Feedback
7,4

Moebel Faber Keukenstudio

Score uit 23 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: +4959217290916 | Alfred-Mozer-Strasse 4, D-48527, Nordhorn, Duitsland
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Moebel Faber Keukenstudio
Als zelfstandige keukenstudio hebben we meer dan 23 jaar ervaring met de fascinerende wereld van keukens en meubilair. Op meer dan 700 vierkante meter bieden wij keukens en apparatuur van bekende fabrikanten in alle prijsklassen aan. Wij maken elke keuken op maat op basis van uw smaak en wensen.
Alternatieven voor Moebel Faber Keukenstudio
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Ekelhoff Küchen
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,8 uit 598 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 242 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,6 uit 562 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,5 uit 65 ervaringen
• I-KOOK
   
(Hengelo OV Overijssel) score 9,5 uit 1421 ervaringen
• Borghuis Keukens
   
(Klazienaveen Drenthe) score 9,7 uit 46 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 533 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 23 ervaringen over Moebel Faber Keukenstudio. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren19 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Faber Küche zeker de moeite waard”
Door Lito Fernandez op donderdag 14 jan 2021 21
In eerste instantie dachten we dat dit boven ons budget zou zijn. Maar we hebben met behulp van Marcel Piesche een topkeuken uitgezocht. Zeer goed geholpen door Marcel en goede tips en adviezen meegekregen. En wat ook erg handig is: Marcel kent de Nederlandse taal! Ook de monteurs die de keuken hebben geplaatst waren zeer vakkundig en vriendelijk. Faber Küche zeker de moeite waard!
FOTO VAN LITO FERNANDEZ
Reactie of foto toevoegen
“Echt aan te bevelen”
Door Gerrit Broers op dinsdag 24 sep 2019 19
Wij hebben bij Faber een keuken gekocht. Wij zijn heel vakkundig geholpen door Marcel. Samen hebben we een prachtige keuken samen gesteld. Wat wij heel prettig vonden dat Marcel de tijd nam voor ons we hoefden niet overhaast beslissingen te nemen en alles was heel vrijblijvend we hoefde ook geen aanbetaling te doen. Keuken is nu geplaatst door een heel vakkundige montuur en wat nog belangrijker is alles was in een keer goed. Ik kan moebel Faber echt aan bevelen. Marcel bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Fritz op zondag 8 nov 2020 20
Wij hebben een prachtige keuken van Faber en genieten er elke dag van. Getipt door een kennis zijn we toch maar gaan kijken, terwijl we al meerdere keukens bij de buren hadden gekocht. Wij zijn heel goed geholpen door Marcel Piesche, altijd bereikbaar, goed advies en altijd vrolijk. Alles in een keer volgens afspraak geleverd, vakkundig en snel gemonteerd. Een plaatje als eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Familie Lankheet op dinsdag 3 nov 2020 20
Wij zijn uitstekend geholpen door Marcel Piesche. Hij had veel tips en adviezen waar wij niet aan dachten. Ook neemt hij alle tijd voor je. Montage is ook netjes en vakkundig uitgevoerd. Wij zijn erg blij met onze prachtige keuken!!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Jeroen en Sammy Ramekers op donderdag 8 apr 2021 21
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Marcel Piesche! Beheerst de Nederlandse taal zeer goed, dus ook dat is geen belemmering om een keuken te kopen in Duitsland. Eerder hebben wij keukens gekocht bij Ekelhoff (ook in Nordhorn). Door een tip van een goede vriendin werden wij gewezen op Möbel Faber. De prijs ligt hier een stuk lager, en de kwaliteit net zo hoog! Wij zijn ontzettend blij met onze keuken! Marcel Piesche heeft goed met ons meegedacht en op dingen gewezen waar wij zelf niet eens over na hadden gedacht. Absoluut de prettigste keukenverkoper waar wij ooit in gesprek mee zijn geweest! En ook de na service was top! De installateur zag dat er een kleine beschadiging in een kastje zat. En noteerde dat direct, en gaf aan dat dit onderdeel vervangen werd. En binnen 2 weken was dit inderdaad het geval. Voor iedereen die over de grens een keuken wil kopen, ga langs bij Möbel Faber en dan zeker het gesprek in gaan met: Marcel Piesche!!
FOTO VAN JEROEN EN SAMMY RAMEKERS
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door R.Klinkhamer op dinsdag 5 nov 2019 19
Wij zijn bijzonder vriendelijk en goed geholpen door Marcel Piesche van Moebel Faber. Hij luistert goed naar wat je als klant wil en weet dat te vertalen naar onze wensen. Geeft het gevoel van vertrouwen en maakt dat ook geheel waar. Ook geen gedoe over meerprijs bij kleine wijzigingen van de oorspronkelijke aanbieding. Montage ook netjes en vakkundig gedaan. Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door Erna Bruggink op dinsdag 17 mrt 2020 20
Met Mobel Faber hebben we zeer goede ervaringen. We hebben goede tips ontvangen van Marcel Piesche. Tips waar we zelf niet zo snel aan zouden denken. Marcel heeft alle tijd voor ons genomen. We zijn heel vriendelijk behandeld. Mijn dochter is tot op de dag van vandaag nog steeds heel blij met de Quooker. Al met al, heel erg tevreden over Marcel.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jenny op maandag 24 jan 2022 22
Keuken gekocht bij mobel Faber bij verkoper Marcel Piesche. Zeer tevreden over ontwerp, verkoop, levering en plaatsing. In Nederland bij aantal keukenzaken geweest, maar we kwamen niet uit met ons budget. In Duitsland konden we binnen ons budget zelfs nog een duurder materiaal aanrechtblad kopen.
Levering was perfect op tijd. Diezelfde dag zou de monteur komen, rond
10 uur in de ochtend had ik echter nog niets gehoord. Dus gebeld, helaas was de monteur ziek geworden en kwam er de volgende dag een andere monteur. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds is er 1 monteur bezig geweest. Helemaal klaar en helemaal compleet!! Kortom, zeer tevreden.
FOTO VAN JENNY
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over opgeleverde keuken”
Door Henri Tieke op maandag 27 mei 2019 19
Ik ben bij Moebel Faber terecht gekomen op advies van mijn zoon. Deze had al eerder een keuken afgenomen bij Moebel Faber en opnieuw een keuken besteld voor zijn nieuwe huis. Ik heb er geen moment spijt van. Het eerste bezoek aan Moebel Faber was al direct een voltreffer. Marcel Piesche was zo duidelijk in zijn adviserende rol dat we gelijk overtuigd waren van de goede kwaliteit en service van Moebel Faber. Ik was zo overtuigd dat ik tijdens mijn eerste bezoek al de keuken heb besteld, terwijl ik eigenlijk nog bijna een jaar de tijd had om elders te zoeken. Marcel, zeer goed Nederlands sprekend, heeft mijn wensen direct omgezet in een prima keuken en met zijn hulp zijn we tot mijn droomkeuken gekomen. Alle lof, ook voor de montageploeg, ik ben zeer tevreden en kan iedereen Moebel Faber aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Lourine op maandag 3 sep 2018 18
Onlangs hebben we voor de tweede maal een keuken gekocht bij Moebel Faber. Uiteraard vanwege de eerste goede ervaringen die we met Uwe Faber hebben gehad. Ditmaal werden we geholpen door een collega, Marcel Piesche. Ook hij heeft ons uitstekend geholpen. Wij wonen in de noord holland, dus voor ons is het twee uur rijden om Nordhorn te bezoeken. Op voorhand hadden we al voorbeelden toegestuurd van hoe we wilden dat onze keuken zou worden. Toen we aankwamen bij Moebel Faber had Marcel alvast het een en ander bij elkaar gezocht, wat precies hetgeen was wat wij in ons hoofd hadden. Een scherpe offerte en goede service deed ons besluiten om de keuken opnieuw bij Moebel Faber te kopen. De keuken is inmiddels geplaatst. Opnieuw heel goed en een goede service. Het was een fijn contact met Marcel Piesche. We zijn er erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Keukeninstallatie vakkundig”
Door Bjorn op woensdag 18 dec 2019 19
We zijn naar een aantal keuken winkels geweest maar kregen bij Moebel Faber toch het beste gevoel. Samen met Marcel hebben wij het keuken design uitgewerkt en heeft hij veel tips en adviezen gegeven waar wij zelf niet aan dachten. Prijs/kwaliteit verhouding is naar ons idee erg strak in verhouding tot de andere winkels waar we zijn geweest. De installatie van de keuken is vakkundig geplaatst en ging ook lekker snel. Er zijn nog een paar punten die open staan wat nog nageleverd moet worden maar ook hierin merken we dat Moebel Faber daar een goede service in verleend.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Henrieke Scholtens op dinsdag 7 jul 2020 20
Wij zijn erg tevreden met onze mooie en uitstekend functionerende keuken. De keuken is degelijk en netjes afgewerkt. We zijn goed en vlot geadviseerd door Uwe Faber en ook het mailcontact verliep prima. Erg goed bedrijf, Duitse Spitzenklasse!
FOTO VAN HENRIEKE SCHOLTENS
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Axel op zondag 30 sep 2018 18
Bij Moebel Faber hebben wij een keuken gekocht. Wij zijn snel en vakkundig geholpen door Marcel Piesche, die vlekkeloos Nederlands spreekt! Een fijne kerel die praktisch meedenkt en servicegericht is. Faber is zeer scherp in zijn prijs, ook in vergelijking tot een van zijn concurrenten in de buurt. De keuken is inmiddels geleverd waarbij de levertijd aanzienlijk korter is dan de Nederlandse leveranciers Monteur Heinrich heeft een week van te voren alles nogeens opgemeten en daarna heel net gemonteerd. Enige minpuntje, maar dat zal te maken hebben garantie, moet het aansluiten van bijv. De Qooker zelf gebeuren. Dat was van te voren ook aangegeven. Verder dus top!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Anja Bos op maandag 29 mrt 2021 21
Niets dan lof. In alle opzichten. De gastvrije ontvangst bij Möbel Faber in Nordhorn, gevolgd door een enorm prettig adviesgesprek met verkoper Marcel Piesche. Wat een vakkennis én wat een goede adviezen. Ik ging met een redelijk vast idee over mijn nieuwe keuken naar Faber, maar dankzij de goede tips van Marcel werd het een veel beter eindresultaat. En dat ook nog eens voor een erg scherpe prijs. De plaatsing van de keuken is ook uitstekend verlopen. Goede, beleefde en kundige monteurs. Wanneer nodig overleg. Binnen een dag was de keuken geplaatst. Complimenten ook voor de manier waarop er gewerkt is. Alles werd keurig schoon achtergelaten. Twee onderdelen moesten nageleverd of gewisseld worden, maar ook dat is zonder problemen geregeld. Kortom, ik ben meer dan tevreden over Möbel Faber en superblij met mijn nieuwe keuken!
FOTO VAN ANJA BOS
REACTIE VAN ANJA BOS
Nog een extra foto om het fraaie aanrechtblad te laten zien.
Reactie of foto toevoegen
“Tijdelijke apparatuur”
Door RWANG op donderdag 27 aug 2020 20
Might be a fraud?!!!! This company delivered the kitchen incomplete without the Granite worktop and also ordered freezer with wrong size! Now it has been one month that we are still using temporary worktop and no freezer! The worst is that they DON'T pick up the phones or respond to the emails. We've been calling almost everyday since late July!! Sometimes they pick up and they promise to call back, but they DON"T!! We don't know what is going on, and we don't know how to fix it because we've paid 90% of the money. This is a 14.5k EURO kitchen!!! DON"T go there! I don't understand why this is happening and how could they get such a high rate here!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door H.Stegeman op vrijdag 3 mei 2019 19
Na meerdere keukenzaken te hebben bezocht, zowel in Nederland als in de grensstreek van Duitsland, zijn we uiteindelijk terechtgekomen in Nordhorn bij Faber Mobel.Direct bij binnenkomst werden we al verrast door de mooie opstelling van de diverse keukensoorten.Marcel Piesche heeft ons prima geadviseerd en denkt goed mee.Uitstekende adviseur! Het bedrijf is alle afspraken correct nagekomen en de keuken is op een zeer vakkundige manier door Dieter?binnen een dag gemonteerd en we zijn er zeer blij mee.Geen enkele klacht.
FOTO VAN H.STEGEMAN
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Is het waard”
Door Randy op zaterdag 8 sep 2018 18
De ritjes naar Möbel Faber zijn het waard geweest: we hebben nu een erg mooie keuken voor een hele scherpe prijs. Verkoper Marcel nam de tijd voor ons, maar we voelden ons niet onder druk gezet en konden nog rustig thuis over alles nadenken. Aanrader!

Aanvulling ontvangen 14 september 2018: De aankoop is geleverd (op 8 augustus) en is goed gegaan. Helaas was het werkblad door een fabricagefout niet in orde, maar dit is later tot tevredenheid hersteld.
Reactie of foto toevoegen
“Bij Faber keukens is kwaliteit geen toeval”
Door Jan Derijcke op zaterdag 17 aug 2019 19
Kwaliteit benoem ik aan de hand van de volgende drie uitvoeringseisen:
1. Kwaliteit van het technisch handelen
2. Kwaliteit van de organisatie
3. Kwaliteit van de attitude
Ad. 1. Kwaliteit van het technisch handelen
Het eerste contact met Marcel Piesche -die evenals Uwe Faber perfect Nederlands spreekt – was uitermate prettig en professioneel van een zeer hoog niveau. Op een uitermate effectieve en efficiënte manier werden al onze wensen vormgegeven en vertaald in een prachtig 3D ontwerp.
Ad. 2. Kwaliteit van de organisatie
In een woord perfect. Inmeten van de keuken, afleveren en plaatsen, alles liep op rolletjes.
Ad. 3. Kwaliteit van de attitude
Wat een voorbeeldige grondhouding. Open, onbevangen en niet opdringerig. Kortom:
Bij Faber keukens is kwaliteit geen toeval.
Reactie of foto toevoegen
“Niet volledig opgeleverd”
Door S Haverkamp op zaterdag 17 apr 2021 21
Aankoop proces en prijs erg goed, daardoor ook bij hun gekocht. Daarna is het afgelopen, montage onder grote tijdsdruk door een chagrijnige niet Nederlands sprekende monteur uitgevoerd. Veel oplever punten. Discussies over vergoeding van meerwerk door onze loodgieter ivm een door de monteur slecht gemonteerde Quooker. Apparaten op verkeerde groepen aangesloten, ondanks duidelijke instructies op de contactdozen. Na veel bellen en e-mailen zijn na een paar maanden wachten pas de meeste oplever punten opgelost door een andere wel prettige en Nederlands sprekende monteur. De andere monteur was volgens deze monteur een ingehuurde kracht. Toch bleven er na dit bezoek nog een paar punten over. Hier zouden ze op korte termijn een nieuwe afspraak voor maken. We zijn nu weer ruim 6 maanden verder en de keuken is nog steeds niet volledig opgeleverd. Ook na vele e-mails wordt het niet afgerond. We hebben het maar geaccepteerd, maar we hadden hier nooit gekocht als we dit hadden voorzien. De keuken is niet veel goedkoper dan een goed uitonderhandelde keuken in NL. Het gezeik is het niet waard.
Reactie of foto toevoegen
“Duitse service”
Door K.Gargasas op vrijdag 17 apr 2020 20
Het begon toen ik bij mijn kennis heb hun keuken gezien. ik heb gelijk gevraagd wie heeft het geleverd. dat was bedrijf uit Duitsland, net over de grens, Faber Moebel. gelijk afspraak gemaakt en paar weken later waren wij daar. Wij wonen zelf op Vlieland. Keuken specialist Marcel vond absoluut geen probleem om keuken te leveren op onze kleine eiland en heeft ons zeeeer warm ontvangen! in Nederland moeten keukenboeren echt op cursus bij hem. wat een service! wij hebben onze droom keuken uitgezocht en samen met Marcel samengesteld. en prijs? Prijs is zeker minimaal 30-40% lagen (als niet meer) dan in Nederland. Materiaal van top kwaliteit en keuze is ontzettend groot. Het is zo gebeurt dat onze keuken moest tijdens ''corona crisis'' geleverd worden. Toen de eerste maatregelen waren bekend, Marcel heeft met ons gelijk contact opgenomen en situatie uitgelegd. ''Als wij niet redden om jullie keuken op tijd te plaatsen, dan komen wij voor jullie ''nood keuken plaatsen''. DAT IS PAS DUITSE SERVICE!!!!! gelukkig was het niet nodig en onze keuken was op tijd. Bij deze bedrijf krijg je keuken ''creme a la creme'' voor VEEEEEL minder geld! geloof me, this is the place to be! nogmaals bedankt voor deze uitstekende service en kwaliteit van deze bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Yvonne Vijlbrief op dinsdag 15 okt 2019 19
Met een ontwerp en een offerte in Nederland waar ik niet echt tevreden over was besloten om naar dit bedrijf te gaan. Prima geholpen door Marcel Piesche waarbij ik een kwalitatief betere keuken, breder blad en betere apparatuur kreeg voor aanzienlijk minder geld. Alles goed geregeld en een snelle en prima montage. Meer dan tevreden met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door F. Van Lonkhuijsen op vrijdag 16 nov 2018 18
Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Moebel Faber. Uitermate tevreden over de manier waarop we zijn geholpen door Uwe Faber. Zowel de kwaliteit alsmede de prijs zeer concurrerend met de Nederlandse keukenbedrijven. Het prijsverschil inclusief montage gemiddeld 25% goedkoper en de levering en montage datum op het juiste moment. Gewoon doen!
Reactie of foto toevoegen
“Spreken goed Nederlands”
Door Henriette op maandag 1 okt 2018 18
Op aanraden van mijn zus een keuken gekocht bij Moebel Faber. Marcel Piesche spreekt goed nederlands en geeft geweldig advies. Het is een droomkeuken geworden die vorige week zeer vakkundig en binnen een dag is geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 7
Vestiging Moebel Faber Keukenstudio
  Nordhorn, Alfred-Mozer-Strasse 4, D-48527, Nordhorn, Duitsland, tel +4959217290916
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.