Feedback
8,5

I-Kook

Website: www.i-kook.nl "Prima" score uit 256 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.i-kook.nl | 20 vestigingen (heel nederland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-Kook
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels bijna 20 winkels.

Bij I-KOOK werken geen keukenverkopers, maar keukencoaches. Zij verkopen keukens op een andere manier dan je misschien gewend bent. Met persoonlijke aandacht en op een transparante wijze coachen zij je naar een betaalbare en eigen invulling van je keuken.

De persoonlijke keukencoach is altijd je vaste aanspreekpunt en helpt je van A tot Z.

We willen jou ook graag overtuigen van onze werkwijze.
Kom langs in één van onze winkels of maak direct een afspraak.

Tot ziens!


www.i-kook.nl
Meer informatie over I-Kook
Onze winkels: www.i-kook.nl/winkels
Afspraak maken: www.i-kook.nl/afspraak-aanvragen
Ervaringen
Er zijn 256 ervaringen over I-Kook. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren144 ervaringen
4 sterren77 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster7 ervaringen

Per vestiging:
“Service”
Door Fan. Gomes op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Wat we zo fijn vinden aan i-kook is dat je niks wordt aangesmeerd. Het gesprek is adviserend en er wordt meegedacht. We hebben de architect een huis om de keuken heen laten tekenen, toen het huis klaar was bleek onze keukenkeuze te veel licht wegnemen. We kwamen een leverdatum afspreken en liepen met een geheel nieuwe bestelling de deur uit. Super!! Bij levering bleek de wijnkoelkast een deuk te hebben en we misten 1 deurgreep. Allemaal zeer snel nagezonden/vervangen. Top service!
FOTO VAN FAN. GOMES
+ Toon extra foto van Fam. Gomes
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Van Beek/Rijsdijk op zaterdag 9 dec 2017 '17 | vestiging Den Haag
Op een paar probleempjes na, die zich altijd voordoen in een dergelijk project, is alles uitstekend voor elkaar gekomen. Vooral ook door de uitstekende hulp en adviezen van jullie keukencoach Jerry M., die fantastisch met ons meedacht en belangrijke creatieve inbreng had in het nogal afwijkende project dat wij voor ogen hadden. Uiteindelijk hebben we een keuken gekregen waar wij geweldig blij mee zijn en elke dag van genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Drama”
Door S.M. op woensdag 1 nov 2017 '17 | vestiging Den Haag
Super slecht! Bij I-Kook een keuken kopen is een drama. I-Kook houdt zich niet aan de afspraken, Momenteel hebben ze geen keuken monteurs en laten opdrachten door onervaren beunhazen neerzetten. In april dit jaar hebben wij een keuken besteld die 7 juli geleverd zou worden. Op 29 juni hebben wij de keuken volledig betaald. De keuken is deels geleverd en schots en scheef neergezet door een super slechte monteur. De lijst met totale gebreken is lang, maar om er een paar te noemen:
De keuken is niet compleet geleverd.
De afzuiging doet het niet omdat het verkeerd gemonteerd is.
De Cooker kraan doet het niet omdat het verkeerd gemonteerd is.
De granieten aanrechtblad is te kort.
De gasfornuis staat 10 cm hoger dan het aanrechtblad.
De carrousel hoekkast is uit elkaar gevallen doordat dit niet goed gemonteerd was.
De hoge apothekerskast staat te bungelen door slechte montage.
Geen stopcontacten geplaatst.
Wij wachten nu na 4 maanden nog steeds op de na leveringen en oplevering van de keuken volgens afspraak. Wij zijn nu al 3 maanden bezig met bellen en mailen met het verzoek dit op te lossen. Telkens weer worden er data afgesproken die niet nagekomen worden omdat er geen monteur beschikbaar is. Bij I-Kook een keuken kopen is een drama!
REACTIE VAN EELCO BRAND FORMULEMANAGER BIJ I-KOOK
Bedankt voor uw feedback. Ik ben verrast door uw beoordeling die volgens mijn gegevens feitelijk niet klopt. Enkele weken geleden heb ik (namen I-KOOK) persoonlijk met u definitieve afspraken gemaakt over de oplevering van de twee keukens die in uw panden zijn geplaatst. U was daarover tevreden. Afgelopen vrijdag zijn de keukens zorgvuldig met u opgeleverd. De keukens zijn nu gebruiksklaar. De openstaande punten voor ons zijn nog: Het plaatsen van een RVS-blende boven uw koelkast en het plaatsen van een aftimmering op de wandkasten (beide als extra service van I-KOOK) en voor u betaling van het restantbedrag onder aftrek van de door ons reeds gestuurde creditnota's.
Reactie of foto toevoegen
“Service na 5 jaar”
Door Linda op zaterdag 8 jul 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na 5 jaar was een deurtje beschadigd. Gevraagd via email of dit nog te herstellen was. Heb gewoon een nieuwe deur gekregen. Hadden al mijn gegevens nog na 5 jaar. Ik zeg top winkel top service top medewerkers!
Reactie of foto toevoegen
“Goed contact helaas keuken nog niet af”
Door Steemers `t Veld op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
de aankoop ging naar tevredenheid, maar het plaatsen van de keuken moest binnen een dag 28-07-16 !!! en dat is te zien aan het matige resultaat , het herstel hier van laat op zich wachten, misschien is de afstand toch te groot, al was dat geen probleem bij de aankoop. het contact is goed en worden vriendelijk te woord gestaan ,helaas is de keuken nog niet af
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Jeroen & Elianne op donderdag 28 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na advies van verschillende mensen om ons heen zijn wij bij I-kook naar binnengelopen. Eindelijk een keukenzaak waarbij we eerst zelf op ons gemak rond konden lopen. Daarna heeft Jessica ons fantastisch geholpen. Alles was vrijwel mogelijk en met elkaar heeft dit geresulteerd tot onze allereerste droomkeuken. Jessica heeft ook het inmeten gedaan in onze woning. Wij hebben achteraf nog een aantal keer onze keuken aangepast en niets was te gek. De keuken hebben wij zelf laten plaatsen en aan deze overdracht ontbrak niks. Dus opnieuw een zeer positieve ervaring bij I-kook. Drie andere vriendenstellen van ons zijn inmiddels ook bij I-kook Capelle geweest en delen ook onze ervaring. I-Kook Capelle, en speciaal Jessica, onwijs bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden ermee”
Door Wiel Gerrist op donderdag 3 nov 2016 '16 | vestiging Sittard
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden er mee. We zijn heel goed geholpen. Alles is goed uitgelegd via een groot beeldscherm kon je alles volgen hoe de keuken eruit zou zien. Bij aanlevering hadden we een paar dingen wat beschadigd waren maar geen probleem er werd een nieuw onderdeel besteld en een bericht gestuurd als het binnen was. Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Hele prettige ervaring”
Door Heleen op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Hele prettige ervaring. Er wordt echt tijd voor je genomen, maar wel op nuchtere, niet pushende manier. Er wordt meegedacht qua maatvoering en zeker ook qua budget. Alle afspraken worden nagekomen en de keuken is echt prachtig geworden. Fijne monteur die alles keurig gedaan heeft. Niets werd afgeraffelt en alles klopte! Dank!
FOTO VAN HELEEN
Dank voor deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door B. Knol op donderdag 20 okt 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
Prima keuken geleverd; voldoet aan de verwachtingen. Een punt van kritiek: bij storing aan een accessoire wordt verwezen naar de betrokken leverancier. Dat is niet juist; I-Kook is en blijft volgens het geldende consumentenrecht als eindverkoper zelf verantwoordelijk voor de geboden garanties. Ik moet hierbij opmerken dat bij gebreken aan de keuken zelf, wel alle verantwoordelijkheid wordt genomen met een prima afwikkeling.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door de leeuw op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg tevreden met zowel Marvin als Mirjam de verkopers als Corné de keuken zetter. Er waren een paar wijzigingen nodig die super opgelost zijn. Wij zouden I-Kook ook aan anderen aan bevelen.
FOTO VAN DE LEEUW
Keuken langs de wand
REACTIE VAN DE LEEUW
nog een foto toegevoegd
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over totaal”
Door W.H van Heuvelen op zaterdag 10 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Wij hebben een keuken gekocht bij I-Kook en we zijn zeer tevreden over de begeleiding, koop en plaatsing. We zullen veel reclame maken voor I-Kook. Wim van Heuvelen
Reactie of foto toevoegen
“Extra kosten en nog steeds niet in orde”
Door es op maandag 3 feb 2014 '14 | vestiging Den Haag
Ze hebben mooie keukens, maar jammer genoeg is er geen goede notitie gemaakt van wat er precies wilde. Er kwam ook ineens nog een aardig extra bedrag bij voor aansluiten. Weer wilde graag weten waarom dat erbij kwam, maar helaas kan het geen antwoord op. Er word ook niet uitgelegd dat een keuken plaatsen wel een dag of 4 kan duren en voordat ze hem afmaken ben je weken verder omdat de verlichting standaard was geleverd! Erg jammer!
Reactie of foto toevoegen
“I-Kook”
Door Eric Witteveen op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Goede en snelle begeleiding van de winkel tot aan het plaatsen. Ervaren mensen en goede communicatie. De monteur was niet tevreden met een onderdeel en liet die snel vervangen
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Trineke Koelman op maandag 5 mrt 2018 '18 | vestiging Almere
Op zoek naar nieuwe keuken bij I-Kook Almere terecht gekomen. Met uitzoeken van meubels en apparatuur prima geholpen en meegedacht door Bas en Leon. De aflevering op afgesproken dag en tijd door zeer vriendelijke bezorgers. Montage door 2 zeer bekwame en meedenkende monteurs. Niets dan lof over winkel, bezorging en montage. Kan iedereen aanraden naar deze winkel te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Meedenkende mensen”
Door An Cobben Wagenaars op zaterdag 23 dec 2017 '17 | vestiging Eindhoven
Meedenkend personeel die stap voor stap uitlegt wat er staat te gebeuren. Marcel en ook Rob Dank voor jullie support wijze raad en accuratesse.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf en goede service”
Door E. Bayens op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Zeer goed geholpen. Ook toen bleek dat we de apparaten bij de buren toch wel veel voordeliger konden kopen, een verschil van €1500,- is niet gering, bleven ze zeer professioneel, en waren blij ons toch in ieder geval nog de keuken te kunnen verkopen.
Bij installatie hadden we nog wat vragen, ook hier namen ze ruim de tijd voor en hebben ons goed geholpen. Kortom, fijn bedrijf, goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Heijnen op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
keuken laten plaatsen . zeer gemotiveerde en behulpzame medewerkers. Probleempje met oven / ovenkast gehad na 4 maanden , werd zeer serieus behandeld en is perfect opgelost. Geen enkele aanmerking op de klantvriendelijkheid ,medewerking en afspraken! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Danny bakker op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Almere
Goed en professioneel personeel. Helpen mee denken met je. Prijs kwaliteit is goed. Ze komen hun afspraken 100% na. Ook al heb je een probleem staan ze gelijk voor je klaar. Ze plannen gelijk met je de afspraak Om je keuken in te komen meten. Henry van van de vestiging Almere, heeft alles tot in de puntjes naar onze wens geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Oude vervangen door nieuwe keuken”
Door Dennis Vaal op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Hebben onze oude keuken vervangen voor een nieuwe. Had de oude maten van deze keuken op gemeten, en hiermee een keuze te maken voor een nieuwe keuken. Tijdens ons bezoek in de showroom werden we op afspraak geholpen door de keuken coach, hiermee kwam er een keuken naar wens op papier. Er waren wel een paar contacten momenten in verband met het huidige tegel/stuc werk wat we wilden behouden. Ook het huidige leidingwerk moest aangepast worden aan de nieuwe situatie. De levering is tot zo ver goed verlopen dat alles compleet en onbeschadigd is afgeleverd en gemonteerd, zijnde dat de afvoer kap niet gemonteerd kon worden door dat de oude schouw te laag was, heb deze zelf aangepast. Kwa prijs/kwaliteit is i-kook aan te bevelen, moet wel goede en duidelijke afspraken maken wat je wilt en wat de mogelijkheden zijn, gezien er in de prijs weinig ruimte is voor aanpassingen en tevens meer onvoorzien extra werk.
Reactie of foto toevoegen
“Snelle en nette montage”
Door H.Schakelaar op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Hattem
Een zwarte keuken. Super mooie kwaliteit. Netjes geleverd zonder schade. Snel en netjes gemonteerd
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is een plaatje”
Door Ton op woensdag 20 apr 2016 '16 | vestiging Sittard
Goed geholpen en fantastisch gemonteerd. Keuken is echt een plaatje geworden. Had na plaatsingen nog wensen en ook is hier kosteloos een oplossing voor gekomen. Kan I-kook zeker aanbevelen! Voor evt. Een volgende keuken ga ik zeker weer naar i-kook.
FOTO VAN TON
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend tevreden”
Door A. Franke op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Onze ervaringen waren positief. Er werd goed meegedacht over onze wensen en budget aangaande de opstelling en aanschaf van de keuken. Ook de plaatsing was perfect, alle lof voor de installateur. inclusief de nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mar op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Almere
Ik had in eerste instantie een afspraak gemaakt om me te oriënteren op een nieuwe keuken, de mogelijkheden en de prijzen. Nog voor ik de deur uit ging had ik een keuken gekocht, geïnspireerd door 1 van de keukens in de showroom. Inmeten ging allemaal prima en mijn keuken was mooi op tijd binnen. Zeer tevreden en een echte aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met resultaat”
Door Thomas Wieringa op maandag 7 nov 2016 '16 | vestiging Hattem
Erg tevreden met de keuken en de service! Het enige vervelende met installeren was dat alle gaatjes, etc. (voor greepjes, etc.) nog voorgeboord moesten worden. Nu dit achter de rug is en de keuken geïnstalleerd zijn wij erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Monique Simons op zaterdag 1 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Marvin heeft mij prima geholpen en goed advies gegeven. Als extra service heeft hij mij naar het station gebracht. De keuken voldoet aan al mijn verwachtingen en de kwaliteit is uitstekend voor de prijs die ik betaalde. Ik zal i_kook zeker aanraden bij andere.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met inbouw apparatuur”
Door Jasperse op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een nieuwe keuken met inbouw apparatuur. Goede voorlichting, veel aandacht voor de klant. Een fantastische installateur die alles perfect heeft geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Steven Huibers op donderdag 3 nov 2016 '16 | vestiging Veenendaal
Er wordt geluisterd, advies gegeven, praktijk voorbeelden gegeven. De verkoop, levering, plaatsing is zeer naar wens gedaan. Prima prijs kwaliteit verhouding en zullen zeker vrienden kennissen familie jullie bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel geholpen”
Door Blonk op zaterdag 3 feb 2018 '18 | vestiging Den Haag
Professioneel geholpen door Rachid. Heeft goed geluisterd naar wensen en ideeën en kwam ook met adviezen en inbreng. Niet sturend naar een bepaalde keuken of apparatuur en dat vonden wij prettig. Ook de verdere afwikkeling door I-Kook en bezorging door Meubeltaxi was goed en kundig.
Reactie of foto toevoegen
“Kapot apparaat na garantietermijn”
Door Yvonne op woensdag 3 jan 2018 '18 | vestiging Leeuwarden
Apparatuur na 2,3 jaar kapot en dan wordt er gezegd dat de garantie is vervallen en ze dus niets kunnen doen. Kwam bovendien weer in de winkel kijken voor iemand anders en werden toen niet eens begroet in de winkel.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Jennefer Lau op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb een paar maanden geleden een keuken gekocht. Ben er superblij mee, snelle goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Geert Vroege op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Den Haag
Deze keuken was een demonstratie project! Alles liep super! Begon met uiterst vriendelijke ontvangst en deskundige begeleiding. De computer images gaven ons direct een prima idee hoe het zou worden en de werkelijkheid was zoals verwacht! Duidelijke installatie tekeningen, die onze installateurs in staat stelden foutloze leidingen aan te leggen! Dit is een bedrijf om aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Maartje Jansen op maandag 27 apr 2015 '15 | vestiging Huissen
We zijn erg goed geholpen bij ikook in Huissen. Het eerste ontwerp was meteen raak en de verkoper was duidelijk in de mogelijkheden en beperkingen. De prijs was ook duidelijk. Enige minpuntje is de afvalbak, die niet helemaal naar verwachting is. We zijn erg tevreden met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zelf plaatsing”
Door Jan Koudijs op woensdag 10 aug 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Prettige verkoper,niet opdringering. Duidelijke offerte en goed advies. De keuken kon zeer snel geleverd worden. Levering op tijd alles in orde. We hebben de keuken zelf geplaatst dus over de montage kunnen we niets zeggen.
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen advies”
Door D. van der Veen op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Gedegen advies van Willem. Hij denkt in oplossingen en is deskundig. Geen verkooppraatjes. Wij hebben het gevoel hetgeen te hebben gekocht waar wij naar op zoek waren. Een goede kwaliteitskeuken voor een goede prijs. Dit is dankzij Willem gelukt! De aflevering was op tijd, zonder gebreken of manco's. De installatie verliep prima.
FOTO VAN D. VAN DER VEEN
Kwaliteitskeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zal zeker aanraden”
Door Angela Kanters op zaterdag 25 apr 2015 '15 | vestiging Sliedrecht
Er werd goed met ons meegedacht en hierdoor goed naar ons als klant geluisterd. Service was ook goed. Zelfs na ondertekening van de offerte werd er nog meegedacht. We waren zijwanden vergeten in hoogglans en dat werd daarna mooi nog meegenomen zodat het eindresultaat een perfecte keuken is geworden. Zeer tevreden klant en zal IKook dus zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Rogier Holthuijsen en Diane van de Burgwal op dinsdag 1 mei 2018 '18 | vestiging Soesterberg
Zeer goede ervaring met deze winkel. Wij zijn in Soesterberg geweest. Ron, onze keukencoach heeft ons geweldig geholpen!! Hij dacht goed met ons mee en gaf eerlijk advies. Bij elke mogelijkheid, gaf hij de voors en tegens van de keuzes. Hierdoor wisten wij zeker dat we de keuken kregen die wij wilden hebben. Tot aan de kleinste detail werd gedacht en advies over gegeven. Ook over punten waar we zelf niet bij stil hadden gestaan. De levering was keurig op tijd en de keukenmonteur heeft de keuken perfect geplaatst! Wij kunnen I-Kook aan iedereen aanraden. Voor een zeer nette prijs hebben wij een droomkeuken. We zijn uiteraard ook bij andere keukenwinkels geweest, maar nergens zo'n goede ervaring als bij I-Kook (mede te danken aan Ron).
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijskwaliteitverhouding”
Door Dion op donderdag 5 nov 2015 '15 | vestiging Almere
Prima service, levering van de keuken was netjes op de afgesproken tijd. Door een miscommunicatie over een gekochte showroommodel koelkast, waar bij de aankoop niet werd verteld dat je deze zelf op moet halen, is er wel wat onenigheid ontstaan toen bleek dat deze niet geleverd werd samen met de rest van de keuken, maar uiteindelijk is ook dat netjes opgelost en is de koelkast enkele dagen daarna alsnog netjes afgeleverd. De keuken hebben we zelf geplaatst, wat prima te doen was doordat de kasten kant en klaar worden aangeleverd. Door de uitgebreide montagehandleiding en meer dan voldoende montagematerialen was het prima te doen en het eindresultaat is dan ook perfect. Mooie en kwalitatief erg goede keuken voor een uitstekende prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door A.M. op woensdag 20 apr 2016 '16 | vestiging Huissen
Ik heb een kleine keuken met weinig mogelijkheden. Ik wilde graag een boilertje beneden omdat het lang duurt voor ik warm water had. Rob heeft de suggestie gedaan een kookkraan aan te schaffen met een 5 liter boiler onder de plint. Wat heb ik daar een plezier van! De installatie door Patrick verliep ook vlekkeloos. De oude keuken was er op tijd uit en de nieuwe keuken werd op tijd bezorgd. Een nog niet ontdekte lekkage is verholpen en een leiding die half verstopt was vervangen. De keuken is netjes geïnstalleerd. Ik had lastige tegels uitgezocht, maar ook die zijn keurig verwerkt. Ik kan I-Kook zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk de moeite waard”
Door Mina op donderdag 21 mei 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Ik ben geholpen door Martin en dat is een klantvriendelijke medewerker. Met de geleverde keuken is het een en ander niet goed gegaan maar het eindresultaat is super. Veel geduld moeten hebben maar uiteindelijk zeker de moeite waard. Ik zou iedereen die is op zoek is naar een keuken, aanraden om naar het filiaal Soesterberg te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door A Schuurman op zaterdag 17 dec 2016 '16 | vestiging Hattem
Zijn goed geholpen.Werd meegedacht, jammer dat de keuken te laat is geleverd. Dit gaf veel stress. Had de vakantie's moeten incalculeren.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cleyman op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij kregen een goede uitleg, hulp bij de keuze, er werd veel tijd vrijgemaakt om door de toonzaal te lopen zodat we alles goed konden zien in werkelijkheid, levering op korte termijn en perfect in orde! Een echte aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteitskeuken”
Door G van Meeteren op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Soesterberg
We zijn uiterst deskundig geholpen bij het ontwerpen en kopen van onze nieuwe keuken. Er is volop meegedacht. Ook de bezorging en installatie zijn uitstekend verlopen. We genieten iedere dag van onze kwaliteitskeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve review”
Door Corine Koning op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Almere
Wij kochten een complete keuken voor onze nieuwbouw woning. Medewerkers zijn erg meedenkend, adviserend en erg geduldig. Wij zijn ook bij concurrenten geweest maar deze waren allemaal heel erg aan het drammen naar een handtekening. De oplevering van onze woning werd helaas diverse malen uitgesteld. Men was heel erg flexibel in het verzetten van de afspraak voor het plaatsen. Zelfs rond de zomervakantie. Dat was echt super. Kortom wij hebben een hele goede ervaring met ikook almere.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Els Kamps op zondag 11 okt 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Prettig geholpen. Goede service. Meteen antwoord op vragen.
Denken met je mee. Je bent tot niets verplicht. Humoristische verkoper. Prettig om mee te maken. Zo kan het ook. Geen aanbetaling. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Inge Borrel op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
We werden goed geholpen alles was duidelijk. Ook met ophalen werd mee geholpen en met de nabestelling ging ook alles goed niks op aan te merken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door radboud de haas op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Een nieuwe keuken aangeschaft en heel prettig geholpen Door een medewerker die ook over het praktische gedeelte nadenkt. Keuken keurig geleverd alleen een verkeerde plint. Even een belletje en met een week de juiste plint binnen. Top weer.
Reactie of foto toevoegen
“Budget keuken”
Door Bart Soeters op woensdag 20 apr 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Ben door Martin uitstekend en vlot geholpen. Toen ik aankwam had ik al een aardig beeld wat ik wou. Het uitwerken van mijn idee ging vlot waardoor knopen snel konden worden doorgehakt.
Heb gekozen voor het zelf plaatsen en ophalen van de keuken. Alle onderdelen en benodigdheden waren aanwezig wat ervoor zorgde dat ik de keuken in een keer heb kunnen plaatsen. Zelf had ik de deur van de vaatwasser gesloopt, met een mailtje kon ik na 2 weken zonder kosten een nieuwe deur ophalen. Wat een service! Heel erg bedankt en ik raad jullie dan ook aan andere aan voor een budget keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door Marianne op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Mijn ervaring was eerst goed met de eerste paar keer dat ik er kwam..de tekening enzo ..wel liep het daarna niet helemaal lekker meer en liep ik wel tegen wat dingen aan..de maten waren niet helemaal goed gegaan en vond ik het lastig dat degene die de tekening had gemaakt 'boos' was op de monteur van I Kook en ik voelde me daar tussen zitten..dat vond ik wel erg jammer..de aflevering etc is wel gewoon goed gegaan en ben zeker erg blij met mijn nieuwe keuken..
REACTIE VAN EELCO BRAND (FORMULEMANAGER I-KOOK)
Bedankt voor je feedback Marianne. Wat je schrijft is inderdaad niet leuk. Je Keukencoach Jerry neemt nog even contact met je op. Veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Fam Boer op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
We hebben de keuken nu alweer een paar maanden en het bevalt prima. We zijn super aardig geholpen door olaf en ook de montage verliep perfect ! Echt een aanrader om even bij I-Kook binnen te lopen ! Kortom zijn wij er helemaal blij mee !
Reactie of foto toevoegen
“Te weinig info gekregen”
Door Fam. Matthijssen op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een nieuwe keuken voor ons vakantiehuisje gekocht. Te weinig info over apparatuur gekregen en te weinig meegedacht. Voorbeeld: enorme herrie afzuigkap, geen indicatie of vaatwasser klaar is en geen kort programma, oven onhandig op die plek. Bediening inductiekookplaat zó ongemakkelijk, zodat er inmiddels een nieuwe inductiekookplaat in zit van ander merk. Nooit door I-kook aangehaald om bovenzijde keuken af te timmeren. Buts in aanrechtblad, krassen in ovendeur, plint achterstevoren gemonteerd. Eerste twee opgelost, laatste punt pas later geconstateerd. Vandaag 2 keer gebeld, werd niet opgenomen, klacht: gootsteen loopt leeg, daar stoppen niet goed afdichten.
REACTIE VAN GW
Wellicht ook eigen initiatief tonen en kijken wat de specificaties van apparatuur is wat je koopt!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door A. Koopmans op maandag 3 aug 2015 '15 | vestiging Huissen
Heel goed geadviseerd in de opstelling van de keuken en de keuze van de diverse apparaten m.n. prijs /kwaliteit. Heel plezierig geholpen in vestiging. Goede service, zowel terplekke, telefonisch of mail. Ook goed geadviseerd bij problemen met plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Strakke plaatsing”
Door Fam Mulder /Vlaspolder op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Keuken gekocht. Prima service en informatie. De keuken is verder strak geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fuit op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Keuken gekocht. Heel goed geholpen. Goede service.
FOTO VAN FUIT
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Marianne de Vos op donderdag 14 dec 2017 '17 | vestiging Almere
We hebben er een complete keuken gekocht voor een nieuwbouwappartement. Ze denken serieus met je mee, komen met goede voorstellen en komen hun afspraken na. Er heerst ook een prettige sfeer in de zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Echt top”
Door Jeroen Geertsen op zaterdag 24 jun 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Service en flexibiliteit zijn echt top. Na het bestellen van de keuken hebben we zo'n beetje alles nog aanpast. Dit was geen enkel probleem. Installeren ging ook top. Paar fronten etc hadden zeer lichte beschadigingen, ook dit is zonder enige discussie vervangen. Heel fijn en een absolute aanrader. Ron is eerlijk en adviseert je ook om dingen niet te doen, heel klantgericht en kundg.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Inge Soer op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Veendam
We hebben goeie ervaring met i kook alles netjes uitgezocht voor ons . Keuken werd snel geleverd en ge plaatst super netjes. Als je vragen had beantwoorden ze die gelijk. Heel netjes allemaal Tevreden klant
FOTO VAN INGE SOER
Net geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Irma op dinsdag 26 sep 2017 '17 | vestiging Hattem
nam alle tijd!duidelijke tekening. Geen verplichting tot aankoop. Top! En een prachtige keuken. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Gerrit en Ria van Lunteren. op zaterdag 20 feb 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Mijn ervaring met IKOOK is de klantvriendelijkheid die wij mochten ontvangen van Martin van Bergen, zeer sympathieke verkoper niets was te veel heel goed mee gedacht over ons ontwerp, goede adviezen van zijn kant mee gekregen, we hebben heel veel plezier van onze nieuwe keuken (een prachtig meubelstuk) Martin bedankt.
FOTO VAN GERRIT EN RIA VAN LUNTEREN.
Keuken als meubelstuk
Reactie of foto toevoegen
“Goede leverancier met ruimte voor verbetering”
Door Arnold op zondag 10 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
In het bestelproces is goed meegedacht. De kwaliteit van de geleverde keuken is prima, en bevalt uitstekend. Ook is de keuken goed gemonteerd. Verbeterpuntjes zijn er ook: de monteur mag meer aandacht besteden aan het netjes achterlaten van de woning (garage lag vol zaagstof en -afval, verpakkingsmaterialen lagen verspreid in de tuin).
Helaas waren er tijdens montage beschadigingen ontstaan, maar die zijn in overleg grotendeels weer netjes opgelost. Verder ontbrak het ventilatierooster voor de koelkast, dit heb ik zelf op moeten lossen. Kortom, op zich een goede leverancier, met nog wat ruimte voor verbetering
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door sonja van der Meer op donderdag 22 feb 2018 '18 | vestiging Almere
Wij zijn zeer tevrede over onze aankoop van onze nieuwe keuken bij I -Kook.Ze denken heel goed mee met de wensen van de klant.De prijskwaliteits verhouding is prima te doen.Van ons krijgt I -Kook een dikke 10 en we zullen jullie zeker aanraden bij onze kenissen en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Veel aandacht”
Door Anne Popkema op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
Veel aandacht voor de klant, goede adviezen, sterke prijsvoering. Klachtafhandeling ook naar alle tevredenheid. Flexibel bij instantproblemen. Ook de onderaannemers hebben kwaliteit geleverd ......................................
Reactie of foto toevoegen
“In het algemeen een aanrader”
Door Dico Krommenhoek op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prima contact, goede voorlichting, meedenken. Echter helaas verkeerde informatie betreffende leidingen en de afmetingen van een eindstuk, waardoor de monteur drie keer moest komen. Aftersales: OK, met kleinigheidje: heb info gevraagd betreffende een onderdeel waarover niets staat in de handleiding, maar wel bijgeleverd is bij de stoomoven. Was doorgestuurd naar de leverancier...Nog geen antwoord. In het algemeen: Aanrader: JA
Reactie of foto toevoegen
“Aan te raden”
Door Fam Bouwman Arnhem op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Huissen
Eerst rondkijken. Op het juiste moment contact met de verkoper.
Goede luisteraar. Goede vragen gesteld in een zeer geanimeerde sfeer. Zakelijk en kundig concept gemaakt .Getoetst op dat wat zochten en direct een zakelijk voorstel. gedaan. Afhandeling en bezorging alles volgens afspraak.Ook de nazorg dik in orde..Alles dik in orde en zeker aan te raden voor toekomstige klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Joyce van den berg op zaterdag 10 mrt 2018 '18 | vestiging Veenendaal
Wij hebben een keuken gekocht bij i-kook Veenendaal en zijn door het hele team supergoed begeleid bij aanschaf en levering. Doordat onze nieuwbouw niet opschoot, moest de levering enkele malen uitgesteld worden. Men deed steeds zijn uiterste best om alles in goede banen te leiden zonder ooit ongeduldig te worden
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over keuken minder over aftersales”
Door Richard op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
We zijn tot op heden erg tevreden over de keuken zelf (4 maanden). Ook het plaatsen ervan is goed verlopen.

Minder te spreken zijn we over de aftersales service. Het geleverde keukenblad was beschadigd. Na enkele weken kwam een servicemonteur van de keukenbladproducent langs om de schade te repareren/de schade te beoordelen. Zijn conclusie: het blad kan niet ter plekke gerepareerd worden, dit moet in de fabriek gebeuren. Na een maand kregen we een brief met daarin de mededeling dat er toch geprobeerd zou worden om het blad ter plekke te repareren. Dezelfde servicemonteur kwam langs (blijkbaar was hij van gedachten veranderd en meende hij het nu wel te kunnen verhelpen) en was van plan de kopse kant van het blad (waar de beschadiging op zit) te vervangen. Nu ben ik zelf geen keukendeskundige, maar het lijkt me niet de bedoeling om een composiet keukenblad in de tuin te zetten, hier de kopse kant af te bikken en er vervolgens een nieuwe op te zetten. De servicemonteur kwam na een uur ook tot deze conclusie. Al met al keerde hij onverrichte zaken huiswaarts. Uiteindelijk hebben een nieuw blad gekregen en is deze inmiddels door de keukenmonteur (dus niet van de keukenbladleverancier maar van iKook zelf) vakkundig geplaatst.

Wat ons met name gestoord heeft in deze kwestie is het gebrek aan communicatie. Ik moest iedere keer zelf bellen om te vragen wat de status is en zaken in gang zetten. Daarnaast kreeg ik communicatie vanuit de keukenbladleverancier en moest ik met hen zaken afspreken. Dit zorgt voor verwarring en er gaan zaken langs elkaar lopen. Ik verwacht in deze dat ik alleen communiceer met mijn keukenzaak omdat ik daar de keuken gekocht heb. Wat ons daarnaast flink gestoord heeft is het feit dat de bladenleverancier alleen op donderdag in het noorden des lands is voor service. Ik verwacht van een keuken die ik 20 km verderop koop dat ik ook snelle service kan verwachten. Dat de bladenleverancier 215 km verderop zit kan ik niets aan doen en daar heb ik ook niet voor gekozen. Service moet voorop staan, ongeacht de afstand.

Al met al: prettige gesprekken tijdens ontwerp, vakkundige plaatsing, fijne keuken (kwaliteit/duurzamheid kan ik nog niets over zeggen na 4 maanden maar lijkt goed) en een matige tot slechte aftersales service.
REACTIE VAN HAYO SMIT (KEUKENCOACH I-KOOK VEENDAM
Bedankt voor je feedback en Ik begrijp je helemaal! Onze werkbladleverancier moet de tijd krijgen om een probleem op te lossen maar jij mag daarvan niet de dupe worden! Het is achteraf, maar ik had meer regie moeten houden in deze service afhandeling. Excuses daarvoor!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden ondanks problemen”
Door J.Q.W. Hagen op vrijdag 31 jul 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Levertijd te lang, verkeerde spullen geleverd, waardoor nog langer wachten. Moest bijbetalen voor de kabel van inductieplaat naar WCD. Afzuigkap werd geleverd met kapotte lamp, daarover gereclameerd. Antwoord: lamp zit niet in de garantie!! Maar zouden toch een nieuwe lamp leveren. Tot nu toe geen lamp gezien. Communicatie bij laatste loodjes erg slecht. Monteur stond zonder afspraak met ons ineens voor de deur. Maar verder zijn we tevreden over de geplaatste keuken ondanks bovenstaande problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door Fam. van der Groen op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Oud-Beijerland
Onze ervaring is goed geweest vanaf moment bij binnenkomst in de winkel waar we netjes te woord zijn gestaan en geholpen zijn en ook het advies was duidelijk, het inmeten van de keuken is netjes gedaan. Prijs kwaliteit is prima in orde, ook na wat schade tijdens levering is dit netjes door de vestiging opgelost door nieuwe onderdelen te leveren. Wij zijn blij met onze keuze voor I-kook. Ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk”
Door Micha op maandag 12 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
Duidelijk advies, scherpe prijs en goede montage. Daarnaast is de kwaliteit van de keuken goed. De uitvoering van het meerwerk is ook goed gedaan. Inmiddels heb ik I-KOOK bij vrienden en collega's aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door C. de Vrij (Zorgstichting De Rots) op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Veendam
Alles volgens afspraak geregen, het opbouwen van de keuken is netjes en volgens plan verlopen, 1e schade (deur) is zo snel mogelijk vervangen. 2e schade (vaatwasser) ook gerepareerd alleen de problemen met de (wok gaspit) is nog niet nog niet geregeld.
FOTO VAN C. DE VRIJ (ZORGSTICHTING DE ROTS)
Ontwerp van de keuken
REACTIE VAN KEUKENCOACH PATRICK
Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Keukencoach Henk is momenteel met je in contact over de gaspit. Dit wordt in overleg met de Fabrikant opgepakt. Veel kookplezier met je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer kundig bij verkoop”
Door Peter Brok op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede en zeer kundige verkoper(Andre), we zijn zeer tevreden over de totale aanschaf van de keuken. Ook zijn we tevreden over hoe de mankementen zijn afgehandeld. Het enige minpuntje is dat we een spoelbak hebben die niet afloopt naar het putje. Hierdoor blijfen de vuilresten sneller in de spoelbak achter. Wij hebben ons dat bij aanschaf niet gerealiseerd dat deze mogelijkheid bestond.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Norder op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Almere
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken en de afhandeling van de keuken. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Zouden IKOOK Almere zeker aanraden aan vrienden/familie en bekenden. Bij levering was het flessenrek van de koelkast kapot, na een telefoontje naar IKOOK werd dit gelijk opgelost en kregen we een nieuwe.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Vlieger op maandag 19 okt 2015 '15 | vestiging Hattem
Ben prima geholpen! Zeer vriendelijk en kundig. Ben erg blij en tevreden met de keuken (Lazio greeploos). Het enigste puntje is dat het lampje in de afzuigschouw het niet doet. Wellicht dat daar nog iemand naar kan komen kijken.
FOTO VAN VLIEGER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij ermee”
Door A.Aktekeli op maandag 11 dec 2017 '17 | vestiging Almere
Wij zijn zeer blij met onze keuken voldoet aan onze wensen
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen maar wacht nog op plint”
Door R.H.Hamminga op zaterdag 1 aug 2015 '15 | vestiging Veendam
We werden goed geholpen maar wachten vanaf april nog steeds op onze plint die vervangen zou worden,ook het afzuigsysteem voldoet niet naar wens. De installateur geeft aan dat wij er problemen mee krijgen, en zou dit door geven maar tot op heden nog niets gehoord en dit is al weer zes week geleden.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Igor Burchitz op maandag 20 feb 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
I-Kook was onze beste ervaring in de laatste jaren!!! In verband met nieuwbouw woning, hadden wij veel contacten gehad met verschillende bedrijven, aannemers en installateurs. I-Kook is gewoon een etalon voor klantvriendelijk, professionalisme en deskundigheid. Na 4 maandenlange zoektocht en heel veel keukenwinkels (17 in totaal), gekozen wij voor I-Kook in Capelle aan den Ijssel. Wij hadden 4 lange gesprekken om alles nauwkeurig te bepalen en goede design van de keuken te krijgen. Tijdens elke gesprek was de adviseur, Jessica Renders, zeer vriendelijk, deskundig en helemaal niet opdringerig zoals bij andere winkels. Bestellen, inmeten en levering ging fouten-loos en alles was netjes op tijd opgeleverd. Ook tijdens deze belangrijke periode stond Jessica constant klaar met hulp en vriendelijk advies. De installatie van de keuken verliep op kwalitatief hoog niveau door Rene van De Keukenstellers. Wij waren zeer blij hoe alles geïnstalleerd was maar ook met suggesties en het meedenken over efficiëntere gebruik van de keuken. Ook hebben de waterkraan en verlichting elders anders aangeschaft en niet in de keukenzaak. Maar die werd alsnog heel vriendelijk geïnstalleerd door Rene. Onze keuken heeft ons geen enkele zorg opgeleverd, we zijn er heel blij mee en service was boven alle verwachtingen.
FOTO VAN BURCHITZ
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door K. Claessen op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
In juni ons nieuwe huis gekocht en via-via terecht gekomen bij i-Kook. Voordat we bij i-Kook terechtkwamen, hebben we eerst de 'Duitsland-variant' uitgeprobeerd. Een aantrekkelijke optie, echter de realiteit bleek een teleurstelling. De netto prijzen bleken aanzienlijk hoger dan in Nederland, iets wat wij niet verwacht hadden. Daarbij waren de gebruikte materialen niet van goede kwaliteit. Uiteindelijk terecht gekomen bij i-Kook in Den Haag aan de Zichtenburglaan in Den Haag. Na uitgebreid rondgekeken te hebben in de winkel, werden wij vriendelijke te woord gestaan door het personeel onder het genot van een kopje koffie. Ook werd er tijdens alle gesprekken rekening gehouden met ons kind, toen 5 maanden oud. Luier wisselen en voeden, alles was mogelijk.

De onderhandelingen duurden langer dan gepland, mede omdat wij een grote wensenlijst hadden. Wij werden op prettige wijze geadviseerd over de indeling van de keuken, de keuze van de werkbladen, de grote van de keukenkastjes en de inbouwapparatuur. Met een heleboel zaken hielden wij in eerste instantie geen rekening. Na gesprekken over en weer hebben we een definitieve keuken gekozen, waarbij meerdere materialen zijn gecombineerd. Uiteindelijk kwamen we redelijk snel tot een goede prijs, waarbij we specifiek gekozen hebben om de keuken door i-Kook te laten inbouwen. Hiermee werd ons het werk uit handen genomen en zouden bij eventuele calamiteiten de herstelwerkzaamheden op het conto van i-Kook komen.
Na het opmeten van de keuken werden alle producten besteld en na 8 weken werd de keuken geplaatst. Er werd na plaatsing nog kort overlegd of alles naar wens was. Wij waren van mening dat de 'zwevende planken' die we naast de afzuigkap hadden laten plaatsen, achteraf niet onze stijl bleek te zijn. i-Kook reageerde hier adequaat op door de planken te laten weghalen en restitueerde het geld. De afzuigkap bleek correct te zijn opgemeten, echter de afvoer was door de aannemer op het laatste moment aangepast. Ook hier liet i-Kook zich van zijn beste kant zien. De koof werd kosteloos aangepast en opnieuw geplaatst. Een klein defect in het keukenblad had geleid tot het volledig vervangen van het blad. En daarbij hadden zij ook nog een cadeau voor ons in petto. Een gloednieuwe magnetron! Zomaar! Omdat het iets langer had geduurd voordat de gehele keuken 'af' was. Kortom, een prima bedrijf met service hoog in het vaandel. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt ervan”
Door Fam. Eijke op maandag 31 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij zijn door de goede recensies bij I-KOOK terecht gekomen en hebben daar zeker geen spijt van. Hebben nu al weer enige tijd de keuken staan, en zijn er nog steeds zeer tevreden over. We zijn professioneel begeleid bij het maken van alle keuzes en wensen met het uitzoeken van een keuken. Maar we zijn bovenal zeer vriendelijk geholpen, en netjes volgens afspraak. Ook over de service naderhand zijn we te spreken. 1 Zijpaneel was beschadigd bij levering, en duurde wat lang voordat hier een nieuwe voor geleverd werd, maar dit had waarschijnlijk meer met de vakantieperiode te maken. I-KOOK Bergen op Zoom bevelen raden we dan ook graag aan!
Reactie of foto toevoegen
“Service super, apparatuur is minpunt”
Door Reijmerink op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Positieve uitleg door dhr. Steenvoorden van i-kook vestiging Capelle aan den IJssel, minpunt is dat de inbouwapparatuur van goedkope bouwmarkt kwaliteit is. Dit was ook de opmerking van de monteur van ETNA die al voor de derde keer bij ons was. Slecht resultaat afwasmachine qua wassen en drogen, koel/vriescombinatie al vernieuwd en nu loopt of er een raket op stijgt. Super service van i-kook Capelle aan den IJssel door direct een leen koelkast te brengen nadat de nieuwe binnen 48 uur de geest gaf.
Reactie of foto toevoegen
“Aparte verkoop, netjes opgelost”
Door Postma op vrijdag 27 apr 2018 '18 | vestiging Oudehaske
Slecht geadviseerd, slechte montage, betaling wordt geacht voor de montage te voldoen en de keuken monteur moet apart betaald worden en de verkoper brengt de keuken met busje en moet voor bezorgen contant betaald worden. Aparte manier van verkopen.

Aanvulling ontvangen 19 juni 2018: Er waren wat dingetjes, maar deze zijn netjes opgelost. Dankjewel Fokke
REACTIE VAN EELCO BRAND (FORMULEMANAGER I-KOOK)
Bedankt voor uw terugkoppeling. Vervelend en spijtig dat er wat misverstanden waren met betrekking tot de betaling van uw keuken. Bij I-KOOK werken we niet met aanbetalingen. Alle betalingsafspraken worden verder in overleg met de keukencoach gemaakt. Excuses dat de afspraken in dit geval (kennelijk) niet helemaal duidelijk waren. De keuken is gemonteerd via ons, wij staan dus voor de kwaliteit van de montage. We begrijpen dat er nog een paar puntjes open staan, die pakken we samen op!
REACTIE VAN POSTMA
Afzuigkap functioneerde niet, de lucht werd naast het kastje naar beneden geblazen, monteur terug geweest en kreeg de mededeling dat er misschien wel een nest in de pijp zat en kon ie niks aan doen nou zelf maar even de boel los gehaald en blijkt dat de slang met plakbandjes vast geplakt was en deze waren los gelaten heb 'm nu zelf op de juiste manier vast gemaakt en het werkt nu weer.
REACTIE VAN FOKKE HOFMAN (KEUKENCOACH OUDE HASKE)
We hebben inmiddels met elkaar gesproken. Heel vervelend dat dit fout gaat en dat trek ik mij persoonlijk aan, ik wil dit graag rechtzetten en neem daar nog contact over op.
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuze”
Door Mm op vrijdag 5 jun 2015 '15 | vestiging Huissen
Een nieuwe keuken, met behoud van eigen aparatuur, is onze keuze.
bij levering klopte alles, aparatuur zo overgezet. Mooie kwaliteit keuken. Zeker een aanrader. Materiaal is van kwaliteit, de scharnieren zijn duidelijk van goede kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Marloes v. Eck op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Prima geholpen in het filiaal in Soesterberg. Afspraak gemaakt, zodat er tijd voor jou is!
Er werd rekening gehouden met je wensen en budget. Ook is er veel keuze in verschillende keukens. Ben heel blij met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. F Hartman op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Wij zijn zeer tevreden over I Kook Veendam. Het uitzoeken samen met Hayo Smit was zeer relaxed. Wist goed mee te denken! Het plaatsen van de keuken is ook prima verlopen. Goed afgewerkt en de monteur kunnen we ook iedereen aan raden. Al met al alleen maar lof voor de keukenzaak.
Reactie of foto toevoegen
“No nonsense”
Door Frans de Vries op woensdag 2 aug 2017 '17 | vestiging Oudehaske
Prima ervaringen met de levering van onze keuken. Fokke Postma van I-Kook in Oudehaske regelde alles uitstekend. No-nonsense, geen kleine lettertjes, geen wurgclausules.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Dirk Zwart op maandag 19 okt 2015 '15 | vestiging Leeuwarden
Geen opdringerige verkoop, zeer goede informatie verstrekking. Zeer goede kwaliteit voor een erg redelijke prijs. Perfecte levering en plaatsing en afwerking. Een verademing als je eerst informatie hebt in gewonnen bij de buurman, de keuken concurent. (misleidende kortingen en heel agressief verkoopbeleid). Een dikke 10 en al aangeraden aan familie en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Hebben het voor elkaar gekregen”
Door Mohamed Aliyat op maandag 19 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Het komt niet vaak voor dat je iets koopt waarvan je achteraf kan zeggen goh zo heb ik het nou altijd gewild. Toch moet ik zeggen dat I-Kook het voor elkaar heeft gekregen. Ben zeer tevreden over de keuken en ondanks dat het een redelijk ingewikkelde keuken is/was om te maken is het in een keer gewoon ook goed opgeleverd. Tevens kon ik ook altijd binnen lopen om eventueel wat advies te vragen of om hier en daar wat wijzigingen door te voeren. Allemaal geen probleem. Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren is dat je ook niet het gevoel kreeg dat je gedwongen werd om te kopen terwijl dat bij andere keukenleveranciers zeer zeker wel het geval was. Echt mijn complimenten aan Jos en Sjoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne samenwerking”
Door Yvo van der Tol op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een hele fijne samenwerking gehad met Jessica Renders van I-Kook Capelle. Ze heeft samen met ons gekeken naar de beste keuze voor ons budget en dacht ook mee met de mogelijkheden die we hadden in onze keuken. We hebben na de plaatsing ook een foto van de keuken gestuurd naar Jessica om te laten zien hoe hij is geworden en om haar te bedanken.
Reactie of foto toevoegen
“Paar opmerkingen verder prima”
Door Sieka op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Veendam
De kosten voor de installatie kwamen behoorlijk hoger uit dan voorspeld en waren niet gespecificeerd. De geleverde kookplaat had toch geen pannendragers die in de afwasmachine mochten, terwijl ik dat wel had aangegeven. En de afzuigkap heeft toch meer decibels dan gewenst. De rest is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Opvallend goed”
Door Gert Folmer op woensdag 13 dec 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Super, de klant gerichte benadering met goed onderbouwde adviezen zijn opvallend goed. Perfect met alles zeker niet. Er liepen ook een aantal zaken scheef met aflevering en een beschadiging, dit buiten controle van I-kook. Een telefoontje was voldoende en direct geregeld. Gewoon fijn om wat te kopen. Chapeau.
Reactie of foto toevoegen
“Dachten met ons mee”
Door Fam. van Vliet op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Hattem
Wij hebben een keuken gekocht in Hattum bij Heleen. We zijn zeer deskundig geadviseerd en geholpen (Heleen liet ons meerdere mogelijkheden zien en gaf ons goed advies). Toen bleek dat de keuken boven ons budget kwam, dacht zij met ons mee om onze wens toch te realiseren. Wij zijn super blij met onze keuken dankzij Heleen en I-Kook!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Mandy Lubach op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Van ontwerp tot plaatsing en daarna een persoonlijk bezoek waarbij de puntjes op de i werden gezet. Fijn!! Een aanrader! Kortom bij het vinden van een keuken op maat is I-KooK een juiste keuze gebleken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit-prijsverhouding”
Door Sander Pieterman op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Veendam
Prima geholpen en de monteur die de keuken kwam plaatsen heeft alles netjes afgewerkt. We zouden i-kook zeker aanraden bij andere mensen.
Keuken: Goede kwaliteit-prijsverhouding. Personeel:Heeft ons ook super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima begeleid”
Door G. Peeters op dinsdag 13 jun 2017 '17 | vestiging Huissen
De heer Zoeter van de zaak in Huissen gaf prima begeleiding bij het kiezen van de opstelling van de keuken, het te kiezen materiaal, apparatuur en beheren van het budget. De service was ook uitstekend. Een topzaak!
Reactie of foto toevoegen
“2e aankoop”
Door Oldenburger op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Voor de tweede keer een complete keuken met apparatuur
FOTO VAN OLDENBURGER
Hele keukenwand
Reactie of foto toevoegen
“Goede koopervaring maar problemen met kraan”
Door C Jongerius op dinsdag 1 mrt 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Bij kopen was ervaring goed, niet opdringerig, en hadden goede adviezen. maar ik heb nu problemen met mijn kraan,ik heb hier al meerdere keren over gebeld ,nu is er bij I kook een nieuwe binnen gekomen.,maar hoor niks van de monteur,want die zou bellen voor een afspraak.maar als er water in mijn aanrechtblad komt ,hebben we er een probleem bij.
Waar ik ook niet tevreden over ben ,is dat mijn bestekbak heel heet wordt,want die zit onder mijn inductieplaat.daar is de monteur wel gelijk voor langs geweest, en die heeft een rooster onder in mijn plank gezet,heeft niks geholpen. Hoe langer ik kook hoe heter mijn bestek wordt.zo heet dat ik mijn bestek met een doekje beet moet pakken, echt te zot. Jullie horen dat te weten, of besteklade onder inductieplaat kan .
REACTIE VAN ROEL OOSTRA
Bedankt voor uw reactie en excuus ! We hebben inmiddels met elkaar gesproken en alles weer vlot getrokken. Onze monteur maakt op korte termijn een afspraak om de kraan te monteren en opnieuw te kijken naar de koeling van inductiekookplaat. Technisch is het ontwerp namelijk in orde. Wij gaan zorgen dat u helemaal tevreden raakt ! Ron Hubers, Keukencoach I-KOOK
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er top uit”
Door Wasse op zaterdag 24 okt 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Goede service, goede prijzen. Tussendoor nog een wijziging gemaakt, was geen probleem en zo opgelost. Wegens aparte constructie keuken, later nog kosteloos een extra plaat gekregen. Zeer tevreden en keuken ziet er top uit!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Fam. Stoffels op donderdag 15 dec 2016 '16 | vestiging Huissen
Prettige winkel, waar we ook zeer deskundig zijn geholpen. Direct een prima,scherpe prijs, zonder de bekende 'koehandel' vooraf. Alles netjes een dag van te voren geleverd en het was (bijna) allemaal perfect op maat, zodat de installatie soepel kon verlopen. Ook de nazorg was weer zeer klantvriendelijk. Kortom; een perfecte prijs-kwaliteit verhouding!
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door c.e. Matthijsse op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Huissen
Klantvriendelijk, kijken persoonlijk met je mee, vrij snelle service en afspraken mogelijk. Ik had alleen wel wat meer informatie willen hebben over het werkblad; dit blijkt nl gevoelig voor water, en ik had al snel kalkkringen.
Reactie of foto toevoegen
“Snel en keurig geregeld”
Door van Leijenhorst op zaterdag 29 okt 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Wij waren op zoek naar een leuke kleine keuken. Via de website al de perfecte keuken gezien. Even wezen kijken in de showroom en daar gelijk wat info gehad, de verkoper hielp ons perfect, totaal niet opdringerig. Een aantal weken later een afspraak gemaakt en de keuken besteld. Wij raden het bedrijf zeker aan! Top service en er word goed met je meegedacht. De levering was ook erg snel en keurig geregeld allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door M. de Vos op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Huissen
Prima service. Alleen de gasplaat valt wat tegen. Het is namelijk niet mogelijk het gas echt klein te zetten. Soep trekken of suddervlees lukt dus niet. Verder is de tochtstrip in de koelkast los. Maar de keuken is verder prachtig en fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk goed”
Door Schenderling op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Sliedrecht
In 1ste instantie n slechte verkoper, luisterde niet naar onze wensen, maar had her voornamelijk over zichzelf we wilden eigenlijk weglopen ! Maar toen ging David zich ermee bemoeien en kwam het uiteindelijk allemaal toch nog goed
Reactie of foto toevoegen
Adresgegevens I-Kook
Website: www.i-kook.nl
aAlmere (14 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
bAlphen aan den Rijn , Euromarkt 105-107, 2408 BD Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 25 15 10
cBergen op Zoom (20 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
dCapelle aan den IJssel (25 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
eDen Haag (28 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
fDen Helder (1 ervaring), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
gEindhoven (1 ervaring), Kanaaldijk-Noord 5A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 303 37 00
hEtten-Leur (2 ervaringen), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
iHattem (13 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
jHengelo OV (7 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
kHuissen (20 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
lLeeuwarden (10 ervaringen), Kelvinstraat 9, 8912 AN Leeuwarden, tel 058 - 212 20 35
mOud-Beijerland (7 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
nOudehaske (10 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
oSittard (5 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
pSliedrecht (14 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
qSoesterberg (32 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
rVeendam (31 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
sVeenendaal (13 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
tZaandam (2 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.