Feedback
9,8

Poggenpohl Den Bosch

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.poggenpohldenbosch.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Poggenpohl Den Bosch
Hier komt alles samen
Unieke keukenontwerpen met aandacht voor details, hoogwaardige apparatuur en originele oplossingen. Wij verbinden keuken en interieur creatief met elkaar.

Kijk
Kom naar de showroom van Poggenpohl Den Bosch en beleef het zelf!

Voel
Laat u meevoeren in het concept van Poggenpohl en ervaar leven, wonen en koken in uw stijl.

Creëer
Ga samen met onze professionele interieur-architect aan de slag en ontwerp uw droomkeuken.

Samen
In samenwerking met Poggenpohl Den Bosch wordt een totaalplan van uw stijl gecreëerd.
Ervaringen
Er zijn 110 ervaringen over Poggenpohl Den Bosch. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren101 ervaringen
4 sterren8 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 109 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Service van absolute topkwaliteit”
Door Familie Groenen op woensdag 7 okt 2020 20
Wij hebben een prachtige Poggenpohl keuken in ons huis sinds augustus 2020. Na lang wikken en wegen of we zouden verhuizen of niet, besloten we NIET te verhuizen maar ons huis te verbouwen. Ik kreeg vrijbrief van mijn man om ons huis opnieuw in te richten en in te delen en onze oude keuken te vervangen voor een nieuwe. Dus toen begon ik aan mijn zoektocht want wat voor keuken? waar moet ik zijn? bij wie moet ik zijn? Ik heb avonden lang het internet afgestruind, reviews gelezen over bedrijven en foto's bekeken en toen belandde ik op deze pagina van Poggenpohl Den Bosch, met een enorm mooie score, prachtige foto's van eerdere klanten en na het lezen van ALLE ervaringen dacht ik: ja, hier voel ik mij goed bij! Ik moet hier wezen! En nu achteraf: wat een geweldige keuze van mezelf haha en mijn gevoel is juist geweest! Het is van A tot en met Z subliem gegaan bij Poggenpohl Den Bosch. Vanwege de verbouwing van ons huis heb ik heel veel gesprekken gehad met allerlei verschillende verkopers voor bijvoorbeeld raambekleding, binnendeuren etc, maar wat een verademing bij Poggenpohl Den Bosch. Geen irritante verkooppraatjes of het gevoel dat er allerlei verkooptechnieken worden toegepast, maar meedenkend en adviserend en met flair, dat vond ik echt heel erg fijn! Onze keuken is ontworpen door interieurarchitect Rob van Berkel van Poggenpohl Den Bosch. Heeft allerlei inzichten voor indeling in huis waar ik zelf echt niet op was gekomen. We genieten nu enorm van de keuken en van allerlei slimmigheden die Rob heeft bedacht met de indeling en plaatsing van de keuken in onze woonruimte en we ervaren dagelijks in levende lijve wat een positieve verandering alles is ten opzichte van onze vorige keuken. Rene Hoffman is de eigenaar/manager/financiële man binnen Poggenpohl Den Bosch die mijn aanspreekpunt was voor alles en heeft altijd geduldig, vriendelijk, vlot gereageerd op al mijn (vele) vragen, mails, belletjes etc. Hier krijg je service van topkwaliteit. Nooit het gevoel gehad dat iets teveel was gevraagd. Bovendien zijn de monteurs van Poggenpohl erg kundig, rustig, aardig, vriendelijk en hebben alles perfect gemonteerd. Het zijn mensen die je echt heel goed in huis kan hebben, en geloof me het kan ook anders zijn want wij hebben echt veel mensen over de vloer gehad vanwege de verbouwing. Poggenpohl staat met stip op nummer 1 waar we uitsluitend goede gevoelens bij hebben. Oprecht onze persoonlijke aanbeveling om hier naar toe te gaan als je (interieuradvies voor) een keuken wil!
FOTO VAN FAMILIE GROENEN
Strakke keuken
+ Toon extra foto van Familie Groenen
Reactie of foto toevoegen
“Warm aanbevolen”
Door Bart-Jaap van Emmerik op maandag 28 sep 2020 20
We zijn erg goed geholpen bij het uitzoeken en plaatsen van onze nieuwe keuken. René kwam met een heel mooi concept, dat precies aan onze wensen beantwoordde en heel mooi is uitgevoerd. Warm aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Kan ze aanraden”
Door Adrienne van Strien op zondag 12 jul 2020 20
Van het begin tot einde super service. Denkt goed mee, met verstand van zaken. Kijkt naar jouw gewenste situatie, hobby kok of wat meer ervaren. Alles wordt ingericht zodat het echt past op jouw levensstijl. Daarnaast mooi design met oog voor gebruiksgemak. Het is al onze tweede keuken hier en zijn wederom heel tevreden. Ook als je jaren later belt kijken ze meteen hoe ze kunnen helpen. Kan ze echt aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Familie Borgers op donderdag 11 jun 2020 20
Wij hebben recent een keuken gekocht bij poggenpohl den Bosch. We zijn bij deze zaak terecht gekomen vanwege de goede reviews op deze site. We zijn 2 keer in de zaak geweest waar we goed en eerlijk geholpen zijn. Wij vonden het prettig om te weten waar we aan toe waren, qua vakmanschap en prijzen. We zijn goed geadviseerd en Rob heeft ook nog een lichtplan opgesteld voor onze aanbouw. Wij hebben de keuken nu ruim een week in gebruik, genieten is het! Stoomoven, quooker en bora kookplaat worden veelvuldig gebruikt. Wij raden iedereen die een nieuwe keuken wil aan om naar Den Bosch te reizen.
FOTO VAN FAMILIE BORGERS
Nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Familie Borgers
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk en betrokken”
Door Guy & Viktorien op dinsdag 19 mei 2020 20
Wij raden iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken aan om bij René en Rob langs te gaan. Persoonlijk en betrokken, goede en slimme ontwerpen, hoge kwaliteit en een scherpe prijs beschrijven in het kort wat je van hen kan en mag verwachten.
Reactie of foto toevoegen
“Expertise”
Door Els en Ronald op zaterdag 2 mei 2020 20
Je beseft ineens dat je keuken 20 jaar oud is, als je vaatwasser kraakt en piept en de oven aan alle kanten rammelt. En dan? Moeten we gaan verbouwen? Moeten we naar de keukenboulevard waar opdringerige verkopers met alle mogelijke moeite proberen om je dezelfde dag met "grote kortingen" een keuken te laten kopen? Nee dankjewel.
Maar ja, er zal toch iets aan de keuken gedaan moeten worden. Dan maar internet afstruinen naar allerlei recensies. Zo kwamen we bij Rob en René terecht. Een afspraak gemaakt en bij het eerste gesprek is er oprechte interesse in waar je naar op zoek bent. Wat zoek je in een keuken? Vervolgens werd het aanbod gedaan dat Rob bij je langskomt en zo de sfeer van het huis komt proeven. Na dit bezoek wordt een schets gemaakt van je nieuwe keuken die je vervolgens, geheel vrijblijvend, kunt gaan bespreken met Rob en René. Dit in combinatie met je wensen en budget. Uiteindelijk zijn we er met de heren uitgekomen en hebben we een heel goed gevoel overgehouden aan de keuze voor een Poggenpohl keuken. We hebben dan wel niet een hele grote keuken en Poggenpohl is zeker geen prijsvechter, maar we hebben nu een kwalitatief hele goede keuken en de installatie is, ondanks de vertraging van de levering, prima verlopen. Geen verrassingen achteraf. Rob en René, nogmaals dank voor jullie hulp en expertise!!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en service hoog in het vaandel”
Door Noordegraaf op donderdag 30 apr 2020 20
Wat is de service en klantvriendelijkheid van Poggenpohl Den Bosch een verademing als je van de keukenboulevard komt. Dit is waar wij naar op zoek zijn, dachten we vanaf het eerste moment dat we bij René binnen liepen. We hadden direct vertrouwen in hem en hij heeft dat volledig waar gemaakt. Er staat nu een prachtige keuken waar we iedere dag van genieten. Ook het verlichtingsplan van collega Rob is een absolute toegevoegde waarde geweest. Poggenpohl Den Bosch is een aanrader voor iedereen die belang hecht aan kwaliteit, service en persoonlijke betrokkenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Geen moeite te veel”
Door Trudy en Art van Tienhoven op zaterdag 11 apr 2020 20
We hebben nu voor de tweede keer een keuken bij René en Rob gekocht en onze beide zonen hebben er ieder ook één laten plaatsen. Telkens zijn we vakkundig geholpen. Geen moeite is ze teveel.
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door H.J.Peters op maandag 23 mrt 2020 20
Rene en Rob hebben nu voor de derde keer een keuken bij ons getekend en geleverd. Al met al wederom een superervaring vanaf concept tot uitvoering inclusief verlichtingsplan voor de finishing touch. Uitvoering vond plaats onder grote tijdsdruk maar toch op tijd klaar!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Amber en Peter op vrijdag 6 mrt 2020 20
Bij een aantal zaken geweest voor advies en ontwerp. Rob heeft een prachtige tekening gemaakt en goed geluisterd naar wat wij wilden. Uiteindelijk met een andere tekening teruggekomen bij Rob en René vanwege de service en mogelijkheden van een Poggen Pohl keuken. Het werd een complete verbouwing waar ook de aannemer via Poggen Pohl, ook een Rob (van der Dussen), super werk heeft geleverd! We zijn zeer tevreden met het resultaat. De plaatsing verliep soepel, zelfs zonder dat we zelf aanwezig waren en de hele kleine puntjes na afloop worden vlot en naar wens verholpen. Echt een aanrader en een prachtige keuken!
FOTO VAN AMBER EN PETER
Ontworpen keuken
+ Toon extra foto van Amber en Peter
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Corinne op dinsdag 21 jan 2020 20
Wat een vakkundig team zijn René en Rob. Creativiteit en professionaliteit maar daarnaast ook mensen die eerlijk en gezellig zijn. Ze nemen de tijd voor je en het resultaat mag er dan wezen! Uniek! Ze komen met hele verrassende ideeën. De kwaliteit, communicatie en betrokkenheid geven je een goed gevoel! Ga zo door!
FOTO VAN CORINNE
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Maken het waar”
Door Nancy en Willard op woensdag 8 jan 2020 20
Naar aanleiding van de goede recensies hebben wij een afspraak gemaakt met Rene en Rob. Op de eerste afspraak kregen wij al een goed gevoel. Op de tweede afspraak waar wij het ontwerp te zien kregen werden wij helemaal enthousiast. Er is daar een duidelijke rolverdeling Rene voor het zakelijke en Rob voor het creatieve gedeelte. Tijdens het hele traject naar de plaatsing toe hebben wij regelmatig contact gehad en zelfs nog een aantal dingen moeten/kunnen wijzigen. Dat verliep ook allemaal prima. Ze dachten echt met ons mee en kwamen met goede voorstellen. Maar ik was nog niet helemaal gerustgesteld omdat je vaker hoort dat het voortraject prima is maar tijdens of na de plaatsing komen de problemen en zijn ze minder goed bereikbaar. Het plaatsen zelf verliep ook erg soepel. Volgens afspraak de keuken opgeleverd en alles in een keer goed. Dus ze maken waar wat ze zeggen en wij delen de zeer positieve ervaringen van onze voorgangers. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Unieke keuken”
Door Rian Blankenstein op donderdag 28 nov 2019 19
Top bedrijf! We zien altijd enorm op tegen het kopen van een keuken vanwege de verschrikkelijke behandeling, prijs/kwaliteit verhouding, onderhandelingstactieken en service. Wat een verademing was dit! Rob en René maken het kopen van een keuken een leuke ervaring. De creatieve geest van Rob gecombineerd met de kundigheid en top service van René maakt dat ik dit bedrijf zeker zou aanraden. En ik ben nog elke dag blij als ik mijn unieke keuken zie, welke ik nergens anders tegenkom!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Lydia en Wim op donderdag 21 nov 2019 19
Twee bezoeken bij andere keukenleveranciers leiden tot saaie ontwerpen en een weinig verrassend resultaat. Bij Rob en René waren gelijk in goede handen. Allereerst zoeken ze uit wat je stijl is en hoe je huis er uit komt te zien, in ons geval een split-level nieuwbouwwoning. Bovendien een enorme glaspartij in de keuken en woonkamer, waardoor de ruimte langs de muren beperkt is. Rob en René hebben 2 ontwerpen gepresenteerd, gebaseerd op een totaal ander ontwerp dan we gewend waren en daarbij de lichtinval in de woning respecterend. Alles moest in no-time beslist worden, met dank aan René, die ons in het weekend nog een aanpaste bouwtekening kon sturen. Nu we de keuken hebben kunnen we met recht vaststellen dat Rob en René heel goed kunnen visualiseren. We genieten dagelijks van een mooie keuken (vast deel langs de wand en een kookeiland), met een lichtinval die zowel keuken als woonkamer doen uitkomen en daarnaast de mogelijkheid biedt om tijdens het koken toch (oog)contact te houden met de visite.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Ton en Yvonne van Hooft op donderdag 21 nov 2019 19
Nieuwe Poggenpohl keuken waarbij het bedrijf ons ook heel goed geholpen heeft met het ontwerp en inrichting van de nieuwe ruimte. Alles prima voor elkaar, afspraken woorden nagekomen en service is tot dusverre helemaal goed. Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig bedrijf”
Door Sylvia & Jeroen op maandag 11 nov 2019 19
Wat een geweldig bedrijf en erg fijne en kundige mensen! Ze nemen uitgebreid de tijd voor je, luisteren goed naar je wensen en voelen perfect aan waar je naar op zoek bent. Wij wilden onze keuken indelen als een praktische en functionele keuken met veel opbergruimte en toch ook veel werkruimte, maar wisten niet goed hoe. Het ontwerp van Poggenpohl was de spijker op zijn kop! De keuken hebben nu al een half jaar in gebruik en hij is inderdaad precies zoals we wilden. Daarnaast is de service en communicatie van Poggenpohl heel goed en komen ze hun afspraken na. Kortom een geweldige ervaring en zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“We wisten het direct”
Door Cor op zondag 6 okt 2019 19
Toen we op zoek gingen voor een nieuwe keuken, kwamen we toevallig bij Poggenpohl Den Bosch langs. Wat een verademing t.o.v. andere keukenzaken die we bezocht hadden. We wisten direct, hier moeten we zijn. Het hele traject van voorbespreking en ontwerp tot plaatsing en aftersales is perfect verlopen. En het eindresultaat bleek nog mooier dan we ons voorgesteld hadden op basis van de schetsen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Schat, Amsterdam op maandag 30 sep 2019 19
Wij hebben een keuken aangeschaft bij dit bedrijf, dat ons uitstekend geadviseerd en begeleid heeft. Zij nemen alle tijd voor je (hoe vaak je er ook komt alvorens de keuken aan te schaffen) en komen hun afspraken in elk opzicht na. Gewoon een bedrijf dat letterlijk ontzorgt. Top en dank jullie wel!
Reactie of foto toevoegen
“De perfecte keuken”
Door Fam. Emons op zaterdag 28 sep 2019 19
Keuken met keukeneiland en bijkeuken. Perfect advies zowel in de keuze van de keuken en de apparatuur. Wat we zeer op prijs stelden is het advies aan huis om de situatie in te schatten en zodoende echt maatwerk te kunnen leveren. Met dank aan het Team Rob en René. Aanrader voor iedereen die een perfecte keuken wil.
Reactie of foto toevoegen
“Gouden service”
Door Margarethe Breman op donderdag 26 sep 2019 19
Wij hebben een keuken en pantry gekocht. De service is goud waard!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Peter en Jolanda op donderdag 26 sep 2019 19
Wij hebben erg goede ervaringen met Poggenpohl Den Bosch, vanaf het eerste contact tot na de plaatsing zijn wij uitstekend begeleid door René en Rob. Hoe anders dan bij andere keukenbedrijven staat de wens van de klant centraal in plaats van het zo snel mogelijk closen van de deal. Er wordt alle tijd genomen om de wensen te inventariseren en Rob komt op een later moment met een goed doordacht plan wat verder gaat dan de keuken alleen. Er wordt hierbij alle tijd genomen die nodig is om tot het perfecte plaatje te komen. De algehele communicatie is ook uitstekend. Mochten wij in de toekomst nog eens een nieuwe keuken nodig hebben dan gaan wij rechtstreeks naar René en Rob.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Maarten en Lisette op dinsdag 3 sep 2019 19
Wij waren nieuwsgierig geworden naar Poggenpohl Den Bosch vanwege de goede reviews. We waren al bij een paar keukenwinkels geweest maar die begonnen gelijk over (tekenen en) rekenen, terwijl wij nog bezig waren met wat we precies wilden.
Hoe anders ging dat bij René en Rob. Ze luisteren goed naar wat wij voor wensen hadden en vroegen naar ons budget. Rob kwam langs, bekeek ons gehele interieur en de keuken en vroeg uitgebreid naar de verbouwingsplannen. Vervolgens ging Rob aan het werk. Een paar week later werden we verrast door een prachtig ontwerp. Qua indeling niet eens verrassend anders dan we zelf ook bedacht zouden kunnen hebben, maar Rob kon heel goed uitleggen waarom hij bepaalde keuzes gemaakt had, en waarom andere opties die wij voorstelden minder slim waren. We hoefden alleen nog de kleur van het aanrechtblad te kiezen uit 2 opties. We zijn zeer tevreden over het resultaat. De tip om het plafond iets te verlagen, het verlichtingsplan, dat er standaard bij hoorde. Allemaal top. En allemaal uitgevoerd. "Moet van Rob", zeiden we, als we opdracht aan de aannemer gaven of de kleur van de bank aan onze kinderen voorlegden ;-). Want die dinerbank op maat in okergeel: gewaagd vonden we. Maar ook die is in bestelling, alleen de kleur is iets meer mosterdgeel met grijs geworden. Sorry, Rob. Als de bank binnenkort geleverd is zullen we een foto sturen. René en Rob, bedankt!
FOTO VAN MAARTEN
REACTIE VAN MAARTEN
en de bank zoals Rob die bedacht heeft
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Ineke en Hans Kruissen op dinsdag 30 jul 2019 19
Toen wij van een eenvoudige hoekkeuken naar een kookeiland met wand wilden gaan, wisten we niet goed hoe dit aan te pakken. Dat is de reden waarom ik voor poggenpohl Den Bosch heb gekozen. Rob is bij mij thuis geweest en heeft een plan gemaakt hoe we onze droomkeuken konden realiseren. Vanaf dag 1 zijn wij hierin geweldig begeleid. We hebben zelf nog enkele aanpassingen gedaan qua materialen en opstelling van de apparaten maar dit alles in goed overleg met Rene en Rob. Als we een afspraak hadden dan konden we ook rekenen op hun onverdeelde aandacht. Rustig met een kopje koffie de mogelijkheden bespreken. Alle lof voor Rene en Rob. Wij zijn ongelooflijk trots op onze keuken die door Willem met veel aandacht is geplaatst. Elke dag opnieuw geniet ik van mijn droom keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Agnes en Ben Seleski op maandag 22 jul 2019 19
wij hebben een aanpassing op onze Poggenpohl keuken gekocht. Dit was een lastige opgave, maar door een zeer creatieve samenwerking met de Poggenpohl mensen in Den Bosch zeer geslaagd. Wij zijn uiterst tevreden over de professionele en aangename benadering. Niet onbelangrijk is nog te vermelden, dat de finishing touch in perfecte handen lag van de monteur. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Sonja moerkens op zondag 23 jun 2019 19
Ben uitstekend geholpen met het uitzoeken van een keuken in oude school,de levering en plaatsing van de keuken was ook uitstekend, klein mankementje werd nog dezelfde dag verholpen, ben meer dan tevreden over poggenpohl den bosch.
Reactie of foto toevoegen
“Hoogstaand niveau”
Door Marijke en Joop op zondag 9 jun 2019 19
Met de creatieve ontwerpen van Rob en de uitstekende contacten met Rene hebben we opnieuw een fantastisch mooie, en kwalitatief hoogstaande keuken gekocht. Geheel ontzorgd tijdens de verbouwing en uitstekende nazorg. We kunnen weer jaren genieten van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door John Barendregt op maandag 22 apr 2019 19
Heel mooie en praktische nieuwe keuken in onze bestaande woning. René en Rob hebben ons prima geholpen en deden dat op een prettige en oplossingsgerichte manier.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met keuken”
Door Jos Werner op zaterdag 23 feb 2019 19
Heel blij met de keuken. Goed advies en meedenken van Rob en René. Daarnaast is René iemand die echt staat voor z'n klanten en altijd naar de mogelijkheden kijkt om z'n klanten naar volle tevredenheid te helpen.
Reactie of foto toevoegen
“Op en top service”
Door Desiree en Jacques op dinsdag 8 jan 2019 19
Wij zijn bij Poggenpohl uitgekomen, omdat we wisten dat onze nieuwe keuken gepaard zou gaan met een behoorlijke verbouwing. En hoe stem je dat op elkaar af? De goede recensies op deze site en het feit dat Poggenpohl samenwerkt met meerdere aannemers, deden ons besluiten om eens bij Poggenpohl binnen te lopen.
Vanaf het eerste bezoek hadden wij een goed gevoel bij René en Rob. Zij gaan niet over één nacht ijs. Zij hebben onze wensen goed aangehoord en ons vervolgens thuis bezocht, om de situatie te bekijken, op te meten en te beoordelen. Dit leidde tot meerdere keukenconcepten, die wij niet voor mogelijk achtten, maar wel graag wilden. Toen we de keuze voor de definitieve opstelling hadden gemaakt, werd de keuken qua kleur en indeling verder afgestemd op de rest van het huis. De keuken moet bij de stijl van het huis passen. Ook daar ziet Poggenpohl op toe en dat doet de keuken nu zeker! Maar zoals gezegd, het plaatsen van de keuken zou gepaard moeten gaan met een behoorlijke verbouwing. Hierin hebben wij gewerkt met een vaste partner van Poggenpohl; Van der Dussen bouw. Hoewel het kopen van de keuken en de verbouwing twee aparte trajecten zijn, heb ik altijd gemerkt dat de afstemming tussen Poggenpohl en Van der Dussen Bouw optimaal is geweest. De tekeningen van Poggenpohl vormde de basis voor de verbouwing door Van der Dussen Bouw. Vanaf het begin dus duidelijkheid en nooit verassingen of teleurstellingen. In het gehele traject zijn we echt ontzorgd. Zowel door Poggenpohl als Van der Dussen Bouw. En wanneer maak je dat nog mee?! Beide organisaties hebben service hoog in het vaandel staan. Klein voorbeeld; als na het plaatsen van de keuken blijkt, dat niet de juiste koelkast is geïnstalleerd, dan is dat op dat moment vervelend. Belangrijk is echter, hoe zoiets wordt opgelost. Een kort berichtje van de keukeninstallateur naar René en binnen 3 dagen werd de juiste koelkast geleverd en geplaatst. Zonder dat je hier zelf achter heen moet. Op en top service, zo zou ik het hele traject willen samenvatten. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en eerlijk”
Door Judith Kreijveld op maandag 7 jan 2019 19
Onwijs blij met onze nieuwe keuken van Poggenpohl! Hele fijne goede en eerlijke service! Tijdens montage bleek de kookplaat niet meteen in het blad te passen... een uur later iemand op de stoep om dit probleempje snel op te lossen! Er was vanuit de fabriek een " verkeerde" frontlade geleverd, binnen 2 weken ook opgelost. Heel fijn! Wij genieten voorlopig nog wel even. Rob en René zijn een goed duo! Dank heren.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi ontwerp”
Door Ton en Jolanda op zaterdag 15 dec 2018 18
Nooit van Poggenpohl gehoord en door de goede recensies toch maar eens binnen gaan kijken. De exclusieve, van alle snufjes voorziene keukens waren in eerste instantie niet wat wij in gedachten hadden van een nieuwe keuken, totdat René ons belde ...
Er is heel goed naar onze wensen geluisterd en Rob en René hebben samen een prachtige keuken ontworpen die van alle gemakken is voorzien. Er is een gigantische ruimte gecreëerd, een warme sfeer, rust, echt een fantastisch eindresultaat. Het mooie ontwerp is door Lars Verhagen en Jurgen de Rooij tot in de kleinste details uitgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“In goede handen”
Door Mark van Pelt op woensdag 12 dec 2018 18
Vanaf moment 1 waren we in goede handen bij Rob en Rene. Via de goede recensies waren we bij ze terecht gekomen voor een nieuwe keuken. En dit maken ze dubbel en dwars waar. Ze denken goed met je mee en ontwerpen precies die keuken die bij het huis past en het weer naar een andere niveau tilt. Ik kan niet anders zeggen dat het hele proces zeer fijn en open is geweest waarin heel duidelijk is dat Rob en Rene hun vak verstaan maar bovenal alles is gericht op de klant. We zijn heel blij met het prachtige eind resultaat maar vooral ook met de zeer plezierige ervaring waardoor wij hen iedereen ten zeerste aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Selina & Paul op zaterdag 10 nov 2018 18
Wat een goed gesprek al niet kan doen! Enige jaren geleden zijn wij bij R-Cucine binnen gelopen om ideeën op te doen. Eind 2017, voor een heel andere keuken in een heel ander huis toch weer langs in de Vughterstraat. Wederom zijn we niet teleurgesteld. Goede ideeen die verder reikten dan alleen de keuken hebben ertoe geleid dat wij nu met veel plezier koken en elke dag weer genieten van onze mooie keuken en woonkamer. Dank Rob en René. Ontwerp en montage, het was allemaal goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is in één keer goed”
Door Ton en Wilmy op zaterdag 3 nov 2018 18
Wat er niet kan volgen op een kapot lampje in de 20 jaar oude oven...Een compleet nieuwe, strakke Poggenpohlkeuken. Onze conclusie is: alles, alles is in één keer goed gegaan. De prettige ontvangst en kennismaking bij ons eerste bezoek aan de showroom in den Bosch, het voorstel met de tekening, het vervolggesprek, de afspraken tot en met de correcte montage. Na het eerste gesprek hebben we ons hele huis laten renoveren door vakmensen, door René aanbevolen. "Wat een supermooi huis!" Dat was zijn conclusie toen René, met een prachtig boeket bij ons onlangs koffie kwam drinken.
FOTO VAN TON EN WILMY
Compleet nieuwe, strakke Poggenpohl keuken
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Ferdi op maandag 29 okt 2018 18
Vanaf de eerste kennismaking tot en met de plaatsing van de keuken een positieve ervaring. We zijn samen met René en Rob tot een een prachtige en praktische keukenoplossing gekomen. Van de inrichting van de apparatuur tot aan de keuze van de kleuren is nagedacht. Ook toen achteraf bij plaatsing bleek dat er nog een aantal nazorg punten waren, is hier door beide heren (en de installateur) correct en oplossingsgericht mee omgegaan. We zijn erg blij met de keuken en hopen hier nog vele jaren van te kunnen genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Ellen van Spijk op vrijdag 12 okt 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht bij Poggenpohl in 's-Hertogenbosch. Eerste kennismaking was heel prettig. Rob en Rene namen echt de tijd, en op basis van onze wensen werd een heel mooi ontwerp gemaakt. Met de hand geschetst. Vervolggesprekken ook erg prettig. Keuken geleverd volgens afspraak. Toen bleek dat iets verkeerd geleverd was, werd dit direct hersteld. Erg klantvriendelijk en servicegericht. En de keuken is schitterend!
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Maurice en José van der Steen op donderdag 11 okt 2018 18
Bij de eerste kennismaking was ons al duidelijk dat we hier een prachtige keuken gaan kopen. De samenwerking was uitstekend, een prachtig ontwerp en zélfs een aanpassing aan het ontwerp van onze woning bleek de enige juiste keuze te zijn. Rob en René hebben zicht verdiept in het ontwerp en onze wensen. Het resultaat mag er zijn! Een prachtige keuken waar we jaren van gaan genieten! Bijzonder bedankt voor de plezierige samenwerking en we raden iedereen aan om juist hier een keuken te kopen. Je zult er geen spijt van krijgen!
Reactie of foto toevoegen
“Vol lof”
Door Fam Louwerens op donderdag 11 okt 2018 18
In april om tafel met Rene en Rob letterlijk en figuurlijk om tafel met alleen de wensen nee je gaat niet over 1 nacht ijs dit was ook winkel nummer 5 na elke keer het idee te hebben niet eerlijk te zijn over prijs over ideeën en zelfs een keer dat we onder aan de stapel beland zijn nee hier neemt men geen blad voor ons zijn mond precies waar wij van houden open een eerlijk en nee we wonen niet in een land waar afdingen op de eerde plaats staat. Rob komt eerst thuis om te zien waar de keuken nu echt komt nee geen villa gewoon een huurhuis op een rijtje en dan gaat hij terug en na 1 1/2 week terug in de showroom waar de tekeningen keurig klaar liggen nou en wat voor ideeën echt alleen maar lof nou daar hebben we het gevoel een echt goed gevoel dus kom maar op met de handtekening en de datum wordt gepland 1 en 2 oktober we kunnen aan de slag en wat een ellende zijn we tegen gekomen maar een belletje of mailde richting Rene en hup weer uit het gat kruipen en doorgaan. Bedankt voor de opbeurende woorden. We zijn de klaar voor om de monteurs Lars en Jurgen te ontvangen op de 1 ste jeetje wat een toffe gasten echt alleen maar lof en wat een gezelligheid nemen ze mee naar Sleeuwijk echt 2 dagen gehad met de mannen dag 3 was het afkicken dat ze er niet meer waren en wat een keurig werk hebben ze afgeleverd een wasbak die lekte in de carriere van Rene nog nooit gebeurd dan praten we over 30 jaar maar wij treffen het maar wat we nog meer treffen is dat binnen een uur een nieuwe wasbak geleverd wordt aan huis door de fabrikant heb je het dan niet gemaakt in de keuken wereld! Echt met het lezen denk je misschien nee dit kan niet nou dit is een waargebeurd verhaal wat uit mijn hart geschreven is en waar geen ene leugen in staat Rene Rob Lars en Jurgen BEDANKT VOOR ALLES!
Reactie of foto toevoegen
“Een feest”
Door Sander van de Loo op vrijdag 5 okt 2018 18
Vanaf het eerst moment dat je binnenkomt tot aan het einde is het een feest om zo een keuken aan te mogen schaffen. De continue begeleiding, de aandacht voor het ontwerp, niet alleen van de keuken maar ook hoe deze functioneert in de totale ruimte en het oog voor de details en de functionaliteiten, zorgen voor een schitterend eindresultaat. Rene en Rob zijn er altijd voor je en samen komt het tot een onovertroffen resultaat. Volgende keer gaan we er zeker weer heen, het nadeel van kwaliteit leveren is alleen dat dat nog wel even zul duren :)
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Familie Dessens op dinsdag 2 okt 2018 18
Na bezoeken aan verschillende keukenbedrijven kwamen wij als snel tot de conclusie, dat onze Poggenpohl keuken van 27 jaar oud vervangen moest worden door wederom een Poggenpohl. Na speurwerk op internet zijn wij terecht gekomen bij René en Rob in Den Bosch. Een bezoek aan de showroom en de hartelijke ontvangst gaf ons het vertrouwen om terug te komen voor een oriënterend gesprek. Voor ons was het echt belangrijk dat de service niet zou stoppen na de aankoop van de keuken. Al snel werd ons duidelijk dat de focus lag op het verwezenlijken van onze droomkeuken, het helpen bij het maken van de juiste kleurkeuze, het ontwerp, het vinden van de meest geschikte apparatuur en vooral op het ontzorgen vanaf het 1e gesprek tot aan de oplevering. Al deze facetten hebben wij als uitermate positief ervaren. Afgelopen maandag en dinsdag is onze keuken geplaatst door een fantastisch en zeer professioneel team, gefocust op kwaliteit en met oog voor detail! Dit hele avontuur is dankzij René en Rob een feestje geweest met een fantastisch eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Marcel en Hanneke op vrijdag 7 sep 2018 18
Zo blij dat we een keuken bij Rene en Rob hebben gekocht! Over het ontwerp zijn we bijzonder goed geïnformeerd en zeer tevreden. Geen kookeiland zoals anderen adviseerden, maar een ontwerp dat veel beter past in onze ruimte. De keuken is nu eenvoudig van vormgeving, maar prachtig van uitstraling en heeft een unieke kleurencombinatie. Tijdens de bouw van ons huis ontstonden er onverwachte problemen, waardoor het keukenontwerp aangepast moest worden. Een telefoontje naar Rene bleek genoeg, en dezelfde dag kregen we van Rob tekeningen met oplossingen gestuurd. Dat is service! Ook tijdens en na het plaatsen is er goede service geleverd. Een aanrader dus! Het is het geld meer dan waard.
Reactie of foto toevoegen
“Moderne keuken”
Door Janneke en Willem op dinsdag 4 sep 2018 18
Voor onze nieuwe woning waren wij op zoek naar een moderne keuken. We hebben gekozen voor een wit eiland en een mat zwarte kastenwand met apparatuur. De keuken is de eyecatcher van ons huis geworden! René en Rob hebben ons super geholpen. Niets was hen te veel en we zijn zo ontzettend blij met het resultaat! Ontzettend bedankt voor jullie service en gastvrijheid! Poggenpohl Den Bosch is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Klantgerichtheid”
Door Anny Sijstermans op maandag 6 aug 2018 18
Vanwege het voornemen om kleiner te gaan wonen deed zich de noodzakelijkheid voor om een nieuwe keuken te laten installeren. Via internet kwam ik terecht bij Poggenpohl in Den Bosch. Onze eerste keuken ooit was een Poggenpohl keuken, en daar was ik heel tevreden over. Reden voor mij om toch te kijken wat de mensen uit Den Bosch voor me zouden kunnen betekenen, en ik heb er geen spijt van. Gezien mijn liefde voor koken ben ik veeleisend wat mijn keuken betreft en ik ben meer dan enthousiast over de deskundigheid en creativiteit van Rene en Rob. Hun klantgerichtheid verdient een groot compliment. Rob heeft zich de moeite getroost om een heel eind te rijden om mijn oude keuken te zien, zodat hij kon "proeven" hoe ik een keuken beleef en hoe mijn nieuwe woonplek eruit zag, zodat de beschikbare ruimte zo efficient en optimaal mogelijk benut kon worden. Rene heeft stad en land afgebeld om mijn wensen ten aanzien van het fornuis te kunnen verwezenlijken. Niets was hen te veel, en we hebben toch wat over en weer gecommuniceerd over kastenindelingen, kleurstellingen etc. Het resultaat mag er zijn: een prachtige keuken, met veel gebruiksgemak en bovenal een gezellige hangplek. Dank jullie wel, heren. Maar ook de installateur verdient een compliment: voor de deskundigheid waarmee hij te werk is gegaan bij het plaatsen van de keuken en het meedenken waar dat van pas kwam. Ik ben meer dan tevreden en kan iedereen die toe is aan een (nieuwe) keuken aanraden om bij Poggenpohl Den Bosch een kijkje te gaan nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel complimenten”
Door fam Pennings op maandag 23 jul 2018 18
Ik had mijn zinnen gezet op een keuken van een ander gerenoveerd merk. Maar het gehele proces verliep traag en blijkbaar snapte men niet wat wij wilden. Vervolgens zijn we bij toeval bij Poggenpohl Den Bosch binnen gelopen. Rob en Rene durfden de uitdaging aan om met een keuken te komen zoals wij dat wilden. Vooral ik had precies in gedachten hoe het moest worden. Wij een afspraak gemaakt en binnen een paar dagen hadden de heren inderdaad de keuken getekend die wij wilden. Ze hadden echt supergoed geluisterd. Complimenten. Geen 10x aanleggen voor het allemaal klopte. De tweede afspraak was alleen nog het aanvullen van wat details. Maar niet alleen heel veel complimenten voor Rob en Rene. Ook de mensen die de keuken kwamen plaatsen zijn echt geweldige vakmensen die nog heel veel liefde voor hun vak hebben. Het hele proces was een hele geweldige en prettige ervaring. Vol trots laat ik mensen onze mooie nieuwe keuken zien.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door van de Meulengraaf op zondag 15 jul 2018 18
Onlangs zijn wij de gelukkige eigenaar en gebruiker mogen worden van een fantastische Poggenpohl keuken afkomstig van Poggenpohl in Den Bosch. Het is elke dag weer een genot om in deze keuken te mogen koken. De door Poggenpohl Den Bosch op hun website gehanteerde slogans kloppen exact, hierbij willen wij onze ervaring daarom delen:

+Hier komt alles samen. Bij het bezoek aan de showroom hebben we onze wensen en dromen weten over te brengen en zijn deze vakkundig en creatief door Rene & Rob verwerkt en gepresenteerd in een fantastisch ontwerp.

+Kijk. In de showroom hebben we een goede indruk gekregen van alle mogelijkheden die Poggenpohl ons kon bieden.

+Voel. Door het inlevingsvermogen van Rene & Rob en hun creatieve geest, weten zij exact welke oplossingen er mogelijk zijn binnen de gegeven grenzen.

+Creëer. Rob wist al onze wensen en mogelijkheden te vertalen in een reëel en creatief concept en vergat daarbij geen enkel detail, hoe klein ook.

+Samen. Het uiteindelijke totaalplan inclusief alle details is door Poggenpohl naar volle tevredenheid aan ons gepresenteerd. Helaas moest de plaatsingsdatum tussentijds gewijzigd worden, wat voor Rene geen enkel probleem was. Ook heeft Rene laten zien dat de klant ook daadwerkelijk koning is bij Poggenpohl Den Bosch. De door ons gekozen combi magnetron bleek in de bestelde uitvoering op het laatste moment niet meer leverbaar in Nederland. Met de nodige inspanning heeft Rene deze alsnog kunnen regelen door deze rechtstreeks uit het buitenland te laten komen zonder extra kosten of vertraging in de levertijd. De installatie en nazorg waren perfect.

Poggenpohl Den Bosch is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, creativiteit, betrouwbaarheid, service en flexibiliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Judith Schrauwen op maandag 21 mei 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis. Niet alleen kregen we een perfecte schets van de keuken ook de gehele woonkamer werd mee ingedeeld/ontworpen. In ons vorige huis hadden we ook een PoggenPohl keuken dus we weten uit ervaring dat het een kwaliteitsproduct is. De combinatie van kwaliteit en service maakt onze ervaring hier super.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Helma en Henrie van den Boom op zondag 20 mei 2018 18
We waren op zoek naar een nieuwe keuken in een bestaand huis. Familie van ons had al ervaring met Poggenpohl Den Bosch en waren erg tevreden. Na een inventarisatie van onze wensen, heeft Rob 3 verschillende ontwerpen gemaakt. Deze ontwerpen hadden we zelf nooit kunnen bedenken. Een van deze ontwerpen is met wat kleine aanpassingen gerealiseerd en dit is uitstekend begeleid door Rene en Rob, inclusief de verlichting. Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden. De keuken is gezellig en praktisch.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Michelle en Xander op dinsdag 15 mei 2018 18
Wij hebben Poggenpohl ervaren als een zeer professioneel bedrijf. Ze komen hun afspraken na, bespreken duidelijk de wederzijdse verwachtingen en hebben respect voor je huis. Rob en René luisteren goed naar je wensen en maken een passend ontwerp. Ook als je na de oplevering nog een aanpassing wil, helpen ze je graag. We raden dit bedrijf dan ook graag aan!
Reactie of foto toevoegen
“Wat een creativiteit”
Door Jos en Willemien Cozijnsen op zondag 22 apr 2018 18
Al geruime tijd nagedacht over de vervanging van onze keuken. Er was eigenlijk maar een bedrijf dat voor ons in aanmerking kwam en dat was Poggenpohl. Onze verwachtingen zijn helemaal uitgekomen: Wat een creatief inzicht, wat een mooie mogelijkheden, maar vooral behulpzaam en meedenken. Wij zijn uitermate tevreden en bevelen Poggenpohl graag bij potentiele klanten aan!
FOTO VAN JOS EN WILLEMIEN COZIJNSEN
Uitermate tevreden met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect team”
Door E. v. Nierop op vrijdag 6 apr 2018 18
Rob en René zijn een perfect team om al je wensen voor een nieuwe keuken te realiseren, tevens maakt Rob hele mooie tekeningen hoe het uiteindelijke plaatje eruit komt te zien. René is duidelijk en denkt actief met je mee. De man die de keuken komt aanbrengen is een 1e klas vakman die netjes en secuur werkt. Kortom geslaagde actie
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Polder op woensdag 4 apr 2018 18
Wij hebben bij Poggenpohl Den Bosch een keuken laten ontwerpen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, al hadden we graag wat meer bergruimte gehad. We hadden van te voren ook aangegeven dit belangrijk voor ons was. De service was prima, al kreeg ik tot twee keer een verkeerde factuur. Uiteindelijk is de keuken een eye catcher in de woning, en zijn we er heel blij mee. Wel jammer dat we naderhand nog moesten betalen voor een achterwand, waar vantevoren niets over gezegd was.
FOTO VAN FAMILIE POLDER
Keuken is eye catcher
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Kees Boef op zondag 4 mrt 2018 18
Rob en Rene zijn een perfect duo, creatief en zakelijk gecombineerd. Werken met goede aannemers en volgen het proces op de voet. Wij zijn heel tevreden en zouden deze zaak en mannen bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Streven naar perfectie”
Door Rietje & Anton Dona op donderdag 15 feb 2018 18
Het begon met de oven. Van meet af aan zat de oven in onze oude keuken op een verkeerde plek. Wat zullen we doen? De oude keuken is niet kapot en ziet er nog best goed uit. Renoveren en dan de oven verplaatsen naar een betere plaats, of toch maar eens gaan kijken naar een geheel nieuwe keuken. In ons vorige huis hadden we een Poggenpohl en die was ons erg goed bevallen. Nadat we een paar andere keukenzaken hadden bezocht lag het voor de hand om ook eens te gaan kijken bij Poggenpohl in Den Bosch. Dat was meteen raak. Terwijl wij vertelden over het 'wat en hoe' van onze nieuwe keuken, maakte Rob schetsen van verschillende mogelijkheden. Het proces was begonnen. Het werd ons duidelijk dat je niet zo maar even een keuken koopt en laat plaatsen, maar dat er veel meer bij komt kijken, zoals het verwijderen en opruimen van de oude keuken, een verlaagd plafond, het verleggen van leidingen, wanden laten stukadoren, de verlichting aanpassen enz. Dat alles is zeer professioneel door Rob en René begeleid. Met het resultaat zijn we erg blij. We genieten er nu elke dag van. René en Rob maken reclame met de slogan 'streven naar perfectie' en dat maken ze helemaal waar.
FOTO VAN RIETJE & ANTON DONA
Keuken met verlaagd plafond
Reactie of foto toevoegen
“Voelen het heel goed aan”
Door Joris op zondag 21 jan 2018 18
René en Rob begeleiden - ieder op hun eigen manier - je oriëntatie op een nieuwe keuken, tot de definitieve keuze. Zonder aan te dringen of een richting op te sturen die je niet wilt. Ze voelen heel goed aan wat bij je past. Zijn genuanceerd in hun advies en erg prettig in de omgang. In alle fases van ons proces hebben ze ons prettig en deskundig te woord gestaan én zijn de gemaakte afspraken perfect nagekomen. Dan is de klantbeleving naar mijn oordeel terecht 5 sterren waard.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Herbert en Annette van Gent-Odijk op woensdag 3 jan 2018 18
Wij zijn dik tevreden over onze nieuwe keuken, die als het ware een grote blikvanger is in ons nieuwe appartement. De manier waarop wij zijn geholpen is buitengewoon. Er is volop rekening gehouden met onze wensen en deze werden op creatieve wijze aangevuld met suggesties van de verkoper en de ontwerper. Gedurende de plaatsingswerkzaamheden zijn onverwachte onvolkomenheden inventief opgelost en zijn er geen vertragingen opgetreden in het planningsschema zodat de navolgende activiteiten tijdig konden worden gerealiseerd. De monteur die voor de montage verantwoordelijk was, en ook elders op het nieuwbouwcomplex aan het werk was, heeft ons met enige regelmaat nog van advies voorzien en geholpen bij het stellen van planken in de kasten. Kortom wij zijn erg tevreden en wij kunnen met een gerust hard zeggen dat Poggenpohl Den Bosch kwaliteit levert !
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Arno op dinsdag 2 jan 2018 18
We hadden al verschillende 'keukenboeren' bezocht, maar bij Poggenpohl werden we opvallend anders ontvangen. Geen verkooppraatje, maar al pratend vertellen wat we nou eigenlijk zochten. Het is altijd moeilijk om keuzes te maken die heel rigoureus lijken; wand verwijderen, toilet kleiner maken, maar met veel geduld is ons uitgelegd dat we op deze manier het best onze wensen zouden kunnen invullen. De inbreng van Rob en René was daarbij professioneel, geduldig en getuigt een goede vertaling van ons verhaal. Het resultaat is dan ook om trots op te zijn. Dank heren!
FOTO VAN ARNO
Keuken van Poggenpohl Den Bosch
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ineke van Son op vrijdag 17 nov 2017 17
Hoi , zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Ben er heel blij mee. Goede, sterke materialen, de ontwerper Rob kwam met juist matwitte fronten en de juiste keuze (kleur) voor het aanrechtblad. Top dus. Ook bij het uit kiezen van de apparatuur is bijzonder goed meegedacht, bv een extra brede koelvries-combinatie i.p.v. een losse koelkast wat wij voor ogen hadden. Nog een voorbeeld, een oven met een inklapbare ovendeur omdat de oven in de doorloop naar de kamer staat. Dank jullie wel nogmaals! Wij hebben de weken voorafgaand wel honderd keer gebeld met allerlei grote en kleine vragen i.v.m. met voorbereiding , werden altijd goed beantwoord en ik had nooit het gevoel dat het te veel was. Iets minder te spreken was ik over de mannen die de keuken geplaatst hebben, was goed, maar we mochten niet te veel vragen terwijl wij het juist leuk vonden om mee te kijken. Het gaat per slot van rekening wel om iets heel bijzonders ... een nieuwe keuken.
FOTO VAN INEKE VAN SON
+ Toon extra foto van Ineke van Son
Reactie of foto toevoegen
“Juiste keuze”
Door Doris Laus op woensdag 15 nov 2017 17
sinds 20.9.2017 is mijn droomkeuken werkelijkheid. Hartelijke dank aan Rene' en Rob van R-Cucine B.V. uit 's Hertogenbosch. Via Internet heb ik de juiste keuze van een goede keukenzaak gevonden. Mijn wensen zijn met vakmanschap, goede advies, planning en plaatsing tot mijn volledige tevredenheid omgezet. Hartelijk dank uit Mierlo Hout.
FOTO VAN DORIS LAUS
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon tevreden”
Door Annie en Joop op vrijdag 3 nov 2017 17
Nu, bijna 2 maanden na professionele plaatsing van onze keuken laten wij graag weten dat de keus voor Poggenpohl Den Bosch de enige juiste was. Onze complimenten gaan uit naar Rene voor zijn enorme kennis van zaken en naar Rob om zijn interieuradvies bij ons thuis. Vanzelfsprekend willen wij u dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Marcel en Marleen op donderdag 28 sep 2017 17
Rob en Rene zijn duidelijk een zeer goed op elkaar ingespeeld team. Ze hebben in twee sessies onze droomkeuken ontworpen. Vakmannen pur sang. Ook de levering en plaatsing verliep zonder enig probleem. Top kwaliteit en service. Chapeau.
Reactie of foto toevoegen
“Alle complimenten”
Door Rian op zaterdag 23 sep 2017 17
Toen Rob tijdens de verbouwing kwam kijken wist ik al precies hoe mijn keuken moest worden. Een hoekkeuken en beslist geen eiland. Bij de presentatie in de showroom van zijn ontwerp was er geen enkele hoek in de keuken te ontdekken maar wel een spoeleiland. En hoewel ik niet meteen overtuigd was zag het ontwerp er fantastisch uit. Nu blijkt dat ik er goed aan heb gedaan om zijn ontwerp te volgen want de keuken is heel mooi geworden. Een hoekkeuken had nooit de ruimte kunnen geven die ik nu heb. René heeft ervoor gezorgd dat het ook prijstechnisch allemaal haalbaar was en voor elkaar gekregen dat ondanks mijn verbouwingsproblemen met de stucadoor de keuken op tijd geplaatst is. De gesprekken zijn allemaal in een prettige sfeer verlopen. Ard heeft ervoor gezorgd dat de keuken netjes geplaatst is en alle apparatuur meteen geprobeerd. De quooker bleek toen niet helemaal goed te werken en hij heeft meteen geregeld dat 2 dagen later een monteur van Quooker dat is komen oplossen. Wat een vakman. Kortom: alle complimenten en ik kan ze van harte aanbevelen!
FOTO VAN RIAN
Fantastisch ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hier moet je zijn”
Door Joep van Doorn op zondag 17 sep 2017 17
Hier moet je zijn! Na een zoektocht van enkele weken zijn wij beland bij Poggenpohl in Den Bosch. Zeer deskundig advies gekregen en geen enkel moment het gevoel gekregen dat er meer verkocht aan ons zou worden dan dat wij nodig hadden. ( in tegenstelling tot anderen). René zijn advies voornamelijk technisch en Rob zijn creatieve en esthetische inzicht heeft ons onze droomkeuken doen verwezenlijken.
Ook de plaatsing ging zeer zorgvuldig en netjes.
FOTO VAN JOEP VAN DOORN
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Maarten en Tenny op donderdag 24 aug 2017 17
We hebben het hele proces van aanschaf tot plaatsing van de keuken als zeer prettig ervaren. Zeker tijdens de oriëntatiefase sprak de werkwijze ons erg aan. Er is goed geluisterd naar onze wensen en uiteindelijk leverde dit een erg mooi ontwerp op, binnen ons budget! Ook het meedenken over verlichting en vloerkeuze sprak ons erg aan. Heren bedankt!
FOTO VAN MAARTEN EN TENNY
Keuken waarbij is meegedacht
Reactie of foto toevoegen
“Over alles heel erg tevreden”
Door Michel Wouters op dinsdag 15 aug 2017 17
Van vraag naar idee, van uitvoering naar gebruik, in alles zijn wij enorm tevreden over de dienstverlening vanuit Poggenpohl Den Bosch. Aardige vakkundige mensen die jouw vraag centraal stellen. Een echte aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettig”
Door Ad en Ria Verschure op maandag 24 jul 2017 17
Naar aanleiding van recensies op de website zijn we bij Poggenpohl terecht gekomen voor een nieuwe keuken. Er is door Rob van Berkel een prachtig, modern ontwerp gemaakt ! Dit hadden wij zelf zo niet kunnen bedenken. Ook is de samenwerking met René en Rob tijdens het hele traject heel prettig geweest. Ook willen we Art, de installateur, een compliment geven voor de nauwkeurige plaatsing en afwerking van onze mooie keuken ! Kortom : een bedrijf met deskundigheid en veel creativiteit !
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede service”
Door Celine en Joost op dinsdag 4 jul 2017 17
Erg goede service tijdens hele proces gehad voor onze kerken in ons nieuwbouwhuis. We kozen voor Poggenpohl omdat we een totaal ontwerp voor de keuken kregen een niet een samenstelling van 100 losse keuzes van items in een keuken. Dat leidde tot een strak en elegant ontwerp en luxe keuken. Afwerking zeer goed! Rob en aan René, hartelijk dank!
Reactie of foto toevoegen
“Wij raden het aan”
Door Anette op dinsdag 25 apr 2017 17
Weer fantastische keuken geplaatst door R Cucine Poggenpohl. Een prachtig ontwerp voor ons huis. 9 jaar geleden ook bij hen een keuken gekocht. En we wisten nu ook meteen dat we weer bij R Cucine zouden kopen. Rob v Berkel heeft weer een mooi ontwerp getekend wat ons huis weer helemaal up to date maakt. En Rene Hoffman heeft de uitvoering perfect geleverd. Een aanrader voor iedereen die met wat meer budget een zeer goede keus wil maken. Wij raden het aan.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door P Stehmann op zondag 16 apr 2017 17
Aanschaf een Poggenpohl keukenwand met kook eiland met inbouw apparatuur veel vernieuwing daarin verwerkt. Plezierig bedrijf om samen te werken. Oplossingsgericht en goede praktische voorstellen en ideeën. ook de samenwerking en kennis van de installateur was prima
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Marijke Venderink op donderdag 13 apr 2017 17
Met heel veel geduld hebben René en Rob mij vakkundig geholpen bij het kiezen van de keuken. Geen druk, alle ruimte om diverse keren terug te komen en het plan aan te passen. En wat heel prettig was de duidelijkheid over de prijs, geen gedoe met onderhandelen. De levering van de keuken verliep volgens planning. Het plaatsen van de keuken is gedaan door Art, een professionele monteur. Na de montage kreeg ik nog uitgebreide instructie mbt de werking van de apparatuur. Ik ben heel blij met mijn nieuwe keuken en zeer tevreden over het hele proces. Het is zeker de moeite waard om bij Poggnpohl Den Bosch binnen te lopen als je op zoek bent naar een keuken. Veel deskundigheid en creativiteit.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk”
Door Familie Schilperoort op dinsdag 21 mrt 2017 17
Zeer positief. René is heel hartelijk en professioneel en heeft ook goed meegedacht met het ontwerp. Ons zoontje van 3 was ook fan van "de Keukenmeneer". De keuken is heel mooi geworden en ook de laatste puntjes op de i werden goed opgelost. Alles is mooi afgewerkt, werkzaamheden ook goed uitgevoerd. Wij bevelen Poggenpohl Den Bosch aan!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect team”
Door Dick Bakker op donderdag 23 feb 2017 17
De combinatie René / Rob is een perfect team wat heeft geresulteerd in een prachtige keuken. Van de eerste ontmoeting tot het laatste detail en nazorg meer dan tevreden. Ik kan iedereen Poggenpohl Den Bosch aanbevelen.
FOTO VAN DICK BAKKER
Poggenpohl keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede keuze”
Door Paul en Laurence op zondag 12 feb 2017 17
De keuze voor Poggenpohl Den Bosch is een hele goede geweest, ze hebben expertise, slagvaardig projectmanagement (René Hoffmann) en creatief talent (Rob van Berkel). Wij zijn erg blij met het ontwerp, de uitvoering die volgens plan verliep, goede en plezierige communicatie en afstemming met onze aannemer en er is sprake van grote zorgvuldigheid tot detailniveau. Kortom we kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
FOTO VAN PAUL EN LAURENCE
Poggenpohl keuken
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke aanpak”
Door Sabine Gerbrands op dinsdag 7 feb 2017 17
Op aanraden van onze buren een bezoek gebracht aan Poghenpohl in Den Bosch. De persoonlijke aanpak sprak ons zeer aan. Geen verkooppraatje maar oprechte interesse in onze wensen. Het ontwerp dat we na een bezoek van Rob gepresenteerd kregen, was echt top! Verrassende opstelling, voldeed aan al onze wensen en past perfect in de ruimte. Deze keuken heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen.
FOTO VAN SABINE GERBRANDS
Keuken die de verwachtingen overtreft
Reactie of foto toevoegen
“Topniveau”
Door Arthur en Afi de Haan op dinsdag 31 jan 2017 17
Eind juli 2016 zijn wij van Kasterlee (België) naar het centrum van Den Bosch verhuist. Middenin het centrum hebben wij een prachtig oud herenhuis gekocht. Aangezien het pand in het verleden een kantoor was, diende wij nog een volwaardige keuken te bouwen. We wilden zowel een mooie als een stevige keuken. Een keuken die tegen een stootje kan. Toen wij binnenliepen bij René Hoffmann, voelden wij ons meteen thuis. Wat een hartelijke en professionele aanpak. Nog voor we starten, wisten wij, "dit zit helemaal goed". We waren zeer aangenaam verrast over de professionaliteit van zowel René Hoffmann als Rob van Berkel (ontwerper). Het op maat ontwerpen, de afstemming, het voorbereidend werk, de afwerking, ..... allemaal topniveau. René en Rob werken met een geweldig en betrouwbaar team. Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat. Wij raden Poggenpohl Den Bosch zekerrrrrrr aan. Een echte high End Keuken waar je elke dag in kunt genieten. Arthur en Afi
FOTO VAN ARTHUR EN AFI DE HAAN
Keuken met vrij gelegen eiland
Reactie of foto toevoegen
“Volle tevredenheid”
Door Okkerman op maandag 23 jan 2017 17
Wij zochten een passende mooie doch ook zeer practische keuken in ons nieuwe geheel verbouwde huis. Wij hadden een plan en dit werd na een bezoek aan ons oude (om stijl van onze inrichting te bekijken) en nieuwe huis deskundig aangepast aan onze wensen. De plaatsing verliep vlekkeloos. Wij zijn heel blij met de keuken; maatvoering, stijl en apparatuur zijn tot onze volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Weemers op donderdag 29 dec 2016 16
Fijne rondleiding en besprekingen in de showroom. Prachtige, praktische keuken ontworpen door Rob waarbij rekening is gehouden met al onze eisen en wensen en binnen het gegeven budget. Het meedenken gaat verder dan alleen de keuken. Duidelijke en rechttoe-rechtaan informatieverstrekking door René. Montage zonder problemen door een professionele (externe) monteur. Prima service en afspraken worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Direct prettig”
Door Besemer op vrijdag 16 dec 2016 16
Bij binnenkomst in de winkel werden wij direct prettig ontvangen. De adviezen waren echt op ons en onze wensen gericht. Er werd een bezoek aan ons huis gebracht om goed te kunnen kijken welke oplossing het beste bij ons paste, welke kleuren en materialen we konden samenvoegen met ons interieur. Daar kwamen meerdere ideeën uit die uiteindelijk in een prachtig ontwerp werden gepast. In ons 60-er jaren huis is een fantastische keuken gemaakt, die helemaal naar onze wensen en smaak is ingedeeld. Tijdens de grote verbouwing werd er door Renee nauw contact gehouden om alles goed te kunnen regelen. Alles is perfect gemonteerd, de apparatuur is geweldig. Renee Hoffman en zijn team verdienen een groot compliment, we hadden het niet beter kunnen treffen!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor Middeleeuwse woning”
Door I. Brugman op maandag 14 nov 2016 16
In 2010 zijn wij in onze huidige Middeleeuwse woning getrokken waar we na verbouwing uiteindelijk weer voor een keuken van Poggenpohl Den Bosch kozen. We hadden al uitstekende ervaringen met dit bedrijf. Het moderne design past schitterend in een oud huis. We zijn er nog steeds heel blij mee. Ook voor de aftersales kan ik op Rene Hoffmann en zijn team rekenen; recent heeft hij een probleem met een kraan nog dezelfde (zater-)dag opgelost, waardoor mijn geplande dinertje gewoon door kon gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Upgrade leidt tot metamorfose”
Door Frans van Wessel op maandag 7 nov 2016 16
Wij hadden een bestaande Poggenpohl keuken van 16 jaar oud die we graag een upgrade wilde geven. We hadden daarbij wel vrij speciale wensen , onder andere het gebruik van een oud tafelblad, hergebruik van graniet uit bestaande keuken en het moest meer geïntegreerd worden met eet -en zitkamer etc. De zaak die destijds onze keuken geleverd had bestaat niet meer en dus kwamen we bij Poggenpohl Den Bosch terecht. Vanaf het eerste moment liep het hele proces gewoon lekker, er werd geluisterd, goede suggesties gedaan als we het niet helemaal meer zagen zitten, en stap voor stap kwam er een design wat zou leiden tot een totale metamorfose van ons huis. Keuken, eetkamer en woonkamer werden tot een geïntegreerde ruimte getransformeerd. Qua communicatie, planning en daadwerkelijke realisatie werden we absoluut niet teleurgesteld. Sterker nog, de realisatie ging sneller dan we zelf verwacht hadden. Het resultaat is zonder meer geweldig te noemen, we voelen ons alsof we in een nieuw huis wonen. Kortom, wij bevelen Poggenpohl Den Bosch zonder meer van harte aan !
FOTO VAN FRANS VAN WESSEL
Geupgrade Poggenpohl keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Jos Reubsaet en Vera van Loo op woensdag 10 aug 2016 16
Nadat wij aanvankelijk bij Poggenpohl Den Bosch enkel een kwaliteits-combi-stoomoven van het fabrikaat V-ZUG hadden besteld, waren wij onder de indruk van de kwaliteit en vakkennis van dit bedrijf. Daarom hebben wij, ondanks de afstand Zuid-Limburg - Den Bosch, besloten om voor het ontwerp van onze nieuwe keuken ook naar Den Bosch te gaan. Hiervan hebben wij geen moment spijt gehad. Veel energie en deskundigheid werd gestoken in het ontwerp en er werd met ons meegedacht. Nu zijn wij blij met het mooie resultaat. Ook de nazorg en de service is uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed verlopen”
Door Familie. Verstappen op woensdag 10 aug 2016 16
Eerst twijfel; gaan wij bij zo'n mooie, chique winkel wel naar binnen..... Toch aangedurfd en wat een supergevoel was dat. De keukens die er opgesteld staan maken je eerlijk gezegd wel een beetje hebberig. Gelukkig brengen de heren je weer met beide benen op de grond en nemen je mee in de wereld van keukens en alle mogelijkheden die passen bij je wensen en mogelijkheden. Dit resulteerde in een werkelijk geweldig ontwerp van een hele mooie keuken die precies bij ons en ons huis past. Het gehele proces van ontwerp, afspraken, communicatie en installatie is ontzettend goed verlopen. Deze heren verstaan hun vak, zijn betrokken en funktioneren als een echt team en als bedrijf zijn zij een echte aanwinst. Kortom: ga er gerust kijken! U wordt vast en zeker aangenaam verrast!
Reactie of foto toevoegen
“Klopt precies”
Door Babs op dinsdag 5 jul 2016 16
De bedrijfsomschrijving van Poggenpohl Den Bosch klopt! "Unieke keukenontwerpen met aandacht voor details, hoogwaardige apparatuur en originele oplossingen. Wij verbinden keuken en interieur creatief met elkaar." Onze keuken geplaatst in een aanbouw aan ons jaren 30 huis is helemaal geworden zoals wij het voor ogen hadden. Een heerlijke ruime leefkeuken, modern en toch passend bij de oudere delen van het huis! Dank aan Rene, Rob en Art!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte keuze”
Door Frank en Wilmie op donderdag 2 jun 2016 16
We hadden al ervaring met Poggenpohl Den Bosch (Rene & Rob) met een eerder aangekochte keuken. Dus toen we ons nieuwe huis gingen bouwen was het niet moeilijk waar we een keuken zouden gaan uitzoeken. Zoals ook nu weer bleek dit een perfecte keuze want we hebben dus voor de 2e keer een geweldig resultaat. Perfect geplaatst door monteurs die voor ons een uitzondering wilde maken om op hemelvaart te komen plaatsen. Helemaal top dus en wij kunnen deze leverancier aan iedereen aanraden. Ze zien de klant als koning en je wordt ook zo behandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Verwend geraakt”
Door Frans op zaterdag 21 mei 2016 16
We waren verwend, want in ons vorige huis hadden we een prachtige keuken, een plaatje. Dus toen we in oktober 2015 dat huis verkochten en een nieuw thuis ronde, wilden we ons weer verwennen met een keuken die opnieuw deel uit maakt van onze woon en leefruimte. Die is kleiner dan we gewend waren. In een paar gesprekken met Rob en René kwamen we daar vonden we een perfecte invulling en oplossing. De keuken is een plaatje.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi proces naar een droomkeuken”
Door Peter op dinsdag 19 apr 2016 16
Leuker kunnen we het niet maken! Rob is de ontwerper. Hij heeft goed rekening gehouden met onze wensen en "smaak". René is de man van de cijfers en heldere afspraken. Samen vormen ze een uitstekend duo om het proces naar de droomkeuken te begeleiden. Ze begrijpen dat dat tijd vergt en dat is erg prettig. Maar daar blijft het niet bij. De monteurs verstaan hun vak. Ze zijn erg betrokken. Er wordt precies gemaakt zoals het op het plaatje is aangegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Karin & Frank op donderdag 7 apr 2016 16
Begin 2015 startte onze zoektocht naar een nieuwe keuken. We hadden net een appartement in een oud rijksmonument gekocht dat -intern- volledig verbouwd moest worden. Half februari reden naar Den Bosch. Onaangekondigd stapten we binnen en werden we hartelijk ontvangen door Rob. Hij luisterde naar ons, naar onze (woon)wensen, liet mogelijkheden in de showroom zien en vertelde hun werkwijze. De volgende stap in die werkwijze was namelijk een bezoek aan onze woning. Als binnenhuisarchitect probeert hij op die manier een goed beeld te krijgen van de (leef)stijl zijn klanten, de sfeer van hun woning en de omgeving. Door veel vragen te stellen over onze verbouwing en mee te denken bij het indelen van de nieuwe ruimte(s), dus niet enkel de keuken, kregen we twee weken na zijn bezoek een fantastische impressietekening te zien die onze verwachtingen overtrof. René is een man van zijn woord, afspraak = afspraak. Door een aantal tegenslagen in onze verbouwing was het lange tijd onduidelijk of we de planning konden halen. René is hier zeer flexibel mee omgesprongen. Toen er begin december eindelijk groen licht was, beloofde hij dat de keuken nog voor het einde van het jaar zou worden geplaatst. Zelfs onder tijdsdruk wijkt hij niet af van het hoge kwaliteitsniveau dat hij altijd nastreeft. Hij werkt met mensen die, net hij en Rob, hun vak verstaan. De transporteur en de monteur leverden in vier dagen tijd een perfecte keuken af. Voor Kerst! Vanwege de verbouwing hebben we lang moeten wachten op onze keuken, maar dat was het dubbel en dwars waard. Wij zijn zeer tevreden en genieten iedere dag van het woongenot dat Rob en René voor ons hebben gecreëerd. Dank!
FOTO VAN KARIN & FRANK
Modern kookeiland met geïntegreerd gasfornuis
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen”
Door ellen Hendricks op dinsdag 22 mrt 2016 16
Voor onze nieuwe keuken zijn wij zeer goed geholpen door Rene en Rob. Ook moeilijker ideeën werden zonder problemen door hen opgelost, ze vullen elkaar goed aan . We genieten elke dag nog van onze nieuwe keuken en zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Rene en Rob nogmaals veel dank. Aan te bevelen team.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Ted en Corrie op maandag 14 mrt 2016 16
Bij de renovatie van onze keuken zijn wij op voortreffelijke wijze geholpen door Rene en Rob. Ook moeilijker ideeën werden zonder problemen door hen opgelost. We genieten iedere dag nog van het eindresultaat. Aan te bevelen team.
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn proces”
Door Peter en Wilma op dinsdag 9 feb 2016 16
In het voorjaar van 2015 hebben we de benedenverdieping verbouwd. Dit was een grote ingreep, omdat we de keuken naar een andere plek van het huis hebben verplaatst. Met de beslissing daartoe heeft Rob ons enorm geholpen; hij heeft van alle mogelijk opties een tekening gemaakt en ons zo geholpen een keuze te maken bij de veranderingen. Toen we eenmaal besloten hadden waar de keuken moest komen, heeft Rob samen met ons de plannen verder uitgewerkt. Een heel fijn proces. Daarna heeft René ons begeleidt om al onze wensen te verwezenlijken. We genieten nu van een prachtige keuken, op een nieuwe, centrale plek in ons huis. Bedankt Rob en René.
Reactie of foto toevoegen
“14 years and still loving it”
Door Lynn and Mark op donderdag 14 jan 2016 16
In 2002 we renovated our newly purchased home in the center of Den Bosch. Central to the redesign was a new kitchen. As the focal point of family life, worked in several times a day and the first thing you see when entering our house, the redesign was crucial to the experience of our new home. As we admire Poggenpohl design and quality we asked R-Cucine (Poggenpohl Den Bosch) to help us. It became immediately clear that we had made the right choice.

Rene and Rob could not have been more enjoyable to work with. They truly understood our needs, taste and ambition. They quickly gained our confidence and trust. From the big picture to the smallest details, Rene and Rob took us step by step through the design process, clarifying our ideas and shaping the solution. They always gave their time and energy generously, never satisfied until the right result was reached and we were entirely happy. The installation of the kitchen was realized precisely according to the design, the planning and the budget. The craftsmen of R-Cucine delivered excellent work and exceeded our expectations. While during the build taking every measure to minimize disruption in our home.

The result is delightful - without fear of exaggeration we can say every day for the past 14 years we have enjoyed our beautiful kitchen. The design, materials and build quality have stood the test of time. As has our relation with Rene and Rob who have helped us from time to time with maintaining our kitchen in pristine condition – always ready to help, no task too small. We heartily recommend R-Cucine: friendly and knowledgeable, creative and practical, supportive and discerning, clear and trustworthy. Lynn and Mark.
Reactie of foto toevoegen
“Overtuigend”
Door Femke en Melchior op dinsdag 12 jan 2016 16
Na vele onbevredigende bezoeken bij verschillende keukenleveranciers kwamen we bij Poggenpohl in Den Bosch. We waren meteen enthousiast nadat we met Rob en Rene gesproken hadden. Rob heeft ons weten te overtuigen met een geweldig ontwerp en Rene heeft ons goed geholpen met de specifieke keuzes. Wij genieten nog elke dag van onze geweldige en mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Openn woonkeuken”
Door Jos en Marga Bakker op zondag 10 jan 2016 16
In ons nieuwbouw appartement hebben we ruim plek voor een (open ) woonkeuken. Het was dus belangrijk het ontwerp af te stemmen met de rest van het woonkamer interieur. Onze binnenhuis architect kon uitstekend overweg met de professionals van Poggenpohl. Zowel Rob als Renee(ontwerper) zijn creatief en flexibel. Alle wensen( kookeiland,ontbijtbar,techniek etc ) zijn fraai ingevuld. De door hun ingehuurde installateurs ( ook verlaagd plafond ) leverden vakwerk. Op de service valt niets aan te merken.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte keuken”
Door Fam. Eindhoven op maandag 4 jan 2016 16
Afgelopen zomer hebben wij een uitbouw aan de achterzijde van onze woning gerealiseerd. Dat was een goed moment om ook de keuken en woonkamer te moderniseren. Onze zoektocht naar de perfecte keuken is toen bij Poggenpohl Den Bosch uitgekomen. Waarom? Door het prachtige ontwerp en de goede service. Rob is persoonlijk naar onze woning gekomen om de sfeer van huis en tuin op te 'snuiven', om hiermee vervolgens een ontwerp neer te zetten dat uitblinkt in leefbaarheid en design. Met René hebben we daarna samen alle details piekfijn uitgewerkt en heeft hij gezorgd dat onze droomkeuken werkelijkheid is geworden. We genieten elke dag! Bedankt René en Rob.
Reactie of foto toevoegen
“Aanpassing bijkeuken”
Door Roland Koopman op maandag 4 jan 2016 16
We kennen dit bedrijf nu al bijna 10 jaar en door de jaren heen hebben ze laten zien dat ze betrouwbaar, deskundig, creatief en nauwkeurig zijn. Dat past natuurlijk bij het kwaliteitsproduct waar ze voor staan, maar het is juist dat extra persoonlijke element wat ons blijft binden ( naast de goede koffie in de showroom). Recent hebben we in de bijkeuken een aanpassing laten maken, welke in onze vakantieafwezigheid perfect gerealiseerd is. toen we thuis kwamen was het werk gedaan, alles functioneerde en de boel was perfect opgeruimd. Wij hadden geen last van de breekwerkzaamheden en wisten dat ons huis in goede handen was.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch eindresultaat”
Door Lieke van Klaveren op maandag 4 jan 2016 16
Rene en Rob zijn twee toppers die werkelijk alles uit de kast halen voor een fantastisch eindresultaat! Wij kijken dan ook terug op een prettige samenwerking en zijn uiterst tevreden met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan alleen een keuken!”
Door Sal en Claudia Samioen op zaterdag 2 jan 2016 16
Wij zijn destijds terecht gekomen bij Rene en Rob van "Poggenpohl Den Bosch". Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken en wilde eea verbouwd hebben. Een nieuwe keuken in een nieuwe woonkamer was onze wens. Na een goed gesprek te hebben gehad zijn Rene en Rob aan de gang gegaan met het ontwerp. Een drietal ontwerpen werden een aantal weken later getoond en met impressie tekeningen kregen we al heel goed een idee en gevoel hoe het zou worden. Na uiteindelijk de keuze van het ontwerp van de keuken werden ook de tekeningen voor de verbouwing gemaakt. Ook deze waren tip top in orde. De aannemer kon met de bouwtekeningen aan de gang en alles klopte tot op de millimeter. Dat keukens de core-bussines is mogen duidelijk zijn maar bij Rene en Rob is er dus duidelijk buiten een nieuwe keuken meer mogelijk. Van ontwerp en levering van een nieuwe keuken, goed luisterend naar de wensen van de klant met daarbij goed advies over apparatuur wat ook zekere van belang is. Het zijn mensen die hun vak verstaan. Het is zo veel meer dan alleen een keuken. Kortom uitermate tevreden en zal ze ook zeker adviseren naar anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Compleet naar tevredenheid”
Door K.Bergkamp op donderdag 31 dec 2015 15
Totaal ontwerp van ons nieuwbouwhuis gemaakt en gerealiseerd door René en Rob. We zijn super begeleid in de aanloop naar en tijdens de verbouwing van ons nieuwe huis. Compleet naar tevredenheid uitgevoerd. Kleine dingen die we op het laatste moment nog aangepast wilden zien zijn zonder problemen uitgevoerd. Kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Strak en stijlvol”
Door Paul & Sandra Bosmans - Hendriks op donderdag 31 dec 2015 15
Wij genieten nog iedere dag van onze prachtige Poggenpohl keuken. Praktisch, degelijk van kwaliteit en bovenal stijlvol. Rob is binnenhuis architect en dat zagen wij terug in zijn adviezen, anders dan anders , strak van vorm en absoluut stijlvol. Nog steeds krijgen wij veel complimenten op onze keuken , uiteraard geven wij daarbij direct aan wie ons daarin zo mooi geadviseerd heeft. R-cucine , dankjewel.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuze”
Door Brian Berkouwer op donderdag 31 dec 2015 15
Het originele ontwerp, precies passend bij de ruimte, heeft ons doen kiezen voor Poggenpohl. We waren erg blij met de goede ideeen die zich niet beperkten tot de keuken. Het moest allemaal kloppen en Rob en Rene hebben oog voor alle details. Ook de plaatsing werd met veel aandacht begeleid. We zijn erg blij met de keuze voor Poggenpohl of eigenlijk voor Rene en Rob
Reactie of foto toevoegen
“Dubbel en dwars waard”
Door Edgar en Arthur op donderdag 31 dec 2015 15
In 2002 en 2014 hebben we een keuken bij René en Rob aangeschaft. In beide gevallen heeft René ook de benodigde verbouwingen georganiseerd en begeleid. Vakkundig en creatief advies van Rob over kleurstellingen, verlichtingsplannen en effectief gebruik van in beide gevallen een "lastige" ruimte. René gaat in alle gevallen voor kwaliteit, afspraak=afspraak en heldere communicatie wat vooral erg fijn is bij kleine tegenvallers in bijvoorbeeld de verbouwing. Daarnaast wordt ook alleen zaken gedaan met (derde) leveranciers en vakmensen die in dezelfde geest zaken doen. De investering is het dan ook dubbel en dwars waard omdat je zaken doet met een betrouwbare partner die levert wat er afgesproken is, van een kwalitatief hoogstaand niveau en je verzekerd bent van uniek resultaat. Van onze eerste (Binova) keuken hebben we ruim tien jaar genoten en na verhuizing wederom voor Poggenpohl Den Bosch gekozen voor ons nieuwe huis waarvoor René naast de Poggenpohl keuken ook de verbouwing van badkamer en andere ruimtes heeft verzorgd en je alle zorgen uit handen neemt tijdens het project.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Poggenpohl Den Bosch
aDen Bosch , Vughterstraat 164b, 5211 GN ‘s-Hertogenbosch, tel 073 – 548 22 55
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.