Feedback
7,8

LAB21

Website: www.lab21.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.lab21.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van LAB21
LAB staat voor Life At Best. Een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen is onze droom. Van houten vloeren, natuursteen tegels tot laminaatvloeren, alles wat wij aanbieden willen wij als topaanbieding presenteren. LAB21 voert dan ook enkel producten van topkwaliteit en topmerken in haar portfolio.

Om dit te realiseren werkt LAB21 uitsluitend samen met werelds meest toonaangevende fabrieken in de betreffende branche. Hun producten hebben zich al bewezen door hun topranking op de wereldproductlijst en jarenlang gebruik bij prestigieuze projecten als de Olympische Spelen, concertgebouwen, wereldwijd bekende retailchains etc.

Specialisme
LAB21 gelooft in specialisme. Dat is o.a. terug te zien in de diepte en breedte van ons assortiment. Een breed portfolio biedt u ook veel keus. LAB21 selecteert niet op merknamen, maar op kwaliteit en design. LAB21 neemt dus niet klakkeloos het hele portfolio van een merk in haar assortiment. Wij kiezen de mooiste kleuren en designs van de verschillende merken uit voor onze klanten.

Transparant & eerlijk
LAB21 is altijd zo transparant mogelijk naar haar klanten toe. Wij vertellen alles incl. de nadelen van het materiaal en de valkuilen bij het gebruik. Regelmatig vertellen onze showroommedewerkers direct iets over de nadelen wanneer zij een product toelichten. De showroommedewerkers van LAB21 ondergaan intensieve trainingen voordat ze aan de slag gaan. Deze trainingen worden gevolgd door een telefonische enquête onder onze klanten en periodieke toetsen. Secuur en eerlijk zijn is de nummer 1 richtlijn voor onze showrooms.

Wij houden niet van agressief verkopen en het achterhouden van informatie. LAB21 biedt al haar producten aan tegen een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. En altijd voorzien van eerlijke informatie. Klanten zullen uiteindelijk voor LAB21 kiezen als wij het goed en eerlijk blijven doen. Dat is onze overtuiging.
Ervaringen
Er zijn 237 ervaringen over LAB21. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren95 ervaringen
4 sterren98 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren10 ervaringen
1 ster17 ervaringen

Per vestiging:
“Super vloer”
Door M j van baardwijk op dinsdag 26 jan 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Kwaliteit, Uitstraling en heel makkelijk in onderhoud. Super vloer
FOTO VAN M J VAN BAARDWIJK
REACTIE VAN FLOOR
Beste M.J. van Baardwijk, Een super vloer zeg je, dat horen we natuurlijk graag, want daar gaat het uiteindelijk om! We wensen je er veel plezier van. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Lucy Glashouwer op maandag 25 jan 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Goede begeleiding en uitleg bij het uitkiezen van de nieuwe vloer. Mochten een proefplank mee naar huis nemen. Erg meedenkend.
FOTO VAN LUCY GLASHOUWER
+ Toon extra foto van Lucy Glashouwer
REACTIE VAN FLOOR
Beste Lucy, Bedankt voor je bezoek aan de showroom en de positieve review. Fijn dat de begeleiding in de showroom bij het uitzoeken zo goed bevallen is. We hopen dat je aan de hand van de geleende showstalen een mooie vloer hebt uitgekozen. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Alles is vlekkeloos verlopen”
Door Nick Wassink op maandag 25 jan 2021 21 | vestiging Eindhoven
Fijne verkoper, mooie winkel en vriendelijke monteurs welke netjes op tijd zijn en goede afspraken maken. qua communicatie is alles vlekkeloos gelopen en er was vaker te veel, dan te weinig communicatie. Het laatste is absoluut niet als vervelend ervaren.
FOTO VAN NICK WASSINK
REACTIE VAN NICK WASSINK
Zelfs de visgraat door gelegd in het huisje van onze trouwe viervoeter!
REACTIE VAN FLOOR
Beste Nick, Bedankt voor je mooie review. Leuk om te horen dat dat je enthousiast bent over de showroom, de leggers en de communicatie vanuit het hoofdkantoor. Leuk dat je een foto meestuurt, de kamer is erg mooi geworden! We wensen je veel (woon)plezier met de nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Nette laminaat vloer”
Door Jan Neggers op maandag 25 jan 2021 21 | vestiging Eindhoven
We zijn netjes geholpen voor een laminaat vloer. Veel communicatie en netjes geleverd.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Jan, fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie en de levering. Bedankt voor de mooie review en veel plezier met uw nieuwe laminaat vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Lab21 is een aanrader”
Door Anke van den Eijnden op maandag 25 jan 2021 21 | vestiging Eindhoven
Onlangs hebben wij een lijm PVC vloer laten leggen in ons verbouwde huis. In de winkel kregen we goed advies, passend bij onze wensen. Wij kozen uiteindelijk een vloer waar we lang over na hebben gedacht, gezien de vele verschillende kleuren. Hier werd ons dan ook de tijd voor gegeven en kregen een staal mee om de vloer in het huis te bekijken. De vloer is erg netjes gelegd door de legdienst en wat is hij mooi! Enorm blij mee. Ook het contact en de service rondom de bestelling, het leveren en leggen was erg prettig. Lab21 is een aanrader!
FOTO VAN ANKE VAN DEN EIJNDEN
REACTIE VAN FLOOR
Beste Anke, Wat fijn dat u zo tevreden bent over lab21, en dat u ons aan zou raden! Dat horen we natuurlijk graag. Bedankt voor de mooie review en veel plezier met uw nieuwe vloer. Veel plezier met de nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat vloer met plinten en ondervloer”
Door Juliet op maandag 25 jan 2021 21 | vestiging Breda
Wij hebben een nieuwe laminaat vloer gekocht met bijhorende plinten en ondervloer. Wij zijn goed geholpen door meneer. Doordat wij al wisten wat wij wilde stonden we ook snel weer buiten. De vloer werd netjes op tijd geleverd
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Kees Kools op maandag 25 jan 2021 21 | vestiging Breda
Pvc klik laminaat gekocht voor 3 slaapkamers. Erg tevreden. Mooi materiaal. Dempt erg goed. Draagt aan behaaglijke sfeer bij.
FOTO VAN KEES KOOLS
REACTIE VAN FLOOR
Beste Kees, Bedankt voor je review. Wat fijn dat je tevreden bent over de nieuwe vloer voor de slaapkamers. Het ziet er op de foto ook heel mooi uit! We wensen je veel plezier van de nieuwe klik pvc vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Dennis op maandag 25 jan 2021 21 | vestiging Den Bosch
Super geholpen, vriendelijk en meedenkend!
FOTO VAN DENNIS
REACTIE VAN FLOOR
Beste Dennis, Wat fijn dat je zo goed geholpen bent, dat horen we natuurlijk graag. Bedankt voor de mooie review, en veel plezier met de nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Warmen houten vloer”
Door Rein Constant op maandag 25 jan 2021 21 | vestiging Eindhoven
Wij hebben een pvc vloer gekocht. Het is of er een warme houten vloer in onze tuinkamer ligt. We zijn er heel blij mee
FOTO VAN REIN CONSTANT
REACTIE VAN FLOOR
Beste Rein, Bedankt voor je leuke review. Wat een mooie foto stuur je mee. De pvc vloer ziet er goed uit! Veel (Woon)plezier er van gewenst! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Leo van Driel op maandag 25 jan 2021 21 | vestiging Amersfoort
De service is super er was iets fout gegaan bij de bestelling maar na telefonisch contact werd direct alles opgelost.

Aanvulling ontvangen 25 januari 2021: De levering is prima verlopen en volgens afspraak afgeleverd.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Leo, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de fout in de bestelling snel opgelost werd. Helaas sluipt er ook bij ons wel eens een foutje in, maar we zullen er altijd voor zorgen dat het dan netjes opgelost wordt. Fijn dat de levering verder helemaal goed verlopen is. We wensen u veel plezier van de nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig geholpen”
Door Freek op zondag 24 jan 2021 21 | vestiging Eindhoven
Deskundig geholpen door het personeel, kwam uiteindelijk nog 5m2 ondervroeg tekort. Kon ik zo gratis en voor niks ophalen in de vestiging. In totaal 115 m2 english oak van Stech zelf gelegd. Verwerking ging prima, leggen was wel even een dingetjes, maar het resultaat mag er zijn. Goede instructie, uitleg welke vloer het beste past bij welk gebruik. Erg tevreden.
FOTO VAN FREEK
REACTIE VAN FLOOR
Beste Freek, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat het goed is opgelost met het stukje ondervloer dat nog te kort kwam. De vloer ziet er op de foto strak uit, dat heb je netjes gelegd! Veel plezier met de nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Mooi gelegd”
Door José Huurdeman op vrijdag 8 jan 2021 21 | vestiging Amersfoort
We zijn heel blij met onze nieuwe vloeren op de eerste etage. Het is mooi gelegd. Onze verdieping (2 slaapkamers en een thuiswerkkamer) is goed opgeknapt.
FOTO VAN JOSÉ HUURDEMAN
REACTIE VAN JOSÉ HUURDEMAN
Tweede foto
REACTIE VAN FLOOR
Beste José, Bedankt voor de mooie review en het meesturen van de foto's, dat ziet er goed uit! Wat fijn om te horen dat jullie blij zijn met de nieuwe vloeren, daar gaat het uiteindelijk om. We wensen u er veel (woon)plezier van! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Vloer geeft sfeer en warmte aan onze woning”
Door Fam. Bovenhorst op vrijdag 8 jan 2021 21 | vestiging Breda
Heel blij met onze nieuwe pvc-vloer die zoveel sfeer en warmte geeft aan onze woonkamer!
FOTO VAN FAM. BOVENHORST
REACTIE VAN FLOOR
Beste Bovenhorst, Dank u voor de review. Erg leuk om de vloer en de complete inrichting te zien. Het straalt warmte en sfeer uit. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs kwaliteit verhouding”
Door Verhoeven op donderdag 7 jan 2021 21 | vestiging Breda
We hebben laminaat gekocht voor woonkamer keuken en hal en 2 slaapkamers
Heldere voorlichting. Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede levering. Ook nalevering super geregeld
FOTO VAN VERHOEVEN
REACTIE VAN FLOOR
Beste Verhoeven, Hartelijk dank voor u review. Onze verkopers volgen regelmatig trainingen waardoor ze goede voorlichting kunnen geven. Fijn dat u tevreden bent. Op de foto ziet de vloer er prachtig uit. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuze voor pvc vloer”
Door Henk op woensdag 6 jan 2021 21 | vestiging Delft
Wij hebben een lijm pvc vloer gekocht ,de Dage Oak 214803. We zijn erg blij met deze keuze en de kwaliteit is goed. De service is prima bij Lab 21en we zijn prettig geholpen.
FOTO VAN HENK
REACTIE VAN FLOOR
Beste Henk, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe lijm pvc vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Sahara vloer”
Door Roelf de Vries en Jannet de Vries-Zweep op woensdag 6 jan 2021 21 | vestiging Groningen
Wij hebben een prachtige vloer Sahara gekocht. We moeten nu wel vaker stofzuigen met al het Saharazand. Maar de vloer is geweldig en we zijn er superblij mee. Geweldige service en heel vakkundig en prettig geholpen.
FOTO VAN ROELF DE VRIES EN JANNET DE VRIES-ZWEEP
+ Toon extra foto van Roelf de Vries en Jannet de Vries-Zweep
REACTIE VAN FLOOR
Beste heer en mevrouw de Vries-Zweep, Geweldig dat u zo blij bent. Gelukkig heeft u niet de Rigid Wise Ocean, daarbij moeten wij een extra dweil leveren. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Top legger maar niet te spreken over hoofdkantoor”
Door William op dinsdag 5 jan 2021 21 | vestiging Den Bosch
De vloeren legger van vda Arnhem heeft echt top werk afgeleverd. Ondanks problemen met een verkeerd geleverde vloer. Over het hoofdkantoor van lab 21 ben ik zeker niet te spreken daar ze ons gewoon in de kou lieten staan. Ben de volgende morgen hoogst persoonlijk verhaal gaan halen op het hoofdkantoor te Amersfoort.
FOTO VAN WILLIAM
REACTIE VAN FLOOR
Beste William, Het is natuurlijk zeer vervelend als iets niet goed verloopt, en dat willen wij ook niet. Op basis van de gegevens uit je review kunnen we niet bepalen om welke levering dit gaat, dat maakt het moeilijk om inhoudelijk te reageren.
Wel is het belangrijk om te constateren wat er is fout gegaan om het goed op te kunnen lossen. Is er een foute vloer geleverd of is er een verwisseling gemaakt bij de vervoerder of is er bij verkoop een foute vloer ingevoerd. Dit moet eerst uitgezocht worden om je vervolgens goed te kunnen helpen. En dat kost soms wat tijd. Gelukkig hebben we de goede vloer daarna snel kunnen leveren en heeft onze legger de vloer goed gelegd met uiteindelijk een mooi eindresultaat. Wij zijn blij dat je daar wel tevreden over bent. We wensen je nog veel plezier van de mooie vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer en laminaat”
Door Fam. Neggers op dinsdag 5 jan 2021 21 | vestiging Eindhoven
Wij hebben een pvc vloer en een laminaat vloer aangeschaft bij Lab21. We werden uitgebreid en persoonlijk geholpen en geadviseerd in de winkel. De vloer werd in de afgesproken gelegd, wel een dagje later als men eerder had gecommuniceerd. We zijn nog steeds tevreden met onze vloeren.
FOTO VAN FAM. NEGGERS
+ Toon extra foto van Fam. Neggers
Reactie of foto toevoegen
“Goede, deskundige vriendelijke hulp”
Door Peter Verhagen op dinsdag 5 jan 2021 21 | vestiging Eindhoven
Goede, deskundige vriendelijke hulp. Uitlevering gaf een probleempje wat men zeer professioneel heeft opgelost door de levering kosteloos thuis te komen afleveren.

Aanvulling ontvangen 6 januari 2021: Het is al gemonteerd en dat ging erg goed en snel met de meegeleverde isolatie. Erg goed product.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Dijkstra op maandag 4 jan 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Meneer dacht goed met ons mee en was erg vriendelijk.

Aanvulling ontvangen 7 januari 2020: Het materiaal is bezorgd en we leggen het zelf. Wat er ligt krijgt 5 sterren.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie PVC clickvloer”
Door Cobi Berends op maandag 4 jan 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mooie vloer gekocht, maar bij nader inzien bleek die niet gegarandeerd op het het gewenste geluidsniveau. Geen probleem, we konden nog ruilen en zijn nu de tevreden bewoners op een mooie pvc clickvloer.
FOTO VAN COBI BERENDS
+ Toon extra foto van Cobi Berends
REACTIE VAN FLOOR
Beste Cobi, Het geluidsniveau (db) is inderdaad van belang, als je het hebt over appartementen. Fijn dat wij op tijd het goede advies konden geven, waardoor we zonder problemen, de vloer hebben gewijzigd voor u. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Lichte vloer”
Door Gideon op maandag 4 jan 2021 21 | vestiging Eindhoven
Prachtige lichte vloer. Veel woonplezier, werkt goed met vloerverwarming. Hongaarse punt legging komt heel mooi uit.
FOTO VAN GIDEON
Hongaarse puntlegging
Reactie of foto toevoegen
“Blij met vloer”
Door Jan op maandag 4 jan 2021 21 | vestiging Eindhoven
Wij zijn heel blij met onze nieuwe laminaatvloer.
FOTO VAN JAN
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig laminaat”
Door Amber Bastiaansen op zondag 3 jan 2021 21 | vestiging Eindhoven
Hele fijne hulp gekregen van Hanneke voor het kiezen en bestellen van een prachtig laminaat. Goede tips, medewerkers denken met je mee.
FOTO VAN AMBER BASTIAANSEN
REACTIE VAN FLOOR
Beste mevrouw Bastiaansen, Fantastisch om samen met u een goede vloer te hebben gekozen. De brede plank ziet er geweldig uit. Dank voor de review. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk prachtig”
Door Hugo Maier op zaterdag 2 jan 2021 21 | vestiging Den Bosch
Goed geholpen in de winkel, daarna verliep de communicatie af en toe wat stroef. Uiteindelijk werd de vloer prachtig gelegd.
FOTO VAN HUGO MAIER
REACTIE VAN FLOOR
Beste heer Maier, Ten eerste hartelijk dank voor u review. Wij wensen u veel woonplezier met u prachtige vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen bij het maken van de juiste keuze”
Door Jeroen Postma op vrijdag 1 jan 2021 21 | vestiging Groningen
We zijn goed geholpen met de uitleg over een pvc vloer en vloerverwarming en met het maken van een juiste keuze. Ook het contact na de koop qua levering vloer en met de vloerleggers was prima.
FOTO VAN JEROEN POSTMA
REACTIE VAN FLOOR
Beste Postma, Een goede keuze is fijn, zeker met vloerverwarming heb je optimaal plezier van je nieuwe PVC vloer. Fijn om te horen, dat wij u daarbij hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal happy met onze nieuwe PVC vloer”
Door John Straatman op donderdag 31 dec 2020 20 | vestiging Eindhoven
Wij zijn helemaal happy met onze nieuwe pvc click vloer. We zijn blij dat we voor deze mooie vloer hebben gekozen. De vloer ziet er echt mooi uit en in het onderhoud ook super. Met vriendelijke groet Fam Straatman
FOTO VAN JOHN STRAATMAN
+ Toon extra foto van John Straatman
REACTIE VAN FLOOR
Beste John Straatman, Happy met een nieuwe vloer het jaar in. Fijn dat u blij bent met u PVC klick vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig advies en scherpe prijzen”
Door Maarten Sengers op donderdag 31 dec 2020 20 | vestiging Eindhoven
Goed geholpen in de winkel in Eindhoven. Vakkundig advies en scherpe prijzen. Zeer tevreden over het geheel.
FOTO VAN MAARTEN SENGERS
+ Toon extra foto van Maarten Sengers
REACTIE VAN FLOOR
Beste heer Sengers, Altijd leuk om een positieve review te lezen, waarbij alles klopt. Heel veel plezier met u nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Kurkvloer”
Door Wilma Feijen op woensdag 30 dec 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ben tevreden over de kurkvloer en het leggen. Er werden de verkeerde plinten geleverd, ben teruggegaan om andere te bestellen en werd geholpen door een niet geïnteresseerde verkoper. Hoorde niets meer, gebeld en bleek die order verdwenen te zijn. Weer terug en toen werd ik wel goed geholpen door degene waar ik in eerste instantie ook de vloer bij besteld heb.
REACTIE VAN FLOOR
Beste mevrouw Feijen, Hartelijk dank voor u review over u kurkvloer. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Vloer netjes plinten kon beter”
Door B.Koop op woensdag 30 dec 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vloer ligt er netjes in, voor de 2e keer, alleen de plinten zijn afgeraffeld en zijn eigenlijk beschamend terwijl deze er de 1e keer wel netjes ingelegd waren.
FOTO VAN B.KOOP
REACTIE VAN FLOOR
Beste Koop, Vloer is prima. Uiteraard moeten de plinten ook goed zijn. Wij betreuren dit ten zeerste. En koppelen dit terug. Dank voor de review. Met vriendelijke groet, Floor
REACTIE VAN B.KOOP
nog meer voorbeelden te laten zien..
REACTIE VAN FLOOR
Beste B. Koop, Zou je een mail willen sturen naar klantenservice@lab21.nl, met een referentie naar deze review? Wij zullen de openstaande punten netjes voor u afhandelen. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat plak PVC vloer”
Door Tak op woensdag 30 dec 2020 20 | vestiging Breda
Visgraat plak pvc vloer gekocht. Mochten eerst de staal mee naar huis nemen om te kijken hoe het stond.
FOTO VAN TAK
REACTIE VAN FLOOR
Beste Tak, Mooie vloer, goede keus. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Mari Meulemans op woensdag 30 dec 2020 20 | vestiging Breda
Vriendelijk en deskundig geholpen. Enkele voorbeelden meegekregen om thuis goeie keus te kunnen maken. Datum levering in goed overleg kunnen bepalen. Aflevering prima verlopen. Eerste vloerlegger hoorde wij niets van. Na contact kregen we een andere vloerlegger toegekend. Absolute vakman. Heel tevreden met eindresultaat.
FOTO VAN MARI MEULEMANS
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling waard”
Door F.thijsseling op woensdag 30 dec 2020 20 | vestiging Groningen
Hebben laminaat met v-groef gekocht en zeer blij ermee, krijgen van iedereen complimenten. Zal hier zeker weer kopen en bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN F.THIJSSELING
REACTIE VAN FLOOR
Beste Thijsseling, ik zie een mooie foto met een prachtige laminaatvloer met V-groef. Wij zijn blij dat u ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door CWJ van den Akker op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Delft
Goed geïnformeerd over wat voor vloeren er zijn en wat bij ons huis past. Contact over opmeten en levering is goed verlopen. Het leggen van de vloer is vakkundig uitgevoerd.
We zijn zeer tevreden over het eind resultaat en blij met de nieuwe vloer
REACTIE VAN FLOOR
Beste van den Akker, Ten eerste wil ik u hartelijk danken voor de review, fijn om te horen dat alles naar wens is. We werken met vakkundige mensen en dan is het resultaat zoals het moet zijn. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Zijn tevreden”
Door M.C.Meier Mattern op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
goede service bij verkoop en afhalen goederen. Leggen was volgens afspraak, na bellen door LAB21 is niet gebeurd helaas, maar wij zijn tevreden
FOTO VAN M.C.MEIER MATTERN
REACTIE VAN FLOOR
Beste Meier Mattern, Hartelijke dank voor u review. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Rommelig maar uiteindelijk wel goed resultaat”
Door Ad op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Hebben hier een pvc te lijmen vloer gekocht. Echter, was niet het meest ideale moment: waren volop doende met herinrichting van de showroom. Zou beter geweest zijn als men de showroom een paar dagen had gesloten voor publiek! Was nu nogal een wanorde. Enfin, toch na 2 bezoeken en wat voorbeelden mee naar huis, gekozen voor een betonlook vloer, tijdens ons 3e bezoek. Het egaliseren en leggen van de vloer op bestaande tegelvloer, liep gesmeerd en we zijn uitermate content met het resultaat! De vloer oogt warm, maar voelt ook warm! Kortom, een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Top vloer”
Door Ton M op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Meerdere keren langs geweest en alle keren heel vriendelijk geholpen, vervolgens de vloer besteld. De PVC vloer zelf gelegd over een bestaande tegelvloer. Heel mooi resultaat, was goed zelf te doen. Er zaten een paar delen bij met lichte schade, dit heeft de klantenservice naar alle tevredenheid opgelost. Kortom een super resultaat. TOP vloer en service.
FOTO VAN TON M
REACTIE VAN FLOOR
Beste Ton, Bedankt voor de review, fijn dat de vloer en service TOP zijn. En het resultaat geweldig. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Mooie klik PVC Vloer”
Door K. Rebergen op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Mooie klik pvc vloer. Uitstekend en deskundig geholpen
FOTO VAN K. REBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Vloer is mooi”
Door rudy van der linden op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Breda
Hoewel we aanvankelijk een verkeerde vloer hadden gekocht heeft LAB21 grootmoedig de niet gelegde vloerdelen teruggenomen en een nieuwe vloer geleverd. Ook hebben zij maximale inspanning verricht om tijdig vloerleggers te regelen. De nu gelegde vloer is mooi en geheel naar onze smaak.
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn geholpen”
Door Van Engelen op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Eindhoven
Erg fijn geholpen. Toen ik een plint tekort kwam snel besteld.
FOTO VAN VAN ENGELEN
REACTIE VAN FLOOR
Beste van Engelen, Wij zijn blij met u positieve review. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige vloer”
Door Mees op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Geweldige vloer. Hij is vakkundige gelegd en ziet er erg mooi uit.
FOTO VAN MEES
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie vloer”
Door Dielissen op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Eindhoven
We hebben een laminaatvloer gehaald voor de bovenverdieping. Erg vriendelijke service en hele mooie vloer. We waren er zo over tevreden dat we een paar weken later dezelfde laminaatvloer ook voor beneden hebben gehaald
Reactie of foto toevoegen
“LAB21”
Door Jan-Willem Schepers op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
In de winkel zijn we erg goed geholpen medewerker was vriendelijk. De latere ondersteuning via de mail was niet prettig: eerst betalen voordat de volgene stap genomen gaat worden. Uitvoering (middels een ander bedrijf) was kundig en snel. Vloer is mooi geworden. Tip: meer persoonlijke aansluiting bij verdere communicatie.
Reactie of foto toevoegen
“Goedkoop en kwalitatief super”
Door Robin koelemeijer op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
We hebben de vloer bij lab21 gekocht omdat ze goedkoop zijn en kwalitatief super zijn. Het leggen van de vloer ging vlekkeloos.
FOTO VAN ROBIN KOELEMEIJER
REACTIE VAN FLOOR
Beste Robin Koelemeijer, Hartelijke bedankt voor u positieve review. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat voor de woonkamer”
Door j.koster op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben laminaat voor de woonkamer gekocht. In de winkel zeer goed geholpen echter de verdere service was niet om over naar huis te schrijven. Veel mails gestuurd en steeds geen reactie ontvangen. Pas na tussenkomst van de verkoper ging alles wat beter. Uiteindelijk naar tevredenheid afgehandeld, maar de partij stress die het ons heeft opgeleverd gun ik niemand.
FOTO VAN J.KOSTER
REACTIE VAN FLOOR
Beste Hennie, Ten eerste bedankt van u review, fijn om te horen dat het laminaat naar wens is. Helaas is de communicatie in het begin niet gelopen zoals het hoort, wij hebben dit intern besproken en werken hieraan. Gelukkig is het uiteindelijk opgelost en kunt u genieten van uw laminaat vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“PVC kliklaminaat voor het hele huis”
Door Rob Geraedts op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Breda
Pvc kliklaminaat gekocht voor het hele huis! Super keuze geweest, wij hebben een hond en waren normaal elke week aan het dweilen. Nu is dat niet meer nodig je ziet er niets op!
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke medewerkers”
Door G van der Heijden op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Eindhoven
Vriendelijke medewerkers, ben heel tevreden over de vloer

Aanvulling ontvangen 6 januari 2021: De vloer is al geleverd en gemonteerd. Prima leg resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn er enorm blij mee”
Door Martin op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn enorm tevreden over onze nieuwe vissegraadvloer van LAB21, ze gaven een goede service, en het was snel en keurig gelegd. Wij zijn er enorm blij mee
REACTIE VAN FLOOR
Beste Martin, Bedankt voor je positieve review. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is netjes gelegd”
Door van Maurik op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
In de winkel werden wij snel geholpen. We kregen een geschatte prijsopgave en gingen akkoord. Jammergenoeg meldden ze er niet bij dat de voorinspectie de kit en afkitten er nog extra bijkomen. Toen ze vertelden dat de droogloopmat in de aanbieding was voor 9,95 vergaten ze erbij te zeggen dat dat per 10 cm is. Al met al ben ik blij met de vloer en het is netjes gelegd.
FOTO VAN VAN MAURIK
REACTIE VAN FLOOR
Beste van Maurik, Vloer netjes gelegd, dat horen wij graag. De informatie over de mat zullen wij in het vervolg beter communiceren. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden over het vinyl”
Door Hennie Marsilje op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Eindhoven
We zijn dik tevreden over het Vinyl. Het is makkelijk te leggen. Ook ziet het zelf gelegde vinyl er heel mooi uit. Waarbij de onderlaag mooi als plak laag was te gebruiken. Wat ons op viel bij het pas snijden heel gemakkelijk was.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Hennie, Fijn dat u tevreden bent over ons Vinyl. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf PVC visgraatvloer”
Door Anne op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Groningen
PVC visgraatvloer gekocht. Voorheen had ik vloerverwarming met plavuizenvloer en altijd koude luchtstroom over de vloer. Met deze pvc vloer nergens meer last van. Naast mooi dus ook lekker comfortabel.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed voor elkaar”
Door H van Gemen Zeewolde op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Goede kwaliteit logistiek alles goed voor elkaar. Vriendelijk personeel, goede samen werking met het leg bedrijf, die ook vakkundig waren en goede afspraken maakte en na zijn gekomen.
FOTO VAN H VAN GEMEN ZEEWOLDE
+ Toon extra foto van H van Gemen Zeewolde
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig geholpen”
Door Gerard Bentvelzen op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
In de showroom het laminaat besteld, zeer vakkundig geholpen en geadviseerd. Mooie huiskamervloer en keukenvloer uitgezocht. Op advies van de verkoopster samengesteld. Ook met nabestellen was het geen probleem.
FOTO VAN GERARD BENTVELZEN
REACTIE VAN FLOOR
Beste Gerard, De laminaat vloer ziet er inderdaad prachtig uit. Fijn dat u een positieve review schrijft, dank hiervoor. Wij geven met veel plezier een goed advies. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Leggen viel mee”
Door Guus op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Eindhoven
Goede voorlichting. In tegenstelling tot andere pvc-vloer-zaken duidelijk over levertijd en leg mogelijkheden. Afspraken qua levering goed nagekomen.

Aanvulling ontvangen 28 december 2020: Ik heb het zelf gelegd, het is klik pvc. (Om het te laten leggen zouden we lang moeten wachten). Het leggen viel mee, was minder moeilijk dan klik laminaat leggen.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Guus, goede voorlichting staat bij ons voorop. Fijn dat u tevreden bent. Geniet van u nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Strak gelegde visgraat vloer”
Door Henk Hagedoorn op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Heel goed geholpen in de winkel, duidelijke offerte, afspraken zijn nagekomen, levering op afgesproken dag (zaterdag), visgraat vloer heel strak gelegd, kortom prima gedaan.
FOTO VAN HENK HAGEDOORN
+ Toon extra foto van Henk Hagedoorn
Reactie of foto toevoegen
“PVC en laminaat”
Door Boelens op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Groningen
We zijn goed geïnformeerd en geholpen op de vestiging in Groningen. Afspraken werden goed gecommuniceerd en we zijn tijdig bijgepraat over de voorbereidingen voor het leggen van de vloer. Op de benedenverdieping is pvc in visgraat gelegd en op de bovenverdieping laminaat. Het inmeten ging prima, echter is destijds een luik in de vloer niet meegenomen en leverde dat een behoorlijke kink in de kabel op: extra man-uren, de klus liep weken uit en de kosten werden uiteindelijk bij ons neergelegd. Daar baalden wij behoorlijk van en waren teleurgesteld in de klantenservice. De vloerleggers hebben uitstekend werk geleverd en uiteindelijk zijn we supertevreden over de vloer, we zijn niet tevreden over de klantenservice.
FOTO VAN BOELENS
REACTIE VAN FLOOR
Beste Boelens, Jammer dat de klantenservice niet vlekkeloos verliep. Uiteindelijk zijn wij blij te horen, dat de vloer goed bevalt. In het vervolg proberen wij onze klantenservice te verbeteren. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Vloer ziet er geweldig uit”
Door Dani op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Gekocht: Lijm PVC visgraat Mflor Parva Plus Smoky Sycamore 114, is netjes gelegd en de PVC vloer het ziet er geweldig uit. Wel waren er kleine problemen met de levering, 2 verkeerd geleverde dozen hierdoor moesten we lang wachten om ook het laatste gedeelte dicht te kunnen maken.
FOTO VAN DANI
REACTIE VAN FLOOR
Beste Dani, Hartelijk dank voor u goede review. Fijn dat het er mooi uitziet. Wij wensen u veel plezier met u nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie is slecht”
Door j v/d s op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Breda
Goed advies gehad over vloeren. Alleen de communicatie is slecht als men iets wil door geven of veranderen dan moet je dit met de tussen persoon doen. Dit moet via de vestiging lopen om miscommunicatie te voor komen. Punt voor verbetering.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie PVC vloer”
Door S. Hitijahubessy-Brussaard op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Zwolle
We hebben een hele mooie pvc vloer laten leggen. Het leggen is ook netjes gedaan. Er bleek een latje te weinig te zijn geleverd, en die zijn ze een paar dagen later weer komen leggen zodra die was nageleverd. Het is echt een prachtige vloer waar we de komende 25 jaar plezier van gaan hebben!
FOTO VAN S. HITIJAHUBESSY-BRUSSAARD
REACTIE VAN FLOOR
Beste Hitijahubessy-Brussaard, Dank voor de positieve review, erg leuk om de foto van het resultaat te zien. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige eikenhouten visgraat vloer”
Door J. Loef op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Prachtige eikenhouten visgraat vloer bij lab21 gekocht, goede service en levering.
FOTO VAN J. LOEF
REACTIE VAN FLOOR
Beste heer/mevrouw Loef, Wat leuk om te zien hoe de vloer eruit ziet bij u volledige interieur. Mooie en goede keuze!! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en pracht vloer”
Door Kruithof op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Zwolle
14mm dikke laminaat vloer eiken. Goede service en pracht vloer lijkt net echt hout.
FOTO VAN KRUITHOF
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Bart Geervliet op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Visgraat vloer pvc voor de woonkamer en laminaat gekocht voor de slaapkamers. De kwaliteit is prima. Ook de service is goed, de plinten waren tijdens het transport beschadigd geraakt en ik kreeg keurig mijn geld terug.
FOTO VAN BART GEERVLIET
Visgraatvloer
REACTIE VAN FLOOR
Beste Bart, Wat een prachtige foto van u visgraat PVC vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Michelle op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
De werknemers in de fysieke winkel waren heel behulpzaam en gaven goed advies. We mochten ook een 'stuk' vloer mee naar huis nemen, heel fijn om het daar te zien, met verschillend licht. De klantenservice viel ons helaas wel tegen, slecht bereikbaar en meerdere keren foutieve mailtjes naar ons gestuurd (over betaling ect) let daar dus op. De vloer leggers waren fantastisch, goed werk en snel! Overal goed gevoel, klantenservice kan alleen verbeterd worden, maar dat is niet waarop je een vloer kiest;-)
REACTIE VAN BRIAN
Beste Michelle, Ten eerste willen we u bedanken voor deze oprechte review. Wij streven constant naar het beter ontzorgen van onze klanten door onze eigen processen en systemen te optimaliseren. Uw feedback zal hier ook een bijdrage aan leveren, om uiteindelijk te zorgen voor een optimale klantbeleving voor een ieder. Daarnaast is het natuurlijk fijn om te horen dat u over het algemeen zo'n goed gevoel heeft overgehouden aan uw aankoop bij ons. Het feit dat u aangeeft dat de vloer er super mooi in ligt stemt ons in tevredenheid. We wensen u in ieder geval nog veel woongenot van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat vloer met biesje”
Door M op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij zijn zeer tevreden met onze visgraat vloer met biesje.
FOTO VAN M
+ Toon extra foto van M. uit Amersfoort
Reactie of foto toevoegen
“Genoeg keuze”
Door Sven Bijlsma op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Eindhoven
Heb een goede ervaring gekregen bij lab21, genoeg keuze in laminaat en goed en punctueel geleverd. Heb het gekocht voor de begaande grond en de eerste etage.

Aanvulling ontvangen 28 december 2020: We hebben het laten plaatsen door een derde partij.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Sven, Onze keuze is inderdaad enorm. Fijn om te lezen, dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met service en eindresultaat”
Door Lisa van den Berg op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een klik pvc vloer gekocht bij Lab21 in Amersfoort. De service was top. Kwamen twee oudere mannen om de vloer te leggen en dit hebben ze erg netjes gedaan. De eerste dag kwamen ze met zn tweeën en hebben ze grotendeel gelegd. De tweede dag kwam er een man alleen om de rest af te maken. We waren vergeten om strips voor om de matten te kopen dus deze werden later geleverd. Hiervoor contact gehouden met één van de leggers, dus hiervoor kwam hij later nog een keer terug.
Al met al zijn we erg blij geweest met de service en het eindresultaat.
FOTO VAN LISA VAN DEN BERG
REACTIE VAN FLOOR
Beste Lisa, Wij zijn blij met u positieve reactie op de service en het eindresultaat. En uiteraard ook goed om te horen, dat onze legservice U Klik PVC netjes heeft gelegd. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Houtlook PVC”
Door Jan op vrijdag 25 dec 2020 20 | vestiging Eindhoven
We gingen bewust naar LAB21 omdat we een betere kwaliteit wilden dan die van de bouwmarkt. Aangezien we vloerverwarming hebben kozen we voor PVC als materiaal. We gingen voor de Stech Century klik PVC die extra brede planken heeft en een geïntegreerde ondervloer wat er voor zorgt dat hij mooi komt te liggen en tegelijkertijd ook al het geluid absorbeert. We vielen meteen voor het prachtige design met houtlook wat levensecht leek door de houtgroef die je dus ook daadwerkelijk kon voelen! We hebben de vloer zelf gelegd; iets waar je wel de tijd voor moet nemen maar het is echt goed te doen (we zijn erg pietje precies); maar het resultaat is het waard geweest! Na enkele maanden is onze indruk dat deze vloer lang mee zal gaan.
FOTO VAN JAN
REACTIE VAN FLOOR
Beste Jan, Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de vloer de Stech Century klik PVC met extra brede planken. Het is inderdaad een bijzondere mooie vloer. Wij wensen u veel woonplezier. Met vriendelijke groeten, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Richard op woensdag 9 dec 2020 20 | vestiging Zwolle
in de winkel netjes en inhoudelijk goed geholpen. hiermee een fraaie vloer uit kunnen zoeken tegen een zeer nette prijs! netjes afgeleverd. Helaas bleek dat we 1 pak tekort kwamen (niet goed gemeten zelf). deze bijbesteld en opgehaald in Amersfoort; dit was helaas niet zo soepel, niet op de hoogte gebracht dat pak er was en bij ophalen (op zaterdag) na eerst gebeld te hebben op woensdag bleek het magazijn dicht en kon niemand het pak pakken, waardoor ik dus 120km voor niks gereden had. na contact is dit keurig opgelost en is de vloer gebracht.
FOTO VAN RICHARD
Zelf gelegde pvc vloer
REACTIE VAN FLOOR
Beste Richard, Wat fijn om te horen dat u in onze showroom goed en vakinhoudelijk geholpen bent. Nadat we van u te horen hebben gekregen dat er een pak tekort kwam hebben we zo snel mogelijk proberen te schakelen. Blijkbaar is er in deze iets misgegaan in de communicatie, nogmaals onze excuses daarvoor. Uiteindelijk hebben we, zoals u ook al aangeeft, het benodigde pak bij u thuis afgeleverd. Als we naar uw foto kijken zien we dat uw vloer er super mooi in ligt. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
REACTIE VAN RICHARD
Zie ook het verschil
Reactie of foto toevoegen
“Beton look PVC vloer”
Door Silvy op dinsdag 8 dec 2020 20 | vestiging Eindhoven
We waren goed geholpen in de winkel, een staaltje van de vloer mee naar huis. We hebben gekozen voor beton look vloer. Heel mooi, strak, modern en ook heel makkelijk in onderhoud.
FOTO VAN SILVY
REACTIE VAN FLOOR
Beste Silvy, Ten eerste: wat ziet uw vloer er super mooi uit! Het is ook super om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze showroom. Wij verlenen deze service aan de klant, omdat wij vinden dat de klant al deze tijd en aandacht verdiend. We wensen u in ieder geval nog heel erg veel woongenot van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat vloer”
Door Foppele op dinsdag 8 dec 2020 20 | vestiging Den Bosch
Meneer was zeer behulpzaam en meedenkend, we zijn erg blij met hem en gaan graag terug bij LAB21. Het benaderen van zijn klanten liet bij ons een grote indruk achter.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Foppele, Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze showroom. Al onze verkoopadviseurs worden continu getraind om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche. Op deze manier kunnen wij de klant ten alle tijden van een deskundig advies voorzien. We zien u graag nog eens terug in onze showroom! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Top product”
Door B. Osté op dinsdag 8 dec 2020 20 | vestiging Eindhoven
Fantastische vloer gekocht op aanraden van Bob van filiaal Eindhoven. Stech Tromvik 5mm. Eenmaal gelegd ben ik er geweldig blij mee. Iedereen die mijn vloer heeft gezien was er vol lof over.
FOTO VAN B. OSTÉ
REACTIE VAN FLOOR
Beste Osté, Als wij zo naar de foto's kijken snappen wij de mensen die uw vloer hebben bekeken heel goed. Fijn om te horen dat u vriendelijk en vakkundig geholpen bent in onze showroom. Uw vloer ziet er prachtig uit! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door M.kloezen op dinsdag 8 dec 2020 20 | vestiging Delft
Mooie vloer, kleur in de winkel leek lichter maar al met al toch tevreden. Gemeleerder dan voorbeeld tegel in de winkel. Makkelijk zelf te leggen.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Kloezen, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe vloer! Het feit dat u aangeeft dat de kleur iets afwijkt van wat u in de showroom heeft gezien, kan te maken hebben met een batchverschil. We gaan ervan uit dat uw vloer nog jaren meegaat en dat u er heel veel plezier aan gaat beleven! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer zelf gelegd”
Door Shanti Bhagola op dinsdag 8 dec 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hr. Was behulpzaam, gaf goed advies. Liet ons de verschillende mogelijkheden bekijken. Gaf ons ruimte om met elkaar te overleggen.

Aanvulling ontvangen 10 december 2020: Het is al geleverd wat ook goed is gegaan. We hebben zelf geplaatst.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Shanti, Het is voor ons altijd een feest om dit soort reviews te ontvangen. Wat fijn om te horen u zo goed geholpen bent in onze showroom. Zo te horen is de levering en de plaatsing van de vloer ook goed verlopen. We wensen u bij deze veel woongenot van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi geworden”
Door Jos Schmitz op zondag 6 dec 2020 20 | vestiging Delft
De laminaat vloer die we bij Lab21 in Delft hebben gekocht was prima zelf te leggen en is heel mooi geworden.
FOTO VAN JOS SCHMITZ
REACTIE VAN JOS SCHMITZ
Extra foto
REACTIE VAN FLOOR
Beste Jos, Als we zo naar uw foto kijken, zijn we het helemaal met u eens dat het heel mooi is geworden. Ook fijn om te horen dat het zelfstandig leggen goed gelukt is. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze PVC vloer”
Door Richard Kemner op zaterdag 5 dec 2020 20 | vestiging Eindhoven
We zijn erg blij met onze Stech ultra klik pvc oak van LAB21 in Eindhoven. Ziet er natuurgetrouw uit, we kunnen LAB21 van harte aanbevelen.
FOTO VAN RICHARD KEMNER
+ Toon extra foto van Richard Kemner
REACTIE VAN FLOOR
Beste Richard, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe vloer die u bij ons gekocht heeft. Daarnaast doet het ons goed dat u ons aanbeveelt aan anderen, dit is voor ons een bevestiging dat we met onze producten en diensten voldoen aan de klantbehoeften. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en vakkundig geholpen”
Door Familie Westra op zaterdag 5 dec 2020 20 | vestiging Groningen
Sinds enkele maanden ligt er bij ons een Quality-line laminaat vloer Lumber Dark. We zijn prettig en vakkundig geholpen. Over het resultaat na het leggen zijn we zeer tevreden. Kortom een goede aankoop voor ook nog eens een aantrekkelijke prijs.
REACTIE VAN FLOOR
Beste fam. Westra, Wat fijn om te horen dat u momenteel aan het genieten bent van de vloer die u bij ons gekocht heeft. Het feit dat u aangeeft vriendelijk en vakkundig bent geholpen in onze showroom stemt ons in tevredenheid. Als onze verkoopadviseurs worden continu getraind om elke klant van een vakkundig advies te kunnen voorzien. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
FOTO VAN SIEP WESTRA
+ Toon extra foto van Siep Westra
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door Fedrik op vrijdag 4 dec 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben onze vloer hier gekocht. Er was erg veel keuze en dit was de eerste winkel waar wij het gevoel hadden ruime keuze te hebben in vloeren die 'echt hout' leken als laminaat. Uiteindelijk zijn we erg tevreden over de uitkomst!
FOTO VAN FEDRIK
REACTIE VAN FLOOR
Beste Fedrik, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw aankoop bij LAB21.Met meer dan 2000 vloeren hebben wij gegarandeerd een passende vloer voor elke klantwens. Op de foto's zien wij dat u terecht heel blij kan zijn met uw nieuwe vloer, het ziet er super mooi uit. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Mooie PVC vloer”
Door saskia op woensdag 2 dec 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mooie pvc vloer gekocht, duidelijke uitleg over welke vloer voor ons geschikt was in de winkel, keurig gelegd door vakbekwame mensen. Dik tevreden met dit bedrijf en onze nieuwe vloer
FOTO VAN SASKIA
REACTIE VAN FLOOR
Beste Saskia, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw vloer en de door ons geleverde service. Als wij zo naar uw foto's kijken ligt uw vloer er echt super mooi in! We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Uiterste tevreden”
Door Aad op woensdag 2 dec 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn uiterst tevreden over de laminaat vloer welke wij hebben gekocht bij LAB21 in Capelle ad IJssel. Wij vinden de vloer aan aanwinst voor ons interieur. Niet alleen het product is prima, maar ook de service na levering. Er ontbraken wat hoekstukjes voor de plinten. Na een belletje werden deze keurig binnen een week toegestuurd.
FOTO VAN AAD
REACTIE VAN FLOOR
Beste Aad, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe vloer. De verleende service is vanuit ons vanzelfsprekend, maar het is natuurlijk altijd fijn om deze waardering vanuit de klant te ontvangen. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Vloer en kleur prachtig”
Door Paola op dinsdag 1 dec 2020 20 | vestiging Den Bosch
Was op zoek naar een houten vloer en had ergens anders een dure offerte ontvangen. Bij Lab 21 was ik voor een derde van de prijs klaar. Vind de vloer en de kleur prachtig. Jammer genoeg is deze niet meer leverbaar, want zou het liefst deze vloer ook nog in mijn kantoor leggen.
FOTO VAN PAOLA
Vloer in de keuken
REACTIE VAN FLOOR
Beste Paola, Op de foto zien wij dat uw nieuwe vloer heel mooi is in uw keuken. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de prijs die we u konden bieden en dat u de vloer heel erg mooi vind. Mocht het zo zijn dat u nog een vloer nodig heeft voor uw kantoor, kunt u altijd langs komen in showroom. Wij helpen u dan graag verder, om een vloer voor u uit te zoeken die aan al uw wensen voldoet. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer zelf gelegd”
Door Johan lof op dinsdag 1 dec 2020 20 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Behulpzaam, maar bij afhalen bleek vloer niet voorradig te zijn. Deze is op een later moment kosteloos bezorgd.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Johan, Ten eerste bedankt voor het schrijven van deze review. Excuses voor het feit dat er wat mis was gegaan in de communicatie m.b.t. het afhalen. We hebben hierna zo snel mogelijk actie ondernomen en , zoals u ook al aangeeft, de vloer kosteloos bij u afgeleverd. We wensen u in ieder geval nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet aan verwachtingen”
Door Fam. Keinemans op zondag 29 nov 2020 20 | vestiging Den Bosch
Goede ontvangst en uitleg in de winkel. De PVC klik vloer werd op het afgesproken tijdstip geleverd en voldoet aan onze verwachtingen.
FOTO VAN FAM. KEINEMANS
REACTIE VAN FLOOR
Beste fam. Keinemans, Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen in onze showroom. Al onze verkoopadviseurs beschikken over vakkennis, waardoor ze elke klant van een vakkundig advies kunnen voorzien. Zo te zien ligt uw vloer er heel mooi in. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geadviseerd”
Door Karim op zondag 29 nov 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Midden april 2020 bijna 60 m2 Sensation Century Lijm PVC Malmö Oak (0,55mm Toplaag Xcx-sencen-214103) gekocht, perfect geadviseerd, snelle levering kon ook nog geregeld/(thuis) bezorgd worden daar ik een deadline had (namelijk 9 dagen): woonkamer en gang daarmee gelegd en ben er zeer tevreden over, strak en mooi, en voelt ook nog lekker aan (vloerverwarming)...midden juli besloten om het pvc naar de keuken door te trekken en een extra 12 m2 telefonisch/via de email besteld en sluit inderdaad perfect aan!
FOTO VAN KARIM
REACTIE VAN FLOOR
Beste Karim, Ten eerste bedankt voor het plaatsen van deze review en de foto's. Zo te zien ligt uw vloer er heel mooi in. Het is fijn om te horen dat uw de vanuit ons verleende service als prettig heeft ervaren. Vanuit ons is deze service vanzelfsprekend, maar het is natuurlijk altijd fijn om deze waardering vanuit de klant te ontvangen. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Roos Jäger op zondag 29 nov 2020 20 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Goede kwalitatieve vloer! Goed advies gehad in de showroom en de mogelijkheden besproken. Een aanrader!

Aanvulling ontvangen 2 december 2020: De vloer is inderdaad al geleverd en we zijn erg tevreden.
FOTO VAN ROOS JÄGER
PVC visgraatvloer
REACTIE VAN FLOOR
Beste Roos, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over u nieuwe vloer. Als we zo naar uw foto kijken snappen we wel waarom u zo enthousiast bent, het ziet er fantastisch uit. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door M.H. Netelenbos op zondag 29 nov 2020 20 | vestiging Amersfoort
Onze ervaring met Lab21 was uiterst plezierig. Wij ontvingen een goed advies en de mogelijk om thuis aan de hand van de te leen meegenomen voorbeelden de beslissende keuze te maken was fijn. Op het moment genieten wij van een prachtige pvc- vloer, die aan al onze wensen voldoet. Een echte aanrader dus.
REACTIE VAN M.H. NETELENBOS
Aanvullende foto
+ Toon extra foto van M.H. Netelenbos
REACTIE VAN FLOOR
Beste Netelenbos, Wat fijn om te horen dat u een zeer prettig gevoel heeft overhouden aan uw aankoop bij ons. De service, die u ook benoemd, is voor ons natuurlijk vanzelfsprekend, maar het is natuurlijk altijd leuk om hier een bevestiging vanuit de klant van de ontvangen. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met resultaat grijze kurkvloer”
Door Ritmeester op zondag 29 nov 2020 20 | vestiging Zwolle
Goede info voor uit uitzoeken van de vloer. Klantvriendelijk. Nu de vloer ligt zijn we erg tevreden met het resultaat.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Ritmeester, Wat fijn om te horen dat u voorzien bent van goede informatie tijdens uw bezoek in onze showroom. Al onze verkoopadviseurs beschikken over vakkennis, waardoor ze elke klant van een vakkundig advies kunnen voorzien. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Appartement met pvc laminaat”
Door Ria Maas op zondag 29 nov 2020 20 | vestiging Den Bosch
We zijn verhuisd naar een appartement en hebben ons hele appartement met PVC laminaat laten leggen. We zijn ontzettend tevreden. Makkelijk in onderhoud en goede service.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Ria, Het is fijn om te horen dat u ontzettend tevreden bent met uw nieuwe PVC vloer. Een producteigenschap van PVC is inderdaad dat het onderhoudsarm is, waar u klaarblijkelijk al veel plezier aan beleefd. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
FOTO VAN FLOOR
Reactie of foto toevoegen
“Goede uitleg en snelle levering”
Door Dionne op zaterdag 28 nov 2020 20 | vestiging Den Bosch
Goede uitleg en snelle levering. Zou fijn zijn als je er meteen onderhouds producten bij krijgt.
REACTIE VAN DIONNE
prima kwaliteit, mooie kleur!
REACTIE VAN FLOOR
Beste Dionne, Bedankt voor het schrijven van deze positieve review. Het is fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw vloer. En betreft de onderhoudsproducten: u krijgt van ons een setje opgestuurd als blijk van waardering. We wensen u veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
REACTIE VAN FLOOR
Beste Dionne, Wat fijn om te horen dat u een goede uitleg heeft gekregen in onze showroom. Als onze verkoopadviseurs worden continue getraind, om de klanten van een deskundig advies te kunnen voorzien. Aan uw foto's te zien ligt de vloer er super mooi in. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie PVC vloer”
Door Eric Binneweg op vrijdag 27 nov 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een mooie pvc vloer met houtmotief uitgezocht bij de vestiging Capelle ad IJssel. We zijn erg goed geadviseerd door de vriendelijke verkoper Wilko. Het is net parket maar dan veel praktischer. Snel geleverd en het leggen is met een beetje handigheid prima te doen.
FOTO VAN ERIC BINNEWEG
REACTIE VAN FLOOR
Beste Eric, Aan de foto te zien ziet uw vloer er heel netjes uit! Het is ook fijn om te horen dat u op een fijne manier bent geholpen in onze showroom. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat”
Door A.Verheijen op vrijdag 27 nov 2020 20 | vestiging Breda
Pvc vloertegels gekocht. Heel blij met het resultaat
FOTO VAN A.VERHEIJEN
REACTIE VAN FLOOR
Beste Verheijen, Als we zo naar de foto kijken ziet uw vloer er heel netjes uit. Het is fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw vloer! We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie houten vloer”
Door Rick Patje op vrijdag 27 nov 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een houten vloer bij Lab21 gekocht. De vloer is erg mooi en we zijn tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding.
FOTO VAN RICK PATJE
REACTIE VAN FLOOR
Beste Rick, Zoals te zien op de foto is de vloer super mooi gelegd. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over uw vloer. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Zelf leggen prima gegaan”
Door Ramon Van mierlo op vrijdag 27 nov 2020 20 | vestiging Groningen
Vriendelijk ontvangen, goede informatie gekregen en een goede deal voor een pvc vloer. De vloer met alle benodigdheden is volgens planning geleverd.

Aanvulling ontvangen 27 november 2020: Vloer zelf gelegd. Prima
REACTIE VAN FLOOR
Beste Ramon, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw aankoop bij ons. Onze verkoopadviseurs worden continu getraind om de klant van een vakkundig advies te kunnen voorzien, wat zo te horen in uw geval zeker gelukt is. Elke klant krijgt de beste vloer voor de beste prijs en met de beste service, dat is LAB21. Deze service is vanuit ons vanzelfsprekend, maar het is natuurlijk altijd fijn om hier een bevestiging van de klant over te krijgen. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
REACTIE VAN FLOOR
Beste Ramon, Als bedankje willen we graag een gratis onderhoudset uw kant op sturen. Zou u een mail kunnen sturen naar info@lab21.nl met daarin uw ordergegevens en persoonlijke gegevens, zodat we zeker weten dat we de juiste gegevens van u hebben. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
FOTO VAN FLOOR
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is prachtig”
Door M.Veraart op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Breda
De vloer is prachtig alles klopt en hij is perfect gelegd. De aanloop was wat rommelig tot het moment dat ik eigenlijk echt mijn order kon plaatsen. Maar vanaf het moment van levering af aan was het top.
FOTO VAN M.VERAART
REACTIE VAN FLOOR
Beste Veraart, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de vloer die u bij ons besteld heeft. Als we naar de foto kijken zien we dat uw visgraatvloer heel erg mooi gelegd is. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
REACTIE VAN DENNIS TOL
Welk type vloer is dit als ik vragen mag?
Reactie of foto toevoegen
“Mooie PVC vloer”
Door Wasserij Rontex op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Zwolle
Mooie pvc vloer gekocht. Na een fout van ons, konden wij zelf de te kort gekochte pvc de volgende dag ophalen. Super.

Aanvulling ontvangen 27 november 2020: De pvc vloer hebben wij in mei 2020 opgehaald en zelf gelegd. Super makkelijk na een hele duidelijke uitleg van de verkoper.
FOTO VAN WASSERIJ RONTEX
REACTIE VAN FLOOR
Beste Wasserij Rontex, Aan de foto te zien is het leggen van uw vloer goed gelukt, het ziet er super mooi uit! Fijn dat u de geboden service vanuit ons als prettig heeft ervaren. In uw geval hadden we de desbetreffende vloer op voorraad, dus konden we snel schakelen. We wensen u nog veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijn geholpen”
Door Frank op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Zeer fijn in de winkel geholpen. Ook bij de melding dat we de vloer zelf gingen leggen, zeer veel tips gekregen. Vervolgens ook de lijm daar gekocht. Alles netjes uitgerekend en alles was precies genoeg. Wat kleine probleempjes met de aflevering, maar dat werd zonder probleem gelijk opgelost.
FOTO VAN FRANK
REACTIE VAN FLOOR
Beste Frank, Het is voor ons altijd een feest om dit soort reviews te ontvangen. Zoals op de foto's te zien, ziet de vloer er super mooi uit. Fijn dat u de door ons geleverde service als prettig heeft ervaren. Voor ons is deze service vanzelfsprekend, maar het is altijd fijn om hier een bevestiging van de krijgen. Als bedankje willen we graag een gratis onderhoudsset voor uw vloer u kant op sturen. Zou u uw ordergegevens en persoonlijke gegevens kunnen mailen naar info@lab21.nl zodat we zeker weten dat we de juiste gegevens van u hebben. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Henk op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Den Bosch
Wij werden vriendelijk ontvangen de verkoper was vakkundig en de pvc vloer is van goede kwaliteit nabestelling werd met spoed bezorgt

Aanvulling ontvangen 3 december 2020: De pvc vloer ligt er enkele weken in en mooie vloer bevalt prima.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Henk, Wat fijn om te horen dat u vriendelijk en vakkundig bent geholpen in onze showroom. Het is goed om te horen dat uw vloer er momenteel al een tijdje inligt en u hier veel plezier aan beleefd. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door J.van den Donker op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prachtige vloer,mooie hoge plinten wij zijn er super blij mee!

Aanvulling ontvangen 1 december 2020: Prima gelegd en goede service!
REACTIE VAN FLOOR
Beste Van den Donker, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw nieuwe vloer. De goede service die u heeft ervaren is vanuit ons vanzelfsprekend, maar het natuurlijk altijd fijn om de waardering vanuit de klant te ontvangen. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“PVC Vloer in studentenwoning”
Door Frank op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een jaar geleden voor het eerst PVC lijn laminaat vloer van LAB21 in een studenten verhuur woning neer gelegd. Dit ziet er nog steeds super goed uit dat we besloten hebben het in meerdere woningen toe te passen (Sensation extra breed Grey Bleeched Oak 0.55 mm toplaag)
FOTO VAN FRANK
REACTIE VAN FLOOR
Beste Frank, Wat fijn om te horen dat u nog steeds zo tevreden bent over de vloer die u bij ons heeft gekocht. Een PVC-vloer staat erom bekend dat het heel erg onderhoudsvriendelijk is, wat natuurlijk perfect is voor in een studentenwoning.
Als bedankje willen we u graag een gratis onderhoudsset toesturen. Zou u uw ordergegevens of persoonlijke gegevens kunnen mailen naar info@lab21.nl zodat we zeker weten dat we de juiste gegevens hebben. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer zelf gelegd”
Door A.Verhoeven op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Amersfoort
Fijne pvc vloer makkelijk in onderhoud en doet warm aan. Zeer tevreden.

Aanvulling ontvangen 26 november 2020: Hij is al geleverd en ligt al in de kamer en keuken. Bevalt heel goed. Wij hebben hem zelf gelegd.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Verhoeven, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw nieuwe PVC vloer. Ook is het voor u fijn dat u de vloer er zelf op een keurige manier heeft in kunnen leggen. Een producteigenschap van PVC is inderdaad dat het relatief onderhoudsarm is, fijn om te horen dat u nu al de voordelen hiervan ondervind. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe PVC vloer”
Door Wesley Van der putten op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vriendelijk en rustig geholpen! Dacht met ons mee en gaf ons de tijd om een beslissing te nemen. Ook konden we het goed eens worden over de prijs en levering.
FOTO VAN WESLEY VAN DER PUTTEN
REACTIE VAN FLOOR
Beste Wesley, Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent in onze showroom. Onze verkoopadviseurs worden continu getraind, met als doel om elke klant van een deskundig advies te kunnen voorzien. Zo te zien ligt uw vloer er heel erg mooi in. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens LAB21
Website: www.lab21.nl
aAmersfoort (49 ervaringen), Euroweg 27, 3825 HA Amersfoort, tel 085 - 483 32 66
bBreda (21 ervaringen), Stadionstraat 11/7, 4815 NC Breda, tel 085 - 483 32 75
cCapelle aan den IJssel (31 ervaringen), Schinkelse Baan 8, 2908 LE Capelle aan den IJssel, tel 085 - 48 33 274
dDelft (16 ervaringen), Rotterdamseweg 402D, 2629 HH Delft, tel 085 - 483 32 77
eDen Bosch (24 ervaringen), Afrikalaan 14, 5232 BD Den Bosch, tel 085 - 483 32 71
fEindhoven (42 ervaringen), Brussellaan 9, 5628 TA Eindhoven, tel 085 - 483 32 60
gGroningen (16 ervaringen), Protonstraat 20H, 9743 AL Groningen , tel 085 - 483 32 73
hLeeuwarden (9 ervaringen), Planetenlaan 2, 8938 AL Leeuwarden, tel 085 - 483 32 70
iOostzaan (Amsterdam) (21 ervaringen), Skoon 58, 1511 HV Oostzaan, tel 085 - 483 32 79
jUtrecht , Nieuw Amsterdamlaan 1, 3526 AE Utrecht, tel 085 - 483 32 78
kZwolle (8 ervaringen), Thomas A. Kempisstraat 59, 8021 BJ Zwolle, tel 085 - 483 32 72
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.