Feedback
8,6

I-Kook

Website: www.i-kook.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-Kook
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels 22 winkels.

Bij I-KOOK werken geen keukenverkopers, maar keukencoaches. Zij verkopen keukens op een andere manier dan je misschien gewend bent. Met persoonlijke aandacht en op een transparante wijze coachen zij je naar een betaalbare en eigen invulling van je keuken.

De persoonlijke keukencoach is altijd je vaste aanspreekpunt en helpt je van A tot Z.

We willen jou ook graag overtuigen van onze werkwijze.
Kom langs in één van onze winkels of maak direct een afspraak.

Tot ziens!


www.i-kook.nl
Meer informatie over I-Kook
Onze winkels: www.i-kook.nl/winkels
Afspraak maken: www.i-kook.nl/afspraak-aanvragen
Ervaringen
Er zijn 349 ervaringen over I-Kook. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren202 ervaringen
4 sterren104 ervaringen
3 sterren21 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster10 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Goed geholpen maar niet tevreden met montage”
Door Ber Poulissen op dinsdag 19 nov 2019 19 | vestiging Eindhoven
Keuken geplaatst door i-kook niet netjes afgewerkt stopcontacten van de achterwand te groot uitgezaagd,zouden daarom een nieuwe achterwand plaatsen door de zelfde monteurs deze zijn weggelopen toen ze bezig waren met plaatsen van de achterwand nadat ik hun op hun fouten had aangesproken, gelijk contact opgenomen met i-kook Eindhoven er zou een andere monteur komen om het op te lossen die heeft het wel netjes gedaan,er was ook beschadigingen in de binnenkant van de koelkast kast deze zijn er nog steeds moet nog worden opgelost keuken geplaatst op 9 juli 2019. In de winkel zijn we goed geholpen. Ik raad dit bedrijf niet aan
REACTIE VAN BER POULISSEN
foto stopcontact
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door M. Ketelaar op donderdag 8 jun 2017 17 | vestiging Almere
Wij hebben een keuken gekocht. De service was zeer goed. Bauknecht was de storende factor. Ze hadden niet optijd alles geleverd maar daar hebben de heren van i-kook voor gezorgd dat het binnen korte tijd alles geregeld was. En er waren een paar kastdeurtjes beschadigd en die waren ook in zeer korte tijd vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Bingo”
Door Jan en Janny Bonthuis op vrijdag 22 dec 2017 17 | vestiging Hattem
Een keuken gekocht bij Heleen, vakvrouw, denkt met je mee en heeft erg goede adviezen. Dit bedrijft kiest samen met jou een nieuwe keuken en is absoluut
niet opdringerig, wat is dat prettig. Supermooie keuken geïnstalleerd door Alex, tot in detail afgewerkt met veel enthousiasme. dus, kopen bij Heleen, installeren door Alex en je hebt een bingo!
REACTIE VAN J.BONTHUIS
foto van de nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Inge Borrel op dinsdag 13 dec 2016 16 | vestiging Veendam
We werden goed geholpen alles was duidelijk. Ook met ophalen werd mee geholpen en met de nabestelling ging ook alles goed niks op aan te merken
Reactie of foto toevoegen
“De tijd genomen”
Door J.Knoops op zondag 11 jun 2017 17 | vestiging Veenendaal
Goed de tijd genomen. De waterkraan moest helaas anders dan normaal gemonteerd worden (kwart gedraaid) omdat er geen voldoende ruimte was ivm de vensterbank. Een dieper blad had de oplossing kunnen zijn. Afwasmachine was niet besteld, maar prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Van Beek/Rijsdijk op zaterdag 9 dec 2017 17 | vestiging Den Haag
Op een paar probleempjes na, die zich altijd voordoen in een dergelijk project, is alles uitstekend voor elkaar gekomen. Vooral ook door de uitstekende hulp en adviezen van jullie keukencoach Jerry M., die fantastisch met ons meedacht en belangrijke creatieve inbreng had in het nogal afwijkende project dat wij voor ogen hadden. Uiteindelijk hebben we een keuken gekregen waar wij geweldig blij mee zijn en elke dag van genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend tevreden”
Door A. Franke op vrijdag 31 mrt 2017 17 | vestiging Soesterberg
Onze ervaringen waren positief. Er werd goed meegedacht over onze wensen en budget aangaande de opstelling en aanschaf van de keuken. Ook de plaatsing was perfect, alle lof voor de installateur. inclusief de nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Gerrit en Ria van Lunteren. op zaterdag 20 feb 2016 16 | vestiging Soesterberg
Mijn ervaring met IKOOK is de klantvriendelijkheid die wij mochten ontvangen van Martin van Bergen, zeer sympathieke verkoper niets was te veel heel goed mee gedacht over ons ontwerp, goede adviezen van zijn kant mee gekregen, we hebben heel veel plezier van onze nieuwe keuken (een prachtig meubelstuk) Martin bedankt.
FOTO VAN GERRIT EN RIA VAN LUNTEREN.
Keuken als meubelstuk
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Marco van der Sluijs op vrijdag 31 mei 2019 19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij I-Kook Capelle vakkundig geadviseerd door Melissa. Ze nam alle tijd voor ons, had goede tips en kwam alle afspraken na. Installateur René kwam de keuken zelf inmeten. De bezorging was keurig op tijd en er werd zeer voorzichtig met de materialen gedaan. De installatie ging ook vlekkeloos. Melissa nam zelf contact met ons op hoe eea was verlopen en of alles naar wens was gegaan. Erg professioneel en klantvriendelijk. Uiteindelijk is Melissa ook nog persoonlijk langsgeweest met een flesje wijn om de keuken te bekijken. Ik kan I Kook en coach Melissa van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Henk Norder op zondag 11 jun 2017 17 | vestiging Veendam
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Het kiezen van de keuken was een feestje. De medewerker die ons hielp nam alle tijd en had veel verstand van zaken. Ee monteur is nog twee keeper langs geweest om kleine zaken aan te passen. Toen bleek dat de handle van de kraan te lang was, is deze gratis vervangen. Ook bij vragen over de apparatuur werden we prima te woord gestaan en kregen we gedegen informatie.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door P. Brouwer op dinsdag 30 jan 2018 18 | vestiging Den Haag
Goede service goede nazorg en een goede keuken. Bedankt team Den Haag.
Reactie of foto toevoegen
“Te weinig info gekregen”
Door Fam. Matthijssen op woensdag 3 aug 2016 16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een nieuwe keuken voor ons vakantiehuisje gekocht. Te weinig info over apparatuur gekregen en te weinig meegedacht. Voorbeeld: enorme herrie afzuigkap, geen indicatie of vaatwasser klaar is en geen kort programma, oven onhandig op die plek. Bediening inductiekookplaat zó ongemakkelijk, zodat er inmiddels een nieuwe inductiekookplaat in zit van ander merk. Nooit door I-kook aangehaald om bovenzijde keuken af te timmeren. Buts in aanrechtblad, krassen in ovendeur, plint achterstevoren gemonteerd. Eerste twee opgelost, laatste punt pas later geconstateerd. Vandaag 2 keer gebeld, werd niet opgenomen, klacht: gootsteen loopt leeg, daar stoppen niet goed afdichten.
REACTIE VAN GW
Wellicht ook eigen initiatief tonen en kijken wat de specificaties van apparatuur is wat je koopt!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met resultaat”
Door Thomas Wieringa op maandag 7 nov 2016 16 | vestiging Hattem
Erg tevreden met de keuken en de service! Het enige vervelende met installeren was dat alle gaatjes, etc. (voor greepjes, etc.) nog voorgeboord moesten worden. Nu dit achter de rug is en de keuken geïnstalleerd zijn wij erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door E. Steggink op vrijdag 8 dec 2017 17 | vestiging Huissen
Er fijn geholpen en meegedacht. Ook daarna toen er iets mis was gegaan meteen opgelost. De plaatsing ging ook erg prettig en netjes! Helaas al snel rare plekken op mijn achterwand, maar nadat alle tips niet hielpen is Rob zelf komen kijken en met een middel heeft hij het opgelost. Tot nu toe super service en erg blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service op keuken”
Door H.M.van den Berg op woensdag 24 apr 2019 19 | vestiging Almere
geweldig goede service. onze keuken gekocht bij I.Kook geeft na bijna 5 jaar wat hapering. een van de lade was het intrek mechanische defect. besproken met Henrie deze heeft voor een nieuw stel geleiders gezorgd. na de montage van de raillade werkt deze weer perfect. terloops over de verschroeide randen van de deurtjes gesproken met Henrie. Na drie weken werden we gebeld dat er nieuwe deurpanelen voor ons klaar stonden. Onze keuken is weer helemaal nieuw. Dit dankzij het team van I.KooK Almere. Henrie en Leon bedankt voor alle extra zorg.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Rob Vermeij op zondag 10 feb 2019 19 | vestiging Soesterberg
Een keuken, afzuigkap iets te krap boven volledige inductie vlak en naar omschrijving in toelichting afzuigkap relatief veel geluid. Omschrijving van oven en combi magnetron pelgrim komt niet overeen met de werkelijkheid. Transport schade maar daar kunnen jullie niets aan doen. Verder tevreden over indeling en afhandeling!
FOTO VAN ROB VERMEIJ
Keuken aan twee zijden
+ Toon extra foto van Rob Vermeij
REACTIE VAN ROB VERMEIJ
Echt prachtig geworden. Dank aan IKook!
Reactie of foto toevoegen
“Goed bedrijf”
Door René Westerveld op dinsdag 4 jun 2019 19 | vestiging Den Helder
Prima en vriendelijk geholpen in de zaak in Den Helder door Nick. We hebben diverse aanpassingen gedaan en dit werd altijd vriendelijk doorgevoerd. Levering en plaatsing waren dik in orde. Enige restpunten blijven over maar zijn niet noemenswaardig. Je hoort wel anders! Goed bedrijf en zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Puntjes op de i”
Door Nancy de Bes op zondag 26 apr 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Enorm goed geholpen. Ik ben zeker drie keer terug geweest om alle puntjes op de i te zetten. Er word alle tijd voor je genomen om de perfecte keuken samen te stellen en de juiste apparatuur te vinden. Wij waren al bij veel keukenzaken geweest maar zijn nergens zo goed geholpen. De planning van levering klopte op de dag af, en dat hebben we wel anders gehoord. Montage door was perfect, echt een vakman. Conclusie: I-Kook een aanrader als u opzoek bent naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door A. van Egten-Pak op zondag 2 apr 2017 17 | vestiging Soesterberg
De keuken voldoet aan mijn verwachting.De kleur is mooi en alles is goed afgewerkt .De keueken is door een familielid van mij geplaatst[uitstekende vakman]. De kookplaat voldoet helaas niet aan mijn wensen.Ik heb 50 jaar electrisch gekookt. Nooit eerder problemen gehad zoals die zich nu voordoen. Ik heb een poos gedacht dat ik moest "wennen aan deze nieuwe plaat, al gedacht om deze om te ruilen... Misschien nog eens bij uw bedrijf een afspraak maken ? Wie weet is er een oplossing te vinden ! Ik wacht even op uw antwoord.
REACTIE VAN A.VAN EGTEN-PAK
het ontbreekt mij aan een foto van de keuken, maar mijn lof moet voldoende zijn ! vriendelijke groet A.van Egten-Pak
Reactie of foto toevoegen
“Grote teleurstelling”
Door E. F. op woensdag 6 feb 2019 19 | vestiging Den Haag
tsja, niet voor herhaling vatbaar op geen enkele mogelijke manier. I-kook was als preferred leverancier benoemd bij ons nieuwbouw project. leuke ervaring in showroom, prachtige keuken samengesteld, betaald en toen begon de ellende.
- bij levering bleek het blad van ons kookeiland niet op maat gemaakt te kunnen worden, was wel beloofd.
- stopcontacten niet op juiste plek aangebracht, zou wel gecontroleerd door i-kook zijn
- achterwand waren ze kwijt, maar gingen ze wel zoeken.
- steunen kookeiland op verkeerde maat besteld. binnen 3 weken nieuwe... duurde 2.5 maand!

Mooiste.... deze keuken heeft echt heel veel geld gekost. door verkeerd advies kon ons blad niet op maat gemaakt worden en moeten wij extra spatranden bestellen en betalen! willen wij eigenlijk niet, zonder vinden wij mooier. enfin..2.5 maand op gewacht.... niet geïnformeerd en de dag voor de monteur langskomt komt mail met strekking (lees dreigement) ... betaald u ons de resterende paar euro's... anders komt de monteur niet. serieus? ik heb al duizenden euro's betaald zonder te klagen!

Teleurstelling is groot! spatranden zijn namelijk bezorgt... Op de verkeerde maat. nu na 3 maanden is de keuken nog steeds niet af! Voor deze geleverde service had ik ook terecht gekund bij een van de keukenboeren waarvan we weten dat de service "bijzonder" is. Het positieve .... complimenten voor monteur Ron!!!! hij is de enige reden dat ik nog wacht op de spatranden. mijn verzoek aan hem was namelijk alles maar te laten zitten. geen zin meer of vertrouwen in ikook.
REACTIE VAN EELCO BRAND (FORMULE MANAGER I-KOOK)
Bedankt voor uw reactie. Vervelend dat door omstandigheden de communicatie niet is gegaan zoals we zouden wensen. Gelukkig hebben we dat nu rechtgezet en zijn we op de juiste manier in gesprek. Op korte termijn worden de laatste openstaande punten aan uw keuken opgelost. Ik hoop dat we daarmee uw vertrouwen weer (enigszins) kunnen terugwinnen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Marianne de Vos op donderdag 14 dec 2017 17 | vestiging Almere
We hebben er een complete keuken gekocht voor een nieuwbouwappartement. Ze denken serieus met je mee, komen met goede voorstellen en komen hun afspraken na. Er heerst ook een prettige sfeer in de zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is een plaatje”
Door Ton op woensdag 20 apr 2016 16 | vestiging Sittard
Goed geholpen en fantastisch gemonteerd. Keuken is echt een plaatje geworden. Had na plaatsingen nog wensen en ook is hier kosteloos een oplossing voor gekomen. Kan I-kook zeker aanbevelen! Voor evt. Een volgende keuken ga ik zeker weer naar i-kook.
FOTO VAN TON
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over keuken minder over aftersales”
Door Richard op dinsdag 13 dec 2016 16 | vestiging Veendam
We zijn tot op heden erg tevreden over de keuken zelf (4 maanden). Ook het plaatsen ervan is goed verlopen.

Minder te spreken zijn we over de aftersales service. Het geleverde keukenblad was beschadigd. Na enkele weken kwam een servicemonteur van de keukenbladproducent langs om de schade te repareren/de schade te beoordelen. Zijn conclusie: het blad kan niet ter plekke gerepareerd worden, dit moet in de fabriek gebeuren. Na een maand kregen we een brief met daarin de mededeling dat er toch geprobeerd zou worden om het blad ter plekke te repareren. Dezelfde servicemonteur kwam langs (blijkbaar was hij van gedachten veranderd en meende hij het nu wel te kunnen verhelpen) en was van plan de kopse kant van het blad (waar de beschadiging op zit) te vervangen. Nu ben ik zelf geen keukendeskundige, maar het lijkt me niet de bedoeling om een composiet keukenblad in de tuin te zetten, hier de kopse kant af te bikken en er vervolgens een nieuwe op te zetten. De servicemonteur kwam na een uur ook tot deze conclusie. Al met al keerde hij onverrichte zaken huiswaarts. Uiteindelijk hebben een nieuw blad gekregen en is deze inmiddels door de keukenmonteur (dus niet van de keukenbladleverancier maar van iKook zelf) vakkundig geplaatst.

Wat ons met name gestoord heeft in deze kwestie is het gebrek aan communicatie. Ik moest iedere keer zelf bellen om te vragen wat de status is en zaken in gang zetten. Daarnaast kreeg ik communicatie vanuit de keukenbladleverancier en moest ik met hen zaken afspreken. Dit zorgt voor verwarring en er gaan zaken langs elkaar lopen. Ik verwacht in deze dat ik alleen communiceer met mijn keukenzaak omdat ik daar de keuken gekocht heb. Wat ons daarnaast flink gestoord heeft is het feit dat de bladenleverancier alleen op donderdag in het noorden des lands is voor service. Ik verwacht van een keuken die ik 20 km verderop koop dat ik ook snelle service kan verwachten. Dat de bladenleverancier 215 km verderop zit kan ik niets aan doen en daar heb ik ook niet voor gekozen. Service moet voorop staan, ongeacht de afstand.

Al met al: prettige gesprekken tijdens ontwerp, vakkundige plaatsing, fijne keuken (kwaliteit/duurzamheid kan ik nog niets over zeggen na 4 maanden maar lijkt goed) en een matige tot slechte aftersales service.
REACTIE VAN HAYO SMIT (KEUKENCOACH I-KOOK VEENDAM
Bedankt voor je feedback en Ik begrijp je helemaal! Onze werkbladleverancier moet de tijd krijgen om een probleem op te lossen maar jij mag daarvan niet de dupe worden! Het is achteraf, maar ik had meer regie moeten houden in deze service afhandeling. Excuses daarvoor!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door J. Scholten op zaterdag 7 dec 2013 13 | vestiging Hattem
Prima ervaring met het kopen van een keuken bij I-Kook Hattem. Er wordt meegedacht en advies gegeven. Er was door onze schuld een kastje beschadigd en met een paar weken hebben we deze weer opgehaald. Kosten: gratis! Prima service en wat ook belangrijk is: heel vriendelijk en gastvrij.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door Erwin Teesink op vrijdag 31 mrt 2017 17 | vestiging Hengelo OV
Vanaf de 1e rondleiding in de showroom tijdens het uitzoeken van de keuken t/m de "after" service, toen bleek dat de poten van het gasfornuis te laag bleken te zijn en vervangen moesten worden, zijn we ontzettend goed geholpen door de eigenaar en zijn vrouw. Ook de complimenten voor de monteur die de keuken kwam plaatsen, deze werkte netjes en precies.
FOTO VAN ERWIN TEESINK
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Meer als tevreden”
Door Temmink op zaterdag 23 dec 2017 17 | vestiging Hattem
Wij zijn meer als tevreden en komen wat garantie betreft ook het beloofde na. En een prima keuken en je wordt op een zeer vriendelijke manier benaderd . Nogmaals een pluim voor I kook Hattem. Gerard en Betty Temmink
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Mandy Lubach op vrijdag 31 mrt 2017 17 | vestiging Den Haag
Van ontwerp tot plaatsing en daarna een persoonlijk bezoek waarbij de puntjes op de i werden gezet. Fijn!! Een aanrader! Kortom bij het vinden van een keuken op maat is I-KooK een juiste keuze gebleken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Martijn Hakman op vrijdag 20 jul 2018 18 | vestiging Den Haag
Een keuken en ben erg goed geholpen. De keuken is tevens van hoge kwaliteit en we zijn er zeer content mee. Aandachtspunt zijn de naleveringen, we kregen een kast niet geleverd en het duurde erg lang voordat deze werd na geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Prijs viel mee”
Door silvina Monteiro Borges op zaterdag 17 okt 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik was goed geholpen door André . wilde het veranderden dit was allemaal mogelijk , tot mijn keuken was zoals ik hem wilde hebben.
de prijs valt ook wel mee. Iedereen denkt adt het duurrder is dan ik ervoor heb betaald.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Maarten op dinsdag 19 nov 2019 19 | vestiging Veendam
Een complete keuken gekocht. Ons idee is vrijwel geheel overgenomen en op praktische punten verbeterd. Goede keuken eraan overgehouden voor een goede prijs.

Aanvulling ontvangen 19 november 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd zonder problemen. Een kastje bleek beschadigd te zijn bij transport met nauwelijks merkbare schade maar de monteur heeft toch een nieuw besteld en inmiddels gemonteerd.
Enkele maanden verder nog nergens het idee gehad dat we ergens spijt van zouden moeten hebben. Ook qua prijs nog steeds een goed gevoel.
Reactie of foto toevoegen
“Ontevreden klant”
Door Kim Karhof op dinsdag 12 mrt 2019 19 | vestiging Den Haag
Ik heb een keuken gekocht bij de eigenaar/ filiaalhouder zelf. Ik heb best veel geld betaald. Ik zeer ontevreden over de manier waarop het afgehandeld is. Zoveel miscommunicatie en dat werd allemaal op mijn bordje gelegd, terwijl hij zijn zaken totaal niet op orde heeft.. Van een ingebouwd stopcontact in mijn kookeiland, die er niet in zat en waarvan hij zei dat ik dat nooit had besteld bij hem, tot aan electra die niet in de bouwtekening was gezet en ik dus mijn lampjes onder mijn kastjes niet aan kon doen. Een spoelbak die absurd gekrast was na 1 dag gebruik en het lekplaatje eruit sprong en hij zei dat er een monteur kon komen, maar dat dan wel voor mijn rekening kwam als bleek dat ik het ondeugdelijk had gebruikt (ja, ik had er namelijk in afgewassen!) Tot aan een raam dat eruit moest om de keuken te leveren, terwijl ik duidelijk had gezegd dat het door het trapgat paste en ze dus weer wegreden met mijn keuken. Hij zei dat ik per sé de keuken af moest rekenen 24 uur voor levering, terwijl dat helemaal niet de policy is van IKook, je, mag altijd bij de chauffeur pinnen. De toon waarop hij tegen mij sprak, omdat ik nog niet betaald had, was absoluut niet ok! Kan ik een vrouw alleen zijn, maar zo'n toon sla je niet tegen je klanten aan..Of ik mijn limiet dan wel verhoogd had. En ik had dat van het trapgat, nooit doorgegeven zei hij... De keuken is in november geplaatst en nu pas is er een monteur geweest om iets aan mijn klachten te doen. Ik heb heel vaak gemaild, gebeld over mijn klachten, maar ik moest zowat smeken om garantie. Uiteindelijk heeft 1 van de directeuren mijn zaak bekeken ( hele aardige en behulpzame man) en heb ik in ieder geval de kosten van de electra die achteraf nog moest worden gedaan, door zijn nalatigheid, teruggekregen. Kortom, ik ben een zeer ontevreden klant.
REACTIE VAN EELCO BRAND
Wat vervelend dat het proces voor u zo frustrerend is verlopen. We hebben hierover uitvoerig gesproken en gelukkig konden we er samen uitkomen, daar willen we u voor bedanken! Afgelopen week heeft de monteur de laatste punten opgelost en de keuken met u opgeleverd. Geniet van uw aankoop!
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk en creatief”
Door Jos op maandag 14 nov 2016 16 | vestiging Sittard
Wij kopen nu voor ons B&B wederom ,na een prima ervaring een nieuwe keuken bij I-Kook. De benadering is persoonlijk en er wordt goed geluisterd en creatief meegedacht. De afspraken worden correct nagekomen
FOTO VAN JOS
Keuken voor B&B
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij ermee”
Door A.Aktekeli op maandag 11 dec 2017 17 | vestiging Almere
Wij zijn zeer blij met onze keuken voldoet aan onze wensen
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Julia op zondag 2 apr 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben erg goed geholpen door een zeer terzake deskundige verkoper. Omdat ik zelf precies wist wat ik wilde konden er snel goede beslissingen worden genomen. De installatie van de keuken is vlekkeloos verlopen. Twee monteurs, die om 6.45 uur begonnen en om 12.45 stond de gehele keuken, inclusief de prachtige stenen aanrechten.
Reactie of foto toevoegen
“Rustige manier van werken”
Door Fam. Faber op dinsdag 19 nov 2019 19 | vestiging Oudehaske
Een prachtige keuken gekocht. Fokke heeft ons op een fijne/ rustige manier geholpen. Oprecht geïnteresseerd in onze wensen. Een front was beschadigd en daar werd niet moeilijk over gedaan. Paar weken later kwam er gewoon een nieuwe. Groot pluspunt : niet opdringerig.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door M. de Vos op dinsdag 13 dec 2016 16 | vestiging Huissen
Prima service. Alleen de gasplaat valt wat tegen. Het is namelijk niet mogelijk het gas echt klein te zetten. Soep trekken of suddervlees lukt dus niet. Verder is de tochtstrip in de koelkast los. Maar de keuken is verder prachtig en fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door de leeuw op woensdag 7 jun 2017 17 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg tevreden met zowel Marvin als Mirjam de verkopers als Corné de keuken zetter. Er waren een paar wijzigingen nodig die super opgelost zijn. Wij zouden I-Kook ook aan anderen aan bevelen.
FOTO VAN DE LEEUW
Keuken langs de wand
REACTIE VAN DE LEEUW
nog een foto toegevoegd
Reactie of foto toevoegen
“Service na 5 jaar”
Door Linda op zaterdag 8 jul 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na 5 jaar was een deurtje beschadigd. Gevraagd via email of dit nog te herstellen was. Heb gewoon een nieuwe deur gekregen. Hadden al mijn gegevens nog na 5 jaar. Ik zeg top winkel top service top medewerkers!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. F Hartman op donderdag 21 sep 2017 17 | vestiging Veendam
Wij zijn zeer tevreden over I Kook Veendam. Het uitzoeken samen met Hayo Smit was zeer relaxed. Wist goed mee te denken! Het plaatsen van de keuken is ook prima verlopen. Goed afgewerkt en de monteur kunnen we ook iedereen aan raden. Al met al alleen maar lof voor de keukenzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door H Spaan op donderdag 11 aug 2016 16 | vestiging Huissen
Vestiging Huissen is een aangename winkel om voor een keuken op pad te gaan. Ruim aanbod en gunstig geprijsd. Geen poespas. Netjes en opgeruimd. De betreffende verkoper heeft mij goed geholpen met de uiteindelijke keuze van de uitvoering van de keuken. De verkoper was zeer deskundig, nam alle tijd en was niet opdringerig. De begeleiding van de levering was ook goed geregeld. Netjes ingemeten en alles paste. Met vragen kon ik goed terecht bij de verkoper.
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er top uit”
Door Wasse op zaterdag 24 okt 2015 15 | vestiging Soesterberg
Goede service, goede prijzen. Tussendoor nog een wijziging gemaakt, was geen probleem en zo opgelost. Wegens aparte constructie keuken, later nog kosteloos een extra plaat gekregen. Zeer tevreden en keuken ziet er top uit!
Reactie of foto toevoegen
“Alles super”
Door Leola de Vries op donderdag 18 feb 2016 16 | vestiging Veendam
Nieuwe keuken. Alles super, zowel de keuken als montage en service van de winkel. Zo ook waar IKooK om bekend staat, geen gepingel over dure bedragen maar direct een scherpe prijs. In de winkel goed geholpen met goed advies en mooie realiatische tekening. Dat maakt de keuze toch makkelijker. bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A Saarloos op donderdag 18 feb 2016 16 | vestiging Oud-Beijerland
Keurig en netjes geholpen alles volgens de planning gegaan zeer tevreden met plaatsen van de keuken. En goed geholpen met uitzoeken van de keuken en bladen,
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door J.J. Groot op donderdag 8 mrt 2018 18 | vestiging Zaandam
Wij zijn erg tevreden met i-kook Zaandam, erg fijn geholpen door Matthijs die ons goede adviesen gaf en met ons meedacht. Ook de installatie liep perfect. In 1 dag stond de keuken. TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk”
Door Micha op maandag 12 jun 2017 17 | vestiging Den Haag
Duidelijk advies, scherpe prijs en goede montage. Daarnaast is de kwaliteit van de keuken goed. De uitvoering van het meerwerk is ook goed gedaan. Inmiddels heb ik I-KOOK bij vrienden en collega's aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Steven Huibers op donderdag 3 nov 2016 16 | vestiging Veenendaal
Er wordt geluisterd, advies gegeven, praktijk voorbeelden gegeven. De verkoop, levering, plaatsing is zeer naar wens gedaan. Prima prijs kwaliteit verhouding en zullen zeker vrienden kennissen familie jullie bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door peter van wordragen op zaterdag 1 apr 2017 17 | vestiging Veendam
gewoon prima ervaring. verkoper dacht met ons mee, voelde goed aan wat wij als klant wilde en heeft ons naar behoren behandeld. Keuken is geleverd en geplaatst en wij hebben geen aan- of opmerkingen, zeker niet in nadeel.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Daan op donderdag 3 jan 2019 19 | vestiging Den Helder
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. We zijn goed geholpen door Nick, hij nam alle tijd voor ons en kwam met goede suggesties. Wij raden I-Kook Den Helder zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Werd goed meegedacht”
Door Miranda Eimers op vrijdag 5 aug 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht. Kregen zeer goede begeleiding. Er wordt goed meegedacht en verschillende mogelijkheden en goede alternatieven worden geboden. Ook wordt er goed gekeken naar praktische zaken, waar we nu veel profijt van hebben. Een echte aanrader om bij I-Kook een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zelf installatie”
Door Fam Dees op zaterdag 1 apr 2017 17 | vestiging Sliedrecht
Wij hebben een complete keuken gekocht en zelf geïnstalleerd. David heeft ons goed geadviseerd en wij zijn heel tevreden. De keuken werd 's-morgens geleverd en we konden gelijk aan de slag. Het afvalbakje in de gootsteen was niet bij , gebeld en binnen een week in Sliedrecht opgehaald.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door ten Boom op vrijdag 8 dec 2017 17 | vestiging Oudehaske
I-Kook Oudehaske. Fokke denkt goed mee voor een nieuwe keuken. Hij is duidelijk en geeft gelijk een goeie en nuchtere prijs zonder opsmuk. Hij houdt het budget scherp voor je in de gaten. De keuken is keurig geplaatst en netjes afgewerkt. Uiteindelijk zag het er nog mooier uit dan verwacht. Wij hebben al 2x hier een keuken gekocht (voor verschillende adressen) en als we ooit weer moeten ga ik weer naar Fokke van I-Kook.
FOTO VAN TEN BOOM
Keuken in L vorm
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Norder op zondag 26 apr 2015 15 | vestiging Almere
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken en de afhandeling van de keuken. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Zouden IKOOK Almere zeker aanraden aan vrienden/familie en bekenden. Bij levering was het flessenrek van de koelkast kapot, na een telefoontje naar IKOOK werd dit gelijk opgelost en kregen we een nieuwe.
Reactie of foto toevoegen
“Meedenkende mensen”
Door An Cobben Wagenaars op zaterdag 23 dec 2017 17 | vestiging Eindhoven
Meedenkend personeel die stap voor stap uitlegt wat er staat te gebeuren. Marcel en ook Rob Dank voor jullie support wijze raad en accuratesse.
Reactie of foto toevoegen
“Foutloos”
Door Roel Klasens op zondag 19 jan 2020 20 | vestiging Den Helder
Prima geholpen door Nick. Installatie keuken is foutloos afgerond binnen 6,5 uur.
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe keuken”
Door Claudia van den Berg op vrijdag 8 dec 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Compleet nieuwe keuken gekocht, heel goed en kundig geholpen in de winkel. Ook onze complimenten aan de monteur die de keuken kwam plaatsen! Ik zou I-Kook zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed besluit”
Door masseurs op zondag 26 apr 2015 15 | vestiging Bergen op Zoom
zeer goede behandeling van mijn vragen . gelijk een zeer correcte prijs. na nog verder gezocht te hebben naar een keuken na 1week toch besloten bij I-KOOK te bestellen. na bestelling en een zeer correcte levering volgens afspraak mag ik zeker zeggen dat ik erg blij ben met mijn besluit de nieuwe keuken bij I-KOOK te bestellen
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Nikkie Klein op zaterdag 25 jan 2020 20 | vestiging Almere
Ik ben heel erg goed geholpen, door Henry en zijn collega's. Ze denken goed mee en je wordt goed begeleid. Ik ben enorm blij en gelukkig met de nieuwe keuken. Daarnaast is de montage echt gedaan door een vakman. Die een goed oog had voor details.
Reactie of foto toevoegen
“Goed maar kunnen nog stap maken”
Door Diederik op donderdag 11 mei 2017 17 | vestiging Soesterberg
Ontvangst was goed en verkoper professioneel. Goede combinatie gevonden van eigen ideeën met input van de verkoper. Plaatsen van de keuken ging goed. Professionele oplossing gevonden voor kleine problemen en oplevering verliep vlot. Kromme deur van koelkast werd vlot en zonder bijkomende kosten vervangen. After-service is echter niet goed. Geen enkel contact met I-KOOK totdat deze vragenlijst via mail binnenkwam (4,5 maand na oplevering!). Werking van afzuigkap is nog onvoldoende, dus ik zal zelf contact gaan zoeken. Hierin kunnen ze dus nog een stap maken!
REACTIE VAN KEUKENCOACH PATRICK
Bedankt voor je feedback! We hebben de keuken samen 100% opgeleverd nadat onze monteur René de koelkastdeur vervangen had. Keukencoach Ron heeft inmiddels contact met je gehad. Het lijkt erop dat de afzuigkap naar behoren functioneert maar dat tijdens het Indische koken niet alle luchtjes werden weggezogen. Ron zoekt nogmaals contact om dit te verifiëren en blijft je keukencoach van A tot Z.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Menno Oomkens op zaterdag 9 feb 2019 19 | vestiging Veendam
Keuken. Goed geholpen bij eerste gesprekken van uitwerking met Hayo Smit en later bij plaatsing van onze keuken door hun monteur Jan Dekkers. Tevens goeie feedback. Zal dit bedrijf aanbevelen bij familie en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Robert Hamer op dinsdag 25 aug 2015 15 | vestiging Den Haag
Ik ben erg goed geholpen in de winkel, de verkoper was vriendelijk en kundig. Ook de prijs/kwaliteitverhouding vind ik goed van de keuken die ik heb aangeschaft. Ook het feit dat de keuken zover mogelijk gemonteerd werd afgeleverd vond ik erg fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Staat heel leuk”
Door Rosenberg op woensdag 15 aug 2018 18 | vestiging Bergen op Zoom
Een keuken hij staat heel leuk ik zou zeker I-KOOK aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door B. Knol op donderdag 20 okt 2016 16 | vestiging Leeuwarden
Prima keuken geleverd; voldoet aan de verwachtingen. Een punt van kritiek: bij storing aan een accessoire wordt verwezen naar de betrokken leverancier. Dat is niet juist; I-Kook is en blijft volgens het geldende consumentenrecht als eindverkoper zelf verantwoordelijk voor de geboden garanties. Ik moet hierbij opmerken dat bij gebreken aan de keuken zelf, wel alle verantwoordelijkheid wordt genomen met een prima afwikkeling.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn gegaan”
Door Fleur Wijker op donderdag 18 jul 2019 19 | vestiging Den Helder
Ik heb onlangs mijn keuken gekocht bij I-kook in Den helder. Ik ben erg tevreden!
Ik ben goed geholpen in de winkel en bij vragen kon ik makkelijk terecht. Alles werd stap voor stap doorgenomen zodat alles duidelijk was voor mij. Tijdens het plaatsen van de keuken vond ik de flexibiliteit van de monteur ook erg prettig. Voor alles was een oplossing. Heel fijn. Het resultaat is helemaal naar tevredenheid en ik zou I-kook dan ook aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en denken mee”
Door Nico op woensdag 3 aug 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij i-kook. Vriendelijk geholpen door een mee denkende verkoper zonder de poespas en prijs spelletjes die we bij andere verkopers ondervonden. De aflevering en plaatsing verliep precies volgens afspraak. Wij zijn super blij met onze prachtige nieuwe keuken.
FOTO VAN NICO
Kleurige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aan te raden”
Door Fam Bouwman Arnhem op zaterdag 17 okt 2015 15 | vestiging Huissen
Eerst rondkijken. Op het juiste moment contact met de verkoper.
Goede luisteraar. Goede vragen gesteld in een zeer geanimeerde sfeer. Zakelijk en kundig concept gemaakt .Getoetst op dat wat zochten en direct een zakelijk voorstel. gedaan. Afhandeling en bezorging alles volgens afspraak.Ook de nazorg dik in orde..Alles dik in orde en zeker aan te raden voor toekomstige klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door K. Claessen op dinsdag 13 dec 2016 16 | vestiging Den Haag
In juni ons nieuwe huis gekocht en via-via terecht gekomen bij i-Kook. Voordat we bij i-Kook terechtkwamen, hebben we eerst de 'Duitsland-variant' uitgeprobeerd. Een aantrekkelijke optie, echter de realiteit bleek een teleurstelling. De netto prijzen bleken aanzienlijk hoger dan in Nederland, iets wat wij niet verwacht hadden. Daarbij waren de gebruikte materialen niet van goede kwaliteit. Uiteindelijk terecht gekomen bij i-Kook in Den Haag aan de Zichtenburglaan in Den Haag. Na uitgebreid rondgekeken te hebben in de winkel, werden wij vriendelijke te woord gestaan door het personeel onder het genot van een kopje koffie. Ook werd er tijdens alle gesprekken rekening gehouden met ons kind, toen 5 maanden oud. Luier wisselen en voeden, alles was mogelijk.

De onderhandelingen duurden langer dan gepland, mede omdat wij een grote wensenlijst hadden. Wij werden op prettige wijze geadviseerd over de indeling van de keuken, de keuze van de werkbladen, de grote van de keukenkastjes en de inbouwapparatuur. Met een heleboel zaken hielden wij in eerste instantie geen rekening. Na gesprekken over en weer hebben we een definitieve keuken gekozen, waarbij meerdere materialen zijn gecombineerd. Uiteindelijk kwamen we redelijk snel tot een goede prijs, waarbij we specifiek gekozen hebben om de keuken door i-Kook te laten inbouwen. Hiermee werd ons het werk uit handen genomen en zouden bij eventuele calamiteiten de herstelwerkzaamheden op het conto van i-Kook komen.
Na het opmeten van de keuken werden alle producten besteld en na 8 weken werd de keuken geplaatst. Er werd na plaatsing nog kort overlegd of alles naar wens was. Wij waren van mening dat de 'zwevende planken' die we naast de afzuigkap hadden laten plaatsen, achteraf niet onze stijl bleek te zijn. i-Kook reageerde hier adequaat op door de planken te laten weghalen en restitueerde het geld. De afzuigkap bleek correct te zijn opgemeten, echter de afvoer was door de aannemer op het laatste moment aangepast. Ook hier liet i-Kook zich van zijn beste kant zien. De koof werd kosteloos aangepast en opnieuw geplaatst. Een klein defect in het keukenblad had geleid tot het volledig vervangen van het blad. En daarbij hadden zij ook nog een cadeau voor ons in petto. Een gloednieuwe magnetron! Zomaar! Omdat het iets langer had geduurd voordat de gehele keuken 'af' was. Kortom, een prima bedrijf met service hoog in het vaandel. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Randy Wirht op dinsdag 21 jan 2020 20 | vestiging Bergen op Zoom
Fantastisch geholpen door Marvin Jacobs. Erg professionele verkoper met oog voor klant en denkt mee. Zelfs nadat er verkocht is, denkt hij nog mee en maakt hij kleine aanpassingen als dat nodig is tot het resultaat perfect is! Meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Geen enkel hiaat”
Door siebenga op donderdag 18 feb 2016 16 | vestiging Oudehaske
goede info vooraf. voorstel en tekeningen prima. aflevering op tijd. alles meegeleverd geen enkel hiaat. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Fam. Jansen op dinsdag 18 sep 2018 18 | vestiging Den Helder
Goede ervaringen gehad bij aankoop van onze keuken. Nick Joor heeft ons goed geïnformeerd tijdens het bepalen van keuken en materialen. Plaatsing en montage van keuken is op tijd, soepel en snel verlopen. De monteurs waren zeer vriendelijk en deskundig. Ook de service is prima bij I-Kook. Ik zou mensen die een keuken willen kopen adviseren om eens bij I-kook Den Helder binnen te lopen. Ook niet onbelangrijk is de prijs/kwaliteitsverhouding.
FOTO VAN FAM. JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door paul verhulst op donderdag 30 apr 2015 15 | vestiging Sliedrecht
goed geholpen en vriendelijk door david we hebben een mooie keuken iets minder is de afhandeling in den haag waar we de keuken op moesten halen werd slecht afgehandeld op zn hollands gezegd betalen en oprotten zal er nooit meer komen in den haag sliedrecht altijd
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Linnebank op zondag 28 feb 2016 16 | vestiging Soesterberg
Zeer tevreden, mooie keuken gekocht. Was een plint niet geleverd, keurig nabesteld gekregen. Zonder sores. Soeterberg is peroonlijk, geen opdringerige verkopers, geen snelle praatjes, maar mannen die een eerlijk advies geven en goed na je luisteren. Wil je een goede keuken met dito advies dan raad ik je aan naar Ikook Soesterberg te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Nancy Versleeuwen op zondag 10 feb 2019 19 | vestiging Eindhoven
Nieuwe keuken, wacht alleen al een tijdje op de achterwand! Helaas tot zo ver nog niks vernomen.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Van campenhout op vrijdag 19 apr 2019 19 | vestiging Almere
Na aankoop van een nieuwe woning waar nog een bruinzeel keukentje in stond van 30 jaar oud, een prachtige keuken gekocht bij IKOOK Almere. Na plaatsing van een van de kasten aan de andere zijde, omdat deze anders voor een deur zou komen gaf ikook de service om anders draaiende deurtjes te leveren. Wat een top service! Chapeau! Dankzij deze goede service hebben zowel mijn zus als mijn ouders ook hun nieuwe keuken bij ikook besteld.
FOTO VAN VAN CAMPENHOUT
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Jan en Mieke Hogeboom op zaterdag 8 apr 2017 17 | vestiging Soesterberg
Prima geholpen bij I-Kook Soesterberg. Mooie keuken gekocht met goed advies en hulp bij het invullen van de keuken. Prijs/kwaliteit super. Bij het monteren van de vaatwasserdeur, door onze eigen timmerman, ging iets mis. We hebben toen gratis een nieuwe gekregen van I-Kook. Wij raden I-Kook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Plaatje klopte”
Door harry roele op vrijdag 28 okt 2016 16 | vestiging Almere
hele plaatje klopte gewoon , goeie keuken voor een hele mooie prijs en perfect geplaatst , en deze keuken bevalt tot nu toe heel erg goed , ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die niet te veel willen besteden aan een hele goeie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Erskine van Loenhout op donderdag 19 sep 2019 19 | vestiging Den Helder
Mijn keuken gekocht bij Nick Joor van I-KOOK. Ik ben super geholpen en de prijs viel me reuze mee, ook niet onbelangrijk. De service was perfect geregeld van a tot z. Bedankt Nick.
Reactie of foto toevoegen
“Zo'n behandeling wens je iedere klant toe!”
Door Hans op dinsdag 16 jul 2013 13 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel prettige behandeling door J. Benders bij I-kook Rotterdam. Alle tijd, deskundige uitleg bij keuzes, geen druk tijdens gesprekken of daarna. Afspraken zijn nagekomen, prettige goede monteur. Bij kookplaatprobleem binnen enkele uren monteur, die het oplost. Eén nalevering, die met 3 weken geleverd en gemonteerd was. Dit is kwaliteit, zoals dat als klant wenst!
Reactie of foto toevoegen
“No nonsense”
Door Frans de Vries op woensdag 2 aug 2017 17 | vestiging Oudehaske
Prima ervaringen met de levering van onze keuken. Fokke Postma van I-Kook in Oudehaske regelde alles uitstekend. No-nonsense, geen kleine lettertjes, geen wurgclausules.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door H Mulder op woensdag 31 okt 2018 18 | vestiging Veendam
ik heb hier een complete keuken gekocht, heel goed geholpen bij de aankoop. De keuken is bijzonder vakkundig geplaatst en afgewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Fijne keukenspecialist”
Door poolman op donderdag 21 sep 2017 17 | vestiging Huissen
Vriendelijk professionele medewerker. Achteraf gezien goed advies gekregen. Wij zijn blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen maar wacht nog op plint”
Door R.H.Hamminga op zaterdag 1 aug 2015 15 | vestiging Veendam
We werden goed geholpen maar wachten vanaf april nog steeds op onze plint die vervangen zou worden,ook het afzuigsysteem voldoet niet naar wens. De installateur geeft aan dat wij er problemen mee krijgen, en zou dit door geven maar tot op heden nog niets gehoord en dit is al weer zes week geleden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Maartje Jansen op maandag 27 apr 2015 15 | vestiging Huissen
We zijn erg goed geholpen bij ikook in Huissen. Het eerste ontwerp was meteen raak en de verkoper was duidelijk in de mogelijkheden en beperkingen. De prijs was ook duidelijk. Enige minpuntje is de afvalbak, die niet helemaal naar verwachting is. We zijn erg tevreden met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Sandra Luesink op donderdag 16 jan 2020 20 | vestiging Hengelo OV
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken Helemaal naar onze wens.Super netjes ingezet erg blij mee een aanrader om heen te gaan!!
Reactie of foto toevoegen
“Generally good but room for improvement”
Door Ni op zondag 20 okt 2019 19 | vestiging Zaandam
We bought the kitchen including electric applicance from I-Kook for our new house. They also arragned the installation as well, very quick performance.
Generally speaking, it is Good. But there are still a few places to be improved. I hope they will help us to fixe it.
1. some screws dropped from the door of refrigerator, now the door can not be open and close easily.
2. the bottom part Laminate of the kitech can not be closed.
3. the joint of the water tap is leaking water slightly.
4. the side laminate has a little broken.
Best Regards, Ni
FOTO VAN NI
REACTIE VAN MATTHIJS VISSER (I-KOOK ZAANDAM)
Thanks a lot for your feedback. Fortunately we spoke each other this week and solved some issues. Thanks again, enjoy your kitchen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Marjolein Venix op zondag 10 feb 2019 19 | vestiging Oud-Beijerland
Een keuken gekocht voor een goede prijs kwaliteit verhouding.
Wordt de tijd genomen om je een duidelijk en eerlijk advies te geven.

Aanvulling ontvangen 25 februari 2019: Wij hebben de keuken zelf opgehaald bij het filiaal in Oud Beijerland. En hebben de keuken zelf gemonteerd. Het ophalen is volgens afspraak gebeurd en werd goed gecommuniceerd.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door A.Limam op vrijdag 28 okt 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij het uitzoeken zeer goed geholpen, later bleken 2 kastjes 10 cm smaller te worden ivm ruimte bij het opendoen, dit is niet gecommuniceerd. Dit bleek noodzakelijk maar zou fijn geweest zijn als het was besproken. Door een ongelukje van onze timmerman werd een deurtje beschadigd, dit hebben wij vergoed gekregen. Complimenten hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Walter Eijsink op dinsdag 21 nov 2017 17 | vestiging Veenendaal
In juli een keuken laten zetten. De verkoop, plaatsing en afwerken paar kleine puntjes ging voortreffelijk. Een aanrader dus! Tim bedankt.
FOTO VAN WALTER EIJSINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door René & Yvonne op woensdag 4 okt 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hele goede ervaring. Prettig gesprek zonder al te veel poespas met hoge startprijzen en korting op korting zoals bij veel andere keukenzaken. Bij de levering ontbraken alleen een aantal legplanken, maar na het nabestellen waren ook deze redelijk snel binnen en was onze keuken compleet. We zijn er erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door C. de Vrij (Zorgstichting De Rots) op donderdag 8 jun 2017 17 | vestiging Veendam
Alles volgens afspraak geregen, het opbouwen van de keuken is netjes en volgens plan verlopen, 1e schade (deur) is zo snel mogelijk vervangen. 2e schade (vaatwasser) ook gerepareerd alleen de problemen met de (wok gaspit) is nog niet nog niet geregeld.
FOTO VAN C. DE VRIJ (ZORGSTICHTING DE ROTS)
Ontwerp van de keuken
REACTIE VAN KEUKENCOACH PATRICK
Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Keukencoach Henk is momenteel met je in contact over de gaspit. Dit wordt in overleg met de Fabrikant opgepakt. Veel kookplezier met je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door A. Koopmans op maandag 3 aug 2015 15 | vestiging Huissen
Heel goed geadviseerd in de opstelling van de keuken en de keuze van de diverse apparaten m.n. prijs /kwaliteit. Heel plezierig geholpen in vestiging. Goede service, zowel terplekke, telefonisch of mail. Ook goed geadviseerd bij problemen met plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Soepel en goed verlopen”
Door Roel op woensdag 7 jun 2017 17 | vestiging Den Haag
Alles is soepel en goed verlopen, de keuken is volgens afspraak netjes uitgeleverd. Ik had de keuken eerder nodig dan gepland en het was lastig om dit aan te passen, maar daar kan i-Kook niets aan doen aangezien de keuken reeds in de fabriek ingepland was. Al met al ben ik erg tevreden met de keuken en dat voor een mooie prijs!
FOTO VAN ROEL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zal zeker aanraden”
Door Angela Kanters op zaterdag 25 apr 2015 15 | vestiging Sliedrecht
Er werd goed met ons meegedacht en hierdoor goed naar ons als klant geluisterd. Service was ook goed. Zelfs na ondertekening van de offerte werd er nog meegedacht. We waren zijwanden vergeten in hoogglans en dat werd daarna mooi nog meegenomen zodat het eindresultaat een perfecte keuken is geworden. Zeer tevreden klant en zal IKook dus zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Fam. Stoffels op donderdag 15 dec 2016 16 | vestiging Huissen
Prettige winkel, waar we ook zeer deskundig zijn geholpen. Direct een prima,scherpe prijs, zonder de bekende 'koehandel' vooraf. Alles netjes een dag van te voren geleverd en het was (bijna) allemaal perfect op maat, zodat de installatie soepel kon verlopen. Ook de nazorg was weer zeer klantvriendelijk. Kortom; een perfecte prijs-kwaliteit verhouding!
Reactie of foto toevoegen
“Teleurstellend”
Door Stellaard op zaterdag 16 dec 2017 17 | vestiging Den Haag
In juni 2017 kochten wij een dure keuken bij I-KOOK te Den Haag. Ons appartement werd op 25-8-2017 opgeleverd en de nieuwe keuken werd geplaatst op 7-9-2017. Helaas bleek de keuken door I-KOOK niet goed ingemeten en het technische schema in spiegelbeeld geprojecteerd. Hun monteur heeft tot aan 30-10-2017 verschillende dagen getracht om alle mankementen te herstellen. Door de verkeerde inmeting en het leidingschema in spiegelbeeld hebben onze aannemer en electriciën extra werkzaamheden moeten verrichten om alles te herstellen. De aannemer heeft door bovenstaande werkzaamheden aan ons een factuur gestuurd die vervolgens door I-KOOK niet betaalbaar werd gesteld met de mededeling dat betreffende werkzaamheden grotendeels door hun monteur zouden zijn verricht. Talloze gebreken zijn geconstateerd waardoor wij zeer ontevreden zijn over I-KOOK. Communicatie met hun bleek zeer onvoldoende! Onlangs hebben wij wederom een gebrek geconstateerd aan een lade van de keuken. I-KOOK beloofde deze schade met zeer grote spoed te verhelpen; maar nog steeds na 2 maanden géén herstel! Al met al een zeer teleurstellende ervaring met I-KOOK. Absoluut geen aanrader om bij I-KOOK een keuken aan te schaffen. Helaas moeten wij dit constateren!
REACTIE VAN I-KOOK
Bedankt voor jullie feedback. We blijven verschillen van mening over een kennelijke rekening van jullie aannemer. Tijdens het plaatsen bleek het leidingschema in spiegelbeeld te zijn aangeleverd; erg vervelend. Onze monteur Ton heeft dat allemaal zelf opgelost. Jullie aannemer heeft toen een wand moeten aanpassen en afwerken die niet recht was. Deze aannemer heeft zeker geen werkzaamheden verricht ten aanzien van het leidingschema en heeft dat ook aan ons bevestigd. De oude keuken was voorzien van een vaste plint waardoor we tijdens het meten niet konden zien dat jullie tegels niet doorliepen onder de oude keuken. We hebben dit later in overleg opgelost door onder andere de plinten 2 cm naar voren te monteren en nieuw tegelwerk aan te brengen (op onze kosten). Begin november hebben jullie nog een front gereclameerd. Dit is door ons besteld en kort voor de kerst geleverd. Op 2 januari hebben wij de werkzaamheden onder garantie naar volle tevredenheid uitgevoerd. Er zijn geen openstaande issues meer. We hopen dat jullie nu kunnen genieten van jullie prachtige keuken. Eelco Brand, formulemanager I-KOOK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door sonja van der Meer op donderdag 22 feb 2018 18 | vestiging Almere
Wij zijn zeer tevrede over onze aankoop van onze nieuwe keuken bij I -Kook.Ze denken heel goed mee met de wensen van de klant.De prijskwaliteits verhouding is prima te doen.Van ons krijgt I -Kook een dikke 10 en we zullen jullie zeker aanraden bij onze kenissen en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Alles zonder problemen verlopen”
Door S. Giezen op zaterdag 1 apr 2017 17 | vestiging Veendam
Zij hebben totaal 13 keukens in diverse woningen geplaatst.Met het uit zoeken van de keukens, en de tekeningen erbij met de prijs, en de afspraak met opmeten en leveren is altijd zonder problemen verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen waargemaakt”
Door J. Kruizenga op woensdag 7 jun 2017 17 | vestiging Veendam
De verwachting die we van deze levering hadden is volledig waargemaakt. Namens de Protestantse Gemeente Veendam bedankt. De tijdschema's zijn correct ingevuld. De ZZP ers die de keuken hebben geplaatst hebben prima werk afgeleverd. Er zijn geen beschadigingen gemeld dus ook het vervoer is keurig geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima in orde”
Door H. Post op zondag 23 apr 2017 17 | vestiging Veendam
Bij de aankoop werd alle tijd genomen en werd aan alle wensen voldaan.De keuken werd op tijd geleverd en alles was prima in orde en was goed zelf te plaatsen. We zullen het bedrijf bij anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over totaal”
Door W.H van Heuvelen op zaterdag 10 mrt 2018 18 | vestiging Veendam
Wij hebben een keuken gekocht bij I-Kook en we zijn zeer tevreden over de begeleiding, koop en plaatsing. We zullen veel reclame maken voor I-Kook. Wim van Heuvelen
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door C.J. Wammes op vrijdag 5 aug 2016 16 | vestiging Huissen
Wij zijn uitstekend begeleid met het kopen van onze nieuwe keuken en bijkeuken. Goede ideeen, ruime keuze en zeer klantvriendelijk. Samen hebben wij een prachtige keuken en bijkeuken samengesteld waar wij nog iedere dag heel veel plezier aan beleven. Wij zijn zeer tevreden over I-Kook in Huissen en zullen hen dan ook bij iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens I-Kook
Website: www.i-kook.nl
aAlmere (18 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
bAlphen aan den Rijn (5 ervaringen), Euromarkt 105-107, 2408 BD Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 25 15 10
cBergen op Zoom (26 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
dCapelle aan den IJssel (33 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
eDen Bosch , Balkweg 7d, 5232 BT Den Bosch, tel 073 - 208 29 99
fDen Haag (37 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
gDen Helder (18 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
hEindhoven (5 ervaringen), Kanaaldijk-Noord 5A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 303 37 00
iEtten-Leur (5 ervaringen), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
jHattem (13 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
kHengelo OV (8 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
lHuissen (24 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
mLeeuwarden (11 ervaringen), Kelvinstraat 9, 8912 AN Leeuwarden, tel 058 - 212 20 35
nOud-Beijerland (9 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
oOudehaske (13 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
pSittard (6 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
qSliedrecht (15 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
rSoesterberg (43 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
sVeendam (36 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
tVeenendaal (14 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
uZaandam (8 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
vZoetermeer (1 ervaring), Heliumstraat 230, 2718 RS Zoetermeer, tel 079 - 207 33 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.