Feedback
9,4

I-KOOK

Website: www.i-kook.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-KOOK
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels meer dan 25 winkels door heel Nederland. Bij I-KOOK doen we niet aan pushverkoop, daarom hebben wij ook geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

De cultuur
Het bedrijf is gebouwd op de mensen, er is een open cultuur en nauwelijks hiërarchie. Bij I-KOOK moet je gewoon logisch gedrag vertonen, steeds in het belang van de klant. Veel regels zijn daarvoor niet nodig. De keukencoaches hebben veel ruimte voor eigen invulling en krijgen veel verantwoordelijkheid om hun klanten blij te maken.

Ervaar een keukencoach!
Steeds zorgzaam. We blijven steeds je aanspreekpunt tot je helemaal tevreden bent met de keuken en daarna. Als je met I-KOOK zaken doet krijg je altijd te maken met dezelfde mensen. Geen batterij aan verkopers, orderverwerkers, serviceafdelingen en anonieme telefoonnummers, maar een keukencoach die je helpt van het eerste contact tot de oplevering en verder.

Altijd vakkundig. De keukencoaches van I-KOOK hebben gedegen kennis van zaken, zijn echte vakmensen en hebben oprechte interesse in hoe het echt gaat werken bij jou thuis!

Gewoon eerlijk. We willen je altijd eerlijk behandelen, we hebben de intentie om je de mooist mogelijke keuken te leveren voor de beste prijs!

Wij beloven nooit wat we niet waar kunnen maken!

Mogen we je overtuigen van onze werkwijze?
Kom dan langs in één van onze winkels of maak een afspraak.Meer informatie over I-KOOK
Onze winkels: www.i-kook.nl/winkels
Afspraak maken: www.i-kook.nl/afspraak-aanvragen
Ervaringen
Er zijn 1093 ervaringen over I-KOOK. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren833 ervaringen
4 sterren196 ervaringen
3 sterren28 ervaringen
2 sterren6 ervaringen
1 ster21 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Erg mooie keuken”
Door Anneke boshoven op woensdag 29 mrt 2023 23 | vestiging Veenendaal
Erg mooie keuken gekocht bij ikook. Netjes geplaatst. Keurig op tijd geleverd. Monteur was erg precies in zijn werk. Duurde daardoor iets langer voordat het af was. Maar we zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super advies en een mooie keuken”
Door Sandra andriessen op dinsdag 28 mrt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Voor het eerst in mijn leven een nieuwe keuken gekocht. Leuk maar ook heel spannend. Zoveel keuze en mogelijkheden. Maar dankzij Brenda ben ik heel goed geslaagd. Ook mijn vele telefoontjes over hoe moet ik dat doen zijn met behulpzaamheid ontvangen. En nu staat ie! Met een prachtig belling fornuis met 3 ovens. Brenda bedankt voor al je hulp. En ook de mannen die het geïnstalleerd hebben. Vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden volledig nagekomen”
Door Roel Spoelstra op dinsdag 28 mrt 2023 23 | vestiging Sittard
Onze nieuwe keuken gekocht bij I Kook Sittard, vanaf het eerste kontakt tot aan de oplevering alleen maar te maken gehad met uiterst professionele mensen en perfecte afspraken die ook volledig zijn nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Top service van ontwerp tot oplevering”
Door Sipke op maandag 27 mrt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Zeer tevreden over de service van het verkoopteam, bezorgers en monteurs thuis. Goede tips tijdens het ontwerpen- en inmeten op locatie hebben bijgedragen aan de prachtige keuken die ik nu heb staan. Waarvoor dank, aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Familie Rietveld-Zoetebier op zondag 26 mrt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hele mooie keuken uitgezocht bij i-kook keukens. Super goed geïnformeerd wat de mogelijkheden waren en een mooie keuken samengesteld. Nu hij geïnstalleerd is bij ons zijn we nog blijer. Kortom ik kan iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen bij i-kook keukens. En wellicht een mooie keuken daar te kopen.
FOTO VAN FAMILIE RIETVELD-ZOETEBIER
+ Toon extra foto van Familie Rietveld-Zoetebier
+ Toon extra foto van Familie Rietveld-Zoetebier
Reactie of foto toevoegen
“We zijn blij en trots op het eind resultaat”
Door Arjan op zondag 26 mrt 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Wij hebben onze keuken bij I-kook in Oud-Beijerland gekocht en zijn hierbij zeer goed geholpen door Marijn. Eerst hebben we ideeën opgedaan in de winkel en erna zijn we al onze wensen gaan doornemen met Marijn en is alles naar wens aangepast. We zijn blij en trots op het eind resultaat.
FOTO VAN ARJAN
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Marleen op woensdag 22 mrt 2023 23 | vestiging Barendrecht
Goede ervaring met I-Kook Barendrecht. Fijn geholpen door An met het uitzoeken van de keuken en het meedenken in praktische zaken. Plaatsing van de keuken binnen 1 dag en de keuken was compleet. Eén afwerkpunt wordt nog opgepakt en daarover is het contact prima.
FOTO VAN MARLEEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de service”
Door Patricia van Boven op dinsdag 21 mrt 2023 23 | vestiging Veenendaal
Wij hebben een complete keuken gekocht en laten plaatsen. Zeer tevreden over de service. Ze nemen goed de tijd voor je en pushen totaal niet. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Kan het iedereen aanraden. Bij een volgende keuken zou ik er weer naar toe gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede communicatie en service”
Door Dimitris op maandag 20 mrt 2023 23 | vestiging Barendrecht
Wij hebben onze keuken voor een nieuwe vervangen via I-Kook in Barendrecht. Patrick heeft ons geholpen met het ontwerp en 3 maanden later was onze keuken klaar om geplaatst te worden! Kwaliteit en uitstraling is echt top. installatie was in een dag gedaan maar enkele kleine puntjes werden pas maanden later opgelost. Gelukkig was de communicatie en service van I-KOOK super goed en alles zijn opgelost zonder extra kosten. Ik kan I-KOOK ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in een keuken van goede kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Jacqueline Mettes op zondag 19 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
Ze komen afspraken na, denken mee, kijken naar oplossingen, zetten geen druk en zijn vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Wij genieten van onze prachtige keuken”
Door Rob en Liesbeth Deriga op zondag 19 mrt 2023 23 | vestiging Amersfoort
Bij de installatie van onze keuken zijn best wel wat problemen geweest. Deze problemen waren buiten de schuld van I-Kook. De voortvarendheid en vriendelijkheid waarmee door de medewerkers Bas en Ron de problemen werden opgelost is echt fantastisch. Er werd goed naar je geluisterd en je werd altijd teruggebeld als wij daar om vroegen. Wij genieten nu dankzij Ron en Bas van onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een uitstekende firma”
Door Bert de Vries, Nieuw-Beijerland op zondag 19 mrt 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Wij zijn bij meerdere zaken langs geweest om naar een nieuwe keuken te gaan kijken en zijn uiteindelijk bij I-Kook in Oud-Beijerland terecht gekomen. Eigenlijk was het als een oriënterend bezoek bedoeld, maar dezelfde middag hebben wij toch voor een keuken via hen gekozen. Vanaf het begin was er een goede klik met een deskundige, ervaren en enthousiaste verkoper (Marijn). Hij dacht goed mee en kwam ook met creatieve oplossingen en suggesties . De deskundigheid van Marijn die onze droomkeuken kon samenstellen en voor alle mogelijke uitdagingen een passende oplossing had, gaf voor ons de doorslag om bij hen de keuken aan te schaffen. Wij hebben daarna ook nooit spijt gehad van onze keuze. Qua levertermijn, deskundigheid van de mensen die zij in dienst hadden voor het voorwerk (Mels), een stucadoor (Chris) die zij konden aanbevelen en die precies in de juiste periode zijn werkzaamheden kon komen verrichten, alles is uitgekomen wat op de dag van de aankoop doorgenomen is. De keuken is dus inmiddels geplaatst en is exact zoals wij gehoopt en verwacht hadden. Al met al een zeer positieve ervaring met een - in alle opzichten - uitstekende firma!
FOTO VAN BERT DE VRIES, NIEUW-BEIJERLAND
+ Toon extra foto van Bert de Vries, Nieuw-Beijerland
Reactie of foto toevoegen
“A good experience”
Door Heidemarie op zaterdag 18 mrt 2023 23 | vestiging Den Haag
Overall a good experience. Was my first kitchen in the Netherlands and I had good support choossing and understanding the process which went very smooth.
Im very happy with the design and look of my kitchen. Avinash was very helpful!
FOTO VAN HEIDEMARIE
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal happy met onze keuken”
Door Despina op vrijdag 17 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
Super geholpen! Er werd actief meegedacht met de beste oplossingen voor onze keuken. Ze waren ook altijd bereikbaar en bereid om aanpassingen te maken. Helemaal happy met onze keuken!
FOTO VAN DESPINA
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies bij keukenaankoop en plaatsing”
Door Dwight Komproe op woensdag 15 mrt 2023 23 | vestiging Den Haag
Ik ben goed geholpen. Ik kon mijn wensen uiten en verder kreeg ik advies op maat. Ter aanvullend van mijn wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door dirk de hoog op woensdag 15 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
Zeer goede ervaring, voorlichting en service bij de koop maar ook nu, bijna 2 jaar later, een lampje (onder keukenkastjes defect gaat). Keuken was gekocht bij verkoper Michael. Had nu dus een defecte lampbediening; dank aan Michael voor de snelle service!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is na ruim 6 maanden nog niet af”
Door Rauf op dinsdag 14 mrt 2023 23 | vestiging Den Haag
Beste IKook, Ik heb jullie, na het bekijken van vele andere keukenzaken, gekozen, aangezien jullie de beste zouden zijn op basis van de reviews. Maar dat blijkt totaal niet waar te zijn. wat mijn droom keuken moest worden en zijn is een hels keuken geworden. mijn keuken is in september 2022 geplaatst en vanaf dat moment ging alles mis. Communicatie met de keukencoach ging heel slecht, hij is vaak niet te bereiken, je wordt niet teruggebeld en de emails worden niet beantwoord. Toen maar zelf een mail naar de directie gestuurd. Je raadt het al, ook van hen geen reactie. We zijn inmiddels in maart 2023 en mijn keuken is nog steeds niet af. Hier nog even een opsomming van alles wat fout gaat:
1. wand strip achter de wasbak was niet op de juiste maat geleverd
2. aanrechtblad was niet goed geplaatst
3. afzuigkap bij het plaatsen stuk gegaan
4. hitteschild voor onder de inductie was niet geplaatst
5. Roestvrijplaat voor onder wasbak was niet mee geleverd
6. achterwand niet op de juiste manier geplaatst
7. Kast onder de bar niet goed geplaatst
8. de afvoer van de afzuigkap was niet goed vastgezet
De keukenzetter gaf bij zijn laatste bezoek bij ons aan dat de hele keuken weer los moest en opnieuw gezet moest worden. Kortom: weer wachten en in de tussentijd alleen maar frustratie en ergernis omdat ik een keuken gebruikt wat amper operationeel is. Ik heb een hoop geld neergelegd waarbij je ook de verwachtte service behoort te krijgen. Op basis hiervan verwachten wij een oplossing voor al deze problemen en een passende compensatie.
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg en erg tevreden”
Door Annette Pijnenburg op dinsdag 14 mrt 2023 23 | vestiging Den Bosch
Een mooie keuken gekocht door Sven getekend. Erg mooi geworden, goed en vriendelijk geholpen. Goede nazorg, erg tevreden, aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Maria en Leandro op maandag 13 mrt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
In een korte tijd en met de expertise van I-Kook - in het bijzonder Andre - een prachtig keuken gekocht. Ondanks onze tijdnood en eisen is er alles aan gedaan om onze bestelling nog voor de feestdagen voor elkaar te krijgen. Sinds 9 januari 2023, staat ie dan. En het resultaat mag er zijn. Fijne service, wordt meegedacht en geadviseerd. Na controle nadat de keuken is geplaatst.
FOTO VAN MARIA EN LEANDRO
+ Toon extra foto van Maria en Leandro
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door H. Berkenhagen op maandag 13 mrt 2023 23 | vestiging Alphen aan den Rijn
Goed meedenkend, oplossingen aandragen. Goed overleg met leveringen plaatsen en oplevering van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is in één keer goed gegaan”
Door Pascal Pecasse op zondag 12 mrt 2023 23 | vestiging Sittard
We wilden een bestaande keuken updaten, waarbij enkele onderdelen van de bestaande keuken behouden moesten blijven. Na een zeer vriendelijk ontvangst en uitgebreide uitleg over de mogelijkheden zijn de eerste concepten in 3D tekeningen, gemaakt. Deze hebben we thuis nogmaals rustig bekeken. Nadat thuis alles in detail opgemeten was door de ontwerper, zijn er nog enkele aanpassingen gemaakt. Hierna is akkoord gegeven voor bestelling en werd er direct een afspraak ingepland voor de leverdatum en montage. Aanbetaling was niet nodig. Een week voor de levering kregen we een herinnering mail en precies op de afgesproken tijd werd de keuken geleverd en gemonteerd. Het monteren gebeurde zeer vakkundig en netjes en alles functioneerde zoals het moest. Na enkele weken kwam er iemand van de after-sales, om te kijken of alles naar wens was gegaan. Ze bestaan dus nog echt, bedrijven waar het in één keer goed gaat.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door L. Knoester op vrijdag 10 mrt 2023 23 | vestiging Den Haag
Blij met mijn keuken van I Kook Den Haag. Met dank aan Ronald en Jan Willem voor het plaatsen en Awinash voor de begeleiding.
FOTO VAN L. KNOESTER
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Marjo en Funs Buscher op vrijdag 10 mrt 2023 23 | vestiging Sittard
Mijn keuken gekocht bij Ikook Sittard. Fijne zaak waar je met respect en professioneel behandeld wordt. Het Personeel (Roy) neemt alle tijd om je correct te helpen. Komen hun afspraken na en plaatsen volgens afspraak. De monteur (John) is een topper. Ook de service bij kleine gebreken is helemaal ok. Zou deze zaak aan iedereen aanraden. En natuurlijk zijn er altijd nog tip en dingen die je achteraf anders zou doen. Zelf deze kun je bij de evaluatie uitspreken. Thanks Ikook voor de mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een perfect eindresultaat”
Door Maurice Fredrix op donderdag 9 mrt 2023 23 | vestiging Sittard
Heel goed bedrijf ik raad ze aan. Vier sterren ipv vijf omdat het blad vertraging had dat kwam een week later. Maar eindresultaat is perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het eindresultaat”
Door Nathalie op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Sittard
Het bezoek in de vestiging hebben wij als prettig ervaren, eerste konden wij zelf even oriënteren wat er allemaal te krijgen was en daarna konden wij voor advies bij de medewerker terecht. Die het vervolgens voor ons heeft uitgetekend, waardoor je een goed beeld kreeg van de keuken. Ook twijfelde wij tussen een U of L keuken en hij liet ze beide zien zonder problemen en met de prijs erbij, waardoor wij goed konden kiezen wat wij nu uiteindelijk het mooiste vonden. Voor de voorbereidende werkzaamheden hadden ze iemand voor ons geregeld die dat kwam doen. Dat heeft die heel goed gedaan, er was even een communicatie fout over de stopcontacten, maar dat is uiteindelijk ook opgelost. De montage van de keuken verliep snel en vakkundig. Wij zijn tevreden met het eind resultaat.
FOTO VAN NATHALIE
Reactie of foto toevoegen
“Mooi keuken, communicatie kan beter”
Door B. Jonkman op zondag 5 mrt 2023 23 | vestiging Amsterdam
In het vroege voorjaar van 2022 heb ik een keuken uitgezocht bij filiaal Villa Arena, Amsterdam. Daar werd ik goed geholpen, er werd geluisterd en ik kreeg ook tips om de keuken binnen het budget te houden. Op 10 mei werd de keuken gemonteerd door Ronnie en zijn collega. Zij hebben mij geweldig geholpen. Niet alle leidingen lagen goed, en niets was hun teveel om de keuken toch in 1 dag af te krijgen. Alleen, de spotjes voor onder de keukenkastjes waren niet meegeleverd. Dat zou niet zo'n probleem moeten zijn, dacht ik, maar uiteindelijk liep het allemaal moeizaam. De spotjes die ik had uitgezocht waren slecht leverbaar, ik mocht in het filiaal andere spotjes uitzoeken. Dat deed ik op 2e pinksterdag. Vervolgens heeft het tot eind oktober geduurd, voordat de spotjes gemonteerd werden. Al die tijd was de communicatie met de planafdeling lastig. Ik werd niet op de hoogte gehouden en ik moest steeds zelf bellen om de status te achterhalen. Dat ging niet altijd soepel, heel vaak waren 'alle lijnen bezet'. De montage in oktober ging niet goed. De monteur die toen langskwam constateerde dat er nu wel spotjes waren geleverd, maar dat deze spotjes met een afstandsbediening werken, en die afstandsbediening was niet meegeleverd. Tot overmaat van ramp zijn bij de pogingen om het eerste spotje te monteren zowel boekenplank als kastje beschadigd. De week daarna kwam de heer De Bruijn van de afdeling planning bij mij thuis om de schade op te nemen. Boekenplank en kastombouw moesten opnieuw besteld worden, evenals de spotjes. Ik gaf aan dat ik wel wilde dat monteur Ronnie en collega deze klus zou gaan klaren. Op 17 januari 2023 was het zover, de spotjes werden gemonteerd. Uiteindelijk is op 2 maart ook de plint goed vastgezet en was mijn keuken (eindelijk) helemaal klaar. Ik zou heel graag Ronnie en zijn collega's 10 sterren geven, bij het filiaal mag nog wel wat aandacht worden besteed aan de communicatie.
FOTO VAN B. JONKMAN
+ Toon extra foto van B. Jonkman
Reactie of foto toevoegen
“Een verdiende dikke 10”
Door Resi Sajovec op zaterdag 4 mrt 2023 23 | vestiging Sittard
Zelf het ontwerp vd keuken gemaakt en samen met adviseur Roy alles gecheckt en daar waar nodig aangepast. Ook na wijziging vd indeling van t Appartement was het geen enkel probleem om ook weer de indeling vd keuken aan te passen. Een zeer vriendelijke en kundige adviseur. John en Wiel hebben de keuken gemonteerd. Zeer snel en heel secuur. Echte vakmannen. Ze controleren alles heel goed en de 3 punten vd opleverlijst werden ook naar wens uitgevoerd: service ook prima! Dus een verdiende dikke 10
FOTO VAN RESI SAJOVEC
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door John op donderdag 2 mrt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Gekocht complete keuken met kookeiland. Ervaring vanaf binnenkomen filiaal zeer klantvriendelijk ontvangen. Zeer ervaren en klantvriendelijk personeel. Na aankoop keuken hadden wij toch nog vragen. Ieder moment dat wij weer naar de winkel gingen werd er tijd vrijgemaakt om onze vragen te beantwoorden en gingen wij met een goed gevoel naar huis. Plaatsen van de keuken waren zeer vakbekwame mensen die meedenkend waren. Samengevat een verkoop organisatie die ik ieder kan aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Kelvin Alblas op donderdag 2 mrt 2023 23 | vestiging Zoetermeer
Wij hebben onze keuken samengesteld met behulp van Richard Mol. Richard nam veel tijd en luisterde goed naar onze specifieke wensen om tot een passende oplossing te komen. Zo kozen wij bijvoorbeeld voor open kasten boven het spoel/werkblad wat zelfs bij de keukenmonteurs tot positieve reacties leidde. De lijnen van de fronten lopen heel mooi door, bijvoorbeeld ook over de deur van de vaatwasser. De keuken klopt voor ons dan ook helemaal en is goed uitgedacht qua kastruimte en meest optimale indeling. Het stalen plafondrek met instelbare led verlichting op het werkblad en indirect aan de bovenzijde hebben wij zelf bedacht en gemaakt. Dit was voor ons de ''kers op de taart'' en geeft veel extra sfeer en mogelijkheden. Nu we de keuken een paar maanden gebruiken zijn we er nog steeds iedere dag erg blij mee. Het is echt een verlengstuk van de woonkamer en misschien wel het mooiste deel van ons huis. Tegenwoordig staan wij vaker samen te koken met ons gezin waarbij we allemaal rondom het werk/kookeiland kunnen staan om daarna lekker aan te schuiven. Ook het eindeloos borrelen met vrienden aan de barkrukken is geweldig! Er zitten al heel wat uurtjes gezelligheid in de keuken!! Wij kunnen iedereen aanraden om naar I-Kook Zoetermeer te gaan.
FOTO VAN KELVIN ALBLAS
+ Toon extra foto van Kelvin Alblas
+ Toon extra foto van Kelvin Alblas
Reactie of foto toevoegen
“Top zaak”
Door Jan Dieteren op donderdag 2 mrt 2023 23 | vestiging Sittard
Een geweldig bedrijf met goede service vriendelijke verkopers, en duidelijke uitleg mooie keuken geplaatst en wij zijn er blij mee! Mijn dochter had er eerst gekocht, daar na zijn wij eens gaan kijken en hebben daar geen spijt van top zaak dank u!
FOTO VAN JAN DIETEREN
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door van Woerkom op donderdag 2 mrt 2023 23 | vestiging Den Helder
Onwijs blij met onze nieuwe keuken. We zijn in de vestiging Den Helder erg goed geholpen. Geduldig en vakkundig personeel, van de verkoper tot de monteur. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht bij oplossingen toen een van de apparaten niet goed bleek te werken.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al een fijne ervaring”
Door Elianne op woensdag 1 mrt 2023 23 | vestiging Barendrecht
We zijn goed geadviseerd en heel blij met onze keuken! Het duurde helaas een tijd voordat alle apparatuur geleverd kon worden, maar al met al een fijne ervaring gehad met Ikook.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Michel Hollink op dinsdag 28 feb 2023 23 | vestiging Hengelo OV
Contact was meer dan goed en de service ook. Plaatsing verliep ook goed
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door José van Noort op zondag 26 feb 2023 23 | vestiging Barendrecht
Ik kan het iedereen aanraden om een keuken bij I-Kook aan te schaffen. Geen gedoe met eindeloos onderhandelen. Je krijgt direct een eerlijke en redelijke prijs. Van het eerste bezoek van keukencoach Zieneb tot de uiteindelijke plaatsing was alles top geregeld. Goede tijdige communicatie over inmeten, tekeningen en leverdata en alles is keurig gemonteerd op de afgesproken datum. 1 klein bovenplankje paste niet en dat is in de nazorg netjes opgelost.
FOTO VAN JOSÉ VAN NOORT
Reactie of foto toevoegen
“Een functionele en prachtige keuken”
Door Anja Berghuis op vrijdag 24 feb 2023 23 | vestiging Hengelo OV
Ze denken met je mee om een functionele en prachtige keuken van te maken. En erg prettig in de omgang, voelde goed.
FOTO VAN ANJA BERGHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Trots op onze prachtige keuken”
Door Wim en Patty Hofstede-Devilee op vrijdag 24 feb 2023 23 | vestiging Barendrecht
Wij waren ons afgelopen najaar aan het oriënteren voor een nieuwe keuken. Wij zijn naar Barendrecht gegaan, omdat daar op korte afstand van elkaar een paar keukenbedrijven zitten. We zijn bij een paar zaken binnen geweest, maar hadden niet direct een goed gevoel. In veel zaken was het personeel vrij opdringerig. Toen we bij I-Kook binnen stapten, werden we vriendelijk begroet, maar verder geheel met rust gelaten. De sfeer was daar prima. Uiteindelijk wilden we toch iets meer informatie krijgen over de mogelijkheden en heeft Antoinette ons heel fijn geholpen en zij heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen. We hebben er uiteindelijk een aantal uur gezeten en we hadden toen we naar huis gingen een goed beeld van wat we nodig hadden en welk budget daarbij hoorde. We zijn er korte tijd later weer geweest en de bestelling was vrij snel gedaan. Hierna is een I-Kook collega bij ons thuis geweest om alles te checken. Voor ons was een rustige keuken belangrijk omdat de ruimte niet al te groot is, maar we wilden wel een fornuis dat er uitsprong. Dat is enorm goed gelukt. Antoinette heeft ons enorm goed geholpen en het resultaat mag er zijn. We zijn superblij en trots op onze prachtige keuken.
FOTO VAN WIM EN PATTY HOFSTEDE-DEVILEE
+ Toon extra foto van Wim en Patty Hofstede-Devilee
+ Toon extra foto van Wim en Patty Hofstede-Devilee
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne keuken”
Door Inge Kuijpers op donderdag 23 feb 2023 23 | vestiging Veenendaal
Wij hebben 2 keukens gekocht; de eerste voor een bestaande keuken die we landelijk wilde inrichten en de tweede in een - bij bestelling - nog te renoveren ruimte; moderne stijl. Tijdens onze afspraken nam Magda alle tijd en stelde vragen waardoor ze ons goed kon adviseren. Zo hadden wij goede ervaring met een bepaald merk apparatuur; dit kon geleverd worden maar onbekend wanneer. Een alternatief merk wat wel direct kon worden geleverd, bevalt ons nu prima. De keukens zijn in overleg op heel verschillende momenten geleverd en geplaatst. Ook dit verliep prima; mensen die met zorg werkten. We koken nu met veel plezier in deze fijne keukens.
FOTO VAN INGE KUIJPERS
+ Toon extra foto van Inge Kuijpers
+ Toon extra foto van Inge Kuijpers
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg bedankt”
Door Sankatsing op donderdag 23 feb 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Na bijna 10 verschillende keukenleveranciers benaderd te hebben, was dit de eerste keukenleverancier die naar ons luisterde. Er werd niks opgedrongen aan overbodig materiaal en niet meteen verplicht te tekenen van het contract. Marijn heeft ons super geholpen, heel erg bedankt!
FOTO VAN SANKATSING
Reactie of foto toevoegen
“Alles is super verlopen”
Door Ed en Gien Pak op dinsdag 21 feb 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben kundig advies gekregen, er is meegedacht, meegekeken en we hebben de tijd gekregen om zonder druk te kiezen voor de keuken die we voor ogen hadden. Het resultaat is een schitterende keuken waar we we erg blij mee zijn. De mannen die de keuken kwamen monteren, wisten wat ze deden. Alles is super verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan en Ria Tielen op dinsdag 21 feb 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn zeer tevreden over de verstrekte informatie, advisering, de service, klantgerichtheid de installatie en de kwaliteit van de door I-Kook aan ons geleverde keuken. Met name de advisering, begeleiding, betrouwbaarheid, deskundigheid en het enthousoasme van de verkoper Andre Steen Voorden hebben wij als zeer prettig ervaring. Een prima en betrokken vakman.Kortom, wij kunnen I-Kook bij een ieder alleen maar van harte aanbevelen waar het goed keukens kopen is,
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Frank Roos op maandag 20 feb 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede begeleiding bij de aanschaf van de nieuwe keuken. Bij problemen oplossingsgericht. Ze gaan echt voor een goed resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Fam. Salden op maandag 20 feb 2023 23 | vestiging Sittard
Zeer vriendelijke en deskundige service. Ook de montage door vakmensen. Al bij al een echte aanrader als je een nieuwe keuken wil.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke service en een prachtige keuken”
Door Manon Figee op zaterdag 18 feb 2023 23 | vestiging Amsterdam
Super! Prachtige keuken geleverd. Verkeerde kraan was geleverd maar is snel hersteld. Hierin vriendelijk te woord gestaan door Alex en het andere personeel van i-kook. Zeer kundige monteurs (Ronnie en Youssef van Samro Installatie) hebben de apparatuur in onze keuken aangesloten. Vriendelijke service en neemt ook de tijd om alles uit te leggen aan niet leken. Wij kunnen niet anders dan i-kook en de monteurs aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Jolanda en Bart op zaterdag 18 feb 2023 23 | vestiging Barendrecht
Onze ervaring met I Kook is super. Wij hebben samen met de verkoper een mooie op maat gemaakte keuken ontworpen. We hadden aangegeven wat voor model keuken er moest komen. Wij hadden de maten van de muren doorgegeven, zodat er kasten van diverse maten geplaatst konden worden. We kregen de volledige 3D plattegrond van de keuken te zien, wat er zo prachtig uitzag. Na het plaatsen, waren heel erg tevreden en zijn blij met onze mooie nieuwe keuken. De verkoper gaf ons advies waar nodig was, en ook de lui die onze keuken geplaatst hebben, waren fantastisch. Ook de service was top. Ik vind I Kook een top keukenspecialist, en is aan te raden wanneer iemand een nieuwe keuken wilt kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Jan en Milena van den Brink op donderdag 16 feb 2023 23 | vestiging Eindhoven
Vanaf de allereerste afspraak tot en met na de plaatsing van onze nieuwe keuken alleen maar lof. Keukencoach Carlos dacht goed met ons mee hoe we van onze relatief kleine keuken toch zo optimaal mogelijk gebruik konden maken. Super service, zeer kundige en vriendelijke medewerkers niet alleen Carlos maar ook de monteurs Erwin, Willem en Rutger echt top! We zijn dan ook heel erg blij met het eindresultaat!
FOTO VAN JAN EN MILENA VAN DEN BRINK
+ Toon extra foto van Jan en Milena van den Brink
+ Toon extra foto van Jan en Milena van den Brink
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Rob op donderdag 16 feb 2023 23 | vestiging Den Bosch
Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en snelle levering. Blij met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Top advies”
Door r. pastoor op donderdag 16 feb 2023 23 | vestiging Sittard
Deze zaak is echt een aanrader voor een mooi keuken. Zeer vriendelijk en mee denkent om de kleine ruimte toch zo optimaal te gebruiken. Dit heeft als gevolg dat er 2 x zoveel opberg ruimt nu in onze keuken is en toch mooi open en mooi strak is. Top advies. De monteurs zijn ook vakmensen super snel en tot in perfectie opgeleverd. Onze dank daar voor.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het eindresultaat!”
Door Ester Vogelaar op woensdag 15 feb 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Wederom een top keuken laten plaatsen door een vakman van Ikook. Ook zijn wij erg professioneel geholpen door een deskundige verkoper. In het echt is ie nog mooier! We zijn super blij met het eindresultaat!
FOTO VAN ESTER VOGELAAR
+ Toon extra foto van Ester Vogelaar
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door familie Roelofs op woensdag 15 feb 2023 23 | vestiging Huissen
Wij zijn uitstekend begeleid met het kopen van onze nieuwe keuken door Matthew. Bij deze vestiging is een ruime keuze en de verkoper was zeer klantvriendelijk. Samen hebben wij een prachtige keuken samengesteld waar onze vrienden en kennissen ook zeer enthousiast over zijn. Wij waarderen I-Kook in Huissen en zullen hen dan ook bij iedereen aanbevelen!
FOTO VAN FAMILIE ROELOFS
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met de nieuwe keuken”
Door Joke Vogels-Lut op dinsdag 14 feb 2023 23 | vestiging Den Bosch
We werden geholpen door Frank Snoek van vestiging Eindhoven, we konden lekker op ons gemak de keuken uitzoeken die ik via het ontwerp programma had gemaakt, door dat ik nu al gebruik maak van een trippelstoel is de keuken zo ingericht dat ik alles vanuit trippelstoel aan kan en dat er genoeg ruimte is om me te bewegen. Nog goede tips van Frank gehad om alles zo ergonomisch in te delen. Onder het genot van een kop koffie de kastdeuren en aanrechtblad uitgezocht. We hoefden geen bedenktijd dus gelijk de keuken besteld. Nadat we de tekeningen en leidingschema hadden gekregen toch nog een aanpassing gedaan, wat kon. Helaas was de kookplaat die we hadden uitgezocht niet op tijd leverbaar en kregen we een upgrade van onze kookplaat. Op de afgesproken tijd werd de keuken geleverd, en de volgende dag werd hij vakkundig in elkaar gezet. Ik geniet enorm van mijn nieuwe keuken waar ik overal bij kan.
FOTO VAN JOKE VOGELS-LUT
+ Toon extra foto van Joke Vogels-Lut
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Alissa op maandag 13 feb 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Van begin tot eind geweldig! We hebben bij Marijn onze droomkeuken ontworpen. Niks wat te gek en er werd goed meegedacht qua budget. We hebben super apparatuur van het merk Etna. Onze zorgen werden telkens weggenomen. Volgens afspraak is de keuken geleverd en gemonteerd (wat perfect is verlopen en gedaan) en nu kunnen we hier lekker van genieten! Super bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en een mooie keuken”
Door Nico Rusman op zondag 12 feb 2023 23 | vestiging Alphen aan den Rijn
Na een aantal maanden allerlei keukenbedrijven bezocht te hebben, hadden we bij geen enkel bedrijf het "goede" gevoel. Uiteindelijk kwamen we via de goede referenties terecht bij I-kook in Alphen a/d Rijn. Hier op een ochtend een afspraak gemaakt met Frans Kooi. Frans heeft ons in alle rust alle mogelijkheden laten zien en nog diezelfde ochtend hebben wij voor onze antraciet kleurige keuken getekend. Frans gaf ons zo veel vertrouwen door zijn open manier van zakendoen, dat we hier geen twijfels meer hadden. Dit is tot en met het plaatsen zo gebleven. Goede communicatie en geen adders onder het gras. De leverantie ging prima, ze zetten alle spullen op hun plaats, zodat de keukenmonteurs er niet mee hoeven slepen. De montage was een feest. Er kwamen 2 gezellige mensen, die vrolijk de keuken plaatste en om 15.00 uur zat de keuken met inbouwapparatuur er al helemaal in. Frans is de volgende dag nog even langs geweest om de keuken op te leveren.
Ik zou iedereen aanraden om hier je keuken uit te zoeken. Frans, de bezorgers en natuurlijk de monteurs, van harte bedankt voor de service en goede zorgen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Marjolein op vrijdag 10 feb 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mijn ervaring bij I-kook is zeer positief. Ik had meteen een leuke klik met Jimmy. Hij heeft me goed begeleid bij de aankoop van mijn keuken en veel geduld met me gehad :-D. Ik heb een paar keer wat dingen willen aanpassen en dat was geen probleem, ik mocht zo vaak langs komen als ik wilde. Ook de nazorg is uitstekend. Jimmy kwam persoonlijk langs om de keuken te bekijken en de paar puntjes die nog aangepast moetsen worden heeft hij zonder problemen opgepakt. Als ik in de toekomst weer een keuken nodig heb, ga ik zeker weer naar I-kook!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met het resultaat”
Door Marcella Wigleven op woensdag 8 feb 2023 23 | vestiging Zoetermeer
We zijn heel goed geadviseerd door Nigel tijdens ons bezoek in de vestiging Zoetermeer, er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegekeken naar alle mogelijkheden en opties voor onze nieuwe keuken. Door onze verbouwing is de keuken op een compleet andere plaats gekomen in de woning. Dit was even extra spannend maar door een 3d keuken ontwerp kregen wij een heel realistisch beeld van de keuken. Ook vooraf het werkblad mogen bezichtigen in de fabriek gaf ons een fijn gevoel. Nu de keuken eenmaal is geplaatst zijn wij erg tevreden met het resultaat. Boven verwachting. Kortom, helemaal top! Wij raden jullie zeker aan!
FOTO VAN MARCELLA WIGLEVEN
+ Toon extra foto van Marcella Wigleven
+ Toon extra foto van Marcella Wigleven
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Max Hennen op woensdag 8 feb 2023 23 | vestiging Sittard
Heel goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Er is goed meedacht over de mogelijkheden. Ook het plaatsen is snel gebeurd en alles netjes achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Fam Cremers op zaterdag 4 feb 2023 23 | vestiging Sittard
Ik heb zelf vroeger een keuken zaak gehad, dus ik weet wel waar ik op moet letten.
Roy de verkoper is echt top, weet echt waar hij het over heeft. De keuken montage is door de monteur super gedaan, enige minpuntje was de naad van het blad, die vond ik wat te breed. Dit is achteraf goed opgelost. Ik kan deze keukenzaak echt aan iedereen aanbevelen, mijn zoon en mijn schoonzus hebben hier ook een keuken gekocht, bij mijn schoonzus staat de keuken inmiddels ook al.
FOTO VAN FAM CREMERS
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door W van Montfort op zaterdag 4 feb 2023 23 | vestiging Sittard
We zijn heel goed geadviseerd tijdens ons bezoek in de vestiging te sittard, de plaatsing van de keuken is perfect gedaan. We zijn zeer tevreden met onze keuken. I-Kook is een aanrader.
FOTO VAN W VAN MONTFORT
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Frits van Elten op vrijdag 3 feb 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Wij hebben na 22 jaar weer bij Mark van Alphen een nieuwe keuken gekocht. Dezelfde fijne verkoper als 22 jaar geleden. Adviserend en ook gewoon zijn mening geven. Daarvoor gaan wij naar deze vestiging. Ook het plaatsen was weer perfect. Dezelfde monteur, Johan, als 22 jaar geleden. Wat een vakman en niets is te gek. Goede uitleg en afwerking in de finesses.
FOTO VAN FRITS VAN ELTEN
+ Toon extra foto van Frits van Elten
+ Toon extra foto van Frits van Elten
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij met de nieuwe keuken”
Door Nico en Carin Willemen op vrijdag 3 feb 2023 23 | vestiging Barendrecht
We hadden al wat keukenzaken bezocht en zijn uiteindelijk terecht gekomen bij I-Kook Barendrecht. Daar kwam Antoinette Heijmans naar ons toe. Dit was de eerste zaak waarbij we rondom de tafel zijn gaan zitten en het voelde gelijk goed. De sfeer was ontspannen en gezellig en ze nam alle tijd voor ons. Bij het kopen van een keuken moet je best veel beslissingen nemen en daarbij werden onze vragen goed beantwoord en er werd ook meegedacht. Heel prettig vonden we het dat er 1 coach is bij wie je steeds terecht kan. We wilden later nog het één en ander veranderen en dat was geen probleem. Net zolang tot we helemaal tevreden waren -:). Heel blij zijn we met het verlengde keukenwerkblad op advies van Antoinette, daar waren we zelf nooit opgekomen. Ze heeft ons later ook geadviseerd welke kleur muurverf het beste bij de keuken en het werkblad zou passen. We konden met de kleurstalen bij I-Kook kijken wat het mooiste stond bij de kastjes en het werkblad. Ook tijdens het proces van plaatsen nam Antoinette af en toe contact op hoe het allemaal verliep. We zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken en vonden het superleuk dat Antoinette nog persoonlijk langskwam ,met een mooie bos bloemen, om het eindresultaat te bewonderen. Heel erg bedankt Antoinette voor de fijne samenwerking!
FOTO VAN NICO EN CARIN WILLEMEN
+ Toon extra foto van Nico en Carin Willemen
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Lisanne op vrijdag 3 feb 2023 23 | vestiging Zoetermeer
Voor het eerst een keuken bestellen blijft toch een beetje spannend. Richard van I-Kook Zoetermeer heeft ons daar onwijs goed bij geadviseerd en geholpen. Er werd oprecht meegedacht over onze dromen en wensen. Helaas hadden wij niet veel budget maar toch is het gelukt een onwijs mooie en praktische keuken te realiseren! De levering en het monteren ging verder ook soepel. Echt een aanrader dus!
FOTO VAN LISANNE
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Steven Vaesen op vrijdag 3 feb 2023 23 | vestiging Sittard
Nadat wij in ons vorig huis een keuken hadden van I kook Sittard was de keuze voor een nieuwe keuken in ons huidig huis snel gemaakt. Super service en eerlijke prijs. Roger dacht met ons mee en kwam steeds met leuke oplossingen. Als er een probleem is lossen ze het op. Wij wonen in België maar kwamen graag naar Sittard!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Richard Roelofs op vrijdag 3 feb 2023 23 | vestiging Amsterdam
Vriendelijke monteur, was niet te beroerd om een extra klusje te doen. Het was te merken dat hij plezier in zijn werk heeft en ik vind het een échte vakman. Super tevreden over de keuken en montage.
FOTO VAN RICHARD ROELOFS
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Wim Parijs op donderdag 2 feb 2023 23 | vestiging Sittard
Fantastisch geholpen eerst bij de keuze maken, daarna met de installatie. Als er al een probleem is dan lossen ze het z.s.m. op wat dat betreft hadden we in verleden wel andere ervaringen. Mochten we in de toekomst nog verhuizen en een nieuwe keuken nodig hebben gaan we er zeker weer naar toe.
REACTIE VAN MARC VERKISSEN
Veel plezier met uw keuken
+ Toon extra foto van Marc Verkissen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Van Eijk op woensdag 1 feb 2023 23 | vestiging Sittard
Zeer tevreden met onze nieuwe keuken! Vanaf het bezoek in de showroom en tot aan de montage alles goed verlopen. Met speciale dank aan verkoper Roy die ons uitgebreid heeft geadviseerd en monteur Jeroen die de keuken perfect geplaatst heeft!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer prettige ervaring”
Door Dirk Markesteijn op woensdag 1 feb 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Verkoper Marijn heeft ons zeer prettig geholpen in de winkel om onze nieuwe keuken uit te kiezen, samen te stellen en in te tekenen. Monteur Johan heeft de keuken gemonteerd en vakwerk afgeleverd. Ik ben best kritisch, maar kon eigenlijk niets vinden om over te "zeuren". Al met al een zeer prettige ervaring met I-kook OBL.
FOTO VAN DIRK MARKESTEIJN
+ Toon extra foto van Dirk Markesteijn
+ Toon extra foto van Dirk Markesteijn
Reactie of foto toevoegen
“De keuken werkt naar behoren”
Door Jahfed Wismans op maandag 30 jan 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hadden een kleine vertraging in de levering van de kookplaat, maar alles was snel en goed opgelost. De keuken werkt naar behoren en zeer comfortabel.
FOTO VAN JAHFED WISMANS
+ Toon extra foto van Jahfed Wismans
+ Toon extra foto van Jahfed Wismans
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Jeroen van de Ruit op zondag 29 jan 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben bij I-KOOK onze nieuwe keuken gekocht eind 2022. Het belangrijkste is natuurlijk dat we met het eindresultaat heel erg blij zijn. De keuken is volledig naar wens, en we zijn onderweg heel goed geholpen met de realisatie. I-KOOK was altijd goed bereikbaar, dacht actief mee qua oplossingen voor de ruimte, we zijn echt goed geholpen. Kortom, helemaal top!
FOTO VAN JEROEN VAN DE RUIT
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Rosa van Delft op vrijdag 27 jan 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Advies van Jereau gehad en keuken anders ingedeeld. Kwam met goede oplossingen voor onze keuken. Goed advies over de kleur en waar we op moesten letten. Keuken is prachtig geworden. Mels vakkundige man super snel geplaatst. Weet overal een oplossing voor. Werkt rustig.
FOTO VAN ROSA VAN DELFT
+ Toon extra foto van Rosa van Delft
+ Toon extra foto van Rosa van Delft
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken met schiereiland”
Door Sebastiaan op donderdag 26 jan 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een keuken met schiereiland en apparatuur aangeschaft. Vooral de aankoop fase verschilt in positieve zin enorm van een aantal concurrenten. Gewoon een goed gesprek, geen druk om iets direct aan te schaffen, geen 'je hebt geluk want van de baas mag ik vandaag' onzin. We zijn 2 keer langs geweest voor een lange zit om alles goed door te nemen en aan te passen naar onze wensen en ons budget. Achteraf wilden we toch iets anders op 1 aspect en dat hebben we gezamenlijk kunnen oplossen. We hebben wat ongeluk gehad met een apparaat maar de keuken is wat we voor ogen hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door J. Abresch op donderdag 26 jan 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Keuken gekocht bij Marijn en Mark super goed geholpen. Van begin tot eind een prima uitleg en alles is bespreekbaar. Erg tevreden met het resultaat we hebben zelf de keuken geplaatst en daarbij veel uitleg en info gehad. Ook was er een deurtje en een plint beschadigd en dit werd snel en kosteloos nieuw geleverd.
FOTO VAN J. ABRESCH
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig mooie keuken”
Door Kim van der Veen - Dam op dinsdag 24 jan 2023 23 | vestiging Amsterdam
Samen met de keukencoach een geweldig mooie keuken uitgekozen. Ze dacht erg goed mee en heeft ons ook steeds gewezen op de diverse opties. Na het definitief bestellen van de keuken was het contact met i-kook echter rampzalig. Het was heel erg lastig om überhaupt iemand te spreken te krijgen van i-kook Amsterdam en de zogenoemde centrale en/of planafdeling kon ons vaak niet helpen. Het heeft wel 20 telefoontjes gekocht om er achter te komen wanneer er ingemeten ging worden en nog heel veel meer telefoontjes over wanneer er geplaatst ging worden. Tot overmaat van ramp werden wij ook 2 dagen voor plaatsing gebeld dat het met 3 weken uitgesteld werd. Dat betekende dus helaas 3 extra weken zonder keuken. Maar toen was het eindelijk zo ver. De monteurs stonden voor de deur. Ronnie samen met zijn collega. Wat een top werk hebben die gasten geleverd. Onze leidingen waren niet helemaal volgens het boekje gelegd, maar dit was voor Ronnie geen probleem om dit even voor ons om te leggen. Het keukenblad was eigenlijk net iets te lang (of er was niet goed gestuct), maar ook dit was geen probleem voor onze Ronnie. Wat een vakwerk levert die man! Meestal is de ervaring dat monteurs ed geweldig zijn in het "grove" werk en net iets minder in de puntjes op de i. Nou Ronnie niet; voor hem moet het echt perfect zijn en dat kunnen wij terug zien in onze keuken. Super blij mee! Hij is zelfs nog een keer teruggekomen om de plinten onder de keuken opnieuw op maat de zagen voor ons, omdat onze vloer later gelegd werd. Top gozer en bovendien heel erg gezellig!
FOTO VAN KIM VAN DER VEEN - DAM
+ Toon extra foto van Kim van der Veen - Dam
+ Toon extra foto van Kim van der Veen - Dam
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mitch op dinsdag 24 jan 2023 23 | vestiging Sittard
Vanaf begin tot eind ontzettend goed geholpen door zowel Rinaldo als de monteur (Paul). heldere uitleg, denken goed mee & direct een eerlijke prijs. kortom: zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“We zijn heel blij met onze keuken”
Door Roel Teney op maandag 23 jan 2023 23 | vestiging Sittard
Een goed bedrijf leer je kennen aan de manier hoe ze problemen oplossen. Na een fijne aankoop van de keuken in overleg met Rinaldo, werd de keuken conform afspraak geplaatst. Hierbij ging een en ander mis. Na overleg met Wendy heeft i-kook Sittard alles perfect opgelost mede dankzij monteur Jeroen. Bedankt voor alles en we zijn heel blij met onze keuken.
FOTO VAN ROEL TENEY
+ Toon extra foto van Roel Teney
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie en praktische keuken”
Door Anne-Marie de Bie op zondag 22 jan 2023 23 | vestiging Barendrecht
Er kon op korte termijn een afspraak gemaakt worden. Er werd goed geluisterd en meegedacht om te komen tot een mooie, praktische keuken.
FOTO VAN ANNE-MARIE DE BIE
+ Toon extra foto van Anne-Marie de Bie
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door John Pijper op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Vriendelijk en geduldige verkoper. Meedenkend in beste en goedkoopste oplossingen. Alle gemaakte afspraken alle nagekomen. Service achteraf ook erg adequaat.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte nazorg”
Door Han Wijnen op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Sittard
Heb reeds diverse keukens hier gekocht, deskundig advies, redelijke prijs en perfecte montage en nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Een witte keuken met zwart marmer werkblad”
Door Ed en Ilona op dinsdag 17 jan 2023 23 | vestiging Veenendaal
We hebben gekozen voor een witte keuken zwart marmer werkblad met een kookeiland. Magda heeft alles voor ons uitgetekend en meegedacht. Iets meer uitgegeven dan het budget, maar wat waren we blij dat we nog ruimte voor onze eethoek hadden en al onze wensen vervuld konden worden. Tijdens onze vakantie is de keuken geplaatst. Spannend! Helemaal fantastisch en onze dromen/wensen waren uitgekomen. Er waren een paar kleine dingen, even gebeld/gemaild en alles naar wens en op relatief korte termijn is alles netjes opgelost.
REACTIE VAN ILONA
Onze fantastische keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken en de service”
Door Roland Vliegen op zaterdag 14 jan 2023 23 | vestiging Sittard
Zeer deskundige verkoper die met je mee denkt. Monteur was super, echt een vakman.
REACTIE VAN MARC
Heelveel plezier met uw keuken en dank voor het compliment.
REACTIE VAN ROLAND VLIEGEN
Mooie keuken geplaatst door I Kook, zeer tevreden met het resultaat en de hulp bij het samen stellen van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Thijs op zaterdag 14 jan 2023 23 | vestiging Huissen
We zijn erg goed geholpen met het uitzoeken van de juiste opstelling en indeling van de keuken. Het plaatsen van de keuken ging erg vlot en netjes. We zijn blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een super ervaring”
Door Grig Neagoe op vrijdag 13 jan 2023 23 | vestiging Zoetermeer
We hebben super ervaring met I-kook Zoetermeer meegemaakt. De keuken is snel geleverd, de medewerkers zijn super aardig, de keuken voldoet aan onze verwachtingen.
FOTO VAN GRIG NEAGOE
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de aangekochte keuken”
Door Juul op vrijdag 13 jan 2023 23 | vestiging Zoetermeer
In onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn wij bij verschillende keukenzaken geweest. Over alle keukenzaken waar we zijn geweest waren we ontevreden of hadden we er geen goed gevoel bij. Toen hebben we op aanraden van een kennis bij IKook Zoetermeer een afspraak gemaakt. Deze afspraak was met Jordi Neefe. Omdat we al bij verschillende zaken waren geweest hadden we al aardig voor ogen wat we wilde. Jordi heeft dit idee goed weten uit te werken op de tekening en extra advies gegeven. Jordi is meedenken en stelt de wensen van de klant centraal. We hebben ook een keer een verkoper gehad die meer oog had voor zijn eigen ideeën dan de wensen van ons. Bij Jordi was dit zeker niet het geval. Wel gaf hij adviezen waarbij wij achteraf erg blij mee zijn dat we die hebben opgevolgd. Na ons akkoord werd alles vlot geregeld en hadden we, eerder dan gedacht, een afspraak staan voor montage. In de weken tussen koop en montage bleek dat de ovens die wij besteld hebben niet op tijd geleverd konden worden. Jordi heeft ons hier op tijd over ingelicht en we zijn samen tot een oplossing gekomen. De montage was binnen 1,5 dag afgerond en de monteurs en installateurs waren vakkundige en vriendelijke mensen. Wij hadden de vloer in de keuken nog niet afgelegd omdat we de keuken op de ondervloer wilden plaatsen. De monteurs moesten daarom een week later nog een keer terug komen om de keukenplinten te installeren. Dit was voor hen gelukkig geen probleem. Samenvattend: wij zijn erg tevreden over de aangekochte keuken bij IKook Zoetermeer. Jordi is een vriendelijke en kundige 'keuken coach' en regelt de zaken op tijd. De montage was ook vlot en goed voorlopen.
FOTO VAN JUUL
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door Familie Hendriks op donderdag 12 jan 2023 23 | vestiging Sittard
Van begin tot einde een fijne ervaring. Van een goed advies gesprek met zelfs een telefoontje naar fabrikant om uit te zoeken of wat wij wilden (hetgeen niet gebruikelijk was) gerealiseerd kon worden. En dit is door door de monteur (Jeroen) perfect tot uitvoering gebracht. De keuken was compleet en op tijd geleverd. Alle contacten met Roger Bor van Ikook Sittard waren altijd heel klantgericht en aangenaam. Roger onderneemt meteen actie bij een vraag of aanpassingen die we later nog graag wilden. Vandaag kregen wij bezoek van Wil Bor die namens Ikook kwam kijken naar het eindresultaat met een presentje omdat een tevreden klant hoog in het vaandel staat. En een tevreden klant zijn wij.
FOTO VAN FAMILIE HENDRIKS
+ Toon extra foto van Familie Hendriks
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend bedankt”
Door Monique van Dijk-Remijn op donderdag 12 jan 2023 23 | vestiging Alphen aan den Rijn
We hebben een keuken met eiland gekocht, bij Frans in Alphen aan den Rijn.
Hij heeft ons super geadviseerd en hebben een perfecte service ontvangen. Ik raad iedereen I-kook aan, het kan eigenlijk niet beter! Frans ontzettend bedankt!
FOTO VAN MONIQUE VAN DIJK-REMIJN
+ Toon extra foto van Monique van Dijk-Remijn
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Fam. Van den Berg op dinsdag 10 jan 2023 23 | vestiging Alphen aan den Rijn
We waren ons aan het oriënteren voor een nieuwe keuken, na een paar keukenbedrijven te hebben bezocht kwamen we eigenlijk alleen maar even kijken. Maar omdat Frans een afzegging had van een gesprek kwamen wij in gesprek, door met ons mee te denken en de vele adviezen kwamen we tot een droomkeuken een prachtig geheel. Ook de keukenmonteur was vriendelijk en behulpzaam en dacht mee in de kleine dingen. Wij zijn meer dan tevreden met de keuken. De keuken werd ook nog opgeleverd dit hield in dat Frans zelf het resultaat kwam bekijken of alles goed werkte voor ons is het een 10 waard dit hebben we nog nooit meegemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Jolanda & Jan - Willem Verloop op dinsdag 10 jan 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Wij hebben 2 jaar terug bij I-kook in Oud Beijerland een keuken gekocht bij Marijn. We zijn goed en vriendelijk geholpen. Omdat het nog heel lang duurde voordat ons nieuwbouw huis werd opgeleverd, zijn we tussendoor nog een keer terug geweest om alles nog een keer door te spreken en eventueel veranderingen aan te brengen. Inmiddels is ons huis opgeleverd en de hebben we de keuken geplaatst. We zijn er super blij mee. Hij is prachtig en past helemaal perfect in ons nieuwe stulpje. Leuke was dat Marijn er zelf bij was toen de keuken bezorgd werd.
Reactie of foto toevoegen
“Een hele positieve ervaring”
Door H.M. Bakker-Streppel op dinsdag 10 jan 2023 23 | vestiging Huissen
Een mooie hoekkeuken met apparatuur en incl plaatsing. Alles liep volgens afspraak en ze zijn goed bereikbaar. Vooral de na zorg was een hele positieve ervaring. Kleine puntjes werden direct opgepakt en keurig afgehandeld! We zijn erg blij met de nieuwe keuken en kijken terug op een zeer goede samenwerking met het bedrijf I-Kook / Jim van de Pol.
FOTO VAN H.M. BAKKER-STREPPEL
+ Toon extra foto van H.M. Bakker-Streppel
+ Toon extra foto van H.M. Bakker-Streppel
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is nog steeds niet af”
Door Nv op dinsdag 10 jan 2023 23 | vestiging Den Haag
April 22 keuken in den haag uitgezocht. Meerdere malen terug geweest dingen aangepast. Jaa dat gaat hem worden. Paar weken voor het plaatsten te horen gekregen dat wat we wilde toch niet kon. En toen eindelijk de datum kwam van het plaatsen dacht ik ooohh yess eindelijk. Nou het is een nachtmerrie van aug zit ik al met een keuken die nog steeds niet af is. In oktober voor het laatst contact geweest en in dec de rechtsbijstand erop gegooid. Ben er zo klaar mee. En dit is onze 2e keuken al bij hun de 1e was echt top en de service ook. Maar nu 1 grote flop. En wij zitten er mooi mee.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Mees Groen en Naomi Ringlever op dinsdag 10 jan 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Wij hebben hier onze keuken gekocht, waar wij super goed zijn geholpen door Marijn. Hierdoor zijn wij op nieuwe ideeën gekomen en zelfs door aanpassingen te doen in het huis zelf om onze wens "een open keuken" te realiseren. De service was ook erg goed, direct en persoonlijk waardoor de communicatie erg soepel ging. Hiermee geven wij de beoordeling "super" en zijn wij erg blij met de oplevering en het resultaat!
FOTO VAN MEES GROEN EN NAOMI RINGLEVER
+ Toon extra foto van Mees Groen en Naomi Ringlever
+ Toon extra foto van Mees Groen en Naomi Ringlever
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Remco Pekelder op zondag 8 jan 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ze leveren goede service en ze denken met je mee. Ondanks dat ik zelf de keuken heb geplaatst nam Andre Steenvoorden de moeite om even bij ons te controleren of alles goed is gegaan. Ik kan iedereen i-kook aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi resultaat”
Door Marja de Rooij op vrijdag 6 jan 2023 23 | vestiging Sittard
Mee denkend en goed advies. Zonder opdringen. Mogelijkheid om de voorbereidingen te laten doen door een medewerker die ook installeert. Spaart zoeken en is meteen goed afgestemd. Goede werk geleverd en een mooi resultaat naar volle tevredenheid met de ruimte die beschikbaar was. Goede informatie planning en duur.
FOTO VAN MARJA DE ROOIJ
+ Toon extra foto van Marja de Rooij
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Poeth op vrijdag 6 jan 2023 23 | vestiging Sittard
Hebben bij I-Kook een keuken gekocht en door hun laten installeren. Zowel over de montage als over de adviezen van de monteur zijn we uitermate tevreden. We zullen deze zaak zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.
Reactie of foto toevoegen
“Top keuken”
Door Frenk en Jessica op donderdag 5 jan 2023 23 | vestiging Den Helder
Goed geholpen door Nick Joor. Top keuken alles ziet er top uit. Bedankt voor de goeie service.
FOTO VAN FRENK EN JESSICA
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jos Mattijssen op donderdag 5 jan 2023 23 | vestiging Sittard
Heel kundig en vriendelijk geholpen bij aankoop van een nieuwe keuken. Snelle service. Mogelijkheid tot uitstellen van de levering. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken”
Door Adrie Seip op donderdag 5 jan 2023 23 | vestiging Barendrecht
Zeer vriendelijk geholpen en goed luisterend naar de wensen.
FOTO VAN ADRIE SEIP
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Zaal op woensdag 4 jan 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een complete keuken gekocht bij iKook en onwijs goed geholpen door Jimmy! Vanaf het eerste moment dat we binnen kwamen tot aan de oplevering, in 1 woord: perfect!
Ik was nogal wispelturig wat betreft mijn keuzes, maar Jimmy heeft me altijd netjes te woord gestaan en overal geholpen waar mogelijk. Ook het plaatsen van de keuken ging probleemloos. 2 hele vrolijke mannen (Jeff en Ton), die het foutloos hebben gedaan.
Mochten we ooit weer een nieuwe keuken hebben, gaan we zonder twijfel meteen terug naar iKook. Kortom: een dikke aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Ana op woensdag 4 jan 2023 23 | vestiging Den Haag
Onze keuken bij I-kook in Den haag, zichtenburglaan gekocht. In eerste instantie heel erg goed geholpen. Murat heeft ruim de tijd genomen en was elke x weer geduldig als wij met een wijziging kwamen (we twijfelden nogal). helaas hield dit al snel op wanneer de keuken geleverd moest worden. In november 2021 de keuken aangekocht en de levering zou april 2022 zijn. de levering was waardeloos. we hebben weken zonder keuken en apparatuur gezeten. afspraken werden niet nagekomen en Murat gaf geef thuis meer, we werden verwezen naar afdeling planning en deze hadden geen telefoonnummer volgens verschillende mensen van i-kook die we aan de telefoon hebben gehad. we konden alleen maar mailen. we hebben te maken gehad met monteurs die nie top kwamen dagen, een monteur die onderdelen van de keuken heeft beschadigd tijdens het plaatsen, diezelfde monteur heeft ook de kastjes verkeerd geplaatst (de ene deur gaat naar rechts open en de ander naar links). apparatuur waar we niet helemaal tevreden over zijn (ze zeiden je krijgt de nieuwste bij levering, blijkt totaal niet waar te zijn). maanden hebben onderdelen op zich laten wachten (we hebben nog steeds geen bestek la? dit zou niet mogelijk zijn in de maten van onze kasten???). qua het meedenken van de kasten is dit ook erg onpraktisch gegaan. we hebben hele onhandige kasten en lades (hadden we natuurlijk zelf beter over na moeten denken maar advies hierin is ook niet gegeven). Al met al een hoop ellende voor een keuken die ons zo een 27duizend euro heeft gekost. Nu januari 2023, nog steeds niet compleet en al beschadigingen. Absoluut niet tevreden en niet aan te raden. In ieder geval niet de vestiging in Den Haag. onze verkoper heeft nooit meer op een mail of telefoontje gereageerd.
REACTIE VAN EELCO BRAND OPERATIONEEL DIRECTEUR I-KOOK
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Allereerst onze excuses. De keukencoach is onlangs nog bij u geweest en de laatste onderdelen zijn besteld. Ik heb hem gevraagd nog even contact te zoeken over de beschadigingen. Ik ga er vanuit dat u na het servicebezoek kunt gaan genieten van uw keuken.
REACTIE VAN ANAHITA MAFI
Dat klopt idd. Inmiddels zijn we 4 weken verder. Vorige week hebben opnieuw een mail gestuurd met de vraag wat de stand van zaken is en weer geen reactie. Ik mis nogal de communicatie. Daarnaast heeft u keukencoach met name de nadruk gelegd op het verwijderen van de negatieve recensies. Die kunnen we natuurlijk niet verwijderen als we nog met een beschadigde keuken zitten. Hopelijk begrijpt u dat.
Mvg
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Marcel op maandag 2 jan 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hello, i would like to say that my experience was nice, i was looking for a nice kitchen good quality for a good price, and there was Brenda that help me every step with an good information and kitchen of good quality and a super price, thank you.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerrit Brand op zondag 1 jan 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Wij hebben bij I-Kook Oud-Beijerland onze keuken gekocht, en is een uitstekende keuze geweest. bij het ontwerp van de keuken is er heel goed meegedacht over het ontwerp van onze nieuwe keuken, zowel praktisch als qua vormgeving. Maar met alleen een keuken kopen en laten zetten waren wij er nog niet, wij wilde namelijk ook een muur laten verwijderen, verlaagd plafond boven de nieuwe keuken, vloer egaliseren, en alle muren laten stucen. Geen probleem, al het werk kon via I-Kook gerealiseerd worden. Dat maakte onze keuze een stuk makkelijker, en al het werk is keurig op elkaar afgestemd uitgevoerd. Onze verbouwing met nieuwe keuken is inmiddels een feit, en wij kunnen niet anders zeggen dat wij super trots zijn met het gehele plaatje. Hierna wilde wij nog een mooie TV meubel en wel op maat gemaakt, en dit kon dus ook bij I-Kook Oud-Beijerland. Deze dus ook laten maken, en is geweldig mooi geworden. Om alles samen te vatten zijn wij zeer tevreden met het al het werk wat I-Kook bij ons heeft gedaan. Wij zijn als klant behandeld, er is goed meegedacht, niets was te veel, vakwerk geleverd, en al wat ze belooft hebben zijn ze ook nagekomen. Onze dank gaat dan ook uit naar het gehele team van I-Kook Oud-Beijerland.
FOTO VAN GERRIT BRAND
+ Toon extra foto van Gerrit Brand
+ Toon extra foto van Gerrit Brand
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Devon op vrijdag 30 dec 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Allereerst een hele fijne ervaring met Andre van I-kook Capelle aan den IJssel. Geen gekke verkooppraatjes maar echt meedenken. De uiteindelijke levering en installatie zijn compleet probleemloos verlopen. Vakkundige mensen die heel relaxt werken.
Ook werd door Andre zelf nog even de keuken geïnspecteerd na montage. Al met al kan ik deze zaak volledig aanraden aan iedereen die op zoek is naar een mooie nieuwe en betaalbare keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door E van Zessen op donderdag 29 dec 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
In de winkel ben ik goed geholpen door Jereau, waardoor ik nu een prachtige keuken hebt staan die weer prachtig geplaatst is door Johan.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens I-KOOK
Website: www.i-kook.nl
aAlkmaar (19 ervaringen), Noorderstraat 5, 1823 CS Alkmaar, tel 072 - 200 19 99
bAlmere (17 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
cAlphen aan den Rijn (25 ervaringen), Euromarkt 105-107, 2408 BD Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 25 15 10
dAmersfoort (1 ervaring), Industrieweg 3, 3812 RX Amersfoort, tel 033 - 303 82 40
eAmsterdam (38 ervaringen), Arena Boulevard 16a, Villa Arena, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 226 13 30
fAssen (3 ervaringen), Van Vlissingenstraat 43b, 9403 BB Assen, tel 059 - 274 94 30
gBarendrecht (41 ervaringen), Escudostraat 15, 2991 XV Barendrecht , tel 010 - 316 98 40
hBergen op Zoom (16 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
iCapelle aan den IJssel (167 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
jDen Bosch (17 ervaringen), Balkweg 7d, 5232 BT Den Bosch, tel 073 - 208 29 99
kDen Haag (69 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
lDen Helder (58 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
mEindhoven (61 ervaringen), Kanaaldijk-Noord 5A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 303 37 00
nEtten-Leur (25 ervaringen), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
oHattem (16 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
pHengelo OV (50 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
qHuissen (31 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
rLeiderdorp (1 ervaring), Vlasbaan 3, 2352 AH Leiderdorp, tel 071 - 303 07 90
sOud-Beijerland (73 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
tOudehaske (51 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
uSittard (121 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
vSliedrecht (11 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
wSoesterberg (33 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
xTilburg (4 ervaringen), Bosscheweg 255-01, 5013 AB Tilburg , tel 013 - 762 00 80
yVeendam (33 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
zVeenendaal (34 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
a1Zaandam (20 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
b1Zoetermeer (44 ervaringen), Heliumstraat 230, 2718 RS Zoetermeer, tel 079 - 207 33 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.