Feedback
8,0

LAB21

Website: www.lab21.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.lab21.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van LAB21
LAB staat voor Life At Best. Een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen is onze droom. Van houten vloeren, natuursteen tegels tot laminaatvloeren, alles wat wij aanbieden willen wij als topaanbieding presenteren. LAB21 voert dan ook enkel producten van topkwaliteit en topmerken in haar portfolio.

Om dit te realiseren werkt LAB21 uitsluitend samen met werelds meest toonaangevende fabrieken in de betreffende branche. Hun producten hebben zich al bewezen door hun topranking op de wereldproductlijst en jarenlang gebruik bij prestigieuze projecten als de Olympische Spelen, concertgebouwen, wereldwijd bekende retailchains etc.

Specialisme
LAB21 gelooft in specialisme. Dat is o.a. terug te zien in de diepte en breedte van ons assortiment. Een breed portfolio biedt u ook veel keus. LAB21 selecteert niet op merknamen, maar op kwaliteit en design. LAB21 neemt dus niet klakkeloos het hele portfolio van een merk in haar assortiment. Wij kiezen de mooiste kleuren en designs van de verschillende merken uit voor onze klanten.

Transparant & eerlijk
LAB21 is altijd zo transparant mogelijk naar haar klanten toe. Wij vertellen alles incl. de nadelen van het materiaal en de valkuilen bij het gebruik. Regelmatig vertellen onze showroommedewerkers direct iets over de nadelen wanneer zij een product toelichten. De showroommedewerkers van LAB21 ondergaan intensieve trainingen voordat ze aan de slag gaan. Deze trainingen worden gevolgd door een telefonische enquête onder onze klanten en periodieke toetsen. Secuur en eerlijk zijn is de nummer 1 richtlijn voor onze showrooms.

Wij houden niet van agressief verkopen en het achterhouden van informatie. LAB21 biedt al haar producten aan tegen een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. En altijd voorzien van eerlijke informatie. Klanten zullen uiteindelijk voor LAB21 kiezen als wij het goed en eerlijk blijven doen. Dat is onze overtuiging.
Ervaringen
Er zijn 910 ervaringen over LAB21. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren346 ervaringen
4 sterren396 ervaringen
3 sterren68 ervaringen
2 sterren39 ervaringen
1 ster61 ervaringen

Per vestiging:
“Top”
Door Fam Klaris op woensdag 16 aug 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Voor de bovenverdieping waren we op zoek naar een nieuwe vloer. Daar we niet helemaal wisten voor welke kleur we moesten gaan, kregen we een voorbeeld mee om te kijken of de vloer mooi zou staan bij de meubels. We hebben gekozen voor een laminaat vloer, Grey Oak. We zijn er heel blij mee. Het is ook heel mooi gelegd door Peter. En de afwerking met de hoge witte plint echt top!
FOTO VAN FAM KLARIS
+ Toon extra foto van Fam Klaris
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Prozée op woensdag 16 aug 2023 23 | vestiging Eindhoven
Erg goed voorgelicht en uitstekend geregeld bij de winkel in Eindhoven. Door de verhuizing naar Soest zijn de verdere contacten verlopen via het filiaal in Amersfoort. Ook daarvoor alleen maar lof, goede bereikbaarheid, prettige samenwerking. De legspecialist heeft de vloer naar volle tevredenheid gelegd.
FOTO VAN PROZÉE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door P.cappon op dinsdag 15 aug 2023 23 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Pvc vloer was nieuw voor ons goed voorgelicht door verkoper ziet er zeer goed uit.
Professioneel gelegd top zeer blij.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Nancy op woensdag 15 mrt 2023 23 | vestiging Groningen
Goed advies, duidelijke afspraken. Prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe vloer”
Door Alise Zijlstra op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een hele mooie lichte pvc vloer gekocht. Super snel geleverd en klantvriendelijke service in de winkel. Wij zijn heel blij met onze nieuwe vloer, hele goede kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Bojanna op donderdag 7 apr 2022 22 | vestiging Leiden
De vloer is heel mooi en kwalitatief goed. De legger heeft de afwerking bij de deurmat voor niet helemaal mooi gedaan. Het is een beetje scheef gesneden, waardoor er nog ietsje tegel zichtbaar is (op het breedste stuk 0,5 cm). Echter had mijn vriend dit pas gezien toen ze al weg waren en zou het waarschijnlijk veel werk zijn om dat te veranderen (plinten er weer af e.d.), dus hebben we dit maar zo gelaten. Als je het niet weet, valt het niet enorm op. Daarnaast hebben we nog veel over (1 of 2 dichte pakken). Dit is verkeerd geschat, maar aan de andere kant is het ook fijn dat er niet te weinig was. Over het algemeen zijn we echter erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Het ziet er mooi uit”
Door A.W. van Eden op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Groningen
Wij kochten een pvc plankenvloer met geïntegreerde ondervloer. Hebben het zelf gelegd en ziet er erg mooi uit.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de vloer”
Door Peter Komproe op donderdag 17 aug 2023 23 | vestiging Amsterdam
Goede ervaring met de vestiging en heel blij met de aankoop. De vloer geeft onze woonkamer een warme gloed. De vloer is heel gemakkelijk schoon te houden. Zeer blij met de vloer.
FOTO VAN PETER KOMPROE
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Marjolijn op maandag 15 aug 2022 22 | vestiging Breda
Pvc klik vloer gekocht voor een nette prijs. Mooi vloer, goed advies gekregen van de verkoper, had alle tijd, geen tijdsdruk. Ook toen ik net wat tekort kwam dacht hij goed mee. Tevreden over LAB21!
FOTO VAN MARJOLIJN
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie en slecht gelegd”
Door S van der Burg op dinsdag 6 dec 2022 22 | vestiging Groningen
1e ervaring in winkel was heel positief, vriendelijke verkoper en goed advies.
Nadat aankoop contract was getekend verandert dit. Zeer slechte communicatie, zowel tussen Lab 21 als tussen legger. Wij moesten na vloer inspectie door legger veel meer bestellen dan in de winkel was berekend. We moesten vooraf betalen. Legger zegt afspraak om te komen af omdat hij geen egaline heeft, terwijl afspraak al 2 week tevoren is gemaakt. Op de dag dat er gelegd wordt gaan de leggers opeens om 2 uur al weg, weekend, en wij blijven met een half gelegde vloer achter. Paar dagen later komen ze terug en maken de vloer af. Naar onze mening erg slecht afgewerkt, plinten met meer dan cm naad en bij kookeiland pvc slordig afgesneden. Wij hebben dit direkt aangegeven maar reaktie van leggers was, U heeft een oud huis, U had andere plinten moeten bestellen en U moet zelf de plinten afwerken. Einde gesprek, er ligt nog een hoop restafval in de gang, ik vraag of ze dit gaan opruimen, nee, dat hoort niet bij ons werk. Na indienen klacht bij zowel legservice als Lab 21 krijgen wij als reaktie dat ze geen rare dingen zien en dat we zelf moeten afwerken. Wij hebben veel geld betaald om de vloer te laten leggen maar bij nader inzien hadden we dit zelf netter kunnen doen. Wij hadden veel pvc en plinten over, retour verliep door slechte communicatie traag en pas na weken hadden we ons retour terug. Wij geven iedereen die hier komt kijken het advies om nooit iets te kopen bij Lab 21.
FOTO VAN S VAN DER BURG
+ Toon extra foto van S van der Burg
+ Toon extra foto van S van der Burg
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Michelle op dinsdag 15 aug 2023 23 | vestiging Amersfoort
Er werd veel tijd genomen om rustig de juiste vloer uit te zoeken. De verkoopster gaf goede tips bij her uitzoeken. Ook waren de leggers flexibel bij het vinden van de juiste legdatum.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Fam. Jochems op zondag 8 mei 2022 22 | vestiging Breda
Mooie vloer, visgraad. Geleverd en gelegd volgens afspraak. Goede communicatie. Financieel ook alles netjes volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Mary de Wijs op donderdag 17 aug 2023 23 | vestiging Breda
Wij zijn superblij met onze pvc vloer, die we bij Lab21 gekocht hebben. Prima service bij aankoop, maar wat zeker zo belangrijk is, de vloerlegger was een vakman pure sang.
FOTO VAN MARY DE WIJS
+ Toon extra foto van Mary de Wijs
+ Toon extra foto van Mary de Wijs
Reactie of foto toevoegen
“Een prima vloer”
Door Rick op dinsdag 15 aug 2023 23 | vestiging Groningen
Prima vloer, dikke slietloage, makkelijk in onderhoud
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat en PVC”
Door Mark op zondag 6 jun 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Resultaat mag er zijn. Kwaliteit is goed. Kon allemaal wel soepeler zo was de droogloopmat die tegelijk met de vloer geleverd dus die moest er later nog ingezet worden. Kwam uit eindelijk 1 pak laminaat te kort op zolder dus kon het niet afmaken in 1 keer. Kwaliteit is verder wel zeer goed.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie PVC vloer”
Door TK Mathijssen-Draaibas op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Amsterdam
Tevreden over de vloer, maar helaas teveel pakketten geadviseerd (goeie maten doorgegeven), waardoor ik nu met twee pakken vloerdelen zit waarmee ik niks kan :(
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met het eindresultaat”
Door Foppe Slotegraaf op zondag 3 jul 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een heel goed advies gehad over welke vloer het meest geschikt is met 2 honden. Daarna werd er op een duidelijke en keurige manier gecommuniceerd over het aanleveren en leggen van de vloer. Ook het plaatsen van de vloer is op een hele nette wijze gedaan in ons pas gestucte woning. Kortom wij zijn super tevreden met het eindresultaat en kunnen Lab 21 ten zeerste aanbevelen!
FOTO VAN FOPPE SLOTEGRAAF
Reactie of foto toevoegen
“Fijne uitleg bij het aanschaffen”
Door Ohvenema op maandag 3 okt 2022 22 | vestiging Groningen
Vriendelijke medewerkers. Goede technische uitleg bij het aanschaffen van pvc laminaat
FOTO VAN OHVENEMA
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer voor hal, wc en keuken”
Door Ad Kreuger op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Utrecht
Ik heb een PVC vloer gekocht en is door LAB21 gelegd. Deze vloer ligt in de hal, wc en keuken. Qij zijn erg tevreden over de vloer, vooral dat deze vloer geluid dempend is, en goed te onderhouden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd bij aankoop zelf gelegd pvc”
Door Johan Krab op maandag 3 okt 2022 22 | vestiging Utrecht
Een klik PVC vloer aangekocht. De levering is geleverd volgens de planning. Het leggen van de vloer is relatief eenvoudig en kon dit alleen af alleen de laatste rij heb ik hulp van een vriend voor mij nodig gehad. De kleur voldeed aan mijn verwachtingen en ben bij LAB21 goed geholpen en geadviseerd.
FOTO VAN JOHAN KRAB
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie PVC vloer”
Door Eric Binneweg op vrijdag 27 nov 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een mooie pvc vloer met houtmotief uitgezocht bij de vestiging Capelle ad IJssel. We zijn erg goed geadviseerd door de vriendelijke verkoper Wilko. Het is net parket maar dan veel praktischer. Snel geleverd en het leggen is met een beetje handigheid prima te doen.
FOTO VAN ERIC BINNEWEG
REACTIE VAN FLOOR
Beste Eric, Aan de foto te zien ziet uw vloer er heel netjes uit! Het is ook fijn om te horen dat u op een fijne manier bent geholpen in onze showroom. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop pvc vloer”
Door H. Goudriaan-Asscheman op vrijdag 4 mrt 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
PVC-vloer gekocht. Ben daarbij goed geadviseerd door een meedenkende medewerker.

Eerdere ervaring van 7 maart 2021: Heel blij met de nieuwe pvc vloer. Na jaren van vaste vloerbedekking een verademing. Makkelijk in onderhoud. Ik ben heel tevreden.
FOTO VAN H. GOUDRIAAN-ASSCHEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Klanttevredenheid wordt niet serieus genomen”
Door Castilla op zaterdag 12 aug 2023 23 | vestiging Enschede
Helaas moet ik mijn diepe teleurstelling en frustratie uiten over mijn ervaring met Lab21. Mijn aankoop in Enschede is uitgedraaid op een complete nachtmerrie. De vloerlegging was vanaf het begin af aan al rampzalig, en de daaropvolgende klantenservice heeft mijn ergernis alleen maar verergerd.
De legging van de vloer was een regelrechte mislukking. De uitvoering was slordig en onnauwkeurig, en het resultaat was verre van acceptabel. Het was duidelijk dat er weinig tot geen aandacht aan detail was besteed, wat heeft geleid tot een visueel onaantrekkelijk en onstabiel eindresultaat. Maar wat nog erger is, is de ongelooflijk gebrekkige service die we daarna hebben ontvangen. We hebben geprobeerd om de problemen met de vloer aan te kaarten en een oplossing te vinden, maar tot nu toe zijn we al een halfjaar bezig met herstelpogingen en hebben we nog steeds geen enkele vorm van bevredigende oplossing ontvangen. Dit is niets minder dan een schandalige vertoning van klantenservice. De contactpersoon die zich in eerste instantie vriendelijk voordeed, heeft bewezen dat haar aardige houding niets anders is dan een façade. Ondanks haar initieel vriendelijke benadering, is ze er niet in geslaagd om ook maar enigszins bij te dragen aan het oplossen van de problemen. Haar gebrek aan effectieve actie en oplossingen is ontmoedigend en wekt het gevoel dat ze ofwel niet in staat is om problemen aan te pakken of er gewoonweg geen zin in heeft. Ik ben absoluut gefrustreerd door deze hele ervaring met Lab21. Het feit dat we al zo lang bezig zijn met herstelwerkzaamheden en nog steeds geen zicht hebben op een fatsoenlijke oplossing, is onaanvaardbaar. Ik zou ten zeerste willen waarschuwen tegen het doen van aankopen bij Lab21, in ieder geval op basis van mijn ervaring in Enschede. Dit is een klassiek voorbeeld van een bedrijf dat klanttevredenheid niet serieus neemt en er niet in slaagt om degelijke producten en diensten te leveren.
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor de goede service”
Door Guydeon op vrijdag 28 jan 2022 22 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Helaas was de eerste keuze niet aanwezig van pvc vloer, gelukkig hebben we een alternatief product gevonden die naar wens was. Deze was duurder dan de eerste keuze maar LAB21 heeft het voor dezelfde prijs verkocht. Dank voor de goede service en het leggen.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke medewerkers”
Door G van der Heijden op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Eindhoven
Vriendelijke medewerkers, ben heel tevreden over de vloer

Aanvulling ontvangen 6 januari 2021: De vloer is al geleverd en gemonteerd. Prima leg resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het eindresultaat”
Door Bohm op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Den Bosch
Wij zijn goed geholpen. Duidelijke uitleg en goede informatie. De voorinspectie door de legger hebben wij als een pluspunt ervaren. We zijn tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN BOHM
Reactie of foto toevoegen
“Lijm PVC”
Door Monique op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Groningen
Wat gekocht? Plinten, lijm PVC + zelfplakkende ondervloer (bovenverdiepingen), lijm PVC + egalisatie vloer (begane grond). Tevreden: kwaliteit PVC vloer, tot dusver geen beschadigingen. Alles netjes gelegd, op paar moeilijke plekken na waar het soms net wat minder is gelegd/vast plakt. Fijn dat je wat gratis staaltjes kon aanvragen om thuis te kijken. Ontevreden: facturering is tot 5-6x mis gegaan en uiteindelijk wel goed aangepast.
FOTO VAN MONIQUE
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Martin van Dijk op zaterdag 15 okt 2022 22 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Wij hebben goede kwaliteit click PVC gekocht. Het is er heel strak ingelegd door vakkundige leggers. Zijn super tevreden met deze vloer en de deskundige begeleiding.
FOTO VAN MARTIN VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf licht eiken vloer”
Door Kroes / van welie op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Leiden
Licht eiken vloer, prima gelegd, genieten er nu al enkele maanden van met volle teugen. Lab 21 denkt met de koper mee, dacht bij ons aan de kleinste details en wat teveel aan vloer en plinten was mocht retour en snel je geld terug van de retour goederen.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop tegel laminaat”
Door Santerello op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goed advies. Mooie en goede kwaliteit tegel-laminaat. En goede aflevering.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij en tevreden”
Door K De Koff op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Utrecht
Wij zijn heel blij en tevreden met onze pvc vloer. Mijn nicht is al een poosje opzoek naar een vloer en toen ze die van ons zag wilde ze gelijk de naam van de vloer en waar we hem hadden gekocht om dezelfde vloer te gaan kopen. Ook onze dank naar de vervoerder, was top.
FOTO VAN K DE KOFF
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Tonny Spies op maandag 21 mrt 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Pvc klikvloer gekocht en ben zeer tevreden. Mooie kwaliteit en onderhoudsvriendelijk. Het staat prachtig!
FOTO VAN TONNY SPIES
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting”
Door Dekkers op woensdag 13 jul 2022 22 | vestiging Breda
Goed geholpen. Duidelijke uitleg. Mocht monsters meenemen.
FOTO VAN DEKKERS
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe vloer”
Door Danny wammes op zaterdag 19 aug 2023 23 | vestiging Delft
Wij zijn goed geïnformeerd over de mogelijkheden en in alle rust hebben we onze beslissing kunnen maken. Wij hebben onze pvc visgraat vloer nu een half jaar en zijn er nog iedere dag blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Naturel eiken pvc vloer”
Door Ilona op dinsdag 29 jun 2021 21
Mooie visgraat pvc vloer gekocht, naturel eiken. Mooie zichtbare structuur, mooie kleurschakeringen. Fijne nuchtere verkoper. Eerlijke prijs.
FOTO VAN ILONA
Reactie of foto toevoegen
“PVC klik laminaat”
Door Arthur Muller op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Utrecht
Geweldige ervaring met deze pvc klik laminaat had dit veel eerder moeten doen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Art op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een visgraat plak-pvc gelegd. en zijn blij met het resultaat. Er komen soms wel wat sneller krassen in dan gedacht. En de lijm hecht niet overal even goed, maar gelukkig heb ik het kunnen herstellen. In ieder geval is het een mooie vloer en zijn we blij met het resultaat.
FOTO VAN ART
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie vloer”
Door R. Verbiest op zaterdag 3 dec 2022 22 | vestiging Leiden
Heb vloerverwarming laten aanleggen. Wilde zelf PVC vloer neerleggen. Goede informatie gekregen over verschil in warmte doorlaatbaarheid van plak versus klik PVC. Bleek minimaal te zijn. Gekozen voor klik PVC. Dit is gemakkelijk zelf neer te leggen.
Heb nu een mooi vloer met een goede warmte afgifte.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Arjan Visser op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Groningen
Wij hebben onze vloer uitgezocht bij Martin van Lab21 in Groningen. Hier zijn wij van begin tot eind goed geadviseerd en voorgelicht door hem wat het zeer aantrekkelijk maakt om hier te komen.
FOTO VAN ARJAN VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Mooie pvc vloer”
Door Gralof de Vries op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Eindhoven
Pvc vloer voelt goed aan op blote voeten, nooit koud en makkelijk schoon te maken.
FOTO VAN GRALOF DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie vloer”
Door Wieneke Wapsenkamp op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Groningen
We zijn goed geholpen bij Lab21 in Groningen. We hebben een mooie vloer gekregen. Alles volgens afspraak.
FOTO VAN WIENEKE WAPSENKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen bij het maken van de juiste keuze”
Door Jeroen Postma op vrijdag 1 jan 2021 21 | vestiging Groningen
We zijn goed geholpen met de uitleg over een pvc vloer en vloerverwarming en met het maken van een juiste keuze. Ook het contact na de koop qua levering vloer en met de vloerleggers was prima.
FOTO VAN JEROEN POSTMA
REACTIE VAN FLOOR
Beste Postma, Een goede keuze is fijn, zeker met vloerverwarming heb je optimaal plezier van je nieuwe PVC vloer. Fijn om te horen, dat wij u daarbij hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat”
Door A.Verheijen op vrijdag 27 nov 2020 20 | vestiging Breda
Pvc vloertegels gekocht. Heel blij met het resultaat
FOTO VAN A.VERHEIJEN
REACTIE VAN FLOOR
Beste Verheijen, Als we zo naar de foto kijken ziet uw vloer er heel netjes uit. Het is fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw vloer! We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“De communicatie valt tegen”
Door Anne op woensdag 16 aug 2023 23 | vestiging Leeuwarden
In vrijwel alle lijnen viel de communicatie tegen. Van bestellen tot overschot terug sturen... we hebben in elke fase extra moeten bellen/informeren. We hebben in eerste instantie gekozen voor een plakvloer. Na de vooropname konden ze echter niet met een definitieve offerte komen. Daarmee kon de prijs van de vloer wel 2k hoger zijn. Wij hebben na veel volharding en belletjes er voor gekozen voor een legvloer te gaan. Om zo de onduidelijkheid over het egaliseren te vermijden. Van het leggen had ik hogere verwachtingen. Op sommige plekken is er veel ruimte tot de rand, op andere plekken bijna niks. Daarnaast liggen er op meerdere plekken dezelfde planken naast elkaar. Gelukkig is de vloer erg mooi. En uiteindelijk, is lab 21 wel bereid om mee te werken.
FOTO VAN ANNE
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de PVC vloer”
Door Lynn op zondag 29 mei 2022 22 | vestiging Delft
Bianca heeft ons goed geholpen, blij met de pvc vissengraat vloer Sensation Century visgraat Lijm PVC Gavle Oak. Lijkt net op echte eiken houten vloer. Ook netjes aangebracht.
REACTIE VAN LYNN
En vloer netjes geplaatst door Ricardo Dap Woon- en Projectinrichting
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer voor ons appartement”
Door JackT op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Groningen
Wij hebben pvc gekocht voor ons hele appartement (ca. 165 m2), is in 2 dgn gelegd en het bevalt tot nu zeer goed.
FOTO VAN JACKT
Reactie of foto toevoegen
“Geen positief advies”
Door H.W. Strikwerda op vrijdag 9 dec 2022 22 | vestiging Amersfoort
Om bij het einde te beginnen. We hadden een hele goede legger en onze PVC vloer ligt er perfect en strak bij! 5 sterren voor Raymond van der Vliet dus, blijft 1 ster voor LAB21. Goed verkoopgesprek, offerte op basis van onze plannen en aangeleverde documentatie. Geen speld tussen te krijgen. Half april opdracht goedgekeurd, 20 september, een week voor de levering werd ons meegedeeld dat de offerte 25% duurder ging worden omdat er (onder andere) meer egaline nodig was omdat we vloerverwarming hadden, terwijl dit tijden het verkoopgesprek duidelijk aan de orde was geweest. Zo'n order terugdraaien op deze korte termijn was helaas onmogelijk, maar we zijn op een volstrekt onacceptabele manier voor het blok gezet.
Daarnaast vonden wij de toon van de emails daar waar het gaat om het voldoen van de rekeningen (voorschotten eigenlijk) evenmin acceptabel. Soort van laatste herinneringen en anders incassobureau. Dit wordt niet vergeten en van onze kant geen positief advies voor LAB21. Nog veel te leren voor dit bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker blij”
Door Nick op dinsdag 23 jun 2020 20 | vestiging Den Bosch
Wij zijn twee keer in de winkel geweest en werden super geholpen. ik heb de vloer zelf gelegd en tips gekregen. Ben zeker blij met het resultaat.
FOTO VAN NICK
REACTIE VAN FLOOR
Beste Nick, Wat fijn om te horen dat u prima geholpen bent in de winkel en dat u met de tips zelf aan de slag kon gaan. De vloer ziet er goed uit! Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Mooie houten vloer”
Door Stefan Kroon op dinsdag 6 dec 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Alles volgens afspraak geleverd kwa dag en tijd. De vloer was makkelijk te plaatsen en ligt er perfect bij!
Reactie of foto toevoegen
“Prima bij pvc vloer”
Door Paul Verduyn Lunel op zaterdag 11 apr 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Verkoper prima te woord gestaan en after service goed/Legger prima.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Paul, Fijn dat u de (after) service van LAB21 als prettig ervaren heeft, en dat de legger prima werk heeft geleverd. Bedankt voor het plaatsen van de mooie review! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Anouk op zondag 13 nov 2022 22 | vestiging Eindhoven
Zeer goed geholpen, eerlijk over mogelijkheden die er waren en ruim de tijd gekregen om juiste kleur te kiezen.
FOTO VAN ANOUK
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige pvc vloer”
Door Margot van der Heijden op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Ik vond het jammer dat de vloer niet binnen gebracht werd. Het stond wel op de pakbon maar had daar overheen Gelezen. De vloer is prachtig
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ron de kruijff op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een pvc clikvloer gekocht zijn prima geholpen. bij levering een kleine missteek, maar zeer snel vakkundig opgelost, wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN RON DE KRUIJFF
+ Toon extra foto van Ron de kruijff
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H.D. Faber op dinsdag 9 nov 2021 21 | vestiging Groningen
Wij hebben onze nieuwe vloer gekocht bij Lab21 in Groningen, omdat we hier niet alleen op een uiterst vriendelijke wijze, maar ook uiterst deskundig advies kregen. De sfeer was erg gezellig, er werd met je meegedacht en ook niet onbelangrijk, er werd de tijd voor je genomen. Ook na de koop werd er uitgebreid tijd voor je genomen voor de vragen die we toen nog hadden. We hebben de vloer laten leggen. Dit werd ook keurig netjes door Lab21 geregeld. Het leggen gebeurde vakkundig en het eindresultaat is prachtig.
De vloer, een PVC vloer met een geïntegreerde ondervloer van kurk, ligt er nu 5 maand in. Het ziet er prachtig uit en we zijn dus heel blij en zeer tevreden met onze nieuwe vloer. De vloer bevalt uitstekend. Het loopt heerlijk en is super makkelijk schoon te houden. Iets dat, als je wat ouder wordt, niet onbelangrijk is. Kortom wij zijn blij dat we voor Lab21 hebben gekozen.
FOTO VAN H.D. FABER
Reactie of foto toevoegen
“Een pvc vloer met betonlook”
Door M. Slok op vrijdag 2 dec 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een PVC vloer (betonlook) bij LAB21 gekocht. Goed geholpen en precies uitgevoerd zoals afgesproken en bevestigd.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jos Moorman op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Enschede
Tevreden met de vloer.... strak gelegd. Iedereen die op bezoek komt begint er direct over.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie vloer”
Door jules vaes op maandag 1 nov 2021 21 | vestiging Breda
Hele mooie vloer, prima geholpen. goed advies.
FOTO VAN JULES VAES
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Hans Den Hertog op vrijdag 10 apr 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Voor de 1e etage van een jaren-30 woning heb ik laminaat laten leggen. De keuze is natuurlijk reuze, maar mede dankzij de vriendelijke, adequate advisering kwam ik snel tot een keuze. Ook de planning en het leggen van de vloer waren zeer goed, plezierig qua communicatie en de afwerking boven verwchting. Een aanrader dus.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Hans, Bedankt voor de mooie review en uw bezoek aan onze showroom. We vinden het fijn om te horen dat u zo goed en vriendelijk bent geholpen door de verkoopadviseur. Wat leuk om te horen dat u ons zou aanraden, dat is een mooi compliment. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe laminaat vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door Evelien op maandag 21 mrt 2022 22 | vestiging Amersfoort
Ik was op zoek naar een PVC vloer maar was eigenlijk een leek op het gebied van PVC vloeren. Gelukkig konden ze me in Amersfoort heel goed adviseren over de kleur, het onderhoud, de legwijze. De dag van leggen kwam er een hele aardige legger. Hij dacht perfect mee en het resultaat mag er zijn!
FOTO VAN EVELIEN
REACTIE VAN EVELIEN
Hier nog een foto bij daglicht
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop pvc vloer”
Door Peter op vrijdag 10 apr 2020 20 | vestiging Eindhoven
Ben na bezoek van andere bedrijven ook bij Lab 21 terecht gekomen. Ik vond dat je er veel soorten goed kon zien liggen waardoor we toch snel een keuze hebben kunnen maken. Groot oppervlakte is snel in 1,5 dag gelegd. Helaas is de egalisatie niet helemaal vlak geschuurd waardoor er nog een veeg nu zichtbaar is door de pvc vloer heen.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Peter, Wat leuk om te horen dat u na het vergelijken met andere bedrijven bij LAB21 bent uitgekomen. Wanneer u toch nog even naar de egalisatie wil laten kijken, zou u dan foto's en de uitleg willen mailen naar info@lab21.nl ? Dan zorgen we dat het daar voor u wordt bekeken. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde laminaatvloer”
Door Bas op zondag 20 jun 2021 21 | vestiging Groningen
Verkoop en levering prima. Service houd echter wel op zodra je een probleem hebt na het leggen. Onze laminaat vloer komt op meerdere plaatsen omhoog. Contact opgenomen met de klantenservice en krijg na 1 week! pas een reactie zonder een oplossing. De schuld zou bij onszelf liggen... De vloer is gewoon te strak gelegd zonder rekening te houden met de werking. Wederom een reactie gestuurd maar inmiddels weer een week verder. Tot op heden geen enkele reactie. Als je bijna €6000,00 voor een vloer betaald inclusief leggen verwacht je toch echt wel een stuk meer service!
Reactie of foto toevoegen
“100% een aanrader”
Door Jeff op zaterdag 29 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Heel veel tevreden! Top service! Goed prijs. Professionele mensen. Alles netjes geleverd en geïnstalleerd. Aanraden 100%
FOTO VAN JEFF
Reactie of foto toevoegen
“Mooie pvc vloer”
Door Snijder op vrijdag 28 jan 2022 22
De voorbereiding ging niet zoals het hoort, maar we zijn erg blij met het eind resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Een prima vloer”
Door B Eilering op donderdag 9 mrt 2023 23 | vestiging Amersfoort
We hebben een click pvc vloer gekocht, er wordt met je meegedacht dat je wat kan betalen zodat je zeker weet dat je je gekozen vloer ook krijgt. Vloer prima gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Ali cakar op zondag 6 jun 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Zeer goed geholpen, veel tips en tricks gekregen. Fijn dat er zo meegedacht wordt.
FOTO VAN ALI CAKAR
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door J.Schalkx op zondag 2 okt 2022 22 | vestiging Amersfoort
Wij zijn tevreden met onze PVC laminaat. Gasten die het niet kenden. Gemakkelijk in onderhoud. Alle meubels passen erbij. Stofzuigen gaat gemakkelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Faber op woensdag 29 jun 2022 22 | vestiging Groningen
Verkoop en advies was prima. Nu de vloer gelegd is, ziet het er ook prima uit. Echter de service is ronduit slecht. De vloer was vertraagd. Dat kan gebeuren. Wat we wel verwachten is dat hierover proactief gecommuniceerd wordt. De bestelling kwam in 4 delen. Hierna bleek een deel van de bestelling ook niet te zijn geleverd. Daarnaast bleek de lijm over datum. We hebben er regelmatig zelf achteraan moeten bellen om ook maar enige vorm van informatie te krijgen. Beloftes om terug te bellen werden niet gehouden. Er was geen communicatie tussen de leverancier en legger. Over de vloerenlegger hebben we niets dan goeds te zeggen. Hij was bijzonder behulpzaam, flexibel en heeft prachtig werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met de plinten”
Door Geoffrey op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Enschede
De vloer is tot nu toe degelijk. Ligt er mooi in. Alles zoals afspraak gegaan. Wel kwamen de plinten beschadigd aan. 2 dagen later netjes nieuwe plinten ontvangen. Let wel op hoeveel je besteld, er was ons verteld dat je gratis wat je over had terug kon brengen. Dit blijkt niet zo te zijn! Uiteindelijk wel netjes opgelost maar qua terugbrengen wel veel gedoe gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer teleurstellend”
Door Patrick W op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ook wij hebben zeer slechte ervaringen met Lab21. In de winkel gaat het allemaal goed. Mooie winkels en kundige verkopers. Maar Lab21 heeft een groot probleem met het vinden en aansturen van de leggers. Na meerdere keren bellen eindelijk een legger gevonden voor de voorinspectie. De legger was ineens ziek en kon niet komen opmeten. Een vervanger kwam om op te meten. Afspraak gemaakt voor het leggen op 14 december. Toen hoorden we dat dit ineens een week later werd. Uiteindelijk werd deze legger weer vervangen door een derde partij die gelukkig wel ook 21 december kwam en voor de kerst zou het allemaal klaar zijn. Bij het egaliseren op maandag ging het al mis. Ze hadden niet de juiste spullen en de vloer was niet vlak. Dit zouden ze wel oplossen de volgende dag met een beetje bijschuren. Partij 2 had niet goed ingemeten en we kwamen 2 dozen PVC tekort, zo bleek aan het einde van de dag. 2 dozen extra laten bestellen. Het factureren gaat wel goed bij Lab21 want de factuur voor de extra dozen en het leggen was er met de snelheid van het licht. Verkeerde kleur geleverd. Weer 2 weken wachten. Laatste deel van de vloer in de hal was erg slecht gelegd doordat de vloer te koud was. Week later zouden ze het komen afmaken. Toen bleek dat het zo slecht was gelegd dat de vloer in de hal er weer uit moest. Weer extra doos besteld voor herstel. Week later alsnog gelegd maar de bestelde strips voor het wegwerken van de deurmat waren niet goed. Andere strips besteld en uiteindelijk de week erna afgemaakt, maar wel afgeraffeld. We hebben zelf nog de mat moeten bijknippen om het te laten passen. Lab21 heeft geen enkele interesse getoond. Wij hebben steeds contact moeten zoeken en na de uiteindelijke afronding hebben we ook niks meer gehoord. Aan de plintenlangs de muur is te zien dat de vloer niet overal vlak is en het is ook voelbaar. Al met al zeer teleurstellend.
Reactie of foto toevoegen
“Verlijmde PVC vloer”
Door B. de Jonge op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wij kochten een verlijmde pvc vloer voor een zeer competitieve prijs. De afspraken werden goed nagekomen en het leggen ging professioneel en snel. Het betrof 125 m2 en ze kwamen met 3 man om in 1 dag klaar te zijn. Super. Nu het hele appartement is ingericht komt de vloer nog meer tot zijn recht.
Reactie of foto toevoegen
“Een goed resultaat”
Door Henk Biharie op maandag 21 mrt 2022 22 | vestiging Amsterdam
Wij hebben een pvc-vloer aangeschaft en deze laten leggen door een legger. Het resultaat is goed te noemen, mede door de communicatie en deskundigheid is het op rolletjes verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede info gekregen”
Door Jos Lamerigts op zaterdag 3 dec 2022 22 | vestiging Eindhoven
Super goede info gekregen bij het uitkiezen van een geschikte vloer voor onze nieuwe tuinkamer die natuurlijk ook goed bestand moest zijn tegen schommelende temperaturen.
FOTO VAN JOS LAMERIGTS
+ Toon extra foto van Jos Lamerigts
Reactie of foto toevoegen
“De vloer bevalt goed”
Door Achilles Speksnijder op woensdag 5 okt 2022 22 | vestiging Leeuwarden
De verkoper, Douwe, was vriendelijk, behulpzaam en had veel kennis. De vloer bestellen in de showroom was hierdoor makkelijk en alles was zo geregeld. Ook met de bezorging ging alles goed. Het transportbedrijf gaf een goede schatting van de levertijd en de vrachtwagenchauffeur zelf belde vlak voor bezorging. De vloer zelf bevalt goed. PVC is wel prijzig, maar het materiaal voelt solide aan. De textuur is even wennen aan de voeten, maar eigenlijk loopt het best prettig en het was makkelijk te leggen. Vooral het op maat maken van de planken was in vergelijking met laminaat écht een makkie, al blijven hoekjes e.d. lastig. Via de telefoon nog extra bijbesteld, om gelijk maar de hele woning te doen. Dit verliep ook allemaal goed, en een spoedlevering was geen probleem, zodat we gewoon door konden gaan met de vloer leggen. Eigenlijk dus gewoon tevreden, vooral over de service van iedereen van Lab21 en het transportbedrijf bij beide leveringen. Alleen de prijs is even slikken, maar dat is conform de marktprijs voor een kwalitatieve PVC vloer.
FOTO VAN ACHILLES SPEKSNIJDER
+ Toon extra foto van Achilles Speksnijder
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige vloer”
Door Lotte ter Mors op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Amersfoort
Super geholpen bij binnenkomst. Ik kreeg een aantal kleurstalen mee. Bij het terug brengen van de kleurstalen de bestelling gedaan. Snelle levering en prachtig materiaal. Met de vloerlegger was eenvoudig een afspraak te maken. Deze heeft ook prachtig werk geleverd.
FOTO VAN LOTTE TER MORS
REACTIE VAN LOTTE TER MORS
Ook de plinten zijn super strak gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is top”
Door Rick van Hal op woensdag 22 feb 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hierbij een kleine terugkoppeling betreft de aanschaf van een PVC vloer bij lab21.
Materiaal levering verliep vlgs afspraak, helaas wat beschadigingen aan een pak vloerdelen die zonder problemen is gecrediteerd door Lab21. We zijn heel tevreden met het resultaat. Onze vloerenlegger Peter Borel heeft met veel passie onze vloer gelegd. De afwerking van de vloer, plinten etc bewijst zijn vakmanschap. Het afkitten van de plinten was even een misverstand betreft de afwezigheid van de kit. Deze hebben we zelf aangeschaft. De gekleurde muur is niet gedaan, ivm risico vlekken. Het resultaat is top, kwaliteit Moduleo Layed Red is top. Dank aan Debby, winkel Cap ad IJssel voor je hulp.
FOTO VAN RICK VAN HAL
+ Toon extra foto van Rick van Hal
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Kitty van Teeffelen op dinsdag 15 aug 2023 23 | vestiging Breda
Vriendelijk en professionele bediening. Fijn dat we een strook mee naar huis mochten nemen om te kijken hoe dicht hij bij de huidige vloer zou passen.
FOTO VAN KITTY VAN TEEFFELEN
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met nieuw vloer”
Door Hans op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Den Bosch
Na een professioneel informatie gesprek hebben wij er voor gekozen om bij lab21 een nieuwe vloer te kopen. Ook het leggen van de vloer is soepel verlopen. Wij zijn er blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige pvc vloer”
Door Hanneke op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Leeuwarden
We hebben een prachtige pvc vloer gekocht we krijgen er veel positieve reacties op.
FOTO VAN HANNEKE
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Hans Speekenbrink op dinsdag 8 jun 2021 21 | vestiging Eindhoven
We hebben een pvc vloer gekocht bij lab 21. Men weet waarover ze spreken, vakkundig geholpen, vakkundig gelegd voor ons een topvloer. Er werd ook gewezen op het geluidsniveau omdat we een appartement gekocht hebben top.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Joke Vermeer op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Delft
We hebben verleden jaar een PVC vloer voor de gehele woning gekocht bij LAB21.
De service is top!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Marlène van Deutekom op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Den Bosch
We zijn geholpen door Hanneke. Normaal werkt en staat ze in Eindhoven, maar zijn goed en prettig geholpen. Niet opdringerig en laat je rustig rondkijken.
FOTO VAN MARLÈNE VAN DEUTEKOM
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie vloer”
Door angelique brocatus-kooijmans op woensdag 14 dec 2022 22 | vestiging Breda
We mochten een proefstaal meenemen wat ons in de keuze heeft geholpen. Levering werd netjes op afgesproken tijdstip geleverd en kwaliteit is goed.
FOTO VAN ANGELIQUE BROCATUS-KOOIJMANS
+ Toon extra foto van angelique brocatus-kooijmans
+ Toon extra foto van angelique brocatus-kooijmans
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Carla veltkamp op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Amsterdam
Mooie pvc vloer in visgraat, snel gelegd aardige leggers.
FOTO VAN CARLA VELTKAMP
+ Toon extra foto van Carla veltkamp
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en goede service”
Door Robin van der Kuijl op vrijdag 28 jan 2022 22 | vestiging Den Bosch
Goede prijs, goede kwaliteit, goed advies, goede service. Ik zal een terugkerende klant zijn als de bovenverdieping moet worden gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Liever alle activiteiten door 1 partij afgehandeld”
Door Chris Leerkes op maandag 11 jul 2022 22
Ervaring bestelling is goed. Alleen achteraf gezien had ik alle activiteiten liever bij 1 partij gezien. Het is dus niet alleen maar PVC kopen en klaar. Daar komt van alles bij en had daar graag beter over geïnformeerd geworden.
FOTO VAN CHRIS LEERKES
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door R.Okhuijzen op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Aardig geholpen en niet opdringerig nalevering van plinten snel geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Ab van Langevelde op maandag 3 okt 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Prachtige pvc vloer! Goed gelegd. Ik leef er al weer enkele maanden met veel plezier op.
FOTO VAN AB VAN LANGEVELDE
+ Toon extra foto van Ab van Langevelde
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Saskia op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goed advies gekregen voor een vloer in de serre. Moest dus tegen verschillende weersomstandigheden kunnen en we kwamen uit op een pvc klik laminaat.
FOTO VAN SASKIA
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer, contact met legger minder goed”
Door Melissa op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Utrecht
Verkoop was prima. Goed geïnformeerd en fijn contact! De vloer is ook prachtig en krijg er veel positieve opmerkingen over! Contact met de legger was helaas minder positief. Uiteindelijk opgelost, maar heeft veel energie gekost.
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door Stefan verstraaten op donderdag 12 mei 2022 22 | vestiging Leiden
Goed geholpen en vriendelijk. Levering snel gekomen zo als gevraagd.
FOTO VAN STEFAN VERSTRAATEN
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Armand Moelchand op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Delft
Voortreffelijke ervaring bij lab 21 met Han, meedenken, sluitende informatie, super!
FOTO VAN ARMAND MOELCHAND
+ Toon extra foto van Armand Moelchand
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Edwin van Huik op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Amersfoort
Gastvrij, duidelijke voorlichting en komen alle afspraken na.
FOTO VAN EDWIN VAN HUIK
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met service en eindresultaat”
Door Lisa van den Berg op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een klik pvc vloer gekocht bij Lab21 in Amersfoort. De service was top. Kwamen twee oudere mannen om de vloer te leggen en dit hebben ze erg netjes gedaan. De eerste dag kwamen ze met zn tweeën en hebben ze grotendeel gelegd. De tweede dag kwam er een man alleen om de rest af te maken. We waren vergeten om strips voor om de matten te kopen dus deze werden later geleverd. Hiervoor contact gehouden met één van de leggers, dus hiervoor kwam hij later nog een keer terug.
Al met al zijn we erg blij geweest met de service en het eindresultaat.
FOTO VAN LISA VAN DEN BERG
REACTIE VAN FLOOR
Beste Lisa, Wij zijn blij met u positieve reactie op de service en het eindresultaat. En uiteraard ook goed om te horen, dat onze legservice U Klik PVC netjes heeft gelegd. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw laminaatvloer”
Door HJ Wammes op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Netjes geholpen op tijd geleverd ben zeer tevreden.
FOTO VAN HJ WAMMES
Reactie of foto toevoegen
“Service kan een stuk beter”
Door Jens van Tricht op maandag 25 jul 2022 22 | vestiging Amsterdam
Tjonge wat een naar bedrijf. Mooie verkooppraatjes over klant als familie, ontzorging en maatwerk, maar in de praktijk ben je gewoon een nummer in geautomatiseerde bedrijfsvoering waar snel veel geld aan je wordt verdiend. In overleg met de verkoper had ik mijn vakantie een week verlengd zodat de vloer op tijd gelegd en het huis daarna nog ingericht kon worden. Daarna verdween ik in 'het systeem'. Op het laatste moment kwam de inspectie aan huis maar werd te weinig vloer besteld. Dus zat ik een maand in een onaf huis waar ik mijn kinderen niet kon ontvangen. De klantenservice bood na mijn klacht een kleine compensatie aan maar trok deze terug toen ik niet snel genoeg reageerde. Heel jammer dit allemaal. Ze laten het hartstikke mooi klinken maar ik zou je aanraden nog even verder te zoeken, goede vloeren en betere service is ook elders te krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer maar geen follow-up service”
Door Grieve op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Leiden
Goed geinformeerd door Wai. Wij hadden problemen met ons huidig vloer en daardoor heeft het wat langer dan verwacht geduurd. Geen follow-up service, wat ik jammer vond.
FOTO VAN GRIEVE
Reactie of foto toevoegen
“Mooie pvc vloer”
Door J.Kalter op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Delft
We hebben goede informatie ontvangen van een deskundig en vriendelijke medewerker.
Na een voorlopige keuze mochten wij voorbeeld mallen meenemen, om te kijken of het inderdaad de goede en definitieve keuze zou zijn.
FOTO VAN J.KALTER
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie verloopt via het hoofdkantoor”
Door Manon op dinsdag 9 nov 2021 21 | vestiging Groningen
De prijs/kwaliteit van de vloer is super. Het systeem van Lab21 is wel wat omslachtig. Niet direct contact met de vestiging zelf, alles verloopt via het hoofdkantoor. Verder zeer tevreden!
REACTIE VAN W.VEENSTRA
Wij zijn tevreden over deze vloer (pvc 0,61x0,61)
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Matthijs klein op zondag 6 jun 2021 21 | vestiging Groningen
Een nieuwe pvc vloer gekocht bij lab 21 te Groningen. Blij met het eindresultaat. Net een echt houten vloer met niet het onderhoud,
FOTO VAN MATTHIJS KLEIN
Reactie of foto toevoegen
“Mooie PVC vloer”
Door Wasserij Rontex op donderdag 26 nov 2020 20
Mooie pvc vloer gekocht. Na een fout van ons, konden wij zelf de te kort gekochte pvc de volgende dag ophalen. Super.

Aanvulling ontvangen 27 november 2020: De pvc vloer hebben wij in mei 2020 opgehaald en zelf gelegd. Super makkelijk na een hele duidelijke uitleg van de verkoper.
FOTO VAN WASSERIJ RONTEX
REACTIE VAN FLOOR
Beste Wasserij Rontex, Aan de foto te zien is het leggen van uw vloer goed gelukt, het ziet er super mooi uit! Fijn dat u de geboden service vanuit ons als prettig heeft ervaren. In uw geval hadden we de desbetreffende vloer op voorraad, dus konden we snel schakelen. We wensen u nog veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens LAB21
Website: www.lab21.nl
  Amersfoort (133 ervaringen), Euroweg 27, 3825 HA Amersfoort, tel 033-8080325
  Amsterdam (23 ervaringen), Sijsjesbergweg 30, 1105 AL Amsterdam, tel 020-8083559
  Breda (85 ervaringen), Ettensebaan 19c, 4813 AH Breda, tel 076-8080963
  Capelle aan den IJssel (96 ervaringen), Schinkelse Baan 8, 2908 LE Capelle aan den IJssel, tel 010-8080397
  Delft (59 ervaringen), Rotterdamseweg 402d, 2629 HH Delft, tel 015-8080100
  Den Bosch (79 ervaringen), Afrikalaan 14, 5232 BD Den Bosch, tel 073-8080274
  Eindhoven (116 ervaringen), Brussellaan 9a, 5628 TA Eindhoven, tel 040-8080186
  Enschede (17 ervaringen), Schuttersveld 46, 7514 AL Enschede, tel 053-8080193
  Groningen (95 ervaringen), Protonstraat 20h, 9743 AL Groningen, tel 050-8080449
  Hoogeveen, Industrieweg 3, 7903 AH Hoogeveen, tel 0528-788421
  Leeuwarden (62 ervaringen), Planetenlaan 2, 8938 AL Leeuwarden, tel 058-8080040
  Leiden (23 ervaringen), Flevoweg 2c, 2318 BZ Leiden, tel 071-8080812
  Oostzaan (Amsterdam) (57 ervaringen), Skoon 58, 1511 HV Oostzaan, tel 020-8083144
  Tilburg, Bosscheweg 251a, 5013 AB Tilburg, tel 013-8080998
  Utrecht (45 ervaringen), Nieuw Amsterdamlaan 1, 3526 AE Utrecht, tel 030-8081548
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.