Feedback
6,0

Concordia Keuken & Bad

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Drenthe & Friesland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Concordia Keuken & Bad
Concordia Keuken & Bad Meppel is een totaal leverancier voor keukens, sanitair, tegels, deuren en kasten voor omgeving Zwolle, Staphorst, Meppel, Hoogeveen, Emmen en de rest van Noord Nederland. In onze showroom van 3000 m2 staan legio voorbeelden voor u uitgestald. Concordia Keuken & Bad Heerenveen (voorheen van der Woude Keuken & Bad) heeft al meer dan 35 jaar ervaring in keukens en is uitgegroeid tot een speciaalzaak in keukens, badkamers en tegels in Friesland.
Alternatieven voor Concordia Keuken & Bad
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 182 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,4 uit 23 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 287 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,3 uit 61 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 245 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,5 uit 108 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,4 uit 47 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Dronten Flevoland) score 9,6 uit 495 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Concordia Keuken & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Slechte levering en communicatie”
Door Flip van Ellinkhuizen op dinsdag 20 sep 2022 22 | vestiging Heerenveen
Slechte levering, slechte communicatie en slechte financiële afhandeling. Nooit meer!
Reactie of foto toevoegen
“Kanniewaarzijn”
Door G. Haspels op dinsdag 8 mrt 2016 16 | vestiging Heerenveen
Na eerder 2 keukens na volle tevredenheid bij dit bedrijf te hebben afgenomen zijn wij begin oktober naar dit bedrijf gegaan voor vervanging van oven, kookplaat en nieuw aanrechtblad. Dit omdat zij de juiste afmetingen van onze keuken hadden en wij exact hetzelfde weer wilden hebben. Het zou allemaal binnen 3 weken geregeld worden. De 1e oven die na 6 weken werd afgeleverd paste niet. Dus weer retour en juiste maat besteld. De kookplaat paste ook niet. Dus ook retour en ook juiste maat besteld. De 2e oven paste wel maar was qua inhoud 2 x zo klein als de huidige (normale ovenschalen pasten er niet in). Vervolgens wel een gaslucht in huis en op zaterdag dan ook gebeld met vd Woude. Ze zouden de week erop een monteur langssturen. Niet mee akkoord gegaan omdat er op dat moment een gaslucht was en wij niet konden koken. Toen konden ze wel iemand sturen en het bleek niet goed aan/afgesloten te zijn. Inmiddels werd oven nummer 3 besteld en geleverd. Na weer mailcontact "waar blijft de kookplaat" bleken ze dat om een of andere onduidelijke reden maar te hebben gecanceld. De 2e kookplaat werd afgeleverd en paste weer niet. Ook werd toen gezegd dat een andere kookplaat dan niet kon omdat de juiste maat niet meer leverbaar was! Er werd voorgesteld om er een stukje roestvrijstaal aan vast te monteren. Hier gingen wij niet mee akkoord. Zelf toen maar voorgesteld om een nieuw onderblad te maken zodat het in ieder geval 1 geheel zou blijven. Hier gingen ze toen mee akkoord. Wij hadden gevraagd of het dan voor kerst geleverd zou kunnen worden. Dat konden ze niet helemaal met zekerheid zeggen maar helaas tot begin maart juist helemaal niets meer van vd Woude gehoord. Tussendoor verscheidenen keren aanmaningen gekregen om alles binnen 5 dagen te betalen. Geen 1 x iets van excuses of een voorstel om het alsnog goed af te handelen. Wat een verschil bij vroeger. In ieder geval wel een mooi verhaal voor "Kanniewaarzijn". En voor ons nooit meer zaken met vd Woude te Heerenveen.
Reactie of foto toevoegen
Vestigingen Concordia Keuken & Bad
aHeerenveen (2 ervaringen), Jousterweg 44, 8447 RH Heerenveen, tel 0513 - 65 33 65
bMeppel , Zomerdijk 3B, 7942 JR Meppel, tel 0522 - 27 65 10
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.