Feedback
4,8

Tegeldepot

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Drenthe & Flevoland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tegeldepot
Het mooiste sanitair voor ieder budget. Ontdek jouw droombadkamer binnen elk budget. Jouw vertrouwde badkamerspecialist. Welkom bij Tegeldepot, jouw go-to plek voor alles wat met tegels en sanitair te maken heeft. Of je nu een kleine of grote badkamer hebt, een strak budget of ruimte voor luxe, we hebben iets dat perfect bij jou past.
Alternatieven voor Tegeldepot
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2165 ervaringen
• Sani-Dump
   
(Almere Flevoland) score 9,1 uit 643 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 518 ervaringen
• Grando Keukens | Badkamers
   
(Almelo Overijssel) score 9,1 uit 3153 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,4 uit 58 ervaringen
• Huysinc
   
(Waardenburg Gelderland) score 8,0 uit 348 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Tegeldepot. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Halve levering”
Door Ruud op vrijdag 4 dec 2020 20 | vestiging Zeewolde
Bij Tegeldepot een bestelling gedaan voor een hangend toilet. Bij levering zit er geen drukplaat bij. Ze komen nu met het smoesje dat de leverancier een onderzoek gaat opstarten. Vanaf nu word er niet meer op mails of klachten gereageerd. Dus een halve levering voor de volle prijs zo wil ik mijn zakken ook wel vullen
Reactie of foto toevoegen
“Super zaak”
Door Sahin Karacadagli op vrijdag 21 okt 2022 22 | vestiging Zeewolde
Super zaak, veel keuze en goed geholpen. In de winkel een keuze kunnen maken afspraak gemaakt netjes geleverd. Tijdens transport lichte beschadiging opgelopen van 3 tegels (80x80cm) mail gestuurd en daarbij de foto's en gelijk nieuwe tegels opgestuurd gekregen
Reactie of foto toevoegen
“Begin er niet aan”
Door Leroy op woensdag 22 mrt 2023 23 | vestiging Zeewolde
11 maart 2022 een offerte betaald voor een douchekabine op maat. Totaal bedrag 3700,- en levertijd 16 weken.... Juist. Eerst zou er een inmeet afspraak plaats vinden bij mij thuis. Maanden mailen, bellen en zelfs naar Zeewolde gereden om duidelijkheid te krijgen. Pas in oktober (7 maanden verder) komt er iemand inmeten. November zou de kabine gemonteerd worden maar wat denk je... verkeerde maten besteld. Uiteindelijk is er met extra brede balken een noodoplossing neer gezet op 22 december (de tijdelijke oplossing kwam niet van Tegeldepot maar van de man die de kabine kwam plaatsen). 4 januari 2023, mail vanuit Tegeldepot dat ze 8 februari verwachten iets binnen te krijgen. Inmiddels maart, een jaar verder na aankoop datum! Weer niks gehoord en weer niks laten weten dus wederom contact gezocht en gevraagd om concreet een oplossing te leveren en mijn klachten uitgelegd. Krijg weer dezelfde reactie... We gaan het doorgeven aan de betreffende afdeling... opnieuw dit achterlijke traject in. Dat je zo met je klanten omgaat is diep en diep triest. Als dit zo langer doorgaat word het een gevalletje rechtshulp consumentenovereenkomst. Mensen wees gewaarschuwd, hier geen zaken mee doen!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door A Slot op zaterdag 17 aug 2019 19 | vestiging Zeewolde
Badkamer. Echt drama. Geen kennis, nul meedenken, laat verzenden, verkeerde kleur tegels verzenden ' oh ja, mijn collega heeft het verkeerde nummer ingevoerd'. En ' heeft u het gecontroleerd? Nee? Dan uw fout! Heeft u het wel gecontroleerd? Dan mag het niet terug want is de doos open gemaakt' Als je veel gedoe wil dan moet je hier bestellen. Gladde vervelende verkoop zonder kennis.
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door Nooijen op woensdag 2 feb 2022 22 | vestiging Zeewolde
Ga niet met dit bedrijf in zee, ze leveren zeer slechte kwaliteit en vervolgens hebben ze van service nog nooit gehoord.

Wij hebben hier het volgende gekocht: wc Inbouw reservoir, hangend toilet, fontein met kraan en syphon, wandtegels 30x60 cm en mozaïek tegels.
Reactie of foto toevoegen
“Te late levering van tegels en kapotte tegels”
Door I. Kilic op woensdag 10 feb 2021 21 | vestiging Zeewolde
Na 3 maanden tegellevering ingepland. Tijdens de levering heeft transportbedrijf geweigerd te leveren en zijn ze vertrokken met de tegels. Deze tegels waren keurig betaald tot levering aan de deur en chauffeur weigerde te leveren tot aan de deur. Zeer tragisch en onprofessioneel handeling. Helaas dupe van deze vervellende situatie en nu wacht ik nog steeds op mijn tegels en ik krijg geen reactie van Tegeldepot.

Aanvulling 16-02-2021
De tegels zijn inmiddels geleverd. Helaas zijn er best wel wat tegels kapot.
Reactie of foto toevoegen
“Douchecabine inbouwtoilet en douche accessoires”
Door Lisanne op vrijdag 10 jan 2020 20 | vestiging Zeewolde
Slechte service. Verkeerde levering. Spullen vergeten te leveren. Wisselende prijzen. En is dezelfde douchecabine ineens de volgende dag 200,- goedkoper is dat simpelweg pech. Alles staat en de spullen zijn mooi maar de weg ernaar toe had zoveel beter gekund. Alsof deze zaak wordt gerund door wat 'jochies' zonder enige vorm van kennis en servicegerichtheid in huis.
Reactie of foto toevoegen
Vestigingen Tegeldepot
  Meppel, Eekhorstweg 31a, 7942 KC Meppel, tel 036-8442222
  Zeewolde (7 ervaringen), Tweespan 2, 3897 AG Zeewolde, tel 036-8442222
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.