Feedback
7,0

KeukenHof Keukens

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0227-603002 | Schelphorst 62, 1771 SN Wieringerwerf
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van KeukenHof Keukens
Met liefde en enthousiasme voor het vak creëert Keuken-Hof Keukens keukens die in deze tijd passen en tevens tijdloos zijn
Alternatieven voor KeukenHof Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• I-KOOK
   
(Den Helder Noord-Holland) score 9,5 uit 1382 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2185 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Alkmaar Noord-Holland) score 8,8 uit 117 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,6 uit 559 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 71 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 209 ervaringen
• KuechenWelt
   
(Heerhugowaard Noord-Holland) score 8,1 uit 106 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,4 uit 775 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over KeukenHof Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Alle lof”
Door Fam. Wulf op woensdag 31 okt 2018 18
Alle LOF voor KEUKENHOF. Bij verkoop prima adviezen gekregen. Bij montage zeer prettige, deskundige mensen. Afspraken altijd goed nagekomen. Fijn weer eens koop plezier gehad te hebben!!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Herman Strubel op donderdag 22 mrt 2018 18
Wij hebben in 2014 een nieuwe keuken uitgezocht en laten plaatsen door Keukenhofkeukens dit is tot onze zeer grote voldoening gebeurd. Bij het uitzoeken en indelen zijn we uitstekend geholpen het plaatsen en weghalen van de oude keuken is zeer goed gedaan. In de loop van de afgelopen jaren hebben wij een paar keer voor zeer kleine probleempjes een beroep gedaan op de service van het bedrijf, dit is aldoor zeer goed verlopen zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Veel mis gegaan”
Door A&L op maandag 11 sep 2017 17
Wij hebben helaas onlangs een keuken via Keuken-hof besteld en geleverd gekregen. Onze bezoeken voordat wij definitief voor de keuken tekende verliepen op zich goed, vandaar dat wij ook voor Keuken-hof kozen, en door hun ruime keuze. Daarna is er keer op keer van alles mis gegaan. Keuken-hof heeft hierin heel slecht gehandeld en niet goed, soms helemaal niet, gecommuniceerd. Zelfs na twee keer een e-mail te hebben gestuurd waarin wij onze ongenoegen uitspraken hebben wij geen enkele reactie gehad, alleen aan het einde dat wij zelf maar contact moesten opnemen met de leveranciers van de kraan, het gasfornuis en de vaatwasser (aangezien die niet naar behoren functioneren). Buiten de ergernis, heel erg veel tijd en ons onbegrip naar Keuken-hof toe die het ons heeft gekost hebben we nu nog steeds niet de keuken die we ons voor ogen hadden, en dat terwijl we toch bijna € 20.000,- hebben uitgegeven aan de keuken bij hun. Fouten kunnen overal gemaakt worden, maar hoe Keuken-hof hier mee om is gegaan is verre van klantvriendelijk en onbegrijpelijk. Normaliter zouden wij dit soort recensies helemaal niet plaatsen maar wij zouden Keuken-hof absoluut niet bij mensen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ceriel en Renee Pals op zaterdag 20 mrt 2021 21
Na een gedegen onderzoek bij meer dan 8 keukenspecialisten waarbij prijs-kwaliteit-deskundige begeleiding werd getoetst was het direct duidelijk Keukenhof Wieringerwerf slaagde met vlag en wimpel. Ook het hebben van een eigen montageploeg is een aanbeveling.
FOTO VAN CERIEL EN RENEE PALS
+ Toon extra foto van Ceriel en Renee Pals
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Jacqueline wage op woensdag 11 sep 2019 19
Keuken gekocht daar en die is 10 september 2019 geplaatst heel goed geholpen om samen tot een mooi keuken te komen ,super vriendelijk personeel geen gepush hele fijne ervaring en super blij met onze mooie keuken bedankt voor de goede hulp en ook de plaatsers bedankt wij zijn erg tevreden
FOTO VAN JACQUELINE WAGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 3
Vestiging KeukenHof Keukens
  Wieringerwerf, Schelphorst 62, 1771 SN Wieringerwerf, tel 0227-603002
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.