Feedback
8,0

LAB21

Website: www.lab21.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.lab21.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van LAB21
LAB staat voor Life At Best. Een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen is onze droom. Van houten vloeren, natuursteen tegels tot laminaatvloeren, alles wat wij aanbieden willen wij als topaanbieding presenteren. LAB21 voert dan ook enkel producten van topkwaliteit en topmerken in haar portfolio.

Om dit te realiseren werkt LAB21 uitsluitend samen met werelds meest toonaangevende fabrieken in de betreffende branche. Hun producten hebben zich al bewezen door hun topranking op de wereldproductlijst en jarenlang gebruik bij prestigieuze projecten als de Olympische Spelen, concertgebouwen, wereldwijd bekende retailchains etc.

Specialisme
LAB21 gelooft in specialisme. Dat is o.a. terug te zien in de diepte en breedte van ons assortiment. Een breed portfolio biedt u ook veel keus. LAB21 selecteert niet op merknamen, maar op kwaliteit en design. LAB21 neemt dus niet klakkeloos het hele portfolio van een merk in haar assortiment. Wij kiezen de mooiste kleuren en designs van de verschillende merken uit voor onze klanten.

Transparant & eerlijk
LAB21 is altijd zo transparant mogelijk naar haar klanten toe. Wij vertellen alles incl. de nadelen van het materiaal en de valkuilen bij het gebruik. Regelmatig vertellen onze showroommedewerkers direct iets over de nadelen wanneer zij een product toelichten. De showroommedewerkers van LAB21 ondergaan intensieve trainingen voordat ze aan de slag gaan. Deze trainingen worden gevolgd door een telefonische enquête onder onze klanten en periodieke toetsen. Secuur en eerlijk zijn is de nummer 1 richtlijn voor onze showrooms.

Wij houden niet van agressief verkopen en het achterhouden van informatie. LAB21 biedt al haar producten aan tegen een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. En altijd voorzien van eerlijke informatie. Klanten zullen uiteindelijk voor LAB21 kiezen als wij het goed en eerlijk blijven doen. Dat is onze overtuiging.
Ervaringen
Er zijn 760 ervaringen over LAB21. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren288 ervaringen
4 sterren333 ervaringen
3 sterren53 ervaringen
2 sterren32 ervaringen
1 ster54 ervaringen

Per vestiging:
“Tevreden met de mooie vloer”
Door P. Groenenboom op vrijdag 25 nov 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mooie vloer, vakkundig gelegd, goede voorlichting.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke uitleg en gericht advies”
Door P. Hendriks op donderdag 24 nov 2022 22 | vestiging Utrecht
Duidelijke uitleg over de verschillende vloeren, de voor en nadelen benoemt. Eerlijke antwoorden op onze vragen, geen 'verkooppraat', maar gericht advies.
FOTO VAN P. HENDRIKS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de afhandeling en het leggen”
Door Meijer op maandag 14 nov 2022 22 | vestiging Enschede
Bij LAB21 ben ik prettig geholpen en binnen 2 weken geslaagd. Omdat ik een trap had van eiken naturel heb ik gekozen voor Stech pvc-vloer Torsken-Onk doorgetrokken van de kamer t/m de gang. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling en het leggen.
FOTO VAN MEIJER
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is mooi en strak gelegd”
Door Arjen op zondag 13 nov 2022 22 | vestiging Den Bosch
We zijn goed geholpen bij Lab21 in 's-Hertogenbosch. Vriendelijke verkoper met goed advies. Vloer is mooi en strak gelegd. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Enige minpunt is dat men na de aankoop uitsluitend zaken doet via de klanservice van Lab21 dat met het hoofdkantoor in Amersfoort zit. Het informele karakter vervalt daardoor en men is niet goed op de hoogte van gemaakte afspraken. Ook bleek het lastig om voor het bouwdepot de juiste facturen te krijgen, omdat men alleen offertes en opdrachtbevestigingen afgeeft. Hierdoor moest veel gecommuniceerd worden.
FOTO VAN ARJEN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Anouk op zondag 13 nov 2022 22 | vestiging Eindhoven
Zeer goed geholpen, eerlijk over mogelijkheden die er waren en ruim de tijd gekregen om juiste kleur te kiezen.
FOTO VAN ANOUK
Reactie of foto toevoegen
“Vloer na 4 maanden nog niet af”
Door Kees Treurniet op donderdag 10 nov 2022 22 | vestiging Delft
De verkoop verliep goed, maar toen begon de ellende. Het leggen van de vloer was een ramp. Op afgesproken tijden niemand aanwezig, na een paar uur werk geen lijm meer, op de voorlaatste dag 2 pakken pvc tegels te kort en plinten die heel slecht zijn geplaatst. Een afspraak om de laatste werkzaamheden af te ronden is na bijna 4 maanden nog niet gemaakt en op klachten wordt alleen maar met wedervragen geantwoord. Ik ga hier nooit meer kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie vloer”
Door Li op dinsdag 8 nov 2022 22 | vestiging Leiden
De vloer ziet er heel natuurlijk uit. Het heeft warmte in de kamer gebracht.
FOTO VAN LI
Reactie of foto toevoegen
“Onduidelijke verkeerde informatie”
Door Wouter op maandag 7 nov 2022 22 | vestiging Utrecht
Er werd verteld dat er eigen vloerenleggers gebruikt werden. Dit was helemaal niet het geval. Er werd een externe partij ingehuurd en we moesten zelf alle communicatie regelen. Er werd ook verteld dat we de plinten konden laten zitten en dat de randjes dan wel mooi gekit werden. De legger sprak dat vervolgens tegen en adviseerde alle plinten eraf te halen (dat hebben we gelukkig gedaan). Online portaal is dramatisch slecht en geeft verkeerde/geen informatie waardoor je elke keer moet bellen met de klantenservice. Egaliseren en vloer leggen is snel, goed en professioneel gelegd. Kitten is slecht uitgevoerd (dikke kitranden), maar daarom wel gratis.
FOTO VAN WOUTER
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de pvc vloer”
Door M. Mets op zondag 6 nov 2022 22 | vestiging Utrecht
Goed geholpen en geadviseerd. Zijn heel blij met de vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe vloer”
Door A de Lange op zondag 6 nov 2022 22 | vestiging Amsterdam
Prettig geholpen. Goede voorlichting en juiste informatie.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer, maar veel pvc over”
Door mathijs op zondag 6 nov 2022 22 | vestiging Leiden
Goed geleverd en gelegd. Ik weet niet hoe het opgemeten is. Heb alleen 3.5 pakken over. dat er 1 pak over is oke, maar 3 niet.
Reactie of foto toevoegen
“Gehele proces is vlekkeloos verlopen”
Door Han van der Schot op zondag 23 okt 2022 22 | vestiging Amsterdam
De verkoper in de winkel nam de tijd om mijn wensen te leren kennen zoals kleur, licht en kwam met voorbeelden die perfect aansloten bij wat ik voor ogen had. Na mijn keuze gemaakt te hebben verliep het hele proces vlekkeloos. De legger maakte contact en de rest liep volgens afspraak. Ben vooral tevreden over de manier waarop alles ging. De evt. stress mijnerzijds (je schaft niet elk jaar een nieuwe vloerbedekking aan) werd geheel weggenomen door de rust die zowel verkoper als legger uitstraalden.
FOTO VAN HAN VAN DER SCHOT
+ Toon extra foto van Han van der Schot
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de gelegde PVC vloer”
Door G Becker op vrijdag 21 okt 2022 22 | vestiging Den Bosch
We hebben een pvc vloer gekocht en zijn daarbij prima geadviseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Martin van Dijk op zaterdag 15 okt 2022 22 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Wij hebben goede kwaliteit click PVC gekocht. Het is er heel strak ingelegd door vakkundige leggers. Zijn super tevreden met deze vloer en de deskundige begeleiding.
FOTO VAN MARTIN VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Plinten hadden netter gekund”
Door Kees van der Maarel op vrijdag 14 okt 2022 22 | vestiging Amsterdam
Vloer is netjes gelegd. Afwerking van plinten etc had netter gekund
FOTO VAN KEES VAN DER MAAREL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer gelukkig met de nieuwe vloer”
Door Eva op vrijdag 14 okt 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Goed geholpen en duidelijk geïnformeerd over het proces en de prijs. Enkel wat verwarring over de juiste ondervloer, dit werd gelukkig nog besproken tijdens de voorinspectie. Verhouding met kwaliteit is goed. De legservice was zeer deskundig en lokaal! Zeer gelukkig met de nieuwe vloer.
FOTO VAN EVA
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Hans Vos op vrijdag 14 okt 2022 22 | vestiging Groningen
De vloer is geweldig en we zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij mee”
Door Tobias Voesenek op woensdag 12 okt 2022 22 | vestiging Breda
Bij Lab21 in Breda een mooie PVC vloer uitgezocht. Dit ging om een plak PVC vloer voor onze nieuwbouwwoning met vloerverwarming. Winkel: In de winkel een ruim aanbod, goed advies gehad van Barry. Communicatie: Dit is wat mij betreft het enige verbeterpuntje. Voor mensen die technisch wat minder onderlegd zijn kan het gevoel ontstaan dat je plat gebombardeerd wordt met allerlei mails over de voortgang van het proces. Legger - Modeco Vloeren: Super tevreden met onze legger. Dit ging om Modeco Vloeren van Mitchell Oprey. Hele vriendelijke gasten. Geven goed advies en denken met je mee. In een dag was zowel de 1e als 2e verdieping volledig gelegd, plinten gemonteerd en alles onder en boven afgekit. Super blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi vloer”
Door R. Keijser op dinsdag 11 okt 2022 22 | vestiging Utrecht
Bij Lab21 (vestiging Utrecht) hebben wij in april een pvc visgraat vloer gekocht voor de begane grond in ons huis. We werden prima geholpen door Alexi. Niet opdringerig, rustig kijken en vergelijken en een nachtje over geslapen. Na een 2e bezoek hebben we de knoop doorgehakt en kozen wij voor de grijze variant. De vloer ligt er super bij, een heel verschil met de vroegere tegelvloer. Het egaliseren verliep ook goed en ook van de leggers kregen we de benodigde adviezen omtrent reinigen etc. Het betreft een lijm-variant pvc vloer, waardoor we na het leggen wel de nodige tijd moesten steken in het verwijderen van de lijmresten. Het schoonmaken van de vloer verdient wel de juiste aandacht om te voorkomen dat er doffe of juist glimmende plekken achterblijven. Maar bij ons mag het resultaat er zijn! We hebben nu een mooie vloer die hopelijk nog jaren meegaat!
FOTO VAN R. KEIJSER
+ Toon extra foto van R. Keijser
Reactie of foto toevoegen
“Mooie zelf gelegde pvc vloer”
Door Marc op zondag 9 okt 2022 22 | vestiging Eindhoven
Mooie vloer, goede voorlichting, keurige levering. leg instructies zouden nog iets duidelijke kunnen.
FOTO VAN MARC
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige waterproof vloer”
Door C. Nieuwenburg op zondag 9 okt 2022 22 | vestiging Breda
Ik ben erg blij met mijn Topline waterproof Derbyshire laminaatvloer. Het leggen ging goed. De kleur is prachtig. Heb 3 katten die soms met hun waterbak kliederen. Dan is een waterproof vloer heel fijn.
FOTO VAN C. NIEUWENBURG
+ Toon extra foto van C. Nieuwenburg
Reactie of foto toevoegen
“Mooie en strakke vloer”
Door Eddo Blaser op zaterdag 8 okt 2022 22 | vestiging Amsterdam
Verkoper André geduldig en bekwaam. Vloer ligt er mooi en strak bij. Afwerking plinten OK, maar niet super.
REACTIE VAN EDDO BLASER
.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies bij uitzoeken vloer”
Door Tessa op vrijdag 7 okt 2022 22 | vestiging Delft
Wij zijn in Delft geweest voor uitzoeken van een vloer. Veel keus. Vriendelijke geholpen. Ondanks weinig ervaring van verkoper goed advies.
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep netjes en correct”
Door hennie duitsch op donderdag 6 okt 2022 22 | vestiging Groningen
Goed geholpen in de winkel. We mochten stalen mee. Alles verliep netjes en correct. De vloerleggers waren ook vriendelijk en netjes
REACTIE VAN HENNIE DUITSCH
Deze foto is van ons pvc vloer en is prima gelegd. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Charissa op woensdag 5 okt 2022 22 | vestiging Delft
Prettig geholpen door de medewerkers. Zou het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door H. Schoon op woensdag 5 okt 2022 22 | vestiging Utrecht
We hebben de vloer in de vestiging van Utrecht uitgezocht en zijn daarbij goed geholpen met onze vragen en maken van een goede offerte. De werkzaamheden zijn van te voren op ons woonadres opgenomen en weer besproken aangaande de toepassing van onze nieuwe vloerverwarming. De werkzaamheden zijn verder volgens onze wens ingepland en uitgevoerd. Dit ging goed en vlot volgens afspraak. De levering van de materialen werd tevens netjes vooraf aangeleverd. Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe pvc vloer en genieten er iedere dag van.
FOTO VAN H. SCHOON
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Duco Hoekstra op woensdag 5 okt 2022 22 | vestiging Amersfoort
Leuk advies en erg tevreden over de service van Lab21en de kwaliteit van de vloer.
Professioneel gelegd.
FOTO VAN DUCO HOEKSTRA
Reactie of foto toevoegen
“De vloer bevalt goed”
Door Achilles Speksnijder op woensdag 5 okt 2022 22 | vestiging Leeuwarden
De verkoper, Douwe, was vriendelijk, behulpzaam en had veel kennis. De vloer bestellen in de showroom was hierdoor makkelijk en alles was zo geregeld. Ook met de bezorging ging alles goed. Het transportbedrijf gaf een goede schatting van de levertijd en de vrachtwagenchauffeur zelf belde vlak voor bezorging. De vloer zelf bevalt goed. PVC is wel prijzig, maar het materiaal voelt solide aan. De textuur is even wennen aan de voeten, maar eigenlijk loopt het best prettig en het was makkelijk te leggen. Vooral het op maat maken van de planken was in vergelijking met laminaat écht een makkie, al blijven hoekjes e.d. lastig. Via de telefoon nog extra bijbesteld, om gelijk maar de hele woning te doen. Dit verliep ook allemaal goed, en een spoedlevering was geen probleem, zodat we gewoon door konden gaan met de vloer leggen. Eigenlijk dus gewoon tevreden, vooral over de service van iedereen van Lab21 en het transportbedrijf bij beide leveringen. Alleen de prijs is even slikken, maar dat is conform de marktprijs voor een kwalitatieve PVC vloer.
FOTO VAN ACHILLES SPEKSNIJDER
+ Toon extra foto van Achilles Speksnijder
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi eindresultaat”
Door Margo van de Loo op dinsdag 4 okt 2022 22 | vestiging Den Bosch
Heel erg goed gelegd, alles volgens afspraak en erg mooi eindresultaat.
FOTO VAN MARGO VAN DE LOO
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de zelf gelegde vloer”
Door A. Weemstra op dinsdag 4 okt 2022 22 | vestiging Groningen
Veel informatie ontvangen voordat het geleverd werd. We hebben de vloer zelf gelegd, want de oppervlakte was te klein. Goede info gekregen hoe we het zelf konden doen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Marcel Slagter op dinsdag 4 okt 2022 22 | vestiging Groningen
Deskundig advies in een nette showroom. Veel keuze. Er wordt goed tijd vrij gemaakt.
FOTO VAN MARCEL SLAGTER
+ Toon extra foto van Marcel Slagter
Reactie of foto toevoegen
“Vloer ligt perfect”
Door P. Hendriksma op dinsdag 4 okt 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Pvc vloer gekocht en laten leggen. Twee kleuren (kamer en keuken en hal).Vloer ligt er perfect in. Legservice was prima. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door S Buikema op maandag 3 okt 2022 22 | vestiging Groningen
Mooie showroom en goed geholpen en een duidelijk verhaal gewoon waar het op staat en geen onzin de bestelling was helaas niet kompleet geleverd maar is goed opgelost zonder problemen zeer tevreden
FOTO VAN S BUIKEMA
Reactie of foto toevoegen
“Fijne uitleg bij het aanschaffen”
Door Ohvenema op maandag 3 okt 2022 22 | vestiging Groningen
Vriendelijke medewerkers. Goede technische uitleg bij het aanschaffen van pvc laminaat
FOTO VAN OHVENEMA
Reactie of foto toevoegen
“Super blij mee”
Door Desirée cornelius op maandag 3 okt 2022 22 | vestiging Den Bosch
We hebben een mooie donkere hout kleur pvc vloer gekocht met mooie zwarte plinten. We zijn erg goed geïnformeerd en geholpen. Super blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd bij aankoop zelf gelegd pvc”
Door Johan Krab op maandag 3 okt 2022 22 | vestiging Utrecht
Een klik PVC vloer aangekocht. De levering is geleverd volgens de planning. Het leggen van de vloer is relatief eenvoudig en kon dit alleen af alleen de laatste rij heb ik hulp van een vriend voor mij nodig gehad. De kleur voldeed aan mijn verwachtingen en ben bij LAB21 goed geholpen en geadviseerd.
FOTO VAN JOHAN KRAB
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Ab van Langevelde op maandag 3 okt 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Prachtige pvc vloer! Goed gelegd. Ik leef er al weer enkele maanden met veel plezier op.
FOTO VAN AB VAN LANGEVELDE
+ Toon extra foto van Ab van Langevelde
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door van Belkom op maandag 3 okt 2022 22 | vestiging Eindhoven
Zeer goed geholpen door verkoper. Legservice was ook heel erg professioneel en meedenkend
FOTO VAN VAN BELKOM
+ Toon extra foto van van Belkom
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jos op maandag 3 okt 2022 22 | vestiging Den Bosch
We hebben een PVC vloer gekocht en we zijn zeer tevreden met de hulp die we kregen om de juiste vloer te kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe vloer”
Door Hw kooiman op zondag 2 okt 2022 22 | vestiging Utrecht
Zeer prettig gesproken en een fraaie vloer besteld. Wij zijn er erg blij mee
Reactie of foto toevoegen
“LAB21”
Door Dennis Bresser op zondag 2 okt 2022 22 | vestiging Delft
Goed en vriendelijk geholpen! Ook via de mail was het contact super! Huismerk vloer legt ook super weg.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Bram op zondag 2 okt 2022 22 | vestiging Eindhoven
We hebben goede informatie en prijs gekregen van een vriendelijke verkoper. De afspraken zijn goed nagekomen en ook de service is goed. De vloer is naar tevredenheid gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooi”
Door Schilder op zondag 2 okt 2022 22 | vestiging Groningen
Goede kwaliteit en service zeer mooi gelegd heel blij mee.
FOTO VAN SCHILDER
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer maar leggers ruimen het afval niet op”
Door Danny op zondag 2 okt 2022 22 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
De verkoper heeft ons goed geholpen en heeft ons meegeholpen aan de kleur en uitvoering. De legservice was matig met het opruimen van hun afval zoals lege blikjes energiedrink die op de trap en vensterbank stonden. Voor de rest lag de vloer er netjes bij. Hier en daar wat lijmresten op de trap verder een mooi geheel geworden.
FOTO VAN DANNY
Reactie of foto toevoegen
“Mooie pvc vloer”
Door T van Dijk op zondag 2 okt 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Zeer goed en vakkundig geholpen in de showroom. Mochten steeds diverse proefstalen mee nemen om een keuze te maken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Chantal op zondag 2 okt 2022 22 | vestiging Delft
Met de verbouwing moest er ook een nieuwe vloer komen. Wij hadden de andere vloer ook gekocht via lab21 en waren tevreden over de kwaliteit en prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi resultaat”
Door B.Hartman op zondag 2 okt 2022 22 | vestiging Delft
Goed geholpen met keus maken van pvc vloer bij lab21 Delft. In juni is vloer geplakt met een mooi resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Ronald op zondag 2 okt 2022 22 | vestiging Groningen
Prettig geholpen in de winkel en gelijk een vloer aangeschaft. Ook hebben we een grote staal meegekregen om de licht inval en kleur te zien. Ik zou hier weer heen gaan voor een nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door J.Schalkx op zondag 2 okt 2022 22 | vestiging Amersfoort
Wij zijn tevreden met onze PVC laminaat. Gasten die het niet kenden. Gemakkelijk in onderhoud. Alle meubels passen erbij. Stofzuigen gaat gemakkelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door Ad Rovers op zondag 2 okt 2022 22 | vestiging Den Bosch
Veel keus in diverse soorten vloeren. Duidelijke uitleg gehad over de voor en nadelen van een pvc vloer. Ook heldere kosten berekening, je weet waar je aan toe bent!
FOTO VAN AD ROVERS
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige zelf gelegde vloer”
Door Jans Folkersma op zondag 2 okt 2022 22 | vestiging Amersfoort
Na wat onduidelijkheid in de offerte. Werd binnen de afgesproken termijn de vloer afgeleverd. Een pak was echter beschadigd geraakt, deze werd snel vergoed. De vloer was goed zelf te leggen en ziet prachtig uit.
FOTO VAN JANS FOLKERSMA
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen bij uitzoeken zelf gelegde vloer”
Door Stef van den akker op zondag 2 okt 2022 22 | vestiging Den Bosch
Ik ben super geholpen. Naar aanleiding van mijn eerste bezoek was ik nog niet zeker welke kleur pvc het beste zou passen. Dit was geen probleem. Ik kon zo een voorbeeld meekrijgen van diverse kleuren om dit thuis te beoordelen. Hierna mijn vloer besteld. Deze netjes op de afgesproken datum ontvangen en vervolgens gaan leggen. Ik kwam 1 pak tekort vanwege een rekenfout van onze kant. Hierbij werd ik ook netjes geholpen en kon ik al snel een nieuw pak ophalen.
FOTO VAN STEF VAN DEN AKKER
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Marco Eradus op zondag 2 okt 2022 22 | vestiging Den Bosch
Prima ervaring! Goed advies en vakkundig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Van den Dungen op maandag 26 sep 2022 22 | vestiging Den Bosch
PVC-vloer gekocht voor onze benedenverdieping. We zijn erg goed geholpen door het personeel van de showroom. Vlak voor het leggen waren er een aantal communicatieproblemen, maar die zijn door de vestiging goed opgelost. De legger heeft erg goed werk geleverd. We zijn erg tevreden met de vloer.
FOTO VAN VAN DEN DUNGEN
+ Toon extra foto van Van den Dungen
Reactie of foto toevoegen
“Lastig met leggen”
Door Maxime op zondag 18 sep 2022 22 | vestiging Utrecht
Koop je vloer hier niet! Wij hebben destijds gekozen voor Lab21, omdat er overal overwegend positieve recensies online stonden over het leggen (inmiddels overigens niet meer het geval). Helaas hebben wij inmiddels begrepen dat dat komt, omdat ze na slechte ervaringen minimale compensaties aanbieden onder de voorwaarde dat je je niet negatief mag uitlaten over Lab. Wij hebben daar vriendelijk voor bedankt. Hetgeen zij hebben aangeboden weegt namelijk niet op tegen wat wij aan compensatie menen te krijgen waarbij wij het belangrijk vinden dat anderen worden gewaarschuwd voor de slechte service van Lab.

Onze ervaring met Lab begon goed op moment van de aanschaf in Utrecht. Vervolgens kregen wij een legger toegewezen die alles zou komen opmeten. Nadat hij eerst niet kwam opdagen bij het opmeten, was hij vervolgens nergens te bekennen op de dag dat de vloer daadwerkelijk zou worden gelegd. Dit terwijl we een redelijk strakke timing hadden ivm levering van de keuken. Communicatie was ronduit slecht vanuit Lab. Wij hebben zelf achter hen aan moeten zitten om te zorgen dat er nog snel een andere legger kwam.

Deze volgende legger heeft vervolgens de vloer gelegd, echter is ook hij weer vele malen niet komen opdagen. Tijdens zijn laatste bezoek heeft hij de plinten geplaatst, en dit was echt niet om aan te zien. Daarnaast heeft hij een gigantische snee in de vloer gesneden tijdens het uitsnijden van de deurmat. De foto's spreken voor zich (zie Google reviews).

Van een volgende legger kregen wij te horen dat de man verkeerde lijm heeft gebruikt en prutswerk heeft geleverd. Boven de plinten zitten dikke lijmklodders, net als op de vloer lijm resten zaten.

Opnieuw kregen wij een volgende legger toegewezen (na heel vaak bellen/mailen vanuit onze zijde), die de plinten opnieuw zou komen plaatsen. Wederom een man die afspraken niet nakwam en vele malen langs moest komen, omdat ie bijv. maar heel kort kon komen of gereedschap was vergeten.. Daarnaast sprak ook hij zijn ongenoegen over Lab vele malen uit en gaf hij aan dat de planning van Lab een enorme rommel is en dat leggers er worden uitgebuit. Hij stopte met werken voor Lab na onze herstelopdracht. De plinten zijn redelijk netjes opnieuw geplaatst door hem, echter was het kwaad aan de muren al geschied. Wij hebben alles opnieuw laten stuken en door het opnieuw plaatsen van de plinten zijn overal beschadigingen aan de muur zichtbaar.

Toen wij hierover contact zochten met Lab, boden zij een vergoeding van €150 aan waarbij wij ons dan niet negatief mochten uitlaten over hen. Zoals ik eerder heb aangegeven, komt dit absoluut niet in de buurt van het bedrag waarvoor wij gecompenseerd zouden moeten worden als je kijkt naar al die keren dat wij thuis hebben moeten blijven, hebben moeten bellen/mailen, moeten sjouwen met spullen zodat er ruimte kwam voor de legger en het flinke bedrag dat wij aan leg kosten hebben betaald.

Daarnaast hopen we dat andere mensen deze recensie lezen en dan rustig verder kijken naar een andere vloerleverancier.
FOTO VAN MAXIME
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is slecht gelegd”
Door Niels op dinsdag 13 sep 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben in januari bij Douwe van LAB21 Leeuwarden een pvc vloer gekocht. Nadat wij deze gekocht hadden en de stalen van diverse PVC -Winkels terugbrachten, werden wij door enkele concurrent collega's gewaarschuwd dat LAB21 de vloeren slecht legt. Wij hebben toen direct onze zorg geuit bij Douwe en die vertelde dat het allemaal goed kwam. In september kon de pcv vloer gelegd worden. LAB21 besteed dit weer uit, in dit geval aan de heer Visser. Helaas is de vloer slecht gelegd. Wij hebben 2 kruipluiken. Het luik wat weg mag is duidelijk zichtbaar door de pvc heen. Hier zijn ze de egaline bewust vergeten, want wij hebben dit nog benoemd. Het luik wat nog open moet kunnen, kan niet meer open en de randen zijn met de hand gesneden en zo krom gesneden dat onze zoon van 9 het nog beter kan. In de hal en wc is het egaliseren ook niet goed gegaan en zijn gaten en bobbels zichtbaar. Door het hele huis zitten de pcv planken los aan de kopse kant. Bij de kanten waar geen plinten komen, is er te ruim en scheef gesneden. Wij hebben tussendoor van alle gebreken foto's gemaakt en video opnamen. Hiermee zijn we naar LAB21 Leeuwarden gegaan. Douwe werkt hier ondertussen niet meer. Het is nu Henk die vriendelijk ons ontvangt en de klacht aanhoort en de foto's bekijkt. Hij is het duidelijk eens met onze klacht dat dit echt slecht gelegd is. Hij zegt toe dat onze klacht serieus wordt opgepakt. Een paar dagen later wordt ik door iemand van het hoofdkantoor gebeld met de vraag of alles klaar is? Verbaast vertel ik de man over de klacht. Hij zou hier alsnog mee aan de slag. Een week later hebben wij nog niks van LAB21 vernomen. Ik bel en krijg van een dame te horen dat er geen klachtdossier is. Ze zal intern overleggen. De waarschuwing van concurrenten van LAB21 is dus uitgekomen. In Leeuwarden kennen veel mensen elkaar. Nu wij hierover praten op onder andere de tennisclub en op het werk horen we dat er op dit ogenblik meer mensen zijn met klachten over slecht leggen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat iedereen in Leeuwarden en omstreken op de hoogte is. Bij ons gaat dit mogelijk uitdraaien op een vervelend juridisch proces.
FOTO VAN NIELS
Reactie of foto toevoegen
“Vloer laat los”
Door Joris van Lieshout op woensdag 7 sep 2022 22 | vestiging Eindhoven
Service in de winkel goed. Echter laat de PVC visgraat vloer Tromvik Oak Sensation al voor de 3e keer los.
FOTO VAN JORIS VAN LIESHOUT
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Marjolijn op maandag 15 aug 2022 22 | vestiging Breda
Pvc klik vloer gekocht voor een nette prijs. Mooi vloer, goed advies gekregen van de verkoper, had alle tijd, geen tijdsdruk. Ook toen ik net wat tekort kwam dacht hij goed mee. Tevreden over LAB21!
FOTO VAN MARJOLIJN
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Chris de Klerk op donderdag 11 aug 2022 22 | vestiging Amersfoort
60 m2 laminaat gekocht. Merk Portwood Buffalo Oak 7mm 4V. Advies in de winkel heeft op een prettige manier plaatsgevonden.Proef stukken meegekregen. Telefonisch was met goed bereikbaar. Ook het bestellen en brengen van het laminaat heeft correct plaatsgevonden. Het ziet er mooi uit. zie foto's. Ik ben tevreden.
FOTO VAN CHRIS DE KLERK
+ Toon extra foto van Chris de Klerk
Reactie of foto toevoegen
“PVC en laminaatvloer”
Door Suzanne op vrijdag 29 jul 2022 22 | vestiging Utrecht
Vloer is erg mooi. Vakkundig gelegd. Het heeft wel lang geduurd voordat er eindelijk een legger beschikbaar was. In totaal 5 leggers gehad.
FOTO VAN SUZANNE
Reactie of foto toevoegen
“Service kan een stuk beter”
Door Jens van Tricht op maandag 25 jul 2022 22 | vestiging Amsterdam
Tjonge wat een naar bedrijf. Mooie verkooppraatjes over klant als familie, ontzorging en maatwerk, maar in de praktijk ben je gewoon een nummer in geautomatiseerde bedrijfsvoering waar snel veel geld aan je wordt verdiend. In overleg met de verkoper had ik mijn vakantie een week verlengd zodat de vloer op tijd gelegd en het huis daarna nog ingericht kon worden. Daarna verdween ik in 'het systeem'. Op het laatste moment kwam de inspectie aan huis maar werd te weinig vloer besteld. Dus zat ik een maand in een onaf huis waar ik mijn kinderen niet kon ontvangen. De klantenservice bood na mijn klacht een kleine compensatie aan maar trok deze terug toen ik niet snel genoeg reageerde. Heel jammer dit allemaal. Ze laten het hartstikke mooi klinken maar ik zou je aanraden nog even verder te zoeken, goede vloeren en betere service is ook elders te krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat en pvc”
Door Vd Linden op maandag 25 jul 2022 22 | vestiging Den Bosch
We hebben PVC voor beneden en laminaat voor de slaapkamers gekocht. Prima uitleg en keurig op afgesproken dag geleverd. Was wel jammer dat alles op een pallet stond. Deze was door de chauffeur bijna niet uit de vrachtwagen te krijgen beste man had een simpele pallet wagen tot zijn beschikking.volgens mij was het transportbedrijf een beetje verkeerd met de Arbo regels aan het werken. Chauffeur had minstens een EPT MOETEN hebben pallet woog zeker 900 kg mogelijk nog meer.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie pvc vloer”
Door Cecile op maandag 25 jul 2022 22 | vestiging Utrecht
Mooie vloer, uitstekend advies in winkel.
FOTO VAN CECILE
Reactie of foto toevoegen
“Erg netjes gelegd”
Door Kasper op vrijdag 15 jul 2022 22 | vestiging Amersfoort
We kregen goede informatie over de PVC vloeren in de winkel en we kregen ook de gelegenheid thuis verschillende stalen te bekijken. Ook het mailcontact was prettig en de vloerlegger die wij toegewezen kregen was zeer kundig en heeft de vloer erg netjes gelegd!
FOTO VAN KASPER
Reactie of foto toevoegen
“In de winkel fijn geholpen”
Door ploeg op donderdag 14 jul 2022 22 | vestiging Groningen
We hebben gekocht Sensation Lijm Visgraat Superior Beige 3504. In de winkel vlot geholpen en duidelijke informatie en tijd voor ons. Erg fijn. Zeer tevreden over de vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting”
Door Dekkers op woensdag 13 jul 2022 22 | vestiging Breda
Goed geholpen. Duidelijke uitleg. Mocht monsters meenemen.
FOTO VAN DEKKERS
Reactie of foto toevoegen
“Liever alle activiteiten door 1 partij afgehandeld”
Door Chris Leerkes op maandag 11 jul 2022 22 | vestiging Zwolle
Ervaring bestelling is goed. Alleen achteraf gezien had ik alle activiteiten liever bij 1 partij gezien. Het is dus niet alleen maar PVC kopen en klaar. Daar komt van alles bij en had daar graag beter over geïnformeerd geworden.
FOTO VAN CHRIS LEERKES
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Jan Nijland op zondag 10 jul 2022 22 | vestiging Zwolle
Goed geadviseerd en meegedacht met de kleuren van de keuken. Prettig geholpen.
FOTO VAN JAN NIJLAND
Reactie of foto toevoegen
“Plinten niet afgekit”
Door JK op vrijdag 8 jul 2022 22 | vestiging Amsterdam
Vriendelijk geholopen in de winkel, echter niet helemaal volledig geweest met het advies met betrekking tot de plinten. Plinten werden geplaatst en werden niet afgekit omdat dit 'niet was meeverkocht'. Dit zag er vrij lelijk uit, heb dit toen alsnog laten doen en apart betaald, maar dit zijn wel dingen die tijdens de verkoop van het plaatsen besproken dienen te worden
Reactie of foto toevoegen
“Onafgemaakte vloer”
Door Peter Huber op maandag 4 jul 2022 22 | vestiging Utrecht
De vloer is nooit afgemaakt. Ondanks herhaald verzoek, en na betaling van het gehele bedrag. Lab21 verwijst voor het leggen naar de legger. Deze man reageert echter meestal niet op telefoontjes en apps. Nu het meeste gedaan is alleen het laatste stukje moet worden afgemaakt reageert hij al 2 maanden niet meer. De legger berekende het aantal m2 te leggen en kwam veel hoger uit dan ik zelf. Ik heb de eigen m2 aangehouden bij de bestelling. Na het leggen bleek er 6 m2 over te zijn (op 29 te leggen m2). Ondanks de berichten op de website kon dit niet worden terug gegeven (alleen pvc of materiaal wat speciaal besteld kan niet worden terug gegeven. Ander materiaal wel). LAb21 houdt zich ook niet aan zijn eigen algemene voorwaarden: Volgens art. 5 lid 2 is de maximale aanbetaling 15% voor parket. Lab21 rekent 25%. Geen halszaak, maar wel slordig.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe laminiaatvloer”
Door Marja van den bos op zondag 3 jul 2022 22 | vestiging Den Bosch
Goed geholpen, prijs en kwaliteit uitstekend.
FOTO VAN MARJA VAN DEN BOS
+ Toon extra foto van Marja van den bos
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met het eindresultaat”
Door Foppe Slotegraaf op zondag 3 jul 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een heel goed advies gehad over welke vloer het meest geschikt is met 2 honden. Daarna werd er op een duidelijke en keurige manier gecommuniceerd over het aanleveren en leggen van de vloer. Ook het plaatsen van de vloer is op een hele nette wijze gedaan in ons pas gestucte woning. Kortom wij zijn super tevreden met het eindresultaat en kunnen Lab 21 ten zeerste aanbevelen!
FOTO VAN FOPPE SLOTEGRAAF
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Jos Hoekstra op vrijdag 1 jul 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Heb een goede ervaring gehad bij lab 21 in Leeuwarden fijn geholpen en alles was volgens afspraak geregeld. Degene die de vloer heeft gelegd was een vakman die in 2 dagen de hele vloer van meer dan 100 m2 heeft geplaatst incl ondervloer en plakplinten.
We zijn zeer tevreden over de vloer alleen de plinten laten regelmatig los op diverse plaatsen.
FOTO VAN JOS HOEKSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Roxane van Engelen op donderdag 30 jun 2022 22 | vestiging Amsterdam
Na het invullen van een afspraakaanvraag, werd ik direct gebeld, wanneer het uit zou komen. Ik vertelde vandaag het liefst, dit was goed en werd direct geholpen. En goed ook, er werd naar mijn wensen geluisterd.
Reactie of foto toevoegen
“Schande”
Door Roelie Hidding op donderdag 30 jun 2022 22 | vestiging Amersfoort
De vloer (PVC; 100 m2 voor ruim € 7.000) is gelegd en ziet er netjes uit; maar zeer ontevreden over de wijze waarop service is verleend! Elk contact levert mails, met bijlages! Inmiddels een dossier van ruim 20 pagina's! Voor de afwerking op de laatste dag ontving ik de dag ervoor een mail en daarin een dwingende melding voor nog € 210 te storten; zo niet, dan wordt het werk niet afgerond! Schande; schande; schande!!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuze”
Door Renate Dorst-Stigter op donderdag 30 jun 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Gekocht: lijm PVC vloer sensation Dverberg Oak 0,55mm toplaag. Prima geholpen en geadviseerd in de winkel. Uitstekend gelegd door een goed vakman. Mooi werk afgeleverd. We zijn erg blij met onze keuze en genieten van onze prachtige vloer.
FOTO VAN RENATE DORST-STIGTER
+ Toon extra foto van Renate Dorst-Stigter
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf laminaatvloer”
Door Klok op donderdag 30 jun 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Laminaatvloer grayish en zeer tevreden. Bij warme muren is ook de vloer wat warmer van kleur.
FOTO VAN KLOK
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de laminaatvloer”
Door Paul Heijstee op woensdag 29 jun 2022 22 | vestiging Den Bosch
Vakkundig gelegd, tot onze volle tevredenheid.
FOTO VAN PAUL HEIJSTEE
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Faber op woensdag 29 jun 2022 22 | vestiging Groningen
Verkoop en advies was prima. Nu de vloer gelegd is, ziet het er ook prima uit. Echter de service is ronduit slecht. De vloer was vertraagd. Dat kan gebeuren. Wat we wel verwachten is dat hierover proactief gecommuniceerd wordt. De bestelling kwam in 4 delen. Hierna bleek een deel van de bestelling ook niet te zijn geleverd. Daarnaast bleek de lijm over datum. We hebben er regelmatig zelf achteraan moeten bellen om ook maar enige vorm van informatie te krijgen. Beloftes om terug te bellen werden niet gehouden. Er was geen communicatie tussen de leverancier en legger. Over de vloerenlegger hebben we niets dan goeds te zeggen. Hij was bijzonder behulpzaam, flexibel en heeft prachtig werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Een pvc vloer”
Door Nico op woensdag 29 jun 2022 22 | vestiging Leiden
Goede klantvriendelijke begeleiding vanuit de verkoper. Dacht goed met ons mee wat we wilde en kwam met tips.
Reactie of foto toevoegen
“Russische legservice roulette”
Door Anne op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Leiden
Onze ervaring met LAB21 had veel weg van een nachtmerrie waarbij LAB21 misleidend was (of eerder ordinair loog) over de vloer zelf, de legservice, de uit te voeren werkzaamheden en de daarbij horende kosten.

Bij deze dan ook onze review ter waarde van 0 sterren: Als je bereid bent veel energie en tijd te stoppen in vervelende contacten met LAB21, graag onder druk te veel betaalt voor een vloer, extra kosten wil maken omdat je verbouw- en verhuisplanning in de soep loopt en liefst Russische legservice roulette speelt met extra veel kans op een legger zonder de juiste vaardigheden, koop dan vooral een vloer bij LAB21. Dan weet je zeker dat je veel geld kwijt bent, ontvang je geen service en krijg je misschien een vloer die goed gelegd is maar waarschijnlijk niet.

Mocht je dit lezen en toevallig al in zee zijn gegaan met dit bedrijf, leg alles wat er gebeurt vast (foto's, e-mails, opleverbonnen van de legger en bezorger van de vloer controleren en ook op de foto zetten). Dan heb je nog enige kans om teveel betaalde kosten terug te krijgen. Bijvoorbeeld in ons geval een tweede keer egaliseren die toch niet nodig bleek maar natuurlijk wel onder druk al vooruit betaald was. Dit bedrag van zo'n 700 euro kregen we na heel veel gedoe met klantenservice alleen maar terug omdat het op ons verzoek duidelijk op de bon van de legger stond waarvan we een foto hebben gemaakt die we op konden voeren als bewijs. Hadden we dit bewijs niet gehad dan hadden we kunnen fluiten naar ons geld, klantenservice heeft er geen problemen mee om je weg te zetten als onbetrouwbaar, hangt de telefoon gerust op als je moeilijke vragen stelt en helpt je in principe niet.

@Lab21, het zou jullie sieren als jullie ook de kosten voor het schuren van het anhydriet wat uiteindelijk ook niet nodig was, zouden crediteren. Zie vooral het klachtdossier horende bij ordernummer 67242. Vooraf communiceren dat schuren noodzakelijk is en achteraf het schuren niet uitvoeren en erbij vertellen dat het schuren slechts soms nodig is maar dat er nu eenmaal een vaste prijs is voor anhydriet ondervloeren en je dus de 254 euro niet terug gaat betalen. Kortom ga je schamen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Saskia op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goed advies gekregen voor een vloer in de serre. Moest dus tegen verschillende weersomstandigheden kunnen en we kwamen uit op een pvc klik laminaat.
FOTO VAN SASKIA
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie vloer”
Door Wieneke Wapsenkamp op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Groningen
We zijn goed geholpen bij Lab21 in Groningen. We hebben een mooie vloer gekregen. Alles volgens afspraak.
FOTO VAN WIENEKE WAPSENKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige vloer”
Door Fam. Siegenbeek van Heukelom op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Wij kochten onze Top-line Laminaat Berkshire vloer bij de Lab21 vestiging in Oostzaan. Hier werden wij door Johan de Leeuw adequaat voorgelicht over de kwaliteit van diverse vloeren. Onze keuze was snel gemaakt en daar hebben we geen spijt van: een prachtige vloer die zich goed laat reinigen. Ook werd schade aan een van de geleverde pakken laminaat door de hoofdvestiging in Amersfoort snel en correct afgewikkeld. Wij bevelen Lab21 van harte aan!
FOTO VAN FAM. SIEGENBEEK VAN HEUKELOM
REACTIE VAN FAM. SIEGENBEEK VAN HEUKELOM
Fraaie vloer, heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Telefonisch contact kan beter”
Door Jan Wilborts op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Breda
De vloer is erg mooi, zijn vriendelijk en deskundig geholpen! Telefonisch contact was moeilijk te krijgen, daar is wel ruimte voor verbetering.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ron de kruijff op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een pvc clikvloer gekocht zijn prima geholpen. bij levering een kleine missteek, maar zeer snel vakkundig opgelost, wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN RON DE KRUIJFF
+ Toon extra foto van Ron de kruijff
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij en tevreden”
Door K De Koff op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Utrecht
Wij zijn heel blij en tevreden met onze pvc vloer. Mijn nicht is al een poosje opzoek naar een vloer en toen ze die van ons zag wilde ze gelijk de naam van de vloer en waar we hem hadden gekocht om dezelfde vloer te gaan kopen. Ook onze dank naar de vervoerder, was top.
FOTO VAN K DE KOFF
Reactie of foto toevoegen
“Mooie pvc vloer”
Door Gralof de Vries op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Eindhoven
Pvc vloer voelt goed aan op blote voeten, nooit koud en makkelijk schoon te maken.
FOTO VAN GRALOF DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Een nare smaak aan overgehouden”
Door Nina van Nieuwkoop op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Leiden
In de winkel zeer prettig geholpen met goed advies. De verkoper nam echt de tijd voor ons en het doorspreken van onze wensen. Ook werd uitvoerig rekening gehouden met ons huis, de vloerverwarming en gezinssamenstelling. Uiteindelijk hebben we een mooie vloer uitgekozen waar we heel blij mee zijn. Daarentegen zijn we niet tevreden over de manier van planning en communicatie. Meermaals is er iets mis gegaan waardoor de vloer niet kon worden gelegd op de gesproken data, plinten niet werden geleverd en ook de deurmat nog altijd niet correct is geïnstalleerd. Een aantal werknemers bij de klantenservice waren niet erg professioneel en behulpzaam, dat is ons best tegengevallen. De vloer is prachtig maar we hebben er toch een nare smaak aan overgehouden, zeker omdat we er veel geld voor hebben betaald.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en advies”
Door Monique Gruson op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Den Bosch
Ruime keuze, goede service en advies. Alleen jammer dat je op zaterdag niet kunt bellen. Je hoort een bandje met " kijk voor de openingstijden op lab21.nl. Op zaterdagavond is het gewoon open, maar bellen kan dus niet. Aandachtspuntje.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Edwin van Huik op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Amersfoort
Gastvrij, duidelijke voorlichting en komen alle afspraken na.
FOTO VAN EDWIN VAN HUIK
Reactie of foto toevoegen
“Mooie pvc vloer”
Door J.Kalter op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Delft
We hebben goede informatie ontvangen van een deskundig en vriendelijke medewerker.
Na een voorlopige keuze mochten wij voorbeeld mallen meenemen, om te kijken of het inderdaad de goede en definitieve keuze zou zijn.
FOTO VAN J.KALTER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M. Groot op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Breda
Prettige ervaring met LAB21. Ten eerste een prettige, informele en ontspannen verkoper die ons nuttige informatie gaf. Ik heb de laminaat vloer zelf gelegd op de bovenste verdieping van ons huis. Dit was zo goed bevallen dat we voor de begane grond hetzelfde laminaat hebben besteld. En wederom zelf gelegd. Zeer tevreden over het resultaat!
FOTO VAN M. GROOT
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting”
Door Andre Heijmans op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Amsterdam
Medewerker André was zeer behulpzaam en bezit veel kennis. Goede voorlichting en uitermate behulpzaam bij onze keuze. Snelle levering van de vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze vloer”
Door René van Sprang op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een goede ervaring met Lab 21. Nadat onze keuze niet optijd leverbaar was zijn we prima geholpen in de winkel om een andere keuze te maken. Gelukkig samen met de verkoopster hebben we een pvc vloer gevonden die bijna dezelfde kleur heeft als de eerste keuze. Ons is ter compensatie van de overlast een Basis reiniger de. Schutzouts pvc vloeren toe gezegd. Echter hebben wij dit tot op de dag van vandaag niet ontvangen. Des ondanks zijn we erg blij met onze vloer in visgraad.
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie en mooie vloer”
Door José Vrijdaal op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Enschede
De dame die mij geholpen heeft was uiterst vriendelijk, behulpzaam, gaf goeie informatie, niets was haar teveel en een hele leuke dame.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door a de jong op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Breda
wij zijn super goed geholpen in breda. ze laten je eerst rustig kijken voor ze komen.
je krijgt stalen mee voor in je huis. geen handje klap werk maar gewoon duidelijk wat het kost.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Joost Willems op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Den Bosch
Zelfs in de lockdown goed geregeld, we konden stalen mee naar huis nemen. Communicatie verliep snel en moeiteloos.
FOTO VAN JOOST WILLEMS
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Arjan Visser op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Groningen
Wij hebben onze vloer uitgezocht bij Martin van Lab21 in Groningen. Hier zijn wij van begin tot eind goed geadviseerd en voorgelicht door hem wat het zeer aantrekkelijk maakt om hier te komen.
FOTO VAN ARJAN VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige vloer”
Door Lotte ter Mors op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Amersfoort
Super geholpen bij binnenkomst. Ik kreeg een aantal kleurstalen mee. Bij het terug brengen van de kleurstalen de bestelling gedaan. Snelle levering en prachtig materiaal. Met de vloerlegger was eenvoudig een afspraak te maken. Deze heeft ook prachtig werk geleverd.
FOTO VAN LOTTE TER MORS
REACTIE VAN LOTTE TER MORS
Ook de plinten zijn super strak gelegd.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens LAB21
Website: www.lab21.nl
aAmersfoort (119 ervaringen), Euroweg 27, 3825 HA Amersfoort, tel 085 - 483 32 66
bAmsterdam (17 ervaringen), Sijsjesbergweg 30, 1105 AL Amsterdam, tel 085 - 483 32 85
cBreda (67 ervaringen), Stadionstraat 11/7, 4815 NC Breda, tel 085 - 483 32 75
dCapelle aan den IJssel (84 ervaringen), Schinkelse Baan 8, 2908 LE Capelle aan den IJssel, tel 085 - 48 33 274
eDelft (48 ervaringen), Rotterdamseweg 402D, 2629 HH Delft, tel 085 - 483 32 77
fDen Bosch (72 ervaringen), Afrikalaan 14, 5232 BD Den Bosch, tel 085 - 483 32 71
gEindhoven (102 ervaringen), Brussellaan 9, 5628 TA Eindhoven, tel 085 - 483 32 60
hEnschede (7 ervaringen), Schuttersveld 46, 7514 AL Enschede, tel 085 - 48 33 284
iGroningen (75 ervaringen), Protonstraat 20H, 9743 AL Groningen , tel 085 - 483 32 73
jLeeuwarden (51 ervaringen), Planetenlaan 2, 8938 AL Leeuwarden, tel 085 - 483 32 70
kLeiden (17 ervaringen), Flevoweg 2C, 2318 BZ Leiden, tel 085 - 48 33 283
lOostzaan (Amsterdam) (48 ervaringen), Skoon 58, 1511 HV Oostzaan, tel 085 - 483 32 79
mUtrecht (34 ervaringen), Nieuw Amsterdamlaan 1, 3526 AE Utrecht, tel 085 - 483 32 78
nZwolle (19 ervaringen), Thomas A. Kempisstraat 59, 8021 BJ Zwolle, tel 085 - 483 32 72
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.