Feedback
8,7

Nuva Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.nuvakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Nuva Keukens
Nuva Keukens is opgericht in 1977 in Someren. Op zijn achttiende heeft de algemeen directeur de zaak overgenomen van zijn vader. Wat ooit begon als een kleine zelfstandige keukenzaak met drie werknemers, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde keukenspecialist met veel ervaring. Inmiddels hebben we vijf vestigingen in Brabant en Limburg.

Een keuken gebruiken doe je iedere dag, een keuken kopen niet. Het uitzoeken van een nieuwe keuken kan daarom best lastig zijn. Voor ons is dat wél dagelijkse kost. Onze ervaren adviseurs helpen je dan ook graag bij het samenstellen van een keuken die past binnen je ruimte, interieur en budget. Een keuken die bij je past. Nu en in de toekomst.

Nuva Keukens is CBW-erkend en we werken enkel samen met leveranciers waarvan we weten dat zij goede kwaliteit leveren. Een aanbetaling doen is niet nodig en ook na het plaatsen van de keuken staan we graag voor u klaar bij eventuele vragen.

Kom eens langs in een van onze showrooms in Tilburg, Someren-Eind, Deurne, Bergeijk of Heerlen. Een afspraak maken voor een adviesgesprek kan natuurlijk ook.
Ervaringen
Er zijn 334 ervaringen over Nuva Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren199 ervaringen
4 sterren102 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren4 ervaringen
1 ster21 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Alles volgens afspraak”
Door Jos Clerks op vrijdag 23 sep 2022 22 | vestiging Someren
Alles liep volgens afspraak en correct de keuken is mooi geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Leenderts op vrijdag 23 sep 2022 22 | vestiging Someren
Goede, objectieve uitleg bij aankoop, goede en tijdige communicatie bij plaatsing en afhandeling. Uiteindelijk erg tevreden met kwalitatieve keuken en dito apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door P.G. Toose op zaterdag 17 sep 2022 22 | vestiging Someren
Er werd ruim de tijd genomen om de keuken samen te stellen. Latere veranderingen werden zonder problemen verwerkt. De keuken is op de afgesproken tijd geleverd. Plaatsing keurig. Een minuscule schade werd later hersteld. Kortom een "aanrader".
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voldoet aan wensen en verwachtingen”
Door Lizzy Palte op dinsdag 13 sep 2022 22 | vestiging Someren
Onze keuken voldoet geheel aan onze wensen en verwachtingen. Goed ontvangen en geïnformeerd door Eric.
FOTO VAN LIZZY PALTE
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Kim op vrijdag 2 sep 2022 22 | vestiging Someren
Goed geholpen, met de juiste vakkundigheid en goede adviezen. Ben heel blij met mijn nieuwe keuken van Nuva!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie”
Door Loek Schaerlaeckens op dinsdag 30 aug 2022 22 | vestiging Tilburg
Ik schrijf nooit een recensie maar voor Nuva maak ik graag een uitzondering. In onze nieuwbouwwoning een keuken door Nuva laten plaatsen. Dit omdat zij de keukenshowroom van het project waren. Achteraf de slechtste keuze die we konden maken. Begon eigenlijk al bij de verkoop. Telkens moeten nabellen om aangepaste offertes. Na de aankoop wordt het alleen maar erger. Keuken wordt niet afgekit. Verschillende beschadigingen en apparaten worden veel later geleverd. In totaal is men 6 keer terug geweest voor een simpele keuken. Communicatie is bar slecht en als klant ben je hier absoluut geen koning. Men komt de afspraken niet na en laat je als je klant overal achteraan gaan. Keuken zelf is mooi maar wat een gedoe. Na 2,5 maand is de keuken eindelijk klaar.
Reactie of foto toevoegen
“De afwerking had ik graag anders gehad”
Door Taman op maandag 22 aug 2022 22 | vestiging Deurne
Maken een duidelijke tekening met de maten erbij. Helaas is er bij ons een afwerking geplaatst wat niet eerder opgevallen was in de tekening. Dat had ik graag anders gehad.
Bespreken het met je door en als er vragen zijn kun je ze altijd bellen en antwoorden meestal dezelfde dag.
FOTO VAN TAMAN
REACTIE VAN TAMAN
Zijpaneel identiek houden, dus net als de voorste
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Bob Buttolo op zaterdag 30 jul 2022 22 | vestiging Heerlen
Wat begon met muren in de woonkamer die gewit moesten worden, is uiteindelijk uitgelopen op een ingrijpende verbouwing mét een nieuwe keuken. Een keuken die door ons gekocht is bij Nuva Keukens in Heerlen. Via onze aannemer in contact gekomen met de vestiging in Heerlen. Je kijkt je ogen uit, ziet prachtige keukens, maar je weet niet wat allemaal mogelijk is. We hadden in ons huis een witte keuken in een hoekopstelling. En dachten dat we weer voor een lichte kleur keuken moesten kiezen, omdat er weinig licht van buiten naar binnen kan. Enfin, je gaat een afspraak maken en praten wat je in je nieuwe keuken wil, wat je smaak is, welke ruimte beschikbaar is, en vervolgens is het keuzes maken. Er is zoveel te kiezen. En bij het maken van die keuzes zijn we erg goed geholpen en begeleid door Nuva keukens in Heerlen. Er wordt telkens duidelijk gemaakt wat er allemaal kan, maar ook wordt uitgelegd welke voor- en nadelen er zijn bij de keuzes die er zijn. En samen kom je dan toch tot een afweging. Het resultaat mag er zijn. Wauw, wat een mooie keuken. Ook de installatie ging probleemloos. Ruim binnen de tijd die vooraf was aangegeven. De keuken is niet alleen erg mooi geworden, maar ook functioneel. De opstelling werkt zoals vooraf met de adviseur van Nuva besproken. Zo fijn! En nu in de zomervakantie lekker op ontdekkingstocht in onze nieuwe keuken.
FOTO VAN BOB BUTTOLO
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met mijn nieuwe keuken”
Door Karin op vrijdag 29 jul 2022 22 | vestiging Someren
Goed geïnformeerd voorafgaand aan de koop door de medewerker van Nuva keukens, later ook nog iets kunnen veranderen en alle afgesproken data klopten. De man die de keuken kwam plaatsen was een echte vakman en heeft voor inventieve en goede oplossingen ter plekke gezorgd. Nu heel erg blij met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door M v Mierlo op vrijdag 22 jul 2022 22 | vestiging Someren
Complete keuken incl. apparatuur gekocht. goed geholpen en advies. Minpuntje was achteraf, dat de koelkast naast de oven geplaatst was. Wat wijzelf niet beseft hadden, dat daardoor de koelkast deur nogal warm wordt. Voor het overige waren wij heel tevreden. Alles werd goed geregeld en geleverd. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Trotse eigenaar van een Nuva keuken”
Door Kevin Schiffeler op dinsdag 5 jul 2022 22 | vestiging Heerlen
Sinds kort trotse eigenaar van een Nuva keuken. Vanaf het eerste moment goed en eerlijk advies van Berry. Communicatie verliep vanaf het eerste moment goed en correct. Het plaatsen ging goed en naar tevredenheid. Kleine opleverpunten zijn ook direct door de service afdeling in opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Goede, duidelijke communicatie”
Door B Geurtjens op maandag 4 jul 2022 22 | vestiging Heerlen
Advisering bij aankoopproces goed, er werd meegedacht. Alle gedane afspraken wat levertijd, apparaten enz. betreft zijn goed nagekomen. Verschillende keren feedback geweest. Ook goede, duidelijke communicatie gedurende het gehele proces vanaf eerste bezoek winkel tot levering en installatie laatste onderdelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Perry Boonen op maandag 4 jul 2022 22 | vestiging Heerlen
Vanaf het eerste kennismakingsgesprek erg goed geholpen met advies en ontwerp! Goed meegedacht met eisen en wensen pakket! Alle onderdelen volgens afspraak geleverd en de werkzaamheden door de monteur erg secuur geplaatst. Erg tevreden over het eindresultaat. Prijs-kwaliteit verhouding top!
FOTO VAN PERRY BOONEN
Reactie of foto toevoegen
“Hoogglans witte keuken met kookeiland”
Door Fam van Bun op woensdag 22 jun 2022 22 | vestiging Heerlen
Hoogglans witte keuken met kookeiland gekocht met prachtig composiet blad. Zeer goed geholpen door Jürgen, ook toen we naderhand nog een wijziging wilde aanbrengen. Heel blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig werk afgeleverd”
Door N. Kempeners op donderdag 16 jun 2022 22 | vestiging Heerlen
Er werd van begin af aan geluisterd naar onze wensen. Er werd niets opgedrongen, wel op een constructieve manier meegedacht. We werden via mail voldoende op de hoogte gehouden over het verloop van de procedure. De installatie is prima verlopen. De installateur heeft keurig werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Karin en Rob op vrijdag 27 mei 2022 22 | vestiging Someren
Dit jaar een nieuwe keuken gekocht bij Nuva. We zijn heel blij met het resultaat. We wisten ongeveer wat we wilde en er werd goed geluisterd naar onze wensen maar kregen ook handige tips en prima feedback. Bij vragen van onze kant werden we snel teruggebeld en de communicatie verliep dan ook naar volle tevredenheid. Na het plaatsen vd keuken bleek er een vlek in het blad te zitten, maar deze werd keurig vervangen voor een nieuw exemplaar. Zeker een aanrader om naar Nuva te gaan voor je nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Peter en Angelique Uitjens op zondag 22 mei 2022 22 | vestiging Someren
Bij aankoop van onze nieuwe keuken werden onze wensen direct op papier gezet door verkoopadviseur Nicky. Door de stelpost die we in het begin van de afspraak aangegeven hadden werden alle mogelijkheden door de verkoopadviseur besproken en direct in tekening gebracht zodat we een duidelijk beeld van de nieuwe keuken en de nieuwe aan te schaffen apparatuur kregen. Nadat de keuken opstelling op een situatieschets uitgetekend was kregen we binnen enkele dagen de uitgewerkte digitale versie van onze keuken per mail binnen. Verkoopadviseur Nicky heeft zelfs tijdens het huisbezoek in oplossingen meegedacht om onze keukenwensen te realiseren. Onze keukendroom is precies geworden zoals de uitgetekende digitale versie die ons toegestuurd werd! Tijdens het plaatsen van de keuken werd door de interieurbouwer oplossingsgericht mee gedacht over elke millimeter. Over de afhandeling van de service die we kregen na de plaatsing van de keuken zijn we zeer tevreden. Kleine oneffenheden werden na het maken van een service afspraak onmiddelijk hersteld door de servicemonteur van Nuva Keukens! Kortom: Voor potentiële keukenkopers is Nuva Keukens zeker een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“U keuken met inbouw apparatuur”
Door Marc van Ham op maandag 16 mei 2022 22 | vestiging Someren
Complete U keuken met inbouw apparatuur. Levering en montage volgens afspraak, alleen kwamen er nog onverwachte kosten bij voor achterwand. Stond niet op offerte, maar is wel verschillende keren besproken. Verder alles naar wens.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Vleugels op zondag 15 mei 2022 22 | vestiging Heerlen
Na diverse gesprekken met de verkoopadviseur is de geplaatste keuken datgene geworden wat we ook in gedachte hadden. Alles compleet geleverd, geen beschadigingen en 2 nette vakbekwame monteurs. Kortom, zeer tevreden
FOTO VAN FAM VLEUGELS
+ Toon extra foto van Fam Vleugels
Reactie of foto toevoegen
“Facetrand klopt niet”
Door Stefan op donderdag 12 mei 2022 22 | vestiging Tilburg
Verkoper Rob heeft veel kennis, zelfs over afvoerstop van de gootsteen weet hij advies te geven. Achteraf begrijp ik wel waarom er wordt gevraagd direct een review te schrijven na aankoop. De verkoop is prima, de aftersales schandalig:

Enkele weken na aankoop waren wij in de winkel van Nuva Keukens waarbij het ons opviel dat de gekozen ovens niet volledig zwart waren maar antraciet. De verkopers hadden op dat moment geen tijd dus geprobeerd telefonisch en per mail de ovens te wijzigen. Voor het tekenen van de koopovereenkomst werd ik diverse keren door Nuva keukens gebeld echter na het tekenen kon blijkbaar niemand contact opnemen om iets te wijzigen. Pas na enkele weken de juiste persoon aan de telefoon voor het wijzigen van de ovens. Bij levering had het keukenblad had een gedeelte van circa 20 cm een veel breder facet dan het overige deel. Dit direct gemeld bij de vervoerder die er tientallen foto's van heeft gemaakt. De service afdeling wilde dit afdoen met "het is handwerk, dus kan verschil in zitten" (in de winkel zijn alle facetten exact hetzelfde). Zelfs de monteur bij controle vond het schandalig en gaf aan dat er een nieuw blad moest komen. Daarna heeft Nuva een andere monteur (de vorige mocht blijkbaar niet eerlijk zijn) gestuurd om ter plaatse het probleem op te lossen. Ook deze monteur is na korte duur weer vertrokken omdat het de afwijking veel te groot was. Nuva wil geen nieuw blad leveren dus goedkeuring gegeven om het blad te demonteren en het facet aan te passen (blad is dus minder breed geworden). Vanuit Nuva nog steeds geen excuus of medewerking, inmiddels wel vier vrije dagen opgenomen en een hoop stress om het op te lossen. Vervolgens richten de monteurs bij het demonteren schade aan de muur aan. Hier moest ik mij niet druk om maken, een factuur voor de schilder kon ingediend worden vertelde de monteur. Schade kan uiteraard gebeuren als het maar opgelost worden, de monteurs maken dan ook diverse foto's van de schade waarbij ik denk dat het netjes opgelost gaat worden. Weer een week later komt het blad retour met diverse beschadigingen. Ruim twee maanden verder, geen excuus of nette oplossing. Nuva voelt zich niet aansprakelijk voor schade aan de muur of het werkblad. Kortom, schandalig!

Voorheen een keuken gekocht bij Grando en SuperKeukens waarbij zeker laatstgenoemde uitstekende aftersales biedt. Nuva heeft hierin nog veel te leren. Nuva Keukens is projectleverancier in onze nieuwe wijk.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door A. Welten op donderdag 28 apr 2022 22 | vestiging Tilburg
Vorig jaar een keuken gekocht bij Nuva Tilburg. Zeer tevreden over de adviezen van verkoper Lukas m.b.t. het ontwerp en de apparatuur. Ook de plaatsing van de keuken is vakkundig en zonder problemen verlopen.
FOTO VAN A. WELTEN
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot einde uitstekend geholpen”
Door Sandra op vrijdag 22 apr 2022 22 | vestiging Someren
Wij zijn uitstekend geholpen, vanaf de eerste afspraak t/m het leveren en plaatsen van de keuken. Goede adviezen over opstelling, materiaal en apparatuur hebben geholpen in het maken van de juiste keuze.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de hele goede service”
Door Wilma op maandag 18 apr 2022 22 | vestiging Someren
Wij hebben een showroomkeuken gekocht en konden deze pas 1 jaar later plaatsen omdat ons huis nog niet afgebouwd was. Onze keuken heeft een jaar lang gratis in de opslag gestaan, na afroep netjes geplaatst, maar ze waren het granieten keukenblad kwijt...geen probleem, er werd meteen een nieuwe besteld en 2 weken later geleverd. Ook hadden ze aangeboden om een noodvoorziening te maken. De keuken is prachtig. bedankt voor de hele goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Ivo Nelissen op donderdag 24 mrt 2022 22 | vestiging Heerlen
Wij hebben een meer dan prettige ervaring opgedaan bij Nuva keukens Heerlen. Prima service, er werd goed geluisterd naar de klant, er werd geenszins iets opgedragen, maar oprecht meegedacht. Er werd regelmatig contact gezocht, in de drukte gezocht naar fysieke bezoeken op korte termijn. Prima service en zichtbare expertise en ervaring. Een speciaal woord van dank voor/aan verkoopadviseur Rene Ubben. In één woord grandioos, we gaan absoluut veel mooie en gezellige kookuurtjes maken.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede ervaring”
Door W. Bruist op vrijdag 11 mrt 2022 22 | vestiging Heerlen
Zowel in het voortraject alsook bij de uitvoering en nazorg hebben wij een zeer goede ervaring met Nuva. Bij het maken van de keuzes kregen wij zeer goed en deskundig advies. Er werd een ontwerp gemaakt, dat meteen onze goedkeuring kon wegdragen. Ook over de prijs valt niets te zeggen. Alle vragen die wij nog hadden en veranderingen die wij na opdracht nog hebben doorgevoerd werden altijd vriendelijk, netjes en geduldig afgehandeld. Men was ons bij alles heel behulpzaam; geen moeite te veel. De montage van de keuken verliep ook vlot en naar wens: in één dag was alles gereed. Bij ingebruikname merkten we na een paar dagen dat een lade niet soepel liep. Na melding bij NUVA werd eerst gekeken of het telefonisch kon worden opgelost. Dat bleek niet het geval en de dag erna kwam al de monteur die het probleem meteen heeft verholpen. De keuken voldoet in alle opzichten aan onze verwachtingen: mooie kwaliteit en uitstraling. Kortom: zeer tevreden en wij hebben ook al diverse mensen in onze kennissenkring NUVA aanbevolen; ook zij delen onze ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al super tevreden”
Door Wendy op zaterdag 5 mrt 2022 22 | vestiging Tilburg
Een paar maanden terug begonnen met mijn appartement verbouwen. Waaronder ook een nieuwe keuken. Via via bij Nuva keukens terecht gekomen en super tevreden over de service en eindresultaat! Ze zijn super persoonlijk en komen de afspraken goed na. Mochten er problemen zijn wordt het gelijk voor je opgelost.

Ik ben bij meerdere partijen langs geweest toen ik aan het oriënteren was voor een keuken. En bij hen als enige het gevoel dat ze mij niet zomaar iets aan het aansmeren waren. Ik kon gewoon rustig nadenken over wat en hoe ik het wilde. Daarnaast hebben zij ook veel advies gegeven over de verbouwing en alles voor mij uitgetekend! Dus al met al super tevreden!
FOTO VAN WENDY
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige keuken”
Door Julienne Warrink op zaterdag 26 feb 2022 22 | vestiging Someren
Prima geholpen in de winkel, we wisten wat we wilden en met hulp van de verkoper waren we er al snel uit! Het resultaat is een geweldige keuken waar we heel blij mee zijn.
Ik heb geen 5 sterren gegeven omdat de verkoper het beloofde klusbedrijf was vergeten op tijd te benaderen. Hierdoor moest dat op het laatste moment geregeld worden en zaten wij erg lang zonder keuken. Verder niets dan lof.
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep volgens afspraak”
Door Ton en Anita op zaterdag 26 feb 2022 22 | vestiging Heerlen
Bij de koop van onze nieuwe keuken zijn we goed bijgestaan door Maurice. Hij heeft een strak plan voor ons uitgewerkt. Alles verliep volgens afspraak. Zelfs de aftercare afstellen van lades was geen probleem en werd direct geregeld. Kortom wij waren happy met onze Nuva keuze.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Hugo Hounjet op maandag 21 feb 2022 22 | vestiging Heerlen
Wij hebben n.a.v. hele enthousiaste verhalen van een collega en vrienden een afspraak gemaakt bij NUVA met Jurgen van Diemen voor een nieuwe keuken. Hij heeft ons ontzettend goed geholpen en had ook hele goede ideeën. Ook de mooie opgestelde showroom heeft een bijdrage geleverd aan onze keuze. Het levert nieuwe ideeën op qua materialen, kleuren, opstelling en maakt het vele malen gemakkelijker.
De levering was ook prima en conform afspraak. De montage was perfect en netjes. Complimenten voor de monteur!!
Kortom wij zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken en apparatuur, met name de Bora een echte aanrader! Wij gaan NUVA zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij verkleuring keukenpanelen”
Door Ed op zondag 13 feb 2022 22 | vestiging Someren
Ca 5 jaar na installatie keuken verkleuring keukenpanelen. Hier melding van gemaakt voorzien van duidelijke foto's. Geen enkele discussie gehad met de leverancier. Betreffende panelen onder garantie vervangen. Helemaal top. Verder ook uitvoeringstermijn zeer vroegtijdig afgesproken en ook dit conform afspraak ingevuld. Rest me alleen nog een compliment naar de medewerker die ter plaatse het werk heeft uitgevoerd. Uitermate correct en netjes gewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne aankoop ervaring”
Door R. Stuifmeel op woensdag 2 feb 2022 22 | vestiging Tilburg
Dag allemaal. Wij hebben vanuit nieuwbouwproject Willemsbuiten contact opgenomen met de keukenleveranciers die verbonden zijn aan het project. NUVA heeft hier weten te overtuigen. Opvallend was de ruime hoeveelheid tijd die voor ons werd genomen, waarbij opvallend zorgvuldig en uitgebreid alle elementen van de keuken werden besproken en gekozen. Aangevuld met ervaringen van bekenden -die uitsluitend goed spraken over NUVA- hebben we samen met Rob van Nuys (vestiging Tilburg) een prima keuze gemaakt. Tussen de verplichte -en veel te scherpe- (bestel) deadline vanuit het project en de daadwerkelijke plaatsing van de keuken ging een klein jaar voorbij. Gelukkig was Rob bereid te helpen met de puntjes op de 'i' te zetten vlak voor definitieve plaatsing van de opdracht. En toonde zich toen opnieuw erg geduldig ('s avonds, geen koopavond) toen wij zo'n beetje de hele keuken opnieuw bestelden. (mat ipv hoogglans, andere apparatuur, ander blad, toch ledjes in de nis, etc). Daarna is de bestelling, facturatie en levering vlotjes gegaan. Bij ons was de gehele keuken compleet bij levering en 1 monteur (zzp-er) heeft hem in 1,5 dag geplaatst. De gekozen 3-in-1 oven was een buitenbeentje kon niet op tijd worden geleverd. Dat wisten we op voorhand. Uiteindelijk moest deze nog worden geproduceerd en vanwege de halfgeleider tekorten kon dat heel lang gaan duren. Met een gezin in bedrijf is het geen doen zonder over dus toen hebben we samen met Rob en Kaya/Esther van het NUVA service center vlot geschakeld en een ander exemplaar kunnen bestellen. Deze oven werd direct na levering door de producent aan NUVA, de volgende dag door een NUVA kantoormedewerker bij ons thuis afgeleverd. Hoezo service? Enfin, ik schrijf nooit reviews, koop ook niet dagelijks een nieuwe keuken, maar heb me in dit hele proces echt "klant" gevoeld en wil dat hier graag laten weten. Ieder moet natuurlijk voor zichzelf waar 'ie koopt, maar ik ben blij over de wijze waarop wij door NUVA zijn geholpen en wens iedereen die zich nu oriënteert op een nieuwe keuken ook zo'n fijne aankoop ervaring toe.
FOTO VAN R. STUIFMEEL
+ Toon extra foto van R. Stuifmeel
+ Toon extra foto van R. Stuifmeel
Reactie of foto toevoegen
“Wij raden Nuva absoluut aan”
Door C. Bosma op zaterdag 22 jan 2022 22 | vestiging Heerlen
Wij hebben meerdere zaken bezocht om een goed beeld en advies te krijgen over onze nieuwe keuken. Nuva Keukens en dan met name Ed Geraedts heeft ons fantastisch geholpen met de keuze voor onze keuken. Wat ons met name opviel is de aanwezige kennis en wij waren er dan ook gerust op dat de keuken perfect zou worden. Naast een snelle levering, is, de montage ook perfect verlopen en de betreffende monteurs zeer kundig en vriendelijk. Wij genieten inmiddels alweer een paar weken van onze keuken en raden Nuva dan ook absoluut aan.
FOTO VAN C. BOSMA
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over dit bedrijf”
Door Schra op dinsdag 11 jan 2022 22 | vestiging Heerlen
Goed gesprek met Maurice, goede adviezen en had al eerder ervaring met het bedrijf. Goede service en afwerking. Ondanks een paar missers die professioneel zijn opgelost, ben ik tevreden over het bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de keuken en de montage”
Door Familie Mommers op woensdag 22 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
Zeer tevreden over de keuken en de montage. Ook zeer tevreden over onze adviseur, Olaf Besselink. Minpuntje is dat de monteur het afval ( karton en hout, en dat is veel) niet afvoerde.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door M Durrer op maandag 13 dec 2021 21 | vestiging Deurne
Bij aanschaf van de keuken al keurig geholpen (Albert Kruijf) en heel prettig van het juiste advies voorzien. Nu een paar maanden later is de keuken geïnstalleerd en mogen we gaan genieten. Wat een plaatje. Ook de installatie is heel prettig verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Familie Nederstigt op vrijdag 10 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
Via goede ervaringen van familie en vrienden besloten wij voor het uitzoeken van de nieuwe keuken ook naar Nuva te gaan. We zagen een prachtige showroom met een grote diversiteit aan keukens , zowel qua stijl als prijsklasse. We zijn in de eerste afspraak met de verkoper gaan ontdekken waar onze voorkeuren lagen. Hij tekende op zijn tablet meteen de maten van de huidige keuken in en kon vervolgens spelen met het plaatsen van kasten, kookplaat, spoelbak, apparatuur, eiland etc. in de tekening. Hierdoor werd het voor ons heel inzichtelijk. We zijn daarna nog twee keer terug geweest. Er was totaal geen druk om een beslissing te nemen.
Nuva heeft een grote keuze in merken van apparatuur en is heel transparant over de prijzen. Wij hebben dit als heel prettig ervaren.
Het plaatsen van de keuken is soepel en zorgvuldig verlopen.
FOTO VAN FAMILIE NEDERSTIGT
+ Toon extra foto van Familie Nederstigt
+ Toon extra foto van Familie Nederstigt
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe landelijke keuken”
Door Mignon krediet op woensdag 1 dec 2021 21 | vestiging Deurne
Heel tevreden met het meedenken en adviseren van onze nieuwe landelijke keuken!
Neemt alle tijd en ruimte die je nodig hebt om je droomkeuken te verwezenlijken.
Reactie of foto toevoegen
“Problematisch met keukenbladen”
Door Kusters op woensdag 1 dec 2021 21 | vestiging Heerlen
Koop hier NOOIT een keuken, bespaart je een hoop ellende en tijd!
- Gegevens verwisseld met familielid. Factuur meermaals naar verkeerd adres gestuurd. 3x voor moeten bellen voordat dit recht gezet werd.
- Keuken scheef geplaatst, binnen een week opgelost. Houten werkblad scheef gezaagd. Nieuw werkblad besteld, na 6 weken geleverd. Weer scheef gezaagd, moeten we het mee doen ...
- Kraan kapot. Bij het aansluiten van de kraan door de loodgieter loopt het water onder het keukeneiland uit, binnenwerk van de kraan kapot. 2,5 week zonder kraan gezeten. Vrijwel dagelijks contact gehad met Nuva om dit op te lossen. Niemand die bereid is om te helpen, van het kastje naar de muur gestuurd.
- Composiet blad beschadigd. Bij het plaatsen van de keuken is het blad beschadigd. Na 4 weken lang bellen en aankaarten eindelijk iemand van Jetstone op de stoep staan. Ze kunnen er niks aan doen, Nuva moet het met ons oplossen. We zijn 2 maanden verder niks is opgelost. Zelfs het fatsoen om terug te bellen of afspraken na te komen ontbreekt.

Iedereen zegt het "op te gaan lossen" maar lost helemaal niks op, ronduit asociaal. Fouten worden overal gemaakt, geen probleem. Maar los het netjes op, dat kunnen ze bij Nuva niet. Dus doe jezelf een plezier en koop je keuken ergens anders.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annelies van Bokhoven op dinsdag 30 nov 2021 21 | vestiging Someren
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken van NUVA. Het advies vooraf was goed, daar werd ruim tijd voor genomen. Afspraken werden nagekomen. Er waren supergoede bouwtekeningen voor de aannemer (gas water licht). Probleempje met t gewicht van de Quooker is goed verholpen en de juiste antislip matten voor de draaicaroussel zijn toegestuurd nadat verkeerde waren geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Montage kraan”
Door Tim Janssen op donderdag 25 nov 2021 21 | vestiging Deurne
Onlangs een keuken gekocht die vakkundig in twee dagen in elkaar is gezet. Het enige mankement achteraf is de kraan die een beetje lekt en niet stabiel is gemonteerd. Nuva bood aan dat ik een andere kraan mocht komen uitzoeken maar vertelde er niet bij dat ik daarvoor nog eens 245 Euro moest betalen en zelf moest vervangen. Niet echt klantvriendelijk na ruim 17K te hebben betaald voor een nieuwe keuken. Ik heb ze in de gelegenheid gesteld de bestaande kraan te komen repareren, maar de betreffende klusjesmannen blijken steeds niet het juiste materiaal bij zich te hebben waardoor meerdere afspraken moeten worden gemaakt. Kort samengevat: Nuva heeft een prachtige keuken afgeleverd, maar nazorg is zwak.
REACTIE VAN TIM JANSSEN
Naar aanleiding van mijn recensie heeft Nuva contact met mij opgenomen. Het repareren van de kraan was uitbesteed aan een externe partij die ten onrechte had gemeld dat het was hersteld. Nuva was in de veronderstelling dat alles nu was opgelost.
De kraan is inmiddels correct gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Top aankoop”
Door Roger op vrijdag 19 nov 2021 21 | vestiging Heerlen
We zijn zeer tevreden over de mensen die de keuken kwamen bezorgen, installeren en aansluiten. Zeer nette, beleefde mensen en gelukkig erg kundig. Bij het uitkiezen van de keuken hadden we achteraf graag meer keuze willen hebben in de apparatuur. Deze voldoet meer dan voldoende, maar nu blijf je toch met een enkel klein puntje zitten (had de indeling van de koelkast ook anders gekund, welke andere typen vaatwassers waren er en wat is fijner). Het was nu: we willen een vaatwasser en die is er nu ook. Verder helemaal prima, omdat de apparatuur van erg hoge kwaliteit is, Het voortraject (inmeten bij ons thuis) en de aftercare heb ik als zeer prettig en kundig ervaren.
Top aankoop, we zijn erg blij en tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Zaken ontbreken bij levering”
Door Bas Verstappen op zaterdag 13 nov 2021 21 | vestiging Someren
In april keuken gekocht met alles erop en eraan, 4 november zou hij geleverd worden, nou hij is er hoor, plank beschadigd, missen deurtje en missen de gehele koelkast, en dan begint het van het kastje naar de muur en terug maar het ligt nooit aan hun, nu 14 dagen verder nog geen koelkast nog geen plank en nog geen deurtje, afwerkplanken en vensterbanken ook nog niet, in de mail bevestiging gehad dat afgelopen week de koelkast vast geleverd zou worden, uiteraard niet geleverd. Op mails reageren ze niet en bel je krijgt iedereen de schuld behalve hun. Voor ons never nooit geen nuva meer.
REACTIE VAN BAS VERSTAPPEN
Inmiddels is het 25-11-2021 totaal niks meer vernomen van Nuva maar vandaag een vrachtwagen voor de deur en alle ontbrekende dingen zijn netjes na geleverd, nu kunnen wij ook gaan genieten van onze keuken. Tip voor Nuva blijf met je klanten contact houden !
Reactie of foto toevoegen
“Sportief”
Door J. Hoog op maandag 8 nov 2021 21 | vestiging Someren
Deskundig advies. Ze kijken ook naar mogelijkheden binnen een beperkter budget (€9.000,—). Klantvriendelijk. Goede service en bij een (aantoonbaar) verkeerde levering van een onderdeel reageren ze heel sportief en corrigeren de fout. Dit al is voor mij de reden om daar naar terug te gaan als ik binnenkort ga verhuizen. Prima vaklui!
Reactie of foto toevoegen
“Levering en plaatsing keuken niet goed verlopen”
Door BO op donderdag 14 okt 2021 21 | vestiging Bergeijk
Ik schrijf zelden reviews, maar voor Nuva maak ik een uitzondering. Ervaringen in de showroom zijn goed, daarna is het ronduit slecht. Levering en plaatsing keuken ging lomp en gepaard met schades aan de woning. Moesten er vervolgens zelf meerdere keren achteraan om dit opgelost te krijgen. Afwerking keuken is op sommige punten gewoon slordig. Garantiemeldingen worden zeer slecht opgepakt en pas na 3x herhaling en dreiging rechtsbijstand opgepakt. Communicatie is arrogant en bij doorvragen naar directie wordt er gezegd dat die wel betere dingen te doen hebben. Een en ander staat gezien de andere negatieve reviews blijkbaar niet op zichzelf. Hier kopen wij geen keuken meer.
Reactie of foto toevoegen
“Levering te laat”
Door Maartje Pronk op woensdag 29 sep 2021 21 | vestiging Someren
Aankoop van de keuken verliep goed, fijn advies, niks op aan te merken. Opvallend was wel dat Nuva aan ons project gekoppeld was. Wij zijn de enige in onze rij woningen die lang moesten wachten op de montage van de keuken, de rest had de keuken er al lang en breed in zitten, terwijl hun keukenzaak niet aan de bouw gekoppeld was. Maar goed. Montage verliep snel en kundig. Ware het niet dat er verschillende onderdelen niet geleverd waren. Zouden binnen 2 weken geleverd en gemonteerd worden, dus nou, vooruit. Kan gebeuren! Na 3,5 niks gehoord te hebben heb ik vandaag gebeld en te horen gekregen dat het nog zeker 5 weken duurt!! Ik ben met stomheid geslagen. Een keukenzaak die aan de bouw gekoppeld is en je zit bijna half jaar na oplevering nog met een onafgewerkte keuken. Ik kijk voorlopig nog tegen het spaanplaat van de kasten aan, helaas.... not amused, ik zal Nuva niet aanbevelen bij vrienden/familie.
FOTO VAN MAARTJE PRONK
Reactie of foto toevoegen
“Mooie showroom, goede ontvangst en begeleiding”
Door Jos Stokman op maandag 30 aug 2021 21 | vestiging Tilburg
Via vrienden (die ook een keuken hebben van NUVA) doorverwezen naar Nuva Keukens. Vanaf het eerste moment een goed gevoel. Mooie showroom, goed ontvangst en een goede begeleiding tijdens het samenstellen en ontwerpen van de keuken. Ook uiteindelijk met het samenstellen van het budget slim en creatief samengewerkt zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of uitstraling.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Roy Velraeds op maandag 16 aug 2021 21 | vestiging Heerlen
Mooie showroom met genoeg keuze. Prettig gesprek met verkoper die goed meedacht.
Zeer vakkundige monteur die de keuken kwam plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal perfect”
Door M. van der Weerden op donderdag 29 jul 2021 21 | vestiging Heerlen
We hebben onze keus zo'n drie keer gewijzigd. Dat was geen enkel probleem. Toen de keuken eindelijk geplaatst kon worden (oplevering van ons nieuwbouw huis was vertraagd) was de vaatwasser van onze keus niet leverbaar. We kregen zonder meerprijs een luxere variant. De keuken is vakkundig geplaatst en alles werkt prima. Het beschadigde keukenkastje wordt binnenkort vervangen, dan is het helemaal perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Gilissen op zaterdag 17 jul 2021 21 | vestiging Heerlen
Onze keuken uitgezocht bij Nuva keukens te Heerlen. Vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg gehad. Ook alle diverse opties besproken met betrekking tot afwerking zoals bijvoorbeeld greeploos of niet. Snelle levering/ plaatsing was mogelijk. Ook de demontage van de oude keuken en montage van de nieuwe keuken is goed verlopen.
Aanrader om hier je keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Yvon op donderdag 15 jul 2021 21 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht met bovenkasten, granietenblad, en apparatuur van Siemens. Goede advisering door de medewerkers. Kunnen adviezen geven uit ervaring met andere klanten. Goede service en goed bereikbaar bij vragen. Komen niet opdringerig over.
Heel tevreden over de keuken en de plaatsing daarvan, alles volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Fam Willemsen op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij hadden het plan voor een nieuwe keuken maar wat voor opstelling wat voor keuken?? Geen idee! Bij toeval kwamen we uit bij Nuva keukens in Tilburg. Ons eerste bezoek beviel ons zo goed, hartelijke ontvangst door Leonie en een fijn gesprek met verkoper Lucas. Aantal opties besproken voor de opstelling en machines. Bij de tweede afspraak kwam onze droomkeuken op papier, alle machines uitgezocht ( veel uitleg gekregen over de verschillende merken en toepassingen) Lucas nam ruim de tijd om dit project samen met ons en onze aannemer tot een mooi eindresultaat te brengen. De levering liep volgens planning. Het plaatsen van de keuken is vakkundig en zeer netjes gedaan. Ook de nazorg ( na een aantal weken wordt er nagebeld)is door ons heel goed ervaren, kortom van ontvangst tot plaatsing zijn wij meer dan tevreden over Nuva keukens Tilburg!
FOTO VAN FAM WILLEMSEN
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Anna Laget op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Heerlen
Na goede berichten van vrienden over NUVA keukens zijn wij in het voorjaar 2021 in zee gegaan met dit dit bedrijf. De contacten met de medewerkers zijn steeds prettig geweest. De bereikbaarheid was prima, de informatie was uitstekend en de afspraken werden zonder uitzondering nagekomen. De wensen zijn precies zo uitgevoerd zoals we hadden gehoopt; de uitvoerend monteur was makkelijk in de omgang en had steeds een goed humeur. Hij heeft ongetwijfeld prachtig maatwerk geleverd. We zijn dan ook super tevreden met de nieuwe keuken: mooi, praktisch en goede prijs-kwaliteit verhouding. Simpelweg boven verwachting.
FOTO VAN ANNA LAGET
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Peter op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Heerlen
We zijn super tevreden en erg trots op onze nieuwe keuken. De NUVA-verkoper is hierbij erg behulpzaam geweest in het ontwerp en met name het advies m.b.t. opstelling en materiaalkeuzes heeft er toe geleid dat wij nu onze droomkeuken hebben!
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere keukenaankopen”
Door van Oppen Jack op zaterdag 26 jun 2021 21 | vestiging Heerlen
Zelf de keuken hier gekocht en ook nu de keuken voor onze dochter en schoonzoon. We hebben door bouwperikelen 3 x de levering moeten uitstellen. Elke keer prima opgepakt zonder problemen afgehandeld. Keuken prima geplaatst en zeer tevreden over service.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Jansen op zondag 20 jun 2021 21 | vestiging Deurne
Onze ervaring is heel slecht. Het gaat bij de verkopers alleen om zo snel mogelijk een offerte klaar te maken en dan snel te laten ondertekenen met hun trucjes. Onvoldoende informatie over mogelijkheden en kwaliteit. Wil je later veranderen dan kun je onbeschoft veel bij betalen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de goede zorgen”
Door Martien en Adrienne Witlox op zondag 20 jun 2021 21 | vestiging Heerlen
We zijn geholpen door Ed, zeer duidelijk in alle opzichten. Laat allerlei mogelijkheden zien met voor en nadelen, wat hij heeft verteld en belooft hebben ze ook waar gemaakt. We hadden eigenlijk meteen een goed gevoel bij Nuva keukens in Heerlen, Ed had ook ruim de tijd voor ons. Ze komen inmeten als de ruwbouw klaar is en als de stukadoor is geweest, dit om bij het plaatsen van de keuken geen verrassingen tegen te komen. Ed heeft ons als advies mee gegeven om bij de leverancier van het granieten aanrechtblad te gaan kijken, ga dit ook doen want bij ons was het dus ook helemaal anders. Hier kan niemand iets aan doen, het is een natuurproduct, dus kleur en structuur kan afwijken. Super nette installateur die de keuken heeft geplaatst, bedankt vakman. We hadden nog een paar kleine dingen die niet naar wens waren, gewoon heel netjes opgelost door Nuva keukens, zoals het ook hoort. Het is een behoorlijke investering maar dankzij Nuva keukens wel het geld waard, tenslotte gaat een keuken een hele tijd mee. Bedankt Nuva keukens voor alle goede zorgen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Remco Larik op vrijdag 14 mei 2021 21 | vestiging Heerlen
Ik heb bij Nuva een showroom keuken gekocht. Alles ging prima en vlot, een prettige ervaring, zowel met de verkoopafdeling als met de jongens die hier thuis de keuken hebben gemonteerd! Een tip voor de verkoopafdeling: probeer ook de keukenkast inrichting te verkopen
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Silvy Verheijen op vrijdag 14 mei 2021 21 | vestiging Deurne
Wij hebben een geheel nieuwe keuken inclusief apparaten gekocht bij Nuva Keukens in Deurne. Dit is de tweede keuken die we gekocht hebben bij Nuva. Wederom tot onze grote tevredenheid. Zeer goede service, vriendelijk personeel, goede uitleg, voldoende tijd, prima prijs en lekkere koffie.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rob Keulen op zaterdag 1 mei 2021 21 | vestiging Heerlen
Wij zijn zeer te vreden over de klantvriendelijkheid, goed geholpen, medewerker Maurice luisterde naar onze wensen. Nu de keuken is geplaatst genieten wij volop van onze nieuwe keuken. Tip:we hebben een zwart kookeiland, maar helaas blijf je er toch alles op zien. Dus houd je van poetsen is het een echte aanrader en anders niet. Zijn nog steeds blij met onze keuzes!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Jan Janssen op dinsdag 6 apr 2021 21 | vestiging Heerlen
Heel tevreden over de afhandeling en de montage van de keuken. Een klein minpuntje is het transport naar de tweede verdieping van het eilandblad dat kan beter. Maar wij zullen zeker Nuva keukens aanbevelen bij familie en vrienden.
groet Lilianne en Jan
Reactie of foto toevoegen
“Alle aandacht voor onze wensen”
Door G.Jacobs op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Deurne
Keuken gekocht. Verkoper Lou Willems. Zeer fijne behandeling. Alle aandacht voor onze wensen en de tijd nemen om alles goed onder elkaar te zetten. Levering keuken: alles super netjes en op tijd. Men voerde een controle uit omtrent de muren, contactdozen e.d. Plaatsing keuken: Het kan gewoon niet beter. Monteur ruimde ook de afvalspullen op.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Patty op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Deurne
Van het begin tot aan het einde goed geholpen, geïnformeerd en uiteindelijk staat er een prachtige keuken. Het begon bij het bespreken van onze wensen, welke volledig werden begrepen door de adviseur en direct op papier werd uitgetekend. Hij stelde erg goede vragen of gaf nog advies om de laatste puntjes op de i te zetten. Nadat de keuken was besteld en afgeroepen werden we van iedere (kleine) wijziging op de hoogte gebracht en de keuken werd geleverd en gemonteerd in de afgesproken week. We zijn erg blij met de keuken en de service.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Bert Ehlen op vrijdag 19 mrt 2021 21 | vestiging Heerlen
We zijn voor onze nieuwe keuken op de nodige plaatsen geweest. Uiteindelijk kwamen we bij NUVA terecht. We hebben daar ondanks Corona alle tijd (en geduld) gekregen om op een rij te krijgen wat en hoe we het precies wilden hebben. Toen we er uit waren kwamen we een goede prijs overeen. Het plaatsen gebeurde daarna in de afgesproken week, vlot en nauwkeurig. Zijn we tevreden? Ja, helemaal.
Reactie of foto toevoegen
“In prima handen”
Door G. van Nijendaal en Y. van den Enden op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Tilburg
Op 29/10/2020 bezoek showroom voor informatie. Gaandeweg het gesprek veel vertrouwen en deskundig advies. Gevolg: koop dezelfde middag. Tel. gesprek en bereikbaarheid hoofdkantoor prima. Plaatsing 17/2/2021. Uitstekend, precies zoals wij ons dit voor ogen hadden. Kortom: koop, plaatsing en nazorg in prima handen. Verkoper: Rob van Nuys
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hay en Yvon Fox op donderdag 4 mrt 2021 21 | vestiging Heerlen
In November 2020 een keuken gekocht. Maurice Lambrichts is de verkoper en contactpersoon voor ons. Tijdens een ontspannen gesprek zijn we goed, correct en duidelijk geinformeerd over de voorgenomen aankoop. Ook de contacten na het besluit tot koop verliepen (ondanks de corona perikelen) heel goed en correct. De keuken is in februari 2021 geplaatst en alles is volgens de gemaakte afspraken verlopen. Zéér tevreden zijn we!!
FOTO VAN HAY FOX
Reactie of foto toevoegen
“Service bij spoelbak”
Door Vera op donderdag 25 feb 2021 21 | vestiging Deurne
Een mooi keuken gekocht na goed adviesgesprek. Aardige monteur die de keuken mooi gemonteerd heeft. Echter werd onze spoelbak volledig bekrast geleverd. Dit hebben wij direct aangegeven, hier hebben wij niks over gehoord. We worden sinds de levering, een half jaar geleden, van het kastje naar de muur gestuurd. Verschillende personen langs geweest om te kijken maar er word uiteindelijk niks mee gedaan. Helaas houd de service op op het moment dat de keuken gekocht is en je de showroom uitloopt ....
Reactie of foto toevoegen
“Montage fout gelopen”
Door Mar op vrijdag 5 feb 2021 21 | vestiging Heerlen
Verkoop in de vestiging Heerlen, zeer goed, zeer kundig, geen enkele moeite was de verkoper te veel. Levering matig en montage zeer slecht, na 3x proberen de problemen op te lossen, nog steeds niet opgelost, keukenkasten hangen scheef/ sluiten niet goed aan, nog steeds veel kit op het werkblad en spoelbak ( zijn we zelf aan het verwijderen). Je hoort ook niets van hun. Geen vragen of het nu goed is opgelost. Duidelijk, wij hebben het geld binnen, bekijk het verder maar. Wat ook zeer vervelend is, geen communicatie en als je zelf belt tja, een cursus klant vriendelijkheid zou goed zijn voor enkele medewerkers. NUVA keukens is voor ons een maal, maar nooit meer!
Reactie of foto toevoegen
“Zee mooie keuken”
Door Bart van der Sterren op vrijdag 29 jan 2021 21 | vestiging Heerlen
Zeer mooie keuken met ATAG apparatuur gekocht. Vanaf het begin prima geholpen door medewerker van Nuva (Berry Kessels). Keuken is volgens planning geleverd en vakkundig geplaatst. Zijn tot nu toe heel blij en tevreden met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Ruud Knops op donderdag 28 jan 2021 21 | vestiging Heerlen
Zeer goede begeleiding in het kooptraject. Ook tussentijds wijzigen was geen probleem, zonder bijkomende kosten. Het lever en installatie traject verliepen goed en vlot. De achteraf service is uitstekend verlopen. We hebben nu een super mooie keuken staan die geheel aan onze wensen voldoet. Dit is de 2e keer dat we een keuken via Nuva hebben besteld. Dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze droomkeuken”
Door Bert en Peggy van den Heuvel op maandag 25 jan 2021 21 | vestiging Heerlen
Aankoop: Na goede ervaringen van buren en vrienden, zijn we bij Nuva keukens in Heerlen terecht gekomen. We wisten precies hoe onze keuken eruit moest komen te zien en dat hebben we meteen met de verkoopadviseur doorgenomen. Binnen korte tijd hebben we alle onderdelen bekeken in de winkel en zo onze droomkeuken kunnen samenstellen. Montage: de levering was precies op tijd en je hebt echt veel ruimte nodig om alles te kunnen plaatsen. De dag erna is de keuken door twee monteurs gemonteerd. Dit was een iets mindere ervaring. De achterwand onder de spoelbak is na overleg weg gelaten. De monteur wilde geen uitsparingen maken voor alle leidingen maar 1 groot gat of weglaten. Dit vind ik een gemiste kans. Later zelf plaatsen van de achterwand is bijna niet mogelijk door de steunbalk van de keuken aan de voorzijde. De steunbalk is van vurenhout en bij het opentrekken van de lade zie je die zitten door de uitsparing. Advies was deze zelf zwart te verven. Service: Er waren nog meer aandachtspunten meteen ja montage. Deze doorgestuurd naar de service afdeling. Sommige punten zijn door de servicemonteur goed afgehandeld. Andere punten zijn blijkbaar afspraken die Nuva gemaakt heeft met de monteurs. De servicemonteur heeft de aandachtspunten goed opgepakt en afgewerkt. Het enige minpuntje is de achterwand die er nu niet in zit. Voor de rest zijn we heel erg blij met onze droomkeuken. Elke dag wordt de keuken met veel plezier gebruikt.
FOTO VAN BERT EN PEGGY VAN DEN HEUVEL
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met onze prachtige keuken”
Door Yvonne Jacobs op dinsdag 8 dec 2020 20 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken gekocht. We zijn prima geholpen met alle aandacht om ons goed te adviseren. Nuva is alle afspraken nagekomen en is heel duidelijk. Goede montage en service. We vinden dit een betrouwbaar bedrijf en zijn tevreden met de prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Supermooie keuken”
Door Wil en Marja Hanssen op maandag 30 nov 2020 20 | vestiging Heerlen
Supermooie keuken gekocht; goed geadviseerd door Maurice. Alles volgens planning geleverd en geplaatst door ervaren monteurs. Geen minpunten op te noemen
FOTO VAN WIL EN MARJA HANSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Top werk”
Door Familie Timmermans op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Heerlen
Toen wij ons nieuwbouw huis kochten, werd ons Nuva keukens geadviseerd en wat zijn wij blij geweest dat we die keuze gemaakt hebben. Ontzettend fijn geholpen tijdens het hele traject! Er werd goed geluisterd naar onze wensen, we kregen goede adviezen en er werd meegedacht over het hele totaal plaatje, geen vraag was te veel! Over de montage zijn wij net zo tevreden, wat een top werk heeft hij afgeleverd, een absolute vakman dat is te zien aan onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder functionele keuken”
Door Jos Feron op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken laten ontwerpen en laten plaatsen door Nuva voor onze gerenoveerde woning. Door de professionele inbreng van Nuva is de keuken niet alleen heel fraai maar ook bijzonder functioneel geworden. Zij zijn echt in staat om samen met de klant tot de perfecte indeling van je keuken te komen en schuwen hierbij niet om kritische vragen te stellen. Uiteindelijk kom je er samen uit. Verder is het gehele proces van bestellen, leveren, plaatsen en nazorg precies volgens afspraak verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Rik Janssen op donderdag 5 nov 2020 20 | vestiging Heerlen
Heel blij met onze keuken. Tevens een super service. Een echte aanrader. Bedankt!
FOTO VAN RIK JANSSEN
Keuken met eiland
REACTIE VAN BIANCA
Bij welke nuva keukens heeft u deze keuken gekocht en wat koste die.... zou graag ook zo een willen
Reactie of foto toevoegen
“Keuken mooi geplaatst”
Door Glenn Sibbald op woensdag 4 nov 2020 20 | vestiging Someren
Op dinsdag 3 November 2020 ( Schiedam ) werd onze nieuwe hoek keuken geïnstalleerd. De monteur was vriendelijk en opgewekt. Wat op viel was dat hij rustig werkte en erg georganiseerd was. Elk stukje afval ruimde hij gelijk op. Je kon duidelijk zien dat dit iemand was met passie voor zijn werk. Had er ook plezier in. Na een dag konden wij genieten van onze mooi geplaatste keuken. Nuva kantrots zijn met zo'n monteur.
REACTIE VAN GLENN SIBBALD
Foto bij behorende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Tiny Pepels op woensdag 28 okt 2020 20 | vestiging Heerlen
Uiterst tevreden vanaf begin tot einde traject. Enorm goed en vriendelijk geholpen door Jurgen. Hij is zelf komen inmeten. Een goede prijs kunnen afspreken, zelfs met 5 Siemens apparaten. Plaatsing van de keuken is zonder problemen verlopen, de monteur was heel kundig en klantvriendelijk. Het resultaat is prachtig. Telefonisch contact met de zaak is ook altijd heel prettig, kortom ik ben uiterst tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Alles keurig opgelost”
Door Marianne Keulen op maandag 5 okt 2020 20 | vestiging Heerlen
Onze verkoper was Jürgen van Diemen. Hij was pro actief, dacht met ons mee en was altijd bereikbaar. We hebben een complete keuken gekocht. Bij de installatie is niet alles in één keer goed gegaan, maar het is allemaal keurig opgelost. Het enige minpuntje is dat je alles van te voren moet betalen of cash bij de bezorger. Beiden hebben wij als niet prettig ervaren. Contactloos betalen bij aflevering zou helemaal top zijn geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Prima over het algemeen”
Door Alexander Louwes op donderdag 1 okt 2020 20 | vestiging Heerlen
Prima ervaring. Keuken gekocht voor in nieuwbouwwoning, Nuva zat in het project als preferred partner.
Pluspunten: goede kwaliteit keuken. Wij hadden reeds oven, vaatwasser en kookplaat uit onze vorige keuken, die konden we gewoon meenemen in het ontwerp. Ontwerpen bij Nuva ging prima, vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel flexibiliteit. Montage verliep snel en prima, alles netjes achtergelaten. Goede nazorg.
Minpuntjes: installatie apparaten niet inbegrepen, moet zelf op zoek naar installateur. Kost 200 euro + 2 weken extra, en een hoop zoekwerk en stress. 1 puntje aftrek. Stress over prijsonderhandelingen + prijs/kwaliteit: 1 puntje aftrek.
Conclusie: 8/10. Over het algemeen prima, kan van harte aanbevelen. Weet waar je aan toe bent (de punten hierboven), en ook u kunt de eigenaar worden van een hoge kwaliteit keuken geleverd met uitstekende service.
FOTO VAN ALEXANDER LOUWES
Nette montage maar niet aangesloten
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen”
Door Jo en Ireen Nelissen op donderdag 10 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Van begin tot levering, de adviseur Maurice top. Planning, mensen aan telefoon, echt helemaal goed. En een prachtige keuken, precies volgens afspraak. Echt ieder aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Piet van de Wiel op donderdag 3 sep 2020 20 | vestiging Tilburg
Wij hebben onze keuken gekocht bij Nuva en zijn daar zeer professioneel en vakkundig geholpen. De levering vond plaats zoals was afgesproken en het plaatsen van de keuken is op een zeer secure wijze verzorgd. Complimenten daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Hesdy op zaterdag 29 aug 2020 20 | vestiging Heerlen
Prima zaak, zeer goed geholpen door de verkoper. Als je een offerte laat maken krijg je vrijwel meteen een reële prijs. Niet zoals bij andere zaken waar je zogenaamd een "speciale" klant bent en na 5 minuten praten al 50% "korting" hebt gekregen. Keuken is inmiddels geplaatst en ziet er goed uit. Na het plaatsen leek iets mis te zijn met de afzuigkap, dit had uiteindelijk een andere oorzaak (afvoer in het huis zelf) Maar ook hier ben ik goed door de klantenservice geholpen. Een paar dagen later stond er een monteur klaar. Nuva zal ik zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit en service”
Door Randy op dinsdag 11 aug 2020 20 | vestiging Tilburg
Via Nuva Keukens een U-Vorm keuken gekocht in het zwart (houtlook) met een wit composiet werkblad. Verder de apparatuur van ATAG en Siemens. Tot op heden zijn we zeer tevreden over de keuken. Alles werkt en voelt degelijk aan. We zijn bij meerdere keukenzaken geweest, waarbij je een groot verschil ziet in kwaliteit van keukens. Wij vonden Nuva boven gemiddeld qua kwaliteit, vandaar onze keuze voor Nuva. De service was ook goed. Er waren een paar kleine puntjes na de montage waar we niet helemaal tevreden over waren en deze werden zonder enige discussie of moeite direct opgelost. Kortom: goede kwaliteit en service en zouden Nuva Keukens aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met folie fronten”
Door Ben Hanssen op vrijdag 31 jul 2020 20 | vestiging Someren
Wat een slechte kwaliteit én slechte service! Witte hoogglans keuken ziet er na krap 5 jaar niet meer uit. Op sommige onderdelen laat de folie spontaan los zodat dof en hoogglans elkaar afwisselen. Nuva weet dat kwaliteit niet goed is want reeds eerder moest een front van een lade al na 3 jaar worden vervangen vanwege inferieure folie. De garantie geldt voor exact 5 jaar, daarna willen ze de kasten wèl voor een zeer forse prijs vervangen. Tel uit je winst! Tot en met plaatsing van keuken verloopt alles prima maar daarna laat Nuva Keukens het volledig afweten. Wij kregen ook geen contactgegevens van de producent van de keuken om tot een oplossing te komen. Kortom service is dramatisch.
FOTO VAN BEN HANSSEN
Loslatende folie
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door carl kessen op vrijdag 24 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Nuva keukens was de eerste keukenzaak waar we zijn begonnen met ons te oriënteren voor een nieuwe keuken. Om een lang verhaal kort te houden wil ik zeggen, super goed ontvangst en de meedewerkers luusteren goed wat men wilt. We zijn niet meer verder gaan zoeken en hebben onze wensen kenbaar gemaakt. Super goede keuken met zeer goede apperatuur gekocht. Ook veel lof voor de medewerkers die de keuken geplaatst hebben. Zeer goede service, top
Reactie of foto toevoegen
“Kookplezier”
Door mitch Wessels op donderdag 23 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben onze 2de keuken alweer bij Nuva gekocht omdat we bij de eerste keuken een super tevreden gevoel hadden en we nooit iets aan de keuken hebben gekregen sluitwerk en kastjes alles na jaren nog super. ook nu in ons Nieuwe huis weer onze droomkeuken gevonden bij nuva keukens. wij kijken uit naar heel veel kookplezier in onze nieuwe leef keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Dominique Bodelier op zaterdag 18 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij zijn overal gaan kijken voor een nieuwe keuken maar kwamen iedere keer bij nuva keukens terug. We zijn goed geïnformeerd hebben wijzigingen aangebracht en hebben zo de keuken kunnen kopen wat we graag wilde. Levering mooi op tijd, het plaatsen ging heel goed binnen anderhalve dag stond de keuken, de monteur deed zijn werk heel goed, netjes en was heel vriendelijk8! Tot nu toe heel tevreden en zeker een aanrader!!
FOTO VAN DOMINIQUE BODELIER
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prima leverancier”
Door Giesbers op donderdag 16 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Via advertenties in Nummer 1 ( bijlage van De Limburger) en ook via kennissen zijn we terecht gekomen bij NUVA Heerlen. Direct bij ons eerste bezoek werken prima geholpen en geadviseerd, wat resulteerde in een goede en duidelijk gespecificeerde offerte. Onze gevraagde plaatsingsdatum kon vastgelegd worden, uiteraard rekening houdend met de levertijden. Aan ons werd duidelijk gemaakt (via documentatie) welke ijkmomenten er zouden zijn in het hele bestel/orderproces. (Zeker belangrijk in de "corona" tijd). Definitieve plaatsingsdatum werd tijdig bevestigd. De keuken is geplaatst door deskundig klantvriendelijk personeel. Een kleine beschadiging (niet van belang voor het kunnen gebruiken van de keuken) , ontstaan bij levering van de onderdelen is binnen twee weken opgelost. Samenvattend : Nuva is een prima keukenleverancier, met deskundig personeel en goede aftersales. Afspraken worden 100% nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Ria Mulder op vrijdag 10 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben bij Nuva Keukens Heerlen onlangs een keuken gekocht. Onze ervaringen met deze keukenzaak zijn zeer goed. We zijn uitstekend geholpen door Maurice bij het uitzoeken en plannen van onze keuken. Het plaatsen van de keuken hebben we zelf gedaan, dus daar kunnen we geen oordeel over geven, maar de ervaringen die we met Nuva Keukens hebben gehad zijn zeer positief!!!!!!
FOTO VAN RIA MULDER
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door C.lahaije op donderdag 2 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Advies was super voor keuken in nieuwbouwwoning, plaatsing ook perferct. jammer dat er niet verteld was (stond wel in een van de papieren) dat zij de aansluiting niet verzorgen. Is wel weer snel opgelost maar had het liever van tevoren geweten. Verder zijn we erg tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Tijdig”
Door L. Vonken op vrijdag 26 jun 2020 20 | vestiging Heerlen
Het meedenken en zoeken naar een mooie keuken binnen ons budget. Tijdige levering en perfecte montage.
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke tevreden”
Door Stef Hendriks op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Heerlen
We zijn zeer tevreden over het advies, de levering, service en snelheid waarop we geholpen zijn. Men denkt ook mee aan een oplossing tot het plaatsen keuken en het bijbehorende voorwerk mbt leidingen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Mw. Martens op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht; heel tevreden over begeleiding bij het uitzoeken van onze keuken. Het plaatsen van de keuken is zeer goed verlopen. wij kunnen u nuva keukens zeer zeker aanbevelen, zeer deskundig personeel zowel in de showroom als technisch personeel.
Reactie of foto toevoegen
“We ervaren bij Nuva keukens oprecht goede service!”
Door Rik ten Have / Marieke de Weerd op woensdag 10 jun 2020 20 | vestiging Tilburg
Vanaf aankoop van onze keuken, montage tot en met service toe hebben we de manier waarop Nuva (monteurs) klanten te woord staan en helpen als servicegericht ervaren. Monteurs controleren niet alleen hetgeen waarvoor we belden maar lopen gelijk ook even langs de overige keukenonderdelen. Daarnaast geven ze ook aan gewoon te bellen met Nuva mocht er toch nog wat zijn en dan wordt er ook prompt aktie ondernomen. Ook positief over de communicatie met Nuva, altijd prima. Kortom; We ervaren bij Nuvakeuken oprecht goede service!
FOTO VAN RIK TEN HAVE / MARIEKE DE WEERD
Reactie of foto toevoegen
“Veel verkeerd gelopen”
Door Marleen op zaterdag 30 mei 2020 20 | vestiging Bergeijk
Nuva keukens Bergeijk is zo slecht, niets klopte niets paste, en alles wat verkoper Jan met zijn vriendelijke woorden met ons afgesproken had werd niet uitgevoerd, Jan de verkopen doet zo vriendelijk en alles kan wat je maar wil. Helaas komen de plaasters van de keuken dat niet na, ze weken slordig. We hadden glans en mat verschillende deurtjes en 8 daarvan waren ook nog beschadigd, het werkblad hadden we de naad bij de kookplaat afgesproken die naad hebben ze in de midden geplaatst en die naad stond ook nog open, en zo kan ik nog 10 minuten doorgaan, wat ik echt niet wilde was een deurtje met daarachter lades, ik wilde alleen lades, en wat heb ik: keuken deurtje en daarachter lades verschrikkelijk een ergernis die ik elke dag weer tegen komt. Het was een dure keuken en we hebben nergens op bezuinigd want het moest goed zijn, en dat is het nu zeker niet, omdat ik maar klein ben had ik de hoogte gevraagd op max 88 jammer genoeg is de hoogte 92, en zo zijn er nog vele grote gebreken. Nuva is vaak terug gekomen om alles te herstellen, maar het wordt nooit 100 %, ik zeer ontevreden en stoor me nog elke dag aan deze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Weusten op dinsdag 26 mei 2020 20 | vestiging Heerlen
Keukens van Nuva zijn van hoogwaardige kwaliteit. We hebben de vakkundige begeleiding door adviseur Maurice zeer kunnen waarderen. Onze keuken werd nauwgezet gemonteerd en ook met de after sales-service zijn we zeer tevreden. Een telefoontje is voldoende en het wordt geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Vakman”
Door Robby Pijnenborg op zaterdag 23 mei 2020 20 | vestiging Deurne
Uitstekend geholpen door Albert Kruijf. Zou zijn service zeker aan mensen aanraden.

Aanvulling ontvangen 26 mei 2020: De keuken is perfect gemonteerd. De monteur was een echte vakman en heel vriendelijk.
FOTO VAN ROBBY PIJNENBORG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede montage”
Door Miriam Moorman op vrijdag 22 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
Goed en zeer deskundig geholpen. Na de aankoop nog wat kunnen wijzigen zonder problemen. Snelle levering en plaatsing. Montage perfect verlopen. 100% tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Paula en Ed Ramaekers op vrijdag 1 mei 2020 20 | vestiging Heerlen
Mooie keuken gekocht,goede begeleiding , en adviseren en denken met je mee in de thuissituatie, super tevreden. Plaatsing van keuken , ook zeer goed verlopen, en gaven ook nog nuttige tips.
Reactie of foto toevoegen
“Plus en minpunten”
Door E.J. Mendel op woensdag 29 apr 2020 20 | vestiging Heerlen
Plus: Goede voorlichting, meedenken, geen pushen, geduld en begrip bij veranderingen in het oorspronkelijke plan.
Minus: Service na keukenmontage/levering was en is teleurstellend!! Na 8 weken wachten we nog steeds op afwerking. Dit belemmert de verdere afwerking van de keuken door andere bedrijven. Foei! Schuif dit niet af op het Corona-echec. Gebrekkige/geen communicatie. Afschuifmentaliteit.
FOTO VAN E.J. MENDEL
Afwerking keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Nuva Keukens
aBergeijk (11 ervaringen), De Waterlaat 8, 5571 MZ Bergeijk, tel 0497 - 55 28 82
bDeurne (30 ervaringen), Stationsstraat 67, 5751 HC Deurne, tel 0493 - 44 11 11
cHeerlen (151 ervaringen), In de Cramer 148a, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 550 65 50
dSomeren (62 ervaringen), Boerenkamplaan 143, 5712 AD Someren-Eind, tel 0493 - 44 11 11
eTilburg (79 ervaringen), Aphroditestraat 2, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 578 44 44
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.