Feedback
6,0

A&A Keukens & Inbouwapparaten

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 055-5346161 | Kayersdijk 43, 7332 AH Apeldoorn
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van A&A Keukens & Inbouwapparaten
Al sinds 2002 jouw keukenadviseur die ook meedenkt, ontwerpt, plaatst, onderhoudt en renoveert. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe keuken, een bestaande keuken wilt laten renoveren of vervangende (inbouw)apparatuur zoekt: bij A&A Keukens adviseren we je graag!
Alternatieven voor A&A Keukens & Inbouwapparaten
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 562 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 65 ervaringen
• Keukenvision
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,1 uit 64 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 242 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Deventer Overijssel) score 9,6 uit 848 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 534 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 230 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2183 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over A&A Keukens & Inbouwapparaten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Nooit meer A & A Keukens”
Door fam. Robinson op maandag 6 mei 2024 24
Wij hebben in het verleden diverse witgoed gekocht bij A & A keukens en hadden daar goede ervaring mee totdat wij daar een keuken bestelde. Gelijk vanaf dag 1 bij plaatsing ging alles mis. Aanrechtblad, wijnrek en bokmerk wandplaten waren niet aanwezig. Geen communicatie van A & A keukens zelf. Diverse keren moesten wij er zelf achteraan gaan. Hoe, wat en wanneer. Dit heeft 4 maanden geduurd terwijl wij de keuken al in juni 2023 besteld hadden. Wij kregen het idee dat er geen enkele interesse was in onze klachten. Geld was binnen, daar heb je die zeurpieten weer! Tip: betaal nooit het volledige bedrag vooraf. Dat ben je niet verplicht. De laatste keer dat wij bij A & A keukens kwamen en dreigden met rechtsbijstand toen kon er eindelijk een datum gepland worden om de keuken af te maken. Alle lof gaat naar de ZZP-er Stephan van Zutphen die zijn best voor ons heeft gedaan en netjes zijn werk verrichtte. Wij hebben geen enkele tegemoetkoming gekregen. Kortom, wij komen nooit meer terug bij A & A keukens Apeldoorn
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na gebreken inbouw stoomoven”
Door Huib Baayen op donderdag 3 feb 2022 22
Een inbouw stoomoven gekocht. Na plaatsing bleek de oven gebreken te vertonen. Bij schriftelijk reclameren werd ik vrijwel direct gebeld. De oven werd meteen de volgende dag omgewisseld. De afhandeling verliep snel, correct en prettig. Naar deze zaak durf ik met een gerust hart terug te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Mevrouw van Kappel op vrijdag 10 nov 2023 23
Vijf jaar geleden heb ik een nieuwe keuken gekocht, waar ik heel tevreden over ben. Omdat er geen afzuiging naar buiten mogelijk is, werd mij geadviseerd om een afzuigkap met plasma filter te nemen. Een kostbaar systeem. Ik vond de werking zeer matig! Volgende maand zit de keuken er 5 jaar in. Toen ik mijn klacht aangaf, zei een medewerken, ik stuur iemand naar u toe om te kijken of alles wel goed is aangesloten. De verbindingsring bleek gescheurd. De hele filter is vervangen, nu doet de afzuigkap wel wat er beloofd werd. Voor mij zijn dit 5 sterren, perfecte service.
Reactie of foto toevoegen
“Schmidt keuken”
Door d kater op zaterdag 28 okt 2017 17
Vanwege verhuizing afscheid genomen van onze Schidt keuken. Opnieuw een Schmidt keuken aangeschaft en wel bij AenA Topper te Apeldoorn. Uitstekend geholpen. Prima voorgedact en geadviseerd door 'alle medewerkers en vooral ook tijdens de installatie. Voor ons een ''Topper''.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging A&A Keukens & Inbouwapparaten
Website: aenakeukens.nl/
  Apeldoorn, Kayersdijk 43, 7332 AH Apeldoorn, tel 055-5346161
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.