Feedback
8,9

Keukenloods

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenloods.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenloods
Waarom een keuken kopen bij Keukenloods.nl?
• 14 winkels + 1 afhaalcentrum
• Goed advies met een kop koffie
• Altijd een eerlijke prijs

KEUKENS MET EEN GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING
Bij Keukenloods.nl kun je jouw ideale keuken uitzoeken. Onze keukens zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Je kunt naast een keuken ook keukenapparatuur uitkiezen. Van kraan tot vaatwasser, wij hebben een ruim aanbod keukenapparatuur van verschillende bekende merken zoals Miele, Siemens, Bosch en Boretti (en nog 104 andere merken). Zo krijg je een complete keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

KEUKENS OP VOORRAAD
In ons magazijn hebben wij de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Daarnaast heeft Keukenloods.nl ook een aantal voorbeeldkeukens samengesteld die volledig bij jou thuis kunnen worden geïnstalleerd inclusief inbouwapparatuur. Je kunt uiteraard ook de voorraad keukens naar eigen inzicht samenstellen.

KEUKEN MODELLEN
Wanneer jouw ideale keuken niet op voorraad is, zijn keukens in de stijlen landelijk, modern en greeploos ook bij ons te bestellen. Ben je in het bezit bent van een keuken-offerte? Dan kun je die naar ons sturen. Wij doen dan een offerte check en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor je keuken.

KEUKENADVISEUR BIJ JOU THUIS
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

VAKKUNDIG GEÏNSTALLEERD
Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.
Ervaringen
Er zijn 1085 ervaringen over Keukenloods. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren624 ervaringen
4 sterren379 ervaringen
3 sterren28 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster37 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Prima begeleiding”
Door Martin op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Zaandam
Wij hebben in deze roerige tijd een keuken gekocht en vonden de manier vanaf het eerste contact tot levering erg goed opgevolgd. Prima begeleiding met het ontwerpen van de keuken. Via Teams en uiteindelijk in de winkel. Ook de installering was een erg professioneel. Fantastische monteur. De planning liep fantastisch ook hier maximale medewerking.
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie keuken”
Door Emma op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Veendam
Ik heb een super mooie keuken ben er heel blij mee. Er werd voldoende tijd voor je gemaakt en goed mee gedacht over de indeling van de keuken wat het praktisch is.
Goede en vriendelijke service en snel geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Cora Amsing op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Zaandam
Goede informatie, Fredy nam alle tijd en was ook na bestellen altijd bereikbaar en wijzigingen waren nooit een probleem, alles keurig verpakt en compleet afgeleverd op de afgesproken datum, de keuken is prachtig geworden
FOTO VAN CORA AMSING
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door REDER Finance op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Amsterdam
Prachtige nieuwe keuken gekocht voor ons nieuwe pand aan het Oostereiland in Hoorn! Top service, snel en keurig geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Snelle en goede service”
Door Carola op maandag 10 jan 2022 22 | vestiging Waddinxveen
Wij zijn super geholpen bij de keukenloods Waddinxveen. Snelle service en de medewerkers denken goed mee. Er wordt gedacht in mogelijkheden, je zal niet snel een nee horen maar wel opties hoe het anders zou kunnen. Heel fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind...heel goed”
Door Ad van Elsäcker op zondag 9 jan 2022 22 | vestiging Waddinxveen
Kundig advies gehad bij uitzoeken van keuken. Fijne en vlotte opvolging igv vragen
Een goede, eerlijke prijs. Na contract ook nog een flexibele opstelling bij kleine wijzigingen. Persoonlijke inspanning van verkoper (Geert) voor tijdelijke oplossing toen Siemens oven niet op tijd kon leveren. Planning van installatie probleemloos. Installatie kundig en secuur. Blijvend goede respons op vragen, ook na oplevering. Verkoper blijft de contactpersoon van begin tot eind...heel goed !
Reactie of foto toevoegen
“4 pitten ipv 5”
Door Gerda Matser op zondag 2 jan 2022 22 | vestiging Gaanderen
Ik heb een stoves gourmet eiBLK losstaand fornuis gekocht. Duidelijk gezegd, dat ik 5! kookzones wil! De bovenkant die de verkoper liet zien, was afwijkend van hetgene wat ik heb gezien. Hij verzekerde, dat de kookzones anders waren verdeeld op de kookplaat. Dus niet!! 4 kookzones + 1 warmhoudplaat kreeg ik afgeleverd. Toch maar genomen, omdat ik al heel lang zonder keuken zat. Op mijn mail kreeg ik als antwoord, dat ik 'm om kon ruilen. Niet het anwoord waarom ze 4 pitten leveren ipv 5.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige communicatie”
Door Fam. Sinke op dinsdag 28 dec 2021 21 | vestiging Waddinxveen
We werden goed geholpen en geadviseerd. Er werd fijn mee gedacht. Tussentijds konden we altijd terecht met vragen en zijn we altijd goed van informatie voorzien. Prettige communicatie. Keuken is goed geleverd en geplaatst, alles precies volgens planning. We zijn erg tevreden met onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij en tevreden”
Door J.h. Piet op dinsdag 28 dec 2021 21 | vestiging Zaandam
In oktober is onze keuken geleverd. Wij zijn heel erg tevreden. Keuken zelf geplaatst. Zeer goed inmeetwerk. Duidelijke handleidingen. En heel erg compleet wat betreft montage materiaal. We zijn nu een paar maanden verder en ben nog elke dag heel erg blij en tevreden
FOTO VAN J.H. PIET
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met onze nieuwe keuken”
Door Arjan van Rooijen op dinsdag 21 dec 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Ondanks de Corona heeft Peter ons goed geholpen om de juiste beslissing te nemen tijdens de aanschaf van onze keuken. Zelfs toen de showroom niet open was heeft hij een oplossing gevonden zodat we de gekozen materialen live konden zien.
In 1 woord: Super
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Renders op maandag 20 dec 2021 21 | vestiging Nederweert
Super goed geholpen. Ik wilde niet echt n standaard keuken. De verkoper begreep wat ik wilde en sprong daar goed op in. Een aanrader. Goed advies, niet duur, goede kwaliteit.
FOTO VAN RENDERS
Reactie of foto toevoegen
“Prettig gelopen”
Door Janine op dinsdag 14 dec 2021 21 | vestiging Veendam
Fijn geholpen. Contact was prettig. Er is super snel een prachtige keuken geleverd en geplaatst!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Willie Alberts op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Veendam
Nieuwe keuken gekocht in Veendam. Zeer goed voorgelicht door Chiel. Ook inbouw door Renzo en Martijn perfect. Kortom super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie keuken”
Door Patricia Steding op dinsdag 7 dec 2021 21 | vestiging Zaandam
Super vriendelijke geholpen hier! Nemen alle tijd om de wensen van de keuken te bespreken, en mee te denken in het budget wat je er voor hebt. Met als eind resultaat een super mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is helemaal naar wens”
Door Frans van den Blink op maandag 6 dec 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Nieuwe keuken gekocht. Deskundigheid en service van Peter was zeer indrukwekkend. De keuken is helemaal naar wens en compleet geleverd. De montage is uitgevoerd door Martin en ook daar is de deskundigheid erg indrukwekkend.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door J.S. den Boer op maandag 6 dec 2021 21 | vestiging Waddinxveen
In de corona tijd waren wij bezig met de voorbereiding op een verbouwing van de beneden verdieping + een nieuwe keuken. Onze eerste 2 gesprekken met de verkoper waren via een video call en gelukkig mochten we toen weer fysiek langs gaan in de winkel om alle kleuren/onderdelen voor de keuken uit te zoeken. Doordat de verbouwing behoorlijk tegenzat moesten we de geplande datum van de installatie van de keuken verschuiven maar ook hier werd niet moeilijk over gedaan en is uiteindelijk alsnog snel ingepland toen ik wist wanneer de keuken er in kon. Hele fijne service ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Nicole op vrijdag 3 dec 2021 21 | vestiging Zaandam
Keukenloods Zaandam heeft mij fantastisch geholpen bij het uitkiezen van mijn keuken, dachten goed mee over de indeling en de wensen die ik had, en de montage ging heel voortvarend en professioneel.
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door Leon & Gonnie Verschoor op dinsdag 30 nov 2021 21 | vestiging Waddinxveen
De keuken is prachtig. Mooie apparatuur. En sommige delen hadden wij verkeerd besteld maar dat heeft de Keukenloods super goed opgelost. Verder waren er natuurlijk ook in de huidige situatie naleveringen en ook daar was de communicatie heel goed.
Peter Wouters is echt een topper die alles heel goed met ons heeft geregeld en Rene Stigter heeft de installatie verzorgd. Echt grote klasse, wij zijn heel blij!
FOTO VAN LEON & GONNIE VERSCHOOR
REACTIE VAN NIENKE
Wat een prachtig blad, hoe heet die kleur en wat voor materiaal is het?
REACTIE VAN LEON
Het blad is van Keramiek. Wit met een marmer design.
REACTIE VAN NIENKE
Prachtig, veel plezier ermee en bedankt voor de reactie! :)
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Ruut van Baarlen op vrijdag 26 nov 2021 21 | vestiging Rotterdam
Goed inlevings- en meedenk vermogen van de verkoopster. alle gemaakte afspraken tijdens verkoop, zoals levering en plaatsing klopten allemaal als een bus. Uitstekende plaatsing door vakmensen.
FOTO VAN RUUT VAN BAARLEN
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken samengesteld”
Door Ingrid Wijers op vrijdag 26 nov 2021 21 | vestiging Zaandam
Wij zijn ontzettend goed geinformeerd door Dennis en hebben samen met hem een mooie keuken samengesteld. Ook goede uitleg met kiezen van apparatuur, alles is ook keurig geplaatst zonder enig mankement en bovendien was de keuken na plaatsing ook al schoon!
FOTO VAN INGRID WIJERS
Reactie of foto toevoegen
“Op vriendelijke wijze geholpen”
Door J van der Veen op vrijdag 19 nov 2021 21 | vestiging Veendam
Door medewerker van Keukenloods op een duidelijke en vriendelijke wijze geholpen bij het samenstellen van de nieuw keuken. Tijdens het verdere verloop m.b.t bestelling en aflevering correct op de hoogte gehouden.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken”
Door Van Ingen op dinsdag 16 nov 2021 21 | vestiging Zaandam
Wij hebben complete keuken gekocht en zijn deskundig en vriendelijk geholpen ook tijdens telefoontjes met vragen die wij nog hadden werden netjes afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke medewerkers”
Door P.H. Debets op dinsdag 16 nov 2021 21 | vestiging Zaandam
Onze keuken verdiende - niet lang na de installatie - nog enkele aanpassingen. Geen probleem, zeiden de vriendelijke medewerkers van Keukenloods. In no time werden de benodigde aanpassingen besteld en gerealiseerd. Geen gezeur, geen geklaag over de verlangde (betrekkelijk geringen) aanpassingen, nee gewoon snel handelen, vriendelijke te woord gestaan en adequaat gehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenloods”
Door Peter Dirkx op zaterdag 13 nov 2021 21 | vestiging Nederweert
Keuken uitgezocht en besteld. Goede service van de medewerker en meedenkend.
Inmiddels geplaatst, alles compleet en goede montage. Wij zijn zeer tevreden.
Gr Peter Bertien Dirkx
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken”
Door Erik Dijkland op woensdag 10 nov 2021 21 | vestiging Alkmaar
Wij zijn zeer goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken. De verkoper Ber Blokker heeft ons van informatie voorzien en voorbeelden laten zie die we nodig hadden om de keuken uit te zoeken. Op de site van keukenloods konden we vooraf al alle apparatuur vinden die we wilden hebben ook een idee van de frontjes en het blad. In de winkel hebben we het bekeken en een keuze gemaakt.
FOTO VAN ERIK DIJKLAND
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over keuken, maar niet over verkoper”
Door Floris Dallinga op dinsdag 9 nov 2021 21 | vestiging Veendam
Onze keuken is op 27 september ingebouwd, wij zijn zeer tevreden over de uiteindelijke keuken. De materialen lijken tot dus ver van goede kwaliteit. Ook over de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteurs zijn wij erg tevreden. Het klanten contact met de service afdelingen verdient ook complimenten.
Met de specifieke verkoper hebben wij mindere ervaringen. Dit zit hem voornamelijk in zijn deskundigheid, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. Onze keuken moest herhaaldelijk aangepast worden omdat bepaalde zaken, door de verkoper geadviseerd, technisch onmogelijk bleken. Dit betrof zowel de advisering betreffende de bovenkasten en de kookplaat. Ook is gebleken dat afspraken maken met de verkoper lastig was, vermoedelijk dat er iets aan de hand is met het geheugen van deze verkoper. Hij kon zich herhaaldelijk van de gemaakte afspraken niets meer herinneren.

Gezien onze ervaringen met deze specifieke verkoper, zouden wij bij een volgende vervanging van de keuken niet met hem in zee gaan. De keuken werd verder volgens afspraak geleverd en zijn wij door de kwaliteit van de gebruikte materialen, de klantvriendelijkheid van service afdeling en de monteurs tevreden over het bedrijf.
FOTO VAN FLORIS DALLINGA
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Gre Drost op vrijdag 5 nov 2021 21 | vestiging Zaandam
Super goed geholpen in de vestiging in Zaandam. Geen vraag was te gek. De keuken staat ook heel goed in elkaar. Prima monteur. Niets anders dan lovende woorden over Keukenloods. Ben er heel blij mee. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Fam. P Hooijmans op vrijdag 5 nov 2021 21 | vestiging Alkmaar
De keuken is naar tevredenheid geplaatst. Er is goed naar ons geluisterd bij het bestellen van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de service”
Door Don Swanink op dinsdag 2 nov 2021 21 | vestiging Amsterdam
Ik heb een volledige keuken gekocht bij keukenloods Amsterdam. Ik ben erg tevreden over de service en het meedenken in de ideale opstelling van de keuken. Peter onze contactpersoon kwam met goede ideeën en dacht goed mee over bepaalde zaken waar wij niet eens aan gedacht hadden. Het enige minpunt is dat de vaatwasser die wij besteld hadden niet meer leverbaar was. Het alternatief wat werd aangeboden konden we aanschaffen tegen een meerprijs van eu 200,-. Dit vonden we erg jammer na telefonisch gebeld te hebben met de klantenservice zijn we eruit gekomen en hebben we de het nieuwer model gekregen tegen een meerprijs van EU 100,-. Al met al goed opgelost dus.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf nieuwe keuken”
Door Maril van goor op dinsdag 2 nov 2021 21 | vestiging Nederweert
We hebben goed advies gekregen en de monteurs waren heel vriendelijk en meedenkend.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door Martin Tiemessen op maandag 1 nov 2021 21 | vestiging Gaanderen
Zeer behulpzaam bij het samenstellen van onze keuken. Meerdere keren in Gaanderen geweest om samen tot een hele mooie samengestelde keuken te komen. Keuken werd keurig op tijd geleverd en gebouwd.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf van nieuwe keuken is prettige ervaring”
Door G.J. Meijer op donderdag 21 okt 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Na eerst online onderzoek gedaan te hebben, door ervaringen van anderen bij Keukenloods terecht gekomen. Deze ervaringen bleken volkomen terecht, uiterst vriendelijk en bekwaam geholpen door Peter Wouters. Geen opdringerige verkooptechnieken maar gewoon serieus en vrijblijvend advies. Na aanschaf is bij installatie gebleken dat ook deze fase door Keukenloods goed geregeld is. Installateur Martin van MarkUS projects bleek een zeer secuur werkend persoon. Door toedoen van deze 2 mensen is de aanschaf en plaatsing van onze nieuwe keuken een prettige ervaring geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Een goede en fijne ervaring”
Door familie Hoos op woensdag 20 okt 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Heel prettig advies, waar Peter de tijd nam om met ons door alle mogelijkheden heen te lopen, voor en nadelen af te wegen, en daarmee de goede keuzes te maken. Helder en duidelijk, ook voor zaken waar wij niet direct aan gedacht hadden. De bestelling, levering en montage gingen ook allemaal helemaal goed, en de service erna voor wat restpuntjes was ook top! Al met al echt een hele goede en fijne ervaring, en o ja, we hebben een prachtige keuken staan nu!
Reactie of foto toevoegen
“De volgende keer weer naar Keukenloods”
Door Marjo op vrijdag 15 okt 2021 21 | vestiging Nederweert
Het is niet onze eerste keuken van keukenloods. Na onze eerste keuken van hun was het niet meer dan logisch dat de tweede weer van hun zou worden. Je word vriendelijk te woord gestaan en er word goed mee gedacht. Informatie over de levering en plaatsen is correct. De monteurs denken ook mee in het belang van jou. Er zat een kleine beschadiging in een deurtje. Dat is meteen opgenomen en snel hersteld. Bij een volgende keuken zal ik weer naar keukenloods gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Erg ontevreden”
Door D. Rodenburg op woensdag 13 okt 2021 21 | vestiging Utrecht
Ga hier niet naartoe. Zodra de handtekening is gezet is de service om te huilen. Een lijstje aan slechte ervaringen:
- De offerte zat vol fouten. Als leek zijn de offertes moeilijk te lezen, gelukkig kwamen we zelf op tijd achter fouten.
- De hulp in de winkel is niet ervaren genoeg. We hadden iemand die haar eerste keuken verkocht. Een proces vol fouten waar geen excuses voor worden aangeboden. Sterker nog: er zijn dingen beloofd die ze niet konden waarmaken. Vervolgens is er keihard ontkend dat ze dit hebben beloofd.
- De enige respons die je krijgt is: 'we willen niet in discussie over wie de fout is, maar laten we kijken naar een oplossing'. Ik heb nog nooit een klantenservice meegemaakt die verantwoordelijkheden zo erg van zich afschuift. Oplossingen zijn overigens niet in de trant van goed maken of een tegemoetkoming.
- Veel fouten worden toegeschreven aan de extreme drukte door corona. Het kan natuurlijk drukker zijn, maar dat is geen excuus voor de slechte kwaliteit. Ook moet je dan geen radiospotjes voor Keukenloods laten draaien om meer klanten binnen te hengelen die je toch niet kunt bedienen.
- Last but not least: de levering van de vaatwasser wordt telkens uitgesteld. Hoe mooi de beloftes ook waren vooraf, nu zegt Keukenloods slechts 'een tussenpersoon' te zijn en krijgen we via automatische gegenereerde mailtjes steeds te horen dat de levering weer een paar weken later wordt. Een echt goede klantenservice zou, zeker na alle slechte ervaringen, een persoonlijker manier hanteren.

De uitgebreide service tijdens het verkoopproces wordt na de handtekening omgezet in een onpersoonlijke service, waarin fouten niet worden toegegeven en je er maar mee te dealen hebt. Wij komen hier nooit meer terug.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie L keuken”
Door Peter Peijnenburg op dinsdag 12 okt 2021 21 | vestiging Zaandam
Wij hebben een L keuken gekocht We zijn vriendelijk en vakkundig geadviseerd en met ons budget hebben we een heel mooie keuken gekregen die vakkundig geinstalleerd is door Keukenloods.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Cameron Klein op dinsdag 12 okt 2021 21 | vestiging Roosendaal
Ik heb een kookeiland gekocht met 3 losse kasten. De verkoper heeft de keuken precies zo gemaakt als ik hem hebben wou! Perfecte service
Reactie of foto toevoegen
“Keukenloods”
Door Jack van Kaam op dinsdag 12 okt 2021 21 | vestiging Roosendaal
We zijn happy met onze keuken......In Roosendaal hebben ze ons goed geholpen met de keuze van de juiste materialen en apparatuur.......Alles werd netjes geleverd volgens afspraak en op de aangeven plek weg gezet. een min puntje, anders was het super goed geweest. Bij de bora kookplaat waren niet de juiste onderdelen geleverd om het afvoer kanaal aan te sluiten. Met een telefoontje is dit binnen een dag als nog geregeld zodat de keuken op tijd klaar was.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenloods”
Door Casper op woensdag 6 okt 2021 21 | vestiging Gaanderen
Wij hebben een keuken gekocht voor een vakantiewoning. De afgelopen jaren hebben wij voor onze vakantiewoningen inmiddels vier keukens bij de Keukenloods gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de goede adviezen, de levering volgens afspraak en vooral de kwaliteit van de keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie blauwe keuken”
Door Peter Risseeuw op dinsdag 5 okt 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Keuken gekocht en geplaatst door keukenloods. Heel goede monteur werkt netjes en snel, enig min puntje blauwe keuken is geleverd met witte plinten, deze konden niet in het blauw worden geleverd volgens verkoper. Dat is jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Familie Zwarteveld op dinsdag 5 okt 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Goed geïnformeerd over hoe en wat we het beste konden nemen door de verkoper en regelmatig op de hoogte gehouden en op af gesproken datum ook geleverd het was allemaal perfect geregeld klasse!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne advies en goede tips”
Door Monica op maandag 27 sep 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Hier een keuken gekocht en prima geholpen (goed advies en tips gekregen). Ook levering en plaatsing ging geheel volgens afspraak. Plaatsing keuken ging voorspoedig op een paar kleine dingen na die in redelijke korte tijd, ondanks vakantieperiode, goed zijn opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Tom Admiraal op maandag 20 sep 2021 21 | vestiging Nederweert
Wij hebben een complete keuken uitgezocht, inc Bora en Quooker. Het was een prettig gesprek met goed advies. Ook bij het inmeten werd er goed geadviseerd en bij het installeren van de keuken waren de monteurs erg flexibel.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met nieuwe keuken”
Door Ron de Haan op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Nederweert
Een half jaar geleden een nieuwe keuken gekocht en deze is 3 maanden geleden geplaatst. De monteurs hebben erg goed hun best gedaan en de keuken natuurlijk vakkundig geplaatst, ook hebben ze alles netjes opgeruimd. Wij zij dus erg tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RON DE HAAN
Reactie of foto toevoegen
“Aanpassing huidige keuken”
Door Martijn Korremans op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Zwaag
Hebben goed meegedacht om onze huidige keuken aan te passen, zo tot een mooie keuken gekomen waar we heel tevreden mee zijn.
FOTO VAN MARTIJN KORREMANS
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met nieuwe keuken”
Door Bob Verboom op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Aangenaam gesprek met deskundige filiaalmanager. Er wordt goed meegedacht en voor alles is een oplossing! Plaatsen van de keuken hetzelfde verhaal: aardige vakkundige monteur was stipt op tijd en ook hier was de sky the limit, er moesten wat aanpassingen gedaan worden en dat was allemaal geen probleem. Ontzettend blij met mijn nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Antonie op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Zaandam
Super geholpen, erg klantvriendelijk. Luisteren goed naar je wensen en passen alles voor je aan. Volgende keuken word ook sowieso keukenloods!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door R El oussaidi op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Zaandam
Werden goed geholpen en keuken snel geleverd zijn hun afspraak nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Maickel van Moergastel op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Roosendaal
Super geholpen met de nieuwe complete keuken. Van begin tot en met oplevering goed en professioneel begeleiding. Een aanrader!
FOTO VAN MAICKEL VAN MOERGASTEL
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door willem damme op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Roosendaal
Het was prima geregeld en alles klopte ook de afleveringsdatum. Ook het plaatsen van de extra kasten en koelkast en afwas machine klopte tot in het kleinste detail precies volgens de tekening. De verkoper Walter Gelderblom verdient alle lof daar hij alle tijd en goede voorlichting gaf hoe alles moest komen.
FOTO VAN WILLEM DAMME
Reactie of foto toevoegen
“Betrokken medewerker”
Door M Brandhorst op maandag 13 sep 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Via vrienden hierheen gestuurd prima ontvangst en een zeer betrokken medewerker die niet iets wilde verkopen maar met ons meedacht hoe en wat de mogelijkheden waren via tekening

Aanvulling ontvangen 14 september 2021: Bijna alles is gedaan alleen nog nalevering oven week 38 en een onderplint die verkeerd was gezaagd verder prima afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet compleet”
Door Nick op dinsdag 7 sep 2021 21 | vestiging Zaandam
Slechte service keuken staat al een jaar en is niet steeds niet compleet nooit meer
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Jeroen op donderdag 2 sep 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Wat een fijne zaak is de Keukenloods in Waddinxveen! We zijn uitstekend geholpen door Peter Wouters. Het uitzoeken van onze nieuwe keuken was een feestje. Ook de service achteraf was heel goed! Dat hebben we bij andere zaken wel eens anders meegemaakt. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Luuk W op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Gaanderen
Volledige keuken gekocht bij Keukenloods Gaanderen. We hadden al enkele offertes van andere bedrijven, en wisten ondertussen wat we wilden. Bij de keukenloods was men in eerste instantie wat huiverig om met ons aan de slag te gaan (" ...we gaan niet zo maar voor niets een keuken ontwerpen en offreren" ...). Uitgelegd dat dit ook niet voor de vorm was maar dat we oprecht interesse hadden. De adviseur ontdooide wat en kreeg ons erg enthousiast doordat hij nog met best goede ideeën kwam. Doordat wij ook steeds enthousiaster werden, werd het uiteindelijk een zeer prettig advies gesprek met een mooi ontwerp en een scherpe prijs. Geheel tegen onze verwachting in bleek Keukenloods exact dezelfde luxe frontjes te kunnen leveren tegen de scherpste prijs. Toen besloten om het ' erop te wagen'. Leveringsafspraak gemaakt, en enkele maanden later werd de keuken geplaatst. Ondertussen werd er netjes contact gehouden middels een web portal waar status en voortgang en offerte terug te vinden zijn. De keuken werd netjes geplaatst, geheel volgens afspraak en de installateurs hadden het afval ook keurig gesorteerd en opgeruimd achter gelaten. Achteraf bleken er nog wel een paar rest puntjes te zijn. Een deurtje hing scheef, de kraan wiebelde een beetje en een deel van het aanrechtblad was niet erg strak uitgelijnd. met name dat laatste irriteerde wat. Omdat er nog een nalevering gepland stond van de spatranden, werden deze punten na overleg meegenomen bij de nalevering. De installateur heeft vervolgens al deze puntjes helemaal netjes opgelost. Wat ons betreft dus een dikke pluim aan keukenloods voor de scherpe offerte en de goede service!
FOTO VAN LUUK W
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede ervaring”
Door Nienke Eversdijk op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Amsterdam
Super goede ervaring met keukenloods Amsterdam. Wij hebben een keuken gekocht in de lockdown. Daardoor was de showroom niet open. De verkoper kwam bij ons thuis en was super vriendelijk. Hij wist onze wensen precies om te zetten in een tekening. De prijs van de keuken was ook top, dus we hebben vrij snel besloten dat we over gingen tot aankoop. De keuken werd keurig op tijd geleverd en is volledig naar wens! Super goede ervaring dus.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd en geplaatst”
Door AvdV op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Zaandam
Al mijn derde keuken gekocht bij de Keukenloods en ik zou hier zo nog een keuken kopen! Altijd super goed geholpen. Kwalitatief zeer goede keukens en betaalbaar.
FOTO VAN AVDV
REACTIE VAN MIKE
Prachtige keuken! Welke kleur is dit en van het blad? wij zijn op zoek naar een vergelijkbaar design. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goed gedaan”
Door Cagdas op vrijdag 6 aug 2021 21 | vestiging Amsterdam
Happy with Keukenloods - they handled our project professionally, delivered the material on time, installed the kitchen on time and also managed any problems with great effort!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Jaap Hoeksma op maandag 2 aug 2021 21 | vestiging Zaandam
Goed geholpen door Marcus, begon gelijk te vragen wat de wensen en hoe de keuken eruit moest komen te zien. Al schetsend, pratend en informerend kwamen we al gauw op een idee. Details en hoe bepaalde dingen eruit komen te zien, vrij rond kijkend en aandacht in het overleg. Lekker bakje koffie en de keuken stond op papier. het verdere verloop van detail tekeningen, het opmeten thuis waar de keuken geplaatst wordt zorgvuldig en goed in overleg uitgevoerd. Aflevering van de keuken was tip top in orde. Gewoon goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“In een keer compleet”
Door Trijn de jonge op zaterdag 31 jul 2021 21 | vestiging Veendam
Nemen alle tijd voor je en denken met je mee.

Aanvulling ontvangen 9 augustus 2021: Een complete keuken. Eindelijk een keuken gekocht waar alles in 1 keer compleet was. Toppy.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop 2 keukens”
Door jan nieuwenhuis op donderdag 29 jul 2021 21 | vestiging Gaanderen
Wij hebben 2 keukens gekocht in Gaanderen een voor ons en een voor onze dochter die van ons bevalt prima, maar onze dochter heeft heel veel problemen met de achterwand van de keuken heeft inmiddels de 3e achterwand en is nog niet goed, dat is heel jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Kees de Bie op dinsdag 27 jul 2021 21 | vestiging Rotterdam
Hele proces van 1e bezoek showroom, ontvangst, communicatie, keukenontwerp, offerte, eerlijke prijsstelling, opdracht, communicatie over levering en montage vooraf, levering en montage perfect gelopen. Alles in 1x 100% goed bij oplevering, wie doet het Keukenloods na in 2021. Ga zo door.
FOTO VAN KEES DE BIE
Reactie of foto toevoegen
“Alles inclusief”
Door fred op maandag 26 jul 2021 21 | vestiging Zaandam
de keuken is geworden wat we wouden. alles was erbij

Aanvulling ontvangen 10 augustus 2021: Keuken is geleverd en zelf geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Grote L vormingen eiken keuken”
Door Buscher op zondag 25 jul 2021 21 | vestiging Amsterdam
Wij hebben een grote L vormingen eiken keuken met alle apparatuur gekocht. Kregen erg goed advies. Er is later nog het een en ander veranderd en dat was allemaal geen probleem. De afwikkeling en installering ging soepel en prima. We werden goed geïnformeerd over levertijden e.d. Als er wat was, werden we prima geholpen en nog steeds. We zijn er erg blij mee.
FOTO VAN BUSCHER
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Geenia Jameson op zaterdag 24 jul 2021 21 | vestiging Zaandam
Ik heb een positieve ervaring met Keukenloods. Ik ben geholpen door een verkoper die Fredy heet. Erg aardig en legt alles goed uit. Ondanks Corona heb ik mijn keuken kunnen bestellen. Heb telefonisch goed contact gehad met de verkoper. Ze zijn klantvriendelijk. Je wordt hartelijk ontvangen en goed geadviseerd. Ik ben dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“De volgende keuken hier weer”
Door Joke Fonk op vrijdag 23 jul 2021 21 | vestiging Amsterdam
Denken goed mee, oplossingsgericht en goede adviezen. Staan ik contact met een hele goede en vriendelijke keukenplaatser, ik zou hier bij een evt volgende keuken zo weer naar toe gaan, ook al moet ik er ruim een uur voor rijden!
FOTO VAN JOKE FONK
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door T. Huisman op donderdag 15 jul 2021 21 | vestiging Zwaag
Wij hebben keuken gekocht. Samen ontworpen met verkoper Ronald. Kookgedeelte + schiereiland. Keurig geplaatst door vakmensen. Er ontbrak geen enkel onderdeel bij plaatsing. Heel blij en super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie en degelijke keuken”
Door Annelize H op woensdag 14 jul 2021 21 | vestiging Amsterdam
Verkoper was klantgericht tot 3 dagen na de handtekening, daarna waren hij en de gehele vestiging niet of nauwelijks bereikbaar. Jammer van dat gedoe rond de prijs (als je vandaag tekent krijg je 1500 extra korting), had ook anders gekund. De keuken is goed geplaatst en het resultaat is een hele mooie en degelijke keuken, met goede service van zowel de keukenplaatser als het hoofdkantoor achteraf, voor die kleine dingetjes om het helemaal perfect te krijgen. We zijn in die zin dus een zeer tevreden klant.
FOTO VAN ANNELIZE H
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Gert Cupido op woensdag 14 jul 2021 21 | vestiging Zwaag
Wij hebben een keuken gekocht in de coronatijd en we moesten alles online regelen. Het was niet eenvoudig, maar uiteindelijk is alles binnen de gestelde termijn, inclusief sloop oude keuken, gerealiseerd. Een prachtig resultaat en alles voldoet ruim aan onze verwachting.
FOTO VAN GERT CUPIDO
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke benadering”
Door Antoinette van Bree op woensdag 14 jul 2021 21 | vestiging Gaanderen
Persoonlijke benadering, goed advies en service, goede prijs - kwaliteitsverhouding. Ik ben heel blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Wim en Monique op woensdag 14 jul 2021 21 | vestiging Nederweert
Verkoper dacht mee. Erg behulpzaam en hield goed rekening met onze wensen. Levering zoals vantevoren afgesproken. Levering verliep vlot en er werd goed gecontroleerd op beschadigingen. Keuken loods zeer zeker een aanrader mbt aankoop- service en prijs
FOTO VAN WIM EN MONIQUE
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Bernard van Gils op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Drunen
In corona tijd, Maart 2021, hebben wij onze keuken ontworpen en samengesteld bij Keukenloods in Drunen. De communicatie ging geheel via de computer met video bellen. Was wel spannend, om zonder een keuken in het echt te zien, deze samen te stellen. We hadden wel specifieke wensen. Offerte werd opgemaakt en deze was tot in de kleinste details uitgewerkt. Kleur en materiaal van werkblad zou nog later gewijzigd mogen worden, zonder extreem hoge kosten. Op een gegeven moment mocht de winkel open voor slechts 2 personen. Toen bleek dat we toch erg graag een ander werkblad wilden, een andere kraan en een andere spoelbak. We zijn toen vriendelijk geholpen en tot verrassend resultaat gekomen. We hoefden voor de upgrade niets extra's te betalen.
Na een week of 10 werd de keuken geleverd. Alles was compleet en zonder beschadigingen. Op twee kleinigheden na. In de stol zat een fabrieksfoutje en een heel klein stukje van het graniet. Deze zijn later perfect gerepareerd. Ook is er later de verlichting aangebracht. Dit alles ging op een zeer professionele wijze. Een dikke pluim voor:
- De verkoper (Maurice), die ons vriendelijk en vakkundig heeft geholpen.
- De monteur Bas Jansen van Woodworks Jansen die onze complexe keuken perfect heeft geïnstalleerd.
- De monteur van Lion Stone, die de kleine beschadiging perfect repareerde.
- De Service monteur van Keuken Magazijn (Toine) die de verlichting later zeer mooi en zonder beschadigingen alsnog heeft aangebracht.
We zijn superblij met onze keuken. Het is precies geworden wat wij in gedachten hadden. En dat voor een mooie prijs. Alles bij elkaar scheelde dit duizenden euro's in vergelijking met de uiterste prijs van de Keukenkampioen. (Daar ging het offerte traject alles behalve prettig. Verkoper dacht uit te maken welke apparatuur er in moest, en de offerte prijsopgaaf werd onder de neus teruggenomen. We zouden een nieuwe krijgen, maar dat is nooit meer gebeurd.) Wij kunnen Keukenloods Drunen van harte aanbevelen. Ga er zeker langs als u een nieuwe keuken wilt aanschaffen.
FOTO VAN BERNARD VAN GILS
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Adriaan Dönszelmann op maandag 28 jun 2021 21 | vestiging Zaandam
Op basis van een ontwerp dat wij al hadden zijn wij zeer adequaat geholpen bij het maken van keuzes om tot een keuken te komen die aansluit bij onze wensen en past binnen ons budget. Het was geen enkel probleem om op een later moment nog wijzigingen door te voeren. Alles is netjes op tijd geleverd en snel en vakkundig in één dag geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende hulp gehad”
Door de Wildt op maandag 21 jun 2021 21 | vestiging Drunen
De verkoper heeft me na de aanschaf en tijdens de installatie uitstekend geholpen en geïnformeerd. Veel beter dan ik had kunnen/mogen verwachten.
FOTO VAN DE WILDT
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Judith op maandag 21 jun 2021 21 | vestiging Zaandam
Korte lijnen, goede communicatie, levertijd conform afspraak. Blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Thomas op donderdag 10 jun 2021 21 | vestiging Amsterdam
Keuken aangeschaft met veel uitzonderingen vanwege de reeds aanwezige apparatuur en verschillende maten van de muren. Vanaf het begin goed geholpen werd meegedacht in oplossingen en een prachtig eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Will Gorissen op woensdag 9 jun 2021 21 | vestiging Roosendaal
We zijn perfect geholpen door Gert Jan. De keuken werd exact op tijd geleverd en zeer vakkundig geplaatst door de monteur. Er was geen enkel onderdeel dat beschadigd en/of defect was. Dus zeer tevreden over onze keuken!!!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze nieuwe keuken”
Door Tijs op woensdag 9 jun 2021 21 | vestiging Roosendaal
Van het begin af aan zijn wij goed geïnformeerd en was er ruimte om samen creatief/kritisch naar het ontwerp te kijken. Gedurende het hele traject was er goed contact te krijgen om samen te overleggen. De uiteindelijke montage en afwerking was goed en mooi en volgens afspraak. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN TIJS
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Robin van Thuijl op vrijdag 4 jun 2021 21 | vestiging Nederweert
Dit is inmiddels de 2e complete keuken die ik bij ze koop! Wederom dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie en praktische keuken”
Door Wim op vrijdag 4 jun 2021 21 | vestiging Zwaag
Na aanvraag zat er de volgende dag een vertegenwoordiger aan de keukentafel. Er werd goed meegedacht en hebben een mooie maar vooral ook praktische keuken samengesteld voor een mooi budget! Ook de aftersales is goed op orde!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hanneke op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Alkmaar
We zijn zeer tevreden over keukenloods. Ze hebben een mooie keuken geleverd waar we iedere dag van genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Manja Kramer op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Zaandam
Prachtige keuken. Fijn geholpen en meegedacht over de opstelling en keuzes.

Aanvulling ontvangen 2 juni 2021: Is al geleverd en volop in gebruik.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Judith Kosters op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Roosendaal
Vanaf het eerste geplande bezoek werd er door de medewerker van Keukenloods meegedacht in onze wensen. Hoevaak wij de plannen ook wijzigden. Hij kwam met alternatieven en deed suggesties. Ook de uitvoering en installatie was prettig en aangenaam. Nu heb ik eindelijk de keuken die ik wil. Ik koos voor een zwarte keuken met composiet blad in een grijze kleur. Dat in combinatie met een betonlook vloer is een prachtig geheel en passend bij onze wensen. Mijn 1e keuken, waarbij alles in één keer goed ging.
FOTO VAN JUDITH KOSTERS
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marian de Reus op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Roosendaal
Een keuken koop je niet iedere dag en dan is het vooral fijn als je geholpen wordt door iemand die er verstand van heeft en met je meedenkt! Wij waren ontzettend blij met onze verkoper Riccardo de Zwart en zouden het iedereen aanraden een afspraak te maken bij de vestiging in Roosendaal!
Reactie of foto toevoegen
“Plezierige ervaring”
Door Samantha Valentijn op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Zeer aardige, behulpzame, meedenkende medewerker (Peter) die ons al 2 keer een mooie keuken incl inbouwapparatuur heeft verkocht! Een hele goede service en plezierige ervaringen rijker!
FOTO VAN SAMANTHA VALENTIJN
+ Toon extra foto van Samantha Valentijn
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Mitchell op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Zaandam
Keukenloods denkt goed met je mee en luistert goed naar al je wensen. Ik zal keukenloods aan iedereen aanraden!

Aanvulling ontvangen 2 juni 2021: Ik heb een complete keuken gekocht deze is bezorgd en gemonteerd. Dit is erg goed bevallen en alles is conform afspraak afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Harry Scholtmeijer op maandag 31 mei 2021 21 | vestiging Nederweert
Heel plezierige keukenwinkel met fijn personeel! We kwamen met een globaal idee voor een nieuwe keuken, en er werd hierin op een heel constructieve manier meegedacht: wat kan wel en wat niet, wat is handig om te doen, wat staat goed of juist niet, etc.
Alles is verder perfect volgens planning verlopen, prima monteurs die de keuken geplaatst hebben en wij zijn enorm tevreden over het eindresultaat. Absolute aanrader om hier je keuken aan te schaffen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken”
Door wiecher speelman op woensdag 26 mei 2021 21 | vestiging Veendam
aardig personeel, begripvol en adequaat; kwalitatief een goede keuken gekregen, goed geleverd en geinstalleerd. wij zijn tevreden.
FOTO VAN WIECHER SPEELMAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Kluitenberg op woensdag 26 mei 2021 21 | vestiging Veendam
In oktober vorig jaar een keuken gekocht bij deze vestiging. Hierbij super goed geholpen en er werd goed meegedacht in onze wensen. Mochten meerdere keren de proefstukken meenemen naar huis om het thuis nogmaals te bekijken bij het eigenlijke lichtinval. Uiteindelijk werd de keuken begin maart geleverd (na goed overleg door uitstel van onze kant). Ook de levering werd keurig uitgevoerd en de bezorgers gingen niet eerder weg dan dat ze zeker wisten dat alles aanwezig was. Wij zijn zeer tevreden met de service en onze nieuwe keuken!
FOTO VAN FAM. KLUITENBERG
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Jasper van den Heuvel op woensdag 26 mei 2021 21 | vestiging Alkmaar
Afgelopen winter hebben wij een keuken gekocht voor ons nieuwe huis. Volgens afspraak werd deze 12 weken later door een vakkundig man geinstalleerd. Inmiddels maken we al een tweetal maanden zeer prettig gebruik van de nieuwe keuken en is zelfs mijn vrouw erg tevreden. En dat wilt wat zeggen! (grapje!)
FOTO VAN JASPER VAN DEN HEUVEL
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Han du Pau op donderdag 20 mei 2021 21 | vestiging Amsterdam
We werden erg goed geholpen, ontvingen de offerte snel. Er werd goed in onze wensen meegedacht. Inmiddels is de keuken geplaatst naar alle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Pim op woensdag 19 mei 2021 21 | vestiging Gaanderen
We hebben een keuken gekocht. We zijn erg goed geadviseerd. Er werd gelijk een montage datum bevestigd bij aankoop van de keuken perfect gewoon.
FOTO VAN PIM
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Arie en Addy van Santbergen op woensdag 19 mei 2021 21 | vestiging Roosendaal
We hebben bij keukenloods super goede tips gekregen, zodat we onze droomkeuken nu zo hebben zoals we wilden. Dank hiervoor!
FOTO VAN ARIE EN ADDY VAN SANTBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Joke mensinga op woensdag 19 mei 2021 21 | vestiging Veendam
We werden prettig geholpen, alle tijd werd genomen. Men dacht met ons mee.

Aanvulling ontvangen 20 mei 2021: wij hebben een complete keuken gekocht. We werden goed geholpen bij het uitzoeken. Met een koel/diepvriescombinatie, een inductiekooplaat, afzuigkap, carousselkast en een vaatwasser. Wij hebben de keuken in eigen beheer laten plaatsen. Er ontbrak een mat voor de carousselkast en de lademeenemer werkte niet. Die werden vlot nagezonden. De keuken wordt volop gebruikt en wij zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M.J.L. Obdam op woensdag 19 mei 2021 21 | vestiging Zwaag
In de winkel werden we keurig geholpen. Bij vragen tussen het bestellen en afleveren snel een passend antwoord. We hadden 1 probleempje met de oven en dat hebben ze heel snel voor ons opgelost. De monteur die de keuken kwam plaatsen werkte zeer netjes. Eerst karton op de vloer (was nog de cement dekvloer en daar werd alles opgezet). Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm soepel verlopen”
Door Nina op woensdag 19 mei 2021 21 | vestiging Zaandam
Voordat we bij keukenloods terecht kwamen, waren we al bij een aantal andere keukenverkopers geweest. Bij keukenloods merkte we al snel dat de service veel minder 'pusherig' was dan bij andere zaken. We zijn goed geholpen bij het uitzoeken van onze keuken, de levering verliep perfect en ook wijzigingen qua apparatuur op het laatste moment waren geen probleem. Heel blij dat we ook voor montage gekozen hebben. De hele aankoop van ontwerp tot montage is enorm soepel verlopen, we hebben keukenloods dan ook bij verschillende vrienden aangeraden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende dienstverlening”
Door Daan A. op woensdag 19 mei 2021 21 | vestiging Rotterdam
Keukenloods was de tweede keukenzaak die wij bezochten. We dachten al een goed beeld van onze wensen te hebben (indeling, functionaliteit, apparatuur), maar zijn bij Keukenloods daadwerkelijk geadviseerd over wat wel/niet nodig is. In plaats van dat zaken ons aangepraat zijn, zoals je tegenwoordig bij een keukenzaak verwacht, is ons juist geadviseerd om e.e.a. weg te laten. Wij ontvingen een offerte welke aan alle wensen voldeed, tegen een bijzonder nette prijs. Overige dienstverlening was uitstekend, waaronder het nog kunnen aanpassen van de maatvoering toen de bestelling al geplaatst was. Onze keuken is ongeveer twee maanden geleden geplaatst en functioneert naar behoren. De keukenkastjes en indeling zijn kwalitatief erg goed!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Bas Beekhuijs op woensdag 19 mei 2021 21 | vestiging Zaandam
Ondanks de Coronapandemie werden we goed digitaal geholpen en is de verkoper kort langs geweest om een aantal panelen te laten zien. Ook het inmeten was geheel coronaproof. Top.
FOTO VAN BAS BEEKHUIJS
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Dennis en Jenny op dinsdag 18 mei 2021 21 | vestiging Waddinxveen
Peter Wouters heeft goed met ons meegedacht en alles was snel en fijn geregeld. Door de corona maatregelen was het uitzoeken van bijpassende tegels nog een uitdaging, maar ook daarin dacht Peter mee en konden we we samples van de deurtjes en werkblad op komen halen om rustig thuis naast de nieuwe tegels te leggen. Ook de installatie door Martin Markus was top geregeld. De keuken zit er superstrak in. We zijn erg tevreden met onze keuken en de verleende service.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door Laura op zaterdag 15 mei 2021 21 | vestiging Veendam
Wij hebben onze keuken gekocht bij de Keukenloods. We zijn ontzettend goed geholpen en er werd goed met ons meegedacht. Door de grote drukte bleek de gouden gootsteen die we hadden uitgezocht niet leverbaar, hier werd meteen over gebeld en er werden verschillende opties bij ons neergelegd voor een soortgelijke. Uiteindelijk een nog mooiere gootsteen gekregen dan we in eerste instantie hadden uitgezocht. Ze waren heel open en transparant over de voor- en nadelen van bepaalde keuzes die we moesten maken en hierdoor hebben we een keuken waar we heel erg blij mee zijn, van goede kwaliteit. Levering was op afgesproken moment en alles was compleet. Er waren geen beschadigingen en alles werkte meteen.
FOTO VAN LAURA
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Desiree en Jos op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Gaanderen
Wij zijn zeer goed geadviseerd door team Gaanderen. We hebben een prachtige keuken gekocht en zijn top geïnformeerd over de apparatuur en opstelling tijdens het oriëntatie gesprek. Alles werd keurig geïnstalleerd. Helaas was er sprake van een kleine beschadiging, maar dit werd zeer snel en netjes opgelost. Wij komen hier zeker terug.
FOTO VAN DESIREE EN JOS
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenloods
aAlkmaar (45 ervaringen), Koedijkerstraat 29, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 515 22 73
bAlmere (36 ervaringen), New Yorkweg 111, 1334 NB Almere, tel 036 - 529 03 03
cAmsterdam (113 ervaringen), Sijsjesbergweg 1, 1105 AL Amsterdam, tel 020 - 365 45 94
dDrunen (32 ervaringen), Thomas Edisonweg 4, 5151 DJ Drunen, tel 0416 - 53 47 51
eGaanderen (87 ervaringen), Slakweg 84, 7011 EZ Gaanderen, tel 0315 - 34 04 04
fNederweert (40 ervaringen), Pannenweg 426, 6031 RK Nederweert, tel 0495 - 62 53 83
gRoosendaal (91 ervaringen), Belder 12c, 4704 RK Roosendaal, tel 0165 - 56 74 40
hRotterdam (64 ervaringen), Stadionweg 37A, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 203 59 80
iUtrecht (58 ervaringen), Europalaan 95 B, 3526 KP Utrecht, tel 0226 - 35 53 40
jVeendam (78 ervaringen), Transportweg 18, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 74 50 08
kWaddinxveen (138 ervaringen), Kanaaldijk 36D, 2741 PA Waddinxveen, tel 0182 - 61 22 22
lWatergang (16 ervaringen), De Dollard 4, 1454 AV Watergang, tel 020 - 436 33 93
mZaandam (233 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 30 30
nZwaag (50 ervaringen), De Factorij 63A, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 26 82 06
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.