Feedback
8,2

Keukenhof Sliedrecht

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0184-422297 | Leeghwaterstraat 25, 3364 AE Sliedrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenhof Sliedrecht
Keukenhof Sliedrecht is een toonaangevende keukenspeciaalzaak in de Alblasserwaard en omstreken. Bijna 25 jaar is Keukenhof Sliedrecht dé keukenspecialist in Sliedrecht. Vakkundig ontwerp en advies, betrouwbaarheid, kwaliteit en goede service zijn onze sleutelwoorden. Dit wordt door onze klanten al jaren beloond met het krijgen van het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche.
Alternatieven voor Keukenhof Sliedrecht
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,3 uit 95 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Dordrecht Zuid-Holland) score 8,5 uit 245 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,5 uit 14 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Den Haag Zuid-Holland) score 9,1 uit 879 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 350 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 79 ervaringen
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 354 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 291 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Keukenhof Sliedrecht. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Prachtige keuken”
Door Jannie Spronk op vrijdag 2 nov 2018 18
Onze keuken is prachtig! Precies zoals wij in ons hoofd hadden. Wij kochten deze bij Keukenhof, waar wij een uitstekend advies kregen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd voldoende tijd genomen voor advisering. Ook het plaatsen van de keuken is perfect gedaan, met goed overleg én uitleg. Een afdekplaat was beschadigd, maar André (een echte vakman) loste dit meteen op en een week later werd de plaat al geplaatst. De nazorg is ook prima: wij wilden graag een extra bestekbak...et voila, een paar dagen later al werd deze persoonlijk afgegeven, waarbij tegelijk een paar andere kleinigheden uitgelegd werden. O ja, gisteravond in de showroom genoten van een workshop "koken met de nieuwe apparaten". Top!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Kevin Maagdenberg op woensdag 29 aug 2018 18
Een hele mooie keuken gekocht, hoge kwaliteit en goed advies gehad en goed meegedacht. Gen snelle verkoop zoals vele concollegas maar kwaliteit tegen een scherpe prijs! Ook de monteur Henk is een enorme vakman die zelfs op zijn vrije dag nog even kwam monteren!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenhof Sliedrecht”
Door Ester Quakernaat op maandag 30 jul 2018 18
Mooie zaak !Keuken uitzocht bij de keukenhof ,alle tijd verschillende avonden over gedaan, Pure Dutch keuken is het geworden. Het is helemaal naar wens ,goed advies !!Andre de man die de keuken kwam plaatsen ,een super vakman !!!
Zeer Tevreden ..
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door fam. Groeneveld op dinsdag 29 mei 2018 18
Op zoek naar een keuken hebben we uiteraard verschillende zaken bezocht. Wat opvalt bij de showroom van de Keukenhof is de rust en de ruimte en de gastvrije ontvangst. Vanaf het eerste bezoek in de Keukenhof tot aan de oplevering thuis: prima service in meedenken, adviseren (in de showroom, per email, of thuis) en zorgvuldige plaatsing op afgesproken datum!
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen”
Door Annemarie Craane op donderdag 29 mrt 2018 18
In tegenstelling tot andere keukenzaken vind je hier absoluut geen opdringerige verkopers. We zijn heel goed geholpen in de zaak, goed advies gekregen en bedenktijd.
We kregen een overzichtelijke planning van de werkzaamheden, die ze keurig nakwamen. Al met al een hele fijne ervaring. Aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzondere benadering”
Door Jolein Schoenmaker op zondag 6 nov 2016 16
Heel positief, handgemaakte massief houten keuken tegen redelijke prijs. Alle tijd voor een goed advies, keurig aan de planning gehouden en echt bereid exact dat te maken wat wij wilden. Top service. Zeker naar toe gaan als je iets bijzonders zoekt.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Keukenhof Sliedrecht
aSliedrecht , Leeghwaterstraat 25, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 42 22 97
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.