Feedback
9,3

I-KOOK

Website: www.i-kook.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-KOOK
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels meer dan 25 winkels door heel Nederland. Bij I-KOOK doen we niet aan pushverkoop, daarom hebben wij ook geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

De cultuur
Het bedrijf is gebouwd op de mensen, er is een open cultuur en nauwelijks hiërarchie. Bij I-KOOK moet je gewoon logisch gedrag vertonen, steeds in het belang van de klant. Veel regels zijn daarvoor niet nodig. De keukencoaches hebben veel ruimte voor eigen invulling en krijgen veel verantwoordelijkheid om hun klanten blij te maken.

Ervaar een keukencoach!
Steeds zorgzaam. We blijven steeds je aanspreekpunt tot je helemaal tevreden bent met de keuken en daarna. Als je met I-KOOK zaken doet krijg je altijd te maken met dezelfde mensen. Geen batterij aan verkopers, orderverwerkers, serviceafdelingen en anonieme telefoonnummers, maar een keukencoach die je helpt van het eerste contact tot de oplevering en verder.

Altijd vakkundig. De keukencoaches van I-KOOK hebben gedegen kennis van zaken, zijn echte vakmensen en hebben oprechte interesse in hoe het echt gaat werken bij jou thuis!

Gewoon eerlijk. We willen je altijd eerlijk behandelen, we hebben de intentie om je de mooist mogelijke keuken te leveren voor de beste prijs!

Wij beloven nooit wat we niet waar kunnen maken!

Mogen we je overtuigen van onze werkwijze?
Kom dan langs in één van onze winkels of maak een afspraak.



Meer informatie over I-KOOK
Onze winkels: www.i-kook.nl/winkels
Afspraak maken: www.i-kook.nl/afspraak-aanvragen
Ervaringen
Er zijn 875 ervaringen over I-KOOK. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren633 ervaringen
4 sterren179 ervaringen
3 sterren29 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster17 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Erg tevreden”
Door Fam. IJzerman op woensdag 29 jun 2022 22 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht die vooral praktisch moest zijn. Wij hebben ons laten adviseren door Patrick. Hij kwam met aanvullingen zoals bijvoorbeeld het advies om een iets andere afzuigkap aan te schaffen vanwege het feit dat mijn ramen weleens beslaan. We zijn erg tevreden over de adviezen van en communicatie met deze verkoper, zeker toen het plaatsen van de keuken geheel anders liep dan we gehoopt en verwacht hadden. Fijn dat alles uiteindelijk opgelost is en wij kunnen genieten van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door Patricia op woensdag 29 jun 2022 22 | vestiging Etten-Leur
Vorig jaar keuken gekocht bij I kook in Etten-leur. Tot op de dag van vandaag nog steeds erg blij met de keuken. Zijn erg erg goed geholpen door keukencoach Charlotte. Samen de keuken ontworpen en het resultaat mag er zijn.
FOTO VAN PATRICIA
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Vijgen op woensdag 29 jun 2022 22 | vestiging Sittard
Heel erg meedenkend. Professioneel. Komen afspraken na. Hele goede communicatie van begin tot eind. Aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door G.Sloof op dinsdag 28 jun 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
Afgelopen jaar een keuken gekocht, bij aankomst ons budget aangegeven en vanuit daar een mooi aanbod gekregen. Na ons akkoord zijn we goed geholpen en begeleid, Tevens was de nazorg goed geregeld.
FOTO VAN G.SLOOF
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige keuken”
Door Groenewege op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Sittard
Zeer fijne keukenzaak, informatief, niet opdringerig, vaste prijs. Onze keuken is geweldig geworden door het goede advies van Rinaldo en het vakwerk van Marc bij de montage. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door A. Omerovic op zondag 26 jun 2022 22 | vestiging Sittard
Het beste verkooptransactie wat we ooit hebben gedaan. Keukenbedrijven zijn er talrijk. Bij onze tocht bij keukenbedrijven kwamen we via via bij Ikook in Sittard terecht. Een familiebedrijf met aandacht voor zijn klanten. Zeer flexibel, vakkundig personeel. Groot dank aan Wil Bor en zijn zoon Roger. Bedankt team IKook Sittard!
FOTO VAN A. OMEROVIC
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door John op vrijdag 24 jun 2022 22 | vestiging Den Bosch
Spontaan ging ik de winkel binnen bij I-KooK keuken Den Bosch om te kijken wat ze allemaal hebben. Door de vriendelijke ontvangst en uitleg hoe het werkte, heb ik een offerte aangevraagd en gekregen. Hierna volgden nog ideeën van beide kanten en zo heb ik de keuken die ik wilde gekocht. Jammer genoeg ging het mis met het plaatsen door een externe instantie, zijn van de verkeerde kant begonnen en niet netjes de achterkanten gezaagd. Maar kan niet anders zeggen dat I-KooK Keukens alles er aan hebben gedaan om te zorgen dat het naar mijn wens weer goed kwam. Ook al wisten ze dat ze daar behoorlijke kosten voor moesten maken. Fijn dat het toch is goed gekomen, ik ben heel blij met de keuken.
FOTO VAN JOHN
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Marc op vrijdag 24 jun 2022 22 | vestiging Sittard
Tevreden over I-kook. Goede prijs-kwaliteitverhouding en ook tevreden over de after sales toen bleek dat sommige materialen gebrekkig waren.
Reactie of foto toevoegen
“Een extra keukenblok”
Door Sandra den Ouden-Wijmans op vrijdag 24 jun 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
Een extra kast in de keuken met combi magnetron en wijn koelkast en daaronder de nodige planken voor extra opbergruimte. De originele keuken dateert uit 2013 (ook van ikook Obl). De kleur vd keuken was er niet meer maar goed geadviseerd en toch een passend geheel kunnen vormen. Het keukenblok is keurig en netjes geplaatst. Netjes gewerkt door de vriendelijke en keurige monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Ingrid van den Nieuwboer op vrijdag 24 jun 2022 22 | vestiging Hengelo OV
We zijn enorm tevreden over het hele traject van A tot Z. We zijn zeer goed begeleid door Jan Klinge, er is goed met ons meegedacht en de adviezen waren eerlijk en oprecht. Dat gaf vertrouwen. We hebben wat tegenslag gehad, plaat afzuigkap was helaas gebroken. Maar binnen een week kwam er een nieuwe. De installateur Jamie was top. Hardwerkend en gezellig. We zijn enorm blij met het eindresultaat en gaan I-Kok zeker aanbevelen.
FOTO VAN INGRID VAN DEN NIEUWBOER
+ Toon extra foto van Ingrid van den Nieuwboer
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en goede service”
Door Van Laar op vrijdag 24 jun 2022 22 | vestiging Sittard
Goed advies en goed geholpen door Rinaldo. Netjes geplaatst door Paul. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Echt blij met de nieuwe keuken”
Door Kevin de Jong op donderdag 23 jun 2022 22 | vestiging Hengelo OV
Keuken besteld bij i-kook, daar samen met de verkoper Wesley al onze wensen besproken en daar zijn wij heel goed mee geholpen. Elders kregen we het niet zo goed voor elkaar als hier. De keuken was op redelijke tijd geleverd en gelukkig was het apparatuur ook redelijk snel leverbaar. +- 10 weken voor het totaal plaatje.
De service is ook opmerkelijk snel, ik had besloten toch een quooker kraan te willen hebben. 1 die kan uitschuiven en dat was snel en gemakkelijk geregeld. Kleine schades die waren aangetroffen werden direct in behandeling genomen en voor je opgelost. Team installatie werkt snel en denk met je mee, zo hebben we achteraf omdat er wat onderdelen ontbraken nog mooie verlichting in de handgrepen gekregen. Het resultaat is dan ook iets waar we echt heel blij mee zijn. Onze vorige keuken hebben we 5 jaar mee gedaan maar deze zal zeker de 10 halen!
FOTO VAN KEVIN DE JONG
+ Toon extra foto van Kevin de Jong
+ Toon extra foto van Kevin de Jong
+ Toon extra foto van Kevin de Jong
+ Toon extra foto van Kevin de Jong
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is mega”
Door Jolanda Vonken op donderdag 23 jun 2022 22 | vestiging Sittard
Ik ben zeer goed geholpen bij I-Kook! Bij binnenkomst werd ik vriendelijk bejegend en onder het genot van een kopje thee kon ik mijn wensen kenbaar maken. Dit resulteerde in een mooie en financieel aantrekkelijke keuken. Het resultaat is mega en ik ben er erg blij mee! Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Nijmeijer op donderdag 23 jun 2022 22 | vestiging Hengelo OV
Super aardige mensen en super goed geholpen bij levering bleek het blad beschadigd en dit is zeer goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Sander de Vries op woensdag 22 jun 2022 22 | vestiging Barendrecht
Een tijd geleden hebben wij onze nieuwe keuken bij I-Kook Barendrecht gekocht. Patrick heeft ons hierbij erg goed geholpen. Hij maakte alle tijd voor ons vrij om een passende keuken te kiezen en ook nadat de keuken besteld was konden we altijd bij hem terecht voor vragen. Het plaatsen van de keuken door een ingehuurd bedrijf ging niet vlekkenloos, maar ook hiermee konden we bij Patrick terecht en dacht hij direct mee in oplossingen om er voor te zorgen dat de keuken opgeleverd kon worden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Paul op dinsdag 21 jun 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
We werden in de winkel goed geholpen en er werd een goede prijs gegeven voor onze keuken. Als je vragen heb worden ze altijd beantwoord. Levering van de keuken was op tijd. De monteur werkt netjes en goed. We zijn heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gradake Schoonewil op dinsdag 21 jun 2022 22 | vestiging Huissen
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken van i-kook. We zijn goed geholpen door Jim en Michael in het samenstellen van de keuken en het meedenken in onze wensen. We zijn ook zeer tevreden over het laagdrempelig contact daarna. Wij zouden I-kook zeker aanbevelen!
FOTO VAN GRADAKE SCHOONEWIL
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Nella op maandag 20 jun 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
Dik tevreden hoe we geholpen zijn, ze denken mee wat handig is en praktisch de indeling kan zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Maarten op maandag 20 jun 2022 22 | vestiging Barendrecht
Wij zijn omtzettend goed geholpen door keuken coach Patrick. Hij wist onze wensen perfect om te zetten in een tekening en dacht goed mee. Levering van apparatuur is momenteel lastig in deze branche, hierop waren wij vooraf netjes geattendeerd, maar ook hierin zijn wij erg geholpen met tijdelijke leenapparatuur en/of meer dan vergelijkare alternatieven Ook zijn wij erg tevreden met het team dat de keuken heeft geplaatst. Fijne jongens die weten waar ze mee bezig zijn.
FOTO VAN MAARTEN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Roy op zaterdag 18 jun 2022 22 | vestiging Barendrecht
Nieuwe keuken gekocht. Vanaf het begin goed geholpen bij het ontwerpen/tekenen van de keuken, er werd goed meegedacht door Patrick. Na het plaatsen waren er nog een aantal kleine puntjes maar ook hierbij werd ik verder goed geholpen.
FOTO VAN ROY
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi resultaat”
Door Truus Vroomen Mols op donderdag 16 jun 2022 22 | vestiging Sittard
Mooi meedenken, snelle oplossing, en mooi resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Erik op woensdag 15 jun 2022 22 | vestiging Alphen aan den Rijn
Naar lang zoeken en diverse keukenzaken geweest, uit eindelijk geslaagd bij i-kook.
Bij binnenkomst zeer vriendelijk geholpen en geen opdringerig gevoel zoals bij andere zaken. We wisten wat we wilde en de keuze was snel gemaakt. En we de prijs was stukken beter als bij de concurrent. Ook de installatie van de keuken liep goed. Dus zeer blij mee.
FOTO VAN ERIK
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben onze droomkeuken”
Door Deborah Maas op dinsdag 14 jun 2022 22 | vestiging Eindhoven
We werden meteen hartelijk ontvangen bij binnenkomst en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Samen met Frank, de verkoper, hebben wij onze droomkeuken kunnen samenstellen. Frank heeft heel goed geluisterd naar onze wensen maar ook ons kostenplaatje waardoor we echt het gevoel kregen dat hij ons wilde helpen en niet dat wij een nummertje waren daar.
FOTO VAN DEBORAH MAAS
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Peter op zaterdag 11 jun 2022 22 | vestiging Veendam
Duidelijke hulp bij te maken keuzes. Realistische prijsstelling zonder vervelende onderhandelingen. Goede communicatie betreffende apparatuur die niet geleverd kon worden en juiste alternatieven die wel voorradig waren. Verder verliep de montage vlekkeloos, geen enkel oplever issue!
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Klos-Kebapci op woensdag 8 jun 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben nu voor de 2e keer een keuken gekocht bij I-KOOK en zijn weer super tevreden. Wel was er deze keer een langere levertijd van de inductiekookplaat door de 'Chip tekorten in de wereld' maar de communicatie daarover verliep duidelijk. André is een kundige keukencoach. Tevens kregen we van I-KOOK een losse inductiekookplaat in bruikleen, zodat het wachten jammer maar niet hinderlijk was. We kopen onze eventuele 3e keuken ook bij I-KOOK want ze luisteren naar de wensen van de klant!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Lily Zhou op woensdag 8 jun 2022 22 | vestiging Alphen aan den Rijn
Er wordt veel meegedacht en veel adviezen gegeven.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is een mooie blikvanger”
Door Peter Bruens op woensdag 8 jun 2022 22 | vestiging Veendam
Vorig jaar (in Corona tijd) een nieuwe keuken aangeschaft bij I-KOOK te Veendam. Prima geholpen door Hayo en diverse opties besproken. De keuken staat en is een mooie blikvanger.
REACTIE VAN HAYO
Ik wens jullie heel veel (kook) plezier in en met deze prachtige keuken.
Hartelijke groet,
Hayo
Reactie of foto toevoegen
“Voor de vijfde keer verkeerde frontje”
Door Claudia Wever op woensdag 8 jun 2022 22 | vestiging Den Haag
Na een jaar is de keuken nog altijd niet af. Vandaag voor de vijfde (!) keer het verkeerde frontje ontvangen, dus nu kunnen we weer een paar maanden gaan wachten. En dat is alleen het laatste euvel in een heeeeeeele lange reeks...
REACTIE VAN TEAM I-KOOK DEN HAAG
Excuses! Wat ontzettend vervelend voor jullie. Wij begrijpen de frustratie heel goed. We gaan dit zo snel mogelijk oplossen en hopelijk kunnen jullie dan eindelijk genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Canton op woensdag 8 jun 2022 22 | vestiging Sittard
Zeer klantvriendelijk, goede service, goede monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte keuken”
Door monique bartniczok op dinsdag 7 jun 2022 22 | vestiging Hengelo OV
Heel goed en professioneel geholpen door Patrick. Meedenkend met de indeling over de keuken en goede uitleg over alles alles werd op tijd geleverd en de monteur is een heel vakkundige man die de keuken perfect heeft ingebouwd.
Reactie of foto toevoegen
“Een unieke keuken”
Door Joost en Charlotte op maandag 6 jun 2022 22 | vestiging Zoetermeer
We hebben een keuken gekocht. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht over mogelijkheden en indeling. De indeling van de keuken is geen standaard indeling. We hebben ook een eigen (RAL)kleur gekozen. De greeplijsten zijn in dezelfde kleur gespoten. Minpunt was de afstemming van I-kook met de fabriek. Er was een foutje in de levering welke meermaals verkeerd is gegaan. Maar het eindproduct is helemaal wat we wilden hebben. We hebben een unieke keuken, helemaal naar onze persoonlijke smaak.
FOTO VAN JOOST EN CHARLOTTE
+ Toon extra foto van Joost en Charlotte
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende keuken”
Door Tamara op zaterdag 4 jun 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
Niet veel verschillende stijlen aanwezig in de winkel. Wel enorm veel stalen en voorbeeldstukken. Marijn heeft ons geholpen onze leuken samen te stellen. Heel fijn geholpen. Dacht enorm goed met ons mee. Uiteindelijk een schitterende keuken
FOTO VAN TAMARA
Reactie of foto toevoegen
“I-Kook is top”
Door Marianne van Os op donderdag 2 jun 2022 22 | vestiging Den Helder
Wij hebben vorig najaar een keuken uitgekozen bij I-Kook Den Helder, we werden top geadviseerd door Rawish en hij had hele handige suggesties. Op dat moment woonden wij nog in het buitenland en de keuken was bestemd voor onze woning in Den Helder. Rawish hield ons de afgelopen maanden keurig op de hoogte middels mail en telefoon en ook de tussentijdse aanpassingen werden netjes verwerkt! Toen onze aannemer het af liet weten, wist Nick gelukkig nog een vakman die ons uit de brand hielp. Na montage werd de keuken gecontroleerd en kregen we een foto van de geplaatste keuken. Ook werd er een licht beschadigd frontje aangetroffen welke meteen nieuw besteld werd. Onze verwachtingen werden overtroffen toen we bij terugkeer de geplaatste keuken in het echt zagen. Niets dan lof voor het I-Kook team in Den Helder!
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Alex & Erica Leek op woensdag 1 jun 2022 22 | vestiging Den Helder
Onze mooie nieuwe keuken hebben we samen met Nick samengesteld en uitgezocht! We werden goed geïnformeerd en er werd goed geluisterd naar onze wensen... Het eindresultaat mag er zeker zijn! De keuken is precies zo zoals wij in gedachten hadden! Nick, super bedankt! Echt een aanrader om keuken te shoppen bij deze professionals!
FOTO VAN ALEX & ERICA LEEK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig contact”
Door Fam Cocx op dinsdag 31 mei 2022 22 | vestiging Zoetermeer
Na 28 jaar was onze keuken aan vervanging toe, na wat keukenzaken bezocht te hebben kwamen we uit bij I-KOOK, zat toevallig bij ons om de hoek, wel zo praktisch! Samen met de keukencoach Jordy zijn we tot een ontwerp gekomen. Wat fijn was dat we bestaande keukenapparatuur dat nog goed was mee konden nemen, werd door I-KOOK ook weer ingebouwd (over duurzaamheid gesproken!) Al met al, zeer prettig contact, we werden steeds op de hoogte gehouden over de stand van zaken via mail of telefonisch. Inmiddels is de keuken geplaatst, al veel positieve reacties gehad!
FOTO VAN FAM COCX
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Henri Verbeek op maandag 30 mei 2022 22 | vestiging Eindhoven
Prima geholpen door Frank. Geen gedoe met prijzen, gewoon een eerlijke prijs. Monteurs erg vriendelijk, op de afgesproken tijd aanwezig en prima werk verricht. Het is mooi geworden en tot nu toe bevallen de gekozen apparaten ook. Door direct na 24 uur een stopcontact te monteren is de kitrand gescheurd, dit hebben ze ook keurig opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Martijn de Graaff op maandag 30 mei 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
We zijn in drie keuken showrooms geweest, de derde was Ikook in Capelle, geholpen door Andre, goede informatie gekregen en een mooie keuken met Andre samen ontworpen. Met wat leveringsuitdagingen verder een prachtig resultaat. Ook over aftersales is nagedacht. Zou Ikook Capelle (Andre) zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door A. Visser op zaterdag 28 mei 2022 22 | vestiging Den Helder
Zeer klantvriendelijk, deskundig, komen afspraken na. Ik adviseer anderen om ook bij jullie te kopen. Wij zijn heel tevreden en blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN A. VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Barry op donderdag 26 mei 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede prijs, goede service, professionele en snelle montage.
FOTO VAN BARRY
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met het resultaat”
Door Arnold op dinsdag 24 mei 2022 22 | vestiging Den Haag
Top showroom keuken mogen afhalen, Awinash heeft ons uitstekend geholpen. We kregen in Den Haag alle ruimte en tijd om de keuken tijdens openingstijden uit elkaar te halen, een hoop werk maar we zijn super blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke tien”
Door Hind Amazyan op dinsdag 24 mei 2022 22 | vestiging Den Haag
We zijn onwijs tevreden met de keuken! We zijn super goed geholpen en begeleid door de heer Awinash. Mijn ouders zijn er heel erg blij mee. Al met al een dikke tien. Bedankt Awinash!
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Anastasia Rump op dinsdag 24 mei 2022 22 | vestiging Sittard
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. We werden snel geholpen, de manager die ons verzoek behandelde ging meedenken en zoeken een oplossing die binnen ons budget valt en tegelijkertijd mooi en effectief is. De monteur was zeer goed. Alleen maar positieve ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect begeleiding”
Door Jacques Brouwers op maandag 23 mei 2022 22 | vestiging Sittard
Vanaf de introductie, advies, bestelprocedure, levering & plaatsing tot aan aan de after sales toe helemaal perfect begeleid. De prijs/kwaliteit-verhouding is optimaal.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Daryl Blakmoor op zondag 22 mei 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
In juli 2021 is bij ons de keuken geplaatst. Wij zijn hier elke dag nog steeds heel blij mee! We zijn super fijn geholpen in de winkel door Jereau. Hij nam de tijd om voor ons de juiste keuken uit te zoeken. Hij dacht ook heel goed mee wat voor ons het beste was. Ook over het plaatsen van de keuken zijn wij erg tevreden. Wij hadden de eigen monteur Mels van I-KOOK Oud-Beijerland. Het is allemaal super netjes geplaatst en ook kregen wij nog uitleg over het geplaatste apparatuur.
FOTO VAN DARYL BLAKMOOR
+ Toon extra foto van Daryl Blakmoor
+ Toon extra foto van Daryl Blakmoor
+ Toon extra foto van Daryl Blakmoor
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken en goede service”
Door Geert-Jan en Marion van Raak op zaterdag 21 mei 2022 22 | vestiging Waalwijk
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken van i-Kook. Door de goede adviezen van Maud Beerens hebben wij een prachtige keuken samen kunnen stellen. Naast de goede service, is ook de keuken netjes en binnen een dag geïnstalleerd. Wij zijn zeer te vreden en genieten van onze nieuwe keuken!
FOTO VAN GEERT-JAN EN MARION VAN RAAK
Reactie of foto toevoegen
“Al met al prima service”
Door Nicolette op vrijdag 20 mei 2022 22 | vestiging Zaandam
Bij I-Kook te Zaandam een keuken uitgezocht...Sunny heeft super zijn best gedaan met mijn wensen en heeft een prima tekening gemaakt..apparatuur uitgekozen en wachten op de levering die prima op tijd was...helaas door omstandigheden miste er wat apparatuur of niet leverbaar waar wij telefonisch contact over hebben gehad...prima oplossing gedaan...zelf op zoek gegaan naar andere apparatuur en kregen netjes een credit nota..prima oplossing..helaas zaten de grillplaat en de tereyakiplaat er ook niet bij vergeten stond nog in het magazijn..werden netjes nageleverd! Al met al prima service..geduldig met uitzoeken en de wensen die ik had! Zou I-Kook...Zaandam zeker aanbevelen!
FOTO VAN NICOLETTE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Johan Letsch op vrijdag 20 mei 2022 22 | vestiging Den Haag
We zijn geholpen door Awinash. We zijn zeer tevreden over de Service van I-KOOK.
We zijn echt blij met de keuken. Simpel maar super Luxe. Awinash bedankt voor alles.
FOTO VAN JOHAN LETSCH
+ Toon extra foto van Johan Letsch
Reactie of foto toevoegen
“Thanx I-Kook”
Door Bo op donderdag 19 mei 2022 22 | vestiging Den Haag
Wij hebben ons keuken binnen gekregen zonder problemen alles zat er bij! Zoals afgesproken alles nagekomen keuken laten monteren door een ander partij en dat ging helemaal perfect omdat de leidingschema perfect was en alles op maat. Dus we zijn meer dan tevreden met onze keuken. Thnx ikook team
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Inge Visser op woensdag 18 mei 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
Jl een nieuwe keuken gekocht. Samen met verkoper Marijn uitgezocht. Geluisterd naar ideeën en fantastisch geholpen. Keuken geleverd en wederom door monteur geplaatst, keurig gedaan. Miste nog een plint.. plint extra besteld en wordt gemaakt door klusjesman thuis. Met hoekprofiel... fantastisch nog afwerken en ben zeer tevreden. Top.
REACTIE VAN ROEL OOSTRA
Super Inge, bedankt voor je vertrouwen!
Reactie of foto toevoegen
“Wij genieten van onze nieuwe keuken”
Door Familie Vermeulen op dinsdag 17 mei 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
Wij genieten nu ruim 3 weken van onze nieuwe keuken en kunnen alleen maar zeggen dat wij van begin tot eind zeer tevreden zijn over I-KOOK Oud-Beijerland. Marijn heeft bij de aankoop van onze keuken meegedacht en goede adviezen gegeven. Geen opdringerige verkooppraatjes maar juist luisteren en meedenken naar de wensen van ons. Ook de bezorging en montage is vlekkeloos verlopen. Alles werd door de bezorgers keurig binnen gezet. De monteur Mels werkte zeer nauwkeurig en ging niet weg voordat het helemaal goed was. Ook sorteerde hij het afval netjes. Wij kunnen alleen maar zeggen "zoek je een nieuwe keuken, ga naar I-KOOK".
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Alice Gerards, Doenrade op dinsdag 17 mei 2022 22 | vestiging Sittard
Ik heb een keuken gekocht met een Smeg-oven. Ik ben iemand die altijd wel weet wat ze wil. En toch heb ik nog wat tips gekregen van Roger, die me uiteindelijk ook nog geld hebben bespaard. Vervolgens een veel eerdere levering dan verwacht, een prima uitvoering door Dries en co (met wederom wat handige tips en aanvullingen), de tip voor een uitstekende tegelzetter en dan ook nog een nazorg door een huisbezoek, of alles goed is gegaan etc. Ik kan alleen maar zeggen: chapeau! Toen bleek nog een fabrieksfoutje in de (dure) oven te zitten en dat is meteen, zonder gezeur of problemen, goed opgelost Dus mocht je als lezer van dit artikel twijfelen waar naar toe om een keuken te kopen, ga gerust naar i-kook in Sittard. Je wordt niet teleurgesteld!
FOTO VAN ALICE GERARDS, DOENRADE
Reactie of foto toevoegen
“Erg onder de indruk van de service”
Door Gerben op dinsdag 17 mei 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
Bijzonder goed geadviseerd door verkoper Marijn en binnen ons budget een prachtige keuken uitgekozen. Deze is zeer netjes gemonteerd door monteur Johan. We zijn erg onder de indruk van de servicegerichtheid van het team en de nette verwerking en oplevering. We hebben er veel plezier van!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met Siemens apparatuur”
Door Yvonne en Marc op donderdag 12 mei 2022 22 | vestiging Den Haag
Vriendelijk en bijzonder goed geholpen door verkoopadviseur Awinash. Op wat kleine schoonheidsfoutjes na zijn we verder goed te spreken over IKook en de keuken met Siemens apparatuur ! Goede prijs/kwaliteit verhouding! We hebben zelf de beton cire aanrecht laten maken. Daarbij een mooie Elica inductieplaat en Celsius heetwaterketel kraan van IKook laten inbouwen. Al met al zijn we bijzonder tevreden met het resultaat!
FOTO VAN YVONNE EN MARC
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie keuken en goed geholpen”
Door Anita wehnes op woensdag 11 mei 2022 22 | vestiging Den Helder
We hebben een super mooie keuken gekocht bij I-kook we zijn super goed geholpen door Nick echt een top bedrijf echt vakkundig en goede adviezen ik zou het zeker aanraden om hier een keuken te halen echt top.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is super mooi”
Door Erik en Femke op woensdag 11 mei 2022 22 | vestiging Zaandam
Zeer goed geholpen. Keuken is echt super mooi geworden. Een kers op de taart na een verbouwing van een jaar. Eindelijk koken in een echte keuken.
FOTO VAN ERIK EN FEMKE
Reactie of foto toevoegen
“No nonens cultuur”
Door Daan op woensdag 11 mei 2022 22 | vestiging Zaandam
Keuken voor thuis en voor op het werk hier gekocht, top gasten, goede communicatie, advies, kwaliteit en levering. Weten waar ze het over hebben en leuk mee te sparren. No nonens cultuur.
Reactie of foto toevoegen
“Alles ziet er perfect uit”
Door Amanda Janssen op dinsdag 10 mei 2022 22 | vestiging Sittard
We zochten een keukenwand bijpassend bij ons al reeds bestaande kookeiland. Met goed advies van Rinaldo waren we er snel uit wat het zou worden. De snelle plaatsing was helemaal top! Alles ziet er perfect uit ook met dank aan Marc die het geplaatst heeft.
FOTO VAN AMANDA JANSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Dirk van Wijnbergen op dinsdag 10 mei 2022 22 | vestiging Zaandam
Heb de keuken uitgezocht in Zaandam en vindt dat ik prima geholpen ben door Sunny. Keuken is volgens afspraak geleverd en geplaatst op de manier zoals ik dat wilde. Afwerking is keurig gedaan, zelfs de oven is nog vastgezet door de monteur ondanks de latere levering.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met zelf geplaatste keuken”
Door Erik van Haaren op vrijdag 6 mei 2022 22 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een compleet nieuwe keuken besteld en werden zeer goed geholpen door Patrick. Hij gaf ons goed advies. We hebben de keuken zelf geplaatst en anders dan wat je regelmatig hoort en leest, was onze keuken wel compleet geleverd, er ontbrak niets aan. Een klein minpuntje was dat we een stuk graniet zelf uit moesten slijpen uit ons werkblad, dit hadden ze laten zitten voor transport. Kortom wij zijn zeer tevreden en zal dit verder vertellen.
FOTO VAN ERIK VAN HAAREN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door M.linders op vrijdag 6 mei 2022 22 | vestiging Sittard
Via Internet gevonden. Advies was goed, duidelijk, eindresultaat is perfect, de montage was zeer goed, de service eveneens zeer goed.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige keuken”
Door Tom Pouls op donderdag 5 mei 2022 22 | vestiging Sittard
Afgelopen najaar een vrijblijvend afspraak gemaakt bij I-Kook. Een van de medewerkers is netjes komen inmeten en had enkele weken later een paar mooie schetsen klaar. Absoluut meegedacht met ons, maar ook zijn eigen ervaring gebruikt, samenvattend een geweldige keuken die van A tot Z geslaagd is. Ook de monteur erg fijn en duidelijk met de uitleg. I-kook is een keukenbedrijf waar de klant echt op 1 staat! Top bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken en een goed gevoel”
Door Randy op woensdag 4 mei 2022 22 | vestiging Den Helder
Wij hebben een keuken via Ikook besteld en van begins af aan werd er goed meegedacht en tijdens de montage werd veel uitgelegd en vragen direct beantwoordt. Eind resultaat is een mooie keuken en een heel goed gevoel. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken voor vakantiewoning”
Door Mario op woensdag 4 mei 2022 22 | vestiging Huissen
Op advies van een vriend ging ik bij I-Kook kijken voor een nieuwe keuken voor mijn vakantiewoning. Ik werd super goed geholpen door Matthew. Hij nam alle tijd voor me en gaf mij uitstekend advies. Hoewel ik eerst een maatkeuken aan het overwegen was heb il uiteindelijk bij I kook een showroom keuken gekocht. Het team was uiterst behulpzaam toen ik de afhaaldatum moest wijzigen. Iedereen doet echt zijn uiterste best om het klanten naar hun zin te maken. Ik kan I-kook dan ook echt aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Lidy op maandag 2 mei 2022 22 | vestiging Sittard
Fijn bedrijf. Doen Wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.
Reactie of foto toevoegen
“Open communicatie”
Door Peter Verschoor op maandag 2 mei 2022 22 | vestiging Etten-Leur
Uitstekend geholpen bij het vinden van een nieuwe keuken. Er werd open gecommuniceerd over de prijs, en bij obstakels (zoals leidingwerk verplaatsen) snel een oplossing gevonden. Je hoeft hier ook niet over de prijs te onderhandelen. (In de bijgevoegde foto is de keuken 90% klaar)
FOTO VAN PETER VERSCHOOR
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrechtblad met toebehoren”
Door Yolanda Viguurs op zondag 1 mei 2022 22 | vestiging Den Bosch
Wij kochten bij I-Kook een aanrechtblad met toebehoren bij verkoper Sven Korthout. Sven heeft ons ontzettend fijn geholpen en luisterde ook naar onze wensen en dacht ook gelijk mee met ons. Na niet al te lange tijd is het aanrechtblad bij ons geplaatst en is Sven ook bij ons geweest om te kijken of alles naar wens is gegaan. We misten nog een plint en die heeft hij ons gratis gegeven. Een aanrader voor als u een nieuwe keuken wilt of een deel van de keuken. Top
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en blij met de keuken”
Door Bonnie op zaterdag 30 apr 2022 22 | vestiging Alphen aan den Rijn
Goede service, geen druk, prettig gesprek en goed advies.
Reactie of foto toevoegen
“Alles geregeld van A tot Z”
Door Franca op zaterdag 30 apr 2022 22 | vestiging Barendrecht
Prettige omgang met Patrick van Barneveld. Hij voelde goed aan wat wij wilden. De gehele keuken is voorzien van alle gemakken die wij belangrijk vinden. Alles geregeld van A tot Z. Het leveren en monteren van de keuken is prima bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntende service”
Door Hilde Peeters op zaterdag 30 apr 2022 22 | vestiging Sittard
Aankoop van nieuwe keuken. Wat een super bedrijf, uitmuntende service, vakmanschap oplossingsgericht, goeie communicatie en een perfecte afsluiting. Wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Smeets op vrijdag 29 apr 2022 22 | vestiging Sittard
We hebben recent een bijkeuken aangeschaft bij i-kook Sittard. Het ontwerp, de communicatie, de levering, waren allen top! De prijs-kwaliteit was dik in orde (omdat het een bijkeuken betreft, wilden we geen hoofdprijs betalen en dit is het dan ook niet geworden door goede adviezen van Roy). Wij raden i-kook Sittard aan!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie en functionele keuken”
Door Hans Joosten op donderdag 28 apr 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Keuken besteld bij I-KOOK, ze waren de vierde keukenzaak waar ik kwam, dus ik was goed voorbereid. Het ontwerp werd gemaakt met een pc. Yusuf luisterde goed en stelde een mooie en functionele keuken samen met mij. De prijs was lager dan bij de 3 andere keukenzaken. Geen druk dat het een tijdelijke aanbieding was. Na 2 weken met mijn vrouw langs geweest om de puntjes op de i te zetten, en nog enkele kleine veranderingen. Nog geprobeerd om korting te krijgen maar dat was niet de bedrijfspolitiek. Foutje in de voorbereiding was dat tekening van alle aansluitingen niet klopte met het ontwerp, dat is gelukkig opgelost door de monteur. De keuken werd op de afgesproken tijd geleverd en geplaatst. De monteur had de kraan beschadigd, dat is netjes opgelost door I-KOOK.
FOTO VAN HANS JOOSTEN
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische ervaring”
Door Malik op zaterdag 23 apr 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb een volledig nieuwe keuken gekocht en werd direct fantastisch ondersteunt door Jimmy. Al mijn ideeën werden tot leven gebracht tijdens het eerste gesprek en tijdens de levering werd ik goed geïnformeerd. Ook tijdens de montage kwam Jimmy langs om alles te controleren. Fantische ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede communicatie”
Door Alex Haak op vrijdag 22 apr 2022 22 | vestiging Barendrecht
In augustus 2021 zijn wij begonnen met onze zoektocht naar een andere keuken. Je komt dan in veel zaken en door een tip van iemand zijn wij in Etten-Leur wezen kijken bij een mooie luxe keuken dealer die voor ons iets te luxe was. Aan de overkant zit I-Kook. Bij binnenkomst viel ons al gelijk op dat er een andere sfeer hing. Mooie keukens, vriendelijke mensen zonder dure maatpakken.
Etten-Leur was wat onhandig voor ons maar tot ons genoegen zat er ook een I-kook in Barendrecht. Daar zijn wij geweldig geholpen. Eerst door een dame, maar die is ergens ander gaan werken. Patrick was onze nieuwe verkoper en die kwam gelijk met wat goede ideeën waar we zelf nog niet opgekomen waren. Uiteindelijk hebben wij de keuken bij I-kook gekocht. De voorbereiding voor de water en elektra hebben wij zelf uitgevoerd, evenals een aantal nissen achter de keuken. De plaatsing van de keuken ging vlekkeloos. De keuken was compleet. De monteur die de keuken plaatste een vakman. Over het hele traject was de communicatie met I-kook, in ons geval met Patrick, zeer goed. Afspraken werden netjes bevestigd per mail en terugbel afspraken werden ook echt nagekomen.
FOTO VAN ALEX HAAK
Reactie of foto toevoegen
“Prima communicatie”
Door Joost Mentink op vrijdag 22 apr 2022 22 | vestiging Zoetermeer
Erg fijn dat iemand langs kwam om de keuken goed op te meten. Goede, uitgebreide tekeningen en goede en duidelijke informatie voor de technische aansluitingen. prijs / kwaliteit verhouding erg goed, kastjes, lades, werkblad en cooker echt van prima kwaliteit. Proces met verkoper ging erg goed en vriendelijk. Prima communicatie. Enige minpunt was de levering van apparatuur. Op dag van levering kregen we te horen dat er geen apparatuur zou zijn. Bedrijf was daarna wel coulant met een bijdrage leveren in de meerkosten van andere apparatuur die ik zelf heb aangeschaft en de montage ervan. Als de apparatuur tijdig was geleverd, zou het bedrijf een super beoordeling hebben ontvangen.
FOTO VAN JOOST MENTINK
Reactie of foto toevoegen
“Een persoonlijk en prettig koopproces”
Door Kelly Jayne op donderdag 21 apr 2022 22 | vestiging Barendrecht
De geweldige service begon al bij binnenkomst zonder afspraak. Ik was gewoon rond aan het kijken meer orienterend maar werd zo goed geholpen zonder enige druk te voelen iets te moeten kopen dat ik me vrij voelde alle informatie te vragen die ik nodig had. Ik had een lastige draagpaal in het midden van mijn woonkamer die schuin afloopt, bijna onmogelijk om iets moois van te maken maar I-Kook heeft een prachtig U-vorm kookeiland eromheen geplaatst. Ze hebben me goed geadviseerd, op voorhand alles door laten meten en meegedacht, en zelfs na oplevering werd ik nog gebeld om te vragen of alles naar wens was. Van begin tot eind heb ik het koopproces niet alleen als prettig ervaren, maar ook als persoonlijk. Je bent niet een nummertje, je krijgt service alsof je hun beste klant bent. Los van de service is het kookeiland nog veel mooier geworden dan ik ooit had durven dromen. Niks dan lof.
FOTO VAN KELLY JAYNE
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Mannes en Doreen op dinsdag 19 apr 2022 22 | vestiging Den Helder
Super mooie keuken gekocht en laten plaatsen. 2 hele vakkundige werknemers die de keuken plaatsten en super strak en snel geplaatst. Alles weer opgeruimd. Ik vind de service van I KOOK super goed en we zijn super blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN MANNES EN DOREEN
Reactie of foto toevoegen
“Echt geweldige service”
Door Margit op donderdag 14 apr 2022 22 | vestiging Waalwijk
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij ikook Waalwijk en zijn hierbij ontzettend goed geholpen door Arif. Wat een vriendelijke en professionele begeleiding. Arif dacht met ons mee, was heel geduldig en legde ons niks op. Hij hield gedurende het gehele proces contact en beantwoordde tussentijdse vragen direct. Nadat de keuken geplaatst is kwam hij langs met een flesje wijn en een kaart om de keuken te bewonderen. Onze keuken was nogal een lastige qua opmeten, Arif is hiervoor aan huis gekomen vantevoren. Echt geweldige service en wij kunnen iKook en Arif dan ook van harte aanbevelen. De foto's spreken voor zich!
FOTO VAN MARGIT
Reactie of foto toevoegen
“Alles is naar wens gegaan”
Door C Berkhof op donderdag 14 apr 2022 22 | vestiging Den Helder
Nadat wij een een gesprongen waterleiding in de oude keuken hebben gehad moest er een nieuwe keuken komen. Bij Ikook hebben wij onze keuken gevonden. De keuken moest op de zelfde plaats komen als onze oude keuken. Zodat wij zo min mogelijk alle aansluitingen hoefde te veranderen. Een kookplaat met ingebouwde afzuiging en een oven met extra functies stomen en soudevide waren een vereiste. Ook wilde wij zoveel mogelijk lades hebben. Wel hebben wij even moeten wachten op de vaatwasser. Omdat het wat langer duurde en wij geen leen vaatwasser wilde kwamen Ikook met een mooie oplossing met de nu geplaatste vaatwasser deze was wat luxer dan de eerder bestelde vaatwasser. Nadat de vaatwasser de kraan en de plinten waren geïnstalleerd kregen wij ter controle nog een telefoontje of alles naar wens was gegaan. En daar kunnen wij alleen maar ja opzeggen. Ook tussen de bestelling en plaatsten van de keuken werden wij goed op de hoogte gehouden.
FOTO VAN C BERKHOF
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door Tim Vrijsen op donderdag 14 apr 2022 22 | vestiging Veenendaal
Matthew heeft ons op zeer een prettige manier geholpen en geadviseerd bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Ook toen wij naderhand, door Corona, een uitdaging hadden met het plaatsen van de keuken hebben Matthew en Magda ons snel en goed kunnen helpen. Uiteindelijk is alles mooi binnen de geplande tijd afgerond. Het resultaat mag er zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Dianne Heeringa op zaterdag 9 apr 2022 22 | vestiging Zoetermeer
Wij hebben onze keuken bij I-Kook in Zoetermeer gekocht. Vanaf het moment dat we de winkel instapten, voelde het goed. Keuken coach Richard en Amke (backoffice-manager) namen alle tijd, gaven tips over waar wat te plaatsen en we kwamen daardoor samen uit op een supermooie keuken. De plaatsing ging ook zeer voorspoedig. Chris en Arno zijn duidelijk vakmensen. Ook zij dachten mee over de mooiste oplossing. Dit hebben we wel anders meegemaakt. Inmiddels hebben we hem al weer wat weken in gebruik en we zijn nog steeds blij met de (indeling van de) keuken. Kortom: jullie zijn toppers! Bedankt!
FOTO VAN DIANNE HEERINGA
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige u-keuken”
Door Cindy op vrijdag 8 apr 2022 22 | vestiging Hengelo OV
Wij hebben een prachtige u-keuken gekocht bij I-Kook en deze ook laten plaatsen door hen. Super goede service en de prijs viel me ontzettend mee. Erg blij dat ik voor I-Kook gekozen heb.
FOTO VAN CINDY
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bejna op woensdag 6 apr 2022 22 | vestiging Den Haag
Een keuken gekocht bij I-KOOK. Heb alles naar wens kunnen inrichten, kleur, materiaal, inbouwapparatuur. Keuken is op tijd geleverd zonder enige krassen of schade. Dus ben er zeker tevreden over. P.S: Let erop dat je rekening houdt met je afzuigkap/filter en let er even op dat je je werkblad (aanrecht) zelf dient te snijden indien je zelf monteert.
Reactie of foto toevoegen
“Snelle top service”
Door Mees op dinsdag 5 apr 2022 22 | vestiging Den Helder
Wij zijn zeer tevreden! Enorm goed geholpen, snelle top service! Kunnen niet anders zeggen dan we een zeer positieve ervaring hebben gehad. Dank hiervoor!
Reactie of foto toevoegen
“Levering niet goed verlopen”
Door R Schapers op dinsdag 5 apr 2022 22 | vestiging Den Haag
Prima aankoopervaring, op tijd geleverd helaas niet compleet, vaatwasser niet geleverd, geen afleverbon/ pakbon om te controleren en niets getekend. Betaling kon ook niet plaats vinden omdat snoertje van pinapparaat niet bij spullen van chauffeur zat. Verkeerde type Bora-kookplaat geleverd, binnen 2 dagen omgewisseld. Vaatwasser zou week 13 geleverd worden, helaas niets gehoord van I-Kook den Haag, opnieuw gebeld, volgende belofte begin week 14, dinsdag 5 april zou vaatwasser geleverd moeten worden, helaas opnieuw gebeld met de vraag om een reactie en leverdag/datum. Helaas wederom niets gehoord. Structureel wordt er niet pro-actief gereageerd of helemaal niet. Waar zou dat aan kunnen liggen?
REACTIE VAN I-KOOK DEN HAAG
Beste meneer Schapers,

Bedankt voor het delen van uw ervaring en allereerst onze excuses. We vinden het jammer om te horen dat u niet helemaal tevreden bent over de levering en met name over de communicatie rondom de levering van uw keuken. Het klopt inderdaad dat er een verkeerde kookplaat is geleverd, gelukkig hebben wij de juiste kort daarna kunnen afleveren. De vaatwasser was helaas niet meer leverbaar en dit hebben wij destijds aangegeven, zodat deze elders kon worden besteld. Wij hebben het bedrag van de vaatwasser gecrediteerd en de beschikbaarheid van dit artikel bij een externe webshop getoond, zodat u deze via een andere aanbieder kon aankopen.

Vanwege de drukte zijn wij zeker niet altijd even goed bereikbaar geweest, dat spijt ons zeer. We doen er alles aan dit voor de toekomst te verbeteren. We hopen dat u van de nieuwe keuken kunt genieten.

Team I-KOOK Den Haag
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Cees en Jolanda op zondag 3 apr 2022 22 | vestiging Den Haag
In ons huis van 1920 paste geen (standaard) keuken, en begonnen onze zoektocht op internet en kwamen uit bij I-KOOK in Den Haag. Ons eerste gesprek met Awinash voelde meteen goed, er werd met ons meegedacht zonder verkoop praatjes. Nadat we er een paar dagen hadden over nagedacht hebben we een tweede gesprek gepland. Met Awinash de puntjes op de i gezet en over gegaan tot koop. Tijdens de plaatsing (bij prijs inbegrepen) bleek het eiland niet goed te passen ivm scheve muur. Dit werd tijdens plaatsing direct door de monteur vakkundig opgelost. Dank jullie wel we hebben een keuken om trots op te zijn.
FOTO VAN CEES EN JOLANDA
+ Toon extra foto van Cees en Jolanda
+ Toon extra foto van Cees en Jolanda
+ Toon extra foto van Cees en Jolanda
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geplaatst”
Door Hans Jongejan op zaterdag 2 apr 2022 22 | vestiging Zoetermeer
Prima prijs kwaliteitsverhouding. Uitstekend geholpen door Jordi. Niets was hem te veel. Keuken keurig netjes geplaatst. Voor mij een volgende keer weer I-Kook.
FOTO VAN HANS JONGEJAN
+ Toon extra foto van Hans Jongejan
+ Toon extra foto van Hans Jongejan
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Sandra op vrijdag 1 apr 2022 22 | vestiging Hengelo OV
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Mooi geprijsd en goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Thanks for everything”
Door Metin op vrijdag 1 apr 2022 22 | vestiging Eindhoven
Since the first day we started working with I-KOOK, they always found solutions to our problems. They proactively helped us and made it ready everything on time. After the installation, they supported us and this was really satisfied. Thanks for everything and special thanks to Frank who is a great guy!
FOTO VAN METIN
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Francien Kamphuis op vrijdag 1 apr 2022 22 | vestiging Hengelo OV
Wij hebben een keuken gekocht bij IKook. Eerst waren er een paar dingetjes verkeerd besteld, zoals de plint, deze was in de kleur van de kastjes ipv. het keukenblad en op een klein kastje, ook het verkeerde blad. Maar dat is allemaal netjes hersteld. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN FRANCIEN KAMPHUIS
+ Toon extra foto van Francien Kamphuis
+ Toon extra foto van Francien Kamphuis
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf kookeiland”
Door Lloyd Lie op donderdag 31 mrt 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een kookeiland extra aangeschaft en zeer goed geholpen door de deskundigheid van Jimmy Bonsel en Rob Huijgens. Ze zijn zeer klantvriendelijk en klantgericht. Eiland goed gemonteerd door de monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kranendijk op donderdag 31 mrt 2022 22 | vestiging Hengelo OV
Zeer tevreden met het contact in coronatijd. Snelle reactie via mail en telefoon. En goed meedenken.
FOTO VAN KRANENDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door M.B.R.M. van de Straat op donderdag 31 mrt 2022 22 | vestiging Hengelo OV
Prima uitleg, ruime keuze en correcte uitvoering.
FOTO VAN M.B.R.M. VAN DE STRAAT
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige ervaring”
Door Ria Horsthuis op donderdag 31 mrt 2022 22 | vestiging Hengelo OV
Ben heel goed geïnformeerd in het hoe en waar van het plaatsen van mijn nieuwe keuken. Ik ben dan ook heel erg blij hoe alles is geregeld door I-Kook Hengelo. Ik geniet elke dag van mij mooie en makkelijk te onderhouden keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen en netjes geplaatst”
Door Jan Heutink op donderdag 31 mrt 2022 22 | vestiging Hengelo OV
We zijn in de winkel goed geholpen en hebben goede adviezen gekregen over de indeling tevens zijn we goed geïnformeerd over de apparatuur. Keuken is netjes geplaatst door vakkundig personeel die ook klantgericht werken. Kleine probleempjes worden direct verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Jannie Pekkeriet op woensdag 30 mrt 2022 22 | vestiging Hengelo OV
Was best lastig uitzoeken in Coronatijd met korte bezoekjes en geen volledig beeld. Goed geholpen door Patrick, hij begreep wat ik bedoelde. Alles verliep duidelijk en vlot. Was duidelijk voor installateurs waar ze wat moesten doen a.d.h.v. tekening. Het was zelfs mogelijk dat ze rechtstreeks contact met elkaar hadden. Keuken plaatsen verliep ook goed. Minpuntje is het verschil in opvatting hoe hoog de afzuigkap moest. Plaatsing niet conform tekening (in overleg met mij) waardoor er een stopcontact niet op de juiste plek zit. (plank was ook hoger geplaatst, omdat afzuigkap hoger geplaatst werd dan tekening en stopcontact daarop was gebaseerd).
Reactie of foto toevoegen
“De keuken bevalt goed”
Door W.H.J.Schaapveld op woensdag 30 mrt 2022 22 | vestiging Hengelo OV
De keuken bevalt op zich erg goed. De inductiekookplaat valt tegen, daar ik een sterke visuele beperking heb. Ik raad dan ook mensen aan om een andere inductiekookplaat te kopen indien men een visuele beperking heeft. De bediening van de magnetron-oven is voor mensen met een visuele beperking ook moeilijk. Vooral de instelling van de oven is moeilijk. Voor de rest niets dan lof. De vaatwasser werkt echt goed en maakt goed schoon en droog. Bij de afzuigkap heb ik door mijn beperking problemen met het terugplaatsen van de filters na deze in de vaatwasser heb afgewassen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Diana Stuurman op woensdag 30 mrt 2022 22 | vestiging Hengelo OV
Geen opdringerige verkopers, maar leuke pure mensen, die echt de tijd voor je nemen.
Voldoende keuze en goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door R van Tilburg op woensdag 30 mrt 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht hier en werden goed en duidelijk geholpen en uitgelegd. We waren en al snel over uit om hier onze keuken te kopen. Levertijd was ook iets eerder dan de planning. Na dat we de keuken zelf hebben geplaatst kwamen ze kijken en nog wat tips geven. Super van ze.
FOTO VAN R VAN TILBURG
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Amazyan op woensdag 30 mrt 2022 22 | vestiging Den Haag
Service, klantvriendelijkheid en het meedenken was top. Door Awinash uitstekend geholpen bij het maken van mijn keuze. Uiteindelijk heb ik een prachtige keuken, ben ontzettend tevreden over.
FOTO VAN AMAZYAN
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Corrie van Bedijk op woensdag 30 mrt 2022 22 | vestiging Sittard
Het was een langdurig proces vanuit mijn kant. I-kook heeft altijd netjes gehandeld en een geweldige keuken afgeleverd. De communicatie krijgt van mij een dikke 10. Daarom was het minder erg om lang op mijn apparatuur te moeten wachten. Kortom, meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens I-KOOK
Website: www.i-kook.nl
aAlkmaar (16 ervaringen), Noorderstraat 5, 1823 CS Alkmaar, tel 072 - 200 19 99
bAlmere (21 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
cAlphen aan den Rijn (12 ervaringen), Euromarkt 105-107, 2408 BD Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 25 15 10
dAmersfoort , Amsterdamseweg 51, 3812 RP Amersfoort, tel 033 - 303 82 40
eAmsterdam (31 ervaringen), Arena Boulevard 16a, Villa Arena, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 226 13 30
fAssen , Van Vlissingenstraat 43b, 9403 BB Assen, tel 059 - 274 94 30
gBarendrecht (22 ervaringen), Escudostraat 15, 2991 XV Barendrecht , tel 010 - 316 98 40
hBergen op Zoom (24 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
iCapelle aan den IJssel (131 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
jDen Bosch (7 ervaringen), Balkweg 7d, 5232 BT Den Bosch, tel 073 - 208 29 99
kDen Haag (65 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
lDen Helder (51 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
mEindhoven (43 ervaringen), Kanaaldijk-Noord 5A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 303 37 00
nEtten-Leur (24 ervaringen), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
oHattem (16 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
pHengelo OV (49 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
qHuissen (31 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
rOud-Beijerland (36 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
sOudehaske (53 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
tSittard (63 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
uSliedrecht (13 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
vSoesterberg (42 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
wTilburg (2 ervaringen), Bosscheweg 255-01, 5013 AB Tilburg , tel 013 - 762 00 80
xVeendam (40 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
yVeenendaal (28 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
zWaalwijk (5 ervaringen), Professor Kamerlingh Onnesweg 6a, 5144 NR Waalwijk, tel 0416 - 22 44 60
a1Zaandam (17 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
b1Zoetermeer (21 ervaringen), Heliumstraat 230, 2718 RS Zoetermeer, tel 079 - 207 33 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.