Feedback
9,7

Arma Keukens en Sanitair

1 / 151
151 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Ontdek de mooiste collectie keukens en badkamers. Wij ontzorgen u compleet met ons enthousiaste team van eigen, gedreven mensen.

Meer dan alleen een keuken of badkamer
Onze missie is om de klant volledig te ontzorgen. U merkt dit al direct wanneer u onze showroom aan de Galvaniweg binnenstapt. Onze verkoopadviseurs staan u geheel ten dienste bij het uitzoeken van een persoonlijke, passende keuken. We realiseren ons, dat een keuken of badkamer best een forse investering kanzijn. We zien het dan ook als een serieuze aangelegenheid, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hebt u eenmaal een prachtige keuken of badkamer uitgekozen, dan houden we u goed op de hoogte van het complete traject. In overleg plannen we het moment van montage bij u thuis. Onze monteurs zullen zich tot het uiterste inspannen om het u volledig naar wens te maken. Zijn er praktische zaken die om afstemming vragen, onze monteurs overleggen tot uw keuken of badkamer perfect naar uw zin is. Daarna kunt u met een gerust hart van uw aankoop gaan genieten, met het idee dat u tien jaar garantie op montage hebt!

Keukens in alle stijlen
In onze showroom vindt u alle actuele keukentrends vertegenwoordigd. U ziet er prachtige keukens in diverse kleuren, stijlen en opstellingen. Van keukens met een kookeiland, hoekkeukens, parallelle keukens tot landelijke, nostalgische, klassieke, moderne, design en tijdloze keukens en alles wat ertussen zit.

Een badkamer die aan al uw wensen beantwoordt
Arma Keukens en Sanitair heeft alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Enthousiast, klantgericht en betrokken. Afspraak is afspraak. Totaal ontzorgen met een perfect eindresultaat.

Keukens en badkamers vanuit de ambitie om klanten enthousiast te maken
Wat ooit begon vanuit een ideaal om droomkeukens te leveren, is geworden tot een serieus familiebedrijf waarin de lijnen nog ouderwets kort zijn: Arma Keukens en Sanitair. In 1999 ontstonden er verkoopactiviteiten van keukens vanuit het Gelderse Nunspeet. Familieleden verzorgden de montage en administratie, en een bedrijf was geboren. In 2006 breidde de collectie zich uit met mooie badkamers. In tegenstelling tot vele andere keukenstart-ups die uiteindelijk toch weer ten onder gingen, bleef Arma Keukens en Sanitair fier overeind, en groeide zelfs tegen slecht tij en omstandigheden in. Wie dit bedrijf een beetje kent, snapt wel hoe dat komt: de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening vanuit een tomeloze ambitie om het klantbelang echt te dienen. Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche, een kwaliteitslabel dat consumenten zelf aan ons toegekend hebben.

Al ruim 25 jaar een begrip
Arma Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Arma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 482 ervaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren414 ervaringen
4 sterren50 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Johnny en Nicole op donderdag 21 jun 2018 '18
Wij hebben de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Arma keukens gekocht. We zijn door Coen zeer vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Hij deed een perfecte inventarisatie van onze wensen en nam echt de tijd voor ons. Omdat de oplevering van onze woning tot 3 keer werd uitgesteld, moest de levering/montage van onze keuken ook drie keer worden verplaatst. Hierbij deed Arma absoluut niet moeilijk, sterker nog er werd actief met ons meegedacht. Levering/plaatsing van onze keuken verliep volledig naar wens en we genieten met volle teugen van onze mooie Arma keuken! @Coen en Arma Keukens bedankt! Mocht je een nieuwe keuken nodig hebben en wil je verzekerd zijn van een Top Service van A tot Z bevelen wij jullie Arma Keukens van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaarheid waargemaakt”
Door Willy Wijnberg op woensdag 13 jun 2018 '18
Eind 2017 heb ik een keuken gekocht bij Arma. Ik kende het bedrijf niet maar kreeg algauw via de reviews het idee dat dit een betrouwbaar en een fijn bedrijf was. Ze hebben het helemaal waar gemaakt! Vanaf de 1e afspraak tot en met de montage. Er was een inschattingsfout gemaakt in het ontwerp en er waren wat andere klachten met betrekking tot de montage. Alles is naar volle tevredenheid opgelost. Van begin tot eind is er altijd ruimte en tijd geweest voor vragen die altijd per omgaande en vriendelijk werden beantwoordt. Mede namens hun heb ik een fantastisch mooie keuken en hoop hier nog jaren plezier van te hebben.
FOTO VAN WILLY WIJNBERG
Keuken in de lengte
Reactie of foto toevoegen
“Beleving”
Door Jenieke Altena op vrijdag 8 jun 2018 '18
Wij hebben een keuken laten plaatsen door Arma keukens uit Nunspeet. Wat is het ontzettend mooi geworden. Tijdens de verkoop veel dingen gezien. Eerst hadden we een lichtgrijze deur uitgezocht daar kregen we achter af toch twijfels over.. We hebben de verkoper gebeld en de kleur laten wijzigen, niets was teveel of een probleem. Begin april hebben we de sleutel van onze woning ontvangen en zijn we begonnen met de voorbereidingen voor de keuken. Op advies van ARMA hebben we Hemmo van Kelckhoven alle leidingen en stopcontacten laten verleggen. Ook het eerlijk advies om de stoppenkast te vervangen voor een nieuwe groepenkast hebben we zeer gewaardeerd. Na een half jaar lang wachten was dan eindelijk het moment daar dat de keuken geleverd en geplaatst kon worden. De keuken zou half 8 's morgens geleverd worden. Dit was netjes afgestemd met de planner zodat we niet speciaal vrij zouden moeten nemen of iemand zouden moeten regelen die in het huis kon. Alles netjes geleverd. De mannen van de logistiek waren zeer voorzichtig met alle nieuwe spullen, dat geeft wel een goed gevoel. De dag na de levering kwamen Ben en Reinier. Weer netjes op tijd volgens afspraak. Half 8 stonden ze voor de deur. Goed uitgelegd wat ze zouden gaan doen, alles was ons zeer duidelijk. Tijdens de montage waren we aanwezig. Voor ons erg leuk om te zien wat er gebeuren ging. Alles waar de monteur vragen over hadden konden we direct beantwoorden. Alles gaat in overleg. Top geregeld! De keuken was in een keer goed. Geen gedoe met naleveringen of kapotte spullen. We hebben ook wel eens andere dingen gehoord. Wij raden ARMA keukens zeer aan. Wat een beleving! Van begin tot eind top geregeld. Wij komen zeker terug als we de badkamer ook nog moeten vervangen.
FOTO VAN JENIEKE ALTENA
Keuken helemaal top
Reactie of foto toevoegen
“Geen druk”
Door Gert en Tineke Stegeman op zaterdag 26 mei 2018 '18
Vorig jaar hebben wij nieuwe keukenapparatuur gekocht. Na een bezoek aan drie keukenbedrijven, die een vaatwasser niet konden plaatsen in een kastje, dat iets te breed(!) was, kwamen wij bij Arma. Daar was dit geen enkel probleem. "Dan zetten wij er een klein frame tussen", was hun reactie. Veel bedrijven plaatsen liever een nieuwe keuken, maar bij Arma is geen enkele druk om je te beïnvloeden.

Dit jaar hebben wij door Arma onze douchecabine laten vervangen door een inloopdouche. De drempel werd verlaagd van 27 naar 4 cm, een antislip tegelvloer werd ingebouwd, en een inklapbaar douchestoeltje werd aangebracht. Dit alles precies zoals wij gehoopt hadden dat het zou worden.
FOTO VAN GERT EN TINEKE STEGEMAN
Inloopdouche
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Rien op vrijdag 25 mei 2018 '18
Badkamer laten renoveren door Arma. Vanaf eerste contact met de monteur die kwam opmeten een goed gevoel vanwege de eerlijke adviezen. Zelfde gevoel bleef ook overheersen bij het uitzoeken van de materialen in de showroom en vooral bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Uiterst correct en netjes werk. Kortom: Arma is wat ons betreft een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Arma doet wat het belooft”
Door fam. Berends - de Jonge op vrijdag 18 mei 2018 '18
Wij hebben bij Arma een keuken gekocht. Vandaag zijn de laatste zaken die nog moesten gebeuren gedaan. Arma doet wat het belooft, communiceert helder, neemt zijn verantwoordelijkheid en lost zaken op. Koopproces is helder en duidelijk, geen verrassingen, het kost wat het kost maar je weet waar je aan toe bent. Montage gebeurt door vakmensen die er plezier in hebben en een mooi product willen leveren. Niets te klagen dan? Weinig. Eén dingetje: de planning vanuit kantoor is soms wat krap. In ons geval betekende dat een paar uur extra thuis zijn op een dag om het af te maken. Maar alles bij elkaar heeft Arma van deze, toch grote financiële, uitgave een feestje gemaakt. En dat is wat je wilt met een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. BERENDS - DE JONGE
Gemonteerd door vakmensen
Reactie of foto toevoegen
“Beretrots”
Door F. van Mourik op maandag 14 mei 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn geweldig geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Zeer correct en vrijblijvend. Geweldig zoals de mensen alles doen, zowel de bezorgers als de monteurs. Prima gemeten want alles paste in één keer. Zij hebben de keuken geleverd maar wij zijn beretrots op onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk merkbaar vakmanschap”
Door Rik de Lange op vrijdag 11 mei 2018 '18
Zeer tevreden! We waren al een paar maanden bezig met keukenwinkels bezoeken. Via internet bij Arma terecht gekomen. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om te achterhalen wat precies je wensen zijn. Eerlijk verhaal over de verschillen in kwaliteit. Realistisch over dat prijs/kwaliteit verhouding. Keuze gemaakt en levering/plaatsing afgestemd. Over plaatsing en afwerkingen door de mensen van Arma niets dan lof. Werken volgens afspraak, maar denken wel mee. Werken netjes, efficiënt en met duidelijk merkbaar vakmanschap. We zijn volledig tevreden. Wij hebben nu een keuken die meer dan volledig aansluit op de ideeen die wij hadden toen we de winkel inliepen.
FOTO VAN RIK DE LANGE
Niets dan lof over de keuekn
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Mulder op woensdag 25 apr 2018 '18
Wij hebben via Arma een keuken aangeschaft. Alles is perfect verlopen. In de zaak zijn wij al fantastisch geholpen. De communicatie daarna was perfect. Ze hielden ons perfect op de hoogte. Daardoor kreeg je echt het gevoel dat alles wel goed ging komen. Dat was ook zeker het geval. Een prachtig resultaat. Eigenlijk is alles goed gegaan. Een dikke tien voor Arma.
FOTO VAN MULDER
Prachtig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Bram op maandag 23 apr 2018 '18
Vanwege de goede recensies op deze site een bezoek gebracht aan Arma in Nunspeet. Mede door de goede hulp van Harold onze keuken samengesteld. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. De montage verliep vlekkeloos. Zelden iemand zo nauwkeurig en netjes zien werken. Niets dan lof. Er was een deurtje beschadigd aan de binnenkant. Er was al een nieuw deurtje besteld voordat we er iets van konden zeggen. Ik kan Arma bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Win win”
Door Anneke Wisse op dinsdag 17 apr 2018 '18
De vierde keukenzaak die wij bezochten was Arma. Inmiddels helemaal 'dol' van alle aanbiedingen en tekeningen die al voor ons gemaakt hadden kwamen we daar binnen. Een verkoper die wist waar hij over praatte, Peter, nam alle tijd voor ons en besprak onze wensen en was gelijk transparant in de prijzen en mogelijkheden. Niets werd ons opgedrongen, alles in overleg. Bij het leveren van de keuken gaven de 'keukenzetters' aan dat er bij het vervoer een kras op het aanrechtblad was gekomen. Hier zou een nieuwe voor geleverd worden, dit kon al erg snel (ze hielden rekening met onze wens dat wij binnen 2 weken wilden verhuizen). Het oude aanrechtblad mochten we houden om in onze bijkeuken een mooi hoekje van te maken, winwin-situatie dus! De keuken is netjes gezet, wij zijn erg tevreden. 'Afspraak is afspraak' zegt Arma, en daar houden ze zich ook aan!
FOTO VAN ANNEKE WISSE
Netjes gezette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed en netjes”
Door Arjan Oosterom op vrijdag 13 apr 2018 '18
Goede en nette begeleiding en afhandeling bij uitzoeken, kopen en zelf plaatsen van keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super plaatsing”
Door J. Scheffer op woensdag 11 apr 2018 '18
Gisteren hebben we een stuk keuken geplaatst gekregen ivm waterschade en deze is echt super geplaatst. Nog mooier en beter dan dat het was. Ook was ik een beetje bang voor kleurverschil, maar ook daar was totaal geen sprake van. Ook de monteur die het plaatste was zeer aardig en zeker een specialist! Kortom; Arma keukens is een aanrader !!!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Diks op dinsdag 10 apr 2018 '18
We hebben er een complete keuken gekocht. Zijn netjes en duidelijk geholpen Door het personeel van Arma. De keuken is geplaatst Door het personeel van Arma en weer zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk bedankt”
Door fam de wit op woensdag 28 mrt 2018 '18
Wij hebben een badkamer gekocht. Deze is zeer netjes geplaatst waarbij er steeds overleg of advies was. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten er dagelijks van. Monteurs en medewerkers hartelijk bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Zo tevreden”
Door Angela op woensdag 28 mrt 2018 '18
We hebben onze keuken nu al maanden en zijn nog steeds zo tevreden met onze keuken en ook tevreden over Arma dat jet tijd werd om onze ervaring te delen. Ik kan niets anders dan bevestigen wat veel andere tevreden klanten ook al aangeven: Arma maakt waar wat ze beloven en ze nemen werkelijk alle tijd voor je zonder dat je onder druk wordt gezet. Super. Binnenkort is onze badkamer aan de beurt en dan gaan we absoluut terug naar Arma.
FOTO VAN ANGELA
Uitzicht vanuit de keuken
REACTIE VAN ANGELA
De andere zijde van de hoekkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door L. van Loenen op maandag 26 mrt 2018 '18
Wij willen onze complimenten uitspreken voor de goede samenwerking en de zeer vakkundige installatie van de keuken, badkamer en het toilet. Alles is geheel naar wens gemonteerd en krijgt van ons de beoordeling "uitmuntend". Wij mogen dan ook zeer tevreden zijn over onze aankoop. Wij hopen nog lang van onze nieuwe badkamer en keuken te mogen genieten.
FOTO VAN L. VAN LOENEN
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Leo Venhorst op dinsdag 20 mrt 2018 '18
Badkamer renovatie waarbij een fantastische stortdouche en een prachtige inloop douche is geplaatst. Deze combinatie van oud en nieuwe is erg goed uitgepakt. De service is uitstekend en de werkzaamheden zijn in goed overleg verlopen. Aan te bevelen aan iedereen die een badkamer renovatie wil.
Reactie of foto toevoegen
“Goede plaatsing maar slechte nazorg”
Door Versloot op dinsdag 20 mrt 2018 '18
Wij hebben bij Arma een keuken, badkamer en toilet gekocht. Het plaatsen e.d. is goed verlopen. Er was een verkeerd gat geboord op het aanrechtblad. Na aandringen van onze kant kwamen ze eindelijk over de brug met een oplossing. Al snel zaten er krassen in de spoelbak. Ook kraakt het bad heel erg als je erin stapt. We hebben het aangegeven bij de monteur. Hij heeft foto's gemaakt en doorgestuurd naar Arma. Na een paar maanden nog steeds niets van gehoord. Tussendoor nog een keer aangegeven aan een dame die belde of we tevreden waren, maar je hoort niets. De nazorg is super slecht! Je betaalt een hoop geld voor spullen die hier verkocht worden, maar de kwaliteit laat te wensen over. Als je er vervolgens over begint, komen ze er niet op terug. Helaas hebben we die ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Arma keukens en sanitair dé keukenzaak”
Door Fam. Waaijenberg op zaterdag 17 mrt 2018 '18
In 2007 hebben mijn ouders een keuken bij Arma gekocht. Het sprong er nogal uit: goed advies, meedenken (maar niet aandringen), (klant)vriendelijke medewerkers, gezellige sfeer. Ook niet te vergeten, je wordt niet geholpen als nummer, maar als mens. Men neemt echt de tijd voor je. En ja, na 11 jaar nog steeds veel plezier van de keuken ... De service is ook uitstekend! Toen de keuken eenmaal stond, bleek er op een gegeven moment een lampje stuk. Een telefoontje naar Arma en het wordt snel en kosteloos geregeld. Super toch? Dat is nog eens service! Voor ons dus reden genoeg om gelijk naar Arma te gaan toen we een nieuwe keuken wilden. We zijn daar heel prettig geholpen en genieten nu van een prachtige keuken. Naast dat we fijn geholpen zijn door 'onze' adviseur, willen we ook de monteurs niet vergeten. Wat maken ze het allemaal netjes! En alle verpakkingsmateriaal van de keuken nemen ze mee. Keurig hoor! We hebben 5 monteurs over de vloer gehad, i.v.m. ziekte, maar ze waren allemaal prettig in omgang, complimenten ook daarvoor! We prijzen Arma keukens en sanitair echt aan!
FOTO VAN FAM. WAAIJENBERG
Prachtige keuken
+ Toon extra foto van Fam. Waaijenberg
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken besteld bij Arma”
Door Mar op donderdag 15 mrt 2018 '18
Ze zijn duidelijk, geen addertjes onder het gras en geen vervelende verkoop praatjes. Het is wat het is! Mooie prijzen, klant vriendelijk en heerlijke verse gevulde koeken of andere lekkere hapjes, het is een genot om een keuken uit te zoeken bij Arma. Ook het inmeten van de keuken ging prima! Het plaatsen van de keuken ging ook prima, er werd keurig met de rest van het huis en de vloer omgegaan en zelf de stucloper die wij zelf al hadden neergelegd, werd door hun netjes opgeruimd en mee genomen. Kleine beschadiging aan de lade, maar deze word als het goed in voorzien van een nieuwe. Helaas was door de leverancier (daar kan Arma dus niks aan doen) de front van de vaatwasser vergeten mee te bestellen, deze was dus op de dag van de plaatsing niet aanwezig. Vanuit Nunspeet is er nog iemand naar Zeewolde gereden om een tijdelijk front te brengen zodat deze geplaatst kon worden (tijdelijk) en wij wel gewoon de vaatwasser kunnen gebruiken tot dat de nieuwe front leverbaar is. Al met al een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Irma op dinsdag 6 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Op wat kleine dingetjes na is alles goed verlopen. De zaken die er waren werden wel goed en snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Johan op dinsdag 6 mrt 2018 '18
Ik raad iedereen Arma Keukens aan! Wij hebben een keuken gekocht en we zijn goed geadviseerd tijdens het kopen van de keuken en de service is er echt geweldig! Ze hebben zelf een aantal beschadigingen gemeld en direct nieuwe onderdelen besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door W. Kamphorst op woensdag 28 feb 2018 '18
We kregen deskundig advies en werden prettig te woord gestaan. Verkoper nam ruim de tijd voor onze keuzes. Ook achteraf zijn vragen en/of opmerkingen goed en tot tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Fam. Verzijl op zondag 25 feb 2018 '18
Van begin tot eind alles super geregeld. Door een afspraak te maken - in ons geval voor de plaatsing van een nieuw toilet - kan Arma ruimschoots de tijd nemen alles goed op papier te krijgen. De mogelijkheden zijn tegenwoordig namelijk legio. Het slopen en plaatsen van het nieuwe sanitair gaat professioneel en erg netjes. De installateur gaat pas weg als hij echt tevreden is over zijn werk. Het uiteindelijke resultaat is precies zoals tijdens het verkoopgesprek geschetst. Wij gaan Arma zeker weer benaderen als de badkamer en/of de keuken aan de beurt is. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is echt afspraak”
Door Fam van Pijkeren op vrijdag 16 feb 2018 '18
Super goed geadviseerd er werd alle tijd voor ons genomen. Zonder stunts en opdringerig te zijn, zeer vakkundig geplaatst en afgewerkt. Geschikte monteurs die weten waar ze mee bezig zijn en goed werk leveren. Afspraak is Afspraak en dat is ook echt zo. Eventuele problemen worden zonder pardon opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Fam. Asschert op vrijdag 16 feb 2018 '18
In de showroom, vakkundig geholpen en daarna bij de uitvoering waren de installateurs bijzonder professioneel. Er werden nog enkele bruikzame tips gegeven, die de badkamer nog beter tot zijn recht deden komen. Iedere werkdag werd de werkplek netjes achtergelaten .. Hulde.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige montage”
Door Fam. de Bruin op maandag 12 feb 2018 '18
In januari 2018 zijn bij ons door Arma een badkamer en een toilet geplaatst. De badkamer had een moeilijke vorm, met schuine hoeken en dergelijke. Met de adviseur zijn we tot een goed ontwerp gekomen, dat inmiddels tot onze tevredenheid is gerealiseerd door prettige, vakkundige monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierige ervaring”
Door Jaap van Essen op maandag 5 feb 2018 '18
Heel erg blij met onze nieuwe keuken van de fa. Arma. Zeer vakkundig en plezierig geholpen door de verkoper Arwout, en de plaatsing werd zeer vakkundig en plezierig door de monteurs Henk en Joost gedaan. Zij werkten zeer netjes en het was een plezier om ze over de vloer te hebben. Al met al zeer happy met onze keuze voor de fa. Arma!
Reactie of foto toevoegen
“Erg netjes”
Door Gertine op maandag 5 feb 2018 '18
Verkoper was fantastisch; dacht goed mee en adviseerde op de juiste manier. Het inmeten ging prettig en over het plaatsen ook geen klachten. Vriendelijke mannen, die erg netjes werkten!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Familie Van Kuijl, Ermelo op zaterdag 3 feb 2018 '18
Arma keukens heeft onze keuken gerenoveerd: nieuwe deurtjes, passtukken, handgrepen en een kraan. Alle afspraken zijn steeds correct nagekomen, dit ondanks ziekte van een aantal medewerkers. De beide (gezellige!) monteurs hebben prima werk afgeleverd en hebben goed meegedacht over de plaatsing van de handgrepen. Kortom, wij zijn bijzonder tevreden over het eindresultaat!!
Reactie of foto toevoegen
“Wat zijn wij tevreden”
Door Fam. Sprik op vrijdag 2 feb 2018 '18
Vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst. Wat zijn wij tevreden. Het is een spannend gebeuren. Hebben wij de juiste keuze gemaakt, al luisterend naar het advies en wat mogelijk is binnen het budget. Helemaal goed gekomen. Het contact en de afspraken verliepen prettig. De installateurs hebben mooi werk afgeleverd en volgens afspraak. De achterwand wordt nog geleverd en dan is het helemaal af.

Eerdere ervaring van 25 november 2015: Afgelopen week is bij ons de badkamer geplaatst. Wij zijn heel blij met het resultaat. Een hele klus, wat heel prettig was, zo netjes als er is gewerkt. Een team! De vloer tot aan de voordeur afgeplakt. Alles opgeruimd, bij aflevering een bijna schone badkamer. Barend en Jan waren rustig aan het werk, meedenken en uitleg geven wat wel en niet kon. Kortom, wij zullen zeker adviseren bij Arma een badkamer te kopen. De vlotte afwerking van de facturen. Ook dat was snel en afgehandeld.
FOTO VAN FAM. SPRIK
Keuken helemaal goed gekomen
Reactie of foto toevoegen
“Heldere benadering”
Door Nicole van der Sligte op vrijdag 2 feb 2018 '18
Heldere communicatie, duidelijke offerte en transparant bedrijf. Prettige verkoop door Arwout, mooie keuken, goede prijs / kwaliteitsverhouding en zeer goede service van René. Dit bedrijf aangeraden aan familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Familie Van Dijk op donderdag 1 feb 2018 '18
Tijdens onze vakantie is onze badkamer gerenoveerd. Bij thuiskomst was de badkamer klaar, zoals gepland. We zijn zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goede zaak”
Door Kees op donderdag 1 feb 2018 '18
Goede zaak met veel keus. Werden goed ontvangen. Deal werd er wel min of min door heen geduwd ivm een actieweek, dit leverde wel een klein minpuntje op. Prijzen zijn stevig. Uitvoering was erg goed zowel de afwikkeling van de order, de inmeting en de plaatsing. Helaas oven na paar dagen al stuk, even afwachten hoe dit afloopt.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst fatsoenlijk”
Door Teun Tieleman op woensdag 31 jan 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de montage door Arma. Arma is het juiste bedrijf voor u als u minder geïnteresseerd bent in kortingen en acties ('Laatste dag!') dan in kwaliteit en betrouwbaarheid. Montage door vakkundig, uiterst fatsoenlijk personeel. Arma doet de werkvoorbereiding niet zelf, maar kan wel verwijzen naar betrouwbare bedrijven die dit onderdeel voor hun rekening kunnen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Nette keukenbouwers”
Door R. Kooiker op donderdag 25 jan 2018 '18
Mijn ervaring is goed, vriendelijke en nette keukenbouwers. Minpunt was toen na 1 dag de vaatwasser, niet via Arma gekocht, uit de rails lag Arma geen gegevens over dit apparaat wilde/kon verstrekken want deze waren wel opgenomen tbv de plaatsing maar werden "niet bewaard". Deze aktie kwam niet professioneel over.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel geholpen”
Door Simon op maandag 22 jan 2018 '18
Voor onze nieuwbouwwoning zijn we in 2016 bij Arma terecht gekomen. Hier zijn we zeer professioneel geholpen, zonder (aankoop)druk en hebben we onze nieuwe badkamer samen kunnen ontwerpen. Ook onderdelen die niet via Arma te leveren waren zijn zonder problemen opgenomen en geplaatst. De plaatsing van de badkamer ging professioneel en in goed overleg met de installateurs. En Arma verdient een hele grote pluim als het gaat om nazorg. Dit pakken ze vriendelijk en zeer goed op zonder problemen en discussies over factureren. Ook de garantie van de onderdelen wordt zonder problemen opgelost. Wij zijn zeer te spreken over Arma en raden een ieder aan om hier een badkamer te kopen, Top bedrijf.
FOTO VAN SIMON
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen
“Het aanbevelen waard”
Door Familie R.M. Van de Laar, Dronten op woensdag 17 jan 2018 '18
Door goede referenties over Arma keukens hier een nieuwe keuken aangeschaft. Een prachtige showroom en zeer vriendelijk personeel en bovendien werd er voldoende tijd genomen voor ons als klant. Keuken plus apparatuur op afgesproken datum geplaatst, het voorwerk laten doen door HVK Multidiensten ( via Arma keukens). Beide uitstekend werk geleverd. Na enkele weken contact met Arma , onze gaskookplaat voldeed niet aan onze wensen en uit coulantheid heeft Arma deze retour genomen( groot deel van het aankoopbedrag retour) en konden we wat anders uitzoeken. Hierbij werden de kosten van het plaatsen van de nieuwe inductieplaat voor hun rekening genomen. Uiteraard wel de meerwaarde zelf betaald. Als wij Arma een cijfer mogen geven op de schaal van 10 dan wordt het een dikke 9!
Reactie of foto toevoegen
“Topper”
Door Evert en Alie van den Brink op vrijdag 12 jan 2018 '18
Super tevreden..vanaf de koop van onze keuken tot het moment van plaatsen van onze keuken..Onze keuken werd geplaats door Machiel den Otter ( bij de kennismaking bleek dat wij elkaar kenden van vroeger ) samen met leerling Maarten.Ze hebben onze keuken vakkundig en keurig geplaatst.echt vakwerk.Bovendien was het ook reuze gezellig die 2 dagen dat ze bij ons waren..En wij vinden dat Machiel een zeer geduldige man is,zeker als je iemand moet opleiden voor dit vak..Mag ook wel eens gezegd worden vinden wij .Machiel je bent een topper.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Bas en Areke Blok op donderdag 4 jan 2018 '18
keuken , badkamer, en vloertegels voor de gehele beneden verdieping, zeer plezierige medewerkers , deskundig personeel
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jenny van der Burg op donderdag 4 jan 2018 '18
Door Arma Keukens en Sanitair is bij ons een nieuwe keuken en badkamer geplaatst. Verkoper Gert-Jan heeft de tijd genomen om samen met ons onze wensen door te spreken. Hij heeft duidelijke feed-back gegeven en vooral met ons meegedacht. Advies gegeven over speciale wensen die we hadden. Zoals afgesproken was de keuken en de badkamer klaar, net op tijd voor de Kerst. Meedenken vanaf ontwerp keuken tot en met definitieve plaatsing. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN JENNY VAN DER BURG
Kerstkeuken
+ Toon extra foto van Jenny van der Burg
+ Toon extra foto van Jenny van der Burg
+ Toon extra foto van Jenny van der Burg
+ Toon extra foto van Jenny van der Burg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rens op zondag 24 dec 2017 '17
Bij het plaatsen van de door ons aangeschafte badkamer kwamen de monteurs allerlei onverwachte obstakels tegen. Steeds werd in overleg met ons een mooie oplossing gevonden, ook als het de monteurs meerwerk opleverde. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam en vakkundig werd de badkamer gemonteerd. We zijn zeer tevreden met deze kwalitatief zeer goede badkamer en de werkwijze van Arma.
FOTO VAN RENS
Vakkundig gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Hele positieve ervaring”
Door Robbert Jan te Raa op vrijdag 22 dec 2017 '17
Hele positieve ervaring, de bouw van ons huis was meerdere keren vertraagd, maar Arma was heel flexibel, zowel met levering van de keuken als tijdens installatie. Service is top, vanaf aankoop tot en met oplevering.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door M. Landman op donderdag 21 dec 2017 '17
Wij zijn keurig geholpen met het uitzoeken van onze keuken. Er is rekening gehouden met onze wensen en ons budget. Toen we hier wat over heen gingen werd er gekeken hoe onze wensen konden worden behouden binnen het gestelde bedrag. Top! Ook service en montage waren prima, alles op tijd en keurig afgeleverd. Hier werken mensen met kennis en plezier in hun werk. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeldzame service”
Door W en M. op woensdag 20 dec 2017 '17
Wij hebben zeer goede ervaring met Arma Keukens Nunspeet. In 2009 hebben wij hier een nieuwe keuken gekocht waarbij de hele procedure tot in de puntjes verliep. In 2012 zijn we gaan verbouwen waardoor de huidige keuken moest worden herplaats en uitgebreid, ook dit heeft Arma keurig uitgevoerd! Onlangs ging de vaatwasser stuk, net buiten het garantietermijn. De fabriek kon hierdoor geen korting meer geven op het nieuw te plaatsen element, best vervelend natuurlijk maar ook te begrijpen. Arma kwam met het voorstel om de kosten samen te delen! Waar kom je dat nu tegen, bijna nergens toch! Echt: dat verdient een groten PLUIM! Zou het in de toekomst nodig zijn dan zal onze keuze weer voor Arma zijn, echt aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en keuken”
Door A. van de Beek op dinsdag 19 dec 2017 '17
We hebben een nieuwe badkamer en een nieuwe keuken gekregen. Beide zijn perfect afgewerkt. We hebben heel veel waardering voor de uitvoerders. Ze werkten zorgvuldig en rustig, zonder muziek en elke dag werd alles afgeruimd. We hebben de hoogste waardering voor ARMA, zoals zij hun werk bij ons hebben gedaan en afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door JL Wiertz op zaterdag 16 dec 2017 '17
Tijdens de verbouwing van de wc (wat naar volle tevredenheid is uitgevoerd) bleek een lekkage aanwezig van de doucheruimte erboven. Arma heeft ons enorm geholpen door direct de lekkage te verhelpen. Een uitstekende service dat wij zeer op prijs hebben gesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Netty op dinsdag 12 dec 2017 '17
Ons bad ging eruit! Samen met de verkoper hebben we een aanpassing ontworpen voor de badkamer. Het is helemaal geworden zoals we hadden gewenst. Onze monteur was vriendelijk en heeft super netjes gewerkt. Aan het eind van de dag werd het afval meegenomen en was alles weer aan kant. Kortom: Arma wordt van harte aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet aan verwachtingen en meer”
Door Marielle Keulen op woensdag 6 dec 2017 '17
Na een teleurstellend bezoek aan de projectleverancier voor het sanitair voor mijn nieuwe huis via qasa bij Arma Keukens en Sanitair uitgekomen. De heer Koffeman nam alle tijd om keuken en sanitair (2 badkamers + 2 toiletten) uit te zoeken. Het was ook geen enkel probleem om naar diverse opties te kijken vanwege het beschikbare budget. Ik heb naderhand ook nog gebruikt gemaakt van de mogelijkheid om voor een ander (groter) type wandtegel te kiezen. Dat is zonder problemen in de order verwerkt. Bij het plaatsen alle lof voor voorman Roel en zijn mensen. Er wordt niet alleen uitstekend vakwerk geleverd, maar er wordt ook actief meegedacht, zoals het verleggen van leidingen zodat alles op de juiste plek komt. Vanmiddag nog bewijs hiervan geleverd, toen door een ander bedrijf de maten werden opgenomen voor de glazen spatwand achter het kookgedeelte. Het aanrechtblad en afzuigkap waren exact waterpas en de afstand tussen beide was overal tot op de millimeter gelijk. Dit alles tot verbazing van de glaszetter! Het eindresultaat voldoet aan al mijn verwachtigingen en meer, Arma is beslist een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige service bij bestaande keuken”
Door A magre op dinsdag 5 dec 2017 '17
We hadden al goede ervaringen met snelle enen goede service maar vanmorgen helemaal super 10.40 gebeld over snel lekkende kraan 10.50 had ik monteur op de stoep met een tijdelijke vervangende kraan arma jullie worden super bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Erg klantvriendelijk”
Door Fam. Bremmer op maandag 4 dec 2017 '17
Vorige week is bij ons de keuken gemonteerd door Freek en Wilmer. Beiden erg klantvriendelijk. Wat ons opviel is het hoge afwerkingsniveau bij Arma. Alles werd bij oplevering nauwkeurig langsgelopen. Het resultaat is een geweldige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door J.H.jansen op zaterdag 2 dec 2017 '17
Geweldige service door vakbekwame monteurs
Reactie of foto toevoegen
“Alles op tijd”
Door Anne en Rik Gerritsen op vrijdag 1 dec 2017 '17
alles, de keuken, op tijd geleverd. Goed geplaatst en telkens was er overleg. Geleverd zoals afgesproken. Een paar kleinigheden moeten nog afgewerkt worden, maar daar is ook steeds goed overleg over.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door Hans & Dennis op donderdag 30 nov 2017 '17
De showroom van Arma is vol inspiratie en geeft een goed beeld van de mogelijkheden. We konden de eerste keer rustig rondkijken en we hebben een afspraak gemaakt voor een gesprek met de verkoper (Everhard). In dit prettige gesprek werden onze wensen besproken en er werd meteen een vrijblijvend plan van gemaakt van de keuken met een 3d tekening en een prijsindicatie. Deze prijs was in overeenstemming met het opgegeven budget. In de prijs zit dan ook alles inbegrepen, waardoor er geen verrassingen achteraf kwamen. Toen we voor het tweede gesprek kwamen konden we de laatste dingen aanpassen aan het ontwerp en maakten we het definitief. De keuken kon redelijk snel geleverd worden ondanks drukte en bouwvakvakantie. De afspraken zijn netjes nagekomen tot en met de plaatsing. Er waren wel wat onderdelen die nageleverd moesten worden, maar ook dit is keurig en snel opgelost. De plaatsing van de keuken werd door kundige mensen gedaan. Zelfs toen bleek dat een specifiek filter dat wij in de afzuigkap wilden laten plaatsen niet goed paste werd dit ter plekke netjes opgelost. We zijn zeer tevreden met het resultaat. De keuken zit solide in elkaar geheel naar onze wens en zoals op de 3d tekening stond.
FOTO VAN HANS & DENNIS
Keuken naar onze wens
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Petra Luijer op donderdag 30 nov 2017 '17
Zeer prettige verkoper, die ons heel goed geadviseerd heeft. De plaatsing van de keuken verliep zonder problemen. Zeer professionele medwerkers, die in alle rust werken. Eén deurtje was anders dan wij verwacht hadden, maar dit is zonder problemen door Arma alsnog gratis vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Ronald Dekema op woensdag 29 nov 2017 '17
Keuken gekocht. Prima geholpen. Alles naar wens geplaatst. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Anja Monster op zondag 26 nov 2017 '17
Arma keukens maakte voor ons ieder woord waar. Wij kwamen daar toevallig terecht tijdens onze zoektocht naar De Keuken. René Herweijer maakte tijd voor ons, tijdens dit bezoek zonder afspraak. Die afspraak volgde daarna. René vertaalde onze wensen tot oplossingen en bood alle ruimte voor onze visie. Arma is geen prijsvechter. Na 2 jaar oriënteren wisten wij wel wat prijstechnisch redelijk was. René bood ons die droomkeuken met een prijsverschil van enkele tientjes. Dus een reële prijs. Wij gingen de uitdaging :" afspraak is afspraak" aan. Dat is een lastige in keukenland. Maar ARMA maakte het waar. Freek en Wilmer hebben 3 dagen zo hard gewerkt, zo nauwkeurig. Alles strak waterpas, meedenkend in invulling van eea. Freek heeft veel ervaring en zet deze volledig in, draagt de visie van Arma volledig uit. Daarnaast is hij een goede leermeester voor Wilmer. Hij is nog jong maar heeft alles in zich om een topper op zijn vakgebied te worden. Twee prettige mensen om 3 dagen om je heen te hebben met kennis, nauwkeurigheid en betrokkenheid. René, Freek en Wilmer... Arma is voor ons een dikke10!
FOTO VAN ANJA MONSTER
Keuken zeer nauwkeurig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Alles op locatie op maat gemaakt”
Door Rijnders op zaterdag 25 nov 2017 '17
Mooie keuken gekocht, goede hulp in uitzoeken en vooral het plaatsen, echt vakwerk met vriendelijke NL monteurs. Alles wordt op de locatie netjes op maat gemaakt zodat het 100% past. Opvallend was de flexibiliteit, de liefde voor het vak en de netheid van werken (alle rommel wordt netjes opgeruimd).
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door R. van Rijn op vrijdag 24 nov 2017 '17
zeer vriendelijk en deskundig personeel. iedere keer erg goed geholpen tijdens de bestelperiode. het plaatsen van de keuken ging volledig zoals afgesproken en op wat kleine dingen na was het in 1 x goed. Dat wat niet goed was werd kort daarna alsnog keurig verholpen. Ook achteraf konden en kunnen wij nog steeds terecht bij degene
die ons destijds geholpen heeft. Prima bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Goed gewerkt”
Door Mark van 't Kloooster op donderdag 23 nov 2017 '17
Beide monteurs (Joost en Ronald) zijn zeer vakkundig en netjes geweest bij het monteren van de keuken. Vooral het feit dat ze netjes hun spullen opruimen en er geen bende van maken doet hij deugd. Ze haalde mij erbij als ze wat wilde vragen of uitleggen, dit vond ik ook fijn. Goed gewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Komen beloftes na”
Door AH op dinsdag 21 nov 2017 '17
Eind 2016 hebben wij bij Hendrik Koffeman een badkamer en toilet uitgezocht voor onze nieuwbouw woning in Elspeet. Wij hadden wensen die, naar ons idee maar heel krap te realiseren waren in de ruimte. Maar dankzij het meedenken met Hendrik kwamen we tot een prachtig idee! Omdat het nieuwbouw is waren we bij de montage niet aanwezig dus was het voor ons een verassing hoe het eindresultaat zou zijn. Dit was in 1 woord geweldig! De badkamer en toilet waren de enige punten van de hele woning waar we geen op of aanmerkingen over hadden. Echt wij raden iedereen aan: GA NAAR ARMA KEUKENS & SANITAIR! Geen gedoe, heldere en overzichtelijke prijsstelling, geen onderhandelingen maar gewoon eerlijk zeggen wat iets moet kosten. En het allerbelangrijkste: ze komen na wat ze beloven!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in boerderij”
Door Fam. Beukens op dinsdag 21 nov 2017 '17
Na verschillende keukenwinkels bekeken te hebben attendeerde ons iemand dat wij eens bij qasa.nl moesten kijken wat de keukenervaringen waren van andere mensen. Zo kwamen wij uit bij Arma keukens. Op internet zagen we al de keuken die bij ons in de boerderij paste. Na onze binnenkomst werden wij daar keurig netjes geholpen, al onze keukenwensen werden goed besproken en ze hebben bij ons een prachtige keuken neergezet. Ook de monteurs, ze werken keurig netjes en ze ruimen alles netjes op, kortom een adres die ik iedereen aan zou willen raden.
FOTO VAN FAM. BEUKENS
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Fam. Dankers op maandag 20 nov 2017 '17
Perfecte afhandeling van de aankoop. Goede communicatie met bedrijf. Montage keuken binnen gestelde tijd! Correcte monteurs! En..... afspraak is echt afspraak!
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind perfect”
Door M. Rozendaal op maandag 20 nov 2017 '17
Na een goed gevoel bij DB Keur Keukens zijn we bij DB Arma terecht gekomen voor de badkamer. Vanaf begin tot eind een perfecte ervaring! Samen hebben we veel tijd gestoken in het ontwerp, uitkiezen tegels en sanitair, met prima advies van Gert-Jan.
De leveringen waren allemaal exact volgens afspraak, en de monteurs hebben 2 weken lang gebuffeld om op tijd alles af te krijgen. Het resultaat vinden wij prachtig, en ook tijdens de installatie konden wij goed met de monteurs overleggen. De na een week een kleine verzakking van de douchedeur is na het melden binnen 1 uur (!!!) hersteld!! Prima service dus. Wij raden Arma absoluut aan.
FOTO VAN M. ROZENDAAL
Prachtig resultaat
+ Toon extra foto van M. Rozendaal
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw toilet”
Door M.H Lodder op zaterdag 18 nov 2017 '17
Na een bezoek aan Arma In Nunspeet hebben we besloten om met dit bedrijf in zee te gaan ,het voelde als een warm nest.We kregen alle ruimte om onze toilet uit te zoeken en kwamen een datum overeen voor het verwijderen van de oude en het plaatsen van de nieuwe toilet.Een aardige ,netjes en schoon werkende medewerker van Arma heeft er voor gezorgd dat we nu een mooie nieuwe toilet hebben waar we erg tevreden over zijn.
FOTO VAN M.H LODDER
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Annemarie op donderdag 16 nov 2017 '17
Coen heeft ons goed geholpen bij de aankoop van onze keuken. De monteurs die de keuken geplaatst hebben werkten netjes en hebben de keuken prima geplaatst. Alle afspraken zijn goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Bovendorp op maandag 13 nov 2017 '17
Tevreden met onze nieuwe keuken!goed geholpen tijdens onze afspraak in de winkel en deskundig advies gekregen. Alles is naar wens verlopen.
FOTO VAN BOVENDORP
Eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Arma keukens”
Door Alize Mulder op donderdag 9 nov 2017 '17
Bij Arma keukens zijn we op een fijne manier geholpen bij de aankoop van onze keuken. Er was alle tijd voor ons. En er werd goed ingespeeld op onze wensen en mogelijkheden. De monteurs hebben de keuken netjes geplaatst en lieten alles ook netjes achter. We zijn zeer tevreden en raden andere zeker aan om eens naar Arma keukens te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed en netjes”
Door Leusink op maandag 6 nov 2017 '17
Zijn bij Arma geweest en zeer goed netjes geholpen de kwaliteit service en zijn zeer goed. Wastafel blad door vervoer gebroken volgende ochtend was er al een nieuwe prima en nette services
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Suzanne op donderdag 26 okt 2017 '17
Wat een fijne ervaring hebben wij met onze aangeschafte Arma keuken! Van begin tot eind een fijne ervaring met dit bedrijf. Je wordt niet gepushed, er wordt met je meegedacht, de service en installatie zijn top! Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, zou ik zeker bij Arma keukens gaan kijken!
FOTO VAN SUZANNE
De Arma keuken
REACTIE VAN C.G
Hele mooie keuken. Zou ik mogen vragen wat de keuken ongeveer gekost heeft en daarnaast ben ook heel benieuwd naar de breedte van de keuken. Alvast bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geholpen”
Door Betty van den Hoorn op donderdag 19 okt 2017 '17
Wij werden supergoed geholpen bij het uitzoeken van de badkamer. Er wordt de tijd genomen en mee gedacht over wat de mogelijkheden zijn. En ook bij het plaatsen van de badkamer alles netjes uitgevoerd en opgeruimd. Klasse Arma!
Reactie of foto toevoegen
“Arma Keukens en Sanitair”
Door Henry & Erna op vrijdag 6 okt 2017 '17
We werden prettig geadviseerd door Gert Jan en nog dezelfde middag al het sanitair besteld. We wisten dat door drukte we tot eind oktober zouden moeten wachten, maar 2 dagen na de bestelling kregen we door dat ze tegelijk met de keuken zouden starten op 18 september! Jacco en Teus hebben prima werk geleverd en ons zelfs extra voortgeholpen. Elke dag werd er netjes schoongemaakt en afgevoerd. We zijn erg blij met onze badkamer en toilet!

Eerdere ervaring van 26 september 2017: Onze keuken hebben we bij Arma gekocht. We hadden weinig voorbereidingstijd, maar kregen prettig advies en zijn zo snel tot een keuze gekomen. De informatie vooraf de levering was goed en de keuken is in twee dagen vakkundig en vlot geïnstalleerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen Arma zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk en helder”
Door Jeroen op woensdag 27 sep 2017 '17
We hebben onlangs een keuken gekocht bij ARMA keukens in Nunspeet. Het verkooptraject was heel duidelijk en helder. We kregen goede adviezen en, in tegenstelling tot vele andere leveranciers, was alles mogelijk! Wij wilden graag een speciale ombouw voor onze koelkast/vriezer combinatie en twee kastjes van 15cm breed. Na 2 gesprekken en geen rare onderhandelingen over de prijs (ze geven direct een prijs die af is) waren we het eens en hebben we getekend. Wat ook erg fijn was, was de mogelijkheid om nog alles aan te passen ook al was er al getekend. Zo hebben we de apparatuur uiteindelijk ergens anders besteld wat verder geen enkel probleem was. Ook de montage ging erg netjes en correct. Er waren een paar kleine problemen (beschadigde frontjes en een klein inmeetfoutje) maar dit is allemaal meer dan correct opgelost! Als compensatie hebben we zelf een upgrade gekregen van onze inbouwspotjes. Al met al een bijzonder prettige ervaring! ARMA keukens houdt zich inderdaad aan de afspraken en doet zelfs meer. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN JEROEN
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Kortom een aanrader”
Door Rob Bakker op vrijdag 15 sep 2017 '17
In april 2017 keuken uitgezocht en zeer goede advies , tips en ideen gekregen om onze keuken te veranderen in een beperkte ruimte. Nadat wij ruimschoots de tijd kregen om erover na te denken en te verwerken gingen wij 14 dagen later met onze aanvullingen en wensen terug om een definitief ontwerp te krijgen en een prijsopgave omdat wij v.w.b apparatuur het allerbeste wilde. Nou gelukkig is Arma Neff-dealer en kon ons daarin heel goed adviseren . Wij besloten gezien het goede gevoel deze " droomkeuken " te kopen en de installatie te plannen. Welnu vandaag 15 september is de keuken aan ons opgeleverd en werkelijk door 2 topmonteurs ( Freek en Jos ) in elkaar gezet volgens de tekening. Deze twee monteurs werken nauwkeurig en schoon , ruimen alles op en poetsen zelfs de keuken spic en span alvorens ze de overdracht doen. Ik heb zelden zulke topmonteurs gezien , werkelijk ongelooflijk. Als voorbeeld : het 6 cm dikke composiet werkblad tot op 1 mm nauwkeurig in een uitsparing plaatsen met oog voor het kleinste detail . Arma is voor ons een topbedrijf gebleken waar wij graag de reis vanuit Almere voor over hadden. Kortom : aanrader!
REACTIE VAN ROB BAKKER
Kleine impressie
Reactie of foto toevoegen
“Groot assortiment keukens”
Door Dhr/Mvr Brandhorst op maandag 4 sep 2017 '17
Arma keukens heeft een groot assortiment keukens en een mooie showroom. We zijn heel goed geholpen, de verkoper had alle tijd en heeft ons heel goed geadviseerd. Uiteindelijk hebben we een mooie landelijke keuken gekocht die uitstekend is geplaatst. De monteurs werken uiterst secuur en netjes. Alle verpakkings materiaal wordt weer meegenomen. De service na plaatsing is super goed. Arma keukens is een echte aanrader.
FOTO VAN DHR/MVR BRANDHORST
De hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door fam.Arbman op maandag 4 sep 2017 '17
Afgelopen week is onze gerenoveerde badkamer opgeleverd.Na een vervelende ervaring 3 jaar geleden bij een ander bedrijf zijn wij nu super tevreden over onze badkamer gedaan door Arma. Er werd heel netjes gewerkt .Alles keurig afgeplakt en toen het klaar was werd het weer netjes op achter gelaten (een verschil met het andere bedrijf die liet een puinhoop achter).Barend en Jan super bedankt wat hebben jullie goed werk afgeleverd en ondanks de tegenslag die er was bleven jullie positief .
Reactie of foto toevoegen
“Erg professioneel”
Door Jan Lubben op zaterdag 2 sep 2017 '17
Na twee vreemde ervaringen bij andere keukenleveranciers (onduidelijke offerte of totaal geen specificatie) via qasa bij Arma keukens terecht gekomen. Gesprek ging over onze wensen en mogelijkheden. De offerte was duidelijk en in detail. Het inmeten en de planning was erg professioneel. Hetzelfde geld voor de plaatsing; geen gerommel maar strak werk ook al koste dat in onze keuken extra tijd en energie. We hebben door de professionele plaatsing en de kwaliteit van de keuken een zeer goed gevoel. De aannemer die onze keukenruimte verbouwd heeft was erg positief over de werktekeningen van Arma en het uiteindelijke resultaat na de plaatsing. De wasemkap kan na plaatsing van de tegels 1 cm zakken voor een strak resultaat. Dit wordt door Arma gewoon gedaan als service.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Anton Timmerman op dinsdag 29 aug 2017 '17
Toen we aan een nieuwe keuken toe waren zijn we op advies van familie bij Arma keukens gaan kijken. Toen we daar kwamen werden we direct vriendelijk ontvangen en door de showroom rondgeleid door verkoper Rene. Han nam echt de tijd om ons goed te informeren. En onze wensen op een schets te tekenen. Ondertussen werden we goed verzorgd met lekkere hapjes. En doormiddel van een 3D tekening hadden we een heel mooi ontwerp van onze nieuwe keuken. En zo verlieten we na 6 uur de winkel met een ontwerp en bijbehorende offerte. René nam de tijd en maakte er veel werk van maar ondanks dat was er geen enkele druk om een hantering te zetten! Wat wel vaak bij een keukenzaak het geval is. Thuis gekomen hadden we de tijd om alles te bekijken. We hebben nog wat mail verkeer gehad en nog wat maten geweizicht. Allemaal geen probleem en je krijgt een overzichtelijke offerte. Dat gaf ons een goed gevoel na een slechte ervaring bij een andere keukenzaak. Dus zijn we akkoord gegaan met offerte. Het in meten en plaatsen is ook heel netjes gedaan. Deze mannen gaan echt voor kwaliteit! Het leidingwerk wat ik verkeerd had aangelegd hebben ze keurig aangepast. Kortom heel goede ervaring met Arma keukens. Afspraak is afspraak.
FOTO VAN ANTON TIMMERMAN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“De 10 met een griffel”
Door Albert Schreuder op dinsdag 22 aug 2017 '17
Vanaf de ontwikkeling tot de realisatie heeft Armakeukens alles geregeld. Ook het feit dat ze alles op alles hebben gezet om de keuken nog voor de bevalling geïnstalleerd te hebben was top! Tussentijds (tussen het bestellen en leveren) was er regelmatig contact om te controleren of alles nog op schema liep. Dit ging uit van Arma keukens. Tenslotte de installatie: precies op de afgesproken tijd waren de monteurs aanwezig. Op het laatste moment kwam er van ons als klant een kink in de kabel wat betreft de levering. Geen enkel probleem: er werd wat geschoven en alles kwam op zn pootjes terecht. Het werk dat de monteurs deden was hartstikke goed. Ter plekke werd alles grondig gecontroleerd en aangesloten. Continu werden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang en was er overleg over kleine puntjes, wat onze voorkeur zou hebben. Wat ons betreft een 10 met een griffel en mochten we ooit nog een keuken nodig hebben: wij weten waar we naartoe moeten!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door M.Bakker op vrijdag 18 aug 2017 '17
Vorige maand zijn mijn badkamer en mijn toilet gerenoveerd. Complimenten voor het werk wat geleverd is. Het is prachtig geworden. Overleg was altijd mogelijk als het toch wat anders liep dan gepland. Keurig alles afgewerkt. Iedere dag werd alles netjes aangeveegd. Topwerk geleverd. Ook de hulp voor het uitzoeken van de benodigdheden voor de badkamer en toilet was super!!
Reactie of foto toevoegen
“Drie verbouwingen”
Door Henk op zaterdag 12 aug 2017 '17
Wij waren net verhuisd en moesten de bijkeuken stevig aanpassen, de badkamer een totale make-over geven en dat laatste gold ook voor onze toiletruimte. De mensen van Arma waren deskundig, vriendelijk een zeer klantgericht. Niets dan tevredenheid over hun werk en de wijze waarop ze zich aan ons manifesteerden. Minpunt vinden we wel dat we de totale kosten van de drie verbouwingen in volledigheid tevoren moesten betalen. In een goede klant-leverancier-relatie ligt dat evenwicht anders, zoals ons gebleken is bij de vele andere leveranciers.
Reactie of foto toevoegen
“Liep op rolletjes”
Door J.Bode op zaterdag 5 aug 2017 '17
Ik weet niet waar ik moet beginnen. Eerst is er een nieuwe keuken geplaatst. Alles liep op rolletjes. De keuken is zo mooi geworden, dit grotendeels door de inzet van Niels en natuurlijk de materialen die jullie bieden zijn prima. Maar ook de badkamer waar een kleine renovatie moest gebeuren is mede door Gert Jan ook prima verlopen. En niet te vergeten de mensen die alles hebben geplaatst. Subliem! Ik raad iedereen aan om, en deed ik ook al, naar Arma te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Fam. E. van Zundert op maandag 31 jul 2017 '17
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Arma gekocht. Van de showroom tot de levering en daarna zijn we uitstekend geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne werkers”
Door Mrv vd Kerff op donderdag 27 jul 2017 '17
Mijn ervaring met armakeukens in Nunspeet is super zijn zeer tevreden met onze keuken zeker een 10 wat een fijne werkers netjes en precies werken zij,we zijn heel blij met onze keuken bedankt Dirk Jan en Cor en zullen er nog lang van genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door J. Huisman, Elburg op dinsdag 25 jul 2017 '17
Enkele jaren geleden hadden wij een slechte ervaring met de toenmalige keukenverkoper van Arma, die niets meer van zich had laten horen. Voor de nieuwe badkamer toch weer bij Arma gaan kijken. Hendrik Koffeman is een ervaren, rustige verkoper, waar we gelijk een goed gevoel bij hadden. Uiteindelijk hebben we 3 afspraken met hem gehad, onze badkamer en onze wensen waren niet helemaal doorsnee...Bovendien blijkt een badkamer uitkiezen complexer (zo ervaren wij tenminste) dan een keuken. De montage (5 mnd later) heeft 3 weken in beslag genomen, maar is gedaan door zeer ervaren en aardige monteurs. Barend, Henk, Wim en anderen: enorm bedankt voor het mooie werk! Alles wordt zeer grondig afgeplakt en tegen stof beschermd, voordat ze beginnen met slopen. Alle oude leidingen werden verwijderd uit vloer en muren, de aanleg was niet zo goed gebeurd bij de bouw van de woning. Er wordt geen risico op problemen achteraf genomen, heel fijn. Overleg tijdens de aanleg is essentieel, er wijzigt nog weleens wat in de praktijk. Maar niets was teveel bij de monteurs en ze denken overal over mee. Ook de samenwerking met de (extern ivm betoncire) stukadoor verliep goed. Uiteraard gebeurde er wel eens wat, maar de service om probleempjes achteraf op te lossen is prima. En als er eens een lampje oid stuk gaat dan kun je gewoon bellen en lossen ze het op. Daar betaal je vast iets meer voor, maar met een badkamer wil je toch gewoon goede service, en die wordt ook geleverd. Elke volgende keuken of badkamer; het moet wel heel gek lopen wil die niet bij Arma vandaan komen.
FOTO VAN J. HUISMAN, ELBURG
Enorm bedankt voor de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Kleine keuken”
Door Hazeleger op zondag 16 jul 2017 '17
Kleine keuken voor de bijkamer. Super geholpen en ook als iets goedkoper moet komen ze met perfecte oplossingen. Montage was super gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Succes”
Door Francine van den Bergen van Dien. op zaterdag 15 jul 2017 '17
Ervaren,kundig,beleefd en vriendelijke leuke medewerkers. En afspraak is afspraak. Dat is erg prettig. Kortom zeer goede ervaring met Arma keukens Nunspeet. Dit bedrijf zou ik zeker aanbevelen bij anderen. Tot slot enthousiast en erg blij met de keuken. Succes met jullie mooie bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met keuken”
Door Fam wijnberg op donderdag 13 jul 2017 '17
Wij zijn super tevreden er werd geluisterd naar onze wensen
FOTO VAN FAM WIJNBERG
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zijn echt zo blij”
Door Martin op woensdag 12 jul 2017 '17
Onze ervaring met Arma is prima. Voor de offerte werd uitgebreid de tijd genomen, de verkoper dacht goed mee, de levering was keurig op de afgesproken tijd en compleet. De montage is ook perfect gedaan. Wij zijn zeer tevreden en helemaal blij met onze nieuwe keuken! Bedankt Arma!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door WN en ER op zaterdag 8 jul 2017 '17
Zeer positief, prettige verkoper (Coen van Manen) die goed adviseerde en meedacht, en uitstekende montage door de heren Van Ark.
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben een keuken bij Arma gekocht”
Door Marjolein van Rooijen op donderdag 6 jul 2017 '17
Van bezoek in showroom, naar voorbereiding, en uitvoering is alles super verlopen. Er is alle tijd genomen voor onze vele vragen, en detailwensen. Gelijk een reële prijs, was voor ons ook een enorme pre. Niet dat irritante onderhandelen waarbij men met een veel te hoge prijs begint. Tijdens de voorbereiding altijd supersnel reactie op onze vragen, en na wat aanpassingen werden de tekeningen ook gelijk aangepast en doorgemaild. Tijdens uitvoering werd er keurig netjes gewerkt (en al het afval meteen afgevoerd!), en regelmatig overleg gepleegd, om alles goed af te stemmen. En geen discussie over een vlekje op een deurtje: er wordt meteen een nieuw paneel besteld. Na een paar weken wordt je gebeld, of alles naar wens is, en of er nog vragen zijn. Werkelijk op elk vlak een super service!
FOTO VAN MARJOLEIN VAN ROOIJEN
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Irene Batteram op dinsdag 4 jul 2017 '17
Van begin; het aankoop proces, tot aan het eind; het plaatsen van de keuken, een hele goede beleving. 100% tevreden over alles. Geen opdringerige verkoop. Vaste prijzen dus je weet waar je aan toe bent. Montage van de keuken prima verlopen. Zelfs wat extra's was geen probleem.
FOTO VAN IRENE BATTERAM
L keuken
Reactie of foto toevoegen
“Schitterend”
Door Leon van de Waerdt op zondag 2 jul 2017 '17
Schitterde badkamer opgeleverd. Alles tot in de puntjes geregeld. Over elk detail is uitvoerig nagedacht; de kleur voeg tot aan plaatsing meubel op de tegels. Alles super recht en uitstekend afgewerkt.
FOTO VAN LEON VAN DE WAERDT
Uitstekende afwerking
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en goed”
Door Familie Snoek op vrijdag 30 jun 2017 '17
Afgelopen jaar een keuken gekocht Arma keukens, super eerlijk en goed bedrijf met goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Arma is betrouwbaar”
Door Frank en Ineke op donderdag 29 jun 2017 '17
Eind april hebben wij onze keuken laten plaatsen. Vanaf de gesprekken met de verkoper tot en met de installatie hebben wij beslist een zeer goed en tevreden gevoel bij Arma. Mooie, inspirerende showroom en vriendelijke mensen. Door Coen zijn wij uitstekend en uitgebreid ingelicht, hij nam geduldig alle tijd in detail onze wensen te verwezenlijken met inachtname van ons budget. Hij heeft deskundig bruikbare ideeën en adviezen geopperd zonder enige dwang. Enkel malen heeft hij de 3D-tekening aangepast welke een getrouw beeld gaf van de werkelijkheid. De communicatie met hem is zowel telefonisch als per mail correct en prima verlopen. Altijd vriendelijk, beleefd, eerlijk en transparant. Snelle reactie op vragen. Een dikke pluim heeft hij verdiend met als cijfer een 10!

Door Magiel is de keuken perfect ingemeten. Een belangrijk onderdeel temeer omdat in onze situatie de nieuwe vensterbank en smetranden naadloos moesten aansluiten op elkaar. Dit geldt tevens voor de achterwand boven de mooie NEFF kookplaat.

Over de montage zijn wij uitermate tevreden. Door Werner is onze keuken vakkundig geïnstalleerd. Geen "haastklus". Hij is beleefd, vriendelijk en rustig, kortom erg prettig in omgang. Het plaatsen van het composiet werkblad, vensterbank en smetranden was een secuur werk hetgeen hij zeer precies heeft gedaan. Het kitwerk ziet er strak uit. Werner heeft ruim de tijd genomen voor de oplevering en heeft perfect werk geleverd. Uiteraard ook voor hem een dikke pluim met als cijfer een 10!

Onze aannemer was positief verrast over het feit dat de montage zo goed was verlopen. Dit schijnt niet vaak te gebeuren. Tevens was de installateur zeer te spreken over het overzichtelijke aansluitschema. De naam ARMA zullen zij vast niet snel vergeten.......

De service na oplevering is uitstekend. Arma, in ons geval Gert, geeft je de ruimte mee te denken en geeft je echt het gevoel dat de klant koning is. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel! Een paar zaken zijn nog in behandeling, wij maken ons geen zorg over de afwikkeling hiervan.

ARMA is een betrouwbaar en zeer aan te bevelen bedrijf. Een aanrader voor een ieder die van plan is een keuken aan te schaffen. Stap binnen bij ARMA en je keuze is bepaald! Coen, Magiel, Werner, Gert en Anja en natuurlijk al jullie collega's met wie wij contact hebben gehad: bedankt jullie zijn een professioneel team. Wij genieten van onze mooie keuken, een heerlijk gevoel!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door fam. Donkersteeg op donderdag 29 jun 2017 '17
Bij Arma hebben wij onze keuken gekocht. De verkoper hielp ons op een prettige manier bij het samenstellen van een mooie en praktische keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door M.A. Schrama en G. van der Poll op woensdag 28 jun 2017 '17
Prima advies gekregen bij de aankoop van een nieuwe keuken. Prettige ontvangst bij binnenkomst. Deskundig geholpen door Niels Hoogstraten.
Reactie of foto toevoegen
“Geoliede machine”
Door Jan en Carla Scholten op dinsdag 27 jun 2017 '17
Wij hebben onze keuken bij ARMA in Nunspeet gekocht. Eerste keer zonder afspraak gaan kijken en wat je dan opvalt is dat je rustig de keukens kan bekijken zonder dat er meteen een verkoper op je nek springt. Dat voelde goed. Meteen een afspraak met Benhard van Moorselaar voor een tweede bezoek. Deze verkoper heeft ons zeer goed geholpen, denkt met je mee, neemt alle tijd voor de klant. Bij het brengen van de keuken wordt alles netjes gerangschikt (op een stucloper) neergezet, zodat de montage daarna ook vlot kan verlopen. De monteur die onze keuken heeft geplaatst (Alwin Vierhuizen) heeft het helemaal in de vingers, gaat rustig zijn gang en heeft de keuken super geplaatst. Dit bedrijf is een geoliede machine, waarbij de klant van begin tot na het plaatsen van de keuken tevreden moet zijn. Iedereen die op zoek is naar een keuken, ga naar ARMA in Nunspeet.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk en transparant”
Door Jantine Kooij op vrijdag 23 jun 2017 '17
Na slechte ervaringen tijdens verkoopproces voor onze nieuwe badkamer bij een ander bedrijf het internet afgestruind en vanwege hoge waarderingen op arma uitgekomen. We konden meteen op vrijdagavond terecht en hebben geen moment spijt gehad van de ruim 2 uur die we moesten rijden. Erg prettige adviseur. Duidelijkheid, transparantie en meedenken kenmerken de aanpak. Afspraken worden nagekomen en de service is uitstekend (voorbeeld: drempel waar we zelf per ongeluk tijdens drogen van cement op zijn gaan staan is binnen een week kosteloos vervangen). Monteurs zijn vriendelijk en netjes en niet te vergeten de badkamer is prachtig! Erg blij dat we door reviews op arma terecht kwamen.
Reactie of foto toevoegen
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
aNunspeet , Galvaniweg 22, 8071 SC Nunspeet, tel 0341 - 26 11 74
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.