Feedback
7,0

Van Slageren Keukens en Interieur

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0224-298400 | Grotewallerweg 7, 1742 NM Schagen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van Slageren Keukens en Interieur
Bij Van Slageren krijgt u maatwerk, precies volgens ontwerp. In de stijl die u wenst, met de apparatuur waar u veel plezier aan beleeft
Alternatieven voor Van Slageren Keukens en Interieur
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• I-KOOK
   
(Alkmaar Noord-Holland) score 9,5 uit 1417 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Alkmaar Noord-Holland) score 8,9 uit 119 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,6 uit 562 ervaringen
• Keukenloods
   
(Alkmaar Noord-Holland) score 8,9 uit 963 ervaringen
• Keukenvision
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,1 uit 64 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 74 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 104 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Van Slageren Keukens en Interieur. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Uiterst tevreden”
Door Ria Peperkamp op vrijdag 29 sep 2023 23
'21 besloten we de keuken van 27 jaar oud te vernieuwen. Daarbij wilden we per se een leverancier die ALLES in eigen hand heeft, dus turn key kan leveren. Dat viel nog niet mee, want de 1 na de ander bleek als puntje bij paatje kwam NIET zelf ALLE werkzaamheden uit te voeren. Dat wilden zij echt niet zelf moeten regelen. Vrienden brachten Van Slageren in Schagen naar voren omdat zij zelf zopas een nieuwe keuken hadden laten plaatsen door Van Slageren en er uitermate mee in hun nopjes waren. Zij verbaasden zich over de onbehulpzame gesprekken die wij hadden. Wij hebben eerst even een kijkje genomen in de zeer overzichtelijke showroom. Telefonisch werd een afspraak gemaakt en met onze maten, tekeningen en lijst van wensen in gesprek gegaan met Wesley Lont. Die kletste niet met ons mee, maar gaf EERLIJK commentaar op onze ideeën en bracht zijn ervaringen in als hij een tegensteld advies had. De resulterende 3D tekeningen werden ons digitaal toegestuurd en werd met dezelfde interesse als bij aanvang van onze contacten opnieuw besproken en bijgevijld. Midden '22 stonden hun mensen voor onze deur en kon het grote gebeuren plaatsvinden. In de tijd die we de keuken niet meer hadden, hebben vele vrienden en kennissen ons s'avonds van eten en drinken voorzien;-)
De keuken bleek (midden 23) echter 1 euvel te vertonen: de diepvries van Liebherr (ook een aanrader) kon niet pal naast de koelkast geïnstalleerd worden. Daarvoor is een ander type nodig. Tegenvaller! Dus met Wesley gebeld die het binnen 14 dagen geregeld heeft dat deze (kleine?) misser zonder poespas en gedoe is rechtgezet. Wij waren al uiterst tevreden over Van Slageren, maar nu kunnen ze helemaal niet meer stuk! Dus mensen: heb je zin in een ontzorgde keukenplaatsing? Bel Wesley en je bent in goede handen.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Van Slageren Keukens en Interieur
Website: vanslageren.com
  Schagen, Grotewallerweg 7, 1742 NM Schagen, tel 0224-298400
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.