Feedback
6,0

Arnold Lammering

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 074-2505432 | Höltersweg 81, 7556 BS Hengelo
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arnold Lammering
In de showroom van Arnold Lammering doet u ruimschoots ideeën op om de badkamer van uw dromen waar te maken. Het doet u graag een voorstel dat recht doet aan uw eisen voor comfort, luxe, kwaliteit en uw budget
Alternatieven voor Arnold Lammering
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Grando Keukens | Badkamers
   
(Hengelo OV Overijssel) score 9,0 uit 3129 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 553 ervaringen
• Sani-Dump
   
(Zwolle Overijssel) score 9,3 uit 692 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,5 uit 513 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Arnold Lammering. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Denken niet mee”
Door Potgieter op maandag 8 mei 2017 17
Goed geholpen daar kan ik niets van zeggen maar dat is ook alles. Verkeerd product gekregen, er over gemaild gewoon geen antwoord ,gebeld langs geweest, niets... geen service. we konden het product niet ruilen ( ongebruikt) moesten maar een nieuwe kopen. Heel slecht dit! Een beetje zaak denkt met je mee over een oplossing. Jammer dat je voor een special zaak kiest en dat de Gamma dan toch een betere service heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Arnold Lammering”
Door Postma op vrijdag 14 sep 2018 18
Voor onze nieuwbouw woning zijn we door de installateur naar Arno Lammering in Hengelo gestuurd om daar sanitair uit te zoeken. Op zich vriendelijk geholpen in de showroom, maar achteraf blijken er fouten in dat advies te hebben gezeten. Volgens de dame bij Lammering waren inbouwkranen absoluut niet mogelijk. Volgens de installateur op de bouw wel. Toen we wilden wisselen van opbouw naar inbouw, kon dat niet omdat de spullen al besteld waren. Als we alsnog inbouw wilden, moesten we maar nieuwe kranen en wastafel bestellen, terwijl de opbouw kranen en wastafel óók gewoon betaald moesten worden. Daarnaast zijn de prijzen bij Lammering veel hoger (ruim 15%) dan de adviesprijzen. Vervolgens geven ze (omdat je zo'n goede klant bent) 10% korting. Zijn ze nog steeds 5% te duur, los van de korting die je bij een andere detaillist zou krijgen. De provisie die installateurs krijgen door hun klanten naar Lammering te sturen moet wel enorm groot zijn, want anders doe je je klanten dit niet aan.

Klantvriendelijkheid: 0
Flexibiliteit: 0
Prijs / kwaliteitsverhouding: 0

Als je bij Lammering zelf klaagt, krijg je als antwoord dat ze met mij niets maken hebben, omdat het installatiebedrijf hun klant is en niet ik.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon goed”
Door Gerrit op vrijdag 4 jan 2019 19
Gewoon goed! Na een bezoek bij meerdere badkamerbedrijven kwamen we uit bij Arnold Lammering. Ook daar werden we vriendelijk geholpen. We wilden een compleet nieuwe badkamer met veel luxe erin o.a. sunshower, douche-wc en wirlpool-bad. Zelf hadden we de verbouwing goed voorbereid dmv schetsen, tekeningen e.d.. De adviseur van Arnold Lammering nam ruimschoots de tijd en gaf ons goed advies over comfort, luxe en kwaliteit, ook op gebied van tegels. Toen via de installateur (Jansen) de offerte binnenkwam, bleek de netto-prijs beslist niet veel duurder dan andere badkamerbedrijven. Door ziekte hadden we de pech dat we pas na 7 maanden het materiaal konden bestellen. Daarover is door Arnold Lammering geen woord gerept en zijn ook geen extra kosten in rekening gebracht. Bij de levering van het materiaal zijn een paar dingen fout gegaan, maar na een paar telefoontjes hadden we twee dagen later het goede en juiste materiaal. Al met al een hele mooie badkamer geworden met ook een pluim voor Arnold Lammering. Gewoon goed.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Arnold Lammering
Website: www.lammering.nl
aHengelo OV , Höltersweg 81, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 250 54 32
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.