuken prima geplaatst en zeer tevreden over service.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Helma raemaekers op vrijdag 13 jan 2023 23 | vestiging Someren
Was onze eerste keuken die we ooit gekocht hebben en de service en afhandeling was super op een klein puntje na. Dat was dat er frontjes niet waren bij levering en dat we dit van de zzp er moesten horen. Voor de rest super service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Kirsten van den Bosch op vrijdag 16 sep 2022 22 | vestiging Someren
We hebben hier onze keuken uitgezocht. We werden goed geholpen en de montage was binnen 1 dag klaar. Communicatie verliep ook goed
Reactie of foto toevoegen
“Keurig werk afgeleverd”
Door N. Kempeners op donderdag 16 jun 2022 22 | vestiging Heerlen
Er werd van begin af aan geluisterd naar onze wensen. Er werd niets opgedrongen, wel op een constructieve manier meegedacht. We werden via mail voldoende op de hoogte gehouden over het verloop van de procedure. De installatie is prima verlopen. De installateur heeft keurig werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken, informatie kan beter”
Door jasper janssen op vrijdag 2 jun 2023 23 | vestiging Someren
Er was geen showroom keuken voor het standaard bouwproject beschikbaar. Ondanks dat is er een prima ontwerp uitgekomen. Qua informatie via de e-mail was niet alles compleet. Er miste bijvoorbeeld dat degene die de keuken kwam plaatsen niet het loodgieterswerk mocht aansluiten. Hierdoor hebben mijn vriendin en ik een extra dag extern moeten eten.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Bob Buttolo op zaterdag 30 jul 2022 22 | vestiging Heerlen
Wat begon met muren in de woonkamer die gewit moesten worden, is uiteindelijk uitgelopen op een ingrijpende verbouwing mét een nieuwe keuken. Een keuken die door ons gekocht is bij Nuva Keukens in Heerlen. Via onze aannemer in contact gekomen met de vestiging in Heerlen. Je kijkt je ogen uit, ziet prachtige keukens, maar je weet niet wat allemaal mogelijk is. We hadden in ons huis een witte keuken in een hoekopstelling. En dachten dat we weer voor een lichte kleur keuken moesten kiezen, omdat er weinig licht van buiten naar binnen kan. Enfin, je gaat een afspraak maken en praten wat je in je nieuwe keuken wil, wat je smaak is, welke ruimte beschikbaar is, en vervolgens is het keuzes maken. Er is zoveel te kiezen. En bij het maken van die keuzes zijn we erg goed geholpen en begeleid door Nuva keukens in Heerlen. Er wordt telkens duidelijk gemaakt wat er allemaal kan, maar ook wordt uitgelegd welke voor- en nadelen er zijn bij de keuzes die er zijn. En samen kom je dan toch tot een afweging. Het resultaat mag er zijn. Wauw, wat een mooie keuken. Ook de installatie ging probleemloos. Ruim binnen de tijd die vooraf was aangegeven. De keuken is niet alleen erg mooi geworden, maar ook functioneel. De opstelling werkt zoals vooraf met de adviseur van Nuva besproken. Zo fijn! En nu in de zomervakantie lekker op ontdekkingstocht in onze nieuwe keuken.
FOTO VAN BOB BUTTOLO
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden met het eindresultaat”
Door Roger van Schoote op maandag 3 jul 2023 23 | vestiging Someren
De verkoper was vriendelijk en geduldig en maakte gelijk een goede tekening van de keuken. Hij gaf daarna een zeer goede uitleg over de keuken, de keukenopstelling, de kwaliteitsverschillen bij het kiezen van de materialen en apparatuur en de kleurstellingen, waarbij hij onze eigen inbreng en voorkeuren respecteerde, maar daar waar die bijsturing nodig hadden, hij dit uitstekend kon verwoorden en ons alles in de showroom liet zien en demonsteerde, zodat we letterlijk konden zien, waarom hij ons dit adviseerde. Hierdoor hebben wij een uitstekende keuze kunnen maken van de nieuwe keuken. Ondertussen staat de keuken en we zijn meer dan tevreden met het eindresultaat. De communicatie met verkoper en Nuva in het algemeen was ook perfect en alle afspraken (bijvoorbeeld terug bellen en mailen) werden volledig nagekomen. Voordat de uiteindelijke opdracht richting keukenfabriek en bladenfabrikant werd gegeven, werd er nogmaals contact opgenomen met ons, want tot op dat moment konden we nog wijzingen aanbrengen. Dit vonden we erg fijn. De keukenmonteur, ingehuurd door Nuva keukens was ook goed. Super tevreden met het hele proces.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Perry Boonen op maandag 4 jul 2022 22 | vestiging Heerlen
Vanaf het eerste kennismakingsgesprek erg goed geholpen met advies en ontwerp! Goed meegedacht met eisen en wensen pakket! Alle onderdelen volgens afspraak geleverd en de werkzaamheden door de monteur erg secuur geplaatst. Erg tevreden over het eindresultaat. Prijs-kwaliteit verhouding top!
FOTO VAN PERRY BOONEN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Mustafa op vrijdag 18 nov 2022 22 | vestiging Someren
Goed geholpen door Bas van Dillen, op tijd geleverd zoals beloofd. Ik heb naderhand nog aanpassingen mogen doen, dit was geen enkel probleem. Prijs/kwaliteit is zeer goed.
Met levering miste ik onderdelen, deze zijn netjes nagestuurd binnen 3 weken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Salmans op donderdag 13 sep 2018 18 | vestiging Someren
Keuken gekocht, Prima geholpen verkoper had goede tips. twee deurtjes waren te groot maar dit werd probleemloos opgelost. Ook waren wij zeer tevreden over de monteur die de keuken geplaatst heeft
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Verhoeven op vrijdag 25 jan 2019 19 | vestiging Tilburg
Voordat de aankoop van de keuken rond was hebben we meerdere afspraken gehad. Tijdens deze afspraken werd goed meegedacht en werd de tijd genomen. Ook was het fijn om 1 vast contactpersoon te hebben zodat het makkelijk schakelen was. Verder zijn we erg tevreden over de levering en montage. Iedere dag maken we met veel plezier gebruik van de keuken zoals we in gedachten hadden!
FOTO VAN VERHOEVEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed verlopen”
Door Marlies Appelhof Leentvaar op vrijdag 14 okt 2022 22 | vestiging Someren
Mooie keuken voor een mooie prijs. De afgesproken levering is goed verlopen en de monteur heeft de keuken vakkundig gemonteerd. Ook de nalevering van plinten verliep correct.
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep volgens afspraak”
Door Ton en Anita op zaterdag 26 feb 2022 22 | vestiging Heerlen
Bij de koop van onze nieuwe keuken zijn we goed bijgestaan door Maurice. Hij heeft een strak plan voor ons uitgewerkt. Alles verliep volgens afspraak. Zelfs de aftercare afstellen van lades was geen probleem en werd direct geregeld. Kortom wij waren happy met onze Nuva keuze.
Reactie of foto toevoegen
“Montage kraan”
Door Tim Janssen op donderdag 25 nov 2021 21 | vestiging Deurne
Onlangs een keuken gekocht die vakkundig in twee dagen in elkaar is gezet. Het enige mankement achteraf is de kraan die een beetje lekt en niet stabiel is gemonteerd. Nuva bood aan dat ik een andere kraan mocht komen uitzoeken maar vertelde er niet bij dat ik daarvoor nog eens 245 Euro moest betalen en zelf moest vervangen. Niet echt klantvriendelijk na ruim 17K te hebben betaald voor een nieuwe keuken. Ik heb ze in de gelegenheid gesteld de bestaande kraan te komen repareren, maar de betreffende klusjesmannen blijken steeds niet het juiste materiaal bij zich te hebben waardoor meerdere afspraken moeten worden gemaakt. Kort samengevat: Nuva heeft een prachtige keuken afgeleverd, maar nazorg is zwak.
REACTIE VAN TIM JANSSEN
Naar aanleiding van mijn recensie heeft Nuva contact met mij opgenomen. Het repareren van de kraan was uitbesteed aan een externe partij die ten onrechte had gemeld dat het was hersteld. Nuva was in de veronderstelling dat alles nu was opgelost.
De kraan is inmiddels correct gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn contact”
Door M. van Amelsvoort op dinsdag 21 mei 2019 19 | vestiging Tilburg
We zijn na veel informerende gesprekken bij diverse keukenshops terecht gekomen bij Nuva Keukens te Tilburg. De ontvangst was formidabele te noemen. Geen druk, geen haast nee er werd alle tijd genomen. Er werd goed mee gedacht over hoe we de keuken zo praktisch mogelijk konden inrichten en zo het meeste gebruiksgemak ervan zouden hebben en dat alles onder het genot van een lekker bakje koffie en thee. Het plaatsen van de keuken verliep zonder problemen en de afwerking is zeer kundig te noemen. We zouden zo nog een keuken kopen al was het alleen al voor de fijne manier van ontvangst en afwikkelingen. Een dikke 10 van ons dus... helaas konden we niet een hoger punt geven anders hadden we dit zeker gedaan.
FOTO VAN M. VAN AMELSVOORT
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Peter op dinsdag 11 jul 2023 23 | vestiging Heerlen
Goed en professioneel geholpen. Alles geleverd zoals afgesproken
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Tiny Pepels op woensdag 28 okt 2020 20 | vestiging Heerlen
Uiterst tevreden vanaf begin tot einde traject. Enorm goed en vriendelijk geholpen door Jurgen. Hij is zelf komen inmeten. Een goede prijs kunnen afspreken, zelfs met 5 Siemens apparaten. Plaatsing van de keuken is zonder problemen verlopen, de monteur was heel kundig en klantvriendelijk. Het resultaat is prachtig. Telefonisch contact met de zaak is ook altijd heel prettig, kortom ik ben uiterst tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Nicole van Keulen-Essers op vrijdag 4 jan 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht en we zijn super tevreden. Jolanda Trespers heeft ons geweldig geholpen en al onze wensen zijn in de keuken gerealiseerd . Het plaatsen was ook geen probleem 1 kastje was niet meegeleverd en de wasmachine en vaatwasser stonden nog niet vast maar dat is in tweede instantie prima opgelost. Ik kan niet anders zeggen dat het allemaal heel goed verlopen is, zou deze keukenzaak ook zeker aanraden bij familie en bekende.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rob op donderdag 10 jan 2019 19 | vestiging Someren
Wij hebben diverse bedrijven bezocht voor onze moderne nieuwe keuken. Uiteindelijk voor NUVA in Someren gekozen. Werden goed geadviseerd, men had kennis van zaken én de afwerking zag er goed uit. Er kon worden voldaan aan persoonlijke wensen en uiteindelijk gingen we akkoord met de prijs. De plaatsing ging goed, ordelijk en netjes! Wij zijn erg tevreden en kunnen dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens schema”
Door Richard Maeghs op woensdag 30 okt 2019 19 | vestiging Someren
super mooie grote zaak, veel keuze en deskundig advies, zonder het idee dat je onder druk wordt gezet met allerlei aanbiedingen, laatste kans etc. zoals dat in deze branche gebruikelijk is. Betaling, levering en plaatsing een dik pluspunt, alles volgens schema. Tijdens het proces regelmatig contact over voortgang . Kleine aanpassingen werden ter plekke deskundig uitgevoerd. Keuken nu bijna 4 maanden in gebruik en voldoet volkomen aan onze verwachtingen!
FOTO VAN RICHARD MAEGHS
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Kim op vrijdag 2 sep 2022 22 | vestiging Someren
Goed geholpen, met de juiste vakkundigheid en goede adviezen. Ben heel blij met mijn nieuwe keuken van Nuva!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop nieuwe keuken”
Door Hans en Carry Beerends op maandag 17 sep 2018 18 | vestiging Someren
We hebben een nieuwe keuken gekocht. Het gehele proces van aankoop ging in een zeer ongedwongen en open sfeer, waarbij een goed advies, door de verkoper, tot een geweldig eindresultaat heeft geleid. een keuken waar we nu naar plaatsing nog verliefd op zijn. Verder was er na de aankoop ruimte voor vragen, of aanpassingen onzerzijds, etc. alles werd netjes en vlot afgehandeld. We willen dit omschrijven als: Het kopen van een keuken moet een feestje zijn. Nou dat was het bij NUVA in Someren!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Anna Laget op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Heerlen
Na goede berichten van vrienden over NUVA keukens zijn wij in het voorjaar 2021 in zee gegaan met dit dit bedrijf. De contacten met de medewerkers zijn steeds prettig geweest. De bereikbaarheid was prima, de informatie was uitstekend en de afspraken werden zonder uitzondering nagekomen. De wensen zijn precies zo uitgevoerd zoals we hadden gehoopt; de uitvoerend monteur was makkelijk in de omgang en had steeds een goed humeur. Hij heeft ongetwijfeld prachtig maatwerk geleverd. We zijn dan ook super tevreden met de nieuwe keuken: mooi, praktisch en goede prijs-kwaliteit verhouding. Simpelweg boven verwachting.
FOTO VAN ANNA LAGET
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met het resultaat”
Door Nadia Ciraci op vrijdag 4 nov 2022 22 | vestiging Heerlen
U-keuken gekocht. Heel tevreden met het resultaat. Bora kookplaat met afzuiging en alle AEG apparaten op tijd geleverd en zeer tevreden. Gesprekken in de winkel waren prima met deskundig advies. Dekton aanrecht gekocht. Ze zijn alleen het gat voor de stopcontacten in het blad vergeten en na 2 weken zat er al een scheur in. Nuva zegt dat dit risico altijd aanwezig is. Krijgen nu een nieuwe geleverd.
FOTO VAN NADIA CIRACI
+ Toon extra foto van Nadia Ciraci
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Fabien Jadoul op donderdag 5 sep 2019 19 | vestiging Heerlen
Een complete keuken. 7 hoge kasten met apparatuur (espresso, 2 ovens, warmhoudlade) en een kookeiland met afzuiging in koof, elektrisch koken, spoelbak, quooker en vaatwasser. Een keukenmachine (actie destijds) had er mooi op gestaan... Zou mooi zijn! Dit was echt het enige minpuntje in de onderhandeling. Voor de rest echt alles naar tevredenheid!
Reactie of foto toevoegen
“Klacht goed opgelost”
Door Fam Kempers op maandag 11 dec 2017 17 | vestiging Heerlen
Na bij u een keuken te hebben gekocht werd deze met een mankement aan de afzuigkap geleverd. Na nog 3 nieuwe beschadigde afzuigkappen hebben wij besloten zelf maar een afzuigkap te gaan kopen bij een ander bedrijf. Klacht ingediend waarop NUVA Keukens reageerde door direct met ons contact op te nemen, en samen met ons aan tafel deze klacht op te lossen. Dit is correct verlopen en opgelost. Ze gaven toe dat zoiets nooit had mogen gebeuren.Op keuken zelf niets dan goeds te melden.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt Nuva”
Door Mevr zimberlin-deckers op donderdag 17 nov 2022 22 | vestiging Heerlen
Heb goed advies gekregen zodat ik mijn keuze heel goed kunnen maken met behulp van Jurgen. Dank je wel Nuva keukens.
FOTO VAN MEVR ZIMBERLIN-DECKERS
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Lars op zondag 25 mrt 2018 18 | vestiging Tilburg
We hebben een nieuwe keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis. De afspraken in de winkel hebben wij als prettig ervaren. De keuken is ook netjes geplaatst en wij zijn hier zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Eg blij met aankoop”
Door John Stinges op zaterdag 25 apr 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij zijn erg tevreden over de aangekochte keuken bij Nuva. De keuken is helemaal geworden zoals wij het in gedachten hadden. Wij hadden ons keukenplan ook al helemaal klaar toen we tot aankoop overgingen. Nuva kwam direct met een goede prijs. Op detailnivo hebben we tot het laatst nog veranderingen aan kunnen brengen. Het enige wat tegenviel, was de 3D-tekening. Ik denk dat tegenwoordig iets meer mogelijk is, dan wat Nuva hier laat zien. Het plaatsen van de keuken is ook zeer goed gegaan. De kookplaat die kapot in de doos zat is dezelfde dag nog vervangen voor een nieuw exemplaar. Ik zou het wel prettig vinden dat als de keuken geplaatst is ook alles werkt. Een kraan en afvoer aansluiten zou toch minimaal bij het plaatsen van een keuken horen. De service achteraf voor het plaatsen van de spatplinten en spatachterwand was keurig in orde. Ook een kleine verandering van een achterwandje en zijwand was geen enkel probleem. Dit was een punt wat ons niet eens zo was opgevallen, maar volgens de monteur voldeed dit niet aan de Nuvakeuken-kwaliteit. Kortom, wij zijn erg blij met deze (2de) aankoop van een keuken bij Nuva. P.S. De keukenverlichting van Jansen & de Bont maakt onze keuken helemaal af. Fam. Stinges-Roefs
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door JMH Houtappels op woensdag 29 nov 2017 17 | vestiging Someren
Ik heb bij Nuva in Someren mijn keuken gekocht omdat dit Bedrijf mij werd aanbevolen door Familie en kennissen die ook bij Nuva hun keuken hadden gekocht en daar zeer over te spreken waren. Dat heb ik ook zo ervaren. Afspraken werden nagekomen, levering verliep goed, montage goed, goede service, enzovoort. Dus voor nieuwe cliënten aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door M.Dekkers op vrijdag 1 dec 2023 23 | vestiging Someren
Resultaat van de keuken is prachtig. Wat nog belangrijker is, alle afspraken worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Ton op vrijdag 28 okt 2022 22 | vestiging Someren
Onze 3e keuken bij Nuva gekocht omdat het wat betreft prijs en zeer grote collectie voor ons steeds weer de keukenleverancier is.
Reactie of foto toevoegen
“Een perfect resultaat”
Door Verbael op vrijdag 30 jun 2023 23 | vestiging Someren
We hebben door goede ervaringen van kennissen die een keuken hebben gekocht bij Nuva, eens gaan kijken bij Nuva keukens in Someren, bij binnenkomst wordt je vriendelijk begroet en op je gemak gesteld om rustig te kunnen rondkijken en als er vragen zijn je deze gerust kan stellen. De zaak oogt mooi met oog voor detail. We hebben daarna een afspraak met de keukenadviseur ingepland, deze bleek erg kundig en niet opdringerig met een verkooppraatje maar met praktische zaken waar je rekening mee zou kunnen houden tijdens beslissingen van het kopen keuken en elektrische apparaten waar wij ons helemaal niet mee bezig hadden gehouden. We zijn uitgekomen op een keukeneiland met erachter een hoge kast opstelling. De aflevering en plaatsing van de keuken ging supergoed ook mede door de kundige monteur die alle puzzelstukjes in elkaar liet passen met een perfect resultaat. We zijn erg content met de nieuwe keuken en zullen Nuva keukens zeker aanprijzen bij potentiële keukenkopers.
FOTO VAN VERBAEL
Reactie of foto toevoegen
“Een zwarte keuken met licht composiet blad”
Door Leon op woensdag 1 nov 2023 23 | vestiging Heerlen
Op aanraden van vrienden en kennissen bij Nuva Keukens in Heerlen een afspraak gemaakt. Zonder opdringerige verkopers uitgebreid mogen rondlopen in de showroom om zo een beeld te krijgen van de vele mogelijkheden. Globaal had ik al een keuken in gedachten, maar samen met de verkoper de indeling definitief bepaald. Het gesprek verliep erg prettig. Alle tijd om keuzes af te wegen, nog eens door de showroom te lopen om te vergelijken. Uiteindelijk is het een zwarte keuken met licht composiet blad geworden. De communicatie over betaling, levering en montage was ook zeer helder. Op tijd werd er gemaild over de voorbereidingen, afspraken etc. De levering was volgens planning zonder beschadigingen of defecten. De montage werd professioneel en waar nodig in overleg uitgevoerd. Ik heb de keuken inmiddels ruim een maand in gebruik en de aanbevolen indeling werkt zeer prettig! Het onderhoud is eenvoudig, dus een hele effectieve keuken. Ik kan Nuva Keukens iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is keurig verlopen”
Door Katrijn.Szabo op zaterdag 21 okt 2023 23 | vestiging Someren
Heel tevreden met de adviezen die ik kreeg bij het uitzoeken van de keuken. Het plaatsen keurig op tijd en goed afgewerkt
.
Reactie of foto toevoegen
“Top werk afgeleverd”
Door Daniel Verhagen op vrijdag 15 feb 2019 19 | vestiging Deurne
Wij hebben voor ons nieuwe huis een keuken bij Nuva Keukens Deurne gekocht. wij zijn hierbij door Albert Kruijf geholpen en heeft ons hierin goed begeleid. Hij heeft goed met ons meegedacht hoe wij onze kleine hoek (waar de keuken zou komen) zouden kunnen inrichten. wij hadden als wens dat wij veel opbergruimte wilden en raadde ons een Bora systeem aan zodat er kastjes boven de Bora konden i.p.v. een afzuigkap. verder is het plaatsen van de keuken ook heel goed verlopen. netjes in elkaar gezet zonder één krasje achter te laten. ook is de keuken geworden zoals we het in de winkel besproken hadden. in een woord "Top werk afgeleverd" ook na 2 maanden zijn we nog heel tevreden met onze keuken. bedankt!
FOTO VAN DANIEL VERHAGEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de keuken en de service”
Door Toon en Maria op zondag 15 jan 2023 23 | vestiging Someren
In december 2021 hebben we een showroom keuken gekocht in Someren daar zijn we goed en vakkundig geholpen door nicky Verspaget en Nicky heeft ons een aantal goede tips gegeven betreffende de opstelling van de keuken. Door leveringsproblemen van div materialen tijdens de verbouwing hebben we de levering van de keuken twee maal moeten uitstellen dit was iedere keer met goed overleg geen probleem op 1 december 2022 was de verbouwing zover dat de keuken geplaatst kon worden dit is keurig gedaan door de monteurs echter er waren een paar kleine beschadigingen contact gehad met Nicky en ook deze puntjes werden snel en vakkundig opgelost al met al veel tegenslag tijdens verbouwing maar het eindresultaat mag er zijn en we zijn zeer blij met de keuken en service van Nuva Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Alles keurig opgelost”
Door Marianne Keulen op maandag 5 okt 2020 20 | vestiging Heerlen
Onze verkoper was Jürgen van Diemen. Hij was pro actief, dacht met ons mee en was altijd bereikbaar. We hebben een complete keuken gekocht. Bij de installatie is niet alles in één keer goed gegaan, maar het is allemaal keurig opgelost. Het enige minpuntje is dat je alles van te voren moet betalen of cash bij de bezorger. Beiden hebben wij als niet prettig ervaren. Contactloos betalen bij aflevering zou helemaal top zijn geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Hendrickx op vrijdag 1 mrt 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een mooie keuken gekocht. We worden er ook vriendelijk geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Bronzen keuken”
Door Jordy Berben op vrijdag 4 aug 2023 23 | vestiging Someren
Bij NUVA een moderne bronzen keuken gekocht met zwarte kosten. Zeer goede afwerking en materiaal en moderne apparaten. De service was goed en ook de after service is helemaal naar behoren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door P. Philipsen op vrijdag 13 jul 2018 18 | vestiging Someren
Keuken, prima geholpen en plaatsing geweldig verlopen, zeer tevreden.
FOTO VAN P. PHILIPSEN
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Marjolijn op donderdag 28 jun 2018 18 | vestiging Tilburg
Bij Nuva keukens heb ik mijn ideale keuken gekocht. Je wordt super goed geholpen en ze denken goed met je mee. Het is een goede service die je krijg en een kwaliteits keuken. Ga zo door!

Aanvulling ontvangen 28 juni 2018: Mijn keuken is geleverd begin juni. Het is allemaal goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Stevense op woensdag 27 sep 2017 17 | vestiging Bergeijk
Het duo NUVA Keukens (Berry vd Mortel, filiaal Bergeijk) en Branten Maatwerk (Werner Branten, Best) is voor ons "de" combinatie geweest voor een mooie nieuwe keuken welke binnen budget, binnen de afgesproken tijds planning, met een goede service van NUVA Keukens en met goed vakmanschap van Branten Maatwerk voor 100% keurig is opgeleverd. Zonder aarzeling kan ik beide partijen van harte aanbevelen. Familie Stevense
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de keuken”
Door Fam van Keulen op zondag 29 apr 2018 18 | vestiging Heerlen
Wij zijn zeer blij met onze keuken. We hadden een plan in ons hoofd en daar is bij het ontwerp goed naar geluisterd. Daarbij kregen wij nog enkele goede adviezen. Afspraken rondom levering zijn prima nagekomen. Bij de plaatsing ging niet alles in 1 keer goed, maar ook toen werd goed naar ons geluisterd en uiteindelijk hebben wij een keuken, waar we zeer tevreden over zijn en waar we met veel plezier gebruik van maken.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Henny en Anja op vrijdag 19 mei 2023 23 | vestiging Someren
Erg blij en tevreden met de aankoop van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Nuva laat de klant wachten”
Door Van den Oever op maandag 22 mei 2023 23 | vestiging Someren
Afspraak om de keuken te komen. Inmeten, was vergeten.... Zelf moeten bellen om een nieuwe afspraak. Keuken zou op 2 mei geplaatst worden. Monteur ziek, keuken komt op 3 mei. Op 3 mei blijkt er een deurtje niet geleverd. Wordt toegezegd dat over 3 weken het deurtje geplaatst zal worden. Na 3 weken wachten geen deurtje, zelf gebeld. Het deurtje bleek beschadigd (dezelfde reden als op 3 mei). Deurtje komt nu 27 juni.... 5 weken wachten. (in totaal 7 weken weken met Incomplete keuken) Er wordt van de klant verwacht dat er op tijd betaald wordt (2 x reminder om dit niet te vergeten, want anders..), maar Nuva laat de klant wachten.
REACTIE VAN VAN DEN OEVER
Nuva laat de klant nog langer wachten... 6 juni zou de plint geplaatst worden en als tegemoetkoming de keuken afgekit worden. Helaas bleek op 6 juni de plint te kort (niet goed gemeten) en monteur wist niet dat hij de keuken moest afkitten...
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Van de Moosdijk op maandag 15 apr 2019 19 | vestiging Deurne
Keuken gekocht. Prima geholpen en vakkundig geplaatst. Goede communicatie.
FOTO VAN ERICK VAN DE MOOSDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Ricardo Vedder op donderdag 24 mei 2018 18 | vestiging Tilburg
Wij hebben een hele mooie landelijke keuken bij nuva keukens gekocht. We zijn top geholpen, en het contact met Nuva was zeer goed. Het enige minpunt was dat we een verkeerde keukendeur was geleverd, maar dat is gelijk verholpen. Super gedaan Nuva keukens en jullie zijn zeker aan te raden.
FOTO VAN RICARDO VEDDER
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Mw. Martens op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht; heel tevreden over begeleiding bij het uitzoeken van onze keuken. Het plaatsen van de keuken is zeer goed verlopen. wij kunnen u nuva keukens zeer zeker aanbevelen, zeer deskundig personeel zowel in de showroom als technisch personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en vlekkeloze montage”
Door Ton de Ruijter op vrijdag 10 nov 2023 23 | vestiging Someren
In de winkel zijn de mogelijkheden goed doorgesproken en we hebben tijdens deze gesprekken goed advies gehad. De montage liep vlekkeloos. De monteur was zeer accuraat en zorgvuldig. Kortom zeer tevreden op een klein puntje na. Maar daar wordt aan gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenapparatuur”
Door D. Wessels-Hoen op donderdag 27 jun 2019 19 | vestiging Heerlen
Ik kocht er een keuken met apparatuur, heb hem pas enkele weken maar ben tot dusver tevreden. Het was een vriendelijke verkoper die goed meedacht en de mannen die de keuken geplaats hebben waren zeer vakkundig, netjes gewerkt.
FOTO VAN D. WESSELS-HOEN
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Truijers op woensdag 5 feb 2020 20 | vestiging Heerlen
ben je een lang weekend weg vanuit het hoge Noorden, loop je bij toeval binnen bij Nuva Keukens en dan kom je dé keuken tegen waar je eigenlijk altijd al naar op zoek bent. In gesprek met de verkoper zijn we dusdanig zo fijn geholpen en behandeld dat we toch de koop hebben gesloten. wat een service biedt Nuva! Echt top. We moesten nog wel een jaar wachten, maar we zijn tussentijds steeds op de hoogte gehouden van de status en zijn de acties en/of aanbiedingen ook voor ons nog meegegaan. Zo kregen we de Bora kookplaat in een luxere versie zonder bijbetaling. Klasse!
FOTO VAN TRUIJERS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Bram Jacobs op zondag 22 dec 2019 19 | vestiging Someren
De keuken die ik heb gekocht is volgens afspraak geplaatst. Goed contact met Nuva Keukens over het plan en duidelijke communicatie. Ik ben een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn”
Door Coortje Hobo op woensdag 27 mrt 2019 19 | vestiging Tilburg
Super mooie nieuwe keuken! Zowel de verkoper als de monteur van de keuken waren super vriendelijk, behulpzaam en hadden verstand van zaken. Gelukkig niet opdringerig, we konden onze eigen keuzes maken. Heel fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te raden”
Door Ian en Stefanie op vrijdag 3 apr 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij zijn erg tevreden. Wij hebben recent een keuken gekocht met kastenwand + aanrecht en een kookeiland. Van begin tot eind zijn wij heel goed geholpen en geadviseerd. Omdat we een verbouwing hebben gedaan, hebben we de keuken vorig jaar zomer al uitgezocht en pas afgelopen maand laten plaatsen. Tussendoor meermaals contact gehad met Nuva met verschillende vragen die iedere keer netjes werden beantwoordt. Verder hebben we over het plaatsen ook geen opmerkingen. De koelkast is iets te laag afgesteld. Hiervoor hebben we gisteren gebeld en de monteur komt dit volgende week opnieuw afstellen.
FOTO VAN IAN EN STEFANIE
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Hoogglans witte hoekkeuken”
Door Nicole Peerlings op vrijdag 30 mrt 2018 18 | vestiging Heerlen
We hebben een mooie hoogglans witte hoekkeuken besteld. We hebben maar een kleine ruimte, maar door het goed luisteren naar onze wensen heeft de verkoper een mooie praktische keuken voor ons kunnen tekenen Hij heeft goed rekening gehouden met ons budget. We zijn erg blij met het resultaat. De kleine foutjes na het plaatsen van de keuken zijn goed opgelost in een redelijk tijdsbestek.
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Fam Rouleaux op vrijdag 2 jun 2023 23 | vestiging Heerlen
Fijne keukenzaak met een mooie uitstraling en gezellige ontvangst. Jurgen heeft ons goed begeleid en deskundig advies gegeven over materiaal/kleur en de apparatuur. Onze droomkeuken heeft een hoogglans eiland met kastenwand voor apparatuur en als eye catcher een servieskast met open vakken die we samen hebben ontworpen. De levering en montage is prima verlopen, er waren enkele restpuntjes maar die zijn heel snel opgepakt en en tot voller tevredenheid hersteld.
FOTO VAN FAM ROULEAUX
+ Toon extra foto van Fam Rouleaux
+ Toon extra foto van Fam Rouleaux
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is goed maar problemen met vaatwasser”
Door Herma de Lange op maandag 16 apr 2018 18 | vestiging Tilburg
De keuken is goed, maar helaas direct problemen met de vaatwasser. Contact hierover ging moeizaam. Monteur kon vaatwasser niet uit keukenblok krijgen, snapte niet hoe de vaatwasser gemonteerd was. Dit moet nog uitgevonden worden, want probleem met vaatwasser (hard geluid uit pomp) is er niet meer. W.s. startprobleem
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jean Tiebackx op donderdag 20 jun 2019 19 | vestiging Deurne
Een keuken met alle elektrische toestellen en toebehoren gekocht. In de winkel werden wij perfect geholpen en de opvolging van het hele gebeuren was zeer goed. De montage is goed verlopen en ook hier was de service heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam Cuijpers op vrijdag 10 jan 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben in juli een keuken uitgezocht die vervolgens in november geplaatst is. Wij zijn erg tevreden over het aanbod van de vele keukens waar je uit kunt kiezen. We zijn prima geadviseerd in onze keuze qua opstelling, materiaal, snufjes en apparatuur. We kregen tijdig door wat er in onze oude keuken veranderd moest worden qua aansluitingen voor water, electriciteit ed. De levering vd keuken is op de afgesproken datum bezorgd.( je moet wel ruimte hebben waar ze alle onderdelen kunnen plaatsen want is erg veel ) De jonge man die de keuken de dag na levering kwam plaatsen heeft prima gewerkt. Rustig, secuur en netjes met uitstekend materiaal. Kortom wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken en genieten er elke dag van en we kunnen jullie bedrijf dan ook bij iedereen aanraden. Bedankt NUVA keukens voor onze super keuken mn de vriendelijke verkoper voor zijn advies.
FOTO VAN FAM CUIJPERS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima over het algemeen”
Door Alexander Louwes op donderdag 1 okt 2020 20 | vestiging Heerlen
Prima ervaring. Keuken gekocht voor in nieuwbouwwoning, Nuva zat in het project als preferred partner.
Pluspunten: goede kwaliteit keuken. Wij hadden reeds oven, vaatwasser en kookplaat uit onze vorige keuken, die konden we gewoon meenemen in het ontwerp. Ontwerpen bij Nuva ging prima, vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel flexibiliteit. Montage verliep snel en prima, alles netjes achtergelaten. Goede nazorg.
Minpuntjes: installatie apparaten niet inbegrepen, moet zelf op zoek naar installateur. Kost 200 euro + 2 weken extra, en een hoop zoekwerk en stress. 1 puntje aftrek. Stress over prijsonderhandelingen + prijs/kwaliteit: 1 puntje aftrek.
Conclusie: 8/10. Over het algemeen prima, kan van harte aanbevelen. Weet waar je aan toe bent (de punten hierboven), en ook u kunt de eigenaar worden van een hoge kwaliteit keuken geleverd met uitstekende service.
FOTO VAN ALEXANDER LOUWES
Nette montage maar niet aangesloten
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Bogers op dinsdag 10 dec 2019 19 | vestiging Heerlen
Heel tevreden met onze keuken. Van advies tot en met de oplevering zeer goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Gilissen op zaterdag 17 jul 2021 21 | vestiging Heerlen
Onze keuken uitgezocht bij Nuva keukens te Heerlen. Vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg gehad. Ook alle diverse opties besproken met betrekking tot afwerking zoals bijvoorbeeld greeploos of niet. Snelle levering/ plaatsing was mogelijk. Ook de demontage van de oude keuken en montage van de nieuwe keuken is goed verlopen.
Aanrader om hier je keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fons en Francien op vrijdag 2 jun 2023 23 | vestiging Someren
hebben een showroomkeuken gekocht bij Nuva, en zijn er zeer tevreden mee de keuken is precies wat we zochten en de levering en afhandeling ging allemaal perfect . heb de keuken zelf geplaatst en alle benodigdheden zaten er bij. Bas van Dillen die ons de keuken verkocht heeft was ook makkelijk te bereiken als we ergens een vraag over hadden .We hadden er nog een apothekerskast bij besteld en zelf een wasmachinekast bij gevoegd en de keuken is nu helemaal klaar. hij staat perfect dank zij de goede service van Nuva.
FOTO VAN FONS EN FRANCIEN
+ Toon extra foto van Fons en Francien
+ Toon extra foto van Fons en Francien
Reactie of foto toevoegen
“De keuken overtreft onze verwachtingen”
Door Theo op zondag 19 mrt 2023 23 | vestiging Heerlen
Bij onze verbouwing hoorde een nieuwe keuken, we hadden diverse zaken bezocht maar onze keuze viel op Nuva in Heerlen. Ons oog viel op een hoogglans keuken, wit en super strak. Tussen tijds hadden we nog wat aanpassingen en dat was geen enkel probleem. Alles klopte zoals op papier was gezet. Levering op tijd en plaatsing zoals beloofd en afgesproken. De keuken overtreft onze verwachtingen
FOTO VAN THEO
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door kees veldt op donderdag 9 feb 2023 23 | vestiging Heerlen
de verkoper gaf heel goed advies niets was te veel gaf ons de tijd om alles goed uit te zoeken. de twee monteurs werkte perfekt en netjes en waren gezellig en zelfs iets elecktries voor mij opgelost. na de plaatsing ook nog een contakt met de service of alles naar wens is.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marius op vrijdag 9 feb 2018 18 | vestiging Bergeijk
Goede en mooie keuken, slim ontwerp en perfect geinstalleerd. En als er iets is wordt het zsm opgelost. Aanrader.
FOTO VAN MARIUS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevredenheid alom”
Door P. Claus op zondag 19 nov 2017 17 | vestiging Heerlen
Gekocht een geheel nieuwe keuken, met gewenst apparatuur. Na het bezoeken van een aantal keukenspecialisten is onze keuze op NUVA keukens Heerlen gevallen. Waarom? Duidelijke informatie, ruimte om onze wensen kenbaar te maken, geen pushen mbt wat kan wel, wat kan niet, vakkundige begeleiding in de mogelijkheden van de keukensamenstelling, ruimte en tijd voor de bezoeken en gesprekken.
De afspraken zijn allemaal nagekomen. Was de contactpersoon op het moment niet te bereiken, er werd altijd teruggebeld om de vraag af te handelen. Het tijdschema van aankoop t/m plaatsing, met in ons geval een kleine aanpassing na montage, verliep volgens afspraak. Montage prima verlopen door vakkundig en secuur personeel. Tevredenheid alom.
Reactie of foto toevoegen
“Veel gedoe bij het plaatsen van de Quooker”
Door P.L.P. Peerlings op zaterdag 18 nov 2023 23 | vestiging Someren
Bijkeuken gekocht bij Nuva Keukens in Someren, omdat we ook tevreden waren over de keuken in huis! Afgesproken dat de keukenkraan naar de bijkeuken ging en in de keuken een Quooker geplaatst werd! Monteur deed zijn werk prima, en ook het plaatsen van de Quooker ging naar behoren. Echter het aansluiten van de Quooker mocht niet, dat moest door een erkend installateur worden gedaan! Dit terwijl Quooker reclame maakt dat de dealer de Quooker gratis plaatst, en Nuva Keukens is een Quooker dealer! Dus met als gevolg, dat we 4 weken zonder water in de hoofdkeuken zaten! Nadat de Quooker geplaatst is door een lokale installateur en €185,- lichter, werkt nu alles naar behoren! Dus, hou er rekening mee, dat als je een keuken koopt bij Nuva dat er nog installatiekosten bijkomen!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Els Sprangers op woensdag 7 aug 2019 19 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht. Heel goed geadviseerd. Samen met uw adviseur Lucas de keuken samengesteld. Keuken is geplaatst. Daarna is de service afdeling nog een keer geweest om alles te controleren en een paar kastjes een beetje bij te stellen. Zijn super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Margo Reijnders op donderdag 27 jun 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht. In de zaak goed goed geholpen tijdens het uitzoeken van de keuken. Het plaatsen van de keuken is ook goed verlopen. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne monteur”
Door Margriet op vrijdag 29 sep 2023 23 | vestiging Someren
Netjes geplaatste keuken, fijne monteur. Service dienst pakt zaken goed op.
Reactie of foto toevoegen
“Kundig”
Door Lilian Köhlen op vrijdag 15 nov 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn zeer goed geholpen en zouden dit bedrijf zeker aanraden. De complimenten naar de monteur Roel, een zeer kundige en vriendelijke man.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Bert Ehlen op vrijdag 19 mrt 2021 21 | vestiging Heerlen
We zijn voor onze nieuwe keuken op de nodige plaatsen geweest. Uiteindelijk kwamen we bij NUVA terecht. We hebben daar ondanks Corona alle tijd (en geduld) gekregen om op een rij te krijgen wat en hoe we het precies wilden hebben. Toen we er uit waren kwamen we een goede prijs overeen. Het plaatsen gebeurde daarna in de afgesproken week, vlot en nauwkeurig. Zijn we tevreden? Ja, helemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en mooie keuken”
Door R.van de Weijer op woensdag 9 nov 2022 22 | vestiging Heerlen
Met verkoper keuken samengesteld, meegedacht en met goede tips tot een gewenst resultaat gekomen. Bezorgen en plaatsen van keuken heel netjes gedaan. Vanaf uitzoeken, inplannen, leveren, plaatsen alles fijn en correct gecommuniceerd. Heel enthousiast met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige communicatie”
Door Noël Lebens op maandag 29 mei 2023 23 | vestiging Heerlen
Vanaf het eerste moment een goed gevoel! Klantvriendelijk en deskundig. Communicatie verliep prettig. Afspraken werden nagekomen. Ook een prima after sale service. Zeer tevreden met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Een prima keuken”
Door Geijbels op vrijdag 11 nov 2022 22 | vestiging Someren
Super goed geholpen in de showroom. Prima keuken en super geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is super”
Door Alexander Clemencia op zaterdag 2 dec 2023 23 | vestiging Someren
Levering was goed, keuken is super!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de nieuwe keuken”
Door Slots op vrijdag 30 jun 2023 23 | vestiging Someren
Heb bij Nuva Keukens Someren een keuken gekocht, de doorslag gaf uitgebreide informatie, zeer meedenkend voor de logische indeling, klant vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Martens op donderdag 10 jan 2019 19 | vestiging Someren
Nieuwe keuken gekocht, super advies gehad en goed geholpen. Plaatsen duurde langer dan verwacht doordat monteur nog in opleiding was. Verder probleem wat was ontstaan bij plaatsing correct verholpen. Mooie keuken ben er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aankoop”
Door Post op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Heerlen
Nieuwe keuken, goed advies, prima monteurs, en de na zorg per telefoon.

Aanvulling ontvangen 6 september 2019: Onze keuken is gemonteerd en wij zijn zeer tevreden ook over de service.
Reactie of foto toevoegen
“Scheurtjes in poten”
Door Christel op dinsdag 14 nov 2017 17 | vestiging Tilburg
Nooit meer, zeer slechte service wanneer er na een half jaar al scheurtjes in de poten komen. Volgens fabrikant slijtage door gebruik. Nuva wil alleen iets doen wanneer ik er mee akkoord ga dat de kosten voor mijn rekening komen als blijkt dat het door eigen toedoen is ontstaan. Daar kunnen ze dan alle kanten mee op, en dat na een half jaar. Schandalig! Dus nu nog steeds scheurtjes in mijn poten.
FOTO VAN CHRISTEL
Detailfoto scheuren
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Peter op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Heerlen
We zijn super tevreden en erg trots op onze nieuwe keuken. De NUVA-verkoper is hierbij erg behulpzaam geweest in het ontwerp en met name het advies m.b.t. opstelling en materiaalkeuzes heeft er toe geleid dat wij nu onze droomkeuken hebben!
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ralf en Astrid op maandag 4 sep 2023 23 | vestiging Heerlen
In de winkel werden we goed geadviseerd door Rene Ubben. Hij gaf ons tips bij onze plattegrond hoe we de keuken het beste konden inrichten, onder het genot van koffie en vers gebakken appelflappen. De levering gebeurde exact op de vooraf geplande datum. De plaatsing verliep niet helemaal vlekkeloos (en buiten de schuld van Nuva) maar werd toch snel en goed opgelost. We zijn erg tevreden over onze keuken.
FOTO VAN RALF EN ASTRID
+ Toon extra foto van Ralf en Astrid
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Weusten op dinsdag 26 mei 2020 20 | vestiging Heerlen
Keukens van Nuva zijn van hoogwaardige kwaliteit. We hebben de vakkundige begeleiding door adviseur Maurice zeer kunnen waarderen. Onze keuken werd nauwgezet gemonteerd en ook met de after sales-service zijn we zeer tevreden. Een telefoontje is voldoende en het wordt geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door N.Peters op maandag 6 feb 2023 23 | vestiging Heerlen
Super mooie keuken gekocht bij Nuva keukens Heerlen. Van ontwerpen tot plaatsen top service ervaren. Heel blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“We ervaren bij Nuva keukens oprecht goede service!”
Door Rik ten Have / Marieke de Weerd op woensdag 10 jun 2020 20 | vestiging Tilburg
Vanaf aankoop van onze keuken, montage tot en met service toe hebben we de manier waarop Nuva (monteurs) klanten te woord staan en helpen als servicegericht ervaren. Monteurs controleren niet alleen hetgeen waarvoor we belden maar lopen gelijk ook even langs de overige keukenonderdelen. Daarnaast geven ze ook aan gewoon te bellen met Nuva mocht er toch nog wat zijn en dan wordt er ook prompt aktie ondernomen. Ook positief over de communicatie met Nuva, altijd prima. Kortom; We ervaren bij Nuvakeuken oprecht goede service!
FOTO VAN RIK TEN HAVE / MARIEKE DE WEERD
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze mooie keuken”
Door Gerry sieben op zondag 17 sep 2023 23 | vestiging Someren
Bij het uitzoeken in de showroom goede en deskundige hulp, alles geheel naar tevredenheid. Na het zetten waren een tweetal beschadigingen snel opgelost. Goede service en blij met onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bert Speetjens op maandag 20 feb 2023 23 | vestiging Heerlen
Goede advisering. Prettige begeleiding en deskundige plaatsing door deskundig personeel dat niet te beroerd is om mee te denken en wat extra's te bieden. Kleine tekortkoming welke achteraf bleek snel en vakkundig verholpen. Mooi en goed keukenmateriaal. Kook en koelelementen naar eigen keuze. Wij zijn zeer tevreden.
P.S. Prachtige showroom.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Fam. van der Vorst op donderdag 22 mrt 2018 18 | vestiging Tilburg
Een complete keuken. De begeleiding en adviezen tot het tot stand komen van de keuken waren professioneel en aanvullend op onze wensen. Het plaatsen van de keuken en tevens nazorg hiervan zijn ook uitstekend.
FOTO VAN FAM. VAN DER VORST
Keuken kastenwand
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door M v Mierlo op vrijdag 22 jul 2022 22 | vestiging Someren
Complete keuken incl. apparatuur gekocht. goed geholpen en advies. Minpuntje was achteraf, dat de koelkast naast de oven geplaatst was. Wat wijzelf niet beseft hadden, dat daardoor de koelkast deur nogal warm wordt. Voor het overige waren wij heel tevreden. Alles werd goed geregeld en geleverd. Top.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Nuva Keukens
aBergeijk (11 ervaringen), De Waterlaat 8, 5571 MZ Bergeijk, tel 0497 - 55 28 82
bDeurne (34 ervaringen), Stationsstraat 67, 5751 HC Deurne, tel 0493 - 44 11 11
cHeerlen (187 ervaringen), In de Cramer 148a, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 550 65 50
dSomeren (143 ervaringen), Boerenkamplaan 143, 5712 AD Someren-Eind, tel 0493 - 44 11 11
eTilburg (82 ervaringen), Aphroditestraat 2, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 578 44 44
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.