Feedback
9,1

Keukenhal

Website: www.keukenhal.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenhal.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenhal
KeukenHal is opgericht in 2006. Inmiddels hebben wij vier vestigingen in Brabant en Limburg: Heerlen, Roermond, Helmond en Tilburg.

Bij KeukenHal profiteert u altijd van de laagste prijs en de hoogste service. Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de fabriek, houden we het ontwerp in eigen hand en de prijzen laag. Bovendien kunnen we op deze manier altijd keukens leveren die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Het resultaat: een schitterende keuken met de beste kwaliteit én voor de laagste prijs. Een greep uit onze collectie is online te bewonderen, met de daarbij behorende prijzen. Alle prijzen zijn inclusief apparatuur en zonder meerprijs ook leverbaar in andere kleuren.

We helpen u graag met een passend ontwerp voor de keukenruimte. De keukencollectie is leverbaar in alle denkbare opstellingen en afmetingen.

KeukenHal is CBW-erkend. Dat betekent dat u altijd verzekerd bent van een veilig aankoop. U hoeft bij ons geen aanbetaling te doen en onze eigen service afdeling staat altijd klaar bij eventuele vragen.
Ervaringen
Er zijn 220 ervaringen over Keukenhal. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren156 ervaringen
4 sterren51 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren4 ervaringen
1 ster7 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Alles is prima verlopen”
Door Nick Houben op zondag 9 jan 2022 22 | vestiging Roermond
Goed geholpen in de voorbereiding. Van goed advies voorzien door Marvin. Alles is eigenlijk prima verlopen. Vriezer was niet voorradig maar is netjes nageleverd.
FOTO VAN NICK HOUBEN
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken gemonteerd”
Door frank op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Roermond
We zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van onze nieuwe keuken. Er werd goed meegedacht en de prijs-kwaliteitsverhouding is echt top. Heel veel keuken voor een vriendelijke prijs. Geen sprake van lokkertjes die uiteindelijk niet waargemaakt worden, zoals bij andere keukenfirmas nog wel eens het geval is. Gewoon meteen een duidelijk verhaal met een mooi aanbod. No nonsens, zij begrijpen waarnaar de klant op zoek is en doen al het mogelijke om daaraan te voldoen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Leny Muris op woensdag 29 dec 2021 21 | vestiging Heerlen
Wij zijn heel goed geholpen in de winkel, ik had al zelf een idee hoe de keuken moest worden en welke kleur. ook had ik zelf al een plattegrond gemaakt en alles al op maat ingevuld. Wij zijn geholpen door Jolanda Tresper, daar waar wij niet aan hadden gedacht gaf Jolanda raad. Ook werd er ruimschoots de tijd genomen om alles uit te zoeken, er is genoeg keuze in apparatuur, kleur, design. Keuken werd mooi op tijd geleverd en wij zijn er heel tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door R. Wassenberg op dinsdag 21 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
In het najaar van 2020 kwamen we bij de Keukenhal terecht na een aantal minder goede ervaringen elders. De klik was er direct met John, verkoper alhier. Na een aantal uren voorgelicht te zijn en keuzes en nog meer keuzes te hebben gemaakt hebben we direct getekend, zo tevreden waren we over de adviezen en ook over de prijs. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Alles verliep keurig volgens afspraak en we maakten bij het aanpassen en afwerken van de keuken gebruik van de aannemer die veel met de Keukenhal samenwerkt, Dennis Corsten. Gebleken voordeel is dat Dennis zich aanpast aan de afspraken met de Keukenhal die we maakten wvb levering en installatie. Perfect! En 3 weken zonder keuken is bijzonder kort hebben we in de tussentijd wel gehoord, 6 weken of langer nog is ook gewoon. Strak gepland in overleg met ons. Zelfs toen Dennis in de laatste week van de werkzaamheden zelf uitviel regelde hij direct andere vaklui om verder te gaan met het werk. Geen oponthoud gehad. En bij Dennis geldt alleen dat het geleverde werk goed moet zijn, punt. Vandaag is alles klaar en we kunnen alleen maar zeggen dat we dit bedrijf en de aannemer aanraden voor eenieder die zich wil laten ontzorgen bij het kopen en installeren van een nieuwe keuken. O ja, toen de monteur de keuken aan het installeren was kwam hij erachter dat de kraan ontbrak. De kraan stond ook niet op de offerte, hij was er gewoon doorheen geglipt bij het maken van de opdracht. De monteur had echter nog een gloednieuwe mooie kraan in zijn bus liggen en die kregen we kado in overleg met de Keukenhal. Super service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Carina op maandag 20 dec 2021 21 | vestiging Heerlen
Wij hebben een mooie showroom keuken gekocht,die volledig is aangepast aan de ruimte van de keuken, met mijn gedroomde kookeiland en Bora, en zelfs koffiehoekje is gelukt!
Heel fijn geholpen door Dustin en Marco, en de mevrouw die de eerste tekening heeft gemaakt. Service center ook goed bereikbaar, maar door drukte kan alles wat langer duren nu. Kleine afwerkingen een aantal weken na plaatsing nog gedaan. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig geworden”
Door Sander Van den Berg op donderdag 2 dec 2021 21 | vestiging Heerlen
Goede service verleend door medewerker Dustin van de Laarschot. Keuken is prachtig geworden, optijd geleverd. Een foutje bij de plinten werd keurig hersteld. Het samenstellen van de keuken verliep gemoedelijk, zonder belachelijke kortingen en verkooppraatjes. Wij kunnen de zaak zeker aanraden bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Thimo Schmitz op dinsdag 30 nov 2021 21 | vestiging Roermond
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken. Super service. Van bekijken wat de wensen zijn tot aan de montage. Vriendelijk en fijn geholpen door Mick. Geen vraag was te veel. Dikke aanrader!!
FOTO VAN THIMO SCHMITZ
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze mooie keuken”
Door Ger en Gerda Reinders op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Roermond
Wij hebben een mooie keuken gezien in de showroom. Deze is aangevuld en aangepast aan onze wensen. Door Mick zijn we op een eerlijke en duidelijke manier geïnformeerd wat de consequenties waren. Als wij er om vroegen gaf hij zijn visie op wat wij wilden. Een plank met spotjes die elektrisch eigenlijk moeilijk te realiseren was is toch uitgevoerd naar onze wensen. Risico was voor ons. Dit maakt de keuken extra mooi en naar onze wensen. Tussentijds konden we met vragen terecht bij Mick en zijn collega. Er werd altijd geluisterd en we kregen altijd antwoord. De plaatsingen afwerking was in goede handen en gebeurde zeer nauwkeurig. We zijn erg blij met onze nieuwe en mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Susan leijten op donderdag 28 okt 2021 21 | vestiging Tilburg
Net een nieuwe keuken gekocht super goed geholpen leuk personeel en zeer tevreden met het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed naar mijn wensen geluisterd”
Door Peggy de Laat op vrijdag 1 okt 2021 21 | vestiging Helmond
Heel prettig geholpen in de winkel, er werd goed geluisterd en rekening gehouden met mijn wensen. De plaatsing verliep uitstekend en vakkundig. Er was een beschadiging op een deurtje en de spoelbak en ook deze werd keurig vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede en prettige ervaring”
Door M Parren op donderdag 30 sep 2021 21 | vestiging Roermond
Nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. Goed geïnformeerd en geholpen. Nette en reële prijs. Vervolgens steeds correct op de hoogte gehouden over lever- en plaatsingsdatum. Levering op juiste datum, en exact op tijd. Montage zeer professioneel. Goede, en prettige ervaring!!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Karin Dennemans op woensdag 22 sep 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij de keukenhal, goede prijs en een geweldige service. We zijn bijzonder goed geholpen door Marcel, nogmaals bedankt hiervoor!
FOTO VAN KARIN DENNEMANS
Reactie of foto toevoegen
“Ècht top service”
Door Monique en Lucien op woensdag 8 sep 2021 21 | vestiging Heerlen
Na lange tijd onze eerste keuken verruild voor een nieuwe keuken, gekocht bij Keukenhal in Heerlen. Samen met verkoopadviseur Dustin van de laarschot hadden we de nieuwe keuken volgens onze wensen samengesteld. De keuken werd thuis opgemeten door Marco en Dustin en na enkele weken werd de keuken geleverd. De montage verliep werkelijk vlekkeloos, de monteurs waren echte vakmensen ! Als we het nog eens zouden moeten doen, zouden we de keuken direct weer bij Keukenhal in Heerlen kopen ! Ècht TOP SERVICE !
Reactie of foto toevoegen
“Top winkel”
Door Billiet - De Roeck S op woensdag 11 aug 2021 21 | vestiging Tilburg
heel vriendelijk ,levering op de beloofde datum , correcte afhandeling .
gewoon een top winkel en verkoper . Deze raad ik iedereen aan .

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2021: Wij hebben een volledige keuken gekocht, showroom model.
Reactie of foto toevoegen
“Zaken niet goed gegaan”
Door José & Wouter op woensdag 14 jul 2021 21 | vestiging Helmond
Op 1 Juni 2020 hebben wij de overeenkomst met keukenhal getekend voor onze droomkeuken. Deze mochten we binnen 2 jaar afroepen. Die hebben we 18 november 2020 afgeroepen. Leverweek zou week 9 zijn. Ruim 15 weken.
Wat ging er mis na het tekenen van de offerte;
- Verkeerde vriezer en koelkast op de offerte van juni waardoor het bedrag ineens 2540,- duurder werd.
- Verkeerde tekeningen ontvangen (incl Bora terwijl we die niet besteld hadden)
- Later 10 dec komen jullie erachter dat de displays van de oven en het koffiezetapparaat niet overeenkomen. (Is dezelfde lijn van bauknecht dus wel bijzonder) maar omdat gelijk te krijgen moesten we ook nog even 170,- bij betalen. We kunnen hieruit dus concluderen dat jullie de keuken toen pas zijn gaan bestellen. Dit is 3 weken na akkoord. Wanneer dit meteen gebeurt was waren alle apparaten wellicht op tijd geweest
- Er is 3 keer aan ons gevraagd wat de leverdatum zou zijn. Dat horen jullie toch in je systeem te hebben staan?
- Foutieve tekening ivm de novy. Het gat voor de afzuiging was op de dag van plaatsen dus te klein en hebben we groter moeten maken. Daarvoor moest het plafond opnieuw gestuct worden.
- Er is niets gecommuniceerd over het niet kunnen leveren van apparatuur. Zowel niet in november (toen was er ook al Corona. Dat gaven jullie als reden op) als voorafgaand aan de levering. Wij hoorde pas bij levering dat er een aantal apparaten niet bij zaten. Niet klantvriendelijk.
- De mails van de eigenaar en vestigingsmanager zijn kort af. Op vragen krijgen we een kort antwoord terug. "Klopt" Niet eens met aanhef of afsluiting. We hoeven echt niet met u aangesproken te worden maar een beetje klantbeveling en vriendelijkheid is wel gewenst wanneer je bijna 18k uitgeeft.
- Het keukenblad in de showroom was totaal anders dan we zagen in bestelling bij Jetstone. (Je mag daar het stuk steen kiezen wat je het mooiste vind) Jetstone heeft gelukkig de bestelling voor ons aangepast. Vervolgens krijgen we van jullie een telefoontje of we nog even 160,- willen bij betalen omdat we een ander blad uitgekozen hadden. Gelukkig hebben jullie (omdat wij het weigerde) dit uiteindelijk niet in rekening gebracht.
- Kookplaat, vriezer, stuk plint, meeneemclip, verbinders van de deuren miste we.
- Koppaneel is beschadigd

Het bovenstaande is inmiddels opgelost. Daarbij is het onderstaande lijstje wel ontstaan:
- koppaneel wordt vervangen maar scheef gezet waardoor de keuken niet meer waterpas is en de lades niet meer afgesteld zijn.
- Stootdopjes worden zonder ons het te vertellen afgesneden om het enigzins passend te laten lijken. Weg softclose.
- Muur beschadigd bij plaatsen van de vriezer.
- Het gebeurde allemaal in etappes. Voor iedere monteur of levering die kwam moesten we een dag vrij nemen.

Inmiddels kunnen we eindelijk zeggen dat alles is opgelost en afgehandeld. Wel met heeeel veeel moeite en tussenkomst van Rechtbijstand. Het heeft maar liefst 19 weken geduurd. (Tussen het plaatsen in week 9 en het oplossen van de problemen afgelopen maandag)

Wat we ons misschien nog wel het meest betreurt is dat we nooit een excuus hebben gekregen vanuit keukenhal. Ze vond dit zelf allemaal normaal. Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Dat begrijpen we. Het gaat erom hoe je het oplost. En daar zijn jullie echt flink de mist ingegaan. Na het tekenen van de offerte kregen we meteen de vraag of we een review wilde plaatsen. Onze reactie was; dat zullen we doen wanneer de keuken staat. Bij deze! Mochten jullie nog tips willen hoe je met klanten en klachten om moet gaan; jullie weten ons inmiddels te vinden.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Sheila St.Jago op zondag 11 jul 2021 21 | vestiging Tilburg
Ik heb een keuken gekocht voor mijn nieuwbouw appartement. Dit gebeurde tijdens de lastige corona periode met beperkingen op het bezoeken van de showrooms. Telefonisch werd ik al heel vriendelijk en betrouwbaar te woord gestaan door de medewerkster Yolanda. Het samenstellen van de keuken gebeurde in een prettige sfeer. Er was alle tijd en aandacht om de keuken geheel naar mijn zin uit te zoeken. Er werden naast mijn eigen wensen ook goede praktische adviezen gegeven, wat getuige van vakbekwaamheid. De keuken werd netjes op tijd geleverd en de montage verliep voorspoedig. Zeer tevreden over prijs en kwaliteit verhouding. En de klantvriendelijkheid. Echt een aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Leontien en Ruud op maandag 28 jun 2021 21 | vestiging Roermond
Wij waren op zoek naar een keuken op heel korte termijn. Bij een eerder bezoek bij de concurrent werden wij door een vrij agressieve manier van verkopen geconfronteerd. Na een tip van een bekende: ga eens kijken bij de Keukenhal in Roermond, was dit een verademing in de manier van klantbenadering. De verkoper Mick heeft op een zeer prettige manier onze wensen vertaald in een mooie keuken. Omdat wij de keuken snel geleverd wilden hebben heeft Mick al zijn toezeggingen waargemaakt. Het inmeten, levering en aftersale is uitstekend!
Reactie of foto toevoegen
“Mat zwarte keuken”
Door Familie Brongers op donderdag 24 jun 2021 21 | vestiging Roermond
Helemaal blij met onze mat zwarte keuken. We zijn heel goed geadviseerd en werden telkens zeer kundig geholpen en te woord gestaan als we vragen hadden. Zelfs toen we onze keuze van werkblad tot 5 x toe hebben veranderd om uiteindelijk de juiste keuze te maken. Een juweeltje is het geworden en in gebruik ook zeer makkelijk door de Bora, Quooker en onze magnetron oven combi met stoom en crisp functie koken zelfs de kinderen met plezier. Absolute aanrader de jongens van Keukenhal Roermond. In het bijzonder een dank aan Marvin onze adviseur. Alles super verlopen wat betreft in meten en leveren en monteren. Helaas op 1 oven een aantal weken moeten wachten i.v.m. backorder maar een leenoven gekregen dus ook dit was super geregeld.
FOTO VAN FAMILIE BRONGERS
Reactie of foto toevoegen
“Keurige service”
Door Bolsius Sittard op woensdag 9 jun 2021 21 | vestiging Roermond
Keuken 2 jr geleden gekocht, naad kastje week een klein beetje, ws door vocht afwasmachine. Binnen 2 weken vervangen. Keurig toch.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door E. van der Maden op dinsdag 1 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
Tijdens de Lock down zijn ze bij ons aan huis geweest omdat we niet naar de showroom konden en daarna videobellen. Dat is super goed gegaan en daardoor hadden we onze keuken al binnen 2 maanden net op tijd voor de verhuizing. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Kim Sprunken op woensdag 12 mei 2021 21 | vestiging Roermond
We hadden weinig woorden nodig om uit te leggen wat we wilden. Aan de hand van een opstelling die in de showroom stond konden we ons idee verder uitwerken. De verkoper gaf ons een reëel beeld van de apparaten en de kosten ervan. Hij wekte in elk geval niet de indruk het allerduurste te willen verkopen, maar sloot perfect aan bij onze wensen en budget. De gewenste levertijd was ook geen probleem, wat in deze tijd toch wel uniek is. De keuken is inmiddels geplaatst en het is precies geworden zoals we dat voor ogen hadden. Perfect afgewerkt en netjes opgeleverd. Hier kunnen we járen mee vooruit! Super service!
Reactie of foto toevoegen
“Zwarte keuken met marmer aanrechtblad”
Door Schuman op dinsdag 11 mei 2021 21 | vestiging Roermond
We hebben een mat zwarte keuken gekocht met een mooi marmer aanrechtblad erbij. De keuken is gisteren geplaatst geworden super tevreden over de verkoper en de info wat we kregen en over de montage super werk geleverd.
FOTO VAN SCHUMAN
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door Bart van Horne op woensdag 14 apr 2021 21 | vestiging Roermond
Uitstekend geholpen door de adviseur en een mooie keuken samengesteld tegen een mooie prijs! het gehele traject is perfect verlopen! hier ga ik de komende jaren nog veel plezier van hebben!

Aanvulling ontvangen 21 april 2021: Keuken door een externe partij gemonteerd, en al reeds gemonteerd. Alles netjes geleverd
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Marc Reynders op zaterdag 10 apr 2021 21 | vestiging Heerlen
Heel goed geholpen door de keukenhal en Jolanda en collega's. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd, en werden we goed op weg geholpen. Ook enkele aanpassingen tussendoor geen probleem. We zijn goed geslaagd voor onze landelijke keuken met alle gewenste apparatuur. Ook toen we de levering 2 weken moesten uitstellen was dit geen probleem. Een dikke pluim.
FOTO VAN MARC REYNDERS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Verbruggen op maandag 29 mrt 2021 21 | vestiging Heerlen
Het totale keukenverhaal klopt van A tot Z. Alles compleet, uitstekende prijs en kwaliteit, zeer goede service. Alle afspraken nagekomen. Wij zeggen het voort.
FOTO VAN VERBRUGGEN
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Kitty Meijs op zaterdag 27 mrt 2021 21 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht. Goed geadviseerd en alle afspraken nagekomen. Prima geplaatst door een charmante en vriendelijke jongeman en goed geïnformeerd over de geplaatste apparatuur. Foutje hersteld door servicemonteur zonder dat ik daarvoor moest bellen.
Prima geregeld allemaal. Ik kan het iedereen aanraden zaken te doen met de keukenhal.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door A Stemerdink op dinsdag 23 mrt 2021 21 | vestiging Helmond
We hebben bij de Keukenhal in Helmond een keuken uitgezocht. Werd heel goed met ons meegedacht qua mogelijkheden en budget. Marcel was een hele aardige man, heeft ons super geholpen. Wij hadden binnen 2 uur onze droomkeuken.

Aanvulling ontvangen 24 maart 2021: De keuken is geleverd en we hebben hem zelf gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijne ervaring”
Door Diana Erkeland op zaterdag 13 mrt 2021 21 | vestiging Tilburg
Afgelopen week een keuken laten ontwerpen bij Keukenhal Tilburg. Als je binnen komt word je zeer vriendelijk ontvangen, in dit geval werden we geholpen door Marcel Van Den Heuvel. Zeer fijne ervaring! We kregen de tijd en er werd mee gedacht in 't ontwerp van kleur kastje tot apparatuur noem het maar op. Wat ook fijn is dat ze rekening houden met het budget wat je hebt en niet zoals bij andere keukenboeren je vanalles opdringen om vervolgens vele malen duurder uit te zijn! Ze komen eerlijk en recht door zee over, geen bullshit. Omdat wij er bij de eerste afspraak nog niet precies over uit waren wat we nou wilde. Kregen we netjes de kans om er goed over na te denken en er eventueel op een tweede afspraak op terug te komen. Dat is ook gebeurt. Bij de tweede afspraak weer net zo vriendelijk en geduldig ontvangen en uiteindelijk een mooie keuken ontworpen die van de zomer op ons verzoek geplaatst gaat worden. Ook de planning van datums was geen probleem. Dus tot nu toe hartstikke goede en fijne ervaring! Tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Patricia van Maaren op maandag 8 mrt 2021 21 | vestiging Helmond
We hebben alle keuken zaken in de regio gehad. Overal netjes geholpen. Bij de keukenhal hebben we wel ervaren dat er goed is geluisterd naar onze wensen! Niet een keuken ontwerpen en dan ontwerp uitkleden om het goedkoper te maken. Duidelijk en eerlijk! Wij wilde zelf de keuken plaatsen, alles was mogelijk, voordeel bij de keukenhal is dat je kastjes al voor gemonteerd geleverd wordt. Wij raden de keukenhal zeker aan!
FOTO VAN PATRICIA VAN MAAREN
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geadviseerd”
Door Michiel op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Tilburg
Prettig geadviseerd door het team van Keukenhal Tilburg. Dit was de 2e keuken die ik hier gekocht heb. Ondanks dat het bij de eerste keuken niet helemaal vlekkeloos was verlopen zijn alle geschillen netjes opgelost. Genoeg reden om nog een keer een keuken hier aan te schaffen en dit keer naar alle tevredenheid. Budget was wat beperkt maar met de beschikbare middelen is het maximale behaald oa door pro-actief meedenken van de adviseurs. Prettig vind ik dat je direct een goede prijs krijgt en niet eindeloos hoeft de zeuren om korting.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed behandeld”
Door Rudi van Maaren op woensdag 10 feb 2021 21 | vestiging Helmond
Bij de aanschaf van een keuken(wandkast) werden wij erg goed behandeld. Er werd alle tijd genomen om de kast aan onze maten en eisen samen te stellen. De prijs (inclusief de grote koelkast) viel ons uiteindelijk ook 100% mee.
FOTO VAN RUDI VAN MAAREN
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze L vormige keuken”
Door Ingrid op vrijdag 29 jan 2021 21 | vestiging Helmond
Wij zijn heel blij met onze l vormige keuken met diepe lades en composiet werkblad.
We koken nu op inductie en er zit een energie zuinige vaatwasser in.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door Jolanda van de Voorde op dinsdag 12 jan 2021 21 | vestiging Heerlen
Over de medewerkers in de showroom zijn we tevreden, zij hebben ons altijd goed geholpen en te woord gestaan. Echter toen de keuken geplaatst werd, begon de ellende. Twee medewerkers hebben de keuken geplaatst, lampjes zijn niet goed aangesloten, kookplaat was niet aan te sluiten en kastje verkeerd geleverd. De heren waren totaal niet behulpzaam en gaven alleen aan dat ze volgens de bon leveren en dit in orde was. Na bellen met de zaak, is dit wel opgelost en in orde gemaakt, echter bij plaatsen van het nieuwe kastje bleek dat de heren deze dusdanig op hebben behangen dat een ander kastje kapot ging. Tevens hebben de heren de lampjes verkeerd aangesloten, zonder jumpers en bij plaatsen van de jumpers sprongen de lampjes weer. Kortom, nu is het weer wachten op lampjes en hiermee is de keuken na maanden nog altijd niet volledig af!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Evi op maandag 14 dec 2020 20 | vestiging Tilburg
Goed geholpen bij de aankoop van de keuken, mogelijkheden goed doorgesproken en de juiste keuzes gemaakt. We hebben nog een kleine aanpassing doorgevoerd na het bestellen, ook dit werd prima geregeld. Communicatie gedurende het hele proces helder en snel. Levering en installatie van de keuken ook helemaal super gegaan, het eindresultaat is netjes en strak.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door M Derks - de Wit op vrijdag 11 dec 2020 20 | vestiging Helmond
Onze keuken staat alweer een tijdje en zijn er nog steeds erg blij mee. We zijn bij de keukenhal goed geholpen. Na het tekenen van de koopovereenkomst, toch nog wat aanpassingen gedaan voordat deze definitief besteld werd. Allemaal goed geregeld en er werd goed meegedacht. Bij de levering bleek helaas het blad niet goed. Ondanks de zomervakantie is deze toch snel gewisseld zonder enige problemen. We hebben de keuken zelf gemonteerd. Helaas was de installatie handleiding wat beperkt. We moesten zelf uitzoeken welke schroefje waarvoor werd gebruikt. En er zitten toch echt veel losse onderdelen bij een keuken. Verder goede service!
FOTO VAN M DERKS - DE WIT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Rob capel op zondag 6 dec 2020 20 | vestiging Helmond
Keuken gekocht in Helmond in eerste instantie geadviseerd door Rutger. Heeft goed meegedacht over de mogelijkheden van wat wij graag zouden willen. Daarna verder geholpen door Marcel. Alles was perfect geregeld, goede communicatie omtrent leveringen en plaatsing van de keuken. De keukenmonteurs waren zeker top, erg vakkundig.
FOTO VAN ROB CAPEL
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken maar budget overschreden”
Door Geert Huizinga op zaterdag 28 nov 2020 20 | vestiging Helmond
Contact is goed, service is goed maar als het gaat om een keuken samen te stellen is men geheimzinnig over wat de apparatuur kost als je ernaar vraagt. Want iedere vraag die men hierover stelt krijg je als antwoord hierop: daar komen wij wel aan uit! Doordat wordt je budget makkelijk overschreden. Dus wees duidelijk en transparant naar de klant met de prijzen. Verder zijn wij tevreden over de kwaliteit, de levering en de afhandeling van de keuken.
FOTO VAN GEERT HUIZINGA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam van der loo op vrijdag 27 nov 2020 20 | vestiging Helmond
Een mooie keuken voor een mooie prijs. Netjes geholpen en een goed advies gekregen. Ze denken ook goed mee met je. Zeer tevreden.

Aanvulling ontvangen 1 december 2020: De keuken staat er al een poosje. Zeer tevreden. Alles goed gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Star”
Door Endro op dinsdag 24 nov 2020 20 | vestiging Helmond
De aankoop verliep voorspoedig. Goede keuken scherpe prijs en alles is bespreekbaar en men denkt goed met je mee. De levering daarna is een ramp. Je hoort in welke week de keuken geleverd zal worden en dan moet je 3 maanden wachten. De exacte datum van de levering hoor pas vlak ervoor. Na de levering staat deze opgestapeld in de weg want hij wordt op een andere dag geplaatst en die datum hoor je dan ook weer afzonderlijk. Als het een beetje tegen zit heb je bijna een hele week een keuken in je huis staan waar je niets mee kan en die alleen maar in de weg staat. En als je belt om nadere informatie of met de vraag om wat meer duidelijkheid golft de starheid je door de telefoon tegemoet. Men gaat direct in de " dat kan niet houding". Het lijkt alsof er speciaal geselecteerde autisten zijn aangenomen om de zaak af te houden. Daarom voor mij geen keuken meer van de keukenhal.
Reactie of foto toevoegen
“Tevredenheid is groot”
Door van den Heuvel op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Tilburg
Goed geholpen, probleemloos aanpassingen gedaan. Wij hebben een rechte keukenwand met koelvrieskast, keramische kookplaat, vaatwasser, combi magnetron

Aanvulling ontvangen 27 november 2020: Onze keuken is inmiddels tot grote tevredenheid geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Don Smit op woensdag 4 nov 2020 20 | vestiging Heerlen
Zeer fijne ervaring bij de Keukenhal, ik had al een aantal zaken bezocht voordat ik hier op advies van 2 verschillende vrienden terecht kwam. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg ook niet de indruk dat de verkoop gepushed werd, wat ik bij een andere zaak wel had. Samen werd er gekeken naar de mogelijkheden binnen het budget, hierin werden verschillende opties berekend waar ik uiteindelijk met een, naar mijn gevoel en in vergelijk met de andere zaken, eerlijke prijs naar buiten liep. Personeel is vriendelijk en behulpzaam, en als ik vragen had worden deze punctueel en adequaat beantwoord.

Aanvulling ontvangen 10 november 2020: De keuken is geleverd en gemonteerd, de installatie is prima verlopen alleen was de monteur alleen. Hierdoor heb ik een aantal keer bijgesprongen met het tillen van bijvoorbeeld het composiet werkblad en oven, verder was alles oke.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Yves Janssen op zaterdag 31 okt 2020 20 | vestiging Heerlen
Heel goed geholpen van aankoop tot en met het plaatsen van de keuken. En ook belangrijk eerlijke prijzen en goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Kwalitatief goede keuken”
Door Fam. Kusters Hoensbroek op vrijdag 23 okt 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben onze keuken gekocht bij de Keukenhal in Heerlen. De medewerkers van de Keukenhal waren naast vriendelijk duidelijk ervaren en deskundig. Dankzij hun ondersteuning hebben wij een geweldige keuken gekocht. Deze keuken werd niet alleen tijdig geleverd, maar is ook zonder problemen vakkundig geïnstalleerd en afgewerkt. Wij zijn meer dan tevreden met de keuken, de vakkundigheid van de verkoper en installateur en de klantvriendelijkheid van het personeel van de Keukenhal in het algemeen. Wij zijn voorafgaande aan, tijdens en na de installatie van de keuken gebeld door medewerkers van de Keukenhal met de vraag of alles duidelijk was, naar wens verliep en uiteindelijk is verlopen. Wij zullen de Keukenhal Heerlen in ieder geval aanbevelen bij familie, vrienden, kennissen en een ieder die op zoek is naar een kwalitatief goede keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens gelopen”
Door dhr. J.A. De Roy van Zuydewijn op zondag 4 okt 2020 20 | vestiging Heerlen
De verkoper is vriendelijk en geduldig en liet ons de gewenste keuken uitzoeken. Hij gaf ons bruikbaar advies om op de praktische zaken te letten. Een klein minpuntje is dat de koelkast wat kleiner uitviel dat verwacht, dit vanwege de standaardmaten. Dus de volgende keer een groter koelkast bestellen. Ondanks de Corona crisis is de verbouwing en plaatsing naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Wij kunnen het aanbevelen”
Door Theo en Maria Hundscheidt op woensdag 30 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben een witte hoogglans keuken met antraciet werkblad en achterwand gekocht. Samen met een koeler, oven, afwasmachine, kookplaat, afzuigkap en inschuifbare kraan. De keuken en het werkblad werd door een monteur van de Keukenhal precies en nauwkeurig geplaatst. De kraan werd veel later geleverd en geplaatst. Ze hadden wel een tijdelijke kraan geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het verkoopgesprek en de plaatsing van onze keuken. Het bedrijf kunnen wij aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Chris Boonstoppel op zondag 27 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Onze ideeën over de keuken goed verwerkt in het ontwerp gevolgd door een goede offerte. Bij het opmeten thuis door de filiaalmanager door haar nog een paar verbeteringen uitgewerkt. Levering op ons verzoek enkele weken opgeschoven. 2 weken voor de levering nogmaals gebeld met de planner omdat onze vloer in dezelfde week als de keukenplanning werdt gelegd. Planner mopperde wel wat, maar toch de keuken pas op donderdag gebracht en vrijdag gemonteerd, dus geen probleem met de vloerplanning. Montage keurig door zelfstandige monteur met vakkundige hulp gemonteerd. Deze hebben van 's morgens 8 tot 16 uur alleen tussendoor een boterham in hun mond geduwd en op ons aandringen wat gedronken. Verder constant doorgewerkt. Omdat 1 paneel wat naar achter viel, hier terplaatse een oplossing voor gezocht en keurig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Jac Chorus op woensdag 23 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Mooi keuken niets op aan de merken heel mooi gemonteerd super mooi en ook heel goed geholpen met uitzoeken vriendelijke mensen en behulpzaam.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J.Theunissen op zaterdag 19 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Alles volgens afspraak 100% geregeld heel goeie monteur wij zijn zeer tevreden over keukenhal.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Ruud op woensdag 9 sep 2020 20 | vestiging Roermond
Keuken gekocht na vele bezoeken bij keuken verkopers maar hier in Roermond geslaagd. Prima prijs kwaliteit verhouding en goed advies van Marvin en fantastische montage door Andre.
FOTO VAN RUUD
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos”
Door MvdB op vrijdag 28 aug 2020 20 | vestiging Helmond
Marcel van den Heuvel heeft me geweldig geadviseerd bij de aankoop van mijn keuken. Hij dacht mee en kwam met goede ideeen. Ook de installatie is vlekkeloos verlopen en de keuken is in een dag keurig geplaatst. Blij met mijn nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar tevredenheid”
Door Eric v Diepen op vrijdag 7 aug 2020 20 | vestiging Helmond
Volledig tevreden over de aankoop en de after sales.

Aanvulling ontvangen 10 augustus 2020: Een keuken hebben we gekocht. Alles naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Huub en Marlies Korten op vrijdag 31 jul 2020 20 | vestiging Roermond
Goed geholpen door Marvin met de keuze voor onze keuken. Vaak gebeld, altijd vriendelijk te woord gestaan. Ook de keuken gemonteerd door Vakmontage Zuid is super goed verlopen. Prima service, een aanrader voor een ieder die een nieuwe keuken wil.
FOTO VAN HUUB EN MARLIES KORTEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gegaan”
Door Fam. van Kessel op donderdag 30 jul 2020 20 | vestiging Roermond
We werden vriendelijk ontvangen, er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Snelle maar correcte afhandeling. Keuken is keurig geplaatst. We zijn zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Annie verbraeken op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
fijn en behulpzaam geholpen. service erg goed kregen een leenoven, omdat de onze nog niet leverbaar was,mochten die zelfs houden super service. zeer fijn en goed geholpen door personeel in winkel, als door persoon die keuken kwam plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Melanie janssen op zondag 19 jul 2020 20 | vestiging Roermond
Wij hebben na lang rondkijken waaronder ook in duitsland onze keuken op advies van een collega bij keukenhal roermond gekocht. Wij zijn zeer te spreken over hoe alles is gelopen. Wij zijn geholpen door mick en hij dacht goed met ons mee en hield ons daarna goed op de hoogte ivm veranderingen. Wij hebben er voor gekozen om hem zelf te plaatsen. En ook dat was goed te doen. Tijdens het plaatsen konden we nog evt bellen met vragen. Nogmaals enorm bedankt!
FOTO VAN MELANIE JANSSEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door H.Dols op woensdag 8 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Goed geinformeerd in de winkel van wat onze wensen waren.Thuis komen nameten,nog aanpassing kunnen maken.Alles prima geregeld.Keuken montage goed verlopen,heel tevreden mee.Fijne uitleg van zowel Keukenhal en monteur.Zeker een aanrader voor mensen die een nieuwe keuken willen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met ombouw”
Door Cindy op dinsdag 7 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
Slechte service ooit. Wij hebben een keuken gekocht waarbij zij de ombouw uit de showroom bij de keuken hebben geleverd voor € 250,--. Nu vertelt de bedrijfsleider Rick, dat hij dit gratis erbij heeft gegeven. Hij heeft ons een keuken verkocht die hij niet heeft waargemaakt. Ik heb letterlijk nog gevraagd, hoe leveren jullie de ombouw? Ja wat goed geseawled of anders bouwen wij een nieuwe. De monteurs hebben de ombouw geleverd, ook zij snapten niet dat de ombouw niet ingepakt was. Hele ombouw was vies, gescheurd en dan komt hij mij vertellen dat wij dit zelf moeten fixen. Als ik dit had geweten had ik deze keuken nooit uitgekozen, want de ombouw maakt de keuken. Voor ons is Keukenhal niet de keukenboer die zijn afspraken nakomt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met Siemens apparaten”
Door Eric Meulenbroeks op zaterdag 4 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht met 6 Siemens apparaten, superblij met onze aankoop,
Onze verkoopster Jolanda heeft ons super goed geholpen ,en weet waar ze over praat,compliment! Ook de keukenstellers hebben perfect werk verricht. Wij raden keukenhal in Heerlen iedereen aan
FOTO VAN ERIC MEULENBROEKS
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Vakman”
Door Léon op den Camp op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Roermond
We hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden over de service als ook de montage. De verkoper in de showroom heeft ons goed geholpen met zijn kundige adviezen en inzichten. De monteur was ook n échte vakman. De 2 kleine klachten die naar voren zijn gekomen,worden op n juiste manier afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Martin van Boekel op vrijdag 26 jun 2020 20 | vestiging Roermond
In 2018 een nieuwe keuken gekocht bij Keukenhal Roermond. Alles netjes geleverd en gemonteerd volgens afspraak. Monteur was vriendelijk en deskundig. Nu ruim twee jaar later hadden wij een probleem met onze kraan. ( kon nauwelijks nog draaien). Monteur heeft de kraan met nieuw onderdeel weer operationeel gemaakt en vervolgens heeft hij een paar deurtjes een klein beetje bijgesteld, zonder dat wij daar om gevraagd hadden. Met andere woorden: een geweldige service met vriendelijk en deskundige mensen. Gewoon een TOP bedrijf tegen een zeer betaalbare prijs.
FOTO VAN MARTIN VAN BOEKEL
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Nick op dinsdag 23 jun 2020 20 | vestiging Heerlen
Vorig jaar een keuken gekocht bij Keukenhal in Heerlen. Perfect geholpen door Romina. Begin dit jaar meerdere aanpassingen gemaskt aan het eerste plan en de order definitief gemaakt. Dit alles wederom met hulp van Romina. Keuken is vorige week geleverd volgens afspraak en perfect geplaatst door de monteurs Sven Paas en Danny Moonen. Alles is volgens afspraak gelopen. Super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Dorrie Oosterbosch op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Helmond
Goed geholpen, prima advies gehad en de keuken is super.Dank aan de keukenhal Helmond
FOTO VAN DORRIE OOSTERBOSCH
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Jolanda de Zwart op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Helmond
We zijn in het filiaal zeer goed geholpen door John en we zijn snel tot een overeenkomst kunnen komen. Na plaatsing keuken waren er een paar kleine dingetjes die naderhand vlug zijn opgelost. Zeer vriendelijke en top filiaalhouder.
FOTO VAN JOLANDA DE ZWART
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Johan Westerink op donderdag 7 mei 2020 20 | vestiging Roermond
Goed advies hierdoor maximale uit ons budget gehaald. Montage ook goed gegaan ondanks dat we nog aan het verbouwen waren dat leverde wat logistieke problemen op die goed opgelost werden. We zijn zeer tevreden met onze efficiënte keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nette oplossing”
Door H.r en Mw. Schreurs op donderdag 30 apr 2020 20 | vestiging Roermond
wij hebben een een hoogglans witte hoek keuken inclusief apparaten bij keukenhal gekocht. keuken is door keukenhal geplaatst en na een poosje sloot het blad niet goed meer tegen elkaar. dit is door de service zeer netjes zonder problemen een nieuw blad ,perfect opgelost en ze komen hun afspraken zeer netjes na dus voor de service een dikke 10 een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door renske dommering op donderdag 23 apr 2020 20 | vestiging Roermond
Ik heb een keuken gekocht en ben zeer tevreden over de keuken en de service. Ik werd snel en professioneel geholpen, zowel in Roermond als door de monteur van de keuken.
FOTO VAN RENSKE DOMMERING
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Lotte Weijman op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Tilburg
Hele fijne ervaring gehad met Rick in Tilburg. Wij wisten goed wat we wilde en wat ons budget was en daar heeft hij ons super bij geadviseerd en geholpen op onze keuken aan te passen naar onze wensen. Super blij met hoe alles is verlopen & ook heel blij met onze prachtige keuken! Zowel de communicatie, als de levering waren helemaal top. Zelfs na het ontvangen van de koelkast waar een deuk in bleek te zitten, werd dit super professioneel en prettig opgelost en hadden we binnen no-time een nieuwe koelkast. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zoals gedacht”
Door Suylen op zaterdag 18 apr 2020 20 | vestiging Roermond
Keuken precies zoals we die in gedachten hadden. Goed meegedacht door medewerker, zodat we de keuken kregen, zonder consessies te doen. Alles volges afspraak. Ook erg tevreden over t plaatsen vd keuken.
FOTO VAN SUYLEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Maikel en Kylie op zaterdag 18 apr 2020 20 | vestiging Roermond
We hebben onze keuken gekocht bij Keukenhal Roermond. Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen door de verkoper Marvin Meyer. Samen met Marvin onze wensen besproken en uiteindelijk samen tot een droomkeuken gekomen. De samenwerking verliep prettig. Bij vragen konden we altijd bellen of even binnenlopen. Marvin denkt mee en komt met goede ideeën en oplossingen. De levering en plaatsing van de keuken verliep ook goed. De monteurs Rick en Pascal hebben zeer netjes en nauwkeurig gewerkt. Nogmaals onze complimenten voor deze jongens! We zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken en we gaan er zeker van genieten.
FOTO VAN MAIKEL EN KYLIE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze aankoop”
Door Levon op donderdag 16 apr 2020 20 | vestiging Helmond
We zijn heel blij met onze aankoop bij keukenhal Helmond waar Marcel ons goed geholpen heeft. Ook de service is uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martijn op zaterdag 21 mrt 2020 20 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht bij vestiging tilburg (verkoper Rick). Hielp goed mee nadenken over onze wensen en kwam ons zo ver mogelijk tegemoet in budget/wensen keuken met showroom artikelen. Keuken keurig geplaatst en het proces was helder en duidelijk. Van bestellen tot plaatsen liep het allemaal erg soepel. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Theo Verhallen op maandag 16 mrt 2020 20 | vestiging Helmond
Bijzonder prettige ontvangst en zeer goede voorstellen voor de inrichting van onze nieuwe keuken. Een groot pluspunt zijn de netto prijzen en geen gemarchandeer met kortingen. Wij hebben het gevoel dat we precies die keuken hebben welke we van aanvang aan wilden tegen een goede prijs.

Aanvulling ontvangen 18 maart 2020: Onze keuken is geleverd en geplaatst in november 2019.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met uiteindelijke resultaat”
Door Hans Bijsterveld op zondag 15 mrt 2020 20 | vestiging Helmond
Prima geholpen bij aankoop van de keuken. Geen enkele druk ervaren en een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Goede voorlichting en Marcel denkt mee in de mogelijkheden. De levering was niet optimaal en kastje verkeerd ingemeten, maar fout werdt direct toegegeven. Zat later ook niet bij het 2e bezoek van de monteur maar later prima hersteld. Bij montage bleek de passtrook steeds los te laten. Ook dit nu prima hersteld. Marcel is gemakkelijk benaderbaar, is betrouwbaar en onderneemt direct actie. Laat pas los als de klant volkomen tevreden is. Kortom we zijn heel tevreden over de keuken zoals die nu staat.
FOTO VAN HANS BIJSTERVELD
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Derde keuken”
Door Isabelle Peerbooms op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Heerlen
Reeds de derde keuken gekocht bij de keukenhal. Mag duidelijk zijn dat wij tevreden zijn over de keukenhal anders koop je er geen drie keukens. Wij zijn onlangs verhuist en er moest een nieuwe keuken in.. Ze hebben goed met ons mee nagedacht over de mogelijkheden. Ons tips gegeven, kundig, vriendelijk, behulpzaam personeel. Ook het plaatsen is naar wens verlopen , ze komen netjes hun afspraken na, wij hadden bij het slopen van de oude keuken geen koelkast meer, toen ik dat aangaf bij de keukenhalm hebben we van de keukenhal een Leenkoelkast gekregen, super !!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door Ralph Offermanns op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Heerlen
Erg goed geholpen! Er werd ruim de tijd genomen en goed meegedacht. Netjes alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd, helemaal goed!
FOTO VAN RALPH OFFERMANNS
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. rocks op dinsdag 25 feb 2020 20 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken gekocht, service was perfect, en de installateurs, Danny Moonen en Sven Paas, hebben perfect en mooi werk geleverd, en we kregen ook nog goede en bruikbare adviezen, echt een aanrader
FOTO VAN FAM. ROCKS
+ Toon extra foto van Fam. rocks
Reactie of foto toevoegen
“Toppie”
Door Martina op zondag 26 jan 2020 20 | vestiging Heerlen
Showroomkeuken die aangepast is geworden. Zeer tevreden over het meedenken, de klantvriendelijkheid, de kennis en service waarmee ik te maken kreeg. Toppie en ik heb al mensen aanbevolen om bij Keukenhal hun keuken te kopen.
FOTO VAN MARTINA
Showroomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Brull jjm op donderdag 23 jan 2020 20 | vestiging Heerlen
Ik heb een keuken gekocht. Ik ben zeer tevreden over de bediening en kennis van zaken van de verkoopster. De tussentijdse berichtgeving over de levering is prettig. Alles is geleverd conform de afspraak. Ik zal jullie zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken mooi geplaatst”
Door W.van Wandeloo op zaterdag 11 jan 2020 20 | vestiging Roermond
Een hoekkeuken die zorgvuldig is uitgezocht met hulp van een vriendelijke Marvin Meyer en die enkele weken later mooi geplaatst is zonder problemen.
FOTO VAN W.VAN WANDELOO
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wat een beauty”
Door Dick Schmitz op zaterdag 21 dec 2019 19 | vestiging Roermond
Heel tevreden over de aankoop van onze nieuwe keuken bij de keukenhal in Roermond. Goede deskundige hulp. Mooie tekeningen, meedenken in de verbouwingen die nog gedaan moeten worden. Uitleg over de gewenste apparatuur. 1 contactpersoon, nette levering. Professionele montage en afwerking. Niks te klagen. Kortom heel tevreden. De titel zegt genoeg!
Reactie of foto toevoegen
“Naar alle tevredenheid”
Door Vd sluis op woensdag 18 dec 2019 19 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht naar alle tevredenheid. Kijken naar een oplossing, leveren op tijd en volgens afspraak. Transparante en eerlijke prijzen voor een echte kwaliteit keuken, geen €10.000 maar minder dan de helft en dan wel een zeer goede keuken. Nazorg zeer goed! We hadden een vlek in een deurtje, foto gezonden en wordt meteen een nieuwe besteld. Geen ja maar.... Maar gewoon doen. Jammer dat je niet vaak een keuken koopt maar zou er zo weer een kopen!
FOTO VAN VD SLUIS
Keuken met mozaiektegels
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met montage”
Door Reijven op maandag 25 nov 2019 19 | vestiging Roermond
In augustus zijn wij gaan kijken voor een keuken bij de Keukenhal in Roermond.
Wij werden daar ontvangen door de heer Jack Visker. Hij heeft ons veel mogelijkheden laten kijken en wij hebben bij hem onze wensen kenbaar gemaakt. Hij heeft voor ons een tekening gemaakt en wij gingen met een goed gevoel naar huis. De heer Remco van den Eijnden kwam de keuken opmeten en heeft ons super goed advies gegeven en ook nog de nodige aanpassingen aan de tekening gemaakt zodat er nog veel mooier uit kwam te zien. We zijn midden september, op verzoek van Remco nogmaals in Roermond geweest om nog de nodige aanpassingen , wat betreft kleur en achterwand, met hem door te nemen. Hij heeft ons ook toen weer super goed geadviseerd en geholpen. In week 44 werd de keuken geplaatst. De monteur heeft de plaatsing geweldig goed gedaan in 2 dagen. Het was alleen jammer dat er aan een kast een beschadiging was. Deze kast is in week 46, de dag voor onze verhuizing, vervangen. Wij zullen zeker aan vrienden of bekenden de Keukenhal adviseren indien zij voor een nieuwe keuken gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door mevr witpeerd op maandag 25 nov 2019 19 | vestiging Heerlen
Een nieuwe keuken gekocht. Geholpen door marco manca. De keuken is goed geplaatst geworden. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Klijnsma op maandag 18 nov 2019 19 | vestiging Heerlen
Super blij met onze nieuwe keuken. Meden dank aan Romina Manca die goed met ons mee dacht en advies gaf .Goede service en zeer bekwaam en netjes geplaatst. In één woord top
FOTO VAN KLIJNSMA
Keuken met schuine afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ingrid en Ves Engels op vrijdag 15 nov 2019 19 | vestiging Roermond
Via familie bij Keukenhal een keuken uitgezocht. Doorslaggevend was het uitgebreide advies van een zeer bevlogen verkoper, Rick, die er alles aan deed om onze wensen in de beschikbare ruimte te krijgen. Hij kwam met een idee waar wij beiden nog niet aan gedacht hadden. Ook hebben we veelal gekozen voor apparatuur die door Rick van de nodige bruikbare informatie werd voorzien. Zijn bevlogenheid, het zich helemaal kunnen verplaatsen in de wensen van de klant was voor ons doorslaggevend. Echter een kleine smet op het geheel anders was de score -super- geweest. Voorafgaand aan de montage kwam er een beschadiging van het werkblad aan het licht hetgeen ons inziens berust op een slechte in- cq uitgangscontrole. Dit was net voor de bouwvak waardoor we enkel weken moesten wachten op de afwerking. Blad werd uiteindelijk vervangen. We konden de keuken wel gebruiken maar met de nodige voorzichtigheid. Na de bouwvak is alles prima afgehandeld. Tot heden zeer tevreden over de keuken van Keukenhal.
FOTO VAN INGRID EN VES ENGELS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Jo Theunissen op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Heerlen
Nieuwe keuken gekocht. Super advies,super service echt geweldig .Toppie
FOTO VAN JO THEUNISSEN
Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gegaan”
Door D. Krul op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Roermond
Enige maanden geleden liepen wij, op zoek naar een nieuwe keuken, ook eens binnen bij Keukenhal Roermond. Daar vonden wij de keuken waar wij naar op zoek waren. We werden op een zeer vriendelijke en professionele manier geholpen door adviseur Marvin Meyer. Niet alleen vakkundig, maar dacht tevens met ons mee, zodat wij de keuken konden bestellen die wij wilden hebben. Geweldig! Levertijd en aflevering in overleg. Keuken netjes op tijd bezorgd, goed verpakt, compleet en zonder beschadigingen afgeleverd. En geen "verrassingen achteraf". Ik heb deze keuken zelf geplaatst, maar hou er rekening mee, dat deze niet is voorzien van een stap voor stap handleiding. Dus enige kennis en handigheid is wel vereist! Nu, een paar maanden later, zijn wij nog steeds onverdeeld blij met onze nieuwe keuken. Wij kunnen Keukenhal Roermond dan ook van harte aanbevelen voor een ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken. Marvin, bedankt voor jouw deskundige bijstand.
Reactie of foto toevoegen
“Bevelen de zaak aan”
Door Familie Verreck op donderdag 7 nov 2019 19 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht, november 2018 geleverd. Prima begeleiding in voortraject, afspraken worden nagekomen. We hebben de keuken zelf geplaatst, dus plaatsing kunnen we niet beoordelen. Kleine gebreken achteraf goed opgelost. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Dus we bevelen deze zaak aan.
FOTO VAN FAMILIE VERRECK
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Peter en Martha Weijers op maandag 7 okt 2019 19 | vestiging Roermond
In juli heeft Keukenhal Roermond onze nieuwe prachtige keuken geplaatst. Wij moeten Marvin een heel groot compliment geven. Zijn advisering tot in detail en zijn begeleiding tot en met de plaatsing heeft hij super gedaan. Er waren twee dingen die nog opgelost moesten worden. Dit is inmiddels keurig afgehandeld. Wij zijn heel erg tevreden ook over de monteurs die de keuken geplaatst hebben.
FOTO VAN PETER EN MARTHA WEIJERS
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Wendy Jacobs op zaterdag 14 sep 2019 19 | vestiging Helmond
Onze keuken hier gekocht 100% tevreden! Marcel de vestigingsmanager heeft ons geholpen, top kerel met verstand van zaken en een eerlijke mening/advies geeft.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Lizette Rossiau op zaterdag 14 sep 2019 19 | vestiging Helmond
Zeer goede service en goede ideeen voor de inrichting van een niet te grote keuken op basis van een architecten tekening. Kleine beschadiging aan de vaatwasser, geen probleem. Binnen 2 uur stond de nieuwe er al weer. Fijne bezorgers van de spullen. Uit Someren.
FOTO VAN LIZETTE ROSSIAU
Keuken met achterwand
+ Toon extra foto van Lizette Rossiau
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Bert Scholtissen op dinsdag 10 sep 2019 19 | vestiging Heerlen
Na het eerste bezoek enthousiast gemaakt door Romina (adviseur ter plekke'), betreffende het concept van de keukenhal. Geen gezeur offerte was meteen scherp geprijsd zonder te moeten onderhandelen. Alles naar onze wensen uitgezocht met vakkundig advies. Levering en plaatsing op tijd en zeer correct. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeroen Litjens op maandag 26 aug 2019 19 | vestiging Roermond
Ik heb mijn keuken bij de Keukenhal in Roermond gekocht. Ik ben snel en goed geholpen, op vragen na aankoop is eveneens snel en kundig gereageerd en binnen afzienbare tijd heb ik gebruik kunnen maken van de nieuwe keuken. Bij montage bleken 2 onderdelen te zijn beschadigd. Deze zijn opnieuw besteld en gemonteerd. Ik ben dan ook zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Jacques en Elly op vrijdag 23 aug 2019 19 | vestiging Roermond
We hebben een hele mooie aanbouw keuken zelf ontworpen en gekocht bij Keukenhal in Roermond. Sebastan v.d. Veen heeft ons geholpen en ons hele goede adviezen gegeven. Hij heeft met ons meegedacht en zeer goede aanpassingen gemaakt. Met alle rust hebben we uitleg en goede raad gehad. Super! We zijn bij veel keuken aanbieders geweest,ook in Duitsland maar er zijn maar weinigen die met zo fijn de mensen ontvangen en eerlijk zijn met advies en een hele goede prijs geven.
De keuken is precies op de dag geplaatst wat wij hadden afgesproken
door fijne bekwame mensen die ook goede tips gaven. We zijn erg blij met onze mooie keuken, goede kwaliteit met zeer goede apparaten van Neff en Bora. Wij raden de mensen aan die een nieuwe keuken willen kopen en al bij verschillende keuken aanbieders zijn geweest, om toch ook eens bij de Keukenhal in Roermond binnen te gaan. Super fijne en behulpzame mensen!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfplaatsing”
Door Marcello Schmitz op woensdag 21 aug 2019 19 | vestiging Roermond
Ik heb er een super keuken gekocht. Vakkundig advies. Vriendelijk personeel. Keuken zelf geplaatst alles paste heel goed
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Gruhn op maandag 12 aug 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een super mooie keuken gekocht bij de Keukenal in Heerlen, hebben hier een goed advies gekregen van de verkoper. Hij keek met ons mee naar onze wensen. Wij zijn zeer tevreden en zouden de Keukenhal aanbevelen. Het is hier meer dan alleen een keuken verkopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Hjh hupkens op donderdag 8 aug 2019 19 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht goed geplaatst zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door dhr Waelen op donderdag 8 aug 2019 19 | vestiging Heerlen
We hebben er een nieuwe keuken gekocht. Prima Begeleiding gehad tijdens hele traject. We zijn er blij mee.

Aanvulling ontvangen 14 augustus 2019: De keuken is reeds half juni vrijdags geleverd en het s maandags erop geplaatst. Nette monteurs , een goed op mekaar ingewerkt team. De afspraken met verkoopadviseur dhr Marco Manco zijn van begin tot het einde goed nagekomen. We zijn tevreden met het eindresultaat en kan het iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Frans en Marij op zondag 14 jul 2019 19 | vestiging Helmond
We hebben 'n complete keuken gekocht. Incl. inbouw apparatuur. We zijn begin dit jaar gewoon eens binnengewandeld. Zou het ons niet bevallen, zouden we zo weer wegwezen. Dat gebeurde dus niet. Toen we binnen kwamen werden we verrast door de netheid en de veelheid aan keuze. We voelden ons echt welkom en werden fijn geholpen door Floris. Hij tekent alles met de hand uit. Nu kan iemand dat ouderwets vinden maar wij vonden het wel getuigen van vakkennis. Ook Marcel heeft ons met raad en daad terzijde gestaan. Kwamen we er met z'n allen niet uit, werden de dikke boeken op de tafel gelegd en 'n oplossing gevonden. Niet zomaar zeggen dat iets niet kan maar eerst eens nazoekwerk doen, daar houden wij van. Er werden goede tips gegeven (ook op de tekening ivm de stopcontacten) omdat wij de keuken zelf wilde plaatsen. Was er iets nieuws binnen gekomen of klopte bij nader inzien toch iets niet helemaal werd er door hen contact met ons opgenomen. Heel prettig. De keuken is geleverd op de afgesproken tijd. Als we effe niet wisten waar bepaalde dingen voor waren werd er even naar Helmond gebeld en werden we meteen geholpen. Inmiddels staat de keuken. De verbouwing is nog niet helemaal klaar en we leven nog op de stucloper maar we kunnen in ieder geval al ten volle genieten. Wij vinden onze keuken prachtig. We worden er elke keer weer blij van als we 'm zien en gebruiken. Heel hartelijk bedankt Keukenhal... Marcel en Floris...als alles klaar is komen jullie maar op de koffie!
FOTO VAN FRANS EN MARIJ
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Karin op donderdag 11 jul 2019 19 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken U vormige keuken gekocht. Marco in het filiaal Heerlen was erg vriendelijk en zeer betrokken in onze wensen. Zeer goed advies ! Zelfs nadat we de keuken al hadden staan heeft hij ons geholpen met de extra garantie op de aangekochte apparaten, had hij niet hoeven doen. Wij raden iedereen de keukenhal aan !!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenhal
Website: www.keukenhal.nl
aHeerlen (68 ervaringen), Heerlerbaan 235, 6418 CE Heerlen, tel 045 - 541 48 48
bHelmond (55 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 5705 BN Helmond, tel 0492 - 79 37 77
cRoermond (64 ervaringen), Burghoffweg 11A, 6042 EX Roermond, tel 0475 - 32 08 85
dTilburg (25 ervaringen), Ringbaan-Zuid 380, 5022 GA Tilburg, tel 013 - 206 24 44
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.