Feedback
9,7

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.


Ervaringen
Er zijn 2162 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1864 ervaringen
4 sterren204 ervaringen
3 sterren11 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster7 ervaringen
“Vol lof”
Door Marianne en Gerard W op dinsdag 20 okt 2020 20
Wij hebben na zoeken op het internet een keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Ik had al een plan gemaakt voor de opstelling maar we zijn er met Chantal goed uitgekomen die er ook aardig kijk op had. We hebben geen grote keuken maar we konden net als de oude keuken met een aangepast model goed uit de weg. We hebben de spoelbakken en de kookplaat aan moeten passen. Na twee overleg sessies waren we er uit. De kleur van de keuken was ook een heikel punt om dat we die aan de bestaande vloer wilde aanpassen, en kregen het advies om in een verfwinkel de kleur uit te zoeken en dat lukte voor ons ook. Chantal legde uit dat het plaatsen van de keuken wel een paar maanden kon duren in verband met drukte, maar dat was voor ons geen probleem. Hebben voor het definitief inmeten daarna een tekening gehad voor het aanpassen van water, afvoer, en elektraleidingen dat dat vooraf het plaatsen van de keuken klaar was.
Ook hadden we nog een bijpassend vensterbankje als het aanrechtblad erbij besteld. Waar wij heel blij mee waren, dat ze heel vakkundige monteurs hebben en dat er ook geen problemen met de levering van de keuken was alles in een keer goed. Vol Lof hier over houden zo.
FOTO VAN MARIANNE EN GERARD W
Keuken met groene fronten met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door fam. Sevenhuijsen op zondag 18 okt 2020 20
Er is een groot aantal jaren verstreken sinds wij een keuken hebben laten plaatsen door Arma, maar nog steeds gratis service bij kleine reparaties. Dat vind ik echt super. Ons laten mee denken over de mogelijke oplossingen! En na twee dagen weer terugkomen voor de uitvoering. Top gewoon.
Reactie of foto toevoegen
“Onze complimenten”
Door Familie Eggebeen op zaterdag 17 okt 2020 20
Vanaf het moment dat we, onverwachts, de 1e keer de showroom binnenliepen kregen we een goed gevoel over Pelma Keukens. Iedereen die ons te woord heeft gestaan was erg behulpzaam. De verkoper dacht mee en bij twijfels van onze kant over bijvoorbeeld kleur of opstelling maakte hij het visueel waardoor wij tot een goeie keuze konden komen. Quinten heeft onze nieuwe keuken geplaatst, niets dan lof over hem. Wat een vriendelijke, georganiseerde jongen. Een vakman! Alles is prima verlopen en tot nu toe genieten we alleen maar van onze nieuwe keuken, die helemaal voldoet aan onze verwachtingen. Onze complimenten voor Pelma Keukens.
FOTO VAN FAMILIE EGGEBEEN
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Keurig verzorgd”
Door Jelle de Boer op woensdag 14 okt 2020 20
Goed advies, waar nodig eerlijk en duidelijk.
Gelijk een nette prijs.
Alles uit één hand, ook de plaatsing.
Keurige showroom met voldoende keus en super gastvrije ontvangst.
Duidelijke en keurig verzorgde offerte.
Reactie of foto toevoegen
“Subliem”
Door Bas en José peters op donderdag 8 okt 2020 20
Vanaf het eerste moment dat we zijn binnengelopen bij Avanti in Kesteren zijn we uitstekend ontvangen en beleid naar onze nieuwe keuken. Bezorging en installatie waren subliem. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN BAS EN JOSÉ PETERS
Keuken met eiland en apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door Monica Groenveld op woensdag 7 okt 2020 20
Prettig bedrijf, van advies en aankoop, tot inmeten, bezorgen, plaatsen, service en probleem oplossen. Als wij weer een keuken zouden kopen, zouden wij weer voor Avanti kiezen. Fijne mensen, top ervaring
FOTO VAN MONICA GROENVELD
Greeploze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Mirjam op woensdag 7 okt 2020 20
Wij hebben voor onze nieuwbouwwoning een keuken uitgezocht bij Avanti Keukens in Kesteren. Wij zijn vanaf het moment van de eerste kennismaking in de showroom tot aan de uiteindelijke montage van de keuken, uiterst tevreden over Avanti en het enthousiasme van alle medewerkers die wij in die tijd hebben ontmoet. Van de dames in de showroom die ons steeds met lekkere koffie, taart en lunchhapjes hebben voorzien tot aan de inmeter, de afdeling planning, de relaxte verkoop, en de monteurs. Iedereen is betrokken en denkt mee in het uiteindelijk mooiste resultaat. Niets was te gek, ook niet op de dagen van de montage. Toen wij toch twijfelden over een koelkast is deze op dezelfde dag nog voor ons gehaald in het magazijn (op ruim een uur rijden en in de spits!). En geplaatst. Klasse die je niet overal aantreft. De keuken was compleet bij montage, geen mankementen, geen verkeerde kastjes/deuren, geen vergeten elementen; alles klopte. Qua verkoop ook heel transparant. Geen onduidelijke bedragen, als klant weet je waar je aan toe bent omdat je meekijkt met de verkoper op het scherm. Zo weet je precies hoe het eindbedrag tot stand komt. Wij zijn nog elke dag blij met onze keuken, hebben onlangs nog een aanpassing gedaan voor een extra ombouwkast/aanbouw. Ook de 2e keer opnieuw een positieve ervaring. Wij raden Avanti ten zeerste aan, enthousiasme, klantvriendelijk, mooie keukens, en heel goede service!
FOTO VAN MIRJAM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Gaan voor het beste”
Door Tim Zeeuw op zaterdag 3 okt 2020 20
We hebben een schitterende keuken bij Artic gekocht. Wat ze hebben beloofd is ook nagekomen. Zeer betrouwbaar, deskundig en denken goed mee. Onze ervaring is dat Artic alleen voor het beste gaat en er alles aan doet dat de klant 100% tevreden is.
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Vibeke Cohen op donderdag 1 okt 2020 20
Wij hebben recentelijk een keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem; afgelopen week is deze bij ons geplaatst. Vanaf het moment dat we de showroom binnenkwamen en door het hele proces heen, zijn we bijzonder vriendelijk en professioneel geholpen, vooral door Chantal maar ook door haar collega's. Al onze wensen qua kleuren, materiaal, stijl, indeling en zelfs budget zijn vervuld. Geen vraag, wens of eis was te lastig, en we hadden er best een heleboel. Ik was meerdere keren in de showroom om dingen aan te passen, nog een keer bekijken of om staaltjes te lenen voor het aankoop van tegels. Altijd ben ik met veel geduld en begrip geholpen, en altijd erg vriendelijk. Toen bleek dat de bestelde afwasmachine niet op tijd geleverd kon worden, zijn we opgebeld met de vraag of we wilde wachten, of liever een andere machine. De aangeboden machine was een duurder merk, deze hebben we voor dezelfde prijs gekregen en deze is gelijk met de keuken geïnstalleerd. Keur Keukens was de zoveelste keukenwinkel die we in ons zoektocht naar de perfecte keuken bezochten, en vanaf het begin hadden we een goed gevoel. Alles klopte gewoon! Ook de installateurs waren bijzonder professioneel en hebben erg netjes gewerkt. Een kast die aan de binnenkant beschadigd bleek te zijn, werd gelijk geregistreerd en een nieuwe kast besteld, zonder dat we daarom gevraagd hebben. Alle verpakkingsmateriaal en troep werd netjes meegenomen, dat hebben we bij andere bedrijven wel anders gezien. Ik sta nog ieder dag vol bewondering te kijken naar ons prachtige nieuwe keuken, bijna te mooi om te gebruiken! Dank, dank, dank!
FOTO VAN VIBEKE COHEN
Keuken met uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Alma Remijn op donderdag 1 okt 2020 20
Wij hebben een huis gekocht met een Ardi keuken er in. Omdat wij een vaatwasser geplaatst hebben in een leeg kastje hadden we een handgreep te kort. Daar we niet met twee gaatjes in een kastje wilden zitten heb ik contact opgenomen met Ardi via Whatsapp. Er bleek nog één greepje leverbaar te zijn en die werd als service gratis naar ons verzonden. Super snelle en verrassende service. Heel erg bedankt!!
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Joeri en jolande Van Klinken op donderdag 1 okt 2020 20
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe keuken van Pelma Keukens! Vanaf de aankoop tot de oplevering is alles top geregeld!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Joke alblas op zaterdag 26 sep 2020 20
Kan niet anders zeggen het is een dikke 10 waard, alles is supergoed verlopen.van koop tot plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Iets moois maar kostte veel energie”
Door Fred Mulkens op zaterdag 26 sep 2020 20
Evaluatie ARDI keuken. Slechts 4 sterren omdat we uiteindelijk een prachtige keuken hebben gekregen, maar de weg daar naar toe heeft ons wat slapeloze nachten bezorgd. Het motto "Ontzorging van ontwerp tot realisatie" is niet waar gemaakt. Na drie bezoeken aan de showroom met uitstekende ontvangst hebben we op 21 september 2019 de koopovereenkomst ondertekend. We wilden op 11 oktober nog wat kleine wijzigingen doorvoeren, dat was geen enkel probleem. Dan begint het lange wachten. De keuken kan pas over 7 maanden, in april 2020 geplaatst worden vanwege een tekort aan monteurs. Op 15 en 16 april 2020 wordt onze keuken geplaatst. Echter, we zien dat de maatvoering niet klopt. De geleverde aanrechtbladen zijn niet lang en niet diep genoeg. De achterwand is dikker uitgevoerd zodat de bestelde lijnverlichting niet meer toepasbaar is. Legplanken in de bovenkasten ontbreken en ook het front van de servieskast. De afvalbak is kapot, het tip-on systeem voor diverse lades ontbreekt, etcetera. In totaal hebben we meer dan 20 mankementen geconstateerd. Na een (prettig) contact met het hoofd van de uitvoering kregen we het aanbod om de hele keuken gratis te laten vervangen door een nieuwe. Omdat dat niet past bij onze opvatting van duurzaam leven hebben we gekozen voor het accepteren van de verschillen in maatvoering en het oplossen van de problemen die daardoor ontstaan door het aanbrengen van extra plinten en andere verlichting. De manco's worden opnieuw besteld en het wachten kan weer beginnen. Op 25 mei zouden de manco's geleverd en gemonteerd gaan worden. Helaas had de monteur op die dag de verkeerde materialen bij zich, dus nog wat langer wachten. Op 5 juni worden de manco's nu echt geleverd en gemonteerd. Weer een hele dag werk voor twee monteurs. Helaas is weer niet alles geleverd en werken sommige zaken niet zoals verlichting en tip-on systemen. Op 1 juli wordt dit geleverd, maar helaas is de afstandsbediening van de verlichting vergeten en sluiten de laden nog steeds niet allemaal. Op 17 juli doet de verlichting het dan eindelijk, helaas blijven de lades weigeren om dicht te blijven. Op 31 augustus komt er eindelijk een monteur die verstand heeft van het tip-on systeem en hij zorgt er voor dat al onze kastjes en lades goed sluiten. Hoe lang zou het goed gaan? We zijn nu drie weken verder en precies een jaar na de ondertekening van onze koopovereenkomst, het gaat nog steeds goed. We zijn blij met onze keuken. Het was niet goedkoop en het kostte nogal wat energie maar uiteindelijk heb je iets moois!
Reactie of foto toevoegen
“Aangeraden boven andere”
Door Ferry op zaterdag 26 sep 2020 20
Zeer deskundig personeel met ervaring. Denken goed mee en geven (proactief) advies voor, tijdens en na het uitzoeken na de keuken. Ik raad Avanti aan boven de vele andere keuken-aanbieders. Zij hebben tevens in Kesteren een prachtige, ruim opgezette showroom.
FOTO VAN FERRY
Hoekkeuken met fronten in blauwe kleur gespoten
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. Van Dort op vrijdag 25 sep 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken die geplaatst is door Arma / Keur. De monteurs zijn altijd stipt op tijd. Ze werken netjes en doen alles in overleg met de klant. De monteurs zijn echte vakmensen. Drie jaar geleden onze badkamer en toilet laten renoveren door Arma. Nu onze nieuwe keuken laten plaatsen door Keur / Arma. In beide gevallen zijn wij zeer tevreden. De keuken was nagenoeg klaar en toen kwamen de monteurs er achter dat er toch iets mis was met de afvoer. Het was rond 16.00 uur en toen besloten ze toch nog het probleem te gaan verhelpen. Echt grote klasse van deze mannen. Ze zijn nog twee uur bezig geweest maar nu is alles wel perfect. Echt top service. Onze complimenten aan Freek, Leander en Geert Rico. Grote klasse mannen. Petje af voor jullie.
Reactie of foto toevoegen
“Rust”
Door M.J. De Munk op woensdag 23 sep 2020 20
Absoluut een aanrader Keur Keukens. Geen gepush. Gewoon eerlijk rustig en goed advies. Vragen geen probleem. "Problemen" worden gewoon opgelost. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN M.J. DE MUNK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door fred Lensink op dinsdag 22 sep 2020 20
wij zijn uiterst tevreden over Avanti bij het bekijken van de keuken welke in de showroom stond werden wij netjes en informatief geholpen , de aanpassingen die wij wilden konden zonder probleem gedaan worden. De levering van onze showroomkeuken was super netjes alles keurig verpakt in karton en folie zonder beschadigingen en op de afgesproken tijd
FOTO VAN FRED LENSINK
Zelf geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Koster op zaterdag 19 sep 2020 20
We hebben een mooie keuken bij Arma keukens gekocht! Karst heeft ons prima geholpen bij het uitzoeken. Het duurde even voor hij geplaatst kon worden, maar toen was hij in twee dagen geïnstalleerd. Dit hebben ze erg netjes gedaan!
FOTO VAN KOSTER
Keukenhoek
Reactie of foto toevoegen
“Denken je met mee”
Door Melanie op vrijdag 18 sep 2020 20
Super mooie keuken laten plaatsen. Kwaliteit is erg goed tegen een goede prijs. De service is erg goed. We hebben een paar keer gebeld tijdens het voorbereidende werk. Alle keren goed en snel antwoord gekregen. De monteurs werken erg netjes. Ze letten goed op alle spullen in huis. Ze doen er alles aan om niets te beschadigen. Ook tijdens het plaatsen is er goede service. Ze denken met je mee!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie van der Spek op vrijdag 18 sep 2020 20
4 jaar geleden al een keuken gekocht bij Avanti en erg tevreden geweest. Nu na onze verhuizing weer een keuken nodig en op zoek gegaan in de nieuwe omgeving. Maar na maanden en vele winkelbezoeken verder nog niet uitgekomen. Terug naar Avanti, meteen weer thuis gevoeld en aan het eind van de avond van de 2de afspraak de handtekening onder de koopovereenkomst gezet. Verkoper (op een aangename manier) erg betrokken en enthousiast aan het werk om de juiste keuken voor ons te vinden. Kwaliteit-/prijs in balans en betrouwbaarheid hoog. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Claudia van Dijk op donderdag 17 sep 2020 20
Na wat rondvragen en rondneuzen heb ik gekozen om bij Ardi mijn complete keuken te kopen. Ik had al snel door dat dit wel goed zo komen. Tijdens het in elkaar draaien van het grote plan de volle aandacht,en aan alle wensen en beperkingen is voldaan. Bovendien was de tussentijdse verzorging van koffie en allerlei lekkers een traktatie. Zo ook bij tussentijdse vragen, wijzigingen en verzoeken buitengewoon goed geholpen. Het plaatsen van de keuken is zeer vakkundig gedaan en ook hier werd ingespeeld op mijn laatste (kleine)wijzigingen. Monteurs waren tijdig, zorgvuldig, netjes, vriendelijk en professioneel. Dank je wel Ardi, Martijn, Jan en Anton voor de mooiste keuken ever! Ik ben superblij!
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Fam. Prinsen op dinsdag 15 sep 2020 20
De keuken paste perfect en is exact geworden zoals we in gedachten hadden.Goede monteurs die wisten wat ze deden. Hebben geen spijt van onze aankoop bij Avanti keukens.
FOTO VAN FAM. PRINSEN
Keuken past perfect
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. Stok op vrijdag 11 sep 2020 20
Al 2,5 maand genieten wij van onze mooie keuken, mede dankzij de geweldige vakman Anton uit Dirksland. Bedankt voor de goede service.
FOTO VAN FAM. STOK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prijs / kwaliteitsverhouding is erg goed”
Door E. Duivenvoorde op donderdag 10 sep 2020 20
Bijzondere fijne ervaring gehad bij het kopen en laten plaatsen van een nieuwe keuken bij Keur Keukens. Vanaf eerste bezoek aan de showroom (eerst kon ik ongestoord mijn gang gaan in de showroom en daarna zonder afspraak uitstekend geholpen) tot aan plaatsing van de keuken is alles keurig verlopen. Goede en volledige communicatie gedurende het proces. Alles keurig op tijd en volledig geleverd zonder gebreken. Keuken werd geplaatst door professionele en vriendelijke monteurs die zeer netjes werken (alle verpakkingsmateriaal werd direct afgevoerd nadat iets was uitgepakt bijvoorbeeld). Er werd meegedacht met ad-hoc oplossingen bij het plaatsen van de keuken en ontstaan meerwerk is niet in rekening gebracht. Keuken zelf ziet er ook zeer goed uit en past tot op de millimeter in de ruimte. Ik zocht een keukenzaak waarbij ik zorgeloos een keuken kon kopen en door laten plaatsen en Keur Keukens heeft dat waargemaakt. De slogan "afspraak is afspraak" is geen loze praat bij dit bedrijf. En daarvoor betaal je niet eens de hoofdprijs in keukenland. De prijs/kwaliteitsverhouding is erg goed.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door J.S.Malakusea op woensdag 9 sep 2020 20
heb keuken gekocht in 1999 en geplaatst in 2000, intussen een prima service ontvangen en nu is zeefkorfje kapot en ARDI (leon) leverde binnen 4dgn een nieuwe. echt een dikke 10+
Reactie of foto toevoegen
“Louter lof”
Door J. van de Loosdrecht op donderdag 3 sep 2020 20
Wij hebben uitstekende ervaringen met Avanti. Goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken en wij hebben daarin ook echt de tijd genomen. Dus ook meerdere keren in de showroom terug geweest. Ook na aankoop goede en snelle communicatie via telefoon of mail, alles duidelijk en goed op papier en worden de afspraken steeds goed nagekomen. De montage is ook nog eens perfect gegaan door zeer vakkundige en nette monteurs. Dus alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Rob F op maandag 31 aug 2020 20
Keuken gekocht, jaren terug. Toen was de service en het meedenken al top. Nu bobbeltje in aanrechtblad. Zonder probleem werd dit vernieuwd. Harstikke goed!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door Fam. Dadou op zondag 30 aug 2020 20
Wij hebben een keuken besteld en zijn daarbij heel goed geadviseerd en geholpen door de verkoper. Er werden veel tips en ideeën aangereikt, waar we zelf niet aan gedacht hadden. We kregen een mooie 3D-foto van de keuken, zodat we konden zien wat het eindresultaat zou zijn. De keuken is vakkundig geplaatst door vriendelijke monteurs. Het eindresultaat is prachtig! Het afkitten van de keuken werd ook zeer professioneel gedaan; er werd veel moeite gedaan om de juiste kitkleur te gebruiken, zodat het eindresultaat zo mooi mogelijk zou zijn.
Reactie of foto toevoegen
“In 1 keer gemonteerd”
Door L. Everts op zaterdag 29 aug 2020 20
Een keuken gekocht bij Adee in Rijssen. Door onvoorziene omstandigheden kon op de afgesproken tijd de keuken niet geplaatst worden. Daar deden ze bij Adee niet moeilijk over en er werd een andere datum gepland. De keuken is in 1 keer goed gemonteerd. Alles was er . Het verliep vlekkeloos.
Reactie of foto toevoegen
“Waardering voor monteurs”
Door Linda Lie op vrijdag 28 aug 2020 20
Vandaag hebben de mannen Wouter en Wilfred van Keur mijn nieuwe keuken geleverd. Wat een service en vakmanschap. Er wordt te weinig aandacht gegeven aan de mannen die keukens komen brengen dus vandaar mijn review. Het was mij een genoegen om deze mannen te leren kennen; ze zijn beschaafd en ze hebben humor! Dankjewel mannen! Linda
“Verademing”
Door Denise & Wilfred van der Kluft op vrijdag 28 aug 2020 20
Toen wij besloten, na lang twijfelen, dat we een nieuwe keuken zouden gaan kopen zijn we ons gaan oriënteren. We wisten goed wat we wilden en we hadden al een voorkeur voor Siematic maar stonden ook open voor andere merken. We gingen op pad en zijn langs verschillende keukenbedrijven gegaan bv in Vila Arena en andere in de omgeving. We werden niet goed van de vervelende schreeuwerige manier van verkopen en de praatjes van de verkopers alles erop gericht om maar zo snel mogelijk een keuze te maken en te tekenen bij het kruisje. We zagen mooie keukens maar het personeel zorgde er voor dat we zo snel mogelijk de winkel wilde verlaten. Als dat type mensen ook de keuken komt plaatsen we hadden er geen zin in dus dan nog maar een tijdje de oude keuken.... maar ja het bleef toch kriebelen. We zijn gaan zoeken op internet naar ervaringen van andere mensen en kwamen bij Keur keukens in Haarlem die erg veelbelovend werd aangeprezen precies het bedrijf dat we zochten.

Het eerste bezoek van de showroom was een verademing we werden met rust gelaten en we konden rustig kijken en als we info wilde dan waren we welkom. Na een tijdje zijn "wij" een gesprek aangegaan en daar werd ons verteld hoe ze werken en dat gaf ons weer goede moed om toch aan de nieuwe keuken te beginnen. "We doen niet aan afdingen de prijzen staan vast" Je kunt stap voor stap zien wat het kost en vind je bepaalde onderdelen te duur dan kies je voor een goedkopere versie of je laat het weg als dat kan. Heerlijk op ons gemak de keuken samengesteld met iemand die wist waar ze het over had en ook meedacht bij bepaalde keuzes maar niets doordramde en de keuze helemaal aan ons over liet. Ze nam alle tijd en aan het eind was er een schitterende 3D tekening van de nieuwe keuken met het bedrag die het ons zou gaan kosten. We namen de voorlopige offerte mee naar huis en zouden contact opnemen als we verder wilden. Wat we ook belangrijk vonden is dat ze eigen monteurs hebben dus er komt geen aannemer in je huis die zo snel mogelijk de keuken wil plaatsen en bij "niet goed" altijd naar de nadere partij wijst. Na wat finetuning en toch wat andere keuzes zijn we de uiteindelijke keuken gaan bestellen ook dit ging weer in alle rust de sfeer in de showroom is heel prettig. Daarna is alles volgens afspraak verlopen twee monteurs hebben in twee dagen tijd op hun gemak, zonder schreeuwerige radio, alles in overleg en keurig netjes de keuken geplaatst. Er bleek door de leverancier wel een paar foutjes gemaakt te zijn waar Keurkeukens niets aan kon doen dus moesten er een aantal weken later nog wat aanpassingen gedaan worden. En ook hier weer geen discussie gewoon de keuken zo afleveren als afgesproken. We zijn super tevreden over de manier van werken en het uiteindelijke eindresultaat. We raden iedereen aan om alle "Keuken Cowboys" te negeren en naar dit bedrijf te gaan wij vonden het een verademing. En wow wat is die keuken mooi geworden !!!
FOTO VAN DENISE & WILFRED VAN DER KLUFT
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed afgehandeld”
Door J. van Ginkel op vrijdag 28 aug 2020 20
Nemen alle tijd voor advies; denken mee en geen druk of dwang om snel te beslissen. Ook in checkproces daarna contact opgenomen om bestelzaken af te stemmen of te verbeteren. Levering volledig en plaatsing goed. De zaken die nog niet helemaal goed waren of anders bleken te zijn, zijn goed afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Suzanne wijker op donderdag 27 aug 2020 20
Dit bedrijf heeft ons een prachtige keuken geleverd. We zijn zeer tevreden. Top monteurs en service
FOTO VAN SUZANNE WIJKER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken met mooie apparatuur”
Door Henk en Annelies op maandag 24 aug 2020 20
Met veel plezier hebben wij onze keuken uitgezocht èn gekocht bij Arma Keukens. Het hele proces van kopen tot plaatsen is met zorg uitgevoerd. Wij genieten van onze nieuwe keuken met mooie apparatuur en raden Arma zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Paul Hazenberg op maandag 24 aug 2020 20
Keuken. Zeer goede adviezen en de keuken helemaal naar onze wensen ontworpen. Uitstekende service.

Aanvulling ontvangen 24 augustus 2020: Keuken is geleverd en gemonteerd en alles is helemaal top. Gesprekken, ontwerp, levering en montage. Alles was perfect geregeld. Wij zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pascal de Meulmeester op maandag 24 aug 2020 20
15 jaar geleden hebben wij een keuken door Pelma laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning. Toen wij vorig jaar opnieuw een nieuwbouwwoning kochten en we weer een keuken nodig hadden, zijn we direct weer naar Pelma gegaan omdat het destijds zo goed bevallen was. En opnieuw zijn wij zeer tevreden over de begeleiding, de service en het resultaat. We kochten de keuken al in oktober en hij is vorige week geplaatst. Tussentijds hebben wij nog zaken aangepast en steeds was daar prettig contact over met Marco.
FOTO VAN PASCAL DE MEULMEESTER
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen minpunt te bedenken”
Door F. Santpoort op maandag 24 aug 2020 20
Super service!! Kan geen minpunt bedenken. Keuken goed geplaatst, ziet er mooi uit en alles werkt. Vriendelijke en kundige medewerkers in de de winkel en bij het plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Hans Pluimers op maandag 24 aug 2020 20
keuken gekocht, goed geholpen, afspraak voor levering en plaatsing gemaakt, levering was op tijd, plaatsing was op tijd, alle onderdelen waren er, keuken netjes geplaatst.
Adee staat bekend om goede service, die hebben we nog niet eens nodig gehad omdat de levering + plaatsing gewoon helemaal goed was. Zitten gewoon echt geen minpunten aan voor onze keuken, we zijn heel blij dat we bij Adee besteld hebben, gewoon top geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in super mooie uitvoering”
Door Femke op donderdag 20 aug 2020 20
Heel goed geholpen door de adviseur in de winkel, alle vragen die we erna hadden werden goed beantwoord. Het ontwerp dat we wilden, is super mooi uitgevoerd. Voor dingen die 'lastig' leken, werden creatieve oplossingen gezocht. Vriendelijke monteurs die lange dagen maakten en ook weer zelf naar oplossingen zochten. Alle laatste servicepunten zijn netjes afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Fam F.M. Smit op dinsdag 18 aug 2020 20
Wij zijn zeer goed geholpen door William en Sander bij Artic in Utrecht. Wij hebben een mooie keuken met alleen NEFF apparatuur bij hun gekocht en zijn zeer tevreden. Goede installateur en perfecte service.
Reactie of foto toevoegen
“Blinken uit in service”
Door Remco op donderdag 13 aug 2020 20
Arma Keukens en Sanitair is een professionele partij, waarbij wij tot twee keer toe een keuken en badkamer hebben gekocht. De eerste keer was in 2009 en de tweede keer (na een verhuizing) in 2019. De eerste keuken en badkamer lagen in een relatief lage prijsklasse en de tweede keuken en badkamer in een relatief hoge prijsklasse. Beide keren zijn zowel de keuken als de badkamer van Arma ons zeer goed bevallen. Enkele belangrijke redenen om voor Arma te kiezen:
- Vanaf het eerste gesprek valt op dat de Arma adviseur meedenkt, vriendelijk is, kennis van zaken heeft en attendeert op zaken waar je als klant soms niet aan denkt.
- De slogan van Arma is "afspraak is afspraak" en uit ervaring weten wij dat de afspraken inderdaad worden nagekomen.
- Arma hanteert niet altijd de laagste prijs, maar wel een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
- Service is echt een aspect waar Arma in uitblinkt! Arma staat voor de geleverde producten en doet er alles aan om de klant tevreden te houden. Zelfs jaren na onze aankoop zijn kleine aandachtspunten netjes verholpen.

Ging er dan niets mis? Zeker wel, ook bij een professionele partij als Arma gaat er wel eens iets mis. Bij ons werd bijvoorbeeld een bestekbak geleverd die wij niet hadden besteld. Daarnaast is per ongeluk een elektriciteitskabel door gefreesd. Beide zaken zijn spoedig verholpen zonder extra kosten. Wij kunnen Arma Keukens en Sanitair zeker aanbevelen en de kans is zeer groot dat wij onze volgende keuken en badkamer ook weer door Arma laten plaatsen. Onze eerste keuken en badkamer waren na 10 jaar nog in zeer goede staat en dat zal bij de tweede keuken en badkamer vermoedelijk niet anders zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Hoogwaardig”
Door Arnie Nai op donderdag 13 aug 2020 20
Na een wachttijd van 6 maanden was het teleurstellend om mee te maken dat de montage e.e.a. heeft laten liggen. De plaatsing van de keuken was goed echter de pas geschilderde en gestuckte muren waren beschadigd. De beschadiging was niet gecommuniceerd door de montage(een vrije muur was ernstig beschadigd tot in de andere kamer). Inderdaad een kater ondanks een super keuken. Het voortraject met de adviseur was klasse en verdiend een dikke 10.

Inmiddels is, na een week, de muur hersteld en heeft Keur Keukens e.e.a. professioneel opgelost. Het is een hele opluchting om met een keuken leverancier in zee te gaan die de klant tevredenheid hoog in het vaandel heeft. Missers kunnen voorkomen maar e.e.a. is naar volle tevredenheid opgepakt. De gesprekken met de manager van het filiaal waren aangenaam, vriendelijk en empathisch. Keur Keukens is een professionele organisatie met een hoogwaardige aftersales en service organisatie. Mijn vrouw en ik zijn dan ook bijzonder blij en opgelucht met de aangedragen oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Erna op vrijdag 7 aug 2020 20
In februari heb ik de keuken uitgezocht, er werd echt de tijd genomen om de juiste keuze te maken en ook om een mooie indeling van de keuken te maken. Na afloop had ik een fijn gevoel over mijn keuzes, tussendoor nog wel van merk vaatwasser gewisseld dat was geen probleem en werd vlot geregeld. Het plaatsen van de keuken verliep ook erg prettig, er was goed overleg mogelijk en de keuken is heel strak en mooi geplaatst. Wat ik vooral prettig vond is dat alles vlot en goed geregeld werd, mail werd snel beantwoord en toen er nog wat extra werk bijkwam was dit ook geen probleem. Mocht iemand op zoek zijn naar een keukenzaak dan zal ik Adee keukens zeker aanraden!
FOTO VAN ERNA
Witte keuken met mintgroene achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Nemen goed de tijd”
Door Coen Timmer op donderdag 6 aug 2020 20
Zeer klantvriendelijk, veel tijd genomen om tot de juiste keuken te komen. Levering volgens afspraak met zeer netjes en secuur werkende monteur. De keuken bleek niet helemaal te passen als gevolg van verkeerde aannames bij het inmeten. Dit heeft tot vertraging geleid, maar is uiteindelijk zeer netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Topervaring”
Door P Walhout op dinsdag 4 aug 2020 20
Wij hebben echt een zeer goede ervaring met de aankoop van onze nieuwe keuken. Fijne/leuke verkoopmedewerker met verstand van zaken, denkt mee met de klant ! Ook zeer vakkundige plaatsing van onze keuken, kortom een TOPervaring!
FOTO VAN P WALHOUT
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Weer een fijne ervaring”
Door Joris Meijer op zondag 2 aug 2020 20
Onlangs hebben wij onze nieuwe keuken gekocht bij Avanti Kesteren. Het was de 2e keuken in een jaar en na onze ervaring met de eerste keuken in ons oude huis wisten we meteen dat weer naar Kesteren zouden rijden. Het uitzoeken van de keuken was eigenlijk zo gepiept omdat we al wisten wat we wilden en de weg nog kende in de showroom. Jaap heeft ons daarbij perfect geholpen en adviezen gegeven waar we wat mee konden. De planning heeft goed rekening gehouden met onze eigen deadlines met verbouwen en precies op tijd werd de keuken geleverd en geplaatst. Ons nieuwe appartement ligt op de 13e verdieping en het keukenblad paste helaas niet in de lift. Gelukkig was één van de bezorgers een fanatiek sporter en heeft hij het blad via de trap naar boven gebracht! We wilden graag dezelfde monteur als bij onze eerste keuken en ook daar werd rekening mee gehouden. Jesse heeft samen met zijn collega onze keuken geplaatst en zij werkten erg netjes en ze dachten echt mee in de afwerking. Kortom het was weer een fijne ervaring en we hebben een schitterende keuken waar we erg blij mee zijn.

Eerdere ervaring van 2 mei 2019: Twee maanden geleden hebben wij een prachtige keuken laten plaatsen door Avanti-keukens uit Kesteren. Wat een verademing in vergelijking met de keukenboeven uit de Kaatsheuvelse clan. Zonder enige druk of rare stuntacties en met geweldig advies zijn we tot een ontwerp gekomen dat helemaal naar onze zin was. Verkoper Wilco heeft ons in 2 sessies prima begeleidt en met ons tijdens de geserveerde lunch verschillende opties doorgenomen. We hadden ergens anders een hele mooie metallic kleur gezien waar we al een beetje verliefd op waren geworden. Wilco wist meteen wat we bedoelde en toverde in mum van tijd de juiste voorbeeld frontjes, bladen en materialen boven tafel. Alles op de pc samengesteld en de juiste apparaten er bij gezocht. Avanti werkt niet met rare kortingen en maar met vaste prijzen, de kortingen die ze krijgen van de fabrikanten worden doorgerekend aan de klant. We kregen meteen na ons eerste bezoek een ontwerptekening mee en een prijslijst. (kom daar maar eens om bij een keukenkoning). Bij ons tweede bezoek hebben we met Wilco het ontwerp gefinetuned en besloten de keuken aan te schaffen. Toen was het wachten op de sleutel van ons nieuwe huis. Ruim op tijd kregen we het aansluitschema zodat we de leidingen en de elektra op de goede plek konden brengen. Dit alles was duidelijk en het meeste zat al op de goede plek. Een dag voor plaatsing werd de keuken geleverd door twee nette heren die de vloeren netjes afdekten en alles superstrak en op volgorde van plaatsing neer hebben gezet. Plaatsing door de monteurs Jesse en Bas vond verspreid over twee dagen plaats en ook dit gebeurde netjes en met veel vakmanschap. Van een strook van een zijpaneel die is overgebleven na de plaatsing is er zelfs nog een vensterbankje gezaagd zodat we nu een vensterbank in de kleur van de keuken hebben! Na afloop van de plaatsing werd alles met ons doorgelopen en de werking van de apparatuur uitgelegd. Werkelijk waar een lust voor het oog vinden we onze keuken. Helaas was er tijdens het transport of tijdens de plaatsing een klein hoekje van een frontje beschadigd en deze werd meteen nadat we het ontdekt hadden besteld en vervangen. Ook vonden we dat de koelkast erg veel herrie maakte, na een bezoek van een monteur van Avanti en later van Atag hebben we met Avanti besloten om deze te vervangen door een ander model/merk. Ook met de koelkast is Avanti ons erg tegemoet gekomen en al met al zijn we erg tevreden met de service en nazorg tot nu toe. We kunnen Wilco aanbevelen als ontwerper van uw keuken, hij oogt wat aan de jonge kant maar desondanks heeft hij een enorme kennis van keukens, ontwerpen en apparatuur. Wat wij erg prettig vonden was dat de prijzen transparant zijn, je kunt dus je budget bepalen en er op die manier samen heel goed uitkomen. Wilco adviseert daarin erg goed mee.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door SJB op zondag 2 aug 2020 20
Keuken keurig volgens afspraak geleverd en goed gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer keuken en badkamer”
Door Fam Bazuin op zaterdag 1 aug 2020 20
Wat een fantastische ervaring met Arma Keukens en Badkamers! Hele fijne eerste gesprekken, en na een eerlijke prijs en hiermee een eerlijk vergelijk, gekozen voor Arma. Dit vooral vanwege het fijne gevoel, het mooie ontwerp en duidelijke afspraken. Wij kregen een nieuwbouw woning en hebben zowel de tegel vloeren beneden, de badkamer en toiletten als de keuken door Arma laten uitvoeren. Deze planning liep fantastisch en sloot perfect op elkaar aan. Vooral ook door de vakkundigheid van alle monteurs (In het speciaal, Jan en Jacco bedankt!) is het snel naar meer dan het gewenste resultaat gebracht! Ik zal iedereen Arma aanraden voor Tegel vloeren, badkamers en keukens !
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Ruud Steijaert op zaterdag 1 aug 2020 20
2 jaar geleden keuken gekocht. Per ongeluk gat in onderplaat spoelbakkastje. Dennis Tesselaar gebeld. Gratis nieuwe onderplaat besteld, geleverd en gemonteerd. Niet alleen een fantastische keuken maar TOP service. Dank Dennis en Keur Keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Familie H. Löffelman te Kerk-Avezaath op vrijdag 31 jul 2020 20
Wij hebben bij Avanti Kesteren een nieuwe keuken gekocht. Bij onze bezoeken aan de showroom zijn wij hartelijk en gastvrij ontvangen. De presentatie van en advisering over de in aanmerking komende keukens was zeer professioneel. De bezorging en installatie van de keuken was keurig op tijd en kleine probleempjes werden soepel en vakkundig opgelost. Complimenten voor onze monteurs Jan en Maurits. Tenslotte: alle afspraken in het gehele proces van advies tot installatie zijn keurig nagekomen en wij zijn dan ook heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een 100% tevreden klant, daar gaat het om”
Door Ron van Rijswijk, Amsterdam op vrijdag 31 jul 2020 20
In het verkoopproces keurig en correct geholpen. Ook de samenwerking met de aannemer (Bunee van Keukenwerk) en Keur is zodanig goed, dat ik me als klant geen zorgen hoef te maken. Bij montage van de keuken bleek een klein mankement voor heel veel extra werk te zorgen: Dat was voor Keur geen enkele discussie: Als het niet goed is, moet het overnieuw. Zonder morren werd heel veel extra werk verzet. Het resultaat is een geweldig mooie keuken. Als klant vooral blij dat ik me behalve mijn wensen nergens zorgen over hoef te maken: Keur begrijpt me en realiseert zonder zorgen de gewenste keuken. Aan alles merk je dat iedereen bij Keur er van doordrongen is: Een 100% tevreden klant, daar gaat het om. Nergens in het traject verborgen kosten, missende onderdelen of andere onplezierige verrassingen. Kortom: Het hele proces: Plezierig. Het eindresultaat: Prima!
FOTO VAN RON VAN RIJSWIJK, AMSTERDAM
Geen discussie over montage: moet goed zijn
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Nieuwenhuizen op woensdag 29 jul 2020 20
We zijn bij andere keukenspecialisten geweest, maar wat een verademing is Artic. Geen spelletjes of druk zetten maar oprecht dienstverlenend en de tijd nemend. Paul heeft ons geweldig geholpen om onze keuken te ontwerpen. Verstand van zaken, geduldig en kundig. Ook de mensen die de keuken kwamen plaatsen waren uiterst bekwaam en prettig in contact. We raden ze dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Willem van der Wel op woensdag 29 jul 2020 20
4 jaar geleden is door dezelfde bedrijfsketen bij ons een keuken geïnstalleerd en toen wij toe waren aan een nieuwe badkamer was de keuze snel gemaakt. Het bedrijf doet wat het belooft en bovenal de klant wordt ontzorgd. De installateurs zijn vakmensen op elk gebied, stucadoorswerk, loodgieterswerk en ook elektrische werkzaamheden gaan zij niet uit de weg. Kortom wij zijn uiterst tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Boersma op dinsdag 28 jul 2020 20
Prima keuken. Professioneel erin gezet en goede service. Opmeten kan beter. Aanrechtblad te klein. Probleem goed verholpen. Degene die keuken eruit haalt zou iets klantvriendelijker mogen zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Grote tevredenheid”
Door Fam R.de Kruijf op maandag 27 jul 2020 20
5 jaar geleden keuken aangeschaft. Toen zeer tevreden over het verkoop gesprek en de plaatsing en afwerking. 1 jaar geleden aanbouw gedaan en de keuken zoals wij dat genoemd hebben een upgrade gegeven. Keuken is gedemonteerd, delen hergebruikt en en een deel nieuw erbij kunnen aanschaffen. Ook nu weer alles tot grote tevredenheid.
FOTO VAN FAM R.DE KRUIJF
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met maatwerk”
Door Marianne Seijdel op maandag 27 jul 2020 20
Vanaf het eerste moment een heel prettig gevoel gehad bij Pelma Keukens. De ontvangst was hartelijk en - in de wetenschap dat wij een rit van enkele uren achter de rug hadden - er werd ons meteen gevraagd of we iets kleins wilden eten. Zeer gastvrij. Er werd ruim tijd genomen, we voelden ons niet opgejaagd, en konden de tips en adviezen rustig laten bezinken tot het volgende bezoek. Ook dacht de adviseuse goed mee en kregen we uiteindelijk een prachtig ontwerp. Keuken op tijd en zonder problemen afgeleverd. Daarna geplaatst door een zeer kundige monteur die rustig en prettig de tijd nam om de keuken op zijn plaats te zetten. Omdat wij bepaalde wensen hadden wat betreft de indeling en aanpassen hoogtes tussen kasten, werd het uiteindelijk een keuken met maatwerk kastjes. Na installatie bleek dat deze vaste planken hadden, dat is een klein beetje onhandig. Je bent minder flexibel. Maar we genieten van de keuken :)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door wim van Plateringen op maandag 27 jul 2020 20
Na 20 jaar waren wij toe aan een nieuwe keuken.Op advies van onze dochter bezochten wij Avanti Keukens in Kesteren om ons te laten adviseren over de mogelijkheden.Vanaf het begin van het proces hebben wij uitstekende ervaringen met dit bedrijf. Afspraak is afspraak en kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel.Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Er wordt met je meegedacht en problemen tijdens de installatie worden vakkundig opgelost. Kortom, wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en bevelen Avanti aan bij iedere nieuwe koper van een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Fam. Slootman, Zeewolde op zaterdag 25 jul 2020 20
Wij hebben een keuken, badkamer en toilet door de firma Arma in ons nieuwe huis laten plaatsen. Het tegelwerk in de badkamer en toilet is mooi en professioneel aan gebracht. Het sanitair is keurig geplaatst. Niets maar dan ook niets op aan te merken. De door ons uit gekozen keuken werd in twee dagen geplaatst. Ook deze klus werd zeer professioneel geklaard door twee vakbekwame mensen. Omdat de woning na plaatsing van het sanitair nog niet was aan gesloten op de waterleiding was het even spannend toen de kranen daarna werden geopend. Alles bleek perfect te werken. Petje af voor Arma.
FOTO VAN FAM. SLOOTMAN, ZEEWOLDE
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Jaap de Bruin op maandag 20 jul 2020 20
Dankzij Ardi hebben wij de keuken van onze dromen! Vanaf begin tot eind plezierig contact waarbij met ons is meegedacht. Goede communicatie en zorg en een perfecte installatie van de keuken door een eigen monteur. Wij zijn meer dan tevreden en heel erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN JAAP DE BRUIN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Klanttevredenheid heel hoog in het vaandel”
Door Monique Kieboom op vrijdag 17 jul 2020 20
Wij hebben een compleet nieuwe keuken gekocht bij Ardi. Het hele traject van ontwerp tot plaatsing en nazorg is na volle tevredenheid uitgevoerd. Voor het ontwerp is uitgebreid de tijd genomen. We voelden ons zeer welkom in de showroom en er was altijd alle tijd om onze wensen te bespreken. Het was erg fijn dat we altijd één aanspreekpunt hadden. Ook de levering en de installatie van de keuken is zeer soepel en netjes verlopen. Ook na installatie kan je rekenen op goede nazorg, ook al zijn het simpele vragen. Samengevat: zeer vriendelijke en deskundige medewerkers die de klanttevredenheid heel hoog in het vaandel hebben staan.
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat ze beloven”
Door Marieke en Ardo op vrijdag 17 jul 2020 20
Voor de levering geregeld telefoon. 2x ingemeten omdat ze de graden van een hiek zeker wilde weten. Alles op tijd geleverd. Er misten 2 handgrepen en het werkblad was blijkbaar niet helemaal haaks.zelf viel ons dat niet op maar ze kwamen er zelf mee.Binnen een week een ander blad geleverd met de 2 grepen.super service. Zowel verkoop als monteurs erg vriendelijk en behulpzaam.service gericht.je hoeft nergens achteraan of te zeuren om iets het word gewoon direct geleverd en geregeld en ja ze doen echt wat ze beloven. Erg blij met onze keuze voor adee keukens rijssen van de db groep
Reactie of foto toevoegen
“Maatkeuken”
Door Magda van Veen op woensdag 15 jul 2020 20
Keuken op maat gekocht bij ARMA. Plezierige verkoper, meedenkend maar niet opdringerig. Toen ik later toch een wijziging wilde (oven lager geplaatst) was dat geen probleem, werd zonder meer aangepast. Afspraken werden stipt nagekomen. Fabrikant van de koelkast kon niet tijdig leveren vanwege corona, ik kreeg een vervangend duurder apparaat van een andere leverancier aangeboden op kosten van ARMA. Zonder meer een zeer betrouwbare leverancier.
FOTO VAN MAGDA VAN VEEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Droom uitgekomen”
Door Peter en Inge op dinsdag 14 jul 2020 20
Onze droom was een Siematic keuken en de droom is uitgekomen met hulp van Ton Stolker. Het is werkelijk prachtig geworden met allemaal Miele apparatuur. Tevens een eervolle vermelding voor Hugo de monteur. Wat een geschikte gast, ik vond hem heel betrokken.
FOTO VAN PETER EN INGE
Keuken met Siemens apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof voor Artic”
Door Familie ter Huurne op maandag 13 jul 2020 20
Afspraak is afspraak, dat is het motto van Artic keukens. Doorgaans blijkt deze belofte vaak lastig waar te maken is. Toch verdient Artic alle lof hiervoor omdat ze dit ook werkelijk waar hebben kunnen maken. De aankoop van de keuken gaat zoals je mag verwachten, men neemt rustig de tijd voor je, geeft goede onderbouwde adviezen voor het inrichten hiervan en houdt rekening met je budget. Je staat niet, zoals in andere keukenwinkels binnen een uur weer buiten, met een offerte waarbij je niet precies meer weet wat je gekozen hebt en of dit wel praktisch is. Ook de installatie verliep vlekkeloos, goede service door vakmensen hebben ervoor gezorgd dat het resultaat en de afwerking van zeer goede kwaliteit zijn. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen niet anders dan Artic keukens aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Trea op zaterdag 11 jul 2020 20
Heel goed en hartelijk geholpen door Jordie de Gast locatie Haarlem. Hij luisterde goed naar mijn wensen en mijn budget en was gaande proces een meedenker en flexibel.
Ik heb een prachtige donker grijze gevlekte hoekkeuken gekocht met houtlook blad. De keuken is compleet geleverd en plaatsing enz allemaal top gegaan volgens planning. Ik ben meer meer dan tevreden, en de keuken nog veel mooier dan ik had verwacht.
FOTO VAN TREA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Recensies zijn waargemaakt”
Door Fam. Lunding op vrijdag 10 jul 2020 20
Wij zijn niet zo van de recensies, maar in dit geval maken we toch een uitzondering.
Mede door de goede recensies op deze site hebben we uiteindelijk besloten om bij Adee Keukens in Rijssen te gaan kijken. En vanaf het moment dat we de 1e keer de showroom met een zeer mooie uitstraling binnen liepen tot aan de montage zijn we zeer tevreden. Piet heeft ons uitstekend geadviseerd en alle vragen die we nog hadden na het plaatsen van de order netjes afgehandeld. Ons grootste compliment echter gaat uit naar Niek, wat heeft hij de keuken er strak in gemonteerd en hij dacht ook nog eens goed mee, zo heeft hij de koof anders dan op tekening gemaakt en die ziet er nu gewoon beter uit dan op tekening. Kortom de recensies zijn wat ons betreft waar gemaakt en wij bevelen Adee keukens dan ook aan een ieder aan. Mochten wij in de toekomst weer een keuken willen dan is voor ons de keus dan ook al snel gemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Verdienen de score”
Door Van der Leist op vrijdag 10 jul 2020 20
Wij zijn bij Ardi beland door de goede reviews op Qasa. Kan niet anders zeggen dan dat ze de score meer dan verdiend hebben. Communicatie; helder en open. Prijzen; Geen gerommel en concurerend. Plaatsing; Op gewenste moment, snel en netjes. Service; Heb ik gelukkig nog niet nodig gehad. maar gezien hoe netjes tot nu toe alles is gelopen maak ik me hier totaal geen zorgen over.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Oongs uit Markelo op woensdag 8 jul 2020 20
In februari een keuken uitgezocht bij Adee keukens in Rijssen. We werden erg goed geholpen . Er werd goed meegedacht over onze wensen en ons budget. Zeer tevreden over de monteurs. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN OONGS UIT MARKELO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij”
Door Arie en Hanne Troost op dinsdag 7 jul 2020 20
Goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes en een mooie uitstraling van onze keuken. Monteurs verrichten vakwerk. Super strak eindresultaat! Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN ARIE EN HANNE TROOST
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door de Waard op maandag 6 jul 2020 20
Alles is naar wens. ziet er prachtig uit.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede begeleiding”
Door Andre van Erkel op maandag 6 jul 2020 20
Zeer goede begeleiding en we ondanks onze wisselingen in keuzes bleef de verkoopster (Marjolein) attent en behulpzaam. Tevens was de plaatsing en de naservice toen er wat kapot was perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Niks dan lof”
Door Familie Peters op zaterdag 4 jul 2020 20
Niks dan lof voor Arma. Vanaf de verkoop tot aan de uitvoering is alles prima verlopen, goed overleg, fijn meegedacht en vakkundig geïnstalleerd. Het resultaat is een fantastische badkamer en toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig en vriendelijk”
Door Marco en Hetty op donderdag 2 jul 2020 20
Van begin tot eind zijn we deskundig en vriendelijk geholpen. Arma doet zijn naam eer aan. Met dank aan Benhard van Moorselaar. En het resultaat mag er dan ook met gepaste trots van de monteurs Joost Foppen en Peter Siccama zijn.
FOTO VAN MARCO EN HETTY
Monteurteam
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje om te zien”
Door Corrie op donderdag 2 jul 2020 20
Na in verschillende keukenzaken ons georiënteerd te hebben, zijn wij ook terecht gekomen bij Keur Keukens Haarlem. Opvallend voor ons bij binnenkomst was de showroom met schitterende keukens in allerlei stijlen en prijsklassen. Dit gaf ons de inspiratie om een volgende afspraak te maken. Het was ondertussen duidelijk voor ons wat de stijl en de kleur van de keuken ging worden. Niels Kraayenoord heeft ons hierbij uitstekend geadviseerd en geholpen. Ook de veranderingen die tijdens het proces optraden zijn probleemloos opgelost. Het meedenken over de kleur van het keukenblad in combi met de vloertegels heeft geresulteerd in een prachtig resultaat.Het plaatsen van de keuken is vakkundig verricht door het montageteam van DB-keukens. Men constateerde een kleine beschadiging op één van de kastjes. Voor ons niet of nauwelijks te zien, maar direct werd een afspraak gemaakt om het kastje te vervangen. De keuken is zeer gebruiksvriendelijk en een "plaatje om te zien". Wij tonen de keuken met trots aan anderen. Tegen elkaar zeggen wij nog vaak "wat is ie mooi hè"! Zeer tevreden klanten uit Katwijk aan zee. Corrie en Albert van der Plas
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig geholpen”
Door Ad van Oorschot op vrijdag 26 jun 2020 20
Nu we gingen verhuizen ook weer voor de derde maal een keuken gekocht bij ARDI. Wij zijn ook nu weer vakkundig en super geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed meegedacht”
Door familie Zeijpveld op vrijdag 26 jun 2020 20
hebben keuken gekocht. Bij het kopen en bij het plaatsen vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Zeer goed meedenken met onze wensen
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Sebastiaan Eikendal op donderdag 25 jun 2020 20
Voortraject perfect en de montage sluit volledig aan op het voortraject. Monteurs denken mee en uitloop op de planning wat bij ons het geval was wordt keurig opgelost. Chapeau!!
FOTO VAN SEBASTIAAN EIKENDAL
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door familie Huijsmans op maandag 22 jun 2020 20
Ontzettend blij met onze keuken van Ardi keukens. Fijn geholpen bij de aankoop door Marjolein. Ze dacht met ons mee, luisterde goed naar onze wensen en voelde goed aan wat wij wenste. Communicatie en planning goed verlopen. Monteur Anton deed er alles aan om onze keuken perfect te monteren/neer te zetten. Enorm blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Ed de Haan op zaterdag 20 jun 2020 20
Ik beveel Keur Keukens aan omdat wij super tevreden zijn met de nieuwe keuken. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Elke stap in het proces totdat de keuken werd geplaatst, daarna de after service, werd steeds helder gecommuniceerd door Jochem. Veel dank en waardering voor Jochem voor zijn inspanningen. Tevens grote dank aan en waardering voor Fred Buné van Keuken Werk die met zijn team prima werk heeft geleverd. Al met al zijn wij ontzettend tevreden hoe alles is verlopen. Hey kon niet beter. Corrie en Ed de Haan, Castricum.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E.V op vrijdag 19 jun 2020 20
Erg tevreden over het gegeven advies, de ruime keuze uit allerlei soorten en maten frontjes en werkbladen, de kwaliteit van de keuken en de service. Geen gedoe toen bleek dat het werkblad niet goed was; zonder pardon werd er kosteloos een nieuw werkblad geleverd, TOP! Van begin tot eind deskundig geholpen .
FOTO VAN E.V
Reactie of foto toevoegen
“Dank jullie wel”
Door HM Wassink op vrijdag 19 jun 2020 20
Een anderhalf jaar geleden kwamen we via Qasa in contact met Arma keukens en sanitair voor een badkamerrenovatie. We zijn toen liefdevol door Gert Jan (voorbereiding), Roel en Sander (uitvoering) geholpen op een uitstekende, superbe manier met aanpassingen waar nodig, vooral met het oog op mijn zorgafhankelijke vrouw. Zelfs zo, dat het nu iedere dag steeds een feest is om hier gebruik van te maken. Dat wilden we nu met de keuken nog een keer meemaken. Fronten en scharnieren waren na dertig jaar wel aan vervanging toe en bepaalde apparatuur idem dito. Maar sommige dingen (kastinterieuren bv) functioneerden nog perfect en die zijn dus gebleven. Zo zijn we weer op dezelfde vakkundige en rustige wijze door Gert Jan en ditmaal Machiel en collegae geholpen aan een keuken die de tand des tijds weer letterlijk glansrijk kan doorstaan. En weer met degelijke materialen. Voor een paar hoeken had de fabriek niet meteen de oplossing voorhanden, maar ook dat is goed gekomen. Kortom, ARMA keukens en Sanitair Nunspeet is er meer dan in geslaagd een significante bijdrage te leveren aan ons woon- en leefgenot. Dank jullie wel! Henk Wassink
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door M Van Alphen op donderdag 18 jun 2020 20
Keuken gekocht bij Avanti Kesteren! In 2 dagen geplaatst zonder dat er ook maar 1 ding ontbrak. Wat een vakmanschap. Nog nooit m meegemaakt. Zeker aan te bevelen!!! Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Super tevreden! Dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Mee in het verhaal”
Door Patrick Deschamps op donderdag 18 jun 2020 20
Wij kochten onze leefkeuken via Pelma keukens. Van bij het begin waren ze mee in het verhaal. Aanpassingen waren geen probleem, extra vragen ook niet. We werden super goed begeleid door mensen met ervaring en een mooie kijk op wat wij voor ogen hadden
FOTO VAN PATRICK DESCHAMPS
Keuken met eilandblad
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Frans van Steijn op woensdag 17 jun 2020 20
Onze ervaring met Keurkeukens is super! Vanaf dat we de winkel binnen liepen hing er een ontspannen en informatieve sfeer. Rustige verkopers die echt met ons mee dachten. Geen gepush en gedram zoals bij veel keukenzaken. We hebben een prachtige keuken aangeschaft die volgens planning heel nauwkeurig in elkaar is gezet. 6 meter lang, vaatwasser en koelkast en een natuurstenen blad voor een hele beste prijs!
FOTO VAN FRANS VAN STEIJN
Moderne landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer is een plaatje”
Door Louis en Marry B., Harderwijk op woensdag 17 jun 2020 20
December 2019. Het is een feit. We gaan voor de renovatie van onze 24 jaar oude badkamer. Na veel omzwervingen komen we bij Arma Keukens Nunspeet terecht. We vallen met onze neus in de boter! Een nieuwe locatie met aan badkamerzaken het nieuwste van het nieuwste. Wat een keus. Natuurlijk hebben we zelf ideeën. Maar passen die ook qua materiaal en technische mogelijkheden? Gert Jan van Veldhuizen helpt ons en onze ideeën en mogelijkheden komen bij elkaar. Al met al zijn we daar wel twee dagdelen mee bezig. Maar daar is het resultaat ook naar. Vol verwachting gaan we naar huis. Dat ze maar snel gaan starten. Begin mei is het dan zover. In een periode van 4 weken zal onze badkamer een metamorfose ondergaan. Jan en Jaco gaan de klus klaren. En zij betrekken ons vanaf het begin bij het hele proces. Deskundig en rustig leggen ze uit wat wel en niet kan. Soms is het schrikken. Wordt het nog steeds wat we bedacht hebben? Maar altijd komen ze met oplossingen. Zij zien nooit een probleem maar altijd uitdagingen. Heerlijk! En het resultaat is er naar. De nieuwe badkamer is een "plaatje " geworden. Superblij en supertrots zijn we. Gert Jan, Jan en Jacco, Arma Keukens Nunspeet, jullie hebben een topprestatie geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Prijzen Artic Keukens aan”
Door Familie Huisman, Bodegraven op dinsdag 16 jun 2020 20
Na onze keukenzoektocht zijn we bij Artic Keukens terecht gekomen. We werden vriendelijk ontvangen door meneer Mulder. Na wat heen en weer gepraat onder het genot van koffie met lekkere koek, besloten we om een afspraak te maken. Hij stelde voor om dat met William Vossenstein te doen. Daar hebben we geen spijt van gekregen. Jonge, vriendelijke verkoper! Levering en plaatsing is gedaan conform afspraken. De keukenmonteurs, Reinier, Jens en Steven hebben deze prachtige keuken geplaatst. Was er een probleempje, dan werd er een oplossing bedacht en uitgevoerd. Alles in overleg. Compliment voor het netjes werken! We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en prijzen Artic Keukens zeker aan!
FOTO VAN FAMILIE HUISMAN, BODEGRAVEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Astrid Olmberg op dinsdag 16 jun 2020 20
Ik beveel Keur Keukens aan omdat ik zeer tevreden en heel blij ben met mijn nieuwe keuken. Klantvriendelijkheid: altijd koffie met wat lekkers erbij, professionaliteit en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Elke stap in het proces totdat de keuken werd geplaatst, daarna de after service, werd steeds helder gecommuniceerd en al mijn vragen werden deskundig beantwoord. Veel dank aan en waardering voor Cornelis Van Dalfsen. Tevens grote dank aan en waardering voor Fred Buné van Keuken Werk die met zijn team ondanks de corona crisis kwalitatief goed werk tegen marktconforme prijs binnen de gestelde termijn geleverd heeft. Keuken Werk beveel ik dan ook ten zeerste aan! Astrid Olmberg, Haarlem
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Van urk op dinsdag 16 jun 2020 20
Bijna 7 jaar de keuken, zat het frontje van de vriezer los. Vrijdag gebeld en we zouden maandag terug gebeld worden.... stond er maandag al een monteur op de stoep, hij was toch in de buurt en heeft het gelijk gerepareerd. En ook ander kastje even aangedraaid en veer van een la besteld. Dat is toch nog een een top service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Anke Maarssen op zaterdag 13 jun 2020 20
Avanti heeft een nieuwe keuken geplaatst in mei. We zijn heel blij met de nieuwe keuken. De indeling is mooi en handig. De keuken lijkt veel ruimer. Apparaten en spoelbak zijn grafiet wat heel modern oogt. Het is een plezier erin te mogen koken.
Heel goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Joop van den Heuvel op vrijdag 12 jun 2020 20
Na ruim 5 jaar zijn we nog altijd erg tevreden met onze keuken. Onlangs begaf onze kokend waterkraan het. De garantie van de fabrikant was een paar maanden verlopen. Na met de serviceafdeling van Ardi te hebben gesproken werd er direct actie ondernomen. Voordat ik contact opnam met de fabrikant wilde ze graag eerst zelf even kijken, zodat de voorrij- en onderzoekskosten van de fabrikant mij bespaart zouden blijven. Helaas was de kokend water kraan niet meer te herstellen, maar door inspanningen van de monteur, Ardi en ook een beetje van mijzelf zat er dezelfde dag nog een gloednieuwe kokend water kraan in onze keuken (dit keer van een ander merk). Alle afvoeren en aansluitingen werden vakkundig verlegd en de monteur ging pas weg toen alles naar volledige tevredenheid functioneerde. De kosten voor dit alles...minder dan wat een losse kokend water kraan bij een prijsstunter op internet kost. Dat is pas service!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Esther Balleur op donderdag 11 jun 2020 20
Keukenrenovatie i.p.v een nieuwe keuken. Ruime keus en zeer goed advies. Verkoper komt thuis advies geven en mogelijkheden bespreken. Komen de afspraken na die gemaakt zijn. Monteur heeft keurig werk afgeleverd waar overleg steeds mogelijk was.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. J. Hakvoort op dinsdag 9 jun 2020 20
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht .Het winkelpersoneel heeft ons goed geadviseerd over de apparatuur en dacht met ons mee in de opstelling van de keuken.Ook de monteur heeft uitstekend werk geleverd niets was te veel het is aangepast zo wij het wilden hebben.Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. J. HAKVOORT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met service”
Door Tamara Markus op dinsdag 9 jun 2020 20
Eigenlijk had ik mijn keuken al uitgezocht bij een andere zaak maar deze viel enorm duur uit en er waren een aantal dingen die ik erg graag wilde maar niet mogelijk bleken. Op aanraden van iemand ben ik toch nog even langsgegaan bij Keur en gelukkig maar! Hier bleek alles wat ik graag wilde mogelijk binnen mijn budget. Er werd goed meegedacht over de keuzes waar ik nog over twijfelde. Ook de installatie ging super. Er waren wat kleine dingen niet 100% (plankje gevallen waardoor er wat krasjes op zaten, een dimmer die toch niet helemaal beviel en een krasje in een achterpaneel van de kast) en dit werd onmiddellijk opgepakt. Ik heb echt een waanzinnig mooie keuken staan en ben heel blij met de service van Keur.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door Arno op maandag 8 jun 2020 20
Na in onze eigen regio niet te zijn geslaagd voor een nieuwe keuken zijn we terecht gekomen bij Keur Keukens in Haarlem. Daar gevonden wat we zochten. Uitstekend geholpen en geadviseerd door Jochem. Hij nam alle tijd om met ons mee te denken en ons te helpen bij het maken van keuzes. We voelden ons daarin niet opgejaagd of in een bepaalde richting geduwd. Vorige week is de keuken geplaatst. Ook dat verliep super. Uitstekend werk van Hugo en Steven. Een onderdeel dat in eerste instantie ontbrak werd direct alsnog op de dag van plaatsing afgeleverd, zodat er geen vertraging was. En dus konden we het weekend meteen genieten van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Doen zoals beloofd”
Door Carolina en Jan Slagman op maandag 8 jun 2020 20
We zijn bij de aankoop van de keuken erg goed geadviseerd en de slogan DOEN zoals BELOOFD maken ze meer dan waar! Kortom: een dikke tien!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed luisteren”
Door Familie Solino Overmars op zondag 7 jun 2020 20
Onze ervaring met ADEE keukens willen wij graag met u delen. De verkoper was zeer geduldig en heeft zeer goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht, wat tot een prachtige eindresultaat heeft geleid. Een mooie hoekkeuken. Ook waren wij uiterst tevreden over de monteurs. Deze waren zeer netjes en heel vakkundig.
FOTO VAN FAMILIE SOLINO OVERMARS
Mooie hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Echt geweldig”
Door Agnes van Weenen op zaterdag 6 jun 2020 20
Wederom een echte 9+ ervaring. bij ons bezoek aan de showroom, het uitzoeken en samenstellen van de keuken, de persoonlijke aandacht. Van A tot Z heeft Robin ons perfect geholpen en begeleid. En dan het eindresultaat. Echt geweldig. Helemaal onze keuken!
FOTO VAN AGNES VAN WEENEN
Helemaal onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wij geven een 10”
Door Piet en Ellie Hutzezon, Purmerend op vrijdag 5 jun 2020 20
Wij zijn super tevreden wij hebben een keuken met een semi kookeiland gekocht.de monteurs die de keuken hebben geïnstalleerd zijn gedreven en gemotiveerde vakmensen, die veel plezier in hun werk hebben, alles werd tot in detail gemonteerd met de meest mogelijke preciesheid. Wij kunnen Keurkeukens aan iedereen aanbevelen, wij geven een 10!
FOTO VAN PIET EN ELLIE HUTZEZON, PURMEREND
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ga eerst hier langs”
Door Koos Sibtsen op vrijdag 5 jun 2020 20
Vanaf het eerste contact t/m de montage was de communicatie perfect. Vooral het meedenken met de klant en de flexibiliteit was geweldig. Wijzigingen t.o.v. de originele bestelling werden vlot verwerkt. De monteur die de keuken geplaatst heeft was een echte vakman die alles tot op de mm heeft afgesteld. Kortom, ik kan iedereen die een keuken wil gaan bestellen adviseren om eerst bij Ardi langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Lori Duin op vrijdag 5 jun 2020 20
Wij hebben Arma gekozen wegens de goede recensies en een wens voor service en kwaliteit en geen verkoop spelletjes. En we zijn meer dan tevreden. Onze keuken is werkelijk prachtig en alle Arma medewerkers van verkoop (Benhard!) tot installatie en service zijn uitstekend geweest. We waren behoorlijk veeleisend en hebben meerdere dingen veranderd. Benhard dacht erg mee en durfde dingen af te raden en advies te geven over wat wel en niet een goede keuze was. Dat waardeer ik enorm. Er zat een hoop uren en werk in onze keuken en hij is ook erg groot. Maar de keuken is bijna 100% in één keer geplaatst. Alleen een travo/dimmer en een plint moesten later gedaan worden. Maar dat was ook snel opgelost. We hadden ook een klein probleem met de Quooker en dat heeft Arma ook snel en vriendelijk opgelost met iemand van Quooker. Ik wou dat we onze badkamer ook bij Arma hadden gekocht. Ik zou Arma zeker voor iedereen aanbevelen. Als je zonder frustratie, zorgen of verborgen kosten een prachtige keuken (of badkamer) wilt, dan hoef je niet verder te zoeken. Iedere dag ben ik blij met mijn keuken. Het is meer dan het geld waard! :-)
FOTO VAN LORI DUIN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.