Feedback
9,3

Voortman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Meer informatie over Voortman Keukens
Voortman Keukens: voortmankeukens.nl
Keukenmagazine aanvragen: voortmankeukens.nl/brochure
Ervaringen
Er zijn 265 ervaringen over Voortman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren204 ervaringen
4 sterren42 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Per vestiging:
“Goede tips”
Door Jeannette Balk op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze keuken hier gekocht en zijn zeer fijn geholpen door Henk de Vries. Hij heeft onze goede tips gegeven.
FOTO VAN JEANNETTE BALK
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Wim van Amerongen op zaterdag 15 dec 2018 '18 | vestiging Elst GLD
Bij Voortman te Elst (Gld.) een kookeiland en een Quooker gekocht. De levertijd was vrij lang, ruim 4 maanden, maar het resultaat was uitermate bevredigend. Marco Buitendijk heeft goed met ons meegedacht en geadviseerd. Het kookeiland is op exact dezelfde wijze uitgevoerd als het bestaande Voortman keukenblok. We waren ook uitermate tevreden over de wijze waarop de monteur alles heeft geplaatst. Al met al chapeau voor Voortman ! Een aanrader dus.
FOTO VAN WIM VAN AMERONGEN
Kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het gehele proces”
Door DFam.Arfman an.Arfman op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn ons gaan oriënteren op een nieuwe keuken en werden warm ontvangen door onze adviseur. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en de tijd genomen. We zijn samen stap voor stap te werk gegaan en het werd inzichtelijk gemaakt middels een tekening. Na een aantal weken wachten werd de keuken geleverd. Een krasje op een frontje werd meteen serieus opgepakt en er werd een nieuwe geleverd. Top service wat ons betreft en zeer tevreden over het gehele proces.
FOTO VAN FAM.ARFMAN
REACTIE VAN FAM.ARFMAN
Deel van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd”
Door Iris op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Onze droom keuken! In de winkel goed geholpen door de verkoper. Goede tips, en leuke idëeen. De keuken is in 2 dagen geplaats en alles was in orde. Een echte aanrader! We zijn bij meerdere keukenzaken geweest en werden bij diverse zaken slecht tot nauwelijks geholpen. Vaak wordt je geholpen om zo snel mogelijk een keuken te verkopen en zoveel mogelijk winst te maken maar bij voortman namen ze de tijd voor je en gaat het om het eind resultaat.
FOTO VAN IRIS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Paul Box op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Keuken met apparatuur gekocht. Dit was na 9 jaar de tweede keuken die we hier kochten. Uitstekend geholpen met name de creativiteit in het vinden van oplossingen heeft geleid tot een prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie keuken”
Door F.Hagedorn op woensdag 5 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Afgelopen maand is bij mij een erg mooie keuken geplaatst. Na goed meedenken van de verkoper Eddy van Kempen, die goed begreep wat ik wel en niet wilde, werd de keuken geplaatst door een zeer deskundig installateur, Henk van den Heuvel. De keuken is het pareltje in huis en ik kan Voortman Keukens van harte aanbevelen bij diegenen die voor de keuze van een nieuwe keuken staan!
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt zeer goed”
Door J van Zandbergen op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Erg blij met onze keuken en goed geholpen door Henk de Vries

Aanvulling ontvangen 26 november 2018: De keuken is geleverd en bevalt ons zeer goed.
FOTO VAN J VAN ZANDBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Goede en deskundige dienstverlening”
Door Cheryl Ribeiro op donderdag 22 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
We hebben een SieMatic keuken gekocht. Van aankoop tot plaatsing is alles uitstekend verlopen en waren alle processen zeer goed op elkaar afgestemd door Voortman. Enorm tevreden met de zeer goede en deskundige dienstverlening.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede ervaring”
Door Greet Westrik op maandag 19 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht. Super goede ervaring met specialisten, die niets opdringen, goed communiceren en luisteren naar de klant. De keuken bevalt heel erg goed. Ook het plaatsen werd door een vakman gedaan met veel geduld en precisie. Heel erg tevreden. Ik zou deze firma aan iedereen die een keuken zoekt willen aanbevelen. Keukens in veel smaken en prijsklassen, voor iedereen wat wils.
FOTO VAN GREET WESTRIK
Bevalt heel erg goed
+ Toon extra foto van Greet Westrik
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door K. Dannenberg op woensdag 14 nov 2018 '18 | vestiging Rijssen
Zeer tevreden met de begeleiding tijdens het uitzoeken van de keuken, de service en het strakke eindresultaat!!
FOTO VAN K. DANNENBERG
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super goed verlopen”
Door Fam. Lund op donderdag 8 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super goed geholpen. De rust die er tijdens de advisering van de medewerkster uit ging maakt dat je zelf ook rustig en ontspannen kunt luisteren en zinvolle vragen stellen om tot de juiste keuze te komen. Ook het demonteren en monteren van de keuken is super goed verlopen, het was/is een deskundige rustige monteur die heel vriendelijk was en netjes heeft gewerkt we zijn echt heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Familie Karman op zaterdag 3 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Apeldoorn een complete keuken gekocht. Bij het uitzoeken van de keuken en apparatuur werden wij vakkundig bijgestaan door Roland Besselink. Na montage waren wij niet tevreden over het geluid van de afzuigkap. I.o.m. Roland en Ben van de serviceafdeling konden wij een andere afzuigkap uitkiezen. Hierbij ook wederom vakkundig bijgestaan door Roland. Kortom een fijn adres om een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geadviseerd”
Door Plantinga op donderdag 1 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
we hebben een keuken gekocht bij voortman ,zijn heel goed geadviseerd door Henk de vries,na 3 weken door een eigen foutje weer terug gegaan naar voortman en ons probleem werd meteen weer opgelost door Henk de Vries in 1 woord klasse ook alle afspraken werden goed nageleefd.
Reactie of foto toevoegen
“X factor”
Door Jeannette Binnerts op zondag 21 okt 2018 '18 | vestiging Rijssen
Helemaal happy met mijn nieuwe 'X-factor' keuken. Een feest om in te koken.
Van begin tot eind een heel goede ervaring. Heel goed geadviseerd/geholpen door Obed van der Pluym. Montage door Mark ook perfect. Zelfs de verpakkingen werden opgehaald. Kortom.... vriendelijke mensen, mooi bedrijf goede service !!! Echt een aanrader!!
FOTO VAN JEANNETTE
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Joop Leenheer op vrijdag 19 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn blij met onze keuken en zijn goed en geduldig geholpen door de verkoper die ook veel wist van mogelijkheden en ander details. Men wist ons ook goed te helpen bij het zoeken naar een monteur die het meerwerk kon uitvoeren, al met al was het goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bevallen”
Door B.W. van Gurp op zaterdag 13 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een mooie keuken gekocht. We raden zeker Voortman aan bij anderen.

Aanvulling ontvangen 15 oktober 2018: Het plaatsen van de keuken heeft vorige week plaatsgevonden. De plaatsing door de monteur is ons zeer goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door L.G. Eilander op zaterdag 13 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Bijzonder plezierig ontvangen en van advies voorzien. Afspraken over levering en voorbereiding voor plaatsing correct en naar volle tevredenheid nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Lia op vrijdag 12 okt 2018 '18 | vestiging Elst GLD
We hebben een complete keuken gekocht en de verkoper heeft meegedacht over de opstelling. Die pakt goed uit! Bergruimte, loopruimte van alle gemakken voorzien, blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Familie Harbers op woensdag 10 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn heel erg blij met en tevreden over onze keuken. Goed advies gehad van Henk de Vries; hij heeft zeer goed met ons meegedacht en onze wensen/ ideeën rondom ons ontwerp concreet gemaakt. We genieten elke dag weer van het resultaat! Kortom: Voortman Keukens, klasse!
FOTO VAN FAMILIE HARBERS
Ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Erwin Veenstra op donderdag 27 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben bij Voortman keukens een nieuwe keuken gekocht. Prijs was voor ons belangrijk, maar de grote geel/blauwe dozenschuiver had een keuken die het net niet was. Daarom op basis van de goede reviews bij Voortman wezen kijken. Zij kwamen in de buurt, was wel iets duurder maar wel helemaal zoals we het hebben wouden. Met het inmeten is iets niet helemaal goed gegaan, vnl omdat de ruimte waar de keuken kwam nog niet af was tijdens het meten. De service-afdeling heeft dit zeer goed opgelost, kosteloos. Ondanks dat onduidelijk was wiens fout dit was, Kortom uitstekende service voor een prima prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij bestaande keuken”
Door H Last op dinsdag 25 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
We hadden een scharnier defect van een hoekkastje. Voortman keukens heeft ons twee verschillende toegestuurd en één ervan was je juiste. Super opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Voorspoedig verlopen”
Door Kikkert op vrijdag 14 sep 2018 '18 | vestiging Rijssen
Wij hebben de keuken bij voortman keukens gekocht. Samen met Ruud en Gerhard hebben we gekeken naar de mogelijkheden voor de keuken. We waren op zoek naar landelijk modern. En wij zijn helemaal tevreden. Nogmaals, Hartelijk bedankt!

Aanvulling ontvangen 17 september 2018: De keuken staat inmiddels en dat is allemaal voorspoedig zonder ongelukjes verlopen.
FOTO VAN KIKKERT
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Rob op maandag 10 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn. Goed geholpen en meegedacht. Nemen echt de tijd voor je. Bedankt Henk!

Aanvulling ontvangen 12 september 2018: Keuken is geleverd, is perfect gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blj”
Door Harry en Wilma van Loenen op zondag 9 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Ontzettend blij met het advies, de aankoop en het plaatsen van onze nieuwe keuken bij Voortman in Apeldoorn! Zeer tevreden klant.
FOTO VAN HARRY EN WILMA VAN LOENEN
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Harry en Wilma van Loenen
+ Toon extra foto van Harry en Wilma van Loenen
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Erika op donderdag 6 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Erg blij met onze nieuwe keuken! Werd goed meegedacht door Henk. Alles compleet bij levering en staat fantastisch. Bedankt Voortman!
FOTO VAN ERIKA
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niet kopen”
Door Edward S. op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Bunnik
In augustus 2016 waren wij helemaal blij want wij mochten de keuken uitzoeken voor onze nieuwbouwwoning. Wij werden voor de keuken naar Voortman gestuurd omdat de aannemer een deal had gesloten met dit bedrijf en wij geen zin hadden om keuken 2x te betalen. Vanaf het begin was duidelijk dat Voortman weinig wilde onderhandelen door prijsafspraken met de aannemer. Uiteindelijk in de showroom eea uitgezocht en een offerte laten samenstellen. Er van uitgaande dat alles wat was besproken zo zou worden uitgewerkt. Bij vooroplevering van de woning bleek eea helaas niet juist geleverd en uitgevoerd. De zijpanelen van de hoge 3 deurskast waren in de verkeerde kleur geleverd en monteur heeft deze terwijl hij zelf constateerd had dat ze fout waren toch gemonteerd. Van 1 van de lades was de handgreep beschadigd, 1 onderblok stond los, de bovenkastjes hingen niet strak tegen de muur, de afzuigkap bleek geen doorvoer naar buiten te hebben, de vaatwasser was een goedkoper type en bij de spoelbak heeft de verkoper mogelijk de verkeerde code in de offerte geplaatst. De afzuigkap kon volgens aannemer niet anders maar had dit een jaar gelden gemeld bij Voortman en wij wisten nergens van. En was de afzuigkap dus zonder overleg recirculatie geworden. De vaatwasser is gewisseld voor een teruggekomen type van andere klant. Wij waren niet zo moeilijk want wel/geen verpakking vonden wij niet erg. Maar helaas bleek toen de plint weer niet te passen. De kastjes zijn na 3 keer eindelijk juist gemonteerd. Wij hebben alles vanaf showroomopstelling uitgezocht. Maar helaas had de verkoper geen plaatje van de spoelbak bijgevoegd bij de offerte anders hadden we deze fout eerder gezien, nu kwam het naar boven bij de vooroplevering van onze woning. Wij als leek hebben getekend in goed vertrouwen dat de verkoper opschrijft wat wij besproken hebben. Helaas was dit niet het geval en geeft Voortman niet thuis. En nu zitten wij nog met een spoelbak die een doorn in het oog is! Ook spettert deze enorm omdat de foutief geleverde bak minder diep is icm hoge kraan. Achteraf kregen wij de opmerking dan had je de offerte maar moeten na googlen! Terwijl je erop vertrouwd dat wat je bespreekt juist wordt uitgewerkt in de offerte. De verkoper blundert maar Voortman probeert de fout in onze te schuiven door te zeggen dat de door ons uitgezochte bak niet zou passen. Inmiddels hebben wij offerte in bezit dat combinatie spoelbak/kast wel kan! Voortman kan niks, wil niks en doet niks, om ons probleem van de spoelbak op te lossen. Mijn advies hier niet kopen! Inmiddels is ook het fornuis vervangen en werkt de afzuigkap niet naar behoren. Door het vernieuwen van het fornuis is de kitrand verwijderd.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door van de Put op donderdag 30 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben in onze nieuwe woning een prachtige keuken laten plaatsen door Voortman Keukens. Van begin tot eind als zeer prettig ervaren. We kregen een goed advies door Henk de Vries. Hij kwam met hele praktische tips, maar ook met een goede uitleg over de inbouwapparatuur. De plaatsing was in 2 dagen heel netjes gebeurd. We wonen er nu een paar maandjes en zijn echt superblij met alles. Manlief brak per ongeluk een stukje van de plint af. Dit werd heel snel kosteloos verholpen! Kortom een echte aanrader als je van kwaliteit houd, goed advies wil en een prachtige keuken wil!
FOTO VAN VAN DE PUT
Superblij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hendrie Bosch op woensdag 29 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken uitgezocht, goed geholpen, mooi op tijd geleverd, geplaatst door een zeer vakkundige en snelle monteur. Kortom wij zijn zeer tevreden en raden Voortman Keukens dan ook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door J van Asselt op zaterdag 25 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Keuken uitgezocht en daarbij uitstekend en deskundig geholpen. Ook even een deurtje voor de kleur meenemen of een stukje werkblad was allemaal geen enkel probleem. De keuken is ook zonder problemen opgeleverd. Top.
FOTO VAN J VAN ASSELT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door van Hout op woensdag 8 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn goed en prettig begeleid in het uitzoeken van de keuken en bijkeuken voor ons nieuwe huis. Tips, ideeën en mooie tekeningen mee naar huis, erg leuk!
FOTO VAN VAN HOUT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Jessica op zondag 29 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben afgelopen juni een keuken geplaatst gekregen. Hebben deze uitgezocht bij Voortman in Apeldoorn. Heel fijn geholpen door Henk de Vries. Blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Rudy op dinsdag 24 jul 2018 '18 | vestiging Rijssen
Keuken in landelijk/industriële stijl. Betreft een kleine keuken waarin het maximale aan ruimte is ingericht.
FOTO VAN RUDY
Industriele stijl
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door A.Dolman op zondag 22 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze keuken bij Voortman in Apeldoorn gekocht. Wij kunnen niets anders dan helemaal tevreden zijn. Het traject van verkoop tot en met montage is fantastisch verlopen. Het eindresultaat is volledig zoals wij vooraf gehoopt hadden.
FOTO VAN A.DOLMAN
Keuken met eiland en uitzicht
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Efrem Zeyrek op maandag 16 jul 2018 '18 | vestiging Rijssen
Ik heb een keuken gekocht bij voortman keukens in rijssen en de service is top!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooi resutlaat”
Door M.Hoogezand op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Rijssen
We hebben een keuken hier gekocht. Het uitzoeken was een hele klus, maar daarin werden we goed begeleid met veel informatie. Samen kwamen we tot een zeer mooi resultaat.

Aanvulling ontvangen 19 juli 2018: een super mooie keuken, het is prachtig geworden. Het uitzoeken was een hele klus, dit had ik niet kunnen denken dat dit zoveel werk was en veel overleg en meedenken van Gerhard/medewerker Voortman keukens in Rijssen. We zijn fijn geholpen en er werd meegedacht om samen tot dit resultaat te komen.
REACTIE VAN M.HOOGEZAND
een hele klus; alles op zijn plek
REACTIE VAN M.HOOGEZAND
Klaar; nu beginnen met het inrichten en de aankleding
Reactie of foto toevoegen
“Praktisch mooi en strak”
Door Familie Dekker op maandag 9 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht bij Voortman keukens in Apeldoorn in kunnen dit bedrijf aanbevelen! Onze adviseur was Manon Nijkamp en hebben we als zeer prettig ervaren. Goede ideeën en niet opdringerig. Ook de service daarna i.v.m. een beschadigd kastje is perfect opgelost! Dagelijks genieten we van een zeer praktische en mooie strakke keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Fam Heemskerk op maandag 9 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben twee maanden geleden een keuken van het merk Ballerina gekocht bij Voortman. Geholpen zijn wij door Roland Besselink. Wat een service en strakke planning. Waar er in het verleden altijd wel iets fout ging bij het bestellen/en of plaatsen van een keuken, ging hier alles fantastisch. Als wij ooit weer een nieuwe keuken uit gaan zoeken zullen we zeker weer naar Voortman gaan. Roland nogmaals bedankt voor het meedenken en je kundigheid!
FOTO VAN FAM HEEMSKERK
Ballerina keuken
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door Tuncay Atmaca op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een volledige keuken aangeschaft bij Voortman keukens. Alles is goed gegaan met dank aan Henk de Vries. Tijdens het plaatsen van de keuken hebben wij paar fouten ontdekt die vervolgens zijn gecorrigeerd door de zzp'er die de keuken plaatst. Helaas ontdekten wij dat er iets goed was. Hierbij heeft Henk de Vries ons enorm geholpen met zijn klantvriendelijkheid en vooral het geleverde service.
FOTO VAN TUNCAY ATMACA
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Henk Meijerink op maandag 25 jun 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Nieuwe keuken gekocht en heel netjes geplaatst.
FOTO VAN HENK MEIJERINK
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door H. Schut op donderdag 14 jun 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
De keuken werd vrijwel zonder beschadigingen geleverd op afgesproken datum. De contacten tussen Voortman en mij verliepen naar wens.
FOTO VAN H. SCHUT
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Fam. Spenkelink op woensdag 13 jun 2018 '18 | vestiging Rijssen
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg goed geholpen door Gerard koster . Echt een aanrader. En alles is heel netjes geleverd en geplaatst . Wij zijn er echt heel blij mee.
FOTO VAN FAM. SPENKELINK
Heel blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Loois op dinsdag 12 jun 2018 '18 | vestiging Bunnik
Mooie keuken, goed geïnstalleerd en goede service.
FOTO VAN LOOIS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door Dhr Alberts op zondag 3 jun 2018 '18 | vestiging Rijssen
Keuken gekocht bij dit bedrijf. Goede service verleend bij leveren van de keuken, top!
FOTO VAN DHR ALBERTS
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Fam beldman op donderdag 31 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
We zijn erg blij met de keuken!!!.....bij het uitzoeken van de keuken werd er veel tijd en aandacht aan besteed. Er werd goed meegedacht en de wens van de klant staat voorop..de service is top! Dit is de 3e keuken die we bij voortman keukens hebben uitgezocht.
FOTO VAN FAM BELDMAN
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Mark Meenhuis op woensdag 30 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
Dit is nu de 2de keuken die we bij Voortman gekocht hebben, wederom goed geholpen door een deskundige en vriendelijke verkoper. De jonge verkoper beschikte over zeer veel kennis en gaf goede adviezen, geen gepush en goed kunnen onderhandelen over de prijs. In de nette, uitgebreide showroom kun je genoeg ideeën opdoen. De service-afdeling is ook zeer goed, dit uit ervaring met onze oude keuken. Kortom, wij zijn dik tevreden met onze nieuwe keuken en zullen Voortman Keukens te Rijssen zeker aanraden!
FOTO VAN MARK MEENHUIS
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Mark Meenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Alle medewerking”
Door Dick ten Harkel op zaterdag 12 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
Een nieuwe keuken gekocht met de mogelijkheid om te zitten met ons tweeën. Hebben zeer goed advies gehad vonden t beetje vreemd dat we deel zelf moesten schilderen maar hebben daar alle medewerking gehad zodat ik alles heb kunnen voorbewerken met een zeer fraai eindresultaat.
FOTO VAN DICK TEN HARKEL
Zeer fraai eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Bart en Lieke op vrijdag 11 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
Wij hebben een keuken gekocht bij Voortman. Onze ervaring is goed advies, goed meedenken, goede service. Ik zou daarom Voortman aanbevelen
FOTO VAN BART EN LIEKE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Kevin op donderdag 10 mei 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Ze hebben mij goed geholpen bij het samenstellen van een nieuwe keuken. Bij de levering kwam de monteur van Voortman Keukens erachter dat ik mijn voorwerk niet goed had geregeld. Gelukkig konden ze de volgende dag een installatiemonteur regelen om de leidingen goed te zetten. Hierna konden ze de keuken goed plaatsen. De keuken is nu iets meer dan een jaar in gebruik, het is nog steeds goed en ik ben er zeker tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fam. Lagemaat op donderdag 19 apr 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Onze keuken bij Voortman Apeldoorn gekocht. Keurig geholpen, vakkundig personeel, vriendelijk, afspraken worden keurig nagekomen en de keuken is goed gezet!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ralf Wolthuis op donderdag 19 apr 2018 '18 | vestiging Rijssen
Ik heb bij Voortman keukens een nieuwe keuken gekocht. Ik ben erg goed geholpen door Gerhard. Hij kwam met verfrissende ideeën door zijn ervaring en nog belangrijker, hij luisterde naar mij. De installatie werd perfect uitgevoerd, onvoorziene omstandigheden zijn zonder problemen opgelost. Kortom, Voortman is een aanrader om een nieuwe keuken te kopen!
FOTO VAN RALF WOLTHUIS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer naar wens”
Door Mathias Möller op woensdag 18 apr 2018 '18 | vestiging Rijssen
Keuken nu een tijdje in gebruik en alles is zeer naar wens. Na wat aanloopprobleempjes qua installatie, die overigens goed zijn opgelost door Voortman, kunnen we nu genieten van onze prachtige keuken met kookschiereiland. Elk element dat vooraf was besproken, is in realiteit ook zo geworden. De 3D tekeningen die Gerhard Koster voor ons maakte aan de hand van onze gesprekken, zijn precies hetzelfde als de daadwerkelijke keuken. Dat maakt het maken van keuzes een stuk makkelijker.
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door Loes en Marlon op zaterdag 7 apr 2018 '18 | vestiging Rijssen
Wij hebben een complete hoekkeuken gekocht, en zijn hierbij goed geadviseerd door Gerhard en Ruud. Er is goed met ons meegedacht waardoor wij nu erg tevreden zijn met onze keuken. Ook de montage is netjes uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Voortman keukens echt aanbevelen. Bedankt voor de goede en vriendelijke service.
FOTO VAN LOES EN MARLON
Reactie of foto toevoegen
“Beoordeling zit tussen normaal en goed”
Door Ruitenbeek op woensdag 4 apr 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Eind November 2017 een keuken gekocht. Duurde vrij lang voordat wij werden geholpen. Met andere woorden: zelf eerst maar een verkoper aangesproken. Kun je wat van vinden. Ze geven je in ieder geval de tijd om rustig te kijken � Prima verkoper, alleen bij het akkoord gaan met het voorstel iets te opdringerig. Uiteindelijk de keuken gekocht. Bij vragen na aankoop - via mail - duurde het vrij lang voordat er antwoord kwam. Levering en plaatsing was goed. Na plaatsing hadden wij toch wel een paar dingetjes die opgelost moesten worden. Dat kon, maar moest zelf wel eerst de benodigde materialen aanschaffen. Vind dit niet echt service gericht. Al met al tevreden. Beoordeling zit tussen normaal en goed. Maar dat kun je niet kiezen. Zet ik dan toch op normaal, omdat de extra kosten die gemaakt moesten worden meteen naar de klant werden geschoven.
Reactie of foto toevoegen
“Service van de zaak”
Door Piet Versloot op vrijdag 30 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een mooie keuken gekocht (inmiddels 9 jaar geleden) en er was een inbouwspotje defect geraakt. Ik ging naar Voortman Keukens toe om een nieuwe te kopen. Maar tot mijn verbazing was dit nog service van de zaak. Als dat geen service is... Top en dank!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door D.R. op dinsdag 27 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Goed advies gehad in de showroom, fijne communicatie na de aankoop/tijdens het plaatsen en een een prachtig eindresultaat! Kortom een topbedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden waard”
Door P.Hoogendoorn op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Tot 2 maal toe in een periode van 2 jaar een keuken bij de locatie in Apeldoorn gekocht. Zeer goed geholpen door een ervaren verkoper die met ons meedacht. Goeie prijs kwaliteit verhouden en zeker het aanraden waard
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Jeroen op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Apeldoorn een keuken gekocht, wij hadden zelf al een idee en Henk de Vries heeft dat samen met ons verder uitgedacht. Nu staat de keuken erin en het is een plaatje geworden! Hoe we zijn geholpen, de levering en de montage in 1 woord super!!!
FOTO VAN JEROEN
Prachtkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede keukenzaak”
Door de V op zaterdag 24 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Goede verkoper, luistert goed en niet opdringerig. De prijs was ook erg goed i.c.m. de kwaliteit. keuken netjes geplaatst. kortom, Voortman Apeldoorn is een goede keukenzaak!!
FOTO VAN DE V
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen
“In een keer goed”
Door RKS op donderdag 22 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Goed geadviseerd, levering volgens afspraak, geen onvolkomenheden tijdens montage. Dus alles in één keer goed.
Reactie of foto toevoegen
“Uitvoering prima gelukt”
Door Peter en Margreet Prenger op woensdag 21 mrt 2018 '18 | vestiging Rijssen
Prima ontvangen bij Voortman in Rijssen. Samen met Ruud nagedacht over het ontwerp van de keuken. Daarna kon Maurice aan de slag om alles in detail uit te werken. Zowel de voorbereidingen als de uitvoering zijn prima gelukt. We zijn zeer tevreden over het resultaat.! Het loont zich zeker: vriendelijke ontvangst (zelfs met gebak,pizza en consumpties) een luisterend oor, en het nodige meedenkwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerald op dinsdag 20 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Apeldoorn heel goed geadviseerd door Roland Besselink voor de aanschaf van een keuken voor ons nieuwbouwwoning. We hebben verschillende partijen afgewogen maar door eerdere positieve ervaringen van familie en goede reviews uiteindelijk voor Voortman gekozen. Ze denken goed mee bij de inrichting en zijn erg flexibel. Last-Minute moest de planning van de levering nog wijzigen en daar hebben ze goed aan meegewerkt. De keuken is geplaatst door ervaren monteurs die strak werk hebben geleverd. Kleine oplever puntjes meteen opgepakt. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN GERALD
Strak opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door H.K. de Vries op woensdag 14 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij werden door uw medewerker R.Besselink hartelijke ontvangen en hebben een komplete keuken gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Super fijn geholpen”
Door G.K. op zondag 11 mrt 2018 '18 | vestiging Rijssen
super fijn geholpen, samen met de verkoper een hele mooie keuken samen gesteld.
de verkoper kwam met goede adviezen en ideeën en ook de prijs was in 1 keer goed.
Reactie of foto toevoegen
“Voortman Keukens”
Door A.S. op vrijdag 23 feb 2018 '18 | vestiging Rijssen
Na veel denkwerk een prachtige keuken samengesteld. We hebben het ontwerp meerdere keren aangepast, maar dat was voor de verkoper geen probleem. Hij heeft van begin tot het eind alle tijd en rust gehad om onze wensen te realiseren. Top, bedankt!

Aanvulling ontvangen 27 februari 2018: De keuken is inderdaad geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Anja Schagen op zaterdag 17 feb 2018 '18 | vestiging Bunnik
Wij zijn, na meerdere keukenwinkels bezocht te hebben, terecht gekomen bij Voortman Keukens in Bunnik. Wij zijn tot onze volle tevredenheid geholpen en geadviseerd door de heer Gerben ter Maat. Geduld, meedenken, een luisterend oor, ideeën aandragen, wijzen op prijs/kwaliteit en ga zo maar door....!
- Voor advies over hoe onze keukeneiland moest worden ingedeeld, het zou een groot eiland worden, gaf voor ons de doorslag met Voortman Keukens verder te gaan. Zie foto; het composieten aanrechtblad zou nogal zwaar worden en dit vroeg om nauwkeurige en vakkundige voorbereiding. Ook de koof, waar koelkast, vrieskast, apparatuur etc., in zou komen te vallen was een top idee. Dank je wel, Gerben!
- Het brengen van de te monteren onderdelen van de keuken was in 1 woord super! Betreft een nieuwbouw huis/straat dus veel zand voor de deur en nog geen bestrating, maar hier werk zeer netjes mee om gegaan.
- Ook de plaatsing van de keuken is erg netjes verlopen. Deze twee heren wisten waar ze mee bezig waren en werkten erg netjes. Dit gaf gedurende het monteren ons veel vertrouwen en rust; gewoon vakmensen! Kortom een echte aanrader en zijn erg tevreden!
FOTO VAN ANJA SCHAGEN
Keuken met groot eiland
Reactie of foto toevoegen
“Teruggekomen op eerdere review”
Door Dennis op woensdag 14 feb 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Helaas moet ik toch terugkomen op mijn eerdere review. Ervaring tot de plaatsing erg goed, vanaf daar minder. Keuken is in november geplaatst en nu in februari is het nog niet helemaal naar wens. Verlichting en afstandsbediening werken nog niet zoals het hoort. Dit kan gebeuren maar de afwikkeling duurt naar mij mening te lang. Vaak zelf terug moeten bellen wanneer mij beloofd was teruggebeld te worden. Betreft de afdeling service is er zeker ruimte voor verbetering.

Eerdere ervaring van 4 december 2017: Fijn geholpen met de indeling en keuze van de keuken. Goede service en erg tevreden over de plaatsingsmonteur.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door R. Kuiper op dinsdag 13 feb 2018 '18 | vestiging Steenwijk
Uitstekend geadviseerd, goed telefonisch contact en een goede levering en een perfecte plaatsing. Kan niet anders zeggen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Eline op zondag 4 feb 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben in Apeldoorn onze keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis. We zijn erg goed geholpen. De verkoper was aardig en nam uitgebreid de tijd voor ons. Hij had goede ideeën voor het ontwerp en gaf deskundig advies over materiaal en apparaten. Ook toen we na de tijd nog terugkwamen om toch iets te wijzigen en zelfs na plaatsing toen er (door onze eigen schuld) een spotje kapot was zijn wij zeer goed geholpen. Wij zijn heel tevreden en raden Voorman keukens zeker aan. Het is een mooie winkel met ruime keus.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte keuken”
Door Robert Bender op zaterdag 3 feb 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Henk heeft ons echt geweldig geholpen met het kiezen van de perfecte keuken, die Gerrit Wolf vervolgens top heeft geïnstalleerd!
FOTO VAN ROBERT BENDER
Top installatie
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Familie Boomgaard op zaterdag 20 jan 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Een GE - WEL - DIG bedrijf! Klantvriendelijk en kundig personeel. Wordt goed naar je wensen geluisterd, en gekeken naar de mogelijkheden. Geen druk om direct te kopen, een bedrijf waar de tijd voor je wordt genomen en de klant hoog in het vaandel staat! Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Jan-Willem Pol op woensdag 17 jan 2018 '18 | vestiging Elst GLD
De keuken is geleverd . Fantastisch. Echt 5 sterren waard. Er waren wel wat problemen met de apparatuur. Voortman heeft daarin een zeer goede rol gespeeld en er mede voor gezorgd dat alles nu naar wens werkt.

Eerdere ervaring van 18 november 2017: We hebben voor het eerst een keuken gekocht. En kwamen uit bij Voortman Elst. We werden direct hartelijk ontvangen. Daarna kregen we een erg plezierig gesprek met Roel van Ottele. Zijn adviezen werden door ons erg op prijs gesteld. Al onze wensen werden gehoord,met een prima advies op maat.Ook werd goed rekening gehouden met het financiele budget. Mede hierdoor hebben we een prachtige keuken, waar we jaren plezier van gaan beleven.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door H. Huizing op zondag 7 jan 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hadden al een goede ervaring met deze zaak 18 jaar geleden, dat is de reden waarom wij hier terug kwamen. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en men neemt de tijd voor je. Prima service en men levert kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Walvius op woensdag 3 jan 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
In augustus een keuken uitgezocht, waarbij we uitstekend werden geadviseerd door Henk de Vries. In november werd de keuken geplaatst. Ook dit werd zeer vakkundig gedaan door Marc. Na plaatsing werden de smetplinten en vensterbank ingemeten. Deze zijn nu ook geplaatst zodat de keuken helemaal af is. Op de koop toe, een vergeten te bestellen, bestekbak gekregen van Voortman. Ook de communicatie met het bedrijf is uitstekend. Al met al een aanrader om hier een keuken te kopen.
FOTO VAN HANS WALVIUS
+ Toon extra foto van Hans Walvius
Reactie of foto toevoegen
“Danken Voortman”
Door Jan Tiddo en Désirée Bresters op zaterdag 30 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman keukens liepen we binnen om te kijken welke mogelijkheden er waren met onze bestaande keuken en bijkeuken. In een gesprek met Henk de Vries kwamen meerdere opties aan bod. De eerste gedacht was om een kookeiland te plaatsen. Toen wij uiteindelijk toch het gevoel hadden dit ruimtelijk niet paste, verraste Henk ons met een geheel nieuw ontwerp. We hadden direct een goed gevoel en deze keuken is dan ook uiteindelijk geplaatst. Het eindresultaat is volledig naar onze zin. Goed advies, goede plaatsing en prima service ook toen achteraf bleek dat de gekozen kraan moest worden vervangen. Wij danken Voortman keukens voor de prettige samenwerking.
FOTO VAN JAN TIDDO EN DÉSIRÉE BRESTERS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Komen netjes afspraken na”
Door Familie van de Ven op vrijdag 22 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Super net bedrijf die hun afspraken netjes nakomen en meedenken met de klant !!!
Hopen nog jaren plezier van onze keuken te hebben. Erg blij mee!!
FOTO VAN FAMILIE VAN DE VEN
Hoekkeuken van Voortman
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geplaatst”
Door Fam. Jonker op donderdag 21 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
prettige winkel, ervaren verkoper, correcte levering en keurige plaatsing!
Reactie of foto toevoegen
“Pronkstuk”
Door A. Dannenberg op donderdag 21 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Afgelopen zomer bij Voortman Keuken Apeldoorn geweest.Toen ik nog maar net binnen was, had ik direct een warm gevoel. Er hing een gezellige sfeer. We zijn erg goed geholpen door een erg leuke en sympathieke medewerker. Hij wist echt heel goed waar hij het over had en dacht echt mee met ons om de keuken ze praktisch mogelijk in te richten en daarbij werd onze smaak ook helemaal toegepast. Toen de prijs op tafel werd gelegd, waren we er meteen uit want deze kwaliteit keuken, deze inrichting en deze verkoper kom je nergens meer tegen en dus hebben we direct een handtekening gezet. En misschien zijn ze dan een paar honderd euro duurder dan de ander maar hier had ik direct een fijn en warm gevoel. De keuken is inmiddels geplaatst en is voor ons echt een pronkstuk geworden. Onze aanraden, ga naar Voortman Keuken Apeldoorn toe want daar slaag je gegarandeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Super bedrijf”
Door M. op donderdag 21 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Echt een super bedrijf! We werden vriendelijk ontvangen, kregen goed advies en een duidelijk beeld van de mogelijkheden in onze keukenruimte door de vrouwelijke verkoopster. Uiteindelijk ook een prachtig aanbod ontvangen! De montage verliep soepel. Goede monteur met jarenlange ervaring wat wij als erg prettig hebben ervaren. Voortman; bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geïnstalleerd”
Door Marian op woensdag 20 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Prettig en deskundig advies bij de koop van de keuken. Goede communicatie bij de planning naar onze wensen. Mooi geïnstalleerd en service achteraf ook prima !
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door H.J. Klomp op zondag 17 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken uitgezocht bij Voortman Apeldoorn. We zijn zeer tevreden over hoe we geholpen zijn. Ook de plaatsing was goed geregeld. Alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. Al met al zeer tevreden. Een echte aanrader!!
FOTO VAN H.J. KLOMP
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Zevenbergen op woensdag 13 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken uitgezocht bij Voortman Keukens Apeldoorn met kundig advies van Henk de Vries. Ook de nazorg was uitstekend.
FOTO VAN ZEVENBERGEN
+ Toon extra foto van Zevenbergen
Reactie of foto toevoegen
“Goed adres”
Door Gerrit en Hanny steenberg op woensdag 13 dec 2017 '17 | vestiging Rijssen
Zowel verkoop , uitvoering als service. Prima. Ons advies, ga naar voortman keukens, goed adres.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door J. Jansen op dinsdag 28 nov 2017 '17 | vestiging Elst GLD
Wij hebben hier al twee keer een keuken gekocht en beide keren zeer tevreden. Goed geholpen, vriendelijk personeel en een prima prijs. Geen vervelende verkooptechnieken e.d.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Van Dorp op donderdag 23 nov 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
We zijn super goed geholpen door Henk de Vries. Hij heeft goed geluisterd naar onze eisen/wensen voor een mooie scherpe prijs. We zijn er super blij mee. Als toetje kregen we nog een bos bloemen van hen cadeau, geweldig! Echt een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken zoekt!
FOTO VAN VAN DORP
Keuken met bosje bloemen
Reactie of foto toevoegen
“Zwart matte keuken”
Door A. Paalman op maandag 20 nov 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Er is een prachtige zwart matte keuken bij ons geplaatst. We hebben erg goed advies gehad en de service was ook uitstekend!
Reactie of foto toevoegen
“Staan voor je klaar”
Door Andries en Ria Dirkmaat op maandag 20 nov 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Wij, de fam. Dirkmaat, zijn heel erg tevreden over de service van keukencentrum Voortman. Dit is onze derde keuken die we bij Voortman hebben gekocht. Ook hier werden we weer zo goed begeleid als bij de vorige keren. Zelfs bij de kleine dingen die we vergeten waren te bestellen werden wij bijzonder snel en correct geholpen. Ook het plaatsen en afwerken werd op een prettige en fijne manier geregeld en gedaan door de monteur van Voortman. Ook bij problemen staan ze zeer snel klaar met een oplossing.
FOTO VAN ANDRIES EN RIA DIRKMAAT
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Tjitske L-H op zaterdag 18 nov 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
20 jaar geleden kocht ik bij Voortman Rijssen een keuken. Nu bij Voortman Apeldoorn. Dezelfde positieve ervaring: deskundige, prettige medewerkers en een uitstekende organisatie: alle afspraken werden punctueel nagekomen. Mijn adviseur bij het maken van keuzes en nemen van beslissingen was de heer Marco Buitendijk die een voortreffelijk vakman bleek: deskundig, handig met alle moderne hulpmiddelen, goed luisterend. Ik kan dit bedrijf zeker van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Seiny Oomkens op donderdag 9 nov 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Na 17 jaar was ik toe aan een nieuwe keuken. De eerste keuken kwam ook bij Voortman keukens vandaan. Na mijn wensen kenbaar te hebben gemaakt ben ik, erg goed geholpen en geadviseerd door Roland Besselink, 17 jaar geleden was hij ook degene die ons geholpen heeft met een nieuwe keuken. Het is prettig voor een klant om iemand te treffen die luistert en meedenkt en verstand van zaken heeft. Ik kan Roland dan ook van harte aanbevelen. Inmiddels is de keuken kompleet en na volle tevredenheid, het is echt genieten.
FOTO VAN SEINY OOMKENS
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwappartement”
Door Enrico op vrijdag 3 nov 2017 '17 | vestiging Bunnik
They had to deliver the kitchen on the 3rd of July (ordered 16 months before), they didn't. They tried to fix, one mistake after the other. Zero care about the customer. The kitchen has been finally done at the end of October, not even a sorry or anything.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Hakkenberg op woensdag 25 okt 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Goede service. Is er een probleem, dan wordt er gekeken naar een oplossing!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Annemieke van schaik op vrijdag 13 okt 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Via via zijn hebben wij het adres van Voortman keukens in apeldoorn gekregen. Wij zijn in de showroom in Apeldoorn vakkundig geholpen door roland Besselink, met zijn hulp hebben we een mooie keuken samengesteld. Toen we later een aanpassing wilden was geen probleem. We zijn altijd goed geholpen en alle afspreken zijn goed nagekomen. De communicatie was punctueel. De keuken is door een vakman geplaatst, kortom we zijn erg blij met onze nieuwe keuken. We zouden dit bedrijf zeker aanraden voor de keuze van een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zorgen weggenomen”
Door T Poulisse op donderdag 5 okt 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Voortman keukens is geweldig. Eind 2013 hebben wij een keuken gekocht bij Voortman keukens. Onze privé situatie werd destijds geteisterd door de grote K-ziekte van mij echtgenote. We hadden een appartement gekocht (casco) en alles moest snel geleverd worden. Zelfs de feestdagen zaten hier tussen en in januari 2014 moest het geplaatst worden. Dhr. de Vries van Voortman heeft al onze zorgen weggenomen en alles werd uitstekend door hem gemeten en uitgewerkt. Alleen al de aandacht voor onze situatie was hartverwarmend. De plaatsing werd gedaan door Herman (monteur van Voortman) en alles was perfect. Nu 2017, en een aantal handgrepen werden minder mooi en de koelkastdeur leek een beetje krom te worden (volgens een monteur van AEG) Gebeld en geen probleem. Ze kwamen niet eens kijken. Een aantal weken later een mail voor een afspraak voor de vervanging. Nieuwe deur en nieuwe grepen. Toen bleek dat de nieuwe handgrepen mat waren ipv glimmend . Gebeld en wat bleek, de glimmende werden niet meer geleverd. Geen probleem. Nog eens 8 nieuwe matte handgrepen, zonder probleem. Voortman is top. Geen geschreeuw met van/voor prijzen maar gewoon nette prijzen en een TOP SERVICE
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Martijn van Silfhout op woensdag 4 okt 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Henk de Vries heeft ons erg goed geholpen. Begonnen met een pizza en eindigen met een erg mooi plaatje. En uiteraard dan kan je er niet meer van af haha. We hebben de keuken zelf geplaatst, alles was goed duidelijk en niet heel moeilijk zelf op te bouwen
FOTO VAN MARTIJN VAN SILFHOUT
Zelf geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met 7 apparaten”
Door M. Samim Azim op donderdag 28 sep 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken aangeschaft van 17.000 euro met 7 ingebouwde apparaten. De keuken is op 24 juli 2017 geleverd en gemonteerd. Wij hadden de volgende dag al beschadigingen aangetroffen op het werkblad. Dat hebben we direct gemeld en nu krijgen wij als reactie dat het niet binnen 24 uur is gemeld. Daarnaast hebben wij een afzuigkap geleverd gekregen waarvan de koolstoffilters nog niet op de markt zijn. Dat is toch niet te geloven. Hoe amateuristisch ben je dan bezig. Voortmans oplossing was om losse filters te gebruiken, daarvan heeft zelfs de onafhankelijke monteur van het merk afzuigkap (Bauknecht) gezegd dat het niet normaal was. Overigens zijn de koolstoffilters tot vandaag de dag nog niet geleverd (meer dan 2 maanden na montage keuken). Daarnaast hebben wij doffe plekken op een van de lades. Ook dit is veel eerder gemeld, en ook dat wordt niet vergoed door Voortman. Tevens is het ingebouwde koffiezetapparaat ook niet het model dat ons beloofd was en het kan bepaalde dingen waar wij nadrukkelijk om hadden gevraagd niet of heel slecht. Tot slot ik zou niemand adviseren om bij Voortman een keuken te kopen. Dit was onze eerste en laatste keuken. Overigens behoren wij tot een nieuwbouwproject en wij zijn verwezen door onze aannemer richting Voortman. Met als gevolg dat meerdere buren de keuze hebben gemaakt voor Voortman. Een absolute afrader en snap de positieve beoordelingen van hierboven dan ook niet.
Reactie of foto toevoegen
“Altijd meedenken”
Door Paul & Natasja op vrijdag 1 sep 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Gelijk geholpen zoals ik geholpen wilde worden. Niet eerst (zoals bij andere keukenwinkels) drie afspraken voordat er een tekening gemaakt werd en een offerte kwam, maar direct bij binnenlopen (gelukkig was het rustig) de deur uit met een prachtige tekening en offerte. Altijd meedenken in mogelijkheden. Goeie prijs kwaliteitverhouding! En prima service.
FOTO VAN PAUL & NATASJA
REACTIE VAN ILHEM
wat een een fantastische keuken, mag ik vragen welke frontjes jullie hebben uitgezocht? wij twijflen tussen hoogglans gelakt en hoogglans kunststof. hartelijk dank
Reactie of foto toevoegen
“Goed gelopen”
Door Robert op dinsdag 29 aug 2017 '17 | vestiging Bunnik
We zijn uitstekend geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en vervolgens een passend advies gegeven. Koper dacht goed mee. Het hele proces, inclusief de uiteindelijke installatie, is voorspoedig verlopen. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige communicatie”
Door Fam. van Dongen op maandag 28 aug 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Klantvriendelijk, meedenkend en oplossingsgerichte services. Zowel door adviseurs in de winkel als monteurs die de keuken kwamen plaatsen. Communicatie was prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service en geleverde werk was erg goed”
Door Familie Züngür op donderdag 24 aug 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Onze ervaring bij Voorman Keukens is zeer goed en een hele goede service. Bij elk vraag of opmerking werden we goed geholpen. De monteur die werd aanbevolen voor ons, meneer Van Dam, was zeer creatief met bepaalde dingen en verzon voor elk probleempje wel iets. Dus we waren erg blij met zo'n nette en perfectionistische monteur. Wat de prijs betreft, was het bij Voorman Keukens prima t.o.v. van andere bedrijven. Dus kort gezegd prima service en de geleverde werk was erg goed.
FOTO VAN FAMILIE ZÜNGÜR
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon goed”
Door Familie: Averesch op woensdag 16 aug 2017 '17 | vestiging Rijssen
Gewoon heel goed vanaf het uitzoeken tot en met het plaatsen van de keuken dik tevreden.

Eerdere ervaring van 1 april 2017: Keuken gekocht in Rijssen prima ontvangst goede informatie over apparatuur en keukens. Compliment voor verkoper Gerhard Koster. Uitstekende informatie over het gebruik van de nieuwe keuken incl. apparatuur. Nu het plaatsen en installeren van de keuken in juli nog.
Reactie of foto toevoegen
“Prima en klantgericht”
Door Hensen op dinsdag 15 aug 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Goede service van zowel verkoop als monteurs en serviceafdeling. Iedereen denkt mee over goede oplossingen om te zorgen dat het eindresultaat er dan ook mag zijn. Prima service klantgerichte hulp.
FOTO VAN HENSEN
Keuken met breed aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (131 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (32 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cEindhoven (2 ervaringen), Dillenburgstraat 25B, Industrieterrein De Hurk, 5652 AM Eindhoven, tel 040 - 251 66 17
dElst GLD (34 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
eRijssen (40 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
fSteenwijk (5 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.