Feedback
8,1

LAB21

Website: www.lab21.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.lab21.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van LAB21
LAB staat voor Life At Best. Een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen is onze droom. Van houten vloeren, natuursteen tegels tot laminaatvloeren, alles wat wij aanbieden willen wij als topaanbieding presenteren. LAB21 voert dan ook enkel producten van topkwaliteit en topmerken in haar portfolio.

Om dit te realiseren werkt LAB21 uitsluitend samen met werelds meest toonaangevende fabrieken in de betreffende branche. Hun producten hebben zich al bewezen door hun topranking op de wereldproductlijst en jarenlang gebruik bij prestigieuze projecten als de Olympische Spelen, concertgebouwen, wereldwijd bekende retailchains etc.

Specialisme
LAB21 gelooft in specialisme. Dat is o.a. terug te zien in de diepte en breedte van ons assortiment. Een breed portfolio biedt u ook veel keus. LAB21 selecteert niet op merknamen, maar op kwaliteit en design. LAB21 neemt dus niet klakkeloos het hele portfolio van een merk in haar assortiment. Wij kiezen de mooiste kleuren en designs van de verschillende merken uit voor onze klanten.

Transparant & eerlijk
LAB21 is altijd zo transparant mogelijk naar haar klanten toe. Wij vertellen alles incl. de nadelen van het materiaal en de valkuilen bij het gebruik. Regelmatig vertellen onze showroommedewerkers direct iets over de nadelen wanneer zij een product toelichten. De showroommedewerkers van LAB21 ondergaan intensieve trainingen voordat ze aan de slag gaan. Deze trainingen worden gevolgd door een telefonische enquête onder onze klanten en periodieke toetsen. Secuur en eerlijk zijn is de nummer 1 richtlijn voor onze showrooms.

Wij houden niet van agressief verkopen en het achterhouden van informatie. LAB21 biedt al haar producten aan tegen een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. En altijd voorzien van eerlijke informatie. Klanten zullen uiteindelijk voor LAB21 kiezen als wij het goed en eerlijk blijven doen. Dat is onze overtuiging.
Ervaringen
Er zijn 865 ervaringen over LAB21. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren331 ervaringen
4 sterren378 ervaringen
3 sterren65 ervaringen
2 sterren37 ervaringen
1 ster54 ervaringen

Per vestiging:
“Een mooie vloer”
Door Annet op zaterdag 25 mrt 2023 23 | vestiging Amersfoort
Fijne communicatie. Duidelijke uitleg mondeling en heldere mails. Levering prima.
Mooie vloer!
FOTO VAN ANNET
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de nieuwe vloer”
Door J.J. Blijleven op dinsdag 21 mrt 2023 23 | vestiging Amersfoort
Helder en duidelijke uitleg over vloeren. Goede afspraken die ook worden nagekomen. Prima vloerenleggers! Wij zijn heel blij met de nieuwe vloer!
FOTO VAN J.J. BLIJLEVEN
+ Toon extra foto van J.J. Blijleven
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Koolen Hans op donderdag 16 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
We zijn perfect en zeer vriendelijk geholpen. Snelle correcte levering.
FOTO VAN KOOLEN HANS
+ Toon extra foto van Koolen Hans
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Nancy op woensdag 15 mrt 2023 23 | vestiging Groningen
Goed advies, duidelijke afspraken. Prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Dick op woensdag 15 mrt 2023 23 | vestiging Utrecht
Goede ervaring en voorlichting zowel met de keuze (PVC Laminaat) als met de aanleg van deze vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Marloes Ottenbros op dinsdag 14 mrt 2023 23 | vestiging Breda
Ben goed en snel geholpen bij de aankoop van een pvc visgraatvloer.
FOTO VAN MARLOES OTTENBROS
+ Toon extra foto van Marloes Ottenbros
+ Toon extra foto van Marloes Ottenbros
Reactie of foto toevoegen
“Verkoop prima over de legger minder tevreden”
Door A. Van der Gugten op dinsdag 14 mrt 2023 23 | vestiging Groningen
In de winkel uitstekend geholpen, minder tevreden over de vloerlegger. Moeilijk contact te krijgen, uiteindelijk, na anderhalve maand de plinten bij deze legger geannuleerd. (Niet via de winkel geregeld vanwege afwijkende maat) Halverwege het leggen zijn leggers vertrokken naar andere klus, volgende dag ziek. Uiteindelijk zijn ze dan eind van de dag toch gekomen na boze belletjes. Niet fijn! Dus winkel en legger: heb ik verschillende ervaringen mee. Maar je bestelling doe je wel via de winkel.
FOTO VAN A. VAN DER GUGTEN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie vloer”
Door Martijn de Vries op vrijdag 10 mrt 2023 23 | vestiging Groningen
Er was wat onduidelijkheid maar alles is opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe vloer”
Door Geert Janssen op vrijdag 10 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
Prima service ondanks misverstand over afspraken. Goed en snel opgelost. Uitstekend gelegd. Zijn blij mee.
FOTO VAN GEERT JANSSEN
+ Toon extra foto van Geert Janssen
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Familie Middelbos op vrijdag 10 mrt 2023 23 | vestiging Groningen
De voorlichting bij aankoop van onze lichte beton look vloer was prima. We konden een aantal stalen mee naar huis nemen om een definitieve keus te maken. Na aankoop werden duidelijke afspraken gemaakt over hoe, wat en wanneer. En die afspraken werden ook nagekomen. De ruim 80 m2 vloer is vervolgens super goed gelegd terwijl wij een heel ingewikkelde vloer hebben met veel schuine muren en vreemde hoekjes! Wij zijn heel tevreden.
FOTO VAN FAMILIE MIDDELBOS
Reactie of foto toevoegen
“Een prima vloer”
Door B Eilering op donderdag 9 mrt 2023 23 | vestiging Amersfoort
We hebben een click pvc vloer gekocht, er wordt met je meegedacht dat je wat kan betalen zodat je zeker weet dat je je gekozen vloer ook krijgt. Vloer prima gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie vloer”
Door Tristan op donderdag 9 mrt 2023 23 | vestiging Leeuwarden
Vriendelijk geholpen door de verkoper en we hadden al snel een mooie vloer uitgekozen. we hebben twee proefstukken mee gekregen om het in de woonkamer te testen. Levering is helder gecommuniceerd, echter was het retourneren van de overgebleven pakken wat lastig, uiteindelijk is dit wel gelukt.
FOTO VAN TRISTAN
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de vloer”
Door Oppewal op donderdag 9 mrt 2023 23 | vestiging Leeuwarden
Met de vloer tevreden. Alleen werd er in de voorinspectie veel te veel m2 berekend. M.a.w. teveel betaald en veel PVC over. Werd uiteindelijk goed opgelost. Teveel gerekende werd terug betaald. Maar vervelend dat het zo ging. Met klachtenbrief en wachten op antwoord erc
FOTO VAN OPPEWAL
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de vloer”
Door Martin Janssen op donderdag 9 mrt 2023 23 | vestiging Groningen
Kundige mensen, het concept werkt goed en is goed op elkaar afgestemd. Ondanks wat leverings fouten alles prima opgelost!
FOTO VAN MARTIN JANSSEN
+ Toon extra foto van Martin Janssen
+ Toon extra foto van Martin Janssen
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer, maar levering rommelig”
Door TB op donderdag 9 mrt 2023 23 | vestiging Amersfoort
Goed geholpen in de winkel, ruime keuze aan vloeren. Direct een offerte, qua prijs zeer vergelijkbaar met elders. Contact met lab 21 na aankoop was moeizaam. Hoeveelheid van levering werd tussentijds verkeerd aangepast. Kostte erg veel moeite om dit weer te corrigeren. Levering was erg rommelig, track en trace nooit ontvangen omdat ze gebruik maken van lokale beunhaas met een busje. Vloer zou voor 17.00 uur komen. Om 17.00 uur nog geen vloer en Lab21 niet meer bereikbaar. Uiteindelijk tot half zeven moeten wachten (erg vervelend aangezien we niet in het huis woonden). Erg tevreden over het bedrijf die het heeft gelegd (vd Breul).
FOTO VAN TB
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Karina op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Leeuwarden
Goede service, afspraken worden nagekomen en bij beschadiging tijdens transport kregen we binnen een week nieuwe pakken pvc.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi eindresultaat”
Door Sjaak Ligthart op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Voorlichting m.b.t. combinatie PVC-vloer/vloerverwarming had beter gekund. Eindresultaat is heel mooi.
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep goed”
Door T poker op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Groningen
We hebben een pvc vloer gekocht en alles verliep vlotjes. Goed op de hoogte gehouden wat en wanneer alles kwam. Erg vriendelijk geholpen in de winkel. Dus bij ons is de score super.
FOTO VAN T POKER
Reactie of foto toevoegen
“Een tevreden klant”
Door Gab op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Den Bosch
Heel goed advies, en de vloer was wat wij vooraf hadden voorgesteld. Leggen was zeker te doen. Dus goed advies, perfecte kwaliteit. Kortom tevreden klant.
FOTO VAN GAB
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E S Korthof op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Enschede
De kleur is precies wat we zochten. Over het materiaal zijn we erg tevreden. De vloer is onderhoudsarm.
FOTO VAN E S KORTHOF
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Joke Vermeer op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Delft
We hebben verleden jaar een PVC vloer voor de gehele woning gekocht bij LAB21.
De service is top!
Reactie of foto toevoegen
“Een keurige vloer”
Door Stefan Geerts op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Breda
Goede voorlichting die ook echt klopt. Heb de vloer 120 m2 zelf gelegd. Ziet er keurig uit.
FOTO VAN STEFAN GEERTS
+ Toon extra foto van Stefan Geerts
+ Toon extra foto van Stefan Geerts
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de vloer”
Door F Floren op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Breda
Tevreden, in de winkel veel keuze, vloerstalen mee naar huis gekregen, toen deze vloer gekozen. Blij met de vloer, mooi gelegd, warme kleur. Mooie grote visgraat.
FOTO VAN F FLOREN
Reactie of foto toevoegen
“Een prima vloer”
Door Johannes op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Zwolle
We zijn in de winkel uitstekend geïnformeerd over de mogelijkheden van een lijm-PVC vloer en hebben daardoor de juiste keuze kunnen maken. Alles is op tijd en compleet geleverd. Het egaliseren van de vloer en het zelf leggen van het PVC vereist wel wat inzicht en ervaring met het leggen van vloeren. De vloer ziet er prima uit en we hopen er vele jaren plezier van te hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Elona op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Wij waren goed voorbereid en wisten al wat wij wilden maar zijn prima geholpen.
FOTO VAN ELONA
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie pvc vloer”
Door J. Sneep op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Groningen
We hebben bij Lab 21 een mooie pvc vloer gekocht. Goed geadviseerd en meegedacht door de verkoper. Op mails werd snel en netjes gereageerd.
FOTO VAN J. SNEEP
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bas op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
Mooie PVC visgraat vloer. In de winkel goed advies en prettig geholpen. De 2 vloeren leggers waren vakmannen en denken goed mee. Ik ben zeer tevreden over de vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie laminaatvloer”
Door Rien van Rijnsbergen op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Den Bosch
Tijdens de aankoop goed begeleid en op de afgesproken tijd afgeleverd. Goede kwaliteit zelf gelegd en alles naar volle tevredenheid. Zelfs wat we overhadden gebruikt om werkblad mee af te werken.
FOTO VAN RIEN VAN RIJNSBERGEN
+ Toon extra foto van Rien van Rijnsbergen
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen bij het uitzoeken”
Door Bonita op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Breda
Hele fijne verkoper die goed meedacht met zoveel de juiste keuze voor de vloer als met de juiste leverdatum. Het enige vervelende was dat de airco kapot was en het was die dag 35 graden.
Reactie of foto toevoegen
“Topper”
Door Martin Frijters op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Breda
Klik laminaat voor hele benedenverdieping 55 plus woning gekocht. Goede informatie gekregen. Zeker betreffende de plakondervloer dus zonder egaliseren en lijmen zelf gelegd. Is geen probleem legt zelfs makkelijker dan gewoon click laminaat. Dus topper.
FOTO VAN MARTIN FRIJTERS
+ Toon extra foto van Martin Frijters
+ Toon extra foto van Martin Frijters
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer, maar service kan beter”
Door A.C. Bulk op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Leiden
De vloer zelf is geweldig. Het traject met alle voorbereidingen naar het leggen en de nazorg laat echter veel te wensen over. De ingehuurde partij die dit moest uitvoeren presteerde zwaar onder niveau. Uiteindelijk hebben we nog steeds een paar kleine onvolkomenheden die nog steeds niet afgewerkt zijn. Dat dit überhaupt nog zal gebeuren....... daarvoor heb ik de moed opgegeven.
FOTO VAN A.C. BULK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hilda Holleman op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Breda
Wij hebben een laminaat vloer gekocht zeer tevreden over, verkoopster heeft goed met ons meegedacht en geluisterd.
REACTIE VAN HILDA HOLLEMAN
Vloer zelf gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Het ziet er mooi uit”
Door A.W. van Eden op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Groningen
Wij kochten een pvc plankenvloer met geïntegreerde ondervloer. Hebben het zelf gelegd en ziet er erg mooi uit.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige vloer”
Door Niels Foesenek op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Breda
Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid. we hebben zelf de vloer gelegd en goede informatie gekregen. Het ziet er prachtig uit.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door René Smans op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Breda
We zijn erg goed geholpen,ook wat betreft het uitzoeken van een goed passende pvc vloer bij ons interieur. Helemaal top! De keuze is ook erg ruim.
Reactie of foto toevoegen
“Teveel pakken PVC geleverd en mogen niet retour”
Door J. Nieuwenhuis op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Utrecht
Ik heb klik PVC bij in uw winkel in Utrecht gekocht. Wij hebben zelf de vloer gelegd en die ligt er perfect in. Maar ik heb veer meer geleverd gekregen (ca. 12 m2) als dat ik nodig had (aantal is berekend door de verkoper), en uw filiaal in Utrecht weigert om deze terug te nemen. Dit vind ik een slechte service. Daarom heb ik de slechte score aangegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie PVC vloer”
Door Richard op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Groningen
Veel goede voorbeelden in de showroom en professionele assistentie bij uit uitzoeken van de vloer in combinatie met het geplande interieur. Prijs kwaliteit kon ik nergens scherper vinden.
FOTO VAN RICHARD
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Nguyen op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Utrecht
Geholpen door Ruud, een gezellige en sympathische man. Echt een top verkoper, neem de tijd voor you met uitleggen, advies... zelf in de avond (eigen tijd!).
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige PVC vloer”
Door Rene Stoverink op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Enschede
Prachtige vloer die goed gelegd is. Makkelijk te onderhouden, en dat is wel handig want vanwege onze kleurkeuze zie je er veel op.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Art op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een visgraat plak-pvc gelegd. en zijn blij met het resultaat. Er komen soms wel wat sneller krassen in dan gedacht. En de lijm hecht niet overal even goed, maar gelukkig heb ik het kunnen herstellen. In ieder geval is het een mooie vloer en zijn we blij met het resultaat.
FOTO VAN ART
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de pvc vloer”
Door Dick Schalks op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Amersfoort
Goed geholpen. Mooi product. Jammer dat ik de restanten niet kon terugbrengen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door A. Senyurek op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Super goed geholpen, en geadviseerd, na bestelling zijn de producten op de afgesproken datum binnengekomen, de pvc laminaat in visgraat is zeer kwalitatief. Wij zijn er super blij mee. Is zeker een aanrader.
FOTO VAN A. SENYUREK
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Marian op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
In de winkel werden we goed geholpen met het uitkiezen van het soort PVC. Snel uitgekozen en besteld. De levering was in orde, werd fijn binnen gelegd in huis. Ook het zelf leggen ging prima. We hadden voldoende lijm en het leggen was eenvoudig adhv de duidelijke instructies.
FOTO VAN MARIAN
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Carla veltkamp op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Amsterdam
Mooie pvc vloer in visgraat, snel gelegd aardige leggers.
FOTO VAN CARLA VELTKAMP
+ Toon extra foto van Carla veltkamp
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jos Moorman op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Enschede
Tevreden met de vloer.... strak gelegd. Iedereen die op bezoek komt begint er direct over.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi vloer alleen veel problemen met het leggen”
Door Van der Veer op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Utrecht
Pvc gekocht voor het hele huis inclusief 2 trappen. Top geholpen, alleen veel problemen met het leggen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Coen op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
De kwaliteit van de klik pvc is erg goed. Eenvoudig zelf te leggen en goede service vanuit lab21. Ik had een pak te weinig besteld, lab21 kon in heel korte tijd een extra pak leveren zonder extra kosten.
FOTO VAN COEN
Reactie of foto toevoegen
“Mooie PVC vloer”
Door TK Mathijssen-Draaibas op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Amsterdam
Tevreden over de vloer, maar helaas teveel pakketten geadviseerd (goeie maten doorgegeven), waardoor ik nu met twee pakken vloerdelen zit waarmee ik niks kan :(
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Armand Moelchand op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Delft
Voortreffelijke ervaring bij lab 21 met Han, meedenken, sluitende informatie, super!
FOTO VAN ARMAND MOELCHAND
+ Toon extra foto van Armand Moelchand
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige vloer”
Door Nando Ravestein op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Utrecht
Keurig geholpen in de zaak. Levering van de vloer was goed, netjes op tijd een tijdsindicatie gegeven. Kwaliteit van de vloer is prachtig!
FOTO VAN NANDO RAVESTEIN
+ Toon extra foto van Nando Ravestein
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A.A.M. van Berkel op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Amersfoort
PVC in het gehele huis en zeer goed gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door Coby op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Delft
Ruime keuze aan PVC vloeren, ook kleurentinten die niet verkocht worden in bouwmarkten. Wij kozen voor een mooie klik-pvc die vlot geleverd werd en makkelijk te leggen was.
FOTO VAN COBY
Reactie of foto toevoegen
“PVC sluit niet goed aan”
Door Roy op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Delft
Wij hebben gekozen voor pvc visgraat. 4 maanden geleden is de vloer gelegd. Op twee plekken sluit het pvc niet goed aan. Daarnaast zijn er al beschadigingen zichtbaar onder de tafel.
FOTO VAN ROY
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie vloer”
Door Stefan van Wijk op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Leeuwarden
Mooie vloeren en ruime keuze. Vriendelijk geholpen en een snelle levering. De legger heeft keurig werk geleverd.
FOTO VAN STEFAN VAN WIJK
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies, zelf gelegd”
Door Jos Schra op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Amersfoort
Wij kregen goed advies bij onze vloerkeuze. Ook voor wat betreft eventuele plintjes. En een prima kwaliteit voor een redelijke prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Joost Kop Jansen op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Zeer tevreden! Professionele service, goed geholpen en hebben zelfs de vloer platen mee naar huis gekregen om te kijken hoe het thuis stond. Kan LAB21 aanraden bij iedereen die opzoek is naar een nieuwe vloer of voor het inwinnen van informatie.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Tonny vd cruijs op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
De vloer die besteld was is optijd geleverd. Het leggen was een hele ervaring omdat ik het nog niet gedaan had, het was een eitje zo gemakkelijk. Je moet je goed voorbereiden en het juiste aanschaffen. Goed advies gekregen en gekregen wat ik vroeg, bedankt.
REACTIE VAN TONNY VD CRUIJS
Foto's
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door M.van Leeuwen op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Den Bosch
Nette vloer voor nette prijs. Kwaliteit na 6 maanden prima. Wel een paar kwalitatieve legfoutjes. Maar waren zelf te verhelpen. Tot nu toe tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Kuipers op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Enschede
We zijn zeer goed en deskundig geholpen door Gaby.
FOTO VAN KUIPERS
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige vloer”
Door Ans Te Riele-van Amsterdam op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Amsterdam
Goede voorlichting, hierna wisseling van personeel. Spreken niet heel netjes over elkaar. Stoel doppen en onderhoud boekje beloofd. Nooit gekregen. Wel een super legger toegewezen gekregen. Heeft een prachtig patroon gemaakt van de tegels. Echt een professioneel.
FOTO VAN ANS TE RIELE-VAN AMSTERDAM
+ Toon extra foto van Ans Te Riele-van Amsterdam
+ Toon extra foto van Ans Te Riele-van Amsterdam
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door F de P op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
Mooie vloer, strak gelegd in 1 dag in dec 2022. Tot nu toe zeer tevreden mee. Er was wat onduidelijkheid rondom de legafspraak, maar uiteindelijk goed opgelost en het resultaat goed!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie”
Door Alex Duivenvoorden op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Delft
De verkoopster was goed maar de planning en communicatie met de legger van de vloer was slecht. Resultaat was goed.
FOTO VAN ALEX DUIVENVOORDEN
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Kievit Rijnmond bv op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Laminaat vloer gekocht en het is vanaf begin aankoop allemaal perfect geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door R.Okhuijzen op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Aardig geholpen en niet opdringerig nalevering van plinten snel geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi vloer, minder tevreden over service”
Door Syta Ewoldt op zondag 5 mrt 2023 23 | vestiging Den Bosch
Gewacht tot het tuintje van onze nieuwe woning ook klaar was zodat je kunt zien dat de vloeren binnen en buiten mooi op elkaar aansluiten. Werkt ruimtelijk! Wij zijn blij met onze lijm PVC betonlook vloer. We waren niet zo tevreden over de service op het moment waarop er een verkeerde vloer geleverd werd, waarvoor wij een paar nachten in een hotel zaten en wij onze verhuizing twee weken moesten opschuiven. Het vinden van een legger op dat moment gaf veel gedoe. Verder zou onze vloer plintloos kunnen maar dat bleek uiteindelijk niet zo te zijn, geen plinten dus nog toen we in ons nieuwe huis trokken, wat toch lastig is als de spullen er staan.
FOTO VAN SYTA EWOLDT
+ Toon extra foto van Syta Ewoldt
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is top”
Door Rick van Hal op woensdag 22 feb 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hierbij een kleine terugkoppeling betreft de aanschaf van een PVC vloer bij lab21.
Materiaal levering verliep vlgs afspraak, helaas wat beschadigingen aan een pak vloerdelen die zonder problemen is gecrediteerd door Lab21. We zijn heel tevreden met het resultaat. Onze vloerenlegger Peter Borel heeft met veel passie onze vloer gelegd. De afwerking van de vloer, plinten etc bewijst zijn vakmanschap. Het afkitten van de plinten was even een misverstand betreft de afwezigheid van de kit. Deze hebben we zelf aangeschaft. De gekleurde muur is niet gedaan, ivm risico vlekken. Het resultaat is top, kwaliteit Moduleo Layed Red is top. Dank aan Debby, winkel Cap ad IJssel voor je hulp.
FOTO VAN RICK VAN HAL
+ Toon extra foto van Rick van Hal
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie”
Door J.Obbink op zaterdag 21 jan 2023 23 | vestiging Den Bosch
Goede informatie en uitleg over de vloeren. Gekozen voor pvc vloer beneden en op de verdieping.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Maikel op dinsdag 10 jan 2023 23 | vestiging Den Bosch
Een goed en klantvriendelijk ontvangst in de showroom. Er werd alle tijd genomen om ons te informeren en mee te denken over wat voor ons het best passende product (PVC) zou zijn. Uiteindelijk geslaagd voor een PVC vloer met een heel lichte grey wash voor de 1e en 2e verdieping
FOTO VAN MAIKEL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Tony van Wijland op zaterdag 7 jan 2023 23 | vestiging Utrecht
We hebben een tijd geleden onze PVC-vloer bij jullie gekocht en door jullie
aangelegd, we zijn zeer tevreden met jullie vloer en service. Het betreft PVC-vloer Sensation Carrara Lijm PVC Sten Black 609,6x609,6 mm 0,55mm Toplaag (opp 78 m2)
Betreft de service is zeer goed, vloerlegger geeft goede en overtuigende adviezen, direct en concreet en klantvriendelijk, denkt met de klant mee, dit is als prettig ervaren. Ook het nakomen van afspraken is goed verlopen (planning, levering van de spullen en het leggen). Al met al we zijn zeer tevreden met onze PVC-vloer, we ontvangen van onze vrienden en familie veel positieve reacties hierover.
FOTO VAN TONY VAN WIJLAND
+ Toon extra foto van Tony van Wijland
+ Toon extra foto van Tony van Wijland
Reactie of foto toevoegen
“Een erg mooie vloer”
Door Jari Roovers op donderdag 5 jan 2023 23 | vestiging Breda
De vloer is erg mooi, helaas al wel 2x een stukje dat los is gekomen. Gelukkig wordt dat opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Fam. Jansen op vrijdag 16 dec 2022 22 | vestiging Utrecht
We gingen verhuizen en wilde daar een mooi vloer laten leggen. We zijn naar Lab21 geweest en waren er eigenlijk heel snel uit. Mochten ook 2 delen van een vloer meenemen om even thuis te kijken hoe we de kleur daar vinden. En hebben het die dag gelijk bestelt. Kwam iemand nog later langs om het netjes uit te meten. En volgens afspraak netjes gelegd. Wij zijn dik tevreden.
FOTO VAN FAM. JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie vloer”
Door angelique brocatus-kooijmans op woensdag 14 dec 2022 22 | vestiging Breda
We mochten een proefstaal meenemen wat ons in de keuze heeft geholpen. Levering werd netjes op afgesproken tijdstip geleverd en kwaliteit is goed.
FOTO VAN ANGELIQUE BROCATUS-KOOIJMANS
+ Toon extra foto van angelique brocatus-kooijmans
+ Toon extra foto van angelique brocatus-kooijmans
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer en goede organisatie”
Door Fam. Massaut op woensdag 14 dec 2022 22 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Het was paniek op het moment dat de dekvloer van ons nieuwe huis werd afgekeurd (scheurvorming) door de pvc-legger, die deze eerder zelf had goedgekeurd. Binnen 2 weken moest er een andere nieuwe vloer (click-pvc) en een vloerenlegger komen ivm de ook nog te plaatsen nieuwe keuken. Normaal is dat vrijwel onmogelijk op zo'n korte termijn. Met hulp van filiaalleider en afdeling klantenservice is dat alsnog gelukt. Organisatorische foutjes Lab21 bleven zonder gevolgen voor ons als klant, werden - met excuses - allemaal snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Stefan Belksma op woensdag 14 dec 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben pvc klik vloer gekocht brede plank het is heel mooi en strak erin gelegd we zijn er zeer blij mee. Mooie kleur kwalitatieve vloer die jaren meegaat, kind vriendelijk makelijk schoon te houden. Ik raad iedereen aan wil je nieuwe vloer ga dan naar lab21. Ze helpen je goed service is goed en persoonlijk, totaal niet opdringerig
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Martin op maandag 12 dec 2022 22 | vestiging Delft
Hele goede service bij de vestiging. Visgraat vloer besteld met ondervloer. Mooie vloer geworden en heel goed om te onderhouden.
FOTO VAN MARTIN
Reactie of foto toevoegen
“Geen positief advies”
Door H.W. Strikwerda op vrijdag 9 dec 2022 22 | vestiging Amersfoort
Om bij het einde te beginnen. We hadden een hele goede legger en onze PVC vloer ligt er perfect en strak bij! 5 sterren voor Raymond van der Vliet dus, blijft 1 ster voor LAB21. Goed verkoopgesprek, offerte op basis van onze plannen en aangeleverde documentatie. Geen speld tussen te krijgen. Half april opdracht goedgekeurd, 20 september, een week voor de levering werd ons meegedeeld dat de offerte 25% duurder ging worden omdat er (onder andere) meer egaline nodig was omdat we vloerverwarming hadden, terwijl dit tijden het verkoopgesprek duidelijk aan de orde was geweest. Zo'n order terugdraaien op deze korte termijn was helaas onmogelijk, maar we zijn op een volstrekt onacceptabele manier voor het blok gezet.
Daarnaast vonden wij de toon van de emails daar waar het gaat om het voldoen van de rekeningen (voorschotten eigenlijk) evenmin acceptabel. Soort van laatste herinneringen en anders incassobureau. Dit wordt niet vergeten en van onze kant geen positief advies voor LAB21. Nog veel te leren voor dit bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Een hele mooie vloer”
Door C.V.M. de Boer op vrijdag 9 dec 2022 22 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Hele mooie vloer! past bij elk interieur maar zeker bij neutrale tinten. ik krijg veel complimenten over de vloer.
FOTO VAN C.V.M. DE BOER
+ Toon extra foto van C.V.M. de Boer
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is heel mooi”
Door T. Hermans op donderdag 8 dec 2022 22 | vestiging Eindhoven
Heel goed geholpen in de winkel en blij met het resultaat! Gezien de ruime keuze op het gebied van (pvc) vloeren vonden we het lastig kiezen! Na het bezoeken van verschillende winkels kwamen we bij Lab21 terecht. Hier zijn we erg goed geadviseerd en hebben we een plak pvcvloer gevonden waar we nog steeds heel blij mee zijn. Het leggen hebben we zelf gedaan, dit was heel makkelijk met de zelfklevende ondervloer, het eindresultaat is heel mooi geworden. De vloer ligt er nu zo'n 5 maanden in. is makkelijk schoon te houden en van goede kwaliteit, krast niet snel!
FOTO VAN T. HERMANS
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de verkoop, minder over de legger”
Door Sacha de Nocker op woensdag 7 dec 2022 22 | vestiging Delft
Lab 21 is een vriendelijk en behulpzaam bedrijf. Het bedrijf wat de vloer heeft gelegd is dat totaal niet en hierdoor is onze ervaring helaas niet alleen positief.
FOTO VAN SACHA DE NOCKER
+ Toon extra foto van Sacha de Nocker
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe pvc vloer”
Door martinetti op dinsdag 6 dec 2022 22 | vestiging Breda
Keurig geholpen, nette zaak, vriendelijk personeel. Afspraken bij het leggen mogen wat verbeterd worden.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie en slecht gelegd”
Door S van der Burg op dinsdag 6 dec 2022 22 | vestiging Groningen
1e ervaring in winkel was heel positief, vriendelijke verkoper en goed advies.
Nadat aankoop contract was getekend verandert dit. Zeer slechte communicatie, zowel tussen Lab 21 als tussen legger. Wij moesten na vloer inspectie door legger veel meer bestellen dan in de winkel was berekend. We moesten vooraf betalen. Legger zegt afspraak om te komen af omdat hij geen egaline heeft, terwijl afspraak al 2 week tevoren is gemaakt. Op de dag dat er gelegd wordt gaan de leggers opeens om 2 uur al weg, weekend, en wij blijven met een half gelegde vloer achter. Paar dagen later komen ze terug en maken de vloer af. Naar onze mening erg slecht afgewerkt, plinten met meer dan cm naad en bij kookeiland pvc slordig afgesneden. Wij hebben dit direkt aangegeven maar reaktie van leggers was, U heeft een oud huis, U had andere plinten moeten bestellen en U moet zelf de plinten afwerken. Einde gesprek, er ligt nog een hoop restafval in de gang, ik vraag of ze dit gaan opruimen, nee, dat hoort niet bij ons werk. Na indienen klacht bij zowel legservice als Lab 21 krijgen wij als reaktie dat ze geen rare dingen zien en dat we zelf moeten afwerken. Wij hebben veel geld betaald om de vloer te laten leggen maar bij nader inzien hadden we dit zelf netter kunnen doen. Wij hadden veel pvc en plinten over, retour verliep door slechte communicatie traag en pas na weken hadden we ons retour terug. Wij geven iedereen die hier komt kijken het advies om nooit iets te kopen bij Lab 21.
FOTO VAN S VAN DER BURG
+ Toon extra foto van S van der Burg
+ Toon extra foto van S van der Burg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wouter op dinsdag 6 dec 2022 22 | vestiging Eindhoven
Zwarte visgraatvloer. Overal gezocht en alleen Lab21 heeft een echte diepzwarte kleur. Zeer tevreden mee en het leggen van de vloer ging ook zeer soepel.
FOTO VAN WOUTER
Reactie of foto toevoegen
“Mooie houten vloer”
Door Stefan Kroon op dinsdag 6 dec 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Alles volgens afspraak geleverd kwa dag en tijd. De vloer was makkelijk te plaatsen en ligt er perfect bij!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de vloer”
Door Divera Kapteijn op maandag 5 dec 2022 22 | vestiging Leiden
Mooie winkel, veel keuzes. De verkoper die ons hielp was super behulpzaam, en had veel kennis van zaken, dacht goed met ons mee. Konden een proeflat meenemen, om te zien hoe die thuis zou staan.
Reactie of foto toevoegen
“Een pvc vloer”
Door J.M. De Rover op maandag 5 dec 2022 22 | vestiging Groningen
Het is een sterke vloer en goed schoon te maken. De groef die erin zit, vind ik als de zon erop schijnt niet zo mooi. Het glinstert dan wat en ziet er daardoor wat kitscherig uit.
FOTO VAN J.M. DE ROVER
+ Toon extra foto van J.M. De Rover
+ Toon extra foto van J.M. De Rover
Reactie of foto toevoegen
“Een hele mooie vloer”
Door Willem Wassenaar op maandag 5 dec 2022 22 | vestiging Leiden
Uiterst vriendelijk ontvangen in de zaak goede uitleg. Uiteindelijk besloten PVC visgraat te nemen. Alles op tijd bezorgd en prima gelegd. Ondanks dat we wat huiverig waren om onze houten vloer er uit te halen voor PVC (ivm aanleggen vloerverwarming) zijn we oprecht echt heel blij dat we dit hebben gedaan, hele mooie vloer en heerlijk vloerverwarming!
FOTO VAN WILLEM WASSENAAR
+ Toon extra foto van Willem Wassenaar
+ Toon extra foto van Willem Wassenaar
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie verloopt moeilijk”
Door W. Kingma op zondag 4 dec 2022 22 | vestiging Leeuwarden
PVC-vloer. Goed gelegd in september. Echter nog niet helemaal afgewerkt. Retourbetaling verliep heel stroef. Ik heb er wel 5x achteraan moeten bellen. Nabestelling van materiaal verliep eveneens moeizaam. De order was zoekgeraakt en moest opnieuw aangemaakt worden.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie vloer”
Door R. Verbiest op zaterdag 3 dec 2022 22 | vestiging Leiden
Heb vloerverwarming laten aanleggen. Wilde zelf PVC vloer neerleggen. Goede informatie gekregen over verschil in warmte doorlaatbaarheid van plak versus klik PVC. Bleek minimaal te zijn. Gekozen voor klik PVC. Dit is gemakkelijk zelf neer te leggen.
Heb nu een mooi vloer met een goede warmte afgifte.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Richard op zaterdag 3 dec 2022 22 | vestiging Enschede
Er werd goed meegedacht, uitgebreid de tijd voor ons genomen. De levering was ook vlot.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de pvc vloer”
Door Liesbeth van Tongeren op zaterdag 3 dec 2022 22 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Zelfde pvc vloer als 8 jaar geleden. Ze gingen direct op zoek en ja hoor er was nog een partij met dezelfde kleur.
FOTO VAN LIESBETH VAN TONGEREN
Reactie of foto toevoegen
“Superblij en tevreden”
Door J. Haase op zaterdag 3 dec 2022 22 | vestiging Enschede
Wij zijn superblij en tevreden over onze Klik PVC vloer Malmo Oak in de kamer, keuken en gang. Het was makkelijk te leggen en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Het voldoet aan al onze verwachtingen.
FOTO VAN J. HAASE
Reactie of foto toevoegen
“Super goede info gekregen”
Door Jos Lamerigts op zaterdag 3 dec 2022 22 | vestiging Eindhoven
Super goede info gekregen bij het uitkiezen van een geschikte vloer voor onze nieuwe tuinkamer die natuurlijk ook goed bestand moest zijn tegen schommelende temperaturen.
FOTO VAN JOS LAMERIGTS
+ Toon extra foto van Jos Lamerigts
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe vloer”
Door Dijk op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Groningen
Een fijne strakke vloer waar mee we niet alleen tevreden maar ook erg tros op zijn.
REACTIE VAN DIJK
zie reactie
Reactie of foto toevoegen
“After sales iets minder”
Door Jan Willem op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Groningen
Goed geholpen in Groningen. After sales iets minder. Qua levering etc een en ander zelf moeten uitpluizen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door A.H. op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Amersfoort
Heel goed en vriendelijk geholpen. Ze begreep dat ik niet uit 100 dingen wilde kiezen en wat ik mooi vond en zocht er daar vlot enkele voor me op. Helder en duidelijk over het hele proces en geen verrassingen omtrent de prijs
FOTO VAN A.H.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de vloer”
Door Diofra op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Leiden
De verkoper was niet 'sterk' in juist adviseren en het nakomen van afspraken. Daarnaast bleek de eerste legger volledig verstek te laten. Maar LAB21 heeft hierna de zaken goed opgepakt en een tweede legger (van Syrische afkomst) gestuurd; hierna is onze tevredenheid toegenomen in LAB21. Nu twee maanden na het leggen zijn wij zeer tevreden over de wijze waarop de vloer is gelegd en de uiteindelijke vloer. Ergo, wij raden LAB21 aan omdat zij, bij tegenslag, alles aan doen om optimaal leveren.
FOTO VAN DIOFRA
Reactie of foto toevoegen
“Top advies”
Door Daisy von Harenberg op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Breda
Ik heb een pvc vloer gekocht en heel erg goed advies ontvangen. Er is goed meegedacht met me, kijkend naar de woning, maar ook mijn situatie en dat vond ik erg fijn! Top advies gekregen!
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Corina Wouters op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Breda
Goede informatie gekregen, proefstaal meegehad om thuis te proberen. Snelle levering. Trots op het resultaat! Nadien nog een tweede bestelling gedaan voor de trap, ook hier zeer tevreden over. Echt een aanrader!
FOTO VAN CORINA WOUTERS
+ Toon extra foto van Corina Wouters
Reactie of foto toevoegen
“Een pvc vloer met betonlook”
Door M. Slok op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een PVC vloer (betonlook) bij LAB21 gekocht. Goed geholpen en precies uitgevoerd zoals afgesproken en bevestigd.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Aat Plas van der op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Delft
We zijn absoluut tevreden, vloer ligt en goed in en we zijn blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens LAB21
Website: www.lab21.nl
aAmersfoort (129 ervaringen), Euroweg 27, 3825 HA Amersfoort, tel 085 - 483 32 66
bAmsterdam (20 ervaringen), Sijsjesbergweg 30, 1105 AL Amsterdam, tel 085 - 483 32 85
cBreda (81 ervaringen), Stadionstraat 11/7, 4815 NC Breda, tel 085 - 483 32 75
dCapelle aan den IJssel (92 ervaringen), Schinkelse Baan 8, 2908 LE Capelle aan den IJssel, tel 085 - 48 33 274
eDelft (56 ervaringen), Rotterdamseweg 402D, 2629 HH Delft, tel 085 - 483 32 77
fDen Bosch (78 ervaringen), Afrikalaan 14, 5232 BD Den Bosch, tel 085 - 483 32 71
gEindhoven (113 ervaringen), Brussellaan 9, 5628 TA Eindhoven, tel 085 - 483 32 60
hEnschede (13 ervaringen), Schuttersveld 46, 7514 AL Enschede, tel 085 - 48 33 284
iGroningen (89 ervaringen), Protonstraat 20H, 9743 AL Groningen , tel 085 - 483 32 73
jLeeuwarden (59 ervaringen), Planetenlaan 2, 8938 AL Leeuwarden, tel 085 - 483 32 70
kLeiden (22 ervaringen), Flevoweg 2C, 2318 BZ Leiden, tel 085 - 48 33 283
lOostzaan (Amsterdam) (52 ervaringen), Skoon 58, 1511 HV Oostzaan, tel 085 - 483 32 79
mUtrecht (41 ervaringen), Nieuw Amsterdamlaan 1, 3526 AE Utrecht, tel 085 - 483 32 78
nZwolle (20 ervaringen), Thomas A. Kempisstraat 59, 8021 BJ Zwolle, tel 085 - 483 32 72
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.