Feedback
6,5

Imming Keukens

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 06-53121075 | Melkrijder 4E, 3861 SG Nijkerk
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Imming Keukens
Kwaliteit, service en garantie. Imming Keukens worden gemaakt van de beste kwaliteit materialen voor jarenlang gebruiksgemak.
Alternatieven voor Imming Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 100 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Amersfoort Utrecht) score 9,7 uit 71 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 843 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 535 ervaringen
• I-KOOK
   
(Amersfoort Utrecht) score 9,5 uit 1383 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,6 uit 559 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 170 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2185 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Imming Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Erg tevreden”
Door I.jansen-koudijs op maandag 13 dec 2021 21
Bij mij zijn de keukendeurtjes en aanrechtblad vervangen ik ben daar erg blij mee!
Het is echt een verbetering en het is netjes gebeurt! John komt zijn afspraken na!
Ik ben erg tevreden!
FOTO VAN I.JANSEN-KOUDIJS
Reactie of foto toevoegen
“Spijt”
Door Pieter en Carola op zondag 23 apr 2023 23
Wij hebben in juli 2022 afspraken gemaakt met John Imming. De renovatie van onze keuken zou 2 tot 3 dagen duren. Het heeft uiteindelijk van 21 november tot 27 maart geduurd. John Imming communiceerde slecht, nam niet zijn verantwoordelijkheid en voelde zich continu meer slachtoffer dan wij.
We wilden gecompenseerd worden, voor de manier waarop dit allemaal gelopen was, maar hier was hij niet toe bereid. We hadden spijt van onze keuze voor John Imming. Wij raden af met hem in zee te gaan.

Aanvulling:
Het heeft zo lang geduurd omdat er op 21 november (toen de monteur de eerste keer kwam en het dus in 2-3 dagen klaar zou zijn) onderdelen ontbraken. Een kastje was niet geleverd, een andere zoek. De afspraak met John Imming was dat er pas een monteur zou komen als alles compleet was. Hij was zelf wel geïnformeerd aan het eind van de week ervoor, maar heeft niet de moeite genomen om ons te informeren, met als gevolg dat we in de maanden erna met een half afgewerkte keuken zaten. Pas op 3 maart kwam er weer een monteur die het probeerde af te maken, maar onverrichter zake wegging, omdat er nog steeds wat miste. Op 27 maart is het allemaal afgemaakt. In het hele proces hebben we geen enkel serieus te nemen excuus van John Imming gekregen en ook geen voorstel tot compensatie van de ellende.
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging keukenfronten”
Door Cisca Scheffer op zaterdag 9 jun 2018 18
Wij hadden verschillende offertes lopen, waarvan John Imming er een van was. Hij heeft me zo goed geadviseerd, ik werd daar helemaal blij van. Je op hem vertrouwen. Hij komt zijn woord na, heeft een goede service en wat ook belangrijk is dat hij niet duur is. Met andere woorden, ik zou hem bij iedereen durven aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Monique van Wengen op zaterdag 7 okt 2023 23
Bij John Imming terecht gekomen om wat informatie over keukenrenovatie te krijgen: hij kwam aan huis om de situatie te bekijken en de opties te bespreken. Ik was enthousiast door de mogelijkheden die er waren en de daaraan verbonden prijs! Het is echt een mooie keuken geworden en er is keurig en exact volgens planning gewerkt! De kleine puntjes (die er altijd wel zijn!) zijn keurig opgelost door John en de monteur Hijmen! Ik kan het bedrijf aanraden!
FOTO VAN MONIQUE VAN WENGEN
+ Toon extra foto van Monique van Wengen
Reactie of foto toevoegen
“Slechte montageservice”
Door mariska de Harder op dinsdag 22 jun 2021 21
Slechte montageservice; keuken laten renoveren, echter na een paar maanden begonnen 2 deurtjes al te hangen omdat de scharnieren lam waren (deze waren nieuw bevestigd, maar dus niet goed gedaan door monteur) monteur is langs gestuurd om het te verhelpen, echter 1 deurtje heeft nog steeds een lamme schroef..... en dan ook nog een extra nota sturen voor de "reparatie" terwijl dit toch onder service moet vallen lijkt mij... Geen aanrader dus.... hoop geld betaald voor nieuwe fronten/deurtjes en plinten die scheef hangen en gammel zijn! Hopelijk komt John Imming met een nette oplossing, want dit is te schandalig voor woorden....
Reactie of foto toevoegen
“Een inductie kookplaat, een Quooker en twee ovens”
Door Toos Kool op donderdag 10 feb 2022 22
Ik heb een inductie kookplaat, een Quooker en twee ovens laten installeren in een bestaande keuken. Imming kon op geel korte termijn de werkzaamheden uitvoeren. Was nodig omdat ik op zeer korte termijn ga verhuizen. Heel prettige monteur en keurig werk geleverd. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Reparatie wasmachine”
Door L. Alfrink op dinsdag 20 feb 2018 18
Super service! Imming keukens heeft onze vaatwasser kosteloos laten maken ondanks dat de garantieperiode voorbij was.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 3
Vestiging Imming Keukens
Website: immingkeukens.nl
  Nijkerk, Melkrijder 4E, 3861 SG Nijkerk, tel 06-53121075
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.