Feedback
9,1

Keukenhal

Score uit 188 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
4 vestigingen (Limburg & Noord-Brabant)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenhal
Bij KeukenHal profiteert u altijd van de laagste prijs en de hoogste service.
Alternatieven voor Keukenhal
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 335 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2173 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 343 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 62 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 92 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 292 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 188 ervaringen over Keukenhal. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren134 ervaringen
4 sterren42 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren4 ervaringen
1 ster6 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Mooie keuken”
Door Ruud Cox op woensdag 25 apr 2018 18 | vestiging Roermond
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenhal Roermond en zijn geholpen door Sebastiaan van Veen. Wij hadden nog een afspraak staan bij een ander keuken bedrijf maar dat stond in geen verhouding met materiaal en inbouw apparatuur. Wij gingen dezelfde dag nog terug en kwamen al snel tot een deal en na de levertijd werd de keuken afgeleverd. Enkele dagen erna kwam de monteur het geheel plaatsen. Een jongeman die zeer vakkundig was en ook luisterde naar een paar ideeën van ons. Een paar dingen gingen mis b.v. de achterwand was niet uit 1 stuk zoals wij besteld hadden. Na enig overleg werd dit mooi opgelost. Een kapotte trafo werd ook netjes omgeruild. Wij hebben nu een echt mooie keuken staan waar wij erg blij mee zijn. Enkele familieleden hebben de keuken gezien, hun commentaar, kan niet voor dat geld. Keukenhal en in bijzonder Sebastiaan dank je wel.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Mart en Gonny Kirkels op woensdag 5 jun 2019 19 | vestiging Roermond
Geweldige ontvangst in november 2018, een zeer goed advies door verkoper Sebastien van der Veen, die met je meedenkt en alles perfect heeft uitgelegd. Hij is ook zelf komen meten, zodat ook onze openstaande vragen nog goed beantwoord werden, op advies van Sebastien zijn we ook nog in Tilburg naar ons granietenblad gaan kijken. Op 1 mei 2019 is de keuken in keurige staat afgeleverd, en op 6 mei in eigen beheer geplaatst. Communicatie tussen verkoop en levering perfect verlopen. Keuken compleet met Etna apparatuur, vaatwasser, combimagnetron, kookplaat en koelkast en Novy afzuigkap. Keukenhal is voor ons een echte aanrader, jammer dat Sebastien hier niet meer werkzaam is.
FOTO VAN MART EN GONNY KIRKELS
Keuken met witte fronten en zwart blad
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jordy Brakels op donderdag 7 jun 2018 18 | vestiging Helmond
Tijdens het uitzoeken van onze nieuwe keuken zijn we erg goed geholpen en geïnformeerd door Marcel. Verder is alles tot in de puntjes geregeld. De keuken is netjes zonder enige schade afgeleverd en het materiaal is erg goed. Geen wankele deurtjes etc.. Nogmaals bedankt voor alle hulp Marcel en natuurlijk KeukenHal
Reactie of foto toevoegen
“Derde keuken”
Door Isabelle Peerbooms op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Heerlen
Reeds de derde keuken gekocht bij de keukenhal. Mag duidelijk zijn dat wij tevreden zijn over de keukenhal anders koop je er geen drie keukens. Wij zijn onlangs verhuist en er moest een nieuwe keuken in.. Ze hebben goed met ons mee nagedacht over de mogelijkheden. Ons tips gegeven, kundig, vriendelijk, behulpzaam personeel. Ook het plaatsen is naar wens verlopen , ze komen netjes hun afspraken na, wij hadden bij het slopen van de oude keuken geen koelkast meer, toen ik dat aangaf bij de keukenhalm hebben we van de keukenhal een Leenkoelkast gekregen, super !!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Ruud op woensdag 9 sep 2020 20 | vestiging Roermond
Keuken gekocht na vele bezoeken bij keuken verkopers maar hier in Roermond geslaagd. Prima prijs kwaliteit verhouding en goed advies van Marvin en fantastische montage door Andre.
FOTO VAN RUUD
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Lizette Rossiau op zaterdag 14 sep 2019 19 | vestiging Helmond
Zeer goede service en goede ideeen voor de inrichting van een niet te grote keuken op basis van een architecten tekening. Kleine beschadiging aan de vaatwasser, geen probleem. Binnen 2 uur stond de nieuwe er al weer. Fijne bezorgers van de spullen. Uit Someren.
FOTO VAN LIZETTE ROSSIAU
Keuken met achterwand
+ Toon extra foto van Lizette Rossiau
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Hans van Alphen op vrijdag 14 jun 2019 19 | vestiging Helmond
Kompleet keuken met Etna apparatuur. Van aankoop tot plaatsing super tevreden. Nette showroom, nette ontvangst welke zeker niet te opdringerig was. Keuken op de afgesproken datum geplaatst door een zeer keurig werkende jongeman. Ik kan keukenhal van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Jonne op dinsdag 15 jan 2019 19 | vestiging Helmond
Super blij met onze nieuwe keuken! Vriendelijke verkopers en deskundig advies. We zijn altijd netjes geholpen en vriendelijk te woord gestaan.
FOTO VAN JONNE
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wij kunnen het aanbevelen”
Door Theo en Maria Hundscheidt op woensdag 30 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben een witte hoogglans keuken met antraciet werkblad en achterwand gekocht. Samen met een koeler, oven, afwasmachine, kookplaat, afzuigkap en inschuifbare kraan. De keuken en het werkblad werd door een monteur van de Keukenhal precies en nauwkeurig geplaatst. De kraan werd veel later geleverd en geplaatst. Ze hadden wel een tijdelijke kraan geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het verkoopgesprek en de plaatsing van onze keuken. Het bedrijf kunnen wij aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Rene op vrijdag 26 okt 2018 18 | vestiging Tilburg
Op weg naar de concurrent zijn we Keukenhal tegengekomen en daar naar binnen gegaan. Eerst op ons gemak rond kunnen lopen en daarna aangesproken en perfect geholpen. Een helder, open en eerlijk advies/gesprek volgde al snel. Over de prijs waren we het snel eens. Geen belachelijke prijzen die daarna naar beneden bijgesteld werd maar meteen een goede, scherpe prijs. Na onze aankoop kwamen ze netjes inmeten ook al hebben we de keuken zelf geplaatst. Alles naar tevredenheid geleverd en zijn geen gekke dingen tegen gekomen. Dus al met al zou ik IEDEREEN aanraden om eens binnen te lopen bij Keukenhal.
Reactie of foto toevoegen
“Zoals gedacht”
Door Suylen op zaterdag 18 apr 2020 20 | vestiging Roermond
Keuken precies zoals we die in gedachten hadden. Goed meegedacht door medewerker, zodat we de keuken kregen, zonder consessies te doen. Alles volges afspraak. Ook erg tevreden over t plaatsen vd keuken.
FOTO VAN SUYLEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Marjon dings op vrijdag 22 mrt 2019 19 | vestiging Roermond
Wij hebben een keuken gekocht bij Rick tegelaers wij zijn super goed geholpen door Rick alles klopte zo als hij zei als we ergens tegenaan liepen was hij er meteen om het op te lossen de service is ook helemaal perfect we hadden iets aan een kastje het werd meteen op gelost je hoeft zelf nergens achter aan te lopen ik kan het iedereen aan raden om een keuken te kopen bij de keukenhal bedankt Rick
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klanten”
Door Falize op zondag 27 mei 2018 18 | vestiging Heerlen
We hebben een mooie hoog kwalitatieve keuken gekocht met gelakte deurtjes. Je begrijpt dat de verwachtingen dan erg hoog zijn. De keukenhal en met name Marco Manca heeft ons traject tot in de puntjes verzorgd . Met name de nazorg en de klantvriendelijkheid. Dingen gebeuren maar snel oplossen is een kwaliteit. Keukenhal compliment van deze tevreden klanten.
FOTO VAN FALIZE
Keuken met gelakte deurtjes
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ashley Hoens op woensdag 12 jun 2019 19 | vestiging Helmond
Ik heb een complete nieuwe keuken gekocht bij keukenhal in Helmond. Ik heb een zeer goede ervaring met de aankoop. In de winkel ben ik goed, vakkundig en vriendelijk geholpen. Na de bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden van het verloop. Super tevreden met mijn keuken, en wat is hij mooi geworden! Ik kan het iedereen aanraden om zijn keuken bij keukenhal te kopen!
FOTO VAN ASHLEY HOENS
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Bjorn Marechal op woensdag 8 mei 2019 19 | vestiging Roermond
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Keukenhal te Roermond. Rick Tegelaers heeft ons zeer goed en deskundig geholpen. Ook kregen we goede tips waar wij zelf nog niet bij hadden stil gestaan. TOP! Ook na de plaatsing nog steeds goede service. Bedankt Rick!!
FOTO VAN BJORN MARECHAL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Wat een beauty”
Door Dick Schmitz op zaterdag 21 dec 2019 19 | vestiging Roermond
Heel tevreden over de aankoop van onze nieuwe keuken bij de keukenhal in Roermond. Goede deskundige hulp. Mooie tekeningen, meedenken in de verbouwingen die nog gedaan moeten worden. Uitleg over de gewenste apparatuur. 1 contactpersoon, nette levering. Professionele montage en afwerking. Niks te klagen. Kortom heel tevreden. De titel zegt genoeg!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi werk geleverd”
Door Pierre op zaterdag 26 mei 2018 18 | vestiging Heerlen
Geweldig, professioneel meedenkend open en eerlijk personeel. Van samenstellen van keuken tot de laatste spijker bij ons in de muur. Ook onze dank naar de vakbekwame en zeer vriendelijke monteur. Dit bedrijf brengt het vertrouwen in de mensheid weer terug. Nogmaals onze hartelijke dank, het is schitterend geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Wetsels op zondag 25 nov 2018 18 | vestiging Roermond
Wij kregen het advies van vrienden, die een keuken bij Keukenhal Heerlen hadden gekocht. Wij zijn naar Keukenhal Roermond gegaan en hebben een heel goed advies, info en zeker het meedenken van RICK TEGELAERS gekregen. Hij is zeer goed klantgericht. De keuken is geplaatst door Jan van Gansewinkel, die gezorgd heeft voor een heel nauwkeurige plaatsing. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Keukenhal Roermond aan. Fam. Wetsels
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Martin van Boekel op vrijdag 26 jun 2020 20 | vestiging Roermond
In 2018 een nieuwe keuken gekocht bij Keukenhal Roermond. Alles netjes geleverd en gemonteerd volgens afspraak. Monteur was vriendelijk en deskundig. Nu ruim twee jaar later hadden wij een probleem met onze kraan. ( kon nauwelijks nog draaien). Monteur heeft de kraan met nieuw onderdeel weer operationeel gemaakt en vervolgens heeft hij een paar deurtjes een klein beetje bijgesteld, zonder dat wij daar om gevraagd hadden. Met andere woorden: een geweldige service met vriendelijk en deskundige mensen. Gewoon een TOP bedrijf tegen een zeer betaalbare prijs.
FOTO VAN MARTIN VAN BOEKEL
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Randy van der raadt op woensdag 3 jul 2019 19 | vestiging Roermond
Zeer goede service goede kwaliteit goede prijs kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met montage”
Door Reijven op maandag 25 nov 2019 19 | vestiging Roermond
In augustus zijn wij gaan kijken voor een keuken bij de Keukenhal in Roermond.
Wij werden daar ontvangen door de heer Jack Visker. Hij heeft ons veel mogelijkheden laten kijken en wij hebben bij hem onze wensen kenbaar gemaakt. Hij heeft voor ons een tekening gemaakt en wij gingen met een goed gevoel naar huis. De heer Remco van den Eijnden kwam de keuken opmeten en heeft ons super goed advies gegeven en ook nog de nodige aanpassingen aan de tekening gemaakt zodat er nog veel mooier uit kwam te zien. We zijn midden september, op verzoek van Remco nogmaals in Roermond geweest om nog de nodige aanpassingen , wat betreft kleur en achterwand, met hem door te nemen. Hij heeft ons ook toen weer super goed geadviseerd en geholpen. In week 44 werd de keuken geplaatst. De monteur heeft de plaatsing geweldig goed gedaan in 2 dagen. Het was alleen jammer dat er aan een kast een beschadiging was. Deze kast is in week 46, de dag voor onze verhuizing, vervangen. Wij zullen zeker aan vrienden of bekenden de Keukenhal adviseren indien zij voor een nieuwe keuken gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Jacques en Elly op vrijdag 23 aug 2019 19 | vestiging Roermond
We hebben een hele mooie aanbouw keuken zelf ontworpen en gekocht bij Keukenhal in Roermond. Sebastan v.d. Veen heeft ons geholpen en ons hele goede adviezen gegeven. Hij heeft met ons meegedacht en zeer goede aanpassingen gemaakt. Met alle rust hebben we uitleg en goede raad gehad. Super! We zijn bij veel keuken aanbieders geweest,ook in Duitsland maar er zijn maar weinigen die met zo fijn de mensen ontvangen en eerlijk zijn met advies en een hele goede prijs geven.
De keuken is precies op de dag geplaatst wat wij hadden afgesproken
door fijne bekwame mensen die ook goede tips gaven. We zijn erg blij met onze mooie keuken, goede kwaliteit met zeer goede apparaten van Neff en Bora. Wij raden de mensen aan die een nieuwe keuken willen kopen en al bij verschillende keuken aanbieders zijn geweest, om toch ook eens bij de Keukenhal in Roermond binnen te gaan. Super fijne en behulpzame mensen!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Koopman op vrijdag 5 jul 2019 19 | vestiging Roermond
Wij hebben een keuken gekocht en super geholpen door Richard en later Remco
Wij zijn zeer goed geadviseerd en keuken werd op tijd afgeleverd super mooie keuken.
Zelf geplaatst dus we hadden nogal wat domme vragen maar geen moeite is teveel.
Tot Slot bij het plaatsen hebben we een stomme fout gemaakt door een paneel van de koelkast tekort af te zagen. Dus er moest een nieuw paneel komen, boven verwachting hebben wij een nieuw paneel gekregen als service! Super service en zeker naar toe gaan voor uw nieuwe keuken.
FOTO VAN KOOPMAN
Keuken met hoekdeel en palfondafzuiging
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Theo Verhallen op maandag 16 mrt 2020 20 | vestiging Helmond
Bijzonder prettige ontvangst en zeer goede voorstellen voor de inrichting van onze nieuwe keuken. Een groot pluspunt zijn de netto prijzen en geen gemarchandeer met kortingen. Wij hebben het gevoel dat we precies die keuken hebben welke we van aanvang aan wilden tegen een goede prijs.

Aanvulling ontvangen 18 maart 2020: Onze keuken is geleverd en geplaatst in november 2019.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Tom op donderdag 24 jan 2019 19 | vestiging Heerlen
Mijn vriendin en ik hebben in novemeber van 2018 een keuken gekocht bij de keukenhal te Heerlen. In totaal zijn wij bij 4 keukenspecialisten geweest, maar we hebben uiteindelijk gekozen voor de keuenhal Heerlen. De service was goed, niet te opdringerig, kundig personeel en ze waren helder met de voorwaarden. Ook na de plaatsing van de keuken stonden ze ons altijd netjes te woord en werden onze vragen snel beantwoord. Ik zal de keukenhal zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakman”
Door Léon op den Camp op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Roermond
We hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden over de service als ook de montage. De verkoper in de showroom heeft ons goed geholpen met zijn kundige adviezen en inzichten. De monteur was ook n échte vakman. De 2 kleine klachten die naar voren zijn gekomen,worden op n juiste manier afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gegaan”
Door Fam. van Kessel op donderdag 30 jul 2020 20 | vestiging Roermond
We werden vriendelijk ontvangen, er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Snelle maar correcte afhandeling. Keuken is keurig geplaatst. We zijn zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Alles geregeld”
Door M. Martinali op donderdag 13 jun 2019 19 | vestiging Helmond
Ik heb de keuken gekocht en de verkoop was prima. Omdat ik hem zelf heb gezet,was het heel makkelijk geregeld. Ze kwamen de keuken afleveren met alle bestelde producten. Bij de verkoop hebben ze tekeningen en alles voor me geregeld.
FOTO VAN M. MARTINALI
Zelf geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Van der Weide op donderdag 21 jun 2018 18 | vestiging Roermond
Keuken gekocht. Helemaal tevreden over de afhandeling !
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gideon van Dijk op vrijdag 22 feb 2019 19 | vestiging Helmond
In mijn zoektocht naar een keuken ben ik op bezoek gegaan bij de keukenhal in Helmond. Na een oriënterend gesprek is er snel een meting gedaan van mijn keuken en was er snel een offerte. Na akkoord is er een goede planning gemaakt en alles volgens datum geleverd en geïnstalleerd. Ik ben dan ook zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Mitchel Flecken op zaterdag 23 jun 2018 18 | vestiging Heerlen
Complete keuken met plaatsen. Altijd bereid geweest om ons te helpen en het zo goed en mooi mogelijk voor ons te maken. Zeker een aanrader voor andere mensen die opzoek zijn naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ed Korkers op zaterdag 25 mei 2019 19 | vestiging Tilburg
We hebben op 9 maart 2019 in Tilburg een Diverso Lotus keuken gekocht. Rick van Wees heeft ons uitstekend geholpen, nadat we al een tweetal zaken hadden bezocht en voorzien waren van verschillende tekeningen. Correcte, energieke, direkte, no-nonsense benadering zonder te pushen met een gewone tekening. Op 1 mei werd de keuken geplaatst, uitstekende tussentijdse communicatie over kleine aanpassing en verbeterde tekening, na inmeten van de keuken, waar hijzelf mee kwam. Goed meedenken. Na perfecte plaatsing, nalevering van de juiste plint ook goed en accuraat uitgevoerd. Kortom, we zijn erg tevreden.
FOTO VAN ED KORKERS
Reactie of foto toevoegen
“Tevredenheid is groot”
Door van den Heuvel op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Tilburg
Goed geholpen, probleemloos aanpassingen gedaan. Wij hebben een rechte keukenwand met koelvrieskast, keramische kookplaat, vaatwasser, combi magnetron

Aanvulling ontvangen 27 november 2020: Onze keuken is inmiddels tot grote tevredenheid geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Anton van der Sanden op zaterdag 3 jun 2017 17 | vestiging Helmond
In de showroom weden we goed geholpen door de gedreven verkoper Martijn. Die hadden we een grote uitdaging gegeven en daar is hij uitgekomen! De afgesproken leverweek is nagekomen en we kregen telkens mailtjes wat betreft de voortgang. 3 dagen vooraf, kregen we een tijdsindicatie van levering en dat is perfect nagekomen. De keuken was ook helemaal compleet, zonder beschadigingen en ook het monteren, dat we zelf deden, ging prima. Wel 2 keer moeten bellen met de service afdeling, omdat wij geen ervaren keuken monteurs zijn, maar die hebben ons perfect geholpen. En natuurlijk is het zo, dat als je helemaal geen ervaring hebt, je zoiets niet zelf moet doen. Dan moet je maar een Ikea keuken kopen, daar wordt zelfs uitgelegd, hoe je een schroevendraaier vast moet houden.... Dus voor ons een aanrader.
FOTO VAN ANTON VAN DER SANDEN
Zelf gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gegaan”
Door D. Krul op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Roermond
Enige maanden geleden liepen wij, op zoek naar een nieuwe keuken, ook eens binnen bij Keukenhal Roermond. Daar vonden wij de keuken waar wij naar op zoek waren. We werden op een zeer vriendelijke en professionele manier geholpen door adviseur Marvin Meyer. Niet alleen vakkundig, maar dacht tevens met ons mee, zodat wij de keuken konden bestellen die wij wilden hebben. Geweldig! Levertijd en aflevering in overleg. Keuken netjes op tijd bezorgd, goed verpakt, compleet en zonder beschadigingen afgeleverd. En geen "verrassingen achteraf". Ik heb deze keuken zelf geplaatst, maar hou er rekening mee, dat deze niet is voorzien van een stap voor stap handleiding. Dus enige kennis en handigheid is wel vereist! Nu, een paar maanden later, zijn wij nog steeds onverdeeld blij met onze nieuwe keuken. Wij kunnen Keukenhal Roermond dan ook van harte aanbevelen voor een ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken. Marvin, bedankt voor jouw deskundige bijstand.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door Ralph Offermanns op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Heerlen
Erg goed geholpen! Er werd ruim de tijd genomen en goed meegedacht. Netjes alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd, helemaal goed!
FOTO VAN RALPH OFFERMANNS
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ron op vrijdag 10 mei 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht bij de keukenhal en zijn zeer tevreden over de service en afhandeling van dit bedrijf en personeel. We zijn goed ingelicht en men heeft ons in alle rust laten beslissen, zelfs een aanbetalen was niet nodig. Naarmate het traject verliep zijn wij goed op de hoogte gehouden en heeft men zich gehouden aan de gemaakte afspraken. TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Peter en Martha Weijers op maandag 7 okt 2019 19 | vestiging Roermond
In juli heeft Keukenhal Roermond onze nieuwe prachtige keuken geplaatst. Wij moeten Marvin een heel groot compliment geven. Zijn advisering tot in detail en zijn begeleiding tot en met de plaatsing heeft hij super gedaan. Er waren twee dingen die nog opgelost moesten worden. Dit is inmiddels keurig afgehandeld. Wij zijn heel erg tevreden ook over de monteurs die de keuken geplaatst hebben.
FOTO VAN PETER EN MARTHA WEIJERS
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nette oplossing”
Door H.r en Mw. Schreurs op donderdag 30 apr 2020 20 | vestiging Roermond
wij hebben een een hoogglans witte hoek keuken inclusief apparaten bij keukenhal gekocht. keuken is door keukenhal geplaatst en na een poosje sloot het blad niet goed meer tegen elkaar. dit is door de service zeer netjes zonder problemen een nieuw blad ,perfect opgelost en ze komen hun afspraken zeer netjes na dus voor de service een dikke 10 een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfplaatsing”
Door Annie Notermans op vrijdag 3 mei 2019 19 | vestiging Heerlen
Een nieuwe keuken inclusief nieuwe apparatuur. Zelf de keuken geplaatst. Goed advies gekregen.
FOTO VAN ANNIE NOTERMANS
Zelfgeplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Claudia op donderdag 22 nov 2018 18 | vestiging Roermond
Keukenhal en in het bijzonder Rick Tegelaers leveren goede service en producten af. Heel het proces van bestelling tot levering zijn soepel verlopen en mochten wij in de toekomst weer een keuken nodig hebben, dan komen we uiteraard weer terug bij Rick.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service gehad”
Door moonen op maandag 28 aug 2017 17
vorig jaar juni de keuken gekocht bij keukenhal. Nadat we meerdere offertes hadden vergeleken hadden we het beste gevoel bij keukenhal. we werden netjes geholpen in de winkel en kregen uitgebreid advies. in september werd de keuken geleverd waarna wij hem zelf gingen plaatsen. we hadden nog een aantal vragen over de montage die netjes beantwoord werden toen we contact op namen met de service afdeling.
Nu een jaar verder zijn we nog steeds helemaal blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig verlopen”
Door Hans van Erk op zondag 8 jul 2018 18
Complete keuken gekocht. Keurig door Marvin geholpen en uitleg gekregen. Jammer dat bij plaatsing de boven-hoekkast ontbrak. Vergeten te bestellen? Nadien is de hoekkast toch nog keurig geplaatst, maar wel met een klapper kortsluiting omdat er een kabeltje knel was komen te zitten. Het plaatsen was vakkundig gedaan en de monteurs maakten een mooie oplossing om de afzuigroosters zoveel mogelijk uit zicht te houden. Al met al keurig tevreden overhebt gehele verloop en de persoonlijke benadering.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Desiree Groothoff op zondag 8 apr 2018 18 | vestiging Helmond
Wij kochten een complete keuken met apparatuur. We kozen voor keukenhal Helmond omdat verkoper Marcel veel kennis heeft en met ons meedacht waardoor we nu een fantastische keuken hebben voor een heel redelijke prijs. We zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken en raden keukenhal Helmond zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal in orde”
Door Dhr.P. Mevissen op donderdag 23 aug 2018 18 | vestiging Heerlen
Mooie keuken gekocht. Niet zo uit de catalogus maar naar onze wensen. En daar zijn we bij Keukenhal Heerlen goed bij geadviseerd. Aflevering in orde, nacontrôle afstelling kasten en deurtjes helemaal in orde. Mede ook door de prima servicedienst. En omdat er naar een heel ander keuken indeling is gegaan werd ook hier goed verbouwadvies bijgegeven. Prijs/ kwaliteit ook prima. Voor mij een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Grote tevredenheid”
Door John Dohmen op woensdag 21 nov 2018 18 | vestiging Heerlen
Ontvangst, begeleiding, uitleg, aflevering en plaatsing zijn correct en tot grote tevredenheid uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Mariëtte en Huub Tummers op zondag 3 feb 2019 19 | vestiging Roermond
Na een zoektocht langs diverse Limburgse keukenzaken hebben wij een keuken besteld bij de Keukenhal Roermond. Wij zijn zeer goed geadviseerd door Rick Tegelaers. Een zeer energieke, vakbekwame verkoper met energie voor twee! Hij luistert heel goed naar de wensen van de klanten. Naar aanleiding van deze wensen maakt hij een keuken op maat. Legt duidelijk de verschillen uit, met betrekking tot apparatuur, e.d. Zijn zeer tevreden over de manier zoals we geholpen zijn door Rick Wij zijn blij met het mooie ontwerp van onze nieuwe keuken. Geweldige service. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Alle rust”
Door Leo van Hoof op dinsdag 5 mrt 2019 19 | vestiging Helmond
Wij hebben een keuken gekocht, mede doordat wij al eerder een keuken bij dit bedrijf hadden gekocht. In alle rust wordt je in ons geval door Marcel van de Heuvel geleid naar een perfecte oplossing en prijs/ kwaliteit verhouding is uitstekend, inclusief de levering
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Rene Van Doren op zaterdag 23 mrt 2019 19 | vestiging Helmond
Keuken gekocht, alle wensen goed besproken en bestaande bijna nieuwe apparatuur kon probleemloos overgezet worden. Tijdens montage twee beschadigingen door een foutje van de monteur. De aanrechtbladen waren beschadigd. Deze zijn binnen drie weken vervangen. Kwaliteit is prima, monteurs prima en het advies prima.
FOTO VAN RENE VAN DOREN
Keuken met stenen muur achtergrond
+ Toon extra foto van Rene Van Doren
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door peter beerens op maandag 11 mrt 2019 19 | vestiging Helmond
Wij hebben een keuken gekocht bij de KeukenHal in Helmond. bij de binnenkomst viel ons al de mooie opzet van de showroom op, netjes en zuiver, ook de opdringerigheid was niet aanwezig bij de verkopers, ons gevoel was meteen zeer goed buiten alle andere keukenboeren, het bespreken van hoe we onze keuken wilde hebben ging zo ver dat het mee denken van de verkoper er voor heeft gezorgd dat we nu een keuken hebben waar we heel erg blij mee zijn, ook een dikke pluim voor Atag, omdat we zelf de keuken hadden geplaatst zagen we pas een week later dat er wat kleine deukjes in het frontje zaten, ook de vriendelijkheid en de bereidheid om tot een oplossing te komen was grandioos binnen een week was er een monteur met een vervangend deurtje (kosteloos) kort om willen wij hoofdverkoper Marcel en zijn compagnon Floris van harte bedanken voor het super goede meedenken, begeleiding, en de na zorg, zelfs na de levering zijn ze nog begaan met de klant, we hebben zelden zo iets mee gemaakt. keukenhal Helmond, voor jullie een dikke 10 en ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door D.Vreuls op donderdag 10 jan 2019 19 | vestiging Roermond
We hebben een keuken gekocht en zijn uitstekend en vriendelijk geholpen door Rick Tegelaers met advies en dergelijk. Keuken is netjes geplaatst zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Hans Jenniskens op dinsdag 11 sep 2018 18 | vestiging Helmond
Wij hebben een keuken gekocht bij de Keukenhal in mei 2018 en deze is onlangs geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over zowel de verkoper als over de monteur die de keuken geplaatst heeft. Naast dat deze een echte vakman is dacht hij ook mee met de klant en was creatief in de oplossingen! Zijn erg blij met het resultaat.
FOTO VAN HANS JENNISKENS
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Hans Jenniskens
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door Jolanda van de Voorde op dinsdag 12 jan 2021 21 | vestiging Heerlen
Over de medewerkers in de showroom zijn we tevreden, zij hebben ons altijd goed geholpen en te woord gestaan. Echter toen de keuken geplaatst werd, begon de ellende. Twee medewerkers hebben de keuken geplaatst, lampjes zijn niet goed aangesloten, kookplaat was niet aan te sluiten en kastje verkeerd geleverd. De heren waren totaal niet behulpzaam en gaven alleen aan dat ze volgens de bon leveren en dit in orde was. Na bellen met de zaak, is dit wel opgelost en in orde gemaakt, echter bij plaatsen van het nieuwe kastje bleek dat de heren deze dusdanig op hebben behangen dat een ander kastje kapot ging. Tevens hebben de heren de lampjes verkeerd aangesloten, zonder jumpers en bij plaatsen van de jumpers sprongen de lampjes weer. Kortom, nu is het weer wachten op lampjes en hiermee is de keuken na maanden nog altijd niet volledig af!
Reactie of foto toevoegen
“Voor ons een aanrader”
Door mathieu op dinsdag 9 aug 2016 16 | vestiging Heerlen
zeer goed en vakkundig geholpen , geen hoge prijzen en moeten afdingen meteen eerlijke prijs, vakkundige uitleg, - extra wensen super geregeld-prima monteurs, echte vakmensen. marco en romina super behulpzaam en steeds voor ons daar. monteur kevin dikke pluim. klein probleempje meteen opgelost. voor ons een aanrader--prijs kwaliteit prima. geen amerikaanse verkooptechnieken, duidelijke uitleg en prima service.

Aanvulling ontvangen 25 juli 2018: 2 jaar geleden keuken gekocht super tevreden goede uitleg en adviezen. vorige week zaterdag gaat de glasplaat van de combi magnetron kapot. met de keukenhal gebeld en overlegd want de garantie was eigenlijk verlopen--maandag was gesloten --maar dinsdagmorgen kreeg ik een telefoontje van de keukenhal en marco bracht de glasplaat 1 half uurtje later zelf de glasplaat bij ons thuis SUPER dit is service --bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Barbara op zaterdag 23 jun 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht bij keukenhal die afgelopen maandag is geplaatst. Keukenhal heeft ons prima en deskundig geïnformeerd gedurende het gehele traject en als afsluiting een prima en deskundige montage. Keuken staat er precies zoals we het ons hebben voorgesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Melanie janssen op zondag 19 jul 2020 20 | vestiging Roermond
Wij hebben na lang rondkijken waaronder ook in duitsland onze keuken op advies van een collega bij keukenhal roermond gekocht. Wij zijn zeer te spreken over hoe alles is gelopen. Wij zijn geholpen door mick en hij dacht goed met ons mee en hield ons daarna goed op de hoogte ivm veranderingen. Wij hebben er voor gekozen om hem zelf te plaatsen. En ook dat was goed te doen. Tijdens het plaatsen konden we nog evt bellen met vragen. Nogmaals enorm bedankt!
FOTO VAN MELANIE JANSSEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Huub en Marlies Korten op vrijdag 31 jul 2020 20 | vestiging Roermond
Goed geholpen door Marvin met de keuze voor onze keuken. Vaak gebeld, altijd vriendelijk te woord gestaan. Ook de keuken gemonteerd door Vakmontage Zuid is super goed verlopen. Prima service, een aanrader voor een ieder die een nieuwe keuken wil.
FOTO VAN HUUB EN MARLIES KORTEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geslaagd”
Door L. Omloo op zaterdag 6 jul 2019 19 | vestiging Heerlen
Bij de keukenhal in Heerlen zijn wij zeer goed geslaagd bij onze keuze voor een nieuwe keuken. De verkoper was zeer vriendelijk en kundig. In de showroom stond een uitgebreid assortiment aan keukens opgesteld waardoor men ook nog ter plekke goede ideeën kan opdoen. De bezorging van de keuken was ook zeer goed en tijdig geregeld en de nalevering van een onderdeel verliep super snel. Alles bij elkaar vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Maikel en Kylie op zaterdag 18 apr 2020 20 | vestiging Roermond
We hebben onze keuken gekocht bij Keukenhal Roermond. Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen door de verkoper Marvin Meyer. Samen met Marvin onze wensen besproken en uiteindelijk samen tot een droomkeuken gekomen. De samenwerking verliep prettig. Bij vragen konden we altijd bellen of even binnenlopen. Marvin denkt mee en komt met goede ideeën en oplossingen. De levering en plaatsing van de keuken verliep ook goed. De monteurs Rick en Pascal hebben zeer netjes en nauwkeurig gewerkt. Nogmaals onze complimenten voor deze jongens! We zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken en we gaan er zeker van genieten.
FOTO VAN MAIKEL EN KYLIE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wil Hendrikx op donderdag 14 jun 2018 18 | vestiging Heerlen
Ik heb bij de keukenhal een nieuwe keuken gekocht die keurig voor mij is uitgetekend. Buiten de tekening is er naar alle tevredenheid apparatuur uitgezocht. Goed werd er geluisterd naar onze wensen en wij werden uitstekend geadviseerd. Het geheel gebeurde in een ontspannen sfeer waarbij zeker geen druk werd uitgeoefend op mij als klant. Na het uitzoeken van de keuken en apparatuur werd een plan opgesteld en werd ons bedenktijd gegeven over een beslissing. Geen druk via telefoontjes of emails. Aan ons de keuze of wij de wilde of niet. Het bedrijf liet ons vrij en de beslissing lag bij ons. Dit in tegenstelling tot andere bedrijven war de druk al voelbaar was voor je deur uitging. Wij hebben onze keuken bij de keukenhal gekocht. Deze werd volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Zelf ben ik geen onhandige Harrie maar de monteurs waren super zorgvulding en secuur. Dit heb ik ook wel eens anders gezien. Alle lof voor het bedrijf en monteurs. De service achteraf is ook super. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden over de Keukenhal Heerlen. Aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door fam. Goethart op maandag 11 mrt 2019 19 | vestiging Helmond
Wij hebben recent een keuken gekocht bij KeukenHal Helmond. Wij werden verrast door de prettige, persoonlijke benadering van Marcel van den Heuvel. Hij heeft alle tijd genomen om onze wensen te vertalen naar een mooie moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. Ook de levering en plaatsing verliepen voorspoedig. Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Wendy Jacobs op zaterdag 14 sep 2019 19 | vestiging Helmond
Onze keuken hier gekocht 100% tevreden! Marcel de vestigingsmanager heeft ons geholpen, top kerel met verstand van zaken en een eerlijke mening/advies geeft.
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door feijen op zaterdag 24 nov 2018 18 | vestiging Heerlen
zeer slecht bemiddeld ,afspraken niet nagekomen.zou er nooit meer een keuken kopen . de levering was goed alleen de rest niet ...niets volgens afspraak nagekomen ,het was om te huilen ...

Aanvulling ontvangen 22 januari 2019: ben niet tevreden werd door jullie advies van het kastje na de uur gestuurd geen montagetekening en slecht advies en belofte,s verkoper marco ,als men een afspraak maakt moet je doe ook nakomen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Dries Rooijakkers op woensdag 14 nov 2018 18 | vestiging Roermond
In maart 2018 hebben wij, nadat we eerder bij 3 andere aanbieders geweest waren, onze keuken naar tevredenheid gekocht bij Keukenhal Roermond. We wisten wat we wilden en hier werd door de verkoopmedewerker goed op ingespeeld met enkele tips en adviezen. Geen verkooppraatjes, geen flauwekul en gelijk een goede prijsindicatie die keurig netjes beneden die van alle andere aanbieders van soortgelijke keukens lag. Op het eerste afgesproken tijdstip tijdens het inmeten hebben we samen met de tweede medewerker nogmaals alles doorgenomen bij ons thuis. Hierbij hebben we een goed en eerlijk advies gekregen, niet alleen over de keuken maar ook over de verdere afwerking van vloer, stucwerk, plafond en verlichting. Vervolgens zijn we samen met de eerste medewerker tot een prima prijs gekomen, waarna alles keurig volgens afspraak afgehandeld is. Omdat we ruim in de tijd zaten hebben we de mogelijkheid gekregen om de keuken eerder te laten plaatsen dan in eerste instantie gepland was. Er werd nogmaals ingemeten omdat onze keuken een schuine hoek heeft in het aanrechtblad en omdat er inmiddels een muurtje verplaatst was en opnieuw gestucadoord. De monteur met meer dan twintig jaar ervaring heeft de keuken op het geplande tijdstip perfect geplaatst. Hij is netjes te werk gegaan. Kitranden mooi afgewerkt en na afloop alles netjes opgeruimd. 's Avonds een telefoontje vanuit Keukenhal of alles naar wens was verlopen en ook vandaag wederom een berichtje of alles naar wens was. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken en zeer tevreden over de kwaliteit, prijs, eerlijke manier van verkopen en aftersales!
FOTO VAN DRIES ROOIJAKKERS
+ Toon extra foto van Dries rooijakkers
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door H.Dols op woensdag 8 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Goed geinformeerd in de winkel van wat onze wensen waren.Thuis komen nameten,nog aanpassing kunnen maken.Alles prima geregeld.Keuken montage goed verlopen,heel tevreden mee.Fijne uitleg van zowel Keukenhal en monteur.Zeker een aanrader voor mensen die een nieuwe keuken willen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Jolanda de Zwart op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Helmond
We zijn in het filiaal zeer goed geholpen door John en we zijn snel tot een overeenkomst kunnen komen. Na plaatsing keuken waren er een paar kleine dingetjes die naderhand vlug zijn opgelost. Zeer vriendelijke en top filiaalhouder.
FOTO VAN JOLANDA DE ZWART
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos”
Door MvdB op vrijdag 28 aug 2020 20 | vestiging Helmond
Marcel van den Heuvel heeft me geweldig geadviseerd bij de aankoop van mijn keuken. Hij dacht mee en kwam met goede ideeen. Ook de installatie is vlekkeloos verlopen en de keuken is in een dag keurig geplaatst. Blij met mijn nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ederveen op vrijdag 28 dec 2018 18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn zeer tevreden over de service en de vriendelijkheid en vakkundigheid van het personeel. Dit zullen we ook aanbevelen bij andere mensen.

Aanvulling ontvangen 31 december 2018: De keuken is augustus jl al geplaatst en dit is super gegaan. Wij zijn zeer tevreden met de keuken en ook de hele plaatsing is snel en vakkundig gegaan
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Brull jjm op donderdag 23 jan 2020 20 | vestiging Heerlen
Ik heb een keuken gekocht. Ik ben zeer tevreden over de bediening en kennis van zaken van de verkoopster. De tussentijdse berichtgeving over de levering is prettig. Alles is geleverd conform de afspraak. Ik zal jullie zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ingrid en Ves Engels op vrijdag 15 nov 2019 19 | vestiging Roermond
Via familie bij Keukenhal een keuken uitgezocht. Doorslaggevend was het uitgebreide advies van een zeer bevlogen verkoper, Rick, die er alles aan deed om onze wensen in de beschikbare ruimte te krijgen. Hij kwam met een idee waar wij beiden nog niet aan gedacht hadden. Ook hebben we veelal gekozen voor apparatuur die door Rick van de nodige bruikbare informatie werd voorzien. Zijn bevlogenheid, het zich helemaal kunnen verplaatsen in de wensen van de klant was voor ons doorslaggevend. Echter een kleine smet op het geheel anders was de score -super- geweest. Voorafgaand aan de montage kwam er een beschadiging van het werkblad aan het licht hetgeen ons inziens berust op een slechte in- cq uitgangscontrole. Dit was net voor de bouwvak waardoor we enkel weken moesten wachten op de afwerking. Blad werd uiteindelijk vervangen. We konden de keuken wel gebruiken maar met de nodige voorzichtigheid. Na de bouwvak is alles prima afgehandeld. Tot heden zeer tevreden over de keuken van Keukenhal.
FOTO VAN INGRID EN VES ENGELS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door M Derks - de Wit op vrijdag 11 dec 2020 20 | vestiging Helmond
Onze keuken staat alweer een tijdje en zijn er nog steeds erg blij mee. We zijn bij de keukenhal goed geholpen. Na het tekenen van de koopovereenkomst, toch nog wat aanpassingen gedaan voordat deze definitief besteld werd. Allemaal goed geregeld en er werd goed meegedacht. Bij de levering bleek helaas het blad niet goed. Ondanks de zomervakantie is deze toch snel gewisseld zonder enige problemen. We hebben de keuken zelf gemonteerd. Helaas was de installatie handleiding wat beperkt. We moesten zelf uitzoeken welke schroefje waarvoor werd gebruikt. En er zitten toch echt veel losse onderdelen bij een keuken. Verder goede service!
FOTO VAN M DERKS - DE WIT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door Bruno op maandag 27 mei 2019 19 | vestiging Heerlen
We waren toe aan een nieuwe keuken en informeerden bij vrienden en kennissen die recent ook een nieuwe keuken hadden aangeschaft. Het toeval wilde dat 3 van de 4 bij de keukenhal waren geslaagd en op alle punten zeer tevreden waren. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik zelf een beetje wisselende gevoelens bij deze zaak had. Ja, ik zag hem regelmatig bij het langsrijden maar wellicht door de naam ("keukenhal klinkt niet helemaal lekker en geeft nou niet het gevoel van kwaliteit" )zou ik er uit eigen beweging niet zomaar naar toe zijn gegaan. Wat zijn we blij dat we dat toch hebben gedaan. Bij binnenkomst geen opdringerige verkopers. Gewoon lekker rustig rondkijken. In no time liepen we tegen de keuken aan die we voor ogen hadden. Vanaf dat moment werden we door Romina uiterst deskundig verder geholpen. We maakten een vervolgafspraak en ontvingen een paar dagen later een offerte. Niet te geloven...een vergelijkbare keuken had ik zowat op het dubbele ingeschat. De twijfel sloeg weer toe. Nadat Romina mij er van had overtuigd dat het gewoon een keuken van Duitse kwaliteit was( merk begint met Ha en eindigt op er) hebben we getekend en in overleg met Romina en Marco de leverdatum afgesproken. De keuken werd in overleg met het hoofdkantoor netjes en compleet op tijd geleverd. Ik heb hem zelf geplaatst. Alles paste perfect en de kwaliteit voelde prima. Een paar onderdelen kon ik niet helemaal thuisbrengen maar na overleg met Marco was dat snel duidelijk. Kortom: Prima zaak en perfecte service. Enige minpuntje: telefonisch niet zo best bereikbaar....even langsgaan werkt dan beter:-).
FOTO VAN BRUNO
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Kartadi op maandag 10 dec 2018 18 | vestiging Helmond
Wij hebben onze keuken gekocht bij keukenhal in helmond. Wij zijn super tevreden over de service die je daar krijgt en hebt, ze denken met je mee, klantvriendelijk. Superblij met onze mooie keuken. Ik raad iedereen aan om daar zijn keuken te gaan kopen., een echte aanrader. Mijn dochter heeft haar keuken daar ook gekocht, en die rade ons de keukenhal ook al aan vanwege de goede service en klantvriendelijkheid. En ik kan je vertellen, ze hebben daar prachtige keukens. Ik zou zeggen, neem gerust eens een kijkje. M.v.g M. Kartadi.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Tilly Meijer op maandag 8 apr 2019 19 | vestiging Helmond
We hebben een nieuwe keuken gekocht met alle apparaten. We zijn door Marcel geholpen, dit was goed en erg plezierig. Ook kwam hij de keuken nog opmeten op ons nieuwe adres. Marcel bedankt, we zijn erg blij met de nieuwe keuken
FOTO VAN TILLY MEIJER
Keuken bijna af
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gegaan”
Door Willie nijssen op vrijdag 11 mei 2018 18 | vestiging Helmond
We hebben een nieuwe keuken gekocht met nieuw apparatuur. Ook met sommige apparaten uit de oude keuken terug geplaatst. Dit is allemaal heel goed gegaan met goed advies ,alkes was goed afgeleverd en netjes geplaatst, 1 llein vensterbankje was te klein ingemeten maar meteen een nieuwe besteld en na 1 week door de service. Netjes op afspraak aangebracht . Dus goed tevreden over Keukenhal.
FOTO VAN WILLIE NIJSSEN
Keukne met nieuwe apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Annie verbraeken op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
fijn en behulpzaam geholpen. service erg goed kregen een leenoven, omdat de onze nog niet leverbaar was,mochten die zelfs houden super service. zeer fijn en goed geholpen door personeel in winkel, als door persoon die keuken kwam plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Johan Westerink op donderdag 7 mei 2020 20 | vestiging Roermond
Goed advies hierdoor maximale uit ons budget gehaald. Montage ook goed gegaan ondanks dat we nog aan het verbouwen waren dat leverde wat logistieke problemen op die goed opgelost werden. We zijn zeer tevreden met onze efficiënte keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door van der Borgh op vrijdag 23 mrt 2018 18 | vestiging Roermond
We hebben een keuken gekocht en werden super geholpen door Richard zonder de gebruikelijke verkoop praatjes. De keuken is inmiddels geplaatst en we zijn er ontzettend blij mee alles is goed gemonteerd en precies zoals we de keuken wilde hebben. We bevelen de keukenhal echt aan want de service is echt top
FOTO VAN V.D.BORGH
Reactie of foto toevoegen
“Netjes in nakomen afspraken”
Door P.H. Noijen op dinsdag 15 jan 2019 19 | vestiging Helmond
Op zondagmiddag naar Keukenhal Helmond geweest voor een nieuwe keuken.Daar werden wij gastvrij onthaald door Floris van den Bogaard.Een sympathieke verkoper met gedegen kennis van zaken.Na het kenbaar maken van onze wensen ging Floris vakkundig aan de slag met het uittekenen van de keuken.Toen de tekening klaar was en aan onze wensen voldeed zei Floris,ik ga jullie verassen met de prijs.Daar was geen woord van gelogen want we hebben een kwaliteitskeuken met mooie apparatuur voor een zeer scherpe prijs. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en wij kunnen keukenhal aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Evi op maandag 14 dec 2020 20 | vestiging Tilburg
Goed geholpen bij de aankoop van de keuken, mogelijkheden goed doorgesproken en de juiste keuzes gemaakt. We hebben nog een kleine aanpassing doorgevoerd na het bestellen, ook dit werd prima geregeld. Communicatie gedurende het hele proces helder en snel. Levering en installatie van de keuken ook helemaal super gegaan, het eindresultaat is netjes en strak.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken maar budget overschreden”
Door Geert Huizinga op zaterdag 28 nov 2020 20 | vestiging Helmond
Contact is goed, service is goed maar als het gaat om een keuken samen te stellen is men geheimzinnig over wat de apparatuur kost als je ernaar vraagt. Want iedere vraag die men hierover stelt krijg je als antwoord hierop: daar komen wij wel aan uit! Doordat wordt je budget makkelijk overschreden. Dus wees duidelijk en transparant naar de klant met de prijzen. Verder zijn wij tevreden over de kwaliteit, de levering en de afhandeling van de keuken.
FOTO VAN GEERT HUIZINGA
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door B van Rijswijk op zaterdag 5 jan 2019 19 | vestiging Helmond
Een nieuwe keuken gekocht. Deskundig geholpen.Vriendelijk personeel,met alle aandacht voor de klant. Deskundig advies, ze denken met je mee. Een aanrader. Service naderhand uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Bots Liessel op maandag 27 aug 2018 18 | vestiging Helmond
Advies: Goed
Communicatie: Goed
Onderdelen allen aanwezig: Goed
Plaatsen en afwerking: Goed
Service: Goed
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze aankoop”
Door Levon op donderdag 16 apr 2020 20 | vestiging Helmond
We zijn heel blij met onze aankoop bij keukenhal Helmond waar Marcel ons goed geholpen heeft. Ook de service is uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met keuken maar ontevreden met service”
Door Jill op dinsdag 12 jun 2018 18 | vestiging Helmond
Keuken gekocht bij Marcel. Wij waren zeer tevreden over de aankoop en de montage. Maar achteraf service is zeer slecht. Onze afzuigkap functioneerde niet zoals het hoorde. Na de vraag of wij deze om mochten ruilen voor een andere werd resoluut afgewezen. We moesten maar een nieuwe aanschaffen bij de Keukenhal. Daar zouden we dan weer een paar weken op moeten wachten. Voor ons was de maat vol. Na 6 weken heen en weer bellen en afgescheept te worden hebben wij uiteindelijk maar ergens anders een afzuigkap gekocht die wel naar behoren functioneert. Alles bij elkaar een zure nasmaak gekregen. Een keuken kopen bij Keukenhal Helmond is geen probleem maar kom niet met problemen achteraf want dan zijn ze niet thuis.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Peter op donderdag 21 jun 2018 18 | vestiging Roermond
Keuken gekocht, samengesteld met Sebastien, was snel geregeld. Zeer goede uitleg door Sebastien . Klopte helemaal met onze verwachtingen. We hebben de keuken zelf geplaatst, dit is redelijk goed te doen, maar een uitgebreide montagehandleiding zou het Veel makkelijker maken. Enigste minpunten is de bereikbaarheid van de serviceafdeling.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Bart van Lamoen op dinsdag 4 jun 2019 19 | vestiging Helmond
Eerder dit jaar een nieuwe keuken gekocht en van oriëntatie tot montage niets dan goede ervaringen. Marcel, bedankt voor je geweldige advies!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door R. Stokbroeks op dinsdag 19 jun 2018 18 | vestiging Roermond
Wij hebben bij Keukenhal een keuken gekocht welke wij zelf hebben gemonteerd. Sebastien van der Veen heeft ons daar te woord gestaan en hebben de gesprekken als zeer prettig ervaren. Er worden ideeën geopperd, maar ook eigen ideeën worden ingepast. After sales is prima, daar wij 2 beschadigde onderdelen hadden. Deze zijn zonder problemen en al teveel vragen opnieuw opgestuurd. Al met al is voor ons Keukenhal een aanrader
FOTO VAN R. STOKBROEKS
Zelf gemonteerde keuken
+ Toon extra foto van R. Stokbroeks
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Nick op dinsdag 23 jun 2020 20 | vestiging Heerlen
Vorig jaar een keuken gekocht bij Keukenhal in Heerlen. Perfect geholpen door Romina. Begin dit jaar meerdere aanpassingen gemaskt aan het eerste plan en de order definitief gemaakt. Dit alles wederom met hulp van Romina. Keuken is vorige week geleverd volgens afspraak en perfect geplaatst door de monteurs Sven Paas en Danny Moonen. Alles is volgens afspraak gelopen. Super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Rob capel op zondag 6 dec 2020 20 | vestiging Helmond
Keuken gekocht in Helmond in eerste instantie geadviseerd door Rutger. Heeft goed meegedacht over de mogelijkheden van wat wij graag zouden willen. Daarna verder geholpen door Marcel. Alles was perfect geregeld, goede communicatie omtrent leveringen en plaatsing van de keuken. De keukenmonteurs waren zeker top, erg vakkundig.
FOTO VAN ROB CAPEL
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Jeffrey op vrijdag 30 nov 2018 18 | vestiging Tilburg
Nieuwe keuken goed service en zeker. Aan anderen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Anouk op dinsdag 29 mei 2018 18 | vestiging Roermond
Een prachtige keuken, met alles erop en eraan. De service was goed. Levering netjes en zoals afgesproken.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Chris Boonstoppel op zondag 27 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Onze ideeën over de keuken goed verwerkt in het ontwerp gevolgd door een goede offerte. Bij het opmeten thuis door de filiaalmanager door haar nog een paar verbeteringen uitgewerkt. Levering op ons verzoek enkele weken opgeschoven. 2 weken voor de levering nogmaals gebeld met de planner omdat onze vloer in dezelfde week als de keukenplanning werdt gelegd. Planner mopperde wel wat, maar toch de keuken pas op donderdag gebracht en vrijdag gemonteerd, dus geen probleem met de vloerplanning. Montage keurig door zelfstandige monteur met vakkundige hulp gemonteerd. Deze hebben van 's morgens 8 tot 16 uur alleen tussendoor een boterham in hun mond geduwd en op ons aandringen wat gedronken. Verder constant doorgewerkt. Omdat 1 paneel wat naar achter viel, hier terplaatse een oplossing voor gezocht en keurig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Hans Smits op dinsdag 13 nov 2018 18 | vestiging Tilburg
Een nieuwe keuken. We zijn goed geholpen, en keuken is netjes geplaatst. Ik kan deze zaak aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn verheugd”
Door ubachs op woensdag 6 mrt 2019 19 | vestiging Roermond
we hebben een keuken gekocht. De verkoper Sebastian heeft ons zeer goed geadviseerd en het resultaat is perfect en alles passend geplaatst. En dat alles voor een zeer voordelige prijs. In de voorbereiding hadden we best moeilijke vragen, maar alles was mogelijk. Sebastian nogmaals zeer bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken gekocht inclusief apparatuur”
Door Tom op vrijdag 22 mrt 2019 19 | vestiging Helmond
Wij hebben hier een complete keuken gekocht inclusief apparatuur, goede service, rustig mogen bekijken wat we willen. Wanneer we onze beslissing genomen hadden, werd ook goed geluisterd en de tijd genomen om alles te bestellen. Ook super vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Naar alle tevredenheid”
Door Vd sluis op woensdag 18 dec 2019 19 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht naar alle tevredenheid. Kijken naar een oplossing, leveren op tijd en volgens afspraak. Transparante en eerlijke prijzen voor een echte kwaliteit keuken, geen €10.000 maar minder dan de helft en dan wel een zeer goede keuken. Nazorg zeer goed! We hadden een vlek in een deurtje, foto gezonden en wordt meteen een nieuwe besteld. Geen ja maar.... Maar gewoon doen. Jammer dat je niet vaak een keuken koopt maar zou er zo weer een kopen!
FOTO VAN VD SLUIS
Keuken met mozaiektegels
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door renske dommering op donderdag 23 apr 2020 20 | vestiging Roermond
Ik heb een keuken gekocht en ben zeer tevreden over de keuken en de service. Ik werd snel en professioneel geholpen, zowel in Roermond als door de monteur van de keuken.
FOTO VAN RENSKE DOMMERING
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Martin op zondag 16 sep 2018 18 | vestiging Helmond
Compleet nieuwe keuken gekocht, met apparatuur. Een aantal uitdagende zaken, als plafondafzuiging, inbouwmagnetron in bestaande muur, en deels hout, deels wit. Prima advies van Marcel, fraai ontwerp, en prima gemonteerd. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte aflevering”
Door Hein Strijkers op woensdag 7 dec 2016 16
Slechte aflevering koelvriescombi beschadigd eenkastje gaat verkeerd open. Geen montage beschhrijving bij navraag als antwoord, u heeft gekozen voor zelf montage dus ook maar alles uitzoeken waar welke schroeven moeten ,geen beugel om blad voorzijde te bevestigen, moest ik maar zelf aanschaffen. 3 maail met foto's gestuurd maar geen reactie's. Eens maar mooit meer. wAARDELOOS.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met witte fronten en zwart blad
1 / 61
Vestigingen Keukenhal
Website: www.keukenhal.nl
aHeerlen (61 ervaringen), Heerlerbaan 235, 6418 CE Heerlen, tel 045 - 541 48 48
bHelmond (49 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 5705 BN Helmond, tel 0492 - 79 37 77
cRoermond (53 ervaringen), Burghoffweg 11A, 6042 EX Roermond, tel 0475 - 32 08 85
dTilburg (17 ervaringen), Ringbaan-Zuid 380, 5022 GA Tilburg, tel 013 - 206 24 44
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.