Feedback
8,1

LAB21

Website: www.lab21.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.lab21.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van LAB21
LAB staat voor Life At Best. Een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen is onze droom. Van houten vloeren, natuursteen tegels tot laminaatvloeren, alles wat wij aanbieden willen wij als topaanbieding presenteren. LAB21 voert dan ook enkel producten van topkwaliteit en topmerken in haar portfolio.

Om dit te realiseren werkt LAB21 uitsluitend samen met werelds meest toonaangevende fabrieken in de betreffende branche. Hun producten hebben zich al bewezen door hun topranking op de wereldproductlijst en jarenlang gebruik bij prestigieuze projecten als de Olympische Spelen, concertgebouwen, wereldwijd bekende retailchains etc.

Specialisme
LAB21 gelooft in specialisme. Dat is o.a. terug te zien in de diepte en breedte van ons assortiment. Een breed portfolio biedt u ook veel keus. LAB21 selecteert niet op merknamen, maar op kwaliteit en design. LAB21 neemt dus niet klakkeloos het hele portfolio van een merk in haar assortiment. Wij kiezen de mooiste kleuren en designs van de verschillende merken uit voor onze klanten.

Transparant & eerlijk
LAB21 is altijd zo transparant mogelijk naar haar klanten toe. Wij vertellen alles incl. de nadelen van het materiaal en de valkuilen bij het gebruik. Regelmatig vertellen onze showroommedewerkers direct iets over de nadelen wanneer zij een product toelichten. De showroommedewerkers van LAB21 ondergaan intensieve trainingen voordat ze aan de slag gaan. Deze trainingen worden gevolgd door een telefonische enquête onder onze klanten en periodieke toetsen. Secuur en eerlijk zijn is de nummer 1 richtlijn voor onze showrooms.

Wij houden niet van agressief verkopen en het achterhouden van informatie. LAB21 biedt al haar producten aan tegen een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. En altijd voorzien van eerlijke informatie. Klanten zullen uiteindelijk voor LAB21 kiezen als wij het goed en eerlijk blijven doen. Dat is onze overtuiging.
Ervaringen
Er zijn 516 ervaringen over LAB21. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren203 ervaringen
4 sterren218 ervaringen
3 sterren39 ervaringen
2 sterren22 ervaringen
1 ster34 ervaringen

Per vestiging:
“Fijne vloer”
Door André op zaterdag 15 jan 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Vloer bevalt prima. Ben goed geïnformeerd vooraf.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Len Schuit op zaterdag 15 jan 2022 22 | vestiging Delft
Een paar dagen na levering van mijn pvc vloer bleken er een paar pakken te zijn beschadigd. Nadat ik hierover gebeld heb is er de volgende dag iemand langs mijn huis gereden om vervangende pakken te leveren. Het personeel was erg vriendelijk en dacht mee in oplossingen. Top!
FOTO VAN LEN SCHUIT
+ Toon extra foto van Len Schuit
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop laminaatvloer”
Door JStoffer op maandag 10 jan 2022 22 | vestiging Zwolle
Super geholpen in de winkel bij het kiezen van de vloer. De vloer is prachtig om te zien, maar leggen is dramatisch en heb persoonlijk mijn twijfels gekregen bij de kwaliteit. Zeker niet aan te raden icm vloerverwarming.
FOTO VAN JSTOFFER
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Caty op maandag 10 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel aardige man die mij geholpen heeft, met veel kennis en bood alle mogelijkheden, op een relaxte manier en dacht ook echt mee welke vloer het mooiste bij mijn appartement zou passen! Een echte topper, aanrader voor een volgende keer!
FOTO VAN CATY
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreide collectie”
Door Fam raaijmakers op zondag 9 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
We waren eerst ergens anders geweest maar bij Lab 21 hebben ze duidelijk meer aandacht uitleg en een uitgebreide collectie. We waren er zo uit. De vloerdelen werden nog even in het licht bij de deur gelegd en toen wisten we het zeker. Deze wordt het ook omdat er een grover profiel inzit voor onze gehandicapte hond! Snelle levering maar wel door ons zelf gelegd.
FOTO VAN FAM RAAIJMAKERS
Reactie of foto toevoegen
“Wit laminaat voor de slaapkamer”
Door Petra Brands op zondag 9 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
We waren op zoek naar een wit laminaat voor in onze (kleine) slaapkamer; zijn naar volle tevredenheid en op een persoonlijke wijze geholpen door de mensen van vestiging Eindhoven.
FOTO VAN PETRA BRANDS
Reactie of foto toevoegen
“Mooie pvc vloer”
Door jan op zondag 9 jan 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Prachtige vloer makkelijk zelf te leggen en precies wat wij zochten.
FOTO VAN JAN
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe laminaatvloer”
Door Maira Vermeulen op zondag 9 jan 2022 22 | vestiging Breda
Wij hebben afgelopen september een laminaat vloer gekocht. Nadat we een paar keer hebben gekeken in de showroom. De vloer Bleaches is onze keuze geworden, nadat we eerst een proefstaal mee naar huis konden nemen om zeker te zijn van de kleur. Het meenemen van een proefstaal was wel een gedoe, omdat de staal 'weg' was. Aangezien de showroom niet over een magazijn met voorraad beschikt moest ik een paar keer opnieuw contact zoeken en langs gaan voor ik de staal kon meenemen. Gelukkig hadden we de tijd, maar er ging wel meer dan een maand overheen. En ik moest er steeds zelf achteraan.
FOTO VAN MAIRA VERMEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Sommige planken tijdens transport beschadigd”
Door F.J.Allersma op zaterdag 8 jan 2022 22 | vestiging Groningen
In de zaak zelf prima geholpen, niets mis mee. Alleen jammer dat het laminaat op een pallet geleverd werd, helemaal omwikkeld met plastic. Bij het verplaatsen van de pakken bleek 1 pak open te zijn, d.w.z. helemaal geen plastic beschermlaag erom heen en was 1 pak beschadigd door te strakke spanbanden, waardoor de planken ook waren beschadigd. Heb het verder wel gered, pakken genoeg, maar dit was even jammer.
FOTO VAN F.J.ALLERSMA
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door A. Vissenberg op zaterdag 8 jan 2022 22 | vestiging Breda
Goed advies gekregen, kreeg enkele stalen van laminaat mee om de kleuren in thuis situatie te bekijken. Verder werd alles netjes afgehandeld zoals o.a. hoe betaling ging en bezorging.
FOTO VAN A. VISSENBERG
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze uit verschillende vloeren”
Door Carlijn Willems op zaterdag 8 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Ze zijn klantvriendelijk. We zijn heel goed geholpen we rade echt dit bedrijf aan voor de vloeren. In Eindhoven! Een zeer ruime keuze uit verschillende vloeren. Ze laten je ook met rust als je aangeeft we willen zelf even rondkijken. Is goed een zeer goed bedrijf in Eindhoven. Kan er niks over zeggen in de winkel❤️
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat PVC”
Door Ingrid op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Super mooie visgraat vloer gekocht. Mooi gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Geen retour mogelijk”
Door Bep Westenberg op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Breda
Score voor Breda was super, maar helaas hielden wij 3 pakketten over die we niet meer konden retourneren, terwijl dat bij de koop wel was toegezegd. "Neem voldoende want nalevering kan langer duren", maar helaas, geen retour mogelijk. Balen! Bijna € 295,00 waar we niets mee kunnen doen. We hadden al een pak reserve!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door J C de Bok op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Breda
Goed geholpen door Marcel gekozen voor pvc geborsteld eiken 5 mm prachtige vloer weinig onderhoud zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jan ter Veer op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Groningen
Wij zijn super tevreden over onze stech core eir klik pvc vloer rena oak 6mm. Het leggen samen gedaan met mijn zoon. Dat ging super geen probleem. We genieten elke dag van onze vloer en krijgen vele complimenten.
FOTO VAN JAN TER VEER
Reactie of foto toevoegen
“Prima laminaat”
Door J. Hobert op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Breda
Heldere communicatie. Enkele pakken bevatten kapotte planken, dit is snel en vriendelijk opgelost door de klantenservice.
FOTO VAN J. HOBERT
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw laminaatvloer”
Door HJ Wammes op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Netjes geholpen op tijd geleverd ben zeer tevreden.
FOTO VAN HJ WAMMES
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies”
Door Henry Wagenvoort op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
PVC vloer gekocht met een uitstekend advies.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop tegel laminaat”
Door Santerello op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goed advies. Mooie en goede kwaliteit tegel-laminaat. En goede aflevering.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Michael Dijkman op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
We zijn super geholpen in de winkel bij het maken van de juiste keuze vloer welke aansluit bij onze levensstijl en verwachtingen. Vloer besteld en laten bezorgen wanneer we zover gereed waren met onze verbouwing (moesten nog een keertje verzetten en ook dit was geen enkel probleem :) )
Al met al kan ik een ieder aanraden hier heen te gaan om je te laten helpen, informeren en te slagen!
FOTO VAN MICHAEL DIJKMAN
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Rob v Hoppe op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Prachtige vloer heel blij mee !! Prima service.
FOTO VAN ROB V HOPPE
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Joost op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Delft
Erg meedenkend voor een meest praktische PVC vloer voor in de keuken! Ook goed meegedacht over de onder vloer en plinten. Super!!
FOTO VAN JOOST
Reactie of foto toevoegen
“Klantgerichte nazorg”
Door Marco op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Goed advies, goede service. Ook de nazorg zeer klantgericht. Kwaliteit van de pvc vloer is super, in een huishouden met 6 kinderen aan te raden voor eenieder die een intensief huishouden heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fontijne op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Breda
Duidelijke uitleg alles is volgens afspraak gedaan. Erg tevreden over de service.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer, minder tevreden met hoofdkantoor”
Door Egbertha op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Groningen
De vloer is mooi geworden. Erg tevreden met product. Minder tevreden met hoofdkantoor.
Reactie of foto toevoegen
“Snelle levering”
Door O. de Vaal op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ruime keuze, goede voorlichting, snelle levering. Makkelijk zelf te leggen. Prima te vrede met onze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Overtreft onze verwachtingen”
Door Marcel Krootjes op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Zeer prettig gesprek, top kwaliteit pvc vloer. Levering op tijd en 100% correct.
Voldoet en overtreft onze verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer ziet er prachtig uit”
Door Dick van Dijk op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Amersfoort
Wij hebben PVC laminaat gekocht zoals aanbevolen, dit in verband met vloerverwarming door ons hele appartement. Er is 90m2 drempelloos is gelegd. Het ziet er prachtig uit en is prettig om op te lopen ook het schoonmaken is zowel makkelijk als snel klaar. Al met al zijn wij heel tevreden en genieten van onze vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Teeuwen op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Utrecht
Goed geholpen snel geleverd mooie vloer (pvc klik)
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Daanm op zaterdag 1 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Bij het zoeken van een PVC vloer viel mijn oog meteen op een vloer van Lab21. De vloer ligt inmiddels een paar maanden en ik ben erg tevreden met de aankoop en de service. Het vriendelijke personeel heeft me goed geholpen en last minute zelfs de bestelling kunnen wijzigen.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken zijn nagekomen”
Door Marit op dinsdag 28 dec 2021 21 | vestiging Amersfoort
PVC vloer gekocht. Goed geholpen in de winkel, en de legservice was perfect. Communicatie was wat overdadig, heel veel mails ontvangern vanaf verschillende afdelingen, maar afspraken werden nagekomen en de kwaliteit van werk en product is uitstekend
Reactie of foto toevoegen
“Leggen was lastig bij pvc vloer”
Door Tom op dinsdag 14 dec 2021 21 | vestiging Amersfoort
Het kost veel tijd om alles goed geregeld te krijgen. Met name heen en weer gestuurd worden tussen legger en lab21 is vermoeiend. Ervaring in de winkel was goed, maar eigenlijk het hele proces daarna is drama. Heel vaak net niet telt bij elkaar op als waardeloos.
FOTO VAN TOM
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop PVC vloer”
Door Hendriks op maandag 13 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Product voldoet aan de verwachting, bezorging was redelijk.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer door het hele huis”
Door Jeanette Bree op woensdag 8 dec 2021 21 | vestiging Amersfoort
We hebben in ons hele huis pvc laten leggen. Het ligt heel netjes. Alleen op de trap liet het aan de onderkant van sommige treden los en waren wat plekjes vergeten. Het duurde een tijd voor ze weer langskwamen, maar nu is alles helemaal goed.
FOTO VAN JEANETTE BREE
+ Toon extra foto van Jeanette Bree
Reactie of foto toevoegen
“Vloer is prima gelegd”
Door J de Winter op zondag 28 nov 2021 21 | vestiging Leiden
De door ons gewenste plank breedte kon niet kon niet geleverd worden hierdoor kozen wij voor een smallere maat zodat de vloer op tijd gelegd kon worden, de vloerenlegger is een prima vakman, daar zijn wij zeer tevreden mee.
FOTO VAN J DE WINTER
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie pvc betonlook tegelvloer”
Door Kevin van dijk op donderdag 25 nov 2021 21 | vestiging Breda
Wij waren op zoek naar een mooie pvc betonlook tegelvloer. Ondanks dat het lastig gemaakt werd door de corona voorschriften toch een goede afspraak kunnen maken. Vervolgens 2 pvc tegels mee naar huis kunnen nemen om te kijken wat we nu echt wilde hebben. Daarna tegels terug gebracht en de levering werd in gang gezet.
FOTO VAN KEVIN VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de PVC vloer”
Door John Timmer op dinsdag 23 nov 2021 21 | vestiging Groningen
Ondanks de coronatijd is het mogelijk geweest om onze PVC-vloer uit te kiezen. Gezien onze verhuizing en nieuwe gietvloer moest alles precies passen in ons schema. De vloerenlegger (buiten firma) heeft dit samen met ons goed opgepakt. We zijn zeer tevreden met de PVC-vloer. Ondanks de vertraging van de levering plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop pvc vloer retour toch niet meer mogelijk”
Door N.E pijpers op dinsdag 16 nov 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
had meerdere pakken over die werden niet niet retour terug genomen .wat wel was gezegd
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Schillemans op dinsdag 16 nov 2021 21 | vestiging Delft
Goed geholpen ruim de tijd genomen voor juiste advies en keuze laminaat. Levering afspraak zeer stipt .... Maar allerbelangrijkste vloer was simpel te leggen en resultaat mag er zijn, zijn zeer tevreden met nw laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Goede planning”
Door Lunenborg op woensdag 10 nov 2021 21 | vestiging Groningen
Goed gepland en door ervaren medewerkers gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Klik pvc en trap plak pvc”
Door Fiona van Duren op woensdag 10 nov 2021 21 | vestiging Amersfoort
We hebben voor de vloer voor klik pvc gekozen en voor de trap plak pvc. De verkoopster heeft goed advies gegeven na het zien van foto's van onze inrichting. Het is een prachtig geheel geworden!!
FOTO VAN FIONA VAN DUREN
REACTIE VAN FIONA VAN DUREN
Foto van de trap
Reactie of foto toevoegen
“PVC tegel in betonlook”
Door w.veenstra op woensdag 10 nov 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Klantvriendelijk met koffie ontvangen en een goed advies van de Hr Reitsma.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H.D. Faber op dinsdag 9 nov 2021 21 | vestiging Groningen
Wij hebben onze nieuwe vloer gekocht bij Lab21 in Groningen, omdat we hier niet alleen op een uiterst vriendelijke wijze, maar ook uiterst deskundig advies kregen. De sfeer was erg gezellig, er werd met je meegedacht en ook niet onbelangrijk, er werd de tijd voor je genomen. Ook na de koop werd er uitgebreid tijd voor je genomen voor de vragen die we toen nog hadden. We hebben de vloer laten leggen. Dit werd ook keurig netjes door Lab21 geregeld. Het leggen gebeurde vakkundig en het eindresultaat is prachtig.
De vloer, een PVC vloer met een geïntegreerde ondervloer van kurk, ligt er nu 5 maand in. Het ziet er prachtig uit en we zijn dus heel blij en zeer tevreden met onze nieuwe vloer. De vloer bevalt uitstekend. Het loopt heerlijk en is super makkelijk schoon te houden. Iets dat, als je wat ouder wordt, niet onbelangrijk is. Kortom wij zijn blij dat we voor Lab21 hebben gekozen.
FOTO VAN H.D. FABER
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie verloopt via het hoofdkantoor”
Door Manon op dinsdag 9 nov 2021 21 | vestiging Groningen
De prijs/kwaliteit van de vloer is super. Het systeem van Lab21 is wel wat omslachtig. Niet direct contact met de vestiging zelf, alles verloopt via het hoofdkantoor. Verder zeer tevreden!
REACTIE VAN W.VEENSTRA
Wij zijn tevreden over deze vloer (pvc 0,61x0,61)
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Bonte op maandag 8 nov 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goed geholpen mooie vloer uitgekozen. Zou erg blij zijn met een goed schoonmaak pakket.
FOTO VAN BONTE
Reactie of foto toevoegen
“Vloer is een echte eye-catcher”
Door Jordy Claassen op maandag 8 nov 2021 21 | vestiging Groningen
Mooie grote showroom met veel keuze. Gekozen voor de Stech vloer met 4V V-groef. Makkelijk te leggen met goede klik. Met de mooie warme kleur en voelbare groef maakt deze vloer een echte eye-catcher. Zelfs zonder vloer verwarming warm aan de voeten. Zeer tevreden mee.
FOTO VAN JORDY CLAASSEN
+ Toon extra foto van Jordy Claassen
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige PVC vloer”
Door Sigrid Meijer op maandag 8 nov 2021 21 | vestiging Utrecht
Zeer tevreden; prachtige vloer! Er zit een isolatielaag onder en dat merk je.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de vloer”
Door Margreeth de Vries op zondag 7 nov 2021 21 | vestiging Utrecht
Heel blij met de vloer. Goede kwaliteit. Alles op tijd geleverd. Wat over was, heb ik kunnen retourneren. Vond het wel lastig dat je voor het leggen met een andere partij te maken hebt, geen eigen legdienst maar via zzp'ers. Wel een deskundige legger. Moeilijk contact te krijgen met de klantenservice.
FOTO VAN MARGREETH DE VRIES
+ Toon extra foto van Margreeth de Vries
Reactie of foto toevoegen
“De nieuwe vloer is prachtig gelegd”
Door Marit op dinsdag 2 nov 2021 21 | vestiging Leiden
We zijn heel goed geholpen in de winkel. De man heeft echt meegedacht en een goede berekening gemaakt. De vloer is prachtig gelegd. Het is een oud huis met scheven muren maar alles ligt precies op maat, evenals de plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lida van Oostveen op dinsdag 2 nov 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben zeer tevreden over mijn PVC-vloer, gekocht bij Lab21 in Capelle aan den IJssel. De kwaliteit is goed en makkelijk verwerkbaar. In de winkel zijn wij fijn geholpen en goed geïnformeerd over de verschillende kwaliteiten. De levering is prettig verlopen en op de afgesproken tijdstip. Ook tussen de bestelling en bezorging is het bedrijf goed bereikbaar voor informatie.
FOTO VAN LIDA VAN OOSTVEEN
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer voor bovenverdieping”
Door Familie Blokzijl op dinsdag 2 nov 2021 21 | vestiging Groningen
Wij zijn super blij met onze nieuwe PVC vloer. Onze bovenverdieping voelt weer helemaal als nieuw. Fijne medewerkers ook op de vestiging in Groningen.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte klantervaring”
Door R.Jonkers op dinsdag 2 nov 2021 21 | vestiging Eindhoven
Was best tevreden over de verkoper. Maar mijn ervaring met LAB21 is de slechtste die ik ooit heb meegemaakt
Reactie of foto toevoegen
“Mooie pvc vloer”
Door Ida Verveen op maandag 1 nov 2021 21 | vestiging Amersfoort
Het is heel mooi geworden, in 2 dagen gelegd.
FOTO VAN IDA VERVEEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen bij het uitzoeken”
Door André op maandag 1 nov 2021 21 | vestiging Delft
Ik werd erg goed geholpen. Het werd op tijd ook geleverd. Toen ik nog 2 pakken extra nodig had kon ik gelijk langs komen om de extra pakken op te halen.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop PVC vloer”
Door Peter op maandag 1 nov 2021 21 | vestiging Den Bosch
Na dat de eerste keus niet leverbaar was, goed geholpen voor en andere keus.
REACTIE VAN PETER
Prima service
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de vloer”
Door John op maandag 1 nov 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Het verkoopkoppel in de winkel was aardig. Het communicatieteam van Lab21 daarentegen is lomp en echt slecht. De systemen waarmee ze werken zijn horkerig en klant onvriendelijk. Over de vloer zijn we tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer aankoop”
Door Guido op maandag 1 nov 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Uitstekende uitleg en geduldige service door JOHAN
FOTO VAN GUIDO
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie vloer”
Door jules vaes op maandag 1 nov 2021 21 | vestiging Breda
Hele mooie vloer, prima geholpen. goed advies.
FOTO VAN JULES VAES
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer voor twee verdiepingen en trap”
Door Sandra op maandag 1 nov 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een PVC vloer gekocht bij LAB21 voor twee verdiepingen van ons huis en een trap. We vonden de collectie erg mooi en scherp geprijst. De verkoper was vriendelijk en gaf goed advies.
FOTO VAN SANDRA
Reactie of foto toevoegen
“Leggen viel tegen”
Door Jos van Tintelen op maandag 1 nov 2021 21 | vestiging Utrecht
Zodra er is betaald wordt de verantwoordelijkheid bij de legger neergelegd en blijft Lab21 buiten beeld. Wij hadden de pech dat er overal primer + schade op de net geverfde plinten en muren zat. De reactie van Lab21: dan hadden we die moeten afplakken. Veel lijmresten achter gelaten op de vloer en deurmatten, verschillende delen erg slecht afgekit, Afvoer verstopt met egaline doordat alle materialen van de legger hier werden afgespoeld: Drama! Het kruipluik naar de waterafsluiting kon na het leggen van de vloer niet meer open en we hebben zelf een profiel geinstalleerd. En niet te vergeten was al het afval inclusief kitresten op de nieuwe vloer achtergelaten (!) Het duurde ook erg lang voordat de terugbetaling van de niet geleverde diensten en materialen was geregeld. Zeer vriendelijk geholpen in de winkel, maar helaas viel het resultaat en al het meerwerk dat we er zelf aan hadden ons erg tegen. We hebben er een nare nasmaak aan over gehouden. Afhandeling van de klacht was zeer slecht, zelf continu er achter aan moeten bellen en als antwoord: we vinden het vervelend. Misschien hebben wij net pech gehad qua legger, maar de vloer was gekocht bij Lab21 dus hdden zij hier bovenop moeten zitten.
FOTO VAN JOS VAN TINTELEN
+ Toon extra foto van Jos van Tintelen
Reactie of foto toevoegen
“Telefonisch moeliijk bereikbaar”
Door Henk van der Schans op maandag 1 nov 2021 21 | vestiging Den Bosch
Verkoper legt alles goed uit. Bezorging was correct en mooi op tijd. Up to date s waren ook goed en duidelijk. Minpuntje is dat veel vestigingen telefonisch moeilijk te bereiken zijn.
FOTO VAN HENK VAN DER SCHANS
Reactie of foto toevoegen
“Mooie pvc vloer”
Door Maarten op maandag 1 nov 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prima hulp bij keuze. Mooie vloer die goed ligt.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige pvc vloer”
Door Margot van der Heijden op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Ik vond het jammer dat de vloer niet binnen gebracht werd. Het stond wel op de pakbon maar had daar overheen Gelezen. De vloer is prachtig
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door fam Christoffers op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Zwolle
Super geholpen in de winkel en levering was korrekt en compleet prima gelegd.
FOTO VAN FAM CHRISTOFFERS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A.tihouna op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Utrecht
Ik ben zeer tevreden met de aankoop van deze vloer. Het is van goed kwaliteit met een spot goedkoop prijs. ik denk nergens te vinden met deze prijs.
Groetjes A.tihouna
FOTO VAN A.TIHOUNA
Reactie of foto toevoegen
“Prima vloer maar pakket beschadigd bij transport”
Door Jeroen Bos op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Prima vloer, zien er prachtig uit. Lopen lekker (beetje zacht) en geluiddempend. Vrij makkelijk te leggen. Pakket was tijdens transport wel wat beschadigd (heftruck) maar die vloerdelen konden we gelukkig wegsnijden en in de randen gebruiken. Wel een aandachtspuntje. Want met name de hoekpunt van de voegen waarmee je de planken op elkaar 'aanklikt' breken makkelijk af.
FOTO VAN JEROEN BOS
+ Toon extra foto van Jeroen Bos
Reactie of foto toevoegen
“Legservice”
Door Jordy Mieloo op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Leiden
Prima geholpen in filiaal te Leiden. Echter wel een onverwachte langere levertijd op de vloer. We hadden een mooie vloer aangeschaft echter het leggen van de vloer is niet netjes gedaan. Dit hebben we uitbesteed en is door Lab21 geregeld. Veel slordigheden en schoonheidsfoutjes. Tevens veel onoverzichtelijke en dubbele mails betreft de vloer en de levering daarvan. Ze verkopen mooie vloeren maar de service en legservice kan beter wat ons betreft
Reactie of foto toevoegen
“Showroommodelvloer wijkt af van echte vloer”
Door Vermaas op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Op zich goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe pvc vloer. Echter bij de showroom modellen is de v-groef een stuk groter dan wanneer de vloer in het echt gelegd wordt. Dit had ik graag van tevoren geweest zodat ik een model met een grotere v-groef had genomen. Toch jammer bij een vloer van €6000 die dan toch niet helemaal is wat je voor ogen had.
FOTO VAN VERMAAS
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Bart hensen op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Den Bosch
Heel goed geholpen en deskundige uitleg snelle levering en tel kontakten ook heel goed ervaren en ook nog netjes afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“PVC en laminaat vloer”
Door D van der Vlist op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Den Bosch
Ik heb alle vloeren besteld bij Lab21 en de verdieping zelf geplaatst. De begane grond door Lab21 laten leggen, helaas waren daar nog wat losse steekjes.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde vloer”
Door Familie Paree uit Lekkerkerk op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Het voorbeeldbord dat wij als parketvloer hadden uitgekozen zat een sticker met informatie over, naar ons later bleek, een andere vloer. Gevolg was dat een verkeerde vloer werd geleverd en gelegd. Enige empathie daarover ontbrak geheel van de zijde van LAB21. Ons indringende verzoek het te herstellen werd niet op prijs gesteld door klachtenservice Amersfoort, ons telefoongesprek werd door een medewerker tot tweemaal toe afgebroken. Kortom zeker geen positief beeld over LAB21 Amersfoort. Van de zijde van de medewerkers van de vestiging Capelle aan den IJssel alle lof over hun opstelling.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen bij het uitzoeken van vloer”
Door Yolanda op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Lange tijd niet kunnen kiezen welke vloer het moest worden en van wie. Ik was erg prettig geholpen bij Lab21. Toen ik eruit was, bleek de vloer uit de collectie te gaan. De medewerker ging meteen aan de slag en zo kreeg ik toch nog de gewenste vloer. Ook het leggen liep gesmeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer aankoop”
Door DianaSchoonenberg op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Breda
Wij hebben een pvc vloer waar al heel snel (binnen 2 weken) krassen op te zien zijn.
Dit gemeld te hebben waren ze van mening dat het door schuiven kwam terwijl dit niet het geval is geweest maar volgens hun liegen wij dan. Er is nooit over een oplossing gesproken er is ook niemand komen kijken. Ook hadden wij op hun advies meer pakken pvc gekocht als dat we zelf nodig dachten te hebben, prima hun zijn de experts zou je denken, dus dachten we dat we die netjes konden retouren bleek later dat dat bij ons niet kon omdat ze zeiden dat het speciaal voor ons besteld was Uhhh ik heb deze vloer uitgezocht omdat diegene die ik wilde op het laatste moment niet leverbaar was op de beloofde datum en deze vloer was op voorraad dus niet speciaal besteld! Om te verkopen zijn ze heel aardig totdat er iets niet goed is dan kan er niks!!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door H. zee op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Utrecht
Mooie vloer. Communicatie tussen legger en hoofdkantoor kan enkel beter.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het uiteindelijke resultaat”
Door Jerry op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Ik heb een pvc vloer bij Lab21 gekocht in visgraat. In de winkel zijn we goed en vriendelijk behandeld. Zeker tevreden met het uiteindelijke resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“De prijs was exclusief afwerking van de plinten”
Door Robin op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Amersfoort
We hebben een pvc vloer van lab21. Gelegd door de ingehuurde leggers van lab21, inclusief plinten! Echter zat de afwerking van de plinten er niet bij en was het fijn geweest als we dit van te voren hadden geweten. De vloer is niet af, zonder afwerking, dus als tip, in het vervolg dit duidelijk benoemen of deze service er bij aan te bieden.
Verder goed contact met de klantenservice in Amersfoort!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over onze visgraat pvc vloer”
Door Oscar Nijman op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Delft
We zijn erg tevreden over de visgraat pvc (lijm) vloer die we bij Lab21 hebben aangeschaft. Met hele goede adviezen van de verkoper over o.a. de kleur en de juiste ondervloer deze variant gekozen. Enthousiaste reacties van kennissen die aanvankelijk vermoedden dat het houten vloer was! We wilden onze kamer weer terugbrengen in een jaren 30 stijl, en dat is prima gelukt.
FOTO VAN OSCAR NIJMAN
REACTIE VAN OSCAR NIJMAN
Hier nog een foto van iets dichterbij.
REACTIE VAN OSCAR NIJMAN
En nog een foto van iets dichterbij.
Reactie of foto toevoegen
“Onderhoudsvriendelijke PVC vloer”
Door Arlinde op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Breda
Blij met ons onderhoudsvriendelijke PVC klik vloertje. Prachtige kleur icm onze meubels.
FOTO VAN ARLINDE
Reactie of foto toevoegen
“Grijs tegel laminaat”
Door Wietse op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Groningen
Wij hebben de grijze tegel laminaat gekocht. Super tevreden mee. Prachtige kwaliteit en super strak eind resultaat. Juiste hulp en begeleiding gehad bij het maken van de keuze.
FOTO VAN WIETSE
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende PVC vloer”
Door Miranda Lans op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Breda
Goed advies, alle tijd en ruimte om n keuze te maken, geen moeite teveel. Met t leggen ging t planningstechnisch niet helemaal goed, maar het gaat erom hoe eea wordt opgelost en dat is fantastisch gedaan. Ik loop nu dagelijks over mijn schitterende PVC vloer! Dank aan allemaal!
FOTO VAN MIRANDA LANS
Reactie of foto toevoegen
“Een eyecather in mijn keuken”
Door Susan Damoiseaux op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Ik ben heel blij met mijn vloer, een 2 kleuren visgraat vloer. De legger was erg behulpzaam met de diversiteit aan kleuren waardoor de vloer heel regelmatig eruitziet. Een echte eyecatcher in mijn keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie overzichtelijke showroom”
Door Rik Hummel op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vloer aangekocht in showroom Capelle aan den IJssel. Fijne verkoper en mooie overzichtelijke showroom.
FOTO VAN RIK HUMMEL
+ Toon extra foto van Rik Hummel
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf laminaatvloer”
Door rm messchendorp op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Groningen
bedrijf goed toegankelijk. telefonisch goed te bereiken. klantenservice laat te wensen over.
Reactie of foto toevoegen
“Vlotte levering”
Door Wesley op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Goed geholpen met het uitzoeken van de juiste vloer bij onze wensen. De levering was vlot uit voorraad leverbaar en de vloer is netjes gelegd. Zeker aan te raden.
FOTO VAN WESLEY
Reactie of foto toevoegen
“Prima pvc vloer”
Door Mollema op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Groningen
Heel goed advies. Prima vloer. Konden stalen meenemen naar huis. Veel geduld ivm latere oplevering huis.
Reactie of foto toevoegen
“PVC klik laminaat”
Door Arthur Muller op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Utrecht
Geweldige ervaring met deze pvc klik laminaat had dit veel eerder moeten doen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie gelegde pvc vloer”
Door Mara Wolthers op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Leeuwarden
We hebben een mooie pvc vloer gekocht en laten leggen. De vloer staat ontzettend mooi in onze woning, netjes en snel gelegd. De vloer is makkelijk te onderhouden, niet zo besmettelijk. Het enige wat mij opvalt is dat de vloer voor onze honden vrij glad is en dat hadden we niet verwacht. We zijn voor de rest super blij met de prachtige vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf licht eiken vloer”
Door Kroes / van welie op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Leiden
Licht eiken vloer, prima gelegd, genieten er nu al enkele maanden van met volle teugen. Lab 21 denkt met de koper mee, dacht bij ons aan de kleinste details en wat teveel aan vloer en plinten was mocht retour en snel je geld terug van de retour goederen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie”
Door A v H op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Werd vriendelijk ontvangen. Goede informatie en nieuwe afspraken door uitstel van ons geen probleem.
FOTO VAN AVH
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat is een mooie vloer”
Door J. Marinus op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Bij Lab21 hebben we een visgraten pvc vloer gekocht. Na het egaliseren van de vloer verliep het verlijmen goed. Het eindresultaat is een mooi vloer dat precies zo is als wij het wouden.
FOTO VAN J. MARINUS
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer maar geen follow-up service”
Door Grieve op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Leiden
Goed geinformeerd door Wai. Wij hadden problemen met ons huidig vloer en daardoor heeft het wat langer dan verwacht geduurd. Geen follow-up service, wat ik jammer vond.
FOTO VAN GRIEVE
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige visgraat vloer”
Door Dominique op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Breda
Prachtige visgraat vloer gelegd door Lab21. Echter zat er een maat verschil in het pak waardoor we kieren kregen in de vloer, dit hebben we zelf opgemerkt en dit heeft de vloerlegger op willen lossen door het dicht te kitten. Dit was echter niet mooi! Lab 21 heeft dit via een expert laten herstellen waardoor het nu een prachtige vloer is. (Hier gaan wel maanden overeen eer het opgelost wordt). Tip; vraag naar een goede legger als je visgraat hebt, dit kan nog weleens fout gaan.
FOTO VAN DOMINIQUE
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf pvc en laminaat vloer”
Door Masoud Nasiri op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Aardige verkoper en ik ben goed geholpen door de verkoper en de pvc en laminaat zijn mooi gelegd.
FOTO VAN MASOUD NASIRI
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met nieuw vloer”
Door Hans op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Den Bosch
Na een professioneel informatie gesprek hebben wij er voor gekozen om bij lab21 een nieuwe vloer te kopen. Ook het leggen van de vloer is soepel verlopen. Wij zijn er blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Zelf gelegde laminaatvloer”
Door Kevin Schreuder op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Delft
Vanaf het eerste gesprek in de winkel zijn we vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. We hebben te maken hier met professionals die je goed advies geven. En het belangrijkste, ze denken met geduld met je mee vanuit hun ervaring. Ik raad Lab 21 zeker aan. En in ons volgende huis komt er zeker weer een vloer van Lab 21 te liggen! Wij hebben onze vloer zelf gelegd aangezien we het leggen vanuit Lab 21 te duur vonden. Vandaar een goed als beoordeling en geen super.
FOTO VAN KEVIN SCHREUDER
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige pvc vloer”
Door Hanneke op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Leeuwarden
We hebben een prachtige pvc vloer gekocht we krijgen er veel positieve reacties op.
FOTO VAN HANNEKE
Reactie of foto toevoegen
“Legservice niet goed”
Door Yann van den Boomen op zaterdag 23 okt 2021 21 | vestiging Breda
Behoorlijk geholpen in het filiaal Breda. Snel willen verkopen en een super leg service beloofd.... Na meerdere malen aandringen eindelijk een afspraak gemaakt met legservice Jeroen Boleij. Meerdere keren afgezegd of te laat gekomen. Zeer moeilijk afspraken maken en bij een klacht is het antwoord vanuit Lab21; ja die jongens zijn ook druk hè... Nadat uiteindelijk de vloer is gelegd,waarbij overigens geen rand is afgekit waar wel voor is betaald, plank voor plank de pvc moeten schoonmaken omdat op praktisch elke plank lijm resten zaten. Ook zitten meerdere hoek stukken los en zijn niet goed vast gelijmd. Waardeloze legservice waar vanuit Lab21 niets aan wordt gedaan. Niet in zee gaan met mooie praatjes en beloftes vanuit Lab21.
FOTO VAN YANN VAN DEN BOOMEN
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is mooi en strak gelegd”
Door M. Ravesteyn op zaterdag 2 okt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wij hadden eigenlijk bij de concurrent een mooie vloer gezien maar hier vonden we de service niet zo fijn. Hierop zijn we met het staaltje naar Lab21 gegaan, met de vraag of ze deze vloer ook verkochte. En die bleek het geval, aangezien Lab21 eigenlijk duurder was werd al gelijk gezegd dat we de vloer voor dezelfde prijs zou krijgen. Aangezien het een pvc plak vloer is, gelijk aangegeven dat wij deze graag door hen lieten leggen. Die werd ook keurig geregeld. Tijdens het bestelproces netjes op de hoogte gehouden wanneer de vloer werd geleverd, wanneer onze vloer werd geëgaliseerd en wanneer de vloer werd gelegd. Wij zijn super tevreden, de vloer is mooi en strak gelegd.
FOTO VAN M. RAVESTEYN
+ Toon extra foto van M. Ravesteyn
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer laten leggen”
Door Sjoukje de Vries op dinsdag 21 sep 2021 21 | vestiging Leeuwarden
We hebben een pvc vloer laten leggen. Het is makkelijk schoon te houden en de vloerverwarming werkt perfect.
FOTO VAN SJOUKJE DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Bertine de Jong op maandag 6 sep 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prachtige vloer, goed geïnformeerd, snelle levering.
FOTO VAN BERTINE DE JONG
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens LAB21
Website: www.lab21.nl
aAmersfoort (87 ervaringen), Euroweg 27, 3825 HA Amersfoort, tel 085 - 483 32 66
bBreda (53 ervaringen), Stadionstraat 11/7, 4815 NC Breda, tel 085 - 483 32 75
cCapelle aan den IJssel (71 ervaringen), Schinkelse Baan 8, 2908 LE Capelle aan den IJssel, tel 085 - 48 33 274
dDelft (33 ervaringen), Rotterdamseweg 402D, 2629 HH Delft, tel 085 - 483 32 77
eDen Bosch (45 ervaringen), Afrikalaan 14, 5232 BD Den Bosch, tel 085 - 483 32 71
fEindhoven (79 ervaringen), Brussellaan 9, 5628 TA Eindhoven, tel 085 - 483 32 60
gEnschede , Schuttersveld 46, 7514 AL Enschede, tel 085 - 48 33 284
hGroningen (47 ervaringen), Protonstraat 20H, 9743 AL Groningen , tel 085 - 483 32 73
iLeeuwarden (29 ervaringen), Planetenlaan 2, 8938 AL Leeuwarden, tel 085 - 483 32 70
jLeiden (5 ervaringen), Flevoweg 2C, 2318 BZ Leiden, tel 085 - 48 33 283
kOostzaan (Amsterdam) (37 ervaringen), Skoon 58, 1511 HV Oostzaan, tel 085 - 483 32 79
lUtrecht (15 ervaringen), Nieuw Amsterdamlaan 1, 3526 AE Utrecht, tel 085 - 483 32 78
mZwolle (15 ervaringen), Thomas A. Kempisstraat 59, 8021 BJ Zwolle, tel 085 - 483 32 72
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.