Feedback
9,6

Voortman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Meer informatie over Voortman Keukens
Voortman Keukens: voortmankeukens.nl
Keukenmagazine aanvragen: voortmankeukens.nl/brochure
Ervaringen
Er zijn 538 ervaringen over Voortman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren455 ervaringen
4 sterren58 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster10 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Tevreden met de keuken”
Door WJE de Haas op maandag 20 mrt 2023 23 | vestiging Apeldoorn
De verkoper voelde ons haar-fijn aan. Warm bad gevoel
FOTO VAN WILJAN DE HAAS
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige en praktische keuken.”
Door Natascha Vink op dinsdag 14 mrt 2023 23 | vestiging Apeldoorn
We zijn goed geholpen en de showroom was inspirerend. Het ontwerp voldoet helemaal aan onze wensen. Prachtige en praktische keuken.
FOTO VAN NATASCHA VINK
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Vincent & Shirley op donderdag 9 mrt 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Na een aantal keukenzaken bezocht te hebben, zagen we door de bomen het bos niet meer en dat terwijl we eigenlijk best wel wisten wat we wilden hebben.En toen, toen kwamen wij bij Voortman Apeldoorn. We werden geholpen door Emma. Emma maakte direct de vertaalslag van wat wij willen en wat er mogelijk is. Door haar ervaring en kunde werd er al gauw een materiaalkeuze gemaakt en te keuken visueel gemaakt door met een aantal muisklikken de keuken te tekenen. Matzwart eiland met rvs gepolijst blad en hoge kasten met in oud eiken. Van inmiddels een hoofdpijn dossier binnen een uur in een super enthousiaste stemming. Emma verstaat haar vak! De keuken besteld en netjes op de hoogte gehouden en alles in de afgesproken week bezorgd en gemonteerd. Helemaal top van a tot en met z. Super blij met het resultaat! Bedankt Emma en Voortman Apeldoorn.
FOTO VAN VINCENT & SHIRLEY
+ Toon extra foto van Vincent & Shirley
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Koosje Witteveen & Jaap Hillmann op woensdag 1 mrt 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Prima advisering, rimpelloze aankoop, zorgvuldige en flexibele planning en correcte deskundige installatie. We zijn als geheel zeer tevreden over, onze door Voortman geleverde, Siematic keuken met Siemens apparatuur. We kochten zomer 2020 in de aanloop naar de Covid epidemie via internet een nieuwbouw appartement in Utrecht. Omdat het geheel op een postzegel grote binnenterrein in de binnenstad van Utrecht gebouwd werd, werden alle bouwdelen in een fabriek in de achterhoek voorbereid. Het maakte het noodzakelijk om al in een heel vroeg stadium de inrichting van het appartement te bepalen. In december 2020 heeft de adviseur van Voortman in Apeldoorn, de heer Roland Bessellink ons, ondanks de covid beperkingen, in alle rust deskundig geadviseerd. De levering van de keuken kon, na veel verschuivingen bij de oplevering van het appartement, eind december 2022 plaats vinden. Dit alles precies zoals afgesproken. Hulde. Veel dank.
FOTO VAN KOOSJE WITTEVEEN & JAAP HILLMANN
+ Toon extra foto van Koosje Witteveen & Jaap Hillmann
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sander op dinsdag 21 feb 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Zeer tevreden over de aankoop en montage van onze keuken. Deskundig geholpen tijdens het uitzoeken van de diversen materialen en apparatuur. Ook bij montage, alles vakkundig geplaatst incl een mooie koof met spots.
FOTO VAN SANDER
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Ard Vlooswijk op zaterdag 18 feb 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Een volledige keuken via Voortman gekocht. Goed advies (wij kozen voor een eenvoudige layout zonder bovenkastjes en wilden de ruimte dus zo optimaal mogelijk benutten, een verdiept werkblad was een fantastisch idee waar wij zelf niet opgekomen waren!). Goede service zowel bij plaatsing als bij een paar kleine problemen daarna.
FOTO VAN ARD VLOOSWIJK
+ Toon extra foto van Ard Vlooswijk
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Thomas op maandag 13 feb 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Vraag als je bij Voortman Apeldoorn langs gaat naar Henk. Hij is vakkundig en vriendelijk, geeft veel nuttige informatie en tips bij het maken van de keuzes en is daarbij totaal niet opdringerig. De keukens zijn van goede kwaliteit. Van het uitzoeken tot plaatsen was alles super geregeld. En er wordt ook nog eens snel gereageerd als je belt of mailt! Niets te klagen dus, aanrader!
FOTO VAN THOMAS
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Hein Platenkamp op maandag 30 jan 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Er wordt super goed mee gedacht door de verkoper Henk de Vries! Montage een levering super netjes. Er mankeerde helemaal niks.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijn bedrijf”
Door t riphagen op zondag 29 jan 2023 23 | vestiging Apeldoorn
De vorige keuken hadden we van Voortman Apeldoorn. Was zo goed bevallen dus nu weer een nieuwe keuken bij hun gehaald. Roland heeft ons fijn geholpen niets opdringerig. Een fijn bedrijf.
FOTO VAN T RIPHAGEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J van den Hoek op zaterdag 14 jan 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Begin 2022 een keuken met kookeiland gekocht bij Voortman keukens in Apeldoorn waar we super geholpen zijn door Roland Besselink. Wij zijn zeer tevreden op de manier alles geregeld en geleverd is.
FOTO VAN J VAN DEN HOEK
+ Toon extra foto van J van den Hoek
+ Toon extra foto van J van den Hoek
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de nieuwe keuken”
Door A. J. van Hummel op vrijdag 23 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Onze keuken 1,5 jaar voor levering besteld, hierbij keurig geholpen door H. de Vries. Tussendoor nog een wijziging kunnen doen mbt kleur. Netjes optijd geleverd en J. Tempert geplaatst.
FOTO VAN A. J. VAN HUMMEL
Reactie of foto toevoegen
“Fijn advies en mooie keuken”
Door P. Van Amersfoort op donderdag 22 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Zeer goede ervaring, fijn advies, op tijd geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Karianne Jansen op donderdag 22 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Vanaf het eerste gesprek steeds goed geholpen en alle afspraken zijn nagekomen. We zijn zo ontzettend blij met onze nieuwe keuken... dik compliment aan Voortman!
FOTO VAN KARIANNE JANSEN
+ Toon extra foto van Karianne Jansen
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Willeke van Limburg op donderdag 22 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Super mooie keuken gekocht. Netjes en keurig behandeld door Henk de Vries. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare en prettige keukenzaak”
Door Lennard van den Brink op donderdag 22 dec 2022 22 | vestiging Bunnik
Voor de 2e keer onze keuken uitgezocht. Dit keer geholpen door Dimar. Wederom een goede ervaring, er werd goed geluisterd en we zijn samen snel tot een mooi ontwerp gekomen. Kwalitatief goede keuken tegen een redelijke prijs. Betrouwbare en prettige keukenzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Peter van Tulder op woensdag 21 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Prettig en goed geholpen door Henk de Vries van Voortman Apeldoorn. Hij nam rustig en uitgebreid de tijd voor ons. Eerst de wensen opgenomen, daarna oriënterend door de showroom gelopen. De uitstalling bij Voortman is echt erg uitgebreid en inspirerend. Dat gaf Voortman bij ons direct een streepje voor. Na oriënteren keukenontwerpen gemaakt, en tussentijds nog een aantal keer de zaak ingegaan om voorbeelden te bekijken. Daarna zonder problemen vertrokken om bij andere keukenzaken te kijken. Voortman was uiteindelijk niet de goedkoopste, maar wel de zaak met het prettigste contact en de beste showroom. Na onderhandeling was het prijsverschil billijk. Inmiddels is de keuken naar tevredenheid geplaatst. De aannemers van Voortman hebben de installatie netjes gedaan en twee kleine onvolkomenheden (foutje in plint) is netjes en onder garantie opgelost. De oven kwam wat later. Netjes gecommuniceerd. Wij zijn erg tevreden.
FOTO VAN PETER VAN TULDER
+ Toon extra foto van Peter van Tulder
Reactie of foto toevoegen
“Trots op onze nieuwe aanwinst”
Door Luuk Jeuring op woensdag 21 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
We zijn door verkoper Roland Besselink heel fijn geholpen, met prima ideeen om onze nieuwe keuken samen te stellen. En ook het leveren en plaatsen is erg naar onze zin verlopen. We zijn dus heel tevreden en trots op nieuwe aanwinst.
FOTO VAN LUUK JEURING
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Sandra Scherrenburg op dinsdag 20 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Nadat we onze keuken in 2021 bij Voortman hebben gekocht hebben we na een jaar ook de bijkeuken in dezelfde stijl laten maken door Voortman. Dus hetzelfde blad en dezelfde kleur kasten. De bijkeuken zit in een aparte ruimte maar het lijkt door dezelfde stijl toch 1 geheel. We zijn wederom erg goed geholpen. Met name de service bij Voortman spreekt ons erg aan. Achteraf een telefoontje of alles goed is gegaan is al 1 voorbeeld. Bedankt Roland Besselink!
FOTO VAN SANDRA SCHERRENBURG
+ Toon extra foto van Sandra Scherrenburg
+ Toon extra foto van Sandra Scherrenburg
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Dhr. en Mevr. Oosterbroek op donderdag 15 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn toch bij Voortman Keukens uitgekomen waar wij onze eerste keuken ook gekocht hadden. Daar zijn wij heel vriendelijk geholpen door Emma Frens die ons goed adviseerde over apparatuur, kleuren en blad van de keuken. De levering van de keuken ging ook heel goed. Het waren gezellige bezorgers. De opvolgende dag werd de keuken geplaatst door twee vriendelijke installateurs waar je goed mee kon overleggen. Helaas een paar handgrepen te weinig geleverd, maar deze zijn nu onderweg naar ons toe. Verder is alles netjes verzorgd. Al met al mochten we weer een nieuwe keuken nodig hebben ga ik weer terug naar Voortman Keukens.
FOTO VAN DHR. EN MEVR. OOSTERBROEK
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Daphne Braaksma op donderdag 15 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
De service en de zoektocht naar dé perfecte keuken binnen het budget waren ontzettend goed. Ik geniet nu van een pràchtige keuken!
FOTO VAN DAPHNE BRAAKSMA
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door D. van Panhuis op donderdag 15 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Eind 2021 een keuken en bijkeuken gekocht bij Voortman in Apeldoorn. Op advies van familie een afspraak gemaakt met Henk de Vries om een ontwerp te maken. Uiteindelijk na 3 afspraken tot een definitief prachtig ontwerp gekomen. Tijdens de adviesgesprekken was er alle tijd voor overleg, luisterde Henk goed naar onze wensen, maar nam ons ook bij de hand met adviezen vanuit zijn ervaring. Zonder hierin dwingend te zijn. Alles ging in zeer goed overleg. Bedachten we toch nog een kleine aanpassing voor oplevering? Geen probleem, dat kon dan nog geregeld worden. De uiteindelijke plaatsing van de keuken werd door een team van 3 vakmannen in 2 dagen gerealiseerd. Service-afspraken (beschadigd kastje en ontbrekend onderdeel bij kokend waterkraan) werden snel en goed opgelost. Bij zo'n groot project kan er altijd iets ontbreken en beschadigen. Geen probleem. Ook nu is Henk nog altijd bereikbaar voor ons bij vragen over het 1 of ander. Altijd snelle reactie en kundig advies. Wij kunnen Voortman Apeldoorn en Henk de Vries in het bijzonder van harte aanbevelen aan een ieder die voor een eerlijke prijs een prachtig ontwerp wil en met kundige installateurs wil werken. Complimenten en ga zo door!
FOTO VAN D. VAN PANHUIS
+ Toon extra foto van D. van Panhuis
Reactie of foto toevoegen
“We genieten volop van onze nieuwe keuken”
Door Monique ten Klooster op dinsdag 6 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Voortman keukens raad ik aan vanwege de top klantreis ervaring. De keuken ontwerpen en inrichten verliep super met de expertise en adviezen van Henk de Vries. Dit in combinatie met een goede prijs/kwaliteit gaf bij ons de doorslag om met Voortman keukens 'in zee te gaan'. Het inmeten, de plaatsing en het oplossen van wat kleine uitdagingen met de kookplaat en de filters verliep vakkundig en klantvriendelijk. We genieten sinds enkele maanden volop van onze nieuwe keuken. En vertrouwen erop dat nog vele jaren te kunnen doen.
FOTO VAN MONIQUE TEN KLOOSTER
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Jeanne Koorn op maandag 5 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Ik ben een heel tevreden klant. Ben echt bijzonder goed geadviseerd en men denkt mee n.a.v. de tekening die je meebrengt en uiteraard je eigen wensen. Je krijgt de tijd om de keukens in de showroom goed te bekijken en nog eens even na te denken als je de keuken hebt besteld. Inmiddels is de keuken geplaatst en hij is prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G.D.Tiemens op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Vakkundig geholpen. Vlotte levering van aanrechtblad. Vakbekwame zzp'ers. Zijn zeer tevreden.
FOTO VAN G.D.TIEMENS
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Wilhelmina Mathijsen op zondag 27 nov 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn heel goed geholpen bij de keuze van onze nieuwe keuken door Dhr. Roland Besselink. De keuken is prima geïnstalleerd én het uiteindelijke resultaat is prachtig geworden, alles is naar volle tevredenheid verlopen!
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch resultaat”
Door Jet Groen op donderdag 24 nov 2022 22 | vestiging Lijnden
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken! Het hele traject is uitstekend verlopen. Ricardo hebben we heel veel gemaild omdat we toch steeds weer twijfelden over ongeveer alles en voornamelijk de kleur. We zijn steeds goed begeleid en het resultaat is echt fantastisch!
FOTO VAN JET GROEN
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door C. Telgen op woensdag 16 nov 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Zeer goed geholpen door dhr. Besselink. Onze wensen zijn prima verwerkt in de nieuwe keuken. En daar waar nodig een beetje aangepast. Het resultaat mag er zijn!
FOTO VAN C. TELGEN
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Leon Roeterdink op woensdag 9 nov 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Goede hulp en service en komen de afspraken na! Raad mensen aan om een keuken hier te kopen met goede hulp van henk de vries.
FOTO VAN LEON ROETERDINK
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Wouter op woensdag 9 nov 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Fijne deskundige begeleiding, scherpe prijs en mooie producten. Zeker een bedrijf dat je niet mag overslaan bij je zoektocht naar een mooie degelijke keuken. We zijn supertevreden en goed geholpen door Henk in de vestiging Apeldoorn.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al een aanrader”
Door Linda en Freddie op maandag 7 nov 2022 22 | vestiging Rijssen
Wij hebben een keuken gekocht (Rijssen) en zijn erg tevreden over het hele traject
De verkoper (Arno) was vriendelijk en stemde goed af op onze wensen. Hij had ook nuttige tips waar wij zelf nooit aan gedacht zouden hebben, waardoor onze keuken helemaal op ons is afgestemd. Levering en plaatsing verliep soepel. Achteraf nog een vraag gesteld waar we ook goed mee geholpen zijn. Al met al een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie degelijke keuken”
Door Jos Bouwmeester op zondag 6 nov 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Een mooie degelijke keuken naar onze wens, een showroom model voor een speciale prijs dat paste ons wel, tegen een relatief lage verhoging werd die ook bezorgd en gemonteerd door 2 monteurs in een dag, Voortman keukens heeft ons ontzorgd, want bij een andere firma moesten we dit zelf doen, of regelen, en de prijs er voor betalen, bewust niet bij een prijsvechter gekocht, degelijkheid en vertrouwen is ons wat waard, blijkt ook wel, nu we er een kast bij hebben besteld, hebben ze ook voor die korting gedaan, fantastisch, met dank aan verkoper Roland Besselink, hij vertaalt onze problemen naar een oplossing.
FOTO VAN JOS BOUWMEESTER
Reactie of foto toevoegen
“Echt top”
Door Hiske op donderdag 13 okt 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Erg tevreden over het gehele traject. Erg tevreden over het gehele traject, nadat wij Voortman opdracht gaven voor een nieuwe keuken. De verkoopadviseur, monteurs, leveringen en alle communicatie er omheen waren echt top!
FOTO VAN HISKE
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Oelemans op woensdag 12 okt 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Geholpen door M Mulder gaf goed advies over indeling, keuken op tijd geleverd en gemonteerd twee na leveringen (was bekend) ook goed nagekomen. Wij zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met keuken, communicatie kan beter”
Door Bart op vrijdag 7 okt 2022 22 | vestiging Apeldoorn
We zijn erg blij met de nieuwe keuken. Ziet er strak uit en voelt ook erg degelijk.
Mooi ontwerp en goed geadviseerd door Roland van Voortman Apeldoorn.
Ook de montage verliep goed en snel. Enige punt van kritiek is de communicatie vanuit Voortman (en dan vooral de afdeling planning). Ineens kregen we een mail dat de keuken 'mogelijk' later gemonteerd zou worden, zonder verdere details. Er kunnen natuurlijk altijd tegenslagen zijn, maar hier moet wel duidelijk en compleet over worden gecommuniceerd. Ook hoorde we pas bij de levering dat niet alles geleverd kon worden, terwijl de gemailde pakbon wel alle artikelen bevatte. Die moest ook volledig betaald worden. Dit soort slordigheden kunnen wat mij betreft beter, vandaar geen 5 maar 4 sterren. Maar nogmaals, met de keuken zelf en het advies zijn we erg tevreden!
FOTO VAN BART
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Siffels op donderdag 6 okt 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een mooie keuken uit kunnen zoeken met de enthousiaste hulp van Roland.
We konden onze eigen ideeën vorm geven, evenals het kleurenschema. We zijn uitermate tevreden met het resultaat!
FOTO VAN SIFFELS
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en meedenkend”
Door Ries Groeneveld op zaterdag 1 okt 2022 22 | vestiging Elst GLD
Na lang zoeken zijn we bij Voortman in Elst uitgekomen en hebben in de zomer een keuken gekocht. De verkoper heeft ons deskundig geholpen. Ze waren allemaal uitermate vriendelijk en meedenkend, en ze hebben ons alle mogelijkheden laten zien. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Wij kunnen Voortman Keukens van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken en goede service”
Door Christine Looijen op vrijdag 30 sep 2022 22 | vestiging Bunnik
Super mooie keuken. Goede service door verkoper Gerben. Nog steeds tevreden. Even deed de vaatwasser het niet, dit werd goed verholpen.
FOTO VAN CHRISTINE LOOIJEN
Reactie of foto toevoegen
“De keuken bevalt enorm goed”
Door M. Leenheer op donderdag 29 sep 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Bij het samenstellen van onze keuken werden wij geholpen door Henk. Een adviseur die goed luistert en goed advies geeft over de opstelling van de keuken. Hij werkte onze wensen tot in detail uit. Dat hebben wij als prettig ervaren. We krijgen veel wauws, wat gaaf, hoe perfect is deze keuken van de mensen uit onze omgeving te horen. De jongens die de keuken kwamen monteren waren vriendelijk en hebben dit netjes gedaan. Door leveringsproblemen waar Voortman niets aan kon doen, zijn de kookplaat en oven later geleverd en gemonteerd. Helaas waren er een aantal punten die niet in orde waren. Contact gehad met de service afdeling. Daar zijn wij minder over te spreken, het contact verliep uitermate stroef. Er ging veel tijd overheen om zaken geregeld te krijgen. We moesten er regelmatig zelf achteraan bellen. Na levering van de oven bleek dit het verkeerde type te zijn, de service afdeling deed daar vrij moeilijk over. Contact gehad met de adviseur Henk en hij heeft alles vlot en netjes in orde gemaakt. Zoals het verlenen van service hoort te zijn! Nu koken we al een paar weken in onze keuken en het bevalt enorm goed!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E. Krikhaar/L. Leusink op maandag 26 sep 2022 22 | vestiging Rijssen
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken. Het hele proces, kennismaking, lay-out, verkoop, plaatsing, aftersales is perfect gelopen. Helaas kon de afzuigkap niet meegeleverd worden, maar er is gelukkig gezorgd voor een leenapparaat. Een foto gaan we pas plaatsen als die hangt.
REACTIE VAN E.KRIKHAAR/L. LEUSINK
Nu incl. afzuigkap. Perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Hennekes op zondag 25 sep 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Bij het uitzoeken van onze keuken in het voorjaar werden wij uitstekend geholpen door Henk de Vries. Hij luisterde goed naar onze wensen en kwam zelf ook met leuke ideeën! De keuken is inmiddels door onszelf geplaatst. Door de fabriek is er een verkeerd deurtje gemonteerd op 1 bovenkastje en er zit een hele kleine beschadiging op ons aanrechtblad maar dat wordt binnenkort hersteld. Al met al zijn wij zeer tevreden die Voortman Keuken van harte aanbevelen!
FOTO VAN FAM. HENNEKES
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Jaco op vrijdag 23 sep 2022 22 | vestiging Bunnik
Zeer blij met onze nieuwe keuken van Voortman! Prachtige materialen en goed advies! Keuken is netjes geplaatst!
FOTO VAN JACO
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Mike Verhoeven op vrijdag 23 sep 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Geweldig geholpen en geadviseerd door Henk de Vries bij de keuze en indeling van onze keuken. En het is prachtig en professioneel door de Voorman monteurs geplaatst en het eind resultaat mag er wezen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte aftersales”
Door Gunnar Koppens op donderdag 22 sep 2022 22 | vestiging Apeldoorn
De start geeft gelijk vertrouwen, Henk is een wereld vent. Hij heeft de kennis, geeft je ruimte om zelf mee te denken en geeft eerlijk advies. De producten zijn we ook erg blij mee Aeg gekozen en deze werken naar behoren. We hebben tijdens onze aanbouw contact gehad om het moment van plaatsen in te plannen. Zo fijn het mee denken op alle fronten en de perfecte aftersales. Aanraden zou ik het niet eens willen noemen eerder opdringen!
Reactie of foto toevoegen
“Na vijf jaar is de keuken nog als nieuw”
Door H.Grashuis op donderdag 22 sep 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Vijf jaar geleden kochten wij een keuken bij Voortman. Vanuit Groningen maakten we de keuze voor Voortman, omdat onze zoon in Apeldoorn zeer tevreden is over dit Keukencentrum. We zijn op afstand zeer goed geholpen door de verkoper Roland Besselink. Ik ben een echte kookster en bakvrouw, de keuken wordt intensief gebruikt. Het fijne is dat de keuken na 5 jaar nog als nieuw oogt. We hadden geen betere keuken kunnen kiezen.
FOTO VAN H.GRASHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Romein op woensdag 21 sep 2022 22 | vestiging Apeldoorn
We hebben een nieuwe keuken en bijkeuken gekocht via Voortman keukens. We hebben bij Voortman Apeldoorn een goed advies gekregen over de mogelijkheden van onze keuken. Het eindresultaat is fantastisch geworden. Kortom: Voortman Keukens bedankt voor het goede advies, de snelle montage en de goede service.
FOTO VAN ROMEIN
Reactie of foto toevoegen
“Een pareltje”
Door Iris op maandag 5 sep 2022 22 | vestiging Rijssen
Bij het ontwerp kregen we al een Wauw gevoel. We zijn goed geholpen en er werd geluisterd maar onze wensen. In het ontwerp werd er heel goed gebruik gemaakt van de ruimte. Hij staat inmiddels, een pareltje!
FOTO VAN IRIS
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Van den Enk op donderdag 1 sep 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Heel fijne ervaring gehad bij Voortman Keukens Apeldoorn. Wij zijn supertevreden over hoe we begeleid zijn in het aankoopproces. We voelden ons gezien in onze wensen en kregen veel inspiratie aangereikt om nog mooiere keuzes te maken, terwijl het toch betaalbaar bleef. Het budget hadden we vanaf het begin duidelijk gemaakt en alles werd eraan gedaan om ons te helpen de mooiste keuken samen te stellen die we maar konden bedenken. Het resultaat zijn we zo blij me! Top!
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Rene Westra op maandag 29 aug 2022 22 | vestiging Apeldoorn
We hebben bij Voortman een keuken gekocht. In mei besteld, en exact op de afgesproken tijd geleverd. We hebben genoten van het enthousiasme, van de mannen die de keuken hebben geplaatst. Wat een vrolijkheid, het leek alsof ze hun eigen keuken aan het plaatsen waren. Toppers. In de ochtend om 07:00 gebracht, om 07:50 gestart met plaatsen en om 15:30 ready. Geweldige planning. Wij hebben een 5 meter lange keuken laten plaatsen en een achterwand, bestand uit een koelkast, vriezer, met daar tussen in een oven, magnetron/ grill.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door L. Blokpoel op dinsdag 16 aug 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Tijdens een fijn gesprek met Dhr. Besselink is een ontwerp gemaakt voor onze nieuwe keuken. De (per mail) bevestigde leverdatum klopte exact waarna door deskundige professionals een prachtkeuken is geïnstalleerd met daarin alle bestelde apparatuur (dus niks geen nalevering!) Ondanks dat de vloer nog gelegd moet worden genieten wij nu al volop. Voortman Keukens is dus een betrouwbaar en aanbevelenswaardig adres
FOTO VAN L. BLOKPOEL
+ Toon extra foto van L. Blokpoel
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is plaatje geworden”
Door R. van den Oord op vrijdag 12 aug 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Omdat we 25 jaar geleden zeer goede ervaringen hadden opgedaan met onze eerste keukenaankoop zijn we weer bij Voortman Keukens in Apeldoorn terechtgekomen.
Wij hadden als adviseur Laurens Koster. Hij neemt alle tijd voor je, luistert goed naar je wensen en komt dan met goede ideeën en adviezen. Wij zijn 2 maal terug geweest voor aanpassingen van de samenstelling van de keuken en hadden meerdere malen telefonisch overleg daarover. Dit was geen enkel probleem. Het hele aankoop proces verliep op een vrijblijvende en relaxte wijze. De planning van de inmeting en plaatsing van de keuken gingen in goed overleg en vonden op een prettige en professionele plaats. Helaas kon niet alles (o.a. de combimagnetron) op de plaatsingsdatum worden geïnstalleerd vanwege een vertraging van 3 maanden van de levertermijn. Inmiddels is de keuken compleet en is het een plaatje geworden.
FOTO VAN R. VAN DEN OORD
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gedaan”
Door Gerrit de Weerd op vrijdag 12 aug 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze keuken uitgezocht samen met Roland Besselink, hij is zeer bekwaam en dacht met ons mee: resultaat een mooie zwarte keuken met alles er op en er aan.ook de monteur Rob was zeer vakkundig en heeft de keuken zeer goed gemonteerd.ik zal Voortman keukens bij iedereen aanprijzen , Roland en Rob nogmaals bedankt.
FOTO VAN GERRIT DE WEERD
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Barten op zondag 7 aug 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Na verschillende keukenzaken bezocht te hebben zijn we bij Voorman Apeldoorn terecht gekomen. Goede en vriendelijke begeleiding gehad bij het samenstellen van de keuken. Levering en montage volgens afspraak. Kleine mankementjes bij het plaatsen, deze zijn vlot verholpen. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN BARTEN
Reactie of foto toevoegen
“Goede keukenzaak met vriendelijk personeel”
Door Astrid op woensdag 20 jul 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Prachtige keuken gekocht naar volle tevredenheid voor een goede prijs. We zijn heel vriendelijk begeleid door Maurits in het proces, mooie 3 d tekening die een goed beeld geeft van hoe de keuken eruit komt te zien. Er wordt geen enkele druk op je gelegd om een handtekening te zetten, integendeel. Dit is wat je wilt: een bewuste en doordachte keuze maken die leidt tor een resultaat waar je de komende jaren tevreden over kunt zijn! Overigens ook een uitstekende service en nazorg bij installatie en het oplossen van problemen.
FOTO VAN ASTRID
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten van onze nieuwe keuken”
Door Andre op zaterdag 16 jul 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom Voortman Apeldoorn tot en met de oplevering verliep alles volgens plan. Wij werden keurig op de hoogte gehouden van alles. Henk en Maurits bedankt voor de begeleiding. De monteur die alles geïnstalleerd heeft werkte erg precies en het was prettig communiceren met hem. Nu genieten wij elke dag van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN ANDRE
Reactie of foto toevoegen
“Fijne communicatie in elke fase”
Door Like Romeijn op donderdag 14 jul 2022 22 | vestiging Lijnden
Hele mooie keuken uitgezocht bij Voortman bij ons nieuwbouwproject. Vanaf het maken van de eerste afspraak prettig contact en communicatie. Heel fijn geholpen door Ricardo van Schuppen in Lijnden (mooie showroom!). Hij was laagdrempelig beschikbaar voor vragen ook achteraf na het eerste contact en fijn meegedacht in wensen en mogelijkheden... Ook fijn de mogelijkheid gekregen voor kleine aanpassingen gaandeweg doordat we op de hoogte werden gehouden van planning, besteldatum en levering. Binnenkort plaatsing! Ik denk dat dit een extra recensie waard gaat zijn want hele mooie keuken uitgezocht!

Aanvulling ontvangen 5 augustus 2022: Inmiddels is de keuken geplaatst en hij is heel mooi! Spullen keurig in overleg afgeleverd en keuken door 2 vakmannen in een dag geplaatst. Een paar kleine puntjes die nog in orde moeten worden gemaakt zijn meteen opgepakt en hier direct bericht en contact over gehad. Alles bij elkaar in elke fase fijne communicatie en goede service van Voortman!
Reactie of foto toevoegen
“Goede en snelle communicatie”
Door Elly Haalboom op maandag 11 jul 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn supergoed geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. We hadden een 'opknap-huis' gekocht waarbij de keuken, inclusief muren, werd gesloopt. Maar Henk kon voor ons een heel mooi plaatje maken van wat het zou worden en dat is het ook geworden! Voor vragen konden we altijd bellen. De keuken werd mooi geplaatst en een paar kleine dingen die niet direct konden worden gedaan, werden achteraf gedaan. Het contact was altijd goed en snel. Wij zijn erg tevreden.
FOTO VAN ELLY HAALBOOM
+ Toon extra foto van Elly Haalboom
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Niek en Klaske op maandag 4 jul 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman hebben wij onze keuken uitgezocht. Tijdens de aanschaf zijn wij vakkundig geholpen door Henk. Hij dacht goed mee en kwam met goede suggesties. De installatie en service waren goed. Wij zijn er elke dag nog blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door C. Tiemessen op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn zeer tevreden over de aan ons door Roland Besseling verkochte SieMatic keuken. De montage door Gerrit Wolf en zijn stagiaire is ook naar volle tevredenheid verlopen. Kortom top.
FOTO VAN C. TIEMESSEN
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Sylvia van den Bos op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Bunnik
In twee jaar tijd twee keukens bij Voortman Keukens in Bunnik gekocht. Heel goed en eerlijk advies van Jos Witvliet gekregen. Hij luistert naar wat je wensen zijn en draagt ook suggesties aan, heel fijn. Plaatsing van de keukens door vakkundige mensen die ook op hun beurt weer met je meedenken. Ook de bezorging gebeurt netjes door mensen die ook om jouw spullen denken. Bij een volgende verhuizing staat Voortman zeker weer bovenaan mijn lijstje op te bellen. Absoluut een aanrader en de 5 sterren meer dan waard!
Reactie of foto toevoegen
“Compliment”
Door J. Bergsma op vrijdag 24 jun 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Wederom de beslissing gemaakt om bij Voortman een nieuwe keuken te kopen. Het advies door Emma was zeer goed, we kregen goede adviezen en ze heeft goed ingespeeld op onze wensen. De plaatsing van de keuken was eveneens voortreffelijk. Al met al zijn wij tevreden klanten die Voortman Keuken van harte aanbevelen. Compliment!
FOTO VAN J. BERGSMA
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige SieMatic keuken”
Door Rob Jerphanion op woensdag 22 jun 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Een prachtige SieMatic keuken gekocht. Daarbij prima voorgelicht en begeleid door de verkoper Roland Besselink die uitvoerig de tijd voor ons nam. Nu de keuken geplaatst is voldoet hij helemaal aan onze verwachtingen.
FOTO VAN ROB JERPHANION
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact en perfecte plaatsing”
Door D. de Wolf op zaterdag 18 jun 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Vervanging van bestaande keuken, heel creatief meegedacht in andere indeling en opstellingen. Prettig contact en werken volgens afspraak. Plaatsing perfect en aftersale ook prima.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Erik op woensdag 15 jun 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Wederom uitstekend geholpen door Henk de Vries. Wij hebben enkele aanpassingen laten doen aan een bestaande keuken, o.a. nieuwe frontjes. Voor relatief weinig geld voor ons gevoel een nieuwe keuken, met goed advies van Henk.

Eerdere ervaring 19 januari 2017:
Onlangs hebben wij een keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. We zijn ontzettend goed en fijn geholpen door Henk de Vries. Ondanks dat onze keuken bij een nieuwbouwproject in zat, hadden we de vrije hand om onze keuken in te richten naar onze wensen. Bij het eerste gesprek viel ons al op dat Henk verstand van zaken en de nodige ervaring heeft. Soepel en relaxed leidde hij ons door het proces heen. Prettig was onder andere het feit dat Henk niet opdringerig was, ons goed adviseerde en de keuze daarna aan ons liet. Ook over de prijs zijn wij zeer te spreken. Henk, bedankt voor je deskundige advies en we kunnen een bezoek aan jullie showroom zeker aanraden. Onze aankoop is nog niet geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Marieke op woensdag 15 jun 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Na een oriënterend gesprek goed geholpen door Henk van Voortman Keukens. We kregen een mooie tekening die vervolgens weer naar onze wensen werd aangepast.
Snelle levering en meer dan tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN MARIEKE
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door Jan Willem Haak op maandag 30 mei 2022 22 | vestiging Lijnden
Wij hebben twee jaar geleden een keuken voor ons nog te bouwen huis gekocht bij Ricardo van Schuppen van Voortman keukens. Hij nam veel tijd voor ons en heeft toen ook ontzettend goed geholpen door mee te denken wat de beste opties waren. We hebben daar een middag gezeten met heel veel plezier. Ook naderhand hebben we nog contact gehad waarbij hij ons goed heeft geholpen. We bevelen hem dan ook ten zeerste aan.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door KB88 op vrijdag 13 mei 2022 22 | vestiging Bunnik
Wat een prettige ervaring hebben we opgedaan bij Voortman keukens. Jos Mesland heeft goed geluisterd naar onze wensen en vooral meegedacht (bijvoorbeeld met de vaatwasser op hoogte). Ook tijdens lunchtijd maakte hij tijd vrij om ons te woord te staan. Nooit voelden we ons gepusht om iets te kopen. Ook kregen we op aanvraag een staaltje mee met daarbij een leuke attentie met een persoonlijk berichtje. Al met al een persoonlijke begeleiding van een zeer ervaren vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Mijn droomkeuken”
Door A.L. Rens op vrijdag 29 apr 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Toen ik toe was aan een nieuwe keuken kwam ik bij Voortman terecht. Ik wist zo ongeveer wat ik wilde, met name een schiereiland en een inductie kookplaat. Ook mn verdere apparatuur was verouderd en niet echt energie vriendelijk. Nadat ik mn wensen en mn financiële mogelijkheden op tafel had gelegd werd er een prachtige keuken voor me getekend. Qua planning werd er goed met me meegedacht en afgestemd met de man die mn nieuwe vloer zou gaan leggen. Al met al kwam een geoliede machine op gang zodat het prces van afbreken, vloer leggen en keuken installeren uitstekend op elkaar aansloot. En nu... zit ik in mn nieuwe keuken te genieten. Mn droomkeuken.
FOTO VAN A.L. RENS
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Jongschaap op vrijdag 22 apr 2022 22 | vestiging Steenwijk
Inmiddels staat onze nieuwe keuken alweer vanaf januari, maar natuurlijk kun je pas een beoordeling schrijven als alles uitvoerig getest is. Vorig jaar kwamen bij ons de plannen een uitbouw aan huis te maken, wat de woonkeuken moest worden. Na meerdere keukenwinkels te hebben bezocht, toch ook maar eens bij Voortman keukens in Steenwijk gekeken (ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet veel van verwacht had, omdat je er van buitenaf maar weinig ziet gebeuren). De jonge verkoper, Erik had ons in een klein ogenblikje tijd al meer aandacht gegeven dan alle andere keukenwinkels bij elkaar. Dat gaf ons vertrouwen. Omdat het al laat in de ochtend was, en ik krap in tijd zat hadden we twee weken later weer een afspraak met Erik. We hebben onze plannen aan hem voorgelegd, ook kwam Erik met een aantal goede suggesties. We wilden natuurlijk niet dat de keuken alle ruimte in zou nemen, aan de hand van een aantal 3D schetsen kon hij ons goed laten zien hoe het eruit zou gaan zien. Na een paar uur overleggen en keuzes maken hadden we dan eindelijk onze keuken gekocht. Vanaf na ons eerste gesprek, tot na de plaatsing van de keuken heeft Voortman prima gecommuniceerd. De plaatsing verliep zeer snel, dit is gedaan door een extern bedrijf. Al met al zijn wij zeer tevreden over onze keuken. Prima bedrijf om zaken mee te doen.
FOTO VAN JONGSCHAAP
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken, geweldige service”
Door Demelsa & Cees Visser - de Kuijer op vrijdag 22 apr 2022 22 | vestiging Lijnden
Doorverwezen door collega alhoewel we met een andere leverancier bezig waren. Die begreep onze wens voor keukenblad niet zo. Martijn kon ons alles laten zien en het was een zeer prettig 1e gesprek waarna we voor Voortman hebben gekozen. Vragen tussendoor waren geen probleem en we zijn ook zeer verheugd geweest dat we bij de bladen leverancier zijn geweest. De verder suggesties en uitvoering zijn we bijzonder blij mee. Er staat een keuken die boven verwachting is (mede door het snel oplossen van de niet beschikbare apparatuur). Mooie keuken, geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martin van der Heijden op donderdag 14 apr 2022 22 | vestiging Apeldoorn
We zijn door een jonge collega op een deskundige en creatieve manier geholpen in het ontwerpen van onze nieuwe keuken. Later bij levering en plaatsing is steeds duidelijk en open gecommuniceerd. Ook over de recente leveringsproblemen bij de leverancier van keukenapparatuur. Men heeft goed meegedacht over mogelijke alternatieven. Over de kwaliteit van de keuken en verleende service zijn wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Ook aandacht voor aftersales”
Door André Nikkels op maandag 11 apr 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Prettige ontvangst, Er werd goed geluisterd naar onze wensen, goed advies, alles in één keer geleverd, vakkundige plaatsing door een prettige monteur. Ook aandacht voor aftersales.
FOTO VAN ANDRÉ NIKKELS
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Erik Van Buul op vrijdag 8 apr 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Heel goed geholpen, nette prijs, geen poespas en meedenkend.
FOTO VAN ERIK VAN BUUL
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door Piet van Hesse op dinsdag 5 apr 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Prima voorlichting in de prachtige showroom. Goed advies op maat binnen budget.
Direkt zichtbaar gemaakt in 3D presentatie. Complete levering volgens afspraak. Montage / oplevering volgens afspraak.
FOTO VAN PIET VAN HESSE
Reactie of foto toevoegen
“Super fijne service”
Door Corianne Costerus op maandag 4 apr 2022 22 | vestiging Bunnik
Echt een super fijne begeleiding gehad van Coreline. Ze past zich aan op onze smaak en weet wat handig is. Denkt fijn mee! De montage is ook erg netjes en goed gedaan.
Echt een super fijne service! We hebben er al heel veel plezier mee gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Super geadviseerd”
Door Mathijs van Geenen op donderdag 31 mrt 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Fraaie verzorgde winkel met mooie voorbeeld opstellingen in een fijne ongedwongen sfeer. Naast dat alles er verzorgd uitziet, zijn we super geadviseerd in de aanschaf van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voldoen geheel aan onze wensen”
Door Thea en Arnold Paanstra op zaterdag 26 mrt 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Bij het uitzoeken van de keuken in oktober vorig jaar werden wij uitstekend geholpen door de adviseur, die alle nodige tijd daarvoor beschikbaar maakte. Deze maand (maart) is de keuken geplaatst door vakkundige monteurs met als resultaat een fantastische keuken, die geheel aan onze wensen voldoet!
FOTO VAN THEA EN ARNOLD PAANSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Prettige samenwerking”
Door Fam. Los op dinsdag 22 mrt 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Prettige samenwerking en begeleiding tijdens het hele koopproces. Deskundig advies en goeie ideeën.
FOTO VAN FAM. LOS
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nakomen”
Door Van der Zande op maandag 14 mrt 2022 22 | vestiging Apeldoorn
In het voorjaar van 2021 hebben wij bij Voortman Keukens onze keuken gekocht. Wij zijn hierbij zeer goed begeleid door de heer Besselink en enorm blij met het resultaat!
Voor het advies werd alle tijd genomen. Geen gehaast om snel te kunnen verkopen, maar een deskundig advies, waarbij geluisterd wordt naar de klant. De keuken is perfect geplaatst. Verder betekent kopen bij Voortman: afspraken nakomen en ontzorgen van de klant. Voor ons was dit een voorbeeld van een bedrijf dat de klant steeds weer positief weet te verrassen! Ik, als kritische klant, kan dit bedrijf aan iedereen aanraden!
FOTO VAN VAN DER ZANDE
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt Voortman”
Door Harold Pul op maandag 14 mrt 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Vanaf het begin was het fijn om bij Voortman een keuken te kopen. Eerder in het jaar mochten we al op bezoek komen en werd er voor ons een mooie keuken getekend, later is er voor ons door andere inzichten een volledig nieuwe keuken getekend.
Bij het offertetraject kregen we meerdere opties qua apparatuur, waarbij voorwaarden en verschil in kosten helder was. Bovendien was de uiteindelijke prijs ook prima voor een prachtige keuken. De levering was goed, installatie op juiste dag en in een dag klaar. Een kleine nalevering op een correctie werd erg goed afgehandeld. Voortman is bij ons pas gestopt totdat we 100% tevreden waren. Bedankt Voortman!
FOTO VAN HAROLD PUL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content met het eindresultaat”
Door M.J. Rouwenhorst op donderdag 3 mrt 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Dit is onze derde keuken van Voortman, en wij zijn wederom zeer content met het eindresultaat, Henk de Vries heeft ons weer super geadviseerd. De kleine probleempjes die er bij de plaatsing altijd zijn worden altijd keurig opgelost.
FOTO VAN M.J. ROUWENHORST
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen bij uitzoeken nieuwe keuken”
Door Dogan op zaterdag 12 feb 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Verkoop is super. Goed geholpen, met geduld :). Terugkoppeling bij vragen en meedenken was prima. Montage is normaal tot goed. Tweede dag was beetje haastig, zonder echt een toelichting over apparaten en gebruik.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door G en W op maandag 7 feb 2022 22 | vestiging Apeldoorn
We zijn super blij met onze keuken! We werden goed geholpen door Henk de Vries. Er werd goed met je meegedacht, de keuken is goed ingemeten en ze geven goede, bruikbare tips. Kortom, een aanrader om je keuken uit te zoeken bij Voortman Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijke monteurs”
Door Y. Buitenhuis op vrijdag 4 feb 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Mooie ruim opgezette showroom, behulpzame mensen. Nemen echt de tijd voor je en denken met je mee. Komen hun afspraken na en zeer vriendelijke monteurs. Er zat een kleine beschadiging op 1 kastje die ik zelf niet had gezien, maar werd meteen vervangen. Ik kan iedereen Voortman aanraden!
FOTO VAN Y. BUITENHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn erg tevreden”
Door Fam. van Osch op woensdag 26 jan 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Een prachtige keuken gekocht. Uitstekend geholpen, niet alleen bij de aanschaf goed en vriendelijk geadviseerd, maar ook daarna werden vragen goed, duidelijk en snel beantwoord. Wij zijn erg tevreden!
FOTO VAN FAM. VAN OSCH
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Anne Ate Zijlstra op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Apeldoorn
Voor ons appartement in Zutphen heeft de heer de Vries ons naar volle tevredenheid geholpen bij het ontwerpen van de keuken. Hij luisterde goed naar onze wensen en heeft daar met zijn creatieve inbreng een mooie vertaalslag van gemaakt. Wij waren zo tevreden over de geleverde keuken dat wij voor onze nieuwe woning de heer de Vries opnieuw hebben gevraagd om een keuken te ontwerpen. Weer tot volle tevredenheid. Wij kunnen Voortman keukens van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam de Wilde op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Rijssen
Super goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. Het is voor ons een plaatje geworden, en we zijn er erg tevreden mee.
FOTO VAN FAM DE WILDE
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voldoet aan al onze verwachtingen”
Door wim van Gelder op vrijdag 31 dec 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman de keuken gekocht voor ons nieuwe appartement. Keuken is inmiddels geplaatst en voldoet aan al onze verwachtingen. Nu ook een keukenblok voor de bijkeuken besteld. Zijn bij Voortman geholpen door Roland Besselink. Roland is heel deskundig, had goede praktische tips en is bovendien een prettig mens, die alle tijd voor ons heeft genomen. Niet te pushy zodat een klant zich ook op zijn gemak voelt. Voortman Keukens en Roland Besselink kunnen wij dus van harte aanbevelen.
FOTO VAN WIM VAN GELDER
Reactie of foto toevoegen
“Verkoper nam echt de tijd voor ons”
Door Johan van Schie op dinsdag 28 dec 2021 21 | vestiging Apeldoorn
De klantvriendelijkheid in de winkel was top, leuke verkoper, nam echt de tijd voor ons. In de periode tussen koop en plaatsing konden we gewoon vragen stellen die zeer snel beantwoord werden. Bij de plaatsing verliep alles netjes en het ging supersnel. Rest-materiaal (Karton-piepschuim) werd allemaal netjes opgehaald.
Reactie of foto toevoegen
“Beter verwacht”
Door Monique Op de Weegh op donderdag 23 dec 2021 21 | vestiging Rijssen
Wat hebben wij ons vergist in deze keukenzaak! Er is veel mis gegaan: verkeerde afmetingen kastjes geleverd, hoogte achterwand tekort, smetplinten niet op maat, aanrechtblad te laat, muren beschadigd, verkeerde adviezen, etc etc. Afspraken worden niet nagekomen. Monteurs zijn inmiddels 3x geweest, hebben hun best gedaan, maar na 2 maanden is onze keuken nog niet naar behoren afgeleverd. Echt slechte service, geen compensatie voor alle narigheid,. Zeer teleurstellend. Wij hadden beter verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is verbluffend mooi”
Door Co & Nel Haspels op zaterdag 18 dec 2021 21 | vestiging Lijnden
Wij hebben een keuken gekocht en door het vakkundige advies van Martijn Vonk was dit een feestje. Het eindresultaat is verbluffend mooi en precies wat wij altijd wilde hebben. Ook de plaatsing en na service verloopt boven verwachting goed. Dank aan de Voorman organisatie !!
FOTO VAN CO & NEL HASPELS
Reactie of foto toevoegen
“We genieten van onze mooie nieuwe keuken”
Door Eefke Peters op woensdag 15 dec 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Keuken met kookeiland laten installeren voor een goede prijs. Het contact met verkoper ook na aankoop ging soepel en de plaatsing was perfect. Na plaatsing geen enkel probleem ervaren met de keuken. We zijn erg tevreden en genieten van onze mooie nieuwe keuken.
FOTO VAN EEFKE PETERS
Reactie of foto toevoegen
“Oplossing voor ontwerpprobleem”
Door Gerard van WInsum op dinsdag 14 dec 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht van 20k. Door een inmeet fout is een situatie ontstaan dat de deur van de bijkeuken niet geheel open kan. Een technisch medewerker van Voortman is langs geweest. Wij zijn al 6 maanden bezig. Een hele mooie keuken koop je in de showroom, een k..keuken wordt het als je betaald hebt en aftersales zijn werk niet doet. Voortman heeft voor mij afgedaan. Geen keuken kopen daar behalve als je zeker denkt te weten dat er niets fout kan gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Een super resultaat”
Door Jan-Pieter op vrijdag 10 dec 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Voor onze nieuwe keuken zijn wij uiteindelijk bij Voortman geslaagd. In de showroom zijn wij zeer goed geholpen als het gaat om onze ideale keuken! Er werd goed meegedacht en goed geadviseerd wat resulteerde in een super resultaat! Wij kunnen Voortman dan ook zeker aan een ieder aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de communicatie”
Door Paul van Egmond op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Rijssen
Van het eerste bezoek in de showroom tot aan de montage en oplevering zijn wij zeer goed geholpen en erg tevreden over de communicatie. Alles volgens planning uitgevoerd en vakkundig gemonteerd!
FOTO VAN PAUL VAN EGMOND
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer”
Door Sharon Quint op maandag 6 dec 2021 21 | vestiging Lijnden
Het begon al met het bestellen van de keuken. Alles kon...toen we na een tijdje een toevoeging wilden hebben bleek dat onze keuken niet meer te leveren was en moesten we maar even een nieuw model bestellen. Wij wilden toen de koop ontbinden maar in ene kon het toen allemaal weer wel. Bij levering bleek dat de verkeerde kasten geleverd waren, verkeerd werkblad etc. Men zou dat wel even naderhand oplossen. U raad het al tot op de dag van vandaag is er nog steeds niks opgelost en geeft voortman niet meer thuis. Een afzuiger met een ombouw die niet op elkaar passen. Prutswerk met montage. Betalen voor onnodige elektra aansluitingen. Kasten die niet degene zijn die besproken waren. Een vaatwasser wat )n ene een ander model is. Een besteklade niet geleverd. Dit bedrijf weet 0,0 over service. En dreig je een jurist in te schakelen dan steken ze hun kop in het zand en laten helemaal niks meer horen. Oh let op u moet wel 100 procent betalen voor de levering. Waardeloos respectloos en niet maar dan ook helemaal niet servicegericht
REACTIE VAN SHARON QUINT
Update. Onze keuken is vandaag na een aantal keren de wet van Murphy te hebben gehad geheel afgemaakt naar de afspraken!
Reactie of foto toevoegen
“Advies over indeling kan beter”
Door Marlies Bohncke op zaterdag 4 dec 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken plus apparatuur gekocht. We hadden graag beter advies gekregen over de indeling lades/kasten. Lades zijn veel prettiger, dus hebben we na installatie alsnog gekozen voor een aanpassing; kasten ombouwen tot ladekasten. Wat ook heel vreemd was; er zat geen schuifrooster in de oven/magnetron. Dat kon ook niet via Voortman geleverd worden en heb ik dus zelf via Internet gekocht. Maar de keuken is nu wel helemaal naar onze zin en erg mooi.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de service en de installatie”
Door Kees en mirjam potters op donderdag 2 dec 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Op zoek naar een nieuwe keuken hebben we op internet reviews van diverse keuken specialisten bekeken. Omdat we een jaar eerder al een orienterend bezoek aan o.a. Voortman hadden gebracht en daar een goed gevoel aan over hebben gehouden, zijn we begin mei 2021 naar Voortman in Apeldoorn gegaan. Daar zijn we gastvrij ontvangen en gekoppeld aan Roland. Wat ons opviel is de tijd die voor je wordt uitgetrokken. Alles wordt duidelijk uitgelegd en voor zover mogelijk wordt bij elke keuze een voorbeeld in de zaak getoond. Uiteindelijk werd adhv onze keuzes een keuken samengesteld en konden we deze op de laptop bewonderen. Nadat het financiele gedeelte afgestemd was hebben we direct de keuken besteld. Afgelopen vrijdag 26 nov werd de keuken geleverd en maandag 29 nov werd deze geplaatst. 2 uiterst ervaren monteurs hebben de keuken in 1 dag uitermate secuur en vakkundig geplaatst. Het eindresultaat was mooier/beter dan verwacht. Roland, Peter en Wim, bedankt voor de service en installatie.
FOTO VAN KEES EN MIRJAM POTTERS
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het mooie resultaat!”
Door Fam Kroon op woensdag 1 dec 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Perfecte advisering bij zowel het uitzoeken en kopen van de keuken als het inmeten (waarbij we nog wat aanpassingen hebben gedaan) en de plaatsing. Snelle en heldere communicatie, alles volgens afspraak! Dank aan adviseur en monteur! Blij met het mooie resultaat!
FOTO VAN FAM KROON
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de service”
Door Familie Sarikaya op vrijdag 19 nov 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn zeer goed begeleid in de aankoop van onze nieuwe keuken. Henk heeft uit eigen initiatief meegedacht in het design en de opstelling. Bedankt voor de service en tot ziens bij de volgende keuken!
FOTO VAN FAMILIE SARIKAYA
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend van begin tot eind”
Door Herman Buzepol op vrijdag 19 nov 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Voor de 2e keer een keuken bij Voortman gekocht. Zeer plezierig en vakkundig geholpen door Henk (Voortman Keukens Apeldoorn). Hij heeft zeer goed geluisterd naar onze wensen en gekeken naar de ruimte waar de keuken geplaatst moest worden. Dit heeft hij vertaald naar een mooi ontwerp en ons goed geadviseerd over de te plaatsen apparatuur. Zeker geen commerciële praatjes of het duurste willen aansmeren, maar juist wat het beste past bij onze wensen. De keuken is in mei geplaatst door zeer vakkundige monteurs. Wij genieten er elke dag van.
FOTO VAN HERMAN BUZEPOL
+ Toon extra foto van Herman en Jacqueline
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (345 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (42 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cElst GLD (42 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
dLijnden (23 ervaringen), Melbournestraat 3a, 1175 RM Lijnden , tel 085 - 07 73 399
eRijssen (79 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
fSteenwijk (7 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.