Feedback
9,8

Slingerland Tegels

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.slingerlandtegels.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Slingerland Tegels
Uw (natuur-)stenen vloer perfect geplaatst tegen de scherpste prijs. Kijkt u eens op onze website en neem vrijblijvend contact met ons op voor het leveren en/of plaatsen van uw vloer.

Als u op zoek bent naar een stenen vloer, geplaatst door de vakman, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan namelijk alleen voor kwaliteitsvloeren met een perfecte afwerking.

Natuurlijk wilt u alleen een vloer van de beste kwaliteit, maar ook de prijs is niet onbelangrijk. Door onze bewust laaggehouden overheadkosten, zal de prijs u meevallen. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit, maar kopen wel heel bewust in.

Wij doen zaken met diverse tegelgroothandels door het gehele land. U mag in één van de showrooms uw keuze maken en wij sturen u een, uiteraard geheel vrijblijvende, offerte toe. Inclusief de arbeid, benodigde materialen en eventuele vloerverwarming.

Onze kracht is dat wij zelf elke tegel plaatsen. Of dat nu in een kerk is, in een school of in een woonhuis. Wij willen niet instaan voor de kwaliteit van het werk van anderen. Dat is de reden dat wij altijd zelf bij u over de vloer komen, van advies tot plaatsen.
Ervaringen
Er zijn 120 ervaringen over Slingerland Tegels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren107 ervaringen
4 sterren13 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 120 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: vloeren, tegels, kwaliteit, korting, prijs, service
“Zeer netjes gelegd”
Door Familie Renes op zondag 21 apr 2024 24
Wij zijn erg tevreden over Slingerland. Zowel het contact met Corine als met Jaap is erg prettig en de vloer is zeer netjes gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door D Melker op dinsdag 16 apr 2024 24
Voor de tweede maal Slingerland ingehuurd, ditmaal om de zolder te tegelen. En wederom zeer tevreden. Gewoon nette, vriendelijke vakmensen. Mensen om ons heen stonden huiverig tegenover houtlook tegels, maar moesten schoorvoetend toegeven dat het toch wel mooi was. Diverse buren zijn na enkele jaren met gietvloeren en pvc te hebben aangerommeld, toch maar naar (houtlook) tegels gegaan. Een must bij vloerverwarming/-koeling. Een tegelvloer is een investering. Niet goedkoop, dus die moet je door een degelijk bedrijf laten leggen. We hadden vorig jaar - doordat we iets zwaars hadden laten vallen- een chipje uit een tegel. Slingerland gebeld en die kende wel iemand die het kon repareren. Ook goed gedaan. Niks meer van te zien.
FOTO VAN D MELKER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door P.koster op woensdag 6 mrt 2024 24
Snel en secuur gewerkt echt aan te bevelen. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk en de door hen geleverde tegels van Oprey en Beisterveld.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi gelegd”
Door Stef Hinfelaar op donderdag 29 feb 2024 24
Heldere communicatie, betrokken. Goed adviezen. Prettig contact. Grote 120x120 tegels super mooi gelegd. Kleinere tegels bijkeuken heel mooi en goed uitgedacht mbt en luik in de vloer die vervelend lag en nu bijna onzichtbaar is.
FOTO VAN STEF HINFELAAR
+ Toon extra foto van Stef Hinfelaar
+ Toon extra foto van Stef Hinfelaar
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Erdem op dinsdag 19 dec 2023 23
Was opzoek naar een goede tegelzetter en kwam via werkspot uit bij Slingerland Tegels. Contact gehad met Corine en een heel prettig gesprek gehad en een gevoel van vertrouwen. Corine heeft heel goed geholpen met het vinden van de juiste tegels voor een aantrekkelijke prijs. Omdat het om een nieuwbouw woning ging hebben we eerst een indicatieve moment gekozen en nadat alles bekend was een definitieve datum geprikt. Tegels zijn allemaal netjes op tijd geleverd en afspraken nagekomen en is door Jaap heel netjes en strak gelegd in de tijdsbestek wat is aangegeven en het resultaat is verbluffend. Ik wil heel erg bedanken en ik zou Slingerland Tegels zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer klantgericht bedrijf”
Door saskia op maandag 20 nov 2023 23
Ons gehele nieuwe huis is getegeld door Slingerland, zowel vloertegels als wandtegels. Slingerland is een zeer klantgericht bedrijf, afspraak is afspraak en ze denken heel fijn met je mee over alle details. De kwaliteit van het werk is uitstekend, wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige vloer”
Door Wouter op zondag 17 sep 2023 23
Als architect èn klant, kan ik Jaap Slingerland en zijn team van harte aanbevelen. Vanaf het eerste contact, met Corine Slingerland, tot en met de oplevering'; heldere communicatie, goede adviezen en afspraken. Voor een goede prijs zijn de door ons uitgezochte tegels èn plinten door Slingerland besteld en op tijd geleverd. In goed overleg het patroon en details bepaald. Aardige mensen, harde werkers, top kwaliteit en een prachtig resultaat. Kortom wij zijn erg tevreden over alle stadia; voorbereiding/adviesering, offerte, uitvoering en oplevering.
FOTO VAN WOUTER
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Fred en Marianne kuiper-Boekhorst op woensdag 26 jul 2023 23
We zijn heel tevreden met onze vloeren en wanden in ons nieuwe huis.
De communicatie is heel prettig verlopen. De prijzen van de tegels zijn scherp geprijsd, veranderen van keuze werden snel weer in de offerte aangepast door Corine. Denken beiden actief mee in het proces. De wand en vloer tegels zijn keurig geplaatst. Naden van de tegels lopen mooi door van de ene ruimte naar de andere ruimte in huis. Dat is vakwerk van Jaap!
FOTO VAN FRED EN MARIANNE KUIPER-BOEKHORST
+ Toon extra foto van Fred en Marianne kuiper-Boekhorst
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken worden nagekomen”
Door Bertine Roelofsen op woensdag 28 jun 2023 23
Een prachtige vloer gelegd in ons huis door Jaap Slingerland. 1m bij 1m tegels. Erg vriendelijk contact met Corine via de telefoon. Dit bedrijf komt alle afspraken na! Zeer tevreden en aan te raden!
FOTO VAN BERTINE ROELOFSEN
+ Toon extra foto van Bertine Roelofsen
+ Toon extra foto van Bertine Roelofsen
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Wim op dinsdag 27 jun 2023 23
Prachtige vloer uitgezocht en laten leggen door Slingerland tegels! Heel meedenkend! Korte lijnen. Vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes afgewerkt”
Door Helene Vuijk op vrijdag 2 jun 2023 23
Wij zijn zeer tevreden met al het tegelwerk wat Slingerland Tegels bij ons geplaatst heeft. Alles is heel netjes gelegd en tot in de puntjes afgewerkt!
FOTO VAN HELENE VUIJK
+ Toon extra foto van Helene Vuijk
+ Toon extra foto van Helene Vuijk
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Maartje op dinsdag 23 mei 2023 23
Onze tegels hebben we bij Tegelhuis Montfoort gekocht en via het Tegelhuis zijn we bij Slingerland terecht gekomen. Onze vloertegels zijn van Piastrelle Casa (15 x 90 cm) en door Jaap in visgraat gelegd. Wat een aardige mensen zijn Jaap en Corine! Behulpzaam, hard werkend, vakmensen met hun hart op de juiste plek. Ik raad ze aan iedereen aan.
FOTO VAN MAARTJE
Reactie of foto toevoegen
“Prima resultaat”
Door Fam Leeuwestein op woensdag 17 mei 2023 23
Wij hebben het gehele pakket (vloerverwarming, smeervloer en tegels) laten verzorgen door Slingerland. Alles was goed op elkaar afgestemd. Hoogwaardige materialen en vakkundig gelegd! Nu alles klaar is zijn we er zeer tevreden mee.
FOTO VAN FAM LEEUWESTEIN
Reactie of foto toevoegen
“De perfecte tegels”
Door Hatice Yeter op vrijdag 5 mei 2023 23
Een tijdje geleden heeft Jaap bij ons de vloeren in de woonkamer, keuken en gang (90x90) gelegd. Wat een vakman! Keurig werk geleverd. Tijdens onze zoektocht van een jaar naar tegels heeft Corine ons geholpen. Dankzij haar hebben we de perfecte tegels gevonden. Ik raad Slingerland tegels van harte aan.
FOTO VAN HATICE YETER
+ Toon extra foto van Hatice Yeter
+ Toon extra foto van Hatice Yeter
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig eindresultaat”
Door Familie Schippers op maandag 27 feb 2023 23
No-nonsense vakmensen. We kozen bij één van de grotere showrooms een grote vloertegel uit. Een grote showroom kan naar ons idee een beter beeld scheppen van een vloer omdat er ook van grote tegels een beter voorbeeld getoond kan worden. We kozen een keramische vloertegel van 100x100, want dat oogt volgens ons toch rustiger dan dezelfde tegel van 80x80. Deze is volgens ons voor een scherpe prijs en vakkundig door Slingerland gezet en gevoegd, met een prachtige plint van 7cm uit dezelfde tegel. Een prachtig eindresultaat waar we blij mee zijn. Tevens hebben we er alle vertrouwen in, dat er indien nodig nazorg zal worden verleend. Wij kunnen Slingerland Tegels zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels liggen mooi strak en vlak”
Door Fam. Hulleman Numansdorp op zondag 29 jan 2023 23
Wij hebben 170 m2 tegels (80x80cm) door Jaap Slingerland laten leggen. Doordacht legplan, keurige voegen, mooi strak en vlak. No nonsens vakman! Afspraak is afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Marlo en Peter op zaterdag 15 okt 2022 22
Porcelaingres Royalstone Palladium Grey besteld bij Slingerland tegels. Deze zijn keurig op tijd geleverd en daarna zeer vakkundig en strak gelegd! Helaas waren er twee gebroken en kwamen we iets te kort doordat we een extra ruimte ook wilden laten betegelen. Ook dit heeft de firma Slingerland zeer snel opgepakt en paar dagen later kwamen de extra tegels al binnen en met snellijm mooi gelegd. Na het voegen is de vloer zelf 2x schoongemaakt zodat je zelf bijna niets meer aan cement sluier kan terug vinden. Ook dit getuigd van een super service. Al met al zeer tevreden met deze supervloer en tegelzetter!
FOTO VAN MARLO EN PETER
+ Toon extra foto van Marlo en Peter
+ Toon extra foto van Marlo en Peter
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de prettige samenwerking”
Door Hugo en Marja den Hoed op maandag 5 sep 2022 22
Nadat we de nadelen van een PVC of Gietvloer zagen besloten we om een nieuwe tegelvloer te leggen over de bestaande tegelvloer. We kozen voor Marazzi tegels 1.20 x 1.20 x 0.6 cm. We hadden ongeveer 15 jaar geleden al een prima ervaring met bedrijf Slingerland dus contact opgenomen met Corine en Jaap. Gelukkig konden ze het inplannen op een door ons gewenst moment. Jaap is van te voren geweest om de situatie te beoordelen en een beeld te krijgen hoe ze het mooiste gelegd konden worden. De werkzaamheden zijn inmiddels achter de rug en we zijn meer dan tevreden, echt top! Jaap en Corine bedankt voor de prettige samenwerking!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is super fijn verlopen”
Door Karen Ketting op maandag 25 jul 2022 22
Wij zijn heel tevreden over onze keramische tegelvloer. Wij zijn goed begeleid door Corine. Advies bij aankoop vd tegels, maat vd tegels en het onderhoud. Daarna heeft Jaap ze keurig gelegd. Alles is super fijn verlopen. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Fam. Waarts op zondag 3 jul 2022 22
Onze tegelvloer (1.20 x 1.20 tegels) is prachtig en perfect gelegd! De communicatie via Corine Slingerland verloopt prima en afspraken worden nagekomen. Mochten we nog eens een tegelvloer nodig hebben, dan laten we deze zeker door Slingerland leggen. Chapeau aan dit bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met keramische parket”
Door Rene op zaterdag 18 jun 2022 22
Naar aanleiding van goede recensies zijn we bij Slingerland uitgekomen voor het leggen van keramisch parket over de bestaande marmervloer. De afspraken met Corine zijn helder en correct. De vloer ligt er erg netjes in en kan eigenlijk geen minpunten bedenken en zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Andre Remie op zondag 22 mei 2022 22
Ruim twee jaar geleden hebben wij via Slingerland bij tegelhandel Buklo keramische tegels gekocht van het merk Edimax/Astor.Het waren zogenaamde houtlook tegels van 180 x 26,5 cm. De vloer van ruim 70m2 is toen mooi en strak gelegd. Echter na korte tijd merkten wij dat er iets mis was met de tegels. Het was alsof ze constant vuil waren met name op de uiteinden. Om een heel lang verhaal kort te houden: Twee jaar lang is er met de leverancier en de fabrikant geprobeerd om tot een oplossing te komen. Hierbij werden afspraken en beloften meermaals niet nagekomen. Uiteindelijk was de firma Slingerland dit zo zat, dat op hun kosten er een geheel nieuwe vloer van het merk Porcelanosa is neergelegd. Ook deze vloer ligt er weer superstrak in. Al met al ongevraagd een geweldige service van de firma Slingerland.
FOTO VAN ANDRE REMIE
+ Toon extra foto van Andre Remie
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Nico op zaterdag 9 apr 2022 22
Zeer tevreden over het gehele proces. De tegels zijn naar alle tevredenheid geplaatst. Ook verliep de communicatie goed. Ik raad iedereen aan bij Slingerland Tegels de tegels te bestellen en te laten leggen. Een eventuele volgende keer zal ik ook zeker opnieuw van hun diensten gebruik maken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het gehele proces”
Door K. Shamoun op donderdag 24 feb 2022 22
Ik ben zeer tevreden over de geleverde service, vanaf de start tot eind. De communicatie vooraf verliep soepel en werd goed geadviseerd. De communicatie vooraf heb ik met Corine gevoerd.

Ik heb via Slingerland ca. 60m2 tegels laten zetten en 40m tegelplinten geplaatst. Dit is door Jaap en Jelle gebeurd. De werkzaamheden zijn cf. afspraken uitgevoerd en ruim vóór de afgesproken deadline afgerond, uiteraard met inachtneming van de kwaliteit en mijn wensen.

Goede ervaring aan overgehouden en betaling achteraf zonder dat ik er zelf naar vroeg en de garantie die ik heb is 10 jaar! Zeer tevreden en Slingerland Tegels zeker een aanrrader!
FOTO VAN K. SHAMOUN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over het contact en het resultaat”
Door Arjen Groenendijk & Ingeborg van den Heuvel op dinsdag 15 feb 2022 22
Vanwege de goede recensies contact gezocht met Slingerland Tegels om tegels te leggen in ons nieuwbouw huis in Veghel. Gekozen om dit over drie verdiepingen te laten doen en wij zijn erg tevreden over het contact en het resultaat. Jaap heeft zijn reputatie zeker waargemaakt en wij kunnen Slingerland Tegels van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“De tegels zijn fantastisch gelegd”
Door Connie op donderdag 13 jan 2022 22
Wij hebben voor de tweede keer gekozen voor Slingerland tegels! In ons vorige huis en in ons nieuwe huis zijn de tegels wederom fantastische gelegd, echt vakwerk! Jaap werkt heel precies en gaat voor perfectie en denkt goed na over de legpatronen. Kortom ik zou iedereen Slingerland aanbevelen.
FOTO VAN CONNIE
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt van onze keuze”
Door Herman op donderdag 9 dec 2021 21
Deze week een mooie vloer gekregen met keramisch parket. Het leggen ging snel en netjes en de vloer ziet er goed uit. Vooral door het voortraject gekozen voor Slingerland, snelle aanbieding een ook de follow-up was goed geregeld en niets was te gek. Niet moeilijk doen over een strook demo tegels en ook de opvolging of deze tegels ontvangen waren werd gedaan en daar hebben wij ook andere ervaringen mee. Geen spijt gehad van deze keuze omdat de vloer er nu super bij ligt.
FOTO VAN HERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch bedrijf!”
Door Familie Jong op maandag 6 dec 2021 21
Via Qasa zijn wij terecht gekomen bij Slingerland tegels. Wij hadden direct een goed gevoel over het contact met Corine Slingerland, ze dacht mee, gaf ons advies en hielp ons met keuzes maken. Heel fijn iemand die met je meedenkt. Verder verliep alles vlekkeloos. Afgelopen week heeft Jaap Slingerland de tegels gelegd, hier ook wederom vakwerk. Echt fantastisch! Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en raden Slingerland tegels aan iedereen aan!
FOTO VAN FAMILIE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke bedankt”
Door Roald & Shanti Sitaldien op maandag 25 okt 2021 21
Voor onze nieuwbouwwoning waren wij op zoek naar een mooie tegelvloer voor de begane grond. De tegels uitgezocht bij Michel Oprey & Beisterveld (Vianen). Daarna telefonisch en per mail diverse malen contact gehad met Corine Slingerland. Hele prettige gesprekken en ze denkt mee om het beste resultaat voor de klant te bereiken.

Onze vloer ligt er nu bijna vier weken in. Gelegd door Jaap Slingerland. Ook hier weer prima klantgericht contact. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Hartstikke bedankt en vele goede zaken verder.
FOTO VAN ROALD & SHANTI SITALDIEN
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Familie de Jong op maandag 11 okt 2021 21
Onze nieuwbouwwoning is volledig door Jaap Slingerland onder handen genomen. Hij werkt netjes en nauwkeurig. Ook zijn vrouw Corine denkt mee in het hele proces. Dat is fijn want wij zijn leken op dit gebied. Alle verdiepingen zijn prachtig geworden. Vakwerk!
FOTO VAN FAMILIE DE JONG
+ Toon extra foto van Familie de Jong
Reactie of foto toevoegen
“Een perfect gelegde vloer”
Door Andre en Chantal op zaterdag 2 okt 2021 21
Wij waren toe aan een nieuwe vloer. De grootste uitdaging voor ons was om een goede tegelzetter te vinden. Wij zijn volledig op de ervaringen van mensen op Qasa af gegaan. We hebben zelfs eerst tegels uitgezocht bij Michel Opry en later pas contact gezocht met Corine en Jaap. We hadden dus ook geen idee of ze op korte termijn tijd hadden om de vloer te leggen(wachten was overigens geen probleem) Contact met Corine en Jaap was zeer prettig. Goede offerte gekregen. Afspraken stipt op tijd. En niet te vergeten dat wat wij het belangrijkst vonden een perfect gelegde vloer. Jaap is een zeer deskundig vakman die een superstrakke vloer heeft gelegd. Daarnaast is hij spontaan en vriendelijk. Kortom zoek je een goede tegelzetter en een goede achtervang met betrekking tot advies en ondersteuning dan moet je bij Jaap en Corine Slingerland zijn.
FOTO VAN ANDRE EN CHANTAL
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keramische tegelvloer”
Door Mariëlle op donderdag 30 sep 2021 21
Een dikke 10 voor Jaap en Corine. Het contact verliep heel prettig, gaven advies over de tegels en werken heel nauwkeurig! Leverancier had te weinig tegels geleverd. Jaap is toen zelf deze tegels gaan halen, wat een service! Kortom zijn wij heel erg tevreden en genieten we nu van een prachtige, keramische tegelvloer. Nogmaals hartelijk dank!
FOTO VAN MARIËLLE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door L. van Vliet op dinsdag 21 sep 2021 21
De ervaring met Slingerland Tegels is zeer positief. De contacten met Corine verlopen prettig en vakkundig. De afspraken worden goed vastgelegd en ook nagekomen. Het leggen door Jaap van de keramische tegels (60x60) is heel mooi gedaan op een vloer die zeker niet strak was te noemen. Het uitmeten waar de voeglijnen komen te lopen bij de deurposten, doorgangen en de muren is vakwerk. Kortom een vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de prettige samenwerking”
Door David Vroegindeweij op donderdag 2 sep 2021 21
Topbedrijf, met goede service en eerlijke aanpak! We hebben ons volledig huis laten betegelen en zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Vanaf de start met het uitzoeken van de tegels tot het einde. Jaap is een harde werker, altijd goed gezind en een super vakman. En de communicatie via Corine verliep prima: zowel de aankoop van de tegels als de planning is in vertrouwde handen bij haar en alle ondersteuning die ze daar in geboden heeft, is van zeer hoge kwaliteit. Nogmaals dank voor alles van begin tot eind van dit proces en het bereikte eindresultaat. Bedankt voor de prettige samenwerking!
Reactie of foto toevoegen
“Heel vakkundig”
Door Khemai op vrijdag 13 aug 2021 21
Na de reviews gelezen te hebben hier op qasa, wilde ik per se onze tegels laten leggen door Slingerland tegels. We hadden een lange weg te gaan, we hadden nogal moeite met de perfect tegel vinden. Corine heeft ons heel erg goed begeleid hierin (ze hebben hele goede connecties, waar we de tegels konden bekijken). En uiteindelijk zijn we ook geslaagd. Toen kwam Jaap om te leggen, wat een hardwerkende man zeg. We hebben 120x120 tegels, dat was geen makkelijke klus, maar ik verbaasde me er toch over hoe hij zo snel en vakkundig de tegels oppakte en legde. Na een paar weken was onze keuken geleverd en kwam Jaap terug op de keukenwand te tegelen. Hij dacht ook echt mee, met wat het mooist en handigst voor ons zou zijn. Zie het resultaat ...
FOTO VAN KHEMAI
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Santosh op woensdag 28 jul 2021 21
Via een relatie ben ik verwezen naar Slingerland. Er werd mij verteld dat Slingerland de vloertegels in zijn woning er super strak hebben aangebracht. Na afgelopen dinsdag kan ik dit alleen maar bevestigen.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch bedrijf”
Door Ron op maandag 12 jul 2021 21
Fantastisch bedrijf wat vanaf nul tot oplevering alles prima voor elkaar heeft. Het begint (de bestelling van de tegels voor een zeer redelijke prijs) bij Corine die zeer meedenkend en behulpzaam is en eindigt in ons geval bij super vakman Jaap die een huzarenstuk heeft opgeleverd. Deze zeer aardige kerel wist in een razend tempo zelfs in zijn eentje 120 x 120 cm vloertegels super netjes te plaatsen. Tussendoor werd de berging ook nog even in een mum van tijd voorzien van 60x60 vloertegels. Kan er een heel lang verhaal van maken, maar ik zal als ik u was, niet meer twijfelen als u op zoek bent naar een vakkundig en keurig tegelbedrijf.
FOTO VAN RON
REACTIE VAN RON
Nog een foto om een completer resultaat te zien.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Edwin op vrijdag 2 jul 2021 21
Een top bedrijf! Goede informatie en zeer behulpzaam tijdens gehele proces. Van aanschaf tot schoonmaak. Hoefde bijna niet schoon te maken omdat het zo netjes is het opgeleverd. Tegelzetter heeft vakwerk afgeleverd!
FOTO VAN EDWIN
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Irene & Erwin op donderdag 24 jun 2021 21
In ons vorige huis waren de tegels ook door Slingerland geleverd en gelegd. Toen al zeer positieve ervaringen. Over het meedenken, de selectie van de tegels, de prijssetting en uiteindelijk het leggen. Het was dan ook niet meer dan logisch om bij hen aan te kloppen voor het leggen van een vloer in ons nieuwe huis. Zowel een vloer met keramische tegels als een natuurstenen vloer besteld, geleverd en gelegd. Van het begin tot het einde slechts op 1 manier te duiden: vakmanschap in combinatie met klantgerichtheid. Prima begeleiding, prima advies en uitstekende kwaliteit van werken.
FOTO VAN IRENE & ERWIN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooi eindreslutaat”
Door J. Ganpat op maandag 31 mei 2021 21
Wij hebben Slingerland gevonden via Qasa op basis van alle lovende reviews en dat kunnen wij alleen maar beamen, we zijn super tevreden over de geleverde diensten!
Wij hadden een zeer slechte ervaring met onze eerste vloer in ons huis, zeer slecht gelegd en dat wilden we absoluut niet nog een keer. We hadden gelijk al bij het eerste contact met Corine een klik. Na ons gesprek heeft Corine ons een email gestuurd met extra informatie en showrooms waar we eventueel tegels kunnen bekijken. Uiteindelijk hebben wij tegels in een andere winkel gevonden en hebben die doorgestuurd naar Corine om te kijken of ze die ook kunnen leveren. Dat was geen probleem en hebben we dezelfde tegels tegen dezelfde scherpe prijs kunnen kopen via Slingerland. We hebben ook stone panels op de muur laten plaatsen door Slingerland die super mooi is geworden! Voor het plaatsen van de vloer heeft Jaap de vloer gemeten of die afloopt en er was een kleine afwijking in de vloer, omdat er maar een kleine afwijking was mochten wij de egaliseermachine van Jaap gebruiken om de afwijking weg te werken. Al met al super service en zeer mooie eindresultaat!!
FOTO VAN J. GANPAT
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze vloer”
Door Koudijzer op dinsdag 4 mei 2021 21
Ook wij hebben de fam. Slingerland gevonden via Qasa. En wij kunnen alleen maar bevestigen dat alle positieve reviews echt kloppen. In het voortraject regelmatig telefonisch contact gehad met Corine. Altijd vriendelijk, voorkomend, helder kortom zeer prettig. Onze keramische tegels van 120x120 zijn door Jaap super keurig gelegd waarbij hij ook echt meedenkt met de beste verdeling van de tegels in de ruimte. Wij zijn erg blij met onze vloer en kunnen de fa. Slingerland van ganser harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Paul van den Brink op zaterdag 20 mrt 2021 21
Meneer en mevrouw Slingerland zijn toppers. Vanwege uitstekende ervaringen in het verleden -- de firma Slingerland heeft onze vloertegels super mooi gelegd, waar we compliment op compliment over krijgen -- is nu de achterwand in onze keuken zeer professioneel gelegd. Een echte aanrader!
REACTIE VAN PAUL VAN DEN BRINK
Geweldig mooi gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Kan het van harte aanbevelen”
Door Familie Heijman op donderdag 18 mrt 2021 21
Via Qasa hebben wij Slingerlandtegels benaderd voor een vloerverwarming met een keramische tegelvloer en werden daar heel adequaat en zeer vriendelijk in begeleid door Corine Slingerland. Zij heeft ons verwezen naar een aantal tegelleveranciers. Wij bestelden onze tegels via Michel Oprey & Beisterveld en ontvingen via Slingerlandtegels een flinke korting. De vloerverwarming is door Hans Weemhoff in minder dan een dag met geringe overlast gefreesd. Vervolgens is door Jaap Slingerland de tegelvloer in minder dan 2 dagen zeer professioneel, daarbij rekening houdend met onze wensen, spiegelglad en kaarsrecht gelegd. Voor de vloerverwarming bleek een groep minder afdoende. Het verschil is heel netjes in mindering gebracht op de begrote kosten. Wij hebben voor de logistiek (alles arriveerde op tijd en werd op tijd uitgevoerd), de uitvoering en de afhandeling daarom veel waardering. Wij kunnen u Slingerlandtegels van harte aanbevelen!
FOTO VAN FAMILIE HEIJMAN
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Arno de Zwart op zondag 28 feb 2021 21
Eind vorig jaar zijn we voor onze nieuwbouwwoning in Gorinchem op zoek gegaan naar een tegelzetter, waarbij we via reviews op Qasa bij Slingerland Tegels uitkwamen. De positieve reviews in combinatie met een bedrijf uit de regio gaven hierbij een sterke voorkeur voor dit bedrijf. Nu de tegels gelegd zijn, kan ik iedereen verzekeren dat de hoge reviewscore absoluut terecht is.
Vanaf het eerste moment dat ik contact opnam met Corine is de communicatie zeer soepel verlopen. Omdat we nog niet precies wisten wat voor tegel we wilden, heeft ze ons geadviseerd naar Michel Oprey & Beisterveld in Vianen te gaan. Dit is een van de leveranciers waar men mee samenwerkt, waarbij levering en facturatie volledig via Slingerland verloopt. Ook is goed meegedacht welk formaat (80x80cm of 120x120cm) het beste zou passen in onze woonkamer.
De opleverdatum van onze woning was langere tijd onzeker, maar dat was gelukkig geen probleem in onze planning. Getoonde flexibiliteit heeft ervoor gezorgd dat de vloer zeer kort na de oplevering gelegd kon worden.
Begin deze week was dan ook de eerste kennismaking met Jaap. Net als Corine zeer prettig qua communicatie en bereid om mee te denken hoe de tegels het beste gelegd konden worden. In ons geval is de locatie van het kruipluik nogal afwijkend en was de vraag hoe we het beste een uitsparing voor een deurmat konden maken. Geen enkel probleem en na een kort gesprek deze knopen doorgehakt.
Dan komt natuurlijk het moment dat je de eerste keer binnenstapt nadat de vloer is gelegd. Wat een vakmanschap! Perfecte symmetrie, tegels superstrak gelegd, zelfs de uitsparingen van de deurkozijnen zijn prachtig uitgesneden. Ook is het kruipluik zeer mooi weggewerkt, een betere manier had ik niet kunnen bedenken.
Van begin tot eind kan ik Slingerland Tegels daarom van harte aanbevelen! Als er ooit in ons huis ergens tegels gelegd moeten worden, dan hoef ik geen seconde meer na te denken.
FOTO VAN ARNO DE ZWART
+ Toon extra foto van Arno de Zwart
+ Toon extra foto van Arno de Zwart
+ Toon extra foto van Arno de Zwart
+ Toon extra foto van Arno de Zwart
Reactie of foto toevoegen
“Slingerland Tegels”
Door F. den Hollander op zaterdag 20 feb 2021 21
Het contact met Slingerland Tegels loopt altijd vlotjes. De datum van oplevering van onze woning was wat onzeker, maar dat was geen probleem. We hielden contact en daardoor werd toch kort na de oplevering de vloer al gelegd. Dhr Slingerland heeft in z'n eentje de hele woning van tegels voorzien (gepland was met z'n 2en de tegels te leggen. Gelukkig was dat mogelijk omdat we een handteerbare tegel hadden uitgekozen. Hij heeft de hele woning toch binnen de planning afgemaakt.
Het ziet er super uit. We zijn er erg tevreden mee. Ook bij het kiezen van de kleur voegen en de omvang van mat kregen we goed advies. We zouden hun ook direct aanraden. Als ik een verbeterpuntje zou moeten aandragen, dan is dat de restanten van de tegels in de voortuin lagen. Met het weer, nieuwbouw, werd dat vrij vies en had het fijn gevonden als dat in hun bus was afgevoerd (die is er waarschijnlijk op berekend)
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Martijn Roovers op dinsdag 2 feb 2021 21
Voor ons nieuwbouw huis waren we anderhalf jaar geleden op zoek naar een betrouwbare tegelzetter die we vonden via deze site, dus het plaatsen van een review vind ik wel op zijn plaats. Vanaf het eerste contact met Corine is de communicatie altijd heel soepel verlopen. Zij verwees ons naar Michel Oprey & Beisterveld, een van de showrooms waar Slingerland mee samenwerkt. De tegels voor op de begane grond die we daar hebben uitgekozen zijn 120x120cm dus we wilden zeker weten dat we een ervaren tegelzetter in huis haalden. En dat is Jaap absoluut! Deze joekels liggen er superstrak in en lopen over een lengte van 12 meter kaarsrecht door. Ook de badkamer en wasruimte hebben we door hem laten betegelen, waarbij zowel op de vloer als aan de wand gebruik wordt gemaakt van 60x60 tegels. Jaap weet hierbij altijd de mooiste layout te bedenken, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van symmetrie en zo weinig mogelijk snijverlies optreedt terwijl hij ervoor zorgt dat de naden van wand op vloer zo veel mogelijk aansluiten. Kortom vakwerk. Toen we onlangs dan ook de nieuw aangebouwde serre moesten laten betegelen was de keuze voor een vakman snel gemaakt en kwam Jaap met zijn rechterhand Frenk weer langs om deze ruimte te betegelen. Ook nu lopen de tegels weer perfect vanuit de keuken door in de serre, zodat alles mooi één geheel vormt. Al met al kan ik Slingerland Tegels van harte aanbevelen!
FOTO VAN MARTIJN ROOVERS
REACTIE VAN MARTIJN ROOVERS
De erker was het uitgangspunt; hiervandaan is alles symmetrisch uitgezet
REACTIE VAN MARTIJN ROOVERS
Tijdens de werkzaamheden
REACTIE VAN MARTIJN ROOVERS
Van bovenaf gezien
REACTIE VAN MARTIJN ROOVERS
Badkamer
REACTIE VAN MARTIJN ROOVERS
Douche
REACTIE VAN MARTIJN ROOVERS
Gastentoilet met schuin dakvlak
REACTIE VAN MARTIJN ROOVERS
Eetkamer en keuken
REACTIE VAN MARTIJN ROOVERS
Serre
Reactie of foto toevoegen
“Super tegelzetter”
Door Fam. Van den Brink op vrijdag 15 jan 2021 21
Wat zijn wij blij dat we met Slingerland tegelzetters in zee zijn gegaan. Vakkundig begeleid door mevrouw Slingerland, met haar hulp zeer fraaie tegels kunnen kopen en die zijn deze week uiterst professioneel gelegd door meneer Slingerland en zijn oersterke rechterhand Frenk. Wij zijn ontzettend tevreden, dit kon niet beter, een echte aanrader!
REACTIE VAN PAUL VAN DEN BRINK
Fantastisch eind resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar bedrijf”
Door Familie Kortenoever op maandag 11 jan 2021 21
We zijn bij fam. Slingerland gekomen door de goede recensies. We zijn erg blij met Corine en Jaap Slingerland. Er wordt goed meegedacht. De vloer ligt er prachtig in en het contact was ook erg plezierig met allebei. Als u een vakman zoekt en een betrouwbaar bedrijf dan bent u hier aan het juiste adres!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Louise op dinsdag 15 dec 2020 20
Jaap Slingerland heeft het keramisch parket keurig gelegd. Ook het contact met Corine verliep prettig: vriendelijk en deskundig. Ook dacht zij actief met ons mee. Wij bevelen Slingerland Tegels daarom van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Zeeman op dinsdag 8 dec 2020 20
Prima gegaan en meedenken was zeer positief.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Fam. Kuipers op dinsdag 17 nov 2020 20
Wij kunnen Slingerland Tegels van harte aanbevelen en zouden ze zo weer benaderen als we een nieuwe tegelvloer zouden willen plaatsen! Vorig jaar hebben we Corine benaderd met onze wensen voor een nieuwe tegelvloer + vloerverwarming. Corine heeft ons daarin uitstekend geadviseerd. Met name omdat we kleine kinderen hebben was het voor ons van belang de duur van de totale werkzaamheden zo kort mogelijk te houden. Corine heeft niet alleen een fantastisch team geregeld voor (1) het slopen van de oude (dek)vloer, (2) het plaatsen van de vloerverwarming, en (3) het storten van een nieuwe dekvloer, maar heeft het ook perfect ingeroosterd zodat dit alles in 4 dagen tijd voltooid was. De week daarop heeft Jaap Slingerland zeer vakkundig ongeveer 100m2 vloeroppervlak (met vele hoekjes) betegeld met 75x75 tegels en heeft Arie gevoegd om het geheel af te werken. Jaap had ook nog een goede tip m.b.t. de plinten die de vloer nu helemaal af maken. Kortom, in no-time was de klus geklaard en we zijn uitermate tevreden met het resultaat en het zeer prettige contact!
Reactie of foto toevoegen
“Topkwaliteit”
Door G.J. Groeneweg op zondag 13 sep 2020 20
Zoek je een topkwaliteit tegelzettersbedrijf dat tot in details met je meedenkt, dan hoef je niet verder te zoeken en ben je hier aan het juiste adres! Wij hadden met enige spoed een tegelzetter nodig en op advies van vrienden zijn we hier terecht gekomen. Vanaf begin tot eind een aanrader. Fijn telefonisch contact, duidelijke informatie en er werd ook echt meegedacht en geadviseerd, zonder eigen gewin! Verder werden alle gemaakte afspraken nagekomen en is de prijs-kwaliteitsverhouding prima in orde! Op de dag van tegelen kwamen de tegelzetters op het afgesproken tijdstip en werd er nog meegedacht over de laatste vragen en opmerkingen, waarna het tegelen begon. Aan het einde van de dag lag de tegelvloer er voor 100% goed in. Het waren grote tegels van 25 x 150 cm er is nergens een opstaand randje of andere oneffenheid te bekennen. Echt een topprestatie. De dag erna werd er gevoegd en de voegkleur hebben we gekozen op aanraden van de tegelzetter zelf. Een betere kleur hadden we niet kunnen kiezen. Ook de nazorg met schoonmaken en informatie over het inschakelen van de vloerverwarming was dik in orde. Aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wendy Jongebloet op donderdag 13 aug 2020 20
Ik kan niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over het contact met de firma Slingerland en ontzettend blij met het prachtige resultaat. De vloer in het appartement is werkelijk fantastisch gelegd en overal netjes afgewerkt. De badkamer is een plaatje geworden! Als wij ooit weer een vakkundige tegelzetter nodig hebben, komen we zeker terug bij Corine en Jaap Slingerland.
FOTO VAN WENDY JONGEBLOET
Gelegde tegels
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door WiCo op vrijdag 7 aug 2020 20
Supergoed! Benedenvloer is in 3 dagen gelegd en gevoegd (zonder plinten, dat moet je zelf regelen). Goede communicatie, erg vriendelijk en knap dat het familiebedrijf zo goed gereviewd wordt want dat is het zeker waard! Het voelde vertrouwd aan en ben ook heel tevreden met de vloer.
FOTO VAN WICO
Reactie of foto toevoegen
“Heel strak”
Door c.m. van esch op vrijdag 24 jul 2020 20
Tegels heel strak gelegd. Afspraak vlot nagekomen. Staat open voor overleg en luistert naar de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Familie Vink op vrijdag 17 jul 2020 20
Een aanrader! Op korte termijn heeft hij zijn afspraken na gekomen! De vloer ligt er super strak in waar iedereen vraagtekens bij had. Nette prijs/kwaliteitsverhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Priya J op woensdag 1 jul 2020 20
Als ik zeg dat ik zeer tevreden ben over Slingerland Tegels dan druk ik mezelf nog zacht uit. Wauw wat een service van Corine en Jaap. Corine heeft me tijdens mijn zoektocht naar de perfecte tegels onwijs goed begeleid. Goed geluisterd naar mijn wensen en meteen adviezen gegeven waar ik mee verder kon. Als ik dan weer wat nieuws had gehoord en een aanpassing wenste kon dat zonder problemen. Altijd helder en duidelijke communicatie gehad. Corine heb ik tot nu toe niet ontmoet. Ons contact verliep telefonisch en per mail. Ons 1e contact moment was telefonisch en daar had ik meteen een goed gevoel bij. Jaap is de tegels komen plaatsen. Heel vroeg in de ochtend was hij er ook hij kwam mij betrouwbaar over. Ik voelde het vertrouwd genoeg om mijn sleutels af te geven en die weer op te halen als hij klaar was. Voor het plaatsen van de tegels zijn we nogmaals mijn wensen doorgelopen zodat daar geen miscommunicatie over ontstaat. De dag na plaatsing van de tegels kreeg ik meteen een mail met instructies over het langzaam weer aanzetting van de vloerverwarming. Een paar maanden nadat de tegels waren geplaatst heb ik nog contact gehad met Corine. Zij heeft nog wat tips meegegeven voor onderhoud. Service en klantvriendelijkheid staan bij Slingerland Tegels op nummer 1. Ik zou iedereen Slingerland Tegels aanraden.
FOTO VAN PRIYA J
Gladde tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Bert Krakers op zaterdag 27 jun 2020 20
Wij hebben onze vloer laten leggen door de firma Slingerland. Alles is perfect gegaan. Goed advies, afspraken worden nagekomen, heldere communicatie en het belangrijkste, de vloer ziet er prachtig uit, echt vakwerk. Ik beveel de firma Slingerland van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig om mee te werken”
Door P. de Jong op donderdag 25 jun 2020 20
We kennen Slingerland tegelwerk al zo'n 15 jaar. In onze vorige woning hebben zij de vloeren gelegd en na onze verhuizing hebben wij hen opnieuw gevraagd. Goede service m.b.t. proeftegels en begeleiden van de aankoop via Michel Oprey in Vianen. Jaap is een prettige man om mee te werken en is altijd beschikbaar voor overleg of aanpassingen.
Twee kleine verbeterpuntjes:
1. Wij hebben behoorlijk grote tegels uitgezocht en met name in de badkamers is het minder netjes.
2. Restpunten na afronding van het werk heeft veel te lang geduurd.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij”
Door Ras op woensdag 24 jun 2020 20
Slingerland heeft ons fantastisch geholpen. Vanaf het eerste contact - toen de tekeningen nog vers waren - werd er meegedacht en advies gegeven. Toen de opleveringsdatum bekend was, waren er ook heel duidelijk afspraken te maken over de aanpak en de volgorde om ook andere werkzaamheden op elkaar af te stemmen. Het eindresultaat is geweldig. We zijn enorm blij met de tegelvloer in ons hele appartement en de badkamer en toiletten. Slingerland is een vakman pur-sang en een aanrader voor uw tegelwerk.
FOTO VAN RAS
REACTIE VAN CORINE SLINGERLAND
Hartelijk dank voor jullie lovende woorden, Eric en Marianne. Het was voor ons een ontzettend mooie klus om te doen. De samenwerking was geweldig en wij kijken terug op een mooi werk.
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
REACTIE VAN CORINE SLINGERLAND
Heel mooi, een strakke keukenvloer en in de woonkamer een warme houtlook!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Conny Tielrooij op dinsdag 23 jun 2020 20
Wij zijn vol lof over Slingerland Tegels. Jan Slingerland is een vakman met een grote V, heel precies en met oog voor detail. Zijn vrouw Corinne geeft op prettige wijze advies over tegels en leveranciers, regelt de orders en facturen en informeert na de oplevering over het onderhoud en het reinigen van de tegelvloeren en wanden . Een perfect duo. Wij zijn zeer tevreden met onze marmerlook tegelvloer van Atlas Concorde Cremo delicato satin in de woonkamer. De badkamer en toilet zijn prachtig betegeld met marmerlook Venice Rivoli mat en hoogglans.
FOTO VAN CONNY TIELROOIJ
Reactie of foto toevoegen
“Contact was goed”
Door Linda Verspui op vrijdag 8 mei 2020 20
Wij hadden specifieke eisen wat betreft de keuze van onze in de woonkamer/keuken. Via mijn schoonzus zijn wij in contact gekomen met Slingerland tegels. Het telefonische en schriftelijke contact was goed, reactie tijd altijd binnen 48 uur, wij zijn altijd heel erg vriendelijk en prettig geholpen. Veel energie is er gestoken in het vinden van de perfecte tegel, wij hebben hier een proefexemplaar van ontvangen. Dit was heel erg fijn omdat we onze inrichting hierop konden afstemmen. Het inplannen van de legdatum ging soepel, hierin waren ze ook flexibel. Wij wisten namelijk niet precies wanneer ons huis zou worden opgeleverd. Ik wil iedereen Slingerland tegels aanbevelen als ik een andere tegel vloer zou willen hebben zou ik niet verder kijken en direct weer naar Slingerland tegels gaan. Slingerland heel erg bedankt voor jullie hulp, iedereen die bij ons binnenstapt geeft complimenten over de mooie vloer :-).
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Joel op donderdag 9 apr 2020 20
We wilden een vloer van keramisch parket. Via internet in contact gekomen met Slingerland en daarbij heel goed geholpen en geadviseerd in de keuze van leverancier voor de tegels en het leggen ging perfect en volgens afspraak. Slingerland is heel goed bereikbaar voor alle vragen en altijd super vriendelijk. Ik zou Slingerland zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitdagende vloer”
Door Familie Speksnijder op vrijdag 20 mrt 2020 20
Plavuizenvloer in Romaans verband. Een uitdaging om te leggen! Het ligt er keurig en strak in! Erg blij mee. Communicatie vooraf was ook prettig! Kortom een aanrader.
REACTIE VAN CORINE SLINGERLAND
Dank je wel, Bernard en Corine! Jullie huis is sowieso prachtig en deze tegelvloer komt in jullie woning goed tot z'n recht.
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door Ferry op vrijdag 28 feb 2020 20
Plavuizen vloer gekocht. Afspraak om te leggen was goed in te plannen. Het resultaat is prachtig. Goed werk!
Reactie of foto toevoegen
“Vloer superstrak gelegd”
Door John Korten op vrijdag 28 feb 2020 20
Snel en deskundig geholpen, duidelijke communicatie. Jaap is een tegelzetter met passie voor het vak, vloer super strak gelegd in ons nieuwe huis.
REACTIE VAN CORINE SLINGERLAND
Dank je wel John, voor je positieve review. Via een omweg zijn we toch aan de tegel gekomen die jullie wensten en het effect is prachtig!
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
+ Toon extra foto van Corine Slingerland
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Willemstijn op dinsdag 24 dec 2019 19
De vloer is mooi en snel gelegd. Zeer flexibel in het maken van de afspraak voor het leggen. Goed overleg vooraf en tijdens het leggen. Een aanrader.
REACTIE VAN CORINE SLINGERLAND
Bedankt Arthur voor je positieve review! Ook wij hebben het contact als heel prettig ervaren. Het plaatsen van de tegels ging gelukkig voorspoedig en dat was maar goed ook; de deadline was heel krap voor jullie en voor ons dus ook :).
Reactie of foto toevoegen
“Echt mooi”
Door Priscilla Kraaijeveld Van Andel op zondag 24 nov 2019 19
Bij ons heeft slingerland de vloer van de woonkamer erin gelegd 60 bij 60 tegels! Het is echt een super mooi resultaat geworden! Nu gaan ze de badkamer en het toilet ook nog betegelen maar dat komt vast helemaal goed! Contact is ook erg fijn en denken goed met je mee! Slingerland is zeker aan te raden!
REACTIE VAN CORINE SLINGERLAND
Hartelijk dank voor je enthousiaste review Priscilla! Wij hebben leuk contact met je gehad, je was ook heel flexibel toen de planning wat anders liep en wij zijn blij dat je blij bent met het resultaat. De badkamer hopen wij ook prima in orde te maken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. De Vet op maandag 21 okt 2019 19
Vanaf het eerste moment fijn en helder contact. Naast de scherpe prijs ook zeer vakkundig gelegd. Erg tevreden met het resultaat en fijn om één goede partij te hebben voor zowel de keramische parketvloer en de badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Dries op zondag 13 okt 2019 19
Wij waren opzoek naar een mooie houtnerf tegel van het merk Venis voor onze woonkamer. Corine reageerd altijd snel en adequaat. Met haar hulp zijn we tot een geslaagde keuze gekomen. De prijs die ze voor ons geregeld heeft was heel scherp. Ze heeft ons ook geholpen met andere tegels voor de badkamers en de WC. Ze denk altijd goed mee. het legen van de tegels in de woonkamer is snel en vakkundig gedaan. Prima resultaat. Ze waren altijd vriendelijke en hebben ons echt goed geholpen.
FOTO VAN DRIES
Houtnerf tegel
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door G. Schenk op zondag 6 okt 2019 19
Slingerland Tegels heeft de verwijdering van bestaande vloer en aanleg van nieuwe dekvloer, vloerverwarming en levering en plaatsing van tegels verzorgd. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding in vergelijking met andere gerenommeerde leveranciers. De plaatsing van de tegels was snel en zeer vakkundig. Knap maatwerk. Dhr. Slingerland is een top tegelzetter. Dit bedrijf is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding”
Door gerard hoohenkerk op dinsdag 1 okt 2019 19
Dit familiebedrijf heeft excellent werk verricht. Goede communicatie, al de afspraken zijn nagekomen en een prachtige vloer. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Erg prettig”
Door Esther en Arno op donderdag 12 sep 2019 19
Via Qasa bij Slingerland gekomen als best beoordeelde tegelvloer, en niet teleurgesteld! Corine is een echte volhouder en wist ons te overtuigen om ook bij hun een offerte te laten opmaken. `Voor de low budget prijs van de aannemer heb ik nu een top of the line vloer liggen. Erg prettig verlopen, en goed geholpen.
FOTO VAN ESTHER EN ARNO
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe vloer”
Door GH op maandag 26 aug 2019 19
Slingerland heeft ons een nieuwe vloer geleverd waarbij de oude dekvloer gesloopt moest worden, volledige vloerverwarming aangelegd, een nieuwe dekvloer gestort en uiteindelijk een prachtige nieuwe plavuizen vloer aangebracht. Dit alles volgens strak schema en heel netjes uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Duarte op zaterdag 17 aug 2019 19
Wij hebben een tegelvloer via Slingerland aangekocht. Zowel over het voortraject, het daadwerkelijk leggen en over de aftersales zijn we echt tevreden!

Zowel mevrouw Slingerland als meneer Slingerland denken echt met je mee. Voorbeelden hiervan zijn: Voor de aankoop van de tegels krijg je een lijst met tegelhandelaren waar men zaken mee doet. Na lang zoeken hadden wij de juiste tegel gevonden alleen waren wij van mening dat er teveel voor de tegels gevraagd werd. Ik sprak mevrouw Slingerland daarover en zij was het met ons eens dat voor de desbetreffende tegel inderdaad teveel geld gevraagd werd. Zij bood toen zelf aan om de desbetreffende handelaar op te bellen en toen dit geen bevredigende resultaat opleverde is ze verder gaan bellen. Zij vond de oplossing bij een andere tegelhandel waar er voor de tegel een normale prijs gevraagd werd.

Ook bij het leggen betrekt meneer Slingerland je bij het proces en geeft advies over hoe de tegels het best gelegd kunnen worden en welke kleur voeg het beste bij de tegel gebruikt kan worden. Bij de voordeur hebben we een kleine inham waar de jassen opgehangen kunnen worden. Hij stelde zelf voor om daar ook tegels te leggen in plaats van de droogloopmat daarin door te laten lopen. De buren balen dat ze dat ook niet gedaan hebben. Ja was echt een superadvies! Enige puntje van opbouwende kritiek is dat het voor de klanten makkelijker zou moeten worden om meerdere stalen aan te kunnen vragen. Al met al echt supertevreden met de vriendelijkheid, klantgerichtheid, vakmanschap van Slingerland en natuurlijk onze tegelvloer!!!
FOTO VAN DUARTE
Gelegde tegels
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Ruben en Ellen op maandag 15 jul 2019 19
Ongeveer een jaar geleden hebben wij voor het eerst contact opgenomen met Slingerland. Voor onze nieuwbouwwoning hadden wij ons georienteerd op een vloer en de tegel was al gekozen (Casa Dolce Casa, wooden tile). Na het eerste contact en het accepteren van de offerte is het gehele traject uit handen genomen. Qua legdatum was er ruimte voor flexibiliteit (helaas nodig bij nieuwbouw...) en het leggen ging indrukwekkend snel en netjes. Wij hebben hier grote bewondering voor en zijn superblij met het resultaat. Daarnaast was er nog een kleine ruimte die op ons verzoek ook is meegetegeld. Hele fijne ervaring.
FOTO VAN RUBEN EN ELLEN
Reactie of foto toevoegen
“Nauwkeurig”
Door fam Trimp op vrijdag 28 jun 2019 19
keramische vloeren, prima gelegd! nauwkeurig gewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijke aanbeveling”
Door Fam. Bezemer op dinsdag 18 jun 2019 19
We zijn bijzonder goed geholpen door Slingerland Tegels, zowel bij de keuzes vooraf als bij het leggen. De vloer ligt bevalt heel goed, tegels liggen er prachtig in. Bij het leggen kwamen er problemen met de ondervloer, maar Slingerland heeft dat zelfstandig allemaal opgelost! Bijzonder goede inzet, hartelijk aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Houtlook tegelvloer”
Door Walter op vrijdag 14 jun 2019 19
Houtlook tegelvloer laten plaatsen door Slingerland. ( Starwoord 150x25 ) Vakkundig en snel geplaatst. Vanaf het begin tot het eind betrokken en behulpzaam zelfs buiten kantoortijden. Goed telefonisch bereikbaar en goed advies gekregen in het uitkiezen van de tegels.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Jeffrey & Wilco op vrijdag 24 mei 2019 19
Wij zijn heel blij met onze nieuwe vloer! 120x120cm keramische tegels over een oppervlakte van ca 60m2; vakkundig gelegd en volgens afspraak geleverd.
FOTO VAN JEFFREY & WILCO
Nieuwe vloer
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch gelegd”
Door Jacko van der Hoek op zondag 19 mei 2019 19
Wij hebben een vloer laten leggen door de firma Slingerland. Het contact met de familie Slingerland was vanaf het voorstadium van het uitzoeken tot de hele vloer gelegd is goed en de benadering is erg klantvriendelijk. Mevrouw Slingerland heeft goed meegedacht in onze zoektocht naar een geschikte tegel en ook het aanvragen van een monstertegel was geen probleem. Tijdens het leveren van de tegels is er helaas iets misgegaan (buiten de schuld van Slingerland), maar zij hebben dit probleemloos opgelost. De vloer is fantastisch gelegd door meneer Slingerland en hij bleek zelf ook erg trots op het resultaat.Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed vakwerk”
Door Chris van Mechelen op dinsdag 30 apr 2019 19
De fa. J. Slingerland heeft voor ons een tegelvloer in de woonkeuken en toilet gelegd. Vanaf het eerste contact tot en met de afronding hebben we dit bedrijf als zeer klantgericht bedrijf ervaren. Van het meedenken in alternatieven tot en met de uitvoering is zeer positief verlopen. Goede vakwerk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Ronald Klein op zaterdag 16 mrt 2019 19
Na recensies gelezen te hebben op qasa, hebben wij besloten om de vloer en vloerverwarming door Slingerland tegels te laten verzorgen. Absolute geen spijt van!!! Op aanraden van Corine de tegels in Vianen uitgezocht. Daarna een keurige passende offerte met scherpe prijs mogen ontvangen. De vloer ligt er dank zij de kunde van Jaap Slingerland fantastisch en superstrak in. Wij hebben gekozen voor keramisch parket met tegels van 160x26 cm.
FOTO VAN RONALD KLEIN
Reactie of foto toevoegen
“Keramisch parket”
Door Boris en Marianne op maandag 4 mrt 2019 19
Slingerland Tegels kunnen we aanraden: dankzij hen hebben we een mooie vloer in de woonkeuken (nieuwbouw woning) het is keramisch parket met een kleine plank (15x90). Precies volgens de planning die was afgesproken, strak gelegd en een mooie voeg erin. Het overleg met Corine verliep goed - we hadden af en toe contact over het opschuiven van de datum omdat ons huis met vertraging werd opgeleverd, er was gelukkig ruimte voor flexibiliteit. Jaap ontmoette ik tijdens het leggen, hij werkt nauwkeurig en het resultaat ziet er goed uit.
Reactie of foto toevoegen
“Top vloer”
Door Joep van der Windt op woensdag 23 jan 2019 19
Top vloer gelegd door Jaap. De tegelels hadden we gezien bij Kroon Meerkerk. Corine heeft er echt alles aan gedaan om dezelfde vloer te vinden voor een stuk lagere prijs en dat is gelukt, tevens had ik een strakke planning voor mijn nieuwe huis zeker met de kerst in zicht, Corine heeft alles perfect geregeld, alles op tijd binnen en vervolgens zo super mooi strak gelegd, daar waren we super blij mee, de keuken wilde we op de getegelde vloer hebben, allemaal gelukt binnen een week. Corine Jaap, Dank voor alles, jullie hebben echt kwaliteit geleverd, ik zal jullie bij al mijn kennissen, vrienden aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij”
Door Janssen op maandag 17 dec 2018 18
Helemaal blij. De tegelvloer hadden we elders gezien en via Qasa kwamen we bij Slingerland terecht. Zij konden niet alleen plaatsen, maar ook de tegels voor een goede prijs leveren. Contacten met Jaap en Corine verliepen prettig en duidelijk. Vanwege uitlopende vorige klus kwamen ze twee dagen later dan gepland, maar de vloer lag er aan het eind van de week (zoal afgesproken) keurig in. Bij aanvang met Jaap doorgenomen hoe het legschema het mooiste was. Onze tegels zijn 100 x 100 cm, niet makkelijk te leggen dus, maar liggen er keurig recht in. Ik kan deze onderneming zeker adviseren. Bedankt Corine en Jaap!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Familie Van der Klis op donderdag 13 dec 2018 18
Vakmanschap!!! 80x80 tegel gehele beneden verdieping uitstekend gelegd. Goede communicatie. Afspraken worden nagekomen. Een nieuwe vloer zouden we zeker weer bij Fam. Slingerland bestellen. Van harte aanbevolen. Scherpe prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Fam Benard op woensdag 28 nov 2018 18
Met het uitzieken van de tegels heeft de fam Slingerland ook meegedacht. Kregen proeftegels. Zijn heel erg tevreden over het advies wat we hebben gekregen. De vloer is super mooi gelegd in onze nieuwbouw woning. Goede communicatie zowel vooraf als tijdens het leggen. Kregen duidelijke instructies mbt de vloerverwarming. Kortom we zijn erg blij met de vloer en hoe het koopprijzen is verlopen.
FOTO VAN FAM BENARD
Marazzi Treverk Home Larice 30 x 120 cm
+ Toon extra foto van Fam Benard
Reactie of foto toevoegen
“Traject perfect geregeld”
Door Familie Berends op woensdag 14 nov 2018 18
Via Oprey & Beisterveld in Vianen kwamen we bij de familie Slingerland terecht. We hadden een grote tegel uitgezocht (60x180x1,2 cm) uit de serie Concreto (Grafite). Ook wilden we vloerverwarming. Een hele klus dus, want er lag een houten parketvloer. Via Corinne is het hele traject perfect geregeld. Parketvloer eruit, dekvloer slopen, vloerverwarming aanleggen, nieuwe dekvloer storten en uiteindelijk het leggen van de nieuwe vloer door Jaap en zijn assistent Frenk. In twee dagen is onze vloer (70 m2) prachtig gelegd. Met oog voor detail, in alle hoeken liggen de tegels strak en kaarsrecht. Hier gaan wij de komende jaren echt van genieten. Nogmaals dank voor alle perfect uitgevoerde werkzaamheden.
FOTO VAN FAMILIE BERENDS
Strak en kaarsrecht
Reactie of foto toevoegen
“Fijne communicatie”
Door Heijkoop op maandag 15 okt 2018 18
Wat een fijne communicatie. Wij hebben onze vloer laten leggen door Slingerland! Cotto d' este. We zijn heel erg blij met het resultaat. Er was een fijne communicatie. Na het leggen van de vloer bleken er wat kleine gaatjes in de voegen te zitten. Na een telefoontje werd er gelijk een afspraak gemaakt om alles nog even na te lopen. Wij kijken er met een heel goed gevoel op terug en kunnen Slingerland ook zeker aanbevelen!
FOTO VAN HEIJKOOP
Cotto d' este vloer
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Michel Brouwer op woensdag 3 okt 2018 18
Op 14 juni de sleutel van ons nieuwbouw huis mogen ontvangen. Voordat we de sleutel mochten ontvangen bij diverse zaken een prijsopgave aangevraagd voor de levering van betonlook plavuizen inclusief het plaatsen ervan. Omdat ik de ontvangen offerte aan de hoge kant vond liggen, ben ik via Qasa terecht gekomen bij Slingerland Tegels. Kan niet anders zeggen dat ik zonder Qasa niet bij hun terecht was gekomen en zou zo weer zaken met ze doen bij een toekomstig huis. Vanaf het begin duidelijk en prettig contact gehad met Corine! Duidelijk een zeer scherpe offerte ontvangen waar ik gelijk mee akkoord ben gegaan. Geen vraag was haar te veel en ze reageert snel en adequaat op mails en telefoontjes. Jaap is vervolgens langs gekomen om op basis van de bouwtekeningen het gewenste legmotief vast te leggen en uiteindelijk heeft Arie bij ons de tegels gelegd. Op 15 juni is Arie gestart en kan niet anders zeggen dat het een topper is! Denk mee met de klant, is bescheiden en knalt de werkzaamheden lekker door. Arie heeft in 1 dag circa 55 m2 gelegd en is daarna nog een paar uur langs gekomen om te voegen. De vloer ligt er super strak in en zijn er enorm blij mee. Ook de nazorg is super!
FOTO VAN MICHEL BROUWER
Gelegde tegels
Reactie of foto toevoegen
“Houtlook vloer”
Door Cyta Tholhuijsen op donderdag 20 sep 2018 18
Net opgeleverd een prachtige hout look vloer, gelegd door Jaap Slingerland, met oog voor details die je als leek niet zo snel ziet. Ook in het voorbereidingstraject werden we hartelijk en met veel geduld en flexibiliteit begeleid door Corine. We zijn heel blij met de vloer en bevelen de firma Slingerland dan ook van harte aan.
FOTO VAN CYTA THOLHUIJSEN
Vloer
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Ton van Alphen op maandag 17 sep 2018 18
We hebben een tegelvloer besteld en laten plaatsen door Slingerland tegels. De communicatie vooraf en achteraf met mevrouw Slingerland was uitstekend en aangenaam. Ook het tegelwerk is van uitstekende kwaliteit met weinig snijverlies en prettige communicatie tijdens het werk. De enige aanmerking die we achteraf hebben is dat toen we gingen opruimen bleek dat van de drie resterende tegels en er twee (nog in de verpakking) gebroken bleken te zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevolen”
Door Fam. de Waal op maandag 27 aug 2018 18
In ons nieuwe huis is keramisch parket door Slingerland tegels gelegd. We zijn er heel tevreden over, zoon Arie heeft goed werk geleverd! Het hele traject verliep goed, prettig contact met Corine, er wordt met je mee gedacht, afspraken worden nagekomen en de lijntjes zijn kort. Na afloop wordt er keurig opgeruimd. Aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Bevelen Slingerland van harte aan”
Door Robert Zoutendijk op woensdag 15 aug 2018 18
Wij hebben voor ons nieuwe huis voor de begane grond een prachtige BlackBerry natuurstenen vloer laten leggen door Slingerland. Zowel de contacten vooraf, bij offerte, als bij uitvoering en nazorg waren zeer plezierig en professioneel. Wij bevelen Slingerland van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Tjarn op dinsdag 14 aug 2018 18
Wij hebben een nieuwe dekvloer, vloerverwarming en tegelvloer laten uitvoeren door Slingerland Tegels en zijn zeer tevreden! De gehele communicatie was erg goed en afspraken zijn netjes nagekomen, het geheel binnen de planning uitgevoerd en de vloer ligt er superstrak in.
Reactie of foto toevoegen
“Houtlook tegelvloer”
Door Inge Weesenaar op maandag 23 jul 2018 18
Wij hebben recentelijk een houtlook tegelvloer laten leggen, in onze woonkamer, door de firma Slingerland. Wij zijn enorm tevreden over het resultaat. De vloer ligt er super strak in. Arie heeft bij ons de vloer gelegd, werkt heel netjes en rustig, ook werd alles netjes achtergelaten. Met Corine was het ook heel prettig samenwerken, de keuze van de tegels, het advies en op alles werd snel en adequaat gereageerd. Wij zijn echt super tevreden en zouden iedereen dit bedrijf aanraden. Dit soort vakmensen met liefde voor hun vak zie je niet vaak meer tegenwoordig.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Thera Balfoort op maandag 16 jul 2018 18
Vorig jaar hebben wij, mede vanwege de goede reviews, Slingerland Tegels benaderd voor het plaatsen van het keramisch parket (50m2) als het tegelen van een mozaïek wand in het toilet, en het tegelen van de vloer in het toilet. Corine heeft in alles enorm goed meegedacht, zowel in het voortraject als tijdens het leggen. Corine was telefonisch goed bereikbaar, kwam alle afspraken na en communiceerde zeer goed. Arie Slingerland heeft vervolgens de vloer gelegd en de wc gedaan, allebei heel mooi geworden! Recentelijk is een tegel gebroken (doordat er iets heel hards op is gevallen), ook de reparatie wordt kostenloos opgelost, top! Daarnaast hebben wij meerdere offertes opgevraagd, en ook qua prijs/kwaliteitsverhouding is Slingerland dik in orde. Wanneer wij ooit nog een tegelzetter nodig hebben zullen we zeker weer bij Slingerland uitkomen, en ook voor nieuwe klanten kan ik dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. Ouwerling op donderdag 21 jun 2018 18
Ben heel tevreden hoe het bedrijf Slingerland de keramische tegels in ons nieuwe appartement heeft gelegd. Ziet er heel goed uit en v.w.b. de kontakten met zijn vrouw zijn deze prettig verlopen. Een goed samenwerkend team die vakkundig met alles omgaan. Zeer aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Chris & Lijda Baggerman op donderdag 24 mei 2018 18
Fam. Baggerman (Geldermalsen) heeft 60 m2 keramiek vloertegels gekocht bij Michel Oprey (Vianen). Werden in Vianen professioneel geholpen. Jaap Slingerland heeft de tegels gelegd. Het resultaat mag er zijn. Een strakke vloer was het eindresultaat. Wij geven Jaap en natuurlijk ook zijn vrouw Corine en de hulp van Jaap een dikke tienplus. Na afloop werd alles keurig opgeruimd. Wij zijn super tevreden. Dit bedrijf, maar ook de leverancier van de tegels is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Slingerland Tegels
  Hardinxveld-Giessendam, Buitendams 431 (geen showroom), 3371 BH Hardinxveld-Giessendam, tel 0184-611917
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.