Feedback
9,3

I-KOOK

Website: www.i-kook.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-KOOK
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels meer dan 25 winkels door heel Nederland. Bij I-KOOK doen we niet aan pushverkoop, daarom hebben wij ook geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

De cultuur
Het bedrijf is gebouwd op de mensen, er is een open cultuur en nauwelijks hiërarchie. Bij I-KOOK moet je gewoon logisch gedrag vertonen, steeds in het belang van de klant. Veel regels zijn daarvoor niet nodig. De keukencoaches hebben veel ruimte voor eigen invulling en krijgen veel verantwoordelijkheid om hun klanten blij te maken.

Ervaar een keukencoach!
Steeds zorgzaam. We blijven steeds je aanspreekpunt tot je helemaal tevreden bent met de keuken en daarna. Als je met I-KOOK zaken doet krijg je altijd te maken met dezelfde mensen. Geen batterij aan verkopers, orderverwerkers, serviceafdelingen en anonieme telefoonnummers, maar een keukencoach die je helpt van het eerste contact tot de oplevering en verder.

Altijd vakkundig. De keukencoaches van I-KOOK hebben gedegen kennis van zaken, zijn echte vakmensen en hebben oprechte interesse in hoe het echt gaat werken bij jou thuis!

Gewoon eerlijk. We willen je altijd eerlijk behandelen, we hebben de intentie om je de mooist mogelijke keuken te leveren voor de beste prijs!

Wij beloven nooit wat we niet waar kunnen maken!

Mogen we je overtuigen van onze werkwijze?
Kom dan langs in één van onze winkels of maak een afspraak.



Meer informatie over I-KOOK
Onze winkels: www.i-kook.nl/winkels
Afspraak maken: www.i-kook.nl/afspraak-aanvragen
Ervaringen
Er zijn 734 ervaringen over I-KOOK. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren519 ervaringen
4 sterren157 ervaringen
3 sterren28 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster16 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Aanbevelenswaardig”
Door Helgers op woensdag 19 jan 2022 22 | vestiging Sittard
Wij hebben een complete keuken gekocht bij i-kook te Sittard. Zijn zeer tevreden over het advies de service de samenwerking en plaatsing van de keuken. De monteur was zeer secuur, werkte door en heeft alles netjes achtergelaten. Ook zijn wij tevreden over de nazorg, enkele weken na oplevering gesprek gehad om zaken nog na te bespreken. Wij zouden er zo weer heen gaan en ook aan familie en vrienden aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“In 1 woord geweldig”
Door Elly op woensdag 19 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Verschillende winkels geweest toen ik een nieuwe keuken wilde gaan kopen. Bij I-Kook werd ik zonder verplichtingen en opdringerigheid geholpen door Carlos voor een offerte. Besloten om na een paar dagen terug te gaan naar I-KOOK Eindhoven, omdat ik daar het meeste op mijn gemak werd gesteld. Opnieuw werd ik geholpen door Carlos. Die wederom alle tijd voor mij nam, mijn wensen met daarbij alle keuzes liet zien.
Keuken werd daarna netjes ingemeten en netjes op afgesproken tijd en datum geleverd. Een paar dagen later werd mijn keuken gezet door 2 vakkundige mensen, die ook bij I-KOOK horen. Deze hebben mijn keuken zeer netjes geplaatst en alles netjes afgewerkt. In 1 woord geweldig. Ik heb mijn droomkeuken. Bedankt allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door David Fresen op woensdag 19 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Volledig nieuwe keuken gekocht bij i-kook, en over het algemeen dik tevreden. In mei en juni 2021 zijn we gaan oriënteren naar een nieuwe keuken. Met de hulp van Frank, goede 3D tekeningen en voorbeelden van de frontjes en werkblad hebben we begin juli alle knopen kunnen doorhakken.

Hierbij hebben we gekozen voor zelfmontage: een klus die je niet moet onderschatten, een stuk lastiger dan het in elkaar schroeven van wat IKEA kastjes! Montagehandleidingen zijn over het algemeen niet beschikbaar en hoewel de kastjes gemonteerd geleverd werden, moet je toch nog veel op maat zagen. Tijdens het zelfmontage proces is i-kook overigens wel zeer bereid om te helpen bij vragen en kwam hier telkens vlot op terug. Ook toen er nog een deel van het composiet werkblad moest worden uitgeslepen kwam Frank persoonlijk langs om te helpen

De levering ging helaas niet altijd vlekkeloos. Een opmeetfout voor het werkblad zorgde voor vertraging, apparatuur kwam soms later, alsook incorrecte lades en LEDs. Ook dit is echter allemaal kosteloos door i-kook opgelost. Al met al is het een erg mooie keuken geworden en ben ik zeer tevreden met de service van i-kook. Het vereist enigszins geduld, maar dan heb je ook wat!
FOTO VAN DAVID
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Marijn op woensdag 19 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Erg goed geholpen door Rob van I-KOOK Capelle aan den IJssel. Hij was enthousiast, klantvriendelijk, dacht goed mee, en had onze stijl door voordat we die zelf door hadden (en durfde daarin ook soms wat richting te geven). Ook na het kiezen van de keuken en tijdens en na de plaatsing hebben we goed contact gehad.

Een nadeel vond ik dat er een kleine beschadiging was aan de binnenkant van een keukenkast, die wel vlot is vervangen, en een klein cosmetisch probleempje met een elektriciteitsdraadje dat handiger had kunnen worden geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie verliep goed”
Door Caroline Castendijk op maandag 17 jan 2022 22 | vestiging Veenendaal
Bij IKOOK ben ik uitgebreid geholpen tijdens het uitzoeken en beslissen. Ik heb een keuken gekocht met aanrecht, wasbak, kraan, inductie kookplaat, oven en afzuigkap, alles werd netjes uitgeplozen en besproken. De communicatie erna verliep via email of telefoon met snelle afhandeling. Afspraken voor het opmeten en monteren zijn ook perfect verlopen, ik kreeg telkens goede informatie, wijzigingen werden op tijd doorgegeven en feedback werd netjes afgehandeld. Tussen uitzoeken en plaatsen van de keuken zat 3 maanden en 10 dagen. TOP!
FOTO VAN CAROLINE CASTENDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep zonder problemen”
Door Sabine op zondag 16 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben bij I kook een nieuwe keuken gekocht en werden vanaf ons eerste bezoek fantastisch begeleid. Er werd goed meegedacht en wij hebben een aantal ideeën van de verkoper Rob graag aangenomen. Alles verliep zonder problemen...oké we missen nog een klein plankje maar ik ben ervan overtuigd dat dat goed komt. De heren die de levering hebben verzorgd en ook de heren die de plaatsing deden waren ontzettend vriendelijk en beleefd. Ik zal Ik kook bij iedereen willen aanbevelen.
FOTO VAN SABINE
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige keuken”
Door Jannie Diemers op zaterdag 15 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Rob heeft ons door het hele proces heen geloosd. Door zijn kennis en enorme enthousiasme zijn we tot de geweldige keuken gekomen die we nu hebben.
FOTO VAN JANNIE DIEMERS
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Familie ter Hark op vrijdag 14 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Carlos van I-Kook maakt waar dat hij een betrouwbare en deskundige keukenadviseur is. Hij wil je niets aanpraten, hij geeft de mogelijkheden aan. Wij hebben een complete keuken gekocht. We zijn heel erg tevreden, men heeft waargemaakt wat afgesproken is inclusief montage en de elektricien. Bij vragen altijd bereikbaar en waar nodig snel de oplossing zoeken. Een aanrader, krijg je geen spijt van! Bedankt Carlos.
FOTO VAN FAMILIE TER HARK
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is geweldig mooi”
Door Patrick en wendy op vrijdag 14 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben na thuis goed overleg te hebben gehad met zijn tweeën een afspraak met andere van i kook gemaakt zelfs in corona tijd is hier tijd energie en een fijne samenwerking met mooie ideeën uitgekomen.
Er werd goed mee gedacht en omdat de keuken op een totaal andere plek kwam is er flink mee gedacht hoe we het bij het raam netjes zouden maken en het eind resultaat is geweldig mooi. De montage was top. Monteurs zeer netjes en de puntjes op de i ivm wat late levering is perfect nagekomen. Hier worden we blij van en kunnen nu hopelijk jaren van deze keuken genieten. Het hele team van a tot z hartelijk dank
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Jordaan op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
Wij zijn ontzettend blij met onze keuken van i-kook! Ook de tips en service zijn top.
FOTO VAN JORDAAN
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door M. Uittenbogaard-Schweig op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Zoetermeer
Wij zijn erg goed door Jordi geholpen met het kiezen en bij de begeleiding van het kopen van onze nieuwe keuken bij I-Kook Zoetermeer. Compleet geleverd zonder beschadigingen. Ook het plaatsen door onze aannemer ging zonder problemen. Alles paste en klopte. Kortom: perfect!
FOTO VAN M. UITTENBOGAARD-SCHWEIG
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door M.J. op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vanaf het begin waren de gesprekken erg prettig. Er werd goed met ons meegedacht en er zijn verscheidene opties besproken. We hebben nu een prachtige keuken staan en de nazorg is uitstekend!
Reactie of foto toevoegen
“Alles echt top geregeld”
Door Jeroen en Anita van Es op woensdag 12 jan 2022 22 | vestiging Zoetermeer
Super blij met onze keuken van i-kook! Hele goede service, één belletje en alles word geregeld. Onze vaatwasser zat er bij levering niet bij, die heeft Jordi Neefe de dag dat hij daar geleverd werd persoonlijk bij ons thuis gebracht! Ik kan niks negatiefs bedenken, alles echt top geregeld. Bij een volgende keuken gaan wij zeker weer naar i-kook!
FOTO VAN JEROEN EN ANITA VAN ES
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop en montage complete keuken”
Door J.W. van Ingen op woensdag 12 jan 2022 22 | vestiging Veenendaal
We zijn daar uitstekend geholpen. De verkoopster Magda weet waar ze het over heeft, beantwoord duidelijk de gestelde vragen en heeft ze geen antwoordt dan zoekt ze het uit en komt erop terug.
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door William Sassen en Mariska Bogerd op zondag 9 jan 2022 22 | vestiging Alphen aan den Rijn
In 2018 hebben we onze 1e keuken hier gekocht en zijn zo goed geholpen omdat het echt een maatwerk keuken was i.v.m. een kleine oppervlakte. In 2021 kregen we een nieuwe woning waar een nieuwe keuken in geplaatst moest worden. Uiteraard zijn we weer naar i-Kook Alphen aan den Rijn gegaan en weer heel goed geholpen door Frans Kooij. Hij heeft ons hele goede adviezen gegeven, tevens kon de keuken geleverd en geplaatst worden wanneer het in onze planning paste. De monteurs die de keuken geplaatst hebben waren echte vakmannen en heel vriendelijk. Topbedrijf wij zouden dit iedereen aanraden!
FOTO VAN WILLIAM SASSEN EN MARISKA BOGERD
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Den Heyer op zondag 9 jan 2022 22 | vestiging Veenendaal
Bij I-Kook in Veenendaal een keuken gekocht. Goed informatie gekregen. Ze nemen echt de tijd voor je en denken met je mee. Ze geven zelf ook vrijblijvende suggesties over de inrichting en de opstelling en plaatsing van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nuttige tips bij het kiezen”
Door wilco tiggelaven op zaterdag 8 jan 2022 22 | vestiging Veenendaal
Keuken gekocht. Werden goed geholpen bij het kiezen; nuttige tips en geen verkooppraatjes. Daarna ging het ook prima; het inmeten ging prettig en kregen de informatie zelf ook op de mail; duidelijk wat we moesten voorbereiden (deden we zelf); de levering was keurig op tijd en alles was OK en het plaatsen ging snel en goed. Een paar kleine dingen waren niet goed en die worden aangevuld ... en als ik dan toch een negatief puntje noem ... dat duurt dan wel weer lang. 9 februari terwijl de keuken op 3 december is geplaatst.
FOTO VAN WILCO TIGGELAVEN
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind top service”
Door Judith Van der wal op zaterdag 8 jan 2022 22 | vestiging Hengelo OV
Wij hebben hier een complete keuken gekocht, van begin tot eind top service. Onze verkoper dacht goed met ons mee. En toen er een klein probleempje was, werd dit zonder problemen direct opgelost.
FOTO VAN JUDITH VAN DER WAL
+ Toon extra foto van Judith Van der wal
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Fam Rooij op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Voor nieuwe keuken maar eens gaan kijken en praten bij I-Kook in Capelle aan den IJssel. Troffen daar keukencoach Jimmy Bonsel die goed met ons meedacht. Besloten de keuken daar te bestellen. De begeleiding van Jimmy was erg fijn. Bij Siemens kan de levering van apparatuur lang duren. Dat was voor ons een aanvaardbaar risico. Wij waren blij verrast dat Jimmy ons de dag voor de bezorging kon melden dat alle apparatuur van Siemens aanwezig was. De keukenmonteurs waren vriendelijke vakmensen. Ze hebben de keuken naar volle tevredenheid voor ons geïnstalleerd. Wij zijn ongelofelijk blij met onze nieuwe keuken. Nogmaals dank I-Kook!
Fam. Rooij
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze droomkeuken”
Door Ed en Aaltje Emmelkamp op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Veenendaal
Super goed geholpen door Magda in Veenendaal. Ze dacht met ons mee, gaf goed advies en had alle geduld van de wereld. Geen gepush en eerlijke prijs. We gingen al snel overstag door haar enthousiasme en eerlijkheid. En we zijn nog steeds blij met onze droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Jw henzen op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Veenendaal
Een goed keukencentrum ben erg goed geholpen en goed advies gekregen zowel van Matthew en Magda en vooral een mooie keuken dank jullie wel en PS ook de monteurs Marcel Patrick
FOTO VAN JW HENZEN
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Bianca Heppe Boon op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Barendrecht
Goed geholpen en er waren wat problemen met levering geweest van de kookplaat en een deurtje maar dat is prima opgelost we hebben de keuken daar besteld en laten installeren. Daarnaast heeft het aangesloten bedrijf ook de muur voor ons gesloopt. Prima service.
FOTO VAN BIANCA HEPPE BOON
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en ga zo door”
Door Rahul & Vashna Barsatie op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn op een zeer deskundige wijze geadviseerd door keukenverkoper Jimmy. Wat wij heel fijn hebben ervaren is dat Jimmy geen doordrammer is. Hij heeft eerst geluisterd naar onze wensen waarop hij daarna zijn adviezen kon geven. Dit heeft hij op en top gedaan, zowel theoretisch als met praktische voorbeelden. Hij nam er echt de tijd voor om ons te laten zien wat wel goed en minder goed past. Zo hebben wij zijn adviezen goed opgevolgd en is hij aan de slag gegaan om de keuken te ontwerpen. Wel, we moeten eerlijk bekennen, het is een prachtige woonkeuken eiland geworden met de juiste kleuren combinatie. Wij zijn heel erg blij en gelukkig met deze keukenopstelling. Wij willen Jimmy ontzettend bedanken voor zijn genomen tijd en moeite. Dit wordt zeer gewaardeerd. Jimmy je bent een topper samen met je collega Rob. Super vriendelijke en gastvrije heren die klaar staan voor hun klanten. Goede service en ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Een landelijke keukem met moderne apparatuur”
Door M.C Smolenaars op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Alkmaar
Een afspraak met Milou voor een landelijke keuken icm moderne apparatuur. We hadden een paar specifieke wensen bv; een zwarte spoelbak verzonken in het aanrechtblad, geschikt voor een quooker. Milou heeft enorm haar best gedaan om dit te realiseren en met succes. ondanks onze kleine keuken wilden wij genoeg bergruimte. Milou kwam met ideeën/ voorstellen waar we ons in konden vinden. de keuken die wij voor ogen hadden is geplaatst en we zijn er superblij mee! bedankt Milou voor alle inspanningen, advies en inbreng. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Familie Puijmbroeck op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een nieuwe keuken kopen...Geweldig, maar die gladde verkopers bij alle andere keukenzaken, daar zagen we zo tegenop. Totdat we I-kook vonden op internet. Bij binnenkomst merk je het verschil al. We konden rustig kijken, de keukencoaches zijn indien gewenst te raadplegen. We maakten een afspraak bij I-kook Capelle a/d IJssel en Jimmy Bonsel werd onze coach. Wat een fijne relaxte sfeer. Jimmy dacht met ons mee, gaf advies en presenteerde ons een geweldig ontwerp van onze droomkeuken. Op 9 december zou de keuken worden geplaatst. Helaas was het stucwerk op de plek van de keuken net niet droog genoeg. De monteur nam in overleg met Jimmy geen risico. De keuken werd niet geplaatst. Daar zaten we dan vlak voor kerst.. Jimmy en collega's hebben alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat het plaatsen toch voor de kerst ging gebeuren en met succes. Twee fantastische monteurs hebben zo keurig gewerkt. Het eindresultaat vinden wij geweldig. Het hele proces bij I-kook voelde als een warm bad. Kan het iedereen aanraden hier een keuken te kopen. Geen nummer, maar persoonlijke service die je nog maar weinig vindt. Een echte aanrader!
FOTO VAN FAMILIE PUIJMBROECK
Reactie of foto toevoegen
“Echt top service”
Door Nadia op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Huissen
Een half jaar na installatie nog steeds erg blij met de nieuwe keuken! Ontzettend goed meegedacht door Matthew van I-Kook Huissen, waardoor we ondanks zeer de beperkte ruimte toch voldoen opslagruimte konden creëren. Ook werd er niet moeilijk gedaan om een kastje te plaatsen om de boiler heen, waardoor deze mooi is weggewerkt.

Ook het inplannen van de levering en de installatie ging erg makkelijk ondanks dat het midden in de zomervakantie was en ik ook met een onregelmatig werkrooster zat. Matthew was ook laagdrempelig in contact, mijn vragen werden altijd zeer snel beantwoord. De installateur, Patrick, was heel vriendelijk en gaat zeer snel te werk, waardoor ik snel gebruik heb kunnen maken van mijn keuken!

Echt top service, ik zou I-Kook aan iedereen aanraden! Ik ben nog nooit zo stress-vrij een verbouwing door gekomen.
FOTO VAN NADIA
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Boy en Denise op woensdag 5 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij toeval zijn wij terecht gekomen bij I-Kook. Wat zijn wij enorm goed geholpen door André! Van begin tot het eind was de communicatie perfect. Tijdens het bedenken van onze droomkeuken kregen wij fijne adviezen en werd er meegedacht. Ondanks dat wij een huis hebben gekocht in Uithoorn was het geen probleem om voor André langs te komen vanuit Capelle om alles in te meten, wat een service. Wanneer wij tussendoor vragen hadden over leidingen of elektra konden wij altijd bellen. Wij raden iedereen aan om hier een keuken te kopen!
FOTO VAN BOY EN DENISE
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Hilde van Engelen op woensdag 5 jan 2022 22 | vestiging Den Bosch
Volledige keuken gekocht bij Sven bij I-kook. Mega tevreden en heel blij met het eindresultaat. Heel erg behulpzaam en meedenkend. Na een aantal maanden in gebruik te hebben ook heel blij met de kwaliteit van alle apparatuur. Snelle levering en echt een aanrader!
FOTO VAN HILDE VAN ENGELEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige communicatie”
Door Ivo Kuipers op woensdag 5 jan 2022 22 | vestiging Huissen
Hebben meerdere keuken zaken bezocht en kwamen bij i-Kook in Huissen direct de keuken tegen die wij wilden. Samen met de verkoper Michael deze naar onze wensen een maatvoeringen samengesteld. De communicatie verliep zeer prettig. De keuken is afgelopen zomer geïnstalleerd en nog steeds met volle tevredenheid. Daarnaast het eerlijke advies over wat wel en niet te doen en alles behalve opdringerige verkoop.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Hennie en Dina van Zanten op dinsdag 4 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij binnenkomst ontmoette wij de zeer sympathieke en geduldige verkoper Yusuf hij liet ons heel rustig rondkijken daarna hebben wij ons budget en wensen op tafel gelegd, hierna is hij op de computer gaan ontwerpen het resultaat was prima geheel naar ons zin.
Het mooie was dat onze keuken binnen ons budget viel.Volgende dag toch de keuken door ons iets veranderd was totaal geen probleem, binnen een half uur was hij aangepast. De keuken kregen we binnen de lever tijd geleverd, ook super! Werd ook heel netjes afgeleverd alles werd binnen gezet. De inductie plaat was alleen niet aanwezig maar werd de volgende dag door Yusuf persoonlijk bezorgd (met fles bubbels en chocolade) inmiddels heb ik de keuken zelf geplaatst en het is echt een droomkeuken geworden! Een compliment aan I-kook en Yusuf
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Danny Bennenbroek op dinsdag 4 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Goede service en hulp bij uitzoeken van keuken, alles wordt duidelijk uitgelegd en goed contact gedurende de levering en plaatsing van de keuken. I-KOOK kijkt meteen mee naar een oplossing als er problemen waren
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie nieuwe keuken”
Door Robert Jan op dinsdag 4 jan 2022 22 | vestiging Barendrecht
Na 17 jaar begon onze oude keuken hier en daar wat mankementen te vertonen. Het werd dus tijd voor een nieuwe keuken. Na wat bezichtigingen van keuken speciaalzaken kwamen wij uiteindelijk bij de vestiging van i-Kook in Barendrecht uit en daar kregen wij gelijk de aandacht die wij zochten. Het samenstellen van een nieuwe keuken ging heel snel en hierbij werd goed rekening gehouden met ons budget en de kwaliteit van de producten die binnen ons budget geleverd konden worden. Wij zijn door i-Kook zeer goed geholpen en genieten nu alweer een paar weken van onze mooie nieuwe keuken die ook nog eens fantastisch geplaatst is door Vincent van Up2Date keukens (inclusief meerwerk).
FOTO VAN ROBERT JAN
Reactie of foto toevoegen
“Snelle service”
Door Dennis en Esther Smit op zaterdag 1 jan 2022 22 | vestiging Den Helder
Nadat we bij verschillende zaken niet naar wens geholpen waren liepen we bij toeval I-kook binnen. De enthousiatste kijk op keukens die Nick heeft, heeft ervoor gezorgd dat we nu een keuken hebben waar we elke dag zo graag naar kijken!
We zijn kortdaad geholpen, we houden van snelle beslissingen, en dus daarbij ook een snelle service! We zijn 'zeer' te spreken over I-KOOK- en Nick Joor! Geen verkooppraat maar gewoon antwoord op wat jij vraagt!
FOTO VAN DENNIS EN ESTHER SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door Pieter op zaterdag 1 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Gewoon alles volgens afspraak uitgevoerd. Plaatsing van keuken ook prima afgehandeld
Reactie of foto toevoegen
“Een tien met een griffel”
Door Anita Jacobs-Hellings op zaterdag 1 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Bij de intake een zeer deskundig advies van Michael Verlijsdonk. Hij dacht mee en kwam met nuttige suggesties voor de indeling. Tussen bestelling en plaatsing werd ik keurig op de hoogte gehouden. Alle afspraken zijn precies nagekomen. De monteurs Erwin en Rutger waren uitstekende vakmensen. Kort na de plaatsing is medewerker Frank nog een koolstoffilter komen installeren, die eerder niet geleverd kon worden. Ook die service is uitstekend. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe keuken. I-Kook kan ik van harte aanbevelen. Ze krijgen van mij een tien met een griffel.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken geplaatst”
Door H.J.Roodbol op vrijdag 31 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
De service was zeer goed. De mensen waren vriendelijk en deskundig.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Ruben op donderdag 30 dec 2021 21 | vestiging Veenendaal
Wij zijn in Veenendaal geholpen door Matthew. In onze zoektocht naar een keuken was I-Kook Veenendaal het eerste bedrijf dat wij bezocht hebben. Direct kregen wij een goed gevoel door de hartelijke ontvangst van Matthew. Het gesprek was heel open en hij wist ons goed te informeren over de mogelijkheden. Na een aantal andere zaken bezocht te hebben zijn wij toch weer terug gekomen bij I-Kook om uiteindelijk hier ook de keuken aan te schaffen. Complimenten voor Matthew! Hij heeft ons super geholpen! Je bent een fijne adviseur die meedenkt met de klant. Hij staat altijd voor je klaar en is nooit opdringerig! Hier kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Maria op woensdag 29 dec 2021 21 | vestiging Amsterdam
I bought a kitchen with Gino at I-kook. I had an excellent experience. First choosing the kitchen with Gino was a fun experience and he was able to accomidate my budget and fit everything I needed in the kitchen. I had a small issue about mesurments of my kitchen but it was easily fixed without extra charges. The kitchen came at the time which was promised and was installed with zero issue. Would recommend to anyone!
FOTO VAN MARIA
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Maarten en Sandra Schroote op woensdag 29 dec 2021 21 | vestiging Sittard
Wij zijn zeer tevreden over de aanschaf van onze keuken bij I-kook. Fijne manier van verkopen zonder vervelende onderhandelinsstrategieën en geen "gepush" tot het zetten van een handtekening. Duidelijkheid over de prijs vonden wij erg fijn. Goed samen nagedacht over het ontwerp. Sommige dingen in ons ontwerp werden in eerste instantie afgeraden, maar we zijn nu blij dat we een beetje eigenwijs zijn geweest.
Ook het plaatsen van de keuken is naar wens verlopen. Fijne, vriendelijke monteur. Na enige tijd was er een klein probleem met de achterwand maar deze is kosteloos vervangen. Al met al zeer tevreden. We genieten van onze mooie keuken!
FOTO VAN MAARTEN EN SANDRA SCHROOTE
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Jolanda & Henk Op den Kamp op woensdag 29 dec 2021 21 | vestiging Sittard
Toen we in 2020 op zoek gingen naar een ander huis, kwamen we heel wat tegen. Aan de meeste woningen mankeerde wel het een en ander. Badkamers, toiletten en keukens voldoen niet altijd aan je persoonlijke wensen. Soms zijn ze zelfs in zulke staat dat het vervangen móet worden.
Zo ook de keuken die we tegenkwamen in het huis wat we toch graag wilden kopen. Een kraan die loszat, apparaten die niet functioneerden en kastjes die nog net niet uiteen vielen. We hadden enige ervaring met het kopen van een keuken in ons vorige huis. Een slechte ervaring, een ervaring om nooit meer mee te maken. Met het mes op de keel hebben we destijds een keuken gekocht.
We kwamen I-KOOK tegen via Social Media en onze vriend en klusjesman, die ons kwam adviseren, raadde ons ook dit bedrijf aan. Hij zou in ieder geval de nodige elektra en waterleidingen monteren die nodig was.
We hadden al wat ideeën hoe onze nieuwe keuken eruit moest gaan zien. Roger Bor van I-KOOK is komen kijken voor de maten en heeft geluisterd naar onze wensen. Daar heeft hij een ontwerp van gemaakt en we hebben met verbazing gekeken hoe goed hij geluisterd had. Zonder enige druk gaf hij advies, zelfs zonder wat te zeggen, zoals de koelkast die nog goed was en die we eigenlijk terug hadden willen zien in onze nieuwe keuken. Alleen was dit geen inbouw en stond deze koelkast niet in het geheel van de keuken. Hij liet ons dit alleen maar zien en dat was voldoende ons ervan te overtuigen dit niet te doen maar te kiezen voor een mooie inbouwkoelkast. Maar ook de keuze van andere inbouwapparatuur, een dieper werkblad of gewoon goed advies geven en geen dingen te kopen die je nooit gebruikt.
We hadden vooraf het idee op andere plaatsen te gaan kijken, vanwege de slechte ervaring eerder. Maar nadat we naar Roger geluisterd hadden en hij onze nieuwe keuken in 3D-ontwerp had laten zien, wisten we al dat we niet op een andere plaats hoefden te gaan kijken. Dit was onze andere plaats al.
De keuken is inmiddels vakkundig door Dries geplaatst. Wil Bor van I-KOOK is komen kijken of alles naar wens is gegaan en of er nog vragen zijn. Wat een klantenservice. Top!
Het is iedere dag een genot om hier te koken, te bakken of andere lekkere gerechten te maken. Maar ook om naar te kijken, want hij is prachtig.
FOTO VAN JOLANDA & HENK OP DEN KAMP
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voldoet aan al onze wensen”
Door De Jonge op woensdag 29 dec 2021 21 | vestiging Barendrecht
Snelle service, goede kwaliteit keuken, voldoet aan al onze wensen. Niet alles verliep meteen goed door verkeerde levering van de fabrikant. Dit werd netjes en vlot verholpen.
FOTO VAN DE JONGE
Reactie of foto toevoegen
“Alles is uitstekend verlopen”
Door M. Woning op dinsdag 28 dec 2021 21 | vestiging Hattem
Wij hebben de Tortona keuken (5.999) gekocht. De keuken is, met hulp van Heleen (I kook Hattem) perfect aan onze wensen aangepast, voor een scherpe prijs. Alles is bij ons ook verder uitstekend verlopen. Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is naar wens”
Door Fam Wijnen op maandag 27 dec 2021 21 | vestiging Sittard
Persoonlijke benadering. Meedenkend. Proces van idee tot uitvoering prettig begeleid. Goede monteur. Na plaatsing ook contact of alles naar wens is. Wij zijn heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies, maar installatie niet vlekkeloos”
Door Frits Groen op maandag 27 dec 2021 21 | vestiging Amsterdam
Keukencoach Claudia van den Driesschen heeft goede adviezen gegeven voor de samenstelling van de keuken. Maar de installatie is bepaald niet vlekkeloos verlopen en heeft de nodige maanden geduurd. Maar daar was Claudia die steeds weer allervriendelijks mij aanhoorde en zo veel in haar vermogen lag behulpzaam was. Helaas bleek bij de uitvoerende afdeling de communicatie niet vlekkeloos en daadkrachtig te zijn verlopen.
Als pleister op de wond kwam Claudia na het gereed komen van de keuken persoonlijk langs met een prachtige plantenbak en ook nog eens een royale cadeaubon, om alle voorafgaande ellende te vergeten. Dat heb ik bijzonder gewaardeerd en ik ben dan ook zeer tevreden over mijn nieuwe keuken.
FOTO VAN FRITS GROEN
REACTIE VAN FRITS GROEN
Aanrechtdeel van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Mirjam op zondag 26 dec 2021 21 | vestiging Almere
In de zomer naar I kook in Almere geweest en geholpen door Tristan die normaal gesproken in Soesterberg werkt. Vakkundig en vriendelijk geholpen en al snel had hij de keuken ontworpen die ik wilde. Ik had beperkte ruimte en budget en toch kwamen we eruit. In november was de leverdatum. helaas door onvoorziene omstandigheden waar I kook niets aan kon doen kwam de keuken een week later. Dit hebben ze financieel keurig gecompenseerd zonder dat ik hier om hoefde te vragen. De keuken is geplaatst en is super. Toen gebeurde er helaas iets wat je niet kunt bedenken: tijdens het in gebruik nemen van de oven klapte de binnen glasplaat van de oven in 100en stukjes. Tristan heeft meteen beloofd dat er een nieuwe oven zou komen..helaas liet Whirpool op zich wachten en wilde het niet direct regelen, waarop I kook zonder morren zelf heeft gezorgd voor een nieuwe oven die ook nog hoger in klasse lag. Tristan en zijn collega zijn deze eigenhandig komen installeren en dat was echt super top geregeld. nogmaals mijn dank daarvoor. En nu zijn we heerlijk aan het genieten van de compacte, mooie, fijne oven. Ik raad I kook zeker aan!
FOTO VAN MIRJAM
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Johan Buys op vrijdag 24 dec 2021 21 | vestiging Waalwijk
Van het begin tot het eind goed geholpen door de keukencoach Arif.We betrokken een nieuw gekochte woning en zochten een keuken, in de showroom in Tilburg gaan kijken en ideeën op gedaan, omdat het door corona niet gelijk mogelijk was om een afspraak te maken in Tilburg uitgeweken naar Waalwijk. Top geholpen door Arif, en een mooie keuken naar eigen wensen geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geluisterd naar onze wensen”
Door Anja van der ham op donderdag 23 dec 2021 21 | vestiging Barendrecht
We zijn heel vriendelijk en niet opdringerig geholpen. Er is veel tijd en aandacht in ons en de keuken gestoken, er is ook goed geluisterd naar onze wensen.
FOTO VAN ANJA VAN DER HAM
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij met de nieuwe keuken”
Door Anita Maarse op donderdag 23 dec 2021 21 | vestiging Amsterdam
In september een keuken gekocht bij I-Kook in Amsterdam. We zijn supergoed geholpen door Claudia. Zij heeft ons goed geadviseerd en denkt heel erg mee. Fijn in de communicatie en totaal geen druk. Ik kon gewoon thuis rustig nadenken of dit het juiste ontwerp was. Vorige week is de keuken geplaatst en helemaal blij mee. Claudia, nogmaals dank, je bent een topper!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Yvonne Sloot op woensdag 22 dec 2021 21 | vestiging Hengelo OV
Wij hebben een prachtige keuken gekocht, inclusief koelkast, inductie,afzuigkap en oven met magnetronfunctie. De keukencoach Wesley Boonstra heeft ons perfect geholpen want de keuken moest in een bestaande opstelling geplaatst worden, er was geen ruimte om een of ander aan te passen en wij wilden onze granito vloer intact houden. De monteur heeft er alles aan gedaan om alles zo strak mogelijk te plaatsen, een dikke pluim want het ziet er prachtig uit en werkt perfect! Wij zijn meer dan tevreden
FOTO VAN YVONNE SLOOT
REACTIE VAN YVONNE SLOOT
Nog een paar mooie foto's van de keuken
+ Toon extra foto van Yvonne Sloot
+ Toon extra foto van Yvonne Sloot
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met de hulp van de keukencoach”
Door Galliet op dinsdag 21 dec 2021 21 | vestiging Den Haag
Na langs vele keukenzaken te zijn geweest was het bij IKook eindelijk raak. De keukencoach Awinash heeft mij stapsgewijs geholpen en hij kwam met creatieve oplossingen. Hij dacht mee met het budget, behoefte en haalde het maximale eruit. Bij de levering kwam de spoelbak niet mee, maar Awinash kwam met een snelle, werkende oplossing waardoor ik geen vertraging opliep. Erg tevreden met de keuken en de hulp van de coach!
Reactie of foto toevoegen
“Ze nemen alle tijd en denken met je mee”
Door Ingeborg Robberts op dinsdag 21 dec 2021 21 | vestiging Sittard
Goede, persoonlijke benadering bij het samenstellen van onze keuken. Ze nemen alle tijd en denken overal over mee. Ook de samenwerking met onze aannemer verliep uitstekend. Zoek je een mooie keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding moet je hier zeker naartoe.
FOTO VAN INGEBORG
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Vincent van Elk op maandag 20 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na lang zoeken voor een geschikte keuken zijn wij uiteindelijk bij I-Kook in Capelle aan den IJssel blijven hangen. het eerste ontvangst was al zeer hartelijk en wij voelden ons gelijk op ons gemak. Buiten de standaard opstellingen van de keukens hadden ze er ook een opgesteld die onze aandacht trok. Na veel passen en meten vanuit I-Kook (positief bedoeld, ze willen er zeker van zijn dat alles past in de ruimte waar de nieuwe keuken komt te staan) hebben wij een leuke deal kunnen krijgen. Bijna binnen alle afgesproken levertijden is de keuken geplaatst. (elektronische apparatuur was vertraagt door de huidige omstandigheden) om toch te kunnen koken wij een inductie kookplaat uit de showroom gekregen om toch te kunnen koken.
Ook zeker het vermelden waard zijn de monteurs die de keuken hebben geplaatst. super toffe gasten en super vrolijk die goed werk afleveren en tips en tricks meegaven waar ik zelf niet bij had stil gestaan.

Ik kan geen vergelijk maken met het plaatsen van een andere keuken door een ander bedrijf, maar een eerste indruk verteld vaak of je goed zit met je gevoel. Ons gevoel bij I-Kook (André) was gelijk al goed en hebben er geen spijt van een echte aanrader al was het alleen maar om even binnen te lopen om zelf de sfeer te proeven.
FOTO VAN VINCENT VAN ELK
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Leny en Kees Edelman op zaterdag 18 dec 2021 21 | vestiging Barendrecht
Wij hebben bij I-kook in Barendrecht samen met Floris Duquesnoy een keuken laten samenstellen en later laten plaatsen in ons appartement in Hoogvliet. Alle mensen, waaronder ook Afbouwgroep Nederland ingeschakeld op het laatste moment door I-kook, hebben vakwerk geleverd en verdienen allemaal een dikke pluim. Wij raden dus I-kook zeker aan voor een nieuwe prachtige keuken.
FOTO VAN LENY EN KEES EDELMAN
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop en installatie van een complete keuken”
Door Leen Houterman op zaterdag 18 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Complete keuken gekocht bij I-kook, geholpen door André Steenvoorden, zowel de koop als de installatie van de keuken supergoed en vriendelijk geholpen. Na de installatie is André nog komen kijken of alles naar wens is.
REACTIE VAN LEEN HOUTERMAN
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke vette aanrader”
Door Frank Boxem op vrijdag 17 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Voor de 2e keer een keuken gekocht bij i-kook en deals de 3e keer zich zou voordoen, dan komen we er weer. Prima service, maar vooral transparant, no nonsense en kwaliteit. Bijna een jaar na plaatsing van de keuken komt de adviseur gewoon nog even langs met een nieuw lade front, wegens verkeerde levering door de fabriek met een mooie verrassing. Daarnaast blij met het resultaat! Kortom, een dikke vette aanrader. Laat je niet verleiden door de superdeluxe showrooms en gladde verkooppraatjes maar ga voor "waar voor je geld " bij i-kook.
FOTO VAN FRANK
Reactie of foto toevoegen
“Zeker geen spijt”
Door Peter Sedee op vrijdag 17 dec 2021 21 | vestiging Zoetermeer
Van de keukenzaken die ik vergeleken heb, heb ik mijn keuze laten vallen op I-Kook en daar geen spijt van gehad. Na een telefoontje is er snel een keukencoach Nigel langskomen om mijn wensen te bespreken. Hij heeft deze dezelfde dag nog omgezet in een initieel keukenontwerp. Dit ontwerp is daarna geperfectioneerd waarbij ook de keuzes voor de apparatuur zijn gemaakt. De montage heb ik ook via hun laten doen en was aangenaam verrast dat er zoveel werd meegedacht. Ik wilde namelijk ook van gas naar inductie en mijn oude plafond en vloer waren ook aan vervanging toe. Uiteindelijk een resultaat waar ik heel blij mee ben. Totale metamorfose. Nog even vermeldenswaard dat ieder contact zoeken, direct werd beantwoord en ze ook na oplevering nog langs zijn geweest om te controleren of alles naar wens was verlopen.
FOTO VAN PETER SEDEE
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam.van Bruxvoort op donderdag 16 dec 2021 21 | vestiging Veenendaal
Wij zijn heel tevreden alles is goed verlopen en hebben een mooie keuken en zijn er erg blij mee!! En Matthew en Magda waren heel behulpzaam en mee denkend heel fijn personeel. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door pol op woensdag 15 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Tevreden over de medewerker Andre, samen kwamen wij uit op onze nieuwe keuken.

Aanvulling 17 december 2021:
De keuken is geleverd en in elkaar gezet. Hij staat een week. Het ziet er goed uit.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Els op woensdag 15 dec 2021 21 | vestiging Den Helder
Ik vertrouw geen keukenverkopers en geen autohandelaren. Ik was dus erg wantrouwig, rawish & nick zijn keukencoaches. Beiden hebben mij uitstekend geholpen en flexibel meegedacht om tot een keuken naar mijn wens te komen. Nog was ik doodsbang, de angst bleek niet gegrond. Wat een pracht van een keuken heb ik en voor een mooie prijs. En wat was de keukenmonteur goed in zijn werk, netjes , vakmanschap en ook nog een onwijs aardige vent. Ik ben vol lof over I KOOK Den Helder! Topteam en Topkeuken! Aanrader!
FOTO VAN ELS
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe bij/waskeuken”
Door Roger Smeets op dinsdag 14 dec 2021 21 | vestiging Sittard
Prima advies, uitstekende plaatsing en prima nazorg. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goede tips en suggesties bij de aankoop”
Door William van de Laak op dinsdag 14 dec 2021 21 | vestiging Den Bosch
We zijn enorm goed geholpen door Sven bij het maken van onze keuze voor een nieuwe keuken. Hij nam de tijd en luisterde goed naar onze wensen en gaf daarbij goede tips en suggesties. Ook na de bestelling was Sven erg behulpzaam bij de afhandeling van vragen.
FOTO VAN WILLIAM VAN DE LAAK
Reactie of foto toevoegen
“Coach”
Door Priscilla en Miguel Adopai op maandag 13 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben inmiddels een pracht van een keuken. We zijn perfect bijgestaan en geholpen door onze keuken coach. Onze wensen en visie voor de keuken zijn uitstekend uitgewerkt en uitgevoerd door de I kook keuken coach. De communicatie tussen ons, I kook en het montage bedrijf is goed verlopen. Alle kleine problemen achteraf zijn goed opgepakt en opgelost. Er komt veel bij kijken en dan wil je een betrouwbare bedrijf. We hadden geen betere bedrijf kunnen wensen.
FOTO VAN PRISCILLA EN MIGUEL ADOPAI
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze keuken”
Door Familie Wittebrood op vrijdag 10 dec 2021 21 | vestiging Alkmaar
We zijn super blij met onze keuken. Alles werkt uitstekend. Gerard Schouten heeft ons enorm goed geholpen met het ontwerpen van onze keuken. Vooral de wensen die we hadden. De monteur Maurits heeft de keuken zeer goed geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie en praktische keuken”
Door Familie Vermeulen op woensdag 8 dec 2021 21 | vestiging Etten-Leur
Gezamenlijk met Freek een keukenopzet gemaakt die aansloot op onze wensen. Dat er bij de levering en plaatsing wat zaken niet goed gingen, is uiteindelijk naar volle tevredenheid opgelost. Wij zijn daarom ook superblij met deze mooie en praktische keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Andre van Ginkel op woensdag 8 dec 2021 21 | vestiging Huissen
Prachtige hacker keuken gekocht. Ik ben zeer tevreden met het deskundige advies van Jim. Hij was nooit te beroerd om weer aanpassingen te doen, dacht zelf goed mee, reageerde ook via de mail snel, laat alles goed in 3D zien en bovenal gebruikte zijn schat aan ervaring om voor mij een heel praktische keuken te realiseren. Keukenplaatser en meerwerk man vanuit I-Kook , Patrick, was ook een echte topper: snel, hardwerkend, deskundig en klantgericht. Kortom 10/10 voor deze winkel en hun mensen.
FOTO VAN ANDRE VAN GINKEL
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Tomvanderweiden op woensdag 8 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Keuken gekocht bij i-kook bijzonder goed geholpen door de verkoper Andre Steenvoorden goede informatie en niets opdringen. Keuken is geleverd 1december en 3december geplaatst. Door de monteurs Ton en Jeff uit Gouda super vaklui. Al met al super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met onze keuken”
Door Vlad op woensdag 8 dec 2021 21 | vestiging Amsterdam
During our first meeting with Gino in Villa Arena Amsterdam, he helped to design the ideal kitchen for us. Nonetheless that the delivery took more time than expected, Gino helped to fix this issue. In addition, one of details was missed, however a colleague of Gino, Claudia, delivered it to us asap, so we were very happy with this.
Last week the kitchen was finally placed super neatly by Sergey. It took a bit more time as some measurements were not done correctly (gas piping) and Sergey had to fix it on the spot, but he did it very well, so we are very happy to have him.
Overall - we really like our kitchen and the way it was installed, however, keep in mind that you need to know what you want and carefully check if it all included in the kitchen project.
FOTO VAN VLAD
Reactie of foto toevoegen
“Nogmaals Bedankt”
Door Sofie van Lier op dinsdag 7 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een nieuwe Oven en Magnetron gekocht bij Ikook Capelle aan den IJssel. Wij zijn vriendelijk en netjes geholpen door Yusuf. Heeft de tijd genomen om voor ons bepaalde dingen op te zoeken en te laten zien in de winkel. Het contact verliep keurig en zijn enorm blij met de oven en Magnetron. Nogmaals Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Chris Hoen op zondag 5 dec 2021 21 | vestiging Oudehaske
Afgelopen jaar hebben wij onze keuken gekocht bij I-Kook in Oudehaske. Wij zijn erg goed geholpen door de medewerkers en zijn goed ingelicht over de keuzes van keukenkasten en het werkblad. De montage is prima uitgevoerd en zijn uitermate tevreden over onze keuken. Op de foto's zien jullie het eindresultaat. Bedankt I-Kook Oudehaske.
FOTO VAN CHRIS HOEN
+ Toon extra foto van Chris Hoen
+ Toon extra foto van Chris Hoen
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door Ben Lion op zaterdag 4 dec 2021 21 | vestiging Den Helder
Goede service en goed geholpen om onze keuken naar wens te creëren

Aanvulling ontvangen 9 december 2021: Keuken is geplaatst, naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door R van Groningen op zaterdag 4 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Erg blij met mijn nieuwe keuken. Fijne service, geen opdringerige verkopers en er werd netjes gecheckt of alles naar wens was verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Peter op zaterdag 4 dec 2021 21 | vestiging Eindhoven
We hebben een mooi advies en ontwerp gekregen van Michael van I-kook en daarom ook de compleet nieuwe keuken met alle apparatuur bij hen gekocht. We zijn erg blij en heel tevreden met deze keuken. Dank jullie!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van een zelfgemonteerde keuken”
Door Victor en Lindsey op vrijdag 3 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Erg goed geholpen met lastige keuken en maten. Er werd erg goed meegedacht en de tijd genomen om onze droomkeuken te realiseren.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig mooie keuken”
Door Angelique op vrijdag 3 dec 2021 21 | vestiging Zoetermeer
Vanaf het eerste moment dat ik in de showroom bij Nigel aan tafel zat had ik er al een goed gevoel over :) Hij heeft echt de tijd voor me genomen, verschillende opties voor me berekend en denkt goed mee over oplossingen. Ook mijn last minute aanpassingen werkte hij rustig met me uit tot ik 100% tevreden was met de keuken.
De keuken is geplaatst midden in de zomer en tijdens corona, zoals met bijna alles in mijn verbouwing waren ook hier wat problemen met leveringen, maar dit werd altijd zo goed en snel mogelijk opgelost, een mailtje of belletje was al genoeg.
Inmiddels geniet ik (en iedereen die toevallig langs komt rond etenstijd ;-)) van een geweldig mooie keuken! Het is echt mijn favoriete plekje in huis geworden. Tnx Nigel!
FOTO VAN ANGELIQUE
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door ineke de jong op vrijdag 3 dec 2021 21 | vestiging Oud-Beijerland
Heel fijn geadviseerd hoe mooi en praktisch de keuken kan worden, door vakkundig personeel. Keurig geplaatst op afgesproken datum. Prijs/kwaliteit verhouding en service prima.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Leonie vervoort op donderdag 2 dec 2021 21 | vestiging Eindhoven
Ik begin te vermelden dat ik me erg gerespecteerd en op mijn gemak gevoeld heb tijdens de inventarisatie gesprekken naar mijn gewenste keuken. En dat in deze gekke corona tijd! Ik was er dan ook snel uit. Er stonden showmodellen en mijn droomkeuken was daar! Ook bijzondere wensen, waren mogelijk en er werd goed geluisterd en geanticipeerd op mogelijkheden. Zo wilde ik geen oven met magnetron functie en hier werd ruim tijd voor uitgetrokken om dit mogelijk te maken. Ook wensen die niet mogelijk waren, gezien de grootte van de ruimte werden helder voorgetekend.

Ik ben erg gelukkig met mijn keuken. Helaas laten de vloer en de tegels nog op zich wachten, door de corona situatie lopen veel zaken vertraging op. Ik ga hier nog lang van genieten en kan het eenieder aanraden om bij ikook een keuken te kopen. Het montageproces verliep ook buitengewoon vlot. Ik ben een dankbaar mens! Dank aan Frank, de monteurs en het Ikook team!
FOTO VAN LEONIE VERVOORT
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Bianca Veldhuijsen op woensdag 1 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben onze hele mooie keuken gekocht bij keukencoach Jimmy. Een gezellige en prettige verkoper met verstand van zaken in keukens. Hij heeft ons goed geadviseerd en geholpen doordat hij goed luisterde naar onze wensen. Aangezien mijn partner en ik niet dezelfde wensen hadden, gaf hij ons de ruimte en passend advies. Precies zodat we de juiste compromissen konden maken en er nu een prachtige keuken staat.

Met zijn impressie tekeningen heeft hij het voor ons visueel gemaak, waardoor we een goed beeld kregen van de keuken. Hij dacht echt met ons mee. We konden duidelijk merken dat hij zijn vak leuk vindt en graag helpt om dé beste en mooiste keuken te komen. Super blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Een onwijs mooie keuken”
Door Alexandra de Jong op dinsdag 30 nov 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik werd erg fijn geholpen door Jimmy, alles wat ik mooi vond werd uitgebreid laten zien. Zelfs met een relatief klein budget het ik een onwijs mooie keuken uit kunnen zoeken door de eerlijke prijzen van I-Kook. Ook toen ik na de bestelling van de keuken nog vragen had, werd ik vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie nieuwe complete keuken”
Door Cees en Chantine op maandag 29 nov 2021 21 | vestiging Zoetermeer
Wij hebben dit jaar een mooie nieuwe complete keuken aangeschaft bij IKOOK Zoetermeer, we waren bij diversen andere zaken geweest maar we hadden hier beiden een goed gevoel bij, en terecht we zijn goed voorgelicht en de verkoper Nigel heeft super zijn best voor ons gedaan van begin tot eind, wij zijn echt TEVREDEN top Nigel bedankt voor alles we genieten nog iedere dag van onze mooie keuken van IKOOK!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door M. Schoenmaker op zondag 28 nov 2021 21 | vestiging Oudehaske
Wij zijn super tevreden. Wij zijn vriendelijk en adequaat geholpen door Fokke. Bij het samenstellen van de keuken zijn wij voorzien van goed advies qua samenstelling. De levering was volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Echte toppers”
Door Wesley op vrijdag 26 nov 2021 21 | vestiging Oud-Beijerland
In het eerste gesprek goed geholpen en geadviseerd door Marijn om de ideale keuken voor mij te ontwerpen. Afgelopen week is de keuken super netjes geplaatst door Mels. Super blij met het resultaat, echte toppers!
FOTO VAN WESLEY
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende keuken”
Door Arjan Manders op donderdag 25 nov 2021 21 | vestiging Den Haag
Bij het eerste contact met verkoper Awinash meteen al een goede indruk. Samen hebben we een schitterende keuken ontworpen voor een nog leukere prijs/kwaliteit. Het is een plaatje geworden en after sales waren prima. Kleine opleverpuntjes werden, ondanks langere levertijd ivm corona, opgepakt.
FOTO VAN ARJAN MANDERS
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch resultaat”
Door Rinus van den Berg op donderdag 25 nov 2021 21 | vestiging Oud-Beijerland
Zeer prettig geholpen door Marijn. Geen opdringen, maar goed advies, met je meedenkend en verrassende oplossingen. Aanpassing naderhand: geen probleem. Montage is fantastisch verlopen. Mels is een harde, zeer nette werker. Denkt ook mee en adviseert bij twijfel ozz. Keurig opgeruimd. Fantastisch resultaat! Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kloetstra op donderdag 25 nov 2021 21 | vestiging Oudehaske
We hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn zeer tevreden goede hulp en goede adviezen gekregen. We komen graag weer langs.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Ververs op donderdag 25 nov 2021 21 | vestiging Waalwijk
Bij het zoeken naar een nieuwe keuken, en al bij diverse bedrijven geweest te zijn, viel het ons meteen op dat bij I-Kook de aandacht maar vooral de duidelijke uitleg, over indeling en gebruiksgemak zo goed werd besproken dat we meteen wisten hier gaan we onze keuken kopen. Arif, de naam van de verkoper, denkt met je mee, vroeg goed door, en met zijn ervaring kwamen we tot een prachtig keuken ontwerp. We konden niet wachten tot de keuken zou komen, zo mooi al uitgewerkt op de tekening. De prijs was helemaal ok. Alle afspraken die gemaakt waren en alle handelingen zijn correct nagekomen. Wij zijn dus ook echt super tevreden over I-Kook keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Petra Westra op woensdag 24 nov 2021 21 | vestiging Oudehaske
Vriendelijk geholpen. Mooie kwaliteit keuken. Ook eerdere gekochte meubels voor onze salon zijn van mooie materialen. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede keus voor een nieuwe keuken”
Door Familie waij op woensdag 24 nov 2021 21 | vestiging Alkmaar
Super goed geholpen door milou. Echt een top vrouw die goed meedenkt en ook met ideeën en tips komt. Komen afspraken na. Het plaatsen is ook super gegaan door een gezellige monteur die ook goede uitleg gaf. De nazorg is ook top! Wij zeggen "i-kook is echt een goede keus voor een nieuwe keuken". Ga zo door i-kook
FOTO VAN FAMILIE WAIJ
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat”
Door JH Terpstra op woensdag 24 nov 2021 21 | vestiging Hengelo OV
Wij hebben bij 2 zaken een offerte opgevraagd voor onze nieuwe keuken. We hebben gekozen voor I-Kook Hengelo omdat hun eerste globale offerte transparant was en niet zoals bij het andere bedrijf een totaal bedrag en verder niets.
Wij zijn geholpen door Wesley die perfect met ons mee heeft gedacht en die met goede ideeën kwam zoals de hand greeploze lades, een extra ruimte gevende hoekkast en contrasterende ruimtes tussen de lades. Dit maakte het geheel tot een mooie keuken zoals deze in eerste instantie te zien was op de computer via het ontwerp programma.

Het aanrechtblad wat we hebben gekozen was vrij prijzig maar wel schitterend waarbij het blad en de achterwand van hetzelfde materiaal gemaakt zijn. Een nadeel van dit blad is wel dat het snel vlekken geeft als er bijvoorbeeld water opdroogt, je moet dan toch wel stevig boenen om dat er weer af te krijgen. De keuken apparatuur hebben we genomen is van Whirlpool, net geen budget merk maar ook weer niet onbetaalbaar. Nadat we de offerte hebben getekend is de keuken ingemeten door een zeer vriendelijke collega van Wesley.

De levertijd van ongeveer 3 maanden viel ons enorm mee, zeker in de huidige tijd en ook nog eens met de zomervakanties ertussen. Er zijn wel enkele vergissingen gemaakt maar die zijn zeer snel en efficiënt opgelost door zowel de geweldige monteur Jaimy die ons was toegewezen alsook door I-Kook Hengelo zelf. Hiervoor alleen maar hulde want een foutje kan snel gemaakt worden en dat is geen enkel punt als dit zo goed opgelost wordt als I-Kook gedaan heeft. Verder is het team van I-Kook Hengelo geweldig, ze reageren snel en vriendelijk op mailtjes, nemen je vragen serieus en denken met je mee.

Wij zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat wat exact hetzelfde was als in het ontwerp programma vooraf te zien was. Kortom wij hebben I-Kook Hengelo ervaren als een betrouwbaar bedrijf in deze vaak wat schimmige wereld van leveranciers, met een geweldig team medewerkers en wij kunnen I-Kook Hengelo dan ook zeer zeker aanraden als je overweegt een andere keuken te kopen.
FOTO VAN JH TERPSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door E. Tielkes op woensdag 24 nov 2021 21 | vestiging Almere
In september hebben we een keuken bij I-KOOK besteld omdat dit uiteindelijk de beste keuze was voor ons wat betreft kwaliteit en de prijs! Ik heb even gewacht met deze review totdat we ook werkelijk alles geïnstalleerd hadden, hoe kan je anders een juiste review doen? We zijn in Almere geholpen door keukencoach Tristan de Ruiter die ons zeer vriendelijk en geduldig geholpen heeft. Ook zijn response via email of telefoon was snel en professioneel. Omdat ik de keuken zelf kon installeren kregen we deze al in november binnen. Wat we in de showroom zagen kregen we ook! Een heel degelijke keuken, sterke kwaliteit kasten en laden! We zijn er erg tevreden over! Ook de bezorging was netjes en goed ingepakt, nergens schade! Bedankt I-KOOK !
REACTIE VAN ERWIN
Het resultaat; een mooie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Onze ervaring was helemaal goed”
Door Bas Peters op dinsdag 23 nov 2021 21 | vestiging Hengelo OV
Het begon al met het eerste mailtje, we werden goed geïnformeerd en ontvingen een heel mooi design met al onze wensen en elke verandering die wij wilden aanbrengen werden zonder problemen doorgevoerd in het design. Het gesprek met de adviseur bij ons thuis ging ook heel goed, kregen goed en eerlijk advies over opties die wij uitgekozen hadden!

De monteur kwam ook met goede oplossingen, die hij eerst met ons besproken heeft, voor dingen die wat anders uitvielen. Hij werkte snel en heeft de keuken netjes en opgeruimd achtergelaten toen hij klaar was. De keuken ziet er precies uit zoals wij voor ogen hadden en wij kunnen hier nog lang van genieten. Al met al, een top bedrijf met vriendelijke medewerkers, goede producten en eerlijke prijzen.
FOTO VAN BAS PETERS
+ Toon extra foto van Bas Peters
Reactie of foto toevoegen
“Onze complimenten”
Door Ina en Dick op zondag 21 nov 2021 21 | vestiging Den Helder
Vanaf het moment dat wij bij I-Kook Den Helder binnen kwamen, hadden we er vertrouwen in dat we hier onze keuken zouden vinden. Keukencoach Rawish is uiterst deskundig en hielp mee met denken in mogelijkheden en oplossingen. Samen met hem (en keukencoach Nick) hebben we een prachtige keuken samengesteld voor een goede prijs. Precies op de afgesproken dag en tijd werd de keuken geleverd en door monteur Joël heel vakkundig gemonteerd. Ook van hem kregen we weer goede adviezen. Echt klantgericht meedenken. Nu de keuken staat, hebben we besloten welke achterwand en vensterbank we graag zouden willen. Natuurlijk zijn we daar ook weer bij I-Kook Den Helder heel goed geslaagd. Onze complimenten aan het hele team. De samenwerking was super. Hartelijk dank hiervoor. Ina en Dick
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam kef op zaterdag 20 nov 2021 21 | vestiging Zaandam
Sinds dat we binnen kwamen was het gelijk goed. Een zeer goede verkoopsters heeft ons geholpen met onze wensen en dromen kort om goed geslaagd. levering ook op tijd en goed. de plaatsing werd ook door ikook geregeld dat was de monteur Marco een vakman we zijn jullie allemaal dankbaar voor jullie inzet top.
FOTO VAN FAM KEF
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Justin heinen op zaterdag 20 nov 2021 21 | vestiging Oudehaske
Wat was dit prettig, we spraken met Fokke hij was duidelijk dacht met ons mee, en voor we het wisten was alles al rond mooie kasten wand met vriezer, combi, koffie, en koelkast, mooi eiland met wasbak en inductie plus afzuiging erin, alles mooi mat wit en een composiet blad !!!
FOTO VAN JUSTIN HEINEN
REACTIE VAN JUSTIN HEINEN
En een vaatwasser natuurlijk !!!!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Inge Bosch op vrijdag 19 nov 2021 21 | vestiging Oudehaske
Super service, na een foutje alles weer super goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettig bedrijf”
Door Marleen Kieft op donderdag 18 nov 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
I-kook geeft deskundig advies (wij hadden André), komt zelf met ideeën en/of alternatieven. Service staat hoog bij hen. Kortom een erg prettig bedrijf.

Aanvulling 18 november 2021: De levering ging heel netjes, mannen uiterst voorzichtig en ook de montage is heel professioneel en naar tevredenheid uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf nieuwe keuken”
Door C. Martens op woensdag 17 nov 2021 21 | vestiging Etten-Leur
Zeer goede service. De verkoopster dacht goed met ons mee.
FOTO VAN C. MARTENS
REACTIE VAN CHARLOTTE NOTENBOOM
Hi fam Martens, wat hebben jullie het gezellig gemaakt! Het resultaat mag er zijn.
Veel kookplezier gewenst in jullie nieuwe keuken.
REACTIE VAN MARTENS
Dankjewel Charlotte !
Jij bedankt voor alles dankzij jou hebben we deze mooie keuken kunnen realiseren!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door R.L.H. Strootman op dinsdag 16 nov 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn geholpen door Jimmy Bonsel. Een rustige en empathische werknemer die graag meedenkt met de klant en zijn creatieve gedachtes meeneemt naar het ontwerp van de keuken. Jimmy werkt vanuit het punt van advies waardoor wij ons niet opgejaagd voelden om een keus te maken. Ook doormiddel van uitleg betreft kosten/prijzen van materiaal en het plaatsen van de keuken, gaf het ons een gevoel dat wij niet om de tuin werden gelijd. Ook een pluspunt betreft de 3d tekening die werd gemaakt. Kort samengevat zijn wij uitstekend geholpen en raden wij vele nieuwe klanten I-Kook aan!
FOTO VAN R.L.H. STROOTMAN
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige keuken”
Door Nicolette Maissan op maandag 15 nov 2021 21 | vestiging Barendrecht
Een keuken uitkiezen is niet iets wat je vaak doet. Zo fijn dat je dan een "keukencoach" hebt die je bij de hand neemt en je alle tijd geeft om met elkaar al die keuzes tot een mooi geheel te krijgen. Waar ik dacht geen plek te hebben voor een schouw, heeft Floris die voor ons toch gerealiseerd. We zijn nog elke dag blij met al onze keuzes en onze keuken is voor ons geweldig geworden.
FOTO VAN NICOLETTE MAISSAN
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Märlin Dijk van der Ven op maandag 15 nov 2021 21 | vestiging Eindhoven
Geholpen door Oelse, wist precies onze wensen samen te vatten in een 3D tekening en deed suggesties, servicegericht, klantvriendelijk, betrokken en snelle levering. Keuken is inmiddels geplaatst en heeft onze verwachting overtroffen! Werden dag na plaatsing ook nog gebeld door Oelse, top!
FOTO VAN MÄRLIN DIJK VAN DER VEN
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne belevenis”
Door Peter van Dongen op zaterdag 13 nov 2021 21 | vestiging Eindhoven
Het kopen van onze keuken in Eindhoven was een fijne belevenis. Michael gaat niet boven maar naast de klant staan en beleefd de aankoop zodanig identiek als zijn klant. Dit schept snel een vertrouwensband en de 'reis' naar een nieuwe keuken is hierdoor een fijne belevenis.
Ikook Eindhoven is goed en snel te bereiken, daarbij krijg je snel het gevoel dat je geld goed besteed is door de uitgebreide uitleg. Geen fake prijzen maar realistische prijzen, waardoor je niet wordt meegenomen in een schijnwereld van populistische verkoop.
Vanaf 1e kennismaking tot na montage, positief gevoel gehad en overgehouden.
Uitstraling van de winkel mag iets verbeteren, maar dit is puur voor het oog (het oog wil ook wat). IKOOK: bedankt voor de fijne ervaring, wij zullen jullie overal positief 'verkopen'.
FOTO VAN PETER VAN DONGEN
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens I-KOOK
Website: www.i-kook.nl
aAlkmaar (14 ervaringen), Noorderstraat 5, 1823 CS Alkmaar, tel 072 - 200 19 99
bAlmere (20 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
cAlphen aan den Rijn (7 ervaringen), Euromarkt 105-107, 2408 BD Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 25 15 10
dAmersfoort , Amsterdamseweg 51, 3812 RP Amersfoort, tel 033 - 303 82 40
eAmsterdam (31 ervaringen), Arena Boulevard 16a, Villa Arena, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 226 13 30
fAssen , Van Vlissingenstraat 43b, 9403 BB Assen, tel 059 - 274 94 30
gBarendrecht (9 ervaringen), Escudostraat 15, 2991 XV Barendrecht , tel 010 - 316 98 40
hBergen op Zoom (26 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
iCapelle aan den IJssel (120 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
jDen Bosch (4 ervaringen), Balkweg 7d, 5232 BT Den Bosch, tel 073 - 208 29 99
kDen Haag (48 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
lDen Helder (40 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
mEindhoven (36 ervaringen), Kanaaldijk-Noord 5A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 303 37 00
nEtten-Leur (21 ervaringen), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
oHattem (16 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
pHengelo OV (29 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
qHuissen (31 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
rOud-Beijerland (26 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
sOudehaske (54 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
tSittard (40 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
uSliedrecht (16 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
vSoesterberg (44 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
wTilburg , Bosscheweg 255-01, 5013 AB Tilburg , tel 013 - 762 00 80
xVeendam (39 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
yVeenendaal (23 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
zWaalwijk (2 ervaringen), Professor Kamerlingh Onnesweg 6a, 5144 NR Waalwijk, tel 0416 - 22 44 60
a1Zaandam (11 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
b1Zoetermeer (15 ervaringen), Heliumstraat 230, 2718 RS Zoetermeer, tel 079 - 207 33 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.