Feedback
7,0

Joh. Slooijer Keukens en kasten

Score uit 12 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0548-712457 | Nicolaus Ottostraat 11-16, 7442 DV Nijverdal
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Joh. Slooijer Keukens en kasten
Keukens en wandmeubelen op maat Een maatwerk keuken of wandmeubel is een bijzondere, persoonlijke aanschaf. Daarbij wilt u zeker weten dat u de juiste keuzes maakt, passend bij uw wensen en mogelijkheden.
Alternatieven voor Joh. Slooijer Keukens en kasten
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 242 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,6 uit 562 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,5 uit 65 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Deventer Overijssel) score 9,6 uit 851 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• I-KOOK
   
(Hengelo OV Overijssel) score 9,5 uit 1417 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 535 ervaringen
• Ekelhoff Küchen
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,8 uit 599 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 12 ervaringen over Joh. Slooijer Keukens en kasten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren11 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 11 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, prijs, service
“Fantastisch keuken”
Door Rita en Eddie de Vries op maandag 6 sep 2021 21
Fantastische keuken geleverd! Waren een paar kleine issues, maar direct en perfect opgelost door Johan. Zit er gelijk bovenop, en monitort het hele proces, van tekening tot plaatsing. Chappau! En prijs? Grote kans dat je duurder uit bent bij een keukenboer, en dan heb je een spaanplaat keuken met folie paneeltjes. Wij spreken uit ervaring, hebben eerst best een aantal keukenboeren bezocht, en schrokken van de prijzen!
Wij hebben nu multiplex kasten en gespoten (groene vochtbestendige) MDF panelen.
Ik bedoel maar......
FOTO VAN RITA EN EDDIE DE VRIES
+ Toon extra foto van Rita en Eddie de Vries
+ Toon extra foto van Rita en Eddie de Vries
Reactie of foto toevoegen
“Goed begeleid”
Door Rinus op donderdag 11 jun 2020 20
Goede begeleiding bij ontwerp wat zeer gewenst is. Je merkt dat er ruime ervaring aanwezig is zodat je tot het optimale resultaat komt. Daarbij werkt men met een eigen monteur die zeer bekwaam is en netjes werkt. Zeer tevreden over onze landelijke keuken en zeker aan te bevelen deze vakmensen
FOTO VAN RINUS
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Enthousiast”
Door Inge Brinks op zaterdag 13 apr 2019 19
Een prachtige keuken afgeleverd die we samen met Johan hebben ontworpen. Door zijn ervaring kon hij precies aansluiten bij onze wensen en zo kwamen we tot het perfecte plaatje. Hij heeft een prachtige mat zwarte keuken geleverd. Precies zoals we het van te voren voor ogen hadden. Johan en Raymond zijn echte vakmensen die in het hele proces, van ontwerp tot plaatsing, enthousiast zijn en de klant betrekken.
FOTO VAN INGE BRINKS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prettig proces”
Door Yvette op vrijdag 5 jul 2019 19
Ik had een duidelijk beeld van wat voor keuken ik wilde hebben. Ik schrok me echter een hoedje toen ik de prijsopgaaf van een andere keukenbouwer zag. Via, via kwam ik daarna bij Johan terecht. Hij kon de keuken wèl maken voor het budget dat wij beschikbaar hadden, zonder daarbij in te boeten op de kwaliteit van de keuken. Sterker nog, we hebben, naar onze mening, veel meer keuken terug gekregen, want een van Johans specialiteiten zijn de inrichtingen van de lades. Deze zijn prachtig en daarnaast heel praktisch. Het proces van ontwerp tot daadwerkelijke uitvoering verliep uiterst prettig. Altijd rechtstreeks contact met Johan (of Raymond). Natuurlijk gaat er altijd wel iets mis bij zo'n grote klus, maar beide heren denken vooral in oplossingen en waren nooit te beroerd om een x extra langs te komen (ondanks het feit dat we niet in de buurt wonen). Wat ik ook erg leuk vond was dat we af en toe een filmpje van Johan kregen van het productieproces. Kortom: wil je een unieke, op maat gemaakte keuken, die gebouwd wordt door een gepassioneerde vakman, ga dan naar Johan!
FOTO VAN YVETTE
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door jan olthof op vrijdag 1 sep 2017 17
Heel goed advies bij aanschaf nieuwe keuken. Meedenken, gaan voor kwaliteit. Plaatsing vlot en netjes. Keurig afgewerkt. We zijn erg tevreden en blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN JAN OLTHOF
Afgewerkte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Fam Bekkering op zondag 17 sep 2017 17
Keuken precies zo geworden als we gewenst hadden . Van begin tot einde op de hoogte gehouden wat betreft de vorderingen . Zeer blij met eindresultaat . Alles netjes afgewerkt en afgehandeld. Johan en Raymond bedankt . Berry en Anita Bekkering
FOTO VAN FAM BEKKERING
Keuken met schouw
Reactie of foto toevoegen
“Sympathiek”
Door James Halenbeek op vrijdag 2 mrt 2018 18
Ik ben een simpele starter in een tussenwoning maar wilde toch wel heel graag een kwalitatief goede keuken. Ik kwam binnen en werd meteen serieus genomen ok al had ik een klein budget! Ik voelde me meteen thuis en nogmaals serieus genomen. Johan heeft vele opties voorgelegd die ik niet betalen kon maar vervolgens komt Johan meteen met een alternatief waarin ik wel wat te kiezen had! Levering ging snel en plaatsing werd in 2 dagen gedaan! Ik mocht ook mee kijken en mee helpen om nog eens wat te leren. Ontzettend sympathiek bedrijf waar je met al je wensen binnen kam komen ik raad johan slooijer keukens en kasten van harte aan en ik kom snel terug voor een mooie kleren kast! Hartelijk dank! James Halenbeek
FOTO VAN JAMES HALENBEEK
Keukenschouw
REACTIE VAN JAMES HALENBEEK
2de foto keuken in dedemsvaart groetjes James Halenbeek
Reactie of foto toevoegen
“Keukenwijziging”
Door A. Dirks op donderdag 2 jul 2020 20
Super mooie laden in onze voormalige koel- en vaatwaskast. Goede service en denkt mee. Super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door André en Elise Guis op zaterdag 14 apr 2018 18
Johan Slooijer heeft voor ons een supermooie eiken maatwerk keuken gemaakt. Wij zijn er erg blij mee. We zijn goed geadviseerd en de keuken is precies geworden zoals we voor ogen hadden. De keuken is ook nog eens snel geleverd. Helemaal goed en wij kunnen Johan dan ook zeker aanbevelen!
FOTO VAN ANDRÉ EN ELISE GUIS
Keuken zoals we voor ogen hadden
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Marit van den Berg op donderdag 21 feb 2019 19
Onze keuken is helemaal geworden zoals we in gedachten hadden! Bij Joh. Slooijer is alles mogelijk en hij denkt goed mee over je wensen en heeft goede ideeën. Johan is een echte vakman en dit zie je terug in de keuken. Alles is zo mooi gemaakt en het werkt prettig. Niet alleen het aanzicht maar ook de binnenkant van de kasten en lades zijn tot in detail prachtig afgewerkt. Er is echt sprake van maatwerk. De samenwerking was fijn en er waren korte lijntjes mbt overleg. Johan reageert direct als je vragen hebt. Kortom: echt een aanrader!
FOTO VAN MARIT VAN DEN BERG
Landelijke keuken
+ Toon extra foto van Marit van den Berg
+ Toon extra foto van Marit van den Berg
+ Toon extra foto van Marit van den Berg
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Rob Lichtenberg op vrijdag 17 nov 2017 17
Prachtige keuken geworden! Diverse keren om tafel gezeten om samen onze keuken uit te werken. Johan en Raymond zijn erg enthousiast en het was een prettige samenwerking, met een zeer geslaagd eindresultaat. Tijdens het bouwen van de keuken diverse foto's en filmpjes ontvangen. Erg leuk om te zien hoe je eigen keuken gemaakt wordt. Gebruik van mooie materialen en oog voor detail. Stukje vakwerk!
FOTO VAN ROB LICHTENBERG
Keuken met mooie details
Reactie of foto toevoegen
“Veel mogelijk”
Door Maikel op maandag 11 sep 2017 17
Alles is mogelijk, gaat geen uitdaging uit de weg. Kent zijn vak en denkt graag mee. Zeer tevreden met het eind resultaat. Service na de koop is wat je niet veel meer ziet, hier blijf je klant. Een fantastische keuken geworden waar we elke nog steeds met trots naar kijken.
FOTO VAN MAIKEL
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 20
Vestiging Joh. Slooijer Keukens en kasten
  Nijverdal, Nicolaus Ottostraat 11-16, 7442 DV Nijverdal, tel 0548-712457
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.