Feedback
9,8

Arma Keukens en Sanitair

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Ontdek de mooiste collectie keukens en badkamers in ons compleet vernieuwde showroom met ruim 1800 m2 inspiratie. Wij ontzorgen u compleet met ons enthousiaste team van eigen, gedreven mensen.

Meer dan alleen een keuken of badkamer
Onze missie is om de klant volledig te ontzorgen. U merkt dit al direct wanneer u onze showroom aan de Kering in Nunspeet binnenstapt. Onze verkoopadviseurs staan u geheel ten dienste bij het uitzoeken van een persoonlijke, passende keuken. We realiseren ons, dat een keuken of badkamer best een forse investering kan zijn. We zien het dan ook als een serieuze aangelegenheid, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hebt u eenmaal een prachtige keuken of badkamer uitgekozen, dan houden we u goed op de hoogte van het complete traject. In overleg plannen we het moment van montage bij u thuis. Onze monteurs zullen zich tot het uiterste inspannen om het u volledig naar wens te maken. Zijn er praktische zaken die om afstemming vragen, onze monteurs overleggen tot uw keuken of badkamer perfect naar uw zin is. Daarna kunt u met een gerust hart van uw aankoop gaan genieten, met het idee dat u tien jaar garantie op montage hebt!

Keukens in alle stijlen
In onze nieuwe showroom vindt u alle actuele keukentrends vertegenwoordigd. U ziet er prachtige keukens in diverse kleuren, stijlen en opstellingen. En dankzij ons ruime aanbod keukenmerken kunt u kiezen uit vele maatvoeringen, opties en is er een keuken voor ieder budget!

Een badkamer die aan al uw wensen beantwoordt
Arma Keukens en Sanitair heeft alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Enthousiast, klantgericht en betrokken. Afspraak is afspraak. Totaal ontzorgen met een perfect eindresultaat.

Keukens en badkamers vanuit de ambitie om klanten enthousiast te maken
Wat ooit begon vanuit een ideaal om droomkeukens te leveren, is geworden tot een serieus familiebedrijf waarin de lijnen nog ouderwets kort zijn: Arma Keukens en Sanitair. In 1996 ontstonden er verkoopactiviteiten van keukens vanuit het Gelderse Nunspeet. Familieleden verzorgden de montage en administratie, en een bedrijf was geboren. In 2006 breidde de collectie zich uit met mooie badkamers. In tegenstelling tot vele andere keukenstart-ups die uiteindelijk toch weer ten onder gingen, bleef Arma Keukens en Sanitair fier overeind, en groeide zelfs tegen slecht tij en omstandigheden in. Wie dit bedrijf een beetje kent, snapt wel hoe dat komt: de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening vanuit een tomeloze ambitie om het klantbelang echt te dienen.

Al ruim 25 jaar een begrip
Arma Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukengroep (u opent de pagina op Qasa over DB KeukenGroep), een familiebedrijf die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van de zeven andere vestigingen van DB KeukenGroep:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Arma Keukens en Sanitair.
Ervaringen
Er zijn 557 ervaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren493 ervaringen
4 sterren39 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Elke cent waard”
Door Robert Smid op maandag 24 mei 2021 21
Wij hebben onze keuken bij Arma Keukens en Sanitair gekocht. Eerst vonden we de showroom wat overdonderend. Zoveel luxe! Daar toch een afspraak kunnen maken. Ondanks de online manier een mooi ontwerp gekregen en dezelfde middag nog de offerte. We hebben de "goedkope" variant gekocht, maar het is nu hij er staat een echt luxe gevoel. Zelfs de monteurs vinden het een mooie en degelijke keuken!! Straks nog de goede greepjes en de afzuigkap wordt nog gerepareerd/vervangen en dan werkt alles super! Je krijgt gewoon een goed gevoel als je een keuken hebt gekocht en dat is elke cent waard. Ze hebben echter zoveel werk dat je wel een paar maanden geduld moet hebben, maar de planning is verder fantastisch!!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Henk van de Vuurst op zaterdag 15 mei 2021 21
Betrouwbare, vriendelijke en deskundige mensen die doen wat ze zeggen.

Aanvulling ontvangen 20 mei 2021: We hebben een complete keuken gekocht en door Arma laten plaatsen. Ze hebben keurig werk geleverd. We moesten een aantal weken wachten op de stoomoven i.v.m. levering maar dat is inmiddels ook afgehandeld. We zijn dik tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Willem van der Meij op woensdag 12 mei 2021 21
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht bij Arma, zowel ontvangst en uitleg was prima . Wij zij ontzettend blij met de badkamer , en raden iedereen Arma aan . Ook de mannen die het kwamen plaatsen, werkten netjes en de communicatie was ok prima . Na een aantal weken was er een klein mankement, die na een telefoontje zo was hersteld. Wat op hun bus staat klopt inderdaad (afspraak is afspraak)

Eerdere ervaring van 19 december 2020: Wij zullen iedereen die van plan is een keuken te kopen, Arma aanraden. Je hoort om je heen dat mensen bij andere leveranciers soms maanden moeten wachten op onderdelen. Bij Arma alles in 1 keer geleverd. Goede monteurs met veel kennis van zaken en beide waren hele harde werkers .Wij zullen iedereen die van plan is een keuken te kopen, Arma aanraden. Je hoort om je heen dat mensen bij andere leveranciers soms maanden moeten wachten op onderdelen. Bij Arma alles in 1 keer geleverd. Goede monteurs met veel kennis van zaken en beide waren hele harde werkers .
Reactie of foto toevoegen
“Kundig en betrouwbaar in service”
Door Sjouke op dinsdag 4 mei 2021 21
Enkele jaren geleden onze badkamer door Arma laten renoveren. Twee man hebben bijna een week lang heel hard en kundig gewerkt. Vriendelijk in de omgang en klantvriendelijk. Arma belde ons nadien spontaan op om te vragen naar onze ervaring die, op wat kleinigheidjes na, zeer positief was. Die kleinigheidjes heeft Arma daarna, uit eigen beweging, verholpen. Niet de goedkoopste, maar inderdaad wel kundig en betrouwbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Service bij oudere keuken”
Door Warntjes op donderdag 22 apr 2021 21
Alweer konden we rekenen op de voortreffelijke service. Fantastisch
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Mevr. W. Uijttenboogaart op vrijdag 16 apr 2021 21
Bij het plaatsen van de nieuwe badkamer en wat andere werkzaamheden is uitstekend werk afgeleverd. Bij vragen werd altijd keurig overlegd. Na afloop is alles netjes achtergelaten. Wat wil je nog meer!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect werk”
Door Fam. Mulder op woensdag 14 apr 2021 21
Vanaf de eerste afspraak heeft Arma perfect werk geleverd. De eerste afspraak was goed bereid, ze denken heel goed mee, geven eerlijk advies en een transparante offerte. Het contact is vlot, regelmatig en altijd correct. Geen vraag is teveel en verkoper Karst zoekt alles tot aan de bodem voor je uit en koppelt snel en correct terug. Ook was dit het enige bedrijf wat goed mee dacht over de bar, die konden we laten staan en er is niet geprobeerd om ons een nieuwe te verkopen. We zijn vooral super tevreden over de montage, we hebben een oud huis (jaren 30, alles scheef) en de monteur ging met een uiterste precisie te werk om de keuken perfect te installeren. Afspraak is afspraak komen ze echt na en we hebben echt geen punt wat anders of beter zou moeten.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door Greet en Jan Keizerwaard op zondag 4 apr 2021 21
Na wat omzwervingen kwamen we bij Arma-keukens in Nunspeet terecht. De eerste keer kregen we gelijk een goed gevoel, na een rondgang door de showroom maakten we een advies-afspraak. We werden te woord gestaan door Jan van Kranenborg, een gezellige, maar ook kundige verkoper, die goed aanvoelde wat onze wensen waren,en meedacht en toonde wat mogelijkheden waren. Met een voorlopig plan gingen we naar huis,om alles op een rijtje te zetten. Een vervolgafspraak volgde,en daar werden de laatste puntjes op de i gezet. Tussentijds was er goede communicatie over de vorderingen,en geheel volgens afspraak begon op 29 maart 2021 de plaatsing van de nieuwe keuken. Deze werd gedaan door 2 ervaren monteurs, alles in één keer perfect afgemaakt. Het eindresultaat is prachtig, we zijn heel erg blij met het mooie geheel en hopen er nog heel lang van te mogen genieten
FOTO VAN GREET KEIZERWAARD
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door A.W.Robertson op vrijdag 2 apr 2021 21
Keuken en bad gekocht. Uiteindelijk zeer goed werk verricht. Veel zorg en aandacht geleverd. Alles functioneert zoals we wensen en hopen dat eventuele latere ongemakken uitblijven. De laatste klus, spatschermen door de gehele keuken, door volgens mij Jens als ik me goed herinner, fantastisch afgewerkt. Gedaan op 2 april jl..
Klein minpuntje blijft de tegelzetting in de keuken. Grote tegels zijn niet overal even goed op elkaar aansluitend. Hier en daar ongeveer een halve tot hele mm hoogteverschil. Mijn vrouw had daar toch ietwat moeite mee. Maar natuurlijk moeilijk te corrigeren anders dan dat de hele vloer opnieuw gelegd zou moeten worden. Jullie nadeel is dat Roel in de door jullie verzorgde badkamer het tegelwerk zodanig gelegd had dat het letterlijk strak als een liniaal geplaatst leek te zijn. Deze standaard zat vooral bij mijn vrouw in het hoofd en ze was verbaasd dat dat in de keuken niet geëvenaard werd. Voor mij over all zeer goed werk en zeer aan te raden aan derden.
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Ed van Harskamp op vrijdag 2 apr 2021 21
Super ervaring bij Arma. In Augustus 2020 hebben wij na zeer deskundig advies bij Arma in Nunspeet een keuken gekocht. De adviseur nam echt de tijd, was zeker niet opdringerig en vertelde in duidelijke taal waar het totaal bedrag uit opgebouwd was. Na het (definitief) kopen van de keuken krijg je een informatiemap mee, met daarin een aantal 3D foto's van je net gedane aankoop. Ondanks dat we de keuken in Augustus 2020 hadden gekocht, wilde we hem pas in Februari 2021 geplaatst hebben. Was geen enkel probleem. En nadat ik eind Augustus de planning had doorgegeven voor wat betreft het leveren en plaatsen van de keuken, werd deze planning tot op de week nauwkeurig gevolgd. Chapeau voor dat, want je hoort nog wel eens anders van diverse keukenzaken ....

De mannen die de keuken kwamen leveren waren duidelijk ervaren in het leveren van een complete keuken. De drempel werd netjes afgedekt. In de ruimte waar de keuken moest komen werd de vloer netjes afgedekt op de plaatsen waar apparaten werden gelost. En alles werd wel 2X gechecked. Het plaatsen van de keuken is in 1 woord fantastisch te noemen. Wat een vakmensen hebben ze bij Arma in dienst. Ik kan werkelijk geen enkel punt vinden waarvan ik kan zeggen dat het niet naar mijn zin is. Enig minpunt (als je dan toch iets moet noemen...) is dat er een achterplaat van de bar misbesteld is. Deze moet nageleverd worden. Maar ook daarmee, moet ik zeggen dat de communicatie top verloopt. We zijn er al 2X over gebeld, en worden perfect op de hoogte gehouden.

Ik weet dat ik met deze keuken zo'n 20 jaar zal doen minimaal, maar als ik er ooit weer 1 nodig heb, weet ik naar wie ik zal gaan. Arma Keukens...!!!
FOTO VAN ED VAN HARSKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Marika Ruiter op zondag 28 mrt 2021 21
Een aantal weken geleden heb ik mijn badkamer en toilet laten renoveren. Er is door Gert-Jan tijdens mijn eerste overleg goed meegedacht en er werd rekening gehouden met mijn wensen. Er werd alle tijd genomen om materialen uit te kiezen en ik kreeg hier prima advies in. Wat een fijne eerste kennismaking, dit gaf een heel goed gevoel. Begin maart was het zover! Gerben en Michiel kwamen elke dag keurig op tijd. Zij hebben heel netjes en hard gewerkt, er werd overlegd hoe ik bepaalde dingen wilde hebben en er werd ook elke dag keurig opgeruimd. Ik ben super tevreden over het eindresultaat, het heeft mijn verwachtingen nog overtroffen! Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen! Nogmaals, heel erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Precies zoals afgesproken”
Door Paul Schollaardt op maandag 22 mrt 2021 21
Arma heeft onze badkamer compleet gerenoveerd. Het keuzeproces is super begeleid door deskundig personeel. De realisatie liep top. Alles was er op tijd en twee monteurs werkten netjes, op tijd, grondig en leverden geweldig werk af! Alles precies zoals afgesproken met oog voor details.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve gevoel terecht”
Door Maarten en Mirella op maandag 22 mrt 2021 21
In oktober 2020 op afspraak naar de winkel gegaan. Zeer prettig geholpen door adviseur Eline. Zij maakte duidelijk wat wij van Arma konden verwachten. Wat ons aansprak was de transparantie, de toegezegde service van de montageploeg en de garantie. Eline heeft haar best gedaan ons te begeleiden bij de keuze. Onze voorkeur ging uit naar een landelijke keuken en een terrazzo werkblad. Een keramische spoelbak past mooi zo'n werkblad, maar werd ons afgeraden vanwege de kwetsbaarheid. De apparatuur die in onze oude keuken stond is nog goed. Om verspilling te voorkomen wilden wij die in de nieuwe keuken laten plaatsen. Dat was geen probleem. We hebben een voorlopige keuze gemaakt en zijn daarna nog tweemaal teruggekomen met aanvullende wensen. Tussendoor hebben wij met Arma een aantal malen contact gehad om een aantal zaken af te stemmen. Communicatie is steeds prettig geweest. In maart is de keuken geplaatst, alles helemaal volgens afspraak. Omdat de plaatsing meer tijd vergde dan voorzien, zijn de monteurs op zaterdagochtend teruggekomen om de werkzaamheden af te ronden. Over een paar weken komt de monteur langs met betere plankenleggers en hij vervangt de koelkastdeur die licht beschadigd is. De keuken ziet er prachtig uit. Wij zijn erg blij met de keuken. En blij dat het positieve voorgevoel dat wij hadden bij Arma terecht blijkt te zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk afgeleverd”
Door Familie Esveldt op maandag 1 mrt 2021 21
5 jaar geleden door ARMA onze keuken laten doen, dus met deze ervaring ook gekozen om Arma onze badkamer te laten leveren. De sloop van de oude badkamer en opbouw laten uitvoeren door A. Schoonhoven uit Kampen. Dit was bij de keuken een succes duo en nu weer fantastisch werk afgeleverd, ook het geadviseerde spanplafond door Arma is super mooi en strak. Het is genot om te douchen in deze badkamer. Arma en Anton Schoonhoven top weer.
FOTO VAN FAMILIE ESVELDT
+ Toon extra foto van Familie Esveldt
REACTIE VAN FAMILIE ESVELDT
De sloop
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Alice Homann op zondag 28 feb 2021 21
We hebben voor de 2de keer een keuken bij Arma besteld in een jaar tijd, nadat er een prachtig nieuwbouwhuis op ons pad kwam. Erg fijn geholpen en vooral heel fijn dat ze eigen monteurs in dienst hebben, die ook echt de tijd nemen om alles netjes op te leveren. Dit keer had een deurtje een beschadiging, dit werd al gezien bij de montage en is door de service afdeling netjes vervangen. Ook als je deurtjes toch scheef gaan hangen, hoef je maar te bellen en ze komen nogmaals lang. Arma, bedankt voor wederom een mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Fam. Sharrott op woensdag 17 feb 2021 21
Arma Sanitair is een fijn bedrijf om een ingrijpende klus zoals een badkamerrenovatie aan toe te vertrouwen. Men komt elke dag op tijd en ruimt elke dag keurig op, tot aan de auto's toe. Communicatie voor, tijdens en na de werkzaamheden, en ook after-sales, is c.q. zijn zeer goed. Als opdrachtgever ben je (in ons geval drie) weken lang (en ook nog in corona-tijd) overgeleverd aan de monteurs die over de vloer komen. Wij hadden het niet beter kunnen treffen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Familie Buijs op maandag 15 feb 2021 21
Wij hebben vorig jaar onze badkamer bij Arma keukens besteld. Zijn toen heel fijn geholpen door GertJan. Hij dacht met ons mee en keek goed naar onze wensen. Ook kwam hij met een aanpassing in onze badkamer die wij zelf niet hadden bedacht maar waarvan we ook niet wisten dat het kon. We keken echt uit naar de laatste week van januari waar ze zouden beginnen met onze badkamer. Het heeft bijna 3 weken geduurd maar dat was het wachten meer dan waard. 2 fijne en hardwerkende monteurs Henk en Michiel(zzp) die echt heel netjes werkten. Ze overlegde met ons waar nodig. Zoals hoe groot we de nis in ons muurtje wilde hebben, aan welke kant de handdouche in het bad moest hangen, waar de toiletborstel moest komen. Ook adviseerde ze ons een andere voeg op de vloer dan wat er was voorgeschreven. Het was heel fijn dat ze dit met ons hebben besproken. En het eindresultaat mag er zijn! Het ziet er werkelijk prachtig uit. Heel erg bedankt voor onze prachtige badkamer, als we ooit de keuken nog gaan doen weten we bij wie we moeten zijn.
FOTO VAN FAMILIE BUIJS
+ Toon extra foto van Familie Buijs
+ Toon extra foto van Familie Buijs
+ Toon extra foto van Familie Buijs
+ Toon extra foto van Familie Buijs
Reactie of foto toevoegen
“Goed gekeken naar je wensen”
Door Familie Brouwer op maandag 15 feb 2021 21
Ze houden goed rekening met je wensen en mogelijkheden. Ze houden rekening met de werkhoogte dat die past bij de kopers. De kwaliteit en prijs zijn zeer goed. Het afwerkingsniveau is hoog. De monteur is ook creatief in oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annie op maandag 15 feb 2021 21
In 2016 een keuken bij Arma gekocht. Na die ervaring was het logisch dat we voor de badkamer en toilet weer bij Arma uitkwamen. Ook nu werden we niet teleurgesteld. De service is uitstekend! Arma denkt alleen maar in oplossingen en nooit in problemen.

Aanvulling ontvangen 15 februari 2021: Onze badkamer en toilet is van week 3 t/m week 6 geplaatst. We zijn zeer tevreden over de montage!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door Verweij op zondag 14 feb 2021 21
Zeer naar onze tevredenheid heeft Arma onze badkamer en toilet vernieuwd. Met veel geduld en flexibiliteit werden we geholpen bij het wijzigen van de indeling en het kiezen van de materialen, het sanitair en het meubilair. De installatie verliep netjes en werd zeer vakkundig uitgevoerd. Arma bevelen we zeker aan en de kans is groot dat onze nieuwe keuken ook door Arma geleverd gaat worden.
Reactie of foto toevoegen
“Overtreffende trap is toch mogelijk”
Door Rob Bakker op zaterdag 13 feb 2021 21
Dit is inmiddels de tweede keuken die wij bij Arma in Nunspeet hebben gekocht en hebben laten installeren. Ons vorige huis in Almere hebben wij in april 2017 een nieuwe keuken laten installeren. Omdat wij dit huis in Augustus 2020 heel goed hebben verkocht mede door de schitterende keuken die hier was geplaatst kochten wij een heel mooie 2 onder 1 kap woning in Noord-Holland. Helaas was hier een keuken die totaal niet onze smaak was geïnstalleerd. Daarom gingen wij op afspraak medio september opnieuw naar Arma in Nunspeet om een nieuwe keuken te bestellen. Daar werden wij geadviseerd door Rob Vlijm die een keuken samenstelde mede op de keuken die in Almere destijds was geplaatst. Afgelopen maandag werd de keuken geleverd door Arma en voorlopig in de garage opgeslagen. Donderdag j.l was de grote dag dat keukenmonteur Jos samen met Geert begonnen met installeren. Vrijdag j.l kwam Jos alleen om de laatste finishing-touch te leggen echter het werd toch laat. Jos heeft in samenspraak met ons op sommige details heel erg z,n best gedaan met als eindresultaat een schitterende keuken vooral in de sublieme afwerking. Het gaat te ver om alle details te benoemen maar in het algemeen niets was hem teveel b.v de kast waar de afzuiger ingebouwd werd is zodanig door hem afgewerkt dat hierdoor veel nuttige ruimte overbleef voor kruidenpotjes etc e.a op wens van mijn vrouw. In het aanrechtkastje maakte Jos een extra bergplank door de afvoeren en syfons zo dicht als mogelijk was tegen de achterwand te monteren en e.a aan te passen. Inmiddels werd het steeds later en later toen Jos om 19.15 pas vertrok en ons heel erg tevreden achterliet. Deze keukenmonteur samen met Geert is een kroonjuweel van Arma ? Geduldig , luisterend naar klantwensen , vriendelijk , correct en heel heel erg precies in zijn afwerking. Voordat de monteurs begonnen werd onze nieuwe eiken vloer volledig afgedekt en na afloop van de installatie werd alles opgeruimd , verpakking en aangeveegd opgeleverd aan ons. Dit is onze tweede ervaring met Arma en iedere keer overtreffen zij zich in service, klantvriendelijkheid, kwaliteit. Arma wij zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken.

Eerdere ervaring 15 september 2017: In april 2017 keuken uitgezocht en zeer goede advies , tips en ideen gekregen om onze keuken te veranderen in een beperkte ruimte. Nadat wij ruimschoots de tijd kregen om erover na te denken en te verwerken gingen wij 14 dagen later met onze aanvullingen en wensen terug om een definitief ontwerp te krijgen en een prijsopgave omdat wij v.w.b apparatuur het allerbeste wilde. Nou gelukkig is Arma Neff-dealer en kon ons daarin heel goed adviseren . Wij besloten gezien het goede gevoel deze " droomkeuken " te kopen en de installatie te plannen. Welnu vandaag 15 september is de keuken aan ons opgeleverd en werkelijk door 2 topmonteurs ( Freek en Jos ) in elkaar gezet volgens de tekening. Deze twee monteurs werken nauwkeurig en schoon , ruimen alles op en poetsen zelfs de keuken spic en span alvorens ze de overdracht doen. Ik heb zelden zulke topmonteurs gezien , werkelijk ongelooflijk. Als voorbeeld : het 6 cm dikke composiet werkblad tot op 1 mm nauwkeurig in een uitsparing plaatsen met oog voor het kleinste detail . Arma is voor ons een topbedrijf gebleken waar wij graag de reis vanuit Almere voor over hadden. Kortom : aanrader!
FOTO VAN ROB BAKKER
+ Toon extra foto van Rob Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ria van der Sluis op maandag 8 feb 2021 21
De keuken is goed geleverd wat niet goed was is na monteur bezoek opgelost. Verder goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Bert en Ina van Beekhuizen op zaterdag 6 feb 2021 21
Wij zijn zeer positief over de plaatsing van de keuken. De service was uitstekend. Er zat een klein verschil in afmeting. Dit hebben ze netjes opgelost door de keuken aan te passen. Dit is voor ons de tweede keuken die arma bij ons geplaatst heeft, in de 20 jaar dat we hier wonen. Het is precies zoals we het in ons hoofd hadden en gaan hier weer jaren plezier van hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe wc ruimte”
Door Jan A. van der Wulp op zondag 24 jan 2021 21
Er wordt kwaliteit geleverd. Bij installatie regelmatig overleg en niet te beroerd voor aanpassingen waar nodig.
FOTO VAN JAN A. VAN DER WULP
Reactie of foto toevoegen
“Keuken besteld en geleverd”
Door Max op vrijdag 22 jan 2021 21
Betrouwbare keukenleverancier. Goede prijskwaliteit, zeer klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Afronding duurt helaas veel te lang”
Door Jan van der vegt op dinsdag 19 jan 2021 21
Na 7 maanden en diverse bezoeken en mailverzoeken is onze keuken nog steeds niet af. Diverse servicemedewerkers beloven zaken op te lossen maar het gebeurt gewoon niet. Wij mailen elke 3 weken en krijgen vriendelijke mailtjes terug maar we worden niet geholpen. Wij zijn al 25 jaar fan van jullie bedrijf maar nu worden wij echt in de steek gelaten. Als iemand de mailwisselingen wil zien dan kun je ze bij ons opvragen. Wij zijn zwaar teleurgesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Bas Bastiaans op maandag 18 jan 2021 21
In januari 2021 is onze keuken naar grote tevredenheid geplaatst. De monteurs werkte zeer netjes en zijn echte vakmannen. Ze hebben een kookeiland geplaatst met vaatwasser, spoelbak en inductie. In een wand plaatsten ze een keurige wandkast en de kasten. Bij de oplevering kregen we een goede voorlichting over alle technische zaken. Deze club en de monteurs zijn top!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Minke Scheltema op vrijdag 15 jan 2021 21
Ik heb een keuken aangeschaft en ben ontzettend tevreden over het gehele traject, dat begint bij een warme gastvrije ontvangst in de showroom met een advies dat past bij mijn persoonlijke wensen en budget en pas ophoudt bij nazorg die pas stopt als ze zeker weten dat de keuken volledig naar wens is. Echt een prettig ervaring.
FOTO VAN MINKE SCHELTEMA
Reactie of foto toevoegen
“Service een dikke 10”
Door L. Wassink- van der Vlis op donderdag 14 jan 2021 21
Na 3 jaar nog prima service. Een dikke 10!

Eerdere ervaring van 25 mei 2017: Goede service. Prima keuken. Zeer tevreden over de verkoop, e mail en telefonisch contact en installatie. Service achteraf nog geen ervaring mee, maar zal ongetwijfeld goed zijn. Arma keukens een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne badkamer”
Door Piet van Rijn op woensdag 6 jan 2021 21
Bijzonder te spreken over gedegen advies en begeleiding met als resultaat een hele fijne badkamer waarin al onze wensen verwezenlijkt zijn. Uitgevoerd door prima vaklui met gevoel voor detail
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens verlopen”
Door Schenkel op dinsdag 29 dec 2020 20
Goed advies, mooie producten. Badkamer was volledig naar wens.

Aanvulling ontvangen 5 januari 2020: Onze badkamer is al geleverd en gemonteerd. De montage is netjes volgens planning verlopen. De afwerking is ook van hoge kwaliteit. Bij oplevering zijn geen gebreken of beschadigingen geconstateerd. Het is naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Wow factor”
Door Frank En Mieke op zondag 27 dec 2020 20
De klantvriendelijkheid en professionaliteit van de verkoper verdienen een 10. Mooie showroom. Alle afspraken en verwachtingen zijn volledig waar gemaakt. En last but not least, het geduld en de vakbekwaamheid van de installateur ook uitstekend. Kortom de wow factor uit de showroom is verplaatst naar ons huis. Dank aan het volledige team aan Arma
FOTO VAN FRANK EN MIEKE
Reactie of foto toevoegen
“Gelijk geplaatst”
Door Demi op zondag 27 dec 2020 20
Wij zijn super tevreden of Arma Keukens. Het 3D ontwerp wat er is gemaakt. Klopt helemaal overheen met de keuken die nog geplaatst is. Ook vinden de service van Arma Keukens top! Ivm een nieuwbouwwoning, was het voor ons lastig om een datum/ week vast te zetten om de keuken te plaatsten. Toen we te horen kregen dat wij de sleutels van het huis eerder kregen. Was Arma flexibel. En is onze keuken gelijk de eerste week geplaatst toen we de sleutels kregen!
FOTO VAN DEMI
Reactie of foto toevoegen
“Waar vind je nog deze service”
Door Leo op dinsdag 22 dec 2020 20
Het is alweer een paar jaar geleden dat we ons aan het oriënteren waren voor een nieuwe keuken. Uiteindelijk bij ARMA-keukens uitgekomen, toen nog op het oude adres in Nunspeet. Prachtige showroom met heel veel keuzemogelijkheden. Nog belangrijker is het vakkundige advies wat we kregen. Het werd dus een Arma keuken, maar dan? Wat je weinig leest in de verschillende reviews is de rol van de ZZP'ers die de keuken gaan plaatsen als het zo druk is is in de keukenbranche dat de inzet van deze vakmensen hard nodig is. Op advies van ARMA-keukens in zee gegaan met Peter en Arjan van Ark van (hoe kan het ook anders) van Ark Keukenmontage. Snelle, duidelijke en transparante offerte gekregen die snel akkoord was. Wat voor ons belangrijk was is de communicatie als er bijvoorbeeld dingen waren die net iets anders moesten etc. Peter en Arjan dachten steeds goed met ons mee en waren proactief bezig. Heel prettig. Nadat de keuken was geplaatst waren er nog wel wat garantie zaken. Zowel door ARMA als door Arjan zijn deze prima opgepakt. Waar vind je nog een bedrijf die meer dan 2 jaar na dato nog zo'n service levert. Dit geldt zeker ook voor Arjan van Van Ark-Keukenmontage die de afgelopen week nog bij ons is geweest om een klein issue op te lossen wat prima is gelukt.
Reactie of foto toevoegen
“Moderne zwarte keuken”
Door E Manders op zaterdag 12 dec 2020 20
Moderne zwarte keuken gekocht bij Arma keukens nav de vele positieve reviews en ik kan hier weer een aan toevoegen!
Reactie of foto toevoegen
“Fraaie douche”
Door Hans Hilhorst op vrijdag 11 dec 2020 20
De monteur kwam om een fraaie douche te plaatsen en er werd zelfs buiten voor e.v.t. vuil alles afgeplakt. Badkamer fantastisch geïnstalleerd al het overige vuil meegenomen en alles schoon gemaakt fantastisch!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Anita op zondag 6 dec 2020 20
Ben erg blij met mijn nieuwe keuken en vloer. Arma luistert naar je wensen en denkt met je mee. Niet alleen in de winkel, maar ook tijdens de plaatsing. Ze werken heel netjes. Super goeie service en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Als kwaliteit je wens is”
Door S. Abou Hasson op zaterdag 5 dec 2020 20
Wij hebben onlangs een keuken gekocht. Verkoop gesprek wordt rustig gevoerd en er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Tijd tussen bestelling en levering wordt er contact gehouden over eventuele zaken (bij ons bijv. over een verouderde type kookplaat die niet meer leverbaar was en een nieuwe type voor in de plaats is gekomen). Levering was zoals het hoort te zijn. De monteurs (was ook een stagiaire bij) hebben zeer goed werk verricht. Ze werken erg netjes, zijn beleefd en overleggen goed over de wensen. Alles klopt, wordt goed gecontroleerd en uitleg gegeven. Van begin tot eind een heel prettig proces en zonder addertjes. Voor mensen die een goede kwaliteit keuken willen is Arma keukens zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Samenwerking en communicatie zijn super”
Door Fam. Korf op vrijdag 4 dec 2020 20
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken. In de showroom zijn we door Rik heel fijn geholpen. Hij nam alle tijd om onze wensen om te zetten in een mooie keuken. De installateurs Freek en Koen hebben er werkelijk een plaatje van gemaakt! De samenwerking en communicatie zijn super.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Peter Broer op vrijdag 27 nov 2020 20
Een uitstekende begeleiding. Deze review schrijf ik een jaar na oplevering van onze keuken. Vanaf het moment van oriënteren tot aan aankoop was de begeleiding positief en professioneel. Er werd erg goed geluisterd en dit vertaalde zich in een mooie maatwerk oplossing. Ook de kleine opleverpunten ma oplevering werd goed opgelost in de nazorg. Kort geleden een leuk kaartje gehad een jaar na dato met een suggestie om contact op te nemen mocht er nog wat zijn. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe badkamer”
Door Francis op woensdag 25 nov 2020 20
Zeer tevreden van begin tot het einde. Aan alles werd gedacht. Alles in overleg, kundige monteurs. Tevreden! Blij met onze nieuwe badkamer. Voor een nieuwe keuken gaan wij ook naar Arma
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door de Lange op woensdag 18 nov 2020 20
Mooie keuken gekocht, goed geïnformeerd, er wordt naar onze wensen geluisterd, keuken is van goede kwaliteit. Contact verloopt prettig
FOTO VAN DE LANGE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door Emmeloord op donderdag 5 nov 2020 20
Kwamen door toeval bij Arma Keukens in Nunspeet terecht maar zijn zeer tevreden! Goede en duidelijke communicatie, persoonlijke aandacht, denken mee en het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Monteurs nemen persoonlijk contact op wanneer ze komen en werken zeer netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat ze beloven”
Door L. Stalknecht op zaterdag 31 okt 2020 20
De verkoper dacht goed met ons mee, alles hebben we goed kunnen bespreken. Zelfs tot ver sluitingstijd. Toen de keuken geplaatst werd, gebeurde dit heel netjes. De installateur nam alle dozen en rotzooi weer mee :). Nu staat er bij ons een prachtige keuken waar we blij mee zijn. Wij zouden Arma bij iedereen kunnen aanbevelen. Zoals ze zelf zeggen doen zoals beloofd. Die term past echt bij dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Supernetjes”
Door Fam. Dusamos op vrijdag 30 okt 2020 20
Wij hebben onze badkamer bij Arma gekocht. Alles is helemaal perfect gegaan. Afspraken klopten. Levering klopte. Barend en Ruben hebben supernetjes gewerkt en communiceerden uitstekend. Daarnaast was het ook nog gezellig en voelde het niet als een inbreuk op onze privacy.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door fam. Sevenhuijsen op zondag 18 okt 2020 20
Er is een groot aantal jaren verstreken sinds wij een keuken hebben laten plaatsen door Arma, maar nog steeds gratis service bij kleine reparaties. Dat vind ik echt super. Ons laten mee denken over de mogelijke oplossingen! En na twee dagen weer terugkomen voor de uitvoering. Top gewoon.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door M van der Wereld op vrijdag 16 okt 2020 20
Super, alles tot in de puntjes goed geregeld. Echt top geholpen door Gerwin in de showroom! Hebben echt veel kennis van het vak! Service loopt ook netjes verder na het ondertekenen van het contract. Echt heel erg tevreden over deze partij. Niets moet alles mag, dat is in de keukenwereld ook erg uniek. Duidelijkheid en transparantie is ook echt een pluspunt! Al met al super geholpen en meer dan tevreden met het eindresultaat en alle service. Service staat voorop en dat merk je ook echt bij Arma Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te raden”
Door Belita en René Reijnen op vrijdag 16 okt 2020 20
Begin december 2019 bij Arma in Nunspeet een complete badkamer uitgezocht. (Vanaf zeepbakje tot nieuwe inloopdouche, kortom ALLES). Door drukte werd de installatie gepland op 14 september 2020, 9 maanden na aankoop (!) Welnu, het was het wachten waard. De oude badkamer werd tot op de kale betonnen / gibo muren gesloopt waarna nieuwe leidingen etc. etc. in de muren werden gefreesd. Daarna nieuwe vloer leggen, leidingen aanleggen, wanden betegelen, nieuw verlaagd plafond erin (voor de spotjes) en tot slot alle badkamermeubels gemonteerd. De monteur(s) hebben érg veel meegedacht en kleine maar ook een enkele grote wijziging voorgesteld, ic. andere wijze van tegelen (zou mooier worden) en een inbouwbadkamerkast anders inbouwen. Na oplevering waren er 3 kleine opleverpuntjes maar die waren binnen 2 weken opgelost. Samengevat? Een bedrijf met veel keuze in materialen en nog véél belangrijker : uitstekende monteurs die vakwerk afleverden én die tijdens de bouw afweken (althans voorstellen aan ons deden) van de initiële bouwtekening (door ons allemaal geaccepteerd). Arma Nunspeet? Zeer wel aan te raden!
FOTO VAN BELITA EN RENÉ REIJNEN
Geplaatste badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Keurig verzorgd”
Door Jelle de Boer op woensdag 14 okt 2020 20
Goed advies, waar nodig eerlijk en duidelijk.
Gelijk een nette prijs.
Alles uit één hand, ook de plaatsing.
Keurige showroom met voldoende keus en super gastvrije ontvangst.
Duidelijke en keurig verzorgde offerte.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Koster op zaterdag 19 sep 2020 20
We hebben een mooie keuken bij Arma keukens gekocht! Karst heeft ons prima geholpen bij het uitzoeken. Het duurde even voor hij geplaatst kon worden, maar toen was hij in twee dagen geïnstalleerd. Dit hebben ze erg netjes gedaan!
FOTO VAN KOSTER
Keukenhoek
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door Fam. Dadou op zondag 30 aug 2020 20
Wij hebben een keuken besteld en zijn daarbij heel goed geadviseerd en geholpen door de verkoper. Er werden veel tips en ideeën aangereikt, waar we zelf niet aan gedacht hadden. We kregen een mooie 3D-foto van de keuken, zodat we konden zien wat het eindresultaat zou zijn. De keuken is vakkundig geplaatst door vriendelijke monteurs. Het eindresultaat is prachtig! Het afkitten van de keuken werd ook zeer professioneel gedaan; er werd veel moeite gedaan om de juiste kitkleur te gebruiken, zodat het eindresultaat zo mooi mogelijk zou zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken met mooie apparatuur”
Door Henk en Annelies op maandag 24 aug 2020 20
Met veel plezier hebben wij onze keuken uitgezocht èn gekocht bij Arma Keukens. Het hele proces van kopen tot plaatsen is met zorg uitgevoerd. Wij genieten van onze nieuwe keuken met mooie apparatuur en raden Arma zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Paul Hazenberg op maandag 24 aug 2020 20
Keuken. Zeer goede adviezen en de keuken helemaal naar onze wensen ontworpen. Uitstekende service.

Aanvulling ontvangen 24 augustus 2020: Keuken is geleverd en gemonteerd en alles is helemaal top. Gesprekken, ontwerp, levering en montage. Alles was perfect geregeld. Wij zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Blinken uit in service”
Door Remco op donderdag 13 aug 2020 20
Arma Keukens en Sanitair is een professionele partij, waarbij wij tot twee keer toe een keuken en badkamer hebben gekocht. De eerste keer was in 2009 en de tweede keer (na een verhuizing) in 2019. De eerste keuken en badkamer lagen in een relatief lage prijsklasse en de tweede keuken en badkamer in een relatief hoge prijsklasse. Beide keren zijn zowel de keuken als de badkamer van Arma ons zeer goed bevallen. Enkele belangrijke redenen om voor Arma te kiezen:
- Vanaf het eerste gesprek valt op dat de Arma adviseur meedenkt, vriendelijk is, kennis van zaken heeft en attendeert op zaken waar je als klant soms niet aan denkt.
- De slogan van Arma is "afspraak is afspraak" en uit ervaring weten wij dat de afspraken inderdaad worden nagekomen.
- Arma hanteert niet altijd de laagste prijs, maar wel een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
- Service is echt een aspect waar Arma in uitblinkt! Arma staat voor de geleverde producten en doet er alles aan om de klant tevreden te houden. Zelfs jaren na onze aankoop zijn kleine aandachtspunten netjes verholpen.

Ging er dan niets mis? Zeker wel, ook bij een professionele partij als Arma gaat er wel eens iets mis. Bij ons werd bijvoorbeeld een bestekbak geleverd die wij niet hadden besteld. Daarnaast is per ongeluk een elektriciteitskabel door gefreesd. Beide zaken zijn spoedig verholpen zonder extra kosten. Wij kunnen Arma Keukens en Sanitair zeker aanbevelen en de kans is zeer groot dat wij onze volgende keuken en badkamer ook weer door Arma laten plaatsen. Onze eerste keuken en badkamer waren na 10 jaar nog in zeer goede staat en dat zal bij de tweede keuken en badkamer vermoedelijk niet anders zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer keuken en badkamer”
Door Fam Bazuin op zaterdag 1 aug 2020 20
Wat een fantastische ervaring met Arma Keukens en Badkamers! Hele fijne eerste gesprekken, en na een eerlijke prijs en hiermee een eerlijk vergelijk, gekozen voor Arma. Dit vooral vanwege het fijne gevoel, het mooie ontwerp en duidelijke afspraken. Wij kregen een nieuwbouw woning en hebben zowel de tegel vloeren beneden, de badkamer en toiletten als de keuken door Arma laten uitvoeren. Deze planning liep fantastisch en sloot perfect op elkaar aan. Vooral ook door de vakkundigheid van alle monteurs (In het speciaal, Jan en Jacco bedankt!) is het snel naar meer dan het gewenste resultaat gebracht! Ik zal iedereen Arma aanraden voor Tegel vloeren, badkamers en keukens !
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Willem van der Wel op woensdag 29 jul 2020 20
4 jaar geleden is door dezelfde bedrijfsketen bij ons een keuken geïnstalleerd en toen wij toe waren aan een nieuwe badkamer was de keuze snel gemaakt. Het bedrijf doet wat het belooft en bovenal de klant wordt ontzorgd. De installateurs zijn vakmensen op elk gebied, stucadoorswerk, loodgieterswerk en ook elektrische werkzaamheden gaan zij niet uit de weg. Kortom wij zijn uiterst tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Fam. Slootman, Zeewolde op zaterdag 25 jul 2020 20
Wij hebben een keuken, badkamer en toilet door de firma Arma in ons nieuwe huis laten plaatsen. Het tegelwerk in de badkamer en toilet is mooi en professioneel aan gebracht. Het sanitair is keurig geplaatst. Niets maar dan ook niets op aan te merken. De door ons uit gekozen keuken werd in twee dagen geplaatst. Ook deze klus werd zeer professioneel geklaard door twee vakbekwame mensen. Omdat de woning na plaatsing van het sanitair nog niet was aan gesloten op de waterleiding was het even spannend toen de kranen daarna werden geopend. Alles bleek perfect te werken. Petje af voor Arma.
FOTO VAN FAM. SLOOTMAN, ZEEWOLDE
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Maatkeuken”
Door Magda van Veen op woensdag 15 jul 2020 20
Keuken op maat gekocht bij ARMA. Plezierige verkoper, meedenkend maar niet opdringerig. Toen ik later toch een wijziging wilde (oven lager geplaatst) was dat geen probleem, werd zonder meer aangepast. Afspraken werden stipt nagekomen. Fabrikant van de koelkast kon niet tijdig leveren vanwege corona, ik kreeg een vervangend duurder apparaat van een andere leverancier aangeboden op kosten van ARMA. Zonder meer een zeer betrouwbare leverancier.
FOTO VAN MAGDA VAN VEEN
Geplaatste keuken
REACTIE VAN DSTEINEBACH
zijn op zoek naar een nieuwe keuken, maar willen de structuur (opstelling) van de huidige keuken behouden. Het plaatje van de keuken van Magda van Veen voldoet precies aan de eisen (zelfde opstelling). Het deel waar het fornuis in zit (fornuis zit bij ons meer naar links) is bij ons 4,50 meter de kastenwand (zoals op jullie foto van Magda van Veen) heeft bij ons een breedte van 2,40 meter. Ben op dit moment vooral geinteresseerd wat ik moet verwachten als het om de prijs van zo'n keuken gaat.
Graag uw reactie.
Met vriendelijke groet,
D. Steinebach
Reactie of foto toevoegen
“Niks dan lof”
Door Familie Peters op zaterdag 4 jul 2020 20
Niks dan lof voor Arma. Vanaf de verkoop tot aan de uitvoering is alles prima verlopen, goed overleg, fijn meegedacht en vakkundig geïnstalleerd. Het resultaat is een fantastische badkamer en toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig en vriendelijk”
Door Marco en Hetty op donderdag 2 jul 2020 20
Van begin tot eind zijn we deskundig en vriendelijk geholpen. Arma doet zijn naam eer aan. Met dank aan Benhard van Moorselaar. En het resultaat mag er dan ook met gepaste trots van de monteurs Joost Foppen en Peter Siccama zijn.
FOTO VAN MARCO EN HETTY
Monteurteam
REACTIE VAN MARCO EN HETTY
Na afronding....
REACTIE VAN MARCO EN HETTY
Helemaal af.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Sebastiaan Eikendal op donderdag 25 jun 2020 20
Voortraject perfect en de montage sluit volledig aan op het voortraject. Monteurs denken mee en uitloop op de planning wat bij ons het geval was wordt keurig opgelost. Chapeau!!
FOTO VAN SEBASTIAAN EIKENDAL
Gemonteerde keuken
+ Toon extra foto van Sebastiaan Eikendal
Reactie of foto toevoegen
“Dank jullie wel”
Door HM Wassink op vrijdag 19 jun 2020 20
Een anderhalf jaar geleden kwamen we via Qasa in contact met Arma keukens en sanitair voor een badkamerrenovatie. We zijn toen liefdevol door Gert Jan (voorbereiding), Roel en Sander (uitvoering) geholpen op een uitstekende, superbe manier met aanpassingen waar nodig, vooral met het oog op mijn zorgafhankelijke vrouw. Zelfs zo, dat het nu iedere dag steeds een feest is om hier gebruik van te maken. Dat wilden we nu met de keuken nog een keer meemaken. Fronten en scharnieren waren na dertig jaar wel aan vervanging toe en bepaalde apparatuur idem dito. Maar sommige dingen (kastinterieuren bv) functioneerden nog perfect en die zijn dus gebleven. Zo zijn we weer op dezelfde vakkundige en rustige wijze door Gert Jan en ditmaal Machiel en collegae geholpen aan een keuken die de tand des tijds weer letterlijk glansrijk kan doorstaan. En weer met degelijke materialen. Voor een paar hoeken had de fabriek niet meteen de oplossing voorhanden, maar ook dat is goed gekomen. Kortom, ARMA keukens en Sanitair Nunspeet is er meer dan in geslaagd een significante bijdrage te leveren aan ons woon- en leefgenot. Dank jullie wel! Henk Wassink
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer is een plaatje”
Door Louis en Marry B., Harderwijk op woensdag 17 jun 2020 20
December 2019. Het is een feit. We gaan voor de renovatie van onze 24 jaar oude badkamer. Na veel omzwervingen komen we bij Arma Keukens Nunspeet terecht. We vallen met onze neus in de boter! Een nieuwe locatie met aan badkamerzaken het nieuwste van het nieuwste. Wat een keus. Natuurlijk hebben we zelf ideeën. Maar passen die ook qua materiaal en technische mogelijkheden? Gert Jan van Veldhuizen helpt ons en onze ideeën en mogelijkheden komen bij elkaar. Al met al zijn we daar wel twee dagdelen mee bezig. Maar daar is het resultaat ook naar. Vol verwachting gaan we naar huis. Dat ze maar snel gaan starten. Begin mei is het dan zover. In een periode van 4 weken zal onze badkamer een metamorfose ondergaan. Jan en Jaco gaan de klus klaren. En zij betrekken ons vanaf het begin bij het hele proces. Deskundig en rustig leggen ze uit wat wel en niet kan. Soms is het schrikken. Wordt het nog steeds wat we bedacht hebben? Maar altijd komen ze met oplossingen. Zij zien nooit een probleem maar altijd uitdagingen. Heerlijk! En het resultaat is er naar. De nieuwe badkamer is een "plaatje " geworden. Superblij en supertrots zijn we. Gert Jan, Jan en Jacco, Arma Keukens Nunspeet, jullie hebben een topprestatie geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Van urk op dinsdag 16 jun 2020 20
Bijna 7 jaar de keuken, zat het frontje van de vriezer los. Vrijdag gebeld en we zouden maandag terug gebeld worden.... stond er maandag al een monteur op de stoep, hij was toch in de buurt en heeft het gelijk gerepareerd. En ook ander kastje even aangedraaid en veer van een la besteld. Dat is toch nog een een top service.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. J. Hakvoort op dinsdag 9 jun 2020 20
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht .Het winkelpersoneel heeft ons goed geadviseerd over de apparatuur en dacht met ons mee in de opstelling van de keuken.Ook de monteur heeft uitstekend werk geleverd niets was te veel het is aangepast zo wij het wilden hebben.Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. J. HAKVOORT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Lori Duin op vrijdag 5 jun 2020 20
Wij hebben Arma gekozen wegens de goede recensies en een wens voor service en kwaliteit en geen verkoop spelletjes. En we zijn meer dan tevreden. Onze keuken is werkelijk prachtig en alle Arma medewerkers van verkoop (Benhard!) tot installatie en service zijn uitstekend geweest. We waren behoorlijk veeleisend en hebben meerdere dingen veranderd. Benhard dacht erg mee en durfde dingen af te raden en advies te geven over wat wel en niet een goede keuze was. Dat waardeer ik enorm. Er zat een hoop uren en werk in onze keuken en hij is ook erg groot. Maar de keuken is bijna 100% in één keer geplaatst. Alleen een travo/dimmer en een plint moesten later gedaan worden. Maar dat was ook snel opgelost. We hadden ook een klein probleem met de Quooker en dat heeft Arma ook snel en vriendelijk opgelost met iemand van Quooker. Ik wou dat we onze badkamer ook bij Arma hadden gekocht. Ik zou Arma zeker voor iedereen aanbevelen. Als je zonder frustratie, zorgen of verborgen kosten een prachtige keuken (of badkamer) wilt, dan hoef je niet verder te zoeken. Iedere dag ben ik blij met mijn keuken. Het is meer dan het geld waard! :-)
FOTO VAN LORI DUIN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit spat er vanaf”
Door RJ en Claudia op vrijdag 15 mei 2020 20
Arma heeft ons nieuwbouwhuis voorzien van een complete badkamer en toilet.
Van het moment van aankoop tot en met het moment van oplevering hebben wij als zeer prettig ervaren. Vakmensen zijn het: kwaliteit spat ervan af en dat zie je ook terug in het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Brigitte Voskuyl op zaterdag 9 mei 2020 20
Wij hebben heel goed advies gekregen, er werd met ons meegedacht. Er was heel veel mogelijk. De keuken is in een keer goed geplaatst. Wat een vakwerk is er afgeleverd! Wij hebben inmiddels voor de 5e keer een keuken laten plaatsen, maar nooit zo perfect als deze keer. Alle afspraken zijn nagekomen. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gegaan”
Door A. Lopes op vrijdag 8 mei 2020 20
Wij zijn zeer goed geholpen in de winkel door Jochem. Goed advies en goede tekening. Afspraken worden goed nagekomen. Levering op de geplande datum en professionele plaatsing. Wij hadden een kleine beschadiging van een Bokmerk achterwand. Meteen een nieuwe besteld en deze is na een paar weken op de geplande dag geplaatst. Wij constateerden dat wij een kleine lekkage hadden. Na overleg met onze aannemer volledige medewerking van Arma keukens en hebben volledig meegewerkt. Moesten wat kasten uitgehaald worden. Kwam gewoon weer een monteur langs en dezelfde dag weer terug om te kasten weer terug te plaatsen. Wij zijn zeer tevreden over de service. Zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan waard”
Door Gerdien van 't Hul op maandag 4 mei 2020 20
Echt geweldig vanaf de koop t/m de levering en plaatsing van de keuken. Perfect werk afgeleverd, de monteurs doen hun uiterste best om alles meer dan goed af te leveren. Echt een aanrader! Het is de 10 meer dan waard!
Reactie of foto toevoegen
“Maken waar wat ze beloven”
Door Eddy en Willie Bremer op dinsdag 28 apr 2020 20
Langs deze weg willen wij mijn vrouw en ik u mede delen dat uw werknemers met het plaatsen van de nieuwe keuken geweldig werk hebben verricht! Zeer nauwkeurig en precies en heel netjes en schoon gewerkt. Ze hebben van ons een dikke pluim verdient. Arma keuken maakt echt waar wat ze beloven en waar ze voor staan! Super werk heel blij! Heel hartelijk bedankt en met vriendelijke groet, Fam. Bremer te IJsselmuiden.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Ed van Leeuwen op maandag 6 apr 2020 20
Dank aan Arma! De reden dat mijn vrouw en ik hebben gekozen voor de fa. Arma is omdat mijn vrouw in de jaren 90 een keuken heeft gekocht bij Arma welke door A. de Bruin is ontworpen. Er werd toen ook gekozen voor inductie wat toen nog heel nieuw was. Door de goede ervaringen met Arma van toen was de keus met welk bedrijf wij voor ons nieuwe appartement in zee zouden gaan niet zo moeilijk! Mijn vrouw en ik hebben in September 2017 zowel de complete badkamer als apart toilet als een complete keuken besteld. Door de enorme vertraging in de bouw van ons appartement te Lelystad is pas in week 12 van dit jaar begonnen met alle installatie werkzaamheden welke zijn voltooid op 2 april j.l. Diverse malen vond de aannemer het nodig de interieurindeling van het appartement te wijzigen wat inhield dat ook door Arma het oorspronkelijk ontwerp diverse malen moest worden gewijzigd. Arma heeft dit iedere keer weer zonder enige discussie of weerstand uitgevoerd! Wij hebben ons voor de badkamer en de aparte toiletruimte door Gert Jan van Veldhuizen laten adviseren. Hij heeft een prachtig mooi ontwerp gemaakt en wij zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Door de vakkundigheid van de sanitair monteurs Henk en Herman is het nog mooier geworden dan verwacht! Voor de keuken mochten wij gebruik maken van het advies van Benhard van Moorselaar. Ook hij heeft met zijn kundige adviezen een geweldig mooie keuken ontworpen en het eindresultaat is meer dan prachtig geworden dankzij het professionele en vakkundige werk van keukenmonteur Ben! Al met al is onze ervaring met de fa. Arma zeer positief. Of het nu de telefoniste, de gastvrouw bij Arma, de planningsafdeling, de keuken en sanitair adviseurs of de monteurs zijn. Al de medewerkers waar wij mee te maken hebben gehad waren zonder enige uitzondering uiterst vriendelijk, meedenkend, behulpzaam en voor zover wij dit kunnen beoordelen professioneel. In één woord, chapeau!! Ook niet geheel onbelangrijk......de overheerlijke gevulde koeken! Ed & Wilma van Leeuwen
FOTO VAN ED VAN LEEUWEN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door André op zondag 29 mrt 2020 20
Zijn goed geadviseerd bij aanschaf badkamer, waarbij goed geluisterd is naar onze wensen, zowel indeling en materialen maar ook financieel. Badkamer is uitermate deskundig en netjes geplaatst, met oog voor afwerking en indeling.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Erwin en Chantal op donderdag 26 mrt 2020 20
Wij zijn erg goed geholpen bij de aankoop van onze keuken. Prettig contact, rustige en duidelijke uitleg van diverse mogelijkheden tot we de keuken van onze dromen hadden uitgezocht. Ook het plaatsen van de keuken is prima verlopen. Kortom, we zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door j van den hoorn op maandag 9 mrt 2020 20
van af het uitzoeken van de keuken tot het plaatsen van de keuken hebben we een heel goed gevoel .zo wel de verkoper als de monteurs goed mee denkend en vriendelijk leuk contact met dit personeel. dit is onze tweede nieuwe keuken en zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door T. de Meester op zondag 8 mrt 2020 20
Dit is onze tweede keuken van Arma Keukens. Wij waren zeer tevreden over onze eerste keuken van Arma in februari 2009. Maar door verhuizing hebben wij nu weer voor een keuken van Arma gekozen. Het verkoopproces verliep weer zeer goed. Wij waren weer zeer te spreken over Gert-Jan, adviseur over zijn vakkundigheid: hij dacht met ons mee en gaf goede adviezen. De levering verliep niet helemaal vlekkeloos. Een kast en een deur bleek beschadigd te zijn. Maar ons is de toezegging gedaan dat dit verholpen zal worden. De plaatsing van de keuken is door twee vriendelijke monteurs gedaan. Zij gingen heel precies en vakkundig te werk. Kortom, wij zijn weer heel blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Willen echt tevreden klanten”
Door G.Siccama op vrijdag 6 mrt 2020 20
Il heb onlangs mijn 2e keuken gekocht bij Arma, dit heb ik gedaan na de goede ervaring die ik heb gehad, de eerste keuken was 20 jaar oud en dus gedateerd. De montage van de keuken was iets problematisch dit was overigens geheel buiten de schuld van Arma om. Arma heeft ons steeds bijgestaan en al het mogelijke gedaan om ons als klant tevreden te stellen. Door al het ongemak heeft Arma mij een compensatie aangeboden voor het geleden ongemak, ik vind dit een heel fatsoenlijk gebaar en ben heel tevreden met de gang van zaken wat betreft de aankoop, installatie en nazorg. Ik weet zeker dat bij een andere keukenleverancier dit niet tot tevredenheid was opgelost. Dus alle hulde voor dit bedrijf die ECHT tevreden klanten wil hebben.
FOTO VAN G.SICCAMA
Reactie of foto toevoegen
“Niks dan lof over Arma”
Door Hans Esveldt op donderdag 5 mrt 2020 20
Bij ons is in September 2015 een keuken door Arma geplaatst, afgelopen Januari 2020 werkte het soft closing systeem van de hangkast niet meer. Monteur langs geweest , kon niet gesteld worden . 2 weken later keurig 2 nieuwe schanieren kostenloos geplaatst. Het enige wat tegenvalt is de vaatwasser van Neff, na 1 jaar de circulatie pomp al kapot en nuj alweer de afvoerpomp. Gelukkig hebben wij 7 neff apparaten dus verlengde garantie van Neff daardoor.Dus geen 2 jaar maar 5 jaar garantie. Dus dinsdag wordt de pomp vervangen gratis door Neff. De overige apparaten van Neff werken prima. En over Arma niks dan lof.

Eerdere ervaring van 31 mei 2016: Onze keuken is eind augustus 2015 geplaatst. Nog steeds genieten wij er elke dag van! In februari 2015 zijn we op zaterdagochtend naar Nunspeet gereden en om 12 uur reden we met een getekende offerte naar huis. We wisten heel goed wat we wilden en de verkoper heeft voor ons de puntjes op de i gezet. Het slopen van de oude keuken en de plaatsing van de nieuwe keken hebben we helemaal aan Arma overgelaten en ook daar hebben we supergoede ervaringen mee. De monteurs zijn netjes, overleggen alles en hebben onze inbouwkast op een slimme manier onderdeel van onze keuken gemaakt. Iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken, zou een kijkje moeten nemen bij Arma-keukens!
FOTO VAN PETRA ESVELDT
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen overtroffen”
Door John op maandag 2 mrt 2020 20
Wij zijn zeer tevreden met de door Arma geleverde keuken en service. Plaatsing door 2 nette en vriendelijke monteurs die zeer netjes en nauwkeurig werken. Dit is de 2e keuken welke wij bij Arma besteld hebben en onze verwachtingen zijn wederom overtroffen.
FOTO VAN JOHN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed en professioneel”
Door A.J. Kok op donderdag 27 feb 2020 20
We zijn erg goed geholpen bij de keuze van een keuken. De plaatsing werd eveneens professioneel uitgevoerd.
FOTO VAN A.J. KOK
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Staat als een huis”
Door Catharina Holman op zaterdag 22 feb 2020 20
Op zoek naar een nieuwe keuken hadden we al heel wat bedrijven bezocht. Toen we bij Arma binnenkwamen, voelde ik dat het goed zat en onze zoektocht ten einde was. Het verkoopproces verliep geweldig. Een verkoper die echt de tijd voor ons nam, die met ons meedacht en eerlijke adviezen gaf. En dan volgt het wachten op de levering en plaatsing van de keuken waarin iedereen je vertelt wat er allemaal mis kan gaan. Maar niet bij ons, wat een vakmannen! De keuken werd in 1,5 dag geplaatst en staat als een huis. Onze keuken is in één woord geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Marc van Luyt op zaterdag 15 feb 2020 20
Heb hier een nieuwe keuken gekocht, was eerst bang dat ik niet binnen mijn budget kon blijven maar Rik heeft dit uitstekend voor elkaar gekregen! Precies zoals ik de keuken graag wou hebben. Super bedrijf waar je echt een warm welkom krijgt.
FOTO VAN MARC VAN LUYT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Hans Bos op zaterdag 15 feb 2020 20
Wij hebben een keuken bij Arma gekocht en zijn dik tevreden. Dit geldt voor het gehele proces van aankoop tot en met oplevering. Arma is dus zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamervernieuwing”
Door Leo Tholenaar op dinsdag 11 feb 2020 20
Ik heb door Arma keukens in Nunspeet mijn badkamer laten vervangen. Vooraf goed advies gehad en alle afspraken zijn helemaal nagekomen. De mannen, die het werk uitvoerden, hebben uitstekend werk geleverd. Ook hebben zij elke dag de rommel netjes opgeruimd en afgevoerd. Wel moest er meer werk verricht worden dan oorspronkelijk was afgesproken, maar daar hebben we gezamenlijk een goede oplossing voor gevonden. Dus ben ik uitermate tevreden over het eindresultaat.
FOTO VAN LEO THOLENAAR
Resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk heel mooi”
Door Essen op maandag 10 feb 2020 20
December 2018 een prachtige keuken uitgezocht bij Arma. In het voortraject netjes geholpen en afspraken werden goed nagekomen. September 2019 werd de keuken volgens afspraak gemonteerd.Helaas hadden wij de pech dat we een totaal ongeschikte en asociale monteur kregen. We hebben de dagen na de montage slecht geslapen van het erbarmelijke resultaat. De details willen we iedereen besparen. De eerste montage verdiend niet meer dan een 3!. Gelukkig is dit door Arma goed opgepakt. Er is een deskundige andere monteur bij ons geweest, die viel van de ene verbazing in de andere. Deze top monteur is vervolgens 3,5 dag bezig geweest om de keuken Arma waardig en naar onze wens te maken. In Januari 2020 hebben we uiteindelijk een prachtig keuken gekregen. Het eindresultaat verdiend zeker een 9, maar in totaliteit kunnen we helaas geen 9 geven, daarvoor is te veel gebeurd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden.”
Door D. Van Norel op vrijdag 7 feb 2020 20
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Arma. Goede voorlichting gehad , duidelijkheid over prijs en levertijd. Keuken inmeten gebeurde erg professioneel. Levering was op de afgesproken datum compleet. Montage ook volgens afspraak. Er werd oplossingsgericht meegedacht over bouwtechnische probleempjes . Kortom zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Zou het niet adviseren”
Door M.R. op dinsdag 4 feb 2020 20
Wij besloten onze 24 jaar oude keuken te vervangen en kwamen terecht bij ARMA. Ons budget was 25k. Over het voortraject waren erg tevreden en in twee sessies verwerkten we onze wensen in de nieuwe keuken. De voorbeeldkeukens in de showroom hielpen daarbij goed. De mensen zijn vriendelijk en gastvrij en het prijsbeleid werd duidelijk van tevoren gecommuniceerd (vaste prijs, kwaliteit en service). Levertijd was ca. 5 maanden, en we moesten zelf op zoek naar een aannemer voor het voorwerk en verwijderen van de oude keuken. Dat bleek erg lastig (Q3 2019).

Achteraf zijn we wat minder blij over enkele keuzes zoals het werkblad en de achterwand omdat de nadelen daarvan niet duidelijk werden genoemd. Tevens zijn zijn we ook niet blij met een aantal apparaten maar wij hebben die zelf expliciet gekozen na in het Inspiratiehuis te zijn geweest. We zijn wel erg blij met de Hide & Slide oven van NEFF, maar op de één of andere manier passen andere apparaten van hetzelfde merk niet zo goed bij ons (onze koelkast bv. heeft dezelfde netto inhoud als de oude maar er past veeel minder in).

Bij de levering (en montage) van de keuken ging er wel erg veel mis (foute kast, te kleine deur, foute zijkant, geen achterwand, verkeerde strip) en het duurde ook erg lang (2 maanden) voordat dat werd opgelost. Naar mijn mening had de communicatie wel transparanter gekund. Kleine beschadigingen werden niet gemeld en bij aflevering werd niet verteld dat de keuken niet compleet was. Op mijn verzoek aan de monteur tot openheid (op de tweede dag) werd pas verteld dat er bv. geen vaatwasser was. De monteur dacht "dat ik dat liever nog niet had willen weten". Foute inschatting dus! Uiteindelijk werd de vaatwasser op de laatste dag toch nog geleverd en geïnstalleerd maar deze was helaas niet geheel compleet. Lichte lekkages werden direct na het weekend al door ARMA hersteld en ook missende onderdelen van de vaatwasser werden door ARMA snel voor ons geregeld. Wij zijn iets minder blij met onze nieuwe keuken dan we vooraf hadden gedacht maar alle fouten zijn inmiddels opgelost. Ik zou ARMA niet adviseren aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie van fronten”
Door Fam. Docter op zaterdag 1 feb 2020 20
Mijn Keuken had waterschade opgelopen. Daardoor gingen de kastjes bollen. Arma Keukens kwam de schade opmeten en adviseerde nieuwe fronten. De verzekering heeft het grootste deel vergoed. Mijn keuken is meer dan 14 jaar oud en niet bij Arma gekocht. Men had alles opgemeten etc. En ik moest nieuwe fronten uitzoeken. Het resultaat is fantastisch. iedereen denkt dat ik een nieuwe keuken heb. Ontzettend goed advies van de verkoper gehad en hij deed ook een stukje bemiddeling met de schade-expert. De monteurs die kwamen plaatsen waren echte vakmensen. Heel veel zaken ter plekke op maat gezaagd en met mij steeds overlegt hoe ik het graag wilde hebben. Ook de planning, maken van afspraken omtrent plaatsen en afhandeling met facturen verliep vlekkeloos. Arma is een bedrijf met heel goede kwaliteitsproducten, en er werken vakmensen. grote complimenten van mijn kant!
REACTIE VAN FAM. DOCTER
De nieuwe fronten
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam. Kruisweg op woensdag 29 jan 2020 20
Wij hebben een keuken hier gekocht. Van uitzoeken tot monteren Super geholpen. Het contact met alle medewerkers was prettig, vriendelijk en professioneel. Wij zijn super tevreden en zijn erg blij met de keuken. Echt complimenten voor het personeel.
FOTO VAN FAM. KRUISWEG
Gemonteerde keuken
+ Toon extra foto van Fam. Kruisweg
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Beugelsdijk op maandag 27 jan 2020 20
Ik heb een keuken gekocht bij Arma. Het overleg verliep prettig. Afspraken werden nagekomen. Voor en na plaatsing gevraagd of alles naar wens verliep/was. Eindresultaat is een prachtige keuken precies zoals ik hem wilde hebben. Over een paar jaar laat ik ook mijn badkamer door Arma plaatsen.
FOTO VAN BEUGELSDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Bertwin Wijnholds op zondag 26 jan 2020 20
De aankoop van een badkamer en toilet. In de winkel zijn wij goed geholpen en tijdens de installatie was voldoende ruimte om de puntjes op de ' i' te zetten (niet alles kan je in een winkel bedenken). Nadat wij een aantal wanden en plafond geschilderd hebben is Arma nogmaals langsgekomen om af te kitten en de laatste zaken op te hangen en installeren.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat helemaal prima”
Door Jan van Kooy op zaterdag 18 jan 2020 20
Keuken. Goed geadviseerd . Alles Naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door C.Alberts op zondag 12 jan 2020 20
Vanaf de vriendelijke en praktische begeleiding tot aan het plaatsen van de keuken: wat een service! Niets is teveel, overal wordt over meegedacht als je dat vraagt. Ik zag er best tegenop, de keuken vervangen maar het kwam helemaal goed. Dat vertrouwen werd echt gegeven. Ook de monteurs op de dagen zelf. Rustig, vakkundig, vriendelijk en voor de laatste kleine onvolkomenheden van mijn kant bij de voorbereidingen, ter plekke een topoplossing weten. En dan heb ik het nog niet eens over de keuken. Zo mooi, en wat een kwaliteit! Prachtig. En aanrader dus!
FOTO VAN C.ALBERTS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Fam. Steinmetz op vrijdag 10 jan 2020 20
Wij hebben bij Arma een keuken gekocht en zijn zeer tevreden met de service van Arma. De keuken is conform alle afspraken geleverd en keurig geïnstalleerd. Wij kunnen Arma Keukens echt aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect resultaat”
Door Kuijt op maandag 9 dec 2019 19
In mei 2019 een badkamer uitgezocht, met als uiteindelijke levering november 2019. Prettig gesprek, vriendelijke verkoper waarbij ons goede samenstellingen werden getoond. Afspraken werden goed nagekomen. Van inmeten tot 1e startdag van montage. Monteurs zeer vriendelijk, werken erg netjes. Natuurlijk ontstaat er stof bij demontage van een gehele badkamer, maar aan het eind van iedere werkdag werd er veel stof weggewerkt. Zo oogt het toch nog redelijk netjes, ondanks dat de hele badkamer werd leeggehaald. Montage werd in goed overleg gedaan. Resultaat: perfect, waardoor wij een tevreden klant van Arma zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Goed overleg”
Door Frank op maandag 9 dec 2019 19
In oktober 2019 een badkamer door Arma keukens en sanitair laten plaatsen. We zijn in Nunspeet erg goed en duidelijk geholpen in het aankoopproces en hebben samen met de verkoper een mooie badkamer samen kunnen stellen. Rondom het plaatsen liep alles vlekkeloos. De monteurs waren erg vriendelijk en netjes. Alles ging in goed overleg. Het eindresultaat is helemaal naar wens en we raden Arma zeker aan. Vooral de service en de kwaliteit van het werk staat hierin voor ons voorop.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de aanwinst”
Door Fam. Bijkerk op maandag 2 dec 2019 19
Bij Arma in Nunspeet een keuken gekocht. We zijn goed geadviseerd en er is met ons meegedacht. Niet alleen voor de aankoop maar ook tijdens en na de aankoop.

Aanvulling ontvangen 3 december 2019: De keuken is begin september geleverd en gemonteerd. Alles is naar behoren verlopen. Er is netjes gewerkt en bij vragen van onze kant werd er met ons mee gedacht. We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door A.M. Kers op woensdag 27 nov 2019 19
wij hebben een nieuwe keuken gekocht. We zijn goed geholpen goed geadviseerd. de keuken is goed en netjes geplaatst. wij adviseren dit bedrijf zeker bij andere mensen
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Diana op donderdag 21 nov 2019 19
Wij hebben een badkamer gekocht. Zowel het personeel in de winkel als het personeel die de badkamer hebben gemaakt zijn erg aardig en denken graag met je mee. Met een woord gewoon top! Alles net afgewerkt en zeer harde werkers!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Henk Velthuyzen op woensdag 6 nov 2019 19
Geweldige service gehad, keurige afwerking van onze nieuwe keuken/badkamer.
Zal zeker aanraden bij aankoop keuken/Badkamer om eens te gaan kijken bij Arma keukens in Nunspeet.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
aNunspeet , Kering 6, 8072 TD Nunspeet, tel 0341 - 26 11 74
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.