Feedback
8,9

Keukenloods

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenloods.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenloods
Waarom een keuken kopen bij Keukenloods.nl?
• 14 winkels + 1 afhaalcentrum
• Goed advies met een kop koffie
• Altijd een eerlijke prijs

KEUKENS MET EEN GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING
Bij Keukenloods.nl kun je jouw ideale keuken uitzoeken. Onze keukens zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Je kunt naast een keuken ook keukenapparatuur uitkiezen. Van kraan tot vaatwasser, wij hebben een ruim aanbod keukenapparatuur van verschillende bekende merken zoals Miele, Siemens, Bosch en Boretti (en nog 104 andere merken). Zo krijg je een complete keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

KEUKENS OP VOORRAAD
In ons magazijn hebben wij de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Daarnaast heeft Keukenloods.nl ook een aantal voorbeeldkeukens samengesteld die volledig bij jou thuis kunnen worden geïnstalleerd inclusief inbouwapparatuur. Je kunt uiteraard ook de voorraad keukens naar eigen inzicht samenstellen.

KEUKEN MODELLEN
Wanneer jouw ideale keuken niet op voorraad is, zijn keukens in de stijlen landelijk, modern en greeploos ook bij ons te bestellen. Ben je in het bezit bent van een keuken-offerte? Dan kun je die naar ons sturen. Wij doen dan een offerte check en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor je keuken.

KEUKENADVISEUR BIJ JOU THUIS
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

VAKKUNDIG GEÏNSTALLEERD
Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.
Ervaringen
Er zijn 1071 ervaringen over Keukenloods. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren621 ervaringen
4 sterren373 ervaringen
3 sterren25 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster36 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Aanbevelenswaardig”
Door Astrid van der Knaap op vrijdag 25 nov 2022 22 | vestiging Waddinxveen
We hebben onze keuken gekocht bij Keukenloods Waddinxveen. Doorslaggevend hierin was dat Peter Wouters erg praktisch meedacht in de niet gangbare situatie in onze keuken en alleen in oplossingen dacht. Verder heeft hij met engelengeduld al onze vragen beantwoord en veranderingen doorgevoerd. Plaatsing van de keuken is zeer kundig gebeurd. Ook de paar beschadigde onderdelen zijn netjes vervangen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“De klant staat centraal”
Door Thomas op zaterdag 5 nov 2022 22 | vestiging Waddinxveen
Vanaf moment één het idee gehad serieus genomen te worden. Geen vraag was te gek en Peter heeft alle wensen uiteindelijk tot een mooi geheel weten te maken. Ook na het tekenen prettig contact gehad waarbij de klant centraal staat. Peter dank voor de hulp en inzichten.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door W. Groenendijk op zondag 30 okt 2022 22 | vestiging Waddinxveen
Op advies van een vriend van ons, die al meerdere keukens heeft geplaatst welke geleverd werden door de Keukenloods, hadden we op 15 april 2022, Goede Vrijdag, een afspraak bij de Keukenloods. We zouden er heen gaan om ons te gaan oriënteren op een eventueel nieuwe keuken. Daar aangekomen zijn we eerst rustig gaan bekijken wat daar allemaal stond. We hadden ons natuurlijk wel voorbereid door e.e.a. op een plattegrond van onze woning zelf al te hebben in geschetst. Onder het genot van een kop koffie en thee werd ons plan met de verkoper doorgenomen en terwijl wij aan het praten waren was hij de keuken ook al aan het schetsen. Ook apparatuur en kleuren werden besproken en dus ook bekeken in de loods. Wij vonden het een prettig gesprek en zijn blijven wachten tot de verkoper een keurige tekening had uitgewerkt en zijn prijskaartje er direct aan had gekoppeld. Nadat we de prijs zagen beseften we dat het inderdaad Goede Vrijdag was. Een keurig opgestelde offerte en we troffen het enorm dat we net in de week bij hun waren dat de Bora kookplaat op dat moment gratis was. We hoefden niet lang na te denken en hebben direct een aanbetaling voor de keuken gedaan. De keuken is in oktober 2022 geleverd en door de vriend van ons gesteld. Helaas stond een kantstrook op nalevering en was de koelkast beschadigd. Echter binnen een week waren de kantstrook en de koelkast zonder schade nageleverd. Echt top.
FOTO VAN W. GROENENDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Jan-willem de wit op donderdag 29 sep 2022 22 | vestiging Waddinxveen
Zeer goed geholpen door Peter Wouters. Dacht goed mee met het ontwerp en mogelijkheden / onmogelijkheden. Gaf ons nog een aantal opties tot verbeteringen waar we in alle rust over konden nadenken. Tussen de verkoop van de keuken en de oplevering wilde we toch een andere kleur, zelfs dit kon nog een aantal maanden voor oplevering. Super dat dit kon! Goede communicatie vanuit het keukenmagazijn over de levering, ze waren perfect op tijd. En perfect gemonteerd door de installateurs. Al met al, een aanrader voor een prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door B.M.E. van Aalst op zondag 18 sep 2022 22 | vestiging Waddinxveen
Ik kocht een keuken met een inductieplaat en een vaatwasser. Ik woon in een huurflat en daarom wilde ik de bestaande vloer- en muurtegels niet vervangen en de keukenapparatuur beperken. Het was heel fijn dat daar bij de Keukenloods Waddinxveen alle begrip voor was.
Reactie of foto toevoegen
“Klantservice is om te huilen”
Door L op maandag 12 sep 2022 22 | vestiging Zaandam
Voor onze nieuwbouw woning hebben wij een keuken aangeschaft bij Keukenloods te Zaandam. We werden prettig geholpen door de verkoopmedewerker en hadden vertrouwen in deze partij na een lange zoektocht. Tussentijds hebben we nog een aantal kleine wijzigingen kunnen maken. Alles leek goed te gaan, totdat de keuken werd gemonteerd. Hier komt Keukenmagazijn in het spel; het is een complete drama!
De keuken is op 1 juni jl. gemonteerd en tot op heden nog steeds niet af! Er is echt van alles fout gegaan en de klantenservice is om te huilen! Wij ervaren alleen maar stress en frustraties met deze partij. De greeplijsten werden in de verkeerde kleur geleverd, de slang van onze Quooker flex bleef uitsteken, de koelkast was verkeerd gemonteerd waardoor wij wekenlang lekkages hebben gehad en het meest frustrerende zijn de achterwanden / spatwanden die zij op de een of andere manier gewoon niet fatsoenlijk kunnen leveren. Door de lekkage van de koelkast, moest een Bosch servicemonteur komen om dit probleem te verhelpen. Dit is uiteindelijk gebeurd, maar door het vele vocht was het hout van de kast helemaal opgezet en ook de plint onder de koelkast. Dit moest vervangen worden, levertijd 5 weken.
Dan hebben we de spatwanden. Nouuuu...ik weet niet waar ik moet beginnen. De spatwanden moesten ingemeten worden nadat de keuken geplaatst werd door de monteur. Dit was niet met ons gecommuniceerd tijdens de koop van de keuken. We moesten vervolgens 6 weken wachten. Na die 6 weken werden de wanden geleverd, maar wat bleek...het was verkeerd besteld en het klopte helemaal niet met ons werkblad. Dus moest het weer opnieuw besteld worden. Ditmaal hebben wij 8 weken moeten wachten. Na deze 8 weken kwam de monteur om eindelijk de spatwanden te plaatsen (hoopten we) en de kast van de koelkast te vervangen. Maaaaar....wat bleek...Alweer verkeerd! De wanden zijn verkeerd opgemeten en nu moeten ze weeeer opnieuw besteld worden. Je raadt het al..6 weken levertijd. En oowja alsof dat nog niet genoeg is, werken onze spotjes na de werkzaamheden ook niet meer.
Het is een opeenstapeling van fouten vanuit hun kant en de klantenservice lijkt hier compleet schijt aan te hebben. We hebben een keuken van bijna €20.000 gekocht, je zou op z'n minst verwachten dat de klantenservice meer moeite voor je neemt en je serieus te nemen. Ik heb echt nog nooit zo'n slechte klantenservice meegemaakt als deze. Het is gewoon te triest voor woorden. Ze nemen niet eens contact met ons op, nadat zaken fouten zijn gegaan. Ik ben degene die constant achter hen aan moet, het hele proces is gewoon vermoeiend op z'n zachtst gezegd. Tip: Koop je keuken niet hier!
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuken is een plaatje geworden”
Door Erik-Jan op maandag 12 sep 2022 22 | vestiging Waddinxveen
Zeer goed geholpen door Peter. Heeft ons van goede adviezen voorzien en de uiteindelijke keuken is een plaatje geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie keuken”
Door Irene van Dijk-Haspers op donderdag 1 sep 2022 22 | vestiging Waddinxveen
Wij zijn erg blij met onze super mooie keuken! Samen met Peter Wouters rond de tafel gezeten met onze wensenlijst. We hebben namelijk maar een kleine keuken, maar deze is nu van alle gemakken voorzien en met mooie inbouwapparatuur en alles van zeer goede kwaliteit. Onze aannemer René Stigter heeft de keuken met veel vakmanschap geplaatst. Beide hebben ze alles geregeld voor ons, wij hadden er bijna geen omkijken naar. Hier gaan wij nog jaren lang plezier van hebben! :-)
FOTO VAN IRENE VAN DIJK-HASPERS
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door John vredeveld op maandag 22 aug 2022 22 | vestiging Waddinxveen
Goed en klant vriendelijk. Goede service. Keukenloods is echt een aanrader voor als u een nieuwe keuken wil.
FOTO VAN JOHN VREDEVELD
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Jan op zondag 21 aug 2022 22 | vestiging Waddinxveen
Nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. Keuken is prima volgens afspraken geleverd en geplaatst. Zeer tevreden met de plaatsingsmonteur, secuur en precies te werk, bij vragen van ons goede uitleg. Overall zeer tevreden en een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Ed Jansen op maandag 25 jul 2022 22 | vestiging Zwaag
Ja we hadden een vraag over het te maken van een verrijdbaar keukeneiland, hier heeft Bert super in meegedacht, het is nu een top eiland geworden. Wij zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Richard & loes op maandag 18 jul 2022 22 | vestiging Waddinxveen
1,5 jaar geleden hebben wij onze keuken besteld bij Keukenloods. Peter Wouters, de verkoopadviseur, heeft ons uitstekend geholpen in het samenstellen van onze keuken. Peter heeft veel kennis van zaken en is creatief in het bedenken van oplossingen. Een half jaar voor levering hebben wij nog een aantal dingen kunnen aanpassen. Ondanks Corona is al onze apparatuur (Siemens) geleverd. Ook het plaatsen van de keuken door John Prinsen en collega, is binnen 1 dag, uitstekend verlopen. Wij zijn zeer tevreden over de organisatie en de mensen die bij Keukenloods werken. Dank en wij zeggen het voort! Richard en loes
FOTO VAN RICHARD & LOES
Reactie of foto toevoegen
“Echt klasse”
Door Gerard van den Burg op zondag 10 jul 2022 22 | vestiging Waddinxveen
Complete keuken uitgezocht na veel meten en passen, nog even 1 x terug voor de plint en de puntjes op de t zetten. Bij binnenkomst staat er een nieuwe keuken in de showroom opgesteld die wij veel mooier vinden. Geen probleem zeg de verkoper en maak een gehele nieuwe offerte. Uiteindelijk deze gekocht en inmiddels geplaatst
Super goed geholpen door Peter. Echt klasse.
Reactie of foto toevoegen
“Het is mooi geworden”
Door Corine Postma op vrijdag 8 jul 2022 22 | vestiging Waddinxveen
Nieuwe keuken gekocht. Uitstekend geholpen door Peter Wouters. We waren doorverwezen door onze aannemer naar deze zaak. Geen spijt van gehad. Alles keurig geleverd en toen de koelkast niet leverbaar bleek te zijn kwam er onmiddellijk een vervanger. En het is mooi geworden! Perfect geïnstalleerd door René Stigter en Ricardo.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Ed Ruben op donderdag 7 jul 2022 22 | vestiging Waddinxveen
Bij veel bedrijven offerte opgevraagd maar nergens zo goed en netjes geholpen als bij Peter in Waddinxveen. Mooie offerte, goede spullen en deskundig advies. Wat een vakantie en een supermooi eindresultaat. Bedank Peter wij zijn dik tevreden.
FOTO VAN ED RUBEN
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Sanne de Groot op donderdag 7 jul 2022 22 | vestiging Gaanderen
Het advies over de indeling was zeer prettig en deskundig, veel mogelijkheden zijn door gesproken en al onze wensen zijn in de keuken verwerkt. Goed en prettig ontvangen en adviesgesprek gehad. Goede levering en plaatsing. Geen problemen gehad bij een verkeerde levering, onderdelen opnieuw in gemeten en later geplaatst zonder problemen. Hele goede ervaring met Keukenloods Gaanderen! En de keuken is super geworden.
FOTO VAN SANNE DE GROOT
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Bart van der Wolf op maandag 4 jul 2022 22 | vestiging Zaandam
Grote winkel, veel keus, de verkoper heeft echt de tijd genomen om ons zo goed mogelijk te adviseren.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door John Dekker op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Alkmaar
Goede informatie. Mooie collectie. Goed meedenken met de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Marit de Ruiter op maandag 20 jun 2022 22 | vestiging Alkmaar
In eerste instantie kwam ik alleen voor een keukeneiland omdat ik er vanuit ging dat met mijn beperkte budget een nieuwe keuken geen optie was. Nu heb ik én een nieuwe keuken én een keukeneiland! Ben zeer goed geadviseerd, geïnformeerd, er is ruim tijd voor me uitgetrokken en de keukenloods heeft hele goede service verleent na miskleun van Keukenmonteur.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Jaap Mouthaan op maandag 6 jun 2022 22 | vestiging Waddinxveen
Afgelopen najaar hebben we een gesprek gehad Peter Wouters van de Keukenloods Waddinxveen, omdat wij op zoek waren naar een nieuwe keuken. Wij hebben onze wensen duidelijk kenbaar kunnen maken. Het gesprek ging vrij vlot, hierin kregen we duidelijk wat sturing in de juiste richting. Gezien de hoeveelheid van beschikbare materialen, kleuren etc. vonden wij dit wil prettig. Uiteindelijk akkoord gegaan, ook omdat we bij genoemde vestiging een flink stuk goedkoper uit waren, dan bij een andere keukenaanbieder, waar we ook een gesprek hebben gehad. Contact telefonisch en per mail verliep prima, ook toen na het inmeten er nog wat nagemeten moest worden is dhr Wouters nogmaals langs geweest om dit voor elkaar te krijgen. Levering en plaatsing is prima verlopen, het resultaat is erg mooi geworden. Kortom, goede ervaring met de Keukenloods!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Ceylan op maandag 23 mei 2022 22 | vestiging Zaandam
Enorm tevreden over de service, zowel in de winkel als daarbuiten. Het contact is altijd prettig verlopen. Levering uitmuntend. Montage wederom erg goed.
Reactie of foto toevoegen
“Alles gaat fout bij plaatsen van keukenblad”
Door E. Dort op dinsdag 17 mei 2022 22 | vestiging Almere
Voor bestaande keuken een blad van 3000 euro gekocht en laten inmeten en installeren. Keukenloods stuurt ZZP'er die alles fout doet, hoekje van blad er af gestoten, bladen niet helemaal gelijk, spoelbak te diep, bij demontage met decoupeerzaag kasten beschadigd. Vaatwasser afvoer niet op nieuwe chifon geplaatst maar los in de oude gehangen, die is eraf geschoten door de waterdruk en.....circa 4000 euro waterschade. Keukenloods wilde alleen dat de monteur zijn eigen werk ging beoordelen dus resultaat is dat het niet zijn schuld is uiteraard dus geen vergoeding voor waterschade alleen 1000 euro voor het overige. Dit bedrijf voorbij lopen is mij advies.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige service”
Door Luuk op zondag 15 mei 2022 22 | vestiging Drunen
In 2021 een keuken aangeschaft bij locatie Drunen. Zeer prettige service van Paul Herps, transparante offertes en scherpe prijzen. Er zijn veel verschillende opties, die we bij andere keukenzaken niet ben tegengekomen. We zijn bij meerdere keukenzaken geweest; maar Keukenloods sprong erbovenuit. Eén van de ovens werd door de pandemie nageleverd, dat is netjes gebeurd volgens afspraak. De keuken is een halfjaar in gebruik, en bovenstaande staat nog steeds als een huis (met prachtige keuken).
FOTO VAN LUUK
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Oksana op maandag 9 mei 2022 22 | vestiging Alkmaar
Medewerker die heeft mij eerste keer ontvangen Kemal, is meteen begrepen wat ik wil, ik heb binnen 5 min alle materialen uitgezocht. Kemal had heel veel ervaring en voelt vertrouwd om alles aan hem achter laten. Blij. Keuken gekocht bij Keukenloods in Alkmaar.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Robin de Boer op maandag 9 mei 2022 22 | vestiging Zaandam
Bij de Keukenloods te Zaandam hebben wij een nieuwe keuken gekocht. Vanaf offerte traject tot aan oplevering is alles naar behoren verlopen. Keukenloods heeft alles op tijd, netjes afgeleverd en super gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Jesper op maandag 9 mei 2022 22 | vestiging Almere
Vriendelijk geholpen in de winkel. Mooie keuken voor een goede prijs. Keukentekening liet in 1e instantie lang op zich wachten maar is daarna helemaal goed gekomen. Keuken is op tijd geleverd en was compleet. Kleine afwerkingspuntjes zijn binnen 1 week na plaatsen opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Alles keurig verlopen”
Door Hans op dinsdag 12 apr 2022 22 | vestiging Rotterdam
Wij hebben hier een keuken gekocht. Mooie showroom, goed advies en niet opdringerig. Het traject van offerte, orderbevestiging, levering en montage wordt goed gecommuniceerd en keurig afgewikkeld.
Reactie of foto toevoegen
“Een keukenkast met een stoomoven”
Door Lenus op dinsdag 5 apr 2022 22 | vestiging Veendam
Ook in de Corona tijd konden we langskomen op afspraak. We hebben een nieuwe keukenkast met stoomoven gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door JJ kossen op maandag 28 mrt 2022 22 | vestiging Zaandam
Wij zijn zeer tevreden over de service, contact en levering van onze nieuwe keuken.
Ook de keukenmonteur is zeer vriendelijk en behulpzaam. Al met al zijn we blij bij keukenloods gekocht te hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Lol was er wel vanaf”
Door Kroon op dinsdag 22 mrt 2022 22 | vestiging Utrecht
Omdat ik een klein budget heb ben ik hier vanaf het begin duidelijk over geweest. Ik ben vriendelijk en behulpzaam geholpen door een onervaren medewerkster. Er is veel heen en weer gesproken omdat ik op een bepaalde prijs uit wilde komen. Als ik een ander frontje zou nemen zou dit lukken. Dit heb ik gedaan en heb telefonisch akkoord gegeven. Toen ik een paar weken niets hoorde heb ik weer contact opgenomen. Ze bleek niet van haar collega gehoord te hebben dat ik akkoord was en de e-mail met de afspraak om in te meten was 4x teruggekomen, deze ging ze alsnog naar het juiste e-mailadres versturen. Alles werd ingemeten, dat kon pas nadat er duidelijkheid was of onze voorzetwand bleef staan. We moesten opdracht geven aan de stukadoor dat er maximaal 3mm stuclaag op mocht komen, dit in in verband met alle maten en de uitsparingen in het werkblad. In kreeg de installatietekening en het werkblad stond op de verkeerde hoogte. Ik kreeg geen aangepaste omdat dat voor de locatie van de kranen en stopcontacten niets uit zou maken. Maar de afzuigkap en het bovenkastje moet dan ook omhoog... Later volgde de orderbevestiging, deze was bijna euro 800,00 duurder dan overeengekomen en er stond een andere koelkast in die euro 500,00 goedkoper was. Dus eigenlijk was mijn keuken euro 1.300,00 duurder geworden. Dit zou op mijn verzoek zijn: ik wilde een hoge, maxilijn keuken. Daar had ik in het begin wel om gevraagd, maar deze was niet beschikbaar, daarnaast waren we een prijs overeengekomen! De Keukenloods kon wel de euro 800,00 op zich nemen maar als ik mijn koelkast weer terug wilde moest ik zelf ca. 500,00 bijbetalen.
Uiteindelijk is dit opgelost door een alternatieve koelkast uit te kiezen en ca. 280,00 bij te betalen. Ik heb aangegeven dat ik geen contact meer wilde met de onervaren medewerkster en alle eventuele volgende fouten voor rekening voor de Keukenloods waren. Bij levering van de keuken bleek had keukenblad geen uitsparingen te hebben. Toen ik daar over belde werd mij aangegeven dat dit bij dit type nooit zo was. Omdat ik de montage in eigen beheer had moest mijn monteur dit "gewoon even doen". Het was een non-issue waar Rémy het niet over wilde hebben. Wel als ik mijn monteur extra moet betalen en vantevoren is gezegd dat de uitsparingen er wél in zaten. De volgende dag, bij het uitpakken van de keuken bleek dat er 2 kasten en 1 lade was beschadigd. Toen ik daarover belde was de optie, óf 2-3 maanden wachten met installeren, of alles alvast installeren en de keuken deels demonteren en de kasten vervangen als de vervangende kasten binnenkwamen. De extra montage kosten zouden voor mijn rekening zijn omdat ik montage in eigen beheer heb. Toen ik aangaf dat ik niet om een b-keuze of een beschadigde keuken heb gevraagd en dus ook nog of deels dubbele montagekosten werd aangegeven dat iedereen dit weet. Je weet ook dat je 100 op de snelweg mag. Bij installatie bleek het aanrechtblad ruim 7 cm te lang, mij werd verteld dat dit altijd zo is, zo kan hij gemakkelijk op maat worden gemaakt. Alleen was hij vanaf de fabriek heel mooi afgewerkt, en er geen materiaal geleverd om de zaagsnede af te werken. Ook hield de monteur 2 zijpanelen over. Deze waren door de keukenmedewerkster onnodig besteld. Deze willen ze niet terugnemen omdat ik de offerte beter had moeten controleren. Er wordt volledig voorbij gegaan aan het feit dat ik één keer in de 20 jaar een keuken koop en aan codes moet herkennen wat wat is en de Keukenloods dagelijks keukens verkoopt. Een vaatwasser of een afzuigkap herken ik nog wel, maar een code voor een zijpaneel dat herken ik niet, laat staan of deze echt nodig is. En dan nog het feit dat ik gevraagd heb of ze alles van de onervaren medewerker wilden controleren omdat er zoveel fouten gemaakt waren. Dit heb ik ook per mail aangegeven: alle verdere gemaakte fouten voor rekening van Keukenloods komen. Tot nu toe trekt Keukenloods zich hier weinig van aan. Ik ben nog in gesprek en hopelijk komen we tot een redelijke oplossing maar het gaat erg moeizaam en de lol van een nieuwe keuken is er wel van af.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Jolanda Appelman op maandag 21 mrt 2022 22 | vestiging Zwaag
We hebben een keuken gekocht bij Keukenloods Zwaag waar we heel goed mee zijn geholpen. Er werd met ons meegedacht, als we contact wilden werd er snel gereageerd. Uitstekende service en we werden goed op de hoogte gehouden over de levering. Keuken is binnen de gestelde termijn geleverd, en alles was aanwezig!
FOTO VAN JOLANDA APPELMAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Groenstege op maandag 21 mrt 2022 22 | vestiging Zaandam
Ik heb een nieuwe keuken laten plaatsen via de keukenloods te Zaandam. Ik heb een geweldige mooie groene keuken gekregen iedereen is er weg van. Ik was erg blij dat de keukenloods ook de bestaande Miele koelkast en Siemens vaatwasser wilde terugplaatsen. Deze apparaten waren kort ervoor gekocht. Gelukkig hadden wij deze bij de keukenloods gekocht. Het was even wennen op inductie te koken maar dat gaat nu als vanouds. Wij zijn zeer tevreden over de manier van verkoop en de plaatsing van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN GROENSTEGE
Reactie of foto toevoegen
“Mooie zwarte keuken”
Door Bart Cammeraat op vrijdag 11 mrt 2022 22 | vestiging Waddinxveen
Mooie zwarte keuken uitgekozen bij Keukenloods. Helemaal naar ons zin, goede prijs en kwaliteit. Verkoper heeft ons goed geadviseerd in mogelijkheden. Levering was ook netjes gegaan!
FOTO VAN BART CAMMERAAT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joke Verhoef en Peter van de Kraats op maandag 28 feb 2022 22 | vestiging Waddinxveen
Keuken en bijpassende vensterbanken en apparatuur gekocht bij Keukenloods in Waddinxveen. Het advies van Peter Wouters was professioneel en creatief. Hij was in staat om in oplossingen te denken.
De monteur Martin Markus was uitstekend. Zeer sociaal, zeer deskundig en loste ook problemen op als die er waren. De communicatie verliep prima en ook de bezorgers deden hun werk professioneel en zorgvuldig.
Reactie of foto toevoegen
“Duizend maal dank”
Door Wim op woensdag 16 feb 2022 22 | vestiging Rotterdam
Ruime keuze, goed geïnformeerd, vriendelijk personeel. Keuken is geplaatst door een zeer vakkundige monteur bijzonder om dat te zien, perfect geplaatst. Duizend maal dank.
Reactie of foto toevoegen
“Geen enkele druk om een keuken bij hun te kopen”
Door Leo Stravers op dinsdag 15 feb 2022 22 | vestiging Zaandam
Prima geadviseerd over aanschaf keuken. Geen enkele druk om bij hun een keuken af te nemen.
FOTO VAN LEO STRAVERS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de aankoop”
Door Bert en Joke de Berk op vrijdag 11 feb 2022 22 | vestiging Zaandam
Bij de keukenloods keuken uitgezocht met goede informatie van de verkoper en tot volle tevredenheid alle apparaten uitgezocht, levering keurig en volgens afspraak uitgevoerd , een geweldige monteur heeft onze keuken geïnstalleerd, alles klopte er ging eigenlijk niets mis. Kortom wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze keuken en zullen de Keukenloods bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN BERT EN JOKE DE BERK
Reactie of foto toevoegen
“Een plezierige ervaring”
Door Chris op vrijdag 11 feb 2022 22 | vestiging Rotterdam
We zijn blij met onze keuken via Keukenloods. We zijn goed geholpen door de medewerkers en kijken terug op een plezierige ervaring zonder opdringerige verkopers.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Bé Oosterhuis op donderdag 10 feb 2022 22 | vestiging Veendam
Afspraak gemaakt goede informatie over kwaliteit keuken gekregen. Direct keuken besteld. Keuken is geleverd op afgesproken datum. Tussentijds is er ook nog contact opgenomen door verkoper i.v.m. dat kookplaat niet optijd geleverd kon worden. Er is een alternatief aangeboden welke beter was, voor de zelfde prijs. Keuken is in 1 dag keurig geplaatst, geen nawerk
FOTO VAN BÉ OOSTERHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Een veer voor het hele team”
Door Dorothea Borgmeijer/ Fred van der Laan op vrijdag 4 feb 2022 22 | vestiging Waddinxveen
Bij de aankoop en installatie onze keuken was de service top. Een goede begeleiding bij de aankoop. De installatie (op tijd) verliep ook voorspoedig en top. De nazorg was ook heel accuraat en zorgvuldig. Kortom De Keukenloods heeft allerhoogste lof verdiend. Een veer voor het hele team.
FOTO VAN DOROTHEA BORGMEIJER/ FRED VAN DER LAAN
REACTIE VAN DOROTHEA BORGMEIJER
De keuken is nu helemaal af.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Jan Hendrik van Meerkerk op dinsdag 25 jan 2022 22 | vestiging Waddinxveen
Goede ontvangst, duidelijke uitleg en eerlijk over wat wel en niet kan. Gemaakte afspraken worden keurig nagekomen.
FOTO VAN JAN HENDRIK VAN MEERKERK
+ Toon extra foto van Jan Hendrik van Meerkerk
+ Toon extra foto van Jan Hendrik van Meerkerk
Reactie of foto toevoegen
“Prima begeleiding”
Door Martin op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Zaandam
Wij hebben in deze roerige tijd een keuken gekocht en vonden de manier vanaf het eerste contact tot levering erg goed opgevolgd. Prima begeleiding met het ontwerpen van de keuken. Via Teams en uiteindelijk in de winkel. Ook de installering was een erg professioneel. Fantastische monteur. De planning liep fantastisch ook hier maximale medewerking.
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie keuken”
Door Emma op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Veendam
Ik heb een super mooie keuken ben er heel blij mee. Er werd voldoende tijd voor je gemaakt en goed mee gedacht over de indeling van de keuken wat het praktisch is.
Goede en vriendelijke service en snel geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Cora Amsing op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Zaandam
Goede informatie, Fredy nam alle tijd en was ook na bestellen altijd bereikbaar en wijzigingen waren nooit een probleem, alles keurig verpakt en compleet afgeleverd op de afgesproken datum, de keuken is prachtig geworden
FOTO VAN CORA AMSING
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door REDER Finance op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Amsterdam
Prachtige nieuwe keuken gekocht voor ons nieuwe pand aan het Oostereiland in Hoorn! Top service, snel en keurig geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Niels van Woensel op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Amsterdam
Na levering bleken dat er 2 onderdelen stuk/gebroken waren en een aantal dingen ontbraken. Na telefonisch contact om deze klachten door te geven, werd ik onbeschoft behandeld en werd het veel te laat opgelost. De jonge mannen die geleverd hadden waren heel netjes en wilden het snel oplossen.
Reactie of foto toevoegen
“Snelle en goede service”
Door Carola op maandag 10 jan 2022 22 | vestiging Waddinxveen
Wij zijn super geholpen bij de keukenloods Waddinxveen. Snelle service en de medewerkers denken goed mee. Er wordt gedacht in mogelijkheden, je zal niet snel een nee horen maar wel opties hoe het anders zou kunnen. Heel fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind...heel goed”
Door Ad van Elsäcker op zondag 9 jan 2022 22 | vestiging Waddinxveen
Kundig advies gehad bij uitzoeken van keuken. Fijne en vlotte opvolging igv vragen
Een goede, eerlijke prijs. Na contract ook nog een flexibele opstelling bij kleine wijzigingen. Persoonlijke inspanning van verkoper (Geert) voor tijdelijke oplossing toen Siemens oven niet op tijd kon leveren. Planning van installatie probleemloos. Installatie kundig en secuur. Blijvend goede respons op vragen, ook na oplevering. Verkoper blijft de contactpersoon van begin tot eind...heel goed !
Reactie of foto toevoegen
“4 pitten ipv 5”
Door Gerda Matser op zondag 2 jan 2022 22 | vestiging Gaanderen
Ik heb een stoves gourmet eiBLK losstaand fornuis gekocht. Duidelijk gezegd, dat ik 5! kookzones wil! De bovenkant die de verkoper liet zien, was afwijkend van hetgene wat ik heb gezien. Hij verzekerde, dat de kookzones anders waren verdeeld op de kookplaat. Dus niet!! 4 kookzones + 1 warmhoudplaat kreeg ik afgeleverd. Toch maar genomen, omdat ik al heel lang zonder keuken zat. Op mijn mail kreeg ik als antwoord, dat ik 'm om kon ruilen. Niet het anwoord waarom ze 4 pitten leveren ipv 5.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige communicatie”
Door Fam. Sinke op dinsdag 28 dec 2021 21 | vestiging Waddinxveen
We werden goed geholpen en geadviseerd. Er werd fijn mee gedacht. Tussentijds konden we altijd terecht met vragen en zijn we altijd goed van informatie voorzien. Prettige communicatie. Keuken is goed geleverd en geplaatst, alles precies volgens planning. We zijn erg tevreden met onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij en tevreden”
Door J.h. Piet op dinsdag 28 dec 2021 21 | vestiging Zaandam
In oktober is onze keuken geleverd. Wij zijn heel erg tevreden. Keuken zelf geplaatst. Zeer goed inmeetwerk. Duidelijke handleidingen. En heel erg compleet wat betreft montage materiaal. We zijn nu een paar maanden verder en ben nog elke dag heel erg blij en tevreden
FOTO VAN J.H. PIET
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met onze nieuwe keuken”
Door Arjan van Rooijen op dinsdag 21 dec 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Ondanks de Corona heeft Peter ons goed geholpen om de juiste beslissing te nemen tijdens de aanschaf van onze keuken. Zelfs toen de showroom niet open was heeft hij een oplossing gevonden zodat we de gekozen materialen live konden zien.
In 1 woord: Super
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Renders op maandag 20 dec 2021 21 | vestiging Nederweert
Super goed geholpen. Ik wilde niet echt n standaard keuken. De verkoper begreep wat ik wilde en sprong daar goed op in. Een aanrader. Goed advies, niet duur, goede kwaliteit.
FOTO VAN RENDERS
Reactie of foto toevoegen
“Prettig gelopen”
Door Janine op dinsdag 14 dec 2021 21 | vestiging Veendam
Fijn geholpen. Contact was prettig. Er is super snel een prachtige keuken geleverd en geplaatst!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Willie Alberts op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Veendam
Nieuwe keuken gekocht in Veendam. Zeer goed voorgelicht door Chiel. Ook inbouw door Renzo en Martijn perfect. Kortom super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie keuken”
Door Patricia Steding op dinsdag 7 dec 2021 21 | vestiging Zaandam
Super vriendelijke geholpen hier! Nemen alle tijd om de wensen van de keuken te bespreken, en mee te denken in het budget wat je er voor hebt. Met als eind resultaat een super mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is helemaal naar wens”
Door Frans van den Blink op maandag 6 dec 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Nieuwe keuken gekocht. Deskundigheid en service van Peter was zeer indrukwekkend. De keuken is helemaal naar wens en compleet geleverd. De montage is uitgevoerd door Martin en ook daar is de deskundigheid erg indrukwekkend.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door J.S. den Boer op maandag 6 dec 2021 21 | vestiging Waddinxveen
In de corona tijd waren wij bezig met de voorbereiding op een verbouwing van de beneden verdieping + een nieuwe keuken. Onze eerste 2 gesprekken met de verkoper waren via een video call en gelukkig mochten we toen weer fysiek langs gaan in de winkel om alle kleuren/onderdelen voor de keuken uit te zoeken. Doordat de verbouwing behoorlijk tegenzat moesten we de geplande datum van de installatie van de keuken verschuiven maar ook hier werd niet moeilijk over gedaan en is uiteindelijk alsnog snel ingepland toen ik wist wanneer de keuken er in kon. Hele fijne service ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Nicole op vrijdag 3 dec 2021 21 | vestiging Zaandam
Keukenloods Zaandam heeft mij fantastisch geholpen bij het uitkiezen van mijn keuken, dachten goed mee over de indeling en de wensen die ik had, en de montage ging heel voortvarend en professioneel.
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door Leon & Gonnie Verschoor op dinsdag 30 nov 2021 21 | vestiging Waddinxveen
De keuken is prachtig. Mooie apparatuur. En sommige delen hadden wij verkeerd besteld maar dat heeft de Keukenloods super goed opgelost. Verder waren er natuurlijk ook in de huidige situatie naleveringen en ook daar was de communicatie heel goed.
Peter Wouters is echt een topper die alles heel goed met ons heeft geregeld en Rene Stigter heeft de installatie verzorgd. Echt grote klasse, wij zijn heel blij!
FOTO VAN LEON & GONNIE VERSCHOOR
REACTIE VAN NIENKE
Wat een prachtig blad, hoe heet die kleur en wat voor materiaal is het?
REACTIE VAN LEON
Het blad is van Keramiek. Wit met een marmer design.
REACTIE VAN NIENKE
Prachtig, veel plezier ermee en bedankt voor de reactie! :)
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Ruut van Baarlen op vrijdag 26 nov 2021 21 | vestiging Rotterdam
Goed inlevings- en meedenk vermogen van de verkoopster. alle gemaakte afspraken tijdens verkoop, zoals levering en plaatsing klopten allemaal als een bus. Uitstekende plaatsing door vakmensen.
FOTO VAN RUUT VAN BAARLEN
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken samengesteld”
Door Ingrid Wijers op vrijdag 26 nov 2021 21 | vestiging Zaandam
Wij zijn ontzettend goed geinformeerd door Dennis en hebben samen met hem een mooie keuken samengesteld. Ook goede uitleg met kiezen van apparatuur, alles is ook keurig geplaatst zonder enig mankement en bovendien was de keuken na plaatsing ook al schoon!
FOTO VAN INGRID WIJERS
Reactie of foto toevoegen
“Op vriendelijke wijze geholpen”
Door J van der Veen op vrijdag 19 nov 2021 21 | vestiging Veendam
Door medewerker van Keukenloods op een duidelijke en vriendelijke wijze geholpen bij het samenstellen van de nieuw keuken. Tijdens het verdere verloop m.b.t bestelling en aflevering correct op de hoogte gehouden.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken”
Door Van Ingen op dinsdag 16 nov 2021 21 | vestiging Zaandam
Wij hebben complete keuken gekocht en zijn deskundig en vriendelijk geholpen ook tijdens telefoontjes met vragen die wij nog hadden werden netjes afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke medewerkers”
Door P.H. Debets op dinsdag 16 nov 2021 21 | vestiging Zaandam
Onze keuken verdiende - niet lang na de installatie - nog enkele aanpassingen. Geen probleem, zeiden de vriendelijke medewerkers van Keukenloods. In no time werden de benodigde aanpassingen besteld en gerealiseerd. Geen gezeur, geen geklaag over de verlangde (betrekkelijk geringen) aanpassingen, nee gewoon snel handelen, vriendelijke te woord gestaan en adequaat gehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenloods”
Door Peter Dirkx op zaterdag 13 nov 2021 21 | vestiging Nederweert
Keuken uitgezocht en besteld. Goede service van de medewerker en meedenkend.
Inmiddels geplaatst, alles compleet en goede montage. Wij zijn zeer tevreden.
Gr Peter Bertien Dirkx
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken”
Door Erik Dijkland op woensdag 10 nov 2021 21 | vestiging Alkmaar
Wij zijn zeer goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken. De verkoper Ber Blokker heeft ons van informatie voorzien en voorbeelden laten zie die we nodig hadden om de keuken uit te zoeken. Op de site van keukenloods konden we vooraf al alle apparatuur vinden die we wilden hebben ook een idee van de frontjes en het blad. In de winkel hebben we het bekeken en een keuze gemaakt.
FOTO VAN ERIK DIJKLAND
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over keuken, maar niet over verkoper”
Door Floris Dallinga op dinsdag 9 nov 2021 21 | vestiging Veendam
Onze keuken is op 27 september ingebouwd, wij zijn zeer tevreden over de uiteindelijke keuken. De materialen lijken tot dus ver van goede kwaliteit. Ook over de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteurs zijn wij erg tevreden. Het klanten contact met de service afdelingen verdient ook complimenten.
Met de specifieke verkoper hebben wij mindere ervaringen. Dit zit hem voornamelijk in zijn deskundigheid, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. Onze keuken moest herhaaldelijk aangepast worden omdat bepaalde zaken, door de verkoper geadviseerd, technisch onmogelijk bleken. Dit betrof zowel de advisering betreffende de bovenkasten en de kookplaat. Ook is gebleken dat afspraken maken met de verkoper lastig was, vermoedelijk dat er iets aan de hand is met het geheugen van deze verkoper. Hij kon zich herhaaldelijk van de gemaakte afspraken niets meer herinneren.

Gezien onze ervaringen met deze specifieke verkoper, zouden wij bij een volgende vervanging van de keuken niet met hem in zee gaan. De keuken werd verder volgens afspraak geleverd en zijn wij door de kwaliteit van de gebruikte materialen, de klantvriendelijkheid van service afdeling en de monteurs tevreden over het bedrijf.
FOTO VAN FLORIS DALLINGA
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Gre Drost op vrijdag 5 nov 2021 21 | vestiging Zaandam
Super goed geholpen in de vestiging in Zaandam. Geen vraag was te gek. De keuken staat ook heel goed in elkaar. Prima monteur. Niets anders dan lovende woorden over Keukenloods. Ben er heel blij mee. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Fam. P Hooijmans op vrijdag 5 nov 2021 21 | vestiging Alkmaar
De keuken is naar tevredenheid geplaatst. Er is goed naar ons geluisterd bij het bestellen van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de service”
Door Don Swanink op dinsdag 2 nov 2021 21 | vestiging Amsterdam
Ik heb een volledige keuken gekocht bij keukenloods Amsterdam. Ik ben erg tevreden over de service en het meedenken in de ideale opstelling van de keuken. Peter onze contactpersoon kwam met goede ideeën en dacht goed mee over bepaalde zaken waar wij niet eens aan gedacht hadden. Het enige minpunt is dat de vaatwasser die wij besteld hadden niet meer leverbaar was. Het alternatief wat werd aangeboden konden we aanschaffen tegen een meerprijs van eu 200,-. Dit vonden we erg jammer na telefonisch gebeld te hebben met de klantenservice zijn we eruit gekomen en hebben we de het nieuwer model gekregen tegen een meerprijs van EU 100,-. Al met al goed opgelost dus.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf nieuwe keuken”
Door Maril van goor op dinsdag 2 nov 2021 21 | vestiging Nederweert
We hebben goed advies gekregen en de monteurs waren heel vriendelijk en meedenkend.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door Martin Tiemessen op maandag 1 nov 2021 21 | vestiging Gaanderen
Zeer behulpzaam bij het samenstellen van onze keuken. Meerdere keren in Gaanderen geweest om samen tot een hele mooie samengestelde keuken te komen. Keuken werd keurig op tijd geleverd en gebouwd.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf van nieuwe keuken is prettige ervaring”
Door G.J. Meijer op donderdag 21 okt 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Na eerst online onderzoek gedaan te hebben, door ervaringen van anderen bij Keukenloods terecht gekomen. Deze ervaringen bleken volkomen terecht, uiterst vriendelijk en bekwaam geholpen door Peter Wouters. Geen opdringerige verkooptechnieken maar gewoon serieus en vrijblijvend advies. Na aanschaf is bij installatie gebleken dat ook deze fase door Keukenloods goed geregeld is. Installateur Martin van MarkUS projects bleek een zeer secuur werkend persoon. Door toedoen van deze 2 mensen is de aanschaf en plaatsing van onze nieuwe keuken een prettige ervaring geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Een goede en fijne ervaring”
Door familie Hoos op woensdag 20 okt 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Heel prettig advies, waar Peter de tijd nam om met ons door alle mogelijkheden heen te lopen, voor en nadelen af te wegen, en daarmee de goede keuzes te maken. Helder en duidelijk, ook voor zaken waar wij niet direct aan gedacht hadden. De bestelling, levering en montage gingen ook allemaal helemaal goed, en de service erna voor wat restpuntjes was ook top! Al met al echt een hele goede en fijne ervaring, en o ja, we hebben een prachtige keuken staan nu!
Reactie of foto toevoegen
“De volgende keer weer naar Keukenloods”
Door Marjo op vrijdag 15 okt 2021 21 | vestiging Nederweert
Het is niet onze eerste keuken van keukenloods. Na onze eerste keuken van hun was het niet meer dan logisch dat de tweede weer van hun zou worden. Je word vriendelijk te woord gestaan en er word goed mee gedacht. Informatie over de levering en plaatsen is correct. De monteurs denken ook mee in het belang van jou. Er zat een kleine beschadiging in een deurtje. Dat is meteen opgenomen en snel hersteld. Bij een volgende keuken zal ik weer naar keukenloods gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Erg ontevreden”
Door D. Rodenburg op woensdag 13 okt 2021 21 | vestiging Utrecht
Ga hier niet naartoe. Zodra de handtekening is gezet is de service om te huilen. Een lijstje aan slechte ervaringen:
- De offerte zat vol fouten. Als leek zijn de offertes moeilijk te lezen, gelukkig kwamen we zelf op tijd achter fouten.
- De hulp in de winkel is niet ervaren genoeg. We hadden iemand die haar eerste keuken verkocht. Een proces vol fouten waar geen excuses voor worden aangeboden. Sterker nog: er zijn dingen beloofd die ze niet konden waarmaken. Vervolgens is er keihard ontkend dat ze dit hebben beloofd.
- De enige respons die je krijgt is: 'we willen niet in discussie over wie de fout is, maar laten we kijken naar een oplossing'. Ik heb nog nooit een klantenservice meegemaakt die verantwoordelijkheden zo erg van zich afschuift. Oplossingen zijn overigens niet in de trant van goed maken of een tegemoetkoming.
- Veel fouten worden toegeschreven aan de extreme drukte door corona. Het kan natuurlijk drukker zijn, maar dat is geen excuus voor de slechte kwaliteit. Ook moet je dan geen radiospotjes voor Keukenloods laten draaien om meer klanten binnen te hengelen die je toch niet kunt bedienen.
- Last but not least: de levering van de vaatwasser wordt telkens uitgesteld. Hoe mooi de beloftes ook waren vooraf, nu zegt Keukenloods slechts 'een tussenpersoon' te zijn en krijgen we via automatische gegenereerde mailtjes steeds te horen dat de levering weer een paar weken later wordt. Een echt goede klantenservice zou, zeker na alle slechte ervaringen, een persoonlijker manier hanteren.

De uitgebreide service tijdens het verkoopproces wordt na de handtekening omgezet in een onpersoonlijke service, waarin fouten niet worden toegegeven en je er maar mee te dealen hebt. Wij komen hier nooit meer terug.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie L keuken”
Door Peter Peijnenburg op dinsdag 12 okt 2021 21 | vestiging Zaandam
Wij hebben een L keuken gekocht We zijn vriendelijk en vakkundig geadviseerd en met ons budget hebben we een heel mooie keuken gekregen die vakkundig geinstalleerd is door Keukenloods.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Cameron Klein op dinsdag 12 okt 2021 21 | vestiging Roosendaal
Ik heb een kookeiland gekocht met 3 losse kasten. De verkoper heeft de keuken precies zo gemaakt als ik hem hebben wou! Perfecte service
Reactie of foto toevoegen
“Keukenloods”
Door Jack van Kaam op dinsdag 12 okt 2021 21 | vestiging Roosendaal
We zijn happy met onze keuken......In Roosendaal hebben ze ons goed geholpen met de keuze van de juiste materialen en apparatuur.......Alles werd netjes geleverd volgens afspraak en op de aangeven plek weg gezet. een min puntje, anders was het super goed geweest. Bij de bora kookplaat waren niet de juiste onderdelen geleverd om het afvoer kanaal aan te sluiten. Met een telefoontje is dit binnen een dag als nog geregeld zodat de keuken op tijd klaar was.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenloods”
Door Casper op woensdag 6 okt 2021 21 | vestiging Gaanderen
Wij hebben een keuken gekocht voor een vakantiewoning. De afgelopen jaren hebben wij voor onze vakantiewoningen inmiddels vier keukens bij de Keukenloods gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de goede adviezen, de levering volgens afspraak en vooral de kwaliteit van de keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie blauwe keuken”
Door Peter Risseeuw op dinsdag 5 okt 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Keuken gekocht en geplaatst door keukenloods. Heel goede monteur werkt netjes en snel, enig min puntje blauwe keuken is geleverd met witte plinten, deze konden niet in het blauw worden geleverd volgens verkoper. Dat is jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Familie Zwarteveld op dinsdag 5 okt 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Goed geïnformeerd over hoe en wat we het beste konden nemen door de verkoper en regelmatig op de hoogte gehouden en op af gesproken datum ook geleverd het was allemaal perfect geregeld klasse!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne advies en goede tips”
Door Monica op maandag 27 sep 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Hier een keuken gekocht en prima geholpen (goed advies en tips gekregen). Ook levering en plaatsing ging geheel volgens afspraak. Plaatsing keuken ging voorspoedig op een paar kleine dingen na die in redelijke korte tijd, ondanks vakantieperiode, goed zijn opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Tom Admiraal op maandag 20 sep 2021 21 | vestiging Nederweert
Wij hebben een complete keuken uitgezocht, inc Bora en Quooker. Het was een prettig gesprek met goed advies. Ook bij het inmeten werd er goed geadviseerd en bij het installeren van de keuken waren de monteurs erg flexibel.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met nieuwe keuken”
Door Ron de Haan op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Nederweert
Een half jaar geleden een nieuwe keuken gekocht en deze is 3 maanden geleden geplaatst. De monteurs hebben erg goed hun best gedaan en de keuken natuurlijk vakkundig geplaatst, ook hebben ze alles netjes opgeruimd. Wij zij dus erg tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RON DE HAAN
Reactie of foto toevoegen
“Aanpassing huidige keuken”
Door Martijn Korremans op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Zwaag
Hebben goed meegedacht om onze huidige keuken aan te passen, zo tot een mooie keuken gekomen waar we heel tevreden mee zijn.
FOTO VAN MARTIJN KORREMANS
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met nieuwe keuken”
Door Bob Verboom op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Aangenaam gesprek met deskundige filiaalmanager. Er wordt goed meegedacht en voor alles is een oplossing! Plaatsen van de keuken hetzelfde verhaal: aardige vakkundige monteur was stipt op tijd en ook hier was de sky the limit, er moesten wat aanpassingen gedaan worden en dat was allemaal geen probleem. Ontzettend blij met mijn nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Antonie op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Zaandam
Super geholpen, erg klantvriendelijk. Luisteren goed naar je wensen en passen alles voor je aan. Volgende keuken word ook sowieso keukenloods!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door R El oussaidi op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Zaandam
Werden goed geholpen en keuken snel geleverd zijn hun afspraak nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Maickel van Moergastel op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Roosendaal
Super geholpen met de nieuwe complete keuken. Van begin tot en met oplevering goed en professioneel begeleiding. Een aanrader!
FOTO VAN MAICKEL VAN MOERGASTEL
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door willem damme op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Roosendaal
Het was prima geregeld en alles klopte ook de afleveringsdatum. Ook het plaatsen van de extra kasten en koelkast en afwas machine klopte tot in het kleinste detail precies volgens de tekening. De verkoper Walter Gelderblom verdient alle lof daar hij alle tijd en goede voorlichting gaf hoe alles moest komen.
FOTO VAN WILLEM DAMME
Reactie of foto toevoegen
“Betrokken medewerker”
Door M Brandhorst op maandag 13 sep 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Via vrienden hierheen gestuurd prima ontvangst en een zeer betrokken medewerker die niet iets wilde verkopen maar met ons meedacht hoe en wat de mogelijkheden waren via tekening

Aanvulling ontvangen 14 september 2021: Bijna alles is gedaan alleen nog nalevering oven week 38 en een onderplint die verkeerd was gezaagd verder prima afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet compleet”
Door Nick op dinsdag 7 sep 2021 21 | vestiging Zaandam
Slechte service keuken staat al een jaar en is niet steeds niet compleet nooit meer
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Jeroen op donderdag 2 sep 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Wat een fijne zaak is de Keukenloods in Waddinxveen! We zijn uitstekend geholpen door Peter Wouters. Het uitzoeken van onze nieuwe keuken was een feestje. Ook de service achteraf was heel goed! Dat hebben we bij andere zaken wel eens anders meegemaakt. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Luuk W op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Gaanderen
Volledige keuken gekocht bij Keukenloods Gaanderen. We hadden al enkele offertes van andere bedrijven, en wisten ondertussen wat we wilden. Bij de keukenloods was men in eerste instantie wat huiverig om met ons aan de slag te gaan (" ...we gaan niet zo maar voor niets een keuken ontwerpen en offreren" ...). Uitgelegd dat dit ook niet voor de vorm was maar dat we oprecht interesse hadden. De adviseur ontdooide wat en kreeg ons erg enthousiast doordat hij nog met best goede ideeën kwam. Doordat wij ook steeds enthousiaster werden, werd het uiteindelijk een zeer prettig advies gesprek met een mooi ontwerp en een scherpe prijs. Geheel tegen onze verwachting in bleek Keukenloods exact dezelfde luxe frontjes te kunnen leveren tegen de scherpste prijs. Toen besloten om het ' erop te wagen'. Leveringsafspraak gemaakt, en enkele maanden later werd de keuken geplaatst. Ondertussen werd er netjes contact gehouden middels een web portal waar status en voortgang en offerte terug te vinden zijn. De keuken werd netjes geplaatst, geheel volgens afspraak en de installateurs hadden het afval ook keurig gesorteerd en opgeruimd achter gelaten. Achteraf bleken er nog wel een paar rest puntjes te zijn. Een deurtje hing scheef, de kraan wiebelde een beetje en een deel van het aanrechtblad was niet erg strak uitgelijnd. met name dat laatste irriteerde wat. Omdat er nog een nalevering gepland stond van de spatranden, werden deze punten na overleg meegenomen bij de nalevering. De installateur heeft vervolgens al deze puntjes helemaal netjes opgelost. Wat ons betreft dus een dikke pluim aan keukenloods voor de scherpe offerte en de goede service!
FOTO VAN LUUK W
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede ervaring”
Door Nienke Eversdijk op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Amsterdam
Super goede ervaring met keukenloods Amsterdam. Wij hebben een keuken gekocht in de lockdown. Daardoor was de showroom niet open. De verkoper kwam bij ons thuis en was super vriendelijk. Hij wist onze wensen precies om te zetten in een tekening. De prijs van de keuken was ook top, dus we hebben vrij snel besloten dat we over gingen tot aankoop. De keuken werd keurig op tijd geleverd en is volledig naar wens! Super goede ervaring dus.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd en geplaatst”
Door AvdV op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Zaandam
Al mijn derde keuken gekocht bij de Keukenloods en ik zou hier zo nog een keuken kopen! Altijd super goed geholpen. Kwalitatief zeer goede keukens en betaalbaar.
FOTO VAN AVDV
REACTIE VAN MIKE
Prachtige keuken! Welke kleur is dit en van het blad? wij zijn op zoek naar een vergelijkbaar design. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goed gedaan”
Door Cagdas op vrijdag 6 aug 2021 21 | vestiging Amsterdam
Happy with Keukenloods - they handled our project professionally, delivered the material on time, installed the kitchen on time and also managed any problems with great effort!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Jaap Hoeksma op maandag 2 aug 2021 21 | vestiging Zaandam
Goed geholpen door Marcus, begon gelijk te vragen wat de wensen en hoe de keuken eruit moest komen te zien. Al schetsend, pratend en informerend kwamen we al gauw op een idee. Details en hoe bepaalde dingen eruit komen te zien, vrij rond kijkend en aandacht in het overleg. Lekker bakje koffie en de keuken stond op papier. het verdere verloop van detail tekeningen, het opmeten thuis waar de keuken geplaatst wordt zorgvuldig en goed in overleg uitgevoerd. Aflevering van de keuken was tip top in orde. Gewoon goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenloods
aAlkmaar (40 ervaringen), Koedijkerstraat 29, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 515 22 73
bAlmere (38 ervaringen), New Yorkweg 111, 1334 NB Almere, tel 036 - 529 03 03
cAmsterdam (112 ervaringen), Sijsjesbergweg 1, 1105 AL Amsterdam, tel 020 - 365 45 94
dDrunen (33 ervaringen), Thomas Edisonweg 4, 5151 DJ Drunen, tel 0416 - 53 47 51
eGaanderen (80 ervaringen), Slakweg 84, 7011 EZ Gaanderen, tel 0315 - 34 04 04
fNederweert (38 ervaringen), Pannenweg 426, 6031 RK Nederweert, tel 0495 - 62 53 83
gRoosendaal (87 ervaringen), Belder 12c, 4704 RK Roosendaal, tel 0165 - 56 74 40
hRotterdam (67 ervaringen), Stadionweg 37A, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 203 59 80
iUtrecht (59 ervaringen), Europalaan 95 B, 3526 KP Utrecht, tel 0226 - 35 53 40
jVeendam (77 ervaringen), Transportweg 18, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 74 50 08
kWaddinxveen (149 ervaringen), Kanaaldijk 36D, 2741 PA Waddinxveen, tel 0182 - 61 22 22
lWatergang (14 ervaringen), De Dollard 4, 1454 AV Watergang, tel 020 - 436 33 93
mZaandam (225 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 30 30
nZwaag (51 ervaringen), De Factorij 63A, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 26 82 06
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.