Feedback
9,7

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2173 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1874 ervaringen
4 sterren203 ervaringen
3 sterren9 ervaringen
2 sterren11 ervaringen
1 ster7 ervaringen
“Nieuwe wc ruimte”
Door Jan A. van der Wulp op zondag 24 jan 2021 21
Er wordt kwaliteit geleverd. Bij installatie regelmatig overleg en niet te beroerd voor aanpassingen waar nodig.
FOTO VAN JAN A. VAN DER WULP
Reactie of foto toevoegen
“DB KeukenGroep”
Door Wilma Koppelaar op zondag 24 jan 2021 21
Al bij het eerste contact in de showroom een goed gevoel. We zijn goed geadviseerd. Het plaatsen verliep soepel en er werd netjes gewerkt. Op een kleine schade na, die zonder morren opgelost werd, genieten wij nu van onze prachtige keuken.
FOTO VAN WILMA KOPPELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is inderdaad afspraak”
Door Ineke Spekle en John Gerritsen op vrijdag 22 jan 2021 21
Deskundig en gedegen advies bij aanschaf van de keuken. Tussentijdse vragen werden snel en goed beantwoord. In 2 dagen werd de keuken volgens afspraak geplaatst geheel geïnstalleerd. Kortom: Geen gezeur en afspraak is inderdaad afspraak. TOP.
FOTO VAN INEKE SPEKLE EN JOHN GERRITSEN
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn geholpen”
Door Astrid Luijten op dinsdag 19 jan 2021 21
Heel fijn geholpen door een beleefde en bevlogen verkoper! Levi heeft ons geduldig door het hele proces geholpen, van het eerste gesprek tot eventuele vragen die wij nog hadden. Hij dacht met ons mee, luisterde goed naar onze wensen. Met als resultaat dat wij nu onze droomkeuken hebben! Wij vonden het ook erg leuk dat hij zijn eigen input ook gaf, waardoor wij nu een heel leuk barretje hebben in onze keuken.

Aanvulling ontvangen 19 januari 2021: Ook het vakmanschap van de monteurs, de stukadoor, de schilder, de elektriciën, de loodgieter, hebben ons versteld doen staan! Niets was teveel en er werd met hart voor onze keuken gewerkt. Wij kunnen het team niet genoeg bedanken voor alles wat zij voor ons hebben gedaan. Van het begin tot het einde zijn alle zorgen ons uit handen genomen. Wij zullen Artic Keukens van harte aanbevelen aan een ieder die ons er naar zal vragen.
FOTO VAN ASTRID LUIJTEN
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Bas Bastiaans op maandag 18 jan 2021 21
In januari 2021 is onze keuken naar grote tevredenheid geplaatst. De monteurs werkte zeer netjes en zijn echte vakmannen. Ze hebben een kookeiland geplaatst met vaatwasser, spoelbak en inductie. In een wand plaatsten ze een keurige wandkast en de kasten. Bij de oplevering kregen we een goede voorlichting over alle technische zaken. Deze club en de monteurs zijn top!
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Bas Vos op maandag 18 jan 2021 21
Tweede keuken die we bij Keur hebben laten ontwerpen en plaatsen. Heel tevreden over het gehele proces, van ontwerpen en plaatsing tot na-zorg. Kwaliteit van de keuken is ook goed, niks op aan te merken! Tijdens het ontwerpen wordt goed meegedacht over het ontwerp. Communicatie over levermomenten is duidelijk. Monteurs zijn deskundig en werken heel netjes. Na-zorg is ook top. Kortom, niks op aan te merken!
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Mozamour op zaterdag 16 jan 2021 21
Avanti keukens is top, wil je een keuken kopen ga dan direct naar avanti en vooral niet naar andere keuken bedrijven. De verkoper jaap en de monteurs Martine en arjan waar allemaal erg kundig en vriendelijk. Namen de tijd en vooral bij jaap werd je geen keuken opgedrongen, Martine nam de tijd voor de installatie en alles werd met zorg gedaan. Top bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds tevreden”
Door Fam.J. Besling op zaterdag 16 jan 2021 21
Na ruim 1 jaar kunnen wij zeggen dat we nog altijd erg tevreden en blij zijn met onze keuken plus inbouwapparatuur die we bij Ardi kochten. Wij denken ook met veel plezier terug aan de prettige manier waarop we geholpen zijn in de mooie, gastvrije zaak in St.Annaland! Dit voelde voor ons, beiden afkomstig uit een middenstandszaak, zoals het hoort.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Minke Scheltema op vrijdag 15 jan 2021 21
Ik heb een keuken aangeschaft en ben ontzettend tevreden over het gehele traject, dat begint bij een warme gastvrije ontvangst in de showroom met een advies dat past bij mijn persoonlijke wensen en budget en pas ophoudt bij nazorg die pas stopt als ze zeker weten dat de keuken volledig naar wens is. Echt een prettig ervaring.
FOTO VAN MINKE SCHELTEMA
Reactie of foto toevoegen
“DB KeukenGroep”
Door L. Wassink- van der Vlis op donderdag 14 jan 2021 21
Na 3 jaar nog prima service. Een dikke 10!

Eerdere ervaring van 25 mei 2017: Goede service. Prima keuken. Zeer tevreden over de verkoop, e mail en telefonisch contact en installatie. Service achteraf nog geen ervaring mee, maar zal ongetwijfeld goed zijn. Arma keukens een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Sander vd D op woensdag 13 jan 2021 21
Zeer tevreden! Wij hebben onze keuken vorig jaar zomer aangeschaft via Artic. De keuken is inmiddels geplaatst en wij zijn zeer tevreden. De keuken is prachtig en de service is vanaf de eerste afspraak tot en met de plaatsing zeer professioneel en erg vriendelijk. Het motto van het bedrijf is afspraak = afspraak (ofzoiets) en dat bewijzen ze zeker in de praktijk.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten voor Ardi”
Door Conny van de Sanden op zaterdag 9 jan 2021 21
Echt super blij met mijn keuken en de service van Ardi. Ondanks covid-19 hebben zij alles op alles gezet om mijn keuken zo spoedig mogelijk te leveren en was hen geen vraag te veel. Complimenten voor Ardi!
FOTO VAN CONNY VAN DE SANDEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze nieuwe keuken”
Door Angela van Dreven op vrijdag 8 jan 2021 21
Goede service van verkoper, andere medewerkers en monteurs. Wij zijn erg tevreden en erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geheel andere ervaring”
Door Fam. Mol op donderdag 7 jan 2021 21
Ik zie juist in de Eendrachtbode dat Ardi pronkt met de hoge waardering op deze site. De ervaring met onze keuken, nu 1 jaar in gebruik, is geheel anders. Ik kan niet bepaald tevreden zijn als een bedrijf ong. 6 maanden nodig heeft om de zaak op orde te krijgen. 1 van de monteur beaamde dat onze keuken verkocht was door een beginnend verkoper met de nodige fouten en dat had niet mogen gebeuren! Waarschijnlijk ook de reden dat wij nooit uitgenodigd zijn om onze ervaring te delen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne badkamer”
Door Piet van Rijn op woensdag 6 jan 2021 21
Bijzonder te spreken over gedegen advies en begeleiding met als resultaat een hele fijne badkamer waarin al onze wensen verwezenlijkt zijn. Uitgevoerd door prima vaklui met gevoel voor detail
Reactie of foto toevoegen
“Goed team”
Door Poppe op maandag 4 jan 2021 21
Op aanraden van onze zoon die 2 jaar geleden een keuken van pelma liet zetten hebben wij ook onze keuken bij pelma gekocht. Zeer vriendelijk geholpen zowel in de zaak als ook bij het plaatsen! De keuken werd in de afgesproken week geleverd, zeer netjes geplaatst. Op de laatste dag kwamen er nog extra collega's om alles af te maken. Een goed team! Wij zijn er super blij mee!
FOTO VAN POPPE
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen
“Artic denkt met je mee”
Door Renske Maes op donderdag 31 dec 2020 20
Ik gun iedereen die een keuken koopt zo'n traject. Artic is ontzettend transparant, ze nemen alle tijd voor je en denken in alles goed mee, communicatie verloopt van begin tot eind heel prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Eva Lith-Poppink op woensdag 30 dec 2020 20
Jordie de Gast was onze verkoper bij Keur keukens, waar we wederom onze keuken bestelden. Vorige keer beviel het ons al zo goed en nu voor ons nieuwe huis wisten we waar we wezen moesten. Wat een service, kennis en flexibiliteit. Er werd goed meegedacht en ingespeeld op onze wensen. We hebben weer een droomkeuken en ik kan oprecht iedereen Keur ( en Arma) van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Nico West op woensdag 30 dec 2020 20
Wat een verademing. Een keukenzaak waarbij je wanneer je de winkel verlaat niet het gevoel hebt dat je wordt opgelicht. Wij hebben de begeleiding tijdens het aankoopproces als zeer prettig en professioneel ervaren. Onze verkoper Jordie de Gast heeft ruim de tijd genomen om onze wensen door te nemen en dit te vertalen naar een keuken die perfect aansluit bij onze wensen. Met de 3D tekening krijg je een zeer goede indruk. Ook vonden wij de transparante werkwijze erg prettig. De opbouw is logisch en je weet precies waar je voor betaalt. Niet alleen de verkoop, maar ook de plaatsing was een prettige ervaring. De bezorgers hebben respect voor je nieuwe spullen. Er werden doeken over ons parket gelegd om beschadigingen te voorkomen. Vervolgens kwam het montageteam de keuken plaatsen. Overduidelijk vaklui die weten wat ze doen. Ze hebben ruim de tijd genomen, werken netjes en gaan pas weg als alles werkt. Wij kunnen iedereen Keur Keukens aanraden. Zij nemen alle vooroordelen over keukenzaken direct bij je weg.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot einde goed geregeld”
Door in 't Veld op woensdag 30 dec 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht en zijn hier heel blij mee. Van begin tot het einde was het goed geregeld. Goede communicatie, fijne mensen, mooie solide keuken, vakmannen aan het werk. Kortom: gewoon hartstikke goed!
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens verlopen”
Door Schenkel op dinsdag 29 dec 2020 20
Goed advies, mooie producten. Badkamer was volledig naar wens.

Aanvulling ontvangen 5 januari 2020: Onze badkamer is al geleverd en gemonteerd. De montage is netjes volgens planning verlopen. De afwerking is ook van hoge kwaliteit. Bij oplevering zijn geen gebreken of beschadigingen geconstateerd. Het is naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Van Dijke op maandag 28 dec 2020 20
Vanaf het moment dat we daar op afspraak een keuken kwamen uitzoeken tot en met het plaatsen van de keuken zeer tevreden. Bij de afspraak zelf wordt je goed geholpen met het uitzoeken en vragen worden ook duidelijk beantwoord. Ze nemen alle tijd voor je. Je wordt ook verwend door de gastvrouwen die daar rondlopen met koffie/thee, koekjes en zelfs een lunch. Ook de afspraken over het inmeten en inplannen van het zetten van de keuken waren goed geregeld. De monteurs waren kundig en zeer behulpzaam. 21 jaar geleden een keuken gekocht bij Ardi en nu direct daar terug naar toe gegaan. Gewoon vanwege de fantastische service.
FOTO VAN FAM. VAN DIJKE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Wow factor”
Door Frank En Mieke op zondag 27 dec 2020 20
De klantvriendelijkheid en professionaliteit van de verkoper verdienen een 10. Mooie showroom. Alle afspraken en verwachtingen zijn volledig waar gemaakt. En last but not least, het geduld en de vakbekwaamheid van de installateur ook uitstekend. Kortom de wow factor uit de showroom is verplaatst naar ons huis. Dank aan het volledige team aan Arma
FOTO VAN FRANK EN MIEKE
Reactie of foto toevoegen
“Gelijk geplaatst”
Door Demi op zondag 27 dec 2020 20
Wij zijn super tevreden of Arma Keukens. Het 3D ontwerp wat er is gemaakt. Klopt helemaal overheen met de keuken die nog geplaatst is. Ook vinden de service van Arma Keukens top! Ivm een nieuwbouwwoning, was het voor ons lastig om een datum/ week vast te zetten om de keuken te plaatsten. Toen we te horen kregen dat wij de sleutels van het huis eerder kregen. Was Arma flexibel. En is onze keuken gelijk de eerste week geplaatst toen we de sleutels kregen!
FOTO VAN DEMI
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Roosmarijn Kuipers op donderdag 24 dec 2020 20
Allereerst waren wij erg tevreden over het meedenken van Jordie de Gast, hij heeft ons erg geholpen bij het samenstellen van de keuken. Nadat de keuken was geplaatst voldeed het aan onze verwachtingen, wat een service. Ik zou keur keukens aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Slabbekoorn op woensdag 23 dec 2020 20
Bij de eerste en vervolgafspraak werden we vriendelijk te woord gestaan door de verkoopster. Bij het uitzoeken van de keuken werden we goed geholpen en geadviseerd. Hiervan heeft ze een mooi keukenplan gemaakt waar we zeer tevreden mee zijn. De man die kwam inmeten gaf ook goede adviezen. Het plaatsen van de keuken is ook zeer goed verlopen, de mannen waren echt vakmannen. In één keer was alles goed! Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Waar vind je nog deze service”
Door Leo op dinsdag 22 dec 2020 20
Het is alweer een paar jaar geleden dat we ons aan het oriënteren waren voor een nieuwe keuken. Uiteindelijk bij ARMA-keukens uitgekomen, toen nog op het oude adres in Nunspeet. Prachtige showroom met heel veel keuzemogelijkheden. Nog belangrijker is het vakkundige advies wat we kregen. Het werd dus een Arma keuken, maar dan? Wat je weinig leest in de verschillende reviews is de rol van de ZZP'ers die de keuken gaan plaatsen als het zo druk is is in de keukenbranche dat de inzet van deze vakmensen hard nodig is. Op advies van ARMA-keukens in zee gegaan met Peter en Arjan van Ark van (hoe kan het ook anders) van Ark Keukenmontage. Snelle, duidelijke en transparante offerte gekregen die snel akkoord was. Wat voor ons belangrijk was is de communicatie als er bijvoorbeeld dingen waren die net iets anders moesten etc. Peter en Arjan dachten steeds goed met ons mee en waren proactief bezig. Heel prettig. Nadat de keuken was geplaatst waren er nog wel wat garantie zaken. Zowel door ARMA als door Arjan zijn deze prima opgepakt. Waar vind je nog een bedrijf die meer dan 2 jaar na dato nog zo'n service levert. Dit geldt zeker ook voor Arjan van Van Ark-Keukenmontage die de afgelopen week nog bij ons is geweest om een klein issue op te lossen wat prima is gelukt.
Reactie of foto toevoegen
“Een 10 voor het installatie team”
Door Els op maandag 21 dec 2020 20
Goede informatie en meedenken bij uitzoeken keuken! En een 10 voor het installatie team. Ze denken mee en gaan niet weg voor alles werkt en klant tevreden is! Onze volgende keuken zou ik weer bij Keur Keukens kopen. Ook de prijs is top!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Bart-Jan Bosch op zondag 20 dec 2020 20
We zijn zeer goed geholpen in de showroom waar uitgebreid de tijd voor werd genomen. Bij binnenkomst wisten we direct dat we daar onze keuken zouden kopen. Prachtig! Af en toe best puzzelen wat nu de beste indeling is, maar dan is het ideaal om van de ruime ervaring van Artic en William in het bijzonder gebruik te maken. Het resultaat is perfect en we zijn ontzettend blij met onze keuken. Daarnaast is elke afspraak nagekomen. Van het slopen van de oude keuken, tot het plaatsen van de nieuwe, allemaal zeer professioneel en vriendelijke mannen. Later nog een extra binnen lade besteld op maat en dat was ook geen probleem. Zeer van harte aanbevolen!
FOTO VAN BART-JAN BOSCH
Keuken met inductie met downdraft
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische u-keuken”
Door Leo Schrama op zondag 20 dec 2020 20
Vanaf de bestelling deze zomer tot en met de plaatsing van de keuken afgelopen week (twee dagen) alles tiptop geregeld. Bijzonder correct en vriendelijk vanaf het aankoopadvies afgestemd op onze wensen tot en met de plaatsing van de keuken. Professionele monteurs met hart voor de klant en de zaak. Fantastische u-keuken. We zijn er blij mee. Keur Keukens doet wat het je toezegd.
FOTO VAN LEO SCHRAMA
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens planning”
Door Fam. Visser op zaterdag 19 dec 2020 20
We gingen 'even' kijken maar het advies was zo goed dat we niet meer verder wilden kijken. Goede kwaliteit/prijs verhouding! Levering en plaatsing in eigen beheer. Alles volgens planning. Nu de keuken staat helemaal naar ons zin en zoals we hem verwacht hadden. Alle medewerkers van DB/Artic Utrechr ook netjes en vooral aardig.
FOTO VAN FAM. VISSER
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Arma aanraden”
Door Willem Van Der Meij op zaterdag 19 dec 2020 20
Wij zullen iedereen die van plan is een keuken te kopen , Arma aanraden . Je hoort om je heen dat mensen bij andere leveranciers soms maanden moeten wachten op onderdelen. Bij Arma alles in 1 keer geleverd. Goede monteurs met veel kennis van zaken en beide waren hele harde werkers .
Reactie of foto toevoegen
“Zijn bij zichzelf gebleven”
Door Familie Knulst op vrijdag 18 dec 2020 20
Onze derde keuken aangeschaft bij ARDI Keukens in tijd van 23 jaar, dat zegt eigenlijk wel genoeg. Onze eerste keuken is nog verkocht door Arjan zelf, de aankoop hebben we gevierd met een hapje en drankje tot in de late uurtjes. Dit schept ook een band, hoewel het tegenwoordig wat meer zakelijk is, is het warme gevoel gebleven. Het klopt gewoon als je binnenstapt, prettig ontvangst er wordt alle tijd voor je vrijgemaakt, als de tijd ontbreekt is een afspraak snel gemaakt.
Ideeën en wensen worden uitvoerig besproken, gedegen advies wordt er gegeven, ook als er iets niet mogelijk is wordt hiervoor een alternatief aangeboden. Dus echt meedenken met de klant! Maatwerktekeningen t.b.v. de installatie worden op tijd aangeleverd en zijn voorzien van alle benodigde maatvoeringen, zijn er vragen hierover dan worden deze tijdig en compleet beantwoord. De montage is ook deze keer weer vakkundig en op tijd uitgevoerd door vriendelijk, betrokken en deskundig personeel, eventuele opleverpunten worden direct verholpen (indien mogelijk), of worden opgepakt door de service afdeling. Kortom wij geven ARDI Keukens een dikke 10! en we hopen nog lang te kunnen genieten van onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Groot compliment”
Door Familie Schrijver op donderdag 17 dec 2020 20
We zijn vriendelijk en professioneel geholpen tijdens het kopen van een mooie landelijke witte keuken bij Pelma in Goes. De verkoper was duidelijk en dacht goed met ons mee tijdens het ontwerpen. Het was ook heel mooi om een 3D tekening te krijgen. Zo heb je al een beeld van je keuken. Het plaatsen van de keuken werd nauwkeurig, rustig en secuur gedaan. Het past allemaal perfect! We zijn heel erg blij met onze prachtige keuken. Er wordt op de website van Pelma aangegeven: 9+! Maar dat verdienen de medewerkers van Pelma echt! Jullie verdienen een groot compliment! Voor iedereen die nog twijfelt bij welke keuzenzaak je een keuken wil kopen; dat is niet moeilijk meer: Ga naar Pelma!
FOTO VAN FAMILIE SCHRIJVER
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Johan Legebeke op maandag 14 dec 2020 20
Prima advies, service bij de aankoop van de keuken. Ook de plaatsing is zeer professioneel en zorgvuldig gedaan. Enkele punten die niet goed waren zijn benoemd en worden opgelost. Ondanks dat de keuken is aangekocht en geplaatst in deze Corona periode heeft de levering niet langer geduurd en was de communicatie via telefoon en mail prima. Adee Keukens heeft ons een prachtige keuken geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk”
Door Peter Vervat op zondag 13 dec 2020 20
Bij het eerste bezoek showroom al gelijk een goede indruk en vriendelijk personeel, dus een afspraak gemaakt om keuken uit te zoeken te kijken wat er mogelijk was en dit om te zetten in een 3 d tekening met bijbehorende offerte. Onze ideeën en wensen kenbaar gemaakt en hiermee de showroom door om alle mogelijkheden en keuze door te nemen en natuurlijk de adviezen van de verkoper met voor en nadelen die je dan eventueel tegen komt. en zoals op foto`s te zien is komt de werkelijke keuken overeen met de 3D tekening die was gemaakt. Artic keukens geeft aan maatwerk te leveren en allen met eigen monteurs te werken. Dit hebben ze bewezen met de monteurs die de keuken hebben geplaatst deze werkte uiterst precies en netjes. Was klein puntje mis gegaan met bestelling van lades in 1 van de kastjes hiervan miste de frontjes en was geleverd als plankenkast, maar dit was binnen een paar weken opgelost. Met andere worden wat ze zeggen maken ze waar.
FOTO VAN PETER VERVAT
Reactie of foto toevoegen
“Moderne zwarte keuken”
Door E Manders op zaterdag 12 dec 2020 20
Moderne zwarte keuken gekocht bij Arma keukens nav de vele positieve reviews en ik kan hier weer een aan toevoegen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer stipt”
Door Maarten en Rien Hocque op zaterdag 12 dec 2020 20
Wij hebben onze keuken na 28 jaar vervangen. We kwamen via internet terecht bij Anovi in Berkel Rodenreijs. De zaak was nog maar net open. We hebben daar onze keuken gekocht en zijn geweldig geholpen. Men volgt het hele proces van uitzoeken, kopen en uiteindelijk de montage. Men komt alle afspraken zeer stipt na. Zijn klantvriendelijk en hebben professionele monteurs die zeer zorgvuldig te werk gaan. We zijn heel blij met deze aankoop en genieten vanaf het begin van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Echt vakmensen”
Door R. van Manen op vrijdag 11 dec 2020 20
Wat een goede keuze om bij Avanti keukens onze keuken uit te zoeken. Wat een service van begin tot eind. Echt vakmensen!
Reactie of foto toevoegen
“Fraaie douche”
Door Hans Hilhorst op vrijdag 11 dec 2020 20
De monteur kwam om een fraaie douche te plaatsen en er werd zelfs buiten voor e.v.t. vuil alles afgeplakt. Badkamer fantastisch geïnstalleerd al het overige vuil meegenomen en alles schoon gemaakt fantastisch!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeanine Mulders op woensdag 9 dec 2020 20
Zeer tevreden. Eerlijke en persoonlijke service. Betrokken verkoper. Keurige en vriendelijke monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie hoek keuken”
Door Forman op woensdag 9 dec 2020 20
Wij hebben een mooie hoek keuken incl. apparatuur besteld. Hij is in 2 dagen heel vakkundig geplaatst. Wij hebben als monteur Han over de vloer gehad een gezellige maar ook zeer vakbekwame man! Dikke complimenten over de werkwijze, vloer netjes afgeplakt al snel het stof op zuigen en alles super netjes op maat en met beleid. Over 15/20 jaar zullen wij zeker opnieuw hier een keuken aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Eline op dinsdag 8 dec 2020 20
Prachtige keuken! Perfect volgens afspraak verlopen. Monteurs hebben zelfs extra dingen gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Heerlijke keuken”
Door Anita op maandag 7 dec 2020 20
Goede en eerlijke uitleg en service, planning was goed en afgestemd met andere werkzaamheden. Helaas wel 4 mnd moeten wachten op de keuken qua lever- en plaatsingsmogelijkheden, maar dit was het wachten meer dan waard. Wat een heerlijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel geholpen”
Door Wijker op maandag 7 dec 2020 20
We zijn vriendelijk en professioneel geholpen tijdens het kopen van de keuken. Jochem was duidelijk en dacht goed met ons mee tijdens het ontwerpen. Het plaatsen van de keuken werd nauwkeurig, rustig en secuur gedaan door Klaas en zijn collega. Ik had het idee dat er geen tijdsdruk was, waardoor ze rustig konden werken.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Matty Vrieswijk op maandag 7 dec 2020 20
De service bij Ardi is fantastisch. Er wordt meegedacht met het realiseren van de plannen van de klant, men is erg behulpzaam en servicegericht. De kwaliteit van de keuken is erg goed en ook het plaatsen/monteren van de keuken is heel goed uitgevoerd. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Deze zaak is een absolute aanrader!
FOTO VAN MATTY VRIESWIJK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“In een woord geweldig”
Door Wh Berends op maandag 7 dec 2020 20
Fijn ontvangst, veel tijd voor je, en perfecte montage, in een woord geweldig
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Anita op zondag 6 dec 2020 20
Ben erg blij met mijn nieuwe keuken en vloer. Arma luistert naar je wensen en denkt met je mee. Niet alleen in de winkel, maar ook tijdens de plaatsing. Ze werken heel netjes. Super goeie service en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Fam. Verdoes op zaterdag 5 dec 2020 20
Hartelijk ontvangst in de showroom, goede prijs/kwaliteit verhouding, super afspraken mee te maken, heel erg nette plaatsing, keurig nette service. Zijn heel heel erg blij met onze keuken!
FOTO VAN FAM. VERDOES
Reactie of foto toevoegen
“In goed overleg”
Door Marissa op zaterdag 5 dec 2020 20
We hebben een matzwarte keuken gekocht en zijn daar heel tevreden over. De keuken is helemaal zoals we verwacht hadden. De levering en plaatsing is zonder problemen verlopen, de monteur was deskundig en werkte heel netjes, alles in goed overleg.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en vakkundig geholpen”
Door Joanne Roggeband-Wagemakers op zaterdag 5 dec 2020 20
Vanaf de showroom tot de levering zijn wij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Ardi. Goede communicatie, zowel schriftelijk als telefonisch. Levering en plaatsing zijn keurig en volgens afspraak gedaan. We zeer erg tevreden met onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Als kwaliteit je wens is”
Door S. Abou Hasson op zaterdag 5 dec 2020 20
Wij hebben onlangs een keuken gekocht. Verkoop gesprek wordt rustig gevoerd en er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Tijd tussen bestelling en levering wordt er contact gehouden over eventuele zaken (bij ons bijv. over een verouderde type kookplaat die niet meer leverbaar was en een nieuwe type voor in de plaats is gekomen). Levering was zoals het hoort te zijn. De monteurs (was ook een stagiaire bij) hebben zeer goed werk verricht. Ze werken erg netjes, zijn beleefd en overleggen goed over de wensen. Alles klopt, wordt goed gecontroleerd en uitleg gegeven. Van begin tot eind een heel prettig proces en zonder addertjes. Voor mensen die een goede kwaliteit keuken willen is Arma keukens zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Samenwerking en communicatie zijn super”
Door Fam. Korf op vrijdag 4 dec 2020 20
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken. In de showroom zijn we door Rik heel fijn geholpen. Hij nam alle tijd om onze wensen om te zetten in een mooie keuken. De installateurs Freek en Koen hebben er werkelijk een plaatje van gemaakt! De samenwerking en communicatie zijn super.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig in overleg”
Door Fam. J.H. Oversluizen op vrijdag 4 dec 2020 20
Mooie keuken gekocht voor onze nieuwe woning. Prettig offerte traject; deskundige begeleiding en super uitvoering. Fijne medewerkers welke mooi werk leveren. Overlegmomenten tijdens plaatsing waren prettig.
FOTO VAN FAM. J.H. OVERSLUIZEN
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Adee Keuken chapeau”
Door Irma en Han van Keulen op vrijdag 4 dec 2020 20
De 9,7 score is zeer zeker terecht. Het begon al met het advies in de showroom, eerlijk, meedenkend en ook belangrijk er werd ook in alle rust aandacht besteed aan jouw wensen. De levering van de keuken door Brinks verliep ook vlekkeloos. Een groot compliment voor de monteurs van Adee Keuken, ze werken serieus, nauwkeurig en letten op details. Kortom wij zijn zeer tevreden over Adee Keukens en ze zijn de score van 9,7 zeker waard. Ook wij werden getipt over de kwaliteit en willen die tip graag doorgeven aan mogelijke nieuwe klanten. Adee Keuken chapeau.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig bedrijf”
Door Hans van der Werf op donderdag 3 dec 2020 20
Zowel sales, aftersales als montage prima. Kwalitatief en sociaal een geweldig bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een leuke service”
Door E. DAVID op woensdag 2 dec 2020 20
Zelfs bijna na 8 jaar is de service nog steeds fantastisch bij Avanti. Monteurs van Avanti waren vlakbij ons in de straat bezig met het installeren van een keuken. Spontaan vroegen wij aan één van de monteurs of hij naar een los hangende handgreep van onze keuken kon kijken. Na werktijd kwam de monteur nog even bij ons langs en heeft het probleem met de los hangende handgreep opgelost. Geweldig en bedankt Henrie of Henry !
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over keuken”
Door Lidy op zaterdag 28 nov 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht en zijn daar zeer tevreden over. We kregen wat we hadden besteld en betaald, zoals het was afgesproken. We werden op de hoogte gehouden over het leveren van de keuken zoals bv de levering op de dag, werden netjes 's-ochtends op gebeld hoe laat ze ca hier waren. Zo ook degene die de keuken kwamen monteren. Nette vaklui. Werkten netjes en correct, mijn man en ik hadden gelijk een vertrouwd gevoel over hun. Ze namen al het pakmateriaal netjes mee en veegde zelfs de vloer aan na het zagen. Ze boden gelijk een excuses aan toen ze een klein streepje maakte op de muur. Eerlijkheid duurt het langs en eerlijk zijn ze. De keuken functioneert prima en staat er perfect bij. Ze belde zelfs na het monteren nog op of alles naar mijn zin is. Ardi blijf zo deze service geven dan blijven de klanten komen.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst professioneel!”
Door Ellis Smit op zaterdag 28 nov 2020 20
Dit bedrijf doet echt wat ze beloven! Mooie collectie keukens met veel mogelijkheden en een nette prijs. Alle mijn vragen, mails etc worden snel en correct beantwoord. De montage verliep perfect en vlekkeloos. Uiterst professioneel! Heel bijzonder in deze snelle wereld, waar de details nog wel eens vergeten worden door de commerciële bedrijven.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Jochum&Ditta op zaterdag 28 nov 2020 20
Uitstekende service bij het uitzoeken en installeren/monteren van onze keuken. Een prachtige keuken met alle apparatuur etc naar onze wens voor een uitstekende prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Peter Broer op vrijdag 27 nov 2020 20
Een uitstekende begeleiding. Deze review schrijf ik een jaar na oplevering van onze keuken. Vanaf het moment van oriënteren tot aan aankoop was de begeleiding positief en professioneel. Er werd erg goed geluisterd en dit vertaalde zich in een mooie maatwerk oplossing. Ook de kleine opleverpunten ma oplevering werd goed opgelost in de nazorg. Kort geleden een leuk kaartje gehad een jaar na dato met een suggestie om contact op te nemen mocht er nog wat zijn. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Maarten op donderdag 26 nov 2020 20
Onze nieuwe keuken is op 20-11-2020 opgeleverd en we zijn echt super tevreden met het resultaat. Dikke pluim voor Levi die ons zeer deskundig en prettig heeft geadviseerd. Artic keukens was de eerste keukenzaak die wij bezochten in onze zoektocht naar een nieuwe keuken en het eerste gesprek met Levi beviel zo goed dat we geen behoefte meer hadden om naar andere zaken toe te gaan. Geen seconde spijt gehad van deze beslissing. De installateurs Maurits en Eddy waren ook ontzettend goed en heb de keuken in 2 dagen geïnstalleerd. Aan het einde van dag één bleek dat het bestelde zeeppompje niet was meegeleverd. Maurits en Eddy zijn toen na werktijd naar het magazijn gereden, het zeeppompje + juiste installatieapparatuur opgehaald en de volgende dag alsnog geïnstalleerd. Topservice!
Nee Artic is niet goedkoop maar de service en kwaliteit zijn dermate goed dat deze premium prijs volledig gerechtvaardigd is.
FOTO VAN MAARTEN
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is boven verwachting mooi”
Door Kim op donderdag 26 nov 2020 20
Zijn zeer goed geadviseerd, keuken is boven verwachting mooi en zeer vakkundig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden.”
Door Krijn en Clary van Trigt op donderdag 26 nov 2020 20
Wij zijn uitstekend geholpen door verkoper Kees Visser denkt met je mee, neemt de tijd voor je niets is te gek super. Niet te vergeten de koffie en versnapering uitstekend verzorgd dames dank hiervoor. Jesse en Henri prima werk geleverd wij zijn dik tevreden van het plaatsen van onze keuken. Onze complimenten. Tenslotte wij zijn super blij met onze mooie keuken. En bevelen Avanti keukens zeker aan.
FOTO VAN KRIJN EN CLARY VAN TRIGT
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe badkamer”
Door Francis op woensdag 25 nov 2020 20
Zeer tevreden van begin tot het einde. Aan alles werd gedacht. Alles in overleg, kundige monteurs. Tevreden! Blij met onze nieuwe badkamer. Voor een nieuwe keuken gaan wij ook naar Arma
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door A. Hoogesteger op dinsdag 24 nov 2020 20
Onze keuken werd keurig volgens afspraak geleverd en gemonteerd. De vaatwasser werd door leveringsproblemen later geleverd, Pelma gaf ons de keus of we een tijdelijke vaatwasser wilden of niet. Een klein mankement bij installatie werd netjes hersteld. Prima service!
FOTO VAN A. HOOGESTEGER
Reactie of foto toevoegen
“Reviews zijn echt verdiend”
Door Chantal Chevallerau op maandag 23 nov 2020 20
Ik had al offertes laten opmaken bij Keukenkampioen, Superkeukens en Bruynzeel. Die van Bruynzeel had ik in eerste instantie ook voor akkoord getekend maar dat werd dusdanig slecht opgevolgd dat ik na klachtgesprek er nog onderuit kon. Na deze slechte ervaring met Bruynzeel keukens ben ik toch maar eens gaan googlen naar reviews en kwam via deze site uit bij Keur Keukens (of andere vestiging van de DB keukengroep). De klantbeoordelingen waren dermate positief en hoog dat ik in eerste instantie dacht dat de reviews wel gemanipuleerd of gekocht moesten zijn. Ik besloot het zelf te gaan onderzoeken en te ervaren. Zodoende kwam ik bij Jochem Spier terecht van Keur Keukens. De no-nonsens aanpak en heldere communicatie sprak mij meteen al erg aan. En uiteraard de mooie showroom en voor zover ik kan beoordelen de kwaliteitskeukens die in Duitsland worden gefabriceerd. Nog voordat ik de afspraak had ingepland, waarschuwde Jochem mij dat de doorlooptijd voor keukenmontage langer dan normaal was enerzijds wegens Corona, maar anderzijds ook wegens het toenemende succes van het bedrijf. Het bedrijf dat van origine was opgericht door 2 keukenmonteurs is inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met 28 monteurs die door het hele land werken. Tijdens het gesprek met Jochem dat iets meer dan 2 uur duurde, viel mij de zorgvuldigheid op waarmee je wordt geholpen: echt aan alles wordt gedacht. Eerlijk is eerlijk, de offerte van Keur was iets duurder dan die van Superkeukens en Bruynzeel. Maar het idee dat ik dan met een partij in zee zou gaan die echt doet wat ze belooft, was mij dat waard. Drie weken geleden is de keuken dan eindelijk geleverd en gemonteerd. Het resultaat is meer dan prachtig! En alles verliep echt op rolletjes. Tijdens de maanden dat ik moest wachten, werd ik steeds op de hoogte gehouden via de mail of telefonisch over het proces en de planning. Zelfs Jochem belde mij nog voorafgaand aan de montage of er nog vragen zijn. Na de montage belde hij weer om te checken of alles goed was gegaan. De korte lijnen, de heldere communicatie en de goede begeleiding gedurende het hele proces heb ik als zeer prettig ervaren. Inmiddels heb ik de keuken 3 weken in gebruik en ik kan niets aanmerken. Het is een mat zwarte keuken waarvan vette vingers gemakkelijk te verwijderen zijn (van collega's weet ik dat het ook anders kan) en die standaard van binnen ook zwart is (bij Superkeukens alleen mogelijk tegen forse meerprijs). Het blad is extra dun zonder dat deze op plekken extra verstevigd hoeft te worden (bij Superkeukens alleen mogelijk tegen meerprijs). Speciale dank ook nog aan de monteur Arjan: hij gaat vlot en zeer vakkundig te werk, is prettig in de omgang en neemt geen genoegen met halve oplossingen! Kortom, dit bedrijf heeft de vele goede reviews echt verdiend en maakt haar beloftes waar. Iedereen die een nieuwe keuken nodig heeft, zal ik voortaan naar dit bedrijf doorsturen.
FOTO VAN CHANTAL CHEVALLERAU
Reactie of foto toevoegen
“Een prima ervaring”
Door Familie Van Raaij op zondag 22 nov 2020 20
Vanwege de recensies zijn wij bij Avanti keukens in Kesteren terecht gekomen. Na een eerste bezoek waarbij wij ongestoord alles op ons gemak in de showroom hebben kunnen bekijken hebben wij vervolgens een afspraak gemaakt. Wij zijn vriendelijk ontvangen en hebben in overleg en met deskundig advies van de verkoper een prima keuze gemaakt. De plaatsing van de keuken is gedaan door Ronald en Martin, twee "TOP-monteurs". Er werd keurig gewerkt en waar nodig werd tijdig overlegd en afgestemd. Wij waren en zijn zeer tevreden. Het enige aandachtspunt dat wij, zowel de verkoper als de medewerker die komt inmeten, willen meegeven is dat er in een vroegtijdig stadium aandacht moet worden geschonken aan de elektrische installatie en de groepenkast. Bij ons moesten die onder een redelijke tijdsdruk aangepast worden wat tot een behoorlijke extra kostenpost heeft geleid.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door de Lange op woensdag 18 nov 2020 20
Mooie keuken gekocht, goed geïnformeerd, er wordt naar onze wensen geluisterd, keuken is van goede kwaliteit. Contact verloopt prettig
FOTO VAN DE LANGE
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage stelpoten verkeerd geleverd”
Door Denise op dinsdag 17 nov 2020 20
Keuken uitgezocht bij Keur in Haarlem. Prima geholpen met het uitzoeken van een keuken. Keuken werd week 39 geleverd. Eenmaal de keuken geïnstalleerd te hebben kwamen we er achter dat het kookeiland hoger was dan het aanrechtblad tegen de wand. Verkeerde poten waren erbij geleverd. Gelijk gebeld naar Arma keukens want de planning en service gaat via hun. We moesten even foto mailen van de poten die we nodig hadden. Via de post kregen we nieuwe toegestuurd helaas waren dit verkeerde. Contant opgenomen met de service afdeling van Arma keukens. De nieuwe stelpoten waren niet op voorraad en moesten besteld worden. Eenmaal weer nieuwe stelpoten binnengekregen bleken dit weer niet de juiste te zijn (te hoog) opnieuw contact opgenomen met de service afdeling. De nieuwe stelpoten moesten weer besteld worden en als het binnen zou komen zouden ze het extra controleren of dit de juiste zijn. 6 november gebeld of het al binnen was gekomen. Het was inderdaad binnengekomen het zou die vrijdag ook gelijk op de post gaan zou ik het zaterdag binnen hebben. Dinsdag nog niks ontvangen contact opgenomen was het maandag op de post gedaan. Jammer dat het niet gecommuniceerd wordt. Je houdt er toch rekening mee. De 3e nieuwe set stelpoten eenmaal binnen gekregen bleken ook de verkeerde te zijn. De gene van de service afdeling die ik meerdere keren heb gesproken vond ik niet echt vriendelijk ook niet begripvol. Werd telefonisch ook geen excuus aangeboden. Toen heb ik 12 november contact opgenomen met de planning. De meneer van de planning was vriendelijk en begripvol. Hij vroeg ook wat de plint hoogte was en zou er met spoed achteraan gaan. Werd ook even later gebeld dat hij de juiste stelpoten had gevonden en vertelde dat deze de volgende dag gebracht konden worden. Dit is dan de 4e set stelpoten uiteindelijk nu wel de juiste. Baal er wel van dat het toch een tijd heeft geduurd voordat we de juiste hebben binnen gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door MJM van Tillo op dinsdag 17 nov 2020 20
Ondanks Corona Crisis, tijd voor de klant, geen leverproblemen, en correcte aflevering. Meedenken aan de mooiste oplossing voor onze situatie, duidelijke tekening en foto van de keuken vooraf. Vakkundige installatie, geen haastwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Alles soepel verlopen”
Door Henk Doornbos op zaterdag 14 nov 2020 20
Vanaf het eerste gesprek tot de daadwerkelijke montage is alles soepel verlopen. Henry heeft ons op een prettige en transparante manier begeleid in het kiezen van de keuken. De keuken is volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Anovi gebruikt eigen mensen voor de montage wat prettig werkt. Meindert en Marc: dank voor de probleemloze montage!
FOTO VAN HENK DOORNBOS
Probleemloos gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Onze verwachtingen overtroffen”
Door familie De Macker op vrijdag 13 nov 2020 20
Wij hebben een paar rondes door de toonzaal van Ardi keukens gelopen en daarna onze keuken uitgezocht. Medewerker heeft geweldig geholpen om tot in de kleinste details de gewenste keuken samen te stellen. De keuken is op de afgesproken datum in september deskundig geplaatst. De kwaliteit overtreft onze verwachtingen. We zijn er bijzonder blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Riny Hack op donderdag 12 nov 2020 20
Vanaf het eerste moment tot het laatste moment meer dan tevreden met onze keuze voor Ardi. Wij hebben onze keuken kunnen uitzoeken met hulp van de kundige verkoopster van Ardi zonder het gevoe te hebben gehad dat zij bepaalde hoe de keuken er uit moest zien. Groot verschil met andere keuken bedrijven. Ook tot het moment van plaatsing hebben we nog van kleine dingen kunnen wijzigen zonder problemen. De kleine mankementen die er waren zijn vakkundig en zonder noemenswaardige problemen opgelost.
FOTO VAN RINY HACK
Keuken met fornuis
Reactie of foto toevoegen
“Keukenblad”
Door Sarah op dinsdag 10 nov 2020 20
Hoewel de keuken er al even staat, over het blad en kraan/wasbak werden we het maar niet eens. Met veel tijd en geduld hebben de heren van Keur Keukens ons meegenomen in de voor en tegens van materialen en ontwerp. Ook de woning en gezinssamenstelling nemen ze hierin mee. Als het er dan in zit klopt alles. Heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder professioneel”
Door John en Marjo Bonnier op dinsdag 10 nov 2020 20
We zochten een nieuwe keuken en werden bij Adee bijzonder prettig geholpen bij maken maken van een keuze. Het vervolgtraject liep al even prettig: duidelijke afspraken en het inbouwen van de keuken was bijzonder professioneel. We zijn bijzonder tevreden over de service, kwaliteit en de prettige sfeer van samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Groot compliment”
Door Willem de Beurs op zondag 8 nov 2020 20
Complete keuken gekocht. Ging met installeren met hobbels,maar achteraf top. Dinerbon voor overlast ontvangen. Na ontevredenheid over vaatwasser is vanuit Keur zelf voorgesteld deze om te ruilen naar ander type. Na omruilen volledig tevreden en groot compliment. Soms als er gewerkt wordt gaan zaken wel eens niet helemaal goed, maar dan gaat het om de uiteindelijk afhandeling en deze verdient een groot compliment. Kortom top bedrijf, betrouwbaar en servicegericht
FOTO VAN WILLEM DE BEURS
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Marcel Kistemaker op zaterdag 7 nov 2020 20
Zeer goed geholpen, vanaf eerste bezoek, inmeten, controleren en montage. Resultaat is een keuken die helemaal naar wens is en zeer netjes is gemonteerd!
FOTO VAN MARCEL KISTEMAKER
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door C.Caljouw op zaterdag 7 nov 2020 20
Zeer goed en deskundig bedrijf. Tijdens hele traject alles stipt volgens afspraak! Zeer content!
FOTO VAN C.CALJOUW
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken met goed gevoel”
Door Esther de Jong op vrijdag 6 nov 2020 20
We zijn bij Artic beland via google omdat wij een kleine maar van alle moderne gemakken voorziene keuken zochten met een ouderwetse uitstraling passend bij ons monumentenhuisje gebouwd rond 1928. De recensies spraken mij zeer aan: een bedrijf met een goede naam en een eigen montageteam. Het maken van een persoonlijke afspraak verliep heel vlot en wij kwamen bij Paul Gunter in Utrecht. Hij nam alle tijd, liet ons alles zien in de uitgebreide sfeervolle en overzichtelijke showroom in Utrecht zonder dat we ons opgejaagd voelden. Paul Gunter kwam met hele goede suggesties voor de keuken. Ontwerpen werden ter plekke gemaakt. Heel fijn want wij hadden zelf geen idee wat er zou kunnen. We hebben alles toen even laten bezinken om nog even na te denken over bepaalde dingen. De ontwerpen kregen we mee. Bij het tweede eveneens hele prettige bezoek zetten we samen met Paul Gunter we alle puntjes op de i. Vervolgens is ALLES precies zoals besproken verlopen ondanks de Corona-tijd. Alle afspraken zijn keurig, zeer sympathiek en geheel plan nagekomen van inmeten tot uiteindelijke plaatsing en nazorg. Het plaatsen is uiterst netjes gedaan, bijv nog nooit zulke prachtige kit-randen bij een aanrechtblad gezien. Alles werkt en alles ziet er perfect uit. Ook telefonisch en per mail zijn wij steeds keurig geholpen en van informatie voorzien. Van te voren zag ik er erg op tegen het uitzoeken en plaatsen van een keuken door allerlei gruwelverhalen van vrienden zoals gebroken of niet passende aanrechtbladen en ontbrekende onderdelen. Bij Artic Keukens krijg je meer dan waar voor je geld. Niet alleen een prachtige keuken, maar ook een happy gevoel.
FOTO VAN ESTHER DE JONG
Keuken met groene achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Cobie van Eenennaam op donderdag 5 nov 2020 20
We zijn super blij met onze nieuwe keuken, van begin tot einde alleen maar lof.
Ook de monteur, geweldig
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door Emmeloord op donderdag 5 nov 2020 20
Kwamen door toeval bij Arma Keukens in Nunspeet terecht maar zijn zeer tevreden! Goede en duidelijke communicatie, persoonlijke aandacht, denken mee en het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Monteurs nemen persoonlijk contact op wanneer ze komen en werken zeer netjes.
Reactie of foto toevoegen
“100 procent tevredenheid is gelukt”
Door Fam v Veelen op maandag 2 nov 2020 20
Wij zijn bijzonder verrast door de service van de DB keukengroep. Helaas is er door de fout van de verkoper een verkeerde kleur keuken geleverd. Omdat wij de woning in moesten hebben ze de keuken toch geplaatst en kregen wij met spoed een hele nieuwe keuken. Door het verkeerd ophangen van de planken was de muur beschadigd maar DB loopt niet weg voor de problemen maar lost alles netjes op! Iets wat je niet vaak meer ziet. De contact is helder en vriendelijk. Monteurs zijn vriendelijk en vakkundig, werken netjes en secuur! Ze willen echt dat je 100 procent tevreden bent. En dat zijn we, we zijn onwijs blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Natascha van Jole op zaterdag 31 okt 2020 20
In november 2019 keuken besteld bij Ardi, zou aanvankelijk in april 2020 geplaatst worden. Door Covid-19 uitgesteld en uiteindelijk in oktober 2020 geplaats. We zijn heel erg tevreden, allereerst het ontwerp wat ons gelijk aansprak met de koffiehoek die Robin bedacht. Ook tijdens het plaatsen liepen we tegen wat problemen aan die zijn heel creatief opgelost door de monteur Leendert. We hebben de oude keuken laten weghalen door Pieter en deze heeft hem ook afgewerkt met tegels etc. Ook Pieter heeft zijn werk super goed gedaan. Alles werd steeds netjes opgeruimd etc. Wij vonden alle werknemers netjes en beschaafd. Al met al willen wij Ardi bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat ze beloven”
Door L. Stalknecht op zaterdag 31 okt 2020 20
De verkoper dacht goed met ons mee, alles hebben we goed kunnen bespreken. Zelfs tot ver sluitingstijd. Toen de keuken geplaatst werd, gebeurde dit heel netjes. De installateur nam alle dozen en rotzooi weer mee :). Nu staat er bij ons een prachtige keuken waar we blij mee zijn. Wij zouden Arma bij iedereen kunnen aanbevelen. Zoals ze zelf zeggen doen zoals beloofd. Die term past echt bij dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Janneke op vrijdag 30 okt 2020 20
Ontzettend goed begeleid om met alleen een bouwtekening de keuken te realiseren, dit is een combinatie geworden van een landelijke rustige uitstraling met daarnaast een hoogglans hoge kasten partij. De looks van vroeger met t gemak van nu.

Aanvulling ontvangen 4 november 2020: Onze keuken is in september 2020 geplaatst. Dit is goed bevallen, fijne vakmensen met goede oplossingen ter plaatse.
Reactie of foto toevoegen
“Supernetjes”
Door Fam. Dusamos op vrijdag 30 okt 2020 20
Wij hebben onze badkamer bij Arma gekocht. Alles is helemaal perfect gegaan. Afspraken klopten. Levering klopte. Barend en Ruben hebben supernetjes gewerkt en communiceerden uitstekend. Daarnaast was het ook nog gezellig en voelde het niet als een inbreuk op onze privacy.
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat heel mooi”
Door C. van den Ende op donderdag 29 okt 2020 20
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Goed geholpen, duidelijk advies en montage soepel verlopen. Afspraken werden nagekomen. Eindresultaat is heel mooi.
FOTO VAN C. VAN DEN ENDE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Jaco Zandee op maandag 26 okt 2020 20
Door de verkoper zijn we zeer goed geholpen. Hij gaf ons op alle vragen een deskundig antwoord en door via een stappenplan te werken kwamen alle facetten wat nodig is voor een nieuwe keuken aan de orde. De plaatsing van de keuken is heel vakkundig uitgevoerd. Hartelijk dank hiervoor en ga zo door Ardi-team
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door C van Aart op zaterdag 24 okt 2020 20
Knap werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden klanten !!!
Reactie of foto toevoegen
“Service heel hoog in het vaandel”
Door Eric N. op donderdag 22 okt 2020 20
Bij ARDI keukens in Sint Annaland (Zld) ben je geen klant, maar een welkome gast. Dat merk je al meteen bij binnenkomst. Deze is warm, hartelijk en oprecht. Als gast word je volledig vrij gelaten in jouw keus, niets word je opgedrongen. Je wordt wél op een zeer professionele wijze geholpen en gecoacht bij de samenstelling. Een statement waar menig ander keukenspecialist een puntje aan kan zuigen zonder daar specifiek een naam bij te plaatsen. Daarnaast heeft ARDI keukens twee dingen héél hoog in haar vaandel geschreven staan: Service en Nazorg
FOTO VAN ERIC N.
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Gerrit Schoolen op donderdag 22 okt 2020 20
We hebben een keuken gekocht in een U opstelling. De monteurs deden er twee en een halve dag over de montage. We dachten eerst dat is wel lang maar als je ziet hoe nauwkeurig deze monteurs te werk gaan dan snap je het wel. Als ze iets tegenkomen wat niet goed past gaan ze even in discussie en lossen het vervolgens geweldig op. Geweldig gedaan.
FOTO VAN GERRIT SCHOOLEN
Keuken in een U
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar tevreden”
Door Tonnie Brounts op woensdag 21 okt 2020 20
Vorige week een nieuwe keuken gekregen. Alles is zoals afgesproken gegaan. Het hele proces is goed begeleid door heldere informatie voor de aannemer die alles startklaar moest maken. De mensen die de keuken hebben geleverd en ingebouwd waren zeer vriendelijk en bekwaam. Alles is heel precies afgewerkt . Ook bij de keuze voor de juiste keuken ben ik goed geholpen in Utrecht. Alleen maar tevreden dus.
Reactie of foto toevoegen
“Vol lof”
Door Marianne en Gerard W op dinsdag 20 okt 2020 20
Wij hebben na zoeken op het internet een keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Ik had al een plan gemaakt voor de opstelling maar we zijn er met Chantal goed uitgekomen die er ook aardig kijk op had. We hebben geen grote keuken maar we konden net als de oude keuken met een aangepast model goed uit de weg. We hebben de spoelbakken en de kookplaat aan moeten passen. Na twee overleg sessies waren we er uit. De kleur van de keuken was ook een heikel punt om dat we die aan de bestaande vloer wilde aanpassen, en kregen het advies om in een verfwinkel de kleur uit te zoeken en dat lukte voor ons ook. Chantal legde uit dat het plaatsen van de keuken wel een paar maanden kon duren in verband met drukte, maar dat was voor ons geen probleem. Hebben voor het definitief inmeten daarna een tekening gehad voor het aanpassen van water, afvoer, en elektraleidingen dat dat vooraf het plaatsen van de keuken klaar was.
Ook hadden we nog een bijpassend vensterbankje als het aanrechtblad erbij besteld. Waar wij heel blij mee waren, dat ze heel vakkundige monteurs hebben en dat er ook geen problemen met de levering van de keuken was alles in een keer goed. Vol Lof hier over houden zo.
FOTO VAN MARIANNE EN GERARD W
Keuken met groene fronten met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door fam. Sevenhuijsen op zondag 18 okt 2020 20
Er is een groot aantal jaren verstreken sinds wij een keuken hebben laten plaatsen door Arma, maar nog steeds gratis service bij kleine reparaties. Dat vind ik echt super. Ons laten mee denken over de mogelijke oplossingen! En na twee dagen weer terugkomen voor de uitvoering. Top gewoon.
Reactie of foto toevoegen
“Onze complimenten”
Door Familie Eggebeen op zaterdag 17 okt 2020 20
Vanaf het moment dat we, onverwachts, de 1e keer de showroom binnenliepen kregen we een goed gevoel over Pelma Keukens. Iedereen die ons te woord heeft gestaan was erg behulpzaam. De verkoper dacht mee en bij twijfels van onze kant over bijvoorbeeld kleur of opstelling maakte hij het visueel waardoor wij tot een goeie keuze konden komen. Quinten heeft onze nieuwe keuken geplaatst, niets dan lof over hem. Wat een vriendelijke, georganiseerde jongen. Een vakman! Alles is prima verlopen en tot nu toe genieten we alleen maar van onze nieuwe keuken, die helemaal voldoet aan onze verwachtingen. Onze complimenten voor Pelma Keukens.
FOTO VAN FAMILIE EGGEBEEN
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door M van der Wereld op vrijdag 16 okt 2020 20
Super, alles tot in de puntjes goed geregeld. Echt top geholpen door Gerwin in de showroom! Hebben echt veel kennis van het vak! Service loopt ook netjes verder na het ondertekenen van het contract. Echt heel erg tevreden over deze partij. Niets moet alles mag, dat is in de keukenwereld ook erg uniek. Duidelijkheid en transparantie is ook echt een pluspunt! Al met al super geholpen en meer dan tevreden met het eindresultaat en alle service. Service staat voorop en dat merk je ook echt bij Arma Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te raden”
Door Belita en René Reijnen op vrijdag 16 okt 2020 20
Begin december 2019 bij Arma in Nunspeet een complete badkamer uitgezocht. (Vanaf zeepbakje tot nieuwe inloopdouche, kortom ALLES). Door drukte werd de installatie gepland op 14 september 2020, 9 maanden na aankoop (!) Welnu, het was het wachten waard. De oude badkamer werd tot op de kale betonnen / gibo muren gesloopt waarna nieuwe leidingen etc. etc. in de muren werden gefreesd. Daarna nieuwe vloer leggen, leidingen aanleggen, wanden betegelen, nieuw verlaagd plafond erin (voor de spotjes) en tot slot alle badkamermeubels gemonteerd. De monteur(s) hebben érg veel meegedacht en kleine maar ook een enkele grote wijziging voorgesteld, ic. andere wijze van tegelen (zou mooier worden) en een inbouwbadkamerkast anders inbouwen. Na oplevering waren er 3 kleine opleverpuntjes maar die waren binnen 2 weken opgelost. Samengevat? Een bedrijf met veel keuze in materialen en nog véél belangrijker : uitstekende monteurs die vakwerk afleverden én die tijdens de bouw afweken (althans voorstellen aan ons deden) van de initiële bouwtekening (door ons allemaal geaccepteerd). Arma Nunspeet? Zeer wel aan te raden!
FOTO VAN BELITA EN RENÉ REIJNEN
Geplaatste badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam Sewpal op donderdag 15 okt 2020 20
We zijn erg tevreden van het moment dat we binnen stapte in Pelma in Goes tot het moment dat hij geplaatst is. Geen valse beloftes zeer tevreden
FOTO VAN FAM SEWPAL
Keuken aan twee zijden
Reactie of foto toevoegen
“Keurig verzorgd”
Door Jelle de Boer op woensdag 14 okt 2020 20
Goed advies, waar nodig eerlijk en duidelijk.
Gelijk een nette prijs.
Alles uit één hand, ook de plaatsing.
Keurige showroom met voldoende keus en super gastvrije ontvangst.
Duidelijke en keurig verzorgde offerte.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.