Feedback
8,8

Keukenloods

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenloods.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenloods
Waarom een keuken kopen bij Keukenloods.nl?
• 14 winkels + 1 afhaalcentrum
• Goed advies met een kop koffie
• Altijd een eerlijke prijs

KEUKENS MET EEN GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING
Bij Keukenloods.nl kun je jouw ideale keuken uitzoeken. Onze keukens zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Je kunt naast een keuken ook keukenapparatuur uitkiezen. Van kraan tot vaatwasser, wij hebben een ruim aanbod keukenapparatuur van verschillende bekende merken zoals Miele, Siemens, Bosch en Boretti (en nog 104 andere merken). Zo krijg je een complete keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

KEUKENS OP VOORRAAD
In ons magazijn hebben wij de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Daarnaast heeft Keukenloods.nl ook een aantal voorbeeldkeukens samengesteld die volledig bij jou thuis kunnen worden geïnstalleerd inclusief inbouwapparatuur. Je kunt uiteraard ook de voorraad keukens naar eigen inzicht samenstellen.

KEUKEN MODELLEN
Wanneer jouw ideale keuken niet op voorraad is, zijn keukens in de stijlen landelijk, modern en greeploos ook bij ons te bestellen. Ben je in het bezit bent van een keuken-offerte? Dan kun je die naar ons sturen. Wij doen dan een offerte check en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor je keuken.

KEUKENADVISEUR BIJ JOU THUIS
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

VAKKUNDIG GEÏNSTALLEERD
Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.
Ervaringen
Er zijn 720 ervaringen over Keukenloods. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren396 ervaringen
4 sterren265 ervaringen
3 sterren19 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster29 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Bijna perfect”
Door A.W.M. Allard op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Zaandam
Had heel snel een keuken nodig voor een vakantie appartement welke vanwege de Corona even tijdelijk leeg was. Keukenloods kon binnen 10 dagen uit voorraad leveren en installeren. Helemaal wat top en wat de concurrentie niet kon. Dit was de 2de keuken binnen 1 jaar die ik kocht en in beide gevallen was de service bijna perfect (score 9/10) en de prijs/kwaliteit uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid geleverd”
Door van den Berg op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Veendam
Wij hebben een complete keuken gekocht, en zijn zeer goed geholpen door Melanie. Zij heeft ons goed geadviseerd. Wij konden onze vragen ook altijd aan haar stellen, dit was nooit een probleem
Reactie of foto toevoegen
“Goed op de hoogte gehouden”
Door L. Smit op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Drunen
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Keukenloods in Drunen (prijs t.o.v. concurrenten is gunstig). Vanaf het moment dat wij de eerste keer zijn binnengelopen bij Keunenloods tot en met het moment van levering (maar ook daarna) zijn wij uitstekend geholpen. In de winkel zijn wij erg goed geadviseerd en werd er met ons meegedacht. Nadat onze order bevestigd was wilden wij nog iets wijzigen en ook dit was geen enkel probleem, verder zijn wij goed op de hoogte gehouden rondom levering van de keuken, dit was - zeker in de onzekere periode door het coronavirus - erg fijn. Nu zijn wij volop aan het genieten van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door John op maandag 29 jun 2020 20 | vestiging Almere
Voor de derde maal hebben wij een keuken gekocht bij de keukenloods. Dat op zich zegt al genoeg. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de geleverde keuken, maar ook is ons een goede service geleverd in deze corona tijd. Twee vakkundige heren hebben de keuken geplaatst naar alle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door René de Groot op donderdag 25 jun 2020 20 | vestiging Zwaag
Na 10 jaar besloten om onze keuken te vernieuwen. Na de gebruikelijke keukenboer ronde voor prijs en service uiteindelijk uitgekomen bij Keukenloods Zwaag op aanraden van vrienden. Prima geholpen door Ronald, prijs goed, flexible houding, professioneel. Na enkele maanden werd de keuken geplaatst. in anderhalve dag door een goeie monteur. Helemaal tevreden. Alles werkt alles ziet er top uit!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door J. Hoevenaars op donderdag 25 jun 2020 20 | vestiging Roosendaal
Na een goed gesprek, werden we fijn geholpen Door verkoper Ricardo .keuken opgemeten en na alle maten gecontroleerd. Keuken besteld. Jammer dat de corona ertussen kwam. Maar bij het plaatsen geen problemen. Prima allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Massuger op donderdag 25 jun 2020 20 | vestiging Rotterdam
We hebben een mat zwarte keuken met donker hplblad in steenmotief, en prachtige siemens apparatuur de verkoop is super verlopen, een verkoper die al je wensen mogelijk maakt en binnen je budget blijft.
FOTO VAN FAM. MASSUGER
L keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Edwin van Herwaarden op maandag 22 jun 2020 20 | vestiging Zwaag
Super goede ervaring met Keukenloods. Vriendelijke en proffesioneel geholpen in het filiaal, de voortgang van het proces prima via de "status" kunnen volgen. De keuken kwam keurig volgens afspraak, de monteur was vriendelijk en proffesioneel. Er was 1 deurtje beschadigd en dat is kering opgelost, evenals een gebroken kast scharnier. Kortom zeer blij en tevreden met de keukenloods
FOTO VAN EDWIN VAN HERWAARDEN
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Angelo lenarduzzi op maandag 22 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
10 keukens gekocht waarvan er nu 6 zijn geleverd. De rest wordt 10 augustus geleverd. Service goed als er iets is kunnen even bellen en het wordt netjes en snel afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Aron Jeronimus op maandag 22 jun 2020 20 | vestiging Rotterdam
Professionele uitleg . Vriendelijke verkopers zonder druk om iets te moeten kopen.ook de monteurs die de keuken in elkaar hebben gezet waren zeer professioneel en goed op elkaar ingewerkt.raad iedereen aan om bij de keuken loods te gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijkheid”
Door Mandy Roggen op dinsdag 16 jun 2020 20 | vestiging Veendam
Wat ons direct opviel was de zeer vriendelijke houding van de verkopers van keukenloods Veendam. Men neemt de tijd om alle wensen door te nemen en neemt je vervolgens door de winkel mee om voorbeelden te laten zien en een keuze te laten maken. In andere keukenzaken nam men daar geen tijd voor en kreeg je een "schatting" wat je neer moest leggen voor de keuken. Bij keukenloods krijg je een offerte mee en staan alle prijzen vermeld. Wij hebben hier een prachtige keuken voor een acceptabele prijs gekocht en zijn er heel blij mee. Na het plaatsen van de keuken bleek dat de deurtjes nog niet helemaal recht hingen. Ook een deel van het aanrechtblad was niet goed vastgezet. Hierover opgebeld en de volgende dag werd dit hersteld. De reden waarom we geen 5 sterren geven is vanwege de onvriendelijke houding van één van de keukenmonteurs.
FOTO VAN MANDY ROGGEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Marloes op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Drunen
In de winkel duidelijk advies gehad over alle producten. Er werd ruim de tijd genomen om alles door te nemen en de keuken in te plannen naar mijn wensen.
De mensen die de spullen komen brengen zijn zeer voorzichtig en zetten alles netjes in huis. De monteurs die de keuken plaatsen waren vriendelijk en uiteraard ook op tijd. Hebben alles tot in de puntjes afwerkt en ervoor gezorgd dat alles netjes was opgeruimd. Perfecte service. Ook is uitgelegd hoe de apparaten werkten en wat ik als eerste moest doen. Bij vragen kon ik gewoon mailen/bellen en werd er meteen gereageerd. Top service! Ik kan iedereen Keukenloods aanraden voor een droomkeuken!
Reactie of foto toevoegen
“Complete droomkeuken”
Door Patrick en Debby Lips op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Roosendaal
Complete droomkeuken gekocht. we werden goed geholpen en hebben nu keuken met quooker, bora, composietwerkblad, siemens apparatuur, alles wat we maar wilde. Voor een fijne prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenloods”
Door Chantal Klijsen op zaterdag 13 jun 2020 20 | vestiging Drunen
We zijn heel tevreden over de koop en levering van onze keuken, ondanks de Coranacrisis is deze gelukkig volgens afspraak geleverd, alleen de vaatwasser stond op nalevering, helaas hebben we hier best lang op moeten wachten, er waren een paar kleine beschadigingen aan wat delen bij de levering van de keuken, deze zijn opnieuw besteld en weer netjes geleverd. We zijn superblij met de AEG inbouwapparatuur en de Quooker, écht top!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Catharina Pellikaan op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Gaanderen
Super was het informatieve gesprek bij Keukenloods Gaanderen met verkoper Willem, super ook het vervolggesprek om de keuze definitief te maken. Ik werd goed geinformeerd en er werd goed naar me geluisterd. Heb een prachtige keuken uitgezocht, die helemaal aan mijn wensen voldoet. Ook de aflevering was naar wens. De monteur die de keuken heeft geplaatst werkte zeer nauwkeurig en met veel plezier. 1 Deurtje was verkeerd geleverd, maar dat werd snel opgelost. Ook over het telefonisch contact ben ik zeer tevreden. Kortom Ik beveel Keukenloods van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Aardige monteurs”
Door Angela Knuchel op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Amsterdam
Het keukenblok dat we besteld hebben is erg mooi en voldoet aan onze eisen. Jammer dat we vanwege de Corona crisis vrij lang op de oven hebben moeten wachten, maar die is ondertussen ook goed in gebruik genomen! Aardige en kundige monteurs.
FOTO VAN ANGELA KNUCHEL
Zo geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Een paar keukens”
Door Tomvanwezelbouw op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Drunen
Goed geholpen en alla klopt wat betreft levering en nazorg
Reactie of foto toevoegen
“Soepel gegaan”
Door Niels Rogge op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Amsterdam
We hebben samen met Romeo, in anderhalf uur onze droom keuken ontworpen Ging soepel en relaxed
FOTO VAN NIELS ROGGE
Mooie keuken
+ Toon extra foto van Niels Rogge
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs/kwaliteit verhouding”
Door J. Guman op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Amsterdam
Prima geholpen door de verkoper en opgeleverd op de datum zoals afgesproken ondanks de lock down als gevolg van Covid-19. Daarnaast goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Berfin op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Alkmaar
We zijn bij binnenkomst meteen goed geholpen. Er zijn genoeg voorbeelden in de winkel maar wij hadden al een idee en dat werd snel op papier geschets. Ook met de prijzen hadden ze geholpen. Uiteindelijk hebben we een gloednieuwe keuken voor de afgesproken levertijd ondanks de huidige pandemie waarin we ons bevinden.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit goed”
Door Jur op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
Super tevreden over de kwaliteit van de keuken en de professionaliteit van het team.
FOTO VAN JUR
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Loslatend aanrechtblad”
Door L. Aznabet op donderdag 11 jun 2020 20 | vestiging Amsterdam
in februari 2019 is onze keuken geplaatst. een jaar later constateren wij dat het aanrechtblad van onder begint los te laten. Het betreft een kunststof blad. Keukenloods schakelt de fabrikant Topline in die vervolgens concludeert dat het blad door vocht is aangetast en probeert dit op de vaatwasser af te schuiven terwijl de schade niet boven de vaatwasser is maar boven de spoelbak. je mag er toch vanuit gaan dat een aanrechtblad tegen water kan????!!! toch neemt keukenloods het advies van Topline over en adviseert ons het aanrechtblad van onderen te schuren en te lakken. Bedankt Keukenloods! Dit gaat je niet in de koude kleren zitten...en dit voor een keuken van ruim €18.000,-. Een ding staat vast....de volgende keuken wordt gewoon weer een Ikea keuken want die heeft het wel ruim 10 jaar vol gehouden en de klantenservice daar nemen de klachten wel serieus en nemen de verantwoordelijkheid en verwijst niet door naar de fabrikant.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam W van Drongelen op donderdag 11 jun 2020 20 | vestiging Roosendaal
Wij hebben een keuken en een bijkeuken gekocht m. Er was alle tijd en ruimte om onze ideeen aan te geven. De verkoopadviseur gaf goede adviezen en alles klopte bij de plaatsing van beide keukens. We zijn erg tevreden!
FOTO VAN FAM W VAN DRONGELEN
Keuken met Retro koelkast
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door T smit-zwan op woensdag 10 jun 2020 20 | vestiging Zwaag
Mijn ervaring met het kopen van een keuken bij keukenloods heb ik heel goed ervaren goede uitleg over de produkten die ik wilde kopen en andere spullen die bij een keuken nodig zijn, en nemen de tijd en goede advies.

Aanvulling ontvangen 11 juni 2020: De keuken is al afgeleverd en gemonteerd. Is prima geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Mehdi op woensdag 10 jun 2020 20 | vestiging Rotterdam
Wij hebben keuken gekocht bij keukenloods en zijn enorm goed geholpen. We hebben een prachtige eiland keuken binnen samen met Siemens apparaturen en een Quoker. Dankzij keukenloods staat er nu een prachtige keuken en ze hebben aan alle details gedacht. Enorm tevreden!
FOTO VAN MEHDI
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Beschadigingen in blad”
Door Demi op woensdag 10 jun 2020 20 | vestiging Utrecht
De verkoop verliep goed. Door een kundige medewerker geholpen en goed advies gekregen. De service is echter uitermate slecht. Toen ik beschadigingen had geconstateerd aan het keukenblad (pitten in een natuurstenen keukenblad) en dit binnen 20 minuten! na plaatsing aan deze organisatie heb gemeld, kreeg ik van hen mee dat dit door ons zelf is veroorzaakt. Duidelijk uitgelegd dat wij, nadat de monteurs weg waren, een uitgebreide inspectie hebben gedaan en deze beschadiging toen direct hebben geconstateerd en gemeld. Toch geeft deze organisatie niet thuis: ze komen niet met een passende oplossing, blijven benoemen dat wij deze schade zelf hebben veroorzaakt en houden zich niet aan hun eigen voorwaarden. Alhoewel ik ruimschoots aan hun voorwaarden heb voldaan (schade binnen 24 uur melden), lijken zij zich volledig te onttrekken aan waar je als consument voor tekent. Wat een verschrikkelijk onprofessionele en onbeschofte service afdeling en organisatie. Koop hier geen keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door A. Daldal op woensdag 10 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Keukenloods. Wij zijn echt tevreden over de service die ons is aangeboden vanaf het moment van verkoop tot aan de montage van de keuken. De twee kastdeuren die licht beschadigd waren zijn binnen 2 weken vervangen met nieuwe schadevrije kastdeuren. Wij hadden niet verwacht dat het zo snel zou gebeuren ivm met de Covid-19.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische kwaliteit en service”
Door Hans Peeters op dinsdag 9 jun 2020 20 | vestiging Zwaag
We hebben een complete keuken gekocht, inclusief alle inbouw apparatuur. De service gedurende het hele traject was geweldig. Van de eerste tekeningen, via de complete en foutloze levering en plaatsing naar de geweldige service achteraf. Een geweldig bedrijf met fijnen mensen die meedenken en super werk afleveren.
FOTO VAN HANS PEETERS
Reactie of foto toevoegen
“Complete inbouwkeuken”
Door Marco Booter op dinsdag 9 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
Complete inbouwkeuken incl. schiereiland gekocht. Alle verwachtingen zijn waargemaakt. vooral door de professionele werkwijze van monteur Jeroen.
FOTO VAN MARCO BOOTER
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en op tijd”
Door Gilbert winands op dinsdag 9 jun 2020 20 | vestiging Gaanderen
Naar vertrek van onze verkoper bij de keukenloods was er enige mis communicatie. Maar dit is super netjes opgelost en we kregen zelfs nog korting op de keukenprijs voor het ongemak! En de keuken kwaliteit is super, netjes geleverd op afgesproken tijd!
FOTO VAN GILBERT WINANDS
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Basic keuken”
Door Roy Verheij op dinsdag 9 jun 2020 20 | vestiging Gaanderen
We hebben een basic keuken gekocht voor een huurwoninig die wij verhuren. Prijs kwaliteit verhouding is prima voor dit doeleinde. Ook snelle reactie en snelle levering is prima.
FOTO VAN ROY VERHEIJ
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Solide”
Door Krijn Kleemans op dinsdag 9 jun 2020 20 | vestiging Amsterdam
We werden in de winkel in Amsterdam snel en adequaat geholpen en de keuken werd snel geleverd. Degelijk materiaal en opent en sluit goed en voelt solide. Overall zeer tevreden!!
FOTO VAN KRIJN KLEEMANS
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door mw. D Kusters op dinsdag 9 jun 2020 20 | vestiging Rotterdam
Ik ben heel erg tevreden over mijn keuken aankoop via keukenloods Rotterdam.
Arno Krimpenfort heeft mij gedurende het gehele aankoop & bestel en leverings proces erg goed geïnformeerd en geadviseerd. Ook toen ik een aanpassing wilde (voor het bestellen van de keuken) was dit geen probleem. Ik heb een mooie witte hoogglans keuken gekocht met een natuurstenen zwart werkblad en inbouw apparatuur van Siemens. Geen goedkope aankoop maar gezien de prijs-kwaliteit zeker de moeite waard en een mooie investering in mijn huis. Tijdens de corona crisis werd ik continu op de hoogte gehouden over de levering van de keuken. Keukenloods heeft er alles aan gedaan om de keuken op tijd geleverd te krijgen vanuit Duitsland. Dit was even spannend. Mijn complimenten dus hiervoor aan keukenloods team. De keuken is ook op de afgesproken datum gemonteerd. Dit is keurig gedaan door twee vriendelijke en bekwame monteurs. Ik kan keukenloods Rotterdam van harte aanbevelen. U kunt daar zonder zorgen tot aanschaf van uw droom keuken over gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en goed”
Door Jan Schroeder op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Alkmaar
Kwamen voor info, maar gingen met een nieuwe keuken de deur weer uit. Bijzonder goede uitleg en ook begeleiding van de koop. Goed meedenken met de klant en hierop ook leuk en goed anticiperen.

Aanvulling ontvangen 11 juni 2020: De keuken is al geplaatst en op een zeer nette en goede wijze.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door van Walsem op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
Wij hebben vorig jaar onze keuken gekocht in Zaandam. Wij zijn hiervoor 2 keer bij de vestiging geweest. Zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Geen gevoel dat ons iets werd opgedrongen. Ook belangrijk, er word naar je geluisterd en meegedacht. Onze keuken is uiteindelijk (op ons verzoek) in april 2020 geplaatst.
Over de monteurs ben ik persoonlijk wat minder tevreden, waren professioneel en hebben een mooie keuken neergezet, maar de houding van de heren. De toon en manier van doen, kon zeer zeker klantvriendelijker. Onze keuken hebben we nu ruim 2 maanden en alles bevalt zeer goed, ben er elke dag heel erg blij mee. Er moet nog een klein breukje opgelost worden, maar dit is icm met onze aannemer nu in behandeling. Als dat opgelost is, hopen wij nog vele jaren zo'n plezier aan de keuken te hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Moderne keuken”
Door Marga Poel op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Alkmaar
Extra hoge, moderne keuken gekocht, met zeer luxe apparatuur. We werden zeer adequaat geholpen. De keuken werd ondanks Corona keurig op tijd geleverd en geplaatst. Er was alleen een communicatiefout tussen de verkoper en de monteur over het inmeten van de achterwand. Dit werd zeer snel opgelost. We wachten nu nog op iemand van de firma limestone. Er zit een vlek in de achterwand. Zij komen 29 juni. We hopen dat dit ook op een goede manier wordt verholpen
Reactie of foto toevoegen
“Doen hun best”
Door Philip op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
Er zijn wel wat behoorlijke fouten gemaakt tijdens het plaatsen van de keuken maar keukenloods doet wel z'n best om alles op te lossen. Je moet alleen wel overal zelf achteraan bellen
Reactie of foto toevoegen
“Fijn concept”
Door S. Hak op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Rotterdam
Na al verschillende zaken te hebben gekocht kwamen we bij de Keukenloods terecht. En wat een verademing tov de rest. Geen opdringerigheid maar wel een heel fijn gesprek waar ook met jou als klant wordt meegedacht ipv voor de portemonnee van de zaak. Ook het concept van de nettoprijs = de prijs vonden we fijn. We hebben een prachtige mat zwarte keuken gekocht met alle apparaten. De keukenplaatsing ging ook supergoed, de 2 monteurs waren erg vriendelijk en gingen niet weg voordat wij helemaal tevreden waren. Wij raden keukenloods iedereen aan.
FOTO VAN S. HAK
Keuken met bardeel
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken!”
Door M Duit op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Veendam
Er werd ruim de tijd genomen tijdens het uitzoeken van mijn keuken, kreeg prima advies. Ook tussentijds (keuken gekocht voor een nieuwbouwwoning) prima contact gehad. De keuken is deskundig geplaatst en voldoet aan al mijn verwachtingen. Erg blij mee!
FOTO VAN M DUIT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J. Bakker op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
We zijn zeer goed geholpen. De verkoopster dacht goed met ons mee. Achteraf dingen wijzigen was ook geen enkel probleem. We hebben zelfs het kleurstaaltje meegekregen voor een paar dagen om een bijpassende vloer uit te gaan zoeken. Wel vond ik dat er tijdens het 'eind' gesprek best wel gedwongen werd om te tekenen. Anders konden ze de prijs niet meer garanderen. Deze spelletjes ben ik niet zo van. Wij wilde nog even wat dingetjes op een rijtje zetten en kregen alsnog de afgesproken prijs. Zeer tevreden over Keukenloods!
FOTO VAN J. BAKKER
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Prettige benadering”
Door Elly Christiaens op zondag 7 jun 2020 20 | vestiging Nederweert
Prettig benadering door verkoper, goed advies. Plaatsen keuken ging in principe goed alleen wat slordigheidsfoutjes bij plaatsen vaatwasser. Dit is na telefoontje en serviceverzoek naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E. Beekman op vrijdag 5 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
We werden heel goed geholpen,er werd goed mee gedacht met onze wensen. de keuken werd netjes en op tijd afgeleverd , en gemonteerd. wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zoals het hoort”
Door John Slabbers op vrijdag 5 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
Superscherpe prijs, correcte afhandeling conform afspraak. Kortom een verkoop zoals het hoort!

Aanvulling ontvangen 9 juni 2020: Een keuken en deze is naar volle tevredenheid geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Cor Buffinga op vrijdag 5 jun 2020 20 | vestiging Veendam
Voor de tweede maal een keuken gekocht bij Keukenloods te Veendam. Zowel de eerste als de tweede keer zeer vriendelijke benadering. Dachten goed met ons mee en waren bereid dingen op te zoeken. De service zijn prima. Een paar kleine dingen werden goed verholpen. Ik heb dit bedrijf ook aangeraden bij vrienden.
FOTO VAN COR BUFFINGA
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk”
Door Sander Landman op vrijdag 5 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
Zeer duidelijke service, goed van te voren ingelicht en duidelijke afspraken.
FOTO VAN SANDER LANDMAN
Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door H groos op vrijdag 5 jun 2020 20 | vestiging Drunen
Bij aankoop prima geholpen door Paul. Voorbereiding goed gedaan. Keuken ontvangen zoals afgesproken. Prima service ook nadien. Na aankoop van onze keuken pas weer een keuken gekocht ook prima geholpen door Paul. Goed bedrijf zowel bij koop als nadien. Keukenloods zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Y. Van Diemen op vrijdag 5 jun 2020 20 | vestiging Amsterdam
Heb de keuken gekocht , bijna jaar later nog aangepast . Alles keurig geleverd en met lift naar appartement gebracht 4 hoog. Alles compleet en netjes afgeleverd, alle kastjes en keukenblad klopte qua maat . Dus ik ben super tevreden !
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Richard op vrijdag 5 jun 2020 20 | vestiging Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenloods in Rotterdam, vanaf dag 1 zijn we enorm goed geholpen, niet te opdringerig, zoals de meeste keukenboeren, goede advies etc en ook de montage is helemaal naar wens gegaan, een echte aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfplaatsing”
Door spijker op vrijdag 5 jun 2020 20 | vestiging Amsterdam
keukenloods Mooi bedrijf alleen zo als bij veel bedrijven iets gekocht dan besta je niet meer slechte communicatie. Zelf geplaatst dan krijg ook geen bericht of alles naar wens is geweest. wij hebben medere keren keukens gekocht en zelf geplaatst als hij dan stond kwam er een monteur kijken of hij er netjes in stond want het was wel een keuken met hun naam ,
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens”
Door Tessa Van Tetering Dirks op vrijdag 5 jun 2020 20 | vestiging Almere
Wij kwamen binnen en werden super geholpen en begrepen door brian
Keuken is super naar wens precies wat we wilden

Aanvulling ontvangen 9 juni 2020: Is geleverd en geplaatst super gegaan.
FOTO VAN TESSA VAN TETERING DIRKS
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Astrid Salters op vrijdag 5 jun 2020 20 | vestiging Zwaag
We zijn onwijs goed geholpen. Er werd goed de tijd genomen om onze wensen te realiseren. De keuken is strak geplaatst en we zijn er zeer tevreden mee. Top bedrijf echt een aanrader.
FOTO VAN ASTRID SALTERS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor vakantiehuis”
Door C. van Bree op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Gaanderen
Wij hebben een keuken gekocht voor een vakantiehuis. Wij zijn vlot en goed geadviseerd en het resultaat is een mooie keuken tegen een betaalbare prijs.
FOTO VAN C. VAN BREE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door Dhr Bakker op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
we zijn prima voorgelicht over de mogelijkheden die er voor onze keuken zijn .
alles prima bezorgd en volgens de afgesproken tijdstip. goede keus aanrader !!
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door F.hogendorp op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
Wij hebben een mooie keuken gekocht bij de keukenloods in Zaandam we zijn erg netjes geholpen en de service achteraf was ook top er waren 2 kastjes stuk en die zijn zonder problemen omgeruild dus top service
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Alexander op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Amsterdam
Prachtige keuken, vakkundig geïnstalleerd en goed geholpen in Amsterdam! We zijn erg tevreden met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk en goed”
Door Joost Vrieler op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
Duidelijk en goed geholpen in de winkel bij het design; flexibele benadering van de planning van bezorging en plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Kan het wel aanraden”
Door Edwin op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
Bij de aanschaf van onze nieuwe keuken werden wij goed en vriendelijk geholpen. Het personeel gaf goede suggesties, maar liet ons wel onze eigen keuken ontwerpen.
Zelfs in de afgelopen moeilijke corona tijd is de inmeting en plaatsing gewoon doorgegaan. Ook nadat de keuken er al was zijn we alsnog heel goed geholpen met extra nalevering van spullen. Het enige puntje waarom ze geen volle 5 sterren hebben gekregen is omdat de keuken na plaatsing niet is afgekit, dit hebben we achteraf zelf moeten doen. Desondanks kan ik Keukenloods aanraden en mocht ik weer een nieuwe keuken nodig hebben zou ik zeker weer langs gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door shahin azizi op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Alkmaar
Binnen gelopen om de verschillende opties voor keukens te bekijken, waar er al direct een opviel. Uitstekend geholpen en kennis gemaakt met Dhr. Kemal. Aan alle wensen is voldaan.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Mira Vis op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
Erg blij met onze nieuwe keuken! Precies geleverd zoal gewenst, geen problemen gehad, snelle levering en goede kwaliteit. Zeker een aanrader!
FOTO VAN MIRA VIS
Apparatenwand naast werkblad
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Miranda van Mechelen op dinsdag 2 jun 2020 20 | vestiging Nederweert
Ik heb een keuken met apparatuur gekocht, werd goed voorgelicht en er werd meegedacht. Er was geen enkel probleem dat niet opgelost kon worden. Ben nog steeds heel tevreden met mijn mooie keuken.

Aanvulling ontvangen 4 juli 2020: Keuken is geleverd en gemonteerd, is allemaal goed gegaan. 1 lade deed het niet goed, maar dat is later opgelost. De Quooker aansluiten was ook nog een dingetje (volgens de installateur van ons was niet alles erbij geleverd), maar dat hebben we zelf opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Joleen op dinsdag 2 jun 2020 20 | vestiging Gaanderen
Er zijn grote fouten gemaakt met inmeten van het werkblad voor onze bestaande keuken die door 3 inmeters is gemeten. 1werkblad 17 cm te kort, de andere 5 cm te weinig diepte. Bij Keukenloods gaanderen kregen we alleen de stagiaire te spreken die vertelde dat dit ons eigen schuld was omdat we hadden getekend voor de offerte. Meerdere telefoontjes om iemand anders te kunnen spreken werden afgewimpeld, terwijl we konden horen dat collega's naast haar zaten. Ook de koelkast was te hoog. Omdat de monteur van keukenloods de verpakking had geopend moesten we hiervoor 10% van de koopsom betalen die werd ingehouden op de restitutie voor de goedkopere koelkast, circa €100,- .Het enige lichtpuntje waren de (service) monteurs. Waardeloze winkel waar je echt geen 'zaken' mee wilt doen want als ze een fout maken laten ze jou zitten met de brokken.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerd ingemeten”
Door schoonenwolf op dinsdag 2 jun 2020 20 | vestiging Zwaag
3 keukens gekocht en allemaal gezeur met foutief in meten verkeerde kasten geleverd etc. Bij klagen komen ze dan met oplossingen die eigenlijk voor normale mensen niet te begrijpen zijn. Ow ja het ligt nooit aan keukenloods!
Reactie of foto toevoegen
“Montage niet naar behoren”
Door MJ Fernandes op zondag 31 mei 2020 20 | vestiging Rotterdam
Montage, afwerking niet vakkundig.wij hebben afbeeldingen per e-mail verzonden en we wachten op uw reactie.
Reactie of foto toevoegen
“Montage niet goed”
Door Benjamin op vrijdag 29 mei 2020 20 | vestiging Almere
Bedrijf zit slecht in elkaar. Zwakke communicatie tussen keukenloods en keukenmagazijn (zusterbedrijf). Personeel wat ik heb meegemaakt was van een bar niveau. Gestuurde emails worden genegeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door S.J.F.Karsten op vrijdag 29 mei 2020 20 | vestiging Zwaag
Wij zijn heel tevreden goed geholpen goede service alles paste precies afwerking geweldig
FOTO VAN S.J.F.KARSTEN
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Enthousiaste start maar vervolg kon beter”
Door Hoogerwerf op donderdag 28 mei 2020 20 | vestiging Amsterdam
Ik heb een nieuwe keuken gekocht bij de keukenloods en ik werd superenthousiast ontvangen en goed geholpen. Ben minder tevreden over de vervolgfspraken ; nadat ik al de keuken besteld had en een aanbetaling had ,was er ineens veel minder mogelijk en alles had een meerprijs
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Rob Kooistra op donderdag 28 mei 2020 20 | vestiging Alkmaar
een keuken gekocht, zeer goede voorlichting. Prijs in orde en keurig geleverd volgens datum. installatie prima en keurig nette mensen.
FOTO VAN ROB KOOISTRA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Gerwin Stel op donderdag 28 mei 2020 20 | vestiging Veendam
Wij hebben twee keukens aangeschaft bij dit filiaal. Juist vanwege de service, prijs en aftersale. Prima geholpen in de zaak en meegedacht door Melanie.

Aanvulling ontvangen 3 juni 2020: De keuken is geplaatst. En hier zijn we zeer tevreden over. Uiteraard zijn er altijd nog afstelzaken nadien, maar hiervoor mochten we altijd bellen. Dus dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Claudia Erkelens op donderdag 28 mei 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Vanaf het uitzoeken tot aan het plaatsen echt een fantastische ervaring. Zowel Peter heeft mij uitstekend geadviseerd en geen aanpassing naderhand was teveel. Dit is geen doorsnee verkoper, maar een hele goede en eerlijke adviseur! De bezorging was keurig op tijd en heel netjes en vriendelijk uitgevoerd. Het plaatsen van de Keuken is door Martin zeer professioneel en vakkundig gedaan. Echt een vakman die de tijd neemt om alles heel netjes en precies uit te voeren. Mijn droomkeuken is werkelijkheid geworden. Bedankt jongens!
FOTO VAN CLAUDIA ERKELENS
Witte keuken met zwart aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Rene op woensdag 13 mei 2020 20 | vestiging Rotterdam
Wij hadden al een plaatje in ons hoofd, zijn toen gelijk naar de keukenloods gegaan (eerst een afspraak gemaakt) waar we geholpen zijn door Jort. We hebben een rechte keuken genomen met Smeg apparatuur. Verder verliep alles heel goed, ik heb dan ook alleen maar lof voor de Keukenloods en zou dit bedrijf zeker aanraden bij andere.
Reactie of foto toevoegen
“Zoals gewenst”
Door Donna van Beek op donderdag 7 mei 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Bij meerdere keukenboeren geweest op zoek naar de ideale keuken die ook nog betaalbaar zou moeten zijn. Nergens zo fijn geholpen als bij keukenloods. Creatief in het meedenken om al mijn wensen te verwerken in de keuken van mijn dromen! Alle apparatuur heeft de functies die ik heb aangegeven, de opstelling is precies zoals ik in gedachte had en de kleuren zijn prachtig. Ik had niet verwacht dat dit mogelijk was binnen mijn budget.
FOTO VAN DONNA VAN BEEK
Keuken van mijn dromen
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Jeroen op donderdag 30 apr 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Keuken voor nieuwbouw huis gekocht bij keukenloods. Peter heeft ons hierin bijgestaan en advies op maat gegeven. Door de fijne en snelle maar vooral heldere communicatie ook tijdens het proces nog het een en ander kunnen veranderen aan de keuken. Wij zijn erg tevreden over de inzet en het resultaat van onze keuken die mede door de inbreng van Peter is gerealiseerd
FOTO VAN JEROEN
Keuken met spotjes in koof
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Colette op vrijdag 24 apr 2020 20 | vestiging Zaandam
Erg blij met mijn keuken, tevreden met de verkopen niet opdringerig. kon altijd bellen of langskomen als ik vragen had. Keuken is compleet geleverd en we hebben het zelf geplaatst wat ons goed af is gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Peter Spee op donderdag 23 apr 2020 20 | vestiging Rotterdam
Zonder hoge verwachtingen vooraf, hebben een L-opstelling keuken gekocht met inbouwapparatuur. De advisering in de showroom, de voorbereiding, transport naar 3 hoog, plaatsing en nazorg: allemaal van hoog professioneel niveau. Kan het echt alleen maar aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“U keuken”
Door Dheeradj op woensdag 22 apr 2020 20 | vestiging Rotterdam
Wij zijn super blij met onze nieuwe U-keuken :) Vriendelijke service en voor ieders budget een keuken. Tip! u moet wel een serieus budget aangeven. Keuken is volgens afgesproken datum afgeleverd en de monteurs hebben een vakkundig en professioneel installatie uitgevoerd.
FOTO VAN DHEERADJ
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zou het weer doen”
Door idzke hoogeveen op woensdag 22 apr 2020 20 | vestiging Amsterdam
Snel een afspraak kunnen maken. De gehele keuken met alle apparatuur kunnen zien en kopen in 1 vestiging van de Keukenloods. Daarna door de Keukenloods op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Later bij plaatsing ook twee hele praktische en goede monteurs. Zou het zeker weer zo doen
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Fam.Tesselaar uit Limmen op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Zaandam
Wij zijn heel tevreden over de Keukenloods. We konden telkens weer terecht voor onze vragen. Het persoonlijk contact is heel prettig, men heeft echt tijd voor je. Door verbouw, werd de aankoop van de keuken vertraagd, maar de Keukenloods heeft ons fantastisch geholpen. En heeft geduldig afgewacht, tot dat we eindelijk definitief tot koop over konden gaan. De oplevering en het plaatsen is prima verlopen, we zijn dan ook heel blij met de keuken en de service van Keukenloods. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door H.c.de Groot op zondag 19 apr 2020 20 | vestiging Zaandam
Geholpen door Marcus' de Hamer goed voor gelicht alles volgens afspraak na gekomen . Prachtige keuken en heel mooi in gebouwd . Zijn er heel erg blij mee.
FOTO VAN H.C. DE GROOT
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door J. v. Os op dinsdag 14 apr 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij hebben een complete keuken gekocht bij Keukenloods Utrecht. We zijn daar SUPER geholpen. Een pluim voor verkoopster A. Patist. Wát een keuze heb je daar in kleuren, modellen en apparaten! En ze nemen alle tijd voor je! Het plaatsen van de keuken ging ook fantastisch. Ze geven zelfs tijdens het plaatsen nog advies!! En wat ook belangrijk is.... betaalbaar! Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Top keuken”
Door Fam Oskam op zaterdag 11 apr 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Onze ervaring is gewoon top keuken was compleet geen gebreken en goed afgewerkt compliment voor het Inmeten super
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Karel Burmanje op vrijdag 10 apr 2020 20 | vestiging Amsterdam
Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij geholpen zijn door Eric Jan van de vestiging in Amsterdam. leveringen waren zoals afgesproken en alles klopt. nogmaals echt super tevreden.
FOTO VAN KAREL BURMANJE
Brede keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goeie service”
Door sam op vrijdag 10 apr 2020 20 | vestiging Zaandam
We hebben een complete keuken met betonnen keukenblad gekocht. Inbouwapparaten van AEG werken heel fijn en de verkoper Pierre heeft ons echt heel goed geholpen met het bepalen wat we waar wilden hebben. Ook de monteur Rico heeft goed werk geleverd. Keuken blad heeft een klein scheurtje maar die komen ze nog maken, goeie service.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door K.H.Mulder op dinsdag 7 apr 2020 20 | vestiging Veendam
Onze aankoop is een keuken waar wij zeer tevreden mee zijn. Dit was onze eerste ervaring met Keukenloods.nl Er werd met ons meegedacht en ook na de bestelling nog diverse keren contact gehad. Ook het plaatsen van de keuken is zeer goed en professioneel gedaan Alle afspraken zijn nagekomen! Voor ons is keukenloods een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Annelies van Vlodrop op dinsdag 7 apr 2020 20 | vestiging Veendam
Keuken gekocht bij keukenloods in Veendam, we zijn klantvriendelijk en deskundig door het hele traject "geloodst" van ontwerp tot montage en nazorg. Afspraak was afspraak. Een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding. Samengevat een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door Maarten Beck op dinsdag 7 apr 2020 20 | vestiging Veendam
Volledige keuken gekocht bij keukenloods Veendam. Hier goed geholpen bij het maken van de vele keuzes. Vooral het uitgebreid de tijd nemen voor de apparatuur heb ik alle zeer prettig ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Barry van Dam op dinsdag 7 apr 2020 20 | vestiging Gaanderen
Prima ontvangst en geholpen door de zeer enthousiaste verkoper Willem Bevers. Hij dacht mee met onze ideeën en we zijn zeer tevreden met de gemonteerde keuken. levering en montage van de keuken in 1 keer goed! de apparatuur staat ruim en overzichtelijk opgesteld en de prijzen zijn gekoppeld aan de internetprijzen van het bedrijf. Kortom een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met keuken”
Door Anika Jacobs op maandag 6 apr 2020 20 | vestiging Amsterdam
Snel, kundig en vriendelijk. Meedenken waar nodig, afstand en respect waar gewenst.

Aanvulling ontvangen 7 april 2020: Keuken is al geleverd en gemonteerd. We zijn super blij ermee.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt prima”
Door Bart Bakker op zaterdag 4 apr 2020 20 | vestiging Zaandam
Een erg enthousiaste medewerker. Erg fijn gesprek gehad. En geduldig. Zeer tevreden met de keuken.

Aanvulling ontvangen 6 april 2020: De keuken is al geleverd en geplaatst. Alles bevalt prima.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Ingrid Sugijanto op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Drunen
Ik vind team Keukenloods Drunen een geweldig team ! Klantvriendelijk, super service, ze denken altijd met je mee. Je voelt ook dat je eerlijk behandeld wordt. En niet zoals ik het gevoel had bij andere keuken winkels, waar men met een belachelijk hoge prijs start en `opeens` men toch `even` 50% korting kan geven. Dat heb ik altijd bijzonder gevonden. Team Drunen, nogmaals mijn complimenten, dankjewel voor jullie goede hulp en service, ga zo door. Ik zou zeker mensen aanraden om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door Esther op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Almere
Goed geholpen in de winkel. Prettig gesprek gehad en duidelijke tekeningen ontvangen. Levering van de keuken volgens afspraak
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door stucotheek eindhoven op maandag 30 mrt 2020 20 | vestiging Nederweert
Service perfect in alle opties perfect geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Sjors Beeks op maandag 30 mrt 2020 20 | vestiging Nederweert
We hebben zeer goede adviezen ontvangen en de mensen waren erg behulpzaam. Er werd de tijd genomen om een goed concept samen te stellen. Al met al een goede ervaring door mensen met kennis.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door VAnessa op zondag 29 mrt 2020 20 | vestiging Amsterdam
Fantastisch geholpen door Peter Keukenloods Amsterdam. Zowel bij ontwerp zijn we geweldig geholpen met veel geduld, ook als we van gedachten veranderden na de bestelling, dacht hij vriendelijk mee en paste hij alles naar wens aan. We hebben onze droom keuken. Op een keurige en vakkundige manier ook geplaatst. Geen klachten of mindere dingen, alles perfect voor een mooie prijs.
FOTO VAN VANESSA
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Joey Colijn op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Wij hebben een keuken gekocht bij Waddinxveen, geholpen door Erwin Temminck. Heel behulpzaam, dacht mee en gaf gevraagd en ongevraagd advies. After sales service is ook top!
Reactie of foto toevoegen
“Kort maar krachtig”
Door Roelof Hellinga op woensdag 25 mrt 2020 20 | vestiging Veendam
Contact met medewerkster van keukenloods was super: goede ontvangst, vriendelijk, verstand van zaken, goede service, nemen de tijd voor je.
FOTO VAN ROELOF HELLINGA
Hoekkeuken
REACTIE VAN SITA HELLINGA
Ik ben zeer tevreden over onze nieuwe keuken en ook over Keukenloods Veendam hoe het van A totZ is geregeld. Topkwaliteit voor een goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rik op maandag 23 mrt 2020 20 | vestiging Zaandam
Hele mooie witte hoogglans keuken, greeploos alles erop en eraan, goede prijs kwaliteit verhouding, goede service en tekeningen, zeer tevreden

Eerdere ervaring van 8 maart 2019: Ik heb een mat zwarte luxe keuken gekocht, conform afspraak snel geleverd, goede service

Eerdere ervaring van 5 september 2017: ik heb 4 keukens besteld voor in een pand, de keukens zijn door keukenloods ingemeten en er was goede service en advies
FOTO VAN RIK
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring met wat minpuntjes”
Door N. De winter op maandag 23 mrt 2020 20 | vestiging Zaandam
Wij hebben de hele keuken besteld bij keukenloods zaandam, omdat de verkopen onze keuken verkeerd had ingetekend is er miscommunicatie ontstaan en hebben wij een kleinere wasbak gekregen dan wat wij in eerste instantie hadden besteld.. de verkoper geeft aan dit te hebben besproken via telefoon en ik kan mij daar niet van herinneren. Dus eventueel telefoongesprekken opnemen zodat je het later terug kan luisteren. En bewaar je 1ste orderbevestiging zodat je later alles kan nachecken. Verder is de keuken netjes. Alleen vonden wij bij het opruimen in de berg afval na het monteren (laten doen door keukenloods) een terugslagklep voor de afzuigkap. Deze hadden we inmiddels zelf al aangeschaft aangezien er erg veel koude luchtbhet huis binnen kwam. Biet zo netjes deze niet te plaatsen en gewoon tussen het afval te verstoppen. Verder ben ik erg tevreden over de apparatuur en de look van de keuken.. Al met al was het een prima ervaring met wat minpuntjes
FOTO VAN N. DE WINTER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere keukens zelf gemonteerd”
Door Dave walman op maandag 23 mrt 2020 20 | vestiging Zaandam
Er word altijd goed meegedacht . Wij zelf vinden het altijd fijn om één contact persoon te hebben aangezien wij meerdere keukens kopen bij hun.
REACTIE VAN DAVE WALMAN
Mooie keukens
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ruud G. op maandag 23 mrt 2020 20 | vestiging Zaandam
We zijn supergoed geholpen bij KL Zaandam en hebben een prachtige keuken gekregen. Montage door twee vakmensen gedaan. Alles liep keurig volgens plan en we werden goed op de hoogte gehouden door e-mail. Top !!!
FOTO VAN RUUD G.
Keuken tweezijdig
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend in prijs vs kwaliteit”
Door peter van wassem op maandag 23 mrt 2020 20 | vestiging Zaandam
ik heb voor verhuurde objecten vaker keukens gekocht in Zaandam.
een uitstekende prijs kwaliteit verhouding en meedenkende verkopers.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenloods
aAlkmaar (30 ervaringen), Koedijkerstraat 29, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 515 22 73
bAlmere (27 ervaringen), New Yorkweg 111, 1334 NB Almere, tel 036 - 529 03 03
cAmsterdam (63 ervaringen), Sijsjesbergweg 1, 1105 AL Amsterdam, tel 020 - 365 45 94
dDrunen (15 ervaringen), Thomas Edisonweg 4, 5151 DJ Drunen, tel 0416 - 53 47 51
eGaanderen (66 ervaringen), Slakweg 84, 7011 EZ Gaanderen, tel 0315 - 34 04 04
fNederweert (26 ervaringen), Pannenweg 426, 6031 RK Nederweert, tel 0495 - 62 53 83
gRoosendaal (59 ervaringen), Belder 12c, 4704 RK Roosendaal, tel 0165 - 56 74 40
hRotterdam (40 ervaringen), Stadionweg 37A, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 203 59 80
iUtrecht (49 ervaringen), Europalaan 95 B, 3526 KP Utrecht, tel 0226 - 35 53 40
jVeendam (47 ervaringen), Transportweg 18, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 74 50 08
kWaddinxveen (80 ervaringen), Kanaaldijk 36D, 2741 PA Waddinxveen, tel 0182 - 61 22 22
lWatergang (11 ervaringen), De Dollard 4, 1454 AV Watergang, tel 020 - 436 33 93
mZaandam (165 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 30 30
nZwaag (35 ervaringen), De Factorij 63A, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 26 82 06
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.