Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
64 ervaringen (6 dagen geleden)
Kesteren (Gelderland)
305 ervaringen (1 week geleden)
Sint Annaland (Zeeland)
283 ervaringen (3 dagen geleden)
6 vestigingen
1815 ervaringen (eergisteren)
Middelharnis (Zuid-Holland)
184 ervaringen (1 maand geleden)
Poortvliet (Zeeland)
121 ervaringen (1 week geleden)
Son (Noord-Brabant)
35 ervaringen (1 maand geleden)
Goes (Zeeland)
248 ervaringen (2 weken geleden)
8,7

Keukenhal

Score uit 14 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
5 vestigingen (Limburg & Noord-Brabant)
Gebruikersfoto: Keukne met nieuwe apparatuur
1 / 5
5 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenhal
Bij KeukenHal profiteert u altijd van de laagste prijs en de hoogste service.
Ervaringen
Er zijn 14 ervaringen over Keukenhal. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Nieuwe keuken”
Door Familie R.M.Albrecht op zaterdag 12 mei 2018 '18 | vestiging Roermond
Een nieuwe Keuken. We werden goed beraden door Rick van Keukenhal Roermond. De Keuken was volgens Tekening. De plaatsing van onze Keuken perfect en alle maten waren goed. We hebben de Keuken sinds November en het is nog steeds alles goed. Wij zijn zeer tevreden met het advies van de Verkoper, deze was nog niet lang in dienst van de Keukenhal. Wij danken Rick voor het goede Advies. Dank ook aan alle Medewerkers van de Keukenhal, ook aan de Monteurs. Wij raden iedereen aan om naar de Keukenhal de gaan voor nieuwe Keuken. De Prijs was gunstig.
FOTO VAN FAMILIE R.M.ALBRECHT
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 184 ervaringen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 248 ervaringen
“Heel goed gegaan”
Door Willie nijssen op vrijdag 11 mei 2018 '18 | vestiging Helmond
We hebben een nieuwe keuken gekocht met nieuw apparatuur. Ook met sommige apparaten uit de oude keuken terug geplaatst. Dit is allemaal heel goed gegaan met goed advies ,alkes was goed afgeleverd en netjes geplaatst, 1 llein vensterbankje was te klein ingemeten maar meteen een nieuwe besteld en na 1 week door de service. Netjes op afspraak aangebracht . Dus goed tevreden over Keukenhal.
FOTO VAN WILLIE NIJSSEN
Keukne met nieuwe apparatuur
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 35 ervaringen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 121 ervaringen
“Perfect gegaan”
Door Frans op zondag 29 apr 2018 '18 | vestiging Roermond
Keuken is deze week geplaatst door een goede vakman de levering en het uitzoeken van de keuken en het advies van verkoper Rick Tegelaars in Roermond is perfect gegaan de prijs was goed zeer te vrede we hadden wel een klein presentje verwacht voor reclame te maken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 283 ervaringen
8,5
I-Kook
20 vestigingen (heel Nederland)
“Prima” score uit 254 ervaringen
“Mooie keuken”
Door Ruud Cox op woensdag 25 apr 2018 '18 | vestiging Roermond
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenhal Roermond en zijn geholpen door Sebastiaan van Veen. Wij hadden nog een afspraak staan bij een ander keuken bedrijf maar dat stond in geen verhouding met materiaal en inbouw apparatuur. Wij gingen dezelfde dag nog terug en kwamen al snel tot een deal en na de levertijd werd de keuken afgeleverd. Enkele dagen erna kwam de monteur het geheel plaatsen. Een jongeman die zeer vakkundig was en ook luisterde naar een paar ideeën van ons. Een paar dingen gingen mis b.v. de achterwand was niet uit 1 stuk zoals wij besteld hadden. Na enig overleg werd dit mooi opgelost. Een kapotte trafo werd ook netjes omgeruild. Wij hebben nu een echt mooie keuken staan waar wij erg blij mee zijn. Enkele familieleden hebben de keuken gezien, hun commentaar, kan niet voor dat geld. Keukenhal en in bijzonder Sebastiaan dank je wel.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 64 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1815 ervaringen
“Erg tevreden”
Door Desiree Groothoff op zondag 8 apr 2018 '18 | vestiging Helmond
Wij kochten een complete keuken met apparatuur. We kozen voor keukenhal Helmond omdat verkoper Marcel veel kennis heeft en met ons meedacht waardoor we nu een fantastische keuken hebben voor een heel redelijke prijs. We zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken en raden keukenhal Helmond zeker aan!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,2
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 221 ervaringen
8,8
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 11 ervaringen
“Top service”
Door van der Borgh op vrijdag 23 mrt 2018 '18 | vestiging Roermond
We hebben een keuken gekocht en werden super geholpen door Richard zonder de gebruikelijke verkoop praatjes. De keuken is inmiddels geplaatst en we zijn er ontzettend blij mee alles is goed gemonteerd en precies zoals we de keuken wilde hebben. We bevelen de keukenhal echt aan want de service is echt top
FOTO VAN V.D.BORGH
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 305 ervaringen
7,4
Keukenvision
3 vestigingen (Zuid-Holland, Utrecht)
“Redelijk” score uit 21 ervaringen
“Keuken met apparatuur”
Door Ludo notermans op vrijdag 19 jan 2018 '18 | vestiging Sittard
Top service. Goed geholpen bij het uitzoeken, maar vooral de aftersales waren geweldig
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede service gehad”
Door moonen op maandag 28 aug 2017 '17 | vestiging Sittard
vorig jaar juni de keuken gekocht bij keukenhal. Nadat we meerdere offertes hadden vergeleken hadden we het beste gevoel bij keukenhal. we werden netjes geholpen in de winkel en kregen uitgebreid advies. in september werd de keuken geleverd waarna wij hem zelf gingen plaatsen. we hadden nog een aantal vragen over de montage die netjes beantwoord werden toen we contact op namen met de service afdeling.
Nu een jaar verder zijn we nog steeds helemaal blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanrader”
Door Anton van der Sanden op zaterdag 3 jun 2017 '17 | vestiging Helmond
In de showroom weden we goed geholpen door de gedreven verkoper Martijn. Die hadden we een grote uitdaging gegeven en daar is hij uitgekomen! De afgesproken leverweek is nagekomen en we kregen telkens mailtjes wat betreft de voortgang. 3 dagen vooraf, kregen we een tijdsindicatie van levering en dat is perfect nagekomen. De keuken was ook helemaal compleet, zonder beschadigingen en ook het monteren, dat we zelf deden, ging prima. Wel 2 keer moeten bellen met de service afdeling, omdat wij geen ervaren keuken monteurs zijn, maar die hebben ons perfect geholpen. En natuurlijk is het zo, dat als je helemaal geen ervaring hebt, je zoiets niet zelf moet doen. Dan moet je maar een Ikea keuken kopen, daar wordt zelfs uitgelegd, hoe je een schroevendraaier vast moet houden.... Dus voor ons een aanrader.
FOTO VAN ANTON VAN DER SANDEN
Zelf gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Slechte aflevering”
Door Hein Strijkers op woensdag 7 dec 2016 '16 | vestiging Sittard
Slechte aflevering koelvriescombi beschadigd eenkastje gaat verkeerd open. Geen montage beschhrijving bij navraag als antwoord, u heeft gekozen voor zelf montage dus ook maar alles uitzoeken waar welke schroeven moeten ,geen beugel om blad voorzijde te bevestigen, moest ik maar zelf aanschaffen. 3 maail met foto's gestuurd maar geen reactie's. Eens maar mooit meer. wAARDELOOS.
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Voor ons een aanrader”
Door mathieu op dinsdag 9 aug 2016 '16 | vestiging Heerlen
zeer goed en vakkundig geholpen , geen hoge prijzen en moeten afdingen meteen eerlijke prijs, vakkundige uitleg, - extra wensen super geregeld-prima monteurs, echte vakmensen
marco en romina super behulpzaam en steeds voor ons daar. monteur kevin dikke pluim. klein probleempje meteen opgelost. voor ons een aanrader--prijs kwaliteit prima. geen amerikaanse verkooptechnieken, duidelijke uitleg en prima service.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Beoordeling”
Door Vannuys op donderdag 30 jun 2016 '16 | vestiging Heerlen
Zeer fijn gesprek gehad, ziet exact uit zoals wij het ook verwacht hadden. (aan de buitenkant) Minpunt is dat wij nu een spoelkast hebben van 1,20 breed (2 deuren) waarvan wij dachten dat wij 1 spoelkast (achter 1 deur) van 60 en een gewone kast van 60 (met legplank) zouden hebben. wij zitten nu dus met een te brede spoelkast en geen legplank dus weggegooide ruimte. Telefonische navraag bij de Keukenhal leerde dat er dus niks aan te doen is en er ook niet naderhand nog een legplank gecreeerd kan worden. Van een keukenzaak met zo'n hoge score had ik iets meer service verwacht. Ook de montage van de keuken vond plaats op 2 dagen. Het betreft een normale recht toe recht aan keuken. De eerste dag zou tussen 10 en 1400 uur de monteur beginnen met bouwen. Uiteindelijk hebben wij om 14.15 uur moeten bellen waar de monteur bleef. Zonder ons in kennis te stellen kwam hij flink te laat. Hierdoor zaten wij onnodig lang thuis. Onze beoordeling zou aanzienlijk hoger geweest zijn als wij gebeld werden voor de vetraging en als wij erop gewezen werden dat niet achter elke deur een aparte kast is. Een gemiste kans vind ik het gebrek aan inzet om een oplossing te zoeken om een tweede kast te creeren.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 184 ervaringen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 248 ervaringen
“Heel prettig geholpen”
Door Wassen op vrijdag 2 okt 2015 '15 | vestiging Heerlen
We zijn heel prettig geholpen bij de keuze van onze nieuwe keuken bij de keukenhal in Heerlen. Geadviseerde installateur was zeer bekwaam en heeft alles met uitstekende medewerkers uitgevoerd en aangesloten. Ook installatie van de keuken door Math is perfect geregeld en uitgevoerd. We zijn zeer te spreken over de gehele afhandeling van zaken door de keukenhal, een aanrader wat ons betreft.
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
“Voortreffelijk”
Door K. Snijders op zondag 5 jan 2014 '14 | vestiging Heerlen
We zijn in de winkel goed geadviseerd. Men nam daar alle tijd voor ons. Vervolgens zijn we meerdere malen geïnformeerd over het verloop van de levering. Toen wij anderhalve week vóór de levering plotsklaps zelf een week uitstel aanvroegen, was dat geen probleem. Ons verzoek werd probleemloos ingewilligd. Het opbouwen van de keuken verliep vlekkeloos en zeer servicegericht. Vakbekwaam. Wij zijn buitengewoon tevreden.
Reactie of foto toevoegen +31 bedankjes
Vestigingen Keukenhal
Website: www.keukenhal.nl
aHeerlen (4 ervaringen), Heerlerbaan 235, 6418 CE Heerlen, tel 045 - 541 48 48
bHelmond (3 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 5705 BN Helmond, tel 0492 - 79 37 77
cRoermond (4 ervaringen), Burghoffweg 11, 6042 EX Roermond, tel 0475 - 32 08 85
dSittard (3 ervaringen), Industriestraat 37, 6135 KG Sittard, tel 046 - 400 00 50
eTilburg , Ringbaan-Zuid 380, 5022 GA Tilburg, tel 013 - 206 24 44
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.