Feedback
9,5

Voortman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Meer informatie over Voortman Keukens
Voortman Keukens: voortmankeukens.nl
Keukenmagazine aanvragen: voortmankeukens.nl/brochure
Ervaringen
Er zijn 507 ervaringen over Voortman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren422 ervaringen
4 sterren59 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster11 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Top”
Door C. Tiemessen op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn zeer tevreden over de aan ons door Roland Besseling verkochte SieMatic keuken. De montage door Gerrit Wolf en zijn stagiaire is ook naar volle tevredenheid verlopen. Kortom top.
FOTO VAN C. TIEMESSEN
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Sylvia van den Bos op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Bunnik
In twee jaar tijd twee keukens bij Voortman Keukens in Bunnik gekocht. Heel goed en eerlijk advies van Jos Witvliet gekregen. Hij luistert naar wat je wensen zijn en draagt ook suggesties aan, heel fijn. Plaatsing van de keukens door vakkundige mensen die ook op hun beurt weer met je meedenken. Ook de bezorging gebeurt netjes door mensen die ook om jouw spullen denken. Bij een volgende verhuizing staat Voortman zeker weer bovenaan mijn lijstje op te bellen. Absoluut een aanrader en de 5 sterren meer dan waard!
Reactie of foto toevoegen
“Compliment”
Door J. Bergsma op vrijdag 24 jun 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Wederom de beslissing gemaakt om bij Voortman een nieuwe keuken te kopen. Het advies door Emma was zeer goed, we kregen goede adviezen en ze heeft goed ingespeeld op onze wensen. De plaatsing van de keuken was eveneens voortreffelijk. Al met al zijn wij tevreden klanten die Voortman Keuken van harte aanbevelen. Compliment!
FOTO VAN J. BERGSMA
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige SieMatic keuken”
Door Rob Jerphanion op woensdag 22 jun 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Een prachtige SieMatic keuken gekocht. Daarbij prima voorgelicht en begeleid door de verkoper Roland Besselink die uitvoerig de tijd voor ons nam. Nu de keuken geplaatst is voldoet hij helemaal aan onze verwachtingen.
FOTO VAN ROB JERPHANION
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact en perfecte plaatsing”
Door D. de Wolf op zaterdag 18 jun 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Vervanging van bestaande keuken, heel creatief meegedacht in andere indeling en opstellingen. Prettig contact en werken volgens afspraak. Plaatsing perfect en aftersale ook prima.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Erik op woensdag 15 jun 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Wederom uitstekend geholpen door Henk de Vries. Wij hebben enkele aanpassingen laten doen aan een bestaande keuken, o.a. nieuwe frontjes. Voor relatief weinig geld voor ons gevoel een nieuwe keuken, met goed advies van Henk.

Eerdere ervaring 19 januari 2017:
Onlangs hebben wij een keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. We zijn ontzettend goed en fijn geholpen door Henk de Vries. Ondanks dat onze keuken bij een nieuwbouwproject in zat, hadden we de vrije hand om onze keuken in te richten naar onze wensen. Bij het eerste gesprek viel ons al op dat Henk verstand van zaken en de nodige ervaring heeft. Soepel en relaxed leidde hij ons door het proces heen. Prettig was onder andere het feit dat Henk niet opdringerig was, ons goed adviseerde en de keuze daarna aan ons liet. Ook over de prijs zijn wij zeer te spreken. Henk, bedankt voor je deskundige advies en we kunnen een bezoek aan jullie showroom zeker aanraden. Onze aankoop is nog niet geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Marieke op woensdag 15 jun 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Na een oriënterend gesprek goed geholpen door Henk van Voortman Keukens. We kregen een mooie tekening die vervolgens weer naar onze wensen werd aangepast.
Snelle levering en meer dan tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN MARIEKE
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door Jan Willem Haak op maandag 30 mei 2022 22 | vestiging Lijnden
Wij hebben twee jaar geleden een keuken voor ons nog te bouwen huis gekocht bij Ricardo van Schuppen van Voortman keukens. Hij nam veel tijd voor ons en heeft toen ook ontzettend goed geholpen door mee te denken wat de beste opties waren. We hebben daar een middag gezeten met heel veel plezier. Ook naderhand hebben we nog contact gehad waarbij hij ons goed heeft geholpen. We bevelen hem dan ook ten zeerste aan.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door KB88 op vrijdag 13 mei 2022 22 | vestiging Bunnik
Wat een prettige ervaring hebben we opgedaan bij Voortman keukens. Jos Mesland heeft goed geluisterd naar onze wensen en vooral meegedacht (bijvoorbeeld met de vaatwasser op hoogte). Ook tijdens lunchtijd maakte hij tijd vrij om ons te woord te staan. Nooit voelden we ons gepusht om iets te kopen. Ook kregen we op aanvraag een staaltje mee met daarbij een leuke attentie met een persoonlijk berichtje. Al met al een persoonlijke begeleiding van een zeer ervaren vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Mijn droomkeuken”
Door A.L. Rens op vrijdag 29 apr 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Toen ik toe was aan een nieuwe keuken kwam ik bij Voortman terecht. Ik wist zo ongeveer wat ik wilde, met name een schiereiland en een inductie kookplaat. Ook mn verdere apparatuur was verouderd en niet echt energie vriendelijk. Nadat ik mn wensen en mn financiële mogelijkheden op tafel had gelegd werd er een prachtige keuken voor me getekend. Qua planning werd er goed met me meegedacht en afgestemd met de man die mn nieuwe vloer zou gaan leggen. Al met al kwam een geoliede machine op gang zodat het prces van afbreken, vloer leggen en keuken installeren uitstekend op elkaar aansloot. En nu... zit ik in mn nieuwe keuken te genieten. Mn droomkeuken.
FOTO VAN A.L. RENS
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Jongschaap op vrijdag 22 apr 2022 22 | vestiging Steenwijk
Inmiddels staat onze nieuwe keuken alweer vanaf januari, maar natuurlijk kun je pas een beoordeling schrijven als alles uitvoerig getest is. Vorig jaar kwamen bij ons de plannen een uitbouw aan huis te maken, wat de woonkeuken moest worden. Na meerdere keukenwinkels te hebben bezocht, toch ook maar eens bij Voortman keukens in Steenwijk gekeken (ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet veel van verwacht had, omdat je er van buitenaf maar weinig ziet gebeuren). De jonge verkoper, Erik had ons in een klein ogenblikje tijd al meer aandacht gegeven dan alle andere keukenwinkels bij elkaar. Dat gaf ons vertrouwen. Omdat het al laat in de ochtend was, en ik krap in tijd zat hadden we twee weken later weer een afspraak met Erik. We hebben onze plannen aan hem voorgelegd, ook kwam Erik met een aantal goede suggesties. We wilden natuurlijk niet dat de keuken alle ruimte in zou nemen, aan de hand van een aantal 3D schetsen kon hij ons goed laten zien hoe het eruit zou gaan zien. Na een paar uur overleggen en keuzes maken hadden we dan eindelijk onze keuken gekocht. Vanaf na ons eerste gesprek, tot na de plaatsing van de keuken heeft Voortman prima gecommuniceerd. De plaatsing verliep zeer snel, dit is gedaan door een extern bedrijf. Al met al zijn wij zeer tevreden over onze keuken. Prima bedrijf om zaken mee te doen.
FOTO VAN JONGSCHAAP
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken, geweldige service”
Door Demelsa & Cees Visser - de Kuijer op vrijdag 22 apr 2022 22 | vestiging Lijnden
Doorverwezen door collega alhoewel we met een andere leverancier bezig waren. Die begreep onze wens voor keukenblad niet zo. Martijn kon ons alles laten zien en het was een zeer prettig 1e gesprek waarna we voor Voortman hebben gekozen. Vragen tussendoor waren geen probleem en we zijn ook zeer verheugd geweest dat we bij de bladen leverancier zijn geweest. De verder suggesties en uitvoering zijn we bijzonder blij mee. Er staat een keuken die boven verwachting is (mede door het snel oplossen van de niet beschikbare apparatuur). Mooie keuken, geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martin van der Heijden op donderdag 14 apr 2022 22 | vestiging Apeldoorn
We zijn door een jonge collega op een deskundige en creatieve manier geholpen in het ontwerpen van onze nieuwe keuken. Later bij levering en plaatsing is steeds duidelijk en open gecommuniceerd. Ook over de recente leveringsproblemen bij de leverancier van keukenapparatuur. Men heeft goed meegedacht over mogelijke alternatieven. Over de kwaliteit van de keuken en verleende service zijn wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Ook aandacht voor aftersales”
Door André Nikkels op maandag 11 apr 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Prettige ontvangst, Er werd goed geluisterd naar onze wensen, goed advies, alles in één keer geleverd, vakkundige plaatsing door een prettige monteur. Ook aandacht voor aftersales.
FOTO VAN ANDRÉ NIKKELS
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Erik Van Buul op vrijdag 8 apr 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Heel goed geholpen, nette prijs, geen poespas en meedenkend.
FOTO VAN ERIK VAN BUUL
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door Piet van Hesse op dinsdag 5 apr 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Prima voorlichting in de prachtige showroom. Goed advies op maat binnen budget.
Direkt zichtbaar gemaakt in 3D presentatie. Complete levering volgens afspraak. Montage / oplevering volgens afspraak.
FOTO VAN PIET VAN HESSE
Reactie of foto toevoegen
“Super fijne service”
Door Corianne Costerus op maandag 4 apr 2022 22 | vestiging Bunnik
Echt een super fijne begeleiding gehad van Coreline. Ze past zich aan op onze smaak en weet wat handig is. Denkt fijn mee! De montage is ook erg netjes en goed gedaan.
Echt een super fijne service! We hebben er al heel veel plezier mee gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Super geadviseerd”
Door Mathijs van Geenen op donderdag 31 mrt 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Fraaie verzorgde winkel met mooie voorbeeld opstellingen in een fijne ongedwongen sfeer. Naast dat alles er verzorgd uitziet, zijn we super geadviseerd in de aanschaf van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voldoen geheel aan onze wensen”
Door Thea en Arnold Paanstra op zaterdag 26 mrt 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Bij het uitzoeken van de keuken in oktober vorig jaar werden wij uitstekend geholpen door de adviseur, die alle nodige tijd daarvoor beschikbaar maakte. Deze maand (maart) is de keuken geplaatst door vakkundige monteurs met als resultaat een fantastische keuken, die geheel aan onze wensen voldoet!
FOTO VAN THEA EN ARNOLD PAANSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Prettige samenwerking”
Door Fam. Los op dinsdag 22 mrt 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Prettige samenwerking en begeleiding tijdens het hele koopproces. Deskundig advies en goeie ideeën.
FOTO VAN FAM. LOS
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nakomen”
Door Van der Zande op maandag 14 mrt 2022 22 | vestiging Apeldoorn
In het voorjaar van 2021 hebben wij bij Voortman Keukens onze keuken gekocht. Wij zijn hierbij zeer goed begeleid door de heer Besselink en enorm blij met het resultaat!
Voor het advies werd alle tijd genomen. Geen gehaast om snel te kunnen verkopen, maar een deskundig advies, waarbij geluisterd wordt naar de klant. De keuken is perfect geplaatst. Verder betekent kopen bij Voortman: afspraken nakomen en ontzorgen van de klant. Voor ons was dit een voorbeeld van een bedrijf dat de klant steeds weer positief weet te verrassen! Ik, als kritische klant, kan dit bedrijf aan iedereen aanraden!
FOTO VAN VAN DER ZANDE
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt Voortman”
Door Harold Pul op maandag 14 mrt 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Vanaf het begin was het fijn om bij Voortman een keuken te kopen. Eerder in het jaar mochten we al op bezoek komen en werd er voor ons een mooie keuken getekend, later is er voor ons door andere inzichten een volledig nieuwe keuken getekend.
Bij het offertetraject kregen we meerdere opties qua apparatuur, waarbij voorwaarden en verschil in kosten helder was. Bovendien was de uiteindelijke prijs ook prima voor een prachtige keuken. De levering was goed, installatie op juiste dag en in een dag klaar. Een kleine nalevering op een correctie werd erg goed afgehandeld. Voortman is bij ons pas gestopt totdat we 100% tevreden waren. Bedankt Voortman!
FOTO VAN HAROLD PUL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content met het eindresultaat”
Door M.J. Rouwenhorst op donderdag 3 mrt 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Dit is onze derde keuken van Voortman, en wij zijn wederom zeer content met het eindresultaat, Henk de Vries heeft ons weer super geadviseerd. De kleine probleempjes die er bij de plaatsing altijd zijn worden altijd keurig opgelost.
FOTO VAN M.J. ROUWENHORST
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen bij uitzoeken nieuwe keuken”
Door Dogan op zaterdag 12 feb 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Verkoop is super. Goed geholpen, met geduld :). Terugkoppeling bij vragen en meedenken was prima. Montage is normaal tot goed. Tweede dag was beetje haastig, zonder echt een toelichting over apparaten en gebruik.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door G en W op maandag 7 feb 2022 22 | vestiging Apeldoorn
We zijn super blij met onze keuken! We werden goed geholpen door Henk de Vries. Er werd goed met je meegedacht, de keuken is goed ingemeten en ze geven goede, bruikbare tips. Kortom, een aanrader om je keuken uit te zoeken bij Voortman Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijke monteurs”
Door Y. Buitenhuis op vrijdag 4 feb 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Mooie ruim opgezette showroom, behulpzame mensen. Nemen echt de tijd voor je en denken met je mee. Komen hun afspraken na en zeer vriendelijke monteurs. Er zat een kleine beschadiging op 1 kastje die ik zelf niet had gezien, maar werd meteen vervangen. Ik kan iedereen Voortman aanraden!
FOTO VAN Y. BUITENHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn erg tevreden”
Door Fam. van Osch op woensdag 26 jan 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Een prachtige keuken gekocht. Uitstekend geholpen, niet alleen bij de aanschaf goed en vriendelijk geadviseerd, maar ook daarna werden vragen goed, duidelijk en snel beantwoord. Wij zijn erg tevreden!
FOTO VAN FAM. VAN OSCH
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Anne Ate Zijlstra op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Voor ons appartement in Zutphen heeft de heer de Vries ons naar volle tevredenheid geholpen bij het ontwerpen van de keuken. Hij luisterde goed naar onze wensen en heeft daar met zijn creatieve inbreng een mooie vertaalslag van gemaakt. Wij waren zo tevreden over de geleverde keuken dat wij voor onze nieuwe woning de heer de Vries opnieuw hebben gevraagd om een keuken te ontwerpen. Weer tot volle tevredenheid. Wij kunnen Voortman keukens van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam de Wilde op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Rijssen
Super goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. Het is voor ons een plaatje geworden, en we zijn er erg tevreden mee.
FOTO VAN FAM DE WILDE
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voldoet aan al onze verwachtingen”
Door wim van Gelder op vrijdag 31 dec 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman de keuken gekocht voor ons nieuwe appartement. Keuken is inmiddels geplaatst en voldoet aan al onze verwachtingen. Nu ook een keukenblok voor de bijkeuken besteld. Zijn bij Voortman geholpen door Roland Besselink. Roland is heel deskundig, had goede praktische tips en is bovendien een prettig mens, die alle tijd voor ons heeft genomen. Niet te pushy zodat een klant zich ook op zijn gemak voelt. Voortman Keukens en Roland Besselink kunnen wij dus van harte aanbevelen.
FOTO VAN WIM VAN GELDER
Reactie of foto toevoegen
“Verkoper nam echt de tijd voor ons”
Door Johan van Schie op dinsdag 28 dec 2021 21 | vestiging Apeldoorn
De klantvriendelijkheid in de winkel was top, leuke verkoper, nam echt de tijd voor ons. In de periode tussen koop en plaatsing konden we gewoon vragen stellen die zeer snel beantwoord werden. Bij de plaatsing verliep alles netjes en het ging supersnel. Rest-materiaal (Karton-piepschuim) werd allemaal netjes opgehaald.
Reactie of foto toevoegen
“Beter verwacht”
Door Monique Op de Weegh op donderdag 23 dec 2021 21 | vestiging Rijssen
Wat hebben wij ons vergist in deze keukenzaak! Er is veel mis gegaan: verkeerde afmetingen kastjes geleverd, hoogte achterwand tekort, smetplinten niet op maat, aanrechtblad te laat, muren beschadigd, verkeerde adviezen, etc etc. Afspraken worden niet nagekomen. Monteurs zijn inmiddels 3x geweest, hebben hun best gedaan, maar na 2 maanden is onze keuken nog niet naar behoren afgeleverd. Echt slechte service, geen compensatie voor alle narigheid,. Zeer teleurstellend. Wij hadden beter verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is verbluffend mooi”
Door Co & Nel Haspels op zaterdag 18 dec 2021 21 | vestiging Lijnden
Wij hebben een keuken gekocht en door het vakkundige advies van Martijn Vonk was dit een feestje. Het eindresultaat is verbluffend mooi en precies wat wij altijd wilde hebben. Ook de plaatsing en na service verloopt boven verwachting goed. Dank aan de Voorman organisatie !!
FOTO VAN CO & NEL HASPELS
Reactie of foto toevoegen
“We genieten van onze mooie nieuwe keuken”
Door Eefke Peters op woensdag 15 dec 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Keuken met kookeiland laten installeren voor een goede prijs. Het contact met verkoper ook na aankoop ging soepel en de plaatsing was perfect. Na plaatsing geen enkel probleem ervaren met de keuken. We zijn erg tevreden en genieten van onze mooie nieuwe keuken.
FOTO VAN EEFKE PETERS
Reactie of foto toevoegen
“Oplossing voor ontwerpprobleem”
Door Gerard van WInsum op dinsdag 14 dec 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht van 20k. Door een inmeet fout is een situatie ontstaan dat de deur van de bijkeuken niet geheel open kan. Een technisch medewerker van Voortman is langs geweest. Wij zijn al 6 maanden bezig. Een hele mooie keuken koop je in de showroom, een k..keuken wordt het als je betaald hebt en aftersales zijn werk niet doet. Voortman heeft voor mij afgedaan. Geen keuken kopen daar behalve als je zeker denkt te weten dat er niets fout kan gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Een super resultaat”
Door Jan-Pieter op vrijdag 10 dec 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Voor onze nieuwe keuken zijn wij uiteindelijk bij Voortman geslaagd. In de showroom zijn wij zeer goed geholpen als het gaat om onze ideale keuken! Er werd goed meegedacht en goed geadviseerd wat resulteerde in een super resultaat! Wij kunnen Voortman dan ook zeker aan een ieder aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de communicatie”
Door Paul van Egmond op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Rijssen
Van het eerste bezoek in de showroom tot aan de montage en oplevering zijn wij zeer goed geholpen en erg tevreden over de communicatie. Alles volgens planning uitgevoerd en vakkundig gemonteerd!
FOTO VAN PAUL VAN EGMOND
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer”
Door Sharon Quint op maandag 6 dec 2021 21 | vestiging Lijnden
Het begon al met het bestellen van de keuken. Alles kon...toen we na een tijdje een toevoeging wilden hebben bleek dat onze keuken niet meer te leveren was en moesten we maar even een nieuw model bestellen. Wij wilden toen de koop ontbinden maar in ene kon het toen allemaal weer wel. Bij levering bleek dat de verkeerde kasten geleverd waren, verkeerd werkblad etc. Men zou dat wel even naderhand oplossen. U raad het al tot op de dag van vandaag is er nog steeds niks opgelost en geeft voortman niet meer thuis. Een afzuiger met een ombouw die niet op elkaar passen. Prutswerk met montage. Betalen voor onnodige elektra aansluitingen. Kasten die niet degene zijn die besproken waren. Een vaatwasser wat )n ene een ander model is. Een besteklade niet geleverd. Dit bedrijf weet 0,0 over service. En dreig je een jurist in te schakelen dan steken ze hun kop in het zand en laten helemaal niks meer horen. Oh let op u moet wel 100 procent betalen voor de levering. Waardeloos respectloos en niet maar dan ook helemaal niet servicegericht
Reactie of foto toevoegen
“Advies over indeling kan beter”
Door Marlies Bohncke op zaterdag 4 dec 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken plus apparatuur gekocht. We hadden graag beter advies gekregen over de indeling lades/kasten. Lades zijn veel prettiger, dus hebben we na installatie alsnog gekozen voor een aanpassing; kasten ombouwen tot ladekasten. Wat ook heel vreemd was; er zat geen schuifrooster in de oven/magnetron. Dat kon ook niet via Voortman geleverd worden en heb ik dus zelf via Internet gekocht. Maar de keuken is nu wel helemaal naar onze zin en erg mooi.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de service en de installatie”
Door Kees en mirjam potters op donderdag 2 dec 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Op zoek naar een nieuwe keuken hebben we op internet reviews van diverse keuken specialisten bekeken. Omdat we een jaar eerder al een orienterend bezoek aan o.a. Voortman hadden gebracht en daar een goed gevoel aan over hebben gehouden, zijn we begin mei 2021 naar Voortman in Apeldoorn gegaan. Daar zijn we gastvrij ontvangen en gekoppeld aan Roland. Wat ons opviel is de tijd die voor je wordt uitgetrokken. Alles wordt duidelijk uitgelegd en voor zover mogelijk wordt bij elke keuze een voorbeeld in de zaak getoond. Uiteindelijk werd adhv onze keuzes een keuken samengesteld en konden we deze op de laptop bewonderen. Nadat het financiele gedeelte afgestemd was hebben we direct de keuken besteld. Afgelopen vrijdag 26 nov werd de keuken geleverd en maandag 29 nov werd deze geplaatst. 2 uiterst ervaren monteurs hebben de keuken in 1 dag uitermate secuur en vakkundig geplaatst. Het eindresultaat was mooier/beter dan verwacht. Roland, Peter en Wim, bedankt voor de service en installatie.
FOTO VAN KEES EN MIRJAM POTTERS
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het mooie resultaat!”
Door Fam Kroon op woensdag 1 dec 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Perfecte advisering bij zowel het uitzoeken en kopen van de keuken als het inmeten (waarbij we nog wat aanpassingen hebben gedaan) en de plaatsing. Snelle en heldere communicatie, alles volgens afspraak! Dank aan adviseur en monteur! Blij met het mooie resultaat!
FOTO VAN FAM KROON
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de service”
Door Familie Sarikaya op vrijdag 19 nov 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn zeer goed begeleid in de aankoop van onze nieuwe keuken. Henk heeft uit eigen initiatief meegedacht in het design en de opstelling. Bedankt voor de service en tot ziens bij de volgende keuken!
FOTO VAN FAMILIE SARIKAYA
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend van begin tot eind”
Door Herman Buzepol op vrijdag 19 nov 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Voor de 2e keer een keuken bij Voortman gekocht. Zeer plezierig en vakkundig geholpen door Henk (Voortman Keukens Apeldoorn). Hij heeft zeer goed geluisterd naar onze wensen en gekeken naar de ruimte waar de keuken geplaatst moest worden. Dit heeft hij vertaald naar een mooi ontwerp en ons goed geadviseerd over de te plaatsen apparatuur. Zeker geen commerciële praatjes of het duurste willen aansmeren, maar juist wat het beste past bij onze wensen. De keuken is in mei geplaatst door zeer vakkundige monteurs. Wij genieten er elke dag van.
FOTO VAN HERMAN BUZEPOL
+ Toon extra foto van Herman en Jacqueline
Reactie of foto toevoegen
“Alles was top”
Door Fam. Ditzel / Blom op vrijdag 12 nov 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Via vrienden bij Voortman Apeldoorn gekomen. Roland en Gerard hebben ons fantastisch geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Prima geïnstalleerd door Marc. Wat een geweldige service hebben zij geleverd. Alles was top! Dus voor een nieuwe keuken ga naar Voortman keukens.
FOTO VAN FAM. DITZEL / BLOM
Reactie of foto toevoegen
“Goed en duidelijk advies”
Door MN Verhaar op zaterdag 6 nov 2021 21 | vestiging Steenwijk
We zijn happy met de keuken van Voortman Steenwijk. Kregen bij het uitzoeken goed en duidelijk advies. Verschillende mogelijkheden van opstelling bekeken met de verkoper. Wensen werden duidelijk besproken. Voor de apparatuur hebben we gekozen voor Whirlpool. Wat zeer bevalt. Keuken is zonder problemen bij ons geplaatst. Kortom, we zijn zeer tevreden over Voortman.
FOTO VAN MN VERHAAR
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de samenwerking”
Door Jeanette op donderdag 4 nov 2021 21 | vestiging Bunnik
Voortman Keukens is een absolute aanrader voor de aanschaf van een keuken. Toen de plannen voor een verbouwing vorderde en daarin ook een nieuwe keuken opgenomen werdt werden wij op Voortman in Bunnik gewezen. Eenmaal een afspraak gemaakt troffen wij een zeer vriendelijke verkoopster (Coreline) die goed luisterde naar onze wensen en daardoor ons vakkundig kon begeleiden in de aanschaf van een keuken. Tijdens de verbouwing constateerde wij dat bepaalde zaken niet goed uitkwamen en ook daar werdt goed meegedacht om tot een oplossing te komen en kon het ontwerp van de keuken aangepast worden. De keuken is in 1 dag vakkundig geplaatst. Tot onze vreugde was, op de oven na, alle apparatuur aanwezig. Deze is binnen 2 weken alsnog geleverd en geplaatst. Voortman Keukens (en met name Coreline) bedankt voor de prettige samenwerking.
FOTO VAN JEANETTE
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Larissa op maandag 1 nov 2021 21 | vestiging Lijnden
Bij de koop van ons nieuwbouw huis zat ook een keuken die we Voortman moesten uitzoeken. We hadden in ons hoofd wat we wilden en zijn in de showroom mega goed geholpen. Alle extra's werden uitgelegd en de aanbiedingen werden benoemd waardoor we een betere prijs kregen voor wat we wilden. Meerdere malen tussendoor contact gehad, ook om eventueel nog het eea aan te passen maar we waren gelijk blij met wat we hebben uitgekozen. Zelfs na installatie toen er een aantal items niet meegeleverd waren, werd er meteen snel gehandeld zodat we die alsnog kregen. Kortom, super blij met deze partij!
FOTO VAN LARISSA
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Fam. Scherrenburg op dinsdag 26 okt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben bij Voortman onze nieuwe keuken gekocht, compleet met alle apparatuur. Onze verkoper Thom heeft ons geweldig geholpen, hij begreep heel goed wat onze smaak is en heeft met ons meegedacht om zo de keuken optimaal in te richten conform onze wensen. Een keuken kun je overal kopen maar de service bij Voortman heeft ons doen besluiten daar de keuken te kopen. Toppers! Ook de monteur die onze keuken kwam plaatsen was super! Een echte vakman met oog voor details.
FOTO VAN FAM. SCHERRENBURG
+ Toon extra foto van Scherrenburg
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken bevalt prima”
Door Eelco de Boef op zaterdag 9 okt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Onze nieuwe keuken bevalt prima! Goed getekend en prachtig geplaatst
FOTO VAN EELCO DE BOEF
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Margaretha de Haan op zondag 3 okt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Ik heb wederom een prachtige keuken gekocht bij Voortman. Ook het advies en de begeleiding bij het uitzoeken was zeer professioneel. De keuken ziet er niet alleen prachtig uit, maar ook de apparatuur is prachtig en bevalt goed: ik heb gekozen voor apparatuur van Bauknecht. Het was de derde keer dat ik een Voortman-keuken kocht en zeker niet de laatste keer.
FOTO VAN MARGARETHA DE HAAN
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na keukenaankoop”
Door Alex op woensdag 29 sep 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Goede service en je wordt netjes geholpen, ook als de keuken uit de garantie is.

Aanvulling ontvangen 6 oktober 2021: We hebben 2,5 jaar de keuken. We hebben de keuken gekocht bij voortman. De kraan is kapot. Maar dat was al vaker gemeld. Nu krijgen we het geld terug en kunnen we een andere uitzoeken. Goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze keuken”
Door Han Kleppe op maandag 27 sep 2021 21 | vestiging Bunnik
We zijn erg blij met onze keuken van Voortman. De mogelijkheden, afwerking en service zijn gewoon erg goed. Onze adviseur Gerben ter Maat begreep meteen wat onze voorkeur en smaak was. Niets was te gek. Hij had snel door wat paste bij de stijl van ons huis en kwam met originele ideeën. We zijn nog elke dag blij met onze keuken. Thanks Gerben en natuurlijk Voortman!
FOTO VAN HAN KLEPPE
REACTIE VAN JELLE
Dag Han,
Wat een prachtige keuken. Past geweldig in jullie klassiek ingerichte woning. Ik heb binnenkort een afspraak bij Voortman Keukens. Zou je me kunnen vertellen welk model keuken je hebt gekozen, welke kleur voor de kastjes en welk werkblad? Dat zou me erg helpen!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Fieke op zondag 19 sep 2021 21 | vestiging Apeldoorn
De verkoper nam ruim de tijd om de mogelijkheden te bespreken en mij te laten zien in de showroom, voordat hij ging intekenen op de computer. Met mijn wensen werd goed rekening gehouden. Ook is er van tevoren thuis zorgvuldig ingemeten. Ik ben tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding. De afspraken over levering zijn allemaal nagekomen. Ook was er persoonlijke nazorg.
REACTIE VAN FIEKE
Foto keuken (adviseur Roland Besselink)
Reactie of foto toevoegen
“Mooie witte keuken met zwart composiet blad”
Door Frank de Graeff op zondag 12 sep 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Een tijdje geleden een mooie witte keuken gekocht met een zwart composiet blad.
Prachtig geworden en vakkundig geplaatst. Goed geadviseerd en prettig overleg gehad met de verkoper Roland Besselink. Erg tevreden en we maken er met veel plezier gebruik van.
FOTO VAN FRANK DE GRAEFF
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt van onze aankoop”
Door Joel en Marjon op zaterdag 28 aug 2021 21 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht bij Voortman. Vanaf moment 1 voelden wij ons hier al goed bij. We hebben goed advies gekregen van Henk en wisten meteen waar wij aan toe waren. We zaten nog met een paar wensen waarvan we niet wisten hoe we die invulling moesten geven. Voor alle wensen die wij hadden kwam een oplossing. Het hoefde dan ook niet lang te duren voor wij beslisten de keuken bij Voortman te kopen. Daar hebben we geen spijt van gekregen. Het is prachtig geworden!
FOTO VAN JOEL EN MARJON
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met de keuken aankoop”
Door Edwin van den Elsaker op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Goede begeleiding (Roland)tijdens het hele proces. Van A tot Z wordt er meegedacht en prima communicatie. Plaatsen van de keuken is door professionele mensen uitgevoerd. Erg tevreden dus met de keuken aankoop en het eindresultaat.
FOTO VAN EDWIN VAN DEN ELSAKER
Reactie of foto toevoegen
“Mooie zwarte keuken”
Door Marieke op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Midden in coronatijd een keuken gekocht voor onze nieuwe woning. Hoewel in eerste instantie online moeten uitkiezen, werden we zeer vakkundig geholpen en werden er vele 3D tekeningen voor ons gemaakt, met verschillende opstellingen. Uiteindelijk werd de keuken geleverd en geïnstalleerd. Ondanks dat het lastig uitzoeken was (online en nog niet wetende hoe het in de woning zou staan), zijn we enorm blij met onze nieuwe keuken en voldoet hij volledig aan onze wensen. Het materiaal is goed, de apparatuur werkt en hij is goed gemonteerd. De prijs kwaliteit verhouding voldoet volledig.

We hebben een mooie zwarte keuken uitgekozen, met een lang blad en afzonderlijke kasten met oven en koel-vriescombinatie. In de ruimte die wij beschikbaar hebben, staat dit er chique en zijn we heel erg blij met de uitgezochte keuken. Daarnaast wil ik opmerken dat de keukenspecialist (Henk) altijd voor ons klaar heeft gestaan om aanvullende vragen te beantwoorden, eventuele problemen te verhelpen of ideeën te bespreken. Kortom, we zouden iedereen deze keukenspecialist aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Super keuken”
Door Jordy Berenschot op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Apeldoorn
super keuken gekocht bij voortman apeldoorn. goed geholpen door verkoper Roland, alles duidelijk stap voor stap uitgelegd. Het inmeten verliep voorspoedig. de levering was goed niks beschadigd en op tijd. goeie ervaring met voortman apeldoorn en een super keuken aan overgehouden
FOTO VAN JORDY BERENSCHOT
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken voor appartement”
Door Jennifer op woensdag 18 aug 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman in Apeldoorn een complete keuken gekocht voor ons nieuwe appartement. De keuze in de showroom was uitgebreid en we vonden al snel iets waar we heel enthousiast van werden. Goed advies gekregen van Henk de Vries over de verschillende fronten, werkbladen (o.a. qua onderhoud) en soorten grepen. Zo kwamen we uit op een dieper blad en een keuken zonder grepen, beide erg handig. De apparatuur ziet er mooi uit en is van super kwaliteit. Zeer tevreden over onze mooie en praktische keuken, we genieten er elke dag van!
FOTO VAN JENNIFER
Reactie of foto toevoegen
“Nogmaals bedankt”
Door Niels van Leeuwen op donderdag 5 aug 2021 21 | vestiging Apeldoorn
We hebben een mooie nieuwe keuken gekocht bij Voortman keukens....en zijn echt heel erg tevreden. Goed advies op maat gekregen....tekeningen erbij hoe het eruit kwam te zien...klopt precies. Deskundig en vriendelijk personeel. Henk de Vries, nogmaals superbedankt voor de prima service !
FOTO VAN NIELS VAN LEEUWEN
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door Wemerman op donderdag 5 aug 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Het heeft even geduurd maar het resultaat mag er zijn. Onze keuken is precies volgens afspraak geplaatst en wij zijn meer dan tevreden. Dit mede dankzij Manon Nijkamp. Haar deskundigheid, inzicht, goede adviezen, geduld, fijne gesprekken en het nakomen van gemaakte afspraken hebben hier aan meegedragen. Wij hopen voor een lange tijd te gaan genieten van onze keuken. Wij hebben (nog) geen ervaring met nazorg maar twijfelen niet aan een goede afwikkeling van zaken. Als ik één minpunt mag noemen dan is het de monteur. Absoluut niet flexibel en erg star.
FOTO VAN WEMERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door EJP op woensdag 4 aug 2021 21 | vestiging Bunnik
Prima keuken geleverd! Tijdens het proces zijn er diverse problemen geweest, met name door levering van apparatuur door derden. Voortman was altijd bereid om mee te denken en te werken aan een oplossing, uiteindelijk twee weken vertraging van de oplevering daardoor, maar het resultaat is erg mooi, en die twee weken zijn we snel weer vergeten. Vakmensen die hun goede waardering op deze site waard zijn
Reactie of foto toevoegen
“Blij met 2e keuken van Voortman”
Door Carla de Graaf op donderdag 29 jul 2021 21 | vestiging Apeldoorn
We zijn weer goed geholpen door Henk de Vries. Bij onze vorige keuken heeft hij ons ook geholpen. Het granieten aanrechtblad van de vorige keuken was nog mooi en Henk heeft de nieuwe keuken zo ontworpen dat we het blad konden hergebruiken.. In de lades zijn nu bovenin smalle lades geplaatst, waardoor je kleine spullen mooi kunt opbergen zonder daar een grote lade voor te gebruiken. Zo heb je meer ruimte. Top, we zijn blij met onze 2e Voortman keuken.
FOTO VAN CARLA DE GRAAF
+ Toon extra foto van Carla de Graaf
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door Wim Leewis op vrijdag 23 jul 2021 21 | vestiging Elst GLD
Wij hebben een hele mooie keuken bij Voortman in Elst gekocht bij Roel van Ottele. Toen de keuken gemonteerd was bleek er een verkeerde kraan op te zitten. Dit is keurig opgelost door Roel. Ook hadden wij een afzuigkap die veel herrie maakte na een aantal mailtjes is ook dit keurig opgelost en hebben we een afzuigkap die veel stiller is. Wij zijn heel blij met de keuken en bevelen iedereen Voortman Elst aan.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over diensten en kwaliteit”
Door Casper op donderdag 15 jul 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Prettig advies gehad. Initiële prijs wel te hoog maar na concurrerende offerte te hebben aangevraagd betere prijs gekregen met upgrade van apparatuur. Omdat koop-lever moment flink uit elkaar lag, vlak voor levering de nieuwste apparatuur gekregen waar Voortman ook in geadviseerd heeft. Prijs is gelijk gebleven. Installatie is prima gegaan, restpunten zijn adequaat opgelost. Eén punt was niet op te lossen omdat de optie in de vaatwasser niet meer in de nieuwste lijn zat. Keurig een credit gekregen en een zeer mooie pannenset als compensatie. Kortom: wij zijn tevreden over diensten en kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze droomkeuken”
Door Tineke op dinsdag 13 jul 2021 21 | vestiging Lijnden
Geweldig geholpen door Martijn Vonk. Ontzettend blij met onze droomkeuken!

Aanvulling ontvangen 19 juli 2021: De aankoop is geleverd en gemonteerd en ook dat is allemaal uitstekend verlopen! Heel erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Suzanne & Tomar op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Elst GLD
Ontzettend blij met de hulp van onze adviseur (Roel) bij het uitzoeken van onze keuken. Erg tevreden met het eindresultaat! Montage was ook vlot en netjes (afval werd zelfs dag erna opgehaald).
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Willie de Boer op maandag 5 jul 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Omdat we al tevreden waren over onze keuken die Voortman 33 jaar geleden bij ons heeft geplaatst, gingen we bij de verbouwing opnieuw naar Voortman. We werden goed geadviseerd, eerst door Manon en later door Emma. En ook deze keer is alles naar volle tevredenheid geleverd en geplaatst. We hebben een oude woning, dus de monteur moest hier en daar improviseren, maar dat was geen enkel probleem en alles werd top opgelost. Alle lof voor de deskundige monteurs!
Reactie of foto toevoegen
“Alles keurig geregeld”
Door Mari Eikendal op maandag 28 jun 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Showroom ziet prachtig en inspirerend uit. Verkoper Roland gaf goed advies en heeft alles keurig geregeld.
FOTO VAN MARI EIKENDAL
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met nieuwe keuken”
Door Edwin Criens op woensdag 23 jun 2021 21 | vestiging Lijnden
Voor ons nieuwbouw huis wilden wij een ruime keuken met een warme uitstraling en met deze wens kwamen we bij Voortman Keukens in Lijnden. Hier werden we geholpen door Ricardo van Schuppen die alle tijd voor ons nam en ons van de nodige tips, informatie en adviezen voorzag waardoor wij vrij snel tot een geweldig ontwerp kwamen. Het hele traject verliep helder en duidelijk, met korte lijnen in de communicatie. De installatie van onze keuken werd zeer zorgvuldig en professioneel uitgevoerd door Karim die mede door zijn kennis en ervaring goed meedacht over paar kleine details (o.a. smetplinten) waardoor het geheel er perfect uitziet. Wij zijn dus ontzettend blij met onze nieuwe keuken die helemaal voldoet aan onze wensen.
FOTO VAN EDWIN CRIENS
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Jari op woensdag 23 jun 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Zeer goed geholpen! De focus ligt op het adviseren van de klant, niet op het scoren van de order. Dat zorgt voor een hele prettige ervaring!
FOTO VAN JARI
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Margreeth van Hemert op donderdag 17 jun 2021 21 | vestiging Rijssen
Alle tijd voor ons genomen en een prachtige keuken gekregen, goede service ook achteraf.
FOTO VAN MARGREETH VAN HEMERT
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Desiree op zaterdag 5 jun 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Ik ben heel tevreden met mijn keuken. Goed geholpen door Laurens Koster.
FOTO VAN DESIREE
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Ruben en Annelisa op maandag 24 mei 2021 21 | vestiging Apeldoorn
In één woord super! Wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken! Geadviseerd, gekocht en geplaatst door Voortman Keukens. De adviseur dacht goed met ons mee en verraste ons met precies de goede kleur van de kastjes en het blad van onze smaak.
Met de kwaliteit van de keuken zijn wij uitermate tevreden. De keuken voelt kwalitatief hoogwaardig aan. Kortom erg blij met het advies, de eerlijke prijs en kwaliteit. Bedankt Henk, Voortman Keukens.
FOTO VAN RUBEN EN ANNELISA
+ Toon extra foto van Ruben en Annelisa
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar en gedegen”
Door Nienke de Vos op zaterdag 22 mei 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Betrouwbaar en gedegen. Het hele proces van ontwerp tot plaatsing verliep soepel, service is top en de monteurs zeer kundig. Ik koos voor dit bedrijf om de prima reputatie en men heeft ook volledig aan de verwachting voldaan. (NB ik ben alleenstaand en daarmee ben je meer afhankelijk van goede begeleiding bij te maken keuzes en uitvoering. Dat gaf rust en zekerheid!)
FOTO VAN NIENKE DE VOS
+ Toon extra foto van Nienke de Vos
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Gerritth op woensdag 19 mei 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Goed geholpen in de showroom, vakkundig advies. Afspraken keurig nagekomen

Aanvulling ontvangen 20 mei 2021: Ik heb een complete keuken gekocht bij Voortman Keukens. En deze is conform afspraak geleverd, het plaatsen van de keuken en installatie werk heb ik zelf uitbesteed aan een derde partij.
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende hoogglans keuken”
Door F bartels op dinsdag 18 mei 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Een schitterende hoogglans keuken bij Voortman gekocht. Verkoper Henk de Vries zorgt voor uitstekende voorlichting en geeft kadootjes. (Wat dacht u van 'n Quooker voor nop?). Een natuurstenen aanrechtblad (Iets breder dan normaal; 70 cm, geeft extra cachet en uitstraling). Goede service en vooral: klasse montagewerk door de installateur (vraag naar Alan Gal!).
FOTO VAN F BARTELS
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Eikenaar op dinsdag 18 mei 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Op advies van een bekende keukenmonteur zijn we bij Voortman in Apeldoorn terecht gekomen. Met een geheel nieuwe showroom was het makkelijk shoppen. In twee uur waren we er helemaal uit omdat de keuken gelijk in 3D werd uitgetekend.Hierdoor kregen we een goed inzicht hoe het er tzt zal uitzien. Omdat we zelf voor de plaatsing gingen zorgen ging daar met het aflever moment wat mis omdat we dat zelf moesten regelen wat niet duidelijk was gecommuniceerd. Maar dit werd professioneel opgelost waardoor de keuken uiteindelijk toch op tijd werd geplaatst. We zijn bijzonder tevreden over de keuken ook wat betreft de uitsrtraling en de gekozen materialen.
Reactie of foto toevoegen
“Top allemaal”
Door Gerhard Kraaijenbrink op dinsdag 18 mei 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Prachtige opgezette showroom met vele keukens waaruit naar eigen smaak een keuken kan worden samengesteld, dit met behulp van professionele adviseurs/verkopers. Na montage van de keuken is mijn wens t.a.v. opzet keuken volledig waargemaakt. Ik ben met name over het verstrekte advies zeer tevreden omdat je niet altijd zelf de consequenties van je keuzes doorziet m.b.t. praktische mogelijkheden. Ook werd de mogelijkheid geboden om vaker langs te komen en de keuken tot een mooi definitief concept te laten uitwerken. Echt TOP allemaal!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door E.T. van Thiel op vrijdag 14 mei 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Correcte aflevering van het keuken-materiaal op afgesproken tijd. Vriendelijke mensen (jongelui). Vooral in deze hectische tijd van corona, stagnering van productie en transport. Installatie van de keuken is deskundig gedaan door een ervaren en gedreven en vriendelijke persoon
REACTIE VAN E.T. VAN THIEL
Henk de Vries van Voortman keukens heeft ons uitstekend geholpen. Ondanks deze hectische tijden door corona is alle materiaal op tijd geleverd en volgens planning correct en vakkundig gemonteerd door Berry uit Zevenaar. Een dikke pluim voor alle betrokkenen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam. Schellekens op vrijdag 7 mei 2021 21 | vestiging Bunnik
Onze keuken hebben wij samen met Voortmans samengesteld. Prima advies over materialen, soorten kasten en apparatuur. Een 3D tekening werd ter plekke gemaakt. Heel mooi om te zien wat je uiteindelijk hebt samengesteld. En wij hoefden zelf nergens voor te zorgen, zoals we de keuken hadden besteld zo werd die uiteindelijk geplaatst. We zijn er heel content over. Ik zou iedereen Voortmans Keukens willen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie en praktische keuken”
Door Linda&Dmitry op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Lijnden
Martijn nam uitgebreid de tijd en dacht goed mee met onze wensen. Toen we voorstelden bovenlangs nog een rij "onderkasten" te plaatsen werd hij meteen enthousiast. Zijn enthousiasme heeft er zeker toe geleidt dat wij nu een mooie en praktische keuken hebben!
FOTO VAN LINDA&DMITRY
REACTIE VAN DANNY
Mooie keuken. De kleur van de kasten is dat de kleur cashmere van Voortman? Ik hoop het dat hebben wij uitgekozen met een mooi donker werkblad.
Vriendelijke groet,
Danny Ruhe
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi geworden”
Door A.K. Denekamp op dinsdag 4 mei 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Omdat we graag grote aankopen zoals een keuken willen kopen bij een bedrijf die al heel lang bestaat zijn wij zijn bij Voortman terechtgekomen. Wij hadden als verkoper Roland. Hij neemt alle tijd voor je. Ik geloof dat wij 4 keer terug zijn geweest voor aanpassingen van de tekening en ook regelmatig bellen. Geen enkel probleem. De keuken is heel mooi geworden. De monteur heeft heel mooi werk afgeleverd. We constateerden een aantal weken later na plaatsing een beschadiging aan de plint. Deze is volledig vergoedt en een nieuwe plint is geleverd. Perfect afgehandeld.
FOTO VAN A.K. DENEKAMP
Reactie of foto toevoegen
“De keuken, zoals wij wilden”
Door Bob Visser op vrijdag 30 apr 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Na de verhuizing naar een nieuwe woning in Ugchelen Buiten, hebben wij een keuken laten installeren door Voortman Apeldoorn met hulp van verkoper Thom. Samen met Thom hebben wij een voor ons passende keuken uitgezocht. Wij zijn uitstekend geadviseerd, en zijn dan ook uitgekomen op een prachtige keuken in ons nieuwe verblijf. Wat erg opvalt is het mooie aanrechtblad, geheel aangepast aan de vorm van onze keuken. Voortman Apeldoorn is naar onze mening een aanrader.
FOTO VAN BOB VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door G. Scheurwater op donderdag 22 apr 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Er wordt in de showroom om ruim de tijd gegeven om samen met de verkoper tot een keuze te komen. Met de software is al een goed beeld te zien wat het zou kunnen gaan worden. Installatiewijzigingen zijn uitgevoerd door dezelfde persoon die de keukenmontage heeft gedaan. Zeer aan te bevelen. Duidelijke afspraken m.b.t. betaling, controle-inmeting, leverantie en plaatsing.
FOTO VAN G. SCHEURWATER
+ Toon extra foto van G. Scheurwater
Reactie of foto toevoegen
“Antraciete hoekkeuken”
Door Fam. Pijffers op maandag 12 apr 2021 21 | vestiging Rijssen
We hebben een prachtige antraciete hoekkeuken gekocht bij VoortmanKeukens.we zijn door de verkoper Willard goed geadviseerd, met uiteindelijk een super resultaat!
Hartelijk bedankt, VoortmanKeukens!
FOTO VAN FAM. PIJFFERS
Reactie of foto toevoegen
“Een tevreden klant”
Door Sbaa op vrijdag 9 apr 2021 21 | vestiging Apeldoorn
We zijn vriendelijk en correct geholpen en de keuken is netjes en zorgvuldig geplaatst. Een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Esra op donderdag 8 apr 2021 21 | vestiging Bunnik
Coreline heeft ons geweldig geholpen met het uitzoeken van onze keuken! Ze dacht mee, luisterde goed naar onze wensen, snapte wat we wilden en nam alle tijd, zelfs toen we de keuken weer helemaal wilden omgooien. Eenmaal besloten en besteld, werden de plannen tijdens de verbouwing toch anders dan verwacht. Ook toen heeft Coreline heel hard haar best gedaan voor ons en kon de bestelling (tegen een kleine meerprijs voor extra materialen en werk) worden aangepast. Wij raden iedereen aan om bij Voortman een keuken te kopen: geen gekke onderhandelingen en heel fijne service!

Aanvulling ontvangen 10 mei 2021: De aankoop is inderdaad al geleverd en gemonteerd, dit is allemaal goed verlopen en in één dag was onze keuken volledig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de keuken”
Door Koster op vrijdag 2 apr 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. We zijn fijn geholpen door Laurens en er kwam een mooie 3d tekening uiteindelijk uit rollen. De showroom is net vernieuwd en dat is zeker te zien, echt een keuken specialistische zaak waar veel inspiratie te vinden is voor een keuken. We genieten nog elke dag van de keuken! We raden iedereen aan om hier naar toe te gaan!
FOTO VAN KOSTER
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door T.A. Mulder op maandag 29 mrt 2021 21 | vestiging Rijssen
Onze ervaring met de fa Voortman is voortreffelijk! De wijze waarop verkoper Willard ter Keurst vanaf het eerste contact zijn best heeft gedaan om onze ideeën voor onze nieuwe keuken vorm te geven was geweldig. Ook in een wat later stadium toen we nog wat aanpassingen wilden was dit geen probleem bij Voortman. Ook de planning voor de levering verliep uitstekend. De montage door monteur Andre is zeer professioneel uitgevoerd, en verliep helemaal volgens de planning!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door j weijn op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
In juni 2020 gingen wij ons oriënteren voor een nieuwe keuken. Na bezoek aan diverse zaken kwamen we uit bij Voortman in Apeldoorn. Prettig en duidelijk geholpen en alle optie besproken. Met een goed gevoel gingen we er weg. In november werd de keuken geleverd. Bij het plaatsen van de keuken bleken de handgrepen te lang of te kort. De pas stukken te breed en een kapot kraantje. Dit lijkt alle maal gemakkelijk op te lossen. Echter dan kom je bij Voortman Service terecht. Wat begint met een goede verkoop en een prachtige keuken wordt door service totaal verstoord door hun taaie stroeve en trage hulp. We zijn nu 4 maanden verder en we hebben voor de derde keer een verkeerd pas stuk gekregen. 2x te breed 1x gebroken. De handgreep op de juiste lengte leveren is ook moeilijk terwijl er een goede tekening is gemaakt waar dit gewoon op te zien is. Weer contact gezocht met service en na een week nog niets van ze gehoord.
REACTIE VAN J WEIJN
Nu 2 maanden verder ondanks belofte te leveren nog geen passend pas stuk gekregen . wel een te lange handgreep die ikzelf maar op lengte moet zagen . mij werd verteld dat dat altijd moest gebeuren .een beetje vreemd want de andere handgreep was op de mm passend geleverd . Maar weer een mailtje naar service gedaan en hopen op reactie
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Anouk op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Lijnden
Wij zijn geholpen door Martijn Vonk bij Voortman keukens in Lijnden. We hebben de service als erg prettig ervaren. Er werd niks opgedrongen zoals vaak bij verkopers wel het geval is en we hebben rustig de tijd gekregen om onze keuze te maken. Het advies was passend. Na het kiezen van de keuken is de montage (in coronatijd) ook erg soepel verlopen, het contact is altijd goed geweest. Ook na plaatsing is de service erg netjes, zo kraakte onze koelkast deur omdat deze wegens het gewicht wat erin was geplaatst iets was gezakt. Direct werd er een monteur gestuurd om dit op te lossen. Zowel de klantenservice, verkopers en monteurs zijn zeer beleeft. Wij hebben de plaatsing van onze keuken als zeer prettig ervaren en zouden in de toekomst zeker naar Voortman keukens terugkeren. Top! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken”
Door Richard en Yvonne Hartog op zondag 21 mrt 2021 21 | vestiging Lijnden
Wij hebben bij Voortman Keukens in Lijnden een super mooie keuken gekocht, Hele goede de deskundige adviezen gehad van Ricardo van Schuppen. Daardoor hebben wij nu de keuken die wij ook voor ogen hadden.
FOTO VAN RICHARD EN YVONNE HARTOG
Reactie of foto toevoegen
“Aandacht voor de kleinste details”
Door Ria en Rijk van Oostenbrugge op zondag 21 mrt 2021 21 | vestiging Bunnik
Wij zijn bijzonder goed geholpen door Jo-Anna, de verkoopster. Zij dacht goed met ons mee en was flexibel. De montage door Cees is perfect; ook de kleinste details werd aandacht aan besteed. Levering van het materiaal verliep ook volgens plan, ondanks corona en sneeuw en ijs.
Reactie of foto toevoegen
“Top resultaat”
Door Jan-arne en aylien op vrijdag 19 mrt 2021 21 | vestiging Rijssen
Op zoek naar een nieuwe keuken zijn we weer na 25 jaar terecht gekomen bij voortman keukens in rijssen daar zijn wij geholpen door arno arends hij heeft onze wensen kunnen waar maken in het resultaat van onze prachtige keuken wij bevelen zeker voortman keukens aan degene die op zoek is naar een nieuwe keuken
-goed advies
-kwaliteit
-vakbekwame monteurs
-eerlijke prijs
-goede service

Aanvulling ontvangen 22 maart 2021: De keuken is geleverd en inmiddels gemonteerd
De levering:
-nette levering door transporteur
-netjes en correct personeel
-alles gelost volgens afspraak

Montage keuken:
-top monteur
-klantvriendelijk
-vakman
-top resultaat
-al met al een dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Simpelweg super ervaring”
Door Clemens Kersten op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Onze ervaring met Henk was simpelweg super! Hij dacht met ons mee, durfde bepaalde keuzes ter discussie te stellen (zonder opdringerig of afkeurend te zijn) en de sfeer was ontspannen. Zelfs toen wij na een tijdje voor een andere stijl wilden gaan, werd dit met enthousiasme gedaan. Het was duidelijk dat Henk van een uitdaging houdt :) Ook de service rondom de plaatsing was top: zo was de vaatwasser bij transport helaas beschadigd (kan gebeuren), maar werd al direct door de monteur gemeld en daarna keurig vervangen. Wij hebben ons dan ook geen moment druk hoeven te maken.
FOTO VAN CLEMENS KERSTEN
REACTIE VAN CLEMENS KERSTEN
Vooraanzicht van kook gedeelte. De achterwand is voorzien van een goud, bijna messing, kleurige metal stuc die achteraf is aangebracht. De Quooker en spoelbak hebben een patina messing kleur.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door Fien Marie op maandag 8 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Henk de Vries nam goed de tijd om met ons een keuken samen te stellen. Zijn collega's installeerden en monteerden volgens de afspraken. Wij zijn blij met het resultaat.
FOTO VAN FIEN MARIE
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd en gemonteerd”
Door Marie Slootweg Johan Tulp op donderdag 4 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Wij wilde in eerste instantie een nieuwe inbouwkoelkast kopen omdat de oude te groot en al 15 jaar oud was. Dat werd uiteindelijk een nieuwe keuken! We zijn er erg content mee! Van een landelijke keuken naar moderne en mede door de hulp van Henk de Vries tot een mooie en praktische indeling gekomen. We zijn zeer tevreden over de begeleiding en kunnen iedereen met een gerust hart aanraden hun nieuwe keuken bij Voortman te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooie keuken”
Door H.J.Handstede op donderdag 4 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman keukens in Apeldoorn keuken gekocht, geadviseerd door Henk de Vries: super blij met zijn vakkundigheid en prima advies! Heel mooie keuken!
FOTO VAN H.J.HANDSTEDE
+ Toon extra foto van H.J.Handstede
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door fam Mensink op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Goede voorlichting, geen haastklus, werden ondanks een paar keer terugkomen niet gezien als "zeurders"; bij afwezigheid van de verkoopster bleken ook andere medewerkers zich goed te oriënteren; vriendelijk en rustige verkoopster, ter zake kundig; alleen de koffie:) daar zwijgen we over:). grapje
FOTO VAN FAM MENSINK
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (307 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (45 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cElst GLD (47 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
dLijnden (21 ervaringen), Melbournestraat 3a, 1175 RM Lijnden , tel 085 - 07 73 399
eRijssen (79 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
fSteenwijk (8 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.