Feedback
9,7

Arma Keukens en Sanitair

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Arma Keukens en Sanitair - voor zorgeloos keukenplezier
Vanuit een gloednieuw, energie-neutraal pand brengt Arma Keukens en Sanitair keukeninspiratie tot leven. Arma Keukens en Sanitair is een gevestigde naam en onderdeel van de landelijk bekende DB KeukenGroep. Dit familiebedrijf verzorgt al ruim 30 jaar met plezier en passie moderne keukens in alle stijlen.

DB KeukenGroep scoort gemiddeld een klanttevredenheidscijfer van 9,7 op onafhankelijke reviewsites, dankzij onze onverminderde focus op:
• Direct een eerlijke prijs zonder onderhandelen
• Transparante offertes, volledig gespecificeerd
• 10 jaar garantie op montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau
• Eigen monteurs, professioneel gereedschap, complete servicebussen
• Focus op klanttevredenheid met een 9+
• Ruime, inspirerende showrooms
• Eigen opleidingsinstituut DB Vakcollege

Arma Keukens en Sanitair maakt keukeninspiratie tastbaar
Als er één plek is op de Veluwe waar u overladen wordt met keukeninspiratie, dan is het zeker wel bij Arma Keukens en Sanitair. U kunt bij ons voor werkelijk elke keuken ideeën opdoen. De nieuwste technische snufjes op het gebied van keukenapparatuur zijn te bewonderen. En, bijzonder, want nagenoeg alles is werkend aangesloten! U kunt dus ook de werking van een oven of koelkast uitproberen. In alle rust bespreken we samen de totstandkoming van uw nieuwe keuken. Uw wensen staan centraal. Op een beeldscherm beleeft u mee hoe uw persoonlijke keukenontwerp steeds meer vorm krijgt. Zo krijgt u op een comfortabele manier direct een realistische indruk van uw nieuwe keuken.

Tijd en rust
Onze klanten waarderen de tijd en rust die er nog bij ons te vinden is. Er is geen druk om overhaast een keuken te kopen. Wat wij willen is, dat u op uw gemak weloverwogen keuzes kunt maken. Wij adviseren over uw keuzes, maar uiteindelijk blijft het wel altijd uw keuken. Een keuken kopen bij Arma Keukens en Sanitair is een ongedwongen, gezellige ervaring. Combineer dit met heldere, gespecificeerde offertes en u weet zeker dat u de beste keuze maakt.

Kleinschaligheid
Ondanks onze grootte, blijven we kleinschalig werken middels persoonlijke klantteams. Voor u is dat prettig. Het betekent dat u voor alle soorten vragen of klachten niet telkens wordt doorverbonden maar zoveel mogelijk met dezelfde medewerkers contact heeft. Hierdoor kennen wij onze klanten beter en houden we de lijnen kort zodat we aan hun wensen stipt en vlot uitvoering kunnen geven.

Bezoek vrijblijvend onze showroom voor inspiratie of advies. Maak een afspraak of vraag meer informatie aan via de website van Arma Keukens en Sanitair.
Ervaringen
Er zijn 565 ervaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren488 ervaringen
4 sterren42 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster5 ervaringen
“Een mooie keuken en goede nazorg”
Door Hanneke de Heij op maandag 27 mrt 2023 23
Wij zijn héél tevreden over de keuze voor Arma, bij de aanschaf van een keuken. Vanaf het moment dat wij binnen waren tot aan het laatste bezoek, kunnen wij alleen maar positief zijn over de kwaliteit. Kwaliteit van het advies en meedenken, de keuken, de communicatie, de montage (extra compliment voor de monteurs voor hun deskundigheid, vriendelijkheid en de service). Ook de nazorg was goed. Konden ook na paar maanden nog extra legplank krijgen.
FOTO VAN HANNEKE DE HEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Jan van den Jam op donderdag 23 mrt 2023 23
Kreeg van een 9 jaar oude keuken bij hun gekocht en geplaatst een nieuwe koelkastscharnier gratis opgestuurd. Een ieder ander bedrijf in mijn beleving zou er geld voor hebben gevraagd!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Bert Brinkman op zaterdag 18 mrt 2023 23
Prima service, goed en net personeel, afspraken worden nagekomen en alles wordt volledig gecommuniceerd. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Janny en Pieter op dinsdag 14 mrt 2023 23
Op basis van uitstekende referenties van vrienden een keuken bij Arma gekocht. Vriendelijk en vakbekwaam geholpen bij het keuzeproces. Ook toen er weer een wijziging moest worden doorgevoerd. Goede communicatie over de levering. Keurig afgeleverd in ons appartement op 2e verdieping. De montage werd in alle rust door vaklui uitgevoerd. Uiterst tevreden met onze keuken in de vorm van een schiereiland met composiet blad en achterwanden van zelfde composiet. Prachtige details zoals de ladensystemen etc. Vind je kwaliteit van de keuken, maar ook een zorgvuldige en nette montage, belangrijk: zoek dan niet verder maar kies Arma.
FOTO VAN JANNY EN PIETER
+ Toon extra foto van Janny en Pieter
+ Toon extra foto van Janny en Pieter
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en nazorg”
Door Niels op dinsdag 14 mrt 2023 23
Prettig en professioneel geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Er werd uitgebreid de tijd genomen om ons te begeleiden tot de keuze die het beste bij onze wensen past. Ook de service en nazorg is van uitzonderlijk hoge kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lindaloe op maandag 13 mrt 2023 23
Goed advies, goede kwaliteit, zijn benaderbaar en bereikbaar als je belt. Denken echt met de klant mee.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam de Jong op zaterdag 11 mrt 2023 23
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, de keuken die we in een folder hadden gezien was uit de collectie maar samen hebben we toch een keuken samengesteld die dicht bij deze keuken kwam. Spannend was het zeker omdat alles was samengebracht maar we hem niet echt konden zien, alleen op de schets. Alles werd keurig op tijd gebracht en geplaats door vakkundige en vriendelijke medewerkers. Wij hebben een A, excellentic keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn geholpen”
Door Fam Willems op zaterdag 11 mrt 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht en zijn vanaf het eerste informatieve bezoek tot aan de definitieve plaatsing op de best mogelijke manier geholpen. Vooral het meedenken en denken in mogelijkheden en oplossingen was erg fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Eline van 't Hul op vrijdag 10 mrt 2023 23
Mooie keuken, netjes gemonteerd. bij een nageleverde kast was de deur linksom draaiend terwijl het rechtsom moest zijn. Hebben ze ter plekke keurig netjes opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door A. Van Leeuwen op donderdag 9 mrt 2023 23
Vorig jaar de badkamer laten verbouwen door Arma dat was top. Dit jaar is het toilet aan de beurt ook weer bij Arma uitgezocht. De adviseur was erg meedenkend en heeft ons uitstekend geadviseerd.

Ervaring van 10 september 2022:
Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer. Het badkamermeubel de regendouche en verwarming zijn zeer vakkundig geïnstalleerd door zeer bekwame monteurs die ook nog uiterst vriendelijk waren en zeer netjes en secuur werkten. Ook het voortraject zoals het uitzoeken met de verkoper die ook zeer klantvriendelijk was en er ook de tijd voor nam verliep uitstekend. Dus het is een goede keuze geweest om onze badkamer bij Arma uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door W.R.Willemsen op donderdag 9 mrt 2023 23
We zijn heel erg tevreden over onze keuken. Het is keurig geleverd en geplaatst wat is afgesproken. In januari 2023 hebben we nog wat toevoeging aan onze keuken gedaan.
We hadden pech met onze oven ook dat is goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Lucas Hop op donderdag 9 mrt 2023 23
Wij hebben zowel onze keuken als onze badkamer bij Arma Keukens en Sanitair laten ontwerpen. Een hele prettige manier van samenwerken. De ontwerpers namen de tijd, waren erg klantvriendelijk en dachten erg prettig mee in verschillende mogelijkheden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Marinus en Helma op woensdag 8 mrt 2023 23
Doen wat je zegt komt helemaal uit en als er iets mankeert wordt het goed opgelost zoals het hoort. Klinkt heel normaal en dat is wat wij graag willen, normaal doen.
Reactie of foto toevoegen
“Altijd bereikbaar en fijne service”
Door Erica Dijs op woensdag 8 mrt 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma Keukens, we zijn heel goed geholpen door Eline. Zij was heel creatief, adviseerde met de keuze van kleuren. Maar ook veel praktische adviezen. Toen was het moment daar: de keuken werd geplaatst! Wat supernetjes, een maatkeuken voor onze kleine keuken. Arma doet wat zij beloven! In een woord: Klasse. Wij zijn heel blij dat we voor Arma hebben gekozen, altijd bereikbaar en een fijne service. Bedankt Arma, wij genieten van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN ERICA DIJS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan op maandag 6 mrt 2023 23
Ben zeer tevreden over het materiaal wat we hebben gekocht en hoe het geleverd en afgewerkt is!
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door R. en F. Bos-Korf op vrijdag 3 mrt 2023 23
Sinds een paar dagen genieten we van onze nieuwe keuken. Het was best even slikken veertien dagen zonder keuken. Maar dat was nodig ivm het nodige voorwerk. Vanaf de planning met de heer Bode tot aan de installatie door Werner en Marco verliep alles uitstekend en plezierig. Zowel vakmatig als op intermenselijk vlak kunnen we niet anders zeggen dan: We zouden Arma zonder aarzelingen weer inschakelen bij de aanschaf van een keuken. Zeker ook gezien de installatie van een badkamermeubel, nu een jaar geleden, wat ook zonder enig probleem verliep. Kortom, alle lof voor de mensen van Arma !
Reactie of foto toevoegen
“Super blij en tevreden”
Door fam. J. Haverkamp op woensdag 1 mrt 2023 23
We kunnen alleen maar zeggen dat we super blij en tevreden zijn hoe het hele traject is verlopen. Het uitzoeken en het plaatsen van de keuken: het meedenken bij onze wensen,we wisten vooral wat we niet wilden; de vakkundigheid en beleefdheid van de adviseur en de monteurs. Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Wat ons betreft een 10!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de geleverde keuken en diensten”
Door Daniel en Ageeth op vrijdag 24 feb 2023 23
Blij met onze opgeleverde keuken. In de ontwerpfase goed en prettig geadviseerd door Geert en meegedacht wat voor ons het best passend zou zijn. In het voortraject heeft de installateur, aangedragen door Arma, prima werk afgeleverd met het verleggen van de leidingen en elektra. Uiteindelijk de keuken geleverd en geïnstalleerd door de monteurs. Leuke en sympathieke mannen die hun vak verstaan en echt netjes te werk zijn gegaan en in ons geval ook een stukje maatwerk hebben geleverd m.b.t. verlichting. Vanuit de service afdeling zijn we gedurende het half jaar (vanaf ontwerp tot montage) op de hoogte gehouden van de levering en helaas bleek de levering van onze kookplaat iets te zijn uitgesteld tot 2x toe. Uiteindelijk op moment van montage een tijdelijke kookplaat ontvangen waarmee wij prima uit de voeten kunnen tot de dag dat kookplaat geleverd wordt. Al met al erg blij met de geleverde keuken en diensten vanuit Arma keukens en graag tot een volgende keer.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Ditta van Gijlswijk op vrijdag 24 feb 2023 23
Kwamen zonder afspraak binnen. Gingen gelijk kijken of er iemand beschikbaar was. We zagen de keuken van onze dromen, maar moest helemaal aangepast worden aan onze keukenafmetingen. Rick ging gelijk voor ons aan de slag. Hij nam alle tijd, legde alles goed uit! Intussen liep het tegen sluitingstijd, maar nog steeds alle tijd nemen. Nog een scan maken van de keuken hoe die bij ons zou komen te staan, echt Super! Keuken geplaatst op afgesproken datum! Hier nemen ze ook alle tijd voor en wel 2,5 dag, echt super precies en met zoveel passie! problemen werden gelijk opgelost, boiler deed het niet, gelijk een nieuwe besteld.
FOTO VAN DITTA VAN GIJLSWIJK
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig eindresultaat”
Door Van Ommen op vrijdag 17 feb 2023 23
We hebben een keuken gekocht voor een huis uit 1890. Zo te zeggen was er niks recht in de keuken. Dit is allemaal super goed ingemeten. Arma gaf ruim van te voren het inmeten en plaatsingsmoment aan en er was altijd ruimte voor overleg en verandering. De inzet en betrokkenheid om de keuken te plaatsen en naar wens te maken voldeed aan de Arma beloftes. Zo is het een prachtig eind resultaat geworden.
FOTO VAN VAN OMMEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door R. Heijink op vrijdag 17 feb 2023 23
Een goede rechte keuken, goed advies bij aankoop, en goed op de hoogte gehouden van het verloop. In 2 dagen geïnstalleerd zonder moeilijkheden. Geen beschadigingen of apparaten die niet goed werken. Voldoet zeker aan de verwachtingen. Zeker aan te bevelen.
FOTO VAN R. HEIJINK
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon top”
Door C.H.Barleeus op donderdag 16 feb 2023 23
Wij hebben recent een nieuwe keuken aangeschaft en ons goed laten informeren door de heer G.J.van Veldhuizen. Het werd een prettige informatiedag 's morgens eerst een rondleiding door de showroom en keuzes gemaakt over de keuken, keukenmachines, wandtegels en de vloertegels. 's middags ontvingen wij al de gedetailleerde offerte die we thuis verder bestudeerd hebben. De keuken is geplaatst door 2 vakmensen hij ziet er gewoon fantastisch uit en zijn zeer te spreken over deze 2 vaklui. Na 2,5 dag was alles klaar en werd hij opgeleverd zoals reeds besproken met de verkoper. Alles werd na afloop schoon achtergelaten en alle afval werd meegenomen. Wij kunnen U de firma Arma Keukens zeer aanbevelen voor u keuken aankoop gewoon top.
FOTO VAN C.H.BARLEEUS
+ Toon extra foto van C.H.Barleeus
Reactie of foto toevoegen
“Klant- en servicegerichtheid”
Door Edwin op dinsdag 14 feb 2023 23
Goede ervaring met Arma vanuit het verleden. Het was voor ons dan niet meer dan logisch om wederom weer bij Arma te kopen. Mensen die bij Arma werken zijn netjes en blinken uit in klant- en servicegerichtheid. Is er iets niet goed gegaan, dan wordt dit netjes opgelost. Een voorbeeld voor veel bedrijven!
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door EvdW op maandag 13 feb 2023 23
9 jaar geleden een keuken gekocht bij Arma. Nog steeds enorm blij met deze keuken. Onlangs een reparatie aangevraagd en deze is binnen een week uitgevoerd. Snel en deskundig uitgevoerd. Top service van Arma!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Gerda Stitselaar op zondag 12 feb 2023 23
Ik heb een badkamer gekocht. Helaas duurde de montage erg lang daarom zelf aannemer gezocht om te plaatsen. Helaas miste er een drempel en kwamen we vloertegels tekort. Ik ben toen goed geholpen door Arma.
REACTIE VAN GERDA STITSELAAR
Goed geholpen
Denken met je mee
Goede service
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met het resultaat en de service”
Door Sander Staal op vrijdag 10 feb 2023 23
In eerste instantie gingen we alleen even kijken bij Arma om ideeën op te doen. We hadden al bij een aantal andere keukenwinkels gekeken met wisselende ervaringen. Bij Arma kregen we meteen een goed gevoel. Ondanks dat we geen afspraak hadden werden we toch direct geholpen en voelde ons erg welkom. Na de eerste afspraak hebben we snel een vervolgafspraak gemaakt en uiteindelijk de keuken besteld. Het hele proces tot en met de levering ging erg goed en we werden goed op de hoogte gehouden. Het plaatsen werd ook super netjes gedaan door de monteurs van Arma. Ze namen enorm de tijd. Van half 8 's ochtends tot half 6 's middags. We konden ook alles vragen en er werd met ons meegedacht. Uiteindelijk zijn we erg tevreden met het resultaat en de service van Arma!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rinske op maandag 6 feb 2023 23
Professionele installatie en meedenkende installateurs. Ook bij het ontwerp is door de verkoper goed meegedacht. Kortom, we zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Hans nijhuis op donderdag 2 feb 2023 23
Duidelijk en eerlijk advies. Er wordt echt meegedacht in oplossingen en adviezen zijn gericht op ons en niet op verkoop van iets wat niet goed is. Duidelijk afspraken die volledig worden nagekomen.
FOTO VAN HANS NIJHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Bert en Renee Berends op maandag 30 jan 2023 23
Voor de derde keer een keuken uitgezocht en geplaatst door Arma. Goed geholpen door Eline in de showroom. En Freek en Frans hebben de keuken vakkundig geplaatst. We hadden een raar hoekje in de keuken en zij hebben dat prachtig weggewerkt. Iedereen bij Arma is altijd vriendelijk, behulpzaam en denkt mee. Bedankt !
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Tineke op vrijdag 27 jan 2023 23
Onze eerste keuken hebben wij 16 jaar geleden bij Arma gekocht. Wij waren zo tevreden over hen, dat wij nu weer onze keuken bij hen wilde bestellen. Net als 16 jaar geleden zijn wij weer geholpen door Gert Jan. Hij luisterde goed en dacht ontzettend goed mee en nam de tijd voor ons. Deze week was het zo ver de keuken werd geplaatst, wat een vakmensen zijn het, zij werken erg precies en erg netjes en zij waren ook nog vriendelijk. Kortom wij zijn erg positief over Arma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“We genieten van onze nieuwe keuken”
Door Familie Wignand op woensdag 25 jan 2023 23
Arwout Camphens van ARMA Keukens Nunspeet heeft ons goed geholpen met praktische adviezen bij het uitzoeken van onze keuken en apparatuur. Ook na het zetten van de handtekeningen verliepen contacten voor kleine aanpassingen op een prettige wijze. De voorbereidende installatiewerkzaamheden door Hoekinstallatietechniek Dronten en het plaatsen van de keuken door Montagebedrijf Barneveld/ARMA verliepen erg prettig en constructief; er werd meegedacht. De nieuwe vriezer kon pas later geleverd worden, helaas begon de oude vriezer veel lawaait te maken. Het klantteam heeft er voor gezorgd dat de nieuwe vriezer eerder werd geleverd. Wij zijn hier super blij mee. Wij zien terug op een prettige samenwerking en hopen nog vele jaren van de keuken te genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken en goede nazorg”
Door Muizelaar op zondag 22 jan 2023 23
Mooie keuken opgeleverd gekregen van Arma. In het proces werd er goed meegedacht en zeker ook de monteurs denken tot aan het laatst met je mee. Nazorg was goed en restpunten werden snel en netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Combé op zaterdag 21 jan 2023 23
Al twee keer eerder een keuken aangeschaft bij Arma. Ook dit keer weer een prima contact; goed geholpen in het voortraject en de plaatsing correct uitgevoerd door kundige klantvriendelijke monteurs. De kookplaat kon helaas niet geleverd worden vanwege productieproblemen, maar dit heeft Arma prima opgelost door het showroommodel te laten monteren in afwachting van de levering van het nieuwe model. Wij zijn opnieuw zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Topkwaliteit”
Door Fam. Moes te Aerdenhout op woensdag 18 jan 2023 23
De kwaliteit van een bedrijf blijkt niet alleen uit de producten, maar wat ons betreft vooral ook uit de manier waarop het met problemen omgaat. Nadat Keur Keukens te Haarlem (=onderdeel van Arma Keukens en Sanitair) bij ons een nieuwe keuken inclusief apparatuur had geïnstalleerd, ontstond via de afvoer van de vaatwasser waterschade aan onze eveneens nieuwe parketvloer. Onze klacht werd door de teamleider klantteams (de heer Harold Nijeboer) inlevend opgepakt en buitengewoon zorgvuldig afgehandeld. Het contact was uitstekend, de schade is hersteld en vergoed. Wij genieten nu van onze eersteklas keuken van een topkwaliteit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Doen zoals beloofd”
Door F&R Harbers op vrijdag 6 jan 2023 23
Keuken gekocht bij Arma Nunspeet. Het was inderdaad: "Doen zoals beloofd". In alle opzichten vanaf verkoop, afstemming, montage en oplevering! En dat in een tijd dat producten moeilijk zijn te leveren.
Reactie of foto toevoegen
“Een topbedrijf”
Door Rob Bakker op donderdag 5 jan 2023 23
In 2017 toen wij in Almere woonde, keuken bij Arma besteld en laten monteren en deze ervaring was ons zo goed bevallen dat toen wij in 2020 het huis in Almere hadden verkocht en ons nieuwe huis in Grootebroek betrokken wij opnieuw bij Arma in Nunspeet een nieuwe keuken lieten ontwerpen die vervolgens in februari 2020 werd geplaatst. Nadien is er nimmer iets aan de keuken moeten gebeuren tot kerst 2022. Tot ons verdriet bleek dat de Quooker kraan water lekte en dat was wel heel erg vervelend net op dat kerstmoment in 2022. Net voor de kerst met Arjan Compagner (van de planning) gebeld die alles op alles probeerde om nog een monteur te sturen. Gelukkig kwam er met spoed een topmonteur (Eddy) die de defecte Quooker omruilde voor een noodkraan zodat de lekkage stopte. De dag erna is hij (Eddy) naar Nunspeet gegaan om te kijken of en zo ja wat er te regelen viel voor ons ?
De dag erna kregen wij te horen dat Quooker toch ons een nieuwe kraan ging leveren door bemiddeling van Arma keukens. De dag erna stond 7.30 s, morgens Klaas (top-monteur Arma) voor de deur om de noodkraan om te ruilen voor een gloednieuwe Quooker. Omdat hij er toch was vroeg ik of hij nog e.e.a kon veranderen aan het achterpaneel van het gootsteen kastje. Nadat Klaas dit geregeld had vroeg hij nog of ik nog meer wensen had omtrent de in 2020 geleverde keuken? Conclusie: een keuken kan je overal kopen maar service verlenen en je best doen voor je klant, ook na garantie misschien is ook wel wat waard lijkt mij. Resumerend is en blijft Arma een topbedrijf met topmonteurs maar vooral de slogan " wij doen wat wij beloven " waarmaken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wouter op zaterdag 31 dec 2022 22
Een warm welkom en een enthousiaste meedenkende verkoper gaven ons enorm vertrouwen. Om daarna ook vrijblijvend een tekening te kunnen laten maken op een proffesionele manier gaf ons genoeg beeld voor onze keuken! Dit gaf allemaal de doorslag om bij Arma keukens onze droomkeuken te kopen!
FOTO VAN WOUTER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hessel Kramer op vrijdag 23 dec 2022 22
Zijn echt ontzettend blij met onze keuken. In Corona tijd mochten we op een gegeven moment de keukenzaak niet bezoeken. Toen over gegaan op online dmv een virtual reality bril. Arma keukens was dus echt op alles voorbereid! Plaatsing en afwerking is echt top, paar kleine dingetjes zijn later prima opgelost. Wel wat problemen gehad omtrent lever tijd van ons blad maar dat is ook prima opgelost. Kortom, zeer tevreden
FOTO VAN HESSEL KRAMER
+ Toon extra foto van Hessel Kramer
+ Toon extra foto van Hessel Kramer
Reactie of foto toevoegen
“De service van Arma is top”
Door Sebastiaan en Lotte van der Hoeven op woensdag 21 dec 2022 22
We werden goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken. We wisten al goed wat we wilden, maar vroegen ons af of dit daadwerkelijk te realiseren was. Arwout heeft met ons meegedacht en sinds een aantal weken staat onze droomkeuken in ons huis! Hij is nog mooier dan we ons hadden kunnen wensen. De apparaten zijn van goede kwaliteit en de service van Arma is top! Arma en met name Arwout, bedankt! :)
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Harry den Hartigh op woensdag 7 dec 2022 22
In 2007 hebben wij een keuken bij Arma Keukens gekocht. Door het vele gebruik is er een scharnier defect geraakt. Kostenloos heeft Arma scharnieren uit Duitsland laten komen. Helaas waren deze van een latere versie keukens en pasten dus niet. Gelukkig hadden ze in hun magazijn nog de juiste liggen. Deze heb ik kostenloos mogen meenemen. Dat noem ik service!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Michael & Henriëtte van Battum op dinsdag 6 dec 2022 22
In 2004 hebben wij onze eerste keuken gekocht bij Arma Keukens in Nunspeet. Opstelling L-vorm. Apparatuur van Pelgrim en kasten in de kleur China rood. In mei 2022 is de keuken vervangen. Waarom? Wij waren gewoon toe aan een nieuwe look & feel. De apparatuur en de kasten waren namelijk nog tiptop in orde. Door de goede ervaringen met Arma hebben wij geen moment geaarzeld om daar opnieuw een keuken uit te zoeken. En wederom werden wij naar volle tevredenheid geholpen en begeleid gedurende het gehele traject. Van uitzoeken tot aankoop - van plaatsing tot service. De kleur werd ditmaal beton terra grijs, gecombineerd met havanna structuur houtlook. Voor de apparatuur kozen wij opnieuw voor Pelgrim. Koelkast, vrieskast, oven, combimagnetron, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging via plasma made filter. De wasbak, quooker en de greeplijsten zijn eveneens zwart uitgevoerd. Wij hebben afgezien van bovenkasten, dit geeft de keuken een ruime aanblik. Op ons verzoek bleek het mogelijk om de achterwand in de gehele keuken door te trekken. Rondom de raamkozijnen zijn de wanden en de vensterbanken eveneens voorzien van beton terra grijs. De montage verliep voorspoedig. Het enorme werkblad werd iets beschadigd. De monteurs bespraken dit direct en de oplossing werd geboden door een compleet nieuw blad te plaatsen. De levertijd hiervoor was aangegeven op 6 weken en werd door Arma bespoedigd naar maar 2 weken. In de tussenliggende periode konden wij de keuken gewoon gebruiken. Dagelijks genieten wij van onze mooie keuken, voorzien van alle comfort. Opnieuw ontvangt Arma een dikke 10! Zijn jullie benieuwd naar ons door Arma uitgevoerde idee? Bekijk dan de bijgevoegde foto's.
FOTO VAN MICHAEL & HENRIËTTE VAN BATTUM
+ Toon extra foto van Michael & Henriëtte van Battum
+ Toon extra foto van Michael & Henriëtte van Battum
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Kees op zondag 4 dec 2022 22
Keuken en tegels gekocht bij Arma Nunspeet. De service en communicatie met de verkopers en monteurs is erg goed. Ze hebben kennis van zaken, nemen de tijd voor uitleg en bellen of mailen direct als ze een vraag hebben. Monteurs zijn vriendelijk, op tijd en gebruiken hoogwaardige materialen. De monteurs hebben de tegels op de meest slimme manier gelegd zodat overal zoveel mogelijk hele tegels in het zicht doorlopen. Afwerking is echt super en ze houden zich aan de gemaakte afspraken.
Als enige minpunt heb ik het volgende: Ik had de keuken en de tegels bewust bij hetzelfde bedrijf besteld om twee redenen: om te zorgen dat de montages gecoördineerd zouden worden als 1 project en op elkaar afgestemd zouden worden. Tevens hoopte ik hierdoor een kostenbesparing als financieel voordeel te krijgen. Het kostenvoordeel was zeer gering en uiteindelijk was de prijs zelfs hoger door het noodzakelijke gebruik van extra egalisatie en arbeidsloon. Dit risico was vooraf overigens wel vooraf gecommuniceerd. Tijdens de offerte fase is bevestigd dat de tegels voor het verwijderen van de huidige keuken konden worden geplaatst. De monteurs waren hierdoor verrast. Het lijkt er dus op dat de sanitair groep een enigszins geïsoleerde groep binnen Arma is. Dit komt overeen met een observatie tijdens de offerte fase: de technische tekeningen die ik aan de keukengroep moest uploaden waren niet beschikbaar voor de sanitair groep. Mijn slotconclusie: Ik zou Arma zeker aanraden als je op zoek bent naar een kwalitatief goed resultaat. Je betaald meer, maar ik vind het mijn geld waard. Neem een beslissing voor keuken, vloer of sanitair bij Arma gewoon los van elkaar.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Yvonne Hopma op donderdag 1 dec 2022 22
We hebben een mooie keuken, die vakkundig en heel netjes is geplaatst. Na de werkzaamheden werd alles opgeruimd achtergelaten. Alle apparatuur werkt naar behoren. De planning was goed en de communicatie uitstekend. De keuken voldoet aan onze verwachtingen. Steeds werden wij geïnformeerd wanneer ze zouden komen en we konden altijd terecht voor vragen. Kortom wij zijn bijzonder tevreden!
FOTO VAN YVONNE HOPMA
Reactie of foto toevoegen
“Installatie en nazorg is geweldig”
Door P.J. De Jonge op woensdag 23 nov 2022 22
We hebben een complete keuken gekocht. De installatie en nazorg service is geweldig. Niets dan lof voor Arma keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Familie Kortus op dinsdag 22 nov 2022 22
Wij hebben een prachtige keuken bij Arma gekocht, goed geïnformeerd over de mogelijkheden en praktische tips! De afspraken zijn keurig nagekomen en ook de montage, keurig gewerkt! We mogen dagelijks genieten van onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Dieneke op zaterdag 19 nov 2022 22
Super blij met mijn nieuwe keuken, van Arma. Arma denkt in alles met je mee, geeft juiste adviezen en vindt overal een oplossing voor.
FOTO VAN DIENEKE
Reactie of foto toevoegen
“Superservice”
Door Fam. Noorloos op woensdag 16 nov 2022 22
Superservice zelfs na 14 jaar! Onze keuken is in 2008 naar volle tevredenheid door Arma geplaatst. Als er iets met de keuken was, dan werden de reparaties altijd kosteloos uitgevoerd. Laatst hadden wij een probleem met de verlichting, het opsporen van het defect en het plaatsen van een nieuwe travo werden kosteloos uitgevoerd zelfs bij een 14 jaar oude keuken: dat is pas service! Dus wij zijn een zeer tevreden klant, de aanschaf van een keuken bij Arma is absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Ad Kooiman op donderdag 10 nov 2022 22
We hebben bij Arma tegels uitgezocht en laten plaatsen in een bestaande keuken. Niets dan lof over het geleverde materiaal en de ronduit perfekte wijze van levering en montage. Er is in drie fasen gemonteerd: eerst tegels plaatsen, een paar dagen later inwassen/voegen en weer een paar dagen later afkitten. Dit geeft absoluut het beste resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Somar op donderdag 10 nov 2022 22
Wij hebben onze keuken bij Arma gekocht en ik kan niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn. Vanaf het eerste contact en het samenstellen van de keuken, tot aan het plaatsen van de keuken, is alles goed verlopen.
FOTO VAN SOMAR
Reactie of foto toevoegen
“Vooral de service na de aankoop is erg goed”
Door Erwin Veerman op zondag 6 nov 2022 22
Wij hebben een keuken bij Arma besteld voor onze nieuwbouwwoning. Mijn ouders hadden al een badkamer en keuken bij Arma besteld en waren hier erg tevreden over dus vandaar dat wij hier terecht kwamen. Vooral de service na de aankoop en installatie is erg goed. Niets is teveel gevraagd en je wordt telkens door hetzelfde team geholpen. Ook tijdens het verkoopgesprek werden wij goed geholpen en werden alle mogelijke opties goed uitgelegd zonder dat er opdringerig werd gedaan. Kortom, wij kunnen Arma zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Wij zouden iedereen Arma aanraden”
Door Mark S. op dinsdag 1 nov 2022 22
Ik zou Arma bij iedereen aanbevelen. Zij hebben bij ons thuis in vier weken de badkamer en het toilet op de begane grond volledig gerenoveerd en naar grote tevredenheid opgeleverd. Echt topkwaliteit qua producten en ambachtelijk vakmanschap qua installatie. Wij zijn zelf bij Arma terecht gekomen, omdat we onze keuken via hetzelfde bedrijf hebben laten renoveren (Keur Keukens in Haarlem, ook onderdeel van DB Keukengroep. Arma in Nunspeet is hun enige locatie waar ze ook sanitair doen). We wilden namelijk in een zo'n kort mogelijk tijd de keuken (en woonkamer), badkamer en toilet laten renoveren en dan is het samenwerken met zo min mogelijk verschillende partijen een groot voordeel. De positieve verhalen van de buren en een collega die hun keukens bij Keur hebben gekocht, samen de zeer goede reviews op Qasa, hebben ervoor gezorgd dat we als eerste in gesprek gingen met Keur en daarna met Arma. Hierna hadden we gelijk zo veel vertrouwen in hen, dat we totaal geen behoefte meer hadden om met andere partijen in gesprek te gaan.

Je hoeft niet bang te zijn dat je te maken krijgt met "een stel keuken- of badkamer-cowboys". Het viel ons op dat bij Arma hun filosofie, als eerlijk en transparant familiebedrijf, leidend is in alles wat ze doen, van verkoop tot en met de installatie en oplevering. Ze doen echt wat ze beloven. Hieronder vertel ik meer over onze ervaringen met Arma tijdens de verkoop en installatie van het sanitair.

Verkoop: Het eerste wat we bij Arma vertelden is dat de nieuwe badkamer het gevoel moet geven alsof we in een 5-sterren hotel zitten. Samen met de verkoper werd ter plekke een ontwerp gemaakt en werd er tijdens het gesprek zelfs een lunch geserveerd. Ze zeggen eerlijk dat ze (qua installatie) niet de goedkoopste zijn, maar dat ze echt een 9+ service niveau garanderen en dat wanneer er iets niet goed gaat, dat ze het op gaan lossen. Het is erg fijn dat duidelijk wordt aangegeven hoe de kosten worden opgebouwd; bij elk onderdeel op de offerte, van stopcontact tot regendouche wordt aangegeven wat de prijs is. Op die prijs is dan ook niet af te dingen. Het maakt niet uit wie een keuken of sanitair bij hen koopt, de prijs is de prijs. Het is een zeer fijne gedachte dat je je ook geen zorgen hoeft te maken of je "er meer uit had kunnen halen". Er wordt ook niet d.m.v. de typische verkooptrucjes geprobeerd om je zo snel mogelijk een contract te laten tekenen. Aan het eind van het gesprek hebben we de tekeningen en een offerte meegekregen, zodat we er thuis over na konden denken. En we kregen zelfs nog een korte rondleiding langs de back-office waaruit al het werk voor de hele DB-groep wordt gecoördineerd. We hebben in totaal twee gesprekken met de adviseur (Gert Jan) bij de showroom van Arma in Nunspeet gehad. Daarna hebben we ook meerdere keren telefonisch en per e-mail contact gehad. Omdat we zelf gepland hadden om de renovatie bijna een jaar later te starten, hadden we veel tijd om goed na te denken wat we precies wilden. Gert Jan was erg geduldig en flexibel om meerdere keren kleine en grote aanpassingen en toevoegingen met ons te bespreken en te verwerken.

Intallatie: Een team van drie personen (met teamleider Roel) die door Arma zelf zijn opgeleid, hebben de hele klus van sloop tot het ophangen van accessoires in vier weken tijd gedaan. Het werk werd zeer keurig en secuur uitgevoerd. De dagelijkse communicatie met het team was ook zeer prettig. Roel kwam pro-actief met suggesties over hoe dingen beter zouden kunnen, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een buisventilator op zolder i.p.v. plafondventilator in de badkamer zelf (een buisventilator is namelijk krachtiger, maakt minder lawaai en aan het plafond heb je niet meer zo'n ventilator in het zicht hangen. Het was ook geen probleem om die om te wisselen). Ook de tegelzetter is een echte "tegeltovenaar"; voor alle wanden en vloeren werd eerst een plan gemaakt om ervoor te zorgen dat de voegen optisch zo mooi mogelijk lopen.
FOTO VAN MARK S.
REACTIE VAN MARK S.
Toilet BG
REACTIE VAN MARK S.
Toilet BG
REACTIE VAN MARK S.
Toilet BG
Reactie of foto toevoegen
“Wat een goede service”
Door P. Brouwer op maandag 31 okt 2022 22
Onze keuken is 4 jaar oud en echt helemaal top! Mooie materialen en goed geplaatst. Er was nu een passtuk scheef gaan zitten (toevallig kwam dit ter sprake bij een gesprek met een verkoper over wat anders). Een monteur kwam en heeft alles weer opnieuw gesteld en recht gezet! Wat een kwaliteit, wat een service! Supervriendelijk en....professioneel.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam. Schelling op maandag 31 okt 2022 22
Zowel onze badkamer als keuken geplaatst door Arma. In de showroom al netjes geholpen dus dat gaf al vertrouwen. Het plaatsen verliep voorspoedig en aan het eind van de dag werd er netjes opgeruimd. Een speciale pluim voor alle monteurs, want zij denken mee met de klant. Dragen eigen alternatieven aan waardoor het resultaat nog mooier wordt! Eric, Jan, Eddie, Arnold, Danny en Fernando bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 voor de geweldige hulp en service”
Door Erik Luiting & Joyce de Bruin op donderdag 27 okt 2022 22
Wij zijn in april 2022, als eerste klant van Rick Koetsier, uitstekend geholpen! Er was alle tijd om onze wensen te bespreken en op zoek te gaan naar de juiste keuken. Onze keuken was ruim op tijd binnen en alles was compleet. Inmiddels is deze geplaatst en hij is prachtig, we zijn er ontzettend blij mee. Na de plaatsing van onze keuken 5 weken geleden hebben we de spatplinten besteld en deze lagen vandaag zelfs al in onze nieuwe woning. Top service! Een dikke 10 voor de geweldige hulp en service. Wij zouden zeker zo weer voor jullie kiezen! En Rick; als eerste klant van jou zijn we echt uitstekend geholpen. Je hebt ons goed begeleid en je was altijd bereikbaar voor vragen etc. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door M. Kroesbergen op donderdag 27 okt 2022 22
In het voorjaar van 2022 hebben we onze keuken bij DB Keukengroep uitgezocht. Sinds juni genieten we elke dag van onze keuken. We zijn er ontzettend blij mee. De kleur (olijfgroen) is fantastisch! Het is een hele mooie warme kleur in onze woonkamer/-keuken. Maar ook met de indeling zijn we heel blij. We hebben een heel fijn kookeiland, genoeg werkruimte, vaatwasser op hoogte, quooker... Ja, echt we zijn door Arma Keukens heel goed geholpen. Ze luisterden goed naar onze wensen en uiteindelijk is alles op 3D uitgetekend zodat we een goed beeld hadden van wat we uitgezocht hadden. We hebben de keuken zelf gemonteerd, maar kregen daar een goede en uitgebreide handleiding bij. Uitstekende ervaring!
FOTO VAN M. KROESBERGEN
+ Toon extra foto van M. Kroesbergen
+ Toon extra foto van M. Kroesbergen
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Roxanne Katers op woensdag 26 okt 2022 22
Wij hebben onze keuken bij Arma gekocht en wij werden van A tot Z op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Als ik deed bellen voor een vraag dan werd ik snel en goed geholpen. De keuken is volgens het boekje bezorgd en gemonteerd en ter plaatsen nog aangepast waar dat nodig was. Ik raad ze iedereen aan om hier te gaan kijken/kopen van een keuken.
FOTO VAN ROXANNE KATERS
+ Toon extra foto van Roxanne Katers
+ Toon extra foto van Roxanne Katers
Reactie of foto toevoegen
“Goede en snelle service”
Door B. De Jong op woensdag 26 okt 2022 22
Wij zijn meer dan tevreden met de aankoop en plaatsing van onze nieuwe badkamer. Er werd netjes gewerkt, met ons overlegd en meegedacht. Goede en snelle service. Een zeer tevreden en blije klant.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Nico Magré op vrijdag 21 okt 2022 22
Wat zijn wij tevreden met onze nieuwe keuken. Helemaal hoe wij het in gedachte hadden. De verkoper adviseerde ons goed en ook de monteur was was zeer goed (een vakman). Dus een zeer tevreden klant ik zou het zo iedereen aanraden een ARMA keuken te kopen.
FOTO VAN NICO MAGRÉ
+ Toon extra foto van Nico Magré
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Mevr. M.Th. Kraaij-Kamsteeg op vrijdag 21 okt 2022 22
Was op zoek naar een keuken in de houtlook. Na verschillende keukencentra bezocht te hebben vond ik bij Arma 'mijn' keuken. Ik viel voor de prachtige bovenkastjes met getint glas en verlichting daarin. Uitstekend geholpen met het samenstellen van de keuken. Later bij het plaatsen geen enkele opmerking. Installateur zag zelf een kleine beschadiging, er wordt een nieuwe deur besteld. Verder volledig naar wens, de keuken is echt prachtig. Ben er heel erg blij mee.
FOTO VAN MEVR. M.TH. KRAAIJ-KAMSTEEG
+ Toon extra foto van Mevr. M.Th. Kraaij-Kamsteeg
+ Toon extra foto van Mevr. M.Th. Kraaij-Kamsteeg
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Niels en Karin Roesink op woensdag 19 okt 2022 22
Tijdens de aankoop van de badkamer werd er door de adviseur goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht in de verschillende opties. De installatie door Jaco en Dennis was netjes en goed uitgevoerd. Er werd meegedacht in wat we hadden besteld en over de uitvoerbaarheid, al met al zijn we erg tevreden en hebben we een prachtige badkamer
FOTO VAN NIELS EN KARIN ROESINK
+ Toon extra foto van Niels en Karin Roesink
Reactie of foto toevoegen
“Veel keuze en super adviezen”
Door William van de Weg op maandag 17 okt 2022 22
Keuken gekocht bij Arma Nunspeet. Prachtige showroom, veel keuze en super adviezen. Kwamen tot nieuwe inzichten en uiteindelijk super resultaat. Helaas waren niet alle apparaten er op tijd, maar hier kregen we goede vervangers voor. Zeer zeer tevreden met onze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Anneke Plette op woensdag 12 okt 2022 22
Heb een nieuwe keuken gekocht. Ben van verkoper tot technici zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes gewerkt”
Door Emiel op woensdag 12 okt 2022 22
Nieuwe badkamer en toilet laten plaatsen. Goed geholpen bij het ontwerp, ook bij het inmeten en plaatsen werd er goed meegedacht door de monteurs en waren enkele aanpassingen nog door te voeren, erg fijn! Zeer netjes gewerkt en opgeleverd, dus ik ben erg blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door fam Arendse op vrijdag 7 okt 2022 22
We moesten de keuken door onvoorziene omstandigheden annuleren. De handtekening was gezet, maar dankzij Eline Koers (en haar manager) mocht dit kosteloos! We hopen hier ooit nog eens terug te komen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Astrid Bosch op vrijdag 7 okt 2022 22
Levering 1 week eerder dan gepland, nette monteurs, douchecabine badkamermeubel en verhoogde toiletten keurig geïnstalleerd en kreeg nog nuttig advies betr. een badkamerkast, gang en badkamer keurig netjes afgedekt tegen beschadiging en naderhand bijna stofvrij opgeleverd. Ik was zeer verrast!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Gert Grooters op donderdag 6 okt 2022 22
Vanaf stap 1 tot oplevering alles top verlopen. Goede communicatie en alles gedaan wat afgesproken is.
Reactie of foto toevoegen
“Inductiekookplaat en Quooker”
Door Familie Timmer op vrijdag 30 sep 2022 22
Inductiekookplaat en Quooker geleverd en gemonteerd door Arma. Op een zaterdag in de mooie showroom van Arma geweest waar de tijd werd genomen en goed naar onze wensen werd geluisterd. Uiteindelijk zeer vakkundige montage en de monteur gaf vooraf heldere toelichting over het plan van aanpak. De monteur ging rustig te werk en wist precies wat hij moest doen. Na montage alles keurig opgeruimd en nog uitgelegd hoe de apparatuur werkt. Top! Arma is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken”
Door Harry Konings op vrijdag 30 sep 2022 22
We hebben een complete keuken met koelkast, combi stoomoven en afzuiging gekocht. Perfecte kwaliteit en mooie kleurstelling.
FOTO VAN HARRY KONINGS
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Annelie Huls op vrijdag 30 sep 2022 22
Zeer tevreden over het hele traject dat wij bij Arma zijn aangegaan. We werden van begin tot het einde goed op hoogte gehouden. Kortom, erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig werk afgeleverd”
Door Familie M. Edink op zondag 18 sep 2022 22
De werkzaamheden aan badkamer en keuken zijn boven verwachting uitgevoerd door Arma en dat met name door medewerker Barend. Netjes, schoon, vakkundig getuigend van veel vakkennis en inzicht. Wij zijn echt meer dan tevreden en zullen indien nodig weer een beroep doen op Arma die binnen de afgesproken tijdsplanning, prachtig werk heeft afgeleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Valkenburg Woudenberg op zaterdag 17 sep 2022 22
Badkamer perfect geïnstalleerd! Samenwerking ging erg goed, communicatie ook. Bijna alles in 1 keer goed. Vakmensen!
FOTO VAN VALKENBURG WOUDENBERG
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden met het nieuwe toilet”
Door H de Mik op woensdag 14 sep 2022 22
Wij hebben een toilet laten plaatsen door de firma Arma. Communicatie ging super, en er werd naar onze wensen geluisterd. We zijn heel erg tevreden over het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Van Beek op zaterdag 10 sep 2022 22
Complete keuken aangeschaft. Goed geïnformeerd door verkoper. Keukenmonteurs hebben goed werk afgeleverd.
FOTO VAN VAN BEEK
REACTIE VAN DITSY
Na publicatie positief review bleek onze stoomoven niet te werken. Twee weken moeten wachten op Miele monteur. Daar kon Arma niets aan doen. Vervolgens een paar kleine mankementen doorgegeven aan arma. Voor deze oplossing moeten we ruim 3 weken wachten. Op zich geen probleem maar niet echt klantvriendelijk. Bij de aanschaf van de keuken is ons een artikel beloofd. Ook deze niet ontvangen. De slogan van DB keukens is beloofd is beloofd. ????
Reactie of foto toevoegen
“Levering is duwen en trekken”
Door Fam. Sinnema op donderdag 18 aug 2022 22
Wij zijn bijzonder ontevreden over de levering en afhandeling van onze keuken en zullen Arma dan ook zeker niet aanraden!

Het voortraject verliep redelijk zorgeloos: een mooie keuken uitgezocht en een datum ingepland voor de levering en installatie. Hoewel Arma zelf geen keukens demonteert en afvoert, hebben ze contact met diverse partijen die het voorwerk voor hun rekening nemen. Deze mensen zijn zonder uitzondering kundig en aardig.
De ellende begon op de dag van levering. We werden 's ochtends gebeld dat maar liefst vier vitale onderdelen niet leverbaar waren (koelkast, inductiekookplaat, oven en afzuigkap!). De oude keuken was inmiddels afgevoerd en met veel gedoe kregen we een klein leenkoelkastje en een oude inductiekookplaat te leen, zodat we in elk geval konden koelen en koken. Inmiddels zijn we ruim een half jaar verder en we wachten nog steeds op de nieuwe kookplaat. De andere drie onderdelen zijn (na veel druk zetten en nabellen) geleverd. In de afgelopen maanden kwamen ook allerlei kleine, irritante gebreken aan het licht die de keukenervaring bepaald niet vlekkeloos maken:
- De koelkastdeur bleek verkeerd gemonteerd, wat pas na een paar weken kon worden verholpen.
- Het deurtje van het vriesvak sluit nu al niet goed meer, waardoor er kou in de koelkast 'lekt'. De ijsvorming in het vriesvak is buitensporig en ook de achterwand van het koelgedeelte heeft ijsvorming. Een nieuwe koelkast hoort dergelijke gebreken niet te vertonen.
- Een kabeltje van de verlichting zakt achter een keukenkastje vandaan: erg slordig en door ons niet te verhelpen.
- De stekker van de inductieplaat is erg slordig in elkaar gezet: er steken sprietjes uit. Of dit direct kortsluitingsgevaar oplevert kunnen we niet beoordelen, maar slordig is het in elk geval.

Lang verhaal kort: het voortraject verliep naar wens, maar vanaf de levering is het duwen en trekken om allerlei mankementen te laten verhelpen en ontbrekende onderdelen geleverd te krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi nieuw toilet”
Door Arnold Plakke op dinsdag 9 aug 2022 22
Heel blij met onze nieuwe toilet. Ondanks de beperkte ruimte hebben ze er iets heel moois van gemaakt. Een vriendelijke monteur die meedacht en alles netjes heeft gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Frank Badings op woensdag 3 aug 2022 22
Onze tweede keuken van Arma, en we zijn supergoed geholpen door Everhard de Bruin bij het uitzoeken van de keuken. Ook het monteren van de keuken is naar volle tevredenheid gedaan. Er is meegedacht, elke dag werd alles opgeruimd en alles klopte. Het voordeel van eigen monteurs. We zijn echt super tevreden en heel erg blij met onze mooie keuken. Top !!
FOTO VAN FRANK BADINGS
+ Toon extra foto van Frank Badings
+ Toon extra foto van Frank Badings
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch mooi geworden”
Door Ton en Willeke op dinsdag 2 aug 2022 22
Onze badkamer en toiletten zijn fantastisch mooi geworden. Helemaal naar wens, prachtige kwaliteit. Alles keurig op tijd en zelfs een ontbrekend kraantje werd vliegensvlug geregeld. De monteurs hebben prachtig werk afgeleverd, zeer netjes en vriendelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Service was super”
Door Erica Wilhelmus op maandag 1 aug 2022 22
Wij hebben zowel een keuken als een badkamer bij Arma gekocht. De service zowel op kantoor als bij het plaatsen was super. Daar is Arma uniek in. We zouden ze iedereen aanbevelen; absoluut kwaliteit voor je geld.
FOTO VAN ERICA WILHELMUS
Reactie of foto toevoegen
“Prima nazorg”
Door Johan Foppen op maandag 25 jul 2022 22
Aanschaf keuken. Uitstekende advisering en zeer klantvriendelijk. Meedenkend. Prima nazorg. Kortom zeer tevreden. Super.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is super mooi”
Door Wiljan op woensdag 20 jul 2022 22
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht voor in ons appartement. Het resultaat is echt super mooi geworden, nog mooier dan verwacht. Zelfs in een kleine keuken kunnen ze een echt professionele keuken van hoge kwaliteit inbouwen! Geen standaard werk, maar echt handmatig vakwerk. Het is misschien even wachten tussen het moment van aankoop en de levering, maar als je voor kwaliteit gaat dan is het de moeite van het wachten echt meer dan waard! Het is net of ik ben verhuisd naar een luxere woning:)
FOTO VAN WILJAN
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door R. van Zandbergen op maandag 18 jul 2022 22
Na eerder met de aanschaf van onze keuken al een zeer positieve ervaring te hebben gehad met Arma, hebben wij nu onze badkamer en separaat toilet bij Arma aangeschaft. Adviseur Everhard de Bruin heeft alle tijd voor ons genomen en gaf uitstekende en eerlijke adviezen ten aanzien van de optimale benutting van onze ingewikkelde ruimte en alle benodigde materialen. Exact volgens planning zijn de badkamer en toilet in 3 weken geplaatst. De monteurs waren erg vriendelijk en hebben zeer netjes gewerkt. Elke dag werd alles (trap, hal etc.) netjes en schoon achtergelaten, waardoor wij weinig overlast hebben gehad van de werkzaamheden. Alles is keurig afgewerkt, een fantastisch eindresultaat! De communicatie van het Arma team is ook erg prettig verlopen, zowel voor, tijdens als na de oplevering.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer, toilet en bijkeuken”
Door Simon Brandenburgh op zondag 17 jul 2022 22
We hadden reeds in 2018 al naar grote tevreden een keuken bij Arma gekocht en omdat we zo tevreden waren hebben recent onze badkamer en bijkeuken en toilet laten vernieuwen door Arma. We zijn erg blij met het resultaat Arma levert goede kwaliteit, nette afwerking. En ook als het tegen zit de muren van de bijkeuken waren verrot en moesten vervangen worden. Denken ze goed mee en vervingen de wanden tegen redelijke tarieven. Wij zijn erg tevreden over de monteurs die leveren echt vakwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door S.A. Drost op zaterdag 9 jul 2022 22
We hebben in de showroom samen met expertise van de verkoopster een voor ons perfecte keuken kunnen samenstellen. Het plaatsen is in 3 dagen voltooid door 2 vriendelijke vaklieden. Zelfs tijdens het plaatsen vroegen ze of we al gemaakte keuzes willen behouden of nog aanpassen, waar mogelijk natuurlijk. De plaats van bepaalde apparatuur, de kleur van de voegen, de hoogte van de tegelwand. Al met al een prettige ervaring en zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met badkamer en toilet”
Door J. Huis in t Veld op vrijdag 8 jul 2022 22
We hebben de badkamer en toilet beneden laten doen door Arma. Ook de tegels in de keuken zijn door Arma gedaan. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Zowel de correspondentie als de uitvoering van de werkzaamheden. Ze zijn erg vriendelijk. Een erg goede service
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken en kastenwand”
Door Jowi Bernardo op donderdag 7 jul 2022 22
Wij hebben een prachtige keuken en kastenwand gekocht. Wij hebben alle medewerkers als prettig en deskundige ervaren! Ik raad ieder aan om zeker eens een keer te gaan kijken in de showroom en een gesprek aan te gaan!
FOTO VAN JOWI BERNARDO
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R ten Berk de Boer op donderdag 7 jul 2022 22
Vanaf binnenkomst in de showroom tot en met monteren van de keuken zeer tevreden over de dienstverlening, communicatie en kundigheid van alle medewerkers.
Afspraak = Afspraak bij Arma keukens. Een mooi voorbeeld is dat de klantendienst netjes een dag voor levering belde om aan te geven dat het tijdstip van leveren een uur later zou worden.
FOTO VAN R TEN BERK DE BOER
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is top”
Door Coby van Hattem op woensdag 6 jul 2022 22
De keuken is top. De bezichtiging direct na mijn aankoop keuken op mijn nieuwe woonadres minder. Mijn advies, stuur iemand na de handtekening hoe of wat voor een loodgieter! Ik moest overal achteraan bellen. Keuken plaatsen geen probleem top.
Reactie of foto toevoegen
“Make-over van de keuken”
Door Jeanette en Bob van den Berg op woensdag 6 jul 2022 22
Wij hebben onze (tweede Arma-)keuken 13 jaar geleden laten plaatsen door Arma en daarnaast heeft destijds Avanti (zusterbedrijf uit Kesteren) onze badkamer en het toilet ingericht. Na 13 jaar was het tijd voor een make-over: we wilden af van het koken op gas, wilden een geïntegreerde afzuiger in de inductie-kookplaat en een nieuwe oven. Als toetje kochten we ook een Quooker. In twee dagen tijd hebben Freek (een monteur die destijds ook al onze eerste Arma-keuken in Harderwijk monteerde) en Frans (een kanjer van een leerling-monteur) al onze wensen uitgevoerd. Niet alles wat van te voren met de verkoper (Rik van den Broek) was uitgedacht, kon ter plekke ook volgens plan uitgevoerd worden. Freek als zeer ervaren en kundige monteur heeft alles op maat gemaakt en het eindresultaat overtreft onze verwachtingen.
De tweede werkdag hebben de mannen van 7.30 uur tot 20.10 uur doorgewerkt om alles af te krijgen (uiteindelijk is de rit Nunspeet-Groningen en retour geen tochtje dat je voor 1 of 2 uur op de volgende werkdag graag nog een keer doet om de klus alsnog af te maken). Frans heeft daarnaast in onze badkamer enkele verbeteringen aangebracht en ook nog wat aan slijtage onderhevige klusjes uitgevoerd. We zijn meer dan tevreden. De beide mannen zijn zeer plezierig in het contact, blijven rustig als er iets tegenzit en werken netjes en nauwgezet. Tot op detailniveau werden onze wensen uitgevoerd!
Inmiddels hebben we bijna 30 jaar ervaring met Arma en we kunnen zeggen dat een keuken verkopen een is, maar het plaatsen en jarenlang service verlenen (ook als je in Groningen woont) is twee. Hierin onderscheidt Arma zich wat ons betreft: geen woorden, maar daden (inderdaad, dit schrijft een Feyenoord-fan)!
FOTO VAN JEANETTE EN BOB VAN DEN BERG
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Lub Post op maandag 4 jul 2022 22
Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Eerlijk advies. Op tijd geleverd en afspraken nagekomen. Een mooie keuken zonder gezeur.
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn super tevreden!”
Door A. Tijdhof op zondag 3 jul 2022 22
Goede service, flexibel, betrouwbaar en echt vakmanschap bij de montage van onze badkamer en toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de fijne samenwerking”
Door Jan en Gerdien Wonink op maandag 27 jun 2022 22
Vanaf het eerste begin dat we in de zaak waren om een keuken uit te zoeken hadden we al een goed gevoel, we zijn fijn geholpen door Junior vd Steeg
we kwamen niet voor verrassingen te staan, en hij hield ons via de mail, correct op de hoogte. Ook het plaatsen van de keuken verliep heel voorspoedig, en er was een wederzijds vertrouwen, waardoor er een fijne samenwerking was. Het eind resultaat is dan ook prachtig geworden, eigenlijk nog mooier dan wij hadden verwacht.
De monteurs waren erg netjes en rustig aan het werk, dit was erg prettig, en dat ze alle rommel weer meenamen en opruimden was erg fijn. Dus Arma keukens, tot zover dank je wel voor jullie fijne samenwerking en nakomen van de gemaakte afspraken.
we hopen veel plezier te hebben van onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep goed”
Door Annemieke Top op vrijdag 10 jun 2022 22
Keuken gekocht bij Arma. Het verkoopgesprek verliep prettig, we zijn vriendelijk en in alle rust geholpen. De verkoper droeg veel opties aan en maakte steeds wel eerlijke en praktische afwegingen. De levering en montage verliepen ook in één keer goed. We genieten nog elke dag van onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Sylvia Uittenhout-de Vink op vrijdag 10 jun 2022 22
Wij hebben in 2013 een Old Wood massief houten keuken met een composiet werkblad gekocht bij Keur keukens, onderdeel van Arma.Twee jaar geleden begon onze gootsteenbak te lekken. Geprobeerd zelf te verhelpen, maar dat heeft de problemen niet opgelost. Uiteindelijk Keur benaderd en het probleem voorgelegd. Er is een monteur gekomen die de gootsteenbak opnieuw aan de binnenkant heeft afgekit. Geen lekkage meer en wij zijn super blij en tevreden met deze goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui met oog voor detail”
Door L. Langevoort op woensdag 1 jun 2022 22
Keuken gekocht en laten plaatsen bij Arma Nunspeet. Bij het uitzoeken erg goed geholpen door de verkoper die goed rekening hield met onze voorkeur (moodboard). Ook wijzigingen tussendoor zijn goed en zorgvuldig verwerkt. Contact is altijd correct en vriendelijk. Het montageteam heeft de keuken uiteindelijk in 2 dagen geplaatst. Vaklui die oog hebben voor detail en ook met goede ideeën komen als er iets beslist moet worden tijdens de montage wat niet te voorzien was. Zeer correcte lui. Keuken is ook in een keer compleet geleverd trouwens, je hoort wel eens wat anders.
FOTO VAN L. LANGEVOORT
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Ronald S op dinsdag 31 mei 2022 22
We hebben een badkamer en separaat toilet gekocht bij Arma Keukens & Sanitair in Nunspeet. In de prachtige showroom hebben we in ruim een halve dag de offerte laten maken. Verkoper Gert-Jan nam alle tijd en gaf uitstekende, eerlijke adviezen ten aanzien van de optimale benutting van de ruimtes, de kwaliteit van de verschillende producten en de verschillende stijlen. Dat alles in een prettige ongedwongen sfeer. De verbouwing vond in overleg 1 week eerder dan gepland plaats en het resultaat is fantastisch. Alles keurig afgewerkt door Herman en Rutger en aan alle details werd gedacht. Daarnaast gaven zij ook goede adviezen en tips ten aanzien van het (eerste) gebruik en schoonhouden van de apparatuur. Vakmannen, met een groot hart voor hun werk. De kasten van Primabad en kranen van Damixa (beide nieuwe namen voor ons) zijn van hoge kwaliteit en betaalbaar. De Geberit douche toilet is een perfecte luxe aanvulling. De onderlinge communicatie van het Arma team is erg goed. Verkoop, planning, afvoer en montage... het verliep allemaal vlekkeloos en bij oplevering geen openstaande punten of nog te leveren artikelen. Na oplevering werden we nog een aantal keren door Arma gebeld om te checken of alles in orde is. Een fantastisch eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Bram Eikelboom op maandag 30 mei 2022 22
Een mooie nieuwe keuken gekocht een jaar terug. Keurig volgens planning geplaatst en het ziet er net zo uit als het plaatje. Ook na een jaar nog steeds heel tevreden ermee.
Reactie of foto toevoegen
“Een 100% aanrader”
Door Stephan op vrijdag 27 mei 2022 22
Naar aanleiding van alle positieve reviews naar Arma gegaan voor een keuken. Voor ons een stuk rijden, maar dit was het zeker waard. Er wordt rustig en goed de tijd met je genomen. Duidelijke communicatie. En dat alles inhouse wordt gedaan is een zeer grote pré. Je merkt in alles dat ze daarmee zelf alles in handen hebben om van A tot Z alles duidelijk, keurig en naar belofte te doen. Een 100% aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken en de Quooker”
Door Meta op woensdag 18 mei 2022 22
Ik heb een Quooker gekocht. Was niet te vreden met andere boiler en na 5 jaar kreeg ik nog korting. Super service. Bedank Arma heel blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Echt vakmanschap”
Door Jeroen op zondag 15 mei 2022 22
In het aankoopproces is er alle tijd voor ons genomen! De aankoop van de keuken begon al in december 2020 (in verband met een nieuwbouwwoning). Door coronamaatregelen toen digitale gesprekken gehad. Daarna konden we een aantal keren in de zaak komen waar ook weer alle tijd voor ons genomen werd. We hebben soms wel wat miscommunicatie gehad, maar dat werd opgelost. Heel fijn dat er door de verkoper echt gekeken werd of de keuken helemaal bij ons paste. We zijn zeer tevreden over de monteur. Hij ging heel precies te werk en alles in overleg. Alles werd netjes opgeruimd. Echt vakmanschap. Zeer tevreden over het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken, maar aanrechtblad valt tegen”
Door Wim ter Velde op donderdag 5 mei 2022 22
Aankoop was goed, montage prima. Bij montage bleek koof niet goed berekend waardoor bovenkast niet geheel open kan. Verder is aanrechtblad vlekkerig, terwijl dit op de staal niet of nauwelijks zichtbaar was. Als we dat wel gezien hadden zouden wij niet voor dit blad zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
aNunspeet , Kering 6, 8072 TD Nunspeet, tel 0341 - 26 11 74
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.