Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
70 ervaringen
Kesteren (Gelderland)
317 ervaringen
Sint Annaland (Zeeland)
291 ervaringen
6 vestigingen
1888 ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
190 ervaringen
Poortvliet (Zeeland)
124 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
38 ervaringen
Goes (Zeeland)
259 ervaringen
9,1

Keukenhal

Score uit 43 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
5 vestigingen (Limburg & Noord-Brabant)
Gebruikersfoto: Geplaatste keuken
1 / 13
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenhal
Bij KeukenHal profiteert u altijd van de laagste prijs en de hoogste service.
Ervaringen
Er zijn 43 ervaringen over Keukenhal. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren32 ervaringen
4 sterren8 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster2 ervaringen

Per vestiging:
“Complete keuken”
Door Martin op zondag 16 sep 2018 '18 | vestiging Helmond
Compleet nieuwe keuken gekocht, met apparatuur. Een aantal uitdagende zaken, als plafondafzuiging, inbouwmagnetron in bestaande muur, en deels hout, deels wit. Prima advies van Marcel, fraai ontwerp, en prima gemonteerd. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 70 ervaringen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 317 ervaringen
“Blij met het resultaat”
Door Hans Jenniskens op dinsdag 11 sep 2018 '18 | vestiging Helmond
Wij hebben een keuken gekocht bij de Keukenhal in mei 2018 en deze is onlangs geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over zowel de verkoper als over de monteur die de keuken geplaatst heeft. Naast dat deze een echte vakman is dacht hij ook mee met de klant en was creatief in de oplossingen! Zijn erg blij met het resultaat.
FOTO VAN HANS JENNISKENS
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Hans Jenniskens
Reactie of foto toevoegen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 291 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1888 ervaringen
“Zeer netjes”
Door HMS Dukino op woensdag 29 aug 2018 '18 | vestiging Helmond
ik heb een keuken gekocht en ben erg tevreden.erg vriendelijk.Alles is goed en een hele goede werker die de keuken heeft gezet ,zeer netjes .
Reactie of foto toevoegen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 190 ervaringen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 124 ervaringen
“Keuken”
Door Bots Liessel op maandag 27 aug 2018 '18 | vestiging Helmond
Advies: Goed
Communicatie: Goed
Onderdelen allen aanwezig: Goed
Plaatsen en afwerking: Goed
Service: Goed
Reactie of foto toevoegen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 38 ervaringen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 259 ervaringen
“Helemaal in orde”
Door Dhr.P. Mevissen op donderdag 23 aug 2018 '18 | vestiging Heerlen
Mooie keuken gekocht. Niet zo uit de catalogus maar naar onze wensen. En daar zijn we bij Keukenhal Heerlen goed bij geadviseerd. Aflevering in orde, nacontrôle afstelling kasten en deurtjes helemaal in orde. Mede ook door de prima servicedienst. En omdat er naar een heel ander keuken indeling is gegaan werd ook hier goed verbouwadvies bijgegeven. Prijs/ kwaliteit ook prima. Voor mij een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
9,3
ASWA Keukens
4 vestigingen (o.a. Noord-Brabant)
“Uitstekend” score uit 36 ervaringen
9,2
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 244 ervaringen
“Complete keuken”
Door Mw. van den Bosch op vrijdag 3 aug 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een complete keuken gekocht. Prijs zeer goed, service nog beter. Erg goed geholpen met alle vragen, er werd meegedacht en altijd vriendelijk te woord gestaan. We werden serieus genomen, nazorg ook super. Niet gedacht vooraf maar we zijn meer dan tevreden
FOTO VAN MW. VAN DEN BOSCH
Reactie of foto toevoegen
8,9
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
8,6
I-Kook
20 vestigingen (heel Nederland)
“Prima” score uit 269 ervaringen
“Ziet er goed uit”
Door Lucie van rens op donderdag 19 jul 2018 '18 | vestiging Heerlen
Ik heb een completen keuken gekocht. Ik ben heel goed geholpen door die twee verkopers. Heel vriendelijk en legde alles goed uit. Het ziet er goed uit bij mij in de keuken En ben heel tevreden. Ik on dekte dat ik het rooster niet had van de oven, ik ben er na toe gegaan en ik heb gewoon een gekregen. Zonder gezeur. Niet moeilijk. Vriendelijk groeten Lucie van rens
FOTO VAN LUCIE VAN RENS
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Michel Prevo op woensdag 18 jul 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een mooie complete keuken gekocht, bij Marco in Heerlen. Top service en klantzorg! Een aanrader voor iedereen die een keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken aankoop”
Door Wim Aben op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Roermond
wij hebben een complete keuken gekocht. Wij werden geholpen door Rick Tegelaers en zijn daar zeer tevreden over zijn deskundig advies. Ook de levering en de plaatsing van de keuken is vlekkeloos verlopen. De informatie en communicatie met Rick en zijn collega,s verliep verliep voorspoedig. Ik zou iedereen aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door harrie van lier op woensdag 11 jul 2018 '18 | vestiging Roermond
Ik heb hier een keuken gekocht. De uitleg was duidelijk. De prijsafspraken waren duidelijk. De levering was duidelijk. Rick Tegelaers heeft mij prima geholpen. Ik heb absoluut geen klachten en zou het iedereen willen aanraden. Hulp achteraf met het in orde maken van de garantiebewijzen was geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door Arno hodzelmans op woensdag 11 jul 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij dit bedrijf en zijn heel erg tevreden over de nieuwe keuken en de behandeling van dit bedrijf alles wat we vroegen werd beantwoord en eventuele aanpassingen werden zonder problemen aangepast de plaatsing ging voorspoedig en goed nu de keuken staat vinden we hem nog mooier we zijn helemaal HAPPY.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig verlopen”
Door Hans van Erk op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Sittard
Complete keuken gekocht. Keurig door Marvin geholpen en uitleg gekregen. Jammer dat bij plaatsing de boven-hoekkast ontbrak. Vergeten te bestellen? Nadien is de hoekkast toch nog keurig geplaatst, maar wel met een klapper kortsluiting omdat er een kabeltje knel was komen te zitten. Het plaatsen was vakkundig gedaan en de monteurs maakten een mooie oplossing om de afzuigroosters zoveel mogelijk uit zicht te houden. Al met al keurig tevreden overhebt gehele verloop en de persoonlijke benadering.
Reactie of foto toevoegen
8,3
Grando Keukens & Bad
35 vestigingen (heel Nederland)
“Goed” score uit 1265 ervaringen
7,2
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 24 ervaringen
“Zelf geplaatste keuken”
Door Fam.Tersteeg op maandag 2 jul 2018 '18 | vestiging Heerlen
Nieuwe keuken gekocht, prima verkoop advies goede prijs en service gewoon een netto prijs dus duidelijkheid. Met dank aan de Dhr. Marco Manca

Aanvulling ontvangen 12 juli 2018: Bij deze laten wij weten dat de levering reeds heeft plaatsgevonden waarover lof voor het tijdstip en de manier waarop. Bezorgers waren heel correct en voorzichtig met de te leveren verpakkingen en verdere onderdelen maar vooral ook de voorzichtigheid voor het niet aanbrengen van schade aan muren en duren. Top! De keuken hebben wij zelf geplaatst en de heer M. Manco van Keukenhal Heerlen is een kijkje komen nemen en vond dat wij mooi werk hadden geleverd. Afgesproken om hem een paar foto's te laten toekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met kookeiland”
Door H.v.Duren op zondag 24 jun 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken gekocht met kookeiland, zijn hierbij goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan, levering ook prima gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Barbara op zaterdag 23 jun 2018 '18 | vestiging Sittard
Wij hebben een keuken gekocht bij keukenhal die afgelopen maandag is geplaatst. Keukenhal heeft ons prima en deskundig geïnformeerd gedurende het gehele traject en als afsluiting een prima en deskundige montage. Keuken staat er precies zoals we het ons hebben voorgesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Mitchel Flecken op zaterdag 23 jun 2018 '18 | vestiging Heerlen
Complete keuken met plaatsen. Altijd bereid geweest om ons te helpen en het zo goed en mooi mogelijk voor ons te maken. Zeker een aanrader voor andere mensen die opzoek zijn naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Jef Swinkels op vrijdag 22 jun 2018 '18 | vestiging Sittard
Wij hebben een prachtige hoekkeuken met een eiland gekocht bij keukenhal sittard.
Van af het begin tot het einde super geholpen door de verkopers goed advies en begeleiding. Ook de monteurs die onze keuken geplaatst hebben van begin tot eind geweldige service. Bedankt .. Groet Fam Swinkels
FOTO VAN JEF SWINKELS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Peter op donderdag 21 jun 2018 '18 | vestiging Roermond
Keuken gekocht, samengesteld met Sebastien, was snel geregeld. Zeer goede uitleg door Sebastien . Klopte helemaal met onze verwachtingen. We hebben de keuken zelf geplaatst, dit is redelijk goed te doen, maar een uitgebreide montagehandleiding zou het Veel makkelijker maken. Enigste minpunten is de bereikbaarheid van de serviceafdeling.
Reactie of foto toevoegen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 70 ervaringen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 317 ervaringen
“Helemaal tevreden”
Door Van der Weide op donderdag 21 jun 2018 '18 | vestiging Roermond
Keuken gekocht. Helemaal tevreden over de afhandeling !
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door R. Stokbroeks op dinsdag 19 jun 2018 '18 | vestiging Roermond
Wij hebben bij Keukenhal een keuken gekocht welke wij zelf hebben gemonteerd. Sebastien van der Veen heeft ons daar te woord gestaan en hebben de gesprekken als zeer prettig ervaren. Er worden ideeën geopperd, maar ook eigen ideeën worden ingepast. After sales is prima, daar wij 2 beschadigde onderdelen hadden. Deze zijn zonder problemen en al teveel vragen opnieuw opgestuurd. Al met al is voor ons Keukenhal een aanrader
FOTO VAN R. STOKBROEKS
Zelf gemonteerde keuken
+ Toon extra foto van R. Stokbroeks
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H Arts op dinsdag 19 jun 2018 '18 | vestiging Helmond
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super goed geholpen. Fijn personeel. Een jongen die er nog niet zolang werkte heeft het goed gedaan, en werd goed begeleid door de manager. Ze denken goed mee. Top. We zijn zeer tevreden. Een echte aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wil Hendrikx op donderdag 14 jun 2018 '18 | vestiging Heerlen
Ik heb bij de keukenhal een nieuwe keuken gekocht die keurig voor mij is uitgetekend. Buiten de tekening is er naar alle tevredenheid apparatuur uitgezocht. Goed werd er geluisterd naar onze wensen en wij werden uitstekend geadviseerd. Het geheel gebeurde in een ontspannen sfeer waarbij zeker geen druk werd uitgeoefend op mij als klant. Na het uitzoeken van de keuken en apparatuur werd een plan opgesteld en werd ons bedenktijd gegeven over een beslissing. Geen druk via telefoontjes of emails. Aan ons de keuze of wij de wilde of niet. Het bedrijf liet ons vrij en de beslissing lag bij ons. Dit in tegenstelling tot andere bedrijven war de druk al voelbaar was voor je deur uitging. Wij hebben onze keuken bij de keukenhal gekocht. Deze werd volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Zelf ben ik geen onhandige Harrie maar de monteurs waren super zorgvulding en secuur. Dit heb ik ook wel eens anders gezien. Alle lof voor het bedrijf en monteurs. De service achteraf is ook super. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden over de Keukenhal Heerlen. Aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met keuken maar ontevreden met service”
Door Jill op dinsdag 12 jun 2018 '18 | vestiging Helmond
Keuken gekocht bij Marcel. Wij waren zeer tevreden over de aankoop en de montage. Maar achteraf service is zeer slecht. Onze afzuigkap functioneerde niet zoals het hoorde. Na de vraag of wij deze om mochten ruilen voor een andere werd resoluut afgewezen. We moesten maar een nieuwe aanschaffen bij de Keukenhal. Daar zouden we dan weer een paar weken op moeten wachten. Voor ons was de maat vol. Na 6 weken heen en weer bellen en afgescheept te worden hebben wij uiteindelijk maar ergens anders een afzuigkap gekocht die wel naar behoren functioneert. Alles bij elkaar een zure nasmaak gekregen. Een keuken kopen bij Keukenhal Helmond is geen probleem maar kom niet met problemen achteraf want dan zijn ze niet thuis.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jordy Brakels op donderdag 7 jun 2018 '18 | vestiging Helmond
Tijdens het uitzoeken van onze nieuwe keuken zijn we erg goed geholpen en geïnformeerd door Marcel. Verder is alles tot in de puntjes geregeld. De keuken is netjes zonder enige schade afgeleverd en het materiaal is erg goed. Geen wankele deurtjes etc.. Nogmaals bedankt voor alle hulp Marcel en natuurlijk KeukenHal
Reactie of foto toevoegen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 291 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1888 ervaringen
“Zeker een aanrader”
Door M kloft op vrijdag 1 jun 2018 '18 | vestiging Helmond
Onze keuken is geplaatst en wij zijn zeer tevreden alles verliep volgens plan een foutje met de onderplint maar dezelfde week nog geplaatst dus zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“bedankt”
Door nico en carin van den beucken op vrijdag 1 jun 2018 '18 | vestiging Roermond
wij hebben een keuken uitgezocht naar onze smaak . we hebben een muur er uitgesloopt een verlaagd plafon er in gemaakt. wij hebben een keuken uitgezocht daar bij heeft richard ons heel goed beraden en voorgeligt we hadden een kookplaat uitgezocht maar deze was niet te leveren wat binnen onze planning lag hij heeft het voor ons een andere uigezocht en we hoefden niks bij te betalen . we kregen van de planning een datum plus tijd door dit was super en het werdt geleverd binnen de tijd wat was opgegeven. de dag erna kwam de monteur de keuken plaatsen wat de monteur betrefd hij had zich goed voorbereid wat we kregen toen hij weg ging was de keuken klaar en zeer mooi ook de afwerking van hem was top. wij zijn zeer tevreden over de zaak en de monteur . mensen bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Anouk op dinsdag 29 mei 2018 '18 | vestiging Roermond
Een prachtige keuken, met alles erop en eraan. De service was goed. Levering netjes en zoals afgesproken.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klanten”
Door Falize op zondag 27 mei 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een mooie hoog kwalitatieve keuken gekocht met gelakte deurtjes. Je begrijpt dat de verwachtingen dan erg hoog zijn. De keukenhal en met name Marco Manca heeft ons traject tot in de puntjes verzorgd . Met name de nazorg en de klantvriendelijkheid. Dingen gebeuren maar snel oplossen is een kwaliteit. Keukenhal compliment van deze tevreden klanten.
FOTO VAN FALIZE
Keuken met gelakte deurtjes
Reactie of foto toevoegen
“Mooi werk geleverd”
Door Pierre op zaterdag 26 mei 2018 '18 | vestiging Heerlen
Geweldig, professioneel meedenkend open en eerlijk personeel. Van samenstellen van keuken tot de laatste spijker bij ons in de muur. Ook onze dank naar de vakbekwame en zeer vriendelijke monteur. Dit bedrijf brengt het vertrouwen in de mensheid weer terug. Nogmaals onze hartelijke dank, het is schitterend geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Familie R.M.Albrecht op zaterdag 12 mei 2018 '18 | vestiging Roermond
Een nieuwe Keuken. We werden goed beraden door Rick van Keukenhal Roermond. De Keuken was volgens Tekening. De plaatsing van onze Keuken perfect en alle maten waren goed. We hebben de Keuken sinds November en het is nog steeds alles goed. Wij zijn zeer tevreden met het advies van de Verkoper, deze was nog niet lang in dienst van de Keukenhal. Wij danken Rick voor het goede Advies. Dank ook aan alle Medewerkers van de Keukenhal, ook aan de Monteurs. Wij raden iedereen aan om naar de Keukenhal de gaan voor nieuwe Keuken. De Prijs was gunstig.
FOTO VAN FAMILIE R.M.ALBRECHT
Reactie of foto toevoegen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 190 ervaringen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 124 ervaringen
“Heel goed gegaan”
Door Willie nijssen op vrijdag 11 mei 2018 '18 | vestiging Helmond
We hebben een nieuwe keuken gekocht met nieuw apparatuur. Ook met sommige apparaten uit de oude keuken terug geplaatst. Dit is allemaal heel goed gegaan met goed advies ,alkes was goed afgeleverd en netjes geplaatst, 1 llein vensterbankje was te klein ingemeten maar meteen een nieuwe besteld en na 1 week door de service. Netjes op afspraak aangebracht . Dus goed tevreden over Keukenhal.
FOTO VAN WILLIE NIJSSEN
Keukne met nieuwe apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Frans op zondag 29 apr 2018 '18 | vestiging Roermond
Keuken is deze week geplaatst door een goede vakman de levering en het uitzoeken van de keuken en het advies van verkoper Rick Tegelaars in Roermond is perfect gegaan de prijs was goed zeer te vrede we hadden wel een klein presentje verwacht voor reclame te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Ruud Cox op woensdag 25 apr 2018 '18 | vestiging Roermond
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenhal Roermond en zijn geholpen door Sebastiaan van Veen. Wij hadden nog een afspraak staan bij een ander keuken bedrijf maar dat stond in geen verhouding met materiaal en inbouw apparatuur. Wij gingen dezelfde dag nog terug en kwamen al snel tot een deal en na de levertijd werd de keuken afgeleverd. Enkele dagen erna kwam de monteur het geheel plaatsen. Een jongeman die zeer vakkundig was en ook luisterde naar een paar ideeën van ons. Een paar dingen gingen mis b.v. de achterwand was niet uit 1 stuk zoals wij besteld hadden. Na enig overleg werd dit mooi opgelost. Een kapotte trafo werd ook netjes omgeruild. Wij hebben nu een echt mooie keuken staan waar wij erg blij mee zijn. Enkele familieleden hebben de keuken gezien, hun commentaar, kan niet voor dat geld. Keukenhal en in bijzonder Sebastiaan dank je wel.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Desiree Groothoff op zondag 8 apr 2018 '18 | vestiging Helmond
Wij kochten een complete keuken met apparatuur. We kozen voor keukenhal Helmond omdat verkoper Marcel veel kennis heeft en met ons meedacht waardoor we nu een fantastische keuken hebben voor een heel redelijke prijs. We zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken en raden keukenhal Helmond zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door van der Borgh op vrijdag 23 mrt 2018 '18 | vestiging Roermond
We hebben een keuken gekocht en werden super geholpen door Richard zonder de gebruikelijke verkoop praatjes. De keuken is inmiddels geplaatst en we zijn er ontzettend blij mee alles is goed gemonteerd en precies zoals we de keuken wilde hebben. We bevelen de keukenhal echt aan want de service is echt top
FOTO VAN V.D.BORGH
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Ludo notermans op vrijdag 19 jan 2018 '18 | vestiging Sittard
Top service. Goed geholpen bij het uitzoeken, maar vooral de aftersales waren geweldig
Reactie of foto toevoegen
“Goede service gehad”
Door moonen op maandag 28 aug 2017 '17 | vestiging Sittard
vorig jaar juni de keuken gekocht bij keukenhal. Nadat we meerdere offertes hadden vergeleken hadden we het beste gevoel bij keukenhal. we werden netjes geholpen in de winkel en kregen uitgebreid advies. in september werd de keuken geleverd waarna wij hem zelf gingen plaatsen. we hadden nog een aantal vragen over de montage die netjes beantwoord werden toen we contact op namen met de service afdeling.
Nu een jaar verder zijn we nog steeds helemaal blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Anton van der Sanden op zaterdag 3 jun 2017 '17 | vestiging Helmond
In de showroom weden we goed geholpen door de gedreven verkoper Martijn. Die hadden we een grote uitdaging gegeven en daar is hij uitgekomen! De afgesproken leverweek is nagekomen en we kregen telkens mailtjes wat betreft de voortgang. 3 dagen vooraf, kregen we een tijdsindicatie van levering en dat is perfect nagekomen. De keuken was ook helemaal compleet, zonder beschadigingen en ook het monteren, dat we zelf deden, ging prima. Wel 2 keer moeten bellen met de service afdeling, omdat wij geen ervaren keuken monteurs zijn, maar die hebben ons perfect geholpen. En natuurlijk is het zo, dat als je helemaal geen ervaring hebt, je zoiets niet zelf moet doen. Dan moet je maar een Ikea keuken kopen, daar wordt zelfs uitgelegd, hoe je een schroevendraaier vast moet houden.... Dus voor ons een aanrader.
FOTO VAN ANTON VAN DER SANDEN
Zelf gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Slechte aflevering”
Door Hein Strijkers op woensdag 7 dec 2016 '16 | vestiging Sittard
Slechte aflevering koelvriescombi beschadigd eenkastje gaat verkeerd open. Geen montage beschhrijving bij navraag als antwoord, u heeft gekozen voor zelf montage dus ook maar alles uitzoeken waar welke schroeven moeten ,geen beugel om blad voorzijde te bevestigen, moest ik maar zelf aanschaffen. 3 maail met foto's gestuurd maar geen reactie's. Eens maar mooit meer. wAARDELOOS.
Reactie of foto toevoegen
“Voor ons een aanrader”
Door mathieu op dinsdag 9 aug 2016 '16 | vestiging Heerlen
zeer goed en vakkundig geholpen , geen hoge prijzen en moeten afdingen meteen eerlijke prijs, vakkundige uitleg, - extra wensen super geregeld-prima monteurs, echte vakmensen. marco en romina super behulpzaam en steeds voor ons daar. monteur kevin dikke pluim. klein probleempje meteen opgelost. voor ons een aanrader--prijs kwaliteit prima. geen amerikaanse verkooptechnieken, duidelijke uitleg en prima service.

Aanvulling ontvangen 25 juli 2018: 2 jaar geleden keuken gekocht super tevreden goede uitleg en adviezen. vorige week zaterdag gaat de glasplaat van de combi magnetron kapot. met de keukenhal gebeld en overlegd want de garantie was eigenlijk verlopen--maandag was gesloten --maar dinsdagmorgen kreeg ik een telefoontje van de keukenhal en marco bracht de glasplaat 1 half uurtje later zelf de glasplaat bij ons thuis SUPER dit is service --bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Beoordeling”
Door Vannuys op donderdag 30 jun 2016 '16 | vestiging Heerlen
Zeer fijn gesprek gehad, ziet exact uit zoals wij het ook verwacht hadden. (aan de buitenkant) Minpunt is dat wij nu een spoelkast hebben van 1,20 breed (2 deuren) waarvan wij dachten dat wij 1 spoelkast (achter 1 deur) van 60 en een gewone kast van 60 (met legplank) zouden hebben. wij zitten nu dus met een te brede spoelkast en geen legplank dus weggegooide ruimte. Telefonische navraag bij de Keukenhal leerde dat er dus niks aan te doen is en er ook niet naderhand nog een legplank gecreeerd kan worden. Van een keukenzaak met zo'n hoge score had ik iets meer service verwacht. Ook de montage van de keuken vond plaats op 2 dagen. Het betreft een normale recht toe recht aan keuken. De eerste dag zou tussen 10 en 1400 uur de monteur beginnen met bouwen. Uiteindelijk hebben wij om 14.15 uur moeten bellen waar de monteur bleef. Zonder ons in kennis te stellen kwam hij flink te laat. Hierdoor zaten wij onnodig lang thuis. Onze beoordeling zou aanzienlijk hoger geweest zijn als wij gebeld werden voor de vetraging en als wij erop gewezen werden dat niet achter elke deur een aparte kast is. Een gemiste kans vind ik het gebrek aan inzet om een oplossing te zoeken om een tweede kast te creeren.
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettig geholpen”
Door Wassen op vrijdag 2 okt 2015 '15 | vestiging Heerlen
We zijn heel prettig geholpen bij de keuze van onze nieuwe keuken bij de keukenhal in Heerlen. Geadviseerde installateur was zeer bekwaam en heeft alles met uitstekende medewerkers uitgevoerd en aangesloten. Ook installatie van de keuken door Math is perfect geregeld en uitgevoerd. We zijn zeer te spreken over de gehele afhandeling van zaken door de keukenhal, een aanrader wat ons betreft.
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door K. Snijders op zondag 5 jan 2014 '14 | vestiging Heerlen
We zijn in de winkel goed geadviseerd. Men nam daar alle tijd voor ons. Vervolgens zijn we meerdere malen geïnformeerd over het verloop van de levering. Toen wij anderhalve week vóór de levering plotsklaps zelf een week uitstel aanvroegen, was dat geen probleem. Ons verzoek werd probleemloos ingewilligd. Het opbouwen van de keuken verliep vlekkeloos en zeer servicegericht. Vakbekwaam. Wij zijn buitengewoon tevreden.
Reactie of foto toevoegen
Vestigingen Keukenhal
Website: www.keukenhal.nl
aHeerlen (15 ervaringen), Heerlerbaan 235, 6418 CE Heerlen, tel 045 - 541 48 48
bHelmond (11 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 5705 BN Helmond, tel 0492 - 79 37 77
cRoermond (11 ervaringen), Burghoffweg 11, 6042 EX Roermond, tel 0475 - 32 08 85
dSittard (6 ervaringen), Industriestraat 37, 6135 KG Sittard, tel 046 - 400 00 50
eTilburg , Ringbaan-Zuid 380, 5022 GA Tilburg, tel 013 - 206 24 44
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.