Feedback
4,6

Jan Groen Tegels

Score uit 10 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 010-5215055 | Hoefweg 95, 2665 CC Bleiswijk
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Jan Groen Tegels
De grootste collectie wandtegels en vloertegels van heel Nederland vind je bij Jan Groen. Grote merken uit binnen- en buitenland, maar ook unieke kleinere merken zijn vertegenwoordigd. Tegels voor binnen, tegels voor buiten. Voor de wand en voor de vloer. Voor woonkamers, badkamers, keukens, tuinen. Maar ook tegels voor kantoren, wellnesscentra of openbare gelegenheden.
Alternatieven voor Jan Groen Tegels
Andere goed gewaardeerde tegelwinkels zijn onder meer:
• Tegelhuis Montfoort
   
(Waddinxveen Zuid-Holland) score 9,6 uit 160 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 119 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ tegelwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over Jan Groen Tegels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1 ervaring
4 sterren1 ervaring
3 sterren1 ervaring
2 sterren2 ervaringen
1 ster5 ervaringen

Ervaringen over: betaling, kwaliteit, service
“tegels”
Door karel op woensdag 4 sep 2013 '13
Wij hebben voor onze keuken leisteen gekocht bij Jan groen 40m2 maar na alles getegeld te hebben blijft er 12m2 over terwijl hun het hebben uitgerekend vanaf tekening want het is nieuwbouw heb daarover gebeld maar er is niets mogelijk meneer werd gewoon onbeschoft hij begon er over dat wij misschien wel in tussen tijd de tekening hadden gewijzigd gewoon voor 500 euro aan tegels over ik vindt dit geen stijl terwijl wij daar toch tegels voor badkamer wc bijkeuken en keuken daar uitgezocht hebben kan er niks geregeld worden heb ook nog voor gesteld dat ze 75% van het bedrag geven is allemaal niet mogelijk jammer raadt het niemand aan om daar heen te gaan
Reactie of foto toevoegen
9,6
Tegelhuis Montfoort
Waddinxveen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 160 ervaringen
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 119 ervaringen
“Aflevering tegels”
Door Anne op zondag 19 mrt 2017 '17
vloer en wand tegels besteld. Met afspraak ze in voorraad te houden en op telefonische verzoek met 2 a 3 werkdagen te leveren. Na aantal weken gebeld op vrijdag 3 febr om de tegels donderdag de 9e te leveren. Zaterdag de 4e werden we gebeld dat de vloertegels niet meer in voorraad waren. Wel besteld bij de fabriek waarbij datum van 15e werd genoemd. Op die dag werd echter gezegd dat de tegels eerst in de week van de 27e verwacht werden. Zou ook pas 3/3 kunnen zijn. Uiteindelijke hebben we de tegels op de 23e zelf kunnen ophalen. Maar een excuus kon er niet af. zelfs geen antwoord op onze klacht ontvangen. Dus.....zo gauw mogelijk de tegels laten bezorgen en niet in voorraad laten houden. Personeel bij aankoop was wel vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
9,6
Tegelhuis Montfoort
Waddinxveen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 160 ervaringen
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 119 ervaringen
“Aankoop tegels”
Door R. Van Os op maandag 4 sep 2017 '17
Ik onlangs een partij tegels gekocht voor het toilet, supermooie en harde tegels van topkwaliteit. In overleg met de verkoper een pak extra gekocht omdat tekort komen een ramp is, en wat je over hebt kun je altijd terug brengen. Aldus de verkoper. Loop ik vanmiddag de winkel in bij de "prof" afdeling dit omdat daar de retouren worden genomen. Helaas meneer uw partij daar heb ik de teint niet meer van. Ik was erg beduusd en alles uitgelegd dat dit niet kon volgens de verkoper. Pakt die zonder wat te zeggen een lege bon en wijst alleen maar naar 3 kleine zinnetjes onderaan. En dan ook me heel de tijd in de rede vallen. Als ik zei nou dat weer ik niet: gelijk erover heen ja dat weet ik wel. Ik probeer altijd bescheiden en reeel te zijn. Maar vond dat ik nu echt met mijn start tussen de benen werd weggestuurd. Erg ongemakkelijk ik heb nog nooit een review geschreven maar dit vond ik schokkend. Wat een afschuwelijk bedrijf, die zijn mondelinge afspraken niet nakomt. Doe uzelf een plezier. Haal uw tegels ergens anders!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Ronald H. op zaterdag 4 jul 2015 '15
Mijn ervaring samengevat: Relatief duur, voldoende kwaliteit tegels, zeer slechte service. Ik zal in de toekomst geen zaken meer doen met Jan Groen tegels. Ik adviseer u om verder te zoeken naar een bedrijf waar men wel weet wat service betekent.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door Frank R op zondag 25 jun 2017 '17
Samen met verkoper bepaald hoeveel tegels ik nodig had. 1 doos +/- 1 m2 met 5 cm brede tegels, 1 doos +/- 1m2 met10 cm brede tegels en 1 doos +/- 1 m2 met 15 cm brede tegels. Toaal 3m2 voor 2 m2 oppervlak. Voor een leek leek me dat voldoende. Echter wanneer je de tegels afgewisseld wil leggen, heb je slechts 1,5 m2 beschikbaar. Helaas had de verkoper dit blijkbaar ook niet door. De 15 cm brede tegel bleek dunner dan de andere formaten. Ook hier geen waarschuwing vsn de verkoper. Tegelijkertijd ook andere tegels besteld. Deze tegels waren op voorraad en teveel bestelde tegels konden worden teruggegeven. Helaas toen ik 3 weken later 2 dozen kwam terugbrengen, waren de tegels van een oude partij en werden ze niet teruggenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamertegels”
Door L.D. op zondag 30 jul 2017 '17
Badkamertegels voor een behoorlijk bedrag gekocht. Een aantal bleek krom. Door de tegelzetter wel geplaatst. Ik zag het pas toen de badkamer klaar was. Eigenlijk moeten er veel tegels vervangen worden maar ik heb geen zin in het gedoe dat hiermee gepaard gaat. Ik zou een volgende keer hier niet meer naar toe gaan.
Reactie of foto toevoegen
9,6
Tegelhuis Montfoort
Waddinxveen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 160 ervaringen
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 119 ervaringen
“Goed geregeld”
Door Michiel op donderdag 28 jul 2016 '16
Ik had teveel tegels besteld. Goede tegels overigens. Die tegels kon ik terugbrengen zonder gezeur. Geen tegoedbon of andere onzin. Ze maken het retourbedrag gewoon op mijn bankrekening over. Perfect geregeld en ook nog vriendelijke service.
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keus en goede hulp”
Door Michiel op donderdag 24 apr 2014 '14
Uitgebreide keus in de showroom, natuursteen/ keramiek, verschillende stijlen en prijsklassen. We werden geholpen door een rustige en deskundige adviseur die uitgebreid de tijd nam om ons te adviseren. Adviseur was eerlijk. We hebben hier een vloer gekocht voor onze nieuwbouwwoning. Zeer tevreden over het vloer totaal concept, waarbij leverancier ook zorg nam voor het aanleggen van vloerverwarming (het infrazen van een vloerverwarming was aanzienlijk goedkoper dan het alternatief van de aannemer). Afspraken worden nagekomen. Afwerking van de vloer is uitstekend. Kleine restpunten bij oplevering werden binnen een paar dagen opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Dure tegels en slechte service”
Door Victor op vrijdag 25 mrt 2016 '16
Kort gezegd; dure tegels en slechte service. Bij de afrekening heeft Jan Groen een fout gemaakt. De week erop ontvangen we een notificatie van de fout en zonder reactie op onze vraag hierop wordt de betaling meteen overgedragen aan het incassobureau. Het besef dat de fout bij Jan Groen zit, ontbreekt en als je belt of mailt kan niemand je verder helpen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor badkamer”
Door de Vroomen op donderdag 23 mei 2019 '19
Wij hebben voor onze nieuwe badkamer dure tegels gekocht en hierbij speciale bijpassende voegkleuren uitgezocht even als voor de douchewand dorpel. Jan Groen tegels heeft andere kleuren doorgegeven aan het tegelzetbedrijf waardoor onze badkamer is verknalt. Groen reageert niet eens op klachten. Wat een asociaal bedrijft. Trap er niet in mensen ga aub naar een andere tegel handel
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Jan Groen Tegels
aBleiswijk , Hoefweg 95, 2665 CC Bleiswijk, tel 010 - 521 50 55
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor tegels in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.