Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Kesteren (Gelderland)
339 ervaringen
Poortvliet (Zeeland)
135 ervaringen
Sint Annaland (Zeeland)
322 ervaringen
6 vestigingen
2034 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
42 ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
205 ervaringen
Goes (Zeeland)
273 ervaringen
5 vestigingen
296 ervaringen
9,1

Keukenhal

Score uit 90 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
4 vestigingen (Limburg & Noord-Brabant)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenhal
Bij KeukenHal profiteert u altijd van de laagste prijs en de hoogste service.
Ervaringen
Er zijn 90 ervaringen over Keukenhal. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren64 ervaringen
4 sterren20 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster4 ervaringen

Per vestiging:
“Geplaatste keuken”
Door fam. Goethart op maandag 11 mrt 2019 '19 | vestiging Helmond
Wij hebben recent een keuken gekocht bij KeukenHal Helmond. Wij werden verrast door de prettige, persoonlijke benadering van Marcel van den Heuvel. Hij heeft alle tijd genomen om onze wensen te vertalen naar een mooie moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. Ook de levering en plaatsing verliepen voorspoedig. Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 339 ervaringen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 135 ervaringen
“Ga zo door”
Door peter beerens op maandag 11 mrt 2019 '19 | vestiging Helmond
Wij hebben een keuken gekocht bij de KeukenHal in Helmond. bij de binnenkomst viel ons al de mooie opzet van de showroom op, netjes en zuiver, ook de opdringerigheid was niet aanwezig bij de verkopers, ons gevoel was meteen zeer goed buiten alle andere keukenboeren, het bespreken van hoe we onze keuken wilde hebben ging zo ver dat het mee denken van de verkoper er voor heeft gezorgd dat we nu een keuken hebben waar we heel erg blij mee zijn, ook een dikke pluim voor Atag, omdat we zelf de keuken hadden geplaatst zagen we pas een week later dat er wat kleine deukjes in het frontje zaten, ook de vriendelijkheid en de bereidheid om tot een oplossing te komen was grandioos binnen een week was er een monteur met een vervangend deurtje (kosteloos) kort om willen wij hoofdverkoper Marcel en zijn compagnon Floris van harte bedanken voor het super goede meedenken, begeleiding, en de na zorg, zelfs na de levering zijn ze nog begaan met de klant, we hebben zelden zo iets mee gemaakt. keukenhal Helmond, voor jullie een dikke 10 en ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 322 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 2034 ervaringen
“Zijn verheugd”
Door ubachs op woensdag 6 mrt 2019 '19 | vestiging Roermond
we hebben een keuken gekocht. De verkoper Sebastian heeft ons zeer goed geadviseerd en het resultaat is perfect en alles passend geplaatst. En dat alles voor een zeer voordelige prijs. In de voorbereiding hadden we best moeilijke vragen, maar alles was mogelijk. Sebastian nogmaals zeer bedankt.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 42 ervaringen
9,6
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 205 ervaringen
“Alle rust”
Door Leo van Hoof op dinsdag 5 mrt 2019 '19 | vestiging Helmond
Wij hebben een keuken gekocht, mede doordat wij al eerder een keuken bij dit bedrijf hadden gekocht. In alle rust wordt je in ons geval door Marcel van de Heuvel geleid naar een perfecte oplossing en prijs/ kwaliteit verhouding is uitstekend, inclusief de levering
Reactie of foto toevoegen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 273 ervaringen
9,4
Voortman Keukens
5 vestigingen (o.a. Gelderland)
“Uitstekend” score uit 296 ervaringen
“Prima advies”
Door Pierre.hollands op dinsdag 26 feb 2019 '19 | vestiging Heerlen
Keuken tegen prima prijs. Prima advies. Goede service, montage en follow up. Absoluut aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
8,8
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 13 ervaringen
8,6
I-Kook
20 vestigingen (heel Nederland)
“Prima” score uit 295 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door Gideon van Dijk op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Helmond
In mijn zoektocht naar een keuken ben ik op bezoek gegaan bij de keukenhal in Helmond. Na een oriënterend gesprek is er snel een meting gedaan van mijn keuken en was er snel een offerte. Na akkoord is er een goede planning gemaakt en alles volgens datum geleverd en geïnstalleerd. Ik ben dan ook zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
8,6
I-Kook
20 vestigingen (heel Nederland)
“Prima” score uit 295 ervaringen
7,6
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 27 ervaringen
“Goede zaak”
Door Wijnhoven op donderdag 21 feb 2019 '19 | vestiging Helmond
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht. Levering was volgens afspraak. Alles was netjes geleverd . Plaatsen was vrij eenvoudig. Alleen moet men er wel rekening mee houden dat de aanrechtbladen altijd iets te lang zijn( is ook wel het beste) als men de beschrijving goed doorneemt komt het allemaal goed. De apparaten waren ook allemaal in orde. Ik zou zeggen goede zaak.
FOTO VAN WIJNHOVEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Jacob op maandag 4 feb 2019 '19 | vestiging Roermond
De verkoop service is super hebben een goeie prijs kwaliteit maar zodra er iets kapot is wimpeld keuken hal je af met het praatje dat is gebruikelijk als je de keuken gebruikt... Niet na 1 maand afwasmachine kapot en omdat wij daardoor af hebben moeten wassen kregen we hele lelijke krassen in de spoelbak dit zouden normale gebruikers sporen zijn ja doei jaren lang al een rvs spoelbak gehad en na al die jaren nog zien zulke krassen gezien als die nu na 1 week al te zien zijn... Heel erg bedankt voor de slechte service keukenhal!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Pascal peeters op zondag 3 feb 2019 '19 | vestiging Roermond
Wij hebben bij u een complete keuken gekocht en laten plaatsen door jullie momteur. We zijn zeer tevreden over de keuken en de manier waarop alles is gegaan, tevens was het een zeer competente momteur die de keuken geplaatst heeft dit ging alles netjes en zeer vlot
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Eric op zondag 3 feb 2019 '19 | vestiging Roermond
Van a-z super geholpen.. van ontwerp tot montage was alles helder en duidelijk. Communicatie was top en de keuken is vakkundig geplaatst. Nogmaals super tevreden over keukenhal roermond.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Mariëtte en Huub Tummers op zondag 3 feb 2019 '19 | vestiging Roermond
Na een zoektocht langs diverse Limburgse keukenzaken hebben wij een keuken besteld bij de Keukenhal Roermond. Wij zijn zeer goed geadviseerd door Rick Tegelaers. Een zeer energieke, vakbekwame verkoper met energie voor twee! Hij luistert heel goed naar de wensen van de klanten. Naar aanleiding van deze wensen maakt hij een keuken op maat. Legt duidelijk de verschillen uit, met betrekking tot apparatuur, e.d. Zijn zeer tevreden over de manier zoals we geholpen zijn door Rick Wij zijn blij met het mooie ontwerp van onze nieuwe keuken. Geweldige service. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Nette levering”
Door Kevin Wittens op vrijdag 1 feb 2019 '19 | vestiging Tilburg
Keuken die ik besteld had is netjes geleverd, had alleen de bijbestelde spotjes niet geleverd gekregen. Na een paar keer over en weer bellen zijn de spotjes zonder problemen als nalevering alsnog geleverd. Heb de keuken zelf geplaatst, jammer dat ik het blad zelf nog op maat moest maken hierdoor moest ik de fineer aan de buitenzijde afzagen waardoor deze zijde iets kwetsbaarder was tijdens het plaatsen. Met vragen kon ik de keukenhal altijd bellen, dus de ervaring die ik eraan over heb gehouden is zeker positief!
Reactie of foto toevoegen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 339 ervaringen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 135 ervaringen
“Aanbeveling”
Door Tom op donderdag 24 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Mijn vriendin en ik hebben in novemeber van 2018 een keuken gekocht bij de keukenhal te Heerlen. In totaal zijn wij bij 4 keukenspecialisten geweest, maar we hebben uiteindelijk gekozen voor de keuenhal Heerlen. De service was goed, niet te opdringerig, kundig personeel en ze waren helder met de voorwaarden. Ook na de plaatsing van de keuken stonden ze ons altijd netjes te woord en werden onze vragen snel beantwoord. Ik zal de keukenhal zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zwarte hoogglans keuken”
Door Crutzen op dinsdag 22 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Heb een zwarte hoogglans keuken gekocht, die kwam precies zo als afgesproken, er was n foutje gemaakt bij het opbouwen , maar dat is zonder problemen helemaal in orde gemaakt , kan keukenhal zeer zeker aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Erg enthousiast”
Door Bas van der Weegen op maandag 21 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken en slaagden perfect bij De Keukenhal. Alle afspraken werden keurig nagekomen. Ook de plaatsing werd vakkundig gedaan. Familie, vrienden en kennissen die onze nieuwe keuken zien, zijn ook allemaal laaiend enthousiast geworden. Wij kunnen dit bedrijf dan ook van Harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanrader”
Door Fouad El Yazidi op woensdag 16 jan 2019 '19 | vestiging Helmond
We hebben een keuken gekocht bij Marcel van den Heuvel, Keukenhal in Helmond. Zeer vriendelijke man en absoluut geen gladde verkoper, maar een goede adviseur. Veel mee gedacht, veel contact gehad, en zelfs nu nadat de keuken er staat nog steeds contact of alles naar tevredenheid is. Zou zeker iedereen aanraden om met Marcel zaken te doen!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes in nakomen afspraken”
Door P.H. Noijen op dinsdag 15 jan 2019 '19 | vestiging Helmond
Op zondagmiddag naar Keukenhal Helmond geweest voor een nieuwe keuken.Daar werden wij gastvrij onthaald door Floris van den Bogaard.Een sympathieke verkoper met gedegen kennis van zaken.Na het kenbaar maken van onze wensen ging Floris vakkundig aan de slag met het uittekenen van de keuken.Toen de tekening klaar was en aan onze wensen voldeed zei Floris,ik ga jullie verassen met de prijs.Daar was geen woord van gelogen want we hebben een kwaliteitskeuken met mooie apparatuur voor een zeer scherpe prijs. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en wij kunnen keukenhal aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Jonne op dinsdag 15 jan 2019 '19 | vestiging Helmond
Super blij met onze nieuwe keuken! Vriendelijke verkopers en deskundig advies. We zijn altijd netjes geholpen en vriendelijk te woord gestaan.
FOTO VAN JONNE
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 322 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 2034 ervaringen
“Deskundig advies”
Door Ilona van Berlo op dinsdag 15 jan 2019 '19 | vestiging Helmond
Zeer goed geholpen van het begin tot het eind. Deskundig advies bij het uitzoeken van de keuken. Daarnaast is de keuken zeer vakkundig geplaatst. Het resultaat is daarom ook prachtig en de kwaliteit is onwijs goed! Wij raden iedereen aan om een keuken te kopen bij Keukenhal.
FOTO VAN ILONA VAN BERLO
Vakkundig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door D.Vreuls op donderdag 10 jan 2019 '19 | vestiging Roermond
We hebben een keuken gekocht en zijn uitstekend en vriendelijk geholpen door Rick Tegelaers met advies en dergelijk. Keuken is netjes geplaatst zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door B van Rijswijk op zaterdag 5 jan 2019 '19 | vestiging Helmond
Een nieuwe keuken gekocht. Deskundig geholpen.Vriendelijk personeel,met alle aandacht voor de klant. Deskundig advies, ze denken met je mee. Een aanrader. Service naderhand uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jeurissen sittard op donderdag 3 jan 2019 '19
Keuken gekocht bij keukenhal sittard zeer goede uitleg en zeer vriendelijk ze geven ook goed advies vrij snelle levering en zeer goed afgeleverd zeker een AANRADER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ederveen op vrijdag 28 dec 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn zeer tevreden over de service en de vriendelijkheid en vakkundigheid van het personeel. Dit zullen we ook aanbevelen bij andere mensen.

Aanvulling ontvangen 31 december 2018: De keuken is augustus jl al geplaatst en dit is super gegaan. Wij zijn zeer tevreden met de keuken en ook de hele plaatsing is snel en vakkundig gegaan
Reactie of foto toevoegen
“Goed op de hoogte gehouden”
Door Erik op donderdag 27 dec 2018 '18 | vestiging Helmond
Bij het uitzoeken van de keuken in de overzichtelijke showroom zijn wij prima geholpen. Lekker duidelijk stap voor stap de keuken door gelopen, onder het genot van een kopje koffie en biertje (helaas geen Bavaria) in een keer tot het eindplaatje gekomen. Het gehele traject goed op de hoogte gehouden over de status van de keuken. En ook prettig dat er geen cent vanaf de eerste dag bij is gekomen, geen extra kosten dus! De Candy apparatuur is in mijn ogen ook een aanrader, erg makkelijke bediening.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 42 ervaringen
9,6
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 205 ervaringen
“Tot in de puntjes”
Door Vleeshouwers op woensdag 12 dec 2018 '18 | vestiging Roermond
Tijdens het kopen van onze keuken begeleid door verkoper Rick Tegelaers. Alles tot in de puntjes uitgewerkt, scherpe prijzen, wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Kleine opleverpuntjes werden meteen opgelost totdat wij tevreden waren, super service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Hofkens op woensdag 12 dec 2018 '18 | vestiging Roermond
wij hebben een keuken gekocht en zijn keurig behandelt en alles is zeer netjes afgehandeld. Wij zullen Keukenhal zeker aanbevelen
FOTO VAN HOFKENS
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Smolders op maandag 10 dec 2018 '18 | vestiging Roermond
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Keukenhal in Roermond. In de winkel zijn wij erg goed geholpen door verkoper Rick Tegelaers. Alles op ons gemak uit kunnen zoeken en er werd tenminste niks opgedrongen. Levering en plaatsing van de keuken is perfect gedaan! Rick Tegelaers en Kekukenhal bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Kartadi op maandag 10 dec 2018 '18 | vestiging Helmond
Wij hebben onze keuken gekocht bij keukenhal in helmond. Wij zijn super tevreden over de service die je daar krijgt en hebt, ze denken met je mee, klantvriendelijk. Superblij met onze mooie keuken. Ik raad iedereen aan om daar zijn keuken te gaan kopen., een echte aanrader. Mijn dochter heeft haar keuken daar ook gekocht, en die rade ons de keukenhal ook al aan vanwege de goede service en klantvriendelijkheid. En ik kan je vertellen, ze hebben daar prachtige keukens. Ik zou zeggen, neem gerust eens een kijkje. M.v.g M. Kartadi.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door H. Obbink op zondag 2 dec 2018 '18 | vestiging Helmond
Goed en vakkundig advies. Werd ook ruim de tijd genomen en goed meegedacht. Levering precies volgens afspraak, we werden ook tijdens het hele traject op de hoogte gehouden. Ook na plaatsing nog een keer contact gehad over hoe de keuken beviel in het gebruik. Super.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Jeffrey op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Tilburg
Nieuwe keuken goed service en zeker. Aan anderen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 273 ervaringen
9,4
Voortman Keukens
5 vestigingen (o.a. Gelderland)
“Uitstekend” score uit 296 ervaringen
“Keuken”
Door Wetsels op zondag 25 nov 2018 '18 | vestiging Roermond
Wij kregen het advies van vrienden, die een keuken bij Keukenhal Heerlen hadden gekocht. Wij zijn naar Keukenhal Roermond gegaan en hebben een heel goed advies, info en zeker het meedenken van RICK TEGELAERS gekregen. Hij is zeer goed klantgericht. De keuken is geplaatst door Jan van Gansewinkel, die gezorgd heeft voor een heel nauwkeurige plaatsing. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Keukenhal Roermond aan. Fam. Wetsels
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door JJH Gerrets op zondag 25 nov 2018 '18 | vestiging Helmond
Heb een nieuwe keuken gekocht. De Keukenhal ziet er mooi en schoon uit. We werden vriendelijk te woord gestaan met een kop koffie erbij. Bij het verkoopgesprek werd door Marcel van de Heuvel alle tijd genomen om alle vragen te beantwoorden en werd meegedacht om de keuken er mooier en beter te laten uitzien tegen een aanvaardbare prijs. Niet te vergeten de monteur die de keuken netjes en professioneel heeft geïnstalleerd. Chapeau!! Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe keuken van de Keukenhal uit Helmond.

Aanvulling ontvangen 13 januari 2019: Keuken gekocht bij Keukenhal in Helmond. Kreeg na korte tijd problemen met de GROHEkeukenkraan. Na overleg met Marcel Heuvelman van Keukenhal Helmond ontving ik een nieuwe (ander merk) kraan. Gelukkig geen Grohe. Super geregeld!! Bedankt voor de service.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Marco van Duren op zondag 25 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
Nieuwe keuken gekocht bij keukenhal Heerlen .... prima begeleiding en tips qua samenstelling en opbouw. Duidelijke offerte en vlot overeenstemming bereikt. Levering stipt en netjes verzorgd. Zelf gemonteerd en is prima verlopen ... after sales prima ( 2 x nalevering via servicedienst op eigen verzoek ). Al met al aan te raden !
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door Fam muris op zaterdag 24 nov 2018 '18
We hebben keuken gekocht de eerste beste winkel waar we zijn gaan kijken met de bedoeling dat we nog eerst nog ergens anders zouden gaan kijken zijn we zo goed geholpen en geïnformeerd door verkoper Jürgen we voelde ons zeer op ons gemak en Jürgen legde het goed uit zonder het gevoel te hebben dat hij ons wat wilde opdringen super Jürgen met zo iemand mag de baas wel heel blij zijn heeft alles goed met ons doorgenomen ,en hebben de keuken gekocht ,We gingen met n tevreden gevoel naar huis ,alles is goed afgeleverd na zeven weken ,zijn we aan t genieten van de mooie keuken .goeie service groetjes
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door feijen op zaterdag 24 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
zeer slecht bemiddeld ,afspraken niet nagekomen.zou er nooit meer een keuken kopen . de levering was goed alleen de rest niet ...niets volgens afspraak nagekomen ,het was om te huilen ...

Aanvulling ontvangen 22 januari 2019: ben niet tevreden werd door jullie advies van het kastje na de uur gestuurd geen montagetekening en slecht advies en belofte,s verkoper marco ,als men een afspraak maakt moet je doe ook nakomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Claudia op donderdag 22 nov 2018 '18 | vestiging Roermond
Keukenhal en in het bijzonder Rick Tegelaers leveren goede service en producten af. Heel het proces van bestelling tot levering zijn soepel verlopen en mochten wij in de toekomst weer een keuken nodig hebben, dan komen we uiteraard weer terug bij Rick.
Reactie of foto toevoegen
“Grote tevredenheid”
Door John Dohmen op woensdag 21 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
Ontvangst, begeleiding, uitleg, aflevering en plaatsing zijn correct en tot grote tevredenheid uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Mieke op dinsdag 20 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
Een nieuwe keuken hebben wij gekocht. Wij zijn heel goed geholpen en erg vriendelijk zijn ze.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Dries Rooijakkers op woensdag 14 nov 2018 '18 | vestiging Roermond
In maart 2018 hebben wij, nadat we eerder bij 3 andere aanbieders geweest waren, onze keuken naar tevredenheid gekocht bij Keukenhal Roermond. We wisten wat we wilden en hier werd door de verkoopmedewerker goed op ingespeeld met enkele tips en adviezen. Geen verkooppraatjes, geen flauwekul en gelijk een goede prijsindicatie die keurig netjes beneden die van alle andere aanbieders van soortgelijke keukens lag. Op het eerste afgesproken tijdstip tijdens het inmeten hebben we samen met de tweede medewerker nogmaals alles doorgenomen bij ons thuis. Hierbij hebben we een goed en eerlijk advies gekregen, niet alleen over de keuken maar ook over de verdere afwerking van vloer, stucwerk, plafond en verlichting. Vervolgens zijn we samen met de eerste medewerker tot een prima prijs gekomen, waarna alles keurig volgens afspraak afgehandeld is. Omdat we ruim in de tijd zaten hebben we de mogelijkheid gekregen om de keuken eerder te laten plaatsen dan in eerste instantie gepland was. Er werd nogmaals ingemeten omdat onze keuken een schuine hoek heeft in het aanrechtblad en omdat er inmiddels een muurtje verplaatst was en opnieuw gestucadoord. De monteur met meer dan twintig jaar ervaring heeft de keuken op het geplande tijdstip perfect geplaatst. Hij is netjes te werk gegaan. Kitranden mooi afgewerkt en na afloop alles netjes opgeruimd. 's Avonds een telefoontje vanuit Keukenhal of alles naar wens was verlopen en ook vandaag wederom een berichtje of alles naar wens was. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken en zeer tevreden over de kwaliteit, prijs, eerlijke manier van verkopen en aftersales!
FOTO VAN DRIES ROOIJAKKERS
+ Toon extra foto van Dries rooijakkers
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Hans Smits op dinsdag 13 nov 2018 '18 | vestiging Tilburg
Een nieuwe keuken. We zijn goed geholpen, en keuken is netjes geplaatst. Ik kan deze zaak aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbouwkeuken”
Door Marisa Stura op maandag 12 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
Een comlete aanbouwkeuken, waarvan plaatsing 8 en 9 oktober niet volledig is geweest, hoekkast zou nageleverd worden, 6 weken wachten, hoekkast arriveert maar word verkeerd gezaagd door monteur, nu niets meer gehoord, over nalevering en plaatsing hoekkast...keuken van bijna 10.000 euro nog steeds niet compleet afgeleverd na fouten van keukenhal
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Rene op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Op weg naar de concurrent zijn we Keukenhal tegengekomen en daar naar binnen gegaan. Eerst op ons gemak rond kunnen lopen en daarna aangesproken en perfect geholpen. Een helder, open en eerlijk advies/gesprek volgde al snel. Over de prijs waren we het snel eens. Geen belachelijke prijzen die daarna naar beneden bijgesteld werd maar meteen een goede, scherpe prijs. Na onze aankoop kwamen ze netjes inmeten ook al hebben we de keuken zelf geplaatst. Alles naar tevredenheid geleverd en zijn geen gekke dingen tegen gekomen. Dus al met al zou ik IEDEREEN aanraden om eens binnen te lopen bij Keukenhal.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Miranda en Ad op zaterdag 20 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben een U-vorm keuken gekocht met apparatuur van Pelgrim plus een quooker. Wij zijn goed geholpen in de winkel, de levering was Keurig op tijd en de monteur werkte zeer nauwkeurig. De service en afwerking na plaatsing was ook snel en netjes. Ben erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon goed”
Door Rob Swaans op zondag 7 okt 2018 '18 | vestiging Helmond
We hebben een keuken gekocht en zijn geweldig geholpen. De communicatie daarna was ook buitengewoon goed. De keuken is uiteindelijk geleverd en gemonteerd zonder problemen en zeer kundig geplaatst. Wij zouden de Keukenhal dan ook zeer zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Fam. F. Cox op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Keukenhal en zijn van begin tot en met de plaatsing uitstekend geadviseerd en geholpen. Niets dan lof!
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door Ria Amkreutz op donderdag 27 sep 2018 '18 | vestiging Heerlen
Ik heb een keuken gekocht en ben zeer goed geadviseerd. ik ben geen snelle beslisser en daardoor wel heel vaak geweest voordat ik mijn beslissing gemaakt heb maar mijn aanspreek partner Marco bleef altijd heel netjes en rustig ik ben heel blij en tevreden met mijn nieuwe keuken.

Aanvulling ontvangen 2 oktober 2018: Mijn keuken Is in augustus naar volle tevredenheid geleverd
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Vroege op donderdag 27 sep 2018 '18 | vestiging Heerlen
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe keuken. Ik wil Keukenhal te Heerlen dan ook graag bedanken voor het goede advies en de vlotte levering!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Martin op zondag 16 sep 2018 '18 | vestiging Helmond
Compleet nieuwe keuken gekocht, met apparatuur. Een aantal uitdagende zaken, als plafondafzuiging, inbouwmagnetron in bestaande muur, en deels hout, deels wit. Prima advies van Marcel, fraai ontwerp, en prima gemonteerd. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Hans Jenniskens op dinsdag 11 sep 2018 '18 | vestiging Helmond
Wij hebben een keuken gekocht bij de Keukenhal in mei 2018 en deze is onlangs geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over zowel de verkoper als over de monteur die de keuken geplaatst heeft. Naast dat deze een echte vakman is dacht hij ook mee met de klant en was creatief in de oplossingen! Zijn erg blij met het resultaat.
FOTO VAN HANS JENNISKENS
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Hans Jenniskens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door HMS Dukino op woensdag 29 aug 2018 '18 | vestiging Helmond
ik heb een keuken gekocht en ben erg tevreden.erg vriendelijk.Alles is goed en een hele goede werker die de keuken heeft gezet ,zeer netjes .
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Bots Liessel op maandag 27 aug 2018 '18 | vestiging Helmond
Advies: Goed
Communicatie: Goed
Onderdelen allen aanwezig: Goed
Plaatsen en afwerking: Goed
Service: Goed
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal in orde”
Door Dhr.P. Mevissen op donderdag 23 aug 2018 '18 | vestiging Heerlen
Mooie keuken gekocht. Niet zo uit de catalogus maar naar onze wensen. En daar zijn we bij Keukenhal Heerlen goed bij geadviseerd. Aflevering in orde, nacontrôle afstelling kasten en deurtjes helemaal in orde. Mede ook door de prima servicedienst. En omdat er naar een heel ander keuken indeling is gegaan werd ook hier goed verbouwadvies bijgegeven. Prijs/ kwaliteit ook prima. Voor mij een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Mw. van den Bosch op vrijdag 3 aug 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een complete keuken gekocht. Prijs zeer goed, service nog beter. Erg goed geholpen met alle vragen, er werd meegedacht en altijd vriendelijk te woord gestaan. We werden serieus genomen, nazorg ook super. Niet gedacht vooraf maar we zijn meer dan tevreden
FOTO VAN MW. VAN DEN BOSCH
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er goed uit”
Door Lucie van rens op donderdag 19 jul 2018 '18 | vestiging Heerlen
Ik heb een completen keuken gekocht. Ik ben heel goed geholpen door die twee verkopers. Heel vriendelijk en legde alles goed uit. Het ziet er goed uit bij mij in de keuken En ben heel tevreden. Ik on dekte dat ik het rooster niet had van de oven, ik ben er na toe gegaan en ik heb gewoon een gekregen. Zonder gezeur. Niet moeilijk. Vriendelijk groeten Lucie van rens
FOTO VAN LUCIE VAN RENS
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Michel Prevo op woensdag 18 jul 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een mooie complete keuken gekocht, bij Marco in Heerlen. Top service en klantzorg! Een aanrader voor iedereen die een keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken aankoop”
Door Wim Aben op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Roermond
wij hebben een complete keuken gekocht. Wij werden geholpen door Rick Tegelaers en zijn daar zeer tevreden over zijn deskundig advies. Ook de levering en de plaatsing van de keuken is vlekkeloos verlopen. De informatie en communicatie met Rick en zijn collega,s verliep verliep voorspoedig. Ik zou iedereen aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door harrie van lier op woensdag 11 jul 2018 '18 | vestiging Roermond
Ik heb hier een keuken gekocht. De uitleg was duidelijk. De prijsafspraken waren duidelijk. De levering was duidelijk. Rick Tegelaers heeft mij prima geholpen. Ik heb absoluut geen klachten en zou het iedereen willen aanraden. Hulp achteraf met het in orde maken van de garantiebewijzen was geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door Arno hodzelmans op woensdag 11 jul 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij dit bedrijf en zijn heel erg tevreden over de nieuwe keuken en de behandeling van dit bedrijf alles wat we vroegen werd beantwoord en eventuele aanpassingen werden zonder problemen aangepast de plaatsing ging voorspoedig en goed nu de keuken staat vinden we hem nog mooier we zijn helemaal HAPPY.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig verlopen”
Door Hans van Erk op zondag 8 jul 2018 '18
Complete keuken gekocht. Keurig door Marvin geholpen en uitleg gekregen. Jammer dat bij plaatsing de boven-hoekkast ontbrak. Vergeten te bestellen? Nadien is de hoekkast toch nog keurig geplaatst, maar wel met een klapper kortsluiting omdat er een kabeltje knel was komen te zitten. Het plaatsen was vakkundig gedaan en de monteurs maakten een mooie oplossing om de afzuigroosters zoveel mogelijk uit zicht te houden. Al met al keurig tevreden overhebt gehele verloop en de persoonlijke benadering.
Reactie of foto toevoegen
“Zelf geplaatste keuken”
Door Fam.Tersteeg op maandag 2 jul 2018 '18 | vestiging Heerlen
Nieuwe keuken gekocht, prima verkoop advies goede prijs en service gewoon een netto prijs dus duidelijkheid. Met dank aan de Dhr. Marco Manca

Aanvulling ontvangen 12 juli 2018: Bij deze laten wij weten dat de levering reeds heeft plaatsgevonden waarover lof voor het tijdstip en de manier waarop. Bezorgers waren heel correct en voorzichtig met de te leveren verpakkingen en verdere onderdelen maar vooral ook de voorzichtigheid voor het niet aanbrengen van schade aan muren en duren. Top! De keuken hebben wij zelf geplaatst en de heer M. Manco van Keukenhal Heerlen is een kijkje komen nemen en vond dat wij mooi werk hadden geleverd. Afgesproken om hem een paar foto's te laten toekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met kookeiland”
Door H.v.Duren op zondag 24 jun 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken gekocht met kookeiland, zijn hierbij goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan, levering ook prima gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Barbara op zaterdag 23 jun 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij keukenhal die afgelopen maandag is geplaatst. Keukenhal heeft ons prima en deskundig geïnformeerd gedurende het gehele traject en als afsluiting een prima en deskundige montage. Keuken staat er precies zoals we het ons hebben voorgesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Mitchel Flecken op zaterdag 23 jun 2018 '18 | vestiging Heerlen
Complete keuken met plaatsen. Altijd bereid geweest om ons te helpen en het zo goed en mooi mogelijk voor ons te maken. Zeker een aanrader voor andere mensen die opzoek zijn naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Jef Swinkels op vrijdag 22 jun 2018 '18
Wij hebben een prachtige hoekkeuken met een eiland gekocht bij keukenhal sittard.
Van af het begin tot het einde super geholpen door de verkopers goed advies en begeleiding. Ook de monteurs die onze keuken geplaatst hebben van begin tot eind geweldige service. Bedankt .. Groet Fam Swinkels
FOTO VAN JEF SWINKELS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Peter op donderdag 21 jun 2018 '18 | vestiging Roermond
Keuken gekocht, samengesteld met Sebastien, was snel geregeld. Zeer goede uitleg door Sebastien . Klopte helemaal met onze verwachtingen. We hebben de keuken zelf geplaatst, dit is redelijk goed te doen, maar een uitgebreide montagehandleiding zou het Veel makkelijker maken. Enigste minpunten is de bereikbaarheid van de serviceafdeling.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Van der Weide op donderdag 21 jun 2018 '18 | vestiging Roermond
Keuken gekocht. Helemaal tevreden over de afhandeling !
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door R. Stokbroeks op dinsdag 19 jun 2018 '18 | vestiging Roermond
Wij hebben bij Keukenhal een keuken gekocht welke wij zelf hebben gemonteerd. Sebastien van der Veen heeft ons daar te woord gestaan en hebben de gesprekken als zeer prettig ervaren. Er worden ideeën geopperd, maar ook eigen ideeën worden ingepast. After sales is prima, daar wij 2 beschadigde onderdelen hadden. Deze zijn zonder problemen en al teveel vragen opnieuw opgestuurd. Al met al is voor ons Keukenhal een aanrader
FOTO VAN R. STOKBROEKS
Zelf gemonteerde keuken
+ Toon extra foto van R. Stokbroeks
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H Arts op dinsdag 19 jun 2018 '18 | vestiging Helmond
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super goed geholpen. Fijn personeel. Een jongen die er nog niet zolang werkte heeft het goed gedaan, en werd goed begeleid door de manager. Ze denken goed mee. Top. We zijn zeer tevreden. Een echte aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wil Hendrikx op donderdag 14 jun 2018 '18 | vestiging Heerlen
Ik heb bij de keukenhal een nieuwe keuken gekocht die keurig voor mij is uitgetekend. Buiten de tekening is er naar alle tevredenheid apparatuur uitgezocht. Goed werd er geluisterd naar onze wensen en wij werden uitstekend geadviseerd. Het geheel gebeurde in een ontspannen sfeer waarbij zeker geen druk werd uitgeoefend op mij als klant. Na het uitzoeken van de keuken en apparatuur werd een plan opgesteld en werd ons bedenktijd gegeven over een beslissing. Geen druk via telefoontjes of emails. Aan ons de keuze of wij de wilde of niet. Het bedrijf liet ons vrij en de beslissing lag bij ons. Dit in tegenstelling tot andere bedrijven war de druk al voelbaar was voor je deur uitging. Wij hebben onze keuken bij de keukenhal gekocht. Deze werd volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Zelf ben ik geen onhandige Harrie maar de monteurs waren super zorgvulding en secuur. Dit heb ik ook wel eens anders gezien. Alle lof voor het bedrijf en monteurs. De service achteraf is ook super. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden over de Keukenhal Heerlen. Aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met keuken maar ontevreden met service”
Door Jill op dinsdag 12 jun 2018 '18 | vestiging Helmond
Keuken gekocht bij Marcel. Wij waren zeer tevreden over de aankoop en de montage. Maar achteraf service is zeer slecht. Onze afzuigkap functioneerde niet zoals het hoorde. Na de vraag of wij deze om mochten ruilen voor een andere werd resoluut afgewezen. We moesten maar een nieuwe aanschaffen bij de Keukenhal. Daar zouden we dan weer een paar weken op moeten wachten. Voor ons was de maat vol. Na 6 weken heen en weer bellen en afgescheept te worden hebben wij uiteindelijk maar ergens anders een afzuigkap gekocht die wel naar behoren functioneert. Alles bij elkaar een zure nasmaak gekregen. Een keuken kopen bij Keukenhal Helmond is geen probleem maar kom niet met problemen achteraf want dan zijn ze niet thuis.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jordy Brakels op donderdag 7 jun 2018 '18 | vestiging Helmond
Tijdens het uitzoeken van onze nieuwe keuken zijn we erg goed geholpen en geïnformeerd door Marcel. Verder is alles tot in de puntjes geregeld. De keuken is netjes zonder enige schade afgeleverd en het materiaal is erg goed. Geen wankele deurtjes etc.. Nogmaals bedankt voor alle hulp Marcel en natuurlijk KeukenHal
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door M kloft op vrijdag 1 jun 2018 '18 | vestiging Helmond
Onze keuken is geplaatst en wij zijn zeer tevreden alles verliep volgens plan een foutje met de onderplint maar dezelfde week nog geplaatst dus zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“bedankt”
Door nico en carin van den beucken op vrijdag 1 jun 2018 '18 | vestiging Roermond
wij hebben een keuken uitgezocht naar onze smaak . we hebben een muur er uitgesloopt een verlaagd plafon er in gemaakt. wij hebben een keuken uitgezocht daar bij heeft richard ons heel goed beraden en voorgeligt we hadden een kookplaat uitgezocht maar deze was niet te leveren wat binnen onze planning lag hij heeft het voor ons een andere uigezocht en we hoefden niks bij te betalen . we kregen van de planning een datum plus tijd door dit was super en het werdt geleverd binnen de tijd wat was opgegeven. de dag erna kwam de monteur de keuken plaatsen wat de monteur betrefd hij had zich goed voorbereid wat we kregen toen hij weg ging was de keuken klaar en zeer mooi ook de afwerking van hem was top. wij zijn zeer tevreden over de zaak en de monteur . mensen bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Anouk op dinsdag 29 mei 2018 '18 | vestiging Roermond
Een prachtige keuken, met alles erop en eraan. De service was goed. Levering netjes en zoals afgesproken.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klanten”
Door Falize op zondag 27 mei 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een mooie hoog kwalitatieve keuken gekocht met gelakte deurtjes. Je begrijpt dat de verwachtingen dan erg hoog zijn. De keukenhal en met name Marco Manca heeft ons traject tot in de puntjes verzorgd . Met name de nazorg en de klantvriendelijkheid. Dingen gebeuren maar snel oplossen is een kwaliteit. Keukenhal compliment van deze tevreden klanten.
FOTO VAN FALIZE
Keuken met gelakte deurtjes
Reactie of foto toevoegen
“Mooi werk geleverd”
Door Pierre op zaterdag 26 mei 2018 '18 | vestiging Heerlen
Geweldig, professioneel meedenkend open en eerlijk personeel. Van samenstellen van keuken tot de laatste spijker bij ons in de muur. Ook onze dank naar de vakbekwame en zeer vriendelijke monteur. Dit bedrijf brengt het vertrouwen in de mensheid weer terug. Nogmaals onze hartelijke dank, het is schitterend geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Familie R.M.Albrecht op zaterdag 12 mei 2018 '18 | vestiging Roermond
Een nieuwe Keuken. We werden goed beraden door Rick van Keukenhal Roermond. De Keuken was volgens Tekening. De plaatsing van onze Keuken perfect en alle maten waren goed. We hebben de Keuken sinds November en het is nog steeds alles goed. Wij zijn zeer tevreden met het advies van de Verkoper, deze was nog niet lang in dienst van de Keukenhal. Wij danken Rick voor het goede Advies. Dank ook aan alle Medewerkers van de Keukenhal, ook aan de Monteurs. Wij raden iedereen aan om naar de Keukenhal de gaan voor nieuwe Keuken. De Prijs was gunstig.
FOTO VAN FAMILIE R.M.ALBRECHT
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gegaan”
Door Willie nijssen op vrijdag 11 mei 2018 '18 | vestiging Helmond
We hebben een nieuwe keuken gekocht met nieuw apparatuur. Ook met sommige apparaten uit de oude keuken terug geplaatst. Dit is allemaal heel goed gegaan met goed advies ,alkes was goed afgeleverd en netjes geplaatst, 1 llein vensterbankje was te klein ingemeten maar meteen een nieuwe besteld en na 1 week door de service. Netjes op afspraak aangebracht . Dus goed tevreden over Keukenhal.
FOTO VAN WILLIE NIJSSEN
Keukne met nieuwe apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Frans op zondag 29 apr 2018 '18 | vestiging Roermond
Keuken is deze week geplaatst door een goede vakman de levering en het uitzoeken van de keuken en het advies van verkoper Rick Tegelaars in Roermond is perfect gegaan de prijs was goed zeer te vrede we hadden wel een klein presentje verwacht voor reclame te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Ruud Cox op woensdag 25 apr 2018 '18 | vestiging Roermond
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenhal Roermond en zijn geholpen door Sebastiaan van Veen. Wij hadden nog een afspraak staan bij een ander keuken bedrijf maar dat stond in geen verhouding met materiaal en inbouw apparatuur. Wij gingen dezelfde dag nog terug en kwamen al snel tot een deal en na de levertijd werd de keuken afgeleverd. Enkele dagen erna kwam de monteur het geheel plaatsen. Een jongeman die zeer vakkundig was en ook luisterde naar een paar ideeën van ons. Een paar dingen gingen mis b.v. de achterwand was niet uit 1 stuk zoals wij besteld hadden. Na enig overleg werd dit mooi opgelost. Een kapotte trafo werd ook netjes omgeruild. Wij hebben nu een echt mooie keuken staan waar wij erg blij mee zijn. Enkele familieleden hebben de keuken gezien, hun commentaar, kan niet voor dat geld. Keukenhal en in bijzonder Sebastiaan dank je wel.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Desiree Groothoff op zondag 8 apr 2018 '18 | vestiging Helmond
Wij kochten een complete keuken met apparatuur. We kozen voor keukenhal Helmond omdat verkoper Marcel veel kennis heeft en met ons meedacht waardoor we nu een fantastische keuken hebben voor een heel redelijke prijs. We zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken en raden keukenhal Helmond zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door van der Borgh op vrijdag 23 mrt 2018 '18 | vestiging Roermond
We hebben een keuken gekocht en werden super geholpen door Richard zonder de gebruikelijke verkoop praatjes. De keuken is inmiddels geplaatst en we zijn er ontzettend blij mee alles is goed gemonteerd en precies zoals we de keuken wilde hebben. We bevelen de keukenhal echt aan want de service is echt top
FOTO VAN V.D.BORGH
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Ludo notermans op vrijdag 19 jan 2018 '18
Top service. Goed geholpen bij het uitzoeken, maar vooral de aftersales waren geweldig
Reactie of foto toevoegen
“Goede service gehad”
Door moonen op maandag 28 aug 2017 '17
vorig jaar juni de keuken gekocht bij keukenhal. Nadat we meerdere offertes hadden vergeleken hadden we het beste gevoel bij keukenhal. we werden netjes geholpen in de winkel en kregen uitgebreid advies. in september werd de keuken geleverd waarna wij hem zelf gingen plaatsen. we hadden nog een aantal vragen over de montage die netjes beantwoord werden toen we contact op namen met de service afdeling.
Nu een jaar verder zijn we nog steeds helemaal blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Anton van der Sanden op zaterdag 3 jun 2017 '17 | vestiging Helmond
In de showroom weden we goed geholpen door de gedreven verkoper Martijn. Die hadden we een grote uitdaging gegeven en daar is hij uitgekomen! De afgesproken leverweek is nagekomen en we kregen telkens mailtjes wat betreft de voortgang. 3 dagen vooraf, kregen we een tijdsindicatie van levering en dat is perfect nagekomen. De keuken was ook helemaal compleet, zonder beschadigingen en ook het monteren, dat we zelf deden, ging prima. Wel 2 keer moeten bellen met de service afdeling, omdat wij geen ervaren keuken monteurs zijn, maar die hebben ons perfect geholpen. En natuurlijk is het zo, dat als je helemaal geen ervaring hebt, je zoiets niet zelf moet doen. Dan moet je maar een Ikea keuken kopen, daar wordt zelfs uitgelegd, hoe je een schroevendraaier vast moet houden.... Dus voor ons een aanrader.
FOTO VAN ANTON VAN DER SANDEN
Zelf gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Slechte aflevering”
Door Hein Strijkers op woensdag 7 dec 2016 '16
Slechte aflevering koelvriescombi beschadigd eenkastje gaat verkeerd open. Geen montage beschhrijving bij navraag als antwoord, u heeft gekozen voor zelf montage dus ook maar alles uitzoeken waar welke schroeven moeten ,geen beugel om blad voorzijde te bevestigen, moest ik maar zelf aanschaffen. 3 maail met foto's gestuurd maar geen reactie's. Eens maar mooit meer. wAARDELOOS.
Reactie of foto toevoegen
“Voor ons een aanrader”
Door mathieu op dinsdag 9 aug 2016 '16 | vestiging Heerlen
zeer goed en vakkundig geholpen , geen hoge prijzen en moeten afdingen meteen eerlijke prijs, vakkundige uitleg, - extra wensen super geregeld-prima monteurs, echte vakmensen. marco en romina super behulpzaam en steeds voor ons daar. monteur kevin dikke pluim. klein probleempje meteen opgelost. voor ons een aanrader--prijs kwaliteit prima. geen amerikaanse verkooptechnieken, duidelijke uitleg en prima service.

Aanvulling ontvangen 25 juli 2018: 2 jaar geleden keuken gekocht super tevreden goede uitleg en adviezen. vorige week zaterdag gaat de glasplaat van de combi magnetron kapot. met de keukenhal gebeld en overlegd want de garantie was eigenlijk verlopen--maandag was gesloten --maar dinsdagmorgen kreeg ik een telefoontje van de keukenhal en marco bracht de glasplaat 1 half uurtje later zelf de glasplaat bij ons thuis SUPER dit is service --bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Beoordeling”
Door Vannuys op donderdag 30 jun 2016 '16 | vestiging Heerlen
Zeer fijn gesprek gehad, ziet exact uit zoals wij het ook verwacht hadden. (aan de buitenkant) Minpunt is dat wij nu een spoelkast hebben van 1,20 breed (2 deuren) waarvan wij dachten dat wij 1 spoelkast (achter 1 deur) van 60 en een gewone kast van 60 (met legplank) zouden hebben. wij zitten nu dus met een te brede spoelkast en geen legplank dus weggegooide ruimte. Telefonische navraag bij de Keukenhal leerde dat er dus niks aan te doen is en er ook niet naderhand nog een legplank gecreeerd kan worden. Van een keukenzaak met zo'n hoge score had ik iets meer service verwacht. Ook de montage van de keuken vond plaats op 2 dagen. Het betreft een normale recht toe recht aan keuken. De eerste dag zou tussen 10 en 1400 uur de monteur beginnen met bouwen. Uiteindelijk hebben wij om 14.15 uur moeten bellen waar de monteur bleef. Zonder ons in kennis te stellen kwam hij flink te laat. Hierdoor zaten wij onnodig lang thuis. Onze beoordeling zou aanzienlijk hoger geweest zijn als wij gebeld werden voor de vetraging en als wij erop gewezen werden dat niet achter elke deur een aparte kast is. Een gemiste kans vind ik het gebrek aan inzet om een oplossing te zoeken om een tweede kast te creeren.
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettig geholpen”
Door Wassen op vrijdag 2 okt 2015 '15 | vestiging Heerlen
We zijn heel prettig geholpen bij de keuze van onze nieuwe keuken bij de keukenhal in Heerlen. Geadviseerde installateur was zeer bekwaam en heeft alles met uitstekende medewerkers uitgevoerd en aangesloten. Ook installatie van de keuken door Math is perfect geregeld en uitgevoerd. We zijn zeer te spreken over de gehele afhandeling van zaken door de keukenhal, een aanrader wat ons betreft.
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door K. Snijders op zondag 5 jan 2014 '14 | vestiging Heerlen
We zijn in de winkel goed geadviseerd. Men nam daar alle tijd voor ons. Vervolgens zijn we meerdere malen geïnformeerd over het verloop van de levering. Toen wij anderhalve week vóór de levering plotsklaps zelf een week uitstel aanvroegen, was dat geen probleem. Ons verzoek werd probleemloos ingewilligd. Het opbouwen van de keuken verliep vlekkeloos en zeer servicegericht. Vakbekwaam. Wij zijn buitengewoon tevreden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: De nieuwe keuken
1 / 19
Vestigingen Keukenhal
Website: www.keukenhal.nl
aHeerlen (27 ervaringen), Heerlerbaan 235, 6418 CE Heerlen, tel 045 - 541 48 48
bHelmond (26 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 5705 BN Helmond, tel 0492 - 79 37 77
cRoermond (23 ervaringen), Burghoffweg 11, 6042 EX Roermond, tel 0475 - 32 08 85
dTilburg (6 ervaringen), Ringbaan-Zuid 380, 5022 GA Tilburg, tel 013 - 206 24 44
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.