Feedback
8,9

Koel Keukens

Score uit 22 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 075-6214122 | Guisweg 28, 1544 AJ Zaandijk
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Koel Keukens
Koel Keukens is al meer dan 30 jaar een begrip in de Zaanstreek en ver daar buiten
Alternatieven voor Koel Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 331 ervaringen
• Smits Keukens
   
(Uitgeest Noord-Holland) score 9,4 uit 53 ervaringen
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,8 uit 53 ervaringen
• I-Kook
   
(Zaandam Noord-Holland) score 8,7 uit 315 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,1 uit 783 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,4 uit 209 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,7 uit 14 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,2 uit 81 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 22 ervaringen over Koel Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren19 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Top”
Door N.S.Alwan op donderdag 19 sep 2019 '19
Top keuken , vakmensen ben ik erg tevreden echt top. De person die de keuken heeft geplaatst is heel goed. Great team!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Lars Bos op donderdag 12 sep 2019 '19
Lang gezocht naar een keukenbedrijf en toch uitgekomen bij Koel Keukens. Gek genoeg dacht ik er niet aan omdat ik bang was dat het erg prijzig zou zijn, en (helaas) alleen bij de massa van onpersoonlijke bedrijven terecht kon. Wat ben ik blij dat ik toch voor ze heb gekozen. Prijzig zijn ze niet, ze leveren wel kwaliteit en dat zie je. Van de tekening maken met Xerva (die overal met je meedenkt) tot aan de oplevering ism Bob en Jacco ben ik tevreden, niemand loopt te dwingen of te forceren om een handtekening te zetten. Ook al waren er problemen, ze kwamen toch langs om alles netjes op te lossen en te verhelpen. Ik las ook ergens dat iemand Bob had laten langskomen voor een kapotte scharnier. De keuken was echter 12 jaar geleden geplaatst, en toch hoefde diegene niets te betalen. Dat noem ik nou service. Wees niet bang, stap naar binnen en koop hier je keuken, het zal je zeker bevallen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Edwin Hagenaar op dinsdag 18 jun 2019 '19
Echt een top keuken, goed geholpen en de prijs was in 1 keer goed, hoefde niet te onderhandelen, kortingen werden gelijk doorgerekend. Leverdatum en plaatsen conform afspraak. Vakmensen die de keuken geplaatst hebben, echt een top bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Tip top in orde”
Door Familie Mensink -Roozendaal op vrijdag 3 mei 2019 '19
Wij hebben onze keuken bij Koel keukens gekocht en laten plaatsen. We zijn in de winkel goed geholpen en er wordt echt de tijd voor je genomen. Onze keuken hebben wij tijdens onze vakantie laten plaatsen. De sleutel hebben we aan Koel keukens gegeven en toen we terug kwamen was de keuken geplaatst!!! Alles tip top in orde.We zijn heel tevreden met onze keuken en de service van Koel keukens. We kunnen iedereen aanraden om daar een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitbreiding keuken”
Door P. (Peter) Kluft op donderdag 4 apr 2019 '19
Wij kochten in december 2018 een ander appartement, alwaar Koel keukens een hoekkeuken geplaatst was. Echter de keuken vertoonde wat gebreken maar was over het algemeen in goede conditie. De apparatuur was wel op z'n eindje. Gebeld met Koel keukens en een afspraak gemaakt met Bob om te komen kijken. Hij adviseerde ons om een kijkje te gaan nemen in het Inspiratie huis in Hoofddorp. Nou toen ging er een wereld open. Ons goed laten inlichten. Afspraak gemaakt en op 17 januari bij Daan Berkhout geweest en hebben met haar ons verlanglijstje ingediend. Tevens een tweetal half hoge inbouwkasten besteld voor de integreerbare koelkast en vriezer. Geheel werd geleverd op 18 maart jl. Cees de ervaren keuken installateur heeft het geheel geplaatst en ingebouwd in 2 dagen. Klasse hoor. Tot slot, Daan, Bob en Cees, bedankt voor de heel prettige samenwerking en goede adviezen. Daan top gedaan, ook met het nabestellen van niet geleverde kerntemperatuur meter. Klasse mensen, en namens ons bedankt. Jolanda Klitsie & Peter Kluift
FOTO VAN P. (PETER) KLUFT
Uitgebreide keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie keuken”
Door Rico van der Park op zondag 17 mrt 2019 '19
Na een aantal fijne gesprekken met Daan bij Koel keukens hebben wij daar een erg mooie keuken besteld. Zowel de levering en plaatsing als het verwijderen van de oude keuken is erg netjes gedaan! Wij zijn hier bijzonder tevreden over. Het is nu nog even wachten op de achterwand die pas ingemeten kon worden na het plaatsen van de keuken... nog even geduld en dan is het helemaal af! Koel keukens kunnen wij echt aanraden!
FOTO VAN RICO VAN DER PARK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rob op vrijdag 21 dec 2018 '18
Het advies van de verkoopster, de leverdata en de uiteindelijke montage waren volgens afspraak. De monteur heeft zeer efficiënt alles correct geplaatst en nauwkeurig afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN ROB
Nauwkeurig geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Beste keuze”
Door Raoof op woensdag 10 okt 2018 '18
Op advies van een collega zijn we naar Koel keukens in Zaandijk gegaan. Vanaf het eerste moment hadden we er een goed gevoel bij en we zijn met hun in zee gegaan. Daan heeft een mooi ontwerp gemaakt en ons ook uitstekende adviezen gegeven. Vervolgens is onze keuken door Ruud keurig en vakkundig gemonteerd. Kortom we zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken. Dank aan alle medewerkers van Koel keukens.
FOTO VAN RAOOF
Keurige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Mark & Laura op dinsdag 14 aug 2018 '18
Onze eerste nieuwe keuken. Wat een spannende aangelegenheid. Vooral als je van anderen verhalen hoort over wat er allemaal mis kan gaan. Nou, wij zijn uitstekend begeleid in het hele proces door Daan. Altijd enthousiast, deskundig en geduldig. Gedetailleerde tekening met accurate berekeningen. De aflevering en montage ging soepel en in prima overleg. Wij zijn gelukkig!
FOTO VAN MARK & LAURA
Rechte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Soepel verlopen”
Door Evelyn Louz op donderdag 10 mei 2018 '18
Xerva maakte het kiezen en kopen van mijn keuken een feestje. In februari plaatste Jacco van Koel Keukens mijn droomkeuken. Met heel veel zorg en geduld heeft hij ervoor gezorgd dat mijn verwachtingen werden overtroffen. Vanaf de eerste afspraak, het tekenen van de keuken, het meten, het maken van de koof tot het plaatsen van de keuken alles verliep soepel. Al mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Ik kreeg daarbij ook advies voor het beter indelen van de keuken. Ik zou zeker vrienden en familie adviseren gebruik te maken van de diensten van Koel Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Peter Vrooland op donderdag 26 apr 2018 '18
Na een aantal keukenzaken te hebben bezocht, kwamen we bij Koel Keukens terecht. Bij Koel gaat het hele traject op een gezellige professionele manier. Ook eigenaar Bob werkt actief mee op de werkvloer en in de zaak. Xerva weet waar ze over praat, adviseert en neemt alle tijd om samen jouw droomkeuken te ontwerpen tegen een reële prijs. Jacco is een topmonteur; eentje waar je heel blij van wordt omdat het een vakman en perfectionist is bij het plaatsen van de keuken. Allemaal bedankt!
FOTO VAN PETER VROOLAND
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijke benadering”
Door Marieke Oldenburger op vrijdag 13 apr 2018 '18
De beste prijs voor een prachtige keuken, fijn advies, geplaatst door een vakman die in dienst in bij Koel. Eerlijk bedrijf dat niet loopt te goochelen met prijzen. Na uitgebreide inventarisatie van de wensen krijg je tot in detail voorgerekend wat het kost en zo kun je dan je keuzes maken. Helemaal op maat gemaakt, duurzaam hout en dan ook nog goedkoper zijn dan de grote ketens. En 20 jaar garantie! Het was een feestje om bij hun een keuken te kopen en zo hoort het. De fles bubbles maakte het helemaal af :)
Reactie of foto toevoegen
“12 jaar oude keuken”
Door Hans Vet, Castricum op maandag 19 feb 2018 '18
Onze 12 jaar oude keuken begon wat kleine tekortkomingen te vertonen. Een afspraak met Koel Keukens Zaandijk, de leverancier destijds, was snel gemaakt en eigenaar Bob kwam op het afgesproken tijdstip op zaterdag (!) voorrijden en verhielp de probleempjes waaronder het vervangen van een tweetal scharnieren van de koelkast. Ondanks ons aandringen op betaling van de kosten werd dit resoluut geweigerd. "Dit valt onder onze service en is dus gratis"was het antwoord van Bob. Geweldig toch zo'n leverancier? (intussen ook een prachtige keuken geplaatst bij one dochter en zoon)
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht en goede service”
Door Mevrouw Rekoert-Jansen op donderdag 23 nov 2017 '17
Ruim 2 jaar geleden een keuken met inbouwapparatuur gekocht bij Koel Keukens. Kort geleden bleek dat van de inbouw combi-magnetron het draaiplateau was beschadigd. Dit was ontstaan door slijtage van de beschermvoetjes van het ronde magnetronrooster. Gebeld met Koel keukens (Christine), zij heeft de beschadigingen dezelfde dag gemeld bij de leverancier van de combi-magnetron. De volgende dag ontvingen wij een nieuw draaiplateau en een paar extra nieuwe beschermvoetjes. Dat noem ik nou service met een grote S!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Gerrit + Judith, Zaandam op donderdag 6 jul 2017 '17
Ik wil graag even mijn petje af nemen voor dhr ruud die ik 2dagen meegemaakt heb in ons huis om dat kleine keukentje tot een topper te maken wat een serieuse man wees dankbaar dat hij jullie team versterkt een super mario dank jullie voor de mooie keuken en er is altijd een oplossing positief denken thanks
Reactie of foto toevoegen
“Denken met je mee”
Door Toos en Jur uit Jisp op donderdag 6 apr 2017 '17
Koelkeuken is echt een topbedrijf je wordt behandeld als klant denken mee tijdens het ontwerp. En denken mee tijdens de plaatsing zijn hele mooie dingen uit gekomen geven goed advies. Je komt bij het zoeken van een keuken heel veel zaken tegen sommige zitten je op je hielen anderel laten je los met een briefje waar je op kan kliederen . Maar bij Koel niet wij hebben een super ervaring kan het iedereen aanraden. Wij hadden Ruud als monteur super vent harde werker heeft bijna alles zelf gedaan ongelofelijk. Bob,Christien,Mirella en onze Ruud goed gedaan super super blij mee . Gr Toos en Jur
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring”
Door Marcel Yigit op dinsdag 28 mrt 2017 '17
Het meedenken mbt ontwerpen van de keuken is goed, prima tips meegekregen. De plaatsing liep niet vlekkeloos. De monteur wilde in eerste instantie niet afkorten.Alleen de aftersales service is erg matig. Na de plaatsing van de keuken wilde uk nog enkele aanpassingen en uitbreidingen. De verkoper is thuis lang geweest, maar na te hebben gebeld en gemaild nooit meer iets vernomen ondanks de belofte een offerte te sturen.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaanpassingen”
Door j.bouwens op zondag 25 okt 2015 '15
Div aanpassingen gedaan op bestaande keuken en nieuwe boven kasten gemonteerd tevens gas omgebouwd naar elektra alles vlot en snel geregeld bob heeft alles prima verzorgd top. een aanrader als je een nieuwe keuken wil aanschaffen dan is koel keukens een hele goede keuzen .
Reactie of foto toevoegen
“Grandioos”
Door Trudy de Vries op vrijdag 7 feb 2014 '14
Vijftien jaar geleden heb ik bij Koel Keukens een keuken gekocht, echter de kastjes begonnen af te bladeren. Alleen de deurtjes wilde ik vervangen en heb aan Koel Keukens raad gevraagd. Ik heb mooie deurtjes uitgezocht en de keuken is als nieuw, dus als de binnen kastjes nog goed zijn is dit een mooie oplossing. Bob heeft het in twee dagen gered en het was een klus hoor. Bob wil je koffie, ja straks, wil je een cola, ook ja straks.Ik ben zeer tevreden en....krijg je na afloop nog een geweldige bos bloemen van Lente weelde.
Reactie of foto toevoegen
“Uitvoering slecht”
Door J.k. op dinsdag 28 jan 2014 '14
Het ontwerp van onze keuken en het contact met de verkoper is uitstekend verlopen. De keuken en apparatuur hebben we ook via koel keukens laten regelen. Probleem begon toen wel de keuken maar niet de apparatuur geleverd werd. De monteur kon niet verder met zijn werk en wij zaten met een keuken zonder apparatuur. Afspraken werden keer op keer niet nagekomen door de eigenaar van de zaak. Het heeft ons veel vrije dagen gekost. De keuken is in 2010 geplaatst. De problemen en geschillen zijn nu, 3,5 jaar later nog niet opgelost. Er wordt zelfs niet op aangetekende brieven gereageerd. De afwikkeling is ronduit slecht.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keukenzaak”
Door Kees op zondag 9 jun 2013 '13
Goed advies op maat , vriendelijk en kundig personeel. Afspraken worden na gekomen, wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service , komen afspraken na”
Door Willem op zaterdag 25 mei 2013 '13
Goede kwaliteit/prijs verhouding. Naar tevredenheid geholpen, erg klantvriendelijk personeel, er wordt de tijd voor je genomen om tot een goeie keuze te komen. Levering goed verlopen, bij plaatsen van keuken was alles aanwezig en konden we de keuken direct na plaatsing in gebruik nemen. Wij zouden Koel Keukens zeker aanraden. Klein bedrijf waar nog passie is voor het vak en de klant begrepen wordt.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Uitgebreide keuken
1 / 6
Vestiging Koel Keukens
aZaandijk , Guisweg 28, 1544 AJ Zaandijk, tel 075 - 621 41 22
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.