Feedback
8,8

Keukenloods

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenloods.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenloods
Waarom een keuken kopen bij Keukenloods.nl?
• 14 winkels + 1 afhaalcentrum
• Goed advies met een kop koffie
• Altijd een eerlijke prijs

KEUKENS MET EEN GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING
Bij Keukenloods.nl kun je jouw ideale keuken uitzoeken. Onze keukens zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Je kunt naast een keuken ook keukenapparatuur uitkiezen. Van kraan tot vaatwasser, wij hebben een ruim aanbod keukenapparatuur van verschillende bekende merken zoals Miele, Siemens, Bosch en Boretti (en nog 104 andere merken). Zo krijg je een complete keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

KEUKENS OP VOORRAAD
In ons magazijn hebben wij de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Daarnaast heeft Keukenloods.nl ook een aantal voorbeeldkeukens samengesteld die volledig bij jou thuis kunnen worden geïnstalleerd inclusief inbouwapparatuur. Je kunt uiteraard ook de voorraad keukens naar eigen inzicht samenstellen.

KEUKEN MODELLEN
Wanneer jouw ideale keuken niet op voorraad is, zijn keukens in de stijlen landelijk, modern en greeploos ook bij ons te bestellen. Ben je in het bezit bent van een keuken-offerte? Dan kun je die naar ons sturen. Wij doen dan een offerte check en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor je keuken.

KEUKENADVISEUR BIJ JOU THUIS
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

VAKKUNDIG GEÏNSTALLEERD
Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.
Ervaringen
Er zijn 931 ervaringen over Keukenloods. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren516 ervaringen
4 sterren343 ervaringen
3 sterren24 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster34 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Mooie hoogglans keuken”
Door Frans op donderdag 4 mrt 2021 21 | vestiging Rotterdam
Mooie keuken gekocht een Flash Magnolia Hoogglans met een Blad en achterwand van Fewrro Brons bij keukenloods. Keuken werd geplaatst door 2 vakmannen in 1 dag.1 draadje van een led lampje was te kort maar dat was ook snel opgelost. December geplaatst en we genieten nog iedere dag van de mooie keuken met een led verlichting over de hele breedte
FOTO VAN FRANS
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Pim op donderdag 4 mrt 2021 21 | vestiging Zaandam
Erg tevreden, de verkoper dacht mee en kon onze wens snel vertalen in de vorm van een tekening. Latere aanpassingen werden snel doorgevoerd. De prijs was meer dan markt conform en lag een stuk lager dan bij de concurrenten.
FOTO VAN PIM
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door cl traas op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Roosendaal
Nieuwe keuken gekocht netjes geholpen. Omdat het uitzoeken van de keuken nogal wat tijd koste, omdat we aan het verbouwen waren, waren we altijd welkom en hebben ons met veel geduld geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Roelofsen op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Gaanderen
Mooie keuken is prima alleen problemen met de lampjes onder de aanrechtkastjes die het niet deden zelf nieuwe geregeld i.v.m corona de winkel moeilijk te bereiken.
En problemen met de vaatwasser die doet het helemaal niet komt binnenkort een monteur voor hoop dat het nog garantie is.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Simon Bard op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Zwaag
De begeleiding die ik kreeg in de winkel was niet te vergelijken met andere winkels. Toen vervolgens een onderdeel niet goed was geleverd was werd dit snel behandeld en correct terug gestuurd.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door P.L. op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Zaandam
Vakkundig advies en prima geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Marike Saman op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Zaandam
Heel fijn geholpen met het indelen van de keuken, slim ingedeeld, goed op de hoogte gehouden en ondanks corona nog snel geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Arjo Nederveen op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Drunen
Goed advies en mee willen denken in oplossingen bij onze uitdagingen.

Aanvulling ontvangen 4 maart 2021: Het was een complete keuken, enkel geleverd. Zelf geplaatst. Er was een nalevering van een week bij een oven maar dit is netjes van te voren gemeld.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door J. Dietvorst op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Roosendaal
Wij zijn voorzien van goed advies en service, ook de leveringen worden goed aangekondigd en kloppen, alles was compleet en zonder schade.
Reactie of foto toevoegen
“Alles netjes via afspraak”
Door Lars op zondag 21 feb 2021 21 | vestiging Roosendaal
Goed geholpen met de realisatie van onze keuken. Alles netjes via afspraak gegaan en mooie spullen ontvangen. Ook na de aankoop nog goed geholpen door Gert-Jan en zijn team.
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat is boven onze verwachtingen”
Door S. Hoogendijk op zaterdag 20 feb 2021 21 | vestiging Rotterdam
Er werd goed geluisterd naar onze wensen. We werden goed geïnformeerd en daarbij werden ook evt. alternatieven besproken. Er werd tijd voor ons genomen en we kregen alle ruimte om uiteindelijk onze keus te kunnen maken. Mooie producten; goede prijs/kwaliteit verhouding. Het eindresultaat van onze keuken is boven onze verwachtingen!
FOTO VAN S. HOOGENDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere keukens gekocht”
Door Mario op vrijdag 19 feb 2021 21 | vestiging Watergang
Al me 4e keuken via watergang Keukenloods gekocht, dat zegt genoeg.

Aanvulling ontvangen 2 maart 2021: De keuken is gemonteerd maar heeft erg erg lang geduurd
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Corien op vrijdag 19 feb 2021 21 | vestiging Roosendaal
Super goed geholpen en ingelicht wat allemaal mogelijk was...en eind resultaat ben ik heel blij mee.

Aanvulling ontvangen 19 februari 2021: Complete keuken en voor de kerst gemonteerd!
En zoals u kon lezen ...ben ik heel tevreden en blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Hans gelderblom op vrijdag 19 feb 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Wij hebben bij de keukenloods in Waddinxveen onze nieuwe keuken gekocht. We zijn super goed geholpen ! Meedenkt personeel en ook wat kleine wijzigingen achteraf was geen probleem! Wij hebben de keuken zelf geplaatst alles was compleet en zonder schade bezorgd! Al met al zijn wij super tevreden over de keukenloods Waddinxveen!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne keuken en keurig gegaan”
Door Spike Spijker op vrijdag 19 feb 2021 21 | vestiging Amsterdam
We kwamen ons in eerste instantie even oriënteren voor een nieuwe keuken. Alleen hadden ze precies de keuken staan die we zochten. Dus een kleine 2 uur later liepen we de deur uit met een nieuwe keuken. We waren wel wat achterdochtig want de offerte stond vol met zaken die we niet begrepen en waar vervolgens ook geen bedragen achter stonden. Het eindbedrag was wel zoals afgesproken. Deze achterdocht was echter geheel ongegrond. We werden keurig op de hoogte gehouden van de voortgang en ook aanpassingen werden keurig doorgevoerd. Half december zou hij geleverd worden en inderdaad 14 december werd hij geleverd en 15 december geplaatst. We hadden er wel goed voor gezorgd dat alle aansluitingen tot op de millimeter op de goede plaats zaten dus dat liep allemaal soepel. Tot op heden blijkt het een super fijne keuken te zijn alles werkt prima en we zijn daarom heel tevreden over de keukenloods.
Reactie of foto toevoegen
“Kookeiland met kastenwand”
Door Frank Boerstal op vrijdag 19 feb 2021 21 | vestiging Gaanderen
Kookeiland met kastenwand, goed advies. De kleur van de keuken konden we nog veranderen na dat we de keuken gekocht hadden...top ! We zijn er super blij mee

Aanvulling ontvangen 19 februari 2021: De keuken is al geplaatst, prima verlopen
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geleverd en gemonteerd”
Door A.Oedit Doebe op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Amsterdam
Erg vriendelijke medewerker aangesproken waar het meteen mee klikte. Ondanks corona veel info en mogelijkheden besproken en uitgetekend, wat resulteerde in een hele mooie keuken die meteen werd aangeschaft en vlak voor de kerst keurig werd geleverd en gemonteerd.
FOTO VAN A.OEDIT DOEBE
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken en goede service”
Door maarten van gent op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Zaandam
Mooie keukens met goede service voor een goede prijs, we zijn er erg blij mee

Aanvulling ontvangen 19 februari 2021: Dit was een complete keuken, is geleverd en gemonteerd. Ging allemaal uitstekend, inclusief het afleveren op de 4e etage.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Christy Beerta op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Rotterdam
In het voortraject bij het uitzoeken van de keuken goed geholpen. Tussen het bestelproces wel wat communicatieproblemen gehad, maar alles is netjes opgelost door keukenloods. De keuken is ook vakkundig en snel in elkaar gezet en een zijpanel is vrij snel vervangen nadat deze tijdens transport was beschadigd.
Reactie of foto toevoegen
“Hulde aan dit bedrijf”
Door Aardoom op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Drunen
Wij zijn zeer goed geholpen, hadden een speciale oppervlakte in ons nieuwe huis met veel aparte hoeken en daardoor lastig te plaatsen materialen. De begeleiding hierbij was erg goed, er werd heel goed meegedacht en nieuwe ideeën geopperd. ( i.t.t. een ander bedrijf waar we geweest zijn die alleen maar in problemen kon denken, lastig lastig...) Plaatsing zijn we eveneens erg tevreden mee, bijzonder vriendelijk en netjes geleverd. In de avond nog nazorg of alles toch naar wens was. Hulde aan dit bedrijf, zo hoort het.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze keuken”
Door Dominique op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Zwaag
Ontzettend blij met onze keuken. Deze is geheel onbeschadigd, compleet en op tijd geleverd. Van tevoren hebben we een mooie prijs kunnen onderhandelen. Ik heb de keuken zelf met hulp laten plaatsen en dit ging ook erg makkelijk. Ik heb maar een paar schroefjes over... ;). De service van keukenloods heb ik nog niet nodig gehad maar alle overige communicatie verliep vlekkeloos.
FOTO VAN DOMINIQUE
Reactie of foto toevoegen
“Compleet nieuwe u keuken”
Door Jerry heus op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Almere
We hebben in Almere buiten een compleet nieuwe u keuken gekocht met het budget wat we daar voor ter beschikking hadden heeft Joey ons top geholpen en hem zo samen gesteld dat het ook financieel helemaal pasten alles is snel geregeld en werd mooi optijd geleverd helemaal top.
FOTO VAN JERRY HEUS
Reactie of foto toevoegen
“Snel een nieuwe keuken geleverd”
Door Rein de Jong op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Veendam
We hadden op heel korte termijn een nieuwe keuken nodig. Afspraak gemaakt in Veendam voor de volgende dag. De verkoper dacht heel constructief met ons mee om een mooie, praktische oplossing te vinden voor ons appartement. Een week later werd de keuken bezorgd, de communicatie liep perfect. Ook een kleine nalevering werd vlot geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen in de winkel”
Door Mario op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Amsterdam
Super goed geholpen in de winkel en ons droom keuken uitgezocht met de medewerker. Service van bezorgen was super goed. Alleen de personen die hem plaatsten dachten niet mee in het proces en waren alleen maar kritisch over wat de aannemer had gedaan en dat ze er niets van konden. Ook over de vloeren vakmensen hadden ze te klagen, terwijl dit in de afspraken stond om te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de uiteindelijke uitkomst”
Door Marcel van der Spoel op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Zwaag
We werden vakkundig en prettig behandeld door mevr. N. Koerts. We waren erg blij met het advies om alles in 1 hand uit te laten voeren en wel door Chris Voorthuijsen. Het was een zeer prettige samenwerking. We zijn erg blij met de uiteindelijke uitkomst. Helaas was er wat transportschade en waren 2 planken niet in de goede kleur geleverd. Maar dit werd goed opgepakt en is naar tevredenheid hersteld. Misschien nog wel een kleine tip: We hadden het prettig gevonden als de verkoper na het plaatsen even contact had gezocht. Het zijn toch uitgaven die je niet alle dagen doet.
FOTO VAN MARCEL VAN DER SPOEL
Reactie of foto toevoegen
“Prettige communicatie”
Door Annelies op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Zaandam
De communicatie verliep van het begin af aan prettig. Er werd ruim de tijd genomen, we konden de apparatuur ook bekijken, en werden goed op de hoogte gehouden van de afspraken, ook als die vanwege COVID 19 wat wijzigden. Het plaatsen ging snel en netjes.
FOTO VAN ANNELIES
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn heel tevreden”
Door Karin De Groot op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Watergang
Vriendelijk geholpen en goed meedenken over het plaatsen van onze mooie keuken.
Ondanks de Corona alles prima verlopen. We zijn heel tevreden.

Aanvulling ontvangen 18 februari 2021: De keuken is inderdaad al geplaatst, voor de kerst was alles klaar.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Oguzhan Elibol op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Rotterdam
Ik ben perfect geholpen door een verkoopmedewerker. Alle punten op de i gezet samen zeer tevreden
FOTO VAN OGUZHAN ELIBOL
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Rob Wildenburg op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Zwaag
De tweede keuken binnen één jaar (dit i.v.m. aankoop nieuw huis) gekocht bij de Keukenloods Zwaag. Hier terug gekomen omdat je er prima geholpen wordt en er een zeer ruime keus aanwezig is. Beide keren zelf geplaatst, maar alles was prima voorbereid en verzorgd.

Aanvulling ontvangen 18 februari 2021: De keuken is al geleverd. Montage zelf uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het geheel”
Door Marcel Heijmans op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Amsterdam
Goeie communicatie. Heldere afspraken. Heel hard werkend installatie bedrijf, 2 top mannen. Keuken is van prachtige kwaliteit. Moderne keuken in een huis uit 1917 staat perfect en natuurlijk is niet alles recht maar door wat zagen in kleine hoekjes is alles netjes afgewerkt.
FOTO VAN MARCEL HEIJMANS
Reactie of foto toevoegen
“Monteurs zijn onprofessioneel”
Door Vlaswinkel op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Gaanderen
Wij hebben een gedeelde mening betreft Keukenloods, de winkel in Gaanderen is helemaal geweldig met het ontwerpen van een keuken medewerkers denken mee hebben voor alles een oplossing in elke prijsklasse, ze begeleiden je helemaal met het project, vervolgens via het kantoor, zij nemen het in meten van de keuken op zich ook dit verloopt helemaal goed, aansluitend bezorging van keuken alles volgens plan. Hele vriendelijke mensen behulpzaam. Maaaar dan begint de ellende met het plaatsen, onprofessioneel mensen grote mond tegen klant alleen maar problemen maken, dit kan niet, dit past niet is geen garantie, alleen maar in problemen denken, geen enkele oplossing aandragen. Zoals deze mensen keukens plaatsen, is het de meer prijs die je betaald zeker niet waard, kun je beter zelf doen. Heeft ons veel stress opgeleverd en het plezier van een nieuwe keuken erg teleurgesteld, omdat je als klant ieder keer het gevoel kreeg dat jij het fout hebt gedaan. Tenslotte ontbrak er een plint wat kan gebeuren en dat is dan ook weer prima opgelost via het kantoor vriendelijke meneer heeft de plint aangebracht keurig op tijd weer helemaal top. Samengevat Keukenloods top bedrijf voor het kopen van keuken aftersales helemaal goed maar het plaatsen van de keuken moet echt anders.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Eveline Scheltema op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Roosendaal
We zijn goed geholpen en geïnformeerd over de mogelijkheden. We hebben nog een aantal keer iets aangepast aan onze keuken, dit was geen enkel probleem. Ook kwamen ze netjes de ruimte opmeten waar de keuken moest komen. De muren waren niet helemaal haaks, dus nadat de stucadoor was geweest zijn ze nogmaals komen opmeten. Goede service! Bij het plaatsen hebben de monteurs netjes gewerkt. Al het personeel was erg vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Fam.Reijinga op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Zaandam
We hebben een super mooie keuken gekocht van ruim 13000 euro met alles erop en eraan, wat zijn we goed geholpen zeg! Alles verliep naar wens en de monteurs waren netjes en gezellig, echt vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fraaie keuken gekocht”
Door Robert H op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Amsterdam
Keuken gekocht, als eerste kopers waren we niet helemaal op de hoogte van hoe of wat, maar we zijn gewoon binnengestapt, goed geadviseerd en binnen ons budget een zeer fraaie keuken gekocht die op tijd geleverd werd.
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door Piet Lamers op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Gaanderen
Hebben een mooie keuken gekocht. Het advies en de begeleiding was prima. Ook het plaatsen en de service was prima. Alles volgens afspraak
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Erik op dinsdag 2 feb 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Voor de 2e keer een keuken gekocht in Waddinxveen met behulp van Peter. Net als de vorige keer: helemaal top. Een goede prijs, er wordt meegedacht en bij een vraag volgt er altijd snel een reactie. Gewoon zoals het eigenlijk zou moeten zijn dus :)

Eerdere ervaring van 21 juni 2019: Complete keuken. Peter Wouters heeft mij zeer goed geadviseerd tijdens de aanschaf waar ook een mooie prijs uiteindelijk uitkwam. Na de aanschaf ook nog tijdens de montage dus ik ben er zeer over te spreken.
Reactie of foto toevoegen
“Op tijd geleverd en geïnstalleerd”
Door Erik op donderdag 28 jan 2021 21 | vestiging Zaandam
Zeer tevreden over mijn nieuwe keuken. Alles op tijd geleverd en geïnstalleerd. Datum van levering was exact de datum die bij aankoop afgesproken was. Verkoopster alleen niet helemaal op de hoogte hoe ondersteuning van overstekend deel aanrechtblad moest plaatsvinden. Gelukkig advies meubelmaker opgevolgd en niet van haar.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door willems op donderdag 28 jan 2021 21 | vestiging Gaanderen
Ben super geholpen door willem ook met vragen altijd bereikbaar. Zeer klantvriendelijk

Aanvulling ontvangen 28 januari 2021: Ik heb een complete keuken gekocht en heb hem zelf geplaatst ben zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door J v Dijk op donderdag 28 jan 2021 21 | vestiging Amsterdam
Wij zijn zeer goed geholpen bij Keukenloods Zuid-Oost en erg tevreden met onze nieuwe keuken! Na ongestoord op ons gemak rond te hebben gekeken gingen we aan tafel met een van de adviseurs. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en verschillende opties werden duidelijk - zonder "verkoop praatje" gepresenteerd. Vervolgens werd er een tekening gemaakt met ons voorlopige design waar uiteindelijk nog verdere aanpassingen aan zijn gedaan. Vriendelijk en professioneel. Een week later ontvingen wij het digitale ontwerp wat een goed beeld gaf van onze nieuwe keuken. Ook de uiteindelijke bestelling en installatie verliep probleemloos en de keuken is erg mooi afgewerkt. Het enige verbeterpuntje was de communicatie per e-mail waar antwoorden soms wat lang op zich lieten wachten.
FOTO VAN J V DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Keuken naar wens”
Door Gilles Vogelesang op donderdag 28 jan 2021 21 | vestiging Rotterdam
Ik heb een keuken gekocht. Goede service bij bepalen keuken en apparatuur. Kreeg een beter alternatief voor de vaatwasser, toen de andere niet leverbaar was. Montage en levering kan beter, maar na 2 bezoeken van monteurs is de keuken naar wens. Communicatie met keukenloods is tijdens het proces uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door van Eck op woensdag 27 jan 2021 21 | vestiging Zaandam
Duidelijke en goede uitleg bij aanschaf, actief meedenken over opstelling, apparatuur, prijs/kwaliteit verhouding. 1 onderdeel beschadigd geleverd, na 4 weken al vervangen. Keuken zelf geïnstalleerd, bij vragen snel een antwoord.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Sjoerd Osterholt op woensdag 27 jan 2021 21 | vestiging Zaandam
Goede service in de winkel! Fijne verkoper, kan iedereen Pierre aanraden voor advies.
Helaas 3 lades verkeerd geleverd maar dit is net opgelost door keukenloods!
Reactie of foto toevoegen
“Leveren korter blad zonder enige communicatie”
Door Davy Bogaard op dinsdag 19 jan 2021 21 | vestiging Drunen
We hebben een hoekkeuken bij Keukenloods. Tijdens montage zijn we erachter gekomen dat het granieten aanrechtblad niet zoals besteld 70 cm diep was, deze bleek maar 63,5 cm. Contact opgenomen met Keukenloods Drunen en krijgen doodleuk te horen dat ze dit eenzijdig aangepast hebben en dit volgens hem normaal is. Wij zijn zeer teleurgesteld in de gang van zaken omdat wij bewust voor een extra diep blad hebben gekozen. Ook compensatie voor deze aanpassing hebben wij niet mogen ontvangen. Al met al een teleurstelling, Keukenloods daar kopen wij nooit weer.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Wes op maandag 18 jan 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Wij zijn van het begin tot het eind goed geholpen. Peter dacht met ons mee, maar gaf ook zijn blik op zaken. Zodat we uiteindelijk tot een goed en mooi resultaat zijn gekomen. We hebben een prachtige keuken nu. Wij zouden een ieder aanraden hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe keuken”
Door Pierre van Oosterhout op zaterdag 16 jan 2021 21 | vestiging Roosendaal
Prettig gesprek gevoerd bij de eerste kennismaking waarbij het mij meteen duidelijk werd dat je met Keukenloods alle kanten uit kunt wat betreft de indeling van je nieuwe keuken. Op professionele en, niet onbelangrijk, niet opdringerige wijze werd de keuken samengesteld. Zelfs tot na de overeenkomst waren eventuele wijzigingen mogelijk. Daarnaast is de keuken op vakkundige wijze geplaatst door een vakman. Kortom, heel blij met onze nieuwe keuken van Keukenloods.
FOTO VAN PIERRE VAN OOSTERHOUT
Reactie of foto toevoegen
“Keukens voor een appartementencomplex”
Door Carola Al op vrijdag 15 jan 2021 21 | vestiging Zaandam
Wij kopen al onze keukens voor de appartementen die wij bouwen. En we zijn altijd tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Alwin op donderdag 14 jan 2021 21 | vestiging Rotterdam
We zijn goed geholpen door Daphne. Denkt goed mee met het ontwerpen van de keuken. Ook is er veel keuze in de verschillende onderdelen van de keuken. De communicatie verliep verder ook goed. De keuken is inmiddels geplaatst en wij zijn tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Altijd goed geholpen”
Door Michel op donderdag 14 jan 2021 21 | vestiging Rotterdam
Ik ben altijd goed geholpen , als ik iets wilde veranderen aan het ontwerp werd er altijd met mij meegedacht. Daarnaast vind ik dat jullie telefonisch goed te bereiken zijn er ik altijd goed te woord ben gestaan! Ook ben ik ontzettend tevreden met de keuken, hij is mooi afgemonteerd en de monteur was ook bereid mee te denken met de finishing touch. Al met al ben ik dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig resultaat”
Door Seelbach op maandag 11 jan 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Goed geholpen door Peter Wouters bij het uitzoeken van onze droomkeuken. Ook was het geen probleem dat onze keuken een weekje later moest worden geleverd. Service en communicatie uitstekend! Onze keuken is geplaatst door Stigter ROI te Rotterdam. Het resultaat is geweldig! Wij zijn super blij, bedankt.
FOTO VAN SEELBACH
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is mooi geworden”
Door Ed Smit op woensdag 6 jan 2021 21 | vestiging Zwaag
Super fijne no nonsense benadering in de winkel maar evengoed onwijs veel kennis van zaken. Tevens het meedenken heb ik als prettig ervaren. Wat is mijn keuken mooi geworden. Ik ben er trots op.
Reactie of foto toevoegen
“Soepel gegaan”
Door Friso op woensdag 6 jan 2021 21 | vestiging Amsterdam
Perfect geholpen door Joe. Denkt met je mee en komt met een echt scherpe prijs. Supermooie keuken! Koop er zeker weer.

Aanvulling ontvangen 6 januari 2021: De keuken is al gemonteerd. Alles ging heel soepeltjes.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Grootes op woensdag 6 jan 2021 21 | vestiging Alkmaar
We werden goed geholpen met duidelijke uitleg over de apparatuur. Een zeer goede installateur die de problemen die er waren zeer goed heeft opgelost.
FOTO VAN GROOTES
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Frans Boerma op maandag 4 jan 2021 21 | vestiging Alkmaar
Uitstekende kennis van zaken. Prima adviezen en alle afspraken nagekomen.

Aanvulling ontvangen 5 januari 2020: Betreft complete keuken. Keuken is inmiddels geplaatst in eigen beheer, omdat het niet mogelijk was de ruimte klaar te hebben voor een montage via Keukenloods. Wij zijn heel tevreden met de keuken. Denk wel dat de aanwezige kennis bij Ber Moonen van het filiaal in Alkmaar een belangrijke rol heeft gespeeld.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken uit voorraad”
Door W. Hong op zondag 3 jan 2021 21 | vestiging Amsterdam
We hadden een keuken besteld uit voorraad omdat deze snel leverbaar was. Werd netjes en snel geholpen in de winkel. Hadden al snel een keuken samengesteld die naar onze wens was. Omdat wij nog een goede inbouwkoelkast hadden was het niet nodig deze te vervangen. De keuken is netjes volgens afspraak geleverd op de afgesproken datum, alles was compleet en onbeschadigd. We hebben voor de montage zelf iemand ingeschakeld. Dat scheelde aanzienlijk in de kosten (ruim 500 euro goedkoper). Na montage kwamen we erachter dat de inbouwkeukenkast een andere maat had dan onze inbouwkoelkast. Helaas kon dit ook niet aangepast worden door Keukenloods omdat dit een standaard maat was. Dit was ons niet verteld toen we de keuken samenstelden. Uiteindelijk hebben we een nieuwe inbouwkoelkast moeten kopen. Uit coulance hebben we extra korting en de montage cadeau gekregen van de inbouwkoelkast.
FOTO VAN W. HONG
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Bianca Stijl op zondag 3 jan 2021 21 | vestiging Zaandam
Zeer goed geholpen, informatief en meedenkend. Vanuit praktisch en financieel oogpunt. Bereikbaarheid was prima. Leveren en plaatsen was heel goed
Reactie of foto toevoegen
“Probleem met keukenkraan”
Door P.Haanstra op zaterdag 2 jan 2021 21 | vestiging Almere
Ik heb een Franke keukenkraan gekocht bij de Keukenloods in Almere.
De kraan functioneerde niet goed, wat veroorzaakt werd door een afknelling / beschadiging van de slang door verkeerd aandraaien bij het plaatsen van de kraan. De Keukenloods vond dat ik dat zelf maar moest zien te regelen met het voor hun werkende servicebedrijf die de klacht weer doorschoof naar
de fabrikant. De monteur van Franke verhielp de klacht door aanbrengen
van een tie-wrap waardoor de Close-in boiler nu gedraaid moet staan en niet
meer terug geplaatst kan worden. De Keukenloods vindt nu dat ik dat moet laten verhelpen door zelf - op mijn kosten- een loodgieter in te schakelen.
Ik vind dat de Keukenloods wel heel klantonvriendelijk te werk gaat in dit opzicht en de klant maar aan laat modderen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door S. Wilkes op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Zaandam
Wij hebben een volledige keuken incl. apparatuur gekocht bij keukenloods. Zijn uitstekend geholpen door de betreffende verkoper, die goed met ons mee heeft gedacht. De keuken werd, in overleg, eerder geplaatst. Dit was uiteraard een prettige bijkomstigheid. De monteurs waren tevens 2 vriendelijke mannen en ze hadden de keuken in één ochtend geplaatst. Al met al zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Rob Verhoek op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Wij hebben een ouder huis wat niet geheel recht is en door de oude keuken met hoge kasten ook vrij donker. Peter Wouters heeft ons echt super geholpen met tips over de opstelling, meedenken wat mogelijk is in onze wensen en het oplossen van het licht probleem. We hebben nu een super mooie keuken met echt alles wat we wilde en ook nog eens veel meer daglicht. Ook hadden wij wat kleine mankementjes rond de levering en deze zijn ook super opgelost. Een zeer tevreden klant.
FOTO VAN ROB VERHOEK
Reactie of foto toevoegen
“Keukenloods”
Door Remco Gorissen op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Na zeer positieve ervaringen met de eerste keuken die we gekocht hebben bij Peter zijn we opnieuw naar Keukenloods gegaan voor een keuken. Wederom fantastisch geholpen door Peter die ook onze eerste keuken heeft ontworpen. Vakkundig en eerlijke prijzen waar veel keukenzaken van kunnen leren.

Aanvulling ontvangen 19 januari 2021: Onze aankoop is geleverd en geplaatst, alles is keurig en netjes geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door SP op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Amsterdam
Een zeer mooie keuken uitgezocht samen met EricJan, ook na levering perfecte service ontvangen.

Aanvulling ontvangen 28 december 2020: keuken is geleverd en gemonteerd.
FOTO VAN SP
REACTIE VAN EMMA
In een woord: geweldig! Wat een plaatje. Zou je deze foto alsjeblieft naar ons kunnen mailen? Ik zou deze graag gebruiken en aan andere klanten laten zien. Groet Emma | Webcare Keukenloods.nl
REACTIE VAN TAHMINA
Wauw! Welke kleur zijn de donkere kasten?
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Tim Honcoop op zondag 27 dec 2020 20 | vestiging Roosendaal
Wij hebben begin dit jaar een keuken gekocht bij keukenloods. Deze is netjes op tijd geleverd zonder beschadigingen. De monteur was vriendelijk. Wij zijn erg tevreden met de service van keukenloods.
FOTO VAN TIM HONCOOP
Gemonteerde keuken
REACTIE VAN EMMA
Hallo Tim. Dit is echt een hele gave keuken! Wauw! Mocht je meer foto's hebben, kun je deze ons altijd toesturen (emma@keukenloods.nl) dan zou ik ze graag willen gebruiken op Instagram. (Eventueel zonder naamvermelding!) Groet Emma | Keukenloods.nl Webcare
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Coline op zaterdag 26 dec 2020 20 | vestiging Zaandam
Aardige en deskundige installateurs, vriendelijke medewerkers aan de telefoon en goede service rond bezorging en nalevering van producten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Henk Rijks op zaterdag 26 dec 2020 20 | vestiging Nederweert
Goede service, vriendelijke medewerkers.. zeer tevreden!

Aanvulling ontvangen 30 december 2020: Wij hebben een complete keuken gekocht met bij behoren app, en zeer goed tevreden bij aankoop maar ook de aflevering mijn dank.
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn helemaal in de nopjes”
Door Vincent op vrijdag 25 dec 2020 20 | vestiging Veendam
Door de corona crisis was het niet mogelijk om de uitgekozen magnetron en passende oven te leveren voor ons was dat een grote teleurstelling. Uiteindelijk werd er snel geschakeld voor een passende oplossing waar een upgrade van het apparatuur uitkwam. Ook waren er verschillende artikelen beschadigd geraakt tijdens het transport ook deze artikelen zijn kosteloos vervangen door het bedrijf. Wij zijn nu helemaal in de nopjes met onze nieuwe keuken van Keukenloods!
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuken is voor ons perfect”
Door Barbara M. op donderdag 24 dec 2020 20 | vestiging Almere
Wij hebben de keuken gekocht bij Keukenloods Almere. Ik ben zeker bij diverse keuken bedrijven langs geweest om te kijken wat mogelijk is. Ik vond dat we de mooiste/meest complete keuken bij Keukenloods konden regelen. Bram was onze verkoop medewerker, en hij was enorm eerlijk en kon zich goed verplaatsen in onze wensen maar ook ons budget. Ik vond het heel fijn en had er gelijk een goed gevoel bij. Zo hebben we een perfecte balans gevonden in onze keuken en ik zou NIKS anders hebben gedaan; hij is voor ons perfect! Ik ben ongelofelijk trots op mijn parel van een keuken. Bram belde ook na het plaatsen op of alles naar wens was. Ik raad iedereen ook Keukenloods aan, en vertel ze dan ook op, bij locatie Almere, te vragen naar Bram. Bram, vele male dank voor deze mooie keuken en goede zorgen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi nieuw keukeneiland bij oude keuken”
Door P.C.J. Veuger op donderdag 24 dec 2020 20 | vestiging Roosendaal
Wij hebben een nieuw werkblad, gascomfoor en spoelbak voor een bestaande keuken gekocht. Hiernaast een nieuw keukeneiland met eenzelfde werkblad, ladekasten en keukenkasten gekocht. De fronten van de oude keuken (andere leverancier) waren niet meer verkrijgbaar. De fronten van de oude keuken en het nieuwe werkeiland waren daardoor afwijkend. De nieuwe werkbladen moesten daardoor voor verbinding zorgen tussen de oude keuken (van de door ons gehuurde woning) en het nieuwe werkeiland. Dit is mede door de hulp van de mensen van Keukenloods uit Roosendaal heel erg goed geslaagd.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken van het merk Beda”
Door Fam Meiringh op donderdag 24 dec 2020 20 | vestiging Veendam
Nieuwe keuken gekocht van het merk Beda prachtige inbouw apparatuur van Neff en Miele en een pracht koeler van Liebherr. Paul Wellington heeft ons geadviseerd was zeer betrokken en deskundig heeft nog veel kleine extra toevoegingen gedaan wat de keuken tot zijn recht bracht ook zeer belangrijk vond ik het moment van bezorgen en plaatsen dit werd zorgvuldig gedaan. De heren van het plaatsen werkte erg netjes en ging keurig om met de ruimte die er was om de keuken te plaatsen.
FOTO VAN FAM MEIRINGH
Breed opgezette keuken
Reactie of foto toevoegen
“De service is dik in orde”
Door P. Spaan op donderdag 24 dec 2020 20 | vestiging Zaandam
Wij moesten onze keuken na 8 jaar al weer vervangen. Helaas was de kwaliteit nogal ondermaats. Ondanks dat onze oude keuken van Keukenloods af kwam hebben we toch een nieuwe offerte laten maken door hen. Gesprek was fijn; een no-nonsense verkoper. We hebben de keuken zelf laten plaatsen, waarbij diverse onderdelen hergebruikt zijn van onze oude keuken. Hier bleek nog wel wat uitdaging te zitten want er bleek onvoldoende geadviseerd te zijn over afwijkingen in maatvoering van de nieuwe keuken. De keuken staat nu en ziet er goed uit. De kwaliteit van de keuken lijkt nu wel in orde te zijn. De service is altijd dik in orde (ontbrekend schapje werd snel nageleverd).
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Leo en Gerda Dobber op donderdag 24 dec 2020 20 | vestiging Amsterdam
Wij hebben Model Laser Soft-GL G195 Zwart Mat gekocht.(fabriek Hacker volgens de paklijst) Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Erikjan Meinsma. Zijn advies was steekhoudend en de aanpassing op onze eerste schetsontwerp was zeer zinvol. Wij zijn er blij mee en hebben ook al één familie door verwezen naar deze vestiging/Adviseur. Mijn vrouw en ik hebben dit project met veel genoegen gedaan en zouden Keukenloods opnieuw kiezen als dat nodig mocht zijn.
FOTO VAN LEO EN GERDA DOBBER
REACTIE VAN LEO EN GERDA DOBBER
Wij hebben gekozen voor een natte bar als scheiding tussen de kamer en keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Barry Landegent op donderdag 24 dec 2020 20 | vestiging Zaandam
Goede service, alleen een fout op de tekening en hiervoor 100 EUR gecompenseerd. Vriendelijke verkoper. De keuken is in november gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Alle vragen met geduld beantwoord”
Door Fam Ombuh/Akcay op donderdag 24 dec 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Hoi. Wij hebben onze keuken gekocht na paar andere winkels te bezoeken zijn we hier tog geslaagd met een heel hartelijk welkom,informatie,uitleg en alle vragen die met geduld beantwoord werd..en meedenkend zijn we op een mooi keuken uitgekomen. Mijn keuken is geplaatst en we zijn er heel erg blij mee alles ging goed kwa timing ook heel erg netjess op tijd zekerr een aanrader om je keuken bij keukenloods te kopen.We zijn geholpen door Geert Koren super service dankuwel voor alles.
FOTO VAN FAM OMBUH/AKCAY
Reactie of foto toevoegen
“Mooi werk afgeleverd”
Door Eric op donderdag 24 dec 2020 20 | vestiging Amsterdam
We hadden gelijk een klik met verkoper Joe. Hij nam de tijd en gaf goeie adviezen, waardoor onze keuken uitbreiding perfect aansloot bij het bestaande deel. Alles is verder volgens afspraak verlopen en de keuken inbouwers hebben mooi werk afgeleverd. Samengevat vakkundig, alles volgens afspraak en geen gedoe.
Reactie of foto toevoegen
“Regelmatige klant”
Door Patrick op donderdag 24 dec 2020 20 | vestiging Rotterdam
Wij hebben een aannemersbedrijf en nemen dus meerdere keukens per jaar af. Tot nu toe altijd tevreden, goede service en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is perfect”
Door Paul op donderdag 24 dec 2020 20 | vestiging Zaandam
De keuken is perfect! Goede kwaliteit en alles wat we wilde hebben, goed geholpen in de winkel een zo tot een fijne keuken gekomen. De plaatsing en levering is ook perfect en vakkundig uitgevoerd, en dat allemaal voor een prima prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Paul Ouwendijk op maandag 21 dec 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Goede communicatie. Afspraken nakomen. Goede service. Peter bedankt. Was een prima ervaring en goede adviezen ontvangen! Keuken perfect geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door Paul Bongaerts op maandag 21 dec 2020 20 | vestiging Nederweert
Goed prijskwaliteitverhouding. Goed advies gekregen over een aantal zaken. Duidelijk online dossier en website.

Aanvulling ontvangen 27 december 2020: Al geleverd en zelf gemonteerd. Levering was volledig en op afgesproken datum.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer deskundig”
Door Matthijs Werdler op zondag 20 dec 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Zeer deskundig, eerlijk en gericht advies om de keuken van onze dromen te realiseren. Fijne gesprekken gehad en een goede prijs/kwaliteit resultaat gekregen.

Aanvulling ontvangen 23 december 2020: De keuken is reeds geleverd, gemonteerd en af. Dit is goed bevallen. Alle onderdelen zaten er bij en alles sprak voor zich.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Peter en Adrienne Roozen op zaterdag 19 dec 2020 20 | vestiging Roosendaal
Bovenverwachting mooie keuken. Komt heel mooi in onze open keuken uit. Vooral de kleur en de indeling vinden wij heel mooi.wij willen Walter bedanken voor zijn vakkundige en goede raad die hij ons heeft gegeven.
FOTO VAN PETER EN ADRIENNE ROOZEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“No nonsense”
Door Piet Holten op zaterdag 19 dec 2020 20 | vestiging Roosendaal
Zeer prettige ervaring met de medewerkers in Roosendaal, zowel voor de apparatuur als de keuken. Deskundig advies en no nonsense.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ton Messelink op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Amsterdam
Prima ontvangst, verkoper wist alle vragen goed te beantwoorden. voelde heel goed aan met wat we wilden. geen gedoe of lange verhalen. recht op het doel af, perfect. hij jon super goed tekenen. maar 3 dimensionaal is voor de klant eenvoudiger, een duidelijker beeld.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door Hermans op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Nederweert
Een hele mooie keuken waar we nog steeds blij mee zijn. Er werd goed met onze wensen rekening gehouden. Ook de service en de bouwers waren goed. Alleen jammer dat er niet gevraagd werd (wij gingen ervan uit dat het hetzelfde werd als de vorige) hoe hoog de koelkast moest met daarboven de combimagnetron waardoor we nu net bij de combi kunnen.
FOTO VAN HERMANS
Reactie of foto toevoegen
“Geen moment spijt”
Door Liesbeth Heeren op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Roosendaal
Keukenloods is echt een aanrader. Kwalitatief mooie, goede keukens voor een aantrekkelijk prijs. Tijdens het bespreken van onze wensen van de keuken, het ontwerpen, samenstellen van het apparatuur en de planning zijn wij super goed geholpen. Inmiddels staat de keuken er 2 maanden en nog geen moment spijt van de aankoop.
FOTO VAN LIESBETH HEEREN
Reactie of foto toevoegen
“Goede tips”
Door Erika Jongejan- van Kaam op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Zaandam
Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Aan de hand van onze wensen en werd een mooie keuken ontworpen. Er werden goede tips en adviezen gegeven.

Aanvulling ontvangen 28 december 2020: De keuken is geplaatst en dat ging heel goed. Keurig op tijd geleverd en de volgende dag netjes in elkaar gezet.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Yvonne Schurink op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Zaandam
De mensen van Keukenloods zijn erg behulpzaam. Wat misschien beter kan is een betere uitleg van de apparatuur. Bijvoorbeeld wat de plus en negatieve punten zijn.
Ik ben erg tevreden hoe mijn keuken eruit ziet.
FOTO VAN YVONNE SCHURINK
Reactie of foto toevoegen
“Veel complimenten”
Door Linda Mijs op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Roosendaal
We zijn erg tevreden met onze keuken. In eerste instantie was de kleur van 1 paneel niet goed, maar dit wordt nog opgelost. We krijgen veel complimenten over de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Praktische benadering, geen gedraai”
Door Willem van der Neut op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Heel praktische benadering, geen gedraai. De deal over de prijs was snel en adequaat. De keuken is begin december gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Adviseur dacht goed mee”
Door Justin op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Zaandam
Zeer goede hulp. Adviseur dacht goed mee. Kwam met mooie oplossingen mbt prijs/kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Mark op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Vanaf het begin tot het einde dik tevreden over de Keukenloods. Tijdens ons eerste bezoek werden we niet gelijk besprongen en konden we rustig de winkel door. Vanaf het moment dat we vragen hadden konden we die stellen en zijn we met Hanne van Dam om de tafel gaan zitten. Wij wisten wat voor keuken wij wilden, qua vorm en kleur. Alleen de apparatuur was nog een vraagteken. Wij werden goed geadviseerd en gewezen op een paar slimmigheden, zoals bijvoorbeeld meer lades dan kastjes.
Vervolgens na het tekenen nog wat vragen kunnen stellen en iets dat de verkoper vergeten was, werd later uitstekend opgelost. Wij werden continue goed geïnformeerd. De installateur was ook top, die dacht ook goed mee en was zeer kundig. Al met al dik tevreden over het proces en uiteraard ook over de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijn geholpen”
Door Martin op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Alkmaar
Wij hebben een keuken aangekocht bij de keukenloods Alkmaar. Wij werden daar zeer fijn geholpen. Er werd vooral met ons meegedacht over het design en de afwerking van de apparatuur. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. De keuken is in oktober gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door De Haan op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Goede service na plaatsing keuken bleek wijnkastje niet goed te werken zelfde dag nog een nieuwe geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Echt heel erg blij mee”
Door Gedi Damstra op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Veendam
Na een prima voorlichting, meedenken, adviezen is er een mooie keuken ontworpen. Deze is super geplaatst, zonder enige problemen. Alles was perfect. En de keuken? Echt heel erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs kwaliteit verhouding”
Door G.Hollander op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Veendam
Keuken besteld. Wordt goed mee gedacht over oplossingen en maten. Fijn gesprek gehad. Ook de aflevering en plaatsing verliepen soepel en volgens afspraak. Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Joop Roels op vrijdag 11 dec 2020 20 | vestiging Roosendaal
Vriendelijk en deskundig te woord gestaan, snelle afwikkeling, goede service bij aankoop. Kortom het was prettig zaken doen met verkoper Joost.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door hennie dijkhuis op donderdag 10 dec 2020 20 | vestiging Rotterdam
Mooie keuken, ingericht naar mijn eigen wens. Twee punten van bezwaar:
1. het verpakkingsmateriaal is niet afgevoerd; ik moest daarvoor zelf diverse malen naar grof vuil rijden.
2. er zitten zwarte puntjes in de gootsteenbak, die nog geheel niet gebruikt is. Kan daar iemand naar kijken?
3. koolstoffilters voor de afzuigkap waren eerst niet de goede, zijn later vervangen
Reactie of foto toevoegen
“Spontaan langs bij Keukenloods”
Door Dian op donderdag 10 dec 2020 20 | vestiging Zaandam
Wij gingen spontaan langs en ondanks alle onrust vanwege Corona werden wij uitstekend geholpen. Wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van onze nieuwe keuken van keukenloods.
FOTO VAN DIAN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geluisterd”
Door J.E. de Graaf op donderdag 10 dec 2020 20 | vestiging Veendam
Wij zijn zeer goed geholpen en begeleid tijdens het hele traject. Er werd goed geluisterd naar onze wensen! Ik wilde een 8,5 geven, maar die optie is er niet ;).
Tip bij mensen die zelf willen plaatsen; geef een overzicht mee met materialen die mensen dan zelf nog zouden moeten aanschaffen/in huis moeten hebben. Bijv. bij ons werkblad, de lijm.
FOTO VAN J.E. DE GRAAF
Collage
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Cor visser op donderdag 10 dec 2020 20 | vestiging Amsterdam
Zijn hartelijk ontvangen. Zijn goed geholpen kwa tekening aanpassen en hebben goed uitleg van de apparatuur gekregen wat je wel en niet moet nemen
FOTO VAN COR VISSER
Perspectief keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Mevr. Bakker op donderdag 10 dec 2020 20 | vestiging Zaandam
Echt heel erg tevreden. We zijn echt heel fijn geholpen. De verkoper wist precies wat we wilde en stelde zo met ons, onze droomkeuken samen. Achteraf nog wat aanpassen was geen probleem en ook de levering en plaatsing verliep vlekkeloos.
FOTO VAN MEVR. BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerd aanrechtblad niet gekit niet gemonteerd”
Door SK op donderdag 10 dec 2020 20 | vestiging Almere
De keuken is onjuist opgemeten, waardoor het aanrechtblad en de achterwand te klein zijn. Ik moet betalen voor nieuwe.

Aanvulling ontvangen 15 december 2020: De aankoop is afgeleverd en gemonteerd. Alleen de achterwand en het aanrecht blad zijn nog niet helemaal gemonteerd, daar deze te klein/kort zijn. De keuken bevalt wel, maar het is nog niet af.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door daan op dinsdag 1 dec 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Complete keuken gekocht en laten plaatsen. Alles naar wens ingebouwd. Dik tevreden.
FOTO VAN DAAN
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenloods
aAlkmaar (37 ervaringen), Koedijkerstraat 29, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 515 22 73
bAlmere (33 ervaringen), New Yorkweg 111, 1334 NB Almere, tel 036 - 529 03 03
cAmsterdam (92 ervaringen), Sijsjesbergweg 1, 1105 AL Amsterdam, tel 020 - 365 45 94
dDrunen (29 ervaringen), Thomas Edisonweg 4, 5151 DJ Drunen, tel 0416 - 53 47 51
eGaanderen (78 ervaringen), Slakweg 84, 7011 EZ Gaanderen, tel 0315 - 34 04 04
fNederweert (31 ervaringen), Pannenweg 426, 6031 RK Nederweert, tel 0495 - 62 53 83
gRoosendaal (77 ervaringen), Belder 12c, 4704 RK Roosendaal, tel 0165 - 56 74 40
hRotterdam (54 ervaringen), Stadionweg 37A, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 203 59 80
iUtrecht (56 ervaringen), Europalaan 95 B, 3526 KP Utrecht, tel 0226 - 35 53 40
jVeendam (63 ervaringen), Transportweg 18, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 74 50 08
kWaddinxveen (112 ervaringen), Kanaaldijk 36D, 2741 PA Waddinxveen, tel 0182 - 61 22 22
lWatergang (16 ervaringen), De Dollard 4, 1454 AV Watergang, tel 020 - 436 33 93
mZaandam (203 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 30 30
nZwaag (44 ervaringen), De Factorij 63A, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 26 82 06
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.