Feedback
8,7

Keukenloods

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenloods.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenloods
Waarom een keuken kopen bij Keukenloods.nl?
• 14 winkels + 1 afhaalcentrum
• Goed advies met een kop koffie
• Altijd een eerlijke prijs

KEUKENS MET EEN GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING
Bij Keukenloods.nl kun je jouw ideale keuken uitzoeken. Onze keukens zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Je kunt naast een keuken ook keukenapparatuur uitkiezen. Van kraan tot vaatwasser, wij hebben een ruim aanbod keukenapparatuur van verschillende bekende merken zoals Miele, Siemens, Bosch en Boretti (en nog 104 andere merken). Zo krijg je een complete keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

KEUKENS OP VOORRAAD
In ons magazijn hebben wij de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Daarnaast heeft Keukenloods.nl ook een aantal voorbeeldkeukens samengesteld die volledig bij jou thuis kunnen worden geïnstalleerd inclusief inbouwapparatuur. Je kunt uiteraard ook de voorraad keukens naar eigen inzicht samenstellen.

KEUKEN MODELLEN
Wanneer jouw ideale keuken niet op voorraad is, zijn keukens in de stijlen landelijk, modern en greeploos ook bij ons te bestellen. Ben je in het bezit bent van een keuken-offerte? Dan kun je die naar ons sturen. Wij doen dan een offerte check en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor je keuken.

KEUKENADVISEUR BIJ JOU THUIS
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

VAKKUNDIG GEÏNSTALLEERD
Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.
Ervaringen
Er zijn 342 ervaringen over Keukenloods. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren181 ervaringen
4 sterren128 ervaringen
3 sterren11 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster15 ervaringen

Per vestiging:
“Prima verlopen”
Door W. van Hilten op maandag 17 sep 2018 '18 | vestiging Utrecht
Complete keuken gekocht bij keukenloods, goed advies en geen opdringerige verkoop in de winkel. Installatie van de keuken verder ook prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Dennis op maandag 17 sep 2018 '18 | vestiging Almere
Complete keuken gekocht, en zeker tevreden! Ik heb keukenloods al vaker aangeraden bij vrienden en dat zou ik zeker weer doen.
FOTO VAN DENNIS
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Maurice op maandag 17 sep 2018 '18 | vestiging Nederweert
Keuken gekocht met apparatuur. Aantal kleine aanpassingen aan de keuken waren geen enkel probleem. Monteurs waren zeer vakbekwaam. Al met al een goede ervaring en zeer tevreden met de keuken.
FOTO VAN MAURICE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te raden”
Door Familie Hoeflaken op maandag 10 sep 2018 '18 | vestiging Zaandam
Wij hebben een complete luxe keuken met kookeiland gekocht. Vanaf het goed advies en koop in de winkel, werden we goed op de hoogte gehouden van het proces. Per mail tekeningen, details van de order. Onze bestelde amerikaanse koelkast was niet meer leverbaar, daarvoor in de plaats kregen wij een duurder type op kosten van Keukenloods. Super, en zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Peter van der heide op maandag 3 sep 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Mooie keuken. Goede service in de winkel , advies uitstekend. Monteurs zeer bekwaam. Super blij.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Maria op maandag 3 sep 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Een complete keuken. Goede snelle service, vakkundig en komen de gemaakte afspraken na.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Anita van der Kooij op vrijdag 17 aug 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Wij hebben onlangs een Steel fornuis en Steel koelkast, een Quooker, een granieten blad en kastjes besteld bij de keukenloods in Rotterdam. Wij zijn ontzettend goed geholpen, wijzigingen zijn tot vlak voor levering nog doorgevoerd. Bij levering is de keuken keurig, en zonder schade binnen gezet. Wij hebben de keuken zelf geplaatst, het is een plaatje geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Fam. Alveringh uit Nuis op maandag 13 aug 2018 '18 | vestiging Veendam
we hebben een kookeiland gekocht en zijn door het personeel heel goed geholpen ze namen echt de tijd voor ons.

Aanvulling ontvangen 14 augustus 2018: Hallo de keuken is al geleverd en alles is naar wens verlopen een dikke 10 voor keukenloods veendam.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door b.brokmann op maandag 13 aug 2018 '18 | vestiging Zaandam
Wij hadden een nieuwe keuken gekocht, de update van de levering was goed, zelfs de tijdstip was goed aangegeven. Heb de keuken zelf geplaatst. enige minpunt was het ontbreken van instructies.
Reactie of foto toevoegen
“Regelmatig contact nodig”
Door Victor Geerdens op zondag 12 aug 2018 '18 | vestiging Nederweert
We hebben een landelijke keuken gekocht. Regelmatig contact moeten nemen omdat we niets van hun hoorde ivm de leveringsdatum. Kwaliteit van de keuken is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Marita van der Harst op vrijdag 10 aug 2018 '18 | vestiging Rotterdam
We hebben een keuken gekocht, hiervoor zijn we goed en vakkundig geholpen. De keuken is ondertussen geplaatst en is geheel volgens verwachting. We zijn er erg blij mee, er zijn geen nadelen te noemen. Het apparatuur werkt en alles is geleverd en netjes gemonteerd.
FOTO VAN MARITA VAN DER HARST
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Doen er alles aan”
Door Martijn Swaters op vrijdag 10 aug 2018 '18 | vestiging Gaanderen
Deze mensen denken met je mee en proberen echt rekening met je wensen en budget te houden. Goede service en vriendelijk. Geen gladde verkopers, maar oprecht personeel. Ook de installateurs die de keuken geplaatst hebben doen er alles aan om het je naar het zin te maken. (alleen jammer dat je zelf het verpakkingsmateriaal moet afvoeren)
FOTO VAN MARTIJN SWATERS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door A.Poortinga op vrijdag 10 aug 2018 '18 | vestiging Veendam
Een keuken gekocht. Zeer klantvriendelijk en meedenkend. Ruime keus in keukens en apparatuur.

Aanvulling ontvangen 10 augustus 2018: De keuken is al geleverd, en deze hebben we zelf geplaatst. De levering was goed! Voor de levering is er advies geweest over het plaatsen, erg fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Iets meer service verwacht”
Door Van der Werff op woensdag 8 aug 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Wij hebben een keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis. Zijn nog steeds super tevreden met onze aankoop. Na het plaatsen had ik alleen iets meer verwacht, hier en daar zitten nog wat vieze vingers op de witte kastjes.
FOTO VAN VAN DER WERFF
Keuken voor nieuwbouwhuis
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door V.patruno op maandag 6 aug 2018 '18 | vestiging Zaandam
Keuken. Met. Inbouw apparatuur. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreid geholpen”
Door Hiske en Maarten Tromp op maandag 30 jul 2018 '18 | vestiging Watergang
Uitgebreid geholpen, zonder haast, heel relaxt daardoor een keuken uit kunnen zoeken. Zijn hiervoor een aantal keer langs geweest om rustig alles tot ons te kunnen nemen. Niks geen gehaast en nu beslissen, maar heel rustig kunnen kijken hoe en wat en met veel eigen inbreng en handige aanvullingen waar nodig, wij zijn immers geen expert. Na meerdere keukenwinkels bezocht te hebben waar men ons vooral een te dure keuken wilde verkopen, voor ruim twee maal ons budget en het binnen een half uur moeten beslissen een absolute verademing! Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Sander Lepelaar op maandag 30 jul 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Bij Keukenloods in Amsterdam een keuken gekocht. Wij zijn goed geholpen en van goed advies voorzien. Ook bij de montage is er goed meegedacht over o.a. de plinten i.r.t. de nog aan te leggen vloer. Zeer bekwaam en vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Te spreken”
Door Gerda en Krijn van Houten op woensdag 25 jul 2018 '18 | vestiging Veendam
Via onze dochter en schoonzoon (positieve ervaring met KL-Veendam bij de aanschaf van hun keuken), zijn wij in onze zoektocht naar een nieuwe keuken ook in Veendam terecht gekomen. Vanaf onze eerste bezoek medio 2017 tot en met het plaatsen van de keuken medio juni 2018 is het hele traject uitstekend verlopen en zijn wij zeer te spreken over de medewerkers van Keukenloods Veendam waarmee wij te maken hadden (van verkoop tot plaatsing). Wij betrekken onze nieuwe woning op 27 juli a.s. en gaan onze 'droomkeuken' dan daadwerkelijk in gebruik nemen. We gaan er vanuit dat alles dan goed functioneert, maar mochten we dan toch nog (kleine) onvolkomenheden tegenkomen, dan hebben wij er alle vertrouwen in dat (gelet op onze ervaringen tot nu toe) ook de nazorg goed zal verlopen!
FOTO VAN K.W. VAN HOUTEN
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Nick op dinsdag 24 jul 2018 '18 | vestiging Veendam
Wij hebben er een keuken gekocht en laten plaatsen ! Uitstekend geholpen met het ontwerpen en de prijs. En alles werd snel en goed geplaatst
FOTO VAN NICK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Twee keukens”
Door E. Westerneng op dinsdag 24 jul 2018 '18 | vestiging Watergang
Voor onze nieuwe woning twee keukens gekocht bij Keukenloods. beide keukens zijn naar volle tevredenheid geplaatst en voldoen compleet aan onze verwachting. Wij zijn super geholpen door Norbert van Keukenloods Watergang. Wij raden Keukenloods zeker aan. Uitstekende service en prijs-kwaliteit verhouding.

Eerdere ervaring van 13 juni 2016: Perfecte Service van Norbert van Keukenloods Watergang en perfecte keukenmonteur. Montage in 1 dag is zoals afgesproken gebeurd. Montage en nalevering van de onderdelen is super gegaan. 100% tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Erik en Maayke op dinsdag 17 jul 2018 '18 | vestiging Nederweert
We hebben een goede ervaring met de keukenloods en zouden deze zaak en vestiging (Nederweert) ook aan anderen aanbevelen. De gesprekken waren prettig en het personeel zeer meedenkend. Er werd niet gepusht tot het maken van snelle beslissingen, dat vonden wij een grote pré ten opzichte van andere zaken. Ook het plaatsen van de keuken is heel goed gegaan. De monteurs hebben hard moeten werken omdat de klus wel erg groot was voor 1 dag, maar hebben het super gedaan. We hadden, in overleg met de verkoper, de vloer nog niet gelegd, maar de monteurs gaven aan dat het beter was dit wel te doen ; voor mooiere afwerking. Ze hebben goed met ons meegedacht om dit alsnog t bewerkstelligen en we zijn super tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen door verkoper”
Door M. Verstraten op maandag 16 jul 2018 '18 | vestiging Roosendaal
Keuken gekocht in Roosendaal, wat wij als prettig hebben ervaren was dat de verkoper niet opdringerig was en niet heeft gevraagd naar budget. Duidelijke keuze mogelijkheid in alle budget varianten. Advies loop de offerte ook na aankoop goed na, bij vragen neem contact op, dan wordt het prima geregeld en geen verrassingen achteraf. De montage ploeg was voor ons uitstekend deze heeft de keuken vakkundig en met zorg geplaatst.
FOTO VAN M. VERSTRATEN
Vakkundig geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gonnie Kras op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Zaandam
Wij hebben bij Keukenloods een keuken gekocht. Wij zijn heel goed geholpen. Ze namen alle tijd voor ons en wij kregen goed advies. De keuken werd vrij snel geleverd en er heel netjes en snel ingezet. Niks was de keukensteller teveel. Het kastje 2 cm omhoog? Dag erna kastje 8 cm opzij? Geen probleem. Kortom: zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Hoogglans keuken”
Door Richard op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Zaandam
We hebben een hoogglans keuken met eiland en kastenwand gekocht. We zijn goed geholpen en voor levering was er een probleempje met een stopcontact in het blad wat een probleem voor een lade gaf. Goed met een alternatief gekomen. Blij met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht en geleverd”
Door Don Haker op dinsdag 10 jul 2018 '18 | vestiging Alkmaar
Ik he een keuken met inbouw vaatwasser, gas op glas kookplaat en afzuigkap besteld. Al mijn wensen werden keurig afgestemd op de mogelijkheden. Inmeten was zeer professioneel. Plaatsen van de keuken werd door een tweetal goed op elkaar uitgespeelde vakmensen binnen no time geplaatst en daarna afgenomen. Tot op heden geen foute kunnen vinden en zeer blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Frank Weening op maandag 9 jul 2018 '18 | vestiging Veendam
Complete keuken met luxe inbouwapparatuur. Verkoopster had de kennis en liet ons vrij met beslissen.
FOTO VAN FRANK WEENING
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Peter Valk op vrijdag 6 jul 2018 '18 | vestiging Waddinxveen
We hebben een volledige keuken gekocht bij de Keukenloods. Zeer goed advies gehad van Peter Wouters bij het kiezen van de juiste keuken. Zien nu na plaatsing dat de keuzes goed zijn geweest. Keukenloods had zzpers die voorwerk en plaatsen keuken regelden (Stigter (Rene Stigter en Ricardo Weinand)). Hierbij ook heel goede adviezen gehad (stucen, radiatoren, voorwerk en plaatsen keuken) allemaal vakwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken met apparatuur”
Door Bisselink op maandag 2 jul 2018 '18 | vestiging Gaanderen
We hebben een complete keuken met apparatuur gekocht bij Connor van Keukenloods. De verkoop en advies waren prima. Hij dacht met ons mee. Het leveringstraject van de keuken was ook prima en alles was er en op tijd volgens afspraak. Het enig minpunt van keukenloods vond ik dat de plaatsing van de keuken wordt gedaan door ZZP-ers (was bij ons niet bekend). Wij hadden toevallig een ZZP-er die behoorlijk ruw werkte en ons nieuwe composieten aanrechtblad besmeurde met terpentine.. Uiteindelijk is dit wel netjes door een eigen monteur van keukenloods en de leverancier van het blad opgelost. Maar je merkt wellicht dat ZZP-ers niet zo' n binding hebben met het bedrijf, waardoor er minder netjes werd gewerkt in ons geval.
Reactie of foto toevoegen
“Raden het aan”
Door Laura Kieviet op vrijdag 29 jun 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij hebben een prachtige zwarte keuken gekocht inclusief watereiland. We zijn erg blij met onze keuken en alles werkt naar behoren. Hiernaast is de communicatie in en buiten de winkel met Alicia Bos fantastisch geweest. Ze heeft ons overal erg goed mee geholpen, met ons meegedacht en ons geadviseerd. Wij raden iedereen Keukenloods aan!
FOTO VAN LAURA KIEVIET
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenkraan”
Door Dimitry van Dalen op woensdag 6 jun 2018 '18 | vestiging Waddinxveen
Recentelijk problemen gehad met onze keukenkraan. Na onderzoek bleek dat bij montage de filters die bij kraan geleverd werden door monteur niet gebruikt zijn en garantieperiode was helaas al verlopen. Na hierover contact opgenomen te hebben met Keukenloods hebben zij keurig de door ons gemaakte kosten voor een nieuwe kraankop terugbetaald en worden alsnog binnenkort de juiste filters geplaatst. Geweldig geholpen door Peter Wouters!

Aanvulling ontvangen 7 juni 2018: Het betrof hier een complete keuken. Geplaatst begin december 2015.
Reactie of foto toevoegen
“Goed opgelost”
Door Arie den Ouden op maandag 28 mei 2018 '18 | vestiging Waddinxveen
Complete keuken geleverd. Enkele problemen met apparatuur, maar werden perfect opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Massa op donderdag 24 mei 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij keukenloods Utrecht in 2018. Deze is netjes op tijd geleverd. Mijn ervaring met deze winkel is goed. Zeer zeker met de verkoper Dirk Wagensveld. Wij vinden de service buiten gewoon goed hadden een klein mankement wat zeer snel werd op gelost (was niet hun schuld ). Zal deze zaak ook aanraden bij andere mensen
FOTO VAN MASSA
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Eva op vrijdag 18 mei 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Wij hebben in januari een complete keuken bij de keukenloods in Amsterdam Zuid Oost gekocht. Na de plaatsing bleken de bovenkastjes van de keuken niet meegeleverd. Service hierna was dramatisch. Je moet zelf 100 x bellen om dingen te regelen. Niemand die je informeert en als je ze spreekt doen ze net alsof jij je druk maakt om niks. Na 8 weken hadden we een afspraak om ze te plaatsen tussen 12.00 en 14.00 maar dit bleek ineens de dag zelf tussen 15.00 en 17.00 te zijn zonder informatie onze kant op. Weer de hele dag binnen zitten wachten op ze.

Aanvulling ontvangen 29 juni 2018: Contact opnemen om me mijn verhaal te laten doen is nog niet netjes oplossen. Uiteindelijk hebben we een complete keuken maar dat was 2,5 maand later dan afgesproken. Jammer dat jullie op dit bericht wel kunnen reageren. Had fijn geweest als dat was gedaan toen er van alles mis was gegaan.
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste Eva, Ik begreep van de filiaalmanager uit Amsterdam dat er gisteren contact met u is geweest. Ik hoop dat alles naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet,
Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Martijn R. op woensdag 16 mei 2018 '18 | vestiging Waddinxveen
We hebben bij Keukenloods Waddinxveen een prachtige keuken gekocht en een fantastisch scherpe prijs gekregen. Het was ons derde bezoek aan een keukenwinkel en de verkoper (Peter) dacht echt mee en gaf ons nieuwe inzichten. We zijn kritische klanten, maar we vonden zijn aanpak heel helder en daadkrachtig. Het was een prettig gesprek met een hele mooie uitkomst. Ook de levering en het plaatsen van de keuken was goed geregeld. Alles liep precies volgens afspraak, de monteurs waren zeer ervaren, en het enige punt wat niet goed liep (ander type kast geleverd) werd na een enkel telefoontje naar de winkel meteen opgelost. Wij zijn super tevreden en raden iedereen aan bij deze winkel een offertegesprek aan te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Trudy bloem klutman op donderdag 12 apr 2018 '18 | vestiging Gaanderen
Nieuwe keuken op maat gekocht, Fijn geholpen bij het uitzoeken. We hadden een goeie click met elkaar. En nu alles staat zelf geplaatst en alles is prima in orde. Erg blij met jullie.
FOTO VAN TRUDY BLOEM KLUTMAN
Keuken prima in orde
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Rene Moonen op dinsdag 10 apr 2018 '18 | vestiging Zaandam
Een compleet nieuwe keuken. alles op tijd geleverd, goede service en door een vakman geplat
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte witte keuken”
Door h. reinders op maandag 9 apr 2018 '18 | vestiging Gaanderen
We hebben een prachtige witte keuken gekocht, incl. apparatuur van het merk Pelgrim, met mdf gespoten deuren, greeploos. Bovendien een mooi zwart composiet werkblad. Alles werd goed uitgelegd, levering goed besproken. Monteurs waren ook erg behulpzaam. Een minpuntje is dat ik zo vaak een mail en telefoon kreeg over de betaling. Wilde dit doen via internetbankieren, maar moest wel op tijd...bla bla bla .. Verder geen opmerkingen in één woord onze keuken is Perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Joopvandeloo op maandag 9 apr 2018 '18 | vestiging Zaandam
Heb een keuken gekocht,ook mn kids en vrie den hebben keukens gekocht, zijn zeer tevreden en ook na de garantie zijn ze er voor je,tis een top bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Mia Donck op zondag 8 apr 2018 '18 | vestiging Zaandam
Ik heb een complete keuken gekocht met gasfornuis koel/vriescomb. Oven/magnetron en afwasmachine . Was nog nooit bij keukenloods naar binnengestapt ,maar ben erg goed geholpen. Zou de winkel zeker aanraden , keuken staat erg mooi en ben er heel blij mee.
FOTO VAN MIA DONCK
Keuken staat mooi
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door J.Tiemes op vrijdag 6 apr 2018 '18 | vestiging Gaanderen
We hebben een nieuwe keuken gekocht, zijn erg goed geholpen en we zijn erg tevreden over Keukenloods Gaanderen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door R. Heuff op donderdag 5 apr 2018 '18 | vestiging Utrecht
we hebben een nieuwe keuken gekocht en een deel nieuwe apparatuur . van aankoop tot plaatsing een prettige ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Marian Meijer op vrijdag 30 mrt 2018 '18 | vestiging Waddinxveen
Heb een nieuwe keuken gekocht en ben uitstekend geholpen. Prima advies.
Reactie of foto toevoegen
“Goed aangevoeld”
Door Ida op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Prima geholpen, meedenkend, snelle levering van standaardkastjes. Ziet er mooi uit. Prijs/kwaliteit = prima. Goed aangevoeld wat wij wilden.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Charles pellens op vrijdag 23 mrt 2018 '18 | vestiging Roosendaal
Keuken met apparatuur,koelvrieskast,inductie kookplaat,afzuigkap enz
De mensen waren vriendelijk, gaven goed adviezen en je kreeg alles duidelijk op papier zodat er geen onduidelijk mogelijk was. Ik heb al kennissen de Keukenloods aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoonweg de goedkoopste voor apparaten”
Door Jeffrey Pronk op maandag 19 mrt 2018 '18 | vestiging Zwaag
Ik heb onlangs een keuken gekocht bij keukenloods in Zwaag. Ik ben daar door de vestigingsmanager Ronald super goed geholpen. Van het begin tot het eind heeft hij ons goed geadviseerd. We hebben uiteindelijk voor een zeer goede prijs een mooi keuken gekregen. We hebben de montage zelf verzorgd en dit was door de duidelijke overlegde tekeningen geen enkel probleem. We hadden wel wat schade aan een kastje maar dat is door Ronald zeer adequaat opgelost. Binnen een paar dagen hadden we het nieuwe kastje al!! dus ook de na service is top geregeld. Keukenloods is daarbij ook gewoonweg de goedkoopste op het gebied van keuken apparatuur. kortom niet verder zoeken en stap er gewoon binnen! groetjes Fam. Pronk Hoogwoud
FOTO VAN JEFFREY PRONK
Hoekkeuken
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Bedankt voor het plaatsen van de review. Wat een prachtige keuken! Ik wens jullie er veel plezier mee! Groet, Emma!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door M. Bijkerk op dinsdag 13 mrt 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Wij hebben een complete keuken gekocht tijdens de opening in Zuid. Werden door iemand geholpen die in het verleden ook in de 'keukens' had gewerkt, moest er weer een beetje inkomen. Maar met hulp van ons en zijn collega een prima resultaat. Ook het plaatsen door Maurice en zijn collega ( ben even zijn naam kwijt, sorry daarvoor), vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing ging goed”
Door Wendy Terol op maandag 19 feb 2018 '18 | vestiging Zaandam
We hebben tussentijds nog aanpassingen gedaan, gelukkig kon dit allemaal nog. De plaatsing ging ook goed, en de dingen die na de tijd nog vervangen moesten worden zijn ook snel aangepast.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen minpunt communicatie”
Door Theo Nieuwenhuis op maandag 19 feb 2018 '18 | vestiging Gaanderen
Het enige minpunt is de communicatie. Die had wel wat beter gemogen. Het hoofdkantoor en de vestiging werken kennelijk langs elkaar heen, waardoor een afspraak met de vestiging ov het plaatsen kan worden overruled.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Benjamin van den Broek op dinsdag 13 feb 2018 '18 | vestiging Zaandam
Keuken gekocht. Personeel denkt mee. Communicatie prima. Levering prima op tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door vincent immink op vrijdag 2 feb 2018 '18 | vestiging Gaanderen
Goede service kerig op tijd geleverd. plaatsing vakkundig! top.
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door c. slagboom op woensdag 31 jan 2018 '18 | vestiging Waddinxveen
We hebben een keuken gekocht met alle inbouwapparaten. we zijn heel goed geholpen. de afgesproken dingen en tijden van levering waren perfect. We zijn er super blij mee alles was ook echt goed verpakt top. bedankt we zouden jullie zeker aan andere mensen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Agnes wevers op dinsdag 30 jan 2018 '18 | vestiging Roosendaal
Super advies, laat je zelf kiezen ,dringen niet aan. Goede inzicht, om de ruimte goed te benutten. Erg tevreden. Goede afwerking als de keuken geplaatst wordt.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Samolin op maandag 29 jan 2018 '18 | vestiging Zaandam
Al 2 keer een keuken gekocht prima geholpen en afgehandeld .
FOTO VAN SAMOLIN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Niels Mertens op maandag 29 jan 2018 '18 | vestiging Roosendaal
Keukenloods komt afspraken na. Dus ze doen wat ze zeggen dat is zeer prettig ervaren.

Aanvulling ontvangen 29 januari 2018: We hebben een complete keuken gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Tot het gaatje”
Door J. de Reus op zaterdag 13 jan 2018 '18 | vestiging Veendam
De bedrijfsleider in Veendam vertelde ons bij de aankoop van de keuken dat men tot het gaatje ging. Dat hebben we geweten. Bij het plaatsen van de keuken bleken materialen te ontbreken en de maat van een spatrand klopte niet. Ook zijn allerlei slordige fouten gemaakt bij het installeren van de keuken. 2,5 maand na plaatsing was alles pas volledig opgelost. Tussen de aankoop van de keuken en het plaatsen zat 3,5 maand. Dit betekende dat de keuken een half jaar na aankoop pas echt klaar was. We zijn nu tevreden met de keuken, maar je moet wel veel appen, bellen en geduld hebben! Ordernr. S0004641
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste J. de Reus, Bedankt voor het plaatsen van de review. Wat vervelend dat er dingen mis zijn gegaan en dat het lang heeft geduurd voor de keuken echt helemaal af was. Wij streven er naar om iedere klant zo goed mogelijk te helpen en kwaliteit te leveren. Ik hoor het graag wanneer ik nog iets voor jullie kan betekenen. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Dikke vijf sterren”
Door R. Roelofsen op donderdag 11 jan 2018 '18 | vestiging Utrecht
Door de adviseur Mirza ben ik op een bijzonder prettige manier geholpen. Ik wist goed wat ik wilde en op basis van die input hebben we een keuken samengesteld die precies was wat ik nodig had. Geen opdringerige verkoop, maar heel transparant en vooral heel prettig. De gunnig lag sowieso al bij Mirza, dus aangegeven dat ik geen zin heb in eindeloos onderhandelen -waarbij er initieel een belachelijk bedrag wordt gevraagd- en dat ik gewoon direct een hele scherpe aanbieding wilde. Die heb ik ook keurig van hem gekregen. Kortom een hele prettige ervaring met Keukenloods.

Aanvulling ontvangen 21 maart 2018: De keuken is inmiddels geïnstalleerd in helemaal naar tevredenheid in gebruik genomen. Wat mij betreft krijgt Keukenloods een hele dikke 5 sterren voor de manier waarop ze de keuken geleverd hebben, de begeleiding vooraf. Vooral de wijze waarop het verkooptraject is verlopen is mij bijzonder goed bevallen. Heel transparant en open. Geen opdringerige verkoper en ook meteen een nette reële prijs.
FOTO VAN ROBBERT
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing naar grote tevredenheid”
Door Lotte Luijendijk op donderdag 11 jan 2018 '18 | vestiging Zaandam
Ik heb een gehele nieuwe hoekkeuken bij de keukenloods in Zaandam aangeschaft. Aangezien mijn huis nog gebouwd moest worden ben ik ongeveer 4 keer terug gekomen omdat ik weer iets anders wilde hebben, of niet kon kiezen tussen verschillende kleuren. Ik ben ontzettend goed geholpen door Yoella die met veel geduld mij bij de meeste keuzes heeft geholpen. Er was wat miscommunicatie over het inmeten van de keuken qua datum maar ook dit werd netjes opgelost. De keuken is naar grote tevredenheid geplaatst.
FOTO VAN LOTTE LUIJENDIJK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door David van Essen op donderdag 11 jan 2018 '18 | vestiging Zaandam
Onze ervaring met de keukenloods is echt goed van begin tot eind. Het begon met de verkoop van de keuken. De juiste manier van vragen stellen om zo onze behoeftes te achterhalen. De levering van de keuken werd gedaan door 2 vriendelijke mannen die zorgvuldig zijn omgegaan met de kasten en het apparatuur. En tot slot het plaatsen van de keuken werd gedaan in 1 dag door een vriendelijke monteur het uit hoge noorden.
Reactie of foto toevoegen
“Lang traject”
Door Jeroen van den Hoven op woensdag 10 jan 2018 '18 | vestiging Utrecht
Afgelopen zomer hebben wij een ander huis gekocht en wilden daar graag een nieuwe keuken in hebben. Verschillende bedrijven afgegaan en zagen bij Keukenloods een model dat helemaal bij ons nieuwe huis paste. Keuken gekocht bij Alicia en wij zijn op een zeer prettige manier door haar geholpen. Keuken werd eind augustus geplaatst door een zzp-er. De avond voor plaatsing had hij al gezien dat de, dunnen metalen, achterwand 'een dingetje' ging worden ivm de stopcontacten. De volgende dag gaf hij al snel aan hier niet aan te beginnen. Prima, nieuwe achterwand besteld bij leverancier met gaten erin. Duurde ongeveer 1,5 maand, maar goed je wil ook wat moois.

Deze monteur bleek de keuken toch niet zo fraai afgewerkt te hebben, dus een klacht naar keukenloods. Afzuigkap kon ook niet geplaats worden wand plafond was alleen maar gipsplaat!? Er had een loodzware Boretti kap gehangen dus dat leek mij sterk. 2e monteur kwam en zag bij binnenkomst al waar het mis zat. Knap want nog niemand had achter de gipsplaat gekeken. Om een lang verhaal kort te maken (want de beschrijving van mijn klachtenbrief en vele vele telefoontjes waar ik zelf steeds achteraan moet, zou deze site bijna vullen). Afzuigkap zelf maar opgehangen en hiervoor compensatie ontvangen van Keukenloods. Prima dit deel afgehandeld, maar nu de achterwand nog.

Inmiddels was een ander geweest met zijn collega om de keuken af te werken en dat hebben zij keurig gedaan. Als iedereen zo bij hen werkte, komt het wel goed met dit bedrijf. Monteur nr 4 komt en geeft aan dat de achterwand waar de metalen plaat tegenaan moet scheef is het dus niet mooi komt te zitten. Teleurstellend nieuws, maar wél blij dat hij het aangeeft.

Ok, stucer ingehuurd en vervolgens contact met Keukenloods Utrecht gezocht om door te geven dat de wand er tegenaan kan. In totaal heb ik 4 keer moeten bellen om deze man aan de lijn te krijgen. Er waren inmiddels ruim drie weken verstreken. Deze week maar weer gebeld om de achterwand te laten plaatsen. Eindelijk, Contact! Een zeer lauwe reactie "ah, eindelijk de witte rook waar we op wachten". Nou dat klopt wel, alleen was die rook er al even. Ontvang een mail dat ik kan bellen met de monteur voor een afspraak, zonder telefoonnummer! Dus maar weer bellen met Keukenloods Utrecht. Van een dame krijg ik het mobiele nummer van deze man en vraag nog even voor de zekerheid of het een ZZP-er is, want gezien de problemen had ik meerdere keren aangegeven dat deze er bij mij niet meer inkomen.

Krijg uiteindelijk een zeer verontwaardigde medewerker aan de telefoon, die van A tot Z weet wat de problematiek is, die aangeeft dat de ZZP-ers mensen zijn waar ze naar veel tevredenheid mee werken. Leg hem nogmaals uit dat dit al meerdere keren besproken is en dat de eigen monteurs van Keukenloods van harte welkom zijn, maar geen ZZP-ers! Geïrriteerd geeft hij aan dat het dan teruggaat naar de planning. Mijn irritatie is niet zozeer dat er zaken misgaan, want dat kan en problemen kunnen opgelost worden. Echter als je een casus hebt waar alles wat mis kan gaan misgaat (door Remy zelf ook bevestigd) waarom trek je er dan geen lering uit. Daarnaast zou iets meer empathie en een klantgerichte houding vanuit zijn kant op z'n plaats zijn. Eind augustus een keuken laten plaatsen en begin januari nog niet helemaal zijn afgerond zou een situatie zijn die ook Keukenloods (en hij) niet zou moeten willen.

De keuken is overigens prima en daar genieten we ook zeker van, maar met een goed gevoel terugdenken aan het traject doen wij zeker niet!
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste Jeroen, Bedankt voor het plaatsen van de review. Ik heb contact gehad met de verkoper. Wij zijn blij om te lezen dat jullie tevreden zijn over de keuken en vinden het jammer dat jullie niet tevreden zijn over de service. Wij proberen altijd iedereen zo goed mogelijk te helpen en willen graag kwaliteit leveren, maar zijn daarin wel afhankelijk van de situatie die wij aantreffen. Ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan de keuken. Mocht ik nog iets kunnen betekenen voor jullie dan hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet, Emma.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken klopte”
Door Jerry op woensdag 10 jan 2018 '18 | vestiging Utrecht
Medewerkster was rustig, relaxed en niet opdringerig. Omdat Keukenloods hier ook om bekend stond naar keukenloods gegaan. In de winkel samen het een en ander uitgezocht. Prijzen bij keukens blijf ik altijd bijzonder vinden m.b.t. het onderhandelen, maar gelukkig koop ik niet iedere dag een keuken. Levering duurde drie maanden, maar dat weetje als je een keuken besteld. De keuken die geleverd is klopt zoals we hem besteld hadden en dat is ook wel prettig. Kortom zeer prettige ervaring van het aanschaffen van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Jasmine op maandag 8 jan 2018 '18 | vestiging Zaandam
Medewerker was vriendelijk, geduldig en dacht mee met de klant. Prijs was goed en vestiging was mooi en goede sfeer.

Aanvulling ontvangen 9 januari 2018: Wij hebben een keuken inclusief apparatuur gekocht
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Paul Sloot op maandag 8 jan 2018 '18 | vestiging Gaanderen
Bij Keukenloods in Gaanderen een keuken gekocht. Goed en deskundig geholpen, lage prijzen voor de apparatuur en een overzichtelijke website.

Aanvulling ontvangen 10 januari 2018: keuken is ongeveer 2 maanden geleden geleverd en geplaatst. Dit is goed bevallen, verder geen problemen oid.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Johan Andringa op maandag 8 jan 2018 '18 | vestiging Almere
Super! Aardige mensen alle tijd en geduld voor je goede service!
Reactie of foto toevoegen
“We krijgen veel complimenten”
Door Herman op dinsdag 2 jan 2018 '18 | vestiging Utrecht
Onlangs in Utrecht bij Mirza een keuken gekocht. Na enkel uren (neem de tijd!) een prima deal gesloten, na ondertussen te zijn verwend met koffie en broodjes..
Mirza is overigens een prima gesprekspartner en staat open voor je suggesties en vragen. Onze nieuwe keuken is onlangs in 2 dagen geplaatst en dat is ook prima en netjes verlopen. Helaas was vergeten een front van de koelkast te bestellen, maar na 2 weken was deze alsnog binnen en werd er een afspraak gepland om deze te komen monteren. We krijgen veel complimenten over onze nieuwe keuken. De bezorgtijden gaan in blokken van 3 uur, dat werkt prima, hoef je niet de hele dag thuis te blijven.
Voor onze volgende keuken zouden we zo weer met Mirza een deals luiten! Als ik dan toch een opmerking mag plaatsen: je moet zelf de rommel afvoeren na plaatsen en dat is nogal wat! Qua service zou het fijn zijn als dat wordt meegenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van onze keuken”
Door Monique Weber op donderdag 28 dec 2017 '17 | vestiging Waddinxveen
Het Keukenloods team te Waddinxveen is professioneel en heeft vele jaren ervaring in assisteren van klanten bij het ontwerpen van hun keuken met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit was ook onze ervaring. Er werd met ons meegedacht en tevens was er flexibiliteit toen nog iets moest worden aangepast. Ook de monteur die de keuken plaatste was zeer ervaren en hulpvaardig, waardoor enkele oneffenheden in de keukenmuren konden worden opgevangen door vindingrijke oplossingen.We genieten nog elke dag van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Niet gehoord bij klachten achteraf”
Door Miechiel Wehberg op donderdag 28 dec 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Koop niet bij Keukenloods. Ik zal dit hieronder toelichten. Op basis van onder andere recensies op deze site hebben wij een keuken gekocht bij Keukenloods. Helaas hebben wij hier spijt van. We hebben de keuken nu nog geen 9 maanden en helaas hebben we meerdere klachten, waarmee we niet geholpen worden. Als voorbeeld: de afzuiger behoort gewoon af te zuigen zou je denken toch? Onze afzuiger heeft nooit afgezogen. Keukenloods komt haar afspraken niet na. Ben je thuis aan 't wachten: komt er niemand opdagen. Geen bericht, niks. Ook daarna geen bericht na een vraag hierover. Echt een schande: zo ga je niet met mensen om. We hebben een aangetekende brief gestuurd om de koop te ontbinden (geld terug, keuken terug naar Keukenloods): geen reactie van Keukenloods. We gaan nu helaas naar de rechter om Keukenloods te dwingen om dit probleem op te lossen. Kortom: koop dus NIET bij Keukenloods.
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste Miechiel, Wij betreuren het hoe het gelopen is. De klacht is bekend en zal worden behandeld. Hier zal u verder over bericht worden. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Nette montage”
Door Erik Klein Entink op woensdag 20 dec 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Keuken naar wens uit kunnen zoeken met behulp van vriendelijke personeel. Een paar dingen liepen niet helemaal goed, maar dit is uiteindelijk goed opgelost. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en het klopt ook met de verwachtingen die we er van hadden. Daarnaast is de keuken ook netjes gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door P Zutt op woensdag 20 dec 2017 '17 | vestiging Alkmaar
Ze weten wat een keuken is en wat er in moet zitten
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Benny Meijer op woensdag 20 dec 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Keuken gekocht super geholpen en goede service. Keukenloods gaanderen een besliste aanrader om naar toe te gaan.
FOTO VAN BENNY MEIJER
Keuken met Pelgrim koelkast
REACTIE VAN BENNY MEIJER
foto extra
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Femke Meijer op vrijdag 15 dec 2017 '17 | vestiging Waddinxveen
Heel fijn geholpen en ben super tevreden met begeleiding tussentijds en eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door fam. Kammeraat op maandag 11 dec 2017 '17 | vestiging Waddinxveen
Prima geholpen door de verkoper die verstand van zaken had. Ons goed alles heeft toegelicht, open stond voor latere levering en er voor open stond een en ander toe te voegen en de prijs vast te stellen. Het leuke is dat we deze keuken aan onze dochter hebben kunnen geven in minder leuke omstandigheden en dat ze heel blij is met de keuken. Het is de parel in haar huis. Alle lof voor de keukenloods.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Aad en Ineke Bokx op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Waddinxveen
Onze hele mooie nieuwe keuken van de Keukenloods. Een eerlijk advies van Peter (Waddinxveen) en duidelijke afspraken zijn tot de laatste toe nagekomen. De voorgestelde aannemer voor het opmeten en plaatsen was zeer ter zake kundig. Samen met zijn collega's prettig in de omgang en op elkaar ingespeeld, ook een extra karweitje werd als vanzelf sprekend met een glimlacht gedaan. De keuken is nog mooier geworden dan wij ons hadden voorgesteld. Bedankt René, Ricardo en Rob (stukadoor)
FOTO VAN AAD EN INEKE
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste Aad en Ineke, Gefeliciteerd met jullie prachtige nieuwe keuken! Ik hoop dat jullie er veel plezier aan beleven! Met vriendelijke groet, Emma
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Sonja Ansing op dinsdag 5 dec 2017 '17 | vestiging Almere
Wij zijn heel goed geholpen en zelfs nog een keer terug geroepen toen ze twijfelde over de kleur keuzes. Er wordt echt mee gedacht! Alles keurig geïnstalleerd en afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend verzorgd”
Door g de korte op vrijdag 17 nov 2017 '17 | vestiging Utrecht
Bij de bestelling van de keuken zijn we vriendelijk geholpen en is goed meegedacht.
De levering was volgens schema en uitstekend verzorgd
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Helena Swart op woensdag 1 nov 2017 '17 | vestiging Watergang
Ik ben zeer tevreden met mijn keus voor Keukenloods. Het opmeten en de plaatsing van mijn complete nieuwe keuken waren perfect. Tevens werd ik zeer vriendelijke en behulpzaam geholpen. Echt een aanrader!
FOTO VAN HELENA SWART
Compleet nieuwe keuken
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste Helena, Bedankt voor de positieve recensie en het toevoegen van de foto! Prachtige keuken hebben jullie uitgekozen! Veel (kook)plezier. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuze”
Door Thomas van Basten Batenburg op dinsdag 17 okt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Goed geholpen, prima keuze geweest. Op wat kleine details na was alles goed geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Rob Nagtegaal op woensdag 11 okt 2017 '17 | vestiging Waddinxveen
Na lang zoeken naar een nieuwe keuken uitgekomen bij de Keukenloods Waddinxveen. Zeer prettig geholpen door Dhr. Ton Klink. Fijn gesprek gehad waarbij een eerste opzet is besproken. Met deze info (ontwerp en prijsindicatie) toch nog even verder gezocht maar geen van de concurrenten kon maar in de buurt komen van het aanbod bij de Keukenloods. Enige tijd later na wat kleine aanpassingen de order geplaatst en begin september 2017 is de keuken geplaatst. Wij hebben gekozen voor een Nobilia Chalet Zand keuken. De monteur die de keuken heeft geplaatst heeft perfect werk geleverd. Deze mijnheer had de nodige jaren ervaring en dat kon je ook wel zien. Het eindresultaat mag er wezen en van alle horror verhalen van fouten die gemaakt worden bij levering en plaatsen hebben wij niets gemerkt. Alles in één keer goed. Kortom een zeer tevreden klant en ik kan iedereen aanraden een keuken te kopen bij de Keukenloods.
FOTO VAN ROB NAGTEGAAL
Nobilia Chalet Zand keuken
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste Rob, Bedankt voor het plaatsen van de recensie en de foto. Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden en blij zijn met de nieuwe keuken. Veel plezier met de keuken! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
+ Toon extra foto van Rob Nagtegaal
+ Toon extra foto van Rob Nagtegaal
+ Toon extra foto van Rob Nagtegaal
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerd ingemeten aanrechtblad”
Door Ricardo Q op dinsdag 10 okt 2017 '17 | vestiging Utrecht
Keuken besteld en geplaatst. Aanrechtblad blijkt verkeerd ingemeten. Kan de beste overkomen, maar... Aanrechtblad werd door de monteur, van keukenloods, opnieuw ingemeten in opdracht van keukenloods. De verkeerd ingemeten bladen zijn wel geplaatst en er werd nog geprobeerd de afwerking af te doen door te toveren met kit. Leuk geprobeerd maar dit gaat toch echt niet lukken (zie foto) Nu 2 weken verder en nog steeds geen blad besteld "Nee, we willen zelf nog een keer komen meten". Bijzonder slecht dat dit zo lang moet duren. Keuken is nog niet af maar er wordt geen tandje bijgezet om het proces te versnellen, het is immers niet jullie eigen keuken. En dat voor een simpele 'L-vormige' keuken. Erg jammer dit!
FOTO VAN RICARDO Q
Wijkende bladen
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste Ricardo, Inmiddels hebben wij al uitvoerig contact gehad over dit probleem. Het nieuwe blad is besteld en zal z.s.m. worden geplaatst. Het contact hierover zal verder verlopen via de winkel waar de keuken is gekocht. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Blij met aankoop, maar niet met 1 medewerker”
Door Alex en Jose Van Den Bosch op dinsdag 3 okt 2017 '17 | vestiging Utrecht
Wij waren erg blij met de aankoop van onze nieuwe keuken erg goed geholpen door Alicia Bos toen de keuken geplaatst werd door Erik ook een topper bleek dat er een fout was gemaakt met de maten van het blad Alicia vond dit echt heel vervelend voor ons en heeft direct een nieuw blad besteld alleen was ivm vakantie periode dat bedrijf net 3wkn gesloten wij zeiden dat we dat wel konden redden als het dan maar zo spoedig mogelijk daarna in orde gemaakt zou worden en toen ging het mis het blad was binnen maar kon pas 25 okt geplaatst worden helaas was Alicia op vakantie en kregen we te maken met [naam verwijderd door Qasa] wat niet echt een aanrader is! Wij moesten maar begrip hebben dat het druk was nou dan heb je betaald en trek je aan het kortste eind naar een zeer vervelende discussie heb ik toen zelf naar de service afdeling gebeld en daar heeft ivette het echt keurig opgelost ipv 25 oktober kwam Erik 27 sep keurig bij ons het blad plaatsen en de keuken helemaal goed afstellen dat scheelt een maand [naam verwijderd door Qasa]! Jij kan beter azijn gaan verkopen geen reclame voor je collega.s! Verder zijn wij heel tevreden met onze nieuwe keuken!! En een dikke pluim voor Alicia Erik en Ivette.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Fam. Houtveen op woensdag 27 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Je hebt van die bedrijven die alléén maar bezig zijn met 1 ding: verkopen en zoveel mogelijk geld aan je verdienen zonder enige interesse of kennis. Dit gevoel hadden wij niet bij de keukenloods in Veendam. Daar werden wij op een vriendelijke en rustige manier geholpen door Kees v/d Ploeg. Levering ging in één keer goed zonder gebreken of tekortkomingen. Vanaf offerte tot levering wordt alles duidelijk overlegt en gecommuniceerd. Dik tevreden over de Keukenloods in Veendam.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Selim op maandag 25 sep 2017 '17 | vestiging Watergang
Ik was vanaf februari opzoek naar een keuken. Zo kwamen we toevallig bij keukenloods aan (terwijl we naar huis reden zagen we een winkel ). Gesproken met Mark en was gelijk overtuigd , heel professioneel , hij wist over wat hij sprak en we werden goed geholpen. Er was een kleine vertraging van keuken (ivm bouwvak (waar ik geen rekening mee had gehouden)). En dat werd heel netjes geholpen met een kleine extratje als cadeau. Nadat de keuken aankwam had ik nog aantal vragen waar ik tijdens monteren niet uitkwam. Werd heel goed geholpen ( ik heb 2 linkerhanden maar begreep volkomen wat er werd uitgelegd) Ik snap nu echt waarom zij zo hoog scoren. Is zeker een aanradertje . Is er een probleem het word goed verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door S.Dijkstra op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Nederweert
De aflevering vond op tijd plaats en het materiaal via een lift keurig op de plaats gebracht. Opbouw en aansluiten ook heel goed verlopen, zelfs met het oplossen van kleine bouwkundige problemen. Toen de kookplaat niet naar behoren functioneerde werd snel een controle gepland en vervolgens contact gezocht met een AEG monteur. Probleem snel en kosteloos verholpen: een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door H.A op dinsdag 19 sep 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Ben tevreden over onze nieuwe keuken. Winkelier heeft ons alles goed uitgelegd en geholpen met de keuzes. Afspraken zijn goed verlopen. Je krijgt mails en wordt op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Monteurs waren heel vakkundig en vriendelijk en hebben alles netjes afgewerkt. Top winkel !
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut tevreden”
Door Andrea Plested-Karikas op maandag 18 sep 2017 '17 | vestiging Nederweert
Absoluut tevreden! Very nice service, very helpful staff, very good organisation! Very good quality kitchen for the price!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door J. Niewzwaag op vrijdag 15 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Goede uitleg en ze nemen de tijd voor je, super team in Veendam.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door J. Herter op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Almere
Keuken. Goed geholpen op alle punten: Interesse in wensen, expertise, kwaliteit, service en levering. Wij raden kuekenloods zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door Brian Kerkhoven op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Zaandam
Van het gesprek tot aan de levering van de keuken is alles echt top verlopen. Ook de kleine aanpassingen die tussendoor nog kosteloos konden worden doorgevoerd waren allemaal geen probleem. Verder uitstekend advies gehad en uiteindelijk was 1 onderdeel niet geleverd. 1 telefoontje en het wordt kosteloos binnen enkele werkdagen bezorgd. Al met al zeer tevreden!
FOTO VAN BRIAN KERKHOVEN
Strakke keuken
REACTIE VAN CARLIJN
Beste Brian, Mooie keuken, welke kleur kasten is dit? Is dit wit of een grijzige kleur? Carlijn
REACTIE VAN BRIAN KERKHOVEN
Hi Karlijn, Hoogglans wit met natuurstenen blad Zimbabwe. Groetjes Brian
Reactie of foto toevoegen
“Verdienen een 10”
Door Eerdhuijzen op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Zaandam
Wij hebben een keuken gekocht bij de keukenloods in Zaandam. We zijn heel goed en kundig geholpen met het uitzoeken en samenstellen van de keuken door Marco de Wolff. Een hele goede service,en van ons verdienen jullie een 10! En ook nog eens A-merken voor geweldige prijzen. Wij raden absoluut iedereen aan om hier een keuken te kopen.
FOTO VAN EERDHUIJZEN
Keuken met houtlook en donker blad
Reactie of foto toevoegen
“2 keukens”
Door jos en riet vermunt op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Roosendaal
wij hebben 2 keukens voor 2 huizen gekocht. Apparatuur is prijstechnisch uitstekend. Kwaliteit keukens uitstekend. Er was een koelkastdeur geleverd in mat en dat moest in glanzend maar dat is prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Prima filiaal”
Door J.M.van den Belt op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Zaandam
Wat wij belangrijk vonden bij de aanschaf van onze keuken, is dat in het hele traject van aanschaf tot oplevering goed werd gecommuniceerd. Alleen dan krijg je een keuken zonder nasleep en andere problemen. Slechts voor een klein probleempje met de deur van onze vriezer, stond Keukenloods meteen voor ons klaar. Dat hebben wij wel eens anders meegemaakt. Prima filiaal(bedrijf) dat wij van harte kunnen aanbevelen.
FOTO VAN J.M.VAN DEN BELT
Keukenblad met afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Mooi”
Door Fam. J.Koetsier op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Mooie nieuwe keuken. Goed ingepast in de bestaande situatie. Prima geplaatst door de monteur die werd aangeraden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi”
Door Zorgboerderij ons verlangen op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Zaandam
Mooie keukens geleverd voor een scherpe prijs
Reactie of foto toevoegen
“Prima communicatie”
Door TamRo diervoeding op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Bij de vesting in Veendam hebben wij een keukeneiland gekocht.. Uitstekend advies en goede service. Er werd goed meegedacht en ook later is er prima communicatie geweest met deze vestiging. De keuken is vakkundig geïnstalleerd. Wij zijn erg blij met onze keuken en met de service van Keukenloods in Veendam. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Veel communicatie”
Door Eugène te Wildt namens W.E. te Wildt van Alen op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Het betrof de keuken voor onze moeder. Pa is overleden, nu moet ze het alleen doen. De verkoopadviseur voelde dit heel goed aan, dat gaf ons een goed gevoel. Heeft haar goed geadviseerd, niet altijd naar het duurste maar echt in haar belang meegedacht. Veel communicatie omdat moeders best wel onzeker was in deze situatie maar zelfs dezelfde vraag 3 x was niet teveel. Vervolgens een goede communicatie over de orderstatus en een prettig inbouwbedrijf. Kortom, tevredenheid alom over de keuken, het koopproces en de mensen die het hebben uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Nathalie Kroon op donderdag 7 sep 2017 '17 | vestiging Zaandam
Ontzettend tevreden over het advies tijdens het kopen van de keuken. Keuken is in 1 dag geplaatst en zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keukens”
Door Rik op dinsdag 5 sep 2017 '17 | vestiging Zaandam
ik heb 4 keukens besteld voor in een pand, de keukens zijn door keukenloods ingemeten en er was goede service en advies
FOTO VAN RIK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M.P. de Vos op vrijdag 1 sep 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Wij gingen voor apparateur naar de Keukenloods en zijn met een complete keuken naar huis gegaan. We zijn door een jonge medewerker geholpen en die had zo veel overtuiging in zijn verhaal dat wij besloten de keuken (die heel goed opgebouwd en ingedeeld is) bij de Keukenloods te kopen.

naschrift ontvangen 2 september 2017: Keuken staat al vanaf begin juni en zijn zeer tevreden. Ook de monteurs die hem geplaatst hebben waren netjes en goed.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door fam. Bruin-de Vries. op donderdag 31 aug 2017 '17 | vestiging Zwaag
Keuken gekocht bij keukenloods waar wij uitstekend werden geholpen door Femke! Plaatsen is ook prima verlopen. Wij raden keukenloods aan.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak”
Door PH op donderdag 31 aug 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Afgaande op de referenties van deze site zijn wij bij Keukenloods wezen kijken. Na een rondje door de zaak, hebben we gevraagd of er iemand was die ons kon helpen. Dat kon niet omdat het druk was, logisch. Dus hebben we meteen een afspraak gemaakt voor een week later. Om 10.30 was de afspraak maar wij waren er een kwartier eerder omdat we nog even een rondje wilde lopen. Toen we na 10 minuten bij de balie stonden te wachten zat er 1 persoon in het kantoor. We zijn netjes blijven wachten. Vervolgens komt er een collega aanlopen en haalt koffie. Ziet ons daar staan en zegt vervolgens niets en laat ons gewoon staan zonder maar een groet of een vraag of hij ons had kunnen helpen. Na een paar minuten toch maar even hard 'hallo' geroepen en vertelde wij dat we een afspraak hadden. Vertelt de medewerker dat zijn collega ziek is en dat hij 'net een mail' binnen heeft gekregen. Met de vraag waarom hij ons niet gebeld heeft vertelt hij dat we al binnen waren. Heel slechte service! Overigens is de belichting op de keukens ook slecht.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Deetje op donderdag 31 aug 2017 '17 | vestiging Zaandam
Wij hebben bij Joella de Roo van Keukenloods Zaandam een offerte laten maken voor een nieuwe keuken. Ze heeft ons uitgebreid te woord gestaan, ons goed de voor- en nadelen van bepaalde producten verteld en laten zien. Ze nam uitgebreid de tijd voor ons en kwam met een heldere offerte. Deze hebben wij mee naar huis gekregen, zodat we op ons gemak de offerte konden bestuderen. Ook de kleine wijzigingen werden snel uitgevoerd en teruggemaild. Wij kunnen Keukenloods Zaandam dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
Adresgegevens Keukenloods
aAlkmaar (17 ervaringen), Koedijkerstraat 29, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 515 22 73
bAlmere (14 ervaringen), New Yorkweg 111, 1334 NB Almere, tel 036 - 529 03 03
cAmsterdam (27 ervaringen), Sijsjesbergweg 1, 1105 AL Amsterdam, tel 020 - 365 45 94
dDrunen , Thomas Edisonweg 4, 5151 DJ Drunen, tel 0416 - 53 47 51
eGaanderen (45 ervaringen), Slakweg 84, 7011 EZ Gaanderen, tel 0315 - 34 04 04
fNederweert (16 ervaringen), Pannenweg 426, 6031 RK Nederweert, tel 0495 - 62 53 83
gRoosendaal (32 ervaringen), Belder 12c, 4704 RK Roosendaal, tel 0165 - 56 74 40
hRotterdam (5 ervaringen), Stadionweg 37A, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 203 59 80
iUtrecht (12 ervaringen), Europalaan 95 B, 3526 KP Utrecht, tel 0226 - 35 53 40
jVeendam (24 ervaringen), Transportweg 18, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 74 50 08
kWaddinxveen (29 ervaringen), Kanaaldijk 36D, 2741 PA Waddinxveen, tel 0182 - 61 22 22
lWatergang (10 ervaringen), De Dollard 4, 1454 AV Watergang, tel 020 - 436 33 93
mZaandam (88 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 30 30
nZwaag (16 ervaringen), De Factorij 63A, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 26 82 06
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.