Feedback
7,0

Tegelhuis Badkamers en Tegels

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0180-646810 | Deventerseweg 11, 2994 LE Barendrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tegelhuis Badkamers en Tegels
Tegelhuis Badkamers en Tegels in Barendrecht is al 35 jaar het adres voor badkamers, wandtegels en vloertegels, tegelvloeren, installatie badkamers, toiletten en tegelvloeren.
Alternatieven voor Tegelhuis Badkamers en Tegels
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Sani-Dump
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 9,2 uit 666 ervaringen
• Bakker Tegels & Badkamers
   
(Vlaardingen Zuid-Holland) score 9,4 uit 303 ervaringen
• George van Dijke
   
(Klaaswaal Zuid-Holland) score 9,8 uit 279 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2185 ervaringen
• St. Pieter
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,6 uit 301 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 535 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 61 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Tegelhuis Badkamers en Tegels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goed resultaat”
Door Annette en Jos op dinsdag 2 okt 2018 18
Gezocht naar kwaliteit bij het vernieuwen van de badkamer. Wij kwamen uit bij Tegelhuis. Mooie showroom waar de kwaliteit van de materialen overduidelijk was. Na de eerste afspraak met Monique bleek direct dat het samenstellen van de badkamer een ware uitdaging was. Wat een mogelijkheden en keuzes. Door Monique werden wij hier heel goed in ondersteund. Omdat wij geen duidelijk beeld hadden van de nieuwe badkamer in combinatie met de mogelijkheden, hebben wij diverse afspraken moeten maken. Dit was nooit een probleem. Nadat wij er uiteindelijk uit waren werd de badkamer gerealiseerd. Wat in de showroom werd beloofd werd door de installateur Edwin waargemaakt. Een vakman die met ons meedacht waardoor er tijdens het opbouwen de puntjes op de i werden gezet. Zo hadden wij o.a. een kleur voeg uitgezocht waarbij hij vraagtekens zette. Blij dat hij dat deed. Het werd een andere kleur. Het resultaat? Wij zijn trots en blij met onze badkamer. Nadat de badkamer was opgeleverd constateerden wij een paar onvolkomenheden die deels door onze eigen schuld waren veroorzaakt. Dit werd binnen de kortste keren hersteld. Wij raden anderen zeker aan om bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer of het renoveren van de badkamer een bezoek te brengen aan Tegelhuis.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermeubel”
Door P.van Meggelen op donderdag 5 jul 2018 18
Aanvankelijk netjes geholpen bij de aankoop van een showroom opstelling. Op de aankoopbon stond expliciet vermeld: "zoals getoond in de winkel. " bij levering bleken onderdelen te missen en zat ook de kraan er niet bij. De fraaie afvoer kwam niet meer boven water. Er werd wel een vervangend setje geleverd. Al met al gedoe wat je kunt missen als kiespijn! Tijdens de aankoop nog naar bijpassende tegels gekeken. Alles wat we in showopstellingen mooi vonden bleek niet leverbaar.
REACTIE VAN TEGELHUIS BADKAMERS EN TEGELS
Vervelend dat u deze ervaring heeft. Een aanbieding showroommodel badmeubel betreft alleen het badmeubel. De kraan / kranen zijn veelal dummy uitvoeringen die niet gebruikt kunnen worden.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Tegelhuis Badkamers en Tegels
Website: tegelhuis.nl/
  Barendrecht, Deventerseweg 11, 2994 LE Barendrecht, tel 0180-646810
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.