Feedback
9,7

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.


Ervaringen
Er zijn 2172 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1878 ervaringen
4 sterren202 ervaringen
3 sterren11 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster9 ervaringen
“Een 100% tevreden klant, daar gaat het om”
Door Ron van Rijswijk, Amsterdam op vrijdag 31 jul 2020 20
In het verkoopproces keurig en correct geholpen. Ook de samenwerking met de aannemer (Bunee van Keukenwerk) en Keur is zodanig goed, dat ik me als klant geen zorgen hoef te maken. Bij montage van de keuken bleek een klein mankement voor heel veel extra werk te zorgen: Dat was voor Keur geen enkele discussie: Als het niet goed is, moet het overnieuw. Zonder morren werd heel veel extra werk verzet. Het resultaat is een geweldig mooie keuken. Als klant vooral blij dat ik me behalve mijn wensen nergens zorgen over hoef te maken: Keur begrijpt me en realiseert zonder zorgen de gewenste keuken. Aan alles merk je dat iedereen bij Keur er van doordrongen is: Een 100% tevreden klant, daar gaat het om. Nergens in het traject verborgen kosten, missende onderdelen of andere onplezierige verrassingen. Kortom: Het hele proces: Plezierig. Het eindresultaat: Prima!
FOTO VAN RON VAN RIJSWIJK, AMSTERDAM
Geen discussie over montage: moet goed zijn
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Nieuwenhuizen op woensdag 29 jul 2020 20
We zijn bij andere keukenspecialisten geweest, maar wat een verademing is Artic. Geen spelletjes of druk zetten maar oprecht dienstverlenend en de tijd nemend. Paul heeft ons geweldig geholpen om onze keuken te ontwerpen. Verstand van zaken, geduldig en kundig. Ook de mensen die de keuken kwamen plaatsen waren uiterst bekwaam en prettig in contact. We raden ze dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Willem van der Wel op woensdag 29 jul 2020 20
4 jaar geleden is door dezelfde bedrijfsketen bij ons een keuken geïnstalleerd en toen wij toe waren aan een nieuwe badkamer was de keuze snel gemaakt. Het bedrijf doet wat het belooft en bovenal de klant wordt ontzorgd. De installateurs zijn vakmensen op elk gebied, stucadoorswerk, loodgieterswerk en ook elektrische werkzaamheden gaan zij niet uit de weg. Kortom wij zijn uiterst tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Boersma op dinsdag 28 jul 2020 20
Prima keuken. Professioneel erin gezet en goede service. Opmeten kan beter. Aanrechtblad te klein. Probleem goed verholpen. Degene die keuken eruit haalt zou iets klantvriendelijker mogen zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Grote tevredenheid”
Door Fam R.de Kruijf op maandag 27 jul 2020 20
5 jaar geleden keuken aangeschaft. Toen zeer tevreden over het verkoop gesprek en de plaatsing en afwerking. 1 jaar geleden aanbouw gedaan en de keuken zoals wij dat genoemd hebben een upgrade gegeven. Keuken is gedemonteerd, delen hergebruikt en en een deel nieuw erbij kunnen aanschaffen. Ook nu weer alles tot grote tevredenheid.
FOTO VAN FAM R.DE KRUIJF
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met maatwerk”
Door Marianne Seijdel op maandag 27 jul 2020 20
Vanaf het eerste moment een heel prettig gevoel gehad bij Pelma Keukens. De ontvangst was hartelijk en - in de wetenschap dat wij een rit van enkele uren achter de rug hadden - er werd ons meteen gevraagd of we iets kleins wilden eten. Zeer gastvrij. Er werd ruim tijd genomen, we voelden ons niet opgejaagd, en konden de tips en adviezen rustig laten bezinken tot het volgende bezoek. Ook dacht de adviseuse goed mee en kregen we uiteindelijk een prachtig ontwerp. Keuken op tijd en zonder problemen afgeleverd. Daarna geplaatst door een zeer kundige monteur die rustig en prettig de tijd nam om de keuken op zijn plaats te zetten. Omdat wij bepaalde wensen hadden wat betreft de indeling en aanpassen hoogtes tussen kasten, werd het uiteindelijk een keuken met maatwerk kastjes. Na installatie bleek dat deze vaste planken hadden, dat is een klein beetje onhandig. Je bent minder flexibel. Maar we genieten van de keuken :)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door wim van Plateringen op maandag 27 jul 2020 20
Na 20 jaar waren wij toe aan een nieuwe keuken.Op advies van onze dochter bezochten wij Avanti Keukens in Kesteren om ons te laten adviseren over de mogelijkheden.Vanaf het begin van het proces hebben wij uitstekende ervaringen met dit bedrijf. Afspraak is afspraak en kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel.Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Er wordt met je meegedacht en problemen tijdens de installatie worden vakkundig opgelost. Kortom, wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en bevelen Avanti aan bij iedere nieuwe koper van een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Fam. Slootman, Zeewolde op zaterdag 25 jul 2020 20
Wij hebben een keuken, badkamer en toilet door de firma Arma in ons nieuwe huis laten plaatsen. Het tegelwerk in de badkamer en toilet is mooi en professioneel aan gebracht. Het sanitair is keurig geplaatst. Niets maar dan ook niets op aan te merken. De door ons uit gekozen keuken werd in twee dagen geplaatst. Ook deze klus werd zeer professioneel geklaard door twee vakbekwame mensen. Omdat de woning na plaatsing van het sanitair nog niet was aan gesloten op de waterleiding was het even spannend toen de kranen daarna werden geopend. Alles bleek perfect te werken. Petje af voor Arma.
FOTO VAN FAM. SLOOTMAN, ZEEWOLDE
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Jaap de Bruin op maandag 20 jul 2020 20
Dankzij Ardi hebben wij de keuken van onze dromen! Vanaf begin tot eind plezierig contact waarbij met ons is meegedacht. Goede communicatie en zorg en een perfecte installatie van de keuken door een eigen monteur. Wij zijn meer dan tevreden en heel erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN JAAP DE BRUIN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Klanttevredenheid heel hoog in het vaandel”
Door Monique Kieboom op vrijdag 17 jul 2020 20
Wij hebben een compleet nieuwe keuken gekocht bij Ardi. Het hele traject van ontwerp tot plaatsing en nazorg is na volle tevredenheid uitgevoerd. Voor het ontwerp is uitgebreid de tijd genomen. We voelden ons zeer welkom in de showroom en er was altijd alle tijd om onze wensen te bespreken. Het was erg fijn dat we altijd één aanspreekpunt hadden. Ook de levering en de installatie van de keuken is zeer soepel en netjes verlopen. Ook na installatie kan je rekenen op goede nazorg, ook al zijn het simpele vragen. Samengevat: zeer vriendelijke en deskundige medewerkers die de klanttevredenheid heel hoog in het vaandel hebben staan.
Reactie of foto toevoegen
“Maatkeuken”
Door Magda van Veen op woensdag 15 jul 2020 20
Keuken op maat gekocht bij ARMA. Plezierige verkoper, meedenkend maar niet opdringerig. Toen ik later toch een wijziging wilde (oven lager geplaatst) was dat geen probleem, werd zonder meer aangepast. Afspraken werden stipt nagekomen. Fabrikant van de koelkast kon niet tijdig leveren vanwege corona, ik kreeg een vervangend duurder apparaat van een andere leverancier aangeboden op kosten van ARMA. Zonder meer een zeer betrouwbare leverancier.
FOTO VAN MAGDA VAN VEEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Droom uitgekomen”
Door Peter en Inge op dinsdag 14 jul 2020 20
Onze droom was een Siematic keuken en de droom is uitgekomen met hulp van Ton Stolker. Het is werkelijk prachtig geworden met allemaal Miele apparatuur. Tevens een eervolle vermelding voor Hugo de monteur. Wat een geschikte gast, ik vond hem heel betrokken.
FOTO VAN PETER EN INGE
Keuken met Siemens apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof voor Artic”
Door Familie ter Huurne op maandag 13 jul 2020 20
Afspraak is afspraak, dat is het motto van Artic keukens. Doorgaans blijkt deze belofte vaak lastig waar te maken is. Toch verdient Artic alle lof hiervoor omdat ze dit ook werkelijk waar hebben kunnen maken. De aankoop van de keuken gaat zoals je mag verwachten, men neemt rustig de tijd voor je, geeft goede onderbouwde adviezen voor het inrichten hiervan en houdt rekening met je budget. Je staat niet, zoals in andere keukenwinkels binnen een uur weer buiten, met een offerte waarbij je niet precies meer weet wat je gekozen hebt en of dit wel praktisch is. Ook de installatie verliep vlekkeloos, goede service door vakmensen hebben ervoor gezorgd dat het resultaat en de afwerking van zeer goede kwaliteit zijn. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen niet anders dan Artic keukens aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Trea op zaterdag 11 jul 2020 20
Heel goed en hartelijk geholpen door Jordie de Gast locatie Haarlem. Hij luisterde goed naar mijn wensen en mijn budget en was gaande proces een meedenker en flexibel.
Ik heb een prachtige donker grijze gevlekte hoekkeuken gekocht met houtlook blad. De keuken is compleet geleverd en plaatsing enz allemaal top gegaan volgens planning. Ik ben meer meer dan tevreden, en de keuken nog veel mooier dan ik had verwacht.
FOTO VAN TREA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Verdienen de score”
Door Van der Leist op vrijdag 10 jul 2020 20
Wij zijn bij Ardi beland door de goede reviews op Qasa. Kan niet anders zeggen dan dat ze de score meer dan verdiend hebben. Communicatie; helder en open. Prijzen; Geen gerommel en concurerend. Plaatsing; Op gewenste moment, snel en netjes. Service; Heb ik gelukkig nog niet nodig gehad. maar gezien hoe netjes tot nu toe alles is gelopen maak ik me hier totaal geen zorgen over.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Oongs uit Markelo op woensdag 8 jul 2020 20
In februari een keuken uitgezocht bij Adee keukens in Rijssen. We werden erg goed geholpen . Er werd goed meegedacht over onze wensen en ons budget. Zeer tevreden over de monteurs. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN OONGS UIT MARKELO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij”
Door Arie en Hanne Troost op dinsdag 7 jul 2020 20
Goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes en een mooie uitstraling van onze keuken. Monteurs verrichten vakwerk. Super strak eindresultaat! Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN ARIE EN HANNE TROOST
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door de Waard op maandag 6 jul 2020 20
Alles is naar wens. ziet er prachtig uit.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede begeleiding”
Door Andre van Erkel op maandag 6 jul 2020 20
Zeer goede begeleiding en we ondanks onze wisselingen in keuzes bleef de verkoopster (Marjolein) attent en behulpzaam. Tevens was de plaatsing en de naservice toen er wat kapot was perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Niks dan lof”
Door Familie Peters op zaterdag 4 jul 2020 20
Niks dan lof voor Arma. Vanaf de verkoop tot aan de uitvoering is alles prima verlopen, goed overleg, fijn meegedacht en vakkundig geïnstalleerd. Het resultaat is een fantastische badkamer en toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig en vriendelijk”
Door Marco en Hetty op donderdag 2 jul 2020 20
Van begin tot eind zijn we deskundig en vriendelijk geholpen. Arma doet zijn naam eer aan. Met dank aan Benhard van Moorselaar. En het resultaat mag er dan ook met gepaste trots van de monteurs Joost Foppen en Peter Siccama zijn.
FOTO VAN MARCO EN HETTY
Monteurteam
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje om te zien”
Door Corrie op donderdag 2 jul 2020 20
Na in verschillende keukenzaken ons georiënteerd te hebben, zijn wij ook terecht gekomen bij Keur Keukens Haarlem. Opvallend voor ons bij binnenkomst was de showroom met schitterende keukens in allerlei stijlen en prijsklassen. Dit gaf ons de inspiratie om een volgende afspraak te maken. Het was ondertussen duidelijk voor ons wat de stijl en de kleur van de keuken ging worden. Niels Kraayenoord heeft ons hierbij uitstekend geadviseerd en geholpen. Ook de veranderingen die tijdens het proces optraden zijn probleemloos opgelost. Het meedenken over de kleur van het keukenblad in combi met de vloertegels heeft geresulteerd in een prachtig resultaat.Het plaatsen van de keuken is vakkundig verricht door het montageteam van DB-keukens. Men constateerde een kleine beschadiging op één van de kastjes. Voor ons niet of nauwelijks te zien, maar direct werd een afspraak gemaakt om het kastje te vervangen. De keuken is zeer gebruiksvriendelijk en een "plaatje om te zien". Wij tonen de keuken met trots aan anderen. Tegen elkaar zeggen wij nog vaak "wat is ie mooi hè"! Zeer tevreden klanten uit Katwijk aan zee. Corrie en Albert van der Plas
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig geholpen”
Door Ad van Oorschot op vrijdag 26 jun 2020 20
Nu we gingen verhuizen ook weer voor de derde maal een keuken gekocht bij ARDI. Wij zijn ook nu weer vakkundig en super geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed meegedacht”
Door familie Zeijpveld op vrijdag 26 jun 2020 20
hebben keuken gekocht. Bij het kopen en bij het plaatsen vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Zeer goed meedenken met onze wensen
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Sebastiaan Eikendal op donderdag 25 jun 2020 20
Voortraject perfect en de montage sluit volledig aan op het voortraject. Monteurs denken mee en uitloop op de planning wat bij ons het geval was wordt keurig opgelost. Chapeau!!
FOTO VAN SEBASTIAAN EIKENDAL
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door familie Huijsmans op maandag 22 jun 2020 20
Ontzettend blij met onze keuken van Ardi keukens. Fijn geholpen bij de aankoop door Marjolein. Ze dacht met ons mee, luisterde goed naar onze wensen en voelde goed aan wat wij wenste. Communicatie en planning goed verlopen. Monteur Anton deed er alles aan om onze keuken perfect te monteren/neer te zetten. Enorm blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Ed de Haan op zaterdag 20 jun 2020 20
Ik beveel Keur Keukens aan omdat wij super tevreden zijn met de nieuwe keuken. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Elke stap in het proces totdat de keuken werd geplaatst, daarna de after service, werd steeds helder gecommuniceerd door Jochem. Veel dank en waardering voor Jochem voor zijn inspanningen. Tevens grote dank aan en waardering voor Fred Buné van Keuken Werk die met zijn team prima werk heeft geleverd. Al met al zijn wij ontzettend tevreden hoe alles is verlopen. Hey kon niet beter. Corrie en Ed de Haan, Castricum.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E.V op vrijdag 19 jun 2020 20
Erg tevreden over het gegeven advies, de ruime keuze uit allerlei soorten en maten frontjes en werkbladen, de kwaliteit van de keuken en de service. Geen gedoe toen bleek dat het werkblad niet goed was; zonder pardon werd er kosteloos een nieuw werkblad geleverd, TOP! Van begin tot eind deskundig geholpen .
FOTO VAN E.V
Reactie of foto toevoegen
“Dank jullie wel”
Door HM Wassink op vrijdag 19 jun 2020 20
Een anderhalf jaar geleden kwamen we via Qasa in contact met Arma keukens en sanitair voor een badkamerrenovatie. We zijn toen liefdevol door Gert Jan (voorbereiding), Roel en Sander (uitvoering) geholpen op een uitstekende, superbe manier met aanpassingen waar nodig, vooral met het oog op mijn zorgafhankelijke vrouw. Zelfs zo, dat het nu iedere dag steeds een feest is om hier gebruik van te maken. Dat wilden we nu met de keuken nog een keer meemaken. Fronten en scharnieren waren na dertig jaar wel aan vervanging toe en bepaalde apparatuur idem dito. Maar sommige dingen (kastinterieuren bv) functioneerden nog perfect en die zijn dus gebleven. Zo zijn we weer op dezelfde vakkundige en rustige wijze door Gert Jan en ditmaal Machiel en collegae geholpen aan een keuken die de tand des tijds weer letterlijk glansrijk kan doorstaan. En weer met degelijke materialen. Voor een paar hoeken had de fabriek niet meteen de oplossing voorhanden, maar ook dat is goed gekomen. Kortom, ARMA keukens en Sanitair Nunspeet is er meer dan in geslaagd een significante bijdrage te leveren aan ons woon- en leefgenot. Dank jullie wel! Henk Wassink
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door M Van Alphen op donderdag 18 jun 2020 20
Keuken gekocht bij Avanti Kesteren! In 2 dagen geplaatst zonder dat er ook maar 1 ding ontbrak. Wat een vakmanschap. Nog nooit m meegemaakt. Zeker aan te bevelen!!! Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Super tevreden! Dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Mee in het verhaal”
Door Patrick Deschamps op donderdag 18 jun 2020 20
Wij kochten onze leefkeuken via Pelma keukens. Van bij het begin waren ze mee in het verhaal. Aanpassingen waren geen probleem, extra vragen ook niet. We werden super goed begeleid door mensen met ervaring en een mooie kijk op wat wij voor ogen hadden
FOTO VAN PATRICK DESCHAMPS
Keuken met eilandblad
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Frans van Steijn op woensdag 17 jun 2020 20
Onze ervaring met Keurkeukens is super! Vanaf dat we de winkel binnen liepen hing er een ontspannen en informatieve sfeer. Rustige verkopers die echt met ons mee dachten. Geen gepush en gedram zoals bij veel keukenzaken. We hebben een prachtige keuken aangeschaft die volgens planning heel nauwkeurig in elkaar is gezet. 6 meter lang, vaatwasser en koelkast en een natuurstenen blad voor een hele beste prijs!
FOTO VAN FRANS VAN STEIJN
Moderne landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer is een plaatje”
Door Louis en Marry B., Harderwijk op woensdag 17 jun 2020 20
December 2019. Het is een feit. We gaan voor de renovatie van onze 24 jaar oude badkamer. Na veel omzwervingen komen we bij Arma Keukens Nunspeet terecht. We vallen met onze neus in de boter! Een nieuwe locatie met aan badkamerzaken het nieuwste van het nieuwste. Wat een keus. Natuurlijk hebben we zelf ideeën. Maar passen die ook qua materiaal en technische mogelijkheden? Gert Jan van Veldhuizen helpt ons en onze ideeën en mogelijkheden komen bij elkaar. Al met al zijn we daar wel twee dagdelen mee bezig. Maar daar is het resultaat ook naar. Vol verwachting gaan we naar huis. Dat ze maar snel gaan starten. Begin mei is het dan zover. In een periode van 4 weken zal onze badkamer een metamorfose ondergaan. Jan en Jaco gaan de klus klaren. En zij betrekken ons vanaf het begin bij het hele proces. Deskundig en rustig leggen ze uit wat wel en niet kan. Soms is het schrikken. Wordt het nog steeds wat we bedacht hebben? Maar altijd komen ze met oplossingen. Zij zien nooit een probleem maar altijd uitdagingen. Heerlijk! En het resultaat is er naar. De nieuwe badkamer is een "plaatje " geworden. Superblij en supertrots zijn we. Gert Jan, Jan en Jacco, Arma Keukens Nunspeet, jullie hebben een topprestatie geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Prijzen Artic Keukens aan”
Door Familie Huisman, Bodegraven op dinsdag 16 jun 2020 20
Na onze keukenzoektocht zijn we bij Artic Keukens terecht gekomen. We werden vriendelijk ontvangen door meneer Mulder. Na wat heen en weer gepraat onder het genot van koffie met lekkere koek, besloten we om een afspraak te maken. Hij stelde voor om dat met William Vossenstein te doen. Daar hebben we geen spijt van gekregen. Jonge, vriendelijke verkoper! Levering en plaatsing is gedaan conform afspraken. De keukenmonteurs, Reinier, Jens en Steven hebben deze prachtige keuken geplaatst. Was er een probleempje, dan werd er een oplossing bedacht en uitgevoerd. Alles in overleg. Compliment voor het netjes werken! We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en prijzen Artic Keukens zeker aan!
FOTO VAN FAMILIE HUISMAN, BODEGRAVEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Astrid Olmberg op dinsdag 16 jun 2020 20
Ik beveel Keur Keukens aan omdat ik zeer tevreden en heel blij ben met mijn nieuwe keuken. Klantvriendelijkheid: altijd koffie met wat lekkers erbij, professionaliteit en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Elke stap in het proces totdat de keuken werd geplaatst, daarna de after service, werd steeds helder gecommuniceerd en al mijn vragen werden deskundig beantwoord. Veel dank aan en waardering voor Cornelis Van Dalfsen. Tevens grote dank aan en waardering voor Fred Buné van Keuken Werk die met zijn team ondanks de corona crisis kwalitatief goed werk tegen marktconforme prijs binnen de gestelde termijn geleverd heeft. Keuken Werk beveel ik dan ook ten zeerste aan! Astrid Olmberg, Haarlem
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Van urk op dinsdag 16 jun 2020 20
Bijna 7 jaar de keuken, zat het frontje van de vriezer los. Vrijdag gebeld en we zouden maandag terug gebeld worden.... stond er maandag al een monteur op de stoep, hij was toch in de buurt en heeft het gelijk gerepareerd. En ook ander kastje even aangedraaid en veer van een la besteld. Dat is toch nog een een top service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Anke Maarssen op zaterdag 13 jun 2020 20
Avanti heeft een nieuwe keuken geplaatst in mei. We zijn heel blij met de nieuwe keuken. De indeling is mooi en handig. De keuken lijkt veel ruimer. Apparaten en spoelbak zijn grafiet wat heel modern oogt. Het is een plezier erin te mogen koken.
Heel goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Joop van den Heuvel op vrijdag 12 jun 2020 20
Na ruim 5 jaar zijn we nog altijd erg tevreden met onze keuken. Onlangs begaf onze kokend waterkraan het. De garantie van de fabrikant was een paar maanden verlopen. Na met de serviceafdeling van Ardi te hebben gesproken werd er direct actie ondernomen. Voordat ik contact opnam met de fabrikant wilde ze graag eerst zelf even kijken, zodat de voorrij- en onderzoekskosten van de fabrikant mij bespaart zouden blijven. Helaas was de kokend water kraan niet meer te herstellen, maar door inspanningen van de monteur, Ardi en ook een beetje van mijzelf zat er dezelfde dag nog een gloednieuwe kokend water kraan in onze keuken (dit keer van een ander merk). Alle afvoeren en aansluitingen werden vakkundig verlegd en de monteur ging pas weg toen alles naar volledige tevredenheid functioneerde. De kosten voor dit alles...minder dan wat een losse kokend water kraan bij een prijsstunter op internet kost. Dat is pas service!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Esther Balleur op donderdag 11 jun 2020 20
Keukenrenovatie i.p.v een nieuwe keuken. Ruime keus en zeer goed advies. Verkoper komt thuis advies geven en mogelijkheden bespreken. Komen de afspraken na die gemaakt zijn. Monteur heeft keurig werk afgeleverd waar overleg steeds mogelijk was.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. J. Hakvoort op dinsdag 9 jun 2020 20
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht .Het winkelpersoneel heeft ons goed geadviseerd over de apparatuur en dacht met ons mee in de opstelling van de keuken.Ook de monteur heeft uitstekend werk geleverd niets was te veel het is aangepast zo wij het wilden hebben.Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. J. HAKVOORT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met service”
Door Tamara Markus op dinsdag 9 jun 2020 20
Eigenlijk had ik mijn keuken al uitgezocht bij een andere zaak maar deze viel enorm duur uit en er waren een aantal dingen die ik erg graag wilde maar niet mogelijk bleken. Op aanraden van iemand ben ik toch nog even langsgegaan bij Keur en gelukkig maar! Hier bleek alles wat ik graag wilde mogelijk binnen mijn budget. Er werd goed meegedacht over de keuzes waar ik nog over twijfelde. Ook de installatie ging super. Er waren wat kleine dingen niet 100% (plankje gevallen waardoor er wat krasjes op zaten, een dimmer die toch niet helemaal beviel en een krasje in een achterpaneel van de kast) en dit werd onmiddellijk opgepakt. Ik heb echt een waanzinnig mooie keuken staan en ben heel blij met de service van Keur.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door Arno op maandag 8 jun 2020 20
Na in onze eigen regio niet te zijn geslaagd voor een nieuwe keuken zijn we terecht gekomen bij Keur Keukens in Haarlem. Daar gevonden wat we zochten. Uitstekend geholpen en geadviseerd door Jochem. Hij nam alle tijd om met ons mee te denken en ons te helpen bij het maken van keuzes. We voelden ons daarin niet opgejaagd of in een bepaalde richting geduwd. Vorige week is de keuken geplaatst. Ook dat verliep super. Uitstekend werk van Hugo en Steven. Een onderdeel dat in eerste instantie ontbrak werd direct alsnog op de dag van plaatsing afgeleverd, zodat er geen vertraging was. En dus konden we het weekend meteen genieten van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Doen zoals beloofd”
Door Carolina en Jan Slagman op maandag 8 jun 2020 20
We zijn bij de aankoop van de keuken erg goed geadviseerd en de slogan DOEN zoals BELOOFD maken ze meer dan waar! Kortom: een dikke tien!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed luisteren”
Door Familie Solino Overmars op zondag 7 jun 2020 20
Onze ervaring met ADEE keukens willen wij graag met u delen. De verkoper was zeer geduldig en heeft zeer goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht, wat tot een prachtige eindresultaat heeft geleid. Een mooie hoekkeuken. Ook waren wij uiterst tevreden over de monteurs. Deze waren zeer netjes en heel vakkundig.
FOTO VAN FAMILIE SOLINO OVERMARS
Mooie hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Echt geweldig”
Door Agnes van Weenen op zaterdag 6 jun 2020 20
Wederom een echte 9+ ervaring. bij ons bezoek aan de showroom, het uitzoeken en samenstellen van de keuken, de persoonlijke aandacht. Van A tot Z heeft Robin ons perfect geholpen en begeleid. En dan het eindresultaat. Echt geweldig. Helemaal onze keuken!
FOTO VAN AGNES VAN WEENEN
Helemaal onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wij geven een 10”
Door Piet en Ellie Hutzezon, Purmerend op vrijdag 5 jun 2020 20
Wij zijn super tevreden wij hebben een keuken met een semi kookeiland gekocht.de monteurs die de keuken hebben geïnstalleerd zijn gedreven en gemotiveerde vakmensen, die veel plezier in hun werk hebben, alles werd tot in detail gemonteerd met de meest mogelijke preciesheid. Wij kunnen Keurkeukens aan iedereen aanbevelen, wij geven een 10!
FOTO VAN PIET EN ELLIE HUTZEZON, PURMEREND
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ga eerst hier langs”
Door Koos Sibtsen op vrijdag 5 jun 2020 20
Vanaf het eerste contact t/m de montage was de communicatie perfect. Vooral het meedenken met de klant en de flexibiliteit was geweldig. Wijzigingen t.o.v. de originele bestelling werden vlot verwerkt. De monteur die de keuken geplaatst heeft was een echte vakman die alles tot op de mm heeft afgesteld. Kortom, ik kan iedereen die een keuken wil gaan bestellen adviseren om eerst bij Ardi langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Lori Duin op vrijdag 5 jun 2020 20
Wij hebben Arma gekozen wegens de goede recensies en een wens voor service en kwaliteit en geen verkoop spelletjes. En we zijn meer dan tevreden. Onze keuken is werkelijk prachtig en alle Arma medewerkers van verkoop (Benhard!) tot installatie en service zijn uitstekend geweest. We waren behoorlijk veeleisend en hebben meerdere dingen veranderd. Benhard dacht erg mee en durfde dingen af te raden en advies te geven over wat wel en niet een goede keuze was. Dat waardeer ik enorm. Er zat een hoop uren en werk in onze keuken en hij is ook erg groot. Maar de keuken is bijna 100% in één keer geplaatst. Alleen een travo/dimmer en een plint moesten later gedaan worden. Maar dat was ook snel opgelost. We hadden ook een klein probleem met de Quooker en dat heeft Arma ook snel en vriendelijk opgelost met iemand van Quooker. Ik wou dat we onze badkamer ook bij Arma hadden gekocht. Ik zou Arma zeker voor iedereen aanbevelen. Als je zonder frustratie, zorgen of verborgen kosten een prachtige keuken (of badkamer) wilt, dan hoef je niet verder te zoeken. Iedere dag ben ik blij met mijn keuken. Het is meer dan het geld waard! :-)
FOTO VAN LORI DUIN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Service kwaliteit en duidelijkheid ook na jaren”
Door Johan Voogel op donderdag 4 jun 2020 20
Onze keuken zochten we uit in 2014 in het Keurkeukens-filaal in Haarlem. We waren de gejaagdheid en drukzetten bij stunters zat en kijk eens: we kregen bij Keur, keurig en net advies en rustig de gelegenheid om onze keuzes te maken. Geen jachtig gedoe, afding-acties maar duidelijkheid voorop. De kwaliteit van de keukens en het advies over de juiste apparatuur vielen ook op. De installatie van de keuken verliep voorbeeldig: volgens afspraak en planning en werd uitgevoerd door nette vakmensen. In de loop van bijna zes jaar hebben we enige servicemomenten gehad aan de keuken en deze werden altijd voorbeeldig uitgevoerd. Hoe de aftersales en service uitpakt, daar kom je altijd pas achteraf achter. Nou die is bij Keurkeukens ronduit geweldig. Als u een keuken of badkamer gaat vernieuwen: laat de stunters links liggen en ga langs bij de Keurkeukens-groep. Service, kwaliteit en duidelijkheid laat zich altijd terugbetalen!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Sanne van Elst op donderdag 4 jun 2020 20
Wij hebben samen met Sandra Mieras, een zeer prettige verkoopster van Pelma keukens een prachtige keuken samengesteld. Dit was nog niet zo makkelijk, want wij wisten absoluut niet wat we nou eigenlijk mooi vonden. We zijn meerdere keren wezen praten en uiteindelijk hebben we een prachtige keuken samengesteld in samenwerking met een houtbewerkingsbedrijf. Dit is natuurlijk niet echt de normale gang van zaken, en ook niet echt een gemakkelijke weg, er moest veel heen en weer gemaild worden tussen Pelma keukens en het houtbedrijf om alles goed op elkaar aan te laten passen, maar dat is geen enkel moment een probleem geweest! En het resultaat mag er zijn, we hebben werkelijk een schitterende keuken, een keuken die helemaal bij ons past!
FOTO VAN SANNE VAN ELST
Resultaat mag er zijn
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lucille de Vries op dinsdag 2 jun 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over Pelma keukens, vanaf het moment dat wij de keukenzaak binnen kwamen tot en met de plaatsing van de keuken. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, een fijn familiebedrijf waar je als klant centraal staat.
FOTO VAN LUCILLE DE VRIES
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Guus en Anja op maandag 1 jun 2020 20
Een volledige keuken gekocht. We hadden meteen een goed gevoel: de verkoper maakte een deskundige indruk, probeerde onze wensen te begrijpen en te vertalen naar mogelijkheden, en pushte ons zeker niet om dingen te nemen die we niet wilden.
Afspraken werden perfect nagekomen. De montage verliep precies volgens plan. We zijn heel blij met onze keuken. Alleen maar complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Corrie van der Vliet op zaterdag 30 mei 2020 20
Onze keuken hebben we nu 5 jaar en waar ik nog elke dag veel werkplezier aan beleef en vooral de indeling van de keuken. We zijn toen erg goed en vakkundig geholpen bij PELMA Goes en goeie tips gekregen w.b.t. de indeling. Enkele deurtjes moesten nu wat bijgesteld worden en daar is de monteur afgelopen donderdag voor geweest. Tot mijn verbazing heeft hij alle deurtjes nagelopen en de lades die niet zo makkelijk liepen heeft hij ook verholpen en het meest bijzondere is wel dat het echt service was en ik geen rekening kon verwachten. Super bedankt voor deze geweldige service en ik zal jullie bij iedereen aan bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Adriaan Willeboordse op zaterdag 30 mei 2020 20
Al bij de verkoopster in Goes een heel vriendelijke ontvangst, duidelijke informatie,en klantgericht meedenken! Voor het budget wat wij er voor over hadden werd er optimaal mee gekeken wat wel en niet kon! Ook daarna kregen we duidelijke informatie over wat ons te wachten stond! Het leveren zowel als het plaatsen van de keuken verliep uiterst nauwkeurig en precies! Er werd veel werk gemaakt van de afwerking! Kortom een prima manier van afhandelen door Ardi Pelma keukens! Zo zie je maar goed personeel en vakmannen op de vloer leveren prima resultaten! Bedankt! Het enige wat nog als idee meegenomen kan worden is het wegwerken van de trafo in het keukenkastje! Dat kan m.i. makkelijk met een plastic schuifkoofje aan het zicht onttrokken worden en toch bereikbaar zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Geworden zoals voor ogen”
Door Geevers op maandag 25 mei 2020 20
Mooie showroom, deskundige verkoopadviseur, ervaren en vriendelijke monteurs. Doen wat ze zeggen en beloven. Monteurs komen stipt op tijd. Van tekening naar de werkelijke keuken; is ook geworden zoals we deze voor ogen hadden. Na de plaatsing van de keuken waren nog een aantal zaken die bijgesteld en bijgewerkt moesten worden en dit is naar tevredenheid gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Super keuken”
Door Coralie de Clercq op zaterdag 16 mei 2020 20
Deze week is bij mij een keuken geplaatst, die ik uitgezocht heb en gekocht heb bij Keur Keukens in Haarlem. Ik ben er ontzettend blij mee, want de keuken is echt heel erg mooi. Het is echt genieten nu om te koken. De komende week komt er nog een vaatwasmachine en een afzuigkap en worden er plinten gelegd. Ik vind de keuken echt super.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit spat er vanaf”
Door RJ en Claudia op vrijdag 15 mei 2020 20
Arma heeft ons nieuwbouwhuis voorzien van een complete badkamer en toilet.
Van het moment van aankoop tot en met het moment van oplevering hebben wij als zeer prettig ervaren. Vakmensen zijn het: kwaliteit spat ervan af en dat zie je ook terug in het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Continu goede communicatie”
Door Dorine en Cees Beijer op dinsdag 12 mei 2020 20
Wij zijn via buren uit de straat en het lezen van reviews terecht gekomen bij Ardi-keukens. We hadden zelf al een goed beeld van wat we wilden, tekening, opstelling van de keuken en kleurstelling. Gerhard van Dijke heeft ons daarin in onze waarde gelaten en verder begeleid in materiaalkeuze, keuze in apparatuur enz. Wij zijn meerdere keren teruggeweest om wat dingen te bespreken en aan te passen. Toen 1 ding qua apparatuur niet mogelijk was, heeft hij (en het bedrijf) meegedacht naar een betere oplossing. Het zetten van de keuken door 2 monteurs is erg goed gegaan, er is rustig maar gedegen gewerkt. Al het overschot aan verpakkingsmateriaal is mee terug genomen door de monteurs. Via after-sales worden evt problemen netjes opgelost. Er is continu een goede communicatie geweest hetzij via de mail hetzij via de telefoon of in de zaak zelf.
FOTO VAN DORINE EN CEES BEIJER
Reactie of foto toevoegen
“Slogan waargemaakt”
Door R. Picavet op maandag 11 mei 2020 20
Vanaf het moment in de showroom waren we aangenaam verrast! Van offerte t/m plaatsing is alles verlopen zoals afgesproken. Jullie magen de slogan "afspraak=afspraak" helemaal waar! Bij de verbouw hebben we veel disciplines over de vloer gehad: Pelma is de enige die probleemloos goed en op afgesproken tijd hun werk uitgevoerd hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Niels en Evelyn op zondag 10 mei 2020 20
Voor onze nieuwbouwwoning een keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. We zijn enorm tevreden! Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd ook kritisch meegedacht. Er zijn verschillende prijsklassen waar je uit kan kiezen. Dat maakte het voor ons duidelijk en overzichtelijk. Door de showroom te bezoeken, krijg je een goed beeld van de verschillende keukens. De keuken was heel snel geplaatst en ook goed geplaatst. We zijn echt geweldig geholpen en genieten volop van onze keuken. Het is echt prachtig! Heel stevig en praktisch. Bedankt Keur Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Brigitte Voskuyl op zaterdag 9 mei 2020 20
Wij hebben heel goed advies gekregen, er werd met ons meegedacht. Er was heel veel mogelijk. De keuken is in een keer goed geplaatst. Wat een vakwerk is er afgeleverd! Wij hebben inmiddels voor de 5e keer een keuken laten plaatsen, maar nooit zo perfect als deze keer. Alle afspraken zijn nagekomen. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Onno van de Nes op vrijdag 8 mei 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Gedurende de aanloop naar de oplevering zijn er genoeg contact momenten geweest vanuit keur keukens om een gerust gevoel te hebben qua levering en plaatsing. De monteurs ter plaatse straalden rust en vakbekwaamheid uit. Dit kwam ook tot uiting tijdens de montage wanneer de situatie om een andere oplossing vroeg dan de standaardoplossing. Het resultaat is een keuken die voldoet aan onze wensen en waar wij de komende jaren zeker mee vooruit kunnen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gegaan”
Door A. Lopes op vrijdag 8 mei 2020 20
Wij zijn zeer goed geholpen in de winkel door Jochem. Goed advies en goede tekening. Afspraken worden goed nagekomen. Levering op de geplande datum en professionele plaatsing. Wij hadden een kleine beschadiging van een Bokmerk achterwand. Meteen een nieuwe besteld en deze is na een paar weken op de geplande dag geplaatst. Wij constateerden dat wij een kleine lekkage hadden. Na overleg met onze aannemer volledige medewerking van Arma keukens en hebben volledig meegewerkt. Moesten wat kasten uitgehaald worden. Kwam gewoon weer een monteur langs en dezelfde dag weer terug om te kasten weer terug te plaatsen. Wij zijn zeer tevreden over de service. Zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Patrick Siebeling op woensdag 6 mei 2020 20
Keur Keukens is de keukenzaak waar service nog hoog in het vaandel staat. Van de start tot het einde heeft de verkoper ons bijgestaan in de keuze, ontwerp, advies en meedenken en later bij het oplossen van kleine problemen. Geen vraag is ze te veel en het deskundige team komt het oplossen totdat alles naar zin is. Zonder extra kosten!! Voor mij geen andere keukenzaak meer... ik kan ze van harte aanbevelen !!!
FOTO VAN PATRICK SIEBELING
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Familie van Beelen op maandag 4 mei 2020 20
Professionele verkopers. We zíjn omzettend goed en fijn geholpen door Niels Kraijenoord. Afspraak is inderdaad afspraak. Monteurs van Keur keuken zijn vakmannen. Wij zijn zeer tevreden over onze keuken. Aanpassingen aangebracht door Fred Buné (keuken werk) was ook erg goed en netjes afgeleverd.
FOTO VAN FAMILIE VAN BEELEN
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan waard”
Door Gerdien van 't Hul op maandag 4 mei 2020 20
Echt geweldig vanaf de koop t/m de levering en plaatsing van de keuken. Perfect werk afgeleverd, de monteurs doen hun uiterste best om alles meer dan goed af te leveren. Echt een aanrader! Het is de 10 meer dan waard!
Reactie of foto toevoegen
“Pluspunten”
Door Wilma op zaterdag 2 mei 2020 20
Ik heb deze pluspunten van kopen bij Keur Keukens;
1. Ik werd heel aardig en zorgvuldig behandeld in het aankoopgesprek. Er werd niet gepusht om te kopen, ik mocht er over denken en op terug komen.
2. Ik vond het ook fijn dat de prijzen helder waren en dat er geen gedoe en onderhandeling nodig was voor de prijs. Hiermee heb ik mogelijk niet de goedkoopste oplossing, ergens anders had ik met korting misschien goedkoper uit geweest, maar dit voelde goed.
3. Het bedrijf heeft een eigen montagebedrijf en komt zelf heel netjes de keuken plaatsen. Dat gebeurd vriendelijk en zorgvuldig. Een echt degelijk Nederlands product. Met goede garantieregeling, al heb ik daar (nog) geen gebruik van hoeven maken.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn blij met de keuken”
Door M de Rijder op vrijdag 1 mei 2020 20
Een nieuwe keuken! Wat zijn we er blij mee. Met z'n allen aan het aanrecht , wat een feest! Erg leuk om bij jullie in de winkel te komen, het werd alleen maar mooier en supergoed verzorgd: gebak een snackje en toch zeker zo belangrijk een lach op het gezicht van de verkopers�. Uiteindelijk werd de keuken geleverd.. Netjes bezorgd en keurig gemonteerd door een erg vriendelijke medewerker. Die met ons meedacht en er zelfs nog een spotje extra bij heeft gedaan omdat het zo beter zou staan! We zijn er erg blij mee en zullen het iedereen aanraden om naar jullie toe te gaan!!! Pelma bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door M. Zewald op woensdag 29 apr 2020 20
Wat betreft de ervaring met Keur: we zijn heel tevreden. In de showroom zijn we heel goed geholpen, zeer correct en vriendelijk. Goede ideeën van de verkoper gekregen. En een fijne en eerlijke manier van werken. Geen gedwongen snelle ondertekening van contracten maar ons gewoon netjes de tijd gunnen om erover na te denken. En de kwaliteit van het eindproduct is goed. Montage verliep vlekkeloos. Een probleem met de vaatwasser is onder garantie verholpen door de leverancier van de vaatwasser. Dus ook dat ging prima. Al met al absoluut een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Maken waar wat ze beloven”
Door Eddy en Willie Bremer op dinsdag 28 apr 2020 20
Langs deze weg willen wij mijn vrouw en ik u mede delen dat uw werknemers met het plaatsen van de nieuwe keuken geweldig werk hebben verricht! Zeer nauwkeurig en precies en heel netjes en schoon gewerkt. Ze hebben van ons een dikke pluim verdient. Arma keuken maakt echt waar wat ze beloven en waar ze voor staan! Super werk heel blij! Heel hartelijk bedankt en met vriendelijke groet, Fam. Bremer te IJsselmuiden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Adriënne op zondag 26 apr 2020 20
Ardi heeft een super service! Je hoort weleens vervelende ervaringen om je heen van mensen die een keuken hebben gekocht waarbij van alles mis liep. Hier heb ik bij Ardi totaal niets van ervaren. Ze hebben geduldig uitleg gegeven over verschillende opties en goed en eerlijk mee gedacht. Het was geen ja en amen, we verkopen aan je wat je wilt. Maar het voelde echt als realisch meedenken. Het traject tot en met (en zelfs na) plaatsing verliep ook heel duidelijk qua communicatie. Ook het contact met de installateur, via Ardi geregeld, verliep soepel. Kortom, ik ben zeer tevreden en heerlijk ontzorgd. Nu is het tijd om lekker te genieten van de keuken.
FOTO VAN ADRIËNNE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prijs kwaliteit is erg goed”
Door Henk Pel op zondag 26 apr 2020 20
Na bijna de moed opgegeven te hebben bij het aanschaffen van een nieuwe keuken stuitte we bij toeval op de naam Artic keukens in Utrecht. Omdat de reviews van de moedermaatschappij DB groep goed waren en Utrecht voor ons het dichtst bij was zijn we met onze wensenlijst langs geweest. Wat een nieuwe wereld ging er voor ons open. Het verkoopgesprek overtrof onze verwachtingen. Goed, rustig, helder en zeer professioneel. Maar boven alles vertrouwenwekkend. Het gaat ze duidelijk niet om een snelle handtekening met allerlei kortingen of gimmicks waar je niet op zit te wachten bij aanschaf van een keuken. Nee de prijsopbouw was zeer transparant en eerlijk, Dat wisten na zeker 8 eerdere keuken showrooms bezocht en offertes ontvangen te hebben zeker. Prijs kwaliteit is erg goed. We zijn direct tot aanschaf overgegaan. Het inmeten, voorbereiden en uiteindelijk plaatsen ging eveneens zeer professioneel. Rustige zeer deskundige monteurs die overduidelijk de visie van de organisatie uitdragen. Kwaliteit boven alles. Ze zijn betrokken en voelen zich verantwoordelijk voor het eindproduct. Ook de aftersales wordt goed begrepen door Artic. Zij overtuigen zichzelf ervan dat gedurende en na dit proces de klant tevreden is en blijft. Het kan dan ook niet anders dan dat de keuken uiteindelijk tot volle tevredenheid is geplaatst en we erg gelukkig zijn met de nieuwe keuken maar vooral dat we tegen Artic keukens zijn aangelopen tijdens dit best wel stressvolle proces.
FOTO VAN HENK PEL
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Otto op zaterdag 25 apr 2020 20
We zijn erg tevreden over de keuken en met de totale afhandeling. In eerste instantie een fijne betrokkenheid met goede raadgeving bij het uitzoeken van de keuken en ook de plaatsing (door Keuken Werk) en de gemaakte afspraken zijn geheel naar tevredenheid uitgevoerd.
FOTO VAN OTTO
Hoekkeuken aan het raam
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door J Leijten op vrijdag 24 apr 2020 20
Uitstekend geholpen door Niels Moens, verschillende mogelijkheden besproken en laten zien in de showroom. Kregen ook handige tips . Deze week is onze keuken geplaatst , door Adri. Heel deskundig , echte vakman . We zijn zeer tevreden over het hele traject van eerste showroombezoek t/ m plaatsing . Nu keurig door Adri ingepakt met karton zodat de nog lopende verbouwing doorgang kan vinden. Overige 'afval netjes door hem afgevoerd. Een aanrader dus als je op zoek bent naar een degelijke keuken en een degelijk verkoop en plaatsingstraject.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi geworden”
Door KWO op vrijdag 24 apr 2020 20
Wij hebben een kookeiland met kastenwand bij Pelma gekocht voor onze nieuwbouw woning. We zijn in de showroom super goed geholpen, er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd ons niets 'aangesmeerd'. Er was een ontspannen sfeer en de tijd werd voor ons genomen om alles goed op papier te zetten. Tijdens de bouw werd er goed contact gehouden, maar nadat wij een wijziging hadden aangebracht in de tekening (wij wilde namelijk nog een stopcontact in het kookeiland) kregen wij een foutieve tekening terug. In de originele tekening hadden wij namelijk aangegeven dat wij een afzuiging wilde die onder de grond naar buiten zou leiden. Toen wij de tekening terug kregen was de afvoer naar buiten plots verdwenen, waardoor de aannemer er vanuit ging dat er geen gat meer naar buiten hoefde te leiden. Toen wij achter de fout kwamen was dit helaas echter al te laat. Nadat wij dit met Pelma hadden besproken vonden zij de fout erg vervelend maar veel konden zij er ook niet meer aan doen. Als compensatie kregen wij de helft van het bedrag van een plasma filter cadeau. Naar mijn mening staat dit niet in verhouding tot de fout die gemaakt is. Hoewel wij zelf natuurlijk ook deels verantwoordelijk zijn voor het checken van de tekening vind ik wel dat zij ons meer hadden kunnen compenseren hierin. Ik vind het jammer dat zij hierin niet de verantwoordelijkheid hebben genomen, terwijl ik dat wel had verwacht van de service die zij in het algemeen leveren. De verdere installatie van de keuken ging perfect, hoewel er nog wat spulletjes nageleverd moesten worden (wat geen probleem was voor ons), werd dit keurig door hen gecommuniceerd en nagekomen. De keuken is super mooi en van goede kwaliteit. Wij zijn er dan ook heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Hans en Marian Brouwer op donderdag 23 apr 2020 20
Heel erg blij met onze keuken. We hebben de keuken precies zo als wij hem wilde hebben. Van hout met een grijs composiet werkblad. Op maat gemaakt voor ons huis. We zijn erg goed geholpen door Piet, hij heeft fijn meegedacht in de keuze voor apparatuur en mogelijkheden voor de kasten. Onze wens voor houten schappen boven het aanrecht met verlichting is ook precies zo geworden als we hoopten. Ook de plaatsing van de keuken is perfect gedaan. De mannen werkten erg netjes en dachten mee over mogelijkheden van bv. het plaatsen van de handgrepen en de luchtafvoer van de afzuiger. Kortom; wij zijn super tevreden en erg blij met onze keuken.
FOTO VAN HANS EN MARIAN BROUWER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeldig”
Door Margriet van der Meijden op dinsdag 21 apr 2020 20
Met een al redelijk uitgewerkt idee over hoe de keuken in mijn nieuwe appartement er uit moest gaan zien naar Keur Keukens gegaan. Aan de hand van de enthousiaste adviseur stond alles snel op papier. Helaas werkte de aannemer niet mee en moest het opmeten en het plaatsen steeds opnieuw uitgesteld worden, maar dat leverde geen probleem op. Bij het opmeten bleek de maat van de nis waarin een deel van de keuken moest komen smaller dan op de tekening maar dat werd simpel zonder afbreuk te doen aan de gewenste indeling opgelost. Ook aanpassingen die ik tussentijds nog bedacht werden zonder 'gedoe' verwerkt. Uiteindelijk werd de (forse) keuken in 2 dagen tijd voorbeeldig geïnstalleerd. Niet alleen zelf ben ik erg blij met het eindresultaat maar ook de reacties van anderen zijn zeer positief.
FOTO VAN MARGRIET VAN DER MEIJDEN
Positieve reacties op deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Eline Muskee op dinsdag 21 apr 2020 20
Wij zijn echt ontzettend blij met de keuken en zéker met Keur Keukens! De afspraken worden nagekomen, het personeel is vriendelijk en denkt met je mee! Prijs kwaliteit verhouding is top! Een dikke 10 voor Keur Keukens.
FOTO VAN ELINE MUSKEE
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Sander Broekhuis op maandag 20 apr 2020 20
Goede service en de klantgerichtheid is geweldig.
FOTO VAN SANDER BROEKHUIS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sanne op maandag 20 apr 2020 20
Jullie service is in één woord geweldig geweest. We zijn maar één keer langs geweest en toen is alles (door Dennis) meteen helemaal goed geregeld. We hadden een beperkt budget en daar is op creatieve wijze heel goed rekening mee gehouden waardoor we geen concessies hebben hoeven doen. Ook de installatie is perfect gedaan. Ik heb jullie daarom al meerdere keren aangeraden bij vrienden.
FOTO VAN SANNE
Keuken perfect geinstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeldig”
Door Gerard Koopman op maandag 20 apr 2020 20
DB keuken gekocht bij ADEE keukens Rijssen. Goed advies bij de samenstelling en inrichting van de keuken. Voorbeeldige,vakkundige en oplossingsgerichte plaatsing door de monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Betrokken bij de klant”
Door Mentopawiro op zaterdag 18 apr 2020 20
Goed geholpen in de winkel. Plaatsing is netjes gedaan. Vriendelijke monteurs. Ook tijdens het plaatsen wordt er nagedacht wat het mooist is en word je er als klant bij betrokken. Nadat de keuken opgeleverd was bleek er schade aan de vloer te zijn en de vriezer kreeg na 1 dag ijsvorming. Hiervoor is de monteur geweest. Hij heeft de vloer hersteld. De vriezer bleek toen nog niet verholpen, dus is er een atag monteur gekomen. Daarna was ook dit verholpen. Dagelijks genieten wij van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Lilian koole op zaterdag 18 apr 2020 20
Bij uitzoeken van een nieuwe keuken zijn we geweldig geholpen. Ze nemen de tijd en laten alle mogelijkheden zien. Ook hebben ze suggesties waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Ook na de koop hebben ze ons nog vriendelijk te woord gestaan voor een paar kleine veranderingen. Een echte aanrader.
FOTO VAN LILIAN KOOLE
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super met oververvanging”
Door L.Moerland op donderdag 16 apr 2020 20
Na 18 jaar ging onze oven/magnatron stuk gekocht bij ardi toen. Ben er weer geweest en een nieuwe gekocht daar in Sint-Annaland, en ben heel goed geholpen door buck en linda en ben heel tevreden met de nieuwe oven.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenvervanging”
Door Dick op woensdag 15 apr 2020 20
Na 31 jaar (!) was onze keuken aan vervanging toe. We hebben ons uitgebreid georiënteerd bij verschillende zaken en besloten in zee te gaan met Adee Keukens Rijssen. Geen moment spijt van gehad! Aankoopadvisering was terzake kundig, de keuze is reuze - en met het resultaat zijn we heel blij! De keuken staat er inmiddels drie jaar. Áls er eens iets aan de hand is, is de service voortreffelijk en wordt het probleempje snel en efficiënt verholpen. Als we over 31 jaar -of minder- weer eens aan een andere keuken toe zijn, wordt het weer Adee!
FOTO VAN DICK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Aad van Endhoven op zaterdag 11 apr 2020 20
Compleet nieuwe keuken gekocht bij Ardi. Vanaf de advisering t/m plaatsing alles conform afspraken. Geen vervelende 'nep' onderhandelingen over de prijs. Goede service en veel keus.
FOTO VAN AAD VAN ENDHOVEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en deskundig”
Door Jaap Mus en Rita van der Klein op vrijdag 10 apr 2020 20
Vriendelijke, deskundige en uitgebreide begeleiding en voorlichting ter plaatse met tijd om rustig alles te bekijken en vragen te beantwoorden. En ook daarna kregen we nog uitstekende adviezen per telefoon. Het team van keukenwerk maakte het compleet. Uitgebreide kennismaking thuis in de oude keuken en ook nu weer prettige en geduldige begeleiding. We kregen ruim van te voren de planning, strak schema, wat voor ons heel duidelijk was. Je weet precies waar je aan toe bent. Ze kwamen aan al onze wensen tegemoet en zeer vriendelijk in de omgang. Kortom: allemaal heel prettige mensen om mee samen te werken en zeer deskundig.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Familie Lissenberg op dinsdag 7 apr 2020 20
We hebben bij Ardi een keuken gekocht. De ontvangst, de voorlichting, de montage en de service zijn top. We hopen nog heel lang van onze keuken te kunnen genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Ed van Leeuwen op maandag 6 apr 2020 20
Dank aan Arma! De reden dat mijn vrouw en ik hebben gekozen voor de fa. Arma is omdat mijn vrouw in de jaren 90 een keuken heeft gekocht bij Arma welke door A. de Bruin is ontworpen. Er werd toen ook gekozen voor inductie wat toen nog heel nieuw was. Door de goede ervaringen met Arma van toen was de keus met welk bedrijf wij voor ons nieuwe appartement in zee zouden gaan niet zo moeilijk! Mijn vrouw en ik hebben in September 2017 zowel de complete badkamer als apart toilet als een complete keuken besteld. Door de enorme vertraging in de bouw van ons appartement te Lelystad is pas in week 12 van dit jaar begonnen met alle installatie werkzaamheden welke zijn voltooid op 2 april j.l. Diverse malen vond de aannemer het nodig de interieurindeling van het appartement te wijzigen wat inhield dat ook door Arma het oorspronkelijk ontwerp diverse malen moest worden gewijzigd. Arma heeft dit iedere keer weer zonder enige discussie of weerstand uitgevoerd! Wij hebben ons voor de badkamer en de aparte toiletruimte door Gert Jan van Veldhuizen laten adviseren. Hij heeft een prachtig mooi ontwerp gemaakt en wij zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Door de vakkundigheid van de sanitair monteurs Henk en Herman is het nog mooier geworden dan verwacht! Voor de keuken mochten wij gebruik maken van het advies van Benhard van Moorselaar. Ook hij heeft met zijn kundige adviezen een geweldig mooie keuken ontworpen en het eindresultaat is meer dan prachtig geworden dankzij het professionele en vakkundige werk van keukenmonteur Ben! Al met al is onze ervaring met de fa. Arma zeer positief. Of het nu de telefoniste, de gastvrouw bij Arma, de planningsafdeling, de keuken en sanitair adviseurs of de monteurs zijn. Al de medewerkers waar wij mee te maken hebben gehad waren zonder enige uitzondering uiterst vriendelijk, meedenkend, behulpzaam en voor zover wij dit kunnen beoordelen professioneel. In één woord, chapeau!! Ook niet geheel onbelangrijk......de overheerlijke gevulde koeken! Ed & Wilma van Leeuwen
Reactie of foto toevoegen
“Een topper”
Door R. Neufeglise op maandag 6 apr 2020 20
Mijn adviseur bij Keur is geen praatjesmaker, hij heeft geluisterd en mij goed geadviseerd in de mogelijkheden bij de wensen die ik had. Keur heeft haar eigen technische team en plaatsingsteam, daarmee blijft het hele project binnen dezelfde verantwoording; erg fijn! Vooraf aan plaatsing hebben we de details nog eens doorgenomen en zelfs na plaatsing nog wat puntjes op de 'i' kunnen zetten. Er is altijd ruimte voor overleg, ook met de monteurs ter plaatse. Keur Keukens is wat mij betreft een topper in keukens.
FOTO VAN R. NEUFEGLISE
Designkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Donkers op maandag 6 apr 2020 20
Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Ardi Keukens en weer zeer tevreden! Ze doen echt wat ze beloven! Ze gaan pas weg als de keuken helemaal perfect is geïnstalleerd en als er een verkeerde levering van een onderdeel is zoals bij ons, wat natuurlijk kan gebeuren, hoef je hier niet achteraan te bellen en te leuren zoals bij andere keukenzaken; het wordt gewoon opgelost!! Ze hebben die 9,7 dan ook dik verdiend!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling waard”
Door Marieke van Bloppoel op maandag 6 apr 2020 20
In fase aankoop meerdere keren in de showroom geweest en uitstekend geholpen. Er werd meegedacht en terugkoppeling wanneer iets nagezocht moest worden gebeurde spoedig. Planning volledig volgens afspraak. Montage ook keurig. Vriendelijke monteurs en ook nadien service afdeling ondanks deze corona crisis tijd goed te bereiken. Ik beveel Ardi Keukens van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Harm grevink op zaterdag 4 apr 2020 20
We zijn zeer tevreden vanaf het moment in de showroom tot het plaatsen van de keuken ook de service is top met onze ervaring kunnen wij ardi keukens aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door M.H.A. van der Horst. op vrijdag 3 apr 2020 20
Ik kan er kort over zijn. Het hele proces vanaf de eerste voetstap over de drempel van de showroom tot het moment dat de monteurs de deur uit gingen. Helemaal super! Het is echt heel mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Echt fijn”
Door F.W. op vrijdag 3 apr 2020 20
Dit is onze tweede keuken via ADEE (de vorige keuken is in 2013 geplaatst). Ondanks dat ADEE inmiddels gegroeid is, is de ervaring nog altijd helemaal goed. Het verkoopgesprek verliep erg leuk (met dezelfde verkoper als in 2013) en al snel kwamen we tot een ontwerp wat volledig bij ons paste. Het fijne is dat je echt merkt dat je als terugkomende klant gewaardeerd wordt en gaf ons een gevoel van vertrouwen. De installatie van de keuken verloopt in alle rust en tot in het diepste detail. Het resultaat is een prachtig afgewerkte keuken die helemaal voldoet aan onze wensen.

Eerdere ervaring van 11 april 2014: Medio oktober 2013 is de keuken geleverd en geplaatst. Binnen drie dagen was de klus gereed, en tot in de puntjes uitgeleverd. Ook het timmeren van een nieuwe schouw rondom de afzuiging was geen probleem, zelfs de afwerking van een plint van de vloer (wat we zelf hadden kunnen doen) werd zonder enig probleem gedaan. Tijdens het verkooptraject zijn we prima geholpen door een verkoopmedewerker, waarin de mogelijkheden binnen onze keuzes goed bekeken en overwogen zijn. Qua prijs is de keuken iets duurder uitgevallen dan bij concurrerende keuken leveranciers, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de complete afwerking (de keuken wordt dus ook echt 100% gebruiksklaar gemaakt) en de goeie service. Kortom: een Adee keukens is voor ons een eerlijke bedrijf die voor kwaliteit en helderheid gaat, precies zoals wij dat wilden.
FOTO VAN F.W.
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Werkelijk super”
Door Hendrie Karlsson op dinsdag 31 mrt 2020 20
Wij hebben een complete keuken gekocht, na een uitgebreid gesprek over onze wensen werd er een mooie tekening gemaakt. Daarna nog een paar dingen aangepast, telkens zonder probleem en in goed overleg. De plaatsing verliep werkelijk fantastisch, keurig alles opgeruimd en netjes afgewerkt. Ik kan iedereen aanreden om bij ADEE een keuken te kopen werkelijk super.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door André op zondag 29 mrt 2020 20
Zijn goed geadviseerd bij aanschaf badkamer, waarbij goed geluisterd is naar onze wensen, zowel indeling en materialen maar ook financieel. Badkamer is uitermate deskundig en netjes geplaatst, met oog voor afwerking en indeling.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Familie H.Jansen op vrijdag 27 mrt 2020 20
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken, helemaal naar wens met dank aan de verkopers Piet en Dirk Jan! We zijn dan ook blij dat we voor AD keukens hebben gekozen, ze komen de afspraken keurig na en de communicatie is perfect! Ook het plaatsen is prima gedaan door Seine en Jan Willem, het kan niet beter, ik zou dan ook iedereen willen aanraden, zoek niet verder want bij AD keukens is afspraak echt afspraak!
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Erwin en Chantal op donderdag 26 mrt 2020 20
Wij zijn erg goed geholpen bij de aankoop van onze keuken. Prettig contact, rustige en duidelijke uitleg van diverse mogelijkheden tot we de keuken van onze dromen hadden uitgezocht. Ook het plaatsen van de keuken is prima verlopen. Kortom, we zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Monique van Rooij op donderdag 26 mrt 2020 20
Wij hadden al eerder een keuken bij Ardi in Tholen gekocht en zijn daarover en over de service erg tevreden. In onze bijkeuken hebben we nu een keukenblokje laten plaatsen en dat ziet er ook weer goed uit. Vakkundig mee samengesteld, geplaatst en afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.