Feedback
8,5

Keukenstudio Voorschoten

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 071-5615927 | Koningin Julianalaan 46, 2251 EA Voorschoten
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenstudio Voorschoten
Gegarandeerd de keuken die bij u past bij Keukenstudio Voorschoten De keuze voor een keuken is geen gemakkelijke opgave. Niet alleen omdat u een stijl wilt hebben die bij u past maar ook omdat u er nog lang plezier van wilt hebben. Wij begrijpen dit als geen ander en nemen daarom alle tijd voor u. We zorgen ervoor dat u een keuken zult krijgen waar u zich thuis in blijft voelen. Daarom wordt al sinds 1982 met veel plezier in onze keukens gekookt.
Alternatieven voor Keukenstudio Voorschoten
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Bemmel & Kroon
   
(Zoeterwoude Zuid-Holland) score 9,1 uit 879 ervaringen
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 354 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,5 uit 245 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,5 uit 14 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,3 uit 95 ervaringen
• Keukenvision
   
(Naaldwijk Zuid-Holland) score 8,1 uit 42 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 349 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 79 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Keukenstudio Voorschoten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Tevreden”
Door Esther Barnhoorn op dinsdag 2 jun 2020 20
Sinds kort onze keuken van Keukenstudio Voorschoten in huis (nieuwbouw). Wij zijn zeer tevreden over het voortraject, begeleiding, plaatsing en vooral het eindproduct; een geweldige keuken die 100% voldoet aan onze wensen en verwachtingen. Ed heeft ons uitstekend begeleid en wij hebben meerdere afspraken met hem gehad. Hij is zeer ter zake kundig geweest, meedenkend en ook zeker geduldig want we waren niet zijn makkelijkste klanten en ook met de details bezig. Kortom, zeer tevreden over keukenstudio Voorschoten en zeer blij met het eindprodukt in ons nieuwe huis. Ook kunnen we melden dat de naservice na plaatsing betrokken en zeer goed is. Als laatste wil ik melden dat er in onze nieuwbouwstraat nog twee enthousiaste bewoners met ieder ook een prachtige keuken van Keukenstudio Voorschoten zijn, ook beiden tevreden.
REACTIE VAN ED DE JONG
Erg leuke reactie en bedankt voor het mooie compliment. Heel veel geluk en kookplezier in jullie nieuwe keuken toegewenst. Groeten Ed
Reactie of foto toevoegen
“Superkeuken”
Door Pascale op dinsdag 5 nov 2019 19
Ik heb een keuken gekocht bij Keukenstudio Voorschoten. Een weliswaar kleine keuken maar waar wel écht alles inzit. Super geholpen door Marco. De korte communicatie lijnen maakten het zeer prettig om tot zaken te komen. Ik werd persoonlijk benaderd en voelde mij geen 'nummer'. Over mijn idee van de keuken werd meegedacht met alle mogelijkheden die ook direct in de showroom met materialen en modellen te zien waren en verder werden uitgewerkt. Veel keuze maar niet té veel zodat het zeker wel overzichtelijk was. De levering, plaatsing en na service was perfect! Ik beveel Keukenstudio Voorschoten absoluut aan!
FOTO VAN PASCALE
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Betaalbaar”
Door Nancy op dinsdag 3 sep 2019 19
Super mooie keuken gekocht bij Keukenstudio Voorschoten. Wij zijn dan ook super geholpen door Marco. Voor alles was een oplossing. Wij raden Keukenstudio Voorschoten dan ook echt aan voor een mooie en betaalbare keuken
FOTO VAN NANCY
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Hendri en Angelina op vrijdag 2 aug 2019 19
Wij hebben de keuken gekocht bij keukenstudio Voorschoten en wat zijn wij enorm goed geholpen! Super blij met de service! Marco is eerlijk over alle apparatuur en indeling en helpt je enorm goed bij het maken van keuzes. Heeft heel veel voorbeelden in de winkel staan waardoor je alles kan zien zelfs een werkende keuken! Prijs en kwaliteit is top! We zijn snel en goed geholpen, keuken is geplaatst wanneer wij dat wilde en werd door een man geplaatst met veel kennis. Neemt de dag voor dat hij komt contact met je op, qua tijd en afspraken wat ik als erg prettig heb ervaren! Verder is alles geplaatst zoals wij dat wilde en hebben wij nu onze droomkeuken! Echt een aanrader om hier heen te gaan! Fijn personeel, top service en droom keukens!
FOTO VAN HENDRI EN ANGELINA
Strakke keuken met houten vloer
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken met apparatuur”
Door Hans Verweij op dinsdag 23 jul 2019 19
Nieuwe keuken met apparatuur gekocht. Goed en rustig voorgelicht (niet "overdonderd" met gegevens), goed geluisterd naar "eigen" inbreng en zo mogelijk verwerkt, duidelijke planning en afspraken, geen verkoopdruk/dwang, afspraken goed nagekomen, goede, prettige monteur, bedrijf makkelijk te bereiken en voor ons een prettige (plaatselijke) afstand, genoeg - gelukkig niet teveel!- voorbeeldkeukens en -materialen in de showroom. Keukenstudio beveel ik bij bekenden zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door Judith van Hulsen op donderdag 18 jul 2019 19
Wij hebben een complete keuken gekocht en laten plaatsen en zijn vanaf het begin tot aan het einde echt supergoed geholpen. Deskundig advies bij het ontwerpen en daarom wat aanpassingen gedaan aan ons eigen ontwerp en het eindresultaat is mooier dan we hadden kunnen bedenken op voorhand. We hebben een kleine ruimte voor de keuken maar door de aanpassing van het ontwerp is het optisch nu veel groter uitgevallen. Apparatuur is van topkwaliteit, levertijd en plaatsing ook allemaal prima verlopen dus echt een enorme aanrader voor iedereen die op het punt staat om een nieuwe keuken aan te schaffen. Wij zijn er in ieder geval echt waanzinnig blij mee!!
REACTIE VAN ED DE JONG
Bedankt voor jullie mooie compliment Judith. Heel veel geluk en kookplezier in jullie mooie nieuwe keuken toegewenst! Groeten Ed
Reactie of foto toevoegen
“Keurige ervaring”
Door Jerôme op zaterdag 2 jun 2018 18
We hebben bij de Keukenstudio een zeer complete keuken inclusief apparatuur aangeschaft. Dit geheel naar volle tevredenheid. Dit is nog 1 van de zeldzame keukenzaken waar je een eerlijke prijsopgave krijgt zonder misleidende 'kortingen' of bruto prijzen. Keuken werd keurig op tijd geleverd. Terwijl de keuken geplaatst werd kwam de monteur erachter dat een zijwang niet de juiste maat had. De monteur belde direct met de Keukenstudio en dezelfde middag kwam de eigenaar (!!)van de keukenzaak kijken hoe dit opgelost kon worden. De wang is uiteindelijk tijdelijk geplaatst en binnen 2 weken werd de juiste maat al geleverd en gemonteerd. Petje af voor deze topservice!
FOTO VAN JERÔME
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na aankoop”
Door I. Stil op zondag 4 feb 2018 18
Drie jaar geleden naar volle tevredenheid een keuken gekocht en laten plaatsen. Nu was een van de keukenapparaten stuk. De betreffende leverancier verwees ons terug naar de keukenstudio die eea netje heeft weten op te lossen
REACTIE VAN ED DE JONG
Bedankt voor uw positieve review! Team Keukenstudio Voorschoten
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Geleverde keuken
1 / 8
Vestiging Keukenstudio Voorschoten
aVoorschoten , Koningin Julianalaan 46, 2251 EA Voorschoten, tel 071 - 561 59 27
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.