Feedback
Bakker Tegels & Badkamers
Vlaardingen
Score 9,5 (120)
Tegelhuis Montfoort
Waddinxveen
Score 9,6 (137)
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam
Score 9,8 (107)
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam
Score 9,8 (107)
Burg en Burg
Zoetermeer
Score 8,3 (6)
LAB21
Delft
Score 7,5 (8)
J&M Vloeren
Leiderdorp
Score 7,7 (3)
Europa Parket
Barneveld
Score 9,5 (285)
Knulst Vloeren
Nunspeet
Score 9,5 (255)
Bebo Parket
Vriezenveen
Score 8,8 (169)
6,1

Afium

Score uit 12 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 010-7860130 | Sluzenkamp 15-17, 3085 GV Rotterdam
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Afium
Wij zijn een bouwgroothandel gevestigd in Rotterdam en Breda en beleveren uit deze twee steden heel Nederland met o.a. laminaatvloeren, tegelvloeren en sanitair.
Ervaringen
Er zijn 12 ervaringen over Afium. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren5 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster4 ervaringen

Ervaringen over: vloeren, tegels , gratis, kwaliteit, prijs, service
“Vriendelijke benadering”
Door P.Sprong op donderdag 1 jun 2017 '17
Ik ben ze er tevreden op de vriendelijke manier waarop ik beholden ben. Het door mij gekochte Vitra metropole toilet, bidet bevalt mij prima en door deze combination heb ik nu meer ruimte in de badkamer.
FOTO VAN P.SPRONG
Bidet
Reactie of foto toevoegen
9,5
Bakker Tegels & Badkamers
Vlaardingen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 120 ervaringen
9,6
Tegelhuis Montfoort
Waddinxveen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 137 ervaringen
“Soepel met ruilen”
Door Bart Ruber op woensdag 23 aug 2017 '17
Mijn partner en ik zijn bezig met een grote verbouwing in onze oude woning. De woning stamt uit 1953 en deze zijn we nu compleet aan het renoveren. De complete waterleidingen kwamen dus ook aan de beurt. Onze oude koperen leidingen vervangen we zelf door nieuwe flexibele leidingen. Nadat we ons zo goed mogelijk ingelezen hadden, zelf zijn we leken, hebben we alle aankopen bij Afium gedaan. Alles werd prima geleverd en de bestelling konden we begin juli netjes ophalen in Rotterdam. Nu (eind augustus) kwamen we pas toe aan de waterleidingen. Wat blijkt: als leken hebben we ons fout ingelezen dus we hadden verkeerde producten besteld. Onze eigen domme fout. Afium biedt de mogelijkheid om 14 dagen te retourneren en geld voor nieuwe materialen hadden we ook niet meer. Een mail naar Afium bood echter oplossing. Ondanks het feit dat we de 14 dagen flink hadden overschreden mochten we, zonder pardon, alles omruilen in Rotterdam. Dat alles met een glimlach en hulp om ervoor te zorgen dat we nu wel alle goede materialen hadden. Letterlijk een pak van ons hart! Dank hiervoor!
Reactie of foto toevoegen
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 107 ervaringen
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 107 ervaringen
“Erg tevreden”
Door Emine op zaterdag 6 mei 2017 '17
Wij zijn heel blij met jullie prijzen en goede service. Wij hebben in april onze gehele woning verbouwd en hebben o.a. gekocht: laminaat, natuursteen steenstrips en sierpleister. Super prijs-kwaliteit verhouding. Bij het vergelijken van prijzen online was ik verbaasd hoe goedkoop afium was maar toen ik langsging begreep ik meteen hoe dit mogelijk was. Supergroot winkel met een hele groot magazijn welke ik mocht doorlopen. Een heerlijk kop koffie gehad waarbij ik supervriendelijk werd geholpen. Super geduldige werknemers en ervaren genoeg. Uiteindelijk heb ik zijn adviesinrichting opgevolgd en mijn huis lijkt net een paleis van binnen. Ik zal jullie bedrijf aanbevelen aan mijn vrienden. Nog heel veel succes met de drukte en als ik ooit wat nodig heb bel ik als eerste bij jullie aan.
FOTO VAN EMINE
Laminaat en steenstrips
Reactie of foto toevoegen
“Levering”
Door C.B. op donderdag 14 jul 2016 '16
Na vele telefoontjes kwam de verkeerde laminaat en ze zouden opbellen voor de juiste en constant moest ik zelf opbellen wat de status was. Na 8 dagen verder en afspraak om te bezorgen 3 dagen later hoorde ik niks en kreeg te horen, dat ze pas kwamen als ze in de buurt waren!! Ik zei dat dit niet de afspraak was, en na overleg zou mijn bestelling toch in een auto liggen, en ik kreeg telefoonnummers van beide chauffeurs. Bleek dat ze beide niets bij zich hadden en na excuses zou een derde auto het alsnog komen brengen. Nooit gezien.
Reactie of foto toevoegen
“Goede oplossing geboden”
Door Tabreez Khan op maandag 25 dec 2017 '17
Ik ben goed geadviseerd. Ik heb houtlook keramische tegels besteld en bij levering werd ik gebeld met het bericht dat de tegels juist zijn besteld. In eerste instantie leverde dit frustratie op, zeker omdat de in dienst genomen klusser zonder materialen kwam te zitten en alsnog voor die dag betaald moest worden. Kortom, aardig wat druk op de ketel. Uiteindelijk een goede afspraak kunnen maken waarbij er een alternatieve en duurdere tegel is geleverd tegen dezelfde prijs. Afium heeft dit probleem op een goede en juiste manier getackeld en mij als klant tevreden gehouden. Ik beveel Afium aan als het gaat om vloermaterialen van hoog kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Levering tegels”
Door arthur op woensdag 10 mei 2017 '17
Tegel besteld een aantal maar ontvangen veel meer...toen heb ik retour gebracht ging die man niet accepteren omdat het uit de collectie is...ook vooruit betaald en 100 keer gebeld van wanneer zou bezorgd worden. 3 maanden later pas geleverd......nooit meer in mijn leven. ik raad het sterk af..die man is schaamtelos..
REACTIE VAN E. GUDUCU
Beste Arthur, Wij vinden het vervelend dat het zo is verlopen voor u, echter zijn er aantal regels voor retourneren, zoals: Artikel 10.3 U kunt tot 14 dagen na aankoop/ontvangst van het artikel of product retourneren of ruilen ongeacht de reden. Wij leveren uit voorraad en indien het een speciale bestelling is wordt de levertijd ook netjes aangegeven. Wij hopen dat u ons hierbij begrijpt.
Reactie of foto toevoegen
8,3
Burg en Burg
Zoetermeer (Zuid-Holland)
“Goed” score uit 6 ervaringen
7,5
LAB21
Delft (Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
“Hoogglans vloer”
Door Anil Sardjoe op donderdag 4 mei 2017 '17
Heb bij deze bedrijf hoogglans vloeren besteld. Hierbij wilde daar toch ook de plinten bij hebben. Echter wist ik niet hoeveel m2 ik moest hebben. Thuis alles opgemeten en dit telefonisch doorgegeven. Bij de levering van de vloer waren de plinten niet meegeleverd. De chauffeur zij dat het niet is besteld. 2 maanden later heb ik de tegels laten leggen. Eenmaal gelegd bleek er 4 tegels schade aan te zitten. Dit betreft fabricagefout. Hierover gebeld te hebben. Wilde ze geen vervangende regelen. Ik moest het gelijk melden bij leveren. Allof ik alle tegels 42 m2 ga kijken of ze allemaal goed zijn. Ik had hierbij reserve vloeren en heb de bedrijf die gelegd heeft gevraag om dit te vervangen. De bedrijf gaat ze nog vervangen. Daarna heb ik de plinten weer besteld. Het gaat om 25 meter plinten. Bij ontvangst heeft mijn vrouw de plinten aangenomen. Alles boven gezet ben ik ze gaan tellen. Tot mijn verbazing is de plint 0,75 cm en tel ik er 27 stuks. Hierna bel ik Afium gebeld. Hierbij willen ze helemaal niet weten en mij helpen om de resterende 14 mtr, die ik tegoed heb niet leveren. Tevens vragen ze extra geld, omdat ik volgens hen te weinig had betaald. Hierbij uitgelegd dat de bedrag die ik afgesproken heb, heb betaald dat dat ik geen cent meer ga betalen. Hierop werd ik helemaal boos en heb hem gezegd dat ik bij hem voor 2000 euro aan tegels heb gekocht en dat het bedrijf iets flexibeler kan zijn hierover.

Reactie ontvangen van Afium op 17 mei 2017: De plinten van uw tegels zijn bij de eerste levering niet meegeleverd omdat deze speciaal voor u werd gesneden op dat moment. U heeft de bestelling van uw plinten later doorgegeven ( zoals u dat zelf ook aangeeft )en hierdoor is de levering van uw plinten vertraagd, echter wist u dit. Het is misleidend en jammer dat u het verhaal doormekaar haalt. U begrijp dat wij beschadigde producten na twee maanden niet meer kunnen nagaan of deze onderweg is gebeurd of bij u tijdens de bouw. U was tevens al twee maanden bezig in uw woning met de verbouwing. Wat betreft uw plinten: Wij hebben 34 stuks plinten van 75cm ( dat is totaal 25,5 meter ) geleverd en deze is door mevr. Sardjoe gecontroleerd en afgetekend. Hierbuiten heeft ons chauffeur het restbedrag aangenomen en deze bleek ook minder te zijn dan afgesproken ( U heeft het factuur van te voren via de mail ontvangen en ging hiermee akkoord ). Hierna hebben wij u gebeld en hebben we van uw kant vernomen dat u hier 'geen zin meer in had' om het restbedrag te betalen. Dit vonden wij teleurstellend maar vonden het niet erg na een grote aankoop. Nadat u plinten tekort bent gekomen belde u ons op om deze gratis te willen ontvangen. Wij gingen hier niet mee akkoord en u nam een hele andere positie aan en begon zeer grof aan telefoon te praten. Wij vinden het jammer op deze manier zaken te hebben gedaan, echter hebben wij in uw geval ( zoals u ook kunt opmerken uit het verhaaltje ) zeer ons best gedaan u tevreden te stellen.
Reactie of foto toevoegen
“Prijzen ex btw”
Door Diana op zondag 5 feb 2017 '17
Laatst laminaat gekocht. Je wordt slecht geholpen. Prijzen op het Internet wordt aangeboden zonder btw. Waardoor je denkt goedkoop uit te zijn. Bij het bezoekje aan de winkel, wordt duidelijk dat het ex-btw is. Als je daar wat van zegt krijg je als antwoord " dat komt omdat wij voorheen een groothandel waren. Ik persoonlijk vind dit misleidend. Er waren geen bijpassende plinten...Dus moest een kleur uitzoeken die redelijk overeen kwam met het laminaat wat ik had. Zit jammer genoeg toch kleur verschil in. Dit bedrijf leverd rechtstreeks aan de consument en naar mijn weten moet je dan je prijzen inclusief btw aanbieden...ook op het Internet. Heb na de aanschaf nog eens goed op de site gekeken, er staat nergens dat de prijzen exclusief btw zijn. Jammer! Heb het laminaat toch wel aangekocht omdat ik het mooie laminaat vond. Afhalen aan de zijkant van het pand. Heb daar een half uur staan wachten, weer naar binnen gegaan te vragen of er nog iemand kwam om mijn laminaat te pakken...nog een kwartier gewacht voordat iemand kwam, wel het goede laminaat, niet de goede kleur plinten. Ik moest weer terug de winkel in om een de juiste kleur uit te zoeken. Die moest besteld worden. Het bedrijf dat de laminaat leverd...leverd geen bijpassende plinten, "raar". Het laminaat ligt inmiddels....super mooi geworden, maar ik ben nog nooit zo slecht geholpen als bij dit bedrijf. Dus mensen....Let goed op de prijs, zeker als je online wil bestellen of als je online uitrekent wat je nodig heb. Mvg...
FOTO VAN DIANA
Laminaat van Afium
REACTIE VAN E. OZEN
Wij functioneren nog steeds als een groothandel ( leveren aan winkeliers
en projecten ). Op de website wordt ( bij het berekenen in de winkelwagen ) duidelijk vermeld wat de prijs inc. Btw wordt. Wij vinden het jammer dat u een lange tijd heeft moeten wachten op de producten, echter duurt het wel even voordat we producten klaarzetten bij ongepland afhaal.
REACTIE VAN E. OZEN
Wij als bedrijf zijnde leveren hiernaast integendeel wel bijpassende plinten, uiteindelijk is deze keuze aan de klant. U heeft ook uiteindelijk de juiste kleur besteld bij ons. Heb ik het mis ? Wij betwijfelen wel of dit een serieuze recensie is.
Reactie of foto toevoegen
“Tegellaminaat”
Door Niyazi op donderdag 4 jan 2018 '18
Ik heb daar tegel laminaat gekocht mooi prijs super goed ik bedank de magazijn medewerkers als eerste Erdem top jongens ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde leveringen”
Door Ali Avci op vrijdag 16 jun 2017 '17
Ik had rvs stort douche met opbouw thermostaat, douche cabine links, tegels besteld van 60 bij 60 cm, Toiletkraan Rainbouw, Wat hebben ze bezorgd; chroom stort douche met inbouw thermostaat, douche cabine rechts, vloertegels van 59 bij 59 cm, kapotte toiletkraan, 2 stuks Vitra inbouw wc elk ander type gekregen. Heb paar keer gebeld en gesproken wordt niet juiste bezorgd. na slechte review waren ze bereidt douchecabine te wisselen rest niet opgelost. Alleen is douche cabine van van recht gewisseld met links. Ze zeggen dat ik het zelf verkeerd besteld heb. Terwijl ik aan de medewerker stort douche zelf liet zien dat ik dat wou maar nee ze waren niet overtuigd. Heb zelf tegels van 59 cm x 59 cm besteld??!! Terwijl op verpakking 60 cm x 60 cm staat. Probleem is tot nu toe niet opgelost. Ik raad niemand aan daar iets te kopen. Het zijn leugenaars. Doe geen zaken...!!!! Van mij krijgen ze min een miljoen punten.....
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gekregen”
Door J.N. West op woensdag 14 sep 2016 '16
Voor een vriendin en voor een kennis 2 x een partij laminaat besteld (Harbour oak en de Village oak, alles zelf gelegd). Inclusief ondervloer en plinten. Goed advies gekregen en alles netjes en op tijd kunnen afhalen. Is zeker op de nieuwe locatie een bezoekje waard, vooral als de nieuwe showroom gereed is. Binnenkort zelf tegels nodig voor mijn badkamer ook maar even daar gaan kijken weet ik nu al
FOTO VAN J.N. WEST
REACTIE VAN ROB
ik wil hem ook heel graag, komt de kleur overeen met de foto?
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door Moko op woensdag 24 jan 2018 '18
Goed laminaat maar de verkeerde plinten meegeleverd omdat de juiste kleur op was. Hierdoor kreeg ik mijn plinten pas 4 dagen na de levering vanwege externe redenen maar wel 2 dagen te laat om gelegd te worden met het laminaat. Maar dit was te wijten aan een gesloten winkel etc. dus lag niet aan hun?? Heel jammer want mijn laminaat ligt nu zonder plinten, maar ik had wel het gehele pakket ingekocht. De ingehuurde leggers hebben geen tijd meer. Vond het winkelpersoneel niet erg vriendelijk. De baas probeert er wel alles aan te doen. Ze komen over dat ze het te druk hebben om service te geven en op de details te letten.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Bidet
1 / 4
Vestiging Afium
Website: www.afium.nl
aRotterdam , Sluzenkamp 15-17, 3085 GV Rotterdam, tel 010 - 786 01 30
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.