Feedback
9,8

Slingerland Tegels

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.slingerlandtegels.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Slingerland Tegels
Uw (natuur-)stenen vloer perfect geplaatst tegen de scherpste prijs. Kijkt u eens op onze website en neem vrijblijvend contact met ons op voor het leveren en/of plaatsen van uw vloer.

Als u op zoek bent naar een stenen vloer, geplaatst door de vakman, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan namelijk alleen voor kwaliteitsvloeren met een perfecte afwerking.

Natuurlijk wilt u alleen een vloer van de beste kwaliteit, maar ook de prijs is niet onbelangrijk. Door onze bewust laaggehouden overheadkosten, zal de prijs u meevallen. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit, maar kopen wel heel bewust in.

Wij doen zaken met diverse tegelgroothandels door het gehele land. U mag in één van de showrooms uw keuze maken en wij sturen u een, uiteraard geheel vrijblijvende, offerte toe. Inclusief de arbeid, benodigde materialen en eventuele vloerverwarming.

Onze kracht is dat wij zelf elke tegel plaatsen. Of dat nu in een kerk is, in een school of in een woonhuis. Wij willen niet instaan voor de kwaliteit van het werk van anderen. Dat is de reden dat wij altijd zelf bij u over de vloer komen, van advies tot plaatsen.
Ervaringen
Er zijn 138 ervaringen over Slingerland Tegels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren124 ervaringen
4 sterren14 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 138 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: vloeren, tegels, actie, kwaliteit, prijs, service
“Topkwaliteit”
Door G.J. Groeneweg op zondag 13 sep 2020 20
Zoek je een topkwaliteit tegelzettersbedrijf dat tot in details met je meedenkt, dan hoef je niet verder te zoeken en ben je hier aan het juiste adres! Wij hadden met enige spoed een tegelzetter nodig en op advies van vrienden zijn we hier terecht gekomen. Vanaf begin tot eind een aanrader. Fijn telefonisch contact, duidelijke informatie en er werd ook echt meegedacht en geadviseerd, zonder eigen gewin! Verder werden alle gemaakte afspraken nagekomen en is de prijs-kwaliteitsverhouding prima in orde! Op de dag van tegelen kwamen de tegelzetters op het afgesproken tijdstip en werd er nog meegedacht over de laatste vragen en opmerkingen, waarna het tegelen begon. Aan het einde van de dag lag de tegelvloer er voor 100% goed in. Het waren grote tegels van 25 x 150 cm er is nergens een opstaand randje of andere oneffenheid te bekennen. Echt een topprestatie. De dag erna werd er gevoegd en de voegkleur hebben we gekozen op aanraden van de tegelzetter zelf. Een betere kleur hadden we niet kunnen kiezen. Ook de nazorg met schoonmaken en informatie over het inschakelen van de vloerverwarming was dik in orde. Aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wendy Jongebloet op donderdag 13 aug 2020 20
Ik kan niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over het contact met de firma Slingerland en ontzettend blij met het prachtige resultaat. De vloer in het appartement is werkelijk fantastisch gelegd en overal netjes afgewerkt. De badkamer is een plaatje geworden! Als wij ooit weer een vakkundige tegelzetter nodig hebben, komen we zeker terug bij Corine en Jaap Slingerland.
FOTO VAN WENDY JONGEBLOET
Gelegde tegels
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door WiCo op vrijdag 7 aug 2020 20
Supergoed! Benedenvloer is in 3 dagen gelegd en gevoegd (zonder plinten, dat moet je zelf regelen). Goede communicatie, erg vriendelijk en knap dat het familiebedrijf zo goed gereviewd wordt want dat is het zeker waard! Het voelde vertrouwd aan en ben ook heel tevreden met de vloer.
FOTO VAN WICO
Reactie of foto toevoegen
“Heel strak”
Door c.m. van esch op vrijdag 24 jul 2020 20
Tegels heel strak gelegd. Afspraak vlot nagekomen. Staat open voor overleg en luistert naar de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Familie Vink op vrijdag 17 jul 2020 20
Een aanrader! Op korte termijn heeft hij zijn afspraken na gekomen! De vloer ligt er super strak in waar iedereen vraagtekens bij had. Nette prijs/kwaliteitsverhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Priya J op woensdag 1 jul 2020 20
Als ik zeg dat ik zeer tevreden ben over Slingerland Tegels dan druk ik mezelf nog zacht uit. Wauw wat een service van Corine en Jaap. Corine heeft me tijdens mijn zoektocht naar de perfecte tegels onwijs goed begeleid. Goed geluisterd naar mijn wensen en meteen adviezen gegeven waar ik mee verder kon. Als ik dan weer wat nieuws had gehoord en een aanpassing wenste kon dat zonder problemen. Altijd helder en duidelijke communicatie gehad. Corine heb ik tot nu toe niet ontmoet. Ons contact verliep telefonisch en per mail. Ons 1e contact moment was telefonisch en daar had ik meteen een goed gevoel bij. Jaap is de tegels komen plaatsen. Heel vroeg in de ochtend was hij er ook hij kwam mij betrouwbaar over. Ik voelde het vertrouwd genoeg om mijn sleutels af te geven en die weer op te halen als hij klaar was. Voor het plaatsen van de tegels zijn we nogmaals mijn wensen doorgelopen zodat daar geen miscommunicatie over ontstaat. De dag na plaatsing van de tegels kreeg ik meteen een mail met instructies over het langzaam weer aanzetting van de vloerverwarming. Een paar maanden nadat de tegels waren geplaatst heb ik nog contact gehad met Corine. Zij heeft nog wat tips meegegeven voor onderhoud. Service en klantvriendelijkheid staan bij Slingerland Tegels op nummer 1. Ik zou iedereen Slingerland Tegels aanraden.
FOTO VAN PRIYA J
Gladde tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Bert Krakers op zaterdag 27 jun 2020 20
Wij hebben onze vloer laten leggen door de firma Slingerland. Alles is perfect gegaan. Goed advies, afspraken worden nagekomen, heldere communicatie en het belangrijkste, de vloer ziet er prachtig uit, echt vakwerk. Ik beveel de firma Slingerland van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig om mee te werken”
Door P. de Jong op donderdag 25 jun 2020 20
We kennen Slingerland tegelwerk al zo'n 15 jaar. In onze vorige woning hebben zij de vloeren gelegd en na onze verhuizing hebben wij hen opnieuw gevraagd. Goede service m.b.t. proeftegels en begeleiden van de aankoop via Michel Oprey in Vianen. Jaap is een prettige man om mee te werken en is altijd beschikbaar voor overleg of aanpassingen.
Twee kleine verbeterpuntjes:
1. Wij hebben behoorlijk grote tegels uitgezocht en met name in de badkamers is het minder netjes.
2. Restpunten na afronding van het werk heeft veel te lang geduurd.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij”
Door Ras op woensdag 24 jun 2020 20
Slingerland heeft ons fantastisch geholpen. Vanaf het eerste contact - toen de tekeningen nog vers waren - werd er meegedacht en advies gegeven. Toen de opleveringsdatum bekend was, waren er ook heel duidelijk afspraken te maken over de aanpak en de volgorde om ook andere werkzaamheden op elkaar af te stemmen. Het eindresultaat is geweldig. We zijn enorm blij met de tegelvloer in ons hele appartement en de badkamer en toiletten. Slingerland is een vakman pur-sang en een aanrader voor uw tegelwerk.
FOTO VAN RAS
REACTIE VAN CORINE SLINGERLAND
Hartelijk dank voor jullie lovende woorden, Eric en Marianne. Het was voor ons een ontzettend mooie klus om te doen. De samenwerking was geweldig en wij kijken terug op een mooi werk.
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
REACTIE VAN CORINE SLINGERLAND
Heel mooi, een strakke keukenvloer en in de woonkamer een warme houtlook!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Conny Tielrooij op dinsdag 23 jun 2020 20
Wij zijn vol lof over Slingerland Tegels. Jan Slingerland is een vakman met een grote V, heel precies en met oog voor detail. Zijn vrouw Corinne geeft op prettige wijze advies over tegels en leveranciers, regelt de orders en facturen en informeert na de oplevering over het onderhoud en het reinigen van de tegelvloeren en wanden . Een perfect duo. Wij zijn zeer tevreden met onze marmerlook tegelvloer van Atlas Concorde Cremo delicato satin in de woonkamer. De badkamer en toilet zijn prachtig betegeld met marmerlook Venice Rivoli mat en hoogglans.
FOTO VAN CONNY TIELROOIJ
Reactie of foto toevoegen
“Contact was goed”
Door Linda Verspui op vrijdag 8 mei 2020 20
Wij hadden specifieke eisen wat betreft de keuze van onze in de woonkamer/keuken. Via mijn schoonzus zijn wij in contact gekomen met Slingerland tegels. Het telefonische en schriftelijke contact was goed, reactie tijd altijd binnen 48 uur, wij zijn altijd heel erg vriendelijk en prettig geholpen. Veel energie is er gestoken in het vinden van de perfecte tegel, wij hebben hier een proefexemplaar van ontvangen. Dit was heel erg fijn omdat we onze inrichting hierop konden afstemmen. Het inplannen van de legdatum ging soepel, hierin waren ze ook flexibel. Wij wisten namelijk niet precies wanneer ons huis zou worden opgeleverd. Ik wil iedereen Slingerland tegels aanbevelen als ik een andere tegel vloer zou willen hebben zou ik niet verder kijken en direct weer naar Slingerland tegels gaan. Slingerland heel erg bedankt voor jullie hulp, iedereen die bij ons binnenstapt geeft complimenten over de mooie vloer :-).
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Joel op donderdag 9 apr 2020 20
We wilden een vloer van keramisch parket. Via internet in contact gekomen met Slingerland en daarbij heel goed geholpen en geadviseerd in de keuze van leverancier voor de tegels en het leggen ging perfect en volgens afspraak. Slingerland is heel goed bereikbaar voor alle vragen en altijd super vriendelijk. Ik zou Slingerland zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitdagende vloer”
Door Familie Speksnijder op vrijdag 20 mrt 2020 20
Plavuizenvloer in Romaans verband. Een uitdaging om te leggen! Het ligt er keurig en strak in! Erg blij mee. Communicatie vooraf was ook prettig! Kortom een aanrader.
REACTIE VAN CORINE SLINGERLAND
Dank je wel, Bernard en Corine! Jullie huis is sowieso prachtig en deze tegelvloer komt in jullie woning goed tot z'n recht.
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door André Remie op zondag 15 mrt 2020 20
Wij hebben keramieke tegels gekocht van 26,5 x 180. Ondanks de "moeilijke" vloer is er een superstrakke vloer gelegd. Tevens een pluim voor de communicatie voor- en achteraf. Een echte aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door Ferry op vrijdag 28 feb 2020 20
Plavuizen vloer gekocht. Afspraak om te leggen was goed in te plannen. Het resultaat is prachtig. Goed werk!
Reactie of foto toevoegen
“Vloer superstrak gelegd”
Door John Korten op vrijdag 28 feb 2020 20
Snel en deskundig geholpen, duidelijke communicatie. Jaap is een tegelzetter met passie voor het vak, vloer super strak gelegd in ons nieuwe huis.
REACTIE VAN CORINE SLINGERLAND
Dank je wel John, voor je positieve review. Via een omweg zijn we toch aan de tegel gekomen die jullie wensten en het effect is prachtig!
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Willemstijn op dinsdag 24 dec 2019 19
De vloer is mooi en snel gelegd. Zeer flexibel in het maken van de afspraak voor het leggen. Goed overleg vooraf en tijdens het leggen. Een aanrader.
REACTIE VAN CORINE SLINGERLAND
Bedankt Arthur voor je positieve review! Ook wij hebben het contact als heel prettig ervaren. Het plaatsen van de tegels ging gelukkig voorspoedig en dat was maar goed ook; de deadline was heel krap voor jullie en voor ons dus ook :).
Reactie of foto toevoegen
“Echt mooi”
Door Priscilla Kraaijeveld Van Andel op zondag 24 nov 2019 19
Bij ons heeft slingerland de vloer van de woonkamer erin gelegd 60 bij 60 tegels! Het is echt een super mooi resultaat geworden! Nu gaan ze de badkamer en het toilet ook nog betegelen maar dat komt vast helemaal goed! Contact is ook erg fijn en denken goed met je mee! Slingerland is zeker aan te raden!
REACTIE VAN CORINE SLINGERLAND
Hartelijk dank voor je enthousiaste review Priscilla! Wij hebben leuk contact met je gehad, je was ook heel flexibel toen de planning wat anders liep en wij zijn blij dat je blij bent met het resultaat. De badkamer hopen wij ook prima in orde te maken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. De Vet op maandag 21 okt 2019 19
Vanaf het eerste moment fijn en helder contact. Naast de scherpe prijs ook zeer vakkundig gelegd. Erg tevreden met het resultaat en fijn om één goede partij te hebben voor zowel de keramische parketvloer en de badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Dries op zondag 13 okt 2019 19
Wij waren opzoek naar een mooie houtnerf tegel van het merk Venis voor onze woonkamer. Corine reageerd altijd snel en adequaat. Met haar hulp zijn we tot een geslaagde keuze gekomen. De prijs die ze voor ons geregeld heeft was heel scherp. Ze heeft ons ook geholpen met andere tegels voor de badkamers en de WC. Ze denk altijd goed mee. het legen van de tegels in de woonkamer is snel en vakkundig gedaan. Prima resultaat. Ze waren altijd vriendelijke en hebben ons echt goed geholpen.
FOTO VAN DRIES
Houtnerf tegel
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door G. Schenk op zondag 6 okt 2019 19
Slingerland Tegels heeft de verwijdering van bestaande vloer en aanleg van nieuwe dekvloer, vloerverwarming en levering en plaatsing van tegels verzorgd. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding in vergelijking met andere gerenommeerde leveranciers. De plaatsing van de tegels was snel en zeer vakkundig. Knap maatwerk. Dhr. Slingerland is een top tegelzetter. Dit bedrijf is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding”
Door gerard hoohenkerk op dinsdag 1 okt 2019 19
Dit familiebedrijf heeft excellent werk verricht. Goede communicatie, al de afspraken zijn nagekomen en een prachtige vloer. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Erg prettig”
Door Esther en Arno op donderdag 12 sep 2019 19
Via Qasa bij Slingerland gekomen als best beoordeelde tegelvloer, en niet teleurgesteld! Corine is een echte volhouder en wist ons te overtuigen om ook bij hun een offerte te laten opmaken. `Voor de low budget prijs van de aannemer heb ik nu een top of the line vloer liggen. Erg prettig verlopen, en goed geholpen.
FOTO VAN ESTHER EN ARNO
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe vloer”
Door GH op maandag 26 aug 2019 19
Slingerland heeft ons een nieuwe vloer geleverd waarbij de oude dekvloer gesloopt moest worden, volledige vloerverwarming aangelegd, een nieuwe dekvloer gestort en uiteindelijk een prachtige nieuwe plavuizen vloer aangebracht. Dit alles volgens strak schema en heel netjes uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Duarte op zaterdag 17 aug 2019 19
Wij hebben een tegelvloer via Slingerland aangekocht. Zowel over het voortraject, het daadwerkelijk leggen en over de aftersales zijn we echt tevreden!

Zowel mevrouw Slingerland als meneer Slingerland denken echt met je mee. Voorbeelden hiervan zijn: Voor de aankoop van de tegels krijg je een lijst met tegelhandelaren waar men zaken mee doet. Na lang zoeken hadden wij de juiste tegel gevonden alleen waren wij van mening dat er teveel voor de tegels gevraagd werd. Ik sprak mevrouw Slingerland daarover en zij was het met ons eens dat voor de desbetreffende tegel inderdaad teveel geld gevraagd werd. Zij bood toen zelf aan om de desbetreffende handelaar op te bellen en toen dit geen bevredigende resultaat opleverde is ze verder gaan bellen. Zij vond de oplossing bij een andere tegelhandel waar er voor de tegel een normale prijs gevraagd werd.

Ook bij het leggen betrekt meneer Slingerland je bij het proces en geeft advies over hoe de tegels het best gelegd kunnen worden en welke kleur voeg het beste bij de tegel gebruikt kan worden. Bij de voordeur hebben we een kleine inham waar de jassen opgehangen kunnen worden. Hij stelde zelf voor om daar ook tegels te leggen in plaats van de droogloopmat daarin door te laten lopen. De buren balen dat ze dat ook niet gedaan hebben. Ja was echt een superadvies! Enige puntje van opbouwende kritiek is dat het voor de klanten makkelijker zou moeten worden om meerdere stalen aan te kunnen vragen. Al met al echt supertevreden met de vriendelijkheid, klantgerichtheid, vakmanschap van Slingerland en natuurlijk onze tegelvloer!!!
FOTO VAN DUARTE
Gelegde tegels
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Ruben en Ellen op maandag 15 jul 2019 19
Ongeveer een jaar geleden hebben wij voor het eerst contact opgenomen met Slingerland. Voor onze nieuwbouwwoning hadden wij ons georienteerd op een vloer en de tegel was al gekozen (Casa Dolce Casa, wooden tile). Na het eerste contact en het accepteren van de offerte is het gehele traject uit handen genomen. Qua legdatum was er ruimte voor flexibiliteit (helaas nodig bij nieuwbouw...) en het leggen ging indrukwekkend snel en netjes. Wij hebben hier grote bewondering voor en zijn superblij met het resultaat. Daarnaast was er nog een kleine ruimte die op ons verzoek ook is meegetegeld. Hele fijne ervaring.
FOTO VAN RUBEN EN ELLEN
Reactie of foto toevoegen
“Nauwkeurig”
Door fam Trimp op vrijdag 28 jun 2019 19
keramische vloeren, prima gelegd! nauwkeurig gewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijke aanbeveling”
Door Fam. Bezemer op dinsdag 18 jun 2019 19
We zijn bijzonder goed geholpen door Slingerland Tegels, zowel bij de keuzes vooraf als bij het leggen. De vloer ligt bevalt heel goed, tegels liggen er prachtig in. Bij het leggen kwamen er problemen met de ondervloer, maar Slingerland heeft dat zelfstandig allemaal opgelost! Bijzonder goede inzet, hartelijk aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Houtlook tegelvloer”
Door Walter op vrijdag 14 jun 2019 19
Houtlook tegelvloer laten plaatsen door Slingerland. ( Starwoord 150x25 ) Vakkundig en snel geplaatst. Vanaf het begin tot het eind betrokken en behulpzaam zelfs buiten kantoortijden. Goed telefonisch bereikbaar en goed advies gekregen in het uitkiezen van de tegels.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Jeffrey & Wilco op vrijdag 24 mei 2019 19
Wij zijn heel blij met onze nieuwe vloer! 120x120cm keramische tegels over een oppervlakte van ca 60m2; vakkundig gelegd en volgens afspraak geleverd.
FOTO VAN JEFFREY & WILCO
Nieuwe vloer
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch gelegd”
Door Jacko van der Hoek op zondag 19 mei 2019 19
Wij hebben een vloer laten leggen door de firma Slingerland. Het contact met de familie Slingerland was vanaf het voorstadium van het uitzoeken tot de hele vloer gelegd is goed en de benadering is erg klantvriendelijk. Mevrouw Slingerland heeft goed meegedacht in onze zoektocht naar een geschikte tegel en ook het aanvragen van een monstertegel was geen probleem. Tijdens het leveren van de tegels is er helaas iets misgegaan (buiten de schuld van Slingerland), maar zij hebben dit probleemloos opgelost. De vloer is fantastisch gelegd door meneer Slingerland en hij bleek zelf ook erg trots op het resultaat.Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed vakwerk”
Door Chris van Mechelen op dinsdag 30 apr 2019 19
De fa. J. Slingerland heeft voor ons een tegelvloer in de woonkeuken en toilet gelegd. Vanaf het eerste contact tot en met de afronding hebben we dit bedrijf als zeer klantgericht bedrijf ervaren. Van het meedenken in alternatieven tot en met de uitvoering is zeer positief verlopen. Goede vakwerk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Ronald Klein op zaterdag 16 mrt 2019 19
Na recensies gelezen te hebben op qasa, hebben wij besloten om de vloer en vloerverwarming door Slingerland tegels te laten verzorgen. Absolute geen spijt van!!! Op aanraden van Corine de tegels in Vianen uitgezocht. Daarna een keurige passende offerte met scherpe prijs mogen ontvangen. De vloer ligt er dank zij de kunde van Jaap Slingerland fantastisch en superstrak in. Wij hebben gekozen voor keramisch parket met tegels van 160x26 cm.
FOTO VAN RONALD KLEIN
Reactie of foto toevoegen
“Keramisch parket”
Door Boris en Marianne op maandag 4 mrt 2019 19
Slingerland Tegels kunnen we aanraden: dankzij hen hebben we een mooie vloer in de woonkeuken (nieuwbouw woning) het is keramisch parket met een kleine plank (15x90). Precies volgens de planning die was afgesproken, strak gelegd en een mooie voeg erin. Het overleg met Corine verliep goed - we hadden af en toe contact over het opschuiven van de datum omdat ons huis met vertraging werd opgeleverd, er was gelukkig ruimte voor flexibiliteit. Jaap ontmoette ik tijdens het leggen, hij werkt nauwkeurig en het resultaat ziet er goed uit.
Reactie of foto toevoegen
“Top vloer”
Door Joep van der Windt op woensdag 23 jan 2019 19
Top vloer gelegd door Jaap. De tegelels hadden we gezien bij Kroon Meerkerk. Corine heeft er echt alles aan gedaan om dezelfde vloer te vinden voor een stuk lagere prijs en dat is gelukt, tevens had ik een strakke planning voor mijn nieuwe huis zeker met de kerst in zicht, Corine heeft alles perfect geregeld, alles op tijd binnen en vervolgens zo super mooi strak gelegd, daar waren we super blij mee, de keuken wilde we op de getegelde vloer hebben, allemaal gelukt binnen een week. Corine Jaap, Dank voor alles, jullie hebben echt kwaliteit geleverd, ik zal jullie bij al mijn kennissen, vrienden aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij”
Door Janssen op maandag 17 dec 2018 18
Helemaal blij. De tegelvloer hadden we elders gezien en via Qasa kwamen we bij Slingerland terecht. Zij konden niet alleen plaatsen, maar ook de tegels voor een goede prijs leveren. Contacten met Jaap en Corine verliepen prettig en duidelijk. Vanwege uitlopende vorige klus kwamen ze twee dagen later dan gepland, maar de vloer lag er aan het eind van de week (zoal afgesproken) keurig in. Bij aanvang met Jaap doorgenomen hoe het legschema het mooiste was. Onze tegels zijn 100 x 100 cm, niet makkelijk te leggen dus, maar liggen er keurig recht in. Ik kan deze onderneming zeker adviseren. Bedankt Corine en Jaap!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Familie Van der Klis op donderdag 13 dec 2018 18
Vakmanschap!!! 80x80 tegel gehele beneden verdieping uitstekend gelegd. Goede communicatie. Afspraken worden nagekomen. Een nieuwe vloer zouden we zeker weer bij Fam. Slingerland bestellen. Van harte aanbevolen. Scherpe prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Fam Benard op woensdag 28 nov 2018 18
Met het uitzieken van de tegels heeft de fam Slingerland ook meegedacht. Kregen proeftegels. Zijn heel erg tevreden over het advies wat we hebben gekregen. De vloer is super mooi gelegd in onze nieuwbouw woning. Goede communicatie zowel vooraf als tijdens het leggen. Kregen duidelijke instructies mbt de vloerverwarming. Kortom we zijn erg blij met de vloer en hoe het koopprijzen is verlopen.
FOTO VAN FAM BENARD
Marazzi Treverk Home Larice 30 x 120 cm
+ Toon extra foto van Fam Benard
Reactie of foto toevoegen
“Traject perfect geregeld”
Door Familie Berends op woensdag 14 nov 2018 18
Via Oprey & Beisterveld in Vianen kwamen we bij de familie Slingerland terecht. We hadden een grote tegel uitgezocht (60x180x1,2 cm) uit de serie Concreto (Grafite). Ook wilden we vloerverwarming. Een hele klus dus, want er lag een houten parketvloer. Via Corinne is het hele traject perfect geregeld. Parketvloer eruit, dekvloer slopen, vloerverwarming aanleggen, nieuwe dekvloer storten en uiteindelijk het leggen van de nieuwe vloer door Jaap en zijn assistent Frenk. In twee dagen is onze vloer (70 m2) prachtig gelegd. Met oog voor detail, in alle hoeken liggen de tegels strak en kaarsrecht. Hier gaan wij de komende jaren echt van genieten. Nogmaals dank voor alle perfect uitgevoerde werkzaamheden.
FOTO VAN FAMILIE BERENDS
Strak en kaarsrecht
Reactie of foto toevoegen
“Fijne communicatie”
Door Heijkoop op maandag 15 okt 2018 18
Wat een fijne communicatie. Wij hebben onze vloer laten leggen door Slingerland! Cotto d' este. We zijn heel erg blij met het resultaat. Er was een fijne communicatie. Na het leggen van de vloer bleken er wat kleine gaatjes in de voegen te zitten. Na een telefoontje werd er gelijk een afspraak gemaakt om alles nog even na te lopen. Wij kijken er met een heel goed gevoel op terug en kunnen Slingerland ook zeker aanbevelen!
FOTO VAN HEIJKOOP
Cotto d' este vloer
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Michel Brouwer op woensdag 3 okt 2018 18
Op 14 juni de sleutel van ons nieuwbouw huis mogen ontvangen. Voordat we de sleutel mochten ontvangen bij diverse zaken een prijsopgave aangevraagd voor de levering van betonlook plavuizen inclusief het plaatsen ervan. Omdat ik de ontvangen offerte aan de hoge kant vond liggen, ben ik via Qasa terecht gekomen bij Slingerland Tegels. Kan niet anders zeggen dat ik zonder Qasa niet bij hun terecht was gekomen en zou zo weer zaken met ze doen bij een toekomstig huis. Vanaf het begin duidelijk en prettig contact gehad met Corine! Duidelijk een zeer scherpe offerte ontvangen waar ik gelijk mee akkoord ben gegaan. Geen vraag was haar te veel en ze reageert snel en adequaat op mails en telefoontjes. Jaap is vervolgens langs gekomen om op basis van de bouwtekeningen het gewenste legmotief vast te leggen en uiteindelijk heeft Arie bij ons de tegels gelegd. Op 15 juni is Arie gestart en kan niet anders zeggen dat het een topper is! Denk mee met de klant, is bescheiden en knalt de werkzaamheden lekker door. Arie heeft in 1 dag circa 55 m2 gelegd en is daarna nog een paar uur langs gekomen om te voegen. De vloer ligt er super strak in en zijn er enorm blij mee. Ook de nazorg is super!
FOTO VAN MICHEL BROUWER
Gelegde tegels
Reactie of foto toevoegen
“Houtlook vloer”
Door Cyta Tholhuijsen op donderdag 20 sep 2018 18
Net opgeleverd een prachtige hout look vloer, gelegd door Jaap Slingerland, met oog voor details die je als leek niet zo snel ziet. Ook in het voorbereidingstraject werden we hartelijk en met veel geduld en flexibiliteit begeleid door Corine. We zijn heel blij met de vloer en bevelen de firma Slingerland dan ook van harte aan.
FOTO VAN CYTA THOLHUIJSEN
Vloer
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Ton van Alphen op maandag 17 sep 2018 18
We hebben een tegelvloer besteld en laten plaatsen door Slingerland tegels. De communicatie vooraf en achteraf met mevrouw Slingerland was uitstekend en aangenaam. Ook het tegelwerk is van uitstekende kwaliteit met weinig snijverlies en prettige communicatie tijdens het werk. De enige aanmerking die we achteraf hebben is dat toen we gingen opruimen bleek dat van de drie resterende tegels en er twee (nog in de verpakking) gebroken bleken te zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevolen”
Door Fam. de Waal op maandag 27 aug 2018 18
In ons nieuwe huis is keramisch parket door Slingerland tegels gelegd. We zijn er heel tevreden over, zoon Arie heeft goed werk geleverd! Het hele traject verliep goed, prettig contact met Corine, er wordt met je mee gedacht, afspraken worden nagekomen en de lijntjes zijn kort. Na afloop wordt er keurig opgeruimd. Aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Bevelen Slingerland van harte aan”
Door Robert Zoutendijk op woensdag 15 aug 2018 18
Wij hebben voor ons nieuwe huis voor de begane grond een prachtige BlackBerry natuurstenen vloer laten leggen door Slingerland. Zowel de contacten vooraf, bij offerte, als bij uitvoering en nazorg waren zeer plezierig en professioneel. Wij bevelen Slingerland van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Tjarn op dinsdag 14 aug 2018 18
Wij hebben een nieuwe dekvloer, vloerverwarming en tegelvloer laten uitvoeren door Slingerland Tegels en zijn zeer tevreden! De gehele communicatie was erg goed en afspraken zijn netjes nagekomen, het geheel binnen de planning uitgevoerd en de vloer ligt er superstrak in.
Reactie of foto toevoegen
“Houtlook tegelvloer”
Door Inge Weesenaar op maandag 23 jul 2018 18
Wij hebben recentelijk een houtlook tegelvloer laten leggen, in onze woonkamer, door de firma Slingerland. Wij zijn enorm tevreden over het resultaat. De vloer ligt er super strak in. Arie heeft bij ons de vloer gelegd, werkt heel netjes en rustig, ook werd alles netjes achtergelaten. Met Corine was het ook heel prettig samenwerken, de keuze van de tegels, het advies en op alles werd snel en adequaat gereageerd. Wij zijn echt super tevreden en zouden iedereen dit bedrijf aanraden. Dit soort vakmensen met liefde voor hun vak zie je niet vaak meer tegenwoordig.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Thera Balfoort op maandag 16 jul 2018 18
Vorig jaar hebben wij, mede vanwege de goede reviews, Slingerland Tegels benaderd voor het plaatsen van het keramisch parket (50m2) als het tegelen van een mozaïek wand in het toilet, en het tegelen van de vloer in het toilet. Corine heeft in alles enorm goed meegedacht, zowel in het voortraject als tijdens het leggen. Corine was telefonisch goed bereikbaar, kwam alle afspraken na en communiceerde zeer goed. Arie Slingerland heeft vervolgens de vloer gelegd en de wc gedaan, allebei heel mooi geworden! Recentelijk is een tegel gebroken (doordat er iets heel hards op is gevallen), ook de reparatie wordt kostenloos opgelost, top! Daarnaast hebben wij meerdere offertes opgevraagd, en ook qua prijs/kwaliteitsverhouding is Slingerland dik in orde. Wanneer wij ooit nog een tegelzetter nodig hebben zullen we zeker weer bij Slingerland uitkomen, en ook voor nieuwe klanten kan ik dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. Ouwerling op donderdag 21 jun 2018 18
Ben heel tevreden hoe het bedrijf Slingerland de keramische tegels in ons nieuwe appartement heeft gelegd. Ziet er heel goed uit en v.w.b. de kontakten met zijn vrouw zijn deze prettig verlopen. Een goed samenwerkend team die vakkundig met alles omgaan. Zeer aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Chris & Lijda Baggerman op donderdag 24 mei 2018 18
Fam. Baggerman (Geldermalsen) heeft 60 m2 keramiek vloertegels gekocht bij Michel Oprey (Vianen). Werden in Vianen professioneel geholpen. Jaap Slingerland heeft de tegels gelegd. Het resultaat mag er zijn. Een strakke vloer was het eindresultaat. Wij geven Jaap en natuurlijk ook zijn vrouw Corine en de hulp van Jaap een dikke tienplus. Na afloop werd alles keurig opgeruimd. Wij zijn super tevreden. Dit bedrijf, maar ook de leverancier van de tegels is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keramische vloer”
Door Patrick op zaterdag 19 mei 2018 18
Wij hebben door Slingerland onze keramische vloer laten leggen. Dit is zeer goed gebeurd. Vooraf veel informatie gehad en het proces van offerte tot opdracht is ook prima verlopen. De service achteraf is ook meer dan prima!
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Fam. M. van Vliet op donderdag 10 mei 2018 18
Vorige week is er bij ons een keramische vloer geplaatst met vloerverwarming. Wij zijn super tevreden met onze mooie vloer. Goede prijs kwaliteit verhouding en de vloer is super strak en vlot gelegd. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden. Bedankt Slingerlandtegels!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Fam. Verkuijl op zondag 15 apr 2018 18
Onlangs is bij ons een stenen vloer in visgraat gelegd door firma Slingerland. We zijn zeer tevreden en alles is vlekkeloos verlopen. Vanaf het eerste contact heeft Corine ons vakkundig geholpen. Ook onze complimenten voor de leggers van de vloer. De vloer is echt prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Klaas de Jong op woensdag 4 apr 2018 18
Voor nieuwbouw woning tegels bij Slingerland besteld en laten plaatsen. Vanaf het begin tot het eind prima contact met Corina Slingerland. Het leveren en plaatsen is uitstekend en zeer vakkundig uitgevoerd. Een groot compliment voor firma Slingerland.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Fam. van der Spek op dinsdag 20 mrt 2018 18
Via zeer tevreden familieleden de firma Slingerland benaderd. Na de klus zijn wij ook erg content met onze nieuwe vloer. Zeer vakkundig gelegd en het contact met Corine is uitstekend verlopen. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer ervaren tegelzetter”
Door Familie Dekker op donderdag 8 mrt 2018 18
Wij zijn heel goed geholpen door dit no-nonsense familiebedrijf. Door Corine altijd heel vakkundig en vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Alle afspraken werden nagekomen. Jaap is een zeer ervaren tegelzetter en dat is aan het resultaat te zien: een prachtig gelegde leisteen-look tegelvloer voor ons nieuwe huis. Kortom: wij bevelen dit bedrijf van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Twijfel niet”
Door den Uil op dinsdag 9 jan 2018 18
De leistenen vloer laten leggen in onze nieuwbouw woning, we waren er snel over uit, dat vragen we aan tegelzetbedrijf Slingerland. We hoorde van hun nauwkeurige werk en de prettige samenwerking. We zijn ontzettend blij met de genomen keuze! Vanaf het eerste telefoontje met Corine die je prettig te woord staat en waar geen vraag te gek of te veel voor is, de komst van vakkundige mannen bij het leggen die het vak met veel perfectie uitvoeren, alles voelde goed van het begin tot het eind! We zijn super trots op het prachtige resultaat! Bedankt! Bent u op zoek naar een goede tegelzetter? twijfel niet langer en ervaar onze ervaring!
FOTO VAN DEN UIL
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn geholpen”
Door P.A. van Wijngaarden op vrijdag 29 dec 2017 17
Heel fijn geholpen door fam. Slingerland, vanaf de start (advies bij tegelkeuze) tot na het leggen (advies over in gebruik nemen van de vloer). We genieten van een prachtige vloer van grote tegels keramisch parket (1,60m lang) die heel netjes zijn gelegd. Het is geen enkel probleem om voor de laatste plinten nog even terug te komen nadat de keuken is geplaatst. Je kunt goede afspraken maken over de planning, en je weet precies waar je aan toe bent als het om de prijs gaat. Geen aanbetaling nodig (waar vind je dat nog?). Ik kan iedereen Slingerland Tegels van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Vakbeheersing tot in de puntjes”
Door Doortje op donderdag 30 nov 2017 17
Nadat wij bij een tegelshowroom in Waddinxveen waren geweest, daar tegels uitzochten en een prima prijs kregen, werden wij doorverwezen naar een zelfstandige tegelzetter. Bij deze tegelzetter hadden wij echter geen goed gevoel, en dus zochten we een andere partij. Zo kwamen wij bij Slingerland uit. Slingerland bleek niet alleen een prima prijs te vragen voor het leggen, maar ook dezelfde tegels te kunnen leveren (tegen een net zo scherpe prijs). Wij hadden vanaf het eerste moment goed contact met mevrouw Slingerland, ze beantwoorde mails snel, was telefonisch goed bereikbaar en indien nodig belde ze snel terug. Kortom: een hele prettige samenwerking. Meneer Slingerland zelf heeft de tegels (keramisch parket) in visgraat op zeer professionele wijze gelegd. Hij beheerst het vak tot in de puntjes en wij raden iedereen aan met Slingerland in zee te gaan!
FOTO VAN DOORTJE
Keramisch parket in visgraat
Reactie of foto toevoegen
“Probleemloos verlopen”
Door Wilma en Erik op vrijdag 3 nov 2017 17
Via Qasa.nl zijn wij in contact gekomen met Slingerland Tegels. Wij waren iets bijzonders van plan en wilden dus een hele goede vloerenlegger hebben. Na een prettige conversatie met een gezellige en ervaren Corine besloten wij direct door te pakken. Via Corine kwamen wij in contact met Lauri Lokerman van House of Ceramics in Oude Tonge. Lauri kent haar weg in Tegelland en kan voor prima prijzen inkopen. Lauri wil graag meedenken en stopt niet voordat je tevreden bent. Wij zijn uitstekend geholpen door Lauri en wij hebben in overleg met Lauri gekozen voor de Cotto d'Este Baita, een plankenlook tegelvloer met "planken" van 180 bij 30 in een mix met 180 x 20. En dan heb je ook wat. Deze vloer is mooier dan onze eikenvloer uit balken. Dit zijn tegels die bij het leggen natuurlijk wel enige aandacht verdienen. Corine en Lauri hebben voor ons een superdeal gemaakt. Alles is probleemloos verlopen en in 2 dagen is 70m2 vloer gelegd middels het leveling systeem. De vloer ligt er prachtig in.Iedereen die langskomt ziet gewoon een planken vloer liggen en sommigen willen niet geloven dat het een tegel betreft. Velen weten niet dat zulke tegels in de markt zijn. Jaap en de zijnen hebben de vloer perfect gelegd.Een vrolijk stel harde werkers. Een stoffeerder merkte nog op dat alle hoekjes zo mooi zijn gezaagd. De vloer overtreft zelfs onze verwachtingen.Kortom, wij hebben meer dan de juiste keuze gemaakt.
FOTO VAN WILMA EN ERIK
Plankenlook tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Denken mee”
Door van der Hout op zondag 29 okt 2017 17
Meedenkend, prettig in de communicatie, flexibel in de planning en snel en vakkundig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon doen”
Door Hanneke op zaterdag 21 okt 2017 17
Mijn advies is: stop met zoeken en bel naar Slingerland tegels! Corine denkt mee, geeft advies en regelt. Jaap zorgt voor een mooie strakke vloer. En als er bij ons iets scheef loopt in de planning, dan gaan ze daar heel soepel mee om. Gewoon doen dus!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Alphons en Tabitha op maandag 2 okt 2017 17
Degelijk, snel en erg prettig werken. Zeer aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Pefectie”
Door olaf en leontien op zaterdag 16 sep 2017 17
Ziet er perfect uit! Echt een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Sander Methorst op woensdag 6 sep 2017 17
Slingerland Tegels, een familiebedrijf, doet het op alle fronten goed:
- Deskundig advies waarbij echt met je wordt meegedacht. Zowel voor, tijdens als na het plaatsen van de tegels.
- Zeer prettig contact.
- Alle afspraken worden nagekomen.
- Hoge kwaliteit: de tegels liggen er erg mooi in, ook in ons huis waar de ondergrond het niet gemakkelijk maakte.
- Nette tarieven: zeker voor de hoge kwaliteit die ze leveren, is de prijs erg scherp.

Slingerland werd ons aangeraden door vrienden die hun tegelvloer door Slingerland hebben laten plaatsen. Slingerland (Arie Slingerland in ons geval) heeft in onze woning de gehele begane grond betegeld (houtlook) en de muren en vloer in de CV- en wasruimte op zolder. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Het contact was vooral met Corine Slingerland, die ons deskundig heeft geadviseerd en heeft geholpen om na de oplevering van ons huis, tijdens de bouwvak, de tegels zo snel mogelijk geplaatst te krijgen. En dat is gelukt. Bedankt Corine, Jaap en Arie!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst vakkundig”
Door Anita van Loon op maandag 4 sep 2017 17
Zeer vriendelijke mensen en de vloer zier er ontzettend mooi uit. Ze komen afspraken na en denken mee. Er wordt heel hard gewerkt om de vloer er zo snel mogelijk in te krijgen en daarnaast nog advies over schoonmaken en vloerverwarming.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Brigitte en Coen op donderdag 24 aug 2017 17
Geweldig geholpen! Vanaf het begin met de zoektocht naar de tegels tot en met het plaatsen. Met uiteindelijk een prachtig eindresultaat! Heerlijk om zaken te doen met een familiebedrijf waar je geen nummer bent en waar mensen nog heel hard werken om de klant te helpen. Servicegericht, zeer klantvriendelijk en daarnaast gewoon een heel erg leuk stel mensen. Wij kijken nu uit over een fantastisch mooie vloer en kijken terug op een heerlijke samenwerking. Corine, Jaap, Arie en Koos, BEDANKT!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam. Tolsma op woensdag 9 aug 2017 17
Halverwege juni is er bij ons een mooie keramische vloer geplaatst met vloerverwarming. Wij zijn super tevreden met onze mooie vloer. Bedankt singerlandtegels en Hans. Contact met Corine was erg prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Koert Peter en Arina op dinsdag 25 jul 2017 17
Ons nieuwe huis wilden we graag laten voorzien van een keramische tegelvloer. Via Qasa zijn we in contact gekomen met Slingerland Tegels, de familie Slingerland. De contacten verliepen via mevrouw (Corine) Slingerland en de vloer is gelegd door echtgenoot (Jaap) en zoon (Arie) Slingerland. Vanaf het eerste moment verliep het contact met Corine uiterst prettig, ze luisterde erg goed naar onze wensen, gaf vele nuttige tips en adviseerde ons enkele tegel groothandelsbedrijven om eens te kijken naar de verschillende mogelijkheden. We hebben meerdere bedrijven bezocht en vele tegels bekeken en tegen elkaar afgewogen. Corine heeft ons bij het uitzoeken goed geadviseerd en ons op basis van onze vragen en overwegingen gewezen op mogelijke alternatieven, ze nam hier ook alle tijd voor. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de Woodtime Castagno. De vloer is door vader en zoon in drie dagen geplaatst en gevoegd en het resultaat is prachtig. De vloer is middels een levelingsysteem mooi vlak gelegd. Voordat er werd gevoegd zijn we uitgenodigd om samen de voegkleur uit te kiezen, de kleur van de voeg bepaalt nl. in belangrijke mate de algehele uitstraling van de vloer. Slingerland probeert in alles zo veel mogelijk dat te leveren wat de klant wil. Wij zijn zeer tevreden met de firma Slingerland, de contacten verlopen uiterst prettig en efficiënt, er wordt proactief geadviseerd, de bereikbaarheid is uitstekend, het bedrijf is vakkundig, doet er alles aan om je zo veel mogelijk tegemoet te komen en probeert onaangename verrassingen zo veel mogelijk uit te sluiten. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en kunnen Slingerland Tegels van harte aanbevelen. Corine, Jaap en Arie bedankt voor alles.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met resultaat”
Door Theo de Groot op dinsdag 11 jul 2017 17
Ik had zelf al een tegel gezien bij een winkel en toen bij Slingerland met een bouwtekening van mijn nieuwbouwhuis en merk + type van mijn gewenste tegel een offerte aangevraagd bij Corine. Door de scherpe prijs samen met de goede recensies heb ik voor hun gekozen. De vloer is in 2 dagen gelegd en gevoegd en ik ben erg blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap en eerlijkheid”
Door Robert en Tineke op maandag 8 mei 2017 17
Op zoek naar vakmanschap ,een eerlijke prijs en een goed advies,,, De familie Slingerland maakt dit dus allemaal waar. Geholpen door Corine en de tegels gelegd door zoon Arie. Corine is bereid je te helpen met alles wat met de aankoop en aftersale temaken heeft en heeft daarin veel geduld. Zoon Arie heeft het vak van vader Jaap geleerd en heeft erg goed opgelet want die jongen kan wel een tegeltje leggen hoor! Al met al als je opzoek bent naar tegels, bel gerust en heb geen twijfels.
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt van”
Door Familie Evertse op zondag 7 mei 2017 17
Wij zijn via Qasa bij de familie Slingerland terecht gekomen voor de vloerverwarming en de vloer te laten betegelen. Hier hebben we helemaal geen spijt van. Alles is volgens afspraak gedaan. We geven een dikke pluim aan de familie Slingerland en de firma Weeka (voor de vloerverwarming)
FOTO VAN FAMILIE EVERTSE
Betegelde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Lorsheijd op zaterdag 6 mei 2017 17
Het contact is er fijn verlopen en de service was ook super goed. De tegelzetters zijn erg secuur te werk gegaan waardoor wij nu een onwijs mooie vloer hebben. Binnen 2 dagen was de hele vloer geplaatst. In overleg kon de voegkleur van de tegwls gekozen worden. Ze hebben goed meegedacht over de juiste combinaties. Complimenten van ons!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Frank van Erkel op woensdag 12 apr 2017 17
Voor de 2e keer hebben we Slingerland uitgenodigd om in onze woning werkzaamheden uit te voeren, nu om in de hal en gang van onze woning een tegelvloer aan te brengen op een bestaande natuurstenen vloer. Over de uitvoering van de werkzaamheden en de contacten met het bedrijfs zijn wij zeer tevreden. Zo doorgaan zou ik zeggen.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door L. Versloot op zondag 9 apr 2017 17
Zeer tevreden! De contacten, zowel telefonisch als per email, waren prettig en ongedwongen. Afspraken waren snel gemaakt en alle vragen werden goed beantwoord. Omdat wij al een tegel hadden gevonden via een andere tegelhandelaar, werd er netjes een proeftegel besteld om er zeker van te zijn dat de juiste tegels besteld zou worden. De levering van de tegels was even onduidelijk maar keurig op tijd. Tegelwerk is erg mooi gedaan en wij zijn onwijs blij met het eindresultaat van het keramisch parket! Zeker nu we achteraf te horen kregen dat de vloer door de aannemer. niet netjes was geëgaliseerd. Ondanks die tegenvaller heeft Slingerland het erg netjes opgelost richting ons en bevelen wij dit bedrijf absoluut aan anderen aan!
FOTO VAN L. VERSLOOT
Keramisch parket
Reactie of foto toevoegen
“Maak je nergens zorgen over”
Door Stefan & Kattia op maandag 27 mrt 2017 17
Wij waren op zoek naar een goede tegelzetter voor de vloer in ons nieuwe huis. Uiteindelijk na het lezen van de vele positieve reviews uitgekomen bij Jaap en Corine Slingerland. Na het schetsen van de situatie en onderhandelen over de werkzaamheden/prijs besloten om de opdracht te gunnen aan Jaap en Corine. Wij zullen kort de positieve en negatieve punten schetsen:

Positief:
- Goede communicatie met de klant zowel voor, tijdens als na de klus
- Denken mee met de klant over wat het mooiste staat, beste past, etc.
- Volledig worden ontzorgd zodat wij konden focussen op andere zaken omtrent het huis; Zij hebben alles geregeld van leverancier tot extra personeel wat nodig was om de klus snel af te krijgen; Dit zorgt voor enorm veel vertrouwen
- Reageren heel snel op vragen en opmerkingen en gaan daar professioneel mee om
- Scherp en controleren goed; De tegelwinkel waar wij tegels hadden uitgezocht had een verkeerd aantal berekend, Corine kwam deze fout gelukkig op het spoor
- Langsgekomen om tegels binnen te leggen nadat de leverancier ze op de stoep had achtergelaten
- Nadat bleek dat de verkeerde tegels waren geleverd (fout leverancier!) snel geschakeld met de leverancier zodat er 2 dagen later toch getegeld kon worden
- Stralen vakmanschap uit en laten dat ook zien
- Enorm vriendelijk en hebben echt alles over voor een tevreden klant; Wij hadden na oplevering nog 1 klein puntje en de volgende dag stond Jaap op de stoep om het te fixen; Waar maak je dat tegenwoordig nog mee? geweldig!
- Nazorg omtrent de vloerverwarming waardoor we nu een perfecte vloer hebben zonder scheuren en losliggende tegels
- Wij kunnen nog wel meer punten verzinnen maar het beste is dat je zelf de 'Slingerland Experience' ervaart :-)

Negatief:
- Eigenlijk niets

Wij zijn super blij met het eindresultaat want onze vloer ligt er echt super mooi bij. Iedereen die langskomt is jaloers :-) Kortom, ben je op zoek naar vakmanschap en een enorm goede ervaring bel dan Corine en Jaap en je hoeft je nergens meer zorgen om te maken!
FOTO VAN STEFAN & KATTIA
Supermooie vloer
Reactie of foto toevoegen
“Voor Slingerland gegaan”
Door Martien en Jeannette op vrijdag 24 mrt 2017 17
Via google kwam ik op Slingerland tegels. Na wat reacties gelezen te hebben zijn we voor Slingerland tegels gegaan. Het is een klein familie bedrijf waar je met Corrine Slingerland alles regeld over de keuze aan diverse soorten tegels en bezorging . Jaap Slingerland heeft voor ons onze nieuwbouwwoning met vloerverwarming in de hal / woonkamer met keramische tegels gelegd. Onze keuze was houtlook met antraciete voeg. TOP gelegd!!!! Erg vakkundig gedaan. De dag na het leggen wordt je netjes gebeld door Corrine of alles goed was gegaan. Nou waar heb je dat nou nog tegenwoordig? Nogmaals bedankt Corrine en Jaap en uiteraard ook Koos die geholpen heeft met leggen. :)
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door S. Eshuis op dinsdag 21 mrt 2017 17
Niks dan lof over Corine en Jaap Slingerland. Van het uitzoeken van de tegels tot en met de levering, het plaatsen en de afwerking wordt meegedacht en niets is te veel. Een bedrijf dat gaat voor de tevredenheid van klanten. Daar zouden andere bedrijven nog iets van kunnen leren.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend fijn”
Door Ilona van Balen op zondag 12 mrt 2017 17
Via Qasa zijn wij bij Slingerland Tegels terecht gekomen. Wat een ontzettend fijn, betrouwbaar en vakkundig bedrijf! Geen moment spijt van gehad. Zeer prettig contact met Corine. Ze neemt echt de tijd en moeite om dingen uit te zoeken en uit te leggen. Niets is teveel. Een echte aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Lisette op maandag 6 mrt 2017 17
Als we meer sterren hadden kunnen geven dan hadden we dat gedaan! Vooraf was het contact met Corine erg prettig! Zelf hadden wij het idee om het keramisch parket door te laten tegelen op de achterwand in de keuken. Een idee wat we zelf heel spannend vonden, maar wat heeft het goed uitgepakt! Dit mede dankzij de input van Corine, maar zeker ook dankzij het strakke en nette tegelwerk! Wat een vakmensen en wat een fijn bedrijf! Absoluut een aanrader!
REACTIE VAN CORINE SLINGERLAND
Foto
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwen was terecht”
Door Brouwer op zaterdag 4 mrt 2017 17
Via qasa kwam ik terecht bij Slingerland. Ik vond het in eerste instantie een gok om in zee te gaan met een bedrijf dat ik niet kende en die ik alleen telefonisch gesproken heb, maar de recensies klonken veelbelovend en alle telefoongesprekken gaven reden tot vertrouwen. En dat is gelukkig geheel terecht gebleken.
We hebben de vloertegels (keramisch parket) ook via Slingerland besteld. Bij het leggen bleek dat de kwaliteit van de tegels niet in orde was. Hierop heeft Slingerland direct actie ondernomen, foto's naar de leverancier gestuurd en gezorgd dat we nieuwe tegels kregen (een dag later al). En de vloer werd ook dezelfde week nog gelegd, waardoor wij niet in de knel kwamen met onze planning.Nu ligt er dus een prachtige vloer, heel netjes gelegd. We zijn blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fan Bot op zaterdag 4 mrt 2017 17
Wij zijn uitermate tevreden over de kwaliteit van het tegelwerk van onze vloer en toilet. Slingerland is erg behulpzaam en meedenkend, zo hebben we het tegelwerk van de badkamer door iemand anders laten doen en dat is echt slecht gedaan. We hebben Slingerland gevraagd of hij ons wil helpen om de badkamer te herstellen en dat gaan ze doen. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er geweldig uit”
Door Fam. Blaak, Gorinchem op woensdag 22 feb 2017 17
Slingerland heeft bij ons op de benedenverdieping een prachtige vloer in Romaans motief gelegd. Plinten van hetzelfde materiaal maakten het echt helemaal af. Het ziet er gewoon geweldig uit. Er is kwaliteit geleverd en dat in ongeveer anderhalve dag. Het contact met Slingerland is als zeer prettig ervaren en afspraak = afspraak.
Ik wil Slingerland dan ook bij een ieder aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed adres”
Door André Vlot op maandag 9 jan 2017 17
Hele goede service en nog betere kwaliteit!! Het contact met deze mensen was heel erg prettig (het waren gezellige telefoongesprekken :)) en ze denken ook goed mee. Het was de bedoeling dat onze vloer voor kerst in huis zou leggen, maar door ziekte werd dit verhinderd. Hier baalden ze zelf ook erg van. Hebben ze gewoon de vloer z.s.m. afgemaakt in hun eigen vrije dagen! Als dat geen service is weet ik het ook niet. Mocht ik ooit nog een nieuwe tegelvloer nodig hebben, dan weet ik dat dit het goede adres is voor mij.
Reactie of foto toevoegen
“Kwestie van vertrouwen”
Door Marian Koot op dinsdag 6 dec 2016 16
Het is altijd een kwestie van vertrouwen als je iets aangaat met een bedrijf waar je nooit eerder van gehoord hebt. De recensies waren doorslaggevend en durfden wij het aan. De oude vloer/vloerverwarming moest uitgehakt worden, nieuwe vloerverwarming plaatsen, storten van een nieuwe vloer en het leggen van de keramische tegels. Een hele klus maar vakkundig uitgevoerd. Fijne mensen die over de vloer kwamen en het werd ook iedere dag opgeruimd en netjes achter gelaten. Contact met Corine was prettig. Iedere dag als er wat gedaan werd belde zij 's morgens al op of de mensen er waren en of het naar wens ging. Een planningsfoutje wat gelukkig geen gevolgen had voor de rest van de planning. Duizendmaal excuses. 15 December mag de vloerverwarming aan, we kijken er naar uit, de kamer bewoonbaar, nu veel te koud. De vloerverwarming is hoofdverwarming geworden, geen radiatoren meer in de kamer, dus meer ruimte. In Vianen hebben we onze tegels uitgezocht en ook daar werden we vriendelijk en netjes geholpen. Al met al kan ik iedereen aanraden om met Slingerland in zee te gaan. Corine en Jaap, bedankt dat jullie ons vertrouwen niet beschaamd hebben. Groetjes, Peet en Marian Koot
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Liesbeth de Kuijper op zondag 27 nov 2016 16
In onze nieuwbouwwoning heeft Slingerland onze stenen vloer gelegd. Het contact vooraf was fantastisch. We zijn zeer goed geholpen en de vragen zijn deskundig beantwoord. De vloer is fantastisch gelegd en ziet er goed uit!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met tegelvloer”
Door Fam. De Knegt op zaterdag 29 okt 2016 16
We zijn heel tevreden over onze tegelvloer. We zijn er erg blij mee. De vloer is netjes gelegd. We kunnen de firma Slingerland zeker aanraden. Ook van de vloerverwarming genieten wij. De contacten met Hans Weemhoff waren prettig en we zijn zeer tevreden over zijn werk.
Reactie of foto toevoegen
“Welgemeend”
Door willem verschoor op donderdag 13 okt 2016 16
Alle reacties op deze site zijn lovend en er is geen woord van gelogen. Op alle vlakken een geweldig bedrijf. Corinne: telefonisch altijd een prima communicatie en nog gezellig ook. Service naar de klant is PERFECT. Jaap en zoon zijn vakmannen. Ze zijn allemaal heel flexibel en meedenkend. Dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen. Zou zo weer met hen in zee gaan. Ook de vloerverwarmingmonteur Hans Weemhoff heeft prima werk verricht. Mijn welgemeende complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Carla de Groot op maandag 10 okt 2016 16
Firma Slingerland een aanrader! Corinne telefonisch altijd duidelijk,vriendelijk en geduldig.(ik vond de gesprekken ook altijd HEEL gezellig) Jaap een harde en nette werker een vakman in hart en nieren. Wat zij beloven komen zij ook na. Service naar de klant is PERFECT. Door omstandigheden kon het halletje niet gedaan worden. Is Jaap later op zijn vrije dag komen doen.Klasse! Ook de vloerverwarmingmonteur Hans Weemhoff is een aanrader. Drie mensen die vakwerk afleveren.
Reactie of foto toevoegen
“Keramisch parket”
Door Alex en Irina op vrijdag 23 sep 2016 16
We zijn zeer tevreden over het leveren en plaatsen van het keramische parket in ons nieuwbouw huis door Slingerland Tegels. Van het begin tot einde is alles professioneel aangepakt. Na het opvragen van een offerte krijg je snel reactie en worden de wensen doorgesproken. Hierdoor hadden we gelijk een goed gevoel gekregen, Het plaatsen van de vloer is volgens planning verlopen. De vloer ligt er zeer strak in ondanks het grote formaat tegels. Een bedrijf wat vakwerk aflevert voor een goede prijs/kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Echt vakwerk”
Door Dinand Roza op zaterdag 23 jul 2016 16
Gezien de goede beoordelingen op Qasa zijn we bij Slingerland tegels terecht gekomen en daar hebben we geen spijt van gehad. Op advies van Corine hebben we bij Michel Oprey in Vianen onze Underground vloertegels uitgezocht. Een mooie zaak trouwens met veel keus in keramisch en natuurtegels en een goed advies. Het contact met Corine tijdens het hele proces verliep heel plezierig. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en geadviseerd welke maat tegel in ons geval we het beste konden nemen. Jaap heeft de tegels er mooi strak en vakkundig ingelegd en de volgende dag heeft de zoon met het voegwerk de klus voltooid. Ook de vloerverwarming hebben we via Slingerland geregeld en ook dat verliep op een prettige en soepele wijze. We zijn heel blij met het eindresultaat. Als je zeker wilt zijn van echt vakwerk dan moet je bij Slingerland tegels zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Robert Foppen op dinsdag 21 jun 2016 16
In 1 woord super!! Wat zijn wij blij met onze prachtige en perfect gelegde vloer. Telefonisch contact was ook zeer fijn en duidelijk en aan alles wordt gedacht. Niets anders dan lof voor dit mooie bedrijf.
FOTO VAN ROBERT FOPPEN
Nieuwe vloer
Reactie of foto toevoegen
“Veel dank”
Door Van der Arend op zondag 19 jun 2016 16
Nadat we in enkele winkels geweest waren waar we niet het juiste gevoel kregen voor het uitkiezen en laten plaatsen van onze tegelvloer voor ons nieuwbouw huis, hebben we via internet (deze site) Slingerland Tegels gevonden. Vanaf het eerste telefoontje voelde het direct goed. ze zijn zeer meedenkend, en toen er een probleem leek te ontstaan doordat de kleur van de tegel veranderd zou zijn, heeft Mevrouw Slingerland geregeld dat we een aantal dozen tegels vrijblijvend opgestuurd kregen, zodat we konden beoordelen of we de door ons gekozen vloer nog steeds mooi vonden. vervolgens heeft ze met nog maar 2 weken de tijd, geregeld dat de tegels besteld, plinten gezaagd, en precies op tijd door Arie en Jaap gelegd werden. De vloer ziet er fantastisch uit. Nogmaals dank!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig en vriendelijk”
Door Jos en Janneke de Zeeuw op zondag 19 jun 2016 16
Vanaf begin deskundige en zeer vriendelijke contact met Mevr. Slingerland. De tegels in ons nieuwe appartement keurig en professioneel gelegd. Het ziet er super uit! Prijs/kwaliteit verhouding, zoals het hoort.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze geweest”
Door Marissa Sommer op vrijdag 17 jun 2016 16
Hele fijne ervaring. Veel contact gehad vooraf, altijd snelle reacties en duidelijk. Veel flexibiliteit qua mogelijkheden en uiteindelijk ook qua planning. Wij zijn erg blij met de keuze om de vloer door Slingerland te laten leggen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met een paar suggesties”
Door Poortman op maandag 13 jun 2016 16
Aanbrengen van keramisch parket, prima en vakkundig uitgevoerd. Suggesties: Opruimen van verpakking en puin optioneel offreren, net als afkitten van plinten en vloernaden bij deurkozijnen. Nog een suggestie: uitgenomen deuren ofwel terughangen, ofwel nummeren zodat terughangen eenvoudig gedaan kan worden. Verder zeer tevreden over contact en uitvoering.
Reactie of foto toevoegen
“Plavuizen vloer”
Door Aad van Geest op woensdag 1 jun 2016 16
Al in een vroeg stadium met Slingerland in contact gekomen, om onze plavuizen vloer door hen in ons nieuwe appartement te laten leggen. Steeds goed contact met Corinne en Jaap gehad. Goede adviezen gekregen en wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Arine op zaterdag 21 mei 2016 16
Als 3e in de familie heb ik mijn tegelvloer afgelopen week laten leggen door Slingerland. Ik ben dik tevreden met het resultaat!
- Harde en nette werkers
- Goede tips en begeleiding door Corine
- Waar voor je geld

Absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Hans de Jong op woensdag 18 mei 2016 16
Slingerland tegels heeft een prachtige vloer neergelegd in onze nieuwbouw woning in Voorschoten. De tegels voor onze woonkamer en hal hebben wij op advies van Slingerland uitgezocht bij het bedrijf Michel Oprey in Nieuwegein. Wat een grote collectie hebben die. In overleg met mevrouw Slingerland hebben wij gekozen voor een mooie gerectificeerde keramische tegel 45x90 cm en niet voor onze eerste voorkeur een beige natuursteen. Dank voor dit goede advies, we zijn er erg blij mee. De tegels zijn een dag tevoren gebracht en de heer Slingerland heeft ze in een dag strak gelegd. Zijn zoon Arie heeft de volgende dag het smalle voegje gevoegd. Prima werk, een mooie vloer gelegd door een vakman, echt een aanrader. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Tijdens het hele proces en planning een goed contact met mevrouw Slingerland.
FOTO VAN HANS DE JONG
Keramische tegels 45x90 cm
REACTIE VAN EUSER
Hans de jong, Wij hebben deze tegel ook maar , volgens mij is erbij ons iets goed mis !! Overigens bij Jan Groen gekocht
REACTIE VAN HANS DE JONG
Euser, wat is er dan mis bij uw vloertegels? Bij ons ligt hij nu bijna een jaar en wij zijn nog steeds tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Slingerland Tegels een uitstekende keuze”
Door Enes op vrijdag 13 mei 2016 16
Ook wij hebben gekozen voor Slingerland Tegels na het lezen van alle positieve berichten op qasa.nl. Na verschillende gesprekken met Corine (verkoop, advies en administratie) en nadat Jaap onze 90x90 Italiaanse Mirage tegels meesterlijk gelegd had (met behulp van zijn zoon en neef), kan ik niets anders zeggen dan dit een uitstekend bedrijf is dat echte vakwerk levert van sublieme kwaliteit. Chapeau!
FOTO VAN ENES
90x90 Italiaanse Mirage tegels
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Slingerland Tegels
aHardinxveld-Giessendam , Buitendams 431 (geen showroom), 3371 BH Hardinxveld-Giessendam, tel 0184 - 61 19 17
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.