Feedback
9,6

Koel Keukens

Score uit 50 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 075-6214122 | Guisweg 28, 1544 AJ Zaandijk
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Koel Keukens
Koel Keukens is al meer dan 30 jaar een begrip in de Zaanstreek en ver daar buiten
Alternatieven voor Koel Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Smits Keukens
   
(Uitgeest Noord-Holland) score 9,5 uit 88 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,3 uit 835 ervaringen
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,8 uit 69 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,3 uit 71 ervaringen
• Rob Woud Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,3 uit 49 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Almere Flevoland) score 9,6 uit 550 ervaringen
• Kitchens & More
   
(Heerhugowaard Noord-Holland) score 8,5 uit 9 ervaringen
• Poggenpohl Amsterdam
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 8,3 uit 5 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 50 ervaringen over Koel Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren47 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Een hele mooie keuken”
Door fam. Bakker op zondag 26 mrt 2023 23
In juni 2022 hebben we de knoop doorgehakt: we gaan onze keuken van ruim 25 jaar vervangen. Daarom diverse zaken bezocht, maar alleen een aantrekkelijke prijs was voor ons niet voldoende. Bijna overal moesten we veel (sloop/afvoer enz.) zelf organiseren. We besloten ook eens bij Koel langs te gaan. We werden door Daan geholpen en zij nam er iedere keer alle tijd voor. Uiteindelijk onze handtekening gezet en toen begon het lange wachten: 7 maanden. Natuurlijk op zich een goed teken, want er zijn meer klanten die hier graag hun keuken wilden kopen. 6 februari: het traject werd in gang gezet. Tim sloopte de oude keuken en verzorgde ook de afvoer. Een perfect op elkaar afgesteld team van stukadoor (hulde aan Patrick!), elektriciën, loodgieter en niet te vergeten Bob regelde dat alles op tijd klaar was om de bestelde keuken volgens planning te plaatsen. Dit werd vakkundig gedaan door Ferry. Twee weken later werd het geheel afgerond door de schilder. Elke medewerker zorgde er elke werkdag voor dat alles weer netjes werd opgeruimd. Eindresultaat: een hele mooie keuken, waar we nog lang plezier van hopen te hebben.
FOTO VAN FAM. BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Hendrik en Berlinda Havik op zaterdag 4 mrt 2023 23
Voor de 3e keer een keuken bij Koel gekocht, Xerva heeft een mooie keuken getekend en goed geluisterd naar onze wensen. Jacco heeft de keuken superstrak en heel netjes gemonteerd, geholpen door Tim en Bob. De keuken is nog mooier geworden dan we hadden gehoopt en we zijn er nog iedere dag heel blij mee! Complimenten voor het hele team van Koel Keukens en nogmaals bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Koel Keukens, een gouden greep”
Door Han en Sylvia Broekhuizen op zondag 5 feb 2023 23
Ons vertrekpunt was op 9 april 2022. We hadden al een vrij goed idee, wat we wilden. Creatief is er met ons meegedacht, ook toen bij inmeten de opstelling totaal anders moest worden. Bijkomend voordeel bij Koel keukens is dat je volledig op hun netwerk kan rekenen bij de planning en uitvoering (afvoer keuken, electricien, loodgieter, stucadoor, opbouw keuken, schilder). Zodoende het complete plaatje kunnen regelen. Ook bij plotselinge problemen is er steeds naar een oplossing toegewerkt. Door de lange aanloop (planning plaatsing in jan. 2023) was gelukkig alle materiaal bij aanvang ook in voorraad. Het Huis van Keukens....zonder twijfel, dat staat echt gewoon aan de Guisweg in Zaandijk.
FOTO VAN HAN EN SYLVIA BROEKHUIZEN
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Jaap en Resi op maandag 4 jul 2022 22
Na eerdere vervelende ervaring bij Bruinzeel keukens wist Xerva onze keuken met veel geduld en creativiteit naar onze wensen op papier te zetten, dank je wel topper!
Complimenten aan het hele team Dennis, Ed, Jacco, Bob en Mauro. Niets was teveel en zeker bij onze lastige plaatsbare keuken dachten zij allemaal mee. Top! We zijn superblij met het resultaat, dank allen! Onze tips: ga bij koel kijken! Prijs, kwaliteit, service super.
FOTO VAN JAAP EN RESI
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie keuken”
Door Dorine en Marianne op maandag 31 jan 2022 22
Daan heeft voor ons de keuken getekend en hield heel erg rekening met onze wensen. Er waren wat aanpassingen nodig omdat er nog een verwarming tussen geplaatst moest worden en de lades wel open konden. Ipv dat er daardoor dan loze ruimtes ontstonden, heeft Bob daar nisjes voor de hand- en theedoek en kookboeken bedacht. De installatie van de keuken was binnen 2 dagen gefixt en we hebben een super mooie keuken.
FOTO VAN DORINE EN MARIANNE
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Edith op maandag 13 dec 2021 21
Ik ben bij een paar keukenzaken in de Zaanstreek geweest en kon niet vinden wat ik mooi vond. Ook de indeling voor mijn kleine keuken kon ik niet rond krijgen. Op advies van een aantal kennissen heb ik een afspraak gemaakt bij Koel Keukens, ik had een afspraak met Daan, zij heeft me in een paar afspraken fantastisch geholpen. De keuken is inmiddels geinstalleerd en is erg mooi geworden. Er zijn nog een paar puntjes maar het wordt meteen opgepakt door het team van Koel keukens. Ik kan iedereen aanraden om samen met Daan een passende keuken uit te zoeken die goed bij de rest van je interieur past.
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed”
Door Renato op dinsdag 26 okt 2021 21
Is er ook een optie voor Supergoed? Hoogste beoordeling graag voor Koel keukens. Ik heb hier mijn keuken laten ontwerpen door Daan, meteen voelde ik mij thuis en hoe professioneel ze is. Het hele team van Koel keukens denken met je mee, kwaliteit en service. Ik kan alleen maar lof uitbrengen! Nadat ik zo tevreden was heb ik mijn vader en ook een goede vriend aanbevolen om hun keuken bij Koel keukens te laten doen, en je raad het al. Ook zij zijn superblij en tevreden! Aanrader dit bedrijf en werknemers. Lijntjes zijn kort en snel geregeld. Daan. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jesper op woensdag 20 okt 2021 21
Wij waren super tevreden over Koel! Nadat meerdere familieleden van ons al heel tevreden een keuken hadden afgenomen bij Koel, was het nu onze beurt. Daan heeft ons fantastisch geholpen en vooral haar tip om een bruine gloed door het zwarte hout te nemen is een goede geweest! Tevens is de nazorg als prettig ervaren. Een kleine aanpassing in het plaatsen van de afzuigkap was nodig, hetgeen de eigenaar Bob de week erna eigenhandig heeft opgelost! 10/10 was onze ervaring hier.
FOTO VAN JESPER
Reactie of foto toevoegen
“Een 10 met een griffel”
Door otter/de Preijker op vrijdag 10 sep 2021 21
'Het allerbelangrijkste is, dat als je 's ochtends beneden komt, je blij moet worden van je keuken'', zei Bob bij onze eerste afspraak. We hebben er een beetje om moeten grinniken. Het zotte is: ik ben inderdaad elke ochtend weer super, super blij. En, Team Koelkeukens heeft daaraan meegewerkt. Niet alleen de afdeling verkoop waar Mirella veel pluimen verdient om haar oeverloze geduld met ons. Tim willen we ook niet vergeten: de onvermoeibare aan- en afvoerder van de nieuwe en de oude keuken.
Maar ook heel belangrijk is de kwaliteit van de plaatsing. Die is bij ons gedaan door ome Kees en die krijgt van ons een 10 met een griffel. Bedankt Ome Kees. Ook Bob heeft een grote rol gespeeld: (in)tekenen, langs brengen en punten op de i gezet mbt nagekomen leveringen ivm Corona. (Zijn goede humeur is aanstekelijk). Christina heeft een perfecte planning geleverd. Dus al met al: Dank Team Koel Keukens‼️
FOTO VAN OTTER/DE PREIJKER
Reactie of foto toevoegen
“Keuken te lang niet af”
Door Andre op vrijdag 27 aug 2021 21
In maart is de keuken geplaatst, nu zes maanden later is het werk nog niet af. Een spatscherm is maar gedeeltelijk geplaatst. De plaatsing bij het keukenraam is zo gebeurd dat het keukenraam niet meer open kan! Ook is stuckwerk beschadigd bij het plaatsen. Eigenaren Bob en Christine zijn onbereikbaar. Personeel vertelt bij elk telefoontje dat ze niet aanwezig zijn en dat ik word teruggebeld. Dat is tot op heden nog steeds niet gebeurd.
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Arno en Miriam Borst Wijdewormer. op zondag 4 jul 2021 21
Zo blij. Onze nieuwe keuken is echt een plaatje geworden mede door de hulp van Daan. Wij zijn super blij met haar hulp aan ons met het meedenken over hoe en wat en ook waarom het zo kan echt top. Ook heeft BOB nog zijn bijdrage geleverd voor hulp met het grote aanrechtblad dankjulliewel toppers.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende begeleiding”
Door Willem Zwolsman op dinsdag 22 jun 2021 21
Het begint met de opzet van de keuken en dan ben je bij Daan in uitstekende handen. Als de verbouwing vervolgens uitloopt en Koel toont al haar flexibiliteit, dan ervaar je wat optimale service is. Tot slot is de installatie door vakman Jacco (bij het zware werk geassisteerd door Bob en Tim) uitgevoerd en eigenlijk kan een mens niet beter wensen; Pietje Precies met een hoofdletter 'P'! Een prima product, dat met name tot z'n recht komt dankzij de uitstekende begeleiding door het team van Koel Keukens! Voor een nieuwe keuken...de afslag naar Koel Keukens nemen!
FOTO VAN WILLEM ZWOLSMAN
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en behulpzaam”
Door Fam. van Tent Beking op woensdag 12 mei 2021 21
Vanaf het moment dat er door ons contact is gezocht met Koel Keukens tot het moment van levering van de keuken zijn wij zeer professioneel en vriendelijk geholpen. In het bijzonder door Daan; zij heeft dit proces zeer goed begeleid en haar nek voor ons uitgestoken waar nodig. We waren geen makkelijke klanten maar daar is nooit blijk van geweest vanuit Koel. Altijd even vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben de keuken zelf geplaatst en je zou dan kunnen verwachten dat de service ophoudt bij de voordeur maar niks is minder waar. Zelfs tijdens het bouwproces bleven zijn ons van advies voorzien en helpen waar nodig. Bij het in gebruik nemen van onze prachtige nieuwe keuken van zeer hoogwaardige kwaliteit bleek de kraan helaas te lekken. Na één telefoontje met Daan werd ons direct een nieuwe kraan toegezegd, zonder dat we aan een soort verhoor werden onderworpen. Koel Keukens nam direct de verantwoordelijkheid. Dit geeft al aan hoezeer zij voor de kwaliteit van hun product staan. En daar wil ik graag aan toevoegen dat de prijs/kwaliteit verhouding meer dan prima is. Ik raad iedereen die nadenkt over een nieuwe keuken, aan om een bezoek te brengen aan Koel Keukens want voor ieder budget hebben zij een keuken zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Offertes zijn ook daadwerkelijk vrijblijvend en ze denken enorm met je mee. Dus niet binnen een dag beslissen want "anders verloopt deze fantastische aanbieding" (zoals wel vaak gebeurt bij de grotere ketens). Kortom; nieuwe keuken? Ga langs bij Koel Keukens! (en vraag naar de topper Daan ;-)).
FOTO VAN FAM. VAN TENT BEKING
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door John & Gerry Griffioen op donderdag 22 apr 2021 21
Hoewel wij het ontwerp voor onze nieuwe keuken zelf hadden gemaakt, is het door Koel Keukens perfect gebouwd. Men nam alle tijd om ons tot in detail te adviseren en alles uit te werken en te materialiseren. Zo kwamen we niet voor verrassingen te staan. We wisten precies wat we kregen. Na twee plezierige en intensieve sessies, waarin ruim de tijd genomen werd voor ons (bedankt Daan), stond alles op papier, inclusief een planning die paste bij onze mogelijkheden. Bob kwam alles inmeten en gaf nog wat adviezen. En ... vijf maanden later was alles volgens planning verlopen en stond de keuken. Deskundige elektricien, plezierige stukadoor en zeer deskundige montage door Koel Keukens zelf. Super bedankt Koel Keukens!
FOTO VAN JOHN & GERRY GRIFFIOEN
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Jeroen de Groot op maandag 12 apr 2021 21
Ruim een half jaar geleden zijn wij binnen gestapt bij Koel Keukens. Vanaf het eerste moment wordt er de tijd voor je genomen, wordt er goed meegedacht (in ons geval door Xerva) en wordt er geen enkele druk uitgeoefend om snel te beslissen, zoals je wel eens meemaakt bij grote ketens. Nu de keuken is geplaatst, is het nog mooier dan we hadden verwacht. De service is van begin tot het einde uitstekend geweest: van het ontwerp, het inmeten (door Bob), het plaatsen (door Ruud, een echte vakman) en de service ná het plaatsen (door Remco). Er moeten nog wat kleine dingen opgelost worden, maar we hebben er alle vertrouwen in dat die ook goed komen. Dankzij het team van Koel Keukens hebben wij onze droomkeuken! Mochten wij ooit nog een keuken gaan kopen, dan is Koel Keukens het adres!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Danny van Hettema op dinsdag 2 mrt 2021 21
Mid 2020 voor het eerst binnengestapt ter oriëntatie voor een nieuwe keuken. Goeie inschatting van Daan wat ik als klant mooi vind en meteen 'verkocht' v.w.b. de materiaal keuze. Vervolgens meerdere keren terug naar de tekentafel om uiteindelijk mijn droomkeuken te ontwerpen. Bij het inmeten door Bob ook nog een kleine aanpassing laten maken waardoor alles klopt. De keuken is week 6 gemonteerd en ondanks dat er nog een aantal puntjes op de 'i' gezet moeten worden is het service niveau heel hoog. Levertijden vanwege Corona hebben ze geen invloed op echter lossen ze wel problemen meteen op.
FOTO VAN DANNY VAN HETTEMA
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat”
Door Renate Joor op zondag 31 jan 2021 21
Toen ik had besloten dat ik een nieuwe keuken wilde kwam de vraag, maar waar ga ik die kopen. Bij verschillende zaken binnengewandeld, maar bij Koel voelde het gelijk goed. Via via kreeg ik ook de tip dat Koel keukens the place to be is voor goede service en goede kwaliteit. En dit hebben zij zeker waargemaakt. Ik ben geholpen door Daan Berkhout. Ze heeft goed meegedacht in materiaal keuzes en ik mocht stalen mee naar huis om te kijken hoe de kleuren zouden uitpakken. Alles is van A tot Z geregeld, dat vond ik ook super fijn. En de keuken is super netjes geplaatst, dit was nog best een uitdaging in mijn oude huisje, maar tot in de kleinste details is alles netjes afgewerkt. Heel blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Viré Sterker op woensdag 20 jan 2021 21
Voor mijn nieuwbouw woning een keuken gekocht bij Koel Keukens! Super goede service, bij het eerste gesprek voelde ik me al gelijk thuis en op mijn gemak. Er werd goed meegedacht aan ruimte benutting, materialen en combinaties. Afhandeling is ook soepel verlopen. Vanuit Bosch liep de oven vertraging op. Deze is keurig nageleverd.
Kortom service op maat of je nou een groot budget hebt of een wat kleiner budget, hier kan je zeker terecht!
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen”
Door Ingrid en Cees op zondag 17 jan 2021 21
We wilden wat anders en dat is super gelukt. Erg tevreden over de warme sfeer, goede adviezen, prima planning en service.
FOTO VAN INGRID EN CEES
Reactie of foto toevoegen
“Keuken past helemaal bij het huis”
Door Sherilyn op maandag 11 jan 2021 21
Eind vorig jaar waren we onze oude keuken echt zat. We wisten nog niet zo goed wat we wilden maar wel dat we een nieuwe keuken wilde die beter bij het huis past (we hebben een open keuken). We wilden ook een goede keuken dus om die reden hebben we gekozen voor een keuken bij koelkeukens. We zijn hier erg goed geholpen door Xerva. Ze heeft goed mee gedacht over wat mogelijk is, frontjes en bladen uitgeleend zodat we konden kijken wat past en reageerde snel en beleefd als we ons toch weer bedacht hadden over de kleur of materialen. Daarnaast wilden we graag een kast maken van de zijkant van de koelkast, wat bij veel keukenzaken niet mogelijk is. Xerva dacht goed mee en heeft een prachtige kast / keuken voor ons ontworpen. We krijgen veel complimenten van iedereen en zijn zelf ook erg blij met onze prachtige keuken. Het past helemaal bij het huis! Bedankt Xerva!
FOTO VAN SHERILYN
Reactie of foto toevoegen
“Een voorbeeld voor andere keukenzaken”
Door Bonita op maandag 7 dec 2020 20
Alle keukens bij mijn ouders thuis komen bij Koel keukens vandaan, dus toen ik samen met mijn vriend een huis kocht hoefde wij niet na te denken over waar wij onze keuken zouden gaan kopen. We hebben een afspraak gemaakt bij Xerva en hebben samen met haar onze droomkeuken gerealiseerd. Je merkt dat Xerva een echte vakvrouw is, ze denkt goed mee en komt met super goede ideeën. Je merkt aan alles dat ze echt weet waar ze over praat. Toen de keuken werd geleverd bleek dat het blad van het kookeiland verkeerd was afgewerkt. Dit werd even netjes tijdelijk opgelost tot dat de nieuwe er was. Het nieuwe blad werd snel geleverd en geplaatst. Helemaal top! Bij deze keukenzaak wordt je niet door een irritante verkoper/verkoopster gedwongen om te tekenen en lokken ze je niet met misleidende acties. Gewoon een zaak waar veel keukenzaken een voorbeeld aan kan nemen want dit is precies zoals je behandeld wil worden als klant!
FOTO VAN BONITA
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Peter Abma op zaterdag 7 nov 2020 20
Toen wij bij vrienden van ons een fantastisch mooie keuken zagen, informeerden wij direct bij welke keukenzaak zij waren geweest. Dat was dus Koel keukens. Na diverse teleurstellingen bij grote keukenzaken, (het werk erom heen zelf regelen, popie jopie medewerkers, je een nummer voelen) zijn we bij Koel keukens binnen gelopen. De ongedwongen sfeer beviel ons direct. Ook hadden we van onze vrienden gehoord dat Koel keukens het timmerwerk, elektra en stukadoors werk door vaste vakmensen laat uitvoeren. En zij regelen alles! Bob komt de situatie thuis bekijken en genereert super ideeën. Samen met Xerva die ons vakkundig informeerde stelden we onze droomkeuken digitaal samen. Xerva liet ons in de showroom het verschil zien van diverse zaken zoals keukenblad, handgrepen spoelbakken etc. Een prachtige 3D kleurenprint kregen we mee naar huis. Onze droomkeuken hadden we al op papier! Het voorwerk werd professioneel uitgevoerd door Dennis de superhandige elektricien en Patrick en Eric, snel en netjes werkende stukadoors. Wat een vaklui! Dan als alles geleverd is en je huis vol staat met dozen....dan komt Jacco. Deze man tovert een verzameling dozen, kasten en apparatuur om tot jouw keuken van de 3D print. Jacco monteert alles tot in perfectie af. Dus: zou u deze zaak aan een familielid aanbevelen? Absoluut.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Ingrid op donderdag 5 nov 2020 20
Inmiddels staat onze keuken alweer een paar maanden en we zijn nog steeds superblij met het resultaat. Het hele traject is goed verlopen. Alle afspraken zijn goed nagekomen. Daan heeft ons heel enthousiast geholpen, ze weet goed wat de voor- en nadelen van allerlei keuzes zijn. Bob nam het inmeten voor zijn rekening, Ruud het plaatsen van de keuken. Allebei mannen die hun vak verstaan. We hebben ook gebruik gemaakt van de stukadoor, elektricien en schilder waar Koel Keukens mee samenwerkt. Dus we hadden nergens omkijken naar, heerlijk! Deze week bleek een afstandsbediening van twee spotjes niet 100% te werken, geen probleem voor Koel Keukens. We krijgen een nieuwe thuisgestuurd. Onze tip voor iedereen met plannen voor een nieuwe keuken: bespaar jezelf tijd, gewoon direct naar Koel Keukens! Geen opdringerige verkopers maar meedenkers en vakmensen.
FOTO VAN INGRID
Reactie of foto toevoegen
“Onze dank is groot”
Door Fam van Galen op vrijdag 30 okt 2020 20
Na verschillende keukenwinkels te zijn geweest kwamen we bij Koel Keukens terecht. We werden geholpen door Daan Berkhout en het klikte gelijk of je elkaar al kende. We zijn daarna nog een paar keer geweest voor aanpassingen en niks was teveel voor Daan en niet alleen zakelijk over de keuken praten die we zo op die manier wilden hebben maar ook over ditjes en datjes met een kop koffie erbi; we zijn 100% gezellig en leuk en hij denkt met je mee geholpen door Daan, en niet alleen Daan maar Bob die de keuken op kwam meten die had ook nog leuke ideeën om de keuken nog meer te laten uitstralen, dan het demonteren en monteren van de keuken en wat er nog meer bij kwam kijken dat was door vak mensen gedaan; we hebben een kleine keuken maar hij is groot in aanzien geworden, onze dank is groot daarvoor. Fam van Galen
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Familie Koenen op maandag 13 jul 2020 20
Wij zijn vanaf het eerste moment goed geholpen en geadviseerd door Daan Berkhout en dat heeft als resultaat een fantastische keuken opgeleverd. Het is precies naar onze wensen getekend en de adviezen van Daan hebben een enorme werkruimte en praktische keuken opgeleverd. Vervolgens hebben Ruud en Jan het geheel keurig netjes geplaatst en spat het vakmanschap er van af. Alles is volgens afspraak en planning verlopen. KOEL keukens is HET adres voor een mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Familie groot op donderdag 30 apr 2020 20
Ben nooit zo van beoordelen ,maar voor koel keukens wil ik uitzondering maken.
Geweldige service(christine) ,prachtige keuken (daan) plaatsen (Laurens tim) nazorg (bob) harsikke bedankt we zijn er errrrrug blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door M.Glebbeek op donderdag 23 apr 2020 20
Wij zijn super geslaagd voor een complete keuken bij verkoopster Daan van Koelkeukens! Het contact vanaf binnenkomst tot heden is altijd goed en vooral ook gezellig geweest. Na meerdere keukenzaken bezocht te hebben, kwamen we hier bij een bedrijf wat oprecht geïnteresseerd is in de persoonlijke wensen en op basis hiervan perfect advies heeft gegeven. Voor iedereen die geen zin heeft in de de vele cowboys welke de keukenbranche rijk is: GA NAAR KOELKEUKENS. Enkel op basis van de plattegronden van de Funda advertentie van ons nieuwe huis is de hele keuken ontworpen en zijn we uiteindelijke tot een prachtige deal gekomen. Ook de aftersales is subliem, dus echt een aanrader!
FOTO VAN M.GLEBBEEK
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Vlot en mooi geplaatst”
Door Elsieth op donderdag 2 apr 2020 20
Ben super blij met de prachtige keuken! Het kostte behoorlijk wat keuze stress maar wat is Daan behulpzaam, vakkundig en doortastend geweest. Hier wordt je niet onder druk gezet zoals bij eerdere ervaringen in Keukenland. Toen de keuze eenmaal was gemaakt kon ik het helemaal overlaten en werd in goed overleg de exacte datum gepland. De keuken is vlot en mooi geplaatst. Daan, monteurs en Bob bedankt, iedere dag een feestje met z'n keuken!
FOTO VAN ELSIETH
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Ans Uiterwijk op woensdag 18 mrt 2020 20
We hebben nu een prachtige nieuwe keuken met veel kastruimte. Wat ik heel prettig vond van Koel Keukens was dat er bij de keuze niet werd opgedrongen. We zijn in totaal drie keer in de winkel geweest om wijzigingen aan te brengen voor het naar onze zin was. We konden er dus een nachtje over slapen. We vonden de benadering van Daan erg prettig. De uitvoering was ook perfect. Eerst werd de oude keuken met veel beleid in een dag gesloopt. En in dezelfde week kwam de stukadoor perfect werk afleveren. De elektricien heeft goed samengewerkt met de loodgieter die onze badkamer aanlegde. Voor inductie koken is er zo een kabel onder de douchevloer gelegd in plaats van langs het plafond. Een week later kwamen twee kundige monteurs de keuken plaatsen. En deze ziet er strak en perfect uit. Dit bedrijf is zeker een aanrader voor een nieuwe keuken. Verder wil ik ook eigenaar Bob bedanken voor zijn hulp bij het zoeken naar een goede stukadoor om de muren glad te stuken in de overige vertrekken. Die levert nu ook goed werk af.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de keuken”
Door Peter Welsink op zondag 1 mrt 2020 20
wij zijn super blij met onze nieuwe keuken, we zijn bij de aankoop/advisering goed geholpen door Daan. Ze kwam met goede ideeën en oplossingen en is zeer professioneel. Bob kwam inmeten en had ook nog wat ideeën tijdens het inmeten. vervolgens werd de keuken begin januari geplaatst. Kees de installateur heeft vakwerk geleverd en heeft de keuken mooi geplaatst. kortom wij zijn heel blij met de nieuwe keuken, maar ook met de manier waarop dit is gedaan. De samenwerking met Dennis (elektricien) en Ronald (stukadoor) was goed. We krijgen van onze vrienden/familie complimentjes over de keuken. Dit bedrijf is zeker een aanrader als je een nieuwe keuken wilt.
FOTO VAN PETER WELSINK
Keuken mooi geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Simone op dinsdag 7 jan 2020 20
Wist al wat voor keuken wilde en werd erg goed geholpen door Xerva die ook meedacht en goede adviezen gaf. Keuken is vakkundig geplaatst en stucadoor en elektricien werkten samen met Koel Keukens dus hoefde nergens naar om te kijken. Alles werd uit handen genomen. Hoefde ook niet af te dingen op de keuken maar kreeg meteen al een korting. Bellen ook nog na om te informeren of alles naar tevredenheid werkt. Kortom: ik heb mijn droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Ruud op woensdag 27 nov 2019 19
Erg vriendelijk geholpen in de showroom. Jacco, een vakman, heeft de keuken keurig in orde gebracht . We zijn heel erg tevreden over deze zaak TOP TOP
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak gegaan”
Door Marta op donderdag 24 okt 2019 19
Super goed geholpen door Daan zonder dat ons iets opgedrongen werd. Zij heeft goed meegedacht en er voor gezorgd dat ik mijn droomkeuken heb gevonden. Wij zijn erg tevreden en zou deze zaak zeker aan anderen aanraden. Daan bedankt!!!

Aanvulling ontvangen 24 oktober 2019: mijn keuken is afgelopen maandag geïnstalleerd. Alles volgens het afspraak gebeurd
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door N.S.Alwan op donderdag 19 sep 2019 19
Top keuken , vakmensen ben ik erg tevreden echt top. De person die de keuken heeft geplaatst is heel goed. Great team!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Lars Bos op donderdag 12 sep 2019 19
Lang gezocht naar een keukenbedrijf en toch uitgekomen bij Koel Keukens. Gek genoeg dacht ik er niet aan omdat ik bang was dat het erg prijzig zou zijn, en (helaas) alleen bij de massa van onpersoonlijke bedrijven terecht kon. Wat ben ik blij dat ik toch voor ze heb gekozen. Prijzig zijn ze niet, ze leveren wel kwaliteit en dat zie je. Van de tekening maken met Xerva (die overal met je meedenkt) tot aan de oplevering ism Bob en Jacco ben ik tevreden, niemand loopt te dwingen of te forceren om een handtekening te zetten. Ook al waren er problemen, ze kwamen toch langs om alles netjes op te lossen en te verhelpen. Ik las ook ergens dat iemand Bob had laten langskomen voor een kapotte scharnier. De keuken was echter 12 jaar geleden geplaatst, en toch hoefde diegene niets te betalen. Dat noem ik nou service. Wees niet bang, stap naar binnen en koop hier je keuken, het zal je zeker bevallen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Edwin Hagenaar op dinsdag 18 jun 2019 19
Echt een top keuken, goed geholpen en de prijs was in 1 keer goed, hoefde niet te onderhandelen, kortingen werden gelijk doorgerekend. Leverdatum en plaatsen conform afspraak. Vakmensen die de keuken geplaatst hebben, echt een top bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Tip top in orde”
Door Familie Mensink -Roozendaal op vrijdag 3 mei 2019 19
Wij hebben onze keuken bij Koel keukens gekocht en laten plaatsen. We zijn in de winkel goed geholpen en er wordt echt de tijd voor je genomen. Onze keuken hebben wij tijdens onze vakantie laten plaatsen. De sleutel hebben we aan Koel keukens gegeven en toen we terug kwamen was de keuken geplaatst!!! Alles tip top in orde.We zijn heel tevreden met onze keuken en de service van Koel keukens. We kunnen iedereen aanraden om daar een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitbreiding keuken”
Door P. (Peter) Kluft op donderdag 4 apr 2019 19
Wij kochten in december 2018 een ander appartement, alwaar Koel keukens een hoekkeuken geplaatst was. Echter de keuken vertoonde wat gebreken maar was over het algemeen in goede conditie. De apparatuur was wel op z'n eindje. Gebeld met Koel keukens en een afspraak gemaakt met Bob om te komen kijken. Hij adviseerde ons om een kijkje te gaan nemen in het Inspiratie huis in Hoofddorp. Nou toen ging er een wereld open. Ons goed laten inlichten. Afspraak gemaakt en op 17 januari bij Daan Berkhout geweest en hebben met haar ons verlanglijstje ingediend. Tevens een tweetal half hoge inbouwkasten besteld voor de integreerbare koelkast en vriezer. Geheel werd geleverd op 18 maart jl. Cees de ervaren keuken installateur heeft het geheel geplaatst en ingebouwd in 2 dagen. Klasse hoor. Tot slot, Daan, Bob en Cees, bedankt voor de heel prettige samenwerking en goede adviezen. Daan top gedaan, ook met het nabestellen van niet geleverde kerntemperatuur meter. Klasse mensen, en namens ons bedankt. Jolanda Klitsie & Peter Kluift
FOTO VAN P. (PETER) KLUFT
Uitgebreide keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie keuken”
Door Rico van der Park op zondag 17 mrt 2019 19
Na een aantal fijne gesprekken met Daan bij Koel keukens hebben wij daar een erg mooie keuken besteld. Zowel de levering en plaatsing als het verwijderen van de oude keuken is erg netjes gedaan! Wij zijn hier bijzonder tevreden over. Het is nu nog even wachten op de achterwand die pas ingemeten kon worden na het plaatsen van de keuken... nog even geduld en dan is het helemaal af! Koel keukens kunnen wij echt aanraden!
FOTO VAN RICO VAN DER PARK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rob op vrijdag 21 dec 2018 18
Het advies van de verkoopster, de leverdata en de uiteindelijke montage waren volgens afspraak. De monteur heeft zeer efficiënt alles correct geplaatst en nauwkeurig afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN ROB
Nauwkeurig geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Beste keuze”
Door Raoof op woensdag 10 okt 2018 18
Op advies van een collega zijn we naar Koel keukens in Zaandijk gegaan. Vanaf het eerste moment hadden we er een goed gevoel bij en we zijn met hun in zee gegaan. Daan heeft een mooi ontwerp gemaakt en ons ook uitstekende adviezen gegeven. Vervolgens is onze keuken door Ruud keurig en vakkundig gemonteerd. Kortom we zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken. Dank aan alle medewerkers van Koel keukens.
FOTO VAN RAOOF
Keurige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Mark & Laura op dinsdag 14 aug 2018 18
Onze eerste nieuwe keuken. Wat een spannende aangelegenheid. Vooral als je van anderen verhalen hoort over wat er allemaal mis kan gaan. Nou, wij zijn uitstekend begeleid in het hele proces door Daan. Altijd enthousiast, deskundig en geduldig. Gedetailleerde tekening met accurate berekeningen. De aflevering en montage ging soepel en in prima overleg. Wij zijn gelukkig!
FOTO VAN MARK & LAURA
Rechte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Soepel verlopen”
Door Evelyn Louz op donderdag 10 mei 2018 18
Xerva maakte het kiezen en kopen van mijn keuken een feestje. In februari plaatste Jacco van Koel Keukens mijn droomkeuken. Met heel veel zorg en geduld heeft hij ervoor gezorgd dat mijn verwachtingen werden overtroffen. Vanaf de eerste afspraak, het tekenen van de keuken, het meten, het maken van de koof tot het plaatsen van de keuken alles verliep soepel. Al mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Ik kreeg daarbij ook advies voor het beter indelen van de keuken. Ik zou zeker vrienden en familie adviseren gebruik te maken van de diensten van Koel Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Peter Vrooland op donderdag 26 apr 2018 18
Na een aantal keukenzaken te hebben bezocht, kwamen we bij Koel Keukens terecht. Bij Koel gaat het hele traject op een gezellige professionele manier. Ook eigenaar Bob werkt actief mee op de werkvloer en in de zaak. Xerva weet waar ze over praat, adviseert en neemt alle tijd om samen jouw droomkeuken te ontwerpen tegen een reële prijs. Jacco is een topmonteur; eentje waar je heel blij van wordt omdat het een vakman en perfectionist is bij het plaatsen van de keuken. Allemaal bedankt!
FOTO VAN PETER VROOLAND
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijke benadering”
Door Marieke Oldenburger op vrijdag 13 apr 2018 18
De beste prijs voor een prachtige keuken, fijn advies, geplaatst door een vakman die in dienst in bij Koel. Eerlijk bedrijf dat niet loopt te goochelen met prijzen. Na uitgebreide inventarisatie van de wensen krijg je tot in detail voorgerekend wat het kost en zo kun je dan je keuzes maken. Helemaal op maat gemaakt, duurzaam hout en dan ook nog goedkoper zijn dan de grote ketens. En 20 jaar garantie! Het was een feestje om bij hun een keuken te kopen en zo hoort het. De fles bubbles maakte het helemaal af :)
Reactie of foto toevoegen
“12 jaar oude keuken”
Door Hans Vet, Castricum op maandag 19 feb 2018 18
Onze 12 jaar oude keuken begon wat kleine tekortkomingen te vertonen. Een afspraak met Koel Keukens Zaandijk, de leverancier destijds, was snel gemaakt en eigenaar Bob kwam op het afgesproken tijdstip op zaterdag (!) voorrijden en verhielp de probleempjes waaronder het vervangen van een tweetal scharnieren van de koelkast. Ondanks ons aandringen op betaling van de kosten werd dit resoluut geweigerd. "Dit valt onder onze service en is dus gratis"was het antwoord van Bob. Geweldig toch zo'n leverancier? (intussen ook een prachtige keuken geplaatst bij one dochter en zoon)
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht en goede service”
Door Mevrouw Rekoert-Jansen op donderdag 23 nov 2017 17
Ruim 2 jaar geleden een keuken met inbouwapparatuur gekocht bij Koel Keukens. Kort geleden bleek dat van de inbouw combi-magnetron het draaiplateau was beschadigd. Dit was ontstaan door slijtage van de beschermvoetjes van het ronde magnetronrooster. Gebeld met Koel keukens (Christine), zij heeft de beschadigingen dezelfde dag gemeld bij de leverancier van de combi-magnetron. De volgende dag ontvingen wij een nieuw draaiplateau en een paar extra nieuwe beschermvoetjes. Dat noem ik nou service met een grote S!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Gerrit + Judith, Zaandam op donderdag 6 jul 2017 17
Ik wil graag even mijn petje af nemen voor dhr ruud die ik 2dagen meegemaakt heb in ons huis om dat kleine keukentje tot een topper te maken wat een serieuse man wees dankbaar dat hij jullie team versterkt een super mario dank jullie voor de mooie keuken en er is altijd een oplossing positief denken thanks
Reactie of foto toevoegen
“Denken met je mee”
Door Toos en Jur uit Jisp op donderdag 6 apr 2017 17
Koelkeuken is echt een topbedrijf je wordt behandeld als klant denken mee tijdens het ontwerp. En denken mee tijdens de plaatsing zijn hele mooie dingen uit gekomen geven goed advies. Je komt bij het zoeken van een keuken heel veel zaken tegen sommige zitten je op je hielen anderel laten je los met een briefje waar je op kan kliederen . Maar bij Koel niet wij hebben een super ervaring kan het iedereen aanraden. Wij hadden Ruud als monteur super vent harde werker heeft bijna alles zelf gedaan ongelofelijk. Bob,Christien,Mirella en onze Ruud goed gedaan super super blij mee . Gr Toos en Jur
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring”
Door Marcel Yigit op dinsdag 28 mrt 2017 17
Het meedenken mbt ontwerpen van de keuken is goed, prima tips meegekregen. De plaatsing liep niet vlekkeloos. De monteur wilde in eerste instantie niet afkorten.Alleen de aftersales service is erg matig. Na de plaatsing van de keuken wilde uk nog enkele aanpassingen en uitbreidingen. De verkoper is thuis lang geweest, maar na te hebben gebeld en gemaild nooit meer iets vernomen ondanks de belofte een offerte te sturen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 24
Vestiging Koel Keukens
aZaandijk , Guisweg 28, 1544 AJ Zaandijk, tel 075 - 621 41 22
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.