Feedback
6,0

Laminaat Concurrent

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 06-43782405 | Laan van Westenenk 88, 7336 AZ Apeldoorn
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Laminaat Concurrent
Laminaat Concurrent is een grote en betrouwbare winkel op het gebied van laminaat, parket, houten, vloeren en aanverwante artikelen.
Alternatieven voor Laminaat Concurrent
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 386 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 395 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 87 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,4 uit 272 ervaringen
• LAB21
   
(Zwolle Overijssel) score 8,1 uit 907 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,3 uit 37 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 129 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Laminaat Concurrent. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Een erg slechte vloer”
Door Mandy op dinsdag 30 mei 2023 23
Verkopen kunnen ze wel, maar garantie tot de deur. Als er problemen zijn, willen ze er niks van weten. Wij kochten een laminaat, en vlak na het gelegd was ontstonden de eerste problemen. Naden komen omhoog, krassen terwijl hij krasvast zou moeten zijn, en putten/ gaten midden in de planken, de top laag laat gewoon los! Zonder maar enigszins wat gezien te hebben konden ze mij al vertellen dat het aan verkeerd leggen lag (heel bijzonder). Na aandringen zijn ze toch komen kijken, en blijven stug volhouden aan dit verhaal. Ze weten precies dat ze zich daar achter kunnen verschuilen, want de kosten van de expert komen op onze nek omdat wij de vloer door iemand anders hebben laten leggen. Of hij er nou goed in ligt of niet, putten en happen uit de vloer krijg je niet binnen een week door slecht leggen! Het had ze gesierd als ze met een oplossing waren gekomen, enige oplossing die ze willen bieden was een pak extra komen brengen die ze "toevallig" nog hadden liggen, maar daar zijn wij uiteraard niet mee geholpen. Heb zelfs nog de optie aangeboden om tegen betaling hun de vloer te laten leggen, als hun een tegemoetkoming wilde doen qua kosten van de vloer. Maar ze willen geen mm mee bewegen! Helaas zag ik alle slechte reviews pas te laat van dit bedrijf. Hopelijk voor u op tijd! Doe hier geen zaken mee!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Laminaat Concurrent
aApeldoorn , Laan van Westenenk 88, 7336 AZ Apeldoorn, tel 06 - 437 824 05, mob 06 - 437 824 02
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.