Feedback
7,0

Keukenhof Sliedrecht

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0184-422297 | Leeghwaterstraat 25, 3364 AE Sliedrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenhof Sliedrecht
Keukenhof Sliedrecht is een toonaangevende keukenspeciaalzaak in de Alblasserwaard en omstreken. Bijna 25 jaar is Keukenhof Sliedrecht dé keukenspecialist in Sliedrecht. Vakkundig ontwerp en advies, betrouwbaarheid, kwaliteit en goede service zijn onze sleutelwoorden. Dit wordt door onze klanten al jaren beloond met het krijgen van het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche.
Alternatieven voor Keukenhof Sliedrecht
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• I-KOOK
   
(Sliedrecht Zuid-Holland) score 9,5 uit 1418 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,7 uit 52 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Papendrecht Zuid-Holland) score 9,6 uit 859 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 105 ervaringen
• Keukenvision
   
(Dordrecht Zuid-Holland) score 9,1 uit 64 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 9,7 uit 81 ervaringen
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 366 ervaringen
• Keukenathome
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,5 uit 101 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Keukenhof Sliedrecht. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Keukenhof Sliedrecht”
Door Ester Quakernaat op maandag 30 jul 2018 18
Mooie zaak !Keuken uitzocht bij de keukenhof ,alle tijd verschillende avonden over gedaan, Pure Dutch keuken is het geworden. Het is helemaal naar wens ,goed advies !!Andre de man die de keuken kwam plaatsen ,een super vakman !!!
Zeer Tevreden ..
Reactie of foto toevoegen
“Keukenhof Sliedrecht”
Door A. Craane op donderdag 15 jul 2021 21
We zijn nog steeds zeer te spreken over de hulp bij de aanschaf van de keuken.
Over de service zijn we minder te spreken. Bij 2 verschillende "mankementjes" werd beloofd ons terug te bellen, wat steeds niet gebeurde. Na een maand zelf maar weer bellen. Niet even langskomen om de klacht te bekijken, maar op afstand bedenken wat het zou kunnen zijn.... Inmiddels heeft een loodgieter het euvel hersteld, naar tevredenheid, Al met al voel je je niet serieus genomen, temeer omdat de "klacht" terecht was. Over een tegemoetkoming van de gemaakte kosten werd al helemaal niet gesproken. Slechte service, slechte reclame....

Eerdere ervaring 29 maart 2018: In tegenstelling tot andere keukenzaken vind je hier absoluut geen opdringerige verkopers. We zijn heel goed geholpen in de zaak, goed advies gekregen en bedenktijd. We kregen een overzichtelijke planning van de werkzaamheden, die ze keurig nakwamen. Al met al een hele fijne ervaring. Aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door fam. Groeneveld op dinsdag 29 mei 2018 18
Op zoek naar een keuken hebben we uiteraard verschillende zaken bezocht. Wat opvalt bij de showroom van de Keukenhof is de rust en de ruimte en de gastvrije ontvangst. Vanaf het eerste bezoek in de Keukenhof tot aan de oplevering thuis: prima service in meedenken, adviseren (in de showroom, per email, of thuis) en zorgvuldige plaatsing op afgesproken datum!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jannie Spronk op vrijdag 2 nov 2018 18
Onze keuken is prachtig! Precies zoals wij in ons hoofd hadden. Wij kochten deze bij Keukenhof, waar wij een uitstekend advies kregen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd voldoende tijd genomen voor advisering. Ook het plaatsen van de keuken is perfect gedaan, met goed overleg én uitleg. Een afdekplaat was beschadigd, maar André (een echte vakman) loste dit meteen op en een week later werd de plaat al geplaatst. De nazorg is ook prima: wij wilden graag een extra bestekbak...et voila, een paar dagen later al werd deze persoonlijk afgegeven, waarbij tegelijk een paar andere kleinigheden uitgelegd werden. O ja, gisteravond in de showroom genoten van een workshop "koken met de nieuwe apparaten". Top!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Yvonne op zaterdag 4 jul 2020 20
Keukenhof is een aanrader. Tijdens het eerste gesprek op een rustige, heldere manier uitleg gekregen over de mogelijkheden en keuzes en tot een eerste opzet gekomen. Geen opdringerige sfeer, integendeel. Tijdens het tweede gesprek de puntjes op de i gezet en een leverdatum afgesproken. Wat er voor ons écht uitsprong was het vakmanschap van keukenmonteur André. Hij werkt snel, netjes, met oog voor detail en is prettig in de omgang. Toen de spoelbak geleverd bleek met een kleine beschadiging en de oven een butsje aan de zijkant had, werd hier snel op geanticipeerd. Binnen de kortste keren werden ze omgeruild voor nieuwe exemplaren. Wij zijn zeer tevreden over onze keuken van Keukenhof.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Kevin Maagdenberg op woensdag 29 aug 2018 18
Een hele mooie keuken gekocht, hoge kwaliteit en goed advies gehad en goed meegedacht. Gen snelle verkoop zoals vele concollegas maar kwaliteit tegen een scherpe prijs! Ook de monteur Henk is een enorme vakman die zelfs op zijn vrije dag nog even kwam monteren!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Keukenhof Sliedrecht
  Sliedrecht, Leeghwaterstraat 25, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184-422297
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.