Feedback
9,5

I-KOOK

Website: www.i-kook.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-KOOK
Bij I-KOOK koop je prachtige en betaalbare keukens. Met meer dan 20+ jaar ervaring en 28 lokale winkels zijn we altijd dichtbij. I-KOOK dé keuken voor iedereen!

Scherpe prijzen – vakmanschap – persoonlijke aandacht

Maak een afspraak
Onze keukencoaches adviseren je graag naar je droomkeuken.
Ervaringen
Er zijn 1421 ervaringen over I-KOOK. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1135 ervaringen
4 sterren228 ervaringen
3 sterren19 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster20 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Zeker een aanrader”
Door Nadia Willems op zaterdag 25 mei 2024 24 | vestiging Den Bosch
Matthew bedankt voor de geweldig service. Meedenkend in ontwerp, gaf ruimte om keuzes af te wegen, geen vraag was te veel, fijn contact vanaf binnenkomst tot levering. Kwaliteit van de keuken is goed en betaalbaar. En de kleur is nog beter uitgepakt dan gehoopt. Zeker aanrader voor wie een keuken zoekt.
FOTO VAN NADIA WILLEMS
+ Toon extra foto van Nadia Willems
+ Toon extra foto van Nadia Willems
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met de nieuwe keuken”
Door Fam. v.d. Werf op zaterdag 25 mei 2024 24 | vestiging Zoetermeer
Zeker een aanrader, want wij zijn nl ontzettend blij met onze nieuwe keuken!
Hij voldoet compleet aan al onze wensen; dankzij de hulp van "onze" keukencoach Jordi Neefe van I-Kook Zoetermeer. Van begin tot eind was hij betrokken bij het hele proces. Vakkundig, behulpzaam, geduldig, persoonlijk, kortom: écht een topper! Nogmaals dankjewel Jordi.
FOTO VAN FAM. V.D. WERF
+ Toon extra foto van Fam. v.d. Werf
+ Toon extra foto van Fam. v.d. Werf
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze nieuwe keuken”
Door Marion op vrijdag 24 mei 2024 24 | vestiging Den Helder
Prachtige keuken gekocht bij I-kook Den Helder. Onze keuken werd voor een scherpe prijs aan ons verkocht. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Daarna is de keuken vakkundig en zeer nauwkeurig gemonteerd. Wij zijn heel blij!
FOTO VAN MARION
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Veelbehr op donderdag 23 mei 2024 24 | vestiging Oud-Beijerland
Johan heeft bij ons de keuken geplaatst, alles ziet er super netjes uit en we zijn zeer tevreden. Alles verliep volgens afspraak en er is erg netjes gewerkt. Ook de afspraken met het uitzoeken van de keuken hebben wij als prettig ervaren zeker een aanrader.
FOTO VAN VEELBEHR
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Jos Weijermans op woensdag 22 mei 2024 24 | vestiging Sittard
Bij het uit zoeken van de keuken netjes ontvangen met een kopje koffie. Medewerker was netjes en duidelijk en zeker niet opdringerig wat je bij andere keuken specialisten wel hebt. Luistert naar je wensen en voert deze dan uit op de computer zodat je ook ziet hoe de keuken er daadwerkelijk gaat uit zien. Geeft voldoende informatie over de kwaliteit van het materiaal en ook het apparatuur. dan ook nog een compliment voor de monteur die deze bij ons heeft geplaatst. Vriendelijke man die verstand heeft van de zaken en de keuken heel netjes heeft gemonteerd. hier voor onze complimenten! Monteur zijn naam is Marc, nogmaals Marc bedankt voor de goede service wij zijn hier echt blij mee. In een woord zijn wij heel erg tevreden met I-Kook, nogmaals bedankt.
FOTO VAN JOS WEIJERMANS
+ Toon extra foto van Jos Weijermans
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Ed & Esther op woensdag 22 mei 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn helemaal happy met de 3! keukens die André (I-Kook Capelle a/d IJssel) voor ons heeft samengesteld. In ons nieuwe huis hadden we het idee dat de ruimte wat slimmer gebruikt kon worden. We gingen met ons idee naar I-Kook Capelle want daar waren we ook voor de keuken in ons vorige huis geweldig geholpen en super geslaagd. Deze keer was een beetje anders, we gingen bij André langs voor drie 'keukens'. In de woonkamer een keuken met eiland, boven in de waskamer een keuken met extra koelkast voor het dakterras en een bijkeuken grenzend aan de tuin als spoelkeuken voor het grove werk, bijvoorbeeld na een barbecue. In de waskamer boven wilden we graag de gewone wasmachine en droger inbouwen achter normale keukendeurtjes. Dat kon door een dieper blad te gebruiken. Het blad is ter plaatse op maat gezaagd door Ton en Jeffrey. Hartstikke fijn hoe die mannen hebben meegedacht in dit project! Voor alle drie de ruimten hadden we al wel de indeling bedacht, maar we kwamen er niet uit wat betreft de kleuren. André heeft ons daarbij geholpen met een enorme portie geduld! Boven mocht het wat zacht en 's zomers zijn (aansluitend op het dakterras), de bijkeuken beneden zou wat robuust moeten zijn voor het wat grovere werk. Daar is als blad een soort harde kunststof gebruikt (TopCore keukenblad). In dit keukenblok bevindt zich ook de vriezer. In de woonkeuken is een wat relaxte en stoere sfeer gevonden met een keramisch werkblad wat lijkt op een donkere travertin. Hierbij wordt het blad ondersteund door een koof in de kleur van de kastjes en een stoere metalen steun zodat je er met 5 krukken comfortabel kunt aanschuiven. De kookplaat is in een ruime nis geplaatst waardoor de kookdampen perfect worden afgevangen door de ingebouwde afzuigkap. De apparatuur is nagenoeg onzichtbaar zodat het, als je snel kijkt, lijkt of er alleen een soort meubel staat. Op de foto's zie je het resultaat. Hartstikke bedankt Andre, Ton en Jeffrey!
REACTIE VAN ANDRE
Beste Ed & Esther,
Bedankt voor jullie mooie woorden en de prettige samenwerking die we als team met jullie mochten hebben, Ton en Jeffrey vonden het ook een hele leuke klus om te doen. Namens ons allemaal heel veel plezier gewenst in de nieuwe keuken.
Groet Andre
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Bart Nagel op dinsdag 21 mei 2024 24 | vestiging Alkmaar
We hebben onze keuken besteld bij I-Kook Alkmaar nadat we bij meerdere keukenzaken zijn geweest. Het voelde gelijk goed. Exact de hulp en advies waarnaar we opzoek waren. Eerlijk en geen glad verkooppraatje. Absoluut een verademing in vergelijking met een aantal andere zaken waar we zijn geweest. Al onze wensen werden in no-time omgezet naar schets waarin we ons direct konden vinden. De keuken zelf is prachtig en de kwaliteit fantastisch.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Henric van der Wouden op dinsdag 21 mei 2024 24 | vestiging Zoetermeer
Wij hebben ons laten adviseren voor een nieuwe keuken in ons nieuwe huis. I-Kook pakte dat zeer prettig op in tegenstelling tot eerder ervaringen met het kopen van een keuken. Naast het prettige verkooptraject stond ook een zeer goed installatie van de keuken. Ontzettend goede en ervaren mensen hebben onze keuken geïnstalleerd. Voor ons een aanrader om met deze partij zaken te doen.
FOTO VAN HENRIC VAN DER WOUDEN
+ Toon extra foto van Henric van der Wouden
+ Toon extra foto van Henric van der Wouden
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Predrag Obradovic op dinsdag 21 mei 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een woord fantastisch. Hoe verkoper Jimmy met klant om gaan is een woord geweldig. Verkoper is niet verkoper om geld uit zak van klant te halen. Nee is verkoper die alles aan doet om tevreden klant te hebben. Ook deskundigheid van hem is geweldig. Elke centimeter in mijn keuken is super benut door zijn inzicht en denk vermogen. Plus open en eerlijk naar klant wat je wel of niet beter kan kopen. Leeg je overal plus en min punten van apparaten of soortgelijk. Waren maar nog meer van dit soort verkopers. Ook als filiaal doen ze ook heel goed hun werk.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Bert Boekestijn op dinsdag 21 mei 2024 24 | vestiging Barendrecht
Vanaf het eerste contact hadden wij een goed gevoel. Patrick heeft ons uitstekend geadviseerd en nam alle tijd om onze wensen te bespreken. Dat gaf ons alle vertrouwen tot aankoop over te gaan. De levering was op tijd en de nazorg was ook prima. Al met al een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Hanife Ayazalp op dinsdag 21 mei 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel goed meegedacht voor een juiste opstelling van de keuken voor een kleine keuken met zo een goed mogelijk benut van de ruimte. Heel goed geholpen bij het kiezen van de juiste kleur en apparatuur en wat past binnen het budget. Ik heb enkel goede ervaringen met I kook, ook was besteldossier duidelijk en is de planning op tijd kenbaar gemaakt.
REACTIE VAN BRENDA SCHEP
Hallo Hanife,

Heel erg bedankt voor je review en heel veel plezier van je nieuwe keuken! Groeten Brenda
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Dennis Heirath op maandag 20 mei 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn goed geholpen door Brenda. Zij heeft de tijd genomen om al
onze wensen in kaart te brengen. Materiaal advies hebben wij zeer gewaardeerd. De sfeer bij I-Kook is ongedwongen en je voelt je op je gemak. Wij hebben hierdoor besloten om de keuken bij I-Kook aan te schaffen. De montagewerkers waren zeer professioneel en vriendelijk met een vleugje humor. Enkele deuren hadden transportschade opgelopen en worden binnenkort vervangen.
REACTIE VAN BRENDA SCHEP
Bedankt voor de review en het vertrouwen! Heel veel kookplezier gewenst! Groeten Brenda
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J.zwartepoorte op zondag 19 mei 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heb mijn mooie keuken bij i kook gekocht en ben zeer goed geholpen door Brenda. Vakkundig en goed advies. Ben zeer tevreden!
REACTIE VAN BRENDA SCHEP
Bedankt voor uw review en heel veel plezier met de nieuwe keuken en jullie nieuwe huis. Groeten Brenda
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige ervaring”
Door Fam. Wijnands op zaterdag 18 mei 2024 24 | vestiging Leiderdorp
Bij binnenkomst in de winkel in Leiderdorp werden we zeer vriendelijk welkom geheten. We hebben alle tijd gehad om rustig rond te kijken en vragen te stellen. Door de grote mate van klantvriendelijkheid, deskundigheid en ruime keuze hebben we besloten een keuken bij deze vestiging te kopen . Van de eerste tot de laatste minuut zijn wij goed begeleid, van verkoop tot inmeten en plaatsen. Na plaatsing is Niels bij ons thuis geweest om prachtige foto's te maken van ons juweeltje (vinden wij). Al met al een geweldige ervaring! Dank aan Sijmen, Jan en Niels. Echte toppers!
FOTO VAN FAM. WIJNANDS
+ Toon extra foto van Fam. Wijnands
+ Toon extra foto van Fam. Wijnands
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Melissa Caetano op zaterdag 18 mei 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn naar de winkel in eerste instantie om inspiratie op te doen. Uiteindelijk zijn wij in gesprek gegaan met Brenda. Zij heeft ons erg goed geholpen niet alleen met het de bestelling maar ook het advies. Zo zijn wij over gegaan naar een U keuken en was het door middel van de online beelden duidelijk om te zien hoe de keuken eruit kwam te zien. Na de bestelling is de keuken binnen 1 dag gemonteerd door twee vriendelijke monteurs. Wij zijn erg tevreden en was i-kook zeker aan bij andere.
FOTO VAN MELISSA CAETANO
+ Toon extra foto van Melissa Caetano
REACTIE VAN BRENDA SCHEP
Super bedankt voor de review, wat een enorm verschil in voor en na foto! Heel veel kookplezier gewenst voor de hele familie. Groeten Brenda
Reactie of foto toevoegen
“Top begeleiding en ondersteurining”
Door Mark op vrijdag 17 mei 2024 24 | vestiging Zoetermeer
Een goed onderhouden vestiging met een uitgebreid aanbod aan showroommodellen. Daarnaast wordt je hartelijk ontvangen. De begeleiding en ondersteuning bij het kiezen van een keuken is top. Men denkt met je mee en voorziet je daar waar gewenst van advies.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Jehoel op vrijdag 17 mei 2024 24 | vestiging Den Bosch
Netjes en fijn geholpen door Matthew en zijn collega. Ook nadat wij over een kleur aan het twijfelen waren hadden ze alle tijd om mee te kijken. Wij zijn heel blij met hoe de keuken is geworden.
FOTO VAN JEHOEL
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Rina Poot op vrijdag 17 mei 2024 24 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben er een nieuwe keuken gekocht en in goed overleg met Tim hebben we de keuken die bij ons past. Waar we nu heel blij mee zijn. Zeker een aanrader om er te gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Superservice”
Door Chantal Schouren-de la Haye op vrijdag 17 mei 2024 24 | vestiging Sittard
Door meerdere mensen geattendeerd om eens te gaan kijken bij I-Kook Sittard. Afspraak gemaakt en vanaf eerste afspraak heel goed gevoel. Eerste gesprek met Roger goed verlopen waarna we een nieuwe afspraak hebben ingepland om onze wensen kenbaar te maken. Ook tijdens deze afspraak werd goed naar onze wensen geluisterd. Daarna heeft Roger onze wensen in een plan omgezet en vanuit dit plan gewerkt aan ons definitieve keukenplan. Enige minpuntje nadat we definitief opdracht hadden gegeven, wij hadden zelf nogal wat tijdig nodig voor onze verbouwing. Zelf in deze periode konden we nog wat kleine aanpassingen laten doorvoeren. Ook alle lof voor monteur Jeroen die alle tijd nam om de keuken goed te monteren/af te werken. Nogmaals onze complimenten aan Jeroen. En dan na oplevering komt Wil Bor, na enkele weken, met een presentje nog eens vragen hoe alles is gegaan. Al met al een superservice van het hele team.
FOTO VAN CHANTAL SCHOUREN-DE LA HAYE
+ Toon extra foto van Chantal Schouren-de la Haye
+ Toon extra foto van Chantal Schouren-de la Haye
Reactie of foto toevoegen
“We zijn erg blij met het resultaat”
Door Esther Koks op maandag 13 mei 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij wilden een aanvulling op onze bestaande keuken en dat was best een uitdaging om alles passend en aansluitend te krijgen. Brenda heeft ons hierbij goed geholpen. Zonder opdringerige verkooppraatjes werd er geluisterd naar onze wensen. Ook na een verandering zijn er weer nieuwe tekeningen gemaakt tot het uiteindelijk goed was. De monteur heeft alles netjes geplaatst en mooi afgewerkt. We zijn erg blij met het resultaat!
REACTIE VAN BRENDA SCHEP
Bedankt voor de review en geniet van jullie super mooie aanvulling!
Reactie of foto toevoegen
“Een perfecte keuken, maar de nalevering kan beter”
Door de groot op zaterdag 11 mei 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben in februari onze nieuwe keuken gehad. Keuken is van prima kwaliteit, wat we hadden uitgezocht, samen met Jim, is geleverd. We hadden een hele goede monteur, hij werkte erg goed en loste ook de meetfouten op die er waren gemaakt. Na 6 weken vroegen wij per mail wanneer de spetplint werd geplaatst, daar werd slecht op gereageerd. Pas bij het derde mailtje en ruim twee weken later was er een reactie, een week later, dus 8 weken na plaatsing vd keuken werd deze geleverd. Dit vonden wij wel een minpuntje nazorg hoort er ook bij.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Verkerke op woensdag 8 mei 2024 24 | vestiging Oud-Beijerland
Als je met 100% vertrouwen een keuken wilt kopen dan ben je aan het goede adres. Vakmensen zowel tijdens de koopfase als wel de oplevering en installatie. Al met al prachtige kwaliteit van kasten en apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door C de bruin op zaterdag 4 mei 2024 24 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben onze keuken gekocht bij ikook leiderdorp geholpen door Jan en Niels. Door een mooie 3 D tekening die Jan voor ons gemaakt heeft, met een andere indeling van de keuken als dat die was, waren we zo tevreden dat we tot koop zijn overgegaan. De keuken is naar alle tevredenheid geleverd en door ons zelf geplaatst. Dat we enkele vragen hadden voor het plaatsen van de keuken was geen probleem. We zijn super goed geholpen en nu de keuken staat zijn wij heel tevreden. Wij willen Jan en Niels nog bedanken voor hun inzet en service
FOTO VAN C DE BRUIN
+ Toon extra foto van C de bruin
Reactie of foto toevoegen
“Een hele mooie keuken”
Door Lennart Heuvelman op vrijdag 3 mei 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Inmiddels mijn 3e keuken gekocht bij Andre van vestiging Capelle aan den IJssel.
Wederom ben ik weer super geholpen en heeft hij meegedacht want deze moest op mijn binnenvaartschip, en daar is niets recht of haaks... even puzzelen, schuiven met maten met als resultaat een hele mooie keuken voor een nette prijs binnen 6 weken.
FOTO VAN LENNART HEUVELMAN
+ Toon extra foto van Lennart Heuvelman
Reactie of foto toevoegen
“Een uitstekende ervaring”
Door Bilal op vrijdag 3 mei 2024 24 | vestiging Bergen op Zoom
Ik ben van af het eerste moment geholpen door Dimitri. Het aanschaffen van een keuken vraagt veel tijd en energie maar door de professionele benadering van Dimitri en het oprecht geïnteresseerd zijn in de mensen die de keuken willen kopen en het niet uit het oog verliezen van de wensen van de klant. Geen vraag was te veel en hij bleef altijd met jou meedenken. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben erg te spreken over de benadering van Dimitri. Zijn vriendelijkheid, gevoel voor humor,professionele houding en kennis van keukens gaven mij het gevoel dat ik geen nummertje was en dat hij niet alleen geïnteresseerd was in mijn portemonnee. Geloof mij als ik het zeg, ik ben bij veel keuken zaken geweest. De benadering en ervaring die ik heb ervaren tijdens het samenstellen van de keuken, was uitstekend. Aan het einde van het proces ben ik ook veel en uitstekend geholpen door Tim. Er zijn helaas een aantal zaken verkeerd gegaan maar deze foutjes of zaken die door onmacht zijn gekomen, werden door Tim uitstekend opgepakt en opgelost. Door het snelle handelen van Tim heb ik weinig stress ervaren. Konden zaken beter natuurlijk, ben ik tevreden dan zeg ik volmondig ja. Ik raad iedereen een keuken aan te schaffen bij i-kook Bergen op Zoom. Daarnaast wil ik Dimitri en Tim bedanken voor de service. Ik heb dat als zeer prettig ervaren
FOTO VAN BILAL
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door Evy op donderdag 2 mei 2024 24 | vestiging Den Bosch
Vanaf het eerste moment fijn geholpen door Matthew. Geen opdringerige verkopers. Stap voor stap werd ik meegenomen in het proces, om uiteindelijk tot de keuken naar wens te komen. De digitale ontwerpen van de keuken zijn een aantal keer gewijzigd, maar dit was geen enkel probleem. Al met al super service, waarin met je meegedacht wordt. Keuken is nog mooier dan op de tekening!
FOTO VAN EVY
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Annelies op donderdag 2 mei 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel goed geholpen en geadviseerd door Andre. Ook het leidingwerk en stucen via hun geregeld naar alle tevredenheid.
FOTO VAN ANNELIES
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Ronald en Marga op dinsdag 30 apr 2024 24 | vestiging Zoetermeer
Goede ervaring met Richard, goed advies en uiteindelijk een super keuken geleverd en heel netjes en snel geplaatst!
FOTO VAN RONALD EN MARGA
+ Toon extra foto van Ronald en Marga
Reactie of foto toevoegen
“Super prestatie geleverd”
Door Fam. van der Heiden op dinsdag 30 apr 2024 24 | vestiging Oud-Beijerland
Alweer onze derde keuken bij I-kook Oud-Beijerland gekocht en laten plaatsen. Hoewel we bij meerdere keuken zaken zijn geweest, hebben de professionele adviezen van Mark wederom de doorslag gegeven. Altijd luisterend naar onze wensen, maar ook de creatieve input van Mark hebben weer een prachtig resultaat opgeleverd. Hierbij willen we ook de professionele plaatsing van de keuken door Mels en Johan niet vergeten. Super prestatie geleverd!
FOTO VAN FAM. VAN DER HEIDEN
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind fantastisch geholpen”
Door Melania Van de Velde op donderdag 25 apr 2024 24 | vestiging Barendrecht
Wij zijn bij Patrick geweest in Barendrecht. Van begin tot eind fantastisch geholpen. Na onze teleurstellende ervaring met onze badkamer, wilden we nu echt een bedrijf dat alles uit handen neemt. En niet alleen totdat de klus binnen is, maar ook daarna bereikbaar is. We lazen goede reviews van I-Kook en namen deze keukenzaak mee in onze zoektocht naar onze droomkeuken.
Patrick heeft ons fijn geholpen en de tijd genomen om een indeling naar wens te krijgen. Gevoelsmatig kozen we voor I-Kook. Werken samen met aannemer Van Vossen. Alles verliep keurig op tijd. Helaas was de stukadoor ziek, maar werd direct een vervanger geregeld. Heerlijk. Vorige week woensdag (17 april) is de keuken in een dag geplaatst. Zaken die (nog) niet in orde zijn, worden direct gemeld en meteen een afspraak gepland voor afwerking ervan.
Patrick is altijd goed bereikbaar en komt snel met oplossingen. We zijn meer dan tevreden! Als onze (deels volwassen) kinderen een keuken willen aanschaffen, dan zeker bij I-Kook Barendrecht.
FOTO VAN MELANIA VAN DE VELDE
+ Toon extra foto van Melania Van de Velde
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijn geholpen en goed meegedacht”
Door Teun op dinsdag 23 apr 2024 24 | vestiging Den Helder
Wij zijn zeer tevreden met de keuken die wij bij Nick hebben gekocht. We zijn zeer vakkundig geholpen en hij denkt in alles mee. Communicatie ging heel correct en vriendelijk. Wij raden zeker onze vrienden aan om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geplaatst”
Door Dennes van der Kleij op maandag 22 apr 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Verkoper Jimmy Bonsel heeft ons perfect geholpen met het uitzoeken van een nieuwe keuken. Dankzij zijn goede tips en inzichten zijn we erg tevreden met de keuken. Prettig proces en voor een eerlijke prijs, zonder gedoe met afdingen en "gratis pannensets" verkoop trucjes.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Margot verhoeven op maandag 22 apr 2024 24 | vestiging Den Bosch
Enorm geslaagd! Super goede begeleiding gekregen en qua prijs ook echt heel eerlijk! Zeker een aanrader.
FOTO VAN MARGOT VERHOEVEN
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Marieke op maandag 22 apr 2024 24 | vestiging Amsterdam
In het najaar van 2023 heb ik een nieuwe keuken aangeschaft bij I-KOOK. Ik ben langs meerdere keukenzaken geweest, maar I-KOOK stak er met kop en schouders bovenuit qua klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteit verhouding en garantietermijn. Mijn budget was gering en toch heeft I-KOOK mijn droomkeuken weten te ontwerpen binnen dat budget. Inmiddels geniet ik alweer bijna een half jaar elke dag van mijn keuken. Na het plaatsen van de achter wandtegels bleek dat er aan de zijkant een paneel bij moest worden geplaatst. I-KOOK heeft dit kosteloos geregeld voor mij. Als er achteraf iets moet worden gedaan voor de keuken, zijn ze goed bereikbaar en steken ze tijd en moeite in je hierbij helpen. I-KOOK krijgt van mij een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam de Jong op vrijdag 19 apr 2024 24 | vestiging Oud-Beijerland
Onze nieuwe keuken bij filiaal Oud- Beijerland gekocht. Vanaf advies in de showroom door Buck en Marc tot aan de levering erg goed geholpen en vooral voor ons belangrijk een snelle levering en prima planning alles aanwezig en op tijd. En zeer tevreden over het meedenken en advies van de monteur Mels wat een zeer ervaren vakman is deze man. Mels heeft onze oude keuken volledig gedemonteerd en de nieuwe keuken binnen 3 en halve dag geplaatst en dat op een zeer vriendelijke en behulpzame en vakbekwame manier. Dus wij zijn van Begin tot Oplevering zeer tevreden en dit alles zonder ons zelf nog ergens druk om te hoeven maken. Complimenten voor I-Kook filiaal Oud - Beijerland.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service en nazorg”
Door Leo Bekker op vrijdag 19 apr 2024 24 | vestiging Den Helder
Wij zijn zeer tevreden met onze derde keuken in de loop der jaren. Wij waren ook tevreden met de vorige keuken maar waren gewoon toe aan iets nieuws. Nick Joor, onze Keukencoach heeft ons prima begeleid wat resulteerde in een prachte keuken met topline apparatuur van Bosch wat ook prima functioneert met WiFi en de 'Home Connect' app. De plaatsing verliep prima met vakkundige mensen. Alle afspraken met I-KOOK zijn keurig nagekomen en de keuken voldoet aan al onze verwachtingen. Ook de service, nazorg en controle na oplevering is uitstekend. Ik kan I-KOOK Den Helder dan ook van harte aanbevelen als een uitstekend professioneel bedrijf!
FOTO VAN LEO BEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Super begeleiding”
Door Gino op vrijdag 19 apr 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb een keuken gekocht bij i-KOOK. Super begeleid door Jimmy, eerlijk en transparant. Wilt uiteraard wat verkopen, is hier ook transparant in, maar keek vooral naar mijn wensen en wat hierin mogelijk is. Geeft goede adviezen t.a.v. waar wel/niet op besparen. Ook na het kiezen van de keuken nog fijne communicatie, ook bij vragen en/of toch andere keuzes, was allemaal mogelijk. Niks te klagen. Inmiddels is de keuken ook geïnstalleerd, ben er heel blij mee!
FOTO VAN GINO
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam Moerland op donderdag 18 apr 2024 24 | vestiging Bergen op Zoom
Denken goed mee. Geven goede tips. Goede nazorg. Goede kwaliteit. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig geworden”
Door Fam Vooijs op woensdag 17 apr 2024 24 | vestiging Leiderdorp
2 weken geleden is onze nieuwe keuken met eiland geplaatst en het is prachtig geworden. We hebben de keuken gekocht bij I-Kook in Leiderdorp. Naar alle wensen op ons lijstje is geluisterd en echt alles was bespreekbaar. Ook kwa communicatie is alles vlekkeloos verlopen. We zijn geholpen door Jan & Niels en vandaag zijn de mannen ook nog langs geweest om te bekijken hoe het eindresultaat is geworden en om wat foto's te maken.
FOTO VAN FAM VOOIJS
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en geen lege praatjes”
Door R van Klaveren, Barendrecht op dinsdag 16 apr 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prima service en meedenken met het keuken ontwerp, goed advies en geen lege praatjes. Duidelijk en prima opvolging van uitstaande punten, excellente after-sales service. Als je overweegt een keuken aan te schaffen, stap hier dan eens binnen. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Kevin Laban op dinsdag 16 apr 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Keuken gekocht bij Brenda van I-Kook, met een klein budget toch mijn droomkeuken kunnen creëren! Heel erg blij met het resultaat, en de service was top!
FOTO VAN KEVIN LABAN
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door a de ruijter op maandag 15 apr 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goed geholpen, afspraken worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door JR op maandag 15 apr 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel prettige ervaring. Goed meegedacht en de prijs/kwaliteit van de keuken is heel goed. Alle afspraken zijn nagekomen en de keuken op tijd compleet geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Vrolijk op zaterdag 13 apr 2024 24 | vestiging Alphen aan den Rijn
Keuken gekocht, fijn gesprek en goede informatie. Wat we wilde kon allemaal, werd goed geluisterd.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Bertus Verbeek op zaterdag 13 apr 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben op mijn zoektocht naar een nieuwe keuken bij veel keukenzaken binnengestapt. Bij I-Kook vond ik niet alleen de keuken die ik zocht maar ook de deskundigheid waar ik naar op zoek was. Ik ben geholpen door André die mij prima voorlichting gaf en in een hele prettige sfeer. De prijs/kwaliteit verhouding sprak mij zeer aan en ik bleef prima binnen het budget wat ik voor ogen had. De aflevering van de keuken was ook dik in orde en ik kreeg van de mannen van het vervoersbedrijf voldoende tijd om alles te controleren. De keuken heb ik laten monteren door mijn aannemer en die was dik tevreden over de aangeleverde informatie en heeft hem snel kunnen monteren. Kortom: kies altijd voor I-Kook.
FOTO VAN BERTUS VERBEEK
+ Toon extra foto van Bertus Verbeek
+ Toon extra foto van Bertus Verbeek
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat mag er zijn”
Door Maryse Peverelli op vrijdag 12 apr 2024 24 | vestiging Alphen aan den Rijn
Rustig kunnen rondkijken, geweldige ervaren keukenadviseur Frans die al heel snel een ontwerp voor ons maakte dat precies bij ons paste. Het eindresultaat mag er dan ook zijn en ook waren we blij verrast met de twee installateurs Ton en Jeff, een gouden stel!
FOTO VAN MARYSE PEVERELLI
+ Toon extra foto van Maryse Peverelli
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe keuken”
Door Paul Kuipers op donderdag 11 apr 2024 24 | vestiging Oud-Beijerland
Kennis van zaken, goede adviezen en komen afspraken na. prettig contact met de medewerkers. we zijn blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A.en H.van der pasch op zondag 7 apr 2024 24 | vestiging Den Bosch
Wij hebben een complete keuken besteld. Het eerste contact was met Sven we hebben samen gepland en ideeën uit gewisseld en zijn nog een aantal keren terug geweest en maakte kennis met Matthew die ook weer andere tips had tot we de definitieve opstelling gingen bestellen. We hebben de keuken zelf geplaatst na dat deze op de afgesproken tijd keurig en uitstekend verpakt werd geleverd. Na onze verbazing kwam Matthew een aantal weken na een telefoontje kijken hoe het was en als verrassing bracht hij nog een lekker drankje en hapje mee. Hij heeft de keuken geheel gecontroleerd foto's gemaakt en meerdere keren gevraagd of alles naar wens was. Nou wij zijn zeer tevreden met onze keuken en genieten er dagelijks van.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geadviseerd”
Door Jeroen en Petra op zaterdag 6 apr 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn door André heel prettig en vrijblijvend geholpen, we wilden achteraf toch nog 2 kasten meer en ook hier bij zijn we door André heel goed geadviseerd en geholpen wij kunnen I-Kook Capelle aan de IJssel aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Robin Catsburg op zaterdag 6 apr 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Jimmy, van I-Kook heeft ons met de juiste raad en advies geholpen aan een passende keuken. Daarna hebben de monteurs met zorg de keuken geplaatst en zijn de laatste punten in later stadium in orde gebracht. Erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Saskia Wolfs op vrijdag 5 apr 2024 24 | vestiging Den Bosch
We zijn super tevreden over I-Kook. Matthew heeft ons geweldig geholpen. Duidelijke uitleg en goed advies. Er werd naar ons geluisterd en we werden goed begeleid, zonder enige dwang. Alles werd keurig op tijd geleverd. Dat hebben we als zeer prettig ervaren en we hebben dankzij zijn goed advies, een prachtige keuken. En daar genieten we iedere dag van!
FOTO VAN SASKIA WOLFS
+ Toon extra foto van Saskia Wolfs
+ Toon extra foto van Saskia Wolfs
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door fam.van Ede op donderdag 4 apr 2024 24 | vestiging Amsterdam
Duidelijk, klantgericht en keuken is keurig gemonteerd door Serhii.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door André en Ilse op donderdag 4 apr 2024 24 | vestiging Den Helder
Wat zijn wij goed geholpen met het uitzoeken van onze keuken. Rawish nam alle tijd om alle mogelijkheden door te nemen. Wisselen van alle opties was zeker mogelijk. Alles was perfect ingemeten door Nick en super gemonteerd door Sander! Meer dan tevreden!
FOTO VAN ANDRÉ EN ILSE
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Eelco en Mirjam op donderdag 4 apr 2024 24 | vestiging Oud-Beijerland
Erg blij met onze nieuwe keuken die door zeer bekwame installateur is geplaatst. Zeer professioneel en meedenkend voor het beste eind resultaat. Buck bedankt voor het meedenken om onze keuken met afwijkende maten zo mooi en efficiënt mogelijk te maken. Top en bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de keuken”
Door Mary Afari op woensdag 3 apr 2024 24 | vestiging Amsterdam
Wij zijn super blij met montage en het meerwerk wat uitgevoerd is door samro installatie Ron weet hoe hij zijn vak kennis uit te voeren en heel vriendelijk man ik hoef maar wat te vragen hij staat voor mij klaar wat geweldig zo'n persoon het liefs geef ik hem 100 goude sterren installatie super en heel strak en Alex wij zijn heel blij en voor het mooie werk is uitgevoerd door samro installatie zo'n persoon zal ik nooit vergeten goude handen groetjes klant Mary Afari
FOTO VAN MARY AFARI
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Elja van Hoof op woensdag 3 apr 2024 24 | vestiging Den Bosch
Ik heb mijn keuken hier gekocht. De ervaring met de verkoper was al heel prettig. Goed advies en samen nadenken over het beste ontwerp. De keuken werd geleverd op de afgesproken dag/tijd en de dozen werden met zorg in mijn kamer geplaatst. Ook de montage vond plaats op de afgesproken dag, met monteurs die alles dubbel checken en ik geen enkel commentaar had op de montage. Ik ben dan ook heel blij met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“A great experience”
Door Pierre Offre and Anja Spang op zondag 31 mrt 2024 24 | vestiging Den Helder
We had a great experience working with I-Kook Den Helder. We received great guidance for the design of our new kitchen as well as clear instructions for the purchase and payment. The installation of the kitchen was conducted very professionally and efficiently. The entire team was very dedicated, professional, friendly, and arranging. We especially enjoyed the care that the entire team took to deliver the best result possible and, as customers, we always felt in good hands. We highly recommend them!
FOTO VAN PIERRE OFFRE AND ANJA SPANG
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuken is een plaatje”
Door Astrid op vrijdag 29 mrt 2024 24 | vestiging Den Helder
We hadden zelf onze keuken al ontworpen en zijn toen bij een aantal keukenzaken geweest om onze plannen voor te leggen en uit te laten rekenen. Bij de meeste zaken vroegen ze eerst naar ons budget en kregen we dan te horen dat wij niet konden krijgen wat we wilden hebben, zonder in te leveren op kwaliteit of samenstelling. Een keuken moet minstens 15 jaar meegaan en dan wil je niet denken: jammer, had ik het maar anders kunnen doen. We waren niet bekend in Den Helder en kwamen via via bij I-Kook terecht. Daar was de werkwijze heel anders. We voelden ons meteen op ons gemak bij onze keukencoach Rawish. Hij heeft eerst goed naar onze wensen geluisterd. Dit in beeld gebracht en berekend. Deze berekening paste in ons budget en er was zelfs ruimte voor wat extra dingen. We hoefden geen aanbetaling te doen, zouden door het gehele traject begeleid worden en als we vragen hadden, dan werd daar tijd voor gemaakt. De keuze was dus gauw gemaakt en daar hebben we absoluut geen spijt van. Alles is, zoals Rawish beloofd had, tot in de puntjes verzorgd zowel voor, tijdens als na het plaatsen van de keuken. Onze keuken is mede dankzij de vakkundige monteurs een plaatje geworden. We hopen er nog vele jaren kookplezier van te hebben.
FOTO VAN ASTRID
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Leen en Anja op donderdag 28 mrt 2024 24 | vestiging Oud-Beijerland
Wij wonen nu ruim 25 jaar weer in s-Gravendeel en hebben sinds die tijd regelmatig keukenbedrijven bezocht en bekeken. Telkens weer vertrokken met het idee. Wat een tegenvallende kwaliteit. De keuken die we nu hebben vervangen was zelfs 38 jaar oud, maar niets beschadigd of stuk. En waarom zoveel geld betalen voor zoveel minder kwaliteit? Ook de rustige en duidelijke uitleg die we wensten ontbraken vonden wij. Totdat we van mensen hoorden die een keuken hadden besteld en laten plaatsen door iKook uit Oud-Beijerland. Over hun zeer schappelijke prijzen voor goed kwaliteit en zeer vakkundige uitleg en plaatsing. Dus wij daar naartoe. In één middag waren we overtuigd (ook gezien het feit dat mijn vrouw exact wist wat ze wilde). De verkoper Jereau Arends, die ons rustig uitlegde hoe we het best iets konden aanpakken na het luisteren naar onze wensen. Vandaag is de keuken in 2 dagen geplaatst door Johan. Een zeer vakkundige en bovendien zeer aardige man met geduld om naar vragen van ons te luisteren. Veel dank mensen van iKook.
FOTO VAN LEEN EN ANJA
Reactie of foto toevoegen
“Een heerlijke keuken”
Door Michelle van der Knaap op donderdag 28 mrt 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
De keuken gekocht in Capelle aan den IJssel nog voordat wij de sleutel van ons huis kregen, levering was dus nog niet bekend voor ons. I-kook heeft ons hier super in geholpen, er moesten tussendoor nog wat dingen aangepast worden en dit is allemaal super netjes verlopen. De keuken is geleverd met een verkeerde achterplaat, kan gebeuren. Er is tussendoor namelijk erg veel gewijzigd aan de keuken. Dit werd super netjes opgepakt en zo snel mogelijk een nieuw onderdeel geleverd! Keuken hebben we inmiddels bijna 2 maanden in gebruik, op advies van Jimmy hebben we gekozen voor een bepaalde deur type met anti vinger print, nu naar 2 maanden kan ik echt zeggen dat dit de beste keuze is geweest! Wat een heerlijke keuken, mat zwart en het boenen valt echt mee door deze laag! We hopen er nog jaren mee te doen, maar mochten we een nieuwe keuken willen zullen we zeker deze weer bij I-kook kopen! Bedankt voor alles!
FOTO VAN MICHELLE VAN DER KNAAP
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie keuken”
Door Lineke van Hemert op donderdag 28 mrt 2024 24 | vestiging Alphen aan den Rijn
We hebben op Alphen aan den Rijn een keuken bij Frans Kooij gekocht en hebben een super mooie keuken gekocht en heel goed advies.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met mijn keuken”
Door Huntink op woensdag 27 mrt 2024 24 | vestiging Zoetermeer
Uitstekend geholpen door Jordi Neefe, word goed samengesteld, veel keuzes mogelijk, advies en contact van begin tot eind top, kortom heel blij met mijn keuken.
FOTO VAN HUNTINK
Reactie of foto toevoegen
“Goed en eerlijk advies”
Door Marieke Verhees op dinsdag 26 mrt 2024 24 | vestiging Eindhoven
Hier in januari een keuken gekocht en deze is in maart geleverd. Goed en eerlijk advies gekregen waarbij ze de tijd namen. Ik vond het fijn dat ze goed meedachten en we binnen mijn budget konden blijven. Ik zou er in de toekomst zeker naar terug gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door Jan op maandag 25 mrt 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Weer een fijne ervaring bij I-Kook. Inmiddels onze derde keuken. We gaven een bedrag aan dat we wilden uitgeven en André dacht perfect met ons mee. Toen we de keuken zelf ophaalden, bleek er een deurtje beschadigd. Zelf had ik de romp van een kast beschadigd. Ondanks het feit dat ik gewoon aangaf dat daar mijn eigen schuld was, werd er keurig ook een nieuwe romp geleverd. Dat is nog eens meedenken! Dat maak je bij de Mandemakersgroep nooit mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een supermooie keuken”
Door Nooijen op vrijdag 22 mrt 2024 24 | vestiging Den Bosch
Vriendelijke behulpzame verkoper die meedenkt Ipv opdringt. Supermooie keuken inclusief apparatuur gekocht en dit alles geplaatst en geïnstalleerd door vakkundige monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie en praktische keuken”
Door Jan en Annie op donderdag 21 mrt 2024 24 | vestiging Oud-Beijerland
We hebben sinds kort een prachtige keuken van I-Kook. Na eerder bij anderen wat rondgekeken te hebben, zijn we bij I-Kook terechtgekomen en daar hebben we geen spijt van gekregen. Vanaf begin bij het ontwerpen tot en met het plaatsen van de keuken is alles perfect gelopen. Jereau (de adviseur) heeft ons werkelijk een hele mooie, maar ook vooral praktische keuken verkocht.
Alles wat wij aan wensen hadden is ruimschoots gerealiseerd. Ook Mark (de Chef) heeft ons ook nog enkele zeer goede adviezen gegeven; o.a. met het maken van een prachtige koof boven de gehele keuken. Maar vooral niet te vergeten , de monteur ,,Johan,, die de keuken geplaatst heeft. Echt voortreffelijk. Wat een vakman. Wij hoorden, hier en daar, dat er nogal eens problemen zijn, met het plaatsen van een keuken. Nou, dat is met zo'n monteur als Johan, geenszins het geval. Een heel groot voordeel van I-Kook is ook, dat ze alles kompleet zelf uitvoeren, met eigen (vast) personeel. Tot slot. Wij vinden, dat de prijs/kwaliteit verhouding bij I-Kook ook zeer aantrekkelijk voor ons is geweest.
FOTO VAN JAN EN ANNIE
+ Toon extra foto van Jan en Annie
+ Toon extra foto van Jan en Annie
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijne begeleiding”
Door Thara op dinsdag 19 mrt 2024 24 | vestiging Barendrecht
Mijn toekomstige keuken was een behoorlijke uitdaging omdat het een kleine keuken is maar waarin ik wel graag alle opties wilde hebben. Er werd goed geluisterd en alle tijd werd genomen om te puzzelen en mee te denken (ook in prijs). Geen uitdaging is te groot. Verkoper (Zieneb) en medewerkers zijn absoluut niet opdringerig dus dat maakt het erg fijn.
FOTO VAN THARA
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Saskia op dinsdag 19 mrt 2024 24 | vestiging Bergen op Zoom
Mooie betaalbare keuken en een zeer goede vriendelijke service. Er wordt snel gereageerd op mails en eventuele vragen. Ons aanrechtblad kwam wat kromgetrokken aan maar er werd direct kosteloos een nieuw aanrechtblad besteld. Top! Bedankt Tim.
Reactie of foto toevoegen
“Van alles mis gegaan”
Door Marjolijn en Ben op maandag 18 mrt 2024 24 | vestiging Amsterdam
Onze keuken van Ikook is gemonteerd door Ronnie van SAMRO installatie. Hij was de stabiele factor voor ons tijdens het installeren van de keuken waar van alles is mis gegaan die de levering. Ronnie werd heel rustig en super nauwkeurig en hij heeft er voor gezorgd dat het toch goed gekomen is.
REACTIE VAN EELCO BRAND
Beste Marjolein en Ben,

Fijn dat jullie zo tevreden zijn over onze monteur Ron. Wat vervelend dat jullie tijdens het aanschaffen van de keuken ook een aantal dingen als niet prettig hebben ervaren. Om te kijken of we er iets mee kunnen, zijn wij inmiddels met elkaar in gesprek. Geniet alsnog van jullie I-KOOK keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al, zeer tevreden”
Door Stephan van Leijden op zondag 17 mrt 2024 24 | vestiging Alphen aan den Rijn
Omdat we 4 jaar geleden al naar tevredenheid een keuken gekocht hadden bij I-Kook Alphen a/d Rijn, zijn we voor onze nieuwe woning weer binnen gelopen. Na de goede ervaring met onze vorige keuken, en ook nu weer het goede advies van Frans, liepen we een goeie 2 uur later weer naar buiten en hadden we dus een keuken gekocht. Onze prachtige nieuwe keuken is inmiddels keurig geplaatst. Al met al, zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ashwin Voskuil op zaterdag 16 mrt 2024 24 | vestiging Den Helder
Een super mooie keuken mogen ontvangen waarbij alles tot in de puntjes goed geregeld was. Vakkundige monteur, het afval werd netjes meegenomen en op het einde loop je samen de keuken na. Erg tevreden!
FOTO VAN ASHWIN VOSKUIL
+ Toon extra foto van Ashwin Voskuil
Reactie of foto toevoegen
“Onze nieuwe keuken is echt prachtig geworden”
Door Stanley en Caroliene Marinussen op donderdag 14 mrt 2024 24 | vestiging Leiderdorp
Nadat we al de nodige tijd hadden besteed aan het ontwerpen en plannen van onze keuken, namen we de stap naar keukenzaken om onze keuken te laten uittekenen en berekenen. Na een aantal gesprekken waar we ons niet gehoord voelden en we werden aangespoord om toch alvast maar te tekenen 'want alleen vandaag kunt u 30% korting krijgen', waren we er eerlijk gezegd wel klaar mee. We besloten een Ikea keuken te kopen. Heldere prijzen, geen mooie verkooppraatjes, gewoon: what you see is what you get. Op Pinterest viel ons oog echter op Ikook keukens en hun belofte van geen push verkoop. We besloten Niels en Jan van Ikook Leiderdorp te bezoeken voor een intake gesprek met eerlijk gezegd de nodige scepticisme. Maar er werd goed geluisterd naar onze wensen, ons budget en onze ideeën. We voelden ons gehoord. En dat was het begin van de realisatie van onze prachtige nieuwe U-keuken. Jan en Niels hebben ons fantastisch begeleid in alle stappen, van de bestelling tot de levering werden we van alles op de hoogte gehouden en was er altijd goed en prettig overleg, korte lijntjes. En onze nieuwe keuken is echt prachtig geworden! We genieten er echt van! Deze heren bevelen wij dus van harte aan!
FOTO VAN STANLEY EN CAROLIENE MARINUSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie betaalbare keuken”
Door Ferhat Sahin en Rabia Deger op donderdag 14 mrt 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben onze keuken gekocht bij Ikook Capelle. Zijn heel erg tevreden met het eindresultaat. Goed geholpen door Jimmy Bonsel. Hij heeft ons door het hele process heen begeleid en is zeer klantvriendelijk en professioneel, zonder enige druk om te moeten kopen. Betaalbare mooie keuken zoals gewenst. Als laatste wil ik melden dat de montage helemaal top was.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt iedereen”
Door Fabiana Giammancheri op zondag 10 mrt 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Super ervaring. Jimmy heeft ons goed geholpen, had geduld en heeft onze keuken precies zo samengesteld zoals wij het wilden. Misschien zelfs nog beter! Keuken kon door omstandigheden (onze schuld) niet geplaatst worden, het team planning was super aardig en heeft de keuken weer opgehaald en een paar weken later gemonteerd. Bedankt iedereen wij zijn super blij mee :)
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Oscar Bierman op zondag 10 mrt 2024 24 | vestiging Zaandam
Ik ben uiterst tevreden over mijn aanschaf van een keuken bij I-Kook Zaandam. Vanaf het moment dat ik de zaak inliep ben ik rustig en geduldig te woord gestaan en heel goed geholpen. Ontwerper Kees, met een uitstekende vakkennis nam alle tijd om samen met mij het ontwerp tot in detail door te nemen. Latere wijzigingen werden eenvoudig en vakkundig doorgevoerd, met een spoedige levering van een gewijzigde detailtekening. Alle zaken omtrent planning en levering gingen rimpelloos volgens afspraak. De keukenmonteur was een topper. Gefocust en een enorme harde werker die zijn vak tot in de puntjes verstond. Ik had er gelijk het volste vertrouwen in. Een restpunt werd zonder dat ik het al had gezien gelijk opgepakt. Ze doen wat ze zeggen bij I-Kook en dat is bijzonder prettig. Ik ben ontzettend tevreden over de keuken en zijn apparatuur. Ik kan I-Kook absoluut aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Thanks”
Door Tiziana op vrijdag 8 mrt 2024 24 | vestiging Amsterdam
With the help of Sven I could design my new kitchen with a great result. Planning was good and well communicated.All questions were answered swiftly. Great professional kitchen delivery team as well organised and polite. The installation person (Sergie) was a top performer, precise and clean. Thank you!
FOTO VAN TIZIANA
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door Wendy op donderdag 7 mrt 2024 24 | vestiging Den Bosch
Wij hebben een keuken gekocht bij ikook den bosch, wij zijn hier super goed geholpen door Sven. Hij heeft ons meegenomen door het hele proces en geholpen met het maken vaan keuzes. De keuken is prachtig geworden en alles is goed verlopen van aankoop tot levering! Ook bij problemen staan ze voor je klaar en doen hun uiterste best om het op te lossen. Al met al een top bedrijf en zeker een aanrader als jij opzoek bent naar jouw droomkeuken
FOTO VAN WENDY
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Delnoije op donderdag 7 mrt 2024 24 | vestiging Sittard
Klant vriendelijke. Behulpzaam. En wordt tot in de puntjes verzorgd. En ook een goede nazorg. Dus een zeer tevreden klant.
FOTO VAN DELNOIJE
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Janneke Arnoldussen op woensdag 6 mrt 2024 24 | vestiging Sittard
Nieuwe mooie strakke witte keuken met veel opbergruimte bij jullie gekocht. Fijn advies gehad. Hele fijne en secure monteur. Ik ben heel erg tevreden!
FOTO VAN JANNEKE ARNOLDUSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Leo en Julia Treur op maandag 4 mrt 2024 24 | vestiging Amsterdam
Groot compliment voor I-Kook! De keukenwinkel van I-Kook in Villa Arena in Amsterdam was echt een verademing voor ons. Geen opdringerige verkopers die je onder druk proberen te zetten. Na meerdere gesprekken met Sven hebben we iedere keer weer opnieuw ervaren hoe goed hij is in zijn functie van keukencoach. Met name zijn vakkennis en zijn inlevingsvermogen in onze wensen en daarbij ook rekening houdende met ons budget, heeft dat geresulteerd in een prachtige keuken die helemaal perfect naar onze smaak wordt. Daarbij heeft hij nooit ons iets opgedrongen en ons ook nooit onder enige druk gezet. Het zaken doen met Sven was echt een genoegen voor ons!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede ervaring”
Door Margreet & Bert op zondag 3 mrt 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Onze ervaring in Capelle, met name Andre, en ook zijn collega's is goed. De contactmomenten waren fijn. Het team is behulpzaam en zeker ook Andre die goed mee denkt in oplossingen en mogelijkheden. De bezorgdienst waarmee gewerkt wordt door team Capelle is top: een aardig en vriendelijk team. De keukenzetters waren door Andre perfect uitgekozen, zodat mijn zoon in 1 dag leerde als assistent-keukenzetter. De keuken die we kochten, is L-vorming, waarbij we kozen om dit inclusief heetwatervoorziening, vaatwasser, inductieplaat, oven, koel-vriescombinatie en afzuigkap te doen. De verdeling aanrechtblad werkt erg fijn, de laden en draaiplateau zeker ook.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed verlopen en een fraai eindresultaat”
Door familie Jungerius op zondag 3 mrt 2024 24 | vestiging Barendrecht
Heel blij zijn wij met onze nieuwe keuken, niet alleen met het fraaie eindresultaat maar ook met de manier waarop dit tot stand gekomen is. Met de dingen die wij vooraf in het hoofd hadden werd bij I-kook Barendrecht goed meegedacht, niets werd ons opgedrongen, details werden aan de hand van voorbeelden in de showroom verhelderd. De showroombezoeken verliepen in prettige sfeer. Daar bovenop kwam een perfecte montage door superkeukenmonteur Vincent van Woerkom. Vakwerk wat hier geleverd werd!
Kortom: aanbevolen!
FOTO VAN FAMILIE JUNGERIUS
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door De Ridder op zaterdag 2 mrt 2024 24 | vestiging Leiderdorp
Eindelijk een bedrijf die weet hoe het moet. De verkoper vroeg goed door en begreep precies wat wij wilde. Het eerste ontwerp van onze droomkeuken was direct raak en binnen het gestelde budget inclusief plaatsen. Uiteraard moet je zelf wel zorgen dat de oude keuken verwijderd wordt en alle aansluitingen aanwezig zijn. De levering was keurig op tijd en de monteur was echt een vakman. Uiteraard zoals bij alles is er altijd iets wat niet goed gaat. Er waren wat kleine mankementen aan geleverde spullen door het vervoer. Dit werd binnen korte termijn nageleverd en vakkundig hersteld. We hebben de keuken nu bijna een jaar. Ik had aangegeven dat ik het zo zonde vind als een zwarte wasbak in verloop van tijd onder de krasse zit. Zou echt een afbraak voor je keuken zijn. Ook daar heeft de adviseur goed naar geluisterd. Geen krasje, het ziet er nog als nieuw uit. Zorg dat je duidelijk bent over je wensen en budget dan zit je echt goed bij i-kook. Wij raden ze zeker aan.
FOTO VAN DE RIDDER
Reactie of foto toevoegen
“Super blij mee”
Door Bart op vrijdag 1 mrt 2024 24 | vestiging Den Helder
Super geadviseerd in de winkel, en snel geleverd. Werd dezelfde dag van levering nog geinstalleerd, super blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met de nieuwe keuken”
Door Ans en Stef Bouwens op vrijdag 1 mrt 2024 24 | vestiging Bergen op Zoom
Na bijna 50 jaar zijn we eigenlijk toch wel toe aan een nieuwe keuken: de kastjes begonnen wat scheef te hangen en de kraan lekte, al met al toe aan vernieuwing. Dus na wat speurwerk op het internet, belandden we bij I-KOOK Bergen op Zoom, waar we kennis maakten met Tim Groeneveld. Na een aantal bezoekjes aan de showroom en fijne gesprekken met Tim zijn we tot koop overgegaan en daar hebben we geen spijt van, wat zeg ik "We zijn er superblij mee!" . Ik ietsje meer dan mijn man, omdat ik nu eenmaal het huishouden doe, dus ook het kook gedeelte voor mijn rekening neem. Ik moet met mijn 74 jaar uiteraard wel een beetje wennen aan alle moderne apparatuur: een inductie Bora kookveld, want we willen van het gas af. Jaren met de hand afgewassen, nu staat er een heuse Siemens vaatwasmachine, wat een rijkdom is dat! Mijn vriendinnen kwamen al snel langs om de keuken te bewonderen en heel stilletjes zijn ze een beetje jaloers op onze nieuwe keuken."O wat een prachtig aanrechtblad" ( Topline keramiek kleur Calacatta Gold gepolijst) en "O die mooie handgreepjes" ( Greeplijst zwart 600) en zo gingen mijn vriendinnen helemaal los. Inmiddels ben ik gewend aan alle nieuwe snufjes en kan ik een ieder, die ook toe is aan een nieuwe keuken alleen maar aanraden: Ga naar I-KOOK Bergen op Zoom, waar je vriendelijk én vakkundig wordt geholpen en je altijd je vragen, op/ aanmerkingen kwijt kunt. Bedankt Tim voor alles. Warme groet, Ans en Stef Bouwens
FOTO VAN ANS EN STEF BOUWENS
+ Toon extra foto van Ans en Stef Bouwens
+ Toon extra foto van Ans en Stef Bouwens
+ Toon extra foto van Ans en Stef Bouwens
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door Jessica op vrijdag 1 mrt 2024 24 | vestiging Bergen op Zoom
Superblij met nieuwe keuken. Hele proces is goed verlopen. Medewerkers houden je goed op de hoogte. Monteurs hebben super werk afgeleverd. Echt een aanrader.
FOTO VAN JESSICA
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Stephanie op donderdag 29 feb 2024 24 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben ons nieuwe keuken gekocht bij I-Kook in Alphen aan den Rijn. Wij zijn super tevreden met onze nieuwe keuken en zijn goed geholpen door Frans!
Reactie of foto toevoegen
“Er wordt geluisterd naar de wensen van de klant”
Door Rina M . op donderdag 29 feb 2024 24 | vestiging Sittard
Wij hebben gekozen voor een keuken van I-KOOK in ons nieuwe huis! We zijn daarin goed begeleid en geholpen door Roger Bor. Na het plaatsen, en een beter zicht te hebben van de keuken in ons huisje, wilden we toch nog iets veranderen aan de keuken. Ook daar zijn we weer heel goed in geholpen en hebben Roger en zijn team ervoor gezorgd dat we nu een keuken hebben waar we heel blij en tevreden mee zijn. Dit resultaat is mede bereikt doordat men luistert naar de wensen van de klant en de vakmanschap van hun team. Dankjewel hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is een plaatje”
Door Rose Ann op zondag 25 feb 2024 24 | vestiging Barendrecht
Na lang oriënteren waarbij we steeds niet slaagden, uiteindelijk bij I-Kook Barendrecht terecht gekomen. We hadden wat specifieke wensen welke Zieneb perfect heeft overgenomen in het ontwerp. Zieneb heeft erg goed meegedacht in de details, in 2 bezoeken aan de winkel samen tot een akkoord gekomen, en enige tijd later is de keuken in 2 bezoeken geplaatst en afgemonteerd. Al met al een prettige ervaring. Wensen worden gehoord en meegenomen in het ontwerp, en de keuken is zonder problemen geplaatst, kleine issues werden direct opgepakt en verholpen. Het resultaat is een plaatje!
FOTO VAN ROSE ANN
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Hanne van Alphen op donderdag 22 feb 2024 24 | vestiging Sittard
Een mooie keuken gekocht. Helemaal naar mijn smaak. Past goed in de woning. Veel ruimte en meedenken bij het ontwerpproces. Professioneel, hartelijk en behulpzaam. Een positieve ervaring in alle opzichten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Swid op woensdag 21 feb 2024 24 | vestiging Zaandam
Snel en deskundig geholpen in de winkel. Keuken in 1x goed geplaatst. Zeer tevreden over gehele proces.
FOTO VAN SWID
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door M. van Dijk op maandag 19 feb 2024 24 | vestiging Den Helder
Zeer tevreden met het resultaat, prachtige keuken, alles volgens afspraak, geweldige installatie door een zeer vakkundig persoon, die netjes en precies werkt (Remy). Dit alles voor een betaalbare prijs, goede voorlichting en perfecte begeleiding en nazorg, Kortom: een dikke 10! Zouden deze I-KOOK vestiging in Den Helder bij iedereen aan willen raden, geen nare verrassingen, alleen maar bewondering!
FOTO VAN M. VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de keuken”
Door Cher Hamelinck op donderdag 15 feb 2024 24 | vestiging Oud-Beijerland
Kundige verkoper, gelijk een goede prijs. Snel geholpen en doen wat ze zeggen. Fijne monteur met veel ervaring. Super blij met de keuken en het meedenken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Jan Vrijlandt op donderdag 15 feb 2024 24 | vestiging Oud-Beijerland
Goed en duidelijk advies. Verkoper neemt de tijd voor je. We zijn blij met de keuken! Meerwerk vonden we echter wel prijzig, en afval verpakkingsmateriaal moesten we helaas zelf afvoeren.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Marja Fix-Reijerkerk op woensdag 14 feb 2024 24 | vestiging Oud-Beijerland
Keuken gekocht. Keurig afgeleverd en geplaatst door Johan. Ziet er allemaal perfect uit. Wij zijn heel blij hoe het allemaal gegaan is van uitzoeken en order plaatsen tot en met de montage. Vorige keuken is 26 jaar geleden ook door Johan geplaatst.
FOTO VAN MARJA FIX-REIJERKERK
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig eindresultaat”
Door Bart en Lidia op donderdag 8 feb 2024 24 | vestiging Zaandam
In Zaandam bij Kees hebben we een prachtige keuken gekocht. Kees is relaxed en geduldig, denkt praktisch mee en komt met oplossingen, voor de ruimte, maar ook in belang van het budget. De communicatie van koop tot levering verliep perfect. De keuken is heel vakkundig geplaatst, het eindresultaat is prachtig. Bedankt I-Kook Zaandam!
FOTO VAN BART EN LIDIA
Reactie of foto toevoegen
“Top zaak”
Door Simon van ooijen knook op woensdag 7 feb 2024 24 | vestiging Barendrecht
Hebben een keuken aangeschaft bij Melissa. Leuke spontane meid die weet waar ze over praat. Ze gaf een goed advies over de kleur van de keuken. Daar zijn we nu erg blij mee. Ik zou mensen adviseren om er langs te gaan
FOTO VAN SIMON VAN OOIJEN KNOOK
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door L.Heuvelman op woensdag 7 feb 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Al meerdere keren een keuken gekocht (verhuis graag) bij I-KOOK. Leuk onderhandelen met Andre, en top prijs/kwaliteit keukens. Laatst net buiten de garantie een klein dingetje, maar ze deden er niet moeilijk over en alles kosteloos vervangen. Super tevreden echte aanrader.
FOTO VAN L.HEUVELMAN
+ Toon extra foto van L.Heuvelman
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Ferdie op zondag 4 feb 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb hier recent een keuken gekocht voor mijn nieuwe appartement. Vanaf het moment dat ik de winkel inliep ben ik heel goed geholpen door Brenda. Door haar kennis en ervaring hebben we samen een erg mooie keuken kunnen ontwerpen. Aangezien ik 'm zelf zou inbouwen hadden we een tijdstip afgesproken waarop de keuken opgehaald zou kunnen worden. Dit proces was goed geregeld, zonder enige vertraging. Het in elkaar zetten van de keuken was soms even een uitdaging, maar met Brenda's hulp is alles uiteindelijk goedgekomen. De keuken is super mooi geworden. Ze kwam zelfs nog even langs om te kijken of alles goed was gelukt! Erg fijn. Een dikke 10/10 wat mij betreft.
REACTIE VAN BRENDA
Hallo Ferdie,

Bedankt voor je review en heel veel plezier met je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door Christine Lam op vrijdag 2 feb 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Voldoende uitleg over de keuken en indeling. Goede nazorg.
REACTIE VAN BRENDA
Hallo Christine,

Bedankt voor je review!

Groeten Brenda
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens I-KOOK
Website: www.i-kook.nl
  Alkmaar (20 ervaringen), Noorderstraat 5, 1823 CS Alkmaar, tel 072-2001999
  Almere (27 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036-5371637
  Alphen aan den Rijn (40 ervaringen), Euromarkt 105-107, 2408 BD Alphen aan den Rijn, tel 0172-251510
  Amersfoort (20 ervaringen), Industrieweg 3, 3812 RX Amersfoort, tel 033-3038240
  Amsterdam (54 ervaringen), Johan Cruijff Boulevard 16a, 1101 DJ Amsterdam, tel 020-2261330
  Assen (4 ervaringen), Van Vlissingenstraat 43b, 9403 BB Assen, tel 059-2749430
  Barendrecht (74 ervaringen), Escudostraat 15, 2991 XV Barendrecht, tel 010-3169840
  Bergen op Zoom (17 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164-263738
  Capelle aan den IJssel (255 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010-2519177
  Den Bosch (48 ervaringen), Balkweg 7d, 5232 BT Den Bosch, tel 073-2082999
  Den Haag (66 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070-3595040
  Den Helder (83 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223-661650
  Eindhoven (76 ervaringen), Kanaaldijk-Noord 5a, 5613 DH Eindhoven, tel 040-3033700
  Etten-Leur (24 ervaringen), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur, tel 076-3033976
  Hattem (10 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038-4440608
  Hengelo OV (49 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074-2503730
  Huissen (23 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026-3252588
  Leiderdorp (10 ervaringen), Vlasbaan 3, 2352 AH Leiderdorp, tel 071-3030790
  Oud-Beijerland (115 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186-621040
  Oudehaske (56 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513-677464
  Sittard (190 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046-3030081
  Sliedrecht (9 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184-419526
  Tilburg (4 ervaringen), Bosscheweg 255-01, 5013 AB Tilburg, tel 013-7620080
  Utrecht, Hollantlaan 23, 3526 AL Utrecht, tel 030-3041090
  Veendam (25 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598-634903
  Veenendaal (33 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318-742657
  Zaandam (26 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075-3030668
  Zoetermeer (53 ervaringen), Heliumstraat 230, 2718 RS Zoetermeer, tel 079-2073300
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.