Feedback
7,8

LAB21

Website: www.lab21.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.lab21.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van LAB21
LAB staat voor Life At Best. Een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen is onze droom. Van houten vloeren, natuursteen tegels tot laminaatvloeren, alles wat wij aanbieden willen wij als topaanbieding presenteren. LAB21 voert dan ook enkel producten van topkwaliteit en topmerken in haar portfolio.

Om dit te realiseren werkt LAB21 uitsluitend samen met werelds meest toonaangevende fabrieken in de betreffende branche. Hun producten hebben zich al bewezen door hun topranking op de wereldproductlijst en jarenlang gebruik bij prestigieuze projecten als de Olympische Spelen, concertgebouwen, wereldwijd bekende retailchains etc.

Specialisme
LAB21 gelooft in specialisme. Dat is o.a. terug te zien in de diepte en breedte van ons assortiment. Een breed portfolio biedt u ook veel keus. LAB21 selecteert niet op merknamen, maar op kwaliteit en design. LAB21 neemt dus niet klakkeloos het hele portfolio van een merk in haar assortiment. Wij kiezen de mooiste kleuren en designs van de verschillende merken uit voor onze klanten.

Transparant & eerlijk
LAB21 is altijd zo transparant mogelijk naar haar klanten toe. Wij vertellen alles incl. de nadelen van het materiaal en de valkuilen bij het gebruik. Regelmatig vertellen onze showroommedewerkers direct iets over de nadelen wanneer zij een product toelichten. De showroommedewerkers van LAB21 ondergaan intensieve trainingen voordat ze aan de slag gaan. Deze trainingen worden gevolgd door een telefonische enquête onder onze klanten en periodieke toetsen. Secuur en eerlijk zijn is de nummer 1 richtlijn voor onze showrooms.

Wij houden niet van agressief verkopen en het achterhouden van informatie. LAB21 biedt al haar producten aan tegen een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. En altijd voorzien van eerlijke informatie. Klanten zullen uiteindelijk voor LAB21 kiezen als wij het goed en eerlijk blijven doen. Dat is onze overtuiging.
Ervaringen
Er zijn 333 ervaringen over LAB21. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren126 ervaringen
4 sterren145 ervaringen
3 sterren26 ervaringen
2 sterren16 ervaringen
1 ster20 ervaringen

Per vestiging:
“Goede ervaring”
Door Meral Sahin op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Ik heb bij LAB21 in Oostzaan midden in de lockdown om exact te zijn 19/02/2021, Woods Laminaat Cambridge Oak 7mm 4V gekocht. Ik heb goede ervaring met dit bedrijf. Ze waren snel, correct, vriendelijk en tevens werden de corona maatregelen gehandteerd en zij gaven mij zoals het hoort het gevoel klant is de koning! Ik kon een sample ophalen en thuis bekijken. De volgende dag op afspraak teruggebracht en gelijk besteld. In zeer korte tijd had ik mijn bestelling. Super mooi laminaat prachtige kleur en goede kwaliteit. Al met al top service. Ik kan ook nog wat foto's sturen als jullie dit zouden willen zien. Met vriendelijke groet, Meral Sahin
FOTO VAN MERAL SAHIN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Wielink op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Delft
Het is een goed product wij konden op afspraak een staal halen. En toen online de bestelling plaatsen. Werd netjes af geleverd op de afgesproken tijd wij zijn er zeer tevreden mee.
FOTO VAN FAM. WIELINK
Reactie of foto toevoegen
“Mooie pvc vloer”
Door Mevr Walraven op woensdag 5 mei 2021 21 | vestiging Breda
Prima geholpen door Barry Verkooijen, mooie vloer uitgezocht, moderne.layred country oak

Aanvulling ontvangen 9 mei 2021: Onze PVC-vloer ligt al weer bijna 2 maanden en wij zijn er zeer te spreken over. Ondanks dat er een geintregeerde ondervloer aan de pvc-vloer zit, hebben wij er voor gekozen om er nog een extra ondervloer onder te leggen, omdat wij ineen appartement wonen met onderburen.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat met tegellook”
Door Hajjari op dinsdag 4 mei 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vriendelijk ontvangen in de winkel, stukken meegenomen om zo makkelijk een keuze te maken en laminaat gekocht voor hele huis.
FOTO VAN HAJJARI
Reactie of foto toevoegen
“Prima kwaliteit”
Door Rikke op dinsdag 4 mei 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Pvc vloer gekocht. Prima kwaliteit! En makkelijk te leggen. Mooie dikke toplaag, en makkelijk bewerkbaar tijdens het leggen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hohmann op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Eindhoven
Op zoek naar een nieuwe vloer terecht gekomen bij Lab21 in Eindhoven. Goed geholpen door Bob op een prettige informele manier. 1 puntje van kritiek: het naleveren van de plintjes duurde even. Maar de mooie vloer maakt alles goed.

Aanvulling ontvangen 4 mei 2021: De aankoop is geleverd, deze hebben we zelf geplaatst. We zijn er zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Saskia op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Groningen
Levering en leggen optijd, makkelijk te bereiken, mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Melissa op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mooie kwaliteit vloeren, vriendelijk en goede service! Wij zijn erg prettig geholpen bij Lab21. De medewerkers geven goed en passend advies, zijn geduldig en sluiten aan bij de wensen van de klant. De vloeren zijn van goede en mooie kwaliteit. Ze voelen fijn aan en zijn makkelijk te onderhouden. Wij hebben een PVC vloer gekocht, maar het lijkt net echt hout. Wij besloten later het de vloer door te leggen in het hele huis. Het bijbestellen van de vloer was geen probleem en goed en snel geregeld. Lab21 is zeker een aanrader!
FOTO VAN MELISSA
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat pvc”
Door Johan van as op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Amersfoort
Een prachtige visgraat pvc vloer gekocht. Bijna 100 m2. Ligt er super in.
FOTO VAN JOHAN VAN AS
Reactie of foto toevoegen
“PVC Sensation vloer”
Door Jan Wout van de Vuurst op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Amersfoort
Goed advies gehad en vriendelijk personeel. Ook qua prijs erg goed. Wij hebben de pvc sensation vloer gekozen en die staat fantastisch. Levering was keurig volgens afspraak en volledig.
FOTO VAN JAN WOUT VAN DE VUURST
Reactie of foto toevoegen
“Diverse vloeren geleverd”
Door Ard op dinsdag 30 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Er waren wat opstart problemen maar deze zijn opgepakt en netjes afgehandeld.
FOTO VAN ARD
Reactie of foto toevoegen
“Leggen kon beter”
Door Marco Carsjens op zaterdag 27 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede service van de verkoper in de winkel. Erg behulpzaam naar dat laat te wensen over bij de mensen van de klantenservice op het Lab21 hoofdkantoor. Ondermaatse communicatie nadat het contract getekend is. Vloer is in principe mooi naar had beter gelegd kunnen worden. 5 maanden na leggen moet er nog service uitgevoerd worden on problemen te verhelpen.
FOTO VAN MARCO CARSJENS
Reactie of foto toevoegen
“Slecht bereikbaar”
Door Albert op vrijdag 26 mrt 2021 21 | vestiging Den Bosch
Als je de vloer koopt, in mijn geval in Den Bosch, dan ben je de "Koning", maar als je de vloer hebt gekocht dan is dat niet meer zo. Koop binnen, service weg. Slecht bereikbaar (telefonisch) zowel het hoofdkantoor als de verkoopvestiging in Den Bosch. Daarnaast is de samenwerking tussen de verkooppunten en het hoofdkantoor zeer matig. Wilde eerst als oordeel slecht geven maar op het eind ben ik in elk geval na vele malen gebeld te hebben geholpen door iemand die zijn best doet. Vloer is gelegd in september 2020 en nu maart 2121 is de levering nog steeds niet 100% afgehandeld en moet er nog een levering plaatsvinden. Ik koop in elk geval nooit meer een vloer bij LAB 21.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevrden”
Door H.Zandijk op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel tevreden met de vloer: prachtig. Heel ontevreden met LAB21: enorm gezeur met nabestelling door de legger, verkeerde dingen gestuurd, niet goed gereageerd, waardeloos, zeer teleurstellend.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Sharon van Oostrum-de groot op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Delft
In de winkel goed geholpen. Na het nameten van de legger werd de offerte duurder. Dit was ons in de winkel niet verteld dus dat viel tegen in de prijs. Mooie vloer. De legger kan iets beter zijn in zijn planningen.
FOTO VAN SHARON VAN OOSTRUM-DE GROOT
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door Ard op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Groningen
Fijne verkoper, gaf goed en uitgebreid advies. Wel vervelend dat er vanuit het hoofdkantoor heel snel gedreigd wordt met uitstel van levering van het hout als er niet tijdig is betaald. Ik kreeg daarover binnen een paar uur 2 mails terwijl het, als gevolg van een aanpassing in de bestelling, om een paar tientjes ging op een bedrag van meer dan 2 k.
FOTO VAN ARD
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Ender op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Den Bosch
Vloer netjes gelegd. Alleen jammer dat ze bij de deurkozijnen niet even netjes afkitten. Heb hier zelf een kitter voor moeten laten komen
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door RvS op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mooie vloer, legger heeft ook zijn werkt goed verricht
Reactie of foto toevoegen
“Slechte planning”
Door Patrick op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Kwaliteit vd aangekochte klik PVC vloer is goed echter het leggen is niet geheel naar wens verlopen (understatement). Nog niet af, plak plinten moeten nog geplaatst worden. Hopelijk spoedig, maar de legger zegt steeds af; planned verkeerd of komt helaas niet opdagen.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Raymond op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Breda
Kwalitatief goede vloer. Het proces van leggen door een "legger" ingeschakeld door lab21 werkt echter maar matig en de kwaliteit van het geleverde werk is ook maar op z'n best "OK" te noemen (niet overal netjes geëgaliseerd, problemen oplossen duurt lang, afspraken worden niet nagekomen en communicatie is slecht).
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Maaike op woensdag 24 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Ik werd vlot, adequaat en gastvrij geholpen. Er werd meegedacht en er was veel flexibiliteit om offertes tot laat in het proces nog te wijzigen.
FOTO VAN MAAIKE
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat PVC”
Door Ronald Waals op maandag 22 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wij zijn heel tevreden met ons PVC visgraat parket. We hebben goed advies gekregen en de vloer is mooi gelegd.
FOTO VAN RONALD WAALS
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt uitstekend”
Door J van den berg op zaterdag 20 mrt 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Hallo. Wij hebben een plak pvc vloer gekocht. Deze bevalt uitstekend en zijn heel goed geholpen in Leeuwarden en kregen heel goed advies met een top resultaat
FOTO VAN J VAN DEN BERG
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door j.broers op donderdag 18 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Goed geholpen, veel keus, belangstelling als de klus is geklaard, klein herstel, geen probleem en terugname teveel geleverde laminaat.
FOTO VAN J.BROERS
Reactie of foto toevoegen
“Mooi product”
Door Rob Zwaan op woensdag 17 mrt 2021 21 | vestiging Delft
Goed en mooi product, goede voorlichting en geheel conform afspraak netjes thuis afgeleverd. Zeer tevreden met de service.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Anne op woensdag 17 mrt 2021 21 | vestiging Delft
Super goede en professionele adviezen, oplossingsgericht en niet sturend op 'de duurste optie'. Wij zijn heel tevreden met onze vloer!
FOTO VAN ANNE
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door Mahadewsing op woensdag 17 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
We zijn tevreden dat we professioneel geholpen zijn door Hanneke, we waren teleurgesteld dat ze een verkeerde berekening had gemaakt waardoor we 8 m2 tekort kwamen en nog eens rond 400 euro bij moesten betalen.
FOTO VAN MAHADEWSING
Reactie of foto toevoegen
“Motieven sluiten niet goed aan”
Door Huseyin A. op woensdag 17 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Verkoop ging goed, alleen sluiten de motieven (van Hongaarse punt) op heel veel plekken niet goed aan en daar werd niks mee gedaan omdat het binnen de marges zou vallen.
FOTO VAN HUSEYIN A.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer zelf gelegd”
Door I. Vos op dinsdag 16 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Klantvriendelijk, meedenken, reageert snel.

Aanvulling ontvangen 16 maart 2021: We hebben een PVC vloer gekocht en zelf gelegd.
Levering was prima.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe PVC vloer”
Door H Goudriaan op maandag 15 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel blij met de nieuwe pvc vloer. Na jaren van vaste vloerbedekking een verademing. Makkelijk in onderhoud. Ik ben heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed aankoop advies”
Door Andries en Mariet Lancel op maandag 15 mrt 2021 21 | vestiging Den Bosch
De beheerder van de vestiging in den Bosch heeft ons een goed advies gegeven m.b.t. de vloer, die wij in ons chalet met houten vloer moesten nemen. Ook de nazorg was goed.
FOTO VAN ANDRIES EN MARIET LANCEL
Reactie of foto toevoegen
“Licht eiken PVC vloer”
Door Paul van Erp op maandag 15 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Vorig jaar heb ik bij Lab21 in Eindhoven een PVC vloer besteld. Vestigingsmanager Bob nam goed de tijd om mij te adviseren over de dikte van de vloer. Het is de Tromvik Oak geworden (lichte eiken kleur). Echter toen ik de vloer binnenkreeg zag ik meteen dat de verkeerde vloer was geleverd, namelijk de Reisa Oak. Dezelfde dag gebeld met het hoofdkantoor van Lab21. Zij gaven aan dat het inderdaad de verkeerde vloer was en dat het meteen zou worden uitgezocht. Binnen enkele dagen werd de juiste vloer geleverd en de verkeerde weer mee teruggenomen, dus dat was netjes opgelost. Mark heeft de vloer naderhand keurig gelegd, echter het kitwerk was niet naar behoren en heb ik later zelf weggehaald. Al met al kan ik Lab 21 aanbevelen. Goede service en prima kwaliteit.
FOTO VAN PAUL VAN ERP
+ Toon extra foto van Paul van Erp
+ Toon extra foto van Paul van Erp
Reactie of foto toevoegen
“Zeeeer tevreden”
Door A. van Bussel op maandag 15 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Goed en kundig advies bij aankoop. Daarna via mail duidelijk contact over levering en planning. Mooi gelegd en zeeeer tevreden met resultaat.
FOTO VAN A. VAN BUSSEL
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie vloer”
Door Brigitte Klijs op maandag 15 mrt 2021 21 | vestiging Breda
Mooie vloer, tevreden over de informatie over de levering. Niet tevreden over de gemaakte afspraken mbt de datum van het leggen en het inplannen de eerste twee leggers die ik toegewezen kreeg hebben niks van zich laten horen waardoor de legdatum opschoof. De 3e legger was super heeft gelijk contact opgenomen en heeft keurig werk afgeleverd. De vloer is super mooi geworden.
FOTO VAN BRIGITTE KLIJS
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe pvc vloer”
Door Erhan Bitigen op zondag 14 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn heel goed geholpen en ook was de medewerker heel vriendelijk en behulpzaam alles was naar ons wens.
FOTO VAN ERHAN BITIGEN
Reactie of foto toevoegen
“Waas over pvc vloer”
Door H. Pijnenburg op zondag 14 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Bij het leggen bleek dat de vloer beschadigd was. De volgende dag werd een nieuwe vloer geleverd. Deze was ook beschadigd. De derde dag hebben we een gedeelte uit de verpakking gebruikt en zijn er meer pakken geleverd. Hierbij geen enkele vraag vanuit lab21 hoe het uiteindelijk is gelukt. Nu ligt er een waas over de vloer en hebben we pvc reiniger gekregen. De waas zit er nog steeds. Ook hier wordt niet meer naar geïnformeerd. Bovendien kun je lab21 alleen via de winkel bereiken en als daar klanten zijn, nemen ze geen telefoon op.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Peter van der Veen op zondag 14 mrt 2021 21 | vestiging Zwolle
Op zoek naar een pvc vloer bij LAB21 in Zwolle terecht gekomen. Na een zoektocht door de voorbeelden en mogelijkheden, gewapend met een staal en offerte huiswaarts gegaan. Na accordering een planning opgesteld waar men zich super en prima aan heeft gehouden (levering materialen, egaliseren van de vloer en het leggen van de PVC vloer). Het resultaat mag er zijn***, nu naar 2 maanden gebruik nog steeds dik tevreden en content met de gehele gang van zaken
FOTO VAN PETER VAN DER VEEN
Reactie of foto toevoegen
“Fouten bij levering”
Door Rens op zondag 14 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Fouten bij levering. Ondervloer niet geschikt voor klik-PVC geleverd bij terwijl dit wel in de opdracht stond. Duurde lang voor alles goed geregeld was.
FOTO VAN RENS
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Jos Menheere op zaterdag 13 mrt 2021 21 | vestiging Groningen
100 m2 vloer geëgaliseerd en een pvc-vloer gelegd in 2 dagen. Het is een prachtige vloer. Iedereen vraagt of we een houten vloer hebben. Uiterst tevreden over de vloerenlegger.
FOTO VAN JOS MENHEERE
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Albert Koster op zaterdag 13 mrt 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Onze ervaring met de PVC vloer die we hebben gekocht is super. Perfect gelegd, hierdoor heeft de vloer een uitstraling wat van echt hout niet is te onderscheiden.
FOTO VAN ALBERT KOSTER
+ Toon extra foto van Albert Koster
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe laminaatvloer”
Door J. Koning op zaterdag 13 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
In ons appartement hebben een nieuwe laminaatvloer laten leggen. Wij zijn uitstekend geholpen met de keuze voor een passende vloer door een medewerkster (M.W.) van vestiging LAB21 Amersfoort. Het contact met de legger en de randafwerking van de gelegde vloer was mindere kwaliteit dan verwacht.
FOTO VAN J. KONING
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Willem op zaterdag 13 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
De verkoper was heel goed en wees ons op dingen die we nodig hadden. Later ging er aardig wat mis, wat tot grote frustratie leidde aan onze kant. 1e te weinig laminaat geleverd. De legger die het bij ons kwam installeren was een 4e hand prutser. Na enige weken ging het laminaat bol staan (geen vochtwerende folie gebruikt maar wat de verkoper ons wel had geadviseerd onze prutser zei dat is niet nodig, was een verkopers praatje) dus contact met die 4e hands prutser en die zei komt goed, afspraken gemaakt met hem maar dan had hij zus en dan weer zo. Na een hele boze mail naar Amersfoort te hebben gestuurd werd ons een andere legger toegewezen, bij aankomst zag en zei hij het gelijk GEEN VOCHTWERENDE FOLIE gebruikt. Nu afgelopen week is er een nieuwe laminaat vloer gelegd door 2 vakmensen niks prutsen. Hier zijn we heel blij mee. Maar het allemaal niet nodig geweest als die 4e hands prutser zijn werk goed had gedaan.
FOTO VAN WILLEM
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Niels op zaterdag 13 mrt 2021 21 | vestiging Delft
Prima service, goed meegedacht. Levering in orde, prijsafspraak ok.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige laminaatvloer”
Door P.G. de Vries op zaterdag 13 mrt 2021 21 | vestiging Groningen
Goed geïnformeerd over de legwijze en verschillende ondervloeren. We hebben de vloer, gelegd in het gehele appartement, nu ongeveer 2 maand in gebruik en we krijgen veel complimenten. Hij ziet er prachtig uit!
FOTO VAN P.G. DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door jonker op zaterdag 13 mrt 2021 21 | vestiging Zwolle
We zijn er goed geholpen. En vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Click-pvc vloer”
Door L.Smit op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na door een zeer vakkundige verkoper te zijn geadviseerd, kochten wij een click-pvc vloer. (Rigid-PVC). Er werd ons verteld dat het leggen van zo'n vloer erg eenvoudig is. Nadat alles keurig netjes op de afgesproken datum was afgeleverd, gingen wij aan de slag. Met niets meer dan een Stanleymes, een rolmaat en een blokhaak hebben wij de vloer zelf gelegd. En het resultaat mag er zijn! De vloer ligt er prachtig in, is schoon en onderhoudsarm. Zeer tevreden over de mensen bij Lab21 en de geleverde vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting”
Door Toon van Beek op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Breda
We hebben PVC laminaat gekocht. We zijn heel goed voorgelicht.
FOTO VAN TOON VAN BEEK
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Stefan op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Groningen
Enigszins tevreden over de voorbereidende werkzaamheden. De vloer is duurder uitgevallen omdat er geëgaliseerd moest worden en daarvoor een nieuwe ondervloer moest worden aangelegd. Hou daar dus rekening mee. Echter toen de vloer er eenmaal lag, zag het er prachtig uit.
FOTO VAN STEFAN
Reactie of foto toevoegen
“LAB21”
Door Bert op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Delft
Goed begeleid bij maken van de keus voor het laminaat. Af en nalevering conform afspraken. Goede showroom met veel keuze.
FOTO VAN BERT
Reactie of foto toevoegen
“Lijm PVC”
Door Monique op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Groningen
Wat gekocht? Plinten, lijm PVC + zelfplakkende ondervloer (bovenverdiepingen), lijm PVC + egalisatie vloer (begane grond). Tevreden: kwaliteit PVC vloer, tot dusver geen beschadigingen. Alles netjes gelegd, op paar moeilijke plekken na waar het soms net wat minder is gelegd/vast plakt. Fijn dat je wat gratis staaltjes kon aanvragen om thuis te kijken. Ontevreden: facturering is tot 5-6x mis gegaan en uiteindelijk wel goed aangepast.
FOTO VAN MONIQUE
Reactie of foto toevoegen
“Mooie houten vloer”
Door Marco op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Mooie houten vloer uitgekozen, super klantvriendelijk geholpen en professionele begeleiding van begin tot het eind. Bereikbaar bij vragen is positief te noemen.
FOTO VAN MARCO
Reactie of foto toevoegen
“Mooie laminaat vloer”
Door Lilliane op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Breda
Bij Lab21 in Breda een mooie en kwalitatief goede laminaat vloer uitgezocht. De Hampshire serie van Top-Line sprak ons erg aan. Mooie tekening en warme uitstraling en ....25 jaar garantie. Natuurlijk een vochtwerende ondervloer en plinten erbij gekocht. Alles in 1 koop. Het laminaat was makkelijk te leggen dankzij het gebruiksvriendelijke klik systeem. Wij hebben deze vloer op de bovenverdieping gelegd en zijn erg te spreken over het resultaat. Dankzij Lab21 zijn nu de begane grond en verdieping weer mooi afgewerkt. De aankopen en bijbestellingen van BG en verdiepingvloer zijn foutloos verlopen, leveringen op afgesproken dag. We weten nu al waar we moeten zijn voor het volgende project wat aan vervanging toe is.
FOTO VAN LILLIANE
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer voor hal, wc en keuken”
Door Ad Kreuger op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Utrecht
Ik heb een PVC vloer gekocht en is door LAB21 gelegd. Deze vloer ligt in de hal, wc en keuken. Qij zijn erg tevreden over de vloer, vooral dat deze vloer geluid dempend is, en goed te onderhouden.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed verlopen”
Door Hans Horsch op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Den Bosch
Zowel de verkoper als de vloerenleggers waren zeer beleefd en werkten erg hard door. Het is een betrouwbare leverancier, die je op je gemak stelt en ervoor zorgt, dat alles goed verloopt.
Reactie of foto toevoegen
“Lijm PVC”
Door L.S.Kleingeld op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zij in Capelle prima geholpen bij het uitzoeken van lijm pvc vloer. Wij zijn ook erg tevreden over de vloer die door Tonny v d Breul en zijn personeel gelegd is. Het is de eerste keer dat wij voor pvc hebben gekozen en dat bevalt ons prima in vergelijking met plavuizen wat wij altijd hebben gehad. Lijm pvc is ook een prima combinatie met vloerverwarming. We zijn erg tevreden met deze keus.
FOTO VAN L.S.KLEINGELD
+ Toon extra foto van L.S.Kleingeld
Reactie of foto toevoegen
“Aantal pakketten met foutjes”
Door Schutrups op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Ervaring goed, aantal pakketten om moeten wisselen ivm foutjes! Door corona periode lange wachttijden in de winkel.
FOTO VAN WB SCHUTRUPS
Reactie of foto toevoegen
“Mooi gelegd”
Door W.P.M. Vastré op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Wij zijn door een mevrouw heel fijn geholpen in filiaal Eindhoven. Hebben daar een pvc vloer besteld en zijn er ontzettend blij mee. Mooi gelegd en fijn in onderhoud.
FOTO VAN W.P.M. VASTRÉ
Reactie of foto toevoegen
“Egalisatie van vloer niet goed”
Door Evert op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Den Bosch
Mooie vloer maar zeer slecht gelecht en afgewerkt. De service erna is nog slechter bevallen. Wisselende contacten en het heeft maanden geduurd voordat er reactie kwam. De reacties zijn van insteek dat ze geen verantwoordelijkheid nemen en er onderuit proberen te komen. Het licht aan de legger en ondervloer... Een externe heeft uiteindelijk na 4mnd bij ons de problemen geïnspecteerd. Daar neemt Lab ook geen verantwoordelijkheid en wees in eerste instantie zijn bevindingen af. Na lang getouwtrek mag de externe na 4mnd onze vloer corrigeren... Wij kopen nooit meer bij Lab21
FOTO VAN EVERT
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door A.K. op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Heel prettig geholpen in de winkel. Er was na het leggen wel veel pvc over (werd ruimer ingemeten omdat er in verleden wel eens wat te kort was), ik kon alleen via de site verzoeken om 1 pakket te retourneren, dat kon niet telefonisch. Ik heb dat dan ook maar gelaten. Als tip zou ik dat wel telefonisch met de klant afstemmen.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Jack van den Eijnden op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
De door ons gekochte pvc-vloer bevalt ons heel goed. Wel wat problemen gehad bij schade aan de stroken door de verpakking. Uiteindelijk allemaal opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is prachtig”
Door Alice Jonkers op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Delft
Zeer goede ervaring met deze fantastische zaak in Delft. De filiaalmanager heeft mij super geholpen en geadviseerd. Meerdere malen verschillende stalen op proef mee kunnen nemen en de gehele afwikkeling is prettig en vlot verlopen. De vloer is prachtig en ook kundig geplaatst. Lab21 kan ik daarmede aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie vloer”
Door Berend Venema op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Super mooie vloer gekocht. Goede service en adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Service was niet optimaal”
Door De vries op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Leeuwarden
De vloer zelf is prachtig. De service in de winkel was niet optimaal. Bij binnenkomt 10 minuten moeten wachten omdat degene die aanwezig was zat te bellen. Uiteindelijk lang moeten wachten voordat de vloer geleverd werd. Bij ophalen bleek de bestelling niet compleet te zijn. De nalevering werd gelukkig bezorgd. Ook was niet verteld dat we het beste lijm bij jullie konden bestellen, die moesten we dus ook nog nabestellen.
Reactie of foto toevoegen
“Kieren tussen plint en laminaat”
Door J.Egmond op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Het laminaat is erg mooi maar het is niet echt erg goed gelegd want langs de randen is op sommige plekjes iets te slordig gezaagd zodat er soms kieren zitten tussen de plint en laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Prima service in de winkel”
Door Jordi op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Breda
Prima service in de winkel in Breda. Echter communicatie met de planning is matig, 3x een andere legger toegewezen gekregen. Uiteindelijk hebben we een legger toegewezen gekregen die het heel netjes heeft gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door J. de Boer op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Het was even wennen aan Amersfoort na het vlotte en soepel verlopende aankoopcontact met Leeuwarden. Vooral het telefonisch contact ging moeizaam maar men was en is van goede wil. Vriendelijk en behulpzaam, altijd bereid om oplossingen voor problemen te vinden en zo de klant uit de brand te helpen. De uiteindelijke afwikkeling verliep tenslotte sneller dan verwacht door een gemotiveerde legger en klantgerichte mw. Anderson in Amersfoort
FOTO VAN J. DE BOER
Reactie of foto toevoegen
“Leggen niet goed”
Door Sanne op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Ruim drie maanden voordat de vloer gelegd moest worden hebben wij de vloer gekocht bij Lab21. Snel werd de legafspraak gemaakt. Alles leek goed te gaan. Totdat er een discussie ontstond met de legger. In deze discussie heeft Lab21 ons op geen enkele manier geholpen en zelfs niet eens te woord gestaan. Toen de door de legger ingeschakelde deskundige ons gelijk gaf in de discussie wilde de legger de vloer niet leggen zonder dat wij iedere garantie weg gaven. We moesten op de ochtend van de legafspraak een contract tekenen dat wij geen enkel beroep konden doen op een garantie. Lab21 was wederom niet bereikbaar voor ons maar had het contract wel getekend. Omdat de keuken de volgende dag geplaatst zou worden en wij drie dagen later zouden verhuizen hadden wij geen enkele keuze.
FOTO VAN SANNE
Reactie of foto toevoegen
“Gavle PVC vloer”
Door Grabijn op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Den Bosch
De verkoper in de winkel informeerde ons goed en dacht ook goed mee in onze keuze. Helaas kon onze keuze niet op een infraroodvloerverwarming, dus op het laatste toch gekozen voor water-vloerverwarming. De keuze van Gavle PVC vloer was bepalend, want dit was de enige die we beide mooi vonden. Het egaliseren is helaas niet helemaal egaal geworden, waardoor sommige meubels niet waterpas kunnen staan (en bij het schobben van de vloer water weg loopt naar 1 punt). Over het algemeen zijn we tevreden over de PVC vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer ziet er strak uit”
Door Aad Twigt op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vriendelijk geholpen, ging ff mis met levering maar daarna alles ok. Ik had al een aantal foto's naar de vestiging in capelle gestuurd want de vloer ziet er heel strak uit. Super materiaal om te leggen.
FOTO VAN AAD TWIGT
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de vloer”
Door Miranda op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prettige ontvangst door een vriendelijke jongeman. Heeft goede uitleg gegeven en hielp ons goed met uitleg, prijs, hoe alles in zijn werk gaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met het eindresultaat”
Door Theo Oskam op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Het afhandelen van de bestelling was professioneel. De partner die de vloer kwam leggen waren zeer goed. Wij zijn zeer blij met het eindresultaat. Iedereen die een nieuwe vloer nodig heeft adviseren wij Lab21. Twee vrienden hebben ons al gevolgd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geïnformeerd”
Door John oersels op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Den Bosch
We hebben een laminaat vloer gekocht en zijn super goed geïnformeerd over hoe en wat. De levering is ook goed, volgens afspraak en perfect verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Marlène van Deutekom op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Den Bosch
We zijn geholpen door Hanneke. Normaal werkt en staat ze in Eindhoven, maar zijn goed en prettig geholpen. Niet opdringerig en laat je rustig rondkijken.
FOTO VAN MARLÈNE VAN DEUTEKOM
Reactie of foto toevoegen
“Mooi gelegd”
Door R.Maes op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Goede informatie, goede service en kundig personeel. De vloer is mooi gelegd. Ben er tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat pvc vloer”
Door Yvonne op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Visgraat pvc vloer laten leggen en bevalt goed
FOTO VAN YVONNE
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Pim op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Breda
Vloer is super mooi. Alleen de plinten zijn wat haastig gelegd en zou ik graag anders hebben gezien. Ook wachten we nog steeds op een stuk plint.
Reactie of foto toevoegen
“Beton look laminaatvloer”
Door Dennis op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een beton look laminaatvloer bij lab21 gekocht en laten leggen. Wij zijn erg goed en professioneel geholpen.
FOTO VAN DENNIS
Reactie of foto toevoegen
“PVC houtlook vloer”
Door Karel Heezen op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mooie pvc houtlook vloer, goed geholpen en top advies, gekregen vloer bevalt super goed. Ook de kegservice helemaal top goed overleg en duidelijk afspraken. Al met al een echte aanrader
FOTO VAN KAREL HEEZEN
+ Toon extra foto van Karel Heezen
+ Toon extra foto van Karel Heezen
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat in betonlook kleur”
Door Lex op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
We hebben extra breed laminaat gekocht in de betonlook kleur. We hadden wat problemen met de ondergrond en daar kregen we goed advies over. Iedereen die nu langskomt vinden het een erg mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Blank gelakte vloer”
Door Carla vermeulen op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Breda
We hebben een blank gelakte vloer gekocht, snelle levering en prima zelf te leggen. Vriendelijk winkel personeel met goede uitleg, niet opdringerig. We zijn er zeer tevreden over!
FOTO VAN CARLA VERMEULEN
+ Toon extra foto van Carla vermeulen
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door René Buchholz op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Goed geholpen door Hanneke! Alles naar wens verlopen. Na levering nog extra plinten besteld en die werden ook snel geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Super vloer”
Door Hennie op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Groningen
Pvc klik en pvc plak voor beneden en bovenverdieping. Erg vriendelijk en professioneel geholpen door Martin. Super vloer! Inmiddels heeft zwager ook zijn vloer daar gekocht!
FOTO VAN HENNIE
Reactie of foto toevoegen
“Verlijmde PVC vloer”
Door B. de Jonge op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wij kochten een verlijmde pvc vloer voor een zeer competitieve prijs. De afspraken werden goed nagekomen en het leggen ging professioneel en snel. Het betrof 125 m2 en ze kwamen met 3 man om in 1 dag klaar te zijn. Super. Nu het hele appartement is ingericht komt de vloer nog meer tot zijn recht.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Nic Blom op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Goed en klantvriendelijk geholpen met een mooi resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Twee soorten plak PVC”
Door Maurice Degreef op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede voorlichting, bijzonder vriendelijke verkoper. 2 soorten plak pvc uit de "huis lijn" gekocht en laten leggen door Lab21. Het hele proces was makkelijk af te stemmen en zodra we de sleutel van onze nieuwe woning hadden kwamen de leggers in actie!
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Milou op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Pvc lijm vloer gekocht. Goed geholpen in de winkel. Was vaak druk, maar namen toch de tijd voor je. Ging helaas mis met het inmeten (verkeerde kleur afwerk kit en geen extra pakket voor de trap). De vloer ligt netjes op een enkel plekje dat een beetje loslaat na.
De mat was te klein afgesneden, hiervoor komen ze nog terug om te repareren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hans Hermans op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Den Bosch
Uitstekend advies bij het uitzoeken van een goede vloer. Afspraken zijn goed nagekomen en de vloer is vakkundig gelegd. De zolder ziet er uit als nieuw. Zeer tevreden met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde laminaatvloer”
Door P vos op zondag 7 mrt 2021 21 | vestiging Den Bosch
Ik heb laminaat gekocht ze hadden alle tijd ik ben goed geholpen en kreeg goed advies
FOTO VAN P VOS
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Nicole Vorstermans op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Goed geholpen. Kreeg een contactpersoon aangewezen en verliep prima allemaal.
FOTO VAN NICOLE VORSTERMANS
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige PVC vloer”
Door R. Postma op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Breda
Prachtige PVC vloer, we zijn er zeer tevreden over. Ook het verkoopproces en alles daarom heen is naar volle tevredenheid verlopen. De contacten met Barry van de vestiging Breda hebben we als zeer prettig ervaren!
REACTIE VAN FLOOR
Beste R. Postma, Bedankt voor je bezoek aan de showroom van Breda en voor de mooie review. Leuk om te horen dat Barry je zo goed heeft geholpen. Ik zal de complimenten aan hem doorsturen. We wensen je veel (woon)plezier van de nieuwe PVC vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Zeer teleurstellend”
Door Patrick W op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ook wij hebben zeer slechte ervaringen met Lab21. In de winkel gaat het allemaal goed. Mooie winkels en kundige verkopers. Maar Lab21 heeft een groot probleem met het vinden en aansturen van de leggers. Na meerdere keren bellen eindelijk een legger gevonden voor de voorinspectie. De legger was ineens ziek en kon niet komen opmeten. Een vervanger kwam om op te meten. Afspraak gemaakt voor het leggen op 14 december. Toen hoorden we dat dit ineens een week later werd. Uiteindelijk werd deze legger weer vervangen door een derde partij die gelukkig wel ook 21 december kwam en voor de kerst zou het allemaal klaar zijn. Bij het egaliseren op maandag ging het al mis. Ze hadden niet de juiste spullen en de vloer was niet vlak. Dit zouden ze wel oplossen de volgende dag met een beetje bijschuren. Partij 2 had niet goed ingemeten en we kwamen 2 dozen PVC tekort, zo bleek aan het einde van de dag. 2 dozen extra laten bestellen. Het factureren gaat wel goed bij Lab21 want de factuur voor de extra dozen en het leggen was er met de snelheid van het licht. Verkeerde kleur geleverd. Weer 2 weken wachten. Laatste deel van de vloer in de hal was erg slecht gelegd doordat de vloer te koud was. Week later zouden ze het komen afmaken. Toen bleek dat het zo slecht was gelegd dat de vloer in de hal er weer uit moest. Weer extra doos besteld voor herstel. Week later alsnog gelegd maar de bestelde strips voor het wegwerken van de deurmat waren niet goed. Andere strips besteld en uiteindelijk de week erna afgemaakt, maar wel afgeraffeld. We hebben zelf nog de mat moeten bijknippen om het te laten passen. Lab21 heeft geen enkele interesse getoond. Wij hebben steeds contact moeten zoeken en na de uiteindelijke afronding hebben we ook niks meer gehoord. Aan de plintenlangs de muur is te zien dat de vloer niet overal vlak is en het is ook voelbaar. Al met al zeer teleurstellend.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gelegd”
Door A.J.J. Akkerman op maandag 15 feb 2021 21 | vestiging Groningen
We hebben alle vier verdiepingen laten leggen met Tromvik Oak. Alles is netjes gelegd en verliep volgens gemaakte afspraken. Plinten zijn meegeleverd. We zijn er gelukkig mee!
Enige minpuntje is dat er wel erg veel plinten zijn meegeleverd. Daar hebben we nog veel van over.
REACTIE VAN FLOOR
Beste A. Akkerman, Bedankt voor de mooie review en de feedback, daar kunnen we wat mee. Leuk om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over de vloer en de gemaakte afspraken. We wensen jullie heel veel (woon)plezier met de Sensation Tromvik Oak vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Vloer bevalt uitstekend”
Door Gerda Slager op zaterdag 30 jan 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vond er heel veel keus. Werd er keurig en informatief geholpen. Het werd moeilijk om uit zoveel keus een keuze te maken. Uiteindelijk gekozen voor deze vloer en ben er zeer tevreden over. Is keurig afgeleverd door bijzonder vriendelijke transporteur en bevalt uitstekend.
FOTO VAN GERDA SLAGER
REACTIE VAN FLOOR
Beste Gerda, Bedankt voor de mooie review. We hebben inderdaad een heel groot assortiment. Onze verkoopadviseurs zijn er daarom om u te begeleiden en deze keuze voor u kleiner te maken, op basis van uw wensen en de mogelijkheden in uw huis. Leuk om te horen dat jullie uiteindelijk geslaagd zijn en blij zijn met de nieuwe vloer. We wensen u er veel plezier van! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam”
Door Bingqing op woensdag 27 jan 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Very satisfied with the purchase at Lab21, helpful information before, and good delivery during the process
REACTIE VAN FLOOR
Dear Bingqing, Thank you for visiting our showroom. We're glad to hear you're satisfied with the helpful information, the delivery process and your purchase. We hope you'll enjoy your new flooring! Kind regards, Floor
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Delissen Eindhoven op dinsdag 26 jan 2021 21 | vestiging Eindhoven
Prima hulp, alles volgens afspraak en vooral de nazorg met nog wat aanvullende vragen was super!

Aanvulling ontvangen 29 januari 2021: De aankoop is al lang geleverd (oktober 2020) en zelf gelegd.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Delissen, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat de hulp en de nazorg zo goed bevallen zijn. Leuk dat het gelukt is om de vloer zelf te leggen. We wensen u er veel plezier van! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop pvc vloer”
Door Fons van den Brand op dinsdag 26 jan 2021 21 | vestiging Den Bosch
Pvc vloer sensation century Lund. Wij hebben de vloer aanbetaald en nadien hoorden wij niets meer, totdat wij zelf eens met Lab gingen bellen wanneer er een afspraak werd gemaakt voor het leggen etc. Bleek dat er administratief iets fout was gegaan en kon er met de grootste moeite een afspraak worden gepland. Wanneer dit niet tijdig was gelukt hadden wij een groot probleem ivm andere afspraken met leveranciers voor onze nieuwbouwwoning.
FOTO VAN FONS VAN DEN BRAND
Gelegde vloer
REACTIE VAN FLOOR
Beste Fons, Bedankt voor je bezoek aan de showroom van Den Bosch en voor je review. Vervelend om te horen dat er administratief iets fout was gegaan, waardoor het plannen van een afspraak wat krap werd. Gelukkig was dit uiteindelijk nog wel te regelen en is de vloer op tijd geplaatst. Op de foto ziet de vloer er mooi uit. We wensen je er veel (woon)plezier van! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Super vloer”
Door M j van baardwijk op dinsdag 26 jan 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Kwaliteit, Uitstraling en heel makkelijk in onderhoud. Super vloer
FOTO VAN M J VAN BAARDWIJK
REACTIE VAN FLOOR
Beste M.J. van Baardwijk, Een super vloer zeg je, dat horen we natuurlijk graag, want daar gaat het uiteindelijk om! We wensen je er veel plezier van. Met vriendelijke groet, Floor
REACTIE VAN INEKE
Het is een prachtige vloer. Zou ik mogen weten om welke vloer het hier gaat?
REACTIE VAN M J VAN BAARDWIJK
Zie screenshot daar staat merk op. Large aqua klik
REACTIE VAN INEKE
Echt heel mooi! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Lucy Glashouwer op maandag 25 jan 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Goede begeleiding en uitleg bij het uitkiezen van de nieuwe vloer. Mochten een proefplank mee naar huis nemen. Erg meedenkend.
FOTO VAN LUCY GLASHOUWER
+ Toon extra foto van Lucy Glashouwer
REACTIE VAN FLOOR
Beste Lucy, Bedankt voor je bezoek aan de showroom en de positieve review. Fijn dat de begeleiding in de showroom bij het uitzoeken zo goed bevallen is. We hopen dat je aan de hand van de geleende showstalen een mooie vloer hebt uitgekozen. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Alles is vlekkeloos verlopen”
Door Nick Wassink op maandag 25 jan 2021 21 | vestiging Eindhoven
Fijne verkoper, mooie winkel en vriendelijke monteurs welke netjes op tijd zijn en goede afspraken maken. qua communicatie is alles vlekkeloos gelopen en er was vaker te veel, dan te weinig communicatie. Het laatste is absoluut niet als vervelend ervaren.
FOTO VAN NICK WASSINK
REACTIE VAN NICK WASSINK
Zelfs de visgraat door gelegd in het huisje van onze trouwe viervoeter!
REACTIE VAN FLOOR
Beste Nick, Bedankt voor je mooie review. Leuk om te horen dat dat je enthousiast bent over de showroom, de leggers en de communicatie vanuit het hoofdkantoor. Leuk dat je een foto meestuurt, de kamer is erg mooi geworden! We wensen je veel (woon)plezier met de nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Nette laminaat vloer”
Door Jan Neggers op maandag 25 jan 2021 21 | vestiging Eindhoven
We zijn netjes geholpen voor een laminaat vloer. Veel communicatie en netjes geleverd.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Jan, fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie en de levering. Bedankt voor de mooie review en veel plezier met uw nieuwe laminaat vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens LAB21
Website: www.lab21.nl
aAmersfoort (64 ervaringen), Euroweg 27, 3825 HA Amersfoort, tel 085 - 483 32 66
bBreda (30 ervaringen), Stadionstraat 11/7, 4815 NC Breda, tel 085 - 483 32 75
cCapelle aan den IJssel (51 ervaringen), Schinkelse Baan 8, 2908 LE Capelle aan den IJssel, tel 085 - 48 33 274
dDelft (23 ervaringen), Rotterdamseweg 402D, 2629 HH Delft, tel 085 - 483 32 77
eDen Bosch (35 ervaringen), Afrikalaan 14, 5232 BD Den Bosch, tel 085 - 483 32 71
fEindhoven (55 ervaringen), Brussellaan 9, 5628 TA Eindhoven, tel 085 - 483 32 60
gGroningen (24 ervaringen), Protonstraat 20H, 9743 AL Groningen , tel 085 - 483 32 73
hLeeuwarden (15 ervaringen), Planetenlaan 2, 8938 AL Leeuwarden, tel 085 - 483 32 70
iOostzaan (Amsterdam) (25 ervaringen), Skoon 58, 1511 HV Oostzaan, tel 085 - 483 32 79
jUtrecht (1 ervaring), Nieuw Amsterdamlaan 1, 3526 AE Utrecht, tel 085 - 483 32 78
kZwolle (10 ervaringen), Thomas A. Kempisstraat 59, 8021 BJ Zwolle, tel 085 - 483 32 72
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.