Feedback
9,6

Voortman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.

Meer informatie over Voortman Keukens
Voortman Keukens: voortmankeukens.nl
Keukenmagazine aanvragen: voortmankeukens.nl/brochure
Ervaringen
Er zijn 562 ervaringen over Voortman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren472 ervaringen
4 sterren67 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster8 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Fantastisch”
Door R.H. op maandag 13 mei 2024 24 | vestiging Apeldoorn
In jan 2024 heb ik een nieuwe keuken gekocht bij Voortman in Apeldoorn. Ik kwam daar terecht omdat ik goede recensies las over het keukenbedrijf. Henk de Vries heeft mij geadviseerd bij het maken van het ontwerp en de keuze van de apparatuur. Hij was geduldig en nam mij serieus. Ik kon steeds weer bij hem terecht met nieuwe vragen (ook via de mail) waar ik snel een antwoord op kreeg. Ik heb geen enkele druk ervaren dat ik snel moest beslissen en dat is heel prettig. Ik had er vertrouwen in dat evt. problemen zouden worden opgelost. Door Henk werd ik in contact gebracht met Rick Tempert, die mij volledig heeft ontzorgd. Hij heeft de hele metamorfose van oud naar nieuw aangestuurd en geregeld (sloop, leiding-, stuck- en schilderwerk en de installatie van de nieuwe keuken.) Fantastisch hoe alles op rolletjes liep.
Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe keuken. Dankzij Henk de Vries en Rick Tempert is mij het hele proces 100% meegevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Mattia op donderdag 2 mei 2024 24 | vestiging Lijnden
Onze eerste keuken bij Voortman gekocht. Eerste ontwerpsessie zeer uitgebreid de tijd genomen om naar de ruimte te kijken om te zien wat mogelijk was. Onze wensen aangegeven en hierna hebben wij Danny zijn magie laten werken. Met zijn ontwerpervaring kwamen we op een ontwerp uit waar wij zelf nooit op zouden zijn gekomen. Zeer efficiënt ruimte gebruik en alle wensen die we hadden.

Na de 2e sessie om de kleuren te kiezen en het werkblad waren we er vrij snel uit. Er moet wel goed onderhandeld worden wil je een goede prijs krijgen voor de keuken waar je tevreden over bent, hier hadden we ons beter op kunnen voorbereiden maar we zijn tevreden met de uiteindelijke prijs. Geen gekke stunt acties zoals bij andere concurrenten.

Het leidingschema was zeer netjes en duidelijk, nog kunnen nabellen over wat vragen. Het inmeten ging ook vlot.

Uiteindelijk bij aflevering en installatie zeer vakkundig geholpen, het was binnen 7 uur volledig geinstalleerd. De keuken kwam exact overeen als op de renders.

Slechts 1 kleine montagefout gevonden, waarvoor we nog in afwachting zijn voor een oplossing, maar we gaan ervanuit dat dit geen probleem zal zijn.

Concluderend eigenlijk vanaf start tot eind perfect geholpen en een zeer goede service. Volgende keuken zeker weer Voortman.
FOTO VAN MATTIA
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door G. Bredenhoff op dinsdag 30 apr 2024 24 | vestiging Apeldoorn
Goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken, meegedacht over de mogelijkheden met dank aan Delano. Een klein probleempje maar ook hier zijn ze goed mee omgegaan, en opgelost. De zorgvuldige montage fantastisch !
FOTO VAN G. BREDENHOFF
Reactie of foto toevoegen
“De keuken bevalt uitstekend”
Door Roland op maandag 29 apr 2024 24 | vestiging Apeldoorn
We zijn zeer tevreden met onze keuken; alle afspraken zijn nagekomen en zowel de Quooker als de kookplaat met afzuiging bevallen uitstekend.
FOTO VAN ROLAND
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de nieuwe keuken”
Door A. Lensink op woensdag 24 apr 2024 24 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn voortreffelijk geholpen bij het uitzoeken van de keuken met apparatuur en kleur. Het project woningen kwam veel later klaar dan geplanned, maar dat was geen enkel probleem en de prijs is intussen niet verhoogd. Wij bedanken Ronald Besselink voor zijn hulp en geduld. De installatie van onze keuken naar volle tevredenheid gebeurd. We bedanken Ronald Besselink voor zijn
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht en fijn geholpen”
Door Christien op maandag 22 apr 2024 24 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht en die is inmiddels geplaatst. We zijn heel tevreden over hoe we geholpen zijn. Bij Voortman wordt met je meegedacht en bij elke vraag of aanpassing word je snel en adequaat geholpen.
FOTO VAN CHRISTIEN
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de keuken”
Door Marco & Naomi Kroese op zaterdag 13 apr 2024 24 | vestiging Apeldoorn
Zeer tevreden over onze aankoop! Van het eerste bezoek tot de afronding van de laatste puntjes is alles goed en volgens afspraak verlopen. De adviseur luisterde goed naar onze wensen en naar ons budget en adviseerde ons een indeling waar we zelf nooit aan hebben gedacht, we zijn daar super blij met het effect. De montage ging vlot en heel netjes. Dus, we kunnen niet anders zeggen dan dat we heel tevreden zijn met het proces en met onze nieuwe keuken. Als we het opnieuw zouden moeten doen, zouden we zeker weer naar Voortman gaan.
FOTO VAN MARCO & NAOMI KROESE
+ Toon extra foto van Marco & Naomi Kroese
+ Toon extra foto van Marco & Naomi Kroese
Reactie of foto toevoegen
“Prima nazorg”
Door Huib Verweij op vrijdag 5 apr 2024 24 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn heel blij met de keuken die we hebben gekocht bij Voortman Keukens. Ze dachten erg goed mee met ons bij het kiezen van het ontwerp, de kleur en de apparatuur. De keuken is ook heel zorgvuldig in elkaar gezet door het Deventer-montageteam. En tenslotte ook een prima nazorg. We hebben heel veel plezier van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN HUIB VERWEIJ
+ Toon extra foto van Huib Verweij
Reactie of foto toevoegen
“Dagelijks genieten we van onze keuken”
Door Familie Verkuijl op woensdag 20 mrt 2024 24 | vestiging Apeldoorn
Henk heeft ons goed voorgelicht over de mogelijkheden qua indeling van onze keuken. Het was geen enkel probleem om de tekening aan te passen als wij weer iets anders bedacht hadden. Hierdoor was duidelijk wat de gevolgen van deze wijziging inhield en we een goede beslissing konden nemen. Op zijn advies hebben we een workshop bij Siemens gevolgd om te leren wat we met onze stoomoven allemaal kunnen. Dagelijks genieten we van onze keuken.
FOTO VAN FAMILIE VERKUIJL
+ Toon extra foto van Familie Verkuijl
+ Toon extra foto van Familie Verkuijl
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Roxanne op dinsdag 20 feb 2024 24 | vestiging Apeldoorn
Voor de 2e keer een keuken gekocht in Apeldoorn bij Roland. Hij heeft ons ontzettend goed geholpen door te luisteren naar ons verhaal en dat om te zetten naar een prachtige keuken. We zijn er ontzettend blij mee en zullen in de toekomst zeker terugkomen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Hans de Jong op donderdag 15 feb 2024 24 | vestiging Rijssen
Uitstekend geholpen door de adviseur met de keuze van de keuken. Goed meegedacht hoe we de in de ruimte een kookeiland konden plaatsen zonder dat een verbouwing noodzakelijk was. Eén van kasten voor de ovenapparatuur bleek verkeerd besteld te zijn en dus niet geïnstalleerd zoals we wilden. Dit is door de service ook netjes verholpen. Kortom, wij hebben een prachtige keuken en zijn tevreden over Voortman.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Emiel van der Steen op vrijdag 9 feb 2024 24 | vestiging Lijnden
Nieuwe keuken gekocht. Goed geholpen in het samenstellen van de keuken en door vakmensen geplaatst.
FOTO VAN EMIEL VAN DER STEEN
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Melek op donderdag 8 feb 2024 24 | vestiging Apeldoorn
Ik ben geholpen door Roland in vestiging Apeldoorn en hij heeft mij echt super goed geholpen. Ik ben best kieskeurig en zorgzaam geweest met het uitkiezen van de keuken, want voor mij was het een eerste keer dat ik een keuken ging bestellen. Hier had Roland begrip voor en heeft mij, ook zorgzaam, geholpen bij elke stap. Hij gaf ons ook het vertrouwen dat de keuken goed in orde zou zijn. Maakte nieuwe tekeningen bij de wijzigingen en kwam afspraken na. Zelfs nu nadat het proces is afgerond, word ik verder geholpen omdat ik merkte dat ik toch wat extra kasten nodig had (hier twijfelde ik zelf in het begin over en heb ik maar achterwege gelaten toen).
FOTO VAN MELEK
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Gerralt Hovius op dinsdag 6 feb 2024 24 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben met een goed gevoel hier onze nieuwe keuken gekocht. We kijken zeer positief terug op het advies gesprek met Henk de Vries. Na het plaatsen van de order is alles goed geregeld en genieten wij van onze nieuwe keuken. Aanrader dus!
FOTO VAN GERRALT HOVIUS
+ Toon extra foto van Gerralt Hovius
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Marianne van Duuren op maandag 5 feb 2024 24 | vestiging Apeldoorn
Na een uitbouw van onze keuken heeft Henk de Vries met ons meegedacht over de uitbreiding. Met een kleine voorraadkast als bonus. De samenwerking was constructief en Henk is altijd bereid om mee te denken. Het installeren van de nieuwe keukenkasten en apparatuur ging ook perfect!
FOTO VAN MARIANNE VAN DUUREN
+ Toon extra foto van Marianne van Duuren
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bert Nijkamp op dinsdag 16 jan 2024 24 | vestiging Rijssen
Geduldig, luisterend, invoelend en vakkundig. We zijn zeer tevreden over de legio contact momenten die we hebben gehad met Bo Wolterink. Daarnaast ging het transport en de montage van de keuken ook soepel. We zijn zonder extra kosten verzekerd van de laatste modellen inbouw apparatuur.
FOTO VAN BERT NIJKAMP
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is de eyecatcher in mijn huis”
Door Anouk van der Linden op zaterdag 13 jan 2024 24 | vestiging Apeldoorn
Vorig jaar heb ik bij Voortman keukens een keuken gekocht voor mijn Tiny House. Dit vroeg een keuken op maat en ik ben daarbij uitstekend geholpen door Roland. Met de levering ging helaas niet alles goed vanuit de fabriek, maar vanuit Voortman is hier professioneel op gereageerd waardoor de keuken snel compleet was. Ik heb nu een prachtige kwaliteitskeuken in huis die heel belangrijk is voor mij, aangezien ik veel kook en bak! De kleur is prachtig en de keuken is de eyecatcher in mijn huis.
FOTO VAN ANOUK VAN DER LINDEN
+ Toon extra foto van Anouk van der Linden
+ Toon extra foto van Anouk van der Linden
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Marijke Bogaards-Boelen op donderdag 11 jan 2024 24 | vestiging Bunnik
Ook zonder afspraak werd door dhr Mesland de tijd genomen om de mogelijkheden voor een nieuwe keuken in mijn ruimte de tekenen. Tijdens het hele proces ben ik erg goed geholpen. Binnen het budget, afspraken, ook qua levering en montage, altijd nagekomen en kleine productiefout direct hersteld. Een bedrijf om meer dan tevreden over te zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Karin op woensdag 10 jan 2024 24 | vestiging Apeldoorn
Nieuwe keuken gekocht. Prima geholpen. Goede tips. En alles door vakmensen geplaatst. Met prima service voor twee puntjes die niet helemaal goed waren.
FOTO VAN KARIN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie uitbreiding van onze keuken”
Door Rob Willemsen op woensdag 10 jan 2024 24 | vestiging Apeldoorn
Onze verkoper, Jonathan, denkt goed mee hoe aan onze wensen voldaan kan worden. Uiteindelijk na een paar uur 'puzzelen' hebben we een mooie uitbreiding van onze keuken kunnen realiseren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Zant op maandag 1 jan 2024 24 | vestiging Apeldoorn
Uitstekende begeleiding vanaf koop, via plaatsing tot en met laatste service van Henk de Vries. We zijn zeer tevreden met onze keuken, zeer degelijk materiaal, kunnen hiervan veel jaren genieten.
FOTO VAN FAM. ZANT
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt perfect”
Door Rob versteeg op vrijdag 22 dec 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Zeer behulpzaam en creatief mee gedacht.
REACTIE VAN ROB VERSTEEG
Dit is de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een prima keuken”
Door Ellen Jansen op maandag 11 dec 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Prima keuken geleverd, er werd door de heer Besselink goed geadviseerd bij de aanschaf. Ben zeer tevreden
FOTO VAN ELLEN JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Super dank voor de goede service”
Door H. van Malkenhorst op vrijdag 24 nov 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een Sie-matic keuken van plm. 6 jaar oud. Door een ongelukje scheurde er een scharnier uit de deur van de kast onder de oven. Een nieuwe deur was niet meer te bestellen. Dankzij het meedenken van Roland Besselink kwamen wij in contact met Wim ter Harmsel. Een echte creatieve vakman. Hij heeft het scharnier weer vast kunnen krijgen in de deur die nu weer prachtig in de keuken hangt. Super dank daarvoor!
FOTO VAN H. VAN MALKENHORST
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is naar tevredenheid geplaatst”
Door Frans en Marga op zondag 19 nov 2023 23 | vestiging Bunnik
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. De hulp en de adviezen van Coreline hebben ons erg geholpen bij onze keuze. Ze was open, vriendelijk en reageerde snel op onze mailtjes. Niets was teveel. De keuken is naar tevredenheid netjes geplaatst en de (kleine) restpuntjes zijn naar volle tevredenheid afgehandeld. Wij kunnen Voortman keukens bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN FRANS EN MARGA
Reactie of foto toevoegen
“Al met al een zeer tevreden klant”
Door Jeannette Jack op zondag 19 nov 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop. Zijn zeer vriendelijk en goed geholpen door de verkoper. Ook alle aanpassingen, zoals nieuwe leidingen etc, zijn naar wens verlopen. Rick Tempert heeft een goede klus geklaard, zelfs als er even iets tegenviel, had hij wel een oplossing. Over het schilderwerk zijn wij ook zeer tevreden. al met al een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en goede communicatie”
Door Peter op zaterdag 11 nov 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Erg goed geadviseerd bij de aankoop. Goede service en goede communicatie. Keuken is erg mooi.
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen”
Door Jos de Lange op zaterdag 11 nov 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen wij bij Voortman te Apeldoorn terecht. Gedurende bijna 3 uur zijn wij uitstekend en deskundig geholpen door dhr. van Lagen. We zijn uitgekomen op een heel eenvoudige, strakke erg mooie keuken. Een van de beste tips van dhr. van Lagen was een dieper aanrechtblad. De kastjes zijn standaard 60 cm diep maar met een aanrechtblad van 73 cm toont het prachtig en geeft veel werkruimte. Alle gemaakte afspraken, inmeten keuken, levering en installatie zijn nagekomen zoals afgesproken: top! En dan is het woensdagochtend 07.30 uur, daar staat dhr. Lennips. Kan alleen maar zeggen dat, wie keukenmonteur zoekt, dit de persoon is die u moet hebben. Zeer vakkundig, precies, netjes en plezierig. Wij hebben een prachtige keuken, zeer tevreden en erg blij! Puntje van kritiek: wij waren het niet eens over de eis van vooruitbetalen van 90% aankoopbedrag. Hiermee komt het risico vrijwel volledig bij de consument terecht. Wij hebben, na een uitgebreid telefonisch contact met een medewerker kantoor Rijssen, 50% vooruitbetaald, volgens ACM het maximale percentage.
FOTO VAN JOS DE LANGE
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Piet Tjerk Dirksma op maandag 30 okt 2023 23 | vestiging Apeldoorn
We zijn bij het zoeken naar een nieuwe keuken prima geholpen door Roland Besselink in Apeldoorn. Qua planning kwam alles prachtig uit en de monteur heeft geweldig werk geleverd. Echt een aanrader. Prijs/kwaliteit verhouding was ook prima in orde.
FOTO VAN PIET TJERK DIRKSMA
+ Toon extra foto van Piet Tjerk Dirksma
+ Toon extra foto van Piet Tjerk Dirksma
Reactie of foto toevoegen
“Van A tot Z goed geholpen”
Door Alinda op woensdag 11 okt 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Het was al een feestje om door de showroom in Apeldoorn te lopen, waar we een goede indruk van de mogelijkheden kregen. We zijn vervolgens heel prettig geholpen door Henk, hij luisterde goed naar onze wensen, hij gaf ons zeer vakkundig en prettig advies, nam twijfels weg en als we vroegen om een aanpassing (meerdere :-) ) was dit geen probleem. We zijn heel blij met het eindresultaat! De ombouw bij de gekleurde frontdelen (eucalyptus) hebben we zelf geschilderd, ons advies voor anderen is om de juiste kleurcode te laten bepalen door een vakkundig schilder, dan is dat geen enkel probleem. Ook de montage en service na plaatsing waren top!
FOTO VAN ALINDA
Reactie of foto toevoegen
“Zes sterren”
Door Paul op donderdag 28 sep 2023 23 | vestiging Bunnik
Voortman Keukens, in de persoon van Coreline, is geen 'keukenboer', zoals er zoveel zijn. Rustig, aandachtig en deskundig heeft zij ons begeleid in het traject van het kopen van onze droomkeuken voor ons nieuwe (nieuwbouw) huis. Goede tips, nieuwe inzichten en verrassende mogelijkheden die Coreline ons liet zien, hebben een prachtige keuken opgeleverd, die ook nog eens fantastisch netjes en goed geplaatst is. Zes sterren!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Van der Lecq op zondag 10 sep 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Al eerder had ik een prachtige keuken gekocht bij dhr. Roland Besselink van Voortman Apeldoorn. Door omstandigheden ben ik verhuisd en de situatie in het nieuwe huis gaf alle reden om weer naar hem terug te gaan voor weer zo'n mooie keuken. Dat is helemaal gelukt en ik ben er superblij mee. De heer Roland Besselink is attent op wat de klant belangrijk vindt en zorgt ervoor dat de order piekfijn in orde komt. 'Afspraak is afspraak' en daar ben ik voor teruggekomen, met groot succes.
FOTO VAN VAN DER LECQ
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat”
Door Koos en Ine Weststrate op zaterdag 2 sep 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Je hoeft echt niet verder te lopen. Bij Voortman kun je het beste je keuken kopen. Adviseur Henk is top. Die neemt al je wensen op. Met het resultaat zijn wij heel blij.
FOTO VAN KOOS EN INE WESTSTRATE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door F. Jubbega op zaterdag 26 aug 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht bij Voortman Keukens, zeer kundig, persoonlijk en professionele ondersteuning gehad van Roland Besselink. Planning, logistiek en plaatsing is uitstekend gegaan. Na oplevering moesten nog een aantal punten worden aangepast wat snel en kostenloos is opgelost. Zeer tevreden met het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Roland van Mourik op donderdag 24 aug 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Zeer goede uitleg van mogelijkheden voor onze nieuwe keuken. Veel twijfels weggenomen en passende perfecte keuzes te maken. Roland Besselink, de verkoper, heeft ons door dit proces geleid tot een uitstekend passende keuken in ons nieuwe huis. Ook de montage en levering ging uitermate goed. De service bij een defect deurtje werd snel en effectief opgelost door een aardige service monteur. Kortom zeer tevreden over Voortman keukens. Een aanrader.
FOTO VAN ROLAND VAN MOURIK
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Sylvia en Dick Moree op dinsdag 22 aug 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben in fijne samenwerking met Roland Besselink onze mooie keuken uitgezocht voor ons nieuwe appartement in Zutphen. We zijn er erg blij mee en het is fijn erin te werken.
FOTO VAN SYLVIA EN DICK MOREE
+ Toon extra foto van Sylvia en Dick Moree
+ Toon extra foto van Sylvia en Dick Moree
Reactie of foto toevoegen
“Een stijlvolle keuken”
Door Wim Jochems op dinsdag 15 aug 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Een mooie stijlvolle keuken gekocht bij Voortman voor het appartement van m'n zoon. Door de verkoper fijn geholpen bij de selectie van de verschillende onderdelen. Een kastenwand met koelkast en combi magnetron en een kookeiland met afwasmachine en spoelbak. De montage is netjes en vlot gegaan.
FOTO VAN WIM JOCHEMS
Reactie of foto toevoegen
“Prima gedaan”
Door M van der veer op woensdag 9 aug 2023 23 | vestiging Lijnden
Super service door Ryan! Heeft elke keer adequaat gereageerd op onze vragen en zonodig een oplossing geboden.

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2013: Complete keuken is al gemonteerd. Prima gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Echt top”
Door Jannie van Doorn op maandag 7 aug 2023 23 | vestiging Bunnik
Prima geadviseerd bij het kopen van onze keuken door Naomi,goed meegedacht en ook vriendelijk geholpen. Het eindresultaat van de plaatsing van de keuken is prachtig ook een goede monteur dus we zijn enorm tevreden,echt TOP.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Arnoud & Elsbeth op dinsdag 1 aug 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Om tot het uiteindelijke plaatje te komen was een heuse zoektocht. In dit proces is Henk de Vries een geweldige, geduldige én prettige gids en adviseur geweest. Dat ook de plaatsing van de keuken vloeiend en perfect verliep paste geheel in het beeld. Nu bijna 3 maanden na i gebruikname zijn we nog altijd buitengewoon blij met het resultaten. 5 sterren voor Voortman, een echte aanrader
FOTO VAN ARNOUD & ELSBETH
+ Toon extra foto van Arnoud & Elsbeth
+ Toon extra foto van Arnoud & Elsbeth
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Peter Schaap op maandag 24 jul 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn uitstekend, vriendelijk en professioneel geholpen bij de keuze van onze nieuwe keuken. Dat geldt ook na de oplevering van de keuken nadat er een kleine manco ontstond en direct na 1 telefoontje werd opgelost. Heel veel dank aan Henk de Vries
FOTO VAN PETER SCHAAP
+ Toon extra foto van Peter Schaap
+ Toon extra foto van Peter Schaap
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is boven verwachting”
Door Marianne op zaterdag 22 jul 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Volledige keuken gekocht, keurig door Henk geholpen. Altijd lastig om vanwege een nieuwbouwhuis via een plattegrond een keuken te kopen, maar het eindresultaat is boven verwachting. Alleen de apparatuur werd AEG omdat Siemens niet geleverd kon worden i.v.m. chipproblemen. AEG is duidelijk een klasse minder, wat het gebruiksgenot ook meteen minder maakt. De kookplaat Novy met geïntegreerde afzuiging is daar en tegen een toppertje!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Karin op vrijdag 21 jul 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Hele goede ervaring met Voortman Keukens. Prima begeleiding in het aankoopproces, goed advies en alle afspraken nagekomen. Henk is een goede adviseur met veel geduld!
FOTO VAN KARIN
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Tom Theunisse op dinsdag 11 jul 2023 23 | vestiging Lijnden
Voor onze nieuw te bouwen woning bij toeval bij Voortman terecht gekomen, een schot in de roos. Geholpen door Ricardo van Schuppen (inmiddels werkzaam bij Keukenvision in Dordrecht, onderdeel van de Voortman groep), die buiten de door ons geschetste ideeën heeft durven denken en adviseren en daarmee heeft gezorgd dat wij onze absolute droomkeuken hebben gerealiseerd op een plek in huis die we zelf absoluut niet bedacht hadden. Service was op en top in orde van begin tot eind, zowel het uitkiezen en bedenken van de keuken tot levering, communicatie en installatie. Naast meedenken over ontwerp van de keuken zelf ook pro actief geweest bij het inkopen van de apparatuur zodat wij, ook in de huidige lastige tijden, zonder enige vertraging de keuken hebben kunnen laten plaatsen in onze woning. Kortom: volledig ontzorgt en geholpen aan onze ideale keuken. Ricardo en Voortman, nogmaals dank!
FOTO VAN TOM THEUNISSE
+ Toon extra foto van Tom Theunisse
+ Toon extra foto van Tom Theunisse
+ Toon extra foto van Tom Theunisse
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door W.J. Hartkamp op maandag 10 jul 2023 23 | vestiging Apeldoorn
We hebben een compleet nieuwe keuken gekocht met inbouwapparatuur. De keuken bestaat uit een deel met een koelkast, een combimagnetron, aanrecht met inductieplaat. Daarboven een mooie afzuiger. Een 2e deel is een eiland met de wasbak, de afwasmachine en een deel om aan te zitten. Voor de aankoop zijn we enkele keren geweest om onze wensen te bespreken. We werden ieder keer enthousiast en gastvrij ontvangen door Roland Besselink. Hij dacht met ons mee, had goede suggesties en nam alle tijd voor ons. Voor de achterwand heeft hij contact gelegd met de leverancier zodat we daar verdere afspraken mee konden maken. We zijn zeer tevreden over de manier waarop we geholpen zijn.
FOTO VAN W.J. HARTKAMP
+ Toon extra foto van W.J. Hartkamp
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Tonny Lamberts op zondag 9 jul 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn tevreden met onze nieuwe keuken van Voortman. Sander heeft ons goed geadviseerd en geholpen.
FOTO VAN TONNY LAMBERTS
+ Toon extra foto van Tonny Lamberts
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Michel Coenen op woensdag 5 jul 2023 23 | vestiging Apeldoorn
De keuze en het kwaliteitsniveau bij Voortman sloot goed aan bij onze wensen. We zijn bij het ontwerp erg goed geholpen door Henk de Vries. Samen zijn we tot een bijzondere indeling en ontwerp gekomen. We zijn erg blij dat we uiteindelijk nog voor gele fronten gekozen hebben. Dat maakt de keuken prachtig. Monteren gebeurde vlot en deskundig. De enkele afleverpuntjes (kan gebeuren) zijn door Voortman prima opgepakt en verholpen. Kortom, wij zijn erg tevreden over onze keuze voor Voortman.
FOTO VAN MICHEL COENEN
+ Toon extra foto van Michel Coenen
+ Toon extra foto van Michel Coenen
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Jan en Harma Krol op woensdag 5 jul 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Tijdens ons eerste advies gesprek, met Roland Besselink, al tot een eindontwerp gekomen. Hij voelde heel goed onze eisen en wensen aan. En gaf vakkundig advies over dingen waar wij niet aan gedacht hadden. Al met al snel beslist, mede dank zij de de goede begeleiding van Roland. De keuken is daarna op de afgesproken datum geleverd en vakkundig en snel geplaatst door keukenmonteur Geurt van lagen. Al met al is de keuken nog mooier geworden dan wij in gedachten hadden.
FOTO VAN JAN EN HARMA KROL
+ Toon extra foto van Jan en Harma Krol
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door J van der Wal op dinsdag 27 jun 2023 23 | vestiging Rijssen
Via het nieuwbouwproject kop van de bakens in Harderwijk zijn wij bij Voortman keukens terecht gekomen in een moeilijke tijd (corona) desondanks mochten wij langskomen met uiteraard de gezondheid regels in acht genomen zijn we prima geholpen door Roland Besseling na 2 jaar wachten staat onze prachtige keuken nu in huis en zijn we zeer tevreden met dank aan Roland voor zijn meedenken. Ook dank aan de monteurs.
FOTO VAN J VAN DER WAL
+ Toon extra foto van J van der Wal
+ Toon extra foto van J van der Wal
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door A van Zuuk op maandag 19 jun 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Zeer goede ervaring prima verkopen, uitleg van top tot teen. Goede kwaliteit en goede service. Roland Besselink Bedankt topper.
FOTO VAN A VAN ZUUK
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende aftersales service”
Door Boermans Piot op vrijdag 9 jun 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Een complete mooie moderne keuken gekocht dankzij de hulp van een hele vriendelijke en professioneel medewerker Henk in Apeldoorn. Ook uitstekende aftersales service !
REACTIE VAN BOERMANS PIOT
Geweldige ervaring met Voortman medewerker Henk in Apeldoorn
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Van der Kaaden / Ten Cate op woensdag 7 jun 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Het ontwerpen van onze keuken ging vlot; wijzigingen werden soepel verwerkt. We konden snel vinden wat we wilden. Bij het plaatsen ging niet alles in één keer goed maar Voortman pakte dat supergoed op. Kundige, toegewijde verkoper en zeer goede monteurs. Iedereen denkt mee en het eindresultaat is fantastisch.
FOTO VAN VAN DER KAADEN / TEN CATE
+ Toon extra foto van Van der Kaaden / Ten Cate
+ Toon extra foto van Van der Kaaden / Ten Cate
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door Theo Sweres op maandag 5 jun 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Heel goed advies en meedenken met oplossingen. Aftersales is ook prima geregeld.
FOTO VAN THEO SWERES
+ Toon extra foto van Theo Sweres
Reactie of foto toevoegen
“Het vernieuwen van een paar kasten”
Door Frijling op zondag 4 jun 2023 23 | vestiging Apeldoorn
In 2009 een nieuwe keuken laten plaatsen door Voortman. Nu wilden wij graag een paar kasten vernieuwen. Het bleek dat onze keuken nog in het systeem stond en zo konden wij zonder al teveel moeite nieuwe kasten bestellen. Ook de kleur was geen probleem.
FOTO VAN FRIJLING
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Mark van Roekel op vrijdag 2 jun 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman zijn we uitstekend geholpen als het gaat het samen uitdenken van de keuken. Het was voor ons nieuw wat hier allemaal bij komt kijken, maar met hun netwerk zijn de stappen samen goed gezet. Zie het resultaat op de foto!
FOTO VAN MARK VAN ROEKEL
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Astrid Vis op woensdag 31 mei 2023 23 | vestiging Bunnik
Heel fijn en goed geholpen door Coreline. Ze heeft goede tips is toegankelijk, reageert snel op mail en vragen. Denkt mee. Echt een aanrader. We zijn heel blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Dik en Marianne Zegwaard op vrijdag 26 mei 2023 23 | vestiging Apeldoorn
We zijn erg tevreden over het advies bij de aankoop van onze keuken. Zaken waar we zelf niet aan dachten daar werden we op attent gemaakt en er is meegedacht waar het om afmetingen en apparatuur ging. Er is voldoende tijd genomen in ons aankoopproces en de prijs-kwaliteit is ook goed.
Reactie of foto toevoegen
“De klant staat hier nog op nummer 1”
Door Herman op maandag 22 mei 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Vanaf het 1e gesprek met Henk in de showroom, dik 2 jaar geleden, tot aan de levering, plaatsing én oplevering van de keuken: perfect! Je wordt gehoord, er wordt meegedacht, er wordt besloten als je er zelf even niet uitkomt: wat een expertise en de klant staat hier nog op nummer 1!
Reactie of foto toevoegen
“Een subliem resultaat”
Door Ed Buré op maandag 15 mei 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Tijdens ons eerste adviesgesprek zijn we net Roland Besselink al tot een ontwerp gekomen voor onze uitgebreide nieuwe keuken. Hij voelde onze smaak en eisen snel en goed aan en de gerichte showroomtour was daarbij zeer effectief om echt keuzes te maken. Ontwerp werd meteen met ons gemaakt, tijdens het adviesgesprek liet Roland ook zien dat hij zeer goed vanuit onze gebruiksfunctie configureerde. Wat ons enorm hielp is dat we grote kleurstalen hebben gekregen om later bijpassende vloeren en verlichting te kunnen uitzoeken. Het resultaat is subliem!
FOTO VAN ED BURÉ
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en goede (na)zorg”
Door Koen V op maandag 15 mei 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Goed inlevingsvermogen in de klant en daarop gebaseerde adviezen. Plaatsing van keuken in goed overleg en goede zorg voor volledige afronding.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende begeleiding”
Door R Hoppenbrouwer op zondag 14 mei 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken gekocht bij Voortman in Apeldoorn. Uitstekend door Roland tijdens de koop begeleid en prima op de hoogte gehouden over de planning van levering en plaatsing.
FOTO VAN R HOPPENBROUWER
+ Toon extra foto van R Hoppenbrouwer
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze keuken”
Door Michel en Logina Hazelaar op zondag 14 mei 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Henk de Vries heeft ons top geholpen. Denkt mee en voelt precies aan wat je wil en in gedachten hebt. Wij zijn super blij met onze keuken. Nu de keuken geplaatst is is hij nog mooier dan op de tekening.
FOTO VAN MICHEL EN LOGINA HAZELAAR
+ Toon extra foto van Michel en Logina Hazelaar
+ Toon extra foto van Michel en Logina Hazelaar
Reactie of foto toevoegen
“Prima service en nazorg”
Door Ina de Jonge- Reezigt op donderdag 11 mei 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Vanaf het begin werd ik uitvoerig geinformeerd over datgene wat ik zou willen. Ook werden andere mogelijkheden geboden,indien nodig. Kortom we waren er vrij snel uit en de keuken en div. daarbij behorende apparaten werden op tijd geleverd naar volle tevredenheid. Prima service, nazorg en mooie bos bloemen erbij.
FOTO VAN INA DE JONGE- REEZIGT
+ Toon extra foto van Ina de Jonge- Reezigt
+ Toon extra foto van Ina de Jonge- Reezigt
Reactie of foto toevoegen
“Er wordt goed geluisterd naar de klant”
Door Cor van Ingen op maandag 8 mei 2023 23 | vestiging Elst GLD
Goed advies, er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant door Niels. We hebben bij aanschaf lang de tijd gehad voor het samenstellen van de keuken en de flexibiliteit is top. Ook tijdens de montage een erg prettige en rustige monteur over de vloer gehad met liefde voor wat hij doet.
FOTO VAN COR VAN INGEN
+ Toon extra foto van Cor van Ingen
Reactie of foto toevoegen
“Een perfect eindresultaat”
Door Kim Beerens op donderdag 4 mei 2023 23 | vestiging Rijssen
Bij Voortman in Rijssen zijn wij ontzettend goed geholpen door verkoper Arno. In verband met een uitbouw die alleen nog op tekening stond, was het voor ons moeilijk om de optimale indeling te bepalen. Arno heeft niet klakkeloos onze wens overgenomen, maar dacht nét even iets verder waardoor het eindresultaat nog beter is geworden!
FOTO VAN KIM BEERENS
+ Toon extra foto van Kim Beerens
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Diana op vrijdag 28 apr 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Alles is keurig netjes en op tijd geleverd en geïnstalleerd volgens afspraak. Goed geadviseerd door Roland Besselink en door Peter netjes en vakkundig geplaatst.
FOTO VAN DIANA
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Fam. G.F. Vissinga op dinsdag 25 apr 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman keukens in Apeldoorn zijn we voortreffelijk geholpen/geadviseerd door Henk de Vries. Omdat het een project met meerdere appartementen betrof moesten we al in een vroeg stadium keuzes maken. Voor Voortman, lees Henk de Vries was het geen enkel probleem als we in een later stadium nog iets wilden wijzigen. Altijd stond hij voor ons klaar, dacht mee en regelde het voor ons. Beter hadden we het niet kunnen treffen! Dankjewel Henk! We zijn uitermate tevreden vanaf het begin van de koop tot aan de plaatsing en de service medewerkers toe!
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische droom keuken”
Door Robin Heugens op vrijdag 21 apr 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Zeer prettige ervaring gehad met keukenverkoper Roland Besselink! Voor ons nieuwbouwhuis een fantastische droom keuken weten te realiseren. Bedankt!
FOTO VAN ROBIN HEUGENS
+ Toon extra foto van Robin Heugens
+ Toon extra foto van Robin Heugens
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Trude en Willy op maandag 10 apr 2023 23 | vestiging Bunnik
Wij zijn bij Voortman keukens in Bunnik heel goed geholpen door Coreline. Dankzij haar goede adviezen is het onze droomkeuken geworden. Veel hadden we zelf bedacht maar het waren net de puntjes op de i van Coreline die het plaatje af maakten. We zijn erg blij met het eindresultaat. Hoe vaak we ook terug kwamen om te kijken en hoeveel vragen we ook hadden, ze nam de tijd om het een en ander uit te leggen, we kregen staaltjes mee en mailtjes beantwoordde ze snel. We kunnen Voortman keukens bij iedereen aanbevelen. Trude en Willy
FOTO VAN TRUDE EN WILLY
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de nieuwe keuken”
Door Lieke en Markus op zondag 9 apr 2023 23 | vestiging Bunnik
4 jaar geleden voor onze vorige woning al een keuken gekocht bij Voortman, bij Coreline. Nu zijn we verhuisd en twijfelden we geen seconde: weer naar Coreline!
En ook dit keer kregen we top advies. Coreline denkt goed mee, let op details (zoals een mooie symmetrie), denkt mee in het beschikbare budget en zelfs het hergebruiken van een aantal apparaten van de bestaande keuken was geen probleem. Ondanks een inmeet probleem heeft de monteur alles super netjes en oplossingsgericht geïnstalleerd. In plaats van 2 dagen, waren ze al in 1 dag klaar! Ook de apparaten die dus niet door Voortman geleverd waren, hebben ze netjes ingebouwd. Er miste (van ons uit) nog wel een inlaatcombinatie, maar die heb ik snel gehaald en toen kon de monteur ook de boiler aansluiten. We zijn super blij! De keuken ziet er werkelijk prachtig uit! We gaan er van uit dat we de komende 20 jaar écht geen nieuwe keuken meer nodig hebben nu! Maar voor iedereen die wél een keuken nodig heeft, bevelen wij Voortman, en Coreline, van harte aan. - Markus en Lieke.
FOTO VAN LIEKE EN MARKUS
+ Toon extra foto van Lieke en Markus
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende begeleiding”
Door Fred Nieuwveld op donderdag 6 apr 2023 23 | vestiging Apeldoorn
In de Coronatijd via zoom een keuken uitgezocht en samengesteld met Henk de Vries. Voor beiden een nieuwe ervaring. Uitstekend begeleid. Keuken is eind maart 2023 geplaatst tot mijn volle tevredenheid.
FOTO VAN FRED NIEUWVELD
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is zeker een plaatje”
Door M.kranenburg op woensdag 5 apr 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Zijn bij Voortman keukens binnen gekomen en werden zeer correct en gastvrij onthaald. Na even rondgekeken te hebben werden wij door de heer Henk de Vries geadviseerd en begeleid bij de keuze van onze keuken, waar wij hem dan ook zeer erkentelijk voor zijn. Het is zeker een plaatje
FOTO VAN M.KRANENBURG
+ Toon extra foto van M.kranenburg
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Nancy Keijzer op maandag 3 apr 2023 23 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken uitgezocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn en zijn daar uitstekend geholpen door Emma. We hadden onze wensen uitgesproken en zijn toen met hulp van Emma op een mooie keuken uitgekomen, zwart en wit. Als er vragen na doe tijd waren, werden we netjes geholpen. Goed op de hoogte gehouden voor het plaatsen van de keuken. Levering uitstekend en montage ook door C&M montage uit IJsselmuiden. Wij zijn erg tevreden en alles in 1x goed gegaan.
FOTO VAN NANCY KEIJZER
+ Toon extra foto van Nancy Keijzer
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jorick Mulder op zaterdag 1 apr 2023 23 | vestiging Bunnik
Onze keuken gekocht bij Coreline in Bunnik. Super tevreden. Zowel bij verkoop als bij levering en installatie liep alles voorspoedig. Er was een zijpaneel niet geleverd bij montage van de keuken maar die hebben ze van de service van de week netjes geplaatst. Kortom, een goede en mooie keuken geïnstalleerd. Wij zijn super tevreden.
FOTO VAN JORICK MULDER
+ Toon extra foto van Jorick Mulder
+ Toon extra foto van Jorick Mulder
REACTIE VAN E.Y.A
Zeer mooie keuken, veel plezier ervan! Mag ik weten welke kleur verf jullie op de muren hebben?
REACTIE VAN JORICK MULDER
Hoi, dankjewel! Op de muren zit Joanna 130 van Little Green.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken”
Door WJE de Haas op maandag 20 mrt 2023 23 | vestiging Apeldoorn
De verkoper voelde ons haar-fijn aan. Warm bad gevoel
FOTO VAN WILJAN DE HAAS
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige en praktische keuken.”
Door Natascha Vink op dinsdag 14 mrt 2023 23 | vestiging Apeldoorn
We zijn goed geholpen en de showroom was inspirerend. Het ontwerp voldoet helemaal aan onze wensen. Prachtige en praktische keuken.
FOTO VAN NATASCHA VINK
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Kelly & Tim op maandag 13 mrt 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Voor de tweede keer onze keuken bij Voortman gekocht en opnieuw super blij overal mee! Henk heeft allereerst super met ons meegedacht en altijd super snel gereageerd waar nodig. Daarnaast is de rest van de service ook heel prettig verlopen! We raden daarom Voortman zeker aan!
FOTO VAN KELLY & TIM
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Vincent & Shirley op donderdag 9 mrt 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Na een aantal keukenzaken bezocht te hebben, zagen we door de bomen het bos niet meer en dat terwijl we eigenlijk best wel wisten wat we wilden hebben.En toen, toen kwamen wij bij Voortman Apeldoorn. We werden geholpen door Emma. Emma maakte direct de vertaalslag van wat wij willen en wat er mogelijk is. Door haar ervaring en kunde werd er al gauw een materiaalkeuze gemaakt en te keuken visueel gemaakt door met een aantal muisklikken de keuken te tekenen. Matzwart eiland met rvs gepolijst blad en hoge kasten met in oud eiken. Van inmiddels een hoofdpijn dossier binnen een uur in een super enthousiaste stemming. Emma verstaat haar vak! De keuken besteld en netjes op de hoogte gehouden en alles in de afgesproken week bezorgd en gemonteerd. Helemaal top van a tot en met z. Super blij met het resultaat! Bedankt Emma en Voortman Apeldoorn.
FOTO VAN VINCENT & SHIRLEY
+ Toon extra foto van Vincent & Shirley
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Koosje Witteveen & Jaap Hillmann op woensdag 1 mrt 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Prima advisering, rimpelloze aankoop, zorgvuldige en flexibele planning en correcte deskundige installatie. We zijn als geheel zeer tevreden over, onze door Voortman geleverde, Siematic keuken met Siemens apparatuur. We kochten zomer 2020 in de aanloop naar de Covid epidemie via internet een nieuwbouw appartement in Utrecht. Omdat het geheel op een postzegel grote binnenterrein in de binnenstad van Utrecht gebouwd werd, werden alle bouwdelen in een fabriek in de achterhoek voorbereid. Het maakte het noodzakelijk om al in een heel vroeg stadium de inrichting van het appartement te bepalen. In december 2020 heeft de adviseur van Voortman in Apeldoorn, de heer Roland Bessellink ons, ondanks de covid beperkingen, in alle rust deskundig geadviseerd. De levering van de keuken kon, na veel verschuivingen bij de oplevering van het appartement, eind december 2022 plaats vinden. Dit alles precies zoals afgesproken. Hulde. Veel dank.
FOTO VAN KOOSJE WITTEVEEN & JAAP HILLMANN
+ Toon extra foto van Koosje Witteveen & Jaap Hillmann
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sander op dinsdag 21 feb 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Zeer tevreden over de aankoop en montage van onze keuken. Deskundig geholpen tijdens het uitzoeken van de diversen materialen en apparatuur. Ook bij montage, alles vakkundig geplaatst incl een mooie koof met spots.
FOTO VAN SANDER
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Ard Vlooswijk op zaterdag 18 feb 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Een volledige keuken via Voortman gekocht. Goed advies (wij kozen voor een eenvoudige layout zonder bovenkastjes en wilden de ruimte dus zo optimaal mogelijk benutten, een verdiept werkblad was een fantastisch idee waar wij zelf niet opgekomen waren!). Goede service zowel bij plaatsing als bij een paar kleine problemen daarna.
FOTO VAN ARD VLOOSWIJK
+ Toon extra foto van Ard Vlooswijk
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Thomas op maandag 13 feb 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Vraag als je bij Voortman Apeldoorn langs gaat naar Henk. Hij is vakkundig en vriendelijk, geeft veel nuttige informatie en tips bij het maken van de keuzes en is daarbij totaal niet opdringerig. De keukens zijn van goede kwaliteit. Van het uitzoeken tot plaatsen was alles super geregeld. En er wordt ook nog eens snel gereageerd als je belt of mailt! Niets te klagen dus, aanrader!
FOTO VAN THOMAS
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Hein Platenkamp op maandag 30 jan 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Er wordt super goed mee gedacht door de verkoper Henk de Vries! Montage een levering super netjes. Er mankeerde helemaal niks.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijn bedrijf”
Door t riphagen op zondag 29 jan 2023 23 | vestiging Apeldoorn
De vorige keuken hadden we van Voortman Apeldoorn. Was zo goed bevallen dus nu weer een nieuwe keuken bij hun gehaald. Roland heeft ons fijn geholpen niets opdringerig. Een fijn bedrijf.
FOTO VAN T RIPHAGEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J van den Hoek op zaterdag 14 jan 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Begin 2022 een keuken met kookeiland gekocht bij Voortman keukens in Apeldoorn waar we super geholpen zijn door Roland Besselink. Wij zijn zeer tevreden op de manier alles geregeld en geleverd is.
FOTO VAN J VAN DEN HOEK
+ Toon extra foto van J van den Hoek
+ Toon extra foto van J van den Hoek
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de nieuwe keuken”
Door A. J. van Hummel op vrijdag 23 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Onze keuken 1,5 jaar voor levering besteld, hierbij keurig geholpen door H. de Vries. Tussendoor nog een wijziging kunnen doen mbt kleur. Netjes optijd geleverd en J. Tempert geplaatst.
FOTO VAN A. J. VAN HUMMEL
Reactie of foto toevoegen
“Fijn advies en mooie keuken”
Door P. Van Amersfoort op donderdag 22 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Zeer goede ervaring, fijn advies, op tijd geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Karianne Jansen op donderdag 22 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Vanaf het eerste gesprek steeds goed geholpen en alle afspraken zijn nagekomen. We zijn zo ontzettend blij met onze nieuwe keuken... dik compliment aan Voortman!
FOTO VAN KARIANNE JANSEN
+ Toon extra foto van Karianne Jansen
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Willeke van Limburg op donderdag 22 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Super mooie keuken gekocht. Netjes en keurig behandeld door Henk de Vries. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare en prettige keukenzaak”
Door Lennard van den Brink op donderdag 22 dec 2022 22 | vestiging Bunnik
Voor de 2e keer onze keuken uitgezocht. Dit keer geholpen door Dimar. Wederom een goede ervaring, er werd goed geluisterd en we zijn samen snel tot een mooi ontwerp gekomen. Kwalitatief goede keuken tegen een redelijke prijs. Betrouwbare en prettige keukenzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Peter van Tulder op woensdag 21 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Prettig en goed geholpen door Henk de Vries van Voortman Apeldoorn. Hij nam rustig en uitgebreid de tijd voor ons. Eerst de wensen opgenomen, daarna oriënterend door de showroom gelopen. De uitstalling bij Voortman is echt erg uitgebreid en inspirerend. Dat gaf Voortman bij ons direct een streepje voor. Na oriënteren keukenontwerpen gemaakt, en tussentijds nog een aantal keer de zaak ingegaan om voorbeelden te bekijken. Daarna zonder problemen vertrokken om bij andere keukenzaken te kijken. Voortman was uiteindelijk niet de goedkoopste, maar wel de zaak met het prettigste contact en de beste showroom. Na onderhandeling was het prijsverschil billijk. Inmiddels is de keuken naar tevredenheid geplaatst. De aannemers van Voortman hebben de installatie netjes gedaan en twee kleine onvolkomenheden (foutje in plint) is netjes en onder garantie opgelost. De oven kwam wat later. Netjes gecommuniceerd. Wij zijn erg tevreden.
FOTO VAN PETER VAN TULDER
+ Toon extra foto van Peter van Tulder
Reactie of foto toevoegen
“Trots op onze nieuwe aanwinst”
Door Luuk Jeuring op woensdag 21 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
We zijn door verkoper Roland Besselink heel fijn geholpen, met prima ideeen om onze nieuwe keuken samen te stellen. En ook het leveren en plaatsen is erg naar onze zin verlopen. We zijn dus heel tevreden en trots op nieuwe aanwinst.
FOTO VAN LUUK JEURING
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Sandra Scherrenburg op dinsdag 20 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Nadat we onze keuken in 2021 bij Voortman hebben gekocht hebben we na een jaar ook de bijkeuken in dezelfde stijl laten maken door Voortman. Dus hetzelfde blad en dezelfde kleur kasten. De bijkeuken zit in een aparte ruimte maar het lijkt door dezelfde stijl toch 1 geheel. We zijn wederom erg goed geholpen. Met name de service bij Voortman spreekt ons erg aan. Achteraf een telefoontje of alles goed is gegaan is al 1 voorbeeld. Bedankt Roland Besselink!
FOTO VAN SANDRA SCHERRENBURG
+ Toon extra foto van Sandra Scherrenburg
+ Toon extra foto van Sandra Scherrenburg
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Dhr. en Mevr. Oosterbroek op donderdag 15 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn toch bij Voortman Keukens uitgekomen waar wij onze eerste keuken ook gekocht hadden. Daar zijn wij heel vriendelijk geholpen door Emma Frens die ons goed adviseerde over apparatuur, kleuren en blad van de keuken. De levering van de keuken ging ook heel goed. Het waren gezellige bezorgers. De opvolgende dag werd de keuken geplaatst door twee vriendelijke installateurs waar je goed mee kon overleggen. Helaas een paar handgrepen te weinig geleverd, maar deze zijn nu onderweg naar ons toe. Verder is alles netjes verzorgd. Al met al mochten we weer een nieuwe keuken nodig hebben ga ik weer terug naar Voortman Keukens.
FOTO VAN DHR. EN MEVR. OOSTERBROEK
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Daphne Braaksma op donderdag 15 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
De service en de zoektocht naar dé perfecte keuken binnen het budget waren ontzettend goed. Ik geniet nu van een pràchtige keuken!
FOTO VAN DAPHNE BRAAKSMA
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door D. van Panhuis op donderdag 15 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Eind 2021 een keuken en bijkeuken gekocht bij Voortman in Apeldoorn. Op advies van familie een afspraak gemaakt met Henk de Vries om een ontwerp te maken. Uiteindelijk na 3 afspraken tot een definitief prachtig ontwerp gekomen. Tijdens de adviesgesprekken was er alle tijd voor overleg, luisterde Henk goed naar onze wensen, maar nam ons ook bij de hand met adviezen vanuit zijn ervaring. Zonder hierin dwingend te zijn. Alles ging in zeer goed overleg. Bedachten we toch nog een kleine aanpassing voor oplevering? Geen probleem, dat kon dan nog geregeld worden. De uiteindelijke plaatsing van de keuken werd door een team van 3 vakmannen in 2 dagen gerealiseerd. Service-afspraken (beschadigd kastje en ontbrekend onderdeel bij kokend waterkraan) werden snel en goed opgelost. Bij zo'n groot project kan er altijd iets ontbreken en beschadigen. Geen probleem. Ook nu is Henk nog altijd bereikbaar voor ons bij vragen over het 1 of ander. Altijd snelle reactie en kundig advies. Wij kunnen Voortman Apeldoorn en Henk de Vries in het bijzonder van harte aanbevelen aan een ieder die voor een eerlijke prijs een prachtig ontwerp wil en met kundige installateurs wil werken. Complimenten en ga zo door!
FOTO VAN D. VAN PANHUIS
+ Toon extra foto van D. van Panhuis
Reactie of foto toevoegen
“We genieten volop van onze nieuwe keuken”
Door Monique ten Klooster op dinsdag 6 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Voortman keukens raad ik aan vanwege de top klantreis ervaring. De keuken ontwerpen en inrichten verliep super met de expertise en adviezen van Henk de Vries. Dit in combinatie met een goede prijs/kwaliteit gaf bij ons de doorslag om met Voortman keukens 'in zee te gaan'. Het inmeten, de plaatsing en het oplossen van wat kleine uitdagingen met de kookplaat en de filters verliep vakkundig en klantvriendelijk. We genieten sinds enkele maanden volop van onze nieuwe keuken. En vertrouwen erop dat nog vele jaren te kunnen doen.
FOTO VAN MONIQUE TEN KLOOSTER
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Jeanne Koorn op maandag 5 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Ik ben een heel tevreden klant. Ben echt bijzonder goed geadviseerd en men denkt mee n.a.v. de tekening die je meebrengt en uiteraard je eigen wensen. Je krijgt de tijd om de keukens in de showroom goed te bekijken en nog eens even na te denken als je de keuken hebt besteld. Inmiddels is de keuken geplaatst en hij is prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G.D.Tiemens op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Vakkundig geholpen. Vlotte levering van aanrechtblad. Vakbekwame zzp'ers. Zijn zeer tevreden.
FOTO VAN G.D.TIEMENS
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Wilhelmina Mathijsen op zondag 27 nov 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn heel goed geholpen bij de keuze van onze nieuwe keuken door Dhr. Roland Besselink. De keuken is prima geïnstalleerd én het uiteindelijke resultaat is prachtig geworden, alles is naar volle tevredenheid verlopen!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Voortman Keukens
  Apeldoorn (382 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055-5221977
  Bunnik (41 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030-6922734
  Elst GLD (38 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst, tel 0481-377946
  Lijnden (27 ervaringen), Melbournestraat 3a, 1175 RM Lijnden, tel 085-0773399
  Rijssen (68 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548-535555
  Steenwijk (6 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521-515813
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.