Feedback
9,4

I-KOOK

Website: www.i-kook.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-KOOK
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels meer dan 25 winkels door heel Nederland. Bij I-KOOK doen we niet aan pushverkoop, daarom hebben wij ook geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

De cultuur
Het bedrijf is gebouwd op de mensen, er is een open cultuur en nauwelijks hiërarchie. Bij I-KOOK moet je gewoon logisch gedrag vertonen, steeds in het belang van de klant. Veel regels zijn daarvoor niet nodig. De keukencoaches hebben veel ruimte voor eigen invulling en krijgen veel verantwoordelijkheid om hun klanten blij te maken.

Ervaar een keukencoach!
Steeds zorgzaam. We blijven steeds je aanspreekpunt tot je helemaal tevreden bent met de keuken en daarna. Als je met I-KOOK zaken doet krijg je altijd te maken met dezelfde mensen. Geen batterij aan verkopers, orderverwerkers, serviceafdelingen en anonieme telefoonnummers, maar een keukencoach die je helpt van het eerste contact tot de oplevering en verder.

Altijd vakkundig. De keukencoaches van I-KOOK hebben gedegen kennis van zaken, zijn echte vakmensen en hebben oprechte interesse in hoe het echt gaat werken bij jou thuis!

Gewoon eerlijk. We willen je altijd eerlijk behandelen, we hebben de intentie om je de mooist mogelijke keuken te leveren voor de beste prijs!

Wij beloven nooit wat we niet waar kunnen maken!

Mogen we je overtuigen van onze werkwijze?
Kom dan langs in één van onze winkels of maak een afspraak.



Meer informatie over I-KOOK
Onze winkels: www.i-kook.nl/winkels
Afspraak maken: www.i-kook.nl/afspraak-aanvragen
Ervaringen
Er zijn 975 ervaringen over I-KOOK. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren729 ervaringen
4 sterren182 ervaringen
3 sterren30 ervaringen
2 sterren6 ervaringen
1 ster19 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Van begin tot eind een mooie ervaring”
Door Familie Harreman op woensdag 30 nov 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
Wat een super ervaring. Keuken werd op vrijdag bezorgd en maandag ochtend om 8 uur stond de monteur klaar om onze nieuwe keuken te plaatsen. Tijdens de plaatsing werden wij volledig betrokken in het proces en onze vragen werden geduldig beantwoord. Het plaatsen duurde 3 dagen en al deze dagen liepen rustig en professioneel. Hetzelfde was ons ook al overkomen bij het uitzoeken en bestellen van de keuken, dus dat gevoel bleef gewoon bestaan. Wij hebben een ouder huis met wat "aparte" dingen dus de monteur moest soms best creatief zijn maar ook dat werd top opgepakt. Van begin tot eind voor ons dus een mooie ervaring (waar wij best tegenop hadden gezien maar al onze angst is voor niets geweest). Jereau bedankt voor je hulp bij de koop en wij willen Mels heel erg bedanken voor het plaatsen, zijn geduld en zijn enorme creativiteit waardoor wij onze droomkeuken hebben.
FOTO VAN FAMILIE HARREMAN
+ Toon extra foto van Familie Harreman
+ Toon extra foto van Familie Harreman
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Jan op woensdag 30 nov 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Keuken geheel volgens afspraak geleverd, plaatsing is zonder problemen verlopen, rest nog te melden dat we goed en deskundig zijn geholpen. I-KOOK een aanrader, deskundig personeel en betaalbare prijzen.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Henk Bovenkerk op woensdag 30 nov 2022 22 | vestiging Sittard
Mooie keuken via I-Kook Sittard gekocht, installatie foutjes zijn adequaat gecommuniceerd en verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Ramon Raffaele op dinsdag 29 nov 2022 22 | vestiging Zoetermeer
Iedereen kan overal keukens kopen, het gaat erom dat je een klik hebt met het bedrijf en de deskundigheid van de adviseur, en dat zat meteen goed bij IKook en Richard Mol. Totaal geen pressie of druk bij beslissingen alleen goed advies. Niets dan goede ervaringen, van levering tot aan de plaatsing aan toe. De hoge keukenwand zou worden aangesloten aan het plafond, dit werd binnen 1 dag gerealiseerd. Dat zie je toch nergens meer zo snel. Wij zijn erg blij met de keuken en met IKook. Bedankt Richard voor je deskundigheid maar ook voor de gezellige gesprekken tijdens onze keuzes.
FOTO VAN RAMON RAFFAELE
+ Toon extra foto van Ramon Raffaele
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Thea en Ray op dinsdag 29 nov 2022 22 | vestiging Alphen aan den Rijn
Keuken gekocht. Goed verzorgd en op tijd afgeleverd. Service is top. Ontzettend goed geholpen en eerlijke en niet opdringerig advies van Frans.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de goede service”
Door Erik en Cynthia op dinsdag 29 nov 2022 22 | vestiging Zoetermeer
Juli '22 hebben wij een keuken gekocht bij i-kook Zoetermeer. Wij werden geholpen door Jordi. Hij nam rustig de tijd voor ons, liet ons de verschillende mogelijkheden zien en liep deze opties stap voor stap met ons door. Oktober '22 is onze prachtige keuken geplaatst, hij is precies geworden zoals wij dat wilde! Bedankt Jordi voor de goede service!
FOTO VAN ERIK EN CYNTHIA
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met het eindresultaat”
Door Diana van der Tuin op vrijdag 25 nov 2022 22 | vestiging Zoetermeer
Van begin tot eind goede begeleiding en communicatie van Jordy Neefe. Hij dacht goed mee met mijn wensen en liet verschillende opties zien. Ook heeft hij mij in contact gebracht met aannemer Robin Kranenburg alles wat is besproken is uitgevoerd. Alle afspraken qua levering en montage is ook volgens afspraak verlopen, je wordt goed op de hoogte gehouden. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat.
FOTO VAN DIANA VAN DER TUIN
+ Toon extra foto van Diana van der Tuin
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg bedankt”
Door Wessel en Claudia op vrijdag 25 nov 2022 22 | vestiging Zoetermeer
We zijn super goed geholpen door Hein en Jordi. Beide hadden een aantal slimme oplossingen/ideeën, waardoor we in onze - relatief kleine - keuken nu veel ruimte voor onze spullen hebben en waardoor alle benodigde apparatuur er in past. De keuken is vervolgens heel netjes en vakkundig geplaatst door Ed. Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat! Heel erg bedankt!
FOTO VAN WESSEL EN CLAUDIA
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie en praktische keuken”
Door Ton en Hetty op donderdag 24 nov 2022 22 | vestiging Zoetermeer
De keuze voor I-Kook Zoetermeer was snel gemaakt, een mooie showroom en vriendelijke en enthousiaste keuken coaches. Samen met Jordi hebben wij de keuken inclusief apparatuur uitgezocht en samengesteld. Vanwege de verhuizing van het Westen naar het Oosten was het mogelijk om de keuken bij I-Kook Zoetermeer te kopen en het inmeten en installeren door collega's I-Kook uit Hengelo te verzorgen. Super geregeld! Gelukkig waren alle apparaten aanwezig bij de installatie, uitgezonderd de koelkast, die kwam wat later. In samenspraak met Jordi zonder problemen een oplossing gevonden. Het gehele traject is, samen met Jordi, op een zeer prettige manier doorlopen. Wij zijn superblij met onze mooie èn vooral praktische keuken.
FOTO VAN TON EN HETTY
+ Toon extra foto van Ton en Hetty
+ Toon extra foto van Ton en Hetty
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Mark van Kaam op woensdag 23 nov 2022 22 | vestiging Sittard
Tevreden over gehele keuken. Mooi afgewerkt en goede kwaliteit. Andere keukenplaat moeten bestellen, want in woning bleek geen krachtstroom te zijn. Dit duurde enorm lang, maar dat lag niet aan I-Kook. Was wel fijn geweest als tijdens het eerste gesprek meer info was gegeven over krachtstroom.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie moderne keuken”
Door Natalia Ruts op dinsdag 22 nov 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
Wij hebben sinds een paar maanden een mooie moderne keuken:))). Heel blij mee:)))
Afgelopen zomer was ik bij mijn buurvrouw en zij had via I- kook een mooie keuken gekocht, op haar advies zij wij daar ook naar toe gegaan. Samen met een fijne verkoper Marijn hebben wij een mooie keuken samen gesteld. Wij hebben alle meer werk ook via hun gedaan. Johan heeft netjes afgestemd met de stucadoor, en binnen twee weken hebben wij een hele mooie keuken gekregen. Een kleine storingen worden snel geholpen. Een woord: Geweldig! Ik zou zeggen als jullie een mooie en moderne keuken willen dan moeten jullie bij i- kook zijn in Oud-Beijerland.
FOTO VAN NATALIA RUTS
+ Toon extra foto van Natalia Ruts
+ Toon extra foto van Natalia Ruts
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met de nieuwe keuken”
Door E.van de Geer op maandag 21 nov 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
We werden vriendelijk geholpen, goed geïnformeerd en er werd echt de tijd genomen om onze wensen te bespreken. Bij aanpassingen werd begrip getoond en bleven ze ons geduldig van adviezen voorzien. Daardoor hebben wij nu echt een keuken waar we superblij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Toppie”
Door Ton Ruber op maandag 21 nov 2022 22 | vestiging Sittard
Wij hebben bij i-kook een keuken gekocht. Onze keukencoach Roy heeft ons super geholpen met het samenstellen van de keuken. De keuken is op 19 september geplaatst door John. Een top monteur. I-kook Sittard bedankt voor advies samenstellen keuken en plaatsen het was voor ons toppie.
Groetjes Ton en Helene
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Lio op maandag 21 nov 2022 22 | vestiging Sittard
Wij hebben een keuken met kookeiland gekocht bij I-kook. We zijn erg tevreden over de communicatie vanuit het bedrijf. Snelle reactie op email en telefonische vragen. Daarnaast verliep het plaatsen van de keuken super goed. Ter plekke heeft de monteur ons goed geholpen. Wij raden I-kook zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Bert & Monique Haring op zondag 20 nov 2022 22 | vestiging Den Haag
In 2018/2019 een aantal malen bij de vestiging in Den Haag langs geweest om al onze wensen voor een nieuwe (greeploze hoogglans schiereiland) keuken met Miele apparatuur te bespreken. Altijd zeer plezierig, met goede ideeën van de adviseur geholpen. De levering verliep naar tevredenheid en de keuken is vakkundig geplaatst.
Wat echter nog belangrijker is, is de after-service. In de loop der tijd zijn er namelijk toch wat zaken naar voren gekomen die hersteld dienden te worden (afstelling deurtjes, LED-verlichting e.d), en zelfs na 2,5 jaar werd dit zonder enig probleem door hen opgepakt en verzorgd. M.a.w.: we kunnen iedereen firma I-kook warm aanbevelen!
FOTO VAN BERT & MONIQUE HARING
+ Toon extra foto van Bert & Monique Haring
+ Toon extra foto van Bert & Monique Haring
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rene Manifarges op zaterdag 19 nov 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
Na verschillende keukenzaken te hebben bezocht, zijn wij in zee gegaan met I-Kook in Oud-Beijerland. Wij zijn hier door Marijn op een professionele en vriendelijke manier geholpen. Marijn dacht goed mee en gaf duidelijk aan wat wel en niet kon/verstandig was. Uiteindelijk is de keuken geplaatst door Johan dit ging echt heel netjes en precies op de mm nauwkeurig. Enige min punt hierin, is dat de monteur alleen was en het 2 en een halve dag heeft geduurd voor alles netjes in kannen en kruiken was. Naar mijn idee zou het met 2 man in 1 dag kunnen gedaan worden. Maar buiten dat puntje om raad ik i-kook zeker aan. Wij zijn zeer tevreden over elke stap van het traject.
FOTO VAN RENE MANIFARGES
+ Toon extra foto van Rene Manifarges
Reactie of foto toevoegen
“Alle verwachtingen waar gemaakt”
Door Jules Simons op zaterdag 19 nov 2022 22 | vestiging Sittard
Heldere en duidelijke prijsopgave, zonder kortingen etc. maar wel meteen scherp. Dat sprak ons zeer aan.... Daarna alle verwachtingen waar gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken ziet er goed uit”
Door Arnoud Plantinga op vrijdag 18 nov 2022 22 | vestiging Tilburg
Arif heeft ons op een prettige manier geholpen bij het kiezen van een keuken, en de keuken ziet er goed uit! Na het plaatsen hadden we nog twee kleine problemen maar die werden snel opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Een hele goede ervaring”
Door Jan Willem Bakker op donderdag 17 nov 2022 22 | vestiging Veendam
We hebben een hele goede ervaring met I-kook Veendam. De keuken is helemaal geworden zoals we wilden. We werden goed bevraagd over onze wensen door Hayo en hij heeft ons heel goed geadviseerd over de keuzes van layout en materialen. De sfeer was erg plezierig. Er waren voor enkele apparatuur langere lever tijden vanwege chip tekorten. Uiteraard kan I-kook daar ook niks aan doen en ze moesten daardoor een paar keer vaker langskomen. Uiteindelijk is de keuken zeer netjes gemonteerd door Erik, inclusief de nazorg met betrekking tot de vertraagde apparatuur. I-kook gaat netjes om met de klant gedurende het hele proces. En de monteur was een plezierig persoon die netjes werkte en de technische uitdagingen met onze wat oudere woning allemaal naar tevredenheid heeft opgelost. Kortom wij kunnen I-kook van harte aanbevelen.
FOTO VAN JAN WILLEM BAKKER
+ Toon extra foto van Jan Willem Bakker
+ Toon extra foto van Jan Willem Bakker
+ Toon extra foto van Jan Willem Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg bedankt”
Door Fam. Olree op woensdag 16 nov 2022 22 | vestiging Barendrecht
Helemaal blij met nieuwe keuken. Het was mijn droom, die uitkwam. Heel erg bedankt voor Mariia Horoshko voor geweldige hulp en tijd doorgebracht met ons.
FOTO VAN FAM. OLREE
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het resultaat en de service”
Door Terry op woensdag 16 nov 2022 22 | vestiging Sliedrecht
Deze prachtige keuken hebben wij gekocht bij Ikook in Sliedrecht! Super blij met het resultaat en de service. Goed geadviseerd en ook direct gebeld of wij een ander product wilde bestellen toen er een product een lange levertijd had. Extra dank aan Feryal en de monteurs die de keuken gister (een dag eerder dan gepland yay!) hebben geplaatst.
FOTO VAN TERRY
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuken staat er prachtig bij”
Door F. Ghazlane op dinsdag 15 nov 2022 22 | vestiging Barendrecht
De aanschaf begon met een prima advies gesprek met Zieneb. Persoonlijke wensen werden gecombineerd met waardevolle tips. Er werd volop mee gedacht.
Wij zijn super te vreden over I-kook keukens. Onze keuken staat er prachtig bij!
FOTO VAN F. GHAZLANE
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken, maar de ontzorging viel tegen”
Door M van de Nobelen op dinsdag 15 nov 2022 22 | vestiging Barendrecht
In maart 2022 een keuken uitgezocht bij Ikook Barendrecht. Geholpen door Patrick. Leuk gesprek en uitleg en uiteindelijk geslaagd voor de prijs die redelijk in ons budget paste. Voor het eerst een nieuwe keuken, dus veel vragen gesteld.
Uiteindelijk ook gekozen voor het plaatsen van de keuken door Ikook via de keukenzetter. Maar door de verschillende mensen die verkopen, inmeten, leveren en uiteindelijk die het werk moeten uitvoeren, ontstonden er misverstanden in dit proces. Daardoor hebben wij het voorbereidende werk niet goed begrepen, waarna de keukenzetter de keuken op de (al) tweede afgesproken datum niet zou gaan plaatsen. Binnen een dag hebben we zelf alles aangepast. O.a het afvoergat van de oude afzuiger bleek niet de juiste diameter te hebben, waarna dit door ons zelf werd vergroot in de buitenmuur. Daarna moesten we lang wachten voor de vervolgafspraak van de keukenzetter voor het plaatsen van de keuken. We hebben in totaal 2.5 weken tussen de rommel gezeten (de oude keuken was namelijk dag 1 al leeg opgeleverd). Na de derde afzegging, was er na het nodige telefonisch aandringen van onze kant, die middag dan eindelijk een monteur, die tot heel laat heeft doorgewerkt. Tijdens het plaatsen van de keuken bleek volgens de monteur de afzuiger niet geschikt voor het gat in de buitenmuur. Het gat bleek (ondanks eerder veel beeldbellen met keukenzetter en dito goedkeuring) toch te laag en het systeem zou daardoor niet goed werken. De monteur weigerde dan ook de afvoer naar buiten aan te sluiten en adviseerde dit op te lossen met filters. Maar ... eindelijk stond de keuken er. Na weer het nodige heen en weer bellen en weer paar weken verder is er door iKooK één koolstoffilter set geleverd om voor de afzuiger te plaatsen, maar die moet ieder jaar wel worden vervangen. We hebben ook flink extra kosten moeten maken om het nutteloze gat in de buitenmuur te laten herstellen. Patrick heeft weken later ons thuis opgezocht en als presentje een schoonmaak setje meegebracht, maar het had meer op zijn plaats geweest als er een tegemoetkoming voor de extra kosten zou zijn gedaan. Conclusie: Uiteindelijk (Oktober 2022) staat er een fraaie keuken waar we erg content mee zijn. Maar lees zeker de voorwaarden goed en vooral hoe de leidingen en elektra wettelijk moeten zitten. De materialen zijn mooi en de problemen zijn opgelost, maar het proces verdiend géén schoonheidsprijs. In de begeleiding van het plaatsen van de keuken, hadden we meer ontzorging en vooral initiatief van iKooK verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door C.Simons op dinsdag 15 nov 2022 22 | vestiging Sittard
Ik heb een complete keuken gekocht met siemens apparatuur. Alles is perfect verlopen en volgens afspraak geleverd. Er wordt meegedacht en goed geadviseerd. Zelfs worden er zaken afgeraden terwijl ze er meer mee zouden verdienen. Prijs-kwaliteit is top. Ik zou ze iedereen aanraden.
FOTO VAN C.SIMONS
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Dennis Delhaas op maandag 14 nov 2022 22 | vestiging Zoetermeer
Erg goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Medewerker dacht ook serieus goed mee en kwam met hele goede voorstellen. Keuken zelf geplaatst en dan kom je er toch achter dat niet alles zomaar op elkaar past. Kast onder de kraan moest een beetje verbouwd worden om de kraan passend te maken. Kast onder de inductieplaat moest een rand uitgefreesd worden anders past deze ook niet. Verder goed advies van jullie monteurs.
FOTO VAN DENNIS DELHAAS
+ Toon extra foto van Dennis Delhaas
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeroen den Butter op dinsdag 8 nov 2022 22 | vestiging Barendrecht
Geweldige keuken mogen ontvangen, zeer tevreden. Ook vooral de service en advies over de voorbereidingen van het plaatsen tot de open staande puntjes afwerken na het plaatsen, zeer content met deze keuken leverancier. Ik zou hier zeker weer een keuken kopen.
FOTO VAN JEROEN DEN BUTTER
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Fam. Bos op maandag 7 nov 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
Wat zijn we fijn geholpen bij I-kook Oud-Beijerland. Vanaf de eerste keer dat we er binnenstapten om eens vrijblijvend rond te kijken. Maar zeker ook toen we onze keuken echt kochten werd er goed geadviseerd, meegedacht en goed geluisterd naar onze wensen. Tijdens het opmeten en plaatsen werd er zo netjes gewerkt, we kunnen niet anders zeggen dat we heel erg positief zijn over I-Kook Oud-Beijerland en willen zeker zeggen stap net als ons eens vrijblijvend binnen als je een keuken zoekt, wij zijn echt meer dan tevreden en blij met onze keuken!
FOTO VAN FAM. BOS
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Jolan Henssen op maandag 7 nov 2022 22 | vestiging Sittard
Wij hebben een witte showmodel keuken uitgezocht en deze laten aanvullen met onze eisen. Levering en plaatsing was op de afgesproken tijd en is netjes en professioneel door een ervaren keukenmonteur gedaan. Het bezoek na de plaatsing hebben we ook als prettig mogen ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Twee hoge kasten”
Door Karla op maandag 7 nov 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
2 hoge kasten gekocht bij een bestaande keuken. Fijn geholpen ondanks dat ik geen hele keuken kocht. Verkoper dacht mee en ik kon de bestelling in het filiaal naar keuze afhalen.
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn superblij”
Door Sebastiaan du Chatenier op zaterdag 5 nov 2022 22 | vestiging Alphen aan den Rijn
Na verschillende winkels te hebben bezocht, en waar wij een naar gevoel aan over hielden, terug gekomen bij Frans van I-kook Alphen, omdat hij ons bij ons eerste oriënterende bezoek wel een goed gevoel gaf! Bij ons tweede bezoek hebben wij in overleg een keuken ontworpen en gekocht bij Frans. De hele ervaring met Frans van I-Kook Alphen was heel plezierig en Frans stond in het hele proces altijd voor ons klaar om antwoordt en tips te geven waar nodig! Nu zit de keuken er na maanden van voorbereidend werk in, en wij zijn superblij! Ik wil ook even de monteurs bedanken die de keuken hebben gemonteerd, echt hele toffe vakmensen, die niet alleen vakwerk leveren, maar ook een hele hoop gezelligheid meenemen, dus Ton en Jeffrey, oftewel "de zingende monteurs" bedankt! En Frans, jij ook nogmaals bedankt voor de plezierige samenwerking door het hele proces van koop tot installatie!
FOTO VAN SEBASTIAAN DU CHATENIER
+ Toon extra foto van Sebastiaan du Chatenier
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Johan de Koning op woensdag 2 nov 2022 22 | vestiging Zaandam
I-kook was de eerste winkel die wij binnen liepen voor een nieuwe keuken. Nadat we nog 3 andere winkel binnen waren gegaan zijn we toch weer terug gekomen bij I-kook. Al onze wensen zijn vervuld en hebben een prachtige keuken staan. Waarom, om dat wij een goede binnenkomst hadden heel vriendelijke te woord werden gestaan. Wij zijn geholpen door Kees deze man heeft er echt kijk op, wij komen met ideeën en hij maakt ze waar. Wij hadden iets voor ogen en Kees heeft het mooier gemaakt dan wij hadden kunnen hopen. Alles is mogelijk niets is te gek.
Ook als we na de aankoop nog vragen of verandering aan wilden brengen was dat geen probleem.

Het mooie van het hele verhaal is ook de prijs is de prijs en geen gezeur dat er eerst nog 10k af gaat en als je hem gelijk koopt nog eens 5k.

Wilt u een nieuwe keuken loopt echt even deze winkel binnen u krijgt eer zeker geen spijt van , en vraag naar Kees dan komt u droom uit.
FOTO VAN JOHAN DE KONING
+ Toon extra foto van Johan de Koning
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is erg mooi”
Door F de Regt op dinsdag 1 nov 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
Verkoper was duidelijk. Maar bij het inmeten en bij leidingen was het dat alles zo moest als op tekening er mochten geen mm afwijkingen zijn. We werden er erg nerveus van. Keukenzetter Mels was grandioos en werkte erg netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie keuken”
Door Mirjam op donderdag 27 okt 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goed advies gekregen van Andre met een mooi ontwerp. De levering volgens afspraak en vakkundig geplaatst door Ton en Jeffrey. Resultaat super mooie keuken. Wij kunnen I-Kook zeker aanraden!
FOTO VAN MIRJAM
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is helemaal naar onze wens”
Door Bonnie van Hemert op donderdag 27 okt 2022 22 | vestiging Den Bosch
Goed en vriendelijk geholpen goed meegedacht en goed geluisterd naar onze wensen en aangepast aan wat in ons budget pastte!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Rien en Lenny Fiere op donderdag 27 okt 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
We wilden lokaal naar een keuken gaan kijken en hebben toen een afspraak gemaakt met Marijn. Hij heeft in de gespreken die we hebben gehad ons heel goed geadviseerd en mee gedacht. De keuken staat nu en we vinden hem erg mooi! Is geplaatst door Mels, een vakman en harde werker. We zijn zeer tevreden over i-kook. Bedankt!
Rien en Lenny Fiere
FOTO VAN RIEN EN LENNY FIERE
Reactie of foto toevoegen
“Alles is perfect geregeld”
Door Mark Gelens op donderdag 27 okt 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mijn keukencoach is Jimmy, Hij regelt perfect. De nieuwe werkblad is niet tijdig leverbaar en er is verkeerde kookplaat geleverd. Jimmy zorgt ervoor dat ik noodwerkblad en leenkookplaat krijg. De montage mannen (Ton en Jeff) zijn fantastisch. Het resultaat is prachtig. Ik kan nog meer vertellen maar dat is wel voorlopig genoeg.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden met de nieuwe keuken”
Door Westhoek op woensdag 26 okt 2022 22 | vestiging Zoetermeer
Goed geholpen. Met advies waar we blij mee waren.
Reactie of foto toevoegen
“Een tevreden klant”
Door Van Asselt op woensdag 26 okt 2022 22 | vestiging Huissen
Tevreden over contact in de winkel, geen dwang om iets te kopen. We vonden het lastig dat we zelf maten moesten opgeven en waren bang dat iets niet goed zou passen, maar die angst was onterecht, het paste prima en was ter plaatse op te lossen. Goed geadviseerd hoe om te gaan met de beschikbare ruimte. Keuken werd geplaatst door Patrick, heel tevreden over zijn werk en contact. Stelde gerust toen paniek even toesloeg en hielp meedenken over probleempjes waar we tegenaan liepen. Echt heel tevreden over de mooie keuken. Ook de zaken die later nog gedaan moesten worden zijn prima opgelost en een stuk achterwand werd vanuit een coulance aanbod gratis geïnstalleerd. Achteraf wel een aandachtspunt, de apparatuur die geleverd werd had ik graag in een luxere uitvoering willen hebben. Had daar graag vooraf meer keus in willen hebben. Op het totale bedrag is dat niet zo'n groot bedrag en hadden wij een energie zuiniger afwasmachine willen hebben. Maar alles bij elkaar, wij zijn een tevreden klant.
FOTO VAN VAN ASSELT
+ Toon extra foto van Van Asselt
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door RvO op dinsdag 25 okt 2022 22 | vestiging Sittard
Zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Goed geholpen in het vinden van een keuken naar onze wens en goede en snelle levering.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Lidy op zaterdag 22 okt 2022 22 | vestiging Sittard
Eerlijk advies, medenkendheid en perfecte service maakt dat ik wederom de keuken kocht bij Ikook in Sittard! Begin dit jaar liep ik de zaak binnen en werd hartelijk ontvangen, meteen maakten ze tijd om even mijn verhaald aan te horen en vervolgens een afspraak te maken om er uitgebreider op in te gaan. Tijdens die afspraak werd er zoals ik gewend ben goed geluisterd, meegedacht en ook eerlijk advies gegeven om zo tot een keuken te komen die volledig naar wens was. Ook toen ik naderhand nog wat wilde aanpassen en vragen had over de apparatuur was dit snel en fijn geregeld. Ze staan ten alle tijde klaar bij vragen en voor advies, zelfs als de keuken al geplaatst is. Gewoon echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze keuken”
Door Familie Zondervan op vrijdag 21 okt 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Eind december 2021 hebben wij samen met Jimmy onze prachtige matzwarte keuken ontworpen. Goed advies gekregen over de opstelling, maten, afwerking en apparatuur. Jimmy denkt goed met je mee. Niets was onmogelijk, zelfs een geïntegreerde plantenbak aan het kookeiland kon naar onze wens worden gemaakt. Verschillende keren zijn op ons verzoek wijzigingen qua kleur werkblad, afmetingen en materialen doorgevoerd. Dit alles was geen enkel probleem. In juni 2022 is de keuken geleverd. De apparatuur was allemaal op tijd, één van de ovens heeft Jimmy zelfs persoonlijk afgeleverd. Het eindresultaat is fantastisch. Het plaatsen is vakkundig uitgevoerd door 2 nette, vrolijke, ervaren mannen. Wij zijn erg blij met onze keuken en hebben niet het idee dat we hiervoor de hoofdprijs hebben betaald. Kortom, zoek je een mooie keuken voor een eerlijke prijs, ga dan naar I-KOOK Capelle a/d IJssel en vraag naar Jimmy!
FOTO VAN FAMILIE ZONDERVAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Habets op donderdag 20 okt 2022 22 | vestiging Sittard
Ze hebben gezorgd dat alles naar onze wens is en zijn zeer te vreden over het uit voeren ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan op woensdag 19 okt 2022 22 | vestiging Den Helder
Ze denken mee met het ontwerp en proberen je niets aan te praten. Ook het plaatsen van de keuken ging goed. Een vakkundige monteur die weet wat hij doet. Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Nicolle op woensdag 19 okt 2022 22 | vestiging Sittard
We hebben een keuken bij i kook gekocht, goede service en je wordt goed geïnformeerd. Marcel wat de montage heeft gedaan is een echte vakman, is vriendelijk en verstaat zijn vak, een aanrader. Communicatie met i kook verliep goed niks op aan te merken. Kortom super tevreden met onze nieuwe keuken. Chapeau voor i kook en zijn medewerkers
FOTO VAN NICOLLE
Reactie of foto toevoegen
“Een heel fijne ervaring”
Door Roland & Manon op maandag 17 okt 2022 22 | vestiging Sittard
Wij hebben een hele fijne ervaring met I-KOOK, vestiging Sittard. Onze adviseur Roger heeft ons goed geholpen, professioneel geadviseerd en alle tijd genomen om ervoor te zorgen dat wij een fantastisch mooie keuken hebben gekregen. Alles is volgens afspraak geleverd, wij zijn meer dan tevreden en raden I-KOOK dan ook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Mirjam Kruijt op maandag 17 okt 2022 22 | vestiging Zoetermeer
Onze ervaring is echt goed. Wij hebben een prachtige keuken gekocht waarvan het keukenblad niet standaard geleverd wordt door I-kook. Maar dat hebben ze toch voor ons geregeld. Richard heeft ons geholpen en het hele proces begeleid. Bij zo'n grote klus als deze keuken, zijn er altijd wel kleine dingen die mis gaan. Maar die zijn goed opgepakt en ook opgelost. De lijnen tussen klant en I-kook (Richard) zijn kort waardoor de communicatie altijd prima was. Onze keuken is de 'eyecatcher' van ons huis geworden, we zijn er superblij mee en erg trots op. En daarom raden wij een ieder aan die op zoek is naar een keuken om bij I-kook Zoetermeer eens te gaan kijken en je door hen te laten adviseren. Het grootste voordeel vinden wij ook dat verkoper het hele proces begeleid, van tekening, plaatsing tot oplevering er is één aanspreekpunt.
FOTO VAN MIRJAM KRUIJT
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Edmond en Marian op zondag 16 okt 2022 22 | vestiging Eindhoven
Wederom van A tot Z super geholpen door Michael van I-Kook Eindhoven. We wilde graag iets bijzonders met de nis voor de apparaten en dit is alles behalve standaard. Michael heeft meegedacht en is met een prachtig ontwerp gekomen. Het eindresultaat is nog veel mooier geworden. We zijn super blij met onze nieuwe keuken
FOTO VAN EDMOND EN MARIAN
+ Toon extra foto van Edmond en Marian
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Marjanne op zondag 16 okt 2022 22 | vestiging Alphen aan den Rijn
Zeer service-gericht, goeie informatie, prachtige kwaliteit keuken voor een acceptabele prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Remy op zaterdag 15 okt 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
Heel klantvriendelijk en altijd mee denkend met de klant, dank je wel, Grt fam Ozir
Reactie of foto toevoegen
“Het ziet er fantastisch uit”
Door Jos van Extel op donderdag 13 okt 2022 22 | vestiging Den Bosch
Volgens afspraak is onze nieuwe keuken afgelopen maand juli geleverd en geplaatst, het ziet er fantastisch uit en voornamer ze beantwoord aan al onze verwachtingen, graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om onze adviseur: " Sven Korthout " vriendelijk te bedanken voor de perfecte voorlichting die hij ons heeft gegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Kon niet beter wensen”
Door Caat op woensdag 12 okt 2022 22 | vestiging Sittard
Keuzemogelijkheden worden goed aangegeven, goede communicatie, kwaliteit keuken met kwaliteitsmontage. Kon niet beter wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Maxime Sluijter op dinsdag 11 okt 2022 22 | vestiging Den Bosch
Erg tevreden! Sven heeft ons enorm goed geholpen. Wij twijfelde best veel en hadden veel vragen maar dit werd door Sven allemaal super goed uitgelegd en alles werd geregeld. Daarnaast een top keuken! Super blij mee en erg goed geïnstalleerd!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi eindresultaat”
Door Cees van der Blom en Patipado Pomper op maandag 10 okt 2022 22 | vestiging Amsterdam
Eerst waren we wat lacherig over de benaming keukencoach bij I-kook, maar Claudia doet de benaming coach eer aan. Ze luisterde goed en ging mee in onze wensen. Door deze samenwerking kwam er een mooie keuken op de computer te voorschijn. We kregen het resultaat mee om rustig thuis na te denken. Het eindresultaat de keuken thuis is nog mooier. Ook de problemen werden goed opgelost door I-kook.
FOTO VAN CEES VAN DER BLOM EN PATIPADO POMPER
+ Toon extra foto van Cees van der Blom en Patipado Pomper
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Jean-Pierre en Sandra van Beek op zondag 9 okt 2022 22 | vestiging Den Helder
Toen wij in maart van dit jaar I-Kook Den Helder binnen stapten werden wij ontzettend goed geholpen door Rawish. Hij luisterde goed naar onze wensen en nam alle mogelijkheden met ons door. Afgelopen week is onze nieuwe keuken geplaatst en kwam ook Nick op de dag van plaatsing nog even langs om te kijken of alles naar wens verliep. Wij zijn ontzettend tevreden over I-Kook Den Helder.
FOTO VAN JEAN-PIERRE EN SANDRA VAN BEEK
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door K. op vrijdag 7 okt 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een mooie eiland keuken gekocht bij i-KOOK Capelle. Jimmy heeft ons zeer vriendelijke en professioneel geholpen in het gehele proces vanaf het ontwerp, bestelling, levering tot aan after service. Alle apparatuur van onze keuken is ruim op tijd gearriveerd dankzij de proactieve houding van Jimmy. Daarnaast was er bij de montage enkele zaken niet goed gegaan, maar is vervolgens netjes en snel opgelost. Wij zijn tevreden en raden Jimmy aan als keukencoach.
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijne ervaring”
Door Ilse Paar op maandag 3 okt 2022 22 | vestiging Eindhoven
Een riante keuken aangeschaft met o.a. een eiland van 4,5 meter. Erg goed geholpen met keuze in o.a. materiaal blad. Ook goed meegedacht over opties/indeling van de kasten/lades. Er is ruim de tijd genomen voor ons om alles goed te bekijken en te bespreken. Heel fijne ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Chantal Pieters op zondag 2 okt 2022 22 | vestiging Veenendaal
We zijn erg goed en heel fijn geholpen in de winkel. Ze nemen echt de tijd en denken met je mee. De keuken werd netjes gebracht en in elkaar gezet door vakmannen.
Echt een aanrader om je keuken te kopen bij I-Kook
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie en service”
Door Fleur Wijker op zaterdag 1 okt 2022 22 | vestiging Den Helder
Onze keuken is 2 weken geleden geplaatst en we zijn er heel erg blij mee. Precies wat we hadden verwacht! Goede informatie en service.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Emile en Marleen Austen op zaterdag 1 okt 2022 22 | vestiging Sittard
Samen met Rinaldo's advies een super mooie keuken samengesteld met Etna apparatuur wat van oudsher al kwaliteit is tegen een zeer scherpe prijs. Paul heeft de keuken geplaatst complimenten, puntje precies en alles netjes opgeruimd. Dat is nog eens ouderwets zakendoen en een hele geruststelling.
Reactie of foto toevoegen
“Na een jaar is de keuken nog niet af”
Door Katrin Frobitter op maandag 26 sep 2022 22 | vestiging Amsterdam
In augustus 2021 zou mijn keuken gemonteerd worden. Nu - ruim een jaar verder - wacht ik nog steeds op montage van de deuren van de vriezer en de koelkast en het afkitten van de keuken. De verlichting heeft het ongeveer 6 weken gedaan. Na ongeveer 3 weken moest de batterij van de afstandsbediening verwisseld worden, daarna kon het licht niet meer gedimd worden. Inmiddels moest ik de batterij opnieuw verwisselen en doet de verlichting het helemaal niet meer. Helaas doet I-Kook erg rustig aan om dit op te lossen. Ik raad deze zaak dan ook echt niet aan.
REACTIE VAN ALEX DE BRUIJN
Heel vervelend en excuus dat dit te lang duurt door allerlei omstandigheden. Kitten bleek niet mogelijk in verband met een opening van 11 mm tot aan de muur. Afgesproken dat we nu kosteloos een spatrand gaan leveren. Hopelijk nu snel opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Melvin Reynierse op maandag 26 sep 2022 22 | vestiging Barendrecht
Tweede keuken bij I-Kook. In verband met tevredenheid terug gegaan en wederom zeer tevreden. Verkoper heeft alle tijd genomen en niet opgedrongen. Ook tevreden over prijs kwaliteit verhouden. Kortom kan het iedereen aanbevelen.
FOTO VAN MELVIN REYNIERSE
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Antonio op zondag 25 sep 2022 22 | vestiging Amsterdam
iKook hsa been supportive throughout the whole experience. Responsive to the emails, and when our kitchen designer was not available, someone was always happy to asnwer the questions, or take notes to pass over. We had a small issue during the installation, which was promptly sorted. The kitchen look stunning, and Claudia has been super honest on prices and suggestions to meet our price target. We have discussed with 5+ companies, but iKook was clear in the communication and the pricing, which is rare to find.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en op tijd geleverd en geplaatst”
Door Inma op vrijdag 23 sep 2022 22 | vestiging Eindhoven
Mooie keuken gekocht bij I-kook, zeer goed geholpen en goed geadviseerd. Zoals afgesproken alles op tijd geleverd en geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie nieuwe keuken”
Door Mirian van Keulen op vrijdag 23 sep 2022 22 | vestiging Eindhoven
Ik heb mijn keuken naar volle tevredenheid gekocht bij I-kook. Er werd heel goed meegedacht met mij, er werd ook geen druk uitgevoerd. Tussen het bestellen en de levering werd er altijd snel gereageerd op vragen. De levering ging erg goed, alles werd netjes en rustig neergelegd. Ook de montage werd via I-kook geregeld. Wat een vakmensen waren dat ook, er werd tijdens het inmeten al met mij meegedacht. De montage verliep soepel en ik kan nu gaan genieten van mijn mooie nieuwe keuken.
FOTO VAN MIRIAN VAN KEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Fijne persoonlijke begeleiding”
Door Joel van der Linden op woensdag 21 sep 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Geweldig geholpen door de keukenadviseur. Het voelde persoonlijk en er werd goed meegedacht met onze wensen. Kleine aanpassingen die we later nog wilde was ook geen probleem en de keuken is netjes gemonteerd.
REACTIE VAN JOEL VAN DER LINDEN
Geweldige service en keuken!
Reactie of foto toevoegen
“We bevelen I-Kook graag aan”
Door Fam. Herweijer op maandag 19 sep 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
Vanaf het moment dat wij op de gemaakte afspraak binnen kwamen lopen, werden we klantvriendelijk onthaald. Marijn nam de tijd voor ons en deed op basis van ons verhaal een voorstel wat positief verraste ten opzichte van andere keukenzaken waar we waren geweest. Hij voelde onze wensen goed aan en gaf eerlijk advies als wij iets voorstelden wat praktisch niet goed uit zou komen. We kregen de tijd om e.e.a. uit te zoeken en verlieten ver na sluitingstijd de winkel, nadat wij onze handtekening gezet hadden onder de offerte van de nieuwe keuken. In het aanlooptraject naar de realisatie waren de lijntjes kort en werd meegedacht met de werkzaamheden die vooraf nodig waren. Het afleveren en de installatiedagen waren ook super! Johan is een vakkundige monteur en heeft de keuken netjes geplaatst.
Kortom; we zijn zeer te spreken over i-kook Oud-Beijerland en bevelen hen graag aan.
FOTO VAN FAM. HERWEIJER
+ Toon extra foto van Fam. Herweijer
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Tine op zaterdag 17 sep 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel duidelijk in het geven van info. Dringt niet aan. Laat cliënt zelf beslissen ook al komt hij/zij diverse keren terug met vragen. De hele periode, van advies tot het stellen van vragen en de keuken, gebeurde in een rustige en vriendelijke sfeer.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Leslie Jansen van Jorksveld op donderdag 15 sep 2022 22 | vestiging Den Helder
Goede ontvangst en niet meteen een opdringere verkoop. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed met je meegedacht. Ook als je tussentijds nog even komt kijken maken ze tijd voor je. Prijs kwaliteit is goed. Keuken is professioneel geïnstalleerd. Eventuele gebreken werden meteen naar behoren opgelost en het contact blijft vriendelijk. Blij dat ik de keuken bij I-Kook gekocht heb. Mijn complimenten voor Nick en zijn team.
FOTO VAN LESLIE JANSEN VAN JORKSVELD
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de nieuwe keuken”
Door Agnieta Roskam op donderdag 15 sep 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
Wij hebben onze keuken gekocht bij I-kook in Oud -Beijerland en daar zijn we super fijn geholpen door Marijn. Hij is meedenkend en zit vol met goede ideeën. De keuken is eind augustus geplaatst door Johan. Monteur van I-kook. Wat een vakman zeg! De keuken is helemaal geworden zoals we graag wilde. We zijn er super blij mee! Ook was hij 100 % compleet.
FOTO VAN AGNIETA ROSKAM
Reactie of foto toevoegen
“Ongelooflijk blij met de nieuwe keuken”
Door Ellen op dinsdag 13 sep 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben heel goed geholpen door Jimmy. Hij nam alle tijd voor mijn vragen en ideeën, en uiteindelijk heb ik precies de keuken gekregen die ik voor ogen had. Ik ben er ongelooflijk blij mee. Ook de montage is heel goed verlopen. Kortom, ik ben zeer tevreden over het hele proces van het uitzoeken van de keuken tot aan de montage.
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Richard & Nancy op zondag 11 sep 2022 22 | vestiging Zoetermeer
Voor onze nieuwe keuken zij wij bij I-Kook Zoetermeer geweest voor informatie. Het voelde gelijk goed, goede ideeën, meedenkend en een goede sfeer. Na een mooi prijsvoorstel was het wachten op het plaatsen. Alles was keurig geregeld. Bij het plaatsen ontbraken een aantal onderdelen, geen probleem is direct opgelost. We zijn zo ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Precies zoals wij het willen hebben met een zee van ruimte! Het is elke dag weer een feestje om in mijn nieuwe keuken te staan. Nigel & Jordi super bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is erg mooi”
Door Marco & Estrallita de Mos op zondag 11 sep 2022 22 | vestiging Zoetermeer
In November 2021 met de goede hulp van Nigel een keuken uitgezocht. In April (op eigen verzoek) 2022 geplaatst, echter de inductieplaat was nog niet binnen. De monteur had wel een elektrische kooplaat bij zich zodat wij gewoon konden koken. Na 5 weken was de inductie plaat geplaatst. Het resultaat is erg mooi geworden vinden wij, precies zoals wij verwacht hadden. Montage ook erg vakkundig door Martin, deed alles alleen en had ook nog wat extra gedaan om het helemaal compleet te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Anouk en Rene op vrijdag 9 sep 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Goed advies van Marijn. Denken met je mee. Oplossingsgericht. En uitstekende keukenmonteur echt een vakman. I-Kook zeker een aanrader
FOTO VAN ANOUK EN RENE
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met het eindresultaat”
Door Esther de Korte op donderdag 8 sep 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Super goed begeleid bij het ontwerpen en uiteindelijk het kopen van onze keuken. De vriendelijke adviseur heeft kennis van zaken en wat heel belangrijk is; hij laat je zelf de beslissing nemen wat je wilt. Zijn advies is van belangrijke waarde geweest bij ons. Wat ook heel leuk was is dat hij bij ons thuis naar het eindresultaat is wezen kijken!
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken”
Door John gehem op dinsdag 6 sep 2022 22 | vestiging Eindhoven
100 Procent te vrede goed geholpen en zeer mooi getekend de keuken super mooi.
Reactie of foto toevoegen
“Trots op onze nieuwe keuken”
Door Bianca Talsma op maandag 5 sep 2022 22 | vestiging Oud-Beijerland
Wij hebben, 17 jaar na onze eerste keuken, weer gekozen voor deze winkel. We zijn wederom fantastisch geholpen door Mark. We zijn best behoorlijk "kritische kopers" maar Mark dacht weer perfect mee over indeling, materiaalkeuze, apparatuur en bv. het doorlopen van de belijning in de frontjes, met de mogelijkheden en de wensen van nu. Vervolgens heeft Mels de keuken geplaatst met uiterste precisie voor alle details. Kortom, wij zijn zéér tevreden en gewoon trots op onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Shanina Bhiekhemsing op maandag 5 sep 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij I-Kook Capelle aan den IJssel hebben we onze keuken gekocht. We zijn het gehele proces geholpen door Jimmy. Super aardig, gezellig, meedenkend en totaal niet opdringerig. Tijdens de proces was er een miscommunicatie maar dit heeft Jimmy super goed opgepakt en opgelost. Als er iets gewijzigd moest worden overlegde hij dit ook netjes eerst met ons. Na de montage waren ook aantal puntjes waar ik niet mee tevreden was. Maar dit is ook weer mooi opgelost. Kort maar krachtig top service en volgende keer zal ik zeker weer bij I-Kook mijn keuken kopen.
FOTO VAN SHANINA BHIEKHEMSING
+ Toon extra foto van Shanina Bhiekhemsing
+ Toon extra foto van Shanina Bhiekhemsing
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Marion Theunissen op vrijdag 2 sep 2022 22 | vestiging Sittard
Wij zijn bij I-KOOK terecht gekomen via mond op mond reclame .. zijn ook nog bij een andere keukenzaak geweest maar voelde niet zo als bij I-KOOK waar we een warm ontvangst gevoel hadden. Een prachtige keuken uitgezocht en nadat de datum van plaatsen bekend was toch nog een paar dingetjes laten toevoegen wat geen probleem was. Onze lof gaat ook uit naar Marc die onze keuken geplaatst en aangesloten heeft .. gestructureerd .. vriendelijk .. en weet absoluut waar hij mee bezig was want het was een hele klus van 2 dagen om onze keuken te plaatsen .. niks was hem teveel .. chapeau .. kregen nadat de keuken geplaatst was nog een bezoekje van Wil en kregen een leuke attentie .. hadden een probleem met de aansluiting van de afzuigkap wat goed opgelost is.
FOTO VAN MARION THEUNISSEN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Rob Baljet op donderdag 1 sep 2022 22 | vestiging Alphen aan den Rijn
Zeer tevreden hoe alles gelopen is. De verkoper (Frans) heeft goed geluisterd naar onze wensen en verwezenlijk in een mooie keuken. Ook het plaatsen is goed verlopen. Alles volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fanny W. op donderdag 1 sep 2022 22 | vestiging Assen
Ik heb er een nieuwe keuken uitgezocht in alle rust. Geen hijgende verkopers in je nek. Ze nemen alle tijd voor je. Geven adviezen en luisteren naar je. De keuken is onlangs geplaatst door vakkundige monteurs. De keuken was 100% compleet. Top!
FOTO VAN FANNY W.
Reactie of foto toevoegen
“I-KOOK”
Door Jan Roza op dinsdag 30 aug 2022 22 | vestiging Sittard
Het hele proces van aankoop tot installatie is transparant. Rinaldo van de vestiging Sittard luister goed naar de inbreng van de klant. Geeft advies en is daar zeker niet opdringerig in. De prijs voor de keuken is geen handje klap en 3x weglopen naar de baas om te overleggen. Direct een eerlijke prijs die gewoon gangbaar was. Goed advies over apparatuur. Het hele proces een goed gevoel gehad. Van Aankoop tot installatie top. Monteur is een echte vakman. Werkt zeer netjes.We zijn heel erg tevreden over de keuken.
FOTO VAN JAN ROZA
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden met onze zwarte hoekkeuken”
Door Linda Fraters op dinsdag 30 aug 2022 22 | vestiging Veenendaal
Een zwarte hoekkeuken gekocht, mijn man heeft deze keuken geplaatst, hij heeft goede tips gehad van I Kook. We zijn meer dan tevreden, ook met de nazorg. Ik kan iedereen adviseren om bij I Kook Veenendaal een keuken te kopen. Goed advies en vriendelijk personeel.
FOTO VAN LINDA FRATERS
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze droomkeuken”
Door Gerda op zondag 28 aug 2022 22 | vestiging Barendrecht
We hebben n flinke U keuken aangeschaft bij I-Kook Barendrecht. Zijn super goed geholpen door Patrick. We dachten dat we goed wisten wat we wilden maar door n aantal tips , er werd heel goed met ons mee gedacht. Hebben tenslotte de knoop doorgehakt en zijn wij ontzettend blij met onze droomkeuken. Het plaatsen was binnen 2 dagen gepiept door n super vriendelijke man. Hijzelf kwam met n paar oneffenheden die hij direct doorgegeven heeft en die na n telefonische afspraak die bevestigd werd door middel van n mail snel opgelost. Wij hebben deze service als heel fijn ervaren. Wat wij ook heel fijn vonden dat er na n paar weken ook nog n eind inspectie van I-Kook is. Alle punten die je eventueel nog hebt of vragen worden op n vriendelijke manier beantwoord of notitie van gemaakt. Zodat ook dat snel opgelost wordt. Ik beveel I-Kook zeker aan zodra vrienden en/of bekenden op zoek gaan naar n nieuwe keuken.
REACTIE VAN I-KOOK BARENDRECHT
Beste Gerda, bedankt voor de complimenten!
Wat past de keuken goed bij de rest van de benedenverdieping.
Het is een plaatje om te zien en een warm gevoel om er te zijn.
Ik wens jullie heel veel lekkere gerechten toe uit deze mooie keuken!
FOTO VAN GERDA BOERS
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Ingrid & Remco op zondag 28 aug 2022 22 | vestiging Alkmaar
Bij I-Kook Alkmaar hebben wij onze nieuwe keuken gekocht. Milou heeft ons geholpen bij het ontwerp van de keuken. We hebben er uiteindelijk voor gekozen om te koken op inductie in combinatie met een afzuigkap met plasmafilter. We zijn erg tevreden over het eindresultaat! De keuken is erg efficiënt ingericht en daardoor hebben we veel werk- en opbergruimte. Milou heeft ons hier goed in geadviseerd en geholpen. Ze dacht hierbij goed mee en heeft goed geluisterd naar onze wensen. Verder zijn we ook erg tevreden over de montage via de monteurs van I-Kook. De keuken is hierdoor erg netjes afgewerkt. We zijn erg blij met de nieuwe keuken en danken I-Kook hiervoor.
FOTO VAN INGRID & REMCO
Reactie of foto toevoegen
“Prima nazorg”
Door Dennis op zondag 28 aug 2022 22 | vestiging Sittard
Goed en professioneel geholpen door Roy in Filiaal te Sittard. Vriendelijk ontvangst en goede hulp bij het uitzoeken en samenstellen van de nieuwe keuken. Bij vragen na de koop via de email altijd snel antwoordt. Keuken geleverd volgens afspraak en compleet. Keuken goed geïnstalleerd door keuken installateur. Opmerking: Bij levering was installateur niet aanwezig op afgesproken tijdstip. Klant heeft meegeholpen met uitladen vrachtwagen. Nazorg prima. Klein opmerkingen meteen opgepakt. I-kook zouden wij zeker aanraden bij andere mensen die een keuken zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martin op zondag 28 aug 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goed advies bij het uitzoeken van de keuken. En zeer tevreden met de montage.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Rob monnichmann op zaterdag 27 aug 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede adviezen en ontzettende prettige adviseur.
FOTO VAN ROB MONNICHMANN
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Van oosterom op vrijdag 26 aug 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vriendelijke geholpen en denk met u mee naar optie.
FOTO VAN VAN OOSTEROM
Reactie of foto toevoegen
“Een super keuken”
Door Joke valkenberg op woensdag 24 aug 2022 22 | vestiging Sittard
Wij hebben een super keuken geleverd en gemonteerd gekregen van I Kook Sittard. Met hartelijk dank aan de adviseur Rinaldo Hernaus. En uiteraard de monteur Marc. Even langer moeten wachten op kookplaat, maar dat is weer vergeten als alles perfect is afgehandeld. mvgrts John en Joke Valkenberg.
FOTO VAN VALKENBERG
+ Toon extra foto van Valkenberg
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed geregeld”
Door Rob op woensdag 24 aug 2022 22 | vestiging Eindhoven
Onze ervaring met I-Kook (medewerker Carlos) was prettig en zeer efficiënt. Het proces is vlot verlopen en de communicatie met hem was duidelijk. Zijn advies heeft ons geholpen onze droom keuken te realiseren. Plaatsing van de keuken en service nadien waren ook goed geregeld. Als je een keuken zoals die van ons zou willen (zie bijgaande foto), dan zou ik Carlos van harte aanbevelen.
FOTO VAN ROB
Reactie of foto toevoegen
“Een blije klant”
Door Marieke op dinsdag 23 aug 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Nieuwe keuken uitgezocht, eerste keuken die ik kocht. Dus heel fijn dat ik zo goed geholpen werd. Alle opties qua apparatuur en indeling werden getoond zodat ik een duidelijke keuze kon maken. Adviseur liet zien waarom iets wel/niet handig was. Kortom heel vriendelijk, vrolijk en kundig geholpen. Montage was ook top geregeld, keuken stond in een halve dag incl uitleg etc. Dus een blije klant!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Antoine Hendrickx op dinsdag 23 aug 2022 22 | vestiging Sittard
Keuken gekocht bij i-kook in Sittard. Zeer tevreden met het resultaat. Vriendelijk en vakkundig bedrijf. Wordt goed geïnformeerd en alles top opgeleverd. Afspraken keurig nagekomen, dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met het resultaat”
Door Frans Willem Arends op maandag 22 aug 2022 22 | vestiging Den Bosch
Keuken gekocht incl. apparatuur. Heldere en goed advies gekregen. Hebben zich aan de gemaakte afspraken gehouden. Ook toen er bij installatie een kras was ontstaan is dit adequaat opgepakt en verholpen. Super tevreden met het resultaat.
FOTO VAN FRANS WILLEM ARENDS
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Noordhof op zondag 21 aug 2022 22 | vestiging Zaandam
De verkoper, Kees van Raalte, heeft alle geduld en staat altijd voor je klaar. We zijn heel blij met de keuken en kan het iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie mat zwarte keuken”
Door Fam De Jong op zaterdag 20 aug 2022 22 | vestiging Alphen aan den Rijn
Super blij met onze nieuwe mat zwarte keuken met mooi blad van composiet en de nieuwste inbouwapparatuur. Fijn geholpen met uitzoeken, tekenen en praktische tips door Frans. Bij plaatsing bleek een deel van het blad niet goed ingemeten. Goed tijdelijk opgelost door de bekwame en gezellige monteurs! En na 3 maanden keuken alsnog helemaal klaar. I-Kook had iets alerter en netter kunnen reageren tijdens die 3 maanden, maar uiteindelijk is alles netjes opgelost! En daar gaat het om. Zowel de mensen van I-Kook, als de bezorgers en monteurs krijgen van ons een zeker een 10.
FOTO VAN FAM DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“I-KOOK”
Door Scott Verdonck op donderdag 18 aug 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een mooie mat zwarte keuken aangeschaft bij I-kook Capelle. Heel erg blij met de keuken. Vanaf het moment dat ik de winkel binnenstapte, tot het moment van montage ben ik super goed geholpen door de keukenverkoper Jimmy van I-kook Capelle A/D IJssel. De service van Jimmy was erg prettig en duidelijk. Dacht goed mee en liet ook vaak leuke dingen/ideeën zien. De communicatie na aanschaf van de keuken was ook erg prettig. Jimmy hield mij goed op de hoogte van de leveringen montages etc. Ik zou I-kook + Jimmy zeker aanbevelen voor een nieuwe keuken aan te schaffen! In één woord: TOPPER!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Jadra en Monique op woensdag 17 aug 2022 22 | vestiging Zoetermeer
Bij ons 1e gesprek zijn wij gastvrij ontvangen door Jordi en hij heeft ons uitgebreide informatie gegeven, verschillende opties laten zien en met ons meegedacht. Er is goed naar onze wensen en behoeftes geluisterd, er werd ons genoeg ruimte en tijd gegeven om na te denken waar onze voorkeuren lagen. Verder zijn alle stappen doorgenomen. De levering en montage van de keuken verliep precies via de planning en ook alle apparaten zijn diezelfde dag meegeleverd. Al met al een hele goede keuze om voor I-Kook te kiezen! Wij zijn superblij en tevreden met onze keuken en elke dag is een feestje om te koken.
FOTO VAN JADRA EN MONIQUE
Reactie of foto toevoegen
“Moderne keuken”
Door Helen Forouzandeh op maandag 15 aug 2022 22 | vestiging Alkmaar
Milou heeft ons heel goed en geduldig geholpen aan het uitzoeken van de juiste keuken. Ze heeft heel veel technisch inzicht en alles goed kunnen uitleggen (zowel online als offline). Het resultaat: een mooie moderne keuken.
FOTO VAN HELEN FOROUZANDEH
Reactie of foto toevoegen
“Keukencoach werkt goed”
Door Sharita Boedhoe op maandag 15 aug 2022 22 | vestiging Barendrecht
Volledige keuken gekocht. De keuken coach Patrick denkt heel goed met je mee en bij problemen van levering wordt er goed meegedacht naar een andere oplossing. Altijd goed bereikbaar en belt altijd terug. Kortom ze komen hun afspraken na. Wij zijn heel blij met I -kook Barendrecht
Reactie of foto toevoegen
“Design keuken”
Door Irma Wigmans op zondag 14 aug 2022 22 | vestiging Zoetermeer
Met Jordi Neefe heb ik een perfecte keuken kunnen samenstellen in combinatie met het interieurontwerp van mijzelf. Hij heeft erg goed geluisterd naar mijn wensen, de keuze van apparatuur besproken en hier ruim de tijd voor genomen deze te laten zien en te vergelijken. De tip voor een andere materiaal van het aanrechtblad maakte de keuze makkelijker en gaf het perfecte resultaat van het totaal. De installatie is erg vakkundig en netjes gedaan. De houten afwerking heb ik hierdoor perfect kunnen plaatsen. Jordi heeft van het hele traject een feestje gemaakt. Dankjewel daarvoor!
FOTO VAN IRMA WIGMANS
REACTIE VAN I-KOOK ZOETERMEER
Wat een mooi resultaat! Ik vond het erg leuk om met een paar adviezen jouw eigengemaakte keukenontwerp om te toveren naar deze prachtige keuken. Een hele leuke samenwerking!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens I-KOOK
Website: www.i-kook.nl
aAlkmaar (18 ervaringen), Noorderstraat 5, 1823 CS Alkmaar, tel 072 - 200 19 99
bAlmere (19 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
cAlphen aan den Rijn (21 ervaringen), Euromarkt 105-107, 2408 BD Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 25 15 10
dAmersfoort , Industrieweg 3, 3812 RX Amersfoort, tel 033 - 303 82 40
eAmsterdam (34 ervaringen), Arena Boulevard 16a, Villa Arena, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 226 13 30
fAssen (3 ervaringen), Van Vlissingenstraat 43b, 9403 BB Assen, tel 059 - 274 94 30
gBarendrecht (30 ervaringen), Escudostraat 15, 2991 XV Barendrecht , tel 010 - 316 98 40
hBergen op Zoom (17 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
iCapelle aan den IJssel (150 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
jDen Bosch (14 ervaringen), Balkweg 7d, 5232 BT Den Bosch, tel 073 - 208 29 99
kDen Haag (64 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
lDen Helder (54 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
mEindhoven (55 ervaringen), Kanaaldijk-Noord 5A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 303 37 00
nEtten-Leur (25 ervaringen), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
oHattem (15 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
pHengelo OV (50 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
qHuissen (28 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
rLeiderdorp , Vlasbaan 3, 2352 AH Leiderdorp, tel 071 - 303 07 90
sOud-Beijerland (51 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
tOudehaske (52 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
uSittard (90 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
vSliedrecht (12 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
wSoesterberg (36 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
xTilburg (3 ervaringen), Bosscheweg 255-01, 5013 AB Tilburg , tel 013 - 762 00 80
yVeendam (36 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
zVeenendaal (30 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
a1Zaandam (19 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
b1Zoetermeer (34 ervaringen), Heliumstraat 230, 2718 RS Zoetermeer, tel 079 - 207 33 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.