Feedback
8,1

KuechenWelt

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.kuchenwelt.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van KuechenWelt
KüchenWelt is een keukenorganisatie welke is overgekomen bij onze oosterburen. Het is geen geheim meer dat keukens uit Duitsland goedkoper zijn, om die reden gaan er veel consumenten op een zaterdag naar Duitsland om voor een nieuwe keuken te kijken. Vanaf september 2015 is dit niet meer noodzakelijk. Wij komen naar Nederland met diverse showrooms.
Ervaringen
Er zijn 107 ervaringen over KuechenWelt. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren50 ervaringen
4 sterren34 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster17 ervaringen
“Ons keuken avontuur”
Door Familie Pekelder op dinsdag 7 mei 2024 24
Van A tot Z goed gegaan! Met heel veel duidelijke info via mail. Wij zijn op afspraak naar Kuchenwelt gegaan wat ook echt een aanrader is was want je hebt wel even de tijd nodig.... veel keuze en mogelijkheden. Onze keuze was een U opstelling. Wij werden geholpen door Danny en hij heeft een heel gaaf ontwerp gemaakt voor ons en hier ook echt de tijd voorgenomen. Tussendoor op kosten van hun naar de wasstraat met de auto en een heerlijke salade gegeten. Bij inmeting kwamen de dames Natalie en Rosalie (naam twijfel ik beetje aan ...sorry dames). Die kwamen met een nog gaver idee wel zelfde kleuren maar indeling net ff anders... dus meer opbergruimte en meer licht inval... qua prijs nog iets goedkoper ook... win win. Duidelijke foto's aangeleverd gekregen voor de voorbereiding... plekken waar stopcontacten leidingen ect... alleen de vaatwasserkraan stond niet op de tekening maar mijn man vond dit wel zo logisch dus zelf erbij geplaatst... Dag van levering hele vriendelijke chauffeur met goede service... levering gaat tot de voordeur maar ons zware werkblad kreeg wel even een extra tilletje. Twee dagen later zoals afgesproken monteur Mano om even over 7 voor de deur en heeft de keuken keurig gemonteerd. Echt van A tot Z goed gegaan een aanrader!
FOTO VAN FAMILIE PEKELDER
+ Toon extra foto van Familie Pekelder
+ Toon extra foto van Familie Pekelder
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door Trijnie Helder de Graaf op dinsdag 16 jan 2024 24
Wij zijn eerst zonder afspraak wezen kijken in de winkel. Een mooie winkel en schoon, vriendelijk ontvangen. Koffie wezen drinken in de koffie corner. Ook daar werden we vriendelijk ontvangen. Online een afspraak gemaakt. Ik wist zelf goed wat ik wou en de verkoper heeft ons hierbij prima geholpen. Mijn man heeft zelf de keuken geplaatst. Dit ging prima, alles was geleverd. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken. Ik zou iedereen aanraden. Om eerst eens te gaan kijken bij Kuchenwelt. Het is de moeite waard.
FOTO VAN TRIJNIE HELDER DE GRAAF
+ Toon extra foto van Trijnie Helder de Graaf
+ Toon extra foto van Trijnie Helder de Graaf
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf van een complete keuken”
Door M. Zebregs op zaterdag 2 dec 2023 23
Ik ben zeer uitgebreid geholpen tijdens mijn bezoek aan KüchenWelt. De verkoper nam alle tijd voor me en liet me zeer veel verschillende opties zien. Alles is in 1x goed geleverd en dat is na eerdere ervaringen met andere keukenboeren wel een verademing. Ook werden mijn vragen voorafgaand aan de levering/plaatsing via email prima en snel beantwoord. Enige minpunt is het feit dat onder het plankje van mijn keuken de spotjes erop gebouwd moesten worden met bedrading zichtbaar. Dit was niet op de (3D) foto's te zien en ook niet gemeld tijdens aankoop. Aangezien dit zeker niet mooi geweest zou zijn heb ik hier de spotjes achterwege gelaten.

Al met al een prima ervaring bij KüchenWelt!
FOTO VAN M. ZEBREGS
+ Toon extra foto van M. Zebregs
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Selim Cicek op vrijdag 1 dec 2023 23
Zeer blij met ons nieuwe keuken dankzij kuchenwelt, kuchenwelt werkt heel professioneel, we zijn goed geholpen in de showroom, communicatie met kuchenwelt is makkelijk en snel via email, de monteurs waren heel vriendelijk dus wij zijn heel tevreden, bedankt kuchenwelt.
FOTO VAN SELIM CICEK
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door m numan op donderdag 30 nov 2023 23
Je word goed begeleidt. Als je een vraag had kreeg je goed antwoord er op. De afspraken worden goed nagekomen. Plaatsen word netjes gedaan en afwerking ook.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met onze nieuwe keuken”
Door Bas Waijers op vrijdag 17 nov 2023 23
We hebben een keuken inclusief all apparatuur bij Küchenwelt gekocht. Het hele proces is geweldig goed verlopen. De aangeleverde informatie kwam altijd op tijd en was volledig, vragen per mail werden snel beantwoord. Het bezoek van de styliste was oké, ook al waren er enkele vragen die we hadden waar ze niet echt antwoord op kon geven en ze was ook niet echt enthousiast. Dat is het enige kritiekpuntje waardoor deze review een goed heeft in plaats van een super. De levering van de keuken vond plaats op het afgesproken tijdstip en alles was er. En ook de montage verliep voorspoedig. Danny was snel, dacht met ons mee, betrok ons bij het proces en heeft prima vakkundig werk afgeleverd. Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken en de service van Küchenwelt.
FOTO VAN BAS WAIJERS
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuken past perfect bij ons”
Door Fam.Boogaard op zondag 5 nov 2023 23
Het begon allemaal toen wij besloten dat het tijd was om onze oude keuken te vervangen. Na jarenlang met een verouderde keuken te hebben geleefd, waren we op zoek naar iets nieuws en beters. We besloten om verschillende keukenwinkels te bezoeken om ideeën op te doen en offertes te vergelijken.
Onze eerste stop was bij een Kuechenwelt. Bij aankomst werden we vriendelijk begroet door een verkoopadviseur. We vertelden hem over onze voorkeuren voor het ontwerp, de kleur en de indeling van de keuken. Hij was zeer deskundig en gaf ons waardevol advies over welke materialen het beste zouden passen bij ons dagelijks gebruik. Wat ons opviel, was de enorme verscheidenheid aan keukenstijlen en apparatuur die ze beschikbaar hadden. Na een grondige bespreking van onze wensen, nam de verkoopadviseur de tijd om verschillende ontwerpen te schetsen en ons verschillende opties voor te leggen. Hij werkte nauw samen met ons om ervoor te zorgen dat het ontwerp aan al onze verwachtingen voldeed, terwijl hij rekening hield met ons budget.
Na het ontvangen van de offerte waren we aangenaam verrast door de eerlijke prijs en de transparante kosten. Na de bestelling verliep de levering soepel en op tijd. Toen onze nieuwe keuken eenmaal stond, waren we absoluut blij met het resultaat. De keuken is precies zoals we hadden gehoopt. Nu, enkele maanden later, zijn we nog steeds dolblij met onze beslissing om bij deze keukenzaak te kopen. Onze keuken is niet alleen prachtig, maar ook uiterst functioneel en past perfect bij ons dagelijks leven. We hebben de klantenservice en de deskundigheid van het personeel zeer gewaardeerd en zouden deze winkel zonder aarzeling aan anderen aanbevelen. Het kopen van onze nieuwe keuken was een geweldige ervaring die ons dagelijks plezier en tevredenheid brengt.
FOTO VAN FAM.BOOGAARD
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de keuken”
Door Anja Tadema op zondag 5 nov 2023 23
Een tijdje terug een keuken gekocht bij Kuchenwelt. Zeer tevreden over de hulp die we daar kregen. Vriendelijk en gastvrij. Samen een mooie keuken uitgezocht voor een goede prijs. Ook fijn dat er nog een styliste langskwam voor advies. Een paar maand later is de keuken netjes geleverd. Het monteren hebben we zelf gedaan. Klein nadeeltje: een doos vol schroefjes en onderdelen zonder handleiding. Uiteindelijk is het gelukt. Via de mail werd snel gereageerd als we een vraag hadden over een onderdeel. Enig verstand hiervan is dus wel handig als je hem zelf plaatst. We zijn zeer tevreden met de keuken! Een mooie luxe uitstraling. Het wandgedeelte bouwen we nog in.
FOTO VAN ANJA TADEMA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met mijn keuken”
Door Jari Laban op maandag 30 okt 2023 23
Onlangs heb ik een keuken van Küchenwelt laten plaatsen en ik kan met oprechtheid zeggen dat ik ontzettend blij ben met het eindresultaat. De keuken zelf is werkelijk prachtig, met een modern en strak ontwerp dat perfect past bij mijn interieur. Wat me vooral positief opviel, was de betrokkenheid en het meedenken van Küchenwelt gedurende het hele proces. Vanaf het eerste gesprek tot aan de uiteindelijke plaatsing van de keuken, voelde ik me goed begeleid en geadviseerd. Het team bij Küchenwelt begreep mijn wensen en heeft ervoor gezorgd dat de keuken precies aan mijn verwachtingen voldeed.
Er is echter één klein nadeel dat ik wil benoemen. Als je ervoor kiest om de keuken zelf in elkaar te zetten, wordt er niet helemaal een gedetailleerde handleiding meegeleverd. Dit betekent dat je wel enige handigheid en ervaring nodig hebt, vooral als het gaat om het monteren van de meer complexe onderdelen. Hoewel ik het uiteindelijk wel voor elkaar heb gekregen, denk ik dat een meer uitgebreide handleiding handig zou zijn geweest voor mensen die minder ervaren zijn in het monteren van keukens. Al met al ben ik echter zeer tevreden met mijn Küchenwelt-keuken. De kwaliteit en het design zijn uitstekend, en het feit dat ze actief met je meedenken gedurende het proces is een grote plus. Als je handig bent of bereid bent wat extra moeite te doen bij het monteren, kan ik Küchenwelt zeker aanbevelen voor de aanschaf van een mooie keuken.
FOTO VAN JARI LABAN
+ Toon extra foto van Jari Laban
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze nieuwe keuken”
Door Natasja Aulman-Brandon op zaterdag 28 okt 2023 23
We zijn uiteindelijk ontzettend blij met onze nieuwe keuken, alles verliep prima van aanschaf tot monteren. Extra accessoires konden nabesteld worden (kruidenrekjes). Telefonisch kon er niet gecommuniceerd worden, maar er was altijd een snel antwoord via de mail. De spelling in de schriftelijke communicatie behoeft verbetering, maar was geen belemmering. De stylist dacht mee en had ruim de tijd voor ons. Enige minpunt dat ons inziens verbetering behoeft is de agressieve manier van verkoop. Een vrijblijvend gesprek bleek geen vrijblijvend gesprek en we hebben ons met het mes op de keel onder druk gezet gevoeld om tot aanschaf vd keuken over te gaan terwijl dat niet onze intentie was. In veel zaken hadden wij ons nog niet verdiept en wilden ons nog verder oriënteren. Uitspraken als: als je nu niet tot koop overgaat kun je nooit meer bij ons terecht voor deze prijs. Het heeft nu heel veel van mijn tijd gekost om jullie keuken te ontwerpen.. etc. Dat voelde als flink onder druk zetten en kan veel beter. Ook vinden we dat keukenwinkels het recht op 14 dagen bedenktijd moeten instellen. Aanschaf van een keuken is toch een fors bedrag. 14 dagen extra wachten op levertijd van 3,5 maand is ook niet veel en geeft de klant extra service. Verder ter verbetering: de Küchenwelt stylist geeft een korting op de prijs alleen als je een review geeft met 5-sterren.
FOTO VAN NATASJA AULMAN-BRANDON
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Chris de Jong op zaterdag 28 okt 2023 23
Keuken is volgens afspraak geleverd. Alles was kompleet en er waren iets teveel schroeven/planken geleverd, maar beter teveel dan te weinig! :) Keuken werd voor de deur afgeleverd. Top, zorg voor iets waar je de dozen op kunt zetten. Maakt het leven een stuk gemakkelijker! M'n zwager heeft de keuken geïnstalleerd en hij vond het allemaal goed te doen. We hebben een keuken gekocht met zwart/betonlook en dit vinden we uiteindelijk prachtig staan op de eiken PVC vloer. Waar we ook blij mee waren is dat er na de aankoop een keuken-stylist langs kwam om hier en daar nog tips te geven en daarnaast diverse afstanden te dubbelchecken en eventueel te corrigeren (een cm. teveel / teweinig kan nogal gevolgen hebben...). Dit geeft een rust gevend gevoel! :)
Wij zijn i.i.g. heel blij met de keuken!
FOTO VAN CHRIS DE JONG
+ Toon extra foto van Chris de Jong
+ Toon extra foto van Chris de Jong
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen en goed gekeken naar onze wensen”
Door Debbie Hoogenboom op donderdag 26 okt 2023 23
Heel fijn geholpen bij Kuchenwelt Heerhugowaard. Er is echt mee gekeken naar onze wensen en net zo belangrijk voor ons, de mogelijkheden binnen ons budget. Goede tips en ideeën zijn gedeeld. Een fijne eerlijke verkoper. Het inmeten ging snel en professioneel en de laatste puntjes werden op de i gezet. De levering ging netjes en vlot en binnen de afgesproken termijn. Ook erg prettig. Nu kunnen wij genieten van een prachtige goede kwaliteit keuken.
FOTO VAN DEBBIE HOOGENBOOM
+ Toon extra foto van Debbie Hoogenboom
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne keuken”
Door Arianne op zondag 8 okt 2023 23
We hebben een prachtige keuken gekocht bij Kuchenwelt in Heerhugowaard. Werden hier vriendelijk ontvangen en geholpen. Er werd echt gevraagd naar onze wensen en fijn meegedacht. De keuken kwam 5 eerder dan gepland, maar dat was juist wel fijn. Er was wat levering gedoe over de gekozen koelvries combinatie. Deze was niet leverbaar, of we akkoord gingen met een andere versie en merk. Moest wel €200,- bijleggen daarvoor. Het energie label bleek beter, daarom akkoord gegaan. Het contact met de styliste verliep goed, ze dacht goed mee. Bijv. Over de kleur van de plint. Het plaatsen werd gedaan door een duo, vader en zoon. Ze kwamen er algauw achter dat een vloer plank gegroeid was door eerdere waterschade. Hierdoor paste ineens de vaatwasser (zou meegaan vanuit de oude keuken) door 8 mm niet meer. De heren dachten mee over hoe nu verder. Toch snel een andere weten te regelen, zelf opgehaald. Het aansluiten van het water verliep niet soepel. Dit heeft weken later onze eigen loodgieter gedaan. Klein minpuntje toch wel. Heel blij met het resultaat. Een fijne keuken die ons huis open en licht maakt.
FOTO VAN ARIANNE
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Renske Hehenkamp op zaterdag 7 okt 2023 23
In Heerhugowaard duidelijk geholpen. Van te voren al uitgelegd wat wel en niet kon met al mijn ingewikkelde wensen die ik had. Er werd niet moeilijk gedaan over het feit dat ik een onduidelijke termijn had over wanneer de keuken geplaatst kon worden want het zou een half jaar kunnen zijn maar ook zomaar anderhalf jaar. Toen de keuken geplaatst werd was het vervelend dat de aannemer wat was uitgelopen maar ook daar deed Kuchenwelt niet moeilijk over en was heel erg bereid om hierover mee te denken en in mee te werken. De keuken is keurig geplaatst en ook een aantal kleine dingetjes (dopjes) die nog bleken te missen zijn direct aangevuld. De keuken zoals in mijn hoofd en getekend in Heerhugowaard staat nu volledig werkend in mijn volledig verbouwde huis en ik ben er echt heel erg tevreden over. Ik zou niet nog eens snel verbouwen, maar áls ik nog eens zou moeten verbouwen en een nieuwe keuken gaan kiezen dan kies ik wel weer in eerste instantie voor Kuchenwelt
FOTO VAN RENSKE HEHENKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door Maria en Bernard op vrijdag 22 sep 2023 23
Keuken gepland in Heerhugowaard, goed geholpen door een vakkundige medewerker. Veranderingen, die nodig worden door de maatvoering van het kamer, zijn opgenomen in de planning en alle wensen door de styliste tijdens een thuisafspraak prima ingewerkt. Communicatie alleen via de mail was even wennen, maar reactie op vragen was altijd snel en duidelijk. De monteurs waren erg vriendelijk en behulpzaam, hebben goed mee gedacht om oplossingen te vinden voor ieder detail. Ook een kast, die niet meegeleverd was, meteen door de monteurs georganiseerd. Overdracht was prima, alles compleet en duidelijk. Wij zijn er erg blij met de keuken!
FOTO VAN MARIA EN BERNARD
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan en Gerda Drent op donderdag 21 sep 2023 23
In de prachtige showroom de keuken gekocht. Wij zijn zeer vakkundig geadviseerd. Na inmeten de keuken besteld welke compleet geleverd werd.
De monteur heeft de keuken professioneel gemonteerd. Al met al zijn wij zeer tevreden over Kuchenwelt.
FOTO VAN JAN EN GERDA DRENT
+ Toon extra foto van Jan en Gerda Drent
+ Toon extra foto van Jan en Gerda Drent
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met onze keuken”
Door Nadine & Jelle op maandag 18 sep 2023 23
Eerder dit jaar hebben wij een keuken aangeschaft bij Kuchenwelt. In de winkel zijn wij goed geholpen en hebben wij onze droomkeuken kunnen ontwerpen. Hoewel Kuchenwelt geen wijn klimaatkasten levert, hebben zij ons goed geholpen om het design te laten aansluiten op de klimaatkast die we elder hebben geregeld. Installatie en levering was snel en goed. Enige minpunten waren het ontbreken van een plint, die later geleverd moest worden, en het ontbreken van klein materiaal bij levering waarvoor nog een klein extra bedrag betaalt moest worden. Hoewel dit vermeld stond in de offerte voelde dit nog al "kleine lettertjes" voor iets wat vanzelfsprekend zou moeten zijn. Desalniettemin erg tevreden met onze keuken!
FOTO VAN NADINE & JELLE
+ Toon extra foto van Nadine & Jelle
+ Toon extra foto van Nadine & Jelle
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige zaak”
Door Renske Ligthart op donderdag 14 sep 2023 23
Onze keuken vorig jaar gekocht in Heerhugowaard, wat een geweldige zaak, erg goed geholpen door een vakkundige medewerker. Doordat de bouw van onze aanbouw vertraging op liep hebben we de boel moeten opschuiven, maar dat was allemaal geen probleem. Ondanks dat de communicatie via de mail moest was de reactie op onze vragen erg snel en duidelijk. De keuken staat nu 3 weken en we zijn er erg blij mee. Je hoort vaak in je omgeving dat een keuken nooit in 1 x goed is, maar alle onderdelen waren aanwezig, de apparatuur allemaal compleet en werkten perfect, ook geen beschadigingen aanwezig. Van ons geen klachten, de monteurs waren erg vriendelijk en behulpzaam, ze hebben netjes met ons de checklist doorgenomen om te zien of alles naar wens was.
FOTO VAN RENSKE LIGTHART
+ Toon extra foto van Renske Ligthart
+ Toon extra foto van Renske Ligthart
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jochem op woensdag 6 sep 2023 23
Fijne manier van zaken doen. Ze hebben ons goed geholpen met het uitzoeken van een passende en orginele keuken. Nu anderhalf nadat hij is geïnstalleerd nog steeds hartstikke blij mee. Tuurlijk waren er missende/kapotte onderdelen bij installatie, maar dit heeft klantenservice Kuchenwelt goed opgepakt. Zelfs toen we op een later moment het glas van de oven zelf kapot maakte, hebben ze ons geholpen door een nieuwe glasplaat te leveren. Wij hebben de keuken zelf geïnstalleerd, zonder enige klus ervaring is dat niet aan te raden. Maar voor een handige Harrie is het te doen.
FOTO VAN JOCHEM
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Evelien op zondag 20 aug 2023 23
Heel erg blij met onze keuken van KuechenWelt!
FOTO VAN EVELIEN
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing”
Door Ursie op vrijdag 4 aug 2023 23
Super blij met onze keuken. Kwalitatief erg goed. Zelf geplaatst en dat ging heel eenvoudig door de goeie kwaliteit. Aantal dingen ontbraken of waren stuk en dat werd direct geregeld en binnen redelijk korte termijn opnieuw geleverd zonder problemen. De keuken is een parel in huis. Ook het personeel kundig, vriendelijk en je wordt huiselijk ontvangen (ideaal als je wel van ver komt). Groetjes Ursie
FOTO VAN URSIE
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Ron van de Wiel op woensdag 26 jul 2023 23
Van begin tot eind een positieve ervaring. Er werd een prachtige keuken op maat getekend in een gastvrije winkel en daarna ook vakkundig geplaatst. De styliste was super en dacht goed met je mee. We zijn er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Pieter op zondag 23 jul 2023 23
Bij de aankoop van de keuken nemen ze de tijd voor je. Het gesprek met de styliste is als prettig ervaren. Bij aankoop hebben ze ons gezegd dat we konden kiezen tussen elke kleur aangezien de kasten toch gespoten moesten worden in de fabriek. Dat was niet het geval, we hadden keuze tussen één kleur donkerblauw. Dat is volgens ons niet goed gecommuniceerd. Contact verloopt volledig via de mail, mijn voorkeur is telefonisch contact maar er wordt snel gereageerd. De montage werd uitgevoerd door een externe partij. Deze 2 heren waren zeer deskundig en hadden de keuken binnen 6 uur volledig staan. Al met al zijn we erg tevreden over de keuken. De kasten zijn van goede kwaliteit en de kleur is naar wens.
FOTO VAN PIETER
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie keuken”
Door Debbie op woensdag 19 jul 2023 23
Super mooie keuken gekocht. De stylist denkt met je mee! Mooi, goed en snel geplaatst.
FOTO VAN DEBBIE
Reactie of foto toevoegen
“Geen enkel minpunt”
Door Martijn op woensdag 19 jul 2023 23
Keuken gekocht bij Küchenwelt Heerhugowaard. Mooie showroom en veel keus. Goed geadviseerd door Joop en uiteindelijk de puntjes op de i gezet met de styliste, zeer tevreden met het eindresultaat. Montage werd snel en vakkundig uitgevoerd. Goede service en prima prijs! Geen enkel minpunt.
FOTO VAN MARTIJN
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Lydia op woensdag 19 jul 2023 23
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. We wilden veel ruimte en dat hebben we gekregen. Er kont nog een lichtkoof en een glazen achterwand, maar nu is hij al prachtig.
FOTO VAN LYDIA
Reactie of foto toevoegen
“Eind goed, al goed”
Door Eric en Rossana Hoogendoorn op woensdag 7 jun 2023 23
Gezien een goede eerdere ervaring met een Duitse keuken, waren wij op zoek gegaan naar zo'n keuken en kwamen bij Kuechenwelt in Heerhugowaard terecht. Hier werden wij door Rinse zeer goed en kundig geholpen, waardoor wij meteen overtuigd werden om de bestelling te plaatsen. Daarna kregen wij een styliste, Brigit, toegewezen waarmee wij verder onze bestelling hebben doorgesproken en vastgesteld. De styliste voldeed helaas niet aan de verwachtingen die wij daarvan hadden omdat zij niet de nodige ervaring bezat. Zij moet telefonisch veel overleggen en maakte ook nogal wat fouten. Maar iedere keer kwam zij terug met oplossingen en deed wel haar best. Tot aan het einde bleef het stroef gaan met haar, want de tekeningen waren niet helemaal correct. Uiteindelijk zijn wij er samen goed uitgekomen. Het werk van de monteurs was zeer vakkundig en snel verricht. Als laatste wil ik nog vermelden dat deze keuken eind 2019 al besteld was, maar door vertraging in de bouw van ons nieuwe huis, kon deze uiteindelijk vorige week op 30 mei 2023 worden geïnstalleerd. Wij waarderen zeer het geduld en de medewerking van Kuechenwelt om alles tot een goed einde te brengen. De keuken staat er erg mooi bij en wij zijn erg tevreden.
FOTO VAN ERIC EN ROSSANA HOOGENDOORN
+ Toon extra foto van Eric en Rossana Hoogendoorn
+ Toon extra foto van Eric en Rossana Hoogendoorn
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Fred Knijn en Carla de Groot op vrijdag 2 jun 2023 23
Onze keuken kochten wij bij Küchenwelt Heerhugowaard en is voor ons geplaatst door deskundige monteurs. Bij aankoop werden wij prima geadviseerd door een medewerker en vervolgens heeft de styliste alles doorgenomen. Het resultaat mag er zijn. Onze mat zwarte keuken in 2 delen, namelijk een L-vorm en I- vorm, ziet er geweldig uit. Enkele kleine werkzaamheden, zoals het plaatsen van een bovenplint en aanbrengen van enkele Led lampjes voor de koffie corner, werden in een later stadium uitgevoerd. Hier moesten wij wel even op wachten maar uiteindelijk werd dit prima uitgevoerd door een aardige en deskundige monteur. Wij kunnen Küchenwelt aanbevelen met een prima service en scherpe prijs.
FOTO VAN FRED KNIJN EN CARLA DE GROOT
+ Toon extra foto van Fred Knijn en Carla de Groot
+ Toon extra foto van Fred Knijn en Carla de Groot
Reactie of foto toevoegen
“We genieten dagelijks van de keuken”
Door Erica op donderdag 1 jun 2023 23
We waren ons aan het oriënteren op een nieuwe keuken en kwamen toevallig bij kuchenwelt terecht. Wat een mooie showroom en wat een keus. We kregen goed advies en hebben een keuen besteld. Heel fijn dat we bezoek kregen van een styliste. Ze heeft alles nagemeten en hier en daar wat aanpassingen en suggesties gedaan, tot we helemaal tevreden waren. Het contact met de firma was goed via overvloedig gestuurde mails. De keuken werd op de afgesproken dag geleverd en de monteurs kwamen zelfs een dag eerder. (Nadat hij daarover had gebeld). Alles is goed, vakkundig en snel geïnstalleerd. En keurig achtergelaten. Het is precies geworden wat we hoopten. Alle apparaten werken naar behoren.We genieten dagelijks van de keuken.
FOTO VAN ERICA
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Marjon Jabroer op donderdag 1 jun 2023 23
De eerste perfecte kennismaking met Kuchenwelt heeft ons doen besluiten om daadwerkelijk de keuken daar te kopen en waren we benieuwd hoe de verdere afwikkeling zou bevallen. De styliste had praktische tips. De muren van de keuken van ons vakantieverblijf waren dusdanig niet recht en kon ons composieten aanrecht niet geplaatst worden. Dat was wel jammer en moest er ter plekke een ander keuze gemaakt worden. Achteraf had ik misschien toch een andere keuze gemaakt. En had ik liever een glazen zwarte achterwand bij het kookgedeelte gehad. Apparatuur echt klasse! Levering ging echt volgens afspraak. Verder super tevreden over Johnny onze vakkundige keukenmonteur. Heel netjes en alles in 1x perfect geplaatst. Ik zou Kuchenwelt echt aanraden. Duidelijke afspraken die nagekomen worden en prijs kwaliteit fantastisch.
FOTO VAN MARJON JABROER
+ Toon extra foto van Marjon Jabroer
+ Toon extra foto van Marjon Jabroer
Reactie of foto toevoegen
“Heeeeeeeeeeel blij met onze nieuwe keuken”
Door Anuscka Wemmers op donderdag 1 jun 2023 23
Via via zijn wij met Küchenwelt in contact gekomen. Bijzondere eerste ervaring met een diner als extra. Er werd zeer uitgebreid de tijd voor ons genomen. Gehele proces verliep zeer voorspoedig en zelfs vlak voor levering nog een wissel van apparatuur was prima. Spannend toen de keuken werd geleverd met name het blad van composiet, deze hadden wij op een klein stukje uitgekozen maar overtrof alle verwachtingen. De jongeman die de Keuken kwam plaatsen en installeren heeft netjes en snel gewerkt, top. Wij zijn heeeeeeeeeeel blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN ANUSCKA WEMMERS
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Aimée Céline Knijnenburg op maandag 15 mei 2023 23
Bij aankomst bij Küchenwelt was ik enigszins terughoudend. Het is net zoals bij het kopen van een auto, afwachten tot de plaatsing, de vraag wat voor keuken je precies hebt gekocht. Mede daarom was ik kritisch en heb ik dit uitgelegd. Het gaat immers om grote bedragen. Ik kan niet anders zeggen dan dat Küchenwelt zich aan alle gemaakte afspraken heeft gehouden. We zijn ontzettend blij met de keuken. Al onze wensen zijn meegenomen. Na de afspraak in de winkel is de styliste bij ons langs geweest en heeft samen met ons de puntjes op de i gezet en ook de keuken opgemeten. Zij gaf tips en op basis daarvan hebben we enkele wijzigingen doorgevoerd (andere grepen en soort lades). Voor alle vragen en opmerkingen rondom onze bestelling was Küchenwelt per mail snel bereikbaar en ik kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen. De avond voordat de keuken geplaatst zou worden, werden wij gebeld door de monteur om aan te geven, hoelaat ze de volgende dag bij ons zouden zijn. Het waren aardige en hardwerkende monteurs. De keuken is perfect geplaatst en zeer nauwkeurig gewerkt. Wij raden Küchenwelt aan, omdat het een redelijk bedrijf is en zich aan gemaakte afspraken houdt.
FOTO VAN AIMÉE CÉLINE KNIJNENBURG
+ Toon extra foto van Aimée Céline Knijnenburg
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze nieuwe keuken”
Door Peter op zaterdag 13 mei 2023 23
Vriendelijke ontvangst door de verkoper Alexander. Alles netjes uitgelegd en laten zien. Nam echt de tijd er voor. En gingen met een goed gevoel weer op weg naar huis. Afspraak met de keukenstyliste gemaakt en daar wed ook alles netjes uit gelegd. Besloten naderhand nog een extra stopcontact te willen en dat via mail aan gegeven. Netjes geregeld en bezorgd. De levering van de keuken was soepel verlopen. Alles netjes in gepakt. Dag er na de keuken laten installeren door een medewerker van Kuchenwelt. Stond zoals afgesproken netjes s'morgens voor de deur. Lars, de monteur heeft alles netjes geplaatst en aangesloten. Zeer vriendelijke meneer en secuur werk geleverd. Top Lars nog bedankt. Super blij met onze nieuwe keuken. Kortom alles netjes en super gegaan.
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Nine op vrijdag 12 mei 2023 23
Wij zijn ontzettend blij met de keuken die we afgelopen oktober geleverd hebben gekregen. We hebben de keuken zelf gemonteerd. Dit ging allemaal prima en de kwaliteit is super! Het uitzoeken in de winkel was een hele belevenis met een hapje, een drankje en een gratis wasbeurt voor de auto. De styliste nam ook erg de tijd bij ons thuis om alles goed door te nemen en op te meten. Hierdoor hebben we toch een paar kleine aanpassingen gedaan wat goed heeft uitgepakt! Heel blij met onze keuken!
FOTO VAN NINE
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Weerdenburg op woensdag 5 apr 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht bij Kuchenwelt en zijn zeer tevreden. De montage van de keuken hebben wij ook door Kuchenwelt laten verzorgen, dit heeft de monteur zeer netjes gedaan! Enige verbeterpunt voor Kuchenwelt is de bereikbaarheid. Alle communicatie verloopt via email. En het duurt gemiddeld een halve dag alvorens er een antwoord komt. Wij hebben hier echter geen hinder door ervaren. Wij bevelen Kuchenwelt zeker aan!
FOTO VAN WEERDENBURG
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Sander op donderdag 30 mrt 2023 23
Ik ben niet alleen erg blij met mijn nieuwe keuken, maar ook met het gehele proces; van aankoop tot levering. Ik ben bij mijn eerste bezoek zeer goed ontvangen door Valerie die me geweldig heeft begeleid bij alles wat er komt kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken en het uitzoeken van een ontwerp, kleuren van het blad en de kastjes, e.d. De communicatie is altijd zeer helder geweest met Kuchenwelt, ook in later instantie. Wat ik ook zeer prettig vond was het bezoek van de styliste die me erg nuttige tips heeft gegeven bij bijvoorbeeld het verplaatsen van stopcontacten en andere zaken. De levering van de keuken ging precies zoals vantevoren aangekondigd en het monteren ging ook professioneel en vriendelijk. Ik kan alleen maar erg tevreden zijn.
FOTO VAN SANDER
Reactie of foto toevoegen
“Gaat goed komen”
Door Ina Rasterhoff op dinsdag 28 mrt 2023 23
De aankoop ging prima. Erg vriendelijk geholpen. Maar na de aankoop gingen er helaas een aantal dingen fout. We konden de aanbevolen kookplaat niet gebruiken. Ons appartement was/is niet geschikt voor een kookplaat hoger dan 3500 watt aansluitwaarde. Ook vermeld bij het uitzoeken. Helaas zat deze kookplaat (na veel heen en weer gemail) er toch bij de levering bij. Ook een verkeerd aanrechtblad helaas. Gelukkig toch nog goed gekomen. Nu zit er helaas een deukje in de afzuigkap en de gootsteen is niet goed gemonteerd. Dus al met al niet super tevreden, maar ik ben er van overtuigd dat alles goed zal komen!
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat mag gezien worden”
Door J. Bunt op maandag 27 mrt 2023 23
Mooie keuken gekocht en het eindresultaat mag gezien worden. De ontvangst in de showroom was prettig, maar het is wel noodzakelijk om stevig te onderhandelen over de prijs. Alle verdere contact na aankoop verloopt via de mail maar wordt wel consequent beantwoord. Wij hebben de keuken laten installeren door Kuchenwelt, en de monteur was kundig en dacht goed mee, zeker omdat we uiteindelijk slechts 2 centimeter speelruimte hadden. Wij zijn nu al erg tevreden, ondanks dat er nog een paar kleine schoonheidsfoutjes moeten worden opgelost.
FOTO VAN J. BUNT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met alles”
Door Dave op maandag 27 mrt 2023 23
Duidelijk verhaal en dito prijs. Alle wensen doorgenomen en proces snel doorlopen.
Na aankoop krijg je een persoonlijke site met het verdere verloop. Achteraf nog een kraan vervangen en deze was kosteloos en snel opgepakt. Kortom, zeer tevreden met alles.
FOTO VAN DAVE
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze keuken”
Door Peter en Jinke Roode op donderdag 2 mrt 2023 23
Bij ons bezoek aan kuchenwelt (van te voren voorgenomen om niet direct te beslissen) lieten wij ons toch overhalen op basis van kwaliteit en vooral ook prijs. Toch bleven wij wat onzeker of wij niet nog tegen addertjes onder het gras aan zouden lopen. Maar wat zijn wij, een paar weken na plaatsing, tevreden over kuchenwelt en ontzettend blij met onze keuken. Kuchenwelt is heel duidelijk en transparant over wat je wel en wat je niet van ze kunt verwachten. Daar moet je natuurlijk zelf ook scherp in zijn.
FOTO VAN PETER EN JINKE ROODE
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Aad Jansen op dinsdag 28 feb 2023 23
Een hele mooie keuken gekocht, na een goed verkoopgesprek. voelde ons als klant ook heerlijk in de watten gelegd. De plaatsing was zeer goed geregeld, ook nog dingen toegevoegd na overleg. Wij zijn erg tevreden. Ook het overleg met de voorbereidende aannemer verliep zonder problemen.
FOTO VAN AAD JANSEN
+ Toon extra foto van Aad Jansen
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Vincent van Eekhout op dinsdag 28 feb 2023 23
Ontvangst was top leuk gesprek gehad met de verkoper. Maandjes verder kwam de stylisten die met een hoop goede tips kwam. En uiteindelijk werd de keuken geplaatst door een echte vakman. Ben super blij met het resultaat en zal iedereen Kuchenwelt aanraden. Ga straks heerlijk wonen met mijn nieuwe keuken. Kuchenwelt bedankt!
FOTO VAN VINCENT VAN EEKHOUT
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken maar werkwijze niet prettig”
Door Mantel op vrijdag 18 mrt 2022 22
We zijn voor een oriënterend gesprek naar Kuchenwelt gegaan. Maar kwamen naar buiten met een contract. In het contract is opgenomen dat we alleen per mail vragen mogen stellen. Dat we zelf alle leidingen en stopcontacten op de juiste plaats moeten aanbrengen. De styliste is een middag bij ons geweest voor de puntjes op de i. Ze gaf ook aan dat we 750 euro korting kunnen krijgen als we een positieve recensie plaatsen op internet. Dat hebben we niet gedaan. Eind februari kwam de monteur de keuken plaatsen. De koelkast was niet geleverd, die kwam de volgende dag. De koelkast bleek stuk te zijn. De magnetron kon niet geleverd worden, ik denk ivm tekort aan chips vanuit China. Bij het bevestigen van de bovenkanten zijn er twee stukken uit de muur geslagen. De monteur moesten we contant 2500 euro betalen voor de geleverde diensten. We hebben dit digitaal over gemaakt. Weet dat de keuken ons 22.500 euro heeft gekost. Dat is een hoop geld. Nu lees ik dat er problemen zijn bij de afhandeling van de klachten. We hebben de keuken inmiddels twee weken en nog niets vernomen van Kuchenwelt over de afhandeling. We hebben een mail gestuurd, want bellen mag niet, zie contract. Ik ben hier niet gerust op. Ik zou niet zo gauw aan bekende vertellen dat ze bij Kuchenwelt moeten gaan kopen. Ik zou ze eerder aanraden er voorzichtig mee te zijn.
FOTO VAN MANTEL
Reactie of foto toevoegen
“Keuken duurde lang”
Door C.P.Kamhoot op maandag 14 feb 2022 22
Keuken gekocht bij Kuechenwelt afgelopen oktober 2021. Levering verplaats konden niet op tijd leveren. Maandag na Kerst eindelijk levering. Bij plaatsing ontbrekende plint , koelkast , magnetron en stoomoven. Keuken geplaatst maar dan betaal je wel alle ontbrekende delen ook. Eindelijk half januari 2021kwam de magnetron. Op 2 Febr. kwam de koelkast, bij uitpakken een kras in deur, gelukkig wel snel omgeruild. Nu nog wachten op plint en stoomoven, dat kan nog wel een tijdje duren denk ik. Vreemde is dat deze oven wel te koop is in Duitsland maar zij kunnen hem niet leveren. Heb dus slechte ervaring met Kuechenwelt. keuken is goede kwaliteit maar leveren en nazorg is zeer slecht. Zou ik daar ooit weer kopen .... absoluut niet, een afrader dus !! De stoomoven en de plint is uiteindelijk gisteren geleverd.
REACTIE VAN KUCHENWELT
Geachte heer Kamhoot,

Helaas zijn inderdaad de stoomoven en koelkast te laat geleverd. Helaas kunnen wij daar als KüchenWelt niets aan doen, maar hebben de leveranciers leverproblemen. Daar hebben wij net als alle collega's mee te maken helaas in dit tijdperk.

Wij zijn er ook niet blij mee, temeer dit ook druk geeft op onze organisatie. We moeten 2 of 3 x leveren. Gelukkig is alles wel afgehandeld en ziet u dat ondanks u betaald heeft wij u niet aan u lot overlaten. De oven was ook in Duitsland niet te koop, maar er zijn veel bedrijven die dit wel aanbieden en uiteindelijk dan toch niet kunnen leveren. Dit is een wereldwijd probleem en zeker niet alleen bij ons. Kijkt u deze review site maar na.

Gelukkig bent u wel tevreden over de kwaliteit. Nogmaals mijn excuses dat het niet vlekkeloos is verlopen, maar we lossen wel altijd alles op.

Ik wens u veel plezier met uw keuken

Ronald
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Sandra de Weger op woensdag 11 aug 2021 21
Meer dan tevreden over onze ervaringen met Küchenwelt in Heerhugowaard. Ook de stylist heeft een paar goede tips gegeven waar we zelf niet aan gedacht hadden. Inmiddels is onze keuken naar volle tevredenheidheid geplaatst. Iedere dag weer een feestje om te kokkerellen!
FOTO VAN SANDRA DE WEGER
REACTIE VAN SANDRA DE WEGER
Dit is één kant van de keuken.. aan de andere kant is de koel/vriescombinatie/vaatwasser/spoelbak met kokend water kraan.. Kon maar 1 foto plaatsen..
Reactie of foto toevoegen
“Het komt goed wel lang geduurd”
Door H.W. van der Aat op donderdag 4 feb 2021 21
Afgelopen maandag 1 februari 2021 heeft monteur Jordy van Kuchenwelt de laatste hand gelegd aan onze keuken waarvan de plaatsing begon begin april 2017. U leest dat goed 2017. Jordy heeft uitstekend werk verricht waarvoor niets dan lof. Dat het zo lang heeft geduurd kan de leiding van Kuchenwelt zich aantrekken. Op het gebied van communicatie scoren zij laag. Nadeel het duurt allemaal lang. Voordeel uiteindelijk, na ontzettend veel aan de bel trekken, komt het goed.
REACTIE VAN RONALD
Geachte heer van der Aat, Dank u voor deze review. Het heeft inderdaad echt veel te lang geduurd. De redenen hiervoor wegen niet op tegen het feit dat het zolang moest duren. Mijn welgemeende excuses en ik ben in uw geval erg blij met 3 sterren. Hadden het er minder geweest, had ik dat niet raar gevonden. We lossen altijd op, maar soms niet zoals wij het zelf ook zo graag zouden willen. Dus bij deze ben ik met deze review net zo blij als met een 5 sterren review.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Geoffrey Tielman op vrijdag 4 dec 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over onze keuken. Na een flinke speurtocht van maar liefst 8 verschillende keukenzaken waaronder in Duitsland zijn we bij Kuchenwelt in Heerhugowaard terecht gekomen. We waren wel verrast over de onderhandelingsmethode die ze toepasten maar uiteindelijk kunnen we zeggen dat we echt kwaliteit voor een scherpe prijs hebben gekregen. Wij hebben de keuken laten plaatsen in een nieuw huis en dan is het moeilijk om een duidelijk beeld te vormen of bijvoorbeeld het eiland niet te groot is of dat de kleuren wel passen enz.
Kuchenwelt bied een styliste aan die op locatie komt met materiaalstalen, kleurenstalen en plaatservaring, dit kwam dus voor onze situatie erg goed uit en daarom hebben we de keuze gemaakt de keuken bij Kuchenwelt te kopen.
De styliste tipte ons zoveel mogelijk kleuren te verzamelen om dit samen te vergelijken. Het was bij ons namelijk nog volop in de bouw en dus was er nog niets klaar qua kleuren. Zo wisten we dat we een houten visgraatvloer wilden en dus wat planken kunnen regelen. Ze kwam ook met verschillende materialen en kleuren van het blad en zo konden we ook tot een goede keuze komen. De styliste overtuigde ons ervan dat we voor een groter eiland konden kiezen waar wij veel over twijfelden. Het eiland belemmerde namelijk aan één kant de doorgang een beetje.
Achteraf zijn we daar erg blij mee want van belemmering is helemaal geen sprake.
Het fijne hiervan was dat ze ons veel twijfels wegnam en we dus onbezorgd konden wachten tot alles werd geplaatst. En na het plaatsen kwam de styliste nog langs of alles goed was gegaan en was ook erg prettig. Zo houd je toch controle over de waarschijnlijk ZZP keukenmonteurs en dat voelt gewoon goed als consument.
Wat ook erg fijn was van Kuchenwelt is dat je de keuken om de apparatuur kan laten bouwen. Want wij hadden de apparatuur al gekocht en zochten dus een bouwer die dit geen probleem vond. Wij zouden de volgende keer weer kiezen voor Kuchenwelt,

Gr. Fam. Tielman
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Vincent van Kippersluis op donderdag 3 sep 2020 20
14-3-2020 hebben wij een keuken gekocht bij küchenwelt. Wij hadden al een keuken inclusief apparatuur laten tekenen en uitrekenen bij een andere zeer betrouwbare keukenzaak maar de prijs was ons te hoog. Küchenwelt beloofde dezelfde keuken voor ons budget te kunnen leveren wat ons bijna 5000 euro scheelde. Ondanks de corona werd op afgesproken datum onze keuken geleverd met (bijna) alles perfect erbij. We misten 2 kast planken (deze zijn keurig na geleverd) en het blad was niet helemaal perfect op maat maar dit was van te voren ook de gok of het zou kloppen. Na een beetje afslijpen was hij perfect en paste alles precies. Vooraf waren wij wat huiverig of alles goed zou gaan, ook omdat küchenwelt ons niet bekend was, maar alle afspraken zijn perfect nagekomen. Als ik 1 puntje van kritiek zou moeten geven dan is dat de communicatie soms wat stroef gaat maar ondanks dat wordt alles netjes afgehandeld. Ik zou küchenwelt zeker aanraden omdat je dat veel geld kan besparen voor een zeer goede kwaliteit keuken.
FOTO VAN VINCENT VAN KIPPERSLUIS
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Ramona van Harten op zondag 21 jun 2020 20
Wij hebben eind 2017 onze keuken uitgezocht bij Kuchenwelt. Deze was bestemd voor onze nieuwbouwwoning. In eerste instantie hadden wij een hoog glans witte keuken uitgezocht met een heel lichtgrijs aanrechtblad. Echter lopende bouw van ons huis erg uit naar eind 2019 en was onze smaak veranderd. Zonder problemen konden wij onze keuken aanpassen. We zijn erg vriendelijk heholpen im de showroom en ook de monteur was vriendelijk en beleefd. Ref nummer 691
FOTO VAN RAMONA VAN HARTEN
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Ramona van Harten
+ Toon extra foto van Ramona van Harten
+ Toon extra foto van Ramona van Harten
Reactie of foto toevoegen
“Blijf zo doorgaan”
Door Anita Kooij op donderdag 14 mei 2020 20
Super blij met onze nieuwe keuken. Alles is in goede staat ontvangen. Precies op maat en niets hoeven aan te passen.
FOTO VAN ANITA KOOIJ
REACTIE VAN RONALD
Bedankt voor uw fijne reactie
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Anita van Dorst op donderdag 30 apr 2020 20
Super tevreden met onze nieuwe keuken, in de winkel goede duidelijke uitleg en uiteraard een mooie prijs. Tips gekregen over de indeling ook deze in de keuken laten verwerken. De Styliste die thuis kwam heeft op ons verzoek nog wat kleine aanpassingen gedaan. De 3D tekening was mooi en realistisch waardoor wij een goed beeld van de keuken kregen in ons huis. De keuken werd geleverd door een verhuisbedrijf ook dit goed geregeld, alles goed verpakt. Mijn man heeft de keuken met behulp van de bijgeleverde tekeningen geplaatst en hij is super geworden. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN ANITA VAN DORST
+ Toon extra foto van Anita van Dorst
REACTIE VAN RONALD
Super bedankt voor deze mooie review
Reactie of foto toevoegen
“Top keuken voor mooie prijs”
Door Familie Plagge op dinsdag 21 apr 2020 20
Wij hebben de keuken gekocht in Breda, en bijna een jaar later staat hij dan! We zijn helemaal blij met onze prachtige, grote keuken. Een kleine misrekening in het aanrechtblad is keurig, zonder extra kosten opgelost. Vooral het contact met Marcel liep erg goed, hij heeft erg goed met ons meegedacht. Al met al, wn TOP keuken voor een mooie prijs.
FOTO VAN FAMILIE PLAGGE
Keuken aan lange zijde met apparatenwand
+ Toon extra foto van Familie Plagge
+ Toon extra foto van Familie Plagge
REACTIE VAN RONALD
Fijn dat u tevreden bent. En dat u met Marcel tot een passende oplossing bent gekomen.
REACTIE VAN SOUZANA
Mag ik vragen wat de keuken heeft gekost? Gr
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Bakker op vrijdag 10 apr 2020 20
Wij hebben bij Kuchenwelt een keuken gekocht voor ons recreatie appartement. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. In Heerhugowaard werd in een korte tijd de keuken op papier gezet. De extra service van een styliste die op de locatie komt waar de keuken geplaatst moet worden is uitzonderlijk goed. Alles wordt nog eens goed doorgenomen, zodat er bij de bestelling geen fouten worden gemaakt. Zij gaf nog aan dat geen verlichting onder de kastjes op de tekening stonden. Deze kregen wij er zonder extra kosten bij. Top!
FOTO VAN BAKKER
Keuken voor appartement
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Renate op donderdag 9 apr 2020 20
Nadat mijn aannemer mij flink gedupeerd achter liet heb ik Kuchenwelt gebeld of zij de keuken konden plaatsen. Ze zijn me hierin zeer tegemoet gekomen. Jordi en Nick begonnen 's ochtends om 07.00 uur en gingen aan 1 stuk door totdat het af was en wel om 19.15 uur. De keuken is zeer bekwaam geplaatst, betrouwbare nette bescheiden gasten, geen op of aanmerkingen. Jongens dikke pluim voor jullie! Mijn dank is groot.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Familie Landman op maandag 6 apr 2020 20
Wij zijn enthousiast geworden na ons bezoek aan de showroom in Heerhugowaard.Wij hebben de aankoop en de afhandeling als zeer prettig ervaren. De communicatie verliep snel en correct. De keuken is keurig ingemeten en we kregen een helder advies.Tijdens de levering hebben we twee mankementen geconstateerd. Deze zijn keurig netjes en snel opgelost.
FOTO VAN FAMILIE LANDMAN
Hoekkeuken
REACTIE VAN MONIQUE
Mooie keuken. Zou ik mogen vragen hoeveel deze heeft gekost?
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Yolanda en Peter op zondag 29 mrt 2020 20
Wij willen Kuchenwelt hartelijk bedanken voor de mooi keuken inmiddels geplaats en getegeld . de keuken is netjes afgeleverd , wij hadden net als andere even de schrik over de berichtgeving van Kuchenwelt in het nieuws .maar na gesproken te hebben met de directeur Ronald ,deze heeft de twijfel weggenomen door zijn duidelijke uitleg . tijdens de levering was de oven gevallen en na 1 telefoontje binnen 5 werkdagen een nieuwe geleverd echt klasse. dus hierbij willen wij melden dat mensen elkaar ook de ruimte moeten geven als er onverhoopt iets niet klopt. KUCHENWELT hartelijk bedankt voor alle service en het geduld.
FOTO VAN YOLANDA EN PETER
Hoekkeuken
REACTIE VAN RONALD
Super bedankt voor het vertrouwen
Reactie of foto toevoegen
“Blij met service en keuken”
Door Jimmy & Natasja op maandag 9 mrt 2020 20
Ondertussen alweer drie weken aan het genieten van onze mooie nieuwe keuken van Kuchenwelt. Erg blij mee. In de winkel al meteen erg prettig geholpen, de tekening die voor ons gemaakt werd, klopte helemaal met hoe wij het in ons hoofd hadden. Keuken werd precies geleverd in vooraf afgesproken week. Bij levering ontdekte we wat schade, hierover contact gehad en er werd meteen een nieuwe besteld. En snel hadden wij weer een nieuw deurtje. Ook kwamen we er helaas achter dat de koelkast niet goed werkte, maar ook dit werd direct opgelost en omgeruild voor een nieuwe. Al met al erg blij met onze nieuwe keuken en de service van Kuchenwelt.
FOTO VAN JIMMY & NATASJA
Gemonteerde keuken
+ Toon extra foto van Jimmy & Natasja
REACTIE VAN RONALD
Leuk dat jullie ook foto's geplaatst hebben !!! dank je
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfplaatsing”
Door Familie Diederen op maandag 2 mrt 2020 20
Goede onderhandelingen gehad in de winkel te Heerhugowaard. Er was een actie met een gratis kokend waterkraan bij een offerte. Mooie prijs weten te bedingen voor de keuken. Styliste langs geweest, daarmee naar alle tevredenheid puntjes op de i gezet. Levering week 9, exacte datum zou door transporteur worden overlegd, maar deze belde met de mededeling dat hij donderdag week 9 geleverd zou worden. Na wat overleg konden we een dag later de levering vervroegen. Verkeerde vaatwasser geleverd, maar met 1 mailtje werd deze een dag later omgeruild. Glasplaat in koelkast kapot, ook deze werd snel nieuw geleverd zonder gedoe. Keuken verder compleet geleverd, alles goed verpakt en van goede kwaliteit. Zelf de keuken geplaatst, dus geen ervaring met de monteurs van kuchenwelt. Al met al top ervaring van service gericht bedrijf met scherpe prijzen om de gevestigde orde onder druk te zetten. Ook een goede indruk van de eigenaar Ronald. Bekwame man die graag wil leveren en goed advies kan geven. Tip: durf te onderhandelen, er is altijd ruimte. Zet bij zelf plaatsing de leverdatum op tijd vast om misverstanden te voorkomen.
FOTO VAN FAMILIE DIEDEREN
Zelfgeplaatste keuken
REACTIE VAN RONALD
Super bedankt voor uw mooie review
REACTIE VAN RONALD
Wat fijn dat u deze mooie review geplaatst heeft, we zijn er enorm blij mee bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij”
Door Tineke jansen op maandag 2 mrt 2020 20
Vandaag heeft Kuchenwelt mijn mooie keuken af gemaakt. In het begin waren er wat problemen met monteurs maar nu hadden ze een monteur van hun zelf gestuurd genaamd Jordi die heeft alles vakkundig en na tevredenheid opgelost. Ik ben helemaal blij!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Marcel Hoevers op dinsdag 18 feb 2020 20
Wij hebben in november een hele mooie keuken besteld bij Kuechenwelt in Heerhugowaard , de service die geleverd wordt begint al in de hele leuke en spontane manier van werken bij Kuechenwelt, alles was bespreekbaar en alle wensen werden geregeld , en als er zaken waren die onduidelijk waren dan werden ze altijd opgelost , prima service en heerlijk hapjes tijdens de hele sessie die we hadden in de showroom, de levering was al binnen een 1,5 maand, alles was op tijd binnen en de montage kon beginnen, onze monteur "Jordy" ging voortvarend van start en over Jordy niet meer dan lof , wat een vakman en alles duidelijk communiceren met ons hoe hij het ging doen en wat de volgorde was. echt een topper. Op het moment dat ons blad geplaatst moest worden op het kookeiland was ik aangenaam verrast dat de verkoper uit de showroom kwam helpen met tillen van het blad, echt een super bedrijf en ik zou iedereen dit willen aanraden om in iedere geval een gesprek aan te gaan in heerhugowaard. ook de stylistes zijn echt top ze komen langs en bespreken nogmaals de keuzes die genaakt zijn om desnoods toch nog wat aanpassingen te doen voordat de druk op de knop gaat komen. Al met al een super keuken die helemaal klaar is en de foto's zullen volgen, we zitten nog in de verhuizing dus er ligt teveel rommel omheen om de foto's te maken , maar ohoh wat is het prachtig.
REACTIE VAN RONALD
Beste mevrouw Hoevers, Leuk dat u de gehele ervaring hier gedeeld heeft met de bezoekers van deze site. We zijn er erg blij mee. Dank je wel
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Merel Zegwaard op zondag 16 feb 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over onze keuken! Er zijn nog verbeterpunten wat betreft de informatie en inlichtingen die ze kunnen verstrekken alsmede de serviceverlening, maar de keuken is van zeer goede kwaliteit en het langskomen van de styliste is ook een leuke toevoeging!
FOTO VAN MEREL ZEGWAARD
Keuken langs de wand
+ Toon extra foto van Merel Zegwaard
REACTIE VAN RONALD
Dank je wel voor de foto's en de review
Reactie of foto toevoegen
“Goede partij”
Door Sjors op vrijdag 7 feb 2020 20
Professionele betaalbare keuken gekocht via KuechenWelt vervolgens werd dit netjes bij mij thuis geïnstalleerd. Goede partij voor wat betreft goedkope keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Alexandra Theunissen op zondag 2 feb 2020 20
Wij hebben een afspraak gemaakt voor een oriënterend gesprek en hebben gelijk een goede deal bij Küchenwelt kunnen maken voor onze studerende zoon. Küchenwelt heeft zich keurig aan alle afspraken gehouden. De online omgeving, waarin alle documenten: 3d tekeningen, contract, voorwaarden, etc. is echt heel klantvriendelijk. De inmeetservice, waarbij je ter plekke de kleurstalen kunt beoordelen is ook heel handig. Keuken is keurig volgens afspraak afgeleverd en toen bleek dat er een verkeerd apparaat bezorgd was is deze keurig omgewisseld, zonder problemen. Ik zou hier weer naartoe gaan om een keuken te kopen.
FOTO VAN ALEXANDRA THEUNISSEN
Zelfgeplaatste keuken
+ Toon extra foto van Alexandra Theunissen
REACTIE VAN RONALD
Dank u wel voor het plaatsen van de recensie. We zijn er erg blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Vlot verlopen”
Door R van der Schot op donderdag 30 jan 2020 20
Keuken gekocht en laten plaatsen door Küchenwelt. In de winkel goed geholpen met het ontwerp en keuzes maken voor apparatuur waarbij meegedacht werd in de lijn van mijn ideeën en wensen. Bij het huisbezoek heeft de styliste de laatste kreukels uit het ontwerp gladgestreken. Nu is de keuken geplaatst en is prachtig. Alles volgens afspraak verlopen en communicatie over het algemeen vlot verlopen. Héél blij met mijn nieuwe keuken!
FOTO VAN R VAN DER SCHOT
REACTIE VAN RONALD
Dank u wel voor het plaatsen van deze review. We zijn er altijd blij mee. Voor u is het nu genieten van uw keuken. Veel plezier ermee
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij”
Door Dave op dinsdag 28 jan 2020 20
Voor het eerst een compleet nieuwe keuken aan moeten schaffen voor mijn nieuwbouwhuis. Na een kleine zoektocht kwam ik bij Kuchenwelt in Heerhugowaard terecht. Hier kwamen we vrij snel tot een eerste offerte, die uiteindelijk uitgebreid is naar een volledige keuken. Deze wijziging leidt nog wel tot onzekerheid omdat je de definitieve offerte pas kan opstellen op de dag dat je met de styliste besproken heb. Dit gaf onzekerheid over de toekomstige totale kosten. Al werd mij meegedeeld dat mijn wijzigingen qua kosten mee vallen, werd dat gevoel er niet minder op. Ook dat je niet echt goed kon bellen maar alles via mailwisseling moet regelen maakten de zorgen niet minder groot.

Dit gevoel verdween wel nadat de styliste langs was gekomen. Het bedrag viel inderdaad erg mee. Bij nader inzien zorgde dat er zelfs voor dat ik op bepaalde vlakken ervan baalde dat ik geen andere apparatuur had gekozen. Inmiddels is de oplevering 3 maanden geleden, werd de keuken in de eerste maand geplaatst maar ben ik pas een week of 2 echt verhuist en de keuken gaan gebruiken. Ik ben enorm blij met de keuken. Alhoewel je de keuken samenstelt op basis van kleine staaltjes, is het resultaat erg mooi (en leer je dat je iets meer op je gevoel moet vertrouwen :)). De apparatuur is mooi en goed, maar de stijl van de keuken nog mooier.

De plaatsing liep soepel, al heb ik van te voren nog wel aardig moeten stressen en met een elektricien en aannemer moeten schakelen om er zeker te zijn dat de keuken geplaatst kon worden. Als leek op dit gebied heb ik dit als behoorlijk lastig ervaren, maar uiteindelijk is het helemaal goed gekomen. De personen die de keuken kwamen plaatsen waren ervaren en van voornemen een tevreden klant achter te laten. Dit heb ik dan ook als erg prettig ervaren. Al met al kan ik wel met een gerust hart Kuchenwelt aanbevelen. Wel raad ik je aan van te voren nog eens goed na te denken over je definitieve keuken, zodat je in 1 keer weet waar je aan toe bent. Dit voorkomt een hoop ruis op weg naar je nieuwe keuken.
FOTO VAN DAVE
Mooie keukenstijl
REACTIE VAN RONALD
Hartelijk dank voor deze mooie review, fijn ook dat u het proces verteld en dat wij u niet teleurgesteld hebben. Juist daarvoor is de unieke styliste service. Mocht er in de toekomst nog wat zijn, we staan voor u klaar
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk”
Door B. de Leeuw op zondag 26 jan 2020 20
Nadat wij bij diverse keukenzaken waren geweest om ons te informeren,kwamen bij bij kuchenewelt in Heerhugowaard terecht,waar we hartelijk werden ontvangen en goed voorgelicht,omdat we in een betrekkelijk kleine ruimte toch een mooie keuken wilden plaatsen is de styliste bij ons thuis gekomen,om te kijken wat te mogelijkheden waren,ze heeft ons uitstekend voorgelicht,de keuken is besteld en op de afgesproken tijd geleverd,en geplaats door de monteur van kuchenwelt.. Wij zijn dik tevreden.,en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen
FOTO VAN B. DE LEEUW
Gestylede keuken
REACTIE VAN RONALD
Geachte B. de Leeuw, Hartelijk dank voor deze mooie review. We zijn blij dat u zo tevreden bent. Geniet van uw keuken
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Peter Hiddingh op dinsdag 21 jan 2020 20
Een U keuken met bijbehorende apparatuur zoals. Inbouw koelkast, inbouw oven, kookplaat elektrisch, vaatwasser, afzuigkap, en als verrassing een coocker kraan die er als bonus bijzat want dat was de grootste wens van me vrouw. Na een afspraak gemaakt te hebben op vrijdagmiddag konden wij in de avond nog terecht. Na warm ontvangst onze wensen door genomen en alle opties bekeken kwa kasten, blad en apparatuur. Deze in de rekening verwerkt en daar was onze keuken die we voor ogen hadden. Hierna de puntjes op de i gezet en over señorita gehad. Hier over hebben we ff gezeten en kwamen we op het bedrag uit wat wij voor ogen hadden. En als verrassing ( zat niet in de offerte meegenomen ) zat er een een cooker kraan bij wat de wens was van me vrouw. Hierna de handen geschut voor definitieve akkoord. Afspraak was in de avond maar alle tijd werd genomen door de verkoper en leiding gevende. Zwaar over sluitingstijd verlieten wij de showroom. Na aantal dagen afspraak gehad met styliste en alles nog een keer nagelopen en besproken en de afgesproken datum doorgenomen. Levering was zoals gepland / afgesproken en alles was keurig en netjes aanwezig. Zelf de keuken geplaatst en geen problemen onder vonden. Zoals gezegd onze ervaring is erg positief en Raden kuchenwelt aan bij andere mensen.
REACTIE VAN RONALD
Beste Peter, Wat leuk om dit terug te lezen... Geniet van uw keuken
FOTO VAN PETER HIDDINGH
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Bert Bodewits op zondag 19 jan 2020 20
Na enkele keukenzaken te hebben bezocht, viel ons contact met Kuchenwelt in positieve zin op. De styliste kwam thuis om ons te adviseren en dacht goed mee over mogelijke en onmogelijke opties. We hebben een prima akkoord kunnen sluiten en alles is keurig geleverd. In week 2 van 2020 heeft de monteur (Jordy) alles keurig in 2 lange werkdagen geïnstalleerd. Jordy is een monteur die zeer rustig, geordend en zeer zorgvuldig werkt. Niet alleen kuchenwelt, maar zeker ook Jordy verdienen een dikke pluim. Kortom een bedrijf dat ik iedereen kan aanraden.
FOTO VAN BERT BODEWITS
Geinstalleerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken nagekomen”
Door Jeroen Kruijer op zaterdag 18 jan 2020 20
Keuken gekocht bij Küchenwelt. De aanloop was moeilijk, door personeelswisselingen ed., maar vervolgens zijn we prima geholpen. De styliste deed prima werk en de monteur Andy was een topprofesioneel! De levertijden werden ook goed nagekomen.
FOTO VAN JEROEN KRUIJER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met resultaat”
Door Wilfred en Monique op vrijdag 17 jan 2020 20
Begin vorig jaar een keuken besteld en daarbij goed tekst en uitleg gehad .December de keuken laten leveren op de afgesproken datum. Alles is prima verlopen. Nu staat er een prachtige keuken die ik zelf met kennissen heb geplaatst. We zijn heel blij met het resultaat.
FOTO VAN WILFRED EN MONIQUE
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Wilfred en Monique
+ Toon extra foto van Wilfred en Monique
Reactie of foto toevoegen
“Precies op tijd”
Door W. Ottenhoff op vrijdag 17 jan 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht en zijn heel goed en vooral geduldig geholpen en geadviseerd. De kosten waren hoger gevallen dan wij van plan waren, maar we wilden toch dolgraag deze keuken hebben. De baas heeft even meegekeken en heeft er tot onze grote verrassing een mooie prijs van gemaakt. Levering precies op tijd. Netjes van te voren gebeld. Heel kundige jongen die de keuken met precieze in elkaar heeft gezet. Alles was compleet. Wij zijn heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Kan jaren mee”
Door B van den berg op vrijdag 17 jan 2020 20
Wij hebben hier een keuken gekocht en zijn erg goed geholpen qua persoonlijk contact en ook telefonisch. Vriendelijk personeel en erg behulpzaam.Ik zou iedereen aanraden als je overweegt om een keuken te kopen om hier een kijkje te gaan nemen.Het is dat onze keuken weer jaren mee kan anders zou ik hier sowieso weer heen gaan.
FOTO VAN B VAN DEN BERG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Claudia Roberts op donderdag 16 jan 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht in Heerhugowaard. Zijn zeer tevreden, goed geholpen in de winkel, maar de komst van de styliste heeft ons zeer verbaasd, wat wist zij veel zeg, overal was een oplossing voor, top! En de montage van de keuken liep ook prima, totaal geen problemen, en een zeer aardige en vaardige monteur.
FOTO VAN CLAUDIA ROBERTS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door B. Boerdijk op woensdag 15 jan 2020 20
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij kuchenwelt. In de winkel (Heerhugowaard) hebben ze ons uitstekend geholpen en veel tips gegeven, een goeie nette prijs en een prettig ervaring. De stylist kwam na een enige tijd langs met diverse materialen en we konden switchen van kleuren en materialen. Echt top. Hier is een klein missertje gegaan met de kleur frontjes. De stylist had een front gepakt die niet meer leverbaar was. Dit was een menselijke fout! maar kuchenwelt op reageerde was zeer goed. Escuses en 2 mogelijkheden om met elkaar dit op te lossen. Wat binnen een week geregeld was (ook wij moesten even een nachtje over slapen). En de levering verliep netjes. We kwamen erachter de er een stelpootjes geleverd waren. Een foto en een mail, ze werden direct opgestuurd. Kortom wij waren zeer te spreken hierover. Foutjes werden netjes hersteld en goed opgelost. Het is ideaal als je 'm nog lang niet geleverd kan hebben, maar wel al vast de keuken kan uitkiezen en ook later mag wijzigen.
Reactie of foto toevoegen
“Correct handelen bij annulering”
Door Bert Spenkelink op zaterdag 28 dec 2019 19
We hadden een keuken besteld onder voorwaarden dat we een bep.goede prijs voor ons oude huis zouden krijgen, helaas was dit niet het geval , en eigenaar Ronald heeft onze bestelling volledig geannuleerd zonder enige annulatie kosten, we zijn in beide ontmoetingen zeer, zeer vriendelijk en correct geholpen en alle tijd genomen, om in eerste instantie een prachtige keuken op papier te zetten, helaas dat het niet door kon gaan,
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Van Os op woensdag 25 dec 2019 19
We hebben onze keuken gekocht bij kuchenwelt. Fantastisch mooi en goede levering. Contact gaat voornamelijk via mail maar daar wordt snel op gereageerd. Bij levering was de vaatwasser kapot door het transport. Na een mail sturen kregen we bijna direct antwoord en de volgende dag hadden we al een nieuwe vaatwasser in huis. Dus wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN FAM. VAN OS
Hoekkeuken
REACTIE VAN RONALD
Best fam van Os, Hartelijk dank voor deze mooie review. U heeft het jammer genoeg mee moeten maken dat er een vaatwasser beschadigd was. Gelukkig is dit zeer snel opgelost. Ik zou zeggen... Het genieten kan beginnen
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door Theo Dekker op dinsdag 24 dec 2019 19
Een keuken gekocht. Hadden we dat maar nooit gedaan het is echt een drama we zijn zowat een jaar verder en de keuken is nog niet klaar. Waardeloos bedrijf.
FOTO VAN THEO DEKKER
Onderdeel van de keuken
REACTIE VAN RONALD
Geachte heer D., U heeft helemaal gelijk wanneer u meld dat wij dit niet helemaal goed hebben gedaan. Er is voor een moeilijk probleem toch samen een oplossing gezocht en wij hebben die samen met u gevonden. Wat ik jammer vind is dat u meld dat de keuken een jaar later nog niet af is. Maar u heeft de keuken gekregen op 09-07-2019 en na het zoeken van de oplossing (wat geen gemakkelijke was in dit geval) hebben wij direct de zaken in bestelling genomen en een nieuwe montage afspraak met u gemaakt. Deze afspraak staat gepland op 22 januari 2020. Ook dit is met u afgesproken. Nogmaals dat u ontevreden bent, kan ik me in dit geval helemaal voorstellen. Maar zoals u ziet doen wij alles om een probleem wat moeilijker is toch op te lossen. Gelukkig hebben wij hier weer van geleerd en actie ondernomen, waardoor ook dit probleem opgelost wordt door ons. Onze excuses voor het ongemak in deze.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Eric Poldner op maandag 16 dec 2019 19
Wij hebben een hoek keuken gekocht. De keuken is prachtig en Jordi heeft met veel precisie de keuken geplaatst. Ook de styliste heeft ons goed geholpen:een prima service om nog eens goed de zaken door te spreken!!
FOTO VAN ERIC POLDNER
Witte keuken met zwart blad
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Lisa op zaterdag 14 dec 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht, alles is keurig geleverd. Alles was goed en netjes verpakt. Vragen worden snel beantwoord
FOTO VAN LISA
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Compleet en goed gegaan”
Door Ronnie op vrijdag 13 dec 2019 19
Keuken hoogglans greeploos. Keuken is in 1 keer goed geplaatst en alle artikelen waren compleet.Dat is de 1e keer dat ik zoiets meemaak. Het bedrijf is verder slecht te bereiken via de telefoon en alles moet via de mail en er is niet echt een persoonlijke benadering.
FOTO VAN RONNIE
Hoogglans keuken
REACTIE VAN RONALD
Hartelijk dank voor uw positieve review. Uw opmerking zullen wij zeker meenemen in ons eerste overleg. Ronald
Reactie of foto toevoegen
“Amateuristisch”
Door Mark op woensdag 4 dec 2019 19
Alles wat fout kon gaan is ook fout gegaan. Levertijd overschreden, monteurs die de keuken niet afmaken en daarna niet meer op komen dagen, allerlei onderdelen die niet passen, aftersales die nergens op reageert. Uiteindelijk ben ik zelf maar eens wat stennis gaan schoppen in de winkel, toen kwam de eigenaar ineens mee en ging alles zsm geregeld worden. Helaas was dat al in juni en is de keuken nog steeds niet af. We zijn nu 10 maanden na de afgesproken levertijd maar het is nog steeds niet af. Sterker nog, vorige week kwam er dan eindelijk een monteur die ALLES af zou maken, maar die ging na 10 minuten onverricht ter zaken weer naar huis. En dan wordt je niet gebeld om excuses en een nieuwe afspraak te maken. Nee dan moet je er natuurlijk weer zelf achteraan, alleen maar om er achter te komen dat de volgende monteur weer 2 maanden op zich laat wachten. En het woordje sorry hebben zo ook nog nooit van gehoord. Wij hebben dus straks meer dan een jaar moeten wachten (als hij dan tenminste wel af komt) en we hoeven niet te rekenen op ook maar een euro korting. Zelfs een diner cheque is al te veel gevraagd 'want we komen toch gewoon onze afspraak na?' Als je een afspraak pas een jaar te laat na komt, geldt dat dan nog als nakomen?? En nogmaals, wij moeten nog zien of het dan eindelijk wel gaat lukken. Wat een amateurs .....
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Gravestein op maandag 2 dec 2019 19
we hebben een schiereiland keuken gekocht bij KüchenWelt. Ik vond het best spannend want ik kende het bedrijf nog niet zo goed.. 3 maanden voor de levering kwam de styliste aan huis en mochten we de kleuren nog veranderen! Mijn oom heeft de keuken geplaatst ( hij doet dit dagelijks) en was zeer te spreken over de kwaliteit van de materialen! Het eind resultaat is geweldig, we zijn er erg blij mee!
FOTO VAN GRAVESTEIN
Schiereilandkeuken
REACTIE VAN RONALD
Geachte Gravestein, Dank u voor deze mooie review. Wij zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door M. Holtkamp op maandag 2 dec 2019 19
Wij hebben een keuken bij KüchenWelt aangekocht. De service verliep vlot in de winkel, zeker omdat wij geen geplande afspraak hadden. Wij hadden zelf de controle over wanneer een keukenstyliste langs kon komen om vervolgens de definitieve order te plaatsen. Samen met de styliste werd nog gekeken of de wensen nog voldeden, maten werden nog eens goed nagelopen. De levering verliep soepel, niet geheel compleet maar daar werd goed op ingespeeld en gehandeld. De plaatsing van de keuken doen wij zelf, maar dit kan ook door KüchenWelt worden opgepakt en staan ze open voor vragen. Wij zijn tevreden over hoe het proces van A tot Z is gelopen. De enige kritieke punten gaan over de toegang tot de site met klantnummer, deze moet je steeds opnieuw invoeren en kan niet worden opgeslagen.
REACTIE VAN RONALD
Beste M. Holtkamp, Dank u voor de review, het punt met het referentie nummer kan ik begrijpen. Ik heb dit dan ook bij de software leverancier neergelegd. Wellicht kunnen ze daar iets aan veranderen. Wel goed om te horen dat u daar gebruik van heeft gemaakt. Zo kunt u het hele proces goed volgen namelijk
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met puntje over levering”
Door Debora Beelen op maandag 2 dec 2019 19
Ik heb een keuken gekocht ben zeer tevreden. Alleen de levering was alleen klein beetje slordig. Want niet alles klopte van de order 2 dingen maar dat is goed gekomen door te bellen en netje omgeruild en bezorgd en ik raad het misschien anderen aan maar dat hangt vanaf of ze nieuwe keuken nodig hebben.
REACTIE VAN RONALD
Beste Debora, Jammer van de 2 slordigheden, maar zoals je genoemd hebt is dit snel opgelost. Geniet van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig gegaan”
Door Ruud Koopman op maandag 2 dec 2019 19
In april hebben wij een keuken besteld bij Kuechenwelt. Wij waren vlak daarna wel een beetje geschrokken van klantenreacties op het internet. Directeur Ronald heeft toen uitgelegd dat er problemen zijn geweest met een producent in Duitsland die in de crisistijd failliet was gegaan. Onze keuken was echt een paar duizend euro goedkoper dan de offerte die wij elders hadden opgevraagd. In juli is styliste Stephanie bij ons thuis geweest. Zij heeft nog een paar goede adviezen gegeven en heeft de order helemaal gecontroleerd en definitief gemaakt. In november is onze keuken door monteur Jordi geïnstalleerd. Super vakkundig. Wij zijn echt heel tevreden over Kuechenwelt.
FOTO VAN RUUD KOOPMAN
Greeploze keuken
+ Toon extra foto van Ruud Koopman
Reactie of foto toevoegen
“Fout in planning”
Door Martijn Heinhuis op vrijdag 1 nov 2019 19
Prachtige keuken, maar wat een nachtmerrie om het geplaatst te krijgen. Het intakegesprek in de showroom verliep prettig. We werden deskundig geholpen en eea stond snel op papier. Onderhandelen ging ook prima. Tot zover het positieve. Want daarna, wat een doffe ellende. Als de handtekeningen gezet zijn is de buit binnen en dan ben je lucht voor ze. Zo voelde het althans. De ellende begon toen wij er zelf via hun site achter kwamen dat ze de leveringsdatum in de week na de installatiedatum hadden gepland. Dat is bijzonder natuurlijk. Maar om dat tussen hun oren te krijgen alleen al. Wat een communicatief drama is het geweest. Tussen Kuchenwelt en ons, tussen Kuchenwelt en de transporteur, tussen Kuchenwelt en de installateur. Echt verschrikkelijk. En als ik zeg "Kuchenwelt" bedoel ik vooral ene "Ronald" want die zat overal tussen. Maar niet willen bellen, alleen willen mailen, en dan louter met slecht geformuleerde en liefst ontwijkende antwoorden. Of gewoon niet antwoorden, dat is ook een favoriet van Ronald. Of zeggen dat hij wel geantwoord heeft maar dat dat waarschijnlijk in de spam terecht is gekomen. Niet dus. Voor zo'n antwoord zou je je ook kapot moeten schamen natuurlijk maar Ronald niet hoor. Die bleef ermee gooien. Het eind van het liedje is dat we zelf in een belspelletje terecht kwamen met de installateur (behulpzaam en deskundig!) en de transporteur (zeker oplossingsgericht!) om alles te regelen maar Ronald schitterde alleen in het geven van zinloze antwoorden. Maar afijn, de installatie vond later toch plaats, maar toen bleek er natuurlijk eea te missen of verkeerd geleverd. Kan gebeuren he, en het werd vrij vlot nageleverd. Maar om dat vervolgens alsnog geinstalleerd te krijgen bleek wederom een lastige kwestie voor Kuchenwelt, lees Ronald. En dan keihard de schuld proberen te geven aan de installateur, dat die onbetrouwbaar zou zijn. Nee Ronald, daar hadden we een goed en kort lijntje mee, zou je ook eens moeten proberen. Achteraf zijn wij blij met onze keuken hoor, maar we hebben geen goed woord over voor de manier waarop Kuchenwelt lees Ronald de zaak heeft opgepakt. Nooit, nooit meer gaan we naar deze tent toe.
Reactie of foto toevoegen
“Subliem gegaan”
Door Eef van Duuren op dinsdag 22 okt 2019 19
Een complete keuken gekocht met vrieskast, grote koelkast Oven/magnetron, vaatwasser en een hele kastenwand. Levering was perfect en de montage kan uitsluitend gekwalificeerd worden met subliem. een gootsteen, die mankeerde, werd op zaterdag tijdens de montage nog nageleverd!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Langeberg op zaterdag 19 okt 2019 19
Wij hebben een keuken aangeschaft via kuechenwelt heerhugowaard heb hem zelf gemonteerd en alles zat erbij uitstekende levering alles werd netjes op stucloop neergezet. Helemaal top prijs kwaliteit zeer tevreden met de keuken goede service en als er wat is kunnen we altijd langskomen voor eventueel vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut geen problemen ondervonden”
Door H. Schuitmaker op woensdag 2 okt 2019 19
Eind juni 2019 hebben wij bij Küchenwelt in Heerhugowaard onze nieuwe keuken uitgezocht. In de winkel zijn wij perfect geholpen door Melvin die uitgebreid de tijd nam om al onze wensen in de keuken te tekenen. Ook de eigenaar, Ronald, kwam een aantal keer langs om mee te denken. Beide heren zijn erg eerlijk en oprecht wat maakt dat het bij Küchenwelt niet aanvoelt als bij andere keuken bedrijven waar ze alleen maar geld willen zien. Vier dagen later kwam de styliste bij ons thuis alles inmeten en nogmaals doornemen. Heel fijn om thuis alles nog eens door te nemen. Ook heeft zij alle voorbeelden aan bladen, wanden, grepen etc bij zich zodat je thuis in je eigen licht kunt zien wat je hebt uitgezocht en evt wijzigen. Wij hebben samen met haar nog een aantal wijzigingen aangebracht waarna alles is besteld. De keuken is perfect op tijd geleverd 2uur voordat de monteur kwam. Andy, de monteur, is een ervaren vakman die werkelijk tot in detail alles monteert en inbouw en zorgt dat alles werkt en keurig is afgewerkt voordat hij gaat. Na de montage contact gehad met de eigenaar Ronald welke nieuwsgierig was naar het resultaat. Kortom, oprecht een fijne ervaring van begin tot eind. Absoluut geen problemen ondervonden. Wij kunnen Küchenwelt zeker aanbevelen. Zie ook de foto's.
FOTO VAN H. SCHUITMAKER
Hoekkeuken
REACTIE VAN H. SCHUITMAKER
Foto2
REACTIE VAN H. SCHUITMAKER
Foto 3
REACTIE VAN RONALD
Beste H. Schuitmaker, Leuk dat jullie zo enthousiast zijn. We hebben daar al keer over gesproken samen, maar ook leuk om terug te lezen
Reactie of foto toevoegen
“Erg ontevreden”
Door Rick kooij op zondag 25 aug 2019 19
Te laat geleverd, incompleet geleverd, verkeerde panelen, verkeerde maatvoering, verkeerde apparatuur, slechte plaatsing, slecht te bereiken en ga zo maar door! Is onbetrouwbaar en komt zijn afspraken niet na. Nam wel de moeite om te komen kijken, om vervolgens een mail te krijgen niks meer voor ons te willen doen. Kortom, doe uzelf een plezier en koop vooral GEEN keuken bij KuchenWelt.
Reactie of foto toevoegen
“Negatieve ervaring”
Door Esther op dinsdag 20 aug 2019 19
Wij hebben eenzelfde negatieve ervaring. Na een keuken te hebben besteld kregen wij tot 2 keer toe een totaal andere keuken in de orderbevestiging gestuurd. Omdat dit niet goed voelde, wilden wij annuleren. Daar kwam de directeur om de hoek dat dit ons geld ging kosten. Toch maar besloten door te gaan met de deal en wij zouden onze Ballerina keuken krijgen. Twee weken voor de levering plaats zou vinden kregen wij te horen dat de keuken niet geleverd kon worden. Maar nu mochten wij wel annuleren, want dit was immers erg vervelend voor ons. Dit gedaan en uiteindelijk hoop extra kosten moeten maken. Ook advocaat ingeschakeld en flinke kosten gemaakt, maar geen enkele reactie van dit schaamteloze bedrijf. Oplichting...pure oplichting! Tot op de dag van vandaag onze aanbetaling niet terug ontvangen. Wellicht zinvol om onze krachten eens te bundelen!
REACTIE VAN RONALD
Zoals aan u ook rechtstreeks gemeld, hebben wij dit niet goed gedaan. Gelukkig is dit voor u en ons opgelost. Ik heb hier persoonlijk een fout gemaakt, sorry daarvoor Ronald
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Marco op vrijdag 2 aug 2019 19
We hadden een mooie keuken uitgezocht en een plattegrond tekening laten maken en voor de prijs onderhandeling werd er de bekende filiaalmanager opgebeld wat dus gewoon een telefoontje maar t andere filiaal is . Maar goed de lokatie is inmiddels dicht in breda en in 1e instantie werd alleen de keuken kasten geleverd en op de dag van montage de apparaten daar kwam de monteur pas achter toen die al bezig was er werd om 0900 gebeld en dat was de koelkast . Bij nadere inspectie miste we de spoelbak en kookplaat een stekkerdoos en 1 led lampje haalde net de afstand niet haalde tot de trafo.nog die hadden een levertijd van 3weken! En de afzuugkap zat beschadigd in de doos die werd na 3 dagen na geleverd en dit allemaal nadat de keuken 3maanden van tevoren was besteld ruim op tijd dus.toen die spoelbak en kookplaat.nu is bij de montage 3x door de muur geboord in maart en is dit.nog niet opgelost door de monteurs ook de beschadigde deurpanelen zijn nog niet afgemonteerd we zijn nu 21 weken verder en nog steeds niet klaar ik raad ook iedereen aan ergens anders een keuken te halen overal behalve daar. O ja en dan nog iets een puntje van aandacht je kunt ze niet bereiken alleen maar mailen nou ik weet ondertussen wel waarom...dus geen nummer om je beklaag te doen nou zal deze tekst vast wel niet worden gepubliceerd maar wees gewaarschuwd als je denkt om daar iets te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte keuken”
Door Claudia Slangen- Herbeck op vrijdag 19 jul 2019 19
In januari keuken gekocht in filiaal Heerhugowaard. Zeer prettig geholpen door Melvin. Afspraak gemaakt met styliste en ook dit verliep heel prettig. Zij heeft een aantal verbeter voorstellen gedaan waar de keuken nog mooier en functioneler door geworden is. De keuken is op de afgesproken datum geleverd en gemonteerd. Uitermate tevreden zijn wij over monteur Andy, deze man verstaat zijn vak. De keuken is perfect geplaatst en alles werkt. Er ontbraken twee zijwanden en een beschermplaat voor onder de kookplaat. Andy heeft geholpen bij het bestellen van de ontbrekende onderdelen en deze zijn binnen twee maanden geleverd en geplaatst. Om dan toch twee minpuntjes te noemen; je krijgt geen tekening waar de aansluitingen en de stopcontacten moeten komen, dat kan beter en wij hadden in de winkel afgesproken om de montagekosten rechtstreeks aan de monteur de betalen. Dit was niet goed verwerkt door de administratie waardoor het leek alsof er nog een bedrag open stond, best vervelend. Op een paar schoonheidsfoutjes na zijn wij zeer tevreden. Wij hebben een perfecte keuken, helemaal naar wens voor een ongelofelijk scherpe prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede verhouding in prijs kwaliteit”
Door Arjan Dekker Heemskerk op donderdag 27 jun 2019 19
Wij hebben voor mijn ouders voor hun nieuwe appartement een mooie keuken uitgezocht in maart 2019. We werden in Heerhugowaard prima geholpen en goed te woord gestaan. Men vroeg ons naar hoe we eea wenste en dit werd samengesteld en verzameld in een offerte. Vaak liepen we even heen en weer om keuzen te maken ook qua inbouw apparatuur. Mn ouders hadden net het huis gekocht en we waren oriënterend aan t kijken. Maar men deed na enig onderhandelen een zeer goed voorstel zodat we besloten de keuken te kopen en een voorlopige lever-montage week te plannen. Er werd een 3d gemaakt en later ontvingen we een specificatie en we moesten een aanbetaling doen. We ontvingen ook diverse installatie bladen maar die zijn algemeen. Die kunnen gelden voor elke keuken. Je moet goed opletten welk type inbouw je hebt en welke voorzieningen je installateur moet treffen. Mijn vader dacht dat hij een kookeiland erbij kreeg , maar was een installatie voorbeeld, als zo vele in de bladen.Dit ervaarde ik als een min punt. Men geeft niet een custom made , zoals je de keuken gekocht hebt, een installatie voorzieningen blad. Ook als je een vraagje hebt , kan je niemand bereiken op Heerhugowaard en wordt je via een keuze menu doorgeschakeld naar de hoofd vestiging , die vertellen je dat je elke vraag op de mail moet zetten,. Dus je kan nooit kort iets vragen, ervaarde wij ook als een minpunt. Toen m'n ouders de sleutel kregen gingen onze onderaannemers het appartement , en er kwamen wat vragen. Zij belde mij , omdat ik de keuken had ingekocht en de bouw begeleide. Ik moest de vraag doorzetten naar Kuchenwelt maar men melde ons dat ik het op mail moest zetten, terwijl er een ploeg professionals aan het wachten was op antwoord, omdat er zaken niet op de installatie tekening stonden. Bijvoorbeeld , aansluit diameter kranen, elektra punt voor de onderbouw verlichting, ander wat andere elektra voorzieningen.Gelukkig stond een medewerker van Heerhugowaard de installateurs te woord en men kon verder. Maar zo hoort het te gaan. Een aanspreekpunt ! Uiteindelijk kwam het goed... Het restant van de keuken dient voldaan te zijn voordat men levert. We werden keurig gecontact door het vervoersbedrijf en alles werd afgestemd. Men levert precies op de dag zoals afgesproken, dus keurig op tijd. Een uur later ( 7:30 uur )werd er direct gemonteerd. De monteur lag uit hoe e.e.a. te werk ging en gaf mij het vertrouwen dat hij er iets moois van ging maken. En dat deed hij . De keuken is echt fantastisch gemonteerd en geplaatst. De keuken is compleet en vakkundig geplaatst.

Dus resume:
-prijs kwaliteit is echt zeer goed
-afdeling verkoop helpt je goed
-communicatie manier na verkoop : is een min punt. Er is dus niet 1 aanspreekpunt over je order. Je moet dus een mail sturen ook als je een klein vraagje hebt. Wel reageren ze altijd.Is echt als je direct om een antwoord verlegen zit een min punt.
-levering / montage: Op tijd en zeer vakkundig
FOTO VAN ARJAN DEKKER HEEMSKERK
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Beneden peil”
Door Y. Bruckman op woensdag 8 mei 2019 19
Keuken gekocht. Plaatsing ver beneden peil. Maanden lang met halve keuken gezeten. Kuchenwelt reageert gewoon niet op klachten. Licht stuk, elektriciteit fout aangesloten, wasmachine fout aangesloten, lekkage, foute meting, tegels sluiten niet aan, verkeerd gezaagd in blad en nu zichtbaar naad die opgevuld is enz enz
Reageren nada bij Kuchenwelt! Nooit een keuken kopen, wees gewaarschuwd!
Reactie of foto toevoegen
“Waardeloos bedrijf”
Door Koning op zaterdag 9 feb 2019 19
Keuken, wat een drama en wat een waardeloos bedrijf koop daar nooit een keuken!
Wij hebben de keuken gekocht in juni 2017 bij de eigenaar zelf, zijn nu vanaf oktober bezig om de keuken compleet geplaatst te krijgen,schandalig, terwijl alles al betaald is in september. Keukenondersteuning zelden te bereiken de een weet niet wat de ander doet, ze beloven alleen maar. Drie bedrijven in huis gehad om keuken af te maken nog steeds niet klaar, maar ook deze bedrijven hebben allemaal problemen. Dus koop daar nooit, waardeloos bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Snip op maandag 28 jan 2019 19
Zeer goed heel tevreden alles was er missen alleen een smetrand maar die wordt nageleverd Zeer goede styliste heel blij met alles Roel En Anneke snip
Reactie of foto toevoegen
“Irritatie”
Door A G Troost op vrijdag 19 okt 2018 18
Een complete keuken getekend in de zaak is mooi MAAAAAAR moest wel die avond anders kon het niet meer pff ok getekend in de hoop €7500,00 dus best wel wat en we gingen alleen maar even kijken maar goed gedaanorderen koop bevestiging ging alles goed , styliste kwam maar die had net verkering of was meer daar mee bezig , even geholpen met uitmeten ging niet zo maar alla , ja die keuken komt iets later joh begrip tja drie weken later alle pakketten en die jongens hebben haast maar zo goed als kwaad alles gecontroleerd en naar boven zelf moeten brengen geen probleem ,omdat ik hem zelf plaatste heb ik eerst de achterwand zo ingericht dat ik overal van onderen bij kan , was met de vorige keuken niet gebeurt , alles klopte redelijk alleen hier en daar teveel van en het andere te weinig ,maar Karwei op de hoek ;) alleen met de koelkast ja wand tekort zoals zij het gepland hadden ok gebeld , ja ok doe mij gelijk maar 2 dan kan ik die andere kant ook netjes maken en toont completer gelijk betaald €350,00 voor 2 panelen hmm duur maar dezelfde kleur allee doe maar ,NA 17 weken !!!! en met een kort geding van de fa DAS eindelijk in huis te gek toch diverse mailtjes en telefonades eindelijk binnen , het had zooo leuk kunnen zijn en dan de smoezen , ik zit zelf op de weg dus weet wat er aan de hand is ,maar de mooiste verhalen , jammer dit had een goeie positieve actie kunnen zijn voor een startend bedrijf hé Duits nach ordnung en gemass maar t eigen personeel maakt t kapot , dus conclusie niet kopen daar
FOTO VAN AGE TROOST
Reactie of foto toevoegen
“Viel niet mee”
Door sil de graaf op woensdag 26 sep 2018 18
Een nieuwe keuken besteld en gekocht, kontakt in winkel was zeer prettig,ook met de styliste ging alles goed levering op tijd, keuken laten plaatsen perfekt,op een paar kleine dingen na verkeerde schanieren mee geleverd ,gebeld en afspraak met styliste gemaakt die kwam alles noteren en beweert dat het in orde komt,dat geloven wij graag,kwaliteit van de keuken is top alleen de levering van de apparaten wil niet zo vlotten wacht nu al 4weken op een inductie plaat, de gene die geleverd was is namelijk te klein, maar wat heb je aan een keuken als je niet koken kan,dus eigenlijk valt het bij ons wel mee als ik het zo lees, zal morgen nog een keer bellen,en dan gaan we over tot actie wordt het nu een beetje zat om van het keuken kastje naar de muur te lopen.
Reactie of foto toevoegen
“Trap er niet in”
Door DS Dekker op woensdag 26 sep 2018 18
Wij woonde eerst en is nu een jaar terug in Mijdrecht. En dit word onze derde keuken en hadden een krantje gehad en ook op de website gekeken en daar stond alles is mogelijk bij kuchenwelt en alle combinaties. En zo liepen wij de eerste keer een jaar terug bij kuchenwelt naar binnen. Website is inmiddels veranderd of aangepast.

De keuken zoals deze op ook op internet staat laten zien en helemaal besproken met alles erop en eraan. Heel blij. En nog geen uur kwijt geweest. Deze keuken zouden wij volgens de verkoper gaan krijgen. Dus niet. Nu kregen wij geen orderbevestiging. Hier geprobeerd meerdere malen contact te zoeken met kuchenwelt. Ineens wel een factuur voor aanbetaling. En deze in eerste instantie niet betaald in afwachting op de order en offerte. De offerte wel ontvangen en op goed vertrouwen omdat daar wel alles in stond zoals besproken dus een aanbetaling gedaan volgens hun voorwaarden van 5200 euro. Toen kwam de styliste bij ons thuis en wat bleek alles bleek anders te zijn en vooral de keuken kan niet geleverd worden. Dat lees je nu regelmatig ook ervaringen en ook op Consumentenbond, kassa en radar. Daar geen ene reactie terug van kuchenwelt. Op een andere site reageerd hij wel terug ik los t op en mooie praatjes voor deze mensen is t nu nog niet opgelost! Soms een paar jaar later zitten nog in de puinhoop. Bizarre verhalen zoals monteur komt met de taksi zonder spullen.

De styliste vertelde dat wij moeten een andere keuken uitzoeken en daar is zij voor. Geprobeerd te bellen dat wij het hier niet mee eens zijn en helaas meerdere pogingen in totaal meer dan 20 x contact geprobeerd te krijgen ook verschillende mailadressen van hun en telefoonnummers geprobeerd geen reactie of niet juist. Gaan niet in op onze vraag of probleem. ook onze jurist reageerde dat niet geleverd worden dan komt t te vervallen en geen reactie terug. Rechtsbijstand zegt dus ook niet altijd alles. Ineens komt de baas in een mailbericht. Wat wij moeten doen. En vertelde ook dat De styliste is bij u geweest en dan worden het 70% annuleringskosten dat is een bedrag van 25000,00 anders incassobureau dus moesten een andere keuken uitzoeken want wij hebben een keuken bij hem gekocht. Dat is de oplossing uit een aantal kan ik kiezen en veel minder in de opstelling als besproken voor dat bedrag en geen apparatuur want dat had de verkoper niet opgeschreven.

Wij onze rechtsbijstand ingeschakeld die heeft gereageerd alleen hun reageren niet terug. En kunnen hun ook niets verder doen wel steunen dat dit onterecht is. Kuchenwelt zeggen t 1 en doen niets terwijl ze wel zeggen wij lossen het op. Dus niet. Nemen geen verantwoordelijkheid voor hun fouten. Maken veel fouten en zeggen zelf van niet en vooral geen excuses. De verantwoordelijkheid nemen ze niet, zegt ook nog dat er nog een ander werkt en blijkt hem zelf te zijn als je navraagt zegt de 1 iets anders als de ander. Maken afspraken en vervolgens is het weer anders en komen dit niet na. Leugens, leugens en nog eens leugens. Leugen en geen keuken. Nu blijkt dat ze dit zo spelen en dat nu vele andere ook zo op deze manier de dupe hiervan zijn geworden. Alleen geld willen zien of erger nog drama en puinhoop achterlaten op meerdere manieren.

Ze zijn niet klantvriendelijk en alleen als je volgens hun regels die ze telkens veranderen wel meewerkt dan zijn ze vriendelijk en dan belofte niet nakomen en dan weer veranderen ook in hun gedrag. Manipuleren! Leggen de verantwoordlijkheid bij de klant neer. De verkoper moet jou binnen halen en ineens wat de verkoper heeft afgesproken is niet geldig. Echt kom er niet van af op deze manier. Nu hoge kosten maken aan advocaat enz.. omdat hij niet kan leveren volgens afspraak en vraagt hoge annuleringskosten en anders aanbetaling hoog bedrag en dan komt hij een keuken bestellen en inmeten en hoor ik dan welke.

U begrijpt dat dit niet vertrouwelijk aanvoelt en ontbinden is op bovenstaande wijze. Echter hij blijft hiermee niet akkoord te gaan en dat gaat hij ook zeker niet doen. Iedereen liegt van kuchenwelt en reageren niet terug op de vragen of op het probleem. Hij blijft erbij u heeft een keuken gekocht en hij bepaald nu voor het afgesproken bedrag wat wij gaan krijgen en die vind ik echt niet mooi en is niet onze stijl. En anders u staat op annuleren.

Fouten op fouten gemaakt laten niets van zich horen. Zeggen zelf afspraken af en slecht te bereiken. Zegt t op te lossen alleen de oplossing kunnen wij niet accoord mee gaan. Duurt nu bijna 1 jaar Vele aanmaningen gehad om te betalen en zegt nu naar de rechter te gaan omdat wij niet op de afspraak nagekomen zijn. En nu ook nog 250 euro moeten betalen aan de styliste. Terwijl dit gezegd is van niet dit zit erbij. de styliste is bij ons thuis geweest en daar kregen wij te horen dat dit niet kan en daarvoor is juist de styliste om een mooie keuken opnieuw uit te zoeken en om dit aan te passen. Voor extra kosten. Moesten ineens nog eens veel geld 10000, extra bij betalen omdat de verkoper dit niet gezet had op de overeenkomst. Vreemd kan toch niet geleverd meer worden ook het werkblad niet. Dit naken meer gedupeerde mee en alles is voorop gezet bewust.

Hij zegt dat wij de enigste zijn en dit niet meegemaakt heeft in zijn loopbaan en nu klaar met ons is en dat wij naar hem moeten luisteren en wij weten wat wij moeten doen en ook zegt hij wat woj moeten doen. Allemaal andere tevreden klanten heeft en ervoor zal zorgen via de incasso en deurwaarder en rechter dat hij zijn geld krijgt of dat wij de keuken die hij in gedachte heeft zonder onze toestemming moet gaan leveren. Hij hele hoge kosten gaat maken om zijn gelijk te krijgen. Hij laat ons niet met rust zegt hij. Wij horen weken en maanden niets en ineens u weet wat u moet doen. Gaat niet op onze eerdere mails en aangetekende brieven in. U staat op annuleren en u moet een keuken kopen of betalen en ook vooraf betalen. Mensen echt ga niet betalen en hij dreigt met alles om geld te krijgen en u bent u geld kwijt. Oneerlijk bedrijf en is een oplichter. Dit bedrijf mag geen keukens nu ook badkamers en vloeren niet meer verkopen. Dit mag niet meer bestaan. Help andere om ervoor te zorgen daar niet te kopen en zeg t voort. Wees wijs koop niet bij KUCHENWELT.
Ze beloven alles om geld te krijgen en u heeft een slechte niet naar uw smaak en styl een onvolledige beschadigde keuken of helemaal niets alleen veel geld kwijt. Hij bedreigt ons en zegt dat hij ons niet met rust laat. Incasso deurwaarder en rechter. Nu lijkt het erop dat hij zelf vijf sterren geeft op de website anoniem of valse namen zodat zijn bedrijf Korte goede berichtten met vijf sterren blijkbaar schrijft hij of een bekende of iemand van zijn bedrijf. Klopt niet. Nog niets gehoord en als hij wijs is doet ie dat niet. Als wij mailen of bellen geen contact terug of te krijgen. Mensen denk na trap er niet in mooie praatjes Achteraf heb je niets en veel geld kwijt. Staat ook achteraf in offerte dat er weinig bij zit en nog van alles bijkomt en ben je nog eens vanaf 8000 extra kwijt tot 15000. Daarover werd niets gezegd en antwoorden zijn oneerlijk zeggen van wel en blijkt niet zo te zijn. Zijn nu verhuisd en bezig op te knappen en wonen nu tijdelijk in Enkhuizen. Help mee om dit bedrijf te stoppen zeg t voort. Leugenaars en t allerergste ons spaargeld is weg. 25 jaar gespaard. Trap er niet in in hun mooie praatjes.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 125
Adresgegevens KuechenWelt
  Heerhugowaard, H.P. Berlageweg 3, 1703 DG Heerhugowaard, tel 085-3031591
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.