Feedback
8,9

Keukenloods

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenloods.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenloods
Waarom een keuken kopen bij Keukenloods.nl?
• 14 winkels + 1 afhaalcentrum
• Goed advies met een kop koffie
• Altijd een eerlijke prijs

KEUKENS MET EEN GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING
Bij Keukenloods.nl kun je jouw ideale keuken uitzoeken. Onze keukens zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Je kunt naast een keuken ook keukenapparatuur uitkiezen. Van kraan tot vaatwasser, wij hebben een ruim aanbod keukenapparatuur van verschillende bekende merken zoals Miele, Siemens, Bosch en Boretti (en nog 104 andere merken). Zo krijg je een complete keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

KEUKENS OP VOORRAAD
In ons magazijn hebben wij de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Daarnaast heeft Keukenloods.nl ook een aantal voorbeeldkeukens samengesteld die volledig bij jou thuis kunnen worden geïnstalleerd inclusief inbouwapparatuur. Je kunt uiteraard ook de voorraad keukens naar eigen inzicht samenstellen.

KEUKEN MODELLEN
Wanneer jouw ideale keuken niet op voorraad is, zijn keukens in de stijlen landelijk, modern en greeploos ook bij ons te bestellen. Ben je in het bezit bent van een keuken-offerte? Dan kun je die naar ons sturen. Wij doen dan een offerte check en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor je keuken.

KEUKENADVISEUR BIJ JOU THUIS
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

VAKKUNDIG GEÏNSTALLEERD
Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.
Ervaringen
Er zijn 778 ervaringen over Keukenloods. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren435 ervaringen
4 sterren283 ervaringen
3 sterren19 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster30 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Plaatsen van de keuken”
Door Rinus B. op zondag 20 sep 2020 20 | vestiging Utrecht
Onze keuken staat! En hoe! Wat is hij mooi, alles klopt. Een groot compliment voor Keukenloods. Alles precies zoals afgesproken afgehandeld en dankzij de door Andrea gegeven adviezen hebben we een prachtige keuken die logistiek helemaal klopt! Ook de levering en plaatsing waren precies op tijd zoals afgesproken en alles is super strak en netjes gemonteerd. We kunnen niet blijer zijn!
FOTO VAN RINUS B.
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Guido op vrijdag 18 sep 2020 20 | vestiging Gaanderen
Complete keuken gekocht voor een scherpe prijs en zelf geplaatst. Deskundig personeel denkt proactief mee bij het ontwerp. Enkele kleine gebreken bij levering werden snel en naar tevredenheid afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting”
Door Abel Ridderbos op vrijdag 18 sep 2020 20 | vestiging Veendam
goede voorlichting en levering , vervoer schade aan combimagnetron is goed opgelost nieuwe besteld en snel geleverd helemaal tevreden .
FOTO VAN ABEL RIDDERBOS
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet aan verwachting”
Door Wouter op maandag 14 sep 2020 20 | vestiging Alkmaar
We werden snel geholpen, met uitstekend advies! Het eindresultaat is ook conform de verwachtingen.
FOTO VAN WOUTER
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Kundig gedaan”
Door Angela Groot Wassink op zondag 13 sep 2020 20 | vestiging Gaanderen
Zeer tevreden over de aankoop van onze keuken. Goed en kundig geholpen en een mooie keuken voor een nette prijs overeengekomen. Installatie door extern bedrijf maar ook zeer kundig.
Reactie of foto toevoegen
“Raden het aan”
Door Minke op zaterdag 12 sep 2020 20 | vestiging Zaandam
Super fijne ervaring met de Keukenloods Zaandam. Wij zijn verschillende keukenzaken af gegaan voordat we bij de Keukenloods kwamen. Bij de Keukenloods hadden wij het gevoel dat de prijs/kwaliteit verhouding goed is. Ook werden we op een prettige manier geholpen. De medewerker heeft al onze wensen opgenomen en heeft de keuken voor ons getekend. Er werd echt de tijd voor ons genomen. Voordat de keuken besteld was hebben wij nog een aantal wijzigingen moeten doorvoeren. Deze zijn allemaal goed opgepakt. Toen werd onze keuken geplaatst. Ook dit is zeer professioneel en vakkundig gedaan. Wij kunnen niets anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn met onze nieuwe keuken. Wij raden de Keukenloods in Zaandam zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gezet”
Door E. Bennink op vrijdag 11 sep 2020 20 | vestiging Drunen
Complete keuken met apparatuur aangeschaft. Alles netjes volgens afspraak geleverd.
We hebben de keuken zelf gezet. Alle handleidingen waren aanwezig en duidelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes afgehandeld”
Door Andy op woensdag 9 sep 2020 20 | vestiging Zaandam
We zijn bij meerdere keukenboeren geweest, maar kregen hier het beste aanbod. Gesprek was duidelijk en informatief dus we gingen er akkoord met een bedrag die binnen ons budget viel. Helaas was de levering niet in 1x compleet en was een nalevering nodig. Deze nalevering was een stuk later dan we dachten, ongeveer 1 maand na de geplande datum. Het communiceren was ook iets minder hierin, de oven werd wel netjes gemeld dat die nageleverd zou worden, maar de koelvries gaven ze pas aan tijdens de levering. Hierdoor zaten we een maand zonder koelvries in ons woning, wat nogal vervelend kan zijn. Voor de rest werd het wel netjes afgehandeld, maar helaas met de beschreven minpuntjes kan ik geen maximale score geven.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door Kevin Helmers op woensdag 9 sep 2020 20 | vestiging Amsterdam
Onze ervaring met Keukenloods Amsterdam-Zuidoost was bijzonder goed. We zijn vriendelijk geholpen, en er was goed geluisterd naar onze wensen. Omdat onze nieuwbouw woning en daarom keuken pas 1,5 jaar later opgeleverd zou worden hebben we in de tussentijd zonder problemen onze order kunnen aanpassen naar andere wensen. De communicatie verliep erg soepel, en de status was duidelijk omschreven op de website portal. Installatie verliep snel en vakkundig. Kritiek punt is de kwaliteit van de Caressi Zwarte spoelbak, de kwaliteit valt helaas erg tegen. Ondanks de goede service, het leveren van een maintenance kit die aangeboden werdt, mocht helaas niet baten.
FOTO VAN KEVIN HELMERS
REACTIE VAN MARIA
Beste, Kan je even verduidelijken waarom de spoelbak niet goed is? Wij hebben deze momenteel op onze offerte staan omdat we deze uiteraard mooi vinden en ook een zwarte ronde heeft in plaats van zilver. Hebben jullie nu ondertussen een andere spoelbak? Zoja de welke?
REACTIE VAN KEVIN
Beste Maria, De aanslag op de wasbak is snel aanwezig, ondanks de maintenance kit van carressi gaan de vlekken niet helemaal weg maar het helpt wel. Dit houd in de spoelbak regelmatig onderhoud nodig heeft. De spoelbak krast erg snel, maar dat is helaas het nadeel van zwart. Wij hebben geen nieuwe of andere spoelbak. Hoop je hiermee te helpen. Gr, Kevin
REACTIE VAN MARIA
beste, super bedankt voor uw reactie. Hier hebben we veel aan! Groetjes
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met de keuken”
Door L.J. van Zwieten op zaterdag 5 sep 2020 20 | vestiging Zaandam
Ontzettend blij met onze keuken , de monteur heeft fantastisch werk geleverd bij de plaatsing het ziet er allemaal TOP uit. Het advies in de winkel verliep ook erg prettig en men dacht met ons mee. Zeker een aanrader de Keukenloods.
FOTO VAN L.J. VAN ZWIETEN
+ Toon extra foto van L.J. van Zwieten
+ Toon extra foto van L.J. van Zwieten
+ Toon extra foto van L.J. van Zwieten
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Dennis Van Dijk op vrijdag 4 sep 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Een mooie keuken gekocht bij Peter Wouters in Waddinxveen. Wij zijn professioneel en vriendelijk geholpen en er is in alle opzichten pro-actief meegedacht. De keuken is compleet en netjes geleverd en is met recht een plaatje te noemen. Ook is er na gebeld of de bestelling in goede orde en compleet geleverd is. Uniek in mijn opzicht.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met goed gevoel”
Door Krieshan Mahabier op donderdag 3 sep 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Wij hebben midden in de corona periode online een offerte opgevraagd/gekregen (via de keukenplanner) waarna wij uiteindelijk naar de showroom (Waddinxveen) zijn gegaan. Wij zijn daar vriendelijk en goed geholpen met goed advies. Dit ging goed/rustig zonder te pushen of enige vorm van haast/verkoopraatjes die enkel voor de zaak goed zijn. Bij het meerdere malen aanpassen/verandering in de offerte met bijbehorende prijs werd ook niet moeilijk gedaan of kregen wij daar een ongemakkelijk gevoel bij. Dit in tegenstelling tot een andere keukenboer waar wij waren geweest, waar ze het liefst willen dat je binnen twee uur een keuken definitief koopt. En dan wellicht het belangrijkste, ook na de handtekening bleef het contact soepel/snel/vriendelijk verlopen. Vragen waren geen enkel probleem. Met onze zwarte keuken zijn wij na een dikke twee maanden zeer tevreden en hebben daar een goed gevoel aan over gehouden, dat laatste is misschien voor een hoop kopers nog belangrijker dan enkel de prijs dat je voor een keuken betaald.
FOTO VAN KRIESHAN MAHABIER
Zeer tevreden met deze zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mist de service”
Door Dave Wijbenga op donderdag 3 sep 2020 20 | vestiging Zwaag
Met de verkoop word een hoop beloof en gezegd. Tot dat de plaatsing komt. Dan is der heel slecht een afspraak te maken. Uiteindelijk gelukt. Heb je na korte tijd wat stuk. Moet je zelf je nummer op zoeken. En zelf met hun leveranciers bellen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken inclusief montage”
Door Jimmy op woensdag 2 sep 2020 20 | vestiging Watergang
Super tevreden met onze nieuwe keuken. Tijdens elke stap was keukenloods Watergang enorm behulpzaam en dachten echt met ons mee. Alle vragen tijdens het klaar maken van de ruimte voor installatie werden ook erg snel beantwoord. Het ontwerp is super mooi geworden echter liepen we tegen een probleempje aan na de installatie. Hier is ook door keukenloods keurig op gereageerd en verlopen binnen no time! Zou zeker keukenloods aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door bvdr op vrijdag 28 aug 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Ontvangst was prima, ondanks corona. Aan de hand van een plattegrond onze wensen kenbaar gemaakt. Door een aantal suggesties van de verkoper hebben we de geplande indeling volledig aangepast. De keuken staat inmiddels en we zijn er meer dan tevreden over. Prijsstelling zijn we ook op een goede manier uitgekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Lianne op vrijdag 28 aug 2020 20 | vestiging Veendam
Wij zijn heel goed geholpen door Paul bij Keukenloods Veendam. Hij luisterde goed naar onze wensen en dacht goed met ons mee. Helaas was niet alles in één keer goed geleverd maar dit werd direct goed geregeld door Paul. Wij zijn heel erg blij met onze keuken en zullen Keukenloods Veendam zeker aanraden binnen ons netwerk
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door anton de ruwe op woensdag 26 aug 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Ondanks de corona netjes en goed geholpen nette service en volgens afspraak.

Aanvulling ontvangen 27 augustus 2020: Er is bij ons een complete keuken gemonteerd met alle apparatuur. Dit is goed bevallen nette en goede monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Fam. den Dekker op woensdag 26 aug 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Bij Keukenloods Waddinxveen een complete keuken gekocht inclusief inbouwapparatuur, waaronder Bora afzuigzysteem en Quooker. We zijn goed geadviseerd en er werd goed ons meegedacht over mogelijkheden en onmogelijkheden. Half juli is de keuken geplaatst en alles voldoet helemaal aan onze verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Pamela del Vecchio op woensdag 26 aug 2020 20 | vestiging Zaandam
Pierre from Keukenloods was very nice and kind, the service was good and he help me with all my request. I really recommend the shop to anyone, I had no problems at all

Aanvulling ontvangen 31 augustus 2020: I've ordered a full kitchen with all the appliance and has been already delivered and built.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Marcia op woensdag 26 aug 2020 20 | vestiging Drunen
goed en duidelijk advies over de bouw en opties van de keuken. Niet heel duur, maar toch wel kwalitatief. Het installeren is heel goed gegaan. De 2 broers waren kundig, voorzichtig met de materialen en oplossingsgericht. Er was niets wat niet goed was.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Peter Lette op maandag 17 aug 2020 20 | vestiging Gaanderen
Complete keuken gekocht. Service prima. Levertijd klopte met aangegeven datum. Een kleine beschadiging van het blad is vakkundig opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door mark op zondag 16 aug 2020 20 | vestiging Amsterdam
Goed advies bij het kopen van mijn nieuwe keuken ivm indeling en dergelijke, en de apparatuur die wij erin wilde, en levering was op tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken compleet en op tijd”
Door Sabine Bramer op zaterdag 15 aug 2020 20 | vestiging Utrecht
De verkoopster Amanda Patist heeft ons super geholpen met het praktisch indelen van onze keuken. Had leuke en goede ideeën. Alle opties in maatvoering en derg.werden bekeken en meteen onderzocht.Er werdt veel tijd voor ons genomen. De keuken werd op tijd en compleet afgeleverd. De stoelpoten die erbij zaten voor de oven bleken niet de juiste maat, werden meteen ingevlogen vanaf het magazijn, dus meteen naar tevredenheid opgelost. Ook leuke en vakbekwame mannen die de keuken kwamen monteren.
FOTO VAN SABINE BRAMER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door Daniel Lagerwaard op vrijdag 14 aug 2020 20 | vestiging Amsterdam
Uitgebreid assortiment met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Goede begeleiding tijdens én na het kopen van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken maar geen stopcontacten in blad”
Door Henk Geertsema op donderdag 13 aug 2020 20 | vestiging Zaandam
In principe verliep alles goed, behalve de stopcontacten, die waren tijdens het overleg blijkbaar uit het zicht verdwenen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Erik van Essen op woensdag 12 aug 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Fijne voorlichting bij aankoop. Goede communicatie over orderstatus. Helaas bij verkeerd geleverd onderdeel zelf moeten bellen om de orderstatus te krijgen na de beloofde leverdatum. Erg tevreden met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos gegaan”
Door Marjan van het hooft/ H&P Interieur BV. op woensdag 12 aug 2020 20 | vestiging Amsterdam
We zijn goed geholpen. Romeo dacht goed mee. Zo bleek open keuken toch mogelijk te zijn omdat we nog drie vloertegels hadden waarmee we vloer konden opvullen( weggebroken muur en deel van oude keukenwand). Hierdoor konden we toch onze Open droomkeuken realiseren met schiereiland. Alles verliep vlekkeloos, er was zelfs een telefoontje na plaatsing om te horen of alles naar tevredenheid was verlopen. Dus... een dikke 10!
FOTO VAN MARJAN VAN HET HOOFT/ H&P INTERIEUR BV.
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door Patrick van der Werf op woensdag 12 aug 2020 20 | vestiging Amsterdam
Medewerkers hebben me goed geholpen de keuken uit te detailleren. Daarbij goede keuzes kunnen maken en daardoor binnen budget gebleven! Snel geholpen en deden extra moeite om te kijken of ik volledig tevreden was.

Aanvulling ontvangen 14 augustus 2020: De aankoop is juist geleverd en heb de keuken zelf gemonteerd.
FOTO VAN PATRICK VAN DER WERF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Irma op woensdag 12 aug 2020 20 | vestiging Zaandam
Erg goed geholpen door Pierre. Hij kwam met ideeën die wij zelf nooit hadden kunnen bedenken. De monteurs verdienen een dikke 10. In onverwachte omstandigheden hebben zij ons toch kunnen helpen.
Reactie of foto toevoegen
“Kundig”
Door Molleman op woensdag 12 aug 2020 20 | vestiging Drunen
ik heb een nieuwe keuken gekocht. de medewerker dacht mee en heeft het optimaal geplant. men had alle tijd. en een mooi resultaat. ik ontvang van naasten niets dan positieve opmerkingen. ik vond de mensen kundig, behulpzaam en vriendelijk. men kwam ook alles na zoals afgesproken. en tot plaatsing kreeg ik advies over dingen die ik zelf moest regelen.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt uitstekend”
Door H. C. Perdok op maandag 10 aug 2020 20 | vestiging Veendam
voor ons nieuwe huis hebben wij een superkeuken gekocht. in onze beleving een moderne droomkeuken. voorkanten van gehard glas maakt het geheel zeer modern. wij zijn al wat oudere mensen maar dit bevalt ons uitstekend. het aanrechtblad is van graniet en heeft een paco blue kleur. een cooker is onderdeel van het geheel. de schouwkap van Novi maakt dat de keuken een professionele uitstraling krijgt. al met al: een keuken naar ons hart van een firma die de afspraken nakomt.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed”
Door Linda Kattenwinkel op vrijdag 7 aug 2020 20 | vestiging Rotterdam
Het personeel bij de keukenloods was vriendelijk en kon mij goed adviseren bij de aanschaf van mijn keuken. De prijzen waren scherp. Ook is bij de levering en plaatsing van de keuken alles goed gegaan. Ik zal de keukenloods aanbevelen aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Echt tevreden met de keuken”
Door Luc de Jager op donderdag 6 aug 2020 20 | vestiging Amsterdam
We were helped by Joe Trompert and he designed our full kitchen, he was very friendly and willing to help us with all our questions. It was for us the first time buying a complete new kitchen and they really took the time to explain and show all the options without going immediately into a sales pitch. Keukenloods came over to do all the exact measurements and delivery and installation was done by a professional team. During the process we had some questions about our order and products, but the team at keukenloods and Joe were always willing to help out. Overall we are really happy with our kitchen and highly recommend Keukenloods to others!
FOTO VAN LUC DE JAGER
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ben Kanters op dinsdag 4 aug 2020 20 | vestiging Gaanderen
Gekocht een komplete Hager keuken met 5 Siemens apparatuur. Alles perfect geleverd en geïnstalleerd. Hulde voor het hele team!
FOTO VAN BEN KANTERS
Hager keuken
Reactie of foto toevoegen
“Gegaan volgens afspraak”
Door Ilva op dinsdag 4 aug 2020 20 | vestiging Utrecht
In mei 2019 hebben wij bij Keukenloods in Utrecht (een jaar voor onze verbouwing) een keuken gekocht. Andrea heeft ons gedurende het proces ontzettend goed geholpen. Ze nam alle tijd voor het uitzoeken van de kleuren, greepjes, apparatuur etc. En denkt ook aan dingen waar je zelf niet op komt. Ondanks dat wij in januari dit jaar nog wat aanpassingen wilde doen, was dat absoluut geen probleem. De levering en montage gingen volledig volgens afspraak. Wij zijn ontzettend blij met Andrea en Keukenloods Utrecht en raden iedereen aan hier een keuken te bestellen.
FOTO VAN ILVA
Zwarte keuken met fornuis
Reactie of foto toevoegen
“5 sterren waard”
Door Timmy Eveleens op dinsdag 4 aug 2020 20 | vestiging Utrecht
Heel erg goed geholpen bij Keukenloods Utrecht door Andrea. Ze gaf duidelijk en helder advies en dacht ook echt met je mee. Ook de levering en plaatsing van de keuken is geheel volgens afspraak verlopen, wat mij betreft zeker 5 sterren waard!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Jurina Westphal-Hensema op dinsdag 4 aug 2020 20 | vestiging Veendam
We zijn zeer tevreden over keukenopstelling Veendam. Steeds overal van op de hoogte gehouden. Goede aflevering heel tevreden met de keuken
FOTO VAN JURINA WESTPHAL-HENSEMA
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijne samenwerking”
Door Wieke op dinsdag 4 aug 2020 20 | vestiging Veendam
Allereerst werden we super goed geholpen door Alexander. Hij had goede tips en was gemakkelijk en snel te bereiken. Ook het plaatsen van de keuken ging super snel. Helaas was er vertraging op de kookplaat, maar dit wisten we van tevoren en hier zaten we niet mee. Toen de kookplaat eenmaal binnen was is de monteur binnen 2 dagen geweest om de plaat te installeren. Snel, goede prijs en een fijne samenwerking al met al!
FOTO VAN WIEKE
Dondere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door Edwin Poort op woensdag 22 jul 2020 20 | vestiging Veendam
Duidelijk de wensen besproken en na 2 gesprekken overeen gekomen.
Duidelijke afspraken en snel en netjes geleverd

Aanvulling ontvangen 22 juli 2020: Ik heb een keuken met apparatuur gekocht zonder werkblad. Alles zelf gemonteerd en zelf een werkblad gemaakt. Dit alles heb ik als goed ervaren.
FOTO VAN EDWIN POORT
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Ellen de Vos op dinsdag 21 jul 2020 20 | vestiging Amsterdam
Heel tevreden. Ten eerste goed geholpen door Romeo Ramtahal in vestiging Amsterdam ZO. Levering is prima verlopen. Keuken was echt compleet met alles er op en er aan. Klein incident met een lade maar dit is snel en soepel opgelost. Ben heel blij met mn nieuwe keuken
FOTO VAN ELLEN DE VOS
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische nieuwe keuken door heel goed advies”
Door Charlotte op donderdag 16 jul 2020 20 | vestiging Utrecht
In verband met een verbouwing van ons huis op zoek gegaan naar een keuken. Na meerdere offertes te hebben ontvangen gekozen voor de keukenloods. Naast een passend aanbod ook erg goed advies gekregen van de verkoopster en een heel erg aangenaam contact! De keuken zit er inmiddels in en we zijn echt ontzettend tevreden. Monteurs hebben erg goed werk afgeleverd. Van A tot Z een hele goede ervaring met de Keukenloods!
FOTO VAN CHARLOTTE
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door I.Loor op woensdag 15 jul 2020 20 | vestiging Zaandam
Zeer tevreden over het proces van begin tot eind. We kregen goed advies, bv over het plaatsen van een poot onder de eetbar. Mede dankzij dit advies hebben wij nu een prachtige keuken met eetbar. De montage was ook echt prima. Wij waren heel tevreden met de monteur die echt ontzettend netjes werk heeft geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Loes van de Ven op woensdag 15 jul 2020 20 | vestiging Roosendaal
In de showroom werden we snel en goed geholpen door de verkoper bij het uitzoeken van de keuken. Er werd meegedacht in wat er allemaal mogelijk was en er werd echt naar onze wensen geluisterd. Na enkele dagen ontvingen we de 3d tekening van de gekozen keuken en hebben we deze besteld. De levering verliep zoals gepland (ondanks alle corona problemen) en tussentijdse vragen werden snel beantwoord. Zo kregen we nog wat advies over het aansluiten van het water enzo. De keuken werd geleverd en 2 dagen later gezet. Wij zijn meer dan tevreden over de keuken. Alles wat we wilde zit erop en eraan en dat alles voor een hele schappelijke prijs.
FOTO VAN LOES VAN DE VEN
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gedaan”
Door Henk Polak op dinsdag 14 jul 2020 20 | vestiging Rotterdam
Goed geholpen, en tijdens het wachten op de keuken konden we nog aanpassingen doorgeven. Netjes op afgesproken datum en tijd afgeleverd.
FOTO VAN HENK POLAK
Keuken aan het raam
+ Toon extra foto van Henk Polak
Reactie of foto toevoegen
“Topper”
Door Fam. Breinburg op dinsdag 14 jul 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Keuken in een hoekopstelling gekocht bij Keukenloods. Keuken netjes op tijd geleverd. Perfect verpakt en de kasten zijn voor gemonteerd. Ik ben ervan overtuigd dat je nergens anders deze kwaliteit krijgt voor de betaalde prijs. Peter de verkoper is een man die goed meedenkt en naar ons budget heeft gewerkt. Een topper!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door John mulder op dinsdag 14 jul 2020 20 | vestiging Amsterdam
Zeer vriendelijk en goede adviezen. Na wat twijfel van onze kant over de kleur, zeer goede tips en oplossingen gekregen.
FOTO VAN JOHN MULDER
Keuken met fornuis
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Jan Havenaar op zaterdag 11 jul 2020 20 | vestiging Waddinxveen
keuken gekocht. vanaf moment van binnenkomst voor rondkijken tot aan plaatsing keuken super gedaan grote klasse
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is geïnstalleerd tot volle tevredenheid”
Door Toon van Mierlo op donderdag 9 jul 2020 20 | vestiging Drunen
Er komt veel bij kijken om een keuken te kopen. het is niet alleen de apparatuur maar met name het materiaal van het keukenblad , de kasten , de laden en de indeling waar een goed advies noodzakelijk is. Bovendien is de maatvoering erg belangrijk om fouten achteraf te voorkomen. Bij Keukenloods Drunen kregen wij van Maurice een top advies en begeleiding!!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door Mariska op dinsdag 7 jul 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Vanaf het eerste moment was het contact prettig met Keukenloods Waddinxveen. Er was een warm welkom en een mooie showroom om rond te kijken. Verkoper Peter bracht onze wensen goed in kaart en maakte een duidelijke offerte die we meteen mee naar huis kregen. Na nog een aantal aanpassingen hebben we met een vertrouwd gevoel onze keuken gekocht. De keuken is keurig op tijd geleverd, het bezorgteam werkte netjes. Ook de montage verliep soepel, de monteur deed er alles aan om de kastjes recht te hangen. De afzuigkap was niet helemaal goed. Keukenloods heeft netjes een servicemonteur geregeld en binnen korte tijd was het probleem verholpen. Een aanrader voor als je op zoek bent naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet geheel”
Door Myriam Witteveen-Ziel op maandag 6 jul 2020 20 | vestiging Zaandam
Keuken voldoet geheel aan de verwachtingen. De keuken is zonder beschadigingen én compleet geleverd en geplaatst. De monteur was zeer deskundig en vriendelijk.
FOTO VAN MYRIAM WITTEVEEN-ZIEL
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Piekfijn”
Door G.M. de Lange op maandag 6 jul 2020 20 | vestiging Drunen
We hebben een keuken met kookeiland gekocht bij Keukenloods. Ondanks dat het Corona-tijd was is alles precies volgens de planning verlopen. Over de verkoopgesprekken in Drunen, de leverantie en de plaatsing zijn we dik tevreden. De keuken ziet er piekfijn uit!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door C Falk op maandag 6 jul 2020 20 | vestiging Alkmaar
Wij zijn geholpen door Kemal en hij heeft met ons meegedacht over de keuken, wij zijn zeer tevreden over hem en de service van Keukenloods, de keuken is prachtig en wij bevelen jullie zeker aan.

Aanvulling ontvangen 20 juli 2020: De keuken is geleverd en wij hebben hem zelf gemonteerd.
FOTO VAN C FALK
Zelf geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A. Keijser op zaterdag 4 jul 2020 20 | vestiging Zaandam
Ik vond het fijn dat er gelijk bij binnenkomst iemand was om me te helpen bij het tekenen van de keuken en te laten zien wat er allemaal voor keuzemogelijkheden waren. Ook wijzigingen later in het proces werden zonder problemen aangepast. De keukenloods maakt gebruik van Etna apparatuur, ik had het wel fijn gevonden als was aangegeven dat ik ook voor een ander merk had kunnen kiezen
FOTO VAN A. KEIJSER
Keuken met bovenkastjes
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk contact”
Door Tino Wallaart op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Amsterdam
We vonden het persoonlijke contact met Sam heel prettig. Super dat je met een papier en een potlood tekent en zo contact houdt. Verder was tussentijds het contact zeer laagdrempelig en to the point. Wijziging doorgeven, de tijdelijke pantry: allemaal heel prettig en direct. De wachttijd was wat lang, maar grote waardering voor de persoonlijke benadering en hulpvaardigheid.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Yvonne Herps op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Drunen
We hebben onze keuken vlak voor de Corona crisis gekocht. Ondanks dat het voor iedereen onzekere tijden waren zijn we goed geïnformeerd! De keuken is ondanks alles keurig op tijd geleverd! Ook de levering was super! Keurig op tijd, alles netjes verpakt, niks ontbreekt. We hebben hem zelf gezet wat ook zo gedaan was! Al met al een top Service! Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Thijs Verstraaten op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Rotterdam
De verkoper heeft ons helemaal meegenomen in het samenstellen van de keuken, erg vriendelijk en nam de tijd voor ons. In de periode voor de levering hebben wij onze configuratie van de keuken nog eens aangepast, hier werd niet moeilijk over gedaan en werd zonder problemen opgelost. Aangezien de periode tot levering aanzienlijk was, dit omdat wij een nieuwbouw huis hadden gekocht wat nog gebouwd moest worden zijn wij vlak voor de levering van de keuken nog een laatste keer langs geweest om alles nog eens door te nemen, ook deze 3e keer super geholpen door Keukenloods. Kortom een prettige zaak waar een goede sfeer hangt en de verkopers je vriendelijk te woord staan en met je meedenken!
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing in een dag”
Door Kevin Heine op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Zaandam
Op zoek naar een keuken in Zaandam bij keukenloods uitgekomen. Grote winkel met veel showkeukens en apperatuur. Na eerste gesprek niet helemaal tevreden naar huis gegaan, tweede gesprek geholpen door Marcus en zeer tevreden naar huis gegaan. Levertijd was +/- 12 weken, plaatsing in één dag door bij ons ervaren monteurs. Wij zijn super blij met onze keuken, alles in één keer goed, je hoort wel eens anders...
FOTO VAN KEVIN HEINE
Donkere keuken met zwart apparaten
Reactie of foto toevoegen
“Verschrikkelijk blij ermee”
Door Danny Havik op donderdag 2 jul 2020 20 | vestiging Zaandam
in de winkel een ontwerp besproken waarbij goed werd geholpen, meerdere opties werden voorgelegd en een mooie prijs werd gemaakt. De bezorg en montagetijden werden keurig afgesproken. De keuken is door 2 vakmannen geplaatst en ben er verschrikkelijk blij mee! Ik raad het mijn vrienden en familie dan ook zeker aan om even bij jullie binnen te lopen.
FOTO VAN DANNY HAVIK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bijna perfect”
Door A.W.M. Allard op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Zaandam
Had heel snel een keuken nodig voor een vakantie appartement welke vanwege de Corona even tijdelijk leeg was. Keukenloods kon binnen 10 dagen uit voorraad leveren en installeren. Helemaal wat top en wat de concurrentie niet kon. Dit was de 2de keuken binnen 1 jaar die ik kocht en in beide gevallen was de service bijna perfect (score 9/10) en de prijs/kwaliteit uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid geleverd”
Door van den Berg op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Veendam
Wij hebben een complete keuken gekocht, en zijn zeer goed geholpen door Melanie. Zij heeft ons goed geadviseerd. Wij konden onze vragen ook altijd aan haar stellen, dit was nooit een probleem
Reactie of foto toevoegen
“Goed op de hoogte gehouden”
Door L. Smit op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Drunen
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Keukenloods in Drunen (prijs t.o.v. concurrenten is gunstig). Vanaf het moment dat wij de eerste keer zijn binnengelopen bij Keunenloods tot en met het moment van levering (maar ook daarna) zijn wij uitstekend geholpen. In de winkel zijn wij erg goed geadviseerd en werd er met ons meegedacht. Nadat onze order bevestigd was wilden wij nog iets wijzigen en ook dit was geen enkel probleem, verder zijn wij goed op de hoogte gehouden rondom levering van de keuken, dit was - zeker in de onzekere periode door het coronavirus - erg fijn. Nu zijn wij volop aan het genieten van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door John op maandag 29 jun 2020 20 | vestiging Almere
Voor de derde maal hebben wij een keuken gekocht bij de keukenloods. Dat op zich zegt al genoeg. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de geleverde keuken, maar ook is ons een goede service geleverd in deze corona tijd. Twee vakkundige heren hebben de keuken geplaatst naar alle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door René de Groot op donderdag 25 jun 2020 20 | vestiging Zwaag
Na 10 jaar besloten om onze keuken te vernieuwen. Na de gebruikelijke keukenboer ronde voor prijs en service uiteindelijk uitgekomen bij Keukenloods Zwaag op aanraden van vrienden. Prima geholpen door Ronald, prijs goed, flexible houding, professioneel. Na enkele maanden werd de keuken geplaatst. in anderhalve dag door een goeie monteur. Helemaal tevreden. Alles werkt alles ziet er top uit!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door J. Hoevenaars op donderdag 25 jun 2020 20 | vestiging Roosendaal
Na een goed gesprek, werden we fijn geholpen Door verkoper Ricardo .keuken opgemeten en na alle maten gecontroleerd. Keuken besteld. Jammer dat de corona ertussen kwam. Maar bij het plaatsen geen problemen. Prima allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Massuger op donderdag 25 jun 2020 20 | vestiging Rotterdam
We hebben een mat zwarte keuken met donker hplblad in steenmotief, en prachtige siemens apparatuur de verkoop is super verlopen, een verkoper die al je wensen mogelijk maakt en binnen je budget blijft.
FOTO VAN FAM. MASSUGER
L keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Edwin van Herwaarden op maandag 22 jun 2020 20 | vestiging Zwaag
Super goede ervaring met Keukenloods. Vriendelijke en proffesioneel geholpen in het filiaal, de voortgang van het proces prima via de "status" kunnen volgen. De keuken kwam keurig volgens afspraak, de monteur was vriendelijk en proffesioneel. Er was 1 deurtje beschadigd en dat is kering opgelost, evenals een gebroken kast scharnier. Kortom zeer blij en tevreden met de keukenloods
FOTO VAN EDWIN VAN HERWAARDEN
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Angelo lenarduzzi op maandag 22 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
10 keukens gekocht waarvan er nu 6 zijn geleverd. De rest wordt 10 augustus geleverd. Service goed als er iets is kunnen even bellen en het wordt netjes en snel afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Aron Jeronimus op maandag 22 jun 2020 20 | vestiging Rotterdam
Professionele uitleg . Vriendelijke verkopers zonder druk om iets te moeten kopen.ook de monteurs die de keuken in elkaar hebben gezet waren zeer professioneel en goed op elkaar ingewerkt.raad iedereen aan om bij de keuken loods te gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijkheid”
Door Mandy Roggen op dinsdag 16 jun 2020 20 | vestiging Veendam
Wat ons direct opviel was de zeer vriendelijke houding van de verkopers van keukenloods Veendam. Men neemt de tijd om alle wensen door te nemen en neemt je vervolgens door de winkel mee om voorbeelden te laten zien en een keuze te laten maken. In andere keukenzaken nam men daar geen tijd voor en kreeg je een "schatting" wat je neer moest leggen voor de keuken. Bij keukenloods krijg je een offerte mee en staan alle prijzen vermeld. Wij hebben hier een prachtige keuken voor een acceptabele prijs gekocht en zijn er heel blij mee. Na het plaatsen van de keuken bleek dat de deurtjes nog niet helemaal recht hingen. Ook een deel van het aanrechtblad was niet goed vastgezet. Hierover opgebeld en de volgende dag werd dit hersteld. De reden waarom we geen 5 sterren geven is vanwege de onvriendelijke houding van één van de keukenmonteurs.
FOTO VAN MANDY ROGGEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Marloes op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Drunen
In de winkel duidelijk advies gehad over alle producten. Er werd ruim de tijd genomen om alles door te nemen en de keuken in te plannen naar mijn wensen.
De mensen die de spullen komen brengen zijn zeer voorzichtig en zetten alles netjes in huis. De monteurs die de keuken plaatsen waren vriendelijk en uiteraard ook op tijd. Hebben alles tot in de puntjes afwerkt en ervoor gezorgd dat alles netjes was opgeruimd. Perfecte service. Ook is uitgelegd hoe de apparaten werkten en wat ik als eerste moest doen. Bij vragen kon ik gewoon mailen/bellen en werd er meteen gereageerd. Top service! Ik kan iedereen Keukenloods aanraden voor een droomkeuken!
Reactie of foto toevoegen
“Complete droomkeuken”
Door Patrick en Debby Lips op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Roosendaal
Complete droomkeuken gekocht. we werden goed geholpen en hebben nu keuken met quooker, bora, composietwerkblad, siemens apparatuur, alles wat we maar wilde. Voor een fijne prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenloods”
Door Chantal Klijsen op zaterdag 13 jun 2020 20 | vestiging Drunen
We zijn heel tevreden over de koop en levering van onze keuken, ondanks de Coranacrisis is deze gelukkig volgens afspraak geleverd, alleen de vaatwasser stond op nalevering, helaas hebben we hier best lang op moeten wachten, er waren een paar kleine beschadigingen aan wat delen bij de levering van de keuken, deze zijn opnieuw besteld en weer netjes geleverd. We zijn superblij met de AEG inbouwapparatuur en de Quooker, écht top!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Catharina Pellikaan op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Gaanderen
Super was het informatieve gesprek bij Keukenloods Gaanderen met verkoper Willem, super ook het vervolggesprek om de keuze definitief te maken. Ik werd goed geinformeerd en er werd goed naar me geluisterd. Heb een prachtige keuken uitgezocht, die helemaal aan mijn wensen voldoet. Ook de aflevering was naar wens. De monteur die de keuken heeft geplaatst werkte zeer nauwkeurig en met veel plezier. 1 Deurtje was verkeerd geleverd, maar dat werd snel opgelost. Ook over het telefonisch contact ben ik zeer tevreden. Kortom Ik beveel Keukenloods van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Aardige monteurs”
Door Angela Knuchel op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Amsterdam
Het keukenblok dat we besteld hebben is erg mooi en voldoet aan onze eisen. Jammer dat we vanwege de Corona crisis vrij lang op de oven hebben moeten wachten, maar die is ondertussen ook goed in gebruik genomen! Aardige en kundige monteurs.
FOTO VAN ANGELA KNUCHEL
Zo geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Een paar keukens”
Door Tomvanwezelbouw op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Drunen
Goed geholpen en alla klopt wat betreft levering en nazorg
Reactie of foto toevoegen
“Soepel gegaan”
Door Niels Rogge op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Amsterdam
We hebben samen met Romeo, in anderhalf uur onze droom keuken ontworpen Ging soepel en relaxed
FOTO VAN NIELS ROGGE
Mooie keuken
+ Toon extra foto van Niels Rogge
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs/kwaliteit verhouding”
Door J. Guman op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Amsterdam
Prima geholpen door de verkoper en opgeleverd op de datum zoals afgesproken ondanks de lock down als gevolg van Covid-19. Daarnaast goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Berfin op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Alkmaar
We zijn bij binnenkomst meteen goed geholpen. Er zijn genoeg voorbeelden in de winkel maar wij hadden al een idee en dat werd snel op papier geschets. Ook met de prijzen hadden ze geholpen. Uiteindelijk hebben we een gloednieuwe keuken voor de afgesproken levertijd ondanks de huidige pandemie waarin we ons bevinden.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit goed”
Door Jur op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
Super tevreden over de kwaliteit van de keuken en de professionaliteit van het team.
FOTO VAN JUR
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Loslatend aanrechtblad”
Door L. Aznabet op donderdag 11 jun 2020 20 | vestiging Amsterdam
in februari 2019 is onze keuken geplaatst. een jaar later constateren wij dat het aanrechtblad van onder begint los te laten. Het betreft een kunststof blad. Keukenloods schakelt de fabrikant Topline in die vervolgens concludeert dat het blad door vocht is aangetast en probeert dit op de vaatwasser af te schuiven terwijl de schade niet boven de vaatwasser is maar boven de spoelbak. je mag er toch vanuit gaan dat een aanrechtblad tegen water kan????!!! toch neemt keukenloods het advies van Topline over en adviseert ons het aanrechtblad van onderen te schuren en te lakken. Bedankt Keukenloods! Dit gaat je niet in de koude kleren zitten...en dit voor een keuken van ruim €18.000,-. Een ding staat vast....de volgende keuken wordt gewoon weer een Ikea keuken want die heeft het wel ruim 10 jaar vol gehouden en de klantenservice daar nemen de klachten wel serieus en nemen de verantwoordelijkheid en verwijst niet door naar de fabrikant.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam W van Drongelen op donderdag 11 jun 2020 20 | vestiging Roosendaal
Wij hebben een keuken en een bijkeuken gekocht m. Er was alle tijd en ruimte om onze ideeen aan te geven. De verkoopadviseur gaf goede adviezen en alles klopte bij de plaatsing van beide keukens. We zijn erg tevreden!
FOTO VAN FAM W VAN DRONGELEN
Keuken met Retro koelkast
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door T smit-zwan op woensdag 10 jun 2020 20 | vestiging Zwaag
Mijn ervaring met het kopen van een keuken bij keukenloods heb ik heel goed ervaren goede uitleg over de produkten die ik wilde kopen en andere spullen die bij een keuken nodig zijn, en nemen de tijd en goede advies.

Aanvulling ontvangen 11 juni 2020: De keuken is al afgeleverd en gemonteerd. Is prima geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Mehdi op woensdag 10 jun 2020 20 | vestiging Rotterdam
Wij hebben keuken gekocht bij keukenloods en zijn enorm goed geholpen. We hebben een prachtige eiland keuken binnen samen met Siemens apparaturen en een Quoker. Dankzij keukenloods staat er nu een prachtige keuken en ze hebben aan alle details gedacht. Enorm tevreden!
FOTO VAN MEHDI
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Beschadigingen in blad”
Door Demi op woensdag 10 jun 2020 20 | vestiging Utrecht
De verkoop verliep goed. Door een kundige medewerker geholpen en goed advies gekregen. De service is echter uitermate slecht. Toen ik beschadigingen had geconstateerd aan het keukenblad (pitten in een natuurstenen keukenblad) en dit binnen 20 minuten! na plaatsing aan deze organisatie heb gemeld, kreeg ik van hen mee dat dit door ons zelf is veroorzaakt. Duidelijk uitgelegd dat wij, nadat de monteurs weg waren, een uitgebreide inspectie hebben gedaan en deze beschadiging toen direct hebben geconstateerd en gemeld. Toch geeft deze organisatie niet thuis: ze komen niet met een passende oplossing, blijven benoemen dat wij deze schade zelf hebben veroorzaakt en houden zich niet aan hun eigen voorwaarden. Alhoewel ik ruimschoots aan hun voorwaarden heb voldaan (schade binnen 24 uur melden), lijken zij zich volledig te onttrekken aan waar je als consument voor tekent. Wat een verschrikkelijk onprofessionele en onbeschofte service afdeling en organisatie. Koop hier geen keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door A. Daldal op woensdag 10 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Keukenloods. Wij zijn echt tevreden over de service die ons is aangeboden vanaf het moment van verkoop tot aan de montage van de keuken. De twee kastdeuren die licht beschadigd waren zijn binnen 2 weken vervangen met nieuwe schadevrije kastdeuren. Wij hadden niet verwacht dat het zo snel zou gebeuren ivm met de Covid-19.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische kwaliteit en service”
Door Hans Peeters op dinsdag 9 jun 2020 20 | vestiging Zwaag
We hebben een complete keuken gekocht, inclusief alle inbouw apparatuur. De service gedurende het hele traject was geweldig. Van de eerste tekeningen, via de complete en foutloze levering en plaatsing naar de geweldige service achteraf. Een geweldig bedrijf met fijnen mensen die meedenken en super werk afleveren.
FOTO VAN HANS PEETERS
Reactie of foto toevoegen
“Complete inbouwkeuken”
Door Marco Booter op dinsdag 9 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
Complete inbouwkeuken incl. schiereiland gekocht. Alle verwachtingen zijn waargemaakt. vooral door de professionele werkwijze van monteur Jeroen.
FOTO VAN MARCO BOOTER
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en op tijd”
Door Gilbert winands op dinsdag 9 jun 2020 20 | vestiging Gaanderen
Naar vertrek van onze verkoper bij de keukenloods was er enige mis communicatie. Maar dit is super netjes opgelost en we kregen zelfs nog korting op de keukenprijs voor het ongemak! En de keuken kwaliteit is super, netjes geleverd op afgesproken tijd!
FOTO VAN GILBERT WINANDS
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Basic keuken”
Door Roy Verheij op dinsdag 9 jun 2020 20 | vestiging Gaanderen
We hebben een basic keuken gekocht voor een huurwoninig die wij verhuren. Prijs kwaliteit verhouding is prima voor dit doeleinde. Ook snelle reactie en snelle levering is prima.
FOTO VAN ROY VERHEIJ
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Solide”
Door Krijn Kleemans op dinsdag 9 jun 2020 20 | vestiging Amsterdam
We werden in de winkel in Amsterdam snel en adequaat geholpen en de keuken werd snel geleverd. Degelijk materiaal en opent en sluit goed en voelt solide. Overall zeer tevreden!!
FOTO VAN KRIJN KLEEMANS
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door mw. D Kusters op dinsdag 9 jun 2020 20 | vestiging Rotterdam
Ik ben heel erg tevreden over mijn keuken aankoop via keukenloods Rotterdam.
Arno Krimpenfort heeft mij gedurende het gehele aankoop & bestel en leverings proces erg goed geïnformeerd en geadviseerd. Ook toen ik een aanpassing wilde (voor het bestellen van de keuken) was dit geen probleem. Ik heb een mooie witte hoogglans keuken gekocht met een natuurstenen zwart werkblad en inbouw apparatuur van Siemens. Geen goedkope aankoop maar gezien de prijs-kwaliteit zeker de moeite waard en een mooie investering in mijn huis. Tijdens de corona crisis werd ik continu op de hoogte gehouden over de levering van de keuken. Keukenloods heeft er alles aan gedaan om de keuken op tijd geleverd te krijgen vanuit Duitsland. Dit was even spannend. Mijn complimenten dus hiervoor aan keukenloods team. De keuken is ook op de afgesproken datum gemonteerd. Dit is keurig gedaan door twee vriendelijke en bekwame monteurs. Ik kan keukenloods Rotterdam van harte aanbevelen. U kunt daar zonder zorgen tot aanschaf van uw droom keuken over gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en goed”
Door Jan Schroeder op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Alkmaar
Kwamen voor info, maar gingen met een nieuwe keuken de deur weer uit. Bijzonder goede uitleg en ook begeleiding van de koop. Goed meedenken met de klant en hierop ook leuk en goed anticiperen.

Aanvulling ontvangen 11 juni 2020: De keuken is al geplaatst en op een zeer nette en goede wijze.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door van Walsem op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
Wij hebben vorig jaar onze keuken gekocht in Zaandam. Wij zijn hiervoor 2 keer bij de vestiging geweest. Zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Geen gevoel dat ons iets werd opgedrongen. Ook belangrijk, er word naar je geluisterd en meegedacht. Onze keuken is uiteindelijk (op ons verzoek) in april 2020 geplaatst.
Over de monteurs ben ik persoonlijk wat minder tevreden, waren professioneel en hebben een mooie keuken neergezet, maar de houding van de heren. De toon en manier van doen, kon zeer zeker klantvriendelijker. Onze keuken hebben we nu ruim 2 maanden en alles bevalt zeer goed, ben er elke dag heel erg blij mee. Er moet nog een klein breukje opgelost worden, maar dit is icm met onze aannemer nu in behandeling. Als dat opgelost is, hopen wij nog vele jaren zo'n plezier aan de keuken te hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Moderne keuken”
Door Marga Poel op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Alkmaar
Extra hoge, moderne keuken gekocht, met zeer luxe apparatuur. We werden zeer adequaat geholpen. De keuken werd ondanks Corona keurig op tijd geleverd en geplaatst. Er was alleen een communicatiefout tussen de verkoper en de monteur over het inmeten van de achterwand. Dit werd zeer snel opgelost. We wachten nu nog op iemand van de firma limestone. Er zit een vlek in de achterwand. Zij komen 29 juni. We hopen dat dit ook op een goede manier wordt verholpen
Reactie of foto toevoegen
“Doen hun best”
Door Philip op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
Er zijn wel wat behoorlijke fouten gemaakt tijdens het plaatsen van de keuken maar keukenloods doet wel z'n best om alles op te lossen. Je moet alleen wel overal zelf achteraan bellen
Reactie of foto toevoegen
“Fijn concept”
Door S. Hak op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Rotterdam
Na al verschillende zaken te hebben gekocht kwamen we bij de Keukenloods terecht. En wat een verademing tov de rest. Geen opdringerigheid maar wel een heel fijn gesprek waar ook met jou als klant wordt meegedacht ipv voor de portemonnee van de zaak. Ook het concept van de nettoprijs = de prijs vonden we fijn. We hebben een prachtige mat zwarte keuken gekocht met alle apparaten. De keukenplaatsing ging ook supergoed, de 2 monteurs waren erg vriendelijk en gingen niet weg voordat wij helemaal tevreden waren. Wij raden keukenloods iedereen aan.
FOTO VAN S. HAK
Keuken met bardeel
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken!”
Door M Duit op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Veendam
Er werd ruim de tijd genomen tijdens het uitzoeken van mijn keuken, kreeg prima advies. Ook tussentijds (keuken gekocht voor een nieuwbouwwoning) prima contact gehad. De keuken is deskundig geplaatst en voldoet aan al mijn verwachtingen. Erg blij mee!
FOTO VAN M DUIT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J. Bakker op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
We zijn zeer goed geholpen. De verkoopster dacht goed met ons mee. Achteraf dingen wijzigen was ook geen enkel probleem. We hebben zelfs het kleurstaaltje meegekregen voor een paar dagen om een bijpassende vloer uit te gaan zoeken. Wel vond ik dat er tijdens het 'eind' gesprek best wel gedwongen werd om te tekenen. Anders konden ze de prijs niet meer garanderen. Deze spelletjes ben ik niet zo van. Wij wilde nog even wat dingetjes op een rijtje zetten en kregen alsnog de afgesproken prijs. Zeer tevreden over Keukenloods!
FOTO VAN J. BAKKER
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Prettige benadering”
Door Elly Christiaens op zondag 7 jun 2020 20 | vestiging Nederweert
Prettig benadering door verkoper, goed advies. Plaatsen keuken ging in principe goed alleen wat slordigheidsfoutjes bij plaatsen vaatwasser. Dit is na telefoontje en serviceverzoek naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E. Beekman op vrijdag 5 jun 2020 20 | vestiging Zaandam
We werden heel goed geholpen,er werd goed mee gedacht met onze wensen. de keuken werd netjes en op tijd afgeleverd , en gemonteerd. wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenloods
aAlkmaar (32 ervaringen), Koedijkerstraat 29, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 515 22 73
bAlmere (27 ervaringen), New Yorkweg 111, 1334 NB Almere, tel 036 - 529 03 03
cAmsterdam (72 ervaringen), Sijsjesbergweg 1, 1105 AL Amsterdam, tel 020 - 365 45 94
dDrunen (21 ervaringen), Thomas Edisonweg 4, 5151 DJ Drunen, tel 0416 - 53 47 51
eGaanderen (70 ervaringen), Slakweg 84, 7011 EZ Gaanderen, tel 0315 - 34 04 04
fNederweert (26 ervaringen), Pannenweg 426, 6031 RK Nederweert, tel 0495 - 62 53 83
gRoosendaal (60 ervaringen), Belder 12c, 4704 RK Roosendaal, tel 0165 - 56 74 40
hRotterdam (43 ervaringen), Stadionweg 37A, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 203 59 80
iUtrecht (54 ervaringen), Europalaan 95 B, 3526 KP Utrecht, tel 0226 - 35 53 40
jVeendam (53 ervaringen), Transportweg 18, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 74 50 08
kWaddinxveen (89 ervaringen), Kanaaldijk 36D, 2741 PA Waddinxveen, tel 0182 - 61 22 22
lWatergang (12 ervaringen), De Dollard 4, 1454 AV Watergang, tel 020 - 436 33 93
mZaandam (176 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 30 30
nZwaag (36 ervaringen), De Factorij 63A, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 26 82 06
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.