Feedback
6,0

Michel Oprey en Beisterveld Natuursteen

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Limburg & Utrecht)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Michel Oprey en Beisterveld Natuursteen
Al meer dan 40 jaar is Michel Oprey & Beisterveld actief in het vinden van nieuwe soorten natuursteen, het ontwikkelen van nieuwe trends en het vermarkten van de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.
10+ beste vloeren
Alle Top Vloerenwinkels (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste vloerenwinkels met ruim 2.000+ ervaringen over meer dan 600 beoordeelde vloerenzaken. Voorkom een miskoop bij het kopen van een vloer met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Michel Oprey en Beisterveld Natuursteen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet tevreden”
Door jp op dinsdag 17 apr 2018 '18 | vestiging Vianen UT
Niet tevreden met dit bedrijf. Dure tegels met houtmotief door dit bedrijf geleverd gekregen. 30% van deze tegels vertoonden een onjuiste, vlekkerige kleurstelling. Omdat ergens in een showroom één tegel ligt met eenzelfde afwijking werd dit niet opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Showroombezoek”
Door Dmitry Perets op zaterdag 20 feb 2016 '16 | vestiging Vianen UT
We kwamen met hoge verwachtingen na alle advertenties over "de grootste leverancier van Benelux", maar het bleek echter een complete tegenvaller. Een ruime showroom inderdaad, maar bijna elke product die wie kozen was niet leverbaar in gewenste maten of in gewenste afwerking of helemaal niet. We kregen dus geen gevoel van ruime keuze, zeker niet van flexibiliteit. Bovendien verkopen ze alleen via tussenpartijen, dus je moet zich beperken tot tegelzetters die in hun lijst staan, en de hele proces wordt iets ingewikkelder. En waarvoor eigenlijk...?
Reactie of foto toevoegen
Vestigingen Michel Oprey en Beisterveld Natuursteen
Website: mo-b.nl
aEcht , Havenweg 18, 6101 AB Echt, tel 0475 - 417 000
bVianen UT (2 ervaringen), De Limiet 21A, 4131 NR Vianen, tel 030 - 241 70 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.