Feedback
9,2

Keukenhal

Website: www.keukenhal.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenhal.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenhal
KeukenHal is opgericht in 2006. Inmiddels hebben wij vier vestigingen in Brabant en Limburg: Heerlen, Roermond, Helmond en Tilburg.

Bij KeukenHal profiteert u altijd van de laagste prijs en de hoogste service. Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de fabriek, houden we het ontwerp in eigen hand en de prijzen laag. Bovendien kunnen we op deze manier altijd keukens leveren die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Het resultaat: een schitterende keuken met de beste kwaliteit én voor de laagste prijs. Een greep uit onze collectie is online te bewonderen, met de daarbij behorende prijzen. Alle prijzen zijn inclusief apparatuur en zonder meerprijs ook leverbaar in andere kleuren.

We helpen u graag met een passend ontwerp voor de keukenruimte. De keukencollectie is leverbaar in alle denkbare opstellingen en afmetingen.

KeukenHal is CBW-erkend. Dat betekent dat u altijd verzekerd bent van een veilig aankoop. U hoeft bij ons geen aanbetaling te doen en onze eigen service afdeling staat altijd klaar bij eventuele vragen.
Ervaringen
Er zijn 247 ervaringen over Keukenhal. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren175 ervaringen
4 sterren58 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren4 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Een mooie keuken”
Door Jaco op vrijdag 1 jul 2022 22 | vestiging Helmond
Mooie keuken gekocht. Vriendelijk personeel en werd snel geholpen in de winkel. Optijd alles geleverd behalve de kookplaat
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en goede communicatie”
Door Christ saasen op vrijdag 1 jul 2022 22 | vestiging Helmond
We werden goed en vriendelijk geholpen. Alles werd uitgezocht en er werd goed advies gegeven. Hierdoor hebben we precies gekregen wat we wilde. Toen we de aflever datum wilde veranderen was dit geen probleem. Er werd zelfs een week voor levering op de nieuwe datum gebeld om te vragen of de datum nog steeds goed was. Na levering merkte we dat de kastdeuren verkeerd om geleverd waren. Dit hebben we zelf even aangepast, verder was alles naar wens.
FOTO VAN CHRIST SAASEN
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam van den Broek op woensdag 29 jun 2022 22 | vestiging Heerlen
Super zaak goede uitleg, nemen alle tijd voor de klant. Complimenten van Dhr J v.d Laarschot heeft ons van a tot z begeleid.
FOTO VAN FAM VAN DEN BROEK
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Pascale Vranken op zondag 26 jun 2022 22 | vestiging Heerlen
Goede service dat vooral; Dustin van de Laarschot levert superservice, is attent, alert en denkt met de klant mee in mogelijkheden. Daarnaast is het een eerlijk verhaal met een goede kwaliteit-prijs verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Benning op zondag 19 jun 2022 22 | vestiging Heerlen
Goed advies, denken mee, goede levering, goede montage, er was een klein probleem super opgelost. Toppie wij raden Keukenhal zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies en tevreden met de keuken”
Door Nerissa Cuypers op maandag 13 jun 2022 22 | vestiging Heerlen
Zeer positief! Wij wonen net over de grens in Duitsland en vonden daar geen keuken naar onze smaak. Wij zijn in Heerlen gaan kijken en vonden daar precies wat wij zochten. We zijn prima geadviseerd en de medewerkster is nog een paar maal alles komen opmeten. Voor de opbouw waren 2 dagen uitgetrokken, maar in 1 dag stond alles. We hebben 2 maanden moeten wachten op de inbouwoven en de deur van de koelkast, maar de keuken is nu helemaal klaar om in gebruik te worden genomen. Wij zijn tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Chantal op zaterdag 11 jun 2022 22 | vestiging Roermond
Hele mooie keuken uitgezocht, leuk advies en tijd noch moeite werd gespaard. Levering op tijd, plaatsing zelfs vroeger dan afgesproken! Na installeren bleek ons fornuis stuk te zijn, maar er werd gelijk actie ondernomen en het fornuis werd gemaakt. 2 kastjes met foutjes en ook deze werden probleemloos vervangen. Top service!
FOTO VAN CHANTAL
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Lelkens op dinsdag 31 mei 2022 22 | vestiging Heerlen
Via een kennis kwamen wij bij de Keukenhal terecht. De heer Manca heeft ons ontzettend goed geholpen; heel betrokken en luistert goed naar wat de klant wil. Goede uitleg over de apparatuur en advies over de indeling van de keuken in de kleine ruimte. Ook gaf hij ons een tip over de kleur wbt de vloer die wij nog moesten uitzoeken. De kleur van het werkblad is leidend geweest voor de vloer die wij daarbij gezocht hebben, zodat het nu een eenheid is geworden. Perfect afgeleverd; rustig en netjes neergezet. Wij zijn blij dat de Keukenhal ons aan ervaren monteurs geholpen heeft, zodat wij nu een hele mooie keuken hebben. De 2 mannen, die dat deden waren zeer op elkaar ingespeeld en hebben het vakkundig in elkaar gezet. Wij kunnen iedereen aanraden een keuken bij de Keukenhal te kopen en door de monteurs van hen te laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Michel Beckers op woensdag 25 mei 2022 22 | vestiging Heerlen
Beste, super tevreden over de aankoop van onze nieuwe keuken. Uitstekend geholpen en de goede ideeën door de keuken adviseur Dustin. Tevens de installatie gedaan door vakmontage zuid, zeer kundig en alles volgens afspraak verlopen. Alle lof geweldig.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Kitty Limpens op zaterdag 21 mei 2022 22 | vestiging Heerlen
Prachtige keuken gekocht bij Keukenhal Heerlen, Carlo Manca heeft ons goed, hulpvaardig en service gericht geholpen. Prima gecontroleerd en perfect afgeleverd bij ons, jongens waren voorzichtig en hulpvaardig en rustig. Montage gehad van 2 professionele monteurs waarvan 1 met meer als 30 jaar ervaring! After service via keukenhal iets kleins snel geregeld door hun. Wij wilden een mooie maar redelijke prijs keuken maar hadden toch misschien iets betere apparatuur moeten kiezen dan de basic modellen, helaas niet aan gedacht, maar ik wil wel adviseren aan andere kopers om hier toch ook bij stil te staan.
FOTO VAN KITTY LIMPENS
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Wlazlo op vrijdag 20 mei 2022 22 | vestiging Heerlen
Wij hebben in nov. 2021 een keuken besteld bij Keukenhal Heerlen. De verkoopster had alle tijd voor ons en we hadden een prettig verkoopgesprek. Ook werd gezegd dat het bedrijf eigen monteurs in dienst had. Een week voor levering werden we gebeld dat de oven later geleverd zou worden. Er kwamen twee Duitstalige monteurs uit Aken met een bus waar niks opstond. Mijn zoon zei dat dit dezelfde monteurs waren die bij hem de keuken hadden geplaatst van een andere keukenzaak..... Enfin, ik zag dat ze de pootjes van de keuken op blokjes spaanplaat zette om te verhogen. Vond ik vreemd want als er eens een lekkage is gaan die rotten en gaat de keuken scheef staan... De afzuigkap was 90 cm en de kast 100 cm waardoor deze niet bevestigd kon worden, foutje van de tekenaar. Dit is na 2 maanden netjes opgelost door een Engelstalige monteur.... Ook een bovenkast met scheurtje is vervangen. Behalve de keuken hadden wij ook een bijkeuken en veel losse kasten besteld met diverse panelen. Alles is precies geleverd zonder fouten. Keukenhal is al haar afspraken na gekomen. Wij hebben nu een prachtige keuken en kasten.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door van der Borg op donderdag 19 mei 2022 22 | vestiging Heerlen
Heel erg tevreden over de keuken, de service. De mannen die geplaatst hebben, echt top. En Dustin bedankt voor je goede service. We gaan genieten van de mooie keuken
FOTO VAN VAN DER BORG
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi eindresultaat”
Door Bert Vosbeek op donderdag 5 mei 2022 22 | vestiging Roermond
Zeer goede service en goed geholpen door Mick! Tussendoor stond hij altijd klaar voor vragen of advies. Super mooi eindresultaat. Tijdens plaatsing en na afronding ook nog contact gehad. Super service van A-Z Mick nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!
FOTO VAN BERT VOSBEEK
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar tevredenheid”
Door B schroder op vrijdag 29 apr 2022 22 | vestiging Roermond
Tijdens het opbouwen van de keuken kwamen er wat oneffen heden aan het licht.
Deze werden genoteerd en er zijn foto's van gemaakt om alles vast te leggen.
Daarna een afspraak kunnen maken voor de onderdelen die moesten besteld worden. Na een tel. konden wij een afspraak maken om de mankementen te verhelpen /repareren, alles netjes afgehandeld en naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M Majcherek op zaterdag 23 apr 2022 22 | vestiging Heerlen
Super service en vakbekwame monteurs zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Walter Latour op donderdag 21 apr 2022 22 | vestiging Helmond
De verkopen nam tijd voor ons en wist waar hij over praatte, en heeft ons van goed advies voorzien, wat betreft de apparatuur (geen apparatuur waar we toch niets mee doen, maar apparatuur waar we wat aan hebben). De keuken die wij uit hadden gezocht werdt op de afgesproken tijd geleverd, en netjes in de woonkamer neergezet, omdat ik de keuken zelf ging plaatsen, en met behulp van de uitleg die er bijgeleverd was ging dit zonder enige moeite. Als ik vragen had werdt ik direct geholpen, en alles werdt direct netjes afgehandeld. Top service
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Wilma Engels op dinsdag 19 apr 2022 22 | vestiging Roermond
Nieuwe keuken gekocht bij Keukenhal. Enorm goed geholpen door Marvin Meyer. Top advies. Ook toen er iets mis was met de Bora kookplaat is Marvin tot het uiterste gegaan om alles netjes te regelen. Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met de nieuwe keuken”
Door M.Kapoen op maandag 18 apr 2022 22 | vestiging Roermond
Na oriëntatie bij verschillende keukenleveranciers kwamen we terecht bij De Keukenhal in Roermond. Mooie keukens met een goede prijs/kwaliteitsverhouding en de ATAG apparatuur waar we onze zinnen op hadden gezet. Het duurde iets langer dan verwacht voor de keuken officieel kon worden opgeleverd. O.a. door leveringsproblemen voor de gehele keukenbranche van apparatuur en wat afwerkingskwesties die naar tevredenheid werden afgehandeld door hun ervaren monteur. Gedurende het gehele traject werden we professioneel begeleid door Verkoopadviseur Mick Mijnes. Hij gaf deskundig advies, dacht en bewoog geduldig met ons mee. Super! We hebben de keuken inmiddels een paar maanden in gebruik en zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijne ervaring”
Door Marion Habets op donderdag 7 apr 2022 22 | vestiging Heerlen
Zeer mooie keuken, de aflevering en plaatsing zeer goed gegaan. De afspraken nagekomen en altijd even gecommuniceerd. Zeer fijne ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Bij Keukenhal daar moet je zijn”
Door Mevrouw Cremers op vrijdag 1 apr 2022 22 | vestiging Heerlen
Ik heb November 2021 een keuken met een eiland gekocht in de keukenhal in Heerlen en ben zeer tevreden. Ben tevreden over de verkoop.....heel tevreden over de uitleg dat ik voor een goede prijs de keuken bezorgd en geplaatst kon krijgen. Heel tevreden over de monteurs....die waren ontzettend goed in hun werk, mijn complimenten. Ook tevreden over als ik gebeld had en weer eens een vraag had.En tenslotte voor als er iets kapot of fout was gegaan.....en dat gebeurt altijd wel bij grotere projecten.....de terugkoppeling voor het in orde te maken. Dus tot slot...keukenhal Heerlen daar moet je zijn.
FOTO VAN MEVROUW CREMERS
Reactie of foto toevoegen
“Een verbluffend eindresultaat”
Door Mike Bisschops op dinsdag 29 mrt 2022 22 | vestiging Roermond
Zeer goed geholpen door Mick! Geweldige service en verbluffend eindresultaat! Keukenhal bedankt en ik zou jullie zeer zeker aanbevelen binnen mijn netwerk!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken ziet er supermooi uit”
Door Wout de Bruijn op vrijdag 25 mrt 2022 22 | vestiging Heerlen
Keukenhal bezocht de ontvangst was klasse en er werd ruim tijd genomen om een keuken uit te zoeken. Nadat de keuken uitgezocht werd werd alles netjes opgemeten en ik ontving een gedetailleerde map met alle benodigde papieren. Ik bestelde eerst een gaskooktoestel maar dat werd door mij omgezet naar elektra. Ook dat was geen probleem. De levering was geweldig de bezorgers pakten mee aan en in een mum van tijd was alles op de eerst verdieping. De keuken was netjes ingepakt en alles was aanwezig. De keuken werd geplaatst en ziet er super uit mooie afwerking ik ben uiterst tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Ik ben er blij mee”
Door J.Coumans op woensdag 23 mrt 2022 22 | vestiging Heerlen
Via een flyer van mijn moeder kwam ik terecht bi Keukenhal Heerlen. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen door Justin. Na een rondleiding zag ik de keuken die ik wilde. Afspraken kwa levering en montage zijn goed verholpen. Ook de nabestelling en het plaatsen van de vensterbank top gegaan. Na korte tijd had ik ontzettend vochtproblemen, dit hebben we verholpen door de afzuiging naar buiten te maken. Twee nieuwe kastjes geplaatst, afzuiging aangesloten. Vriendelijke klantenservice, goede monteurs. Leuke verkoper die Justin, denkt met je mee, adviseert goed, bekijkt de mogelijkheden. Ik ben er blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over service van a tot z”
Door Nicky op vrijdag 18 feb 2022 22 | vestiging Tilburg
Het begon al bij het eerste prettige gesprek. Ik had zelf al een behoorlijk idee van mijn keukenwensen, maar Marcel pikte het ook direct goed op en visualiseerde met me mee. Voelde me heel erg goed begrepen en dat gaf veel vertrouwen. Ondanks dat ik geen "standaard" plan had (verschillende kleuren voor werkbladen etc.).
Alles verliep vlot en soepel vanaf dat eerste gesprek tot aan de montage. 12 weken is gemiddeld voor de bestelling en zelfs in de periode van lockdown etc. is dat gewoon allemaal netjes gehaald. Goede service ook met de hulp om een goede installateur in te schakelen voor de klus. Echt een topper! Ook de montage verliep soepel en naar wens. Kortom, nieuwe keuken nodig? Bezoek zeker de Keukenhal!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn advies en alles verliep volgens afspraak”
Door Wiel & Riet Aspers op dinsdag 15 feb 2022 22 | vestiging Roermond
Wij hebben bij de Keukenhal Roermond een keuken gekocht en zijn geweldig en zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Marvin Meyer met zeer goed advies. Ook de levering en plaatsing verliep correct precies volgens afspraak. Wij kunnen Keukenhal Roermond dan ook van harte aanbevelen
FOTO VAN WIEL & RIET ASPERS
Reactie of foto toevoegen
“NIet tevreden”
Door Wilma Pieters op zondag 13 feb 2022 22 | vestiging Helmond
wij hebben een zeer negatieve ervaring met keukenhal Helmond . Aankoop, levering was prima . Maar vanaf plaatsen keuken ging er van alles mis , teveel om hier op te noemen . Dit was hem vooral gelegen in de slechte service, slechte communicatie, gewoon niet, of pas weken later reageren op een aangetekende brief . Vooral ook de halsstarrige houding van de manager aldaar werkt niet mee om tot een oplossing te komen. Ik zou Keukenhal Helmond uitgedrukt in een cijfer , waarderen met een dikke 0
En zal dan ook nooit dit adres aanbevelen aan potentiële kopers!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met onze eilandkeuken”
Door Mohamed sabri op dinsdag 8 feb 2022 22 | vestiging Heerlen
We zijn tevreden met onze nieuwe eilandkeuken. De keuken is van hoge kwaliteit. Wij bevelen de mensen de keukenhal aan.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is prima verlopen”
Door Nick Houben op zondag 9 jan 2022 22 | vestiging Roermond
Goed geholpen in de voorbereiding. Van goed advies voorzien door Marvin. Alles is eigenlijk prima verlopen. Vriezer was niet voorradig maar is netjes nageleverd.
FOTO VAN NICK HOUBEN
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken gemonteerd”
Door frank op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Roermond
We zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van onze nieuwe keuken. Er werd goed meegedacht en de prijs-kwaliteitsverhouding is echt top. Heel veel keuken voor een vriendelijke prijs. Geen sprake van lokkertjes die uiteindelijk niet waargemaakt worden, zoals bij andere keukenfirmas nog wel eens het geval is. Gewoon meteen een duidelijk verhaal met een mooi aanbod. No nonsens, zij begrijpen waarnaar de klant op zoek is en doen al het mogelijke om daaraan te voldoen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Leny Muris op woensdag 29 dec 2021 21 | vestiging Heerlen
Wij zijn heel goed geholpen in de winkel, ik had al zelf een idee hoe de keuken moest worden en welke kleur. ook had ik zelf al een plattegrond gemaakt en alles al op maat ingevuld. Wij zijn geholpen door Jolanda Tresper, daar waar wij niet aan hadden gedacht gaf Jolanda raad. Ook werd er ruimschoots de tijd genomen om alles uit te zoeken, er is genoeg keuze in apparatuur, kleur, design. Keuken werd mooi op tijd geleverd en wij zijn er heel tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door R. Wassenberg op dinsdag 21 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
In het najaar van 2020 kwamen we bij de Keukenhal terecht na een aantal minder goede ervaringen elders. De klik was er direct met John, verkoper alhier. Na een aantal uren voorgelicht te zijn en keuzes en nog meer keuzes te hebben gemaakt hebben we direct getekend, zo tevreden waren we over de adviezen en ook over de prijs. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Alles verliep keurig volgens afspraak en we maakten bij het aanpassen en afwerken van de keuken gebruik van de aannemer die veel met de Keukenhal samenwerkt, Dennis Corsten. Gebleken voordeel is dat Dennis zich aanpast aan de afspraken met de Keukenhal die we maakten wvb levering en installatie. Perfect! En 3 weken zonder keuken is bijzonder kort hebben we in de tussentijd wel gehoord, 6 weken of langer nog is ook gewoon. Strak gepland in overleg met ons. Zelfs toen Dennis in de laatste week van de werkzaamheden zelf uitviel regelde hij direct andere vaklui om verder te gaan met het werk. Geen oponthoud gehad. En bij Dennis geldt alleen dat het geleverde werk goed moet zijn, punt. Vandaag is alles klaar en we kunnen alleen maar zeggen dat we dit bedrijf en de aannemer aanraden voor eenieder die zich wil laten ontzorgen bij het kopen en installeren van een nieuwe keuken. O ja, toen de monteur de keuken aan het installeren was kwam hij erachter dat de kraan ontbrak. De kraan stond ook niet op de offerte, hij was er gewoon doorheen geglipt bij het maken van de opdracht. De monteur had echter nog een gloednieuwe mooie kraan in zijn bus liggen en die kregen we kado in overleg met de Keukenhal. Super service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Carina op maandag 20 dec 2021 21 | vestiging Heerlen
Wij hebben een mooie showroom keuken gekocht,die volledig is aangepast aan de ruimte van de keuken, met mijn gedroomde kookeiland en Bora, en zelfs koffiehoekje is gelukt!
Heel fijn geholpen door Dustin en Marco, en de mevrouw die de eerste tekening heeft gemaakt. Service center ook goed bereikbaar, maar door drukte kan alles wat langer duren nu. Kleine afwerkingen een aantal weken na plaatsing nog gedaan. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig geworden”
Door Sander Van den Berg op donderdag 2 dec 2021 21 | vestiging Heerlen
Goede service verleend door medewerker Dustin van de Laarschot. Keuken is prachtig geworden, optijd geleverd. Een foutje bij de plinten werd keurig hersteld. Het samenstellen van de keuken verliep gemoedelijk, zonder belachelijke kortingen en verkooppraatjes. Wij kunnen de zaak zeker aanraden bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Thimo Schmitz op dinsdag 30 nov 2021 21 | vestiging Roermond
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken. Super service. Van bekijken wat de wensen zijn tot aan de montage. Vriendelijk en fijn geholpen door Mick. Geen vraag was te veel. Dikke aanrader!!
FOTO VAN THIMO SCHMITZ
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze mooie keuken”
Door Ger en Gerda Reinders op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Roermond
Wij hebben een mooie keuken gezien in de showroom. Deze is aangevuld en aangepast aan onze wensen. Door Mick zijn we op een eerlijke en duidelijke manier geïnformeerd wat de consequenties waren. Als wij er om vroegen gaf hij zijn visie op wat wij wilden. Een plank met spotjes die elektrisch eigenlijk moeilijk te realiseren was is toch uitgevoerd naar onze wensen. Risico was voor ons. Dit maakt de keuken extra mooi en naar onze wensen. Tussentijds konden we met vragen terecht bij Mick en zijn collega. Er werd altijd geluisterd en we kregen altijd antwoord. De plaatsingen afwerking was in goede handen en gebeurde zeer nauwkeurig. We zijn erg blij met onze nieuwe en mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Susan leijten op donderdag 28 okt 2021 21 | vestiging Tilburg
Net een nieuwe keuken gekocht super goed geholpen leuk personeel en zeer tevreden met het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed naar mijn wensen geluisterd”
Door Peggy de Laat op vrijdag 1 okt 2021 21 | vestiging Helmond
Heel prettig geholpen in de winkel, er werd goed geluisterd en rekening gehouden met mijn wensen. De plaatsing verliep uitstekend en vakkundig. Er was een beschadiging op een deurtje en de spoelbak en ook deze werd keurig vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede en prettige ervaring”
Door M Parren op donderdag 30 sep 2021 21 | vestiging Roermond
Nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. Goed geïnformeerd en geholpen. Nette en reële prijs. Vervolgens steeds correct op de hoogte gehouden over lever- en plaatsingsdatum. Levering op juiste datum, en exact op tijd. Montage zeer professioneel. Goede, en prettige ervaring!!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Karin Dennemans op woensdag 22 sep 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij de keukenhal, goede prijs en een geweldige service. We zijn bijzonder goed geholpen door Marcel, nogmaals bedankt hiervoor!
FOTO VAN KARIN DENNEMANS
Reactie of foto toevoegen
“Ècht top service”
Door Monique en Lucien op woensdag 8 sep 2021 21 | vestiging Heerlen
Na lange tijd onze eerste keuken verruild voor een nieuwe keuken, gekocht bij Keukenhal in Heerlen. Samen met verkoopadviseur Dustin van de laarschot hadden we de nieuwe keuken volgens onze wensen samengesteld. De keuken werd thuis opgemeten door Marco en Dustin en na enkele weken werd de keuken geleverd. De montage verliep werkelijk vlekkeloos, de monteurs waren echte vakmensen ! Als we het nog eens zouden moeten doen, zouden we de keuken direct weer bij Keukenhal in Heerlen kopen ! Ècht TOP SERVICE !
Reactie of foto toevoegen
“Top winkel”
Door Billiet - De Roeck S op woensdag 11 aug 2021 21 | vestiging Tilburg
heel vriendelijk ,levering op de beloofde datum , correcte afhandeling .
gewoon een top winkel en verkoper . Deze raad ik iedereen aan .

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2021: Wij hebben een volledige keuken gekocht, showroom model.
Reactie of foto toevoegen
“Zaken niet goed gegaan”
Door José & Wouter op woensdag 14 jul 2021 21 | vestiging Helmond
Op 1 Juni 2020 hebben wij de overeenkomst met keukenhal getekend voor onze droomkeuken. Deze mochten we binnen 2 jaar afroepen. Die hebben we 18 november 2020 afgeroepen. Leverweek zou week 9 zijn. Ruim 15 weken.
Wat ging er mis na het tekenen van de offerte;
- Verkeerde vriezer en koelkast op de offerte van juni waardoor het bedrag ineens 2540,- duurder werd.
- Verkeerde tekeningen ontvangen (incl Bora terwijl we die niet besteld hadden)
- Later 10 dec komen jullie erachter dat de displays van de oven en het koffiezetapparaat niet overeenkomen. (Is dezelfde lijn van bauknecht dus wel bijzonder) maar omdat gelijk te krijgen moesten we ook nog even 170,- bij betalen. We kunnen hieruit dus concluderen dat jullie de keuken toen pas zijn gaan bestellen. Dit is 3 weken na akkoord. Wanneer dit meteen gebeurt was waren alle apparaten wellicht op tijd geweest
- Er is 3 keer aan ons gevraagd wat de leverdatum zou zijn. Dat horen jullie toch in je systeem te hebben staan?
- Foutieve tekening ivm de novy. Het gat voor de afzuiging was op de dag van plaatsen dus te klein en hebben we groter moeten maken. Daarvoor moest het plafond opnieuw gestuct worden.
- Er is niets gecommuniceerd over het niet kunnen leveren van apparatuur. Zowel niet in november (toen was er ook al Corona. Dat gaven jullie als reden op) als voorafgaand aan de levering. Wij hoorde pas bij levering dat er een aantal apparaten niet bij zaten. Niet klantvriendelijk.
- De mails van de eigenaar en vestigingsmanager zijn kort af. Op vragen krijgen we een kort antwoord terug. "Klopt" Niet eens met aanhef of afsluiting. We hoeven echt niet met u aangesproken te worden maar een beetje klantbeveling en vriendelijkheid is wel gewenst wanneer je bijna 18k uitgeeft.
- Het keukenblad in de showroom was totaal anders dan we zagen in bestelling bij Jetstone. (Je mag daar het stuk steen kiezen wat je het mooiste vind) Jetstone heeft gelukkig de bestelling voor ons aangepast. Vervolgens krijgen we van jullie een telefoontje of we nog even 160,- willen bij betalen omdat we een ander blad uitgekozen hadden. Gelukkig hebben jullie (omdat wij het weigerde) dit uiteindelijk niet in rekening gebracht.
- Kookplaat, vriezer, stuk plint, meeneemclip, verbinders van de deuren miste we.
- Koppaneel is beschadigd

Het bovenstaande is inmiddels opgelost. Daarbij is het onderstaande lijstje wel ontstaan:
- koppaneel wordt vervangen maar scheef gezet waardoor de keuken niet meer waterpas is en de lades niet meer afgesteld zijn.
- Stootdopjes worden zonder ons het te vertellen afgesneden om het enigzins passend te laten lijken. Weg softclose.
- Muur beschadigd bij plaatsen van de vriezer.
- Het gebeurde allemaal in etappes. Voor iedere monteur of levering die kwam moesten we een dag vrij nemen.

Inmiddels kunnen we eindelijk zeggen dat alles is opgelost en afgehandeld. Wel met heeeel veeel moeite en tussenkomst van Rechtbijstand. Het heeft maar liefst 19 weken geduurd. (Tussen het plaatsen in week 9 en het oplossen van de problemen afgelopen maandag)

Wat we ons misschien nog wel het meest betreurt is dat we nooit een excuus hebben gekregen vanuit keukenhal. Ze vond dit zelf allemaal normaal. Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Dat begrijpen we. Het gaat erom hoe je het oplost. En daar zijn jullie echt flink de mist ingegaan. Na het tekenen van de offerte kregen we meteen de vraag of we een review wilde plaatsen. Onze reactie was; dat zullen we doen wanneer de keuken staat. Bij deze! Mochten jullie nog tips willen hoe je met klanten en klachten om moet gaan; jullie weten ons inmiddels te vinden.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Sheila St.Jago op zondag 11 jul 2021 21 | vestiging Tilburg
Ik heb een keuken gekocht voor mijn nieuwbouw appartement. Dit gebeurde tijdens de lastige corona periode met beperkingen op het bezoeken van de showrooms. Telefonisch werd ik al heel vriendelijk en betrouwbaar te woord gestaan door de medewerkster Yolanda. Het samenstellen van de keuken gebeurde in een prettige sfeer. Er was alle tijd en aandacht om de keuken geheel naar mijn zin uit te zoeken. Er werden naast mijn eigen wensen ook goede praktische adviezen gegeven, wat getuige van vakbekwaamheid. De keuken werd netjes op tijd geleverd en de montage verliep voorspoedig. Zeer tevreden over prijs en kwaliteit verhouding. En de klantvriendelijkheid. Echt een aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Leontien en Ruud op maandag 28 jun 2021 21 | vestiging Roermond
Wij waren op zoek naar een keuken op heel korte termijn. Bij een eerder bezoek bij de concurrent werden wij door een vrij agressieve manier van verkopen geconfronteerd. Na een tip van een bekende: ga eens kijken bij de Keukenhal in Roermond, was dit een verademing in de manier van klantbenadering. De verkoper Mick heeft op een zeer prettige manier onze wensen vertaald in een mooie keuken. Omdat wij de keuken snel geleverd wilden hebben heeft Mick al zijn toezeggingen waargemaakt. Het inmeten, levering en aftersale is uitstekend!
Reactie of foto toevoegen
“Mat zwarte keuken”
Door Familie Brongers op donderdag 24 jun 2021 21 | vestiging Roermond
Helemaal blij met onze mat zwarte keuken. We zijn heel goed geadviseerd en werden telkens zeer kundig geholpen en te woord gestaan als we vragen hadden. Zelfs toen we onze keuze van werkblad tot 5 x toe hebben veranderd om uiteindelijk de juiste keuze te maken. Een juweeltje is het geworden en in gebruik ook zeer makkelijk door de Bora, Quooker en onze magnetron oven combi met stoom en crisp functie koken zelfs de kinderen met plezier. Absolute aanrader de jongens van Keukenhal Roermond. In het bijzonder een dank aan Marvin onze adviseur. Alles super verlopen wat betreft in meten en leveren en monteren. Helaas op 1 oven een aantal weken moeten wachten i.v.m. backorder maar een leenoven gekregen dus ook dit was super geregeld.
FOTO VAN FAMILIE BRONGERS
Reactie of foto toevoegen
“Keurige service”
Door Bolsius Sittard op woensdag 9 jun 2021 21 | vestiging Roermond
Keuken 2 jr geleden gekocht, naad kastje week een klein beetje, ws door vocht afwasmachine. Binnen 2 weken vervangen. Keurig toch.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door E. van der Maden op dinsdag 1 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
Tijdens de Lock down zijn ze bij ons aan huis geweest omdat we niet naar de showroom konden en daarna videobellen. Dat is super goed gegaan en daardoor hadden we onze keuken al binnen 2 maanden net op tijd voor de verhuizing. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Kim Sprunken op woensdag 12 mei 2021 21 | vestiging Roermond
We hadden weinig woorden nodig om uit te leggen wat we wilden. Aan de hand van een opstelling die in de showroom stond konden we ons idee verder uitwerken. De verkoper gaf ons een reëel beeld van de apparaten en de kosten ervan. Hij wekte in elk geval niet de indruk het allerduurste te willen verkopen, maar sloot perfect aan bij onze wensen en budget. De gewenste levertijd was ook geen probleem, wat in deze tijd toch wel uniek is. De keuken is inmiddels geplaatst en het is precies geworden zoals we dat voor ogen hadden. Perfect afgewerkt en netjes opgeleverd. Hier kunnen we járen mee vooruit! Super service!
Reactie of foto toevoegen
“Zwarte keuken met marmer aanrechtblad”
Door Schuman op dinsdag 11 mei 2021 21 | vestiging Roermond
We hebben een mat zwarte keuken gekocht met een mooi marmer aanrechtblad erbij. De keuken is gisteren geplaatst geworden super tevreden over de verkoper en de info wat we kregen en over de montage super werk geleverd.
FOTO VAN SCHUMAN
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door Bart van Horne op woensdag 14 apr 2021 21 | vestiging Roermond
Uitstekend geholpen door de adviseur en een mooie keuken samengesteld tegen een mooie prijs! het gehele traject is perfect verlopen! hier ga ik de komende jaren nog veel plezier van hebben!

Aanvulling ontvangen 21 april 2021: Keuken door een externe partij gemonteerd, en al reeds gemonteerd. Alles netjes geleverd
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Marc Reynders op zaterdag 10 apr 2021 21 | vestiging Heerlen
Heel goed geholpen door de keukenhal en Jolanda en collega's. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd, en werden we goed op weg geholpen. Ook enkele aanpassingen tussendoor geen probleem. We zijn goed geslaagd voor onze landelijke keuken met alle gewenste apparatuur. Ook toen we de levering 2 weken moesten uitstellen was dit geen probleem. Een dikke pluim.
FOTO VAN MARC REYNDERS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Verbruggen op maandag 29 mrt 2021 21 | vestiging Heerlen
Het totale keukenverhaal klopt van A tot Z. Alles compleet, uitstekende prijs en kwaliteit, zeer goede service. Alle afspraken nagekomen. Wij zeggen het voort.
FOTO VAN VERBRUGGEN
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Kitty Meijs op zaterdag 27 mrt 2021 21 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht. Goed geadviseerd en alle afspraken nagekomen. Prima geplaatst door een charmante en vriendelijke jongeman en goed geïnformeerd over de geplaatste apparatuur. Foutje hersteld door servicemonteur zonder dat ik daarvoor moest bellen.
Prima geregeld allemaal. Ik kan het iedereen aanraden zaken te doen met de keukenhal.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door A Stemerdink op dinsdag 23 mrt 2021 21 | vestiging Helmond
We hebben bij de Keukenhal in Helmond een keuken uitgezocht. Werd heel goed met ons meegedacht qua mogelijkheden en budget. Marcel was een hele aardige man, heeft ons super geholpen. Wij hadden binnen 2 uur onze droomkeuken.

Aanvulling ontvangen 24 maart 2021: De keuken is geleverd en we hebben hem zelf gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijne ervaring”
Door Diana Erkeland op zaterdag 13 mrt 2021 21 | vestiging Tilburg
Afgelopen week een keuken laten ontwerpen bij Keukenhal Tilburg. Als je binnen komt word je zeer vriendelijk ontvangen, in dit geval werden we geholpen door Marcel Van Den Heuvel. Zeer fijne ervaring! We kregen de tijd en er werd mee gedacht in 't ontwerp van kleur kastje tot apparatuur noem het maar op. Wat ook fijn is dat ze rekening houden met het budget wat je hebt en niet zoals bij andere keukenboeren je vanalles opdringen om vervolgens vele malen duurder uit te zijn! Ze komen eerlijk en recht door zee over, geen bullshit. Omdat wij er bij de eerste afspraak nog niet precies over uit waren wat we nou wilde. Kregen we netjes de kans om er goed over na te denken en er eventueel op een tweede afspraak op terug te komen. Dat is ook gebeurt. Bij de tweede afspraak weer net zo vriendelijk en geduldig ontvangen en uiteindelijk een mooie keuken ontworpen die van de zomer op ons verzoek geplaatst gaat worden. Ook de planning van datums was geen probleem. Dus tot nu toe hartstikke goede en fijne ervaring! Tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Patricia van Maaren op maandag 8 mrt 2021 21 | vestiging Helmond
We hebben alle keuken zaken in de regio gehad. Overal netjes geholpen. Bij de keukenhal hebben we wel ervaren dat er goed is geluisterd naar onze wensen! Niet een keuken ontwerpen en dan ontwerp uitkleden om het goedkoper te maken. Duidelijk en eerlijk! Wij wilde zelf de keuken plaatsen, alles was mogelijk, voordeel bij de keukenhal is dat je kastjes al voor gemonteerd geleverd wordt. Wij raden de keukenhal zeker aan!
FOTO VAN PATRICIA VAN MAAREN
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geadviseerd”
Door Michiel op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Tilburg
Prettig geadviseerd door het team van Keukenhal Tilburg. Dit was de 2e keuken die ik hier gekocht heb. Ondanks dat het bij de eerste keuken niet helemaal vlekkeloos was verlopen zijn alle geschillen netjes opgelost. Genoeg reden om nog een keer een keuken hier aan te schaffen en dit keer naar alle tevredenheid. Budget was wat beperkt maar met de beschikbare middelen is het maximale behaald oa door pro-actief meedenken van de adviseurs. Prettig vind ik dat je direct een goede prijs krijgt en niet eindeloos hoeft de zeuren om korting.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed behandeld”
Door Rudi van Maaren op woensdag 10 feb 2021 21 | vestiging Helmond
Bij de aanschaf van een keuken(wandkast) werden wij erg goed behandeld. Er werd alle tijd genomen om de kast aan onze maten en eisen samen te stellen. De prijs (inclusief de grote koelkast) viel ons uiteindelijk ook 100% mee.
FOTO VAN RUDI VAN MAAREN
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze L vormige keuken”
Door Ingrid op vrijdag 29 jan 2021 21 | vestiging Helmond
Wij zijn heel blij met onze l vormige keuken met diepe lades en composiet werkblad.
We koken nu op inductie en er zit een energie zuinige vaatwasser in.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door Jolanda van de Voorde op dinsdag 12 jan 2021 21 | vestiging Heerlen
Over de medewerkers in de showroom zijn we tevreden, zij hebben ons altijd goed geholpen en te woord gestaan. Echter toen de keuken geplaatst werd, begon de ellende. Twee medewerkers hebben de keuken geplaatst, lampjes zijn niet goed aangesloten, kookplaat was niet aan te sluiten en kastje verkeerd geleverd. De heren waren totaal niet behulpzaam en gaven alleen aan dat ze volgens de bon leveren en dit in orde was. Na bellen met de zaak, is dit wel opgelost en in orde gemaakt, echter bij plaatsen van het nieuwe kastje bleek dat de heren deze dusdanig op hebben behangen dat een ander kastje kapot ging. Tevens hebben de heren de lampjes verkeerd aangesloten, zonder jumpers en bij plaatsen van de jumpers sprongen de lampjes weer. Kortom, nu is het weer wachten op lampjes en hiermee is de keuken na maanden nog altijd niet volledig af!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Evi op maandag 14 dec 2020 20 | vestiging Tilburg
Goed geholpen bij de aankoop van de keuken, mogelijkheden goed doorgesproken en de juiste keuzes gemaakt. We hebben nog een kleine aanpassing doorgevoerd na het bestellen, ook dit werd prima geregeld. Communicatie gedurende het hele proces helder en snel. Levering en installatie van de keuken ook helemaal super gegaan, het eindresultaat is netjes en strak.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door M Derks - de Wit op vrijdag 11 dec 2020 20 | vestiging Helmond
Onze keuken staat alweer een tijdje en zijn er nog steeds erg blij mee. We zijn bij de keukenhal goed geholpen. Na het tekenen van de koopovereenkomst, toch nog wat aanpassingen gedaan voordat deze definitief besteld werd. Allemaal goed geregeld en er werd goed meegedacht. Bij de levering bleek helaas het blad niet goed. Ondanks de zomervakantie is deze toch snel gewisseld zonder enige problemen. We hebben de keuken zelf gemonteerd. Helaas was de installatie handleiding wat beperkt. We moesten zelf uitzoeken welke schroefje waarvoor werd gebruikt. En er zitten toch echt veel losse onderdelen bij een keuken. Verder goede service!
FOTO VAN M DERKS - DE WIT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Rob capel op zondag 6 dec 2020 20 | vestiging Helmond
Keuken gekocht in Helmond in eerste instantie geadviseerd door Rutger. Heeft goed meegedacht over de mogelijkheden van wat wij graag zouden willen. Daarna verder geholpen door Marcel. Alles was perfect geregeld, goede communicatie omtrent leveringen en plaatsing van de keuken. De keukenmonteurs waren zeker top, erg vakkundig.
FOTO VAN ROB CAPEL
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken maar budget overschreden”
Door Geert Huizinga op zaterdag 28 nov 2020 20 | vestiging Helmond
Contact is goed, service is goed maar als het gaat om een keuken samen te stellen is men geheimzinnig over wat de apparatuur kost als je ernaar vraagt. Want iedere vraag die men hierover stelt krijg je als antwoord hierop: daar komen wij wel aan uit! Doordat wordt je budget makkelijk overschreden. Dus wees duidelijk en transparant naar de klant met de prijzen. Verder zijn wij tevreden over de kwaliteit, de levering en de afhandeling van de keuken.
FOTO VAN GEERT HUIZINGA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam van der loo op vrijdag 27 nov 2020 20 | vestiging Helmond
Een mooie keuken voor een mooie prijs. Netjes geholpen en een goed advies gekregen. Ze denken ook goed mee met je. Zeer tevreden.

Aanvulling ontvangen 1 december 2020: De keuken staat er al een poosje. Zeer tevreden. Alles goed gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Star”
Door Endro op dinsdag 24 nov 2020 20 | vestiging Helmond
De aankoop verliep voorspoedig. Goede keuken scherpe prijs en alles is bespreekbaar en men denkt goed met je mee. De levering daarna is een ramp. Je hoort in welke week de keuken geleverd zal worden en dan moet je 3 maanden wachten. De exacte datum van de levering hoor pas vlak ervoor. Na de levering staat deze opgestapeld in de weg want hij wordt op een andere dag geplaatst en die datum hoor je dan ook weer afzonderlijk. Als het een beetje tegen zit heb je bijna een hele week een keuken in je huis staan waar je niets mee kan en die alleen maar in de weg staat. En als je belt om nadere informatie of met de vraag om wat meer duidelijkheid golft de starheid je door de telefoon tegemoet. Men gaat direct in de " dat kan niet houding". Het lijkt alsof er speciaal geselecteerde autisten zijn aangenomen om de zaak af te houden. Daarom voor mij geen keuken meer van de keukenhal.
Reactie of foto toevoegen
“Tevredenheid is groot”
Door van den Heuvel op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Tilburg
Goed geholpen, probleemloos aanpassingen gedaan. Wij hebben een rechte keukenwand met koelvrieskast, keramische kookplaat, vaatwasser, combi magnetron

Aanvulling ontvangen 27 november 2020: Onze keuken is inmiddels tot grote tevredenheid geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Don Smit op woensdag 4 nov 2020 20 | vestiging Heerlen
Zeer fijne ervaring bij de Keukenhal, ik had al een aantal zaken bezocht voordat ik hier op advies van 2 verschillende vrienden terecht kwam. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg ook niet de indruk dat de verkoop gepushed werd, wat ik bij een andere zaak wel had. Samen werd er gekeken naar de mogelijkheden binnen het budget, hierin werden verschillende opties berekend waar ik uiteindelijk met een, naar mijn gevoel en in vergelijk met de andere zaken, eerlijke prijs naar buiten liep. Personeel is vriendelijk en behulpzaam, en als ik vragen had worden deze punctueel en adequaat beantwoord.

Aanvulling ontvangen 10 november 2020: De keuken is geleverd en gemonteerd, de installatie is prima verlopen alleen was de monteur alleen. Hierdoor heb ik een aantal keer bijgesprongen met het tillen van bijvoorbeeld het composiet werkblad en oven, verder was alles oke.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Yves Janssen op zaterdag 31 okt 2020 20 | vestiging Heerlen
Heel goed geholpen van aankoop tot en met het plaatsen van de keuken. En ook belangrijk eerlijke prijzen en goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Kwalitatief goede keuken”
Door Fam. Kusters Hoensbroek op vrijdag 23 okt 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben onze keuken gekocht bij de Keukenhal in Heerlen. De medewerkers van de Keukenhal waren naast vriendelijk duidelijk ervaren en deskundig. Dankzij hun ondersteuning hebben wij een geweldige keuken gekocht. Deze keuken werd niet alleen tijdig geleverd, maar is ook zonder problemen vakkundig geïnstalleerd en afgewerkt. Wij zijn meer dan tevreden met de keuken, de vakkundigheid van de verkoper en installateur en de klantvriendelijkheid van het personeel van de Keukenhal in het algemeen. Wij zijn voorafgaande aan, tijdens en na de installatie van de keuken gebeld door medewerkers van de Keukenhal met de vraag of alles duidelijk was, naar wens verliep en uiteindelijk is verlopen. Wij zullen de Keukenhal Heerlen in ieder geval aanbevelen bij familie, vrienden, kennissen en een ieder die op zoek is naar een kwalitatief goede keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens gelopen”
Door dhr. J.A. De Roy van Zuydewijn op zondag 4 okt 2020 20 | vestiging Heerlen
De verkoper is vriendelijk en geduldig en liet ons de gewenste keuken uitzoeken. Hij gaf ons bruikbaar advies om op de praktische zaken te letten. Een klein minpuntje is dat de koelkast wat kleiner uitviel dat verwacht, dit vanwege de standaardmaten. Dus de volgende keer een groter koelkast bestellen. Ondanks de Corona crisis is de verbouwing en plaatsing naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Wij kunnen het aanbevelen”
Door Theo en Maria Hundscheidt op woensdag 30 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben een witte hoogglans keuken met antraciet werkblad en achterwand gekocht. Samen met een koeler, oven, afwasmachine, kookplaat, afzuigkap en inschuifbare kraan. De keuken en het werkblad werd door een monteur van de Keukenhal precies en nauwkeurig geplaatst. De kraan werd veel later geleverd en geplaatst. Ze hadden wel een tijdelijke kraan geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het verkoopgesprek en de plaatsing van onze keuken. Het bedrijf kunnen wij aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Chris Boonstoppel op zondag 27 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Onze ideeën over de keuken goed verwerkt in het ontwerp gevolgd door een goede offerte. Bij het opmeten thuis door de filiaalmanager door haar nog een paar verbeteringen uitgewerkt. Levering op ons verzoek enkele weken opgeschoven. 2 weken voor de levering nogmaals gebeld met de planner omdat onze vloer in dezelfde week als de keukenplanning werdt gelegd. Planner mopperde wel wat, maar toch de keuken pas op donderdag gebracht en vrijdag gemonteerd, dus geen probleem met de vloerplanning. Montage keurig door zelfstandige monteur met vakkundige hulp gemonteerd. Deze hebben van 's morgens 8 tot 16 uur alleen tussendoor een boterham in hun mond geduwd en op ons aandringen wat gedronken. Verder constant doorgewerkt. Omdat 1 paneel wat naar achter viel, hier terplaatse een oplossing voor gezocht en keurig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Jac Chorus op woensdag 23 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Mooi keuken niets op aan de merken heel mooi gemonteerd super mooi en ook heel goed geholpen met uitzoeken vriendelijke mensen en behulpzaam.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J.Theunissen op zaterdag 19 sep 2020 20 | vestiging Heerlen
Alles volgens afspraak 100% geregeld heel goeie monteur wij zijn zeer tevreden over keukenhal.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Ruud op woensdag 9 sep 2020 20 | vestiging Roermond
Keuken gekocht na vele bezoeken bij keuken verkopers maar hier in Roermond geslaagd. Prima prijs kwaliteit verhouding en goed advies van Marvin en fantastische montage door Andre.
FOTO VAN RUUD
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos”
Door MvdB op vrijdag 28 aug 2020 20 | vestiging Helmond
Marcel van den Heuvel heeft me geweldig geadviseerd bij de aankoop van mijn keuken. Hij dacht mee en kwam met goede ideeen. Ook de installatie is vlekkeloos verlopen en de keuken is in een dag keurig geplaatst. Blij met mijn nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar tevredenheid”
Door Eric v Diepen op vrijdag 7 aug 2020 20 | vestiging Helmond
Volledig tevreden over de aankoop en de after sales.

Aanvulling ontvangen 10 augustus 2020: Een keuken hebben we gekocht. Alles naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Huub en Marlies Korten op vrijdag 31 jul 2020 20 | vestiging Roermond
Goed geholpen door Marvin met de keuze voor onze keuken. Vaak gebeld, altijd vriendelijk te woord gestaan. Ook de keuken gemonteerd door Vakmontage Zuid is super goed verlopen. Prima service, een aanrader voor een ieder die een nieuwe keuken wil.
FOTO VAN HUUB EN MARLIES KORTEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gegaan”
Door Fam. van Kessel op donderdag 30 jul 2020 20 | vestiging Roermond
We werden vriendelijk ontvangen, er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Snelle maar correcte afhandeling. Keuken is keurig geplaatst. We zijn zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Annie verbraeken op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
fijn en behulpzaam geholpen. service erg goed kregen een leenoven, omdat de onze nog niet leverbaar was,mochten die zelfs houden super service. zeer fijn en goed geholpen door personeel in winkel, als door persoon die keuken kwam plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Melanie janssen op zondag 19 jul 2020 20 | vestiging Roermond
Wij hebben na lang rondkijken waaronder ook in duitsland onze keuken op advies van een collega bij keukenhal roermond gekocht. Wij zijn zeer te spreken over hoe alles is gelopen. Wij zijn geholpen door mick en hij dacht goed met ons mee en hield ons daarna goed op de hoogte ivm veranderingen. Wij hebben er voor gekozen om hem zelf te plaatsen. En ook dat was goed te doen. Tijdens het plaatsen konden we nog evt bellen met vragen. Nogmaals enorm bedankt!
FOTO VAN MELANIE JANSSEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door H.Dols op woensdag 8 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Goed geinformeerd in de winkel van wat onze wensen waren.Thuis komen nameten,nog aanpassing kunnen maken.Alles prima geregeld.Keuken montage goed verlopen,heel tevreden mee.Fijne uitleg van zowel Keukenhal en monteur.Zeker een aanrader voor mensen die een nieuwe keuken willen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met ombouw”
Door Cindy op dinsdag 7 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
Slechte service ooit. Wij hebben een keuken gekocht waarbij zij de ombouw uit de showroom bij de keuken hebben geleverd voor € 250,--. Nu vertelt de bedrijfsleider Rick, dat hij dit gratis erbij heeft gegeven. Hij heeft ons een keuken verkocht die hij niet heeft waargemaakt. Ik heb letterlijk nog gevraagd, hoe leveren jullie de ombouw? Ja wat goed geseawled of anders bouwen wij een nieuwe. De monteurs hebben de ombouw geleverd, ook zij snapten niet dat de ombouw niet ingepakt was. Hele ombouw was vies, gescheurd en dan komt hij mij vertellen dat wij dit zelf moeten fixen. Als ik dit had geweten had ik deze keuken nooit uitgekozen, want de ombouw maakt de keuken. Voor ons is Keukenhal niet de keukenboer die zijn afspraken nakomt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met Siemens apparaten”
Door Eric Meulenbroeks op zaterdag 4 jul 2020 20 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht met 6 Siemens apparaten, superblij met onze aankoop,
Onze verkoopster Jolanda heeft ons super goed geholpen ,en weet waar ze over praat,compliment! Ook de keukenstellers hebben perfect werk verricht. Wij raden keukenhal in Heerlen iedereen aan
FOTO VAN ERIC MEULENBROEKS
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Vakman”
Door Léon op den Camp op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Roermond
We hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden over de service als ook de montage. De verkoper in de showroom heeft ons goed geholpen met zijn kundige adviezen en inzichten. De monteur was ook n échte vakman. De 2 kleine klachten die naar voren zijn gekomen,worden op n juiste manier afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Martin van Boekel op vrijdag 26 jun 2020 20 | vestiging Roermond
In 2018 een nieuwe keuken gekocht bij Keukenhal Roermond. Alles netjes geleverd en gemonteerd volgens afspraak. Monteur was vriendelijk en deskundig. Nu ruim twee jaar later hadden wij een probleem met onze kraan. ( kon nauwelijks nog draaien). Monteur heeft de kraan met nieuw onderdeel weer operationeel gemaakt en vervolgens heeft hij een paar deurtjes een klein beetje bijgesteld, zonder dat wij daar om gevraagd hadden. Met andere woorden: een geweldige service met vriendelijk en deskundige mensen. Gewoon een TOP bedrijf tegen een zeer betaalbare prijs.
FOTO VAN MARTIN VAN BOEKEL
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Nick op dinsdag 23 jun 2020 20 | vestiging Heerlen
Vorig jaar een keuken gekocht bij Keukenhal in Heerlen. Perfect geholpen door Romina. Begin dit jaar meerdere aanpassingen gemaskt aan het eerste plan en de order definitief gemaakt. Dit alles wederom met hulp van Romina. Keuken is vorige week geleverd volgens afspraak en perfect geplaatst door de monteurs Sven Paas en Danny Moonen. Alles is volgens afspraak gelopen. Super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Dorrie Oosterbosch op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Helmond
Goed geholpen, prima advies gehad en de keuken is super.Dank aan de keukenhal Helmond
FOTO VAN DORRIE OOSTERBOSCH
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Jolanda de Zwart op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Helmond
We zijn in het filiaal zeer goed geholpen door John en we zijn snel tot een overeenkomst kunnen komen. Na plaatsing keuken waren er een paar kleine dingetjes die naderhand vlug zijn opgelost. Zeer vriendelijke en top filiaalhouder.
FOTO VAN JOLANDA DE ZWART
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Johan Westerink op donderdag 7 mei 2020 20 | vestiging Roermond
Goed advies hierdoor maximale uit ons budget gehaald. Montage ook goed gegaan ondanks dat we nog aan het verbouwen waren dat leverde wat logistieke problemen op die goed opgelost werden. We zijn zeer tevreden met onze efficiënte keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nette oplossing”
Door H.r en Mw. Schreurs op donderdag 30 apr 2020 20 | vestiging Roermond
wij hebben een een hoogglans witte hoek keuken inclusief apparaten bij keukenhal gekocht. keuken is door keukenhal geplaatst en na een poosje sloot het blad niet goed meer tegen elkaar. dit is door de service zeer netjes zonder problemen een nieuw blad ,perfect opgelost en ze komen hun afspraken zeer netjes na dus voor de service een dikke 10 een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door renske dommering op donderdag 23 apr 2020 20 | vestiging Roermond
Ik heb een keuken gekocht en ben zeer tevreden over de keuken en de service. Ik werd snel en professioneel geholpen, zowel in Roermond als door de monteur van de keuken.
FOTO VAN RENSKE DOMMERING
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Lotte Weijman op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Tilburg
Hele fijne ervaring gehad met Rick in Tilburg. Wij wisten goed wat we wilde en wat ons budget was en daar heeft hij ons super bij geadviseerd en geholpen op onze keuken aan te passen naar onze wensen. Super blij met hoe alles is verlopen & ook heel blij met onze prachtige keuken! Zowel de communicatie, als de levering waren helemaal top. Zelfs na het ontvangen van de koelkast waar een deuk in bleek te zitten, werd dit super professioneel en prettig opgelost en hadden we binnen no-time een nieuwe koelkast. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zoals gedacht”
Door Suylen op zaterdag 18 apr 2020 20 | vestiging Roermond
Keuken precies zoals we die in gedachten hadden. Goed meegedacht door medewerker, zodat we de keuken kregen, zonder consessies te doen. Alles volges afspraak. Ook erg tevreden over t plaatsen vd keuken.
FOTO VAN SUYLEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Maikel en Kylie op zaterdag 18 apr 2020 20 | vestiging Roermond
We hebben onze keuken gekocht bij Keukenhal Roermond. Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen door de verkoper Marvin Meyer. Samen met Marvin onze wensen besproken en uiteindelijk samen tot een droomkeuken gekomen. De samenwerking verliep prettig. Bij vragen konden we altijd bellen of even binnenlopen. Marvin denkt mee en komt met goede ideeën en oplossingen. De levering en plaatsing van de keuken verliep ook goed. De monteurs Rick en Pascal hebben zeer netjes en nauwkeurig gewerkt. Nogmaals onze complimenten voor deze jongens! We zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken en we gaan er zeker van genieten.
FOTO VAN MAIKEL EN KYLIE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze aankoop”
Door Levon op donderdag 16 apr 2020 20 | vestiging Helmond
We zijn heel blij met onze aankoop bij keukenhal Helmond waar Marcel ons goed geholpen heeft. Ook de service is uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martijn op zaterdag 21 mrt 2020 20 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht bij vestiging tilburg (verkoper Rick). Hielp goed mee nadenken over onze wensen en kwam ons zo ver mogelijk tegemoet in budget/wensen keuken met showroom artikelen. Keuken keurig geplaatst en het proces was helder en duidelijk. Van bestellen tot plaatsen liep het allemaal erg soepel. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Theo Verhallen op maandag 16 mrt 2020 20 | vestiging Helmond
Bijzonder prettige ontvangst en zeer goede voorstellen voor de inrichting van onze nieuwe keuken. Een groot pluspunt zijn de netto prijzen en geen gemarchandeer met kortingen. Wij hebben het gevoel dat we precies die keuken hebben welke we van aanvang aan wilden tegen een goede prijs.

Aanvulling ontvangen 18 maart 2020: Onze keuken is geleverd en geplaatst in november 2019.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met uiteindelijke resultaat”
Door Hans Bijsterveld op zondag 15 mrt 2020 20 | vestiging Helmond
Prima geholpen bij aankoop van de keuken. Geen enkele druk ervaren en een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Goede voorlichting en Marcel denkt mee in de mogelijkheden. De levering was niet optimaal en kastje verkeerd ingemeten, maar fout werdt direct toegegeven. Zat later ook niet bij het 2e bezoek van de monteur maar later prima hersteld. Bij montage bleek de passtrook steeds los te laten. Ook dit nu prima hersteld. Marcel is gemakkelijk benaderbaar, is betrouwbaar en onderneemt direct actie. Laat pas los als de klant volkomen tevreden is. Kortom we zijn heel tevreden over de keuken zoals die nu staat.
FOTO VAN HANS BIJSTERVELD
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenhal
Website: www.keukenhal.nl
aHeerlen (83 ervaringen), Heerlerbaan 235, 6418 CE Heerlen, tel 045 - 541 48 48
bHelmond (59 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 5705 BN Helmond, tel 0492 - 79 37 77
cRoermond (71 ervaringen), Burghoffweg 11A, 6042 EX Roermond, tel 0475 - 32 08 85
dTilburg (26 ervaringen), Ringbaan-Zuid 380, 5022 GA Tilburg, tel 013 - 206 24 44
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.