Feedback
8,8

Keukenloods

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenloods.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenloods
Waarom een keuken kopen bij Keukenloods.nl?
• 14 winkels + 1 afhaalcentrum
• Goed advies met een kop koffie
• Altijd een eerlijke prijs

KEUKENS MET EEN GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING
Bij Keukenloods.nl kun je jouw ideale keuken uitzoeken. Onze keukens zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Je kunt naast een keuken ook keukenapparatuur uitkiezen. Van kraan tot vaatwasser, wij hebben een ruim aanbod keukenapparatuur van verschillende bekende merken zoals Miele, Siemens, Bosch en Boretti (en nog 104 andere merken). Zo krijg je een complete keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

KEUKENS OP VOORRAAD
In ons magazijn hebben wij de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Daarnaast heeft Keukenloods.nl ook een aantal voorbeeldkeukens samengesteld die volledig bij jou thuis kunnen worden geïnstalleerd inclusief inbouwapparatuur. Je kunt uiteraard ook de voorraad keukens naar eigen inzicht samenstellen.

KEUKEN MODELLEN
Wanneer jouw ideale keuken niet op voorraad is, zijn keukens in de stijlen landelijk, modern en greeploos ook bij ons te bestellen. Ben je in het bezit bent van een keuken-offerte? Dan kun je die naar ons sturen. Wij doen dan een offerte check en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor je keuken.

KEUKENADVISEUR BIJ JOU THUIS
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

VAKKUNDIG GEÏNSTALLEERD
Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.
Ervaringen
Er zijn 628 ervaringen over Keukenloods. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren348 ervaringen
4 sterren230 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster25 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Super”
Door Ingrid Sugijanto op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Drunen
Ik vind team Keukenloods Drunen een geweldig team ! Klantvriendelijk, super service, ze denken altijd met je mee. Je voelt ook dat je eerlijk behandeld wordt. En niet zoals ik het gevoel had bij andere keuken winkels, waar men met een belachelijk hoge prijs start en `opeens` men toch `even` 50% korting kan geven. Dat heb ik altijd bijzonder gevonden. Team Drunen, nogmaals mijn complimenten, dankjewel voor jullie goede hulp en service, ga zo door. Ik zou zeker mensen aanraden om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Kort maar krachtig”
Door Roelof Hellinga op woensdag 25 mrt 2020 20 | vestiging Veendam
Contact met medewerkster van keukenloods was super: goede ontvangst, vriendelijk, verstand van zaken, goede service, nemen de tijd voor je.
FOTO VAN ROELOF HELLINGA
Hoekkeuken
REACTIE VAN SITA HELLINGA
Ik ben zeer tevreden over onze nieuwe keuken en ook over Keukenloods Veendam hoe het van A totZ is geregeld. Topkwaliteit voor een goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rik op maandag 23 mrt 2020 20 | vestiging Zaandam
Hele mooie witte hoogglans keuken, greeploos alles erop en eraan, goede prijs kwaliteit verhouding, goede service en tekeningen, zeer tevreden

Eerdere ervaring van 8 maart 2019: Ik heb een mat zwarte luxe keuken gekocht, conform afspraak snel geleverd, goede service

Eerdere ervaring van 5 september 2017: ik heb 4 keukens besteld voor in een pand, de keukens zijn door keukenloods ingemeten en er was goede service en advies
FOTO VAN RIK
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring met wat minpuntjes”
Door N. De winter op maandag 23 mrt 2020 20 | vestiging Zaandam
Wij hebben de hele keuken besteld bij keukenloods zaandam, omdat de verkopen onze keuken verkeerd had ingetekend is er miscommunicatie ontstaan en hebben wij een kleinere wasbak gekregen dan wat wij in eerste instantie hadden besteld.. de verkoper geeft aan dit te hebben besproken via telefoon en ik kan mij daar niet van herinneren. Dus eventueel telefoongesprekken opnemen zodat je het later terug kan luisteren. En bewaar je 1ste orderbevestiging zodat je later alles kan nachecken. Verder is de keuken netjes. Alleen vonden wij bij het opruimen in de berg afval na het monteren (laten doen door keukenloods) een terugslagklep voor de afzuigkap. Deze hadden we inmiddels zelf al aangeschaft aangezien er erg veel koude luchtbhet huis binnen kwam. Biet zo netjes deze niet te plaatsen en gewoon tussen het afval te verstoppen. Verder ben ik erg tevreden over de apparatuur en de look van de keuken.. Al met al was het een prima ervaring met wat minpuntjes
FOTO VAN N. DE WINTER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere keukens zelf gemonteerd”
Door Dave walman op maandag 23 mrt 2020 20 | vestiging Zaandam
Er word altijd goed meegedacht . Wij zelf vinden het altijd fijn om één contact persoon te hebben aangezien wij meerdere keukens kopen bij hun.
REACTIE VAN DAVE WALMAN
Mooie keukens
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ruud G. op maandag 23 mrt 2020 20 | vestiging Zaandam
We zijn supergoed geholpen bij KL Zaandam en hebben een prachtige keuken gekregen. Montage door twee vakmensen gedaan. Alles liep keurig volgens plan en we werden goed op de hoogte gehouden door e-mail. Top !!!
FOTO VAN RUUD G.
Keuken tweezijdig
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend in prijs vs kwaliteit”
Door peter van wassem op maandag 23 mrt 2020 20 | vestiging Zaandam
ik heb voor verhuurde objecten vaker keukens gekocht in Zaandam.
een uitstekende prijs kwaliteit verhouding en meedenkende verkopers.
Reactie of foto toevoegen
“Proces goed verlopen”
Door I. op donderdag 19 mrt 2020 20 | vestiging Zaandam
Ik ben goed geholpen door Pierre in de Keukenloods Zaandam. De ruimte om mee te werken was niet groot maar toch zitten alle apparatuur er in. Geen gedoe en we gingen lekker snel door alle opties heen wat ik als prettig ervaarde.

Aanvulling ontvangen 24 maart 2020: Mijn aankoop is geleverd en we hebben het zelf gemonteerd. Levering was helemaal goed, we moesten even wachten op de lift maar de mannen waren super vriendelijk. Alles was compleet dus dat was ook erg prettig. Het contact verliep het hele proces goed.
Reactie of foto toevoegen
“Wordt prima opgepakt”
Door MT Thoben op donderdag 19 mrt 2020 20 | vestiging Zwaag
Prima ervaring gehad. Goede klantvriendelijke service en fijne begeleiding in het koopproces.

Aanvulling ontvangen 24 maart 2020: We hebben een keuken gekocht bij Keukenloods. De aankoop is geleverd en gemonteerd. Dit is prima bevallen. Er zijn nog een paar opleverpunten, maar die worden prima opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Bensiamar op woensdag 18 mrt 2020 20 | vestiging Roosendaal
Op tijd geleverd en goede kwaliteit.ben er hartstikke tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen
“Super hulp gehad”
Door Aron Bloemendaal op woensdag 18 mrt 2020 20 | vestiging Zaandam
Super goed geholpen door Dennis! Alles was op voorraad dus snel te leveren op afroep. Moest in een appartement op 3 hoog geleverd worden in de binnenstad. Kwamen met een vrachtauto en lift, dat was fantastisch!
FOTO VAN ARON BLOEMENDAAL
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Wallet op woensdag 18 mrt 2020 20 | vestiging Zaandam
We zijn zonder afspraak binnen gelopen, ondanks dat het heel erg druk was. hebben ze toch tijd weten vrij temaken voor ons en alle tijd genomen om ons goed te helpen.

Aanvulling ontvangen 18 maart 2020: We hebben daar een komplete keuken gekocht inclusief inbouw apparatuur. En de keuken hebben we zelf gezet. De keuken hebben ze netjes geleverd op de afgesproken datum.
Reactie of foto toevoegen
“Over all erg tevreden”
Door Vincent van S. op dinsdag 17 mrt 2020 20 | vestiging Zaandam
We hebben sinds 4 weken onze nieuwe keuken, daar zijn we erg blij mee. Tijdens het uitzoeken werden we goed geholpen er werd meegedacht. De verkoopster vond het ook geen probleem om de eerste tekening helemaal opnieuw te doen met een andere indeling en andere kleuren en grepen. De communicatie verliep goed en we werden goed op de hoogte gehouden van de status van de levering. Voor de aflevering werd er netjes een tijdsblok afgesproken waarin ook werd geleverd, erg prettig. De installatie afspraak werd helaas uitgesteld last minute, dat was een teleurstelling maar de volgende afspraak werd netjes nagekomen. De keuken werd in 1 dag geplaatst en alles werd netjes afgewerkt. Helaas was er een lekkage in het gootsteen kastje. Ik heb dat direct gemeld en dezelfde dag kwam er nog iemand, echt top. Helaas kwamen we er om half 5 achter dat het nog druppelde, dus nog een keer gebeld en om 6 uur stond er nog een monteur om het probleem te verhelpen. We zijn er alleen achter gekomen dat de koel/ vries combinatie niet helemaal naar wens is. Het vries gedeelte is erg klein en het is niet makkelijk om dingen uit de laden te halen. Overall genomen zijn we erg tevreden over keukenloods en staan we met plezier in onze keuken te koken.
FOTO VAN VINCENT VAN S.
Net afgewerkte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Han Hopman op dinsdag 17 mrt 2020 20 | vestiging Alkmaar
Zeer deskundig advies. heeft ons heel erg geholpen met de keuze die we uiteindelijk hebben gemaakt. Pretig contact en alles waar gemaakt wat beloofd was. Jammer dat de emballage niet werd meegenomen Wendat wedaar zelf voor verantwoordelijk waren. Zou keukenloods aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Bianca op zondag 15 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Goede info gekregen alhoewel we wel graag wat ideeën van hun kant hadden gehad. Maar verder alles prima geregeld en meegedacht. Wij hebben hen al bij meerdere mensen aanbevolen.
FOTO VAN BIANCA
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Theo Faasse op dinsdag 10 mrt 2020 20 | vestiging Drunen
Deskundig en vriendelijke medewerker. Het plaatsen van keuken is ook goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door M. de Vreeze op dinsdag 10 mrt 2020 20 | vestiging Zaandam
Deskundige montage van de keuken met ook wat handige improvisatie.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Ricardo & Tamara op dinsdag 10 mrt 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Wij hebben een hele goede ervaring met de Keukenloods in Waddinxveen. Een hartelijk ontvangst door Peter, waarmee we direct een goed gevoel kregen voor onze keuken. Hij heeft ons in de keuze heel goed geholpen, gewezen op praktische zaken en goede opties laten zien. De monteur was ook een hele fijne man, iemand met veel ervaring en kennis. De keuken is heel mooi geworden en we zijn heel tevreden. We hebben nog wat kleine puntjes open staan die ze aankomende vrijdag komen verhelpen. Van begin tot (bijna) einde helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keukens”
Door guido op maandag 9 mrt 2020 20 | vestiging Waddinxveen
complete keuken hier gekocht en laten plaatsen. op het ontbreken van 1 klein hoek plintje na keurig en in 1 dag geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Milou op maandag 9 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Na 5 keukenverkopers afgelopen te zijn moet ik bekennen mij enigszins depressief te voelen. Na alle opdringerige verkopers was het echt een verademing toen ik bij de naar introvert neigende Andrea bij Keukenloods Utrecht binnen stapte. Heerlijk, geen verkoop geouwehoer, maar gewoon iemand die mij wilde helpen de beste keuken voor mij te vinden. Andrea stond op elk moment voor me klaar, wanneer ik twijfelde aan bepaalde keuzes was ze direct bereid nog eens door alles heen te lopen. Ook toen ik eenmaal had getekend hield haar service zeker niet op. Zeker een aanrader om eens bij haar aan te wippen! De enige reden dat ik hier geen "super" beoordeling geef is de wat slechte communicatie vanuit het magazijn nadat er een onderdeel moest worden vervangen. Hierdoor heb ik tot twee maal toe voor niets thuis gewacht op een monteur. Gelukkig is ook dit door Andrea herstelt.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al tevreden”
Door Jan op maandag 9 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Heb zeer goede ervaringen met verkoper Dirk en ook de kwaliteit van de keuken is zeer goed. Keukenloods heeft een prachtige showroom en mooie spullen. Wat betreft communicatiemogelijkheden, interne communicatie en levering van de keuken ben ik gematigd tevreden. Jullie zijn zeer slecht telefonisch bereikbaar, ook op mijn mails wordt laat gereageerd. Ben een ondernemer die snel wil schakelen en ook graag snel antwoorden op vragen wil. Daar moet ik veel moeite voor doen. Toen de keuken werd geleverd reed de vrachtwagen door omdat er nog niet betaald zou zijn. De mannen waren erg onvriendelijk tegen mijn personeel. Snap dat jullie een extern bedrijf hebben voor leveringen maar misschien goed het hier eens over te hebben. Ik probeerde keukenloods te pakken te krijgen maar ik kreeg niemand te pakken tiende vrachtwagen met keuken weer was weggereden. Na lang bellen kreeg ik eindelijk iemand te pakken die concludeerde dat de keuken al wel was betaald waarna die alsnog werd geleverd. Al met al tevreden maar wel wat punten voor verbetering vatbaar
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Willem Beumer op zondag 8 mrt 2020 20 | vestiging Gaanderen
Hiervoor zij we bij verschillende andere gerenomeerde zaken geweest en gingen met lage verwachtingen naar onze eerste afspraak bij Keukenloods Gaanderen. Daar zijn we heel erg goed en plezierig geholpen door Willem die overal de tijd voor nam, goed naar onze wensen luisterde en met een prachtig voorstel kwam dat ook nog zeer betaalbaar bleek te zijn. Niet dan lof over Willem die ook later toen we aanvullende vragen hadden het fijn vond om ons te helpen en ons b.v. toch nog even een ander keukenblad wilde laten zien omdat hij dacht dat dit nog mooier zou passen wat ook bleek te kloppen. Ook de oplevering ging perfect zoals afgesproken was en alle was compleet en werkte. Helemaal top dus. Wij kunnen de Keukenloods iedereen aanbevelen gelet op de zeer goede service en de zeer scherpe prijzen.
Reactie of foto toevoegen
“Klant stond centraal”
Door Jordy op zaterdag 7 mrt 2020 20 | vestiging Zwaag
Erg goed advies gehad, met name rondom het kiezen van apparatuur en het inrichten hiervan. Ik kon goed merken dat de wensen van de klant centraal stonden.
FOTO VAN JORDY
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door J. Schaafstal op woensdag 4 mrt 2020 20 | vestiging Veendam
We hebben complete keuken gekocht met inbouwapparatuur. Medewerker van keukenloods heeft ons goed geadviseerd en laten zien wat de mogelijkheden zijn. Ze zijn praktisch ingesteld! Het moet niet alleen mooi lijken maar het moet ook plezerig zijn om de keuken te gebruiken. Vervolgens werd de keuken volgens afspraak geleverd en de volgende dag professioneel geplaatst. Prima zaak en prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Passieve houding”
Door Leo Konings op dinsdag 3 mrt 2020 20 | vestiging Nederweert
Bestelproces na 3x eindelijk gelukt. Bij levering gasfornuis defect, spoelbak defect, werkblad beschadigd. Levering bijkeuken incompleet. Passieve houding....
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Manon & Sjoerd op maandag 2 mrt 2020 20 | vestiging Rotterdam
We zouden (en inmiddels hebben) het iedereen aanraden om een keuken bij keukenloods te kopen. We zijn zeer tevreden over het team in Rotterdam, Daphne heeft ons super geholpen met de aankoop en de plaatsing ging ook perfect! 10/10
Reactie of foto toevoegen
“Korte lijnen”
Door quinto op maandag 2 mrt 2020 20 | vestiging Nederweert
Voor ons , als bedrijf, is het belangrijk dat de lijnen kort zijn. Nederweert vertaald onze wensen snel en helder. Het plaatsen laten wij altijd over aan de mensen van Keukenloods die eveneens servicegericht zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Roland Morsink op vrijdag 28 feb 2020 20 | vestiging Utrecht
We hebben een mooi kookeiland besteld met kastenwand. Qua uitstraling wisten we meteen wat we wilden, doordat ze een heel mooi demo exemplaar hadden staan. Verder hebben we erg goed advies gekregen. Onze ideeen werden begrepen en daarop werd het advies voor de indeling aangepast. Andrea hielp ons en we konden duidelijk merken dat zij erg veel ervaring heeft. Inmiddels is de keuken geplaatst en deze is helemaal zoals wij hem wilde hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Niets was te veel”
Door Susanne Oosterman op donderdag 27 feb 2020 20 | vestiging Utrecht
We hebben een volledig nieuwe keuken aangeschaft bij en laten plaatsen door Keukenloods Utrecht. We hebben een warm contact opgebouwd met onze adviseur Amanda en geen vraag of aanpassing was haar te veel.

Aanvulling ontvangen 2 maart 2020: De keuken is al geleverd en gemonteerd. Dit is beiden goed bevallen, bij het leveren hebben de bezorgers rekening gehouden met de leefbaarheid in de ruimte en ook het monteren ging geheel volgens plan!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Kamiel op donderdag 27 feb 2020 20 | vestiging Zaandam
Complete keuken gekocht, goed geholpen in de winkel met het ontwerp. Zaandam is een fijne ruim opgezette winkel waar je alle apparaten kunt uittesten dat vonden wij met name erg fijn (je weet wat je koopt, niet uit een boekje). Levering volgens afspraak met verhuislift naar 3 hoog, verliep uitstekend. Plaatsen hebben we door een loodgieter laten doen, maar achteraf liever door keukenloods willen laten doen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door K. de Jong op woensdag 26 feb 2020 20 | vestiging Waddinxveen
wij werden bij het uitzoeken van de keuken goed geholpen en geadviseerd. Ook over het plaatsen van de keuken zijn wij heel tevreden. Goed werk geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Dennis op dinsdag 25 feb 2020 20 | vestiging Amsterdam
Hier onlangs een keuken met bijbehorend apparatuur gekocht. Mooie kwaliteit keuken, zelf al veel voorwerk gedaan qua uitzoeken apparatuur. Een goede voorbereiding scheelt bij het maken van juiste keuzes.

Aanvulling ontvangen 26 februari 2020: Het is geleverd en gemonteerd. Dit was prima, op een beschadiging op de muur na. Dit is financieel verder prima afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Prima in orde”
Door Gerrit Andela op dinsdag 25 feb 2020 20 | vestiging Zaandam
Een keuken, goed advies, alleen jammer dat oorspronkelijke verkoper/adviseur halverwege het proces weg ging uit het bedrijf en een ander het overnam
Kwaliteit lijk prima in orde
FOTO VAN GERRIT ANDELA
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Carbo op dinsdag 25 feb 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij hebben een gehele keuken gekocht bij Keukenloods Utrecht. Goed geholpen en al onze vragen zijn goed beantwoord tijdens het hele proces! Ons huis was een week eerder klaar, wij hebben toen keukenloods gebeld of de keuken een week eerder geplaatst kon worden. En dit was binnen no-time geregeld en konden wij een week eerder genieten van onze kreuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door Hanane Kaid op maandag 24 feb 2020 20 | vestiging Utrecht
Geholpen door medewerker Mirza. Wat een top verkoper! Vanaf het eerste contact heel betrokken en behulpzaam. Hij heeft ons goed geadviseerd bij het uitzoeken van onze keuken en apparatuur

Aanvulling ontvangen 24 februari 2020: De keuken is al gemonteerd. Dit hebben wij laten doen en is niet door Keukenloods gedaan. Dit is onze eigen keuze geweest overigens.
Reactie of foto toevoegen
“Heel positief”
Door Mirjam van Dijk op maandag 24 feb 2020 20 | vestiging Zaandam
Ik heb een keuken en apparatuur gekocht. Ik ben heel tevreden over het advies en de prijs-kwaliteitverhouding. Mijn vorige keuken heb ik ook bij Keukenloods Zaandam gekocht en ook daar was ik zeer tevreden over.

Aanvulling ontvangen 25 februari 2020: Mijn aankoop is geleverd en gemonteerd. Dit is heel goed bevallen. De keuken is mooi afgewerkt en de monteurs hebben de keuken goed geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door van Zutphen op zondag 23 feb 2020 20 | vestiging Utrecht
Nieuwe keuken gekocht. Zeer tevreden, alles was compleet en werd op tijd geleverd. Contacten verliepen ook goed.
REACTIE VAN VAN ZUTPHEN
tekst
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Richard Schroevers op dinsdag 18 feb 2020 20 | vestiging Roosendaal
Complete keuken, prachtig design met eerlijk advies gekregen over aantal keuzes die we aanvankelijk gemaakt hadden. Hebben een prachtige keuken nu, had niet anders gewild.
FOTO VAN RICHARD SCHROEVERS
Keuken met ingebouwde afzuiging
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk goede oplossing”
Door Frank Wijn op dinsdag 18 feb 2020 20 | vestiging Amsterdam
We zijn over het algemeen goed geholpen. Wij hebben onze keuken vrij vaak aangepast, wat soms lastig was voor Keukenloods. Tijdens ziekte van onze contactpersoon liep het even wat stroever en zijn er wat misverstanden ontstaan. Uiteindelijk is dit allemaal goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Bijkeuken”
Door Paula Stam op vrijdag 14 feb 2020 20 | vestiging Almere
We hebben een bijkeuken gekocht als aanvulling van de huidige keuken. Prima geholpen. Helaas bleek er 1 kast verkeerd besteld en geleverd maar zonder al te veel gedoe is de goede kast besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door Sas op donderdag 13 feb 2020 20 | vestiging Roosendaal
Ik heb een mooie showroom keuken gekocht, ook vanwege de Siemens apparatuur. Ik wilde graag een inductie kooplaat ipv de aanwezige gaskookplaat (ivm van het gas af), dit was geen probleem, en ook een iets elegantere afzuigkap was zo geregeld. Natuurlijk zit er hier en daar een gebruiksspoortje, maar nog steeds is mijn mooie keuken een pláátje om te zien. We zitten nog wel in de verbouwing, apparatuur is nog niet aangesloten, maar wat ben ik blij! De mensen van Keukenloods in Roosendaal hebben geduldig gereageerd op mijn vragen (mail), belden op bepaald moment zelf omdat dat sneller was, stonden met een kop koffie klaar toen we de keuken kwamen ophalen. Het zelf afbreken en weer opbouwen was een uitdaging (met de aanwezige papieren goed te doen), maar daardoor heb ik een mooie keuken voor een erg leuk prijsje! Dankjulliewel! (nog geen foto van het eindresultaat, omdat het nog niet helemaal klaar is).
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door Stefan op woensdag 12 feb 2020 20 | vestiging Zaandam
Dit jaar een keuken gekocht bij keukenloods Zaandam, goede service en uiteindelijk alles op tijd en goed afgeleverd! Blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Prijs en kwaliteit”
Door Ton op dinsdag 11 feb 2020 20 | vestiging Utrecht
De keuken die we bij Keukenloods kochten is prachtig geworden. De keuze voor Keukenloods was de lage prijs en de kwaliteit van de service. De tekeningen en order hebben ze voor ons meerdere keren aangepast. Onze monteur van de keuken werkte met veel passie en oog voor details. Zo heeft hij onze Quooker achter het gootsteenkastje geplaatst waardoor we meer ruimte overhouden in het kastje, en met de mogelijkheid er nog bij te kunnen als nodig. Dat zijn details waar ik als klant blij van word.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door PTM Goddijn op maandag 10 feb 2020 20 | vestiging Roosendaal
2 Siemens ovens, een warmhoudlade met bijbehorende kast en een gedeeltelijke verbouwing van de keuken, en in een iets eerder stadium een Siemens koelkast.
Wij zijn heel tevreden over de verrichte werkzaamheden en de contacten met de Keukenloods
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Bastiaan Vlietstra op maandag 10 feb 2020 20 | vestiging Utrecht
Een keuken gekocht, ging goed, goed advies.

Aanvulling ontvangen 12 februari 2020: Keuken is geleverd en gemonteerd. Ging goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door ODBS De Wingerd op vrijdag 7 feb 2020 20 | vestiging Roosendaal
Bij de verkoop zijn we heel goed geholpen, er werd echt meegedacht en geluisterd naar onze wensen.Voor onze basisschool zochten wij na 25 jaar een sfeervolle keuken. Het granieten aanrechtblad moest op maat gezaagd worden, omdat we lastige hoeken en rondingen in onze keuken hadden. Dat is keurig opgelost! Wij zijn erg tevreden en krijgen mooie complimenten van de ouders!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door la smaling op donderdag 6 feb 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Keuken bij Keukenloods met verkoper Peter Wouters. levering van de keuken is ca. 3,5 jaar geleden. Ondanks de officiële garantietijd van 2 jaar is er voor ons een coulance regeling getroffen en krijgen wij zonder kosten een nieuwe inbouwkoelkast. Voorheen is er ook tot 2x toe een kraan vervangen via dhr Wouters HULDE
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geregeld”
Door S.Nobel Voorzitter Zuidhonk op zaterdag 1 feb 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Prima bedrijf, communicatie optimaal, goede services, keurig geregeld, komen al hun afspraken na, Keukenloods kunnen wij bij iedereen aanbevelen, als je van plan bent een keuken aan te schaffen.
FOTO VAN S.NOBEL VOORZITTER ZUIDHONK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Ron Kerkhoff op zaterdag 1 feb 2020 20 | vestiging Amsterdam
Wij hebben een complete keuken gekocht volledig voorzien van hoge kwaliteit inbouwapparatuur. De uiteindelijke deal hebben we gesloten met Eric-Jan waar we zeer tevreden over waren. De uitstraling van de winkel vonden we niet in vergelijking met andere keukenzaken waar we geweest waren.
Reactie of foto toevoegen
“Häcker Systemat keuken”
Door Bram op donderdag 30 jan 2020 20 | vestiging Rotterdam
Häcker Systemat keuken gekocht bij Keukenloods Rotterdam bij Simon. Na wat nare ervaringen bij andere keukenzaken en de gebruikelijke druk vanuit de verkopers was het een verademing om bij Simon binnen te lopen. Erg prettig advies, nette prijs/kwaliteit en een goede afhandeling tot aan de plaatsing. Levering en plaatsing beide erg netjes en professioneel, dus de keuken staat er super strak in. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Ruim voldoende”
Door Nienke Mutters op woensdag 29 jan 2020 20 | vestiging Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht voor in onze nieuwbouwwoning. Erg prettig geholpen, eerst in de winkel en vervolgens ook tijdens het plaatsen bij ons thuis. Aanvankelijk hadden we een datum gereserveerd voor het plaatsen van de keuken, maar omdat de oplevering van ons huis iets uitliep, hebben we deze datum niet gered. Daarna is flexibel met ons meegekeken wat dat de eerste mogelijkheid zou zijn. Verbeterpuntje: we hadden enkele opvolgpunten (tijdens de koop zou nog gecheckt worden of bepaalde onderdelen leverbaar waren), we moesten uiteindelijk zelf achter een antwoord hierop aan. Als we hier pro-actief in benaderd waren, was de beoordeling super geweest. Nu nog steeds ruim voldoende!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat mooi”
Door Rob van Dijk op woensdag 29 jan 2020 20 | vestiging Nederweert
Wij hebben een keuken met apparatuur gekocht bij Keukenloods Nederweert. In het voortraject en offerte traject werd er goed meegedacht over onze wensen. Uiteindelijk ons vertrouwen uitgesproken en de deal gemaakt. In de aftersales een kleine discussie gehad over mogelijkheden van het geoffreerde, dit is uiteindelijk goed opgelost. Montage zelf geregeld en niet via Keukenloods, dit blijken zij lastig te vinden in de communicatie maar de keuken staat er mooi bij!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken goed geleverd”
Door Louis Oijevaar op maandag 27 jan 2020 20 | vestiging Zaandam
De keuken is op tijd geleverd en is super. Wij zijn uitermate tevreden en raden dit bedrijf aan. In de outlet prachtige apparatuur gekocht die er precies in past.

Aanvulling ontvangen 27 januari 2020: De keuken is al een paar weken geleverd en hij is al gemonteerd door een paar vrienden die dat kunnen. Hij staat er prachtig bij.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bert en Ineke Groen op zondag 26 jan 2020 20 | vestiging Waddinxveen
We hebben een keuken gekocht. De begeleiding vóór het tekenen van de offerte was fantastisch, erna lieten ze nog wel eens een steekje vallen door bv niet toesturen van beloofde tekening en het in gang zetten van de bestelling. Verder goed bereikbaar, er wordt snel gereageerd op mail. Het inmeten is zeer secuur gedaan, wij hebben geen haakse muren en het werkblad paste perfect! Ze wilden ook meedenken bij de plaatsing toen onze eigen aannemer onverwacht uitviel. Uiteindelijk zeer tevreden. De keuken is van goede kwaliteit en werd goed afgeleverd.
FOTO VAN BERT EN INEKE GROEN
Keuken met Portugese tegels
Reactie of foto toevoegen
“Liep als een trein”
Door Hennie van Duuren op zaterdag 25 jan 2020 20 | vestiging Utrecht
Keuken met apparatuur gekocht. Er werd goed meegedacht en tips gegeven. Ik werd ook tijdens het traject goed geholpen met vragen die ik had. Afleveren en monteren liep als een trein. Ik ben heel blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Van Es op vrijdag 24 jan 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Wij zijn bij Keukenloods geholpen door Peter, met de aankoop van een complete keuken. Zijn super goed geholpen, goed advies, hij dacht met ons mee. En zo kwamen we tot een prachtige keuken. De installatie was ook zeer zeker naar tevredenheid. Netjes gewerkt en de keuken is keurig opgeleverd. Er werd de tijd genomen om dingen uit te leggen. wij zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Häcker keuken”
Door Karel Pullen op woensdag 22 jan 2020 20 | vestiging Zaandam
Häcker keuken - type Systemat aangeschaft bij Keukenloods Zaandam. Wij konden rustig in de winkel rondkijken zonder constant te worden aangesproken. Daarna met behulp van een deskundige verkoper de keuken samengesteld. Prima sfeer. Afspraken werden keurig nagekomen. Ook de montage door twee vakkundige monteurs verliep probleemloos. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing kast”
Door kitty op woensdag 22 jan 2020 20 | vestiging Zaandam
keukenkast met wijnkoeler wij zijn heel goed geholpen de verkoper is zelfs even mee geweest naar een meubelzaak ivm de kleur van de kast
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop keuken”
Door Zarkani. ( Mekawi) op dinsdag 21 jan 2020 20 | vestiging Amsterdam
Een prachtige zeer complete keuken. Goed geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“100% aanrader”
Door Cindy op dinsdag 21 jan 2020 20 | vestiging Rotterdam
Na heel veel plekken bezocht te hebben, besloten onze keuken te kopen bij keukenloods Rotterdam. We kregen er een vertrouwd gevoel en wat we ook erg belangrijk vonden, er werd niet 'gepusht'. Ze namen echt de tijd zonder je het gevoel te geven je onder druk te zetten. Totaal vrijblijvend. En wat zijn we blij dat we de keuken hier gekocht hebben. De keuken is prachtig en daar zijn we super tevreden over. Wat echter al snel bleek was dat onze afzuigkap niet goed werkte (siemens). Na meerdere keren contact gehad te hebben met Siemens, bleef Siemens in gebreken. Terwijl het duidelijk een probleem van de afzuigkap was. We hebben dit probleem voorgelegd aan keukenloods en zij zijn ons tegemoet gekomen en we mochten hem ruilen voor een andere afzuigkap. Dit terwijl het totaal niet het probleem was van keukenloods. Dat heeft nog maar eens bevestigd dat ons eerste gevoel en vertrouwen goed zat! Ze hebben overal over meegedacht, veel geduld laten zien :-) en je bent als klant gewoon echt nog koning hier. We willen alle werknemers bedanken, maar bovenal Jaap heel erg complimenteren voor zijn klantvriendelijkheid, meedenken en goede adviezen! Het was gewoon echt een plezier om hier een keuken te kopen! Ik zou ze voor 100% aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Ben Zwarthoed op dinsdag 21 jan 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken gekocht in vestiging Utrecht. Prima service, goede uitleg en goed luisteren naar onze wensen. Nadat de deal gesloten was, was er een hele goede folluw up. Regelmatig communicatie omtrent de levering en afstemming daarvan. Ook afstemming van de plaatser met eigen loodgieter omtrent positie van verschillende zaken verliep bijzonder goed. Levering op de dag, qua tijd tijdig van tevoren gecommuniceerd. Alles volgens planning. Het resultaat mag er ook zijn. Wij zijn bijzonder tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Toni de jong op dinsdag 21 jan 2020 20 | vestiging Nederweert
Een hoog glans hoek keuken met graniet werkblad en achterwand , duidelijke uitleg en hulp bij het samen stellen. Mooie keuken , goede prijs kwaliteit verhouding , netjes geplaatst en afgewerkt
FOTO VAN TONI DE JONG
Hoogglans hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Elona op dinsdag 21 jan 2020 20 | vestiging Zaandam
Top service en advies van Frank. We hebben een schitterende keuken voor een hele mooie prijs, nergens anders goedkoper kunnen vinden voor dezelfde kwaliteit. De Bora kookplaat is echt een aanrader. Alleen de website voor het vervolg was iets minder overzichtelijk
FOTO VAN ELONA
Kookplaat
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Roel op maandag 20 jan 2020 20 | vestiging Gaanderen
Prima bedrijf! Ze hebben mij goed geholpen met de juiste keuze te maken! En de service tijdens en na het plaatsen van de keuken was ook prima!
FOTO VAN ROEL
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Soepel”
Door Mark op maandag 20 jan 2020 20 | vestiging Amsterdam
Fijne keuken, goed geholpen, goede prijs.

Aanvulling ontvangen 20 januari 2020: Hij is gemonteerd en de montage ging soepel en snel.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door Nick Burger op maandag 20 jan 2020 20 | vestiging Roosendaal
Keuken aangeschaft, perfect geholpen en alles geleverd volgens afspraak. wijziging aan mijn kant was makkelijk doorgevoerd. prima!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Daniel op maandag 20 jan 2020 20 | vestiging Amsterdam
Mijn vrouw en ik hebben een complete keuken aangeschaft, inclusief machines. Wij zijn door Ericjan geholpen en dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij kregen een uitgebreide uitleg van alle mogelijkheden en kregen goed advies over afmetingen, plaatsing etc. Na het plaatsen van de order wouden wij nog aanpassingen doen en hier werd ook niet moeilijk over gedaan. De keuken is inmiddels geinstalleerd en we zijn heel erg blij!
FOTO VAN DANIEL
Reactie of foto toevoegen
“Montage in een keer goed”
Door Ronald Van Zalingen op maandag 20 jan 2020 20 | vestiging Amsterdam
Goed geholpen. Keuken is geplaatst zonder restpunten.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door Asha op dinsdag 14 jan 2020 20 | vestiging Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht. Met onze verbouwing liepen wij zelfs vooruit en in overleg kon onze keuken zelfs eerder geplaatst worden. De montage is zonder problemen verlopen en wij genieten enorm van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door erik valkenier op dinsdag 14 jan 2020 20 | vestiging Zwaag
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenloods Zwaag, erg goede service, en kwaliteit, niets op aan te merken ene tevens een scherpe prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt goed”
Door Mei Rong op dinsdag 14 jan 2020 20 | vestiging Utrecht
Ik heb een keuken gekocht. Het bevalt goed. Ik zal keukenloods aanraden!
FOTO VAN MEI RONG
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joshua Smit op dinsdag 14 jan 2020 20 | vestiging Veendam
Wij hebben een keuken gekocht inclusief apparatuur en betonblad. De begeleiding op de vestiging was zeer goed. We werden juist geattendeerd op de mogelijke krasvorming op een inductieplaat en de vlekken op het betonblad. Het was geen verkooppraatje, maar een serieuze begeleiding in het uitzoeken van de keuken. De montage van de keuken was zeer goed verzorgd en de monteur dacht ook nog over mogelijke calamiteiten door de wand onder het betonblad demontabel aan te brengen. Al met al een zeer tevreden klant. Wij hebben al bij meerdere vrienden / kennissen de ervaring gedeeld en jullie aanbevolen.
FOTO VAN JOSHUA SMIT
Keuken met betonnen blad
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door E. Maas op maandag 13 jan 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Wij hebben eind augustus 2019 een complete keuken gekocht bij Peter Wouters en al onze wensen waren te realiseren,dus dik tevreden. Op 7 januari 2020 netjes alles afgeleverd en de dagen erna door Martin Markus netjes gemonteerd. Wij zijn erg tevreden en blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Jan hoekstra op zondag 12 jan 2020 20 | vestiging Veendam
Keuken! Ik ben super goed geholpen door het personeel en alles is goed verlopen! Zou hier zeker terug komen.

Aanvulling ontvangen 13 januari 2020: De keuken is al geleverd en ook geplaatst! Alles is volgens wens verlopen en het ziet er super uit!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door D. Nosulenko op zaterdag 11 jan 2020 20 | vestiging Amsterdam
Compleet keuken. Mijn ervaring was goed!

Aanvulling ontvangen 13 januari 2020: Mijn aankoop is al geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Schellingerhout op vrijdag 10 jan 2020 20 | vestiging Roosendaal
Goed geholpen in de winkel. Wij vonden het lastig om een goede indeling te geven aan de nieuwe keuken. De medewerker van Keukenloods nam de tijd om verschillende opties voor ons uit te werken wat heeft geresulteerd in een keuken die bij ons past. Verder ook een prima prijs voor een keuken. Geen opdringerige onderhandelingstechnieken met kortingen van 50%, bitterballen enz. Direct een prima prijs. Qua assortiment heeft keukenloods ook erg veel keuzes in apparatuur, kleuren en merken. Erg blij met onze keuken.

Aanvulling ontvangen 16 januari 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd begin december. Wij zijn erg blij met de keuken. De installatie en montage is ook goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Kristel op vrijdag 10 jan 2020 20 | vestiging Utrecht
Een aantal maanden geleden heb ik hier een nieuwe keuken gekocht. Geen verkooppraatjes, maar goede adviezen en realistische prijzen. Heb voor een goede prijs een prachtige keuken.
FOTO VAN KRISTEL
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Ramcharan op vrijdag 10 jan 2020 20 | vestiging Rotterdam
Een u Keuken ben blij met de keuken zou anderen aanbevelen

Aanvulling ontvangen 13 januari 2020: Keuken is geheel geleverd en gemonteerd. Het bevalt goed op klein incident na plaatsen was er wat vlekken in de wasbak heb poets middel gekregen en is mee weg gegaan. Moest zelf poetsen dat vond ik minder als ik iets nieuw koop moet goed zijn anders moeten ze zelf herstellen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Tommy op donderdag 9 jan 2020 20 | vestiging Gaanderen
We hebben onze nieuwe keuken bij de keukenloods in Gaanderen gehaald. Superfijn geholpen, alles duidelijk en een prima prijs. Enige minpuntje was de meneer die kwam inmeten, dat is gewoon niet goed gebeurd en heb ik zelf opnieuw moeten doen.
Levering en montage heel goed en je wordt goed up to date gehouden. Zelfs nog een bloemetje ontvangen omdat de montage de eerste keer geen doorgang kon vinden omdat het gereedschap van de monteur was gestolen, heel netjes! Wij raden de keukenloods zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door TJ vd Knaap op woensdag 8 jan 2020 20 | vestiging Amsterdam
Top bedrijf. Altijd alles netjes in overleg. Goede prijzen en uitmuntende montage.
FOTO VAN TJ VD KNAAP
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Marleen op dinsdag 7 jan 2020 20 | vestiging Gaanderen
Na een zoektocht naar de juiste keukenleverancier voor een nieuwe keuken in onze nieuwbouwwoning kwamen we via-via bij Keukenloods Gaanderen terecht. Daar werden we goed geholpen, eerlijk gehoord en ze kwamen met normale prijzen aan. Geen rare prijzen, waar na 2 minuten al 50% korting vanaf 'mocht' gaan 'alleen vandaag'. Eerlijk, prettig en goeie kwaliteit - zowel qua materiaal als service. Ook de plaatsing van de keuken is heel netjes gegaan, perfect op tijd, perfect gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Maurice Wijmans op maandag 6 jan 2020 20 | vestiging Rotterdam
Keuken gekocht en zeer tevreden. I.v.m. nieuwbouw levering pas na ruim een jaar. Nieuwe verkoper (oude werkte er niet meer) kwam persoonlijk op de bouw langs om extra in te meten.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door D. Noest op vrijdag 3 jan 2020 20 | vestiging Roosendaal
Waren zeer vriendelijk, niet opdringerig, hebben nu een mooie nieuwe keuken. Monteurs ook zeer vriendelijk. Echt vakwerk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Arno op woensdag 1 jan 2020 20 | vestiging Amsterdam
Wij hebben hier onze nieuwe keuken gekocht. Eerst hadden we een offerte laten maken bij een ander keukenbedrijf maar we hadden onze twijfels. Gelukkig maar want hier bij keukenloods Amsterdam werd de prijs van de keuken een stuk lager. Ook de professionaliteit van de verkoper (Peter) was erg goed. We voelden ons hier meteen thuis. Het vervolg van de bestelde keuken werd netjes afgewikkeld dmv diversen emails. De communicatie is perfect geweest. Onze keuken werd geplaatst door keukenloods in 2 dagen. We zijn erg blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf 2 keukens”
Door Frederking op dinsdag 31 dec 2019 19 | vestiging Zaandam
2 keukens aangeschaft, prima service, snelle afhandeling en zeer goede montage, snel en netjes. Geen problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geplaatst”
Door Sengers op dinsdag 31 dec 2019 19 | vestiging Gaanderen
Keuken. Zijn netjes geholpen en de keuken is op afspraak geplaatst
FOTO VAN SENGERS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“4 keukens”
Door Kees Nuijten op vrijdag 27 dec 2019 19 | vestiging Roosendaal
Ik heb vier standaard keukens gekocht. De kwaliteit daarvan is goed. Het is goed te doen om hem zelf te plaatsen doch enige ervaring is wel gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje”
Door Map Nihom op dinsdag 24 dec 2019 19 | vestiging Amsterdam
De recente aankoop van een complete keuken was de vierde op rij. Simpelweg omdat de service en prijsstelling optimaal is. Meteen nadat je je wensen hebt kenbaar gemaakt, schets een professional je toekomstige keuken. Bij de selectie van alle benodigde onderdelen denkt men eerlijk en open mee in het kader van het beschikbare budget. De keukenloods is daarbij extreem creatief in de keuze van alternatieven die je aankoop dan ook echt mogelijk maken. Met een onverminderde service wordt de nieuwe keuken op lokatie vakkundig ingemeten en krijg je al snel de benodigde (installatie)tekeningen. Zoals dan inmiddels verwacht mag worden, geschiedt levering en opbouw geheel conform de gemaakte afspraken. En daarom is ook deze 4e keuken (ditmaal voor een familielid) wederom een plaatje!
Reactie of foto toevoegen
“Nette en werkende keuken”
Door sanne op dinsdag 24 dec 2019 19 | vestiging Utrecht
Voor ons nieuwe huis hebben we een keuken gekocht bij keukenloods. in de winkel zijn we heel goed geholpen door Dirk. Het inmeten ging niet helemaal goed, waardoor het plaatsen enigszins een uitdaging was. Gelukkig waren de monteurs heel kundig en hebben ze met wat creatieve aanpassingen de keuken netjes geplaatst. De spoelbak bleek beschadigd tijdens het transport. Op de dag van plaatsing werd die direct omgewisseld en hadden we halverwege de middag een complete, nette en werkende keuken. Dus zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door M.J. Vrugt-van Eldik op dinsdag 24 dec 2019 19 | vestiging Veendam
In augustus 2019 hebben wij een keuken gekocht bij de Keukenloods in Veendam. We werden daar uitstekend geholpen. De verkoper kwam zelf ook met goede suggesties.
In november is de keuken geplaatst. Alle onderdelen van de keuken werden een dag voor de plaatsing geleverd. De keuken is zeer vakkundig geplaatst door uiterst vriendelijke mensen. Al met al hebben wij een hele goede ervaring opgedaan met de Keukenloods te Veendam.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Hiep op vrijdag 20 dec 2019 19 | vestiging Almere
Wij hebben voor de 2e keer binnen 3,5 jaar een keuken gekocht bij Keukenloods, dit keer voor ons nieuwbouwhuis. En de keuken is weer super! En beide keren een fijne installateur die niet weggaat voordat álles goed is. We hebben niet voor niets weer gekozen voor Keukenloods!
Reactie of foto toevoegen
“Haecker keuken”
Door Corine Pullen op vrijdag 20 dec 2019 19 | vestiging Zaandam
Een Haecker Systemat keuken aangeschaft. Ik ben prima geholpen door het personeel van de Keukenloods Zaandam en door de monteurs die de keuken hebben gemonteerd. Aanpassingen c.q. wijzigingen werden direct doorgevoerd. Alle afspraken zijn nagekomen waardoor ik de Keukenloods bij anderen durf aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Barry op woensdag 18 dec 2019 19 | vestiging Waddinxveen
top geregeld allemaal. Verkoper Peter heeft ons goed geholpen en goed meegedacht met ons wensen. we zijn ook erg blij met het composiet werkblad. levering zoals afgesproken en vakkundig montage. er was een plankje beschadigd en wordt later netjes nageleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede opstelling”
Door Hans en Miranda Baijens op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Drunen
Wij hebben een hoekkeuken gekocht met nog een los element. Wij zijn erg goed geholpen door Paul van keukenloods Drunen. Hij heeft erg veel ervaring en heeft met ons samen een goede opstelling gemaakt. Wij bevelen keukenloods Drunen dat ook erg aan.
FOTO VAN HANS EN MIRANDA BAIJENS
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Hans en Miranda Baijens
REACTIE VAN HANS EN MIRANDA BAIJENS
Het losse element
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Robert op vrijdag 13 dec 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een U-keuken aangeschaft.Vanaf de eerste binnenkomst in de winkel zijn wij ongelofelijk goed geholpen door Amanda Patist die zeer kundig, erg geduldig en super professioneel advies heeft gegeven en samen met ons de perfecte keuken heeft gecreëerd !! Amanda heeft enorm veel verstand van zaken zelfs van de technische specificaties van de de door ons aangeschafte apparatuur. Amanda zal ik daarom bij iedereen aanbevelen! Ook na het plaatsen leverde Keukenloods een super service
FOTO VAN ROBERT
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Richard op vrijdag 13 dec 2019 19 | vestiging Zaandam
Nieuwe keuken en koelkast ,oven en een betonnenblad . Zeer aan te raden dit bedrijf

Aanvulling ontvangen 16 december 2019: De keuken is inmiddels gemonteerd. Wij zijn hier tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door Schenk op donderdag 12 dec 2019 19 | vestiging Zaandam
Een nieuwe keuken gekocht bij Keukenloods. Deskundig en prettig geholpen. Laagdrempelig contact kunnen hebben en vragen snel beantwoord. Ben erg blij met mijn nieuwe keuken en raad Keukenloods zeker aan voor diegene die op zoek zijn naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN SCHENK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Bart Harmsen op maandag 9 dec 2019 19 | vestiging Alkmaar
Hele mooie mat zwarte keuken gekocht. We werden goed geadviseerd en kregen een scherpe prijs. Tijdens het plaatsen konden we met onze vragen goed terecht in de winkel. Het filter voor de afzuiger die we waren vergeten te bestellen werd kosteloos toegestuurd. Kortom, erg tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Simone Poons (Valuestyling) op donderdag 5 dec 2019 19 | vestiging Waddinxveen
Keuken. Zeer professioneel geholpen. En goed afgeleverd. Monteur heeft kennis van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Anne-Marie van Ooy en Guido van Erven op woensdag 4 dec 2019 19 | vestiging Zwaag
Wij hebben een prachtige hoekkeuken gekocht bij Keukenloods in Zwaag. We werden zeer goed geholpen en waren direct enthousiast. De procedure was uitstekend we konden het verloop van de keuken volgen. Op de aangeven datum kwam de keuken en de dag erna geplaatst. De monteurs hebben uitstekend werk verricht, zeer vakkundig. Door een fout van de electro monteur liet de achterwand los en de monteur van keukenloods kwam het weet repareren. Er ontbraken 3 planken en deze werden netjes nageleverd. We zijn vol lof over onze keuken en krijgen veel complimenten over de keuken.
FOTO VAN ANNE-MARIE VAN OOY EN GUIDO VAN ERVEN
Prachtige hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenloods
aAlkmaar (25 ervaringen), Koedijkerstraat 29, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 515 22 73
bAlmere (23 ervaringen), New Yorkweg 111, 1334 NB Almere, tel 036 - 529 03 03
cAmsterdam (50 ervaringen), Sijsjesbergweg 1, 1105 AL Amsterdam, tel 020 - 365 45 94
dDrunen (10 ervaringen), Thomas Edisonweg 4, 5151 DJ Drunen, tel 0416 - 53 47 51
eGaanderen (60 ervaringen), Slakweg 84, 7011 EZ Gaanderen, tel 0315 - 34 04 04
fNederweert (22 ervaringen), Pannenweg 426, 6031 RK Nederweert, tel 0495 - 62 53 83
gRoosendaal (56 ervaringen), Belder 12c, 4704 RK Roosendaal, tel 0165 - 56 74 40
hRotterdam (30 ervaringen), Stadionweg 37A, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 203 59 80
iUtrecht (47 ervaringen), Europalaan 95 B, 3526 KP Utrecht, tel 0226 - 35 53 40
jVeendam (39 ervaringen), Transportweg 18, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 74 50 08
kWaddinxveen (75 ervaringen), Kanaaldijk 36D, 2741 PA Waddinxveen, tel 0182 - 61 22 22
lWatergang (11 ervaringen), De Dollard 4, 1454 AV Watergang, tel 020 - 436 33 93
mZaandam (145 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 30 30
nZwaag (28 ervaringen), De Factorij 63A, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 26 82 06
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.