Feedback
8,1

LAB21

Website: www.lab21.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.lab21.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van LAB21
LAB staat voor Life At Best. Een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen is onze droom. Van houten vloeren, natuursteen tegels tot laminaatvloeren, alles wat wij aanbieden willen wij als topaanbieding presenteren. LAB21 voert dan ook enkel producten van topkwaliteit en topmerken in haar portfolio.

Om dit te realiseren werkt LAB21 uitsluitend samen met werelds meest toonaangevende fabrieken in de betreffende branche. Hun producten hebben zich al bewezen door hun topranking op de wereldproductlijst en jarenlang gebruik bij prestigieuze projecten als de Olympische Spelen, concertgebouwen, wereldwijd bekende retailchains etc.

Specialisme
LAB21 gelooft in specialisme. Dat is o.a. terug te zien in de diepte en breedte van ons assortiment. Een breed portfolio biedt u ook veel keus. LAB21 selecteert niet op merknamen, maar op kwaliteit en design. LAB21 neemt dus niet klakkeloos het hele portfolio van een merk in haar assortiment. Wij kiezen de mooiste kleuren en designs van de verschillende merken uit voor onze klanten.

Transparant & eerlijk
LAB21 is altijd zo transparant mogelijk naar haar klanten toe. Wij vertellen alles incl. de nadelen van het materiaal en de valkuilen bij het gebruik. Regelmatig vertellen onze showroommedewerkers direct iets over de nadelen wanneer zij een product toelichten. De showroommedewerkers van LAB21 ondergaan intensieve trainingen voordat ze aan de slag gaan. Deze trainingen worden gevolgd door een telefonische enquête onder onze klanten en periodieke toetsen. Secuur en eerlijk zijn is de nummer 1 richtlijn voor onze showrooms.

Wij houden niet van agressief verkopen en het achterhouden van informatie. LAB21 biedt al haar producten aan tegen een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. En altijd voorzien van eerlijke informatie. Klanten zullen uiteindelijk voor LAB21 kiezen als wij het goed en eerlijk blijven doen. Dat is onze overtuiging.
Ervaringen
Er zijn 907 ervaringen over LAB21. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren345 ervaringen
4 sterren396 ervaringen
3 sterren68 ervaringen
2 sterren39 ervaringen
1 ster59 ervaringen

Per vestiging:
“Zeer tevreden”
Door Marcel Pascal op zaterdag 19 aug 2023 23 | vestiging Groningen
We hebben pvc laminaat en zijn zeer tevreden samen met de plinten. Het lijkt ruim en tesamen met de vloerverwarming een genot om over te lopen. Zacht, geen geluiden. Zeer tevreden dus.
FOTO VAN MARCEL PASCAL
Reactie of foto toevoegen
“De communicatie valt tegen”
Door Anne op woensdag 16 aug 2023 23 | vestiging Leeuwarden
In vrijwel alle lijnen viel de communicatie tegen. Van bestellen tot overschot terug sturen... we hebben in elke fase extra moeten bellen/informeren. We hebben in eerste instantie gekozen voor een plakvloer. Na de vooropname konden ze echter niet met een definitieve offerte komen. Daarmee kon de prijs van de vloer wel 2k hoger zijn. Wij hebben na veel volharding en belletjes er voor gekozen voor een legvloer te gaan. Om zo de onduidelijkheid over het egaliseren te vermijden. Van het leggen had ik hogere verwachtingen. Op sommige plekken is er veel ruimte tot de rand, op andere plekken bijna niks. Daarnaast liggen er op meerdere plekken dezelfde planken naast elkaar. Gelukkig is de vloer erg mooi. En uiteindelijk, is lab 21 wel bereid om mee te werken.
FOTO VAN ANNE
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de vloer”
Door Diofra op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Leiden
De verkoper was niet 'sterk' in juist adviseren en het nakomen van afspraken. Daarnaast bleek de eerste legger volledig verstek te laten. Maar LAB21 heeft hierna de zaken goed opgepakt en een tweede legger (van Syrische afkomst) gestuurd; hierna is onze tevredenheid toegenomen in LAB21. Nu twee maanden na het leggen zijn wij zeer tevreden over de wijze waarop de vloer is gelegd en de uiteindelijke vloer. Ergo, wij raden LAB21 aan omdat zij, bij tegenslag, alles aan doen om optimaal leveren.
FOTO VAN DIOFRA
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie pvc vloer”
Door J. Sneep op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Groningen
We hebben bij Lab 21 een mooie pvc vloer gekocht. Goed geadviseerd en meegedacht door de verkoper. Op mails werd snel en netjes gereageerd.
FOTO VAN J. SNEEP
Reactie of foto toevoegen
“Plinten niet afgekit”
Door JK op vrijdag 8 jul 2022 22 | vestiging Amsterdam
Vriendelijk geholopen in de winkel, echter niet helemaal volledig geweest met het advies met betrekking tot de plinten. Plinten werden geplaatst en werden niet afgekit omdat dit 'niet was meeverkocht'. Dit zag er vrij lelijk uit, heb dit toen alsnog laten doen en apart betaald, maar dit zijn wel dingen die tijdens de verkoop van het plaatsen besproken dienen te worden
Reactie of foto toevoegen
“Blij en tevreden”
Door Alies Spa-Scholtens op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Groningen
Bij het binnenkomen van de winkel goede uitleg qua vloer, evenals bij het leggen. Wij zijn blij en tevreden met de aankoop!
Groetjes van Alies
FOTO VAN ALIES SPA-SCHOLTENS
Reactie of foto toevoegen
“Mooie houten vloer”
Door Stefan Kroon op dinsdag 6 dec 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Alles volgens afspraak geleverd kwa dag en tijd. De vloer was makkelijk te plaatsen en ligt er perfect bij!
Reactie of foto toevoegen
“Gehele proces is vlekkeloos verlopen”
Door Han van der Schot op zondag 23 okt 2022 22 | vestiging Amsterdam
De verkoper in de winkel nam de tijd om mijn wensen te leren kennen zoals kleur, licht en kwam met voorbeelden die perfect aansloten bij wat ik voor ogen had. Na mijn keuze gemaakt te hebben verliep het hele proces vlekkeloos. De legger maakte contact en de rest liep volgens afspraak. Ben vooral tevreden over de manier waarop alles ging. De evt. stress mijnerzijds (je schaft niet elk jaar een nieuwe vloerbedekking aan) werd geheel weggenomen door de rust die zowel verkoper als legger uitstraalden.
FOTO VAN HAN VAN DER SCHOT
+ Toon extra foto van Han van der Schot
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe vloer”
Door Van Meurs op dinsdag 22 mrt 2022 22 | vestiging Leeuwarden
PVC die we hebben uitgekozen is goed en mooi. We zijn er blij mee!
FOTO VAN VAN MEURS
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de laminaatvloer”
Door Paul Heijstee op woensdag 29 jun 2022 22 | vestiging Den Bosch
Vakkundig gelegd, tot onze volle tevredenheid.
FOTO VAN PAUL HEIJSTEE
Reactie of foto toevoegen
“Vloer is super mooi”
Door Nathan Koekoek op zaterdag 29 jan 2022 22 | vestiging Utrecht
Wilma was was een super prettig persoon die mij fantastisch geholpen heeft. Fijne service omtrent bezorgdatum en flexibiliteit. Vloer is super mooi.
Reactie of foto toevoegen
“PVC klik vloer”
Door Fam Moerman op woensdag 25 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een pvc klik vloer gekocht bij Lab 21. Prima geholpen, goed advies. Keurig op tijd geleverd en goede service.
FOTO VAN FAM MOERMAN
+ Toon extra foto van Fam Moerman
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is keurig gelegd”
Door Fam van den Anker op donderdag 24 mrt 2022 22 | vestiging Breda
Keurig geholpen in de zaak met goed advies, voor de pvc vloer, ook daarna, hebben zelf nog eea gewijzigd en ook dat ging goed, en keurig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Warm Brown pvc vloer”
Door Den ouden op vrijdag 28 jan 2022 22 | vestiging Den Bosch
We werden vriendelijk ontvangen. Meneer was duidelijk met uitleg en alles werd snel geregeld. Jammer genoeg was de communicatie tussen lab21 en het externe bedrijf voor de vloerverwarming niet zo goed waardoor er nogal wat miscommunicatie was. Ook lab21 naar ons als klant was niet duidelijk wat leidde tot heel wat vertraging. De vloer zelf warm Brown pvc is van goede kwaliteit en we zijn er nog steeds erg blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreide collectie”
Door Fam raaijmakers op zondag 9 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
We waren eerst ergens anders geweest maar bij Lab 21 hebben ze duidelijk meer aandacht uitleg en een uitgebreide collectie. We waren er zo uit. De vloerdelen werden nog even in het licht bij de deur gelegd en toen wisten we het zeker. Deze wordt het ook omdat er een grover profiel inzit voor onze gehandicapte hond! Snelle levering maar wel door ons zelf gelegd.
FOTO VAN FAM RAAIJMAKERS
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie vloer”
Door Wieneke Wapsenkamp op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Groningen
We zijn goed geholpen bij Lab21 in Groningen. We hebben een mooie vloer gekregen. Alles volgens afspraak.
FOTO VAN WIENEKE WAPSENKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat en PVC”
Door Mark op zondag 6 jun 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Resultaat mag er zijn. Kwaliteit is goed. Kon allemaal wel soepeler zo was de droogloopmat die tegelijk met de vloer geleverd dus die moest er later nog ingezet worden. Kwam uit eindelijk 1 pak laminaat te kort op zolder dus kon het niet afmaken in 1 keer. Kwaliteit is verder wel zeer goed.
Reactie of foto toevoegen
“Een keurige vloer”
Door Stefan Geerts op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Breda
Goede voorlichting die ook echt klopt. Heb de vloer 120 m2 zelf gelegd. Ziet er keurig uit.
FOTO VAN STEFAN GEERTS
+ Toon extra foto van Stefan Geerts
+ Toon extra foto van Stefan Geerts
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Sharon van Oostrum-de groot op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Delft
In de winkel goed geholpen. Na het nameten van de legger werd de offerte duurder. Dit was ons in de winkel niet verteld dus dat viel tegen in de prijs. Mooie vloer. De legger kan iets beter zijn in zijn planningen.
FOTO VAN SHARON VAN OOSTRUM-DE GROOT
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jos Moorman op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Enschede
Tevreden met de vloer.... strak gelegd. Iedereen die op bezoek komt begint er direct over.
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting”
Door Andre Heijmans op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Amsterdam
Medewerker André was zeer behulpzaam en bezit veel kennis. Goede voorlichting en uitermate behulpzaam bij onze keuze. Snelle levering van de vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding, het leggen kan beter”
Door Fleur de Sterke op woensdag 13 apr 2022 22 | vestiging Amersfoort
Uitstekend geholpen bij het uitzoeken van mijn pvc vloer, Lab21 heeft zich ook heel flexibel opgesteld toen de planning op het laatste moment toch veranderde en er minder tijd was voor acclimatiseren. Het leggen was hier en daar wat slordig.
FOTO VAN FLEUR DE STERKE
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Marco Eradus op zondag 2 okt 2022 22 | vestiging Den Bosch
Prima ervaring! Goed advies en vakkundig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door René Buchholz op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Goed geholpen door Hanneke! Alles naar wens verlopen. Na levering nog extra plinten besteld en die werden ook snel geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer en goede organisatie”
Door Fam. Massaut op woensdag 14 dec 2022 22 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Het was paniek op het moment dat de dekvloer van ons nieuwe huis werd afgekeurd (scheurvorming) door de pvc-legger, die deze eerder zelf had goedgekeurd. Binnen 2 weken moest er een andere nieuwe vloer (click-pvc) en een vloerenlegger komen ivm de ook nog te plaatsen nieuwe keuken. Normaal is dat vrijwel onmogelijk op zo'n korte termijn. Met hulp van filiaalleider en afdeling klantenservice is dat alsnog gelukt. Organisatorische foutjes Lab21 bleven zonder gevolgen voor ons als klant, werden - met excuses - allemaal snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting”
Door Dekkers op woensdag 13 jul 2022 22 | vestiging Breda
Goed geholpen. Duidelijke uitleg. Mocht monsters meenemen.
FOTO VAN DEKKERS
Reactie of foto toevoegen
“Snelle levering”
Door O. de Vaal op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ruime keuze, goede voorlichting, snelle levering. Makkelijk zelf te leggen. Prima te vrede met onze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Corina Wouters op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Breda
Goede informatie gekregen, proefstaal meegehad om thuis te proberen. Snelle levering. Trots op het resultaat! Nadien nog een tweede bestelling gedaan voor de trap, ook hier zeer tevreden over. Echt een aanrader!
FOTO VAN CORINA WOUTERS
+ Toon extra foto van Corina Wouters
Reactie of foto toevoegen
“Wit laminaat voor de slaapkamer”
Door Petra Brands op zondag 9 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
We waren op zoek naar een wit laminaat voor in onze (kleine) slaapkamer; zijn naar volle tevredenheid en op een persoonlijke wijze geholpen door de mensen van vestiging Eindhoven.
FOTO VAN PETRA BRANDS
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gedaan”
Door Mendy van Eeuwijk op maandag 14 sep 2020 20 | vestiging Den Bosch
Bij binnenkomst bij Lab21 werd ons vele keus mogelijkheden aangeboden. De verkoper dacht echt met ons mee wat voor vloer echt mooi bij onze meubels zou gaan passen (deurkastje meegenomen). Onder het genot van een kopje koffie met een donut werd de offerte opgemaakt. De deal was snel gemaakt....nu een half jaartje later nog zeer tevreden. Nette levering van de vloer en naar tevreden gelegd. Niet meer dan een groot compliment naar Lab 21!

Aanvulling ontvangen 15 september 2020: Betreft lijm pvc vloer.
FOTO VAN MENDY VAN EEUWIJK
+ Toon extra foto van Mendy van Eeuwijk
REACTIE VAN FLOOR
Beste Mandy van Eeuwijk, Bedankt voor uw bezoek aan de showroom en het plaatsen van de review. We vinden het normaal om de tijd te nemen voor onze klanten om iedereen goed voor te kunnen lichten over alle mogelijkheden, maar het is fijn om te horen dat het gewaardeerd wordt. Wij wensen u nog veel plezier met de vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf van een pvc vloer”
Door Robert Dagelet op dinsdag 15 aug 2023 23 | vestiging Groningen
Verkoop was prima en uitgebreid. Bij het leggen hadden we wel even twijfel of het de juiste was. Zag er toch anders uit dan verwacht. Er lopen banen in de lengte. En die vakken alleen bij een groot oppervlakte op.
REACTIE VAN ROBERT DAGELET
PVC Vloer
+ Toon extra foto van Robert Dagelet
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Teeuwen op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Utrecht
Goed geholpen snel geleverd mooie vloer (pvc klik)
Reactie of foto toevoegen
“Na 4 maanden nog niet klaar”
Door Parand Mahmoodi op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Amersfoort
Na 4 maanden, is onze klus nog niet af. We hebben meer dan 10 keer Lab21 gebeld en meer dan 4 keer in kantoor geweest. Niemand voelt zich verantwoordelijk hier en het was en heel slecht ervaring om klant van Lab21 te zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de PVC vloer”
Door John Timmer op dinsdag 23 nov 2021 21 | vestiging Groningen
Ondanks de coronatijd is het mogelijk geweest om onze PVC-vloer uit te kiezen. Gezien onze verhuizing en nieuwe gietvloer moest alles precies passen in ons schema. De vloerenlegger (buiten firma) heeft dit samen met ons goed opgepakt. We zijn zeer tevreden met de PVC-vloer. Ondanks de vertraging van de levering plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Ze doen wat ze beloven”
Door Erik Witteveen op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Eindhoven
Zeer prettig geholpen en ze denken met je mee. Ze doen wat ze beloven.
FOTO VAN ERIK WITTEVEEN
+ Toon extra foto van Erik Witteveen
+ Toon extra foto van Erik Witteveen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A.A.M. van Berkel op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Amersfoort
PVC in het gehele huis en zeer goed gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met pvc vloer”
Door Smulders op zaterdag 7 nov 2020 20 | vestiging Eindhoven
Wij zijn zeer tevreden en bevelen jullie zeker aan.

Aanvulling ontvangen 10 november 2020: Het was geleverd en gemonteerd. Wij zijn erg tevreden goede service.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Smulders, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het eindresultaat. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke medewerkers”
Door G van der Heijden op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Eindhoven
Vriendelijke medewerkers, ben heel tevreden over de vloer

Aanvulling ontvangen 6 januari 2021: De vloer is al geleverd en gemonteerd. Prima leg resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is prachtig”
Door M.Veraart op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Breda
De vloer is prachtig alles klopt en hij is perfect gelegd. De aanloop was wat rommelig tot het moment dat ik eigenlijk echt mijn order kon plaatsen. Maar vanaf het moment van levering af aan was het top.
FOTO VAN M.VERAART
REACTIE VAN FLOOR
Beste Veraart, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de vloer die u bij ons besteld heeft. Als we naar de foto kijken zien we dat uw visgraatvloer heel erg mooi gelegd is. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
REACTIE VAN DENNIS TOL
Welk type vloer is dit als ik vragen mag?
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door CWJ van den Akker op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Delft
Goed geïnformeerd over wat voor vloeren er zijn en wat bij ons huis past. Contact over opmeten en levering is goed verlopen. Het leggen van de vloer is vakkundig uitgevoerd.
We zijn zeer tevreden over het eind resultaat en blij met de nieuwe vloer
REACTIE VAN FLOOR
Beste van den Akker, Ten eerste wil ik u hartelijk danken voor de review, fijn om te horen dat alles naar wens is. We werken met vakkundige mensen en dan is het resultaat zoals het moet zijn. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met service en eindresultaat”
Door Lisa van den Berg op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een klik pvc vloer gekocht bij Lab21 in Amersfoort. De service was top. Kwamen twee oudere mannen om de vloer te leggen en dit hebben ze erg netjes gedaan. De eerste dag kwamen ze met zn tweeën en hebben ze grotendeel gelegd. De tweede dag kwam er een man alleen om de rest af te maken. We waren vergeten om strips voor om de matten te kopen dus deze werden later geleverd. Hiervoor contact gehouden met één van de leggers, dus hiervoor kwam hij later nog een keer terug.
Al met al zijn we erg blij geweest met de service en het eindresultaat.
FOTO VAN LISA VAN DEN BERG
REACTIE VAN FLOOR
Beste Lisa, Wij zijn blij met u positieve reactie op de service en het eindresultaat. En uiteraard ook goed om te horen, dat onze legservice U Klik PVC netjes heeft gelegd. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Marian op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
In de winkel werden we goed geholpen met het uitkiezen van het soort PVC. Snel uitgekozen en besteld. De levering was in orde, werd fijn binnen gelegd in huis. Ook het zelf leggen ging prima. We hadden voldoende lijm en het leggen was eenvoudig adhv de duidelijke instructies.
FOTO VAN MARIAN
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig gelegd”
Door Janny van der Velde op zaterdag 14 mei 2022 22 | vestiging Amersfoort
Ben zeer tevreden over de vloer, prachtig gelegd en heel vriendelijk personeel
FOTO VAN JANNY VAN DER VELDE
Reactie of foto toevoegen
“LAB21”
Door Dennis Bresser op zondag 2 okt 2022 22 | vestiging Delft
Goed en vriendelijk geholpen! Ook via de mail was het contact super! Huismerk vloer legt ook super weg.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Bianca Langereis op zaterdag 29 jan 2022 22 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Goed geïnformeerd weet precies wat je mag verwachten zeer vriendelijk personeel en vakkundige vloerlegger die met je mee denkt. En houden je continu op de hoogte zelfs na t leggen van de vloer vragen hoe je ervaring was kwa levering en service.
FOTO VAN BIANCA LANGEREIS
+ Toon extra foto van Bianca Langereis
Reactie of foto toevoegen
“Beton look PVC vloer”
Door Silvy op dinsdag 8 dec 2020 20 | vestiging Eindhoven
We waren goed geholpen in de winkel, een staaltje van de vloer mee naar huis. We hebben gekozen voor beton look vloer. Heel mooi, strak, modern en ook heel makkelijk in onderhoud.
FOTO VAN SILVY
REACTIE VAN FLOOR
Beste Silvy, Ten eerste: wat ziet uw vloer er super mooi uit! Het is ook super om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze showroom. Wij verlenen deze service aan de klant, omdat wij vinden dat de klant al deze tijd en aandacht verdiend. We wensen u in ieder geval nog heel erg veel woongenot van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze uit verschillende vloeren”
Door Carlijn Willems op zaterdag 8 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Ze zijn klantvriendelijk. We zijn heel goed geholpen we rade echt dit bedrijf aan voor de vloeren. In Eindhoven! Een zeer ruime keuze uit verschillende vloeren. Ze laten je ook met rust als je aangeeft we willen zelf even rondkijken. Is goed een zeer goed bedrijf in Eindhoven. Kan er niks over zeggen in de winkel❤️
Reactie of foto toevoegen
“Vloer bevalt uitstekend”
Door Gerda Slager op zaterdag 30 jan 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vond er heel veel keus. Werd er keurig en informatief geholpen. Het werd moeilijk om uit zoveel keus een keuze te maken. Uiteindelijk gekozen voor deze vloer en ben er zeer tevreden over. Is keurig afgeleverd door bijzonder vriendelijke transporteur en bevalt uitstekend.
FOTO VAN GERDA SLAGER
REACTIE VAN FLOOR
Beste Gerda, Bedankt voor de mooie review. We hebben inderdaad een heel groot assortiment. Onze verkoopadviseurs zijn er daarom om u te begeleiden en deze keuze voor u kleiner te maken, op basis van uw wensen en de mogelijkheden in uw huis. Leuk om te horen dat jullie uiteindelijk geslaagd zijn en blij zijn met de nieuwe vloer. We wensen u er veel plezier van! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Lastig met leggen”
Door Maxime op zondag 18 sep 2022 22 | vestiging Utrecht
Koop je vloer hier niet! Wij hebben destijds gekozen voor Lab21, omdat er overal overwegend positieve recensies online stonden over het leggen (inmiddels overigens niet meer het geval). Helaas hebben wij inmiddels begrepen dat dat komt, omdat ze na slechte ervaringen minimale compensaties aanbieden onder de voorwaarde dat je je niet negatief mag uitlaten over Lab. Wij hebben daar vriendelijk voor bedankt. Hetgeen zij hebben aangeboden weegt namelijk niet op tegen wat wij aan compensatie menen te krijgen waarbij wij het belangrijk vinden dat anderen worden gewaarschuwd voor de slechte service van Lab.

Onze ervaring met Lab begon goed op moment van de aanschaf in Utrecht. Vervolgens kregen wij een legger toegewezen die alles zou komen opmeten. Nadat hij eerst niet kwam opdagen bij het opmeten, was hij vervolgens nergens te bekennen op de dag dat de vloer daadwerkelijk zou worden gelegd. Dit terwijl we een redelijk strakke timing hadden ivm levering van de keuken. Communicatie was ronduit slecht vanuit Lab. Wij hebben zelf achter hen aan moeten zitten om te zorgen dat er nog snel een andere legger kwam.

Deze volgende legger heeft vervolgens de vloer gelegd, echter is ook hij weer vele malen niet komen opdagen. Tijdens zijn laatste bezoek heeft hij de plinten geplaatst, en dit was echt niet om aan te zien. Daarnaast heeft hij een gigantische snee in de vloer gesneden tijdens het uitsnijden van de deurmat. De foto's spreken voor zich (zie Google reviews).

Van een volgende legger kregen wij te horen dat de man verkeerde lijm heeft gebruikt en prutswerk heeft geleverd. Boven de plinten zitten dikke lijmklodders, net als op de vloer lijm resten zaten.

Opnieuw kregen wij een volgende legger toegewezen (na heel vaak bellen/mailen vanuit onze zijde), die de plinten opnieuw zou komen plaatsen. Wederom een man die afspraken niet nakwam en vele malen langs moest komen, omdat ie bijv. maar heel kort kon komen of gereedschap was vergeten.. Daarnaast sprak ook hij zijn ongenoegen over Lab vele malen uit en gaf hij aan dat de planning van Lab een enorme rommel is en dat leggers er worden uitgebuit. Hij stopte met werken voor Lab na onze herstelopdracht. De plinten zijn redelijk netjes opnieuw geplaatst door hem, echter was het kwaad aan de muren al geschied. Wij hebben alles opnieuw laten stuken en door het opnieuw plaatsen van de plinten zijn overal beschadigingen aan de muur zichtbaar.

Toen wij hierover contact zochten met Lab, boden zij een vergoeding van €150 aan waarbij wij ons dan niet negatief mochten uitlaten over hen. Zoals ik eerder heb aangegeven, komt dit absoluut niet in de buurt van het bedrag waarvoor wij gecompenseerd zouden moeten worden als je kijkt naar al die keren dat wij thuis hebben moeten blijven, hebben moeten bellen/mailen, moeten sjouwen met spullen zodat er ruimte kwam voor de legger en het flinke bedrag dat wij aan leg kosten hebben betaald.

Daarnaast hopen we dat andere mensen deze recensie lezen en dan rustig verder kijken naar een andere vloerleverancier.
FOTO VAN MAXIME
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door J.Schalkx op zondag 2 okt 2022 22 | vestiging Amersfoort
Wij zijn tevreden met onze PVC laminaat. Gasten die het niet kenden. Gemakkelijk in onderhoud. Alle meubels passen erbij. Stofzuigen gaat gemakkelijk.
Reactie of foto toevoegen
“PVC en laminaat vloeren”
Door G. L. Wieringa op zondag 6 jun 2021 21 | vestiging Groningen
Ik heb een pvc vloer in de woonkamer en laminaatvloeren in hal en twee slaapkamers bij lab 21 te Groningen gekocht. Er is na het tekenen van de koopovereenkomst uitgebreid verteld hoe Lab 21 hun werkzaamheden ging uitvoeren. Planning levering betaling enz werd prima verteld. Leggen zou door een andere partij worden uitgevoerd op de geplande datum genoemd in het contract. Alles is goed uitgevoerd alleen de planning moest ik met de legger van de vloeren wat doordrukken. De legger van de vloeren moest het binnen zijn eigen planning regelen en ik zat met de verhuizing die kort na het leggen van de vloeren was gepland. Het leggen is ook goed en op tijd uitgevoerd. Bovenstaande is allemaal prima uitgevoerd. Wat ik wel vervelend vond is de communicatie die ik met Lab21 heb gehad. In de overeenkomst leg je je als koper vast dat je op een bepaalde dag de vloeren moet betalen. Dit is kort voordat de vloeren naar het legadres worden gebracht. Vanaf de eerste brief die ik van Lab21 kreeg werd mij deze betalingsafspraak me verteld. Bij elke verdere correspondentie die ik via de mail kreeg stond mijn betalingsopdracht vermeld. Ik voelde mij een beetje als wanbetaler behandeld. Dat was helemaal niet nodig geweest. Iets meer klantvriendelijkheid had ik erg op prijs gesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Hans Vos op vrijdag 14 okt 2022 22 | vestiging Groningen
De vloer is geweldig en we zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze vloer”
Door René van Sprang op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een goede ervaring met Lab 21. Nadat onze keuze niet optijd leverbaar was zijn we prima geholpen in de winkel om een andere keuze te maken. Gelukkig samen met de verkoopster hebben we een pvc vloer gevonden die bijna dezelfde kleur heeft als de eerste keuze. Ons is ter compensatie van de overlast een Basis reiniger de. Schutzouts pvc vloeren toe gezegd. Echter hebben wij dit tot op de dag van vandaag niet ontvangen. Des ondanks zijn we erg blij met onze vloer in visgraad.
Reactie of foto toevoegen
“Service en nazorg waardeloos”
Door Irene de Beer op vrijdag 28 jan 2022 22 | vestiging Utrecht
ik vind de vloer heel mooi, de verkoopster prima, maar de service en nazorg zijn waardeloos. Eerst moest ik al weken achter de monteur aan omdat er een plank omhoog kwam zetten. Hij is inmiddels geweest, maar sinds december zit er op een andere plek een naad. Op 28 december heb ik de legdienst een mail gestuurd hierover maar ik hoor helemaal niks. ik wil een andere persoon laten komen, een kwaliteitsmedewerker, zodat hij kan beoordelen hoe het ligt, want nu zou ik niemand dit aanbevelen. ik hoef de monteur ook niet meer van het leggen, hij heeft het fout beoordeeld en is/was te druk met privé zaken. Er had geadviseerd moeten worden bij de betaalde voorinspectie om te egaliseren, dan hadden we veel betere kwaliteit nu gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Kuipers op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Enschede
We zijn zeer goed en deskundig geholpen door Gaby.
FOTO VAN KUIPERS
Reactie of foto toevoegen
“Stech PVC kliklaminaat”
Door Ad Meijer op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Amsterdam
PVC kliklaminaat gekocht van Stech. Wij hebben er voor gekozen om zelf te leggen. Geen enkel probleem gehad, kwalitatief goed materiaal, zwaar! Vrijheid om in showroom eerst goed te kijken. Daarna goed voorgelicht m.b.t. onze vragen. Bij meerdere aanbieders geweest en ons online ook goed geïnformeerd. Dit voelde direct goed. Gelijktijdige levering van plinten ging echter mis doordat transporteur ze vergeten was in te laden. Week later wel gebracht en kwam precies uit met het leggen
FOTO VAN AD MEIJER
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Coen op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
De kwaliteit van de klik pvc is erg goed. Eenvoudig zelf te leggen en goede service vanuit lab21. Ik had een pak te weinig besteld, lab21 kon in heel korte tijd een extra pak leveren zonder extra kosten.
FOTO VAN COEN
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de pvc vloer”
Door Dick Schalks op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Amersfoort
Goed geholpen. Mooi product. Jammer dat ik de restanten niet kon terugbrengen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de pvc vloer”
Door Liesbeth van Tongeren op zaterdag 3 dec 2022 22 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Zelfde pvc vloer als 8 jaar geleden. Ze gingen direct op zoek en ja hoor er was nog een partij met dezelfde kleur.
FOTO VAN LIESBETH VAN TONGEREN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie pvc betonlook tegelvloer”
Door Kevin van dijk op donderdag 25 nov 2021 21 | vestiging Breda
Wij waren op zoek naar een mooie pvc betonlook tegelvloer. Ondanks dat het lastig gemaakt werd door de corona voorschriften toch een goede afspraak kunnen maken. Vervolgens 2 pvc tegels mee naar huis kunnen nemen om te kijken wat we nu echt wilde hebben. Daarna tegels terug gebracht en de levering werd in gang gezet.
FOTO VAN KEVIN VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch mooie vloer”
Door B Zoeteman op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Zijn door Johan erg goed en vriendelijk geholpen en erg goed voorgelicht. We hebben strech oak klick pvc laminaat gekocht. Prima service!!!!! Fantastisch mooie vloer. Zeer tevreden en zullen het zeker doorgeven aan vrienden en bekenden.

Aanvulling ontvangen 30 juni 2021: Wij hebben de pvc vloer al liggen, zeer mooi en erg tevreden. Prima bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Pim op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Breda
Vloer is super mooi. Alleen de plinten zijn wat haastig gelegd en zou ik graag anders hebben gezien. Ook wachten we nog steeds op een stuk plint.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jan ter Veer op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Groningen
Wij zijn super tevreden over onze stech core eir klik pvc vloer rena oak 6mm. Het leggen samen gedaan met mijn zoon. Dat ging super geen probleem. We genieten elke dag van onze vloer en krijgen vele complimenten.
FOTO VAN JAN TER VEER
Reactie of foto toevoegen
“Vloer zit vol met krassen”
Door Yoran Wagtman op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een vloer gekocht PVC waar we meer dan 3000 euro voor hebben betaald.
Tijdens het adviesgesprek hebben we gevraagd hoe de vloer zou zijn met huisdieren.
Dit bleek geen enkel probleem gaf de verkoopster aan. Ondertussen ligt onze vloer er 3 maanden in. Super mooie vloer .... alleen hij zit helemaal vol met krassen. Wij gaan hier uiteraard het klachten formulier voor invullen. Wij vinden het namelijk niet normaal dat je specifiek aangeeft dat je huisdieren hebt en de verkoopster aangeeft dat dit geen enkel probleem is met de PVC vloer.
FOTO VAN YORAN WAGTMAN
Reactie of foto toevoegen
“Goed ervaring gehad”
Door Ans Hoeks op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Eindhoven
Ik heb een goede ervaring bij Lab21, en de verkoopster was erg behulpzaam.

Aanvulling ontvangen 30 november 2020: De aankoop is 4 mnd geleden al geleverd. Wij hebben de PVC laminaat zelf gelegd. Die ligt er al 3 mnd. mooi erin.
FOTO VAN FLOOR
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door René Smans op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Breda
We zijn erg goed geholpen,ook wat betreft het uitzoeken van een goed passende pvc vloer bij ons interieur. Helemaal top! De keuze is ook erg ruim.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Stefan Belksma op woensdag 14 dec 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben pvc klik vloer gekocht brede plank het is heel mooi en strak erin gelegd we zijn er zeer blij mee. Mooie kleur kwalitatieve vloer die jaren meegaat, kind vriendelijk makelijk schoon te houden. Ik raad iedereen aan wil je nieuwe vloer ga dan naar lab21. Ze helpen je goed service is goed en persoonlijk, totaal niet opdringerig
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsen duurde erg lang”
Door Wilco op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Leiden
Mooie vloer, goed materiaal. Helaas duurde de plaatsing lang door beperkte beschikbaarheid van leggers en een matig uitgevoerde voorinspectie.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door joeri op dinsdag 19 sep 2023 23 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Na ons eerste bezoek aan lab21 hebben wij een mail gestuurd ter bevestiging van de offerte. Toen werd het stil en bleef het stil. Bellen had geen zin en mailen ook niet. Uiteindelijk, na ruim een maand, maar weer een keer langs gegaan. De medewerker gaf aan onze mail niet gezien te hebben ivm vakantie. Dit was, achteraf gezien, het moment dat de alarmbellen af moesten gaan. Vervolgens duurde het lang voordat wij een legger toegewezen kregen. Ook daarover heb ik diverse malen telefonisch en mail contact gehad met lab21. Het is dus dat we er zelf achteraan zijn gegaan anders was er niets gebeurd. Het leggen ging prima, maar de discussie over het plaatsen van de plinten en het afkitten van de vloer hebben van ons veel gevraagd. Elke keer beloofde lab21 dat ze ermee aan de slag gingen, maar vervolgens gebeurde er niets. De informatie die wij gekregen hebben bij de aankoop was slecht en niet compleet. Er konden dingen uiteindelijk niet die wel beloofd waren, neem bijvoorbeeld het kitten van de vloeren op de plekken waar geen plint zit. Ook was er verkeerde kit geleverd. We zijn tevreden met de vloer zelf, maar de service van lab21 is ronduit slecht. We hebben onze klachten verschillende keren aangegeven maar een excuses of wat dan ook hebben we nog nooit gehad. Kortom met de wetenschap van nu waren wij zeker naar een ander vloerbedrijf gegaan!
Reactie of foto toevoegen
“Fouten bij levering”
Door Rens op zondag 14 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Fouten bij levering. Ondervloer niet geschikt voor klik-PVC geleverd bij terwijl dit wel in de opdracht stond. Duurde lang voor alles goed geregeld was.
FOTO VAN RENS
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat PVC”
Door Ingrid op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Super mooie visgraat vloer gekocht. Mooi gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door A.H. op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Amersfoort
Heel goed en vriendelijk geholpen. Ze begreep dat ik niet uit 100 dingen wilde kiezen en wat ik mooi vond en zocht er daar vlot enkele voor me op. Helder en duidelijk over het hele proces en geen verrassingen omtrent de prijs
FOTO VAN A.H.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met pvc vloer”
Door Bakker op woensdag 25 aug 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Goed geholpen, mooie vloer, erg tevreden
FOTO VAN BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer aankoop”
Door Guido op maandag 1 nov 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Uitstekende uitleg en geduldige service door JOHAN
FOTO VAN GUIDO
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Ab van Langevelde op maandag 3 okt 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Prachtige pvc vloer! Goed gelegd. Ik leef er al weer enkele maanden met veel plezier op.
FOTO VAN AB VAN LANGEVELDE
+ Toon extra foto van Ab van Langevelde
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eind resultaat”
Door Anoek Arie op dinsdag 15 aug 2023 23 | vestiging Eindhoven
We hebben een mooie vloer gekocht. Erg tevreden over de verkoopster en blij met het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige geholpen in de winkel”
Door Peter van den Herik op vrijdag 28 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Het is een prachtige vloer geworden! Heel professioneel gelegd ook! Heel prettig geholpen in de winkel.
FOTO VAN PETER VAN DEN HERIK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hans Hermans op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Den Bosch
Uitstekend advies bij het uitzoeken van een goede vloer. Afspraken zijn goed nagekomen en de vloer is vakkundig gelegd. De zolder ziet er uit als nieuw. Zeer tevreden met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker blij”
Door Nick op dinsdag 23 jun 2020 20 | vestiging Den Bosch
Wij zijn twee keer in de winkel geweest en werden super geholpen. ik heb de vloer zelf gelegd en tips gekregen. Ben zeker blij met het resultaat.
FOTO VAN NICK
REACTIE VAN FLOOR
Beste Nick, Wat fijn om te horen dat u prima geholpen bent in de winkel en dat u met de tips zelf aan de slag kon gaan. De vloer ziet er goed uit! Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door J Hassani op donderdag 1 jul 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
We zijn in de winkel goed geholpen. De levering liep soepel. Vloer zit er heel mooi uit
FOTO VAN J HASSANI
Reactie of foto toevoegen
“Motieven sluiten niet goed aan”
Door Huseyin A. op woensdag 17 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Verkoop ging goed, alleen sluiten de motieven (van Hongaarse punt) op heel veel plekken niet goed aan en daar werd niks mee gedaan omdat het binnen de marges zou vallen.
FOTO VAN HUSEYIN A.
Reactie of foto toevoegen
“Bezorgen tot binnen was een probleem”
Door Marcel Macquine op maandag 21 mrt 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een nieuwe pvc klikvloer gekocht, zijn tevreden echter bezorgen tot binnen was een probleem voor deze vestiging en hebben dus zelf alles naar boven kunnen halen dat was minder.
Reactie of foto toevoegen
“Licht eiken PVC vloer”
Door Paul van Erp op maandag 15 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Vorig jaar heb ik bij Lab21 in Eindhoven een PVC vloer besteld. Vestigingsmanager Bob nam goed de tijd om mij te adviseren over de dikte van de vloer. Het is de Tromvik Oak geworden (lichte eiken kleur). Echter toen ik de vloer binnenkreeg zag ik meteen dat de verkeerde vloer was geleverd, namelijk de Reisa Oak. Dezelfde dag gebeld met het hoofdkantoor van Lab21. Zij gaven aan dat het inderdaad de verkeerde vloer was en dat het meteen zou worden uitgezocht. Binnen enkele dagen werd de juiste vloer geleverd en de verkeerde weer mee teruggenomen, dus dat was netjes opgelost. Mark heeft de vloer naderhand keurig gelegd, echter het kitwerk was niet naar behoren en heb ik later zelf weggehaald. Al met al kan ik Lab 21 aanbevelen. Goede service en prima kwaliteit.
FOTO VAN PAUL VAN ERP
+ Toon extra foto van Paul van Erp
+ Toon extra foto van Paul van Erp
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Roy op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Breda
Goede service! En komen afspraken na ! Laminaat is van zeer goede kwaliteit top!
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting en uitleg”
Door Robert van den Broecke op zondag 10 apr 2022 22 | vestiging Eindhoven
Wij zijn bijzonder goed geholpen, goede voorlichting en uitleg, ook mochten wij een monster meenemen om thuis goed te kijken.
FOTO VAN ROBERT VAN DEN BROECKE
Reactie of foto toevoegen
“Zelf gelegde laminaatvloer”
Door Kevin Schreuder op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Delft
Vanaf het eerste gesprek in de winkel zijn we vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. We hebben te maken hier met professionals die je goed advies geven. En het belangrijkste, ze denken met geduld met je mee vanuit hun ervaring. Ik raad Lab 21 zeker aan. En in ons volgende huis komt er zeker weer een vloer van Lab 21 te liggen! Wij hebben onze vloer zelf gelegd aangezien we het leggen vanuit Lab 21 te duur vonden. Vandaar een goed als beoordeling en geen super.
FOTO VAN KEVIN SCHREUDER
Reactie of foto toevoegen
“De 5e legger heeft het opgelost”
Door I.Solinger-Buné op vrijdag 28 jan 2022 22 | vestiging Amersfoort
De vloer ,daar ben ik blij mee. Maar over de leggers en duur van de afhandeling niet . In mei besteld,in september zou er gelegd worden. 4 leggers later. Nu word 30 januari de keuken opnieuw gelegd. Wat een stress dit gegeven heeft. Het spijt me voor de klantenservice dat ik niet aardig ben geweest door de telefoon.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Edwin van Huik op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Amersfoort
Gastvrij, duidelijke voorlichting en komen alle afspraken na.
FOTO VAN EDWIN VAN HUIK
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Art op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een visgraat plak-pvc gelegd. en zijn blij met het resultaat. Er komen soms wel wat sneller krassen in dan gedacht. En de lijm hecht niet overal even goed, maar gelukkig heb ik het kunnen herstellen. In ieder geval is het een mooie vloer en zijn we blij met het resultaat.
FOTO VAN ART
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop PVC vloer”
Door Bea op woensdag 30 jun 2021 21 | vestiging Breda
In showroom Breda, erg goed geholpen. Zeer deskundige en nuttige informatie. Ging voor vloer bij mijn zoon en kocht er uiteindelijk ook 1 voor mezelf. Tevens mooi PVC voor afwerking schouw.
FOTO VAN BEA
Reactie of foto toevoegen
“Verloopt niet goed”
Door Rowena op maandag 26 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wat een puinhoop is het daar. In de winkel word je super goed geholpen en word je mooie praatjes en kortingen 'overgehaald', maar zo gauw je daar je order hebt geplaatst krijg je te maken met het hoofdkantoor. Daar begint de ellende. Door een verkeerde inschatting in de winkel mochten we nog eens 1000 euro extra betalen (daar gaat de korting), vervolgens vroegen wij een tig keer om de juiste factuur, deze kwam maar niet waardoor wij hem niet konden betalen (bouwdepot). Daaropvolgend werd de vloer bijna niet geleverd en kregen wij het verwijt dat wij niet aan onze betalingsverplichting voldeden. Mensen op het kantoor zijn niet bereikbaar (tip kies een andere optie in het menu ipv de optie klachten want bij klachten neemt nooit iemand op). Beloftes dat je terug gebeld wordt worden niet na gekomen. Uiteindelijk zijn we langs het hoofdkantoor in Amersfoort gegaan (we moeten toch wat) en daar werden we, zoals ze dat zo mooi kunnen, goed behandeld. Uiteindelijk toch een factuur ontvangen (uiteraard weer een paar euro duurder dan was overeengekomen), deze direct via het bouwdepot ingediend en afgesproken dat de vloer op de afgesproken datum geleverd zou worden. Bij contact met de bezorger kwamen we erachter dat ze als leveradres ons oude adres hadden doorgegeven i.p.v. ons nieuwe adres. Gelukkig was de bezorger meewerkend (had vaker met dit probleem via LAB21 te maken gehad) en wijzigde de route naar ons nieuwe adres. Ons bezoek was op vrijdagochtend, de indiening in het bouwdepot dezelfde middag en prompt hing LAB21 maandochtend al aan de telefoon om te vragen waar onze betaling bleef. Uiteindelijk is de vloer goed gelegd (zijn externe jongens die dat doen), maar hadden we toch nog teveel producten over (nameting was ook niet correct). Dit wilde wij laten ophalen (aangezien wij het niet zelf kunnen terugbrengen), maar daar werd erg moeilijk over gedaan. Wij moesten het maar zelf bij een filiaal afleveren. Uiteindelijk toch iemand bereid gevonden om de producten op te halen werden wij gebeld door iemand die 200 km verderop woont. Nogmaals contact opgenomen (aangezien wij niet werden terug gebeld) en het zou weer geregeld worden. Na een paar weken zijn de plinten alsnog opgehaald, maar de terugbetaling bleef uit. Weer contact opgenomen en toen kregen wij te horen dat ze niet wisten wie het bij ons heeft opgehaald en dat wij maar moesten aantonen wie het had opgehaald. Na ontploft te zijn hebben we eindelijk een leidinggevende aan de telefoon gehad. Uiteraard moeten we nog even wachten op de afloop, maar afgelopen maanden hebben we alleen maar frustraties ervaren. Niemand was er bereikbaar, continue beloftes die niet waar gemaakt werden, administratie die niet op orde was etc. Mijn tip laat je niet verleiden door mooie praatjes in de winkel en de korting die zij bieden. De service in de winkel is namelijk echt goed, maar daarna is het echt belabberd. Je hebt dan ook niks meer te maken met de winkel, alles verloopt via het hoofdkantoor. En de afspraken die je in de winkel hebt gemaakt? Die vervallen aangezien zij daarvan niet op de hoogte zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Anja Smink-Verschuren op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een PVC Klik Coretec Wood HD Sparwood Oak gekocht. Totale order bijna € 10.000,- . Zie onderstaand onze ontevredenheid als klant:
1. Wij hebben destijds een klacht ingediend over het onbehoorlijke gedrag van de vloerenlegger inzake het aanbrengen van de plinten.
2. De hele zending van 82 pakken vloerdelen werden buiten voor de deur afgeleverd, die we zelf allemaal naar boven hebben moeten sjouwen.
3. De pallets, dozen en houtafval moesten we zelf afvoeren.
4. In overleg met de klantenservice in Amersfoort is afgestemd dat de vaste vloerenlegger Ollie bij ons de plinten komt herstellen en afmaken.
REACTIE VAN FLOOR
Beste mevr Smink, We vinden het vervelend dat u niet tevreden bent, uiteraard doen wij juist ons best om onze klant WEL tevreden te maken. Het is natuurlijk sowieso niet goed als er discussies zijn met de legger over uitvoering van de plint. Mijn collega Trudy heeft dit onder handen om dit zsm op te lossen. Het zelf binnen brengen van de goederen en afvoeren van afval is onze normale werkwijze, we hebben u bij uw orderbevestiging ook over geïnformeerd. Onze excuses dat het niet is verlopen als u had gewenst, we zullen de openstaande punten mbt de plinten zsm oplossen. Met vriendelijke groet, Floor
REACTIE VAN ANJA SMINK-VERSCHUREN
Beste (afdeling??) Floor, Aangezien wij er met mevrouw van Hattum van de Klantenservice verder niet uitkwamen hebben wij het zelf maar geregeld. En dus zijn uiteindelijk overal in het huis de plinten geplaatst en door het hele huis noodzakelijk afgekit. De creditering van LAB 21 - waar wij noodgedwongen mee akkoord zijn gegaan - dekte echter lang niet alle door ons extra gemaakte kosten. Wij willen toch nog even genoteerd hebben dat de klantenservice van LAB21 het woord "service" kennelijk nog niet kent, want daarmee schoten zij schandalig tekort. Het leggen van de plinten verdiende al niet de schoonheidsprijs (eigen woorden van de verkoper en vloerlegger Ollie!!), maar de afhandeling van onze klacht was absoluut ondermaats.
Voor ons NOOIT meer iets van LAB21.
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door r.c. ossel op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Netjes geholpen verkoper was niet opdringerig bestelling goed en op tijd volgens afspraak geleverd.
FOTO VAN R.C. OSSEL
+ Toon extra foto van r.c. ossel
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw laminaatvloer”
Door HJ Wammes op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Netjes geholpen op tijd geleverd ben zeer tevreden.
FOTO VAN HJ WAMMES
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de vloer, maar minder over de legger”
Door Nicolet Winters op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Amersfoort
Ik heb twee vloeren gekocht een pvc vloer en pvc laminaat. Ruime keuze in de winkel en kundig advies. Ook goede service bij het aanpassen van de bestelling enz. Over een van de leggers die namens Lab 21 komt zijn we minder tevreden. Werkte slordig en heeft de plinten beschadigd. De eerste vloer is wel heel netjes en kundig gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe laminiaatvloer”
Door Marja van den bos op zondag 3 jul 2022 22 | vestiging Den Bosch
Goed geholpen, prijs en kwaliteit uitstekend.
FOTO VAN MARJA VAN DEN BOS
+ Toon extra foto van Marja van den bos
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf laminaatvloer”
Door Klok op donderdag 30 jun 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Laminaatvloer grayish en zeer tevreden. Bij warme muren is ook de vloer wat warmer van kleur.
FOTO VAN KLOK
Reactie of foto toevoegen
“Slechte voorlichting”
Door Mike op zondag 9 jul 2023 23 | vestiging Amsterdam
Ik ben absoluut niet tevreden. Mij is verteld dat mijn vloer een patroon had dat niet vaak herhaalde, maar nu hij er ligt blijkt dat er maar een paar (vier of vijf) verschillende planken bestaan, en dat de herhalingen dus overduidelijk zijn. Maar ja, hij ligt, dus ik ga niet nog een keer duizenden euros uitgeven om dit te repareren.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door D.Sukkel op dinsdag 22 mrt 2022 22 | vestiging Enschede
Mooie vloer, makkelijk te onderhouden, ben geweldig tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jos op maandag 3 okt 2022 22 | vestiging Den Bosch
We hebben een PVC vloer gekocht en we zijn zeer tevreden met de hulp die we kregen om de juiste vloer te kiezen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens LAB21
Website: www.lab21.nl
aAmersfoort (133 ervaringen), Euroweg 27, 3825 HA Amersfoort, tel 085 - 483 32 66
bAmsterdam (23 ervaringen), Sijsjesbergweg 30, 1105 AL Amsterdam, tel 085 - 483 32 85
cBreda (85 ervaringen), Stadionstraat 11/7, 4815 NC Breda, tel 085 - 483 32 75
dCapelle aan den IJssel (96 ervaringen), Schinkelse Baan 8, 2908 LE Capelle aan den IJssel, tel 085 - 48 33 274
eDelft (59 ervaringen), Rotterdamseweg 402D, 2629 HH Delft, tel 085 - 483 32 77
fDen Bosch (79 ervaringen), Afrikalaan 14, 5232 BD Den Bosch, tel 085 - 483 32 71
gEindhoven (116 ervaringen), Brussellaan 9, 5628 TA Eindhoven, tel 085 - 483 32 60
hEnschede (17 ervaringen), Schuttersveld 46, 7514 AL Enschede, tel 085 - 48 33 284
iGroningen (94 ervaringen), Protonstraat 20H, 9743 AL Groningen , tel 085 - 483 32 73
jLeeuwarden (61 ervaringen), Planetenlaan 2, 8938 AL Leeuwarden, tel 085 - 483 32 70
kLeiden (23 ervaringen), Flevoweg 2C, 2318 BZ Leiden, tel 085 - 48 33 283
lOostzaan (Amsterdam) (57 ervaringen), Skoon 58, 1511 HV Oostzaan, tel 085 - 483 32 79
mUtrecht (44 ervaringen), Nieuw Amsterdamlaan 1, 3526 AE Utrecht, tel 085 - 483 32 78
nZwolle (20 ervaringen), Thomas A. Kempisstraat 59, 8021 BJ Zwolle, tel 085 - 483 32 72
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.