Feedback
9,2

Keukenhal

Score uit 179 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
4 vestigingen (Limburg & Noord-Brabant)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenhal
Bij KeukenHal profiteert u altijd van de laagste prijs en de hoogste service.
Alternatieven voor Keukenhal
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 340 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 61 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 342 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2161 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,6 uit 177 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 288 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(6 vestigingen) score 9,5 uit 430 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 179 ervaringen over Keukenhal. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren130 ervaringen
4 sterren38 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster6 ervaringen

Per vestiging:
“Naar wens gelopen”
Door dhr. J.A. De Roy van Zuydewijn op zondag 4 okt 2020 20 | vestiging Heerlen
De verkoper is vriendelijk en geduldig en liet ons de gewenste keuken uitzoeken. Hij gaf ons bruikbaar advies om op de praktische zaken te letten. Een klein minpuntje is dat de koelkast wat kleiner uitviel dat verwacht, dit vanwege de standaardmaten. Dus de volgende keer een groter koelkast bestellen. Ondanks de Corona crisis is de verbouwing en plaatsing naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Wij kunnen het aanbevelen”
Door Theo en Maria Hundscheidt op woensdag 30 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben een witte hoogglans keuken met antraciet werkblad en achterwand gekocht. Samen met een koeler, oven, afwasmachine, kookplaat, afzuigkap en inschuifbare kraan. De keuken en het werkblad werd door een monteur van de Keukenhal precies en nauwkeurig geplaatst. De kraan werd veel later geleverd en geplaatst. Ze hadden wel een tijdelijke kraan geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het verkoopgesprek en de plaatsing van onze keuken. Het bedrijf kunnen wij aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Chris Boonstoppel op zondag 27 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Onze ideeën over de keuken goed verwerkt in het ontwerp gevolgd door een goede offerte. Bij het opmeten thuis door de filiaalmanager door haar nog een paar verbeteringen uitgewerkt. Levering op ons verzoek enkele weken opgeschoven. 2 weken voor de levering nogmaals gebeld met de planner omdat onze vloer in dezelfde week als de keukenplanning werdt gelegd. Planner mopperde wel wat, maar toch de keuken pas op donderdag gebracht en vrijdag gemonteerd, dus geen probleem met de vloerplanning. Montage keurig door zelfstandige monteur met vakkundige hulp gemonteerd. Deze hebben van 's morgens 8 tot 16 uur alleen tussendoor een boterham in hun mond geduwd en op ons aandringen wat gedronken. Verder constant doorgewerkt. Omdat 1 paneel wat naar achter viel, hier terplaatse een oplossing voor gezocht en keurig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Jac Chorus op woensdag 23 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Mooi keuken niets op aan de merken heel mooi gemonteerd super mooi en ook heel goed geholpen met uitzoeken vriendelijke mensen en behulpzaam.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J.Theunissen op zaterdag 19 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Alles volgens afspraak 100% geregeld heel goeie monteur wij zijn zeer tevreden over keukenhal.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Ruud op woensdag 9 sep 2020 20 | vestiging Roermond
Keuken gekocht na vele bezoeken bij keuken verkopers maar hier in Roermond geslaagd. Prima prijs kwaliteit verhouding en goed advies van Marvin en fantastische montage door Andre.
FOTO VAN RUUD
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos”
Door MvdB op vrijdag 28 aug 2020 20 | vestiging Helmond
Marcel van den Heuvel heeft me geweldig geadviseerd bij de aankoop van mijn keuken. Hij dacht mee en kwam met goede ideeen. Ook de installatie is vlekkeloos verlopen en de keuken is in een dag keurig geplaatst. Blij met mijn nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar tevredenheid”
Door Eric v Diepen op vrijdag 7 aug 2020 20 | vestiging Helmond
Volledig tevreden over de aankoop en de after sales.

Aanvulling ontvangen 10 augustus 2020: Een keuken hebben we gekocht. Alles naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Huub en Marlies Korten op vrijdag 31 jul 2020 20 | vestiging Roermond
Goed geholpen door Marvin met de keuze voor onze keuken. Vaak gebeld, altijd vriendelijk te woord gestaan. Ook de keuken gemonteerd door Vakmontage Zuid is super goed verlopen. Prima service, een aanrader voor een ieder die een nieuwe keuken wil.
FOTO VAN HUUB EN MARLIES KORTEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gegaan”
Door Fam. van Kessel op donderdag 30 jul 2020 20 | vestiging Roermond
We werden vriendelijk ontvangen, er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Snelle maar correcte afhandeling. Keuken is keurig geplaatst. We zijn zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Annie verbraeken op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
fijn en behulpzaam geholpen. service erg goed kregen een leenoven, omdat de onze nog niet leverbaar was,mochten die zelfs houden super service. zeer fijn en goed geholpen door personeel in winkel, als door persoon die keuken kwam plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Melanie janssen op zondag 19 jul 2020 20 | vestiging Roermond
Wij hebben na lang rondkijken waaronder ook in duitsland onze keuken op advies van een collega bij keukenhal roermond gekocht. Wij zijn zeer te spreken over hoe alles is gelopen. Wij zijn geholpen door mick en hij dacht goed met ons mee en hield ons daarna goed op de hoogte ivm veranderingen. Wij hebben er voor gekozen om hem zelf te plaatsen. En ook dat was goed te doen. Tijdens het plaatsen konden we nog evt bellen met vragen. Nogmaals enorm bedankt!
FOTO VAN MELANIE JANSSEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door H.Dols op woensdag 8 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Goed geinformeerd in de winkel van wat onze wensen waren.Thuis komen nameten,nog aanpassing kunnen maken.Alles prima geregeld.Keuken montage goed verlopen,heel tevreden mee.Fijne uitleg van zowel Keukenhal en monteur.Zeker een aanrader voor mensen die een nieuwe keuken willen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met ombouw”
Door Cindy op dinsdag 7 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
Slechte service ooit. Wij hebben een keuken gekocht waarbij zij de ombouw uit de showroom bij de keuken hebben geleverd voor € 250,--. Nu vertelt de bedrijfsleider Rick, dat hij dit gratis erbij heeft gegeven. Hij heeft ons een keuken verkocht die hij niet heeft waargemaakt. Ik heb letterlijk nog gevraagd, hoe leveren jullie de ombouw? Ja wat goed geseawled of anders bouwen wij een nieuwe. De monteurs hebben de ombouw geleverd, ook zij snapten niet dat de ombouw niet ingepakt was. Hele ombouw was vies, gescheurd en dan komt hij mij vertellen dat wij dit zelf moeten fixen. Als ik dit had geweten had ik deze keuken nooit uitgekozen, want de ombouw maakt de keuken. Voor ons is Keukenhal niet de keukenboer die zijn afspraken nakomt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met Siemens apparaten”
Door Eric Meulenbroeks op zaterdag 4 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht met 6 Siemens apparaten, superblij met onze aankoop,
Onze verkoopster Jolanda heeft ons super goed geholpen ,en weet waar ze over praat,compliment! Ook de keukenstellers hebben perfect werk verricht. Wij raden keukenhal in Heerlen iedereen aan
FOTO VAN ERIC MEULENBROEKS
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Vakman”
Door Léon op den Camp op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Roermond
We hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden over de service als ook de montage. De verkoper in de showroom heeft ons goed geholpen met zijn kundige adviezen en inzichten. De monteur was ook n échte vakman. De 2 kleine klachten die naar voren zijn gekomen,worden op n juiste manier afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Martin van Boekel op vrijdag 26 jun 2020 20 | vestiging Roermond
In 2018 een nieuwe keuken gekocht bij Keukenhal Roermond. Alles netjes geleverd en gemonteerd volgens afspraak. Monteur was vriendelijk en deskundig. Nu ruim twee jaar later hadden wij een probleem met onze kraan. ( kon nauwelijks nog draaien). Monteur heeft de kraan met nieuw onderdeel weer operationeel gemaakt en vervolgens heeft hij een paar deurtjes een klein beetje bijgesteld, zonder dat wij daar om gevraagd hadden. Met andere woorden: een geweldige service met vriendelijk en deskundige mensen. Gewoon een TOP bedrijf tegen een zeer betaalbare prijs.
FOTO VAN MARTIN VAN BOEKEL
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Nick op dinsdag 23 jun 2020 20 | vestiging Heerlen
Vorig jaar een keuken gekocht bij Keukenhal in Heerlen. Perfect geholpen door Romina. Begin dit jaar meerdere aanpassingen gemaskt aan het eerste plan en de order definitief gemaakt. Dit alles wederom met hulp van Romina. Keuken is vorige week geleverd volgens afspraak en perfect geplaatst door de monteurs Sven Paas en Danny Moonen. Alles is volgens afspraak gelopen. Super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Dorrie Oosterbosch op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Helmond
Goed geholpen, prima advies gehad en de keuken is super.Dank aan de keukenhal Helmond
FOTO VAN DORRIE OOSTERBOSCH
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Jolanda de Zwart op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Helmond
We zijn in het filiaal zeer goed geholpen door John en we zijn snel tot een overeenkomst kunnen komen. Na plaatsing keuken waren er een paar kleine dingetjes die naderhand vlug zijn opgelost. Zeer vriendelijke en top filiaalhouder.
FOTO VAN JOLANDA DE ZWART
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Johan Westerink op donderdag 7 mei 2020 20 | vestiging Roermond
Goed advies hierdoor maximale uit ons budget gehaald. Montage ook goed gegaan ondanks dat we nog aan het verbouwen waren dat leverde wat logistieke problemen op die goed opgelost werden. We zijn zeer tevreden met onze efficiënte keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nette oplossing”
Door H.r en Mw. Schreurs op donderdag 30 apr 2020 20 | vestiging Roermond
wij hebben een een hoogglans witte hoek keuken inclusief apparaten bij keukenhal gekocht. keuken is door keukenhal geplaatst en na een poosje sloot het blad niet goed meer tegen elkaar. dit is door de service zeer netjes zonder problemen een nieuw blad ,perfect opgelost en ze komen hun afspraken zeer netjes na dus voor de service een dikke 10 een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door renske dommering op donderdag 23 apr 2020 20 | vestiging Roermond
Ik heb een keuken gekocht en ben zeer tevreden over de keuken en de service. Ik werd snel en professioneel geholpen, zowel in Roermond als door de monteur van de keuken.
FOTO VAN RENSKE DOMMERING
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Lotte Weijman op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Tilburg
Hele fijne ervaring gehad met Rick in Tilburg. Wij wisten goed wat we wilde en wat ons budget was en daar heeft hij ons super bij geadviseerd en geholpen op onze keuken aan te passen naar onze wensen. Super blij met hoe alles is verlopen & ook heel blij met onze prachtige keuken! Zowel de communicatie, als de levering waren helemaal top. Zelfs na het ontvangen van de koelkast waar een deuk in bleek te zitten, werd dit super professioneel en prettig opgelost en hadden we binnen no-time een nieuwe koelkast. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zoals gedacht”
Door Suylen op zaterdag 18 apr 2020 20 | vestiging Roermond
Keuken precies zoals we die in gedachten hadden. Goed meegedacht door medewerker, zodat we de keuken kregen, zonder consessies te doen. Alles volges afspraak. Ook erg tevreden over t plaatsen vd keuken.
FOTO VAN SUYLEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Maikel en Kylie op zaterdag 18 apr 2020 20 | vestiging Roermond
We hebben onze keuken gekocht bij Keukenhal Roermond. Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen door de verkoper Marvin Meyer. Samen met Marvin onze wensen besproken en uiteindelijk samen tot een droomkeuken gekomen. De samenwerking verliep prettig. Bij vragen konden we altijd bellen of even binnenlopen. Marvin denkt mee en komt met goede ideeën en oplossingen. De levering en plaatsing van de keuken verliep ook goed. De monteurs Rick en Pascal hebben zeer netjes en nauwkeurig gewerkt. Nogmaals onze complimenten voor deze jongens! We zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken en we gaan er zeker van genieten.
FOTO VAN MAIKEL EN KYLIE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martijn op zaterdag 21 mrt 2020 20 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht bij vestiging tilburg (verkoper Rick). Hielp goed mee nadenken over onze wensen en kwam ons zo ver mogelijk tegemoet in budget/wensen keuken met showroom artikelen. Keuken keurig geplaatst en het proces was helder en duidelijk. Van bestellen tot plaatsen liep het allemaal erg soepel. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Theo Verhallen op maandag 16 mrt 2020 20 | vestiging Helmond
Bijzonder prettige ontvangst en zeer goede voorstellen voor de inrichting van onze nieuwe keuken. Een groot pluspunt zijn de netto prijzen en geen gemarchandeer met kortingen. Wij hebben het gevoel dat we precies die keuken hebben welke we van aanvang aan wilden tegen een goede prijs.

Aanvulling ontvangen 18 maart 2020: Onze keuken is geleverd en geplaatst in november 2019.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met uiteindelijke resultaat”
Door Hans Bijsterveld op zondag 15 mrt 2020 20 | vestiging Helmond
Prima geholpen bij aankoop van de keuken. Geen enkele druk ervaren en een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Goede voorlichting en Marcel denkt mee in de mogelijkheden. De levering was niet optimaal en kastje verkeerd ingemeten, maar fout werdt direct toegegeven. Zat later ook niet bij het 2e bezoek van de monteur maar later prima hersteld. Bij montage bleek de passtrook steeds los te laten. Ook dit nu prima hersteld. Marcel is gemakkelijk benaderbaar, is betrouwbaar en onderneemt direct actie. Laat pas los als de klant volkomen tevreden is. Kortom we zijn heel tevreden over de keuken zoals die nu staat.
FOTO VAN HANS BIJSTERVELD
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Derde keuken”
Door Isabelle Peerbooms op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Heerlen
Reeds de derde keuken gekocht bij de keukenhal. Mag duidelijk zijn dat wij tevreden zijn over de keukenhal anders koop je er geen drie keukens. Wij zijn onlangs verhuist en er moest een nieuwe keuken in.. Ze hebben goed met ons mee nagedacht over de mogelijkheden. Ons tips gegeven, kundig, vriendelijk, behulpzaam personeel. Ook het plaatsen is naar wens verlopen , ze komen netjes hun afspraken na, wij hadden bij het slopen van de oude keuken geen koelkast meer, toen ik dat aangaf bij de keukenhalm hebben we van de keukenhal een Leenkoelkast gekregen, super !!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door Ralph Offermanns op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Heerlen
Erg goed geholpen! Er werd ruim de tijd genomen en goed meegedacht. Netjes alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd, helemaal goed!
FOTO VAN RALPH OFFERMANNS
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. rocks op dinsdag 25 feb 2020 20 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken gekocht, service was perfect, en de installateurs, Danny Moonen en Sven Paas, hebben perfect en mooi werk geleverd, en we kregen ook nog goede en bruikbare adviezen, echt een aanrader
FOTO VAN FAM. ROCKS
+ Toon extra foto van Fam. rocks
Reactie of foto toevoegen
“Toppie”
Door Martina op zondag 26 jan 2020 20 | vestiging Heerlen
Showroomkeuken die aangepast is geworden. Zeer tevreden over het meedenken, de klantvriendelijkheid, de kennis en service waarmee ik te maken kreeg. Toppie en ik heb al mensen aanbevolen om bij Keukenhal hun keuken te kopen.
FOTO VAN MARTINA
Showroomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Brull jjm op donderdag 23 jan 2020 20 | vestiging Heerlen
Ik heb een keuken gekocht. Ik ben zeer tevreden over de bediening en kennis van zaken van de verkoopster. De tussentijdse berichtgeving over de levering is prettig. Alles is geleverd conform de afspraak. Ik zal jullie zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken mooi geplaatst”
Door W.van Wandeloo op zaterdag 11 jan 2020 20 | vestiging Roermond
Een hoekkeuken die zorgvuldig is uitgezocht met hulp van een vriendelijke Marvin Meyer en die enkele weken later mooi geplaatst is zonder problemen.
FOTO VAN W.VAN WANDELOO
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wat een beauty”
Door Dick Schmitz op zaterdag 21 dec 2019 19 | vestiging Roermond
Heel tevreden over de aankoop van onze nieuwe keuken bij de keukenhal in Roermond. Goede deskundige hulp. Mooie tekeningen, meedenken in de verbouwingen die nog gedaan moeten worden. Uitleg over de gewenste apparatuur. 1 contactpersoon, nette levering. Professionele montage en afwerking. Niks te klagen. Kortom heel tevreden. De titel zegt genoeg!
Reactie of foto toevoegen
“Naar alle tevredenheid”
Door Vd sluis op woensdag 18 dec 2019 19 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht naar alle tevredenheid. Kijken naar een oplossing, leveren op tijd en volgens afspraak. Transparante en eerlijke prijzen voor een echte kwaliteit keuken, geen €10.000 maar minder dan de helft en dan wel een zeer goede keuken. Nazorg zeer goed! We hadden een vlek in een deurtje, foto gezonden en wordt meteen een nieuwe besteld. Geen ja maar.... Maar gewoon doen. Jammer dat je niet vaak een keuken koopt maar zou er zo weer een kopen!
FOTO VAN VD SLUIS
Keuken met mozaiektegels
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met montage”
Door Reijven op maandag 25 nov 2019 19 | vestiging Roermond
In augustus zijn wij gaan kijken voor een keuken bij de Keukenhal in Roermond.
Wij werden daar ontvangen door de heer Jack Visker. Hij heeft ons veel mogelijkheden laten kijken en wij hebben bij hem onze wensen kenbaar gemaakt. Hij heeft voor ons een tekening gemaakt en wij gingen met een goed gevoel naar huis. De heer Remco van den Eijnden kwam de keuken opmeten en heeft ons super goed advies gegeven en ook nog de nodige aanpassingen aan de tekening gemaakt zodat er nog veel mooier uit kwam te zien. We zijn midden september, op verzoek van Remco nogmaals in Roermond geweest om nog de nodige aanpassingen , wat betreft kleur en achterwand, met hem door te nemen. Hij heeft ons ook toen weer super goed geadviseerd en geholpen. In week 44 werd de keuken geplaatst. De monteur heeft de plaatsing geweldig goed gedaan in 2 dagen. Het was alleen jammer dat er aan een kast een beschadiging was. Deze kast is in week 46, de dag voor onze verhuizing, vervangen. Wij zullen zeker aan vrienden of bekenden de Keukenhal adviseren indien zij voor een nieuwe keuken gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door mevr witpeerd op maandag 25 nov 2019 19 | vestiging Heerlen
Een nieuwe keuken gekocht. Geholpen door marco manca. De keuken is goed geplaatst geworden. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Klijnsma op maandag 18 nov 2019 19 | vestiging Heerlen
Super blij met onze nieuwe keuken. Meden dank aan Romina Manca die goed met ons mee dacht en advies gaf .Goede service en zeer bekwaam en netjes geplaatst. In één woord top
FOTO VAN KLIJNSMA
Keuken met schuine afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ingrid en Ves Engels op vrijdag 15 nov 2019 19 | vestiging Roermond
Via familie bij Keukenhal een keuken uitgezocht. Doorslaggevend was het uitgebreide advies van een zeer bevlogen verkoper, Rick, die er alles aan deed om onze wensen in de beschikbare ruimte te krijgen. Hij kwam met een idee waar wij beiden nog niet aan gedacht hadden. Ook hebben we veelal gekozen voor apparatuur die door Rick van de nodige bruikbare informatie werd voorzien. Zijn bevlogenheid, het zich helemaal kunnen verplaatsen in de wensen van de klant was voor ons doorslaggevend. Echter een kleine smet op het geheel anders was de score -super- geweest. Voorafgaand aan de montage kwam er een beschadiging van het werkblad aan het licht hetgeen ons inziens berust op een slechte in- cq uitgangscontrole. Dit was net voor de bouwvak waardoor we enkel weken moesten wachten op de afwerking. Blad werd uiteindelijk vervangen. We konden de keuken wel gebruiken maar met de nodige voorzichtigheid. Na de bouwvak is alles prima afgehandeld. Tot heden zeer tevreden over de keuken van Keukenhal.
FOTO VAN INGRID EN VES ENGELS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Jo Theunissen op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Heerlen
Nieuwe keuken gekocht. Super advies,super service echt geweldig .Toppie
FOTO VAN JO THEUNISSEN
Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gegaan”
Door D. Krul op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Roermond
Enige maanden geleden liepen wij, op zoek naar een nieuwe keuken, ook eens binnen bij Keukenhal Roermond. Daar vonden wij de keuken waar wij naar op zoek waren. We werden op een zeer vriendelijke en professionele manier geholpen door adviseur Marvin Meyer. Niet alleen vakkundig, maar dacht tevens met ons mee, zodat wij de keuken konden bestellen die wij wilden hebben. Geweldig! Levertijd en aflevering in overleg. Keuken netjes op tijd bezorgd, goed verpakt, compleet en zonder beschadigingen afgeleverd. En geen "verrassingen achteraf". Ik heb deze keuken zelf geplaatst, maar hou er rekening mee, dat deze niet is voorzien van een stap voor stap handleiding. Dus enige kennis en handigheid is wel vereist! Nu, een paar maanden later, zijn wij nog steeds onverdeeld blij met onze nieuwe keuken. Wij kunnen Keukenhal Roermond dan ook van harte aanbevelen voor een ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken. Marvin, bedankt voor jouw deskundige bijstand.
Reactie of foto toevoegen
“Bevelen de zaak aan”
Door Familie Verreck op donderdag 7 nov 2019 19 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht, november 2018 geleverd. Prima begeleiding in voortraject, afspraken worden nagekomen. We hebben de keuken zelf geplaatst, dus plaatsing kunnen we niet beoordelen. Kleine gebreken achteraf goed opgelost. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Dus we bevelen deze zaak aan.
FOTO VAN FAMILIE VERRECK
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Peter en Martha Weijers op maandag 7 okt 2019 19 | vestiging Roermond
In juli heeft Keukenhal Roermond onze nieuwe prachtige keuken geplaatst. Wij moeten Marvin een heel groot compliment geven. Zijn advisering tot in detail en zijn begeleiding tot en met de plaatsing heeft hij super gedaan. Er waren twee dingen die nog opgelost moesten worden. Dit is inmiddels keurig afgehandeld. Wij zijn heel erg tevreden ook over de monteurs die de keuken geplaatst hebben.
FOTO VAN PETER EN MARTHA WEIJERS
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Wendy Jacobs op zaterdag 14 sep 2019 19 | vestiging Helmond
Onze keuken hier gekocht 100% tevreden! Marcel de vestigingsmanager heeft ons geholpen, top kerel met verstand van zaken en een eerlijke mening/advies geeft.
Reactie of foto toevoegen
“Annuleringsvoorstel”
Door gino en sylvia op zaterdag 14 sep 2019 19 | vestiging Roermond
Oktober 2018 alvast op voorhand een keuken bestel bij keukenhal sittard. Op voorhand omdat we een huis gingen bouwen, en tijdens de bouw niet bezig te hoven zijn met een keuken enz uit te zoeken. Dit was met Jurgen in sittard. Sittard is niet meer. Er moest nog wat details doorgegeven worden. Dit wilden we afgelopen zaterdag doen. Hier kregen we te horen dat dit toch echt niet op een zaterdag ging. Want dat was voor hun een hele commerciële dag! 2 dingen doorgeven, 5 minuten werk, 2 verkopers die aan de balie zaten. Nee het was 14:20 en hij had een afspraak om 14:00! Er werd ons gewoon de deur gewezen. De reden was ene Jurgen had ons de keuken verkocht, en nu bij Marvin hoefden we niet aan te kloppen, want hij had geen provisie gebeurd, dus waarom niet bij iemand anders. Dat we vorig jaar het nodige geduld hebben gehad wordt helemaal niet over nagedacht of gesproken. Meermaals voor niks opgereden. Mail naar baas gestuurd. Deze denkt niet in oplossingen. Nee wilt u annuleren kost u dat 30%! Zo werkt de keukenhal dus. Wees gewaarschuwd, als je er iets gekocht hebt ben je gewoon een nummer, niet meer niet minder. Tja nu keuken nog geleverd krijgen ;-(
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Lizette Rossiau op zaterdag 14 sep 2019 19 | vestiging Helmond
Zeer goede service en goede ideeen voor de inrichting van een niet te grote keuken op basis van een architecten tekening. Kleine beschadiging aan de vaatwasser, geen probleem. Binnen 2 uur stond de nieuwe er al weer. Fijne bezorgers van de spullen. Uit Someren.
FOTO VAN LIZETTE ROSSIAU
Keuken met achterwand
+ Toon extra foto van Lizette Rossiau
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Bert Scholtissen op dinsdag 10 sep 2019 19 | vestiging Heerlen
Na het eerste bezoek enthousiast gemaakt door Romina (adviseur ter plekke'), betreffende het concept van de keukenhal. Geen gezeur offerte was meteen scherp geprijsd zonder te moeten onderhandelen. Alles naar onze wensen uitgezocht met vakkundig advies. Levering en plaatsing op tijd en zeer correct. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Uitbreiding keukenblok”
Door Familie Derks op donderdag 5 sep 2019 19 | vestiging Helmond
Begin van dit jaar super goed geholpen bij de Keukenhal in Helmond. We zochten een keukenblok waarin de wasmachine en droger op hoogte zouden staan. Het was even wat denken en tekenen maar het eind resultaat mag er zijn. Na wat puzzelen met het in elkaar zetten (was voor ons de eerste keer) zijn we helemaal blij. Ik doe de was nog iedere keer met veel plezier.
FOTO VAN FAMILIE DERKS
Extra blok
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeroen Litjens op maandag 26 aug 2019 19 | vestiging Roermond
Ik heb mijn keuken bij de Keukenhal in Roermond gekocht. Ik ben snel en goed geholpen, op vragen na aankoop is eveneens snel en kundig gereageerd en binnen afzienbare tijd heb ik gebruik kunnen maken van de nieuwe keuken. Bij montage bleken 2 onderdelen te zijn beschadigd. Deze zijn opnieuw besteld en gemonteerd. Ik ben dan ook zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Jacques en Elly op vrijdag 23 aug 2019 19 | vestiging Roermond
We hebben een hele mooie aanbouw keuken zelf ontworpen en gekocht bij Keukenhal in Roermond. Sebastan v.d. Veen heeft ons geholpen en ons hele goede adviezen gegeven. Hij heeft met ons meegedacht en zeer goede aanpassingen gemaakt. Met alle rust hebben we uitleg en goede raad gehad. Super! We zijn bij veel keuken aanbieders geweest,ook in Duitsland maar er zijn maar weinigen die met zo fijn de mensen ontvangen en eerlijk zijn met advies en een hele goede prijs geven.
De keuken is precies op de dag geplaatst wat wij hadden afgesproken
door fijne bekwame mensen die ook goede tips gaven. We zijn erg blij met onze mooie keuken, goede kwaliteit met zeer goede apparaten van Neff en Bora. Wij raden de mensen aan die een nieuwe keuken willen kopen en al bij verschillende keuken aanbieders zijn geweest, om toch ook eens bij de Keukenhal in Roermond binnen te gaan. Super fijne en behulpzame mensen!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfplaatsing”
Door Marcello Schmitz op woensdag 21 aug 2019 19 | vestiging Roermond
Ik heb er een super keuken gekocht. Vakkundig advies. Vriendelijk personeel. Keuken zelf geplaatst alles paste heel goed
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Gruhn op maandag 12 aug 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een super mooie keuken gekocht bij de Keukenal in Heerlen, hebben hier een goed advies gekregen van de verkoper. Hij keek met ons mee naar onze wensen. Wij zijn zeer tevreden en zouden de Keukenhal aanbevelen. Het is hier meer dan alleen een keuken verkopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Hjh hupkens op donderdag 8 aug 2019 19 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht goed geplaatst zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door dhr Waelen op donderdag 8 aug 2019 19 | vestiging Heerlen
We hebben er een nieuwe keuken gekocht. Prima Begeleiding gehad tijdens hele traject. We zijn er blij mee.

Aanvulling ontvangen 14 augustus 2019: De keuken is reeds half juni vrijdags geleverd en het s maandags erop geplaatst. Nette monteurs , een goed op mekaar ingewerkt team. De afspraken met verkoopadviseur dhr Marco Manco zijn van begin tot het einde goed nagekomen. We zijn tevreden met het eindresultaat en kan het iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Frans en Marij op zondag 14 jul 2019 19 | vestiging Helmond
We hebben 'n complete keuken gekocht. Incl. inbouw apparatuur. We zijn begin dit jaar gewoon eens binnengewandeld. Zou het ons niet bevallen, zouden we zo weer wegwezen. Dat gebeurde dus niet. Toen we binnen kwamen werden we verrast door de netheid en de veelheid aan keuze. We voelden ons echt welkom en werden fijn geholpen door Floris. Hij tekent alles met de hand uit. Nu kan iemand dat ouderwets vinden maar wij vonden het wel getuigen van vakkennis. Ook Marcel heeft ons met raad en daad terzijde gestaan. Kwamen we er met z'n allen niet uit, werden de dikke boeken op de tafel gelegd en 'n oplossing gevonden. Niet zomaar zeggen dat iets niet kan maar eerst eens nazoekwerk doen, daar houden wij van. Er werden goede tips gegeven (ook op de tekening ivm de stopcontacten) omdat wij de keuken zelf wilde plaatsen. Was er iets nieuws binnen gekomen of klopte bij nader inzien toch iets niet helemaal werd er door hen contact met ons opgenomen. Heel prettig. De keuken is geleverd op de afgesproken tijd. Als we effe niet wisten waar bepaalde dingen voor waren werd er even naar Helmond gebeld en werden we meteen geholpen. Inmiddels staat de keuken. De verbouwing is nog niet helemaal klaar en we leven nog op de stucloper maar we kunnen in ieder geval al ten volle genieten. Wij vinden onze keuken prachtig. We worden er elke keer weer blij van als we 'm zien en gebruiken. Heel hartelijk bedankt Keukenhal... Marcel en Floris...als alles klaar is komen jullie maar op de koffie!
FOTO VAN FRANS EN MARIJ
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Karin op donderdag 11 jul 2019 19 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken U vormige keuken gekocht. Marco in het filiaal Heerlen was erg vriendelijk en zeer betrokken in onze wensen. Zeer goed advies ! Zelfs nadat we de keuken al hadden staan heeft hij ons geholpen met de extra garantie op de aangekochte apparaten, had hij niet hoeven doen. Wij raden iedereen de keukenhal aan !!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geslaagd”
Door L. Omloo op zaterdag 6 jul 2019 19 | vestiging Heerlen
Bij de keukenhal in Heerlen zijn wij zeer goed geslaagd bij onze keuze voor een nieuwe keuken. De verkoper was zeer vriendelijk en kundig. In de showroom stond een uitgebreid assortiment aan keukens opgesteld waardoor men ook nog ter plekke goede ideeën kan opdoen. De bezorging van de keuken was ook zeer goed en tijdig geregeld en de nalevering van een onderdeel verliep super snel. Alles bij elkaar vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Koopman op vrijdag 5 jul 2019 19 | vestiging Roermond
Wij hebben een keuken gekocht en super geholpen door Richard en later Remco
Wij zijn zeer goed geadviseerd en keuken werd op tijd afgeleverd super mooie keuken.
Zelf geplaatst dus we hadden nogal wat domme vragen maar geen moeite is teveel.
Tot Slot bij het plaatsen hebben we een stomme fout gemaakt door een paneel van de koelkast tekort af te zagen. Dus er moest een nieuw paneel komen, boven verwachting hebben wij een nieuw paneel gekregen als service! Super service en zeker naar toe gaan voor uw nieuwe keuken.
FOTO VAN KOOPMAN
Keuken met hoekdeel en palfondafzuiging
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door J.Houben op donderdag 4 jul 2019 19 | vestiging Heerlen
Keuken besteld daarna een goede begeleiding en tekening waar eventueel de aansluitingen moesten komen. Keuken werd netjes geleverd en daarna door de monteur Ivo zeer vakkundig geplaatst zeer netjes gewerkt . Complimenten voor deze vakman zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Randy van der raadt op woensdag 3 jul 2019 19 | vestiging Roermond
Zeer goede service goede kwaliteit goede prijs kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Joyce Ajubi op woensdag 3 jul 2019 19 | vestiging Roermond
Hier onze keuken gekocht .super vriendelijk personeel ,duidelijke uitleg geen verrassingen achteraf . Kortom erg tevreden .
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Hans van Alphen op vrijdag 14 jun 2019 19 | vestiging Helmond
Kompleet keuken met Etna apparatuur. Van aankoop tot plaatsing super tevreden. Nette showroom, nette ontvangst welke zeker niet te opdringerig was. Keuken op de afgesproken datum geplaatst door een zeer keurig werkende jongeman. Ik kan keukenhal van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles geregeld”
Door M. Martinali op donderdag 13 jun 2019 19 | vestiging Helmond
Ik heb de keuken gekocht en de verkoop was prima. Omdat ik hem zelf heb gezet,was het heel makkelijk geregeld. Ze kwamen de keuken afleveren met alle bestelde producten. Bij de verkoop hebben ze tekeningen en alles voor me geregeld.
FOTO VAN M. MARTINALI
Zelf geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ashley Hoens op woensdag 12 jun 2019 19 | vestiging Helmond
Ik heb een complete nieuwe keuken gekocht bij keukenhal in Helmond. Ik heb een zeer goede ervaring met de aankoop. In de winkel ben ik goed, vakkundig en vriendelijk geholpen. Na de bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden van het verloop. Super tevreden met mijn keuken, en wat is hij mooi geworden! Ik kan het iedereen aanraden om zijn keuken bij keukenhal te kopen!
FOTO VAN ASHLEY HOENS
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Gijsbers op zondag 9 jun 2019 19 | vestiging Roermond
Ik heb een keuken gekocht en ben zeer tevreden over de aankoop alles is perfect gelopen het opmeten het bezorgen het plaatsen en afwerken.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Mart en Gonny Kirkels op woensdag 5 jun 2019 19 | vestiging Roermond
Geweldige ontvangst in november 2018, een zeer goed advies door verkoper Sebastien van der Veen, die met je meedenkt en alles perfect heeft uitgelegd. Hij is ook zelf komen meten, zodat ook onze openstaande vragen nog goed beantwoord werden, op advies van Sebastien zijn we ook nog in Tilburg naar ons granietenblad gaan kijken. Op 1 mei 2019 is de keuken in keurige staat afgeleverd, en op 6 mei in eigen beheer geplaatst. Communicatie tussen verkoop en levering perfect verlopen. Keuken compleet met Etna apparatuur, vaatwasser, combimagnetron, kookplaat en koelkast en Novy afzuigkap. Keukenhal is voor ons een echte aanrader, jammer dat Sebastien hier niet meer werkzaam is.
FOTO VAN MART EN GONNY KIRKELS
Keuken met witte fronten en zwart blad
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Remco op woensdag 5 jun 2019 19 | vestiging Roermond
De service van in de winkel, hebben we heel goed ervaren. Klantvriendelijk en wordt naar oplossingen gezocht. Echter de mensen die de keuken waren minder vriendelijk. Veel pauze, vroeg stoppen. En niet klant vriendelijk. Daar kan aan gewerkt worden. Echter werkt onze vaatwasser nog steeds niet goed, hoop dat ze dit snel gaan oppakken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken precies volgens afspraak”
Door Fam van Alebeek op dinsdag 4 jun 2019 19 | vestiging Roermond
We werden hier netjes ontvangen, en na even rond gekeken te hebben ook gelijk geholpen met de vraag wat het zou gaan kosten. Er werd gelijk een tekening gemaakt met een berekening. Ook nadat de keuken besteld was goed op de hoogte gehouden van het een en ander, en ook een aanpassing van uit onze kant was geen probleem en netjes verwerkt. De monteur die kwam was ervaren en werkte netjes, bovendien een aardige jongen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Bart van Lamoen op dinsdag 4 jun 2019 19 | vestiging Helmond
Eerder dit jaar een nieuwe keuken gekocht en van oriëntatie tot montage niets dan goede ervaringen. Marcel, bedankt voor je geweldige advies!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam. van Neerven op dinsdag 28 mei 2019 19 | vestiging Helmond
Super mooie keuken samengesteld, bijna alles is mogelijk. Echt een aanrader !! Ook super goed geholpen door Marcel en Floris, ze denken echt goed mee over de mogelijkheden. Ook het plaatsen ging heel secure en voorspoedig.. Erg blij met onze nieuwe keuken .. Dank jullie hartelijk.
FOTO VAN FAM. VAN NEERVEN
Super mooie keuken
+ Toon extra foto van F. Van Neerven
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door Bruno op maandag 27 mei 2019 19 | vestiging Heerlen
We waren toe aan een nieuwe keuken en informeerden bij vrienden en kennissen die recent ook een nieuwe keuken hadden aangeschaft. Het toeval wilde dat 3 van de 4 bij de keukenhal waren geslaagd en op alle punten zeer tevreden waren. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik zelf een beetje wisselende gevoelens bij deze zaak had. Ja, ik zag hem regelmatig bij het langsrijden maar wellicht door de naam ("keukenhal klinkt niet helemaal lekker en geeft nou niet het gevoel van kwaliteit" )zou ik er uit eigen beweging niet zomaar naar toe zijn gegaan. Wat zijn we blij dat we dat toch hebben gedaan. Bij binnenkomst geen opdringerige verkopers. Gewoon lekker rustig rondkijken. In no time liepen we tegen de keuken aan die we voor ogen hadden. Vanaf dat moment werden we door Romina uiterst deskundig verder geholpen. We maakten een vervolgafspraak en ontvingen een paar dagen later een offerte. Niet te geloven...een vergelijkbare keuken had ik zowat op het dubbele ingeschat. De twijfel sloeg weer toe. Nadat Romina mij er van had overtuigd dat het gewoon een keuken van Duitse kwaliteit was( merk begint met Ha en eindigt op er) hebben we getekend en in overleg met Romina en Marco de leverdatum afgesproken. De keuken werd in overleg met het hoofdkantoor netjes en compleet op tijd geleverd. Ik heb hem zelf geplaatst. Alles paste perfect en de kwaliteit voelde prima. Een paar onderdelen kon ik niet helemaal thuisbrengen maar na overleg met Marco was dat snel duidelijk. Kortom: Prima zaak en perfecte service. Enige minpuntje: telefonisch niet zo best bereikbaar....even langsgaan werkt dan beter:-).
FOTO VAN BRUNO
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ed Korkers op zaterdag 25 mei 2019 19 | vestiging Tilburg
We hebben op 9 maart 2019 in Tilburg een Diverso Lotus keuken gekocht. Rick van Wees heeft ons uitstekend geholpen, nadat we al een tweetal zaken hadden bezocht en voorzien waren van verschillende tekeningen. Correcte, energieke, direkte, no-nonsense benadering zonder te pushen met een gewone tekening. Op 1 mei werd de keuken geplaatst, uitstekende tussentijdse communicatie over kleine aanpassing en verbeterde tekening, na inmeten van de keuken, waar hijzelf mee kwam. Goed meedenken. Na perfecte plaatsing, nalevering van de juiste plint ook goed en accuraat uitgevoerd. Kortom, we zijn erg tevreden.
FOTO VAN ED KORKERS
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Van Sloun op woensdag 22 mei 2019 19 | vestiging Roermond
Wij hebbem bij keukenhal Roermond. Een nieuwe keuken gekocht. We werden super geholpen. En kregen goed advies. In maart is de keuken geleverd en geplaatst. Alles precies volgens afspraak. Kleine beschadiging binnen 2 weken alles perfect opgelost. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ron op vrijdag 10 mei 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht bij de keukenhal en zijn zeer tevreden over de service en afhandeling van dit bedrijf en personeel. We zijn goed ingelicht en men heeft ons in alle rust laten beslissen, zelfs een aanbetalen was niet nodig. Naarmate het traject verliep zijn wij goed op de hoogte gehouden en heeft men zich gehouden aan de gemaakte afspraken. TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Bjorn Marechal op woensdag 8 mei 2019 19 | vestiging Roermond
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Keukenhal te Roermond. Rick Tegelaers heeft ons zeer goed en deskundig geholpen. Ook kregen we goede tips waar wij zelf nog niet bij hadden stil gestaan. TOP! Ook na de plaatsing nog steeds goede service. Bedankt Rick!!
FOTO VAN BJORN MARECHAL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Roland de Jong op zaterdag 4 mei 2019 19 | vestiging Tilburg
Bij ons was er een keuken geplaatst , en het staat er gewoon goed in .. Bij het begin waren ze wel een hoekkast kwijt maar was al snel weer gevonden ,opgehaald en geplaatst ...goeie service gewoon ... meer kunnen we niet over zeggen ...
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfplaatsing”
Door Annie Notermans op vrijdag 3 mei 2019 19 | vestiging Heerlen
Een nieuwe keuken inclusief nieuwe apparatuur. Zelf de keuken geplaatst. Goed advies gekregen.
FOTO VAN ANNIE NOTERMANS
Zelfgeplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Bénédicte Lautenslager op vrijdag 3 mei 2019 19 | vestiging Heerlen
Ik ben in 2019 bezig geweest met de aanschaf van een nieuwe keuken. Bij diverse bedrijven offertes aangevraagd maar ook tevens aangegeven dat er niet direct beslist gaat worden. Dhr Manca is de enige van al deze bedrijven die na belt er vraagt naar de stand van zaken. Daardoor zijn we bij hem terecht gekomen. Hij heeft door zijn uitgebreide informatie en geduld, niets is voor hem teveel ervoor gezorgd dat wij tot de aanschaf van een prachtige keuken gekomen zijn. Dhr Manca is in onze gesprekken met vrienden al meerdere keren naar voren gekomen als "bij hem moet je zijn , als je een nieuwe keuken zoekt". Als ik denk aan de Keukenhal, dan denk ik aan "Marco Manca"
Reactie of foto toevoegen
“Veel vertraging”
Door B. Verhoeve op donderdag 2 mei 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keukenblok gekocht voor in onze bijkeuken. Na onze afspraak gingen wij met een goed gevoel naar buiten omdat we goed waren geholpen en blij waren met onze keus. De keuken zou nog opgemeten worden echter moesten we daar zelf achteraan bellen. We hadden ervoor gekozen om zelf aan te geven wanneer de keuken besteld kon werden i.v.m. 8-12 weken levertijd. 1 dec 2018 aangegeven bij verkopende medewerker, welke ons geholpen had, dat deze besteld kon worden. De keuken zou medio eind januari, begin februari geleverd worden. De weken verstreken en geen gehoor. Begin februari toch maar eens gaan bellen. Opvallend was dat de vestiging in Heerlen zeer slecht bereikbaar was telefonisch. Dus na contact met Sittard en Helmond uiteindelijk toch in Heerlen terecht gekomen. Hier werd mij mede gedeeld dat er niks van een bestelling bekend was en dat de verkopende medewerker die ons had geholpen er niet meer werkzaam was. Er is toen een spoedopdracht ingezet waarna we alsnog na 6 weken onze keuken geleverd zou worden. Echter vanwege planning van de aannemer ontzettende vertraging opgelopen, dus opleverdatum half februari niet haalbaar. We zitten nu in mei en de keuken zit erin maar de verbouwing is nog steeds niet opgeleverd. Het enige wat we gekregen hebben vanwege de vertraging en het niet bestellen van de keuken was een kleine compensatie qua prijs.
FOTO VAN B. VERHOEVE
Keukenblok zit erin
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door fam van Hout op dinsdag 9 apr 2019 19 | vestiging Heerlen
een keuken gekocht goede monteurs en een goede begeleiding van het begin af
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Tilly Meijer op maandag 8 apr 2019 19 | vestiging Helmond
We hebben een nieuwe keuken gekocht met alle apparaten. We zijn door Marcel geholpen, dit was goed en erg plezierig. Ook kwam hij de keuken nog opmeten op ons nieuwe adres. Marcel bedankt, we zijn erg blij met de nieuwe keuken
FOTO VAN TILLY MEIJER
Keuken bijna af
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Rene Van Doren op zaterdag 23 mrt 2019 19 | vestiging Helmond
Keuken gekocht, alle wensen goed besproken en bestaande bijna nieuwe apparatuur kon probleemloos overgezet worden. Tijdens montage twee beschadigingen door een foutje van de monteur. De aanrechtbladen waren beschadigd. Deze zijn binnen drie weken vervangen. Kwaliteit is prima, monteurs prima en het advies prima.
FOTO VAN RENE VAN DOREN
Keuken met stenen muur achtergrond
+ Toon extra foto van Rene Van Doren
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken gekocht inclusief apparatuur”
Door Tom op vrijdag 22 mrt 2019 19 | vestiging Helmond
Wij hebben hier een complete keuken gekocht inclusief apparatuur, goede service, rustig mogen bekijken wat we willen. Wanneer we onze beslissing genomen hadden, werd ook goed geluisterd en de tijd genomen om alles te bestellen. Ook super vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met kleine aantekening”
Door Obbens op vrijdag 22 mrt 2019 19 | vestiging Tilburg
Ik heb een keuken gekocht. Deze keuken was een jubileumaanbieding. Ik ben zeer tevreden over de keuken en de service van dit bedrijf. Ik wil wel een aantekening maken. We hadden de keuken al gekocht en een bedrag gekregen voor de montage toen bleek dat NIET de aansluitingen erbij zaten. Ik vind dat moet van te voren gezegd worden want niet iedereen weet dat de aansluitingen niet bij de montage horen!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Marjon dings op vrijdag 22 mrt 2019 19 | vestiging Roermond
Wij hebben een keuken gekocht bij Rick tegelaers wij zijn super goed geholpen door Rick alles klopte zo als hij zei als we ergens tegenaan liepen was hij er meteen om het op te lossen de service is ook helemaal perfect we hadden iets aan een kastje het werd meteen op gelost je hoeft zelf nergens achter aan te lopen ik kan het iedereen aan raden om een keuken te kopen bij de keukenhal bedankt Rick
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Roozen op vrijdag 22 mrt 2019 19 | vestiging Tilburg
Wij hebben daar keuken gekocht compleet met apparatuur en laten plaatsen door Keukenhal, zijn echt super tevreden. Zowel de aankoop als plaatsing was prima geregeld, er werd echt met ons meegedacht en hebben daarna nog diverse keren telefonisch contact gehad wat ook prima verliep. Alles keurig op afspraak nagekomen! Er was een lade binnenin wat beschadigd en die werd binnen een paar dagen vervangen! De service is prima en ik zou iedereen adviseren om de aanschaf van een keuken te gaan doen bij Keukenhal
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door fam. Goethart op maandag 11 mrt 2019 19 | vestiging Helmond
Wij hebben recent een keuken gekocht bij KeukenHal Helmond. Wij werden verrast door de prettige, persoonlijke benadering van Marcel van den Heuvel. Hij heeft alle tijd genomen om onze wensen te vertalen naar een mooie moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. Ook de levering en plaatsing verliepen voorspoedig. Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door peter beerens op maandag 11 mrt 2019 19 | vestiging Helmond
Wij hebben een keuken gekocht bij de KeukenHal in Helmond. bij de binnenkomst viel ons al de mooie opzet van de showroom op, netjes en zuiver, ook de opdringerigheid was niet aanwezig bij de verkopers, ons gevoel was meteen zeer goed buiten alle andere keukenboeren, het bespreken van hoe we onze keuken wilde hebben ging zo ver dat het mee denken van de verkoper er voor heeft gezorgd dat we nu een keuken hebben waar we heel erg blij mee zijn, ook een dikke pluim voor Atag, omdat we zelf de keuken hadden geplaatst zagen we pas een week later dat er wat kleine deukjes in het frontje zaten, ook de vriendelijkheid en de bereidheid om tot een oplossing te komen was grandioos binnen een week was er een monteur met een vervangend deurtje (kosteloos) kort om willen wij hoofdverkoper Marcel en zijn compagnon Floris van harte bedanken voor het super goede meedenken, begeleiding, en de na zorg, zelfs na de levering zijn ze nog begaan met de klant, we hebben zelden zo iets mee gemaakt. keukenhal Helmond, voor jullie een dikke 10 en ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn verheugd”
Door ubachs op woensdag 6 mrt 2019 19 | vestiging Roermond
we hebben een keuken gekocht. De verkoper Sebastian heeft ons zeer goed geadviseerd en het resultaat is perfect en alles passend geplaatst. En dat alles voor een zeer voordelige prijs. In de voorbereiding hadden we best moeilijke vragen, maar alles was mogelijk. Sebastian nogmaals zeer bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Alle rust”
Door Leo van Hoof op dinsdag 5 mrt 2019 19 | vestiging Helmond
Wij hebben een keuken gekocht, mede doordat wij al eerder een keuken bij dit bedrijf hadden gekocht. In alle rust wordt je in ons geval door Marcel van de Heuvel geleid naar een perfecte oplossing en prijs/ kwaliteit verhouding is uitstekend, inclusief de levering
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Robert op zondag 3 mrt 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben hier onze keuken gekocht en we zijn heel blij dat we voor de Keukenhal hebben gekozen. In de showroom wordt je niet meteen overvallen door opdringerige verkopers. Rustig op je gemak keukenopstellingen bekijken waarna je pas een gesprek met de verkoper aangaat. Ze luisteren naar je wensen en komen thuis je ruimte meten. Ze denken met je mee over dingen waar je tegen aan loopt. Tijdens de vervolgafspraak is de tekening klaar en begin je met het uitzoeken van apparatuur. Je krijgt direct de prijs te horen voor de complete keuken en een richtlijn voor wanneer de keuken ongeveer zal worden geleverd. Later krijg je de technische tekeningen zodat je thuis aan de slag kan. Onze keuken werd precies op de aangegeven tijd geleverd. Een week voor levering neemt de planning contact met je op over wanneer alles gebracht en wanneer de keuken opgebouwd wordt. We waren zeer te spreken over onze monteur die zeer precies te werk ging. Er werd door hem meteen een foutje in een glazen deur gezien en onderneemt dan ook direct stappen. Binnen 2 weken was t opgelost en was onze keuken zoals die gewenst en getekent was. Een hele fijne zaak om een heel belangrijk onderdeel van je huis door laten te verzorgen. Wij kunnen ze absoluut aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door Pierre.hollands op dinsdag 26 feb 2019 19 | vestiging Heerlen
Keuken tegen prima prijs. Prima advies. Goede service, montage en follow up. Absoluut aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gideon van Dijk op vrijdag 22 feb 2019 19 | vestiging Helmond
In mijn zoektocht naar een keuken ben ik op bezoek gegaan bij de keukenhal in Helmond. Na een oriënterend gesprek is er snel een meting gedaan van mijn keuken en was er snel een offerte. Na akkoord is er een goede planning gemaakt en alles volgens datum geleverd en geïnstalleerd. Ik ben dan ook zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede zaak”
Door Wijnhoven op donderdag 21 feb 2019 19 | vestiging Helmond
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht. Levering was volgens afspraak. Alles was netjes geleverd . Plaatsen was vrij eenvoudig. Alleen moet men er wel rekening mee houden dat de aanrechtbladen altijd iets te lang zijn( is ook wel het beste) als men de beschrijving goed doorneemt komt het allemaal goed. De apparaten waren ook allemaal in orde. Ik zou zeggen goede zaak.
FOTO VAN WIJNHOVEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Jacob op maandag 4 feb 2019 19 | vestiging Roermond
De verkoop service is super hebben een goeie prijs kwaliteit maar zodra er iets kapot is wimpeld keuken hal je af met het praatje dat is gebruikelijk als je de keuken gebruikt... Niet na 1 maand afwasmachine kapot en omdat wij daardoor af hebben moeten wassen kregen we hele lelijke krassen in de spoelbak dit zouden normale gebruikers sporen zijn ja doei jaren lang al een rvs spoelbak gehad en na al die jaren nog zien zulke krassen gezien als die nu na 1 week al te zien zijn... Heel erg bedankt voor de slechte service keukenhal!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Pascal peeters op zondag 3 feb 2019 19 | vestiging Roermond
Wij hebben bij u een complete keuken gekocht en laten plaatsen door jullie momteur. We zijn zeer tevreden over de keuken en de manier waarop alles is gegaan, tevens was het een zeer competente momteur die de keuken geplaatst heeft dit ging alles netjes en zeer vlot
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Eric op zondag 3 feb 2019 19 | vestiging Roermond
Van a-z super geholpen.. van ontwerp tot montage was alles helder en duidelijk. Communicatie was top en de keuken is vakkundig geplaatst. Nogmaals super tevreden over keukenhal roermond.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Mariëtte en Huub Tummers op zondag 3 feb 2019 19 | vestiging Roermond
Na een zoektocht langs diverse Limburgse keukenzaken hebben wij een keuken besteld bij de Keukenhal Roermond. Wij zijn zeer goed geadviseerd door Rick Tegelaers. Een zeer energieke, vakbekwame verkoper met energie voor twee! Hij luistert heel goed naar de wensen van de klanten. Naar aanleiding van deze wensen maakt hij een keuken op maat. Legt duidelijk de verschillen uit, met betrekking tot apparatuur, e.d. Zijn zeer tevreden over de manier zoals we geholpen zijn door Rick Wij zijn blij met het mooie ontwerp van onze nieuwe keuken. Geweldige service. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 59
Vestigingen Keukenhal
Website: www.keukenhal.nl
aHeerlen (58 ervaringen), Heerlerbaan 235, 6418 CE Heerlen, tel 045 - 541 48 48
bHelmond (44 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 5705 BN Helmond, tel 0492 - 79 37 77
cRoermond (54 ervaringen), Burghoffweg 11A, 6042 EX Roermond, tel 0475 - 32 08 85
dTilburg (15 ervaringen), Ringbaan-Zuid 380, 5022 GA Tilburg, tel 013 - 206 24 44
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.