Feedback
8,8

Keukenloods

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenloods.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenloods
Waarom een keuken kopen bij Keukenloods.nl?
• 14 winkels + 1 afhaalcentrum
• Goed advies met een kop koffie
• Altijd een eerlijke prijs

KEUKENS MET EEN GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING
Bij Keukenloods.nl kun je jouw ideale keuken uitzoeken. Onze keukens zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Je kunt naast een keuken ook keukenapparatuur uitkiezen. Van kraan tot vaatwasser, wij hebben een ruim aanbod keukenapparatuur van verschillende bekende merken zoals Miele, Siemens, Bosch en Boretti (en nog 104 andere merken). Zo krijg je een complete keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

KEUKENS OP VOORRAAD
In ons magazijn hebben wij de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Daarnaast heeft Keukenloods.nl ook een aantal voorbeeldkeukens samengesteld die volledig bij jou thuis kunnen worden geïnstalleerd inclusief inbouwapparatuur. Je kunt uiteraard ook de voorraad keukens naar eigen inzicht samenstellen.

KEUKEN MODELLEN
Wanneer jouw ideale keuken niet op voorraad is, zijn keukens in de stijlen landelijk, modern en greeploos ook bij ons te bestellen. Ben je in het bezit bent van een keuken-offerte? Dan kun je die naar ons sturen. Wij doen dan een offerte check en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor je keuken.

KEUKENADVISEUR BIJ JOU THUIS
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

VAKKUNDIG GEÏNSTALLEERD
Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.
Ervaringen
Er zijn 831 ervaringen over Keukenloods. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren464 ervaringen
4 sterren301 ervaringen
3 sterren23 ervaringen
2 sterren6 ervaringen
1 ster31 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Dik tevreden”
Door daan op dinsdag 1 dec 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Complete keuken gekocht en laten plaatsen. Alles naar wens ingebouwd. Dik tevreden.
FOTO VAN DAAN
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor vakantiehuis”
Door Blom op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Amsterdam
Wij waren op zoek naar een keuken voor een vakantiehuis, budget was niet heel groot en dat hebben wij van te voren kenbaar gemaakt. Op basis van het budget en van onze prioriteiten is een offerte gemaakt. Het was een heel prettig gesprek, er werden tips gegeven en echt meegedacht. De keuken kon snel geleverd worden en wij zijn prima op de hoogte gehouden van het hele traject.

Aanvulling ontvangen 26 november 2020: Onze keuken is keurig afgeleverd, we hadden wel 1 deurtje in afwijkende kleur maar dat is netjes opgelost. De keuken hebben wij zelf geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“De service monteur verdiend een 10”
Door Q van Poelgeest op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Watergang
Zoals de problemen met ons keuken blad en zijwand zijn opgelost Is meer dan voortreffelijk. De service monteur verdiend een 10

Aanvulling ontvangen 30 november 2020: Wij hebben 2 keukenbladen en achterwand en zijwand gekocht!
Reactie of foto toevoegen
“Terugkerende klant”
Door Bob Schulze op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Watergang
We hebben een aantal keukens gekocht en tot nu toe naar tevredenheid, er gaat overal wel iets fout en ook hier, maar het gaat er altijd om hoe je het oplost en dat is prima gegaan.

Aanvulling ontvangen 26 november 2020: Wij bestellen vaker bij de keukenloods en er is dus wel al geleverd en gemonteerd en volgende week wordt er weer geleverd en gemonteerd, het bevalt allemaal anders bestel je er niet vaker.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal klaar”
Door Marieke&Joost van Boekel op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Roosendaal
We zijn zo fijn geholpen. Eigenlijk na onze eerste afspraak was alles al rond. In 3uurtjes alles geregeld. Goede prijs, goede kwaliteit. En we zijn superblij met onze keuken. Sindsdien hebben onze buren en mijn zusje ook bij jullie de keuken gekocht!
Dat zegt genoeg denk ik.

Aanvulling ontvangen 26 november 2020: Alles is keurig geleverd en gemonteerd.
Dit ging allemaal erg vlot! De afwerking met stucen en tegelen hebben we zelf laten doen. Dus de keuken is helemaal klaar.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Nico en Henriëtte Beentjes op woensdag 25 nov 2020 20 | vestiging Alkmaar
Mooie keuken uitgezocht in de showroom Alkmaar. Eerlijk en duidelijk advies, goede tips, leuke gesprekken gehad en snel tot aankoop over gegaan. In oktober 2020 hebben wij de keuken door het montage team van Keukenloods laten plaatsen. Super tevreden! Binnen 1 dag, wat een grote klus maar alles klopte! Compleet, netjes verpakt, keurig gewerkt. Nu trotse gebruiker van een hele fijne keuken met een ideale opstelling en goede apparatuur. Een meerwerkbestelling werd ontzettend snel en servicegericht opgepakt. Kortom: heel erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door j.timmermans op woensdag 25 nov 2020 20 | vestiging Nederweert
Het gehele "project" keuken is door Keukenloods zeer professioneel en klantvriendelijk afgewerkt. Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot plaatsing ben ik zeer tevreden. Meedenken, en tegemoet komen aan (extra) wensen is bijna "tot kunst" verheven, en dat tegen zeer concurrerende prijzen. Een 9 als rapportcijfer is zeker op zijn plaats, kortom.......super tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Geniet iedere dag”
Door Petra op maandag 23 nov 2020 20 | vestiging Drunen
Behulpzaam en meedenkend bij het uitkiezen, op tijd geleverd en geplaatst. Achteraf 2 hele kleine beschadigingen, doorgegeven en werdt niet moeilijk over gedaan maar netjes opgelost en een paar weken later vervangen. Geniet nog iedere dag van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Voorraad keuken gekocht”
Door Niels op zaterdag 21 nov 2020 20 | vestiging Amsterdam
In de winkel ging alles goed en gekocht.....later bleken er opeens toch spullen niet op voorraad waardoor er dingen aan de keuken aangepast moesten worden. i.v.m. de tijdsdruk gedaan...maar alles wat minder werd scheelde opeens heel weinig. Levering op de 3de etage ging goed en alles is in 1x netjes geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Pierre Poillot op zaterdag 21 nov 2020 20 | vestiging Waddinxveen
We hebben een keuken gekocht met advies van Geert Kooren. Alles klopte, zoals hij had voorspeld, toen de keuken geïnstalleerd werd door Martin Markus. Ook aan hem onze complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door N v d Schelde Brouwershaven op woensdag 18 nov 2020 20 | vestiging Roosendaal
Wij zijn zeer tevreden over de levering van keuken kasten en toestellen oven /afwasmachine/afzuigkap/'magnetron koelkast. De aflevering was ook keurig de bespreking bij aankoop was zeer duidelijk en gezellig joost dank daarvoor.

Aanvulling ontvangen 19 november 2020: De keuken is geplaatst ,dat is in eigen hand gebeurd de levering was prima. We zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door leo van ham op woensdag 18 nov 2020 20 | vestiging Roosendaal
goed behandeld en uitleg over wat we gekocht hebben

Aanvulling ontvangen 24 november 2020: Betreft complete keuken zelf gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jeroen van Tulder op woensdag 18 nov 2020 20 | vestiging Drunen
We hebben bij de keuekenloods in Drunen een volledig nieuwe keuken gekocht. Ontvangst in de winkel en het hele proces daarna is ons erg goed bevallen. Ze denken goed mee en komen met goede alternatieven. Denk alleen dat de online verkoop en de winkels beter met elkaar zouden kunnen communiceren. Dit zijn nu voor mijn gevoel 2 aparte werelden. Ook door de online winkel zijn we goed geholpen en geadviseerd. Ik zou alleen zorgen dat er 1 contactpersoon is. Nu moest ik soms dingen 3 x uitleggen.

Aanvulling ontvangen 18 november 2020: Onze keuken is al gemonteerd. Communicatie rondom de montage was goed. Ook het montage team was erg goed. Ze dachten vooral in oplossingen ipv in problemen. 1 paneel paste niet, toch op maat gemaakt zodat het er keurig uit zag en een nieuwe besteld zodat het uiteindelijk helemaal top zou zijn. Ook de nalevering en service waren top.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Suzanne donker op woensdag 18 nov 2020 20 | vestiging Zaandam
goed en eerlijk geholpen in zaandam. Goed meegedacht. Er werd goed de tijd genomen om onze wensen op papier te zetten. We hadden gekozen om de keuken zelf te plaatsen.de levering is perfect gegaan. Zelfs aan vuilniszakken, plakband en kleurkit was gedacht. We kwamen geen schroefje te kort.
FOTO VAN SUZANNE DONKER
Reactie of foto toevoegen
“Keurige service”
Door Thomas van Trier op woensdag 18 nov 2020 20 | vestiging Roosendaal
We werden keurig geholpen. Geen opdringerige verkooptactieken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. En daarop dacht de verkoper lekker mee om een mooie opstelling samen te stellen. Ook weinig gedoe over de prijs. Daar zijn we vlot aan uitgekomen. Bij levering van de keuken bleek er wat transport schade te zijn, kan gebeuren. Dit is ook gelijk opgepakt en zsm recht gezet. Ook de overige puntjes zijn netjes genoteerd en opgelost zonder discussie. Keurige service.
FOTO VAN THOMAS VAN TRIER
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door I.M. Jongeneel op dinsdag 17 nov 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Zeer goed advies gekregen en een prachtige keuken uitgezocht die inmiddels is geplaatst. 2 kleine beschadigingen maar er werden gelijk nieuwe deurtjes besteld. Top bedrijf en zeer vriendelijk personeel!!
FOTO VAN I.M. JONGENEEL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken geplaatst”
Door Hoogendam op zaterdag 7 nov 2020 20 | vestiging Amsterdam
Goed geholpen en snel klaar aangezien de verkoper goed luisterde en hierop inspeelde

Aanvulling ontvangen 9 november 2020: Betreft keuken met apparaten. Deze is in september geleverd en al geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door Karim op donderdag 5 nov 2020 20 | vestiging Rotterdam
Goede service! En goede kwaliteit! Ik heb een keuken gekocht en de keuken ziet er heel erg mooi en netjes uit en het is van goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door joost luykx op donderdag 5 nov 2020 20 | vestiging Almere
werd echt meegedacht en offerte na opdracht ook gemakkelijk aangepast toen dat nodig bleek

Aanvulling ontvangen 9 november 2020: Betrof een gehele keuken die al is geleverd
en ook al geïnstalleerd, zij het door een eigen aannemer maar dat was omdat er meer moest gebeuren. En de levering ging prima, precies op de datum die qua planning ons het beste uitkwam, dus dat was perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Peter Brandsma op woensdag 4 nov 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij hadden vanaf het begin een goed gevoel bij Keukenloods. We werden geholpen door een vriendelijke dame, Djamilla genaamd, die ons goed aanvoelde en met ons meedacht. Ze gaf ons de ruimte en opperde tegelijkertijd leuke en goede ideeën. Zo hebben we een prachtige hoekkeuken samengesteld die van alle gemakken voorzien is passend binnen ons budget. Het plaatsen ging ook goed, in één dag waren de mannen klaar en stond onze gloednieuwe klaar om gebruikt te worden. De vestiging in Utrecht heeft een prettige sfeer, als klant voelden we ons meteen op ons gemak. Keukenloods bedankt en in het bijzonder Djamilla voor je vriendelijke en klantgerichte houding en je fijne energie! Wij raden Keukenloods ten zeerste aan en gaan ervan uit nog vele jaren met veel plezier gebruik te maken van onze mooie keuken. Peter en Kim
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Ronald op woensdag 4 nov 2020 20 | vestiging Veendam
Wij hebben hier onze keuken gekocht en zijn super tevreden over hoe het allemaal gegaan is. Kortom een mooie keuken die netjes volgens afspraak is geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de aankoop”
Door Jerry op woensdag 4 nov 2020 20 | vestiging Drunen
Ik heb een hoekkeuken gekocht met alle apparatuur erin, Jürgen heeft mij geholpen met het samenstellen van de keuken. Prijs was goed en het eindresultaat mag er wezen. Ik heb de keuken zelf geïnstalleerd. Voor nader info kan ik ook terecht bij de betreffende vestiging. Netjes op tijd geleverd en geen schade gezien. Ik ben voor zover tevreden met de aankoop en kan Keukenloods aanbevelen!
FOTO VAN JERRY
Reactie of foto toevoegen
“Geen bouwtekening”
Door Patricia op woensdag 4 nov 2020 20 | vestiging Zaandam
Het kookeiland is prachtig! Helaas zat er geen enkele bouwtekening bij waardoor wij onderdelen hadden waarvan we niet wisten wat het was. Op verzoek van Keukenloods een foto gestuurd van betreffende onderdeel maar geen reactie meer op gehad. Verder zag ik dat gasfornuis los op de site goedkoper was dan de prijs die ons berekend is in de totaal prijs. Ben van mening dat ik flink teveel heb betaald.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door M.L.Clement op dinsdag 3 nov 2020 20 | vestiging Gaanderen
ik ben wel tevreden met mijn aankoop. Het is wel precies zoals ik het wil hebben. Ik had wel meer advies en input willen hebben over eventuele opties en mogelijkheden
FOTO VAN M.L.CLEMENT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreide keuken”
Door Marsha Jagroep op dinsdag 3 nov 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Erg goed geadviseerd door Peter Wouters, hij heeft ons geholpen bij de realisatie van onze droomkeuken.
FOTO VAN MARSHA JAGROEP
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Nick op zaterdag 31 okt 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Wij hebben bij Keukenloods een keuken gekocht met licht eiken frontjes. Het fijne aan deze winkel vind ik dat de verkopers veel ervaring hebben met het monteren van de keuken. Zo weten ze tot in detail wat wel/niet werkt en het mooiste resultaat geeft. Wij zijn tevreden met de keuken en de service naderhand.
FOTO VAN NICK
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Donja van Gelderen op vrijdag 30 okt 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Wij hebben een complete keuken met inbouwapparatuur aangekocht, de gesprekken in de vestiging Waddinxveen waren goed informatief en alles werd dubbel gecheckt voordat er uiteindelijk definitief besteld werd. Alles verliep verder goed, de leverdag klopte en de levering van alles de keuken en de inbouwapparatuur klopte ook.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Caroline Hoogenbosch op donderdag 29 okt 2020 20 | vestiging Alkmaar
In de winkel goed geholpen, er werd mee gedacht. Levering prima volgens afspraak. Plaatsing ging ook super. Erg blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Jerome op woensdag 28 okt 2020 20 | vestiging Drunen
Bij keukenloods in drunen een keuken gekocht van het merk häcker systemat. Super geholpen in de winkel en ook de aftersales is uitmuntend bevallen. Wij zijn dik tevreden met onze keuken!
Aanvulling ontvangen 29 oktober 2020: De keuken is al geleverd en gemonteerd. De montage hebben we voor onszelf genomen. Alles is keurig netjes op tijd geleverd. Kwaliteit van de keuken is zoals beloofd tot nu toe uitstekend te noemen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door Ruud op woensdag 28 okt 2020 20 | vestiging Amsterdam
Goed geholpen, zeer bruikbare adviezen en vakkundig. Offerte/prijs afspraak onhandig. Na akkoord verdwijnen alle prijzen en is alleen nog een z.g. setprijs te zien. Voor de rest bijzonder tevreden het leveren / plaatsen ging precies volgens afspraak. De aftersales was uitstekend en adequaat. Aanbevelingswaardig!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Lubbers op woensdag 28 okt 2020 20 | vestiging Zaandam
Dit is onze tweede keuken bij Keukenloods. De eerste keuken is goed bevallen, vandaar dat we weer bij Keukenloods uitkwamen. Bij onze tweede keuken zijn we tegen een aantal problemen aangelopen die in eerste instantie moeilijk waren op te lossen. Zo bleek het wijzigen van de keuken fors duurder uit te vallen dan eerder mondeling was toegezegd, werd een keukenblad veel duurder geoffreerd dan dat deze via andere leveranciers werd aangeboden en waren wij genoodzaakt om uiteindelijk een keuken te bestellen zonder keukenblad. De montage werd vervolgens uitgevoerd door een niet Nederlands sprekende monteur dat zorgde voor de nodige communicatieproblemen. De keuken werd half afgemaakt waardoor wij een aantal weken hebben moeten wachten. Uiteindelijk is onze klacht na een aantal keer bellen gelukkig wel goed opgepakt. Er is een servicemonteur langs geweest die alle problemen netjes heeft opgelost, zoals het eigenlijk de eerste keer had moeten gebeuren.
FOTO VAN LUBBERS
Keuken met eiland en wit keukenblad
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Anouk op woensdag 28 okt 2020 20 | vestiging Zwaag
Onze ervaring is goed. Het is alleen bij het bestellen niet helemaal goed gegaan met de kookplaat. Wij hadden een grote besteld, deze was helaas niet meer leverbaar dus kregen wij de eerst opvolgende. Helaas bleek deze niet de zelfde afmetingen te hebben. Toen zaten we met een kookplaat van 56 cm en een afzuigkap van 90 cm. Dat zag er natuurlijk niet uit. Gelukkig is mijn man terug gegaan en heeft het met de verkoopster kunnen recht trekken. Uitsparing is groter gemaakt en de nieuwe kookplaat geïnstalleerd. eindgoed al goed. We hebben nu de droomkeuken die we wilde.
Reactie of foto toevoegen
“Goede materialen”
Door Tjerk Berendsen op woensdag 28 okt 2020 20 | vestiging Gaanderen
Materialen van hoge kwaliteit. Blij met de service vanuit Gaanderen. Er zijn bij installatie fouten gemaakt. Dit werd vrij goed opgelost. Het was noodzakelijk een aantal keer te bellen voor een update. Keukenloods kon ons beter op de hoogte houden. Daarnaast kwamen wij er achteraf achter dat het kitten van de keuken niet bij de prijs inbegrepen was. Voor het plaatsen van een keukenblad en een servieskast hebben wij 750 euro betaald. Hier had naar mijns inziens de kit ook wel bij in mogen zitten.
Reactie of foto toevoegen
“Installatie netjes”
Door Floris Voskuil op dinsdag 27 okt 2020 20 | vestiging Veendam
Goede begeleiding en informatie door medewerkster. Goed voorgelicht. Echter ordernummer niet overeenkomstig met wat we hebben uitgekozen in de winkel (afwasmachine met lade versus bestekbakje). Helaas dit niet opgemerkt totdat de keuken geïnstalleerd was. Installatie netjes verlopen, echter weinig overleg/communicatie tijdens installatie door installateurs.
Reactie of foto toevoegen
“Strakke keuken”
Door Melanie op dinsdag 27 okt 2020 20 | vestiging Veendam
Wij hebben een hele mooie, strakke keuken gekocht. Geweldige service bieden ze. Alleen na levering op 7 september, zitten we helaas nog steeds op na levering te wachten.......
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ivar op dinsdag 27 okt 2020 20 | vestiging Veendam
Vriendelijk en uitgebreid in de winkel te woord gestaan en goed geholpen bij de opmaak van de offerte. Bij het definitief doorlopen van de bestelling bleek een van de apparaten niet meer leverbaar en kregen we de nieuwe versie tegen dezelfde prijs. Netjes! Het verplaatsen van de datum om de keuken te plaatsen had wat voeten in aarde maar is uiteindelijk allemaal goed gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg teleurgesteld”
Door Oscar Polak op zaterdag 24 okt 2020 20 | vestiging Amsterdam
NOOIT MEER KEUKENLOODS! Wij hebben voor €18000 een keuken gekocht bij Keukenloods en zijn heel erg teleurgesteld. Mocht u nou toch denken ik ga naar keukenloods, dan heb ik de volgende tips;
1. Teken geen offerte/factuur.
2. Accepteer niet dat er alleen een totaalprijs op de offerte/factuur staat.
3. Teken pas als iets als u echt 100% weet dat u NIETS meer wilt aanpassen.
4. Neem alles, elke reel zeer getailleerd door voordat je tekent.
5. Laat je niet opjagen. (dat is erg moeilijk)

Keukenloods is onderdeel van de mandenmakers groep, bijna alle keuken ketens zijn daar onderdeel van. Het gaat ze enkel om de handtekening zo snel mogelijk te krijgen, dan zit je letterlijk aan je keuken vast. Als de handtekening is gezet zijn de medewerkers van Keukenloods opeens niet zo vriendelijk meer, elke afspraak kost ze dan geld en tijd. Wij zijn zo dom geweest om wel te tekenen voor een totaalprijs, naderhand wilden we toch nog een wat zaken aanpassen. Dit ging niet gemakkelijk. Meerdere keren heb ik in de winkel en via de mail gevraagd om prijzen per regel en specificatie van de regels (de afkortingen/codes die op je offerte/factuur staan). Helaas hebben ze dat nooit willen doen. Bij het aanpassen van de keuken, we wilden een kleinere keuken en een goedkoper blad (composiet ipv keramiek) werd de keuken duurder! En je hebt getekend dus je hebt pech.. Inmiddels is de keuken geplaatst, we missen nu verschillende zaken die zijn besproken in de winkel en zwart op wit in de mail staan. Alleen zegt Keukenloods nu, die zaken krijg je niet het staat niet in de factuur. Dezelfde factuur die voor een consument onleesbaar is omdat er allemaal codes en afkortingen in staan. Het ergste is nog dat de keukenverkoper toegeeft dat we het over die zaken hebben gehad, maar omdat ik niet heb opgelet (onleesbare offerte) heb ik pech. Voor iedereen, koop niet bij keukenloods of een andere keukenzaak van de mandenmakers groep, ze zijn niet uit op echte hulp of service. Enkel geld verdienen, en dat zo snel mogelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Topservice gehad”
Door Tom op donderdag 22 okt 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Vanwege het uitlopen van onze verbouwing hebben wij de levering van de keuken meermaals uitgesteld, dit was geen enkel probleem, topservice! Daarnaast de keuken zeer net en zoals afgesproken geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Snelle plaatsing”
Door c van leeuwen op donderdag 22 okt 2020 20 | vestiging Gaanderen
netjes, en snel geplaatst, ook in de winkel heel aardig
FOTO VAN C VAN LEEUWEN
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Trix de Boer op zondag 18 okt 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Mijn ervaringen zijn erg goed bij de Keukenloods. Dit is mijn tweede keuken .Ik woonde eerst Boskoop.nu Houten. Peter heeft mij goed geadviseerd, niet opdringerig. Verder hebben Martin Markus en Joost ,hem erin gezet op een keurige snelle manier. Alles was geleverd, dat is ook al heel bijzonder. Dus mijn ervaring is dat het heel goeden snel en netjes is gegaan. Dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door wim de wit op maandag 12 okt 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Complimenten aan dit team in Waddinxveen. Zeker Peter W. Goede afspraken en ook nakomen en nabellen en continu op de hoogte gehouden worden door mail/telefoon of zelfs sms. De mannen die de keuken kwamen plaatsen, zeer vakkundig en perfectionistisch. Chapeau !!! Min punten...ja 1 maar dit kan bij elke leverancier gebeuren. De plinten ontbraken.. wat hier gebeurd is weet ik niet maar war mensen werken...worden...u weetwel.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ineke op vrijdag 9 okt 2020 20 | vestiging Drunen
Ben ontzettend goed geholpen met het kiezen van een keuken. In een relatief kleine ruimte een mooie ruim opgezette keuken gecreëerd met behulp van slimme ideeën van het personeel. Uiteindelijk voor een bora kookplaat gekozen na een demonstratie in de winkel - ik had mijn twijfels bij de reclames op tv, maar het werkt echt!

Aanvulling ontvangen 19 oktober 2020: De keuken is al gemonteerd. Dit is netjes gebeurd. Op dinsdag werd de keuken bezorgd en op woensdag is deze geheel geïnstalleerd. Snel en netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi vertraging”
Door Rewan op vrijdag 9 okt 2020 20 | vestiging Rotterdam
Ik was vooral onder de indruk van de service die ik heb gekregen. Het was voor mij de eerste keer dat ik een keuken heb gehaald en ik had er dus helemaal geen verstand van. Dus het was wel eng voor mij om die stap te zetten, maar de verkoper heeft mij supergoed geholpen en met zijn hulp heb ik de ideale keuken kunnen samenstellen. Verder ben ik ook zeer tevreden over de levering van de keuken, alles ging foutloos zonder problemen en zonder vertraging.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door J.Bruijn op vrijdag 9 okt 2020 20 | vestiging Zwaag
Na eerst bij de concurrent geweest te zijn toch ook langs keukenloods. Het gaat hier wat minder formeel waardoor het lijkt alsof het 'minder' kwalitatief is. Onze ervaring achteraf is dat er juist goed meegedacht qua mogelijkheden, qua budget en planning. Erg fijne ervaring!

Aanvulling ontvangen 19 oktober 2020: Betreft complete keuken, is prima gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Joep van Valen op vrijdag 9 okt 2020 20 | vestiging Amsterdam
Nette professionele begeleiding, er wordt meegedacht met wensen en ze de levering was volgens afspraak
Reactie of foto toevoegen
“Niets aan te merken”
Door Sacha op maandag 5 okt 2020 20 | vestiging Zwaag
Keuken besteld goede levering goede begeleiding alles was compleet zag er mooi uit. Voor vragen kon ik altijd terecht. Niets op aan te merken.
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke blij met keuken”
Door Jeroen Moolenaar op vrijdag 2 okt 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Goed geholpen door de adviseur. Ons eigen keuken idee werd ondersteund en aangevuld met goede ideeën en zo is onze droom keuken werkelijkheid geworden. Ook de montage was perfect, goede vakmensen die alles netjes gemonteerd hebben en aangesloten. Zelfs het kitten is door de monteur gedaan.
FOTO VAN JEROEN MOOLENAAR
Geplaatste keuken
REACTIE VAN MIRANDA
Mooie keuken! Wij willen ook graag een zwarte keuken maar er werd gezegd tegen ons dat een mat zwarte keuken met fingerprint proof lak sneller krast. Hebben jullie dat ook? Of toch gekozen voor kunststof?
REACTIE VAN JEROEN MOOLENAAR
Het zijn houten mat zwarte deur- en lade panelen. Tot op heden na 4 weken nog geen krassen. Alles is greeploos waardoor eventueel de mogelijkheid tot het maken van krassen een stuk minder is in mijn optiek.
REACTIE VAN LARS
Mooie keuken. Mag ik vragen wat voor blad u heeft?
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Perry op maandag 28 sep 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Nieuwe keuken met inbouw apparatuur gekocht in Waddinxveen. Super geholpen door Peter Wouters. Alles paste heel goed, zeer degelijke keuken met veel lades en sluiten super goed. Geregeld contact gehad en keuken werd op afgesproken tijd stip geleverd. Levering was perfect geregeld werd in huis afgeleverd. Een kleine beschadiging werd zonder problemen hersteld.
FOTO VAN PERRY
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Mick van Etten, Sanne Brummel op zaterdag 26 sep 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Wij hebben een keuken gekocht in Waddinxveen en we zijn daarbij uitstekend geholpen. We moesten veel keuzes maken, maar er werd goed meegedacht en ook werd er rekening gehouden met ons budget. We hebben uiteindelijk al onze wensen in vervulling kunnen laten gaan. Zo hebben we nu een heel goede vaatwasser, koken we op inductie en we hebben zelfs een quooker. Ook fijn dat er achteraf nog even werd gebeld of alles in orde was. Kortom, goede service en mooie keuken!
FOTO VAN MICK VAN ETTEN, SANNE BRUMMEL
Keuken met bijzondere kleurstelling
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht en scherp in de prijs”
Door Fam. Dieters Amsterdam op zaterdag 26 sep 2020 20 | vestiging Zaandam
Na verschillende keukenlleveranciers bezocht te hebben terrecht gekomen bij Keukenloods Xl in Zaandam. Mooie grote showroom met veel keuze. Zeer prettig en vakkundig geholpen en ook bij het sluiten van de deal was er ondanks de scherpe prijzen nog ruimte voor wat onderhandeling. Prima op de hoogte gehouden van de leveringstijden ondanks de toen beginnende corona ontwikkelingen. Toen bleek dat de bestelde afzuigkap lever vertraging zou oplopen zonder morren een duurder model aangeboden gekregen zonder bijbetalen ( top!) Het plaatsen werd door een vakman gedaan zoals je nog maar weinig tegenkomt. Al met al een ouderwets klantgerichte en fijne ervaring tegen toch behoorlijk scherpe prijzen. Kortom in onze optiek een aanrader !
FOTO VAN FAM. DIETERS
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door sandra davio op dinsdag 22 sep 2020 20 | vestiging Zaandam
We ervaarden een goede communicatie met de vestiging en de medewerkers , ze hebben ons heel duidelijk en vriendelijk geholpen!

Aanvulling ontvangen 28 september 2020: Complete keuken. Geleverd, zelf gemonteerd. Prima bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsen van de keuken”
Door Rinus B. op zondag 20 sep 2020 20 | vestiging Utrecht
Onze keuken staat! En hoe! Wat is hij mooi, alles klopt. Een groot compliment voor Keukenloods. Alles precies zoals afgesproken afgehandeld en dankzij de door Andrea gegeven adviezen hebben we een prachtige keuken die logistiek helemaal klopt! Ook de levering en plaatsing waren precies op tijd zoals afgesproken en alles is super strak en netjes gemonteerd. We kunnen niet blijer zijn!
FOTO VAN RINUS B.
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zoals het hoort”
Door Phe Janssens op vrijdag 18 sep 2020 20 | vestiging Nederweert
Keuken gekocht zeer tevreden alle afspraken na gekomen !

Aanvulling ontvangen 23 september 2020: Keuken is geplaatst zoals het hoort, zeer tevreden.
FOTO VAN PETER JANSSENS
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Guido op vrijdag 18 sep 2020 20 | vestiging Gaanderen
Complete keuken gekocht voor een scherpe prijs en zelf geplaatst. Deskundig personeel denkt proactief mee bij het ontwerp. Enkele kleine gebreken bij levering werden snel en naar tevredenheid afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Mevrouw Tambach op vrijdag 18 sep 2020 20 | vestiging Amsterdam
Wij hebben een keuken gekocht in Amsterdam zuid Oost. Snelle verkopers. Snel beslist. Bij montage werd er al gemopperd dat deze keuken niet in 1 dag gemonteerd kon worden. Ze hebben ook maar de helft gedaan. Over afvoer van een afzuiger werd gediscussieerd. Keukenloods heeft uiteindelijk bemiddeld na vele telefoontjes. Klap op de vuurpijl: monteur weet niets van een order die meegeleverd zou worden. Probleem: slechte communicatie en een afschuifsysteem in het beoordelen van de gemaakte fouten. Voor weinig geld krijg je ook slechte service. Geen aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting”
Door Abel Ridderbos op vrijdag 18 sep 2020 20 | vestiging Veendam
goede voorlichting en levering , vervoer schade aan combimagnetron is goed opgelost nieuwe besteld en snel geleverd helemaal tevreden .
FOTO VAN ABEL RIDDERBOS
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet aan verwachting”
Door Wouter op maandag 14 sep 2020 20 | vestiging Alkmaar
We werden snel geholpen, met uitstekend advies! Het eindresultaat is ook conform de verwachtingen.
FOTO VAN WOUTER
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Kundig gedaan”
Door Angela Groot Wassink op zondag 13 sep 2020 20 | vestiging Gaanderen
Zeer tevreden over de aankoop van onze keuken. Goed en kundig geholpen en een mooie keuken voor een nette prijs overeengekomen. Installatie door extern bedrijf maar ook zeer kundig.
Reactie of foto toevoegen
“Raden het aan”
Door Minke op zaterdag 12 sep 2020 20 | vestiging Zaandam
Super fijne ervaring met de Keukenloods Zaandam. Wij zijn verschillende keukenzaken af gegaan voordat we bij de Keukenloods kwamen. Bij de Keukenloods hadden wij het gevoel dat de prijs/kwaliteit verhouding goed is. Ook werden we op een prettige manier geholpen. De medewerker heeft al onze wensen opgenomen en heeft de keuken voor ons getekend. Er werd echt de tijd voor ons genomen. Voordat de keuken besteld was hebben wij nog een aantal wijzigingen moeten doorvoeren. Deze zijn allemaal goed opgepakt. Toen werd onze keuken geplaatst. Ook dit is zeer professioneel en vakkundig gedaan. Wij kunnen niets anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn met onze nieuwe keuken. Wij raden de Keukenloods in Zaandam zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gezet”
Door E. Bennink op vrijdag 11 sep 2020 20 | vestiging Drunen
Complete keuken met apparatuur aangeschaft. Alles netjes volgens afspraak geleverd.
We hebben de keuken zelf gezet. Alle handleidingen waren aanwezig en duidelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes afgehandeld”
Door Andy op woensdag 9 sep 2020 20 | vestiging Zaandam
We zijn bij meerdere keukenboeren geweest, maar kregen hier het beste aanbod. Gesprek was duidelijk en informatief dus we gingen er akkoord met een bedrag die binnen ons budget viel. Helaas was de levering niet in 1x compleet en was een nalevering nodig. Deze nalevering was een stuk later dan we dachten, ongeveer 1 maand na de geplande datum. Het communiceren was ook iets minder hierin, de oven werd wel netjes gemeld dat die nageleverd zou worden, maar de koelvries gaven ze pas aan tijdens de levering. Hierdoor zaten we een maand zonder koelvries in ons woning, wat nogal vervelend kan zijn. Voor de rest werd het wel netjes afgehandeld, maar helaas met de beschreven minpuntjes kan ik geen maximale score geven.
Reactie of foto toevoegen
“Systemat keuken”
Door Mark op woensdag 9 sep 2020 20 | vestiging Zaandam
We hebben onlangs een Systemat keuken gekocht bij Keukenloods Zaandam en zijn zeer tevreden over de service en tevens het resultaat. Ondanks dat we vele malen hebben gewijzigd van ontwerp en producten was dit geen probleem en werden we altijd vriendelijk en uitgebreid geholpen.
FOTO VAN MARK
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door Kevin Helmers op woensdag 9 sep 2020 20 | vestiging Amsterdam
Onze ervaring met Keukenloods Amsterdam-Zuidoost was bijzonder goed. We zijn vriendelijk geholpen, en er was goed geluisterd naar onze wensen. Omdat onze nieuwbouw woning en daarom keuken pas 1,5 jaar later opgeleverd zou worden hebben we in de tussentijd zonder problemen onze order kunnen aanpassen naar andere wensen. De communicatie verliep erg soepel, en de status was duidelijk omschreven op de website portal. Installatie verliep snel en vakkundig. Kritiek punt is de kwaliteit van de Caressi Zwarte spoelbak, de kwaliteit valt helaas erg tegen. Ondanks de goede service, het leveren van een maintenance kit die aangeboden werdt, mocht helaas niet baten.
FOTO VAN KEVIN HELMERS
REACTIE VAN MARIA
Beste, Kan je even verduidelijken waarom de spoelbak niet goed is? Wij hebben deze momenteel op onze offerte staan omdat we deze uiteraard mooi vinden en ook een zwarte ronde heeft in plaats van zilver. Hebben jullie nu ondertussen een andere spoelbak? Zoja de welke?
REACTIE VAN KEVIN
Beste Maria, De aanslag op de wasbak is snel aanwezig, ondanks de maintenance kit van carressi gaan de vlekken niet helemaal weg maar het helpt wel. Dit houd in de spoelbak regelmatig onderhoud nodig heeft. De spoelbak krast erg snel, maar dat is helaas het nadeel van zwart. Wij hebben geen nieuwe of andere spoelbak. Hoop je hiermee te helpen. Gr, Kevin
REACTIE VAN MARIA
beste, super bedankt voor uw reactie. Hier hebben we veel aan! Groetjes
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met de keuken”
Door L.J. van Zwieten op zaterdag 5 sep 2020 20 | vestiging Zaandam
Ontzettend blij met onze keuken , de monteur heeft fantastisch werk geleverd bij de plaatsing het ziet er allemaal TOP uit. Het advies in de winkel verliep ook erg prettig en men dacht met ons mee. Zeker een aanrader de Keukenloods.
FOTO VAN L.J. VAN ZWIETEN
+ Toon extra foto van L.J. van Zwieten
+ Toon extra foto van L.J. van Zwieten
+ Toon extra foto van L.J. van Zwieten
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Dennis Van Dijk op vrijdag 4 sep 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Een mooie keuken gekocht bij Peter Wouters in Waddinxveen. Wij zijn professioneel en vriendelijk geholpen en er is in alle opzichten pro-actief meegedacht. De keuken is compleet en netjes geleverd en is met recht een plaatje te noemen. Ook is er na gebeld of de bestelling in goede orde en compleet geleverd is. Uniek in mijn opzicht.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met goed gevoel”
Door Krieshan Mahabier op donderdag 3 sep 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Wij hebben midden in de corona periode online een offerte opgevraagd/gekregen (via de keukenplanner) waarna wij uiteindelijk naar de showroom (Waddinxveen) zijn gegaan. Wij zijn daar vriendelijk en goed geholpen met goed advies. Dit ging goed/rustig zonder te pushen of enige vorm van haast/verkoopraatjes die enkel voor de zaak goed zijn. Bij het meerdere malen aanpassen/verandering in de offerte met bijbehorende prijs werd ook niet moeilijk gedaan of kregen wij daar een ongemakkelijk gevoel bij. Dit in tegenstelling tot een andere keukenboer waar wij waren geweest, waar ze het liefst willen dat je binnen twee uur een keuken definitief koopt. En dan wellicht het belangrijkste, ook na de handtekening bleef het contact soepel/snel/vriendelijk verlopen. Vragen waren geen enkel probleem. Met onze zwarte keuken zijn wij na een dikke twee maanden zeer tevreden en hebben daar een goed gevoel aan over gehouden, dat laatste is misschien voor een hoop kopers nog belangrijker dan enkel de prijs dat je voor een keuken betaald.
FOTO VAN KRIESHAN MAHABIER
Zeer tevreden met deze zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mist de service”
Door Dave Wijbenga op donderdag 3 sep 2020 20 | vestiging Zwaag
Met de verkoop word een hoop beloof en gezegd. Tot dat de plaatsing komt. Dan is der heel slecht een afspraak te maken. Uiteindelijk gelukt. Heb je na korte tijd wat stuk. Moet je zelf je nummer op zoeken. En zelf met hun leveranciers bellen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken inclusief montage”
Door Jimmy op woensdag 2 sep 2020 20 | vestiging Watergang
Super tevreden met onze nieuwe keuken. Tijdens elke stap was keukenloods Watergang enorm behulpzaam en dachten echt met ons mee. Alle vragen tijdens het klaar maken van de ruimte voor installatie werden ook erg snel beantwoord. Het ontwerp is super mooi geworden echter liepen we tegen een probleempje aan na de installatie. Hier is ook door keukenloods keurig op gereageerd en verlopen binnen no time! Zou zeker keukenloods aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door bvdr op vrijdag 28 aug 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Ontvangst was prima, ondanks corona. Aan de hand van een plattegrond onze wensen kenbaar gemaakt. Door een aantal suggesties van de verkoper hebben we de geplande indeling volledig aangepast. De keuken staat inmiddels en we zijn er meer dan tevreden over. Prijsstelling zijn we ook op een goede manier uitgekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Lianne op vrijdag 28 aug 2020 20 | vestiging Veendam
Wij zijn heel goed geholpen door Paul bij Keukenloods Veendam. Hij luisterde goed naar onze wensen en dacht goed met ons mee. Helaas was niet alles in één keer goed geleverd maar dit werd direct goed geregeld door Paul. Wij zijn heel erg blij met onze keuken en zullen Keukenloods Veendam zeker aanraden binnen ons netwerk
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door anton de ruwe op woensdag 26 aug 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Ondanks de corona netjes en goed geholpen nette service en volgens afspraak.

Aanvulling ontvangen 27 augustus 2020: Er is bij ons een complete keuken gemonteerd met alle apparatuur. Dit is goed bevallen nette en goede monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Fam. den Dekker op woensdag 26 aug 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Bij Keukenloods Waddinxveen een complete keuken gekocht inclusief inbouwapparatuur, waaronder Bora afzuigzysteem en Quooker. We zijn goed geadviseerd en er werd goed ons meegedacht over mogelijkheden en onmogelijkheden. Half juli is de keuken geplaatst en alles voldoet helemaal aan onze verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Pamela del Vecchio op woensdag 26 aug 2020 20 | vestiging Zaandam
Pierre from Keukenloods was very nice and kind, the service was good and he help me with all my request. I really recommend the shop to anyone, I had no problems at all

Aanvulling ontvangen 31 augustus 2020: I've ordered a full kitchen with all the appliance and has been already delivered and built.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Marcia op woensdag 26 aug 2020 20 | vestiging Drunen
goed en duidelijk advies over de bouw en opties van de keuken. Niet heel duur, maar toch wel kwalitatief. Het installeren is heel goed gegaan. De 2 broers waren kundig, voorzichtig met de materialen en oplossingsgericht. Er was niets wat niet goed was.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Peter Lette op maandag 17 aug 2020 20 | vestiging Gaanderen
Complete keuken gekocht. Service prima. Levertijd klopte met aangegeven datum. Een kleine beschadiging van het blad is vakkundig opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door mark op zondag 16 aug 2020 20 | vestiging Amsterdam
Goed advies bij het kopen van mijn nieuwe keuken ivm indeling en dergelijke, en de apparatuur die wij erin wilde, en levering was op tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken compleet en op tijd”
Door Sabine Bramer op zaterdag 15 aug 2020 20 | vestiging Utrecht
De verkoopster Amanda Patist heeft ons super geholpen met het praktisch indelen van onze keuken. Had leuke en goede ideeën. Alle opties in maatvoering en derg.werden bekeken en meteen onderzocht.Er werdt veel tijd voor ons genomen. De keuken werd op tijd en compleet afgeleverd. De stoelpoten die erbij zaten voor de oven bleken niet de juiste maat, werden meteen ingevlogen vanaf het magazijn, dus meteen naar tevredenheid opgelost. Ook leuke en vakbekwame mannen die de keuken kwamen monteren.
FOTO VAN SABINE BRAMER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door Daniel Lagerwaard op vrijdag 14 aug 2020 20 | vestiging Amsterdam
Uitgebreid assortiment met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Goede begeleiding tijdens én na het kopen van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken maar geen stopcontacten in blad”
Door Henk Geertsema op donderdag 13 aug 2020 20 | vestiging Zaandam
In principe verliep alles goed, behalve de stopcontacten, die waren tijdens het overleg blijkbaar uit het zicht verdwenen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Erik van Essen op woensdag 12 aug 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Fijne voorlichting bij aankoop. Goede communicatie over orderstatus. Helaas bij verkeerd geleverd onderdeel zelf moeten bellen om de orderstatus te krijgen na de beloofde leverdatum. Erg tevreden met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos gegaan”
Door Marjan van het hooft/ H&P Interieur BV. op woensdag 12 aug 2020 20 | vestiging Amsterdam
We zijn goed geholpen. Romeo dacht goed mee. Zo bleek open keuken toch mogelijk te zijn omdat we nog drie vloertegels hadden waarmee we vloer konden opvullen( weggebroken muur en deel van oude keukenwand). Hierdoor konden we toch onze Open droomkeuken realiseren met schiereiland. Alles verliep vlekkeloos, er was zelfs een telefoontje na plaatsing om te horen of alles naar tevredenheid was verlopen. Dus... een dikke 10!
FOTO VAN MARJAN VAN HET HOOFT/ H&P INTERIEUR BV.
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door Patrick van der Werf op woensdag 12 aug 2020 20 | vestiging Amsterdam
Medewerkers hebben me goed geholpen de keuken uit te detailleren. Daarbij goede keuzes kunnen maken en daardoor binnen budget gebleven! Snel geholpen en deden extra moeite om te kijken of ik volledig tevreden was.

Aanvulling ontvangen 14 augustus 2020: De aankoop is juist geleverd en heb de keuken zelf gemonteerd.
FOTO VAN PATRICK VAN DER WERF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Irma op woensdag 12 aug 2020 20 | vestiging Zaandam
Erg goed geholpen door Pierre. Hij kwam met ideeën die wij zelf nooit hadden kunnen bedenken. De monteurs verdienen een dikke 10. In onverwachte omstandigheden hebben zij ons toch kunnen helpen.
Reactie of foto toevoegen
“Kundig”
Door Molleman op woensdag 12 aug 2020 20 | vestiging Drunen
ik heb een nieuwe keuken gekocht. de medewerker dacht mee en heeft het optimaal geplant. men had alle tijd. en een mooi resultaat. ik ontvang van naasten niets dan positieve opmerkingen. ik vond de mensen kundig, behulpzaam en vriendelijk. men kwam ook alles na zoals afgesproken. en tot plaatsing kreeg ik advies over dingen die ik zelf moest regelen.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt uitstekend”
Door H. C. Perdok op maandag 10 aug 2020 20 | vestiging Veendam
voor ons nieuwe huis hebben wij een superkeuken gekocht. in onze beleving een moderne droomkeuken. voorkanten van gehard glas maakt het geheel zeer modern. wij zijn al wat oudere mensen maar dit bevalt ons uitstekend. het aanrechtblad is van graniet en heeft een paco blue kleur. een cooker is onderdeel van het geheel. de schouwkap van Novi maakt dat de keuken een professionele uitstraling krijgt. al met al: een keuken naar ons hart van een firma die de afspraken nakomt.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed”
Door Linda Kattenwinkel op vrijdag 7 aug 2020 20 | vestiging Rotterdam
Het personeel bij de keukenloods was vriendelijk en kon mij goed adviseren bij de aanschaf van mijn keuken. De prijzen waren scherp. Ook is bij de levering en plaatsing van de keuken alles goed gegaan. Ik zal de keukenloods aanbevelen aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Echt tevreden met de keuken”
Door Luc de Jager op donderdag 6 aug 2020 20 | vestiging Amsterdam
We were helped by Joe Trompert and he designed our full kitchen, he was very friendly and willing to help us with all our questions. It was for us the first time buying a complete new kitchen and they really took the time to explain and show all the options without going immediately into a sales pitch. Keukenloods came over to do all the exact measurements and delivery and installation was done by a professional team. During the process we had some questions about our order and products, but the team at keukenloods and Joe were always willing to help out. Overall we are really happy with our kitchen and highly recommend Keukenloods to others!
FOTO VAN LUC DE JAGER
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ben Kanters op dinsdag 4 aug 2020 20 | vestiging Gaanderen
Gekocht een komplete Hager keuken met 5 Siemens apparatuur. Alles perfect geleverd en geïnstalleerd. Hulde voor het hele team!
FOTO VAN BEN KANTERS
Hager keuken
Reactie of foto toevoegen
“Gegaan volgens afspraak”
Door Ilva op dinsdag 4 aug 2020 20 | vestiging Utrecht
In mei 2019 hebben wij bij Keukenloods in Utrecht (een jaar voor onze verbouwing) een keuken gekocht. Andrea heeft ons gedurende het proces ontzettend goed geholpen. Ze nam alle tijd voor het uitzoeken van de kleuren, greepjes, apparatuur etc. En denkt ook aan dingen waar je zelf niet op komt. Ondanks dat wij in januari dit jaar nog wat aanpassingen wilde doen, was dat absoluut geen probleem. De levering en montage gingen volledig volgens afspraak. Wij zijn ontzettend blij met Andrea en Keukenloods Utrecht en raden iedereen aan hier een keuken te bestellen.
FOTO VAN ILVA
Zwarte keuken met fornuis
Reactie of foto toevoegen
“5 sterren waard”
Door Timmy Eveleens op dinsdag 4 aug 2020 20 | vestiging Utrecht
Heel erg goed geholpen bij Keukenloods Utrecht door Andrea. Ze gaf duidelijk en helder advies en dacht ook echt met je mee. Ook de levering en plaatsing van de keuken is geheel volgens afspraak verlopen, wat mij betreft zeker 5 sterren waard!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Jurina Westphal-Hensema op dinsdag 4 aug 2020 20 | vestiging Veendam
We zijn zeer tevreden over keukenopstelling Veendam. Steeds overal van op de hoogte gehouden. Goede aflevering heel tevreden met de keuken
FOTO VAN JURINA WESTPHAL-HENSEMA
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijne samenwerking”
Door Wieke op dinsdag 4 aug 2020 20 | vestiging Veendam
Allereerst werden we super goed geholpen door Alexander. Hij had goede tips en was gemakkelijk en snel te bereiken. Ook het plaatsen van de keuken ging super snel. Helaas was er vertraging op de kookplaat, maar dit wisten we van tevoren en hier zaten we niet mee. Toen de kookplaat eenmaal binnen was is de monteur binnen 2 dagen geweest om de plaat te installeren. Snel, goede prijs en een fijne samenwerking al met al!
FOTO VAN WIEKE
Dondere keuken
REACTIE VAN BHBM
Mag ik vragen of de prijs van de keuken ook onderhandelbaar was?
REACTIE VAN WIEKE
wij hebben wel wat van de prijs af weten te krijgen ja!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door Edwin Poort op woensdag 22 jul 2020 20 | vestiging Veendam
Duidelijk de wensen besproken en na 2 gesprekken overeen gekomen.
Duidelijke afspraken en snel en netjes geleverd

Aanvulling ontvangen 22 juli 2020: Ik heb een keuken met apparatuur gekocht zonder werkblad. Alles zelf gemonteerd en zelf een werkblad gemaakt. Dit alles heb ik als goed ervaren.
FOTO VAN EDWIN POORT
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Ellen de Vos op dinsdag 21 jul 2020 20 | vestiging Amsterdam
Heel tevreden. Ten eerste goed geholpen door Romeo Ramtahal in vestiging Amsterdam ZO. Levering is prima verlopen. Keuken was echt compleet met alles er op en er aan. Klein incident met een lade maar dit is snel en soepel opgelost. Ben heel blij met mn nieuwe keuken
FOTO VAN ELLEN DE VOS
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische nieuwe keuken door heel goed advies”
Door Charlotte op donderdag 16 jul 2020 20 | vestiging Utrecht
In verband met een verbouwing van ons huis op zoek gegaan naar een keuken. Na meerdere offertes te hebben ontvangen gekozen voor de keukenloods. Naast een passend aanbod ook erg goed advies gekregen van de verkoopster en een heel erg aangenaam contact! De keuken zit er inmiddels in en we zijn echt ontzettend tevreden. Monteurs hebben erg goed werk afgeleverd. Van A tot Z een hele goede ervaring met de Keukenloods!
FOTO VAN CHARLOTTE
REACTIE VAN JASPER
HI Charlotte, Wat een fraaie keuken! Ik ben ook erg nieuwsgierig naar de barkrukken. Kun je wellicht delen welk merk + model dit is? Alvast bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door I.Loor op woensdag 15 jul 2020 20 | vestiging Zaandam
Zeer tevreden over het proces van begin tot eind. We kregen goed advies, bv over het plaatsen van een poot onder de eetbar. Mede dankzij dit advies hebben wij nu een prachtige keuken met eetbar. De montage was ook echt prima. Wij waren heel tevreden met de monteur die echt ontzettend netjes werk heeft geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Loes van de Ven op woensdag 15 jul 2020 20 | vestiging Roosendaal
In de showroom werden we snel en goed geholpen door de verkoper bij het uitzoeken van de keuken. Er werd meegedacht in wat er allemaal mogelijk was en er werd echt naar onze wensen geluisterd. Na enkele dagen ontvingen we de 3d tekening van de gekozen keuken en hebben we deze besteld. De levering verliep zoals gepland (ondanks alle corona problemen) en tussentijdse vragen werden snel beantwoord. Zo kregen we nog wat advies over het aansluiten van het water enzo. De keuken werd geleverd en 2 dagen later gezet. Wij zijn meer dan tevreden over de keuken. Alles wat we wilde zit erop en eraan en dat alles voor een hele schappelijke prijs.
FOTO VAN LOES VAN DE VEN
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gedaan”
Door Henk Polak op dinsdag 14 jul 2020 20 | vestiging Rotterdam
Goed geholpen, en tijdens het wachten op de keuken konden we nog aanpassingen doorgeven. Netjes op afgesproken datum en tijd afgeleverd.
FOTO VAN HENK POLAK
Keuken aan het raam
+ Toon extra foto van Henk Polak
Reactie of foto toevoegen
“Topper”
Door Fam. Breinburg op dinsdag 14 jul 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Keuken in een hoekopstelling gekocht bij Keukenloods. Keuken netjes op tijd geleverd. Perfect verpakt en de kasten zijn voor gemonteerd. Ik ben ervan overtuigd dat je nergens anders deze kwaliteit krijgt voor de betaalde prijs. Peter de verkoper is een man die goed meedenkt en naar ons budget heeft gewerkt. Een topper!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door John mulder op dinsdag 14 jul 2020 20 | vestiging Amsterdam
Zeer vriendelijk en goede adviezen. Na wat twijfel van onze kant over de kleur, zeer goede tips en oplossingen gekregen.
FOTO VAN JOHN MULDER
Keuken met fornuis
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenloods
aAlkmaar (34 ervaringen), Koedijkerstraat 29, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 515 22 73
bAlmere (28 ervaringen), New Yorkweg 111, 1334 NB Almere, tel 036 - 529 03 03
cAmsterdam (79 ervaringen), Sijsjesbergweg 1, 1105 AL Amsterdam, tel 020 - 365 45 94
dDrunen (26 ervaringen), Thomas Edisonweg 4, 5151 DJ Drunen, tel 0416 - 53 47 51
eGaanderen (73 ervaringen), Slakweg 84, 7011 EZ Gaanderen, tel 0315 - 34 04 04
fNederweert (28 ervaringen), Pannenweg 426, 6031 RK Nederweert, tel 0495 - 62 53 83
gRoosendaal (64 ervaringen), Belder 12c, 4704 RK Roosendaal, tel 0165 - 56 74 40
hRotterdam (45 ervaringen), Stadionweg 37A, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 203 59 80
iUtrecht (55 ervaringen), Europalaan 95 B, 3526 KP Utrecht, tel 0226 - 35 53 40
jVeendam (57 ervaringen), Transportweg 18, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 74 50 08
kWaddinxveen (101 ervaringen), Kanaaldijk 36D, 2741 PA Waddinxveen, tel 0182 - 61 22 22
lWatergang (14 ervaringen), De Dollard 4, 1454 AV Watergang, tel 020 - 436 33 93
mZaandam (182 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 30 30
nZwaag (39 ervaringen), De Factorij 63A, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 26 82 06
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.