Feedback
8,8

Nuva Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.nuvakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Nuva Keukens
Nuva Keukens is opgericht in 1977 in Someren. Op zijn achttiende heeft de algemeen directeur de zaak overgenomen van zijn vader. Wat ooit begon als een kleine zelfstandige keukenzaak met drie werknemers, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde keukenspecialist met veel ervaring. Inmiddels hebben we vijf vestigingen in Brabant en Limburg.

Een keuken gebruiken doe je iedere dag, een keuken kopen niet. Het uitzoeken van een nieuwe keuken kan daarom best lastig zijn. Voor ons is dat wél dagelijkse kost. Onze ervaren adviseurs helpen je dan ook graag bij het samenstellen van een keuken die past binnen je ruimte, interieur en budget. Een keuken die bij je past. Nu en in de toekomst.

Nuva Keukens is CBW-erkend en we werken enkel samen met leveranciers waarvan we weten dat zij goede kwaliteit leveren. Een aanbetaling doen is niet nodig en ook na het plaatsen van de keuken staan we graag voor u klaar bij eventuele vragen.

Kom eens langs in een van onze showrooms in Tilburg, Someren-Eind, Deurne, Bergeijk of Heerlen. Een afspraak maken voor een adviesgesprek kan natuurlijk ook.
Ervaringen
Er zijn 293 ervaringen over Nuva Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren180 ervaringen
4 sterren86 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren4 ervaringen
1 ster15 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Meer dan tevreden”
Door Ad Dekkers op donderdag 30 sep 2021 21 | vestiging Tilburg
De adviseur "Rob van Nuys" heeft goed met ons meegedacht en onze wensen uitgewerkt in een prachtig ontwerp. Zo raadde hij zwarte greeplijsten in de hoge kasten in een donkere houtkleur aan, waar een grijs eiland voor staat. Dit zorgt voor een mooie invulling van de keuken. Wij zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie showroom, goede ontvangst en begeleiding”
Door Jos Stokman op maandag 30 aug 2021 21 | vestiging Tilburg
Via vrienden (die ook een keuken hebben van NUVA) doorverwezen naar Nuva Keukens. Vanaf het eerste moment een goed gevoel. Mooie showroom, goed ontvangst en een goede begeleiding tijdens het samenstellen en ontwerpen van de keuken. Ook uiteindelijk met het samenstellen van het budget slim en creatief samengewerkt zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of uitstraling.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Roy Velraeds op maandag 16 aug 2021 21 | vestiging Heerlen
Mooie showroom met genoeg keuze. Prettig gesprek met verkoper die goed meedacht.
Zeer vakkundige monteur die de keuken kwam plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal perfect”
Door M. van der Weerden op donderdag 29 jul 2021 21 | vestiging Heerlen
We hebben onze keus zo'n drie keer gewijzigd. Dat was geen enkel probleem. Toen de keuken eindelijk geplaatst kon worden (oplevering van ons nieuwbouw huis was vertraagd) was de vaatwasser van onze keus niet leverbaar. We kregen zonder meerprijs een luxere variant. De keuken is vakkundig geplaatst en alles werkt prima. Het beschadigde keukenkastje wordt binnenkort vervangen, dan is het helemaal perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Gilissen op zaterdag 17 jul 2021 21 | vestiging Heerlen
Onze keuken uitgezocht bij Nuva keukens te Heerlen. Vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg gehad. Ook alle diverse opties besproken met betrekking tot afwerking zoals bijvoorbeeld greeploos of niet. Snelle levering/ plaatsing was mogelijk. Ook de demontage van de oude keuken en montage van de nieuwe keuken is goed verlopen.
Aanrader om hier je keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Yvon op donderdag 15 jul 2021 21 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht met bovenkasten, granietenblad, en apparatuur van Siemens. Goede advisering door de medewerkers. Kunnen adviezen geven uit ervaring met andere klanten. Goede service en goed bereikbaar bij vragen. Komen niet opdringerig over.
Heel tevreden over de keuken en de plaatsing daarvan, alles volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Fam Willemsen op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij hadden het plan voor een nieuwe keuken maar wat voor opstelling wat voor keuken?? Geen idee! Bij toeval kwamen we uit bij Nuva keukens in Tilburg. Ons eerste bezoek beviel ons zo goed, hartelijke ontvangst door Leonie en een fijn gesprek met verkoper Lucas. Aantal opties besproken voor de opstelling en machines. Bij de tweede afspraak kwam onze droomkeuken op papier, alle machines uitgezocht ( veel uitleg gekregen over de verschillende merken en toepassingen) Lucas nam ruim de tijd om dit project samen met ons en onze aannemer tot een mooi eindresultaat te brengen. De levering liep volgens planning. Het plaatsen van de keuken is vakkundig en zeer netjes gedaan. Ook de nazorg ( na een aantal weken wordt er nagebeld)is door ons heel goed ervaren, kortom van ontvangst tot plaatsing zijn wij meer dan tevreden over Nuva keukens Tilburg!
FOTO VAN FAM WILLEMSEN
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Anna Laget op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Heerlen
Na goede berichten van vrienden over NUVA keukens zijn wij in het voorjaar 2021 in zee gegaan met dit dit bedrijf. De contacten met de medewerkers zijn steeds prettig geweest. De bereikbaarheid was prima, de informatie was uitstekend en de afspraken werden zonder uitzondering nagekomen. De wensen zijn precies zo uitgevoerd zoals we hadden gehoopt; de uitvoerend monteur was makkelijk in de omgang en had steeds een goed humeur. Hij heeft ongetwijfeld prachtig maatwerk geleverd. We zijn dan ook super tevreden met de nieuwe keuken: mooi, praktisch en goede prijs-kwaliteit verhouding. Simpelweg boven verwachting.
FOTO VAN ANNA LAGET
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Peter op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Heerlen
We zijn super tevreden en erg trots op onze nieuwe keuken. De NUVA-verkoper is hierbij erg behulpzaam geweest in het ontwerp en met name het advies m.b.t. opstelling en materiaalkeuzes heeft er toe geleid dat wij nu onze droomkeuken hebben!
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere keukenaankopen”
Door van Oppen Jack op zaterdag 26 jun 2021 21 | vestiging Heerlen
Zelf de keuken hier gekocht en ook nu de keuken voor onze dochter en schoonzoon. We hebben door bouwperikelen 3 x de levering moeten uitstellen. Elke keer prima opgepakt zonder problemen afgehandeld. Keuken prima geplaatst en zeer tevreden over service.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Jansen op zondag 20 jun 2021 21 | vestiging Deurne
Onze ervaring is heel slecht. Het gaat bij de verkopers alleen om zo snel mogelijk een offerte klaar te maken en dan snel te laten ondertekenen met hun trucjes. Onvoldoende informatie over mogelijkheden en kwaliteit. Wil je later veranderen dan kun je onbeschoft veel bij betalen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de goede zorgen”
Door Martien en Adrienne Witlox op zondag 20 jun 2021 21 | vestiging Heerlen
We zijn geholpen door Ed, zeer duidelijk in alle opzichten. Laat allerlei mogelijkheden zien met voor en nadelen, wat hij heeft verteld en belooft hebben ze ook waar gemaakt. We hadden eigenlijk meteen een goed gevoel bij Nuva keukens in Heerlen, Ed had ook ruim de tijd voor ons. Ze komen inmeten als de ruwbouw klaar is en als de stukadoor is geweest, dit om bij het plaatsen van de keuken geen verrassingen tegen te komen. Ed heeft ons als advies mee gegeven om bij de leverancier van het granieten aanrechtblad te gaan kijken, ga dit ook doen want bij ons was het dus ook helemaal anders. Hier kan niemand iets aan doen, het is een natuurproduct, dus kleur en structuur kan afwijken. Super nette installateur die de keuken heeft geplaatst, bedankt vakman. We hadden nog een paar kleine dingen die niet naar wens waren, gewoon heel netjes opgelost door Nuva keukens, zoals het ook hoort. Het is een behoorlijke investering maar dankzij Nuva keukens wel het geld waard, tenslotte gaat een keuken een hele tijd mee. Bedankt Nuva keukens voor alle goede zorgen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Remco Larik op vrijdag 14 mei 2021 21 | vestiging Heerlen
Ik heb bij Nuva een showroom keuken gekocht. Alles ging prima en vlot, een prettige ervaring, zowel met de verkoopafdeling als met de jongens die hier thuis de keuken hebben gemonteerd! Een tip voor de verkoopafdeling: probeer ook de keukenkast inrichting te verkopen
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Silvy Verheijen op vrijdag 14 mei 2021 21 | vestiging Deurne
Wij hebben een geheel nieuwe keuken inclusief apparaten gekocht bij Nuva Keukens in Deurne. Dit is de tweede keuken die we gekocht hebben bij Nuva. Wederom tot onze grote tevredenheid. Zeer goede service, vriendelijk personeel, goede uitleg, voldoende tijd, prima prijs en lekkere koffie.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rob Keulen op zaterdag 1 mei 2021 21 | vestiging Heerlen
Wij zijn zeer te vreden over de klantvriendelijkheid, goed geholpen, medewerker Maurice luisterde naar onze wensen. Nu de keuken is geplaatst genieten wij volop van onze nieuwe keuken. Tip:we hebben een zwart kookeiland, maar helaas blijf je er toch alles op zien. Dus houd je van poetsen is het een echte aanrader en anders niet. Zijn nog steeds blij met onze keuzes!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Jan Janssen op dinsdag 6 apr 2021 21 | vestiging Heerlen
Heel tevreden over de afhandeling en de montage van de keuken. Een klein minpuntje is het transport naar de tweede verdieping van het eilandblad dat kan beter. Maar wij zullen zeker Nuva keukens aanbevelen bij familie en vrienden.
groet Lilianne en Jan
Reactie of foto toevoegen
“Alle aandacht voor onze wensen”
Door G.Jacobs op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Deurne
Keuken gekocht. Verkoper Lou Willems. Zeer fijne behandeling. Alle aandacht voor onze wensen en de tijd nemen om alles goed onder elkaar te zetten. Levering keuken: alles super netjes en op tijd. Men voerde een controle uit omtrent de muren, contactdozen e.d. Plaatsing keuken: Het kan gewoon niet beter. Monteur ruimde ook de afvalspullen op.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Patty op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Deurne
Van het begin tot aan het einde goed geholpen, geïnformeerd en uiteindelijk staat er een prachtige keuken. Het begon bij het bespreken van onze wensen, welke volledig werden begrepen door de adviseur en direct op papier werd uitgetekend. Hij stelde erg goede vragen of gaf nog advies om de laatste puntjes op de i te zetten. Nadat de keuken was besteld en afgeroepen werden we van iedere (kleine) wijziging op de hoogte gebracht en de keuken werd geleverd en gemonteerd in de afgesproken week. We zijn erg blij met de keuken en de service.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Bert Ehlen op vrijdag 19 mrt 2021 21 | vestiging Heerlen
We zijn voor onze nieuwe keuken op de nodige plaatsen geweest. Uiteindelijk kwamen we bij NUVA terecht. We hebben daar ondanks Corona alle tijd (en geduld) gekregen om op een rij te krijgen wat en hoe we het precies wilden hebben. Toen we er uit waren kwamen we een goede prijs overeen. Het plaatsen gebeurde daarna in de afgesproken week, vlot en nauwkeurig. Zijn we tevreden? Ja, helemaal.
Reactie of foto toevoegen
“In prima handen”
Door G. van Nijendaal en Y. van den Enden op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Tilburg
Op 29/10/2020 bezoek showroom voor informatie. Gaandeweg het gesprek veel vertrouwen en deskundig advies. Gevolg: koop dezelfde middag. Tel. gesprek en bereikbaarheid hoofdkantoor prima. Plaatsing 17/2/2021. Uitstekend, precies zoals wij ons dit voor ogen hadden. Kortom: koop, plaatsing en nazorg in prima handen. Verkoper: Rob van Nuys
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hay en Yvon Fox op donderdag 4 mrt 2021 21 | vestiging Heerlen
In November 2020 een keuken gekocht. Maurice Lambrichts is de verkoper en contactpersoon voor ons. Tijdens een ontspannen gesprek zijn we goed, correct en duidelijk geinformeerd over de voorgenomen aankoop. Ook de contacten na het besluit tot koop verliepen (ondanks de corona perikelen) heel goed en correct. De keuken is in februari 2021 geplaatst en alles is volgens de gemaakte afspraken verlopen. Zéér tevreden zijn we!!
FOTO VAN HAY FOX
Reactie of foto toevoegen
“Service bij spoelbak”
Door Vera op donderdag 25 feb 2021 21 | vestiging Deurne
Een mooi keuken gekocht na goed adviesgesprek. Aardige monteur die de keuken mooi gemonteerd heeft. Echter werd onze spoelbak volledig bekrast geleverd. Dit hebben wij direct aangegeven, hier hebben wij niks over gehoord. We worden sinds de levering, een half jaar geleden, van het kastje naar de muur gestuurd. Verschillende personen langs geweest om te kijken maar er word uiteindelijk niks mee gedaan. Helaas houd de service op op het moment dat de keuken gekocht is en je de showroom uitloopt ....
Reactie of foto toevoegen
“Montage fout gelopen”
Door Mar op vrijdag 5 feb 2021 21 | vestiging Heerlen
Verkoop in de vestiging Heerlen, zeer goed, zeer kundig, geen enkele moeite was de verkoper te veel. Levering matig en montage zeer slecht, na 3x proberen de problemen op te lossen, nog steeds niet opgelost, keukenkasten hangen scheef/ sluiten niet goed aan, nog steeds veel kit op het werkblad en spoelbak ( zijn we zelf aan het verwijderen). Je hoort ook niets van hun. Geen vragen of het nu goed is opgelost. Duidelijk, wij hebben het geld binnen, bekijk het verder maar. Wat ook zeer vervelend is, geen communicatie en als je zelf belt tja, een cursus klant vriendelijkheid zou goed zijn voor enkele medewerkers. NUVA keukens is voor ons een maal, maar nooit meer!
Reactie of foto toevoegen
“Zee mooie keuken”
Door Bart van der Sterren op vrijdag 29 jan 2021 21 | vestiging Heerlen
Zeer mooie keuken met ATAG apparatuur gekocht. Vanaf het begin prima geholpen door medewerker van Nuva (Berry Kessels). Keuken is volgens planning geleverd en vakkundig geplaatst. Zijn tot nu toe heel blij en tevreden met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Ruud Knops op donderdag 28 jan 2021 21 | vestiging Heerlen
Zeer goede begeleiding in het kooptraject. Ook tussentijds wijzigen was geen probleem, zonder bijkomende kosten. Het lever en installatie traject verliepen goed en vlot. De achteraf service is uitstekend verlopen. We hebben nu een super mooie keuken staan die geheel aan onze wensen voldoet. Dit is de 2e keer dat we een keuken via Nuva hebben besteld. Dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze droomkeuken”
Door Bert en Peggy van den Heuvel op maandag 25 jan 2021 21 | vestiging Heerlen
Aankoop: Na goede ervaringen van buren en vrienden, zijn we bij Nuva keukens in Heerlen terecht gekomen. We wisten precies hoe onze keuken eruit moest komen te zien en dat hebben we meteen met de verkoopadviseur doorgenomen. Binnen korte tijd hebben we alle onderdelen bekeken in de winkel en zo onze droomkeuken kunnen samenstellen. Montage: de levering was precies op tijd en je hebt echt veel ruimte nodig om alles te kunnen plaatsen. De dag erna is de keuken door twee monteurs gemonteerd. Dit was een iets mindere ervaring. De achterwand onder de spoelbak is na overleg weg gelaten. De monteur wilde geen uitsparingen maken voor alle leidingen maar 1 groot gat of weglaten. Dit vind ik een gemiste kans. Later zelf plaatsen van de achterwand is bijna niet mogelijk door de steunbalk van de keuken aan de voorzijde. De steunbalk is van vurenhout en bij het opentrekken van de lade zie je die zitten door de uitsparing. Advies was deze zelf zwart te verven. Service: Er waren nog meer aandachtspunten meteen ja montage. Deze doorgestuurd naar de service afdeling. Sommige punten zijn door de servicemonteur goed afgehandeld. Andere punten zijn blijkbaar afspraken die Nuva gemaakt heeft met de monteurs. De servicemonteur heeft de aandachtspunten goed opgepakt en afgewerkt. Het enige minpuntje is de achterwand die er nu niet in zit. Voor de rest zijn we heel erg blij met onze droomkeuken. Elke dag wordt de keuken met veel plezier gebruikt.
FOTO VAN BERT EN PEGGY VAN DEN HEUVEL
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met onze prachtige keuken”
Door Yvonne Jacobs op dinsdag 8 dec 2020 20 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken gekocht. We zijn prima geholpen met alle aandacht om ons goed te adviseren. Nuva is alle afspraken nagekomen en is heel duidelijk. Goede montage en service. We vinden dit een betrouwbaar bedrijf en zijn tevreden met de prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Supermooie keuken”
Door Wil en Marja Hanssen op maandag 30 nov 2020 20 | vestiging Heerlen
Supermooie keuken gekocht; goed geadviseerd door Maurice. Alles volgens planning geleverd en geplaatst door ervaren monteurs. Geen minpunten op te noemen
FOTO VAN WIL EN MARJA HANSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Top werk”
Door Familie Timmermans op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Heerlen
Toen wij ons nieuwbouw huis kochten, werd ons Nuva keukens geadviseerd en wat zijn wij blij geweest dat we die keuze gemaakt hebben. Ontzettend fijn geholpen tijdens het hele traject! Er werd goed geluisterd naar onze wensen, we kregen goede adviezen en er werd meegedacht over het hele totaal plaatje, geen vraag was te veel! Over de montage zijn wij net zo tevreden, wat een top werk heeft hij afgeleverd, een absolute vakman dat is te zien aan onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder functionele keuken”
Door Jos Feron op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken laten ontwerpen en laten plaatsen door Nuva voor onze gerenoveerde woning. Door de professionele inbreng van Nuva is de keuken niet alleen heel fraai maar ook bijzonder functioneel geworden. Zij zijn echt in staat om samen met de klant tot de perfecte indeling van je keuken te komen en schuwen hierbij niet om kritische vragen te stellen. Uiteindelijk kom je er samen uit. Verder is het gehele proces van bestellen, leveren, plaatsen en nazorg precies volgens afspraak verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Rik Janssen op donderdag 5 nov 2020 20 | vestiging Heerlen
Heel blij met onze keuken. Tevens een super service. Een echte aanrader. Bedankt!
FOTO VAN RIK JANSSEN
Keuken met eiland
REACTIE VAN BIANCA
Bij welke nuva keukens heeft u deze keuken gekocht en wat koste die.... zou graag ook zo een willen
Reactie of foto toevoegen
“Keuken mooi geplaatst”
Door Glenn Sibbald op woensdag 4 nov 2020 20 | vestiging Someren
Op dinsdag 3 November 2020 ( Schiedam ) werd onze nieuwe hoek keuken geïnstalleerd. De monteur was vriendelijk en opgewekt. Wat op viel was dat hij rustig werkte en erg georganiseerd was. Elk stukje afval ruimde hij gelijk op. Je kon duidelijk zien dat dit iemand was met passie voor zijn werk. Had er ook plezier in. Na een dag konden wij genieten van onze mooi geplaatste keuken. Nuva kantrots zijn met zo'n monteur.
REACTIE VAN GLENN SIBBALD
Foto bij behorende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Tiny Pepels op woensdag 28 okt 2020 20 | vestiging Heerlen
Uiterst tevreden vanaf begin tot einde traject. Enorm goed en vriendelijk geholpen door Jurgen. Hij is zelf komen inmeten. Een goede prijs kunnen afspreken, zelfs met 5 Siemens apparaten. Plaatsing van de keuken is zonder problemen verlopen, de monteur was heel kundig en klantvriendelijk. Het resultaat is prachtig. Telefonisch contact met de zaak is ook altijd heel prettig, kortom ik ben uiterst tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Alles keurig opgelost”
Door Marianne Keulen op maandag 5 okt 2020 20 | vestiging Heerlen
Onze verkoper was Jürgen van Diemen. Hij was pro actief, dacht met ons mee en was altijd bereikbaar. We hebben een complete keuken gekocht. Bij de installatie is niet alles in één keer goed gegaan, maar het is allemaal keurig opgelost. Het enige minpuntje is dat je alles van te voren moet betalen of cash bij de bezorger. Beiden hebben wij als niet prettig ervaren. Contactloos betalen bij aflevering zou helemaal top zijn geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Prima over het algemeen”
Door Alexander Louwes op donderdag 1 okt 2020 20 | vestiging Heerlen
Prima ervaring. Keuken gekocht voor in nieuwbouwwoning, Nuva zat in het project als preferred partner.
Pluspunten: goede kwaliteit keuken. Wij hadden reeds oven, vaatwasser en kookplaat uit onze vorige keuken, die konden we gewoon meenemen in het ontwerp. Ontwerpen bij Nuva ging prima, vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel flexibiliteit. Montage verliep snel en prima, alles netjes achtergelaten. Goede nazorg.
Minpuntjes: installatie apparaten niet inbegrepen, moet zelf op zoek naar installateur. Kost 200 euro + 2 weken extra, en een hoop zoekwerk en stress. 1 puntje aftrek. Stress over prijsonderhandelingen + prijs/kwaliteit: 1 puntje aftrek.
Conclusie: 8/10. Over het algemeen prima, kan van harte aanbevelen. Weet waar je aan toe bent (de punten hierboven), en ook u kunt de eigenaar worden van een hoge kwaliteit keuken geleverd met uitstekende service.
FOTO VAN ALEXANDER LOUWES
Nette montage maar niet aangesloten
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen”
Door Jo en Ireen Nelissen op donderdag 10 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Van begin tot levering, de adviseur Maurice top. Planning, mensen aan telefoon, echt helemaal goed. En een prachtige keuken, precies volgens afspraak. Echt ieder aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Piet van de Wiel op donderdag 3 sep 2020 20 | vestiging Tilburg
Wij hebben onze keuken gekocht bij Nuva en zijn daar zeer professioneel en vakkundig geholpen. De levering vond plaats zoals was afgesproken en het plaatsen van de keuken is op een zeer secure wijze verzorgd. Complimenten daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Hesdy op zaterdag 29 aug 2020 20 | vestiging Heerlen
Prima zaak, zeer goed geholpen door de verkoper. Als je een offerte laat maken krijg je vrijwel meteen een reële prijs. Niet zoals bij andere zaken waar je zogenaamd een "speciale" klant bent en na 5 minuten praten al 50% "korting" hebt gekregen. Keuken is inmiddels geplaatst en ziet er goed uit. Na het plaatsen leek iets mis te zijn met de afzuigkap, dit had uiteindelijk een andere oorzaak (afvoer in het huis zelf) Maar ook hier ben ik goed door de klantenservice geholpen. Een paar dagen later stond er een monteur klaar. Nuva zal ik zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit en service”
Door Randy op dinsdag 11 aug 2020 20 | vestiging Tilburg
Via Nuva Keukens een U-Vorm keuken gekocht in het zwart (houtlook) met een wit composiet werkblad. Verder de apparatuur van ATAG en Siemens. Tot op heden zijn we zeer tevreden over de keuken. Alles werkt en voelt degelijk aan. We zijn bij meerdere keukenzaken geweest, waarbij je een groot verschil ziet in kwaliteit van keukens. Wij vonden Nuva boven gemiddeld qua kwaliteit, vandaar onze keuze voor Nuva. De service was ook goed. Er waren een paar kleine puntjes na de montage waar we niet helemaal tevreden over waren en deze werden zonder enige discussie of moeite direct opgelost. Kortom: goede kwaliteit en service en zouden Nuva Keukens aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met folie fronten”
Door Ben Hanssen op vrijdag 31 jul 2020 20 | vestiging Someren
Wat een slechte kwaliteit én slechte service! Witte hoogglans keuken ziet er na krap 5 jaar niet meer uit. Op sommige onderdelen laat de folie spontaan los zodat dof en hoogglans elkaar afwisselen. Nuva weet dat kwaliteit niet goed is want reeds eerder moest een front van een lade al na 3 jaar worden vervangen vanwege inferieure folie. De garantie geldt voor exact 5 jaar, daarna willen ze de kasten wèl voor een zeer forse prijs vervangen. Tel uit je winst! Tot en met plaatsing van keuken verloopt alles prima maar daarna laat Nuva Keukens het volledig afweten. Wij kregen ook geen contactgegevens van de producent van de keuken om tot een oplossing te komen. Kortom service is dramatisch.
FOTO VAN BEN HANSSEN
Loslatende folie
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door carl kessen op vrijdag 24 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Nuva keukens was de eerste keukenzaak waar we zijn begonnen met ons te oriënteren voor een nieuwe keuken. Om een lang verhaal kort te houden wil ik zeggen, super goed ontvangst en de meedewerkers luusteren goed wat men wilt. We zijn niet meer verder gaan zoeken en hebben onze wensen kenbaar gemaakt. Super goede keuken met zeer goede apperatuur gekocht. Ook veel lof voor de medewerkers die de keuken geplaatst hebben. Zeer goede service, top
Reactie of foto toevoegen
“Kookplezier”
Door mitch Wessels op donderdag 23 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben onze 2de keuken alweer bij Nuva gekocht omdat we bij de eerste keuken een super tevreden gevoel hadden en we nooit iets aan de keuken hebben gekregen sluitwerk en kastjes alles na jaren nog super. ook nu in ons Nieuwe huis weer onze droomkeuken gevonden bij nuva keukens. wij kijken uit naar heel veel kookplezier in onze nieuwe leef keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Dominique Bodelier op zaterdag 18 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij zijn overal gaan kijken voor een nieuwe keuken maar kwamen iedere keer bij nuva keukens terug. We zijn goed geïnformeerd hebben wijzigingen aangebracht en hebben zo de keuken kunnen kopen wat we graag wilde. Levering mooi op tijd, het plaatsen ging heel goed binnen anderhalve dag stond de keuken, de monteur deed zijn werk heel goed, netjes en was heel vriendelijk8! Tot nu toe heel tevreden en zeker een aanrader!!
FOTO VAN DOMINIQUE BODELIER
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prima leverancier”
Door Giesbers op donderdag 16 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Via advertenties in Nummer 1 ( bijlage van De Limburger) en ook via kennissen zijn we terecht gekomen bij NUVA Heerlen. Direct bij ons eerste bezoek werken prima geholpen en geadviseerd, wat resulteerde in een goede en duidelijk gespecificeerde offerte. Onze gevraagde plaatsingsdatum kon vastgelegd worden, uiteraard rekening houdend met de levertijden. Aan ons werd duidelijk gemaakt (via documentatie) welke ijkmomenten er zouden zijn in het hele bestel/orderproces. (Zeker belangrijk in de "corona" tijd). Definitieve plaatsingsdatum werd tijdig bevestigd. De keuken is geplaatst door deskundig klantvriendelijk personeel. Een kleine beschadiging (niet van belang voor het kunnen gebruiken van de keuken) , ontstaan bij levering van de onderdelen is binnen twee weken opgelost. Samenvattend : Nuva is een prima keukenleverancier, met deskundig personeel en goede aftersales. Afspraken worden 100% nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Ria Mulder op vrijdag 10 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben bij Nuva Keukens Heerlen onlangs een keuken gekocht. Onze ervaringen met deze keukenzaak zijn zeer goed. We zijn uitstekend geholpen door Maurice bij het uitzoeken en plannen van onze keuken. Het plaatsen van de keuken hebben we zelf gedaan, dus daar kunnen we geen oordeel over geven, maar de ervaringen die we met Nuva Keukens hebben gehad zijn zeer positief!!!!!!
FOTO VAN RIA MULDER
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door C.lahaije op donderdag 2 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Advies was super voor keuken in nieuwbouwwoning, plaatsing ook perferct. jammer dat er niet verteld was (stond wel in een van de papieren) dat zij de aansluiting niet verzorgen. Is wel weer snel opgelost maar had het liever van tevoren geweten. Verder zijn we erg tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Tijdig”
Door L. Vonken op vrijdag 26 jun 2020 20 | vestiging Heerlen
Het meedenken en zoeken naar een mooie keuken binnen ons budget. Tijdige levering en perfecte montage.
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke tevreden”
Door Stef Hendriks op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Heerlen
We zijn zeer tevreden over het advies, de levering, service en snelheid waarop we geholpen zijn. Men denkt ook mee aan een oplossing tot het plaatsen keuken en het bijbehorende voorwerk mbt leidingen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Mw. Martens op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht; heel tevreden over begeleiding bij het uitzoeken van onze keuken. Het plaatsen van de keuken is zeer goed verlopen. wij kunnen u nuva keukens zeer zeker aanbevelen, zeer deskundig personeel zowel in de showroom als technisch personeel.
Reactie of foto toevoegen
“We ervaren bij Nuva keukens oprecht goede service!”
Door Rik ten Have / Marieke de Weerd op woensdag 10 jun 2020 20 | vestiging Tilburg
Vanaf aankoop van onze keuken, montage tot en met service toe hebben we de manier waarop Nuva (monteurs) klanten te woord staan en helpen als servicegericht ervaren. Monteurs controleren niet alleen hetgeen waarvoor we belden maar lopen gelijk ook even langs de overige keukenonderdelen. Daarnaast geven ze ook aan gewoon te bellen met Nuva mocht er toch nog wat zijn en dan wordt er ook prompt aktie ondernomen. Ook positief over de communicatie met Nuva, altijd prima. Kortom; We ervaren bij Nuvakeuken oprecht goede service!
FOTO VAN RIK TEN HAVE / MARIEKE DE WEERD
Reactie of foto toevoegen
“Veel verkeerd gelopen”
Door Marleen op zaterdag 30 mei 2020 20 | vestiging Bergeijk
Nuva keukens Bergeijk is zo slecht, niets klopte niets paste, en alles wat verkoper Jan met zijn vriendelijke woorden met ons afgesproken had werd niet uitgevoerd, Jan de verkopen doet zo vriendelijk en alles kan wat je maar wil. Helaas komen de plaasters van de keuken dat niet na, ze weken slordig. We hadden glans en mat verschillende deurtjes en 8 daarvan waren ook nog beschadigd, het werkblad hadden we de naad bij de kookplaat afgesproken die naad hebben ze in de midden geplaatst en die naad stond ook nog open, en zo kan ik nog 10 minuten doorgaan, wat ik echt niet wilde was een deurtje met daarachter lades, ik wilde alleen lades, en wat heb ik: keuken deurtje en daarachter lades verschrikkelijk een ergernis die ik elke dag weer tegen komt. Het was een dure keuken en we hebben nergens op bezuinigd want het moest goed zijn, en dat is het nu zeker niet, omdat ik maar klein ben had ik de hoogte gevraagd op max 88 jammer genoeg is de hoogte 92, en zo zijn er nog vele grote gebreken. Nuva is vaak terug gekomen om alles te herstellen, maar het wordt nooit 100 %, ik zeer ontevreden en stoor me nog elke dag aan deze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Weusten op dinsdag 26 mei 2020 20 | vestiging Heerlen
Keukens van Nuva zijn van hoogwaardige kwaliteit. We hebben de vakkundige begeleiding door adviseur Maurice zeer kunnen waarderen. Onze keuken werd nauwgezet gemonteerd en ook met de after sales-service zijn we zeer tevreden. Een telefoontje is voldoende en het wordt geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Vakman”
Door Robby Pijnenborg op zaterdag 23 mei 2020 20 | vestiging Deurne
Uitstekend geholpen door Albert Kruijf. Zou zijn service zeker aan mensen aanraden.

Aanvulling ontvangen 26 mei 2020: De keuken is perfect gemonteerd. De monteur was een echte vakman en heel vriendelijk.
FOTO VAN ROBBY PIJNENBORG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede montage”
Door Miriam Moorman op vrijdag 22 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
Goed en zeer deskundig geholpen. Na de aankoop nog wat kunnen wijzigen zonder problemen. Snelle levering en plaatsing. Montage perfect verlopen. 100% tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Paula en Ed Ramaekers op vrijdag 1 mei 2020 20 | vestiging Heerlen
Mooie keuken gekocht,goede begeleiding , en adviseren en denken met je mee in de thuissituatie, super tevreden. Plaatsing van keuken , ook zeer goed verlopen, en gaven ook nog nuttige tips.
Reactie of foto toevoegen
“Plus en minpunten”
Door E.J. Mendel op woensdag 29 apr 2020 20 | vestiging Heerlen
Plus: Goede voorlichting, meedenken, geen pushen, geduld en begrip bij veranderingen in het oorspronkelijke plan.
Minus: Service na keukenmontage/levering was en is teleurstellend!! Na 8 weken wachten we nog steeds op afwerking. Dit belemmert de verdere afwerking van de keuken door andere bedrijven. Foei! Schuif dit niet af op het Corona-echec. Gebrekkige/geen communicatie. Afschuifmentaliteit.
FOTO VAN E.J. MENDEL
Afwerking keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eg blij met aankoop”
Door John Stinges op zaterdag 25 apr 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij zijn erg tevreden over de aangekochte keuken bij Nuva. De keuken is helemaal geworden zoals wij het in gedachten hadden. Wij hadden ons keukenplan ook al helemaal klaar toen we tot aankoop overgingen. Nuva kwam direct met een goede prijs. Op detailnivo hebben we tot het laatst nog veranderingen aan kunnen brengen. Het enige wat tegenviel, was de 3D-tekening. Ik denk dat tegenwoordig iets meer mogelijk is, dan wat Nuva hier laat zien. Het plaatsen van de keuken is ook zeer goed gegaan. De kookplaat die kapot in de doos zat is dezelfde dag nog vervangen voor een nieuw exemplaar. Ik zou het wel prettig vinden dat als de keuken geplaatst is ook alles werkt. Een kraan en afvoer aansluiten zou toch minimaal bij het plaatsen van een keuken horen. De service achteraf voor het plaatsen van de spatplinten en spatachterwand was keurig in orde. Ook een kleine verandering van een achterwandje en zijwand was geen enkel probleem. Dit was een punt wat ons niet eens zo was opgevallen, maar volgens de monteur voldeed dit niet aan de Nuvakeuken-kwaliteit. Kortom, wij zijn erg blij met deze (2de) aankoop van een keuken bij Nuva. P.S. De keukenverlichting van Jansen & de Bont maakt onze keuken helemaal af. Fam. Stinges-Roefs
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Jorn op donderdag 16 apr 2020 20 | vestiging Tilburg
Super professioneel geholpen door het personeel van Nuva keukens met een top advies en offerte. Alle afspraken werden perfect nagekomen en we zijn helemaal gelukkig met onze nieuwe keuken. Ook de nazorg was goed waarbij we nog uitstekend geholpen werden met de vragen die we hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens plan”
Door Peter Geene op woensdag 15 apr 2020 20 | vestiging Heerlen
Voorstel opstelling en indeling van de keuken was uitstekend. De verkoper gaf goede adviezen bij de keuze van de materialen en apparaten. Vanaf de tekening tot het plaatsen van de keuken liep alles volgens plan. Wij zijn heel tevreden over Nuva keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door fleur vd knijff op dinsdag 14 apr 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben in maart een keuken ontvangen van Nuva keukens , waar we zeer tevreden en blij mee zijn. Ed heeft ons goed geholpen. Een dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Dohmen op vrijdag 10 apr 2020 20 | vestiging Heerlen
Zeer goed geholpen en een fijn advies over hoe we het beste alles konden aanpakken. Wat ik zeer op prijs stel is dat ze 2 x komen meten. Tevens is de keuken door een ervaren en leuke monteur geplaatst. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te raden”
Door Ian en Stefanie op vrijdag 3 apr 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij zijn erg tevreden. Wij hebben recent een keuken gekocht met kastenwand + aanrecht en een kookeiland. Van begin tot eind zijn wij heel goed geholpen en geadviseerd. Omdat we een verbouwing hebben gedaan, hebben we de keuken vorig jaar zomer al uitgezocht en pas afgelopen maand laten plaatsen. Tussendoor meermaals contact gehad met Nuva met verschillende vragen die iedere keer netjes werden beantwoordt. Verder hebben we over het plaatsen ook geen opmerkingen. De koelkast is iets te laag afgesteld. Hiervoor hebben we gisteren gebeld en de monteur komt dit volgende week opnieuw afstellen.
FOTO VAN IAN EN STEFANIE
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Roy Heijnens op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Heerlen
Alles goed geregeld vanaf kopen tot plaatsen prima zaak.
FOTO VAN ROY HEIJNENS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Bart en Mandy Goffin op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben onlangs een prachtige keuken gekocht bij Nuva Heerlen. Naast een top service is de montage super! Men heeft een luisterend oor voor de klant, denkt mee en komt de afspraken na. Kortom, super! We genieten nu, samen met onze pas geboren dochter, van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Geinstalleerde keuken”
Door Familie van Rijn op woensdag 25 mrt 2020 20 | vestiging Deurne
Bij de aanschaf van onze keuken zijn we uitgebreid geholpen (3 uur binnen geweest en allerlei opties bekeken). Helaas bleek de uitvoering van onze droomkeuken een praktisch probleem. Ondanks dat is er alsnog een prachtige keuken afgeleverd, gemonteerd door een kundige monteur en met na-service naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 9”
Door Passag op donderdag 19 mrt 2020 20 | vestiging Heerlen
Tijdens het inventariseren kregen we al een zeer goed gevoel. Temeer daar de adviseur Jurgen (vestiging Heerlen) goed mee dacht, betrokken was, niet opdringerig en zeer kundig overkwam. Zaken waar wij zelf geen rekening mee hadden gehouden tipte hij goed aan. Het kopen van een keuken moet een leuke aangelegenheid zijn en dat gevoel gaf hij ons zeker. Ook in de financiële afwikkeling, geen ordinaire koehandel. Levering was op tijd. Enige minpunt was dat we zelf de verpakkingen en dozen moesten weggooien. Service zou zijn om deze gewoon mee te nemen na plaatsen keuken. Plaatsing van de keuken was prima met prettige installateurs. Er waren kleine afwijkingen maar met 1 telefoontje naar de serviceafdeling van Nuva werd het direct opgelost zonder enige discussie. Enorm compliment voor de wijze waarop Nuva dergelijke zaken afhandelt!! Je hoort immers bij andere keukenzaken vaak het tegenovergestelde (dat de afterservice niet goed is). Conclusie is dat we zeer tevreden zijn over Nuva keukens te Heerlen. Dit door de prima begeleiding van de adviseur Jurgen en met name de afterservice maakt het compleet. Wij zouden zeker iedereen adviseren om bij Nuva keukens te Heerlen de keuken te kopen. Cijfer dikke 9+
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Susan op donderdag 20 feb 2020 20 | vestiging Heerlen
Een compleet nieuwe keuken met alle aanwezige apparatuur.

Aanvulling ontvangen 24 februari 2020: Onze aankoop vd keuken is al gemonteerd.
Etna komt nog kijken naar het zoemend geluid van de kookpit en die dag wordt ook de spatrand van de keuken geplaatst. De ervaring en afspraken zijn goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Truijers op woensdag 5 feb 2020 20 | vestiging Heerlen
ben je een lang weekend weg vanuit het hoge Noorden, loop je bij toeval binnen bij Nuva Keukens en dan kom je dé keuken tegen waar je eigenlijk altijd al naar op zoek bent. In gesprek met de verkoper zijn we dusdanig zo fijn geholpen en behandeld dat we toch de koop hebben gesloten. wat een service biedt Nuva! Echt top. We moesten nog wel een jaar wachten, maar we zijn tussentijds steeds op de hoogte gehouden van de status en zijn de acties en/of aanbiedingen ook voor ons nog meegegaan. Zo kregen we de Bora kookplaat in een luxere versie zonder bijbetaling. Klasse!
FOTO VAN TRUIJERS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn”
Door D. Dol op donderdag 16 jan 2020 20 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis. Allereerst zijn we een rondje gelopen door de showroom om inspiratie op te doen en het is heel fijn dat er veel voorbeelden zijn. Daarna zijn we gaan zitten met de verkoopadviseur en vanaf de bouwtekening hebben we zo de keuken ontworpen. We kregen veel advies over de inbouwapparatuur en zijn tijdens de aanloop naar de plaatsing goed op de hoogte gehouden. Nuva heeft de tekeningen doorgestuurd naar de aannemer. Bij al onze vragen werden we direct geholpen, dan wel dezelfde dag teruggebeld. Het plaatsen is goed gegaan en de aansluiting ook. We hadden nog een vraag en de monteur kwam zonder extra kosten nog even langs. Erg fijne service en we zijn blij met de keuken en het gehele proces.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam Cuijpers op vrijdag 10 jan 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben in juli een keuken uitgezocht die vervolgens in november geplaatst is. Wij zijn erg tevreden over het aanbod van de vele keukens waar je uit kunt kiezen. We zijn prima geadviseerd in onze keuze qua opstelling, materiaal, snufjes en apparatuur. We kregen tijdig door wat er in onze oude keuken veranderd moest worden qua aansluitingen voor water, electriciteit ed. De levering vd keuken is op de afgesproken datum bezorgd.( je moet wel ruimte hebben waar ze alle onderdelen kunnen plaatsen want is erg veel ) De jonge man die de keuken de dag na levering kwam plaatsen heeft prima gewerkt. Rustig, secuur en netjes met uitstekend materiaal. Kortom wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken en genieten er elke dag van en we kunnen jullie bedrijf dan ook bij iedereen aanraden. Bedankt NUVA keukens voor onze super keuken mn de vriendelijke verkoper voor zijn advies.
FOTO VAN FAM CUIJPERS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Bram Jacobs op zondag 22 dec 2019 19 | vestiging Someren
De keuken die ik heb gekocht is volgens afspraak geplaatst. Goed contact met Nuva Keukens over het plan en duidelijke communicatie. Ik ben een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Serge Strik op donderdag 19 dec 2019 19 | vestiging Tilburg
2e keuken bij Nuva Keukens gekocht en wederom super tevreden! Degelijke kwaliteitskeuken met juiste prijsverhouding. Aardige mensen in de showroom met originele Brabantse gemoedelijkheid. Speciale dank aan Jos van Wetten voor het meedenken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor kantoor”
Door Feitsma, frima Xella Nederland BV op vrijdag 13 dec 2019 19 | vestiging Heerlen
Keuken kantoorpand expeditie/tekenkamer te Koningsbosch: Zeer tevreden over het advies, montage en nazorg!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Bogers op dinsdag 10 dec 2019 19 | vestiging Heerlen
Heel tevreden met onze keuken. Van advies tot en met de oplevering zeer goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Rinie op zondag 8 dec 2019 19 | vestiging Someren
Wij hebben een hoekkeuken met koffiehoek besteld en deze zijn zoals verwacht geleverd door Nuva. We zijn heel tevreden met de geleverde prestatie Natuurlijk zijn er onoverkomelijk heden geweest maar die zijn door Nuva correct afgehandeld. Wij kunnen Nuva aanraden als leverancier voor jullie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige winkel”
Door Spaan op vrijdag 29 nov 2019 19 | vestiging Tilburg
Dit jaar een keuken gekocht bij Nuva Keukens Tilburg. Een prettige winkel waar zo binnen kunt lopen en rustig kunt kijken wat ze allemaal hebben zonder dat er verschillende medewerkers op je af komen. Dat maakt het verschil tussen Nuva en andere keukenwinkels. Zeer prettig. Verder zijn de lijnen kort wanneer een keuken gekocht is en je nog vragen hebt. Er wordt altijd snel gereageerd. Plaatsen van de keuken is ook prima gegaan en kleine probleempjes waren ook goed opgelost. Ik zou zo weer een keuken daar kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door H. Verhoef op donderdag 28 nov 2019 19 | vestiging Tilburg
Complete keuken gekocht voor ons nieuwe huis. Fijn voorgelicht tijdens de aankoop. Netjes in overleg op tijd geleverd en vakkundig gemonteerd door de monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Melvin van de Bilt op donderdag 28 nov 2019 19 | vestiging Someren
Volledige keuken bij Nuva gekocht. Gekke is dat wij na het 1ste gesprek nog geen goed gevoel hadden, dit is bij het 2e gesprek helemaal omgeslagen. Het hele traject van bestellen, betalen, leveren en installeren is goed verlopen met duidelijke communicatie. Installateurs waren integere vakmensen. Dit bleek doordat de installateur krasjes waarnam die ik niet gezien had en direct een procedure opgezet heeft voor vervanging van de panelen. deze service verliep goed. als er Service nodig was ben ik steeds door de uiterst vriendelijke Boukje te woord gestaan. Onze ervaring met Nuva is een zeer positieve!
Reactie of foto toevoegen
“Veel verkeerd gegaan”
Door Roger op zaterdag 23 nov 2019 19 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht, na aankoop gevraagd of de bovenkast na tegelwerk geplaatst kon worden. Dit kon echt niet, ik had getekend en alles is dan meerprijs. Keuken was zo slecht gezet, door een klusbedrijf van Nuva, dat ik het zelf hersteld heb. Blad op de keuken moest is er zelf mee opleggen, de klusser was alleen. Herstellen kon via Nuva door dezelfde klusser tegen betaling op basis van uurloon(4uur) zelf opnieuw gezet binnen 2 uur. Inmeten was ook fout, nieuwe radiator nodig. Een tweede vakman is langs gekomen en heeft de bovenkasten opgehangen en afzuigkap. Dit was beter, hoewel ik zelf de afzuigkap netjes heb aangesloten naar buiten en de afzuigkap niet waterpas hangt. Ikea was beter geweest, 25 jaar garantie en ik heb toch heel veel alleen gedaan
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Frenk Ohlenforst op donderdag 21 nov 2019 19 | vestiging Heerlen
We hebben bij Nuva in Heerlen een keuken gekocht. Daarbij hebben we deskundig advies gekregen. Een paar weken geleden is de keuken geplaatst. Ook dit is goed verlopen en de keuken ziet er schitterend uit: precies zoals we gehoopt hadden. Er waren een paar kleine krasjes op een aantal krasjes die wij nog niet eens opgemerkt hadden. De monteurs hebben dat direct aan ons meegedeeld en dit aan Nuva doorgegeven. Deze zijn dezelfde dag nog besteld en binnen twee weken zijn deze gemonteerd: TOP! Enige minpuntje: de aansluiting (perilex) was voor de kookplaat te licht. Onze installateur heeft dit moeten omzetten in krachtstroom hetgeen extra kosten met zich meebracht. Echter voor de rest: super service, duidelijke communicatie, goed product en duidelijke planning. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Kundig”
Door Lilian Köhlen op vrijdag 15 nov 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn zeer goed geholpen en zouden dit bedrijf zeker aanraden. De complimenten naar de monteur Roel, een zeer kundige en vriendelijke man.
Reactie of foto toevoegen
“Volgende keer weer”
Door Frans Kappel op woensdag 30 okt 2019 19 | vestiging Someren
Wij hebben voor de 2e keer een keuken gekocht bij Nuva. Goed en duidelijk advies gehad en een mooie prijs binnen ons budget, wat wil je nog meer? Nuva prijs ik bij iedereen aan. Volgende keer voor mij weer Nuva!
FOTO VAN FRANS KAPPEL
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Volgens schema”
Door Richard Maeghs op woensdag 30 okt 2019 19 | vestiging Someren
super mooie grote zaak, veel keuze en deskundig advies, zonder het idee dat je onder druk wordt gezet met allerlei aanbiedingen, laatste kans etc. zoals dat in deze branche gebruikelijk is. Betaling, levering en plaatsing een dik pluspunt, alles volgens schema. Tijdens het proces regelmatig contact over voortgang . Kleine aanpassingen werden ter plekke deskundig uitgevoerd. Keuken nu bijna 4 maanden in gebruik en voldoet volkomen aan onze verwachtingen!
FOTO VAN RICHARD MAEGHS
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijne keuken”
Door Th. Swinkels op zondag 27 okt 2019 19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. En we zijn super geholpen door Marjolein. Ze begreep wat we wilden, wat het budget was en kwam met tips. Naar aanleiding daarvan heeft ze tekeningen gemaakt. Nu hebben we een hele fijne keuken ! Het zetten va de keuken ging ook heel goed. Jammer dat ze niet al het plastic en karton meenemen. Kleine foutjes werden daarna goed opgelost. We zijn dik tevreden !
FOTO VAN TH. SWINKELS
Keukenblad
+ Toon extra foto van Th. Swinkels
Reactie of foto toevoegen
“Wat een tegenvaller”
Door Janssen op vrijdag 25 okt 2019 19 | vestiging Heerlen
Onze ervaring bij jullie WAS eerst top. Geen enkele keukenspecialist heeft zich zoveel moeite gedaan en zo een duidelijke en professionele begeleiding gegeven zoals zij dat gedaan hebben. MAAR.... Eens je de krabbel gezet hebt... Jammer dan! Allerlei zaken werden mondeling beloofd maar niet op papier gezet, daar kom je dan te laat achter, maar de krabbel staat en er wordt niet afgeweken van wat op papier staat. Ondanks dat we tevreden zijn over onze mooie keuken, hebben we toch een nare smaak overgehouden aan het bedrijf. Waarom? Verschillende redenen:

De actie: "gratis KitchenAid" zat toch erbij? Wij waren toch echt daarvan overtuigd en leefden al een half jaar na de krabbel in die illusie (nieuwbouw woning moest nog opgeleverd worden). Maar die vraag schoot in het verkeerde keelgat bij de verkoper. Wat ik nu vroeg zette jou in een situatie die jij in al die jaren bij Nuva nog nooit had meegemaakt. En dat viel je zwaar tegen van mij. De KitchenAid was zeker geen onderdeel van de deal, hij is immers doorgestreept op jouw offerte. En dat papier in JOUW handen is bindend, daar werd niet van afgeweken. Ik had die kopie NORMAGEZIEN ook en moest dit dus geweten hebben. Alsof we nog even een dealtje eruit willen persen nadat we al lang onze krabbel hadden gezet. Uhhhm... Nee, dit is een principekwestie nu.

Van de andere kant bekeken, wat is een KitchenAid op een keuken van 12.000 euro? Of op een 2e klant (schoonbroer) die kort na ons ook voor 18.500 euro een keuken is komen kopen dankzij onze lovende woorden? Toch ruim 30.000 euro verdiend, maar de KitchenAid is absoluut niet mogelijk.

Na ons laatste bezoek hebben mijn vriendin en ik het er uitvoerig over gehad. Vergisten we ons? Hebben we dit dan echt niet op die manier afgesproken? Hebben we iets vergeten of niet goed begrepen? Wij weten 100% zeker dat deze onderdeel van de deal was. Mijn vriendin heeft de verkoper destijds (mei 2018) gek gemaakt om 2 dingen. Een zwart stopcontact in het eiland en een beige KitchenAid. Jij ging dat regelen, als wij akkoord gingen met de aangeboden offerte. Zo gezegd, zo gedaan.

Iets wat uitsluitend besproken is, is niet meer te bewijzen. Je kunt je voorstellen dat toen wij thuis kwamen, alle kasten hebben doorzocht om onze versie van de offerte te zoeken. We wisten zeker dat de KitchenAid niet was doorgestreept! En wat denk je? We zijn niet gek geworden. Op onze offerte is de KitchenAid inderdaad niet doorgestreept. Bevestiging. En wat voor ons nog meer bevestiging was, is dat er als kleurkeuze "amandel" bij staat (want deze matcht met de vloer). Het specifieke verzoek van mijn vriendin. Dit is dus wel degelijk besproken en afgesproken, het staat op onze versie van de offerte. Standaard was deze rood. Een derde punt wat voor mij bevestiging geeft is de reclamefolder van destijds (ik heb hem nog). Hierop pronkt de tekst: "gratis KitchenAid + vaatwasser BOVENOP bestaande acties!". De vaatwasser hebben we WEL "gewoon" in de uitrusting van de keuken zitten? Waarom zou de KitchenAid er dan niet bij zitten? Als ik dat allemaal bij elkaar optel, dan is het voor mij duidelijk: de KitchenAid was "part of the deal". Gaat het mij nou omdat "stomme" ding? Nee! Ik koop hem zelf wel hoor.

En ander punt is dat de vaatwasser, kraan en kookplaat niet geïnstalleerd werden. Wat is dat nou weer? Op vrijdagmiddag voor de bouwvak is de keuken opgeleverd. Succes met je keuken zonder aangesloten apparatuur.

De monteurs hadden verder ook geen zin om een gigantische stapel aan kartonnen dozen, reststukken hout en verpakkingsmaterialen mee te nemen. Dit was echt gigantisch veel afval zeg. Is dat normaal??

Kort samengevat laat ik me niet nog een keer op die manier vangen. De eerste keer een keuken gekocht in mijn leven, maar ik heb hier enorm van geleerd! Wees gewaarschuwd.
FOTO VAN JANSSEN
Opgeleverde keuken
REACTIE VAN SANTOS
Wel hele mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Irma Bartholomeus op woensdag 16 okt 2019 19 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht, zeer tevreden over de kwaliteit, de service en de plaatsing van de keuken,
Reactie of foto toevoegen
“Greeploze keuken”
Door Marin Haentjens op donderdag 3 okt 2019 19 | vestiging Deurne
We hebben een prachtige witte, greeploze keuken gekocht met apparaten van Pelgrim. We zijn ontzettend blij met deze keuken, die tot op de millimeter passend is gemaakt door twee super fijne monteurs! Wij zouden iedereen een Nuva keuken aanraden. Van het uitzoeken tot het plaatsen wordt alles zorgvuldig begeleid en verzorgd. Wij zijn top tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Fabien Jadoul op donderdag 5 sep 2019 19 | vestiging Heerlen
Een complete keuken. 7 hoge kasten met apparatuur (espresso, 2 ovens, warmhoudlade) en een kookeiland met afzuiging in koof, elektrisch koken, spoelbak, quooker en vaatwasser. Een keukenmachine (actie destijds) had er mooi op gestaan... Zou mooi zijn! Dit was echt het enige minpuntje in de onderhandeling. Voor de rest echt alles naar tevredenheid!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aankoop”
Door Post op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Heerlen
Nieuwe keuken, goed advies, prima monteurs, en de na zorg per telefoon.

Aanvulling ontvangen 6 september 2019: Onze keuken is gemonteerd en wij zijn zeer tevreden ook over de service.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Wolthers op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Heerlen
Keuken met kookeiland en een bijkeuken gekocht. Heel tevreden over de kwaliteit van beide keukens en ook over de medewerkers van Nuva. Zowel voor de verkoopmedewerker als ook voor degenen die onze keukens geplaatst hebben. Chapeau, wij zouden zo weer voor nuva kiezen en zullen nuva zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Aad Koster op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Heerlen
Na veel kijken en vergelijken bij Nuva Heerlen in februari 2019 een complete keuken gekocht. Daarbij op uitstekende en vriendelijke wijze geadviseerd door Mw. Jolanda Tresper. De keuken is na onze verbouwing in juni geplaatst. Daaraan vooraf is vanuit Nuva meerdere malen helder en duidelijk over de leverdatum en plaatsingsdatum gecommuniceerd. De plaatsing geschiedde zeer vakkundig en met nodige oog voor detail. Daarbij werden wel enkele gebreken geconstateerd. Een krasje op een ladefront, een plekje en deukje op een ander en iets met een pashoekje. Dit alles werd genoteerd en na enkele weken (er moesten zaken in Duitsland besteld worden) kwam de servicemonteur met nieuwe materialen, welke hij weer vakkundig plaatste c.q. wisselde. Inmiddels is de keuken volop door ons in gebruik en wij zijn er super blij mee. Voor NUVA Heerlen van ons dus alle lof en wij zullen NUVA en Jolanda Tresper zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
FOTO VAN AAD KOSTER
Keuken aan het terras
+ Toon extra foto van Aad Koster
REACTIE VAN LUC
Hoi Aad, Betreft dit een keuken van het merk Motivo. Ik heb namelijk een offerte van Nuva gekregen van het merk Motivo. Bevalt de keuken goed?
REACTIE VAN AAD KOSTER
Beste, onze keuken is van de Duitse firma Hacker. De keuken bevalt super!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Pieter en annemiek Schouten op vrijdag 30 aug 2019 19 | vestiging Bergeijk
Komplete keuken gekocht! Alle apparaten van Siemens. Zeer tevreden over de verkoper Berry, van Nuva Bergeijk, die precies onze bedoeling en wensen heeft begrepen! Met als eindresultaat een PLAATJE van een keuken! aanrader voor toekomstige keukenkopers om hier eens een kijkje te gaan brengen! Overigens ook alle andere medewerkers waren altijd zeer korrekt en meedenkend met ons!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Jansen op vrijdag 23 aug 2019 19 | vestiging Heerlen
Nieuwe keuken, super mooi. Fijn en behulpzaam winkelpersoneel. Vakmensen die de keuken geplaatst hebben. Jammer dat de apparatuur niet ingesteld was en ook geen uitleg was gegeven over het gebruik ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Els Sprangers op woensdag 7 aug 2019 19 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht. Heel goed geadviseerd. Samen met uw adviseur Lucas de keuken samengesteld. Keuken is geplaatst. Daarna is de service afdeling nog een keer geweest om alles te controleren en een paar kastjes een beetje bij te stellen. Zijn super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede klantenservice”
Door N. op dinsdag 23 jul 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben en keuken gekocht bij Nuva en zijn zeer tevreden over het gehele traject. Er werd meegedacht bij het uitzoeken van de keuken, maar zelfs na akkoord voor levering zorgden ze voor de beste service. Een kastje was bijvoorbeeld kapot bij levering en deze werd enkele weken later gratis geleverd. Het initiatief kwam vanuit Nuva, iets wat ons zeer aansprak. Enkele maanden na levering werden we zelfs gecontacteerd om niet te vergeten onze apparatuur online aan te melden voor de garantie, dat noem ik pas klanten service!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Michael Brussee op maandag 8 jul 2019 19 | vestiging Deurne
Score: goed tot super. Onlangs een keuken gekocht bij Nuva Deurne. Bleek een prima keus te zijn, en niet alleen omdat ze mooie keukens hebben. Goede begeleiding tijdens is vanzelfsprekend, maar opvallend sterk aan Nuva was de begeleiding na het zetten van de handtekening. De verschillende keren dat ik contact met ze zocht om nog wat na te vragen, kwam er altijd en snel een reactie. En was het mij niet helemaal duidelijk, dan werd er op mijn doorvragen met dezelfde positieve inzet gereageerd. Ik had nooit het idee dat het te veel was. De keuken is vakkundig geplaatst en ziet er mede daardoor erg strak en mooi uit. Zoals we het ons hadden voorgesteld. Ook de enkele opmerkingen die we na het plaatsen hadden, zijn meteen opgepakt. Razend snelle en werkelijk uitstekende service. Top kwaliteit. Al met al een heel mooie keuken............ het resultaat van een keer bij Nuva binnenstappen.
FOTO VAN MICHAEL BRUSSEE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Margo Reijnders op donderdag 27 jun 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht. In de zaak goed goed geholpen tijdens het uitzoeken van de keuken. Het plaatsen van de keuken is ook goed verlopen. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenapparatuur”
Door D. Wessels-Hoen op donderdag 27 jun 2019 19 | vestiging Heerlen
Ik kocht er een keuken met apparatuur, heb hem pas enkele weken maar ben tot dusver tevreden. Het was een vriendelijke verkoper die goed meedacht en de mannen die de keuken geplaats hebben waren zeer vakkundig, netjes gewerkt.
FOTO VAN D. WESSELS-HOEN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jean Tiebackx op donderdag 20 jun 2019 19 | vestiging Deurne
Een keuken met alle elektrische toestellen en toebehoren gekocht. In de winkel werden wij perfect geholpen en de opvolging van het hele gebeuren was zeer goed. De montage is goed verlopen en ook hier was de service heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Harry & Marilyn Remans op zaterdag 15 jun 2019 19 | vestiging Heerlen
Eerlijke en vriendelijke ervaringen opgedaan. Montage team was top. Nazorg was ook top. Dikke pluim voor iedereen die vanaf 1e contact tot oplevering betrokken zijn geweest.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Nuva Keukens
aBergeijk (10 ervaringen), De Waterlaat 8, 5571 MZ Bergeijk, tel 0497 - 55 28 82
bDeurne (27 ervaringen), Stationsstraat 67, 5751 HC Deurne, tel 0493 - 44 11 11
cHeerlen (137 ervaringen), In de Cramer 148a, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 550 65 50
dSomeren (44 ervaringen), Boerenkamplaan 143, 5712 AD Someren-Eind, tel 0493 - 44 11 11
eTilburg (74 ervaringen), Aphroditestraat 2, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 578 44 44
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.