Feedback
9,6

Arma Keukens en Sanitair

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Arma Keukens en Sanitair - voor zorgeloos keukenplezier
Vanuit een gloednieuw, energie-neutraal pand brengt Arma Keukens en Sanitair keukeninspiratie tot leven. Arma Keukens en Sanitair is een gevestigde naam en onderdeel van de landelijk bekende DB KeukenGroep. Dit familiebedrijf verzorgt al ruim 30 jaar met plezier en passie moderne keukens in alle stijlen.

DB KeukenGroep scoort gemiddeld een klanttevredenheidscijfer van 9,7 op onafhankelijke reviewsites, dankzij onze onverminderde focus op:
• Direct een eerlijke prijs zonder onderhandelen
• Transparante offertes, volledig gespecificeerd
• 10 jaar garantie op montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau
• Eigen monteurs, professioneel gereedschap, complete servicebussen
• Focus op klanttevredenheid met een 9+
• Ruime, inspirerende showrooms
• Eigen opleidingsinstituut DB Vakcollege

Arma Keukens en Sanitair maakt keukeninspiratie tastbaar
Als er één plek is op de Veluwe waar u overladen wordt met keukeninspiratie, dan is het zeker wel bij Arma Keukens en Sanitair. U kunt bij ons voor werkelijk elke keuken ideeën opdoen. De nieuwste technische snufjes op het gebied van keukenapparatuur zijn te bewonderen. En, bijzonder, want nagenoeg alles is werkend aangesloten! U kunt dus ook de werking van een oven of koelkast uitproberen. In alle rust bespreken we samen de totstandkoming van uw nieuwe keuken. Uw wensen staan centraal. Op een beeldscherm beleeft u mee hoe uw persoonlijke keukenontwerp steeds meer vorm krijgt. Zo krijgt u op een comfortabele manier direct een realistische indruk van uw nieuwe keuken.

Tijd en rust
Onze klanten waarderen de tijd en rust die er nog bij ons te vinden is. Er is geen druk om overhaast een keuken te kopen. Wat wij willen is, dat u op uw gemak weloverwogen keuzes kunt maken. Wij adviseren over uw keuzes, maar uiteindelijk blijft het wel altijd uw keuken. Een keuken kopen bij Arma Keukens en Sanitair is een ongedwongen, gezellige ervaring. Combineer dit met heldere, gespecificeerde offertes en u weet zeker dat u de beste keuze maakt.

Kleinschaligheid
Ondanks onze grootte, blijven we kleinschalig werken middels persoonlijke klantteams. Voor u is dat prettig. Het betekent dat u voor alle soorten vragen of klachten niet telkens wordt doorverbonden maar zoveel mogelijk met dezelfde medewerkers contact heeft. Hierdoor kennen wij onze klanten beter en houden we de lijnen kort zodat we aan hun wensen stipt en vlot uitvoering kunnen geven.

Bezoek vrijblijvend onze showroom voor inspiratie of advies. Maak een afspraak of vraag meer informatie aan een afspraak of vraag meer informatie aan via de website van Arma Keukens en Sanitair.
Ervaringen
Er zijn 550 ervaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren475 ervaringen
4 sterren43 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster5 ervaringen
“Installatie en nazorg is geweldig”
Door P.J. De Jonge op woensdag 23 nov 2022 22
We hebben een complete keuken gekocht. De installatie en nazorg service is geweldig. Niets dan lof voor Arma keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Familie Kortus op dinsdag 22 nov 2022 22
Wij hebben een prachtige keuken bij Arma gekocht, goed geïnformeerd over de mogelijkheden en praktische tips! De afspraken zijn keurig nagekomen en ook de montage, keurig gewerkt! We mogen dagelijks genieten van onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Dieneke op zaterdag 19 nov 2022 22
Super blij met mijn nieuwe keuken, van Arma. Arma denkt in alles met je mee, geeft juiste adviezen en vindt overal een oplossing voor.
FOTO VAN DIENEKE
Reactie of foto toevoegen
“Superservice”
Door Fam. Noorloos op woensdag 16 nov 2022 22
Superservice zelfs na 14 jaar! Onze keuken is in 2008 naar volle tevredenheid door Arma geplaatst. Als er iets met de keuken was, dan werden de reparaties altijd kosteloos uitgevoerd. Laatst hadden wij een probleem met de verlichting, het opsporen van het defect en het plaatsen van een nieuwe travo werden kosteloos uitgevoerd zelfs bij een 14 jaar oude keuken: dat is pas service! Dus wij zijn een zeer tevreden klant, de aanschaf van een keuken bij Arma is absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Ad Kooiman op donderdag 10 nov 2022 22
We hebben bij Arma tegels uitgezocht en laten plaatsen in een bestaande keuken. Niets dan lof over het geleverde materiaal en de ronduit perfekte wijze van levering en montage. Er is in drie fasen gemonteerd: eerst tegels plaatsen, een paar dagen later inwassen/voegen en weer een paar dagen later afkitten. Dit geeft absoluut het beste resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Somar op donderdag 10 nov 2022 22
Wij hebben onze keuken bij Arma gekocht en ik kan niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn. Vanaf het eerste contact en het samenstellen van de keuken, tot aan het plaatsen van de keuken, is alles goed verlopen.
FOTO VAN SOMAR
Reactie of foto toevoegen
“Vooral de service na de aankoop is erg goed”
Door Erwin Veerman op zondag 6 nov 2022 22
Wij hebben een keuken bij Arma besteld voor onze nieuwbouwwoning. Mijn ouders hadden al een badkamer en keuken bij Arma besteld en waren hier erg tevreden over dus vandaar dat wij hier terecht kwamen. Vooral de service na de aankoop en installatie is erg goed. Niets is teveel gevraagd en je wordt telkens door hetzelfde team geholpen. Ook tijdens het verkoopgesprek werden wij goed geholpen en werden alle mogelijke opties goed uitgelegd zonder dat er opdringerig werd gedaan. Kortom, wij kunnen Arma zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Wij zouden iedereen Arma aanraden”
Door Mark S. op dinsdag 1 nov 2022 22
Ik zou Arma bij iedereen aanbevelen. Zij hebben bij ons thuis in vier weken de badkamer en het toilet op de begane grond volledig gerenoveerd en naar grote tevredenheid opgeleverd. Echt topkwaliteit qua producten en ambachtelijk vakmanschap qua installatie. Wij zijn zelf bij Arma terecht gekomen, omdat we onze keuken via hetzelfde bedrijf hebben laten renoveren (Keur Keukens in Haarlem, ook onderdeel van DB Keukengroep. Arma in Nunspeet is hun enige locatie waar ze ook sanitair doen). We wilden namelijk in een zo'n kort mogelijk tijd de keuken (en woonkamer), badkamer en toilet laten renoveren en dan is het samenwerken met zo min mogelijk verschillende partijen een groot voordeel. De positieve verhalen van de buren en een collega die hun keukens bij Keur hebben gekocht, samen de zeer goede reviews op Qasa, hebben ervoor gezorgd dat we als eerste in gesprek gingen met Keur en daarna met Arma. Hierna hadden we gelijk zo veel vertrouwen in hen, dat we totaal geen behoefte meer hadden om met andere partijen in gesprek te gaan.

Je hoeft niet bang te zijn dat je te maken krijgt met "een stel keuken- of badkamer-cowboys". Het viel ons op dat bij Arma hun filosofie, als eerlijk en transparant familiebedrijf, leidend is in alles wat ze doen, van verkoop tot en met de installatie en oplevering. Ze doen echt wat ze beloven. Hieronder vertel ik meer over onze ervaringen met Arma tijdens de verkoop en installatie van het sanitair.

Verkoop: Het eerste wat we bij Arma vertelden is dat de nieuwe badkamer het gevoel moet geven alsof we in een 5-sterren hotel zitten. Samen met de verkoper werd ter plekke een ontwerp gemaakt en werd er tijdens het gesprek zelfs een lunch geserveerd. Ze zeggen eerlijk dat ze (qua installatie) niet de goedkoopste zijn, maar dat ze echt een 9+ service niveau garanderen en dat wanneer er iets niet goed gaat, dat ze het op gaan lossen. Het is erg fijn dat duidelijk wordt aangegeven hoe de kosten worden opgebouwd; bij elk onderdeel op de offerte, van stopcontact tot regendouche wordt aangegeven wat de prijs is. Op die prijs is dan ook niet af te dingen. Het maakt niet uit wie een keuken of sanitair bij hen koopt, de prijs is de prijs. Het is een zeer fijne gedachte dat je je ook geen zorgen hoeft te maken of je "er meer uit had kunnen halen". Er wordt ook niet d.m.v. de typische verkooptrucjes geprobeerd om je zo snel mogelijk een contract te laten tekenen. Aan het eind van het gesprek hebben we de tekeningen en een offerte meegekregen, zodat we er thuis over na konden denken. En we kregen zelfs nog een korte rondleiding langs de back-office waaruit al het werk voor de hele DB-groep wordt gecoördineerd. We hebben in totaal twee gesprekken met de adviseur (Gert Jan) bij de showroom van Arma in Nunspeet gehad. Daarna hebben we ook meerdere keren telefonisch en per e-mail contact gehad. Omdat we zelf gepland hadden om de renovatie bijna een jaar later te starten, hadden we veel tijd om goed na te denken wat we precies wilden. Gert Jan was erg geduldig en flexibel om meerdere keren kleine en grote aanpassingen en toevoegingen met ons te bespreken en te verwerken.

Intallatie: Een team van drie personen (met teamleider Roel) die door Arma zelf zijn opgeleid, hebben de hele klus van sloop tot het ophangen van accessoires in vier weken tijd gedaan. Het werk werd zeer keurig en secuur uitgevoerd. De dagelijkse communicatie met het team was ook zeer prettig. Roel kwam pro-actief met suggesties over hoe dingen beter zouden kunnen, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een buisventilator op zolder i.p.v. plafondventilator in de badkamer zelf (een buisventilator is namelijk krachtiger, maakt minder lawaai en aan het plafond heb je niet meer zo'n ventilator in het zicht hangen. Het was ook geen probleem om die om te wisselen). Ook de tegelzetter is een echte "tegeltovenaar"; voor alle wanden en vloeren werd eerst een plan gemaakt om ervoor te zorgen dat de voegen optisch zo mooi mogelijk lopen.
FOTO VAN MARK S.
REACTIE VAN MARK S.
Toilet BG
REACTIE VAN MARK S.
Toilet BG
REACTIE VAN MARK S.
Toilet BG
Reactie of foto toevoegen
“Wat een goede service”
Door P. Brouwer op maandag 31 okt 2022 22
Onze keuken is 4 jaar oud en echt helemaal top! Mooie materialen en goed geplaatst. Er was nu een passtuk scheef gaan zitten (toevallig kwam dit ter sprake bij een gesprek met een verkoper over wat anders). Een monteur kwam en heeft alles weer opnieuw gesteld en recht gezet! Wat een kwaliteit, wat een service! Supervriendelijk en....professioneel.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam. Schelling op maandag 31 okt 2022 22
Zowel onze badkamer als keuken geplaatst door Arma. In de showroom al netjes geholpen dus dat gaf al vertrouwen. Het plaatsen verliep voorspoedig en aan het eind van de dag werd er netjes opgeruimd. Een speciale pluim voor alle monteurs, want zij denken mee met de klant. Dragen eigen alternatieven aan waardoor het resultaat nog mooier wordt! Eric, Jan, Eddie, Arnold, Danny en Fernando bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 voor de geweldige hulp en service”
Door Erik Luiting & Joyce de Bruin op donderdag 27 okt 2022 22
Wij zijn in april 2022, als eerste klant van Rick Koetsier, uitstekend geholpen! Er was alle tijd om onze wensen te bespreken en op zoek te gaan naar de juiste keuken. Onze keuken was ruim op tijd binnen en alles was compleet. Inmiddels is deze geplaatst en hij is prachtig, we zijn er ontzettend blij mee. Na de plaatsing van onze keuken 5 weken geleden hebben we de spatplinten besteld en deze lagen vandaag zelfs al in onze nieuwe woning. Top service! Een dikke 10 voor de geweldige hulp en service. Wij zouden zeker zo weer voor jullie kiezen! En Rick; als eerste klant van jou zijn we echt uitstekend geholpen. Je hebt ons goed begeleid en je was altijd bereikbaar voor vragen etc. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door M. Kroesbergen op donderdag 27 okt 2022 22
In het voorjaar van 2022 hebben we onze keuken bij DB Keukengroep uitgezocht. Sinds juni genieten we elke dag van onze keuken. We zijn er ontzettend blij mee. De kleur (olijfgroen) is fantastisch! Het is een hele mooie warme kleur in onze woonkamer/-keuken. Maar ook met de indeling zijn we heel blij. We hebben een heel fijn kookeiland, genoeg werkruimte, vaatwasser op hoogte, quooker... Ja, echt we zijn door Arma Keukens heel goed geholpen. Ze luisterden goed naar onze wensen en uiteindelijk is alles op 3D uitgetekend zodat we een goed beeld hadden van wat we uitgezocht hadden. We hebben de keuken zelf gemonteerd, maar kregen daar een goede en uitgebreide handleiding bij. Uitstekende ervaring!
FOTO VAN M. KROESBERGEN
+ Toon extra foto van M. Kroesbergen
+ Toon extra foto van M. Kroesbergen
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Roxanne Katers op woensdag 26 okt 2022 22
Wij hebben onze keuken bij Arma gekocht en wij werden van A tot Z op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Als ik deed bellen voor een vraag dan werd ik snel en goed geholpen. De keuken is volgens het boekje bezorgd en gemonteerd en ter plaatsen nog aangepast waar dat nodig was. Ik raad ze iedereen aan om hier te gaan kijken/kopen van een keuken.
FOTO VAN ROXANNE KATERS
+ Toon extra foto van Roxanne Katers
+ Toon extra foto van Roxanne Katers
Reactie of foto toevoegen
“Goede en snelle service”
Door B. De Jong op woensdag 26 okt 2022 22
Wij zijn meer dan tevreden met de aankoop en plaatsing van onze nieuwe badkamer. Er werd netjes gewerkt, met ons overlegd en meegedacht. Goede en snelle service. Een zeer tevreden en blije klant.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Nico Magré op vrijdag 21 okt 2022 22
Wat zijn wij tevreden met onze nieuwe keuken. Helemaal hoe wij het in gedachte hadden. De verkoper adviseerde ons goed en ook de monteur was was zeer goed (een vakman). Dus een zeer tevreden klant ik zou het zo iedereen aanraden een ARMA keuken te kopen.
FOTO VAN NICO MAGRÉ
+ Toon extra foto van Nico Magré
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Mevr. M.Th. Kraaij-Kamsteeg op vrijdag 21 okt 2022 22
Was op zoek naar een keuken in de houtlook. Na verschillende keukencentra bezocht te hebben vond ik bij Arma 'mijn' keuken. Ik viel voor de prachtige bovenkastjes met getint glas en verlichting daarin. Uitstekend geholpen met het samenstellen van de keuken. Later bij het plaatsen geen enkele opmerking. Installateur zag zelf een kleine beschadiging, er wordt een nieuwe deur besteld. Verder volledig naar wens, de keuken is echt prachtig. Ben er heel erg blij mee.
FOTO VAN MEVR. M.TH. KRAAIJ-KAMSTEEG
+ Toon extra foto van Mevr. M.Th. Kraaij-Kamsteeg
+ Toon extra foto van Mevr. M.Th. Kraaij-Kamsteeg
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Niels en Karin Roesink op woensdag 19 okt 2022 22
Tijdens de aankoop van de badkamer werd er door de adviseur goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht in de verschillende opties. De installatie door Jaco en Dennis was netjes en goed uitgevoerd. Er werd meegedacht in wat we hadden besteld en over de uitvoerbaarheid, al met al zijn we erg tevreden en hebben we een prachtige badkamer
FOTO VAN NIELS EN KARIN ROESINK
+ Toon extra foto van Niels en Karin Roesink
Reactie of foto toevoegen
“Veel keuze en super adviezen”
Door William van de Weg op maandag 17 okt 2022 22
Keuken gekocht bij Arma Nunspeet. Prachtige showroom, veel keuze en super adviezen. Kwamen tot nieuwe inzichten en uiteindelijk super resultaat. Helaas waren niet alle apparaten er op tijd, maar hier kregen we goede vervangers voor. Zeer zeer tevreden met onze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Anneke Plette op woensdag 12 okt 2022 22
Heb een nieuwe keuken gekocht. Ben van verkoper tot technici zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes gewerkt”
Door Emiel op woensdag 12 okt 2022 22
Nieuwe badkamer en toilet laten plaatsen. Goed geholpen bij het ontwerp, ook bij het inmeten en plaatsen werd er goed meegedacht door de monteurs en waren enkele aanpassingen nog door te voeren, erg fijn! Zeer netjes gewerkt en opgeleverd, dus ik ben erg blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door fam Arendse op vrijdag 7 okt 2022 22
We moesten de keuken door onvoorziene omstandigheden annuleren. De handtekening was gezet, maar dankzij Eline Koers (en haar manager) mocht dit kosteloos! We hopen hier ooit nog eens terug te komen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Astrid Bosch op vrijdag 7 okt 2022 22
Levering 1 week eerder dan gepland, nette monteurs, douchecabine badkamermeubel en verhoogde toiletten keurig geïnstalleerd en kreeg nog nuttig advies betr. een badkamerkast, gang en badkamer keurig netjes afgedekt tegen beschadiging en naderhand bijna stofvrij opgeleverd. Ik was zeer verrast!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Gert Grooters op donderdag 6 okt 2022 22
Vanaf stap 1 tot oplevering alles top verlopen. Goede communicatie en alles gedaan wat afgesproken is.
Reactie of foto toevoegen
“Inductiekookplaat en Quooker”
Door Familie Timmer op vrijdag 30 sep 2022 22
Inductiekookplaat en Quooker geleverd en gemonteerd door Arma. Op een zaterdag in de mooie showroom van Arma geweest waar de tijd werd genomen en goed naar onze wensen werd geluisterd. Uiteindelijk zeer vakkundige montage en de monteur gaf vooraf heldere toelichting over het plan van aanpak. De monteur ging rustig te werk en wist precies wat hij moest doen. Na montage alles keurig opgeruimd en nog uitgelegd hoe de apparatuur werkt. Top! Arma is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken”
Door Harry Konings op vrijdag 30 sep 2022 22
We hebben een complete keuken met koelkast, combi stoomoven en afzuiging gekocht. Perfecte kwaliteit en mooie kleurstelling.
FOTO VAN HARRY KONINGS
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Annelie Huls op vrijdag 30 sep 2022 22
Zeer tevreden over het hele traject dat wij bij Arma zijn aangegaan. We werden van begin tot het einde goed op hoogte gehouden. Kortom, erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig werk afgeleverd”
Door Familie M. Edink op zondag 18 sep 2022 22
De werkzaamheden aan badkamer en keuken zijn boven verwachting uitgevoerd door Arma en dat met name door medewerker Barend. Netjes, schoon, vakkundig getuigend van veel vakkennis en inzicht. Wij zijn echt meer dan tevreden en zullen indien nodig weer een beroep doen op Arma die binnen de afgesproken tijdsplanning, prachtig werk heeft afgeleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Valkenburg Woudenberg op zaterdag 17 sep 2022 22
Badkamer perfect geïnstalleerd! Samenwerking ging erg goed, communicatie ook. Bijna alles in 1 keer goed. Vakmensen!
FOTO VAN VALKENBURG WOUDENBERG
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden met het nieuwe toilet”
Door H de Mik op woensdag 14 sep 2022 22
Wij hebben een toilet laten plaatsen door de firma Arma. Communicatie ging super, en er werd naar onze wensen geluisterd. We zijn heel erg tevreden over het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met nieuwe badkamer”
Door Arjan van Leeuwen op zaterdag 10 sep 2022 22
Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer. Het badkamermeubel de regendouche en verwarming zijn zeer vakkundig geïnstalleerd door zeer bekwame monteurs die ook nog uiterst vriendelijk waren en zeer netjes en secuur werkten. Ook het voortraject zoals het uitzoeken met de verkoper die ook zeer klantvriendelijk was en er ook de tijd voor nam verliep uitstekend. Dus het is een goede keuze geweest om onze badkamer bij Arma uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Van Beek op zaterdag 10 sep 2022 22
Complete keuken aangeschaft. Goed geïnformeerd door verkoper. Keukenmonteurs hebben goed werk afgeleverd.
FOTO VAN VAN BEEK
REACTIE VAN DITSY
Na publicatie positief review bleek onze stoomoven niet te werken. Twee weken moeten wachten op Miele monteur. Daar kon Arma niets aan doen. Vervolgens een paar kleine mankementen doorgegeven aan arma. Voor deze oplossing moeten we ruim 3 weken wachten. Op zich geen probleem maar niet echt klantvriendelijk. Bij de aanschaf van de keuken is ons een artikel beloofd. Ook deze niet ontvangen. De slogan van DB keukens is beloofd is beloofd. ????
Reactie of foto toevoegen
“Levering is duwen en trekken”
Door Fam. Sinnema op donderdag 18 aug 2022 22
Wij zijn bijzonder ontevreden over de levering en afhandeling van onze keuken en zullen Arma dan ook zeker niet aanraden!

Het voortraject verliep redelijk zorgeloos: een mooie keuken uitgezocht en een datum ingepland voor de levering en installatie. Hoewel Arma zelf geen keukens demonteert en afvoert, hebben ze contact met diverse partijen die het voorwerk voor hun rekening nemen. Deze mensen zijn zonder uitzondering kundig en aardig.
De ellende begon op de dag van levering. We werden 's ochtends gebeld dat maar liefst vier vitale onderdelen niet leverbaar waren (koelkast, inductiekookplaat, oven en afzuigkap!). De oude keuken was inmiddels afgevoerd en met veel gedoe kregen we een klein leenkoelkastje en een oude inductiekookplaat te leen, zodat we in elk geval konden koelen en koken. Inmiddels zijn we ruim een half jaar verder en we wachten nog steeds op de nieuwe kookplaat. De andere drie onderdelen zijn (na veel druk zetten en nabellen) geleverd. In de afgelopen maanden kwamen ook allerlei kleine, irritante gebreken aan het licht die de keukenervaring bepaald niet vlekkeloos maken:
- De koelkastdeur bleek verkeerd gemonteerd, wat pas na een paar weken kon worden verholpen.
- Het deurtje van het vriesvak sluit nu al niet goed meer, waardoor er kou in de koelkast 'lekt'. De ijsvorming in het vriesvak is buitensporig en ook de achterwand van het koelgedeelte heeft ijsvorming. Een nieuwe koelkast hoort dergelijke gebreken niet te vertonen.
- Een kabeltje van de verlichting zakt achter een keukenkastje vandaan: erg slordig en door ons niet te verhelpen.
- De stekker van de inductieplaat is erg slordig in elkaar gezet: er steken sprietjes uit. Of dit direct kortsluitingsgevaar oplevert kunnen we niet beoordelen, maar slordig is het in elk geval.

Lang verhaal kort: het voortraject verliep naar wens, maar vanaf de levering is het duwen en trekken om allerlei mankementen te laten verhelpen en ontbrekende onderdelen geleverd te krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi nieuw toilet”
Door Arnold Plakke op dinsdag 9 aug 2022 22
Heel blij met onze nieuwe toilet. Ondanks de beperkte ruimte hebben ze er iets heel moois van gemaakt. Een vriendelijke monteur die meedacht en alles netjes heeft gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Frank Badings op woensdag 3 aug 2022 22
Onze tweede keuken van Arma, en we zijn supergoed geholpen door Everhard de Bruin bij het uitzoeken van de keuken. Ook het monteren van de keuken is naar volle tevredenheid gedaan. Er is meegedacht, elke dag werd alles opgeruimd en alles klopte. Het voordeel van eigen monteurs. We zijn echt super tevreden en heel erg blij met onze mooie keuken. Top !!
FOTO VAN FRANK BADINGS
+ Toon extra foto van Frank Badings
+ Toon extra foto van Frank Badings
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch mooi geworden”
Door Ton en Willeke op dinsdag 2 aug 2022 22
Onze badkamer en toiletten zijn fantastisch mooi geworden. Helemaal naar wens, prachtige kwaliteit. Alles keurig op tijd en zelfs een ontbrekend kraantje werd vliegensvlug geregeld. De monteurs hebben prachtig werk afgeleverd, zeer netjes en vriendelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Service was super”
Door Erica Wilhelmus op maandag 1 aug 2022 22
Wij hebben zowel een keuken als een badkamer bij Arma gekocht. De service zowel op kantoor als bij het plaatsen was super. Daar is Arma uniek in. We zouden ze iedereen aanbevelen; absoluut kwaliteit voor je geld.
FOTO VAN ERICA WILHELMUS
Reactie of foto toevoegen
“Prima nazorg”
Door Johan Foppen op maandag 25 jul 2022 22
Aanschaf keuken. Uitstekende advisering en zeer klantvriendelijk. Meedenkend. Prima nazorg. Kortom zeer tevreden. Super.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is super mooi”
Door Wiljan op woensdag 20 jul 2022 22
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht voor in ons appartement. Het resultaat is echt super mooi geworden, nog mooier dan verwacht. Zelfs in een kleine keuken kunnen ze een echt professionele keuken van hoge kwaliteit inbouwen! Geen standaard werk, maar echt handmatig vakwerk. Het is misschien even wachten tussen het moment van aankoop en de levering, maar als je voor kwaliteit gaat dan is het de moeite van het wachten echt meer dan waard! Het is net of ik ben verhuisd naar een luxere woning:)
FOTO VAN WILJAN
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door R. van Zandbergen op maandag 18 jul 2022 22
Na eerder met de aanschaf van onze keuken al een zeer positieve ervaring te hebben gehad met Arma, hebben wij nu onze badkamer en separaat toilet bij Arma aangeschaft. Adviseur Everhard de Bruin heeft alle tijd voor ons genomen en gaf uitstekende en eerlijke adviezen ten aanzien van de optimale benutting van onze ingewikkelde ruimte en alle benodigde materialen. Exact volgens planning zijn de badkamer en toilet in 3 weken geplaatst. De monteurs waren erg vriendelijk en hebben zeer netjes gewerkt. Elke dag werd alles (trap, hal etc.) netjes en schoon achtergelaten, waardoor wij weinig overlast hebben gehad van de werkzaamheden. Alles is keurig afgewerkt, een fantastisch eindresultaat! De communicatie van het Arma team is ook erg prettig verlopen, zowel voor, tijdens als na de oplevering.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer, toilet en bijkeuken”
Door Simon Brandenburgh op zondag 17 jul 2022 22
We hadden reeds in 2018 al naar grote tevreden een keuken bij Arma gekocht en omdat we zo tevreden waren hebben recent onze badkamer en bijkeuken en toilet laten vernieuwen door Arma. We zijn erg blij met het resultaat Arma levert goede kwaliteit, nette afwerking. En ook als het tegen zit de muren van de bijkeuken waren verrot en moesten vervangen worden. Denken ze goed mee en vervingen de wanden tegen redelijke tarieven. Wij zijn erg tevreden over de monteurs die leveren echt vakwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door S.A. Drost op zaterdag 9 jul 2022 22
We hebben in de showroom samen met expertise van de verkoopster een voor ons perfecte keuken kunnen samenstellen. Het plaatsen is in 3 dagen voltooid door 2 vriendelijke vaklieden. Zelfs tijdens het plaatsen vroegen ze of we al gemaakte keuzes willen behouden of nog aanpassen, waar mogelijk natuurlijk. De plaats van bepaalde apparatuur, de kleur van de voegen, de hoogte van de tegelwand. Al met al een prettige ervaring en zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met badkamer en toilet”
Door J. Huis in t Veld op vrijdag 8 jul 2022 22
We hebben de badkamer en toilet beneden laten doen door Arma. Ook de tegels in de keuken zijn door Arma gedaan. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Zowel de correspondentie als de uitvoering van de werkzaamheden. Ze zijn erg vriendelijk. Een erg goede service
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken en kastenwand”
Door Jowi Bernardo op donderdag 7 jul 2022 22
Wij hebben een prachtige keuken en kastenwand gekocht. Wij hebben alle medewerkers als prettig en deskundige ervaren! Ik raad ieder aan om zeker eens een keer te gaan kijken in de showroom en een gesprek aan te gaan!
FOTO VAN JOWI BERNARDO
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R ten Berk de Boer op donderdag 7 jul 2022 22
Vanaf binnenkomst in de showroom tot en met monteren van de keuken zeer tevreden over de dienstverlening, communicatie en kundigheid van alle medewerkers.
Afspraak = Afspraak bij Arma keukens. Een mooi voorbeeld is dat de klantendienst netjes een dag voor levering belde om aan te geven dat het tijdstip van leveren een uur later zou worden.
FOTO VAN R TEN BERK DE BOER
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is top”
Door Coby van Hattem op woensdag 6 jul 2022 22
De keuken is top. De bezichtiging direct na mijn aankoop keuken op mijn nieuwe woonadres minder. Mijn advies, stuur iemand na de handtekening hoe of wat voor een loodgieter! Ik moest overal achteraan bellen. Keuken plaatsen geen probleem top.
Reactie of foto toevoegen
“Make-over van de keuken”
Door Jeanette en Bob van den Berg op woensdag 6 jul 2022 22
Wij hebben onze (tweede Arma-)keuken 13 jaar geleden laten plaatsen door Arma en daarnaast heeft destijds Avanti (zusterbedrijf uit Kesteren) onze badkamer en het toilet ingericht. Na 13 jaar was het tijd voor een make-over: we wilden af van het koken op gas, wilden een geïntegreerde afzuiger in de inductie-kookplaat en een nieuwe oven. Als toetje kochten we ook een Quooker. In twee dagen tijd hebben Freek (een monteur die destijds ook al onze eerste Arma-keuken in Harderwijk monteerde) en Frans (een kanjer van een leerling-monteur) al onze wensen uitgevoerd. Niet alles wat van te voren met de verkoper (Rik van den Broek) was uitgedacht, kon ter plekke ook volgens plan uitgevoerd worden. Freek als zeer ervaren en kundige monteur heeft alles op maat gemaakt en het eindresultaat overtreft onze verwachtingen.
De tweede werkdag hebben de mannen van 7.30 uur tot 20.10 uur doorgewerkt om alles af te krijgen (uiteindelijk is de rit Nunspeet-Groningen en retour geen tochtje dat je voor 1 of 2 uur op de volgende werkdag graag nog een keer doet om de klus alsnog af te maken). Frans heeft daarnaast in onze badkamer enkele verbeteringen aangebracht en ook nog wat aan slijtage onderhevige klusjes uitgevoerd. We zijn meer dan tevreden. De beide mannen zijn zeer plezierig in het contact, blijven rustig als er iets tegenzit en werken netjes en nauwgezet. Tot op detailniveau werden onze wensen uitgevoerd!
Inmiddels hebben we bijna 30 jaar ervaring met Arma en we kunnen zeggen dat een keuken verkopen een is, maar het plaatsen en jarenlang service verlenen (ook als je in Groningen woont) is twee. Hierin onderscheidt Arma zich wat ons betreft: geen woorden, maar daden (inderdaad, dit schrijft een Feyenoord-fan)!
FOTO VAN JEANETTE EN BOB VAN DEN BERG
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Lub Post op maandag 4 jul 2022 22
Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Eerlijk advies. Op tijd geleverd en afspraken nagekomen. Een mooie keuken zonder gezeur.
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn super tevreden!”
Door A. Tijdhof op zondag 3 jul 2022 22
Goede service, flexibel, betrouwbaar en echt vakmanschap bij de montage van onze badkamer en toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de fijne samenwerking”
Door Jan en Gerdien Wonink op maandag 27 jun 2022 22
Vanaf het eerste begin dat we in de zaak waren om een keuken uit te zoeken hadden we al een goed gevoel, we zijn fijn geholpen door Junior vd Steeg
we kwamen niet voor verrassingen te staan, en hij hield ons via de mail, correct op de hoogte. Ook het plaatsen van de keuken verliep heel voorspoedig, en er was een wederzijds vertrouwen, waardoor er een fijne samenwerking was. Het eind resultaat is dan ook prachtig geworden, eigenlijk nog mooier dan wij hadden verwacht.
De monteurs waren erg netjes en rustig aan het werk, dit was erg prettig, en dat ze alle rommel weer meenamen en opruimden was erg fijn. Dus Arma keukens, tot zover dank je wel voor jullie fijne samenwerking en nakomen van de gemaakte afspraken.
we hopen veel plezier te hebben van onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep goed”
Door Annemieke Top op vrijdag 10 jun 2022 22
Keuken gekocht bij Arma. Het verkoopgesprek verliep prettig, we zijn vriendelijk en in alle rust geholpen. De verkoper droeg veel opties aan en maakte steeds wel eerlijke en praktische afwegingen. De levering en montage verliepen ook in één keer goed. We genieten nog elke dag van onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Sylvia Uittenhout-de Vink op vrijdag 10 jun 2022 22
Wij hebben in 2013 een Old Wood massief houten keuken met een composiet werkblad gekocht bij Keur keukens, onderdeel van Arma.Twee jaar geleden begon onze gootsteenbak te lekken. Geprobeerd zelf te verhelpen, maar dat heeft de problemen niet opgelost. Uiteindelijk Keur benaderd en het probleem voorgelegd. Er is een monteur gekomen die de gootsteenbak opnieuw aan de binnenkant heeft afgekit. Geen lekkage meer en wij zijn super blij en tevreden met deze goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui met oog voor detail”
Door L. Langevoort op woensdag 1 jun 2022 22
Keuken gekocht en laten plaatsen bij Arma Nunspeet. Bij het uitzoeken erg goed geholpen door de verkoper die goed rekening hield met onze voorkeur (moodboard). Ook wijzigingen tussendoor zijn goed en zorgvuldig verwerkt. Contact is altijd correct en vriendelijk. Het montageteam heeft de keuken uiteindelijk in 2 dagen geplaatst. Vaklui die oog hebben voor detail en ook met goede ideeën komen als er iets beslist moet worden tijdens de montage wat niet te voorzien was. Zeer correcte lui. Keuken is ook in een keer compleet geleverd trouwens, je hoort wel eens wat anders.
FOTO VAN L. LANGEVOORT
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Ronald S op dinsdag 31 mei 2022 22
We hebben een badkamer en separaat toilet gekocht bij Arma Keukens & Sanitair in Nunspeet. In de prachtige showroom hebben we in ruim een halve dag de offerte laten maken. Verkoper Gert-Jan nam alle tijd en gaf uitstekende, eerlijke adviezen ten aanzien van de optimale benutting van de ruimtes, de kwaliteit van de verschillende producten en de verschillende stijlen. Dat alles in een prettige ongedwongen sfeer. De verbouwing vond in overleg 1 week eerder dan gepland plaats en het resultaat is fantastisch. Alles keurig afgewerkt door Herman en Rutger en aan alle details werd gedacht. Daarnaast gaven zij ook goede adviezen en tips ten aanzien van het (eerste) gebruik en schoonhouden van de apparatuur. Vakmannen, met een groot hart voor hun werk. De kasten van Primabad en kranen van Damixa (beide nieuwe namen voor ons) zijn van hoge kwaliteit en betaalbaar. De Geberit douche toilet is een perfecte luxe aanvulling. De onderlinge communicatie van het Arma team is erg goed. Verkoop, planning, afvoer en montage... het verliep allemaal vlekkeloos en bij oplevering geen openstaande punten of nog te leveren artikelen. Na oplevering werden we nog een aantal keren door Arma gebeld om te checken of alles in orde is. Een fantastisch eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Bram Eikelboom op maandag 30 mei 2022 22
Een mooie nieuwe keuken gekocht een jaar terug. Keurig volgens planning geplaatst en het ziet er net zo uit als het plaatje. Ook na een jaar nog steeds heel tevreden ermee.
Reactie of foto toevoegen
“Een 100% aanrader”
Door Stephan op vrijdag 27 mei 2022 22
Naar aanleiding van alle positieve reviews naar Arma gegaan voor een keuken. Voor ons een stuk rijden, maar dit was het zeker waard. Er wordt rustig en goed de tijd met je genomen. Duidelijke communicatie. En dat alles inhouse wordt gedaan is een zeer grote pré. Je merkt in alles dat ze daarmee zelf alles in handen hebben om van A tot Z alles duidelijk, keurig en naar belofte te doen. Een 100% aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken en de Quooker”
Door Meta op woensdag 18 mei 2022 22
Ik heb een Quooker gekocht. Was niet te vreden met andere boiler en na 5 jaar kreeg ik nog korting. Super service. Bedank Arma heel blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Echt vakmanschap”
Door Jeroen op zondag 15 mei 2022 22
In het aankoopproces is er alle tijd voor ons genomen! De aankoop van de keuken begon al in december 2020 (in verband met een nieuwbouwwoning). Door coronamaatregelen toen digitale gesprekken gehad. Daarna konden we een aantal keren in de zaak komen waar ook weer alle tijd voor ons genomen werd. We hebben soms wel wat miscommunicatie gehad, maar dat werd opgelost. Heel fijn dat er door de verkoper echt gekeken werd of de keuken helemaal bij ons paste. We zijn zeer tevreden over de monteur. Hij ging heel precies te werk en alles in overleg. Alles werd netjes opgeruimd. Echt vakmanschap. Zeer tevreden over het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken, maar aanrechtblad valt tegen”
Door Wim ter Velde op donderdag 5 mei 2022 22
Aankoop was goed, montage prima. Bij montage bleek koof niet goed berekend waardoor bovenkast niet geheel open kan. Verder is aanrechtblad vlekkerig, terwijl dit op de staal niet of nauwelijks zichtbaar was. Als we dat wel gezien hadden zouden wij niet voor dit blad zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Vonden het geen aanrader”
Door de Groot op donderdag 5 mei 2022 22
Bezoek aan de showroom en inmeten hebben wij als zeer prettig ervaren, er werd goed meegedacht. Echter een dag voor aflevering werden wij gebeld dat er onderdelen ontbraken. Het ingeleende personeel had tijdens het plaatsen erge haast, waardoor bijv. er vele gaten scheef zaten, koelkast niet correct was geplaatst, de plank in het gootsteenkastje zodoende was gezaagd alsof het leek dat dit met een kettingzaag was gedaan. Het eigen personeel heeft alle klachten moeten verhelpen. Daarnaast is het klantcontactteam slecht bereikbaar, deze hebben continu koffiepauze. Door onze ervaring met het ingeleende personeel en klantcontactteam zouden wij ARMA niet aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Stephan Groot op woensdag 4 mei 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over de service en de deskundigheid van Arma Keukens. Bij het kopen van de keuken werd er goed meegedacht over de verschillende opties, en werd er goed geluisterd naar onze wensen. Waarbij Arma voor ons echt het verschil maakt is de montage. De deskundige monteurs namen echt de tijd voor het monteren van de keuken, en dat is dubbel en dwars terug te zien in het eindresultaat. Het afwerkingsniveau van de montage en de kwaliteit van de materialen maken samen onze droomkeuken compleet.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service, een dikke 10”
Door familie Visch op woensdag 4 mei 2022 22
Onze inmiddels bijna 9 jaar oude keuken is inmiddels probleemloos voorzien van nieuwe fronten. Wat 2 jaar geleden begon met enkele fronten, inmiddels zijn ze allemaal vervangen. Wat een service! Daarbij nog even een kitrandje vernieuwd, zonder kosten, moeiteloos! Geweldig service, wat is dat belangrijk. Een dikke 10! Keurig personeel, vriendelijk en correct!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer nog iets uitgebreid”
Door Arbman op dinsdag 26 apr 2022 22
Een super fijn bedrijf en de service is top .De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en er word netjes gewerkt.

Eerdere ervaring van 19 april 2019: Nadat Arma onze badkamer netjes heeft gerenoveerd (2017) was nu ons toilet beneden nog aan de beurt.Dit is gedaan door Eddy van de Ruitenbeek.Wij zijn zeer tevreden over de nette manier van werken en aflevering.Dikke pluim voor de monteur.

Eerdere ervaring van 4 september 2017: Afgelopen week is onze gerenoveerde badkamer opgeleverd.Na een vervelende ervaring 3 jaar geleden bij een ander bedrijf zijn wij nu super tevreden over onze badkamer gedaan door Arma. Er werd heel netjes gewerkt .Alles keurig afgeplakt en toen het klaar was werd het weer netjes op achter gelaten (een verschil met het andere bedrijf die liet een puinhoop achter).Barend en Jan super bedankt wat hebben jullie goed werk afgeleverd en ondanks de tegenslag die er was bleven jullie positief .
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Edwin Mud op maandag 25 apr 2022 22
Erg blij met de aankoop van de keuken bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.
Deskundige en meedenkende verkopers en monteurs. Zeker aan te raden bij de aankoop van een keuken of badkamer.
FOTO VAN EDWIN MUD
Reactie of foto toevoegen
“De klant staat centraal”
Door Gerrit en Willeke van Dijk op maandag 18 apr 2022 22
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Arma Keukens. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en alle opties werden op tafel gelegd en besproken. Kwaliteit en deskundigheid staan bij Arma keukens hoog in het vaandel. En niet onbelangrijk: 'De klant staat centraal!'
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met keuken, badkamer en vloer”
Door Jacco op donderdag 14 apr 2022 22
Zeer vakbekwame monteurs, zeer goede service en Arma komt altijd z'n afspraken na. Verder viel op de zeer goede, meedenkende en geduldige adviseurs bij het aankoopproces.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer is heel mooi geworden”
Door A. van Acker op vrijdag 8 apr 2022 22
Zeer tevreden over onze nieuwe (gerenoveerde) badkamer. De monteur is kundig en overlegt met ons waar nodig en geeft tips. We hebben een nieuwe douchecabine en wastafelmeubel laten plaatsen. Ook is de radiator vervangen en zijn er op twee wanden nieuwe tegels geplaatst. Het is een mooi geheel geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Fam Harkink op donderdag 7 apr 2022 22
Ervaring met Arma was zeer goed, uitgebreide voorlichting over de keuken- meubelen, apparatuur, achterwand en werkblad. Montage vd keuken verliep zeer goed, heel fijn, aardig personeel, wat ook veel uitleg gaf over de werkwijze en de apparatuur. De 2 dingetjes, die niet goed waren (1 kastdeurtje verkeerd voorgeboord en 1 lade wil maar niet goed sluiten en worden beide vervangen en zijn inmiddels opnieuw besteld). Wij zijn in ieder geval tot nu toe heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige houten keuken”
Door Steven Emmens op maandag 4 apr 2022 22
Fijne zaak die niet pusht bij de verkoop en mooie spullen levert. Staat nu een prachtige houten keuken in ons huis waar we elke dag van genieten. Monteurs zijn vriendelijk en hebben verstand van zaken.
FOTO VAN STEVEN EMMENS
Reactie of foto toevoegen
“Planning lastig”
Door Gerwin op maandag 4 apr 2022 22
Arma komt slecht zijn afspraken na en maakt het werk niet af. Monteurs worden weer afgezegd of doen het het werk niet wat is beloofd.

Aanvulling ontvangen 8 april 2022: Ik heb inderdaad een complete keuken gekocht bij Arma. (al in 2020). Vervolgens zijn we ruim een jaar verder en dan blijkt de vaatwasser later te komen. Goed dat kan gebeuren in deze tijden met corona, maar dan moet het wel opgelost worden. Ander punt is dat Arma per ongeluk het stopcontact voor de afzuigkap op de verkeerde plek heeft opgegeven. De bewuste vaatwasser zou 1 a 2 weken later binnenkomen en dan geplaatst worden. Hierover hoorde ik niks meer van Arma dus ik heb na ruim 2 weken zelf maar eens gebeld. Na mijn belletje kwam pas het hele planningsapparaat op gang en wat bleek ruim een maand na dat belletje had Arma wel een uurtje om de vaatwasser te plaatsen. Hierover heb ik mijn onvrede geuit en toen kon het uiteindelijk wel sneller. Toen heb ik gelijk de opmerking gemaakt dat de afzuigkap ook nog afgemaakt moest worden. Nou geen probleem dat kon allemaal. Vervolgens komt er een monteur en het eerste wat die zegt is daar heb ik geen tijd voor. Daarna gelijk weer Arma gebeld en wederom was er pas na een maand tijd. Na lang zeuren toch een gaatje gevonden om de afzuigkap af te maken. Vervolgens komt er een monteur die weer vertrokken is zonder het af te maken omdat die het juiste gereedschap niet bij zich had. Hier heeft Arma ook niks over laten weten. Moest er eind van de dag zelf achter komen dat het niet gelukt was en na het weekend er ook weer zelf achteraan bellen wanneer het nou eens echt afgemaakt zou worden. Dat kon na heel veel gedoe dan op 1 april, zijn we inmiddels ruim 1,5 maand na het plaatsen van de keuken. Vervolgens wordt ik 1 April gebeld met de mededeling dat de monteur ziek is en dat ze 12 april komen. Toen ben ik heel boos geworden en was het opeens toch mogelijk die dag te komen en is de keuken eindelijk afgemaakt. Kortom Arma heeft mooie verkooppraatjes met doen zoals beloofd en je koopt bij ons een topkeuken bla bla bla etc. Maar ze hebben er bij mij zeer weinig van waargemaakt en een keer sorry kon er nog niet vanaf. Ik kreeg alleen een geïrriteerde planner aan de lijn omdat ik perse wou dat de keuken werd afgemaakt. Voor mij is de volgende keuken dus geen Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Derk op zaterdag 19 mrt 2022 22
Hier op basis van de goede reviews geinformeerd en uiteindelijk ook onze keuken gekocht. Overtuigende argumenten:
- Je krijgt wat je vraagt
- Eigen apparatuur geen enkel probleem (wel zelf inbouwen, uiteraard)
- Heerlijk heldere prijzen zonder vage kortingen
Wij wisten vrij precies wat en hoe we het wilden in onze keuken, en dan komen zaken als kwaliteit, contact en service om de hoek kijken. Keuken initieel niet helemaal goed opgeleverd, maar men doet alle moeite om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen. Ook na dit bezoek nog een op te lossen uitdaging en ook daar alle lof voor het meedenken en zoeken naar oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Monteur had veel ervaring”
Door Fam. Riemersma op vrijdag 18 mrt 2022 22
Cijfer wat wij willen uitdragen is echt een 9,5. Dit heeft alles te maken met de manier waarop Arma keukens onze aandachtspunten heeft erkend & daarbij alles heeft gedaan om het vakkundig op te lossen. Wij raden iedereen aan die een keuken wil kopen ook eens op visite te gaan in een van de showrooms. Arwout bedankt voor de inzet!
FOTO VAN FAM. RIEMERSMA
+ Toon extra foto van Fam. Riemersma
+ Toon extra foto van Fam. Riemersma
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij een kleine beschadiging”
Door J.A.Warntjes op maandag 14 feb 2022 22
Een kleine beschadiging, wel erg in het oog springend. Een telefoontje was voldoende! Na enkele dagen in goed overleg alles keurig hersteld! Arma keukens doet waar het voor staat: alles perfect, klein of groot! Dank.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Fam de Vries op vrijdag 11 feb 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht bij dit bedrijf en zijn uitermate tevreden. We werden zeer goed geholpen door de verkoper (Geert Bode). Hij had echt alle tijd voor ons en gaf hele goede tips. Heeft u plannen om een nieuwe keuken te gaan kopen dan bevelen we dit bedrijf echt aan.

Aanvulling 5 september 2022:
Ook het leveren en plaatsen van de keuken verdient zeer zeker 5 sterren. We zouden er zelfs wel 10 sterren voor willen geven. We zijn uitermate tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en w.c.”
Door Gert en Renate op woensdag 2 feb 2022 22
Wij hebben bij Arma onze badkamer en w.c. helemaal laten vernieuwen. Arma keukens heeft exact geleverd wat in het verkoopgesprek was overeengekomen. Prettige gesprekken gevoerd waarbij er alle tijd genomen werd voor afstemming met ons als klant. In week 2 t/m 4 is alles door 2 vakkundige en ook nog gezellige monteurs opgebouwd waarbij nog een paar kleine dingetjes in goed overleg werden aangepast. Het hele traject is volgens afspraak verlopen en wij zij 100% tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Klein leed”
Door Ilona op zaterdag 29 jan 2022 22
Half jaar gewacht op de keuken, dan krijg je 3 dagen voordat de keuken er komt te horen dat de koelkast er nog niet is. Vervolgens begint de eerste dag van de montage en word er niet door gewerkt want "er moet morgen ook nog wat te doen zijn". Een fout in de tekening waardoor er een stroom punt mist. Of wij dat zelf wel even willen oplossen want niemand van Arma mag aan elektra zitten. "Je keuken is klaar, er mist alleen een filter voor de afzuiging dus die kan je nog niet gebruiken, ik ga het filter ophalen en ben zo terug" monteur nooit meer terug gezien. Dan bel je zelf met het bedrijf en willen ze het een week later pas leveren. Geen oplossingen bedenken, geen tegemoetkoming. Echt een hele slechte service en communicatie wat resulteerde in een hele stressvolle week als vrouw zijnde die zelf niks kan en afhankelijk is van klusjesmannen.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind een top ervaring”
Door C Klink op donderdag 20 jan 2022 22
Onze ervaring met Arma Keukens was van begin tot eind top. Bij het samenstellen van onze keuken zijn wij uitgebreid geholpen en werd er meegedacht. Toen wij terugkwamen voor een vervolgafspraak bleek dat onze keuken door het verkoopteam besproken was om de indeling nog beter/mooier/efficiënter te maken. Bij het inmeten leken er problemen te ontstaan door het verlaagde plafond en de hoogte van de koelkast. Alle mogelijkheden zijn gelijk besproken en we zijn tot een goede oplossing gekomen. Ook over de inbouw van de keuken zijn wij zeer tevreden. De monteur heeft het huis pas verlaten toen alles op zijn plek stond en elk detail was afgewerkt. Vlak voor het plaatsen bleken de koelkast en de vaatwasser niet tijdig leverbaar. Voor de koelkast is een goed alternatief gevonden. Wij wachten op dit moment nog op de vaatwasser, maar hebben zolang een leenexemplaar. Kortom, de service was van begin tot eind fantastisch.
FOTO VAN C KLINK
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Hakvoort op woensdag 19 jan 2022 22
Opnieuw super geholpen door Arma. Adviseur neemt ruimschoots de tijd voor je en denkt goed mee in oplossingen. Tussentijds goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken en de montage door de eigen monteurs van Arma keurig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is top verlopen”
Door Sabrina Akse op maandag 17 jan 2022 22
Wij hebben onlangs een mooie keuken gekocht bij Arma waar we zeer over te spreken zijn. Wij hebben de zwarte houtnerf front met een donker blad marquina black satin. De opstelling en materialen staan prachtig bij elkaar. Ook zijn wij zeer goed geholpen bij zowel de aankoop aflevering en plaatsing van de keuken echt top verlopen allemaal. En als er wel wat dingen waren werden deze meteen netjes en snel opgelost.
FOTO VAN SABRINA AKSE
+ Toon extra foto van Sabrina Akse
+ Toon extra foto van Sabrina Akse
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Fam. Lantink op zaterdag 8 jan 2022 22
Goede ervaren vakmensen, die alles goed aanpakken, sloopwerk, overleg over installatiewerk en stroomvoorziening, maar ook dat er vlakvooraf nog het eea gewijzigd kon worden en ook tijdens het uitvoerende werk goede communicatie. Na voltooiing van het werk goede uitleg en instructies.
Reactie of foto toevoegen
“Schmidt keuken”
Door Ellie Eckhardt op woensdag 5 jan 2022 22
We hebben een kleine Schmidt keuken voor ruim €15.000 gekocht en achteraf hadden we deze liever bij een andere keukenzaak gekocht die gespecialiseerd is in Schmidt keukens. De nabestellingen verliepen uiterst traag, deels misschien door de Coronaperiode, deels door slechte onderlinge communicatie bij Arma. Door de verkoper werd al snel gezegd dat iets niet mogelijk was, bijvoorbeeld een houten aanrechtblad en een kast op maat. Ik keek dan in de Schmidt catalogus en het bleek wel mogelijk. Omdat we verschillende facturen hadden gekregen na aanpassingen van kastmaten en werkblad zag ik achteraf dat er wel creatief gefactureerd was om zo rond de €15.000 uit te blijven komen.

Als ik mijn vrienden nu zou adviseren zou het het volgende worden: Koop geen apparaten bij een keukenzaak, maar kies ze zelf uit. Omdat we bij Arma kochten hebben we twee Pelgrimapparaten gekocht die ik zelf nooit uitgekozen zou hebben. Met beide apparaten vanaf het begin problemen. Bij de inductieplaat is dat verholpen, de combi stoomoven is na 5 x een bezoek van een monteur van Pelgrim eindelijk geruild voor een nieuwe, maar ook deze werkt niet optimaal. Hij ratelt een beetje en de stand van de ovensymbooltjes klopt ook niet altijd. Nu laten we het maar zo want in totaal hebben we zeker 10 x een monteur van Arma en Pelgrim over de vloer gehad. Verschillende keren ook konden ze onverrichter zake weer terug omdat er iets niet goed was doorgegeven en er geen onderdeel meegenomen was. De koelkast is niet de meest energiezuinige, daar had ik wel om gevraagd. Ik had om echte RVS plinten gevraagd, maar het is hardboard met een laagje metaal. Dat is nu niet mooi, want om het hardboard te beschermen zit er een witte strip onder die heel erg afsteekt bij onze houten vloer. Ik heb de strip nu zelf een beetje bijgekleurd. Zo kan ik nog meerdingen opnoemen die niet goed gegaan zijn.

Mijn advies voor toekomstige keuken kopers: verwacht niet dat de verkopers alle materiaal en productkennis hebben, maar denk zelf goed mee. En het is echt niet zo dat het met apparaten beter werkt als je ze allemaal bij de keukenzaak koopt. Wij moesten nog ruim een maand op de vaatwasser wachten terwijl ik zei dat het iedere andere energiezuinige vaatwasser mocht zijn. Ik wilde geen sleepdeur in de koelkast, maar omdat er verkeerde scharnieren waren meegegeven is dat toch een sleepdeur geworden. Omdat we de kleine koelkast steeds vrij vol hebben verzakt die deur snel. Toegegeven, iedereen bij Arma was uiterst vriendelijk, al kon ik dat te vaak gehoorde ' wat vervelend voor u' niet meer aanhoren. Ik had liever gehad dat ze erkenden een fout( je) te hebben gemaakt. Bij een volgende keuken gaan we veel zelf doen, en ja, ook dan zullen we fouten maken en achteraf zeggen dat we bepaalde dingen beter hadden kunnen doen.
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Judith Bekkers op zaterdag 25 dec 2021 21
Lang gewacht om een badkamer te laten verbouwen. Slechte ervaringen uit het verleden met aannemer weerhielden ons. Door goede ervaringen van kennissen bij Arma uitgekomen. Super tevreden over het gehele proces. Doen wat ze zeggen. Zeer net bedrijf met kundige monteurs die zeer netjes werken. Al met al 100% tevreden en durf iedereen Arma aan te bevelen. Mogelijk duurder dan elders maar door de netheid, nakomen van afspraken en service was het mij dat zeker waard.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goede inzet van medewerkers”
Door RC Zetzema op donderdag 23 dec 2021 21
Wij hebben vorig jaar december bij Arma keukens een keuken samengesteld door middel van de mogelijkheden die er destijds waren. We werden goed geholpen door Rik.
Ook bij het plaatsen van de keuken in Augustus dit jaar was de communicatie goed en helder. Achteraf heeft Arma nog wat onregelmatigheden in het keukenblad ed. goed en professioneel opgelost! Wij zijn ontzettend goed te spreken over de inzet van de medewerkers van het bedrijf! Mochten we ooit weer een keuken moeten aanschaffen dan zullen we dit zeker weer bij Arma doen!
FOTO VAN RC ZETZEMA
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over onze keuken”
Door Chanine op zondag 19 dec 2021 21
Wij zijn erg tevreden over onze keuken. Alles is soepel verlopen en we zijn tevreden met hoe de keuken is gemonteerd. Ook is er duidelijk uitgelegd wat er van ons werd verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een toppers allemaal”
Door Marlon Buiskool op zaterdag 11 dec 2021 21
Na diverse keukenzaken te hebben bezocht ook eens even bij Arma langs gegaan voor een informatief gesprek. 2,5 uur later de deur uitgelopen met een getekende offerte. Rob voelde meteen goed aan wat mijn smaak was en heeft geweldig geadviseerd. Voor de voorbereidende werkzaamheden kreeg ik 3 aanbevelingen vanuit Arma en ik heb gekozen voor HVK Multidiensten. Ook Hemmo dacht goed mee en had direct contact met Arma over planning, tekeningen m.b.t. water- en lichtpunten e.d. Gister is de keuken opgeleverd zonder restpunten. Hele aardige en nette monteurs. De slogan 'Doen zoals beloofd' komen ze meer dan na. Wat een toppers allemaal!!!
FOTO VAN MARLON BUISKOOL
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe badkamer”
Door WP op maandag 6 dec 2021 21
Alles super. Eersteklas monteur. Vakwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het resultaat”
Door Rian op dinsdag 30 nov 2021 21
Over het traject van aankoop, inmeten en plaatsing zijn we zeer tevreden. De keuken is netjes geplaatst en is gewoon erg mooi geworden. Echter bij het plaatsen was, door corona, 3 van de 6 apparaten nog niet geleverd. Daar kan Arma uiteraard niets aan doen, maar ik vond wel dat Arma zich te makkelijk op overmacht beriep. Als ik in de reviews een klanttevredenheid zie van een ruime 9 verwacht ik eerlijk gezegd net dat stapje meer. Maar ik vond Arma hierin niet pro-actief, ik moest er steeds zelf acheraan bellen en zelf een alternatief aandragen. Inmiddels is alles compleet en kunnen we van onze keuken genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Gerald op dinsdag 23 nov 2021 21
Eerlijk en afspraken na gekomen en de service was ook goed.
FOTO VAN GERALD
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door Sandy van Pelt op zaterdag 20 nov 2021 21
Arma denkt echt bij alles met je mee. Ze doen echt wat ze beloven. De monteurs die bij ons waren, waren super! Ze willen er echt iets moois van maken en werken netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Paul Vincent op zaterdag 30 okt 2021 21
Mijn keuze voor Arma werd sterk beïnvloed door positieve ervaring met een eerdere installatie en vooral door hun service na de installatie. Ik vind het zeer belangrijk dat een bedrijf ook helpt met kleinere servicepunten na de levering en dat was uiteraard mijn ervaring.
De bezoek in de showroom verliep zeer vriendelijk en gaaf veel inspiratie. Een afspraak voor de installatie was goed op tijd gemaakt en Arma heeft alle afspraken goed gehouden. De monteurs waren vriendelijk en hebben meegedacht bij de installatie. Ik hebben netjes gewerkt en de overlast van een dergelijk bouw op een minimum gehouden.
Het eindresultaat ziet er prachtig uit en is buitengewoon goed afgewerkt. Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. van der Wetering op dinsdag 26 okt 2021 21
We hebben in april een bezoek gebracht aan de showroom van ARMA in Nunspeet.
Om te kijken naar een nieuwe keuken. We werden goed geadviseerd bij de keuze van de nieuwe keuken die we hebben gekocht. We werden goed op de hoogte gehouden van wanneer de keuken geleverd zou worden, en geplaatst. Alles is goed verlopen van aankoop tot aan plaatsing van de keuken. Wij zijn goed te spreken over de verkoper en de monteurs die aan onze keuken hebben gewerkt. We zijn zeer tevreden over ARMA.
Reactie of foto toevoegen
“Snel geregeld”
Door Stroober Bouw & Onderhoud op maandag 25 okt 2021 21
Als aannemer een keukenblokje besteld voor een bedrijfspand. Wk 43 zou deze binnenkomen, wordt ik wk 41 gebeld dat hij binnen is! Heb begrepen dat team A erg hun best hebben gedaan voor de snelle levering. Bedankt Team A !!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Familie Limburg op zondag 24 okt 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht bij ARMA. Verkoper Junior van der Steeg luisterde goed naar onze wensen. Mooie showroom met ruime keus in materiaal en apparatuur. Men heeft eigen personeel voor het plaatsen van de keuken in dienst. Men neemt de tijd om de keuken met zorg te installeren. Al het afval wordt keurig afgevoerd. Wij raden ARMA zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Een harstikke goed eindresultaat”
Door Henk en Inger de Vries op donderdag 30 sep 2021 21
Door omstandigheden hebben we binnen één jaar twee keukens aangeschaft. Door de heel goede service en het mooie eindresultaat was het direct duidelijk dat we ook voor onze tweede keuken naar Arma zouden gaan. En wij zijn weer erg tevreden! De verkoper was zeer deskundig en geduldig! De levering was op de afgesproken datum. En de keukenmonteur netjes precies en eerlijk. We vinden ook nu weer het eindresultaat hartstikke goed!
FOTO VAN HENK EN INGER DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Veel kookplezier, praktisch, mooi”
Door Fam. Kok op zaterdag 25 sep 2021 21
Goed geslaagd met een nieuwe keuken bij Arma keukens in Nunspeet. Van tevoren wisten wij niet zo goed wat we wilden, behalve dat we veel opbergruimte nodig hadden. Adviseur Arwout heeft ons met veel geduld, veel tussentijdse wijzigingen en veel kennis een keuken ontworpen die helemaal voldoet aan onze wensen. Zonder opdringerig te zijn, heeft hij ons in de showroom, maar ook op afstand met videobellen tijdens de lock-downs, vele uren met ons het ontwerp bedacht.
Het materiaal van de kastjes (extra mat) en het blad (composiet) is van hoge kwaliteit en makkelijk schoon te houden, echt super. Ook het montageteam verdient een dikke pluim; in 2 dagen tijd, zonder zaken af te raffelen, met oog voor detail, hebben zij de keuken op een professionele manier geassembleerd.
FOTO VAN FAM. KOK
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Tina Hak op maandag 6 sep 2021 21
Prima van begin tot einde van de levering
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door René Spek op woensdag 28 jul 2021 21
Keuken compleet met alle mogelijke inbouwapparatuur, na een goed jaar wat stelwerk en kleine reparaties, die naar volledige tevredenheid zijn verholpen. Niets is hun teveel, monteurs die in de gaten houden wat er ontbreekt en aanvullen als ze in de buurt zijn.
FOTO VAN RENÉ SPEK
Reactie of foto toevoegen
“Ze denken goed met je mee”
Door Anne op maandag 26 jul 2021 21
Arma is kwalitatief hoogstaand, denken goed mee, erg servicegericht en betrouwbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Het is een feestje om te koken en bakken”
Door M. Visscher op maandag 19 jul 2021 21
Een nieuwe keuken... meten, kiezen, kiezen, kiezen, kiezen,... Arma personeel adviseren, luisteren goed en denken mee in mogelijkheden! De voorkeursmonteur (Oompie) mocht de keuken plaatsen. Ik ben super blij met de keuken en het is een feestje om te koken en bakken met het Falcon fornuis!
FOTO VAN M. VISSCHER
Reactie of foto toevoegen
“Prima resultaat”
Door Fam Visscher op donderdag 8 jul 2021 21
Wij hebben een badkamer en toilet inrichting gekocht. Werden keurig ontvangen en goed geadviseerd. Duidelijke uitleg over de offerte en datum waarop de werkzaamheden zouden worden uitgevoerd. In ruim 2 weken zijn de werkzaamheden uitgevoerd door 2 vaste mensen. Er werd keurig gewerkt. Alles werd netjes afgedekt. Resultaat was prima.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze mooie keuken”
Door A op zondag 4 jul 2021 21
Aankoop zeer goed verlopen. Bij de levering ontstane problemen werden onze verantwoordelijkheid. Uiteindelijk naar tevredenheid opgelost, helaas met initiatief, discussie en veelvuldig contact onzerzijds. Uiteindelijk heel blij met onze mooie keuken, met mooie materialen en een mooie uitvoering 'op maat' volledig naar onze keuze.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
aNunspeet , Kering 6, 8072 TD Nunspeet, tel 0341 - 26 11 74
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.