Feedback
9,3

Keukenhal

Website: www.keukenhal.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenhal.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenhal
KeukenHal is opgericht in 2006. Inmiddels hebben wij drie vestigingen in Brabant en Limburg: Heerlen, Roermond en Tilburg.

Bij KeukenHal profiteert u altijd van de laagste prijs en de hoogste service. Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de fabriek, houden we het ontwerp in eigen hand en de prijzen laag. Bovendien kunnen we op deze manier altijd keukens leveren die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Het resultaat: een schitterende keuken met de beste kwaliteit én voor de laagste prijs. Een greep uit onze collectie is online te bewonderen, met de daarbij behorende prijzen. Alle prijzen zijn inclusief apparatuur en zonder meerprijs ook leverbaar in andere kleuren.

We helpen u graag met een passend ontwerp voor de keukenruimte. De keukencollectie is leverbaar in alle denkbare opstellingen en afmetingen.

KeukenHal is CBW-erkend. Dat betekent dat u altijd verzekerd bent van een veilig aankoop. U hoeft bij ons geen aanbetaling te doen en onze eigen service afdeling staat altijd klaar bij eventuele vragen.
Ervaringen
Er zijn 306 ervaringen over Keukenhal. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren226 ervaringen
4 sterren65 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster10 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Een aanrader”
Door BW de Jong op maandag 8 jul 2024 24 | vestiging Heerlen
Ik heb een keuken gekocht zoals ik hem graag wilde. En kon zo vaak bellen en binnen lopen als ik met vragen zat. Niks was hun teveel en bleven vriendelijk. Het opzetten van de keuken wordt door iemand opgezet die kundig en vriendelijk is. Ik raadt iedereen aan om naar keukenhal te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Janey op zaterdag 6 jul 2024 24 | vestiging Heerlen
Prachtige keuken geplaatst binnen 1 dag. Heel erg blij mee. Daarnaast top service. Op donderdag naar Keukenhal Heerlen geweest met een vraag. Die avond zelf al een monteur in huis om het op te lossen. Beter kan je na mijn idee niet krijgen! Keukenhal bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte ervaring bij Keukenhal”
Door Tim & Shirley Amkreutz op woensdag 22 mei 2024 24 | vestiging Heerlen
Onze zoektocht naar de perfecte keuken eindigde bij Keukenhal, waar wij een 1-op-1 service hebben gehad. Van begin tot einde was de communicatie met het Dustin super strak en stipt. Elk gesprek was helder, informatief en volledig aangepast aan onze unieke behoeften en wensen. De monteur die onze keuken kwam plaatsen was niet alleen een professional, maar straalde pure vakmanschap uit, met aandacht voor elk klein detail, wat duidelijk zichtbaar was in het eindresultaat. De keuken is niet alleen functioneel, maar ook een esthetisch meesterwerk geworden. Ik kan iedereen Keukenhal aanbevelen als je zoekt naar topkwaliteit, fantastische service en een vlekkeloze uitvoering. Kom hier als je het beste wilt voor jouw thuis! 5 van de 5 sterren voor Keukenhal! Keep up the amazing work!
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Marcel Dalm op dinsdag 14 mei 2024 24 | vestiging Heerlen
Zeer mooie keuken uitgezocht met goede ondersteuning en ideeën. Afgelopen week is deze geplaatst en uiteraard zeer tevreden mee. Super, top bedrijf wat zeker gezegd mag worden.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Vermeer op woensdag 24 apr 2024 24 | vestiging Heerlen
Keuken bestelt te Heerlen. Goed advies gekregen door verkoper zonder opdringerig te zijn (kennis van zaken) goede prijs. Montage van de keuken uitstekend en precies uitgevoerd door Duitse zzp'er. Enige kritiek puntje is de installatie tekening (geen rekening gehouden met quooker aansluiting) waardoor er achter de sifon heel weinig ruimte zit. Problemen met de graniet (scheurtje) netjes hersteld (nieuw blad). Al met al zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door m.giesen op dinsdag 2 apr 2024 24 | vestiging Heerlen
Goed en duidelijk advies in voortraject, en op tijd geleverd, montage heb ik zelf gedaan, Carlo bedankt voor alles!
Reactie of foto toevoegen
“Een erg goede ervaring”
Door G Cools op maandag 25 mrt 2024 24 | vestiging Tilburg
Het is al weer even geleden maar we waren de review vergeten en dat is jammer want onze ervaring was erg goed. Ik denk dat wij voor keukenhal begrippen een grote en luxe keuken hebben en eerlijk gezegd dachten we vantevoren dat we er nooit zouden kunnen slagen. Maar mijn vrouw wilde toch naar binnen en toen liepen we "ons Yolan" tegen het lijf. Ten eerste hebben we vreselijk veel lol gehad, maar we kregen ook goede uitleg ze dacht ook goed mee. De eerste schetsen gewoon op papier met de liniaal. Paar keer op en neer met wat wijzigingen, één goede prijs en het was rond. Marcel regelde alles keurig achter de schermen. Montage zeer efficiënt en netjes gebeurd. Serviceafdeling ook al nodig gehad door een pb met de quooker en dat verliep ook vriendelijk en vlekkeloos. Geen onzin, geen gladde pakken en voor ons meteen een goede prijs.
FOTO VAN G COOLS
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Marc Rademakers op woensdag 20 mrt 2024 24 | vestiging Heerlen
Sven en Dennie hebben stroom en water veranderd en ze hebben ook onze keuken geplaats. Hele leuke gemotiveerde jongens en vooral meedenkend met de klant. Binnen 2 dagen was de klus geklaard. De leverancier was vergeten om een achterwand mee te sturen maar Sven had onmiddellijk gebeld en deze week werd alles correct afgehandeld. Conclusie goede vakmensen in dienst en hele goede verkopers. Dustin en Marco, top heren, hartelijk bedankt voor jullie goede afhandeling en vooral hele goede service. En de prijs kwaliteit verhouding ook super.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Maryam op dinsdag 5 mrt 2024 24 | vestiging Tilburg
Keukenhal Tilburg heeft ons geholpen om juiste keuze te maken. Ik vind het een professioneel bedrijf met vriendelijk medewerkers. Wij zijn helemaal tevreden met onze mooie keuken. Nogmaals bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze fantastische nieuwe keuken”
Door Marcel A. op dinsdag 13 feb 2024 24 | vestiging Tilburg
Na het besluit om een nieuwe keuken te kopen gaan we begin september bij vier keukenleveranciers langs om tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding een nieuwe keuken uit te zoeken. Bij het eerste bezoek van de Keukenhal in Tilburg (2de die we bezoeken) valt ons de vakkundige en prettige benadering van Marcel van den Heuvel meteen op. Hij is heel enthousiast en denkt actief mee over de beste indeling en opstelling van onze nieuwe keuken. Hij is totaal niet opdringerig, en snap dat we nog verder kijken, maar laat echt blijken en voelen dat hij het heel leuk zou vinden om deze mooie keuken te leveren. Dezelfde dag ontvangen we een prijsindicatie met een zeer concurrerende prijs. Prettig dat hun motto is "onze netto prijs is het bewijs", dus niet onderhandelen over de prijs maar meteen strak aanbieden. Als we na wat nadenken de definitieve keuken opstelling én apparatuur weten past hij alles netjes aan en komt met een hele mooie prijs. Die ligt zelfs € 3.000,— €5.000,— onder de prijs van twee andere leveranciers die we exact dezelfde keukenopstelling, uitvoering en apparatuur mochten offreren. Naast dat we het beste en prettigste gevoel bij Marcel en de Keukenhal hebben, zijn ze ook nog eens de goedkoopste. De keuze was dus niet moeilijk, ze mogen de keuken eind november leveren. Het slopen van de oude keuken en aanpassen / voorbereiden van het elektra en water doen ze niet, maar we krijgen de naam van een aannemer waar ze veel mee samenwerken en die goed werk levert. Dat blijkt te kloppen, en na een korte onderhandeling over de prijs gaat hij twee weken voor de levering aan de slag. Slopen, tegels van de muren, afvoeren afval, nieuwe elektra en wateraansluitingen, stucen en schilderen. Alle aanpassingen zijn netjes op tijd klaar netjes klaar, of toch niet... op vrijdagmiddag om 14.30 uur (plaatsing is op maandag en dinsdag) zie ik dat de wateraansluiting voor de stoomoven vergeten is / niet op de tekening te staat.
Ik bel Marcel, en na excuses geeft hij aan dat hij het gaat regelen en belt hij meteen de aannemer. Die heeft een uur later de aansluiting geplaatst, chapeau voor Marcel én Dennis! (Fouten maken kan tenslotte, het gaat erom wat je er vervolgens mee / aan doet) Nu zijn we echt klaar voor de nieuwe keuken. Die is overigens tijdig op donderdag is geleverd, en klaar staat om te worden geplaatst. De keukenmonteur is maandag netjes op tijd aanwezig en gaat aan de slag. Ik moet af en toe heel even helpen, maar verder plaatst hij de hele, toch best grote keuken, in twee dagen. Heel veel respect voor het vakmanschap, want de keuken zit er strak en netjes in. Nu zien we pas echt het resultaat van alle inspanningen, en wat mede dankzij Marcel / de Keukenhal, onze nieuwe keuken is. Alles klopt en is precies zoals we wilde, en na enkele maanden gebruik kunnen we zeggen; wat een fijne en mooie keuken die onze verwachtingen overstijgt en waar we elke dag van genieten. @Marcel: bedankt voor je vakmanschap, meedenken & goede adviezen, enthousiasme, flexibiliteit. @Keukenhal: bedankt voor de geweldige kwaliteitskeuken tegen een strakke / zeer concurrerende prijs. Echt waar voor je geld!
FOTO VAN MARCEL A.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Hans Groen op vrijdag 9 feb 2024 24 | vestiging Tilburg
We zijn goed geholpen door Marcel super tevreden goede uitleg. We hebben de keuken zelf geplaatst. Alles was goed geregeld. De mensen die de keuken brachten waren heel behulpzaam bij het controleren van de keuken, alles was ok. We zijn erg blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super trots op onze keuken”
Door Kevin Van Haasteren op donderdag 1 feb 2024 24 | vestiging Tilburg
Erg vriendelijk geholpen door Jolanda. Kennis was duidelijk aanwezig en al mijn suggesties omtrent de keuken werden goed opgepakt. De monteur die het kwam installeren was duidelijk kundig en kwam met goede initiatieven om onze keuken er beter uit te laten komen. Wij zijn super trots op onze keuken en het is een plaatje!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Jos en Marianne op zondag 21 jan 2024 24 | vestiging Heerlen
Vanaf aankoop t/m levering geholpen door klantvriendelijk en professioneel personeel!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door A van Balkom op vrijdag 5 jan 2024 24 | vestiging Tilburg
In September 2023, mooie keuken gekocht, vriendelijk geholpen door Marcel, goede service, goede levering. helemaal top, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al een aanrader”
Door Carla op donderdag 4 jan 2024 24 | vestiging Tilburg
Een eenvoudige, praktische en complete keuken gekocht voor een hele mooie prijs. Marcel dacht ontzettend goed mee en luisterde erg goed naar onze wensen. Alle ruimte die we voor de keuken hadden is optimaal benut. Hij nam de tijd en was ook ontzettend vriendelijk en geduldig. Al met al een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met onze nieuwe keuken”
Door Wil en Tiny Vosters op maandag 25 dec 2023 23 | vestiging Tilburg
Fijne ervaring met Keukenhal Tilburg. Na een deskundig advies van Marcel overgegaan tot aankoop. Mooi ontwerp voor een eerlijke prijs. Blij met installateur Christiaan en Keukenmonteur Dylan die ons geheel ontzorgd hebben en vakwerk geleverd. Superblij met onze nieuwe keuken. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super geadviseerd”
Door Fam. Simons op zaterdag 9 dec 2023 23 | vestiging Heerlen
Positief verrast bij binnenkomst en keuze, super geadviseerd door Carlo, goed naar onze wensen geluisterd en uiteindelijk De keuken die we zochten gekregen! En hun prijs is het bewijs!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Riet Lenssen op dinsdag 5 dec 2023 23 | vestiging Heerlen
Ik ben zeer goed geïnformeerd en ook diverse keren terug geweest in de showroom, om nog vragen te stellen en enkele dingen te wijzigen. Niks was onmogelijk en er werd heel goed meegedacht en geluisterd naar mijn wensen.
Bij het plaatsen en de montage, werd nauwkeurig gekeken of er beschadigingen waren en er werd zorgvuldig omgesprongen met de apparatuur. De dingen, waaronder beschadigingen af fabriek e.d, die werden ter plekke opnieuw besteld en alles was binnen 3 weken inclusief het aanrechtblad klaar. Hij staat nu sinds Juli en toen ik de vorige week bij filiaal Heerlen binnen liep en vroeg naar de kitnaad van de spoelbak, die mijns inziens niet helemaal goed zat, werd er meteen werk van gemaakt. Deze week kijkt er een monteur naar. Ik ben heel erg tevreden en kan dit keukenbedrijf alleen maar aanraden. Hun service van plan tot montage, ook achteraf is super!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Lam op zaterdag 2 dec 2023 23 | vestiging Heerlen
Een tijd terug hebben we een komplete keuken samengesteld en gekocht bij Keukenhal. Inmiddels hebben we de keuken een paar maanden in gebruik en
we zijn nog steeds super tevreden met onze nieuwe keuken. Bij Keukenhal Heerlen waren wij uitstekend geholpen en geadviseerd door Dustin vd Laarschot en we zijn dan ook zeer tevreden over de manier waarop Keukenhal Heerlen ons van dienst is geweest. Onze ervaring en bevindingen kunnen samengevat worden onder de volgende punten:
- Aankoop van de keuken: Wij zijn supergoed te woord gestaan, gastvrij, klantvriendelijk, eerlijk en oprecht, open en competent, geen opdringerige verkoper en geen dwang om te kopen, op een fijne manier geadviseerd,
behulpzaam en veel bruikbare informatie, er werd goed meegedacht met onze wensen wat resulteert in het uiteindelijke ontwerp. Goede Prijs/kwaliteit verhouding en ze houden zich keurig aan de afspraken. Heldere communicatie, tijdige en goede informatie over tijdstip levering en after-sale proces/procedure.
- Montage van de keuken: De planning klopte precies en de levering van de keuken is volgens afspraak prima verlopen. De keuken werd op tijd geleverd en door de monteur heel netjes en vakkundig binnen de afgesproken montage-duur geplaatst. Een fijne monteur die op een nette manier heeft gewerkt.
- De service: Tijdens de opbouw van de keuken kwamen er twee kleine problemen aan het licht. a. Er waren wat kogellagertjes uitgevallen bij de uitschuifplaat(filter) van de afzuigkap. b. De handgrepen van kastdeuren vertonen wat optische mankementen. (Beide punten kunnen gezien worden als fouten van de fabrikanten, wat natuurlijk wel eens kan gebeuren). Van deze problemen werden genoteerd en foto's gemaakt, alles ter vastlegging. Vervolgens werden door Keukenhal afspraken gemaakt voor de onderdelen die besteld moesten worden, en het inplannen van de procedure, de terugkoppeling voor het in orde maken van de twee genoemde openpunten.
Afspraken zijn allemaal nauwkeurig door Keunkenhal na gekomen, inklusief het bellen en het konkakt met het Keukenhal's Servicecentrum verliep perfect en vlekkeloos. Inmiddels zijn alle handgrepen en de defekte afzuigkap (kostenloos) reeds vervangen door een nieuwe.
- het proces van afhandeling: Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding gedurende het hele traject (van A tot Z), in het algemeen willen wij iedereen die ons geholpen heeft een groot compliment geven, en in het bijzonder Dustin vd Laarschot.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met onze nieuwe keuken”
Door Fam. Ploum Heerlen op dinsdag 28 nov 2023 23 | vestiging Heerlen
Dustin van Laarschot heeft ons geadviseerd. Uitstekend geholpen door Dustin. Ook de rest van het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Ook de levering van de keuken is prima verlopen. En de montage door Marco aus Würselen was perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een topkeukenzaak”
Door Marloes op zaterdag 18 nov 2023 23 | vestiging Tilburg
We hebben een tijd terug een keuken gekocht bij Keukenhal. In eerste instantie wisten we niet wat we van Keukenhal konden verwachten, maar wat is dit een ontzettend fijne zaak! We hebben ons als klant behandeld gevoeld, er werd met ons meegedacht over alternatieven voor ons budget, de prijs-kwaliteit beviel ons enorm, de menselijke kant van de verkoper en nadien, niet onbelangrijk.. de service! Niet alles ging één keer goed, maar werkelijk alles is opgelost zonder zeuren of strijd, maar met een glimlach! Wat een topkeukenzaak!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met een showroom keuken”
Door Eveline op donderdag 9 nov 2023 23 | vestiging Roermond
We hebben een showroom model keuken gekocht, en zijn super tevreden over de service het contact en de keuken zelf.
Reactie of foto toevoegen
“Wij genieten dagelijks van onze keuken”
Door Fam.Van Horen-Gommans op woensdag 1 nov 2023 23 | vestiging Roermond
Ik heb nog nooit een review geplaatst, dit is de 1e keer! Waarom? Nou, omdat wij super tevreden zijn met onze nieuwe keuken! Na een rondgang bij enkele keukenzaken, aangeland bij Keukenhal Roermond c.q. Roy. Met de nodige opgedane ervaringen gingen we het gesprek aan met Roy. Het voelde vanaf het begin goed. Hij maakte een tekening van onze wensen en met zijn deskundige tips en adviezen werd het perfect voor ons. Precies de kwaliteit die wij wilden (alles A kwaliteit en Bora Pura), voor een betaalbare en eerlijke prijs. En afspraak is afspraak, bleek ook in de praktijk. De installatie verliep prima, door Fedor, een op en top vakman! Kortom, ben je op zoek naar een A-kwaliteit keuken, maak een afspraak bij Keukenhal Roermond, lees Roy. En reserveer Fedor voor de installatie! Wij genieten dagelijks van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend bedrijf in Heerlen”
Door R. Snijders op donderdag 26 okt 2023 23 | vestiging Heerlen
Prima adviezen, mooie hoekkeuken geleverd voor een goede prijs. Keuken word op tijd geleverd en vakkundig geplaatst. Je word super geadviseerd door Carlo.
Zeer degelijk en betrouwbaar bedrijf.
FOTO VAN R. SNIJDERS
Reactie of foto toevoegen
“Alles heel netjes in één dag gemonteerd”
Door Joop op donderdag 19 okt 2023 23 | vestiging Roermond
Roy heeft ons fantastisch geholpen om een mooi ontwerp voor onze keuken te maken. Wij zijn hartstikke blij met onze keuken en met de oplossing, die Roy voor onze tafel gaf. Ook omdat de tafel aansloot aan de werkeiland en het advies gaf voor een ander werkblad. De planning klopte precies en de monteur heeft alles heel netjes in één dag gemonteerd, alles paste, geen problemen. Het enige minpuntje was, dat we zelf een installateur moesten zoeken, vooral als je helemaal niet in Limburg bekend bent.
FOTO VAN JOOP
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam arends op maandag 14 aug 2023 23 | vestiging Heerlen
Heel goed behandeld door Carlo. Eerlijk, oprecht en deskundig. Goede prijs kwaliteit verhouding. En afspraak is afspraak. Goed montage team, en super nacontrole. Kortom, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J. Bos op woensdag 12 jul 2023 23 | vestiging Heerlen
Ik ben zeer tevreden over het verkooppersoneel (geen dwang om te kopen) geen verplichte aanbetaling, tijdige en goede informatie over tijdstip levering.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door HJM BRAND-HOL. op woensdag 21 jun 2023 23 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht en zijn uitermate tevreden over de manier waarop keukenhal Heerlerbaan ons van dienst is geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken”
Door M. Op den Camp op dinsdag 20 jun 2023 23 | vestiging Heerlen
Wij hebben verschillende keukenzaken bezocht en offertes laten maken o.a. bij Nuva keukens in Heerlen. We kregen bij Nuva keukens een belachelijke hoge prijs te horen waarmee we niet akkoord zijn gegaan. In een no time ging er ineens een paar duizend euro van de prijs af. Dit gegoochel met prijzen is niks voor ons en zijn we verder gaan zoeken. Via de site Qasa zijn wij gaan zoeken naar ervaringen van mensen met keukenzaken in Limburg. Vanwege de enorme positieve reacties zijn we terecht gekomen bij keukenhal in Heerlen. We zijn eerst de showroom gaan bekijken alvorens een afspraak te maken. Meteen werden we heel vriendelijk ontvangen door Justin en hij nam de tijd voor ons om een rondleiding te geven. Ons gevoel was meteen goed. We hebben een vervolgafspraak gemaakt met Carlo en al onze wensen met hem besproken.
Gewoon een eerlijke man zonder verkooppraatjes, hij denkt goed met je mee , is duidelijk, neemt de tijd voor je en we hadden het gevoel dat we niet alle nieuwste hightech apparatuur aangesmeerd kregen. Voor ons moet apparatuur gewoon goed functioneren met niet al te veel poespas. Carlo heeft ons hiermee uitstekend geholpen. Dit was een fijn gesprek en al helemaal toen we de prijs te horen kregen. Wat een verschil t.o.v. andere keukenzaken. Inmiddels is onze keuken geplaatst geworden en is alles goed verlopen. Duidelijke communicatie en een fijne monteur gehad die netjes gewerkt heeft. We zijn blij met onze keuken. Het is een kwalitatief een goede mooie keuken voor een betaalbare prijs. Keukenhal in Heerlen kunnen wij iedereen aanbevelen! Dank voor Carlo en Justin.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Petra Heckers op dinsdag 23 mei 2023 23 | vestiging Heerlen
Goed advies, vriendelijk personeel. Komen afspraken na. Goeie keuken, mooi afgewerkt. Top service.
FOTO VAN PETRA HECKERS
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Christiaan van Soest op maandag 8 mei 2023 23 | vestiging Heerlen
Na bij meerdere keuken zaken geweest te zijn bij Keukenhal Heerlen uitgekomen.
Hier ben ik door Dustin van Laarschot uitstekend geholpen. Ze denken met je mee en qua prijs direct zoals ze ook op hun site melden nonsense prijzen. De montage ook perfect gelopen, kundige monteurs. Helaas wat langer op de oven moeten wachten maar dit werd mooi gemeld en mee gedacht over een oplossing. De verkoper en de service met één woord uitstekend!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Luc van Den Bosch op donderdag 4 mei 2023 23 | vestiging Tilburg
Wij hebben een mooie keuken samen gesteld en gekocht bij keukenhal. Allereerst zijn we super fijn geholpen door Yolanda, een vlotten no bullshit verkoopster die ons prettig heeft geholpen. We kregen goeie tips en was een fijne winkel om in rond te kijken. Het monteren en een afspraak maken ging ook erg makkelijk. Afspraken zijn na gekomen en de communicatie is prettig en snel. Hierna namen ze nog contact met ons op om nogmaals te vragen of alles goed was. Na een tijdje toch nog een klein probleempje ontdekt in de keuken maar dit is ook weer snel en goed opgelost. Kortom erg tevreden en blij met onze nieuwe op maat gemaakte keuken!
FOTO VAN LUC VAN DEN BOSCH
+ Toon extra foto van Luc van Den Bosch
+ Toon extra foto van Luc van Den Bosch
Reactie of foto toevoegen
“Vaatwasser past niet achter paneeldeur”
Door W. Wouters op zaterdag 22 apr 2023 23 | vestiging Tilburg
Vaatwasser blijkt niet achter paneeldeur te passen. Eerst krijgt degene die keuken heeft geplaatst de schuld, later wordt gesteld dat vaatwasser alleen na (forse) bijbetaling vervangen kan worden. Tip: hou geld achter voor als plaatsing keuken niet naar tevredenheid is.
FOTO VAN W. WOUTERS
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Elovey Stevens op woensdag 19 apr 2023 23 | vestiging Heerlen
We zijn heel erg goed geholpen door Romina. Service is echt top! Het plaatsen is keurig gedaan door een net bedrijf. Erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Shirley op vrijdag 14 apr 2023 23 | vestiging Heerlen
Fijne winkel, goede adviezen en geweldig personeel. Niks wat we vroegen was te veel. Er werdt veel tijd gebruikt om naar je te luisteren en je wensen te bespreken. Ook het opbouwen ging allemaal volgens afspraken, tot team! Wij raden keukenhal Heerlen zeker aan!
FOTO VAN SHIRLEY
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Peggy Hendrix op woensdag 12 apr 2023 23 | vestiging Heerlen
Er werd goed na gedacht over de keuze van de keuken en ze hadden hierbij veel geduld. Ook over de montage ben ik erg tevreden.
FOTO VAN PEGGY HENDRIX
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken”
Door willem Moerkerk op woensdag 12 apr 2023 23 | vestiging Heerlen
Het advies, begrip en afhandeling was goed, de montage minder door diverse problemen maar correct verholpen, de instructie van de elektrisch apparatuur was slecht nadat de servicemonteur was geweest was alles oké.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Marco op woensdag 12 apr 2023 23 | vestiging Heerlen
Hoekkeuken gekocht bij keukenhal Heerlen. goed geholpen en niet opdringerig. denken goed met de mensen mee, alles op tijd geleverd en de afspraken goed nagekomen en goed op de hoogte gebracht van de keuken, montage: hele leuken jongens vakmensen top. ik zou in de toekomst weer daar een keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Henry van der Steen op woensdag 12 apr 2023 23 | vestiging Heerlen
Mooie keuken uitgezocht. Prijs was duidelijk en geen gehannes over de prijs. Perfecte service en goed bedrijf welke de keuken geplaatst heeft. Jammer dat na plaatsing keuken niemand komt kijken (opleveren).
FOTO VAN HENRY VAN DER STEEN
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Dayenne op dinsdag 11 apr 2023 23 | vestiging Heerlen
We zochten een nieuwe keuken. Aangezien we gingen verbouwen. We zijn bij keukenhal terecht gekomen en we hebben even rond gelopen en naar keukens gekeken. Toen kwamen we verkoper Dustin tegen. Hij heeft naar onze wensen geluisterd en meegedacht. En ons super geadviseerd. Nu is het nog ff wachten op een deurtje van de vaatwasser die was in de verkeerde kleur. Maar deze zal ook snel komen. We zijn super tevreden met hun.
FOTO VAN DAYENNE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Peter de Groot op woensdag 29 mrt 2023 23
Zeer goed geholpen door met het uitkiezen van een showroomkeuken. Wij konden snel terecht en de verwerking van onze bestelling liep gesmeerd. Contact was goed, zowel via mail als telefonisch en bij vragen werden wij snel geholpen. Afleverdatum werd op ons verzoek zonder problemen uitgesteld. Bij levering alles in orde. Keuken was door hen gedemonteerd en alle benodigde zaken werden keurig bijgeleverd. Schroefjes waren zelfs vastgeplakt bij het specifieke onderdeel als dat handiger leek. Zeer positieve ervaring, kan ik iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenkraan werkt niet naar behoren”
Door Harry Dekkers op vrijdag 24 mrt 2023 23 | vestiging Heerlen
Eind november 2022 keuken geplaatst. Toch incl plaatsen dik 12 mille. Na een Paar maanden begint de keukenkraan een steeds hardere spetterstraal te produceren. Knijpen van de beide toevoerkranen werkt niet echt. Garantieverzoek ingediend.
Dan zie je het ware gezicht. Je kan fluiten naar garantie. Je mag voor 200 euro een andere kraan kopen. Montage 90 euro. En "we sluiten hem dan niet aan"! Na veel heen en weer mailen met foto en film van euvel laten ze je verrekken. Dus kijk uit na verkoop en betaling ben je niet meer in beeld. We hebben alle vrienden en bekenden geïnformeerd. Onze blijdschap mer de keuken is veranderd in boosheid. Veel bezoek gaat afzien van een keuken daar te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken over de apparatuur minder”
Door Van geffen op dinsdag 21 mrt 2023 23
Ben tevreden over de keuken en de plaatsing. Alleen heel jammer dat we geen informatie over apparatuur die is van mindere kwaliteit als dat vertelt was had ik liever iets meer betaald voor een betere kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Henk Adelaar op donderdag 16 mrt 2023 23 | vestiging Tilburg
De medewerkster Mevrouw Jolanda Eshuis in de vesting Tilburg: top. Heldere communicatie; goede adviezen en ter zake kundig. Inzet om samen tot een goede keuze van keuken te komen. Aanbevelenswaardig! Na oplevering enige kleine zaken prima opgelost. Aanbevolen uitvoerders: zeer degelijke en betrouwbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk en meedenkend”
Door Van Hemert op dinsdag 7 mrt 2023 23
Vanaf het moment dat we de winkel binnen kwamen om een keuken te kopen tot het moment dat ze de keuken kwamen leveren hele goede service en goede correspondentie. Zeer gastvrij en klantvriendelijk en meedenkend.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met mijn mooie keuken”
Door Claudia Erfling op maandag 6 mrt 2023 23 | vestiging Heerlen
Heel goed geholpen en geadviseerd door Romina bij aankoop. Daarna ook door haar collega's alle vragen die ik nog had vriendelijk, duidelijk en snel beantwoord. Heel blij met mijn mooie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben een super keuken”
Door Ton en Will Buijs op donderdag 23 feb 2023 23 | vestiging Tilburg
Omdat we een nieuwe keuken nodig hadden gingen we gewapend met een briefje met daarop een aantal keukenzaken op pad. Het toeval wil dat bij ons om de hoek het eerste bedrijf zat, "de Keukenhal" Tilburg. We werden daar heel vriendelijk ontvangen en mochten eerst op ons gemak rondlopen en rondkijken. We hadden toch wel veel moois gezien en gingen daarom met Marcel van den Heuvel om de tafel zitten. Koffie en worstenbroodjes werden geserveerd. In een heel gemoedelijke sfeer werd, zonder opdringerig te zijn, met ons meegedacht en advies gegeven. Na een uurtje of twee hadden we een prachtige keuken samengesteld en ook het aanbod beviel ons. Besloten om de keuken aan te schaffen. De levering kon al redelijk snel plaatsvinden. Daarna verliep alles voorspoedig. Het verwijderen van de oude keuken, het aanleggen en verplaatsten van leidingen etc. door Christiaan, het stucwerk door Mark, het plaatsen van de keuken, het afwerken, kortom alles was perfect geregeld. Afspraken werden allemaal nauwkeurig nagekomen. Ook bellen met het Servicecentrum verliep perfect. Wij hebben een super keuken! We zijn heel erg tevreden!
FOTO VAN TON EN WILL BUIJS
+ Toon extra foto van Ton en Will Buijs
+ Toon extra foto van Ton en Will Buijs
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Mieke Salemans op vrijdag 10 feb 2023 23 | vestiging Heerlen
Onlangs is onze nieuwe keuken geplaatst. We zijn superblij dat we de keuken bij de Keukenhal hebben aangekocht. Meteen al bij binnenkomst in de zaak werden wij vriendelijk ontvangen door Marco. Omdat we het moeilijk vonden een keuze te maken, waren wij opgelucht dat Marco ruim de tijd voor ons nam en alle mogelijkheden met betrekking tot kleur, materiaal enz. met ons doornam.
Met een goed advies zijn wij vertrokken en daarna was de definitieve keuze snel gemaakt. Marco is bij ons aan huis geweest om alle maten secuur op te meten.
Ook zijn wij naar Deurne gereden om te kijken naar het werkblad waar we voor gekozen hadden. Daar hebben we uiteindelijk voor een nog mooier granieten werkblad gekozen. Afgelopen week zijn de monteurs hier geweest en zij hebben keurig werk geleverd. Alles is op een professionele manier in elkaar gemonteerd door vriendelijke medewerkers. Dit verliep soepel en binnen één dag stond de nieuwe keuken hier te glinsteren. Wat een verschil! Tot slot kregen wij nog een telefoontje van Marco waarbij hij informeerde of alles naar wens verlopen was.
Wij willen iedereen die ons geholpen heeft een groot compliment geven. Wij zijn meer dan tevreden over alle informatie en de begeleiding gedurende het hele traject!
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed geregeld”
Door Rogier Beers op zaterdag 4 feb 2023 23 | vestiging Tilburg
We zijn heel goed geholpen in de showroom. Er werd goed meegedacht met onze wensen en er werd uiteindelijk een ontwerp bedacht wat we zelf niet hadden kunnen bedenken. Ook de montage en naservice was goed geregeld.
FOTO VAN ROGIER BEERS
+ Toon extra foto van Rogier Beers
+ Toon extra foto van Rogier Beers
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met onze nieuwe keuken”
Door Fam. Van Meegen op zaterdag 14 jan 2023 23 | vestiging Heerlen
We hebben onze keuken uitgezocht bij Keukenhal Heerlen, waarbij Dustin van de Laarschot ons geadviseerd heeft. Bij levering bleek de bestek inzetbak beschadigd te zijn, wat natuurlijk altijd kan gebeuren. Maar nadat we dit hadden doorgegeven was er binnen een paar weken alweer een nieuwe bezorgd. Chapeau voor de snelle service. We zijn superblij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. VAN MEEGEN
+ Toon extra foto van Fam. Van Meegen
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Glenn Maessen op zondag 18 dec 2022 22 | vestiging Heerlen
Super tevreden over Keukenhal Heerlen! Uitstekend geholpen door Dustin en goed geïnformeerd en geadviseerd. Ook de afspraken rondom levering was volgens onze wensen en afgestemd met de installateurs. Ik kan iedereen Keukenhal aanraden als je op zoek bent naar een mooie, kwalitatieve en betaalbare keuken. Nogmaals bedankt Keukenhal Heerlen en in het bijzonder Dustin!
FOTO VAN GLENN MAESSEN
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij met onze keuken”
Door Toos Linssen op vrijdag 9 dec 2022 22 | vestiging Roermond
Onze keuken gekocht bij Keukenhal Roermond super geholpen door Roy. De keuken werd helemaal naar onze wens getekend en samen gesteld, de apparatuur die wij hadden uitgezocht was gewoon leverbaar. Alles duidelijk op papier dubbel gecheckt geregeld een mailtje afspraken werden super nagekomen. En dan is het zo ver de keuken word geplaatst door Marc Leunissen. Een super vakman die ook met je meedenkt en goede adviezen geeft. Dus helemaal blij met onze keuken.
FOTO VAN TOOS LINSSEN
+ Toon extra foto van Toos Linssen
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en een mooie nieuwe keuken”
Door Claudia Leunissen op woensdag 7 dec 2022 22 | vestiging Roermond
We hebben een complete nieuwe keuken gekocht, goede service en adviezen door Marvin. Heel vriendelijk en behulpzaam en heeft echt zn best gedaan voor ons en nog.
Ik zou de Keukenhal in Roermond zeker adviseren.
FOTO VAN CLAUDIA LEUNISSEN
+ Toon extra foto van Claudia Leunissen
+ Toon extra foto van Claudia Leunissen
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Janssen op woensdag 7 dec 2022 22 | vestiging Roermond
Het voelde voor ons meteen goed bij de Keukenhal. We werden goed geïnformeerd, hele vriendelijke verkopers. Komen afspraken na. Het was voor ons een fijne ervaring om een keuken te kopen via Keukenhal. Nu kunnen we lekker genieten van onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Marlies op zaterdag 3 dec 2022 22 | vestiging Roermond
Op zoek naar een nieuwe keuken zijn we terecht gekomen bij de Keukenhal in Roermond. We konden rustig rond kijken geen opdringerige verkoper. Toen we onze "keuken" gevonden hadden, zijn we op een heel fijne manier geadviseerd en geholpen door Roy. Keukenhal houdt zich prima aan de afspraken. Tijdens de montage van de keuken ontdekte de monteur Marc (heel vakkundige en vriendelijke man) dat het keukenblad beschadigd was, dit werd meteen opgepakt en werd er een nieuw blad besteld. We zijn blij met onze nieuwe keuken. Keukenhal, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Echt top service”
Door Kevin van Lingen op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Roermond
Goeie sympathieke sociale verkoper genaamd Roy. Duidelijk in z'n verhaal, nette prijs en uiteindelijk een mooie keuken gezet door Richard. Er was iets niet compleet en hier is ook de avond erna nog iemand voor gekomen om dit te fiksen. Echt top service!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met het geleverde resultaat”
Door Nicolle Silvrants op woensdag 30 nov 2022 22 | vestiging Roermond
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht die geheel naar onze stijl is samengesteld.
Er waren zoals bij bijna iedere aankoop van een nieuwe keuken wat dingetjes die tegenzaten. Zo was het aanrechtblad helaas beschadigd. Dit werd meteen opgepakt en er werd een nieuw keukenblad besteld. Ook had de monteur de kitnaden niet netjes afgewerkt ook hier is een monteur voor terug gekomen en heeft alles in orde gemaakt. Het viel ons heel erg op dat de service heel goed was. Op moment dat wij belde met een vraag werden we meteen goed te hulp gestaan. Al met al top service en we zijn super tevreden met het geleverde resultaat. Een aanrader voor iedereen die een mooie keuken wil.
FOTO VAN NICOLLE SILVRANTS
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met de afzuigkap”
Door Versteeg op woensdag 23 nov 2022 22 | vestiging Tilburg
Over het algemeen waren we zeer positief, tot dat we een probleem met onze afzuigkap kregen. 2 maanden bezig geweest om een oplossing te krijgen, dus dat betekent 2 maanden slecht kunnen koken met een stinkend huis. De oplossing was om een nieuwe te kopen bij hun en dan geld bij te leggen, helaas bleek het geld dat we bij moesten leggen zo achterlijk hoog dat we dit niet hebben gedaan. Eindstand het heeft ons extra geld gekost, kregen nog geen vergoeding of iets voor de maanden dat we amper hebben kunnen koken en alle tijd en telefoontjes, monteur (waar we vrij voor moesten nemen).
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met de keuken”
Door A.Proost op donderdag 17 nov 2022 22 | vestiging Tilburg
Wij zijn supergoed te woord gestaan. Heel vriendelijk, behulpzaam en veel bruikbare informatie. Wat we beter niet konden doen of juist wel. Wij hebben heel veel vertrouwen in deze zaak. Ze nemen ook alle tijd voor je. Blij dat we hier zijn geslaagd.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Piet de Mink op donderdag 3 nov 2022 22 | vestiging Roermond
Wij zijn sterk onder indruk over de aanschaf, plaatsing, en service van de Keukenhal.
Tijdens ons bezoek aan de showroom geen opdringerige verkoper, je kan in alle rust gewoon uitzoeken. Bij vragen direct de juiste info. Tijdens de aanschaf van onze keuken mogen constateren dat de prijzen zeker niet duurder zijn dan alle andere keukenspecialisten. Zelf een verbazende royale korting is ons aangeboden bij de aanschaf. Ook het plaatsen door zeer ervaren monteurs deden ons versteld staan.
Zelf de service bij extra wensen na aankoop was geen enkel probleem en werden gewoon meegenomen tijdens de plaatsing. De gehele procedure bij aankoop. plaatsing, en service deden ons versteld staan. Wij kunnen alleen maar een ieder aanraden om ook een bezoek te brengen bij de Keukenhal voordat men blind bij een ander tot aankoop overgaat. Ervaar net zoals wij na lang zoeken bij vele showrooms wat de kwaliteit en prijzen zijn bij de keukenhal.
REACTIE VAN PIET DE MINK
Bij deze een foto van onze keuken
REACTIE VAN PIET DE MINK
2e foto
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door Marina Raaijmakers op zaterdag 1 okt 2022 22 | vestiging Roermond
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Ze hebben goed meegedacht met het indelen van de keuken. Prijs/ kwaliteit is prima en ze houden zich keurig aan de afspraken. Afwerking/plaatsing was ook prima.
FOTO VAN MARINA RAAIJMAKERS
Reactie of foto toevoegen
“Prima montage”
Door Jo V op donderdag 15 sep 2022 22 | vestiging Roermond
Deskundig personeel, ideeënrijk, prima montage en de prijs is ook daadwerkelijk de nettoprijs.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Olaf Breukers op dinsdag 13 sep 2022 22
Top advies. Meedenken, prettige sfeer. Ook de montage verliep uitstekend, Patrick die deze montage verzorgde was uitermate precies en de kwaliteit stond bij hem duidelijk op een. Kortom van aankoop tot oplevering uitermate tevreden.
FOTO VAN OLAF BREUKERS
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Armand op zondag 7 aug 2022 22 | vestiging Heerlen
Op zoek naar een nieuwe keuken, zijn wij terechtgekomen in Heerlen bij de Keukenhal. Het allereerst zijn wij klantvriendelijk begroet en vroeg men ons om even een kijkje te willen nemen en mochten vragen zijn horen wij het graag. Wij hebben dan ook een verkoper benaderd die met ons nog eens een ronde heeft gemaakt, na onze gemaakte keuze gingen we dan om de tafel zitten. Wat heel fijn was, was, dat de verkoper de tekening ging maken zonder te vragen wat het te besteden budget was. Hij zei, laten we eerst eens de basistekening maken en dan gaan we verder kijken. Vervolgens zijn we dan de apparatuur gaan uitzoeken en zijn zo tot een volledige keuken en overeenkomst gekomen. Ook heeft men heel goed meegedacht en advies gegeven hoe het beter zou kunnen en fijner zou zijn, iets dat wij zelf over het hoofd zagen. Zowel de verkoper "dhr Manca" als de heren chauffeurs die keuken kwamen leveren en zeker de heren die de keuken kwamen plaatsen waren TOP. Allemaal heel klantvriendelijk en hadden plezier in het werk dat je overal kunt terugvinden, van A tot Z. Bedankt voor de fijne keuken en afhandeling, Fam. Bieske.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Jaco op vrijdag 1 jul 2022 22
Mooie keuken gekocht. Vriendelijk personeel en werd snel geholpen in de winkel. Optijd alles geleverd behalve de kookplaat
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en goede communicatie”
Door Christ saasen op vrijdag 1 jul 2022 22
We werden goed en vriendelijk geholpen. Alles werd uitgezocht en er werd goed advies gegeven. Hierdoor hebben we precies gekregen wat we wilde. Toen we de aflever datum wilde veranderen was dit geen probleem. Er werd zelfs een week voor levering op de nieuwe datum gebeld om te vragen of de datum nog steeds goed was. Na levering merkte we dat de kastdeuren verkeerd om geleverd waren. Dit hebben we zelf even aangepast, verder was alles naar wens.
FOTO VAN CHRIST SAASEN
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam van den Broek op woensdag 29 jun 2022 22 | vestiging Heerlen
Super zaak goede uitleg, nemen alle tijd voor de klant. Complimenten van Dhr J v.d Laarschot heeft ons van a tot z begeleid.
FOTO VAN FAM VAN DEN BROEK
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Pascale Vranken op zondag 26 jun 2022 22 | vestiging Heerlen
Goede service dat vooral; Dustin van de Laarschot levert superservice, is attent, alert en denkt met de klant mee in mogelijkheden. Daarnaast is het een eerlijk verhaal met een goede kwaliteit-prijs verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Benning op zondag 19 jun 2022 22 | vestiging Heerlen
Goed advies, denken mee, goede levering, goede montage, er was een klein probleem super opgelost. Toppie wij raden Keukenhal zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies en tevreden met de keuken”
Door Nerissa Cuypers op maandag 13 jun 2022 22 | vestiging Heerlen
Zeer positief! Wij wonen net over de grens in Duitsland en vonden daar geen keuken naar onze smaak. Wij zijn in Heerlen gaan kijken en vonden daar precies wat wij zochten. We zijn prima geadviseerd en de medewerkster is nog een paar maal alles komen opmeten. Voor de opbouw waren 2 dagen uitgetrokken, maar in 1 dag stond alles. We hebben 2 maanden moeten wachten op de inbouwoven en de deur van de koelkast, maar de keuken is nu helemaal klaar om in gebruik te worden genomen. Wij zijn tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Chantal op zaterdag 11 jun 2022 22 | vestiging Roermond
Hele mooie keuken uitgezocht, leuk advies en tijd noch moeite werd gespaard. Levering op tijd, plaatsing zelfs vroeger dan afgesproken! Na installeren bleek ons fornuis stuk te zijn, maar er werd gelijk actie ondernomen en het fornuis werd gemaakt. 2 kastjes met foutjes en ook deze werden probleemloos vervangen. Top service!
FOTO VAN CHANTAL
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Lelkens op dinsdag 31 mei 2022 22 | vestiging Heerlen
Via een kennis kwamen wij bij de Keukenhal terecht. De heer Manca heeft ons ontzettend goed geholpen; heel betrokken en luistert goed naar wat de klant wil. Goede uitleg over de apparatuur en advies over de indeling van de keuken in de kleine ruimte. Ook gaf hij ons een tip over de kleur wbt de vloer die wij nog moesten uitzoeken. De kleur van het werkblad is leidend geweest voor de vloer die wij daarbij gezocht hebben, zodat het nu een eenheid is geworden. Perfect afgeleverd; rustig en netjes neergezet. Wij zijn blij dat de Keukenhal ons aan ervaren monteurs geholpen heeft, zodat wij nu een hele mooie keuken hebben. De 2 mannen, die dat deden waren zeer op elkaar ingespeeld en hebben het vakkundig in elkaar gezet. Wij kunnen iedereen aanraden een keuken bij de Keukenhal te kopen en door de monteurs van hen te laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Michel Beckers op woensdag 25 mei 2022 22 | vestiging Heerlen
Beste, super tevreden over de aankoop van onze nieuwe keuken. Uitstekend geholpen en de goede ideeën door de keuken adviseur Dustin. Tevens de installatie gedaan door vakmontage zuid, zeer kundig en alles volgens afspraak verlopen. Alle lof geweldig.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Kitty Limpens op zaterdag 21 mei 2022 22 | vestiging Heerlen
Prachtige keuken gekocht bij Keukenhal Heerlen, Carlo Manca heeft ons goed, hulpvaardig en service gericht geholpen. Prima gecontroleerd en perfect afgeleverd bij ons, jongens waren voorzichtig en hulpvaardig en rustig. Montage gehad van 2 professionele monteurs waarvan 1 met meer als 30 jaar ervaring! After service via keukenhal iets kleins snel geregeld door hun. Wij wilden een mooie maar redelijke prijs keuken maar hadden toch misschien iets betere apparatuur moeten kiezen dan de basic modellen, helaas niet aan gedacht, maar ik wil wel adviseren aan andere kopers om hier toch ook bij stil te staan.
FOTO VAN KITTY LIMPENS
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Wlazlo op vrijdag 20 mei 2022 22 | vestiging Heerlen
Wij hebben in nov. 2021 een keuken besteld bij Keukenhal Heerlen. De verkoopster had alle tijd voor ons en we hadden een prettig verkoopgesprek. Ook werd gezegd dat het bedrijf eigen monteurs in dienst had. Een week voor levering werden we gebeld dat de oven later geleverd zou worden. Er kwamen twee Duitstalige monteurs uit Aken met een bus waar niks opstond. Mijn zoon zei dat dit dezelfde monteurs waren die bij hem de keuken hadden geplaatst van een andere keukenzaak..... Enfin, ik zag dat ze de pootjes van de keuken op blokjes spaanplaat zette om te verhogen. Vond ik vreemd want als er eens een lekkage is gaan die rotten en gaat de keuken scheef staan... De afzuigkap was 90 cm en de kast 100 cm waardoor deze niet bevestigd kon worden, foutje van de tekenaar. Dit is na 2 maanden netjes opgelost door een Engelstalige monteur.... Ook een bovenkast met scheurtje is vervangen. Behalve de keuken hadden wij ook een bijkeuken en veel losse kasten besteld met diverse panelen. Alles is precies geleverd zonder fouten. Keukenhal is al haar afspraken na gekomen. Wij hebben nu een prachtige keuken en kasten.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door van der Borg op donderdag 19 mei 2022 22 | vestiging Heerlen
Heel erg tevreden over de keuken, de service. De mannen die geplaatst hebben, echt top. En Dustin bedankt voor je goede service. We gaan genieten van de mooie keuken
FOTO VAN VAN DER BORG
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi eindresultaat”
Door Bert Vosbeek op donderdag 5 mei 2022 22 | vestiging Roermond
Zeer goede service en goed geholpen door Mick! Tussendoor stond hij altijd klaar voor vragen of advies. Super mooi eindresultaat. Tijdens plaatsing en na afronding ook nog contact gehad. Super service van A-Z Mick nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!
FOTO VAN BERT VOSBEEK
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar tevredenheid”
Door B schroder op vrijdag 29 apr 2022 22 | vestiging Roermond
Tijdens het opbouwen van de keuken kwamen er wat oneffen heden aan het licht.
Deze werden genoteerd en er zijn foto's van gemaakt om alles vast te leggen.
Daarna een afspraak kunnen maken voor de onderdelen die moesten besteld worden. Na een tel. konden wij een afspraak maken om de mankementen te verhelpen /repareren, alles netjes afgehandeld en naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M Majcherek op zaterdag 23 apr 2022 22 | vestiging Heerlen
Super service en vakbekwame monteurs zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Walter Latour op donderdag 21 apr 2022 22
De verkopen nam tijd voor ons en wist waar hij over praatte, en heeft ons van goed advies voorzien, wat betreft de apparatuur (geen apparatuur waar we toch niets mee doen, maar apparatuur waar we wat aan hebben). De keuken die wij uit hadden gezocht werdt op de afgesproken tijd geleverd, en netjes in de woonkamer neergezet, omdat ik de keuken zelf ging plaatsen, en met behulp van de uitleg die er bijgeleverd was ging dit zonder enige moeite. Als ik vragen had werdt ik direct geholpen, en alles werdt direct netjes afgehandeld. Top service
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Wilma Engels op dinsdag 19 apr 2022 22 | vestiging Roermond
Nieuwe keuken gekocht bij Keukenhal. Enorm goed geholpen door Marvin Meyer. Top advies. Ook toen er iets mis was met de Bora kookplaat is Marvin tot het uiterste gegaan om alles netjes te regelen. Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met de nieuwe keuken”
Door M.Kapoen op maandag 18 apr 2022 22 | vestiging Roermond
Na oriëntatie bij verschillende keukenleveranciers kwamen we terecht bij De Keukenhal in Roermond. Mooie keukens met een goede prijs/kwaliteitsverhouding en de ATAG apparatuur waar we onze zinnen op hadden gezet. Het duurde iets langer dan verwacht voor de keuken officieel kon worden opgeleverd. O.a. door leveringsproblemen voor de gehele keukenbranche van apparatuur en wat afwerkingskwesties die naar tevredenheid werden afgehandeld door hun ervaren monteur. Gedurende het gehele traject werden we professioneel begeleid door Verkoopadviseur Mick Mijnes. Hij gaf deskundig advies, dacht en bewoog geduldig met ons mee. Super! We hebben de keuken inmiddels een paar maanden in gebruik en zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijne ervaring”
Door Marion Habets op donderdag 7 apr 2022 22 | vestiging Heerlen
Zeer mooie keuken, de aflevering en plaatsing zeer goed gegaan. De afspraken nagekomen en altijd even gecommuniceerd. Zeer fijne ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Bij Keukenhal daar moet je zijn”
Door Mevrouw Cremers op vrijdag 1 apr 2022 22 | vestiging Heerlen
Ik heb November 2021 een keuken met een eiland gekocht in de keukenhal in Heerlen en ben zeer tevreden. Ben tevreden over de verkoop.....heel tevreden over de uitleg dat ik voor een goede prijs de keuken bezorgd en geplaatst kon krijgen. Heel tevreden over de monteurs....die waren ontzettend goed in hun werk, mijn complimenten. Ook tevreden over als ik gebeld had en weer eens een vraag had.En tenslotte voor als er iets kapot of fout was gegaan.....en dat gebeurt altijd wel bij grotere projecten.....de terugkoppeling voor het in orde te maken. Dus tot slot...keukenhal Heerlen daar moet je zijn.
FOTO VAN MEVROUW CREMERS
Reactie of foto toevoegen
“Een verbluffend eindresultaat”
Door Mike Bisschops op dinsdag 29 mrt 2022 22 | vestiging Roermond
Zeer goed geholpen door Mick! Geweldige service en verbluffend eindresultaat! Keukenhal bedankt en ik zou jullie zeer zeker aanbevelen binnen mijn netwerk!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken ziet er supermooi uit”
Door Wout de Bruijn op vrijdag 25 mrt 2022 22 | vestiging Heerlen
Keukenhal bezocht de ontvangst was klasse en er werd ruim tijd genomen om een keuken uit te zoeken. Nadat de keuken uitgezocht werd werd alles netjes opgemeten en ik ontving een gedetailleerde map met alle benodigde papieren. Ik bestelde eerst een gaskooktoestel maar dat werd door mij omgezet naar elektra. Ook dat was geen probleem. De levering was geweldig de bezorgers pakten mee aan en in een mum van tijd was alles op de eerst verdieping. De keuken was netjes ingepakt en alles was aanwezig. De keuken werd geplaatst en ziet er super uit mooie afwerking ik ben uiterst tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Ik ben er blij mee”
Door J.Coumans op woensdag 23 mrt 2022 22 | vestiging Heerlen
Via een flyer van mijn moeder kwam ik terecht bi Keukenhal Heerlen. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen door Justin. Na een rondleiding zag ik de keuken die ik wilde. Afspraken kwa levering en montage zijn goed verholpen. Ook de nabestelling en het plaatsen van de vensterbank top gegaan. Na korte tijd had ik ontzettend vochtproblemen, dit hebben we verholpen door de afzuiging naar buiten te maken. Twee nieuwe kastjes geplaatst, afzuiging aangesloten. Vriendelijke klantenservice, goede monteurs. Leuke verkoper die Justin, denkt met je mee, adviseert goed, bekijkt de mogelijkheden. Ik ben er blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over service van a tot z”
Door Nicky op vrijdag 18 feb 2022 22 | vestiging Tilburg
Het begon al bij het eerste prettige gesprek. Ik had zelf al een behoorlijk idee van mijn keukenwensen, maar Marcel pikte het ook direct goed op en visualiseerde met me mee. Voelde me heel erg goed begrepen en dat gaf veel vertrouwen. Ondanks dat ik geen "standaard" plan had (verschillende kleuren voor werkbladen etc.).
Alles verliep vlot en soepel vanaf dat eerste gesprek tot aan de montage. 12 weken is gemiddeld voor de bestelling en zelfs in de periode van lockdown etc. is dat gewoon allemaal netjes gehaald. Goede service ook met de hulp om een goede installateur in te schakelen voor de klus. Echt een topper! Ook de montage verliep soepel en naar wens. Kortom, nieuwe keuken nodig? Bezoek zeker de Keukenhal!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn advies en alles verliep volgens afspraak”
Door Wiel & Riet Aspers op dinsdag 15 feb 2022 22 | vestiging Roermond
Wij hebben bij de Keukenhal Roermond een keuken gekocht en zijn geweldig en zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Marvin Meyer met zeer goed advies. Ook de levering en plaatsing verliep correct precies volgens afspraak. Wij kunnen Keukenhal Roermond dan ook van harte aanbevelen
FOTO VAN WIEL & RIET ASPERS
Reactie of foto toevoegen
“NIet tevreden”
Door Wilma Pieters op zondag 13 feb 2022 22
wij hebben een zeer negatieve ervaring met keukenhal Helmond . Aankoop, levering was prima . Maar vanaf plaatsen keuken ging er van alles mis , teveel om hier op te noemen . Dit was hem vooral gelegen in de slechte service, slechte communicatie, gewoon niet, of pas weken later reageren op een aangetekende brief . Vooral ook de halsstarrige houding van de manager aldaar werkt niet mee om tot een oplossing te komen. Ik zou Keukenhal Helmond uitgedrukt in een cijfer , waarderen met een dikke 0
En zal dan ook nooit dit adres aanbevelen aan potentiële kopers!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met onze eilandkeuken”
Door Mohamed sabri op dinsdag 8 feb 2022 22 | vestiging Heerlen
We zijn tevreden met onze nieuwe eilandkeuken. De keuken is van hoge kwaliteit. Wij bevelen de mensen de keukenhal aan.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is prima verlopen”
Door Nick Houben op zondag 9 jan 2022 22 | vestiging Roermond
Goed geholpen in de voorbereiding. Van goed advies voorzien door Marvin. Alles is eigenlijk prima verlopen. Vriezer was niet voorradig maar is netjes nageleverd.
FOTO VAN NICK HOUBEN
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken gemonteerd”
Door frank op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Roermond
We zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van onze nieuwe keuken. Er werd goed meegedacht en de prijs-kwaliteitsverhouding is echt top. Heel veel keuken voor een vriendelijke prijs. Geen sprake van lokkertjes die uiteindelijk niet waargemaakt worden, zoals bij andere keukenfirmas nog wel eens het geval is. Gewoon meteen een duidelijk verhaal met een mooi aanbod. No nonsens, zij begrijpen waarnaar de klant op zoek is en doen al het mogelijke om daaraan te voldoen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Leny Muris op woensdag 29 dec 2021 21 | vestiging Heerlen
Wij zijn heel goed geholpen in de winkel, ik had al zelf een idee hoe de keuken moest worden en welke kleur. ook had ik zelf al een plattegrond gemaakt en alles al op maat ingevuld. Wij zijn geholpen door Jolanda Tresper, daar waar wij niet aan hadden gedacht gaf Jolanda raad. Ook werd er ruimschoots de tijd genomen om alles uit te zoeken, er is genoeg keuze in apparatuur, kleur, design. Keuken werd mooi op tijd geleverd en wij zijn er heel tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door R. Wassenberg op dinsdag 21 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
In het najaar van 2020 kwamen we bij de Keukenhal terecht na een aantal minder goede ervaringen elders. De klik was er direct met John, verkoper alhier. Na een aantal uren voorgelicht te zijn en keuzes en nog meer keuzes te hebben gemaakt hebben we direct getekend, zo tevreden waren we over de adviezen en ook over de prijs. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Alles verliep keurig volgens afspraak en we maakten bij het aanpassen en afwerken van de keuken gebruik van de aannemer die veel met de Keukenhal samenwerkt, Dennis Corsten. Gebleken voordeel is dat Dennis zich aanpast aan de afspraken met de Keukenhal die we maakten wvb levering en installatie. Perfect! En 3 weken zonder keuken is bijzonder kort hebben we in de tussentijd wel gehoord, 6 weken of langer nog is ook gewoon. Strak gepland in overleg met ons. Zelfs toen Dennis in de laatste week van de werkzaamheden zelf uitviel regelde hij direct andere vaklui om verder te gaan met het werk. Geen oponthoud gehad. En bij Dennis geldt alleen dat het geleverde werk goed moet zijn, punt. Vandaag is alles klaar en we kunnen alleen maar zeggen dat we dit bedrijf en de aannemer aanraden voor eenieder die zich wil laten ontzorgen bij het kopen en installeren van een nieuwe keuken. O ja, toen de monteur de keuken aan het installeren was kwam hij erachter dat de kraan ontbrak. De kraan stond ook niet op de offerte, hij was er gewoon doorheen geglipt bij het maken van de opdracht. De monteur had echter nog een gloednieuwe mooie kraan in zijn bus liggen en die kregen we kado in overleg met de Keukenhal. Super service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Carina op maandag 20 dec 2021 21 | vestiging Heerlen
Wij hebben een mooie showroom keuken gekocht,die volledig is aangepast aan de ruimte van de keuken, met mijn gedroomde kookeiland en Bora, en zelfs koffiehoekje is gelukt!
Heel fijn geholpen door Dustin en Marco, en de mevrouw die de eerste tekening heeft gemaakt. Service center ook goed bereikbaar, maar door drukte kan alles wat langer duren nu. Kleine afwerkingen een aantal weken na plaatsing nog gedaan. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig geworden”
Door Sander Van den Berg op donderdag 2 dec 2021 21 | vestiging Heerlen
Goede service verleend door medewerker Dustin van de Laarschot. Keuken is prachtig geworden, optijd geleverd. Een foutje bij de plinten werd keurig hersteld. Het samenstellen van de keuken verliep gemoedelijk, zonder belachelijke kortingen en verkooppraatjes. Wij kunnen de zaak zeker aanraden bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Thimo Schmitz op dinsdag 30 nov 2021 21 | vestiging Roermond
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken. Super service. Van bekijken wat de wensen zijn tot aan de montage. Vriendelijk en fijn geholpen door Mick. Geen vraag was te veel. Dikke aanrader!!
FOTO VAN THIMO SCHMITZ
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze mooie keuken”
Door Ger en Gerda Reinders op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Roermond
Wij hebben een mooie keuken gezien in de showroom. Deze is aangevuld en aangepast aan onze wensen. Door Mick zijn we op een eerlijke en duidelijke manier geïnformeerd wat de consequenties waren. Als wij er om vroegen gaf hij zijn visie op wat wij wilden. Een plank met spotjes die elektrisch eigenlijk moeilijk te realiseren was is toch uitgevoerd naar onze wensen. Risico was voor ons. Dit maakt de keuken extra mooi en naar onze wensen. Tussentijds konden we met vragen terecht bij Mick en zijn collega. Er werd altijd geluisterd en we kregen altijd antwoord. De plaatsingen afwerking was in goede handen en gebeurde zeer nauwkeurig. We zijn erg blij met onze nieuwe en mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Susan leijten op donderdag 28 okt 2021 21 | vestiging Tilburg
Net een nieuwe keuken gekocht super goed geholpen leuk personeel en zeer tevreden met het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenhal
Website: www.keukenhal.nl
  Heerlen (112 ervaringen), Heerlerbaan 235, 6418 CE Heerlen, tel 045-5414848
  Roermond (83 ervaringen), Burghoffweg 11a, 6042 EX Roermond, tel 0475-320885
  Tilburg (42 ervaringen), Ringbaan Zuid 380, 5022 GA Tilburg, tel 013-2062444
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.