Feedback
9,5

Voortman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Meer informatie over Voortman Keukens
Voortman Keukens: voortmankeukens.nl
Keukenmagazine aanvragen: voortmankeukens.nl/brochure
Ervaringen
Er zijn 492 ervaringen over Voortman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren403 ervaringen
4 sterren64 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster9 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Een prachtige keuken”
Door Margaretha de Haan op zondag 3 okt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Ik heb wederom een prachtige keuken gekocht bij Voortman. Ook het advies en de begeleiding bij het uitzoeken was zeer professioneel. De keuken ziet er niet alleen prachtig uit, maar ook de apparatuur is prachtig en bevalt goed: ik heb gekozen voor apparatuur van Bauknecht. Het was de derde keer dat ik een Voortman-keuken kocht en zeker niet de laatste keer.
FOTO VAN MARGARETHA DE HAAN
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na keukenaankoop”
Door Alex op woensdag 29 sep 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Goede service en je wordt netjes geholpen, ook als de keuken uit de garantie is.

Aanvulling ontvangen 6 oktober 2021: We hebben 2,5 jaar de keuken. We hebben de keuken gekocht bij voortman. De kraan is kapot. Maar dat was al vaker gemeld. Nu krijgen we het geld terug en kunnen we een andere uitzoeken. Goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze keuken”
Door Han Kleppe op maandag 27 sep 2021 21 | vestiging Bunnik
We zijn erg blij met onze keuken van Voortman. De mogelijkheden, afwerking en service zijn gewoon erg goed. Onze adviseur Gerben ter Maat begreep meteen wat onze voorkeur en smaak was. Niets was te gek. Hij had snel door wat paste bij de stijl van ons huis en kwam met originele ideeën. We zijn nog elke dag blij met onze keuken. Thanks Gerben en natuurlijk Voortman!
FOTO VAN HAN KLEPPE
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Fieke op zondag 19 sep 2021 21 | vestiging Apeldoorn
De verkoper nam ruim de tijd om de mogelijkheden te bespreken en mij te laten zien in de showroom, voordat hij ging intekenen op de computer. Met mijn wensen werd goed rekening gehouden. Ook is er van tevoren thuis zorgvuldig ingemeten. Ik ben tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding. De afspraken over levering zijn allemaal nagekomen. Ook was er persoonlijke nazorg.
REACTIE VAN FIEKE
Foto keuken (adviseur Roland Besselink)
Reactie of foto toevoegen
“Montage slecht gelopen”
Door P.J. van Brecht op maandag 13 sep 2021 21 | vestiging Lijnden
Wat een tegenvaller! In september 2020 in Lijnden bij Ricardo van Schuppen de keuken besteld en op zijn advies de firma Unibouw ingeschakeld voor het meerwerk en het plaatsen van de keuken. Op 1 maart 2021 zou men beginnen en het zou in totaal 3 weken duren. We hoefden ons geen zorgen te maken, alles zou in orde komen, gegarandeerd. Het is nu 13 september 2021 en de keuken is nog steeds niet opgeleverd, een compleet drama. Het begon met het leveren van een incomplete keuken waardoor de keuken niet in een keer geplaatst kon worden. Voorts beschadigingen aan een zijwand, 2 kastdeurtjes en een ladefront. De werknemer die de keuken kwam plaatsen heeft vooraf de bescherming van onze parketvloer weggehaald met als resultaat flinke beschadigingen aan de vloer. De uitsparing voor de inductie kookplaat was verkeerd uitgemeten dus er moest een nieuw gedeelte van het keukenblad worden besteld. Omdat dit nieuwe gedeelte uit een andere plaat is gehaald nu kleurverschil t.o.v. het bestaande deel. Dit deel moet nu ook vervangen worden, dit gaat in oktober 2021 gebeuren als het goed is. Ondertussen zijn er 17 verschillende medewerkers langs geweest om allemaal iets te doen met als dieptepunt 2 man die, op een mooie zonnige dag besloten de zaagtafel maar even in de woonkamer te zetten. We zijn tot diep in de nacht bezig geweest om al het stof uit huis te verwijderen. Medewerkers die komen om die dag alles op te lossen en dan blijken ze ingepland voor 1 of 2 uurtjes waardoor meermaals de afspraak om alles op te lossen niet wordt nagekomen. Vandaag, 13 september 2021 zou de schilder komen om de geplaatste koven en ombouw te voorzien van renovlies en te sauzen. Helaas kon ook hij weer onverrichte zaken naar huis omdat nu blijkt dat de koven niet netjes zijn geplaatst en afgewerkt. Het contact met de servicemanager is helemaal een drama. Na de schademelding aan de vloer gaf hij aan dat hij het wel mooi vond om butsen in een houten vloer te hebben. Ook zou er voor het ongemak een "kadootje" zijn. Alsof je een kleuter een lollie voorhoudt. Ik heb de firma nu 2 x in gebreke gesteld en opvolgend in verzuim, maar nog gaat het niet goed. We zijn nu op het punt gekomen dat we het allemaal niet meer willen. Het vooraf zo leuke en spannende project waar wij zo naar uitkeken is een grote deceptie geworden en heeft ons ontzettend veel ergernis, ongemak en stress opgeleverd. We zijn bij de keuze voor Voortman afgegaan op de hoge beoordeling op qasa.nl, hadden we het maar nooit gedaan. Je gaat er van uit dat er altijd wel iets mis kan gaan, maar dit. Ruim 25000 euro betaald voor iets waar wij tot op heden niet van kunnen genieten. Wij voelen ons nu genoodzaakt juridische bijstand in te schakelen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie witte keuken met zwart composiet blad”
Door Frank de Graeff op zondag 12 sep 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Een tijdje geleden een mooie witte keuken gekocht met een zwart composiet blad.
Prachtig geworden en vakkundig geplaatst. Goed geadviseerd en prettig overleg gehad met de verkoper Roland Besselink. Erg tevreden en we maken er met veel plezier gebruik van.
FOTO VAN FRANK DE GRAEFF
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt van onze aankoop”
Door Joel en Marjon op zaterdag 28 aug 2021 21 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht bij Voortman. Vanaf moment 1 voelden wij ons hier al goed bij. We hebben goed advies gekregen van Henk en wisten meteen waar wij aan toe waren. We zaten nog met een paar wensen waarvan we niet wisten hoe we die invulling moesten geven. Voor alle wensen die wij hadden kwam een oplossing. Het hoefde dan ook niet lang te duren voor wij beslisten de keuken bij Voortman te kopen. Daar hebben we geen spijt van gekregen. Het is prachtig geworden!
FOTO VAN JOEL EN MARJON
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met de keuken aankoop”
Door Edwin van den Elsaker op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Goede begeleiding (Roland)tijdens het hele proces. Van A tot Z wordt er meegedacht en prima communicatie. Plaatsen van de keuken is door professionele mensen uitgevoerd. Erg tevreden dus met de keuken aankoop en het eindresultaat.
FOTO VAN EDWIN VAN DEN ELSAKER
Reactie of foto toevoegen
“Mooie zwarte keuken”
Door Marieke op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Midden in coronatijd een keuken gekocht voor onze nieuwe woning. Hoewel in eerste instantie online moeten uitkiezen, werden we zeer vakkundig geholpen en werden er vele 3D tekeningen voor ons gemaakt, met verschillende opstellingen. Uiteindelijk werd de keuken geleverd en geïnstalleerd. Ondanks dat het lastig uitzoeken was (online en nog niet wetende hoe het in de woning zou staan), zijn we enorm blij met onze nieuwe keuken en voldoet hij volledig aan onze wensen. Het materiaal is goed, de apparatuur werkt en hij is goed gemonteerd. De prijs kwaliteit verhouding voldoet volledig.

We hebben een mooie zwarte keuken uitgekozen, met een lang blad en afzonderlijke kasten met oven en koel-vriescombinatie. In de ruimte die wij beschikbaar hebben, staat dit er chique en zijn we heel erg blij met de uitgezochte keuken. Daarnaast wil ik opmerken dat de keukenspecialist (Henk) altijd voor ons klaar heeft gestaan om aanvullende vragen te beantwoorden, eventuele problemen te verhelpen of ideeën te bespreken. Kortom, we zouden iedereen deze keukenspecialist aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Super keuken”
Door Jordy Berenschot op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Apeldoorn
super keuken gekocht bij voortman apeldoorn. goed geholpen door verkoper Roland, alles duidelijk stap voor stap uitgelegd. Het inmeten verliep voorspoedig. de levering was goed niks beschadigd en op tijd. goeie ervaring met voortman apeldoorn en een super keuken aan overgehouden
FOTO VAN JORDY BERENSCHOT
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken voor appartement”
Door Jennifer op woensdag 18 aug 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman in Apeldoorn een complete keuken gekocht voor ons nieuwe appartement. De keuze in de showroom was uitgebreid en we vonden al snel iets waar we heel enthousiast van werden. Goed advies gekregen van Henk de Vries over de verschillende fronten, werkbladen (o.a. qua onderhoud) en soorten grepen. Zo kwamen we uit op een dieper blad en een keuken zonder grepen, beide erg handig. De apparatuur ziet er mooi uit en is van super kwaliteit. Zeer tevreden over onze mooie en praktische keuken, we genieten er elke dag van!
FOTO VAN JENNIFER
Reactie of foto toevoegen
“Nogmaals bedankt”
Door Niels van Leeuwen op donderdag 5 aug 2021 21 | vestiging Apeldoorn
We hebben een mooie nieuwe keuken gekocht bij Voortman keukens....en zijn echt heel erg tevreden. Goed advies op maat gekregen....tekeningen erbij hoe het eruit kwam te zien...klopt precies. Deskundig en vriendelijk personeel. Henk de Vries, nogmaals superbedankt voor de prima service !
FOTO VAN NIELS VAN LEEUWEN
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door Wemerman op donderdag 5 aug 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Het heeft even geduurd maar het resultaat mag er zijn. Onze keuken is precies volgens afspraak geplaatst en wij zijn meer dan tevreden. Dit mede dankzij Manon Nijkamp. Haar deskundigheid, inzicht, goede adviezen, geduld, fijne gesprekken en het nakomen van gemaakte afspraken hebben hier aan meegedragen. Wij hopen voor een lange tijd te gaan genieten van onze keuken. Wij hebben (nog) geen ervaring met nazorg maar twijfelen niet aan een goede afwikkeling van zaken. Als ik één minpunt mag noemen dan is het de monteur. Absoluut niet flexibel en erg star.
FOTO VAN WEMERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door EJP op woensdag 4 aug 2021 21 | vestiging Bunnik
Prima keuken geleverd! Tijdens het proces zijn er diverse problemen geweest, met name door levering van apparatuur door derden. Voortman was altijd bereid om mee te denken en te werken aan een oplossing, uiteindelijk twee weken vertraging van de oplevering daardoor, maar het resultaat is erg mooi, en die twee weken zijn we snel weer vergeten. Vakmensen die hun goede waardering op deze site waard zijn
Reactie of foto toevoegen
“Blij met 2e keuken van Voortman”
Door Carla de Graaf op donderdag 29 jul 2021 21 | vestiging Apeldoorn
We zijn weer goed geholpen door Henk de Vries. Bij onze vorige keuken heeft hij ons ook geholpen. Het granieten aanrechtblad van de vorige keuken was nog mooi en Henk heeft de nieuwe keuken zo ontworpen dat we het blad konden hergebruiken.. In de lades zijn nu bovenin smalle lades geplaatst, waardoor je kleine spullen mooi kunt opbergen zonder daar een grote lade voor te gebruiken. Zo heb je meer ruimte. Top, we zijn blij met onze 2e Voortman keuken.
FOTO VAN CARLA DE GRAAF
+ Toon extra foto van Carla de Graaf
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door Wim Leewis op vrijdag 23 jul 2021 21 | vestiging Elst GLD
Wij hebben een hele mooie keuken bij Voortman in Elst gekocht bij Roel van Ottele. Toen de keuken gemonteerd was bleek er een verkeerde kraan op te zitten. Dit is keurig opgelost door Roel. Ook hadden wij een afzuigkap die veel herrie maakte na een aantal mailtjes is ook dit keurig opgelost en hebben we een afzuigkap die veel stiller is. Wij zijn heel blij met de keuken en bevelen iedereen Voortman Elst aan.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over diensten en kwaliteit”
Door Casper op donderdag 15 jul 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Prettig advies gehad. Initiële prijs wel te hoog maar na concurrerende offerte te hebben aangevraagd betere prijs gekregen met upgrade van apparatuur. Omdat koop-lever moment flink uit elkaar lag, vlak voor levering de nieuwste apparatuur gekregen waar Voortman ook in geadviseerd heeft. Prijs is gelijk gebleven. Installatie is prima gegaan, restpunten zijn adequaat opgelost. Eén punt was niet op te lossen omdat de optie in de vaatwasser niet meer in de nieuwste lijn zat. Keurig een credit gekregen en een zeer mooie pannenset als compensatie. Kortom: wij zijn tevreden over diensten en kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze droomkeuken”
Door Tineke op dinsdag 13 jul 2021 21 | vestiging Lijnden
Geweldig geholpen door Martijn Vonk. Ontzettend blij met onze droomkeuken!

Aanvulling ontvangen 19 juli 2021: De aankoop is geleverd en gemonteerd en ook dat is allemaal uitstekend verlopen! Heel erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Suzanne & Tomar op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Elst GLD
Ontzettend blij met de hulp van onze adviseur (Roel) bij het uitzoeken van onze keuken. Erg tevreden met het eindresultaat! Montage was ook vlot en netjes (afval werd zelfs dag erna opgehaald).
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Willie de Boer op maandag 5 jul 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Omdat we al tevreden waren over onze keuken die Voortman 33 jaar geleden bij ons heeft geplaatst, gingen we bij de verbouwing opnieuw naar Voortman. We werden goed geadviseerd, eerst door Manon en later door Emma. En ook deze keer is alles naar volle tevredenheid geleverd en geplaatst. We hebben een oude woning, dus de monteur moest hier en daar improviseren, maar dat was geen enkel probleem en alles werd top opgelost. Alle lof voor de deskundige monteurs!
Reactie of foto toevoegen
“Alles keurig geregeld”
Door Mari Eikendal op maandag 28 jun 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Showroom ziet prachtig en inspirerend uit. Verkoper Roland gaf goed advies en heeft alles keurig geregeld.
FOTO VAN MARI EIKENDAL
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met nieuwe keuken”
Door Edwin Criens op woensdag 23 jun 2021 21 | vestiging Lijnden
Voor ons nieuwbouw huis wilden wij een ruime keuken met een warme uitstraling en met deze wens kwamen we bij Voortman Keukens in Lijnden. Hier werden we geholpen door Ricardo van Schuppen die alle tijd voor ons nam en ons van de nodige tips, informatie en adviezen voorzag waardoor wij vrij snel tot een geweldig ontwerp kwamen. Het hele traject verliep helder en duidelijk, met korte lijnen in de communicatie. De installatie van onze keuken werd zeer zorgvuldig en professioneel uitgevoerd door Karim die mede door zijn kennis en ervaring goed meedacht over paar kleine details (o.a. smetplinten) waardoor het geheel er perfect uitziet. Wij zijn dus ontzettend blij met onze nieuwe keuken die helemaal voldoet aan onze wensen.
FOTO VAN EDWIN CRIENS
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Jari op woensdag 23 jun 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Zeer goed geholpen! De focus ligt op het adviseren van de klant, niet op het scoren van de order. Dat zorgt voor een hele prettige ervaring!
FOTO VAN JARI
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Margreeth van Hemert op donderdag 17 jun 2021 21 | vestiging Rijssen
Alle tijd voor ons genomen en een prachtige keuken gekregen, goede service ook achteraf.
FOTO VAN MARGREETH VAN HEMERT
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Desiree op zaterdag 5 jun 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Ik ben heel tevreden met mijn keuken. Goed geholpen door Laurens Koster.
FOTO VAN DESIREE
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Ruben en Annelisa op maandag 24 mei 2021 21 | vestiging Apeldoorn
In één woord super! Wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken! Geadviseerd, gekocht en geplaatst door Voortman Keukens. De adviseur dacht goed met ons mee en verraste ons met precies de goede kleur van de kastjes en het blad van onze smaak.
Met de kwaliteit van de keuken zijn wij uitermate tevreden. De keuken voelt kwalitatief hoogwaardig aan. Kortom erg blij met het advies, de eerlijke prijs en kwaliteit. Bedankt Henk, Voortman Keukens.
FOTO VAN RUBEN EN ANNELISA
+ Toon extra foto van Ruben en Annelisa
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar en gedegen”
Door Nienke de Vos op zaterdag 22 mei 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Betrouwbaar en gedegen. Het hele proces van ontwerp tot plaatsing verliep soepel, service is top en de monteurs zeer kundig. Ik koos voor dit bedrijf om de prima reputatie en men heeft ook volledig aan de verwachting voldaan. (NB ik ben alleenstaand en daarmee ben je meer afhankelijk van goede begeleiding bij te maken keuzes en uitvoering. Dat gaf rust en zekerheid!)
FOTO VAN NIENKE DE VOS
+ Toon extra foto van Nienke de Vos
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Gerritth op woensdag 19 mei 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Goed geholpen in de showroom, vakkundig advies. Afspraken keurig nagekomen

Aanvulling ontvangen 20 mei 2021: Ik heb een complete keuken gekocht bij Voortman Keukens. En deze is conform afspraak geleverd, het plaatsen van de keuken en installatie werk heb ik zelf uitbesteed aan een derde partij.
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende hoogglans keuken”
Door F bartels op dinsdag 18 mei 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Een schitterende hoogglans keuken bij Voortman gekocht. Verkoper Henk de Vries zorgt voor uitstekende voorlichting en geeft kadootjes. (Wat dacht u van 'n Quooker voor nop?). Een natuurstenen aanrechtblad (Iets breder dan normaal; 70 cm, geeft extra cachet en uitstraling). Goede service en vooral: klasse montagewerk door de installateur (vraag naar Alan Gal!).
FOTO VAN F BARTELS
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Eikenaar op dinsdag 18 mei 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Op advies van een bekende keukenmonteur zijn we bij Voortman in Apeldoorn terecht gekomen. Met een geheel nieuwe showroom was het makkelijk shoppen. In twee uur waren we er helemaal uit omdat de keuken gelijk in 3D werd uitgetekend.Hierdoor kregen we een goed inzicht hoe het er tzt zal uitzien. Omdat we zelf voor de plaatsing gingen zorgen ging daar met het aflever moment wat mis omdat we dat zelf moesten regelen wat niet duidelijk was gecommuniceerd. Maar dit werd professioneel opgelost waardoor de keuken uiteindelijk toch op tijd werd geplaatst. We zijn bijzonder tevreden over de keuken ook wat betreft de uitsrtraling en de gekozen materialen.
Reactie of foto toevoegen
“Top allemaal”
Door Gerhard Kraaijenbrink op dinsdag 18 mei 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Prachtige opgezette showroom met vele keukens waaruit naar eigen smaak een keuken kan worden samengesteld, dit met behulp van professionele adviseurs/verkopers. Na montage van de keuken is mijn wens t.a.v. opzet keuken volledig waargemaakt. Ik ben met name over het verstrekte advies zeer tevreden omdat je niet altijd zelf de consequenties van je keuzes doorziet m.b.t. praktische mogelijkheden. Ook werd de mogelijkheid geboden om vaker langs te komen en de keuken tot een mooi definitief concept te laten uitwerken. Echt TOP allemaal!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door E.T. van Thiel op vrijdag 14 mei 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Correcte aflevering van het keuken-materiaal op afgesproken tijd. Vriendelijke mensen (jongelui). Vooral in deze hectische tijd van corona, stagnering van productie en transport. Installatie van de keuken is deskundig gedaan door een ervaren en gedreven en vriendelijke persoon
REACTIE VAN E.T. VAN THIEL
Henk de Vries van Voortman keukens heeft ons uitstekend geholpen. Ondanks deze hectische tijden door corona is alle materiaal op tijd geleverd en volgens planning correct en vakkundig gemonteerd door Berry uit Zevenaar. Een dikke pluim voor alle betrokkenen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam. Schellekens op vrijdag 7 mei 2021 21 | vestiging Bunnik
Onze keuken hebben wij samen met Voortmans samengesteld. Prima advies over materialen, soorten kasten en apparatuur. Een 3D tekening werd ter plekke gemaakt. Heel mooi om te zien wat je uiteindelijk hebt samengesteld. En wij hoefden zelf nergens voor te zorgen, zoals we de keuken hadden besteld zo werd die uiteindelijk geplaatst. We zijn er heel content over. Ik zou iedereen Voortmans Keukens willen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie en praktische keuken”
Door Linda&Dmitry op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Lijnden
Martijn nam uitgebreid de tijd en dacht goed mee met onze wensen. Toen we voorstelden bovenlangs nog een rij "onderkasten" te plaatsen werd hij meteen enthousiast. Zijn enthousiasme heeft er zeker toe geleidt dat wij nu een mooie en praktische keuken hebben!
FOTO VAN LINDA&DMITRY
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi geworden”
Door A.K. Denekamp op dinsdag 4 mei 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Omdat we graag grote aankopen zoals een keuken willen kopen bij een bedrijf die al heel lang bestaat zijn wij zijn bij Voortman terechtgekomen. Wij hadden als verkoper Roland. Hij neemt alle tijd voor je. Ik geloof dat wij 4 keer terug zijn geweest voor aanpassingen van de tekening en ook regelmatig bellen. Geen enkel probleem. De keuken is heel mooi geworden. De monteur heeft heel mooi werk afgeleverd. We constateerden een aantal weken later na plaatsing een beschadiging aan de plint. Deze is volledig vergoedt en een nieuwe plint is geleverd. Perfect afgehandeld.
FOTO VAN A.K. DENEKAMP
Reactie of foto toevoegen
“De keuken, zoals wij wilden”
Door Bob Visser op vrijdag 30 apr 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Na de verhuizing naar een nieuwe woning in Ugchelen Buiten, hebben wij een keuken laten installeren door Voortman Apeldoorn met hulp van verkoper Thom. Samen met Thom hebben wij een voor ons passende keuken uitgezocht. Wij zijn uitstekend geadviseerd, en zijn dan ook uitgekomen op een prachtige keuken in ons nieuwe verblijf. Wat erg opvalt is het mooie aanrechtblad, geheel aangepast aan de vorm van onze keuken. Voortman Apeldoorn is naar onze mening een aanrader.
FOTO VAN BOB VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door G. Scheurwater op donderdag 22 apr 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Er wordt in de showroom om ruim de tijd gegeven om samen met de verkoper tot een keuze te komen. Met de software is al een goed beeld te zien wat het zou kunnen gaan worden. Installatiewijzigingen zijn uitgevoerd door dezelfde persoon die de keukenmontage heeft gedaan. Zeer aan te bevelen. Duidelijke afspraken m.b.t. betaling, controle-inmeting, leverantie en plaatsing.
FOTO VAN G. SCHEURWATER
+ Toon extra foto van G. Scheurwater
Reactie of foto toevoegen
“Antraciete hoekkeuken”
Door Fam. Pijffers op maandag 12 apr 2021 21 | vestiging Rijssen
We hebben een prachtige antraciete hoekkeuken gekocht bij VoortmanKeukens.we zijn door de verkoper Willard goed geadviseerd, met uiteindelijk een super resultaat!
Hartelijk bedankt, VoortmanKeukens!
FOTO VAN FAM. PIJFFERS
Reactie of foto toevoegen
“Een tevreden klant”
Door Sbaa op vrijdag 9 apr 2021 21 | vestiging Apeldoorn
We zijn vriendelijk en correct geholpen en de keuken is netjes en zorgvuldig geplaatst. Een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Esra op donderdag 8 apr 2021 21 | vestiging Bunnik
Coreline heeft ons geweldig geholpen met het uitzoeken van onze keuken! Ze dacht mee, luisterde goed naar onze wensen, snapte wat we wilden en nam alle tijd, zelfs toen we de keuken weer helemaal wilden omgooien. Eenmaal besloten en besteld, werden de plannen tijdens de verbouwing toch anders dan verwacht. Ook toen heeft Coreline heel hard haar best gedaan voor ons en kon de bestelling (tegen een kleine meerprijs voor extra materialen en werk) worden aangepast. Wij raden iedereen aan om bij Voortman een keuken te kopen: geen gekke onderhandelingen en heel fijne service!

Aanvulling ontvangen 10 mei 2021: De aankoop is inderdaad al geleverd en gemonteerd, dit is allemaal goed verlopen en in één dag was onze keuken volledig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de keuken”
Door Koster op vrijdag 2 apr 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. We zijn fijn geholpen door Laurens en er kwam een mooie 3d tekening uiteindelijk uit rollen. De showroom is net vernieuwd en dat is zeker te zien, echt een keuken specialistische zaak waar veel inspiratie te vinden is voor een keuken. We genieten nog elke dag van de keuken! We raden iedereen aan om hier naar toe te gaan!
FOTO VAN KOSTER
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door T.A. Mulder op maandag 29 mrt 2021 21 | vestiging Rijssen
Onze ervaring met de fa Voortman is voortreffelijk! De wijze waarop verkoper Willard ter Keurst vanaf het eerste contact zijn best heeft gedaan om onze ideeën voor onze nieuwe keuken vorm te geven was geweldig. Ook in een wat later stadium toen we nog wat aanpassingen wilden was dit geen probleem bij Voortman. Ook de planning voor de levering verliep uitstekend. De montage door monteur Andre is zeer professioneel uitgevoerd, en verliep helemaal volgens de planning!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door j weijn op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
In juni 2020 gingen wij ons oriënteren voor een nieuwe keuken. Na bezoek aan diverse zaken kwamen we uit bij Voortman in Apeldoorn. Prettig en duidelijk geholpen en alle optie besproken. Met een goed gevoel gingen we er weg. In november werd de keuken geleverd. Bij het plaatsen van de keuken bleken de handgrepen te lang of te kort. De pas stukken te breed en een kapot kraantje. Dit lijkt alle maal gemakkelijk op te lossen. Echter dan kom je bij Voortman Service terecht. Wat begint met een goede verkoop en een prachtige keuken wordt door service totaal verstoord door hun taaie stroeve en trage hulp. We zijn nu 4 maanden verder en we hebben voor de derde keer een verkeerd pas stuk gekregen. 2x te breed 1x gebroken. De handgreep op de juiste lengte leveren is ook moeilijk terwijl er een goede tekening is gemaakt waar dit gewoon op te zien is. Weer contact gezocht met service en na een week nog niets van ze gehoord.
REACTIE VAN J WEIJN
Nu 2 maanden verder ondanks belofte te leveren nog geen passend pas stuk gekregen . wel een te lange handgreep die ikzelf maar op lengte moet zagen . mij werd verteld dat dat altijd moest gebeuren .een beetje vreemd want de andere handgreep was op de mm passend geleverd . Maar weer een mailtje naar service gedaan en hopen op reactie
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Anouk op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Lijnden
Wij zijn geholpen door Martijn Vonk bij Voortman keukens in Lijnden. We hebben de service als erg prettig ervaren. Er werd niks opgedrongen zoals vaak bij verkopers wel het geval is en we hebben rustig de tijd gekregen om onze keuze te maken. Het advies was passend. Na het kiezen van de keuken is de montage (in coronatijd) ook erg soepel verlopen, het contact is altijd goed geweest. Ook na plaatsing is de service erg netjes, zo kraakte onze koelkast deur omdat deze wegens het gewicht wat erin was geplaatst iets was gezakt. Direct werd er een monteur gestuurd om dit op te lossen. Zowel de klantenservice, verkopers en monteurs zijn zeer beleeft. Wij hebben de plaatsing van onze keuken als zeer prettig ervaren en zouden in de toekomst zeker naar Voortman keukens terugkeren. Top! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken”
Door Richard en Yvonne Hartog op zondag 21 mrt 2021 21 | vestiging Lijnden
Wij hebben bij Voortman Keukens in Lijnden een super mooie keuken gekocht, Hele goede de deskundige adviezen gehad van Ricardo van Schuppen. Daardoor hebben wij nu de keuken die wij ook voor ogen hadden.
FOTO VAN RICHARD EN YVONNE HARTOG
Reactie of foto toevoegen
“Aandacht voor de kleinste details”
Door Ria en Rijk van Oostenbrugge op zondag 21 mrt 2021 21 | vestiging Bunnik
Wij zijn bijzonder goed geholpen door Jo-Anna, de verkoopster. Zij dacht goed met ons mee en was flexibel. De montage door Cees is perfect; ook de kleinste details werd aandacht aan besteed. Levering van het materiaal verliep ook volgens plan, ondanks corona en sneeuw en ijs.
Reactie of foto toevoegen
“Top resultaat”
Door Jan-arne en aylien op vrijdag 19 mrt 2021 21 | vestiging Rijssen
Op zoek naar een nieuwe keuken zijn we weer na 25 jaar terecht gekomen bij voortman keukens in rijssen daar zijn wij geholpen door arno arends hij heeft onze wensen kunnen waar maken in het resultaat van onze prachtige keuken wij bevelen zeker voortman keukens aan degene die op zoek is naar een nieuwe keuken
-goed advies
-kwaliteit
-vakbekwame monteurs
-eerlijke prijs
-goede service

Aanvulling ontvangen 22 maart 2021: De keuken is geleverd en inmiddels gemonteerd
De levering:
-nette levering door transporteur
-netjes en correct personeel
-alles gelost volgens afspraak

Montage keuken:
-top monteur
-klantvriendelijk
-vakman
-top resultaat
-al met al een dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Simpelweg super ervaring”
Door Clemens Kersten op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Onze ervaring met Henk was simpelweg super! Hij dacht met ons mee, durfde bepaalde keuzes ter discussie te stellen (zonder opdringerig of afkeurend te zijn) en de sfeer was ontspannen. Zelfs toen wij na een tijdje voor een andere stijl wilden gaan, werd dit met enthousiasme gedaan. Het was duidelijk dat Henk van een uitdaging houdt :) Ook de service rondom de plaatsing was top: zo was de vaatwasser bij transport helaas beschadigd (kan gebeuren), maar werd al direct door de monteur gemeld en daarna keurig vervangen. Wij hebben ons dan ook geen moment druk hoeven te maken.
FOTO VAN CLEMENS KERSTEN
REACTIE VAN CLEMENS KERSTEN
Vooraanzicht van kook gedeelte. De achterwand is voorzien van een goud, bijna messing, kleurige metal stuc die achteraf is aangebracht. De Quooker en spoelbak hebben een patina messing kleur.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door Fien Marie op maandag 8 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Henk de Vries nam goed de tijd om met ons een keuken samen te stellen. Zijn collega's installeerden en monteerden volgens de afspraken. Wij zijn blij met het resultaat.
FOTO VAN FIEN MARIE
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd en gemonteerd”
Door Marie Slootweg Johan Tulp op donderdag 4 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Wij wilde in eerste instantie een nieuwe inbouwkoelkast kopen omdat de oude te groot en al 15 jaar oud was. Dat werd uiteindelijk een nieuwe keuken! We zijn er erg content mee! Van een landelijke keuken naar moderne en mede door de hulp van Henk de Vries tot een mooie en praktische indeling gekomen. We zijn zeer tevreden over de begeleiding en kunnen iedereen met een gerust hart aanraden hun nieuwe keuken bij Voortman te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooie keuken”
Door H.J.Handstede op donderdag 4 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman keukens in Apeldoorn keuken gekocht, geadviseerd door Henk de Vries: super blij met zijn vakkundigheid en prima advies! Heel mooie keuken!
FOTO VAN H.J.HANDSTEDE
+ Toon extra foto van H.J.Handstede
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door fam Mensink op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Goede voorlichting, geen haastklus, werden ondanks een paar keer terugkomen niet gezien als "zeurders"; bij afwezigheid van de verkoopster bleken ook andere medewerkers zich goed te oriënteren; vriendelijk en rustige verkoopster, ter zake kundig; alleen de koffie:) daar zwijgen we over:). grapje
FOTO VAN FAM MENSINK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Arnold & Annemarie op vrijdag 19 feb 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Over alles heen zijn we zeer tevreden. De showroom; ruim en sfeervol ingericht. De adviseur/verkoper; we hebben vooraf een afspraak gemaakt. De adviseur heeft ons opgevangen. Daarna heeft hij ons de ruimte gegeven om de showroom te verkennen. Hierna heeft hij onze wensen op papier gezet. Hij heeft onze wensen overtroffen met zijn idee. Dit is daarna samen in detail met ons uitgewerkt. Het mooie was dat wij op een groot scherm, in 3D en kleur onze keuken tot leven kwam. DIt gaf een goed beeld van de werkelijkheid. We hebben ons gesprek afgerond, en hebben op papier een duidelijke offerte meegekregen. Levering en plaatsing; De service afdeling van Voortman heeft ruim van te voren de keuken ter plekke ingemeten. Direct daarna hebben wij een zeer uitgebreide en duidelijke tekening ontvangen waar de leidingen geplaatst moest worden. De leverdatum werd ruim van te voren gepland. De plaatsing van de keuken is perfect geplaatst volgens planning, zeer vakkundige monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige en handige keuken”
Door Janny Bos op vrijdag 19 feb 2021 21 | vestiging Apeldoorn
We hebben een Siemetic keuken gekocht. Dankzij goede adviezen van dhr Bessink is het een prachtige en handige keuken geworden.
FOTO VAN JANNY BOS
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er wezen”
Door Fam. Hendriksen op woensdag 17 feb 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Geweldig geholpen door verkoper Laurens die met tips en adviezen kwam, waardoor we de juiste keuzes konden maken. Het valt namelijk niet mee, er zijn zoveel mogelijkheden, maar het resultaat mag er wezen! De keuken is precies geworden zoals wij voor ogen hadden, Prachtig! Dit is onze tweede keuken bij Voortman Keukens, wederom zeer tevreden!
FOTO VAN FAM. HENDRIKSEN
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige keuken”
Door Gerrit en Ingrid Huusken op vrijdag 5 feb 2021 21 | vestiging Rijssen
Superblij met onze geweldige keuken. Niets dan lof, een warm ontvangst en we werden verwend met koffie en cake. Er werd meegedacht door Willard van Keurst én monteur P. Lennips, vanaf het begin van de tekening t/m de plaatsing van onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hele proces duidelijk en overzichtelijk”
Door M. en A. de Jong op dinsdag 2 feb 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Thom nam ruim de tijd om ons te woord te staan en de hele keuken qua materialen en indeling naar onze wens te maken. Ook het hele proces daarna was steeds duidelijk en overzichtelijk. Wijzigingen of aanpassingen werden in goed overleg doorgevoerd.
FOTO VAN M. EN A. DE JONG
+ Toon extra foto van M. en A. de Jong
Reactie of foto toevoegen
“Erg content met de keuken”
Door Denise van Gerven op zondag 31 jan 2021 21 | vestiging Lijnden
Afgelopen zomer hebben wij een nieuwbouwhuis gekocht, waarbij we de mogelijkheid hadden om een eigen keuken te (laten) ontwerpen. We hebben meerdere keukenzaken bezocht en uiteindelijk gekozen om de keuken te laten ontwerpen door Ricardo van Schuppen van Voortman Keukens in Lijnden. Ricardo levert maatwerk advies, denkt goed mee en vertelt op basis van zijn ervaring wat goed werkt en wat niet goed werkt in het ontwerpen van een keuken. De keuze in materialen, kleuren en apparatuur is groot en Ricardo is goed in staat om de voor- en nadelen van deze aspecten uit te leggen en hier advies op te geven. Uiteindelijk zijn we drie keer langs geweest om het hele ontwerp te maken en na te lopen. Ricardo neemt hiervoor de tijd en is open en transparant over de implicaties en de kosten. De levering en installatie was zorgvuldig en precies. Er waren een aantal kleine restpunten. Het contact met Mark Jan vanuit het hoofdkantoor was erg prettig. We zijn altijd pro-actief benaderd en we wisten precies waar we aan toe waren ten aanzien van levertijden en installatie. We hebben de keuken nu een aantal maanden en zijn erg content met de keuken. De keuken is praktisch en qua uitstraling precies zoals wij het in ons hoofd hadden. Wij raden iedereen aan die op zoek is naar een nieuwe keuken om een bezoek te brengen aan Voortman Keukens.
FOTO VAN DENISE VAN GERVEN
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Daniel en Yvonne op vrijdag 29 jan 2021 21 | vestiging Apeldoorn
We zijn super blij met onze nieuwe Voortman keuken. Het is best lastig om een keuken uit te zoeken, maar we zijn fantastisch geholpen door Roland Besselink. Hij wijst je op die punten waar je zelf niet aan denkt, maar die net even het verschil maken tussen een goede keuken en een fantastische keuken. Een echte vriendelijke vakman die niet voor commercieel succes gaat, maar zelf ook geniet van zijn vak. Ik gun iedereen eenzelfde ervaring bij het uitzoeken van een nieuwe keuken.
FOTO VAN DANIEL EN YVONNE
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Peter op donderdag 28 jan 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Perfecte service, vanaf het eerste moment van de oriëntatie, vervolgens het advies- en verkoopgesprek met Henk tot het plaatsen van de keuken. Op elk moment wordt er goed met de klant meegedacht. Ook de nazorg was goed geregeld.
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Veel kennis en fijne manier van verkopen”
Door Brummelkamp op donderdag 28 jan 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn erg tevreden over de aankoop van onze nieuwe keuken. De verkoper, Henk, luisterde naar onze ideeën en wensen en begreep goed waar onze voorkeur naar uit ging. Ook kwam hij met alternatieven betrekking tot bv de opstelling. Dit was erg fijn. De communicatie verliep helder en snel. Henk is een verkoper die precies weet waar hij het over heeft. Veel kennis en een fijne manier van verkopen.
FOTO VAN BRUMMELKAMP
Reactie of foto toevoegen
“1 x alles goed”
Door Wilma Overbeek op donderdag 28 jan 2021 21 | vestiging Rijssen
Na 25 jaar onze keuken vervangen door deze oud eiken look keuken. Van begin tot eind deskundig geadviseerd, montage was super. In 1x alles goed, alleen een plintje dat er niet was, maar die was er binnen 2 dagen ook en gemonteerd. Heel blij met onze keuken waar we graag zitten en die gezellig en van deze tijd is!
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van onze mooie keuken”
Door Jolanda zegers op maandag 25 jan 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Vorig jaar onze keuken gekocht bij voortman keukens in Apeldoorn. En wij zijn hier erg tevreden over. Erg goed advies gekregen van dhr de Vries. Zat ik met vragen kon ik altijd bij hem terecht en kreeg ik snel en vakkundig antwoord. De keuken staat er nu bijna alweer een jaar en nog elke dag geniet ik van onze mooie keuken. Een dikke 10 voor Voortman keukens Apeldoorn.
FOTO VAN JOLANDA ZEGERS
+ Toon extra foto van Jolanda zegers
+ Toon extra foto van Jolanda zegers
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met keuken en keukeneiland”
Door Sandy de Wit op maandag 18 jan 2021 21 | vestiging Bunnik
Wij zijn er tevreden met onze keuken en keukeneiland. We zijn goed geholpen en geadviseerd door Jos Witvliet. Hij reageert niet heel snel op mails maar dat geeft hij ook aan omdat hij het heel druk heeft. Uiteindelijk beantwoordt hij alle vragen en neemt hij alsnog de tijd voor je. Ik kan iedereen de combinatie Voortman keukens/Jos Witvliet aanraden. En ook belangrijk, de afdeling planning was ook zeer vriendelijk, flexibel en meedenkend.
FOTO VAN SANDY DE WIT
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aan te bevelen”
Door Robbert op vrijdag 15 jan 2021 21 | vestiging Lijnden
Zeer fijne ontvangst in de ruim opgezette showroom. We zijn geholpen door Martijn die al snel doorhad wat onze wensen waren. Martijn kwam met advies en eigen ideeen, maar hield daarin in alles wel rekening met onze wensen en dacht met ons mee.
Ook na het ontwerp en bestelproces waren de communicatie, service, montage en afhandeling van vragen waren allen erg prettig. Van harte aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Eline Endenburg op vrijdag 15 jan 2021 21 | vestiging Lijnden
We zijn zeer tevreden over de informatie en service die we hebben gekregen bij Voortman. Martijn Vonk heeft ons super geholpen bij de keuze voor een keuken en nuttige tips gegeven over de indeling van de kasten. We voelden ons direct welkom en we zijn meerdere keren bij Martijn geweest en divers mailcontact gehad voordat we een besluit hebben genomen. Hier zit absoluut geen druk achter, iets wat bij andere keukenwinkels wel het geval was. Heel duidelijk over de prijs. Het inmeten van de keuken ging heel professioneel en netjes. Uiteindelijk heeft Harry Heuzen onze keuken vakkundig en netjes gezet. Alle onderdelen waren geleverd. Harry heeft ons voorlichting over apparatuur gegeven en echt meegedacht over het aansluiten van de verschillende apparatuur op de groepenkast. Kortom, we zijn zeer tevreden.
FOTO VAN ELINE ENDENBURG
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen en geadviseerd”
Door J. van Kempen op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Rijssen
We hebben onze tweede keuken bij Voortman gekocht. Bij de eerste keuken waren we al heel tevreden, nu bij de tweede is dat wederom het geval, zelfs heeeel tevreden. We werden super geholpen en geadviseerd. Na plaatsing bleek alles bij elkaar te komen en was het precies zoals we gedacht hadden. Top.
FOTO VAN J. VAN KEMPEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijne winkel”
Door Haije op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Rijssen
Zeer fijne winkel, geeft goed advies/ en hulp bij vragen zeer nette keuken, netjes optijd geleverd en alles was compleet. Ik zou deze winkel zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Fam. van Zwol op zondag 20 dec 2020 20 | vestiging Rijssen
Na 20 jaar toe aan een andere keuken. Hiervoor 2 keukenzaken bezocht maar vanaf het begin meteen een goed gevoel bij Voortman. Warme ontvangst, alle tijd voor een oriënterend gesprek waarin onze wensen (bijv. vaatwasser op hoogte) werden opgenomen. Rekening houdend met deze wensen kwam er een mooi en duidelijk 3D voorbeeld met enkele tips van de verkoper. Tussendoor goed verwend met koffie en lekkere eigen baksels. De communicatie via de mail voor kleine wijzigingen ging perfect. Alle lof voor het leveren en plaatsen van de keuken. Alles netjes in één keer geleverd en in 1 dag geplaatst. Zelfs het verpakkingsmateriaal werd de volgende dag netjes opgehaald, dus geen rommel wat jezelf nog op moet ruimen of afvoeren. Ook de nazorg is helemaal top. Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken. Hartelijk dank, Willard voor je inbreng en begeleiding.
FOTO VAN FAM. VAN ZWOL
+ Toon extra foto van Fam. van Zwol
+ Toon extra foto van Fam. van Zwol
+ Toon extra foto van Fam. van Zwol
Reactie of foto toevoegen
“Goed afgestemd op klantwensen”
Door familie Otten op donderdag 17 dec 2020 20 | vestiging Apeldoorn
De levering en montage van de keuken was netjes en compleet geleverd/uitgevoerd. Klantwensen zijn goed meegenomen in een logisch ontwerp. Duidelijk communicatie vanuit Voortman. Fijn dat al het vrijkomend afval gescheiden en apart afgehaald wordt. Dit hoeft niet zelf weggebracht worden. Installatiewerk en demontage van de vorige keuken is zelf in eigen beheer uitgevoerd, maar kan desgewenst meegenomen worden.
FOTO VAN FAMILIE OTTEN
+ Toon extra foto van familie Otten
+ Toon extra foto van familie Otten
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Guus Beking op maandag 14 dec 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij waren op zoek naar een complete keuken zonder dat we een idee hadden van de kleur, opstelling en apparatuur. Wij hadden als verkoopadviseur Roland Besselink. Roland gaf ons het vertrouwen om uiteindelijk bij Voortman Keuken een keuken aan te schaffen. Roland nam ruim de tijd voor ons en hij heeft ons de verschillende mogelijkheden laten zien. Roland is geen opdringerige verkopers en hij is eerlijk over het product. Uiteindelijk hebben we een mooie keuken gekocht. We werden keurig op de hoogte gehouden over de levertijd. Waarschijnlijk is tijdens het transport een element van de keuken beschadigd. Dit werd direct opgelost. Al met al zijn we zeer tevreden en wij adviseren mensen om bij Roland van Voortman Keukens een keuken te kopen.
FOTO VAN GUUS BEKING
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door R. Meester op donderdag 10 dec 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Naast andere keukenzaken bezocht te hebben, ook een afspraak gemaakt bij Voortman in onze zoektocht naar een nieuwe keuken. We werden goed geholpen door Henk en een keukenontwerp werd gemaakt. We waren erg enthousiast en hebben daar akkoord op gegeven. Na een week of twee kreeg ik het idee dat ik toch iets wilde veranderen. Dit is nog gerealiseerd door de goede service van Henk zonder dat het extra vertraging opleverde. Heel fijn! We hebben gekozen de keuken zelf te installeren. Dit ging goed en voor telefonisch advies kon ik contact opnemen met Voortman. De installatie van de inductieplaat ging niet zonder slag of stoot. Het betrof een showroom model en tot 2 keer toe kwamen wij erachter dat dit model niet compleet was. Dit leverde wat vertraging op bij de installatie. Henk kwam hiervoor persoonlijk excuses aanbieden en heeft ons een pannenset aangeboden om dit goed te maken. Aan het eind van het verhaal staat er een fantastische keuken en onze algemene indruk van Voortman is erg goed. Ze leveren een goede service en niet geheel onbelangrijk, prachtige keukens.
FOTO VAN R. MEESTER
Zelf geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top service na 16 jaar”
Door Adri Hopman op dinsdag 8 dec 2020 20 | vestiging Bunnik
Van mijn ruim 16 jaar oude Voortman keuken sloot één deurtje niet meer goed, vanwege een defecte scharnier. Eén telefoontje naar Bunnik en binnen een paar dagen lag er kosteloos een nieuwe vervangende set scharnieren op de deurmat. Wat een enorme (aftersales) service! Top!
FOTO VAN ADRI HOPMAN
Reactie of foto toevoegen
“Donkerblauwe strakke eilandkeuken”
Door Fam. van de Maat op vrijdag 4 dec 2020 20 | vestiging Bunnik
Wij troffen een zeer enthousiaste verkoopster die goed luisterde naar onze wensen en meedacht om onze droomkeuken te kunnen realiseren. In de showroom staan veel keukenopstellingen die verschillende producten en mogelijkheden laten zien voor de klant, erg handig! Wij zijn super tevreden met onze donkerblauwe strakke eilandkeuken met betonlook-werkblad. Levering en plaatsing prima.
FOTO VAN FAM. VAN DE MAAT
Reactie of foto toevoegen
“L-keuken met witte hoogglans deurtjes”
Door Dijkman op donderdag 3 dec 2020 20 | vestiging Apeldoorn
We hebben een L-keuken met witte hoogglans deurtjes en lades aangeschaft. Er ligt een rudged concrete (betonlook) werkblad. Zeer goed advies gekregen van Henk. Hierdoor aan beide kanten kastjes gemaakt en het blok wat breder gemaakt. Dit werkt erg fijn. Keuken werd geïnstalleerd door vakmannen die de afwerking hoog in het vaandel hadden.
REACTIE VAN RUUD DIJKMAN
Een foto zonder stucloop
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Linda Nooij op dinsdag 1 dec 2020 20 | vestiging Rijssen
Oven ging kapot buiten garantie periode. Keurig geholpen door Dhr. Arends; goede informatie gekregen en een keurig aanbod voor een nieuwe oven.

Aanvulling ontvangen 2 december 2020: Mijn oven is geleverd en gemonteerd volgens afspraak. Dit beviel goed, de monteur kwam keurig op tijd en was binnen 30-45 min klaar. Ben erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Jeroen Weck op maandag 30 nov 2020 20 | vestiging Bunnik
Wij hebben een nieuwe keuken laten plaatsen in jaren 30 woning. Altijd een uitdaging. We wilde eerst nog de ruimte verbouwen zoals het doorbreken van een muur naar de woonkamer en we hadden geen idee wat we gingen tegenkomen dus enige flexibiliteit werd gewenst. Dit hebben we ook tijdens het verkoop gesprek uitvoerig besproken. We zijn begonnen met een eerste (eigen) meting van de toekomstige ruimte. Met die gegevens zijn we naar Voortman Bunnik (Coreline) geweest. Coreline heeft daar een fantastisch ontwerp bij gemaakt. Iets waar we zelf nooit op waren gekomen. Leuke originele details. Top dus. Ook over de prijs waren we te spreken. Het paste binnen de inschatting die we zelf hadden gemaakt. Vast niet de goedkoopste, maar wel top. We werden verliefd op de visualisatie en konden niet wachten. Na een tweede gesprek waar alle details werden doorgenomen hebben we getekend. De keuken werd officieel ingemeten door Voortman, nog voor de verbouwing... en gelukkig paste alles nog. Achteraf was het nuttig geweest om de bouwtekeningen ook te vertalen naar een visualisatie (als leek zie je dan toch meer), dan hadden we een paar details eerder gezien. Gelukkig hadden we ook een top aannemer die op tijd oplossingen vond voor een aantal details in de verbouwing, zoals de afmeting van een koof irt de diepte van plankjes. Gelukkig verliep de verbouwing zoals gepland. Er kwam tijdens de verbouwing een tweede meting om de maten van het blad exact in te meten. Even leek het erop dat aflevering twee weken vertraagd zou worden omdat de leverancier van het keukenblad niet op tijd kon leveren (effect van Corona?). In afstemming zouden ze een tijdelijk blad plaatsen, dat hadden we ook al in het verkoopgesprek afgesproken en daar zouden ze zich aan houden. Uiteindelijk werd het blad meegeleverd met de rest van de keuken. Niks aan de had dus. Het inbouwen liep voorspoedig. Het duurde wel een dag extra, en er waren een paar minimale herstelpunten die vlot zijn verholpen. We zijn met het koken van het gas af gegaan. Een tip voor iedereen: zorg dat je op tijd je aansluiting laat verzwaren geschikt voor inductie. Dit kan drie maanden!! duren. Daar heeft Voortman natuurlijk geen invloed op, maar wellicht hadden ze wel die tip kunnen geven. Samengevat: top ontwerp, prima service, acceptabele prijs, prima service. Geen verrassingen. Wij zijn erg blij.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Ad Paanstra op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Bunnik
Zeer goed geholpen goed advies. En uiteindelijk een prachtige keuken.
FOTO VAN AD PAANSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig en prettig advies”
Door Ingrid en Loek op maandag 23 nov 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Erg mooie keuken geworden. Deskundig en prettig advies. De installatie top. Kortom, we zijn heel tevreden en blij!
FOTO VAN INGRID EN LOEK
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door H.A. Kors-Adelerhof op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht bij Voortman Keukens apeldoorn, uitstekend geholpen door de heer H de Vries, vriendelijk en meedenkend. Prima communicatie vanaf de bestelling tot en met de plaatsing. Afwerking zeer secuur, er is keurig werk geleverd. Een uiterst tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Erg prettig geholpen”
Door H. De Vries op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Werd erg prettig geholpen, service is goed en men denkt met je mee. Ook budgettair willen ze meedenken en oplossingen zoeken.
FOTO VAN H. DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Ton van Dalen en Ellen Vos op dinsdag 17 nov 2020 20 | vestiging Bunnik
We kwamen bij Voortman keukens via onze nieuwbouwwoning. We moesten op 1 dag de hele keuken bestellen, en we hadden werkelijk geen idee wat we samen mooi vonden. We werden uitstekend begeleid door Gerben, een aardige jonge verkoper met verstand van zaken. Hij nam heel veel zorgen weg, en gaf uitstekend advies. We zijn ontzettend blij met onze prachtige keuken!
FOTO VAN TON VAN DALEN EN ELLEN VOS
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Schuurbiers op dinsdag 10 nov 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Keuken laten plaatsen door Voortman, vandaag afgerond. Mooie kwaliteit en plaatsing gebeurde soepel en door een nette installateur die de tijd nam voor de keuken en zijn vak begrijpt. Er moet nog een plekje wat open blijft worden opgemeten dat wisten we van tevoren, Ga er vanuit dat dit net zo netjes verloopt. Al met al, erg blij en prijs m.b.t. bijv. een keukenbudget bedrijf nog steeds concurrerend!
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede ervaring”
Door Meijer-Donderwinkel op maandag 2 nov 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Onze ervaring is super goed! Wij zijn keer op keer zeer correct en met alle tijd geholpen door verkoper Roland. Alle perfectie is eraan besteed en het is uiteindelijk een super keuken geworden! Pinterest waardig!

Aanvulling ontvangen 2 november 2020: De aankoop is reeds geleverd en gemonteerd. Dit is prima gegaan. Kleine manco's werden gelijk opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke prima”
Door Arnold Jansen op dinsdag 27 okt 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Het kost een paar cent, maar dan heb je het echt zeer goed voor elkaar. Materiaal, montage en afwerking dikke prima. Goed begeleidt in het maken van keuzes van materialen, functionaliteiten en apparatuur. Voorzorg goed, tijdens verbouwing top, maar ook achteraf even contact helemaal prima. Tevreden klanten hier in Leusden
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Mark op zaterdag 24 okt 2020 20 | vestiging Lijnden
We hebben bijzonder fijn contact gehad met Marcel in Lijden. ( prachtige zaak trouwens). Uiteindelijk later nog een aantal aanpassingen doorgevoerd waar Marcel totaal niet moeilijk over deed. Alles volgens planning met hijs kraan, perfect geregeld. Alle aandacht bij de keuken plaatsing. Wel paste een aantal lade niet welke nog opnieuw besteld zijn. Met het eindresultaat zijn we super blij. Hele fijne keuken. Marcel top geregeld.
FOTO VAN MARK
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gedaan”
Door Machiel top op zondag 4 okt 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Apeldoorn een zeer mooie Häcker keuken gekocht. Na overleg met de vriendelijke verkoper en diverse tips te mogen hebben ontvangen,Hebben we de keuze laten vallen op de onderstaande keuken. Merk Häcker kleur antraciet met een grijs composiet aanrechtblad. Keuken was snel geleverd,Doordat we besloten hebben deze zelf te plaatsen. Alles was compleet en onbeschadigd. Nadat we hem hebben geplaatst,(inmiddels een kleine 2 maanden)Bevalt de keuken ons prima. Perfecte kwaliteit.Geen klapperende deuren of krakkemikkige scharnieren.En een zeer stevige carrouselkast. Ook werd de keuken vtv nog ingemeten,Keurig op tijd en je wordt goed geïnformeerd door de receptioniste van Voortman Apeldoorn.
FOTO VAN MACHIEL TOP
Lange keuken met kastenwand
REACTIE VAN ROBERT
Beste Machiel, Wij krijgen precies dezelfde kleur/model keuken. Kun je me vertellen welk merk (en modellen) inbouw apparatuur je hebt en hoe dik je werkblad is?
Reactie of foto toevoegen
“Scoren geen punten”
Door Ten Hartog op woensdag 30 sep 2020 20 | vestiging Rijssen
We hebben in goed vertrouwen een keuken bij Voortman gekocht maar nadat de keuken was geplaatst kwamen we er achter dat de combi oven het niet deed, even 3 weken wachten op reparatie. Ook was een kastje te groot geleverd, 6 weken later kwamen ze weer, nu met een kleiner kastje maar zonder lades. Begin augustus kregen we de keuken en nu is de keuken nog niet compleet. Wel weet Voortman je te vinden voor de betaling van de keuken zelfs tijdens onze vakantie werden we gebeld. Achteraf hadden we niet moeten betalen dan hadden we misschien nu een hele keuken. Sorry jullie scoren geen punten. Er is geen persoonlijk contact, jullie handelen alles af via de mail.... Jullie snappen dat we nooit meer naar Voortman gaan. De 8.3 zetten wij om in 3.8.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Daniël op dinsdag 29 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Toen we ons kwamen oriënteren was er een mooi aanbod aan keukens te zien. Nadat we zelf wat rondgelopen hadden werden we geholpen door Henk. Hij hielp ons goed en dacht mee in de keuzes. We kregen een goede indruk van wat we konden verwachten en maakten dan ook de keuze om de keuken te gaan bestellen. Het plaatsen ging geweldig en we zijn enorm blij met onze keuken, Wiert kwam de keuken installeren en dat heeft hij perfect gedaan! Ook tussentijdse communicatie verliep goed en waren we goed op de hoogte van de status en wat we konden verwachten, top!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Robin van der Burgt op maandag 28 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Bij het uitzoeken en kopen van onze keuken bijzonder plezierig te woord gestaan, geadviseerd en de verkoop door de heer Henk de Vries. Tevens een perfecte aftersales. Tevens uitstekende oplossingen voor door mij zelf veroorzaakte probleempjes.
FOTO VAN ROBIN VAN DER BURGT
Kastenwand
+ Toon extra foto van Voortman Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door Willemien Eilander op zaterdag 26 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn blij met onze nieuwe keuken. We zijn goed geholpen in de winkel en vragen die wij later nog hadden zijn op een prettige manier beantwoord. Wat wij wel lastig vonden was dat we 3 contacten hadden om de keuken helemaal ingericht te krijgen, Voortman voor de keukenonderdelen, iemand die de keuken plaatst en weer een ander voor de vloer. Dat ging uiteindelijk wel goed, maar 1 contactpersoon die alles voor je regelt zou wel fijn zijn geweest.
FOTO VAN WILLEMIEN EILANDER
Keuken me mintgroene muur
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de keuken”
Door Roy Naber op donderdag 24 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Geholpen door Henk de Vries. Tijdens de aankoop van de keuken nam hij direct alle tijd en liep ik direct met een 3d tekening de deur uit. Goed gevoel en vooral eerlijkheid.
Verder. Perfecte service en komen alle afspraken goed na. Duidelijke communicatie welke mee gaat in de tijd van nu. Ook extra na-service wordt goed opgepakt en afgehandeld. Bedankt Henk. We zijn super blij met onze nieuwe keuken! Volledig naar verwachting.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door Chris van Putten op zaterdag 19 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Prima geïnformeerd, aansluitend op onze wensen . Dhr. Besselink geeft je een goed gevoel. Het is een hele fijne zaak , je weet waar je aantoe bent met de prijs , je verlaat de zaak met een heerlijk gevoel. De keuken is super mooi
FOTO VAN CHRIS VAN PUTTEN
Keuken is supermooi
Reactie of foto toevoegen
“Goed ook achteraf”
Door Geert Douw op donderdag 17 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken gekocht! Uitstekend rondgeleid door de showroom langs alle opties en goed geadviseerd. Goede monteur, vragen worden goed beantwoord en wensen worden goed opgepakt, ook achteraf! Goede communicatie en service.
FOTO VAN GEERT DOUW
+ Toon extra foto van Geert Douw
+ Toon extra foto van Voortman Keukens
REACTIE VAN VOORTMAN KEUKENS
testet
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Familie Detert Oude Weme op woensdag 16 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
We hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. Na een goed advies voor de indeling van de nieuwe keuken, hebben we in de grote showroom een mooie combinatie kunnen kiezen. Ook de tips en de adviezen hebben we ter harte genomen en we zijn met deze keuzes erg blij! Deskundig, vriendelijk en professioneel werden wij door verkoper Roland Besselink geholpen. Duidelijke en goede communicatie ook tijdens de Corona tijd. Zeer klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Behoorlijke vertraging”
Door R Kramp op woensdag 16 sep 2020 20 | vestiging Elst GLD
In november 2019 een offerte laten maken bij Voortman Elst. Na een weekeinde erover nagedacht te hebben hebben we besloten om daar de keuken aan te schaffen, we hadden een zeer goed gevoel erover na goed meedenken door de verkoper. Twee dagen voor plaatsing bleek dat de keuken incompleet was (Corona) er werd ons een alternatief geboden voor de kookplaat en de combi magnetron in bruikleen. De kookplaat is uiteindelijk geplaatst na vele malen uitstellen en was niet hetgeen wat er is afgesproken. Er is ons door de verkoper vermeld dat de kookplaat schuin afgeslepen facet zou zijn dit was echter niet het geval hij was rond afgeslepen. Na contact opgenomen te hebben zijn we regelmatig terug geweest naar desbetreffende verkoper om hierover tot een oplossing te komen, maar dit moest in overleg met de directie. Hier werd niet mee akkoord gegaan omdat de vaatwasser een actie product was dit is niet iets waar wij om gevraagd hebben. Eventuele oplossing was een kookplaat van een ander merk met een dusdanige bijbetaling wat wij geen tegemoetkoming vinden dit terwijl wij heel coulant zijn geweest naar Voortman toe. Uiteindelijk is in week 32 (10 weken na afgesproken datum) de complete keuken afgeleverd maar de teleurstelling over de kookplaat blijft. Jammer dat het niet is opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Allemaal in orde”
Door Ans Thomassen op dinsdag 15 sep 2020 20 | vestiging Elst GLD
Zeer tevreden het zijn allemaal vakmensen van verkoper ( Marco)in de showroom tot de monteur die je keuken komt plaatsen.
FOTO VAN ANS THOMASSEN
REACTIE VAN ROBERT
Beste Ans, Ook wij hebben bij Voortman keukens in Elst onze keuken besteld. We zitten echter nog erg te twijfelen over het merk van de apparatuur. Kunt u zeggen welke inbouwapparatuur u in uw keuken hebt? Dan kunnen wij dat evt als inspiratie gebruiken.
Reactie of foto toevoegen
“Alle wensen gerealiseerd”
Door Lies van Asselt op donderdag 10 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Samen met Roland Besseling een keuken samengesteld. Ik had mijn huis nog niet verkocht en had geen idee wat het budget zou zijn, terwijl ik wel wensen had. Zoals veel laden. Extra kasten enz. Maar samen zijn we er uitgekomen en ik heb nu toch een prachtige keuken waarin al mijn wensen gerealiseerd zijn.
FOTO VAN LIES VAN ASSELT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk deskundig en professioneel”
Door Van Dieren op donderdag 10 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. We zijn zeer tevreden. Henk de Vries was onze adviseur. Op een vriendelijke, deskundige en professionele manier adviseerde hij ons over allerlei keuzes en mogelijkheden. We kregen veel handige tips en informatie die hielpen om een goede keuze te maken. Het hele traject verliep helder en duidelijk, met korte lijnen in de communicatie. Ook de plaatsing liep heel voorspoedig en toen achteraf bleek dat er nog een kleine aanpassing verricht moest worden, werd dat ook snel en vakkundig geregeld. We gebruiken onze keuken inmiddels naar volle tevredenheid en zijn blij met de keuze voor onze keuken!
FOTO VAN VAN DIEREN
U keuken
+ Toon extra foto van Van Dieren
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuken en dienstverlening”
Door Edzart Kroodsma op dinsdag 8 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Prima geholpen door Henk de Vries van Voortman Keukens Apeldoorn die mijn ideeën goed vertaalde naar een tekening en goede alternatieven aandroeg. Van eerste klantcontact tot uiteindelijke plaatsing van de keuken heldere communicatie, inclusief after sales (plaatsing) contact. Blij met mijn nieuwe keuken en dienstverlening van Voortman!
FOTO VAN EDZART KROODSMA
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (289 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (46 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cElst GLD (57 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
dLijnden (17 ervaringen), Melbournestraat 3a, 1175 RM Lijnden , tel 085 - 07 73 399
eRijssen (76 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
fSteenwijk (7 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.