Feedback
5,0

Uniek Wonen

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 085–0609999 | Bergse Dorpsstraat 35a, 3054 GD Rotterdam
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Uniek Wonen
Alles voor in en om het huis, gespecialiseerd in houten vloeren, laminaat en zonwering voor binnen en buiten. Tevens een unieke service in de vorm van 65+ service
Alternatieven voor Uniek Wonen
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 126 ervaringen
• Burg en Burg
   
(Zoetermeer Zuid-Holland) score 8,3 uit 6 ervaringen
• LAB21
   
(Capelle aan den IJssel Zuid-Holland) score 7,2 uit 35 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 358 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,5 uit 308 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,7 uit 173 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Uniek Wonen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet tevreden”
Door Jeroen op dinsdag 1 mei 2018 '18
Wij zijn totaal niet tevreden over de service en vervulling van de opdracht door Uniek Wonen. Bij het stofferen van de trap is op meerdere plekken schade aangericht. Tot op heden is dit nog steeds niet opgelost (we zijn 4 maanden verder) en er lijkt ook weinig bereidwilligheid dit op te lossen. De medewerkers beantwoorden onze vragen hierover ook niet en contact leggen is erg lastig. Laat je dus niet direct verleiden door de lage prijs, service en vakmanschap is helaas ver te zoeken in ons geval.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door Christa op donderdag 13 dec 2018 '18
We hebben een vloer laten leggen en aanpassen na een verbouwing bij Uniek wonen Rotterdam . Prima advies en service door Martijn . De vloer is erg mooi gelegd door Nordin , vakman . Administratief wel wat rommelig .
Reactie of foto toevoegen
“Beschadiging”
Door Nobel op vrijdag 15 sep 2017 '17
Verkoper in winkel was ok. De vloer is op zich ook redelijk tot goed gelegd. Tijdens de werkzaamheden is een meubelstuk ernstig beschadigd. De afgelopen 4 maanden nog geen enkele vergoeding ontvangen! Hoe moeilijk kan het zijn als je een aansprakelijkheidsverzekering hebt. Een fatsoenlijk bedrijf heeft die immers? We mailen en bellen, 3 tot 4 keer per week. De "baas" laat continu door personeel aangeven dat hij niet aanwezig is. Het enige wat ons nu nog rest is een rechtszaak aan te spannen. Conclusie : geen zaken doen met dit bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met vloer”
Door M. v Winden op zondag 29 apr 2018 '18
In 2016 goed geholpen in de winkel, echter is de vloer bizar slecht gelegd. De ondergrond is niet goed geëgaliseerd, waardoor deze niet vlak is en er op meerdere plaatsen bobbels in de vloer zitten. Er is ook duidelijk te zien dat er af en toe korrels (?) onder de vloer liggen, dit zijn duidelijke puntjes die door het pvc heen komen. We hebben meerdere malen aangegeven niet tevreden te zijn, maar na lang zeuren zijn er een stuk of vier medewerkers langs gekomen die maar bleven zeggen dat het zo'n mooi vloertje is en dat egaliseren niet hoeft te betekenen dat de vloer recht is. Geen compensatie, niets. Raad niemand dan ook aan om een pvc vloer bij ze af te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Charlotte op donderdag 19 okt 2017 '17
Fantastische service. Vriendelijke mensen zowel in de winkel als de stoffeerders. Erg tevreden met mijn mooie vloer! Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs! Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Slecht bereikbaar”
Door Jessica op maandag 13 mei 2019 '19
Ik zou iedereen willen adviseren hier nooit iets te kopen. Wij hebben vorig jaar laminaat, vloerbedekking, trapbekleding en jaloezieën aangekocht en hebben hier het afgelopen jaar alleen maar ellende mee gehad. Afwerking is zeer slecht, veel schade op plekken, lijmresten op vloeren, losse plinten etc etc. Bedrijf is super slecht te bereiken, komen altijd te laat en moeten vaak 3 a 4 keer terug komen omdat zij ''niet de juiste spullen hebben''. Al meerdere malen klachten neergelegd bij verschillende personen maar ook hier wordt niets mee gedaan. Bespaar uzelf een hoop stress, geld en ellende en koop hier niets!
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door Fam.Paap op woensdag 13 dec 2017 '17
Trapbekleding. Ervaring in de winkel prima! Goed advies, goede sortering om een keuze uit te kunnen maken. Zeer vriendelijk geholpen. De trapbekleding is zeer vakkundig gelegd door een stoffeerder met ruime ervaring. Kortom: prima zaak!
FOTO VAN FAM.PAAP
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging Uniek Wonen
aRotterdam , Bergse Dorpsstraat 35a, 3054 GD Rotterdam, tel 085 – 060 99 99
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.