Feedback
9,1

Keukenhal

Website: www.keukenhal.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenhal.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenhal
KeukenHal is opgericht in 2006. Inmiddels hebben wij vier vestigingen in Brabant en Limburg: Heerlen, Roermond, Helmond en Tilburg.

Bij KeukenHal profiteert u altijd van de laagste prijs en de hoogste service. Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de fabriek, houden we het ontwerp in eigen hand en de prijzen laag. Bovendien kunnen we op deze manier altijd keukens leveren die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Het resultaat: een schitterende keuken met de beste kwaliteit én voor de laagste prijs. Een greep uit onze collectie is online te bewonderen, met de daarbij behorende prijzen. Alle prijzen zijn inclusief apparatuur en zonder meerprijs ook leverbaar in andere kleuren.

We helpen u graag met een passend ontwerp voor de keukenruimte. De keukencollectie is leverbaar in alle denkbare opstellingen en afmetingen.

KeukenHal is CBW-erkend. Dat betekent dat u altijd verzekerd bent van een veilig aankoop. U hoeft bij ons geen aanbetaling te doen en onze eigen service afdeling staat altijd klaar bij eventuele vragen.
Ervaringen
Er zijn 199 ervaringen over Keukenhal. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren141 ervaringen
4 sterren46 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren4 ervaringen
1 ster6 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Zwarte keuken met marmer aanrechtblad”
Door Schuman op dinsdag 11 mei 2021 21 | vestiging Roermond
We hebben een mat zwarte keuken gekocht met een mooi marmer aanrechtblad erbij. De keuken is gisteren geplaatst geworden super tevreden over de verkoper en de info wat we kregen en over de montage super werk geleverd.
FOTO VAN SCHUMAN
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door Bart van Horne op woensdag 14 apr 2021 21 | vestiging Roermond
Uitstekend geholpen door de adviseur en een mooie keuken samengesteld tegen een mooie prijs! het gehele traject is perfect verlopen! hier ga ik de komende jaren nog veel plezier van hebben!

Aanvulling ontvangen 21 april 2021: Keuken door een externe partij gemonteerd, en al reeds gemonteerd. Alles netjes geleverd
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Marc Reynders op zaterdag 10 apr 2021 21 | vestiging Heerlen
Heel goed geholpen door de keukenhal en Jolanda en collega's. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd, en werden we goed op weg geholpen. Ook enkele aanpassingen tussendoor geen probleem. We zijn goed geslaagd voor onze landelijke keuken met alle gewenste apparatuur. Ook toen we de levering 2 weken moesten uitstellen was dit geen probleem. Een dikke pluim.
FOTO VAN MARC REYNDERS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Verbruggen op maandag 29 mrt 2021 21 | vestiging Heerlen
Het totale keukenverhaal klopt van A tot Z. Alles compleet, uitstekende prijs en kwaliteit, zeer goede service. Alle afspraken nagekomen. Wij zeggen het voort.
FOTO VAN VERBRUGGEN
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Kitty Meijs op zaterdag 27 mrt 2021 21 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht. Goed geadviseerd en alle afspraken nagekomen. Prima geplaatst door een charmante en vriendelijke jongeman en goed geïnformeerd over de geplaatste apparatuur. Foutje hersteld door servicemonteur zonder dat ik daarvoor moest bellen.
Prima geregeld allemaal. Ik kan het iedereen aanraden zaken te doen met de keukenhal.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door A Stemerdink op dinsdag 23 mrt 2021 21 | vestiging Helmond
We hebben bij de Keukenhal in Helmond een keuken uitgezocht. Werd heel goed met ons meegedacht qua mogelijkheden en budget. Marcel was een hele aardige man, heeft ons super geholpen. Wij hadden binnen 2 uur onze droomkeuken.

Aanvulling ontvangen 24 maart 2021: De keuken is geleverd en we hebben hem zelf gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijne ervaring”
Door Diana Erkeland op zaterdag 13 mrt 2021 21 | vestiging Tilburg
Afgelopen week een keuken laten ontwerpen bij Keukenhal Tilburg. Als je binnen komt word je zeer vriendelijk ontvangen, in dit geval werden we geholpen door Marcel Van Den Heuvel. Zeer fijne ervaring! We kregen de tijd en er werd mee gedacht in 't ontwerp van kleur kastje tot apparatuur noem het maar op. Wat ook fijn is dat ze rekening houden met het budget wat je hebt en niet zoals bij andere keukenboeren je vanalles opdringen om vervolgens vele malen duurder uit te zijn! Ze komen eerlijk en recht door zee over, geen bullshit. Omdat wij er bij de eerste afspraak nog niet precies over uit waren wat we nou wilde. Kregen we netjes de kans om er goed over na te denken en er eventueel op een tweede afspraak op terug te komen. Dat is ook gebeurt. Bij de tweede afspraak weer net zo vriendelijk en geduldig ontvangen en uiteindelijk een mooie keuken ontworpen die van de zomer op ons verzoek geplaatst gaat worden. Ook de planning van datums was geen probleem. Dus tot nu toe hartstikke goede en fijne ervaring! Tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Patricia van Maaren op maandag 8 mrt 2021 21 | vestiging Helmond
We hebben alle keuken zaken in de regio gehad. Overal netjes geholpen. Bij de keukenhal hebben we wel ervaren dat er goed is geluisterd naar onze wensen! Niet een keuken ontwerpen en dan ontwerp uitkleden om het goedkoper te maken. Duidelijk en eerlijk! Wij wilde zelf de keuken plaatsen, alles was mogelijk, voordeel bij de keukenhal is dat je kastjes al voor gemonteerd geleverd wordt. Wij raden de keukenhal zeker aan!
FOTO VAN PATRICIA VAN MAAREN
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geadviseerd”
Door Michiel op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Tilburg
Prettig geadviseerd door het team van Keukenhal Tilburg. Dit was de 2e keuken die ik hier gekocht heb. Ondanks dat het bij de eerste keuken niet helemaal vlekkeloos was verlopen zijn alle geschillen netjes opgelost. Genoeg reden om nog een keer een keuken hier aan te schaffen en dit keer naar alle tevredenheid. Budget was wat beperkt maar met de beschikbare middelen is het maximale behaald oa door pro-actief meedenken van de adviseurs. Prettig vind ik dat je direct een goede prijs krijgt en niet eindeloos hoeft de zeuren om korting.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed behandeld”
Door Rudi van Maaren op woensdag 10 feb 2021 21 | vestiging Helmond
Bij de aanschaf van een keuken(wandkast) werden wij erg goed behandeld. Er werd alle tijd genomen om de kast aan onze maten en eisen samen te stellen. De prijs (inclusief de grote koelkast) viel ons uiteindelijk ook 100% mee.
FOTO VAN RUDI VAN MAAREN
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze L vormige keuken”
Door Ingrid op vrijdag 29 jan 2021 21 | vestiging Helmond
Wij zijn heel blij met onze l vormige keuken met diepe lades en composiet werkblad.
We koken nu op inductie en er zit een energie zuinige vaatwasser in.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door Jolanda van de Voorde op dinsdag 12 jan 2021 21 | vestiging Heerlen
Over de medewerkers in de showroom zijn we tevreden, zij hebben ons altijd goed geholpen en te woord gestaan. Echter toen de keuken geplaatst werd, begon de ellende. Twee medewerkers hebben de keuken geplaatst, lampjes zijn niet goed aangesloten, kookplaat was niet aan te sluiten en kastje verkeerd geleverd. De heren waren totaal niet behulpzaam en gaven alleen aan dat ze volgens de bon leveren en dit in orde was. Na bellen met de zaak, is dit wel opgelost en in orde gemaakt, echter bij plaatsen van het nieuwe kastje bleek dat de heren deze dusdanig op hebben behangen dat een ander kastje kapot ging. Tevens hebben de heren de lampjes verkeerd aangesloten, zonder jumpers en bij plaatsen van de jumpers sprongen de lampjes weer. Kortom, nu is het weer wachten op lampjes en hiermee is de keuken na maanden nog altijd niet volledig af!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Evi op maandag 14 dec 2020 20 | vestiging Tilburg
Goed geholpen bij de aankoop van de keuken, mogelijkheden goed doorgesproken en de juiste keuzes gemaakt. We hebben nog een kleine aanpassing doorgevoerd na het bestellen, ook dit werd prima geregeld. Communicatie gedurende het hele proces helder en snel. Levering en installatie van de keuken ook helemaal super gegaan, het eindresultaat is netjes en strak.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door M Derks - de Wit op vrijdag 11 dec 2020 20 | vestiging Helmond
Onze keuken staat alweer een tijdje en zijn er nog steeds erg blij mee. We zijn bij de keukenhal goed geholpen. Na het tekenen van de koopovereenkomst, toch nog wat aanpassingen gedaan voordat deze definitief besteld werd. Allemaal goed geregeld en er werd goed meegedacht. Bij de levering bleek helaas het blad niet goed. Ondanks de zomervakantie is deze toch snel gewisseld zonder enige problemen. We hebben de keuken zelf gemonteerd. Helaas was de installatie handleiding wat beperkt. We moesten zelf uitzoeken welke schroefje waarvoor werd gebruikt. En er zitten toch echt veel losse onderdelen bij een keuken. Verder goede service!
FOTO VAN M DERKS - DE WIT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Rob capel op zondag 6 dec 2020 20 | vestiging Helmond
Keuken gekocht in Helmond in eerste instantie geadviseerd door Rutger. Heeft goed meegedacht over de mogelijkheden van wat wij graag zouden willen. Daarna verder geholpen door Marcel. Alles was perfect geregeld, goede communicatie omtrent leveringen en plaatsing van de keuken. De keukenmonteurs waren zeker top, erg vakkundig.
FOTO VAN ROB CAPEL
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken maar budget overschreden”
Door Geert Huizinga op zaterdag 28 nov 2020 20 | vestiging Helmond
Contact is goed, service is goed maar als het gaat om een keuken samen te stellen is men geheimzinnig over wat de apparatuur kost als je ernaar vraagt. Want iedere vraag die men hierover stelt krijg je als antwoord hierop: daar komen wij wel aan uit! Doordat wordt je budget makkelijk overschreden. Dus wees duidelijk en transparant naar de klant met de prijzen. Verder zijn wij tevreden over de kwaliteit, de levering en de afhandeling van de keuken.
FOTO VAN GEERT HUIZINGA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam van der loo op vrijdag 27 nov 2020 20 | vestiging Helmond
Een mooie keuken voor een mooie prijs. Netjes geholpen en een goed advies gekregen. Ze denken ook goed mee met je. Zeer tevreden.

Aanvulling ontvangen 1 december 2020: De keuken staat er al een poosje. Zeer tevreden. Alles goed gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Star”
Door Endro op dinsdag 24 nov 2020 20 | vestiging Helmond
De aankoop verliep voorspoedig. Goede keuken scherpe prijs en alles is bespreekbaar en men denkt goed met je mee. De levering daarna is een ramp. Je hoort in welke week de keuken geleverd zal worden en dan moet je 3 maanden wachten. De exacte datum van de levering hoor pas vlak ervoor. Na de levering staat deze opgestapeld in de weg want hij wordt op een andere dag geplaatst en die datum hoor je dan ook weer afzonderlijk. Als het een beetje tegen zit heb je bijna een hele week een keuken in je huis staan waar je niets mee kan en die alleen maar in de weg staat. En als je belt om nadere informatie of met de vraag om wat meer duidelijkheid golft de starheid je door de telefoon tegemoet. Men gaat direct in de " dat kan niet houding". Het lijkt alsof er speciaal geselecteerde autisten zijn aangenomen om de zaak af te houden. Daarom voor mij geen keuken meer van de keukenhal.
Reactie of foto toevoegen
“Tevredenheid is groot”
Door van den Heuvel op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Tilburg
Goed geholpen, probleemloos aanpassingen gedaan. Wij hebben een rechte keukenwand met koelvrieskast, keramische kookplaat, vaatwasser, combi magnetron

Aanvulling ontvangen 27 november 2020: Onze keuken is inmiddels tot grote tevredenheid geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Don Smit op woensdag 4 nov 2020 20 | vestiging Heerlen
Zeer fijne ervaring bij de Keukenhal, ik had al een aantal zaken bezocht voordat ik hier op advies van 2 verschillende vrienden terecht kwam. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg ook niet de indruk dat de verkoop gepushed werd, wat ik bij een andere zaak wel had. Samen werd er gekeken naar de mogelijkheden binnen het budget, hierin werden verschillende opties berekend waar ik uiteindelijk met een, naar mijn gevoel en in vergelijk met de andere zaken, eerlijke prijs naar buiten liep. Personeel is vriendelijk en behulpzaam, en als ik vragen had worden deze punctueel en adequaat beantwoord.

Aanvulling ontvangen 10 november 2020: De keuken is geleverd en gemonteerd, de installatie is prima verlopen alleen was de monteur alleen. Hierdoor heb ik een aantal keer bijgesprongen met het tillen van bijvoorbeeld het composiet werkblad en oven, verder was alles oke.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Yves Janssen op zaterdag 31 okt 2020 20 | vestiging Heerlen
Heel goed geholpen van aankoop tot en met het plaatsen van de keuken. En ook belangrijk eerlijke prijzen en goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Kwalitatief goede keuken”
Door Fam. Kusters Hoensbroek op vrijdag 23 okt 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben onze keuken gekocht bij de Keukenhal in Heerlen. De medewerkers van de Keukenhal waren naast vriendelijk duidelijk ervaren en deskundig. Dankzij hun ondersteuning hebben wij een geweldige keuken gekocht. Deze keuken werd niet alleen tijdig geleverd, maar is ook zonder problemen vakkundig geïnstalleerd en afgewerkt. Wij zijn meer dan tevreden met de keuken, de vakkundigheid van de verkoper en installateur en de klantvriendelijkheid van het personeel van de Keukenhal in het algemeen. Wij zijn voorafgaande aan, tijdens en na de installatie van de keuken gebeld door medewerkers van de Keukenhal met de vraag of alles duidelijk was, naar wens verliep en uiteindelijk is verlopen. Wij zullen de Keukenhal Heerlen in ieder geval aanbevelen bij familie, vrienden, kennissen en een ieder die op zoek is naar een kwalitatief goede keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens gelopen”
Door dhr. J.A. De Roy van Zuydewijn op zondag 4 okt 2020 20 | vestiging Heerlen
De verkoper is vriendelijk en geduldig en liet ons de gewenste keuken uitzoeken. Hij gaf ons bruikbaar advies om op de praktische zaken te letten. Een klein minpuntje is dat de koelkast wat kleiner uitviel dat verwacht, dit vanwege de standaardmaten. Dus de volgende keer een groter koelkast bestellen. Ondanks de Corona crisis is de verbouwing en plaatsing naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Wij kunnen het aanbevelen”
Door Theo en Maria Hundscheidt op woensdag 30 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben een witte hoogglans keuken met antraciet werkblad en achterwand gekocht. Samen met een koeler, oven, afwasmachine, kookplaat, afzuigkap en inschuifbare kraan. De keuken en het werkblad werd door een monteur van de Keukenhal precies en nauwkeurig geplaatst. De kraan werd veel later geleverd en geplaatst. Ze hadden wel een tijdelijke kraan geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het verkoopgesprek en de plaatsing van onze keuken. Het bedrijf kunnen wij aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Chris Boonstoppel op zondag 27 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Onze ideeën over de keuken goed verwerkt in het ontwerp gevolgd door een goede offerte. Bij het opmeten thuis door de filiaalmanager door haar nog een paar verbeteringen uitgewerkt. Levering op ons verzoek enkele weken opgeschoven. 2 weken voor de levering nogmaals gebeld met de planner omdat onze vloer in dezelfde week als de keukenplanning werdt gelegd. Planner mopperde wel wat, maar toch de keuken pas op donderdag gebracht en vrijdag gemonteerd, dus geen probleem met de vloerplanning. Montage keurig door zelfstandige monteur met vakkundige hulp gemonteerd. Deze hebben van 's morgens 8 tot 16 uur alleen tussendoor een boterham in hun mond geduwd en op ons aandringen wat gedronken. Verder constant doorgewerkt. Omdat 1 paneel wat naar achter viel, hier terplaatse een oplossing voor gezocht en keurig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Jac Chorus op woensdag 23 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Mooi keuken niets op aan de merken heel mooi gemonteerd super mooi en ook heel goed geholpen met uitzoeken vriendelijke mensen en behulpzaam.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J.Theunissen op zaterdag 19 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Alles volgens afspraak 100% geregeld heel goeie monteur wij zijn zeer tevreden over keukenhal.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Ruud op woensdag 9 sep 2020 20 | vestiging Roermond
Keuken gekocht na vele bezoeken bij keuken verkopers maar hier in Roermond geslaagd. Prima prijs kwaliteit verhouding en goed advies van Marvin en fantastische montage door Andre.
FOTO VAN RUUD
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos”
Door MvdB op vrijdag 28 aug 2020 20 | vestiging Helmond
Marcel van den Heuvel heeft me geweldig geadviseerd bij de aankoop van mijn keuken. Hij dacht mee en kwam met goede ideeen. Ook de installatie is vlekkeloos verlopen en de keuken is in een dag keurig geplaatst. Blij met mijn nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar tevredenheid”
Door Eric v Diepen op vrijdag 7 aug 2020 20 | vestiging Helmond
Volledig tevreden over de aankoop en de after sales.

Aanvulling ontvangen 10 augustus 2020: Een keuken hebben we gekocht. Alles naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Huub en Marlies Korten op vrijdag 31 jul 2020 20 | vestiging Roermond
Goed geholpen door Marvin met de keuze voor onze keuken. Vaak gebeld, altijd vriendelijk te woord gestaan. Ook de keuken gemonteerd door Vakmontage Zuid is super goed verlopen. Prima service, een aanrader voor een ieder die een nieuwe keuken wil.
FOTO VAN HUUB EN MARLIES KORTEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gegaan”
Door Fam. van Kessel op donderdag 30 jul 2020 20 | vestiging Roermond
We werden vriendelijk ontvangen, er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Snelle maar correcte afhandeling. Keuken is keurig geplaatst. We zijn zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Annie verbraeken op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
fijn en behulpzaam geholpen. service erg goed kregen een leenoven, omdat de onze nog niet leverbaar was,mochten die zelfs houden super service. zeer fijn en goed geholpen door personeel in winkel, als door persoon die keuken kwam plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Melanie janssen op zondag 19 jul 2020 20 | vestiging Roermond
Wij hebben na lang rondkijken waaronder ook in duitsland onze keuken op advies van een collega bij keukenhal roermond gekocht. Wij zijn zeer te spreken over hoe alles is gelopen. Wij zijn geholpen door mick en hij dacht goed met ons mee en hield ons daarna goed op de hoogte ivm veranderingen. Wij hebben er voor gekozen om hem zelf te plaatsen. En ook dat was goed te doen. Tijdens het plaatsen konden we nog evt bellen met vragen. Nogmaals enorm bedankt!
FOTO VAN MELANIE JANSSEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door H.Dols op woensdag 8 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Goed geinformeerd in de winkel van wat onze wensen waren.Thuis komen nameten,nog aanpassing kunnen maken.Alles prima geregeld.Keuken montage goed verlopen,heel tevreden mee.Fijne uitleg van zowel Keukenhal en monteur.Zeker een aanrader voor mensen die een nieuwe keuken willen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met ombouw”
Door Cindy op dinsdag 7 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
Slechte service ooit. Wij hebben een keuken gekocht waarbij zij de ombouw uit de showroom bij de keuken hebben geleverd voor € 250,--. Nu vertelt de bedrijfsleider Rick, dat hij dit gratis erbij heeft gegeven. Hij heeft ons een keuken verkocht die hij niet heeft waargemaakt. Ik heb letterlijk nog gevraagd, hoe leveren jullie de ombouw? Ja wat goed geseawled of anders bouwen wij een nieuwe. De monteurs hebben de ombouw geleverd, ook zij snapten niet dat de ombouw niet ingepakt was. Hele ombouw was vies, gescheurd en dan komt hij mij vertellen dat wij dit zelf moeten fixen. Als ik dit had geweten had ik deze keuken nooit uitgekozen, want de ombouw maakt de keuken. Voor ons is Keukenhal niet de keukenboer die zijn afspraken nakomt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met Siemens apparaten”
Door Eric Meulenbroeks op zaterdag 4 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht met 6 Siemens apparaten, superblij met onze aankoop,
Onze verkoopster Jolanda heeft ons super goed geholpen ,en weet waar ze over praat,compliment! Ook de keukenstellers hebben perfect werk verricht. Wij raden keukenhal in Heerlen iedereen aan
FOTO VAN ERIC MEULENBROEKS
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Vakman”
Door Léon op den Camp op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Roermond
We hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden over de service als ook de montage. De verkoper in de showroom heeft ons goed geholpen met zijn kundige adviezen en inzichten. De monteur was ook n échte vakman. De 2 kleine klachten die naar voren zijn gekomen,worden op n juiste manier afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Martin van Boekel op vrijdag 26 jun 2020 20 | vestiging Roermond
In 2018 een nieuwe keuken gekocht bij Keukenhal Roermond. Alles netjes geleverd en gemonteerd volgens afspraak. Monteur was vriendelijk en deskundig. Nu ruim twee jaar later hadden wij een probleem met onze kraan. ( kon nauwelijks nog draaien). Monteur heeft de kraan met nieuw onderdeel weer operationeel gemaakt en vervolgens heeft hij een paar deurtjes een klein beetje bijgesteld, zonder dat wij daar om gevraagd hadden. Met andere woorden: een geweldige service met vriendelijk en deskundige mensen. Gewoon een TOP bedrijf tegen een zeer betaalbare prijs.
FOTO VAN MARTIN VAN BOEKEL
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Nick op dinsdag 23 jun 2020 20 | vestiging Heerlen
Vorig jaar een keuken gekocht bij Keukenhal in Heerlen. Perfect geholpen door Romina. Begin dit jaar meerdere aanpassingen gemaskt aan het eerste plan en de order definitief gemaakt. Dit alles wederom met hulp van Romina. Keuken is vorige week geleverd volgens afspraak en perfect geplaatst door de monteurs Sven Paas en Danny Moonen. Alles is volgens afspraak gelopen. Super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Dorrie Oosterbosch op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Helmond
Goed geholpen, prima advies gehad en de keuken is super.Dank aan de keukenhal Helmond
FOTO VAN DORRIE OOSTERBOSCH
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Jolanda de Zwart op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Helmond
We zijn in het filiaal zeer goed geholpen door John en we zijn snel tot een overeenkomst kunnen komen. Na plaatsing keuken waren er een paar kleine dingetjes die naderhand vlug zijn opgelost. Zeer vriendelijke en top filiaalhouder.
FOTO VAN JOLANDA DE ZWART
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Johan Westerink op donderdag 7 mei 2020 20 | vestiging Roermond
Goed advies hierdoor maximale uit ons budget gehaald. Montage ook goed gegaan ondanks dat we nog aan het verbouwen waren dat leverde wat logistieke problemen op die goed opgelost werden. We zijn zeer tevreden met onze efficiënte keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nette oplossing”
Door H.r en Mw. Schreurs op donderdag 30 apr 2020 20 | vestiging Roermond
wij hebben een een hoogglans witte hoek keuken inclusief apparaten bij keukenhal gekocht. keuken is door keukenhal geplaatst en na een poosje sloot het blad niet goed meer tegen elkaar. dit is door de service zeer netjes zonder problemen een nieuw blad ,perfect opgelost en ze komen hun afspraken zeer netjes na dus voor de service een dikke 10 een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door renske dommering op donderdag 23 apr 2020 20 | vestiging Roermond
Ik heb een keuken gekocht en ben zeer tevreden over de keuken en de service. Ik werd snel en professioneel geholpen, zowel in Roermond als door de monteur van de keuken.
FOTO VAN RENSKE DOMMERING
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Lotte Weijman op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Tilburg
Hele fijne ervaring gehad met Rick in Tilburg. Wij wisten goed wat we wilde en wat ons budget was en daar heeft hij ons super bij geadviseerd en geholpen op onze keuken aan te passen naar onze wensen. Super blij met hoe alles is verlopen & ook heel blij met onze prachtige keuken! Zowel de communicatie, als de levering waren helemaal top. Zelfs na het ontvangen van de koelkast waar een deuk in bleek te zitten, werd dit super professioneel en prettig opgelost en hadden we binnen no-time een nieuwe koelkast. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zoals gedacht”
Door Suylen op zaterdag 18 apr 2020 20 | vestiging Roermond
Keuken precies zoals we die in gedachten hadden. Goed meegedacht door medewerker, zodat we de keuken kregen, zonder consessies te doen. Alles volges afspraak. Ook erg tevreden over t plaatsen vd keuken.
FOTO VAN SUYLEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Maikel en Kylie op zaterdag 18 apr 2020 20 | vestiging Roermond
We hebben onze keuken gekocht bij Keukenhal Roermond. Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen door de verkoper Marvin Meyer. Samen met Marvin onze wensen besproken en uiteindelijk samen tot een droomkeuken gekomen. De samenwerking verliep prettig. Bij vragen konden we altijd bellen of even binnenlopen. Marvin denkt mee en komt met goede ideeën en oplossingen. De levering en plaatsing van de keuken verliep ook goed. De monteurs Rick en Pascal hebben zeer netjes en nauwkeurig gewerkt. Nogmaals onze complimenten voor deze jongens! We zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken en we gaan er zeker van genieten.
FOTO VAN MAIKEL EN KYLIE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze aankoop”
Door Levon op donderdag 16 apr 2020 20 | vestiging Helmond
We zijn heel blij met onze aankoop bij keukenhal Helmond waar Marcel ons goed geholpen heeft. Ook de service is uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martijn op zaterdag 21 mrt 2020 20 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht bij vestiging tilburg (verkoper Rick). Hielp goed mee nadenken over onze wensen en kwam ons zo ver mogelijk tegemoet in budget/wensen keuken met showroom artikelen. Keuken keurig geplaatst en het proces was helder en duidelijk. Van bestellen tot plaatsen liep het allemaal erg soepel. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Theo Verhallen op maandag 16 mrt 2020 20 | vestiging Helmond
Bijzonder prettige ontvangst en zeer goede voorstellen voor de inrichting van onze nieuwe keuken. Een groot pluspunt zijn de netto prijzen en geen gemarchandeer met kortingen. Wij hebben het gevoel dat we precies die keuken hebben welke we van aanvang aan wilden tegen een goede prijs.

Aanvulling ontvangen 18 maart 2020: Onze keuken is geleverd en geplaatst in november 2019.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met uiteindelijke resultaat”
Door Hans Bijsterveld op zondag 15 mrt 2020 20 | vestiging Helmond
Prima geholpen bij aankoop van de keuken. Geen enkele druk ervaren en een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Goede voorlichting en Marcel denkt mee in de mogelijkheden. De levering was niet optimaal en kastje verkeerd ingemeten, maar fout werdt direct toegegeven. Zat later ook niet bij het 2e bezoek van de monteur maar later prima hersteld. Bij montage bleek de passtrook steeds los te laten. Ook dit nu prima hersteld. Marcel is gemakkelijk benaderbaar, is betrouwbaar en onderneemt direct actie. Laat pas los als de klant volkomen tevreden is. Kortom we zijn heel tevreden over de keuken zoals die nu staat.
FOTO VAN HANS BIJSTERVELD
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Derde keuken”
Door Isabelle Peerbooms op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Heerlen
Reeds de derde keuken gekocht bij de keukenhal. Mag duidelijk zijn dat wij tevreden zijn over de keukenhal anders koop je er geen drie keukens. Wij zijn onlangs verhuist en er moest een nieuwe keuken in.. Ze hebben goed met ons mee nagedacht over de mogelijkheden. Ons tips gegeven, kundig, vriendelijk, behulpzaam personeel. Ook het plaatsen is naar wens verlopen , ze komen netjes hun afspraken na, wij hadden bij het slopen van de oude keuken geen koelkast meer, toen ik dat aangaf bij de keukenhalm hebben we van de keukenhal een Leenkoelkast gekregen, super !!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door Ralph Offermanns op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Heerlen
Erg goed geholpen! Er werd ruim de tijd genomen en goed meegedacht. Netjes alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd, helemaal goed!
FOTO VAN RALPH OFFERMANNS
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. rocks op dinsdag 25 feb 2020 20 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken gekocht, service was perfect, en de installateurs, Danny Moonen en Sven Paas, hebben perfect en mooi werk geleverd, en we kregen ook nog goede en bruikbare adviezen, echt een aanrader
FOTO VAN FAM. ROCKS
+ Toon extra foto van Fam. rocks
Reactie of foto toevoegen
“Toppie”
Door Martina op zondag 26 jan 2020 20 | vestiging Heerlen
Showroomkeuken die aangepast is geworden. Zeer tevreden over het meedenken, de klantvriendelijkheid, de kennis en service waarmee ik te maken kreeg. Toppie en ik heb al mensen aanbevolen om bij Keukenhal hun keuken te kopen.
FOTO VAN MARTINA
Showroomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Brull jjm op donderdag 23 jan 2020 20 | vestiging Heerlen
Ik heb een keuken gekocht. Ik ben zeer tevreden over de bediening en kennis van zaken van de verkoopster. De tussentijdse berichtgeving over de levering is prettig. Alles is geleverd conform de afspraak. Ik zal jullie zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken mooi geplaatst”
Door W.van Wandeloo op zaterdag 11 jan 2020 20 | vestiging Roermond
Een hoekkeuken die zorgvuldig is uitgezocht met hulp van een vriendelijke Marvin Meyer en die enkele weken later mooi geplaatst is zonder problemen.
FOTO VAN W.VAN WANDELOO
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wat een beauty”
Door Dick Schmitz op zaterdag 21 dec 2019 19 | vestiging Roermond
Heel tevreden over de aankoop van onze nieuwe keuken bij de keukenhal in Roermond. Goede deskundige hulp. Mooie tekeningen, meedenken in de verbouwingen die nog gedaan moeten worden. Uitleg over de gewenste apparatuur. 1 contactpersoon, nette levering. Professionele montage en afwerking. Niks te klagen. Kortom heel tevreden. De titel zegt genoeg!
Reactie of foto toevoegen
“Naar alle tevredenheid”
Door Vd sluis op woensdag 18 dec 2019 19 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht naar alle tevredenheid. Kijken naar een oplossing, leveren op tijd en volgens afspraak. Transparante en eerlijke prijzen voor een echte kwaliteit keuken, geen €10.000 maar minder dan de helft en dan wel een zeer goede keuken. Nazorg zeer goed! We hadden een vlek in een deurtje, foto gezonden en wordt meteen een nieuwe besteld. Geen ja maar.... Maar gewoon doen. Jammer dat je niet vaak een keuken koopt maar zou er zo weer een kopen!
FOTO VAN VD SLUIS
Keuken met mozaiektegels
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met montage”
Door Reijven op maandag 25 nov 2019 19 | vestiging Roermond
In augustus zijn wij gaan kijken voor een keuken bij de Keukenhal in Roermond.
Wij werden daar ontvangen door de heer Jack Visker. Hij heeft ons veel mogelijkheden laten kijken en wij hebben bij hem onze wensen kenbaar gemaakt. Hij heeft voor ons een tekening gemaakt en wij gingen met een goed gevoel naar huis. De heer Remco van den Eijnden kwam de keuken opmeten en heeft ons super goed advies gegeven en ook nog de nodige aanpassingen aan de tekening gemaakt zodat er nog veel mooier uit kwam te zien. We zijn midden september, op verzoek van Remco nogmaals in Roermond geweest om nog de nodige aanpassingen , wat betreft kleur en achterwand, met hem door te nemen. Hij heeft ons ook toen weer super goed geadviseerd en geholpen. In week 44 werd de keuken geplaatst. De monteur heeft de plaatsing geweldig goed gedaan in 2 dagen. Het was alleen jammer dat er aan een kast een beschadiging was. Deze kast is in week 46, de dag voor onze verhuizing, vervangen. Wij zullen zeker aan vrienden of bekenden de Keukenhal adviseren indien zij voor een nieuwe keuken gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door mevr witpeerd op maandag 25 nov 2019 19 | vestiging Heerlen
Een nieuwe keuken gekocht. Geholpen door marco manca. De keuken is goed geplaatst geworden. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Klijnsma op maandag 18 nov 2019 19 | vestiging Heerlen
Super blij met onze nieuwe keuken. Meden dank aan Romina Manca die goed met ons mee dacht en advies gaf .Goede service en zeer bekwaam en netjes geplaatst. In één woord top
FOTO VAN KLIJNSMA
Keuken met schuine afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ingrid en Ves Engels op vrijdag 15 nov 2019 19 | vestiging Roermond
Via familie bij Keukenhal een keuken uitgezocht. Doorslaggevend was het uitgebreide advies van een zeer bevlogen verkoper, Rick, die er alles aan deed om onze wensen in de beschikbare ruimte te krijgen. Hij kwam met een idee waar wij beiden nog niet aan gedacht hadden. Ook hebben we veelal gekozen voor apparatuur die door Rick van de nodige bruikbare informatie werd voorzien. Zijn bevlogenheid, het zich helemaal kunnen verplaatsen in de wensen van de klant was voor ons doorslaggevend. Echter een kleine smet op het geheel anders was de score -super- geweest. Voorafgaand aan de montage kwam er een beschadiging van het werkblad aan het licht hetgeen ons inziens berust op een slechte in- cq uitgangscontrole. Dit was net voor de bouwvak waardoor we enkel weken moesten wachten op de afwerking. Blad werd uiteindelijk vervangen. We konden de keuken wel gebruiken maar met de nodige voorzichtigheid. Na de bouwvak is alles prima afgehandeld. Tot heden zeer tevreden over de keuken van Keukenhal.
FOTO VAN INGRID EN VES ENGELS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Jo Theunissen op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Heerlen
Nieuwe keuken gekocht. Super advies,super service echt geweldig .Toppie
FOTO VAN JO THEUNISSEN
Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gegaan”
Door D. Krul op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Roermond
Enige maanden geleden liepen wij, op zoek naar een nieuwe keuken, ook eens binnen bij Keukenhal Roermond. Daar vonden wij de keuken waar wij naar op zoek waren. We werden op een zeer vriendelijke en professionele manier geholpen door adviseur Marvin Meyer. Niet alleen vakkundig, maar dacht tevens met ons mee, zodat wij de keuken konden bestellen die wij wilden hebben. Geweldig! Levertijd en aflevering in overleg. Keuken netjes op tijd bezorgd, goed verpakt, compleet en zonder beschadigingen afgeleverd. En geen "verrassingen achteraf". Ik heb deze keuken zelf geplaatst, maar hou er rekening mee, dat deze niet is voorzien van een stap voor stap handleiding. Dus enige kennis en handigheid is wel vereist! Nu, een paar maanden later, zijn wij nog steeds onverdeeld blij met onze nieuwe keuken. Wij kunnen Keukenhal Roermond dan ook van harte aanbevelen voor een ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken. Marvin, bedankt voor jouw deskundige bijstand.
Reactie of foto toevoegen
“Bevelen de zaak aan”
Door Familie Verreck op donderdag 7 nov 2019 19 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht, november 2018 geleverd. Prima begeleiding in voortraject, afspraken worden nagekomen. We hebben de keuken zelf geplaatst, dus plaatsing kunnen we niet beoordelen. Kleine gebreken achteraf goed opgelost. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Dus we bevelen deze zaak aan.
FOTO VAN FAMILIE VERRECK
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Peter en Martha Weijers op maandag 7 okt 2019 19 | vestiging Roermond
In juli heeft Keukenhal Roermond onze nieuwe prachtige keuken geplaatst. Wij moeten Marvin een heel groot compliment geven. Zijn advisering tot in detail en zijn begeleiding tot en met de plaatsing heeft hij super gedaan. Er waren twee dingen die nog opgelost moesten worden. Dit is inmiddels keurig afgehandeld. Wij zijn heel erg tevreden ook over de monteurs die de keuken geplaatst hebben.
FOTO VAN PETER EN MARTHA WEIJERS
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Wendy Jacobs op zaterdag 14 sep 2019 19 | vestiging Helmond
Onze keuken hier gekocht 100% tevreden! Marcel de vestigingsmanager heeft ons geholpen, top kerel met verstand van zaken en een eerlijke mening/advies geeft.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Lizette Rossiau op zaterdag 14 sep 2019 19 | vestiging Helmond
Zeer goede service en goede ideeen voor de inrichting van een niet te grote keuken op basis van een architecten tekening. Kleine beschadiging aan de vaatwasser, geen probleem. Binnen 2 uur stond de nieuwe er al weer. Fijne bezorgers van de spullen. Uit Someren.
FOTO VAN LIZETTE ROSSIAU
Keuken met achterwand
+ Toon extra foto van Lizette Rossiau
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Bert Scholtissen op dinsdag 10 sep 2019 19 | vestiging Heerlen
Na het eerste bezoek enthousiast gemaakt door Romina (adviseur ter plekke'), betreffende het concept van de keukenhal. Geen gezeur offerte was meteen scherp geprijsd zonder te moeten onderhandelen. Alles naar onze wensen uitgezocht met vakkundig advies. Levering en plaatsing op tijd en zeer correct. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeroen Litjens op maandag 26 aug 2019 19 | vestiging Roermond
Ik heb mijn keuken bij de Keukenhal in Roermond gekocht. Ik ben snel en goed geholpen, op vragen na aankoop is eveneens snel en kundig gereageerd en binnen afzienbare tijd heb ik gebruik kunnen maken van de nieuwe keuken. Bij montage bleken 2 onderdelen te zijn beschadigd. Deze zijn opnieuw besteld en gemonteerd. Ik ben dan ook zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Jacques en Elly op vrijdag 23 aug 2019 19 | vestiging Roermond
We hebben een hele mooie aanbouw keuken zelf ontworpen en gekocht bij Keukenhal in Roermond. Sebastan v.d. Veen heeft ons geholpen en ons hele goede adviezen gegeven. Hij heeft met ons meegedacht en zeer goede aanpassingen gemaakt. Met alle rust hebben we uitleg en goede raad gehad. Super! We zijn bij veel keuken aanbieders geweest,ook in Duitsland maar er zijn maar weinigen die met zo fijn de mensen ontvangen en eerlijk zijn met advies en een hele goede prijs geven.
De keuken is precies op de dag geplaatst wat wij hadden afgesproken
door fijne bekwame mensen die ook goede tips gaven. We zijn erg blij met onze mooie keuken, goede kwaliteit met zeer goede apparaten van Neff en Bora. Wij raden de mensen aan die een nieuwe keuken willen kopen en al bij verschillende keuken aanbieders zijn geweest, om toch ook eens bij de Keukenhal in Roermond binnen te gaan. Super fijne en behulpzame mensen!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfplaatsing”
Door Marcello Schmitz op woensdag 21 aug 2019 19 | vestiging Roermond
Ik heb er een super keuken gekocht. Vakkundig advies. Vriendelijk personeel. Keuken zelf geplaatst alles paste heel goed
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Gruhn op maandag 12 aug 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een super mooie keuken gekocht bij de Keukenal in Heerlen, hebben hier een goed advies gekregen van de verkoper. Hij keek met ons mee naar onze wensen. Wij zijn zeer tevreden en zouden de Keukenhal aanbevelen. Het is hier meer dan alleen een keuken verkopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Hjh hupkens op donderdag 8 aug 2019 19 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht goed geplaatst zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door dhr Waelen op donderdag 8 aug 2019 19 | vestiging Heerlen
We hebben er een nieuwe keuken gekocht. Prima Begeleiding gehad tijdens hele traject. We zijn er blij mee.

Aanvulling ontvangen 14 augustus 2019: De keuken is reeds half juni vrijdags geleverd en het s maandags erop geplaatst. Nette monteurs , een goed op mekaar ingewerkt team. De afspraken met verkoopadviseur dhr Marco Manco zijn van begin tot het einde goed nagekomen. We zijn tevreden met het eindresultaat en kan het iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Frans en Marij op zondag 14 jul 2019 19 | vestiging Helmond
We hebben 'n complete keuken gekocht. Incl. inbouw apparatuur. We zijn begin dit jaar gewoon eens binnengewandeld. Zou het ons niet bevallen, zouden we zo weer wegwezen. Dat gebeurde dus niet. Toen we binnen kwamen werden we verrast door de netheid en de veelheid aan keuze. We voelden ons echt welkom en werden fijn geholpen door Floris. Hij tekent alles met de hand uit. Nu kan iemand dat ouderwets vinden maar wij vonden het wel getuigen van vakkennis. Ook Marcel heeft ons met raad en daad terzijde gestaan. Kwamen we er met z'n allen niet uit, werden de dikke boeken op de tafel gelegd en 'n oplossing gevonden. Niet zomaar zeggen dat iets niet kan maar eerst eens nazoekwerk doen, daar houden wij van. Er werden goede tips gegeven (ook op de tekening ivm de stopcontacten) omdat wij de keuken zelf wilde plaatsen. Was er iets nieuws binnen gekomen of klopte bij nader inzien toch iets niet helemaal werd er door hen contact met ons opgenomen. Heel prettig. De keuken is geleverd op de afgesproken tijd. Als we effe niet wisten waar bepaalde dingen voor waren werd er even naar Helmond gebeld en werden we meteen geholpen. Inmiddels staat de keuken. De verbouwing is nog niet helemaal klaar en we leven nog op de stucloper maar we kunnen in ieder geval al ten volle genieten. Wij vinden onze keuken prachtig. We worden er elke keer weer blij van als we 'm zien en gebruiken. Heel hartelijk bedankt Keukenhal... Marcel en Floris...als alles klaar is komen jullie maar op de koffie!
FOTO VAN FRANS EN MARIJ
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Karin op donderdag 11 jul 2019 19 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken U vormige keuken gekocht. Marco in het filiaal Heerlen was erg vriendelijk en zeer betrokken in onze wensen. Zeer goed advies ! Zelfs nadat we de keuken al hadden staan heeft hij ons geholpen met de extra garantie op de aangekochte apparaten, had hij niet hoeven doen. Wij raden iedereen de keukenhal aan !!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geslaagd”
Door L. Omloo op zaterdag 6 jul 2019 19 | vestiging Heerlen
Bij de keukenhal in Heerlen zijn wij zeer goed geslaagd bij onze keuze voor een nieuwe keuken. De verkoper was zeer vriendelijk en kundig. In de showroom stond een uitgebreid assortiment aan keukens opgesteld waardoor men ook nog ter plekke goede ideeën kan opdoen. De bezorging van de keuken was ook zeer goed en tijdig geregeld en de nalevering van een onderdeel verliep super snel. Alles bij elkaar vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Koopman op vrijdag 5 jul 2019 19 | vestiging Roermond
Wij hebben een keuken gekocht en super geholpen door Richard en later Remco
Wij zijn zeer goed geadviseerd en keuken werd op tijd afgeleverd super mooie keuken.
Zelf geplaatst dus we hadden nogal wat domme vragen maar geen moeite is teveel.
Tot Slot bij het plaatsen hebben we een stomme fout gemaakt door een paneel van de koelkast tekort af te zagen. Dus er moest een nieuw paneel komen, boven verwachting hebben wij een nieuw paneel gekregen als service! Super service en zeker naar toe gaan voor uw nieuwe keuken.
FOTO VAN KOOPMAN
Keuken met hoekdeel en palfondafzuiging
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door J.Houben op donderdag 4 jul 2019 19 | vestiging Heerlen
Keuken besteld daarna een goede begeleiding en tekening waar eventueel de aansluitingen moesten komen. Keuken werd netjes geleverd en daarna door de monteur Ivo zeer vakkundig geplaatst zeer netjes gewerkt . Complimenten voor deze vakman zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Randy van der raadt op woensdag 3 jul 2019 19 | vestiging Roermond
Zeer goede service goede kwaliteit goede prijs kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Joyce Ajubi op woensdag 3 jul 2019 19 | vestiging Roermond
Hier onze keuken gekocht .super vriendelijk personeel ,duidelijke uitleg geen verrassingen achteraf . Kortom erg tevreden .
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Hans van Alphen op vrijdag 14 jun 2019 19 | vestiging Helmond
Kompleet keuken met Etna apparatuur. Van aankoop tot plaatsing super tevreden. Nette showroom, nette ontvangst welke zeker niet te opdringerig was. Keuken op de afgesproken datum geplaatst door een zeer keurig werkende jongeman. Ik kan keukenhal van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles geregeld”
Door M. Martinali op donderdag 13 jun 2019 19 | vestiging Helmond
Ik heb de keuken gekocht en de verkoop was prima. Omdat ik hem zelf heb gezet,was het heel makkelijk geregeld. Ze kwamen de keuken afleveren met alle bestelde producten. Bij de verkoop hebben ze tekeningen en alles voor me geregeld.
FOTO VAN M. MARTINALI
Zelf geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ashley Hoens op woensdag 12 jun 2019 19 | vestiging Helmond
Ik heb een complete nieuwe keuken gekocht bij keukenhal in Helmond. Ik heb een zeer goede ervaring met de aankoop. In de winkel ben ik goed, vakkundig en vriendelijk geholpen. Na de bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden van het verloop. Super tevreden met mijn keuken, en wat is hij mooi geworden! Ik kan het iedereen aanraden om zijn keuken bij keukenhal te kopen!
FOTO VAN ASHLEY HOENS
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Gijsbers op zondag 9 jun 2019 19 | vestiging Roermond
Ik heb een keuken gekocht en ben zeer tevreden over de aankoop alles is perfect gelopen het opmeten het bezorgen het plaatsen en afwerken.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Mart en Gonny Kirkels op woensdag 5 jun 2019 19 | vestiging Roermond
Geweldige ontvangst in november 2018, een zeer goed advies door verkoper Sebastien van der Veen, die met je meedenkt en alles perfect heeft uitgelegd. Hij is ook zelf komen meten, zodat ook onze openstaande vragen nog goed beantwoord werden, op advies van Sebastien zijn we ook nog in Tilburg naar ons granietenblad gaan kijken. Op 1 mei 2019 is de keuken in keurige staat afgeleverd, en op 6 mei in eigen beheer geplaatst. Communicatie tussen verkoop en levering perfect verlopen. Keuken compleet met Etna apparatuur, vaatwasser, combimagnetron, kookplaat en koelkast en Novy afzuigkap. Keukenhal is voor ons een echte aanrader, jammer dat Sebastien hier niet meer werkzaam is.
FOTO VAN MART EN GONNY KIRKELS
Keuken met witte fronten en zwart blad
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Remco op woensdag 5 jun 2019 19 | vestiging Roermond
De service van in de winkel, hebben we heel goed ervaren. Klantvriendelijk en wordt naar oplossingen gezocht. Echter de mensen die de keuken waren minder vriendelijk. Veel pauze, vroeg stoppen. En niet klant vriendelijk. Daar kan aan gewerkt worden. Echter werkt onze vaatwasser nog steeds niet goed, hoop dat ze dit snel gaan oppakken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken precies volgens afspraak”
Door Fam van Alebeek op dinsdag 4 jun 2019 19 | vestiging Roermond
We werden hier netjes ontvangen, en na even rond gekeken te hebben ook gelijk geholpen met de vraag wat het zou gaan kosten. Er werd gelijk een tekening gemaakt met een berekening. Ook nadat de keuken besteld was goed op de hoogte gehouden van het een en ander, en ook een aanpassing van uit onze kant was geen probleem en netjes verwerkt. De monteur die kwam was ervaren en werkte netjes, bovendien een aardige jongen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Bart van Lamoen op dinsdag 4 jun 2019 19 | vestiging Helmond
Eerder dit jaar een nieuwe keuken gekocht en van oriëntatie tot montage niets dan goede ervaringen. Marcel, bedankt voor je geweldige advies!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam. van Neerven op dinsdag 28 mei 2019 19 | vestiging Helmond
Super mooie keuken samengesteld, bijna alles is mogelijk. Echt een aanrader !! Ook super goed geholpen door Marcel en Floris, ze denken echt goed mee over de mogelijkheden. Ook het plaatsen ging heel secure en voorspoedig.. Erg blij met onze nieuwe keuken .. Dank jullie hartelijk.
FOTO VAN FAM. VAN NEERVEN
Super mooie keuken
+ Toon extra foto van F. Van Neerven
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door Bruno op maandag 27 mei 2019 19 | vestiging Heerlen
We waren toe aan een nieuwe keuken en informeerden bij vrienden en kennissen die recent ook een nieuwe keuken hadden aangeschaft. Het toeval wilde dat 3 van de 4 bij de keukenhal waren geslaagd en op alle punten zeer tevreden waren. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik zelf een beetje wisselende gevoelens bij deze zaak had. Ja, ik zag hem regelmatig bij het langsrijden maar wellicht door de naam ("keukenhal klinkt niet helemaal lekker en geeft nou niet het gevoel van kwaliteit" )zou ik er uit eigen beweging niet zomaar naar toe zijn gegaan. Wat zijn we blij dat we dat toch hebben gedaan. Bij binnenkomst geen opdringerige verkopers. Gewoon lekker rustig rondkijken. In no time liepen we tegen de keuken aan die we voor ogen hadden. Vanaf dat moment werden we door Romina uiterst deskundig verder geholpen. We maakten een vervolgafspraak en ontvingen een paar dagen later een offerte. Niet te geloven...een vergelijkbare keuken had ik zowat op het dubbele ingeschat. De twijfel sloeg weer toe. Nadat Romina mij er van had overtuigd dat het gewoon een keuken van Duitse kwaliteit was( merk begint met Ha en eindigt op er) hebben we getekend en in overleg met Romina en Marco de leverdatum afgesproken. De keuken werd in overleg met het hoofdkantoor netjes en compleet op tijd geleverd. Ik heb hem zelf geplaatst. Alles paste perfect en de kwaliteit voelde prima. Een paar onderdelen kon ik niet helemaal thuisbrengen maar na overleg met Marco was dat snel duidelijk. Kortom: Prima zaak en perfecte service. Enige minpuntje: telefonisch niet zo best bereikbaar....even langsgaan werkt dan beter:-).
FOTO VAN BRUNO
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ed Korkers op zaterdag 25 mei 2019 19 | vestiging Tilburg
We hebben op 9 maart 2019 in Tilburg een Diverso Lotus keuken gekocht. Rick van Wees heeft ons uitstekend geholpen, nadat we al een tweetal zaken hadden bezocht en voorzien waren van verschillende tekeningen. Correcte, energieke, direkte, no-nonsense benadering zonder te pushen met een gewone tekening. Op 1 mei werd de keuken geplaatst, uitstekende tussentijdse communicatie over kleine aanpassing en verbeterde tekening, na inmeten van de keuken, waar hijzelf mee kwam. Goed meedenken. Na perfecte plaatsing, nalevering van de juiste plint ook goed en accuraat uitgevoerd. Kortom, we zijn erg tevreden.
FOTO VAN ED KORKERS
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Van Sloun op woensdag 22 mei 2019 19 | vestiging Roermond
Wij hebbem bij keukenhal Roermond. Een nieuwe keuken gekocht. We werden super geholpen. En kregen goed advies. In maart is de keuken geleverd en geplaatst. Alles precies volgens afspraak. Kleine beschadiging binnen 2 weken alles perfect opgelost. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ron op vrijdag 10 mei 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht bij de keukenhal en zijn zeer tevreden over de service en afhandeling van dit bedrijf en personeel. We zijn goed ingelicht en men heeft ons in alle rust laten beslissen, zelfs een aanbetalen was niet nodig. Naarmate het traject verliep zijn wij goed op de hoogte gehouden en heeft men zich gehouden aan de gemaakte afspraken. TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Bjorn Marechal op woensdag 8 mei 2019 19 | vestiging Roermond
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Keukenhal te Roermond. Rick Tegelaers heeft ons zeer goed en deskundig geholpen. Ook kregen we goede tips waar wij zelf nog niet bij hadden stil gestaan. TOP! Ook na de plaatsing nog steeds goede service. Bedankt Rick!!
FOTO VAN BJORN MARECHAL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Roland de Jong op zaterdag 4 mei 2019 19 | vestiging Tilburg
Bij ons was er een keuken geplaatst , en het staat er gewoon goed in .. Bij het begin waren ze wel een hoekkast kwijt maar was al snel weer gevonden ,opgehaald en geplaatst ...goeie service gewoon ... meer kunnen we niet over zeggen ...
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfplaatsing”
Door Annie Notermans op vrijdag 3 mei 2019 19 | vestiging Heerlen
Een nieuwe keuken inclusief nieuwe apparatuur. Zelf de keuken geplaatst. Goed advies gekregen.
FOTO VAN ANNIE NOTERMANS
Zelfgeplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenhal
Website: www.keukenhal.nl
aHeerlen (64 ervaringen), Heerlerbaan 235, 6418 CE Heerlen, tel 045 - 541 48 48
bHelmond (53 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 5705 BN Helmond, tel 0492 - 79 37 77
cRoermond (55 ervaringen), Burghoffweg 11A, 6042 EX Roermond, tel 0475 - 32 08 85
dTilburg (19 ervaringen), Ringbaan-Zuid 380, 5022 GA Tilburg, tel 013 - 206 24 44
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.