Feedback
9,6

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste keukencollectie bij DB Keukens, het betrokken familiebedrijf dat al ruim 30 jaar hoogstaande kwaliteit van product en service biedt. Wij beloven u de beste prijs, service op 9+ niveau en 10 jaar garantie op onze montage.

10 jaar montagegarantie – Beste prijs – Service op 9+ niveau – Betrokken medewerkers – Netto prijzen – Transparante offerte – Hoge klanttevredenheid

Meld je aan voor de VIP-avond op donderdag 7 december
Schrijf je in voor een avond vol inspiratie, stijladvies en keukentrends.

Maak een showroomafspraak
Vul het formulier in en plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk onze showrooms
Ontdek 8 inspirerende showrooms en realiseer uw droomkeuken.

200+ keukenopstellingen
Bekijk het zeer uitgebreide assortiment van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2180 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1877 ervaringen
4 sterren171 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren18 ervaringen
1 ster20 ervaringen
“Een fijne keurige zaak”
Door Kees Ruhe op maandag 27 nov 2023 23
Keuken met inbouwapparatuur gekocht. Fijne keurige zaak. Prettig en rustig geholpen en alles tot in detail voorbereid. Vaatwasser in hun Outlet gekocht. Die bleek niet goed schoongemaakt (groentenresten en plastic dop in filter). Bij montage ontbrak een bevestigingsbeugel voor het front vd vaatwasser. Twee weken zonder frontje - apparaat deed het wel prima. Na komst van monteur bleek er wéér een onderdeeltje te ontbreken. Een week later zat het frontje erop en na een paar dagen hield de vaatwasser er mee op. Monteur van de fabriek kwam na een paar dagen, die heeft de pompinstallatie schoongemaakt waarna alles het prima deed. Ondanks dit gezeur wel erg tevreden over kontakt en service van Keur keukens. Gewoon geen outlet / gebruikte apparatuur kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door G. Buirma op maandag 27 nov 2023 23
Plezierige, geduldige en deskundige hulp bij het uitzoeken. Flexibel ook. Goede prijs-kwaliteit. Goede en fijne monteurs. Heel fijn is de samenwerking met een eigen aannemer: goed meedenkend, goede en prettige werkmensen, afspraken nakomend. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door CJ op vrijdag 24 nov 2023 23
Wij zijn tevreden met de keuken kwaliteit, de installatie en de support.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de prachtige keuken”
Door A.C.R.D.M Kramer op vrijdag 24 nov 2023 23
Van begin tot eind maakt Anovi Keukens de hoge score ( 9.6) waar. Een mooie showroom met een vriendelijke ontvangst. Een attente consulent die met je meedenkt en voor wie niets teveel is. Voor alle vragen is hij bereikbaar met deskundig maar geen opdringerig advies. Heldere informatie die terug te lezen is in je eigen account. Mooie technische tekeningen, die complimenten opleveren van andere professionals. De levering en de plaatsing verliepen heel soepel. In een mum van tijd stonden alle dozen met de keuken op de juiste plaats. Vervolgens gingen vriendelijke en deskundige monteurs aan de slag.En stond alles + korte uitleg in ruim anderhalve dag. Met als resultaat een prachtige keuken, waar ik heel blij mee ben en jaren van kan genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Peter de Goederen op vrijdag 24 nov 2023 23
We hebben een keuken gekocht. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. Er is wel veel misgegaan in de levering. De kraan ontbrak, Blad was te kort en aantal deurtjes beschadigd. Beschadigingen werden door de monteur geconstateerd (zouden we deels zelf niet opgemerkt hebben). Keuken is toch volledig geplaatst inclusief noodkraan. Vervolgens is later volledig hoekblad, kastje, kraan en deurtjes aangepast. Arma bood zelf aan om, ter compensatie, een gevraagde uitbreiding van de achterwand te betalen. Kortom; zonder morren of zelfs maar te vragen naar een andere oplossing heeft Arma de keuken hersteld en zelfs de kleinste probleempjes opgelost. Monteurs zijn deskundig, ook de extra gebouwde koof ziet er perfect uit. Goed geholpen!
FOTO VAN PETER DE GOEDEREN
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken stipt nagekomen”
Door SCG op donderdag 23 nov 2023 23
Zeer prettige keukenzaak, nette medewerkers met oor en oog voor klant. Geen harde verkoop. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ruime keus. Afspraken stipt nagekomen, goede nazorg. Top monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geregeld”
Door H. de Frel op woensdag 22 nov 2023 23
Alles was supergoed geregeld. Van koop tot installatie!
FOTO VAN H. DE FREL
Reactie of foto toevoegen
“Prima koopadvies en de trajectbegeleiding”
Door Rolf van Kampen op maandag 20 nov 2023 23
Na oriëntatie in eigen woonplaats heb ik op aanbeveling van enkele kennissen een complete keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. Arma is niet de goedkoopste en over de (vaste) prijs valt niet te onderhandelen. Dat laatste is misschien maar goed ook want dan heb je tenminste nooit het gevoel dat je een deel van de keuken van een ander betaalt. Ik heb geen moment spijt van gehad van de aankoop. Prima koopadvies en de trajectbegeleiding daarna was heel goed en efficiënt. Montage en plaatsing werd perfect uitgevoerd. Ik doe het niet vaak, maar op basis van mijn eigen ervaring en die van familie en kennissen durf ik dit bedrijf wel aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door M. Tanis op maandag 20 nov 2023 23
Erg goed geholpen in de showroom, meedenkend en vriendelijk. Keuken is super netjes geplaatst en ook alle nazorg is top geregeld. Prijzen zijn relatief hoog, maar daar krijg je zeker wat voor terug. Een eventuele volgende keuken wordt daar zeker weer gekocht!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van een complete keuken met apparatuur”
Door Henk en Roline Trapman op zondag 19 nov 2023 23
Wij hebben bij Avanti een complete keuken met apparatuur gekocht en zijn erg tevreden met onze aankoop en de manier waarop het gegaan is. De verkoper dacht mee, was voorkomend en goed te bereiken voor vragen tussendoor. Zolang het materiaal nog niet besteld was, waren wijzigingen altijd mogelijk. Ook de plaatsing verliep vlekkeloos; het geheel is prima afgewerkt. Veel waardering voor Patrick, Henri en Niels!
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken waar wij zeer trots op zijn”
Door Frans Veijgen op zondag 19 nov 2023 23
Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering een professionele aanpak. Bij het ontwerpen van de nieuwe keuken wordt heel goed rekening gehouden met onze wensen maar er worden ook ideeën ingebracht. Daardoor zie je meer mogelijkheden. Alles goed in beeld via Mijn Keuken-account. Zeer kundige monteurs. Resultaat: een keuken waar wij zeer trots op zijn. Pelma doet inderdaad wat het beloofd heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Arma heeft gedaan zoals is beloofd”
Door H van Staverden op vrijdag 17 nov 2023 23
Arma heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor onze nieuwe keuken, dat volledig tot zijn recht komt in ons huis. Binnen ons budget zijn al onze wensen voldaan: ontwerp, apparatuur, indeling kasten, kleurstelling. De service tijdens het verkooptraject, de installatie en bij oplevering was super. Ons vertrouwen in Arma is volledig waargemaakt. Arma heeft gedaan zoals is beloofd.
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima op orde”
Door Eric-Jan & Lieke van Trijen op donderdag 16 nov 2023 23
Het uitzoeken van de keuken was al een feestje! Keurig geholpen en tijdens de afspraken werd aan alles gedacht! Opslag, levering en montage van de keuken ook prima op orde! Fijne vakbekwaamheid! Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken voldoet aan al onze verwachtingen”
Door Aart van der Aart op donderdag 16 nov 2023 23
Bij het uitzoeken van de keuken bij Arma keukens is Nunspeet zijn wij zeer vriendelijk, deskundig en daadkrachtig geholpen. Er werd uitstekend geluisterd naar onze wensen. Door de visualisatie van de keuken kregen wij een duidelijk beeld van hoe de keuken er uit zou komen zien. De keuken werd zorgvuldig afgeleverd en gemonteerd door twee vriendelijke en deskundige mannen. Binnen twee dagen konden we genieten van onze prachtige keuken. De keuken voldoet aan al onze verwachtingen en we zijn er enorm gelukkig mee! Bedankt Arma!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne begeleiding en goede nazorg”
Door hegger op woensdag 15 nov 2023 23
Eerste koop van een keuken ooit, rustig kunnen kiezen waarbij verschillende (on)mogelijkheden werden vergeleken voor een minder handig in te delen ruimte, meedenken om onder bepaald budget te kunnen komen, flexibel qua installatie datum, met tijdelijke afwasmachine omdat gekozen apparaat niet meteen leverbaar was, goede nazorg mbt achteraf nog een keer oplijnen kastjes ed.; Communicatie met verschillende (email)adressen/telefoonnummers was even wennen, maar kwam allemaal goed.
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Johan V op dinsdag 14 nov 2023 23
Na de keuken nu de badkamer laten aanleggen. Alle voorkeuren en afspraken zijn nagekomen. De aftersales voor de badkamer zal ongetwijfeld ook van een goede kwaliteit zijn. De installatie van de badkamer gedaan door zeer vakbekwame en klantgerichte monteurs. De badkamer zelf voldoet precies zoals afgesproken in kwaliteit en uitvoering. Absolute aanrader om nooit met prijsvechters in zee te gaan. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit: kies voor Arma is onze ervaring.
FOTO VAN JOHAN V
Reactie of foto toevoegen
“Blij dat ik daar mijn keuken heb besteld”
Door Birgit Clausman op dinsdag 14 nov 2023 23
Avanti keukens komen hun afspraken na, geven goed advies en hebben deskundig personeel. Met andere woorden, ik ben blij dat ik daar mijn keuken heb besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door W. Karssen op maandag 13 nov 2023 23
Wij zijn zéér positief. Vanaf het begin in de winkel tot aan het eind bij de aflevering.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden keurig nagekomen”
Door Vincent van der Heijden op maandag 13 nov 2023 23
Klantvriendelijk, niet opdringerig. Duidelijke afspraken die keurig worden nagekomen. Deskundig advies, en deskundige monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Een prima bedrijf”
Door Marion Bloemberg op maandag 13 nov 2023 23
Het is een bedrijf die alles tot nu toe is nagekomen. Er waren twee onderdelen stuk gegaan, dat werd gelijk bij het bedrijf gemeld en besteld. De medewerker kwam het ook gelijk melden bij ons voordat ze naar huis gingen. Dit gaf erg veel vertrouwen. En na 5 weken zat alles er kompleet in. De kleur is helemaal hetzelfde, alles ziet er strak uit. Dus een prima bedrijf die zich aan de afspraken houd.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken”
Door Danneberg op zaterdag 11 nov 2023 23
Alles was netjes op tijd afgeleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze prachtige praktisch keuken”
Door Familie Maljaars op zaterdag 11 nov 2023 23
Een prachtige praktisch ingerichte keuken gekregen, na een gedegen ontwerp op maat. Door vakkundige monteurs geplaatst. We zijn er blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is soepel en volgens afspraak verlopen”
Door Kerstin op vrijdag 10 nov 2023 23
Van een hartelijk ontvangst in de showroom tot aan de plaatsing van de keuken, alles verliep heel soepel en geheel volgens afspraak. Goede prijs/kwaliteit informatie en deskundige medewerker.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Loes Voet op vrijdag 10 nov 2023 23
Daar onze vorige keuken ook van Ardi was besloten we nog eens binnen te lopen omdat we inmiddels waren verhuisd.Zeer vriendelijk geholpen door Anne die echt met ons meedacht. Het plaatsen van de keuken is perfect uitgevoerd door een uitstekende vakman die liefde heeft voor zijn vak.Er waren wat problemen met de koelkast en de achterwand maar dat is door Ardi keurig opgelost. Voor ons een dikke 10.
FOTO VAN LOES VOET
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door MS op vrijdag 10 nov 2023 23
Wij vonden het erg prettig met Arma, goed geholpen bij aanschaf, duidelijke communicatie voor het plaatsen en goede aftersales. Een aanrader.
FOTO VAN MS
Reactie of foto toevoegen
“Verkoop en service zijn prima”
Door Fam D.j. Kosten op donderdag 9 nov 2023 23
Wij hebben bij Ardi keukens een nieuwe keuken gekocht en samen met Anne de keuken samengesteld de kleur, het aanrechtblad en de samenstelling van de keuken, ze heeft ons goed geïnformeerd over wat wel te doen en niet te doen Wij waren er tijdens de actie weken en zijn er dan ook erg verwend, met lekkere broodjes, hapjes, koffie en fris het was in een woord geweldig. We hebben bij de keuken ook nog een nieuw pannenset gehad dus wat wil je nog meer en niet alleen de verkoop is goed maar ook de service is prima. Dus zeker het aanraden waard. Ook hebben we goede ervaringen met Arma sanitair in Nunspeet.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over advies, plaatsing en afwerking”
Door Familie Schillemans op donderdag 9 nov 2023 23
Voor de 2 maal een keuken gekocht bij Ardi Keukens in Sint Annaland. Zeer tevreden over het advies, de plaatsing en de afwerking. Uitermate gastvrij ontvangst in de showroom. Veel tijd voor de klant. Wij bevelen Ardi van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de nieuwe keuken”
Door Robert Loois op maandag 6 nov 2023 23
Prima begeleiding (onder het genot van lekkere koffie en dito gevulde koek), veel keuze, goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Naomi en Joël op zondag 5 nov 2023 23
Wij hebben onze keuken gekocht bij Demi van Keur Keukens in Haarlem. Wij zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat van onze keuken maar vooral over de service en het aankoop proces. Demi heeft ons goed begeleid en professioneel geholpen. Demi was duidelijk en direct, voor ons een hele fijne aanpak! We gaan nu genieten van onze keuken en maken ons verder geen zorgen over de uitstekende service :)
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf met top medewerkers”
Door Marc en Judith Versluis op donderdag 2 nov 2023 23
Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed, bij vooraf gaande gesprekken zeer welkom ontvangen door gastvrouwen met oa koffie, gebak en frisdrank ;-). Zeer goede communicatie met zowel verkoper (Bart, vakbekwame, meedenkende ontwerper/verkoper), monteurs (Sander en Corwin, ontzettend vakbekwame jongens en ontzettend leuk in de omgang taz van ons en onder elkaar) en de service die wij kregen taz van oven was in zeer goed overleg met Pieter. Wij hebben onze droomkeuken gekregen zoals beloofd in alle opzichten. Een top bedrijf met top medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is zorgvuldig en netjes geplaatst”
Door Matty Bakker op woensdag 1 nov 2023 23
Bij het het uitzoeken van de keuken goed advies gekregen en tips. Ik had een budget in gedachten. Daar heeft de medewerker rekening mee gehouden. Alles is precies geworden zoals op het plaatje. De rest erom heen, verwijderen van de oude keuken, leidingen, stukadoren was goed geregeld. alles liep soepel over in elkaar. Het plaatsen van de keuken werd zorgvuldig en netjes gedaan. Perfect.
FOTO VAN MATTY BAKKER
REACTIE VAN MARIANNE
Welke kleur/type fronten zijn dit?
REACTIE VAN MATTY
Beton wit. Ideaal. Ik heb een kat die op het aanrecht springt. Zo zie je zijn vieze poten niet. Niet zo kwetsbaar als bijvoorbeeld hoogglans voor mijn idee.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door G.J. Wolterink op dinsdag 31 okt 2023 23
Goede ontvangst in showroom, perfect geïnformeerd, voldoende tijd voor overleg en informatie. Niets werd opgedrongen, wel uitstekend advies. Bezorging van onze keuken was zeer goed en op tijd. Plaatsing van onze keuken is prima verlopen, monteurs werkten goed samen, rustig en netjes. Wij zijn zeer positief.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door van Beeck op zaterdag 28 okt 2023 23
Ben zeer tevreden over onze aanschaf van keuken bij Ardi keukens. Goede hulp bij uitzoeken van keuken met toebehoren, het zetten van keuken ook prima gedaan met ervaren monteurs en goede adviezen, na het plaatsen nog puntjes op de i gezet. Zeer goede service.
FOTO VAN VAN BEECK
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Tarik op zaterdag 28 okt 2023 23
Aangeraden door vrienden en nu begrijpen we waarom. Zowel keuken als badkamer afgenomen bij Keur Keukens/Arma Sanitair. Er wordt super netjes gewerkt, met je meegedacht, meteen actie ondernemen als er iets niet goed gaat. Want ja in zo'n proces gaat het ook een keer mis. En het hoeft niet altijd aan Keur of Arma te liggen. Maar in beide gevallen wordt er uitstekend gehandeld. We hebben toch wel een aantal mensen over de vloer gehad over de verschillende weken, maar een ieder was super vriendelijk en altijd iemand waar je op kan bouwen. Wij zijn super tevreden met verkoop, installatie en nazorg. Er wordt eigenlijk superveel uit handen genomen, afspraken worden nagekomen ook een nette prijs bleek uiteindelijk..
Reactie of foto toevoegen
“De perfecte keuken”
Door Waitun op donderdag 26 okt 2023 23
Ik heb een nieuwe keuken gekocht en wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor Levi, die me uitstekend heeft geholpen. Zeer professioneel en deskundig en hij zorgde ervoor dat ik de perfecte keuken vond.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige keuken”
Door Adé en Anna de Vries op woensdag 25 okt 2023 23
We zijn op een zeer deskundige wijze door Kees Visser geholpen! Zijn creatieve manier van meedenken en meebewegen in zoeken naar veel mogelijkheden heeft ons een geweldige keuken opgeleverd! We zijn wel 4 keer geweest en geen enkele vraag is hem teveel. We kregen volop bedenktijd en naar volle tevredenheid is het een prachtig geheel geworden en alle mogelijkheden benut! Hij verdient een eervolle vermelding!
Reactie of foto toevoegen
“Alles was keurig geregeld”
Door Marjolijn op dinsdag 24 okt 2023 23
Complete keuken aangeschaft. Goed advies over welke apparatuur er passend zou zijn. Ook goede uitleg over materialen als je duurzame en ecologisch verantwoorde keuken wil aanschaffen. Montage perfect geregeld. Demontage oude keuken eveneens keurig geregeld.
FOTO VAN MARJOLIJN
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Jessica op maandag 23 okt 2023 23
Perfecte service van het begin tot het eind. Blij met onze prachtige keuken :)
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Martin op zaterdag 21 okt 2023 23
We kozen voor Keur omdat zij werken met eigen monteurs en voor het voorbereidende werk een vaste aannemer hebben (Keukenwerk). De Excellent keuken is het geworden met ook het binnenwerk in de kleur van de keuken, de zachte sluiting met strip en mooi afgewerkte lades. In de showroom zijn alle keuze mogelijkheden goed te zien. Bij alle keuzes en het uiteindelijke ontwerp zijn we goed geadviseerd door Gerben. Met name de Bokmerk achterwand in de door ons gekozen kleur (ipv tegelwand), in combinatie met dimbare ledverlichting weggewerkt in de onderkant van de bovenkasten, geven de keuken een mooie uitstraling. Wat hou je die wand eenvoudig schoon!
Alle voorbereidende stappen: de offerte; de detail tekeningen; het inmeten; en afspraken met aannemer en monteurs, waren perfect geregeld. Keukenwerk zorgde met een strakke organisatie voor slopen, stukadoor, schilder, loodgieter en elektricien. De monteurs plaatsten vervolgens de keuken in krap 2 dagen. Alles goed gepland en op afgesproken dagen en tijden! Wij zijn bijzonder tevreden met alle vakkundigheid van alle mensen die ons aan onze prachtige nieuwe keuken hebben geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Evi Willems op zaterdag 21 okt 2023 23
Wij hebben een nieuwe keuken in ons vakantiehuis laten plaatsen door Arma keukens. De service was uitstekend. Op al onze vragen werd heel snel geantwoord. De keuken is prachtig geworden en perfect geplaatst. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN EVI WILLEMS
REACTIE VAN MARIANNE
Welke kleur fronten zijn dit?
REACTIE VAN EVI WILLEMS
Hierbij een foto uit onze bestelling met vermelding van de kleur.
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie keuken”
Door Jos van Neerbos op zaterdag 21 okt 2023 23
Super mooie keuken gekocht, perfect geplaatst door twee zeer vriendelijke monteurs alles tot in de puntjes afgewerkt. Een klein ding met de trekslang van de quooker perfect afgehandeld door de service monteur.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is helemaal naar wens”
Door M Pol op vrijdag 20 okt 2023 23
Het begint al met een prettige ontvangst. Er wordt goed naar je geluisterd en met je meegedacht. De informatie na de aankoop is ook prima met als uiteindelijk resultaat is een prachtige keuken welke helemaal naar mijn wens is.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Gert-Jan Ditsel op donderdag 19 okt 2023 23
Het hele proces van eerste contact tot aan de oplevering van onze keuken was perfect! Het klant centraal stellen principe snappen ze maar al te goed bij Adee Keukens in Rijssen. Ook de ervaren monteurs die onze keuken hebben geplaatst hebben super strak en netjes gewerkt! Ook bij dingen die ze in het werk tegen kwamen was er even kort overleg met ons als klant. Waardoor in samenspraak alles werd opgelost naar dikke tevredenheid! Complimenten voor het hele Adee team!
FOTO VAN GERT-JAN DITSEL
Reactie of foto toevoegen
“Een hele goede ervaring”
Door Sjoerd Quik op woensdag 18 okt 2023 23
Hele goede ervaring gehad met Ardi Keukens. Vooraf goed geïnformeerd, prettig gesprek gehad met de verkoopadviseur en alle afspraken helemaal nagekomen. Tijdens het monteren van de keuken bleek er een kleine beschadiging in het blad te zitten. Er is hier direct een reparatie afspraak voor gepland, zonder dat wij er iets voor hoefde te doen. Kortom, zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Peter de Gast op maandag 16 okt 2023 23
Aankoop van onze keuken als zeer prettig ervaren. Marjolein heeft ons super goed geholpen, er was ongelofelijk veel aandacht voor ieder detail. Plaatsing door Johan was perfect. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Precies zoals we in gedachten hadden. Strak en supermooi afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Er wordt echt meegedacht met de klant”
Door Familie van Gool op vrijdag 13 okt 2023 23
Bij Ardi keukens uitgekomen voor de renovatie van onze keuken. Zeer tevreden over het advies, het meedenken en een oplossing vinden om al onze wensen te realiseren. Alle werkzaamheden werden keurig uitgevoerd zowel het inmeten en meedenken van te voren als bij de daadwerkelijke uitvoering. Wij hebben de gaskookplaat laten vervangen door inductie. Om dit mogelijk te maken werd het bestaande keramiek keukenblad zeer vakkundig ter plaatse op de juiste maat gezaagd. Het vervangen van de afzuigkap, de vaatwasser, de wasbak en het plaatsen van een Quooker werd in dezelfde sessie uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie en hebben ons geen moment zorgen hoeven maken. Hier wordt echt meegedacht met de klant. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marcel Molenkamp op vrijdag 13 okt 2023 23
Wij hebben dit voorjaar een huis gekocht dat grondig verbouwd moest worden. Inclusief een nieuwe keuken en 2 badkamers. Mijn vrouw had al eerder goede ervaringen opgedaan met Arma dus daar zijn we eerst gaan kijken. Na een vriendelijke ontvangst op eigen houtje de schitterende showroom doorgelopen om wat eerste indrukken op te doen. Daarna vakkundig geholpen door Geert. Hij nam uitgebreid de tijd en speelde goed in op onze wensen. Trouwens ook de montageploeg is uitstekend! Goed uitgerust met gereedschap en precies volgens afspraak. Nu staat er een fantastische keuken die we over enige tijd in gebruik hopen te nemen. We hebben ook de badkamers bij Arma besteld, die moeten nog door de installateur geïnstalleerd worden. Al met al zijn wij zeer tevreden over Arma!
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk zijn alle oneffenheden opgelost”
Door Paul & Cecile op maandag 9 okt 2023 23
Van verkoop tot planning, werkvoorbereider tot montage kortom elke afdeling binnen Avanti waar we mee te maken hebben gekregen maakte dat de realisatie van deze keuken geen feestje was van wat het moest zijn in onze ogen. Na bijna 4 maanden zijn toch alle oneffenheden opgelost. Dit moet gewoon in de toekomst veel en veel beter worden. Alles is nu naar wens opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de nieuwe keuken”
Door Andre luiting op zondag 8 okt 2023 23
Ze hebben L vormige eiken nero keuken geplaatst met witte koof er boven.
Monteurs zeer klant vriendelijk en werken netjes..alles wordt netjes afgevoerd..en vertel waarom ze bepaalde dingen zo doen...onderling hebben ze veel lol maar werken wel door...dus ga voor al langs voor goed advies.
FOTO VAN ANDRE LUITING
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Fam. Assink op zondag 8 okt 2023 23
De ontvangst in de showroom is erg hartelijk en er werd de tijd genomen om al onze wensen in het keukenontwerp te zetten. In die tijd werden we ook nog eens goed verzorgd met heerlijke koffie, versnaperingen en huisgemaakte soep. Je ontvangt een mooie map met duidelijke informatie over jouw keuken en alle informatie is ook online terug te vinden (met een wachtwoord). Onze nieuwe keuken is nog mooier geworden dan we ons voor de montage konden voorstellen. De keuken is uitstekend gemonteerd. Dikke pluim voor de monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige, klantgerichte dienstverlening”
Door Kim L op zaterdag 7 okt 2023 23
Hele goede ervaring met de aankoop en installatie van onze keuken van Keur Keukens. Na een prettige kennismaking en intake hebben we goed advies gekregen en een passende offerte zonder gedoe over prijzen of onder druk te worden gezet. De planning en communicatie vooraf was klantgericht en tijdig; de technische tekeningen voor de aannemer waren helder en duidelijk. Tussentijds is er goed contact geweest tussen onze aannemer en de klantenservice van Keur Keukens voor aanpassingen in de afmetingen, zodat de keuken direct geplaatst en geïnstalleerd kon worden in 1 keer! Als laatste zijn na plaatsing van de keuken de vensterbank en smetlijsten opgemeten en vier weken later keurig geplaatst. De installateurs waren netjes, vriendelijk en servicegericht. Wij bevelen Keur Keukens dan ook zeker aan vanwege de mooie keuken en de zeer prettige, klantgerichte dienstverlening!
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijke begeleiding”
Door Fam. W. Verboom. Harderwijk op zaterdag 7 okt 2023 23
Wij hebben een keuken en enkele kasten gekocht. We werden drie keer begeleid door Junior van der Steeg. Dat heeft hij o.i. voortreffelijk gedaan. Deskundig, vriendelijk en meedenkend in het maken van keuzes. En het flesje wijn na afloop is een leuk gebaar.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Jan en Annelies Hoving op woensdag 4 okt 2023 23
Begin 2021, midden in de corona, zijn we ingeloot voor een nieuwe woning in Arnhem. Omdat we goede ervaringen hoorden van familie en buren zijn we bij Arma terecht gekomen. Met hulp van de enthousiaste en ervaren verkopers van Arma hebben we een prachtige keuken, badkamer en tegelvloer voor de benedenverdieping kunnen samenstellen. Dit alles in een gastvrije en gemoedelijke sfeer! De installatie van alle zaken in 2022 is heel plezierig en vlot verlopen. Dankzij de flexibiliteit van Arma en de deskundige monteurs is alles strak volgens planning uitgevoerd. Na een aantal maanden werden we onaangenaam verrast door een lekkage in de keuken. Na enig zoekwerk werd de oorzaak gevonden in de badkamer en deze werd vervolgens vakkundig verholpen. Alle gevolgschade heeft Arma hersteld en vergoed, waarvoor grote dank. We hopen nog jaren te mogen genieten van onze comfortabele keuken en badkamer en prachtige vloer. "Doen zoals beloofd" staat er op de bussen en Arma heeft dat zeker waargemaakt. Een echte aanrader!
FOTO VAN JAN EN ANNELIES HOVING
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het eindresultaat”
Door Fam. de Groot op dinsdag 3 okt 2023 23
Onze oude keuken was aan vervanging toe. Bij de speurtocht naar een nieuwe keuken -we zochten een landelijke blauwachtige keuken -kwamen we terecht op de website van Arctic keukens in Utrecht. De volgende dag konden we daar al aanschuiven en onze keuken samenstellen. Er heerste een goede sfeer en we werden bij het maken van onze keuze vakkundig en sympathiek geholpen door Levi. Artic heeft ons goed geholpen met het vinden van een aannemer voor het voorbereidende werk. De planning was uitstekend. De eindmontage gebeurde door eigen en vakkundig personeel. Gedurende het gehele traject zijn we ontzorgd. We zijn erg blij met het eindresultaat, maar vooral ook met het hele traject, dat in totaal een half jaar in beslag nam. Die tijd was ook nodig om ons te verdiepen in apparatuur en tegels en een aantal aanpassingen. De verbouwing duurde in totaal slechts 9 werkdagen door de goede planning, er werd heel netjes gewerkt en we hebben nauwelijks overlast ervaren.
FOTO VAN FAM. DE GROOT
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat mag er zijn”
Door Janine op maandag 2 okt 2023 23
Bij de koop van een nieuwe keuken ben ik zeer goed geholpen door verkoper Bram van Artic Keukens. Hij wist op basis van een paar genoemde wensen precies wat ik wilde en nodig had. Inmiddels is de keuken door vakkundige monteurs geplaatst. Het eindresultaat mag er zijn: het is prachtig geworden en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen! Ik zou Artic dan ook van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Leenhouts op maandag 2 okt 2023 23
Prachtige keuken. Samen ontworpen. Ook al moest de monteur 3 x terugkomen voor aanpassing. Niks was n probleem. Heel kundige en vriendelijke vak mensen!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Betty Jane Heezen op maandag 2 okt 2023 23
We hebben een kookeiland en een vaste kastenwand met spoeldeel gekocht.
Een Quooker, prachtige oven, vaatwasser en geweldig gasstel. De verkoper Ruud heeft ons goed geholpen, ingegaan op onze twijfels en gaf de juiste adviezen. De monteur Sander dacht goed met ons mee en wist waar hij mee bezig was. We zijn erg blij met onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Jolita op zondag 1 okt 2023 23
Onze keuken die wij hebben gekocht is geheel naar onze wens en uitstekend geplaatst. De paar service puntjes die na het plaatsen moesten worden uitgevoerd zijn op korte termijn opgelost. Ik raad Ardi keukens dan ook zeker aan als het gaat om kwaliteit en service.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 voor keuken én woonkamer”
Door Mark S. op zondag 1 okt 2023 23
Ik zou Keur Keukens in Haarlem bij iedereen aanbevelen. Zij hebben samen met aannemer Keuken Werk bij ons thuis de volledige keuken en woonkamer gerenoveerd en naar grote tevredenheid opgeleverd. Echt topkwaliteit qua producten (Siematic, Miele, Novy en Quooker) en vakmanschap qua installatie. Wij hebben voor Keur gekozen, omdat we onze sanitair via hetzelfde bedrijf hebben laten renoveren (Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet, ook onderdeel van DB Keukengroep). We wilden namelijk in een zo'n kort mogelijke doorlooptijd de keuken, woonkamer, badkamer en toilet laten renoveren en dan is het samenwerken met zo min mogelijk verschillende partijen een groot voordeel. De positieve verhalen van onze buren en een collega die hun keukens bij Keur hebben gekocht, samen de zeer goede reviews op Qasa, hebben ervoor gezorgd dat we als eerste in gesprek gingen met Keur en daarna met Arma. Hierna hadden we gelijk zo veel vertrouwen in hen, dat we totaal geen behoefte meer hadden om met andere partijen in gesprek te gaan. Je hoeft niet bang te zijn dat je te maken krijgt met een stel "keukencowboys". Dat was namelijk waar ik erg tegenop zat te kijken toen we aan het oriënteren waren. Je hoort namelijk zoveel tegenvallende verhalen over keukenverkopers. Het viel ons gelijk op dat bij Keur hun filosofie, als eerlijk en transparant familiebedrijf, leidend is in alles wat ze doen, van verkoop tot en met de installatie en oplevering. Ze doen echt wat ze beloven. Het is erg fijn dat duidelijk wordt aangegeven hoe de kosten worden opgebouwd; bij elk onderdeel op de offerte, van kookplaat tot bestekbak wordt aangegeven wat de prijs is. Op die prijs is dan ook niet af te dingen. Het maakt niet uit wie een keuken koopt, de prijs is de prijs. Het is een zeer fijne gedachte dat je je ook geen zorgen hoeft te maken of je "er meer uit had kunnen halen". Er wordt ook niet d.m.v. de typische verkooptrucjes geprobeerd om je zo snel mogelijk een contract te laten tekenen. Omdat we een open keuken hebben, in het verlengde van onze woonkamer, is het eerste wat we bij Keur vertelden dat we niet alleen onze keuken, maar ook onze woonkamer wilden renoveren. We wilden namelijk een ontwerp hebben, waarbij het design doorliep in onze hele woonkamer, zonder dat we het gevoel zouden hebben dat we in een keuken wonen. We wilden ook veel meer opbergruimte dan in onze vorige situatie. Op basis van één plaatje die we als inspiratie online hebben gevonden en een aantal uitgangspunten, zijn we in een paar iteraties gekomen tot het huidig ontwerp. De adviseur, Cornelis, heeft ons zeer goed geholpen, waarbij hij ons ook makkelijk duurdere opties afraadde, als dat ten koste ging van onze design uitgangspunten (e.g. tijdloos, warm en rustig). Hij had niet alleen een ontwerp voor de keuken gemaakt, maar heeft als een ware binnenhuisarchitect samen met ons de hele ruimte ontworpen. Naast een grotere keuken (in U-vorm) heeft Cornelis een TV-meubel en nissen voor de eettafel en de piano ontworpen, alles op basis van Siematic elementen, en geadviseerd ten aanzien van de muurkleuren en het type en kleur vloer die het beste zou passen. Hierdoor hebben we nu een fantastische mooie tijdloze keuken die qua ontwerp integraal doorloopt naar de woonkamer. We moesten wel zelf een aannemer regelen, om de sloop van de oude keuken te doen en om de ruimte te klaar te maken voor installatie. We hebben gevraagd of Keur iemand kon adviseren. Zij adviseerden ons om in zee te gaan met Keuken Werk, de partij die ook alle Siematic keukens in de showroom bij Keur installeert. Daar hebben wij ook voor gekozen. Keuken Werk heeft een goede totaalplanning kunnen maken, zodat de het hele project (sloop, badkamer, toilet, vloerverwarming, vloer, keuken en woonkamer) niet langer dan vier tot vijf weken zou duren. We zijn ook erg tevreden over het werk van Keuken Werk, onder leiding van Fred Buné. Omdat we zelf gepland hadden om de renovatie bijna een jaar later te starten, hadden we veel tijd om goed na te denken wat we precies wilden. Cornelis was erg geduldig en flexibel om vele keren kleine en grote aanpassingen en toevoegingen met ons te bespreken en te verwerken. Keur zegt eerlijk dat ze (qua installatie) niet de goedkoopste zijn, maar dat ze echt een 9+ service niveau garanderen en dat wanneer er iets niet goed gaat, dat ze het op gaan lossen. En dat hebben ze daadwerkelijk ook gedaan.
FOTO VAN MARK S.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Erik Dorst op vrijdag 29 sep 2023 23
Hele mooie keuken met kookeiland gekocht. Erg goede kwaliteit. Bezorging verliep uitstekend en de monteurs hebben echt voortreffelijk werk geleverd. In zeer korte tijd hebben ze de keuken tot in de puntjes geplaatst, gemonteerd en alles aan ons uitgelegd. Dat verdient een hele dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige keuken”
Door Bram en Meta Noorman op vrijdag 29 sep 2023 23
In december 2022 een keuken gekocht. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces. Gert Jan heeft ons uitstekend geholpen met de uiteindelijke keuzes die wij hebben gemaakt. Anton heeft perfect de voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd en Dirk Jan is een geweldige installateur die de keuken keurig netjes heeft opgebouwd! Een paar kleine mankementjes (beschadigingen) worden keurig netjes opgelost. Inmiddels de heerlijke appeltaart van Arma ontvangen. Wij genieten inmiddels van onze geweldige keuken!
FOTO VAN BRAM EN META NOORMAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Sonja op vrijdag 29 sep 2023 23
Kundige monteurs, werken erg netjes en komen afspraken na! Verder geeft Arma zeer goede service als er iets aan de hand is. Ik beveel Arma zeer zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met advies en montage”
Door Colin op vrijdag 29 sep 2023 23
Zeer goed advies bij de keuze van de keukenopties gekoppeld aan nauwkeurige technische tekeningen en informatie. Levering en montage werden professioneel uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Donald en Sylvia Hermes op woensdag 27 sep 2023 23
Alle vooroordelen over keuken verkoop worden hier 100% te niet gedaan. Vanaf de eerste afspraak duidelijkheid over alles, onze verkoper bleef alle afspraken adviseren en liet ons als klant kiezen want een resultaat heeft opgeleverd waar we super blij mee zijn. De kernwaarden die aan worden gegeven van Anovi klopten bij ons in zijn geheel. Oprechte eerlijke verkoop, en uitstekende service, een aantal kleine zaken worden direct behandeld en daar waar mogelijk zsm opgelost. Wij raden een ieder aan om gewoon eens binnen te lopen en zelf die ervaring op te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Patricia Wolters op woensdag 27 sep 2023 23
Deskundig advies; er werd goed met ons meegedacht. Afspraken werden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Super keuken”
Door Herald Feenstra op dinsdag 26 sep 2023 23
Ontzettend vriendelijk personeel. Je wordt heel goed geholpen en denken met je mee over je wensen. Ook het plaatsen is door vaklui gedaan. In twee dagen stond de keuken en alles in een keer goed. Kortom top bedrijf.
FOTO VAN HERALD FEENSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Een goed bedrijf”
Door Richard Jansen uit Zeist op dinsdag 26 sep 2023 23
Lekkage in gootsteenkastje. Staan op het punt op vakantie te gaan. Arma gebeld en uitgelegd. Afdeling planning gaat zijn best doen. Diezelfde dag staat er een monteur voor de deur. Hij verhelpt snel en vakkundig het probleem. Wij kunnen met een gerust hart weg. Lof voor planner, monteur en Arma! Goed bedrijf dus.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Ida op dinsdag 26 sep 2023 23
Wij zijn ontzettend tevreden met de mooie keuken die wij hebben gekocht. Netjes gezet door vriendelijke monteurs. Vooral ook tevreden over verkoopmedewerkster Jarieke die ons alles heeft uitgelegd, heeft laten zien en samen met ons de keuken heeft ontworpen. Ze was vriendelijk en kundig en zorgde voor heel ontspannen sfeer tijdens de gesprekken.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Jouke en Jacqueline Karper op maandag 25 sep 2023 23
Prima service, goede kwaliteit keuken met degelijk apparatuur en kook(schier)eiland, vriendelijk personeel, geen moeilijke discussies, keurige afwikkeling van openstaande punten door zeer ervaren en secure service monteur.
Al met al zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door C Vis op donderdag 21 sep 2023 23
Nieuwe keuken gekocht bij Arma Nunspeet. Fijne gesprekken gehad met Karst. Goed advies en niet opdringerig. Er werd alle tijd genomen met een lekker kopje koffie erbij. Via een eigen inlog is alles goed te volgen, materiaalkeuze, apparatuur, de tekeningen en voortgang. Bezorgers van de keuken en ook de monteurs allen vriendelijk en behulpzaam. Ook de mannen van v/d Hoek installatie (voor het aanleggen van de leidingen en slopen oude keuken) geweldig. Kortom een super ervaring. Wij zijn zeer tevreden en heel blij met onze nieuwe keuken. Arma bedankt!
FOTO VAN C VIS
Reactie of foto toevoegen
“Fijn contact en goede begeleiding”
Door Suus op donderdag 21 sep 2023 23
Na een prettige ontvangst werden we goed geholpen in de mooie, grote showroom. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en we werden meteen blij van de voorstellen die gedaan werden. Contact met Arma verliep steeds heel soepel, van het inplannen van afspraken tot levering en montage. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Als we ooit weer een nieuwe keuken nodig hebben gaan we zeker weer naar Arma!
FOTO VAN SUUS
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig goede service”
Door Bea en Henk de Graaf op donderdag 21 sep 2023 23
Prachtige keuken gekocht bij Avanti Kesteren. Geweldig goede service, zeker toen het keukenblad heel erg tegenviel en eigenlijk lelijk was. We mochten gelijk een ander blad uitzoeken. Ook het plaatsen was keurig. Dank aan Erik en Erik en Henri.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne winkel”
Door J. van der Eng op woensdag 20 sep 2023 23
We hadden al wel een idee van hoe we onze keuken wilde hebben toen we de winkel van Artic Keukens in Utrecht binnen stapten, maar nadat we een tekening hadden laten maken waren we eigenlijk meteen verkocht! De sfeer in de winkel was trouwens erg vriendelijk en ze nemen goed de tijd voor je. Na bestelling is het dan maar afwachten hoe het eindresultaat wordt, maar het is echt super geworden. Nog beter dan op de tekening! En achteraf de deuren vervangen was geen enkel probleem, wat een service! Fijne winkel en met een goed gevoel de rekening betaald ;-)
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en fijne monteurs”
Door Paul op dinsdag 19 sep 2023 23
Moderne keuken gekocht bij Pelma. Goed geadviseerd en conform afspraak geïnstalleerd door zeer vakkundig monteurs.
FOTO VAN PAUL
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Mart Hijnen op dinsdag 19 sep 2023 23
Van start bekijken keukens tot aan levering en montage keuken perfect verlopen.
Geen restpunten en keuken compleet waterpas opgeleverd zonder beschadigingen. Compliment aan Cornelis, vestiging Berkel, en monteur Pieter V. Voor het zeer prettige contact en vakbekwame installeren van de keuken. Mensen Anovi beveel ik van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Jolanda van Veen op maandag 18 sep 2023 23
We zijn super goed geholpen door Ronald van Avanti keukens. Hij heeft onze Quooker (6 jaar oud ) kosteloos gemaakt. Super service.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Marlinda op maandag 18 sep 2023 23
We hebben een grote keuken gekocht er is goed meegedacht en ze nemen echt de tijd voor je.
FOTO VAN MARLINDA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met deze topzaak”
Door Spaan van der op zaterdag 16 sep 2023 23
Wij hebben 3 keukenzaken bezocht en zijn begonnen bij Keukenkampioen Spijkenisse. Daar zijn ze niet eerlijk met de verkoop prijzen. Ze laten eerst een prijs zien ver over de top. Daarna gaat er per halfuur veel vanaf. Dan hebben ze de manager gesproken mag er weer 1000,00 euro vanaf. Nee niet mijn zaak.
Daarna ook bij een topzaak geweest, Tieleman keukens. Super zaak, maar toch nog maar eens Ardi keukens bezocht. Daar hadden wij een zeer goed gevoel, zowel de ontvangst als de echte verkoop prijs. Gewoon eerlijk en niet gratis en mogen we dit en mogen we dat gewoon direkt een mooie prijs. De doorslag gaf ook dat de keuken heel snel geleverd kon worden. Super geplaatst alle aandacht aan de plaatsing besteed kleine dingen over nagedacht we zijn zeer blij met deze topzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Hans & Kitty te B. op vrijdag 15 sep 2023 23
Buitengewoon gastvrije ontvangst in de showroom in Utrecht. Meedenkende deskundige verkoopadviseurs die niets opdringen maar wel goed luisteren naar de wensen van de klant. Bovendien is de keuken op het geplande tijdstip door uiterst vakbekwame mensen geplaatst. Kortom: ze doen wat ze beloven!! Erg blij met onze droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Gerrit op vrijdag 15 sep 2023 23
Enorm tevreden met de keuken. Het ontvangst was prettig, de plaatsing verliep soepel en we hebben er een goed gevoel aan over gehouden. Ronald bedankt voor de begeleiding!
FOTO VAN GERRIT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Duyvelaar op woensdag 13 sep 2023 23
De monteur was mooi op tijd. Hij was deskundig, gaf informatie en overlegde indien nodig. De keuken is voorzover is kan beoordelen heel mooi geinstalleerd. Kortom: ik ben zeer tevreden.
FOTO VAN JAN DUYVELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door A.Dunning op woensdag 13 sep 2023 23
Naar aanleiding van de beoordeling op qasa zijn wij bij Adee ter oriëntatie binnen gegaan. Wij zijn hier op één zeer prettige wijze en behulpzaam ontvangen door de receptionist die ook direct heeft geregeld dat wij, ondanks dat we geen afspraak hadden, door iemand van de verkoop konden worden geadviseerd. Deze heeft onze wensen en ideeën gehoord en uitgewerkt in een tekening en offerte. Dit gebeurde op een dusdanige professionele wijze dat er bij ons geen twijfel meer was om hier onze nieuwe keuken te kopen. Tijdens het vervolg proces zijn we op een zeer correcte en professionele wijze op de hoogte gehouden van de voortgang. De levering en plaatsing is uitgevoerd door zeer vakkundig mensen op een zodanige wijze dat er geen vragen of opmerkingen zijn. Wij zijn meer dan tevreden op de wijze hoe wij zijn geholpen door de medewerkers van Adee keukens
Reactie of foto toevoegen
“Ze doen wat ze beloven”
Door Petra van Maltha op dinsdag 12 sep 2023 23
7 jaar geleden een badkamer gekocht bij en geplaatst door Arma. Omdat we daar toen heel tevreden over waren zijn we nu voor de aanschaf van een nieuwe keuken ook weer naar ze toe gegaan. We kwamen bij dezelfde verkoper terecht die ons ook nu weer heel goed heeft geholpen. Er was ook een monteur bij het verkoopgesprek aanwezig die bij de uiteindelijke plaatsing ook een van de 2 monteurs was. We hebben een half jaar moeten wachten op de plaatsing, maar het was het wachten zeker waard. Afgelopen week zijn er nog 2 monteurs teruggekomen omdat een randje bij het keukenraam eerst geschilderd moest worden voordat het gekit kon worden. Ook die afspraak zijn ze dus weer keurig netjes nagekomen. Wij hebben Arma ook al bij verschillende mensen aanbevolen en zullen dat ook zeker blijven doen. Op de dag dat we de keuken hebben gekocht kwamen we zelfs mensen tegen die op ons aanraden bij Arma terecht waren gekomen. Arma is dan niet de goedkoopste, maar ze doen wel wat ze beloven!
FOTO VAN PETRA VAN MALTHA
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Kees en Heleen Wisse op dinsdag 12 sep 2023 23
We hebben een Excellentic keuken bij de firma Pelma gekocht. Het resultaat is prachtig. Het plaatsen gebeurde heel zorgvuldig. We zijn erg tevreden over de service die Pelma bood toen de openingi in de kast te groot bleek voor de standaard koelkast. Er werd meteen gezorgd voor een grotere koelkast zonder extra kosten. Alle stappen vanaf het eerste contact tot en met plaatsing zijn helder en volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Leen Hoek op donderdag 7 sep 2023 23
Begin dit jaar een nieuwe keuken gekocht. Nu een ongelukje gehad en was een rail van een laden kapot. Zonder problemen gratis een nieuwe rail gekregen. Super bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Paul op dinsdag 5 sep 2023 23
Wij zochten een keukenleverancier die zelf de montage deed. We moesten daarvoor wel iets verder rijden maar Ardi maakte het wel waar. Netjes op tijd geleverd, maar ook goed communiceerd. Geen verrassingen dus. Montage exact binnen de aangegeven tijd klaar en in ėėn keer af. Het was niet nodig om terug te komen. Wij zijn nog steeds zeer tevreden. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Bram en Liesbeth Hoogesteger op maandag 4 sep 2023 23
Bij het uitzoeken van de keuken zijn wij geweldig geholpen door Bart, geweldig advies en heel veel tijd vrij gemaakt voor ons. De installatie is ook door Pelma gedaan door Jurrian in een woord Super!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrechtblad, spoelbak en inductie kookplaat”
Door Annelies Meerbach-Kik op maandag 4 sep 2023 23
Wij hadden voor onze oude keuken een nieuw aanrechtblad besteld, met nieuwe spoelbak en inductie kookplaat. De heren kwamen zoals afgesproken en hebben naast het vakkundig plaatsen van het aanrechtblad ook de pootjes opnieuw gesteld, en kleine gebreken verholpen aan de keukenkastjes. Wat een service.
FOTO VAN ANNELIES MEERBACH-KIK
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door A.M. Kers op zaterdag 2 sep 2023 23
Zeer bekwaam bedrijf met uitstekende service. We hebben een nieuwe keuken, badkamer en hal met WC. Van ons krijgen ze een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Leonie De Hertogh op zaterdag 2 sep 2023 23
In de Coronatijd een keuken aangeschaft. Ondanks alle beperkingen heeft het team van Ardi keukens toch voor onze droomkeuken gezorgd!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Hans en Tosca van der Vliet op dinsdag 29 aug 2023 23
Wij tot tweemaal buitengewoon geholpen door de monteurs van Anovikeukens. Ondanks de respectabele leeftijd van onze Rotpunkt keuken, 20 jaar, heeft men onze carrouselkast kunnen repareren en een defecte verbinding van een lade naar een front keurig weten te repareren, onze dank daar voor!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Reinier van Broekhoven op vrijdag 25 aug 2023 23
Nieuwe keuken. Wij hadden een idee en dit met goed advies en ideeën van Ardi zeker tot een prachtig resultaat geworden. We raden iedereen aan om er eens langs te gaan en een afspraak te maken.
FOTO VAN REINIER VAN BROEKHOVEN
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij met de nieuwe keuken”
Door Fam vd Oever op vrijdag 25 aug 2023 23
Enorm tevreden, tweede keer dat wij onze keuken bij Pelma kopen, goede service en een ervaren monteur die weet wat hij doet! Onze keuken is prachtig en we zijn er heel blij mee, bedankt Johan Hendriks!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door R. van der Laan op vrijdag 25 aug 2023 23
Een oude bijkeuken omgetoverd tot een complete multifunctionele ruimte. Met een ruw idee bij Ardi binnengestapt en samen met adviseur Marjolein de plannen uitgewerkt. Fijn adviesgesprek gehad, er werd alle tijd voor ons genomen en er was al helemaal geen sprake van opdringerig gehijg. Een verademing. De door Ardi ingehuurde aannemer Jan Kees die de boel op technisch vlak kwam voorbereiden was ook al zo'n topper: meedenken, ideetjes opperen, netjes werken, waar nodig extra capaciteit inschakelen. én alles binnen de afspraken opleveren. Gaf een goed gevoel. Tenslotte degene die de keuken kwam plaatsen (naam kwijt, sorry). Harde werker, geen gedoe en net zo lang doorgaan tot iets past of op zijn plek zit. Vooral de avonturen rond de wasmachine-aansluiting zullen hem nog heugen, daar is hij heel lang voor bezig geweest. We zijn naar Ardi gegaan vanwege de reclame met een "rapportcijfer 9" en zijn daarin alleen maar bevestigd. Ik raad Ardi Keukens dan ook van harte aan en wens iedereen net zo'n relaxed koop-, verbouw- en afleverproces aan zoals wij dat hebben meegemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Peter Schouten op donderdag 24 aug 2023 23
Super, omdat we zeer goed geïnformeerd zijn over de werkwijze van het bedrijf, omdat er goed op onze wensen werd ingegaan, en er werd professioneel meegedacht zonder dat je het gevoel krijgt er wordt mij een dure keuken aangepraat. In tegendeel, de heldere informatie en het meedenken maakt dat jouw wens en situatie goed wordt begrepen. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Lekker koffie met koek en fijn om ter plekke alles te kunnen zien. Echt een aanrader Keur keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Wil Miltenburg op woensdag 23 aug 2023 23
Wij zijn zeer gastvrij ontvangen bij Artic. Levy heeft ons geholpen. bij de koop en niets was hem teveel.ook bij het voorwerk bezorgen en plaatsen was alles tot in de puntjes geregeld. Sander heeft de keuken geplaatst. Ook een heel aardige jongen die heel netjes heeft gewerkt. Het resultaat is een mooie keuken waar we heel blij mee zijn. En wat we echt we helemaal super vinden van Artic is dat ondanks het feit dat we zelf voor een Siemens oven hadden gekozen omdat de oude oven ons zo beviel. die om mochten ruilen omdat deze helemaal niet aan onze verwachtingen voldeed. Vandaar dat zij van ons een dikke 10 verdienen.
FOTO VAN WIL MILTENBURG
Reactie of foto toevoegen
“Een groot feest”
Door Nelly van der Poll op dinsdag 22 aug 2023 23
Vanaf het begin, aankoop, tot het einde, plaatsen, een groot feest. Nathan heeft een mooie keuken ontworpen, zijn er heel blij mee. Dank je wel. Iedereen, van begin tot het resultaat, bedankt dat jullie zo een mooie keuken hebben gemaakt voor ons. Zoek je een mooie keuken, wij raden Keur Keukens, met heel veel vertrouwen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is geheel naar wens”
Door Teun Visser op dinsdag 22 aug 2023 23
We hebben een nieuwe keuken aangeschaft bij Ardi Keukens Van oriëntatie in de showroom tot en met de oplevering kregen we zeer professionele en duidelijke begeleiding. Het resultaat is geheel naar wens. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte afhandeling van verkeerde levering”
Door Daphne op maandag 14 aug 2023 23
Kwaliteit is super! Keuk keukens heeft mooie keukens, je moet wel de wat duurdere lijn nemen. Als je een afspraak maakt word je goed geholpen en wordt er met je meegedacht vanuit verkoop. Capaciteit personeel voor montage is slecht. Begin mei een keuken besteld en die zouden ze pas eind september kunnen monteren? Terwijl levering geen probleem was en binnen 4 weken kon. Genoodzaakt dus om iemand anders te vinden om te monteren.
Klantenservice slecht! Zelf dingen verkeerd leveren en dan niet met een oplossing willen komen maar vasthouden aan "ja daar heb je voor getekend omdat je de montage niet door ons liet doen". Terwijl wij de montage juist wel graag wilde laten doen door keur keukens maar niet 5 maanden (!) daarop konden wachten ivm verhuizing etc. Kortom, er valt nog veel winst te behalen mbt personeel/bezetting.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door M.J.P. Leenheer op zondag 13 aug 2023 23
Eindelijk de oude keuken vervangen, maar waar koop je die? We hadden al veel verhalen gehoord over alleen al het 'onderhandelen' over de prijs bij verschillende keukenwinkels. Acties die net alleen die dag geldig zijn, terug bellen dat het toch net kan voor een bepaalde prijs en waarna je uiteindelijk toch het gevoeld krijgt dat je toch nog getild bent, en voor hoeveel?
Uiteindelijk op advies van collega's en familie naar Pelma Keukens in Goes gegaan. We zijn daar vriendelijk en professioneel geholpen: alle tijd werd er genomen om een keuken te ontwerpen die aan onze wensen voldeed aangevuld met goede adviezen, latere aanpassingen waren geen probleem, duidelijke prijsafspraak, het goede advies om Bouwonderneming Oreel de voorbereiding voor het plaatsen van keuken uit te laten voeren, en duidelijke afspraken.
De voorbereiding door Oreel en het bezorgen, plaatsen van de keuken door Pelma is uitgevoerd door uiterst vriendelijke mensen die het beste wilde leveren. We zijn nu twee maanden verder en genieten nog steeds volop van onze nieuwe keuken, maar ook van de ervaring met het personeel van Pelma en Oreel. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.