Feedback
8,1

LAB21

Website: www.lab21.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.lab21.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van LAB21
LAB staat voor Life At Best. Een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen is onze droom. Van houten vloeren, natuursteen tegels tot laminaatvloeren, alles wat wij aanbieden willen wij als topaanbieding presenteren. LAB21 voert dan ook enkel producten van topkwaliteit en topmerken in haar portfolio.

Om dit te realiseren werkt LAB21 uitsluitend samen met werelds meest toonaangevende fabrieken in de betreffende branche. Hun producten hebben zich al bewezen door hun topranking op de wereldproductlijst en jarenlang gebruik bij prestigieuze projecten als de Olympische Spelen, concertgebouwen, wereldwijd bekende retailchains etc.

Specialisme
LAB21 gelooft in specialisme. Dat is o.a. terug te zien in de diepte en breedte van ons assortiment. Een breed portfolio biedt u ook veel keus. LAB21 selecteert niet op merknamen, maar op kwaliteit en design. LAB21 neemt dus niet klakkeloos het hele portfolio van een merk in haar assortiment. Wij kiezen de mooiste kleuren en designs van de verschillende merken uit voor onze klanten.

Transparant & eerlijk
LAB21 is altijd zo transparant mogelijk naar haar klanten toe. Wij vertellen alles incl. de nadelen van het materiaal en de valkuilen bij het gebruik. Regelmatig vertellen onze showroommedewerkers direct iets over de nadelen wanneer zij een product toelichten. De showroommedewerkers van LAB21 ondergaan intensieve trainingen voordat ze aan de slag gaan. Deze trainingen worden gevolgd door een telefonische enquête onder onze klanten en periodieke toetsen. Secuur en eerlijk zijn is de nummer 1 richtlijn voor onze showrooms.

Wij houden niet van agressief verkopen en het achterhouden van informatie. LAB21 biedt al haar producten aan tegen een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. En altijd voorzien van eerlijke informatie. Klanten zullen uiteindelijk voor LAB21 kiezen als wij het goed en eerlijk blijven doen. Dat is onze overtuiging.
Ervaringen
Er zijn 679 ervaringen over LAB21. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren269 ervaringen
4 sterren288 ervaringen
3 sterren51 ervaringen
2 sterren25 ervaringen
1 ster46 ervaringen

Per vestiging:
“Super goed geholpen”
Door a de jong op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Breda
wij zijn super goed geholpen in breda. ze laten je eerst rustig kijken voor ze komen.
je krijgt stalen mee voor in je huis. geen handje klap werk maar gewoon duidelijk wat het kost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door mevr vd Maale op vrijdag 25 mrt 2022 22 | vestiging Amersfoort
PVC Allegria naturel. Zijn zeer tevreden over de aankoop en de adviezen van de verkoopster. Ook zeer tevreden over de legger en zal het bedrijf zeer zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie”
Door A v H op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Werd vriendelijk ontvangen. Goede informatie en nieuwe afspraken door uitstel van ons geen probleem.
FOTO VAN AVH
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie vloer”
Door Wieneke Wapsenkamp op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Groningen
We zijn goed geholpen bij Lab21 in Groningen. We hebben een mooie vloer gekregen. Alles volgens afspraak.
FOTO VAN WIENEKE WAPSENKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Frank op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Eindhoven
Prettige ondersteuning bij aankoop. Wordt meegedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Guido de Bruijn op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Amersfoort
Geweldig advies in de winkel niets was te gek. Op tijd geleverd en perfect gelegd. Heel blij met onze betonlook vloer.
REACTIE VAN GUIDO DE BRUIJN
Onze hond wordt heel rustig van de mooie vloer.
+ Toon extra foto van Guido de Bruijn
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Bonte op maandag 8 nov 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goed geholpen mooie vloer uitgekozen. Zou erg blij zijn met een goed schoonmaak pakket.
FOTO VAN BONTE
Reactie of foto toevoegen
“Reeds gemonteerde laminaatvloer”
Door Bob van Genuchten op woensdag 21 jul 2021 21 | vestiging Den Bosch
Fijne uitleg gehad over de types vloeren waardoor ik een gewogen keuze kon maken.
FOTO VAN BOB VAN GENUCHTEN
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met nieuw vloer”
Door Hans op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Den Bosch
Na een professioneel informatie gesprek hebben wij er voor gekozen om bij lab21 een nieuwe vloer te kopen. Ook het leggen van de vloer is soepel verlopen. Wij zijn er blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Michael Dijkman op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
We zijn super geholpen in de winkel bij het maken van de juiste keuze vloer welke aansluit bij onze levensstijl en verwachtingen. Vloer besteld en laten bezorgen wanneer we zover gereed waren met onze verbouwing (moesten nog een keertje verzetten en ook dit was geen enkel probleem :) )
Al met al kan ik een ieder aanraden hier heen te gaan om je te laten helpen, informeren en te slagen!
FOTO VAN MICHAEL DIJKMAN
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met onze vloer”
Door Annemieke op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Breda
We zijn supertevreden met onze vloer. We hebben heel fijn advies gehad van Barry. Daarna is er continu goed contact geweest. En als laatst is de vloer gelegd door Fred, die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Ons huis is er nog zoveel mooier en fijner door geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door fam Christoffers op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Zwolle
Super geholpen in de winkel en levering was korrekt en compleet prima gelegd.
FOTO VAN FAM CHRISTOFFERS
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het uiteindelijke resultaat”
Door Jerry op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Ik heb een pvc vloer bij Lab21 gekocht in visgraat. In de winkel zijn we goed en vriendelijk behandeld. Zeker tevreden met het uiteindelijke resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“UIteindelijk ligt de vloer tot onze tevredenheid”
Door Carlijn van der Zanden op dinsdag 8 feb 2022 22 | vestiging Den Bosch
Prima service van de mensen in de winkel en bij de klantenservice. Leggen in 1e instantie ook prima volgens afspraak. Restpuntjes oplossen liep niet soepel. Uiteindelijk is het wel allemaal opgelost en ligt de vloer tot onze tevredenheid.
FOTO VAN CARLIJN VAN DER ZANDEN
Reactie of foto toevoegen
“Mooie pvc vloer”
Door Marc de Groot op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Den Bosch
De tijd werd genomen om onze wensen goed in kaart te brengen. Goed assortiment.
FOTO VAN MARC DE GROOT
Reactie of foto toevoegen
“Mooie pvc vloer”
Door jan op zondag 9 jan 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Prachtige vloer makkelijk zelf te leggen en precies wat wij zochten.
FOTO VAN JAN
Reactie of foto toevoegen
“Vloer is prima gelegd”
Door J de Winter op zondag 28 nov 2021 21 | vestiging Leiden
De door ons gewenste plank breedte kon niet kon niet geleverd worden hierdoor kozen wij voor een smallere maat zodat de vloer op tijd gelegd kon worden, de vloerenlegger is een prima vakman, daar zijn wij zeer tevreden mee.
FOTO VAN J DE WINTER
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn happy”
Door Kelly van Koolwijk op vrijdag 28 jan 2022 22 | vestiging Delft
Hele nette service. In de winkel werd ik heel goed geholpen. Geen vraag was te gek. Ik heb een tafel met staal dus het voorbeeld werd gedragen naar ergens een stukje staan. Ik wou de vloer ook bij daglicht zien... ook dat ... we gingen gewoon naar alle ramen toe. Er werd goed gecommuniceerd wanneer de inspectie kwam de vloer geleverd werd en wanneer geplaatst. De vloer is super! Is niet kapot te krijgen. Met een kind gaat er veel over de vloer heen, dus het is bijzonder dat het zo mooi blijft.
FOTO VAN KELLY VAN KOOLWIJK
+ Toon extra foto van Kelly van K
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Nicole Vorstermans op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Goed geholpen. Kreeg een contactpersoon aangewezen en verliep prima allemaal.
FOTO VAN NICOLE VORSTERMANS
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat pvc”
Door Johan van as op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Amersfoort
Een prachtige visgraat pvc vloer gekocht. Bijna 100 m2. Ligt er super in.
FOTO VAN JOHAN VAN AS
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie eiken parketvloer”
Door van Eeuwen op donderdag 20 jan 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Wij waren tijdens een strenge corona periode op zoek naar een eiken parketvloer. In Leeuwarden werden we zeer vriendelijk ontvangen en geholpen. Helaas kwamen er meerdere klanten tegelijk binnen, hetgeen een lastige situatie was voor de verkoper. Hij loste dat prima op, gaf iedereen (op afstand) een kopje koffie en nam onze bestelling keurig op. Sinds een paar maanden ligt de vloer er mooi bij in de slaapkamers van onze recreatiewoning, ook in onze nieuwe slaapkamer en suite, in de voormalige garage. :-) Het ziet er mooi uit, is schoon en eenvoudig te onderhouden.
FOTO VAN VAN EEUWEN
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met zelf gelegde pvc vloer”
Door R van der Vegte op zondag 8 mei 2022 22 | vestiging Zwolle
We zijn erg tevreden met onze pvc vloer. Grijs van kleur met vierzijdige groef. We hebben de vloer zelf gelegd wat prima te doen was.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe vloer”
Door R.Fahner op vrijdag 25 mrt 2022 22 | vestiging Delft
Ik heb een PVC vloer gekocht. Levering verliep vlot. Legservice heeft goed werk afgeleverd. Ik ben heel blij hoe het eruit ziet, terwijl je uiteindelijk een keuze maakt op basis van 1 plankje. Het lijkt erg op mijn vroegere vloer van hout. Vlekjes of strepen door verschuiven van meubels (ik ben net verhuisd) reinig je gemakkelijk met een nat doekje.
FOTO VAN R.FAHNER
Reactie of foto toevoegen
“Mooie pvc vloer”
Door Frans Bijma op zondag 30 jan 2022 22 | vestiging Groningen
Bijzonder prettig geholpen, goed geïnformeerd en het feit dat er eerst een voorcontrole werd gedaan als zeer nuttig ervaren.
FOTO VAN FRANS BIJMA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hohmann op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Eindhoven
Op zoek naar een nieuwe vloer terecht gekomen bij Lab21 in Eindhoven. Goed geholpen door Bob op een prettige informele manier. 1 puntje van kritiek: het naleveren van de plintjes duurde even. Maar de mooie vloer maakt alles goed.

Aanvulling ontvangen 4 mei 2021: De aankoop is geleverd, deze hebben we zelf geplaatst. We zijn er zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs kwaliteit verhouding”
Door Verhoeven op donderdag 7 jan 2021 21 | vestiging Breda
We hebben laminaat gekocht voor woonkamer keuken en hal en 2 slaapkamers
Heldere voorlichting. Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede levering. Ook nalevering super geregeld
FOTO VAN VERHOEVEN
REACTIE VAN FLOOR
Beste Verhoeven, Hartelijk dank voor u review. Onze verkopers volgen regelmatig trainingen waardoor ze goede voorlichting kunnen geven. Fijn dat u tevreden bent. Op de foto ziet de vloer er prachtig uit. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Marlène van Deutekom op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Den Bosch
We zijn geholpen door Hanneke. Normaal werkt en staat ze in Eindhoven, maar zijn goed en prettig geholpen. Niet opdringerig en laat je rustig rondkijken.
FOTO VAN MARLÈNE VAN DEUTEKOM
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door Remco Dieterman op dinsdag 13 okt 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Kwa informatie en leveren en plaatsen zijn wij zeer tevreden. Door problemen met de ondervloer moesten we de lever en plaatsing datum aanpassen, en dit was totaal geen probleem. Echt super geregeld. eind resultaat is een mooie nette strakke en vooral warme vloer. Enorm
FOTO VAN REMCO DIETERMAN
Gelegde pvc vloer
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Daniels op vrijdag 28 jan 2022 22 | vestiging Den Bosch
Bijzonder veel hulp gehad bij het bepalen van de juiste vloer i.v.m. vloerverwarming. Uiteindelijk hebben we besloten om voor PVC te gaan én het door LAB21 te laten leggen. Het resultaat is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“PVC tegelvloer”
Door Astrid Klaibeda op zaterdag 11 apr 2020 20 | vestiging Eindhoven
Wij hebben de vloer sinds januari, keurig gelegd hoor. Bij aankoop in de winkel hadden wij een positieve ervaring. Enige min puntje was , wij hadden een bon met btw nodig voor ons bouw depot. Dat heeft wat voeten in de aarde gekost om voor elkaar te krijgen. Verder helemaal tevreden
REACTIE VAN FLOOR
Beste Astrid, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! We staan altijd open voor opbouwende ideeën om te verbeteren, dus we willen u daarnaast ook bedanken voor uw verdere feedback! Fijn om te horen dat u verder een positieve ervaring had met de showroom en dat de vloer goed gelegd is. De vloer ligt er dus al even in, maar we wensen u er nog jaren plezier van! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door r.c. ossel op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Netjes geholpen verkoper was niet opdringerig bestelling goed en op tijd volgens afspraak geleverd.
FOTO VAN R.C. OSSEL
+ Toon extra foto van r.c. ossel
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Chantal op maandag 21 mrt 2022 22 | vestiging Amersfoort
In december is mijn pvc vloer gelegd. Het inmeten, egaliseren en leggen is prima verlopen. Mijn vloer ligt netjes en ik ben erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een pvc vloer”
Door Nico op woensdag 29 jun 2022 22 | vestiging Leiden
Goede klantvriendelijke begeleiding vanuit de verkoper. Dacht goed met ons mee wat we wilde en kwam met tips.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer wel veel over”
Door Lincy de jong op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Breda
Fijn geholpen ,,alleen werd ons verteld wat over was dat dat terug gebracht mocht worden. Hadden 7 volle pakken over alleen er mocht niks van terug.. Gelukkig vanuit het hoofdkantoor goed geholpen en de helft terug gekregen.. Wel jammer dat in de vestiging Breda verteld werd dat alles wat over was terug mocht,,hun alles uit laten rekenen en dan nog 8 volle pakken over.. Maar al bij al een hele mooie vloer
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door A Boomsma op zondag 8 mei 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Erg tevreden met de pvc click vloer die we onlangs hebben gekocht. Goed en snel geholpen bij lab21 Leeuwarden.
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is keurig gelegd”
Door Fam van den Anker op donderdag 24 mrt 2022 22 | vestiging Breda
Keurig geholpen in de zaak met goed advies, voor de pvc vloer, ook daarna, hebben zelf nog eea gewijzigd en ook dat ging goed, en keurig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie pvc vloer”
Door Meike op zaterdag 29 jan 2022 22 | vestiging Leeuwarden
We wisten al goed wat we wilden, maar het was fijn extra informatie te krijgen.
Het legproces was wat ingewikkeld, buiten toedoen van Lab21. Ze hebben dit toen goed voor ons opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Stech PVC kliklaminaat”
Door Ad Meijer op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Amsterdam
PVC kliklaminaat gekocht van Stech. Wij hebben er voor gekozen om zelf te leggen. Geen enkel probleem gehad, kwalitatief goed materiaal, zwaar! Vrijheid om in showroom eerst goed te kijken. Daarna goed voorgelicht m.b.t. onze vragen. Bij meerdere aanbieders geweest en ons online ook goed geïnformeerd. Dit voelde direct goed. Gelijktijdige levering van plinten ging echter mis doordat transporteur ze vergeten was in te laden. Week later wel gebracht en kwam precies uit met het leggen
FOTO VAN AD MEIJER
Reactie of foto toevoegen
“Frustrerende ervaringen zou het zo nooit meer doen”
Door Peter op donderdag 12 nov 2020 20 | vestiging Eindhoven
Heb op 24/8 bij LAB21 Eindhoven een mooie laminaatvloer besteld: Top-Line Mexican (28 euro per m2). Ook de legservice van LAB21 daarbij genomen. Op hun website wordt deze voorziening aangeprezen met o.a. de zin "alles in één hand". Mooie showroom, veel keus, vriendelijk personeel, Hanneke en Bob, die de tijd namen, kortom een prima eerste indruk. Offerte getekend, moest wel een flink bedrag aanbetalen, maar vooruit dan maar.

Daarna begint echter het foutenfestival. LAB21 heeft geen leggers in dienst, maar besteedt de legopdrachten uit aan ZZP-ers, klussers en legbedrijven. Er is geen arbeidsrelatie tussen LAB21 en degenen die het werk gaan uitvoeren. Dat heeft veel financiële voordelen voor LAB21, maar ook allerlei risico's voor de klanten. Een legger kan aan een andere klus ( dichterbij of financieel interessanter) de voorkeur geven. Het kan ook zijn dat de echt goede bedrijven het te druk hebben. De legger die bij mij de vloeren zou komen leggen, reageerde niet op mails en telefoontjes. Heb toen om een nieuwe legger gevraagd. Kreeg een snelle reactie van deze tweede legger, uit Rockanje. Dat is niet naast de deur.... Voorinspectie is door hem op 26 okt. uitgevoerd en legdatum met hem afgesproken: 9 november. De hr. van der Linde kwam deskundig en enthousiast over. Ik had alle vertrouwen in zijn capaciteiten.

Het hoofdkantoor in Amersfoort fungeert als zenuw(en)centrum. Daar moet men de planning, bestelling en levering coördineren en last but not least, zorgen voor een goede communicatie met de klant. En daar gaat van alles mis. Je kunt gelukkig op hun website "realtime" de voortgang van je order volgen... Dan schrik je van deze informatie. Er was nog geen legdatum vastgesteld. Er stond een egalisatiedatum vermeld, terwijl met de legger was afgesproken dat dit helemaal niet nodig was. Er stond geen legdatum vermeld. Er stond dat de goederen wel besteld waren, maar nog niet compleet. En dat slechts een week voor de afgesproken legdatum. Gebeld naar het hoofdkantoor en opnieuw naar de showroom geweest om de zaak te corrigeren. "Komt goed, komt goed" en "We gaan voor u aan de slag". Ondanks deze geruststellende mededelingen blijft het "realtime" orderoverzicht verwarrende informatie doorgeven. Vrijdag 6 november ga ik 's middags weer naar de showroom om aan te dringen op levering in het weekend, omdat maandag 9 november de legger om 08.00 u. voor de deur staat. "Het komt goed, u krijgt een telefoontje van de transporteur. Die brengt het laminaat zaterdag bij u thuis." Eindelijk, laat in de middag op zaterdag 7 november wordt alles afgeleverd. Laminaat was van een ander merk, zag er wel hetzelfde uit en ook de specificaties waren gelijk. Ben nog met een plank naar de showroom gegaan om te vergelijken met het paneel wat daar hangt. Het zag er precies hetzelfde uit. Daarom dit maar zo gelaten.

Maandag 9 november staat de hr. van der Linde klokslag 08.00 u. voor de deur. Hij heeft in de twee kamers snel en vakkundig het laminaat gelegd. Ben over zijn werk en over hoe de vloer er nu bij ligt zeer tevreden. Maar ik zou familie, kennissen en vrienden afraden om met LAB21 in zee te gaan. Te veel risico op gedoe en fouten na je bestelling, slechte communicatie, legkosten zijn hoog, je moet alles incl. legkosten 7 dagen voor de aflevering betaald hebben.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Peter, Op basis van uw bericht concluderen wij dat u aanvankelijk slechte communicatie heeft ervaren met de legger die wij hadden toegewezen. Nadat we van u te horen kregen dat u een nieuwe legger wilde, hebben een legger voor u aangewezen die uiteindelijk de legwerkzaamheden goed heeft uitgevoerd. U bent onze klant, dus we staan ervoor om beloofde service na te komen en gewenste producten te leveren. Het kan gebeuren dat onze leggers en leveranciers fouten maken, het blijft ten slotte mensenwerk. Wij lossen deze problemen voor u op, omdat u onze klant bent. In ons 'realtime-orderoverzicht' staat inderdaad een egalisatiedatumveld. Als er geen sprake van egalisatie is staat er niks in dit veld. Naar aanleiding van u review gaan we dit veld in de toekomst conditioneel maken. In uw geval heeft de wisseling van legger wellicht tot de vertraging gezorgd. Ondanks het feit dat het gehele proces niet optimaal gelopen is, wensen we u toch heel veel plezier van uw nieuwe vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Leon op donderdag 12 mei 2022 22 | vestiging Breda
Ik ben zeer deskundig en vriendelijk hier geadviseerd door het team van Lab21 in breda ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan de afwikkeling en de legcrew was ook zeer kundig en professioneel.
REACTIE VAN LEON
Top pvc vloertje gelegd van Lab21
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerie Antonis op woensdag 20 mrt 2019 19 | vestiging Den Bosch
Wij hebben bij Lab21 in Den Bosch twee PVC vloeren besteld, een stroken vloer en een visgraat vloer. We hebben duidelijke voorlichting gekregen over de PVC vloeren wat betreft slijtlaag en dikte en over het te volgen traject. Onze nieuwe cement dekvloeren werden eerst door de leggers 2 dagen van tevoren gelegaliseerd, en na twee dagen kwamen ze terug om onze twee vloeren te leggen. Dit alles werd vakkundig en precies uitgevoerd. Het afval werd verzameld en afgevoerd en daarna werden de plinten bevestigd. Ook de plinten keurig op maat in verstek en afgekit. Wij zijn zeer tevreden over Lab21.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Gerrie Edwin, Bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review. Uiteraard streven wij er naar dat het hele traject naar tevredenheid verloopt en wij zijn dan ook blij om te lezen dat dit resultaat bij u is behaald! Bedankt dat u voor LAB21 hebt gekozen en wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, loor
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Karima op zondag 27 sep 2020 20 | vestiging Eindhoven
Super tevreden met onze nieuwe vloer, mooi strak gelegd, van tevoren ook goed geadviseerd over de kleur keuze en de service is ook super uiteindelijk wordt alles opgelost totdat je tevreden bent.
FOTO VAN KARIMA
Vloer gelegd in visgraat
REACTIE VAN FLOOR
Beste Karima, Wat fijn dat je super tevreden bent over de service en met jullie nieuwe vloer! Dat vinden we erg leuk om te horen. Heel veel woonplezier er van gewenst! Met vriendelijke groet, Floor
REACTIE VAN KARIMA
Beste Floortje, we hebben een mailtje gekregen dat we beloond worden met een onderhoudsset als we foto's zouden plaatsen met een reactie, gaan wij deze ook krijgen voor de moeite en onze tijd? Alvast bedankt, Groet Karima
REACTIE VAN FLOOR
Beste Karima, Ik hoop dat uw de onderhoudsset inmiddels al heeft ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn stuur dan even een mailtje met uw naam, ordernummer en het verzoek naar info@lab21.nl dan ga ik er naar kijken! Met vriendelijke groet, Floor
REACTIE VAN KARIMA
Beste Floortje, setje is in goede orde ontvangen bedankt hiervoor, als mijn vloer hier nog mooier van wordt ga ik het product uiteraard na bestellen. Vriendelijke groet, Karima
REACTIE VAN KRISTEN
Beste Karima, Wat fijn om te horen dat u de set heeft ontvangen! Wij wensen u veel succes en veel plezier met de nieuwe vloer! Mochten er nog andere vragen komen in de toekomst, neemt u dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ron de kruijff op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een pvc clikvloer gekocht zijn prima geholpen. bij levering een kleine missteek, maar zeer snel vakkundig opgelost, wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN RON DE KRUIJFF
+ Toon extra foto van Ron de kruijff
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam. Bakker op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Leeuwarden
We zijn goed geholpen in de winkel. De verkoper was erg vriendelijk en gaf ons de tijd die we nodig hadden. We hebben een mooie eikenhouten vloer uitgekozen. De levering was snel en flexibel. Top!
FOTO VAN FAM. BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Westerbeek op maandag 26 nov 2018 18 | vestiging Amersfoort
Prima geholpen. Nemen ruim de tijd voor een goed advies. Levering vlot en vloer vakkundig gelegd. Zeer tevreden!
REACTIE VAN FLOOR
Beste Westerbeek, Fijn om te horen dat u tijdens het gehele proces zo'n positieve ervaring heeft gehad. Bedankt voor de mooie review en veel plezier van uw vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij en tevreden”
Door K De Koff op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Utrecht
Wij zijn heel blij en tevreden met onze pvc vloer. Mijn nicht is al een poosje opzoek naar een vloer en toen ze die van ons zag wilde ze gelijk de naam van de vloer en waar we hem hadden gekocht om dezelfde vloer te gaan kopen. Ook onze dank naar de vervoerder, was top.
FOTO VAN K DE KOFF
Reactie of foto toevoegen
“PVC visgraat”
Door Johnny muller op dinsdag 29 okt 2019 19 | vestiging Amersfoort
Visgraat vloer , heel mooi en van goede kwaliteit
FOTO VAN JOHNNY MULLER
Visgraatvloer
REACTIE VAN FLOOR
Beste Johnny, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom en voor het schrijven van deze mooie review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met het eindresultaat, het ziet er prachtig uit. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
REACTIE VAN CAROLINE
Mag ik vragen welke vloer en kleur dit is. Ziet er gaaf uit.
REACTIE VAN JOHNNY MULLER
Azarro Smoked Oak Light 122 x 610 mm 37
Reactie of foto toevoegen
“De vloer bevalt goed”
Door Pieter Visser op maandag 31 jan 2022 22 | vestiging Groningen
Er werd de tijd genomen en we hebben verschillende stalen bekeken. Ook zijn de voor- en nadelen, gebaseerd op onze situatie, besproken. Op basis daarvan hebben we een keuze kunnen maken waar we nog steeds erg blij mee zijn. De vloer ligt nu een paar maanden en bevalt goed. De legservice was (destijds) flexibel en heeft de vloer in een dagdeel gelegd. Wat we wel wat storend vonden is dat we direct een beoordelingsformulier moesten invullen - waar de legger bij stond. Dat had ik liever in alle rust bekeken, want je voelde wel de druk om een goed cijfer te geven. Overal het algemeen waren we overigens tevreden met de legservice. Wel hadden we helaas wat vertraging bij het leggen van de trap.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne vloer”
Door André op zaterdag 15 jan 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Vloer bevalt prima. Ben goed geïnformeerd vooraf.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie vloer”
Door A van Gils op maandag 9 mei 2022 22 | vestiging Breda
Fijn geholpen en is een mooie vloer. Zal in de toekomst zeker weer naar Lab21 komen!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie stevige vloer”
Door Alfred van Viegen op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
De Stech vloer, ideaal materiaal stevig, makkelijk te bewerken en makkelijk te leggen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met pvc vloer”
Door Bakker op woensdag 25 aug 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Goed geholpen, mooie vloer, erg tevreden
FOTO VAN BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Hans Boerman op zondag 22 mei 2022 22 | vestiging Delft
Mooie vloer uitgezocht uit het uitgebreide assortiment, deze is vervolgens keurig gelegd (in 1 dag!) conform de afspraak. Ook het retourneren van de iets te ruim geplaatste bestelling werd keurig afgehandeld. Kortom: niets op aan te merken en ook een aftersale service die prima in orde is, super!
FOTO VAN HANS BOERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Gebroken stroken bij pvc vloer”
Door Jacqueline de Vries op woensdag 18 nov 2020 20 | vestiging Den Bosch
Zomer 2020 hebben wij bij Lab21 te 's-Hertogenbosch een prachtige pvc-vloer van het merk 'Stech' aangeschaft. Niet te zuinig: voor een oppervlakte van maar liefst (ongeveer) 210 m2. In totaal ongeveer 90 pakken pvc; zowel visgraat als 'rechte' planken. De vloer werd uiteindelijk enkele maanden later (september), conform afspraak, bij ons geleverd. Op dat moment kon de vloer echter nog niet worden gelegd: wij zaten midden in een verbouwing. Men is medio oktober begonnen met het leggen van de vloer. Bij het openmaken van de pakken met pvc constateerden wij al gauw dat veel van de geleverde planken gebroken waren. Het gaat om maar liefst 7 pakken visgraat pvc en 2 pakken recht pvc (van de ongeveer 60 en 30 pakken in totaal). Dit is meer dan 10%! Dit, terwijl de planken na de levering niet meer van hun plek waren geweest.

Vanzelfsprekend hebben wij Lab21 hierover direct gecontacteerd. Correspondentie uitsluitend per e-mail. Telefoneren is namelijk lastig; volgens vaste telefoniste zijn de personen 'die erover gaan' altijd in een bespreking of meeting 'of zijn ze even niet op hun plek'. In eerste instantie werd door een medewerker van Lab21 botweg betwist dat de vloer kapot was! Wij hadden de vloer - alle planken, meer dan 90(!) pakken, maar even bij ontvangst moeten controleren. En eventuele opmerkingen op de pakbon moeten noteren (alsof de transporteur daarop zou wachten?). Stond volgens Lab21 in de algemene voorwaarden. Let op: een dergelijke voorwaarde is voor een consument onredelijk bezwarend (en kun je als consument vernietigen)! Een bedrijf mag en kan hier (dan) dus geen beroep op doen. Zo gezegd, zo gedaan. In een volgend (antwoord)bericht heeft Lab21 aangeboden de helft van de kapotte pakken met planken opnieuw, als vervanging, toe te zenden. De voor de andere helft zouden wij wel moeten betalen. Daar zijn wij natuurlijk niet mee akkoord gegaan. Een verkopende partij moet immers leveren wat is afgesproken, en mag geen kapotte producten leveren (dit heet 'conformiteit'). Als consument mag en moet je kunnen verwachten dat een verkoper levert wat is afgesproken. Dus: een hele vloer. Doet de verkoper dit niet, dan heb je er als consument recht op dat wat je kapot geleverd hebt gekregen, door de verkoper wordt vervangen (of hersteld). Kosteloos, en ook nog eens zo snel mogelijk!

Wij zaten inmiddels met een 'tekort': omdat zo veel planken kapot waren, konden wij onze vloer niet af maken. Wij waren dan ook gebaat bij een snelle afwikkeling. Bij Lab21 gaat communicatie echter, dat is u misschien al wel duidelijk, alles behalve snel. Er is geen klantenservice, van service heeft men er überhaupt niet gehoord. De 'desbetreffende personen' zitten als gezegd de gehele dag in 'meetings' en kun je dus niet aan de telefoon krijgen. Communicatie, als die er al is, vindt uitsluitend per e-mail plaats.

Lab21 heeft over consumentenrechten - recht op kosteloze vervanging! - in eerste instantie allemaal niet willen horen. Ons werd (door de betreffende medewerker) namelijk gevraagd om toch maar een extra bestelling te plaatsen en daarvoor te betalen, om zo ons tekort zo snel mogelijk op te lossen. Eventuele kapotte planken konden wij terugsturen (hoe???) en die zouden dan eventueel worden gecrediteerd. U begrijpt dat wij ons genoodzaakt hebben gezien om dit maar te doen. Wij wilden immers onze vloer af maken. De nieuwe pakken pvc vloer zijn uiteindelijk op 2 november (!) jl. bij het magazijn van Lab21 in Amersfoort afgeleverd. Omdat wij snel wilden handelen en onze vloerenlegger op korte termijn op 3 november jl. alleen nog beschikbaar was, hebben wij de planken zelf in Amersfoort afgehaald en de leverancier niet afgewacht. Heeft Lab21 nog kosten bespaard ook.

Aangekomen in Amersfoort is gebleken dat ten minste wéér de helft van de (ten tweede) geleverde pakken kapot was. Natuurlijk weer heel erg teleurgesteld. Hoe kan dit nou? Een productiefout? Dat werd natuurlijk bij hoog en laag ontkend. Een medewerker van de klantenservice heeft ons hierover te woord gestaan en de (kapotte) pakken teruggenomen. Hij heeft ook niet kunnen verklaren hoe het pvc wéér kapot kon zijn. Hij zou wel direct nieuwe pakken bestellen. Ook heeft hij aangeboden de gemaakte kilometers te vergoeden. Daar hebben wij natuurlijk mee ingestemd.

De resterende (vijf) pakken pvc zijn mee naar huis gegaan. Op 3 november jl. heeft onze vloerenlegger zijn werk echter weer letterlijk moeten afbreken, omdat het pvc – de tweede levering – letterlijk kapot sprong bij het leggen ervan. Dus zaten wij opnieuw met de gebakken peren. En een vloer die wéér niet af was en kon worden gemaakt. Inmiddels is weer iemand anders dan onze vaste contactpersoon bij Lab21 geworden. Deze persoon heeft er – net als de eerdere medewerker, overigens – een communicatief en juridisch potje van gemaakt. Gelukkig hebben wij juridische kennis in huis en hebben wij het eventuele gemak dat wij weten hoe wij zouden moeten procederen, als wij er niet uit zouden komen. Maar heel veel andere mensen hebben dat niet. Wees dus gewaarschuwd. Tegelijkertijd geldt ook: de aanhouder wint!

Wij hebben Lab21 – bij herhaling! – gemotiveerd op onze (consumenten)rechten en de plichten van Lab21 moeten wijzen. Uiteindelijk is deze persoon met de oplossing gekomen: het bedrag dat door ons voor de aanvullende bestelling is betaald, wordt door Lab21 gecrediteerd. Maar het gederfd woongenot dat wij hebben? Of de kosten die wij maken om een nieuwe vloerenlegger in te schakelen? En de overeengekomen reiskosten? Nee hoor, die krijgen we niet. Terwijl ze juridisch gezien wel schade betreffen, die het gevolg is van de wanprestatie van Lab21. We kunnen wat deze persoon betreft naar de Geschillencommissie van CBW ('Uitgesproken zaak'), zie daarover https://www.cbw-erkend.nl/uitgesprokenzaak. Laagdrempelige geschilbeslechting. Kortom: een heel slechte ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“De vloer ligt er mooi in”
Door Arwin Janssen op maandag 21 mrt 2022 22 | vestiging Eindhoven
We zijn heel deskundig geholpen door Bob, hij heeft de voor en nadelen van verschillende vloeren uitgelegd, alle afspraken zijn nagekomen en de vloer ligt er mooi in.
FOTO VAN ARWIN JANSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met pvc vloer”
Door D. op zaterdag 5 feb 2022 22 | vestiging Amersfoort
Goede prijs en kwaliteitsverhouding en vakkundige ingeschakelde externe leggers. Erg tevreden.
FOTO VAN D.
Reactie of foto toevoegen
“Gelijmde pvc vloer”
Door Jaap de Boer op dinsdag 29 okt 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een gelijmde PVC vloer laten leggen door LAB 21. Deze is super gelegd en zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. Ook wat betreft de communicatie zijn wij ook goed tevreden en behulpzaam.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Jaap, Bedankt voor het schrijven van deze prachtige review en natuurlijk voor uw bezoek aan onze showroom. We zijn heel blij om te horen dat u zo tevreden bent met het eindresultaat en de tussentijdse communicatie! We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Wielink op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Delft
Het is een goed product wij konden op afspraak een staal halen. En toen online de bestelling plaatsen. Werd netjes af geleverd op de afgesproken tijd wij zijn er zeer tevreden mee.
FOTO VAN FAM. WIELINK
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door Wendy Bezemer op dinsdag 30 jul 2019 19 | vestiging Amersfoort
We hebben een pvc visgraat vloer gekocht bij lab21. Vriendelijk geholpen, goed geadviseerd. Aan de achterkant verloopt de administratie niet geheel vlekkeloos. Dat doet wel afbreuk aan de service die je in de winkel ervaart.
FOTO VAN WENDY BEZEMER
Visgraatvloer
REACTIE VAN FLOOR
Beste mevr Bezemer, U heeft een mooie vloer en we hebben u goed geholpen in de winkel, dat is het goede nieuws, maar we vinden het erg jammer dat u niet tevreden bent met onze administratieve prestaties. Allereerst onze excuses daarvoor. Zou u de moeite willen nemen ons via info@lab21.nl kort te informeren wat er mis ging. We willen graag leren van onze fouten en voorkomen dat dit nog eens mis gaat. Alvast hartelijk bedankt. Nb. Wat een mooie foto van uw vloer! Veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Vloer is super mooi”
Door Nathan Koekoek op zaterdag 29 jan 2022 22 | vestiging Utrecht
Wilma was was een super prettig persoon die mij fantastisch geholpen heeft. Fijne service omtrent bezorgdatum en flexibiliteit. Vloer is super mooi.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gedaan”
Door Mendy van Eeuwijk op maandag 14 sep 2020 20 | vestiging Den Bosch
Bij binnenkomst bij Lab21 werd ons vele keus mogelijkheden aangeboden. De verkoper dacht echt met ons mee wat voor vloer echt mooi bij onze meubels zou gaan passen (deurkastje meegenomen). Onder het genot van een kopje koffie met een donut werd de offerte opgemaakt. De deal was snel gemaakt....nu een half jaartje later nog zeer tevreden. Nette levering van de vloer en naar tevreden gelegd. Niet meer dan een groot compliment naar Lab 21!

Aanvulling ontvangen 15 september 2020: Betreft lijm pvc vloer.
FOTO VAN MENDY VAN EEUWIJK
+ Toon extra foto van Mendy van Eeuwijk
REACTIE VAN FLOOR
Beste Mandy van Eeuwijk, Bedankt voor uw bezoek aan de showroom en het plaatsen van de review. We vinden het normaal om de tijd te nemen voor onze klanten om iedereen goed voor te kunnen lichten over alle mogelijkheden, maar het is fijn om te horen dat het gewaardeerd wordt. Wij wensen u nog veel plezier met de vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat PVC”
Door Ingrid op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Super mooie visgraat vloer gekocht. Mooi gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf laminaatvloer”
Door Klok op donderdag 30 jun 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Laminaatvloer grayish en zeer tevreden. Bij warme muren is ook de vloer wat warmer van kleur.
FOTO VAN KLOK
Reactie of foto toevoegen
“De inmeet- en afleverkosten zijn niet inbegrepen”
Door Marijn op maandag 28 mrt 2022 22 | vestiging Delft
Het verkoopproces ging makkelijk, ook tijdens corona. We mochten een paar stalen meer naar huis nemen om daar te bekijken. De inmeetkosten en afleverkosten (niet super veel) zaten niet bij de prijs inbegrepen. Dat was mij van te voren niet duidelijk gemaakt. Er is na overleg een kleine korting gegeven. Het legproces was bijna niet goed gekomen omdat de vloer niet snel genoeg droogde. De bereidheid van de vloerenlegger was wel zodanig dat het allemaal nog net op tijd lag.
FOTO VAN MARIJN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rianka op donderdag 24 mrt 2022 22 | vestiging Amersfoort
Zeer tevreden met de aankomst van onze visgraat pvc vloer. Goede hulp, snel antwoord op je mails en een goede kwaliteit van de vloer.
FOTO VAN RIANKA
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door D Gerritsen op zondag 13 sep 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer goed advies,wij waren er diret uit ,alle afspraken prima nagekomen en Ricardo is een toplegger,keurig gedaan
FOTO VAN D GERRITSEN
Houtlook pvc vloer
REACTIE VAN FLOOR
Beste D Gerritsen, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie foto bij de review. LAB21 streeft naar deskundige en professionele service. Wij zijn daarom erg blij dat dit ook gewaardeerd wordt. Namens LAB21 heel veel plezier met de nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Super vloer”
Door M j van baardwijk op dinsdag 26 jan 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Kwaliteit, Uitstraling en heel makkelijk in onderhoud. Super vloer
FOTO VAN M J VAN BAARDWIJK
REACTIE VAN FLOOR
Beste M.J. van Baardwijk, Een super vloer zeg je, dat horen we natuurlijk graag, want daar gaat het uiteindelijk om! We wensen je er veel plezier van. Met vriendelijke groet, Floor
REACTIE VAN INEKE
Het is een prachtige vloer. Zou ik mogen weten om welke vloer het hier gaat?
REACTIE VAN M J VAN BAARDWIJK
Zie screenshot daar staat merk op. Large aqua klik
REACTIE VAN INEKE
Echt heel mooi! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Ellen van Oers op woensdag 14 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prachtige vloer makkelijk in onderhoud. Vakkundig gelegd door Murat. Erg blij mee.
FOTO VAN ELLEN VAN OERS
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Kieren tussen plint en laminaat”
Door J.Egmond op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Het laminaat is erg mooi maar het is niet echt erg goed gelegd want langs de randen is op sommige plekjes iets te slordig gezaagd zodat er soms kieren zitten tussen de plint en laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Nina op zondag 24 apr 2022 22 | vestiging Eindhoven
Wij hebben enkele maanden geleden een pvc vloer gekocht bij LAB21. Zeer behulpzaam op de vestiging, ook in het meedenken met de geschikte ondervloer voor onze situatie. Hij was gemakkelijk te leggen zoals was aangegeven en de vloer is degelijk. Zeer tevreden dus.
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat pvc”
Door Jochem Reitsema op dinsdag 27 nov 2018 18 | vestiging Amersfoort
Hebben een visgraat pvc gekocht bij LAB21. Zijn erg tevreden over de kwaliteit. Bij het leggen zijn er wat stukjes in de hoeken die niet goed zijn gehecht, deze worden binnenkort alsnog opnieuw gelijmd. Wanneer dit zonder bijzonderheden verloopt, ben ik zeer tevreden over de vloer en het leggen.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Jochem, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat er een oplossing is gevonden voor het probleem. Wij wensen u heel veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Mooie pvc vloer”
Door Eveline op maandag 9 mei 2022 22 | vestiging Leeuwarden
We hebben een mooie PVC vloer gekocht. De leverings- en legafspraken verliepen prettig en conform afspraak en de service daarna (wat omhoogstaande puntjes) zijn direct na contact aangepakt en opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat ziet er geweldig uit”
Door E. Razenberg op dinsdag 22 mrt 2022 22 | vestiging Eindhoven
We hebben een zwevende PVC vloer (Stech core) gekocht met plinten en deze ook laten leggen in ons hele appartement in Eindhoven. In de planning ging niet alles goed maar dat wijt ik mede aan corona. Het resultaat ziet er geweldig goed uit, het hele appartement is er van opgeknapt. De begeleiding door de verkoopster in het hele proces was top!
FOTO VAN E RAZENBERG
Reactie of foto toevoegen
“Goede, deskundige vriendelijke hulp”
Door Peter Verhagen op dinsdag 5 jan 2021 21 | vestiging Eindhoven
Goede, deskundige vriendelijke hulp. Uitlevering gaf een probleempje wat men zeer professioneel heeft opgelost door de levering kosteloos thuis te komen afleveren.

Aanvulling ontvangen 6 januari 2021: Het is al gemonteerd en dat ging erg goed en snel met de meegeleverde isolatie. Erg goed product.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Ester kroon op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Enschede
Prima informatie gehad en vriendelijk geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen bij het uitzoeken”
Door André op maandag 1 nov 2021 21 | vestiging Delft
Ik werd erg goed geholpen. Het werd op tijd ook geleverd. Toen ik nog 2 pakken extra nodig had kon ik gelijk langs komen om de extra pakken op te halen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Ilse Brouwer van den Heuvel op dinsdag 22 mrt 2022 22 | vestiging Amersfoort
Prima. We werden goed ontvangen. Kregen uitleg over de zaak en mochten daarna zelf gaan kijken. Later kwam er iemand ons weer helpen. Fijn. Bij het tweede bezoek aan de zaak idem dito en hebben we de vloer besteld. We werden prima op de hoogte gehouden tijdens het bestel en leverings proces.
FOTO VAN ILSE BROUWER VAN DEN HEUVEL
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door Fedrik op vrijdag 4 dec 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben onze vloer hier gekocht. Er was erg veel keuze en dit was de eerste winkel waar wij het gevoel hadden ruime keuze te hebben in vloeren die 'echt hout' leken als laminaat. Uiteindelijk zijn we erg tevreden over de uitkomst!
FOTO VAN FEDRIK
REACTIE VAN FLOOR
Beste Fedrik, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw aankoop bij LAB21.Met meer dan 2000 vloeren hebben wij gegarandeerd een passende vloer voor elke klantwens. Op de foto's zien wij dat u terecht heel blij kan zijn met uw nieuwe vloer, het ziet er super mooi uit. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Houtlook visgraat pvc”
Door NM Le Grand op maandag 9 mei 2022 22 | vestiging Amsterdam
Andre heeft ons erg goed geholpen bij het uitkiezen van de nieuwe vloer (houtlook visgraat pvc) en het uitwerken van de kosten. We werden steeds hartelijk ontvangen in de showroom en zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden. Het was ook geen enkel probleem om een sample van de vloer een dagje mee te nemen voor het uitzoeken van een eettafel (eiken). Ook de leggers waren vlot, betrouwbaar en erg meedenkend.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Jos Hoekstra op vrijdag 1 jul 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Heb een goede ervaring gehad bij lab 21 in Leeuwarden fijn geholpen en alles was volgens afspraak geregeld. Degene die de vloer heeft gelegd was een vakman die in 2 dagen de hele vloer van meer dan 100 m2 heeft geplaatst incl ondervloer en plakplinten.
We zijn zeer tevreden over de vloer alleen de plinten laten regelmatig los op diverse plaatsen.
FOTO VAN JOS HOEKSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi PVC vloer”
Door Frank Zegers op vrijdag 28 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Mooie PVC (verlijmd) vloer gekocht. Erg mooi. Super kwaliteit. Als klant word je goed geadviseerd en snel geholpen. Legservice was super. Vakmannen.
FOTO VAN FRANK ZEGERS
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Len Schuit op zaterdag 15 jan 2022 22 | vestiging Delft
Een paar dagen na levering van mijn pvc vloer bleken er een paar pakken te zijn beschadigd. Nadat ik hierover gebeld heb is er de volgende dag iemand langs mijn huis gereden om vervangende pakken te leveren. Het personeel was erg vriendelijk en dacht mee in oplossingen. Top!
FOTO VAN LEN SCHUIT
+ Toon extra foto van Len Schuit
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn er enorm blij mee”
Door Martin op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn enorm tevreden over onze nieuwe vissegraadvloer van LAB21, ze gaven een goede service, en het was snel en keurig gelegd. Wij zijn er enorm blij mee
REACTIE VAN FLOOR
Beste Martin, Bedankt voor je positieve review. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Vloerdelen werken”
Door Gerrit Boute op woensdag 13 apr 2022 22 | vestiging Breda
Wij hebben een PVC-laminaat vloer gekocht bij LAB21. Bij de aankoop hebben wij vooraf gevraagd aan de verkoper (locatie Breda) wat voor ons de beste oplossing was. Want wij hadden nogal wat wensen. Wij hebben een vloer met vloerverwarming en een hond waarbij wij hebben aangegeven dat we een vloer wilde die redelijk krasbestendig was. Door LAB 21 werd een PVC Laminaat vloer aangeraden welke een steviger rug had waar cement in verwerkt was. Ideaal geschikt voor onze toepassing. Op onze vraag of deze vloer zelf gelegd kon worden gaf de verkoper aan dat dit juist een vloer was, die uitermate geschikt was om zelf te leggen en uitsteken voor het gebruik met een hond. Hij demonstreerde dit nog met het krassen met een sleutel. Na het leggen van de vloer waren wij ook uitermate content met het resultaat. Een prachtige vloer. Die er keurig inlag, waarbij wij natuurlijk rekening hebben gehouden met de leginstructie inclusief het stookschema van de vloerverwarming voor het op de juist manier van opstoken. Na enige tijd begon er hier en daar wat kleine kiertjes te ontstaan en hier en daar wat kleine stukjes van het PVC af te brokkelen. Daarop hebben wij contact opgenomen met LAB21 en hen hiervan op de hoogte gesteld.
LAB21 stelde daarop de vraag hoe wij de vloer gelegd hadden. Natuurlijk hebben wij aangegeven dat deze vloer in overeenstemming met de door LAB21 aangegeven leginstructie te hebben aangebracht. Ik heb hen direct foto's gestuurd van hoe de vloer erin lag direct na het aanleggen en hoe de situatie nu was. De reactie van LAB21 was, en ik dacht dit is een grapje, stelt dat je geen zware dingen zoals een keukenblok of ander sinds op je vloer mag plaatsen. Dit was ons vooraf niet gemeld, want anders hadden wij deze vloer nooit gekocht. En wat melde LAB21 nog meer, dat als je de vloer zelf legt de garantie vervalt. Bij het verzoek voor garantie beloofde LAB21 alles naar wens op te lossen en er zou een monteur langs komen om de schade vast te stellen. Maar blijkt nu dat ze helemaal geen garantie geven van wege het feit dat er keukenblok op de vloer is geplaatst en sluiten daarmee het dossier en laten ons als klant gewoon stikken. Kortom: Koop nooit een vloer bij LAB21 het is een onbetrouwbaar bedrijf die wegloopt voor zijn verantwoordelijkheid en zijn klanten laat stikken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door René op zaterdag 5 sep 2020 20 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Wat wordt afgesproken, wordt nagekomen. Vriendelijk en vakkundig geholpen met een prima product! PVC vloer helemaal top.
FOTO VAN RENÉ
Gelegde pvc vloer
REACTIE VAN FLOOR
Beste René, Bedankt voor het plaatsen van de mooie review. Fijn om te horen dat u vriendelijke en vakkundig geholpen bent. Leuk om het resultaat te zien, dat ziet er goed uit! Veel plezier er van! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Nina op dinsdag 27 nov 2018 18 | vestiging Eindhoven
Goede service in de winkel, de vloer is mooi en strak gelegd. Heel blij mee!
REACTIE VAN FLOOR
Beste Nina, Bedankt voor de review en uw bezoek aan onze vestiging in Eindhoven.
Wij wensen u heel veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door H Mulder op vrijdag 10 apr 2020 20 | vestiging Groningen
correcte behandeling en en een [prettig en vertrouwend verkoper.

Aanvulling ontvangen 16 april 2020: Wij hebben 104 m2 klik pvc gekocht in Groningen en het is bijna 2 maanden geleden al gelegd ,naar onze tevredenheid.
REACTIE VAN FLOOR
Beste H. Mulder, Bedankt voor uw bezoek aan de showroom van Groningen en het plaatsen van deze mooie review. We zijn blij om te horen dat u correct en prettig bent geholpen in de showroom en dat de vloer naar tevredenheid is gelegd, daar gaat het uiteindelijk om! We wensen u nog veel plezier van uw vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“PVC Sensation vloer”
Door Jan Wout van de Vuurst op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Amersfoort
Goed advies gehad en vriendelijk personeel. Ook qua prijs erg goed. Wij hebben de pvc sensation vloer gekozen en die staat fantastisch. Levering was keurig volgens afspraak en volledig.
FOTO VAN JAN WOUT VAN DE VUURST
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jan ter Veer op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Groningen
Wij zijn super tevreden over onze stech core eir klik pvc vloer rena oak 6mm. Het leggen samen gedaan met mijn zoon. Dat ging super geen probleem. We genieten elke dag van onze vloer en krijgen vele complimenten.
FOTO VAN JAN TER VEER
Reactie of foto toevoegen
“Moeizaam maar wel fijn opgelost”
Door Marga Nooijens op donderdag 15 aug 2019 19 | vestiging Breda
PVC vloer voor beneden (gelijmd) en boven kliklaminaat. De reden dat ik dit bedrijf als matig ervaar is dat het communiceren erg lastig is, zowel telefonisch als via email. Je koopt een vloer in breda, daarna wordt je voor allerlei zaken weer doorverwezen naar Amersfoort, loopt erg moeizaam. De vloer beneden was besteld met leggen erbij. Dit is bij ons erg moeizaam verlopen. Vloerenlegger ging niet leggen ivm de vochtigheid vloer. We hebben een nieuwbouwhuis maar de vloer lag er al in februari in. Ondertussen stond ook al weken de vloerverwarming aan en hebben door ander bedrijf en uitvoerder de vloer nogmaals laten controleren. Hieruit bleek dat de vloer prima in order was, dus droog. Na veel op en neer gebel en sms wou hun vloerenlegger toch echt niet leggen, of ik moest iets komen ondertekenen dat het geheel op eigen risico gelegd zou worden. Nou dit is nogal een ruim begrip...... Dit hield ook in dat de hele planning op de schop lag want geen vloer kon zeer zeker de rest van de planning in ons huis ook niet doorgaan. Na veel gedoe besloten om helemaal de vloer niet meer te laten leggen door LAB 21 had total geen vertrouwen meer in, ook omdat de vloer niet egaal genoeg was moest alle oneffenheden eraf gaan krabben??! (ik lees hier voor in recensies soort gelijk verhaal, had zo mijn verhaal kunnen zijn) het was te zot voor woorden. Gelukkig vonden we iemand via via die ons uit de nood kwam helpen en een ervaren pvc vloerenlegger is. Wat een lot uit de loterij. Heel vakkundig in korte tijd onze vloer helemaal geegaliseerd en dag erna prachtig erin gelegd. Het hele verhaal van te vochtig en vloer niet egaal vond hij een lachertje. Een nieuwbouwhuis met zo'n vloer zo zou hij het altijd wel willen. Natuurlijk moest deze vloerlegger wel betaald worden en had ik ook al het leg-geld bij LAB 21 betaald. Positief punt: LAB 21 heeft ons verhaal aangehoord en binnen paar weken het bedrag teruggestort zonder discussie, fijn!

Mijn conclusie; Prima een vloer kopen bij LAB 21, veel keuze. Maar laat het leggen achterwege. Ook verloopt de communicatie stroef, momenteel zit ik nog steeds op terruggave te wachten van 2 pakketen PVC die retour zijn gebracht ivm teveel besteld (mei 2019) hierover al meerdere malen gebeld.
REACTIE VAN FLOOR
Geachte meur. Nooijens, Om met het positieve te beginnen, u heeft een mooie vloer waar u blij mee bent. Dat vinden wij ook fijn, met de rest van uw verhaal kunnen wij uiteraard niet blij zijn. We streven naar een goed eindproduct bij elke klant, dit start bij een goede inschatting van de omstandigheden. De conditie van de vloer wordt door ons beoordeeld en daar is de vochtmeting een onderdeel van.

Een te vochtige vloer wil niet zeggen dat een vloer niet gelegd kan worden, het houdt alleen op de langere termijn een aantal risico's in. PVC wordt verlijmd met een watergedragen lijm, die alleen volledig uithardt en tot maximale hechting komt als die volledig kan drogen. Als een basisvloer een te hoog vochtpercentage heeft wordt aan deze voorwaarde niet voldaan. In zo'n geval willen wij het risico niet nemen en willen u ervoor behoeden dat dit op termijn kan leiden tot loslaten van het PVC. De vochtmeting die wij doen is conform de gestelde norm en niet iets wat we zelf verzinnen, en de uitkomst van de meting is objectief.

Uiteraard leggen wij zelf ook liever de vloer, het werk is tenslotte ingepland. Wij vinden het daarom vervelend dat wij nu afgeschilderd worden als de partij die niet wilde leggen, terwijl we dit om duidelijke redenen, ook in uw belang, niet doen. We vinden het overigens niet goed dat wij kennelijk destijds niet beter in staat zijn geweest om u dit uit te leggen.

Uiteraard hopen we dat het niet tot problemen zal leiden en dat u jarenlang onbezorgd kunt genieten van een mooie vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Klik pvc en trap plak pvc”
Door Fiona van Duren op woensdag 10 nov 2021 21 | vestiging Amersfoort
We hebben voor de vloer voor klik pvc gekozen en voor de trap plak pvc. De verkoopster heeft goed advies gegeven na het zien van foto's van onze inrichting. Het is een prachtig geheel geworden!!
FOTO VAN FIONA VAN DUREN
REACTIE VAN FIONA VAN DUREN
Foto van de trap
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer ziet er fantastisch uit”
Door Frans van wolffelaar op donderdag 22 jul 2021 21 | vestiging Eindhoven
Heel goede service en vakkundig gelegd de PVC vloer erg gemakkelijk in onderhoud en ziet er fantastisch uit. Wij zijn er erg blij mee.
FOTO VAN FRANS VAN WOLFFELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Vlot”
Door B.Aukes op donderdag 1 jul 2021 21 | vestiging Groningen
Wij kregen in Groningen prima voorlichting en we hoefden niet lang te twijfelen om een positieve beslissing te nemen. De levering ging ook vlot .
Reactie of foto toevoegen
“De vloer gaat stuk op de naden”
Door Bas op woensdag 23 mrt 2022 22 | vestiging Den Bosch
Verschrikkelijk bedrijf, verkopen kunnen ze goed maar het woord service komt niet voor in hun woordenboek. Vloer blijkt niet op de ondervloer te kunnen waarvan Lab21 heeft gezegd dat het wel kon. Nu gaat het dus stuk op de naden, en geeft Lab21 niet thuis. Meermalen wordt beloofd terug te bellen dat is werkelijk waar nog geen één keer gebeurd. Telkens zelf terugbellen en met weer met een smoes worden afgescheept. Mijn advies, kies een andere zaak. Kost wellicht iets meer maar dan weet je ook dat het goed is.
REACTIE VAN FLOOR
Wat vervelend dat dit zo verloopt, uiteraard willen wij ook dat u tevreden bent.
Op basis van de informatie die u bij uw review heeft gegeven kunnen we dit niet herleiden naar een klacht. We willen u graag verder helpen en willen u daarom vragen om naar klantenservice@lab21.nl een email te sturen met een verwijzing naar deze review en vermelding van uw ordernummer. We zullen na ontvangst zsm inhoudelijk reageren, bij voorbaat dank voor uw medewerking.
Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“De 5e legger heeft het opgelost”
Door I.Solinger-Buné op vrijdag 28 jan 2022 22 | vestiging Amersfoort
De vloer ,daar ben ik blij mee. Maar over de leggers en duur van de afhandeling niet . In mei besteld,in september zou er gelegd worden. 4 leggers later. Nu word 30 januari de keuken opnieuw gelegd. Wat een stress dit gegeven heeft. Het spijt me voor de klantenservice dat ik niet aardig ben geweest door de telefoon.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding, het leggen kan beter”
Door Fleur de Sterke op woensdag 13 apr 2022 22 | vestiging Amersfoort
Uitstekend geholpen bij het uitzoeken van mijn pvc vloer, Lab21 heeft zich ook heel flexibel opgesteld toen de planning op het laatste moment toch veranderde en er minder tijd was voor acclimatiseren. Het leggen was hier en daar wat slordig.
FOTO VAN FLEUR DE STERKE
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Marco Cupido op vrijdag 2 okt 2020 20 | vestiging Delft
Wij zijn erg blij met onze vloer. Al veel verbaasde reactie gehad, nadat wij bezoekers vertelden dat het een PVC-vloer was.
FOTO VAN MARCO CUPIDO
Dit is een pvc vloer
+ Toon extra foto van Marco Cupido
+ Toon extra foto van Marco Cupido
REACTIE VAN FLOOR
Beste Marco Cupido, Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie review en wat een prachtige foto's heeft u gemaakt! Wij hopen dat u ook een fijne ervaring heeft gehad met de service van LAB21 en dat u verder veel plezier heeft van de mooie nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Peter van der Veen op zondag 14 mrt 2021 21 | vestiging Zwolle
Op zoek naar een pvc vloer bij LAB21 in Zwolle terecht gekomen. Na een zoektocht door de voorbeelden en mogelijkheden, gewapend met een staal en offerte huiswaarts gegaan. Na accordering een planning opgesteld waar men zich super en prima aan heeft gehouden (levering materialen, egaliseren van de vloer en het leggen van de PVC vloer). Het resultaat mag er zijn***, nu naar 2 maanden gebruik nog steeds dik tevreden en content met de gehele gang van zaken
FOTO VAN PETER VAN DER VEEN
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Bert den Hartog op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Zwolle
Alle afspraken keurig nagekomen, vloer netjes gelegd. Mooi resultaat, ondanks het feit dat het niet de duurste vloer was.
FOTO VAN BERT DEN HARTOG
+ Toon extra foto van Bert den Hartog
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Carli op vrijdag 10 apr 2020 20 | vestiging Delft
Wij zijn erg tevreden over onze vloer en hoe we geholpen zijn, nadat er een klein dingetje nog onder de vloer en er dus een bult ontstond is dat snel en netjes opgelost.
FOTO VAN CARLI
PVC tegels
REACTIE VAN FLOOR
Beste Carli, Bedankt voor deze mooie review. Leuk om te horen dat u goed geholpen bent en dat de vloer zo mooi gelegd is. Fijn dat het foutje met het bultje dat ontstond op een goede manier is opgelost. We wensen u heel veel plezier van de nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens LAB21
Website: www.lab21.nl
aAmersfoort (112 ervaringen), Euroweg 27, 3825 HA Amersfoort, tel 085 - 483 32 66
bAmsterdam (9 ervaringen), Sijsjesbergweg 30, 1105 AL Amsterdam, tel 085 - 483 32 85
cBreda (62 ervaringen), Stadionstraat 11/7, 4815 NC Breda, tel 085 - 483 32 75
dCapelle aan den IJssel (82 ervaringen), Schinkelse Baan 8, 2908 LE Capelle aan den IJssel, tel 085 - 48 33 274
eDelft (42 ervaringen), Rotterdamseweg 402D, 2629 HH Delft, tel 085 - 483 32 77
fDen Bosch (62 ervaringen), Afrikalaan 14, 5232 BD Den Bosch, tel 085 - 483 32 71
gEindhoven (97 ervaringen), Brussellaan 9, 5628 TA Eindhoven, tel 085 - 483 32 60
hEnschede (6 ervaringen), Schuttersveld 46, 7514 AL Enschede, tel 085 - 48 33 284
iGroningen (65 ervaringen), Protonstraat 20H, 9743 AL Groningen , tel 085 - 483 32 73
jLeeuwarden (44 ervaringen), Planetenlaan 2, 8938 AL Leeuwarden, tel 085 - 483 32 70
kLeiden (13 ervaringen), Flevoweg 2C, 2318 BZ Leiden, tel 085 - 48 33 283
lOostzaan (Amsterdam) (45 ervaringen), Skoon 58, 1511 HV Oostzaan, tel 085 - 483 32 79
mUtrecht (23 ervaringen), Nieuw Amsterdamlaan 1, 3526 AE Utrecht, tel 085 - 483 32 78
nZwolle (17 ervaringen), Thomas A. Kempisstraat 59, 8021 BJ Zwolle, tel 085 - 483 32 72
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.