Feedback
7,8

LAB21

Website: www.lab21.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.lab21.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van LAB21
LAB staat voor Life At Best. Een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen is onze droom. Van houten vloeren, natuursteen tegels tot laminaatvloeren, alles wat wij aanbieden willen wij als topaanbieding presenteren. LAB21 voert dan ook enkel producten van topkwaliteit en topmerken in haar portfolio.

Om dit te realiseren werkt LAB21 uitsluitend samen met werelds meest toonaangevende fabrieken in de betreffende branche. Hun producten hebben zich al bewezen door hun topranking op de wereldproductlijst en jarenlang gebruik bij prestigieuze projecten als de Olympische Spelen, concertgebouwen, wereldwijd bekende retailchains etc.

Specialisme
LAB21 gelooft in specialisme. Dat is o.a. terug te zien in de diepte en breedte van ons assortiment. Een breed portfolio biedt u ook veel keus. LAB21 selecteert niet op merknamen, maar op kwaliteit en design. LAB21 neemt dus niet klakkeloos het hele portfolio van een merk in haar assortiment. Wij kiezen de mooiste kleuren en designs van de verschillende merken uit voor onze klanten.

Transparant & eerlijk
LAB21 is altijd zo transparant mogelijk naar haar klanten toe. Wij vertellen alles incl. de nadelen van het materiaal en de valkuilen bij het gebruik. Regelmatig vertellen onze showroommedewerkers direct iets over de nadelen wanneer zij een product toelichten. De showroommedewerkers van LAB21 ondergaan intensieve trainingen voordat ze aan de slag gaan. Deze trainingen worden gevolgd door een telefonische enquête onder onze klanten en periodieke toetsen. Secuur en eerlijk zijn is de nummer 1 richtlijn voor onze showrooms.

Wij houden niet van agressief verkopen en het achterhouden van informatie. LAB21 biedt al haar producten aan tegen een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. En altijd voorzien van eerlijke informatie. Klanten zullen uiteindelijk voor LAB21 kiezen als wij het goed en eerlijk blijven doen. Dat is onze overtuiging.
Ervaringen
Er zijn 390 ervaringen over LAB21. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren155 ervaringen
4 sterren164 ervaringen
3 sterren31 ervaringen
2 sterren17 ervaringen
1 ster23 ervaringen

Per vestiging:
“PVC vloer ziet er fantastisch uit”
Door Frans van wolffelaar op donderdag 22 jul 2021 21 | vestiging Eindhoven
Heel goede service en vakkundig gelegd de PVC vloer erg gemakkelijk in onderhoud en ziet er fantastisch uit. Wij zijn er erg blij mee.
FOTO VAN FRANS VAN WOLFFELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen en correcte afhandeling”
Door Fred Boek op woensdag 21 jul 2021 21 | vestiging Delft
Ondanks de coronabeperkingen correct geholpen door de verkoper Chander Bachoe . Goede adviezen en correcte afhandeling. Onze keuze was gevallen op Stech Klik PVC Cream Oak. De leggers hadden ook goed werk verricht wat resulteerde een een mooie vloer die onze verwachtingen overtroffen heeft.
FOTO VAN FRED BOEK
Reactie of foto toevoegen
“Reeds gemonteerde laminaatvloer”
Door Bob van Genuchten op woensdag 21 jul 2021 21 | vestiging Den Bosch
Fijne uitleg gehad over de types vloeren waardoor ik een gewogen keuze kon maken.
FOTO VAN BOB VAN GENUCHTEN
Reactie of foto toevoegen
“Veel gedoe, maar wel een mooie vloer”
Door Adam Elders op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Heel veel keuze en veel begeleiding bij het uitzoeken. De showroom verkoopt vaak dingen mee die de vloerenleggers dan niet gebruiken omdat deze niet mooi of niet handig zijn. Doordat er externe vloerenleggers worden gebruikt is afspraken maken met deze partijen soms wat lastig. Wij hadden er 1 die onze woning heeft gecontroleerd en dan bij het leggen steeds maar vertelde dat hij niet uitkwam met de prijs en dat we hem beter zo konden betalen. Uiteindelijk kwamen wij nog anderhalve pak te kort aan pvc en moesten we bijbestellen. Bij het bestellen bewust gezegd dat we 1,5 pak nodig maar liever 3 pakken wilden zodat we wat extra hadden. We hebben wel voor 3 pakken inclusief egaliseren moeten betalen terwijl dat maar 1,5 pak was. Al met al hebben we veel gedoe gehad maar is de vloer wel erg mooi geworden.
FOTO VAN ADAM ELDERS
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer voor 3 verdiepingen”
Door Ton Lodewijks op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Den Bosch
Door de kennis van zaken bij het filiaal in Den Bosch, en de uitgebreide keuze hebben wij daar voor 3 verdiepingen lijm pvc vloeren besteld. Uitstekende legservice en nazorg, wij zijn super blij met onze vloeren.
FOTO VAN TON LODEWIJKS
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden met gelegde vloer”
Door Jack op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Eindhoven
Werd goed geholpen in het bepalen van de hoeveelheid meters die nodig waren.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer is geleverd en gelegd”
Door Marc op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Groningen
Standaard verkoopgesprek. Verder warrig verhaal over fases in het proces.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer voor ons appartement”
Door JackT op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Groningen
Wij hebben pvc gekocht voor ons hele appartement (ca. 165 m2), is in 2 dgn gelegd en het bevalt tot nu zeer goed.
FOTO VAN JACKT
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Erik van Esch op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Eindhoven
Visgraat vloer voor de 1e verdieping. Super tevreden over het gehele traject. Van aankoop tot het leggen.
FOTO VAN ERIK VAN ESCH
+ Toon extra foto van Erik van Esch
Reactie of foto toevoegen
“Onvoldoende m2 vloer”
Door Theo van Emmerik op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
De vloer is goed gelegd in 2 keer want bij de eerste keer was er onvoldoende m2 vloer meegenomen.
FOTO VAN THEO VAN EMMERIK
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van laminaat”
Door Fam G de Jong op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Laminaat Visgraad is netjes gelegd op afspraak en het laminaat wat we besteld is van goede kwaliteit. De kleuren die we uitgezocht hebben zijn precies zo geleverd als de kleur die we in de winkel besteld hebben er zit geen kleurverschil in en weinig afval stukken van de laminaat die we zelf konden en gaan leggen.
REACTIE VAN FAM G DE JONG
De super goed gelegde Visgraad laminaat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Prettige communicatie”
Door Ilana kan op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
Vriendelijk te woord gestaan. Prettige communicatie nadat we het gekocht hadden. Levering precies als afgesproken
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop PVC vloer”
Door Gilbert Ausserhofer op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Flexibel met het maken van de legafspraken. Het leggen is gewoonweg goed en correct uitgevoerd.
FOTO VAN GILBERT AUSSERHOFER
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke tevreden”
Door Kremers op vrijdag 2 jul 2021 21 | vestiging Eindhoven
Goede informatie in de winkel, omdat wij 'n slechte vloer hadden hebben wij gekozen voor klikpvc. Super snel geleverd ! De kleur vinden wij heel mooi en is makkelijk in onderhoud. Hartstikke tevreden.
FOTO VAN KREMERS
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door J Hassani op donderdag 1 jul 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
We zijn in de winkel goed geholpen. De levering liep soepel. Vloer zit er heel mooi uit
FOTO VAN J HASSANI
Reactie of foto toevoegen
“Vlot”
Door B.Aukes op donderdag 1 jul 2021 21 | vestiging Groningen
Wij kregen in Groningen prima voorlichting en we hoefden niet lang te twijfelen om een positieve beslissing te nemen. De levering ging ook vlot .
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop PVC vloer”
Door Bea op woensdag 30 jun 2021 21 | vestiging Breda
In showroom Breda, erg goed geholpen. Zeer deskundige en nuttige informatie. Ging voor vloer bij mijn zoon en kocht er uiteindelijk ook 1 voor mezelf. Tevens mooi PVC voor afwerking schouw.
FOTO VAN BEA
Reactie of foto toevoegen
“Naturel eiken pvc vloer”
Door Ilona op dinsdag 29 jun 2021 21 | vestiging Zwolle
Mooie visgraat pvc vloer gekocht, naturel eiken. Mooie zichtbare structuur, mooie kleurschakeringen. Fijne nuchtere verkoper. Eerlijke prijs.
FOTO VAN ILONA
Reactie of foto toevoegen
“Vloer lijkt dof”
Door Precillia Crawford op dinsdag 29 jun 2021 21 | vestiging Delft
Ik heb pvc vloer gekocht wel heerlijk schoon te maken maar de vloer lijkt zo dof.
FOTO VAN PRECILLIA CRAWFORD
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door L.Erné op dinsdag 29 jun 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Mooie vloer, snel gelegd. De levering was mooi op tijd en volgens afspraak. De mensen in de vestiging Oostzaan zijn vriendelijk en hulpvaardig.
FOTO VAN L.ERNÉ
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Dave op maandag 28 jun 2021 21 | vestiging Utrecht
Heel fijn geadviseerd in de winkel konden rustig uitzoeken wat we mooi vonden. Vloer op tijd geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Eva-Linde op maandag 28 jun 2021 21 | vestiging Amersfoort
We hebben een prachtige donker bruine laminaatvloer gekocht. We hebben eerst in de showroom in Utrecht gekeken, daar werden we snel en professioneel geholpen. De showroom is ruim opgezet. Er is voldoende keuze en er wordt met je meegedacht. We hebben een huis uit 1900, dus we zochten wel specifiek een donkere kleur laminaat wat goed past. Ook een passende ondervloer erbij uitgekozen. De communicatie is prettig verlopen, ook het proces van het bestellen, de status van de order, de chauffeur die de vloer kwam bezorgen en de aflevering verliep super. We hebben nog bijbesteld en dit afgehaald in Amersfoort, ook dit verliep zonder problemen. Alleen maar complimenten voor Lab21!
FOTO VAN EVA-LINDE
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie vloer”
Door H. Duursma op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Groningen
Duidelijk advies, zowel over het soort vloer als over de juiste kleur toepassing. Levering geheel volgens afspraak. Kwalitatief erg mooie vloer en kwaliteit top. Hadden iets anders in gedachten toen we de showroom binnen liepen, maar zijn erg blij dat we op basis van advies de juiste vloer hebben kunnen kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door a van leeuwen op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Delft
goed geholpen door medewerkster in delft

Aanvulling ontvangen 28 juni 2021: Is allang geleverd,en geplaatst door eigen vakman.
Levering is idd wel wat ik zie in de revieuws,eerst betalen dan halen,en op mails reageren is niet hun sterkste kant. vandaar 3sterren
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer wel veel over”
Door Lincy de jong op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Breda
Fijn geholpen ,,alleen werd ons verteld wat over was dat dat terug gebracht mocht worden. Hadden 7 volle pakken over alleen er mocht niks van terug.. Gelukkig vanuit het hoofdkantoor goed geholpen en de helft terug gekregen.. Wel jammer dat in de vestiging Breda verteld werd dat alles wat over was terug mocht,,hun alles uit laten rekenen en dan nog 8 volle pakken over.. Maar al bij al een hele mooie vloer
Reactie of foto toevoegen
“Wat teleurgesteld maar ook opgelost”
Door J.landman op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Amersfoort
Vloer gekocht, er werd gezegd dat als er pakken over bleven we geld terug kregen. De verkoper had ons adres fout in de computer gezet. Dus bezorging kon ons huis niet vinden. Wel bezorgkosten betaald maar zelf het PVC opgehaald. En over gebleven pakken (3) konden niet terug. Wel werd beloofd de bezorgkosten terug te storten. Helaas is dit ook niet gebeurd. Teleurstellend dit.

Aanvulling ontvangen 1 juli 2021: Excuus. Had in mijn vorige recensie vermeld dat ik mijn transportkosten niet terug heb gekregen terwijl ik het zelf heb opgehaald! Excuus hiervoor heb de transportkosten wel terug gestort gekregen! En over de PVC zijn wij ook zeer tevreden. Wij hebben t zelf gelegd. Vond het wel zo netjes dit hier toch ook te vermelden.
FOTO VAN J.LANDMAN
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Wolters op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Groningen
We hebben na een bezoek aan de showroom gekozen voor de commoran van de top-line. Dit is een mooie lichte plank die toch veel warmte uitstraalt. Tevens zit er een mooi reliëf in waardoor het natuurlijk lijkt. Om een goed beeld te krijgen wouden we graag een staal meenemen, maar deze was op dat moment niet aanwezig. Om ons toch van dienst te zijn werd het wandrek van de muur gehaald om vervolgens mee naar huis te krijgen. We zijn goed geholpen en begeleid in het aankoop traject.
Reactie of foto toevoegen
“Top-line laminaat vloer”
Door Ruud Twigt op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Wij hebben de top-line Shannon laminaat vloer en zijn daar erg tevreden over.
FOTO VAN RUUD TWIGT
Reactie of foto toevoegen
“Top kwaliteit”
Door Marcelino op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Utrecht
Een zeer ruime voorraad aan vloeren, een zeer goeie showroom, goed en vriendelijk advies, ze reageren snel bij een vraag per mail (of telefonisch) en leveren. Top kwaliteit!
FOTO VAN MARCELINO
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Liewes op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Groningen
Goede uitleg en men nam de tijd om verschillen te laten zien.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat en PVC vloer”
Door van Miltenburg op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Zowel laminaat als klik-PVC-laminaat hier gekocht. Prachtige kwaliteit en eenvoudig strak te plaatsen.
FOTO VAN VAN MILTENBURG
+ Toon extra foto van Jeroen van Miltenburg
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer met v-groef”
Door Joyce Dullens op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Zwolle
Wij hebben een parketvloer met v-groef gekocht. Prachtig materiaal, goed te leggen en een mooie en luxe uitstraling. Vlekken veeg je zo van de vloer af.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch mooie vloer”
Door B Zoeteman op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Zijn door Johan erg goed en vriendelijk geholpen en erg goed voorgelicht. We hebben strech oak klick pvc laminaat gekocht. Prima service!!!!! Fantastisch mooie vloer. Zeer tevreden en zullen het zeker doorgeven aan vrienden en bekenden.

Aanvulling ontvangen 30 juni 2021: Wij hebben de pvc vloer al liggen, zeer mooi en erg tevreden. Prima bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi”
Door Kevin op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Eindhoven
Super mooi geworden. Heb de pvc vloer zelf gelegd en dat gaat super zeker met de onder vloer die al op de planken zit zeer tevreden.
FOTO VAN KEVIN
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Roy op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Breda
Goede service! En komen afspraken na ! Laminaat is van zeer goede kwaliteit top!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Ilse op maandag 21 jun 2021 21 | vestiging Eindhoven
Fijne service en meedenkend! We hebben een mooie vloer uitgekozen voor ons nieuwbouw huis. Ook de leg service was goed, goede communicatie!
FOTO VAN ILSE
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde laminaatvloer”
Door Bas op zondag 20 jun 2021 21 | vestiging Groningen
Verkoop en levering prima. Service houd echter wel op zodra je een probleem hebt na het leggen. Onze laminaat vloer komt op meerdere plaatsen omhoog. Contact opgenomen met de klantenservice en krijg na 1 week! pas een reactie zonder een oplossing. De schuld zou bij onszelf liggen... De vloer is gewoon te strak gelegd zonder rekening te houden met de werking. Wederom een reactie gestuurd maar inmiddels weer een week verder. Tot op heden geen enkele reactie. Als je bijna €6000,00 voor een vloer betaald inclusief leggen verwacht je toch echt wel een stuk meer service!
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de nieuwe vloer”
Door Fenna Bovens op maandag 14 jun 2021 21 | vestiging Breda
We hebben een pvc vloer gekocht. De service was zeer goed. In corona tijd en door mijn werk in de zorg ben ik eerst op afstand geholpen middels foto's en zodoende tot een goede keuze gekomen die ik later in de showroom ben gaan bekijken. De service was behulpzaam, en relaxt. Niet opdringerig. Door de grote bestelling ook tot een goede prijs overeen gekomen. Momenteel genieten we al een tijdje van de vloer en krijgen we er veel complimenten over. Een aantal mensen dachten dat het een houtlook tegel vloer is en een iemand dacht zelfs dat het een echte houten vloer is (totdat je er overheen loopt, dan voel/hoor je het verschil natuur).
FOTO VAN FENNA BOVENS
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer en droogmat”
Door A.G. Snaphaan-Bultman op zondag 13 jun 2021 21 | vestiging Breda
Wij hebben voor de hele benedenverdieping pvc laten leggen + droogmat voor.
Wij zijn hier erg tevreden mee, mooie kwaliteit en super afgewerkt door professionele mensen.
REACTIE VAN A.G. SNAPHAAN-BULTMAN
super kwaliteit en professioneel gelegd
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door G.H.ALBERS op donderdag 10 jun 2021 21 | vestiging Groningen
Duidelijke informatie, helder. Een rijk kleuren pallet om de juiste keuze te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Mieke Zieremans op dinsdag 8 jun 2021 21 | vestiging Eindhoven
Wij hebben een PVC vloer bij LAB21 gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de vloer. Alles ging goed behalve het verticale transport wat wij speciaal hadden geregeld. Toen de bezorger van de vloer voor de deur stond waren de mensen die de vloer naar boven zouden brengen niet aanwezig. Hier was het fout gegaan. De extra kosten die we hiervoor hadden betaald hebben we na een mail wel terugbetaald gekregen. Alle andere afspraken zijn netjes nagekomen. Wij zijn erg tevreden.
REACTIE VAN MIEKE
Zie hier het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij en tevreden”
Door Fam Steijvers op dinsdag 8 jun 2021 21 | vestiging Amersfoort
We hebben een pvc vloer gekocht. Omdat ons huis oud is en de vloer niet vlak gekozen voor planken. Eerder dan gepland werkvloer gelegen. We zijn er nog steeds erg blij mee en tevreden over. Mooie lichte vloer, ons huis lijkt groter. Makkelijk te onderhouden
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Hans Speekenbrink op dinsdag 8 jun 2021 21 | vestiging Eindhoven
We hebben een pvc vloer gekocht bij lab 21. Men weet waarover ze spreken, vakkundig geholpen, vakkundig gelegd voor ons een topvloer. Er werd ook gewezen op het geluidsniveau omdat we een appartement gekocht hebben top.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Wout van den Berg op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Utrecht
Plinten scheef, vloer stuk naar beneden gevallen. Plinten tegen elkaar aangezet in plaats van mooi in verstek gezaagt, uitstekende houtkant bij de kozijnen. Dit had ik zelf ook net zo slecht kunnen leggen. Ik heb gekozen voor lab21 omdat ik dan dacht dat ik deze problemen niet zo snel zou hebben maar dat ze in ieder geval opgelost worden. Helaas komt er op mail verkeer na bijna een maand nog geen reactie. Hele slechte service behalve dan bij het verkopen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met pvc vloer”
Door J.A Brouwer op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Zeer goede uitleg. Per mail werd je met elke stap op de hoogte gehouden. Wij hebben voor visgraat gekozen. Het heeft een natuurlijke look waardoor het warm aankleed. We zijn er erg blij mee en kwaliteit is te zien!
FOTO VAN J.A BROUWER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met onze keuze”
Door Brandsen op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Amersfoort
Omdat wij nogal besluit loos waren, konden we elke keer een paar delen meenemen om te kijken hoe het in onze omgeving zou staan. En zo blij met de keuze die wij gemaakt hebben.

Aanvulling ontvangen 7 juni 2021: Zeer netjes gelegd helemaal happy.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Bert den Hartog op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Zwolle
Alle afspraken keurig nagekomen, vloer netjes gelegd. Mooi resultaat, ondanks het feit dat het niet de duurste vloer was.
FOTO VAN BERT DEN HARTOG
+ Toon extra foto van Bert den Hartog
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het eindresultaat”
Door Bohm op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Den Bosch
Wij zijn goed geholpen. Duidelijke uitleg en goede informatie. De voorinspectie door de legger hebben wij als een pluspunt ervaren. We zijn tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN BOHM
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevredem”
Door Michael bomhoff op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Amersfoort
Prachtige visgraatvloer, geweldig gelegd !!!!!! Mooie info omtrent evt. beschadiging, vervanging van element. Kortom zeer tevreden over Lab21
FOTO VAN MICHAEL BOMHOFF
REACTIE VAN DIANA
mag ik vragen naar de naam van deze vloer van lab21? hij is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Matthijs klein op zondag 6 jun 2021 21 | vestiging Groningen
Een nieuwe pvc vloer gekocht bij lab 21 te Groningen. Blij met het eindresultaat. Net een echt houten vloer met niet het onderhoud,
FOTO VAN MATTHIJS KLEIN
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat en PVC”
Door Mark op zondag 6 jun 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Resultaat mag er zijn. Kwaliteit is goed. Kon allemaal wel soepeler zo was de droogloopmat die tegelijk met de vloer geleverd dus die moest er later nog ingezet worden. Kwam uit eindelijk 1 pak laminaat te kort op zolder dus kon het niet afmaken in 1 keer. Kwaliteit is verder wel zeer goed.
Reactie of foto toevoegen
“PVC en laminaat vloeren”
Door G. L. Wieringa op zondag 6 jun 2021 21 | vestiging Groningen
Ik heb een pvc vloer in de woonkamer en laminaatvloeren in hal en twee slaapkamers bij lab 21 te Groningen gekocht. Er is na het tekenen van de koopovereenkomst uitgebreid verteld hoe Lab 21 hun werkzaamheden ging uitvoeren. Planning levering betaling enz werd prima verteld. Leggen zou door een andere partij worden uitgevoerd op de geplande datum genoemd in het contract. Alles is goed uitgevoerd alleen de planning moest ik met de legger van de vloeren wat doordrukken. De legger van de vloeren moest het binnen zijn eigen planning regelen en ik zat met de verhuizing die kort na het leggen van de vloeren was gepland. Het leggen is ook goed en op tijd uitgevoerd. Bovenstaande is allemaal prima uitgevoerd. Wat ik wel vervelend vond is de communicatie die ik met Lab21 heb gehad. In de overeenkomst leg je je als koper vast dat je op een bepaalde dag de vloeren moet betalen. Dit is kort voordat de vloeren naar het legadres worden gebracht. Vanaf de eerste brief die ik van Lab21 kreeg werd mij deze betalingsafspraak me verteld. Bij elke verdere correspondentie die ik via de mail kreeg stond mijn betalingsopdracht vermeld. Ik voelde mij een beetje als wanbetaler behandeld. Dat was helemaal niet nodig geweest. Iets meer klantvriendelijkheid had ik erg op prijs gesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Marieke op zondag 6 jun 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
In het begin super vriendelijk maar als je eenmaal gekocht hebt (en aanbetaald), kwam er van alles bij. Uiteindelijk meer dan 2 dozen vloer over en kon niet terug en stonden dingen op de rekening die niet gebruikt werden. In elk geval veel van geleerd als ik nog een keer een vloer nodig heb.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Ali cakar op zondag 6 jun 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Zeer goed geholpen, veel tips en tricks gekregen. Fijn dat er zo meegedacht wordt.
FOTO VAN ALI CAKAR
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Sercan op zondag 6 jun 2021 21 | vestiging Eindhoven
Wij hebben een nieuwe pvc visgraat vloer laten leggen door LAB21. Wij zijn er tevreden over.
FOTO VAN SERCAN
Reactie of foto toevoegen
“Slechte bereikbaarheid”
Door M. Auwens op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Den Bosch
Waardeloos! ...Ontzettend slechte service! Legdienst waardeloos. Zo ontzettend slecht. Via mail en telefoon bijna niet te bereiken! Ook hoofdkantoor niet. Mailtjes in overvloed over t op tijd betalen van de vloer in verband met de bestelling en daarna een hoop ellende. Kapitaal kwijt aan een vloer wat er gewoon weg slecht inlegt!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Tom op woensdag 12 mei 2021 21 | vestiging Breda
Mooie showroom met genoeg voorbeelden en variëteit. Goede prijs voor goede kwaliteit. Fijne service verlening.
FOTO VAN TOM
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Meral Sahin op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Ik heb bij LAB21 in Oostzaan midden in de lockdown om exact te zijn 19/02/2021, Woods Laminaat Cambridge Oak 7mm 4V gekocht. Ik heb goede ervaring met dit bedrijf. Ze waren snel, correct, vriendelijk en tevens werden de corona maatregelen gehandteerd en zij gaven mij zoals het hoort het gevoel klant is de koning! Ik kon een sample ophalen en thuis bekijken. De volgende dag op afspraak teruggebracht en gelijk besteld. In zeer korte tijd had ik mijn bestelling. Super mooi laminaat prachtige kleur en goede kwaliteit. Al met al top service. Ik kan ook nog wat foto's sturen als jullie dit zouden willen zien. Met vriendelijke groet, Meral Sahin
FOTO VAN MERAL SAHIN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Wielink op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Delft
Het is een goed product wij konden op afspraak een staal halen. En toen online de bestelling plaatsen. Werd netjes af geleverd op de afgesproken tijd wij zijn er zeer tevreden mee.
FOTO VAN FAM. WIELINK
Reactie of foto toevoegen
“Mooie pvc vloer”
Door Mevr Walraven op woensdag 5 mei 2021 21 | vestiging Breda
Prima geholpen door Barry Verkooijen, mooie vloer uitgezocht, moderne.layred country oak

Aanvulling ontvangen 9 mei 2021: Onze PVC-vloer ligt al weer bijna 2 maanden en wij zijn er zeer te spreken over. Ondanks dat er een geintregeerde ondervloer aan de pvc-vloer zit, hebben wij er voor gekozen om er nog een extra ondervloer onder te leggen, omdat wij ineen appartement wonen met onderburen.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat met tegellook”
Door Hajjari op dinsdag 4 mei 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vriendelijk ontvangen in de winkel, stukken meegenomen om zo makkelijk een keuze te maken en laminaat gekocht voor hele huis.
FOTO VAN HAJJARI
Reactie of foto toevoegen
“Prima kwaliteit”
Door Rikke op dinsdag 4 mei 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Pvc vloer gekocht. Prima kwaliteit! En makkelijk te leggen. Mooie dikke toplaag, en makkelijk bewerkbaar tijdens het leggen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hohmann op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Eindhoven
Op zoek naar een nieuwe vloer terecht gekomen bij Lab21 in Eindhoven. Goed geholpen door Bob op een prettige informele manier. 1 puntje van kritiek: het naleveren van de plintjes duurde even. Maar de mooie vloer maakt alles goed.

Aanvulling ontvangen 4 mei 2021: De aankoop is geleverd, deze hebben we zelf geplaatst. We zijn er zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Saskia op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Groningen
Levering en leggen optijd, makkelijk te bereiken, mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Melissa op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mooie kwaliteit vloeren, vriendelijk en goede service! Wij zijn erg prettig geholpen bij Lab21. De medewerkers geven goed en passend advies, zijn geduldig en sluiten aan bij de wensen van de klant. De vloeren zijn van goede en mooie kwaliteit. Ze voelen fijn aan en zijn makkelijk te onderhouden. Wij hebben een PVC vloer gekocht, maar het lijkt net echt hout. Wij besloten later het de vloer door te leggen in het hele huis. Het bijbestellen van de vloer was geen probleem en goed en snel geregeld. Lab21 is zeker een aanrader!
FOTO VAN MELISSA
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat pvc”
Door Johan van as op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Amersfoort
Een prachtige visgraat pvc vloer gekocht. Bijna 100 m2. Ligt er super in.
FOTO VAN JOHAN VAN AS
Reactie of foto toevoegen
“PVC Sensation vloer”
Door Jan Wout van de Vuurst op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Amersfoort
Goed advies gehad en vriendelijk personeel. Ook qua prijs erg goed. Wij hebben de pvc sensation vloer gekozen en die staat fantastisch. Levering was keurig volgens afspraak en volledig.
FOTO VAN JAN WOUT VAN DE VUURST
Reactie of foto toevoegen
“Diverse vloeren geleverd”
Door Ard op dinsdag 30 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Er waren wat opstart problemen maar deze zijn opgepakt en netjes afgehandeld.
FOTO VAN ARD
Reactie of foto toevoegen
“Leggen kon beter”
Door Marco Carsjens op zaterdag 27 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede service van de verkoper in de winkel. Erg behulpzaam naar dat laat te wensen over bij de mensen van de klantenservice op het Lab21 hoofdkantoor. Ondermaatse communicatie nadat het contract getekend is. Vloer is in principe mooi naar had beter gelegd kunnen worden. 5 maanden na leggen moet er nog service uitgevoerd worden on problemen te verhelpen.
FOTO VAN MARCO CARSJENS
Reactie of foto toevoegen
“Slecht bereikbaar”
Door Albert op vrijdag 26 mrt 2021 21 | vestiging Den Bosch
Als je de vloer koopt, in mijn geval in Den Bosch, dan ben je de "Koning", maar als je de vloer hebt gekocht dan is dat niet meer zo. Koop binnen, service weg. Slecht bereikbaar (telefonisch) zowel het hoofdkantoor als de verkoopvestiging in Den Bosch. Daarnaast is de samenwerking tussen de verkooppunten en het hoofdkantoor zeer matig. Wilde eerst als oordeel slecht geven maar op het eind ben ik in elk geval na vele malen gebeld te hebben geholpen door iemand die zijn best doet. Vloer is gelegd in september 2020 en nu maart 2121 is de levering nog steeds niet 100% afgehandeld en moet er nog een levering plaatsvinden. Ik koop in elk geval nooit meer een vloer bij LAB 21.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevrden”
Door H.Zandijk op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel tevreden met de vloer: prachtig. Heel ontevreden met LAB21: enorm gezeur met nabestelling door de legger, verkeerde dingen gestuurd, niet goed gereageerd, waardeloos, zeer teleurstellend.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Sharon van Oostrum-de groot op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Delft
In de winkel goed geholpen. Na het nameten van de legger werd de offerte duurder. Dit was ons in de winkel niet verteld dus dat viel tegen in de prijs. Mooie vloer. De legger kan iets beter zijn in zijn planningen.
FOTO VAN SHARON VAN OOSTRUM-DE GROOT
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door Ard op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Groningen
Fijne verkoper, gaf goed en uitgebreid advies. Wel vervelend dat er vanuit het hoofdkantoor heel snel gedreigd wordt met uitstel van levering van het hout als er niet tijdig is betaald. Ik kreeg daarover binnen een paar uur 2 mails terwijl het, als gevolg van een aanpassing in de bestelling, om een paar tientjes ging op een bedrag van meer dan 2 k.
FOTO VAN ARD
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Ender op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Den Bosch
Vloer netjes gelegd. Alleen jammer dat ze bij de deurkozijnen niet even netjes afkitten. Heb hier zelf een kitter voor moeten laten komen
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door RvS op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mooie vloer, legger heeft ook zijn werkt goed verricht
Reactie of foto toevoegen
“Slechte planning”
Door Patrick op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Kwaliteit vd aangekochte klik PVC vloer is goed echter het leggen is niet geheel naar wens verlopen (understatement). Nog niet af, plak plinten moeten nog geplaatst worden. Hopelijk spoedig, maar de legger zegt steeds af; planned verkeerd of komt helaas niet opdagen.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Raymond op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Breda
Kwalitatief goede vloer. Het proces van leggen door een "legger" ingeschakeld door lab21 werkt echter maar matig en de kwaliteit van het geleverde werk is ook maar op z'n best "OK" te noemen (niet overal netjes geëgaliseerd, problemen oplossen duurt lang, afspraken worden niet nagekomen en communicatie is slecht).
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Maaike op woensdag 24 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Ik werd vlot, adequaat en gastvrij geholpen. Er werd meegedacht en er was veel flexibiliteit om offertes tot laat in het proces nog te wijzigen.
FOTO VAN MAAIKE
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat PVC”
Door Ronald Waals op maandag 22 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wij zijn heel tevreden met ons PVC visgraat parket. We hebben goed advies gekregen en de vloer is mooi gelegd.
FOTO VAN RONALD WAALS
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt uitstekend”
Door J van den berg op zaterdag 20 mrt 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Hallo. Wij hebben een plak pvc vloer gekocht. Deze bevalt uitstekend en zijn heel goed geholpen in Leeuwarden en kregen heel goed advies met een top resultaat
FOTO VAN J VAN DEN BERG
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door j.broers op donderdag 18 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Goed geholpen, veel keus, belangstelling als de klus is geklaard, klein herstel, geen probleem en terugname teveel geleverde laminaat.
FOTO VAN J.BROERS
Reactie of foto toevoegen
“Mooi product”
Door Rob Zwaan op woensdag 17 mrt 2021 21 | vestiging Delft
Goed en mooi product, goede voorlichting en geheel conform afspraak netjes thuis afgeleverd. Zeer tevreden met de service.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Anne op woensdag 17 mrt 2021 21 | vestiging Delft
Super goede en professionele adviezen, oplossingsgericht en niet sturend op 'de duurste optie'. Wij zijn heel tevreden met onze vloer!
FOTO VAN ANNE
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door Mahadewsing op woensdag 17 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
We zijn tevreden dat we professioneel geholpen zijn door Hanneke, we waren teleurgesteld dat ze een verkeerde berekening had gemaakt waardoor we 8 m2 tekort kwamen en nog eens rond 400 euro bij moesten betalen.
FOTO VAN MAHADEWSING
Reactie of foto toevoegen
“Motieven sluiten niet goed aan”
Door Huseyin A. op woensdag 17 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Verkoop ging goed, alleen sluiten de motieven (van Hongaarse punt) op heel veel plekken niet goed aan en daar werd niks mee gedaan omdat het binnen de marges zou vallen.
FOTO VAN HUSEYIN A.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer zelf gelegd”
Door I. Vos op dinsdag 16 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Klantvriendelijk, meedenken, reageert snel.

Aanvulling ontvangen 16 maart 2021: We hebben een PVC vloer gekocht en zelf gelegd.
Levering was prima.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe PVC vloer”
Door H Goudriaan op maandag 15 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel blij met de nieuwe pvc vloer. Na jaren van vaste vloerbedekking een verademing. Makkelijk in onderhoud. Ik ben heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed aankoop advies”
Door Andries en Mariet Lancel op maandag 15 mrt 2021 21 | vestiging Den Bosch
De beheerder van de vestiging in den Bosch heeft ons een goed advies gegeven m.b.t. de vloer, die wij in ons chalet met houten vloer moesten nemen. Ook de nazorg was goed.
FOTO VAN ANDRIES EN MARIET LANCEL
Reactie of foto toevoegen
“Licht eiken PVC vloer”
Door Paul van Erp op maandag 15 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Vorig jaar heb ik bij Lab21 in Eindhoven een PVC vloer besteld. Vestigingsmanager Bob nam goed de tijd om mij te adviseren over de dikte van de vloer. Het is de Tromvik Oak geworden (lichte eiken kleur). Echter toen ik de vloer binnenkreeg zag ik meteen dat de verkeerde vloer was geleverd, namelijk de Reisa Oak. Dezelfde dag gebeld met het hoofdkantoor van Lab21. Zij gaven aan dat het inderdaad de verkeerde vloer was en dat het meteen zou worden uitgezocht. Binnen enkele dagen werd de juiste vloer geleverd en de verkeerde weer mee teruggenomen, dus dat was netjes opgelost. Mark heeft de vloer naderhand keurig gelegd, echter het kitwerk was niet naar behoren en heb ik later zelf weggehaald. Al met al kan ik Lab 21 aanbevelen. Goede service en prima kwaliteit.
FOTO VAN PAUL VAN ERP
+ Toon extra foto van Paul van Erp
+ Toon extra foto van Paul van Erp
Reactie of foto toevoegen
“Zeeeer tevreden”
Door A. van Bussel op maandag 15 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Goed en kundig advies bij aankoop. Daarna via mail duidelijk contact over levering en planning. Mooi gelegd en zeeeer tevreden met resultaat.
FOTO VAN A. VAN BUSSEL
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie vloer”
Door Brigitte Klijs op maandag 15 mrt 2021 21 | vestiging Breda
Mooie vloer, tevreden over de informatie over de levering. Niet tevreden over de gemaakte afspraken mbt de datum van het leggen en het inplannen de eerste twee leggers die ik toegewezen kreeg hebben niks van zich laten horen waardoor de legdatum opschoof. De 3e legger was super heeft gelijk contact opgenomen en heeft keurig werk afgeleverd. De vloer is super mooi geworden.
FOTO VAN BRIGITTE KLIJS
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe pvc vloer”
Door Erhan Bitigen op zondag 14 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn heel goed geholpen en ook was de medewerker heel vriendelijk en behulpzaam alles was naar ons wens.
FOTO VAN ERHAN BITIGEN
Reactie of foto toevoegen
“Waas over pvc vloer”
Door H. Pijnenburg op zondag 14 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Bij het leggen bleek dat de vloer beschadigd was. De volgende dag werd een nieuwe vloer geleverd. Deze was ook beschadigd. De derde dag hebben we een gedeelte uit de verpakking gebruikt en zijn er meer pakken geleverd. Hierbij geen enkele vraag vanuit lab21 hoe het uiteindelijk is gelukt. Nu ligt er een waas over de vloer en hebben we pvc reiniger gekregen. De waas zit er nog steeds. Ook hier wordt niet meer naar geïnformeerd. Bovendien kun je lab21 alleen via de winkel bereiken en als daar klanten zijn, nemen ze geen telefoon op.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Peter van der Veen op zondag 14 mrt 2021 21 | vestiging Zwolle
Op zoek naar een pvc vloer bij LAB21 in Zwolle terecht gekomen. Na een zoektocht door de voorbeelden en mogelijkheden, gewapend met een staal en offerte huiswaarts gegaan. Na accordering een planning opgesteld waar men zich super en prima aan heeft gehouden (levering materialen, egaliseren van de vloer en het leggen van de PVC vloer). Het resultaat mag er zijn***, nu naar 2 maanden gebruik nog steeds dik tevreden en content met de gehele gang van zaken
FOTO VAN PETER VAN DER VEEN
Reactie of foto toevoegen
“Fouten bij levering”
Door Rens op zondag 14 mrt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Fouten bij levering. Ondervloer niet geschikt voor klik-PVC geleverd bij terwijl dit wel in de opdracht stond. Duurde lang voor alles goed geregeld was.
FOTO VAN RENS
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Jos Menheere op zaterdag 13 mrt 2021 21 | vestiging Groningen
100 m2 vloer geëgaliseerd en een pvc-vloer gelegd in 2 dagen. Het is een prachtige vloer. Iedereen vraagt of we een houten vloer hebben. Uiterst tevreden over de vloerenlegger.
FOTO VAN JOS MENHEERE
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Albert Koster op zaterdag 13 mrt 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Onze ervaring met de PVC vloer die we hebben gekocht is super. Perfect gelegd, hierdoor heeft de vloer een uitstraling wat van echt hout niet is te onderscheiden.
FOTO VAN ALBERT KOSTER
+ Toon extra foto van Albert Koster
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe laminaatvloer”
Door J. Koning op zaterdag 13 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
In ons appartement hebben een nieuwe laminaatvloer laten leggen. Wij zijn uitstekend geholpen met de keuze voor een passende vloer door een medewerkster (M.W.) van vestiging LAB21 Amersfoort. Het contact met de legger en de randafwerking van de gelegde vloer was mindere kwaliteit dan verwacht.
FOTO VAN J. KONING
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Willem op zaterdag 13 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
De verkoper was heel goed en wees ons op dingen die we nodig hadden. Later ging er aardig wat mis, wat tot grote frustratie leidde aan onze kant. 1e te weinig laminaat geleverd. De legger die het bij ons kwam installeren was een 4e hand prutser. Na enige weken ging het laminaat bol staan (geen vochtwerende folie gebruikt maar wat de verkoper ons wel had geadviseerd onze prutser zei dat is niet nodig, was een verkopers praatje) dus contact met die 4e hands prutser en die zei komt goed, afspraken gemaakt met hem maar dan had hij zus en dan weer zo. Na een hele boze mail naar Amersfoort te hebben gestuurd werd ons een andere legger toegewezen, bij aankomst zag en zei hij het gelijk GEEN VOCHTWERENDE FOLIE gebruikt. Nu afgelopen week is er een nieuwe laminaat vloer gelegd door 2 vakmensen niks prutsen. Hier zijn we heel blij mee. Maar het allemaal niet nodig geweest als die 4e hands prutser zijn werk goed had gedaan.
FOTO VAN WILLEM
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Niels op zaterdag 13 mrt 2021 21 | vestiging Delft
Prima service, goed meegedacht. Levering in orde, prijsafspraak ok.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens LAB21
Website: www.lab21.nl
aAmersfoort (70 ervaringen), Euroweg 27, 3825 HA Amersfoort, tel 085 - 483 32 66
bBreda (36 ervaringen), Stadionstraat 11/7, 4815 NC Breda, tel 085 - 483 32 75
cCapelle aan den IJssel (54 ervaringen), Schinkelse Baan 8, 2908 LE Capelle aan den IJssel, tel 085 - 48 33 274
dDelft (26 ervaringen), Rotterdamseweg 402D, 2629 HH Delft, tel 085 - 483 32 77
eDen Bosch (39 ervaringen), Afrikalaan 14, 5232 BD Den Bosch, tel 085 - 483 32 71
fEindhoven (64 ervaringen), Brussellaan 9, 5628 TA Eindhoven, tel 085 - 483 32 60
gEnschede , Schuttersveld 46, 7514 AL Enschede, tel 085 - 48 33 284
hGroningen (34 ervaringen), Protonstraat 20H, 9743 AL Groningen , tel 085 - 483 32 73
iLeeuwarden (18 ervaringen), Planetenlaan 2, 8938 AL Leeuwarden, tel 085 - 483 32 70
jLeiden , Flevoweg 2C, 2318 BZ Leiden, tel 085 - 48 33 283
kOostzaan (Amsterdam) (32 ervaringen), Skoon 58, 1511 HV Oostzaan, tel 085 - 483 32 79
lUtrecht (4 ervaringen), Nieuw Amsterdamlaan 1, 3526 AE Utrecht, tel 085 - 483 32 78
mZwolle (13 ervaringen), Thomas A. Kempisstraat 59, 8021 BJ Zwolle, tel 085 - 483 32 72
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.