Feedback
8,9

Nuva Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.nuvakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Nuva Keukens
Nuva Keukens is opgericht in 1977 in Someren. Op zijn achttiende heeft de algemeen directeur de zaak overgenomen van zijn vader. Wat ooit begon als een kleine zelfstandige keukenzaak met drie werknemers, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde keukenspecialist met veel ervaring. Inmiddels hebben we vijf vestigingen in Brabant en Limburg.

Een keuken gebruiken doe je iedere dag, een keuken kopen niet. Het uitzoeken van een nieuwe keuken kan daarom best lastig zijn. Voor ons is dat wél dagelijkse kost. Onze ervaren adviseurs helpen je dan ook graag bij het samenstellen van een keuken die past binnen je ruimte, interieur en budget. Een keuken die bij je past. Nu en in de toekomst.

Nuva Keukens is CBW-erkend en we werken enkel samen met leveranciers waarvan we weten dat zij goede kwaliteit leveren. Een aanbetaling doen is niet nodig en ook na het plaatsen van de keuken staan we graag voor u klaar bij eventuele vragen.

Kom eens langs in een van onze showrooms in Tilburg, Someren-Eind, Deurne, Bergeijk of Heerlen. Een afspraak maken voor een adviesgesprek kan natuurlijk ook.
Ervaringen
Er zijn 260 ervaringen over Nuva Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren158 ervaringen
4 sterren78 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster13 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Aan te bevelen”
Door Jo en Ireen Nelissen op donderdag 10 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Van begin tot levering, de adviseur Maurice top. Planning, mensen aan telefoon, echt helemaal goed. En een prachtige keuken, precies volgens afspraak. Echt ieder aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Piet van de Wiel op donderdag 3 sep 2020 20 | vestiging Tilburg
Wij hebben onze keuken gekocht bij Nuva en zijn daar zeer professioneel en vakkundig geholpen. De levering vond plaats zoals was afgesproken en het plaatsen van de keuken is op een zeer secure wijze verzorgd. Complimenten daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Hesdy op zaterdag 29 aug 2020 20 | vestiging Heerlen
Prima zaak, zeer goed geholpen door de verkoper. Als je een offerte laat maken krijg je vrijwel meteen een reële prijs. Niet zoals bij andere zaken waar je zogenaamd een "speciale" klant bent en na 5 minuten praten al 50% "korting" hebt gekregen. Keuken is inmiddels geplaatst en ziet er goed uit. Na het plaatsen leek iets mis te zijn met de afzuigkap, dit had uiteindelijk een andere oorzaak (afvoer in het huis zelf) Maar ook hier ben ik goed door de klantenservice geholpen. Een paar dagen later stond er een monteur klaar. Nuva zal ik zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit en service”
Door Randy op dinsdag 11 aug 2020 20 | vestiging Tilburg
Via Nuva Keukens een U-Vorm keuken gekocht in het zwart (houtlook) met een wit composiet werkblad. Verder de apparatuur van ATAG en Siemens. Tot op heden zijn we zeer tevreden over de keuken. Alles werkt en voelt degelijk aan. We zijn bij meerdere keukenzaken geweest, waarbij je een groot verschil ziet in kwaliteit van keukens. Wij vonden Nuva boven gemiddeld qua kwaliteit, vandaar onze keuze voor Nuva. De service was ook goed. Er waren een paar kleine puntjes na de montage waar we niet helemaal tevreden over waren en deze werden zonder enige discussie of moeite direct opgelost. Kortom: goede kwaliteit en service en zouden Nuva Keukens aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met folie fronten”
Door Ben Hanssen op vrijdag 31 jul 2020 20 | vestiging Someren
Wat een slechte kwaliteit én slechte service! Witte hoogglans keuken ziet er na krap 5 jaar niet meer uit. Op sommige onderdelen laat de folie spontaan los zodat dof en hoogglans elkaar afwisselen. Nuva weet dat kwaliteit niet goed is want reeds eerder moest een front van een lade al na 3 jaar worden vervangen vanwege inferieure folie. De garantie geldt voor exact 5 jaar, daarna willen ze de kasten wèl voor een zeer forse prijs vervangen. Tel uit je winst! Tot en met plaatsing van keuken verloopt alles prima maar daarna laat Nuva Keukens het volledig afweten. Wij kregen ook geen contactgegevens van de producent van de keuken om tot een oplossing te komen. Kortom service is dramatisch.
FOTO VAN BEN HANSSEN
Loslatende folie
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door carl kessen op vrijdag 24 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Nuva keukens was de eerste keukenzaak waar we zijn begonnen met ons te oriënteren voor een nieuwe keuken. Om een lang verhaal kort te houden wil ik zeggen, super goed ontvangst en de meedewerkers luusteren goed wat men wilt. We zijn niet meer verder gaan zoeken en hebben onze wensen kenbaar gemaakt. Super goede keuken met zeer goede apperatuur gekocht. Ook veel lof voor de medewerkers die de keuken geplaatst hebben. Zeer goede service, top
Reactie of foto toevoegen
“Kookplezier”
Door mitch Wessels op donderdag 23 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben onze 2de keuken alweer bij Nuva gekocht omdat we bij de eerste keuken een super tevreden gevoel hadden en we nooit iets aan de keuken hebben gekregen sluitwerk en kastjes alles na jaren nog super. ook nu in ons Nieuwe huis weer onze droomkeuken gevonden bij nuva keukens. wij kijken uit naar heel veel kookplezier in onze nieuwe leef keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Dominique Bodelier op zaterdag 18 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij zijn overal gaan kijken voor een nieuwe keuken maar kwamen iedere keer bij nuva keukens terug. We zijn goed geïnformeerd hebben wijzigingen aangebracht en hebben zo de keuken kunnen kopen wat we graag wilde. Levering mooi op tijd, het plaatsen ging heel goed binnen anderhalve dag stond de keuken, de monteur deed zijn werk heel goed, netjes en was heel vriendelijk8! Tot nu toe heel tevreden en zeker een aanrader!!
FOTO VAN DOMINIQUE BODELIER
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prima leverancier”
Door Giesbers op donderdag 16 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Via advertenties in Nummer 1 ( bijlage van De Limburger) en ook via kennissen zijn we terecht gekomen bij NUVA Heerlen. Direct bij ons eerste bezoek werken prima geholpen en geadviseerd, wat resulteerde in een goede en duidelijk gespecificeerde offerte. Onze gevraagde plaatsingsdatum kon vastgelegd worden, uiteraard rekening houdend met de levertijden. Aan ons werd duidelijk gemaakt (via documentatie) welke ijkmomenten er zouden zijn in het hele bestel/orderproces. (Zeker belangrijk in de "corona" tijd). Definitieve plaatsingsdatum werd tijdig bevestigd. De keuken is geplaatst door deskundig klantvriendelijk personeel. Een kleine beschadiging (niet van belang voor het kunnen gebruiken van de keuken) , ontstaan bij levering van de onderdelen is binnen twee weken opgelost. Samenvattend : Nuva is een prima keukenleverancier, met deskundig personeel en goede aftersales. Afspraken worden 100% nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Ria Mulder op vrijdag 10 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben bij Nuva Keukens Heerlen onlangs een keuken gekocht. Onze ervaringen met deze keukenzaak zijn zeer goed. We zijn uitstekend geholpen door Maurice bij het uitzoeken en plannen van onze keuken. Het plaatsen van de keuken hebben we zelf gedaan, dus daar kunnen we geen oordeel over geven, maar de ervaringen die we met Nuva Keukens hebben gehad zijn zeer positief!!!!!!
FOTO VAN RIA MULDER
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door C.lahaije op donderdag 2 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Advies was super voor keuken in nieuwbouwwoning, plaatsing ook perferct. jammer dat er niet verteld was (stond wel in een van de papieren) dat zij de aansluiting niet verzorgen. Is wel weer snel opgelost maar had het liever van tevoren geweten. Verder zijn we erg tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Tijdig”
Door L. Vonken op vrijdag 26 jun 2020 20 | vestiging Heerlen
Het meedenken en zoeken naar een mooie keuken binnen ons budget. Tijdige levering en perfecte montage.
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke tevreden”
Door Stef Hendriks op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Heerlen
We zijn zeer tevreden over het advies, de levering, service en snelheid waarop we geholpen zijn. Men denkt ook mee aan een oplossing tot het plaatsen keuken en het bijbehorende voorwerk mbt leidingen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Mw. Martens op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht; heel tevreden over begeleiding bij het uitzoeken van onze keuken. Het plaatsen van de keuken is zeer goed verlopen. wij kunnen u nuva keukens zeer zeker aanbevelen, zeer deskundig personeel zowel in de showroom als technisch personeel.
Reactie of foto toevoegen
“We ervaren bij Nuva keukens oprecht goede service!”
Door Rik ten Have / Marieke de Weerd op woensdag 10 jun 2020 20 | vestiging Tilburg
Vanaf aankoop van onze keuken, montage tot en met service toe hebben we de manier waarop Nuva (monteurs) klanten te woord staan en helpen als servicegericht ervaren. Monteurs controleren niet alleen hetgeen waarvoor we belden maar lopen gelijk ook even langs de overige keukenonderdelen. Daarnaast geven ze ook aan gewoon te bellen met Nuva mocht er toch nog wat zijn en dan wordt er ook prompt aktie ondernomen. Ook positief over de communicatie met Nuva, altijd prima. Kortom; We ervaren bij Nuvakeuken oprecht goede service!
FOTO VAN RIK TEN HAVE / MARIEKE DE WEERD
Reactie of foto toevoegen
“Veel verkeerd gelopen”
Door Marleen op zaterdag 30 mei 2020 20 | vestiging Bergeijk
Nuva keukens Bergeijk is zo slecht, niets klopte niets paste, en alles wat verkoper Jan met zijn vriendelijke woorden met ons afgesproken had werd niet uitgevoerd, Jan de verkopen doet zo vriendelijk en alles kan wat je maar wil. Helaas komen de plaasters van de keuken dat niet na, ze weken slordig. We hadden glans en mat verschillende deurtjes en 8 daarvan waren ook nog beschadigd, het werkblad hadden we de naad bij de kookplaat afgesproken die naad hebben ze in de midden geplaatst en die naad stond ook nog open, en zo kan ik nog 10 minuten doorgaan, wat ik echt niet wilde was een deurtje met daarachter lades, ik wilde alleen lades, en wat heb ik: keuken deurtje en daarachter lades verschrikkelijk een ergernis die ik elke dag weer tegen komt. Het was een dure keuken en we hebben nergens op bezuinigd want het moest goed zijn, en dat is het nu zeker niet, omdat ik maar klein ben had ik de hoogte gevraagd op max 88 jammer genoeg is de hoogte 92, en zo zijn er nog vele grote gebreken. Nuva is vaak terug gekomen om alles te herstellen, maar het wordt nooit 100 %, ik zeer ontevreden en stoor me nog elke dag aan deze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Weusten op dinsdag 26 mei 2020 20 | vestiging Heerlen
Keukens van Nuva zijn van hoogwaardige kwaliteit. We hebben de vakkundige begeleiding door adviseur Maurice zeer kunnen waarderen. Onze keuken werd nauwgezet gemonteerd en ook met de after sales-service zijn we zeer tevreden. Een telefoontje is voldoende en het wordt geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Vakman”
Door Robby Pijnenborg op zaterdag 23 mei 2020 20 | vestiging Deurne
Uitstekend geholpen door Albert Kruijf. Zou zijn service zeker aan mensen aanraden.

Aanvulling ontvangen 26 mei 2020: De keuken is perfect gemonteerd. De monteur was een echte vakman en heel vriendelijk.
FOTO VAN ROBBY PIJNENBORG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede montage”
Door Miriam Moorman op vrijdag 22 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
Goed en zeer deskundig geholpen. Na de aankoop nog wat kunnen wijzigen zonder problemen. Snelle levering en plaatsing. Montage perfect verlopen. 100% tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Paula en Ed Ramaekers op vrijdag 1 mei 2020 20 | vestiging Heerlen
Mooie keuken gekocht,goede begeleiding , en adviseren en denken met je mee in de thuissituatie, super tevreden. Plaatsing van keuken , ook zeer goed verlopen, en gaven ook nog nuttige tips.
Reactie of foto toevoegen
“Plus en minpunten”
Door E.J. Mendel op woensdag 29 apr 2020 20 | vestiging Heerlen
Plus: Goede voorlichting, meedenken, geen pushen, geduld en begrip bij veranderingen in het oorspronkelijke plan.
Minus: Service na keukenmontage/levering was en is teleurstellend!! Na 8 weken wachten we nog steeds op afwerking. Dit belemmert de verdere afwerking van de keuken door andere bedrijven. Foei! Schuif dit niet af op het Corona-echec. Gebrekkige/geen communicatie. Afschuifmentaliteit.
FOTO VAN E.J. MENDEL
Afwerking keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eg blij met aankoop”
Door John Stinges op zaterdag 25 apr 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij zijn erg tevreden over de aangekochte keuken bij Nuva. De keuken is helemaal geworden zoals wij het in gedachten hadden. Wij hadden ons keukenplan ook al helemaal klaar toen we tot aankoop overgingen. Nuva kwam direct met een goede prijs. Op detailnivo hebben we tot het laatst nog veranderingen aan kunnen brengen. Het enige wat tegenviel, was de 3D-tekening. Ik denk dat tegenwoordig iets meer mogelijk is, dan wat Nuva hier laat zien. Het plaatsen van de keuken is ook zeer goed gegaan. De kookplaat die kapot in de doos zat is dezelfde dag nog vervangen voor een nieuw exemplaar. Ik zou het wel prettig vinden dat als de keuken geplaatst is ook alles werkt. Een kraan en afvoer aansluiten zou toch minimaal bij het plaatsen van een keuken horen. De service achteraf voor het plaatsen van de spatplinten en spatachterwand was keurig in orde. Ook een kleine verandering van een achterwandje en zijwand was geen enkel probleem. Dit was een punt wat ons niet eens zo was opgevallen, maar volgens de monteur voldeed dit niet aan de Nuvakeuken-kwaliteit. Kortom, wij zijn erg blij met deze (2de) aankoop van een keuken bij Nuva. P.S. De keukenverlichting van Jansen & de Bont maakt onze keuken helemaal af. Fam. Stinges-Roefs
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Jorn op donderdag 16 apr 2020 20 | vestiging Tilburg
Super professioneel geholpen door het personeel van Nuva keukens met een top advies en offerte. Alle afspraken werden perfect nagekomen en we zijn helemaal gelukkig met onze nieuwe keuken. Ook de nazorg was goed waarbij we nog uitstekend geholpen werden met de vragen die we hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens plan”
Door Peter Geene op woensdag 15 apr 2020 20 | vestiging Heerlen
Voorstel opstelling en indeling van de keuken was uitstekend. De verkoper gaf goede adviezen bij de keuze van de materialen en apparaten. Vanaf de tekening tot het plaatsen van de keuken liep alles volgens plan. Wij zijn heel tevreden over Nuva keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door fleur vd knijff op dinsdag 14 apr 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben in maart een keuken ontvangen van Nuva keukens , waar we zeer tevreden en blij mee zijn. Ed heeft ons goed geholpen. Een dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Dohmen op vrijdag 10 apr 2020 20 | vestiging Heerlen
Zeer goed geholpen en een fijn advies over hoe we het beste alles konden aanpakken. Wat ik zeer op prijs stel is dat ze 2 x komen meten. Tevens is de keuken door een ervaren en leuke monteur geplaatst. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te raden”
Door Ian en Stefanie op vrijdag 3 apr 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij zijn erg tevreden. Wij hebben recent een keuken gekocht met kastenwand + aanrecht en een kookeiland. Van begin tot eind zijn wij heel goed geholpen en geadviseerd. Omdat we een verbouwing hebben gedaan, hebben we de keuken vorig jaar zomer al uitgezocht en pas afgelopen maand laten plaatsen. Tussendoor meermaals contact gehad met Nuva met verschillende vragen die iedere keer netjes werden beantwoordt. Verder hebben we over het plaatsen ook geen opmerkingen. De koelkast is iets te laag afgesteld. Hiervoor hebben we gisteren gebeld en de monteur komt dit volgende week opnieuw afstellen.
FOTO VAN IAN EN STEFANIE
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Roy Heijnens op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Heerlen
Alles goed geregeld vanaf kopen tot plaatsen prima zaak.
FOTO VAN ROY HEIJNENS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Bart en Mandy Goffin op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben onlangs een prachtige keuken gekocht bij Nuva Heerlen. Naast een top service is de montage super! Men heeft een luisterend oor voor de klant, denkt mee en komt de afspraken na. Kortom, super! We genieten nu, samen met onze pas geboren dochter, van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Geinstalleerde keuken”
Door Familie van Rijn op woensdag 25 mrt 2020 20 | vestiging Deurne
Bij de aanschaf van onze keuken zijn we uitgebreid geholpen (3 uur binnen geweest en allerlei opties bekeken). Helaas bleek de uitvoering van onze droomkeuken een praktisch probleem. Ondanks dat is er alsnog een prachtige keuken afgeleverd, gemonteerd door een kundige monteur en met na-service naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 9”
Door Passag op donderdag 19 mrt 2020 20 | vestiging Heerlen
Tijdens het inventariseren kregen we al een zeer goed gevoel. Temeer daar de adviseur Jurgen (vestiging Heerlen) goed mee dacht, betrokken was, niet opdringerig en zeer kundig overkwam. Zaken waar wij zelf geen rekening mee hadden gehouden tipte hij goed aan. Het kopen van een keuken moet een leuke aangelegenheid zijn en dat gevoel gaf hij ons zeker. Ook in de financiële afwikkeling, geen ordinaire koehandel. Levering was op tijd. Enige minpunt was dat we zelf de verpakkingen en dozen moesten weggooien. Service zou zijn om deze gewoon mee te nemen na plaatsen keuken. Plaatsing van de keuken was prima met prettige installateurs. Er waren kleine afwijkingen maar met 1 telefoontje naar de serviceafdeling van Nuva werd het direct opgelost zonder enige discussie. Enorm compliment voor de wijze waarop Nuva dergelijke zaken afhandelt!! Je hoort immers bij andere keukenzaken vaak het tegenovergestelde (dat de afterservice niet goed is). Conclusie is dat we zeer tevreden zijn over Nuva keukens te Heerlen. Dit door de prima begeleiding van de adviseur Jurgen en met name de afterservice maakt het compleet. Wij zouden zeker iedereen adviseren om bij Nuva keukens te Heerlen de keuken te kopen. Cijfer dikke 9+
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Susan op donderdag 20 feb 2020 20 | vestiging Heerlen
Een compleet nieuwe keuken met alle aanwezige apparatuur.

Aanvulling ontvangen 24 februari 2020: Onze aankoop vd keuken is al gemonteerd.
Etna komt nog kijken naar het zoemend geluid van de kookpit en die dag wordt ook de spatrand van de keuken geplaatst. De ervaring en afspraken zijn goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Truijers op woensdag 5 feb 2020 20 | vestiging Heerlen
ben je een lang weekend weg vanuit het hoge Noorden, loop je bij toeval binnen bij Nuva Keukens en dan kom je dé keuken tegen waar je eigenlijk altijd al naar op zoek bent. In gesprek met de verkoper zijn we dusdanig zo fijn geholpen en behandeld dat we toch de koop hebben gesloten. wat een service biedt Nuva! Echt top. We moesten nog wel een jaar wachten, maar we zijn tussentijds steeds op de hoogte gehouden van de status en zijn de acties en/of aanbiedingen ook voor ons nog meegegaan. Zo kregen we de Bora kookplaat in een luxere versie zonder bijbetaling. Klasse!
FOTO VAN TRUIJERS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn”
Door D. Dol op donderdag 16 jan 2020 20 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis. Allereerst zijn we een rondje gelopen door de showroom om inspiratie op te doen en het is heel fijn dat er veel voorbeelden zijn. Daarna zijn we gaan zitten met de verkoopadviseur en vanaf de bouwtekening hebben we zo de keuken ontworpen. We kregen veel advies over de inbouwapparatuur en zijn tijdens de aanloop naar de plaatsing goed op de hoogte gehouden. Nuva heeft de tekeningen doorgestuurd naar de aannemer. Bij al onze vragen werden we direct geholpen, dan wel dezelfde dag teruggebeld. Het plaatsen is goed gegaan en de aansluiting ook. We hadden nog een vraag en de monteur kwam zonder extra kosten nog even langs. Erg fijne service en we zijn blij met de keuken en het gehele proces.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam Cuijpers op vrijdag 10 jan 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben in juli een keuken uitgezocht die vervolgens in november geplaatst is. Wij zijn erg tevreden over het aanbod van de vele keukens waar je uit kunt kiezen. We zijn prima geadviseerd in onze keuze qua opstelling, materiaal, snufjes en apparatuur. We kregen tijdig door wat er in onze oude keuken veranderd moest worden qua aansluitingen voor water, electriciteit ed. De levering vd keuken is op de afgesproken datum bezorgd.( je moet wel ruimte hebben waar ze alle onderdelen kunnen plaatsen want is erg veel ) De jonge man die de keuken de dag na levering kwam plaatsen heeft prima gewerkt. Rustig, secuur en netjes met uitstekend materiaal. Kortom wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken en genieten er elke dag van en we kunnen jullie bedrijf dan ook bij iedereen aanraden. Bedankt NUVA keukens voor onze super keuken mn de vriendelijke verkoper voor zijn advies.
FOTO VAN FAM CUIJPERS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Bram Jacobs op zondag 22 dec 2019 19 | vestiging Someren
De keuken die ik heb gekocht is volgens afspraak geplaatst. Goed contact met Nuva Keukens over het plan en duidelijke communicatie. Ik ben een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Serge Strik op donderdag 19 dec 2019 19 | vestiging Tilburg
2e keuken bij Nuva Keukens gekocht en wederom super tevreden! Degelijke kwaliteitskeuken met juiste prijsverhouding. Aardige mensen in de showroom met originele Brabantse gemoedelijkheid. Speciale dank aan Jos van Wetten voor het meedenken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor kantoor”
Door Feitsma, frima Xella Nederland BV op vrijdag 13 dec 2019 19 | vestiging Heerlen
Keuken kantoorpand expeditie/tekenkamer te Koningsbosch: Zeer tevreden over het advies, montage en nazorg!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Bogers op dinsdag 10 dec 2019 19 | vestiging Heerlen
Heel tevreden met onze keuken. Van advies tot en met de oplevering zeer goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Rinie op zondag 8 dec 2019 19 | vestiging Someren
Wij hebben een hoekkeuken met koffiehoek besteld en deze zijn zoals verwacht geleverd door Nuva. We zijn heel tevreden met de geleverde prestatie Natuurlijk zijn er onoverkomelijk heden geweest maar die zijn door Nuva correct afgehandeld. Wij kunnen Nuva aanraden als leverancier voor jullie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige winkel”
Door Spaan op vrijdag 29 nov 2019 19 | vestiging Tilburg
Dit jaar een keuken gekocht bij Nuva Keukens Tilburg. Een prettige winkel waar zo binnen kunt lopen en rustig kunt kijken wat ze allemaal hebben zonder dat er verschillende medewerkers op je af komen. Dat maakt het verschil tussen Nuva en andere keukenwinkels. Zeer prettig. Verder zijn de lijnen kort wanneer een keuken gekocht is en je nog vragen hebt. Er wordt altijd snel gereageerd. Plaatsen van de keuken is ook prima gegaan en kleine probleempjes waren ook goed opgelost. Ik zou zo weer een keuken daar kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door H. Verhoef op donderdag 28 nov 2019 19 | vestiging Tilburg
Complete keuken gekocht voor ons nieuwe huis. Fijn voorgelicht tijdens de aankoop. Netjes in overleg op tijd geleverd en vakkundig gemonteerd door de monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Melvin van de Bilt op donderdag 28 nov 2019 19 | vestiging Someren
Volledige keuken bij Nuva gekocht. Gekke is dat wij na het 1ste gesprek nog geen goed gevoel hadden, dit is bij het 2e gesprek helemaal omgeslagen. Het hele traject van bestellen, betalen, leveren en installeren is goed verlopen met duidelijke communicatie. Installateurs waren integere vakmensen. Dit bleek doordat de installateur krasjes waarnam die ik niet gezien had en direct een procedure opgezet heeft voor vervanging van de panelen. deze service verliep goed. als er Service nodig was ben ik steeds door de uiterst vriendelijke Boukje te woord gestaan. Onze ervaring met Nuva is een zeer positieve!
Reactie of foto toevoegen
“Veel verkeerd gegaan”
Door Roger op zaterdag 23 nov 2019 19 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht, na aankoop gevraagd of de bovenkast na tegelwerk geplaatst kon worden. Dit kon echt niet, ik had getekend en alles is dan meerprijs. Keuken was zo slecht gezet, door een klusbedrijf van Nuva, dat ik het zelf hersteld heb. Blad op de keuken moest is er zelf mee opleggen, de klusser was alleen. Herstellen kon via Nuva door dezelfde klusser tegen betaling op basis van uurloon(4uur) zelf opnieuw gezet binnen 2 uur. Inmeten was ook fout, nieuwe radiator nodig. Een tweede vakman is langs gekomen en heeft de bovenkasten opgehangen en afzuigkap. Dit was beter, hoewel ik zelf de afzuigkap netjes heb aangesloten naar buiten en de afzuigkap niet waterpas hangt. Ikea was beter geweest, 25 jaar garantie en ik heb toch heel veel alleen gedaan
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Frenk Ohlenforst op donderdag 21 nov 2019 19 | vestiging Heerlen
We hebben bij Nuva in Heerlen een keuken gekocht. Daarbij hebben we deskundig advies gekregen. Een paar weken geleden is de keuken geplaatst. Ook dit is goed verlopen en de keuken ziet er schitterend uit: precies zoals we gehoopt hadden. Er waren een paar kleine krasjes op een aantal krasjes die wij nog niet eens opgemerkt hadden. De monteurs hebben dat direct aan ons meegedeeld en dit aan Nuva doorgegeven. Deze zijn dezelfde dag nog besteld en binnen twee weken zijn deze gemonteerd: TOP! Enige minpuntje: de aansluiting (perilex) was voor de kookplaat te licht. Onze installateur heeft dit moeten omzetten in krachtstroom hetgeen extra kosten met zich meebracht. Echter voor de rest: super service, duidelijke communicatie, goed product en duidelijke planning. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Kundig”
Door Lilian Köhlen op vrijdag 15 nov 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn zeer goed geholpen en zouden dit bedrijf zeker aanraden. De complimenten naar de monteur Roel, een zeer kundige en vriendelijke man.
Reactie of foto toevoegen
“Volgende keer weer”
Door Frans Kappel op woensdag 30 okt 2019 19 | vestiging Someren
Wij hebben voor de 2e keer een keuken gekocht bij Nuva. Goed en duidelijk advies gehad en een mooie prijs binnen ons budget, wat wil je nog meer? Nuva prijs ik bij iedereen aan. Volgende keer voor mij weer Nuva!
FOTO VAN FRANS KAPPEL
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Volgens schema”
Door Richard Maeghs op woensdag 30 okt 2019 19 | vestiging Someren
super mooie grote zaak, veel keuze en deskundig advies, zonder het idee dat je onder druk wordt gezet met allerlei aanbiedingen, laatste kans etc. zoals dat in deze branche gebruikelijk is. Betaling, levering en plaatsing een dik pluspunt, alles volgens schema. Tijdens het proces regelmatig contact over voortgang . Kleine aanpassingen werden ter plekke deskundig uitgevoerd. Keuken nu bijna 4 maanden in gebruik en voldoet volkomen aan onze verwachtingen!
FOTO VAN RICHARD MAEGHS
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijne keuken”
Door Th. Swinkels op zondag 27 okt 2019 19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. En we zijn super geholpen door Marjolein. Ze begreep wat we wilden, wat het budget was en kwam met tips. Naar aanleiding daarvan heeft ze tekeningen gemaakt. Nu hebben we een hele fijne keuken ! Het zetten va de keuken ging ook heel goed. Jammer dat ze niet al het plastic en karton meenemen. Kleine foutjes werden daarna goed opgelost. We zijn dik tevreden !
FOTO VAN TH. SWINKELS
Keukenblad
+ Toon extra foto van Th. Swinkels
Reactie of foto toevoegen
“Wat een tegenvaller”
Door Janssen op vrijdag 25 okt 2019 19 | vestiging Heerlen
Onze ervaring bij jullie WAS eerst top. Geen enkele keukenspecialist heeft zich zoveel moeite gedaan en zo een duidelijke en professionele begeleiding gegeven zoals zij dat gedaan hebben. MAAR.... Eens je de krabbel gezet hebt... Jammer dan! Allerlei zaken werden mondeling beloofd maar niet op papier gezet, daar kom je dan te laat achter, maar de krabbel staat en er wordt niet afgeweken van wat op papier staat. Ondanks dat we tevreden zijn over onze mooie keuken, hebben we toch een nare smaak overgehouden aan het bedrijf. Waarom? Verschillende redenen:

De actie: "gratis KitchenAid" zat toch erbij? Wij waren toch echt daarvan overtuigd en leefden al een half jaar na de krabbel in die illusie (nieuwbouw woning moest nog opgeleverd worden). Maar die vraag schoot in het verkeerde keelgat bij de verkoper. Wat ik nu vroeg zette jou in een situatie die jij in al die jaren bij Nuva nog nooit had meegemaakt. En dat viel je zwaar tegen van mij. De KitchenAid was zeker geen onderdeel van de deal, hij is immers doorgestreept op jouw offerte. En dat papier in JOUW handen is bindend, daar werd niet van afgeweken. Ik had die kopie NORMAGEZIEN ook en moest dit dus geweten hebben. Alsof we nog even een dealtje eruit willen persen nadat we al lang onze krabbel hadden gezet. Uhhhm... Nee, dit is een principekwestie nu.

Van de andere kant bekeken, wat is een KitchenAid op een keuken van 12.000 euro? Of op een 2e klant (schoonbroer) die kort na ons ook voor 18.500 euro een keuken is komen kopen dankzij onze lovende woorden? Toch ruim 30.000 euro verdiend, maar de KitchenAid is absoluut niet mogelijk.

Na ons laatste bezoek hebben mijn vriendin en ik het er uitvoerig over gehad. Vergisten we ons? Hebben we dit dan echt niet op die manier afgesproken? Hebben we iets vergeten of niet goed begrepen? Wij weten 100% zeker dat deze onderdeel van de deal was. Mijn vriendin heeft de verkoper destijds (mei 2018) gek gemaakt om 2 dingen. Een zwart stopcontact in het eiland en een beige KitchenAid. Jij ging dat regelen, als wij akkoord gingen met de aangeboden offerte. Zo gezegd, zo gedaan.

Iets wat uitsluitend besproken is, is niet meer te bewijzen. Je kunt je voorstellen dat toen wij thuis kwamen, alle kasten hebben doorzocht om onze versie van de offerte te zoeken. We wisten zeker dat de KitchenAid niet was doorgestreept! En wat denk je? We zijn niet gek geworden. Op onze offerte is de KitchenAid inderdaad niet doorgestreept. Bevestiging. En wat voor ons nog meer bevestiging was, is dat er als kleurkeuze "amandel" bij staat (want deze matcht met de vloer). Het specifieke verzoek van mijn vriendin. Dit is dus wel degelijk besproken en afgesproken, het staat op onze versie van de offerte. Standaard was deze rood. Een derde punt wat voor mij bevestiging geeft is de reclamefolder van destijds (ik heb hem nog). Hierop pronkt de tekst: "gratis KitchenAid + vaatwasser BOVENOP bestaande acties!". De vaatwasser hebben we WEL "gewoon" in de uitrusting van de keuken zitten? Waarom zou de KitchenAid er dan niet bij zitten? Als ik dat allemaal bij elkaar optel, dan is het voor mij duidelijk: de KitchenAid was "part of the deal". Gaat het mij nou omdat "stomme" ding? Nee! Ik koop hem zelf wel hoor.

En ander punt is dat de vaatwasser, kraan en kookplaat niet geïnstalleerd werden. Wat is dat nou weer? Op vrijdagmiddag voor de bouwvak is de keuken opgeleverd. Succes met je keuken zonder aangesloten apparatuur.

De monteurs hadden verder ook geen zin om een gigantische stapel aan kartonnen dozen, reststukken hout en verpakkingsmaterialen mee te nemen. Dit was echt gigantisch veel afval zeg. Is dat normaal??

Kort samengevat laat ik me niet nog een keer op die manier vangen. De eerste keer een keuken gekocht in mijn leven, maar ik heb hier enorm van geleerd! Wees gewaarschuwd.
FOTO VAN JANSSEN
Opgeleverde keuken
REACTIE VAN SANTOS
Wel hele mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Irma Bartholomeus op woensdag 16 okt 2019 19 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht, zeer tevreden over de kwaliteit, de service en de plaatsing van de keuken,
Reactie of foto toevoegen
“Greeploze keuken”
Door Marin Haentjens op donderdag 3 okt 2019 19 | vestiging Deurne
We hebben een prachtige witte, greeploze keuken gekocht met apparaten van Pelgrim. We zijn ontzettend blij met deze keuken, die tot op de millimeter passend is gemaakt door twee super fijne monteurs! Wij zouden iedereen een Nuva keuken aanraden. Van het uitzoeken tot het plaatsen wordt alles zorgvuldig begeleid en verzorgd. Wij zijn top tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Fabien Jadoul op donderdag 5 sep 2019 19 | vestiging Heerlen
Een complete keuken. 7 hoge kasten met apparatuur (espresso, 2 ovens, warmhoudlade) en een kookeiland met afzuiging in koof, elektrisch koken, spoelbak, quooker en vaatwasser. Een keukenmachine (actie destijds) had er mooi op gestaan... Zou mooi zijn! Dit was echt het enige minpuntje in de onderhandeling. Voor de rest echt alles naar tevredenheid!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aankoop”
Door Post op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Heerlen
Nieuwe keuken, goed advies, prima monteurs, en de na zorg per telefoon.

Aanvulling ontvangen 6 september 2019: Onze keuken is gemonteerd en wij zijn zeer tevreden ook over de service.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Wolthers op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Heerlen
Keuken met kookeiland en een bijkeuken gekocht. Heel tevreden over de kwaliteit van beide keukens en ook over de medewerkers van Nuva. Zowel voor de verkoopmedewerker als ook voor degenen die onze keukens geplaatst hebben. Chapeau, wij zouden zo weer voor nuva kiezen en zullen nuva zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Aad Koster op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Heerlen
Na veel kijken en vergelijken bij Nuva Heerlen in februari 2019 een complete keuken gekocht. Daarbij op uitstekende en vriendelijke wijze geadviseerd door Mw. Jolanda Tresper. De keuken is na onze verbouwing in juni geplaatst. Daaraan vooraf is vanuit Nuva meerdere malen helder en duidelijk over de leverdatum en plaatsingsdatum gecommuniceerd. De plaatsing geschiedde zeer vakkundig en met nodige oog voor detail. Daarbij werden wel enkele gebreken geconstateerd. Een krasje op een ladefront, een plekje en deukje op een ander en iets met een pashoekje. Dit alles werd genoteerd en na enkele weken (er moesten zaken in Duitsland besteld worden) kwam de servicemonteur met nieuwe materialen, welke hij weer vakkundig plaatste c.q. wisselde. Inmiddels is de keuken volop door ons in gebruik en wij zijn er super blij mee. Voor NUVA Heerlen van ons dus alle lof en wij zullen NUVA en Jolanda Tresper zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
FOTO VAN AAD KOSTER
Keuken aan het terras
+ Toon extra foto van Aad Koster
REACTIE VAN LUC
Hoi Aad, Betreft dit een keuken van het merk Motivo. Ik heb namelijk een offerte van Nuva gekregen van het merk Motivo. Bevalt de keuken goed?
REACTIE VAN AAD KOSTER
Beste, onze keuken is van de Duitse firma Hacker. De keuken bevalt super!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Pieter en annemiek Schouten op vrijdag 30 aug 2019 19 | vestiging Bergeijk
Komplete keuken gekocht! Alle apparaten van Siemens. Zeer tevreden over de verkoper Berry, van Nuva Bergeijk, die precies onze bedoeling en wensen heeft begrepen! Met als eindresultaat een PLAATJE van een keuken! aanrader voor toekomstige keukenkopers om hier eens een kijkje te gaan brengen! Overigens ook alle andere medewerkers waren altijd zeer korrekt en meedenkend met ons!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Jansen op vrijdag 23 aug 2019 19 | vestiging Heerlen
Nieuwe keuken, super mooi. Fijn en behulpzaam winkelpersoneel. Vakmensen die de keuken geplaatst hebben. Jammer dat de apparatuur niet ingesteld was en ook geen uitleg was gegeven over het gebruik ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Els Sprangers op woensdag 7 aug 2019 19 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht. Heel goed geadviseerd. Samen met uw adviseur Lucas de keuken samengesteld. Keuken is geplaatst. Daarna is de service afdeling nog een keer geweest om alles te controleren en een paar kastjes een beetje bij te stellen. Zijn super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede klantenservice”
Door N. op dinsdag 23 jul 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben en keuken gekocht bij Nuva en zijn zeer tevreden over het gehele traject. Er werd meegedacht bij het uitzoeken van de keuken, maar zelfs na akkoord voor levering zorgden ze voor de beste service. Een kastje was bijvoorbeeld kapot bij levering en deze werd enkele weken later gratis geleverd. Het initiatief kwam vanuit Nuva, iets wat ons zeer aansprak. Enkele maanden na levering werden we zelfs gecontacteerd om niet te vergeten onze apparatuur online aan te melden voor de garantie, dat noem ik pas klanten service!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Michael Brussee op maandag 8 jul 2019 19 | vestiging Deurne
Score: goed tot super. Onlangs een keuken gekocht bij Nuva Deurne. Bleek een prima keus te zijn, en niet alleen omdat ze mooie keukens hebben. Goede begeleiding tijdens is vanzelfsprekend, maar opvallend sterk aan Nuva was de begeleiding na het zetten van de handtekening. De verschillende keren dat ik contact met ze zocht om nog wat na te vragen, kwam er altijd en snel een reactie. En was het mij niet helemaal duidelijk, dan werd er op mijn doorvragen met dezelfde positieve inzet gereageerd. Ik had nooit het idee dat het te veel was. De keuken is vakkundig geplaatst en ziet er mede daardoor erg strak en mooi uit. Zoals we het ons hadden voorgesteld. Ook de enkele opmerkingen die we na het plaatsen hadden, zijn meteen opgepakt. Razend snelle en werkelijk uitstekende service. Top kwaliteit. Al met al een heel mooie keuken............ het resultaat van een keer bij Nuva binnenstappen.
FOTO VAN MICHAEL BRUSSEE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Margo Reijnders op donderdag 27 jun 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht. In de zaak goed goed geholpen tijdens het uitzoeken van de keuken. Het plaatsen van de keuken is ook goed verlopen. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenapparatuur”
Door D. Wessels-Hoen op donderdag 27 jun 2019 19 | vestiging Heerlen
Ik kocht er een keuken met apparatuur, heb hem pas enkele weken maar ben tot dusver tevreden. Het was een vriendelijke verkoper die goed meedacht en de mannen die de keuken geplaats hebben waren zeer vakkundig, netjes gewerkt.
FOTO VAN D. WESSELS-HOEN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jean Tiebackx op donderdag 20 jun 2019 19 | vestiging Deurne
Een keuken met alle elektrische toestellen en toebehoren gekocht. In de winkel werden wij perfect geholpen en de opvolging van het hele gebeuren was zeer goed. De montage is goed verlopen en ook hier was de service heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Harry & Marilyn Remans op zaterdag 15 jun 2019 19 | vestiging Heerlen
Eerlijke en vriendelijke ervaringen opgedaan. Montage team was top. Nazorg was ook top. Dikke pluim voor iedereen die vanaf 1e contact tot oplevering betrokken zijn geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ritzen op maandag 3 jun 2019 19 | vestiging Tilburg
Nuva is de projectleverancier van onze nieuwe woning. Natuurlijk ben je niet verplicht om via de projectleverancier de keuken af te nemen, maar wij vonden het sowieso de moeite waard om te gaan kijken. Tot op de dag van vandaag hebben wij daar geen spijt van gehad. Bij aankomst in het filiaal in Tilburg werden wij hartelijk ontvangen. De verkoper stak voldoende tijd in ons om alle mogelijkheden/opties te bespreken en de keuken samen te stellen. Veel opties waren fysiek in de showroom te zien, wat het maken van keuzes vergemakkelijkte. Na een prima (indicatie) tekening met dito offerte stapten wij tevreden uit de winkel. Het wachten kon beginnen... Helaas hebben wij tussen het tekenen van de offerte en het plaatsen van de keuken een ander werkblad moeten kiezen. Dit omdat Nuva van leverancier was veranderd. Wij vonden dit jammer, omdat we het initieel gekozen werkblad mooier vinden dan het alternatief (datgene dat nu in onze keuken zit). De keuken is na oplevering van de woning geplaatst en geïnstalleerd. Wij zijn super tevreden met de installateurs. Beide hebben de keuken met precisie geïnstalleerd. Alles werkte direct zoals het moest en de keuken is netjes afgewerkt (waterpas, kit-naden etc.). Al met al zijn wij zeer tevreden met de keuken van Nuva. De service is goed, het assortiment is breed, en de kwaliteit is degelijk. Maar vooral willen wij een pluim geven aan de installateurs.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie van Montfort op woensdag 29 mei 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken en zijn op diverse plaatsen informatie gaan inwinnen. Zo zijn wij ook bij Nuva keukens binnen gestapt. Wij hebben onze wensen op tafel gelegd, de verkoopster is aan de slag gegaan en heeft voor ons een zeer gebruiksvriendelijke opstelling en betaalbare offerte uitgewerkt.Wij hebben nog wat aanpassingen laten doorvoeren waarbij geen hoofdprijs is berekend. De uitwerking van de installatie tekeningen was perfect. Wij zijn tijdig op de hoogte gebracht wanneer de monteurs de keuken kwamen monteren. De keuken is door uiterst bekwame monteurs geplaatst. Ook over de service en afhandeling zijn wij vol lof. Nuva keukens zou ik bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn contact”
Door M. van Amelsvoort op dinsdag 21 mei 2019 19 | vestiging Tilburg
We zijn na veel informerende gesprekken bij diverse keukenshops terecht gekomen bij Nuva Keukens te Tilburg. De ontvangst was formidabele te noemen. Geen druk, geen haast nee er werd alle tijd genomen. Er werd goed mee gedacht over hoe we de keuken zo praktisch mogelijk konden inrichten en zo het meeste gebruiksgemak ervan zouden hebben en dat alles onder het genot van een lekker bakje koffie en thee. Het plaatsen van de keuken verliep zonder problemen en de afwerking is zeer kundig te noemen. We zouden zo nog een keuken kopen al was het alleen al voor de fijne manier van ontvangst en afwikkelingen. Een dikke 10 van ons dus... helaas konden we niet een hoger punt geven anders hadden we dit zeker gedaan.
FOTO VAN M. VAN AMELSVOORT
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Veel lof”
Door Cor Rijkers op zaterdag 11 mei 2019 19 | vestiging Tilburg
In een woord geweldig, een zeer ruim assortiment aan keukens en toebehoren. we werden hartelijk ontvangen. zonder aandringen konden we op ons gemak rondkijken. we hadden al gezien wat onze aandacht trok. Een jongeman genaamd Jos vroeg ons en wat gezien? dat wel zijden we. maar leg ons eens uit wat er de mogelijk heden zijn met bijvoorbeeld kleuren combinaties. nou na ons gesprek over kleuren en maten werd er een tekening gemaakt. Jos kon zeer duidelijk tekenen, hij wist wat wij wilde geweldig. door de kleuren combinaties kon het afwas rek wat hoger (ik zit in een rolstoel) dit was zeer praktisch. het lijnenspel van de keuken was niet verstoord. hoe dat opgelost werd, deze man had kennis van zijn vak, ik kan het weten ik ben namelijk docent vakbekwaamheid geweest 25 jaar lang. om het af te sluiten heb u een keuken nodig dan raad ik je dit adres aan, we zijn er zeer fijn geholpen veel lof.
FOTO VAN COR RIJKERS
Keuken langs de wand
+ Toon extra foto van Cor Rijkers
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Cindy lonussen op woensdag 8 mei 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een complete keuken gekocht. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces van aankoop tot levering en plaatsing. Goed advies gekregen van de verkoper (Berry). We bevelen Nuva keukens zeker aan!
FOTO VAN CINDY LONUSSEN
Strakke keuken met apparatenblok
Reactie of foto toevoegen
“Goed geslaagd”
Door Diny van Veghel op zaterdag 4 mei 2019 19 | vestiging Someren
Na 26 haar geleden een keuken te hebben gekocht bij Nuva hebben we ook deze keer weer voor Nuva gekozen en wederom goed geslaagd. Mijn wensen kenbaar gemaakt hebben en daarna gekozen en geslaagd. Zeer goed geholpen. Zou zeker aanraden naar nova te gaan.

Aanvulling ontvangen 4 mei 2019: Ben vergeten te vermelden dat de keuken door twee kundige mannen geplaatst is. Hebben alles keurig opgeruimd en netjes achter gelaten.
FOTO VAN DINY VAN VEGHEL
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door S. Vromen op donderdag 2 mei 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht bij nuva. Hun advies bij het uitzoeken van de keuken was uitstekend. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en goeie tips gegeven zodat ze ook praktisch konden worden omgezet. De plaatsing verliep volgens planning. De keuken staat er nu precies zo als op de 3D tekening. Zullen nuva Heerlen zeker verder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door A. Veenstra op dinsdag 30 apr 2019 19 | vestiging Heerlen
Super lijkt erg overdreven, echter zeer goed is geen mogelijkheid. Tijdens verkoop geen opdringerige verkoper met praatjes, is voor mij een zeer belangrijk criterium en misschien zelfs doorslaggevend. Meteen een nette prijs zonder allerlei zogenaamde kortingen. Tussen aankoop en plaatsing zat echter meer dan een jaar tijd, ivm aankoop wegens nieuwbouw. Een paar maanden voor plaatsing werd duidelijk dat de uitgezochte kleur niet meer leverbaar was,(keuken wordt pas besteld wanneer plaatsingsdatum ongeveer bekend is,) hierover netjes geïnformeerd en een vergelijkbare kleur gekozen. Gedurende het laatste traject regelmatig op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Vervolgens netjes geplaatst en aangesloten. Alles klopte, op een klein latje na. Dit werd na 2 weken geplaatst zonder daar verder naar te moeten vragen. Al met al positief,men is alle afspraken nagekomen. Over de kwaliteit valt nog weinig te zeggen, zal over een paar jaar moeten blijken. Lijkt overigens wel ok te zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door K Sterrenburg op donderdag 25 apr 2019 19 | vestiging Tilburg
Via een nieuwbouwproject een prachtige keuken gekocht, we zijn super goed geholpen door Yolanda! Levering was ook helemaal top, geen beschadigingen en alles was compleet!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Meeuwesen op woensdag 24 apr 2019 19 | vestiging Tilburg
Ik heb bij NUVA een keuken gekocht. Bij het eerste contact werd er goed advies gegeven. Bijvoorbeeld om twee extra planken te nemen om de ruimte goed te benutten. Omdat NUVA samenwerkte met de aannemer van ons nieuwbouwhuis hebben we de planning helemaal uit onze handen genomen. Fijn dat NUVA de keuken kon monteren op de dag dat het ons en onze leveranciers het beste uit kwam. Tussen het tekenen van de koopovereenkomst en het monteren van de keuken werden we steeds goed geïnformeerd. Toen bleek dat de muur wat korter dan op de bouwtekening was gemaakt, heeft NUVA me meteen geïnformeerd en was het een kleine moeite om de keuken aan te passen. De keuken was bij levering compleet en is perfect gemonteerd. Het resultaat is een prachtige keuken die geheel aan onze verwachtingen voldoet. Bij NUVA is afspraak nog altijd afspraak. En is er prima service.
FOTO VAN MEEUWESEN
Keuken perfect gemonteerd
Reactie of foto toevoegen
“Correct”
Door Fralleoni Carmine op donderdag 18 apr 2019 19 | vestiging Heerlen
Alles correct verlopen en heel goed werk geleverd en dank daarvoor. Mvg Fralleoni Carmine
Reactie of foto toevoegen
“Goed ontworpen keuken”
Door R. Ottenheim op woensdag 17 apr 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij zijn inmiddels trotse eigenaars van een schitterende keuken. Tijdens het ontwerp hebben we meerdere opties besproken en heeft Nuva ons ideeën en inzichten gegeven waar wij zelf niet op waren gekomen. Leuk om te zien wat er allemaal mogelijk is en leuk om te zien hoe de keuken schittert in onze woning. Montage goed verlopen en voor een 2 tal vlekjes in het blad is er speciaal een medewerker van de (steen)fabriek gekomen om het op te poetsen. Dit vonden wij erg netjes daar het kleine vlekjes betroffen maar ook dat was geen probleem!
Klein minpuntje is het feit dat ik graag bak op het grote werkblad en dit volgens deskundige kan resulteren in doffe plekken. Dit komt door de boter en het meel. Hiervoor zal ik iets van een Trespa plaat laten maken om dit te voorkomen. Reden van het stenen werkblad was onder andere mijn bak hobby. Om deze reden geen 10 maar een 9. Zoals eerder beschreven super mooie keuken, goed ontworpen en geplaatst. Dankjewel!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door A. Thelen op woensdag 17 apr 2019 19 | vestiging Heerlen
Onze eerste nieuwe keuken kochten wij in 1994 tot volle tevredenheid bij NUVA-Someren. Aangezien wij daar goede herinneringen aan hadden, was voor ons de keuze voor NUVA een vanzelfsprekendheid. Na 25 jr. dus naar Heerlen voor een hoekopstelling incl. vaatwasser, combi-oven, koelkast, inductie kookplaat met Bora-afzuiging en 2 bovenkasten. Daarbij een Job spoelbak met een eenhendelmengkraan van Lanesto Sereno. Dat alles in de uitvoering: Motivo LASBR Lasker briljant. Ondanks ander personeel hebben we ook nu weer ervaren dat tijd besteden aan een klant een vanzelfsprekend onderdeel van hun werk is. Zelfs buiten hun werktijd! Bijzonder prettig is het dat de voorlichting over mogelijkheden elke keer aanschouwelijk wordt gemaakt in hun vestiging. Op een heldere en rustige ontspannen wijze werden wij in ons keuzeproces begeleid. Wijzigingen tussentijds, telefonisch of per mail, geen probleem. Meteen wordt de nieuwe stand van zaken aan ons doorgegeven. Aflevering en plaatsing is vlekkeloos verlopen, ondanks het feit dat er uit de bouwkundige uitvoering van de muren voor NUVA een probleem ontstond. Gelukkig hebben zij dit feilloos en onzichtbaar opgelost! Goede monteurs; ze denken met je mee naar de beste en mooiste oplossing. Ook de latere aanpassing met spatscherm en vensterbanken is prima verlopen. De monteurs zijn prettig in de omgang, rustig nauwkeurig werkend en ruimen alles na het werk op. Een week later staan ze weer voor de deur, onaangekondigd nog wel. 'Even alles controleren en bijstellen'... Chapeau voor NUVA!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Van de Moosdijk op maandag 15 apr 2019 19 | vestiging Deurne
Keuken gekocht. Prima geholpen en vakkundig geplaatst. Goede communicatie.
FOTO VAN ERICK VAN DE MOOSDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Passende keuken”
Door Jeroen Rutjens en Inge Kuijpers op vrijdag 12 apr 2019 19 | vestiging Someren
Prima begeleiding en service naar levering toe. Mooie keuken die precies bij ons past.
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen”
Door Ton de Wit op vrijdag 12 apr 2019 19 | vestiging Someren
Na gedegen advies een hoge kwaliteit keuken ontvangen.Ook installatie gebeurde heel nauwgezet.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse service”
Door Jac van den Berg op donderdag 11 apr 2019 19 | vestiging Someren
In 1998 hebben we een keuken gekocht bij keukencentrum Weert. Nadat deze gestopt is is de service overgenomen door Nuva keukens. Nu is er een bevestigingsclip van een voorfront van een lade afgebroken. Met het gevolg dat het voorfront eraf ligt. In de winkel te Someren heeft de verkoper foto's gemaakt en deze doorgestuurd naar de serviceafdeling. Na een paar uren namen deze al contact met mij op. Helaas was de bevestigingsclip niet meer te bestellen. Oplossing een compleet nieuwe lade bestellen. Nog geen 5 minuten na dat ik had opgehangen werd ik weer opgebeld door de serviceafdeling. Tijdens ons gesprek had een collega na de foto gekeken en deze wist dat er nog een paar clipjes in het magazijn lagen waar niets meer meegedaan werd. Het clipje werd kosteloos opgestuurd. Vandaag per post ontvangen. Clipje bevestigd en de lade ziet er weer als "nieuw" uit. Klasse service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer ontevreden”
Door MK op dinsdag 9 apr 2019 19 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht, nieuwbouwproject, prijs kwaliteit slecht, keuken slecht gezet omdat de zetter in vakantie modus was en met carneval bezig was ipv werk, nog steeds puntjes niet goed afgeleverd. Ook montage slecht, afwerking. De hele puinzooi laten staan dozen en alle verpakkings materialen. Zelf moeten opruimen en nog naar stort gemoeten en ook nog voor moeten betalen. Vloer was alleen geveegd voor de rest onder de kastje zooi konden we zien vanwege plank onderkant niet goed gevestigd. Verkeerde beloftes gemaakt instalatie gootsteen inductie gaskraan en vaatwasser. Ik ben zeer ontevreden. Ik raad het hier af een keuken te kopen. Voor deze service ben je ergens anders beter af en waarschijnlijk wel prijs kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Ron Schreurs op dinsdag 9 apr 2019 19 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken gekocht voor ons nieuwe appartement. Al vanaf het allereerste begin zijn we zeer goed geholpen door een vakkundige verkoper. Ook na de aankoop tot en met het moment van plaatsen van de keuken is alles zeer goed en professioneel verkopen. We zijn dan ook erg blij met onze mooie nieuwe keuken van Nuva keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Frank Wessels op maandag 8 apr 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben hier een keuken aangeschaft. We werden zeer vriendelijk ( dus niet opdringerig zoals in vele andere keukenzaken) te woord gestaan. De keuken werd op de afgesproken datum geleverd en is van zeer goede kwaliteit. Ik kan iedereen Nuva keukens aanraden
FOTO VAN FRANK WESSELS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Correct”
Door Theo Weustn op donderdag 4 apr 2019 19 | vestiging Heerlen
Prima service, komen gemaakte afspraken correct na, ook als er onverhoopt iets mis is wordt dit snel en naar tevredenheid van de klnat opgelost

Aanvulling ontvangen 5 april 2019: wij hebben een complete keuken met kookeiland gekocht. Daarbij hebben we de volgende apparaten gekocht: bora kookplaat met geintegreerde afzuigkap. Aeg apparaten bestaande uit: combi stoomoven, combi magnetron, koelkast en vaatwasser. De keuken is inmiddels al geplaatst. De plaatsing is naar tevredenheid uitgevoerd. Er was alleen een probleem met het composieten werkblad. Dit is inmiddels zeer correct en en snel vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bas en Lindsay Erkens op donderdag 4 apr 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht bij Nuva Keukens in Heerlen. Wij zijn door verkoper Maurice prima geholpen bij de aankoop (geen vraag was te veel) en ook het leveren en monteren van de keuken is perfect (en vooral in één keer goed) verlopen. We zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Anja Herberigs op maandag 1 apr 2019 19 | vestiging Heerlen
Eind december naar Nuva gegaan voor nieuwe keuken. Nadat ik mijn droom gezien had ben ik met Jolanda van Nuva aan tafel gaan zitten. Ik werd heel goed geadviseerd over de mogelijkheden. Ze is bij mij komen kijken en meten en heeft een ontwerp gemaakt. Toen ik akkoord ging werd de laatste week van februari gekozen om te installeren. Keuken werd volgens afspraak geleverd, twee dagen later stonden de monteurs voor de deur en weer twee dagen later was mijn keuken klaar. Één beschadigd deurtje is circa twee weken later omgeruild. Misschien betaal je iets meer dan in een andere keukenzaak, maar de voordelen van advies en service zijn dat meer dan waard. Ook complimenten voor de aannemer die via Nuva het project begeleidde en zeer vakkundige mensen stuurde. Ik kan Nuva zeer zeker aanbevelen !!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam. van der Velden op vrijdag 29 mrt 2019 19 | vestiging Tilburg
We hebben een witte hoogglans keuken bestaande uit een kookeiland en kastenwand met Miele apparatuur bij NUVA. Deze is precies en volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Na een paar dagen zagen we een lichte beschadiging op een kastdeurtje. Geen enkel probleem. Werd zonder verdere uitleg vervangen en de monteur controleerde alle andere kastdeurtjes nogmaals. Super al wat ze toe zeggen komen ze na. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed getroffen”
Door Piet Tielen op donderdag 28 mrt 2019 19 | vestiging Tilburg
We zijn, voor onze nieuwe keuken, min of meer gedwongen door de projectaannemer bij Nuva beland. We hadden het niet beter kunnen treffen. We zijn in Tilburg heel vriendelijk ontvangen en hebben daar in alle rust, goed geadviseerd onze nieuwe keuken uitgezocht en besteld. De aflevering precies op het afgesproken moment en de montage is door een zeer professionele interieurbouwer feilloos verzorgd. Kortom we zijn erg in onze nopjes met onze keuken en alle mensen van NUVA waarmee we contact hebben gehad. Dit is onze vierde nieuwbouwwoning en de eerste keer dat we een keuken hebben gekocht en laten plaatsen zonder een enkele bemerking. Deze club vinden we dan ook zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door esther schapendonk op donderdag 28 mrt 2019 19 | vestiging Tilburg
we hebben een keuken laten plaatsen door NUVA. Met alle aandacht en tijd is er zorgvuldig gekeken naar onze wensen en budget.Altijd vriendelijk te woord gestaan. Tevreden met het plaatsen van de keuken. Goede communicatie.
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn”
Door Coortje Hobo op woensdag 27 mrt 2019 19 | vestiging Tilburg
Super mooie nieuwe keuken! Zowel de verkoper als de monteur van de keuken waren super vriendelijk, behulpzaam en hadden verstand van zaken. Gelukkig niet opdringerig, we konden onze eigen keuzes maken. Heel fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundige mensen”
Door Yvonne Koks op donderdag 21 mrt 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een landelijke keuken gekocht incl. Atag apparatuur (4 stuks) en gebruikgemaakt van de actie 'gratis plaatsen' in de maand februari. De adviseur in de zaak was deskundig, nam de tijd en adviseerde ons erg prettig. De monteur was zeer deskundig en wist ook enkele praktische problemen goed op te lossen.
FOTO VAN YVONNE KOKS
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keukenaankoop”
Door P. Berkers op zaterdag 16 mrt 2019 19 | vestiging Deurne
We hebben een complete keuken gekocht. We zijn daarin goed geadviseerd. Helaas bleek bij het plaatsen de maat van het aanrechtblad niet juist en een bovenkastje was verkeerd besteld. Heel vervelend, echter eea is door Nuva binnen redelijke termijn opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door r.van cuijk op woensdag 13 mrt 2019 19 | vestiging Tilburg
Superblij met de nieuwe keuken, bijzonder goed geholpen door verkoopadviseur Ralph de Groot. Niets was hem teveel en hij nam echt de tijd om verschillende opties door te nemen, dacht mee over diverse oplossingen . Service is top na een klein probleempje met de afzuigkap gebeld met Nuva en binnen 1 dag perfect verholpen. Kortom verkoop, montage, nazorg, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Hendrickx op vrijdag 1 mrt 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een mooie keuken gekocht. We worden er ook vriendelijk geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt prima”
Door Geert Tomassen op donderdag 28 feb 2019 19 | vestiging Deurne
Keuken met granieten blad en bijbehorende apparatuur gekocht. Goed geholpen en prima ontvangen in Deirne. Verkoper heeft prima meegedacht, ideeen geopperd en ter plekke schetsen uitgedraaid. Uiteindelijk samen tot een goede prijs gekomen. Nu, na een maand de nieuwe keuken te hebben, kan ik zeggen dat deze prima bevalt. De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Apparatuur van Etna is vooralsnog ook prima.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Erik van der Palen op woensdag 27 feb 2019 19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht met alles erop en eraan. Wij hebben voor Nuva gekozen doordat mijn schoonouders eerder hier een keuken hebben gekocht en hier uitermate tevreden over zijn geweest. Na het maken van een afspraak werd er de tijd genomen om alle wensen te bespreken en dit aan de hand van voorbeelden uit de showroom te tonen. Hierdoor werd er meteen een plaatje gecreëerd hoe de keuken samengesteld zou worden. De prijs van de keuken is bespreekbaar om zo binnen het budget te komen. Levering en plaatsing conform afspraak en hierbij 2 kleine dingen (buiten schuld Nuva om) die niet helemaal goed zijn gegaan maar is erg snel en zeer netjes door Nuva opgelost geweest. Kortom aanrader om een keuken te bestellen.
FOTO VAN ERIK VAN DER PALEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door C.Pinckaers op woensdag 20 feb 2019 19 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht bij Nuva in Heerlen, professioneel geadviseerd en geholpen door Maurice Lambrichts. Na plaatsing werden een paar kleinigheden meteen opgelost na een telefoontje. Ik zou Nuvakeukens aan iedereen aanraden, super bedrijf!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. van Rijen op zaterdag 16 feb 2019 19 | vestiging Tilburg
Wij hebben in april 2018 de keuken gekocht die begin juli 2018 is geplaatst. Zoals over de verkoop, montage als nazorg zijn wij zeer tevreden. Zeker een aanrader om bij Nuva een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Nuva Keukens
aBergeijk (10 ervaringen), De Waterlaat 8, 5571 MZ Bergeijk, tel 0497 - 55 28 82
bDeurne (22 ervaringen), Stationsstraat 67, 5751 HC Deurne, tel 0493 - 44 11 11
cHeerlen (112 ervaringen), In de Cramer 148a, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 550 65 50
dSomeren (44 ervaringen), Boerenkamplaan 143, 5712 AD Someren-Eind, tel 0493 - 44 11 11
eTilburg (70 ervaringen), Aphroditestraat 2, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 578 44 44
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.