Feedback
8,5

I-Kook

Website: www.i-kook.nl "Prima" score uit 254 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.i-kook.nl | 20 vestigingen (heel nederland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-Kook
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels bijna 20 winkels.

Bij I-KOOK werken geen keukenverkopers, maar keukencoaches. Zij verkopen keukens op een andere manier dan je misschien gewend bent. Met persoonlijke aandacht en op een transparante wijze coachen zij je naar een betaalbare en eigen invulling van je keuken.

De persoonlijke keukencoach is altijd je vaste aanspreekpunt en helpt je van A tot Z.

We willen jou ook graag overtuigen van onze werkwijze.
Kom langs in één van onze winkels of maak direct een afspraak.

Tot ziens!


www.i-kook.nl
Meer informatie over I-Kook
Onze winkels: www.i-kook.nl/winkels
Afspraak maken: www.i-kook.nl/afspraak-aanvragen
Ervaringen
Er zijn 254 ervaringen over I-Kook. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren143 ervaringen
4 sterren77 ervaringen
3 sterren15 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Per vestiging:
“Zeer tevreden”
Door sonja van der Meer op donderdag 22 feb 2018 '18 | vestiging Almere
Wij zijn zeer tevrede over onze aankoop van onze nieuwe keuken bij I -Kook.Ze denken heel goed mee met de wensen van de klant.De prijskwaliteits verhouding is prima te doen.Van ons krijgt I -Kook een dikke 10 en we zullen jullie zeker aanraden bij onze kenissen en vrienden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Kapot apparaat na garantietermijn”
Door Yvonne op woensdag 3 jan 2018 '18 | vestiging Leeuwarden
Apparatuur na 2,3 jaar kapot en dan wordt er gezegd dat de garantie is vervallen en ze dus niets kunnen doen. Kwam bovendien weer in de winkel kijken voor iemand anders en werden toen niet eens begroet in de winkel.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Zeer correct”
Door Léon Weinheimer op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Sittard
Na een eerste gesprek , goed ontwerp ontvangen waarin geheel is meegedacht over een correcte opstelling. Fijne samenwerking met de leverancier van het composieten blad aangezien wij dit in eigen beheer geregeld hadden. Zeer correcte gehele oplevering van alle partijen die aan deze keuken gewerkt hebben.
FOTO VAN LÉON WEINHEIMER
Keukenmontage
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Professioneel geholpen”
Door Blonk op zaterdag 3 feb 2018 '18 | vestiging Den Haag
Professioneel geholpen door Rachid. Heeft goed geluisterd naar wensen en ideeën en kwam ook met adviezen en inbreng. Niet sturend naar een bepaalde keuken of apparatuur en dat vonden wij prettig. Ook de verdere afwikkeling door I-Kook en bezorging door Meubeltaxi was goed en kundig.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fijne ervaring”
Door M. Heezen op donderdag 15 dec 2016 '16 | vestiging Huissen
Een mooie keuken uitgezocht, er is met ons meegedacht over de indeling en praktische uitwerking, netjes te woord gestaan en veel uitleg gegeven. Ook alle tijd om rustig alles te bekijken, voelen, nog een keer te bekijken. Zelfs het meenemen van een demo stukje aanrecht om tegels bij uit te zoeken in een zaak elders is geen probleem.
Een fijne ervaring!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door A Saarloos op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Oud-Beijerland
Keurig en netjes geholpen alles volgens de planning gegaan zeer tevreden met plaatsen van de keuken. En goed geholpen met uitzoeken van de keuken en bladen,
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Op zich erg tevreden”
Door Sterk op vrijdag 31 jul 2015 '15 | vestiging Sliedrecht
We hebben bij I-kook Sliedrecht een nieuwe keuken gekocht, waar we op zich erg tevreden over zijn. Ook bij het uitzoeken hiervan zijn we goed geholpen. Echter bij de planning van de levering ging het niet helemaal goed, dit stond bij I-kook verkeerd in de agenda. Bij het ophalen van de keuken bleek dat men de koelkast vergeten was mee te geven. De datum die toen afgesproken werd om deze te brengen (binnen 4 weken, dus ruim de tijd), is niet op tijd nagekomen. Dit vinden wij erg jammer, omdat we alles heel tijdig hadden aangegeven en hierin heel makkelijk zijn geweest. Dit had sneller en beter gekund. 2 fouten bij 1 opdracht (en dan nog zeggen dat er nog nooit iets fout is gegaan) lijkt ons erg onwaarschijnlijk.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Duidelijk”
Door Micha op maandag 12 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
Duidelijk advies, scherpe prijs en goede montage. Daarnaast is de kwaliteit van de keuken goed. De uitvoering van het meerwerk is ook goed gedaan. Inmiddels heb ik I-KOOK bij vrienden en collega's aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam. Norder op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Almere
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken en de afhandeling van de keuken. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Zouden IKOOK Almere zeker aanraden aan vrienden/familie en bekenden. Bij levering was het flessenrek van de koelkast kapot, na een telefoontje naar IKOOK werd dit gelijk opgelost en kregen we een nieuwe.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima ervaring”
Door peter van wordragen op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
gewoon prima ervaring. verkoper dacht met ons mee, voelde goed aan wat wij als klant wilde en heeft ons naar behoren behandeld. Keuken is geleverd en geplaatst en wij hebben geen aan- of opmerkingen, zeker niet in nadeel.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Ruud & Jolanda op maandag 15 jun 2015 '15 | vestiging Huissen
We kwamen bij I kook in Huissen terecht, waar Rob ons uitermate goed heeft geholpen, met advies en in het meedenken. Wij wilde onze keuken in 2 kleuren en dat is gelukt, onze wensen zijn ingevuld. De keuken staat als een blok en van prima kwaliteit. Wel is de Etna apparatuur wat lawaaierig, maar niet storend.
FOTO VAN RUUD & JOLANDA
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Positieve review”
Door Corine Koning op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Almere
Wij kochten een complete keuken voor onze nieuwbouw woning. Medewerkers zijn erg meedenkend, adviserend en erg geduldig. Wij zijn ook bij concurrenten geweest maar deze waren allemaal heel erg aan het drammen naar een handtekening. De oplevering van onze woning werd helaas diverse malen uitgesteld. Men was heel erg flexibel in het verzetten van de afspraak voor het plaatsen. Zelfs rond de zomervakantie. Dat was echt super. Kortom wij hebben een hele goede ervaring met ikook almere.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Top”
Door J.J. Groot op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Zaandam
Wij zijn erg tevreden met i-kook Zaandam, erg fijn geholpen door Matthijs die ons goede adviesen gaf en met ons meedacht. Ook de installatie liep perfect. In 1 dag stond de keuken. TOP!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Superblij”
Door Jennefer Lau op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb een paar maanden geleden een keuken gekocht. Ben er superblij mee, snelle goede service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uiteindelijk goed”
Door Schenderling op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Sliedrecht
In 1ste instantie n slechte verkoper, luisterde niet naar onze wensen, maar had her voornamelijk over zichzelf we wilden eigenlijk weglopen ! Maar toen ging David zich ermee bemoeien en kwam het uiteindelijk allemaal toch nog goed
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Plaatje klopte”
Door harry roele op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Almere
hele plaatje klopte gewoon , goeie keuken voor een hele mooie prijs en perfect geplaatst , en deze keuken bevalt tot nu toe heel erg goed , ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die niet te veel willen besteden aan een hele goeie keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Dank je”
Door F de Gooijer op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Wij zijn geweldig geholpen door duncan, rene en martin. alleen etna blijft in gebreeken ,geen 50 euro terug,voor de rest is alles keurig. DANK JULLIE WEL Gr Fam de gooijer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanbevelen”
Door de leeuw op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg tevreden met zowel Marvin als Mirjam de verkopers als Corné de keuken zetter. Er waren een paar wijzigingen nodig die super opgelost zijn. Wij zouden I-Kook ook aan anderen aan bevelen.
FOTO VAN DE LEEUW
Keuken langs de wand
REACTIE VAN DE LEEUW
nog een foto toegevoegd
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Keurig”
Door André van den Engel op dinsdag 28 apr 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Prettig ontvangen en geholpen. We konden in alle rust samen een keuken samenstellen zonder dat we onder druk werden gezet. Alle afspraken keurig nagekomen en afstemming over verschillende zaken liep prettig.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed compleet en tijdig”
Door J.Moerman op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
Goede en complete en tijdige levering van de keuken. Er is goed advies gegeven over de opstelling van de keuken wat in ons geval een prima oplossing bleek te zijn. De prijs van de keuken was een aangename verrassing.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede service”
Door Fuit op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Keuken gekocht. Heel goed geholpen. Goede service.
FOTO VAN FUIT
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed”
Door Diederik op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
Mooie kwalitatief goede keuken voor een eerlijke prijs
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Ruim boven verwachting”
Door bert klok op dinsdag 15 jul 2014 '14
Verkoper was deskundig, nam de tijd, ik kon zelf ideeën inbrengen. Hij gaf hele goede tips waarom iets wel en waarom iets niet. Kortom, ik ben zeer tevreden van begin tot eind. Prijs-kwaliteit verhouding is ruim boven verwachting.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Zelf plaatsing”
Door Jan Koudijs op woensdag 10 aug 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Prettige verkoper,niet opdringering. Duidelijke offerte en goed advies. De keuken kon zeer snel geleverd worden. Levering op tijd alles in orde. We hebben de keuken zelf geplaatst dus over de montage kunnen we niets zeggen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Naar volle tevredenheid geholpen”
Door Van Egeraat op dinsdag 4 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Vriendelijk geholpen bij aankoop van de keuken.Helaas bij aflevering diverse onderdelen beschadigd .Deze zijn naderhand alsnog geplaatst volgens afspraak.Kortom ,we zijn naar volle tevredenheid geholpen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed”
Door Inge Borrel op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
We werden goed geholpen alles was duidelijk. Ook met ophalen werd mee geholpen en met de nabestelling ging ook alles goed niks op aan te merken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Een aanrader”
Door Walter Eijsink op dinsdag 21 nov 2017 '17 | vestiging Veenendaal
In juli een keuken laten zetten. De verkoop, plaatsing en afwerken paar kleine puntjes ging voortreffelijk. Een aanrader dus! Tim bedankt.
FOTO VAN WALTER EIJSINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed in prijs vs kwaliteit”
Door Angela op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Den Haag
Goede prijs/ kwaliteit. Danny Ples was heel vriendelijk, geen gladde verkoop praatjes. Het plaatsen is ook helemaal super netjes gedaan. Ik krijg heel veel leuke reacties van mensen, waar heb jij je keuken gekocht?.Ik ben helemaal tevreden met onze keuken en met ikook!!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fijne samenwerking”
Door Yvo van der Tol op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een hele fijne samenwerking gehad met Jessica Renders van I-Kook Capelle. Ze heeft samen met ons gekeken naar de beste keuze voor ons budget en dacht ook mee met de mogelijkheden die we hadden in onze keuken. We hebben na de plaatsing ook een foto van de keuken gestuurd naar Jessica om te laten zien hoe hij is geworden en om haar te bedanken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Henk Norder op zondag 11 jun 2017 '17 | vestiging Veendam
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Het kiezen van de keuken was een feestje. De medewerker die ons hielp nam alle tijd en had veel verstand van zaken. Ee monteur is nog twee keeper langs geweest om kleine zaken aan te passen. Toen bleek dat de handle van de kraan te lang was, is deze gratis vervangen. Ook bij vragen over de apparatuur werden we prima te woord gestaan en kregen we gedegen informatie.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Vriendelijk en denken mee”
Door Nico op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij i-kook. Vriendelijk geholpen door een mee denkende verkoper zonder de poespas en prijs spelletjes die we bij andere verkopers ondervonden. De aflevering en plaatsing verliep precies volgens afspraak. Wij zijn super blij met onze prachtige nieuwe keuken.
FOTO VAN NICO
Kleurige keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Irma op dinsdag 26 sep 2017 '17 | vestiging Hattem
nam alle tijd!duidelijke tekening. Geen verplichting tot aankoop. Top! En een prachtige keuken. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geen keuken kopen”
Door Ardi op zondag 22 mrt 2015 '15 | vestiging Oud-Beijerland
Koop hier werkelijk nooit je keuken. Je vraagt om wat betere apperatuur voor oven en afwasmachine, maar alles is top volgens de verkoper. Nu na installatie is het de goedkoopste troep die er geleverd kan worden. Luisteren naar klanten kunnen ze niet. Wij hadden verteld dat we pas 15-12 de sleutel kregen en er dan pas gemeten kon woredn. Eind november belt de keuken plaatser al op om te komen meten. Helaas dat gaat waarna i-kook terugbelt dat we dat hadden moeten doorgeven en nu doos onze schuld de keuken 2 weken later komt. Nee meneer u heeft niet goed geluisterd want dit is wel 10x gezegd. Maar eindelijk komt dan toch de keuken. Wel 1 kast teveel, voor koelkast+ vriezer. Volgens afspraak zou de keuken in 3 dagen geplaatst worden. Maar de ingehuurde zzpér denk zeker dat er goud te verdienen is door overal extra te rekenen. Dus hebben we dat zelf uitbesteed. Op de woensdag komt de zetter en de keuken plaatsen duurde geen 3 dagen maar werd er in 1 dag ingepleurd. Waardoor er nu telkens kasten scheef staan. 1 PLank was niet geleverd en 1 handgreep was kapot. Dit duurde wel 4 weken om een plank te bestellen. Maar eindelijk wordt de keuken als klaar geleverd. helaas is het gat gezaagd voor intluchting koelkast te groot gezaagd, zodat met bv stofzuigen het er zo uitvalt. Wasmachine staat telkens scheef, dus werd deze recht gezet. Maar er wordt dan niet gekeken naar het effect wat dit teweeg brengt. Dus maar weer bellen dat er andere kasten scheef staan. Maar denk je dat ze komen, nee totaal niet. De verkoper verschuilt zich steeds achter de zetter maar we hebben bij i-kook een keuken gekocht en niet bij de zetter. We gaan maar weer eens bellen, en anders moeten we maar eens langs gaan.
REACTIE VAN M.
Maar je hebt zelf de zetter ingehuurd? Of begrijp ik het nou niet goed?
REACTIE VAN ARDI
Nee dat hebben wij niet gedaan. is klusjesman die ook keukens zet voor hun
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
“To the point”
Door Anja Kanters op zondag 10 dec 2017 '17 | vestiging Oudehaske
Prima geholpen, to the point en gedreven voor goede service.

Aanvulling ontvangen 17 december 2017: De aankoop is al maanden geleden geleverd en bevalt heel goed.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keuken goed maar geen service achteraf”
Door N. de Gooijer op zaterdag 12 mrt 2016 '16 | vestiging Almere
Vanwege tijdsdruk van ons uit helaas voor i-kook gekozen i.p.v. een andere leverancier waar ik goede ervaringen mee had. Aanvankelijk goed, maar na plaatsing van keuken en app., m.b.t. vragen en toevoegingen, wordt je doorverwezen naar de leverancier van de apparatuur en is alle service zover ik had ervaren verdwenen.
REACTIE VAN LEON SCHULP (KEUKENCOACH I-KOOK)
Bedankt voor je reactie Nico. Je bent ontevreden over de klantvriendelijkheid van onze toeleverancier. Zij verlenen de garantie op de via ons geleverde apparatuur. Jammer dat de communicatie hier niet soepel is verlopen. Ik zal dit nogmaals opnemen met hen en er zelf ook beter op letten in het vervolg. Veel plezier met de keuken !
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
“Heel goede ervaring”
Door L.I. van Dijk op maandag 16 mei 2016 '16 | vestiging Hattem
De ervaring met I-Kook Hattem is heel goed. Alleen het installatiebedrijf laat het afweten m.b.t. de afwerking etc. Hierover heeft I-Kook meerdere mailtjes gestuurd, maar helaas nog geen oplossing. Dit ligt niet aan I-Kook, maar is wel bijzonder vervelend!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer content”
Door P. van Dalsem op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Goed ontvangen op de vestiging, prettige uitleg en flexibel met de levering. Zeer content met de keuken, plaatsing super. Alleen deukje in kastdeurtje, nieuwe al in bestelling, wachten nog op levering(plaatsing). Onderhoud set granieten aanrecht vochtig, komt nieuwe voor na dit te hebben gemeld.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken met inbouw apparatuur”
Door Jasperse op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een nieuwe keuken met inbouw apparatuur. Goede voorlichting, veel aandacht voor de klant. Een fantastische installateur die alles perfect heeft geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door Cleyman op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij kregen een goede uitleg, hulp bij de keuze, er werd veel tijd vrijgemaakt om door de toonzaal te lopen zodat we alles goed konden zien in werkelijkheid, levering op korte termijn en perfect in orde! Een echte aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer klantvriendelijk”
Door Fam. Stoffels op donderdag 15 dec 2016 '16 | vestiging Huissen
Prettige winkel, waar we ook zeer deskundig zijn geholpen. Direct een prima,scherpe prijs, zonder de bekende 'koehandel' vooraf. Alles netjes een dag van te voren geleverd en het was (bijna) allemaal perfect op maat, zodat de installatie soepel kon verlopen. Ook de nazorg was weer zeer klantvriendelijk. Kortom; een perfecte prijs-kwaliteit verhouding!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geen spijt ervan”
Door Fam. Eijke op maandag 31 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij zijn door de goede recensies bij I-KOOK terecht gekomen en hebben daar zeker geen spijt van. Hebben nu al weer enige tijd de keuken staan, en zijn er nog steeds zeer tevreden over. We zijn professioneel begeleid bij het maken van alle keuzes en wensen met het uitzoeken van een keuken. Maar we zijn bovenal zeer vriendelijk geholpen, en netjes volgens afspraak. Ook over de service naderhand zijn we te spreken. 1 Zijpaneel was beschadigd bij levering, en duurde wat lang voordat hier een nieuwe voor geleverd werd, maar dit had waarschijnlijk meer met de vakantieperiode te maken. I-KOOK Bergen op Zoom bevelen raden we dan ook graag aan!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Snel geholpen”
Door Lisette op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Wij zijn snel geholpen, hij dacht goed mee over de keuken, zeer goede service, en super klantvriendelijk (Geholpen door Sjoerd Vervloet). Zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Wel aanraden”
Door Anton op vrijdag 14 okt 2016 '16 | vestiging Den Haag
Vriendelijke verkopers, mooi ontwerp en goed advies. Op zich snelle plaatsing nog net voor kerst. Het duurde door omstandigheden (wissel van installateur) wel lang tot de keuken afgewerkt was. (9 maand later). De smetplinten stonden wel in de rendering maar niet op de offerte. Dat was een vervelende verrassing achteraf (bijbetaling). Ik zou I-kook wel aanraden maar controleer goed de offerte en de installatietekeningen. De installateur en de adviseur verschilden nog als eens van mening over wat mogelijk was.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Service”
Door Fan. Gomes op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Wat we zo fijn vinden aan i-kook is dat je niks wordt aangesmeerd. Het gesprek is adviserend en er wordt meegedacht. We hebben de architect een huis om de keuken heen laten tekenen, toen het huis klaar was bleek onze keukenkeuze te veel licht wegnemen. We kwamen een leverdatum afspreken en liepen met een geheel nieuwe bestelling de deur uit. Super!! Bij levering bleek de wijnkoelkast een deuk te hebben en we misten 1 deurgreep. Allemaal zeer snel nagezonden/vervangen. Top service!
FOTO VAN FAN. GOMES
+ Toon extra foto van Fam. Gomes
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tevreden met hoe het is gelopen”
Door Y.Bosma op donderdag 22 okt 2015 '15 | vestiging Oudehaske
wij zijn goed geinformeerd in advies en ze dachten ook wel mee voor oplossingen e.d. Ze luisteren ook goed naar wat wouden ,gaven advies omtrend plaatsen en in elkaar zetten . Wij zijn tevreden hoe alles is verlopen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aan te raden”
Door Fam Bouwman Arnhem op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Huissen
Eerst rondkijken. Op het juiste moment contact met de verkoper.
Goede luisteraar. Goede vragen gesteld in een zeer geanimeerde sfeer. Zakelijk en kundig concept gemaakt .Getoetst op dat wat zochten en direct een zakelijk voorstel. gedaan. Afhandeling en bezorging alles volgens afspraak.Ook de nazorg dik in orde..Alles dik in orde en zeker aan te raden voor toekomstige klanten.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Slechte service”
Door S. vd Weg op maandag 3 aug 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Na een verkeerde levering van binnenplanken in nieuwe bovenkastjes door een fabrieksfout, contact opgenomen. Na 7 weken nog geen nieuwe binnenplanken ontvangen, ondanks dat 2 weken geleden ons is toegezegd deze die week toe te sturen. Contact verloopt moeizaam, overal zelf achteraan bellen. Geen excuses nog gekregen en maar afwachten en achteraan bellen.. Helaas hele slechte service..
FOTO VAN S. VD WEG
REACTIE VAN I-KOOK
Beste heer v.d. Weg, Je hebt gekozen voor een maatwerkkeuken van een Nederlandse keukenleverancier. Bij deze leverancier duurt het naleveren van artikelen in de regel wat langer dan bij de meeste grote Duitse fabrieken. Wij hebben van onze medewerkers in de winkel begrepen dat de onderdelen intussen naar je onderweg zijn. Met vriendelijke groet, I-KOOK keukens
REACTIE VAN S.VDWEG
Beste I-kook, Van een maatwerk keuken is toch te verwachten dat alle onderdelen op maat zijn! De planken zijn inmiddels bij ons binnen, echter beschadigd en nog steeds niet passend. De vestigigng soesterberg is hiervan op de hoogte. Nu maar hopen dat het niet weer 7 weken duurt...
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Heb het maar zo gelaten”
Door verhoef op dinsdag 1 mrt 2016 '16 | vestiging Sittard
keuken incomplete geplaatst, hierdoor kon 2 maanden niet gekookt worden. kreeg 2 weken na plaatsing een offerte voor de missende glasplaat, was echter al in offerte opgenomen maar niet besteld.(dus wel betaald). vervolgens is er een klanten ervaring namens mij geplaatst door eigenaar (5 sterren), ondanks dat ik ontevreden was, na ontdekking verwijderd van de site. na 2 maanden is de ontbrekende glasplaat geleverd maar is totaal andere glasplaat dan degene die al eerder was geplaatst ,(is werkelijk te gek voor woorden dat zoiets gebeurd, en werkelijk geen gezicht). weer 2 maanden later wordt een derde glasplaat geleverd nu twee identieke maar helaas niet de beloofde. maar heb het maar zo gelaten.
Reactie of foto toevoegen +28 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door L.A. Schellekens op dinsdag 4 aug 2015 '15 | vestiging Huissen
Wij zijn zeer tevreden over i kook . Wij zijn heel erg fijn geholpen, en de keuken is door Erwin gezet. Ook onze zoon en onze dochter hebben een keuken van i kook , omdat zij zo tevreden waren zijn wij ook naar i kook gegaan. Hiervan hebben wij absoluut geen spijt.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede prijskwaliteitverhouding”
Door Dion op donderdag 5 nov 2015 '15 | vestiging Almere
Prima service, levering van de keuken was netjes op de afgesproken tijd. Door een miscommunicatie over een gekochte showroommodel koelkast, waar bij de aankoop niet werd verteld dat je deze zelf op moet halen, is er wel wat onenigheid ontstaan toen bleek dat deze niet geleverd werd samen met de rest van de keuken, maar uiteindelijk is ook dat netjes opgelost en is de koelkast enkele dagen daarna alsnog netjes afgeleverd. De keuken hebben we zelf geplaatst, wat prima te doen was doordat de kasten kant en klaar worden aangeleverd. Door de uitgebreide montagehandleiding en meer dan voldoende montagematerialen was het prima te doen en het eindresultaat is dan ook perfect. Mooie en kwalitatief erg goede keuken voor een uitstekende prijs!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Alles prima in orde”
Door H. Post op zondag 23 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
Bij de aankoop werd alle tijd genomen en werd aan alle wensen voldaan.De keuken werd op tijd geleverd en alles was prima in orde en was goed zelf te plaatsen. We zullen het bedrijf bij anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevreden met de keuken”
Door J van Aefst op woensdag 5 apr 2017 '17 | vestiging Hattem
Wij zijn goed geholpen door de verkoopster met duidelijke uitleg. Zij verstaat haar vak bijzonder goed. Ik heb zelf de keuken geplaatst en alles was goed geleverd. Ook hadden wij een keuken kraan die begon te lekken na twee weken dat was geen probleem wij kregen gelijk een nieuwe. Verder zijn wij tevreden met de aangeschafte keuken.
FOTO VAN J VAN AEFST
Zelf geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aparte verkoop”
Door Postma op vrijdag 27 apr 2018 '18 | vestiging Oudehaske
Slecht geadviseerd, slechte montage, betaling wordt geacht voor de montage te voldoen en de keuken monteur moet apart betaald worden en de verkoper brengt de keuken met busje en moet voor bezorgen contant betaald worden. Aparte manier van verkopen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima service”
Door J. Scholten op zaterdag 7 dec 2013 '13 | vestiging Hattem
Prima ervaring met het kopen van een keuken bij I-Kook Hattem. Er wordt meegedacht en advies gegeven. Er was door onze schuld een kastje beschadigd en met een paar weken hebben we deze weer opgehaald. Kosten: gratis! Prima service en wat ook belangrijk is: heel vriendelijk en gastvrij.
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Goed geholpen maar wacht nog op plint”
Door R.H.Hamminga op zaterdag 1 aug 2015 '15 | vestiging Veendam
We werden goed geholpen maar wachten vanaf april nog steeds op onze plint die vervangen zou worden,ook het afzuigsysteem voldoet niet naar wens. De installateur geeft aan dat wij er problemen mee krijgen, en zou dit door geven maar tot op heden nog niets gehoord en dit is al weer zes week geleden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Perfecte service”
Door Lynn van der Lelie op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Huissen
Perfecte service, vanaf binnenkomst met het oriënteren tot de laatste puntjes van afwerking. Rob heeft ons ontzettend goed geholpen. En de monteur heeft perfectie verricht. Zou iedereen I-kook aanraden.
FOTO VAN LYNN VAN DER LELIE
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Meedenkende mensen”
Door An Cobben Wagenaars op zaterdag 23 dec 2017 '17 | vestiging Eindhoven
Meedenkend personeel die stap voor stap uitlegt wat er staat te gebeuren. Marcel en ook Rob Dank voor jullie support wijze raad en accuratesse.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer blij ermee”
Door A.Aktekeli op maandag 11 dec 2017 '17 | vestiging Almere
Wij zijn zeer blij met onze keuken voldoet aan onze wensen
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Voldoet aan verwachtingen”
Door Hoeffgen op zondag 2 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Aardig personeel , helpt vlot. De keuken voldoet aan de verwachtingen en is snel geplaatst. Enige maar is de tegelzetter die zijn afspraken niet na kwam. Dit staat buiten I-kook maar misschien deze meneer niet meer adviseren aan de klanten.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Alles bij elkaar erg tevreden”
Door Bram op vrijdag 6 apr 2018 '18 | vestiging Den Haag
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken, maar de verkopers van twee verschillende zaken uit de Mandemakers-groep wilden totaal niet luisteren naar mijn wensen, en bij elke opmerking van mijn kant over de te hoge prijs werden wel zaken uit de offerte geschrapt, maar werd de keuken uiteindelijk niet goedkoper. Geen succes dus en ik heb mijn voornemen een tijdje laten rusten. Ik ben vervolgens eens op Google gaan zoeken welke keukenzaken in de regio Den Haag nou de beste waardering kregen. Dat bleken I-Kook en een zaak in het Forepark te zijn. Dus maar eens bij I-Kook langs. Verkoper Leen Witter bleek wel te luisteren en tekende de keuken die ik zelf voor ogen had, en ook nog voor de prijs die ik zelf in gedachten had. De keuken is door het montagebedrijf netjes in het werk op maat gemaakt en schoon en volledig functionerend opgeleverd. Enige kleine kanttekening is een kastje dat later nog geleverd zou worden. Dit heeft een tijdje bij I-Kook in het magazijn gelegen, maar is uiteindelijk na een herinnering van mijn kant alsnog geleverd en gemonteerd. Alles bij elkaar erg tevreden met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Gedegen advies”
Door D. van der Veen op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Gedegen advies van Willem. Hij denkt in oplossingen en is deskundig. Geen verkooppraatjes. Wij hebben het gevoel hetgeen te hebben gekocht waar wij naar op zoek waren. Een goede kwaliteitskeuken voor een goede prijs. Dit is dankzij Willem gelukt! De aflevering was op tijd, zonder gebreken of manco's. De installatie verliep prima.
FOTO VAN D. VAN DER VEEN
Kwaliteitskeuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Joyce van den berg op zaterdag 10 mrt 2018 '18 | vestiging Veenendaal
Wij hebben een keuken gekocht bij i-kook Veenendaal en zijn door het hele team supergoed begeleid bij aanschaf en levering. Doordat onze nieuwbouw niet opschoot, moest de levering enkele malen uitgesteld worden. Men deed steeds zijn uiterste best om alles in goede banen te leiden zonder ooit ongeduldig te worden
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keurig”
Door ten Boom op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Oudehaske
I-Kook Oudehaske. Fokke denkt goed mee voor een nieuwe keuken. Hij is duidelijk en geeft gelijk een goeie en nuchtere prijs zonder opsmuk. Hij houdt het budget scherp voor je in de gaten. De keuken is keurig geplaatst en netjes afgewerkt. Uiteindelijk zag het er nog mooier uit dan verwacht. Wij hebben al 2x hier een keuken gekocht (voor verschillende adressen) en als we ooit weer moeten ga ik weer naar Fokke van I-Kook.
FOTO VAN TEN BOOM
Keuken in L vorm
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Fam. Pelskamp op dinsdag 1 mrt 2016 '16 | vestiging Hengelo OV
Prima geholpen bij het uitzoeken van de keuken er werd goed mee gedacht bij het uitzoeken en het beperkte budget voor de keuken. We zijn tevreden met het resultaat. Er waren nog wat puntjes die niet helemaal goed afgewerkt waren na het installeren van de keuken maar dit is uiteindelijk ook goed opgelost
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fijn”
Door Mandy Lubach op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Van ontwerp tot plaatsing en daarna een persoonlijk bezoek waarbij de puntjes op de i werden gezet. Fijn!! Een aanrader! Kortom bij het vinden van een keuken op maat is I-KooK een juiste keuze gebleken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Ziet er top uit”
Door Wasse op zaterdag 24 okt 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Goede service, goede prijzen. Tussendoor nog een wijziging gemaakt, was geen probleem en zo opgelost. Wegens aparte constructie keuken, later nog kosteloos een extra plaat gekregen. Zeer tevreden en keuken ziet er top uit!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“I-Kook”
Door Bosma op zaterdag 6 aug 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
Zijn geholpen door goede verkoper die niets heeft opgedrongen. Onze keuzes stonden centraal. Doordat er voldoende te kiezen valt is het onze keuken geworden. De keuken staat ca. 3 maanden en bevalt prima.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Complete keuken”
Door Marianne de Vos op donderdag 14 dec 2017 '17 | vestiging Almere
We hebben er een complete keuken gekocht voor een nieuwbouwappartement. Ze denken serieus met je mee, komen met goede voorstellen en komen hun afspraken na. Er heerst ook een prettige sfeer in de zaak.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zal zeker aanraden”
Door Angela Kanters op zaterdag 25 apr 2015 '15 | vestiging Sliedrecht
Er werd goed met ons meegedacht en hierdoor goed naar ons als klant geluisterd. Service was ook goed. Zelfs na ondertekening van de offerte werd er nog meegedacht. We waren zijwanden vergeten in hoogglans en dat werd daarna mooi nog meegenomen zodat het eindresultaat een perfecte keuken is geworden. Zeer tevreden klant en zal IKook dus zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Matex fronten”
Door Jerry Nasa op woensdag 23 nov 2016 '16 | vestiging Etten-Leur
Op zich zijn we vriendelijk geholpen. We wilden een keuken in fineer. Deze was een stuk duurder. Bij nauwkeurig bekijken van de fronten bleek dat het toch echt kunststof (matex) was en geen fineer. In de catalogus stond het als Matex omschreven. De verkoper zei dat hij niet precies wist wat dat was en dat hij het hoofdkantoor niet op zaterdag kon bereiken. Op internet vond ik later zelf dat matex kunststof is en geen hout. Ik heb verder afgezien van de koop, het vertrouwen was weg.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Geen service”
Door Esther Wijker op donderdag 21 jul 2016 '16 | vestiging Den Haag
Na de betaling verdwijnt de service van i kook als sneeuw voor de zon. Een half jaar na oplevering heb ik nog steeds niet de juiste prullenbakken. Verder is de spoelbak van slechte kwaliteit en hapert de koelkast deur inmiddels. I Kook reageert niet op mails en belt niet terug. Een zeer teleurstellende ervaring.

Reactie ontvangen van I-kook 4 augustus 2016: Wat een vervelende ervaring voor je ! Inmiddels is de monteur bij je geweest en hij heeft wat kunnen oplossen voor je. Binnenkort komen we nog een keer bij je om te proberen de gebruiksporen in de spoelbak een beetje weg te werken met polish. Verder nemen we aangepaste korframen mee waardoor de 25 liter afvalbakken wel goed gaan passen. Dat was nog een heel gevecht (met de leverancier). Het spijt me zeer dat het zo lang heeft geduurd en dat er niet adequaat met je is gecommuniceerd. Martijn Passier, keukencoach I-KOOK Den Haag
Reactie of foto toevoegen +28 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door K.Plat op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
De informatie door Willem zeer goed. Ook het inmeten en plaatsen perfect. Super keuken,we zijn zeer tevreden. Fam.Plat
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Professioneel”
Door Danny bakker op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Almere
Goed en professioneel personeel. Helpen mee denken met je. Prijs kwaliteit is goed. Ze komen hun afspraken 100% na. Ook al heb je een probleem staan ze gelijk voor je klaar. Ze plannen gelijk met je de afspraak Om je keuken in te komen meten. Henry van van de vestiging Almere, heeft alles tot in de puntjes naar onze wens geholpen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Puntjes op de i”
Door Nancy de Bes op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Enorm goed geholpen. Ik ben zeker drie keer terug geweest om alle puntjes op de i te zetten. Er word alle tijd voor je genomen om de perfecte keuken samen te stellen en de juiste apparatuur te vinden. Wij waren al bij veel keukenzaken geweest maar zijn nergens zo goed geholpen. De planning van levering klopte op de dag af, en dat hebben we wel anders gehoord. Montage door was perfect, echt een vakman. Conclusie: I-Kook een aanrader als u opzoek bent naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Verwachtingen waargemaakt”
Door J. Kruizenga op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Veendam
De verwachting die we van deze levering hadden is volledig waargemaakt. Namens de Protestantse Gemeente Veendam bedankt. De tijdschema's zijn correct ingevuld. De ZZP ers die de keuken hebben geplaatst hebben prima werk afgeleverd. Er zijn geen beschadigingen gemeld dus ook het vervoer is keurig geregeld.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed”
Door P. Brouwer op dinsdag 30 jan 2018 '18 | vestiging Den Haag
Goede service goede nazorg en een goede keuken. Bedankt team Den Haag.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooie keuken”
Door W. Wessels op dinsdag 13 sep 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Keuken gekocht, prettig contact met verkoper. Helaas toch wat misverstanden over " wie doet wat" voor plaatsing. Niets dan lof voor keukensteller. Heeft keurig werk afgeleverd.
Mooie keuken, klein technisch minpunt. De lade in lade, beschadigd door bevestiging handgrepen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zwarte keuken”
Door Marcel en Anneke Mars op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Almere
Wij hebben onze keuken samengesteld met behulp van Bas. Bas heeft ons zeer goed geadviseerd en bleef geduldig bij al onze vragen en aanpassingen. De plaatsing van de keuken ging sneller dan verwacht. Uiteindelijk zijn wij zeer blij met onze keuken. We hebben gekozen voor zwart, wat spannend was maar uiteindelijk zeer mooi is geworden. Enig klein minpuntje was dat er geadverteert wordt met bol.com kadobonnen als je een online afspraak maakt, maar die hebben we nooit gezien.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Jan Linnebank op zondag 28 feb 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Zeer tevreden, mooie keuken gekocht. Was een plint niet geleverd, keurig nabesteld gekregen. Zonder sores. Soeterberg is peroonlijk, geen opdringerige verkopers, geen snelle praatjes, maar mannen die een eerlijk advies geven en goed na je luisteren. Wil je een goede keuken met dito advies dan raad ik je aan naar Ikook Soesterberg te gaan.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanbeveling”
Door C.J. Wammes op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Huissen
Wij zijn uitstekend begeleid met het kopen van onze nieuwe keuken en bijkeuken. Goede ideeen, ruime keuze en zeer klantvriendelijk. Samen hebben wij een prachtige keuken en bijkeuken samengesteld waar wij nog iedere dag heel veel plezier aan beleven. Wij zijn zeer tevreden over I-Kook in Huissen en zullen hen dan ook bij iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Opvallend goed”
Door Gert Folmer op woensdag 13 dec 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Super, de klant gerichte benadering met goed onderbouwde adviezen zijn opvallend goed. Perfect met alles zeker niet. Er liepen ook een aantal zaken scheef met aflevering en een beschadiging, dit buiten controle van I-kook. Een telefoontje was voldoende en direct geregeld. Gewoon fijn om wat te kopen. Chapeau.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg blij met resultaat”
Door Thomas Wieringa op maandag 7 nov 2016 '16 | vestiging Hattem
Erg tevreden met de keuken en de service! Het enige vervelende met installeren was dat alle gaatjes, etc. (voor greepjes, etc.) nog voorgeboord moesten worden. Nu dit achter de rug is en de keuken geïnstalleerd zijn wij erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prima”
Door Jan en Mieke Hogeboom op zaterdag 8 apr 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Prima geholpen bij I-Kook Soesterberg. Mooie keuken gekocht met goed advies en hulp bij het invullen van de keuken. Prijs/kwaliteit super. Bij het monteren van de vaatwasserdeur, door onze eigen timmerman, ging iets mis. We hebben toen gratis een nieuwe gekregen van I-Kook. Wij raden I-Kook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Mooie keuken”
Door fam. akdeniz op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
We hebben een keuken gekocht, goed geholpen met uitzoeken. het leveren duurde langer dan afspraak, daarna 2x verkeerd gegaan met naleveren, communicatie verliep niet echt lekker. De monteur heeft ons super geholpen en meegedacht met alles. Het uiteindelijke resultaat is een mooie keuken.
FOTO VAN FAM. AKDENIZ
Eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Bedankt”
Door Jeroen & Elianne op donderdag 28 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na advies van verschillende mensen om ons heen zijn wij bij I-kook naar binnengelopen. Eindelijk een keukenzaak waarbij we eerst zelf op ons gemak rond konden lopen. Daarna heeft Jessica ons fantastisch geholpen. Alles was vrijwel mogelijk en met elkaar heeft dit geresulteerd tot onze allereerste droomkeuken. Jessica heeft ook het inmeten gedaan in onze woning. Wij hebben achteraf nog een aantal keer onze keuken aangepast en niets was te gek. De keuken hebben wij zelf laten plaatsen en aan deze overdracht ontbrak niks. Dus opnieuw een zeer positieve ervaring bij I-kook. Drie andere vriendenstellen van ons zijn inmiddels ook bij I-kook Capelle geweest en delen ook onze ervaring. I-Kook Capelle, en speciaal Jessica, onwijs bedankt!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Tevreden over keuken minder over aftersales”
Door Richard op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
We zijn tot op heden erg tevreden over de keuken zelf (4 maanden). Ook het plaatsen ervan is goed verlopen.

Minder te spreken zijn we over de aftersales service. Het geleverde keukenblad was beschadigd. Na enkele weken kwam een servicemonteur van de keukenbladproducent langs om de schade te repareren/de schade te beoordelen. Zijn conclusie: het blad kan niet ter plekke gerepareerd worden, dit moet in de fabriek gebeuren. Na een maand kregen we een brief met daarin de mededeling dat er toch geprobeerd zou worden om het blad ter plekke te repareren. Dezelfde servicemonteur kwam langs (blijkbaar was hij van gedachten veranderd en meende hij het nu wel te kunnen verhelpen) en was van plan de kopse kant van het blad (waar de beschadiging op zit) te vervangen. Nu ben ik zelf geen keukendeskundige, maar het lijkt me niet de bedoeling om een composiet keukenblad in de tuin te zetten, hier de kopse kant af te bikken en er vervolgens een nieuwe op te zetten. De servicemonteur kwam na een uur ook tot deze conclusie. Al met al keerde hij onverrichte zaken huiswaarts. Uiteindelijk hebben een nieuw blad gekregen en is deze inmiddels door de keukenmonteur (dus niet van de keukenbladleverancier maar van iKook zelf) vakkundig geplaatst.

Wat ons met name gestoord heeft in deze kwestie is het gebrek aan communicatie. Ik moest iedere keer zelf bellen om te vragen wat de status is en zaken in gang zetten. Daarnaast kreeg ik communicatie vanuit de keukenbladleverancier en moest ik met hen zaken afspreken. Dit zorgt voor verwarring en er gaan zaken langs elkaar lopen. Ik verwacht in deze dat ik alleen communiceer met mijn keukenzaak omdat ik daar de keuken gekocht heb. Wat ons daarnaast flink gestoord heeft is het feit dat de bladenleverancier alleen op donderdag in het noorden des lands is voor service. Ik verwacht van een keuken die ik 20 km verderop koop dat ik ook snelle service kan verwachten. Dat de bladenleverancier 215 km verderop zit kan ik niets aan doen en daar heb ik ook niet voor gekozen. Service moet voorop staan, ongeacht de afstand.

Al met al: prettige gesprekken tijdens ontwerp, vakkundige plaatsing, fijne keuken (kwaliteit/duurzamheid kan ik nog niets over zeggen na 4 maanden maar lijkt goed) en een matige tot slechte aftersales service.
REACTIE VAN HAYO SMIT (KEUKENCOACH I-KOOK VEENDAM
Bedankt voor je feedback en Ik begrijp je helemaal! Onze werkbladleverancier moet de tijd krijgen om een probleem op te lossen maar jij mag daarvan niet de dupe worden! Het is achteraf, maar ik had meer regie moeten houden in deze service afhandeling. Excuses daarvoor!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prijskwaliteit zeer goed maar planning liep spaak”
Door A Nauta op vrijdag 4 nov 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
We zijn zeer tevreden met de prijs kwaliteit verhouding van de keuken. alleen bij de planning van het monteren van de keuken liep het spaak. de keuken is daardoor enkele weken later geplaatst. er ontbreken plankjes. hier zit ik nog steeds op te wachten. voor een keuken die in mei is geplaatst vind ik dit wel erg lang duren. de keuken monteur zit ook nog te wachten om het af te maken.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Paar opmerkingen verder prima”
Door Sieka op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Veendam
De kosten voor de installatie kwamen behoorlijk hoger uit dan voorspeld en waren niet gespecificeerd. De geleverde kookplaat had toch geen pannendragers die in de afwasmachine mochten, terwijl ik dat wel had aangegeven. En de afzuigkap heeft toch meer decibels dan gewenst. De rest is prima.
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Bianca Schoenmaker op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Nieuwe complete keuken gekocht zijn heel tevreden en zeker goed geholpen door Mirjam.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed en vriendelijk”
Door Stephanie Wisse op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Goede service en vriendelijke werknemers. Ruim de tijd voor ons genomen en wat wij super vonden is dat toen onze oven later werd geleverd wij een leen oven kregen tot die van ons was geleverd! Bedankt voor de goede service!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend”
Door Hielke Kootstra op zaterdag 16 mei 2015 '15 | vestiging Oudehaske
Onze ervaring is gewoon uitstekend met deze vesting. We zijn prima en vakkundig geholpen door het personeel en bij het zelf plaatsten ontbrak er helemaal niks wat voor ons een nieuwe ervaring was. Ook de bestelling was helemaal correct in orde.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Teleurstellend”
Door Stellaard op zaterdag 16 dec 2017 '17 | vestiging Den Haag
In juni 2017 kochten wij een dure keuken bij I-KOOK te Den Haag. Ons appartement werd op 25-8-2017 opgeleverd en de nieuwe keuken werd geplaatst op 7-9-2017. Helaas bleek de keuken door I-KOOK niet goed ingemeten en het technische schema in spiegelbeeld geprojecteerd. Hun monteur heeft tot aan 30-10-2017 verschillende dagen getracht om alle mankementen te herstellen. Door de verkeerde inmeting en het leidingschema in spiegelbeeld hebben onze aannemer en electriciën extra werkzaamheden moeten verrichten om alles te herstellen. De aannemer heeft door bovenstaande werkzaamheden aan ons een factuur gestuurd die vervolgens door I-KOOK niet betaalbaar werd gesteld met de mededeling dat betreffende werkzaamheden grotendeels door hun monteur zouden zijn verricht. Talloze gebreken zijn geconstateerd waardoor wij zeer ontevreden zijn over I-KOOK. Communicatie met hun bleek zeer onvoldoende! Onlangs hebben wij wederom een gebrek geconstateerd aan een lade van de keuken. I-KOOK beloofde deze schade met zeer grote spoed te verhelpen; maar nog steeds na 2 maanden géén herstel! Al met al een zeer teleurstellende ervaring met I-KOOK. Absoluut geen aanrader om bij I-KOOK een keuken aan te schaffen. Helaas moeten wij dit constateren!
REACTIE VAN I-KOOK
Bedankt voor jullie feedback. We blijven verschillen van mening over een kennelijke rekening van jullie aannemer. Tijdens het plaatsen bleek het leidingschema in spiegelbeeld te zijn aangeleverd; erg vervelend. Onze monteur Ton heeft dat allemaal zelf opgelost. Jullie aannemer heeft toen een wand moeten aanpassen en afwerken die niet recht was. Deze aannemer heeft zeker geen werkzaamheden verricht ten aanzien van het leidingschema en heeft dat ook aan ons bevestigd. De oude keuken was voorzien van een vaste plint waardoor we tijdens het meten niet konden zien dat jullie tegels niet doorliepen onder de oude keuken. We hebben dit later in overleg opgelost door onder andere de plinten 2 cm naar voren te monteren en nieuw tegelwerk aan te brengen (op onze kosten). Begin november hebben jullie nog een front gereclameerd. Dit is door ons besteld en kort voor de kerst geleverd. Op 2 januari hebben wij de werkzaamheden onder garantie naar volle tevredenheid uitgevoerd. Er zijn geen openstaande issues meer. We hopen dat jullie nu kunnen genieten van jullie prachtige keuken. Eelco Brand, formulemanager I-KOOK
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“2e aankoop”
Door Oldenburger op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Voor de tweede keer een complete keuken met apparatuur
FOTO VAN OLDENBURGER
Hele keukenwand
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Review”
Door Marianne op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Mijn ervaring was eerst goed met de eerste paar keer dat ik er kwam..de tekening enzo ..wel liep het daarna niet helemaal lekker meer en liep ik wel tegen wat dingen aan..de maten waren niet helemaal goed gegaan en vond ik het lastig dat degene die de tekening had gemaakt 'boos' was op de monteur van I Kook en ik voelde me daar tussen zitten..dat vond ik wel erg jammer..de aflevering etc is wel gewoon goed gegaan en ben zeker erg blij met mijn nieuwe keuken..
REACTIE VAN EELCO BRAND (FORMULEMANAGER I-KOOK)
Bedankt voor je feedback Marianne. Wat je schrijft is inderdaad niet leuk. Je Keukencoach Jerry neemt nog even contact met je op. Veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer vriendelijk”
Door Ingrid Hilgerink op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Hengelo OV
Zeer vriendelijk geholpen en de keuken is precies, misschien zelfs mooier, dan ik had bedacht. Ook fijn dat er naderhand nog gebeld werd of alles naar wens was gegaan. De monteur was zelfs zo vriendelijk om nog terug te komen om de plinten te plaatsen, omdat de vloer niet ver genoeg gelegd was.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Mar op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Almere
Ik had in eerste instantie een afspraak gemaakt om me te oriënteren op een nieuwe keuken, de mogelijkheden en de prijzen. Nog voor ik de deur uit ging had ik een keuken gekocht, geïnspireerd door 1 van de keukens in de showroom. Inmeten ging allemaal prima en mijn keuken was mooi op tijd binnen. Zeer tevreden en een echte aanrader!!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Behulpzaam”
Door Versendaal op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Behulpzame, meedenkende medewerkers! Niet alleen tijdens de verkoop, maar ook gedurende het hele plaatsingsproces werd de kwaliteit gevolgd. Loopt alles volgens schema en is alles van goed kwaliteit ... zo is de gehele verbouwing prima verlopen en hebben we een TOP keuken staan :)
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed maar kunnen nog stap maken”
Door Diederik op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Ontvangst was goed en verkoper professioneel. Goede combinatie gevonden van eigen ideeën met input van de verkoper. Plaatsen van de keuken ging goed. Professionele oplossing gevonden voor kleine problemen en oplevering verliep vlot. Kromme deur van koelkast werd vlot en zonder bijkomende kosten vervangen. After-service is echter niet goed. Geen enkel contact met I-KOOK totdat deze vragenlijst via mail binnenkwam (4,5 maand na oplevering!). Werking van afzuigkap is nog onvoldoende, dus ik zal zelf contact gaan zoeken. Hierin kunnen ze dus nog een stap maken!
REACTIE VAN KEUKENCOACH PATRICK
Bedankt voor je feedback! We hebben de keuken samen 100% opgeleverd nadat onze monteur René de koelkastdeur vervangen had. Keukencoach Ron heeft inmiddels contact met je gehad. Het lijkt erop dat de afzuigkap naar behoren functioneert maar dat tijdens het Indische koken niet alle luchtjes werden weggezogen. Ron zoekt nogmaals contact om dit te verifiëren en blijft je keukencoach van A tot Z.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede kwaliteit-prijsverhouding”
Door Sander Pieterman op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Veendam
Prima geholpen en de monteur die de keuken kwam plaatsen heeft alles netjes afgewerkt. We zouden i-kook zeker aanraden bij andere mensen.
Keuken: Goede kwaliteit-prijsverhouding. Personeel:Heeft ons ook super geholpen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Echt top”
Door Jeroen Geertsen op zaterdag 24 jun 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Service en flexibiliteit zijn echt top. Na het bestellen van de keuken hebben we zo'n beetje alles nog aanpast. Dit was geen enkel probleem. Installeren ging ook top. Paar fronten etc hadden zeer lichte beschadigingen, ook dit is zonder enige discussie vervangen. Heel fijn en een absolute aanrader. Ron is eerlijk en adviseert je ook om dingen niet te doen, heel klantgericht en kundg.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
Adresgegevens I-Kook
Website: www.i-kook.nl
aAlmere (14 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
bAlphen aan den Rijn , Euromarkt 105-107, 2408 BD Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 25 15 10
cBergen op Zoom (19 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
dCapelle aan den IJssel (25 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
eDen Haag (27 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
fDen Helder (1 ervaring), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
gEindhoven (1 ervaring), Kanaaldijk-Noord 5A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 303 37 00
hEtten-Leur (2 ervaringen), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
iHattem (13 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
jHengelo OV (7 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
kHuissen (20 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
lLeeuwarden (10 ervaringen), Kelvinstraat 9, 8912 AN Leeuwarden, tel 058 - 212 20 35
mOud-Beijerland (7 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
nOudehaske (10 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
oSittard (5 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
pSliedrecht (14 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
qSoesterberg (32 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
rVeendam (31 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
sVeenendaal (13 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
tZaandam (2 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.