Feedback
4,5

Jan Groen Tegels

Score uit 15 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 010-5215055 | Hoefweg 95, 2665 CC Bleiswijk
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Jan Groen Tegels
De grootste collectie wandtegels en vloertegels van heel Nederland vind je bij Jan Groen. Grote merken uit binnen- en buitenland, maar ook unieke kleinere merken zijn vertegenwoordigd. Tegels voor binnen, tegels voor buiten. Voor de wand en voor de vloer. Voor woonkamers, badkamers, keukens, tuinen. Maar ook tegels voor kantoren, wellnesscentra of openbare gelegenheden.
Alternatieven voor Jan Groen Tegels
Andere goed gewaardeerde tegelwinkels zijn onder meer:
• Tegelhuis Montfoort
   
(Waddinxveen Zuid-Holland) score 9,6 uit 176 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 137 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ tegelwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 15 ervaringen over Jan Groen Tegels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren3 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren1 ervaring
2 sterren2 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, service
“Tegels niet conform”
Door leo op donderdag 16 jul 2020 20
geleverde tegels komen niet overeen met wat er in de showroom ligt. verkoper was zeer klantonvriendelijk en totaal niet oplossingsgericht . mijn advies. koop hier geen tegels
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Iwan N. op woensdag 25 nov 2020 20
Afmetingen afgegeven; soort tegels wand en muur; deadline tegels afleveren aan aannemers gehaald; tegels zagen na verwerking heel mooi uit met de spotjes aan; teveel aan tegels, incl. pallets teruggebracht; medewerker Marc H. heeft vooraf en achteraf uitstekend geholpen; ook met het uitladen. Marc H. chapeau voor je service; ik beveel je namens mijn vrouw aan bij je manager voor een dikke bonus; dank je. Kan dit bedrijf aanbevelen voor uw inkopen qua assorti.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door Frank R op zondag 25 jun 2017 17
Samen met verkoper bepaald hoeveel tegels ik nodig had. 1 doos +/- 1 m2 met 5 cm brede tegels, 1 doos +/- 1m2 met10 cm brede tegels en 1 doos +/- 1 m2 met 15 cm brede tegels. Toaal 3m2 voor 2 m2 oppervlak. Voor een leek leek me dat voldoende. Echter wanneer je de tegels afgewisseld wil leggen, heb je slechts 1,5 m2 beschikbaar. Helaas had de verkoper dit blijkbaar ook niet door. De 15 cm brede tegel bleek dunner dan de andere formaten. Ook hier geen waarschuwing vsn de verkoper. Tegelijkertijd ook andere tegels besteld. Deze tegels waren op voorraad en teveel bestelde tegels konden worden teruggegeven. Helaas toen ik 3 weken later 2 dozen kwam terugbrengen, waren de tegels van een oude partij en werden ze niet teruggenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet doen”
Door Mevrouw van Heijningen op vrijdag 13 mrt 2020 20
Wij hebben de tegels gekocht bij Jan Groen en na het uitzoeken de hoeveelheid laten berekenen. Achteraf hebben wij 20% van alle tegels dicht in de doos over. Het snijverlies niet eens meegerekend. Jan Groen reageert nergens op, dit is verantwoording van de klant. Je zou toch enige expertise verwachten van een bedrijf dat dagelijks tegels verkoopt. Dit en een stukje klantvriendelijkheid ontbreekt van alle kanten. Ga hier nooit heen!
Reactie of foto toevoegen
“Dure tegels en slechte service”
Door Victor op vrijdag 25 mrt 2016 16
Kort gezegd; dure tegels en slechte service. Bij de afrekening heeft Jan Groen een fout gemaakt. De week erop ontvangen we een notificatie van de fout en zonder reactie op onze vraag hierop wordt de betaling meteen overgedragen aan het incassobureau. Het besef dat de fout bij Jan Groen zit, ontbreekt en als je belt of mailt kan niemand je verder helpen.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Ronald H. op zaterdag 4 jul 2015 15
Mijn ervaring samengevat: Relatief duur, voldoende kwaliteit tegels, zeer slechte service. Ik zal in de toekomst geen zaken meer doen met Jan Groen tegels. Ik adviseer u om verder te zoeken naar een bedrijf waar men wel weet wat service betekent.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop tegels”
Door R. Van Os op maandag 4 sep 2017 17
Ik onlangs een partij tegels gekocht voor het toilet, supermooie en harde tegels van topkwaliteit. In overleg met de verkoper een pak extra gekocht omdat tekort komen een ramp is, en wat je over hebt kun je altijd terug brengen. Aldus de verkoper. Loop ik vanmiddag de winkel in bij de "prof" afdeling dit omdat daar de retouren worden genomen. Helaas meneer uw partij daar heb ik de teint niet meer van. Ik was erg beduusd en alles uitgelegd dat dit niet kon volgens de verkoper. Pakt die zonder wat te zeggen een lege bon en wijst alleen maar naar 3 kleine zinnetjes onderaan. En dan ook me heel de tijd in de rede vallen. Als ik zei nou dat weer ik niet: gelijk erover heen ja dat weet ik wel. Ik probeer altijd bescheiden en reeel te zijn. Maar vond dat ik nu echt met mijn start tussen de benen werd weggestuurd. Erg ongemakkelijk ik heb nog nooit een review geschreven maar dit vond ik schokkend. Wat een afschuwelijk bedrijf, die zijn mondelinge afspraken niet nakomt. Doe uzelf een plezier. Haal uw tegels ergens anders!
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerd berekend”
Door Kees Henzen op woensdag 4 nov 2020 20
Op zich een prima bedrijf met een groot assortiment aan mooie tegels. Echter tijdens de corona tijd vraag je een verkoper om op basis van precieze tekeningen, om te berekenen wat de hoeveelheid tegels zijn, die met een extra 10% aan uitval / afval benodigd zijn. De persoon in kwestie vertrouw je, want het is zijn dagelijkse werk, maar als je later per saldo over alle wand- en vloertegels niet 10% extra krijgt berekend, maar 30%, dan kan ik in mijn geval niet 2 maar 3 W.C.'s betegelen. Dan wordt goedkoop echt duurkoop. Vervolgens wordt er niet adequaat op mijn klacht gereageerd en moet ik alsnog helpen herinneren dat ik echt een klacht heb. De verkoper beroept zich uiteindelijk op voorwaarden, waar het bedrijf, het lijkt wel, altijd in de levering vermeldt dat het een speciale levering is, en dat de tegels niet worden teruggenomen. Kortom, aan de hulp bij de berekening kan je geen professionele waarde toekennen, want je moet zelf ALTIJD narekenen en je blijft verantwoordelijk. Zeker als je op 1,5m afstand met elkaar staat te communiceren en je gevoel zegt dat het echt te veel is, is mijn vertrouwen in dit bedrijf definitief geschaad. Voortaan maar gewoon naar de bouwmarkt, dan weet je wat je aan elkaar hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gegaan”
Door Ted Nuhaan op maandag 2 sep 2019 19
Tegels nodig voor de nieuwe badkamer, toilet en keuken. In de prachtige grote showroom met enórm veel keus, werd ik vriendelijk en deskundig geholpen. Onder het genot van een heerlijke kop koffie werdt e.e.a. uitgewerkt door de verkoper. Toen de tegels afgeleverd moesten worden, werd ik keurig gebeld v.t.v., waarna de chauffeur ze netjes voor de deur plaatste. Toen de chauffeur weg was en ik het pakket had uitgepakt, kwam ik erachter dat onderin een aantal tegels breuk hadden. Groen direct gebeld, foto gestuurd van de breuk, en de dag daarna al direct nieuwe ontvangen; zonder extra kosten uiteraard. Na plaatsing had ik nog drie volle dozen over, welke ik mocht retourneren, evenals de niet aangebroken voegselzak. Keurig netjes geholpen bij Groen!
Ik weet waar ik de volgende keer heen ga...
FOTO VAN TED NUHAAN
Gezette tegels
Reactie of foto toevoegen
“Badkamertegels”
Door L.D. op zondag 30 jul 2017 17
Badkamertegels voor een behoorlijk bedrag gekocht. Een aantal bleek krom. Door de tegelzetter wel geplaatst. Ik zag het pas toen de badkamer klaar was. Eigenlijk moeten er veel tegels vervangen worden maar ik heb geen zin in het gedoe dat hiermee gepaard gaat. Ik zou een volgende keer hier niet meer naar toe gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Michiel op donderdag 28 jul 2016 16
Ik had teveel tegels besteld. Goede tegels overigens. Die tegels kon ik terugbrengen zonder gezeur. Geen tegoedbon of andere onzin. Ze maken het retourbedrag gewoon op mijn bankrekening over. Perfect geregeld en ook nog vriendelijke service.
Reactie of foto toevoegen
“Aflevering tegels”
Door Anne op zondag 19 mrt 2017 17
vloer en wand tegels besteld. Met afspraak ze in voorraad te houden en op telefonische verzoek met 2 a 3 werkdagen te leveren. Na aantal weken gebeld op vrijdag 3 febr om de tegels donderdag de 9e te leveren. Zaterdag de 4e werden we gebeld dat de vloertegels niet meer in voorraad waren. Wel besteld bij de fabriek waarbij datum van 15e werd genoemd. Op die dag werd echter gezegd dat de tegels eerst in de week van de 27e verwacht werden. Zou ook pas 3/3 kunnen zijn. Uiteindelijke hebben we de tegels op de 23e zelf kunnen ophalen. Maar een excuus kon er niet af. zelfs geen antwoord op onze klacht ontvangen. Dus.....zo gauw mogelijk de tegels laten bezorgen en niet in voorraad laten houden. Personeel bij aankoop was wel vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Retouren”
Door Dick de Vos op woensdag 28 okt 2020 20
Ik ben met tekening en maten naar Jan Groen gegaan. Vloer en wand tegels uitgezocht , wandtegels maat 40x60 cm wit/grijs Maten badkamer 1,70 x 2,10 x 2,40 meter. Na het plaatsen v/d tegels hield ik 5 pakken wit 2 pakken grijs over, Ik heb ze binnen 4 weken terug gebracht! Tot mijn verbijstering bij de retourbalie keek de medewerker er even naar en zei: deze tegels kan ik niet terugnemen want die heb ik niet meer op voorraad (hetgeen niet ons probleem is)! Wij mogen er van uitgaan dat met de tekening die wij bij ons hadden een deskundige kracht kan uitrekenen wat wij nodig hebben, 1 doos teveel is redelijk maar 5 dozen teveel is belachelijk! Wij hebben diverse malen gebeld en E-mails gestuurd maar er wordt niets aan gedaan
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keus en goede hulp”
Door Michiel op donderdag 24 apr 2014 14
Uitgebreide keus in de showroom, natuursteen/ keramiek, verschillende stijlen en prijsklassen. We werden geholpen door een rustige en deskundige adviseur die uitgebreid de tijd nam om ons te adviseren. Adviseur was eerlijk. We hebben hier een vloer gekocht voor onze nieuwbouwwoning. Zeer tevreden over het vloer totaal concept, waarbij leverancier ook zorg nam voor het aanleggen van vloerverwarming (het infrazen van een vloerverwarming was aanzienlijk goedkoper dan het alternatief van de aannemer). Afspraken worden nagekomen. Afwerking van de vloer is uitstekend. Kleine restpunten bij oplevering werden binnen een paar dagen opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor badkamer”
Door de Vroomen op donderdag 23 mei 2019 19
Wij hebben voor onze nieuwe badkamer dure tegels gekocht en hierbij speciale bijpassende voegkleuren uitgezocht even als voor de douchewand dorpel. Jan Groen tegels heeft andere kleuren doorgegeven aan het tegelzetbedrijf waardoor onze badkamer is verknalt. Groen reageert niet eens op klachten. Wat een asociaal bedrijft. Trap er niet in mensen ga aub naar een andere tegel handel
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Gezette tegels
1 / 1
Vestiging Jan Groen Tegels
aBleiswijk , Hoefweg 95, 2665 CC Bleiswijk, tel 010 - 521 50 55
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor tegels in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.