Feedback
9,0

I-Kook

Website: www.i-kook.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-Kook
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels meer dan 20 winkels door heel Nederland. Bij I-KOOK doen we niet aan pushverkoop, daarom hebben wij ook geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

De cultuur
Het bedrijf is gebouwd op de mensen, er is een open cultuur en nauwelijks hiërarchie. Bij I-KOOK moet je gewoon logisch gedrag vertonen, steeds in het belang van de klant. Veel regels zijn daarvoor niet nodig. De keukencoaches hebben veel ruimte voor eigen invulling en krijgen veel verantwoordelijkheid om hun klanten blij te maken.

Ervaar een keukencoach!
Steeds zorgzaam. We blijven steeds je aanspreekpunt tot je helemaal tevreden bent met de keuken en daarna. Als je met I-KOOK zaken doet krijg je altijd te maken met dezelfde mensen. Geen batterij aan verkopers, orderverwerkers, serviceafdelingen en anonieme telefoonnummers, maar een keukencoach die je helpt van het eerste contact tot de oplevering en verder.

Altijd vakkundig. De keukencoaches van I-KOOK hebben gedegen kennis van zaken, zijn echte vakmensen en hebben oprechte interesse in hoe het echt gaat werken bij jou thuis!

Gewoon eerlijk. We willen je altijd eerlijk behandelen, we hebben de intentie om je de mooist mogelijke keuken te leveren voor de beste prijs!

Wij beloven nooit wat we niet waar kunnen maken!

Mogen we je overtuigen van onze werkwijze?
Kom dan langs in één van onze winkels of maak een afspraak.



Meer informatie over I-Kook
Onze winkels: www.i-kook.nl/winkels
Afspraak maken: www.i-kook.nl/afspraak-aanvragen
Ervaringen
Er zijn 546 ervaringen over I-Kook. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren364 ervaringen
4 sterren129 ervaringen
3 sterren27 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster14 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Complete keuken”
Door A. de Boer op zondag 19 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
Vakkundig geholpen. Er werd goed meegedacht over de samenstelling van de keuken. Levering van de keuken was erg vlot en de plaatsing van de keuken leverde geen enkel probleem op.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door De Vries op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
We zijn zeer goed geholpen bij i-kook oudehaske. We werden goed begrepen wat we wouden en inmiddels is de keuken geplaatst en heel mooi en netjes afgewerkt. Alles was compleet en zijn er echt heel blij mee. Kan iedereen aanraden om hier een keuken te bestellen.
FOTO VAN DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lesley Poppelaars op donderdag 16 sep 2021 21 | vestiging Etten-Leur
Wij zijn geholpen door Freek de Koning. Hij heeft de keuken voor ons ontworpen en goed uitgelegd. Goed door het proces door geholpen. 2 vakkundige mannen hebben de keuken mooi in elkaar gezet met goede uitleg erbij gegeven. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN LESLEY POPPELAARS
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten wij van onze keuken”
Door Ruud op woensdag 15 sep 2021 21 | vestiging Sittard
In alle rust kunnen rondkijken en besloten een afspraak te maken. Zeer deskundig geholpen er werd goed geluisterd naar onze wensen en men kwam zelf ook met suggesties. Op geen enkel moment heb ik het gevoel gehad dat mij iets werd opgedrongen en dat gevoel is bij andere keukenzaken weleens anders. Tevreden met het resultaat en zeker ook het plaatsen er van, ook dat was super. Ook bijzonder was het evaluatie gesprek thuis met een passend kook cadeau. Kortom wij genieten nog elke dag van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van een prachtige keuken”
Door Niels Harkema op woensdag 15 sep 2021 21 | vestiging Etten-Leur
Prachtige keuken gekocht bij Freek in Etten Leur. Goed advies en precies wat wij zochten. Hoogwaardige kwaliteit en een prachtig design. Ook de installatie verliep zeer snel en netjes, erg fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door erik wintjens op woensdag 15 sep 2021 21 | vestiging Sittard
Zeer tevreden met de service en de persoonlijke aandacht. Met als resultaat een fantastische keuken waar we nog vele jaren plezier van gaan hebben.

Aanvulling ontvangen 15 september 2021: De keuken is een jaar geleden geleverd en gemonteerd. Het betrof het plaatsen van een keuken in een nieuwbouwwoning.
De ervaringen zijn prima.

- nog een extra bezoek na het plaatsen van de keuken was zeer prettig
- service is goed. Ook nu we door de wateroverlast getroffen zijn is men zeer behulpzaam en is de service zeer zeker naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door Cor Ceciel Froijen op woensdag 15 sep 2021 21 | vestiging Sittard
We zijn ontzettend goed geadviseerd door Rinaldo. Hij dacht met ons mee om zoveel mogelijk opberg ruimte te creëren .was heel vriendelijk rustig maar ook de service en de afspraak met I Kook klopte allemaal wij zeggen een dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door W. Spoelstra op woensdag 15 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
Zeer tevreden, het is de 2de keer dat we een keuken bij I-kook hebben aangeschaft en ook deze keer werden we aangenaam verrast door de prijs. Op basis van onze wensen is er meegedacht en hebben we een mooie keuken samengesteld voor een goede prijs. Geen addertjes onder het gras, duidelijk en transparant. En precies wat we wilden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jenno Moes op woensdag 15 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
Voor de tweede keer hier een keuken gekocht. Wij zijn goed geholpen, er wordt goed meegedacht en een goede service. Tot nu toe zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door W hofman op dinsdag 14 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
Ik heb er 2 keukens gekocht goed geholpen bij de aankoop en goed afgeleverd super.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte aanpassing”
Door Rademakers op dinsdag 14 sep 2021 21 | vestiging Sittard
Prima service. Goede afwerking. Afspraken nagekomen

Aanvulling ontvangen 14 september 2021: We hebben een aangepaste keuken gekregen. Dwz die kastjes zijn vervangen, en er is een koelkast vervangen. Aanrechtblad, gasfornuis en vaatwasser zijn gehandhaafd. Het geheel is perfect aangepast en netjes afgewerkt afgeleverd, conform afspraak. We hebben weer een nieuwe keuken......
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Rim Andriën op dinsdag 14 sep 2021 21 | vestiging Sittard
Wij zijn erg tevreden met de keuken die wij hebben gekocht bij I-Kook Sittard.
Het contact met Roger Bor hebben wij als zeer prettig ervaren. Wanneer er problemen waren bij bepaalde leveranciers met betrekking tot het leveren van hun product, werd ons een beter alternatief aangeboden door I-Kook voor dezelfde prijs. Vanaf het eerste gesprek tot en met de aftersales was de service top!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig bedrijf”
Door Broekmans op maandag 13 sep 2021 21 | vestiging Sittard
Recent 3 keukens gekocht in de prijsklasse van €7.500,00 tot €27.500,00. Op voorhand goed en eerlijk advies gehad omtrent keuze en mogelijkheden. De levering van de keukens op locatie is vakkundig uitgevoerd. Prettig bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Super begeleiding”
Door Pieternel Malherbe op maandag 13 sep 2021 21 | vestiging Sittard
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij I-Kook Sittard. De begeleiding was super om tot de juiste keuze te komen. Er werd goed meegedacht over allerlei opties en we kregen alle ruimte en tijd om keuzes te maken. Ook de aftersales was erg prettig.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is een plaatje”
Door Frans op zaterdag 11 sep 2021 21 | vestiging Alkmaar
Heel professioneel, vakkundig en met veel geduld geholpen. Zijn geholpen door Marco, een dikke pluim. Keuken door I-Kook ingemeten. werkbladen, kastjes alles paste precies. Over plaatsing van de keuken door het I- kook ook goed contact gehad. Alles precies volgens afspraak. Keuken is inmiddels geplaatst en zijn zeer tevreden, een plaatje. Ook nu circa 4 maanden na plaatsing nog steeds een plaatje.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Saakje op zaterdag 11 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
Op vrijdag een afspraak gehad met Fokke in Oudehaske. Hij vroeg wat onze wensen waren. Hij dacht goed met ons mee. We hadden bij een ander bedrijf een afspraak gehad en wilde die prijsopgave eerst afwachten. Daar was alle begrip voor er werd geen druk gezet. Die maandag erop gebeld dat we toch voor deze keuken wilde gaan. Diezelfde dag kwam hij onze keuken nog opmeten en zag een aantal 'problemen' en de oplossingen daarvoor. 10 weken later werd de keuken geplaatst! Wij zijn erg tevreden. Er waren geen verrassingen qua prijs en de afspraken waren duidelijk! Ook het plaatsen van de keuken kon sneller dan verwacht. We genieten met volle teugen van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van keuken zonder apparatuur”
Door Koen op zaterdag 11 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
Realistisch, meedenkend, goede kwaliteit en goed geprijsd.

Aanvulling ontvangen 14 september 2021: alleen de meubels, apparatuur zelf gekocht , en wat ik het knappe vond van Fokke, Mijn zelf gekochte apparatuur paste gewoon op basis van zijn geleverde kasten. Is al gemonteerd. Ging goed hoor.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de goede service”
Door R.Jongedijk op zaterdag 11 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
Keuken eind vorig jaar gekocht bij de vestiging in Oudehaske. We wisten grotendeels hoe wij de keuken wilden hebben. Toch een keurig en deskundig advies van Fokke gekregen m.b.t. de indeling ervan en de apparatuur die hierbij kwamen kijken. De levertijd en het plaatsen ervan werd ook duidelijk aangegeven. Dit ook ivm eventuele vertraging die kon onstaan door Covid. Al met al was alles vrij vlot beschikbaar. Echter hadden wij de levering en installatie een paar keer moeten uitstellen ivm uitloop van de verbouwing. Dit was echter geen probleem, die mogelijkheid bestond er en er werd ook meegedacht in oplossingen! Het plaatsen van de keuken ging uiteindelijk volgens planning en vrij vlot in een dag, maar werd wel nauwkeurig uitgevoerd! Geen beschadigingen aanwezig (bij het vervoer en plaatsen).
Al met al een uitstekende service en waar inderdaad niet met stunt kortingen en loze beloftes of verborgen kosten worden gegooid, maar gewoon een eerlijke communicatie, prijs afspraak en wat wij mochten verwachten. Bedankt voor de goede service Fokke en Gertjan!
FOTO VAN R.JONGEDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Antonio Hoogerwerf op zaterdag 11 sep 2021 21 | vestiging Zoetermeer
Goed geholpen en geadviseerd door Jordi. Komt zijn afspraken na altijd bereikbaar. Gewoon top

Aanvulling ontvangen 14 september 2021: Complete keuken gekocht en is ook al afgeleverd en gemonteerd. Super tevreden hoe het allemaal is gelopen. Gewoon een 9+.
Reactie of foto toevoegen
“Snelle levering en plaatsing van keuken”
Door Iris op vrijdag 10 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
Er wordt alle tijd voor je genomen en er wordt een 3D schets gemaakt. Snelle levering en plaatsing. Prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Je krijgt er geen spijt van”
Door Rienstra op vrijdag 10 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
Erg blij met onze keuken gekocht bij Fokke. Al onze wensen zijn waargemaakt en de montage is perfect in een dag gerealiseerd. Geen "mooie praatjes" en alles naar wens.
Prijs-kwaliteit is uitstekend. Koop een keuken bij I kook en je krijgt er geen spijt van.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig eindresultaat”
Door Steven Roos op vrijdag 10 sep 2021 21 | vestiging Oud-Beijerland
Wat een verademing om hier onze keuken te kopen (inmiddels hebben wij hier drie keukens gekocht)! Het hele traject van begin tot het eind is een feestje. Persoonlijke aandacht, eerlijk, kundig, geduldig en service. De medewerkers van I-kook Oud-Beijerland willen wij heel erg bedanken. We hebben veel getwijfeld over de materiaalkeuze en ieder keer weer konden wij zonder problemen en enig moeite onze keuken aanpassen. Het eindresultaat is geweldig! Echt alles verliep uiterst soepel, evenals het leveren van de keuken en het plaatsen er van. In het bijzonder wil ik Marijn bedanken die het hele verkooptraject heeft begeleidt. Ook willen wij Mels bedanken, die voor ons de keuken heeft geïnstalleerd. Jullie zijn professionals in jullie vakgebied!
Bij I-kook Oud-Beijerland snappen ze precies hoe een klant behandeld wilt worden. Geen snelle praatjes, maar echt professionals die hun vak verstaan en maar 1 ding voorop stellen, en dat is de klant. Ben je opzoek naar een kwalitatief goede en mooie keuken! Zoek niet verder.
FOTO VAN STEVEN ROOS
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor ons gastenverblijf”
Door Jakob en Marian op donderdag 9 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
Alhoewel we een kleine (goedkopere) keuken wilden hebben voor ons gastenverblijf kwam Fokke langs om naar onze wensen te luisteren, heeft hij alles opgemeten en zijn we in de winkel langsgekomen om kastjes, blad en grepen uit te zoeken. We zijn erg tevreden over de service, de levering en het uiteindelijke eindresultaat!
FOTO VAN JAKOB EN MARIAN
Reactie of foto toevoegen
“Wat een fijne ervaring”
Door Marjan Eijgenhuijsen op donderdag 9 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
Keuken gekocht bij I_Kook Oudehaske. wat een fijne ervaring. er werd goed mee gedacht over de wensen die we hadden. en problemen die we zagen heel goed opgelost. geen onzin verkoop over eerst een hoge prijs en dan korting geven(wat bij alle andere keuken specialisten wel zo was. en dan waren we nog veel duurder uit ook)je weet waar je aan toe bent. de keuken ook precies geleverd op de afgesproken tijd. alles was meer dan goed. bedankt Fokke. we genieten volop van onze prachtige keuken
FOTO VAN MARJAN EIJGENHUIJSEN
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn erg blij met de keuken”
Door Ramona Roest / Gerben Vlasman op donderdag 9 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
Omdat de keuken aan vervanging toe was opzoek gegaan. We kwamen uit bij i-kook. Nadat we op de website ideeën hebben opgedaan hebben we een afspraak gemaakt. We werden ontvangen door een vriendelijke jongeman. Deze heeft met ons alles doorgenomen, besproken en bekeken. De keuken zou 31 mei geleverd worden. Deze werd keurig geleverd op die dag. De plaatsing zou ook die dag gebeuren. Echter had de man die het zou plaatsen de verkeerde papieren meegenomen en stond bij een ander. Dit heeft hij keurig telefonisch gemeld, en hebben voor de volgende dag afgesproken. De dag erna werd de keuken volledig geplaatst. Wij zijn erg blij met de keuken!! Het contact met i-kook is goed gegaan, ook na plaatsing werden we gebeld of we tevreden zijn. Wij ontdekten dat de afzuigkap niet helemaal doet wat hij moet doen. Hier gaat i-kook voor ons achteraan en krijgt dus nog een vervolg. Dus ook de service is tot nu toe zeker goed! Wij kunnen er weer heel wat jaren tegenaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor ons vakantiehuisje”
Door Claire Smits op donderdag 9 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
Wij kozen voor een budget keuken. Voor ons vakantiehuisje in Friesland. Service was goed, er werd meteen mee gereden naar ons huis of de gekozen keuken er zou passen.. alles volgens afspraak verlopen. Alleen de plaatsingsmonteur was wat tegendraads maar dat werd uiteindelijk ook goed opgelost.
FOTO VAN CLAIRE SMITS
Reactie of foto toevoegen
“i-KooK is top”
Door Naïma op donderdag 9 sep 2021 21 | vestiging Amsterdam
Orientatie keukenboeren:
Voor het eerst een keuken kopen. Geen idee wat ik moest doen, waar ik op moest letten, hoelang het ging duren.. ik deed mijn eigen research en vond een lijstje met keukenleveranciers waar men tevreden over was. Éen van deze was i-KooK!
Mensen online en offline mij adviseerden mij om bij verschillende keukenboeren langs te gaan en dat deed ik. Ik ben bij een handjevol keukenboeren geweest, en alleen bij i-KooK Amsterdam kreeg ik het "juiste gevoel".

Ervaring i-Kook:
Ik ben geholpen door Rachid Haddouch. En ik ben blij dat hij degene was die mij door deze eerste keukenervaring hielp.
We hebben een aantal keer samen gezeten. Ik had nogal veel vragen, en zocht naar veel advies en bevestiging. Rachid heeft alles geduldig en nauwkeurig uitgelegd, wat ik kan verwachten en waar ik op moet letten. Mijn keukenruimte is heel klein (5m2), dus daar hebben we samen slimme oplossingen voor bedacht (bijvoorbeeld een aparte vriezer in een voorraadkast en tafelmodel koelkast ín de keuken ipv een joekel van een koelkast ín de keuken).
Tijdens de keukenrenovatie was ik ook bezig met allerlei andere verbouwingen in het huis. Niet alles ging goed met het huis zelf, en gelukkig stonden Rachid en Claudia ook klaar om mij bij te staan bij het mondeling uitleg geven aan de klusjesmannen om de voorbereiding van de keuken optimaal te doen (bijv een gestuucte wand met de juistgeplaatste stopcontacten e.d).

Nou, eindelijk heb ik wat rust en kan ik mijn superpositieve review voor I-KooK (met name Rachid en Claudia) achterlaten.
Het was heel fijn om met i-KooK in zee te gaan. Natuurlijk kost een keukenrenovatie veel tijd, energie, geduld en geld... en daarom is het belangrijk om juiste mensen om je heen te hebben die je hierbij helpen.
Ik ben zeer zeer tevreden over i-KooK. Hopelijk trekt dit jou ook over de streep om met hen in zee te gaan.

De grootste pluspunten voor mij waren:
- Oprechte medewerking en advies
- Geen opdringerig gevoel
- Transparante kosten
- Keukenmonteur is ván i-KooK (sommige keukenboeren huren externe freelancers in. Mocht er wat misgaan, dan heb je een hoofdpijndossier aan je handen)
- De keukenmonteur was een geweldig en capabele meneer! Sergei is helemaal top!!!! Mocht je hem krijgen die je keuken installeert, dan ben je supergegarandeed op een top installatie!

Let op:
- Ga ook zelf wel achter dingen aan, bijv. Leverdatum checken, contracten ondertekenen (ook na een wijziging!).
- Bij elk bedrijf werken er gewoon mensen die ook veel aan hun hoofd hebben. Dus neem ook wel zelf de verantwoordelijkheid om in ieder geval vragen te stellen.

Lang verhaal kort: i-KooK is top! En ik zou mocht het nodig zijn, weer met hun in zee gaan.
FOTO VAN NAÏMA
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige landelijke keuken”
Door Koos op donderdag 9 sep 2021 21 | vestiging Hengelo OV
Paar jaar geleden een prachtige landelijke keuken bij I-Kook Hengelo besteld. We ontvangen regelmatig positieve reacties van vrienden en familie als ze de keuken voor het eerst zien! Robuuste kwaliteit en mooie uitstraling. Van I-Kook ontvingen we deskundig advies en ze dachten met ons mee over alle wensen die we hadden. Enkele kleine kwaaltjes zijn snel en vakkundig opgelost, echt topservice van I-Kook!
FOTO VAN KOOS
Reactie of foto toevoegen
“Meevaller”
Door M. Visch op donderdag 9 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
We zagen er best wel tegenop: een nieuwe keuken. Al die verhalen die je hoort en leest. Het is een jungle! Dankzij goede recensies bij I-Kook Oudehaske terecht gekomen. Een grote meevaller. Zeer deskundig en vriendelijk geholpen. Reële prijsopgave; geen gegoochel met zogenaamde kortingen. Fokke heeft uitgebreid bij ons thuis de tijd genomen om onze wensen te inventariseren en om te zetten in een prachtig plan. Zonder verkoopdruk! Alle ruimte voor eigen inbreng. Goede voorlichting over materialen en apparaten. Keuken is geheel volgens afspraak en zonder mankementen geplaatst. Wij zijn dik tevreden met onze nieuwe keuken en kunnen I-Kook Oudehaske alleen maar warm aanbevelen. Deze mensen snappen dat als je een goed product voor een normale prijs levert, klanten terug zullen komen en je via via zullen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken”
Door Sannemar op donderdag 9 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
Wij zijn fijn geholpen en helemaal blij met onze keuken!
FOTO VAN SANNEMAR
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Fam. Boschma op donderdag 9 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
Nuchter en duidelijke verkoper. Wij hebben een grote keuken gekocht van 5 meter lang en een flink eiland. We zijn er heel blij mee en tevreden over de contacten met Ikook
FOTO VAN FAM. BOSCHMA
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Gepke Bijlsma op donderdag 9 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
We zijn zeer tevreden over de keuken die wij bij I-Kook in Oudehaske hebben gekocht.
-Duidelijke en professionele informatie bij de aankoop en aantrekkelijke prijs.
- Snelle levering volgens afspraak
- Kwalitatief goede inbouwapparatuur
Kortom , dit adres is een aanrader voor je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie zwarte keuken met houten deuren”
Door Lieuwe Langenberg op donderdag 9 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
Mooie keuken uitgezocht geheel zwart met houten deuren. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Aanpassing achteraf ging ook gemakkelijk. Goede reactie op mail verkeer en bellen. Lekker no nonsens kort en zakelijk. Keuze i kook Oudehaske ook gebaseerd op positieve reviews. Alles werd keurig ingemeten, plaatsing aansluitingen duidelijk aangegeven. Alles in een keer geleverd. Inclusief apparatuur en in een dag geplaatst. Achteraf een klein minpuntje slang overstort ventiel was rechtstreeks op afvoer geplaatst na sifon. Dus geen waterslot functie. Dit zelf prima op kunnen lossen. Verder helemaal super!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Douwe en Francien Wagenaar op donderdag 9 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
Zelfs in corona tijd, de service perfect. Al na eerste telefoongesprek, een passende offerte precies zoals wij wilden en hadden besproken. Geen hoge prijzen met daarna extreme kortingen, nee dit is de prijs zo kan het. Voor ons de beste keus.
REACTIE VAN DOUWE EN FRANCIEN WAGENAAR
O ja ook levering en plaatsing zoals afgesproken, o ja de monteur heeft extra werk moeten doen om dat onze klusjesman aansluitingen niet goed had aan gebracht. Nog bedankt voor die extra service.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige praktische keuken”
Door Bolder op woensdag 8 sep 2021 21 | vestiging Huissen
Duidelijk advies, oplossingsgericht, klantvriendelijk en vakkundig geinstalleerd. Nu dus in bezit van een prachtige, praktische keuken. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Correct gegaan”
Door Ton en Gertrud op woensdag 8 sep 2021 21 | vestiging Alkmaar
Wij zijn heel wat bedrijven af geweest om een nieuwe keuken te kopen. Toen, bij I-Kook Alkmaar bij adviseur Marco, direct een eerste goed gevoel. Gedurende verschillende afspraken ervaarden wij: Uitstekende advisering, en later, toen de koop bezegeld was, werd alles tot in de puntjes geregeld volgens afspraak. Nadat er kleine afwijkingen in de afgeleverde keuken bleken te zijn is dit allemaal correct hersteld en alsnog goed uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Thea Groen op woensdag 8 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
Erg blij met onze keuken. Werd heel erg goed geluisterd naar onze wensen. geen gladde verkooppraatjes gewoon word je see is what you get! een ontzettende goede service We hebben de keuken zelf geplaatst maar een hele goede service als de vragen hadden konden we altijd bellen en we hebben heel goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wardenier op dinsdag 7 sep 2021 21 | vestiging Oudehaske
Zeer tevreden met het eindresultaat. Geen onzin kortingen of dingen gratis maar straight to the point.
FOTO VAN WARDENIER
Reactie of foto toevoegen
“Hoge kastenwand met een kookeiland”
Door Wilma de Man op maandag 6 sep 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een hoge kastenwand met een kookeiland gekocht, hij voldoet 100% aan onze verwachting. We hebben het contact met I-kook als zeer prettig ervaren. Na het plaatsen waren er wat kleine dingetjes deze zijn direct en vakkundig opgelost. We zouden iedereen I-kook aanbevelen.
FOTO VAN WILMA DE MAN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de inzet van I-Kook Hengelo”
Door Familie Hees op zaterdag 4 sep 2021 21 | vestiging Hengelo OV
Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken! Vanaf het uitzoeken, op-en inmeten t/m het plaatsen van de keuken zijn we erg tevreden over de inzet van I-Kook Hengelo!
FOTO VAN FAMILIE HEES
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door P.L. op vrijdag 3 sep 2021 21 | vestiging Hengelo OV
Prettige sfeer en goede service! Wij zijn erg tevreden over de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Robbert Smeets op maandag 30 aug 2021 21 | vestiging Sittard
Mooie keuken, goed geadviseerd, perfect geïnstalleerd; zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Rachel Williams op maandag 30 aug 2021 21 | vestiging Hengelo OV
Met ons eerste bezoek aan ikook van het uitzoeken van onze keuken zijn wij tevreden. Levertijden duurden iets langer maar uiteindelijk super tevreden!
FOTO VAN RACHEL WILLIAMS
+ Toon extra foto van Rachel Williams
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geadviseerd”
Door W. Schabbink op vrijdag 27 aug 2021 21 | vestiging Hengelo OV
Bij de koop van de keuken werden we uitstekend geadviseerd door de vriendelijke verkoper. Er was heel veel mogelijk. Vervolgens werd alles op de afgesproken datum bezorgd. Sebastiaan, de monteur die de keuken kwam plaatsen was uitstekende vakman, die ook nog eens op allerlei gebied adviseerde en prima uitleg gaf over alles.
De keuken paste op de millimeter nauwkeurig. De prijs-kwaliteitverhouding was uitstekend. We zijn dan ook zeer tevreden met de keuken en blij dat we hem bij I-Kook Hengelo hebben gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door wim hessels op vrijdag 27 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Zoals ze zelf al aangeven: geen pushverkoop. Gewoon een goed advies en een offerte waarover je niet meer hoeft te onderhandelen voor 70% korting. Jeroen van der Noll is een deskundige adviseur, die ook nog goed luistert. Goede oplevering. Een paar openstaande puntjes (die overigens nog moeten afgehandeld worden), maar wij vertrouwen erop dat ook dat snel goed komt. Jammer van de enorme berg karton en plastic die na plaatsing in de kamer en tuin overbleef. Maar dat was zo overeengekomen. Misschien handig als ze dat in het vervolg duidelijk vermelden. Ik raad anderen dit bedrijf aan.
FOTO VAN WIM HESSELS
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat is prachtig”
Door Samantha Meijers op vrijdag 27 aug 2021 21 | vestiging Sittard
Er werd ontzettend goed geluisterd naar ons en met ons meegedacht. Het eindresultaat is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Mijn ideale keuken”
Door Mohammed chanou op vrijdag 27 aug 2021 21 | vestiging Amsterdam
Mijn keuken heb ik bij I kook Amsterdam besteld, hierbij heb ik veel tips gehad en zijn we samen tot mijn ideale keuken gekomen binnen enkele weken had ik de keuken in huis. Ben zeer tevreden hoe alles verlopen is. Bedankt I kook en vooral de zorgvuldige medewerking van Rachid Hamdaoui.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Dianne Netten op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Alkmaar
Aangezien de keuken van mijn nieuwe woning vervangen moest worden heb ik in mei van dit jaar een oriënterend gesprek aangevraagd bij een leverancier van keukens.
Ik voelde me agressief benaderd en had het gevoel dat ik geen ruimte kreeg na te denken over de mogelijkheden die geboden werden. Na deze slechte ervaring zag ik dat I- KOOK in Alkmaar een andere benadering toepast: een coach begeleid je namelijk tijdens het proces van advies tot aankoop. Het was een verademing dat er naar je werd geluisterd in een ongedwongen sfeer. De coach informeerde zelfs nadat de keuken was geplaatst of alles goed was verlopen. Uit alles blijkt dat dit bedrijf zorg en aandacht geeft aan zijn Cliënten. Kortom een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het eindresultaat”
Door Emma op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Amsterdam
Rachid heeft mij super goed geholpen bij het samenstellen van een keuken die binnen mijn budget paste maar ook voorzien is van alle luxe! Goede prijs/kwaliteit verhouding en als ik vragen had deed Rachid zijn best deze z.s.m. te beantwoorden. De communicatie rondom de montage van de keuken had beter gekund maar het is helemaal goed gekomen en ik ben erg blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Jan Willem Koch en Hanny Dentinger op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zochten onze keuken uit in de winkel. Kregen daarbij deskundig advies van André Steenvoorden. Op geen enkele manier manier dwingend of met haast. Gewoon goed. Wij voelden ons daar heel prettig bij en hebben alles naar onze smaak uitgezocht. Toen de tijd daar was is de keuken neergezet (helaas de plinten wat later) en we zijn er nog steeds heel blij mee. We krijgen veel complimenten over onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Tarik op woensdag 25 aug 2021 21 | vestiging Amsterdam
Supergoed geholpen door Rachid Hamdaoui. Is heel erg geduldig, denkt goed mee. Wij zijn op locatie geweest in Januari en er is toen ruim de tijd genomen om het ontwerp te maken. We hebben denk ik wel 10 wijzigingen aangebracht achteraf, nooit heb ik hem betrapt op irritatie of iets dergelijks, was altijd heel geduldig, vrolijk en denkt goed mee. Uiteindelijk heeft I-Kook ook de montage ook verzorgd, de monteur was keurig op tijd, heeft heel netjes gewerkt en neemt zijn tijd, het ziet er allemaal perfect uit. Ik kan deze zaak van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door Fam. Kools op maandag 23 aug 2021 21 | vestiging Sittard
We zijn super tevreden over I-Kook Sittard! Roger heeft alles tot in de puntjes geregeld, van aanschaf tot plaatsing. Ook de aftersales is heel goed! Tijdens de ontwerp periode werd uitgebreid de tijd genomen om alle mogelijkheden te bekijken en te bespreken. We hebben nu een prachtige keuken welke nog mooier is dan we hadden verwacht! Ik kan I-Kook aan iedereen aanbevelen, zowel qua service als qua producten! Dankjewel allemaal bij I Kook Sittard!!
FOTO VAN FAM. KOOLS
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Albert op zondag 22 aug 2021 21 | vestiging Etten-Leur
Ik heb een prachtige keuken samengesteld met de keuken coach van I-Kook, alle puntjes werden tot in detail uitgewerkt en tijdens de montage ontbrak er niets en waren er geen restpunten. Overal erg tevreden.
FOTO VAN ALBERT
REACTIE VAN CHARLOTTE
Hi Albert, Dankjewel voor je leuke review! Fijn dat je zo tevreden bent. Bijgevoegd nog een foto van je spoelbak met geïntegreerde korfplug opener en zeeppompje. Met vriendelijke groet, Charlotte (keukencoach)
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Remco Schenk op vrijdag 20 aug 2021 21 | vestiging Barendrecht
Na meerdere keukenstudio's bezocht te hebben zijn we uitgekomen bij I-Kook. Bij ons relatief onbekend maar na verder uitzoeken is het toch een bedrijf met meerdere vestigingen. We hebben een afspraak gemaakt bij de vestiging Barendrecht.

Vanaf het moment van binnenkomst voel je je er op je gemak. Niets moet en er kan een hoop. Het personeel is geduldig en gaat je helpen van A tot Z. Ook vwb de tarieven. Geen gezeur met 40 % korting, maar gewoon eerlijke prijzen die direct worden gemeld. We hebben de keuze gemaakt om een complete keuken te kopen en hem te laten plaatsen. Dit regelt I-Kook ook voor je. De monteuren die de keuken plaatsen zijn niet van I-Kook maar hebben wel direct contact met I-Kook waardoor het erg gemakkelijk wordt voor ons als consument.

Bij vragen heb je je eigen keukencoach die tijdens onze plaatsing eigenlijk altijd direct bereikbaar was. Communicatie is daardoor zeer goed te noemen. Na de plaatsing is de keukencoach ook nog langs geweest bij ons om te vragen of alles naar wens is verlopen. Waar vind je dit nog ??? Bedankt Patrick !!! Al met al -- Een echte aanrader !!!!
FOTO VAN REMCO SCHENK
+ Toon extra foto van Remco Schenk
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klanten”
Door Michiel M op zondag 15 aug 2021 21 | vestiging Den Helder
Voor een nieuwbouwhuis al zeer tijdig een keuken uitgezocht en besteld. Specifiek gevraagd naar Nick Joor als adviseur (vanwege de diverse goede reviews) en daar absoluut geen spijt van gekregen. Nick verplaatst zich uitstekend in zijn klant, kent het assortiment op zijn duimpje en kan zodoende al combinerend een topkeuken samenstellen. Met name de indeling hadden wij nooit zelf zo kunnen uitdenken, maar biedt ons echt zeer optimaal gebruik van de ruimte. Er wordt ruim de tijd genomen tijdens de verkoop en nadien nog veel contactmomenten voor het uitwisselen van updates (over vordering van de woning en over inmeten en productiemoment). Wij merkten oprechte interesse en meedenken. Heel fijn!
Zelfs toen we bij het definitieve besluit voor de kleur een niet gangbare kleur wensten, werd snel geschakeld door Nick en daarop bij een andere producent een zelfs nog mooiere keuken in de juiste kleur in bestelling genomen.

De plaatsing is ook een voorbeeld van hoe het moet/ zou moeten: gewoon twee dagen ingeruimd voor zeer zorgvuldige plaatsing (ipv gehaast) en zonder een enkele beschadiging. Hulde aan Remy, een echte topmonteur. En bovendien gezellig.
(Wel nog even rekening houden met nog enkele tientjes voor extra aansluit/montage materiaal bij plaatsing, maar achteraf ook gewoon nodig en logisch). De service achteraf is ook goed uitgedacht/ uitgevoerd: nog een grondige check door Nick op exacte levering conform bestelling, een extra afstelmoment wanneer alle kastjes en laadjes ingeladen zijn en alle overige vragen of aanpassingen zijn geen moeite. Kortom, zeer tevreden klanten van I-Kook Den Helder en in het bijzonder van Nick Joor.
Reactie of foto toevoegen
“Bevelen het aan”
Door Jaimy & Kim op zaterdag 14 aug 2021 21 | vestiging Etten-Leur
Net een nieuw huis gekocht en er moest een nieuwe keuken in omdat de oude keuken uit de jaren '50 kwam en niet onze smaak was. Toen kwamen we uit bij I-Kook en maakten we via internet zelf onze keuken. Al snel hadden we een afspraak gepland staan en konden we snel terecht. Wij kunnen alleen maar vol lof spreken over I-Kook Etten-Leur! De service was top. De snelle manier van communicatie en rustig alle materialen en opties bekijken was geen probleem. We werden goed geholpen en kregen antwoord op al onze vragen. Ook met een kleiner budget kun je terecht. Geen vaste verkooppraatjes en geen push-gedrag, wat ons voor we kwamen kijken een beetje dwarszat; wat kunnen we verwachten bij het kopen van een keuken? Maar we werden goed behandeld, de "Klant is koning"! Bij ophalen van onze keuken was het aanrechtblad niet aanwezig en was er een bovenkastje kapot. Het werkblad was binnen een halve week binnen. Het kastje was wel wat langer onderweg, maar we werden goed op de hoogte gehouden door de mensen van I-Kook. Met persoonlijke aflevering van ons bovenkastje en een leuk presentje mochten we op de foto. Wij bevelen I-Kook Etten-Leur aan!
FOTO VAN JAIMY & KIM
REACTIE VAN FREEK DE KONING
Heel veel plezier in jullie paleisje en dank voor de leuke reactie! Hartelijke Groet, Freek
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Carmem Zachi op woensdag 11 aug 2021 21 | vestiging Amsterdam
I bought the full package with the kitchen utilities, cabinets and assembly included. In the end, we had a few surprises and had to assemble with someone else. The Kitchen is now looking amazing and I really liked the end results but I have a few things that could be improved. So I'll post the pros and cons below:
Pros:
- The end result is fantastic, especially when you compare to the before.
- The cabinets and equipment were delivered without damage.
- The customer service answers the questions you have, though it might take a while.

Cons:
- Missed a few contract details.
- We had an iKook professional come to measure the kitchen but felt like it wasn't such a perfect fit as expected, so had to make some changes.
- They said that they would send the plan with the position of pipes and power outlets but they only sent half of it and said they would send the rest later but we never really got the full position that everything needed to go so this made the prework a bit harder than expected.
- Although the design of the kitchen was very well done, I feel that some details were missed. E.G. one of the cabinets came with a different handle position than all of the rest, which would give a weird-looking end result, so we had to adapt a new handle position leaving a hole in a door. Another thing is the position of the cabinet's door, one of them is not so functional the way it came.
Anyway, these are small details that you can workaround. Overall I had a great experience with Ikook and they helped me in mostly everything but, I definitely learned some things that I would do differently if I had to do it again.
FOTO VAN CARMEM ZACHI
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken aangekocht”
Door j.bonthuis op zondag 8 aug 2021 21 | vestiging Hattem
Zeer vakbekwame dame, denkt erg goed met je mee! niet opdringerig zoals bij veel bedrijven. kwaliteit van de keuken is ver boven gemiddeld! montage wordt zeer vakkundig uitgevoerd. service een hele dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Cher Otterspeer-Wiegman op woensdag 4 aug 2021 21 | vestiging Zoetermeer
Wij hebben bij I-Kook Zoetermeer een prachtige keuken gekocht. Het is super mooi geworden, het is mooi, goed en degelijk materiaal. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijke service, de snelle en duidelijke communicatie en alles is voorspoedig verlopen, met dank aan Jordi Neefe!
FOTO VAN CHER OTTERSPEER-WIEGMAN
Reactie of foto toevoegen
“Super fijn bedrijf”
Door Davina Martha en Zeno Stobbelaar op dinsdag 3 aug 2021 21 | vestiging Den Helder
Wat een super fijn bedrijf waar echt naar je wensen geluisterd wordt en waar ze constant meedenken. Wij vonden het moeilijk om te bepalen wat we nou mooi vinden, om die reden vaak terug geweest en keer op keer werden we met een glimlach geholpen en namen ze de tijd om alles steeds aan te passen totdat het naar wens was! De monteur die de keuken kwam plaatsen heeft echt verstand van zaken en heeft ons nog veel handige tips meegegeven. Het eindresultaat van ons prachtige keuken met een blad van (eiken) hout mag er dan ook wezen! Bij de I-Kook zijn ze erg vriendelijk, begripvol, geduldig en er word daadwerkelijk geluisterd naar onze wensen. Als wij ooit weer voor een keuken gaan dan gaan we met 100% zekerheid weer naar de I-Kook!
FOTO VAN DAVINA MARTHA EN ZENO STOBBELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ellen Wapperom op zondag 1 aug 2021 21 | vestiging Sliedrecht
Zochten een keukenzaak met een zekere transparantie gezien onze slechte ervaring met onze vorige keuken. Opdringerigheid, verkoopspelletjes enz.. Geholpen door Zahier en goed advies gekregen qua opstelling., nam zeker de tijd, ook nadien goed bereikbaar, behulpzaam met vragen enz... Geplaatst door van Vossen, alles zo soepel en deskundig verlopen!Kan niet anders zeggen.. Heel blij met onze keuken!
FOTO VAN ELLEN WAPPEROM
+ Toon extra foto van Ellen Wapperom
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is zo mooi”
Door Petra op vrijdag 30 jul 2021 21 | vestiging Hattem
Mijn nieuwe keuken is fantastisch en geweldig ruim! Heleen heeft me goed geholpen en meegedacht om zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Het was puzzelen omdat dit geïntegreerd moest worden in een deel van de bestaande keuken. Maar het resultaat is zo mooi!
FOTO VAN PETRA
Reactie of foto toevoegen
“Goed eindresultaat”
Door Rob op woensdag 28 jul 2021 21 | vestiging Sittard
Keuken en bijkeuken. Klantgerichtheid Roger prima, uiteindelijk te lang geduurd door meetfout en bladprobleem maar alles redelijk goed opgelost en eindresultaat goed.
REACTIE VAN SMEETS ROB
Mooi eindresultaat met de zwarte Portugese tegels
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Wendy op woensdag 28 jul 2021 21 | vestiging Amsterdam
Ik ben erg tevreden met de koop van de keuken, voor m'n eerste appartement in Amsterdam. Rachid heeft erg goed geluisterd naar mijn wensen,maar heeft ook goed meegedacht. Alles opmeten, bezorgen en plaatsen is goed verlopen. Het is nu elke dag genieten van m'n mooie keuken!
FOTO VAN WENDY
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met het eindresultaat”
Door Vera Wagenaar op woensdag 28 jul 2021 21 | vestiging Hattem
Vanaf het eerste bezoek aan de showroom zeer klantvriendelijk geholpen. Heleen heeft onze wensen meegenomen en enorm meegedacht om zo de perfecte keuken voor ons samen te stellen! Ze kwam zelfs bij ons thuis om na te meten en te checken of het allemaal naar wens was zoals het getekend was. Super! Zijn enorm blij met het eindresultaat! Wij bevelen iKook zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Inke van der horst op woensdag 28 jul 2021 21 | vestiging Sittard
Super blij met onze nieuwe keuken! Goede service, prettige persoonlijke benadering, mooie kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door P.J.F. Coorens op dinsdag 27 jul 2021 21 | vestiging Sittard
Geweldige service en aandacht vanaf kiezen van de gewenste keuken en apparatuur tot en met de plaatsing. Klein euvel aan de afzuigkap werd binnen no-time door fabrikant opgelost. Het bezoekje na enkele weken na plaatsing werd door ons bijzonder gewaardeerd. Een fijn, eerlijk en zeer klantvriendelijk team. Alle lof.
FOTO VAN P.J.F. COORENS
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed advies”
Door Jaap van Blijderveen op maandag 26 jul 2021 21 | vestiging Amsterdam
Wij hebben meerdere keukens gekocht. We zijn hierbij heel goed geadviseerd en zonder dat we ons onder druk voelde staan door de verkoper, hebben we tot zeer grote tevredenheid een keuken kunnen samenstellen. Dit alles werd compleet gemaakt met de juiste apparatuur. Ook leveringstijden en montage waren conform afspraak. Zelfs met een nalevering van een stukje aanrecht was het super geregeld
Reactie of foto toevoegen
“Top kwaliteit maar wel verbeterpunten”
Door Chayenne op zaterdag 24 jul 2021 21 | vestiging Amsterdam
Wij gingen met het doel een budget keuken te kopen omdat wij ons appartement over 2 jaar willen verkopen maar de keuken nu echt vernieuwd moest worden. Het moet dus een nette maar goedkope keuken zijn die wel waardevermeerdering zou opleveren aan het huis maar ons nu niet duizenden euro's zou kosten. Rachid dacht heel erg mooi met ons mee hoe we konden besparen en welke keuzes wij konden maken. We hebben de keuken zelf opgehaald en zelf gemonteerd om zo kosten te besparen. Dit was allemaal prima te doen en de keuken ziet er super mooi en kwaliteitsvol uit. Het contact met de winkel vond ik wel wat moeizaam wanneer je achteraf nog vragen had. Per mail duurde het heel lang tot je antwoord had. En bellen werd vaak niet opgenomen dus dat vind ik wel echt een verbeter puntje voor het bedrijf. Verder is de keuken van een top kwaliteit, ziet er prachtig uit en was makkelijk te monteren.
FOTO VAN CHAYENNE
Reactie of foto toevoegen
“We kunnen iedereen I-Kook aanraden”
Door Alexander van der Weerden op donderdag 22 jul 2021 21 | vestiging Amsterdam
Goed geholpen in Amsterdam, vriendelijk personeel, behulpzaam en denken met je mee. Ook als je zelf een idee hebt en met andere apparaten/budget wilt werken, wordt er ook gewoon normaal mee omgegaan en een nette en duidelijke offerte gemaakt. Je kunt in de showroom goed zien wat ze aanbieden en dat komt ook goed overeen met de werkelijkheid. Ook de levering is volgens afspraak en goed bevonden. Wij zijn erg blij met de keuken en kunnen iedereen I-Kook (Amsterdam) aanraden!
FOTO VAN ALEXANDER VAN DER WEERDEN
+ Toon extra foto van Alexander van der Weerden
Reactie of foto toevoegen
“Eind resultaat mag er zijn”
Door Ad van Remunt op woensdag 21 jul 2021 21 | vestiging Alkmaar
Voor ons appartement waren wij op zoek naar nieuwe keuken en hebben meerdere keuken winkels bezocht waarbij I-Kook er positief uit sprong. Wij werden geholpen door Jeroen Tillemans die bij ons over kwam als zeer deskundig en niet opdringerig. Na een rondleiding in showroom werd er een tekening uit gewerkt met onze wensen, deze hebben we thuis rustig bekeken en bij de tweede afspraak besproken en wat aanpassingen aangebracht. Nadat we keuken hadden besteld kwam Jeroen de keuken inmeten en 12 juli werd de keuken gebracht, alles netjes afgeleverd en de dag erna begonnen met plaatsen (zelf geplaatst) en binnen twee dagen klaar. Mijn advies is zoekt u een nieuwe keuken ga dan zeker eens kijken bij I- Kook kijken.
FOTO VAN AD VAN REMUNT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de aankoop”
Door Visser op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Amsterdam
wij zijn zeer tevreden met de aankoop van de keuken en de samenstelling. de prijzen zijn inzichtelijk en er word goed geluisterd naar wat je wilt. helaas is de communicatie tussen kopen en plaatsen wel een ontwikkelingspunt. dit ging vooral over de datum's omtrent leveren en installeren. de keuken kwam compleet en zonder beschadigingen. de keuken werd goed geïnstalleerd en we genieten van de keuken.
FOTO VAN VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Raymond Sluer op zondag 18 jul 2021 21 | vestiging Amsterdam
Heel prettig hoe Rachid gezamelijk tot een ontwerp zijn gekomen binnen het budget
Ook zijn ideeen heeft ons geholpen met onze wensen. Top

Aanvulling ontvangen 19 juli 2021: De keuken is reeds geplaatst en montage is goed gegaan ondanks tegenvallers ( los van installatie)
FOTO VAN RAYMOND SLUER
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Poulisse op zondag 18 jul 2021 21 | vestiging Amsterdam
Goed opgeleid personeel, meedenkt, een inductiekookplaat, combimagnetron en een kastje gekocht. We hadden ook een goed verkoper Gino die ook van een grapje houdt, wil ik graag vermelden want tegenwoordige personeel en humor is ver te zoeken.
Bij ophalen 2 mensen om mijn man te helpen. Helemaal Top.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Roy op zondag 18 jul 2021 21 | vestiging Amsterdam
Goed service top bedrijf !! I kook Amsterdam adviseur die luistert, niet iemand die me iets opdringt Rachid Haddouch bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Rianne op woensdag 14 jul 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben vanaf het eerste moment heel goed geholpen door André. Hij zette er totaal geen druk op, maar liet mij rustig mijn eigen keuzes maken. Toen ik twijfelde over de kleurencombinatie, nam hij alle tijd om hier opnieuw met mij naar te kijken. Toen de keuken klaar was, kwam hij langs met een prachtige bos bloemen. Zeer blij met mijn aankoop!!
FOTO VAN RIANNE
REACTIE VAN ANDRE STEENVOORDEN
Beste Rianne, dank voor je mooie reactie, ik heb nog een foto toegevoegd van de wasmachine die je mooi hebt ingebouwd erg functioneel. Veel plezier met je keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door VAS Vastgoedservice & Onderhoud op maandag 5 jul 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Geholpen door Jimmy Bonsel, super communicatie, denkt mee en was flexibel, top monteurs, meedenkend en lopen dat extra stapje, kan niet anders zeggen dan klasse!!
FOTO VAN VAS VASTGOEDSERVICE & ONDERHOUD
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door R.Baas op zondag 4 jul 2021 21 | vestiging Oud-Beijerland
Ook wij hebben een keuken bij I-Kook gekocht. Goed begeleid van A tot Z. En nu ervan genieten !!
FOTO VAN R.BAAS
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door stoffels frank op zaterdag 26 jun 2021 21 | vestiging Hengelo OV
Het was een fijn en prettig gesprek. Nemen de tijd voor je en helpen daar waar kan. Ook tijdens het plaatsen van alle hulp voorzien. Erg fijn was dit. Zeker een aanrader.
FOTO VAN STOFFELS FRANK
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Demet op vrijdag 25 jun 2021 21 | vestiging Hengelo OV
İk heb een hele mooie keuken gekocht. Ik ben er super blij mee. De service en de hulp van de medewerkers waren tof! De kwaliteit van de meubels en apparaturen zij zeer goed!
Reactie of foto toevoegen
“I-Kook”
Door Alessandro Monzani op vrijdag 25 jun 2021 21 | vestiging Hengelo OV
I asked for a kitchen island and a cabinet that could match the existing kitchen. The result is amazing, we are really satisfied for the choice made, and also how we have been guided during the decision process at the shop. Quality of the components is really good.
FOTO VAN ALESSANDRO MONZANI
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam van der Beek op vrijdag 25 jun 2021 21 | vestiging Hengelo OV
De mensen bij I-kook zijn erg klantvriendelijk en denken goed mee. Prijs/kwaliteitverhouding is prima. Wij zijn dan ook erg tevreden met het eindresultaat!
FOTO VAN FAM VAN DER BEEK
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Anita Goudriaan op donderdag 24 jun 2021 21 | vestiging Hengelo OV
Complete keuken gekocht, erg goed geadviseerd en mooie opstelling gemaakt. Plaatsing perfect en we hebben heel veel kookplezier van onze keuken.
FOTO VAN ANITA GOUDRIAAN
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Fam Oosterhof uit Enschede op donderdag 24 jun 2021 21 | vestiging Hengelo OV
Hele goede ervaring. Goede adviezen. Niet opdringerig. Ze nemen alle tijd voor je bij het uitzoeken van een keuken. En alles wat ze zeggen is ook gebeurd. Dus mijn advies voor iedereen die een nieuwe keuken zoekt ga naar I-Kook in Hengelo. Vakkundige mensen en goede monteurs die weten waar ze het over hebben. Plaatsen van de keuken is op een zeer vakkundige manier gedaan. Top service.
FOTO VAN FAM OOSTERHOF UIT ENSCHEDE
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Ramona van Huizen op donderdag 24 jun 2021 21 | vestiging Hengelo OV
In september '20 een keuken uitgezocht. Uiteindelijk pas in januari '21 een definitief besluit kunnen nemen door omstandigheden. Steeds goed contact gehad. De nodige veranderingen aangebracht. Goed geholpen met de verschillende opties. Dik tevreden.
Zelfs nadat de vaatwasser kuren had en de 1e monteur het zogenaamd had opgelost, hebben ze er vaart achter gezet om met spoed een 2e bedrijf hier op te zetten. Wij zijn dik tevreden en zullen anderen I-KOOK Hengelo aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Daniëlle Hagman op maandag 21 jun 2021 21 | vestiging Den Helder
Vanaf het eerste tot het laatste moment is er een super goede en vriendelijke service verleend. Bij elk vraagstuk wordt er meegedacht voor de beste en mooiste oplossing. Het resultaat is prachtig!
FOTO VAN DANIËLLE HAGMAN
+ Toon extra foto van Daniëlle Hagman
REACTIE VAN MARIJE
Hoi Danielle, dat is inderdaad een mooi resultaat! Wij zijn op zoek maar een keuken met dezelfde opstelling en nog aan het oriënteren met welke keukenboer we in zee willen gaan. Zou je aan kunnen geven wat je voor deze keuken hebt betaald?
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe inbouwkeuken inclusief apparatuur”
Door Amelie Blonder op woensdag 16 jun 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Behulpzaam, persoonlijk, op maat, top kwaliteit producten, goede prijs en klantgericht. 100% een goede beslissing.

Aanvulling ontvangen 28 juni 2021: Keuken is geleverd en gemonteerd. Hartstikke tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Marijke van Noort op dinsdag 15 jun 2021 21 | vestiging Soesterberg
Als je eind december 2020 een appartement koopt, waarin alles vervangen moet worden, ook de keuken, sta je voor een uitdaging. Alle showrooms voor maanden dicht, dus oriënteren op basis van boeken. Plaatjes van keukens die de afmetingen van mijn nieuwe keuken ver te boven gaan. Gelukkig vond ik op internet een ontwerpprogramma keukenatlas. Formaat van de keuken ingeven, 2.5 bij 3 meter en bouwen maar. Digitale keukenkastjes, spoelbakken, apothekerskast, apparatuur voor het uitzoeken. Frontjes uitkiezen, in gedachten was het na ruim een maand al aardig klaar. Ervaringen van de oude keuken erin verwerkt: hoekopstelling niet zo fijn, dus de lange wanden gebruiken, je hoofd niet stoten aan de afzuigkap, groot werkblad, veel lades. Maar toen! Zonder te kunnen vergelijken een leverancier zoeken. Het werd i-kook Soesterberg, waar een telefonische afspraak snel gemaakt kon worden. Aan beide zijden van de lijn zaten we met mijn digitale ontwerp voor ogen. De keukenkastjes waren genummerd, dat was makkelijk praten. Wat een geluk dat dit overleg was op de dag dat de eerste versoepelingen werden aangekondigd. Meteen na de persconferentie vroeg ik om een afspraak in de showroom op 4 maart, als we in de buurt zouden zijn. Dat kon, en daar hebben we een definitieve keuze gemaakt voor frontjes, werkblad en apparatuur. De levertijd van 6 of 7 weken paste precies in de planning van de aannemer. Waren we een halve dag later geweest met het maken van de afspraak, hadden we 2 weken moeten wachten. Keuken laten inmeten? weer 2 weken oponthoud. Begin mei trokken we in ons appartement, met prachtige nieuwe keuken. We zijn dagelijks blij met de vele lades, het koperkleurig werkblad en de apothekerskast. Het meest trots zijn we dat we midden in de lockdown volgens planning en zonder oponthoud, voor een redelijke prijs, een keuken naar onze wensen hebben kunnen realiseren. Met dank aan i-kook!
FOTO VAN MARIJKE VAN NOORT
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Emilie Berkhout op dinsdag 15 jun 2021 21 | vestiging Amsterdam
Ik ben ontzettend blij met mijn keuken en ik vond de service super. Ik kreeg goede tips om een zo mooi en compleet mogelijke keuken te realiseren binnen mijn budget. Alles was ook netjes op tijd geleverd. Een inbouwprullenbak die toch niet onder de wasbak past mag ik gewoon retourneren. Al met al dus een fijne ervaring met I-KOOK!
FOTO VAN EMILIE BERKHOUT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marga Welbie op donderdag 10 jun 2021 21 | vestiging Den Helder
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Zelfs wanneer we met een verandering aankwamen, werd dat meteen verwerkt. Goede betrokkenheid bij adviesering en bij plaatsing. Toen er onverwachts iets later zou worden geleverd of een ander product, werd er meteen contact met ons opgenomen om naar een oplossing te zoeken.
Goede vakkundige monteur, kwam met oplossingen bij kleine problemen, en daarbij meteen contact opnemen met de verkoper. De verkoper kwam ook regelmatig langs voor een overleg en na het plaatsen van de keuken. Kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Quoc Lequy op woensdag 9 jun 2021 21 | vestiging Etten-Leur
Op 29 maart 2021 heeft I-kook Etten-Leur bij ons in Rijsbergen een keuken gemonteerd. Er ontbreken een vaatwasser en een wijnklimaat. Vertraging opgelopen door Covid-19.
Meer malen heen en weer contact gehad. De eigenaar van I-kook heeft zelf contact met ons opgenomen en netjes opgelost. Dat noem ik goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Benny Ciere op zaterdag 5 jun 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ben zeer goed geholpen door Andre. Ben bij diverse andere zaken geweest waar ik overal zeer slecht werd geholpen. Enige waar men aan dacht was hoeveel geld in had ipv vragen wat ik precies wil. André heeft overal goed over nagedacht en keuken is zeer netjes geworden. Zeker een aanrader!
REACTIE VAN ANDRE STEENVOORDEN
Beste Benny, dank voor je reactie en de fijne samenwerking, groeten Andre.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie parallel keuken”
Door Dennis de Jong op woensdag 26 mei 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij kwamen binnen zonder vastliggende wensen. Samen met Jimmy zijn we gaan zoeken naar wat we mooi vinden en passend is. Uiteindelijk een mooie parallel keuken gekocht waar we zeer tevreden over zijn. Door de sluiting door Covid toch buiten frontje en blad kunnen zien toen we de vloer aan het uitzoeken waren. Service dus super ook! Montage soepel verlopen en laatste puntjes zullen nog opgelost/aangepast worden. Dit betreft een loszittende strip in de koelkast. Wel jammer dat bij montage afval niet wordt meegenomen (ook la is het volgens contract). Dit geeft bij verbouwing toch plotseling nog veel extra afval. Zou een meerwaarde kunnen zijn wanneer dit wel gebeurd.
FOTO VAN DENNIS DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door René Meijster op dinsdag 25 mei 2021 21 | vestiging Den Haag
In januari 2020 is onze nieuwe keuken geplaatst. Na wat opstartproblemen (wel vaker bij een nieuw keuken toch?) genoten we van een toffe keuken. Na meer dan een jaar bleken er problemen met de achterplaat. Er werd toen niet alleen meegedacht door de monteur van i-kook wat een geschikte oplossing zou zijn, maar deze oplossing werd ook binnen enkele dagen tot stand gebracht. Kortom: uitstekende service!
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat mag er zijn”
Door Mark Heijster op dinsdag 18 mei 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Voor ons nieuwbouwhuis waren wij op zoek naar een keuken. We hebben meerdere keukenwinkels bezocht, waarbij I-Kook er positief uit sprong. In eerste instantie zijn we geholpen door Melissa en na haar vertrek door Rob. Over beiden zijn wij zeer tevreden. Er heerst een ontspannen sfeer in de winkel, waar je niet onder druk wordt gezet om een snelle deal te sluiten. Het bleek geen probleem om de keuken die we in eerste instantie hadden samengesteld nog aan te passen op kleur, indeling en grepen (tot het moment van afroep uiteraard). Rob is altijd goed bereikbaar, reageert snel en is erg betrokken. Ook de mannen van de montage verdienen een groot compliment. Het eindresultaat mag er zijn!
FOTO VAN MARK HEIJSTER
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Ageeth en Willem op maandag 10 mei 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Alle lof voor Jimmy: een vriendelijke, eerlijke, meedenkende en probleemoplossende persoon die ons aan een prachtige keuken heeft geholpen... binnen budget!

Aanvulling ontvangen 23 mei 2021: Onze keuken is zeker al geleverd en gemonteerd.
Het is allemaal keurig gegaan. Zelfs iets wat wij niet helemaal goed gedaan hadden, is (kosteloos) opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Goede levering”
Door Inge op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goed en snel contact via mail en telefoon. Vriendelijke en mee denkende keukencoach Jimmy. Ondanks Corona-tijd toch zeer goed geholpen. Goede levering, dit was netjes op tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Klant staat voorop”
Door YRo op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn geholpen door Jimmy, maar hebben ervaren dat tussen alle collega's op deze locaties een ontspannen sfeer heerst waarbij de behoefte van de klant voorop staat. In de showroom staat van alle opties een voorbeeld zodat je goed kunt bepalen wat wel en niet wenselijk is. In tegenstelling tot sommige andere winkels, wordt hier vooraf duidelijk aangegeven dat de prijs die berekend wordt niet veel ruimte biedt voor onderhandeling, maar daar staat tegenover dat de prijs die men ons geoffreerd heeft zelfs nog wat lager lag dan de prijs ná korting XY & Z van de andere winkels waar we geweest zijn. Over de kwaliteit van de keuken zijn we erg te spreken, net als over de afwikkeling van losse eindjes en bemiddeling naar fabrikanten van witgoed. Ofwel, de klantenservice van Jimmy is van begin tot eind erg goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige resultaat”
Door Trudy Schipper Antoinette Brandenburg op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij kochten een keuken die op maat gemaakt werd en het resultaat is prachtig geworden. Wij zijn heel tevreden over de kasten de inbouw van de apparatuur de levering en de plaatsing. Bij het uitkiezen werd heel veel rekening gehouden met onze wensen.
FOTO VAN TRUDY SCHIPPER ANTOINETTE BRANDENBURG
REACTIE VAN TRUDY
En natuurlijk alle lof voor Andre die ons fantastisch heeft geadviseerd!
REACTIE VAN ANDRE
Beste Trudy en Antoinette dank voor jullie reactie, de keuken komt goed tot zijn recht in deze woning, en René de monteur heeft ook zijn best gedaan , het ziet er prachtig uit. Veel plezier gewenst met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Judith op donderdag 22 apr 2021 21 | vestiging Zoetermeer
Enkele maanden geleden een keuken gekocht bij I-kook Zoetermeer. Heel vriendelijk en kundig geholpen. De praktische en no-nonsense mentaliteit heb ik als heel prettig ervaren. Deskundig advies en meedenken hielpen mij aan mijn ideale keuken. Deze is afgelopen week keurig geplaatst, naar alle tevredenheid. Zelfs in corona tijd was de service optimaal. Ik kan iedereen I-kook Zoetermeer aanraden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens I-Kook
Website: www.i-kook.nl
aAlkmaar (10 ervaringen), Noorderstraat 5, 1823 CS Alkmaar, tel 072 - 200 19 99
bAlmere (18 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
cAlphen aan den Rijn (6 ervaringen), Euromarkt 105-107, 2408 BD Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 25 15 10
dAmsterdam (23 ervaringen), Arena Boulevard 16a, Villa Arena, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 226 13 30
eBarendrecht (1 ervaring), Escudostraat 15, 2991 XV Barendrecht , tel 010 - 316 98 40
fBergen op Zoom (26 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
gCapelle aan den IJssel (87 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
hDen Bosch , Balkweg 7d, 5232 BT Den Bosch, tel 073 - 208 29 99
iDen Haag (43 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
jDen Helder (33 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
kEindhoven (13 ervaringen), Kanaaldijk-Noord 5A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 303 37 00
lEtten-Leur (15 ervaringen), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
mHattem (14 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
nHengelo OV (21 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
oHuissen (25 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
pOud-Beijerland (13 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
qOudehaske (36 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
rSittard (20 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
sSliedrecht (16 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
tSoesterberg (44 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
uTilburg , Bosscheweg 255-01, 5013 AB Tilburg , tel 013 - 762 00 80
vVeendam (39 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
wVeenendaal (15 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
xWaalwijk , Professor Kamerlingh Onnesweg 6a, 5144 NR Waalwijk, tel 0416 - 22 44 60
yZaandam (9 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
zZoetermeer (7 ervaringen), Heliumstraat 230, 2718 RS Zoetermeer, tel 079 - 207 33 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.