Feedback
9,8

Poggenpohl Den Bosch

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
poggenpohldenbosch.nl/
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Poggenpohl Den Bosch
Hier komt alles samen
Unieke keukenontwerpen met aandacht voor details, hoogwaardige apparatuur en originele oplossingen. Wij verbinden keuken en interieur creatief met elkaar.

Kijk
Kom naar de showroom van Poggenpohl Den Bosch en beleef het zelf!

Voel
Laat u meevoeren in het concept van Poggenpohl en ervaar leven, wonen en koken in uw stijl.

Creëer
Ga samen met onze professionele interieur-architect aan de slag en ontwerp uw droomkeuken.

Samen
In samenwerking met Poggenpohl Den Bosch wordt een totaalplan van uw stijl gecreëerd.
Ervaringen
Er zijn 113 ervaringen over Poggenpohl Den Bosch. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren106 ervaringen
4 sterren6 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 112 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Een design keuken en service van A tot Z”
Door Leon & Marieke op woensdag 10 jul 2024 24
Wij sluiten ons volledig aan bij alle voorgaande reviews! In het voorjaar van 2023 zijn wij ons gaan oriënteren voor een nieuwe keuken. Na eerder hele slechte ervaringen te hebben gehad met de bekende keukengroep uit Waalwijk, maar ook geen beste indruk na twee verkennende gesprekken bij Nuva waar men geen tekeningen/offerte mee wilde geven (...) was het voor ons duidelijk dat wij dit keer voor kwaliteit en service van A tot Z wilden gaan. Na een speurtocht op internet en mede dankzij de reviews op deze website een afspraak gemaakt met Rene en Rob van Poggenpohl Den Bosch. De eerste keer in de winkel samen onze wensen doorgesproken (waaronder 2 vaatwassers, wat een luxe is dat :)) en naar verschillende materialen gekeken. Daarna is Rob tweemaal langs geweest bij ons thuis om de sfeer en inrichting van onze woning te proeven waarna tijdens een tweede gesprek wij adhv Rob zijn handgemaakte tekeningen het ontwerp hebben doorgesproken. Daarna volgde een volledig uitgewerkt ontwerp, inclusief lichtplan, en hebben wij nog enkele maanden de tijd genomen om na te denken, zonder dat dit gepaard ging met enige druk vanuit Rene of Rob. Uiteindelijk is onze keuken in juni opgeleverd en het is echt een plaatje geworden! Ja, je betaald zeker meer dan bij een gewone keukenzaak, maar als je uiteindelijk de offertes mbt gebruikte materialen en apparatuur tegen elkaar afzet valt dat verschil eigenlijk behoorlijk mee. En dan heb je dus wel een topkwaliteit design keuken met service van A tot Z door zowel Rene en Rob alsmede de monteurs die netjes en vakkundig te werk gaan! Zonder twijfel kunnen wij een ieder Rene & Rob van Poggenpohl Den Bosch aanbevelen!
FOTO VAN LEON & MARIEKE
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Maarten & Marlous op zondag 30 jun 2024 24
Eindelijk was het zover, we hebben grond gekocht waar we ons huis op gaan bouwen en een van de belangrijkste onderdelen is daarin toch wel de keuken. Zo lopen we op een dag door de Vughterstraat langs Poggenpohl. Even binnenkijken, alvast een beetje rondkijken wat er is, maar de keuken die doen we wel later. Na een zeer vriendelijk ontvangst door Rene gaan we met een afspraak weg en komen we een week later terug om rustig onze wensen met betrekking tot de keuken met Rob en Rene samen door te nemen. In dit gesprek gaat het niet alleen over hoe we de keuken zouden willen gebruiken, welke apparatuur erin komt, wat doen we in de keuken en wie staat er in de keuken, maar ook hoe ons dagelijks leven eruit ziet. Na een rondje door de showroom om te kijken wat we wel en niet zo mooi vinden, laten we Rob met onze wensen achter en is de volgende afspraak weer gepland. Het ontwerp van de keuken is klaar en niet alleen de keuken, Rob heeft ook een voorschot genomen op de binnenkant van het huis. Wat Rob heeft getekend past ons als een jas.
Na bijna 2 jaar is het eindelijk zover en is de keuken geplaatst. Willem heeft heel netjes de keuken geplaatst, uitleg gegeven, meegedacht in oplossingen om een boxje toch nog even netjes weg te werken. Het is tijd om te gaan koken en bakken. Elke dag is het weer genieten onze keuken waar het aanrechtblad groot en hoog genoeg is, apparaten mag gebruiken waar je heel blij van wordt. Borrelen, ontbijten en 's avonds gezellig eten aan de bar. Een droom die is uitgekomen. Rob & Rene super bedankt, wij gaan hier nog heel veel jaar van genieten!!
FOTO VAN MAARTEN & MARLOUS
+ Toon extra foto van Maarten & Marlous
Reactie of foto toevoegen
“Rob, Rene (en installateur(s), bedankt”
Door Ivo Brugman op zondag 12 mei 2024 24
Een compleet nieuwe keuken voor onze nieuwbouw woning die eind 2023 is opgeleverd. Het moment van aftekenen van de offerte is dus lang geleden maar de herinnering is vers. Rob en Rene hebben een geweldig concept, een combinatie van "keukentechniek en materialen" en daarnaast het "overall ontwerp", hoe de keuken komt te staan, waar komt deze te staan, hoe past de keuken het beste in de omgeving, kleurstelling (ook binnen de omgeving), etc. Een scala aan vragen die helpen om met hun hulp een nog beter beeld te vormen over wat je wilt en hoe je het wilt. Het idee van de nis komt bijvoorbeeld van Rob ondanks dat de bouwtekening natuurlijk geen nis liet zien. Er wordt dus wat verder gedacht dan tussen de lijntjes. Er is ruimte voor discussie, meningen en de stap naar bijvoorbeeld de kleurstellingen van de verschillende materialen werd gemakkelijk gezet, o.a. omdat Rob en Rene zich proberen (met succes) in te leven wat de klant wil, maar ook vooral proberen te laten zien hoe het er uit zal zien (kleurenschets). Ze zullen niet schromen om je te beschermen voor een keuze waar je spijt van krijgt (daarnaast natuurlijk ALLE vrijheid). De kwaliteit van dit proces en de prettige communicatie zijn verfrissend en van hoog niveau. Ook na plaatsing is de nazorg uitstekend, zelfs voor zaken die eigenlijk niet direct met de plaatsing te maken hadden. Service-minded en vriendelijk, geen loze beloftes, alles gaat in overleg en afstemming en beloftes worden waargemaakt. Wat ook het noemen waard is zijn de professionals die deze keuken plaatsen. Vast mensen, korte lijnen die bekend zijn met de producten. Wat meer over de producten: Siemens apparatuur (grote koelkast, medium vriezer, vaatwasser 2x combi oven) en Bora als kookplaat. Een groot kookeiland met aparte kastenwand en een nis die wat extra's geeft voor de hele opzet. Quooker kraan en ruime spoelbak. Kasten met uitschuif lades in de kastenwand. Aan het einde van het kookeiland een plaats voor drie barkrukken, brede lades en een aantal ondiepe lades met houten inlegvakjes (2 onder de kookplaat en elders nog eentje). Stroom/USB boven op het eiland (en van de Bora installatie) en ook in de nis extra stroomvoorziening. De verlichting in de nis is van eigen hand. Ik zou morgen weer een keuken kopen bij Poggenpohl. Rob, Rene (en installateur(s), bedankt!
FOTO VAN IVO BRUGMAN
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Esther en Wido op vrijdag 10 mei 2024 24
Nadat wij enkele jaren geleden in onze oude woning in Apeldoorn een nieuwe keuken hebben geplaatst bleek er na 7 jaar toch wel een kwaliteitsdingetje te zijn. Voor de meeste niet zo spannend maar voor een perfectionist toch wel te zien. Daarop is besloten om in onze nieuwe woning voor een kwaliteitskeuken te gaan. Na wat zoekwerk op het internet viel de naam Poggenpohl. Maar waar koop je nu zo'n keuken. Niet in Apeldoorn maar getrouwd met een Brabantse en familie in die regio kwamen we terecht bij Rene en Rob. Een afspraak was snel gemaakt en daar hebben we het eerste gesprek gehad met Rene. Een open en eerlijk gesprek waarin Rene duidelijk aangaf hoe en wat. Een eerste globale prijsindicatie en de verwachtingen vanuit onze kant. Daarna was een tweede gesprek gepland waarbij Rob onze wensen noteerde en een uitgebreide uitleg over de gekozen materialen etc. Hierna is ook een bezichting van onze oude woning en de nieuwe ingepland. Rob wilde graag een gevoel krijgen van onze smaak en kijken of de gekozen materialen matchen in de woning. Na deze bezichting kregen wij naar ca. 2 weken een uitnodiging om in Den Bosch langs te komen om het definitieve ontwerp te bekijken. Werkelijk aan alles was gedacht. Rob weet wel hoe je mensen enthousiast kunt krijgen. Een schitterend ontwerp, geluisterd naar onze wensen, een lichtplan met een Occhio lamp en een stalen deur naar de bijkeuken. De keuken ook helemaal naar onze wens dus het akkoord was snel rond. Keuken is daarop vakkundig geplaatst op de gewenste datum en ondanks wat kleine dingetjes die perfect zijn opgelost genieten wij van onze prachtige keuken. Vandaag kwam de aannemer even kijken en het eerste wat die zei was die keuken is echt kwaliteit. Mooi om te horen maar vooral ook een dik compliment naar Rene en Rob. Toppers met een passie voor het vak!
FOTO VAN ESTHER EN WIDO
+ Toon extra foto van Esther en Wido
+ Toon extra foto van Esther en Wido
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Eddy Rutten op dinsdag 30 apr 2024 24
Na de aankoop van onze nieuwbouw woning eind 2021, was het natuurlijk ook tijd om een keuken uit te zoeken. Wij hadden voor ons zelf reeds een ontwerp gemaakt naar onze ideeën na de eerste afspraak medio medio februari 2022 om onze wensen door te nemen volgde al snel de 2e afspraak. Rob had een ontwerp gemaakt, dat wel afweek van het geen wij initieel wilde, maar eigenlijk wel een stuk strakker was. Uiteraard hebben we dat even laten bezinken en daarvoor kregen we ook alle tijd. Voor het leiding werk waren de maten reeds doorgegeven dus ook vanuit die hoek geen druk om snel te moeten beslissen. Onze keuze qua apparatuur moesten we ook nog definitief maken we twijfelden tussen Siemens en Miele. Dus om een goede indruk van de apparatuur te krijgen zijn we op advies van Rene naar een kookdemo van zowel Siemens als Miele geweest. Aangezien ik er van houd om alles wat "smart" kan smart te doen viel de keuze op Siemens. Alles moest de IQ700 serie worden zodat alles via Home Connect te bedienen was of om te zien hoe ver de bereiding was. In Juli 2022 hebben we de keuken gekocht, nu was het wachten op de oplevering. In februari 2023 kwam Siemens met de nieuwe serie uit, aangezien ze toen ook de stoomoven met vaste wateraansluiting introduceerde hebben we gelijk weer een afspraak gepland om te zien of we nog wijzigingen konden doorvoeren, dat was wederom geen probleem. Sowieso moest er apparatuur gewijzigd worden om dat bijvoorbeeld de kookplaat niet meer leverbaar was. Zodoende hebben in maart alles van de nieuwste lijn van Siemens gekozen. Ondertussen kwam de opleverdatum langzaam dichterbij, maar aangezien het bouwbedrijf daar slecht over communiceerde en de bouw uitliep hebben we de levering van de keuken moeten verplaatsen, dat was allemaal geen probleem. Uiteindelijk is de keuken in december 2023 geplaatst. Het leveren van de keuken was voor de bezorgers wel een uitdaging aangezien het aanrecht blad ruim 300Kg woog en ze maar met zijn 2e kwamen bezorgen, ze zeiden ook al dat alle kasten zwaar waren omdat die van Poggenpohl van degelijk materiaal gemaakt waren. De plaatsing van de keuken door Willem verliep bijzonder vlot zodat na de tweede dag het blad op het kookeiland gelegd kon worden, daarvoor werden er hulptroepen ingeschakeld en ook Rene kwam een handje helpen. Zoals al gezegd houd ik van smart apparatuur, zo is de verlichting onder het kookeiland Hue compatible en was het voor Willem wel nieuw om die Smartled RGB+CCT aan te sluiten. Bij het plaatsen viel het mij op dat er een klein krasje op de deur van de vriezer zat, zonder enige discussie werd er direct een nieuw deel besteld. Persoonlijk wacht ik altijd even om te ervaren hoe alles bevalt voordat ik een review schrijf. 2 weken geleden bleek dat van een van de lade geleider het veer mechanisme het begeven had. Toen ik Rene hierover belde werd er direct een planning gemaakt voor herstel waarbij er gelijk gekeken kon worden om alles nog eens af te stellen aangezien na initiële afstelling alles nog een beetje werkt. Dus nu na 4 maanden na oplevering van de keuken nog steeds dik tevreden over Poggenpohl.
FOTO VAN EDDY RUTTEN
+ Toon extra foto van Eddy Rutten
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Piet Thomassen op maandag 15 apr 2024 24
We hebben een complete nieuwe keuken bij Poggenpohl Den Bosch gekocht. Inclusief apparatuur(Miele), ontwerp, noodzakelijke verbouwing en inrichting. Na een gedegen advies en ontwerp werd e.e.a. professioneel door hun onderaannemers uitgevoerd en de keuken ingericht. Het gehele proces heeft best wel lang geduurd, vaklui en levertijd zorgde daarvoor. De verbouwing en inrichting duurde uiteindelijk 4 weken. We zijn erg blij met het resultaat, het werk fijn in onze nieuwe keuken en het geheel is strak en modern uitgevoerd. Hier kunnen we weer jaren me vooruit!
FOTO VAN PIET THOMASSEN
+ Toon extra foto van Piet Thomassen
+ Toon extra foto van Piet Thomassen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te raden”
Door Anneke Bruijn / Henk Corthals op dinsdag 9 apr 2024 24
Wij kochten bij Poggenpohl Den Bosch een prachtige Poggenpohl keuken met losstaande keukenkast en apparatuur van Miele. Van begin af aan hebben René Hoffmann en Rob van Berkel ons uitstekend geholpen, meegedacht, getekend, gewijzigd, opnieuw getekend. Niets was te veel en alles kon. Nu de keuken staat is hij nog mooier dan we hadden verwacht. Het plaatsen van de keuken ging met uiterste zorgvuldigheid en werd gecontroleerd en nog eens gecontroleerd. Wij zijn superblij met hoe het geworden is. Alles past perfect en is prachtig qua belijning. Eigenlijk jammer dat we maar één keuken nodig hebben, anders zouden we onmiddellijk weer naar Poggenpohl Den Bosch gaan. Zeer aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige ervaring”
Door Rene en Jannie op donderdag 22 feb 2024 24
In ons aangekochte appartement moest nodig een nieuwe keuken geplaatst worden. Naast de geijkte keukenleveranciers toch ook maar eens binnen gelopen bij Poggenpohl Den Bosch. Geen giga grote showroom maar (gelukkig) ook geen "snelle verkopers" met puntschoentjes en een koekoeksklokje om de pols. Nee gewoon iemand met verstand van zaken. Goede uitleg wat kan en niet kan. Duidelijk over de voor- en nadelen van keuzes die je maakt. En bovendien: hele mooie keukens. Na een verkennend gesprek een vervolgafspraak gemaakt. En dan blijkt dat zij meer voor je doen. Rob heeft ons appartement bezocht en een fraai ontwerp gemaakt, rekening houdend met de kleurkeuzes, lichtinval, verlichting, fantastisch. Na het doorspreken van het ontwerp moesten we het nog eens worden over de prijs. En dan blijkt dat Poggenpohl zich heel goed kan meten met de grote bekenden in Nederland. En je koopt dan kwaliteit. Het plaatsen van de keuken is zeer vakkundig, op tijd én compleet uitgevoerd. René, Rob en Willem, dank voor deze geweldige ervaring. Wij kunnen Poggenpohl van harte aanbevelen.
FOTO VAN RENE EN JANNIE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pieter op vrijdag 29 dec 2023 23
Volledig nieuwe keuken aangeschaft na erg goed en deskundig advies van Rob en Rene. Er werd erg goed naar ons geluisterd met een zeer persoonlijke aanpak. Rob en Rene hebben duidelijke een eigen expertise waarmee ze elkaar erg goed en naadloos aanvullen. Het door hen aanbevolen aannemersbedrijf werkte voor ons ook erg goed uit.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof voor Rene en Rob”
Door Ger Joosten op zondag 19 nov 2023 23
We sluiten ons aan bij alle positieve reacties uit eerdere recensies. Rob en Rene hebben ons goed begeleid in de keuze en samenstelling van onze prachtig mooie keuken, maar vooral ook in de noodzakelijke verbouwing en herinrichting van de hele verdieping. Wij zijn heel erg tevreden over het resultaat en alle lof voor Rene en Rob.
FOTO VAN GER JOOSTEN
Reactie of foto toevoegen
“Magnifiek”
Door Fam Brandt op zondag 13 aug 2023 23
Na vele keukens en winkels bezocht te hebben, toch nog één keer opnieuw een bezichtiging en offerte opvragen, nu bij Poggenpohl in Den Bosch. Hadden we dit maar eerder geweten, wat een warm bad. Gelijk duidelijkheid in mogelijkheden en prijzen, en nee geen druk om snel te beslissen en geen keus uit een cadeau in de vorm van een koffiemachine of een mixer. Een geolied bedrijf, zakelijk, technisch creatief en meebewegend. Vooral de onmacht voor ons tijdens de coronaperiode met zijn prijsstijgingen, onzekerheid materiaal, en lange wachttijden bij aannemers, kwam ook hier heel duidelijk een team naar voren die denken in mogelijkheden en klantvriendelijkheid. Zelfs de eerste contacten met betrekking tot een beschikbare aannemer hoorde bij de service. Na 2 jaar hebben wij onze warme keuken in ons gezellige huis. Van aanschaf tot kleurbepaling tot een huisbezoek tot plaatsing keuken en ontwerp lichtplan, niets meer dan lof. Hadden we dit maar eerder geweten, het bestaat nog echt. Dank Rene en Rob, koffie in gezellige koffiehoekje staat klaar, blijf vooral jullie service en klantvriendelijkheid behouden.
Reactie of foto toevoegen
“Proces van verheldering”
Door Mia op vrijdag 11 aug 2023 23
"Een keuken die goed past in mijn woonruimte", was de vraag waarmee ik bij Poggenpohl Den Bosch binnenstapte. Ik had toen nog geen idee wat voor keuken het zou moeten worden, maar dank zij René en Rob is dat stap voor stap helder geworden. In dit een proces van verheldering – dat uiterst plezierig is verlopen – zijn er meerdere veranderingen in het oorspronkelijke ontwerp aangebracht. Tot er een ontwerp lag dat perfect past bij mijn interieur. Hierbij werd ook goed gekeken naar gebruiksgemak en technische aspecten van de keuken.
Heel bijzonder van Poggenpohl Den Bosch vind ik de samenwerking tussen René en Rob. Samen zijn ze een fantastisch team, waarbij René heel sterk is in de technische en praktische kant van de keuken en Rob de creatieve kracht is. René en Rob namen alle tijd die nodig is om tot een ontwerp te komen dat helemaal aansluit bij mijn wensen. Ook de plaatsing van de keuken verliep zeer prettig, hiervoor was van tevoren alle aandacht zodat dit probleemloos kon verlopen. En als de keuken eenmaal was geplaatst werd nog een keer nagelopen of alles in orde is. Kortom, ik ben meer dan tevreden over de expertise en service van Poggenpohl Den Bosch. Dank zij René en Rob is mijn keuken een droomkeuken geworden waarvan ik nu iedere dag geniet! Beste René en Rob, heel veel dank voor alles! Met vriendelijke groet, Mia
FOTO VAN MIA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Floris van Ommeren op donderdag 3 aug 2023 23
Wij zijn vanaf het begin tot het einde van traject super begeleid door René en Rob. Van ontwerp van de keuken tot het installeren. Echt elke stap met persoonlijke aandacht, strakke communicatie en altijd denken in oplossingen. Kortom, wij zijn zeer te spreken over alles.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Maaike Donkers op vrijdag 14 jul 2023 23
Wij zijn in februari '22 bij René en Rob geweest i.v.m. verbouwing keuken. Na een paar minder goede ervaringen elders was het gesprek bij Poggenpohl een verademing. De sfeer was direct open en vertrouwd, er werd ons de ruimte geboden om onze wensen aan te geven en waren ze ook heel eerlijk en direct als bepaalde wensen niet heel erg realistisch waren. Uiteindelijk werd ons een plan gepresenteerd wat helemaal in lijn was met wat we in ons hoofd hadden, en meer! In oktober is de verbouwing gestart en eind oktober werd onze nieuwe keuken geplaatst. Kundige monteur, die alles tot in de puntjes geregeld heeft. Ook voor, gedurende en na de verbouwing regelmatig contact gehad met René en Rob. Niets is hen teveel, service ten top!
FOTO VAN MAAIKE DONKERS
+ Toon extra foto van Maaike Donkers
+ Toon extra foto van Maaike Donkers
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor alles”
Door Sylvia en Pieter op zaterdag 8 jul 2023 23
In april 2021 hebben we bij Poggenpohl Den Bosch meerdere gesprekken gehad met René en Rob. Zij hebben een mooi ontwerp voor de keuken met kookeiland gemaakt, maar ook uit eigen beweging een lichtplan toegevoegd. Omdat de oplevering van ons nieuwbouw appartement wat langer duurde dan verwacht hebben wij tussentijds zonder problemen nog enkele wijzigingen aan kunnen brengen. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service en zullen Poggenpohl Den Bosch zeker aanraden. Nogmaals bedankt voor alles. Pieter en Sylvia
FOTO VAN SYLVIA EN PIETER
+ Toon extra foto van Sylvia en Pieter
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Eric en Dorothé op donderdag 6 jul 2023 23
Vanaf het eerste contact een erg goed gevoel bij Poggenpohl Den Bosch. Rob en René voelden direct goed aan welk type keuken bij ons paste en gaven daarnaast een uitstekend advies over hoe die het best in onze nieuwe woning geïnstalleerd zou kunnen worden. De eerste tekeningen waren zo veelbelovend (en de prijs zelfs beneden ons geplande budget) dat we andere afspraken bij keukenzaken hebben afgezegd. Uiteindelijk nauwelijks iets veranderd aan het oorspronkelijke ontwerp. Ook tijdens de bouw is Rob nog gekomen om te checken of de Installatietekening goed was gevolgd. De plaatsing van de keuken ging snel en deskundig. Inmiddels is onze keuken twee maanden in gebruik en kunnen we zeggen dat alles helemaal klopt. Het kleurenpalet, de geweldige hoeveelheid aan opbergruimte en de fijne apparatuur. Wij zijn er ontzettend blij mee!
FOTO VAN ERIC EN DOROTHÉ
Reactie of foto toevoegen
“Fijne keuken en erg blij met het ontwerp”
Door Anita op maandag 29 mei 2023 23
Een prachtige en luxe keuken met een out-of-the-box ontwerp. We zijn erg blij met het ontwerp dat ook de ruimte van de begane grond goed heeft ingedeeld. De communicatie is soepel en prettig verlopen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Poggenpohl Den Bosch krijgt van ons een dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring met een prachtig resultaat”
Door Erik en Ilonka op donderdag 16 mrt 2023 23
Bij Poggenpohl Den Bosch bent u verzekerd van een fijne ervaring met een prachtig resultaat tot gevolg. Niets is Rob en René teveel, ondanks dat we verschillende keren van gedachten veranderden over hoe de keuken er nou uit moest gaan zien. In alle rust hebben we kunnen nadenken en pas toen het helemaal naar onze zin was, en rob tig keer de tekeningen voor ons heeft aangepast, hebben we de deal gesloten. Het eindresultaat mag er zijn, werkelijk prachtig en voldoet helemaal aan onze wensen. De verbouwing vooraf hebben we in eigen beheer gedaan wat de nodige grijze haren heeft opgeleverd, maar gelukkig verliep het plaatsen van de keuken perfect. De kleinigheidjes die aangepast moesten worden, werden keurig verholpen en de koelkast die nog even op zich liet wachten, is inmiddels ook geplaatst. En daar hebben wij zelf eigenlijk geen last van gehad want in tussentijd is er door René gezorgd voor een vervangend apparaat. En zijn we duurder uit dan bij de grootgrutter? Misschien een beetje, maar wellicht komt dat ook doordat we nog mooiere producten hebben uitgezocht. René en Rob, heel erg bedankt voor de fijne ervaring en het prachtige resultaat!
FOTO VAN ERIK EN ILONKA
Reactie of foto toevoegen
“Een bijzondere ervaring en een super keuken”
Door Johan & Ateke op zondag 15 jan 2023 23
Door onze eerdere ervaring met Poggenpohl liepen wij naar binnen toen wij toevallig een dagje in Den Bosch waren. Het gesprek werd een ontwerp dat 6 jaar geleden af was. Toe ontstonden bij ons de persoonlijke problemen en ging het plan de koelkast in. Het bleek niet één hobbel maar twee. Rene heeft uiteindelijk 3 x een prijs moeten maken voor hij van ons opdracht kreeg om het oorspronkelijke ontwerp te realiseren (dat is behalve de apparatuur nooit meer aangepast). We zijn blij met manier waarop Rene en Rob met onze bijzondere situatie omgingen. Toen ons plan uiteindelijk in uitvoering ging werd Rene nog verrast door onze aannemer. 2 dagen door levering van de keuken stuurde onze aannemer een mail dat hij de start van ons project 3 maanden doorschoof. 3 maanden in het magazijn langer in het magazijn dus. Ook dat werd zonder wanklank opgelost. Wat betreft montage en afwerking kan ik alleen maar onderschrijven wat elders op deze site staat. Al met al in er persoonlijk sfeer bijzondere ervaring en een super keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met het resultaat”
Door Familie Peijnenburg op zondag 8 jan 2023 23
De keuze voor Poggenpohl den Bosch is een goede geweest. René en Rob hebben waargemaakt wat de recensies beloofden. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en de wijze waarop onze nieuwe keuken is gerealiseerd. Hartelijk dank!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de uitstekende service”
Door Symons op zondag 2 okt 2022 22
Het was een fantastische ervaring om bij Poggenpohl Den Bosch een keuken aan te schaffen! Wij hadden een afspraak bij René & Rob en werden door beide heren goed ontvangen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd ook duidelijk besproken aan welke prijsklasse wij moesten denken om aan onze wensen te voldoen.
Waar je bij andere keuken zaken vaak moet wachten terwijl ze op de computer een tekening maken en hierbij uren kwijt bent, doen ze bij Poggenpohl super fijn een vervolg afspraak maken, waarbij zij in de tussentijd een echte design tekening maken met een sfeerimpressie hoe de keuken er uit kan komen te zien. Wij waren dan ook helemaal verkocht toen wij de tekeningen zagen. Poggenpohl staat voor kwaliteit en dat merkten wij ook bij het leveren en plaatsen van de keuken. De monteurs hadden hun gereedschap heel keurig gesorteerd op hun tafel. Al het materiaal werd netjes op dekens gezet, zodat onze vloer niet zou beschadigen, heel erg professioneel. Ons keuken is echt een eyecatcher zonder dat het overdreven veel of felle kleuren heeft, maar alles straalt kwaliteit uit en dat voel je ook als je de materialen aanraakt. Wij raden Poggenpohl dan ook echt aan iedereen aan en mochten wij in de toekomst verhuizen dan komen wij 110% terug voor een nieuwe keuken. René en Rob bedankt voor de uitstekende service en goede zorgen!

Met vriendelijke groet,

Fam. Symons
FOTO VAN SYMONS
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze droomkeuken”
Door Sigrid Kooning op donderdag 1 sep 2022 22
Ondertussen genieten we alweer bijna een jaar van onze heerlijke keuken. Vorig jaar is onze hele benedenverdieping inclusief keuken verbouwd. Na een aantal keukenzaken bezocht te hebben waar we niet veel mee opschoten kwamen we na het lezen van de mooie reviews bij Poggenpohl in Den Bosch terecht. Het gevoel was meteen goed en na een aantal afspraken was onze droomkeuken ontworpen! Het hele proces is prima verlopen en we zijn ontzettend blij dat we voor de kwaliteit en luxe van Poggenpohl hebben gekozen.
FOTO VAN SIGRID KOONING
+ Toon extra foto van Sigrid Kooning
+ Toon extra foto van Sigrid Kooning
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Lieske de Jonge-Oostveen op woensdag 3 aug 2022 22
Fantastisch verzorgd van begin tot eind. Rene en Rob zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Met veel smaak stellen zij de juiste persoonlijke keuken uit voor jouw gezin waar veel oog voor detail bij komt kijken. Het was een verademing om bij René aan de tafel te zitten na een ervaring bij een landelijke keukenboer waar we lang niet zo goed geholpen werden en qua budget niet ver uiteen ligt. Ik raad de keukenstudio Poggenpohl Den Bosch dan ook zeker aan als je een prachtige luxe keuken wilt hebben waar je verzekerd bent van een fair deal. De nazorg is ook heel goed!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door B.R.Bouman op dinsdag 28 jun 2022 22
Uiterst correcte benadering van begin tot eind. Prima geadviseerd, uitvoering geheel naar wens, kortom een droomkeuken! advisering, uitvoering en montage was perfect.
Reactie of foto toevoegen
“We zijn volledig ontzorgd”
Door Jan op zondag 26 jun 2022 22
Tweede helft 2021 zijn we begonnen aan ons keukenproject en hebben we gekozen voor Poggenpohl Den Bosch. En daar hebben we absoluut geen spijt van gehad. Het gehele project is van A tot Z uitstekend verlopen. Prima advies van Rene (technisch en apparatuur) en Rob (design, verlichtingsplan etc.). Heldere communicatie en duidelijk gespecificeerde offerte met betalingsschema. Voor onze nieuwe keuken moesten er kleine aanpassingen door een aannemer plaatsvinden. Ook over deze, door Poggenpohl Den Bosch voorgestelde aannemer (Rob van der Dussen) zijn wij uiterst tevreden. We zijn volledig ontzorgd en alles is prima verlopen. Het resultaat is een fantastische keuken met een ontwerp, waarvan we vooraf nooit hadden gedacht dat het mogelijk zou zijn. Kortom: een maximale score voor Poggenpohl Den Bosch.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Familie van der Linden op zondag 26 jun 2022 22
Van begin tot eind een goed advies en goede service. René en Rob kijken met je mee vanuit het motto dat je keuken een compleet geheel met je huis is. Rekening houdend met onze wensen tekenden ze meerdere voorstellen binnen ons budget, zowel praktisch als passend bij de stijl van ons huis. Ook het kleur en materiaaladvies was prettig en hebben we opgevolgd. De keuken werd in een keer goed geleverd en gemonteerd, wat een prachtige materialen ook! We zijn enorm blij met het advies, de service en het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ankie Maas op vrijdag 24 jun 2022 22
Zeer goede informatie, meedenken en heel servicegericht! Ben erg tevreden met mijn keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Na jaren nog steeds een goede service”
Door Rob op maandag 2 mei 2022 22
Wij hebben inmiddels al 15 jaar geleden een echte Poggenpohl keuken aangeschaft. Prachtig ontworpen en uitgevoerd. Toch kan er na zo een lange tijd wel eens iets mankeren, zelfs bij een topmerk keuken. Dan moet je er wel op kunnen vertrouwen dat je bij de verkoper in goede handen bent. En dat is gebleken. René Hofman komt zijn woord na en zorgt voor een passende en tot volle tevredenheid stemmende oplossing. Zo blijkt maar weer dat ook jaren na verkoop toch nog steeds een hele goede service wordt geboden. Dat geeft vertrouwen en daarin zijn wij opnieuw bevestigd. Top
Reactie of foto toevoegen
“Een persoonlijke benadering”
Door M. School en J. Van Horen op vrijdag 4 feb 2022 22
Wij zijn super blij met onze keuken. Allereerst is bij het ontwerp rekening gehouden met de sfeer van onze woning, meubels en tuin. Heel persoonlijk afgestemd op onze smaak. Een heel fijne, persoonlijke benadering bij het vervolg proces. Rob en Renee zijn erg toegankelijk en je kunt gemakkelijk binnenlopen voor advies. Ze zijn altijd bereid om mee te denken. Korte lijnen in de communicatie. Heel fijn. Daarnaast werken ze samen met enkele zeer vakkundige monteurs. De prijs van de keuken is zeker acceptabel, gezien de goede kwaliteit van alle materialen en apparaten. Zeker aan te bevelen om bij Poggenpohl te gaan kijken.
FOTO VAN M. SCHOOL EN J. VAN HOREN
Reactie of foto toevoegen
“Wat een fijne ervaring”
Door Katja en Martijn Bakkum op zaterdag 22 jan 2022 22
Nadat we al andere keuken studio's hadden bezocht, kwamen we bij Rob en René terecht. We hadden de goede recensies op qasa.nl gelezen en waren erg benieuwd.
Alles klopte. Vanaf dag één zijn we uitstekend geholpen.
Rob kwam bij ons thuis kijken, kleur- en styl advies geven ( precies wat wij nodig hadden). We hebben samen een heel erg mooie keuken uitgezocht.
Alles is naar afspraak verlopen. Alleen de koelkast kon ivm de langere wachttijden door Corona niet op tijd geleverd worden. Maar ook dit werd door René prima opgelost. Hij gaf ons de optie om of de oude koelkast tijdelijk in te bouwen of een ander model te kiezen.
Inmiddels is de koelkast, die we hadden besteld ook geleverd en we zijn elke dag enorm blij met onze super keuken! Zonder Rob en René hadden we nooit zo'n geweldige keuken gehad! Nogmaals dank hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind een uitmuntende ervaring”
Door Familie Verlind op woensdag 12 jan 2022 22
Wij zijn inmiddels vier jaar geleden naar Poggenpohl Den Bosch bij Rob en René terecht gekomen naar aanleiding van de beoordelingen op Qasa. Het lukte ons bij verschillende keuken aanbieders niet om het gevoel te krijgen dat dit de droomkeuken ging worden voor ons nieuwbouwhuis. Daarom de rit van Den Haag naar Den Bosch voor lief genomen. De ervaring is van begin tot eind uitmuntend geweest. Zakelijke René en creatieve Rob zijn een uitstekend duo dat een prettige sfeer van samenwerken neerzet en met hun professionaliteit richting geeft in ontwerp van de keuken bezien binnen de hele inrichting vd begane grond. Er werd ook een advies gedaan voor een licht plan. Men had veel geduld met de talloze vragen die wij hebben gesteld en wist hiermee twijfel altijd weer weg te nemen. Soms duurde het lang voordat wij een reactie kregen en moesten we Rene even helpen herinneren, maar dan werd het altijd snel opgepakt. We kregen een goede offerte, die concurrerend was met andere keukenaanbieders in het hogere segment. De montage van de keuken verliep perfect. Keuken nu bijna een jaar in gebruik en zeer tevreden! Het is echt de parel van onze woning. Goede, praktische indeling en inrichting, mooie materialen, kan allemaal tegen een stootje en bovenal schitterende uitstraling! Ook de nazorg is zeer goed (lade voor afval ging niet goed open en dicht, werd meteen vervangen. Kreeg keramisch blad niet goed schoon en kwam iemand voor langs om te demonstreren hoe dat moest). Bedankt Rob en Rene voor onze droom keuken en het leuke proces daar naartoe!
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor de mooie keuken en perfecte levering”
Door Ruud Kerckhoffs en Yvonne op dinsdag 11 jan 2022 22
Na diverse bezoeken aan de showroom (Zowel fysiek als virtueel) hebben wij een keuken schitterend ontworpen keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis, dat we bouwden onder eigen beheer.
Hierna enkel positieve ervaringen. Alle afspraken, leveringen, tekeningen, etc etc waren op tijd en keurig gecommuniceerd. Montage en levering van spullen volledig en onmiddellijk 100%. Een aantal kleine opleverpunten werden na 3-4 weken opgeleverd waarna alles 100% gereed was.
Mocht ik nogmaals een keuken moeten bestellen dan zal ik zeker terug gaan en hier weerom een bestelling plaatsen. Is een leverancier waar ik letterlijk op kon bouwen!!! Bob en René, dank voor de mooie keuken en perfecte levering !!
FOTO VAN RUUD KERCKHOFFS
+ Toon extra foto van Ruud Kerckhoffs
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Marc op zondag 14 nov 2021 21
Zeer prettige ervaring met René en Rob. René heeft onze wensen goed weten te inventariseren en Rob heeft dit vertaald in een prachtig ontwerp. We werden meteen verliefd op de keuken en hebben alles door Poggenpohl uit laten voeren zoals bij de eerste tekeningen bedacht. Naast de keuken hebben we er ook een lichtplan bij gekregen wat prachtig werkt. We zijn super blij met onze keuken. Ondanks corona is de installatie vlot verlopen. Helaas hadden we andere installateurs dan gebruikelijk, daar zijn we minder enthousiast over. Echter is dit achteraf door René en Rob keurig hersteld. Ik kan iedereen Poggenpohl Den Bosch aanbevelen.
FOTO VAN MARC
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van onze nieuwe keuken”
Door Daan & Nien op vrijdag 27 aug 2021 21
De wens tot het verbouwen van onze beneden verdiepen en daarbij ook het plaatsten van een nieuwe keuken bestond al jaren. Afgelopen jaar hebben we deze droom eindelijk weten te realiseren. Voor we bij Rob en René uit zijn gekomen hebben we eerst 3 andere keuken showrooms bezocht. Wat bij Poggenpohl Den Bosch meteen opvalt is de kwaliteit van de materialen. Een kwaliteit die veel keuken concurrenten niet kunnen evenaren. Naast dat de keukens met veel oog voor detail zijn afgewerkt, voelen de materialen ook echt als pure luxe.

Rob heeft ons ontvangen toen wij zonder afspraak binnen kwamen wandelen, na een uitgebreide rondleiding en informeel gesprek waren wij ervan overtuigd dat we in goede handen waren. Het vertrouwen dat Rob en René weten te geven ontzorgt enorm. Rob heeft ook ons huis bezocht om te kijken waar de keuken geplaatst zou worden en ervoor te zorgen dat het ontwerp ook echt past bij het huis, de lichtinval en de stijl van de andere ruimtes. Bij de presentatie van het ontwerp in de showroom waren wij meteen verkocht. Een mooie handgetekende impressie van de ruimte geeft een goed beeld. De verschillende apparatuur hebben we met behulp van René uitgezocht.

De plaatsing van de keuken is ook met veel oog voor detail en secuur vakmanschap gebeurd. We zijn erg blij met de keuken en genieten er iedere dag van!
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en vakkundig advies”
Door Wout Mout op woensdag 14 jul 2021 21
Op onze zoektocht naar een nieuwe keuken en nadat we een tweetal keukenzaken hadden bezocht, waarbij de redelijk agressieve verkooptechnieken ons niet echt konden bekoren, hebben wij na aanleiding van de uitstekende recensies op internet een afspraak gemaakt bij Poggenpohl in den Bosch. Dat was werkelijk een verademing. We werden fantastisch geholpen, waarbij men duidelijk op zoek ging naar wat wij verwachten van onze nieuwe keuken en op welke wijze daar invulling aan gegeven kon worden. Na een inventarisatie van onze wensen door René Hoffman en een bezoek van Rob van Berkel bij ons thuis om de situatie ter plaatse te beoordelen, heeft men een prachtig ontwerp voor ons gemaakt. We zijn uiteindelijk 3 keer in Den Bosch op bezoek geweest en alle keren nam men ruim de tijd voor ons, luisterde men goed en werd uitstekend meegedacht en werden prima adviezen gegeven. Ook de installatie van de keuken verliep uitstekend. Wij genieten nu bijna een jaar, nog iedere dag van onze prachtige keuken en zijn dolblij dat we zaken hebben gedaan met Poggenpohl in den Bosch. Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering van de keuken is alles probleemloos verlopen.
FOTO VAN MIEKE MOUT
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Jan van Rooij op donderdag 1 jul 2021 21
In alles meer dan aan verwachting voldaan. De service, kwaliteit, toegankelijkheid, design en afspraken zijn in alles de prijs waard. Kan alleen nog vermelden René en Rob bedankt voor de fijne samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Geen tricks of trucs”
Door Bas Pardoel op vrijdag 4 jun 2021 21
Voor ons nieuwbouwhuis hebben we een keuken gekocht bij Poggelpohl in Den Bosch (oktober 2020). René en Rob hebben ons goed geholpen. Ze zijn zeer vakkundige en ook fijne mensen. Je krijgt het gevoel dat je fair behandeld wordt. Geen tricks of trucs. Gewoon duidelijk. De plaatsing is ook zeer goed gegaan. Perfect afgewerkt, helemaal volgens afspraak. Hoe vaak hoor je niet dat de keuken niet wordt afgeleverd conform afspraak. Niet bij Rob en René! Ik kan iedereen aanbevelen een keuken te kopen bij Poggenpohl in Den Bosch. Niet alleen om de kwaliteit of de service maar ook om het persoonlijke en goede contact met René en Rob.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende vakmensen”
Door Paulus Pigmans op donderdag 20 mei 2021 21
Het informatie & keuze process na ons eerste bezoek aan de showroom van Poggenpohl Den Bosch met de intentie om een nieuwe keuken te laten ontwerpen / aankopen was fijn en zakelijk. Keuze en selectie van keuken apparatuur genoeg, ook de invulling mbt. het ontwerp toppie! Prijzen zijn aan de stevige kant daaromtrent service en begeleiding tijdens de keuken verbouwing en keuken plaatsing top! Special aandacht en een pluim voor de aannemers groep en keuken plaatsing, uitstekende vakmensen en zeer bedreven mbt. kwaliteit, details en uitvoering! Poggenpolh keuken kennis en hoogwaardige apparatuur is een, vakkundig plaatsen en afwerken is twee. Chappo, en tot de volgende aanbesteding.
FOTO VAN PAULUS PIGMANS
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door van Empel op woensdag 28 apr 2021 21
Afspraak gemaakt en een super informatief gesprek gehad, er werd goed geïnventariseerd wat wij wilden en zochten. Informatie en mogelijkheden werden besproken met serieus veel zaken om over na te denken, vervolgens een vervolgafspraak gemaakt waardoor alles rustig thuis (met mooie schetsen) kon worden bekeken. Tijdens de vervolg afspraak werd er wederom goed geluisterd en geadviseerd, uiteindelijk de keuken die wij wilden uitgezocht en een duidelijke detail tekening van ontvangen (na 2-3 dagen). Plaatsing verliep correct, compleet en zonder problemen. Wij zijn happy met de keuken en apparatuur zoals we hem (mede door het advies) uitgezocht hebben. Kortom Top mensen, Top bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Geoliede machine”
Door Erik op maandag 26 apr 2021 21
Wat een prettige ervaring. Fijne eerste ontmoeting op Poggenpohl Den Bosch met Rob en Rene. Rob is in ons nieuwe huis geweest om de ruimte en sfeer te voelen. Vervolgens hebben ze een ontwerp gemaakt wat direct aansloot op onze wensen en budget. Rob heeft zelfs nog meegedacht over het lichtplan en indeling op de begane grond. Vervolgens heeft Rene alles geregeld en hebben wij ons nergens druk over hoeven maken in toch al een hectische periode. De montage van de keuken met Willem verliep soepel en de keuken is echt door een professional gezet. Voor ons voelde de procedure voor de keuken als een geoliede machine waarbij wij ontzorgd zijn. Wij maken nu gebruik van een echte kwaliteit design keuken waar wij elke dag nog van genieten. Jullie hadden alles top geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Els op zondag 14 mrt 2021 21
In december is onze Poggenpohl keuken geplaatst. Ik heb even de tijd genomen om de keuken te ervaren alvorens een review te schrijven. En na 3 maanden kan ik zeggen dat het een fantastische keuken is. Het is de blikvanger van ons huis.Rob heeft zo goed naar ons geluisterd en onze wensen vertaald in zij originele ontwerp. Enorm veel opbergruimte, de apparatuur is geweldig (wel veel gebruiksaanwijzingen om te lezen). De bar is de pleisterplaats geworden waarop we hadden gehoopt. René heeft enorm veel kennis en is bij vragen altijd bereikbaar. Er wordt niets beloofd wat ze niet waar kunnen maken. De montage van de keuken leek wel een militaire operatie. Tot in de details was alles voorbereid. De bezorgers plaatste alles op een zo logisch mogelijke volgorde zodat de monteurs zo efficiënt mogelijk konden werken. De monteurs waren echt vakmannen van de hoogste orde. We genieten iedere dag van deze heerlijke keuken en van alle kleine details die deze keuken zo bijzonder maken.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Frank op donderdag 11 mrt 2021 21
Na een aantal bezoeken bij René en Rob in de winkel en later ook bij ons thuis, hebben we een mooi plan gemaakt voor de keuken in ons nieuwbouwhuis. We hebben eerlijke en goede adviezen gekregen en vooral Rob wist goed de vertaling te maken van onze wensen naar een prachtig ontwerp. De keuken is supernetjes geplaatst met veel aandacht voor detail en ook rekening houdend met het feit dat door vertraging in de bouw de gietvloer in de keuken pas kwam nadat de keuken was geplaatst. Jammergenoeg hebben we even op de 2e oven moeten wachten door leveringsproblemen van de fabrikant, maar ook dat is netjes gecommuniceerd en afgewerkt. Een echte aanrader als je op zoek bent naar prachtige keuken helemaal toegespitst op je eigen ideeën en wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie nieuwe keuken”
Door Jorn en Evelien Zondag op maandag 8 mrt 2021 21
We zijn uiteindelijk aardig wat keren bij René en Rob geweest, mede omdat de bouw van ons nieuwbouwhuis uitliep. Ze waren altijd vriendelijk en geven eerlijke en goede adviezen. Uiteraard zijn we aanvankelijk bij meerdere winkels geweest, maar het ontwerp van Rob sprong er gewoon uit en dat is het geworden. Daarnaast kregen wij al snel het vertrouwen dat René en Rob er voor zouden zorgen dat de keuken in orde ging komen. De installatie is ook perfect verlopen, er is achteraf alleen nog één greep vervangen omdat deze uit de doos al een kleine beschadiging had. Je hoort wel eens anders..., zo kan het dus ook. Enfin, ga vooral een keer met ze praten als je op zoek bent naar een nieuwe keuken en een mooi ontwerp!
REACTIE VAN JORN ZONDAG
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over het geheel”
Door vd Ven op donderdag 28 jan 2021 21
We zijn erg tevreden over onze Poggenpohl keuken. Rob en René dank voor alle begeleiding, creatieve ideeën, goede bereikbaarheid, en informatie, alle afspraken zijn netjes opgevolgd. Wij zijn erg tevreden over het geheel.
Reactie of foto toevoegen
“Kwalitatief goed product”
Door Fam.Zetz op woensdag 16 dec 2020 20
Professioneel en klantvriendelijke aanpak. Ze denken goed mee en bieden een kwalitatief goed product. We zijn heel erg tevreden met de service.

Aanvulling ontvangen 17 december 2020: De keuken is al geplaatst, er wordt nog een dingetje verbeterd en dan is hij af.
Reactie of foto toevoegen
“Value for money”
Door Jaap Voeten op dinsdag 24 nov 2020 20
We waren al enige tijd op de hoogte van de niet altijd positieve verkoopverhalen(trucks) van keukenverkopers, dus met enige arwaan zijn we de markt opgegaan voor de aanschaf van een nieuwe keuken. Veel verhalen werden inderdaad bevestigd maar niet bij Poggen-Pohl in Den Bosch; dat is voor ons een erg positieve ervaring geweest. Het voor- en onderhandelingstraject was erg prettig verlopen met René Hoffmann. Duidelijk, geen verrassingen in de offerte en leveringsvoorwaarden. De installatie was professioneel en probleemloos. De laatste luttele vragen na installatie werden direct beantwoord en opgelost. Wat ons betreft een absolute aanrader en value for money.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke aanpak”
Door Johan en Margreet Houtman op maandag 9 nov 2020 20
Wij zijn heel erg tevreden over Poggenpohl Den Bosch. Wij hebben recent bij een andere zaak een nieuwe badkamer gekocht en daar een slechte ervaring mee gehad. We zijn daarom voor onze keuken gaan zoeken naar een keukenwinkel in Brabant met goede reviews en kwamen uit bij Poggenpohl in Den Bosch. Onze eerste kennismaking met Rob was zeer positief. Hij nam alle tijd en kwam later bij ons thuis om al onze wensen in kaart te brengen en te kijken hoe ons huis eruit zag. Met deze informatie heeft hij een ontwerp gemaakt. Wij waren direct erg enthousiast over zijn ideeën en hebben het ontwerp zonder aanpassingen over genomen. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken, we hadden dit nooit zelf zo kunnen bedenken. Ook met de persoonlijke aanpak van René en Rob zijn we erg blij. Ze waren erg betrokken bij het hele proces. Verder vonden we fijn dat het kostenplaatje heel transparant was. Deze keukenwinkel is zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN JOHAN EN MARGREET HOUTMAN
Keuken met wit eiland
Reactie of foto toevoegen
“Service van absolute topkwaliteit”
Door Familie Groenen op woensdag 7 okt 2020 20
Wij hebben een prachtige Poggenpohl keuken in ons huis sinds augustus 2020. Na lang wikken en wegen of we zouden verhuizen of niet, besloten we NIET te verhuizen maar ons huis te verbouwen. Ik kreeg vrijbrief van mijn man om ons huis opnieuw in te richten en in te delen en onze oude keuken te vervangen voor een nieuwe. Dus toen begon ik aan mijn zoektocht want wat voor keuken? waar moet ik zijn? bij wie moet ik zijn? Ik heb avonden lang het internet afgestruind, reviews gelezen over bedrijven en foto's bekeken en toen belandde ik op deze pagina van Poggenpohl Den Bosch, met een enorm mooie score, prachtige foto's van eerdere klanten en na het lezen van ALLE ervaringen dacht ik: ja, hier voel ik mij goed bij! Ik moet hier wezen! En nu achteraf: wat een geweldige keuze van mezelf haha en mijn gevoel is juist geweest! Het is van A tot en met Z subliem gegaan bij Poggenpohl Den Bosch. Vanwege de verbouwing van ons huis heb ik heel veel gesprekken gehad met allerlei verschillende verkopers voor bijvoorbeeld raambekleding, binnendeuren etc, maar wat een verademing bij Poggenpohl Den Bosch. Geen irritante verkooppraatjes of het gevoel dat er allerlei verkooptechnieken worden toegepast, maar meedenkend en adviserend en met flair, dat vond ik echt heel erg fijn! Onze keuken is ontworpen door interieurarchitect Rob van Berkel van Poggenpohl Den Bosch. Heeft allerlei inzichten voor indeling in huis waar ik zelf echt niet op was gekomen. We genieten nu enorm van de keuken en van allerlei slimmigheden die Rob heeft bedacht met de indeling en plaatsing van de keuken in onze woonruimte en we ervaren dagelijks in levende lijve wat een positieve verandering alles is ten opzichte van onze vorige keuken. Rene Hoffman is de eigenaar/manager/financiële man binnen Poggenpohl Den Bosch die mijn aanspreekpunt was voor alles en heeft altijd geduldig, vriendelijk, vlot gereageerd op al mijn (vele) vragen, mails, belletjes etc. Hier krijg je service van topkwaliteit. Nooit het gevoel gehad dat iets teveel was gevraagd. Bovendien zijn de monteurs van Poggenpohl erg kundig, rustig, aardig, vriendelijk en hebben alles perfect gemonteerd. Het zijn mensen die je echt heel goed in huis kan hebben, en geloof me het kan ook anders zijn want wij hebben echt veel mensen over de vloer gehad vanwege de verbouwing. Poggenpohl staat met stip op nummer 1 waar we uitsluitend goede gevoelens bij hebben. Oprecht onze persoonlijke aanbeveling om hier naar toe te gaan als je (interieuradvies voor) een keuken wil!
FOTO VAN FAMILIE GROENEN
Strakke keuken
+ Toon extra foto van Familie Groenen
Reactie of foto toevoegen
“Warm aanbevolen”
Door Bart-Jaap van Emmerik op maandag 28 sep 2020 20
We zijn erg goed geholpen bij het uitzoeken en plaatsen van onze nieuwe keuken. René kwam met een heel mooi concept, dat precies aan onze wensen beantwoordde en heel mooi is uitgevoerd. Warm aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Cor en Desiree op vrijdag 25 sep 2020 20
Enorm goed geholpen hier me de keuze van onze keuken. Deskundig, service gericht en met gevoel voor smaak. Daarnaast aardig en gastvrij!
Reactie of foto toevoegen
“Kan ze aanraden”
Door Adrienne van Strien op zondag 12 jul 2020 20
Van het begin tot einde super service. Denkt goed mee, met verstand van zaken. Kijkt naar jouw gewenste situatie, hobby kok of wat meer ervaren. Alles wordt ingericht zodat het echt past op jouw levensstijl. Daarnaast mooi design met oog voor gebruiksgemak. Het is al onze tweede keuken hier en zijn wederom heel tevreden. Ook als je jaren later belt kijken ze meteen hoe ze kunnen helpen. Kan ze echt aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Familie Borgers op donderdag 11 jun 2020 20
Wij hebben recent een keuken gekocht bij poggenpohl den Bosch. We zijn bij deze zaak terecht gekomen vanwege de goede reviews op deze site. We zijn 2 keer in de zaak geweest waar we goed en eerlijk geholpen zijn. Wij vonden het prettig om te weten waar we aan toe waren, qua vakmanschap en prijzen. We zijn goed geadviseerd en Rob heeft ook nog een lichtplan opgesteld voor onze aanbouw. Wij hebben de keuken nu ruim een week in gebruik, genieten is het! Stoomoven, quooker en bora kookplaat worden veelvuldig gebruikt. Wij raden iedereen die een nieuwe keuken wil aan om naar Den Bosch te reizen.
FOTO VAN FAMILIE BORGERS
Nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Familie Borgers
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk en betrokken”
Door Guy & Viktorien op dinsdag 19 mei 2020 20
Wij raden iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken aan om bij René en Rob langs te gaan. Persoonlijk en betrokken, goede en slimme ontwerpen, hoge kwaliteit en een scherpe prijs beschrijven in het kort wat je van hen kan en mag verwachten.
Reactie of foto toevoegen
“Expertise”
Door Els en Ronald op zaterdag 2 mei 2020 20
Je beseft ineens dat je keuken 20 jaar oud is, als je vaatwasser kraakt en piept en de oven aan alle kanten rammelt. En dan? Moeten we gaan verbouwen? Moeten we naar de keukenboulevard waar opdringerige verkopers met alle mogelijke moeite proberen om je dezelfde dag met "grote kortingen" een keuken te laten kopen? Nee dankjewel.
Maar ja, er zal toch iets aan de keuken gedaan moeten worden. Dan maar internet afstruinen naar allerlei recensies. Zo kwamen we bij Rob en René terecht. Een afspraak gemaakt en bij het eerste gesprek is er oprechte interesse in waar je naar op zoek bent. Wat zoek je in een keuken? Vervolgens werd het aanbod gedaan dat Rob bij je langskomt en zo de sfeer van het huis komt proeven. Na dit bezoek wordt een schets gemaakt van je nieuwe keuken die je vervolgens, geheel vrijblijvend, kunt gaan bespreken met Rob en René. Dit in combinatie met je wensen en budget. Uiteindelijk zijn we er met de heren uitgekomen en hebben we een heel goed gevoel overgehouden aan de keuze voor een Poggenpohl keuken. We hebben dan wel niet een hele grote keuken en Poggenpohl is zeker geen prijsvechter, maar we hebben nu een kwalitatief hele goede keuken en de installatie is, ondanks de vertraging van de levering, prima verlopen. Geen verrassingen achteraf. Rob en René, nogmaals dank voor jullie hulp en expertise!!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en service hoog in het vaandel”
Door Noordegraaf op donderdag 30 apr 2020 20
Wat is de service en klantvriendelijkheid van Poggenpohl Den Bosch een verademing als je van de keukenboulevard komt. Dit is waar wij naar op zoek zijn, dachten we vanaf het eerste moment dat we bij René binnen liepen. We hadden direct vertrouwen in hem en hij heeft dat volledig waar gemaakt. Er staat nu een prachtige keuken waar we iedere dag van genieten. Ook het verlichtingsplan van collega Rob is een absolute toegevoegde waarde geweest. Poggenpohl Den Bosch is een aanrader voor iedereen die belang hecht aan kwaliteit, service en persoonlijke betrokkenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Geen moeite te veel”
Door Trudy en Art van Tienhoven op zaterdag 11 apr 2020 20
We hebben nu voor de tweede keer een keuken bij René en Rob gekocht en onze beide zonen hebben er ieder ook één laten plaatsen. Telkens zijn we vakkundig geholpen. Geen moeite is ze teveel.
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door H.J.Peters op maandag 23 mrt 2020 20
Rene en Rob hebben nu voor de derde keer een keuken bij ons getekend en geleverd. Al met al wederom een superervaring vanaf concept tot uitvoering inclusief verlichtingsplan voor de finishing touch. Uitvoering vond plaats onder grote tijdsdruk maar toch op tijd klaar!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Amber en Peter op vrijdag 6 mrt 2020 20
Bij een aantal zaken geweest voor advies en ontwerp. Rob heeft een prachtige tekening gemaakt en goed geluisterd naar wat wij wilden. Uiteindelijk met een andere tekening teruggekomen bij Rob en René vanwege de service en mogelijkheden van een Poggen Pohl keuken. Het werd een complete verbouwing waar ook de aannemer via Poggen Pohl, ook een Rob (van der Dussen), super werk heeft geleverd! We zijn zeer tevreden met het resultaat. De plaatsing verliep soepel, zelfs zonder dat we zelf aanwezig waren en de hele kleine puntjes na afloop worden vlot en naar wens verholpen. Echt een aanrader en een prachtige keuken!
FOTO VAN AMBER EN PETER
Ontworpen keuken
+ Toon extra foto van Amber en Peter
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Corinne op dinsdag 21 jan 2020 20
Wat een vakkundig team zijn René en Rob. Creativiteit en professionaliteit maar daarnaast ook mensen die eerlijk en gezellig zijn. Ze nemen de tijd voor je en het resultaat mag er dan wezen! Uniek! Ze komen met hele verrassende ideeën. De kwaliteit, communicatie en betrokkenheid geven je een goed gevoel! Ga zo door!
FOTO VAN CORINNE
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Maken het waar”
Door Nancy en Willard op woensdag 8 jan 2020 20
Naar aanleiding van de goede recensies hebben wij een afspraak gemaakt met Rene en Rob. Op de eerste afspraak kregen wij al een goed gevoel. Op de tweede afspraak waar wij het ontwerp te zien kregen werden wij helemaal enthousiast. Er is daar een duidelijke rolverdeling Rene voor het zakelijke en Rob voor het creatieve gedeelte. Tijdens het hele traject naar de plaatsing toe hebben wij regelmatig contact gehad en zelfs nog een aantal dingen moeten/kunnen wijzigen. Dat verliep ook allemaal prima. Ze dachten echt met ons mee en kwamen met goede voorstellen. Maar ik was nog niet helemaal gerustgesteld omdat je vaker hoort dat het voortraject prima is maar tijdens of na de plaatsing komen de problemen en zijn ze minder goed bereikbaar. Het plaatsen zelf verliep ook erg soepel. Volgens afspraak de keuken opgeleverd en alles in een keer goed. Dus ze maken waar wat ze zeggen en wij delen de zeer positieve ervaringen van onze voorgangers. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Unieke keuken”
Door Rian Blankenstein op donderdag 28 nov 2019 19
Top bedrijf! We zien altijd enorm op tegen het kopen van een keuken vanwege de verschrikkelijke behandeling, prijs/kwaliteit verhouding, onderhandelingstactieken en service. Wat een verademing was dit! Rob en René maken het kopen van een keuken een leuke ervaring. De creatieve geest van Rob gecombineerd met de kundigheid en top service van René maakt dat ik dit bedrijf zeker zou aanraden. En ik ben nog elke dag blij als ik mijn unieke keuken zie, welke ik nergens anders tegenkom!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Lydia en Wim op donderdag 21 nov 2019 19
Twee bezoeken bij andere keukenleveranciers leiden tot saaie ontwerpen en een weinig verrassend resultaat. Bij Rob en René waren gelijk in goede handen. Allereerst zoeken ze uit wat je stijl is en hoe je huis er uit komt te zien, in ons geval een split-level nieuwbouwwoning. Bovendien een enorme glaspartij in de keuken en woonkamer, waardoor de ruimte langs de muren beperkt is. Rob en René hebben 2 ontwerpen gepresenteerd, gebaseerd op een totaal ander ontwerp dan we gewend waren en daarbij de lichtinval in de woning respecterend. Alles moest in no-time beslist worden, met dank aan René, die ons in het weekend nog een aanpaste bouwtekening kon sturen. Nu we de keuken hebben kunnen we met recht vaststellen dat Rob en René heel goed kunnen visualiseren. We genieten dagelijks van een mooie keuken (vast deel langs de wand en een kookeiland), met een lichtinval die zowel keuken als woonkamer doen uitkomen en daarnaast de mogelijkheid biedt om tijdens het koken toch (oog)contact te houden met de visite.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Ton en Yvonne van Hooft op donderdag 21 nov 2019 19
Nieuwe Poggenpohl keuken waarbij het bedrijf ons ook heel goed geholpen heeft met het ontwerp en inrichting van de nieuwe ruimte. Alles prima voor elkaar, afspraken woorden nagekomen en service is tot dusverre helemaal goed. Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig bedrijf”
Door Sylvia & Jeroen op maandag 11 nov 2019 19
Wat een geweldig bedrijf en erg fijne en kundige mensen! Ze nemen uitgebreid de tijd voor je, luisteren goed naar je wensen en voelen perfect aan waar je naar op zoek bent. Wij wilden onze keuken indelen als een praktische en functionele keuken met veel opbergruimte en toch ook veel werkruimte, maar wisten niet goed hoe. Het ontwerp van Poggenpohl was de spijker op zijn kop! De keuken hebben nu al een half jaar in gebruik en hij is inderdaad precies zoals we wilden. Daarnaast is de service en communicatie van Poggenpohl heel goed en komen ze hun afspraken na. Kortom een geweldige ervaring en zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“We wisten het direct”
Door Cor op zondag 6 okt 2019 19
Toen we op zoek gingen voor een nieuwe keuken, kwamen we toevallig bij Poggenpohl Den Bosch langs. Wat een verademing t.o.v. andere keukenzaken die we bezocht hadden. We wisten direct, hier moeten we zijn. Het hele traject van voorbespreking en ontwerp tot plaatsing en aftersales is perfect verlopen. En het eindresultaat bleek nog mooier dan we ons voorgesteld hadden op basis van de schetsen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Schat, Amsterdam op maandag 30 sep 2019 19
Wij hebben een keuken aangeschaft bij dit bedrijf, dat ons uitstekend geadviseerd en begeleid heeft. Zij nemen alle tijd voor je (hoe vaak je er ook komt alvorens de keuken aan te schaffen) en komen hun afspraken in elk opzicht na. Gewoon een bedrijf dat letterlijk ontzorgt. Top en dank jullie wel!
Reactie of foto toevoegen
“De perfecte keuken”
Door Fam. Emons op zaterdag 28 sep 2019 19
Keuken met keukeneiland en bijkeuken. Perfect advies zowel in de keuze van de keuken en de apparatuur. Wat we zeer op prijs stelden is het advies aan huis om de situatie in te schatten en zodoende echt maatwerk te kunnen leveren. Met dank aan het Team Rob en René. Aanrader voor iedereen die een perfecte keuken wil.
Reactie of foto toevoegen
“Gouden service”
Door Margarethe Breman op donderdag 26 sep 2019 19
Wij hebben een keuken en pantry gekocht. De service is goud waard!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Peter en Jolanda op donderdag 26 sep 2019 19
Wij hebben erg goede ervaringen met Poggenpohl Den Bosch, vanaf het eerste contact tot na de plaatsing zijn wij uitstekend begeleid door René en Rob. Hoe anders dan bij andere keukenbedrijven staat de wens van de klant centraal in plaats van het zo snel mogelijk closen van de deal. Er wordt alle tijd genomen om de wensen te inventariseren en Rob komt op een later moment met een goed doordacht plan wat verder gaat dan de keuken alleen. Er wordt hierbij alle tijd genomen die nodig is om tot het perfecte plaatje te komen. De algehele communicatie is ook uitstekend. Mochten wij in de toekomst nog eens een nieuwe keuken nodig hebben dan gaan wij rechtstreeks naar René en Rob.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Maarten en Lisette op dinsdag 3 sep 2019 19
Wij waren nieuwsgierig geworden naar Poggenpohl Den Bosch vanwege de goede reviews. We waren al bij een paar keukenwinkels geweest maar die begonnen gelijk over (tekenen en) rekenen, terwijl wij nog bezig waren met wat we precies wilden.
Hoe anders ging dat bij René en Rob. Ze luisteren goed naar wat wij voor wensen hadden en vroegen naar ons budget. Rob kwam langs, bekeek ons gehele interieur en de keuken en vroeg uitgebreid naar de verbouwingsplannen. Vervolgens ging Rob aan het werk. Een paar week later werden we verrast door een prachtig ontwerp. Qua indeling niet eens verrassend anders dan we zelf ook bedacht zouden kunnen hebben, maar Rob kon heel goed uitleggen waarom hij bepaalde keuzes gemaakt had, en waarom andere opties die wij voorstelden minder slim waren. We hoefden alleen nog de kleur van het aanrechtblad te kiezen uit 2 opties. We zijn zeer tevreden over het resultaat. De tip om het plafond iets te verlagen, het verlichtingsplan, dat er standaard bij hoorde. Allemaal top. En allemaal uitgevoerd. "Moet van Rob", zeiden we, als we opdracht aan de aannemer gaven of de kleur van de bank aan onze kinderen voorlegden ;-). Want die dinerbank op maat in okergeel: gewaagd vonden we. Maar ook die is in bestelling, alleen de kleur is iets meer mosterdgeel met grijs geworden. Sorry, Rob. Als de bank binnenkort geleverd is zullen we een foto sturen. René en Rob, bedankt!
FOTO VAN MAARTEN
REACTIE VAN MAARTEN
en de bank zoals Rob die bedacht heeft
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Ineke en Hans Kruissen op dinsdag 30 jul 2019 19
Toen wij van een eenvoudige hoekkeuken naar een kookeiland met wand wilden gaan, wisten we niet goed hoe dit aan te pakken. Dat is de reden waarom ik voor poggenpohl Den Bosch heb gekozen. Rob is bij mij thuis geweest en heeft een plan gemaakt hoe we onze droomkeuken konden realiseren. Vanaf dag 1 zijn wij hierin geweldig begeleid. We hebben zelf nog enkele aanpassingen gedaan qua materialen en opstelling van de apparaten maar dit alles in goed overleg met Rene en Rob. Als we een afspraak hadden dan konden we ook rekenen op hun onverdeelde aandacht. Rustig met een kopje koffie de mogelijkheden bespreken. Alle lof voor Rene en Rob. Wij zijn ongelooflijk trots op onze keuken die door Willem met veel aandacht is geplaatst. Elke dag opnieuw geniet ik van mijn droom keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Agnes en Ben Seleski op maandag 22 jul 2019 19
wij hebben een aanpassing op onze Poggenpohl keuken gekocht. Dit was een lastige opgave, maar door een zeer creatieve samenwerking met de Poggenpohl mensen in Den Bosch zeer geslaagd. Wij zijn uiterst tevreden over de professionele en aangename benadering. Niet onbelangrijk is nog te vermelden, dat de finishing touch in perfecte handen lag van de monteur. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Sonja moerkens op zondag 23 jun 2019 19
Ben uitstekend geholpen met het uitzoeken van een keuken in oude school,de levering en plaatsing van de keuken was ook uitstekend, klein mankementje werd nog dezelfde dag verholpen, ben meer dan tevreden over poggenpohl den bosch.
Reactie of foto toevoegen
“Hoogstaand niveau”
Door Marijke en Joop op zondag 9 jun 2019 19
Met de creatieve ontwerpen van Rob en de uitstekende contacten met Rene hebben we opnieuw een fantastisch mooie, en kwalitatief hoogstaande keuken gekocht. Geheel ontzorgd tijdens de verbouwing en uitstekende nazorg. We kunnen weer jaren genieten van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door John Barendregt op maandag 22 apr 2019 19
Heel mooie en praktische nieuwe keuken in onze bestaande woning. René en Rob hebben ons prima geholpen en deden dat op een prettige en oplossingsgerichte manier.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met keuken”
Door Jos Werner op zaterdag 23 feb 2019 19
Heel blij met de keuken. Goed advies en meedenken van Rob en René. Daarnaast is René iemand die echt staat voor z'n klanten en altijd naar de mogelijkheden kijkt om z'n klanten naar volle tevredenheid te helpen.
Reactie of foto toevoegen
“Op en top service”
Door Desiree en Jacques op dinsdag 8 jan 2019 19
Wij zijn bij Poggenpohl uitgekomen, omdat we wisten dat onze nieuwe keuken gepaard zou gaan met een behoorlijke verbouwing. En hoe stem je dat op elkaar af? De goede recensies op deze site en het feit dat Poggenpohl samenwerkt met meerdere aannemers, deden ons besluiten om eens bij Poggenpohl binnen te lopen.
Vanaf het eerste bezoek hadden wij een goed gevoel bij René en Rob. Zij gaan niet over één nacht ijs. Zij hebben onze wensen goed aangehoord en ons vervolgens thuis bezocht, om de situatie te bekijken, op te meten en te beoordelen. Dit leidde tot meerdere keukenconcepten, die wij niet voor mogelijk achtten, maar wel graag wilden. Toen we de keuze voor de definitieve opstelling hadden gemaakt, werd de keuken qua kleur en indeling verder afgestemd op de rest van het huis. De keuken moet bij de stijl van het huis passen. Ook daar ziet Poggenpohl op toe en dat doet de keuken nu zeker! Maar zoals gezegd, het plaatsen van de keuken zou gepaard moeten gaan met een behoorlijke verbouwing. Hierin hebben wij gewerkt met een vaste partner van Poggenpohl; Van der Dussen bouw. Hoewel het kopen van de keuken en de verbouwing twee aparte trajecten zijn, heb ik altijd gemerkt dat de afstemming tussen Poggenpohl en Van der Dussen Bouw optimaal is geweest. De tekeningen van Poggenpohl vormde de basis voor de verbouwing door Van der Dussen Bouw. Vanaf het begin dus duidelijkheid en nooit verassingen of teleurstellingen. In het gehele traject zijn we echt ontzorgd. Zowel door Poggenpohl als Van der Dussen Bouw. En wanneer maak je dat nog mee?! Beide organisaties hebben service hoog in het vaandel staan. Klein voorbeeld; als na het plaatsen van de keuken blijkt, dat niet de juiste koelkast is geïnstalleerd, dan is dat op dat moment vervelend. Belangrijk is echter, hoe zoiets wordt opgelost. Een kort berichtje van de keukeninstallateur naar René en binnen 3 dagen werd de juiste koelkast geleverd en geplaatst. Zonder dat je hier zelf achter heen moet. Op en top service, zo zou ik het hele traject willen samenvatten. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en eerlijk”
Door Judith Kreijveld op maandag 7 jan 2019 19
Onwijs blij met onze nieuwe keuken van Poggenpohl! Hele fijne goede en eerlijke service! Tijdens montage bleek de kookplaat niet meteen in het blad te passen... een uur later iemand op de stoep om dit probleempje snel op te lossen! Er was vanuit de fabriek een " verkeerde" frontlade geleverd, binnen 2 weken ook opgelost. Heel fijn! Wij genieten voorlopig nog wel even. Rob en René zijn een goed duo! Dank heren.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi ontwerp”
Door Ton en Jolanda op zaterdag 15 dec 2018 18
Nooit van Poggenpohl gehoord en door de goede recensies toch maar eens binnen gaan kijken. De exclusieve, van alle snufjes voorziene keukens waren in eerste instantie niet wat wij in gedachten hadden van een nieuwe keuken, totdat René ons belde ...
Er is heel goed naar onze wensen geluisterd en Rob en René hebben samen een prachtige keuken ontworpen die van alle gemakken is voorzien. Er is een gigantische ruimte gecreëerd, een warme sfeer, rust, echt een fantastisch eindresultaat. Het mooie ontwerp is door Lars Verhagen en Jurgen de Rooij tot in de kleinste details uitgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“In goede handen”
Door Mark van Pelt op woensdag 12 dec 2018 18
Vanaf moment 1 waren we in goede handen bij Rob en Rene. Via de goede recensies waren we bij ze terecht gekomen voor een nieuwe keuken. En dit maken ze dubbel en dwars waar. Ze denken goed met je mee en ontwerpen precies die keuken die bij het huis past en het weer naar een andere niveau tilt. Ik kan niet anders zeggen dat het hele proces zeer fijn en open is geweest waarin heel duidelijk is dat Rob en Rene hun vak verstaan maar bovenal alles is gericht op de klant. We zijn heel blij met het prachtige eind resultaat maar vooral ook met de zeer plezierige ervaring waardoor wij hen iedereen ten zeerste aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Selina & Paul op zaterdag 10 nov 2018 18
Wat een goed gesprek al niet kan doen! Enige jaren geleden zijn wij bij R-Cucine binnen gelopen om ideeën op te doen. Eind 2017, voor een heel andere keuken in een heel ander huis toch weer langs in de Vughterstraat. Wederom zijn we niet teleurgesteld. Goede ideeen die verder reikten dan alleen de keuken hebben ertoe geleid dat wij nu met veel plezier koken en elke dag weer genieten van onze mooie keuken en woonkamer. Dank Rob en René. Ontwerp en montage, het was allemaal goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is in één keer goed”
Door Ton en Wilmy op zaterdag 3 nov 2018 18
Wat er niet kan volgen op een kapot lampje in de 20 jaar oude oven...Een compleet nieuwe, strakke Poggenpohlkeuken. Onze conclusie is: alles, alles is in één keer goed gegaan. De prettige ontvangst en kennismaking bij ons eerste bezoek aan de showroom in den Bosch, het voorstel met de tekening, het vervolggesprek, de afspraken tot en met de correcte montage. Na het eerste gesprek hebben we ons hele huis laten renoveren door vakmensen, door René aanbevolen. "Wat een supermooi huis!" Dat was zijn conclusie toen René, met een prachtig boeket bij ons onlangs koffie kwam drinken.
FOTO VAN TON EN WILMY
Compleet nieuwe, strakke Poggenpohl keuken
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Ferdi op maandag 29 okt 2018 18
Vanaf de eerste kennismaking tot en met de plaatsing van de keuken een positieve ervaring. We zijn samen met René en Rob tot een een prachtige en praktische keukenoplossing gekomen. Van de inrichting van de apparatuur tot aan de keuze van de kleuren is nagedacht. Ook toen achteraf bij plaatsing bleek dat er nog een aantal nazorg punten waren, is hier door beide heren (en de installateur) correct en oplossingsgericht mee omgegaan. We zijn erg blij met de keuken en hopen hier nog vele jaren van te kunnen genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Ellen van Spijk op vrijdag 12 okt 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht bij Poggenpohl in 's-Hertogenbosch. Eerste kennismaking was heel prettig. Rob en Rene namen echt de tijd, en op basis van onze wensen werd een heel mooi ontwerp gemaakt. Met de hand geschetst. Vervolggesprekken ook erg prettig. Keuken geleverd volgens afspraak. Toen bleek dat iets verkeerd geleverd was, werd dit direct hersteld. Erg klantvriendelijk en servicegericht. En de keuken is schitterend!
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Maurice en José van der Steen op donderdag 11 okt 2018 18
Bij de eerste kennismaking was ons al duidelijk dat we hier een prachtige keuken gaan kopen. De samenwerking was uitstekend, een prachtig ontwerp en zélfs een aanpassing aan het ontwerp van onze woning bleek de enige juiste keuze te zijn. Rob en René hebben zicht verdiept in het ontwerp en onze wensen. Het resultaat mag er zijn! Een prachtige keuken waar we jaren van gaan genieten! Bijzonder bedankt voor de plezierige samenwerking en we raden iedereen aan om juist hier een keuken te kopen. Je zult er geen spijt van krijgen!
Reactie of foto toevoegen
“Vol lof”
Door Fam Louwerens op donderdag 11 okt 2018 18
In april om tafel met Rene en Rob letterlijk en figuurlijk om tafel met alleen de wensen nee je gaat niet over 1 nacht ijs dit was ook winkel nummer 5 na elke keer het idee te hebben niet eerlijk te zijn over prijs over ideeën en zelfs een keer dat we onder aan de stapel beland zijn nee hier neemt men geen blad voor ons zijn mond precies waar wij van houden open een eerlijk en nee we wonen niet in een land waar afdingen op de eerde plaats staat. Rob komt eerst thuis om te zien waar de keuken nu echt komt nee geen villa gewoon een huurhuis op een rijtje en dan gaat hij terug en na 1 1/2 week terug in de showroom waar de tekeningen keurig klaar liggen nou en wat voor ideeën echt alleen maar lof nou daar hebben we het gevoel een echt goed gevoel dus kom maar op met de handtekening en de datum wordt gepland 1 en 2 oktober we kunnen aan de slag en wat een ellende zijn we tegen gekomen maar een belletje of mailde richting Rene en hup weer uit het gat kruipen en doorgaan. Bedankt voor de opbeurende woorden. We zijn de klaar voor om de monteurs Lars en Jurgen te ontvangen op de 1 ste jeetje wat een toffe gasten echt alleen maar lof en wat een gezelligheid nemen ze mee naar Sleeuwijk echt 2 dagen gehad met de mannen dag 3 was het afkicken dat ze er niet meer waren en wat een keurig werk hebben ze afgeleverd een wasbak die lekte in de carriere van Rene nog nooit gebeurd dan praten we over 30 jaar maar wij treffen het maar wat we nog meer treffen is dat binnen een uur een nieuwe wasbak geleverd wordt aan huis door de fabrikant heb je het dan niet gemaakt in de keuken wereld! Echt met het lezen denk je misschien nee dit kan niet nou dit is een waargebeurd verhaal wat uit mijn hart geschreven is en waar geen ene leugen in staat Rene Rob Lars en Jurgen BEDANKT VOOR ALLES!
Reactie of foto toevoegen
“Een feest”
Door Sander van de Loo op vrijdag 5 okt 2018 18
Vanaf het eerst moment dat je binnenkomt tot aan het einde is het een feest om zo een keuken aan te mogen schaffen. De continue begeleiding, de aandacht voor het ontwerp, niet alleen van de keuken maar ook hoe deze functioneert in de totale ruimte en het oog voor de details en de functionaliteiten, zorgen voor een schitterend eindresultaat. Rene en Rob zijn er altijd voor je en samen komt het tot een onovertroffen resultaat. Volgende keer gaan we er zeker weer heen, het nadeel van kwaliteit leveren is alleen dat dat nog wel even zul duren :)
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Familie Dessens op dinsdag 2 okt 2018 18
Na bezoeken aan verschillende keukenbedrijven kwamen wij als snel tot de conclusie, dat onze Poggenpohl keuken van 27 jaar oud vervangen moest worden door wederom een Poggenpohl. Na speurwerk op internet zijn wij terecht gekomen bij René en Rob in Den Bosch. Een bezoek aan de showroom en de hartelijke ontvangst gaf ons het vertrouwen om terug te komen voor een oriënterend gesprek. Voor ons was het echt belangrijk dat de service niet zou stoppen na de aankoop van de keuken. Al snel werd ons duidelijk dat de focus lag op het verwezenlijken van onze droomkeuken, het helpen bij het maken van de juiste kleurkeuze, het ontwerp, het vinden van de meest geschikte apparatuur en vooral op het ontzorgen vanaf het 1e gesprek tot aan de oplevering. Al deze facetten hebben wij als uitermate positief ervaren. Afgelopen maandag en dinsdag is onze keuken geplaatst door een fantastisch en zeer professioneel team, gefocust op kwaliteit en met oog voor detail! Dit hele avontuur is dankzij René en Rob een feestje geweest met een fantastisch eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Marcel en Hanneke op vrijdag 7 sep 2018 18
Zo blij dat we een keuken bij Rene en Rob hebben gekocht! Over het ontwerp zijn we bijzonder goed geïnformeerd en zeer tevreden. Geen kookeiland zoals anderen adviseerden, maar een ontwerp dat veel beter past in onze ruimte. De keuken is nu eenvoudig van vormgeving, maar prachtig van uitstraling en heeft een unieke kleurencombinatie. Tijdens de bouw van ons huis ontstonden er onverwachte problemen, waardoor het keukenontwerp aangepast moest worden. Een telefoontje naar Rene bleek genoeg, en dezelfde dag kregen we van Rob tekeningen met oplossingen gestuurd. Dat is service! Ook tijdens en na het plaatsen is er goede service geleverd. Een aanrader dus! Het is het geld meer dan waard.
Reactie of foto toevoegen
“Moderne keuken”
Door Janneke en Willem op dinsdag 4 sep 2018 18
Voor onze nieuwe woning waren wij op zoek naar een moderne keuken. We hebben gekozen voor een wit eiland en een mat zwarte kastenwand met apparatuur. De keuken is de eyecatcher van ons huis geworden! René en Rob hebben ons super geholpen. Niets was hen te veel en we zijn zo ontzettend blij met het resultaat! Ontzettend bedankt voor jullie service en gastvrijheid! Poggenpohl Den Bosch is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Klantgerichtheid”
Door Anny Sijstermans op maandag 6 aug 2018 18
Vanwege het voornemen om kleiner te gaan wonen deed zich de noodzakelijkheid voor om een nieuwe keuken te laten installeren. Via internet kwam ik terecht bij Poggenpohl in Den Bosch. Onze eerste keuken ooit was een Poggenpohl keuken, en daar was ik heel tevreden over. Reden voor mij om toch te kijken wat de mensen uit Den Bosch voor me zouden kunnen betekenen, en ik heb er geen spijt van. Gezien mijn liefde voor koken ben ik veeleisend wat mijn keuken betreft en ik ben meer dan enthousiast over de deskundigheid en creativiteit van Rene en Rob. Hun klantgerichtheid verdient een groot compliment. Rob heeft zich de moeite getroost om een heel eind te rijden om mijn oude keuken te zien, zodat hij kon "proeven" hoe ik een keuken beleef en hoe mijn nieuwe woonplek eruit zag, zodat de beschikbare ruimte zo efficient en optimaal mogelijk benut kon worden. Rene heeft stad en land afgebeld om mijn wensen ten aanzien van het fornuis te kunnen verwezenlijken. Niets was hen te veel, en we hebben toch wat over en weer gecommuniceerd over kastenindelingen, kleurstellingen etc. Het resultaat mag er zijn: een prachtige keuken, met veel gebruiksgemak en bovenal een gezellige hangplek. Dank jullie wel, heren. Maar ook de installateur verdient een compliment: voor de deskundigheid waarmee hij te werk is gegaan bij het plaatsen van de keuken en het meedenken waar dat van pas kwam. Ik ben meer dan tevreden en kan iedereen die toe is aan een (nieuwe) keuken aanraden om bij Poggenpohl Den Bosch een kijkje te gaan nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel complimenten”
Door fam Pennings op maandag 23 jul 2018 18
Ik had mijn zinnen gezet op een keuken van een ander gerenoveerd merk. Maar het gehele proces verliep traag en blijkbaar snapte men niet wat wij wilden. Vervolgens zijn we bij toeval bij Poggenpohl Den Bosch binnen gelopen. Rob en Rene durfden de uitdaging aan om met een keuken te komen zoals wij dat wilden. Vooral ik had precies in gedachten hoe het moest worden. Wij een afspraak gemaakt en binnen een paar dagen hadden de heren inderdaad de keuken getekend die wij wilden. Ze hadden echt supergoed geluisterd. Complimenten. Geen 10x aanleggen voor het allemaal klopte. De tweede afspraak was alleen nog het aanvullen van wat details. Maar niet alleen heel veel complimenten voor Rob en Rene. Ook de mensen die de keuken kwamen plaatsen zijn echt geweldige vakmensen die nog heel veel liefde voor hun vak hebben. Het hele proces was een hele geweldige en prettige ervaring. Vol trots laat ik mensen onze mooie nieuwe keuken zien.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door van de Meulengraaf op zondag 15 jul 2018 18
Onlangs zijn wij de gelukkige eigenaar en gebruiker mogen worden van een fantastische Poggenpohl keuken afkomstig van Poggenpohl in Den Bosch. Het is elke dag weer een genot om in deze keuken te mogen koken. De door Poggenpohl Den Bosch op hun website gehanteerde slogans kloppen exact, hierbij willen wij onze ervaring daarom delen:

+Hier komt alles samen. Bij het bezoek aan de showroom hebben we onze wensen en dromen weten over te brengen en zijn deze vakkundig en creatief door Rene & Rob verwerkt en gepresenteerd in een fantastisch ontwerp.

+Kijk. In de showroom hebben we een goede indruk gekregen van alle mogelijkheden die Poggenpohl ons kon bieden.

+Voel. Door het inlevingsvermogen van Rene & Rob en hun creatieve geest, weten zij exact welke oplossingen er mogelijk zijn binnen de gegeven grenzen.

+Creëer. Rob wist al onze wensen en mogelijkheden te vertalen in een reëel en creatief concept en vergat daarbij geen enkel detail, hoe klein ook.

+Samen. Het uiteindelijke totaalplan inclusief alle details is door Poggenpohl naar volle tevredenheid aan ons gepresenteerd. Helaas moest de plaatsingsdatum tussentijds gewijzigd worden, wat voor Rene geen enkel probleem was. Ook heeft Rene laten zien dat de klant ook daadwerkelijk koning is bij Poggenpohl Den Bosch. De door ons gekozen combi magnetron bleek in de bestelde uitvoering op het laatste moment niet meer leverbaar in Nederland. Met de nodige inspanning heeft Rene deze alsnog kunnen regelen door deze rechtstreeks uit het buitenland te laten komen zonder extra kosten of vertraging in de levertijd. De installatie en nazorg waren perfect.

Poggenpohl Den Bosch is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, creativiteit, betrouwbaarheid, service en flexibiliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Judith Schrauwen op maandag 21 mei 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis. Niet alleen kregen we een perfecte schets van de keuken ook de gehele woonkamer werd mee ingedeeld/ontworpen. In ons vorige huis hadden we ook een PoggenPohl keuken dus we weten uit ervaring dat het een kwaliteitsproduct is. De combinatie van kwaliteit en service maakt onze ervaring hier super.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Helma en Henrie van den Boom op zondag 20 mei 2018 18
We waren op zoek naar een nieuwe keuken in een bestaand huis. Familie van ons had al ervaring met Poggenpohl Den Bosch en waren erg tevreden. Na een inventarisatie van onze wensen, heeft Rob 3 verschillende ontwerpen gemaakt. Deze ontwerpen hadden we zelf nooit kunnen bedenken. Een van deze ontwerpen is met wat kleine aanpassingen gerealiseerd en dit is uitstekend begeleid door Rene en Rob, inclusief de verlichting. Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden. De keuken is gezellig en praktisch.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Michelle en Xander op dinsdag 15 mei 2018 18
Wij hebben Poggenpohl ervaren als een zeer professioneel bedrijf. Ze komen hun afspraken na, bespreken duidelijk de wederzijdse verwachtingen en hebben respect voor je huis. Rob en René luisteren goed naar je wensen en maken een passend ontwerp. Ook als je na de oplevering nog een aanpassing wil, helpen ze je graag. We raden dit bedrijf dan ook graag aan!
Reactie of foto toevoegen
“Wat een creativiteit”
Door Jos en Willemien Cozijnsen op zondag 22 apr 2018 18
Al geruime tijd nagedacht over de vervanging van onze keuken. Er was eigenlijk maar een bedrijf dat voor ons in aanmerking kwam en dat was Poggenpohl. Onze verwachtingen zijn helemaal uitgekomen: Wat een creatief inzicht, wat een mooie mogelijkheden, maar vooral behulpzaam en meedenken. Wij zijn uitermate tevreden en bevelen Poggenpohl graag bij potentiele klanten aan!
FOTO VAN JOS EN WILLEMIEN COZIJNSEN
Uitermate tevreden met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect team”
Door E. v. Nierop op vrijdag 6 apr 2018 18
Rob en René zijn een perfect team om al je wensen voor een nieuwe keuken te realiseren, tevens maakt Rob hele mooie tekeningen hoe het uiteindelijke plaatje eruit komt te zien. René is duidelijk en denkt actief met je mee. De man die de keuken komt aanbrengen is een 1e klas vakman die netjes en secuur werkt. Kortom geslaagde actie
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Polder op woensdag 4 apr 2018 18
Wij hebben bij Poggenpohl Den Bosch een keuken laten ontwerpen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, al hadden we graag wat meer bergruimte gehad. We hadden van te voren ook aangegeven dit belangrijk voor ons was. De service was prima, al kreeg ik tot twee keer een verkeerde factuur. Uiteindelijk is de keuken een eye catcher in de woning, en zijn we er heel blij mee. Wel jammer dat we naderhand nog moesten betalen voor een achterwand, waar vantevoren niets over gezegd was.
FOTO VAN FAMILIE POLDER
Keuken is eye catcher
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Kees Boef op zondag 4 mrt 2018 18
Rob en Rene zijn een perfect duo, creatief en zakelijk gecombineerd. Werken met goede aannemers en volgen het proces op de voet. Wij zijn heel tevreden en zouden deze zaak en mannen bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Poggenpohl Den Bosch
  Den Bosch, Vughterstraat 164b, 5211 GN Den Bosch, tel 073–5482255
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.