Feedback
7,9

LAB21

Website: www.lab21.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.lab21.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van LAB21
LAB staat voor Life At Best. Een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen is onze droom. Van houten vloeren, natuursteen tegels tot laminaatvloeren, alles wat wij aanbieden willen wij als topaanbieding presenteren. LAB21 voert dan ook enkel producten van topkwaliteit en topmerken in haar portfolio.

Om dit te realiseren werkt LAB21 uitsluitend samen met werelds meest toonaangevende fabrieken in de betreffende branche. Hun producten hebben zich al bewezen door hun topranking op de wereldproductlijst en jarenlang gebruik bij prestigieuze projecten als de Olympische Spelen, concertgebouwen, wereldwijd bekende retailchains etc.

Specialisme
LAB21 gelooft in specialisme. Dat is o.a. terug te zien in de diepte en breedte van ons assortiment. Een breed portfolio biedt u ook veel keus. LAB21 selecteert niet op merknamen, maar op kwaliteit en design. LAB21 neemt dus niet klakkeloos het hele portfolio van een merk in haar assortiment. Wij kiezen de mooiste kleuren en designs van de verschillende merken uit voor onze klanten.

Transparant & eerlijk
LAB21 is altijd zo transparant mogelijk naar haar klanten toe. Wij vertellen alles incl. de nadelen van het materiaal en de valkuilen bij het gebruik. Regelmatig vertellen onze showroommedewerkers direct iets over de nadelen wanneer zij een product toelichten. De showroommedewerkers van LAB21 ondergaan intensieve trainingen voordat ze aan de slag gaan. Deze trainingen worden gevolgd door een telefonische enquête onder onze klanten en periodieke toetsen. Secuur en eerlijk zijn is de nummer 1 richtlijn voor onze showrooms.

Wij houden niet van agressief verkopen en het achterhouden van informatie. LAB21 biedt al haar producten aan tegen een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. En altijd voorzien van eerlijke informatie. Klanten zullen uiteindelijk voor LAB21 kiezen als wij het goed en eerlijk blijven doen. Dat is onze overtuiging.
Ervaringen
Er zijn 419 ervaringen over LAB21. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren167 ervaringen
4 sterren171 ervaringen
3 sterren33 ervaringen
2 sterren19 ervaringen
1 ster29 ervaringen

Per vestiging:
“De vloer is mooi en strak gelegd”
Door M. Ravesteyn op zaterdag 2 okt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wij hadden eigenlijk bij de concurrent een mooie vloer gezien maar hier vonden we de service niet zo fijn. Hierop zijn we met het staaltje naar Lab21 gegaan, met de vraag of ze deze vloer ook verkochte. En die bleek het geval, aangezien Lab21 eigenlijk duurder was werd al gelijk gezegd dat we de vloer voor dezelfde prijs zou krijgen. Aangezien het een pvc plak vloer is, gelijk aangegeven dat wij deze graag door hen lieten leggen. Die werd ook keurig geregeld. Tijdens het bestelproces netjes op de hoogte gehouden wanneer de vloer werd geleverd, wanneer onze vloer werd geëgaliseerd en wanneer de vloer werd gelegd. Wij zijn super tevreden, de vloer is mooi en strak gelegd.
FOTO VAN M. RAVESTEYN
+ Toon extra foto van M. Ravesteyn
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer laten leggen”
Door Sjoukje de Vries op dinsdag 21 sep 2021 21 | vestiging Leeuwarden
We hebben een pvc vloer laten leggen. Het is makkelijk schoon te houden en de vloerverwarming werkt perfect.
FOTO VAN SJOUKJE DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Bertine de Jong op maandag 6 sep 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prachtige vloer, goed geïnformeerd, snelle levering.
FOTO VAN BERTINE DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sjanet Schouten op vrijdag 27 aug 2021 21 | vestiging Breda
Ik werd vriendelijk en goed ontvangen door de manager van de zaak in Breda hij liet mij de tijd om iets na mijn zin te zoeken ik heb donkere laminaat gekozen en ben zeer tevreden met hoe het is gegaan
FOTO VAN SJANET SCHOUTEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met pvc vloer”
Door Bakker op woensdag 25 aug 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Goed geholpen, mooie vloer, erg tevreden
FOTO VAN BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw PVC vloer”
Door ET op woensdag 25 aug 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Ik heb een pvc-vloer gekocht voor de begane grond. Er waren plinten te kort, niet heel erg, er zitten nu geen plinten in de voorraadkast, maar toch, dat had niet gehoeven. Het overgangsprofiel had niet gehoeven, de mat en vloer zijn goed geplakt en sluiten goed aan, ik had me daarmee een kleine €30 kunnen besparen. Ik werd stapel van alle mails die ik heb ontvangen: van de verkoper, de legger, de planning, de inkoop, klantregistratie. En als ik 1 partij iets had gemaild, kwam de andere partij met een vraag die ik net aan een ander had beantwoord. Ik hield er een hele administratie aan over.
Reactie of foto toevoegen
“PVC klik vloer”
Door Fam Moerman op woensdag 25 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een pvc klik vloer gekocht bij Lab 21. Prima geholpen, goed advies. Keurig op tijd geleverd en goede service.
FOTO VAN FAM MOERMAN
+ Toon extra foto van Fam Moerman
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Ad Nieuwenhuis op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Utrecht
Goed advies personeel in de vestiging Utrecht. Stipte levering en zelfs tot achter het huis gebracht. Product prima kwaliteit,
Reactie of foto toevoegen
“Pvc in combinatie met natuursteen”
Door Rinus Kools op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Breda
Duidelijk uitleg en advies welke pvc vloer geschikt was om over een natuurstenen vloer te leggen
Reactie of foto toevoegen
“Vloer overal in huis gelegd”
Door Tanja Maas op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Eindhoven
eerst de huiskamer gedaan met deze prachtige vloer! drna keuken en de gang ,
en een jaar later alles boven , dus heel mijn huis met deze prachtige laminaat
super geholpen door Hanneke in Eindhoven
FOTO VAN TANJA MAAS
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Joost de Kort op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Breda
Super geholpen, alles liep boven verwachting
FOTO VAN JOOST DE KORT
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt uitstekend”
Door Natasja Kuhlman van den Berg op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Leeuwarden
stech century klik pvc bevalt uitstekend. Ligt hier nu 4 maanden. Onderhoudsarm. Makkelijk zelf te liggen en goede instructie informatie op youtube
FOTO VAN NATASJA KUHLMAN VAN DEN BERG
+ Toon extra foto van Natasja Kuhlman van den Berg
Reactie of foto toevoegen
“Prima klantenservice”
Door Anne op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Utrecht
Heel spontane vrolijke behulpzame verkoopster. Alle geduld, goede informatie en denkt echt als mens met je mee. Mooie vloer, goede kwaliteit. Mooie kleur en structuur. Iets bredere plank maakt het nog mooier. Beetje een drukke print maar dat valt gauw weg met de meubels er op. Heel blij mee! (Wel iets lastiger schoonmaken merk ik) prima klantenservice en nalevering.
Reactie of foto toevoegen
“Verwacht meer”
Door Peter Westerhoven op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Wij zijn zeer teleurgesteld in het resultaat zeker gezien de kosten van bijna 12.000 euro. De legger was een regelrechte amateur. Na het egaliseren zat de vloer vol met meer oneffenheden dan ervoor. De PVC vloer lag aan de zijkanten niet vastgelijmd en er zitten veel kieren in de vloer. Verder is het leggen om bijvoorbeeld een ventilatiebuis gewoon prutswerk waarbij het PVC rechtop omhoog loopt tegen de buis aan. Al met al reden genoeg voor ons om de overige verdiepingen te anuuleren, want 1 bedroevend resultaat is wat ons betreft voldoende. Wij hopen dat de betreffende legger inmiddels door Lab21 aan de kant is geschoven en ons leed andere mensen bespaard blijft, want voor de prijs van LAB21 vloeren verwacht je toch echt wel wat meer.
FOTO VAN P. WESTERHOVEN
+ Toon extra foto van P. Westerhoven
+ Toon extra foto van P. Westerhoven
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Sebastiaan Kooistra op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Groningen
Het gesprek was erg prettig, duidelijk advies en het resultaat vd pvc vloer is fantastisch.
REACTIE VAN SEBASTIAAN KOOISTRA
Pvc visgraat is echt van super kwaliteit.
REACTIE VAN SEBASTIAAN KOOISTRA
Het advies was overigens super
+ Toon extra foto van Sebastiaan Kooistra
Reactie of foto toevoegen
“Contact met backoffice gaat niet goed”
Door Merel van Nuland op dinsdag 10 aug 2021 21 | vestiging Utrecht
Eigenlijk is 2 sterren teveel voor deze organisatie!!! Zie je LAB21 staan, bedenk dan nogmaals of je wel echt naar binnen gaat. Bij binnenkomst is namelijk alles mogelijk en hebben ze prachtige verhalen in een mooie showroom. Het voelt professioneel en vertrouwd aan. Totdat je na het plaatsen van een order in contact met ze probeert te komen (onmogelijk) of als er geleverd moet gaan worden. Leugen na leugen! Onze houten vloer, die voor ons op voorraad zou liggen, was totaal niet leverbaar. Dit moesten wij in de week van plaatsing horen van de legger, dit na het volledige bedrag betaald te hebben. We konden niets meer! Uiteindelijk na heel veel gedoe, met onze rug tegen de muur, hebben we een totale andere vloer moeten accepteren. Onze nieuwe keuken kon niet afgemaakt worden, omdat de nieuwe vloer weer niet op de beloofde datum er was. Ook zij zijn de dupe van deze organisatie en moesten nogmaals terugkomen. Kosten hiervoor waren in de €300! Uiteindelijk is de vloer meer dan 6 weken te laat geleverd. Dit bleek ook nog eens een andere vloer te zijn, die wij uit nood geaccepteerd hadden. Plaatsing heeft meer dan een week geduurd (50m2) omdat wij "niet" ingepland waren in de planning. Een compensatie ontvangen na deze verschrikking, is niet aan de orde volgens hen. Zij zijn de degene die zielig zijn in dit verhaal, want ze moesten een "duurdere" vloer leveren.. We hebben met veel bedrijven gewerkt, maar deze organisatie spant de kroon! Er zullen vast goede verhalen zijn, maar wij raden iedereen af om met ze in zee te gaan! Durf je het aan? Lees vooraf vooral even de kleine lettertjes, dit is een organisatie die niet te vertrouwen is!
Reactie of foto toevoegen
“Gaat niet goed”
Door F. Remie op maandag 9 aug 2021 21 | vestiging Breda
Mijn ervaring is niet best, in de winkel is het allemaal nog prima, wordt fijn geholpen en krijgt een leuke prijs mee voor een, nog steeds, mooie vloer. Echter begint het gezeik na het inmeten, waar ik ineens een meerprijs van 1100 € krijg, voor tweemaal egaliseren. In de voorwaarden staat wel dat dit voor kan komen, dit is nooit tegen ons verteld, ook al wordt gezegd dat dit altijd verteld wordt, maar ik en mijn moeder weten beide van niets en mijn zus die er ook gekocht heeft had hier ook niets van vernomen.

Als dan alles geregeld is en de meerprijs betaald is, wordt de vloer gelegd, hierbij denk ik een mooi strak fantastisch afgewerkte vloer te krijgen, maar achteraf blijkt, zoals op de foto te zien is, dat de afwerking te wensen over laat. Daarbij kom ik erachter dat de vloer niet 100% egaal gemaakt kan worden, nou prima, met een kleine afwijking, zoals ik in de bijlage meestuur, ga ik akkoord, maar kit dit dan even af, hier kreeg ik echter ook een meerprijs voor te horen, op een vloer van 4400€.

Nu is het zo dat de vloer die er al lag, blijkbaar want dit vertelde de legger mij na het leggen pas i.p.v. na het inmeten, niet recht was en dit met egaliseren niet recht getrokken kon worden (er is tweemaal geëgaliseerd!!), alleen met een nieuwe dekvloer, vertel mij dit, dan kan ik een beslissing nemen of ik een dekvloer laat storten i.p.v. dat dat voor mij wordt besloten (foto zit in de bijlage van het verschil.

Tot overmaat van ramp is er een plint los geklapt van de muur waardoor hier nu ook een ruimte tussen muur en plint zit en zijn er te weinig plinten geplaatst, waarop ik te horen kreeg waar het dan het mooiste zou zijn om wel plinten te zetten.... Hier heb ik ook nog niks van vernomen. Met mijn klachten word ik gewoon voor de gek gehouden, de verkoper verteld mij dat dit binnen een week opgepakt zal worden, nou ik ben ondertussen al 10 weken verder of zoiets. Tot het betalen ging het prima, hierna werd het een bende.
FOTO VAN F. REMIE
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Karin op zondag 8 aug 2021 21 | vestiging Amersfoort
Goed geholpen. De pvc vloer is zeer netjes gelegd. Personeel is zeer correct en vriendelijk. Zeker een aanrader om hier je vloer te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Waardeloos”
Door Jeanine op vrijdag 6 aug 2021 21 | vestiging Amersfoort
Gebrek service en fatsoen vanuit het Hoofdkantoor, in Amersfoort. Vloer en traprenovatie gekocht in Utrecht. Goede service en advies vanuit de showroom. Denken met je mee en geven oprecht advies, heel prettig ervaren. Maar dan begint de ellende en helaas is dit een veel voorkomend verhaal bij LAB21. Mijn advies: BESTEL HIER NIET!!! Je bent verplicht om alles op voorhand te betalen anders leveren ze niet. Maar leveren doen ze sowieso liever niet, want dan moeten ze ook daadwerkelijk gaan leggen. Voor het leggen werken ze met zzpér die helemaal vol zitten met eigen opdrachten. Je moet zelf contact opnemen met de toegewezen legger, die nemen niet op laat staat dat ze je bellen voor het inplannen van een legdatum. Het heeft dus ook totaal geen zin om op voorhand in de showroom aan te geven wanneer je de vloer oid zou willen hebben. Ons verhaal; LAB21 kwam niet opdagen voor het inmeten. We moesten hier zelf een melding van maken, het HQ houdt dit niet in de gaten. Drie keer een PVC legger toegewezen, terwijl we een houten vloer hadden besteld. Vloer leveren doen ze pas wanneer er een legger is gevonden, maar dat schuift dus steeds op. Uiteindelijk zelf een legger geregeld. Planning gaf direct aan opgelucht te zijn dat we zelf iemand hadden geregeld en de kosten voor het leggen terug te storten. Dat is inmiddels een maand geleden en nog niets terug ontvangen. Een legger voor traprenovatie wordt maar naar voren geschoven. En een deel van de order, plinten, worden gewoonweg niet geleverd. Aangegeven ook de trap zelf te regelen en af te zien van een legger vanuit LAB21. Ook hierop geen respons en geen terugbetaling. Kortom, € 3.000,- betaald aan legkosten, ofwel voor een dienstverlening die ze niet na kunnen komen. En wanneer je dit geld terug wil ontvangen, omdat je zelf een legger hebt geregeld, dan laten ze niets meer van zich horen. Planning en levering proberen vriendelijk met je mee te denken, maar schieten blijkbaar lukraak in. Leggers klagen over het HQ en HQ kraken hun eigen leggers af. Zelfs de koerier, die onze vloer kwam leveren, komt met verhalen van bizarre naleveringen die hij door het hele land door mag afleveren. George, Managing Director van LAB21 schuift alles af, komt afspraken niet na en belt dus ook niet terug wanneer hij dat toezegt, laat staan dan hij een fatsoenlijk excuus maakt of überhaupt zorgt dat je je eigen geld terug gestort krijgt. We zijn nu al ruim een maand achter hun broek aan het zitten om alles geleverd te krijgen en tot een oplossing / afronding te komen, maar tot op heden ontvangen we geen respons. In mijn optiek is LAB21 gericht op verkoop targets, omzet en vooruit betalen, maar niet op het leveren van een correcte dienstverlening.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe vloer”
Door Alida Kleine op zondag 1 aug 2021 21 | vestiging Amersfoort
Ik ben heel blij met mijn nieuwe vloer. Ondanks feestdagen en corona kon deze toch heel snel en goed geplaatst worden, de nalevering was ook top! Hele fijne service en mooie vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Verloopt niet goed”
Door Rowena op maandag 26 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wat een puinhoop is het daar. In de winkel word je super goed geholpen en word je mooie praatjes en kortingen 'overgehaald', maar zo gauw je daar je order hebt geplaatst krijg je te maken met het hoofdkantoor. Daar begint de ellende. Door een verkeerde inschatting in de winkel mochten we nog eens 1000 euro extra betalen (daar gaat de korting), vervolgens vroegen wij een tig keer om de juiste factuur, deze kwam maar niet waardoor wij hem niet konden betalen (bouwdepot). Daaropvolgend werd de vloer bijna niet geleverd en kregen wij het verwijt dat wij niet aan onze betalingsverplichting voldeden. Mensen op het kantoor zijn niet bereikbaar (tip kies een andere optie in het menu ipv de optie klachten want bij klachten neemt nooit iemand op). Beloftes dat je terug gebeld wordt worden niet na gekomen. Uiteindelijk zijn we langs het hoofdkantoor in Amersfoort gegaan (we moeten toch wat) en daar werden we, zoals ze dat zo mooi kunnen, goed behandeld. Uiteindelijk toch een factuur ontvangen (uiteraard weer een paar euro duurder dan was overeengekomen), deze direct via het bouwdepot ingediend en afgesproken dat de vloer op de afgesproken datum geleverd zou worden. Bij contact met de bezorger kwamen we erachter dat ze als leveradres ons oude adres hadden doorgegeven i.p.v. ons nieuwe adres. Gelukkig was de bezorger meewerkend (had vaker met dit probleem via LAB21 te maken gehad) en wijzigde de route naar ons nieuwe adres. Ons bezoek was op vrijdagochtend, de indiening in het bouwdepot dezelfde middag en prompt hing LAB21 maandochtend al aan de telefoon om te vragen waar onze betaling bleef. Uiteindelijk is de vloer goed gelegd (zijn externe jongens die dat doen), maar hadden we toch nog teveel producten over (nameting was ook niet correct). Dit wilde wij laten ophalen (aangezien wij het niet zelf kunnen terugbrengen), maar daar werd erg moeilijk over gedaan. Wij moesten het maar zelf bij een filiaal afleveren. Uiteindelijk toch iemand bereid gevonden om de producten op te halen werden wij gebeld door iemand die 200 km verderop woont. Nogmaals contact opgenomen (aangezien wij niet werden terug gebeld) en het zou weer geregeld worden. Na een paar weken zijn de plinten alsnog opgehaald, maar de terugbetaling bleef uit. Weer contact opgenomen en toen kregen wij te horen dat ze niet wisten wie het bij ons heeft opgehaald en dat wij maar moesten aantonen wie het had opgehaald. Na ontploft te zijn hebben we eindelijk een leidinggevende aan de telefoon gehad. Uiteraard moeten we nog even wachten op de afloop, maar afgelopen maanden hebben we alleen maar frustraties ervaren. Niemand was er bereikbaar, continue beloftes die niet waar gemaakt werden, administratie die niet op orde was etc. Mijn tip laat je niet verleiden door mooie praatjes in de winkel en de korting die zij bieden. De service in de winkel is namelijk echt goed, maar daarna is het echt belabberd. Je hebt dan ook niks meer te maken met de winkel, alles verloopt via het hoofdkantoor. En de afspraken die je in de winkel hebt gemaakt? Die vervallen aangezien zij daarvan niet op de hoogte zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Hulpvaardige mensen”
Door Ferry op zaterdag 24 jul 2021 21 | vestiging Delft
Een prettige manier van omgaan. De mensen waren heel hulpvaardig bij onze keuze tussen een houten vloer of een pvc vloer.
FOTO VAN FERRY
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer ziet er fantastisch uit”
Door Frans van wolffelaar op donderdag 22 jul 2021 21 | vestiging Eindhoven
Heel goede service en vakkundig gelegd de PVC vloer erg gemakkelijk in onderhoud en ziet er fantastisch uit. Wij zijn er erg blij mee.
FOTO VAN FRANS VAN WOLFFELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door H. Dijk op donderdag 22 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
Goed advies bij het uitzoeken van onze pvc (verlijmd) vloer. Daarna vakkundig gelegd, op de afgesproken dag. Ligt er strak bij, wij zijn er blij mee!
FOTO VAN H. DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen en correcte afhandeling”
Door Fred Boek op woensdag 21 jul 2021 21 | vestiging Delft
Ondanks de coronabeperkingen correct geholpen door de verkoper Chander Bachoe . Goede adviezen en correcte afhandeling. Onze keuze was gevallen op Stech Klik PVC Cream Oak. De leggers hadden ook goed werk verricht wat resulteerde een een mooie vloer die onze verwachtingen overtroffen heeft.
FOTO VAN FRED BOEK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ruben op woensdag 21 jul 2021 21 | vestiging Den Bosch
Goed advies. Er wordt ook echt tijd voor je genomen en alle ruimte gegeven om vloerdelen mee naar huis te nemen om in setting van je huis te kijken welke kleur je wilt. Ook contact met de 'legger' verliep erg prettig & professioneel. Kortom: zeer tevreden over Lab21 (en erg blij met onze mooie nieuwe vloer!)
Reactie of foto toevoegen
“Reeds gemonteerde laminaatvloer”
Door Bob van Genuchten op woensdag 21 jul 2021 21 | vestiging Den Bosch
Fijne uitleg gehad over de types vloeren waardoor ik een gewogen keuze kon maken.
FOTO VAN BOB VAN GENUCHTEN
Reactie of foto toevoegen
“Vloer niet afgewerkt”
Door Elly Aarssen op woensdag 21 jul 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Met de Puretec PVC vloer ben ik uitermate tevreden, de verkoper in Capelle - Mounir Akkabi - heeft mij fantastisch geadviseerd en geholpen. 16/4 is de vloer gelegd, ook naar tevredenheid, maar de afwerking laat nog steeds op zich wachten. De leggers laten me in de steek, het verkeerde overgangsprofiel was geleverd, het omgeruilde (waarvoor ik € 132 extra moest betalen) was ook verkeerd. De legger, die 22/6 e.e.a. zou afmaken, kon dus niets doen omdat het verkeerde profiel was geleverd. Hij zou het allemaal zo snel mogelijk regelen en afmaken. Helaas echter tot op heden (vanaf 16/4) zit ik nog steeds met een onafgewerkte vloer. U begrijpt dat mijn enthousiasme voor Lab21 flink is gedaald. Hoop dat u voor een snelle oplossing kunt zorgen. M.vr.gr Elly Aarssen
Reactie of foto toevoegen
“Veel gedoe, maar wel een mooie vloer”
Door Adam Elders op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Heel veel keuze en veel begeleiding bij het uitzoeken. De showroom verkoopt vaak dingen mee die de vloerenleggers dan niet gebruiken omdat deze niet mooi of niet handig zijn. Doordat er externe vloerenleggers worden gebruikt is afspraken maken met deze partijen soms wat lastig. Wij hadden er 1 die onze woning heeft gecontroleerd en dan bij het leggen steeds maar vertelde dat hij niet uitkwam met de prijs en dat we hem beter zo konden betalen. Uiteindelijk kwamen wij nog anderhalve pak te kort aan pvc en moesten we bijbestellen. Bij het bestellen bewust gezegd dat we 1,5 pak nodig maar liever 3 pakken wilden zodat we wat extra hadden. We hebben wel voor 3 pakken inclusief egaliseren moeten betalen terwijl dat maar 1,5 pak was. Al met al hebben we veel gedoe gehad maar is de vloer wel erg mooi geworden.
FOTO VAN ADAM ELDERS
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door HC de Jong op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wij zijn minder tevreden omdat we eerst een Vloerenlegger hadden rond geleid en hij vervolgens niet kwam. Er werd toen een ander ingeschakeld en die kwam wel op tijd in de planning. Wel vind ik het ontzettend spijtig dat er teveel materiaal wordt besteld wat later alleen in complete dozen teug kan. De Vloerenlegger had wel te veel dozen open getrokken en ze er uitgelegd. Dus zit ik nog met een giga hoeveelheid over. Tevens kwam er in loop toen wij er gingen wonen een expert over de vloer en die keek toch bedenkelijk. De vloer had veel strakker kunnen worden gelegd. Dus ik hoop dat deze vloer de 10 jaar haalt. Hij ligt er niet echt lekker in. Dus hier geen aanrader!
FOTO VAN HC DE JONG
REACTIE VAN HC DE JONG
Vloer kan beter worden gelegd
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer voor 3 verdiepingen”
Door Ton Lodewijks op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Den Bosch
Door de kennis van zaken bij het filiaal in Den Bosch, en de uitgebreide keuze hebben wij daar voor 3 verdiepingen lijm pvc vloeren besteld. Uitstekende legservice en nazorg, wij zijn super blij met onze vloeren.
FOTO VAN TON LODEWIJKS
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden met gelegde vloer”
Door Jack op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Eindhoven
Werd goed geholpen in het bepalen van de hoeveelheid meters die nodig waren.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer is geleverd en gelegd”
Door Marc op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Groningen
Standaard verkoopgesprek. Verder warrig verhaal over fases in het proces.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer voor ons appartement”
Door JackT op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Groningen
Wij hebben pvc gekocht voor ons hele appartement (ca. 165 m2), is in 2 dgn gelegd en het bevalt tot nu zeer goed.
FOTO VAN JACKT
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Erik van Esch op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Eindhoven
Visgraat vloer voor de 1e verdieping. Super tevreden over het gehele traject. Van aankoop tot het leggen.
FOTO VAN ERIK VAN ESCH
+ Toon extra foto van Erik van Esch
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde pvc vloer”
Door T.A. Groters op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Utrecht
Door een communicatiefout zijn de vloeren verkeerd gelegd, de boven verdiepingen heeft nu een hele dure vloer en de begane grond de goedkopere vloer, het went wel maar leuk is anders.
Reactie of foto toevoegen
“Onvoldoende m2 vloer”
Door Theo van Emmerik op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
De vloer is goed gelegd in 2 keer want bij de eerste keer was er onvoldoende m2 vloer meegenomen.
FOTO VAN THEO VAN EMMERIK
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van laminaat”
Door Fam G de Jong op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Laminaat Visgraad is netjes gelegd op afspraak en het laminaat wat we besteld is van goede kwaliteit. De kleuren die we uitgezocht hebben zijn precies zo geleverd als de kleur die we in de winkel besteld hebben er zit geen kleurverschil in en weinig afval stukken van de laminaat die we zelf konden en gaan leggen.
REACTIE VAN FAM G DE JONG
De super goed gelegde Visgraad laminaat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Prettige communicatie”
Door Ilana kan op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
Vriendelijk te woord gestaan. Prettige communicatie nadat we het gekocht hadden. Levering precies als afgesproken
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop PVC vloer”
Door Gilbert Ausserhofer op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Flexibel met het maken van de legafspraken. Het leggen is gewoonweg goed en correct uitgevoerd.
FOTO VAN GILBERT AUSSERHOFER
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door F. Wouters op dinsdag 13 jul 2021 21 | vestiging Eindhoven
Prettig en goed geholpen. Laminaat plus toebehoren werd mooi op tijd geleverd.
FOTO VAN F. WOUTERS
+ Toon extra foto van F. Wouters
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Shirly uit Weesp op vrijdag 9 jul 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Verkoper Johan in Oostzaan super vriendelijk. Mijn ervaring met het hoofdkantoor is heel erg slecht. Zodra de betaling (vloer van 11.000 euro) binnen is begint de ellende. Er wordt allereerst een vloerenlegger toegewezen van Lab21, vervolgens geen reactie van Lab21 en de vloerenlegger over de planning, zelf herhaaldelijk Lab21 gebeld dat ik niet werd gebeld door de legger, uiteindelijk een nieuwe legger aangewezen gekregen. Eenmaal mijn vloer gelegd, helaas niet naar tevredenheid omdat er ook een beschadiging was aan de keuken contact gehad met Lab21 hiervoor heb ik meerdere malen moeten bellen, mailen en inspreken. Het heeft minimaal een maand geduurd voor er een oplossing kwam en dit was niet van Lab21, maar van de legger en hiermee was het voor Lab21 af. Lab21 gaf mij zelf de schuld dat ik de beschadiging had aangebracht. Gelukkig heeft de legger gezegd het door hun toedoen was dat de keuken was beschadigd en toen kwam er een minimaal excuus van Lab21 met nogmaals dat er geen compensatie op wat voor manier dan ook mogelijk is. Heb zelfs nog 2 pakken e.o. exta moeten afrekenen. Uiteindelijk heeft de legger ervoor gezorgd dat mijn vloer er goed inzit. De legger is niet in dienst van Lab21. De vloer zou er goed en wel inliggen voor we verhuisd zouden zijn en deze ligt er uiteindelijk in nadat we al in het huis wonen.
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke tevreden”
Door Kremers op vrijdag 2 jul 2021 21 | vestiging Eindhoven
Goede informatie in de winkel, omdat wij 'n slechte vloer hadden hebben wij gekozen voor klikpvc. Super snel geleverd ! De kleur vinden wij heel mooi en is makkelijk in onderhoud. Hartstikke tevreden.
FOTO VAN KREMERS
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door J Hassani op donderdag 1 jul 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
We zijn in de winkel goed geholpen. De levering liep soepel. Vloer zit er heel mooi uit
FOTO VAN J HASSANI
Reactie of foto toevoegen
“Vlot”
Door B.Aukes op donderdag 1 jul 2021 21 | vestiging Groningen
Wij kregen in Groningen prima voorlichting en we hoefden niet lang te twijfelen om een positieve beslissing te nemen. De levering ging ook vlot .
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop PVC vloer”
Door Bea op woensdag 30 jun 2021 21 | vestiging Breda
In showroom Breda, erg goed geholpen. Zeer deskundige en nuttige informatie. Ging voor vloer bij mijn zoon en kocht er uiteindelijk ook 1 voor mezelf. Tevens mooi PVC voor afwerking schouw.
FOTO VAN BEA
Reactie of foto toevoegen
“Naturel eiken pvc vloer”
Door Ilona op dinsdag 29 jun 2021 21 | vestiging Zwolle
Mooie visgraat pvc vloer gekocht, naturel eiken. Mooie zichtbare structuur, mooie kleurschakeringen. Fijne nuchtere verkoper. Eerlijke prijs.
FOTO VAN ILONA
Reactie of foto toevoegen
“Vloer lijkt dof”
Door Precillia Crawford op dinsdag 29 jun 2021 21 | vestiging Delft
Ik heb pvc vloer gekocht wel heerlijk schoon te maken maar de vloer lijkt zo dof.
FOTO VAN PRECILLIA CRAWFORD
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door L.Erné op dinsdag 29 jun 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Mooie vloer, snel gelegd. De levering was mooi op tijd en volgens afspraak. De mensen in de vestiging Oostzaan zijn vriendelijk en hulpvaardig.
FOTO VAN L.ERNÉ
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Dave op maandag 28 jun 2021 21 | vestiging Utrecht
Heel fijn geadviseerd in de winkel konden rustig uitzoeken wat we mooi vonden. Vloer op tijd geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Eva-Linde op maandag 28 jun 2021 21 | vestiging Amersfoort
We hebben een prachtige donker bruine laminaatvloer gekocht. We hebben eerst in de showroom in Utrecht gekeken, daar werden we snel en professioneel geholpen. De showroom is ruim opgezet. Er is voldoende keuze en er wordt met je meegedacht. We hebben een huis uit 1900, dus we zochten wel specifiek een donkere kleur laminaat wat goed past. Ook een passende ondervloer erbij uitgekozen. De communicatie is prettig verlopen, ook het proces van het bestellen, de status van de order, de chauffeur die de vloer kwam bezorgen en de aflevering verliep super. We hebben nog bijbesteld en dit afgehaald in Amersfoort, ook dit verliep zonder problemen. Alleen maar complimenten voor Lab21!
FOTO VAN EVA-LINDE
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie vloer”
Door H. Duursma op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Groningen
Duidelijk advies, zowel over het soort vloer als over de juiste kleur toepassing. Levering geheel volgens afspraak. Kwalitatief erg mooie vloer en kwaliteit top. Hadden iets anders in gedachten toen we de showroom binnen liepen, maar zijn erg blij dat we op basis van advies de juiste vloer hebben kunnen kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door a van leeuwen op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Delft
goed geholpen door medewerkster in delft

Aanvulling ontvangen 28 juni 2021: Is allang geleverd,en geplaatst door eigen vakman.
Levering is idd wel wat ik zie in de revieuws,eerst betalen dan halen,en op mails reageren is niet hun sterkste kant. vandaar 3sterren
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer wel veel over”
Door Lincy de jong op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Breda
Fijn geholpen ,,alleen werd ons verteld wat over was dat dat terug gebracht mocht worden. Hadden 7 volle pakken over alleen er mocht niks van terug.. Gelukkig vanuit het hoofdkantoor goed geholpen en de helft terug gekregen.. Wel jammer dat in de vestiging Breda verteld werd dat alles wat over was terug mocht,,hun alles uit laten rekenen en dan nog 8 volle pakken over.. Maar al bij al een hele mooie vloer
Reactie of foto toevoegen
“Wat teleurgesteld maar ook opgelost”
Door J.landman op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Amersfoort
Vloer gekocht, er werd gezegd dat als er pakken over bleven we geld terug kregen. De verkoper had ons adres fout in de computer gezet. Dus bezorging kon ons huis niet vinden. Wel bezorgkosten betaald maar zelf het PVC opgehaald. En over gebleven pakken (3) konden niet terug. Wel werd beloofd de bezorgkosten terug te storten. Helaas is dit ook niet gebeurd. Teleurstellend dit.

Aanvulling ontvangen 1 juli 2021: Excuus. Had in mijn vorige recensie vermeld dat ik mijn transportkosten niet terug heb gekregen terwijl ik het zelf heb opgehaald! Excuus hiervoor heb de transportkosten wel terug gestort gekregen! En over de PVC zijn wij ook zeer tevreden. Wij hebben t zelf gelegd. Vond het wel zo netjes dit hier toch ook te vermelden.
FOTO VAN J.LANDMAN
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Wolters op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Groningen
We hebben na een bezoek aan de showroom gekozen voor de commoran van de top-line. Dit is een mooie lichte plank die toch veel warmte uitstraalt. Tevens zit er een mooi reliëf in waardoor het natuurlijk lijkt. Om een goed beeld te krijgen wouden we graag een staal meenemen, maar deze was op dat moment niet aanwezig. Om ons toch van dienst te zijn werd het wandrek van de muur gehaald om vervolgens mee naar huis te krijgen. We zijn goed geholpen en begeleid in het aankoop traject.
Reactie of foto toevoegen
“Top-line laminaat vloer”
Door Ruud Twigt op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Wij hebben de top-line Shannon laminaat vloer en zijn daar erg tevreden over.
FOTO VAN RUUD TWIGT
Reactie of foto toevoegen
“Top kwaliteit”
Door Marcelino op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Utrecht
Een zeer ruime voorraad aan vloeren, een zeer goeie showroom, goed en vriendelijk advies, ze reageren snel bij een vraag per mail (of telefonisch) en leveren. Top kwaliteit!
FOTO VAN MARCELINO
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Liewes op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Groningen
Goede uitleg en men nam de tijd om verschillen te laten zien.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat en PVC vloer”
Door van Miltenburg op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Zowel laminaat als klik-PVC-laminaat hier gekocht. Prachtige kwaliteit en eenvoudig strak te plaatsen.
FOTO VAN VAN MILTENBURG
+ Toon extra foto van Jeroen van Miltenburg
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer met v-groef”
Door Joyce Dullens op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Zwolle
Wij hebben een parketvloer met v-groef gekocht. Prachtig materiaal, goed te leggen en een mooie en luxe uitstraling. Vlekken veeg je zo van de vloer af.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch mooie vloer”
Door B Zoeteman op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Zijn door Johan erg goed en vriendelijk geholpen en erg goed voorgelicht. We hebben strech oak klick pvc laminaat gekocht. Prima service!!!!! Fantastisch mooie vloer. Zeer tevreden en zullen het zeker doorgeven aan vrienden en bekenden.

Aanvulling ontvangen 30 juni 2021: Wij hebben de pvc vloer al liggen, zeer mooi en erg tevreden. Prima bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi”
Door Kevin op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Eindhoven
Super mooi geworden. Heb de pvc vloer zelf gelegd en dat gaat super zeker met de onder vloer die al op de planken zit zeer tevreden.
FOTO VAN KEVIN
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Roy op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Breda
Goede service! En komen afspraken na ! Laminaat is van zeer goede kwaliteit top!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Ilse op maandag 21 jun 2021 21 | vestiging Eindhoven
Fijne service en meedenkend! We hebben een mooie vloer uitgekozen voor ons nieuwbouw huis. Ook de leg service was goed, goede communicatie!
FOTO VAN ILSE
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde laminaatvloer”
Door Bas op zondag 20 jun 2021 21 | vestiging Groningen
Verkoop en levering prima. Service houd echter wel op zodra je een probleem hebt na het leggen. Onze laminaat vloer komt op meerdere plaatsen omhoog. Contact opgenomen met de klantenservice en krijg na 1 week! pas een reactie zonder een oplossing. De schuld zou bij onszelf liggen... De vloer is gewoon te strak gelegd zonder rekening te houden met de werking. Wederom een reactie gestuurd maar inmiddels weer een week verder. Tot op heden geen enkele reactie. Als je bijna €6000,00 voor een vloer betaald inclusief leggen verwacht je toch echt wel een stuk meer service!
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de nieuwe vloer”
Door Fenna Bovens op maandag 14 jun 2021 21 | vestiging Breda
We hebben een pvc vloer gekocht. De service was zeer goed. In corona tijd en door mijn werk in de zorg ben ik eerst op afstand geholpen middels foto's en zodoende tot een goede keuze gekomen die ik later in de showroom ben gaan bekijken. De service was behulpzaam, en relaxt. Niet opdringerig. Door de grote bestelling ook tot een goede prijs overeen gekomen. Momenteel genieten we al een tijdje van de vloer en krijgen we er veel complimenten over. Een aantal mensen dachten dat het een houtlook tegel vloer is en een iemand dacht zelfs dat het een echte houten vloer is (totdat je er overheen loopt, dan voel/hoor je het verschil natuur).
FOTO VAN FENNA BOVENS
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer en droogmat”
Door A.G. Snaphaan-Bultman op zondag 13 jun 2021 21 | vestiging Breda
Wij hebben voor de hele benedenverdieping pvc laten leggen + droogmat voor.
Wij zijn hier erg tevreden mee, mooie kwaliteit en super afgewerkt door professionele mensen.
REACTIE VAN A.G. SNAPHAAN-BULTMAN
super kwaliteit en professioneel gelegd
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door G.H.ALBERS op donderdag 10 jun 2021 21 | vestiging Groningen
Duidelijke informatie, helder. Een rijk kleuren pallet om de juiste keuze te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Mieke Zieremans op dinsdag 8 jun 2021 21 | vestiging Eindhoven
Wij hebben een PVC vloer bij LAB21 gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de vloer. Alles ging goed behalve het verticale transport wat wij speciaal hadden geregeld. Toen de bezorger van de vloer voor de deur stond waren de mensen die de vloer naar boven zouden brengen niet aanwezig. Hier was het fout gegaan. De extra kosten die we hiervoor hadden betaald hebben we na een mail wel terugbetaald gekregen. Alle andere afspraken zijn netjes nagekomen. Wij zijn erg tevreden.
REACTIE VAN MIEKE
Zie hier het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij en tevreden”
Door Fam Steijvers op dinsdag 8 jun 2021 21 | vestiging Amersfoort
We hebben een pvc vloer gekocht. Omdat ons huis oud is en de vloer niet vlak gekozen voor planken. Eerder dan gepland werkvloer gelegen. We zijn er nog steeds erg blij mee en tevreden over. Mooie lichte vloer, ons huis lijkt groter. Makkelijk te onderhouden
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Hans Speekenbrink op dinsdag 8 jun 2021 21 | vestiging Eindhoven
We hebben een pvc vloer gekocht bij lab 21. Men weet waarover ze spreken, vakkundig geholpen, vakkundig gelegd voor ons een topvloer. Er werd ook gewezen op het geluidsniveau omdat we een appartement gekocht hebben top.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Wout van den Berg op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Utrecht
Plinten scheef, vloer stuk naar beneden gevallen. Plinten tegen elkaar aangezet in plaats van mooi in verstek gezaagt, uitstekende houtkant bij de kozijnen. Dit had ik zelf ook net zo slecht kunnen leggen. Ik heb gekozen voor lab21 omdat ik dan dacht dat ik deze problemen niet zo snel zou hebben maar dat ze in ieder geval opgelost worden. Helaas komt er op mail verkeer na bijna een maand nog geen reactie. Hele slechte service behalve dan bij het verkopen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met pvc vloer”
Door J.A Brouwer op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Zeer goede uitleg. Per mail werd je met elke stap op de hoogte gehouden. Wij hebben voor visgraat gekozen. Het heeft een natuurlijke look waardoor het warm aankleed. We zijn er erg blij mee en kwaliteit is te zien!
FOTO VAN J.A BROUWER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met onze keuze”
Door Brandsen op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Amersfoort
Omdat wij nogal besluit loos waren, konden we elke keer een paar delen meenemen om te kijken hoe het in onze omgeving zou staan. En zo blij met de keuze die wij gemaakt hebben.

Aanvulling ontvangen 7 juni 2021: Zeer netjes gelegd helemaal happy.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Bert den Hartog op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Zwolle
Alle afspraken keurig nagekomen, vloer netjes gelegd. Mooi resultaat, ondanks het feit dat het niet de duurste vloer was.
FOTO VAN BERT DEN HARTOG
+ Toon extra foto van Bert den Hartog
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het eindresultaat”
Door Bohm op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Den Bosch
Wij zijn goed geholpen. Duidelijke uitleg en goede informatie. De voorinspectie door de legger hebben wij als een pluspunt ervaren. We zijn tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN BOHM
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevredem”
Door Michael bomhoff op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Amersfoort
Prachtige visgraatvloer, geweldig gelegd !!!!!! Mooie info omtrent evt. beschadiging, vervanging van element. Kortom zeer tevreden over Lab21
FOTO VAN MICHAEL BOMHOFF
REACTIE VAN DIANA
mag ik vragen naar de naam van deze vloer van lab21? hij is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Matthijs klein op zondag 6 jun 2021 21 | vestiging Groningen
Een nieuwe pvc vloer gekocht bij lab 21 te Groningen. Blij met het eindresultaat. Net een echt houten vloer met niet het onderhoud,
FOTO VAN MATTHIJS KLEIN
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat en PVC”
Door Mark op zondag 6 jun 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Resultaat mag er zijn. Kwaliteit is goed. Kon allemaal wel soepeler zo was de droogloopmat die tegelijk met de vloer geleverd dus die moest er later nog ingezet worden. Kwam uit eindelijk 1 pak laminaat te kort op zolder dus kon het niet afmaken in 1 keer. Kwaliteit is verder wel zeer goed.
Reactie of foto toevoegen
“PVC en laminaat vloeren”
Door G. L. Wieringa op zondag 6 jun 2021 21 | vestiging Groningen
Ik heb een pvc vloer in de woonkamer en laminaatvloeren in hal en twee slaapkamers bij lab 21 te Groningen gekocht. Er is na het tekenen van de koopovereenkomst uitgebreid verteld hoe Lab 21 hun werkzaamheden ging uitvoeren. Planning levering betaling enz werd prima verteld. Leggen zou door een andere partij worden uitgevoerd op de geplande datum genoemd in het contract. Alles is goed uitgevoerd alleen de planning moest ik met de legger van de vloeren wat doordrukken. De legger van de vloeren moest het binnen zijn eigen planning regelen en ik zat met de verhuizing die kort na het leggen van de vloeren was gepland. Het leggen is ook goed en op tijd uitgevoerd. Bovenstaande is allemaal prima uitgevoerd. Wat ik wel vervelend vond is de communicatie die ik met Lab21 heb gehad. In de overeenkomst leg je je als koper vast dat je op een bepaalde dag de vloeren moet betalen. Dit is kort voordat de vloeren naar het legadres worden gebracht. Vanaf de eerste brief die ik van Lab21 kreeg werd mij deze betalingsafspraak me verteld. Bij elke verdere correspondentie die ik via de mail kreeg stond mijn betalingsopdracht vermeld. Ik voelde mij een beetje als wanbetaler behandeld. Dat was helemaal niet nodig geweest. Iets meer klantvriendelijkheid had ik erg op prijs gesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Marieke op zondag 6 jun 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
In het begin super vriendelijk maar als je eenmaal gekocht hebt (en aanbetaald), kwam er van alles bij. Uiteindelijk meer dan 2 dozen vloer over en kon niet terug en stonden dingen op de rekening die niet gebruikt werden. In elk geval veel van geleerd als ik nog een keer een vloer nodig heb.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Ali cakar op zondag 6 jun 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Zeer goed geholpen, veel tips en tricks gekregen. Fijn dat er zo meegedacht wordt.
FOTO VAN ALI CAKAR
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Sercan op zondag 6 jun 2021 21 | vestiging Eindhoven
Wij hebben een nieuwe pvc visgraat vloer laten leggen door LAB21. Wij zijn er tevreden over.
FOTO VAN SERCAN
Reactie of foto toevoegen
“Slechte bereikbaarheid”
Door M. Auwens op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Den Bosch
Waardeloos! ...Ontzettend slechte service! Legdienst waardeloos. Zo ontzettend slecht. Via mail en telefoon bijna niet te bereiken! Ook hoofdkantoor niet. Mailtjes in overvloed over t op tijd betalen van de vloer in verband met de bestelling en daarna een hoop ellende. Kapitaal kwijt aan een vloer wat er gewoon weg slecht inlegt!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Tom op woensdag 12 mei 2021 21 | vestiging Breda
Mooie showroom met genoeg voorbeelden en variëteit. Goede prijs voor goede kwaliteit. Fijne service verlening.
FOTO VAN TOM
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Meral Sahin op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Ik heb bij LAB21 in Oostzaan midden in de lockdown om exact te zijn 19/02/2021, Woods Laminaat Cambridge Oak 7mm 4V gekocht. Ik heb goede ervaring met dit bedrijf. Ze waren snel, correct, vriendelijk en tevens werden de corona maatregelen gehandteerd en zij gaven mij zoals het hoort het gevoel klant is de koning! Ik kon een sample ophalen en thuis bekijken. De volgende dag op afspraak teruggebracht en gelijk besteld. In zeer korte tijd had ik mijn bestelling. Super mooi laminaat prachtige kleur en goede kwaliteit. Al met al top service. Ik kan ook nog wat foto's sturen als jullie dit zouden willen zien. Met vriendelijke groet, Meral Sahin
FOTO VAN MERAL SAHIN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Wielink op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Delft
Het is een goed product wij konden op afspraak een staal halen. En toen online de bestelling plaatsen. Werd netjes af geleverd op de afgesproken tijd wij zijn er zeer tevreden mee.
FOTO VAN FAM. WIELINK
Reactie of foto toevoegen
“Mooie pvc vloer”
Door Mevr Walraven op woensdag 5 mei 2021 21 | vestiging Breda
Prima geholpen door Barry Verkooijen, mooie vloer uitgezocht, moderne.layred country oak

Aanvulling ontvangen 9 mei 2021: Onze PVC-vloer ligt al weer bijna 2 maanden en wij zijn er zeer te spreken over. Ondanks dat er een geintregeerde ondervloer aan de pvc-vloer zit, hebben wij er voor gekozen om er nog een extra ondervloer onder te leggen, omdat wij ineen appartement wonen met onderburen.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat met tegellook”
Door Hajjari op dinsdag 4 mei 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vriendelijk ontvangen in de winkel, stukken meegenomen om zo makkelijk een keuze te maken en laminaat gekocht voor hele huis.
FOTO VAN HAJJARI
Reactie of foto toevoegen
“Prima kwaliteit”
Door Rikke op dinsdag 4 mei 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Pvc vloer gekocht. Prima kwaliteit! En makkelijk te leggen. Mooie dikke toplaag, en makkelijk bewerkbaar tijdens het leggen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hohmann op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Eindhoven
Op zoek naar een nieuwe vloer terecht gekomen bij Lab21 in Eindhoven. Goed geholpen door Bob op een prettige informele manier. 1 puntje van kritiek: het naleveren van de plintjes duurde even. Maar de mooie vloer maakt alles goed.

Aanvulling ontvangen 4 mei 2021: De aankoop is geleverd, deze hebben we zelf geplaatst. We zijn er zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Saskia op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Groningen
Levering en leggen optijd, makkelijk te bereiken, mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Melissa op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mooie kwaliteit vloeren, vriendelijk en goede service! Wij zijn erg prettig geholpen bij Lab21. De medewerkers geven goed en passend advies, zijn geduldig en sluiten aan bij de wensen van de klant. De vloeren zijn van goede en mooie kwaliteit. Ze voelen fijn aan en zijn makkelijk te onderhouden. Wij hebben een PVC vloer gekocht, maar het lijkt net echt hout. Wij besloten later het de vloer door te leggen in het hele huis. Het bijbestellen van de vloer was geen probleem en goed en snel geregeld. Lab21 is zeker een aanrader!
FOTO VAN MELISSA
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat pvc”
Door Johan van as op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Amersfoort
Een prachtige visgraat pvc vloer gekocht. Bijna 100 m2. Ligt er super in.
FOTO VAN JOHAN VAN AS
Reactie of foto toevoegen
“PVC Sensation vloer”
Door Jan Wout van de Vuurst op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Amersfoort
Goed advies gehad en vriendelijk personeel. Ook qua prijs erg goed. Wij hebben de pvc sensation vloer gekozen en die staat fantastisch. Levering was keurig volgens afspraak en volledig.
FOTO VAN JAN WOUT VAN DE VUURST
Reactie of foto toevoegen
“Diverse vloeren geleverd”
Door Ard op dinsdag 30 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Er waren wat opstart problemen maar deze zijn opgepakt en netjes afgehandeld.
FOTO VAN ARD
Reactie of foto toevoegen
“Leggen kon beter”
Door Marco Carsjens op zaterdag 27 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede service van de verkoper in de winkel. Erg behulpzaam naar dat laat te wensen over bij de mensen van de klantenservice op het Lab21 hoofdkantoor. Ondermaatse communicatie nadat het contract getekend is. Vloer is in principe mooi naar had beter gelegd kunnen worden. 5 maanden na leggen moet er nog service uitgevoerd worden on problemen te verhelpen.
FOTO VAN MARCO CARSJENS
Reactie of foto toevoegen
“Slecht bereikbaar”
Door Albert op vrijdag 26 mrt 2021 21 | vestiging Den Bosch
Als je de vloer koopt, in mijn geval in Den Bosch, dan ben je de "Koning", maar als je de vloer hebt gekocht dan is dat niet meer zo. Koop binnen, service weg. Slecht bereikbaar (telefonisch) zowel het hoofdkantoor als de verkoopvestiging in Den Bosch. Daarnaast is de samenwerking tussen de verkooppunten en het hoofdkantoor zeer matig. Wilde eerst als oordeel slecht geven maar op het eind ben ik in elk geval na vele malen gebeld te hebben geholpen door iemand die zijn best doet. Vloer is gelegd in september 2020 en nu maart 2121 is de levering nog steeds niet 100% afgehandeld en moet er nog een levering plaatsvinden. Ik koop in elk geval nooit meer een vloer bij LAB 21.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevrden”
Door H.Zandijk op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel tevreden met de vloer: prachtig. Heel ontevreden met LAB21: enorm gezeur met nabestelling door de legger, verkeerde dingen gestuurd, niet goed gereageerd, waardeloos, zeer teleurstellend.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens LAB21
Website: www.lab21.nl
aAmersfoort (77 ervaringen), Euroweg 27, 3825 HA Amersfoort, tel 085 - 483 32 66
bBreda (40 ervaringen), Stadionstraat 11/7, 4815 NC Breda, tel 085 - 483 32 75
cCapelle aan den IJssel (57 ervaringen), Schinkelse Baan 8, 2908 LE Capelle aan den IJssel, tel 085 - 48 33 274
dDelft (27 ervaringen), Rotterdamseweg 402D, 2629 HH Delft, tel 085 - 483 32 77
eDen Bosch (40 ervaringen), Afrikalaan 14, 5232 BD Den Bosch, tel 085 - 483 32 71
fEindhoven (66 ervaringen), Brussellaan 9, 5628 TA Eindhoven, tel 085 - 483 32 60
gEnschede , Schuttersveld 46, 7514 AL Enschede, tel 085 - 48 33 284
hGroningen (35 ervaringen), Protonstraat 20H, 9743 AL Groningen , tel 085 - 483 32 73
iLeeuwarden (21 ervaringen), Planetenlaan 2, 8938 AL Leeuwarden, tel 085 - 483 32 70
jLeiden , Flevoweg 2C, 2318 BZ Leiden, tel 085 - 48 33 283
kOostzaan (Amsterdam) (35 ervaringen), Skoon 58, 1511 HV Oostzaan, tel 085 - 483 32 79
lUtrecht (8 ervaringen), Nieuw Amsterdamlaan 1, 3526 AE Utrecht, tel 085 - 483 32 78
mZwolle (13 ervaringen), Thomas A. Kempisstraat 59, 8021 BJ Zwolle, tel 085 - 483 32 72
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.