Feedback
8,9

Nuva Keukens

Score uit 216 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
5 vestigingen (Limburg & Noord-Brabant)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Nuva Keukens
Ieder zijn smaak. Daarom hebben we speciaal voor u een breed assortiment aan keukens in diverse stijlen geselecteerd. Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken bij Nuva. In onze showrooms vindt u enkel de beste keukenmerken.
Alternatieven voor Nuva Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 50 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 365 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,8 uit 147 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 359 ervaringen
• DB Keukens
   
(6 vestigingen) score 9,7 uit 2228 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,6 uit 62 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 294 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(6 vestigingen) score 9,5 uit 373 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 216 ervaringen over Nuva Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren132 ervaringen
4 sterren64 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster10 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Kundig”
Door Lilian Köhlen op vrijdag 15 nov 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn zeer goed geholpen en zouden dit bedrijf zeker aanraden. De complimenten naar de monteur Roel, een zeer kundige en vriendelijke man.
Reactie of foto toevoegen
“Volgende keer weer”
Door Frans Kappel op woensdag 30 okt 2019 '19 | vestiging Someren
Wij hebben voor de 2e keer een keuken gekocht bij Nuva. Goed en duidelijk advies gehad en een mooie prijs binnen ons budget, wat wil je nog meer? Nuva prijs ik bij iedereen aan. Volgende keer voor mij weer Nuva!
FOTO VAN FRANS KAPPEL
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Volgens schema”
Door Richard Maeghs op woensdag 30 okt 2019 '19 | vestiging Someren
super mooie grote zaak, veel keuze en deskundig advies, zonder het idee dat je onder druk wordt gezet met allerlei aanbiedingen, laatste kans etc. zoals dat in deze branche gebruikelijk is. Betaling, levering en plaatsing een dik pluspunt, alles volgens schema. Tijdens het proces regelmatig contact over voortgang . Kleine aanpassingen werden ter plekke deskundig uitgevoerd. Keuken nu bijna 4 maanden in gebruik en voldoet volkomen aan onze verwachtingen!
FOTO VAN RICHARD MAEGHS
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijne keuken”
Door Th. Swinkels op zondag 27 okt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. En we zijn super geholpen door Marjolein. Ze begreep wat we wilden, wat het budget was en kwam met tips. Naar aanleiding daarvan heeft ze tekeningen gemaakt. Nu hebben we een hele fijne keuken ! Het zetten va de keuken ging ook heel goed. Jammer dat ze niet al het plastic en karton meenemen. Kleine foutjes werden daarna goed opgelost. We zijn dik tevreden !
FOTO VAN TH. SWINKELS
Keukenblad
+ Toon extra foto van Th. Swinkels
Reactie of foto toevoegen
“Wat een tegenvaller”
Door Janssen op vrijdag 25 okt 2019 '19 | vestiging Heerlen
Onze ervaring bij jullie WAS eerst top. Geen enkele keukenspecialist heeft zich zoveel moeite gedaan en zo een duidelijke en professionele begeleiding gegeven zoals zij dat gedaan hebben. MAAR.... Eens je de krabbel gezet hebt... Jammer dan! Allerlei zaken werden mondeling beloofd maar niet op papier gezet, daar kom je dan te laat achter, maar de krabbel staat en er wordt niet afgeweken van wat op papier staat. Ondanks dat we tevreden zijn over onze mooie keuken, hebben we toch een nare smaak overgehouden aan het bedrijf. Waarom? Verschillende redenen:

De actie: "gratis KitchenAid" zat toch erbij? Wij waren toch echt daarvan overtuigd en leefden al een half jaar na de krabbel in die illusie (nieuwbouw woning moest nog opgeleverd worden). Maar die vraag schoot in het verkeerde keelgat bij de verkoper. Wat ik nu vroeg zette jou in een situatie die jij in al die jaren bij Nuva nog nooit had meegemaakt. En dat viel je zwaar tegen van mij. De KitchenAid was zeker geen onderdeel van de deal, hij is immers doorgestreept op jouw offerte. En dat papier in JOUW handen is bindend, daar werd niet van afgeweken. Ik had die kopie NORMAGEZIEN ook en moest dit dus geweten hebben. Alsof we nog even een dealtje eruit willen persen nadat we al lang onze krabbel hadden gezet. Uhhhm... Nee, dit is een principekwestie nu.

Van de andere kant bekeken, wat is een KitchenAid op een keuken van 12.000 euro? Of op een 2e klant (schoonbroer) die kort na ons ook voor 18.500 euro een keuken is komen kopen dankzij onze lovende woorden? Toch ruim 30.000 euro verdiend, maar de KitchenAid is absoluut niet mogelijk.

Na ons laatste bezoek hebben mijn vriendin en ik het er uitvoerig over gehad. Vergisten we ons? Hebben we dit dan echt niet op die manier afgesproken? Hebben we iets vergeten of niet goed begrepen? Wij weten 100% zeker dat deze onderdeel van de deal was. Mijn vriendin heeft de verkoper destijds (mei 2018) gek gemaakt om 2 dingen. Een zwart stopcontact in het eiland en een beige KitchenAid. Jij ging dat regelen, als wij akkoord gingen met de aangeboden offerte. Zo gezegd, zo gedaan.

Iets wat uitsluitend besproken is, is niet meer te bewijzen. Je kunt je voorstellen dat toen wij thuis kwamen, alle kasten hebben doorzocht om onze versie van de offerte te zoeken. We wisten zeker dat de KitchenAid niet was doorgestreept! En wat denk je? We zijn niet gek geworden. Op onze offerte is de KitchenAid inderdaad niet doorgestreept. Bevestiging. En wat voor ons nog meer bevestiging was, is dat er als kleurkeuze "amandel" bij staat (want deze matcht met de vloer). Het specifieke verzoek van mijn vriendin. Dit is dus wel degelijk besproken en afgesproken, het staat op onze versie van de offerte. Standaard was deze rood. Een derde punt wat voor mij bevestiging geeft is de reclamefolder van destijds (ik heb hem nog). Hierop pronkt de tekst: "gratis KitchenAid + vaatwasser BOVENOP bestaande acties!". De vaatwasser hebben we WEL "gewoon" in de uitrusting van de keuken zitten? Waarom zou de KitchenAid er dan niet bij zitten? Als ik dat allemaal bij elkaar optel, dan is het voor mij duidelijk: de KitchenAid was "part of the deal". Gaat het mij nou omdat "stomme" ding? Nee! Ik koop hem zelf wel hoor.

En ander punt is dat de vaatwasser, kraan en kookplaat niet geïnstalleerd werden. Wat is dat nou weer? Op vrijdagmiddag voor de bouwvak is de keuken opgeleverd. Succes met je keuken zonder aangesloten apparatuur.

De monteurs hadden verder ook geen zin om een gigantische stapel aan kartonnen dozen, reststukken hout en verpakkingsmaterialen mee te nemen. Dit was echt gigantisch veel afval zeg. Is dat normaal??

Kort samengevat laat ik me niet nog een keer op die manier vangen. De eerste keer een keuken gekocht in mijn leven, maar ik heb hier enorm van geleerd! Wees gewaarschuwd.
FOTO VAN JANSSEN
Opgeleverde keuken
REACTIE VAN SANTOS
Wel hele mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Irma Bartholomeus op woensdag 16 okt 2019 '19 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht, zeer tevreden over de kwaliteit, de service en de plaatsing van de keuken,
Reactie of foto toevoegen
“Greeploze keuken”
Door Marin Haentjens op donderdag 3 okt 2019 '19 | vestiging Deurne
We hebben een prachtige witte, greeploze keuken gekocht met apparaten van Pelgrim. We zijn ontzettend blij met deze keuken, die tot op de millimeter passend is gemaakt door twee super fijne monteurs! Wij zouden iedereen een Nuva keuken aanraden. Van het uitzoeken tot het plaatsen wordt alles zorgvuldig begeleid en verzorgd. Wij zijn top tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Fabien Jadoul op donderdag 5 sep 2019 '19 | vestiging Heerlen
Een complete keuken. 7 hoge kasten met apparatuur (espresso, 2 ovens, warmhoudlade) en een kookeiland met afzuiging in koof, elektrisch koken, spoelbak, quooker en vaatwasser. Een keukenmachine (actie destijds) had er mooi op gestaan... Zou mooi zijn! Dit was echt het enige minpuntje in de onderhandeling. Voor de rest echt alles naar tevredenheid!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aankoop”
Door Post op dinsdag 3 sep 2019 '19 | vestiging Heerlen
Nieuwe keuken, goed advies, prima monteurs, en de na zorg per telefoon.

Aanvulling ontvangen 6 september 2019: Onze keuken is gemonteerd en wij zijn zeer tevreden ook over de service.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Wolthers op dinsdag 3 sep 2019 '19 | vestiging Heerlen
Keuken met kookeiland en een bijkeuken gekocht. Heel tevreden over de kwaliteit van beide keukens en ook over de medewerkers van Nuva. Zowel voor de verkoopmedewerker als ook voor degenen die onze keukens geplaatst hebben. Chapeau, wij zouden zo weer voor nuva kiezen en zullen nuva zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Aad Koster op dinsdag 3 sep 2019 '19 | vestiging Heerlen
Na veel kijken en vergelijken bij Nuva Heerlen in februari 2019 een complete keuken gekocht. Daarbij op uitstekende en vriendelijke wijze geadviseerd door Mw. Jolanda Tresper. De keuken is na onze verbouwing in juni geplaatst. Daaraan vooraf is vanuit Nuva meerdere malen helder en duidelijk over de leverdatum en plaatsingsdatum gecommuniceerd. De plaatsing geschiedde zeer vakkundig en met nodige oog voor detail. Daarbij werden wel enkele gebreken geconstateerd. Een krasje op een ladefront, een plekje en deukje op een ander en iets met een pashoekje. Dit alles werd genoteerd en na enkele weken (er moesten zaken in Duitsland besteld worden) kwam de servicemonteur met nieuwe materialen, welke hij weer vakkundig plaatste c.q. wisselde. Inmiddels is de keuken volop door ons in gebruik en wij zijn er super blij mee. Voor NUVA Heerlen van ons dus alle lof en wij zullen NUVA en Jolanda Tresper zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
FOTO VAN AAD KOSTER
Keuken aan het terras
+ Toon extra foto van Aad Koster
REACTIE VAN LUC
Hoi Aad, Betreft dit een keuken van het merk Motivo. Ik heb namelijk een offerte van Nuva gekregen van het merk Motivo. Bevalt de keuken goed?
REACTIE VAN AAD KOSTER
Beste, onze keuken is van de Duitse firma Hacker. De keuken bevalt super!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Pieter en annemiek Schouten op vrijdag 30 aug 2019 '19 | vestiging Bergeijk
Komplete keuken gekocht! Alle apparaten van Siemens. Zeer tevreden over de verkoper Berry, van Nuva Bergeijk, die precies onze bedoeling en wensen heeft begrepen! Met als eindresultaat een PLAATJE van een keuken! aanrader voor toekomstige keukenkopers om hier eens een kijkje te gaan brengen! Overigens ook alle andere medewerkers waren altijd zeer korrekt en meedenkend met ons!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Jansen op vrijdag 23 aug 2019 '19 | vestiging Heerlen
Nieuwe keuken, super mooi. Fijn en behulpzaam winkelpersoneel. Vakmensen die de keuken geplaatst hebben. Jammer dat de apparatuur niet ingesteld was en ook geen uitleg was gegeven over het gebruik ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Els Sprangers op woensdag 7 aug 2019 '19 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht. Heel goed geadviseerd. Samen met uw adviseur Lucas de keuken samengesteld. Keuken is geplaatst. Daarna is de service afdeling nog een keer geweest om alles te controleren en een paar kastjes een beetje bij te stellen. Zijn super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede klantenservice”
Door N. op dinsdag 23 jul 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben en keuken gekocht bij Nuva en zijn zeer tevreden over het gehele traject. Er werd meegedacht bij het uitzoeken van de keuken, maar zelfs na akkoord voor levering zorgden ze voor de beste service. Een kastje was bijvoorbeeld kapot bij levering en deze werd enkele weken later gratis geleverd. Het initiatief kwam vanuit Nuva, iets wat ons zeer aansprak. Enkele maanden na levering werden we zelfs gecontacteerd om niet te vergeten onze apparatuur online aan te melden voor de garantie, dat noem ik pas klanten service!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Michael Brussee op maandag 8 jul 2019 '19 | vestiging Deurne
Score: goed tot super. Onlangs een keuken gekocht bij Nuva Deurne. Bleek een prima keus te zijn, en niet alleen omdat ze mooie keukens hebben. Goede begeleiding tijdens is vanzelfsprekend, maar opvallend sterk aan Nuva was de begeleiding na het zetten van de handtekening. De verschillende keren dat ik contact met ze zocht om nog wat na te vragen, kwam er altijd en snel een reactie. En was het mij niet helemaal duidelijk, dan werd er op mijn doorvragen met dezelfde positieve inzet gereageerd. Ik had nooit het idee dat het te veel was. De keuken is vakkundig geplaatst en ziet er mede daardoor erg strak en mooi uit. Zoals we het ons hadden voorgesteld. Ook de enkele opmerkingen die we na het plaatsen hadden, zijn meteen opgepakt. Razend snelle en werkelijk uitstekende service. Top kwaliteit. Al met al een heel mooie keuken............ het resultaat van een keer bij Nuva binnenstappen.
FOTO VAN MICHAEL BRUSSEE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Margo Reijnders op donderdag 27 jun 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht. In de zaak goed goed geholpen tijdens het uitzoeken van de keuken. Het plaatsen van de keuken is ook goed verlopen. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenapparatuur”
Door D. Wessels-Hoen op donderdag 27 jun 2019 '19 | vestiging Heerlen
Ik kocht er een keuken met apparatuur, heb hem pas enkele weken maar ben tot dusver tevreden. Het was een vriendelijke verkoper die goed meedacht en de mannen die de keuken geplaats hebben waren zeer vakkundig, netjes gewerkt.
FOTO VAN D. WESSELS-HOEN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jean Tiebackx op donderdag 20 jun 2019 '19 | vestiging Deurne
Een keuken met alle elektrische toestellen en toebehoren gekocht. In de winkel werden wij perfect geholpen en de opvolging van het hele gebeuren was zeer goed. De montage is goed verlopen en ook hier was de service heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Harry & Marilyn Remans op zaterdag 15 jun 2019 '19 | vestiging Heerlen
Eerlijke en vriendelijke ervaringen opgedaan. Montage team was top. Nazorg was ook top. Dikke pluim voor iedereen die vanaf 1e contact tot oplevering betrokken zijn geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ritzen op maandag 3 jun 2019 '19 | vestiging Tilburg
Nuva is de projectleverancier van onze nieuwe woning. Natuurlijk ben je niet verplicht om via de projectleverancier de keuken af te nemen, maar wij vonden het sowieso de moeite waard om te gaan kijken. Tot op de dag van vandaag hebben wij daar geen spijt van gehad. Bij aankomst in het filiaal in Tilburg werden wij hartelijk ontvangen. De verkoper stak voldoende tijd in ons om alle mogelijkheden/opties te bespreken en de keuken samen te stellen. Veel opties waren fysiek in de showroom te zien, wat het maken van keuzes vergemakkelijkte. Na een prima (indicatie) tekening met dito offerte stapten wij tevreden uit de winkel. Het wachten kon beginnen... Helaas hebben wij tussen het tekenen van de offerte en het plaatsen van de keuken een ander werkblad moeten kiezen. Dit omdat Nuva van leverancier was veranderd. Wij vonden dit jammer, omdat we het initieel gekozen werkblad mooier vinden dan het alternatief (datgene dat nu in onze keuken zit). De keuken is na oplevering van de woning geplaatst en geïnstalleerd. Wij zijn super tevreden met de installateurs. Beide hebben de keuken met precisie geïnstalleerd. Alles werkte direct zoals het moest en de keuken is netjes afgewerkt (waterpas, kit-naden etc.). Al met al zijn wij zeer tevreden met de keuken van Nuva. De service is goed, het assortiment is breed, en de kwaliteit is degelijk. Maar vooral willen wij een pluim geven aan de installateurs.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie van Montfort op woensdag 29 mei 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken en zijn op diverse plaatsen informatie gaan inwinnen. Zo zijn wij ook bij Nuva keukens binnen gestapt. Wij hebben onze wensen op tafel gelegd, de verkoopster is aan de slag gegaan en heeft voor ons een zeer gebruiksvriendelijke opstelling en betaalbare offerte uitgewerkt.Wij hebben nog wat aanpassingen laten doorvoeren waarbij geen hoofdprijs is berekend. De uitwerking van de installatie tekeningen was perfect. Wij zijn tijdig op de hoogte gebracht wanneer de monteurs de keuken kwamen monteren. De keuken is door uiterst bekwame monteurs geplaatst. Ook over de service en afhandeling zijn wij vol lof. Nuva keukens zou ik bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn contact”
Door M. van Amelsvoort op dinsdag 21 mei 2019 '19 | vestiging Tilburg
We zijn na veel informerende gesprekken bij diverse keukenshops terecht gekomen bij Nuva Keukens te Tilburg. De ontvangst was formidabele te noemen. Geen druk, geen haast nee er werd alle tijd genomen. Er werd goed mee gedacht over hoe we de keuken zo praktisch mogelijk konden inrichten en zo het meeste gebruiksgemak ervan zouden hebben en dat alles onder het genot van een lekker bakje koffie en thee. Het plaatsen van de keuken verliep zonder problemen en de afwerking is zeer kundig te noemen. We zouden zo nog een keuken kopen al was het alleen al voor de fijne manier van ontvangst en afwikkelingen. Een dikke 10 van ons dus... helaas konden we niet een hoger punt geven anders hadden we dit zeker gedaan.
FOTO VAN M. VAN AMELSVOORT
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Veel lof”
Door Cor Rijkers op zaterdag 11 mei 2019 '19 | vestiging Tilburg
In een woord geweldig, een zeer ruim assortiment aan keukens en toebehoren. we werden hartelijk ontvangen. zonder aandringen konden we op ons gemak rondkijken. we hadden al gezien wat onze aandacht trok. Een jongeman genaamd Jos vroeg ons en wat gezien? dat wel zijden we. maar leg ons eens uit wat er de mogelijk heden zijn met bijvoorbeeld kleuren combinaties. nou na ons gesprek over kleuren en maten werd er een tekening gemaakt. Jos kon zeer duidelijk tekenen, hij wist wat wij wilde geweldig. door de kleuren combinaties kon het afwas rek wat hoger (ik zit in een rolstoel) dit was zeer praktisch. het lijnenspel van de keuken was niet verstoord. hoe dat opgelost werd, deze man had kennis van zijn vak, ik kan het weten ik ben namelijk docent vakbekwaamheid geweest 25 jaar lang. om het af te sluiten heb u een keuken nodig dan raad ik je dit adres aan, we zijn er zeer fijn geholpen veel lof.
FOTO VAN COR RIJKERS
Keuken langs de wand
+ Toon extra foto van Cor Rijkers
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Cindy lonussen op woensdag 8 mei 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een complete keuken gekocht. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces van aankoop tot levering en plaatsing. Goed advies gekregen van de verkoper (Berry). We bevelen Nuva keukens zeker aan!
FOTO VAN CINDY LONUSSEN
Strakke keuken met apparatenblok
Reactie of foto toevoegen
“Goed geslaagd”
Door Diny van Veghel op zaterdag 4 mei 2019 '19 | vestiging Someren
Na 26 haar geleden een keuken te hebben gekocht bij Nuva hebben we ook deze keer weer voor Nuva gekozen en wederom goed geslaagd. Mijn wensen kenbaar gemaakt hebben en daarna gekozen en geslaagd. Zeer goed geholpen. Zou zeker aanraden naar nova te gaan.

Aanvulling ontvangen 4 mei 2019: Ben vergeten te vermelden dat de keuken door twee kundige mannen geplaatst is. Hebben alles keurig opgeruimd en netjes achter gelaten.
FOTO VAN DINY VAN VEGHEL
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door S. Vromen op donderdag 2 mei 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht bij nuva. Hun advies bij het uitzoeken van de keuken was uitstekend. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en goeie tips gegeven zodat ze ook praktisch konden worden omgezet. De plaatsing verliep volgens planning. De keuken staat er nu precies zo als op de 3D tekening. Zullen nuva Heerlen zeker verder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door A. Veenstra op dinsdag 30 apr 2019 '19 | vestiging Heerlen
Super lijkt erg overdreven, echter zeer goed is geen mogelijkheid. Tijdens verkoop geen opdringerige verkoper met praatjes, is voor mij een zeer belangrijk criterium en misschien zelfs doorslaggevend. Meteen een nette prijs zonder allerlei zogenaamde kortingen. Tussen aankoop en plaatsing zat echter meer dan een jaar tijd, ivm aankoop wegens nieuwbouw. Een paar maanden voor plaatsing werd duidelijk dat de uitgezochte kleur niet meer leverbaar was,(keuken wordt pas besteld wanneer plaatsingsdatum ongeveer bekend is,) hierover netjes geïnformeerd en een vergelijkbare kleur gekozen. Gedurende het laatste traject regelmatig op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Vervolgens netjes geplaatst en aangesloten. Alles klopte, op een klein latje na. Dit werd na 2 weken geplaatst zonder daar verder naar te moeten vragen. Al met al positief,men is alle afspraken nagekomen. Over de kwaliteit valt nog weinig te zeggen, zal over een paar jaar moeten blijken. Lijkt overigens wel ok te zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door K Sterrenburg op donderdag 25 apr 2019 '19 | vestiging Tilburg
Via een nieuwbouwproject een prachtige keuken gekocht, we zijn super goed geholpen door Yolanda! Levering was ook helemaal top, geen beschadigingen en alles was compleet!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Meeuwesen op woensdag 24 apr 2019 '19 | vestiging Tilburg
Ik heb bij NUVA een keuken gekocht. Bij het eerste contact werd er goed advies gegeven. Bijvoorbeeld om twee extra planken te nemen om de ruimte goed te benutten. Omdat NUVA samenwerkte met de aannemer van ons nieuwbouwhuis hebben we de planning helemaal uit onze handen genomen. Fijn dat NUVA de keuken kon monteren op de dag dat het ons en onze leveranciers het beste uit kwam. Tussen het tekenen van de koopovereenkomst en het monteren van de keuken werden we steeds goed geïnformeerd. Toen bleek dat de muur wat korter dan op de bouwtekening was gemaakt, heeft NUVA me meteen geïnformeerd en was het een kleine moeite om de keuken aan te passen. De keuken was bij levering compleet en is perfect gemonteerd. Het resultaat is een prachtige keuken die geheel aan onze verwachtingen voldoet. Bij NUVA is afspraak nog altijd afspraak. En is er prima service.
FOTO VAN MEEUWESEN
Keuken perfect gemonteerd
Reactie of foto toevoegen
“Correct”
Door Fralleoni Carmine op donderdag 18 apr 2019 '19 | vestiging Heerlen
Alles correct verlopen en heel goed werk geleverd en dank daarvoor. Mvg Fralleoni Carmine
Reactie of foto toevoegen
“Goed ontworpen keuken”
Door R. Ottenheim op woensdag 17 apr 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij zijn inmiddels trotse eigenaars van een schitterende keuken. Tijdens het ontwerp hebben we meerdere opties besproken en heeft Nuva ons ideeën en inzichten gegeven waar wij zelf niet op waren gekomen. Leuk om te zien wat er allemaal mogelijk is en leuk om te zien hoe de keuken schittert in onze woning. Montage goed verlopen en voor een 2 tal vlekjes in het blad is er speciaal een medewerker van de (steen)fabriek gekomen om het op te poetsen. Dit vonden wij erg netjes daar het kleine vlekjes betroffen maar ook dat was geen probleem!
Klein minpuntje is het feit dat ik graag bak op het grote werkblad en dit volgens deskundige kan resulteren in doffe plekken. Dit komt door de boter en het meel. Hiervoor zal ik iets van een Trespa plaat laten maken om dit te voorkomen. Reden van het stenen werkblad was onder andere mijn bak hobby. Om deze reden geen 10 maar een 9. Zoals eerder beschreven super mooie keuken, goed ontworpen en geplaatst. Dankjewel!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door A. Thelen op woensdag 17 apr 2019 '19 | vestiging Heerlen
Onze eerste nieuwe keuken kochten wij in 1994 tot volle tevredenheid bij NUVA-Someren. Aangezien wij daar goede herinneringen aan hadden, was voor ons de keuze voor NUVA een vanzelfsprekendheid. Na 25 jr. dus naar Heerlen voor een hoekopstelling incl. vaatwasser, combi-oven, koelkast, inductie kookplaat met Bora-afzuiging en 2 bovenkasten. Daarbij een Job spoelbak met een eenhendelmengkraan van Lanesto Sereno. Dat alles in de uitvoering: Motivo LASBR Lasker briljant. Ondanks ander personeel hebben we ook nu weer ervaren dat tijd besteden aan een klant een vanzelfsprekend onderdeel van hun werk is. Zelfs buiten hun werktijd! Bijzonder prettig is het dat de voorlichting over mogelijkheden elke keer aanschouwelijk wordt gemaakt in hun vestiging. Op een heldere en rustige ontspannen wijze werden wij in ons keuzeproces begeleid. Wijzigingen tussentijds, telefonisch of per mail, geen probleem. Meteen wordt de nieuwe stand van zaken aan ons doorgegeven. Aflevering en plaatsing is vlekkeloos verlopen, ondanks het feit dat er uit de bouwkundige uitvoering van de muren voor NUVA een probleem ontstond. Gelukkig hebben zij dit feilloos en onzichtbaar opgelost! Goede monteurs; ze denken met je mee naar de beste en mooiste oplossing. Ook de latere aanpassing met spatscherm en vensterbanken is prima verlopen. De monteurs zijn prettig in de omgang, rustig nauwkeurig werkend en ruimen alles na het werk op. Een week later staan ze weer voor de deur, onaangekondigd nog wel. 'Even alles controleren en bijstellen'... Chapeau voor NUVA!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Van de Moosdijk op maandag 15 apr 2019 '19 | vestiging Deurne
Keuken gekocht. Prima geholpen en vakkundig geplaatst. Goede communicatie.
FOTO VAN ERICK VAN DE MOOSDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Passende keuken”
Door Jeroen Rutjens en Inge Kuijpers op vrijdag 12 apr 2019 '19 | vestiging Someren
Prima begeleiding en service naar levering toe. Mooie keuken die precies bij ons past.
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen”
Door Ton de Wit op vrijdag 12 apr 2019 '19 | vestiging Someren
Na gedegen advies een hoge kwaliteit keuken ontvangen.Ook installatie gebeurde heel nauwgezet.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse service”
Door Jac van den Berg op donderdag 11 apr 2019 '19 | vestiging Someren
In 1998 hebben we een keuken gekocht bij keukencentrum Weert. Nadat deze gestopt is is de service overgenomen door Nuva keukens. Nu is er een bevestigingsclip van een voorfront van een lade afgebroken. Met het gevolg dat het voorfront eraf ligt. In de winkel te Someren heeft de verkoper foto's gemaakt en deze doorgestuurd naar de serviceafdeling. Na een paar uren namen deze al contact met mij op. Helaas was de bevestigingsclip niet meer te bestellen. Oplossing een compleet nieuwe lade bestellen. Nog geen 5 minuten na dat ik had opgehangen werd ik weer opgebeld door de serviceafdeling. Tijdens ons gesprek had een collega na de foto gekeken en deze wist dat er nog een paar clipjes in het magazijn lagen waar niets meer meegedaan werd. Het clipje werd kosteloos opgestuurd. Vandaag per post ontvangen. Clipje bevestigd en de lade ziet er weer als "nieuw" uit. Klasse service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer ontevreden”
Door MK op dinsdag 9 apr 2019 '19 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht, nieuwbouwproject, prijs kwaliteit slecht, keuken slecht gezet omdat de zetter in vakantie modus was en met carneval bezig was ipv werk, nog steeds puntjes niet goed afgeleverd. Ook montage slecht, afwerking. De hele puinzooi laten staan dozen en alle verpakkings materialen. Zelf moeten opruimen en nog naar stort gemoeten en ook nog voor moeten betalen. Vloer was alleen geveegd voor de rest onder de kastje zooi konden we zien vanwege plank onderkant niet goed gevestigd. Verkeerde beloftes gemaakt instalatie gootsteen inductie gaskraan en vaatwasser. Ik ben zeer ontevreden. Ik raad het hier af een keuken te kopen. Voor deze service ben je ergens anders beter af en waarschijnlijk wel prijs kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Ron Schreurs op dinsdag 9 apr 2019 '19 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken gekocht voor ons nieuwe appartement. Al vanaf het allereerste begin zijn we zeer goed geholpen door een vakkundige verkoper. Ook na de aankoop tot en met het moment van plaatsen van de keuken is alles zeer goed en professioneel verkopen. We zijn dan ook erg blij met onze mooie nieuwe keuken van Nuva keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Frank Wessels op maandag 8 apr 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben hier een keuken aangeschaft. We werden zeer vriendelijk ( dus niet opdringerig zoals in vele andere keukenzaken) te woord gestaan. De keuken werd op de afgesproken datum geleverd en is van zeer goede kwaliteit. Ik kan iedereen Nuva keukens aanraden
FOTO VAN FRANK WESSELS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Correct”
Door Theo Weustn op donderdag 4 apr 2019 '19 | vestiging Heerlen
Prima service, komen gemaakte afspraken correct na, ook als er onverhoopt iets mis is wordt dit snel en naar tevredenheid van de klnat opgelost

Aanvulling ontvangen 5 april 2019: wij hebben een complete keuken met kookeiland gekocht. Daarbij hebben we de volgende apparaten gekocht: bora kookplaat met geintegreerde afzuigkap. Aeg apparaten bestaande uit: combi stoomoven, combi magnetron, koelkast en vaatwasser. De keuken is inmiddels al geplaatst. De plaatsing is naar tevredenheid uitgevoerd. Er was alleen een probleem met het composieten werkblad. Dit is inmiddels zeer correct en en snel vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bas en Lindsay Erkens op donderdag 4 apr 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht bij Nuva Keukens in Heerlen. Wij zijn door verkoper Maurice prima geholpen bij de aankoop (geen vraag was te veel) en ook het leveren en monteren van de keuken is perfect (en vooral in één keer goed) verlopen. We zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Anja Herberigs op maandag 1 apr 2019 '19 | vestiging Heerlen
Eind december naar Nuva gegaan voor nieuwe keuken. Nadat ik mijn droom gezien had ben ik met Jolanda van Nuva aan tafel gaan zitten. Ik werd heel goed geadviseerd over de mogelijkheden. Ze is bij mij komen kijken en meten en heeft een ontwerp gemaakt. Toen ik akkoord ging werd de laatste week van februari gekozen om te installeren. Keuken werd volgens afspraak geleverd, twee dagen later stonden de monteurs voor de deur en weer twee dagen later was mijn keuken klaar. Één beschadigd deurtje is circa twee weken later omgeruild. Misschien betaal je iets meer dan in een andere keukenzaak, maar de voordelen van advies en service zijn dat meer dan waard. Ook complimenten voor de aannemer die via Nuva het project begeleidde en zeer vakkundige mensen stuurde. Ik kan Nuva zeer zeker aanbevelen !!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam. van der Velden op vrijdag 29 mrt 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben een witte hoogglans keuken bestaande uit een kookeiland en kastenwand met Miele apparatuur bij NUVA. Deze is precies en volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Na een paar dagen zagen we een lichte beschadiging op een kastdeurtje. Geen enkel probleem. Werd zonder verdere uitleg vervangen en de monteur controleerde alle andere kastdeurtjes nogmaals. Super al wat ze toe zeggen komen ze na. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed getroffen”
Door Piet Tielen op donderdag 28 mrt 2019 '19 | vestiging Tilburg
We zijn, voor onze nieuwe keuken, min of meer gedwongen door de projectaannemer bij Nuva beland. We hadden het niet beter kunnen treffen. We zijn in Tilburg heel vriendelijk ontvangen en hebben daar in alle rust, goed geadviseerd onze nieuwe keuken uitgezocht en besteld. De aflevering precies op het afgesproken moment en de montage is door een zeer professionele interieurbouwer feilloos verzorgd. Kortom we zijn erg in onze nopjes met onze keuken en alle mensen van NUVA waarmee we contact hebben gehad. Dit is onze vierde nieuwbouwwoning en de eerste keer dat we een keuken hebben gekocht en laten plaatsen zonder een enkele bemerking. Deze club vinden we dan ook zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door esther schapendonk op donderdag 28 mrt 2019 '19 | vestiging Tilburg
we hebben een keuken laten plaatsen door NUVA. Met alle aandacht en tijd is er zorgvuldig gekeken naar onze wensen en budget.Altijd vriendelijk te woord gestaan. Tevreden met het plaatsen van de keuken. Goede communicatie.
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn”
Door Coortje Hobo op woensdag 27 mrt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Super mooie nieuwe keuken! Zowel de verkoper als de monteur van de keuken waren super vriendelijk, behulpzaam en hadden verstand van zaken. Gelukkig niet opdringerig, we konden onze eigen keuzes maken. Heel fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundige mensen”
Door Yvonne Koks op donderdag 21 mrt 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een landelijke keuken gekocht incl. Atag apparatuur (4 stuks) en gebruikgemaakt van de actie 'gratis plaatsen' in de maand februari. De adviseur in de zaak was deskundig, nam de tijd en adviseerde ons erg prettig. De monteur was zeer deskundig en wist ook enkele praktische problemen goed op te lossen.
FOTO VAN YVONNE KOKS
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keukenaankoop”
Door P. Berkers op zaterdag 16 mrt 2019 '19 | vestiging Deurne
We hebben een complete keuken gekocht. We zijn daarin goed geadviseerd. Helaas bleek bij het plaatsen de maat van het aanrechtblad niet juist en een bovenkastje was verkeerd besteld. Heel vervelend, echter eea is door Nuva binnen redelijke termijn opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door r.van cuijk op woensdag 13 mrt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Superblij met de nieuwe keuken, bijzonder goed geholpen door verkoopadviseur Ralph de Groot. Niets was hem teveel en hij nam echt de tijd om verschillende opties door te nemen, dacht mee over diverse oplossingen . Service is top na een klein probleempje met de afzuigkap gebeld met Nuva en binnen 1 dag perfect verholpen. Kortom verkoop, montage, nazorg, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Hendrickx op vrijdag 1 mrt 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een mooie keuken gekocht. We worden er ook vriendelijk geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt prima”
Door Geert Tomassen op donderdag 28 feb 2019 '19 | vestiging Deurne
Keuken met granieten blad en bijbehorende apparatuur gekocht. Goed geholpen en prima ontvangen in Deirne. Verkoper heeft prima meegedacht, ideeen geopperd en ter plekke schetsen uitgedraaid. Uiteindelijk samen tot een goede prijs gekomen. Nu, na een maand de nieuwe keuken te hebben, kan ik zeggen dat deze prima bevalt. De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Apparatuur van Etna is vooralsnog ook prima.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Erik van der Palen op woensdag 27 feb 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht met alles erop en eraan. Wij hebben voor Nuva gekozen doordat mijn schoonouders eerder hier een keuken hebben gekocht en hier uitermate tevreden over zijn geweest. Na het maken van een afspraak werd er de tijd genomen om alle wensen te bespreken en dit aan de hand van voorbeelden uit de showroom te tonen. Hierdoor werd er meteen een plaatje gecreëerd hoe de keuken samengesteld zou worden. De prijs van de keuken is bespreekbaar om zo binnen het budget te komen. Levering en plaatsing conform afspraak en hierbij 2 kleine dingen (buiten schuld Nuva om) die niet helemaal goed zijn gegaan maar is erg snel en zeer netjes door Nuva opgelost geweest. Kortom aanrader om een keuken te bestellen.
FOTO VAN ERIK VAN DER PALEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door C.Pinckaers op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht bij Nuva in Heerlen, professioneel geadviseerd en geholpen door Maurice Lambrichts. Na plaatsing werden een paar kleinigheden meteen opgelost na een telefoontje. Ik zou Nuvakeukens aan iedereen aanraden, super bedrijf!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. van Rijen op zaterdag 16 feb 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben in april 2018 de keuken gekocht die begin juli 2018 is geplaatst. Zoals over de verkoop, montage als nazorg zijn wij zeer tevreden. Zeker een aanrader om bij Nuva een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Top werk afgeleverd”
Door Daniel Verhagen op vrijdag 15 feb 2019 '19 | vestiging Deurne
Wij hebben voor ons nieuwe huis een keuken bij Nuva Keukens Deurne gekocht. wij zijn hierbij door Albert Kruijf geholpen en heeft ons hierin goed begeleid. Hij heeft goed met ons meegedacht hoe wij onze kleine hoek (waar de keuken zou komen) zouden kunnen inrichten. wij hadden als wens dat wij veel opbergruimte wilden en raadde ons een Bora systeem aan zodat er kastjes boven de Bora konden i.p.v. een afzuigkap. verder is het plaatsen van de keuken ook heel goed verlopen. netjes in elkaar gezet zonder één krasje achter te laten. ook is de keuken geworden zoals we het in de winkel besproken hadden. in een woord "Top werk afgeleverd" ook na 2 maanden zijn we nog heel tevreden met onze keuken. bedankt!
FOTO VAN DANIEL VERHAGEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Ine Strik op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Zeer tevreden over de aan koop van onze nieuwe keuken bij Nuva keukens Tilburg we werden goed geholpen met het maken van de indeling en keuzes ook duidelijke uitleg over het traject .De levering en het installeren is professioneel en alles volgens afspraak gebeurd zeker een aanrader
FOTO VAN INE STRIK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Corinne Nieling op dinsdag 29 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Ik heb een keuken gekocht. Goed geholpen en geadviseerd door de verkoper Ed Geraeds. Alles is naar wens verlopen en ben zeer gelukkig met mijn nieuwe keuken.
Toppie en ik raad dan ook iedereen aan ga naar Nuva keukens, hier wordt je goed geholpen. Een zeer tevreden klant , groetjes Corinne Nieling.
FOTO VAN CORINNE NIELING
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Verhoeven op vrijdag 25 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Voordat de aankoop van de keuken rond was hebben we meerdere afspraken gehad. Tijdens deze afspraken werd goed meegedacht en werd de tijd genomen. Ook was het fijn om 1 vast contactpersoon te hebben zodat het makkelijk schakelen was. Verder zijn we erg tevreden over de levering en montage. Iedere dag maken we met veel plezier gebruik van de keuken zoals we in gedachten hadden!
FOTO VAN VERHOEVEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden en blij”
Door Tonny op vrijdag 25 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht bij Nuva en we zijn hier goed geadviseerd door Jolanda de verkoopadviseur, ook het plaatsen van de keuken verliep naar wens en werd vakkundig gedaan. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door J de Brouwer op donderdag 24 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht uitstekend behandeld van uitkiezen tot plaatsen kan iedereen aanraden!
FOTO VAN J DE BROUWER
Keuken aan het raam
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door van Beek op donderdag 24 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Eind 2018 hebben we een nieuwe keuken gekocht bij Nuva Keukens Tilburg. Van begin tot eind topservice! We zijn vooraf goed geadviseerd. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. Enkele dagen na het installeren zagen we dat het front van de vaatwasser niet helemaal recht zat. Ook dit is zeer snel naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne en praktische keuken”
Door Tiana Greve op maandag 14 jan 2019 '19 | vestiging Someren
Een L-keuken met inductie kookplaat, 2 ovens (waarvan 1 met stoomfunctie), afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een granieten werkblad. We zijn vriendelijk ontvangen en goed geïnformeerd door de verkoopadviseur. Hij heeft ons duidelijke uitleg gegeven over de voor- en nadelen van een aantal zaken rekening houdend met onze woning en de wensen die we hadden. De uitleg werd ook extra duidelijk gemaakt door voorbeelden in de showroom. Niet alleen de apparatuur werd getoond maar ook de verschillende laden en kasten, zodat we een goede keuze konden maken. De tekening gaf al een heel goed beeld van het te verwachten eindresultaat. Verder is de communicatie erg goed met locatie Someren. Zowel de planning als de dag van levering. We wisten steeds waar we aan toe waren. De montage werd keurig uitgevoerd, vriendelijke monteur en hij werkte netjes. Enig minpuntje was de monteur (loodgieter) die de kraan kwam aansluiten. Hij had na montage in onze nieuwbouwwoning gerookt zonder onze toestemming en daar hebben we feedback over gegeven. Hij is in dienst van een externe partij waardoor NUVA geen blaam treft. We wonen nu 2 maanden in de woning en de keuken is echt zo fijn en praktisch. Toevallig dat ik gisteren nog zat te denken om NUVA te bellen om de verkoper te bedanken voor het meedenken en goede advies. Bij deze dus gedeeld!
FOTO VAN TIANA GREVE
L Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Ivonne & Dick Eindhoven op vrijdag 11 jan 2019 '19 | vestiging Someren
Een complete keuken in ons nieuwe appartement. De ruimte was beperkt, maar met de combinatie Nuva-ervaring en ons idee hebben we al onze wensen toch binnen de gestelde tijd helemaal in vervulling kunnen zien gaan. Ook de aan ons doorgegeven voorbereidings- en afwerkings specialisten zoals sloop en stucadoorswerkzaamheden en de glazen achterwand brachten veel vertrouwen in de uiteindelijke goede afloop. In prima naservice was de kers op de taart.
FOTO VAN IVONNE & DICK EINDHOVEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Martens op donderdag 10 jan 2019 '19 | vestiging Someren
Nieuwe keuken gekocht, super advies gehad en goed geholpen. Plaatsen duurde langer dan verwacht doordat monteur nog in opleiding was. Verder probleem wat was ontstaan bij plaatsing correct verholpen. Mooie keuken ben er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rob op donderdag 10 jan 2019 '19 | vestiging Someren
Wij hebben diverse bedrijven bezocht voor onze moderne nieuwe keuken. Uiteindelijk voor NUVA in Someren gekozen. Werden goed geadviseerd, men had kennis van zaken én de afwerking zag er goed uit. Er kon worden voldaan aan persoonlijke wensen en uiteindelijk gingen we akkoord met de prijs. De plaatsing ging goed, ordelijk en netjes! Wij zijn erg tevreden en kunnen dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door kees van loon op donderdag 10 jan 2019 '19 | vestiging Deurne
Keuken. Begeleiding door verkoper uitstekend.Afspraken over montage en montage door monteur goed. Service na plaatsing en het overleg daarover verliep prettig. Bedrijf is goed telefonisch bereikbaar en dat is zeer prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door van Item op woensdag 9 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben een keuken gekocht en we zijn zeer goed ontvangen en geadviseerd zodat we de keuken gekocht hebben de voorbereidingen zijn goed afgewerkt en de keuken is volledig en in goede staat geleverd door vriendelijke chauffeurs. de keuken is gemonteerd door een echte vakman en heeft zeer goede kwaliteit geleverd. we zijn zeer tevreden over de keuken ik raad dus iedereen aan om zeker naar NUVA keukens te gaan
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door yvonne versteijnen op woensdag 9 jan 2019 '19 | vestiging Someren
Ik heb een mooie keuken gekocht precies in de kleur die ik voor ogen had. Goed advies gekregen bij het kopen. De installatie is vakkundig gedaan. Afspraken zijn allemaal nagekomen. Het enige minpuntje vind ik dat je zelf de dozen en zo moet afvoeren. Maar voor de rest super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Nicole van Keulen-Essers op vrijdag 4 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht en we zijn super tevreden. Jolanda Trespers heeft ons geweldig geholpen en al onze wensen zijn in de keuken gerealiseerd . Het plaatsen was ook geen probleem 1 kastje was niet meegeleverd en de wasmachine en vaatwasser stonden nog niet vast maar dat is in tweede instantie prima opgelost. Ik kan niet anders zeggen dat het allemaal heel goed verlopen is, zou deze keukenzaak ook zeker aanraden bij familie en bekende.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door J. Konings op vrijdag 4 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Een super mooie strakke keuken gekocht. Goede service, goed advies, en prima na service. Vakmensen
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Erna v Buggenum op vrijdag 4 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Mooie keuken, fijne apparatuur, prachtige kleur. Super geholpen alles bij alles zeer fijne zaak en fijn PERSONEEL. Zeer vakkundig geplaatst.
FOTO VAN ERNA V BUGGENUM
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Krijgen veel complimenten”
Door Francois en Monique Lutgens op vrijdag 4 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
We hebben bij Nuva Keukens in Heerlen in mooie strakke greeploze designkeuken gekocht. De showroom is heel mooi en overzichtelijk ingericht. De verkopers laten je heerlijk je gang gaan en rustig rondkijken. Zo gauw je dan vragen hebt, of je een gesprek over een keuken wilt aan gaan, dan staan ze voor je klaar. Het adviesgesprek verliep heel prettig en de verkoper heeft goed meegedacht over hoe we onze keuken zo efficient mogelijk konden indelen. Er zijn geen lokkertjes met 'speciale' kortingen. Er wordt heel transparant een op maat gemaakte offerte voor je opgesteld. Samen met de verkoper hebben we dan in de zaak de specifieke apparatuur bekeken en geselecteerd. Ook de kennis op dat vlak is zeer goed. Nuva heeft ons een aannemer aangeraden welke bij ons alle voorbereidingen (water, electra) heeft gedaan incl. aanpassingen zoals koven, nissen, tegel en stucwerk. Alles conform tekening en planning. De keuken is uiteindelijk op 1 dag geplaatst zonder verdere problemen, alles compleet en onbeschadigd. Uiteindelijk heeft de monteur zelf een kleine onvolkomenheid gezien in een afwerk lijst bij de oven. Heel eerlijk hadden wij het niet gezien. Deze is 2 a 3 weken later uitgewisseld samen met een scharnier waar geen begrenzer op zat. Elke dag zijn we nog blij met onze nieuwe keuken en krijgen ook veel complimenten van anderen. We kunnen Nuva bij iedereen aanraden en zouden de keuken weer opnieuw daar kopen.
FOTO VAN FRANCOIS EN MONIQUE LUTGENS
Reactie of foto toevoegen
“Correct gegaan”
Door Sacha en Renate Franssen op donderdag 3 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben bij Nuva keukens een keuken gekocht. De begeleiding bij de aankoop was top, niet opdringerig, luisterend naar ons als klant en dan ook met concrete ideeen komen die passen bij onze wensen als klant zijnde. Correcte afhandeling met de aannemer en steeds bereikbaar voor kritiek en of vragen. De montage was goeden netjes. Geen half werk. Wij kunnen en zullen iedereen Nuva keukens aanraden voor een nieuwe keuken.
FOTO VAN SACHA EN RENATE FRANSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Sven Woudstra op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Deurne
We hebben hier een keuken aangeschaft voor onze nieuwe woning. Tijdens het uitzoeken zijn we erg goed geadviseerd en zijn alle producten uitgebreid toegelicht en onderbouwd waarom juist wel/juist niet hiervoor te kiezen. Na de aanschaf van de keuken zijn we netjes op de hoogte gehouden over de status, het uitzoeken van het blad en de levering/montage van de keuken. Na het monteren van de keuken zijn we nog benadert door de service afdeling om de laatste puntjes op de i te zetten. Kortom erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke keuken”
Door Frans en Wilhelmien van Meijl op maandag 10 dec 2018 '18 | vestiging Someren
Wij hebben bij Nuva een landelijke keuken gekocht. Bijzonder goed geholpen en voorgelicht bij de aanschaf. Alle afspraken nagekomen bij de plaatsing van de keuken. Zou dit bedrijf zeker aanraden bij vrienden en bekenden.
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door N.Soyuguzel op dinsdag 4 dec 2018 '18 | vestiging Deurne
Ik heb keuken gekocht na het montage was ik verbaasd dat ik zelf de kookplaat, vaatwasser en kraan zelf moet aansluiten ik had inclusief montage afgesproken maar helaas zit aansluiten hier niet bij volgens hun zij schrijven iets in koopcontract die zij begrijpen niet de klant als ik had begrepen dan had ik nooit voor deze prijs gekocht nu moet ik 350 euro extra betalen dit is voor mij teleurstelling nuva nooit meer telefonische informatie wat betreft ook slecht en niet behulpzaam blijkbaar kan nuva 350 euro goed gebruiken zij hebben ook geen oplossing gezocht jammer jammer
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Rob Bierlee op donderdag 22 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
Heb mijn keuken hier gekocht ,de begeleiding en advies bij het uitzoeken van de materialen en opstelling was vanaf het begin tot het kopen ,uitstekend. De uiteindelijke plaatsing van de keuken in huis en voorbereiding, electro etc zijn ook uitstekend uitgevoerd. Ik zal Nuva keukens aanbevelen bij anderen die interesse hebben in een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve reactie”
Door Andre van de Poel op dinsdag 13 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
Bij het binnenlopen van de winkel zagen we direct de keuken die we wilden voor ons nieuw huis. Strak, modern maar toch houttinten erbij. Bora kookplaat, grotere koelkast en ruimere oven. Na goed advies en duidelijke offerte, hebben we besloten deze te bestellen. De tekeningen voor stroompunten, waterpunten etc werd tijdig toegestuurd waardoor er voor ons voldoende tijd was hiervoor te zorgen. De afgesproken leverweek was ook de werkelijke plaatsweek. Bij het plaatsen bleken enkele dingen niet in orde (lichte beschadiging kastdeurtje, te korte stootplint en geen doorgeboord gat in hangkastjes voor lampjes). Deze punten werden door de monteurs zelf ontdekt en genoteerd en na enige tijd zonder problemen hersteld door Nuva. Wij gebruiken de keuken nu 1,5 maand en zijn er zeer tevreden over. Enkel minpuntje was de onduidelijkheid bij mij dat het water en sifon e.d. zelf door ons aangesloten moest worden. Het stond wel in de offerte maar dat was mij ontgaan. Dat maakte dat we nog snel een loodgieter moesten regelen. Het aansluiten van de kookplaat doet in principe geen keukenleverancier (dat was mij bekend). Advies aan Nuva is dan ook een aansluitpakket van water, stroom en riolering aan te beiden die je erbij kunt bestellen. Veel mensen zouden dit m.i. wel graag erbij nemen. Hiermee lever je een goede en volledige service voor de nieuwe keuken. Al met al zijn wij tevreden klanten die nu de culinaire kookkunsten met plezier verder kunnen ontwikkelen
Reactie of foto toevoegen
“Hopen op goede afhandeling”
Door Milou op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben op 27 juli een keuken gekocht bij nuva keukens. (Alle acties zoals gratis vaatwasser etc geld niet als je een beetje hebt onderhandelt over de prijs.. een lokkertje dus). Op 18 oktober is onze keuken geplaatst en hierbij is een hoop mis gegaan. (Schade, onjuist advies waardoor dingen in praktijk niet mogelijk zijn en onjuist ingemeten) Voor alle schade aan apparatuur word je naar de fabrikanten verwezen (quooker, aeg). Met als gevolg een hoop apaete aanspreekpunten en afspraken. Alles wat nuva keukens zelf gaat herstellen gaat 6 weken na plaatsen keuken pas gebeuren.. (nadat ik zelf na 2 weken ben gaan bellen wanneer ik herstel kan verwachten). Wat er nog gedaan moet worden? Rugwanden plaatsen, koelkastdeur plaatsen, passtuk in hoek plaatsen, koof afzuigkap plaatsen, diverse beschadigde deuren vervangen, quooker is inmiddels geweest voor vervangen beschadigde kraan, aeg komt nog voor beschadigde afzuigkap.. waarom matig en niet slecht? Wij hopen uiteindelijk op een goede afhandeling en dat we met kerst kunnen genieten van de keuken. Voor ons nooit meer nuvakeukens hierna
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Fam. Jaspers op dinsdag 2 okt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Onze nieuwe keuken werd conform de offerte geleverd, alles erop en eraan zoals overeengekomen. Plaatsing geschiedde snel doch accuraat en correct, met op aanvraag de nodige uitleg en advies. Nazorg, c.q. service, is ook dik in orde, kasten worden netjes opnieuw bijgesteld, kleine mankementen opgelost. Kwaliteit van de keuken is ook zoals verwacht, ook dik in orde.
Reactie of foto toevoegen
“Goede uitleg gehad”
Door Broeders op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben bij Nuva twee keukens gekocht. Goede uitleg over apparatuur. Vriendelijk personeel! Alle tijd! De levering en het plaatsen van de keukens zeer correct! Echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Maria de Bock op dinsdag 25 sep 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht bij Nuva keukens. De service in de winkel zelf was zeer goed. De opvolging van de order (plaatsing op gewenste dag) is heel goed verlopen alsook de plaatsing van de keuken. Perfect, geen schades, alles zeer professioneel geinstalleerd. Geen ene negatieve opmerking of ervaring van mijn kant.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon goed”
Door Fam. Brendel op maandag 24 sep 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben onze keuken naar volle tevredenheid hier gekocht. Ook van te voren de reviews bekeken en in onze omgeving gevraagd naar de ervaringen. Die waren goed. Ik kan het zeker aanbevelen. Mijn dank aan verkoper Maurice. Goede informatie en ze denken met je mee, zonder je onder druk te zetten. Komen bij je langs om alles goed op te meten en door te spreken. Wat nog meer van belang is , is wel hun service. Kopen is snel gedaan, maar daarna. Bij Nuva wordt je door het hele traject begeleid. Je krijgt mailtjes waarbij ze je op de hoogte houden en je wordt een paar weken voor de installatie opgebeld om nog alles met je door te nemen. Ook tijdens de plaatsing heb ik zelf nog gebeld om een aantal zaken na te vragen. De mensen aan de telefoon nemen alle tijd voor je en nemen je vooral serieus! Mijn dank ook aan monteur Matt, ook hij denk met je mee en doet moeite om alles naar tevredenheid te plaatsen. Nogmaals, kopen is snel gedaan, maar de service, daar gaat het vooral bij mij om en dat doet Nuva gewoon goed.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop nieuwe keuken”
Door Hans en Carry Beerends op maandag 17 sep 2018 '18 | vestiging Someren
We hebben een nieuwe keuken gekocht. Het gehele proces van aankoop ging in een zeer ongedwongen en open sfeer, waarbij een goed advies, door de verkoper, tot een geweldig eindresultaat heeft geleid. een keuken waar we nu naar plaatsing nog verliefd op zijn. Verder was er na de aankoop ruimte voor vragen, of aanpassingen onzerzijds, etc. alles werd netjes en vlot afgehandeld. We willen dit omschrijven als: Het kopen van een keuken moet een feestje zijn. Nou dat was het bij NUVA in Someren!
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door Wim de Brouwer op zaterdag 15 sep 2018 '18 | vestiging Heerlen
Bij de verbouwing van onze vorige woning in 2013/2014, hebben we onze eerste NUVA keuken aangeschaft bij NUVA keukens in Deurne, op advies en goede ervaringen van familie, die al langer een NUVA keuken hadden. In 2017 hebben we een andere woning gekocht en in 2018 besloten om opnieuw een NUVA keuken aan te schaffen, ditmaal bij hun filiaal in Heerlen. Dit was, gezien de eerdere ervaring met NUVA keukens, een logische keuze, want ook nu was er weer ruime keuze en werden we prima geholpen en de service was als vanouds. Zelfs toen na het verwijderen van de oude keuken, plotseling onverwachte problemen ontstonden, die vooraf niet zichtbaar waren, heeft men op zeer korte termijn de nodige aanpassingen gerealiseerd waardoor alles, alsnog binnen de termijn kon worden geplaatst en geïnstalleerd. Opnieuw verhuizen zal niet snel meer gebeuren, wij gaan nu genieten in onze nieuwe woning en van onze NUVA keuken.
FOTO VAN WIM DE BROUWER
Ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Salmans op donderdag 13 sep 2018 '18 | vestiging Someren
Keuken gekocht, Prima geholpen verkoper had goede tips. twee deurtjes waren te groot maar dit werd probleemloos opgelost. Ook waren wij zeer tevreden over de monteur die de keuken geplaatst heeft
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Fam. Heutz - Otten op donderdag 6 sep 2018 '18 | vestiging Heerlen
Complete keuken met kookeiland gekocht bij Nuva Keukens in Heerlen. Perfecte service vanaf aankoop tot installatie en nazorg. Helemaal niets op aan te merken. We kunnen Nuva Keukens daarom aan iedereen aanbevelen!!
FOTO VAN FAM. HEUTZ - OTTEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Precies naar wens”
Door Huub en Marij Verkoelen op woensdag 29 aug 2018 '18 | vestiging Someren
We hebben onze nieuwe keuken bij Nuva keukens gekocht.We werden zeer goed geholpen in de showroom. De verkoper had meteen door dat we al veel informatie hadden en dat we wel wisten wat we wilden. Hij speelde hier ook meteen op in. Meteen een prima plan en plattegrond gemaakt. Voor de plaatsing hadden we enkele keren contact, daar waar nodig was. De afspraken omtrent plaatsing verliepen probleemloos. De mensen die de keuken geplaatst hebben waren vaklieden!! Een klein mankement aan de verlichting werd na een telefonische afspraak meteen verholpen. De keuken is precies zoals we die wensten.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door m.van kils donk someren op dinsdag 28 aug 2018 '18 | vestiging Someren
fijne samen werking, netjes geplaatst alle afspraken goed nagekomen dik tevreden !

Aanvulling ontvangen 29 augustus 2018: Betreft een keuken met een inductie kookplaat koelkast een combimagnetron en vaatwasser + afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Naar alle tevredenheid gegaan”
Door Wim Pellemans op dinsdag 28 aug 2018 '18 | vestiging Someren
We hebben onlangs een keuken gekocht bij Nuva keukens in Someren. Bij de showroom werden we zeer goed geholpen en ook alle vragen werden adequaat beantwoord. In mei is de keuken, naar alle tevredenheid, bij ons geplaatst. Een echte aanrader: Nuva Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Martin Ketelaars op woensdag 22 aug 2018 '18 | vestiging Deurne
We zijn uitstekend geadviseerd door de verkoper, open en eerlijk en geen rare prijs opbouwen met rare kortingen nadien, heeft ons een goed en eerlijk vertrouwen gegeven tijden de aankoop. De monteur heeft de werkzaamheden meer als perfect uitgevoerd, en als extra service heeft hij het keukeneiland blok op een andere dag geplaatst zodat de PVC vloer eerst gelegd kon worden op de plaats van het keuken eiland. De monteur heeft hiervoor zijn geplande vakantie onderbroken, dat is pas service!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Natacha Meijer-Gerritsen op zaterdag 18 aug 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken ik zou het iedereen aanraden om bij Nova keukens te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Bas de Bruin op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben nu voor de tweede keer een keuken gekocht en laten plaatsen door Nuva Keukens. Wederom zijn wij zeer tevreden over alles. Prijs/kwaliteit en een zeer goede monteur die ook nog eens meedenkt. Het stukje after sales dat ze bieden is ook erg fijn, waardoor je eventuele opmerkingen meteen kunt aangeven. Dankjewel Nuva!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door P. Philipsen op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Someren
Keuken, prima geholpen en plaatsing geweldig verlopen, zeer tevreden.
FOTO VAN P. PHILIPSEN
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Paul van berkel op maandag 2 jul 2018 '18 | vestiging Heerlen
Een mooie landelijke keuken gekocht. Eenmaal in de winkel aangekomen, Goed en degelijk te woord gestaan. Prima service, netjes per mail alles toegestuurd. Dit was de 2 de keuken van hun voor mij. En voor de 3 de gaan we zeker terug
FOTO VAN PAUL VAN BERKEL
Landelijke keuken zelf geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Wagemans Hegelsom op maandag 2 jul 2018 '18 | vestiging Someren
Enkele maanden geleden hebben wij een prachtige keuken gekocht bij Nuva Keukens in Someren. Een op een top advies van een deskundige verkoopmedewerker. Super goed advies met een prachtig eindresultaat. De keuken is opgeleverd zonder een "opleverpunt". Alles was naar onze tevredenheid. Ook de monteur was super gemotiveerd, of het zijn eigen keuken was. Een echte aanrader !
Reactie of foto toevoegen
“Niet blij met keuken”
Door schilders op vrijdag 29 jun 2018 '18 | vestiging Bergeijk
Voor de 6e maal een nieuwe complete keuken gekocht. Voor de 4e maal met inductie, oven, magnetron, afwasmachine, dubbele afzuiging en greeploos. Voor de 1e keer bij nuva. De verkoper van nuva luistert naar de wensen, maakt een tekening en geeft verder geen advies over eventuele consequenties. Er kan verandert worden en aangepast en dit is ook gebeurt, maar via tekening is moeilijk te lezen hoe de werkelijke keuken eruit ziet. De keuken is slecht geplaatst en de servicedienst komt nog langs. De inductiekookplaat heb ik ongeziens gekocht. Ik heb al 3 inductiekookplaten gehad en ben er automatisch vanuit gegaan dat het druktoetsen waren. Mijn wens was een gewone kookplaat zonder toeters en bellen. Helaas is het een kookplaat met een draaitoets. Vanwege reuma (en ouderdom) zal dit op termijn geen optie meer zijn en zal ik een nieuwe inductieplaat moeten kopen. Na telefonisch overleg met de verkoper is er geen andere optie mogelijk. Ik heb gekozen om het kookgedeelte te verlagen i.v.m. mijn lengte en reuma. Aangepast op tafelhoogte, prima maar er zit nu geen greep meteen onder de eerste lades onder de kookplaat. dat werd pas helder na plaatsing. De verkoper had de hoogte van de kastjes erbij gezet maar was uitgegaan van de hoogte van de kookplaat. Als we niet aanwezig waren geweest bij plaatsing was dit goed fout gegaan want dan hadden de kastjes boven de spoelbak op 30 cm boven de bak gehangen. Ik vind het goed dat men luistert naar de wensen van de koper en hiermee werkt. Wat ik een groot aandachtspunt vind is dat de verkoper een grote rol heeft in de eventuele consequenties van die wensen. Hij/zij heeft de verplichting om hierover in contact te gaan met de koper om hen hierop te wijzen. Nu worden de consequenties zichtbaar na plaatsing en is er niets meer mogelijk. Dit is de 6e nieuwe keuken die we kopen en bij alle vorige keukens was advies en overleg steeds aan de orde. Werd er meegedacht, was er overleg, werden consequenties duidelijk en ik ben er nu automatisch vanuit gegaan dat er binnen onze wensen geen onverwachte consequenties zouden zijn. Dit is de eerste keuken waar ik niet blij mee ben. Over hoe alles nog aangepast wordt door de servicedienst, zodat de keuken in ieder geval correct wordt afgewerkt (apparaten recht plaatsen, deuren goed afhangen, afkitten, e.d.) kan ik nog niets zeggen. Dit moet nog gebeuren. tussen plaatsing en service zitten 3 weken en we wonen al in ons huis. Aangezien er ook aan de achterwand van de bovenkastjes gebreken zijn kan ik de keuken ook niet inruimen. Al met al weinig positieve ervaringen met Nuva t.o.v. onze andere ervaringen met keukenleveranciers.
REACTIE VAN SCHILDERS
Servicedienst is intussen geweest en ben zeer tevreden over deze monteur. hij heeft alle punten netjes hersteld met de mededeling om te reageren als het nog niet goed werkt. goed werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Marjolijn op donderdag 28 jun 2018 '18 | vestiging Tilburg
Bij Nuva keukens heb ik mijn ideale keuken gekocht. Je wordt super goed geholpen en ze denken goed met je mee. Het is een goede service die je krijg en een kwaliteits keuken. Ga zo door!

Aanvulling ontvangen 28 juni 2018: Mijn keuken is geleverd begin juni. Het is allemaal goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“3e keuken”
Door F. Megens op woensdag 27 jun 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij zijn heel tevreden over de keuken die wij bij Nuva Tilburg gekocht hebben. Dit is onze 3e keuken die we bij Nuva gekocht hebben. Kundig personeel en goede monteurs.
FOTO VAN F. MEGENS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Witte keuken
1 / 63
Vestigingen Nuva Keukens
aBergeijk (9 ervaringen), De Waterlaat 8, 5571 MZ Bergeijk, tel 0497 - 55 28 82
bDeurne (20 ervaringen), Stationsstraat 67, 5751 HC Deurne, tel 0493 - 44 11 11
cHeerlen (84 ervaringen), In de Cramer 148a, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 550 65 50
dSomeren (40 ervaringen), Boerenkamplaan 143, 5712 AD Someren-Eind, tel 0493 - 44 11 11
eTilburg (60 ervaringen), Aphroditestraat 2, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 578 44 44
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.