Feedback
8,8

Nuva Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.nuvakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Nuva Keukens
Nuva Keukens is opgericht in 1977 in Someren. Op zijn achttiende heeft de algemeen directeur de zaak overgenomen van zijn vader. Wat ooit begon als een kleine zelfstandige keukenzaak met drie werknemers, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde keukenspecialist met veel ervaring. Inmiddels hebben we vijf vestigingen in Brabant en Limburg.

Een keuken gebruiken doe je iedere dag, een keuken kopen niet. Het uitzoeken van een nieuwe keuken kan daarom best lastig zijn. Voor ons is dat wél dagelijkse kost. Onze ervaren adviseurs helpen je dan ook graag bij het samenstellen van een keuken die past binnen je ruimte, interieur en budget. Een keuken die bij je past. Nu en in de toekomst.

Nuva Keukens is CBW-erkend en we werken enkel samen met leveranciers waarvan we weten dat zij goede kwaliteit leveren. Een aanbetaling doen is niet nodig en ook na het plaatsen van de keuken staan we graag voor u klaar bij eventuele vragen.

Kom eens langs in een van onze showrooms in Tilburg, Someren-Eind, Deurne, Bergeijk of Heerlen. Een afspraak maken voor een adviesgesprek kan natuurlijk ook.
Ervaringen
Er zijn 387 ervaringen over Nuva Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren230 ervaringen
4 sterren125 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster20 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Top service”
Door N.Peters op maandag 6 feb 2023 23 | vestiging Heerlen
Super mooie keuken gekocht bij Nuva keukens Heerlen. Van ontwerpen tot plaatsen top service ervaren. Heel blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met onze nieuwe keuken”
Door Familie Lichtenberg op zondag 5 feb 2023 23 | vestiging Someren
Een aantal maanden geleden een gesprek gehad met Bas van Dillen m.b.t. de aanschaf van een nieuwe keuken. Bas adviseerde ons zeer goed wat de mogelijkheden voor ons waren met de ruimte die we ter beschikking hadden. Hij dacht goed mee en uiteindelijk zijn we uitgekomen bij een keuken die paste binnen ons budget. De monteur die de keuken uiteindelijk plaatste op 2 februari 2023 ging zeer zorgvuldig en professioneel te werk. We zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken. Top bedrijf die hun gemaakte afspraken allemaal nakomen.
FOTO VAN FAMILIE LICHTENBERG
+ Toon extra foto van Familie Lichtenberg
+ Toon extra foto van Familie Lichtenberg
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door M. Lemmen op woensdag 25 jan 2023 23 | vestiging Someren
Nieuwe Proline keuken gekocht, antraciet met eiken naturel. Super mooie keuken. Goed advies gehad. Ook door te laten zien hoe bepaalde producten precies werken. Ik kreeg niet het gevoel dat Lucas perse het duurste aan ons wilde verkopen. Dat heb ik wel eens anders ervaren. Plaatsing van de keuken binnen de afgesproken tijd. En goed. Er was een lijst een beetje beschadigd. Deze kwam men vervangen nog voordat wij het gemeld hadden. Dat vind ik goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Roel en Josje Hekking op zaterdag 21 jan 2023 23 | vestiging Someren
We kochten een keuken voor ons nieuwe appartement in Roermond twee jaar voor plaatsing. Samen met Bas van Dillen ontwierpen de keuken. Hij dacht creatief mee en liet goed zien wat mogelijk en onmogelijk was. Ook over het brengen, plaatsen (snel en accuraat) en gebruiken van de keuken zijn we tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al een prima ervaring”
Door George en Ellen Bos op vrijdag 20 jan 2023 23 | vestiging Someren
Tijdens het uitzoeken van de keuken en inbouw apparatuur super fijn geholpen door Marty Zwanenberg. Goede adviezen over apparatuur en indeling van de keuken. De begeleiding van Nuva tijdens de bouw van de nieuwe woning is gewoon heerlijk. Geen foute aansluitingen en alles volgens afspraak gedaan. Ook nog even een pluim voor de monteur die de keuken heeft geplaatst. Mijn inziens een monteur die exact weet hoe een en ander werkt en dit in alle rust in een dag klaar heeft. Al met al een prima ervaring met Nuva. Toppie
FOTO VAN GEORGE BOS
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat”
Door Jos & Jacqueline op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Heerlen
Deskundige adviseur. Neemt alle tijd. Adviseur is tevens ook je vraagbaak en meet ook de keuken op.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door M van der ven op dinsdag 17 jan 2023 23 | vestiging Heerlen
Mooie geholpen met de keuken uitzoeken. Denken met je mee en geven je advies. Kijken naar combinaties en mogelijkheden. Perfecte levering en netjes gewerkt. Wij zijn super tevreden klanten.
FOTO VAN M VAN DER VEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de keuken en de service”
Door Toon en Maria op zondag 15 jan 2023 23 | vestiging Someren
In december 2021 hebben we een showroom keuken gekocht in Someren daar zijn we goed en vakkundig geholpen door nicky Verspaget en Nicky heeft ons een aantal goede tips gegeven betreffende de opstelling van de keuken. Door leveringsproblemen van div materialen tijdens de verbouwing hebben we de levering van de keuken twee maal moeten uitstellen dit was iedere keer met goed overleg geen probleem op 1 december 2022 was de verbouwing zover dat de keuken geplaatst kon worden dit is keurig gedaan door de monteurs echter er waren een paar kleine beschadigingen contact gehad met Nicky en ook deze puntjes werden snel en vakkundig opgelost al met al veel tegenslag tijdens verbouwing maar het eindresultaat mag er zijn en we zijn zeer blij met de keuken en service van Nuva Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rinie op zaterdag 14 jan 2023 23 | vestiging Someren
Ben zeer tevreden over de keuken die we hebben gekocht bij Nuva. Ofschoon dat het geen standaard keuken was is deze aan onze wensen aangepast. Alles is op tijd en volgens afspraak geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer praktische en super mooie keuken”
Door Miriam De Meijer op zaterdag 14 jan 2023 23 | vestiging Someren
We genieten sinds kort dagelijks van onze zeer praktische en vooral ook super mooie keuken. Deze hebben we samen, en we wilde van alles, met af en toe "streng" advies van Marty uitgekozen, waarvoor dank! Het plaatsen ging super snel en kundig, meteen daarna zijn we nog benaderd of alles naar wens was gegaan en of er nog vragen waren.
We moesten wel wachten op het recirculatie filter wegens leveringsproblemen, hierover waren we van te voren geïnformeerd, maar dat is tegenwoordig overal aan de hand zoals we recent gemerkt hebben tijdens onze verhuizing.
FOTO VAN MIRIAM DE MEIJER
+ Toon extra foto van Miriam De Meijer
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Helma raemaekers op vrijdag 13 jan 2023 23 | vestiging Someren
Was onze eerste keuken die we ooit gekocht hebben en de service en afhandeling was super op een klein puntje na. Dat was dat er frontjes niet waren bij levering en dat we dit van de zzp er moesten horen. Voor de rest super service.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door C.Peeters op zaterdag 7 jan 2023 23 | vestiging Someren
We hebben een keuken gekocht, veel keuze, ruim de tijd genomen voor alles te bekijken en te bespreken. En alles is correct afgeleverd. Enig minpuntje was de technische kant. Aansluitingen klopten niet die waren aangebracht door de aannemer.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Fam looijmans op vrijdag 6 jan 2023 23 | vestiging Someren
Dik tevreden en super leuk om in te koken alles op mijn hoogte. Ik ben dik tevreden met de Nuva keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat mag er zijn”
Door Fam. Zomers op zaterdag 31 dec 2022 22 | vestiging Someren
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van onze nieuwe keuken. Tijdens onze oriënterende afspraak is er uitgebreid de tijd genomen om tot een uiteindelijke keuze te komen. Zeer goede uitleg en advies. Goede communicatie over de levering en de plaatsing is naar volle tevredenheid verlopen. Het eindresultaat mag er zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Gerard Claassen op vrijdag 30 dec 2022 22 | vestiging Someren
Als het gaat om de totale levering van onze keuken kunnen we alleen maar aangeven dat we door de verkoper Nicky Verspaget goed geadviseerd zijn en als er vragen waren kregen we direct een eerlijk en duidelijk antwoord. Maar ook de monteur die de keuken geplaatst heeft goed en correct werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is mooi geworden”
Door Frans en Hilly Nolten op dinsdag 27 dec 2022 22 | vestiging Heerlen
Prima ervaring. Vakbekwaam en klantgericht.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Irene Kalse op maandag 26 dec 2022 22 | vestiging Deurne
Deze firma luistert naar hun klanten en zijn snel met mails beantwoorden. Op een keer had de serviceafdeling zelfs voor mij uitgezocht hoe ik mijn mooie keuken het beste veilig en keurig kon schoonmaken! (Ik wilde natuurlijk niet de lak beschadigen). Mijn complimenten Nuva Keukens, Deurne!
FOTO VAN IRENE KALSE
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak verlopen”
Door Henk Thoer op vrijdag 23 dec 2022 22 | vestiging Someren
Alles volgens afspraak geïnstalleerd, jammer van twee beschadigde deurtjes waarvoor dan weer monteurs langs moesten komen. Maar die konden wel dan ook stroef openende deurtjes bijstellen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de nieuwe keuken”
Door Hanneke en Frans op woensdag 21 dec 2022 22 | vestiging Tilburg
Wij hebben vanaf juni 2022 onze nieuwe Häcker Systemat AV 2135 keuken in gebruik genomen en zijn heel tevreden over het ontwerp en het dagelijks gebruik van onze witte greeploze keuken (mat lak UV - V609). Nuva keukens Tilburg adviseur Lukas Maas heeft ons zeer vakkundig begeleid bij het ontwerpen en maken van talloze keuzes. In het dagelijks gebruik van onze nieuwe keuken in onze nieuwe woning worden wij bevestigd in de gemaakte keuzes. Het gebruiksgemak is heel goed en de hoge kwaliteit van de Häcker Systemat 3.0 met ATAG en BORA inbouwapparatuur is duidelijk voelbaar. De door Nuva keukens geleverde en geïnstalleerde Jansen & de Bont verlichting is héél functioneel en maakt onze keuken echt af.
FOTO VAN HANNEKE EN FRANS
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door fam. Freens op maandag 19 dec 2022 22 | vestiging Someren
Voor de tweede maal een NUVA keuken gekocht. Keuze was niet moeilijk na de goede ervaringen 10 jaar geleden in Heerlen. In ons nieuwe appartement weer gekozen voor kwaliteit en service. En terecht. Nu in Someren uitgezocht. We werden door Bas goed door het proces geleid en hij had goede contacten met de aannemer. De planning liep daardoor voorspoedig en we konden na de oplevering al snel de keuken verwelkomen. Plaatsing de dag na levering zonder problemen, dus het inmeten en plaats van de leidingen waren goed geregeld. Nuva wederom top.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Tim Niels op zondag 18 dec 2022 22 | vestiging Heerlen
Nuva Keukens is een nette en duidelijke winkel. Voor iedereen is er wel keuze in de zaak. Mijn vrouw en ik zijn bij verschillende keuken winkels geweest. Bij deze winkels was het niet mogelijk om een hoekkast te plaatsen in de keuken, waardoor we de hoek niet konden gebruiken. We hebben Jurgen de situatie uitgelegd, en hij heeft voor een passende oplossing gezocht. Verder vond ik het fijn dat Jurgen duidelijk was. De aansluitingen die gemaakt moesten worden volgens tekening klopten. De afspraken die gemaakt werden met betrekking tot het leveren en plaatsen van de keuken klopten. Al met al, dik tevreden geweest vanaf het begin tot het eind.
FOTO VAN TIM NIELS
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes goed afgewerkt”
Door Peter op zondag 18 dec 2022 22 | vestiging Someren
Keuken mooi geplaatst en goed afgewerkt. Zeer kundige en vriendelijk monteur. Tot in de puntjes goed afgewerkt. Goede uitleg gekregen van aanwezige apparatuur. Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door M. Kessels op vrijdag 16 dec 2022 22 | vestiging Someren
We hebben een keuken gekocht. Direct vriendelijk geholpen en meteen goed to the point. Installatie ook prima. Geen geëmmer over de prijs, meteen goede prijs gevraagd en gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken bevalt prima”
Door Fam. Essers op vrijdag 16 dec 2022 22 | vestiging Heerlen
We zijn heel goed geholpen en geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden tijdens de aankoop. Ook vanuit Planning een hele goede service ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Raymond Gulpen op donderdag 15 dec 2022 22 | vestiging Heerlen
Snelle levering, goede installatie en follow up. Monteur heeft zich ingezet voor een strakke afwerking en ook prima service (was iets beschadigd, zonder wikken of wegen werd er direct geschakeld voor nieuwe nalevering). Afspraken worden nageleefd en zijn duidelijk in het bestelproces.
FOTO VAN RAYMOND GULPEN
+ Toon extra foto van Raymond Gulpen
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Thieu Op Heij op zondag 11 dec 2022 22 | vestiging Someren
in 1995 hebben we onze eerste keuken gekocht bij Nuva keukens, dit jaar weer omdat het een zeer goede kwaliteit is/was, met een prima service. Ook onze kinderen hebben gekozen voor Nuva Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Heel happy met onze nieuwe aanwinst”
Door Hermans op vrijdag 9 dec 2022 22 | vestiging Heerlen
Het gehele traject voor onze nieuwe keuken bij NUVA is zeer goed bevallen.
Onze wensen werden goed geïnventariseerd, waarna allerlei mogelijke concepten werden besproken. Na onze conceptkeuze hebben we in overleg de invulling gedaan met materiaalkeuze, kleur, de keukenapparatuur, etc waarbij ook voorbeelden in de showroom getoond werden. Na de opdrachtverlening werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling, en hebben we het materiaal voor het keukenblad vooraf nog kunnen inspecteren. De keukeninstallatie verliep volledig volgens planning en voorspoedig, alles is netjes afgewerkt; de keuken is precies zoals we dat voor ogen hadden. We zijn heel happy met onze nieuwe aanwinst!
Fam. Hermans
Landgraaf
Reactie of foto toevoegen
“Het proces voor de plaatsing ging erg moeizaam”
Door Boogers op dinsdag 6 dec 2022 22 | vestiging Bergeijk
Keuken is geleverd en geplaatst. Kwalitatief goede keuken. Het proces voor de plaatsing ging erg moeizaam. Communicatie met de vestiging(verkoper) is slecht. Verkoper heeft meerdere keren beloofd terug te bellen, afspraken worden niet nagekomen. Wacht nog steeds op een telefoontje van de verkoper over de extra gemaakte kosten. Na een week is de kookplaat al kapot, zal ongetwijfeld opgelost worden, maar het doet de toch al vervelende ervaring met nuva keukens geen goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door maike op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Someren
Wij zijn zeer tevreden met de keuken. De levering was top. Alles is gegaan zoals het hoort. Daarom een goeie recensie.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Gilbert Charlier op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Heerlen
Nieuw huis gekocht, dus nieuwe keuken. Vrienden en kennissen waren al heel positief over Nuva Keukens in Heerlen. Normaal zou je naar diverse winkels gaan om te vergelijken, hebben we niet gedaan. Het gevoel was meteen goed, we werden heel goedgeholpen en geadviseerd door Maurice. We hadden direct een mooie keuken op oog. Apparatuur erbij gezocht in de showroom, alles samengesteld en uiteindelijk snel de knoop doorgehakt en de keuken gekocht. Beslissing werd ook beïnvloed door de levertermijn, waar je normaal maanden wacht, was bij Nuva alles op voorraad.
Dus op zoek naar een mooie keuken? Nuva Heerlen is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtkeuken”
Door Rob van Osch op donderdag 1 dec 2022 22 | vestiging Heerlen
Afgelopen zomer hebben we een keuken gekocht bij NUVA in Heerlen. De adviseur (Maurice Lambrichts) heeft ons hierbij zeer ruim te woord gestaan en ons gewezen op de vele mogelijkheden/combinaties die beschikbaar zijn bij het type keuken waar wij interesse in hadden. Maurice nam zelfs de moeite om een staal van het keukenblad langs te brengen om zo te zien of het bij onze keukenvloer paste, topservice dus! Begin november is de keuken geplaatst en we kunnen alleen maar bevestigen dat NUVA haar naam absoluut waargemaakt heeft. Niet alleen het uiterlijk is prachtig maar ook de apparatuur die voorzien is van de allernieuwste snufjes is geweldig. Het sluiten van de lades / deuren /draaimolens gaat allemaal op een mooie gedempte manier. Zoiets bevordert alleen maar de levensduur van de keuken. NUVA /Maurice, bedankt voor de goede levering/montage en service van deze prachtkeuken!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door L Heijmans op zondag 27 nov 2022 22 | vestiging Deurne
Komen afspraken na en de levering was compleet. Alles is in 1x netjes geleverd en geplaatst. Dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Geen klachten en goede nazorg”
Door Rob op woensdag 23 nov 2022 22 | vestiging Someren
We hebben via Nuva Keukens Someren de keuken in ons nieuwbouwhuis gekocht. Betreffende verkoopmedewerker heeft ons vriendelijk en met eerlijk advies geholpen bij het samenstellen van keuken, keuze in materialen en apparatuur. Levering van de keuken was conform afspraak, plaatsing door professionele monteur. Geen klachten en goede nazorg!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Huizer op maandag 21 nov 2022 22 | vestiging Someren
Goede ervaring in showroom. Keuken is goed geplaatst en op tijd. Bij telefonisch contact goed te woord gestaan en er werd indien nodig actie ondernomen op mijn vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Mustafa op vrijdag 18 nov 2022 22 | vestiging Someren
Goed geholpen door Bas van Dillen, op tijd geleverd zoals beloofd. Ik heb naderhand nog aanpassingen mogen doen, dit was geen enkel probleem. Prijs/kwaliteit is zeer goed.
Met levering miste ik onderdelen, deze zijn netjes nagestuurd binnen 3 weken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Frank en Silvia op vrijdag 18 nov 2022 22 | vestiging Someren
Vanaf het 1e moment zeer tevreden over de info, prijs en nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt Nuva”
Door Mevr zimberlin-deckers op donderdag 17 nov 2022 22 | vestiging Heerlen
Heb goed advies gekregen zodat ik mijn keuze heel goed kunnen maken met behulp van Jurgen. Dank je wel Nuva keukens.
FOTO VAN MEVR ZIMBERLIN-DECKERS
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie nieuwe keuken”
Door Theo van de Kruijs op zaterdag 12 nov 2022 22 | vestiging Someren
Goede uitleg en advies in de showroom. Na enkele schetsen en daarop nog wat kleine wijzigingen op ons verzoek uiteindelijk overgegaan tot bestelling van een mooie keuken. Er werd duidelijk gecommuniceerd waar Nuva voor zou zorgen en waar we zelf voor moesten zorgen. Ook het plaatsen verliep vakkundig en naar wens en op het afgesproken tijdstip. Kortom wij zijn tevreden en hebben een mooie nieuwe keuken.
FOTO VAN THEO VAN DE KRUIJS
Reactie of foto toevoegen
“Een prima keuken”
Door Geijbels op vrijdag 11 nov 2022 22 | vestiging Someren
Super goed geholpen in de showroom. Prima keuken en super geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed advies”
Door J Slaats op vrijdag 11 nov 2022 22 | vestiging Someren
Zeer goed advies, meedenkend qua uitvoering en gebruikte materialen. Professionele installering en afwerking. Prijs/kwaliteit volledig naar onze verwachting.
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken met kookeiland”
Door Peter Jeurninck op donderdag 10 nov 2022 22 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken met een kookeiland gekocht. We werden zeer goed ontvangen en zeer professionele geholpen door Jürgen. Hij had diverse goede tips over de aanschaf van de nieuwe keuken. Zeer goede uitleg over de producten en mogelijkheden. We konden tot 3 maanden voor levering nog bepalen welke kleur de keuken moest worden. Werden vroegtijdig aan herinnerd dat we 3 maanden voor aflevering nog konden kiezen welke kleur. Per e-mail werd door gegeven wanneer de levering van de keuken was en wanneer de plaatsing van de keuken. Deze werd zeer vakkundig gemonteerd. Indien jullie een keuken zoeken ga naar Nuva keukens in Heerlen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en mooie keuken”
Door R.van de Weijer op woensdag 9 nov 2022 22 | vestiging Heerlen
Met verkoper keuken samengesteld, meegedacht en met goede tips tot een gewenst resultaat gekomen. Bezorgen en plaatsen van keuken heel netjes gedaan. Vanaf uitzoeken, inplannen, leveren, plaatsen alles fijn en correct gecommuniceerd. Heel enthousiast met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Wanders op maandag 7 nov 2022 22 | vestiging Someren
Zeer meedenkend en goede service. Goed bereikbaar. Correcte afhandeling.
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door Martin Joren op zaterdag 5 nov 2022 22 | vestiging Someren
Keuken aangekocht via project nieuwbouwwoning. Goede begeleiding in mogelijkheden, later nog terug geweest om keuzes te overzien en aan te passen, wederom zonder problemen. Ook hulp in keuze voor werkblad en bezichtiging materiaal via externe partij was zeer goed. Levering en installatie keurig volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met het resultaat”
Door Nadia Ciraci op vrijdag 4 nov 2022 22 | vestiging Heerlen
U-keuken gekocht. Heel tevreden met het resultaat. Bora kookplaat met afzuiging en alle AEG apparaten op tijd geleverd en zeer tevreden. Gesprekken in de winkel waren prima met deskundig advies. Dekton aanrecht gekocht. Ze zijn alleen het gat voor de stopcontacten in het blad vergeten en na 2 weken zat er al een scheur in. Nuva zegt dat dit risico altijd aanwezig is. Krijgen nu een nieuwe geleverd.
FOTO VAN NADIA CIRACI
+ Toon extra foto van Nadia Ciraci
Reactie of foto toevoegen
“Alles voldoet aan onze verwachtingen”
Door Hr G. Haalboom op woensdag 2 nov 2022 22 | vestiging Tilburg
Wij zijn erg tevreden over de manier waarop we geholpen zijn met het uitzoeken en invullen van onze nieuwe keuken. Inmiddels wonen we al een dag of vier in ons nieuwe huis en genieten volop van alles wat we gekocht hebben! Wel zo af en toe met enig gezoek en getob, maar alles werkt naar behoren en voldoet aan de verwachting, alles werd tijdig geleverd. Alles rond de plaatsing en aansluiting is vlot en volgens afspraak verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken”
Door Fam. van Otterdijk op maandag 31 okt 2022 22 | vestiging Someren
We zijn goed ontvangen, er werd genoeg tijd voor ons genomen. Bij vragen zijn we snel teruggebeld. Goede begeleiding bij het kiezen en bestellen van de keuken. Het plaatsen was echter niet oke, de man was echt niet bekwaam. (een lat afzagen met een ijzerzaag?) Daarnaast een aantal zaken die niet goed waren zoals een verkeerde kleur lat onder de kookplaat, een beschadiging aan de lade, geen uitschuivende besteklade, geen softclose sluitingen. Bij het plaatsen van de vensterbank en achterwand is alles hersteld. Nu zijn we tevreden en blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Ton op vrijdag 28 okt 2022 22 | vestiging Someren
Onze 3e keuken bij Nuva gekocht omdat het wat betreft prijs en zeer grote collectie voor ons steeds weer de keukenleverancier is.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Leon op vrijdag 28 okt 2022 22 | vestiging Someren
In febr 2022 keuken gekocht bij Nuva (in Sept 2022 geplaatst), gezien dat mensen die we kennen Nuva hadden aangeraden is dit geheel naar verwachting verlopen. Ook bij zaken waar plandatum verzet werd is alles toch nog op tijd geplaatst en op een zeer kundige manier. Bij vragen aangaande voorzieningen die ik zelf in eigen beheer heb uitgevoerd was men steeds zeer behulpzaam. Kortom een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Jos Thoer op maandag 24 okt 2022 22 | vestiging Someren
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van onze keuken. Er is goed geluisterd naar onze wensen en dit is, naar alle tevredenheid, toegepast in onze keuken. Bedankt voor het advies en de correcte aflevering van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door familie H Gevers op vrijdag 21 okt 2022 22 | vestiging Someren
Keuken is goed geplaatst, wel misten we de vaatwasser en de inductie kookplaat deze kwam 2 weken later. Ook was er een kastdeurtje beschadigd en die is ook vervangen, na 4 weken. In de showroom zijn we ook goed en vriendelijk geholpen. We werden toch geholpen zonder dat we een afspraak gemaakt hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed verlopen”
Door Marlies Appelhof Leentvaar op vrijdag 14 okt 2022 22 | vestiging Someren
Mooie keuken voor een mooie prijs. De afgesproken levering is goed verlopen en de monteur heeft de keuken vakkundig gemonteerd. Ook de nalevering van plinten verliep correct.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Ed en Anneke op donderdag 13 okt 2022 22 | vestiging Someren
Prachtige keukens, wij zijn goed geholpen en super blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de hele gang van zaken”
Door Jeu Hofman op maandag 10 okt 2022 22 | vestiging Heerlen
Super goed geadviseerd geworden door verkoper/bedrijfsleider Ed. Ook de communicatie over apparatuur, wat later geleverd zou worden, was zeer correct en volgens afspraak. Montage van de keuken is gedaan door 2 zeer bekwame en sympathieke mannen. Kortom, erg tevreden over de hele gang van zaken!
Reactie of foto toevoegen
“Een tevreden klant”
Door Netty van den Molengraaf op vrijdag 7 okt 2022 22 | vestiging Heerlen
In de showroom stonden vele mooie keukens. De verkoper, Jurgen, Had tijd voor ons en liet ons alles uitgebreid zien en lichtte alles goed toe. Voor- en nadelen werden genoemd. Verder werd alles volgens afspraak geleverd en netjes geplaatst. Er ontbreken 2 binnenlades die nabesteld zijn. Verder is het kitwerk bij de inductieplaat niet geheel netjes en ook dit zou worden hersteld. Wij zijn een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij met de nieuwe keuken”
Door Rogier op donderdag 6 okt 2022 22 | vestiging Heerlen
Prachtig resultaat. Meteen compleet en werkend. Keurige en tijdige plaatsing van de keuken. We zijn er heel blij mee.
FOTO VAN ROGIER
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door Jos Clerks op vrijdag 23 sep 2022 22 | vestiging Someren
Alles liep volgens afspraak en correct de keuken is mooi geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Leenderts op vrijdag 23 sep 2022 22 | vestiging Someren
Goede, objectieve uitleg bij aankoop, goede en tijdige communicatie bij plaatsing en afhandeling. Uiteindelijk erg tevreden met kwalitatieve keuken en dito apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door P.G. Toose op zaterdag 17 sep 2022 22 | vestiging Someren
Er werd ruim de tijd genomen om de keuken samen te stellen. Latere veranderingen werden zonder problemen verwerkt. De keuken is op de afgesproken tijd geleverd. Plaatsing keurig. Een minuscule schade werd later hersteld. Kortom een "aanrader".
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Kirsten van den Bosch op vrijdag 16 sep 2022 22 | vestiging Someren
We hebben hier onze keuken uitgezocht. We werden goed geholpen en de montage was binnen 1 dag klaar. Communicatie verliep ook goed
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voldoet aan wensen en verwachtingen”
Door Lizzy Palte op dinsdag 13 sep 2022 22 | vestiging Someren
Onze keuken voldoet geheel aan onze wensen en verwachtingen. Goed ontvangen en geïnformeerd door Eric.
FOTO VAN LIZZY PALTE
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Kim op vrijdag 2 sep 2022 22 | vestiging Someren
Goed geholpen, met de juiste vakkundigheid en goede adviezen. Ben heel blij met mijn nieuwe keuken van Nuva!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie”
Door Loek Schaerlaeckens op dinsdag 30 aug 2022 22 | vestiging Tilburg
Ik schrijf nooit een recensie maar voor Nuva maak ik graag een uitzondering. In onze nieuwbouwwoning een keuken door Nuva laten plaatsen. Dit omdat zij de keukenshowroom van het project waren. Achteraf de slechtste keuze die we konden maken. Begon eigenlijk al bij de verkoop. Telkens moeten nabellen om aangepaste offertes. Na de aankoop wordt het alleen maar erger. Keuken wordt niet afgekit. Verschillende beschadigingen en apparaten worden veel later geleverd. In totaal is men 6 keer terug geweest voor een simpele keuken. Communicatie is bar slecht en als klant ben je hier absoluut geen koning. Men komt de afspraken niet na en laat je als je klant overal achteraan gaan. Keuken zelf is mooi maar wat een gedoe. Na 2,5 maand is de keuken eindelijk klaar.
Reactie of foto toevoegen
“De afwerking had ik graag anders gehad”
Door Taman op maandag 22 aug 2022 22 | vestiging Deurne
Maken een duidelijke tekening met de maten erbij. Helaas is er bij ons een afwerking geplaatst wat niet eerder opgevallen was in de tekening. Dat had ik graag anders gehad.
Bespreken het met je door en als er vragen zijn kun je ze altijd bellen en antwoorden meestal dezelfde dag.
FOTO VAN TAMAN
REACTIE VAN TAMAN
Zijpaneel identiek houden, dus net als de voorste
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Bob Buttolo op zaterdag 30 jul 2022 22 | vestiging Heerlen
Wat begon met muren in de woonkamer die gewit moesten worden, is uiteindelijk uitgelopen op een ingrijpende verbouwing mét een nieuwe keuken. Een keuken die door ons gekocht is bij Nuva Keukens in Heerlen. Via onze aannemer in contact gekomen met de vestiging in Heerlen. Je kijkt je ogen uit, ziet prachtige keukens, maar je weet niet wat allemaal mogelijk is. We hadden in ons huis een witte keuken in een hoekopstelling. En dachten dat we weer voor een lichte kleur keuken moesten kiezen, omdat er weinig licht van buiten naar binnen kan. Enfin, je gaat een afspraak maken en praten wat je in je nieuwe keuken wil, wat je smaak is, welke ruimte beschikbaar is, en vervolgens is het keuzes maken. Er is zoveel te kiezen. En bij het maken van die keuzes zijn we erg goed geholpen en begeleid door Nuva keukens in Heerlen. Er wordt telkens duidelijk gemaakt wat er allemaal kan, maar ook wordt uitgelegd welke voor- en nadelen er zijn bij de keuzes die er zijn. En samen kom je dan toch tot een afweging. Het resultaat mag er zijn. Wauw, wat een mooie keuken. Ook de installatie ging probleemloos. Ruim binnen de tijd die vooraf was aangegeven. De keuken is niet alleen erg mooi geworden, maar ook functioneel. De opstelling werkt zoals vooraf met de adviseur van Nuva besproken. Zo fijn! En nu in de zomervakantie lekker op ontdekkingstocht in onze nieuwe keuken.
FOTO VAN BOB BUTTOLO
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met mijn nieuwe keuken”
Door Karin op vrijdag 29 jul 2022 22 | vestiging Someren
Goed geïnformeerd voorafgaand aan de koop door de medewerker van Nuva keukens, later ook nog iets kunnen veranderen en alle afgesproken data klopten. De man die de keuken kwam plaatsen was een echte vakman en heeft voor inventieve en goede oplossingen ter plekke gezorgd. Nu heel erg blij met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door M v Mierlo op vrijdag 22 jul 2022 22 | vestiging Someren
Complete keuken incl. apparatuur gekocht. goed geholpen en advies. Minpuntje was achteraf, dat de koelkast naast de oven geplaatst was. Wat wijzelf niet beseft hadden, dat daardoor de koelkast deur nogal warm wordt. Voor het overige waren wij heel tevreden. Alles werd goed geregeld en geleverd. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Trotse eigenaar van een Nuva keuken”
Door Kevin Schiffeler op dinsdag 5 jul 2022 22 | vestiging Heerlen
Sinds kort trotse eigenaar van een Nuva keuken. Vanaf het eerste moment goed en eerlijk advies van Berry. Communicatie verliep vanaf het eerste moment goed en correct. Het plaatsen ging goed en naar tevredenheid. Kleine opleverpunten zijn ook direct door de service afdeling in opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Goede, duidelijke communicatie”
Door B Geurtjens op maandag 4 jul 2022 22 | vestiging Heerlen
Advisering bij aankoopproces goed, er werd meegedacht. Alle gedane afspraken wat levertijd, apparaten enz. betreft zijn goed nagekomen. Verschillende keren feedback geweest. Ook goede, duidelijke communicatie gedurende het gehele proces vanaf eerste bezoek winkel tot levering en installatie laatste onderdelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Perry Boonen op maandag 4 jul 2022 22 | vestiging Heerlen
Vanaf het eerste kennismakingsgesprek erg goed geholpen met advies en ontwerp! Goed meegedacht met eisen en wensen pakket! Alle onderdelen volgens afspraak geleverd en de werkzaamheden door de monteur erg secuur geplaatst. Erg tevreden over het eindresultaat. Prijs-kwaliteit verhouding top!
FOTO VAN PERRY BOONEN
Reactie of foto toevoegen
“Hoogglans witte keuken met kookeiland”
Door Fam van Bun op woensdag 22 jun 2022 22 | vestiging Heerlen
Hoogglans witte keuken met kookeiland gekocht met prachtig composiet blad. Zeer goed geholpen door Jürgen, ook toen we naderhand nog een wijziging wilde aanbrengen. Heel blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig werk afgeleverd”
Door N. Kempeners op donderdag 16 jun 2022 22 | vestiging Heerlen
Er werd van begin af aan geluisterd naar onze wensen. Er werd niets opgedrongen, wel op een constructieve manier meegedacht. We werden via mail voldoende op de hoogte gehouden over het verloop van de procedure. De installatie is prima verlopen. De installateur heeft keurig werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Karin en Rob op vrijdag 27 mei 2022 22 | vestiging Someren
Dit jaar een nieuwe keuken gekocht bij Nuva. We zijn heel blij met het resultaat. We wisten ongeveer wat we wilde en er werd goed geluisterd naar onze wensen maar kregen ook handige tips en prima feedback. Bij vragen van onze kant werden we snel teruggebeld en de communicatie verliep dan ook naar volle tevredenheid. Na het plaatsen vd keuken bleek er een vlek in het blad te zitten, maar deze werd keurig vervangen voor een nieuw exemplaar. Zeker een aanrader om naar Nuva te gaan voor je nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Peter en Angelique Uitjens op zondag 22 mei 2022 22 | vestiging Someren
Bij aankoop van onze nieuwe keuken werden onze wensen direct op papier gezet door verkoopadviseur Nicky. Door de stelpost die we in het begin van de afspraak aangegeven hadden werden alle mogelijkheden door de verkoopadviseur besproken en direct in tekening gebracht zodat we een duidelijk beeld van de nieuwe keuken en de nieuwe aan te schaffen apparatuur kregen. Nadat de keuken opstelling op een situatieschets uitgetekend was kregen we binnen enkele dagen de uitgewerkte digitale versie van onze keuken per mail binnen. Verkoopadviseur Nicky heeft zelfs tijdens het huisbezoek in oplossingen meegedacht om onze keukenwensen te realiseren. Onze keukendroom is precies geworden zoals de uitgetekende digitale versie die ons toegestuurd werd! Tijdens het plaatsen van de keuken werd door de interieurbouwer oplossingsgericht mee gedacht over elke millimeter. Over de afhandeling van de service die we kregen na de plaatsing van de keuken zijn we zeer tevreden. Kleine oneffenheden werden na het maken van een service afspraak onmiddelijk hersteld door de servicemonteur van Nuva Keukens! Kortom: Voor potentiële keukenkopers is Nuva Keukens zeker een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“U keuken met inbouw apparatuur”
Door Marc van Ham op maandag 16 mei 2022 22 | vestiging Someren
Complete U keuken met inbouw apparatuur. Levering en montage volgens afspraak, alleen kwamen er nog onverwachte kosten bij voor achterwand. Stond niet op offerte, maar is wel verschillende keren besproken. Verder alles naar wens.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Vleugels op zondag 15 mei 2022 22 | vestiging Heerlen
Na diverse gesprekken met de verkoopadviseur is de geplaatste keuken datgene geworden wat we ook in gedachte hadden. Alles compleet geleverd, geen beschadigingen en 2 nette vakbekwame monteurs. Kortom, zeer tevreden
FOTO VAN FAM VLEUGELS
+ Toon extra foto van Fam Vleugels
Reactie of foto toevoegen
“Facetrand klopt niet”
Door Stefan op donderdag 12 mei 2022 22 | vestiging Tilburg
Verkoper Rob heeft veel kennis, zelfs over afvoerstop van de gootsteen weet hij advies te geven. Achteraf begrijp ik wel waarom er wordt gevraagd direct een review te schrijven na aankoop. De verkoop is prima, de aftersales schandalig:

Enkele weken na aankoop waren wij in de winkel van Nuva Keukens waarbij het ons opviel dat de gekozen ovens niet volledig zwart waren maar antraciet. De verkopers hadden op dat moment geen tijd dus geprobeerd telefonisch en per mail de ovens te wijzigen. Voor het tekenen van de koopovereenkomst werd ik diverse keren door Nuva keukens gebeld echter na het tekenen kon blijkbaar niemand contact opnemen om iets te wijzigen. Pas na enkele weken de juiste persoon aan de telefoon voor het wijzigen van de ovens. Bij levering had het keukenblad had een gedeelte van circa 20 cm een veel breder facet dan het overige deel. Dit direct gemeld bij de vervoerder die er tientallen foto's van heeft gemaakt. De service afdeling wilde dit afdoen met "het is handwerk, dus kan verschil in zitten" (in de winkel zijn alle facetten exact hetzelfde). Zelfs de monteur bij controle vond het schandalig en gaf aan dat er een nieuw blad moest komen. Daarna heeft Nuva een andere monteur (de vorige mocht blijkbaar niet eerlijk zijn) gestuurd om ter plaatse het probleem op te lossen. Ook deze monteur is na korte duur weer vertrokken omdat het de afwijking veel te groot was. Nuva wil geen nieuw blad leveren dus goedkeuring gegeven om het blad te demonteren en het facet aan te passen (blad is dus minder breed geworden). Vanuit Nuva nog steeds geen excuus of medewerking, inmiddels wel vier vrije dagen opgenomen en een hoop stress om het op te lossen. Vervolgens richten de monteurs bij het demonteren schade aan de muur aan. Hier moest ik mij niet druk om maken, een factuur voor de schilder kon ingediend worden vertelde de monteur. Schade kan uiteraard gebeuren als het maar opgelost worden, de monteurs maken dan ook diverse foto's van de schade waarbij ik denk dat het netjes opgelost gaat worden. Weer een week later komt het blad retour met diverse beschadigingen. Ruim twee maanden verder, geen excuus of nette oplossing. Nuva voelt zich niet aansprakelijk voor schade aan de muur of het werkblad. Kortom, schandalig!

Voorheen een keuken gekocht bij Grando en SuperKeukens waarbij zeker laatstgenoemde uitstekende aftersales biedt. Nuva heeft hierin nog veel te leren. Nuva Keukens is projectleverancier in onze nieuwe wijk.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door A. Welten op donderdag 28 apr 2022 22 | vestiging Tilburg
Vorig jaar een keuken gekocht bij Nuva Tilburg. Zeer tevreden over de adviezen van verkoper Lukas m.b.t. het ontwerp en de apparatuur. Ook de plaatsing van de keuken is vakkundig en zonder problemen verlopen.
FOTO VAN A. WELTEN
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot einde uitstekend geholpen”
Door Sandra op vrijdag 22 apr 2022 22 | vestiging Someren
Wij zijn uitstekend geholpen, vanaf de eerste afspraak t/m het leveren en plaatsen van de keuken. Goede adviezen over opstelling, materiaal en apparatuur hebben geholpen in het maken van de juiste keuze.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de hele goede service”
Door Wilma op maandag 18 apr 2022 22 | vestiging Someren
Wij hebben een showroomkeuken gekocht en konden deze pas 1 jaar later plaatsen omdat ons huis nog niet afgebouwd was. Onze keuken heeft een jaar lang gratis in de opslag gestaan, na afroep netjes geplaatst, maar ze waren het granieten keukenblad kwijt...geen probleem, er werd meteen een nieuwe besteld en 2 weken later geleverd. Ook hadden ze aangeboden om een noodvoorziening te maken. De keuken is prachtig. bedankt voor de hele goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Ivo Nelissen op donderdag 24 mrt 2022 22 | vestiging Heerlen
Wij hebben een meer dan prettige ervaring opgedaan bij Nuva keukens Heerlen. Prima service, er werd goed geluisterd naar de klant, er werd geenszins iets opgedragen, maar oprecht meegedacht. Er werd regelmatig contact gezocht, in de drukte gezocht naar fysieke bezoeken op korte termijn. Prima service en zichtbare expertise en ervaring. Een speciaal woord van dank voor/aan verkoopadviseur Rene Ubben. In één woord grandioos, we gaan absoluut veel mooie en gezellige kookuurtjes maken.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede ervaring”
Door W. Bruist op vrijdag 11 mrt 2022 22 | vestiging Heerlen
Zowel in het voortraject alsook bij de uitvoering en nazorg hebben wij een zeer goede ervaring met Nuva. Bij het maken van de keuzes kregen wij zeer goed en deskundig advies. Er werd een ontwerp gemaakt, dat meteen onze goedkeuring kon wegdragen. Ook over de prijs valt niets te zeggen. Alle vragen die wij nog hadden en veranderingen die wij na opdracht nog hebben doorgevoerd werden altijd vriendelijk, netjes en geduldig afgehandeld. Men was ons bij alles heel behulpzaam; geen moeite te veel. De montage van de keuken verliep ook vlot en naar wens: in één dag was alles gereed. Bij ingebruikname merkten we na een paar dagen dat een lade niet soepel liep. Na melding bij NUVA werd eerst gekeken of het telefonisch kon worden opgelost. Dat bleek niet het geval en de dag erna kwam al de monteur die het probleem meteen heeft verholpen. De keuken voldoet in alle opzichten aan onze verwachtingen: mooie kwaliteit en uitstraling. Kortom: zeer tevreden en wij hebben ook al diverse mensen in onze kennissenkring NUVA aanbevolen; ook zij delen onze ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al super tevreden”
Door Wendy op zaterdag 5 mrt 2022 22 | vestiging Tilburg
Een paar maanden terug begonnen met mijn appartement verbouwen. Waaronder ook een nieuwe keuken. Via via bij Nuva keukens terecht gekomen en super tevreden over de service en eindresultaat! Ze zijn super persoonlijk en komen de afspraken goed na. Mochten er problemen zijn wordt het gelijk voor je opgelost.

Ik ben bij meerdere partijen langs geweest toen ik aan het oriënteren was voor een keuken. En bij hen als enige het gevoel dat ze mij niet zomaar iets aan het aansmeren waren. Ik kon gewoon rustig nadenken over wat en hoe ik het wilde. Daarnaast hebben zij ook veel advies gegeven over de verbouwing en alles voor mij uitgetekend! Dus al met al super tevreden!
FOTO VAN WENDY
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige keuken”
Door Julienne Warrink op zaterdag 26 feb 2022 22 | vestiging Someren
Prima geholpen in de winkel, we wisten wat we wilden en met hulp van de verkoper waren we er al snel uit! Het resultaat is een geweldige keuken waar we heel blij mee zijn.
Ik heb geen 5 sterren gegeven omdat de verkoper het beloofde klusbedrijf was vergeten op tijd te benaderen. Hierdoor moest dat op het laatste moment geregeld worden en zaten wij erg lang zonder keuken. Verder niets dan lof.
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep volgens afspraak”
Door Ton en Anita op zaterdag 26 feb 2022 22 | vestiging Heerlen
Bij de koop van onze nieuwe keuken zijn we goed bijgestaan door Maurice. Hij heeft een strak plan voor ons uitgewerkt. Alles verliep volgens afspraak. Zelfs de aftercare afstellen van lades was geen probleem en werd direct geregeld. Kortom wij waren happy met onze Nuva keuze.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Hugo Hounjet op maandag 21 feb 2022 22 | vestiging Heerlen
Wij hebben n.a.v. hele enthousiaste verhalen van een collega en vrienden een afspraak gemaakt bij NUVA met Jurgen van Diemen voor een nieuwe keuken. Hij heeft ons ontzettend goed geholpen en had ook hele goede ideeën. Ook de mooie opgestelde showroom heeft een bijdrage geleverd aan onze keuze. Het levert nieuwe ideeën op qua materialen, kleuren, opstelling en maakt het vele malen gemakkelijker.
De levering was ook prima en conform afspraak. De montage was perfect en netjes. Complimenten voor de monteur!!
Kortom wij zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken en apparatuur, met name de Bora een echte aanrader! Wij gaan NUVA zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij verkleuring keukenpanelen”
Door Ed op zondag 13 feb 2022 22 | vestiging Someren
Ca 5 jaar na installatie keuken verkleuring keukenpanelen. Hier melding van gemaakt voorzien van duidelijke foto's. Geen enkele discussie gehad met de leverancier. Betreffende panelen onder garantie vervangen. Helemaal top. Verder ook uitvoeringstermijn zeer vroegtijdig afgesproken en ook dit conform afspraak ingevuld. Rest me alleen nog een compliment naar de medewerker die ter plaatse het werk heeft uitgevoerd. Uitermate correct en netjes gewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne aankoop ervaring”
Door R. Stuifmeel op woensdag 2 feb 2022 22 | vestiging Tilburg
Dag allemaal. Wij hebben vanuit nieuwbouwproject Willemsbuiten contact opgenomen met de keukenleveranciers die verbonden zijn aan het project. NUVA heeft hier weten te overtuigen. Opvallend was de ruime hoeveelheid tijd die voor ons werd genomen, waarbij opvallend zorgvuldig en uitgebreid alle elementen van de keuken werden besproken en gekozen. Aangevuld met ervaringen van bekenden -die uitsluitend goed spraken over NUVA- hebben we samen met Rob van Nuys (vestiging Tilburg) een prima keuze gemaakt. Tussen de verplichte -en veel te scherpe- (bestel) deadline vanuit het project en de daadwerkelijke plaatsing van de keuken ging een klein jaar voorbij. Gelukkig was Rob bereid te helpen met de puntjes op de 'i' te zetten vlak voor definitieve plaatsing van de opdracht. En toonde zich toen opnieuw erg geduldig ('s avonds, geen koopavond) toen wij zo'n beetje de hele keuken opnieuw bestelden. (mat ipv hoogglans, andere apparatuur, ander blad, toch ledjes in de nis, etc). Daarna is de bestelling, facturatie en levering vlotjes gegaan. Bij ons was de gehele keuken compleet bij levering en 1 monteur (zzp-er) heeft hem in 1,5 dag geplaatst. De gekozen 3-in-1 oven was een buitenbeentje kon niet op tijd worden geleverd. Dat wisten we op voorhand. Uiteindelijk moest deze nog worden geproduceerd en vanwege de halfgeleider tekorten kon dat heel lang gaan duren. Met een gezin in bedrijf is het geen doen zonder over dus toen hebben we samen met Rob en Kaya/Esther van het NUVA service center vlot geschakeld en een ander exemplaar kunnen bestellen. Deze oven werd direct na levering door de producent aan NUVA, de volgende dag door een NUVA kantoormedewerker bij ons thuis afgeleverd. Hoezo service? Enfin, ik schrijf nooit reviews, koop ook niet dagelijks een nieuwe keuken, maar heb me in dit hele proces echt "klant" gevoeld en wil dat hier graag laten weten. Ieder moet natuurlijk voor zichzelf waar 'ie koopt, maar ik ben blij over de wijze waarop wij door NUVA zijn geholpen en wens iedereen die zich nu oriënteert op een nieuwe keuken ook zo'n fijne aankoop ervaring toe.
FOTO VAN R. STUIFMEEL
+ Toon extra foto van R. Stuifmeel
+ Toon extra foto van R. Stuifmeel
Reactie of foto toevoegen
“Wij raden Nuva absoluut aan”
Door C. Bosma op zaterdag 22 jan 2022 22 | vestiging Heerlen
Wij hebben meerdere zaken bezocht om een goed beeld en advies te krijgen over onze nieuwe keuken. Nuva Keukens en dan met name Ed Geraedts heeft ons fantastisch geholpen met de keuze voor onze keuken. Wat ons met name opviel is de aanwezige kennis en wij waren er dan ook gerust op dat de keuken perfect zou worden. Naast een snelle levering, is, de montage ook perfect verlopen en de betreffende monteurs zeer kundig en vriendelijk. Wij genieten inmiddels alweer een paar weken van onze keuken en raden Nuva dan ook absoluut aan.
FOTO VAN C. BOSMA
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over dit bedrijf”
Door Schra op dinsdag 11 jan 2022 22 | vestiging Heerlen
Goed gesprek met Maurice, goede adviezen en had al eerder ervaring met het bedrijf. Goede service en afwerking. Ondanks een paar missers die professioneel zijn opgelost, ben ik tevreden over het bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de keuken en de montage”
Door Familie Mommers op woensdag 22 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
Zeer tevreden over de keuken en de montage. Ook zeer tevreden over onze adviseur, Olaf Besselink. Minpuntje is dat de monteur het afval ( karton en hout, en dat is veel) niet afvoerde.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door M Durrer op maandag 13 dec 2021 21 | vestiging Deurne
Bij aanschaf van de keuken al keurig geholpen (Albert Kruijf) en heel prettig van het juiste advies voorzien. Nu een paar maanden later is de keuken geïnstalleerd en mogen we gaan genieten. Wat een plaatje. Ook de installatie is heel prettig verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Familie Nederstigt op vrijdag 10 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
Via goede ervaringen van familie en vrienden besloten wij voor het uitzoeken van de nieuwe keuken ook naar Nuva te gaan. We zagen een prachtige showroom met een grote diversiteit aan keukens , zowel qua stijl als prijsklasse. We zijn in de eerste afspraak met de verkoper gaan ontdekken waar onze voorkeuren lagen. Hij tekende op zijn tablet meteen de maten van de huidige keuken in en kon vervolgens spelen met het plaatsen van kasten, kookplaat, spoelbak, apparatuur, eiland etc. in de tekening. Hierdoor werd het voor ons heel inzichtelijk. We zijn daarna nog twee keer terug geweest. Er was totaal geen druk om een beslissing te nemen.
Nuva heeft een grote keuze in merken van apparatuur en is heel transparant over de prijzen. Wij hebben dit als heel prettig ervaren.
Het plaatsen van de keuken is soepel en zorgvuldig verlopen.
FOTO VAN FAMILIE NEDERSTIGT
+ Toon extra foto van Familie Nederstigt
+ Toon extra foto van Familie Nederstigt
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe landelijke keuken”
Door Mignon krediet op woensdag 1 dec 2021 21 | vestiging Deurne
Heel tevreden met het meedenken en adviseren van onze nieuwe landelijke keuken!
Neemt alle tijd en ruimte die je nodig hebt om je droomkeuken te verwezenlijken.
Reactie of foto toevoegen
“Problematisch met keukenbladen”
Door Kusters op woensdag 1 dec 2021 21 | vestiging Heerlen
Koop hier NOOIT een keuken, bespaart je een hoop ellende en tijd!
- Gegevens verwisseld met familielid. Factuur meermaals naar verkeerd adres gestuurd. 3x voor moeten bellen voordat dit recht gezet werd.
- Keuken scheef geplaatst, binnen een week opgelost. Houten werkblad scheef gezaagd. Nieuw werkblad besteld, na 6 weken geleverd. Weer scheef gezaagd, moeten we het mee doen ...
- Kraan kapot. Bij het aansluiten van de kraan door de loodgieter loopt het water onder het keukeneiland uit, binnenwerk van de kraan kapot. 2,5 week zonder kraan gezeten. Vrijwel dagelijks contact gehad met Nuva om dit op te lossen. Niemand die bereid is om te helpen, van het kastje naar de muur gestuurd.
- Composiet blad beschadigd. Bij het plaatsen van de keuken is het blad beschadigd. Na 4 weken lang bellen en aankaarten eindelijk iemand van Jetstone op de stoep staan. Ze kunnen er niks aan doen, Nuva moet het met ons oplossen. We zijn 2 maanden verder niks is opgelost. Zelfs het fatsoen om terug te bellen of afspraken na te komen ontbreekt.

Iedereen zegt het "op te gaan lossen" maar lost helemaal niks op, ronduit asociaal. Fouten worden overal gemaakt, geen probleem. Maar los het netjes op, dat kunnen ze bij Nuva niet. Dus doe jezelf een plezier en koop je keuken ergens anders.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annelies van Bokhoven op dinsdag 30 nov 2021 21 | vestiging Someren
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken van NUVA. Het advies vooraf was goed, daar werd ruim tijd voor genomen. Afspraken werden nagekomen. Er waren supergoede bouwtekeningen voor de aannemer (gas water licht). Probleempje met t gewicht van de Quooker is goed verholpen en de juiste antislip matten voor de draaicaroussel zijn toegestuurd nadat verkeerde waren geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Montage kraan”
Door Tim Janssen op donderdag 25 nov 2021 21 | vestiging Deurne
Onlangs een keuken gekocht die vakkundig in twee dagen in elkaar is gezet. Het enige mankement achteraf is de kraan die een beetje lekt en niet stabiel is gemonteerd. Nuva bood aan dat ik een andere kraan mocht komen uitzoeken maar vertelde er niet bij dat ik daarvoor nog eens 245 Euro moest betalen en zelf moest vervangen. Niet echt klantvriendelijk na ruim 17K te hebben betaald voor een nieuwe keuken. Ik heb ze in de gelegenheid gesteld de bestaande kraan te komen repareren, maar de betreffende klusjesmannen blijken steeds niet het juiste materiaal bij zich te hebben waardoor meerdere afspraken moeten worden gemaakt. Kort samengevat: Nuva heeft een prachtige keuken afgeleverd, maar nazorg is zwak.
REACTIE VAN TIM JANSSEN
Naar aanleiding van mijn recensie heeft Nuva contact met mij opgenomen. Het repareren van de kraan was uitbesteed aan een externe partij die ten onrechte had gemeld dat het was hersteld. Nuva was in de veronderstelling dat alles nu was opgelost.
De kraan is inmiddels correct gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Top aankoop”
Door Roger op vrijdag 19 nov 2021 21 | vestiging Heerlen
We zijn zeer tevreden over de mensen die de keuken kwamen bezorgen, installeren en aansluiten. Zeer nette, beleefde mensen en gelukkig erg kundig. Bij het uitkiezen van de keuken hadden we achteraf graag meer keuze willen hebben in de apparatuur. Deze voldoet meer dan voldoende, maar nu blijf je toch met een enkel klein puntje zitten (had de indeling van de koelkast ook anders gekund, welke andere typen vaatwassers waren er en wat is fijner). Het was nu: we willen een vaatwasser en die is er nu ook. Verder helemaal prima, omdat de apparatuur van erg hoge kwaliteit is, Het voortraject (inmeten bij ons thuis) en de aftercare heb ik als zeer prettig en kundig ervaren.
Top aankoop, we zijn erg blij en tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Zaken ontbreken bij levering”
Door Bas Verstappen op zaterdag 13 nov 2021 21 | vestiging Someren
In april keuken gekocht met alles erop en eraan, 4 november zou hij geleverd worden, nou hij is er hoor, plank beschadigd, missen deurtje en missen de gehele koelkast, en dan begint het van het kastje naar de muur en terug maar het ligt nooit aan hun, nu 14 dagen verder nog geen koelkast nog geen plank en nog geen deurtje, afwerkplanken en vensterbanken ook nog niet, in de mail bevestiging gehad dat afgelopen week de koelkast vast geleverd zou worden, uiteraard niet geleverd. Op mails reageren ze niet en bel je krijgt iedereen de schuld behalve hun. Voor ons never nooit geen nuva meer.
REACTIE VAN BAS VERSTAPPEN
Inmiddels is het 25-11-2021 totaal niks meer vernomen van Nuva maar vandaag een vrachtwagen voor de deur en alle ontbrekende dingen zijn netjes na geleverd, nu kunnen wij ook gaan genieten van onze keuken. Tip voor Nuva blijf met je klanten contact houden !
Reactie of foto toevoegen
“Sportief”
Door J. Hoog op maandag 8 nov 2021 21 | vestiging Someren
Deskundig advies. Ze kijken ook naar mogelijkheden binnen een beperkter budget (€9.000,—). Klantvriendelijk. Goede service en bij een (aantoonbaar) verkeerde levering van een onderdeel reageren ze heel sportief en corrigeren de fout. Dit al is voor mij de reden om daar naar terug te gaan als ik binnenkort ga verhuizen. Prima vaklui!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Nuva Keukens
aBergeijk (11 ervaringen), De Waterlaat 8, 5571 MZ Bergeijk, tel 0497 - 55 28 82
bDeurne (32 ervaringen), Stationsstraat 67, 5751 HC Deurne, tel 0493 - 44 11 11
cHeerlen (168 ervaringen), In de Cramer 148a, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 550 65 50
dSomeren (95 ervaringen), Boerenkamplaan 143, 5712 AD Someren-Eind, tel 0493 - 44 11 11
eTilburg (81 ervaringen), Aphroditestraat 2, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 578 44 44
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.