Feedback
9,6

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2128 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1803 ervaringen
4 sterren202 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren16 ervaringen
1 ster17 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door Hans Haghuis op dinsdag 28 jun 2022 22
Online gezocht naar een regionaal keukencentrum met een hoge klantwaardering kwamen uit bij Adee keukens. Afspraak gemaakt en geholpen door Jenneke heel prettig en vakkundig had ook goede tips. Communicatie was prima keuken ingemeten en in juni geplaatst dit ging zeer nauwkeurig, rommel werd netjes opgeruimd, wij zijn zeer tevreden niet alle apparatuur was direkt leverbaar maar dit probleem speelt overal en ligt buiten de schuld van Adee. Het is trouwens keurig opgelost met een leentoestel en 2 weken later werd de apparatuur alsnog geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd en gemonteerd”
Door Angelo Molewyk op dinsdag 28 jun 2022 22
Hoge kwaliteit keuken voor goede prijs. Zeer betrouwbaar bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Rosanne op maandag 27 jun 2022 22
We hebben afgelopen November een keuken gekocht bij Ardi-keukens. We zijn goed geholpen door Marjolein. Ze heeft veel verschillende mogelijkheden laten zien aan ons en ook gekeken wat past in ons budget. Bij het leveren en plaatsen van de keuken waren er verschillende oplever puntjes, maar die zijn fantastisch opgelost door Ardi-Keukens en de monteur.
FOTO VAN ROSANNE
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de fijne samenwerking”
Door Jan en Gerdien Wonink op maandag 27 jun 2022 22
Vanaf het eerste begin dat we in de zaak waren om een keuken uit te zoeken hadden we al een goed gevoel, we zijn fijn geholpen door Junior vd Steeg
we kwamen niet voor verrassingen te staan, en hij hield ons via de mail, correct op de hoogte. Ook het plaatsen van de keuken verliep heel voorspoedig, en er was een wederzijds vertrouwen, waardoor er een fijne samenwerking was. Het eind resultaat is dan ook prachtig geworden, eigenlijk nog mooier dan wij hadden verwacht.
De monteurs waren erg netjes en rustig aan het werk, dit was erg prettig, en dat ze alle rommel weer meenamen en opruimden was erg fijn. Dus Arma keukens, tot zover dank je wel voor jullie fijne samenwerking en nakomen van de gemaakte afspraken.
we hopen veel plezier te hebben van onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke tien”
Door J. Back op zaterdag 25 jun 2022 22
Verkoopster goede kennis van zaken en denkt mee. Alles met de computer ingevoerd en konden zo de keuken in 3D bekijken, super. De prijs was "scherp" en niet onhandelbaar is een goede zaak. Niet als de concurrentie die gigantische kortingen geven en meestal nog duurder zijn. Monteurs die onze keuken hebben geplaatst hadden nog liefde voor het vak. Tot op de millimeter nauwkeurig geplaatst!
Wij hadden nog een stripje van de vriezer wat niet goed zat, één belletje en was binnen no time verholpen. Een dikke tien voor Pelma.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Andre van Doorne op zaterdag 25 jun 2022 22
Zeer prettige ervaring vanaf het eerste oriënterend gesprek tot aan de oplevering en nazorg. Menselijk en kwalitatief uitstekend. En met als resultaat een mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de mooie keuken”
Door Kevin Zandbergen op vrijdag 24 jun 2022 22
Keuken met wand en eiland gekocht. Prettig verkoopgesprek, niet opdringerig en direct een vaste prijs wat paste bij ons budget. Gelukkig geen vervelende onderhandelingen maar gewoon een eerlijke en goede prijs. Doordat ze samenwerkte met onze aannemer hebben zij direct geschakeld met hen en hoefde ik zelf niks te regelen. Montage is netjes gedaan en kreeg na montage uitleg van de monteurs. Doordat de vloer later kwam, moesten de plintjes iets aangepast worden, hier zijn ze snel en kosteloos voor langsgekomen. Daarna dubbel check gehad of alles naar wens was. Over de totale koop van de keuken zijn we zeer tevreden! Heel blij met de mooie keuken!
FOTO VAN KEVIN ZANDBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Leontine Tjioe op vrijdag 24 jun 2022 22
Nieuwe keuken. Afspraak gemaakt, tijdens dit gesprek (ruim de tijd, zeer hartelijke ontvangst). Er werd deskundig meegedacht! Waardevolle adviezen. Geen druk uitgeoefend, tijd om na te denken. Duidelijke afspraken, welke nagekomen zijn. Eigen inbreng altijd mogelijk in ieder stadium. Kwaliteit in materialen, apparatuur en mensen.
Nette, zeer prettige vakmensen in dienst. Kan Ardi keukens aanbevelen! Wij genieten van onze prachtige keuken. Vakmanschap!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Broek Felida op dinsdag 21 jun 2022 22
Afgelopen jaar een keuken gekocht. Echt een top. Begeleiding gehad met het uitzoeken, wat bij onze wensen pasten. Helaas was er iets kapot gegaan. De magnetron/ oven. Gebeld met de klacht. Echt goed opgepakt, hebben alles verzorgd wat betreft het bellen en mailen, naar de vertegenwoordigers. En een nieuwe gekregen. Kijken dan ook gelijk de keuken na. Echt een goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door R. Heijens op dinsdag 21 jun 2022 22
De verkoper, dhr. Mallegrom was buitengewoon attent en vriendelijk, alles was mogelijk. De service van Ardi-keukens is buitengewoon. In 1990 de 1e keuken, in 1998 de 2e keuken en nu in 2022 de 3e keuken van Ardi. Levering en plaatsing gingen perfect. Ik zou iedereen die aan een nieuwe keuken toe is willen adviseren, ga eens bij een vestiging van Ardi-keukens langs.
FOTO VAN R. HEIJENS
Reactie of foto toevoegen
“Goede en duidelijke informatie”
Door P. Luijks op dinsdag 21 jun 2022 22
Prettige ontvangst in de showroom. Goede en duidelijke informatie. Levering en plaatsing volgens afspraak door vakkundige, vriendelijke monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Linda van Burgh op dinsdag 21 jun 2022 22
12 jaar geleden bij Pelma een keuken gekocht en vanwege de goede service toen, nu ook weer gekozen voor een Pelmakeuken in ons nieuwe huis, adviseren en denken met je mee, snelle reactie op vragen en werken erg netjes. Ook nu weer heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Dagelijks genieten van de nieuwe keuken”
Door Fam. J.J. Ketting op maandag 20 jun 2022 22
Wij hebben voor de derde maal een nieuwe Ardi keuken. De eerste 26 jaar geleden omdat de bestaande verouderd was. Na 22 jaar moest er o.a. koelkast vervangen worden en hebben we besloten om weer nieuwe keuken bij Ardi te nemen. Nu 6 jaar later zijn we verhuist naar kleinere woning en hebben we weer voor een Ardi keuken gekozen. Door de goede ervaring van alle voorgaande jaren hebben we geen moment aan een ander keuken bedrijf gedacht. Alles is volgens planning verlopen. De ontvangst in de showroom met uitleg over de mogelijk heden voor een nieuwe keuken. De planning van levering en plaatsing waren allemaal volgens afspraak. We genieten er dagelijks van.
Reactie of foto toevoegen
“Een topkeuken en topbegeleiding”
Door jaco de jonge op maandag 20 jun 2022 22
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken, we zijn geweldig geholpen waar de verkoper ook mee denk in oplossingen en prijs kwaliteit. Ook de monteur die de keuken heeft geplaatst is een vakman dus over het algemeen een topkeuken en topbegeleiding.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J de Vos op maandag 20 jun 2022 22
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht en laten installeren. In de showroom zijn wij vooraf goed geïnformeerd over de mogelijkheden verschillende merken en de kosten (verschillen). Wij zijn hier meerdere malen geweest, omdat wij eerst een hoekkeuken hadden en de vraag was of wij het aandurfden om nu 2 evenwijdige keukenbladen te laten plaatsen. Er waren wat personele problemen bij de aannemer en zodoende moest de planning aangepast worden. In overleg met Ardi was dit geen probleem en kon alles opgeschoven worden. Tijdens het plaatsen zijn er nog wat kleinigheden naar boven gekomen en Ardi heeft ons goed geïnformeerd naar de mogelijkheden. Wij hebben 2 losstaande werkbladen. 1 blad was niet helemaal netjes afgewerkt, waarop Ardi deze voor nu wel heeft geplaatst, zodat de keuken helemaal werkbaar/leefbaar is, maar zal dit blad zsm kosteloos vervangen.
FOTO VAN J DE VOS
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Mevr. vd Westen op zaterdag 18 jun 2022 22
Van aankoop in de winkel tot en met de montage super verlopen, we zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Leenaars op vrijdag 17 jun 2022 22
Communicatie is erg goed. We werden goed geholpen in de showroom. Geduldig, zocht alles uit en was duidelijk qua prijs/kwaliteit. Hij zocht evt. alternatieven. Plaatsing is ook goed verlopen. Nadien wat kleine zaken die aangepast moesten worden (bijv. temperatuur van de boiler en een lade was niet goed afgesteld). Dit werd snel en kundig verholpen!
FOTO VAN LEENAARS
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Vervloet op donderdag 16 jun 2022 22
Fijn personeel wordt goed geholpen service is ook prima kom graag terug.
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep goed”
Door Annemieke Top op vrijdag 10 jun 2022 22
Keuken gekocht bij Arma. Het verkoopgesprek verliep prettig, we zijn vriendelijk en in alle rust geholpen. De verkoper droeg veel opties aan en maakte steeds wel eerlijke en praktische afwegingen. De levering en montage verliepen ook in één keer goed. We genieten nog elke dag van onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Sylvia Uittenhout-de Vink op vrijdag 10 jun 2022 22
Wij hebben in 2013 een Old Wood massief houten keuken met een composiet werkblad gekocht bij Keur keukens, onderdeel van Arma.Twee jaar geleden begon onze gootsteenbak te lekken. Geprobeerd zelf te verhelpen, maar dat heeft de problemen niet opgelost. Uiteindelijk Keur benaderd en het probleem voorgelegd. Er is een monteur gekomen die de gootsteenbak opnieuw aan de binnenkant heeft afgekit. Geen lekkage meer en wij zijn super blij en tevreden met deze goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige ervaring”
Door Fam. Pelgrim op donderdag 9 jun 2022 22
Wij zijn ontzettend blij met de kundigheid van al het personeel, dat ons geholpen heeft bij Adee keukens te Rijssen. Hier zijn we geholpen door de verkoper Silas. Met hem hebben we onze keuken samengesteld. Fijn dat je met ideeën komt, waar wij zelf niet eens over nagedacht hadden en/of het bestaan niet van wisten. De monteurs waren ook geweldig. Ze namen alle tijd om de keuken te plaatsen, wat resulteerde in een net afgewerkte keuken. En natuurlijk waren er wel wat kleine dingen die niet helemaal goed liepen, maar dit werd dan ook probleemloos opgelost. Al met al een geweldige ervaring.
FOTO VAN FAM. PELGRIM
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare en vriendelijke mensen”
Door Odile op donderdag 9 jun 2022 22
Bij de aanschaf van de keuken duidelijk en goed geïnformeerd, Levi had al veel voorwerk gedaan, dat was fijn. Aannemer bleek via hen te kunnen (stucen, electra etc). Vooraf een duidelijke planning gemaakt, die helemaal werd gevolgd. Betrouwbare, uiterst vriendelijke mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi eindresultaat”
Door Lenny Poortvliet op woensdag 8 jun 2022 22
Wij zijn heel blij met onze tijdloze keuken en raden iedereen Pelma aan! Je wordt er vriendelijk en vakkundig geholpen en ze nemen ruim de tijd om tot een mooi eindresultaat te komen!!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Peter op dinsdag 7 jun 2022 22
Deskundig advies – goede afspraken worden nagekomen. Keuken is goed geleverd incl nazorg voor enkele zaken die niet helemaal goed geinstalleerd werden. Ik zou Anovi iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje zo mooi”
Door Margreet op dinsdag 7 jun 2022 22
Super mooie keuken gekocht ik ben geholpen door verkoper Rainier ik kon merken dat hij er veel vanaf wist daarom krijg hij en Ardikeukens een 10+. Heb nog nooit zo'n mooie keuken gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui met oog voor detail”
Door L. Langevoort op woensdag 1 jun 2022 22
Keuken gekocht en laten plaatsen bij Arma Nunspeet. Bij het uitzoeken erg goed geholpen door de verkoper die goed rekening hield met onze voorkeur (moodboard). Ook wijzigingen tussendoor zijn goed en zorgvuldig verwerkt. Contact is altijd correct en vriendelijk. Het montageteam heeft de keuken uiteindelijk in 2 dagen geplaatst. Vaklui die oog hebben voor detail en ook met goede ideeën komen als er iets beslist moet worden tijdens de montage wat niet te voorzien was. Zeer correcte lui. Keuken is ook in een keer compleet geleverd trouwens, je hoort wel eens wat anders.
FOTO VAN L. LANGEVOORT
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Ronald S op dinsdag 31 mei 2022 22
We hebben een badkamer en separaat toilet gekocht bij Arma Keukens & Sanitair in Nunspeet. In de prachtige showroom hebben we in ruim een halve dag de offerte laten maken. Verkoper Gert-Jan nam alle tijd en gaf uitstekende, eerlijke adviezen ten aanzien van de optimale benutting van de ruimtes, de kwaliteit van de verschillende producten en de verschillende stijlen. Dat alles in een prettige ongedwongen sfeer. De verbouwing vond in overleg 1 week eerder dan gepland plaats en het resultaat is fantastisch. Alles keurig afgewerkt door Herman en Rutger en aan alle details werd gedacht. Daarnaast gaven zij ook goede adviezen en tips ten aanzien van het (eerste) gebruik en schoonhouden van de apparatuur. Vakmannen, met een groot hart voor hun werk. De kasten van Primabad en kranen van Damixa (beide nieuwe namen voor ons) zijn van hoge kwaliteit en betaalbaar. De Geberit douche toilet is een perfecte luxe aanvulling. De onderlinge communicatie van het Arma team is erg goed. Verkoop, planning, afvoer en montage... het verliep allemaal vlekkeloos en bij oplevering geen openstaande punten of nog te leveren artikelen. Na oplevering werden we nog een aantal keren door Arma gebeld om te checken of alles in orde is. Een fantastisch eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Bram Eikelboom op maandag 30 mei 2022 22
Een mooie nieuwe keuken gekocht een jaar terug. Keurig volgens planning geplaatst en het ziet er net zo uit als het plaatje. Ook na een jaar nog steeds heel tevreden ermee.
Reactie of foto toevoegen
“Creatieve meedenkers”
Door Aart en Lies Eerland-de Groot op zaterdag 28 mei 2022 22
Afspraken worden nagekomen. Prima, meedenkend, advies. Je wordt echt als klant behandeld en men neemt alle tijd voor je. Creatieve meedenkers. Eigen montagepersoneel werkt keurig en deskundig en neemt alle verpakkingsmaterialen gescheiden mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een 100% aanrader”
Door Stephan op vrijdag 27 mei 2022 22
Naar aanleiding van alle positieve reviews naar Arma gegaan voor een keuken. Voor ons een stuk rijden, maar dit was het zeker waard. Er wordt rustig en goed de tijd met je genomen. Duidelijke communicatie. En dat alles inhouse wordt gedaan is een zeer grote pré. Je merkt in alles dat ze daarmee zelf alles in handen hebben om van A tot Z alles duidelijk, keurig en naar belofte te doen. Een 100% aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en goede service”
Door George van Leeuwen op donderdag 26 mei 2022 22
Avanti Keukens heeft ons prima geholpen met het uitkiezen van een nieuwe keuken met alle apparatuur. Goed advies en goede service. Van het allereerste contact tot en met de installatie en naservice.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met levering keukenblad”
Door J. Schipper op dinsdag 24 mei 2022 22
De service in de showroom was echt goed, maar daarna is het misgegaan. Het blad bleek na het opmeten niet als maatwerk geleverd te kunnen worden. We hebben een nieuw blad gekozen en dit is super opgelost door Ardi. Echter de andere leverancier is 6 weken later pas weer komen meten, om vervolgens een week later weer te moeten meten. Vervolgens was er 3 weken na deze laatste meting nog ontbrekende informatie over de maten van de kookplaat. Al met al wordt het blad nu pas in de 3e week juni geplaatst. We zijn erg teleurgesteld dat door het wijzigen van leverancier wij bijna 4 maanden op een keukenblad moeten wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind goed geholpen”
Door Attinger op donderdag 19 mei 2022 22
Onze ervaring bij Ardi Keukens is erg goed. Van begin (bezoek aan showroom) tot eind (plaatsen keuken) ontzettend goed geholpen. Vriendelijke, kundige mensen die de klant op 1 zetten.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken en de Quooker”
Door Meta op woensdag 18 mei 2022 22
Ik heb een Quooker gekocht. Was niet te vreden met andere boiler en na 5 jaar kreeg ik nog korting. Super service. Bedank Arma heel blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Joke op maandag 16 mei 2022 22
Wij hebben een keuken renovatie gedaan. Heel erg tevreden hoe alles is gegaan.
Kundige monteur + monteur in opleiding. Alles keurig aangepast en vernieuwd.
Reactie of foto toevoegen
“Echt vakmanschap”
Door Jeroen op zondag 15 mei 2022 22
In het aankoopproces is er alle tijd voor ons genomen! De aankoop van de keuken begon al in december 2020 (in verband met een nieuwbouwwoning). Door coronamaatregelen toen digitale gesprekken gehad. Daarna konden we een aantal keren in de zaak komen waar ook weer alle tijd voor ons genomen werd. We hebben soms wel wat miscommunicatie gehad, maar dat werd opgelost. Heel fijn dat er door de verkoper echt gekeken werd of de keuken helemaal bij ons paste. We zijn zeer tevreden over de monteur. Hij ging heel precies te werk en alles in overleg. Alles werd netjes opgeruimd. Echt vakmanschap. Zeer tevreden over het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Jacques Martens op donderdag 12 mei 2022 22
Een lade met bevestiging was losgeraakt. Na een belletje werd binnen enkele dagen een afspraak gemaakt. De monteur heeft GRATIS gerepareerd terwijl de keuken 5 jaar oud is! Tevens heeft hij een sierstrip aan inductieplaat opnieuw vastgekit. Super
Reactie of foto toevoegen
“Blij dat we voor Keur hebben gekozen”
Door Marc Mergeay en Mirjam Roël op zondag 8 mei 2022 22
We zijn erg blij, dat we voor Keur Keukens hebben gekozen! De service van het begin tot het eind vonden we echt uitstekend. Ook dat we via Keur de rest van de verbouwing van onze keuken door Fred Buné en zijn team van Keukenwerk hebben kunnen laten uitvoeren, is ons heel erg goed bevallen. Alles was perfect op elkaar afgestemd en het liep allemaal als een geoliede machine! Er werd ook door iedereen keurig en met veel verstand van zaken gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze keuken”
Door Ferry van Nimwegen, Tineke van Schoonhoven op zaterdag 7 mei 2022 22
Wij hebben vorig jaar een prachtige, excellent keuken laten plaatsen. De keuken bevalt heel goed en is perfect afgewerkt. Het blad (jetstone composiet raven satin) heeft een stoere uitstraling en de gootsteen en apparatuur zijn van zeer goede kwaliteit. Fijn dat we de afzuigkap in konden laten bouwen. Nergens spijt van. De service van het team in Kesteren is erg goed (ook in Coronatijd) en het plaatsen werd uitstekend door drie monteurs uitgevoerd. Wij zijn erg blij met onze keuken! Met dank aan Stephanie en anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Wilfred Nab op vrijdag 6 mei 2022 22
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken. Genieten er elke dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Iedere dag genieten”
Door Leny Munter op vrijdag 6 mei 2022 22
We zijn heel blij met onze keuken geniet er iedere dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken, maar aanrechtblad valt tegen”
Door Wim ter Velde op donderdag 5 mei 2022 22
Aankoop was goed, montage prima. Bij montage bleek koof niet goed berekend waardoor bovenkast niet geheel open kan. Verder is aanrechtblad vlekkerig, terwijl dit op de staal niet of nauwelijks zichtbaar was. Als we dat wel gezien hadden zouden wij niet voor dit blad zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Stephan Groot op woensdag 4 mei 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over de service en de deskundigheid van Arma Keukens. Bij het kopen van de keuken werd er goed meegedacht over de verschillende opties, en werd er goed geluisterd naar onze wensen. Waarbij Arma voor ons echt het verschil maakt is de montage. De deskundige monteurs namen echt de tijd voor het monteren van de keuken, en dat is dubbel en dwars terug te zien in het eindresultaat. Het afwerkingsniveau van de montage en de kwaliteit van de materialen maken samen onze droomkeuken compleet.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service, een dikke 10”
Door familie Visch op woensdag 4 mei 2022 22
Onze inmiddels bijna 9 jaar oude keuken is inmiddels probleemloos voorzien van nieuwe fronten. Wat 2 jaar geleden begon met enkele fronten, inmiddels zijn ze allemaal vervangen. Wat een service! Daarbij nog even een kitrandje vernieuwd, zonder kosten, moeiteloos! Geweldig service, wat is dat belangrijk. Een dikke 10! Keurig personeel, vriendelijk en correct!
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne keuken”
Door Kievit op maandag 2 mei 2022 22
We hebben een fijne keuken. Koelkast kon pas later geleverd worden. Was wel jammer, maar we hadden een leenkoelkast. Voor de koop werd er veel via internet gedaan, i.v.m. de coronamaatregelen. Is allemaal goed gelukt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door liesbeth blom op maandag 2 mei 2022 22
wij hebben een keuken gekocht, zijn heel goed geholpen en is keurig geleverd en gemonteerd...ondanks dat er 2x wat deurtjes beschadigd waren. Zijn deze weer netjes op tijd geleverd en gemonteerd. Al met al zijn wij zeer tevreden.
FOTO VAN LIESBETH BLOM
Reactie of foto toevoegen
“Een 10+”
Door Janine op zaterdag 30 apr 2022 22
Ondanks mijn beperkte budget heeft Levi een heel mooie en praktische keuken voor me getekend. Hij voelde aan wat ik wilde en gaf goede en creatieve adviezen.
Alle lof voor iedereen bij Artic waarmee ik te maken heb gehad. Het contact was prettig, hulpvaardig en betrouwbaar. Al meer dan ruim van te voren kreeg ik een werkschema, zodat ik mijn eigen werk er om heen kon plannen. Dit schema is ook daadwerkelijk zo uitgevoerd. En niet alleen dat, maar de keuken is in werkelijkheid ook zo geworden als gepresenteerd. Ik heb jarenlang opgezien tegen het kopen van een nieuwe keuken, maar Artic heeft inderdaad ervoor gezorgd dat het soepel is verlopen en ik er weinig stress van heb gehad. Een 10+.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Henk Van Riele op donderdag 28 apr 2022 22
Prima contact en erg nette en nauwkeurig werkende monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door S. Verweij op dinsdag 26 apr 2022 22
Vanaf het eerste bezoek tot het oplossen van enkele nagekomen werkzaamheden is alles prima verlopen. Ik gebruik de keuken met plezier en denk hierbij ook met een fijn gevoel terug op de hele periode van aankopen tot nu.
FOTO VAN S. VERWEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer nog iets uitgebreid”
Door Arbman op dinsdag 26 apr 2022 22
Een super fijn bedrijf en de service is top .De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en er word netjes gewerkt.

Eerdere ervaring van 19 april 2019: Nadat Arma onze badkamer netjes heeft gerenoveerd (2017) was nu ons toilet beneden nog aan de beurt.Dit is gedaan door Eddy van de Ruitenbeek.Wij zijn zeer tevreden over de nette manier van werken en aflevering.Dikke pluim voor de monteur.

Eerdere ervaring van 4 september 2017: Afgelopen week is onze gerenoveerde badkamer opgeleverd.Na een vervelende ervaring 3 jaar geleden bij een ander bedrijf zijn wij nu super tevreden over onze badkamer gedaan door Arma. Er werd heel netjes gewerkt .Alles keurig afgeplakt en toen het klaar was werd het weer netjes op achter gelaten (een verschil met het andere bedrijf die liet een puinhoop achter).Barend en Jan super bedankt wat hebben jullie goed werk afgeleverd en ondanks de tegenslag die er was bleven jullie positief .
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Edwin Mud op maandag 25 apr 2022 22
Erg blij met de aankoop van de keuken bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.
Deskundige en meedenkende verkopers en monteurs. Zeker aan te raden bij de aankoop van een keuken of badkamer.
FOTO VAN EDWIN MUD
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geworden”
Door J.G. Wibbelink op maandag 25 apr 2022 22
We hebben onze keuken laten renoveren en het is een mooie keuken geworden. We zijn door iedereen vriendelijk en deskundig geholpen. De slogan "wij doen wat we beloven " is zeker waar.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij”
Door Witteman op zondag 24 apr 2022 22
Echt heel erg blij zijn wij met onze nieuwe keuken van Keur Keukens. De keuken is met heel veel zorg en oog voor detail bedacht, afgeleverd en in elkaar gezet. Constant werd er meegedacht door de mensen van Keur keukens. Het is in het echt nóg mooier dan we durfden te dromen!
Reactie of foto toevoegen
“100% aanbeveling”
Door Sander en Daphne Janssen op zondag 24 apr 2022 22
In december 2020 een keuken besteld onder begeleiding van Gerben en Cornelis. Beide mannen hebben geweldig en tot in detail meegedacht over de inrichting en afmeting van onze keuken. Na enkele maanden hebben we toch nog een wijziging willen doorvoeren en dat ging bijzonder vlot en zonder gedoe.

In oktober 2021 is de keuken geplaatst. Wat een plaatje is het geworden. Wel ontbraken de kookplaat en twee ovens ivm leveringsproblemen. Na telefonisch contact heeft Keur (in de persoon van Ton Stolker) hier een prima oplossing voor gevonden door een leenkookplaat en leenovens te regelen. In de tussentijd zijn wij uitstekend en zeer klantvriendelijk op de hoogte gehouden door Ton over de nog te leveren apparaten. Inmiddels (apr 2022) compleet en genieten wij met volle teugen van onze nieuwe keuken. Keur keukens doet er alles aan om de klant koning te laten zijn. Kan ik Keur aanbevelen? 100%
FOTO VAN SANDER EN DAPHNE JANSSEN
Reactie of foto toevoegen
“De service is top”
Door Eloise op woensdag 20 apr 2022 22
We hebben een prachtige keuken. Half bedrijfskeuken en half eigen gebruik. Er werd flink meegedacht. Vriendelijke bekwame mensen, zowel in de showroom als de monteurs. Achteraf waren er een paar dingetjes mis gegaan (kan gebeuren), maar de service van dit bedrijf is Top, Top, Top! Ze komen om het goed op te lossen. Ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“De klant staat centraal”
Door Gerrit en Willeke van Dijk op maandag 18 apr 2022 22
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Arma Keukens. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en alle opties werden op tafel gelegd en besproken. Kwaliteit en deskundigheid staan bij Arma keukens hoog in het vaandel. En niet onbelangrijk: 'De klant staat centraal!'
Reactie of foto toevoegen
“Keurige geregeld en duidelijk uitgelegd”
Door R. Boer op zaterdag 16 apr 2022 22
We delen heel graag onze ervaring met Anovi. Niet alleen is de keuken die wij afgelopen december gekregen hebben, boven verwachting, maar dat is de hele ervaring met Anovi. Alles wordt keurig en duidelijk uitgelegd. Er wordt echt tijd genomen. Er is ruimte voor overleg, geen druk of ander onprettig verkoop gedoe. Service van verkoop tot aflevering is echt prima. Alle Anovi mensen die we hebben ontmoet waren even hartelijk en klantgericht. Wij hebben oprecht ervaren dat afspraak ook echt afspraak is. Ik zou vanuit onze ervaring willen aangeven dat Anovi een prima overweging als u van plan bent om een keuken aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de nieuwe keuken”
Door W van Opdurp op vrijdag 15 apr 2022 22
Wij hebben bij Pelma Keukens een keuken gekocht en daar zijn we heel blij mee. De monteurs hebben perfect werk geleverd. Alles zo wij die hebben besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Piet vd Bosch op vrijdag 15 apr 2022 22
Mooie witte keuken gekocht, zeer netjes door vriendelijke ervaren monteurs geïnstalleerd, zeer tevreden over het resultaat, mooier dan verwacht, feest om er in te werken.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Stijn op donderdag 14 apr 2022 22
Adee Keukens, dit is een mooi bedrijf met vriendelijke werknemers, ze ondersteunen en helpen je goed om zelf je droom keuken te ontwerpen. Ze nemen alle tijd en ruimte om dit mogelijk te maken. Ik het een goede ervaring en samenwerken mee gehad tot aan de montage toe.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Van der Meij op donderdag 14 apr 2022 22
Nieuwe keuken gekocht. Er werd goed meegedacht en bij 1e bezoek werd er alle tijd genomen. Samenwerking met Keukenwerk beviel super. Alle werkzaamheden sloten op elkaar aan, prettige vaklui, werken netjes. Montage is zeer netjes. Compliment aan Johan. Enige minpuntje: bij uitkiezen keuken wordt eerst geprobeerd je de duurste apparatuur te laten kiezen, ook als je aangeeft geen hightech spullen wilt.
Reactie of foto toevoegen
“Laat hersteld”
Door Jorg de Jong op donderdag 14 apr 2022 22
Keuken gekocht, plaatsen en verkopen ging perfect. Servicepunten oplossen is een drama. Pas maanden na aankoop is de keuken hersteld.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met keuken, badkamer en vloer”
Door Jacco op donderdag 14 apr 2022 22
Zeer vakbekwame monteurs, zeer goede service en Arma komt altijd z'n afspraken na. Verder viel op de zeer goede, meedenkende en geduldige adviseurs bij het aankoopproces.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Egbert ter Heine op maandag 11 apr 2022 22
Zeer tevreden over het advies, de levering en plaatsing van de keuken. De communicatie met de verschillende medewerkers van Avanti Keukens was buitengewoon goed. Alleen maar complimenten dus.
FOTO VAN EGBERT TER HEINE
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het gehele traject”
Door Nicole Wezelman op zondag 10 apr 2022 22
Wij zijn super bij met het gehele traject dat we doorlopen hebben met Artic keukens. Bij de start van het traject werd er goed geluisterd naar onze wensen en werd er goed meegedacht. Toen we al een keuze hadden gemaakt en er toevallig een nieuwe kleur front beschikbaar kwam wat erg dicht bij onze wensen lag, werd deze ook nog aan ons getoond om te kijken of we die niet toch liever wilden. Dit was een schot in de roos, want wij vonden deze nog mooier dan de keuze die we eerst gemaakt hadden. Wij hebben ook gekozen om het voorwerk (oude keuken slopen, elektra & leidingen herleggen, stucen, schilderen) door Keukenwerk te laten doen, een bedrijf waar Artic mee samenwerkt. De afstemming tussen Artic en Keukenwerk was ideaal. We hoefden zelf niets te doen. De planning voor alle werkzaamheden werd tussen hen afgestemd, alsmede het delen van alle technische tekeningen. Wij kregen van te voren een heldere planning waar men zich ook voor 100% aan gehouden heeft. Dit was erg prettig in verband met wanneer wel en niet thuiswerken. De werkzaamheden zijn allemaal perfect afgerond, waarbij er door de installateur zelf was opgemerkt dat er een klein krasje zat op 1 van de fronten, waarvoor meteen een nieuwe is besteld. Zodra deze binnen is wordt deze gratis geïnstalleerd. Door het wereldwijde chip tekort waren er wat leveringsproblemen met de apparatuur, waarbij Artic zich goed aan het principe 'underpromise and overdeliver' heeft gehouden. Wij zijn maanden van tevoren al op de hoogte gesteld dat er mogelijk problemen zouden zijn en er werd meegedacht over alternatieven. Op dat moment leek het erop dat bijna alle apparatuur vertraagd zou zijn, maar uiteindelijk zijn alleen de 2 ovens er nog niet. Wanneer zij binnenkomen worden deze gratis alsnog geïnstalleerd. Het ontbreken van deze apparatuur is overmacht aan Artic zijde en zij hebben zeer goede oplossingen geboden om de hinder hiervan zoveel mogelijk te beperken.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer is heel mooi geworden”
Door A. van Acker op vrijdag 8 apr 2022 22
Zeer tevreden over onze nieuwe (gerenoveerde) badkamer. De monteur is kundig en overlegt met ons waar nodig en geeft tips. We hebben een nieuwe douchecabine en wastafelmeubel laten plaatsen. Ook is de radiator vervangen en zijn er op twee wanden nieuwe tegels geplaatst. Het is een mooi geheel geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Fam Harkink op donderdag 7 apr 2022 22
Ervaring met Arma was zeer goed, uitgebreide voorlichting over de keuken- meubelen, apparatuur, achterwand en werkblad. Montage vd keuken verliep zeer goed, heel fijn, aardig personeel, wat ook veel uitleg gaf over de werkwijze en de apparatuur. De 2 dingetjes, die niet goed waren (1 kastdeurtje verkeerd voorgeboord en 1 lade wil maar niet goed sluiten en worden beide vervangen en zijn inmiddels opnieuw besteld). Wij zijn in ieder geval tot nu toe heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Marijke van seters op woensdag 6 apr 2022 22
Super goed geregeld. Keurige afwerking en plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Jeroen en Gerianne op dinsdag 5 apr 2022 22
Wij hebben onze droomkeuken uitgezocht bij Ardi keukens. We zijn ontzettend fijn geholpen door Marjolein, er werd goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen. De communicatie is van begin tot eind heel fijn, ook nadat de keuken was geplaatst werden we nogmaals gebeld met de vraag of alles naar wens was. Kortom: alleen maar lof en zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige houten keuken”
Door Steven Emmens op maandag 4 apr 2022 22
Fijne zaak die niet pusht bij de verkoop en mooie spullen levert. Staat nu een prachtige houten keuken in ons huis waar we elke dag van genieten. Monteurs zijn vriendelijk en hebben verstand van zaken.
FOTO VAN STEVEN EMMENS
Reactie of foto toevoegen
“Planning lastig”
Door Gerwin op maandag 4 apr 2022 22
Arma komt slecht zijn afspraken na en maakt het werk niet af. Monteurs worden weer afgezegd of doen het het werk niet wat is beloofd.

Aanvulling ontvangen 8 april 2022: Ik heb inderdaad een complete keuken gekocht bij Arma. (al in 2020). Vervolgens zijn we ruim een jaar verder en dan blijkt de vaatwasser later te komen. Goed dat kan gebeuren in deze tijden met corona, maar dan moet het wel opgelost worden. Ander punt is dat Arma per ongeluk het stopcontact voor de afzuigkap op de verkeerde plek heeft opgegeven. De bewuste vaatwasser zou 1 a 2 weken later binnenkomen en dan geplaatst worden. Hierover hoorde ik niks meer van Arma dus ik heb na ruim 2 weken zelf maar eens gebeld. Na mijn belletje kwam pas het hele planningsapparaat op gang en wat bleek ruim een maand na dat belletje had Arma wel een uurtje om de vaatwasser te plaatsen. Hierover heb ik mijn onvrede geuit en toen kon het uiteindelijk wel sneller. Toen heb ik gelijk de opmerking gemaakt dat de afzuigkap ook nog afgemaakt moest worden. Nou geen probleem dat kon allemaal. Vervolgens komt er een monteur en het eerste wat die zegt is daar heb ik geen tijd voor. Daarna gelijk weer Arma gebeld en wederom was er pas na een maand tijd. Na lang zeuren toch een gaatje gevonden om de afzuigkap af te maken. Vervolgens komt er een monteur die weer vertrokken is zonder het af te maken omdat die het juiste gereedschap niet bij zich had. Hier heeft Arma ook niks over laten weten. Moest er eind van de dag zelf achter komen dat het niet gelukt was en na het weekend er ook weer zelf achteraan bellen wanneer het nou eens echt afgemaakt zou worden. Dat kon na heel veel gedoe dan op 1 april, zijn we inmiddels ruim 1,5 maand na het plaatsen van de keuken. Vervolgens wordt ik 1 April gebeld met de mededeling dat de monteur ziek is en dat ze 12 april komen. Toen ben ik heel boos geworden en was het opeens toch mogelijk die dag te komen en is de keuken eindelijk afgemaakt. Kortom Arma heeft mooie verkooppraatjes met doen zoals beloofd en je koopt bij ons een topkeuken bla bla bla etc. Maar ze hebben er bij mij zeer weinig van waargemaakt en een keer sorry kon er nog niet vanaf. Ik kreeg alleen een geïrriteerde planner aan de lijn omdat ik perse wou dat de keuken werd afgemaakt. Voor mij is de volgende keuken dus geen Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Het hele proces is soepel verlopen”
Door Piet en Joke Theunisse op maandag 28 mrt 2022 22
Al weer een week genieten wij van onze nieuwe keuken. Elke dag weer een genot om er te zijn. Het hele proces van uitzoeken tot plaatsen is soepel verlopen. Geen enkele dissonant was er. Kees Visser heeft ons zeer goed geadviseerd. Jesse en Sven werkten hard en secuur tijdens de plaatsing van de keuken. Ook het overleg over sommige dingen verliep prettig. Al met al hebben wij een goede herinnering aan het hele gebeuren. We hopen lange tijd plezier te hebben van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geheel naar ons zin”
Door Van Vliet op maandag 28 mrt 2022 22
Nieuwe keuken voor plaatsing in een huis dat pas verbouwd is. Het proces is heel prettig verlopen. Keuken indeling een paar keer gewijzigd, wat gelukkig op tijd en geen probleem was. Het proces voor de materiaal en kleurkeuze ging wat moeizaam bij ons. We hadden wat meer inspiratie nodig dan beschikbaar was qua showroom opstellingen. Eindresultaat is geheel naar ons zin.
FOTO VAN VAN VLIET
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon tevreden”
Door fam. Dijkema op zondag 27 mrt 2022 22
Buitengewoon tevreden over aankoop van onze keuken. Dit betreft het gehele proces van orientatie, ontwerpen, bestellen en plaatsen. Administratief werd alles goed en snel verwerkt. Het uiteindelijk plaatsen van de keuken door Henk en Maurits is met grote zorg en vakmanschap uitgevoerd. Avanti keukens in Kesteren is top en raden we derhalve sterk aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Mireille Visschers op zondag 20 mrt 2022 22
Heel erg tevreden over alle facetten van dit integere bedrijf. Goede communicatie, vakkundig en zeer net personeel van verkoper naar planner naar aannemer tot aan de vakmensen die uiteindelijk de keuken hebben geplaatst. Echt alles is perfect verlopen en we zijn zeer tevreden met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Derk op zaterdag 19 mrt 2022 22
Hier op basis van de goede reviews geinformeerd en uiteindelijk ook onze keuken gekocht. Overtuigende argumenten:
- Je krijgt wat je vraagt
- Eigen apparatuur geen enkel probleem (wel zelf inbouwen, uiteraard)
- Heerlijk heldere prijzen zonder vage kortingen
Wij wisten vrij precies wat en hoe we het wilden in onze keuken, en dan komen zaken als kwaliteit, contact en service om de hoek kijken. Keuken initieel niet helemaal goed opgeleverd, maar men doet alle moeite om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen. Ook na dit bezoek nog een op te lossen uitdaging en ook daar alle lof voor het meedenken en zoeken naar oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Monteur had veel ervaring”
Door Fam. Riemersma op vrijdag 18 mrt 2022 22
Cijfer wat wij willen uitdragen is echt een 9,5. Dit heeft alles te maken met de manier waarop Arma keukens onze aandachtspunten heeft erkend & daarbij alles heeft gedaan om het vakkundig op te lossen. Wij raden iedereen aan die een keuken wil kopen ook eens op visite te gaan in een van de showrooms. Arwout bedankt voor de inzet!
FOTO VAN FAM. RIEMERSMA
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Suus op donderdag 17 mrt 2022 22
Avanti levert een zeer goede, mooie keuken met een prima prijs-kwaliteit verhouding. De medewerkers denken perfect mee in het maken van de keuzes die horen bij het kopen van een nieuwe keuken. Aanpassingen konden worden gedaan. Er was duidelijkheid over het tijdpad. Afspraken worden nagekomen. Contact werd zowel telefonisch als via de mail gedaan. Mijn ervaring met de medewerkers is ook helemaal goed; de verkoopadviseur, de inmeter, de keuken bezorgers, de administratie maar alle lof voor de keukenmonteurs. Die laatsten hebben een fantastische keuken geplaatst waarbij zorgvuldigheid en netheid uitgangspunt is. Kortom, het bedrijf is zeer aan te bevelen bij het kopen van een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bij Keur is de klant koning”
Door W.J. Monster op zondag 13 mrt 2022 22
In het voorjaar van 2020 bij Keur Keukens een keuken aangeschaft voor onze nieuwbouw woning in Veenendaal welke in maart 2021 is opgeleverd. Juist ja volop in "Corona tijd". Keur is een keurig bedrijf waar de klant nog koning is, niets is te gek en er is heel goed meegedacht met de wensen en mogelijkheden van ons als klant. M.a.w. de verkoop hebben wij als prettig ervaren. Vervolgens de levering en installatie in 2021, geweldig! De monteurs zijn pas tevreden wanneer de klant dat ook is, ook bij de installatie wordt goed meegedacht en indien nodig naar oplossingen gezocht. Het was noodzakelijk dat er iets nageleverd moest worden, maar ook dat is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ervaren mensen die de klant centraal zetten in al hun doen en laten. Kortom een bedrijf waarvoor wij zeker een goede review willen achterlaten. Een aanrader voor iedereen die voor kwaliteit gaat.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke communicatie en flexibele instelling”
Door Martinus op donderdag 10 mrt 2022 22
Volledig nieuwe keuken gekocht met inbouw apparatuur. Persoonlijke en vriendelijke aandacht gedurende het gehele process van orientatie tot levering en plaatsing. Duidelijke communicatie rondom het gehele proces. Uitstekende flexibele instelling alle medewerkers van Adee. Super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door D Verburg op maandag 7 mrt 2022 22
Mooie keuken en goed advies gekregen over de ruimte en indeling.
Reactie of foto toevoegen
“Niets was teveel”
Door André en Petra van der Beek op donderdag 3 mrt 2022 22
Het was voor ons de eerste keer dat we een keuken uit gingen zoeken. Een nieuwe ervaring dus, die ons bij Ardi heel goed is bevallen! Vanaf het eerste bezoek aan de showroom, waarbij Gerhard ons rondleidde en adviseerde, hadden we een goed gevoel over dit bedrijf. In alle rust bespraken we de mogelijkheden en wensen die we hadden. Van sommige zaken hadden we nog geen duidelijk beeld, maar Gerhard hielp ons goed om de juiste keuze te maken. Het was een mooi moment toen we de eerste 3d-afbeelding zagen. We hebben in een aantal etappes de keuken compleet gemaakt. We voelden ons geen moment opgejaagd. Niets was teveel. Ook de montage van de keuken is prima verlopen. We hebben na het zetten van de keuken een nieuwe vloer laten leggen. Dit was vooraf afgestemd, maar de monteur was vergeten dat de nieuwe vloer wat hoger zou komen te liggen, waardoor de keukenplinten niet meer pasten. Dit is kort daarna netjes opgelost. Wij bevelen Ardi van harte aan!
FOTO VAN ANDRÉ EN PETRA VAN DER BEEK
Reactie of foto toevoegen
“We genieten van onze prachtige keuken”
Door Annemarie de Groot op woensdag 2 mrt 2022 22
We zijn vanaf het begin heel tevreden over Ardi. Ze gaan uit van je wensen en zijn daar heel realistisch in, ook qua financiën. Ze hebben ons steeds netjes geïnformeerd over de gang van zaken. We hebben echt onze eigen keuzes kunnen maken en zijn goed geïnformeerd zonder druk! Toen er na een week nog een paar kleine dingetjes waren (bv instellen van de vaatwasser) hebben ze dit ook keurig opgelost. En we genieten nu van onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Eigen monteurs waren aardig en vakkundig”
Door Scharphof op dinsdag 1 mrt 2022 22
Goed en meedenkend geholpen tijdens het uitzoeken van de keuken. Monteurs waren prima op tijd aardig en zeer vakkundig. Zij werken met eigen monteurs wat erg fijn is.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Daan S. op maandag 28 feb 2022 22
Artic heeft ons fantastisch geholpen bij het ontwerp, uitwerking en keuze voor de nieuwe keuken. Geen verkoopfabriek, maar klantgericht. Geen gedoe over prijsonderhandelingen. Je weet wat je krijgt, en dan krijg je waar voor je geld.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Evert van brenk op dinsdag 22 feb 2022 22
Super tevreden over de service van Avanti. We zijn super tevreden over de levering en kwaliteit van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Viel tegen”
Door Smeets op dinsdag 22 feb 2022 22
Koopproces was prima, goed begeleid door William. Maar vanaf plaatsen begon de ellende. Ze hebben ons wekenlang zonder waterafvoer laten zitten omdat deze 'zoek' was, geen enkele moeite gedaan om dit probleem tijdelijk op te lossen. Uiteindelijk zelf met een goedkope Gamma afvoer het probleem provisorisch opgelost. Enige tijd later was er een deurpaneel kromgetrokken, de afspraak om die te vervangen is 3x lastminute verplaatst. Erg zure nasmaak aan overgehouden, te meer omdat ik maandenlang op zoek ben gegaan naar een betrouwbaar keukenbedrijf met goede service. Jammer want de keuken an sich zijn we erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is een plaatje”
Door Rene Otterlo op zondag 20 feb 2022 22
In juli heeft Bart Huigens een mooie keuken ontworpen. We hadden gelijk een goed gevoel bij Avanti Kesteren in vergelijking met andere waar we geweest waren. Nadat we alles uitgekozen hadden kregen we gelijk een mooie geplastificeerde uitdraai mee. Nog een keer terug geweest om de puntjes op de i te zetten en apparatuur uit te zoeken. Vriendelijk geholpen en goede service. Alles is mogelijk. Omdat we nog niet helemaal klaar waren met de verbouwing hebben we het plaatsen uitgesteld wat geen probleem was. Afgelopen week is de keuken gemonteerd door Henk en Maurits. Goede vakmensen. Keuken is een plaatje. Alles compleet. Ziet er perfect uit. Een super bedrijf. Goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima verlopen”
Door Anita Disco op maandag 14 feb 2022 22
Wij hebben onze keuken bij Anovi keukens gekocht. Alles prima verlopen. Van de verkoop tot plaatsen van de keuken. Henry gaf onze goede adviezen en er werd veel tijd en aandacht geschonken om een mooie keuken uit te zoeken. De levering en het plaatsen van de keuken verliep soepel en vakkundig. Vriendelijke monteurs die netjes en vakkundig te werk gingen. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij een kleine beschadiging”
Door J.A.Warntjes op maandag 14 feb 2022 22
Een kleine beschadiging, wel erg in het oog springend. Een telefoontje was voldoende! Na enkele dagen in goed overleg alles keurig hersteld! Arma keukens doet waar het voor staat: alles perfect, klein of groot! Dank.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet compleet”
Door Marlon Urgert op donderdag 10 feb 2022 22
Eind augustus 2021 hebben we bij Keur Keukens in Haarlem onze droomkeuken besteld die 19 januari 2022 geplaatst zou worden. Aanvankelijk hadden we er een goed gevoel over, maar al gauw ging er van alles mis. Zo konden we onze werkbladen niet zelf kiezen, omdat de verkoper ons niet had aangemeld bij de werkbladenleverancier voor het maken van een afspraak. We hebben dus willekeurige werkbladen gekregen. Erg jammer, want de werkbladen vormen een kostbaar onderdeel van de keuken. Vervolgens werden we een week voor de keukenplaatsing gebeld met de mededeling dat de inductie kookplaat en de combi-oven niet leverbaar waren. Ze beloofden toen een leenkookplaat, maar die afspraak was ruim twee weken (7/2) later dan de plaatsing van de keuken. Ook die afspraak werd op het laatste moment afgezegd. Ze hadden geen leenkookplaat meer?? Niet echt een argument, trek desnoods een kookplaat uit je eigen showroom of bestel een leenkookplaat via internet. De meeste zijn binnen één werkdag leverbaar. Waarom kunnen zij deze noodoplossing niet bedenken?

Afgelopen maandag 7 februari 2022 zou de monteur komen om de plinten te plaatsen en de afzuigkap te monteren. Maandagochtend 7/2 werden we echter gebeld dat de monteur ziek was. We zouden zo spoedig mogelijk teruggebeld worden voor het maken van een nieuwe afspraak. Tot op heden (donderdag 10 februari 2022) hebben we nog niets gehoord. Empathie, meedenken en oplossingsgericht handelen staan niet in het woordenboek van de verkopers van Keur Keukens. Klant is bij deze keukenboer absoluut geen koning. Ze komen telefonisch bot en ongeïnteresseerd over. Eigenlijk zijn er geen woorden voor. We hebben een dure keuken gekocht, die vooraf volledig betaald moest worden, waarvan de afzuigkap, de plinten, de inductiekookplaat en de combi-oven ontbreken. Ons advies? Loop Keur Keukens in Haarlem met een grote bocht voorbij. Uiteraard hopen we dat Keur Keukens alsnog met spoed zijn afspraken nakomt. Een keuken leveren zonder (nood) apparatuur is toch te gek voor woorden!
Reactie of foto toevoegen
“Aanschap complete keuken”
Door Mark op maandag 7 feb 2022 22
De keuken is goed ontworpen en geplaatst. Bij vragen heeft onze persoonlijke adviseur ons telkens snel verder geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuken is een lust voor het oog”
Door John en Ria Fenanlamber op maandag 7 feb 2022 22
In september 2021 heeft Bart Huigens een prachtige keuken voor ons ontworpen. Toen bleek dat iets toch niet mogelijk was, heeft hij 2 oplossingen bedacht met foto's! De communicatie met Avanti verloopt snel en duidelijk! Afspraken worden nagekomen! Nu genieten wij van onze mooie keuken, waar we nog heel lang plezier van hopen te hebben! Het is een lust voor het oog. Ook zijn wij uiterst tevreden over onze monteur! Hij heeft de keuken alleen in minder dan 2 dagen geplaatst en was er zorgvuldig en nam gelijk het afval mee en zorgde ervoor dat s' avonds zijn gereedschap zo opgeruimd was dat het niemand in de weg lag! Wij zullen Avanti zeker aanraden! Onze keuken is helemaal af, niets hoefde nabezorgd te worden!
FOTO VAN JOHN EN RIA FENANLAMBER
Reactie of foto toevoegen
“Een tevreden klant”
Door Esther op maandag 7 feb 2022 22
De keuken is voor mij een belangrijke plek. Ik kook en bak graag, maar zit ook aan een bepaald budget gebonden. Mijn wensen heb ik met haar besproken en toen zijn we gaan uitzoeken wat mogelijk is. Er werd ruim de tijd voor mij genomen. Geen druk gelegd. De showroom is overzichtelijk en niet te groot, waardoor je niet door de bomen het bos niet meer ziet. Uiteindelijk een keuken uit kunnen kiezen. Passend bij mijn wensen en budget. De plaatsing ging ook heel soepel en rustig. Kortom, een tevreden klant
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met de mooie keuken”
Door Pieter Veldman op zaterdag 5 feb 2022 22
We hebben vooraf veel rondgekeken, ook in Duitsland, om ideeën op te doen. Toen we bij Adee keukens in Rijssen kwamen hadden we voor ons zelf al een nauwkeurige tekening met hoe de keuken er uit moest zien (inclusief de kleuren). We werden door Silas Klein Nagelvoort heel goed geholpen. Hij luisterde erg goed naar onze wensen en heeft dit goed vertaald in de keuken die we gekocht hebben. We zijn super tevreden met de mooie keuken en de kwaliteit is voor nu helemaal top!
FOTO VAN PIETER VELDMAN
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Gert op donderdag 3 feb 2022 22
Prima ervaring met Artic Keuken. Betrouwbaar, goede kwaliteit, afspraken worden nagekomen
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Snoek op donderdag 3 feb 2022 22
Het begon al met een prettig meedenkende en geduldige Verkoopster Linda Vroegindewey. Ook heerlijke catering tijdens onze showroombezoeken. Er werd goed meegedacht om een tegelzetter, stukadoor en schilder te vinden om de voorbereidende werkzaamheden te kunnen uitvoeren voorafgaand aan de plaatsing van de maatwerkkeuken. De vertraagde levering van ons fornuis werd adequaat opgelost met een tijdelijke inductiekookplaat. Er werd moeite gedaan om de dubbele afvalbak toch geplaatst te krijgen in het krappe onderkastje. Chapeau!
FOTO VAN SNOEK
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en w.c.”
Door Gert en Renate op woensdag 2 feb 2022 22
Wij hebben bij Arma onze badkamer en w.c. helemaal laten vernieuwen. Arma keukens heeft exact geleverd wat in het verkoopgesprek was overeengekomen. Prettige gesprekken gevoerd waarbij er alle tijd genomen werd voor afstemming met ons als klant. In week 2 t/m 4 is alles door 2 vakkundige en ook nog gezellige monteurs opgebouwd waarbij nog een paar kleine dingetjes in goed overleg werden aangepast. Het hele traject is volgens afspraak verlopen en wij zij 100% tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Bart op maandag 31 jan 2022 22
Zeer positieve ervaring, van koop (online in corona-tijd) tot en met plaatsing. Professioneel en vriendelijk personeel. Ik beveel Pelma van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Izabella jansen op maandag 31 jan 2022 22
Geweldig geholpen en zeer blij met het resultaat. Een dikke pluim voor ardi. Super bedankt. Voor deze mooie keuken. Voel me iedere dag op vakantie in mn nieuwe keuken
FOTO VAN IZABELLA JANSEN
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.