Feedback
9,5

Svea Keuken & Bad Eindhoven

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.sveakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Svea Keuken & Bad Eindhoven
Koop een eerlijke keuken of badkamer, voor een eerlijke prijs! Duidelijke informatie, een overzichtelijke kijk op het aanbod en mogelijkheden, en vooral belangrijk géén onduidelijke offertes! Gewoon een eerlijke, goede prijs voor een eerlijke, degelijke maatkeuken of badkamer!

Voor elke stijl heeft SVEA het ideale antwoord, of je nu droomt van een traditioneel ontwerp of modern design voorzien van de allernieuwste trends en snufjes, het Svea team helpt je op professionele en persoonlijke wijze je droom om te zetten naar realiteit.

Kom kennis maken met ons uniek concept en overtuig jezelf dat een kwaliteitskeuken of -badkamer echt niet veel geld hoeft te kosten.

Voor al je keuken en badkamer vragen kun je terecht bij het team van Svea Keuken & Bad Eindhoven. Ook voor een persoonlijk en vrijblijvend advies ben je van harte welkom. Ivo Broeckx en zijn team staan voor je klaar. Tot ziens bij Svea Eindhoven!
Ervaringen
Er zijn 58 ervaringen over Svea Keuken & Bad Eindhoven. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren51 ervaringen
4 sterren6 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Geweldige service”
Door Diede op maandag 3 jun 2024 24
Super mooie keuken en geweldige service. Nemen de tijd voor je en denken goed mee!
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Familie Heijmen op donderdag 28 mrt 2024 24
Bij binnenkomst oogt de winkel heel rustig. Geen verkopers die je gelijk overvallen. Ze wachten netjes tot je ze zelf benaderd. En als dan het moment daar is, luisteren ze aandachtig naar je wensen, denken met je mee en uiteindelijk tonen ze je je droom in 3D. Wij hebben de ervaring met SVEA als eerlijk en oprecht ervaren en zijn nog steeds zeer overtuigd dat we de juiste keuze gemaakt hebben door met hun in zee te gaan. Elke dag tijdens mijn werk verheug ik mij om weer naar huis te gaan en mij opnieuw te verbazen over onze nieuwe aanwinst. Waarom twijfelen? Ga voor SVEA en je hebt aan ze een bedrijf voor de rest van je leven. Alleen jammer dat ik niet meer sterren kan geven. Ze verdienen het! Onze keuken is een droom die werkelijkheid is geworden!
FOTO VAN FAMILIE HEIJMEN
+ Toon extra foto van Familie Heijmen
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jos Vermeer op vrijdag 17 nov 2023 23
Hallo team Svea. Wij zijn super tevreden met onze nieuwe keuken! Ook hebben we veel complimenten gekregen van gasten. Succes met jullie bedrijf. Annemarie en Jos Vermeer
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs voor een goede keuken”
Door Sabine op maandag 7 aug 2023 23
Eerst langs een keukenboer geweest van Mandemakers keukens. Ze gingen helemaal op in onze ideeën en het kon allemaal, vervolgens reviews gelezen en dat gaf ons niet zo'n goed gevoel. Na even verder kijken zijn we uitgekomen bij Svea. Hier een gesprek gehad, keuken ontwerp gemaakt en eerlijk antwoord dat wat wij wilde erg krap was in de ruimte, erg blij met dit antwoord en dat we ons idee van een keuken eiland hebben laten varen. Ook na afloop na het zetten van de keuken was er iets niet helemaal goed aangesloten met de vaatwasser, dit was snel weer opgelost. Dus ook na het zetten van de keuken nog steeds erg goede service. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken, goede prijs voor een goede keuken, ook met een wat kleiner budget.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat”
Door Yvonne Mackenbach op dinsdag 14 feb 2023 23
We hadden voor we een nieuwe keuken gingen kopen ons goed verdiept in alle aanbieders. Op internet vonden we goede recensies over SVEA keukens dus daarom daar uitgekomen. Onze ervaringen waren vergelijkbaar met andere, goede informatie, geen gepush om direct te beslissen. Heel blij zijn we met het resultaat, een heerlijk grote gootsteen, de Quooker, onze eigen oven gewoon weer gebruikt. Goede communicatie. Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.
FOTO VAN YVONNE MACKENBACH
+ Toon extra foto van Yvonne Mackenbach
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de keuken en badkamer”
Door Danita v esch op zaterdag 7 jan 2023 23
Super goed geholpen. Fijne mensen, goed met ons meegedacht. Geven eerlijke en fijne adviezen. Ruime keuze uit materialen. Erg tevreden over zowel de keuken als badkamer; maar dit wisten we al want we hebben in onze vorige woning ook beide hier gehaald.
Alles is volgens afspraak verlopen. Mochten we in de toekomst nog wat nodig hebben komen we zeker terug maar voor nu gaan we eerst jaren genieten! Wij raden dit iedereen aan.
FOTO VAN DANITA V ESCH
+ Toon extra foto van Danita v esch
+ Toon extra foto van Danita v esch
REACTIE VAN SVEA
Wat is het ontzettend mooi geworden, bedankt voor jullie vertrouwen in ons en voor het plaatsen van deze fijne review en geweldige foto's. Geniet er van!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Guus op maandag 22 aug 2022 22
Top! Binnengelopen vanwege de goede reviews. Goed advies, lekker nuchter en met humor. Geleverd en geplaatst exact volgens planning. Kleinigheidjes bij oplevering zijn snel verholpen. De keuken staat er nu al ruim half jaar en voldoet aan alle wensen. Aanrader.
REACTIE VAN SVEA KEUKENS
Bedankt Guus ! Geniet ervan
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Melis op zondag 26 jun 2022 22
Goede persoonlijke service, meedenken met de klant en afspraken nakomen.
FOTO VAN MELIS
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Malu op dinsdag 3 mei 2022 22
We zijn erg goed geholpen met onze keuken. We hadden een keuken uitgezocht en op het laatste moment is de keuken nog aangepast omdat we toch graag een vaatwasser wilde. Het ontwerp is hartstikke mooi geworden en we zijn blij dat we zo goed zijn geholpen. Ook de apparaten in de keuken zijn helemaal naar wens. We willen het team bedanken voor jullie enthousiaste hulp en jullie goede advies!
FOTO VAN MALU
Reactie of foto toevoegen
“Een kleinschalig maar prettig bedrijf”
Door Erica en Gertjan op woensdag 6 apr 2022 22
Wij zijn heel blij met onze keuken. Cem had goed advies gegeven en later Iris. Met name de goede communicatie met Marieke, ons op de hoogte houden van de situatie, sprong er uit. Wij hadden een lichte beschadiging bij het granieten keukenblad van onze kookeiland maar dit werd vakkundig opgelost. Zelfs Cem en Ivo zijn bij ons thuis geweest om mee te helpen met het plaatsen van het keukenblad ivm ziekte van een monteur. Later is er nog een monteur langs geweest om de kraan wat vaster te zetten. Een kleinschalig maar prettig bedrijf.
FOTO VAN ERICA EN GERTJAN
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat”
Door Marco van wanrooij op zaterdag 20 nov 2021 21
We hebben een keuken gekocht bij Svea, Cem Broecks heeft ons super geadviseerd, de monteur Michael heeft heel netjes gewerkt en de keuken perfect opgeleverd, bedankt iedereen bij Svea die ons heeft geholpen. Wij zijn heel blij met het resultaat
FOTO VAN MARCO VAN WANROOIJ
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Kremers op woensdag 3 nov 2021 21
Oriënterend gesprek met Ivo was heel prettig. Er werd goed geluisterd, goede adviezen gegeven en altijd in oplossingen gedacht. Het vervolggesprek met Ivo was ook erg prettig. Vanwege bepaalde afwijkende maten en wensen werden mooie oplossingen gezocht en gevonden. De informatievoorziening en communicatie was tussentijds ook uitstekend met Iris en Cem. Toen een tijd na bestelling bleek dat bepaalde leverancier niet de kleur kraan en spoelbak meer leverde die we wilden, ging Iris op zoek naar een alternatief... met een topresultaat. Installatie en aansluiten gebeurde door Joost. Een echte topper!! Marieke heeft geweldig ingemeten waardoor de keuken perfect geplaatst kon worden. Wij raden iedereen aan om naar SVEA te gaan (hebben we inmiddels ook gedaan). Bedankt team SVEA, jullie hebben er weer fans bij!!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Koen op dinsdag 2 nov 2021 21
Wij hebben een keuken bij Svea gekocht nadat we bij Svea, Nuva en Aswa waren geweest. Alle drie kunnen ze min of meer dezelfde keukens en apparatuur leveren. Echter, bij Svea lag er t.o.v. Nuva minder druk op het verkopen en het meer op informeren/advies, en ook geen dagkorting etc. praktijken. T.o.v. Aswa vonden wij de informatie bij Svea uitgebreider.

De keuken is netjes geplaatst door monteur Michael. Hij heeft echt net werk geleverd. Ook de after-sale service is top. Opleverpunten van het blad en Quooker zijn meteen door Svea geregeld.

Wij hebben voornamelijk contact gehad met Cem (verkoop/advies) en Iris (leidingadvies/technische details). Beide fijne mensen die goed naar je luisteren en je willen helpen aan een mooie keuken.

Als verbeterpunt zou ik de communicatie noemen. Alhoewel er altijd werd teruggebeld of gereageerd, was de communicatie in de zomerperiode een beetje traag (corona etc.).
FOTO VAN KOEN
Reactie of foto toevoegen
“Mooie luxe keuken”
Door Paul en Conny de Jonge op vrijdag 29 okt 2021 21
Bij heel veel andere keukenverkopers geweest. Wij vonden het matige kwaliteit van keukens. Vooral die bekende "goedkope" keukenverkopers, waar je zelfs geen grijze binnenkant kon krijgen. Bij Svea de mooie keuken gevonden. Zag er luxe uit, en deze met de Bora, Quooker en Siemens apparatuur, helemaal kaasje. Vriendelijke mensen en goed contact. We zijn nu 9 maanden verder en zijn nog steeds tevreden.
FOTO VAN PAUL EN CONNY DE JONGE
+ Toon extra foto van Paul en Conny de Jonge
REACTIE VAN SVEA EINDHOVEN
Het is jullie gegund! Nog vele jaren plezier gewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Fam van der Linden op dinsdag 26 okt 2021 21
Na enkele keuken speciaal zaken te hebben geselecteerd en bezocht hebben we besloten om onze nieuwe keuken te kopen bij Svea keukens. Dit vanwege het goede meedenken om een mooie en praktische keuken te ontwerpen en het feit dat wij zowel de voorbereidingen en plaatsen van de keuken door het zelfde bedrijf wilde laten regelen waar wij de keuken zouden kopen gaf de doorslag voor Svea keuken.
Nu de keuken is geplaatst blijkt dat we voor ons de juiste keuze hebben gemaakt. We zijn zeer te spreken over het eindresultaat en ook een dikke pluim voor de mensen die de voorbereidingen gedaan hebben en de monteur die uiteindelijk de keuken heeft geplaatst. Svea keukens is een echt aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Marijke Nabers op dinsdag 19 okt 2021 21
Super blij met mijn keuken alles perfect mooi afgewerkt heel tevreden!
FOTO VAN MARIJKE NABERS
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer niet goed gelopen”
Door Germen Pilmeyer op zaterdag 18 sep 2021 21
Slechte communicatie tussen svea bad en aannemer. Deze is slecht bereikbaar, je moet er zelf achteraan (hoezo "volledig ontzorgt", wat ze beloven) . Veel vertraging gehad, de badkamerrenovatie duurde 4 maanden ipv de beloofde 3 weken. Montage niet perfect, verkeerde wandtegels geplaatst, onterechte mails en telefoontjes van aannemer over zogenaamde niet betaalde rekeningen, geen excuus hiervoor. Svea bad belooft tot 3x toe een douchverwenset "ter compensatie", tot op heden niks ontvangen. Nooit meer Svea ! Ik snap niet hoe ze aan die super recensies komen, op basis waarvan ik Svea gekozen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Els op donderdag 13 mei 2021 21
Zo fijn koken, genieten en erg blij met mijn prachtige keuken. Prettige samenwerking, geen gezeur en gepush bij de aankoop van en vervolgens met Iris (door Corona) via de digitale weg de punten op de I zetten met daarin prima tijdsafspraken en planning. Uiteindelijk geweldige montage door Martin van Hadupo..wat een vakman. Die zelfs nog special asap terugkwam om een onverwachte lekkage te verhelpen en tevens om mij uit te leggen hoe de Quooker wel werkt.
FOTO VAN ELS
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Monique Noothout op zondag 2 mei 2021 21
Superblij zijn wij met onze prachtige compacte keuken. Na grondig vooronderzoek kozen wij ervoor om de keuken te bestellen bij Svea in Son. Relatief kleine showroom met een gemotiveerd team dat met je meedenkt. Goede service bij het oplossen van calamiteiten. En een dikke pluim voor monteur Martin van het bedrijf Hadupo die de keuken heeft geplaatst. Wat een serieuze vakman! Conclusie: kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Bedankt Svea en Martin!
Reactie of foto toevoegen
“Top keuken”
Door Erik de Leeuw op maandag 15 feb 2021 21
Vanaf het begin af aan goed geholpen. Wij hadden hier direct een goed gevoel bij. Geen opdringerige verkopers maar goede adviseurs. Een team met allemaal specialisten! Wanneer je een dergelijke grote investering doet wil je zekerheid! We zijn best vaak teruggekomen met het opnieuw vergelijken van staaltjes bij de nieuwe vloer! En iedere keer wordt je weer prima geholpen. Ook de installatie zelf was heel goed. Dit laatste wordt vaak vergeten maar is ook een visitekaartje. We hebben een top keuken waar we elke dag volop van genieten!
REACTIE VAN IVO BROECKX
Geniet van jullie mooie keuken en bedankt voor de fijne samenwerking. Team Svea
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Fam de Kok op maandag 1 feb 2021 21
De eerste kennismaking bij SVEA was meteen goed. De klik was aanwezig en al snel konden we gericht tot zaken komen voor onze badkamer/toiletten en de keuken.

Samen met Cem en zijn team hebben we de afgelopen maanden gewerkt aan geweldig eindresultaat. We zijn zeer blij met de uitkomst van onze keuken en badkamer. Tussendoor heeft iedereen hard gewerkt aan deze uitkomst. Voor ons echt een aanrader als je een keuken of badkamer zoekt!
FOTO VAN FAM DE KOK
+ Toon extra foto van Fam de Kok
+ Toon extra foto van Fam de Kok
REACTIE VAN SVEA
Fijn om te horen dat jullie blij zijn met de uitkomst van jullie keuken en badkamer. Wij wensen jullie hier erg veel plezier mee!
Reactie of foto toevoegen
“Zou het weer doen”
Door Twan op maandag 26 okt 2020 20
Ik heb een keuken en een badkamer besteld/gekocht via Svea. De service van Marieke bij het ontwerpen van de keuken en badkamer was uitstekend. Vriendelijk en heel goed en enthousiast meedenkend met mijn wensen. Zowel de monteur van de badkamer en Marieke zijn naar Utrecht gereden om in te meten en de situatie te bekijken. Ik heb bewust gekozen om niet naar een goedkope 'keukenboer' te gaan omdat ik ontzorgd wilde worden. Ik was grotendeels op vakantie toen de badkamer werd gemaakt en bij terugkomst moest ik nog wachten op de keuken. Dat was helaas (achteraf bezien) niet handig in de meeste hete weken van dit jaar, begin augustus. En omdat ik inmiddels ook moest thuiswerken vanwege Corona. Wat ik vervelend vond was dat mijn interieur onder een flinke laag 'bouwstof' zat toen ik terugkwam van vakantie na een lange reis. Ik heb Svea de suggestie gedaan om hierop beter te adviseren vooraf. Ze staan open voor feedback. Ook vond ik de communicatie in mijn vakantie met de monteur lastig omdat deze communicatie bij mij de verwachting wekte dat bij terugkeer de badkamer klaar zou zijn. Dus een volgende keer blijf ik toch maar gewoon in NL om regelmatig mee te kijken. Dat gezegd hebbende, vriendelijke en zeer gekwalificeerde (zelfstandige/door Svea ingehuurde) monteurs. Betrouwbaar om in mijn huis te hebben. En de badkamer en keuken zijn erg mooi geworden. Alles zit goed vast en staat strak. Vooral de keuken straalt veel uit. Badkamer is wat lastiger te zien omdat dat een kleinere (gebruiks)ruimte is, vergeleken met de lichte keuken. Ik raad Svea zeker aan en zou een volgende keer weer zaken met ze doen, inclusief de ingehuurde monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Veel complimenten”
Door Familie Riddy op woensdag 29 jul 2020 20
Na op internet gekeken te hebben naar recensies kwamen we uit bij Svea. Super vriendelijk geholpen en goed advies. Daarnaast gewoon een eerlijke goede prijs. We zijn nog 2 keer terug geweest om alles te fine-tunen na het inmeten. Vooraf een afspraak gemaakt om te monteren. De monteur was een zeer kundige vakman! We zijn heel erg blij met onze keuken en krijgen veel complimenten over de kwaliteit. We raden daarom ook zeker aan als je aan het oriënteren bent naar een keuken bezoek eens de showroom in Eindhoven.
FOTO VAN FAMILIE RIDDY
Gefinetude keuken
REACTIE VAN SVEA
Kijk nou, wat een prachtige foto van jullie nieuwe keuken! Bedankt voor deze leuke review en wij wensen jullie veel kook en bak plezier.
Reactie of foto toevoegen
“Top team”
Door Mark van Ras op zondag 12 jul 2020 20
Op 18 April hebben we onze keuken gekocht bij svea in Eindhoven. Het is een top team met vriendelijke werknemers die weten waar ze over praten. Ze denken met je mee over de mogelijkheden en geven je suggesties over bepaalde dingen die je met je keuken wil of zou willen doen. Op 9 Juli is onze keuken bij ons geleverd en vakkundig gemonteerd. Ik ben zeer tevreden over hoe het verlopen is en raad anderen aan die van plan zijn een keuken te kopen om bij svea in Eindhoven is binnen te lopen.
REACTIE VAN SVEA
Bedankt voor deze review, dit doet ons zeker goed. En natuurlijk fijn om te horen dat het proces naar wens is verlopen! Wij wensen jullie veel plezier met jullie vers geplaatste keuken ;-)
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Amy op vrijdag 10 jul 2020 20
In veel zaken gaan kijken en uiteindelijk onze keuken bij Svea gekocht. Deze is inmiddels geplaatst. Erg fijne communicatie en gemaakte afspraken steeds nagekomen. Goed en kundig geholpen en geadviseerd door Cem en Iris en snelle en prima montage door Marco. Helemaal top, we zijn onwijs blij met onze keuken van Svea!
REACTIE VAN SVEA
Wat leuk om te horen dat jullie uiteindelijk voor Svea Keuken en Bad hebben gekozen, dus bedankt voor het vertrouwen in ons. Wij wensen jullie natuurlijk ook veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Sander Bossema op dinsdag 7 jul 2020 20
Aantal jaar geleden hier alles voor de badkamer gekocht, toen al zeer tevreden met de goede service en prijs/kwaliteit verhouding. helaas was er een een paar weken geleden een scharnier van een deurtje kapot gegaan (kan gebeuren). Ik ben toen naar Svea gegaan, en het probleem uitgelegd. Er werd even naar achter gelopen en vijf minuten later had ik een nieuwe scharnier in mijn handen. dus om een lang verhaal kort te maken, TOP service.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door Maarten van de Ven op zondag 5 jul 2020 20
Goede kwaliteit, komen afspraken na, goede adviezen en het resultaat is volledig volgens verwachting

Aanvulling ontvangen 22 juli 2020: We hebben een volledige keuken gekocht compleet met apparatuur. Dit is gemonteerd, naar tevredenheid. De kleine opleverpuntjes zijn direct de maandag daarna verholpen.
REACTIE VAN SVEA
Beste Maarten, bedankt voor de review en fijn om te horen dat het resultaat naar tevredenheid is uitgevoerd! Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Maakt het waar”
Door Cindy op zaterdag 11 apr 2020 20
We hebben verschillende partijen bezocht en bevraagd over onze keukenwens en met stip op 1 kwam Svea. Niet alleen door de prijs, maar juist door het fijne contact en het meedenken gedurende het hele proces. Na de aankoop geen seconde spijt en de communicatie liep echt uitstekend. Groot compliment daarvoor! Leuk contact, snelle reacties en altijd helpend en meedenkend. De keuken werd geplaatst door Danny en ook daarvoor alleen maar lof, wat een vakman! De keuken staat inmiddels en ook de kwaliteit is super. Ik zou echt iedereen aanraden een keuken hier te kopen. Van het aankoopproces, tot plaatsen en het eindresultaat, Svea maakt het echt waar.
FOTO VAN CINDY
Keuken met bar
REACTIE VAN SVEA
Hartverwarmende woorden, hier doen wij het dus voor! Heel erg bedankt voor het vertrouwen in ons. Wij wensen jullie natuurlijk ook veel plezier met jullie nieuwe mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Bastiaan van Heukelom op vrijdag 20 mrt 2020 20
Onze ervaring met Svea was positief. Bij de verkoop was de verkoper niet opdringerig. Bij de realisatie van onze keuken moest i.v.m. onvoorziene bouwomstandigheden enkele aanpassingen aan de keuken en plaatsingsdatum gedaan worden; de firma Svea en hun monteur hebben zich flexibel opgesteld, frequent gecommuniceerd en oplossingen aangeboden. Mochten we ooit nog eens een keuken of badkamer nodig hebben, dan gaan we zeker weer bij hen langs.
REACTIE VAN SVEA
Dan ontvangen wij jullie ook zeker weer met open armen! Bedankt voor deze review en natuurlijk veel plezier gewenst met jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Aarts op zaterdag 8 feb 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht. Bij Svea uitgekomen door alle goede recensies en daar geen moment spijt van gehad! Wij zijn geholpen door Marieke, die heel fijn meedacht, met oplossingen kwam en alle tijd voor ons had. Bij telefonisch contact ook steeds meteen geholpen. Heel fijne aannemer die werkt met Svea, ook hierover heel tevreden. Afspraken worden nagekomen! Ook hier bij contact meteen oplossingen. Kortom, wij zijn super tevreden!
REACTIE VAN SVEA
Hier worden wij erg blij van, super om te horen dat wij jullie goed hebben kunnen helpen! Wij wensen jullie uiteraard erg veel plezier met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Edwin op maandag 9 dec 2019 19
Eigenlijk toevallig binnengelopen en geen moment spijt van gehad. Erg vriendelijke verkoper (Cem). Vriendelijk, geïnteresseerd, erg goed mee-denkend en nooit 'pushy'. Prijs was ook meteen redelijk, dus geen verplichte sessie afdingen. Cem had maanden na aanschaf onthouden dat we een kleine aanpassing wilde aan de kookplaat en belde ons op of we de net uitgekomen nieuwe versie niet wilde hebben die hier beter bij aansloot. Levering was compleet en installatie verliep soepel (en dat heb ik bij veel vrienden toch echt anders meegemaakt). Al met al zeer tevreden.
REACTIE VAN SVEA
Namens Cem: heel veel plezier in jullie nieuwe huis en nieuwe keuken, bedankt voor de vertrouwen in mij en natuurlijk voor de fijne samenwerking!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed begeleid”
Door Leonne op maandag 2 dec 2019 19
Het eerste contact in de showroom was al direkt raak. We waren op zoek naar een keuken en wilden graag advies wat er allemaal mogelijk was in ons nieuwe huis. Alle tijd en persoonlijke aandacht voor onze wensen met vooral heel goed advies en meedenken v.w.b. de mogelijkheden. Zeer ruime keus waaruit we een prachtige blad en front hebben kunnen kiezen. Op de 3D tekening, die binnen een paar dagen te zien was, wisten we zeker dat we een goede keus hadden gemaakt. Door de zeer goede begeleiding bij het leveren, plaatsen en afwerking van alles raden wij met volle overtuiging dit bedrijf aan.
REACTIE VAN SVEA
Bedankt voor deze hartverwarmende review Leonne. Wij vinden het geweldig om te horen dat wij jullie hebben kunnen helpen met het maken van een goede keuze! Wij wensen jullie veel kookplezier in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Theo van Schaijk op vrijdag 22 nov 2019 19
Bij SVEA een keuken gekocht. Aangezien we kompleet afwijkend van de bestaande keuken zijn gegaan was advies over de indeling belangrijk. I.o.m. SVEA tot een geweldige keuken gekomen. Ook de levering en montage waren top. Een klein team met fijne mensen, goede communicatie en persoonlijke betrokkenheid. Super service!
REACTIE VAN SVEA
Bedankt voor de complimenten aan ons team en service, daar doen wij het voor! Wij wensen je veel plezier met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geen druk”
Door Fam. Leenheer. op zondag 17 nov 2019 19
Wij kochten bij Svea onze nieuwe badkamer. Een prettig verlopen aankoopgesprek waarbij, heel belangrijk, geen enkele druk werd gelegd. Het meedenken en adviseren was voor ons verhelderend. De uiteindelijke keuze was daarna snel gemaakt. De realisatie gebeurde m.b.v. een uiterst vakkundige tegelzetter die ook weer meedacht met ons als klant. Het geheel oogt daardoor zeer fraai. We genieten dagelijks met volle teugen van onze badkamer die volledig naar onze wensen tot stand is gekomen. Svea bedankt!
FOTO VAN FAM. LEENHEER.
De nieuwe badkamer
+ Toon extra foto van Fam. Leenheer.
+ Toon extra foto van Fam. Leenheer.
REACTIE VAN SVEA
Ook jullie bedankt voor het vertrouwen in ons team! Wij wensen jullie jarenlange plezier met deze prachtige badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Duijkers op maandag 11 nov 2019 19
We hebben een keuken gekocht zijn geholpen door Cem .Na plaatsing van de keuken waren er wat kleine dingen die Svea heel netjes opgelost heeft.Wij zijn zeer tevreden over de goede service van Svea.
REACTIE VAN SVEA
Goed om te horen dat jullie tevreden zijn over de service, daar doen wij het voor. En geniet natuurlijk van jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ton van den Hurk op dinsdag 29 okt 2019 19
ben bij Svea binnen gelopen voor informatie voor een keuken en werd meteen goed geholpen door Tim, goede adviezen over de keuken en apparaten ( ze hebben ook lekkere koffie) ik alles door Svea laten regelen, zoals het demonteren van de keuken, het afvoeren, verleggen van leidingen (water en Stroom), stucwerk en het plaatsen van de nieuwe keuken, allemaal vak bekwamen mensen binnen 14 dagen keuken eruit en nieuwe keuken erin. Ik ben daarom super tevreden over de hele gang van zaken, complimenten aan team Svea
REACTIE VAN SVEA
Fijn om te horen dat niet alleen onze service, maar ook onze koffie in de smaakt valt ;-) Wij wensen je veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel positief”
Door Fam van Houten op maandag 28 okt 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Svea. Naar aanleiding van een slechte ervaring in het verleden met een andere keukenzaak hebben wij op basis van de positieve reviews op de aftersales onze keuken nu bij Svea gekocht. En dat is een zeer goede keuze gebleken! Vanaf het eerste moment dat we in de winkel kwamen, hadden we er een heel goed gevoel bij. Er werd goed naar ons geluisterd en in oplossingen meegedacht. Bij de oplevering ging niet alles in één keer goed, maar daar werd adequaat op gehandeld we hebben er dan ook geen moment aan getwijfeld dat het niet goed zou komen. Ook de monteur heeft erg goed werk geleverd. Kortom, wij zijn zeer tevreden met het prachtige eindresultaat en bevelen Svea dan ook van harte aan! Ivo, Cem, Iris en Jos, super bedankt!
FOTO VAN FAM VAN HOUTEN
Keuken met bar
+ Toon extra foto van Fam Van Houten
REACTIE VAN SVEA
Bedankt voor jullie vertrouwen in ons, het is zeker een prachtige keuken geworden waar ook wij trots op zijn! Geniet ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Peter en Herma op woensdag 16 okt 2019 19
We hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn vooraf bij de advisering zeer goed geïnformeerd door Tim. Ook de montage en installatie zijn heel goed en prettig verlopen. We zijn dan ook heel tevreden over onze prachtige keuken en geven daarvoor complimenten aan SVEA
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Hartveld op vrijdag 14 jun 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en deze is op 7 Juni 2019 geplaatst. We zijn heel erg prettig geholpen door Ivo. De aflevering en plaatsing van de keuken is geheel naar tevredenheid verlopen. Al met al een aanrader om bij Svea in eindhoven een keuken te kopen. Wij zijn super tevreden.
FOTO VAN FAM. HARTVELD
Witte keuken met zwart blad
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Jop wernas op vrijdag 10 mei 2019 19
Keuken, badkamer en apart toilet. Super verlopen, deze mensen hebben verstand van hun producten. Geen gedram bij deze mensen, je krijgt de tijd die je nodig hebt om te beslissen over je aanschaf. Die nazorg is fantastisch, is er iets mis 1 belletje en het word direct geregeld. Kortom en keuken & badkamer zaak zoals hij hoort te zijn. Wij zijn erg blij met jullie service.
Reactie of foto toevoegen
“Compleet nieuwe keuken”
Door Stan Loonen op vrijdag 19 apr 2019 19
Een compleet nieuwe keuken met kookeiland wat super mooi is geworden. Ze nemen veel tijd om je perfect te kunnen helpen. Ze geven je ook goed de tijd om er zelf goed over na te kunnen denken voordat je een keuze gaat maken.
FOTO VAN STAN LOONEN
REACTIE VAN MARIEKE ZURING
Bedankt voor deze review, veel plezier met jullie zeer mooie keuken! Groeten Ivo, Cem, Tim, Iris en Marieke
REACTIE VAN SVEA
Wat een prachtige keuken! Geniet ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Schoonderbeek op vrijdag 4 jan 2019 19
Bij toeval zijn we bij Svea keukens terecht gekomen. Maar vanaf het eerste moment merkte we dat hier de klant koning is.Ze namen alle tijd, adviseerde, lieten ruimte om na te denken. Geweldig. Tot na het plaatsen van de keuken leefden ze met ons mee. Wij zijn een zeer tevreden klant.
FOTO VAN FAM SCHOONDERBEEK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuze”
Door Brechje Langens op donderdag 25 okt 2018 18
We hebben een keuken samengesteld met hulp van Cem die echt de tijd nam voor ons en vervolgens heeft Marieke meegedacht om het zo optimaal mogelijk te maken zodat het mooi en functioneel is in ons huis. Het is heel erg mooi geworden! We zijn blij dat we voor svea hebben gekozen. Ook over de keuken monteur niks dan goeds! Bedankt allemaal!
FOTO VAN BRECHJE LANGENS
+ Toon extra foto van Brechje Langens
+ Toon extra foto van Brechje Langens
REACTIE VAN CEM
De keuken is fantastisch mooi en erg mooi aangekleed! Geniet ervan. Groetjes Ivo, Marieke, Tim & Cem
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door T. Zwanenburg op maandag 22 okt 2018 18
Na vele badkamerzaken gezien te hebben en een 2 tal offertes verder vonden we het lastig om een keuze te maken. Onze nieuwe buren waren al verder met het plan om hun badkamer te verbouwen. De activiteiten zouden binnenkort al gaan beginnen. Op hun advies zijn wij toen bij hetzelfde bedrijf SVEA badkamers & keukens in Son gaan kijken. De ontvangst was uiterst vriendelijk en nadat wij onze wensen kenbaar hadden gemaakt werden de mogelijkheden doorgenomen. Alle benodigdheden passeerden de revue. De showroom werd doorgelopen en de keuze van de spullen overwogen gemaakt. Er werd goed geluisterd naar hoe wij het wilde hebben en hun advies om bepaalde dingen anders te doen of anders te plaatsen was heel verhelderend voor ons. Met een (voorlopige) offerte gingen we naar huis. Totaal niet opdringerig, neem de tijd voor te beslissen werd gezegd en als er vragen waren, meteen bellen of langskomen. Al metende en nadenkend over onze beslissingen gingen we na 1 week terug. We hadden toch graag wat dingen anders. Dat was bij SVEA geen enkel probleem. Er werd een gewijzigde opstelling getekend die uiteindelijk helemaal naar ons zin was. Na een korte onderhandeling kwam er een goede prijs onderaan de streep. De werkzaamheden werden ingepland. Deze werkzaamheden werden door vakman Ron uitgevoerd. Wat was het fijn te weten dat 1 persoon alles kon doen, niet een mannetje voor loodgieterswerkzaamheden, eentje voor de elektriciteit of een aparte tegelzetter. Wat een vakman! Al resumerend, wij zijn erg tevreden over SVEA en de werkzaamheden hebben in goed overleg plaatsgevonden. Het resultaat: een mooie badkamer volledig naar onze wensen! Een mooie bijkomstigheid was dat mensen een paar deuren verderop in de staat bij het zien van de werkzaamheden en het resultaat zo enthousiast waren geworden dat hun badkamer ook door SVEA geleverd is geworden.
FOTO VAN T. ZWANENBURG
Eindresultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Wil Krol op zondag 21 okt 2018 18
Wij hadden aanvankelijk alleen een nieuwe badkamer gekocht. Aan de hand van onze wensen een mooie tekening gemaakt door Cem, en toen het tijdstip daar was werd de vorige badkamer uitgebroken en de nieuwe ingebouwd door Walter. Dit is een man met gouden handjes.. Zeer vriendelijk en meedenkend gewoon super! Tijdens de verbouwing bedachten wij dat de wc eigenlijk ook wel een update kon gebruiken, die hadden we echter niet besteld, contact opgenomen met Ivo, en hoe ze het vervolgens klaar kregen is niet van belang, maar binnen enkele dagen was alles geregeld en bezorgd zodat Walter deze nog mooi kon meenemen bij zijn werkzaamheden. Buitengewone souplesse en bereidwilligheid van Svea..! Na de geplande tijd hadden wij een prachtige badkamer met inloopdouche en een prachtige nieuwe WC. Bedankt Ivo, Cem en Walter...!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door van Hout op vrijdag 10 aug 2018 18
Marieke en Svea hebben ons prima geholpen met de keuze en levering van onze keuken. Daarbij waren we erg blij met het feit dat Marieke niet de conventionele opties voorlegde omdat die niet matchte met onze wensen. Als enige leverancier liet zij andere opties/opstellingen zien die concurrenten niet bedacht hadden. Op die manier is er een keuken ontworpen die gezien de ruimte en mogelijkheden het beste aansluit bij onze wensen. Wij hebben de keuken zelf geplaatst en dat was redelijk eenvoudig en ook door de kwaliteit van de keuken goed te doen voor ervaren klussers. Ook toen we even hulp nodig hadden konden we de monteur bellen die dezelfde dag nog even binnen wipte om advies te geven. Na plaatsing constateerden we een beschadiging en defecte ladegeleider. Na een kort belletje met Ivo werden echter direct vervangende onderdelen besteld, top! Enige wat minder soepel liep in het traject was het feit dat we zeker drie keer door de transporteur werden gebeld met de vraag wanneer de keuken die week bezorgd kon worden terwijl daar nog lange geen sprake van was ivm latere oplevering van de nieuwbouw, maar dat is het enige smetje, maar dat mag zeker geen ster kosten. Svea bedankt voor de hulp en levering en service!
FOTO VAN VAN HOUT
Keuken met bar
REACTIE VAN MARIEKE
Bedankt voor deze leuke review, veel plezier met jullie erg mooie keuken! Groetjes Cem, ivo en Marieke
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Oswald Van Meersbergen op vrijdag 10 aug 2018 18
Superblij met onze nieuwe keuken! Tijdens onze vakantie heeft Ron onze keuken gestuct, leidingen vetlegd, radiator geplaatst en vloer gelegd. Zo mooi! Daarna keuken geplaatst en konden we eindelijk weer kolen met onze nieuwe inductie kookplaat. We zijn nu een maand vetder en nog steeds helemaal blij. We moeten alleen nog schilderen maar dat was het de afgelopen weken te heet voor! En alles moet nog afgekit worden. Hopelijk kunnen ze binnenkort dat komen doen als de vaatwasser moet worden afgesteld.
FOTO VAN OSWALD VAN MEERSBERGEN
Keuken aan de wand
+ Toon extra foto van Oswald Van Meersbergen
Reactie of foto toevoegen
“Svea Keuken & Bad Eindhoven”
Door G van Poppel op zondag 24 jun 2018 18
Eind februari hebben we bij Svea een keuken gekocht. 7 en 8 juni is de keuken geplaatst door een goede keukenmonteur. De keuken is in L vorm gezet en met een apart gedeelte achter: twee ovens en een apothekerskast. In de winkel zijn we netjes behandeld. De verkoopster voelde onze smaak goed aan en dacht goed met ons mee. We konden altijd terecht voor vragen of wat dan ook. We hebben de keuken nu twee weken in gebruik en die doet volledig aan onze verwachtingen. Makkelijk schoon te houden. Fijn om in te werken en je eten te koken. Daarnaast bevalt het Siemens apparatuur perfect. Kortom we zijn super blij met onze keuken.
FOTO VAN G VAN POPPEL
Keuken in L vorm
Reactie of foto toevoegen
“Hacker keuken”
Door Toos en Wim van Grunsven op dinsdag 24 apr 2018 18
Een grijze hacker keuken met Lion Stone composiet blad en achtwand. We werden vakkundig geholpen en geadviseerd door Marieke en Ivo. De aannemer Walter en keukenmonteur Jos hebben prima en secuur werk geleverd. Wij zijn heel tevreden over onze prachtige nieuwe keuken en het geleverde werk. Alles via Svea geregeld (ontzorgen) zodat wij alleen maar voor koffie hoefde te zorgen. Allemaal bedankt!
FOTO VAN WIM VAN GRUNSVEN
+ Toon extra foto van Wim van Grunsven
+ Toon extra foto van Wim van Grunsven
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Lisette Osenga op vrijdag 9 mrt 2018 18
Op zoek naar een nieuwe keuken, liep ik bij Svea binnen. Al direct werd ik erg vriendelijk en snel geholpen. Er werd ontzettend goed meegedacht binnen mijn budget. Bij het inmeten werd er nogmaals meegedacht en hebben we nog wat laatste wijzigingen gemaakt, zonder extra kosten. De levering van de keuken was precies binnen de afgesproken tijd, het zetten was in een dag klaar. Communicatie verliep snel en goed. Cem en Marieke, nogmaals ontzettend bedankt voor jullie service, jullie hebben er een zeer tevreden klant bij!
FOTO VAN LISETTE OSENGA
De nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Lisette Osenga
Reactie of foto toevoegen
“Sympathiek”
Door P. Ross op zondag 18 feb 2018 18
Wij hebben een badkamer gekocht. De levering was prima in orde. De installatie is door iemand gedaan, die door SVEA ingeschakeld werd. Installateur is direct betaald, niet via SVEA. Eind resultaat is afhankelijk van degene die het installeert en dat is prima in orde. Voor ons gevoel is SVEA alleen de leverancier van de spullen en op dat gebied vonden we ze wel duur. Goedkoper kan, maar dan moet je overal zelf achteraan. Het hele traject is volgens afspraak verlopen en alles was er, dat is wel wat extra geld waard.
Omdat we de derde badkamer waren in de straat, hebben ze een barbecue voor de hele straat aangeboden. Dat is sympathiek.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door John op vrijdag 9 feb 2018 18
Super goede hulp van mensen die heel professioneel zijn. Weten goed met je mee te denken en begrijpen waar je naar opzoek bent. Ik was aan het vertellen terwijl de keuken die ik in gedachte had voor mij op papier verscheen.

Aanvulling ontvangen 9 februari 2018: Mijn aankoop is al geleverd. Dit is allemaal prima gegaan. De spullen zijn allemaal netjes binnengebracht, waren heel en compleet.
FOTO VAN JOHN
Resultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken kundig geplaatst”
Door Mariëlla op maandag 29 jan 2018 18
Nadat we een beetje verdwaasd door 2 grote keukenzaken gelopen te hebben kwamen we bij Svea binnen. Na wat rondgelopen te hebben sprak Marieke ons aan en heeft ons bij de hand genomen om een passende keuken voor ons samen te stellen. Ze kwam daarbij op ideeen waar we, duidelijk als leek, niet aan gedacht hadden. Het vertrouwen was zo groot dat we dezelfde dag (we hebben er 8 uur gezeten met een korte pauze) ook een badkamer en toilet uitgezocht hebben. De keuken is inmiddels erg kundig door Jos geplaatst in ons nieuwe huis en hij is schitterend! We zijn er ontzettend blij mee. Ook de voorbereidingen voor het plaatsen van de keuken zijn perfect gedaan door Walter. Het contact met Svea, mn Marieke was erg plezierig. We kijken nu uit naar onze nieuwe badkamer en toilet en hebben er veel vertrouwen in dat ook dit perfect gaat verlopen. Tussen alle keukengiganten op Ekkersrijt valt Svea misschien niet direct op maar wij kunnen niet anders zeggen dat alles top verlopen is. Een echte aanrader dus!
FOTO VAN MARIËLLA
REACTIE VAN CEM
Super mooie keuken. Veel plezzier met de keuken !
Reactie of foto toevoegen
“Keuken op maat”
Door Johan Jacobs op maandag 8 jan 2018 18
Svea heeft ons een prachtige keuken-op-maat geleverd, scherp geprijsd en supermooi. De kennis van het leuke team is enorm; ze wisten zelfs een kok als ik te overtuigen om van gas op inductie over te gaan en daar heb ik allerminst spijt van! Ook toen er een onvermijdelijke upgrade nodig was wat betreft de apparaten deden ze een flinke duit in het zakje. Heel sportief! De vakman waar ze mee samenwerken die de keuken geplaats heeft is ook een echte alleskunner; hij heeft zelf loodgieters- en elektrawerkzaamheden uitgevoerd. Nu nog een badkamer! Groet Johan en Cindi uit Geldrop
Reactie of foto toevoegen
“In 1 woord top”
Door Mike Eijkemans op donderdag 23 nov 2017 17
Een nieuwe u keuken gekocht bij svea Eindhoven, in 1 woord: Top. Ik had maar een beperkt budget en Ivo heeft super meegedacht om al mijn wensen in de keuken te krijgen, en dit is gelukt. Het granieten blad is tot 2 keer toe ingemeten door Marieke zodat ze er zeker van waren dat hij perfect zou passen, wat nog best een hele opgave was omdat het blad niet alleen op de kasten kwam te liggen maar ook nog verder door zou lopen tot onder mijn kozijnen. Het blad was echt gigantisch zwaar maar paste perfect en sluit overal super aan zonder een grote spleet tussen het blad en het kozijn.
Ik ben super blij met mijn keuken en het vakwerk van Svea!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Fanilie Kop op zaterdag 30 sep 2017 17
De keuken is super geworden. Mooi ontwerp van Ivo Broeckx, goed meegedacht en uitstekend vakmanschap van Rob Verstappen die de keuken geplaatst heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Edwin en Els van Gorp op zaterdag 9 sep 2017 17
Svea Eindhoven krijgt van ons een dikke 10! Vanaf het allereerste bezoek tot het prachtige eindresultaat van onze nieuwe badkamer was de service helemaal top! Kernwoorden: persoonlijk, meedenken, betrokken, hoge service en afspraak = afspraak. Bij vragen of problemen waren ze altijd bereikbaar en oplossingsgericht. We zijn blij dat we voor Svea hebben gekozen. Thanks team Svea!
Reactie of foto toevoegen
“Ga voor kwaliteit”
Door J.v.Riet op zondag 30 jul 2017 17
Na diverse grote zaken te hebben gehad en wist wat ik wou, kwam ik toevallig bij Svea terrecht. Wat me opviel was dat het gemoedelijk binnenkomen was. Nemen de tijd voor je en komen met ideen en oplossingen. Sociaal en betrokken. Een goede ervaring. Levering volgens afspraak. Ze zijn trots op hun familiebedrijf en zijn betrokken met de klant. Doen wat ze zeggen.Prijs kwaliteitverhouding is in orde. Badkamer is gemonteerd door Ron Dirks. Dikke 10 voor deze man. Kundige sociale nauwkeurige man. Svea (Ivo en Cem) samen met Ron Dirks is de perfecte combi geweest voor mij. Ga voor kwaliteit mensen. Zij kunnen het leveren.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Svea Keuken & Bad Eindhoven
  Son, Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499-745420
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.