Feedback
8,9

Keukenloods

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenloods.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenloods
Waarom een keuken kopen bij Keukenloods.nl?
• 14 winkels + 1 afhaalcentrum
• Goed advies met een kop koffie
• Altijd een eerlijke prijs

KEUKENS MET EEN GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING
Bij Keukenloods.nl kun je jouw ideale keuken uitzoeken. Onze keukens zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Je kunt naast een keuken ook keukenapparatuur uitkiezen. Van kraan tot vaatwasser, wij hebben een ruim aanbod keukenapparatuur van verschillende bekende merken zoals Miele, Siemens, Bosch en Boretti (en nog 104 andere merken). Zo krijg je een complete keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

KEUKENS OP VOORRAAD
In ons magazijn hebben wij de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Daarnaast heeft Keukenloods.nl ook een aantal voorbeeldkeukens samengesteld die volledig bij jou thuis kunnen worden geïnstalleerd inclusief inbouwapparatuur. Je kunt uiteraard ook de voorraad keukens naar eigen inzicht samenstellen.

KEUKEN MODELLEN
Wanneer jouw ideale keuken niet op voorraad is, zijn keukens in de stijlen landelijk, modern en greeploos ook bij ons te bestellen. Ben je in het bezit bent van een keuken-offerte? Dan kun je die naar ons sturen. Wij doen dan een offerte check en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor je keuken.

KEUKENADVISEUR BIJ JOU THUIS
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

VAKKUNDIG GEÏNSTALLEERD
Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.
Ervaringen
Er zijn 1020 ervaringen over Keukenloods. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren579 ervaringen
4 sterren364 ervaringen
3 sterren26 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster35 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Uitstekende hulp gehad”
Door de Wildt op maandag 21 jun 2021 21 | vestiging Drunen
De verkoper heeft me na de aanschaf en tijdens de installatie uitstekend geholpen en geïnformeerd. Veel beter dan ik had kunnen/mogen verwachten.
FOTO VAN DE WILDT
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Thomas op donderdag 10 jun 2021 21 | vestiging Amsterdam
Keuken aangeschaft met veel uitzonderingen vanwege de reeds aanwezige apparatuur en verschillende maten van de muren. Vanaf het begin goed geholpen werd meegedacht in oplossingen en een prachtig eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Will Gorissen op woensdag 9 jun 2021 21 | vestiging Roosendaal
We zijn perfect geholpen door Gert Jan. De keuken werd exact op tijd geleverd en zeer vakkundig geplaatst door de monteur. Er was geen enkel onderdeel dat beschadigd en/of defect was. Dus zeer tevreden over onze keuken!!!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze nieuwe keuken”
Door Tijs op woensdag 9 jun 2021 21 | vestiging Roosendaal
Van het begin af aan zijn wij goed geïnformeerd en was er ruimte om samen creatief/kritisch naar het ontwerp te kijken. Gedurende het hele traject was er goed contact te krijgen om samen te overleggen. De uiteindelijke montage en afwerking was goed en mooi en volgens afspraak. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN TIJS
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Robin van Thuijl op vrijdag 4 jun 2021 21 | vestiging Nederweert
Dit is inmiddels de 2e complete keuken die ik bij ze koop! Wederom dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie en praktische keuken”
Door Wim op vrijdag 4 jun 2021 21 | vestiging Zwaag
Na aanvraag zat er de volgende dag een vertegenwoordiger aan de keukentafel. Er werd goed meegedacht en hebben een mooie maar vooral ook praktische keuken samengesteld voor een mooi budget! Ook de aftersales is goed op orde!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hanneke op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Alkmaar
We zijn zeer tevreden over keukenloods. Ze hebben een mooie keuken geleverd waar we iedere dag van genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Manja Kramer op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Zaandam
Prachtige keuken. Fijn geholpen en meegedacht over de opstelling en keuzes.

Aanvulling ontvangen 2 juni 2021: Is al geleverd en volop in gebruik.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Judith Kosters op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Roosendaal
Vanaf het eerste geplande bezoek werd er door de medewerker van Keukenloods meegedacht in onze wensen. Hoevaak wij de plannen ook wijzigden. Hij kwam met alternatieven en deed suggesties. Ook de uitvoering en installatie was prettig en aangenaam. Nu heb ik eindelijk de keuken die ik wil. Ik koos voor een zwarte keuken met composiet blad in een grijze kleur. Dat in combinatie met een betonlook vloer is een prachtig geheel en passend bij onze wensen. Mijn 1e keuken, waarbij alles in één keer goed ging.
FOTO VAN JUDITH KOSTERS
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marian de Reus op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Roosendaal
Een keuken koop je niet iedere dag en dan is het vooral fijn als je geholpen wordt door iemand die er verstand van heeft en met je meedenkt! Wij waren ontzettend blij met onze verkoper Riccardo de Zwart en zouden het iedereen aanraden een afspraak te maken bij de vestiging in Roosendaal!
Reactie of foto toevoegen
“Plezierige ervaring”
Door Samantha Valentijn op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Zeer aardige, behulpzame, meedenkende medewerker (Peter) die ons al 2 keer een mooie keuken incl inbouwapparatuur heeft verkocht! Een hele goede service en plezierige ervaringen rijker!
FOTO VAN SAMANTHA VALENTIJN
+ Toon extra foto van Samantha Valentijn
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Mitchell op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Zaandam
Keukenloods denkt goed met je mee en luistert goed naar al je wensen. Ik zal keukenloods aan iedereen aanraden!

Aanvulling ontvangen 2 juni 2021: Ik heb een complete keuken gekocht deze is bezorgd en gemonteerd. Dit is erg goed bevallen en alles is conform afspraak afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Harry Scholtmeijer op maandag 31 mei 2021 21 | vestiging Nederweert
Heel plezierige keukenwinkel met fijn personeel! We kwamen met een globaal idee voor een nieuwe keuken, en er werd hierin op een heel constructieve manier meegedacht: wat kan wel en wat niet, wat is handig om te doen, wat staat goed of juist niet, etc.
Alles is verder perfect volgens planning verlopen, prima monteurs die de keuken geplaatst hebben en wij zijn enorm tevreden over het eindresultaat. Absolute aanrader om hier je keuken aan te schaffen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken”
Door wiecher speelman op woensdag 26 mei 2021 21 | vestiging Veendam
aardig personeel, begripvol en adequaat; kwalitatief een goede keuken gekregen, goed geleverd en geinstalleerd. wij zijn tevreden.
FOTO VAN WIECHER SPEELMAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Kluitenberg op woensdag 26 mei 2021 21 | vestiging Veendam
In oktober vorig jaar een keuken gekocht bij deze vestiging. Hierbij super goed geholpen en er werd goed meegedacht in onze wensen. Mochten meerdere keren de proefstukken meenemen naar huis om het thuis nogmaals te bekijken bij het eigenlijke lichtinval. Uiteindelijk werd de keuken begin maart geleverd (na goed overleg door uitstel van onze kant). Ook de levering werd keurig uitgevoerd en de bezorgers gingen niet eerder weg dan dat ze zeker wisten dat alles aanwezig was. Wij zijn zeer tevreden met de service en onze nieuwe keuken!
FOTO VAN FAM. KLUITENBERG
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Jasper van den Heuvel op woensdag 26 mei 2021 21 | vestiging Alkmaar
Afgelopen winter hebben wij een keuken gekocht voor ons nieuwe huis. Volgens afspraak werd deze 12 weken later door een vakkundig man geinstalleerd. Inmiddels maken we al een tweetal maanden zeer prettig gebruik van de nieuwe keuken en is zelfs mijn vrouw erg tevreden. En dat wilt wat zeggen! (grapje!)
FOTO VAN JASPER VAN DEN HEUVEL
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Han du Pau op donderdag 20 mei 2021 21 | vestiging Amsterdam
We werden erg goed geholpen, ontvingen de offerte snel. Er werd goed in onze wensen meegedacht. Inmiddels is de keuken geplaatst naar alle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Pim op woensdag 19 mei 2021 21 | vestiging Gaanderen
We hebben een keuken gekocht. We zijn erg goed geadviseerd. Er werd gelijk een montage datum bevestigd bij aankoop van de keuken perfect gewoon.
FOTO VAN PIM
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Arie en Addy van Santbergen op woensdag 19 mei 2021 21 | vestiging Roosendaal
We hebben bij keukenloods super goede tips gekregen, zodat we onze droomkeuken nu zo hebben zoals we wilden. Dank hiervoor!
FOTO VAN ARIE EN ADDY VAN SANTBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Joke mensinga op woensdag 19 mei 2021 21 | vestiging Veendam
We werden prettig geholpen, alle tijd werd genomen. Men dacht met ons mee.

Aanvulling ontvangen 20 mei 2021: wij hebben een complete keuken gekocht. We werden goed geholpen bij het uitzoeken. Met een koel/diepvriescombinatie, een inductiekooplaat, afzuigkap, carousselkast en een vaatwasser. Wij hebben de keuken in eigen beheer laten plaatsen. Er ontbrak een mat voor de carousselkast en de lademeenemer werkte niet. Die werden vlot nagezonden. De keuken wordt volop gebruikt en wij zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M.J.L. Obdam op woensdag 19 mei 2021 21 | vestiging Zwaag
In de winkel werden we keurig geholpen. Bij vragen tussen het bestellen en afleveren snel een passend antwoord. We hadden 1 probleempje met de oven en dat hebben ze heel snel voor ons opgelost. De monteur die de keuken kwam plaatsen werkte zeer netjes. Eerst karton op de vloer (was nog de cement dekvloer en daar werd alles opgezet). Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm soepel verlopen”
Door Nina op woensdag 19 mei 2021 21 | vestiging Zaandam
Voordat we bij keukenloods terecht kwamen, waren we al bij een aantal andere keukenverkopers geweest. Bij keukenloods merkte we al snel dat de service veel minder 'pusherig' was dan bij andere zaken. We zijn goed geholpen bij het uitzoeken van onze keuken, de levering verliep perfect en ook wijzigingen qua apparatuur op het laatste moment waren geen probleem. Heel blij dat we ook voor montage gekozen hebben. De hele aankoop van ontwerp tot montage is enorm soepel verlopen, we hebben keukenloods dan ook bij verschillende vrienden aangeraden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende dienstverlening”
Door Daan A. op woensdag 19 mei 2021 21 | vestiging Rotterdam
Keukenloods was de tweede keukenzaak die wij bezochten. We dachten al een goed beeld van onze wensen te hebben (indeling, functionaliteit, apparatuur), maar zijn bij Keukenloods daadwerkelijk geadviseerd over wat wel/niet nodig is. In plaats van dat zaken ons aangepraat zijn, zoals je tegenwoordig bij een keukenzaak verwacht, is ons juist geadviseerd om e.e.a. weg te laten. Wij ontvingen een offerte welke aan alle wensen voldeed, tegen een bijzonder nette prijs. Overige dienstverlening was uitstekend, waaronder het nog kunnen aanpassen van de maatvoering toen de bestelling al geplaatst was. Onze keuken is ongeveer twee maanden geleden geplaatst en functioneert naar behoren. De keukenkastjes en indeling zijn kwalitatief erg goed!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Bas Beekhuijs op woensdag 19 mei 2021 21 | vestiging Zaandam
Ondanks de Coronapandemie werden we goed digitaal geholpen en is de verkoper kort langs geweest om een aantal panelen te laten zien. Ook het inmeten was geheel coronaproof. Top.
FOTO VAN BAS BEEKHUIJS
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Dennis en Jenny op dinsdag 18 mei 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Peter Wouters heeft goed met ons meegedacht en alles was snel en fijn geregeld. Door de corona maatregelen was het uitzoeken van bijpassende tegels nog een uitdaging, maar ook daarin dacht Peter mee en konden we we samples van de deurtjes en werkblad op komen halen om rustig thuis naast de nieuwe tegels te leggen. Ook de installatie door Martin Markus was top geregeld. De keuken zit er superstrak in. We zijn erg tevreden met onze keuken en de verleende service.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door Laura op zaterdag 15 mei 2021 21 | vestiging Veendam
Wij hebben onze keuken gekocht bij de Keukenloods. We zijn ontzettend goed geholpen en er werd goed met ons meegedacht. Door de grote drukte bleek de gouden gootsteen die we hadden uitgezocht niet leverbaar, hier werd meteen over gebeld en er werden verschillende opties bij ons neergelegd voor een soortgelijke. Uiteindelijk een nog mooiere gootsteen gekregen dan we in eerste instantie hadden uitgezocht. Ze waren heel open en transparant over de voor- en nadelen van bepaalde keuzes die we moesten maken en hierdoor hebben we een keuken waar we heel erg blij mee zijn, van goede kwaliteit. Levering was op afgesproken moment en alles was compleet. Er waren geen beschadigingen en alles werkte meteen.
FOTO VAN LAURA
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Desiree en Jos op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Gaanderen
Wij zijn zeer goed geadviseerd door team Gaanderen. We hebben een prachtige keuken gekocht en zijn top geïnformeerd over de apparatuur en opstelling tijdens het oriëntatie gesprek. Alles werd keurig geïnstalleerd. Helaas was er sprake van een kleine beschadiging, maar dit werd zeer snel en netjes opgelost. Wij komen hier zeker terug.
FOTO VAN DESIREE EN JOS
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Fadoua op woensdag 5 mei 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Ik ben geholpen door Peter Wouter bij het kiezen van mijn keuken. Wat ik erg fijn vond is dat Peter duidelijk veel kennis en ervaring heeft, hij denkt met je mee en bood goede alternatieven voor wat ik wilde. Bij vragen reageerde Peter snel en duidelijk en ik wist waar ik aan toe ben. De keuken is op de aangeven datum geleverd en alle afspraken woorden keurig netjes nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jos en Marian Martens op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Gaanderen
Wij zijn super tevreden. Richard heeft ons perfect geholpen. Goede adviezen gegeven.
De service is geweldig, alles op tijd geleverd. Heel blij met onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Service is top”
Door Fred olieslager installatietechniek op donderdag 22 apr 2021 21 | vestiging Zaandam
We zijn prima geholpen en service was top. Ook het brengen van de keuken was goed geregeld precies op tijd. Dus een aanrader.
FOTO VAN FRED OLIESLAGER INSTALLATIETECHNIEK
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Fam.Dackers op woensdag 21 apr 2021 21 | vestiging Roosendaal
Nadat we naar een kijkje op de site genomen hadden wisten we het zeker Afspraak maken met de Keukenloods. We werden welkom geheten door Walter die uitgebreid de tijd nam om met ons de keuken, het blad en alle apparatuur uit te zoeken. Thuis werd na een afspraak hierover alles nauwkeurig op gemeten. We (ik) zijn erg tevreden over onze nieuwe keuken de service het plaatsen en het gebruik. Ik heb heel veel kastruimte en de laden raad ik iedereen aan. Ze krijgen van ons een dikke 10.
FOTO VAN FAM.DACKERS
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Mevrouw Margot Oosterbaan op woensdag 21 apr 2021 21 | vestiging Amsterdam
Een ervaren team - op tijd en zoals besteld ook gekregen - geen nalevering en netjes geïnstalleerd - vriendelijke mensen.
FOTO VAN OOSTERBAAN
Reactie of foto toevoegen
“4 keukens”
Door Frits op woensdag 21 apr 2021 21 | vestiging Amsterdam
4 keukens besteld voor studio's in Amsterdam, Praktisch alles in 1 keer goed. service goed en alles goed afgehandeld
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Es W op woensdag 21 apr 2021 21 | vestiging Rotterdam
We hebben een eiland met kastenwand gekocht. We zijn netjes geholpen. Er waren helaas wel wat kleine dingen verkeerd gegaan, zoals de verkeerde wasbak en een deurtje beschadigd, maar dit is netjes opgelost. Dus uiteindelijk erg blij!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken verkeerde kleur”
Door René op woensdag 21 apr 2021 21 | vestiging Amsterdam
Mijn partner en ik hebben een keuken uitgezocht in filiaal Zuid Oost. Kleuren en materialen afgestemd en een nette prijs afgesproken. Tijdens het afleveren van de keuken bleek er een andere kleur, zwart i.p.v. grijs, te zijn afgeleverd. Na veel contact met de vestiging is er helaas geen goede oplossing gekomen. Ook wil Keukenloods niet meewerken aan een compensatie nadat zij zelf steken hebben laten vallen. Wij raden dan ook af om met deze partij in zee te gaan.
FOTO VAN RENÉ
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Berdien op woensdag 21 apr 2021 21 | vestiging Zaandam
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenloods. De mensen in de winkel waren erg vriendelijk. Achteraf vonden we het wel erg snel gaan. Een betere begeleiding voor mensen die geen ervaring hebben met het kopen van een keuken is een aanrader. Dat had ons een beter gevoel gegeven bij de koop. Met de levering en plaatsing van de keuken zijn we tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken zonder apparatuur”
Door I. Haase op woensdag 21 apr 2021 21 | vestiging Gaanderen
Ik ben keurig geholpen op mijn vraag, kreeg gelijk een goede aanbieding op mijn aanvraag per mail, welke de basis werd voor de opdracht. Afspraak betrouwbaarheid was goed.
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere keukens”
Door Paul Cijs op woensdag 21 apr 2021 21 | vestiging Amsterdam
Goede en professionele hulp. Ze nemen de tijd om op alle vragen te antwoorden. Ze geven een degelijk en helder advies.
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen en tips”
Door N. Mertens op woensdag 21 apr 2021 21 | vestiging Roosendaal
Er is goed meegedacht in verschillende opties. De medewerker van keukenloods hd goede adviezen en tips zonder dat hij onze wensen liet varen. Luisterde erg goed naar onze wensen en het was ook nog eens gezellig.
FOTO VAN N. MERTENS
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Theo en Annie Withagen op dinsdag 20 apr 2021 21 | vestiging Roosendaal
Onze ervaring was super, heb ons laten inlichten wat de mogelijkheden waren voor onze keuken hij is echt helemaal zo als wij wilden ingericht met behulp van Joost. Mijn man heeft hem zelf geplaatst en alles klopten tot op de millimeter ze helpen waar het kan , en je kan alles vragen wij zijn er zo super blij mee . Als de corona tijd weer voorbij gaan wij met gebak de medewerkers in roosendaal bedanken.
FOTO VAN THEO EN ANNIE WITHAGEN
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal in orde”
Door Matthijs Visser op dinsdag 20 apr 2021 21 | vestiging Zaandam
Keuken aangeschaft bij de Keukenloods in Zaandam. Tevreden over het meedenken en mogelijkheden. Plaatsen was nadat de monteurs nog een keer langs waren gekomen, helemaal in orde.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Maikel van de Rijt op maandag 19 apr 2021 21 | vestiging Nederweert
Mooie keuken gekocht hele fijne verkopers deskundig en niet het duurste willen verkopen. Ook bij de opstelling belangrijke tips. Gewoon top. Alles klopte en 1 klein dingetje werd prima in de nazorg geregeld. Zeer blij met mijn nieuwe keuken.
FOTO VAN MAIKEL VAN DE RIJT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooie keuken”
Door Janus van de Ven op maandag 19 apr 2021 21 | vestiging Zaandam
Zeer mooie keuken op maat laten maken met bijbehorende tafel, verkopers Pierre en Ruben hebben ons fantastisch geholpen hierbij. Na de nalevering van de magnetron hebben tot nu toe heerlijk genot van ons juweel.
FOTO VAN JANUS VAN DE VEN
Reactie of foto toevoegen
“Komplete keuken”
Door Chris hoogendijk op maandag 19 apr 2021 21 | vestiging Rotterdam
Komplete keuken met inbouw apparatuur. En twee systeem kasten waarvan 2 monteurs niet wisten hoe het in elkaar gezet moest worden. De mevrouw van de service dienst heeft het daarna keurig opgelost. Top mevrouw.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Struykenkamp op maandag 19 apr 2021 21 | vestiging Rotterdam
Een hele fijne manier van verkopen. Er wordt volop meegedacht en daar waar nodig een goed advies gegeven. Montage verliep niet vlekkeloos, maar alles was binnen een paar dagen geregeld. Keuken kopen? Doe dat bij de keukenloods.
FOTO VAN STRUYKENKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Laurens op maandag 12 apr 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Uitstekende service. Peter Wouters is erg vakkundig en pakt het voortvarend aan. De keuken is zonder enige vertraging geleverd en geïnstalleerd. Ook de service achteraf is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door Fred en Marieke op maandag 12 apr 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Eind 2019 een volledige keuken gekocht om eind 2020 te laten leveren en plaatsen in onze totaal verbouwde woning. Verkoop in het filiaal zeer vakkundig en behulpzaam, goed meedenken en geen aanpraten van extra's. Levering en plaatsing ging minder voorspoedig, hoewel de oorzaken hiervan steeds bij diverse leveranciers hebben gelegen. De manier waarop Peter van Keukenloods Waddinxveen hiermee om is gegaan is een manier van coulance, service en klantvriendelijkheid die wij nog nergens zijn tegengekomen. Inmiddels anderhalf jaar na aankoop is onze keuken compleet en zijn wij zeer tevreden. Ook tijdens het moeizame proces van levering en plaatsing zijn wij altijd goed geholpen en geadviseerd. Kortom: een 10 en voor Peter een 10 met een griffel!
FOTO VAN FRED EN MARIEKE
Reactie of foto toevoegen
“Keuken klopt niet”
Door Groot op donderdag 8 apr 2021 21 | vestiging Alkmaar
Wegens goede recensies bij keukenloods een keuken besteld. Helaas zijn wij een 2 weken na plaatsing niet tevreden. Sinds we de keuken gekocht hebben verloopt de uitvoering alleen op de manier van de verkoper. Plaatsing ging in 1 dag echter zonder ons te informeren geen combi oven. Verder problemen als keukenblad stuk, poten van de bar die niet passen, de buitenkant van de keuken in de verkeerde kleur, plinten in de verkeerde kleur, deur beschadigd, de pas gestucte muur beschadigd zonder dit te vermelden, geen bestek lade als afgesproken. We snappen dat het niet makkelijk gaat deze periode en er word aan gewerkt maar de hoeveelheid problemen en het uitblijven van vooruitgang na ruim 2 weken plus weinig gevoel van betrokkenheid geeft ons een slecht gevoel over de koop.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door D. A. Nijenhuis op vrijdag 2 apr 2021 21 | vestiging Gaanderen
Wij zijn fantastisch geholpen in Gaanderen Keukenloods, zochten een keuken met laden omdat het steeds moeilijker werd om te bukken. Hoevaak we ook terug kwamen voor vragen of aanpassing waren ze even vriendelijk en stond de koffie klaar. We zijn heel tevreden over de keuken en de manier waarop alles is verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte afwerking”
Door Dylan Koster op vrijdag 2 apr 2021 21 | vestiging Amsterdam
Met een offerte van een andere winkel naar Keukenloods geweest om een scherpe offerte te krijgen. Die hebben we gekregen. Veel aandacht voor alle mogelijkheden voor de keuken. Top apparatuur en perfecte afwerking. De keuken stond binnen en paar uur en is goed geplaatst. Al met al heel blij mee!
FOTO VAN DYLAN KOSTER
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door Roderick Schlimmer op woensdag 31 mrt 2021 21 | vestiging Amsterdam
Het hele proces was super. Van aankoop tot levering en plaatsing! Joe heeft me bij de aankoop uitstekend geadviseerd en toen een van de producten die ik gekozen had niet leverbaar bleek kreeg ik kosteloos een betere/duurdere variant. Grote klasse. Ik kom in de toekomst graag nog terug bij Keukenloods!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ed van Zanten op woensdag 31 mrt 2021 21 | vestiging Veendam
Prima tevreden met de aankoop van de keuken, er werd goed meegedacht en de levering ging uiteindelijk goed. Er was wat transportschade maar dat is snel keurig opgelost. Erg tevreden met de keuken!! Ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
“Een perfecte keuken”
Door Ruud Krijger op dinsdag 23 mrt 2021 21 | vestiging Alkmaar
Gezien mijn jongere leeftijd krijg je meestal een belevenis mee dat je niet word serieus genomen met een keuken kopen. Bij Keukenloods Alkmaar was dit niet het geval! Ik had zelf een lijst met apparaten of het mogelijk was om dit te leveren, geen probleem natuurlijk (Bosch). Levering was ook binnen korte tijd, 7weken. Een perfecte keuken voor een prima prijs! Zeker een aanrader voor menig ander die opzoek is naar een keuken. Service en aftersales is ook goed geregeld, heb eerlijk gezegd geen slechte ervaring.
FOTO VAN RUUD KRIJGER
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door rene mulder op maandag 22 mrt 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Zeer tevreden met uitleg verkoper en het meedenken over onze wensen niets werd opgedrongen top daarna een goede mail over de levering. Wij raden deze firma aan.

Aanvulling ontvangen 23 maart 2021: De keuken is al geplaatst in januari
en is compleet met apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Hans Liebrand op zaterdag 20 mrt 2021 21 | vestiging Gaanderen
Willem Bevers was ons aanspreekpunt, hij was duidelijk de rede waarom we bij keukenloods kochten. Duidelijk verhaal - eerlijk advies - geleverd zoals besproken... Informatief vooraf en goed meegedacht in oplossingen. Prijs kwaliteit komen 100% overeen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Pepijn Schalkwijk op zaterdag 20 mrt 2021 21 | vestiging Amsterdam
Een aantal maanden geleden hebben mijn vriendin en ik een keuken met inductie fornuis gekocht. Ik heb een goede ervaring aan over gehouden. Het personeel was vriendelijk, kundig en fijn in communicatie. We konden altijd terecht als er vragen waren en kregen snel antwoord.
FOTO VAN PEPIJN SCHALKWIJK
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Remco Wagener op vrijdag 19 mrt 2021 21 | vestiging Gaanderen
We hebben een keuken gekocht. We zijn verschillende keren langs geweest en elke keer namen ze alle tijd om ons te helpen bij het maken van onze keuze. De uiteindelijk gekozen keuken bevalt prima en voldoet helemaal aan onze verwachting.
FOTO VAN REMCO WAGENER
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed bevallen”
Door Yil op vrijdag 19 mrt 2021 21 | vestiging Rotterdam
Duidelijk, eerlijk en goede prijs. 1 keer afspraak meer dan 1 uur te laat.. wel jammer.

Aanvulling ontvangen 23 maart 2021: Complete keuken, reeds gemonteerd in januari. Erg goed bevallen. Vriendelijke monteurs en erg snel. In 1 dag klaar.
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten keuken”
Door F.P. Krijnen op vrijdag 19 mrt 2021 21 | vestiging Amsterdam
Wij hebben bij de Keukenloods in Amsterdam een prachtige, eikenhouten keuken gekocht met veel moderne apparatuur, zoals een Bora inductie kookplaat en een Quooker kraan. De voorlichting van de Keukenloods hierover was heel informatief en de uiteindelijke plaatsing van de keuken geschiedde met grote deskundigheid. Met het resultaat zijn we zeer tevreden.
FOTO VAN F.P. KRIJNEN
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor appartement”
Door G.J. Hageman op vrijdag 19 mrt 2021 21 | vestiging Amsterdam
Zeer uitvoerig geïnformeerd. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk en uitmuntende monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Margriet op vrijdag 19 mrt 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Keukenloods Waddinxveen heeft ons ontzettend goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe keuken. Geert was vriendelijk, volledig en dacht goed mee wat betreft beschikbare opties. Uiteindelijk hebben we onze droomkeuken samengesteld voor een eerlijke prijs. Ook de nalevering en service achteraf waren goed. Wij hebben dan ook meerdere vrienden Keukenloods Waddinxveen aangeraden.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Albertv op vrijdag 19 mrt 2021 21 | vestiging Almere
Verkoper (Douwe) nam alle tijd om ons zeer correct te adviseren. Niet opdringerig.
Levering volgens afspraak en correct, behalve Amerikaanse koelkast kwam iets later door leverproblemen (LG). Ze zijn extra komen kijken of koelkast paste over lastige trap. Installatie heel netjes en nazorg uitstekend. Al met al een zeer positieve ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken inclusief apparatuur”
Door Harold op vrijdag 19 mrt 2021 21 | vestiging Roosendaal
Walter is een top adviseur en voelt perfect aan wat de klant wenst. Hij denkt mee in oplossingen ipv problemen. Kan heb bij iedereen adviseren.

Aanvulling ontvangen 19 maart 2021: Keuken is gemonteerd. Ook super mannen van de montage. 2 top gasten!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe showroomkeuken”
Door Daris op vrijdag 19 mrt 2021 21 | vestiging Rotterdam
Nieuwe showroomkeuken gekocht in de winkel. Super geholpen daar, aanpassingen konden gemaakt worden. Vlotte koop/verkoop. Datum van levering samem vastgesteld, in overleg deze nog kunnen wijzigen. Keuken is netjes afgeleverd door de bezorgers, met informatie van levering een paar dagen vooraf. En de nieuwe keuken staat prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere keukens”
Door Dounia Fathi op vrijdag 19 mrt 2021 21 | vestiging Zaandam
Mooie hoekkeuken met composieten blad incl. apparatuur aangekocht bij Keukenloods Zaandam. Enorm goede service, zeer zorgvuldig bij de levering en uitstekende nazorg geleverd. Dankjulliewel heren, Edwin, Nico, Martin!
FOTO VAN DOUNIA FATHI
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door B Griffioen op vrijdag 19 mrt 2021 21 | vestiging Almere
Snel (en compleet) geleverd. Keuken gaat verwachtingen te boven. Scherpe prijs.
FOTO VAN B GRIFFIOEN
Reactie of foto toevoegen
“Scherpe prijs”
Door Fam. Pastoor op maandag 15 mrt 2021 21 | vestiging Veendam
Onlangs hebben wij via de vestiging in Veendam een keuken aangeschaft. We zijn erg vriendelijk geholpen en ze hebben een mooi passend ontwerp voor ons gemaakt. En dat ook voor een scherpe prijs. Het plaatsen van onze keuken gebeurde in Corona tijd maar dat was heel goed geregeld, netjes afstand gehouden etc. Vakkundig geplaatst er was een probleem met de afmeting en de koelkastdeur maar dat is snel en uitstekend opgelost. Wij bevelen Keukenloods aan!
Reactie of foto toevoegen
“Kastenwand met inbouwapparatuur en een quooker”
Door Adinda Asmus op zondag 14 mrt 2021 21 | vestiging Almere
Kastenwand met inbouwapparatuur en een quooker. Vriendelijk geholpen, moesten zelf nog wel een aantal keer contact opnemen ivm tekeningen die nog niet goed waren, of de zijfronten in een andere kleur stonden afgebeeld dan was afgesproken. Wij wilde een andere spoelbak, achteraf bleek dat dit niet kon in verband met onze huidige granietaanrechtblad, dit had vooraf ook wel bekend moeten zijn. De inbouw koffiemachine zou niet op tijd geleverd kunnen worden, hier werden wij netjes over geïnformeerd en kregen een email dat deze een andere week geleverd zou worden. Stond er ineens toch iemand voor de deur met de koffiemachine toen wij zelf niet thuis waren. De persoon die het kwam plaatsen en monteren was heel vriendelijk en kundig, alleen had hij het erg druk. Tot twee keer toe een afspraak gemaakt, maar kwam dan niet opdagen om het werk af te maken. Nadat wij zelf weer contact hadden opgenomen met de winkel, is het werk netjes afgemaakt en heeft hij zelfs nog wat extra gedaan wat hij niet had hoeven doen. Over het algemeen zijn wij tevreden, maar had de communicatie beter gekund.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Bart Kellerman op zondag 14 mrt 2021 21 | vestiging Amsterdam
Goed advies over apparatuur en keukenindeling. Prettige verkopers geen druk nemen alle tijd voor je. Zou deze vestiging bij iedereen aanraden.
FOTO VAN BART KELLERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Creatief meegedacht”
Door R. Boon op vrijdag 12 mrt 2021 21 | vestiging Waddinxveen
De eerste vraag die de verkoper stelde was: Wat zijn uw wensen en wat is uw budget. Die laatste vraag had geen enkele keukenverkoper eerder gesteld. Bij het inmeten heeft de verkoper (Peter Wouters) creatief meegedacht over een oplossing hoe een steunmuurtje weg te werken in de kastenwand zodat dit niet zichtbaar is.
Reactie of foto toevoegen
“Veel aandacht voor onze wensen”
Door Gerard Fokke op woensdag 10 mrt 2021 21 | vestiging Zaandam
Onze ontmoetingen in en met het filiaal, m.n. Pierre Bakker, waren van zeer goede kwaliteit; zeer informatief, altijd veel aandacht en gehoor voor onze wensen en aandachtspunten. De afspraken zijn goed nagekomen en ook de nazorg/service waren prima.
FOTO VAN GERARD FOKKE
+ Toon extra foto van Gerard Fokke
+ Toon extra foto van Gerard Fokke
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de T-vormige keuken”
Door Richard op woensdag 10 mrt 2021 21 | vestiging Veendam
We waren op zoek naar een nieuwe keuken, maar wisten qua layout nog niet exact wat de mogelijkheden waren. Keukenloods heeft ons met allerlei voorstellen en voorbeelden een prachtige keuken bezorgd. Uitgangspunt voor ons was een U-vorm en uiteindelijk uitgekomen op een zeer ruime T-vormige keuken met veel meer ruimte voor het hele gezin. De installatie is vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Er werd door de monteurs mee gedacht met een aantal handige oplossingen om een nog beter resultaat neer te zetten. Na een aantal maanden nog steeds zeer blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Janet Stijnen op woensdag 10 mrt 2021 21 | vestiging Rotterdam
Ruime keuze aan keukens. Goed geholpen door een deskundige keuken verkoper die meedenkt. En ook goeie service verleend!
Reactie of foto toevoegen
“Gave zwarte keuken”
Door Alex verwaijen op woensdag 10 mrt 2021 21 | vestiging Nederweert
Onze ervaring met de keukeloods was er fijn en prettig om met ervaren, eerlijke verkoper te sparen over ons idee om een keuken te kopen. Er werd ons goed verteld wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben bij hun een gave zwarte keuken en een bora inductie plaat, grote koelkast, super oven, vaatwasser, grote wasbak enz gekocht. Wij kunnen deze zaak echt aanbevelen!!!!
FOTO VAN ALEX VERWAIJEN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en geadviseerd”
Door meijering op dinsdag 9 mrt 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Goed geholpen en geadviseerd door keukenloods. Vonden aanvulling op onze al bestaande keuken.

Aanvulling ontvangen 10 maart 2021: hebben keuken gekocht en geleverd. Betreft keukenkastjes, keukenblad. Ook keukenblad voor kookeiland en stollen voor om kookeiland. Oven en warmhoudla. Is niet gemonteerd, dat hebben we zelf gedaan omdat deel van de oude keuken is hergebruikt en deel is geleverd door keukenloods.
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door David op dinsdag 9 mrt 2021 21 | vestiging Zaandam
Super service, klantgericht, flexibel en vakkundig.

Aanvulling ontvangen 11 maart 2021: Betreft complete keuken. Is mega goed bevallen. Erg vriendelijke en goede mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Voorraadkeuken”
Door RM op dinsdag 9 mrt 2021 21 | vestiging Veendam
Voorraadkeuken gekocht, omdat we geen tijd hadden weken te wachten op een keuken. Goed advies gehad, ook bij de montage, en naleveringen zijn voorspoedig verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken maar plaatsing verliep stroef”
Door Rutger Douglas op maandag 8 mrt 2021 21 | vestiging Alkmaar
Plaatsing van de keuken verliep stroef. Enerzijds de aannemer en daarna de aansluiting van de Bora waar de service monteur in totaal 4x! voor langs kwam. Het feit dat ons niet is verteld dat de energielabels van de elektrische apparaten zouden veranderen, begrijp ik niets van. En als laatste heeft de verkoper het nooit gehad over een prullenbak.
Verder was het een prettig gesprek en een mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Robert van Nunspeet op maandag 8 mrt 2021 21 | vestiging Waddinxveen
De Verkoper wees ons op voor en nadelen en daardoor onze wensen aangepast, wist op alle vragen antwoord en was uit op beste advies, niet de duurste keuken, tot op de mm alles uitgetekend, geoffreerd en alles volgens afspraak geleverd en zeer deskundig vakwerk, niets om aan te merken en keuken is een plaatje en iedere dag genieten. TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door GJM Schreuders op maandag 8 mrt 2021 21 | vestiging Drunen
Wij hebben een keuken gekocht en heel het proces liep voor ons erg vloeiend en transparant. De kleine probleempjes met het opleveren van de keuken werden zonder problemen netjes opgelost. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Alexander Poot op zondag 7 mrt 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken die we via Keukenloods Waddinxveen hebben aangeschaft. Peter Wouters heeft onze wensen goed vertaald in een ontwerp. Idee om voor een dieper werkblad (80 cm) te gaan is iets waar we achteraf heel blij mee zijn en wat je van te voren misschien niet zelf bedenkt.
De offerte was voor ons inzichtelijk en was meer dan alleen een streep met daaronder een totaal bedrag. Daarnaast is hij ons aanspreekpunt geweest vanaf het eerste gesprek t/m na het plaatsen van de keuken. Dat is wel zo prettig. Vanwege Corona konden de door ons uitgekozen vaatwasser en oven niet worden geleverd, maar kwam Keukenloods met een goed alternatief. Plaatsen van de keuken hebben we ook door Keukenloods laten doen. Dit om eventueel gezeur te voorkomen als je leverancier niet de installatie doet. Ook daarover zijn we tevreden.
FOTO VAN ALEXANDER POOT
Reactie of foto toevoegen
“Netjes opgeleverd”
Door Frank Scheepers op vrijdag 5 mrt 2021 21 | vestiging Roosendaal
Tijdens samenstellen keuken, duidelijk aangegeven door verkoper wat wel en niet kan en wat de beste opties zijn. Zeer goede monteur gehad, keuken netjes opgeleverd. en wat nog niet geleverd was of beschadigd, netjes nageleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Montage moeizaam gegaan”
Door Familie van der Werf op vrijdag 5 mrt 2021 21 | vestiging Alkmaar
De keuken is uiteindelijk prachtig geworden, maar dat ging niet zonder slag of stoot. De monteur die heeft ingemeten had niet goed gemeten, dus week het werkblad eerst 2 cm af van de muur. De monteur die de keuken had geplaatst heeft twee forse deuken in onze keukenmuren geblutst met t manoeuvreren van het werkblad en bleek de kastjes scheef gezet te hebben. Pas 8 weken later is de keuken weer recht gezet en n nieuw werkblad geplaatst. We kregen geen excuses van de keukenloods en een tegemoetkoming voor alle vertraging zat er ook niet in. Vandaar onze matige beoordeling. Gelukkig hebben de servicemonteurs goed werk geleverd en kunnen we nu eindelijk gaan genieten van onze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie hoogglans keuken”
Door Frans op donderdag 4 mrt 2021 21 | vestiging Rotterdam
Mooie keuken gekocht een Flash Magnolia Hoogglans met een Blad en achterwand van Fewrro Brons bij keukenloods. Keuken werd geplaatst door 2 vakmannen in 1 dag.1 draadje van een led lampje was te kort maar dat was ook snel opgelost. December geplaatst en we genieten nog iedere dag van de mooie keuken met een led verlichting over de hele breedte
FOTO VAN FRANS
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Pim op donderdag 4 mrt 2021 21 | vestiging Zaandam
Erg tevreden, de verkoper dacht mee en kon onze wens snel vertalen in de vorm van een tekening. Latere aanpassingen werden snel doorgevoerd. De prijs was meer dan markt conform en lag een stuk lager dan bij de concurrenten.
FOTO VAN PIM
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Jessey van Jole op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Amsterdam
Goede service en duidelijke uitleg. Verkoper weet veel over de producten en helpt snel.
Reactie of foto toevoegen
“Eind resultaat: een prachtige keuken”
Door Hanneke op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Veendam
Wij hebben een keuken gekocht, er werd goed met ons meegedacht en er kwam een overzichtelijke offerte welke in onze ogen de juiste prijs kwaliteit verhouding had. De medewerker was redelijk nieuw dus had hier en daar wat extra ondersteuning van collega's nodig. Helaas was het fornuis wat wij hadden uitgekozen uiteindelijk niet leverbaar. Deze moest we ergens anders bestellen. Echter eind resultaat een prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door cl traas op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Roosendaal
Nieuwe keuken gekocht netjes geholpen. Omdat het uitzoeken van de keuken nogal wat tijd koste, omdat we aan het verbouwen waren, waren we altijd welkom en hebben ons met veel geduld geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Altijd goed”
Door vermaas andre op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Meerdere keukens gekocht, altijd super goed geholpen

Aanvulling ontvangen 8 maart 2021: Alle keukens zijn geleverd, deze zijn door mijn eigen aannemer geplaatst. Heb al meerdere keukens bij Peter gekocht. Altijd goed.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Roelofsen op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Gaanderen
Mooie keuken is prima alleen problemen met de lampjes onder de aanrechtkastjes die het niet deden zelf nieuwe geregeld i.v.m corona de winkel moeilijk te bereiken.
En problemen met de vaatwasser die doet het helemaal niet komt binnenkort een monteur voor hoop dat het nog garantie is.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Simon Bard op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Zwaag
De begeleiding die ik kreeg in de winkel was niet te vergelijken met andere winkels. Toen vervolgens een onderdeel niet goed was geleverd was werd dit snel behandeld en correct terug gestuurd.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door P.L. op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Zaandam
Vakkundig advies en prima geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Marike Saman op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Zaandam
Heel fijn geholpen met het indelen van de keuken, slim ingedeeld, goed op de hoogte gehouden en ondanks corona nog snel geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Arjo Nederveen op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Drunen
Goed advies en mee willen denken in oplossingen bij onze uitdagingen.

Aanvulling ontvangen 4 maart 2021: Het was een complete keuken, enkel geleverd. Zelf geplaatst. Er was een nalevering van een week bij een oven maar dit is netjes van te voren gemeld.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en snel gemonteerd”
Door Aziza Jafari op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Zaandam
De keuken besteld in oktober, met een levertijd van 12 weken. We kregen iedere keer een update over de keuken en de levering. Dat was heel fijn. Er werd gebeld voor de bezorgafspraak. De jongens waren heel vriendelijk. Keuken is professioneel en snel gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt Keukenloods”
Door Edmund Gibson op dinsdag 2 mrt 2021 21 | vestiging Amsterdam
Vlot, snel, juiste tekeningen, eerlijke prijs. In Amsterdam in de winkel besteld, wensen en voorkeuren doorgegeven. Direct ter plaatste schets gemaakt van de keuken. Gelijk offerte toegestuurd gekregen met een realistische prijs voor een kwaliteitskeuken. Deal! Alles verliep beter dan verwacht en met name de snelheid van levering is ongekend! Dank Keukenloods Amsterdam

Aanvulling ontvangen 11 maart 2021: Mijn aankoop is geleverd. Prima bevallen, producten zijn goed, snelle levering.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Zoë en Brian op zaterdag 27 feb 2021 21 | vestiging Rotterdam
Met de goede hulp van Jort hebben wij onze droomkeuken gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door J. Dietvorst op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Roosendaal
Wij zijn voorzien van goed advies en service, ook de leveringen worden goed aangekondigd en kloppen, alles was compleet en zonder schade.
Reactie of foto toevoegen
“Alles netjes via afspraak”
Door Lars op zondag 21 feb 2021 21 | vestiging Roosendaal
Goed geholpen met de realisatie van onze keuken. Alles netjes via afspraak gegaan en mooie spullen ontvangen. Ook na de aankoop nog goed geholpen door Gert-Jan en zijn team.
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat is boven onze verwachtingen”
Door S. Hoogendijk op zaterdag 20 feb 2021 21 | vestiging Rotterdam
Er werd goed geluisterd naar onze wensen. We werden goed geïnformeerd en daarbij werden ook evt. alternatieven besproken. Er werd tijd voor ons genomen en we kregen alle ruimte om uiteindelijk onze keus te kunnen maken. Mooie producten; goede prijs/kwaliteit verhouding. Het eindresultaat van onze keuken is boven onze verwachtingen!
FOTO VAN S. HOOGENDIJK
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenloods
aAlkmaar (43 ervaringen), Koedijkerstraat 29, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 515 22 73
bAlmere (36 ervaringen), New Yorkweg 111, 1334 NB Almere, tel 036 - 529 03 03
cAmsterdam (106 ervaringen), Sijsjesbergweg 1, 1105 AL Amsterdam, tel 020 - 365 45 94
dDrunen (31 ervaringen), Thomas Edisonweg 4, 5151 DJ Drunen, tel 0416 - 53 47 51
eGaanderen (85 ervaringen), Slakweg 84, 7011 EZ Gaanderen, tel 0315 - 34 04 04
fNederweert (35 ervaringen), Pannenweg 426, 6031 RK Nederweert, tel 0495 - 62 53 83
gRoosendaal (87 ervaringen), Belder 12c, 4704 RK Roosendaal, tel 0165 - 56 74 40
hRotterdam (62 ervaringen), Stadionweg 37A, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 203 59 80
iUtrecht (57 ervaringen), Europalaan 95 B, 3526 KP Utrecht, tel 0226 - 35 53 40
jVeendam (72 ervaringen), Transportweg 18, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 74 50 08
kWaddinxveen (123 ervaringen), Kanaaldijk 36D, 2741 PA Waddinxveen, tel 0182 - 61 22 22
lWatergang (16 ervaringen), De Dollard 4, 1454 AV Watergang, tel 020 - 436 33 93
mZaandam (215 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 30 30
nZwaag (47 ervaringen), De Factorij 63A, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 26 82 06
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.