Feedback
9,7

Arma Keukens en Sanitair

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Op zoek naar een droomkeuken die past binnen uw stijl en budget? Dan bent u bij Arma Keukens en Sanitair aan het juiste adres. Dankzij onze uitgebreide collectie, deskundig advies en onze eerlijke en scherpe prijzen vindt u gegarandeerd uw nieuwe keuken!

10 jaar montagegarantie – Beste prijs – Service op 9+ niveau – Doen zoals Beloofd – Netto prijzen – Transparante offertes – Hoge klanttevredenheid

Maak een afspraak
Vul het formulier in en plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Ontvang ons gratis magazine
Ontdek de nieuwste keukentrends en -stijlen in ons magazine.

200+ keukenopstellingen
Bekijk onze uitgebreide collectie.
Ervaringen
Er zijn 533 ervaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren457 ervaringen
4 sterren36 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren6 ervaringen
1 ster5 ervaringen
“Perfecte service”
Door oeverbeek op woensdag 15 mei 2024 24
We hebben een keuken uitgezocht, hier werden we professioneel en goed begeleid, er werd met ons meegedacht m zo voor ons de perfecte keuken te creëren. De service die daarop volgde bij het plaatsen van de keuken was ronduit perfect. Afspraken werden nagekomen en de keuken werd met de grootste zorg en deskundigheid geplaatst. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden die kwaliteit en betrouwbaarheid en zekerheid belangrijk vinden. Ik sta elke dag met veel plezier in onze keuken
FOTO VAN OEVERBEEK
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Geert en Rinske Pars op dinsdag 30 apr 2024 24
In 2022 hadden we een afspraak voor een gesprek met een medewerker van Arma Keukens en Sanitair over de nieuwe inrichting van onze badkamer en het toilet op de begane grond. Wim-Sander Roos, verkoopadviseur bij Arma in Nunspeet, ontving ons zeer hartelijk en gastvrij. We stonden aan het begin van een gesprek vol keuzes, die we moesten maken. In de showroom van Arma kun je wat badkamers en accessoires betreft te kust en te keur. We konden op elk moment onze wensen inbrengen. Wim heeft ons geen enkel product opgedrongen, maar op momenten van keuzes maken ons op een prettige manier geadviseerd en als we van de bomen het bos niet meer zagen ook "gestuurd". We werden enthousiast en deskundig begeleid. En tegelijk heeft Wim ook oog voor de klant als mens, voor zijn persoonlijke omstandigheden. Het verkoopgesprek was dan ook een prettige mix van zakelijk contact én tussendoor humor en persoonlijke aandacht. Aan het eind van de middag hebben we de koopovereenkomst getekend van een badkamer en een toilet, volledig overeenkomstig onze wensen. Badkamer en toilet zijn gerenoveerd en ingericht in 2023, zoals was begroot en afgesproken. We zijn heel tevreden over het resultaat, zowel wat betreft de materialen als het voeg- en kitwerk en de kleurkeuzes. Na de inrichting bleken er nog enkele dingen niet goed bevestigd te zijn dan wel te functioneren. Een en ander is na melding bij het bedrijf vlot door de servicedienst naar tevredenheid hersteld. Kortom: Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet is wat ons betreft een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geplaatste keuken”
Door Raymond op zaterdag 27 apr 2024 24
Betrouwbaar en vakkundig. Keuken is keurig geplaatst. Monteur werkt netjes en heeft problemen vakkundig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Marcel op maandag 15 apr 2024 24
Naast de keuken hebben we bij dit bedrijf ook onze badkamer aangeschaft. Het is wellicht iets duurder als veel gangbare sanitair verkopers maar dit bedrijf levert topkwaliteit materialen en er wordt gewerkt met installateurs die hun vak kennen en meedenken met de klant. Het bedrijf is goed bereikbaar en komt afspraken na. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een topbedrijf”
Door Gert Mandersloot op maandag 15 apr 2024 24
Wij hebben 16 jaar geleden een mooi keuken gekocht bij Arma Keukens in Nunspeet. Na 16 jaar hebben we de hefscharnieren van de drie klepdeurkasten laten vervangen. Deze vervanging is zeer vakkundig en supergoed uitgevoerd en de monteur heeft als service ook nog alle (andere) deuren en lades opnieuw afgesteld. Al met al zeer tevreden vanaf het moment van de afspraak tot en met de uitvoering. Maar eigenlijk ben ik ook niet anders gewend van dit topbedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Alles liep op rolletjes”
Door mar postma op zaterdag 13 apr 2024 24
Zeer netjes geholpen en wij hebben zeer goede ervaring met vragen en plaatsing alles ging op rolletjes zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Wilco Bos op vrijdag 12 apr 2024 24
Vriendelijke mensen en zeer nette keuken geleverd. Montage zeer goed verlopen, de prijs kwaliteit verhouding is prima. Je kunt hier prima een keuken kopen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G.Veldhuis op donderdag 11 apr 2024 24
Keuken gekocht en zeer tevreden hoe alles van het begin tot het einde is verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie kan beter”
Door Van assenbergh op maandag 8 apr 2024 24
Keuken, badkamer, toilet en tegels voor het hele huis.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi resultaat”
Door Carolien van Vliet op donderdag 28 mrt 2024 24
Gisteren mijn keuken laten plaatsen. Alles wat wij besproken hebben is ook daadwerkelijk in overleg en meedenkend in alles tot een mooi resultaat geworden. Ter plaatse worden ook dingen opgelost. Zeer vriendelijke professionele mensen. Nazorg is er ook. Erg blij mee.
FOTO VAN CAROLIEN VAN VLIET
+ Toon extra foto van Carolien van Vliet
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E.G. Aartsen op zaterdag 23 mrt 2024 24
Zeer goede afspraken die nagekomen worden.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Janneke Boon - Van Keulen op zaterdag 16 mrt 2024 24
Eigen team monteurs. Klantteam met persoonlijke aandacht tijdens periode aankoop - plaatsing - afhandeling klachten.
FOTO VAN JANNEKE BOON - VAN KEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Te hoog geplaatste magnetronoven”
Door J. Baij op woensdag 13 mrt 2024 24
Gekozen materiaal is prima, evenals de plaatsing door monteurs, problemen onderweg zijn verholpen (die waren er nogal wat). Wij zijn uiteindelijk blijven zitten met een veel te hoog geplaatste magnetronoven.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer”
Door W. van Dijk op dinsdag 12 mrt 2024 24
Wij hebben bij Arma Keukens en Sanitair zowel een nieuwe keuken als een nieuwe badkamer gekocht. Beide trajecten hebben wij als bijzonder prettig ervaren van verkoopgesprek tot montage en aftersales. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een tien voor Arma keukens”
Door HJ Wijnbergen op woensdag 6 mrt 2024 24
Na meerdere keuken bedrijven te hebben bezocht zijn we bij Arma keukens via andere gekomen, afspraak gemaakt en vervolgens vier uur geweest bij Gert Jan. Gesprek liep erg rustig alle tijd voor inbreng van onze kant en professionele inbreng van de Arma, tips en mee denken. Alle tijd om alles te laten bezinken, dus geen verkoop druk en dat is heerlijk. Ook was er een VIP avond voor aspirant kopers om nog even met een adviseur om de kleuren af te stemmen. Enkele dagen daarna de keuken gekocht, en het wachten was begonnen denk je. Enkele dagen later krijg je een link om via internet alles te volgen, wel een mooi item. Keuken is op de geplande data gemonteerd en je gelooft het niet maar alles in één keer geleverd en gemonteerd. Echt een tien voor Arma keukens.
FOTO VAN HJ WIJNBERGEN
+ Toon extra foto van HJ Wijnbergen
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Fam. Van Dijk op vrijdag 1 mrt 2024 24
Perfect advies, perfecte planning, perfecte plaatsing met een fantastisch eindresultaat.
FOTO VAN FAM. VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke tien”
Door Fred Kappers op maandag 26 feb 2024 24
Wij hebben een complete keuken bij Arma gekocht. Vooraf hadden we een budget bepaald en we kregen uiteindelijk een offerte die goed binnen het budget paste. Arma is alle afspraken volledig correct nagekomen. De keuken is geïnstalleerd door echte, plezierige en voorkomende, vakmensen. Van ons krijgt Arma een dikke tien als waardering.
FOTO VAN FRED KAPPERS
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind is alles soepel verlopen”
Door Herremijn Bos op woensdag 21 feb 2024 24
Wat een fantastische keuken hebben wij! We willen de medewerkers van Arma bedanken voor hun geweldige inzet. Van begin tot einde verliep alles soepel en zeer vakbekwaam.
FOTO VAN HERREMIJN BOS
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Berry Bril op donderdag 8 feb 2024 24
Alles super geregeld. Prachtige keuken waar we heel blij mee zijn. Bedankt. Een topteam, zowel in de showroom als de monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Een top team”
Door Anja op donderdag 1 feb 2024 24
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. Wat zijn wij fijn en deskundig geholpen. Wij zijn superblij met het resultaat en genieten er alle dagen van. Top team.
FOTO VAN ANJA
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne zaak”
Door Familie Kamphorst op woensdag 17 jan 2024 24
Wij zijn al jaren een zeer tevreden klant bij Arma, hun motto "afspraak is afspraak" maken ze iedere keer weer waar en mocht er iets niet helemaal gaan zoals zou moeten, wordt het opgelost. Welke medewerker ook langs komt, ze zijn allemaal vriendelijk, meedenkend en behulpzaam.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Familie Bos op dinsdag 9 jan 2024 24
Eerlijk betrouwbaar bedrijf met deskundige monteurs die ook echt de tijd krijgen om een kwalitatief perfecte keuken te installeren. Goede communicatie van begin tot eind met de klantenservice. In de winkel/showroom in Nunspeet zijn wij ook erg goed geholpen, ook hier was er tijd en aandacht om tot een keuken te komen die volledig aan onze wensen voldeed. Erg tevreden en wij raden dit bedrijf aan een ieder aan.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door C Hendriksen op woensdag 3 jan 2024 24
Net voor de kerst gaf mijn mijn oven storing. Leverancier kan niks regelen maar Arma wel! Heeft voor de dagroute die al vol zat voor de monteurs toch een tijdelijke oven geplaatst! Dat noem ik nou service. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en denken altijd met je mee. Kortom een aanrader om daar je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de nieuwe badkamer en keuken”
Door I. Koops op maandag 1 jan 2024 24
Na eerst de keuken in 2022 gekocht te hebben met een heel goede ervaring, nu in 2023 de badkamer ook door ARMA laten plaatsen. Voor de plaatsing niets dan lof. Wij zijn heel blij met onze mooie badkamer.

3 juli 2022:
Na de hartelijke ontvangst en uitleg op welke wijze men bij Keur Keukens werkt, zijn wij stap voor stap begeleid bij het maken van een keuze voor onze nieuwe keuken. De manier waarop de planning, het voorwerk door Keukenwerk van Fred Buné en de uiteindelijke plaatsing van de keuken door rustige en deskundige monteurs ging, was fantastisch. Natuurlijk is het een hele ingreep in je huis, het verwijderen van de oude keuken, de voorbereidingen en het uiteindelijke plaatsen van de nieuwe keuken, alles staat op z'n kop maar stress, nee, dát hebben we niet gehad. Er kan altijd wel iets tegen zitten maar dan er was steeds het luisterend oor van de heer Ton Stolker en het vertrouwen dat het allemaal goed komt omdat er altijd weer naar een oplossing wordt gezocht. Het is fijn om te ervaren dat men bij Keur Keukens afspraken nakomt en heel benaderbaar blijkt. Al met al hebben wij nu een prachtige keuken waar wij heel blij mee zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door GA uit Zwolle op maandag 4 dec 2023 23
Enkele jaren geleden al naar volle tevredenheid een nieuwe badkamer laten opleveren door Arma. Destijds niet de review gedaan hoewel we toen al erg tevreden waren. Destijds bewust niet voor prijsvechters gekozen, en dat bleek een prima investering! Nu dit jaar na enige jaren een klein defect aan de wastafel, net buiten de officiële garantie. Maar toch even in overleg gegaan met Arma, of hier nog iets aan te doen was. Niet per se naar gevraagd, maar spontaan werd medewerking aangeboden en iom de fabrikant geregeld dat we nog onder garantie een nieuwe wastafel konden krijgen. Geweldig! De communicatie over het moment daarna verliep ook vlekkeloos en perfect op afspraak werd de nieuwe wastafel geplaats. Afterservice: waar vind je nog zo'n no-nonsense aanpak!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Peter de Goederen op vrijdag 24 nov 2023 23
We hebben een keuken gekocht. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. Er is wel veel misgegaan in de levering. De kraan ontbrak, Blad was te kort en aantal deurtjes beschadigd. Beschadigingen werden door de monteur geconstateerd (zouden we deels zelf niet opgemerkt hebben). Keuken is toch volledig geplaatst inclusief noodkraan. Vervolgens is later volledig hoekblad, kastje, kraan en deurtjes aangepast. Arma bood zelf aan om, ter compensatie, een gevraagde uitbreiding van de achterwand te betalen. Kortom; zonder morren of zelfs maar te vragen naar een andere oplossing heeft Arma de keuken hersteld en zelfs de kleinste probleempjes opgelost. Monteurs zijn deskundig, ook de extra gebouwde koof ziet er perfect uit. Goed geholpen!
FOTO VAN PETER DE GOEDEREN
+ Toon extra foto van Peter de Goederen
+ Toon extra foto van Peter de Goederen
Reactie of foto toevoegen
“Prima koopadvies en de trajectbegeleiding”
Door Rolf van Kampen op maandag 20 nov 2023 23
Na oriëntatie in eigen woonplaats heb ik op aanbeveling van enkele kennissen een complete keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. Arma is niet de goedkoopste en over de (vaste) prijs valt niet te onderhandelen. Dat laatste is misschien maar goed ook want dan heb je tenminste nooit het gevoel dat je een deel van de keuken van een ander betaalt. Ik heb geen moment spijt van gehad van de aankoop. Prima koopadvies en de trajectbegeleiding daarna was heel goed en efficiënt. Montage en plaatsing werd perfect uitgevoerd. Ik doe het niet vaak, maar op basis van mijn eigen ervaring en die van familie en kennissen durf ik dit bedrijf wel aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Arma heeft gedaan zoals is beloofd”
Door H van Staverden op vrijdag 17 nov 2023 23
Arma heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor onze nieuwe keuken, dat volledig tot zijn recht komt in ons huis. Binnen ons budget zijn al onze wensen voldaan: ontwerp, apparatuur, indeling kasten, kleurstelling. De service tijdens het verkooptraject, de installatie en bij oplevering was super. Ons vertrouwen in Arma is volledig waargemaakt. Arma heeft gedaan zoals is beloofd.
FOTO VAN H VAN STAVERDEN
Reactie of foto toevoegen
“De keuken voldoet aan al onze verwachtingen”
Door Aart van der Aart op donderdag 16 nov 2023 23
Bij het uitzoeken van de keuken bij Arma keukens is Nunspeet zijn wij zeer vriendelijk, deskundig en daadkrachtig geholpen. Er werd uitstekend geluisterd naar onze wensen. Door de visualisatie van de keuken kregen wij een duidelijk beeld van hoe de keuken er uit zou komen zien. De keuken werd zorgvuldig afgeleverd en gemonteerd door twee vriendelijke en deskundige mannen. Binnen twee dagen konden we genieten van onze prachtige keuken. De keuken voldoet aan al onze verwachtingen en we zijn er enorm gelukkig mee! Bedankt Arma!
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Johan V op dinsdag 14 nov 2023 23
Na de keuken nu de badkamer laten aanleggen. Alle voorkeuren en afspraken zijn nagekomen. De aftersales voor de badkamer zal ongetwijfeld ook van een goede kwaliteit zijn. De installatie van de badkamer gedaan door zeer vakbekwame en klantgerichte monteurs. De badkamer zelf voldoet precies zoals afgesproken in kwaliteit en uitvoering. Absolute aanrader om nooit met prijsvechters in zee te gaan. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit: kies voor Arma is onze ervaring.
FOTO VAN JOHAN V
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door W. Karssen op maandag 13 nov 2023 23
Wij zijn zéér positief. Vanaf het begin in de winkel tot aan het eind bij de aflevering.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door MS op vrijdag 10 nov 2023 23
Wij vonden het erg prettig met Arma, goed geholpen bij aanschaf, duidelijke communicatie voor het plaatsen en goede aftersales. Een aanrader.
FOTO VAN MS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de nieuwe keuken”
Door Robert Loois op maandag 6 nov 2023 23
Prima begeleiding (onder het genot van lekkere koffie en dito gevulde koek), veel keuze, goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is zorgvuldig en netjes geplaatst”
Door Matty Bakker op woensdag 1 nov 2023 23
Bij het het uitzoeken van de keuken goed advies gekregen en tips. Ik had een budget in gedachten. Daar heeft de medewerker rekening mee gehouden. Alles is precies geworden zoals op het plaatje. De rest erom heen, verwijderen van de oude keuken, leidingen, stukadoren was goed geregeld. alles liep soepel over in elkaar. Het plaatsen van de keuken werd zorgvuldig en netjes gedaan. Perfect.
FOTO VAN MATTY BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Jessica op maandag 23 okt 2023 23
Perfecte service van het begin tot het eind. Blij met onze prachtige keuken :)
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Evi Willems op zaterdag 21 okt 2023 23
Wij hebben een nieuwe keuken in ons vakantiehuis laten plaatsen door Arma keukens. De service was uitstekend. Op al onze vragen werd heel snel geantwoord. De keuken is prachtig geworden en perfect geplaatst. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN EVI WILLEMS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marcel Molenkamp op vrijdag 13 okt 2023 23
Wij hebben dit voorjaar een huis gekocht dat grondig verbouwd moest worden. Inclusief een nieuwe keuken en 2 badkamers. Mijn vrouw had al eerder goede ervaringen opgedaan met Arma dus daar zijn we eerst gaan kijken. Na een vriendelijke ontvangst op eigen houtje de schitterende showroom doorgelopen om wat eerste indrukken op te doen. Daarna vakkundig geholpen door Geert. Hij nam uitgebreid de tijd en speelde goed in op onze wensen. Trouwens ook de montageploeg is uitstekend! Goed uitgerust met gereedschap en precies volgens afspraak. Nu staat er een fantastische keuken die we over enige tijd in gebruik hopen te nemen. We hebben ook de badkamers bij Arma besteld, die moeten nog door de installateur geïnstalleerd worden. Al met al zijn wij zeer tevreden over Arma!
FOTO VAN MARCEL MOLENKAMP
+ Toon extra foto van Marcel Molenkamp
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijke begeleiding”
Door Fam. W. Verboom. Harderwijk op zaterdag 7 okt 2023 23
Wij hebben een keuken en enkele kasten gekocht. We werden drie keer begeleid door Junior van der Steeg. Dat heeft hij o.i. voortreffelijk gedaan. Deskundig, vriendelijk en meedenkend in het maken van keuzes. En het flesje wijn na afloop is een leuk gebaar.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Jan en Annelies Hoving op woensdag 4 okt 2023 23
Begin 2021, midden in de corona, zijn we ingeloot voor een nieuwe woning in Arnhem. Omdat we goede ervaringen hoorden van familie en buren zijn we bij Arma terecht gekomen. Met hulp van de enthousiaste en ervaren verkopers van Arma hebben we een prachtige keuken, badkamer en tegelvloer voor de benedenverdieping kunnen samenstellen. Dit alles in een gastvrije en gemoedelijke sfeer! De installatie van alle zaken in 2022 is heel plezierig en vlot verlopen. Dankzij de flexibiliteit van Arma en de deskundige monteurs is alles strak volgens planning uitgevoerd. Na een aantal maanden werden we onaangenaam verrast door een lekkage in de keuken. Na enig zoekwerk werd de oorzaak gevonden in de badkamer en deze werd vervolgens vakkundig verholpen. Alle gevolgschade heeft Arma hersteld en vergoed, waarvoor grote dank. We hopen nog jaren te mogen genieten van onze comfortabele keuken en badkamer en prachtige vloer. "Doen zoals beloofd" staat er op de bussen en Arma heeft dat zeker waargemaakt. Een echte aanrader!
FOTO VAN JAN EN ANNELIES HOVING
+ Toon extra foto van Jan en Annelies Hoving
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige keuken”
Door Bram en Meta Noorman op vrijdag 29 sep 2023 23
In december 2022 een keuken gekocht. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces. Gert Jan heeft ons uitstekend geholpen met de uiteindelijke keuzes die wij hebben gemaakt. Anton heeft perfect de voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd en Dirk Jan is een geweldige installateur die de keuken keurig netjes heeft opgebouwd! Een paar kleine mankementjes (beschadigingen) worden keurig netjes opgelost. Inmiddels de heerlijke appeltaart van Arma ontvangen. Wij genieten inmiddels van onze geweldige keuken!
FOTO VAN BRAM EN META NOORMAN
+ Toon extra foto van Bram en Meta Noorman
+ Toon extra foto van Bram en Meta Noorman
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Sonja op vrijdag 29 sep 2023 23
Kundige monteurs, werken erg netjes en komen afspraken na! Verder geeft Arma zeer goede service als er iets aan de hand is. Ik beveel Arma zeer zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Patricia Wolters op woensdag 27 sep 2023 23
Deskundig advies; er werd goed met ons meegedacht. Afspraken werden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Een goed bedrijf”
Door Richard Jansen uit Zeist op dinsdag 26 sep 2023 23
Lekkage in gootsteenkastje. Staan op het punt op vakantie te gaan. Arma gebeld en uitgelegd. Afdeling planning gaat zijn best doen. Diezelfde dag staat er een monteur voor de deur. Hij verhelpt snel en vakkundig het probleem. Wij kunnen met een gerust hart weg. Lof voor planner, monteur en Arma! Goed bedrijf dus.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door C Vis op donderdag 21 sep 2023 23
Nieuwe keuken gekocht bij Arma Nunspeet. Fijne gesprekken gehad met Karst. Goed advies en niet opdringerig. Er werd alle tijd genomen met een lekker kopje koffie erbij. Via een eigen inlog is alles goed te volgen, materiaalkeuze, apparatuur, de tekeningen en voortgang. Bezorgers van de keuken en ook de monteurs allen vriendelijk en behulpzaam. Ook de mannen van v/d Hoek installatie (voor het aanleggen van de leidingen en slopen oude keuken) geweldig. Kortom een super ervaring. Wij zijn zeer tevreden en heel blij met onze nieuwe keuken. Arma bedankt!
FOTO VAN C VIS
Reactie of foto toevoegen
“Fijn contact en goede begeleiding”
Door Suus op donderdag 21 sep 2023 23
Na een prettige ontvangst werden we goed geholpen in de mooie, grote showroom. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en we werden meteen blij van de voorstellen die gedaan werden. Contact met Arma verliep steeds heel soepel, van het inplannen van afspraken tot levering en montage. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Als we ooit weer een nieuwe keuken nodig hebben gaan we zeker weer naar Arma!
FOTO VAN SUUS
Reactie of foto toevoegen
“Ze doen wat ze beloven”
Door Petra van Maltha op dinsdag 12 sep 2023 23
7 jaar geleden een badkamer gekocht bij en geplaatst door Arma. Omdat we daar toen heel tevreden over waren zijn we nu voor de aanschaf van een nieuwe keuken ook weer naar ze toe gegaan. We kwamen bij dezelfde verkoper terecht die ons ook nu weer heel goed heeft geholpen. Er was ook een monteur bij het verkoopgesprek aanwezig die bij de uiteindelijke plaatsing ook een van de 2 monteurs was. We hebben een half jaar moeten wachten op de plaatsing, maar het was het wachten zeker waard. Afgelopen week zijn er nog 2 monteurs teruggekomen omdat een randje bij het keukenraam eerst geschilderd moest worden voordat het gekit kon worden. Ook die afspraak zijn ze dus weer keurig netjes nagekomen. Wij hebben Arma ook al bij verschillende mensen aanbevolen en zullen dat ook zeker blijven doen. Op de dag dat we de keuken hebben gekocht kwamen we zelfs mensen tegen die op ons aanraden bij Arma terecht waren gekomen. Arma is dan niet de goedkoopste, maar ze doen wel wat ze beloven!
FOTO VAN PETRA VAN MALTHA
+ Toon extra foto van Petra van Maltha
+ Toon extra foto van Petra van Maltha
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door A.M. Kers op zaterdag 2 sep 2023 23
Zeer bekwaam bedrijf met uitstekende service. We hebben een nieuwe keuken, badkamer en hal met WC. Van ons krijgen ze een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Een topzaak”
Door Arthur Zegwaard op dinsdag 1 aug 2023 23
Was vorige week op zoek naar vervanging van 2 scharnieren van n 20jaar oud keukenkastje. Kwam terecht bij Arma in Nunspeet, daar ben ik heel erg vriendelijk ontvangen en geholpen. De scharnieren (gratis) meegenomen en meteen n afspraak ingepland met n monteur. Vandaag, 1-8-2033, is de monteur geweest die in no time de montage verrichtte. En ook al zo aardig. Ik raad iedereen aan uw keuken en aanverwante artikelen bij Arma aan te schaffen. Wat n topzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door M Mulder op vrijdag 28 jul 2023 23
Ben super tevreden met de koop bij en het plaatsen van de keuken door Arma.
Had reeds goede berichten gehoord, maar het is nog beter dan ik hoorde.
FOTO VAN M MULDER
REACTIE VAN M MULDER
Nu ook de muren bewerkt met Base beton
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door H v Steenbeek op zaterdag 15 jul 2023 23
De afspraak goed nakomen. Vriendelijk personeel. Keurig werken. Helemaal super.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door A.J. Terpstra op dinsdag 4 jul 2023 23
Geweldig bedrijf! Voor ons nieuwe huis hebben we een keuken gekocht bij Arma. Zowel het aankoopproces, de begeleiding daarbij als de installatie en afwerking van de keuken is perfect geweest. Ook nu er na een jaar nog enkele aandachtspunten zijn door dagelijks gebruik, is ze geen moeite teveel. Arma nodigt zelfs heel gericht uit om bij de eerste 'verjaardag' van de keuken contact op te nemen als er vragen en/of opmerkingen zijn en leveren indien nodig of gewenst efficiënte nazorg. Dit is een bedrijf met werkelijk uitstekende service en adviezen die je zelden tegenkomt. In het bijzonder Arwout, Freek en Henk: reuze bedankt voor het prachtige resultaat, jullie zijn ware vakmensen! Niets dan lof :)
Fam. Terpstra, Zutphen
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Anneke Dunkerbeck op donderdag 22 jun 2023 23
6jr geleden keuken bij Avanti gekocht. Erg tevreden over hun service, dus daarom voor de badkamer naar Arma gegaan. We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer.
Er werd goed meegedacht en overlegd. Het is echt prachtig geworden. Complimenten aan Jaco voor de nette afwerking en prettige samenwerking. Ik kan Arma aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN ANNEKE DUNKERBECK
+ Toon extra foto van Anneke Dunkerbeck
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Marieke Schenk op zaterdag 17 jun 2023 23
Mooie en complete keuken gekocht bij Arma. De monteurs waren prettig en deden hun werk precies en netjes. Vloer werd afgedekt. Verpakking etc opgeruimd en afgevoerd. Verkeerd geleverde carrousel voor pannen na goede levering netjes vervangen. Super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Blankestijn op woensdag 14 jun 2023 23
we kwamen binnen zonder afspraak, er werd tijd voor ons gemaakt. Goed geholpen. Inmiddels staat er een prachtige keuken in huis! Goede service, top!
FOTO VAN BLANKESTIJN
+ Toon extra foto van Blankestijn
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Aart Kip op donderdag 8 jun 2023 23
Nieuwe keuken gekocht prettig en goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Fam. Swart op dinsdag 6 jun 2023 23
Wij zijn erg tevreden over het proces van Arma Nunspeet. In de showroom is veel keuze maar toch stond er snel een basis voor onze keuken. Maar het zit hem in de details en de vele keuzes die je dan moet maken. We hadden meerdere afspraken nodig maar onze adviseur was geduldig, nam de tijd, dacht met ons mee en uiteindelijk is onze droomkeuken er gekomen. De plaatsing van de keuken verliep in twee dagen voorspoedig en netjes. En nu? Nog een plankje en een vloer en de keuken is helemaal af. Mooie kleuren, hoogwaardige kwaliteit en veel ruimte. Precies zoals we wilden.
FOTO VAN FAM. SWART
+ Toon extra foto van Fam. Swart
Reactie of foto toevoegen
“Zeer oplossingsgericht”
Door Simone op maandag 5 jun 2023 23
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe badkamer. Heel prettige mensen, die hun afspraak nakomen. Bij optredende "uitdagingen" (dakproblemen) dachten ze zeer oplossingsgericht mee. Kwalitatief heel goed werk geleverd. Enige minpuntje is dat de totale betaling vooraf gedaan dient te worden.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door R Kappers op maandag 5 jun 2023 23
Een goede begeleiding bij de aankoop van de keuken, een goede communicatie vanaf de aankoop tot aan de installatie van de keuken. De installatie van de keuken is op een professionele manier uitgevoerd met aandacht voor elk detail. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Ik ben blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is vlekkeloos verlopen”
Door Fam. H.J. Wolfsen op vrijdag 2 jun 2023 23
Na een afspraak gemaakt te hebben bij Arma keukens om daar eventueel een nieuwe keuken te gaan kopen, zijn we hartelijk ontvangen en hebben die bewuste avond een goed advies van de vertegenwoordiger ontvangen m.b.t. de keukens en mogelijkheden die er zijn. Na deze avond hebben we gelijk een vervolg afspraak gemaakt, dit omdat het toen al voor ons duidelijk was dat we niet naar een ander keuken bedrijf gingen kijken. Ook de tweede avond is prima verlopen waarbij we meer in detail zijn gegaan en diezelfde avond de keuken hebben gekocht. De begeleiding vanaf de koop tot plaatsing verliep vlekkeloos. Steeds werden we via de mail op de hoogte gehouden m.b.t. de stand van zaken. De plaatsing van de keuken verliep ook perfect op de afgesproken datum die we met elkaar hadden gemaakt. Het waren hele fijne, maar ook kundige monteurs die de keuken hebben geplaatst. We kunnen niet anders zeggen, dan dat we met een zeer betrouwbaar en professioneel bedrijf te maken hebben gehad. Mede daarom adviseren we andere mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken om ook eens een kijkje te gaan nemen naar Arma keukens.
FOTO VAN FAM. H.J. WOLFSEN
+ Toon extra foto van Fam. H.J. Wolfsen
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met het mooie eindresultaat”
Door Familie Bodemann op vrijdag 2 jun 2023 23
Hoewel we een jaar moesten wachten op de verbouwing van de badkamer zijn we superblij met het mooie eindresultaat. Bij de aankoop is goed meegedacht over onze wensen en de uitvoering en afwerking is professioneel gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Service staat hoog in het vaandel”
Door Hilarius op woensdag 24 mei 2023 23
Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Vanaf het adviesgesprek t/m de oplevering is alles zeer positief geweest. Arma keukens mag dan niet de goedkoopste zijn, maar het gehele team heeft " Service" hoog in het vaandel staan. En dat blijkt uit alles. Wij kunnen Arma keukens en sanitair dan ook zeer aanbevelen mocht u op zoek zijn. Bedankt voor alles.
FOTO VAN HILARIUS
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Fried en Elly Holtslag op donderdag 11 mei 2023 23
Er wordt meegedacht met je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Ook om binnen een bepaald budget te blijven. Dit wordt een stuk makkelijker door de uitgebreide showroom en de deskundige uitleg.
FOTO VAN FRIED EN ELLY HOLTSLAG
+ Toon extra foto van Fried en Elly Holtslag
Reactie of foto toevoegen
“Alles is top”
Door M.Verbree op maandag 8 mei 2023 23
Bij de mogelijk eerste leverancier voor onze nieuwe keuken stonden wij voor een dichte deur en eenmaal op pad zijn wij toch maar naar Nunspeet gegaan voor informatie.Een heel prettige ontvangst en dito voorlichting in mogelijkheden. De keuken is inmiddels geplaatst en van eerste contact tot de laatste puntjes in de keuken is alles top!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met het eindresultaat”
Door Willem de Weerdt op zaterdag 6 mei 2023 23
Alles heel goed uitgelegd en uitgevoerd, volgens de planning. Bij een wijziging dit direct aangepast in dossier. Keuken is heel mooi geplaatst met heel veel zorgvuldigheid. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN WILLEM DE WEERDT
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie douche”
Door Jk op vrijdag 5 mei 2023 23
Super fijn geholpen in de showroom. Er wordt goed meegedacht. Tijdens montage nog wat veranderd/gewisseld wat ook geen probleem was. En nu genieten van onze mooie douche.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Merel Stompohorst op zondag 30 apr 2023 23
Vriendelijk personeel. Zowel in de winkel als bij het plaatsen van de keuken. Luisteren goed naar je wensen en zijn flexibel als het gaat om onvoorziene omstandigheden.
FOTO VAN MEREL STOMPOHORST
+ Toon extra foto van Merel Stompohorst
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie landelijke witte keuken”
Door Hans en Gerda van Engeldorp op vrijdag 21 apr 2023 23
Wij hebben een landelijke witte keuken gekocht met een schitterend granieten werkblad. De keuken bestond uit 2 rechte delen. De voorbesprekingen waren erg leuk en we kregen ook alle ruimte om met eigen ideeën te komen. Goede informatie over keuze mogelijkheden en apparatuur. Altijd bereikbaar voor vragen, goed informatieboek. Voor de plaatsing kwamen 2 jonge vakmannen, superbeleefd, gedreven, heel precies, goed overleg en bovendien ook nog gezellig.
FOTO VAN HANS EN GERDA VAN ENGELDORP
+ Toon extra foto van Hans en Gerda van Engeldorp
+ Toon extra foto van Hans en Gerda van Engeldorp
Reactie of foto toevoegen
“Uistekende aftersales”
Door Maurice de Zwart op donderdag 20 apr 2023 23
We hebben 6 jaar geleden voor ons nieuwe huis een keuken gekocht bij Arma. Voordat de keuken werd afgeleverd hebben we nog 3x aanpassingen gedaan in de bestelling en dat was geen enkel probleem. Nadat ons huis was opgeleverd is de keuken in 1 dag vakkundig geplaatst en hebben we deze in gebruik genomen. Inmiddels kunnen we zeggen dat de keuken ons uitstekend bevalt en ook duurzaam is en mooi blijft. Na 6 jaar gebruik waren er een paar kleine puntjes die verbeterd moesten worden en ook dat was voor Arma geen enkel probleem. Er werd een afspraak gemaakt en het bezoek van een servicemonteur werd ingepland. Deze kwam keurig op tijd en had de problemen snel opgelost. Ongelofelijk om 6 jaar na aankoop van de keuken nog zo'n service te krijgen. Arma maakt zijn belofte van 10 jaar garantie op de montage waar. We willen graag een compliment maken aan Arma. Zowel het advies bij aankoop, de planning als de aftersales zijn uitstekend. Als we nog eens een nieuwe keuken nodig hebben hoeven we niet lang na te denken, maar gaan we direct naar Arma toe.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Ria Leurdijk op zondag 16 apr 2023 23
Ze doen wat ze beloven, die belofte maken ze waar! Ze denken mee, geven tijdens de installatie adviezen, die er toe doen. Zij nemen ook inzichten van de klant over en voeren dat uit, dat laatste gaat met name over de uitvoering in stijl en design. Alle complimenten voor de monteurs!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Hans Visser op zaterdag 15 apr 2023 23
Super service en uitstekende monteurs kompleet ontzorgd super!
Reactie of foto toevoegen
“De perfecte badkamer”
Door Stephanie op vrijdag 14 apr 2023 23
Ik heb een complete badkamer bij Arma gekocht. Al vanaf dat ik binnenliep in de prachtige showroom in Nunspeet was ik diep onder de indruk: hoe mooi alles was opgebouwd en afgewerkt! Ik had meteen een goed gesprek met de adviseur en hij heeft me ontzettend goed geholpen met het samenstellen van mijn perfecte badkamer. Ook de plaatsing van de badkamer ging super. Met veel respect voor mijn huis en het appartementengebouw waarin ik woon. Na plaatsing was er een klein dingetje niet helemaal goed gegaan, maar ook dit is na één belletje meteen opgepakt en geregeld. Ik zou Arma aan iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“100% Tevreden”
Door Fam. Konijnenberg op donderdag 13 apr 2023 23
Wij zijn door Arma erg goed begeleid met het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Stap voor stap zijn wij met de verkoper tot een goed ontwerp gekomen en is ook de inbouwapparatuur en werkblad naar wens van ons uitgezocht. Ook na de definitieve koop zijn we goed op de hoogte gehouden over het vervolgproces. Tenslotte is de keuken keurig op de afgesproken datum en tijdstip geleverd en door prima monteurs vakkundig gemonteerd. Wij zijn 100% tevreden met het eindresultaat. Ook de nazorg na de oplevering is goed geregeld.
FOTO VAN FAM. KONIJNENBERG
+ Toon extra foto van Fam. Konijnenberg
+ Toon extra foto van Fam. Konijnenberg
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door Alex Donker op zaterdag 8 apr 2023 23
Ik heb mijn keuken afgenomen bij en laten plaatsen door Arma. Begin 2022 ben ik bij Arma terecht gekomen op advies van goede vrienden. De sfeer in de showroom is erg prettig en ongedwongen. Ik voelde me snel op mijn gemak en ging al snel over op het inplannen van een eerste afspraak. Hier werd gelijk 4 uur de tijd voor genomen waarbij we in alle rust mijn wensen en de mogelijkheden bespraken. Uiteindelijk ging ik weg met een mooi 3D model. Bij het 2e gesprek ben ik tot een overeenkomst gekomen met Arma. De wachttijd was wel pittig, maar aangezien mijn hele huis toch nog verbouwd moest worden, kwam dat in mijn geval niet eens zo slecht uit. Ik geloof dat ik in de tussentijd nog wel 4 keer mijn keuken helemaal heb aangepast. De hoeveelheid geduld, flexibiliteit en bereidheid om het helemaal naar mijn wens te krijgen was super. Er werd uitgebreid met mij meegedacht en doorgevraagd om duidelijk te krijgen waar ik naar op zoek was. De communicatie per mail ging ook altijd vlot en bij elke wijziging kreeg ik gelijk digitaal het aangepaste model doorgestuurd om te zien hoe mijn wijziging uitpakte. De ervaring bij Arma was totaal anders dan bij andere keukenzaken waar ik mij onder druk gezet voelde om na 1 uurtje ontwerpen tot een deal te moeten komen. De keuken die uiteindelijk geplaatst is, is super. Het voelt allemaal degelijk en stevig aan. De enige minpuntjes waren dat de glasplaat van het fornuis gebroken uit de verpakking kwam en dat het aansluitpunt wat ingetekend was voor de koelkast een enkele was, terwijl het een dubbele had moeten zijn. De glasplaat was binnen een paar dagen vervangen, en het contactpunt was eenvoudig op te lossen met een stekkerdoos verstopt achter de plint. In het gebruik zijn er een paar kleine dingetjes, maar elke hiervan is met grote zorg opgepakt en ben ik van overtuigd dat die binnenkort naar tevredenheid worden verholpen.
FOTO VAN ALEX DONKER
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken en goede service”
Door D. Van Leeuwen op donderdag 6 apr 2023 23
Bij onze keuken waren twee panelen beschadigd. Onder garantie door Arma keukens prima geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Fam. Schippers op donderdag 6 apr 2023 23
Boj ons is een complete badkamer (bad, douche, meubel met wasbak, badkamerkast, 5 zijden tegelwerk met een toilet) en 2 aparte toiletten (waaronder 1 op zolder met een schuine achterwand) geplaatst in maart 2023. Daarnaast hebben zij het tegelwerk uitgevoerd voor een keuken die door zusterbedrijf Anovi Keukens is geplaatst. De uitvoering is prettig verlopen, de medewerkers proberen duurzaam te werken (voorbeeld: kartonnen koffiebekers meermaals gebruiken), maar een goed eindresultaat telt. De details van de uitvoering worden met een advies (als er meerdere mogelijkheden zijn) met de klant besproken. Ook als er in de praktijk situaties afwijken van de tekeningen, wordt gezocht naar oplossingen, en die kunnen vaak binnen het budget opgelost worden. Als er andere producten nodig zijn, of een aanpassing aanzienlijk extra tijd kost, dan wordt duidelijk over de extra kosten gecommuniceerd. Wij hebben veel vertrouwen in de (waterdichte) afwerking van de ruimten, en gebruiken deze inmiddels een week. Over ongeveer een week verwachten wij, via een derde, de plaatsing van ons douchescherm.
Zowel bij de advisering, de planning en de uitvoering hebben wij de vakkundige aandacht, manier van werken en het resultaat als zeer prettig ervaren. Omdat de beoordeling 'goed' hun tekort zou doen, beoordeel ik deze als 'super'.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Henny Zilverentant op donderdag 6 apr 2023 23
Onlangs een nieuwe keuken gekocht en laten installeren in mijn vakantiewoning door Arma Keukens. Het hele proces is van begin tot eind prima verlopen. Er werd meegedacht en waar nodig kleine aanpassingen aangebracht, waardoor het geheel nog mooier werd. Kortom, ik ben heel tevreden met de nieuwe keuken en krijg van iedereen complimenten. Met dank aan Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken en prima nazorg”
Door John en Irene de Kievit op woensdag 5 apr 2023 23
Er is een fantastische keuken geplaatst na een uitgebreid advies door Arma in Nunspeet. Onze adviseur en zijn team hebben een prachtig product afgeleverd.
Niets was te moeilijk en men kwam met hele nuttige tips en adviezen. Ook de nazorg was prima en problemen werden gelijk opgelost en opgepakt.
FOTO VAN JOHN EN IRENE DE KIEVIT
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken en badkamer”
Door Fam. De Koning, Putten op woensdag 5 apr 2023 23
Voor de 3e maal hebben wij gekozen voor een keuken en een badkamer van Arma. Vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Een tekening van de keuken kon ons wel bekoren. Maar het kon nog beter toen wij later door een andere collega werden ontvangen. Die produceerde ons een tekening waarin de keuken volledig uitgebalanceerd was. Dat moest hem worden en dat werd die ook. Jammer dat bij de aflevering van de keuken de oven en de schouw niet aanwezig waren ten gevolge van leveringsproblemen tijdens de coronaperiode. Het heeft even geduurd maar uiteindelijk is alles keurig geregeld. Bij het bestellen van de doucheschermen was helaas een verkeerd nummer ingetikt waardoor er andere schermen geleverd werden. Daar werd niet moeilijk overgedaan; de fout werd meteen toegegeven. Omdat levering van de juiste schermen de nodige weken in beslag zou nemen werden als noodoplossing de verkeerde schermen geplaatst. Sneller dan verwacht werden die weer omgewisseld en zijn wij weer een blije klant. Ondanks dat het niet gelopen heeft zoals de voorgaande keren zijn ervaren, leert men een bedrijf pas goed kennen wanneer er "problemen" zijn en de wijze waarop die worden opgelost. Wij blijven vertrouwen houden in het bedrijf Arma en haar medewerkers en niet te vergeten de monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H. op maandag 3 apr 2023 23
Bij het uitkiezen van een nieuwe keuken bij Arma Keukens in Nunspeet ben ik erg fijn, zorgvuldig en deskundig geholpen door Junior. Goede, prettige en creatieve samenwerking, en zeer tevreden over en blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Jan Scheer op vrijdag 31 mrt 2023 23
Het bijzonder goede advies van Harm Joost resulteerde in het afbreken van een muurtje. Hier hadden wij zelf nooit aan gedacht. Wij zijn bijzonder tevreden over de vakkundige begeleiding van deze Arma medewerker. De plaatsing verliep ook vlekkeloos door meedenkende medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is compleet naar onze wens”
Door Geert Jan en Inge van Ark op donderdag 30 mrt 2023 23
Na meer dan 30 jaar waren we toe aan een nieuwe keuken. Kenden de goed uitziende studio in Nunspeet enkel vanuit het voorbij gaan op de racefiets.
Waren van zins elders onze keuken te kopen. Besloten toch als referentie een keer bij ARMA te gaan kijken. Werden echter bij ARMA goed en professioneel ontvangen, goed geadviseerd en begeleid. Daarnaast waren er vele mogelijkheden die je ook daadwerkelijk kon zien. Na een aantal uitvoerige gesprekken stond het ontwerp vast en hebben we besloten. Kregen een prima advies wie de voorbereidende werkzaamheden zou kunnen uitvoeren. Zowel de voorbereidende werkzaamheden als de levering en plaatsing van de keuken liep exact volgens plan. En er werd keurig en opgeruimd gewerkt. Een geoliede machine! Bovenal is de keuken compleet naar onze wens. We kunnen ARMA van harte aanbevelen en weten van ons zelf dat we kieskeurig zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken en goede nazorg”
Door Hanneke de Heij op maandag 27 mrt 2023 23
Wij zijn héél tevreden over de keuze voor Arma, bij de aanschaf van een keuken. Vanaf het moment dat wij binnen waren tot aan het laatste bezoek, kunnen wij alleen maar positief zijn over de kwaliteit. Kwaliteit van het advies en meedenken, de keuken, de communicatie, de montage (extra compliment voor de monteurs voor hun deskundigheid, vriendelijkheid en de service). Ook de nazorg was goed. Konden ook na paar maanden nog extra legplank krijgen.
FOTO VAN HANNEKE DE HEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Jan van den Jam op donderdag 23 mrt 2023 23
Kreeg van een 9 jaar oude keuken bij hun gekocht en geplaatst een nieuwe koelkastscharnier gratis opgestuurd. Een ieder ander bedrijf in mijn beleving zou er geld voor hebben gevraagd!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de keuken en badkamer”
Door Annelie Huls op donderdag 23 mrt 2023 23
Wij zijn mij Arma langs gegaan voor het leveren van onze badkamer en toilet. We zijn goed geholpen door Aart van der Weide. Hij kwam met leuke ideeën waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden. Dat maakt het voor ons het perfecte plaatje!

Ervaring van 30 september 2022 over de aankoop van de keuken:
Zeer tevreden over het hele traject dat wij bij Arma zijn aangegaan. We werden van begin tot het einde goed op hoogte gehouden. Kortom, erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Bert Brinkman op zaterdag 18 mrt 2023 23
Prima service, goed en net personeel, afspraken worden nagekomen en alles wordt volledig gecommuniceerd. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Janny en Pieter op dinsdag 14 mrt 2023 23
Op basis van uitstekende referenties van vrienden een keuken bij Arma gekocht. Vriendelijk en vakbekwaam geholpen bij het keuzeproces. Ook toen er weer een wijziging moest worden doorgevoerd. Goede communicatie over de levering. Keurig afgeleverd in ons appartement op 2e verdieping. De montage werd in alle rust door vaklui uitgevoerd. Uiterst tevreden met onze keuken in de vorm van een schiereiland met composiet blad en achterwanden van zelfde composiet. Prachtige details zoals de ladensystemen etc. Vind je kwaliteit van de keuken, maar ook een zorgvuldige en nette montage, belangrijk: zoek dan niet verder maar kies Arma.
FOTO VAN JANNY EN PIETER
+ Toon extra foto van Janny en Pieter
+ Toon extra foto van Janny en Pieter
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en nazorg”
Door Niels op dinsdag 14 mrt 2023 23
Prettig en professioneel geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Er werd uitgebreid de tijd genomen om ons te begeleiden tot de keuze die het beste bij onze wensen past. Ook de service en nazorg is van uitzonderlijk hoge kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lindaloe op maandag 13 mrt 2023 23
Goed advies, goede kwaliteit, zijn benaderbaar en bereikbaar als je belt. Denken echt met de klant mee.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam de Jong op zaterdag 11 mrt 2023 23
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, de keuken die we in een folder hadden gezien was uit de collectie maar samen hebben we toch een keuken samengesteld die dicht bij deze keuken kwam. Spannend was het zeker omdat alles was samengebracht maar we hem niet echt konden zien, alleen op de schets. Alles werd keurig op tijd gebracht en geplaats door vakkundige en vriendelijke medewerkers. Wij hebben een A, excellentic keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn geholpen”
Door Fam Willems op zaterdag 11 mrt 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht en zijn vanaf het eerste informatieve bezoek tot aan de definitieve plaatsing op de best mogelijke manier geholpen. Vooral het meedenken en denken in mogelijkheden en oplossingen was erg fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Eline van 't Hul op vrijdag 10 mrt 2023 23
Mooie keuken, netjes gemonteerd. bij een nageleverde kast was de deur linksom draaiend terwijl het rechtsom moest zijn. Hebben ze ter plekke keurig netjes opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door A. Van Leeuwen op donderdag 9 mrt 2023 23
Vorig jaar de badkamer laten verbouwen door Arma dat was top. Dit jaar is het toilet aan de beurt ook weer bij Arma uitgezocht. De adviseur was erg meedenkend en heeft ons uitstekend geadviseerd.

Ervaring van 10 september 2022:
Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer. Het badkamermeubel de regendouche en verwarming zijn zeer vakkundig geïnstalleerd door zeer bekwame monteurs die ook nog uiterst vriendelijk waren en zeer netjes en secuur werkten. Ook het voortraject zoals het uitzoeken met de verkoper die ook zeer klantvriendelijk was en er ook de tijd voor nam verliep uitstekend. Dus het is een goede keuze geweest om onze badkamer bij Arma uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door W.R.Willemsen op donderdag 9 mrt 2023 23
We zijn heel erg tevreden over onze keuken. Het is keurig geleverd en geplaatst wat is afgesproken. In januari 2023 hebben we nog wat toevoeging aan onze keuken gedaan.
We hadden pech met onze oven ook dat is goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Lucas Hop op donderdag 9 mrt 2023 23
Wij hebben zowel onze keuken als onze badkamer bij Arma Keukens en Sanitair laten ontwerpen. Een hele prettige manier van samenwerken. De ontwerpers namen de tijd, waren erg klantvriendelijk en dachten erg prettig mee in verschillende mogelijkheden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Marinus en Helma op woensdag 8 mrt 2023 23
Doen wat je zegt komt helemaal uit en als er iets mankeert wordt het goed opgelost zoals het hoort. Klinkt heel normaal en dat is wat wij graag willen, normaal doen.
Reactie of foto toevoegen
“Altijd bereikbaar en fijne service”
Door Erica Dijs op woensdag 8 mrt 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma Keukens, we zijn heel goed geholpen door Eline. Zij was heel creatief, adviseerde met de keuze van kleuren. Maar ook veel praktische adviezen. Toen was het moment daar: de keuken werd geplaatst! Wat supernetjes, een maatkeuken voor onze kleine keuken. Arma doet wat zij beloven! In een woord: Klasse. Wij zijn heel blij dat we voor Arma hebben gekozen, altijd bereikbaar en een fijne service. Bedankt Arma, wij genieten van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN ERICA DIJS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan op maandag 6 mrt 2023 23
Ben zeer tevreden over het materiaal wat we hebben gekocht en hoe het geleverd en afgewerkt is!
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door R. en F. Bos-Korf op vrijdag 3 mrt 2023 23
Sinds een paar dagen genieten we van onze nieuwe keuken. Het was best even slikken veertien dagen zonder keuken. Maar dat was nodig ivm het nodige voorwerk. Vanaf de planning met de heer Bode tot aan de installatie door Werner en Marco verliep alles uitstekend en plezierig. Zowel vakmatig als op intermenselijk vlak kunnen we niet anders zeggen dan: We zouden Arma zonder aarzelingen weer inschakelen bij de aanschaf van een keuken. Zeker ook gezien de installatie van een badkamermeubel, nu een jaar geleden, wat ook zonder enig probleem verliep. Kortom, alle lof voor de mensen van Arma !
Reactie of foto toevoegen
“Super blij en tevreden”
Door fam. J. Haverkamp op woensdag 1 mrt 2023 23
We kunnen alleen maar zeggen dat we super blij en tevreden zijn hoe het hele traject is verlopen. Het uitzoeken en het plaatsen van de keuken: het meedenken bij onze wensen,we wisten vooral wat we niet wilden; de vakkundigheid en beleefdheid van de adviseur en de monteurs. Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Wat ons betreft een 10!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de geleverde keuken en diensten”
Door Daniel en Ageeth op vrijdag 24 feb 2023 23
Blij met onze opgeleverde keuken. In de ontwerpfase goed en prettig geadviseerd door Geert en meegedacht wat voor ons het best passend zou zijn. In het voortraject heeft de installateur, aangedragen door Arma, prima werk afgeleverd met het verleggen van de leidingen en elektra. Uiteindelijk de keuken geleverd en geïnstalleerd door de monteurs. Leuke en sympathieke mannen die hun vak verstaan en echt netjes te werk zijn gegaan en in ons geval ook een stukje maatwerk hebben geleverd m.b.t. verlichting. Vanuit de service afdeling zijn we gedurende het half jaar (vanaf ontwerp tot montage) op de hoogte gehouden van de levering en helaas bleek de levering van onze kookplaat iets te zijn uitgesteld tot 2x toe. Uiteindelijk op moment van montage een tijdelijke kookplaat ontvangen waarmee wij prima uit de voeten kunnen tot de dag dat kookplaat geleverd wordt. Al met al erg blij met de geleverde keuken en diensten vanuit Arma keukens en graag tot een volgende keer.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
  Nunspeet, Kering 6, 8072 TD Nunspeet, tel 0341-261174
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.