Feedback
9,7

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zeven vestigingen:
• Ardi Keukens (Sint-Annaland)
• Avanti Keukens (Kesteren)
• Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
• Keur Keukens (Haarlem)
• Adee Keukens (Rijssen)
• Pelma Keukens (Goes)
Artic Keukens (Utrecht)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.


Ervaringen
Er zijn 2170 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1861 ervaringen
4 sterren223 ervaringen
3 sterren15 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster9 ervaringen
“Prachtig”
Door C.Alberts op zondag 12 jan 2020 '20
Vanaf de vriendelijke en praktische begeleiding tot aan het plaatsen van de keuken: wat een service! Niets is teveel, overal wordt over meegedacht als je dat vraagt. Ik zag er best tegenop, de keuken vervangen maar het kwam helemaal goed. Dat vertrouwen werd echt gegeven. Ook de monteurs op de dagen zelf. Rustig, vakkundig, vriendelijk en voor de laatste kleine onvolkomenheden van mijn kant bij de voorbereidingen, ter plekke een topoplossing weten. En dan heb ik het nog niet eens over de keuken. Zo mooi, en wat een kwaliteit! Prachtig. En aanrader dus!
FOTO VAN C.ALBERTS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Fam. Steinmetz op vrijdag 10 jan 2020 '20
Wij hebben bij Arma een keuken gekocht en zijn zeer tevreden met de service van Arma. De keuken is conform alle afspraken geleverd en keurig geïnstalleerd. Wij kunnen Arma Keukens echt aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima adres”
Door T.C. Nijhof op maandag 6 jan 2020 '20
Ik heb een volledige keuken met kookeiland en ingebouwde apparatuur gekocht. Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke en goede hulp. De medewerker doet alles om je zo goed mogelijk te helpen zodat je tevreden en blij bent met het eindresultaat. Een betrouwbaar bedrijf en dat vind ik heel belangrijk. Ook de afspraken eromheen voor het plaatsen van de keuken was perfect. Een prima adres.
Reactie of foto toevoegen
“100% procent tevreden”
Door Gerda en Henk op dinsdag 31 dec 2019 '19
Na een stroef momentje in het begin zijn wij 100% tevreden over Adee Rijssen. In december 2018 de keuken gekocht en door persoonlijke omstandigheden pas in september 2019 geplaatst. Hun slogan "Afspraak is Afspraak" is helemaal waar! Communicatie betreffende levering, planning en plaatsen was op tijd en duidelijk. Ook over de servicegerichte werkwijze tijdens het plaatsen van de keuken zijn wij erg tevreden.
FOTO VAN GERDA EN HENK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. van de Venis op zaterdag 28 dec 2019 '19
We hebben onze nieuwe keuken gekocht en zijn zeer tevreden zowel over het resultaat als over de service!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Maarten Imhof op woensdag 25 dec 2019 '19
Onder begeleiding van Dirk-Jan Voortman van ADEE hebben we bij hen een keuken gekocht. Vanaf het eerste gesprek werden we écht geholpen. Korte lijnen, goede service, tegen nette prijzen. Precies waar we naar op zoek waren!
FOTO VAN MAARTEN IMHOF
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede zaak”
Door Willy en Lilian van Laar op maandag 23 dec 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee keukens een zeer goede zaak de verkoper Piet Meijer luistert naar de wensen en geeft goed advies,de monteurs leveren goed werk af en overleggen met de klant dit is een top bedrijf en ik raad Adee keukens aan
FOTO VAN WILLY EN LILIAN VAN LAAR
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch bedrijf”
Door Maartje Zeldenrust op maandag 23 dec 2019 '19
Ik kocht hier een keuken, wat een fantastisch bedrijf! Er wordt zeer goed meegedacht. Ik heb geen enkele druk ervaren, er werd uitgebreid de tijd genomen. Alle afspraken zijn uitstekend nagekomen. De sfeer in het bedrijf is gemoedelijk en ik voelde me er zeer welkom. De keuken is volledig naar tevredenheid geplaatst en kleine dingetjes zijn zorgvuldig opgelost. Ik vind dit echt een topbedrijf, zeer klantvriendelijk, veel service en ontzettend aardige mensen die er werken. Alle zorgen werden uit handen genomen, ik had er terecht veel vertrouwen in. Heb ik dan geen minpuntje kunnen ontdekken? Nee, echt niet! Heel veel dank, speciaal aan Ton Stolker, zonder de anderen tekort te willen doen. Als ik verhuis kom ik terug bij jullie!
Reactie of foto toevoegen
“Douze points”
Door Fam Hagemeijer Gorinchem op zaterdag 21 dec 2019 '19
Keuken gekocht en van begin tot het eind 1 groot feest. Super geholpen en super geinstalleerd. Niets was teveel voor verkoper. Niets was teveel voor hun eigen monteurs. Ik zeg : douze points.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Karyn op donderdag 19 dec 2019 '19
Via een referentie kwamen wij bij Keur Keukens en zijn ontzettend blij met onze prachtige keuken die we hier gekocht hebben. Het hele proces is heel goed en soepel verlopen. Jordie heeft ons vakkundig en vriendelijk geholpen. Wij hadden zelf al een ontwerp, Jordie heeft ervoor gezorgd dat al onze wensen ook uitgevoerd konden worden. Er is goed met ons meegedacht. Kwaliteit van het product en de service is heel belangrijk voor Keur Keukens en dat is te merken. De keuken is perfect afgeleverd, de planning is helemaal nagekomen zonder vertragingen en op alle vragen wordt direct gereageerd. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit hoog in het vaandel”
Door Erica Vroomen op donderdag 19 dec 2019 '19
Pelma maakt de naam van goede service waar. Zowel tijdens het adviestraject als na het plaatsen. Op dit moment wachten wij op de levering van ons werkblad. Dit is tijdens het plaatsen beschadigd. Kan natuurlijk gebeuren. Maar wat vooral opvalt is dat bij het leveren van het vervangende blad de monteur het blad zo goed heeft geïnspecteerd dat hij opnieuw een schade ontdekte. Dit was een kleine schade, maar hij vond zelf dat het helemaal goed moest zijn. Om maar aan te geven dat Pelma kwaliteit echt hoog in het vandaal heeft. Wij raden hen echt van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Alinda op donderdag 19 dec 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij Avanti te Kesteren. Prima ontvangst en heel kundig advies, de adviseur heeft goed meegedacht. Het inmeten verliep prettig en de uiteindelijke plaatsing overtrof alle verwachtingen. Echt vakmensen! Vriendelijk, bekwaam en werken netjes. Prima kwaliteit voor een nette prijs! Superblij met het resultaat, een aanbeveling waard.
FOTO VAN ALINDA
Witte keuken met gele achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Tom Oud op dinsdag 17 dec 2019 '19
Wij hebben onze keuken bij Keur keukens gekocht. Echte vakmensen die vanaf begin tot het einde vakkundig en oplossingsgericht met je meedenken. Zowel het verkoopproces als de installatie verliep op een zeer prettige manier. Wij kunnen KEUR keukens absoluut aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Top product”
Door Fam. Molleman - Maartensdijk op maandag 16 dec 2019 '19
In augustus een keuken gekocht bij DBkeukens.nl in Utrecht, een onderdeel van Artic Keukens. We werden prima geholpen door Sander de Vreugd. Hij nam ruim de tijd voor ons en gaf deskundige adviezen. Onze voorgestelde indeling (conform onze oude keuken) werd compleet veranderd, iets waar wij achteraf bijzonder blij mee zijn. De nieuwe keukenindeling geeft veel meer licht in het huis en oogt veel ruimer. In december is de nieuwe keuken in 2 dagen geplaatst door 2 vakkundige monteurs, Kees en Arius Bom. Zij werkten zeer secuur en hebben een topproduct afgeleverd. Kortom hulde voor DBKeukens uit Utrecht en Artic uit Nunspeet.
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door S Franken op vrijdag 13 dec 2019 '19
We hebben een keuken gekocht bij ardi in mei 2018 voor onze nieuwbouw woning. In de tussentijd zijn we nog 2x terug gegaan om wijzigingen door te voeren (de laatste keer zelfs een compleet nieuwe uitstraling en een ander blad) en de verkoper blijft te alleen tijde even vriendelijk, meedenkend en neemt de tijd (zelfs tot anderhalf uur na sluitingstijd). De keuken is nu geplaatst en het ziet er allemaal keurig uit. Paar kleine dingetjes beschadigd en deze worden zonder discussie opnieuw besteld. Topbedrijf!
FOTO VAN S FRANKEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk bedankt”
Door Fam Berns op vrijdag 13 dec 2019 '19
Wij hebben onze keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Bij het uitzoeken van de keuken zijn we zeer deskundig en goed geholpen door Ilse. Ze nam alle tijd, dacht goed mee en niks was haar te veel. We hebben het contact met haar als heel prettig ervaren. De afdeling planning hield ons via de mail goed op de hoogte, ook het telefonisch contact was erg prettig. Offerte is duidelijk navolgbaar, heel transparant. Marien en zijn collega's hebben vakwerk en gezelligheid geleverd bij het plaatsen van de keuken. De medewerkers van Avanti hebben wij als professioneel, met oog voor de mens en als erg flexibel ervaren. Aanpassingen, wijzigingen, kleine foutjes: niks was ze te veel om mee te werken aan onze droomkeuken. Medewerkers van Avanti te Kesteren: nogmaals hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking. We genieten elke dag van onze mooie keuken en de theedoek hangt vol trots en zichtbaar in de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Claudia op maandag 9 dec 2019 '19
We waren op zoek naar een keuken maar we vonden het lastig om met een goede indeling te komen. De ruimte is namelijk niet een makkelijke L vorm maar met ongelijke muren. Tevens vinden we het onderhandelen over de prijs met keukenverkopers heel erg vervelend, DB keukens doet daar niet aan mee. Nadat we bij een andere keukenzaak waren geweest waar onderhandelen over de prijs ook niet kan, bleek het bij Ardi toch een kwart goedkoper! Het ontwerp was erg mooi, en alles past perfect in de ruimte. Het enige wat fout ging tijdens de montage was een lekkende kraan, maar dit is opgelost.
FOTO VAN CLAUDIA
Erg mooi ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Perfect resultaat”
Door Kuijt op maandag 9 dec 2019 '19
In mei 2019 een badkamer uitgezocht, met als uiteindelijke levering november 2019. Prettig gesprek, vriendelijke verkoper waarbij ons goede samenstellingen werden getoond. Afspraken werden goed nagekomen. Van inmeten tot 1e startdag van montage. Monteurs zeer vriendelijk, werken erg netjes. Natuurlijk ontstaat er stof bij demontage van een gehele badkamer, maar aan het eind van iedere werkdag werd er veel stof weggewerkt. Zo oogt het toch nog redelijk netjes, ondanks dat de hele badkamer werd leeggehaald. Montage werd in goed overleg gedaan. Resultaat: perfect, waardoor wij een tevreden klant van Arma zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Goed overleg”
Door Frank op maandag 9 dec 2019 '19
In oktober 2019 een badkamer door Arma keukens en sanitair laten plaatsen. We zijn in Nunspeet erg goed en duidelijk geholpen in het aankoopproces en hebben samen met de verkoper een mooie badkamer samen kunnen stellen. Rondom het plaatsen liep alles vlekkeloos. De monteurs waren erg vriendelijk en netjes. Alles ging in goed overleg. Het eindresultaat is helemaal naar wens en we raden Arma zeker aan. Vooral de service en de kwaliteit van het werk staat hierin voor ons voorop.
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Regina Ertmann-Veen op vrijdag 6 dec 2019 '19
Via referenties op internet kwamen wij bij Keur keukens terecht voor onze nieuwe keuken. Na een hele slechte ervaring met de verbouwing van onze badkamer bij een ander bedrijf, kwamen we bij Keur Keukens in een warm bad. We zijn begeleid door een zeer ervaren en behulpzame verkoper, Jordie de Gast, die zeer met ons meedacht bij alle keuzes die moesten worden gemaakt. Geen vervelend aandringen, duidelijke uitleg en helder inzicht in de kosten voor het plaatsen van de keuken. Ook over het plaatsen van de keuken zijn we zeer tevreden. Fred Buné en zijn mensen hebben vakwerk geleverd. Slechts een klein dingetje ging mis bij de levering, maar dat werd direct prima opgelost door het servicebedrijf. Keur keukens is een bedrijf dat kwaliteit levert en alle beloftes 100 % nakomt. Echt een aanrader, door ons beloond met een dikke 10!
FOTO VAN REGINA ERTMANN-VEEN
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tien plus”
Door Leendert & Jolanda Schüller op donderdag 5 dec 2019 '19
Zoekt u een keuken van kwaliteit en klasse
Dan zal keurkeukens u zeker verrassen
Jochem Spier is de man die u deskundig helpen kan
Zijn advies is eerlijk en oprecht
Met al je wensen kan je bij hem terecht
Jochem Spier Levert advies op maat
Een perfecte keuken voor de klant is waar het omgaat
Jochem Spier heeft ons een droom keuken gegeven
Waar we veel plezier aan beleven
Onze keuken was een hele klus
Jochem Spier krijgt van ons een tien plus!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Joosten m op donderdag 5 dec 2019 '19
Dit jaar bij Pelma Goes een keuken gekocht. Zeer gastvrij zonder opdringerig te zijn. Prima geholpen! Keukenopstellingen in de showroom geven een goed beeld van wat te koop is. De communicatie naar de aannemer bij nieuwbouw word netjes geregeld. Ik vindt de prijs kwaliteit verhouding heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de aanwinst”
Door Fam. Bijkerk op maandag 2 dec 2019 '19
Bij Arma in Nunspeet een keuken gekocht. We zijn goed geadviseerd en er is met ons meegedacht. Niet alleen voor de aankoop maar ook tijdens en na de aankoop.

Aanvulling ontvangen 3 december 2019: De keuken is begin september geleverd en gemonteerd. Alles is naar behoren verlopen. Er is netjes gewerkt en bij vragen van onze kant werd er met ons mee gedacht. We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer zeker aanraden”
Door Marius van Rijswijk op zaterdag 30 nov 2019 '19
Onze ervaring is goed. Ze zijn klantgericht. Vriendelijk en komen hun afspraken goed na. De plaatsing gebeurd nauwkeurig en alles wordt netjes achtergelaten. Wij zouden Avanti keukens zeer zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ad Nieuwlaat op vrijdag 29 nov 2019 '19
De keuken die wij hebben gekocht, daarover zijn wij super tevreden! de manier waarop we zijn geholpen, advies en afwerking waren echt super. kortom wij zijn een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie kon beter”
Door Robert van Kempen op donderdag 28 nov 2019 '19
Ardi Keukens communiceert gebrekkig, negeert Nederlands consumentenrecht en schuift verantwoordelijkheid af op de fabrikant. Een volgende keuken koop ik niet bij Ardi.

De verkoopgesprekken waren prima, en de montage is ook goed verlopen, maar bij oplevering van onze keuken bleek het inbouwkoffiezetapparaat niet te werken. De monteur heeft dit probleem genoteerd en het zou later worden verholpen. Na twee weken niks te hebben vernomen, heb ik Ardi zelf maar gebeld. Men gaf als excuus dat de fabrikant (ATAG) traag reageerde. Geheel toevallig belde ATAG een paar uur later om een reparatieafspraak te maken. Op z'n vroegst zou er na 3 weken een ATAG-monteur langs kunnen komen. Dat vond ik veel te laat, dus ik heb Ardi weer gebeld om te vragen of men het eerder wilde verhelpen. Mijn argument dat ik met Ardi een overeenkomst heb, en niet met ATAG, was aan dovemansoren gericht. 35 dagen voor het opleveren van een werkend apparaat in een nieuwe keuken is mijns inziens te lang. Niemand van Ardi heeft zich verontschuldigd, of geprobeerd het op te lossen, of ook maar een beetje begrip getoond.

Bij het uitzoeken van het composietaanrechtblad was de communicatie ook niet op orde. Dit moest bij de fabrikant gebeuren, en bij het verkoopgesprek werd verteld dat we dat 5 maanden van tevoren moesten regelen. Toen we de fabrikant belden voor een afspraak, werden we nog net niet uitgelachen; het uitzoeken kon wel wachten tot 2 weken voor plaatsing. Een paar weken later kregen we van Ardi twee gespannen e-mails omdat we nog geen afspraak hadden gemaakt met de aanrechtfabrikant. We hebben teruggemaild naar Ardi dat dat volgens de fabrikant nog niet hoefde, maar geen reactie hierop gekregen.

De bolussen bij het verkoopgesprek waren overigens wel lekker.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door A.M. Kers op woensdag 27 nov 2019 '19
wij hebben een nieuwe keuken gekocht. We zijn goed geholpen goed geadviseerd. de keuken is goed en netjes geplaatst. wij adviseren dit bedrijf zeker bij andere mensen
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Arjan op dinsdag 26 nov 2019 '19
Wij hebben onze keuken bij Adee gekocht. Wij zijn dankzij een collega bij dit bedrijf terecht gekomen. En dat is ons uitstekend bevallen. Ze hebben heel goed meegedacht. Hebben goede kennis van de inbouwapparatuur. Zijn bouwtechnisch goed op de hoogte. Komen hun afspraken goed na. Geven meteen de prijs waarvoor het kan worden geleverd. Dus geen discussies over de prijs. Keuken is uiteindelijk netjes gemonteerd en zijn er reuze blij mee. Dit bedrijf is echt een aanrader en bevelen wij bij iedereen aan.
FOTO VAN ARJAN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Kromtrekkende deuren en kaal blad”
Door Fam. A op maandag 25 nov 2019 '19
We hebben een keuken gekocht is in juli geplaatst. Front van vaatwasser is na 3x eindelijk steeds verkeerde front bij montage. Deur van koelkast trekt steeds krom inmiddels al 2 nieuw deuren en nog niet goed. Aanrechtblad bij spoelbak op 3 plaatsen beschadigd en bij kraan wordt deze kaal ondanks verzorging volgens advies. Nu kan dit behandeld worden maar gaat dit ons na 3 maanden dat keuken staat gewoon weer €99,- kosten hoe durf je dit te vragen want dit is toch gewoon slecht dat dit zo snel beschadigd en lelijk wordt! Een zeer ontevreden en teleurgestelde klant die Pelma niemand zal adviseren en er ook nooit meer wat gaat kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door Nico en Coby de Deugd op zaterdag 23 nov 2019 '19
Wij zijn zeer tevreden over Ardi Keukens en Sanitair in Sint-Annaland! Er heerst een rustige sfeer in de showroom en het personeel is bijzonder attent en vriendelijk – zeker niet opdringerig! De verkoper die ons geholpen heeft was zeer vakkundig en nam ruim de tijd om met ons de aanschaf van een nieuwe keuken te bespreken. De keuken die wij bij Ardi gekocht hebben is van uitstekende kwaliteit, evenals de daarbij behorende apparatuur. Ook de plaatsing van de keuken is prima verlopen en wij zijn met onze nieuwe aanwinst erg tevreden. Kortom, Ardi Keukens en Sanitair biedt een zeer prettige behandeling door het vriendelijke personeel en een prima 'nazorg' (bij de oplevering werden dingetjes die nog niet helemaal goed waren en die wij niet eens gezien hadden door de monteur zonder pardon genoteerd voor aanpassing!). En het resultaat mag er zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Daar gaat het om”
Door Jos van der Maas op vrijdag 22 nov 2019 '19
Donderdagavond ging de kokend waterkraan kapot. Vrijdagochtend gebeld naar Ardi Keukens. En om kwart over één 's middags stond de monteur met een nieuwe kraan, welke vakkundig is gemonteerd. Dat is waarmaken wat beloofd is toen we een aantal jaar terug er de keuken kochten: na de handtekening, daar gaat het om. Ardi Keukens, super bedankt voor de uitstekende service.

Eerdere ervaring van 9 juni 2014: In maart bij Ardi Keukens binnengestapt voor een nieuwe keuken. We wilden een hout gelakte kaderkeuken met een landelijke uitstraling. Door de verkoper gewezen op de verschillende merken Excellentic, Residentic en Schmidt. Uiteindelijk gekozen voor Residentic omdat deze leverancier alle RAL, Sikkens en NCS kleuren kan leveren en wij toch wel een specifieke kleur in gedachten hadden. Met het composieten werkblad in een repro kleur van Belgisch Hardsteen en de stenen onderbouw spoelbak is het helemaal het plaatje geworden wat we voor ogen hadden. De LED-verlichting in de luifel boven het aanrecht zorgt voor een goed werklicht en is in gedimde toestand uitermate sfeervol. Het pakket apparatuur van Atag en de afzuiger van Novy zorgen dat het prettig kokkerellen is in de keuken, zeker de combi stoomoven, de inductie en de kokend waterkraan zorgen voor een geheel nieuwe beleving van koken. De montage door monteur Johan Stelwagen is als zeer prettig ervaren. Alle reden om Ardi aan te bevelen. Wij zijn er zeer content mee.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze nieuwe keuken”
Door L. van der Heijden op vrijdag 22 nov 2019 '19
Een hele nieuwe keuken laten plaatsen. Vanaf het eerste contactmoment tot de after sales bijzonder tevreden. Niels heeft een prachtig ontwerp gemaakt op onze aanwijzingen. Het ontwerp paste bovendien perfect binnen ons budget. Alle afspraken 100% nagekomen. Tijdens de plaatsing doken onverwachte problemen op, maar de installateurs hebben dit alles perfect opgelost, ondanks dat het hen een stuk meer tijd kostte. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN L. VAN DER HEIJDEN
Prachtig ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Diana op donderdag 21 nov 2019 '19
Wij hebben een badkamer gekocht. Zowel het personeel in de winkel als het personeel die de badkamer hebben gemaakt zijn erg aardig en denken graag met je mee. Met een woord gewoon top! Alles net afgewerkt en zeer harde werkers!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Ineke en Dolf Bosveld op maandag 18 nov 2019 '19
Zo'n drie jaar geleden kochten we een keuken bij ADEE. Daar hebben we geen spijt van gehad. Onlangs kochten we een appartement,waar we ook een nieuw keuken in wilden. Het was voor ons niet moeilijk opnieuw zalen te doen met ADEE. Perfecte planning, deskundige installatie en: Afspraak is afspraak#

Aanvulling ontvangen 26 november 2019: Keuken is in juni 2019 naar volle tevredenheid geinstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“In alle opzichten tevreden”
Door Ton en Willeke Bouwmeester op zaterdag 16 nov 2019 '19
We hebben een keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Hele goede adviezen gekregen bij het uitzoeken en de prijsafspraken waren duidelijk. Latere aanpassingen van onze kant waren geen enkel probleem. Afspraken zijn goed nagekomen en de montage was perfect. ook daarbij nog goede adviezen gekregen. Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Familie ten hove op zaterdag 16 nov 2019 '19
Keuken gekocht bij Adee , goed geholpen met het uitzoeken , en keurig geplaatst door hun vakmannen. Is de moeite waard om er een kijkje te nemen als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAMILIE TEN HOVE
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Schellingerhout op vrijdag 15 nov 2019 '19
Wij hebben bij Avanti een keuken aangeschaft. Wij hebben de samenwerking met Avanti personeel als zeer prettig ervaren. Verder is de keuken zeer netjes geplaatst door Dhr. Jan van Bruchem zzp'er werkt samen met Avanti. Bedankt allemaal voor deze goede en prettige ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Familie Albers, Nijmegen op vrijdag 15 nov 2019 '19
In een woord fantastisch. Goed geholpen, deskundige voorlichting, de inmeting zeer nauwkeurig. De plaatsing geheel volgens plan. En geweldig voorwerk van de fa van Engelenburg.
Reactie of foto toevoegen
“Zo tevreden dat ik zelf een review wil schrijven”
Door Sander op vrijdag 15 nov 2019 '19
In mei 2019 hebben wij bij Adee Keukens in Rijssen een keuken gekocht (geplaatst eind augustus 2019). Ik ben hier terecht gekomen op basis van de goede reviews hier op de site, omdat ik zelf ook zo tevreden ben wil ik ook graag een review achterlaten. Tijdens de aankoop werd door Dirk-Jan van Adee goed de tijd genomen voor ons om alles langs te lopen en zorgvuldig uit te tekenen. Ook werd er goed rekening gehouden met ons budget en deed hij eerlijke suggesties om voor sommige apparaten een luxer model te nemen, maar voor sommigen ook juist niet. Zelf vind ik het ook erg prettig dat de prijs die je krijgt ook gewoon de prijs is die je betaald. Geen 'onderhandelingen' en kortingen die toch al in de prijs zaten. Gezien je een uitgesplitste offerte krijgt kun je gemakkelijk de prijzen van apparaten met online prijzen vergelijken. Voor de keukenkastjes e.d. kun je dit gemakkelijk vergelijken door zelf een keuken te 'bouwen' in een online keukenplanner (bijvoorbeeld die van een welbekende Zweedse meubelgigant). Dit alles was voor mij de bevestiging dat de prijzen ook écht eerlijk zijn.
Geheel volgens afspraak werd de keuken geleverd en geplaatst. Alle apparaten zijn netjes aangesloten, inclusief een bestaande close-in boiler die ik hergebruikte. De eigen monteurs werken ook erg netjes en secuur! Voor mijn gevoel toch een voordeel van eigen monteurs. Daarbij kwam dat er een 'latje' voor boven de oven verkeerd geleverd was door de fabrikant en dat er krassen zaten op de deur van de koelkast. De monteurs kwamen hier uit zichzelf mee en hebben hier zelf foto's van gemaakt en gelijk kosteloos nieuwe besteld. Inmiddels zijn de deur en het 'latje' netjes kosteloos vervangen. Wij hebben ook echt geen enkel punt waar we niet tevreden over zijn, iedereen in mijn omgeving die op zoek ik naar een keuken raad ik Adee dan ook aan.
FOTO VAN SANDER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Sebastian op woensdag 13 nov 2019 '19
Vorig jaar een keuken uitgezocht en deze is laatst geplaatst. Vanaf het eerste moment werden we goed begeleid en werd geluisterd naar onze wensen, hierbij kregen wij een passend advies. Waar veel bedrijven de communicatie laten afweten vind ik dit hier juist het sterkste punt. Korte lijnen, snelle reacties en altijd klantgericht. Ik zal pelma keukens zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Complete hoekkeuken”
Door Marcel temmink op woensdag 13 nov 2019 '19
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen goede service en zeer goed geholpen

Aanvulling ontvangen 13 november 2019: We hebben een complete hoekkeuken gekocht hij is inmiddels geplaatst super jongens montage is perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Familie Crince op woensdag 13 nov 2019 '19
Wij hebben bij Ardi een keuken gekocht. Bijzonder prettig geholpen (goed naar onze wensen geluisterd) en vakkundig geadviseerd. Ook het plaatsen van de keuken is perfect verlopen. Op eventuele vragen en/of opmerkingen wordt snel en correct gereageerd. Echt een prima adres voor de aanschaf van een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Geert op dinsdag 12 nov 2019 '19
Wij raden iedereen Keur Keukens aan! We hadden een aantal keukenzaken op het oog en bezochten Keur als eerste. We werden heel vriendelijk ontvangen, kregen een rondleiding en een toelichting op de werkwijze. Er werd ons gemeld dat er over een paar weken een actieweek zou zijn, met interessante kortingen. Wat ons zeer aansprak was de vaste prijs (geen onderhandelingen) en een gespecificeerde en vrijblijvende offerte. We maakten een afspraak tijdens de actieweek. Daar nam Jochem uitgebreid de tijd voor onze wensen, luisterde goed naar wat wij wilden en kwam met goede en creatieve suggesties. Wij dachten dat we met het ontwerp dat wij wilden hebben niet bij Keur terecht konden, maar dat bleek onjuist: het ontwerp wat Jochem voor ons maakte was precies wat we zochten. De andere keukenzaken hebben we dan ook niet meer bezocht. Onze verbouwing liep uit, waardoor de levering ook uitgesteld moest worden. Dat was geen enkel probleem. We zijn ook zeer tevreden over de door Keur aanbevolen monteur Fred Buné, hij en zijn collega hebben de keuken perfect geplaatst.
FOTO VAN GEERT
Keuken in kerkruimte
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Fam. Kubsch op dinsdag 12 nov 2019 '19
We hebben een prachtige industriële keuken gekocht bij Adee keukens. We hadden geen ervaring met dit bedrijf maar de goede recensies deden ons besluite om een langs te gaan in Rijssen. We kunnen alleen maar zeggen dat we prima geholpen zijn met het uitzoeken en de keuze voor Adee was snel gemaakt. De keuken is na volle tevredenheid geplaatst. Op wat kleine punten na, maar die zijn inmiddels prima opgelost. We genieten nog dagelijks van onze mooi keuken.
FOTO VAN FAM. KUBSCH
Industriële keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door L. Tros op maandag 11 nov 2019 '19
We hebben een mooie keuken gekocht voor ons vakantiehuis. Top geholpen in Kesteren; geen type "snelle verkopers". Alles rustig uitgezocht en samen gesteld. Ook de monteur was een echte vakman. Ondanks de niet volledig haakse muren wist hij het blad er recht in te krijgen. Zonder gemopper! Een aanrader!
FOTO VAN L. TROS
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geinstalleerde keuken”
Door Ingrid Koedijk op zondag 10 nov 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee. Naast kwaliteit staat service niet alleen hoog in hun motto maar belangrijker ook in hun daden. Van alle bwdrijven die betrokken zijn bij de bouw van onze woning staat Adee hoog (zoniet hoogste) op de lijst van kwalitatief beste leveranciers
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevelen”
Door Martijn Kamerman op vrijdag 8 nov 2019 '19
Omdat ondertussen de hele familie hun keuken heeft aangeschaft bij Omdat ondertussen de hele familie hun keuken heeft aangeschaft bij Adee konden wij niet achterblijven. Het eerste oriënterende met Jan Willem was erg prettig, ondanks dat we zonder afspraak kwamen binnen vallen werden we toch vlot geholpen. Nadat we thuis alle plannen voor de gehele verbouwing klaar hadden hebben we nu met afspraak een tekening en offerte laten maken. Dat we besloten elders het werkblad en de afzuigkap aan te schaffen was geen enkel probleem. Montage van de keuken verliep probleemloos en vlot, onze complimenten voor de vakkundige monteur met oog voor detail. Wij kunnen Adee van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Henk Jager op vrijdag 8 nov 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht. Alles volgens afspraak gemonteerd. Het ziet er geweldig uit, zeer blij mee. Geweldige service
FOTO VAN HENK JAGER
Resultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Inge Lise Bulsink-Wibbelink op vrijdag 8 nov 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn erg goed geholpen tijdens onze aankoop, deskundig advies en een zeer gastvrij. Wat ik als erg positief heb ervaren was de communicatie. Als wij vragen hadden kregen wij hier erg snel reactie op. Ook het plaatsen van de keuken is foutloos en strak geplaatst. Tevreden klant dus!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door G. Dorgelo op vrijdag 8 nov 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij dit bedrijf. Echt prima service gehad, zowel tijdens het kopen als tijdens de inbouw van de keuken . Ze doen wat ze beloven. Vakmensen. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen als u een keuken wil kopen
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Erik ter Harmsel op vrijdag 8 nov 2019 '19
2 keukens gekocht voor ons nieuwe bedrijfspand

Aanvulling ontvangen 11 november 2019: Is al een tijdje geleden gemonteerd en het is ons goed bevallen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Raymond op vrijdag 8 nov 2019 '19
Ik heb een keuken en wanden kast gekocht. De service was prima en alles zeer goed geïnstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door T. van der Hoek op vrijdag 8 nov 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht. Zijn zeer goed geadviseerd. De keuken is geplaatst door zeer betrokken medewerkers met liefde voor het vak. Er is gedegen vak- en maatwerk geleverd. Wij zijn meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Henk Velthuyzen op woensdag 6 nov 2019 '19
Geweldige service gehad, keurige afwerking van onze nieuwe keuken/badkamer.
Zal zeker aanraden bij aankoop keuken/Badkamer om eens te gaan kijken bij Arma keukens in Nunspeet.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Fam. Verhulst op woensdag 6 nov 2019 '19
Tijdens ons eerste bezoek aan Pelma Keukens zijn we heel goed geholpen door Marco Wisse! Vakkundig en goed luisterend naar onze wensen hebben we toen onze nieuwe keuken samen samengesteld. Ook het latere mailcontact met vragen e.d. verliep heel fijn. De plaatsing verliep prima, de keuken werd schoon en opgeruimd achtergelaten! En het resultaat is heel mooi! We zijn er superblij mee en raden Pelma Keukens zeker aan bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect gegaan”
Door Frans op woensdag 6 nov 2019 '19
Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. De adviezen van de adviseur waren helpvol en nuttig, zeker omdat wij zochten naar een nieuwe indeling van de keuken. De daarop volgende communicatie verliep prettig en snel, en afspraken werden nagekomen. De levering en de plaatsing van de keuken is naar volle tevredenheid gegaan. Na twee dagen werken, is de keuken perfect afgeleverd. Men heeft netjes en schoon gewerkt en de communicatie met de twee medewerkers, was ook hier zeer prettig. Conform afspraak komt men binnen twee weken na de levering een dimmer van de verlichting vervangen. Verder alles perfect en een aanrader. Blij dat wij in Nunspeet zijn gaan kijken!
FOTO VAN FRANS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keer bij deze keukengroep gekocht”
Door H. Chantrel op dinsdag 5 nov 2019 '19
Wij hebben voor de tweede keer een nieuwe keuken gekocht bij de Ardi groep. En wederom zijn wij zeer goed geholpen, geadviseerd en zijn we tot een mooi resultaat gekomen. De keuken bevalt inmiddels uitstekend en zijn er heel erg blij mee. De eerste keer dat we een keuken kochten bij Ardi waren we al erg blij met de service en het resultaat daarom zijn we voor een nieuwe keuken in ons nieuwe huis weer naar Ardi gegaan door de goede ervaring van de eerste keer.
FOTO VAN H. CHANTREL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Peyer en Marja Geldof op dinsdag 5 nov 2019 '19
Wij hebben onze keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. We kunnen niet anders zeggen dan dat we prima geholpen zijn. Zowel de voorlichting, de hulp bij de keuze van de keuken en de plaatsing ervan. Super! Wij raden Pelma keukens dus ook zeer aan bij iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Wilmar Aarnoudse op zondag 3 nov 2019 '19
Begin 2019 een keuken laten plaatsen door Ardi keukens en sanitair. Van het begin tot het eind van het verkoopproces alles in een ontspanne en gezellige sfeer uit kunne zoeken. Daar waar nodig wordt je geadviseerd. Wanneer de krabbel is gezet begint de service pas echt. Tekeningen, leidingschemas, inmeten... alles verloopt op een vlotte maar zorgeloze manier. En uiteindelijk... past alles perfect. Zelf standbouw gemaakt. Ardi de kasten laten plaatsen. Pasten tot op de centimeter nauwkeurig. En nu. Een half jaar later realiseer ik me nog steeds wat een dijk van een keuken er in mn huis staat. Ardi... bedankt!
FOTO VAN WILMAR AARNOUDSE
Fotocollage
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met service na 16 jaar”
Door Hans Castel op donderdag 31 okt 2019 '19
Wij hebben al 16 jaar tot volle tevredenheid een heel mooie keuken. De apothekerskast liep een beetje uit het lood. Zelf geprobeerd om hem goed af te stellen maar dat lukte niet. Pelma is gekomen en heeft de kast tot onze tevredenheid weer goed afgesteld. We zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Residentic keuken”
Door M. Leijnse op woensdag 30 okt 2019 '19
We hebben een Residentic keuken bij Pelma Keukens gekocht. Wij zijn heel tevreden en zijn erg goed geholpen met uitkiezen van een keuken. We zijn blij met het eindresultaat.
FOTO VAN M. LEIJNSE
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor alles”
Door Martijn Hendrix op dinsdag 29 okt 2019 '19
Wij hebben een landelijke keuken gekocht. Wij kunnen maar 1 dingen zeggen, van het kopen van de keuken tot aan het plaatsen helemaal top. Een bedrijf die met passie een keuken verkoopt en plaatst. De monteurs die de keuken hebben geplaatst, dat zijn echte vakmannen. Ardi keukens dank voor alles.
FOTO VAN MARTIJN HENDRIX
Landelijke keukens
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze keuze voor Keur”
Door Peter & Sascha op dinsdag 29 okt 2019 '19
In april een keuken samengesteld met Jordie van Keur Keukens. De manier van "verkopen" hebben wij als enorm prettig ervaren. Er werd met ons mee gedacht om de keuken het beste vorm te geven binnen de ruimte die wij beschikbaar hadden. Vooraf hadden wij een budget samengesteld, deze hebben we ook in het begin van het proces gedeeld. Het uiteindelijke bedrag wat de keuken (Inc montage etc) ging kosten bleef hier binnen, terwijl wij juist het idee hadden dat het er redelijk boven zou uitkomen. Dit viel ons dus enorm mee! Tijdens de periode na het samenstellen van de keuken tot het plaatsen van de keuken hebben we regelmatig (prettig) contact gehad, waarin nog een aantal aanpassingen gedaan werden. Vervolgens was het twee weken geleden zo ver, het plaatsen van de keuken ging gebeuren! In een dag hebben de monteurs de keuken geplaatst, wat op een fijne manier ging. Wederom werd met ons mee gedacht, een aantal aanpassingen ten opzichte van de schets werden ter plaatse uitgevoerd, waardoor onze keuken nog beter op onze wensen afgestemd werd. Na het plaatsen van de keuken bleken we toch nog een extra plank te willen in een kastje en bleek de kitrand wat scheurtjes te vertonen. Ook dit pakt Jordie direct op en wordt snel (over 2 weken al) gefixed. Al met al zijn wij erg blij dat we voor Keur Keukens gekozen hebben, we kunnen dit bedrijf bij een ieder aanraden!
FOTO VAN PETER & SASCHA
Keuken in de hoek
Reactie of foto toevoegen
“Kan het aanbevelen”
Door Sarien op maandag 28 okt 2019 '19
Met hulp van een verkoopster hebben we een keuken uitgezocht. We werden vriendelijk en eerlijk geholpen. De keuken is ondertussen naar tevredenheid geplaatst. Goede spullen, mooie keukenapperatuur. Kan het bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Verdienen een compliment”
Door Karel & Emile van Schie op zaterdag 26 okt 2019 '19
Wij zijn zeer tevreden over de gekochte en inmiddels geplaatste keuken. In de showroom van ARDI zijn wij heel goed en vriendelijk door Marjolein geholpen. In het traject tot de plaatsing van de keuken werd er goed en duidelijk gecommuniceerd. De voorbereiding van de plaatsing is gedaan door Jan Kees Schot (Schot Installatietechniek). Hij dacht goed mee, Jan Kees denkt niet in problemen maar in oplossingen. Een echte vakman! De keuken is geplaatst door monteurs Meindert en Jacco. Zij zijn heel vriendelijk, gaan zeer efficiënt en netjes te werk, lossen problemen op, controleren alles en ruimen alles netjes op. Ze verdienen een groot compliment. We genieten nog dagelijks van onze nieuwe keuken en kunnen ARDI van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Fam. Ouwehand op woensdag 23 okt 2019 '19
Wij kochten een nieuwe keuken. Vanaf het begin tot het einde zijn wij super en op een eerlijke manier behandeld. Complimenten voor verkoper Marco. Hij weet goed wat er in het assortiment zit, denkt goed mee (ook qua budget). Zeker geen prototype verkoper wat ieder dubbeltje uit je zak probeert te kloppen. Alles bij elkaar hebben we 10 uur gedaan om tot het eindresultaat te komen. Marco bleef altijd beleefd, was zeer geduldig en toonde iedere keer weer 100% inzet om ons te helpen. Tijdens het plaatsen werd er secuur en netjes gewerkt door de monteurs. Helaas werden een klein aantal onregelmatigheden ontdekt in hetgeen er geleverd was. Soebatten was niet nodig: men gaf direct en ongevraagd al aan dat alles netjes opnieuw besteld zou worden. Geen gedoe, men wil goed werk afleveren. Pelma is zeker geen budgetkeukenbedrijf. Wij vinden service na aankoop minstens zo belangrijk als het product zelf. Daarom betalen we graag ietsje meer met de wetenschap dat je altijd netjes geholpen word door vakmensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondanks de kleine onregelmatigheden beoordelen wij Pelma dus met een "Super".
FOTO VAN FAM. OUWEHAND
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Henk en Irma van Veen op dinsdag 22 okt 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht. Een paar jaar geleden hebben wij onze badkamer gekocht bij de Arma. De ervaring die we hiermee hadden was zo goed dat we nu de keuken hebben gekocht bij de Arma. In het voor traject zijn we heel goed geholpen en kregen goede adviezen, er werd met je mee gedacht. De ervaring met de monteurs was uitstekend, werken netjes ,ruimen alles netjes op zodat er geen rommel achter blijft. Kortom wij zijn erg tevreden met de Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E.M.Bus op donderdag 17 okt 2019 '19
Ik ben erg tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe badkamer, niet alleen de kwaliteit is uitstekend, maar ook de service van de Arma medewerkers, vaklui uit een stuk, aan wie je zelfs je huissleutel kan toe vertrouwen. Ze geven goede adviezen, en de badkamer is keurig en schoon opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig verlopen”
Door Cor Boogaard op donderdag 17 okt 2019 '19
Een hele mooie keuken. Ik ben vanaf het moment dat ik de showroom inliep, heel goed geholpen echt super. Service is top echt een aanrader

Aanvulling ontvangen 17 oktober 2019: De keuken is inmiddels al geplaatst. En is geweldig verlopen, ben er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Mieke op maandag 14 okt 2019 '19
Nieuwe keuken. Erg goed geadviseerd. Nette personeelsleden. van advies tót en met plaatsing, alles liep perfect. AFSPRAAK IS AFSPRAAK is hun motto. Dat komen ze na.
FOTO VAN MIEKE
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Geen loze kreten”
Door Fam. Kievit op maandag 14 okt 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Keur in Haarlem. Wij zijn zeer tevreden over de verkoper, de materiaaladviezen, de keuze, de montage en de afwerking. Monteurs werken netjes, bijv. ze ruimen keurig hun zaagsel ed. op. Apparatuur van Pelgrim, (met 8 jaar garantie) bevalt tot nu toe goed. "Afspraak is afspraak" is geen loze kreet voor DB keukens. Het is een fijne keuken geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door L van Dusschoten op maandag 14 okt 2019 '19
EEN KEUKEN. Bij een zeer goed bedrijf. Wij zijn uistekend geholpen. En zouden dit bedrijf zeker aanraden. Het personeel is top.
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Afina op vrijdag 11 okt 2019 '19
Wij hebben vlak na de opening van deze nieuwe vestiging een keuken gekocht. De keuken is deze week geplaatst en ziet er boven verwachting goed uit. De monteurs hebben het met de meeste aandacht geplaatst en aan alle details gedacht. Ook bij het ontwerpen van de keuken werd goed meegedacht. Zo hebben wij het maximale uit een kleine ruimte kunnen halen en maken we nu volop gebruik van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN AFINA
Het maximale eruit gehaald
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Roos van den Brink op donderdag 10 okt 2019 '19
Ik heb een keuken gekocht. Ik werd vriendelijk geholpen, duidelijk uitleg, geen fratsen, wat je ziet is wat je krijgt. Ook de wachttijd kwam nauwkeurig uit. Zelfs de bezorgers van de keuken waren vriendelijk. De monteurs die de keuken kwamen plaatsen waren wel verschillend. De ene man Marius was een norse man, tekende op de gestucte muur, de ander daar en tegen Dennick was top! Alle vragen werden vriendelijk beantwoord en hij dacht mee, niets leek te veel. Helaas moest er wat na gebracht worden en opnieuw gemonteerd worden, dit werd ook keurig opgelost, em deze monteur Klaas was ook goed mee om te gaan. Al met al een aanrader om bij Arma een keuken te kopen.
FOTO VAN ROOS VAN DEN BRINK
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Perbha en Johan Mulder op donderdag 10 okt 2019 '19
wij hebben een keuken gekocht en zijn heel blij mee. Het bedrijf heeft ons heel goed geholpen van uitzoeken van een keuken( apparaten) tot de levering. Service was heel top. Zelf de monteur die wij hadden was een goed ervaren man die keurig zijn werk heeft gedaan en afgeleverd.Het is zeker een aanrader waard diegenen op zoek zijn naar een keuken. Kortom heel goed en super vriendelijk geholpen met alles.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door Fam Helmich te Goes op woensdag 9 okt 2019 '19
Er is een nieuwe keuken bij ons geplaatst door de firma Pelma keukens uit Goes. Zeer vakkundig geplaatst en precies zoals we wilden. We zijn zeer content. De monteurs Meindert en Roelof hadden liefde voor het vak en/of afwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Gerda op dinsdag 8 okt 2019 '19
Alweer een tijdje geleden hebben wij een prachtige keuken gekocht bij Pelma in Goes. We werden heel goed geholpen met het maken van een keuze, er werd goed naar ons geluisterd en keuzemogelijkheden werden deskundig en prettig uitgelegd. Afgelopen maandag was het dan zover dat de keuken in onze nieuwbouwwoning in Goes geplaatst zou worden. Helaas konden we hier niet bij zijn omdat we zelf nog in het noorden van het land wonen. Op afstand werden we tot onze vreugde heel goed betrokken bij het proces. Monteur Anton hield ons telefonisch op de hoogte, overlegde zonodig over het plaatsen van onderdelen en hij stuurde foto's van het eindresultaat. Ik was ontzettend blij en verrast toen Anton ook nog foto's stuurde van de keuken helemaal netjes ingepakt en alles afgedekt! Hadden de mannen op eigen initiatief gedaan! Tenslotte werd ik nog gebeld met mededelingen over waar we wat kunnen vinden en dat we vooral niet moeten schromen om te bellen als we hulp nodig hebben bij het in gebruik nemen van de keuken. Kortom: wij zijn bijzonder tevreden met onze mooie keuken en de uitstekende service van Pelma.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Reinier Wagter op dinsdag 8 okt 2019 '19
Wij hebben hier een prachtige keuken gekocht, goede ervaring. Zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Het was klasse”
Door fam.F.Boerdam op maandag 7 okt 2019 '19
30 jarige badkamer (boven)/(10 m2) vernieuwen. Niet meer zelf doen, maar uitbesteden. Goede diverse berichten gekregen over ARMA Nunspeet. Daar eerst rond gekeken naar demo's / vloertegels / en div. mogelijkheden. Een afspraak gemaakt. We werden goed ontvangen, alles vergeleken, men had alle tijd voor ons. Het werd in computer gezet om te kijken hoe het zou worden. Dan komt de prijs te voorschijn. Mogelijkheid was er om zelf wat te doen o.a. elektra / plafon / oude tegels slopen enz. wat dan weer kosten bespaard. Afspraak gemaakt over 3mnd.kon ARMA beginnen. De monteurs hebben bijzonder goed werk verricht. De oude badkamer heb ik 30 jaar geleden zelf gemaakt, dan ben je soms kritisch. Het was KLASSE. , vakmensen, alles in overleg als het iets anders kon, hebben netjes hun werk gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Robert Appelman op maandag 7 okt 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Keur in Haarlem. Paar keer terug geweest ivm de kleuren en apparatuur, elke keer opnieuw zeer vriendelijk ontvangen. Er werd ook zeer goed meegedacht door de verkoper (Sander). Na het eerste gesprek moesten we alles even verwerken, immers je wordt op andere ideeën gebracht en alternatieven aangegeven ivm apparatuur en dus de prijzen, maar het zet je aan het denken. Uiteindelijk onze droomkeuken uitgezocht waarbij het advies toch wel heel erg fijn was. Je hebt geen moment het idee dat je iets beslist zonder daar eerst over te kunnen overleggen en de mening van de verkoper te krijgen. Daarna begint het wachten, zeer netjes worden alle planningen gevolgd, je krijgt een mail wanneer levering, betalen, montage en ga zo maar door, alles klopt en wordt opgevolgd. Er was een issue met de gaskookplaat, er werd nu meteen een tijdelijke neergezet tot de nieuwe er was, en deze werd ook weer conform de planning gemonteerd. Al met al een aanrader om je keuken bij Keur te kopen, ze doen wat ze beloven en alles is er! Geen naleveringen. (op de achterwand na, dat wordt gemeten na de installatie, dus logisch).
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam verrast”
Door P.F.A. van 't Hof op maandag 30 sep 2019 '19
wij hebben bij ARDI een compleet nieuwe keuken met apparatuur gekocht. Bij het installeren zijn wij aangenaam verrast over de klantvriendelijke houding van de monteurs. Ingeval zij enige twijfel hadden over de manier van plaatsen, werd aan ons gevraagd wat precies de bedoeling was in plaats vanzelf bedenken hoe iets (makkelijk) opgelost kon worden. Tijdens het installeren door ons geuite aanpassingen werden zonder bemerkingen of meerkosten gerealiseerd. Over onvolkomenheden kregen we de toezegging dat deze zonder mankeren en binnen redelijke termijn gecorrigeerd zouden worden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Martin op maandag 30 sep 2019 '19
We zijn meerdere keren uitstekend geholpen bij het uitzoeken. Hier werd uitgebreid te tijd genomen, zelfs na sluitingstijd. Lang nadat we de keuken voor ons nieuwbouwhuis hebben besteld hebben, zijn we opnieuw langsgegaan om alle keuzes na te lopen. Hier hebben we best wat aangepast, hier werd totaal niet moeilijk over gedaan. Ook nu werden we supergoed begeleid en werd de tijd genomen. Email en telefooncontact erg snel en prettig. Koelkastdeur sloot niet perfect, dit is zeer snel opgelost. We hadden kleine schade op een ladefront, dit is kosteloos vervangen. Perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal zoals gedacht”
Door Petra op donderdag 26 sep 2019 '19
De reden dat wij naar Keur gingen was omdat wij geen zin hadden in opdringerige verkopers en ook niet het onderhandelingsspelletje wilden spelen. Dit bleek een goede zet, want we hebben vanaf het eerste moment het gevoel gehad dat we serieus genomen werden en er rekening gehouden werd met onze wensen (zoals budget). Jochem heeft ons perfect geholpen en voelde goed aan wat wij wilden. De keuken staat inmiddels en het is helemaal zoals wij het in gedachten hadden en ook nog eens voor een zeer goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Fam. Andressen op dinsdag 24 sep 2019 '19
Wij zijn weer ontzettend blij met Ardi Keukens en Sanitair in Sint-Annaland! Eerst is ten volle tevredenheid, vorig jaar, onze keuken geplaatst en nu op 2 september jl. onze badkamer. Wij werden ditmaal gastvrij ontvangen door verkoper Bart in 't Veld. Wij hebben heel veel oud zeer van onze vorige badkamer bij een andere grote keukenfabrikant en Bart heeft ons begrijpend aangehoord. Wij hebben vervolgens onze wensen neergelegd en hij heeft stap voor stap ons prima begeleid naar het eindresultaat. Wederom geen druk op ons uitgeoefend, wat ontzettend prettig is. In 2 afspraken was alles geregeld. We werden weer verwend met lekkere cappuccino met een zeeuwse bolus, een lunch en diverse smakelijke hapjes. Hier wordt de klant nog in de watten gelegd en er wordt goed naar de wensen van de klant geluisterd. Begin september is de badkamer in 11 dagen door de monteurs Corné, Pieter en Hilbert prachtig geplaatst. Deze monteurs zijn echt toppers! Een aantal dagen waren ze zelfs met z'n drieën. Ze hebben de hele badkamer tot aan de betonblokken schoongemaakt, alle tegels en lijmlagen etc eraf. Elke dag werd alles netjes opgeruimd en opgeveegd. Zij overlegden regelmatig met ons wat en waar we wat wilden, niets was hen te veel. De monteurs denken mee en hebben echt kennis van zaken op velerlei gebied. Ardi mag zeker trots zijn op zijn mensen. Hoe fijn is het voor de klant dat je volledig wordt ontzorgd. Ook de serviceafdeling van Ardi geeft echte service; dhr Wim Kruijsse denkt met de klant mee en dat is ontzettend fijn. Dit geldt ook voor de afdeling Planning, dhr Adriaan Versteeg. De ambitie van de algemeen directeur is: perfect, persoonlijk advies bij de verkoop van keukens/badkamers, excellente montage en uitstekende service. En dit klopt helemaal! Heren, allemaal hartelijk bedankt dat wij nu een prachtige ervaring en een schitterende mooie keuken en badkamer rijker zijn! Ga zo door!
FOTO VAN FAM. ANDRESSEN
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Reinier Luth op maandag 23 sep 2019 '19
Enkele weken geleden is onze nieuwe keuken door Arma geplaatst. In de showroom echt supergoed geholpen door Everhard en Rob. Professioneel, vriendelijk en meedenkend. Tussendoor nog wat aanpassingen aangebracht, geen probleem voor Arma. Regelen ze gewoon. Ook het montageteam denkt mee is echt super deskundig. Ze hebben alles perfect geplaatst. We hebben een beetje een "afwijkende" kleur (denim blauw) uitgezocht en de monteur gaf ons ook dat dit pas de 2e keer was dat hij deze kleur plaatste haha. Nu hebben we de keuken enkele weken in gebruik en we zijn nog steeds dik tevreden en erg blij met onze mooie keuken. Arma bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi geworden”
Door Fam.D Deurloo op maandag 23 sep 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super goed geholpen en geadviseerd . De keuken is nu geplaatst super mooi geworden .Zeer nette monteurs alles keurig opgeleverd .Wij zouden jullie ook echt aanbevelen om bij jullie een keuken te kopen In1 woord geweldig
FOTO VAN FAM.D DEURLOO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Albert Ulfman op woensdag 18 sep 2019 '19
Na een aantal slechte ervaringen met andere leveranciers mede op basis van de reviews gekozen voor Avanti. De verkoper heeft ons goed geadviseerd en reageerde razendsnel op alle wijzigingen. Wat is het dan een tegenvaller indien er bij aflevering van alles niet blijkt te kloppen en de keuken te kort blijkt te zijn ingemeten en er allerlei spullen nog niet geleverd zijn zoals een spotje en een plint en/of beschadigd, nu een niet afgekitte en niet complete keuken staan en tot overmaat van ramp is Avanti ook nog vergeten een leiding aan te sluiten waardoor er waterschade is ontstaan. Het traject na een slechte aflevering lijkt een stuk lastiger, gezien de hoge prijs van de plaatsing en de beloftes vooraf een afknapper. Ik zal hier het vervolg laten weten.
Reactie of foto toevoegen
“Rode keuken”
Door sinke op woensdag 18 sep 2019 '19
Wij waren op zoek naar een klassieke bordeaux rode keuken. Op de TMC woonbeurs stond Pelma keukens en zodoende hebben wij een afspraak gemaakt voor een adviesgesprek. We hadden al langer het plan de keuken te vervangen maar telkens stelden we het toch weer uit. De verkoopster Sandra kwam eerst thuis kijken naar het verdere interieur. Omdat we graag een keuken passend bij de woning wilden hebben. Nadien hebben we met haar een afspraak gemaakt in de showroom en met elkaar onze prachtige "Engelse" keuken ontworpen. Rond Pasen afgelopen jaar is de keuken geplaatst door vakkundige en vriendelijke monteurs van Pelma keukens. We zijn erg blij met het eind resultaat en genieten iedere dag van onze sfeervolle rode keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Raden dit bedrijf”
Door Hans en Tamara op zaterdag 14 sep 2019 '19
We hebben bij Arma een keuken gekocht en zijn erg goed geholpen door Rik van den Broek. Van het begin tot het eind goed meegedacht en de keuken is keurig gemonteerd! Zelfs een plint die volgens de monteurs niet goed zat, werd op hun initiatief vervangen. Wij raden dit bedrijf aan!
FOTO VAN HANS EN TAMARA
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Tineke Bastiaan op vrijdag 13 sep 2019 '19
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken en badkamer van Arma. Levering was zoals afgesproken. 1 frontje was niet helemaal goed maar dit werd gelukkig zonder moeite opgelost. Wij zijn tevreden.
FOTO VAN TINEKE BASTIAAN
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Anja Troster-Riedijk op dinsdag 10 sep 2019 '19
Ik heb een keuken gekocht,super begeleiding daarbij,en met vakmanschap geplaatst,alles netjes opgeruimd,heel beleefd,super mannen,en er heel blij mee,een aanrader voor iedereen,nogmaals super bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwappartement”
Door John Gerlofsma op maandag 9 sep 2019 '19
Voor mijn nieuwbouwappartement een keuken gekocht bij Keur Keukens. Van A tot Z geweldig professioneel geholpen. Bij de samenstelling van de keuken werd er veel tijd voor mij vrij gemaakt en ook het plaatsen van de keuken was zeer zorgvuldig en netjes. Vaklui dus. En dat zie je tegenwoordig niet vaak meer.
Reactie of foto toevoegen
“Hier moet je zijn”
Door Jeroen en Alice Vos op vrijdag 6 sep 2019 '19
Dit bedrijf heeft begrepen hoe je klantvriendelijkheid en deskundigheid kunt combineren. Zeer vriendelijke en nette monteurs! De keuken is precies geworden wat wij wilden...Tevens goed meegedacht om kleine onverwachte probleempjes op te lossen. Kortom ...hier ,moet je zijn voor je keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Liesbeth Luykx op donderdag 5 sep 2019 '19
Voor de tweede keer een keuken bij Ardi keukens gekocht. Wederom zeer goed geholpen met het samenstellen van de keuken. Onze keuken is zeer vakkundig geplaatst door Meindert. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Overbeek-Henar op woensdag 4 sep 2019 '19
We hebben een complete keuken gekocht en zijn zeer tevreden met de gehele gang van zaken: de voorlichting, de afspraken, de flexibiliteit rond last-minute aanpassingen, en de stipte en correcte afhandeling van de plaatsing, inclusief goed overleg over planning. De kleine onvolkomenheden bij de oplevering (een ontbrekende glasplaat, een verkeerd ingemeten spatrand) werden vlot en zonder problemen opgelost.
Bovenal zijn we zeer te spreken over de verkoper: veel geduld, terzake kundig, eerlijk en recht door zee, hij heeft het hele proces van koop, planning, plaatsing en afhandeling uitstekend begeleid: complimenten dus ook voor Jordie de Gast.
Reactie of foto toevoegen
“Licht eiken keuken”
Door witteman op woensdag 4 sep 2019 '19
Wij zijn erg blij met onze nieuwe licht eiken keuken. Zijn erg goed geadviseerd en er word zeer netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jaap en Marijke van den Broek op dinsdag 3 sep 2019 '19
Wij hebben een keuken bij Arma gekocht en zijn zeer tevreden over het aankoop proces en het plaatsen van de keuken. Er werd veel tijd uitgetrokken om aan onze wensen te voldoen. Het plaatsen door eigen vaklui was ook bijzonder goed. Alles netjes opgeruimd, Wij raden dit bedrijf bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Je zit goed bij Avanti”
Door Berrie Lubbers op zondag 1 sep 2019 '19
Op basis van deze site bij deze keukenzaak terecht gekomen. Ik had geen zin in vlugge verkopers en onderhandelingen. Dit is mij prima bevallen bij deze zaak. Je wordt zeer netjes ontvangen door de gastvrouwen. Een hapje en een drankje erbij maakt het compleet. En men neemt rustig de tijd voor je een denkt met je mee.
Ook eventuele aanpassingen later in het traject, worden prima doorgevoerd. Wij hadden een actie van Neff apparatuur, die wij te laat hadden verzilverd omdat de keuken pas 7 maanden later werd gemonteerd. Dit scheelde ons voor bijna 500 euro aan accessoires. Na melding hiervan heeft Avanti dit zelf besteld en is Jaap dit persoonlijk komen brengen bij ons. Echte service! Bij montage zijn er ook altijd wel kleine dingetjes waar men tegenaan loopt. Maar dit werd prima opgelost door de zeer nette en vriendelijke monteur, die je altijd gerust stelde dat het altijd goed kwam. Complimenten aan hem! Heb je geen zin in koehandel praktijken, maar wil je gewoon goede service en beloftes die daadwerkelijk worden nagekomen, dan zit je goed bij Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door maaike op vrijdag 30 aug 2019 '19
Een keuken gekocht bij Arma. Wij zeer goed geholpen. Montage liep goed. en werd goed overlegd. Dit bedrif zou ik aanraden om daar u keuken te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken”
Door Wim en Loes Ruitenbeek op donderdag 29 aug 2019 '19
November 2017 keuken gekocht. Vroeg i.v.m. Eventueel verplaatsen leidingen. Perfecte werktekening ontvangen. Alle leidingen klopten bij aanleg van de keuken.
Een zeer vriendelijke en rustige monteur. Binnen 2 en een halve dag is keuken perfect geplaatst. Bij oplevering geen enkel minpunt of beschadiging aan keuken. Er is zeer netjes gewerkt. Geen enkele verpakking of zaagsel is blijven liggen. Alles is perfect opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden met de gehele begeleiding vanaf het eerste contact met de verkoper tot aan de oplevering door de monteur.
Wij zijn zeer content met Arma en zullen het bedrijf aanraden bij vrienden en kennissen. Arma heeft waargemaakt wat de verkoper ons heeft beloofd bij de aankoop. KLASSE.
FOTO VAN WIM EN LOES RUITENBEEK
Klasse
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.