Feedback
9,5

Voortman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Meer informatie over Voortman Keukens
Voortman Keukens: voortmankeukens.nl
Keukenmagazine aanvragen: voortmankeukens.nl/brochure
Ervaringen
Er zijn 433 ervaringen over Voortman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren353 ervaringen
4 sterren58 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Uiterst tevreden”
Door H.A. Kors-Adelerhof op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht bij Voortman Keukens apeldoorn, uitstekend geholpen door de heer H de Vries, vriendelijk en meedenkend. Prima communicatie vanaf de bestelling tot en met de plaatsing. Afwerking zeer secuur, er is keurig werk geleverd. Een uiterst tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Erg prettig geholpen”
Door H. De Vries op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Werd erg prettig geholpen, service is goed en men denkt met je mee. Ook budgettair willen ze meedenken en oplossingen zoeken.
FOTO VAN H. DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Ton van Dalen en Ellen Vos op dinsdag 17 nov 2020 20 | vestiging Bunnik
We kwamen bij Voortman keukens via onze nieuwbouwwoning. We moesten op 1 dag de hele keuken bestellen, en we hadden werkelijk geen idee wat we samen mooi vonden. We werden uitstekend begeleid door Gerben, een aardige jonge verkoper met verstand van zaken. Hij nam heel veel zorgen weg, en gaf uitstekend advies. We zijn ontzettend blij met onze prachtige keuken!
FOTO VAN TON VAN DALEN EN ELLEN VOS
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Schuurbiers op dinsdag 10 nov 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Keuken laten plaatsen door Voortman, vandaag afgerond. Mooie kwaliteit en plaatsing gebeurde soepel en door een nette installateur die de tijd nam voor de keuken en zijn vak begrijpt. Er moet nog een plekje wat open blijft worden opgemeten dat wisten we van tevoren, Ga er vanuit dat dit net zo netjes verloopt. Al met al, erg blij en prijs m.b.t. bijv. een keukenbudget bedrijf nog steeds concurrerend!
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede ervaring”
Door Meijer-Donderwinkel op maandag 2 nov 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Onze ervaring is super goed! Wij zijn keer op keer zeer correct en met alle tijd geholpen door verkoper Roland. Alle perfectie is eraan besteed en het is uiteindelijk een super keuken geworden! Pinterest waardig!

Aanvulling ontvangen 2 november 2020: De aankoop is reeds geleverd en gemonteerd. Dit is prima gegaan. Kleine manco's werden gelijk opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke prima”
Door Arnold Jansen op dinsdag 27 okt 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Het kost een paar cent, maar dan heb je het echt zeer goed voor elkaar. Materiaal, montage en afwerking dikke prima. Goed begeleidt in het maken van keuzes van materialen, functionaliteiten en apparatuur. Voorzorg goed, tijdens verbouwing top, maar ook achteraf even contact helemaal prima. Tevreden klanten hier in Leusden
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Mark op zaterdag 24 okt 2020 20 | vestiging Lijnden
We hebben bijzonder fijn contact gehad met Marcel in Lijden. ( prachtige zaak trouwens). Uiteindelijk later nog een aantal aanpassingen doorgevoerd waar Marcel totaal niet moeilijk over deed. Alles volgens planning met hijs kraan, perfect geregeld. Alle aandacht bij de keuken plaatsing. Wel paste een aantal lade niet welke nog opnieuw besteld zijn. Met het eindresultaat zijn we super blij. Hele fijne keuken. Marcel top geregeld.
FOTO VAN MARK
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gedaan”
Door Machiel top op zondag 4 okt 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Apeldoorn een zeer mooie Häcker keuken gekocht. Na overleg met de vriendelijke verkoper en diverse tips te mogen hebben ontvangen,Hebben we de keuze laten vallen op de onderstaande keuken. Merk Häcker kleur antraciet met een grijs composiet aanrechtblad. Keuken was snel geleverd,Doordat we besloten hebben deze zelf te plaatsen. Alles was compleet en onbeschadigd. Nadat we hem hebben geplaatst,(inmiddels een kleine 2 maanden)Bevalt de keuken ons prima. Perfecte kwaliteit.Geen klapperende deuren of krakkemikkige scharnieren.En een zeer stevige carrouselkast. Ook werd de keuken vtv nog ingemeten,Keurig op tijd en je wordt goed geïnformeerd door de receptioniste van Voortman Apeldoorn.
FOTO VAN MACHIEL TOP
Lange keuken met kastenwand
Reactie of foto toevoegen
“Scoren geen punten”
Door Ten Hartog op woensdag 30 sep 2020 20 | vestiging Rijssen
We hebben in goed vertrouwen een keuken bij Voortman gekocht maar nadat de keuken was geplaatst kwamen we er achter dat de combi oven het niet deed, even 3 weken wachten op reparatie. Ook was een kastje te groot geleverd, 6 weken later kwamen ze weer, nu met een kleiner kastje maar zonder lades. Begin augustus kregen we de keuken en nu is de keuken nog niet compleet. Wel weet Voortman je te vinden voor de betaling van de keuken zelfs tijdens onze vakantie werden we gebeld. Achteraf hadden we niet moeten betalen dan hadden we misschien nu een hele keuken. Sorry jullie scoren geen punten. Er is geen persoonlijk contact, jullie handelen alles af via de mail.... Jullie snappen dat we nooit meer naar Voortman gaan. De 8.3 zetten wij om in 3.8.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Daniël op dinsdag 29 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Toen we ons kwamen oriënteren was er een mooi aanbod aan keukens te zien. Nadat we zelf wat rondgelopen hadden werden we geholpen door Henk. Hij hielp ons goed en dacht mee in de keuzes. We kregen een goede indruk van wat we konden verwachten en maakten dan ook de keuze om de keuken te gaan bestellen. Het plaatsen ging geweldig en we zijn enorm blij met onze keuken, Wiert kwam de keuken installeren en dat heeft hij perfect gedaan! Ook tussentijdse communicatie verliep goed en waren we goed op de hoogte van de status en wat we konden verwachten, top!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Robin van der Burgt op maandag 28 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Bij het uitzoeken en kopen van onze keuken bijzonder plezierig te woord gestaan, geadviseerd en de verkoop door de heer Henk de Vries. Tevens een perfecte aftersales. Tevens uitstekende oplossingen voor door mij zelf veroorzaakte probleempjes.
FOTO VAN ROBIN VAN DER BURGT
Kastenwand
+ Toon extra foto van Voortman Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door Willemien Eilander op zaterdag 26 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn blij met onze nieuwe keuken. We zijn goed geholpen in de winkel en vragen die wij later nog hadden zijn op een prettige manier beantwoord. Wat wij wel lastig vonden was dat we 3 contacten hadden om de keuken helemaal ingericht te krijgen, Voortman voor de keukenonderdelen, iemand die de keuken plaatst en weer een ander voor de vloer. Dat ging uiteindelijk wel goed, maar 1 contactpersoon die alles voor je regelt zou wel fijn zijn geweest.
FOTO VAN WILLEMIEN EILANDER
Keuken me mintgroene muur
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de keuken”
Door Roy Naber op donderdag 24 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Geholpen door Henk de Vries. Tijdens de aankoop van de keuken nam hij direct alle tijd en liep ik direct met een 3d tekening de deur uit. Goed gevoel en vooral eerlijkheid.
Verder. Perfecte service en komen alle afspraken goed na. Duidelijke communicatie welke mee gaat in de tijd van nu. Ook extra na-service wordt goed opgepakt en afgehandeld. Bedankt Henk. We zijn super blij met onze nieuwe keuken! Volledig naar verwachting.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door Chris van Putten op zaterdag 19 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Prima geïnformeerd, aansluitend op onze wensen . Dhr. Besselink geeft je een goed gevoel. Het is een hele fijne zaak , je weet waar je aantoe bent met de prijs , je verlaat de zaak met een heerlijk gevoel. De keuken is super mooi
FOTO VAN CHRIS VAN PUTTEN
Keuken is supermooi
Reactie of foto toevoegen
“Goed ook achteraf”
Door Geert Douw op donderdag 17 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken gekocht! Uitstekend rondgeleid door de showroom langs alle opties en goed geadviseerd. Goede monteur, vragen worden goed beantwoord en wensen worden goed opgepakt, ook achteraf! Goede communicatie en service.
FOTO VAN GEERT DOUW
+ Toon extra foto van Geert Douw
+ Toon extra foto van Voortman Keukens
REACTIE VAN VOORTMAN KEUKENS
testet
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Familie Detert Oude Weme op woensdag 16 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
We hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. Na een goed advies voor de indeling van de nieuwe keuken, hebben we in de grote showroom een mooie combinatie kunnen kiezen. Ook de tips en de adviezen hebben we ter harte genomen en we zijn met deze keuzes erg blij! Deskundig, vriendelijk en professioneel werden wij door verkoper Roland Besselink geholpen. Duidelijke en goede communicatie ook tijdens de Corona tijd. Zeer klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Behoorlijke vertraging”
Door R Kramp op woensdag 16 sep 2020 20 | vestiging Elst GLD
In november 2019 een offerte laten maken bij Voortman Elst. Na een weekeinde erover nagedacht te hebben hebben we besloten om daar de keuken aan te schaffen, we hadden een zeer goed gevoel erover na goed meedenken door de verkoper. Twee dagen voor plaatsing bleek dat de keuken incompleet was (Corona) er werd ons een alternatief geboden voor de kookplaat en de combi magnetron in bruikleen. De kookplaat is uiteindelijk geplaatst na vele malen uitstellen en was niet hetgeen wat er is afgesproken. Er is ons door de verkoper vermeld dat de kookplaat schuin afgeslepen facet zou zijn dit was echter niet het geval hij was rond afgeslepen. Na contact opgenomen te hebben zijn we regelmatig terug geweest naar desbetreffende verkoper om hierover tot een oplossing te komen, maar dit moest in overleg met de directie. Hier werd niet mee akkoord gegaan omdat de vaatwasser een actie product was dit is niet iets waar wij om gevraagd hebben. Eventuele oplossing was een kookplaat van een ander merk met een dusdanige bijbetaling wat wij geen tegemoetkoming vinden dit terwijl wij heel coulant zijn geweest naar Voortman toe. Uiteindelijk is in week 32 (10 weken na afgesproken datum) de complete keuken afgeleverd maar de teleurstelling over de kookplaat blijft. Jammer dat het niet is opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Allemaal in orde”
Door Ans Thomassen op dinsdag 15 sep 2020 20 | vestiging Elst GLD
Zeer tevreden het zijn allemaal vakmensen van verkoper ( Marco)in de showroom tot de monteur die je keuken komt plaatsen.
FOTO VAN ANS THOMASSEN
Reactie of foto toevoegen
“Alle wensen gerealiseerd”
Door Lies van Asselt op donderdag 10 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Samen met Roland Besseling een keuken samengesteld. Ik had mijn huis nog niet verkocht en had geen idee wat het budget zou zijn, terwijl ik wel wensen had. Zoals veel laden. Extra kasten enz. Maar samen zijn we er uitgekomen en ik heb nu toch een prachtige keuken waarin al mijn wensen gerealiseerd zijn.
FOTO VAN LIES VAN ASSELT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk deskundig en professioneel”
Door Van Dieren op donderdag 10 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. We zijn zeer tevreden. Henk de Vries was onze adviseur. Op een vriendelijke, deskundige en professionele manier adviseerde hij ons over allerlei keuzes en mogelijkheden. We kregen veel handige tips en informatie die hielpen om een goede keuze te maken. Het hele traject verliep helder en duidelijk, met korte lijnen in de communicatie. Ook de plaatsing liep heel voorspoedig en toen achteraf bleek dat er nog een kleine aanpassing verricht moest worden, werd dat ook snel en vakkundig geregeld. We gebruiken onze keuken inmiddels naar volle tevredenheid en zijn blij met de keuze voor onze keuken!
FOTO VAN VAN DIEREN
U keuken
+ Toon extra foto van Van Dieren
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuken en dienstverlening”
Door Edzart Kroodsma op dinsdag 8 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Prima geholpen door Henk de Vries van Voortman Keukens Apeldoorn die mijn ideeën goed vertaalde naar een tekening en goede alternatieven aandroeg. Van eerste klantcontact tot uiteindelijke plaatsing van de keuken heldere communicatie, inclusief after sales (plaatsing) contact. Blij met mijn nieuwe keuken en dienstverlening van Voortman!
FOTO VAN EDZART KROODSMA
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Op onderdelen super maar ook verbeterpunten”
Door Simon & Saphira op maandag 7 sep 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Roland heeft ons in het voorjaar van 2019 geholpen met het uitzoeken van onze keuken voor een nieuwbouwwoning. Uitgebreid de tijd genomen en mee gedacht, dat was top! Daarna duurde het even voor we weer contact hadden en de rest van het traject voor, tijdens en na het plaatsen verliep minder vlekkeloos. Na het inmeten zou er nog even contact zijn over eventuele aanpassingen maar daar moesten we enkele weken voor het plaatsen zelf achteraan omdat we niets hadden gehoord. Na het plaatsen van de keuken, bleek bij het na-meten dat de gehele keuken niet op 93 cm was geplaatst, maar op bijna 94,5 cm. Geen ramp, ware het niet dat het losstaande fornuis dat we zelf hadden geregeld exact 93 cm hoog is. We hebben toen zelf nog snel iets moeten regelen omdat het fornuis de volgende dag al werd geleverd. We hebben nooit antwoord gekregen waarom de keuken op deze hoogte is gemonteerd, of dit een fout is geweest van de monteur of in de fabriek (zijkanten eiland te lang?). Waarschijnlijk doordat de keuken hoger is gemonteerd, sloten de plinten ook niet mooi aan. Uiteindelijk is dit prima gecorrigeerd door Voortman middels hogere plinten, maar de communicatie hierover was erg eenrichtingsverkeer. Telkens was het gissen naar wat de monteur nu zou komen doen. Samenvattend: service, meedenken en advies van Roland super, 1e montage slecht, volgende opleverpunten door diverse monteurs prima verholpen, communicatie met montage/hoofdkantoor slecht (vooral digitaal, waar persoonlijk contact wel gewenst is bij problemen).
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Lindenhovius op dinsdag 1 sep 2020 20 | vestiging Rijssen
In mei 2019 hebben wij een appartement gekocht in een nieuw te bouwen appartementengebouw in Borne. In de maanden daarna zijn wij op zoek gegaan naar een keuken-leverancier. Onze keus viel op Voortman keukens in Rijssen. In Willard ter Keurst troffen wij een geweldig fijne verkoper. Heel rustig, professioneel, deskundig, goed luisteren, prima tips over de keukenopstelling, materialen, kleuren, apparatuur, etc. Kortom, wij hebben heel fijn kunnen samenwerken met Willard. Nadat wij de keuken hadden samengesteld, duurde het nog heel lang voordat het appartement gereed was. In de tussentijd hebben wij op gezette tijden contact met Willard gehad en dat was erg prettig. In de laatste maanden hebben wij nog wat aanpassingen aan de keuken laten aanbrengen en daarbij was de inbreng van Willard ook erg fijn. Toen bekend was wanneer wij de sleutel van het appartement zouden krijgen, 7 juli 2020, waren de contacten met de afdeling planning ook prima. Het was allemaal niet zo eenvoudig door de Corona-problemen en de bouwvak-vakantie maar uiteindelijk vonden wij gezamenlijk een datum voor het plaatsen van de keuken die in onze planning paste. De monteur die de keuken plaatste heeft voortreffelijk werk afgeleverd. Daar zijn wij heel tevreden over. Toen wij na een paar dagen een lekkage ontdekten werd dit probleem meteen opgepakt door de Service-afdeling van Voortman en binnen de kortste keren hersteld. Ook de contacten met de dames van de receptie waren heel prettig. Na een aantal weken kunnen wij stellen dat wij heel blij zijn met de keuken van Voortman en wij hopen er nog heel lang plezier van te hebben. Voortman Keukens in Rijssen kunnen wij dan ook bij iedereen aanbevelen. Fam. Lindenhovius - Borne
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Fam. koopman op donderdag 27 aug 2020 20 | vestiging Elst GLD
Super tevreden met onze nieuwe keuken. Roel Heefd ons zeer goed geholpen. Meerdere malen contact gehad en altijd zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Ook complimenten aan de heren die de keuken geplaatst hebben. Zoveel precisie en geduld, overal over nadenken en de tijd nemen. We hebben een keuken waar we volop van genieten. Dank daarvoor
FOTO VAN FAM. KOOPMAN
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Fam. koopman
+ Toon extra foto van Fam. koopman
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Peter Janssen op woensdag 26 aug 2020 20 | vestiging Bunnik
Prettig en prima geadviseerd bij het samenstellen en kopen van de keuken.
Communicatie met Voortman verliep uiterst prettig en professioneel. Ruim voor het afleveren en daarna plaatsen werd er contact opgenomen en de afgesproken tijdstippen klopten precies. Het plaatsen gebeurde uiterst precies en daar waar iets niet helemaal klopte of niet leek te kloppen werd direct contact met ons opgenomen voor overleg. Een klein manco aan het aanrechtblad is zeer professioneel en snel door Voortman met de betreffende leverancier geregeld en verholpen. Dus ... super gedaan mannen en vrouwen van Voortman!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken stipt nagekomen”
Door Jolanda van den Brink op donderdag 13 aug 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Onze ervaring met Voortman keukens was prettig. In de showroom werden wij prima geholpen en geadviseerd. De afspraken rondom de plaatsing en installatie van de apparatuur werden stipt nagekomen. Ook kleine problemen naderhand werden prima en snel opgelost!
FOTO VAN JOLANDA VAN DEN BRINK
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Super ideeen”
Door Freeke op zondag 26 jul 2020 20 | vestiging Rijssen
In eerste instantie zelf een keukenindeling bedacht, maar dankzei de vakkundigheid van de verkoper in Rijssen een totaal ander ontwerp gekozen. Elke dag nog blij met onze keuken en deze opstelling. Super ideeën en veel vakkennis.
FOTO VAN FREEKE
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door F. de Wilde op zondag 12 jul 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Prachtige keuken gekocht bij "voortman keukens " Aankoop van de keuken is met goed advies en overleg gegaan. Volgens afspraak geleverd en netjes geplaatst. Een paar dingen niet gelijk kunnen opleveren. Maar dit is met goed contact perfect opgelost. Met dank aan Henk de Vries. TOP ! Blij met de mooie keuken en kan een ieder aanraden om een keuken te kopen bij " Voortman keukens"
FOTO VAN F. DE WILDE
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top gedaan”
Door Fam. Nijmeijer op donderdag 9 jul 2020 20 | vestiging Rijssen
De keuken adviseur heeft goed geluisterd naar onze wensen, alles wat je punten zijn goed doordacht en overwogen, met name gebruiksgemak en design stonden bij ons hoog in het vaandel. Ondanks de Corona crisis is alles op tijd geleverd en in één keer goed gemonteerd. Onze complimenten naar de Verkoper en de keukenmonteur. TOP gedaan!
FOTO VAN FAM. NIJMEIJER
Geplaatste hoekkeuken
+ Toon extra foto van Fam. Nijmeijer
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos verlopen”
Door Bas Jochems op dinsdag 7 jul 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Eerst hebben we rustig alle wensen besproken en daarna heeft Henk een tekening gemaakt. We zaten met een lastige hoek en hoge plafonds maar Henk heeft daar een hele mooie oplossing voor bedacht, iets waar we zelf nooit op zouden komen. Plaatsing van de keuken ging ook vlekkeloos. Al met al dus super tevreden en nu genieten wij heerlijk van onze nieuwe keuken.

Eerdere ervaring van 10 mei 2019: Het was hoog tijd voor een nieuwe keuken maar we zaten een beetje vast met hoe we het precies wilden doen. Henk heeft ons van het begin tot het einde meegenomen en alles duidelijk uitgelegd. Door de levensechte tekeningen kregen wij al snel een goed beeld van de mogelijkheden. Al met al zijn wij reuze tevreden. Ik adviseer iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen om eens bij Henk aan tafel te gaan zitten. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en door zijn ervaring komt hij zelf ook met ideeën waar je zelf niet aan denkt. De keuken is een paar weken geleden geplaatst en dat ging ook zonder problemen. We genieten elke dag van onze nieuwe keuken!
FOTO VAN BAS JOCHEMS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met winkel en verkoper”
Door Rick en Jennie Vliek op donderdag 2 jul 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben hier een keuken gekocht door advies van onze zoon die daar een goede ervaring mee had . En dat blijkt ook wel wij zijn geholpen door Laurens Koster een vriendelijke verkoper. Hij heeft ons goed geholpen met zin ideeën daarna op papier gezet en daaropvolgend een computertekening hoe het er eruit zou zien , daar werden wij meteen enthousiast van! En zo is volgens de eerste tekening ook de keuken geplaast, na de plaatsing hadden we nog een paar dingen maar die zijn allemaal prima verholpen door voortman. We zijn erg tevreden met voortman en verkoper Laurens koster.
FOTO VAN RICK EN JENNIE VLIEK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor gastvrijheid”
Door Sylvia S. op zaterdag 27 jun 2020 20 | vestiging Lijnden
Een stroef begin, waardoor we twijfels hadden met de aankoop bij deze keuken firma in Bunnik. Daarna in Lijnden geweest. Daar was het heel anders, voelde meteen goed. Altijd welkom geheten met een koffie, thee of fris. Het pand in Lijnden heeft een Mooie uitstraling, ruim opgezet. Vriendelijke verkopers die ook nog eens adviseren als je het zelf even niet weet. Het monteren van de keuken gaat ook prima. Als iets ontbreekt of stuk is, wordt dit meteen opgepakt. Mijn eerdere twijfel in Bunnik is geheel verdwenen. Jos en Martijn tot zover bedankt voor de gastvrijheid. Inmiddels al 5x geweest waarvan 2x in Bunnik en 3x in Lijnden. Inmiddels de keuken uitgebreid. Nu afwachten hoe dat uitpakt.
Reactie of foto toevoegen
“Ze doen het echt goed”
Door G.H. op woensdag 24 jun 2020 20 | vestiging Elst GLD
Wij zijn door Roel van Otterle uitstekend begeleid bij de aankoop van onze keuken. Hij heeft met ons voldoende tijd genomen voor de samenstelling en invulling van de keuken. Hij stelt zich proactief op, communiceert goed mondeling en via mail, komt afspraken na en zet zich in voor keurige afhandeling door collega's van de binnendienst en plaatsing. Wij zouden zo weer een keuken bij hem kopen als de gelegenheid zich voor zou doen. Ook mensen van de binnendienst en de mensen die komen plaatsen hebben hart voor de klant en willen dat je tevreden bent over het geleverde resultaat. Nu, een jaar later, loop ik met een positief gevoel de showroom weer in om met Roel te praten over een uitbreiding. Omdat hij onze gegevens er zo bij kan pakken, kunnen we gelijk aan de slag! Super!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Anita Klomps op dinsdag 23 jun 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Heel tevreden over het advies van Roland Besselink. Snel antwoord op onze vragen. Denkt echt vanuit de klant!

Aanvulling ontvangen 23 juni 2020: De keuken is gekocht en geplaatst.
FOTO VAN ANITA KLOMPS
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Jaap op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Rijssen
Contacten met Voortman waren van begin tot en met de levering uitstekend. De mensen zijn creatief, meedenkend en heel klantvriendelijk.
FOTO VAN JAAP
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Chris op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Top service, verkoper Henk de Vries heeft ons geweldig geholpen en geadviseerd.

Aanvulling ontvangen 9 juni 2020: Wij hebben een keuken gekocht en deze is geleverd en gemonteerd naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Hans Riethorst en Maria Janssen op dinsdag 2 jun 2020 20 | vestiging Elst GLD
Wij kochten bij Voortman Elst een complete keuken inclusief zes inbouwapparaten. Het aankoopproces verliep ontspannen mede dankzij een adviseur die onze wensen goed aanvoelde. Deze adviseur nam voldoende tijd en voorzag ons van goede adviezen. Zijn naam: Marco Buitendijk. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN HANS RIETHORST EN MARIA JANSSEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Fam van Dijk op maandag 25 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
We zijn super tevreden. Roland Besseling heeft ons goed geholpen. Er werd meegedacht, geadviseerd en veel informatie gedeeld. Niets was te veel. Ook werden we keurig op de hoogte gehouden over de levering van de keuken. Door de Corona periode konden ze de koelkast niet op tijd leveren. Ook hiervoor werd een meer dan passende oplossing gevonden. Een luxer model en geen extra kosten. We zijn heel tevreden over de keuken, het apparatuur en de fantastische service.
FOTO VAN FAM VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Out of the box keuken”
Door Hessel Robbers op zondag 17 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Heel goed geholpen door Henk de Vries, hij heeft ons geholpen out of the box te denken over de inrichting van de keuken, het resultaat is boven verwachting mooi geworden!! Ook bij de voorbereiding zeer bruikbare tips gekregen
FOTO VAN HESSEL ROBBERS
Mooi resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zijn er erg blij mee”
Door Familie Walda op donderdag 14 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn bij Voortman keukens terecht gekomen via de aannemer (Trebbe). De projectkeuken zou door Voortman worden geleverd maar was niet hetgeen wij zochten. We waren inmiddels bij andere zaken geweest en in het bezit van een offerte. In Apeldoorn werden we geholpen door Henk de Vries. Uiteindelijk hebben we daar een prachtige keuken gekocht met de hulp van Henk, een deskundige verkoper die echt luistert naar de klant. Henk komt met oplossingen (hij gaf aan waar we op moesten letten, en laten aanpassen, als we de keuken kochten bij de zaak waar we de offerte van hadden) en denk mee met de klant, de keuken is intussen geplaatst en wij zijn er erg blij mee.
FOTO VAN FAMILIE WALDA
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Familie Walda
Reactie of foto toevoegen
“Veel plezier ervan”
Door mw. Bullinga op woensdag 13 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Keukens in Apeldoorn heb ik een keuken aangeschaft voor mijn nieuw te bouwen woning. In het proces van aanschaf ben ik begeleid door Ronald Besseling. Hij heeft met veel geduld en expertise geholpen om een keuken aan te schaffen die voldoet aan mijn wensen. Inmiddels is de keuken geplaatst en maak ik met veel plezier gebruik van mijn keuken. Ik zou voor een nieuwe keuken zeker weer bij Voortman aankloppen.
FOTO VAN BULLINGA
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Van der Maas op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Bunnik
Prima geholpen. Duidelijk geïnformeerd, goede prijs. Prachtige keuken. We zijn er heel blij mee!
FOTO VAN VAN DER MAAS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door R.Derksen op zaterdag 2 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn. Top geholpen door verkoper Roland die alle tijd voor ons nam. Met oog voor deta il en de juiste adviezen zijn wij top geholpen. Waar maak je dit nog mee. Ondanks dat we leven in de Corona tijd heeft Roland van Voortman keukens zich in alle bochten gewrongen om alles op tijd geleverd te krijgen. En dat is gelukt. Chapeau, vakwerk!
FOTO VAN R.DERKSEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Wilma Potkamp op zaterdag 2 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Ik had problemen met mijn Novy wasemkap. Na contact te hebben gehad met Novy die mijn probleem niet serieus namen ben ik naar Voortman keukens gegaan waar ik naar alle tevredenheid een keuken heb gekocht en is geplaatst bij mij. Zij namen mijn probleem wel serieus en ik kreeg een hele nieuwe wasemkap. Ik ben superblij met en werd heel netjes en correct geholpen. Dikke pluim!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Dick en Agnes v Dijk op vrijdag 1 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Half maart is onze nieuwe keuken geplaatst, waar we ontzettend blij mee , en tevreden over zijn. We hebben de keuken uitgezocht bij Voortman keukens in Apeldoorn, waar wij super gastvrij en gemoedelijk zijn ontvangen. Wij zijn heel vriendelijk en vakkundig geadviseerd door verkoper Henk de Vries, welke werkelijk niets te veel was om het ons 100% naar de zin te maken in de periode van wikken en wegen. We zijn tot een super eindresultaat gekomen. Ook al het loodgieterswerk , stucwerk en.plaatsen van de keuken is via Voortman geregeld, en door Gerrit Wolf gerealiseerd. Ook alles vakwerk! Planning en afspraken keurig nagekomen. TOP! Wij kunnen en zullen Voortman keukens dan ook van harte aanbevelen!
FOTO VAN DICK EN AGNES V DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch resultaat”
Door J Goedhart op donderdag 30 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Voortman keukens hebben wij ontdekt toen wij in Apeldoorn zijn komen wonen,hebben daar een prachtige keuken gekocht met de hulp van Henk de Vries een deskundige verkoper die rustig luistert naar de klant Henk komt met oplossingen aan en denk mee met de klant, 20 april is de keuken geplaatst en wij weten zeker dat het er geweldig gaat uitzien.
FOTO VAN J GOEDHART
Fotocollage
Reactie of foto toevoegen
“Keuken springt eruit”
Door Rene Leideritz op zaterdag 25 apr 2020 20 | vestiging Lijnden
Goed advies, mooi ontwerp en alles volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd.
Geen standaard werk maar echt met smaak en uiteindelijk een keuken die er echt uitspringt.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Willemijn Vos op donderdag 23 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Ze luisterden naar onze wensen en hielpen meedenken wat de beste keuken en apparatuur voor ons zou zijn. Het was geen probleem om nog een keer extra langs te komen om nog wat zaken te veranderen. Het resultaat is een prachtige keuken.

Aanvulling ontvangen op 29 april 2020: De keuken is een week of 3 geleden gemonteerd en bevalt goed.
Reactie of foto toevoegen
“Staat als een huis”
Door W. van der Horst op zondag 19 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wij kochten bij Voortman in Apeldoorn de keuken voor onze woning in aanbouw in Lelystad. Met Eric Brandeman hadden wij een heel prettig.verkoopgesprek, zoals je dat altijd zou willen hebben. Informatief, in alle rust, open en gezellig, maar ook bijzonder effectief. Al onze vragen werden beantwoord, hij reageert oplossingsgericht weet overal een antwoord op en denkt mee. De keuken is mede door hem het plaatje geworden zoals we dat in ons hoofd hadden. Geweldig! Ook de after sales was uitstekend. Nog hartelijk bedankt voor de gebruikershandleiding ende tips. Eric Top! Ook de monteurs hebben het uitstekend gedaan. De keuken staat als een huis. Voortman Apeldoorn, bedankt.
FOTO VAN W. VAN DER HORST
Gemonteerde keuken
+ Toon extra foto van W. van der Horst
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteitskeuken”
Door Eline Verrips op zaterdag 18 apr 2020 20 | vestiging Bunnik
Voor het eerst een keuken gekocht bij Voortman. Normaal doen we alles tweedehands of maken het zelf, maar van deze prachtige eiken look worden wij helemaal blij. We zijn zeer tevreden over het advies van Gerben ter Maat, een stoere en toch chique keuken. Past perfect bij de rest van het huis. Duidelijk een kwaliteitskeuken en makkelijk schoon te houden voor een prima prijs.
FOTO VAN ELINE VERRIPS
Gemonteerde keuken
+ Toon extra foto van Eline Verrips
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ton van de Nadort op zaterdag 18 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
We zijn super tevreden met de keuken van Voortman. Het hele traject van ontwerp, koop tot installatie is prima verlopen. Onze adviseur Ricardo van Schuppen heeft ons uitstekend voorgelicht en begeleid. Iemand die meedenkt en zo tot een mooi resultaat komt. Dank aan de installateurs die mooi werk hebben afgeleverd.
FOTO VAN TON VAN DE NADORT
Mooi werk
+ Toon extra foto van Ton van de Nadort
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken”
Door Jackie Vlietstra op woensdag 15 apr 2020 20 | vestiging Bunnik
Voor de 2e keer de keuken gekocht bij Voortman Keukens in Bunnik. Ze hebben wederom een prachtige keuken geleverd die voldeed aan onze wensen. De vormgeving, super, en het praktisch meedenken kun je gerust aan hun over laten. Ze weten waar ze het over hebben. Dat geeft vertrouwen. Bedankt Jos Witvliet.
FOTO VAN JACKIE VLIETSTRA
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Erik op maandag 13 apr 2020 20 | vestiging Rijssen
We hebben in december 2019 na wat andere keuken leveranciers te hebben bezocht toch weer gekozen voor Voortman Keukens (het is inmiddels de 2e keuken gekocht bij Voortman Keukens). De belangrijkste reden om weer voor Voortman Keukens te kiezen is dat we bijzonder professioneel zijn geadviseerd door Ruben Kikkert. Hij wist in no-time onze wensen te vertalen naar een 3D model en heeft ook vele praktische tips gegeven. Hij nam de tijd en dacht op een hele constructieve manier met ons mee, top! De keuken is inmiddels geplaatst en voldoet volledig aan onze verwachtingen. De levering en de montage verliepen probleemloos. Er waren een paar kleine opleverpunten maar deze werden snel en adequaat opgelost.
FOTO VAN ERIK
Keuken met eiland
REACTIE VAN ERIK
Foto
Reactie of foto toevoegen
“Top gedaan”
Door Lia Joosten-Willemsen op zaterdag 11 apr 2020 20 | vestiging Elst GLD
Geduldig, zeer ervaren en fijne communicatie door Marco Buitendijk. Kortom super tevreden. Plaatsing van keuken door zeer ervaren vakman gedaan. En echt je hoort het niet vaak maar er was niks mis mee na plaatsing en alles compleet TOP Voortman Elst (Marco Buitendijk)
FOTO VAN LIA JOOSTEN-WILLEMSEN
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Lia Joosten-Willemsen
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren en oplossen”
Door Ron Zwetsloot op vrijdag 10 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Het traject van aankoop tot en met de installatie van een nieuwe keuken, gaat niet zelden zonder hindernissen. Als consument ben je het best geholpen met een keukenleverancier die luistert, oplost en adviseert. Voortman Keukens te Apeldoorn is zo'n leverancier die ik van harte kan aanbevelen.
FOTO VAN RON ZWETSLOOT
Keuken met bovenplankjes
Reactie of foto toevoegen
“Mooi opgezette winkel”
Door Thomas op woensdag 8 apr 2020 20 | vestiging Lijnden
Uitermate tevreden over het hele proces en het eindresultaat! Zeer deskundig advies van Ricardo en erg goed meegedacht over de beste oplossing binnen het budget en de beschikbare ruimte. Ook erg geduldig, nam rustig de tijd ook al was het inmiddels zaterdag na sluitingstijd. Goede en snelle 3D tekeningen. Een heel verschil met de keukenzaak (Kvik) hiervoor! De winkel is mooi ruim opgezet met genoeg voorbeelden van materialen en apparatuur. Installatie is perfect gegaan ondanks wat uitdagingen (scheve muren, inbouw afzuigkap). Eindresultaat zijn we ook uitermate blij mee, ook erg blij dat we voor de Bauknecht apparatuur zijn gegaan.
FOTO VAN THOMAS
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door J Drissen op vrijdag 3 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Het contact met Voortman en met name Henk de Vries, was vanaf het begin prettig. Hij dacht actief mee en zijn voorstellen waren een eye-opener. Vragen die ik had werden adequaat en snel beantwoord. Het hele proces van het eerste bezoek t/m het plaatsen van de keuken is tot volle tevredenheid verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Antonie van Ginkel op maandag 30 mrt 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Van het begin tot het einde zijn we fantastisch geholpen. We kregen nieuwe ideeën van de verkoper die goed luisterde naar onze wensen! Levering zeer netjes verlopen! Er kwamen een paar probleempjes met apparatuur. Dit heb ik gemeld en dit werd erg snel opgelost en nu hebben we een geweldige keuken waar we elke dag veel plezier van hebben. Een echte aanrader!
FOTO VAN ANTONIE VAN GINKEL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Familie Minkman op vrijdag 20 mrt 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Ricardo heeft ons super geholpen met het uitzoeken van een mooie keuken en apparatuur. Niets was hem te veel om ons van dienst te zijn. Hij gaf goede tips en dacht goed met ons mee. Wij hebben hem als een topper ervaren. Hij was ook zeer vriendelijk, correct, en toegankelijk. Een grote pluim voor Ricardo.
FOTO VAN FAMILIE MINKMAN
Genieten van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Arjan van Wijnbergen op zondag 8 mrt 2020 20 | vestiging Lijnden
Wij hebben onze nieuwe keuken uitgezocht bij Voortman Keukens in Lijnden. We zijn daarbij zeer prettig geholpen door Ricardo. In alle rust alle mogelijkheden door kunnen nemen en het meendenken in de keuzes qua opstelling, indeling en materialen hebben we zeer gewaardeerd. Afgelopen week is de keuken geplaatst. Ook hier zijn we zeer positief over. Montage verliep snel en vakkundig. En al het afval is netjes op de laatse montagedag opgehaald door Voortman. Wij zijn super blij met het eindresultaat!
FOTO VAN ARJAN VAN WIJNBERGEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijne samenwerking”
Door Marloes Wolters op donderdag 5 mrt 2020 20 | vestiging Apeldoorn
We zijn goed geholpen door Roland Besselink, er is goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht in de opties! Ook de plaatsing en service was meer dan goed. We hebben een keuken kopen als zeer prettig ervaren door de fijne samenwerking!
REACTIE VAN MARLOES WOLTERS
Hierbij nog een foto van de keuken, tussen de planken staan nog kartonnen ivm het drogen.... Maar dit was het resultaat na levering :)
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door van der Zande op donderdag 5 mrt 2020 20 | vestiging Rijssen
Bij Voortman keukens onze royale nieuwe keuken voor nieuwbouwwoning uitgezocht.
Door vriendelijk en kundig personeel voorzien van vakkundig advies,op basis waarvan wij een uitstekende keus hebben kunnen maken. We genieten iedere dag!
FOTO VAN VAN DER ZANDE
Keuken in nieuwbouwwoning
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door Ilya op zondag 1 mrt 2020 20 | vestiging Bunnik
Onze ervaring met Voortman Bunnik is op meerdere vlakken geweldig. Na veel vooronderzoek wilden wij bij onze nieuwbouwwoning afwijken van de standaardpositie van de keukenzone. Voortman was in staat snel en gedegen een technische tekening aan de bouwer op te leveren. Over de keuken, materialen waren we vrij snel uit, maar ook dat we met onze wensen alle apparatuur beter zelf konden regelen. Dit bleek prima mogelijk, zolang we maar ruim vooraf de exacte typenummers (met vaste maten) zouden doorgeven zodat ze dit in de definitieve bestelling konden opnemen. Niet zo heel gebruikelijk, wel mogelijk en achteraf prima om zo te doen. Dit gaf ons de mogelijkheid rustig na te denken over het soort apparatuur (en de prijs) want de woning zou nog zeker een jaar in aanbouw zijn. De oplevering verliep helaas niet vlekkeloos met een gat in het werkblad tbv een stroompunt dat we er op een eerder moment al uit hadden gelaten. Heel jammer en vooral zonde van het schitterende Fenix werkblad. Met pijn toch besloten het werkblad te laten vervangen en dit werd dan ook binnen enkele weken gedaan. Hier kwam de hele prettige service van Voortman mooi naar voren. Het Fenix werkblad zelf bestelden we destijds met een duidelijke waarschuwing dat het nog vrij nieuw was (het materiaal) en dat het mogelijk vrij kwetsbaar kon zijn. We hebben het blad nu bijna een jaar in gebruik en het is werkelijk fantastisch. Nog geen problemen en de kleine krasjes die we tegenkomen wrijven we er zo uit. Verder zie je er na een dag vrij veel vlekken op (na koken etc), maar dat is met 1 veeg met een lauwe doek helemaal verdwenen. Het is een prachtig mat zwart blad geworden, waar we achteraf heel blij mee zijn (en toffe reacties over krijgen). De spoelbak is ook zwart en van een soort kunststof. Ook hier vooraf een disclaimer van Voortman dat dit kwetsbaar kon zijn, maar vanaf dag 1 hebben we op de bodem een speciale insert ter bescherming gelegd. De spoelbak is nog puntgaaf na bijna een jaar in gebruik te zijn. Vooral de zwarte versie staat prachtig bij het werkblad. Ook de nazorg is erg fijn. Tijdens de installatie van de apparatuur (door een externe partij, nadat de keuken geplaatst was) kwam de installateur erachter dat de bouwer de verkeerde Perilex had opgeleverd. Dit werd door de bouwer rechtgezet maar daarvoor moest men wel bij de keuken. Hiervoor moesten de plinten eraf en die kregen we nadien niet netjes geplaatst. Een mailtje met Voortman en er kwam iemand van hun servicedienst langs om de plinten weer helemaal netjes te plaatsen. We kwamen destijds bij Voortman uit na het lezen van veel ervaringen bij andere keukenleveranciers. Voortman kwam over als een kleine, betrouwbare partij en dit is achteraf ook een goede keuze geweest. We zijn elke dag blij met onze keuken!
FOTO VAN ILYA
Fenix werkblad
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Linda op donderdag 27 feb 2020 20 | vestiging Lijnden
Bij Ricardo van Voortman een nieuwe keuken uitgezocht voor ons appartement in Amsterdam. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen, heeft ons goed geadviseerd en was erg prettig in het contact. Ook de service afdeling van Voortman was netjes in de communicatie. Al met al helemaal blij met de zwarte keuken, wit marmeren blad en met koperen kraan, spannende keuze, maar heel tevreden!!
FOTO VAN LINDA
Zwarte keuken met wit blad
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam slooten op zondag 23 feb 2020 20 | vestiging Rijssen
Wij hebben onze nieuwe keuken laten ontwerpen door Willard ter Keurst van de vestiging rijssen. Hij heeft onze wensen perfect verwerkt naar het uiteindelijke ontwerp. De montage is gedaan door Abel van ten Velde interieur bouw uit grootegast waar Voortman een contract mee heeft voor de plaatsing van keukens. Dat kan niet beter, erg precies en netjes opgebouwd. Ook de afterservice is erg goed. Kortom, voortman is een aanrader en wij zullen zeker deze vestiging aanbevelen
FOTO VAN FAM SLOOTEN
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en klantvriendelijk geholpen”
Door I. Sar op dinsdag 18 feb 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Ik ben netjes en klantvriendelijk geholpen door de verkoper. Keuken is op tijd geleverd en nazorg en service was prima.
Reactie of foto toevoegen
“Appetito keuken”
Door Bertus Beukens op maandag 17 feb 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Een super mooie Appetito keuken Premiumwit structuurlak met een Jetstone Belgium Blue composite werkblad! Helemaal naar wens op ons gemak kunnen uitkiezen in een royale showroom met zeer prettig en zeer vakkundig personeel! Voortman Keukens Apeldoorn daar moet je zijn voor een totale keuken beleving!
FOTO VAN BERTUS BEUKENS
Groenblauwe achterwand bij de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Weijman-Breunissen op maandag 17 feb 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Super mooie zwarte keuken gekocht en iedere dag zijn we daar weer zeer tevreden mee. Zijn door de heer de Vries erg goed geholpen
FOTO VAN WEIJMAN-BREUNISSEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Koos Bosch op maandag 17 feb 2020 20 | vestiging Rijssen
Arno Arends ging voortvarend te werk met het designen van een keuken in een bestaande woning. De door hem gekozen stijlen paste precies bij onze wensen. Nadat de keuken werd geplaatst (montage werd 1 een dag gedaan door 2 zeer ervaren en vriendelijke vakmannen) is de ervaring in de praktijk ook echt top. Voortman heeft alles perfekt geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Tien met een griffel”
Door Harry Boogh op zaterdag 15 feb 2020 20 | vestiging Rijssen
Volledige keuken. Keukeneiland, koelkast, vriezer, stoom oven, combimagnetron, recirculatie afzuigkap, koof met spotjes, tafel met blad conform kasten en lades. Alles perfect geadviseerd en geplaatst. Een tien en een griffel!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Fam Bakker op donderdag 13 feb 2020 20 | vestiging Rijssen
We hebben een keuken gekocht bij Voortman in Rijssen. Wat hebben ze ons goed geholpen en meegedacht! Er was altijd tijd voor ons, ze namen alle tijd om iets fantastisch neer te zetten. Voor het leveren is alles nog een keer gecheckt, we konden zelf nog wat details wijzigen. En het plaatsen ging professioneel en super snel! Niets dan lof en komen zeker terug als het weer tijd is voor een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM BAKKER
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Hendrik-Jan Kamphuis op zaterdag 8 feb 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Super geholpen door de verkoper Ricardo v Schuppen, hij heeft ons erg goed geholpen alle tijd goed advies heeft uiteindelijk geleid naar onze droomkeuken.
FOTO VAN HENDRIK-JAN KAMPHUIS
Onze droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn geholpen”
Door Marjan Sanderman op woensdag 5 feb 2020 20 | vestiging Rijssen
Wij waren op zoek naar een keuken. We zijn bij verschillende bedrijven geweest, elke keer was de tekening niet wat wij zochten. Uiteindelijk bij Voortman keuken uitgekomen. Daar kregen we een fantastische schets ( verkoper Arno Arends). We zijn erg vriendelijk en fijn geholpen door Arno.
FOTO VAN MARJAN SANDERMAN
Keuken met hoge stoelen
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door R. Holterman op maandag 3 feb 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een nieuwe keuken gekocht bij Voortman keukens in Apeldoorn. De adviseur Dhr Henk heeft mij super goed geholpen en meegedacht met mijn wensen. Ze hadden ook diverse showroom modellen staan en daar is het er één van geworden. Het betekende niet dat er niks aan de opstelling gedaan kon worden want dankzij het goede advies staat er nu een speelse chique keuken bij mij thuis en binnen een mnd geplaatst. En Dhr Tempert welke de keuken heeft geplaatst verstaat zijn vak ook, tot in de puntjes toe keurig afgewerkt en zeer vriendelijk! Boven verwachting tevreden over het bedrijf.
FOTO VAN R. HOLTERMAN
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door M. op zaterdag 1 feb 2020 20 | vestiging Elst GLD
Keuken gekocht. Kleine problemen zijn snel, deskundig en heel vriendelijk opgelost door Marco Buitendijk.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mevr. Scheerder op donderdag 30 jan 2020 20 | vestiging Elst GLD
Prima bedrijf erg behulpzaam komen ook alle afspraken prima na, ben zeer tevreden.

Aanvulling ontvangen 3 februari 2020: Wij hebben een keuken gekocht, deze is inmiddels ontvangen en geplaatst wij zijn er zeer tevreden mee, zowel met keuken als service.
Reactie of foto toevoegen
“Kookeiland en kastenwand”
Door Henry Bronkhorst op zondag 26 jan 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Eind vorig jaar een kookeiland en mooie kastenwand via Voortman Keukens laten plaatsen. Naar volle tevredenheid, zowel in de advisering voorafgaand (waarbij wij deel van onze schuur tot woonkeuken hebben laten verbouwen), de snelle en vakkundige plaatsing als de aftersales! We hebben na de koop van onze woning veel leveranciers in Apeldoorn en omgeving bezocht en Voortman gaf ons in het meedenken en uittekenen gewoon het beste gevoel! Niet de goedkoopste, maar wel heel goede keuze in zowel maatwerk als materiaal. Van harte aanbevolen!
FOTO VAN HENRY BRONKHORST
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Ard op woensdag 22 jan 2020 20 | vestiging Rijssen
In 2019 op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. Terecht gekomen bij Voortman keukens in Rijssen. Wat zijn we hier fantastisch geholpen. Dhr van Mourik (Ruud) is zelfs bij ons thuis geweest om een goed beeld te krijgen van de ruimte waar de keuken geplaatst zou worden. Daarna is hij aan de slag gegaan met een ontwerp dat we geheel naar eigen wensen konden aanpassen. De klant is duidelijk koning bij dit bedrijf!!. Bij een tweede bezoek aan de showroom hebben we gekeken naar diverse apparatuur. Dhr Arends (Arno) heeft ons daar uitstekend bij geholpen. Prijs/ kwaliteit is bij dit bedrijf in een prima verhouding. De keuken werd prima op tijd geleverd en monteur Peter heeft de keuken perfect geplaatst. Het was ons al snel duidelijk dat dit bedrijf louter met professionals werkt. Het eind resultaat is boven onze verwachting.
FOTO VAN ARD
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Familie Dijkstra op maandag 20 jan 2020 20 | vestiging Apeldoorn
We hebben een complete keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn. Samen met Henk de Vries (verkoper) hebben we onze ideeën èn zijn ervaring gecombineerd tot een keuken die wij met trots aan familie en vrienden laten zien. Het materiaal, de stijl en het kleurgebruik is helemaal naar onze wensen. De indeling van de keuken is op advies van Henk. Wij zijn super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Grote smile”
Door André Steketee op donderdag 16 jan 2020 20 | vestiging Rijssen
Onderstaande mail heb ik verstuurd aan het Filiaal in Rijssen, de inhoud zegt genoeg.

Beste Ruud, Naar aanleiding naar onze geplaatste keuken afgelopen maandag kan en wil ik je het volgende melden. Het was natuurlijk al ruime tijd geleden dat wij de keuken bij jullie hebben besteld dus hoe het er nou precies uit zou gaan zien , dat waren we wel een beetje kwijt. Toen deze maandag de keuken geleverd werd en Gerrit samen met Toon aankwam was ik zeer benieuwd en best een beetje sceptisch omdat heel veel dingen in onze nieuwe mooie woning mis gaan omdat er gewoonweg geen vakmanschap meer is en omdat bedrijven je gewoon laten zitten. Naarmate de dag vorderde kreeg ik een grote smile op mijn gezicht omdat deze mannen (zoon en VADER van 76) een topprestatie hebben geleverd. Om 16.45 stond de keuken kant en klaar. Ook ons contact tijdens de bestelprocedure, het ontwerp en het contact na deze procedure hebben wij als erg positief ervaren. De keuken is nog niet in gebruik, maar ik verwacht dat wij daar heel veel plezier aan gaan beleven. Voortman heeft ons blij verrast met een fantastische keuken, een goede service en heel goed contact! Op 28 Januari gaan wij verhuizen naar het nieuwe adres, wanneer je na deze datum in de buurt bent, dan ben je van harte welkom, Heel erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Bas van der Meij op donderdag 2 jan 2020 20 | vestiging Lijnden
Heel erg blij met mijn nieuwe keuken. Voortman is een prettig bedrijf met goede service! En ik was heel blij met de hulp en het advies van Ricardo.
FOTO VAN BAS VAN DER MEIJ
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Jeroen op zaterdag 21 dec 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Voortman keukens blinkt uit in zowel kwaliteit als service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Bogdan op vrijdag 20 dec 2019 19 | vestiging Lijnden
We hebben een nieuwe keuken besteld in de nieuwe showroom van Voortman Keukens in Lijnden. De eerste indruk was echt geweldig, salesmanager Ricardo was erg vriendelijk en flexibel, met begrip voor al onze vragen en wensen. De prijs was een beetje hoger dan we hadden verwacht, maar na enkele discussies werd de aanvaardbare oplossing gevonden. Uiteindelijk kunnen goede dingen niet goedkoop zijn. Ook was de levertijd de kortste van alle keukenwinkels die we eerder bezochten. De keuken werd precies op tijd geleverd en gemonteerd. De kwaliteit is goed en de nieuwe keuken ziet er echt mooi uit.

Er was een onverwacht probleem (heeft niets te maken met de kwaliteit van de keuken of het installatiewerk), maar Riccardo was open en flexibel om de oplossing te vinden die ons bevredigde. Het was dus echte klantvriendelijkheid, die we zeer op prijs hebben gesteld. Dus de conclusie is: uitstekende kwaliteit, snelle levering en echte klantvriendelijkheid evenals voor en na de verkoop. Zeer aan te bevelen.
FOTO VAN BOGDAN
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Jan & Ingrid Simons op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Apeldoorn
In samenspraak met dhr H.de Vries een showroomkeuken aangeschaft. Zeer goed advies, dhr luisterde heel goed naar onze wensen en reageerde adequaat op ons verhaal. Hij nam alle tijd waardoor wij het prettig vonden op deze wijze een keuken te kopen. Dhr de Vries is een zeer attente man met veel ervaring waar je een goed gevoel bij krijgt.

Aanvulling ontvangen 18 december 2019: De keuken is intussen geleverd, gemonteerd. Hetgeen wat nog geregeld moest worden is intussen ook al opgelost. Wij zijn erg tevreden over Voortman keuken Apeldoorn.
FOTO VAN JAN & INGRID SIMONS
Geplaatste showroomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Bevelen Voortman Keukens Rijssen aan”
Door Michael Smit op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Rijssen
Wij hebben onze droomkeuken bij Voortman Rijssen gekocht. We zijn geholpen door een jonge, maar zeer deskundige verkoper. Hij had oog voor alle details en wist goed onze wensen te vertalen naar een ontwerp. De keuken is geplaatst door een ervaren monteur die ook de tijd nam om te luisteren naar een kleine aanpassing die wij graag wilden. Hij kwam meteen met oplossingen. Wij bevelen Voortman keukens Rijssen bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor vakantiewoning”
Door R.B. Franken op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Keuken voor in een vakantiewoning gekocht. Goed geadviseerd en geïnformeerd tijdens het aankoopproces. Mooie showroom, levering zonder (noemenswaardige) problemen.
FOTO VAN R.B. FRANKEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend gegaan”
Door Ruud Liebrechts op donderdag 28 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
In februari 2019 hebben wij een keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn voor ons op te leveren nieuwe appartement in Apeldoorn. We werden te woord gestaan door een verkoopadvisuer. Na een inleidend gesprek constateerden wij dat we te maken hadden met een bevlogen verkoper. Henk de Vries heeft ons op een uitstekende wijze geadviseerd en zijn dik tevreden. Ook over de uitstekende nazorg.Wij hadden ons verkeken op de nieuwe stoomoven. Henk heeft dit prima in overleg met ons opgelost. Onze stoomoven kon worden omgewisseld voor een combi-magnetron. Nogmaals prima service en een gepassioneerde verkoopadviseur. Onze contacten waren heel open.
FOTO VAN RUUD LIEBRECHTS
Keuken met apparatenpanelle
+ Toon extra foto van Ruud Liebrechts
+ Toon extra foto van Ruud Liebrechts
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door Ton van Dijck op donderdag 28 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben daar een nieuwe keuken gekocht. Dhr Besseling heeft ons daarbij begeleid en wij zijn daar uitermate tevreden over. Goede tips gegeven en uiteindelijk is het een mooie keuken geworden. Precies zoals wij hem wilden. Bezoek is zeker de moeite waard!
FOTO VAN TON VAN DIJCK
Nieuwe keuken met bovenkasten
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Rick en roxana op dinsdag 26 nov 2019 19 | vestiging Elst GLD
We hebben een bijna complete keuken gekocht bij voortman keukens in Elst gld.. eerlijk gezegd wisten wij niet goed wat we moesten verwachten de eerste ontmoeting ging heel relaxed en vanuit daar.. hebben we nu in eens zo'n gave keuken waar wij ontzettend blij mee zijn..!! Bedankt..!!
REACTIE VAN RICK EN ROXANA
Wij zijn geholpen door Marco buitendijk
Reactie of foto toevoegen
“Tien met een griffel”
Door A. D. Brak-Uijttenboogaard op dinsdag 26 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn. Van het begin tot het eind prima service. Bij de aankoop zijn we vriendelijk, deskundig en geduldig geadviseerd door Ronald Besselink. Heel plezierig! Na de plaatsing waren enkele kleine puntjes die nog verholpen moesten worden. Dat is keurig opgepakt en die zijn inmiddels ook tot volle tevredenheid opgelost. Een tien met een griffel voor Voortmans en alle medewerkers en zzp'ers!
FOTO VAN A. D. BRAK-UIJTTENBOOGAARD
De nieuwe keuken
+ Toon extra foto van A. D. Brak-Uijttenboogaard
Reactie of foto toevoegen
“De nieuwe keuken”
Door Geert Mulder op donderdag 21 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Het voorjaar van 2019 stond voor mij in het teken van een nieuwe keuken. Toen ik dit huis kocht zat er een donkerbruine zwaar eiken keuken in, schatting: een jaar of veertig oud. Ik heb vervolgens verschillende keukenzaken in de regio bezocht voor een offerte met steeds dezelfde opstelling + apparatuur (want je moet tenslotte appels met appels kunnen vergelijken). Een van deze zaken was Voortman Keukens en eerlijk is eerlijk, ze waren niet de goedkoopste maar ook niet de duurste. Me verder verdiept door bijvoorbeeld reviews over de keukenzaken lezen, eens een tijdje afstand te nemen, offertes naast elkaar leggen. En dan gaan er ook andere dingen spelen. Ik heb namelijk vroeger, iets van twintig jaar geleden in mijn vorige huis, ook al een keuken bij Voortman Keukens aangeschaft. Deze keuken heeft zich, tot aan de verkoop van dat huis in 2015, prima gehouden. Nou ja, na zo'n twaalf jaren moest Voortman Keukens de inbouwoven vervangen omdat we die gewoon echt helemaal opgebruikt hadden. Tja, was gewoon een goede keuken.
Dus een beetje bevooroordeeld maar weer het gesprek met de adviseurs van Voortman Keukens aangegaan. Ontwerp gemaakt, apparatuur bepaald, frontjes en granieten werkblad uitgezocht en een prijs afgesproken. De tijd gekregen om er over na te denken, wat aan te passen, nog even over nadenken, praktisch probleem oplossen, weer een beetje aanpassen en uiteindelijk wast'ie daar: het definitief ontwerp waar ik voor getekend had! Een technicus van Voortman Keukens kwam vervolgens de keukenruimte opmeten voor de juiste maten, ik kreeg een op schaal getekend ontwerp met aansluitingen, leidingwerk, etc zodat ik alles kon voorbereiden. En in de eerste week van november kwam de monteur om hem te plaatsen: alles paste naadloos en doet wat het moet doen. Dus, ja, deze zomer voor de tweede keer een nieuwe keuken bij Voortman Keukens gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Foka op maandag 18 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze keuken bij Voortman in Apeldoorn gekocht. Het prettige overleg met en deskundig advies van Roland Besselink resulteerde in een mooie keuken met ingebouwde kookplaat en oven. Woensdag 13 november jl. hebben de monteurs de keuken geplaatst. Besselink en de monteurs hebben wat ons betreft een 10 plus verdiend. Het traject van koop tot installatie is perfect gelopen. De vragen die we na de koop via de mail stelden, werden door Besselink vlot beantwoord. Als alle klanten van keukenzaken zo tevreden zouden zijn als wij zijn over Voortman en de medewerkers, dan zijn er geen boze of ontevreden klanten meer. Onze ervaring met Voortman is uitstekend: 5 sterren!
REACTIE VAN FOKA
Een blik op onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door Peter Willems op vrijdag 15 nov 2019 19 | vestiging Elst GLD
Ik heb een schitterende complete keuken gekocht, die netjes en vakkundig is geplaatst. Ik heb het plaatsen helaas een paar keer moeten verplaatsen, maar dor voortman werd dit netjes herpland. Adviseur Marco Buitendijk heeft prima meegedacht en gezorgd voor oplossingen en adviezen.
FOTO VAN PETER WILLEMS
Schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Rudi op donderdag 14 nov 2019 19 | vestiging Bunnik
IK heb een keuken gekcht. We zijn heel goed geholpen en geadviseerd. Voortman is ook flexibel bij latere wijzigingen in de keuken of in de planning. Installatie ook door prettige monteurs gebeurd en alles ook in orde. Kortom: we zijn dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Annemarie Diender op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. We zijn heel goed geholpen door Manon, die echt met ons meedacht en met leuke en handige tips kwam. Het was gewoon een feestje. (met koffie en iets lekkers erbij) Toen we ons, na een paar maanden, bedachten dat de indeling misschien toch anders moest, dacht Manon weer met ons mee en deed haar best om dat te realiseren. Daarna is onze keuken geplaatst door goede en ervaren monteurs, wat ook prettig was, gezien de opstelling. Er waren een paar kleine onvoorziene problemen en daar werd direct actief op gehandeld. Een goede nazorg en een goede service. Voortman gaat voor kwaliteit, en dat hebben we gemerkt. TOP! met vriendelijke groeten..
FOTO VAN ANNEMARIE DIENDER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Mariska op vrijdag 8 nov 2019 19 | vestiging Elst GLD
Wij hebben een Hacker Systemat keuken gekocht en laten plaatsen door Voortman Keukens Elst. Vanaf het eerste moment dat we onze eerste ideeën bespraken t/m de plaatsing en serviceafhandeling zijn wij erg tevreden over de service van Voortman. Frank Volleberg en Marco Buitendijk namen echt de tijd, dachten mee en gaven handige tips over de indeling van de keuken en de apparatuur. We hadden best veel specifieke 'maatwerk' wensen en hebben gedurende het proces nog verschillende aanpassingen gedaan in het ontwerp. Dit was geen probleem en leidde ook niet ineens tot ontransparante hogere kosten. De monteurs zijn vakmensen en hebben de keuken netjes en strak geplaatst. Bij levering van de keuken waren verkeerde besteklades geleverd. De monteurs hebben ervoor gezorgd dat we desondanks de keuken direct goed konden gebruiken. De serviceafdeling heeft dit onmiddellijk opgepakt en het was binnen korte tijd hersteld. Kortom: wij zijn erg tevreden!
FOTO VAN MARISKA
Hacker Systemat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Natasja op donderdag 7 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een keuken gekocht voor in mijn appartement. Wist niet goed wat ik wilde, maar door de adviezen en goede hulp heb ik uiteindelijk een mooie keuken gekocht! Klantvriendelijk en zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettig”
Door Frank en Mirjam Schuurman op maandag 4 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Deze zomer hebben we een keuken uitgezocht bij Voortman keukens in Apeldoorn. Henk de Vries was onze adviseur. De eerste gesprekken waren direct al heel prettig. Henk gaf altijd eerlijk advies, goede uitleg en dacht altijd goed mee. Uiteindelijk bracht het ons al snel naar ons uiteindelijke ontwerp. Tijdens de verbouwing van ons huis hebben we zeer regelmatig contact met Henk gehad door onze vragen per mail te stellen. Henk gaf altijd direct of binnen een paar dagen antwoord. Geen vraag was te veel. Ook tijdens de oplevering en plaatsing van de keuken was er contact en ook na het plaatsen door een zeer ervaren monteur heeft henk nog contact met ons gezocht over het eindresultaat. Voortman afdeling planning heeft ook heel goed mee gedacht om alles uiteindelijk goed in te plannen nadat een aantal onderdelen naderhand nog geplaatst moesten worden. Wij zijn erg tevreden!
FOTO VAN FRANK EN MIRJAM SCHUURMAN
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door C. WIERSMA op zondag 3 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht bij Voortman Keukens. We werden vriendelijk ontvangen en kregen een vakkundig advies. Een aanral weken later werd de keuken geplaatst. We zijn heel tevreden met het resultaat. Het is heerlijk werken in onze ruime, van alle gemakken voorziene keuken. Bedankt Voortman.
FOTO VAN VOORTMAN KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaringen”
Door Hans Wijnveen op maandag 28 okt 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben goede ervaringen met Voortman, zowel tijdens het voortraject als bij de montage en service. Roland Besselink denkt goed mee en heeft mooie oplossingen gevonden voor onze specifieke wensen. In een aantal ontwerpsessies zijn we zo tot een mooi plan gekomen. Hij heef duidelijk de voors en tegens toegelicht van allerlei beslissingen die we moesten nemen. Over inmeten en montage worden duidelijke afspraken gemaakt en bevestigd. De montage ging vakkundig, waarbij professioneel is omgegaan met de uitdagingen van een afwijkend ontwerp. De monteurs werkten zeer netjes en lieten geen rommel achter. Restpuntjes werden duidelijk vastgelegd en ook zonder gedoe opgelost. Het resultaat is een mooie keuken van hoge kwaliteit, waar wij nog vele jaren plezier van zullen hebben!
FOTO VAN HANS WIJNVEEN
Mooie keuken van hoge kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (248 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (39 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cElst GLD (62 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
dLijnden (8 ervaringen), Melbournestraat 3a, 1175 RM Lijnden , tel 085 - 07 73 399
eRijssen (67 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
fSteenwijk (8 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.