Feedback
9,5

I-KOOK

Website: www.i-kook.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-KOOK
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels 28 winkels door heel Nederland. Bij I-KOOK doen we niet aan pushverkoop, daarom hebben wij geen keukenverkopers maar keukencoaches. Onze keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

De cultuur
Het bedrijf is gebouwd op de mensen, er is een open cultuur en nauwelijks hiërarchie. Bij I-KOOK moet je gewoon logisch gedrag vertonen, steeds in het belang van de klant. Veel regels zijn daarvoor niet nodig. De keukencoaches hebben veel ruimte voor eigen invulling en krijgen veel verantwoordelijkheid om hun klanten blij te maken.

Ervaar een keukencoach!
Steeds zorgzaam. We blijven steeds je aanspreekpunt tot je helemaal tevreden bent met de keuken en daarna. Als je met I-KOOK zaken doet krijg je altijd te maken met dezelfde mensen. Geen batterij aan verkopers, orderverwerkers, serviceafdelingen en anonieme telefoonnummers, maar een keukencoach die je helpt van het eerste contact tot de oplevering en verder.

Altijd vakkundig. De keukencoaches van I-KOOK hebben gedegen kennis van zaken, zijn echte vakmensen en hebben oprechte interesse in hoe het echt gaat werken bij jou thuis!

Gewoon eerlijk. We willen je altijd eerlijk behandelen, we hebben de intentie om je de mooist mogelijke keuken te leveren voor de beste prijs!

Wij beloven nooit wat we niet waar kunnen maken!

Mogen we je overtuigen van onze werkwijze?
Kom dan langs in één van onze winkels of maak een afspraak.




Meer informatie over I-KOOK
Onze winkels: www.i-kook.nl/winkels
Afspraak maken: www.i-kook.nl/afspraak-aanvragen
Ervaringen
Er zijn 1317 ervaringen over I-KOOK. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1033 ervaringen
4 sterren223 ervaringen
3 sterren23 ervaringen
2 sterren6 ervaringen
1 ster19 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Een fijne keuken”
Door Marleen Ouwerkerk op donderdag 7 dec 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Fijne keuken, zeer vriendelijk geholpen. Meegedacht over plaatsing. De keuken is precies zo als op 3d tekening geplaatst. Alles volgens planning. Nu kan ik hem gaan gebruiken.
Reactie of foto toevoegen
“Niks dan lof”
Door Rolf van Eikeren op donderdag 7 dec 2023 23 | vestiging Den Haag
In mei 2023 hebben wij bij I-Kook Den Haag uitgezocht. Het proces om de keuken samen te stellen verliep erg soepel. Zoals ook vermeld op de website, worden er geen verkooppraatjes gehouden en wordt er niks aangesmeerd. Tijdens het bestellingsproces is er snel en goed contact met de verkoper (Mitchell). De keuken is erg keurig op tijd afgeleverd, en tijdens de montage was er een prettige samenwerking met Serhii (keukenmonteur). Op een klein euvel na (led-sensor werkte niet geheel correct) is de keuken heel erg netjes opgeleverd. I-Kook heeft zodra er een nieuwe sensor binnen was, deze gelijk opgestuurd. Niks dan lof voor I-Kook Den Haag, en voor de service die zij leveren. Mochten we in de toekomst nog een nieuwe keuken willen bestellen, gaan we terug naar I-Kook.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Nadia op donderdag 7 dec 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Onze eerste kennismaking met I Kook voelde meteen goed. Geen opdringerige verkopers en daarom besloten we om een vervolgafspraak in te plannen. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en nadat wij getekend hadden en wij weer twijfels kregen, konden we de indeling en tekeningen toch nog veranderen en aanpassen, dit was geen enkel probleem. We zijn diverse malen langs geweest en wij werden altijd goed geholpen, het was nooit een probleem. Ook de samenwerking met de aannemer en de monteurs verliep super. Allemaal vak mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Alles was heel goed op elkaar afgestemd en verliep op rolletjes. Alleen onze kookplaat kon niet op tijd geleverd worden maar ook daarvoor werd vooraf al een oplossing geregeld zodat de keuken toch gelijk in z'n totaliteit gebruikt kon worden. Wij zijn heel blij met onze keuken en de nieuwe opstelling voldoet aan al onze wensen. Wij raden I Kook zeker aan
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Marjolijn en Ben van Dijk op dinsdag 5 dec 2023 23 | vestiging Amsterdam
We werden goed geholpen. Duidelijk informatie, makkelijk gesprek met elkaar, gastvrijheid, erg deskundig en ze staan open voor een oplossing als er een probleem voordoet tijdens installatie.
FOTO VAN MARJOLIJN EN BEN VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door Winni van Zandbeek op dinsdag 5 dec 2023 23 | vestiging Den Bosch
We zijn fijn geholpen door Matthew. Hij heeft rustig de tijd genomen om samen met ons te zoeken naar de perfecte keuken voor ons. Vooral de transparante en open uitleg heeft ons doen besluiten om met I-Kook in zee te gaan. En het resultaat mag er zijn! We zijn ontzettend blij met onze mooie nieuwe keuken. Ik zou I-Kook zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Een ware aanrader”
Door Robin op dinsdag 5 dec 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Na het horen van goede ervaringen en het lezen van de positieve reviews over I-Kook Oud-Beijerland heb ik zelf ook mijn keuken bij hen besteld. Ik ben heel erg tevreden over het gehele proces; ben goed geholpen met het indelen en uitzoeken door Mark, vervolgens heeft Johan de keuken zeer vakkundig geplaatst. Goede communicatie, goed met je meedenken, niets opdringen en echt vakmanschap. Een ware aanrader voor als je opzoek bent naar nieuwe keuken!
FOTO VAN ROBIN
Reactie of foto toevoegen
“Fijne begeleiding”
Door Dhara op dinsdag 5 dec 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Al bij binnenkomst vond ik de sfeer fijn en werd ik verwelkomt door Jimmy. Niet alleen merkte ik dat hij ervaren is, maar hij is ook eerlijk in de keuzes die ik maak en wat ik qua kleur/afmeting wel of niet moet doen. Ze zijn daar bij I-Kook dus zeker geen standaard keuken verkopers die alleen willen verkopen. Maar ze komen geduldig met je zitten en zorgen ervoor dat jij 100% achter je keuken staat voordat het wordt verkocht. Als ik een keuken weer moet hebben (ooit), dan kom ik weer terug.
FOTO VAN DHARA
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en een luisterend oor van de verkoper”
Door Ivo op zaterdag 2 dec 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prettige winkel met genoeg voorbeeld keukens. Goed advies en een luisterend oor van de verkoper. Prachtige keuken geleverd en netjes gemonteerd.
FOTO VAN IVO
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal happy met de keuken”
Door Raymond op vrijdag 1 dec 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Zeer tevreden vakmensen met verstand van zaken. Ben hellemaal happy met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze prachtige keuken”
Door Carlo op woensdag 29 nov 2023 23 | vestiging Sittard
Wij hebben een keuken gekocht met onze wensen, er werd ons niks opgedrongen we hebben een hele gezellige middag gehad! En we zijn super blij met onze prachtige keuken! Duidelijke afspraken goed contact wat wil je nog meer!
FOTO VAN CARLO
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Nijskens op vrijdag 24 nov 2023 23 | vestiging Sittard
Zeer tevreden over de plaatsing en service, zeer correct, afspraken nagekomen en na plaatsing telefoontje en huisbezoek
Reactie of foto toevoegen
“Super fijn”
Door Kim van der Stelt op vrijdag 24 nov 2023 23 | vestiging Den Bosch
Heel fijn geholpen bij I-Kook Den Bosch door Matthew. De communicatie was heel prettig en als we een vraag hadden werd deze meteen opgepakt! Super fijn!
FOTO VAN KIM VAN DER STELT
+ Toon extra foto van Kim van der Stelt
Reactie of foto toevoegen
“Van A tot Z wordt er meegedacht”
Door Chris en Marianne Kruijntjens op dinsdag 21 nov 2023 23 | vestiging Den Bosch
Zeer tevreden. We zijn goed geholpen door Matthew in de Vestiging Den Bosch. Van A tot Z wordt er meegedacht. Ook het plaatsen van de keuken voorliep voorspoedig. Vakkundige monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Liesbeth op dinsdag 21 nov 2023 23 | vestiging Den Bosch
Een mooie moderne keuken gevonden en gekocht. Keuze proces verliep zonder druk van de verkoper en in een fijne sfeer. Levering en montage was top, vriendelijk personeel en goed en laagdrempelig contact met de winkel ter ondersteuning. Ik ben zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is perfect verlopen”
Door Floor op donderdag 16 nov 2023 23 | vestiging Sittard
Via familie terechtgekomen bij I-Kook Sittard. Door Roy geholpen met het ontwerpen van de keuken, hierbij zijn we goed geïnformeerd naar de mogelijkheden en werden onze wensen mogelijk gemaakt. Keuken is perfect gemonteerd door Mark, fijne en perfecte montage. Erg tevreden ook over het natraject, bij vragen worden deze goed opgepakt en verholpen. Ik raad I-Kook zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch bedrijf”
Door Henk Stolk op woensdag 15 nov 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Fantastisch bedrijf met 2 ervaren monteurs Johan en Mells in eigen beheer geen ZZP deze mensen maken van je keuken een parel .
Goede voorbereiding -nette afwerking - prettige omgang een keukenbedrijf wat wij aan bevelen als ik een cijfer moet geven 9.8 top mannen
FOTO VAN HENK STOLK
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Romy van Drielen op zaterdag 11 nov 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na meerdere keukenwinkels langs geweest te zijn, was I-Kook de enige die ons écht een fijn gevoel gaf. Jimmy, onze keukenadviseur, heeft ons super goed geholpen en heeft er alles aan gedaan zodat wij onze droomkeuken konden realiseren. Daarnaast was het iedere keer een heel prettig informeel gesprek met Jimmy, zonder het gevoel dat je moét kopen/afnemen. Wij zijn ontzettend blij met onze keuken, hij is super netjes geplaatst. Enorm bedankt I-Kook voor alles, wij raden iedereen aan om bij hen langs te gaan!
FOTO VAN ROMY VAN DRIELEN
+ Toon extra foto van Romy van Drielen
Reactie of foto toevoegen
“Een super goede ervaring”
Door Herley Lopes op vrijdag 10 nov 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb een "L" keuken gekocht en ben goed geholpen door een vriendelijke medewerker die alles deed om mijn visie waar te maken binnen de budget die hij had. Thanx Jimmy!
FOTO VAN HERLEY LOPES
+ Toon extra foto van Herley Lopes
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijne service”
Door Huibert op vrijdag 10 nov 2023 23 | vestiging Alphen aan den Rijn
Echte service voor, tijdens en achteraf. Persoonlijk en betrokken bij de aankoop van een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Daan op vrijdag 10 nov 2023 23 | vestiging Amsterdam
Goede aankoop begeleiding door 2 personen, vervolgens is de keuken zeer mooi gemonteerd. Super strak! Mijn complimenten aan de leggers. Ik ben heel tevreden! Aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Erg gelukkig met het resultaat”
Door Marcel Kerpentier op donderdag 9 nov 2023 23 | vestiging Sittard
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken van I-Kook. We zijn uitstekend geholpen door Roger Bor, die onze keukenwensen in vervulling heeft gebracht voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De keuken is gemonteerd door de zeer deskundige, ervaren monteur Dean. We zijn erg gelukkig met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden hoe alles is verlopen”
Door José Lemmens op woensdag 8 nov 2023 23 | vestiging Sittard
Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen we per toeval I-Kook tegen. We gingen naar de zaak om eens te kijken. Voelde direct goed. Klant Vriendelijk, correct.
Goede adviezen, duidelijke afspraken die ook stipt nagekomen werden. Prettige en deskundige monteurs. Kortom, blij met de nieuwe keuken maar vooral heel tevreden over de manier waarop alles is verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Perry Crielaard op dinsdag 7 nov 2023 23 | vestiging Eindhoven
Sinds aantal weken nieuwe keuken via i kook Eindhoven. Super tevreden, goed geholpen in de winkel met juiste feedback. Andere koelkast dan 1e instantie op offerte. Was geen enkel probleem. Kleine beschading op onze bora kookplaat. Ook dit werd naar volle tevredenheid opgelost. In goed tijdsbestek. Keuken montage ook naar volledige wens verlopen. Fijne monteur die alles Zeer netjes heeft geïnstalleerd. Volgende ronde weten we al waar we moeten zijn. :)
FOTO VAN PERRY CRIELAARD
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Denise Veen op dinsdag 7 nov 2023 23 | vestiging Almere
Super goed geholpen door Tristan de Ruiter in Almere. Goede service, snel schakelen en het allerbelangrijkste: ik heb een prachtige keuken! Raad dan ook iedereen aan om hier eens een kijkje te nemen
Reactie of foto toevoegen
“De indeling is fijn en de keuken is prachtig”
Door Eduard en Rita op dinsdag 7 nov 2023 23 | vestiging Den Bosch
Wat zijn we goed geholpen in onze zoektocht naar een nieuwe keuken. Matthew van I-Kook Den Bosch nam alle tijd en drong niets op. We konden rustig nadenken over het ontwerp. Bij I-Kook liggen de prijzen vast en hoefden we niet te onderhandelen. Heel blij met de apparatuur maar vooral met de Bora inductieplaat en de Quooker. De indeling is fijn en de keuken is prachtig! Dank je wel I-Kook Den Bosch.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het eindresultaat”
Door Arnoud op zondag 5 nov 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Keuken op maat gezamenlijk samengesteld. Brenda droeg goede oplossingen aan. Zeer tevreden met het eindresultaat. Wel enige obstakels qua levering: de monteur was er maar de keuken nog niet terwijl dit wel de afspraak was.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met het eindresultaat”
Door Koffijberg op zaterdag 4 nov 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Op aanraden van familie zijn we naar I-Kook in Oud-Beijerland gegaan om een nieuwe keuken uit te zoeken. We zijn er op een plezierige manier geholpen en hebben in goede samenspraak een keuken samengesteld die aan onze wensen voldeed. Ook uitvoering van alle werkzaamheden, inclusief nieuwe meterkast en leidingwerk, is uitstekend verlopen. We zijn erg onder de indruk van het vakmanschap van de sympathieke, ervaren medewerker die het hele karwei binnen enkele dagen uitgevoerd heeft. Hij ging zeer nauwkeurig, doordacht en netjes te werk. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. We kunnen I-Kook iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Trots op mijn nieuwe keuken”
Door Chantal Caes op zaterdag 4 nov 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben zeer tevreden en trots op mijn nieuwe keuken. Voor ik bij I-Kook terecht kwam, had ik al een paar keukenwinkels bezocht. De moed was me in de schoenen gezakt: opdringerige verkopers met een totaal gebrek aan visie. Ik wilde een keuken laten ontwerpen, iemand om mee te sparren om mijn wensen concreter in te vullen en niet alleen een 3-D tekening ophalen van mijn schetsen, waar ik niet tevreden over was. Bij Jimmy was ik daar aan het juiste adres. Ook de "nazorg" was uitstekend. Ik liet de keuken monteren door een aannemer en daarbij was iets fout gegaan. Jimmy kwam persoonlijk kijken, terwijl hij dat niet hoefde te doen. Ik kreeg per slot van rekening de keuken die ik besteld had. I-Kook had niks verkeerds gedaan. En last but not least: de kwaliteit van de keuken en apparatuur is boven verwachting gezien de prijs.
Kortom, een aanrader.
FOTO VAN CHANTAL CAES
+ Toon extra foto van Chantal Caes
+ Toon extra foto van Chantal Caes
REACTIE VAN DAAN
Mooie keuken en achterwand zeg! Van waar is de achterwand?
REACTIE VAN CHANTAL CAES
Tegelinfo
https://www.tegelinfo.nl/tegels/small-stripes-vogue-greige-zandkleur-glanzende-wandtegel-12-5-x-25-cm-per-0-438-m2+3927227
Reactie of foto toevoegen
“Goede presentatie, service en communicatie”
Door Fam. Kooiman op vrijdag 3 nov 2023 23 | vestiging Barendrecht
Nieuwe keuken gekocht. Prima voorgelicht tot in detail en bedrijf had verstand van zaken. Goede presentatie, service en communicatie. Vriendelijk, vertrouwd en open in contact.
FOTO VAN FAM. KOOIMAN
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de nieuwe keuken”
Door L Kolmsberg op vrijdag 3 nov 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Heel correct geholpen door Jereau, niet opdringerig en alles goed uitgelegen. De plaatsing was zoals afgesproken, en de monteur Mels, heeft alles prefect en vakkundig gemonteerd. Super blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“De tuinkamer keuken”
Door Ruud op woensdag 1 nov 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heerlijk dachten wij en nu kunnen we ook zeggen dat het heerlijk is, dit staat natuurlijk wel onder een overkapping anders kan het natuurlijk niet. Als het even kan genieten we van het buiten weer en als er wolkjes komen dan gaan de glazen schuifdeuren dicht en is de buiten keuken een binnen keuken geworden.
Samen met Andre onze coach bij I-KOOK hebben we onze wensen kunnen realiseren en het resultaat mag er wezen. We hebben nu alles bij de hand en hoeven niet heen en weer te lopen naar de woning wand alles is aanwezig in ons buitenverblijf, de kinderen bakker hier zelf hun pizza's en vieren hun verjaardagen met vriendjes en vriendinnetjes. Wij hopen op vele mooie zomers voor iedereen.
FOTO VAN RUUD
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door A.G. op dinsdag 31 okt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Can advice I-kook at Capelle to everyone. This is already a second kitchen we bought from them. Same like with first kitchen this one was also helped to our satisfaction and we received good advises on layout and equipment. Delivery was on time and montage was well arranged.
FOTO VAN A.G.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend fijne begeleiding”
Door Paul en Petra op zondag 29 okt 2023 23 | vestiging Sittard
Als apple fan werd ik nieuwsgierig naar 1 busje dat wel eens rond zag rijden met de naam I-Kook. Ik keek dan ook regelmatig uit of ik dit busje vaker zag. Helaas (want dit bedrijf maakt geen gewone reclame) gelukkig wist ik het nog te vinden via internet en hebben we in onze zoektocht naar een nieuwe keuken ook hier een inteken moment gepland. Adviseur Rinaldo heeft ons heel prettig door het hele proces geleid en vooral naar onze specifieke wensen en deze zijn dan ook perfect omgezet in de realisatie van onze droomkeuken. Montage en afwerking door verschillende bedrijven/personen is nergens zo goed geregeld geweest tijdens de grote verbouwing dan bij I-Kook. En dan volgt ook nog een hele fijne aftersales om te kijken of er nog wensen niet ingevuld zijn. deze worden ook doortastend op- en aangepakt Al met al een ontzettend fijne aankoop gehad bij I-Kook Sittard.
FOTO VAN PAUL EN PETRA
Reactie of foto toevoegen
“Van a tot z super goed geholpen”
Door M. De Jong op vrijdag 27 okt 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Ontzettend goed geholpen door Jereau Arens met samen stellen van onze nieuwe keuken. Hij dacht goed met ons mee en was totaal niet opdringerig.Er werd echt goed de tijd genomen en ook mee gedacht om binnen ons budget te blijven. Mooi leiding schema mee gekregen waar alles duidelijk op vermeld stond dat zouden we zelf allemaal doen, maar nadat we de oude keuken er uit hadden zagen wij zelf door de bomen het bos niet meer en begon de tijd toch te dringen. Dus contact gezocht met I kook er was gelukkig nog een monteur beschikbaar Johan die al het leidingwerk heeft gedaan en daarna onze keuken heeft geplaatst. Een top monteur hij werk snel en super netjes en had nog handige tips voor ons. Wij genieten nu van onze super keuken! Zeker aan te raden, wij zijn van a tot z super goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Het eind resultaat is precies zoals verwacht”
Door S Willems op donderdag 26 okt 2023 23 | vestiging Sittard
We zijn super blij met onze keuken! Het eind resultaat is precies zoals we voor ogen hadden. Hierbij werden we fijn begeleid door Roger. Een uitgebreide showroom met veel mogelijkheden. Zeker een aanrader!
FOTO VAN S WILLEMS
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is top geworden”
Door Dorien op donderdag 26 okt 2023 23 | vestiging Sittard
Onze ervaringen zijn ondanks dat er heel veel misliep goed. We zijn goed ontvangen bij ons eerste bezoek. Roger nam zich de tijd en begreep waar we naar op zoek waren. Bij het plaatsen van de keuken ging er veel mis, ook door externe bedrijven (kraan, fornuis, koelkast) werden fouten gemaakt. Het bedrijf bleef betrokken en in overleg werden er passende oplossingen gezocht. Het eindresultaat is top geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Echt de moeite waard om eens binnen te lopen”
Door L.van der Tholen op donderdag 26 okt 2023 23 | vestiging Eindhoven
We hebben voor een klein budget een keuken gekocht bij I-Kook. We zijn goed geadviseerd en hebben een bora kookplaat met afzuigsysteem. We bleven binnen ons budget en hielden zelfs geld over om de keuken door hun vakmensen te laten zetten! Ook dat is goed bevallen. Ze waren vriendelijk en overlegden goed. Ook praktisch nagedacht over bepaalde dingen. Kortom: we zijn superblij met onze keuken! Echt de moeite waard om eens binnen te lopen en advies te vragen!
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Eveline Wulffraat op donderdag 26 okt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe keuken. Ook met mijn keukencoach. Hij denkt heel goed mee en is heel vriendelijk. Ik heb mijn oude keuken ook laten slopen en laten bevestigen door de mensen waar I-Kook mee samenwerkt. Ik ben heel blij met het eindresultaat. I-Kook, een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“De verkoper luisterde goed naar onze wensen”
Door Pierre en Marleen Jennissen-jacobs op donderdag 26 okt 2023 23 | vestiging Sittard
Zeer geduldige verkoper die met een goed luisterend oor onze wensen in beeld heeft gebracht en samen met de monteur de mogelijkheden heeft bekeken.
Alle onderdelen perfect op afgesproken tijd geleverd. Vakkundige monteur, met veel geduld, met kennis van zaken en zeer precies.
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep op rolletjes”
Door Jos Wollersheim op woensdag 25 okt 2023 23 | vestiging Sittard
Afgelopen dagen is onze nieuwe keuken, gekocht bij I-Kook Sittard geplaatst door Marc. Een betere vakman kun je je niet wensen: hij werkt stevig door, is heel nauwkeurig en overlegt en adviseert prima als dat nodig is. Aanschaf, advies en planning met Donné liep op rolletjes en er staat inmiddels een prachtige keuken voor een goede prijs.
REACTIE VAN MARC VERKISSEN
Dank u wel, heel veel plezier met uw keuken
+ Toon extra foto van M.Verkissen
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Dimitri Goltsev op woensdag 25 okt 2023 23 | vestiging Barendrecht
Heel goed geadviseerd en geholpen door Patrick van Barneveld van I-Kook keukens. Super blij met onze keuken en ik kan andere ook zeker aanraden om hier eens te gaan kijken.
FOTO VAN DMITRI GOLTSEV
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is super”
Door Manon op woensdag 25 okt 2023 23 | vestiging Den Bosch
Keuken gekocht bij I-Kook, de keuken is super! Helaas ging er met de levering wat mis, en ook klopte er een klein deel van de bestelling niet. Echter toen wij hierover contact opnamen met I-Kook, werd dit direct opgelost en netjes afgehandeld. Bedankt voor de service!
Reactie of foto toevoegen
“Een prima ervaring”
Door Paula en Leo Dekker op dinsdag 24 okt 2023 23 | vestiging Den Helder
Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken en hebben verschillende zaken bezocht. Uiteindelijk liepen we binnen bij I-Kook en daar zagen we al snel een keuken die we verder wilden bekijken. De medewerker van het bedrijf, Rawish Nanden, liet ons rustig alles bekijken. Toen wij aangaven echt geïnteresseerd te zijn heeft hij ons verder vakkundig en rustig geïnformeerd. met alle informatie naar huis en na een korte bedenktijd hebben we besloten de keuken te gaan bestellen. Ook hier werden we weer prima en niet opdringerig geholpen door Rawish. De levering van de keuken verliep voorspoedig en werd keurig op tijd door een kranige vrouw met grote vrachtwagen gebracht. De montage werd zoals gepland gestart op een maandagochtend. Twee mannen kwamen met hun gereedschap keurig op tijd aan en na een rondje voorstellen werd het plan besproken. Sander en Leen, beiden uit Den Helder, waren zeer vriendelijk en hebben de klus erg netjes geklaard. Regelmatig koffie deed wonderen bij de twee. de dinsdagochtend werd nog gebruikt om de keuken echt af te maken en na een eindcontrole door Nick, een andere keukencoach werd onze nieuwe keuken vrijgegeven voor gebruik. Alle verpakkingsmaterialen werden keurig, volgens afspraak, door een ander bedrijf opgehaald.Een hele mooie keuken en prima ervaring met I-Kook rijker dus. Heren van I-KOOK Den Helder, hartelijk dank!
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Ruben Brandsma op maandag 23 okt 2023 23 | vestiging Amsterdam
Mooie keuken uitgekozen met behulp van de verkoper. De spullen werden één dag voor de plaatsing geleverd. De dag erna kwam de monteur de keuken installeren. Deze toppers weten wat ze doen! Alles is netjes gemonteerd en afgewerkt.
FOTO VAN RUBEN BRANDSMA
REACTIE VAN RUBEN BRANDSMA
Overigens wil ik nog even melden dat de installatie van de keuken is uitgevoerd door Samro Installatie. Erg fijn in de communicatie en echt top werk geleverd. Hun aanwezigheid bracht ook gezelligheid :-)
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Den boer op vrijdag 20 okt 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
We hebben hier nu 3 keukens gekocht. En altijd fijn en netjes geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Jolanda de Lier op vrijdag 20 okt 2023 23 | vestiging Barendrecht
Keuken uitgezocht samen met melissa in I-kook Barendrecht. De keuzes en opties werden goed overwogen. Er werd goed geluisterd naar de wensen en advies gegeven. We hebben gekozen om de keuken zelf te monteren en hierin gaf i-kook goed advies. Nadat we de keuken geplaats hadden besloten om extra achterwand bij te bestellen en dit werd gelijk opgepakt door melissa. Een goede ervaring en raden we I-kook aan!
FOTO VAN JOLANDA DE LIER
REACTIE VAN JOLANDA
Keuken is erg mooi! Goede service. Zeer tevreden over I kook.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de fijne samenwerking”
Door A.ter Beek op vrijdag 20 okt 2023 23 | vestiging Sittard
Heel prachtig geholpen waar ik zeer blij mee was. Het plaatsen van de keuken had ik veel steun van Mark rustig en overal een oplossing voor. Bij het uitzoeken van de keuken heel goed advies zo tot een mooi resultaat gekomen. Nu geniet ik iedere dag van een prachtige keuken. Bedankt voor de fijne samenwerking.
REACTIE VAN MARC VERKISSEN
Heel veel plezier met uw keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joop Batens op vrijdag 20 okt 2023 23 | vestiging Den Haag
De monteur werkte snel, vakkundig en netjes. Hij plaatste de keuken en installeerde alle apparaten op vakkundige wijze. Wij zijn zeer tevreden over deze monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijn dat er een after sales gesprek was”
Door John en Marjan op woensdag 18 okt 2023 23 | vestiging Sittard
Goed advies tijdens het kiezen van onze keuken en ook de levering en installatie verliep vakkundig en vlekkeloos. Wij vonden vooral het "after sales" gesprek bijzonder en hebben dat erg op prijs gesteld. En nu genieten we volop van onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Sabrina Daems op woensdag 18 okt 2023 23 | vestiging Sittard
Roger nam de tijd voor ons en gaf gericht advies en leuke tips. De communicatie verliep steeds tijdig, duidelijk en direct. De keuken werd snel geleverd, goed gemonteerd. Toen er bij montage een lichte beschadiging werd vastgesteld heeft men dit heel handig tijdelijk opgelost en werd het nieuwe materiaal binnen drie weken terug gemonteerd. Top! Wij hebben een prachtige keuken en raden I kook bij iedereen aan.
FOTO VAN SABRINA DAEMS
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend behulpzame verkoper”
Door Sarella op dinsdag 17 okt 2023 23 | vestiging Den Haag
Nieuwe keuken uitgezocht bij I kook Den Haag. Mitchell de verkoper is ontzettend behulpzaam en luister goed naar je wensen en weet hier je droom keuken op te maken! Mitchell heeft tussen de verkoop en de levering/ plaatsing contact gehouden via de mail. Wij hebben deze service als erg prettig ervaren, communicatie is duidelijk. De plaatsing van de keuken is professioneel uitgevoerd, de lampjes waren kapot bij plaatsing, deze zijn gelijk besteld en direct weer een mail wanneer en hoe of wat. I kook beveel ik zeker aan!
FOTO VAN SARELLA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de aanpassing”
Door Piëtte op maandag 16 okt 2023 23 | vestiging Sittard
Onze opdracht bestond uit een kleine aanpassing van een al 10 jaren eerder geïnstalleerde keuken. Ondanks dat het om een kleine opdracht van ca. € 1.000 ging, heeft I-Kook toch ruim aandacht besteed aan de uitvoering waarover wij zeer tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze prachtige keuken”
Door Ellis Sintnicolaas op zondag 15 okt 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
In de winkel denkt Marijn goed met je mee, neemt alle tijd voor je en stelt bruikbare alternatieven voor als dat beter in het budget past. We vonden het een voordeel dat degene die de keuken plaatste, in dienst was bij I-Kook. Het hele proces van koop en oplevering verliep goed. We zijn erg blij met onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon een goede vriendelijke en eerlijke ervaring”
Door Fam. Wezelman op vrijdag 13 okt 2023 23 | vestiging Den Helder
Wij hebben een U-keuken gekocht bij I-kook Den Helder, van advies, vrijblijvende gesprekken, eerlijke verkoper, goede prijzen tot inmeten, leveren, montage en nazorg helemaal Perfect (ja inderdaad met de hoofdletter P). Gewoon een goede vriendelijke en eerlijke ervaring van begin tot eind. Dank jullie wel team Den Helder!
FOTO VAN FAM. WEZELMAN
+ Toon extra foto van Fam. Wezelman
+ Toon extra foto van Fam. Wezelman
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door A.H. op donderdag 12 okt 2023 23 | vestiging Sittard
Heel tevreden over het advies en de service!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Roland Melaet op woensdag 11 okt 2023 23 | vestiging Den Bosch
Afspraken zijn uitstekend nagekomen. Ik ben enorm tevreden over het eind resultaat. Ik zou zo mijn volgende keuken hier weer kopen. Bedankt Matthew!
Reactie of foto toevoegen
“Een hele goede ervaring”
Door Kourosh Arya op dinsdag 10 okt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb hele goede ervaring gehad met Jimmy bij I-Kook in Capelle aan den Ijssel. Hij luistert heel goed naar je en komt met een geweldige design keuken. Voor elke onderdeel van het keuken neemt hij tijd en gaat alles gedetailleerd uitleggen. Jimmy is eerlijk en jij bent niet een volgende klant voor hem maar iemand die hij echt zijn best doet.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Arie van Harselaar op dinsdag 10 okt 2023 23 | vestiging Den Bosch
Uitstekende service! Zelfs drie jaar na plaatsing! Mijn zeefkorf in de spoelbak bleek lek geraakt. I-kook verschafte mij drie websites en jawel, op de derde vond ik "onze" zeef. Hij paste precies! Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met de nieuwe keuken”
Door Richelle Andeweg & Remco De Snoo op dinsdag 10 okt 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Alleen maar lof voor de manier waarop wij zowel in de aankoop van de keuken als de levering geholpen zijn. Zowel de verkoop adviseur (Marijn) als de monteur dachten enorm goed met ons mee en er is prachtig werk afgeleverd. Een klein minpuntje is dat er een andere monteur is komen inmeten, waardoor de hoogte van de keuken bij onze vensterbank niet uitkomt als op de tekening en we dit nu op een manier moeten gaan oplossen. Dit kan gebeuren en gaat gelukkig door een handige schoonvader helemaal goedkomen. De monteur die is komen plaatsen is echt een dikke vette 10 waard, mega secuur en onwijs aardige man. Wij zijn ontzettend blij.
FOTO VAN RICHELLE ANDEWEG & REMCO DE SNOO
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding en een prachtige keuken”
Door Jordy op maandag 9 okt 2023 23 | vestiging Alphen aan den Rijn
Vanaf het eerste moment dat wij bij Frans kwamen, voelde het alsof we eindelijk een verkoper hadden gevonden die echt luisterde en meedacht met ons. Ook was er niet de druk om direct een handtekening te zetten, maar eerst een aantal stalen mee naar huis om te kijken of de kleuren wel pasten bij ons. Ook was hij heel eerlijk over de apparaten die wij in ons hoofd hadden en of deze wel pasten bij de keuken. Ook tussen de bestelling en de levering van de keuken werden we goed op de hoogte gehouden van de status. De keuken is prachtig geworden, mede dankzij het secure werk van Ton de monteur. En we genieten er met volle teugen van.
FOTO VAN JORDY
Reactie of foto toevoegen
“Aanpassing van een bestaande keuken”
Door Feri op maandag 9 okt 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Super goed geholpen bij de aanpassingen van een bestaande keuken. In mijn nieuwe woning had I-KOOK in opdracht van de vorige eigenaar een jaar geleden een mooie nieuwe keuken geplaatst. Toen ik hen belde wist men precies om welke keuken het ging en bespraken wij mijn wensen voor een aanpassing en uitbreiding. Mijn wens om een extra bar te maken is met deskundig advies omgezet in een mooi eindresultaat. Het werkblad van de bestaande keuken was helaas uit de collectie, maar I-Kook liet het daar niet bij zitten en in overleg met de fabrikant is nog eenzelfde werkblad gevonden. Dat is vakkundig geplaatst door een bekwame meubelmaker met oog voor de kleinste details.

Meedenken, zoeken, vinden en realiseren en dat voor een realistische prijs.
FOTO VAN FERI
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Bram op zondag 8 okt 2023 23 | vestiging Den Bosch
Heel fijn bedrijf met een goede service en goede prijs. Onze volgende keuken komt weer van I-Kook.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over alles”
Door Klaas en hennie op zaterdag 7 okt 2023 23 | vestiging Oudehaske
Alles klopte eigenlijk. Het samenstellen van de keuken. Waarbij we goed werden begeleid door Gertjan. We zijn over alles zeer tevreden van de aankoop tot het plaatsen van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke aanrader”
Door Pieter en Marit op zaterdag 7 okt 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken, mede door het fijne advies en de zorgvuldige plaatsing. De manier waarop Jereau heeft meegedacht was erg prettig. We hebben hierdoor in een vrij kleine keuken, veel ruimte kunnen creëren. Het was daarnaast voor ons prettig om te merken dat de monteur alle tijd kreeg om de keuken te plaatsen. Hierdoor wisten we ook dat het op een zorgvuldige manier gedaan werd. Er miste geen onderdeel, alles paste, helemaal in orde dus. Dikke aanrader, wat ons betreft!
FOTO VAN PIETER EN MARIT
Reactie of foto toevoegen
“Geen gladde verkooppraatjes”
Door Wieland op zaterdag 7 okt 2023 23 | vestiging Sittard
Zeer deskundig advies mbt aankoop nieuwe keuken incl apparatuur. No nonsense en geen gladde verkooppraatjes. Gewoon eerlijk transparant. Ook het plaatsen was zeer professioneel en alles werd keurig opgeruimd.
FOTO VAN WIELAND
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep uitstekend”
Door Familie Franssen op vrijdag 6 okt 2023 23 | vestiging Sittard
We zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken. Complimenten voor jullie werkwijze en vakkundigheid. Het begon met de fijne gesprekken met Roger. Daarna werden we tijdens het proces volledig ontzorgd. Opmeten, aanpassingen, overleg met aannemer en plaatsing. Alles verliep uitstekend. Tot slot maakte het prettige after salesgesprek met Wil van de hele ervaring een 10!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Peter op vrijdag 6 okt 2023 23 | vestiging Alphen aan den Rijn
I-Kook Alphen aan den Rijn is onderdeel van een keten wat in ons geval nu eens alleen voordelen had: scherpe prijs, ruime keuze, 1 aanspreekpunt en snel geleverd. Geen haast, geen dwang en zelfs nadat de deal al rond was nog e.e.a. aan kunnen passen. Frans onze verkoper is een joviale vent met kennis van zaken, nam de tijd en was duidelijk over de kosten van bepaalde keuzes.
De onderdelen werden op de afgesproken dag en tijd bezorgd door student verhuizers, keurig. Onze keuken is inmiddels geplaatst en ook het montage team verdiend een dikke pluim. Gezelligheid en vakwerk gaan hand in hand en.. binnen 1 dag geplaatst.

De dag na plaatsing belde Frans of alles in orde was en of ik nog ff een bakkie kwam doen en dat er nog een attentie voor ons lag.
Waar vind je dit nog?

Ben er van overtuigd dat mocht er in de toekomst toch iets zijn de aftersales ook goed voor elkaar is.

Mocht je een nieuwe keuken overwegen geef Frans een kans
en I-KOOK wordt IK OOK!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door D.Fokkema op donderdag 5 okt 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Wij waren toe aan een nieuwe keuken, dan begint het weer, waar en bij wie. We hadden geen zin in afdingen, mooie praatjes van verkopers, want die willen wel verkopen en na de koop ben je weer een nummer zoals altijd. Toen de reviews gelezen van I-Kook, waar ook in Nederland, het was allemaal 4 of 5 sterren, dus op naar Oud-Beijerland. Bij I-Kook hebben ze geen verkopers maar coaches, ik dacht "ja hoor" , maar vanaf de ontvangst tot in de installatie van de keuken was hij betrokken, ja onze coach Jereau Arends hielp zelfs mee om de keuken bij ons thuis naar binnen te brengen etc. daarna de installatie van de keuken door Mels de Fonkert, wat een vakman, als er Nederlandse kampioenschappen komen op dit gebied, wint hij, zeker weten. Ook in het hele voor traject, als je vragen had, en je kreeg een ander aan de lijn, die wist gelijk van alles af en zei dan ook, we hebben liever dat je 10 keer teveel belt als eenmaal te weinig. Dus ben je aan een nieuwe keuken toe, lees dan dit verhaal nog maar eens over en hopelijk ervaar je hetzelfde. Ik zal altijd voor I-Kook reklame blijven maken als dit nodig is. Een verkoper zegt, kijk dit is nieuwe versie, of kijk een naar dit apparaat die heeft die mogelijkheden. Een coach zegt, heb je al die knoppen of functies nodig? nee? nou waarom zou je er dan voor betalen enz. enz. enz. I-Kook Oud Beijerland, Jereau en Mels bedankt! Wij hebben een goede keuze gemaakt! Ook Mark nog bedankt voor alle telefonische beantwoordingen op al onze vragen, super!
FOTO VAN D.FOKKEMA
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind goed geholpen”
Door Angelique van de Wetering-Leemeijer op woensdag 4 okt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
In onze oude huis hadden wij een keuken en bijkeuken van I-Kook hier waren wij heel erg tevreden over vandaar dat wij voor een spoelblok in de wasruimte in onze nieuwe woning weer bij hen terechtkwamen. En we zijn weer supergoed geholpen, keukencoach Brenda begreep goed onze smaak en wensen en samen zijn we tot een hele mooie keuze gekozen, een spoelblok uitgebreid met een op maat gemaakte kast voor de wasrekken en strijkplank, alles viel ook nog eens prima binnen ons budget. Van begin tot eind goed geholpen en gecommuniceerd en duidelijke tekeningen. Wanneer wij de keuken gaan verbouwen gaan wij zeker weer bij hen langs.
FOTO VAN ANGELIQUE VAN DE WETERING-LEEMEIJER
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige, zeer functionele keuken”
Door Sylvia Trouwborst op woensdag 4 okt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mede dankzij de glansrijke reviews op Qasa.nl besloot ik om de, nieuw aan te schaffen, keuken via I-Kook te kopen. Zij kwamen op mij als oprecht en gedegen over. Echter mijn ideeën gingen, uiteraard, alle kanten op en André wist mij al snel aan te sturen zodat er orde kwam in de chaos. Het geval wil namelijk dat internet met allerlei gadgets en suggesties komt die niet altijd haalbaar zijn. Dus chapeau voor André. Maar zeker ook voor, de meer dan geweldige, aannemer Ruud. Niet in de laatste plaats ook voor de stukadoor en het schildersbedrijf, waarvan ik de naam niet weet. Vervolgens werd de keuken geïnstalleerd door Ton & Jeffrey (wat mij betreft: Tom & Jerry) hen komt ook alle lof toe. De koelkast was helaas al ter ziele voordat ik deze in gebruik kon nemen en al snel kreeg ik een leenkoelkast zodat ik toch een en ander kon koelen. Inmiddels werkt alles naar behoren en beschik ik over een prachtige, zeer functionele keuken. Iedere dag betreed ik deze met veel plezier. Heel erg bedankt team van i-Kook. Jullie hebben mij blij gemaakt.
FOTO VAN SYLVIA TROUWBORST
+ Toon extra foto van Sylvia Trouwborst
+ Toon extra foto van Sylvia Trouwborst
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Hilda Koomen op woensdag 4 okt 2023 23 | vestiging Den Helder
Met uitzoeken keuken was ik al zeer tevreden over de service. Nu nog meer want ik had een fantastische keukenzetter Sander. Zijn werkwijze, advies samenspraak was geweldig.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Savanah Bais op woensdag 4 okt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb mijne prachtige keuken gekocht bij i-kook, locatie Capelle aan den IJssel.Ik ben daarbij vanaf dag 1 fantastisch geholpen door Jimmy Bonsel. Er waren veel aanpassingen nodig voor mijn keuken maar dit heeft Jimmy van begin tot eind, tot in de puntjes verzorgd! Van de eerste afspraak, tot tussentijds contact, tot meerdere belletjes vanuit mij voor verschillende vragen stonden Jimmy en zijn collega's mij altijd fantastisch te woord. Ik kon voor alle vragen bij hen terecht! Een dikke pluim voor Jimmy want hij heeft zijn uiterste best gedaan om al mijn wensen en eisen met een 10+ te vervullen (en die waren niet makkelijk). Onwijs blij met mijn mooie/nieuwe keuken. Heel veel dank voor alles Jimmy Bonsel. Ik zou iedereen aanraden om bij hen een keuken te kopen.

Aanvulling 12-10-2023:
Als reactie hieronder wil ik nog toevoegen dat ik net even teveel vertrouwen had waardoor ik dit niet gepost had. Maar helaas is het monteursbedrijf waar i-kook mee samenwerkt ver onder de maat. Mijn keuken is op 13-09-2023 geplaatst en nog steeds niet volledig afgerond. Afgelopen maandag zou mijn keuken volledig afgerond worden maar is het monteurs bedrijf voor de 2e keer niet op komen dagen. Na contact te hebben gehad met i-kook werd mij verteld dat zij een ander monteurs bedrijf hadden geregeld en mij maandag middag of dinsdag direct zouden bellen voor een afspraak.

Aanvulling 19-10-2023:
De afspraak inplannen heeft echter veel langer geduurd, maar is uiteindelijk geluk. De keuken is op 19-10-2023 afgemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Huib uit Vught op dinsdag 3 okt 2023 23 | vestiging Den Bosch
Sven de verkoper krijgt van ons wel 5 sterren omdat hij er alles aan doet om de wensen van de klant te behartigen. De Duitse kwaliteit van onze mooie keuken is ook top, alleen gaat er 1 ster van de score af omdat niet alles vlekkeloos is verlopen. Er is wat mis gegaan bij het uitsnijden van onze wasbak in het aanrechtblad, wat opzich toch weer goed is opgelost. De verschillende montagemonteurs die zijn geweest doen allemaal hun best, maar hier zijn ook nog verbeterpunten te halen. Wij bevelen I-Kook toch aan door de goede prijs kwaliteit verhouding en de goede service. Bedankt voor de goede zorgen Sven.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Offerman op vrijdag 29 sep 2023 23 | vestiging Amsterdam
We zijn uiterst blij met onze I-Kook keuken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, het advies was zeer goed, het contact uiterst prettig en de service uitstekend. Ron van Samro installatie heeft de keuken vakkundig en nauwkeurig geïnstalleerd. We gaan zeker terug naar I-Kook bij een volgende keer.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Luka en mick op dinsdag 26 sep 2023 23 | vestiging Sittard
Wij zijn super tevreden met de mooie keuken van I-Kook. Deze is helemaal naar onze wens uitgevoerd zonder enige vertraging. De montage ging ook super alles werd netjes opgeleverd.
FOTO VAN LUKA EN MICK
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam.Grubben op dinsdag 26 sep 2023 23 | vestiging Sittard
Nieuwe keuken gekocht, van tevoren aangegeven dat we veel bergruimte nodig hadden, een kookeiland, geen hangkasten etc. Dit met de eigenaar doorgenomen en uiteindelijk een mooie keuken uitgezocht, waarbij ruim de tijd werd genomen om alles door te nemen en of aan te passen. Toen de keuken werd geleverd bleek dat twee werkbladen beschadigd waren, dit buiten schuld van I-Kook, de keuken werd toch geplaatst met de beschadigde bladen zodat we toch gebruik konden maken van onze nieuwe keuken. Na 3 weken werden de nieuwe werkbladen geleverd en opnieuw gemonteerd, dit naar tevredenheid. Ook een compliment naar de monteur die dit allemaal verwezenlijkt heeft, na montage alle verpakkingsmateriaal meegenomen en de keuken netjes achter gelaten. Complimenten aan het team I-Kook Sittard.
FOTO VAN GRUBBEN
REACTIE VAN GRUBBEN
P.S. de nazorg is ook prima in orde, alles werd nagelopen en tot slot nog een leuk presentje mogen ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door van Tilburg op maandag 25 sep 2023 23 | vestiging Sittard
Van begin tot eind heel tevreden over en met onze nieuwe keuken. Advies, service, montage; alles klopt!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Marleen op zondag 24 sep 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mooie keuken van goede prijs/kwaliteit verhouding gekocht. Kleine beschadiging aan een kastje, meteen opgelost. Zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede begeleiding”
Door Bas en Jolanda Brand op zaterdag 23 sep 2023 23 | vestiging Bergen op Zoom
Keuken gekocht bij I-kook en van het begin tot het einde super goed begeleid door Dimitri met grappen en grollen maar zeer serieus over zijn werk, top gewoon. Wij hebben een super mooie keuken en zijn heel erg blij met de gemaakte keuze door de uitstekende uitleg van Dimitri die er heel veel tijd in heeft gestoken. Er is ook wel een minpunt voor het bedrijf die de keuken geplaatst heeft, op 14 juni 2023 er lag een klein stukje waterleiding verkeerd en ik wilde dat direct oplossen maar dat kon niet dan zouden we elkaar in de weg lopen. Ze wilden zover mogelijk plaatsen en dan een nieuwe afspraak maken om het af te maken, ik heb de plaatsing gestopt zodat ik er nog goed bij kon om de leiding te verplaatsen wat binnen 45 minuten klaar was. Deze monteurs zouden wel wat gemotiveerder en behulpzamer naar de klant mogen zijn om dit ter plaatse op te lossen. De keuken is uiteindelijk door hetzelfde bedrijf op 14 september 2023 geplaatst, ik zou zelf als eigen bedrijf zijnde alles uit de kast halen om dit zo snel mogelijk op te lossen en hier geen maanden overheen laten gaan.
FOTO VAN BAS EN JOLANDA BRAND
+ Toon extra foto van Bas en Jolanda Brand
+ Toon extra foto van Bas en Jolanda Brand
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau voor deze zaak”
Door Gerard otten op vrijdag 22 sep 2023 23 | vestiging Den Helder
We hebben in overleg met Nick een geweldige keuken geleverd gekregen. Via Nick heeft Aannemersbedrijf Alex Leek alle benodigde aansluitingen gerealiseerd. Binnen 4 weken is de keuken afgeleverd en vakkundig gemonteerd door een fantastische vakman Sander die meedenkt en geweldig werk geleverd heeft. Zelfs het afval werd de volgende dag keurig netjes opgehaald. Chapeau voor deze zaak met hun klantvriendelijke service en hun geweldige naservice.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Martha Hoogerheijde op vrijdag 22 sep 2023 23 | vestiging Den Bosch
Vanaf het begin was het raak. Matthew ontving en voorzag ons van lekkere koffie en meer en luisterde vooral naar onze keukenwensen. Diverse keren nam hij ruimschoots de tijd om door te vragen en uitleg te geven. De tekening heeft hij een paar keer moeten aanpassen wat voor hem geen probleem was. Tussendoor werden wij ook door Sven naar tevredenheid geholpen. Na het plaatsen ging de service door. We wachten momenteel nog een laatste reparatie af m.b.t. de positie van de koelkast in de inbouwkast.
FOTO VAN MARTHA HOOGERHEIJDE
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met de nieuwe keuken”
Door Menno Kuipers op vrijdag 22 sep 2023 23 | vestiging Alphen aan den Rijn
Al diverse keren zaken mee gedaan. Nooit problemen mee gehad. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goede en vriendelijke service”
Door Sofka Trajcevska op vrijdag 22 sep 2023 23 | vestiging Eindhoven
The whole process from the first informative meeting, to the design of the kitchen, the measuring and the installation went perfectly well. The staff at I Kook did an impressive job in their design, they tried to find the best possible offer of a kitchen that suited our budget. The installment went super fast and excellent. The kitchen is amazing, we could not ask for more! I recommend the I Kook kitchen experts to all who want a excellent quality of a kitchen given with and excellent and friendly services.
FOTO VAN SOFKA TRAJCEVSKA
+ Toon extra foto van Sofka Trajcevska
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Xander Vermeegen op donderdag 21 sep 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
De showroom heeft een ruime assortiment en de opties zijn behoorlijk. De expertise en klantgerichtheid zijn top! Ze denken mee met de situatie en mogelijkheden. Het plaatsen en de nazorg is ook heel prettig. Ik zou I-Kook zeker aanraden. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Erica van Engel op woensdag 20 sep 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Geweldige service van beging tot eind! Kan ze van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles tot in de puntjes verzorgd”
Door Cyriel en Daphne Mommer op woensdag 20 sep 2023 23 | vestiging Sittard
Gisteren 19 september is onze nieuwe keuken opgeleverd, mijn vriendin en ikzelf zijn hier ontzettend blij mee en wat is het eindresultaat prachtig geworden. Van het begin met het uitzoeken van onze nieuwe keuken samen met verkoper Rinaldo tot het einde naar het tot in de puntjes verzorgd met de montage van de keuken door Marc in een woord super.
FOTO VAN CYRIEL EN DAPHNE MOMMER
Reactie of foto toevoegen
“Een top adviseur”
Door Gerard en Annet Beukema op woensdag 20 sep 2023 23 | vestiging Zoetermeer
Nieuwe keuken gekocht. Eerste keukenzaak waar eerst geluisterd werd. Ik bedoel echt geluisterd. Geen enkele dwang gevoeld. Keurige offerte met 3d tekeningen, Afwikkeling en samenwerking met de aannemer ging soepel en kwalitatief erg goed. Gezegd moet worden dat wij Jordi Neefe een top adviseur vinden en hebben genoten van zijn aanpak. Ik zelf kom uit het bedrijfsleven en heb op dit gebied wel het e.e.a, meegemaakt. Jordi is een welkome afwisseling. Een toppertje dus.
Reactie of foto toevoegen
“Aandacht voor de klant”
Door Mandy Schmeits op maandag 18 sep 2023 23 | vestiging Sittard
De verkoper Roger Bor, heeft ons heel goed geholpen en heeft zich echt de tijd genomen. Door persoonlijke omstandigheden kon het gesprek voor een nieuwe bijkeuken niet op de vestiging plaatsvinden en is hij naar ons thuis gekomen. Uiteindelijk is de bijkeuken op afgesproken moment geleverd en geïnstalleerd door een echte vakman, Jeroen. Ook zijn ze nog langsgekomen voor een eindinspectie met een zeer leuk presentje. We hebben alles als prettig ervaren. Fijn dat er in deze tijd ook nog bedrijven zijn waarbij je je geen nummertje voelt. Er is echt nog aandacht voor de klant!
FOTO VAN MANDY SCHMEITS
+ Toon extra foto van Mandy Schmeits
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Silas op maandag 18 sep 2023 23 | vestiging Den Bosch
Begin 2023 zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. In grote lijnen wisten we al wat we wilden hebben, we zochten nu een keukenleverancier die ons hierbij op een passende manier kon helpen. Uiteindelijk kwam we bij I-KOOK terecht. We hadden ons al ingelezen dat I-KOOK anders werkt en persoonlijke aandacht daadwerkelijk centraal heeft staan. Vanaf het moment dat wij I-KOOK zijn binnengelopen, heeft I-KOOK ons niet teleurgesteld. Persoonlijke aandacht en geen opdringerige verkopers. Wij kregen het gevoel dat de verkopers ons juist de ruimte gaven en zich aanpasten aan wat wij nodig hadden. Even rustig rondkijken, bij vragen stonden ze meteen klaar en als we daarna weer zelf wilden kijken, kregen we alle ruimte. Een vervolgafspraak werd gemaakt en tijdens deze afspraak werd onze droomkeuken getekend en werden we professioneel geadviseerd in materialen. We voelden openheid en transparantie en materiaalkeuzes en het bijbehorende prijskaartje. De afspraken werden steeds nageleefd en na een paar weken hebben wij de offerte rond gemaakt. Een mooie meevaller was dat de keuken binnen 8 weken geplaatst kon worden en I-KOOK zelf ZZP'ers inschakelde. Alles verliep steeds volgens afgesproken schema en we werden goed geïnformeerd. De ZZP'ers kwamen vooraf alles opmeten en hebben ook de extra werkzaamheden als verplaatsen elektriciteit op zich kunnen nemen. Twee zeer bekwame vakmannen die alle afspraken zijn nagekomen en ontzettend fijn communiceerden. I-KOOK maakte er geen probleem van dat wij de apparatuur via een andere leverancier besteld hadden en de ZZP'ers hebben deze meteen geplaatst. Een hele fijne service. De keuken werd keurig op tijd geleverd door een vriendelijk echtpaar waarmee ook dat contact weer persoonlijk en vertrouwd voelde. Tijdens het plaatsen, wat nog minder dan een dag kostte, bleek één keukenkastje een verkeerd frontje te hebben. Dit werd door I-KOOK meteen behandeld en binnen een paar weken was het kastje al vervangen. Toen de keuken eenmaal geplaatst was, kwamen we er achter dat de goudkleurige greeplijst niet de kleur had die wij hadden gekozen. Na contact met I-KOOK bleek dat wij in de winkel het verkeerde staaltje gezien hebben. De kleur die wij gekozen hadden was niet leverbaar voor ons type keuken. Helaas. De kleur die er nu op zat, voldeed echter niet aan onze verwachtingen. Vanuit I-KOOK kregen we begrip en er werd meegedacht. De oplossing werd om de gouden greeplijst te vervangen door een zwarte. Deze zijn een aantal weken na het plaatsen van de keuken keurig vervangen en maken de keuken helemaal af. Wij hebben nu een aantal maanden onze droomkeuken en zijn zeer tevreden met de service van I-KOOK. Van begin tot eind. Wij raden I-KOOK zeker aan als je op zoek bent naar een persoonlijke keukenleverancier, zonder opdringerige verkopers en eentje die zijn afspraken nakomt.
FOTO VAN SILAS
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voldoet aan alle verwachtingen”
Door Familie Vellinga op maandag 18 sep 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vanaf het begin goed geïnformeerd door keukenadviseur Andre Steenvoorden. Keuken voldoet aan alle verwachtingen. Top installateurs van technisch bureau Schaefers ook, die meedenken en heel netjes werken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gedaan”
Door Tjeu en Marie-Louise Beckers op maandag 18 sep 2023 23 | vestiging Sittard
Wij hebben in het voorjaar van 2023 een nieuwe keuken gekocht bij I-KOOK in Sittard. De keukenadviseur heeft ons toen prima begeleid en geadviseerd bij het uitzoeken van alle verschillende keukenonderdelen. Ook heeft hij ons op weg geholpen bij het vinden van een goed klusbedrijf voor het afbreken van de oude keuken, het wijzigen van leidingenwerk, het aanleggen van een nieuwe groep in de meterkast en het opnieuw stuken en schilderen van muren. Verder is adequaat gereageerd op vragen die wij na de bestelling van de keuken nog hebben gesteld. De keukenmontage is in de zomer van 2023 vakkundig en keurig uitgevoerd door een deskundig monteur. Ook heeft hij kort na de montage nog enkele gemelde kleine onvolkomenheden in orde gebracht. Verder is als prettig ervaren dat aan het einde van het traject nog een vorm van nazorg heeft plaatsgevonden via een evaluatiegesprek bij ons thuis met iemand van I-KOOK Sittard. Alles vanaf het uitzoeken tot en met de nazorg is voorspoedig, naar tevredenheid en prettig verlopen. Alle waardering voor het gehele team van I-KOOK Sittard. Goed gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact en goede service”
Door Miranda op zaterdag 16 sep 2023 23 | vestiging Alphen aan den Rijn
Tijdens de aanschaf en na plaatsing van mijn keuken een prettig contact met de verkoper. Er wordt goed meegedacht met de opstelling. Na plaatsing volgde al snel de oplevering waarbij de laatste puntjes snel op de 'I' gezet werden. Kortom; prettig contact en goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor de prettige samenwerking”
Door Fam. Tromp op zaterdag 16 sep 2023 23 | vestiging Sittard
Wij zijn zeer tevreden over I-KOOK, goede samenwerking en goede monteur wat geleid heeft in een prachtig eindresultaat. Wij zouden I-KOOK aan iedereen aanbevelen. Dank voor de prettige samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Willem en Mieke op woensdag 13 sep 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
We zijn goed voorgelicht en in overleg is er een hele fijne keuken op papier gezet. Hij is in 1 dag geplaatst door 2 hardwerkende en zingende installateurs. In het echt is de keuken nog veel mooier dan op papier, en we hebben veel ruimte, We zijn super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Mark Leenders op woensdag 13 sep 2023 23 | vestiging Eindhoven
Top service, meedenken met bedachte ideeën... en dit omzetten in zoiets moois. Geweldig! Van ontwikkelen tot plaatsen, in 1 woord geweldig! Iedereen aan te raden!
FOTO VAN MARK LEENDERS
+ Toon extra foto van Mark Leenders
Reactie of foto toevoegen
“Een perfecte keuken en een perfecte service”
Door Colette Rasenberg op woensdag 13 sep 2023 23 | vestiging Sittard
Mijn ervaring met I-kook was werkelijk super. Wil nam zich de tijd om mij te helpen mijn perfecte keuken samen te stellen. Hij hielp bij het inschatten en aanbesteden van het voorwerk. De plaatsing van de keuken verliep goed en de keuken is van topkwaliteit. Naderhand kwam Wil nog een keer langs om te evalueren hoe het gegaan was. Een perfecte keuken en een perfecte service, van begin tot eind!
FOTO VAN COLETTE RASENBERG
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Ulas Biter op dinsdag 12 sep 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Niet onze eerste en zeker ook niet onze laatste keuken bij I-kook en Jimmy. Super geholpen wederom en alles volgens afspraak.
FOTO VAN ULAS BITER
+ Toon extra foto van Ulas Biter
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door W koenekoop op dinsdag 12 sep 2023 23 | vestiging Barendrecht
U keuken gekocht. Goed advies gekregen. Prijs was laag. Keuken is in 1 keer kompleet geleverd. Kortom raad iedereen deze zaak in Barendrecht aan.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende nazorg”
Door MH Koppel op dinsdag 12 sep 2023 23 | vestiging Den Helder
Qua zorg, kennis en inzicht, prima verzorgd. Alle onderdelen ruim op tijd aanwezig. Alle afspraken duidelijk en nagekomen. De nazorg is uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Felice op zondag 10 sep 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
I've ordered 3 high cabinets to complete my kitchen. Very satisfied about the service provided, product quality is good and it was pretty easy to install.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens I-KOOK
Website: www.i-kook.nl
aAlkmaar (19 ervaringen), Noorderstraat 5, 1823 CS Alkmaar, tel 072 - 200 19 99
bAlmere (24 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
cAlphen aan den Rijn (35 ervaringen), Euromarkt 105-107, 2408 BD Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 25 15 10
dAmersfoort (26 ervaringen), Industrieweg 3, 3812 RX Amersfoort, tel 033 - 303 82 40
eAmsterdam (45 ervaringen), Arena Boulevard 16a, Villa Arena, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 226 13 30
fAssen (4 ervaringen), Van Vlissingenstraat 43b, 9403 BB Assen, tel 059 - 274 94 30
gBarendrecht (67 ervaringen), Escudostraat 15, 2991 XV Barendrecht , tel 010 - 316 98 40
hBergen op Zoom (11 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
iCapelle aan den IJssel (226 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
jDen Bosch (36 ervaringen), Balkweg 7d, 5232 BT Den Bosch, tel 073 - 208 29 99
kDen Haag (70 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
lDen Helder (69 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
mEindhoven (73 ervaringen), Kanaaldijk-Noord 5A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 303 37 00
nEtten-Leur (24 ervaringen), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
oHattem (13 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
pHengelo OV (54 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
qHuissen (28 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
rLeiderdorp (3 ervaringen), Vlasbaan 3, 2352 AH Leiderdorp, tel 071 - 303 07 90
sOud-Beijerland (100 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
tOudehaske (55 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
uSittard (176 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
vSliedrecht (9 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
wTilburg (4 ervaringen), Bosscheweg 255-01, 5013 AB Tilburg , tel 013 - 762 00 80
xUtrecht , Hollantlaan 23, 3526 AL Utrecht, tel 030 - 304 10 90
yVeendam (32 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
zVeenendaal (34 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
a1Zaandam (21 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
b1Zoetermeer (47 ervaringen), Heliumstraat 230, 2718 RS Zoetermeer, tel 079 - 207 33 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.