Feedback
8,8

Nuva Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.nuvakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Nuva Keukens
Nuva Keukens is opgericht in 1977 in Someren. Op zijn achttiende heeft de algemeen directeur de zaak overgenomen van zijn vader. Wat ooit begon als een kleine zelfstandige keukenzaak met drie werknemers, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde keukenspecialist met veel ervaring. Inmiddels hebben we vijf vestigingen in Brabant en Limburg.

Een keuken gebruiken doe je iedere dag, een keuken kopen niet. Het uitzoeken van een nieuwe keuken kan daarom best lastig zijn. Voor ons is dat wél dagelijkse kost. Onze ervaren adviseurs helpen je dan ook graag bij het samenstellen van een keuken die past binnen je ruimte, interieur en budget. Een keuken die bij je past. Nu en in de toekomst.

Nuva Keukens is CBW-erkend en we werken enkel samen met leveranciers waarvan we weten dat zij goede kwaliteit leveren. Een aanbetaling doen is niet nodig en ook na het plaatsen van de keuken staan we graag voor u klaar bij eventuele vragen.

Kom eens langs in een van onze showrooms in Tilburg, Someren-Eind, Deurne, Bergeijk of Heerlen. Een afspraak maken voor een adviesgesprek kan natuurlijk ook.
Ervaringen
Er zijn 418 ervaringen over Nuva Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren246 ervaringen
4 sterren140 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster19 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Een dikke 10”
Door Tamara Sep op zondag 4 jun 2023 23 | vestiging Tilburg
Lukas van Nuva Tilburg heeft ons enorm goed geholpen met het uitzoeken van onze keuken! Alles is precies geworden zoals we het graag wilden. Wat een droomkeuken! De keuken is daarna via Nuva keukens door DNJ Montage geplaatst, wat een vakman! Ik kan alleen maar zeggen...een dikke 10 voor Nuva keukens en met name voor Lukas en de monteur! Wat gaan wij hiervan genieten.
FOTO VAN TAMARA SEP
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Rolph Broens op zaterdag 3 jun 2023 23 | vestiging Someren
Alles is prima gelopen. Goed en eerlijk advies van adviseur Paul Creemers.
Levertijden prima nagekomen, installatie professioneel uitgevoerd. Nazorg en service tot dusverre ook niets over te klagen. Kortom: Een aanrader.
FOTO VAN ROLPH BROENS
+ Toon extra foto van Rolph Broens
+ Toon extra foto van Rolph Broens
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Fam Rouleaux op vrijdag 2 jun 2023 23 | vestiging Heerlen
Fijne keukenzaak met een mooie uitstraling en gezellige ontvangst. Jurgen heeft ons goed begeleid en deskundig advies gegeven over materiaal/kleur en de apparatuur. Onze droomkeuken heeft een hoogglans eiland met kastenwand voor apparatuur en als eye catcher een servieskast met open vakken die we samen hebben ontworpen. De levering en montage is prima verlopen, er waren enkele restpuntjes maar die zijn heel snel opgepakt en en tot voller tevredenheid hersteld.
FOTO VAN FAM ROULEAUX
+ Toon extra foto van Fam Rouleaux
+ Toon extra foto van Fam Rouleaux
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fons en Francien op vrijdag 2 jun 2023 23 | vestiging Someren
hebben een showroomkeuken gekocht bij Nuva, en zijn er zeer tevreden mee de keuken is precies wat we zochten en de levering en afhandeling ging allemaal perfect . heb de keuken zelf geplaatst en alle benodigdheden zaten er bij. Bas van Dillen die ons de keuken verkocht heeft was ook makkelijk te bereiken als we ergens een vraag over hadden .We hadden er nog een apothekerskast bij besteld en zelf een wasmachinekast bij gevoegd en de keuken is nu helemaal klaar. hij staat perfect dank zij de goede service van Nuva.
FOTO VAN FONS EN FRANCIEN
+ Toon extra foto van Fons en Francien
+ Toon extra foto van Fons en Francien
Reactie of foto toevoegen
“Prettige communicatie”
Door Noël Lebens op maandag 29 mei 2023 23 | vestiging Heerlen
Vanaf het eerste moment een goed gevoel! Klantvriendelijk en deskundig. Communicatie verliep prettig. Afspraken werden nagekomen. Ook een prima after sale service. Zeer tevreden met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Henny en Anja op vrijdag 19 mei 2023 23 | vestiging Someren
Erg blij en tevreden met de aankoop van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Jack van Oppen op donderdag 18 mei 2023 23 | vestiging Heerlen
Wederom uitstekende ervaring, kundig personeel, snel en vakkundig geïnstalleerd. Goede kwaliteit en nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Ricardo Gulpers op dinsdag 16 mei 2023 23 | vestiging Heerlen
Vanaf eerste bezoek aan de zaak goed begeleiding en uitleg over materialen, installaties en kleursamenstelling. Qua communicatie tot aan levering en plaatsing makkelijk en goed bereikbaar via email en telefonisch voor vragen en/of aanpassingen. Keuken werd binnen 2 dagen volledig geplaatst en afgemonteerd. Stukje nazorg ook goed geregeld met bezoek ter controle en belletje van de zaak zelf.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Joan Bekx op maandag 1 mei 2023 23 | vestiging Someren
Advies en keuken plaatsing top. Ik heb wel veel extra kosten gekregen doordat loodgieter en elektricien veel moeite hebben gehad om aansluitingen en afvoeren te kunnen maken. Hiervoor heeft men weer veel uit elkaar moeten halen. Ondanks voorbereiding volgens Nuva instructief.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen en een mooie keuken”
Door J en L Noordman op vrijdag 28 apr 2023 23 | vestiging Someren
Ofschoon het in de corona tijd moeilijk was om een goed keuze te maken, zijn wij prima geholpen door de verkoper van Nuva Someren. De communicatie daarna was ook prima en de installatie door een zeer secure monteur was ook dik in orde.
We moeten nog verhuizen, maar mocht er wat zijn dan zijn wij er van overtuigd dat we snel en deskundig geholpen worden
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Annemarie op zaterdag 22 apr 2023 23 | vestiging Someren
Fijne keukenzaak, vriendelijke mensen, veel keuze voor een mooie prijs. Vrienden hebben ons aanbevolen. Vooral Rob, de monteur is een bekwame en vriendelijke vakman. De service is goed! Wij zijn heel blij met onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jens Theelen op vrijdag 21 apr 2023 23 | vestiging Someren
Kwalitatief goed, montage goed, gewenst resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Laura op vrijdag 21 apr 2023 23 | vestiging Deurne
We hebben bij Nuva een keuken uitgezocht voor ons nieuwbouwhuis. We zijn goed geholpen en geadviseerd door Marty! De keuken kon na oplevering snel geplaatst worden en is kundig geplaatst door topmonteurs. Er zat een kleine schade op het blad, er is toen gelijk met ons gecommuniceerd en een nieuw blad besteld. Deze was binnen 3 weken gemonteerd. Wij zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Mat den Biesen op donderdag 6 apr 2023 23 | vestiging Deurne
Zeer klantvriendelijk en deskundig advies. Komen gemaakten afspraken stipt na. Ook de 'aftersales' is prima in orde!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Eric Sentjens op maandag 3 apr 2023 23 | vestiging Someren
Vakkundige, plezierige en al met al prima verkoopgesprekken met Paul. Alles werd keurig vastgelegd. Netjes op tijd geleverd en geplaatst, kleine onvolkomenheden werden snel en goed opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan lof”
Door H Heijmans op dinsdag 28 mrt 2023 23 | vestiging Someren
Professioneel bij verkoop en montage. Kundige monteur en keurig afgewerkt. Ook de aftersales die na een kleine opmerking meteen in actie kwamen meer dan lof.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Ruth Verhaeg op maandag 27 mrt 2023 23 | vestiging Someren
Prima geholpen. Er werd goed meegedacht en goede vragen gesteld over waarom ik bepaalde apparatuur wilde. Hielden zich aan de gemaakte afspraken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Peter van Heesewijk op zaterdag 25 mrt 2023 23 | vestiging Someren
We hebben in december 2022 bij Nuva keukens in Someren een keuken gekocht, inclusief diverse apparatuur en montage in februari 2023. We hebben tijdig bericht gehad over de levering en montagedag. Met de levering van de apparatuur bleek een onderdeel van de afzuigkap niet leverbaar op dat moment. Dit was reeds door Nuva geconstateerd en doorgegeven aan ATAG. Binnen twee weken was dit probleem verholpen. Ook de montage is zeer goed verlopen, inclusief aansluiting van alle apparatuur. Na installatie heeft Nuva keukens ons nog een aantal keren benaderd om te vragen naar onze tevredenheid. Ik kan alleen maar zeggen dat we uitermate tevreden zijn over Nuva keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een prima keuken”
Door Dhr. en Mw. Muermans op vrijdag 24 mrt 2023 23 | vestiging Someren
De keuken, type Motivo Concept130 Laser Brilllant, voorzien van een Bora inductie kookplaat met afzuiging, Siemens vaatwasser, koelkast en combimagnetron, alles op het afgesproken tijdstip geleverd en door twee freelancers perfect gemonteerd en opgeleverd. De keuken voldoet prima. Een opmerking: Nuva adverteert met gratis apparatuur, maar daar hebben wij niets van gekregen. De communicatie met een van de verkopers in Someren was overigens niet optimaal.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Ed Janssen op donderdag 23 mrt 2023 23 | vestiging Someren
Prima geholpen, jammer dat een aantal onderdelen te laat geleverd zijn. AEG toestellen hebben toch niet de kwaliteit van Miele. Ik zou dit kenbaar maken aan de klant.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken overtreft onze verwachtingen”
Door Theo op zondag 19 mrt 2023 23 | vestiging Heerlen
Bij onze verbouwing hoorde een nieuwe keuken, we hadden diverse zaken bezocht maar onze keuze viel op Nuva in Heerlen. Ons oog viel op een hoogglans keuken, wit en super strak. Tussen tijds hadden we nog wat aanpassingen en dat was geen enkel probleem. Alles klopte zoals op papier was gezet. Levering op tijd en plaatsing zoals beloofd en afgesproken. De keuken overtreft onze verwachtingen
FOTO VAN THEO
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat is heel mooi”
Door M.J. Schoonbrood op dinsdag 14 mrt 2023 23 | vestiging Heerlen
Goed advies waarbij de wens van de klant uitgangspunt is. Er is regelmatig contact tijdens bestel cq plaatsing- en leveringsproces Montageteam is top. Eindresultaat is heel mooi.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Rob van Kan op vrijdag 10 mrt 2023 23 | vestiging Heerlen
Goede service, goede kwaliteit. Snelle levering en goede montage.
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door Gerritse op vrijdag 10 mrt 2023 23 | vestiging Heerlen
Perfecte service, vakkundig geplaats en goede nazorg, gewoon zoals het hoort.
FOTO VAN GERRITSE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de nieuwe keuken”
Door Imro A. op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Heerlen
De verkoper was heel erg vriendelijk en behulpzaam. Hij had goede adviezen en dacht mee met wat er mogelijk was. Ook de 2 keukenplaatsers zijn (Rick & Dave) toppers, heel vriendelijk en werkten netjes. Met respect dat ze bij klanten thuis waren en zo gingen ze ook om met ons en onze spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Peter op vrijdag 3 mrt 2023 23 | vestiging Someren
Goed geholpen bij de aankoop, snelle levering, keuken was in 1 dag geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door F. van Bladel op vrijdag 3 mrt 2023 23 | vestiging Someren
Mooie nieuwe keuken gekocht bij Nuva. Onze adviseur Paul weet waar hij over praat en adviseert ons goed. Na levering van de keuken zijn er enkele opleverpuntjes maar die worden opgelost. Zijn collega heeft het werkblad ingemeten en dat past perfect. Na het plaatsen komt Paul zelf om wat dingen af te werken en de achterwand in te meten. Ook deze past weer perfect. De ATAG inductie kookplaat was niet tijdig leverbaar daar werd een leen model voor ingezet. Daarna werd deze door ATAG omgeruild en weer netjes gemonteerd. Kortom heel tevreden. Er zal altijd wel iets zijn bij de levering en montage van een keuken maar hoe het opgelost wordt bepaald je tevredenheid.
FOTO VAN F. VAN BLADEL
+ Toon extra foto van F. van Bladel
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met onze keuken”
Door paul chorus op vrijdag 3 mrt 2023 23 | vestiging Someren
Zeer tevreden over verkoop en plaatsing van onze keuken. Echter te weinig productinfo over de Miele apparatuur. We hadden wat meer uitleg gewild van de werking ervan. Vanuit een boekje werkt dit niet echt.
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak verlopen”
Door Astrid Damen op vrijdag 24 feb 2023 23 | vestiging Someren
Vanuit project nieuwbouw kwam ik in contact met Nuva. Zeer prettige gesprekken gevoerd om tot een keuze te komen. Levering, plaatsing en aansluiten verliepen volgens afspraak. Medewerkers werken netjes en zijn beleefd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Nicole van Dijke-Penders op dinsdag 21 feb 2023 23 | vestiging Heerlen
We hebben voor Nuva gekozen omdat de prijs-kwaliteit goed is en wij erg geholpen zijn met al onze wensen. Alles is volgens afspraak verlopen en we kregen goede informatie ter voorbereiding op het plaatsen van de keuken. We zijn erg tevreden en heel blij met onze keuken. Met dank extra dank aan Jurgen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bert Speetjens op maandag 20 feb 2023 23 | vestiging Heerlen
Goede advisering. Prettige begeleiding en deskundige plaatsing door deskundig personeel dat niet te beroerd is om mee te denken en wat extra's te bieden. Kleine tekortkoming welke achteraf bleek snel en vakkundig verholpen. Mooi en goed keukenmateriaal. Kook en koelelementen naar eigen keuze. Wij zijn zeer tevreden.
P.S. Prachtige showroom.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door kees veldt op donderdag 9 feb 2023 23 | vestiging Heerlen
de verkoper gaf heel goed advies niets was te veel gaf ons de tijd om alles goed uit te zoeken. de twee monteurs werkte perfekt en netjes en waren gezellig en zelfs iets elecktries voor mij opgelost. na de plaatsing ook nog een contakt met de service of alles naar wens is.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door N.Peters op maandag 6 feb 2023 23 | vestiging Heerlen
Super mooie keuken gekocht bij Nuva keukens Heerlen. Van ontwerpen tot plaatsen top service ervaren. Heel blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met onze nieuwe keuken”
Door Familie Lichtenberg op zondag 5 feb 2023 23 | vestiging Someren
Een aantal maanden geleden een gesprek gehad met Bas van Dillen m.b.t. de aanschaf van een nieuwe keuken. Bas adviseerde ons zeer goed wat de mogelijkheden voor ons waren met de ruimte die we ter beschikking hadden. Hij dacht goed mee en uiteindelijk zijn we uitgekomen bij een keuken die paste binnen ons budget. De monteur die de keuken uiteindelijk plaatste op 2 februari 2023 ging zeer zorgvuldig en professioneel te werk. We zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken. Top bedrijf die hun gemaakte afspraken allemaal nakomen.
FOTO VAN FAMILIE LICHTENBERG
+ Toon extra foto van Familie Lichtenberg
+ Toon extra foto van Familie Lichtenberg
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door M. Lemmen op woensdag 25 jan 2023 23 | vestiging Someren
Nieuwe Proline keuken gekocht, antraciet met eiken naturel. Super mooie keuken. Goed advies gehad. Ook door te laten zien hoe bepaalde producten precies werken. Ik kreeg niet het gevoel dat Lucas perse het duurste aan ons wilde verkopen. Dat heb ik wel eens anders ervaren. Plaatsing van de keuken binnen de afgesproken tijd. En goed. Er was een lijst een beetje beschadigd. Deze kwam men vervangen nog voordat wij het gemeld hadden. Dat vind ik goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Roel en Josje Hekking op zaterdag 21 jan 2023 23 | vestiging Someren
We kochten een keuken voor ons nieuwe appartement in Roermond twee jaar voor plaatsing. Samen met Bas van Dillen ontwierpen de keuken. Hij dacht creatief mee en liet goed zien wat mogelijk en onmogelijk was. Ook over het brengen, plaatsen (snel en accuraat) en gebruiken van de keuken zijn we tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al een prima ervaring”
Door George en Ellen Bos op vrijdag 20 jan 2023 23 | vestiging Someren
Tijdens het uitzoeken van de keuken en inbouw apparatuur super fijn geholpen door Marty Zwanenberg. Goede adviezen over apparatuur en indeling van de keuken. De begeleiding van Nuva tijdens de bouw van de nieuwe woning is gewoon heerlijk. Geen foute aansluitingen en alles volgens afspraak gedaan. Ook nog even een pluim voor de monteur die de keuken heeft geplaatst. Mijn inziens een monteur die exact weet hoe een en ander werkt en dit in alle rust in een dag klaar heeft. Al met al een prima ervaring met Nuva. Toppie
FOTO VAN GEORGE BOS
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat”
Door Jos & Jacqueline op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Heerlen
Deskundige adviseur. Neemt alle tijd. Adviseur is tevens ook je vraagbaak en meet ook de keuken op.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door M van der ven op dinsdag 17 jan 2023 23 | vestiging Heerlen
Mooie geholpen met de keuken uitzoeken. Denken met je mee en geven je advies. Kijken naar combinaties en mogelijkheden. Perfecte levering en netjes gewerkt. Wij zijn super tevreden klanten.
FOTO VAN M VAN DER VEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de keuken en de service”
Door Toon en Maria op zondag 15 jan 2023 23 | vestiging Someren
In december 2021 hebben we een showroom keuken gekocht in Someren daar zijn we goed en vakkundig geholpen door nicky Verspaget en Nicky heeft ons een aantal goede tips gegeven betreffende de opstelling van de keuken. Door leveringsproblemen van div materialen tijdens de verbouwing hebben we de levering van de keuken twee maal moeten uitstellen dit was iedere keer met goed overleg geen probleem op 1 december 2022 was de verbouwing zover dat de keuken geplaatst kon worden dit is keurig gedaan door de monteurs echter er waren een paar kleine beschadigingen contact gehad met Nicky en ook deze puntjes werden snel en vakkundig opgelost al met al veel tegenslag tijdens verbouwing maar het eindresultaat mag er zijn en we zijn zeer blij met de keuken en service van Nuva Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rinie op zaterdag 14 jan 2023 23 | vestiging Someren
Ben zeer tevreden over de keuken die we hebben gekocht bij Nuva. Ofschoon dat het geen standaard keuken was is deze aan onze wensen aangepast. Alles is op tijd en volgens afspraak geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer praktische en super mooie keuken”
Door Miriam De Meijer op zaterdag 14 jan 2023 23 | vestiging Someren
We genieten sinds kort dagelijks van onze zeer praktische en vooral ook super mooie keuken. Deze hebben we samen, en we wilde van alles, met af en toe "streng" advies van Marty uitgekozen, waarvoor dank! Het plaatsen ging super snel en kundig, meteen daarna zijn we nog benaderd of alles naar wens was gegaan en of er nog vragen waren.
We moesten wel wachten op het recirculatie filter wegens leveringsproblemen, hierover waren we van te voren geïnformeerd, maar dat is tegenwoordig overal aan de hand zoals we recent gemerkt hebben tijdens onze verhuizing.
FOTO VAN MIRIAM DE MEIJER
+ Toon extra foto van Miriam De Meijer
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Helma raemaekers op vrijdag 13 jan 2023 23 | vestiging Someren
Was onze eerste keuken die we ooit gekocht hebben en de service en afhandeling was super op een klein puntje na. Dat was dat er frontjes niet waren bij levering en dat we dit van de zzp er moesten horen. Voor de rest super service.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door C.Peeters op zaterdag 7 jan 2023 23 | vestiging Someren
We hebben een keuken gekocht, veel keuze, ruim de tijd genomen voor alles te bekijken en te bespreken. En alles is correct afgeleverd. Enig minpuntje was de technische kant. Aansluitingen klopten niet die waren aangebracht door de aannemer.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Fam looijmans op vrijdag 6 jan 2023 23 | vestiging Someren
Dik tevreden en super leuk om in te koken alles op mijn hoogte. Ik ben dik tevreden met de Nuva keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat mag er zijn”
Door Fam. Zomers op zaterdag 31 dec 2022 22 | vestiging Someren
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van onze nieuwe keuken. Tijdens onze oriënterende afspraak is er uitgebreid de tijd genomen om tot een uiteindelijke keuze te komen. Zeer goede uitleg en advies. Goede communicatie over de levering en de plaatsing is naar volle tevredenheid verlopen. Het eindresultaat mag er zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Gerard Claassen op vrijdag 30 dec 2022 22 | vestiging Someren
Als het gaat om de totale levering van onze keuken kunnen we alleen maar aangeven dat we door de verkoper Nicky Verspaget goed geadviseerd zijn en als er vragen waren kregen we direct een eerlijk en duidelijk antwoord. Maar ook de monteur die de keuken geplaatst heeft goed en correct werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is mooi geworden”
Door Frans en Hilly Nolten op dinsdag 27 dec 2022 22 | vestiging Heerlen
Prima ervaring. Vakbekwaam en klantgericht.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Irene Kalse op maandag 26 dec 2022 22 | vestiging Deurne
Deze firma luistert naar hun klanten en zijn snel met mails beantwoorden. Op een keer had de serviceafdeling zelfs voor mij uitgezocht hoe ik mijn mooie keuken het beste veilig en keurig kon schoonmaken! (Ik wilde natuurlijk niet de lak beschadigen). Mijn complimenten Nuva Keukens, Deurne!
FOTO VAN IRENE KALSE
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak verlopen”
Door Henk Thoer op vrijdag 23 dec 2022 22 | vestiging Someren
Alles volgens afspraak geïnstalleerd, jammer van twee beschadigde deurtjes waarvoor dan weer monteurs langs moesten komen. Maar die konden wel dan ook stroef openende deurtjes bijstellen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de nieuwe keuken”
Door Hanneke en Frans op woensdag 21 dec 2022 22 | vestiging Tilburg
Wij hebben vanaf juni 2022 onze nieuwe Häcker Systemat AV 2135 keuken in gebruik genomen en zijn heel tevreden over het ontwerp en het dagelijks gebruik van onze witte greeploze keuken (mat lak UV - V609). Nuva keukens Tilburg adviseur Lukas Maas heeft ons zeer vakkundig begeleid bij het ontwerpen en maken van talloze keuzes. In het dagelijks gebruik van onze nieuwe keuken in onze nieuwe woning worden wij bevestigd in de gemaakte keuzes. Het gebruiksgemak is heel goed en de hoge kwaliteit van de Häcker Systemat 3.0 met ATAG en BORA inbouwapparatuur is duidelijk voelbaar. De door Nuva keukens geleverde en geïnstalleerde Jansen & de Bont verlichting is héél functioneel en maakt onze keuken echt af.
FOTO VAN HANNEKE EN FRANS
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door fam. Freens op maandag 19 dec 2022 22 | vestiging Someren
Voor de tweede maal een NUVA keuken gekocht. Keuze was niet moeilijk na de goede ervaringen 10 jaar geleden in Heerlen. In ons nieuwe appartement weer gekozen voor kwaliteit en service. En terecht. Nu in Someren uitgezocht. We werden door Bas goed door het proces geleid en hij had goede contacten met de aannemer. De planning liep daardoor voorspoedig en we konden na de oplevering al snel de keuken verwelkomen. Plaatsing de dag na levering zonder problemen, dus het inmeten en plaats van de leidingen waren goed geregeld. Nuva wederom top.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Tim Niels op zondag 18 dec 2022 22 | vestiging Heerlen
Nuva Keukens is een nette en duidelijke winkel. Voor iedereen is er wel keuze in de zaak. Mijn vrouw en ik zijn bij verschillende keuken winkels geweest. Bij deze winkels was het niet mogelijk om een hoekkast te plaatsen in de keuken, waardoor we de hoek niet konden gebruiken. We hebben Jurgen de situatie uitgelegd, en hij heeft voor een passende oplossing gezocht. Verder vond ik het fijn dat Jurgen duidelijk was. De aansluitingen die gemaakt moesten worden volgens tekening klopten. De afspraken die gemaakt werden met betrekking tot het leveren en plaatsen van de keuken klopten. Al met al, dik tevreden geweest vanaf het begin tot het eind.
FOTO VAN TIM NIELS
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes goed afgewerkt”
Door Peter op zondag 18 dec 2022 22 | vestiging Someren
Keuken mooi geplaatst en goed afgewerkt. Zeer kundige en vriendelijk monteur. Tot in de puntjes goed afgewerkt. Goede uitleg gekregen van aanwezige apparatuur. Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door M. Kessels op vrijdag 16 dec 2022 22 | vestiging Someren
We hebben een keuken gekocht. Direct vriendelijk geholpen en meteen goed to the point. Installatie ook prima. Geen geëmmer over de prijs, meteen goede prijs gevraagd en gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken bevalt prima”
Door Fam. Essers op vrijdag 16 dec 2022 22 | vestiging Heerlen
We zijn heel goed geholpen en geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden tijdens de aankoop. Ook vanuit Planning een hele goede service ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Raymond Gulpen op donderdag 15 dec 2022 22 | vestiging Heerlen
Snelle levering, goede installatie en follow up. Monteur heeft zich ingezet voor een strakke afwerking en ook prima service (was iets beschadigd, zonder wikken of wegen werd er direct geschakeld voor nieuwe nalevering). Afspraken worden nageleefd en zijn duidelijk in het bestelproces.
FOTO VAN RAYMOND GULPEN
+ Toon extra foto van Raymond Gulpen
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Thieu Op Heij op zondag 11 dec 2022 22 | vestiging Someren
in 1995 hebben we onze eerste keuken gekocht bij Nuva keukens, dit jaar weer omdat het een zeer goede kwaliteit is/was, met een prima service. Ook onze kinderen hebben gekozen voor Nuva Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Heel happy met onze nieuwe aanwinst”
Door Hermans op vrijdag 9 dec 2022 22 | vestiging Heerlen
Het gehele traject voor onze nieuwe keuken bij NUVA is zeer goed bevallen.
Onze wensen werden goed geïnventariseerd, waarna allerlei mogelijke concepten werden besproken. Na onze conceptkeuze hebben we in overleg de invulling gedaan met materiaalkeuze, kleur, de keukenapparatuur, etc waarbij ook voorbeelden in de showroom getoond werden. Na de opdrachtverlening werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling, en hebben we het materiaal voor het keukenblad vooraf nog kunnen inspecteren. De keukeninstallatie verliep volledig volgens planning en voorspoedig, alles is netjes afgewerkt; de keuken is precies zoals we dat voor ogen hadden. We zijn heel happy met onze nieuwe aanwinst!
Fam. Hermans
Landgraaf
Reactie of foto toevoegen
“Het proces voor de plaatsing ging erg moeizaam”
Door Boogers op dinsdag 6 dec 2022 22 | vestiging Bergeijk
Keuken is geleverd en geplaatst. Kwalitatief goede keuken. Het proces voor de plaatsing ging erg moeizaam. Communicatie met de vestiging(verkoper) is slecht. Verkoper heeft meerdere keren beloofd terug te bellen, afspraken worden niet nagekomen. Wacht nog steeds op een telefoontje van de verkoper over de extra gemaakte kosten. Na een week is de kookplaat al kapot, zal ongetwijfeld opgelost worden, maar het doet de toch al vervelende ervaring met nuva keukens geen goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door maike op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Someren
Wij zijn zeer tevreden met de keuken. De levering was top. Alles is gegaan zoals het hoort. Daarom een goeie recensie.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Gilbert Charlier op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Heerlen
Nieuw huis gekocht, dus nieuwe keuken. Vrienden en kennissen waren al heel positief over Nuva Keukens in Heerlen. Normaal zou je naar diverse winkels gaan om te vergelijken, hebben we niet gedaan. Het gevoel was meteen goed, we werden heel goedgeholpen en geadviseerd door Maurice. We hadden direct een mooie keuken op oog. Apparatuur erbij gezocht in de showroom, alles samengesteld en uiteindelijk snel de knoop doorgehakt en de keuken gekocht. Beslissing werd ook beïnvloed door de levertermijn, waar je normaal maanden wacht, was bij Nuva alles op voorraad.
Dus op zoek naar een mooie keuken? Nuva Heerlen is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtkeuken”
Door Rob van Osch op donderdag 1 dec 2022 22 | vestiging Heerlen
Afgelopen zomer hebben we een keuken gekocht bij NUVA in Heerlen. De adviseur (Maurice Lambrichts) heeft ons hierbij zeer ruim te woord gestaan en ons gewezen op de vele mogelijkheden/combinaties die beschikbaar zijn bij het type keuken waar wij interesse in hadden. Maurice nam zelfs de moeite om een staal van het keukenblad langs te brengen om zo te zien of het bij onze keukenvloer paste, topservice dus! Begin november is de keuken geplaatst en we kunnen alleen maar bevestigen dat NUVA haar naam absoluut waargemaakt heeft. Niet alleen het uiterlijk is prachtig maar ook de apparatuur die voorzien is van de allernieuwste snufjes is geweldig. Het sluiten van de lades / deuren /draaimolens gaat allemaal op een mooie gedempte manier. Zoiets bevordert alleen maar de levensduur van de keuken. NUVA /Maurice, bedankt voor de goede levering/montage en service van deze prachtkeuken!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door L Heijmans op zondag 27 nov 2022 22 | vestiging Deurne
Komen afspraken na en de levering was compleet. Alles is in 1x netjes geleverd en geplaatst. Dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Geen klachten en goede nazorg”
Door Rob op woensdag 23 nov 2022 22 | vestiging Someren
We hebben via Nuva Keukens Someren de keuken in ons nieuwbouwhuis gekocht. Betreffende verkoopmedewerker heeft ons vriendelijk en met eerlijk advies geholpen bij het samenstellen van keuken, keuze in materialen en apparatuur. Levering van de keuken was conform afspraak, plaatsing door professionele monteur. Geen klachten en goede nazorg!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Huizer op maandag 21 nov 2022 22 | vestiging Someren
Goede ervaring in showroom. Keuken is goed geplaatst en op tijd. Bij telefonisch contact goed te woord gestaan en er werd indien nodig actie ondernomen op mijn vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Mustafa op vrijdag 18 nov 2022 22 | vestiging Someren
Goed geholpen door Bas van Dillen, op tijd geleverd zoals beloofd. Ik heb naderhand nog aanpassingen mogen doen, dit was geen enkel probleem. Prijs/kwaliteit is zeer goed.
Met levering miste ik onderdelen, deze zijn netjes nagestuurd binnen 3 weken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Frank en Silvia op vrijdag 18 nov 2022 22 | vestiging Someren
Vanaf het 1e moment zeer tevreden over de info, prijs en nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt Nuva”
Door Mevr zimberlin-deckers op donderdag 17 nov 2022 22 | vestiging Heerlen
Heb goed advies gekregen zodat ik mijn keuze heel goed kunnen maken met behulp van Jurgen. Dank je wel Nuva keukens.
FOTO VAN MEVR ZIMBERLIN-DECKERS
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie nieuwe keuken”
Door Theo van de Kruijs op zaterdag 12 nov 2022 22 | vestiging Someren
Goede uitleg en advies in de showroom. Na enkele schetsen en daarop nog wat kleine wijzigingen op ons verzoek uiteindelijk overgegaan tot bestelling van een mooie keuken. Er werd duidelijk gecommuniceerd waar Nuva voor zou zorgen en waar we zelf voor moesten zorgen. Ook het plaatsen verliep vakkundig en naar wens en op het afgesproken tijdstip. Kortom wij zijn tevreden en hebben een mooie nieuwe keuken.
FOTO VAN THEO VAN DE KRUIJS
Reactie of foto toevoegen
“Een prima keuken”
Door Geijbels op vrijdag 11 nov 2022 22 | vestiging Someren
Super goed geholpen in de showroom. Prima keuken en super geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed advies”
Door J Slaats op vrijdag 11 nov 2022 22 | vestiging Someren
Zeer goed advies, meedenkend qua uitvoering en gebruikte materialen. Professionele installering en afwerking. Prijs/kwaliteit volledig naar onze verwachting.
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken met kookeiland”
Door Peter Jeurninck op donderdag 10 nov 2022 22 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken met een kookeiland gekocht. We werden zeer goed ontvangen en zeer professionele geholpen door Jürgen. Hij had diverse goede tips over de aanschaf van de nieuwe keuken. Zeer goede uitleg over de producten en mogelijkheden. We konden tot 3 maanden voor levering nog bepalen welke kleur de keuken moest worden. Werden vroegtijdig aan herinnerd dat we 3 maanden voor aflevering nog konden kiezen welke kleur. Per e-mail werd door gegeven wanneer de levering van de keuken was en wanneer de plaatsing van de keuken. Deze werd zeer vakkundig gemonteerd. Indien jullie een keuken zoeken ga naar Nuva keukens in Heerlen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en mooie keuken”
Door R.van de Weijer op woensdag 9 nov 2022 22 | vestiging Heerlen
Met verkoper keuken samengesteld, meegedacht en met goede tips tot een gewenst resultaat gekomen. Bezorgen en plaatsen van keuken heel netjes gedaan. Vanaf uitzoeken, inplannen, leveren, plaatsen alles fijn en correct gecommuniceerd. Heel enthousiast met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Wanders op maandag 7 nov 2022 22 | vestiging Someren
Zeer meedenkend en goede service. Goed bereikbaar. Correcte afhandeling.
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door Martin Joren op zaterdag 5 nov 2022 22 | vestiging Someren
Keuken aangekocht via project nieuwbouwwoning. Goede begeleiding in mogelijkheden, later nog terug geweest om keuzes te overzien en aan te passen, wederom zonder problemen. Ook hulp in keuze voor werkblad en bezichtiging materiaal via externe partij was zeer goed. Levering en installatie keurig volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met het resultaat”
Door Nadia Ciraci op vrijdag 4 nov 2022 22 | vestiging Heerlen
U-keuken gekocht. Heel tevreden met het resultaat. Bora kookplaat met afzuiging en alle AEG apparaten op tijd geleverd en zeer tevreden. Gesprekken in de winkel waren prima met deskundig advies. Dekton aanrecht gekocht. Ze zijn alleen het gat voor de stopcontacten in het blad vergeten en na 2 weken zat er al een scheur in. Nuva zegt dat dit risico altijd aanwezig is. Krijgen nu een nieuwe geleverd.
FOTO VAN NADIA CIRACI
+ Toon extra foto van Nadia Ciraci
Reactie of foto toevoegen
“Alles voldoet aan onze verwachtingen”
Door Hr G. Haalboom op woensdag 2 nov 2022 22 | vestiging Tilburg
Wij zijn erg tevreden over de manier waarop we geholpen zijn met het uitzoeken en invullen van onze nieuwe keuken. Inmiddels wonen we al een dag of vier in ons nieuwe huis en genieten volop van alles wat we gekocht hebben! Wel zo af en toe met enig gezoek en getob, maar alles werkt naar behoren en voldoet aan de verwachting, alles werd tijdig geleverd. Alles rond de plaatsing en aansluiting is vlot en volgens afspraak verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken”
Door Fam. van Otterdijk op maandag 31 okt 2022 22 | vestiging Someren
We zijn goed ontvangen, er werd genoeg tijd voor ons genomen. Bij vragen zijn we snel teruggebeld. Goede begeleiding bij het kiezen en bestellen van de keuken. Het plaatsen was echter niet oke, de man was echt niet bekwaam. (een lat afzagen met een ijzerzaag?) Daarnaast een aantal zaken die niet goed waren zoals een verkeerde kleur lat onder de kookplaat, een beschadiging aan de lade, geen uitschuivende besteklade, geen softclose sluitingen. Bij het plaatsen van de vensterbank en achterwand is alles hersteld. Nu zijn we tevreden en blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Ton op vrijdag 28 okt 2022 22 | vestiging Someren
Onze 3e keuken bij Nuva gekocht omdat het wat betreft prijs en zeer grote collectie voor ons steeds weer de keukenleverancier is.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Leon op vrijdag 28 okt 2022 22 | vestiging Someren
In febr 2022 keuken gekocht bij Nuva (in Sept 2022 geplaatst), gezien dat mensen die we kennen Nuva hadden aangeraden is dit geheel naar verwachting verlopen. Ook bij zaken waar plandatum verzet werd is alles toch nog op tijd geplaatst en op een zeer kundige manier. Bij vragen aangaande voorzieningen die ik zelf in eigen beheer heb uitgevoerd was men steeds zeer behulpzaam. Kortom een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Jos Thoer op maandag 24 okt 2022 22 | vestiging Someren
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van onze keuken. Er is goed geluisterd naar onze wensen en dit is, naar alle tevredenheid, toegepast in onze keuken. Bedankt voor het advies en de correcte aflevering van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door familie H Gevers op vrijdag 21 okt 2022 22 | vestiging Someren
Keuken is goed geplaatst, wel misten we de vaatwasser en de inductie kookplaat deze kwam 2 weken later. Ook was er een kastdeurtje beschadigd en die is ook vervangen, na 4 weken. In de showroom zijn we ook goed en vriendelijk geholpen. We werden toch geholpen zonder dat we een afspraak gemaakt hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed verlopen”
Door Marlies Appelhof Leentvaar op vrijdag 14 okt 2022 22 | vestiging Someren
Mooie keuken voor een mooie prijs. De afgesproken levering is goed verlopen en de monteur heeft de keuken vakkundig gemonteerd. Ook de nalevering van plinten verliep correct.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Ed en Anneke op donderdag 13 okt 2022 22 | vestiging Someren
Prachtige keukens, wij zijn goed geholpen en super blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de hele gang van zaken”
Door Jeu Hofman op maandag 10 okt 2022 22 | vestiging Heerlen
Super goed geadviseerd geworden door verkoper/bedrijfsleider Ed. Ook de communicatie over apparatuur, wat later geleverd zou worden, was zeer correct en volgens afspraak. Montage van de keuken is gedaan door 2 zeer bekwame en sympathieke mannen. Kortom, erg tevreden over de hele gang van zaken!
Reactie of foto toevoegen
“Een tevreden klant”
Door Netty van den Molengraaf op vrijdag 7 okt 2022 22 | vestiging Heerlen
In de showroom stonden vele mooie keukens. De verkoper, Jurgen, Had tijd voor ons en liet ons alles uitgebreid zien en lichtte alles goed toe. Voor- en nadelen werden genoemd. Verder werd alles volgens afspraak geleverd en netjes geplaatst. Er ontbreken 2 binnenlades die nabesteld zijn. Verder is het kitwerk bij de inductieplaat niet geheel netjes en ook dit zou worden hersteld. Wij zijn een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij met de nieuwe keuken”
Door Rogier op donderdag 6 okt 2022 22 | vestiging Heerlen
Prachtig resultaat. Meteen compleet en werkend. Keurige en tijdige plaatsing van de keuken. We zijn er heel blij mee.
FOTO VAN ROGIER
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door Jos Clerks op vrijdag 23 sep 2022 22 | vestiging Someren
Alles liep volgens afspraak en correct de keuken is mooi geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Leenderts op vrijdag 23 sep 2022 22 | vestiging Someren
Goede, objectieve uitleg bij aankoop, goede en tijdige communicatie bij plaatsing en afhandeling. Uiteindelijk erg tevreden met kwalitatieve keuken en dito apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door P.G. Toose op zaterdag 17 sep 2022 22 | vestiging Someren
Er werd ruim de tijd genomen om de keuken samen te stellen. Latere veranderingen werden zonder problemen verwerkt. De keuken is op de afgesproken tijd geleverd. Plaatsing keurig. Een minuscule schade werd later hersteld. Kortom een "aanrader".
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Kirsten van den Bosch op vrijdag 16 sep 2022 22 | vestiging Someren
We hebben hier onze keuken uitgezocht. We werden goed geholpen en de montage was binnen 1 dag klaar. Communicatie verliep ook goed
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voldoet aan wensen en verwachtingen”
Door Lizzy Palte op dinsdag 13 sep 2022 22 | vestiging Someren
Onze keuken voldoet geheel aan onze wensen en verwachtingen. Goed ontvangen en geïnformeerd door Eric.
FOTO VAN LIZZY PALTE
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Kim op vrijdag 2 sep 2022 22 | vestiging Someren
Goed geholpen, met de juiste vakkundigheid en goede adviezen. Ben heel blij met mijn nieuwe keuken van Nuva!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie”
Door Loek Schaerlaeckens op dinsdag 30 aug 2022 22 | vestiging Tilburg
Ik schrijf nooit een recensie maar voor Nuva maak ik graag een uitzondering. In onze nieuwbouwwoning een keuken door Nuva laten plaatsen. Dit omdat zij de keukenshowroom van het project waren. Achteraf de slechtste keuze die we konden maken. Begon eigenlijk al bij de verkoop. Telkens moeten nabellen om aangepaste offertes. Na de aankoop wordt het alleen maar erger. Keuken wordt niet afgekit. Verschillende beschadigingen en apparaten worden veel later geleverd. In totaal is men 6 keer terug geweest voor een simpele keuken. Communicatie is bar slecht en als klant ben je hier absoluut geen koning. Men komt de afspraken niet na en laat je als je klant overal achteraan gaan. Keuken zelf is mooi maar wat een gedoe. Na 2,5 maand is de keuken eindelijk klaar.
Reactie of foto toevoegen
“De afwerking had ik graag anders gehad”
Door Taman op maandag 22 aug 2022 22 | vestiging Deurne
Maken een duidelijke tekening met de maten erbij. Helaas is er bij ons een afwerking geplaatst wat niet eerder opgevallen was in de tekening. Dat had ik graag anders gehad.
Bespreken het met je door en als er vragen zijn kun je ze altijd bellen en antwoorden meestal dezelfde dag.
FOTO VAN TAMAN
REACTIE VAN TAMAN
Zijpaneel identiek houden, dus net als de voorste
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Bob Buttolo op zaterdag 30 jul 2022 22 | vestiging Heerlen
Wat begon met muren in de woonkamer die gewit moesten worden, is uiteindelijk uitgelopen op een ingrijpende verbouwing mét een nieuwe keuken. Een keuken die door ons gekocht is bij Nuva Keukens in Heerlen. Via onze aannemer in contact gekomen met de vestiging in Heerlen. Je kijkt je ogen uit, ziet prachtige keukens, maar je weet niet wat allemaal mogelijk is. We hadden in ons huis een witte keuken in een hoekopstelling. En dachten dat we weer voor een lichte kleur keuken moesten kiezen, omdat er weinig licht van buiten naar binnen kan. Enfin, je gaat een afspraak maken en praten wat je in je nieuwe keuken wil, wat je smaak is, welke ruimte beschikbaar is, en vervolgens is het keuzes maken. Er is zoveel te kiezen. En bij het maken van die keuzes zijn we erg goed geholpen en begeleid door Nuva keukens in Heerlen. Er wordt telkens duidelijk gemaakt wat er allemaal kan, maar ook wordt uitgelegd welke voor- en nadelen er zijn bij de keuzes die er zijn. En samen kom je dan toch tot een afweging. Het resultaat mag er zijn. Wauw, wat een mooie keuken. Ook de installatie ging probleemloos. Ruim binnen de tijd die vooraf was aangegeven. De keuken is niet alleen erg mooi geworden, maar ook functioneel. De opstelling werkt zoals vooraf met de adviseur van Nuva besproken. Zo fijn! En nu in de zomervakantie lekker op ontdekkingstocht in onze nieuwe keuken.
FOTO VAN BOB BUTTOLO
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met mijn nieuwe keuken”
Door Karin op vrijdag 29 jul 2022 22 | vestiging Someren
Goed geïnformeerd voorafgaand aan de koop door de medewerker van Nuva keukens, later ook nog iets kunnen veranderen en alle afgesproken data klopten. De man die de keuken kwam plaatsen was een echte vakman en heeft voor inventieve en goede oplossingen ter plekke gezorgd. Nu heel erg blij met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door M v Mierlo op vrijdag 22 jul 2022 22 | vestiging Someren
Complete keuken incl. apparatuur gekocht. goed geholpen en advies. Minpuntje was achteraf, dat de koelkast naast de oven geplaatst was. Wat wijzelf niet beseft hadden, dat daardoor de koelkast deur nogal warm wordt. Voor het overige waren wij heel tevreden. Alles werd goed geregeld en geleverd. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Trotse eigenaar van een Nuva keuken”
Door Kevin Schiffeler op dinsdag 5 jul 2022 22 | vestiging Heerlen
Sinds kort trotse eigenaar van een Nuva keuken. Vanaf het eerste moment goed en eerlijk advies van Berry. Communicatie verliep vanaf het eerste moment goed en correct. Het plaatsen ging goed en naar tevredenheid. Kleine opleverpunten zijn ook direct door de service afdeling in opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Nuva Keukens
aBergeijk (11 ervaringen), De Waterlaat 8, 5571 MZ Bergeijk, tel 0497 - 55 28 82
bDeurne (34 ervaringen), Stationsstraat 67, 5751 HC Deurne, tel 0493 - 44 11 11
cHeerlen (179 ervaringen), In de Cramer 148a, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 550 65 50
dSomeren (112 ervaringen), Boerenkamplaan 143, 5712 AD Someren-Eind, tel 0493 - 44 11 11
eTilburg (82 ervaringen), Aphroditestraat 2, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 578 44 44
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.