Feedback
9,1

Keukenhal

Score uit 134 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
4 vestigingen (Limburg & Noord-Brabant)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenhal
Bij KeukenHal profiteert u altijd van de laagste prijs en de hoogste service.
Alternatieven voor Keukenhal
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 357 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,8 uit 145 ervaringen
• Ardi Keukens en Sanitair
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 350 ervaringen
• DB Keukens
   
(6 vestigingen) score 9,7 uit 2175 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,7 uit 187 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 45 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 286 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(5 vestigingen) score 9,5 uit 355 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 134 ervaringen over Keukenhal. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren93 ervaringen
4 sterren31 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster5 ervaringen

Per vestiging:
“Erg tevreden”
Door Ed Korkers op zaterdag 25 mei 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben op 9 maart 2019 in Tilburg een Diverso Lotus keuken gekocht. Rick van Wees heeft ons uitstekend geholpen, nadat we al een tweetal zaken hadden bezocht en voorzien waren van verschillende tekeningen. Correcte, energieke, direkte, no-nonsense benadering zonder te pushen met een gewone tekening. Op 1 mei werd de keuken geplaatst, uitstekende tussentijdse communicatie over kleine aanpassing en verbeterde tekening, na inmeten van de keuken, waar hijzelf mee kwam. Goed meedenken. Na perfecte plaatsing, nalevering van de juiste plint ook goed en accuraat uitgevoerd. Kortom, we zijn erg tevreden.
FOTO VAN ED KORKERS
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Ruud Cox op woensdag 25 apr 2018 '18 | vestiging Roermond
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenhal Roermond en zijn geholpen door Sebastiaan van Veen. Wij hadden nog een afspraak staan bij een ander keuken bedrijf maar dat stond in geen verhouding met materiaal en inbouw apparatuur. Wij gingen dezelfde dag nog terug en kwamen al snel tot een deal en na de levertijd werd de keuken afgeleverd. Enkele dagen erna kwam de monteur het geheel plaatsen. Een jongeman die zeer vakkundig was en ook luisterde naar een paar ideeën van ons. Een paar dingen gingen mis b.v. de achterwand was niet uit 1 stuk zoals wij besteld hadden. Na enig overleg werd dit mooi opgelost. Een kapotte trafo werd ook netjes omgeruild. Wij hebben nu een echt mooie keuken staan waar wij erg blij mee zijn. Enkele familieleden hebben de keuken gezien, hun commentaar, kan niet voor dat geld. Keukenhal en in bijzonder Sebastiaan dank je wel.
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door Bruno op maandag 27 mei 2019 '19 | vestiging Heerlen
We waren toe aan een nieuwe keuken en informeerden bij vrienden en kennissen die recent ook een nieuwe keuken hadden aangeschaft. Het toeval wilde dat 3 van de 4 bij de keukenhal waren geslaagd en op alle punten zeer tevreden waren. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik zelf een beetje wisselende gevoelens bij deze zaak had. Ja, ik zag hem regelmatig bij het langsrijden maar wellicht door de naam ("keukenhal klinkt niet helemaal lekker en geeft nou niet het gevoel van kwaliteit" )zou ik er uit eigen beweging niet zomaar naar toe zijn gegaan. Wat zijn we blij dat we dat toch hebben gedaan. Bij binnenkomst geen opdringerige verkopers. Gewoon lekker rustig rondkijken. In no time liepen we tegen de keuken aan die we voor ogen hadden. Vanaf dat moment werden we door Romina uiterst deskundig verder geholpen. We maakten een vervolgafspraak en ontvingen een paar dagen later een offerte. Niet te geloven...een vergelijkbare keuken had ik zowat op het dubbele ingeschat. De twijfel sloeg weer toe. Nadat Romina mij er van had overtuigd dat het gewoon een keuken van Duitse kwaliteit was( merk begint met Ha en eindigt op er) hebben we getekend en in overleg met Romina en Marco de leverdatum afgesproken. De keuken werd in overleg met het hoofdkantoor netjes en compleet op tijd geleverd. Ik heb hem zelf geplaatst. Alles paste perfect en de kwaliteit voelde prima. Een paar onderdelen kon ik niet helemaal thuisbrengen maar na overleg met Marco was dat snel duidelijk. Kortom: Prima zaak en perfecte service. Enige minpuntje: telefonisch niet zo best bereikbaar....even langsgaan werkt dan beter:-).
FOTO VAN BRUNO
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H Arts op dinsdag 19 jun 2018 '18 | vestiging Helmond
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super goed geholpen. Fijn personeel. Een jongen die er nog niet zolang werkte heeft het goed gedaan, en werd goed begeleid door de manager. Ze denken goed mee. Top. We zijn zeer tevreden. Een echte aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door HMS Dukino op woensdag 29 aug 2018 '18 | vestiging Helmond
ik heb een keuken gekocht en ben erg tevreden.erg vriendelijk.Alles is goed en een hele goede werker die de keuken heeft gezet ,zeer netjes .
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ashley Hoens op woensdag 12 jun 2019 '19 | vestiging Helmond
Ik heb een complete nieuwe keuken gekocht bij keukenhal in Helmond. Ik heb een zeer goede ervaring met de aankoop. In de winkel ben ik goed, vakkundig en vriendelijk geholpen. Na de bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden van het verloop. Super tevreden met mijn keuken, en wat is hij mooi geworden! Ik kan het iedereen aanraden om zijn keuken bij keukenhal te kopen!
FOTO VAN ASHLEY HOENS
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Smolders op maandag 10 dec 2018 '18 | vestiging Roermond
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Keukenhal in Roermond. In de winkel zijn wij erg goed geholpen door verkoper Rick Tegelaers. Alles op ons gemak uit kunnen zoeken en er werd tenminste niks opgedrongen. Levering en plaatsing van de keuken is perfect gedaan! Rick Tegelaers en Kekukenhal bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wil Hendrikx op donderdag 14 jun 2018 '18 | vestiging Heerlen
Ik heb bij de keukenhal een nieuwe keuken gekocht die keurig voor mij is uitgetekend. Buiten de tekening is er naar alle tevredenheid apparatuur uitgezocht. Goed werd er geluisterd naar onze wensen en wij werden uitstekend geadviseerd. Het geheel gebeurde in een ontspannen sfeer waarbij zeker geen druk werd uitgeoefend op mij als klant. Na het uitzoeken van de keuken en apparatuur werd een plan opgesteld en werd ons bedenktijd gegeven over een beslissing. Geen druk via telefoontjes of emails. Aan ons de keuze of wij de wilde of niet. Het bedrijf liet ons vrij en de beslissing lag bij ons. Dit in tegenstelling tot andere bedrijven war de druk al voelbaar was voor je deur uitging. Wij hebben onze keuken bij de keukenhal gekocht. Deze werd volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Zelf ben ik geen onhandige Harrie maar de monteurs waren super zorgvulding en secuur. Dit heb ik ook wel eens anders gezien. Alle lof voor het bedrijf en monteurs. De service achteraf is ook super. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden over de Keukenhal Heerlen. Aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Uitbreiding keukenblok”
Door Familie Derks op donderdag 5 sep 2019 '19 | vestiging Helmond
Begin van dit jaar super goed geholpen bij de Keukenhal in Helmond. We zochten een keukenblok waarin de wasmachine en droger op hoogte zouden staan. Het was even wat denken en tekenen maar het eind resultaat mag er zijn. Na wat puzzelen met het in elkaar zetten (was voor ons de eerste keer) zijn we helemaal blij. Ik doe de was nog iedere keer met veel plezier.
FOTO VAN FAMILIE DERKS
Extra blok
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Wendy Jacobs op zaterdag 14 sep 2019 '19 | vestiging Helmond
Onze keuken hier gekocht 100% tevreden! Marcel de vestigingsmanager heeft ons geholpen, top kerel met verstand van zaken en een eerlijke mening/advies geeft.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeroen Litjens op maandag 26 aug 2019 '19 | vestiging Roermond
Ik heb mijn keuken bij de Keukenhal in Roermond gekocht. Ik ben snel en goed geholpen, op vragen na aankoop is eveneens snel en kundig gereageerd en binnen afzienbare tijd heb ik gebruik kunnen maken van de nieuwe keuken. Bij montage bleken 2 onderdelen te zijn beschadigd. Deze zijn opnieuw besteld en gemonteerd. Ik ben dan ook zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam. van Neerven op dinsdag 28 mei 2019 '19 | vestiging Helmond
Super mooie keuken samengesteld, bijna alles is mogelijk. Echt een aanrader !! Ook super goed geholpen door Marcel en Floris, ze denken echt goed mee over de mogelijkheden. Ook het plaatsen ging heel secure en voorspoedig.. Erg blij met onze nieuwe keuken .. Dank jullie hartelijk.
FOTO VAN FAM. VAN NEERVEN
Super mooie keuken
+ Toon extra foto van F. Van Neerven
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Frans op zondag 29 apr 2018 '18 | vestiging Roermond
Keuken is deze week geplaatst door een goede vakman de levering en het uitzoeken van de keuken en het advies van verkoper Rick Tegelaars in Roermond is perfect gegaan de prijs was goed zeer te vrede we hadden wel een klein presentje verwacht voor reclame te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Hjh hupkens op donderdag 8 aug 2019 '19 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht goed geplaatst zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Claudia op donderdag 22 nov 2018 '18 | vestiging Roermond
Keukenhal en in het bijzonder Rick Tegelaers leveren goede service en producten af. Heel het proces van bestelling tot levering zijn soepel verlopen en mochten wij in de toekomst weer een keuken nodig hebben, dan komen we uiteraard weer terug bij Rick.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes in nakomen afspraken”
Door P.H. Noijen op dinsdag 15 jan 2019 '19 | vestiging Helmond
Op zondagmiddag naar Keukenhal Helmond geweest voor een nieuwe keuken.Daar werden wij gastvrij onthaald door Floris van den Bogaard.Een sympathieke verkoper met gedegen kennis van zaken.Na het kenbaar maken van onze wensen ging Floris vakkundig aan de slag met het uittekenen van de keuken.Toen de tekening klaar was en aan onze wensen voldeed zei Floris,ik ga jullie verassen met de prijs.Daar was geen woord van gelogen want we hebben een kwaliteitskeuken met mooie apparatuur voor een zeer scherpe prijs. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en wij kunnen keukenhal aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Jacob op maandag 4 feb 2019 '19 | vestiging Roermond
De verkoop service is super hebben een goeie prijs kwaliteit maar zodra er iets kapot is wimpeld keuken hal je af met het praatje dat is gebruikelijk als je de keuken gebruikt... Niet na 1 maand afwasmachine kapot en omdat wij daardoor af hebben moeten wassen kregen we hele lelijke krassen in de spoelbak dit zouden normale gebruikers sporen zijn ja doei jaren lang al een rvs spoelbak gehad en na al die jaren nog zien zulke krassen gezien als die nu na 1 week al te zien zijn... Heel erg bedankt voor de slechte service keukenhal!
Reactie of foto toevoegen
“Erg enthousiast”
Door Bas van der Weegen op maandag 21 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken en slaagden perfect bij De Keukenhal. Alle afspraken werden keurig nagekomen. Ook de plaatsing werd vakkundig gedaan. Familie, vrienden en kennissen die onze nieuwe keuken zien, zijn ook allemaal laaiend enthousiast geworden. Wij kunnen dit bedrijf dan ook van Harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door Pierre.hollands op dinsdag 26 feb 2019 '19 | vestiging Heerlen
Keuken tegen prima prijs. Prima advies. Goede service, montage en follow up. Absoluut aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Randy van der raadt op woensdag 3 jul 2019 '19 | vestiging Roermond
Zeer goede service goede kwaliteit goede prijs kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Marjon dings op vrijdag 22 mrt 2019 '19 | vestiging Roermond
Wij hebben een keuken gekocht bij Rick tegelaers wij zijn super goed geholpen door Rick alles klopte zo als hij zei als we ergens tegenaan liepen was hij er meteen om het op te lossen de service is ook helemaal perfect we hadden iets aan een kastje het werd meteen op gelost je hoeft zelf nergens achter aan te lopen ik kan het iedereen aan raden om een keuken te kopen bij de keukenhal bedankt Rick
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door Fam muris op zaterdag 24 nov 2018 '18
We hebben keuken gekocht de eerste beste winkel waar we zijn gaan kijken met de bedoeling dat we nog eerst nog ergens anders zouden gaan kijken zijn we zo goed geholpen en geïnformeerd door verkoper Jürgen we voelde ons zeer op ons gemak en Jürgen legde het goed uit zonder het gevoel te hebben dat hij ons wat wilde opdringen super Jürgen met zo iemand mag de baas wel heel blij zijn heeft alles goed met ons doorgenomen ,en hebben de keuken gekocht ,We gingen met n tevreden gevoel naar huis ,alles is goed afgeleverd na zeven weken ,zijn we aan t genieten van de mooie keuken .goeie service groetjes
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door van der Borgh op vrijdag 23 mrt 2018 '18 | vestiging Roermond
We hebben een keuken gekocht en werden super geholpen door Richard zonder de gebruikelijke verkoop praatjes. De keuken is inmiddels geplaatst en we zijn er ontzettend blij mee alles is goed gemonteerd en precies zoals we de keuken wilde hebben. We bevelen de keukenhal echt aan want de service is echt top
FOTO VAN V.D.BORGH
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door R. Stokbroeks op dinsdag 19 jun 2018 '18 | vestiging Roermond
Wij hebben bij Keukenhal een keuken gekocht welke wij zelf hebben gemonteerd. Sebastien van der Veen heeft ons daar te woord gestaan en hebben de gesprekken als zeer prettig ervaren. Er worden ideeën geopperd, maar ook eigen ideeën worden ingepast. After sales is prima, daar wij 2 beschadigde onderdelen hadden. Deze zijn zonder problemen en al teveel vragen opnieuw opgestuurd. Al met al is voor ons Keukenhal een aanrader
FOTO VAN R. STOKBROEKS
Zelf gemonteerde keuken
+ Toon extra foto van R. Stokbroeks
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken aankoop”
Door Wim Aben op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Roermond
wij hebben een complete keuken gekocht. Wij werden geholpen door Rick Tegelaers en zijn daar zeer tevreden over zijn deskundig advies. Ook de levering en de plaatsing van de keuken is vlekkeloos verlopen. De informatie en communicatie met Rick en zijn collega,s verliep verliep voorspoedig. Ik zou iedereen aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Jeffrey op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Tilburg
Nieuwe keuken goed service en zeker. Aan anderen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Jonne op dinsdag 15 jan 2019 '19 | vestiging Helmond
Super blij met onze nieuwe keuken! Vriendelijke verkopers en deskundig advies. We zijn altijd netjes geholpen en vriendelijk te woord gestaan.
FOTO VAN JONNE
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles geregeld”
Door M. Martinali op donderdag 13 jun 2019 '19 | vestiging Helmond
Ik heb de keuken gekocht en de verkoop was prima. Omdat ik hem zelf heb gezet,was het heel makkelijk geregeld. Ze kwamen de keuken afleveren met alle bestelde producten. Bij de verkoop hebben ze tekeningen en alles voor me geregeld.
FOTO VAN M. MARTINALI
Zelf geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service gehad”
Door moonen op maandag 28 aug 2017 '17
vorig jaar juni de keuken gekocht bij keukenhal. Nadat we meerdere offertes hadden vergeleken hadden we het beste gevoel bij keukenhal. we werden netjes geholpen in de winkel en kregen uitgebreid advies. in september werd de keuken geleverd waarna wij hem zelf gingen plaatsen. we hadden nog een aantal vragen over de montage die netjes beantwoord werden toen we contact op namen met de service afdeling.
Nu een jaar verder zijn we nog steeds helemaal blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Anouk op dinsdag 29 mei 2018 '18 | vestiging Roermond
Een prachtige keuken, met alles erop en eraan. De service was goed. Levering netjes en zoals afgesproken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Desiree Groothoff op zondag 8 apr 2018 '18 | vestiging Helmond
Wij kochten een complete keuken met apparatuur. We kozen voor keukenhal Helmond omdat verkoper Marcel veel kennis heeft en met ons meedacht waardoor we nu een fantastische keuken hebben voor een heel redelijke prijs. We zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken en raden keukenhal Helmond zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Familie R.M.Albrecht op zaterdag 12 mei 2018 '18 | vestiging Roermond
Een nieuwe Keuken. We werden goed beraden door Rick van Keukenhal Roermond. De Keuken was volgens Tekening. De plaatsing van onze Keuken perfect en alle maten waren goed. We hebben de Keuken sinds November en het is nog steeds alles goed. Wij zijn zeer tevreden met het advies van de Verkoper, deze was nog niet lang in dienst van de Keukenhal. Wij danken Rick voor het goede Advies. Dank ook aan alle Medewerkers van de Keukenhal, ook aan de Monteurs. Wij raden iedereen aan om naar de Keukenhal de gaan voor nieuwe Keuken. De Prijs was gunstig.
FOTO VAN FAMILIE R.M.ALBRECHT
Reactie of foto toevoegen
“Voor ons een aanrader”
Door mathieu op dinsdag 9 aug 2016 '16 | vestiging Heerlen
zeer goed en vakkundig geholpen , geen hoge prijzen en moeten afdingen meteen eerlijke prijs, vakkundige uitleg, - extra wensen super geregeld-prima monteurs, echte vakmensen. marco en romina super behulpzaam en steeds voor ons daar. monteur kevin dikke pluim. klein probleempje meteen opgelost. voor ons een aanrader--prijs kwaliteit prima. geen amerikaanse verkooptechnieken, duidelijke uitleg en prima service.

Aanvulling ontvangen 25 juli 2018: 2 jaar geleden keuken gekocht super tevreden goede uitleg en adviezen. vorige week zaterdag gaat de glasplaat van de combi magnetron kapot. met de keukenhal gebeld en overlegd want de garantie was eigenlijk verlopen--maandag was gesloten --maar dinsdagmorgen kreeg ik een telefoontje van de keukenhal en marco bracht de glasplaat 1 half uurtje later zelf de glasplaat bij ons thuis SUPER dit is service --bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Roozen op vrijdag 22 mrt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben daar keuken gekocht compleet met apparatuur en laten plaatsen door Keukenhal, zijn echt super tevreden. Zowel de aankoop als plaatsing was prima geregeld, er werd echt met ons meegedacht en hebben daarna nog diverse keren telefonisch contact gehad wat ook prima verliep. Alles keurig op afspraak nagekomen! Er was een lade binnenin wat beschadigd en die werd binnen een paar dagen vervangen! De service is prima en ik zou iedereen adviseren om de aanschaf van een keuken te gaan doen bij Keukenhal
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Lizette Rossiau op zaterdag 14 sep 2019 '19 | vestiging Helmond
Zeer goede service en goede ideeen voor de inrichting van een niet te grote keuken op basis van een architecten tekening. Kleine beschadiging aan de vaatwasser, geen probleem. Binnen 2 uur stond de nieuwe er al weer. Fijne bezorgers van de spullen. Uit Someren.
FOTO VAN LIZETTE ROSSIAU
Keuken met achterwand
+ Toon extra foto van Lizette Rossiau
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door peter beerens op maandag 11 mrt 2019 '19 | vestiging Helmond
Wij hebben een keuken gekocht bij de KeukenHal in Helmond. bij de binnenkomst viel ons al de mooie opzet van de showroom op, netjes en zuiver, ook de opdringerigheid was niet aanwezig bij de verkopers, ons gevoel was meteen zeer goed buiten alle andere keukenboeren, het bespreken van hoe we onze keuken wilde hebben ging zo ver dat het mee denken van de verkoper er voor heeft gezorgd dat we nu een keuken hebben waar we heel erg blij mee zijn, ook een dikke pluim voor Atag, omdat we zelf de keuken hadden geplaatst zagen we pas een week later dat er wat kleine deukjes in het frontje zaten, ook de vriendelijkheid en de bereidheid om tot een oplossing te komen was grandioos binnen een week was er een monteur met een vervangend deurtje (kosteloos) kort om willen wij hoofdverkoper Marcel en zijn compagnon Floris van harte bedanken voor het super goede meedenken, begeleiding, en de na zorg, zelfs na de levering zijn ze nog begaan met de klant, we hebben zelden zo iets mee gemaakt. keukenhal Helmond, voor jullie een dikke 10 en ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door JJH Gerrets op zondag 25 nov 2018 '18 | vestiging Helmond
Heb een nieuwe keuken gekocht. De Keukenhal ziet er mooi en schoon uit. We werden vriendelijk te woord gestaan met een kop koffie erbij. Bij het verkoopgesprek werd door Marcel van de Heuvel alle tijd genomen om alle vragen te beantwoorden en werd meegedacht om de keuken er mooier en beter te laten uitzien tegen een aanvaardbare prijs. Niet te vergeten de monteur die de keuken netjes en professioneel heeft geïnstalleerd. Chapeau!! Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe keuken van de Keukenhal uit Helmond.

Aanvulling ontvangen 13 januari 2019: Keuken gekocht bij Keukenhal in Helmond. Kreeg na korte tijd problemen met de GROHEkeukenkraan. Na overleg met Marcel Heuvelman van Keukenhal Helmond ontving ik een nieuwe (ander merk) kraan. Gelukkig geen Grohe. Super geregeld!! Bedankt voor de service.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door harrie van lier op woensdag 11 jul 2018 '18 | vestiging Roermond
Ik heb hier een keuken gekocht. De uitleg was duidelijk. De prijsafspraken waren duidelijk. De levering was duidelijk. Rick Tegelaers heeft mij prima geholpen. Ik heb absoluut geen klachten en zou het iedereen willen aanraden. Hulp achteraf met het in orde maken van de garantiebewijzen was geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gideon van Dijk op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Helmond
In mijn zoektocht naar een keuken ben ik op bezoek gegaan bij de keukenhal in Helmond. Na een oriënterend gesprek is er snel een meting gedaan van mijn keuken en was er snel een offerte. Na akkoord is er een goede planning gemaakt en alles volgens datum geleverd en geïnstalleerd. Ik ben dan ook zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Remco op woensdag 5 jun 2019 '19 | vestiging Roermond
De service van in de winkel, hebben we heel goed ervaren. Klantvriendelijk en wordt naar oplossingen gezocht. Echter de mensen die de keuken waren minder vriendelijk. Veel pauze, vroeg stoppen. En niet klant vriendelijk. Daar kan aan gewerkt worden. Echter werkt onze vaatwasser nog steeds niet goed, hoop dat ze dit snel gaan oppakken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door M kloft op vrijdag 1 jun 2018 '18 | vestiging Helmond
Onze keuken is geplaatst en wij zijn zeer tevreden alles verliep volgens plan een foutje met de onderplint maar dezelfde week nog geplaatst dus zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door dhr Waelen op donderdag 8 aug 2019 '19 | vestiging Heerlen
We hebben er een nieuwe keuken gekocht. Prima Begeleiding gehad tijdens hele traject. We zijn er blij mee.

Aanvulling ontvangen 14 augustus 2019: De keuken is reeds half juni vrijdags geleverd en het s maandags erop geplaatst. Nette monteurs , een goed op mekaar ingewerkt team. De afspraken met verkoopadviseur dhr Marco Manco zijn van begin tot het einde goed nagekomen. We zijn tevreden met het eindresultaat en kan het iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jordy Brakels op donderdag 7 jun 2018 '18 | vestiging Helmond
Tijdens het uitzoeken van onze nieuwe keuken zijn we erg goed geholpen en geïnformeerd door Marcel. Verder is alles tot in de puntjes geregeld. De keuken is netjes zonder enige schade afgeleverd en het materiaal is erg goed. Geen wankele deurtjes etc.. Nogmaals bedankt voor alle hulp Marcel en natuurlijk KeukenHal
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Hans Smits op dinsdag 13 nov 2018 '18 | vestiging Tilburg
Een nieuwe keuken. We zijn goed geholpen, en keuken is netjes geplaatst. Ik kan deze zaak aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door B van Rijswijk op zaterdag 5 jan 2019 '19 | vestiging Helmond
Een nieuwe keuken gekocht. Deskundig geholpen.Vriendelijk personeel,met alle aandacht voor de klant. Deskundig advies, ze denken met je mee. Een aanrader. Service naderhand uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ederveen op vrijdag 28 dec 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn zeer tevreden over de service en de vriendelijkheid en vakkundigheid van het personeel. Dit zullen we ook aanbevelen bij andere mensen.

Aanvulling ontvangen 31 december 2018: De keuken is augustus jl al geplaatst en dit is super gegaan. Wij zijn zeer tevreden met de keuken en ook de hele plaatsing is snel en vakkundig gegaan
Reactie of foto toevoegen
“Nette levering”
Door Kevin Wittens op vrijdag 1 feb 2019 '19 | vestiging Tilburg
Keuken die ik besteld had is netjes geleverd, had alleen de bijbestelde spotjes niet geleverd gekregen. Na een paar keer over en weer bellen zijn de spotjes zonder problemen als nalevering alsnog geleverd. Heb de keuken zelf geplaatst, jammer dat ik het blad zelf nog op maat moest maken hierdoor moest ik de fineer aan de buitenzijde afzagen waardoor deze zijde iets kwetsbaarder was tijdens het plaatsen. Met vragen kon ik de keukenhal altijd bellen, dus de ervaring die ik eraan over heb gehouden is zeker positief!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken gekocht inclusief apparatuur”
Door Tom op vrijdag 22 mrt 2019 '19 | vestiging Helmond
Wij hebben hier een complete keuken gekocht inclusief apparatuur, goede service, rustig mogen bekijken wat we willen. Wanneer we onze beslissing genomen hadden, werd ook goed geluisterd en de tijd genomen om alles te bestellen. Ook super vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Bénédicte Lautenslager op vrijdag 3 mei 2019 '19 | vestiging Heerlen
Ik ben in 2019 bezig geweest met de aanschaf van een nieuwe keuken. Bij diverse bedrijven offertes aangevraagd maar ook tevens aangegeven dat er niet direct beslist gaat worden. Dhr Manca is de enige van al deze bedrijven die na belt er vraagt naar de stand van zaken. Daardoor zijn we bij hem terecht gekomen. Hij heeft door zijn uitgebreide informatie en geduld, niets is voor hem teveel ervoor gezorgd dat wij tot de aanschaf van een prachtige keuken gekomen zijn. Dhr Manca is in onze gesprekken met vrienden al meerdere keren naar voren gekomen als "bij hem moet je zijn , als je een nieuwe keuken zoekt". Als ik denk aan de Keukenhal, dan denk ik aan "Marco Manca"
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfplaatsing”
Door Annie Notermans op vrijdag 3 mei 2019 '19 | vestiging Heerlen
Een nieuwe keuken inclusief nieuwe apparatuur. Zelf de keuken geplaatst. Goed advies gekregen.
FOTO VAN ANNIE NOTERMANS
Zelfgeplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede zaak”
Door Wijnhoven op donderdag 21 feb 2019 '19 | vestiging Helmond
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht. Levering was volgens afspraak. Alles was netjes geleverd . Plaatsen was vrij eenvoudig. Alleen moet men er wel rekening mee houden dat de aanrechtbladen altijd iets te lang zijn( is ook wel het beste) als men de beschrijving goed doorneemt komt het allemaal goed. De apparaten waren ook allemaal in orde. Ik zou zeggen goede zaak.
FOTO VAN WIJNHOVEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Jacques en Elly op vrijdag 23 aug 2019 '19 | vestiging Roermond
We hebben een hele mooie aanbouw keuken zelf ontworpen en gekocht bij Keukenhal in Roermond. Sebastan v.d. Veen heeft ons geholpen en ons hele goede adviezen gegeven. Hij heeft met ons meegedacht en zeer goede aanpassingen gemaakt. Met alle rust hebben we uitleg en goede raad gehad. Super! We zijn bij veel keuken aanbieders geweest,ook in Duitsland maar er zijn maar weinigen die met zo fijn de mensen ontvangen en eerlijk zijn met advies en een hele goede prijs geven.
De keuken is precies op de dag geplaatst wat wij hadden afgesproken
door fijne bekwame mensen die ook goede tips gaven. We zijn erg blij met onze mooie keuken, goede kwaliteit met zeer goede apparaten van Neff en Bora. Wij raden de mensen aan die een nieuwe keuken willen kopen en al bij verschillende keuken aanbieders zijn geweest, om toch ook eens bij de Keukenhal in Roermond binnen te gaan. Super fijne en behulpzame mensen!
Reactie of foto toevoegen
“bedankt”
Door nico en carin van den beucken op vrijdag 1 jun 2018 '18 | vestiging Roermond
wij hebben een keuken uitgezocht naar onze smaak . we hebben een muur er uitgesloopt een verlaagd plafon er in gemaakt. wij hebben een keuken uitgezocht daar bij heeft richard ons heel goed beraden en voorgeligt we hadden een kookplaat uitgezocht maar deze was niet te leveren wat binnen onze planning lag hij heeft het voor ons een andere uigezocht en we hoefden niks bij te betalen . we kregen van de planning een datum plus tijd door dit was super en het werdt geleverd binnen de tijd wat was opgegeven. de dag erna kwam de monteur de keuken plaatsen wat de monteur betrefd hij had zich goed voorbereid wat we kregen toen hij weg ging was de keuken klaar en zeer mooi ook de afwerking van hem was top. wij zijn zeer tevreden over de zaak en de monteur . mensen bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Zelf geplaatste keuken”
Door Fam.Tersteeg op maandag 2 jul 2018 '18 | vestiging Heerlen
Nieuwe keuken gekocht, prima verkoop advies goede prijs en service gewoon een netto prijs dus duidelijkheid. Met dank aan de Dhr. Marco Manca

Aanvulling ontvangen 12 juli 2018: Bij deze laten wij weten dat de levering reeds heeft plaatsgevonden waarover lof voor het tijdstip en de manier waarop. Bezorgers waren heel correct en voorzichtig met de te leveren verpakkingen en verdere onderdelen maar vooral ook de voorzichtigheid voor het niet aanbrengen van schade aan muren en duren. Top! De keuken hebben wij zelf geplaatst en de heer M. Manco van Keukenhal Heerlen is een kijkje komen nemen en vond dat wij mooi werk hadden geleverd. Afgesproken om hem een paar foto's te laten toekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Rene op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Op weg naar de concurrent zijn we Keukenhal tegengekomen en daar naar binnen gegaan. Eerst op ons gemak rond kunnen lopen en daarna aangesproken en perfect geholpen. Een helder, open en eerlijk advies/gesprek volgde al snel. Over de prijs waren we het snel eens. Geen belachelijke prijzen die daarna naar beneden bijgesteld werd maar meteen een goede, scherpe prijs. Na onze aankoop kwamen ze netjes inmeten ook al hebben we de keuken zelf geplaatst. Alles naar tevredenheid geleverd en zijn geen gekke dingen tegen gekomen. Dus al met al zou ik IEDEREEN aanraden om eens binnen te lopen bij Keukenhal.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Mieke op dinsdag 20 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
Een nieuwe keuken hebben wij gekocht. Wij zijn heel goed geholpen en erg vriendelijk zijn ze.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal in orde”
Door Dhr.P. Mevissen op donderdag 23 aug 2018 '18 | vestiging Heerlen
Mooie keuken gekocht. Niet zo uit de catalogus maar naar onze wensen. En daar zijn we bij Keukenhal Heerlen goed bij geadviseerd. Aflevering in orde, nacontrôle afstelling kasten en deurtjes helemaal in orde. Mede ook door de prima servicedienst. En omdat er naar een heel ander keuken indeling is gegaan werd ook hier goed verbouwadvies bijgegeven. Prijs/ kwaliteit ook prima. Voor mij een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Van der Weide op donderdag 21 jun 2018 '18 | vestiging Roermond
Keuken gekocht. Helemaal tevreden over de afhandeling !
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Rene Van Doren op zaterdag 23 mrt 2019 '19 | vestiging Helmond
Keuken gekocht, alle wensen goed besproken en bestaande bijna nieuwe apparatuur kon probleemloos overgezet worden. Tijdens montage twee beschadigingen door een foutje van de monteur. De aanrechtbladen waren beschadigd. Deze zijn binnen drie weken vervangen. Kwaliteit is prima, monteurs prima en het advies prima.
FOTO VAN RENE VAN DOREN
Keuken met stenen muur achtergrond
+ Toon extra foto van Rene Van Doren
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klanten”
Door Falize op zondag 27 mei 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een mooie hoog kwalitatieve keuken gekocht met gelakte deurtjes. Je begrijpt dat de verwachtingen dan erg hoog zijn. De keukenhal en met name Marco Manca heeft ons traject tot in de puntjes verzorgd . Met name de nazorg en de klantvriendelijkheid. Dingen gebeuren maar snel oplossen is een kwaliteit. Keukenhal compliment van deze tevreden klanten.
FOTO VAN FALIZE
Keuken met gelakte deurtjes
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door feijen op zaterdag 24 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
zeer slecht bemiddeld ,afspraken niet nagekomen.zou er nooit meer een keuken kopen . de levering was goed alleen de rest niet ...niets volgens afspraak nagekomen ,het was om te huilen ...

Aanvulling ontvangen 22 januari 2019: ben niet tevreden werd door jullie advies van het kastje na de uur gestuurd geen montagetekening en slecht advies en belofte,s verkoper marco ,als men een afspraak maakt moet je doe ook nakomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Van Sloun op woensdag 22 mei 2019 '19 | vestiging Roermond
Wij hebbem bij keukenhal Roermond. Een nieuwe keuken gekocht. We werden super geholpen. En kregen goed advies. In maart is de keuken geleverd en geplaatst. Alles precies volgens afspraak. Kleine beschadiging binnen 2 weken alles perfect opgelost. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gegaan”
Door Willie nijssen op vrijdag 11 mei 2018 '18 | vestiging Helmond
We hebben een nieuwe keuken gekocht met nieuw apparatuur. Ook met sommige apparaten uit de oude keuken terug geplaatst. Dit is allemaal heel goed gegaan met goed advies ,alkes was goed afgeleverd en netjes geplaatst, 1 llein vensterbankje was te klein ingemeten maar meteen een nieuwe besteld en na 1 week door de service. Netjes op afspraak aangebracht . Dus goed tevreden over Keukenhal.
FOTO VAN WILLIE NIJSSEN
Keukne met nieuwe apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Ludo notermans op vrijdag 19 jan 2018 '18
Top service. Goed geholpen bij het uitzoeken, maar vooral de aftersales waren geweldig
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Anton van der Sanden op zaterdag 3 jun 2017 '17 | vestiging Helmond
In de showroom weden we goed geholpen door de gedreven verkoper Martijn. Die hadden we een grote uitdaging gegeven en daar is hij uitgekomen! De afgesproken leverweek is nagekomen en we kregen telkens mailtjes wat betreft de voortgang. 3 dagen vooraf, kregen we een tijdsindicatie van levering en dat is perfect nagekomen. De keuken was ook helemaal compleet, zonder beschadigingen en ook het monteren, dat we zelf deden, ging prima. Wel 2 keer moeten bellen met de service afdeling, omdat wij geen ervaren keuken monteurs zijn, maar die hebben ons perfect geholpen. En natuurlijk is het zo, dat als je helemaal geen ervaring hebt, je zoiets niet zelf moet doen. Dan moet je maar een Ikea keuken kopen, daar wordt zelfs uitgelegd, hoe je een schroevendraaier vast moet houden.... Dus voor ons een aanrader.
FOTO VAN ANTON VAN DER SANDEN
Zelf gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes”
Door Vleeshouwers op woensdag 12 dec 2018 '18 | vestiging Roermond
Tijdens het kopen van onze keuken begeleid door verkoper Rick Tegelaers. Alles tot in de puntjes uitgewerkt, scherpe prijzen, wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Kleine opleverpuntjes werden meteen opgelost totdat wij tevreden waren, super service!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Bart van Lamoen op dinsdag 4 jun 2019 '19 | vestiging Helmond
Eerder dit jaar een nieuwe keuken gekocht en van oriëntatie tot montage niets dan goede ervaringen. Marcel, bedankt voor je geweldige advies!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geslaagd”
Door L. Omloo op zaterdag 6 jul 2019 '19 | vestiging Heerlen
Bij de keukenhal in Heerlen zijn wij zeer goed geslaagd bij onze keuze voor een nieuwe keuken. De verkoper was zeer vriendelijk en kundig. In de showroom stond een uitgebreid assortiment aan keukens opgesteld waardoor men ook nog ter plekke goede ideeën kan opdoen. De bezorging van de keuken was ook zeer goed en tijdig geregeld en de nalevering van een onderdeel verliep super snel. Alles bij elkaar vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Mw. van den Bosch op vrijdag 3 aug 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een complete keuken gekocht. Prijs zeer goed, service nog beter. Erg goed geholpen met alle vragen, er werd meegedacht en altijd vriendelijk te woord gestaan. We werden serieus genomen, nazorg ook super. Niet gedacht vooraf maar we zijn meer dan tevreden
FOTO VAN MW. VAN DEN BOSCH
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Bert Scholtissen op dinsdag 10 sep 2019 '19 | vestiging Heerlen
Na het eerste bezoek enthousiast gemaakt door Romina (adviseur ter plekke'), betreffende het concept van de keukenhal. Geen gezeur offerte was meteen scherp geprijsd zonder te moeten onderhandelen. Alles naar onze wensen uitgezocht met vakkundig advies. Levering en plaatsing op tijd en zeer correct. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door H. Obbink op zondag 2 dec 2018 '18 | vestiging Helmond
Goed en vakkundig advies. Werd ook ruim de tijd genomen en goed meegedacht. Levering precies volgens afspraak, we werden ook tijdens het hele traject op de hoogte gehouden. Ook na plaatsing nog een keer contact gehad over hoe de keuken beviel in het gebruik. Super.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Hans van Alphen op vrijdag 14 jun 2019 '19 | vestiging Helmond
Kompleet keuken met Etna apparatuur. Van aankoop tot plaatsing super tevreden. Nette showroom, nette ontvangst welke zeker niet te opdringerig was. Keuken op de afgesproken datum geplaatst door een zeer keurig werkende jongeman. Ik kan keukenhal van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Gruhn op maandag 12 aug 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een super mooie keuken gekocht bij de Keukenal in Heerlen, hebben hier een goed advies gekregen van de verkoper. Hij keek met ons mee naar onze wensen. Wij zijn zeer tevreden en zouden de Keukenhal aanbevelen. Het is hier meer dan alleen een keuken verkopen.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Koopman op vrijdag 5 jul 2019 '19 | vestiging Roermond
Wij hebben een keuken gekocht en super geholpen door Richard en later Remco
Wij zijn zeer goed geadviseerd en keuken werd op tijd afgeleverd super mooie keuken.
Zelf geplaatst dus we hadden nogal wat domme vragen maar geen moeite is teveel.
Tot Slot bij het plaatsen hebben we een stomme fout gemaakt door een paneel van de koelkast tekort af te zagen. Dus er moest een nieuw paneel komen, boven verwachting hebben wij een nieuw paneel gekregen als service! Super service en zeker naar toe gaan voor uw nieuwe keuken.
FOTO VAN KOOPMAN
Keuken met hoekdeel en palfondafzuiging
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettig geholpen”
Door Wassen op vrijdag 2 okt 2015 '15 | vestiging Heerlen
We zijn heel prettig geholpen bij de keuze van onze nieuwe keuken bij de keukenhal in Heerlen. Geadviseerde installateur was zeer bekwaam en heeft alles met uitstekende medewerkers uitgevoerd en aangesloten. Ook installatie van de keuken door Math is perfect geregeld en uitgevoerd. We zijn zeer te spreken over de gehele afhandeling van zaken door de keukenhal, een aanrader wat ons betreft.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi werk geleverd”
Door Pierre op zaterdag 26 mei 2018 '18 | vestiging Heerlen
Geweldig, professioneel meedenkend open en eerlijk personeel. Van samenstellen van keuken tot de laatste spijker bij ons in de muur. Ook onze dank naar de vakbekwame en zeer vriendelijke monteur. Dit bedrijf brengt het vertrouwen in de mensheid weer terug. Nogmaals onze hartelijke dank, het is schitterend geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Kartadi op maandag 10 dec 2018 '18 | vestiging Helmond
Wij hebben onze keuken gekocht bij keukenhal in helmond. Wij zijn super tevreden over de service die je daar krijgt en hebt, ze denken met je mee, klantvriendelijk. Superblij met onze mooie keuken. Ik raad iedereen aan om daar zijn keuken te gaan kopen., een echte aanrader. Mijn dochter heeft haar keuken daar ook gekocht, en die rade ons de keukenhal ook al aan vanwege de goede service en klantvriendelijkheid. En ik kan je vertellen, ze hebben daar prachtige keukens. Ik zou zeggen, neem gerust eens een kijkje. M.v.g M. Kartadi.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfplaatsing”
Door Marcello Schmitz op woensdag 21 aug 2019 '19 | vestiging Roermond
Ik heb er een super keuken gekocht. Vakkundig advies. Vriendelijk personeel. Keuken zelf geplaatst alles paste heel goed
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door J.Houben op donderdag 4 jul 2019 '19 | vestiging Heerlen
Keuken besteld daarna een goede begeleiding en tekening waar eventueel de aansluitingen moesten komen. Keuken werd netjes geleverd en daarna door de monteur Ivo zeer vakkundig geplaatst zeer netjes gewerkt . Complimenten voor deze vakman zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig verlopen”
Door Hans van Erk op zondag 8 jul 2018 '18
Complete keuken gekocht. Keurig door Marvin geholpen en uitleg gekregen. Jammer dat bij plaatsing de boven-hoekkast ontbrak. Vergeten te bestellen? Nadien is de hoekkast toch nog keurig geplaatst, maar wel met een klapper kortsluiting omdat er een kabeltje knel was komen te zitten. Het plaatsen was vakkundig gedaan en de monteurs maakten een mooie oplossing om de afzuigroosters zoveel mogelijk uit zicht te houden. Al met al keurig tevreden overhebt gehele verloop en de persoonlijke benadering.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbouwkeuken”
Door Marisa Stura op maandag 12 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
Een comlete aanbouwkeuken, waarvan plaatsing 8 en 9 oktober niet volledig is geweest, hoekkast zou nageleverd worden, 6 weken wachten, hoekkast arriveert maar word verkeerd gezaagd door monteur, nu niets meer gehoord, over nalevering en plaatsing hoekkast...keuken van bijna 10.000 euro nog steeds niet compleet afgeleverd na fouten van keukenhal
Reactie of foto toevoegen
“Annuleringsvoorstel”
Door gino en sylvia op zaterdag 14 sep 2019 '19 | vestiging Roermond
Oktober 2018 alvast op voorhand een keuken bestel bij keukenhal sittard. Op voorhand omdat we een huis gingen bouwen, en tijdens de bouw niet bezig te hoven zijn met een keuken enz uit te zoeken. Dit was met Jurgen in sittard. Sittard is niet meer. Er moest nog wat details doorgegeven worden. Dit wilden we afgelopen zaterdag doen. Hier kregen we te horen dat dit toch echt niet op een zaterdag ging. Want dat was voor hun een hele commerciële dag! 2 dingen doorgeven, 5 minuten werk, 2 verkopers die aan de balie zaten. Nee het was 14:20 en hij had een afspraak om 14:00! Er werd ons gewoon de deur gewezen. De reden was ene Jurgen had ons de keuken verkocht, en nu bij Marvin hoefden we niet aan te kloppen, want hij had geen provisie gebeurd, dus waarom niet bij iemand anders. Dat we vorig jaar het nodige geduld hebben gehad wordt helemaal niet over nagedacht of gesproken. Meermaals voor niks opgereden. Mail naar baas gestuurd. Deze denkt niet in oplossingen. Nee wilt u annuleren kost u dat 30%! Zo werkt de keukenhal dus. Wees gewaarschuwd, als je er iets gekocht hebt ben je gewoon een nummer, niet meer niet minder. Tja nu keuken nog geleverd krijgen ;-(
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Roland de Jong op zaterdag 4 mei 2019 '19 | vestiging Tilburg
Bij ons was er een keuken geplaatst , en het staat er gewoon goed in .. Bij het begin waren ze wel een hoekkast kwijt maar was al snel weer gevonden ,opgehaald en geplaatst ...goeie service gewoon ... meer kunnen we niet over zeggen ...
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Mart en Gonny Kirkels op woensdag 5 jun 2019 '19 | vestiging Roermond
Geweldige ontvangst in november 2018, een zeer goed advies door verkoper Sebastien van der Veen, die met je meedenkt en alles perfect heeft uitgelegd. Hij is ook zelf komen meten, zodat ook onze openstaande vragen nog goed beantwoord werden, op advies van Sebastien zijn we ook nog in Tilburg naar ons granietenblad gaan kijken. Op 1 mei 2019 is de keuken in keurige staat afgeleverd, en op 6 mei in eigen beheer geplaatst. Communicatie tussen verkoop en levering perfect verlopen. Keuken compleet met Etna apparatuur, vaatwasser, combimagnetron, kookplaat en koelkast en Novy afzuigkap. Keukenhal is voor ons een echte aanrader, jammer dat Sebastien hier niet meer werkzaam is.
FOTO VAN MART EN GONNY KIRKELS
Keuken met witte fronten en zwart blad
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Bots Liessel op maandag 27 aug 2018 '18 | vestiging Helmond
Advies: Goed
Communicatie: Goed
Onderdelen allen aanwezig: Goed
Plaatsen en afwerking: Goed
Service: Goed
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Wetsels op zondag 25 nov 2018 '18 | vestiging Roermond
Wij kregen het advies van vrienden, die een keuken bij Keukenhal Heerlen hadden gekocht. Wij zijn naar Keukenhal Roermond gegaan en hebben een heel goed advies, info en zeker het meedenken van RICK TEGELAERS gekregen. Hij is zeer goed klantgericht. De keuken is geplaatst door Jan van Gansewinkel, die gezorgd heeft voor een heel nauwkeurige plaatsing. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Keukenhal Roermond aan. Fam. Wetsels
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met keuken maar ontevreden met service”
Door Jill op dinsdag 12 jun 2018 '18 | vestiging Helmond
Keuken gekocht bij Marcel. Wij waren zeer tevreden over de aankoop en de montage. Maar achteraf service is zeer slecht. Onze afzuigkap functioneerde niet zoals het hoorde. Na de vraag of wij deze om mochten ruilen voor een andere werd resoluut afgewezen. We moesten maar een nieuwe aanschaffen bij de Keukenhal. Daar zouden we dan weer een paar weken op moeten wachten. Voor ons was de maat vol. Na 6 weken heen en weer bellen en afgescheept te worden hebben wij uiteindelijk maar ergens anders een afzuigkap gekocht die wel naar behoren functioneert. Alles bij elkaar een zure nasmaak gekregen. Een keuken kopen bij Keukenhal Helmond is geen probleem maar kom niet met problemen achteraf want dan zijn ze niet thuis.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ron op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht bij de keukenhal en zijn zeer tevreden over de service en afhandeling van dit bedrijf en personeel. We zijn goed ingelicht en men heeft ons in alle rust laten beslissen, zelfs een aanbetalen was niet nodig. Naarmate het traject verliep zijn wij goed op de hoogte gehouden en heeft men zich gehouden aan de gemaakte afspraken. TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon goed”
Door Rob Swaans op zondag 7 okt 2018 '18 | vestiging Helmond
We hebben een keuken gekocht en zijn geweldig geholpen. De communicatie daarna was ook buitengewoon goed. De keuken is uiteindelijk geleverd en gemonteerd zonder problemen en zeer kundig geplaatst. Wij zouden de Keukenhal dan ook zeer zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Fam. F. Cox op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Keukenhal en zijn van begin tot en met de plaatsing uitstekend geadviseerd en geholpen. Niets dan lof!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Dries Rooijakkers op woensdag 14 nov 2018 '18 | vestiging Roermond
In maart 2018 hebben wij, nadat we eerder bij 3 andere aanbieders geweest waren, onze keuken naar tevredenheid gekocht bij Keukenhal Roermond. We wisten wat we wilden en hier werd door de verkoopmedewerker goed op ingespeeld met enkele tips en adviezen. Geen verkooppraatjes, geen flauwekul en gelijk een goede prijsindicatie die keurig netjes beneden die van alle andere aanbieders van soortgelijke keukens lag. Op het eerste afgesproken tijdstip tijdens het inmeten hebben we samen met de tweede medewerker nogmaals alles doorgenomen bij ons thuis. Hierbij hebben we een goed en eerlijk advies gekregen, niet alleen over de keuken maar ook over de verdere afwerking van vloer, stucwerk, plafond en verlichting. Vervolgens zijn we samen met de eerste medewerker tot een prima prijs gekomen, waarna alles keurig volgens afspraak afgehandeld is. Omdat we ruim in de tijd zaten hebben we de mogelijkheid gekregen om de keuken eerder te laten plaatsen dan in eerste instantie gepland was. Er werd nogmaals ingemeten omdat onze keuken een schuine hoek heeft in het aanrechtblad en omdat er inmiddels een muurtje verplaatst was en opnieuw gestucadoord. De monteur met meer dan twintig jaar ervaring heeft de keuken op het geplande tijdstip perfect geplaatst. Hij is netjes te werk gegaan. Kitranden mooi afgewerkt en na afloop alles netjes opgeruimd. 's Avonds een telefoontje vanuit Keukenhal of alles naar wens was verlopen en ook vandaag wederom een berichtje of alles naar wens was. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken en zeer tevreden over de kwaliteit, prijs, eerlijke manier van verkopen en aftersales!
FOTO VAN DRIES ROOIJAKKERS
+ Toon extra foto van Dries rooijakkers
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door Ilona van Berlo op dinsdag 15 jan 2019 '19 | vestiging Helmond
Zeer goed geholpen van het begin tot het eind. Deskundig advies bij het uitzoeken van de keuken. Daarnaast is de keuken zeer vakkundig geplaatst. Het resultaat is daarom ook prachtig en de kwaliteit is onwijs goed! Wij raden iedereen aan om een keuken te kopen bij Keukenhal.
FOTO VAN ILONA VAN BERLO
Vakkundig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Tilly Meijer op maandag 8 apr 2019 '19 | vestiging Helmond
We hebben een nieuwe keuken gekocht met alle apparaten. We zijn door Marcel geholpen, dit was goed en erg plezierig. Ook kwam hij de keuken nog opmeten op ons nieuwe adres. Marcel bedankt, we zijn erg blij met de nieuwe keuken
FOTO VAN TILLY MEIJER
Keuken bijna af
Reactie of foto toevoegen
“Keuken precies volgens afspraak”
Door Fam van Alebeek op dinsdag 4 jun 2019 '19 | vestiging Roermond
We werden hier netjes ontvangen, en na even rond gekeken te hebben ook gelijk geholpen met de vraag wat het zou gaan kosten. Er werd gelijk een tekening gemaakt met een berekening. Ook nadat de keuken besteld was goed op de hoogte gehouden van het een en ander, en ook een aanpassing van uit onze kant was geen probleem en netjes verwerkt. De monteur die kwam was ervaren en werkte netjes, bovendien een aardige jongen.
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door K. Snijders op zondag 5 jan 2014 '14 | vestiging Heerlen
We zijn in de winkel goed geadviseerd. Men nam daar alle tijd voor ons. Vervolgens zijn we meerdere malen geïnformeerd over het verloop van de levering. Toen wij anderhalve week vóór de levering plotsklaps zelf een week uitstel aanvroegen, was dat geen probleem. Ons verzoek werd probleemloos ingewilligd. Het opbouwen van de keuken verliep vlekkeloos en zeer servicegericht. Vakbekwaam. Wij zijn buitengewoon tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Frans en Marij op zondag 14 jul 2019 '19 | vestiging Helmond
We hebben 'n complete keuken gekocht. Incl. inbouw apparatuur. We zijn begin dit jaar gewoon eens binnengewandeld. Zou het ons niet bevallen, zouden we zo weer wegwezen. Dat gebeurde dus niet. Toen we binnen kwamen werden we verrast door de netheid en de veelheid aan keuze. We voelden ons echt welkom en werden fijn geholpen door Floris. Hij tekent alles met de hand uit. Nu kan iemand dat ouderwets vinden maar wij vonden het wel getuigen van vakkennis. Ook Marcel heeft ons met raad en daad terzijde gestaan. Kwamen we er met z'n allen niet uit, werden de dikke boeken op de tafel gelegd en 'n oplossing gevonden. Niet zomaar zeggen dat iets niet kan maar eerst eens nazoekwerk doen, daar houden wij van. Er werden goede tips gegeven (ook op de tekening ivm de stopcontacten) omdat wij de keuken zelf wilde plaatsen. Was er iets nieuws binnen gekomen of klopte bij nader inzien toch iets niet helemaal werd er door hen contact met ons opgenomen. Heel prettig. De keuken is geleverd op de afgesproken tijd. Als we effe niet wisten waar bepaalde dingen voor waren werd er even naar Helmond gebeld en werden we meteen geholpen. Inmiddels staat de keuken. De verbouwing is nog niet helemaal klaar en we leven nog op de stucloper maar we kunnen in ieder geval al ten volle genieten. Wij vinden onze keuken prachtig. We worden er elke keer weer blij van als we 'm zien en gebruiken. Heel hartelijk bedankt Keukenhal... Marcel en Floris...als alles klaar is komen jullie maar op de koffie!
FOTO VAN FRANS EN MARIJ
Reactie of foto toevoegen
“Beoordeling”
Door Vannuys op donderdag 30 jun 2016 '16 | vestiging Heerlen
Zeer fijn gesprek gehad, ziet exact uit zoals wij het ook verwacht hadden. (aan de buitenkant) Minpunt is dat wij nu een spoelkast hebben van 1,20 breed (2 deuren) waarvan wij dachten dat wij 1 spoelkast (achter 1 deur) van 60 en een gewone kast van 60 (met legplank) zouden hebben. wij zitten nu dus met een te brede spoelkast en geen legplank dus weggegooide ruimte. Telefonische navraag bij de Keukenhal leerde dat er dus niks aan te doen is en er ook niet naderhand nog een legplank gecreeerd kan worden. Van een keukenzaak met zo'n hoge score had ik iets meer service verwacht. Ook de montage van de keuken vond plaats op 2 dagen. Het betreft een normale recht toe recht aan keuken. De eerste dag zou tussen 10 en 1400 uur de monteur beginnen met bouwen. Uiteindelijk hebben wij om 14.15 uur moeten bellen waar de monteur bleef. Zonder ons in kennis te stellen kwam hij flink te laat. Hierdoor zaten wij onnodig lang thuis. Onze beoordeling zou aanzienlijk hoger geweest zijn als wij gebeld werden voor de vetraging en als wij erop gewezen werden dat niet achter elke deur een aparte kast is. Een gemiste kans vind ik het gebrek aan inzet om een oplossing te zoeken om een tweede kast te creeren.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte aflevering”
Door Hein Strijkers op woensdag 7 dec 2016 '16
Slechte aflevering koelvriescombi beschadigd eenkastje gaat verkeerd open. Geen montage beschhrijving bij navraag als antwoord, u heeft gekozen voor zelf montage dus ook maar alles uitzoeken waar welke schroeven moeten ,geen beugel om blad voorzijde te bevestigen, moest ik maar zelf aanschaffen. 3 maail met foto's gestuurd maar geen reactie's. Eens maar mooit meer. wAARDELOOS.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Mariëtte en Huub Tummers op zondag 3 feb 2019 '19 | vestiging Roermond
Na een zoektocht langs diverse Limburgse keukenzaken hebben wij een keuken besteld bij de Keukenhal Roermond. Wij zijn zeer goed geadviseerd door Rick Tegelaers. Een zeer energieke, vakbekwame verkoper met energie voor twee! Hij luistert heel goed naar de wensen van de klanten. Naar aanleiding van deze wensen maakt hij een keuken op maat. Legt duidelijk de verschillen uit, met betrekking tot apparatuur, e.d. Zijn zeer tevreden over de manier zoals we geholpen zijn door Rick Wij zijn blij met het mooie ontwerp van onze nieuwe keuken. Geweldige service. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Gijsbers op zondag 9 jun 2019 '19 | vestiging Roermond
Ik heb een keuken gekocht en ben zeer tevreden over de aankoop alles is perfect gelopen het opmeten het bezorgen het plaatsen en afwerken.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met half eiland
1 / 37
Vestigingen Keukenhal
Website: www.keukenhal.nl
aHeerlen (41 ervaringen), Heerlerbaan 235, 6418 CE Heerlen, tel 045 - 541 48 48
bHelmond (38 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 5705 BN Helmond, tel 0492 - 79 37 77
cRoermond (37 ervaringen), Burghoffweg 11A, 6042 EX Roermond, tel 0475 - 32 08 85
dTilburg (10 ervaringen), Ringbaan-Zuid 380, 5022 GA Tilburg, tel 013 - 206 24 44
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.