Feedback
9,5

Voortman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Meer informatie over Voortman Keukens
Voortman Keukens: voortmankeukens.nl
Keukenmagazine aanvragen: voortmankeukens.nl/brochure
Ervaringen
Er zijn 471 ervaringen over Voortman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren385 ervaringen
4 sterren62 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Aanrader”
Door Fam. Schellekens op vrijdag 7 mei 2021 21 | vestiging Bunnik
Onze keuken hebben wij samen met Voortmans samengesteld. Prima advies over materialen, soorten kasten en apparatuur. Een 3D tekening werd ter plekke gemaakt. Heel mooi om te zien wat je uiteindelijk hebt samengesteld. En wij hoefden zelf nergens voor te zorgen, zoals we de keuken hadden besteld zo werd die uiteindelijk geplaatst. We zijn er heel content over. Ik zou iedereen Voortmans Keukens willen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie en praktische keuken”
Door Linda&Dmitry op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Lijnden
Martijn nam uitgebreid de tijd en dacht goed mee met onze wensen. Toen we voorstelden bovenlangs nog een rij "onderkasten" te plaatsen werd hij meteen enthousiast. Zijn enthousiasme heeft er zeker toe geleidt dat wij nu een mooie en praktische keuken hebben!
FOTO VAN LINDA&DMITRY
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi geworden”
Door A.K. Denekamp op dinsdag 4 mei 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Omdat we graag grote aankopen zoals een keuken willen kopen bij een bedrijf die al heel lang bestaat zijn wij zijn bij Voortman terechtgekomen. Wij hadden als verkoper Roland. Hij neemt alle tijd voor je. Ik geloof dat wij 4 keer terug zijn geweest voor aanpassingen van de tekening en ook regelmatig bellen. Geen enkel probleem. De keuken is heel mooi geworden. De monteur heeft heel mooi werk afgeleverd. We constateerden een aantal weken later na plaatsing een beschadiging aan de plint. Deze is volledig vergoedt en een nieuwe plint is geleverd. Perfect afgehandeld.
FOTO VAN A.K. DENEKAMP
Reactie of foto toevoegen
“De keuken, zoals wij wilden”
Door Bob Visser op vrijdag 30 apr 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Na de verhuizing naar een nieuwe woning in Ugchelen Buiten, hebben wij een keuken laten installeren door Voortman Apeldoorn met hulp van verkoper Thom. Samen met Thom hebben wij een voor ons passende keuken uitgezocht. Wij zijn uitstekend geadviseerd, en zijn dan ook uitgekomen op een prachtige keuken in ons nieuwe verblijf. Wat erg opvalt is het mooie aanrechtblad, geheel aangepast aan de vorm van onze keuken. Voortman Apeldoorn is naar onze mening een aanrader.
FOTO VAN BOB VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door G. Scheurwater op donderdag 22 apr 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Er wordt in de showroom om ruim de tijd gegeven om samen met de verkoper tot een keuze te komen. Met de software is al een goed beeld te zien wat het zou kunnen gaan worden. Installatiewijzigingen zijn uitgevoerd door dezelfde persoon die de keukenmontage heeft gedaan. Zeer aan te bevelen. Duidelijke afspraken m.b.t. betaling, controle-inmeting, leverantie en plaatsing.
FOTO VAN G. SCHEURWATER
+ Toon extra foto van G. Scheurwater
Reactie of foto toevoegen
“Antraciete hoekkeuken”
Door Fam. Pijffers op maandag 12 apr 2021 21 | vestiging Rijssen
We hebben een prachtige antraciete hoekkeuken gekocht bij VoortmanKeukens.we zijn door de verkoper Willard goed geadviseerd, met uiteindelijk een super resultaat!
Hartelijk bedankt, VoortmanKeukens!
FOTO VAN FAM. PIJFFERS
Reactie of foto toevoegen
“Een tevreden klant”
Door Sbaa op vrijdag 9 apr 2021 21 | vestiging Apeldoorn
We zijn vriendelijk en correct geholpen en de keuken is netjes en zorgvuldig geplaatst. Een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Esra op donderdag 8 apr 2021 21 | vestiging Bunnik
Coreline heeft ons geweldig geholpen met het uitzoeken van onze keuken! Ze dacht mee, luisterde goed naar onze wensen, snapte wat we wilden en nam alle tijd, zelfs toen we de keuken weer helemaal wilden omgooien. Eenmaal besloten en besteld, werden de plannen tijdens de verbouwing toch anders dan verwacht. Ook toen heeft Coreline heel hard haar best gedaan voor ons en kon de bestelling (tegen een kleine meerprijs voor extra materialen en werk) worden aangepast. Wij raden iedereen aan om bij Voortman een keuken te kopen: geen gekke onderhandelingen en heel fijne service!

Aanvulling ontvangen 10 mei 2021: De aankoop is inderdaad al geleverd en gemonteerd, dit is allemaal goed verlopen en in één dag was onze keuken volledig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de keuken”
Door Koster op vrijdag 2 apr 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. We zijn fijn geholpen door Laurens en er kwam een mooie 3d tekening uiteindelijk uit rollen. De showroom is net vernieuwd en dat is zeker te zien, echt een keuken specialistische zaak waar veel inspiratie te vinden is voor een keuken. We genieten nog elke dag van de keuken! We raden iedereen aan om hier naar toe te gaan!
FOTO VAN KOSTER
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door T.A. Mulder op maandag 29 mrt 2021 21 | vestiging Rijssen
Onze ervaring met de fa Voortman is voortreffelijk! De wijze waarop verkoper Willard ter Keurst vanaf het eerste contact zijn best heeft gedaan om onze ideeën voor onze nieuwe keuken vorm te geven was geweldig. Ook in een wat later stadium toen we nog wat aanpassingen wilden was dit geen probleem bij Voortman. Ook de planning voor de levering verliep uitstekend. De montage door monteur Andre is zeer professioneel uitgevoerd, en verliep helemaal volgens de planning!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door j weijn op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
In juni 2020 gingen wij ons oriënteren voor een nieuwe keuken. Na bezoek aan diverse zaken kwamen we uit bij Voortman in Apeldoorn. Prettig en duidelijk geholpen en alle optie besproken. Met een goed gevoel gingen we er weg. In november werd de keuken geleverd. Bij het plaatsen van de keuken bleken de handgrepen te lang of te kort. De pas stukken te breed en een kapot kraantje. Dit lijkt alle maal gemakkelijk op te lossen. Echter dan kom je bij Voortman Service terecht. Wat begint met een goede verkoop en een prachtige keuken wordt door service totaal verstoord door hun taaie stroeve en trage hulp. We zijn nu 4 maanden verder en we hebben voor de derde keer een verkeerd pas stuk gekregen. 2x te breed 1x gebroken. De handgreep op de juiste lengte leveren is ook moeilijk terwijl er een goede tekening is gemaakt waar dit gewoon op te zien is. Weer contact gezocht met service en na een week nog niets van ze gehoord.
REACTIE VAN J WEIJN
Nu 2 maanden verder ondanks belofte te leveren nog geen passend pas stuk gekregen . wel een te lange handgreep die ikzelf maar op lengte moet zagen . mij werd verteld dat dat altijd moest gebeuren .een beetje vreemd want de andere handgreep was op de mm passend geleverd . Maar weer een mailtje naar service gedaan en hopen op reactie
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Anouk op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Lijnden
Wij zijn geholpen door Martijn Vonk bij Voortman keukens in Lijnden. We hebben de service als erg prettig ervaren. Er werd niks opgedrongen zoals vaak bij verkopers wel het geval is en we hebben rustig de tijd gekregen om onze keuze te maken. Het advies was passend. Na het kiezen van de keuken is de montage (in coronatijd) ook erg soepel verlopen, het contact is altijd goed geweest. Ook na plaatsing is de service erg netjes, zo kraakte onze koelkast deur omdat deze wegens het gewicht wat erin was geplaatst iets was gezakt. Direct werd er een monteur gestuurd om dit op te lossen. Zowel de klantenservice, verkopers en monteurs zijn zeer beleeft. Wij hebben de plaatsing van onze keuken als zeer prettig ervaren en zouden in de toekomst zeker naar Voortman keukens terugkeren. Top! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken”
Door Richard en Yvonne Hartog op zondag 21 mrt 2021 21 | vestiging Lijnden
Wij hebben bij Voortman Keukens in Lijnden een super mooie keuken gekocht, Hele goede de deskundige adviezen gehad van Ricardo van Schuppen. Daardoor hebben wij nu de keuken die wij ook voor ogen hadden.
FOTO VAN RICHARD EN YVONNE HARTOG
Reactie of foto toevoegen
“Aandacht voor de kleinste details”
Door Ria en Rijk van Oostenbrugge op zondag 21 mrt 2021 21 | vestiging Bunnik
Wij zijn bijzonder goed geholpen door Jo-Anna, de verkoopster. Zij dacht goed met ons mee en was flexibel. De montage door Cees is perfect; ook de kleinste details werd aandacht aan besteed. Levering van het materiaal verliep ook volgens plan, ondanks corona en sneeuw en ijs.
Reactie of foto toevoegen
“Top resultaat”
Door Jan-arne en aylien op vrijdag 19 mrt 2021 21 | vestiging Rijssen
Op zoek naar een nieuwe keuken zijn we weer na 25 jaar terecht gekomen bij voortman keukens in rijssen daar zijn wij geholpen door arno arends hij heeft onze wensen kunnen waar maken in het resultaat van onze prachtige keuken wij bevelen zeker voortman keukens aan degene die op zoek is naar een nieuwe keuken
-goed advies
-kwaliteit
-vakbekwame monteurs
-eerlijke prijs
-goede service

Aanvulling ontvangen 22 maart 2021: De keuken is geleverd en inmiddels gemonteerd
De levering:
-nette levering door transporteur
-netjes en correct personeel
-alles gelost volgens afspraak

Montage keuken:
-top monteur
-klantvriendelijk
-vakman
-top resultaat
-al met al een dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Simpelweg super ervaring”
Door Clemens Kersten op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Onze ervaring met Henk was simpelweg super! Hij dacht met ons mee, durfde bepaalde keuzes ter discussie te stellen (zonder opdringerig of afkeurend te zijn) en de sfeer was ontspannen. Zelfs toen wij na een tijdje voor een andere stijl wilden gaan, werd dit met enthousiasme gedaan. Het was duidelijk dat Henk van een uitdaging houdt :) Ook de service rondom de plaatsing was top: zo was de vaatwasser bij transport helaas beschadigd (kan gebeuren), maar werd al direct door de monteur gemeld en daarna keurig vervangen. Wij hebben ons dan ook geen moment druk hoeven te maken.
FOTO VAN CLEMENS KERSTEN
REACTIE VAN CLEMENS KERSTEN
Vooraanzicht van kook gedeelte. De achterwand is voorzien van een goud, bijna messing, kleurige metal stuc die achteraf is aangebracht. De Quooker en spoelbak hebben een patina messing kleur.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door Fien Marie op maandag 8 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Henk de Vries nam goed de tijd om met ons een keuken samen te stellen. Zijn collega's installeerden en monteerden volgens de afspraken. Wij zijn blij met het resultaat.
FOTO VAN FIEN MARIE
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd en gemonteerd”
Door Marie Slootweg Johan Tulp op donderdag 4 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Wij wilde in eerste instantie een nieuwe inbouwkoelkast kopen omdat de oude te groot en al 15 jaar oud was. Dat werd uiteindelijk een nieuwe keuken! We zijn er erg content mee! Van een landelijke keuken naar moderne en mede door de hulp van Henk de Vries tot een mooie en praktische indeling gekomen. We zijn zeer tevreden over de begeleiding en kunnen iedereen met een gerust hart aanraden hun nieuwe keuken bij Voortman te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooie keuken”
Door H.J.Handstede op donderdag 4 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman keukens in Apeldoorn keuken gekocht, geadviseerd door Henk de Vries: super blij met zijn vakkundigheid en prima advies! Heel mooie keuken!
FOTO VAN H.J.HANDSTEDE
+ Toon extra foto van H.J.Handstede
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door fam Mensink op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Goede voorlichting, geen haastklus, werden ondanks een paar keer terugkomen niet gezien als "zeurders"; bij afwezigheid van de verkoopster bleken ook andere medewerkers zich goed te oriënteren; vriendelijk en rustige verkoopster, ter zake kundig; alleen de koffie:) daar zwijgen we over:). grapje
FOTO VAN FAM MENSINK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Arnold & Annemarie op vrijdag 19 feb 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Over alles heen zijn we zeer tevreden. De showroom; ruim en sfeervol ingericht. De adviseur/verkoper; we hebben vooraf een afspraak gemaakt. De adviseur heeft ons opgevangen. Daarna heeft hij ons de ruimte gegeven om de showroom te verkennen. Hierna heeft hij onze wensen op papier gezet. Hij heeft onze wensen overtroffen met zijn idee. Dit is daarna samen in detail met ons uitgewerkt. Het mooie was dat wij op een groot scherm, in 3D en kleur onze keuken tot leven kwam. DIt gaf een goed beeld van de werkelijkheid. We hebben ons gesprek afgerond, en hebben op papier een duidelijke offerte meegekregen. Levering en plaatsing; De service afdeling van Voortman heeft ruim van te voren de keuken ter plekke ingemeten. Direct daarna hebben wij een zeer uitgebreide en duidelijke tekening ontvangen waar de leidingen geplaatst moest worden. De leverdatum werd ruim van te voren gepland. De plaatsing van de keuken is perfect geplaatst volgens planning, zeer vakkundige monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige en handige keuken”
Door Janny Bos op vrijdag 19 feb 2021 21 | vestiging Apeldoorn
We hebben een Siemetic keuken gekocht. Dankzij goede adviezen van dhr Bessink is het een prachtige en handige keuken geworden.
FOTO VAN JANNY BOS
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er wezen”
Door Fam. Hendriksen op woensdag 17 feb 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Geweldig geholpen door verkoper Laurens die met tips en adviezen kwam, waardoor we de juiste keuzes konden maken. Het valt namelijk niet mee, er zijn zoveel mogelijkheden, maar het resultaat mag er wezen! De keuken is precies geworden zoals wij voor ogen hadden, Prachtig! Dit is onze tweede keuken bij Voortman Keukens, wederom zeer tevreden!
FOTO VAN FAM. HENDRIKSEN
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige keuken”
Door Gerrit en Ingrid Huusken op vrijdag 5 feb 2021 21 | vestiging Rijssen
Superblij met onze geweldige keuken. Niets dan lof, een warm ontvangst en we werden verwend met koffie en cake. Er werd meegedacht door Willard van Keurst én monteur P. Lennips, vanaf het begin van de tekening t/m de plaatsing van onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hele proces duidelijk en overzichtelijk”
Door M. en A. de Jong op dinsdag 2 feb 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Thom nam ruim de tijd om ons te woord te staan en de hele keuken qua materialen en indeling naar onze wens te maken. Ook het hele proces daarna was steeds duidelijk en overzichtelijk. Wijzigingen of aanpassingen werden in goed overleg doorgevoerd.
FOTO VAN M. EN A. DE JONG
+ Toon extra foto van M. en A. de Jong
Reactie of foto toevoegen
“Erg content met de keuken”
Door Denise van Gerven op zondag 31 jan 2021 21 | vestiging Lijnden
Afgelopen zomer hebben wij een nieuwbouwhuis gekocht, waarbij we de mogelijkheid hadden om een eigen keuken te (laten) ontwerpen. We hebben meerdere keukenzaken bezocht en uiteindelijk gekozen om de keuken te laten ontwerpen door Ricardo van Schuppen van Voortman Keukens in Lijnden. Ricardo levert maatwerk advies, denkt goed mee en vertelt op basis van zijn ervaring wat goed werkt en wat niet goed werkt in het ontwerpen van een keuken. De keuze in materialen, kleuren en apparatuur is groot en Ricardo is goed in staat om de voor- en nadelen van deze aspecten uit te leggen en hier advies op te geven. Uiteindelijk zijn we drie keer langs geweest om het hele ontwerp te maken en na te lopen. Ricardo neemt hiervoor de tijd en is open en transparant over de implicaties en de kosten. De levering en installatie was zorgvuldig en precies. Er waren een aantal kleine restpunten. Het contact met Mark Jan vanuit het hoofdkantoor was erg prettig. We zijn altijd pro-actief benaderd en we wisten precies waar we aan toe waren ten aanzien van levertijden en installatie. We hebben de keuken nu een aantal maanden en zijn erg content met de keuken. De keuken is praktisch en qua uitstraling precies zoals wij het in ons hoofd hadden. Wij raden iedereen aan die op zoek is naar een nieuwe keuken om een bezoek te brengen aan Voortman Keukens.
FOTO VAN DENISE VAN GERVEN
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Daniel en Yvonne op vrijdag 29 jan 2021 21 | vestiging Apeldoorn
We zijn super blij met onze nieuwe Voortman keuken. Het is best lastig om een keuken uit te zoeken, maar we zijn fantastisch geholpen door Roland Besselink. Hij wijst je op die punten waar je zelf niet aan denkt, maar die net even het verschil maken tussen een goede keuken en een fantastische keuken. Een echte vriendelijke vakman die niet voor commercieel succes gaat, maar zelf ook geniet van zijn vak. Ik gun iedereen eenzelfde ervaring bij het uitzoeken van een nieuwe keuken.
FOTO VAN DANIEL EN YVONNE
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Peter op donderdag 28 jan 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Perfecte service, vanaf het eerste moment van de oriëntatie, vervolgens het advies- en verkoopgesprek met Henk tot het plaatsen van de keuken. Op elk moment wordt er goed met de klant meegedacht. Ook de nazorg was goed geregeld.
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Veel kennis en fijne manier van verkopen”
Door Brummelkamp op donderdag 28 jan 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn erg tevreden over de aankoop van onze nieuwe keuken. De verkoper, Henk, luisterde naar onze ideeën en wensen en begreep goed waar onze voorkeur naar uit ging. Ook kwam hij met alternatieven betrekking tot bv de opstelling. Dit was erg fijn. De communicatie verliep helder en snel. Henk is een verkoper die precies weet waar hij het over heeft. Veel kennis en een fijne manier van verkopen.
FOTO VAN BRUMMELKAMP
Reactie of foto toevoegen
“1 x alles goed”
Door Wilma Overbeek op donderdag 28 jan 2021 21 | vestiging Rijssen
Na 25 jaar onze keuken vervangen door deze oud eiken look keuken. Van begin tot eind deskundig geadviseerd, montage was super. In 1x alles goed, alleen een plintje dat er niet was, maar die was er binnen 2 dagen ook en gemonteerd. Heel blij met onze keuken waar we graag zitten en die gezellig en van deze tijd is!
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van onze mooie keuken”
Door Jolanda zegers op maandag 25 jan 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Vorig jaar onze keuken gekocht bij voortman keukens in Apeldoorn. En wij zijn hier erg tevreden over. Erg goed advies gekregen van dhr de Vries. Zat ik met vragen kon ik altijd bij hem terecht en kreeg ik snel en vakkundig antwoord. De keuken staat er nu bijna alweer een jaar en nog elke dag geniet ik van onze mooie keuken. Een dikke 10 voor Voortman keukens Apeldoorn.
FOTO VAN JOLANDA ZEGERS
+ Toon extra foto van Jolanda zegers
+ Toon extra foto van Jolanda zegers
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met keuken en keukeneiland”
Door Sandy de Wit op maandag 18 jan 2021 21 | vestiging Bunnik
Wij zijn er tevreden met onze keuken en keukeneiland. We zijn goed geholpen en geadviseerd door Jos Witvliet. Hij reageert niet heel snel op mails maar dat geeft hij ook aan omdat hij het heel druk heeft. Uiteindelijk beantwoordt hij alle vragen en neemt hij alsnog de tijd voor je. Ik kan iedereen de combinatie Voortman keukens/Jos Witvliet aanraden. En ook belangrijk, de afdeling planning was ook zeer vriendelijk, flexibel en meedenkend.
FOTO VAN SANDY DE WIT
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aan te bevelen”
Door Robbert op vrijdag 15 jan 2021 21 | vestiging Lijnden
Zeer fijne ontvangst in de ruim opgezette showroom. We zijn geholpen door Martijn die al snel doorhad wat onze wensen waren. Martijn kwam met advies en eigen ideeen, maar hield daarin in alles wel rekening met onze wensen en dacht met ons mee.
Ook na het ontwerp en bestelproces waren de communicatie, service, montage en afhandeling van vragen waren allen erg prettig. Van harte aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Eline Endenburg op vrijdag 15 jan 2021 21 | vestiging Lijnden
We zijn zeer tevreden over de informatie en service die we hebben gekregen bij Voortman. Martijn Vonk heeft ons super geholpen bij de keuze voor een keuken en nuttige tips gegeven over de indeling van de kasten. We voelden ons direct welkom en we zijn meerdere keren bij Martijn geweest en divers mailcontact gehad voordat we een besluit hebben genomen. Hier zit absoluut geen druk achter, iets wat bij andere keukenwinkels wel het geval was. Heel duidelijk over de prijs. Het inmeten van de keuken ging heel professioneel en netjes. Uiteindelijk heeft Harry Heuzen onze keuken vakkundig en netjes gezet. Alle onderdelen waren geleverd. Harry heeft ons voorlichting over apparatuur gegeven en echt meegedacht over het aansluiten van de verschillende apparatuur op de groepenkast. Kortom, we zijn zeer tevreden.
FOTO VAN ELINE ENDENBURG
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen en geadviseerd”
Door J. van Kempen op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Rijssen
We hebben onze tweede keuken bij Voortman gekocht. Bij de eerste keuken waren we al heel tevreden, nu bij de tweede is dat wederom het geval, zelfs heeeel tevreden. We werden super geholpen en geadviseerd. Na plaatsing bleek alles bij elkaar te komen en was het precies zoals we gedacht hadden. Top.
FOTO VAN J. VAN KEMPEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijne winkel”
Door Haije op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Rijssen
Zeer fijne winkel, geeft goed advies/ en hulp bij vragen zeer nette keuken, netjes optijd geleverd en alles was compleet. Ik zou deze winkel zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Fam. van Zwol op zondag 20 dec 2020 20 | vestiging Rijssen
Na 20 jaar toe aan een andere keuken. Hiervoor 2 keukenzaken bezocht maar vanaf het begin meteen een goed gevoel bij Voortman. Warme ontvangst, alle tijd voor een oriënterend gesprek waarin onze wensen (bijv. vaatwasser op hoogte) werden opgenomen. Rekening houdend met deze wensen kwam er een mooi en duidelijk 3D voorbeeld met enkele tips van de verkoper. Tussendoor goed verwend met koffie en lekkere eigen baksels. De communicatie via de mail voor kleine wijzigingen ging perfect. Alle lof voor het leveren en plaatsen van de keuken. Alles netjes in één keer geleverd en in 1 dag geplaatst. Zelfs het verpakkingsmateriaal werd de volgende dag netjes opgehaald, dus geen rommel wat jezelf nog op moet ruimen of afvoeren. Ook de nazorg is helemaal top. Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken. Hartelijk dank, Willard voor je inbreng en begeleiding.
FOTO VAN FAM. VAN ZWOL
+ Toon extra foto van Fam. van Zwol
+ Toon extra foto van Fam. van Zwol
+ Toon extra foto van Fam. van Zwol
Reactie of foto toevoegen
“Goed afgestemd op klantwensen”
Door familie Otten op donderdag 17 dec 2020 20 | vestiging Apeldoorn
De levering en montage van de keuken was netjes en compleet geleverd/uitgevoerd. Klantwensen zijn goed meegenomen in een logisch ontwerp. Duidelijk communicatie vanuit Voortman. Fijn dat al het vrijkomend afval gescheiden en apart afgehaald wordt. Dit hoeft niet zelf weggebracht worden. Installatiewerk en demontage van de vorige keuken is zelf in eigen beheer uitgevoerd, maar kan desgewenst meegenomen worden.
FOTO VAN FAMILIE OTTEN
+ Toon extra foto van familie Otten
+ Toon extra foto van familie Otten
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Guus Beking op maandag 14 dec 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij waren op zoek naar een complete keuken zonder dat we een idee hadden van de kleur, opstelling en apparatuur. Wij hadden als verkoopadviseur Roland Besselink. Roland gaf ons het vertrouwen om uiteindelijk bij Voortman Keuken een keuken aan te schaffen. Roland nam ruim de tijd voor ons en hij heeft ons de verschillende mogelijkheden laten zien. Roland is geen opdringerige verkopers en hij is eerlijk over het product. Uiteindelijk hebben we een mooie keuken gekocht. We werden keurig op de hoogte gehouden over de levertijd. Waarschijnlijk is tijdens het transport een element van de keuken beschadigd. Dit werd direct opgelost. Al met al zijn we zeer tevreden en wij adviseren mensen om bij Roland van Voortman Keukens een keuken te kopen.
FOTO VAN GUUS BEKING
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door R. Meester op donderdag 10 dec 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Naast andere keukenzaken bezocht te hebben, ook een afspraak gemaakt bij Voortman in onze zoektocht naar een nieuwe keuken. We werden goed geholpen door Henk en een keukenontwerp werd gemaakt. We waren erg enthousiast en hebben daar akkoord op gegeven. Na een week of twee kreeg ik het idee dat ik toch iets wilde veranderen. Dit is nog gerealiseerd door de goede service van Henk zonder dat het extra vertraging opleverde. Heel fijn! We hebben gekozen de keuken zelf te installeren. Dit ging goed en voor telefonisch advies kon ik contact opnemen met Voortman. De installatie van de inductieplaat ging niet zonder slag of stoot. Het betrof een showroom model en tot 2 keer toe kwamen wij erachter dat dit model niet compleet was. Dit leverde wat vertraging op bij de installatie. Henk kwam hiervoor persoonlijk excuses aanbieden en heeft ons een pannenset aangeboden om dit goed te maken. Aan het eind van het verhaal staat er een fantastische keuken en onze algemene indruk van Voortman is erg goed. Ze leveren een goede service en niet geheel onbelangrijk, prachtige keukens.
FOTO VAN R. MEESTER
Zelf geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top service na 16 jaar”
Door Adri Hopman op dinsdag 8 dec 2020 20 | vestiging Bunnik
Van mijn ruim 16 jaar oude Voortman keuken sloot één deurtje niet meer goed, vanwege een defecte scharnier. Eén telefoontje naar Bunnik en binnen een paar dagen lag er kosteloos een nieuwe vervangende set scharnieren op de deurmat. Wat een enorme (aftersales) service! Top!
FOTO VAN ADRI HOPMAN
Reactie of foto toevoegen
“Donkerblauwe strakke eilandkeuken”
Door Fam. van de Maat op vrijdag 4 dec 2020 20 | vestiging Bunnik
Wij troffen een zeer enthousiaste verkoopster die goed luisterde naar onze wensen en meedacht om onze droomkeuken te kunnen realiseren. In de showroom staan veel keukenopstellingen die verschillende producten en mogelijkheden laten zien voor de klant, erg handig! Wij zijn super tevreden met onze donkerblauwe strakke eilandkeuken met betonlook-werkblad. Levering en plaatsing prima.
FOTO VAN FAM. VAN DE MAAT
Reactie of foto toevoegen
“L-keuken met witte hoogglans deurtjes”
Door Dijkman op donderdag 3 dec 2020 20 | vestiging Apeldoorn
We hebben een L-keuken met witte hoogglans deurtjes en lades aangeschaft. Er ligt een rudged concrete (betonlook) werkblad. Zeer goed advies gekregen van Henk. Hierdoor aan beide kanten kastjes gemaakt en het blok wat breder gemaakt. Dit werkt erg fijn. Keuken werd geïnstalleerd door vakmannen die de afwerking hoog in het vaandel hadden.
REACTIE VAN RUUD DIJKMAN
Een foto zonder stucloop
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Linda Nooij op dinsdag 1 dec 2020 20 | vestiging Rijssen
Oven ging kapot buiten garantie periode. Keurig geholpen door Dhr. Arends; goede informatie gekregen en een keurig aanbod voor een nieuwe oven.

Aanvulling ontvangen 2 december 2020: Mijn oven is geleverd en gemonteerd volgens afspraak. Dit beviel goed, de monteur kwam keurig op tijd en was binnen 30-45 min klaar. Ben erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Jeroen Weck op maandag 30 nov 2020 20 | vestiging Bunnik
Wij hebben een nieuwe keuken laten plaatsen in jaren 30 woning. Altijd een uitdaging. We wilde eerst nog de ruimte verbouwen zoals het doorbreken van een muur naar de woonkamer en we hadden geen idee wat we gingen tegenkomen dus enige flexibiliteit werd gewenst. Dit hebben we ook tijdens het verkoop gesprek uitvoerig besproken. We zijn begonnen met een eerste (eigen) meting van de toekomstige ruimte. Met die gegevens zijn we naar Voortman Bunnik (Coreline) geweest. Coreline heeft daar een fantastisch ontwerp bij gemaakt. Iets waar we zelf nooit op waren gekomen. Leuke originele details. Top dus. Ook over de prijs waren we te spreken. Het paste binnen de inschatting die we zelf hadden gemaakt. Vast niet de goedkoopste, maar wel top. We werden verliefd op de visualisatie en konden niet wachten. Na een tweede gesprek waar alle details werden doorgenomen hebben we getekend. De keuken werd officieel ingemeten door Voortman, nog voor de verbouwing... en gelukkig paste alles nog. Achteraf was het nuttig geweest om de bouwtekeningen ook te vertalen naar een visualisatie (als leek zie je dan toch meer), dan hadden we een paar details eerder gezien. Gelukkig hadden we ook een top aannemer die op tijd oplossingen vond voor een aantal details in de verbouwing, zoals de afmeting van een koof irt de diepte van plankjes. Gelukkig verliep de verbouwing zoals gepland. Er kwam tijdens de verbouwing een tweede meting om de maten van het blad exact in te meten. Even leek het erop dat aflevering twee weken vertraagd zou worden omdat de leverancier van het keukenblad niet op tijd kon leveren (effect van Corona?). In afstemming zouden ze een tijdelijk blad plaatsen, dat hadden we ook al in het verkoopgesprek afgesproken en daar zouden ze zich aan houden. Uiteindelijk werd het blad meegeleverd met de rest van de keuken. Niks aan de had dus. Het inbouwen liep voorspoedig. Het duurde wel een dag extra, en er waren een paar minimale herstelpunten die vlot zijn verholpen. We zijn met het koken van het gas af gegaan. Een tip voor iedereen: zorg dat je op tijd je aansluiting laat verzwaren geschikt voor inductie. Dit kan drie maanden!! duren. Daar heeft Voortman natuurlijk geen invloed op, maar wellicht hadden ze wel die tip kunnen geven. Samengevat: top ontwerp, prima service, acceptabele prijs, prima service. Geen verrassingen. Wij zijn erg blij.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Ad Paanstra op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Bunnik
Zeer goed geholpen goed advies. En uiteindelijk een prachtige keuken.
FOTO VAN AD PAANSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig en prettig advies”
Door Ingrid en Loek op maandag 23 nov 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Erg mooie keuken geworden. Deskundig en prettig advies. De installatie top. Kortom, we zijn heel tevreden en blij!
FOTO VAN INGRID EN LOEK
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door H.A. Kors-Adelerhof op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht bij Voortman Keukens apeldoorn, uitstekend geholpen door de heer H de Vries, vriendelijk en meedenkend. Prima communicatie vanaf de bestelling tot en met de plaatsing. Afwerking zeer secuur, er is keurig werk geleverd. Een uiterst tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Erg prettig geholpen”
Door H. De Vries op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Werd erg prettig geholpen, service is goed en men denkt met je mee. Ook budgettair willen ze meedenken en oplossingen zoeken.
FOTO VAN H. DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Ton van Dalen en Ellen Vos op dinsdag 17 nov 2020 20 | vestiging Bunnik
We kwamen bij Voortman keukens via onze nieuwbouwwoning. We moesten op 1 dag de hele keuken bestellen, en we hadden werkelijk geen idee wat we samen mooi vonden. We werden uitstekend begeleid door Gerben, een aardige jonge verkoper met verstand van zaken. Hij nam heel veel zorgen weg, en gaf uitstekend advies. We zijn ontzettend blij met onze prachtige keuken!
FOTO VAN TON VAN DALEN EN ELLEN VOS
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Schuurbiers op dinsdag 10 nov 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Keuken laten plaatsen door Voortman, vandaag afgerond. Mooie kwaliteit en plaatsing gebeurde soepel en door een nette installateur die de tijd nam voor de keuken en zijn vak begrijpt. Er moet nog een plekje wat open blijft worden opgemeten dat wisten we van tevoren, Ga er vanuit dat dit net zo netjes verloopt. Al met al, erg blij en prijs m.b.t. bijv. een keukenbudget bedrijf nog steeds concurrerend!
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede ervaring”
Door Meijer-Donderwinkel op maandag 2 nov 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Onze ervaring is super goed! Wij zijn keer op keer zeer correct en met alle tijd geholpen door verkoper Roland. Alle perfectie is eraan besteed en het is uiteindelijk een super keuken geworden! Pinterest waardig!

Aanvulling ontvangen 2 november 2020: De aankoop is reeds geleverd en gemonteerd. Dit is prima gegaan. Kleine manco's werden gelijk opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke prima”
Door Arnold Jansen op dinsdag 27 okt 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Het kost een paar cent, maar dan heb je het echt zeer goed voor elkaar. Materiaal, montage en afwerking dikke prima. Goed begeleidt in het maken van keuzes van materialen, functionaliteiten en apparatuur. Voorzorg goed, tijdens verbouwing top, maar ook achteraf even contact helemaal prima. Tevreden klanten hier in Leusden
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Mark op zaterdag 24 okt 2020 20 | vestiging Lijnden
We hebben bijzonder fijn contact gehad met Marcel in Lijden. ( prachtige zaak trouwens). Uiteindelijk later nog een aantal aanpassingen doorgevoerd waar Marcel totaal niet moeilijk over deed. Alles volgens planning met hijs kraan, perfect geregeld. Alle aandacht bij de keuken plaatsing. Wel paste een aantal lade niet welke nog opnieuw besteld zijn. Met het eindresultaat zijn we super blij. Hele fijne keuken. Marcel top geregeld.
FOTO VAN MARK
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gedaan”
Door Machiel top op zondag 4 okt 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Apeldoorn een zeer mooie Häcker keuken gekocht. Na overleg met de vriendelijke verkoper en diverse tips te mogen hebben ontvangen,Hebben we de keuze laten vallen op de onderstaande keuken. Merk Häcker kleur antraciet met een grijs composiet aanrechtblad. Keuken was snel geleverd,Doordat we besloten hebben deze zelf te plaatsen. Alles was compleet en onbeschadigd. Nadat we hem hebben geplaatst,(inmiddels een kleine 2 maanden)Bevalt de keuken ons prima. Perfecte kwaliteit.Geen klapperende deuren of krakkemikkige scharnieren.En een zeer stevige carrouselkast. Ook werd de keuken vtv nog ingemeten,Keurig op tijd en je wordt goed geïnformeerd door de receptioniste van Voortman Apeldoorn.
FOTO VAN MACHIEL TOP
Lange keuken met kastenwand
REACTIE VAN ROBERT
Beste Machiel, Wij krijgen precies dezelfde kleur/model keuken. Kun je me vertellen welk merk (en modellen) inbouw apparatuur je hebt en hoe dik je werkblad is?
Reactie of foto toevoegen
“Scoren geen punten”
Door Ten Hartog op woensdag 30 sep 2020 20 | vestiging Rijssen
We hebben in goed vertrouwen een keuken bij Voortman gekocht maar nadat de keuken was geplaatst kwamen we er achter dat de combi oven het niet deed, even 3 weken wachten op reparatie. Ook was een kastje te groot geleverd, 6 weken later kwamen ze weer, nu met een kleiner kastje maar zonder lades. Begin augustus kregen we de keuken en nu is de keuken nog niet compleet. Wel weet Voortman je te vinden voor de betaling van de keuken zelfs tijdens onze vakantie werden we gebeld. Achteraf hadden we niet moeten betalen dan hadden we misschien nu een hele keuken. Sorry jullie scoren geen punten. Er is geen persoonlijk contact, jullie handelen alles af via de mail.... Jullie snappen dat we nooit meer naar Voortman gaan. De 8.3 zetten wij om in 3.8.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Daniël op dinsdag 29 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Toen we ons kwamen oriënteren was er een mooi aanbod aan keukens te zien. Nadat we zelf wat rondgelopen hadden werden we geholpen door Henk. Hij hielp ons goed en dacht mee in de keuzes. We kregen een goede indruk van wat we konden verwachten en maakten dan ook de keuze om de keuken te gaan bestellen. Het plaatsen ging geweldig en we zijn enorm blij met onze keuken, Wiert kwam de keuken installeren en dat heeft hij perfect gedaan! Ook tussentijdse communicatie verliep goed en waren we goed op de hoogte van de status en wat we konden verwachten, top!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Robin van der Burgt op maandag 28 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Bij het uitzoeken en kopen van onze keuken bijzonder plezierig te woord gestaan, geadviseerd en de verkoop door de heer Henk de Vries. Tevens een perfecte aftersales. Tevens uitstekende oplossingen voor door mij zelf veroorzaakte probleempjes.
FOTO VAN ROBIN VAN DER BURGT
Kastenwand
+ Toon extra foto van Voortman Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door Willemien Eilander op zaterdag 26 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn blij met onze nieuwe keuken. We zijn goed geholpen in de winkel en vragen die wij later nog hadden zijn op een prettige manier beantwoord. Wat wij wel lastig vonden was dat we 3 contacten hadden om de keuken helemaal ingericht te krijgen, Voortman voor de keukenonderdelen, iemand die de keuken plaatst en weer een ander voor de vloer. Dat ging uiteindelijk wel goed, maar 1 contactpersoon die alles voor je regelt zou wel fijn zijn geweest.
FOTO VAN WILLEMIEN EILANDER
Keuken me mintgroene muur
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de keuken”
Door Roy Naber op donderdag 24 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Geholpen door Henk de Vries. Tijdens de aankoop van de keuken nam hij direct alle tijd en liep ik direct met een 3d tekening de deur uit. Goed gevoel en vooral eerlijkheid.
Verder. Perfecte service en komen alle afspraken goed na. Duidelijke communicatie welke mee gaat in de tijd van nu. Ook extra na-service wordt goed opgepakt en afgehandeld. Bedankt Henk. We zijn super blij met onze nieuwe keuken! Volledig naar verwachting.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door Chris van Putten op zaterdag 19 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Prima geïnformeerd, aansluitend op onze wensen . Dhr. Besselink geeft je een goed gevoel. Het is een hele fijne zaak , je weet waar je aantoe bent met de prijs , je verlaat de zaak met een heerlijk gevoel. De keuken is super mooi
FOTO VAN CHRIS VAN PUTTEN
Keuken is supermooi
Reactie of foto toevoegen
“Goed ook achteraf”
Door Geert Douw op donderdag 17 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken gekocht! Uitstekend rondgeleid door de showroom langs alle opties en goed geadviseerd. Goede monteur, vragen worden goed beantwoord en wensen worden goed opgepakt, ook achteraf! Goede communicatie en service.
FOTO VAN GEERT DOUW
+ Toon extra foto van Geert Douw
+ Toon extra foto van Voortman Keukens
REACTIE VAN VOORTMAN KEUKENS
testet
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Familie Detert Oude Weme op woensdag 16 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
We hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. Na een goed advies voor de indeling van de nieuwe keuken, hebben we in de grote showroom een mooie combinatie kunnen kiezen. Ook de tips en de adviezen hebben we ter harte genomen en we zijn met deze keuzes erg blij! Deskundig, vriendelijk en professioneel werden wij door verkoper Roland Besselink geholpen. Duidelijke en goede communicatie ook tijdens de Corona tijd. Zeer klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Behoorlijke vertraging”
Door R Kramp op woensdag 16 sep 2020 20 | vestiging Elst GLD
In november 2019 een offerte laten maken bij Voortman Elst. Na een weekeinde erover nagedacht te hebben hebben we besloten om daar de keuken aan te schaffen, we hadden een zeer goed gevoel erover na goed meedenken door de verkoper. Twee dagen voor plaatsing bleek dat de keuken incompleet was (Corona) er werd ons een alternatief geboden voor de kookplaat en de combi magnetron in bruikleen. De kookplaat is uiteindelijk geplaatst na vele malen uitstellen en was niet hetgeen wat er is afgesproken. Er is ons door de verkoper vermeld dat de kookplaat schuin afgeslepen facet zou zijn dit was echter niet het geval hij was rond afgeslepen. Na contact opgenomen te hebben zijn we regelmatig terug geweest naar desbetreffende verkoper om hierover tot een oplossing te komen, maar dit moest in overleg met de directie. Hier werd niet mee akkoord gegaan omdat de vaatwasser een actie product was dit is niet iets waar wij om gevraagd hebben. Eventuele oplossing was een kookplaat van een ander merk met een dusdanige bijbetaling wat wij geen tegemoetkoming vinden dit terwijl wij heel coulant zijn geweest naar Voortman toe. Uiteindelijk is in week 32 (10 weken na afgesproken datum) de complete keuken afgeleverd maar de teleurstelling over de kookplaat blijft. Jammer dat het niet is opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Allemaal in orde”
Door Ans Thomassen op dinsdag 15 sep 2020 20 | vestiging Elst GLD
Zeer tevreden het zijn allemaal vakmensen van verkoper ( Marco)in de showroom tot de monteur die je keuken komt plaatsen.
FOTO VAN ANS THOMASSEN
REACTIE VAN ROBERT
Beste Ans, Ook wij hebben bij Voortman keukens in Elst onze keuken besteld. We zitten echter nog erg te twijfelen over het merk van de apparatuur. Kunt u zeggen welke inbouwapparatuur u in uw keuken hebt? Dan kunnen wij dat evt als inspiratie gebruiken.
Reactie of foto toevoegen
“Alle wensen gerealiseerd”
Door Lies van Asselt op donderdag 10 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Samen met Roland Besseling een keuken samengesteld. Ik had mijn huis nog niet verkocht en had geen idee wat het budget zou zijn, terwijl ik wel wensen had. Zoals veel laden. Extra kasten enz. Maar samen zijn we er uitgekomen en ik heb nu toch een prachtige keuken waarin al mijn wensen gerealiseerd zijn.
FOTO VAN LIES VAN ASSELT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk deskundig en professioneel”
Door Van Dieren op donderdag 10 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. We zijn zeer tevreden. Henk de Vries was onze adviseur. Op een vriendelijke, deskundige en professionele manier adviseerde hij ons over allerlei keuzes en mogelijkheden. We kregen veel handige tips en informatie die hielpen om een goede keuze te maken. Het hele traject verliep helder en duidelijk, met korte lijnen in de communicatie. Ook de plaatsing liep heel voorspoedig en toen achteraf bleek dat er nog een kleine aanpassing verricht moest worden, werd dat ook snel en vakkundig geregeld. We gebruiken onze keuken inmiddels naar volle tevredenheid en zijn blij met de keuze voor onze keuken!
FOTO VAN VAN DIEREN
U keuken
+ Toon extra foto van Van Dieren
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuken en dienstverlening”
Door Edzart Kroodsma op dinsdag 8 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Prima geholpen door Henk de Vries van Voortman Keukens Apeldoorn die mijn ideeën goed vertaalde naar een tekening en goede alternatieven aandroeg. Van eerste klantcontact tot uiteindelijke plaatsing van de keuken heldere communicatie, inclusief after sales (plaatsing) contact. Blij met mijn nieuwe keuken en dienstverlening van Voortman!
FOTO VAN EDZART KROODSMA
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Op onderdelen super maar ook verbeterpunten”
Door Simon & Saphira op maandag 7 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Roland heeft ons in het voorjaar van 2019 geholpen met het uitzoeken van onze keuken voor een nieuwbouwwoning. Uitgebreid de tijd genomen en mee gedacht, dat was top! Daarna duurde het even voor we weer contact hadden en de rest van het traject voor, tijdens en na het plaatsen verliep minder vlekkeloos. Na het inmeten zou er nog even contact zijn over eventuele aanpassingen maar daar moesten we enkele weken voor het plaatsen zelf achteraan omdat we niets hadden gehoord. Na het plaatsen van de keuken, bleek bij het na-meten dat de gehele keuken niet op 93 cm was geplaatst, maar op bijna 94,5 cm. Geen ramp, ware het niet dat het losstaande fornuis dat we zelf hadden geregeld exact 93 cm hoog is. We hebben toen zelf nog snel iets moeten regelen omdat het fornuis de volgende dag al werd geleverd. We hebben nooit antwoord gekregen waarom de keuken op deze hoogte is gemonteerd, of dit een fout is geweest van de monteur of in de fabriek (zijkanten eiland te lang?). Waarschijnlijk doordat de keuken hoger is gemonteerd, sloten de plinten ook niet mooi aan. Uiteindelijk is dit prima gecorrigeerd door Voortman middels hogere plinten, maar de communicatie hierover was erg eenrichtingsverkeer. Telkens was het gissen naar wat de monteur nu zou komen doen. Samenvattend: service, meedenken en advies van Roland super, 1e montage slecht, volgende opleverpunten door diverse monteurs prima verholpen, communicatie met montage/hoofdkantoor slecht (vooral digitaal, waar persoonlijk contact wel gewenst is bij problemen).
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Lindenhovius op dinsdag 1 sep 2020 20 | vestiging Rijssen
In mei 2019 hebben wij een appartement gekocht in een nieuw te bouwen appartementengebouw in Borne. In de maanden daarna zijn wij op zoek gegaan naar een keuken-leverancier. Onze keus viel op Voortman keukens in Rijssen. In Willard ter Keurst troffen wij een geweldig fijne verkoper. Heel rustig, professioneel, deskundig, goed luisteren, prima tips over de keukenopstelling, materialen, kleuren, apparatuur, etc. Kortom, wij hebben heel fijn kunnen samenwerken met Willard. Nadat wij de keuken hadden samengesteld, duurde het nog heel lang voordat het appartement gereed was. In de tussentijd hebben wij op gezette tijden contact met Willard gehad en dat was erg prettig. In de laatste maanden hebben wij nog wat aanpassingen aan de keuken laten aanbrengen en daarbij was de inbreng van Willard ook erg fijn. Toen bekend was wanneer wij de sleutel van het appartement zouden krijgen, 7 juli 2020, waren de contacten met de afdeling planning ook prima. Het was allemaal niet zo eenvoudig door de Corona-problemen en de bouwvak-vakantie maar uiteindelijk vonden wij gezamenlijk een datum voor het plaatsen van de keuken die in onze planning paste. De monteur die de keuken plaatste heeft voortreffelijk werk afgeleverd. Daar zijn wij heel tevreden over. Toen wij na een paar dagen een lekkage ontdekten werd dit probleem meteen opgepakt door de Service-afdeling van Voortman en binnen de kortste keren hersteld. Ook de contacten met de dames van de receptie waren heel prettig. Na een aantal weken kunnen wij stellen dat wij heel blij zijn met de keuken van Voortman en wij hopen er nog heel lang plezier van te hebben. Voortman Keukens in Rijssen kunnen wij dan ook bij iedereen aanbevelen. Fam. Lindenhovius - Borne
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Fam. koopman op donderdag 27 aug 2020 20 | vestiging Elst GLD
Super tevreden met onze nieuwe keuken. Roel Heefd ons zeer goed geholpen. Meerdere malen contact gehad en altijd zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Ook complimenten aan de heren die de keuken geplaatst hebben. Zoveel precisie en geduld, overal over nadenken en de tijd nemen. We hebben een keuken waar we volop van genieten. Dank daarvoor
FOTO VAN FAM. KOOPMAN
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Fam. koopman
+ Toon extra foto van Fam. koopman
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Peter Janssen op woensdag 26 aug 2020 20 | vestiging Bunnik
Prettig en prima geadviseerd bij het samenstellen en kopen van de keuken.
Communicatie met Voortman verliep uiterst prettig en professioneel. Ruim voor het afleveren en daarna plaatsen werd er contact opgenomen en de afgesproken tijdstippen klopten precies. Het plaatsen gebeurde uiterst precies en daar waar iets niet helemaal klopte of niet leek te kloppen werd direct contact met ons opgenomen voor overleg. Een klein manco aan het aanrechtblad is zeer professioneel en snel door Voortman met de betreffende leverancier geregeld en verholpen. Dus ... super gedaan mannen en vrouwen van Voortman!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken stipt nagekomen”
Door Jolanda van den Brink op donderdag 13 aug 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Onze ervaring met Voortman keukens was prettig. In de showroom werden wij prima geholpen en geadviseerd. De afspraken rondom de plaatsing en installatie van de apparatuur werden stipt nagekomen. Ook kleine problemen naderhand werden prima en snel opgelost!
FOTO VAN JOLANDA VAN DEN BRINK
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Super ideeen”
Door Freeke op zondag 26 jul 2020 20 | vestiging Rijssen
In eerste instantie zelf een keukenindeling bedacht, maar dankzei de vakkundigheid van de verkoper in Rijssen een totaal ander ontwerp gekozen. Elke dag nog blij met onze keuken en deze opstelling. Super ideeën en veel vakkennis.
FOTO VAN FREEKE
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door F. de Wilde op zondag 12 jul 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Prachtige keuken gekocht bij "voortman keukens " Aankoop van de keuken is met goed advies en overleg gegaan. Volgens afspraak geleverd en netjes geplaatst. Een paar dingen niet gelijk kunnen opleveren. Maar dit is met goed contact perfect opgelost. Met dank aan Henk de Vries. TOP ! Blij met de mooie keuken en kan een ieder aanraden om een keuken te kopen bij " Voortman keukens"
FOTO VAN F. DE WILDE
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top gedaan”
Door Fam. Nijmeijer op donderdag 9 jul 2020 20 | vestiging Rijssen
De keuken adviseur heeft goed geluisterd naar onze wensen, alles wat je punten zijn goed doordacht en overwogen, met name gebruiksgemak en design stonden bij ons hoog in het vaandel. Ondanks de Corona crisis is alles op tijd geleverd en in één keer goed gemonteerd. Onze complimenten naar de Verkoper en de keukenmonteur. TOP gedaan!
FOTO VAN FAM. NIJMEIJER
Geplaatste hoekkeuken
+ Toon extra foto van Fam. Nijmeijer
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos verlopen”
Door Bas Jochems op dinsdag 7 jul 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Eerst hebben we rustig alle wensen besproken en daarna heeft Henk een tekening gemaakt. We zaten met een lastige hoek en hoge plafonds maar Henk heeft daar een hele mooie oplossing voor bedacht, iets waar we zelf nooit op zouden komen. Plaatsing van de keuken ging ook vlekkeloos. Al met al dus super tevreden en nu genieten wij heerlijk van onze nieuwe keuken.

Eerdere ervaring van 10 mei 2019: Het was hoog tijd voor een nieuwe keuken maar we zaten een beetje vast met hoe we het precies wilden doen. Henk heeft ons van het begin tot het einde meegenomen en alles duidelijk uitgelegd. Door de levensechte tekeningen kregen wij al snel een goed beeld van de mogelijkheden. Al met al zijn wij reuze tevreden. Ik adviseer iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen om eens bij Henk aan tafel te gaan zitten. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en door zijn ervaring komt hij zelf ook met ideeën waar je zelf niet aan denkt. De keuken is een paar weken geleden geplaatst en dat ging ook zonder problemen. We genieten elke dag van onze nieuwe keuken!
FOTO VAN BAS JOCHEMS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met winkel en verkoper”
Door Rick en Jennie Vliek op donderdag 2 jul 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben hier een keuken gekocht door advies van onze zoon die daar een goede ervaring mee had . En dat blijkt ook wel wij zijn geholpen door Laurens Koster een vriendelijke verkoper. Hij heeft ons goed geholpen met zin ideeën daarna op papier gezet en daaropvolgend een computertekening hoe het er eruit zou zien , daar werden wij meteen enthousiast van! En zo is volgens de eerste tekening ook de keuken geplaast, na de plaatsing hadden we nog een paar dingen maar die zijn allemaal prima verholpen door voortman. We zijn erg tevreden met voortman en verkoper Laurens koster.
FOTO VAN RICK EN JENNIE VLIEK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor gastvrijheid”
Door Sylvia S. op zaterdag 27 jun 2020 20 | vestiging Lijnden
Een stroef begin, waardoor we twijfels hadden met de aankoop bij deze keuken firma in Bunnik. Daarna in Lijnden geweest. Daar was het heel anders, voelde meteen goed. Altijd welkom geheten met een koffie, thee of fris. Het pand in Lijnden heeft een Mooie uitstraling, ruim opgezet. Vriendelijke verkopers die ook nog eens adviseren als je het zelf even niet weet. Het monteren van de keuken gaat ook prima. Als iets ontbreekt of stuk is, wordt dit meteen opgepakt. Mijn eerdere twijfel in Bunnik is geheel verdwenen. Jos en Martijn tot zover bedankt voor de gastvrijheid. Inmiddels al 5x geweest waarvan 2x in Bunnik en 3x in Lijnden. Inmiddels de keuken uitgebreid. Nu afwachten hoe dat uitpakt.
Reactie of foto toevoegen
“Ze doen het echt goed”
Door G.H. op woensdag 24 jun 2020 20 | vestiging Elst GLD
Wij zijn door Roel van Otterle uitstekend begeleid bij de aankoop van onze keuken. Hij heeft met ons voldoende tijd genomen voor de samenstelling en invulling van de keuken. Hij stelt zich proactief op, communiceert goed mondeling en via mail, komt afspraken na en zet zich in voor keurige afhandeling door collega's van de binnendienst en plaatsing. Wij zouden zo weer een keuken bij hem kopen als de gelegenheid zich voor zou doen. Ook mensen van de binnendienst en de mensen die komen plaatsen hebben hart voor de klant en willen dat je tevreden bent over het geleverde resultaat. Nu, een jaar later, loop ik met een positief gevoel de showroom weer in om met Roel te praten over een uitbreiding. Omdat hij onze gegevens er zo bij kan pakken, kunnen we gelijk aan de slag! Super!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Anita Klomps op dinsdag 23 jun 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Heel tevreden over het advies van Roland Besselink. Snel antwoord op onze vragen. Denkt echt vanuit de klant!

Aanvulling ontvangen 23 juni 2020: De keuken is gekocht en geplaatst.
FOTO VAN ANITA KLOMPS
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Jaap op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Rijssen
Contacten met Voortman waren van begin tot en met de levering uitstekend. De mensen zijn creatief, meedenkend en heel klantvriendelijk.
FOTO VAN JAAP
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Chris op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Top service, verkoper Henk de Vries heeft ons geweldig geholpen en geadviseerd.

Aanvulling ontvangen 9 juni 2020: Wij hebben een keuken gekocht en deze is geleverd en gemonteerd naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Hans Riethorst en Maria Janssen op dinsdag 2 jun 2020 20 | vestiging Elst GLD
Wij kochten bij Voortman Elst een complete keuken inclusief zes inbouwapparaten. Het aankoopproces verliep ontspannen mede dankzij een adviseur die onze wensen goed aanvoelde. Deze adviseur nam voldoende tijd en voorzag ons van goede adviezen. Zijn naam: Marco Buitendijk. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN HANS RIETHORST EN MARIA JANSSEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Fam van Dijk op maandag 25 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
We zijn super tevreden. Roland Besseling heeft ons goed geholpen. Er werd meegedacht, geadviseerd en veel informatie gedeeld. Niets was te veel. Ook werden we keurig op de hoogte gehouden over de levering van de keuken. Door de Corona periode konden ze de koelkast niet op tijd leveren. Ook hiervoor werd een meer dan passende oplossing gevonden. Een luxer model en geen extra kosten. We zijn heel tevreden over de keuken, het apparatuur en de fantastische service.
FOTO VAN FAM VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Out of the box keuken”
Door Hessel Robbers op zondag 17 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Heel goed geholpen door Henk de Vries, hij heeft ons geholpen out of the box te denken over de inrichting van de keuken, het resultaat is boven verwachting mooi geworden!! Ook bij de voorbereiding zeer bruikbare tips gekregen
FOTO VAN HESSEL ROBBERS
Mooi resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zijn er erg blij mee”
Door Familie Walda op donderdag 14 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn bij Voortman keukens terecht gekomen via de aannemer (Trebbe). De projectkeuken zou door Voortman worden geleverd maar was niet hetgeen wij zochten. We waren inmiddels bij andere zaken geweest en in het bezit van een offerte. In Apeldoorn werden we geholpen door Henk de Vries. Uiteindelijk hebben we daar een prachtige keuken gekocht met de hulp van Henk, een deskundige verkoper die echt luistert naar de klant. Henk komt met oplossingen (hij gaf aan waar we op moesten letten, en laten aanpassen, als we de keuken kochten bij de zaak waar we de offerte van hadden) en denk mee met de klant, de keuken is intussen geplaatst en wij zijn er erg blij mee.
FOTO VAN FAMILIE WALDA
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Familie Walda
Reactie of foto toevoegen
“Veel plezier ervan”
Door mw. Bullinga op woensdag 13 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Keukens in Apeldoorn heb ik een keuken aangeschaft voor mijn nieuw te bouwen woning. In het proces van aanschaf ben ik begeleid door Ronald Besseling. Hij heeft met veel geduld en expertise geholpen om een keuken aan te schaffen die voldoet aan mijn wensen. Inmiddels is de keuken geplaatst en maak ik met veel plezier gebruik van mijn keuken. Ik zou voor een nieuwe keuken zeker weer bij Voortman aankloppen.
FOTO VAN BULLINGA
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Van der Maas op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Bunnik
Prima geholpen. Duidelijk geïnformeerd, goede prijs. Prachtige keuken. We zijn er heel blij mee!
FOTO VAN VAN DER MAAS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door R.Derksen op zaterdag 2 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn. Top geholpen door verkoper Roland die alle tijd voor ons nam. Met oog voor deta il en de juiste adviezen zijn wij top geholpen. Waar maak je dit nog mee. Ondanks dat we leven in de Corona tijd heeft Roland van Voortman keukens zich in alle bochten gewrongen om alles op tijd geleverd te krijgen. En dat is gelukt. Chapeau, vakwerk!
FOTO VAN R.DERKSEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Wilma Potkamp op zaterdag 2 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Ik had problemen met mijn Novy wasemkap. Na contact te hebben gehad met Novy die mijn probleem niet serieus namen ben ik naar Voortman keukens gegaan waar ik naar alle tevredenheid een keuken heb gekocht en is geplaatst bij mij. Zij namen mijn probleem wel serieus en ik kreeg een hele nieuwe wasemkap. Ik ben superblij met en werd heel netjes en correct geholpen. Dikke pluim!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Dick en Agnes v Dijk op vrijdag 1 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Half maart is onze nieuwe keuken geplaatst, waar we ontzettend blij mee , en tevreden over zijn. We hebben de keuken uitgezocht bij Voortman keukens in Apeldoorn, waar wij super gastvrij en gemoedelijk zijn ontvangen. Wij zijn heel vriendelijk en vakkundig geadviseerd door verkoper Henk de Vries, welke werkelijk niets te veel was om het ons 100% naar de zin te maken in de periode van wikken en wegen. We zijn tot een super eindresultaat gekomen. Ook al het loodgieterswerk , stucwerk en.plaatsen van de keuken is via Voortman geregeld, en door Gerrit Wolf gerealiseerd. Ook alles vakwerk! Planning en afspraken keurig nagekomen. TOP! Wij kunnen en zullen Voortman keukens dan ook van harte aanbevelen!
FOTO VAN DICK EN AGNES V DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch resultaat”
Door J Goedhart op donderdag 30 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Voortman keukens hebben wij ontdekt toen wij in Apeldoorn zijn komen wonen,hebben daar een prachtige keuken gekocht met de hulp van Henk de Vries een deskundige verkoper die rustig luistert naar de klant Henk komt met oplossingen aan en denk mee met de klant, 20 april is de keuken geplaatst en wij weten zeker dat het er geweldig gaat uitzien.
FOTO VAN J GOEDHART
Fotocollage
Reactie of foto toevoegen
“Keuken springt eruit”
Door Rene Leideritz op zaterdag 25 apr 2020 20 | vestiging Lijnden
Goed advies, mooi ontwerp en alles volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd.
Geen standaard werk maar echt met smaak en uiteindelijk een keuken die er echt uitspringt.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Willemijn Vos op donderdag 23 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Ze luisterden naar onze wensen en hielpen meedenken wat de beste keuken en apparatuur voor ons zou zijn. Het was geen probleem om nog een keer extra langs te komen om nog wat zaken te veranderen. Het resultaat is een prachtige keuken.

Aanvulling ontvangen op 29 april 2020: De keuken is een week of 3 geleden gemonteerd en bevalt goed.
Reactie of foto toevoegen
“Staat als een huis”
Door W. van der Horst op zondag 19 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij kochten bij Voortman in Apeldoorn de keuken voor onze woning in aanbouw in Lelystad. Met Eric Brandeman hadden wij een heel prettig.verkoopgesprek, zoals je dat altijd zou willen hebben. Informatief, in alle rust, open en gezellig, maar ook bijzonder effectief. Al onze vragen werden beantwoord, hij reageert oplossingsgericht weet overal een antwoord op en denkt mee. De keuken is mede door hem het plaatje geworden zoals we dat in ons hoofd hadden. Geweldig! Ook de after sales was uitstekend. Nog hartelijk bedankt voor de gebruikershandleiding ende tips. Eric Top! Ook de monteurs hebben het uitstekend gedaan. De keuken staat als een huis. Voortman Apeldoorn, bedankt.
FOTO VAN W. VAN DER HORST
Gemonteerde keuken
+ Toon extra foto van W. van der Horst
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteitskeuken”
Door Eline Verrips op zaterdag 18 apr 2020 20 | vestiging Bunnik
Voor het eerst een keuken gekocht bij Voortman. Normaal doen we alles tweedehands of maken het zelf, maar van deze prachtige eiken look worden wij helemaal blij. We zijn zeer tevreden over het advies van Gerben ter Maat, een stoere en toch chique keuken. Past perfect bij de rest van het huis. Duidelijk een kwaliteitskeuken en makkelijk schoon te houden voor een prima prijs.
FOTO VAN ELINE VERRIPS
Gemonteerde keuken
+ Toon extra foto van Eline Verrips
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ton van de Nadort op zaterdag 18 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
We zijn super tevreden met de keuken van Voortman. Het hele traject van ontwerp, koop tot installatie is prima verlopen. Onze adviseur Ricardo van Schuppen heeft ons uitstekend voorgelicht en begeleid. Iemand die meedenkt en zo tot een mooi resultaat komt. Dank aan de installateurs die mooi werk hebben afgeleverd.
FOTO VAN TON VAN DE NADORT
Mooi werk
+ Toon extra foto van Ton van de Nadort
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken”
Door Jackie Vlietstra op woensdag 15 apr 2020 20 | vestiging Bunnik
Voor de 2e keer de keuken gekocht bij Voortman Keukens in Bunnik. Ze hebben wederom een prachtige keuken geleverd die voldeed aan onze wensen. De vormgeving, super, en het praktisch meedenken kun je gerust aan hun over laten. Ze weten waar ze het over hebben. Dat geeft vertrouwen. Bedankt Jos Witvliet.
FOTO VAN JACKIE VLIETSTRA
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Erik op maandag 13 apr 2020 20 | vestiging Rijssen
We hebben in december 2019 na wat andere keuken leveranciers te hebben bezocht toch weer gekozen voor Voortman Keukens (het is inmiddels de 2e keuken gekocht bij Voortman Keukens). De belangrijkste reden om weer voor Voortman Keukens te kiezen is dat we bijzonder professioneel zijn geadviseerd door Ruben Kikkert. Hij wist in no-time onze wensen te vertalen naar een 3D model en heeft ook vele praktische tips gegeven. Hij nam de tijd en dacht op een hele constructieve manier met ons mee, top! De keuken is inmiddels geplaatst en voldoet volledig aan onze verwachtingen. De levering en de montage verliepen probleemloos. Er waren een paar kleine opleverpunten maar deze werden snel en adequaat opgelost.
FOTO VAN ERIK
Keuken met eiland
REACTIE VAN ERIK
Foto
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (271 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (45 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cElst GLD (58 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
dLijnden (14 ervaringen), Melbournestraat 3a, 1175 RM Lijnden , tel 085 - 07 73 399
eRijssen (76 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
fSteenwijk (7 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.