Feedback
9,6

Middelkoop Culemborg B.V.

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.middelkoopculemborg.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Middelkoop Culemborg B.V.
4.000 m2 showroom: Onze indrukwekkende wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten. We zorgen ervoor dat iedereen de beste beleving ervaart, of je nu groots denkt of klein wilt beginnen. U gaat onbezorgd ontdekken, vinden, deskundige hulp krijgen en vooral genieten én nagenieten.

Familiebedrijf: 4 generaties. Al 85 jaar zijn de familie en het bedrijf met elkaar verweven. Het bedrijf met haar specialisten. En de specialisten met ú. Want samen zijn we Middelkoop.

Culemborg: Onze showroom bevindt zich op bedrijventerrein Pavijen, vlakbij de historische binnenstad en de prachtige uiterwaarden van de rivier de Lek. Niet voor niets is onze vestigingsplaats een onderdeel van onze bedrijfsnaam.
Ervaringen
Er zijn 218 ervaringen over Middelkoop Culemborg B.V.. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren172 ervaringen
4 sterren38 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Goed advies en snelle levering”
Door Martijn Plantinga op maandag 3 jun 2024 24
In de showroom eerlijk en duidelijk advies gekregen. De levering en plaatsing ging zoals geplant. Binnen 6 volle werkdagen was ons badkamer geplaatst. Sneller dan geplant, maar dat komt omdat het meezat en de aannemer een goede planning had.
FOTO VAN MARTIJN PLANTINGA
+ Toon extra foto van Martijn Plantinga
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor uw review meneer Plantinga.
Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Ook erg leuk om het mooie resultaat te zien, bedankt voor het delen van de foto's.

Wij wensen u veel gebruiksplezier toe van uw nieuwe badkamer!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door John en Gerda Nagtegaal op donderdag 16 mei 2024 24
Het eerst contact was direct goed. Het meedenken en aanreiken van ideeën perfect. Openheid en transparantie perfect. Het enthousiasme van de verkoper prima. Verzorging van de klant op en top. Montage team, Top. Eindresultaat boven verwachting. Een keuken kopen moet in mijn ogen een beleving zijn, dat was hét.
Middelkoop bedankt!
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Veel dank voor uw mooie en bovenal positieve review! Wij zijn blij dat het hele proces zo goed is verlopen en dat het eindresultaat boven verwachting is. Wij wensen u veel gebruiksplezier toe van uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door P. van der Jagt op zaterdag 4 mei 2024 24
Vriendelijk ontvangen , wij hadden keuken en badkamer en toilet op 1 dag om uit te zoeken, geweldig geholpen , ruime keuze, U keuken besteld en geinstalleerd, zo mooi en netjes, heel blij mee
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor uw waarderende woorden!
Fijn dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Wij wensen u veel gemak en gebruiksplezier toe van uw nieuwe keuken en sanitair.

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Paul van Vugt op maandag 29 apr 2024 24
Na een goede ervaring met onze keuken, hebben wij nu ook een badkamer van Middelkoop laten installeren. Deze is geïnstalleerd door Herman Gerritsen. Perfecte vakman, heel netjes en secuur. Top! Dit zullen wij iedereen aanraden. Bedankt!
FOTO VAN PAUL VAN VUGT
+ Toon extra foto van Paul van Vugt
+ Toon extra foto van Paul van Vugt
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door van Verseveld op woensdag 17 apr 2024 24
De keuze om voor Middelkoop te gaan was al snel gemaakt. Heel prettig en goed geadviseerd door Peter bij het uitzoeken van de keuken. De montage was ook perfect. Wij zijn er blij mee!
FOTO VAN VAN VERSEVELD
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor uw review! Wat leuk dat u er een foto bij heeft gedaan. Jullie hebben samen met Peter een prachtige keuken uitgezocht!

Wij wensen u veel gebruiksplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten van de nieuwe keuken”
Door M.v.Soelen op zaterdag 16 mrt 2024 24
Wij hebben een keuken gekocht voor ons appartement, welke op het afgesproken tijdstip keurig werd bezorgd en geplaatst. Ook het advies bij het uitzoeken was zeer correct. Wij genieten er elke dag van.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor uw positieve review mevrouw Van Soelen!
Wij hopen dat u nog lang mag genieten van uw keuken!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Wim Heenck op donderdag 7 mrt 2024 24
We hebben met behulp van deskundig advies een mooie keuken uitgezocht. Deze is na een goed voorbereidingsproces onlangs geplaatst. Alles was heel goed geregeld. Gedegen advies, vakkundige plaatsing, enz. Aanrader!
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Veel dank voor uw waarderende woorden meneer Heenck!
Fijn dat u zo tevreden bent over de gehele gang van zaken en het eindresultaat. Daar zijn wij zeer content mee. Namens het Middelkoop team: Hartelijk dank voor uw vertrouwen en veel gebruiksplezier gewenst met uw keuken.

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hennie van der Hijden op zaterdag 2 mrt 2024 24
We hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden. Bij het bedrijf in Culemborg werden we gastvrij ontvangen en heel goed geadviseerd door de verkoper. Communicatie via mail was top en de keuken installatie werd heel vakkundig uitgevoerd. Een tien!
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het hele proces.
Wij wensen u veel gebruiksplezier van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Danielle op maandag 12 feb 2024 24
Wij hebben zowel de keuken, badkamer als wc beneden bij Middelkoop aangeschaft en de keuken laten plaatsen. We zijn erg tevreden over hoe we geholpen zijn tijdens het uitkiezen van de producten als het laten plaatsen van de keuken. De kwaliteit van de producten is hoog! Er waren een paar dingetjes kapot/beschadigd/niet geleverd, na 1 mailtje was dit gelijk geregeld. Top service, echt een aanrader!
FOTO VAN DANIELLE
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor uw prachtige review! Fijn dat u de tijd heeft genomen om deze review te plaatsen. Ook erg leuk om het eindresultaat te zien, het ziet er mooi uit.
Fijn om te lezen dat wat wij uitdragen, ook zo wordt ervaren. Het team van Middelkoop Culemborg bedankt u hartelijk voor het vertrouwen en wenst u veel gebruiksplezier met uw keuken, badkamer en toilet.

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door Johan Olthof op dinsdag 23 jan 2024 24
Op 1 dag afgesproken voor keuken en badkamer in oktober 2023. In de ochtend keuken geregeld met afleverdatum eind januari 2024. Bij de badkamer werd gelijk duidelijk gemaakt dat levering pas mogelijk was in augustus 2024. Verder prima geholpen, maar uiteindelijk badkamer toch elders uitgezocht. Inmeten en contacten over levering en montage waren super. Afval werd direct opgehaald, dus super geregeld verder.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor uw fijne review meneer Olthof!
Fijn dat u voor de keuken goed bent geholpen en dat hij naar tevredenheid is geplaatst. Jammer dat we u met de badkamer niet hebben kunnen helpen, begrijpelijk dat u elders bent geslaagd.

Mochten we u nog ergens mee van dienst kunnen zijn, vernemen wij dat graag!
Wij wensen u veel gebruiksplezier van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Middelkoop Culemborg B.V.”
Door Paul en Peggy van de Weerd op maandag 15 jan 2024 24
We zijn ontzettend blij met onze keuken. Hij is prachtig! Wim heeft met veel zorg en professionaliteit de keuken geplaatst, complimenten!
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Bedankt voor het delen van uw goede ervaring meneer en mevrouw De Weerd! Dat waarderen wij.

Wij wensen u veel gebruiksplezier van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Sandra op dinsdag 2 jan 2024 24
Eerste indruk in showroom was al super goed. Keurig geholpen, nemen de tijd voor je. Komen met goede ideeën en duidelijke tekening. Plaatsing van de badkamer ging top! Keurig alles afgeplakt. Fijn dat het 1 persoon is die de klus klaart. Perfect! Nu heerlijk genieten van een mooie badkamer.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor uw mooie review Sandra!
Het doet ons goed om te lezen dat het hele proces zo fijn is verlopen. Hier zetten we ons met zijn allen elke dag voor in!
Veel gemak en plezier toegewenst van uw nieuwe badkamer!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt Middelkoop”
Door Kees den Otte op donderdag 21 dec 2023 23
Begin dit jaar een nieuwe badkamer uitgezocht en besteld, die is onlangs geplaatst. We waren toch wel heel benieuwd hoe het er in het echt uit zou zien! Je kiest alles met zorg uit, ziet het op een tekening, maar hoe wordt nu echt? Nou, dat is helemaal naar verwachting! Vakkundig geplaatst door Kees van den Hardenberg! Ook de tegels zijn super strak gelegd, de voegen lopen heel mooi door, iets wat wij heel belangrijk vinden. We zijn heel erg tevreden! Bedankt Middelkoop en Kees!
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Wat fijn om te lezen dat het resultaat helemaal naar verwachting is! Bedankt voor het delen van uw ervaring meneer Den Otter! Wij wensen u veel gebruiksplezier toe van uw nieuwe badkamer! Met vriendelijke groet, Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door M van Tergouw op vrijdag 15 dec 2023 23
Keuken gekocht, heel mooi geworden en super goed geholpen door de monteurs, top bedrijf.
FOTO VAN M VAN TERGOUW
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen. Het is een prachtig eindresultaat!
Veel gemak en plezier toegewenst van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door A.de Rie van de Berg op zaterdag 9 dec 2023 23
Het is op tijd geleverd en goed en netjes geplaatst. Niets om op aan te merken! Super!
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor uw mooie review mevrouw De Rie van den Berg!
Wij zijn blij om te lezen dat het hele proces zo goed is verlopen.

Veel gebruiksplezier toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep prima”
Door Tanja Burggraaff op donderdag 9 nov 2023 23
Had 2 afspraken op 1 dag, ochtend keuken en in de middag badkamer. Voor een heerlijke lunch werd gezorgd. Erg goed geholpen door de adviseurs en ze nemen ook echt de tijd. Communicatie loopt perfect en de keukenmonteur werkt heel netjes. Sanitair is ook op tijd geleverd.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor uw review mevrouw Burggraaf. We worden blij van het lezen van deze review! Fijn dat alles zo goed is verlopen.
Hartelijk dank voor uw vertrouwen.
Wij wensen u veel gebruiksplezier toe van uw nieuwe keuken en badkamer!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Alles is tot in de puntjes geregeld”
Door Kathrin Glerum op maandag 6 nov 2023 23
Mooie zaak waar wij onze keuken hebben gekocht. Een prettig gesprek, ongedwongen met de juist informatie. Middelkoop was de laatste in onze zoektocht; waar andere zaken snel een offerte getekend wilde hebben, liet Middelkoop ons rustig nadenken. Zij zijn wel het duurdere segment met heel veel positieve feedback. Maar alles is dan ook tot in de puntjes geregeld; van planning, keurige levering tot een zeer goede installateur. Alles klopte en paste, alles zo strak als een dolk. Onze oude keuken was 25 jaar oud en nu zitten we heel trots elke dag naar onze prachtige keuken te kijken! Alles wat over Middelkoop gehoord hadden, klopt! Zeker een aanrader!
FOTO VAN KATHRIN GLERUM
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
U heeft een prachtige review geschreven. En ook nog eens een mooie foto eraan toegevoegd. Hartelijk dank, dat waarderen wij. Fijn om te lezen dat wat wij uitdragen, ook zo wordt ervaren. Wij danken u hartelijk voor het vertrouwen.
Veel gebruiksplezier toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met onze keuken en vloer”
Door Familie van Bremen op maandag 30 okt 2023 23
Keuken en pvc vloer gekocht. Zeer prettig ontvangen en deskundig advies gekregen. Goed meegedacht met de verschillende mogelijkheden. Op computer direct het resultaat gezien in 3D. Na eerste gesprek uitgebreide offerte meegekregen en geen druk om snel te beslissen. Na akkoord op offerte komt fa. Middelkoop zelf ter plaatse beoordelen en inmeten en hebben we nog aanvullend advies over de keuken gekregen. Vervolgens zijn kort voor de gewenste levertijd de definitieve datums nog een keer afgestemd en is alles keurig door eigen, zeer vriendelijk personeel geleverd. Ook de vloer en de keuken is door deskundig personeel gemonteerd en keurig onderling afgestemd. Geen gedoe met aanbetaling, maar betaling nadat alles gereed was. Wij zijn zeer blij met onze keuken en hij is nog mooier geworden als vooraf gedacht
FOTO VAN FAMILIE VAN BREMEN
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Beste familie Van Bremen,
Hartelijk bedankt voor uw waarderende woorden. Fijn dat u de tijd hebt genomen om een review te schrijven, want uw mening is voor ons belangrijk. We doen er alles aan om een eerlijk, vakkundig en persoonlijk advies te geven en zijn er blij mee dat u dat zo hebt ervaren. Voor in de toekomst: Veel gebruiksplezier en wellicht tot ziens in Culemborg.

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Amber Tjon-A-Hen op vrijdag 6 okt 2023 23
Vanaf het 1e moment word er meegedacht. Eerlijk advies en compleet naar wens. Tussentijdse communicatie is netjes en op tijd, afspraken worden volledig nagekomen. Plaatsen is ook uitstekend gedaan, monteurs denken mee en zijn oplossing en servicegericht.
FOTO VAN AMBER TJON-A-HEN
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Beste mevrouw Tjon-A-Hen,
U heeft een prachtige review geschreven. En ook nog eens een mooie foto eraan toegevoegd. Bedankt, dat waarderen wij. Fijn om te lezen dat wat wij uitdragen, ook zo wordt ervaren.
Wij wensen u veel gebruiksplezier toe van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door S. Van Helden op donderdag 5 okt 2023 23
We hebben goede informatie ontvangen bij ons eerste bezoek en na ons tweede bezoek hebben we de keuken gekocht. Hij is afgelopen dagen geplaatst en voldoet echt aan onze verwachtingen. Helaas zit er een beschadiging aan de binnenkant van een kastje maar we vertrouwen er volledig op dat dit hersteld wordt. De monteurs werkten super netjes. De vloeren van de 1e en 2e verdieping zijn met click pvc gelegd en dit ziet er ook fantastisch uit. Vakkundig gelegd, wij zijn zeer tevreden.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Veel dank voor uw waarderende woorden meneer/mevrouw Van Helden. Fijn dat u zo tevreden bent over de gehele gang van zaken en het eindresultaat. Daar zijn wij zeer content mee. Hartelijk dank voor uw vertrouwen en veel gebruiksplezier gewenst met uw nieuwe keuken en de vloer.

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
FOTO VAN SISKA VAN HELDEN
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Raymond Groebbé op dinsdag 26 sep 2023 23
Er staat een prachtige keuken met mooie materialen en apparatuur, na goed advies en meedenken, een goed geplande levering en keurige montage. Dank aan het hele team van Middelkoop!
FOTO VAN RAYMOND GROEBBÉ
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Het is inderdaad een prachtige keuken meneer Groebbé!
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en voor het delen van het eindresultaat. Wij wensen u veel gebruiksplezier toe van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Bernadette en Paul op donderdag 7 sep 2023 23
Perfecte ontvangst en begeleiding in de showroom. Ze denken mee en niets is teveel voor ze! De plaatsing ging ook perfect en we zijn dan ook zeer tevreden over Middelkoop. Zeker een aanrader voor als je een nieuwe keuken en/of badkamer wil hebben!
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Wat fijn om te lezen dat het hele traject zo goed is verlopen en dat u zo tevreden bent!
Hartelijk dank voor het schrijven van deze review.
Wij wensen u veel gemak en plezier toe van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Een badkamer, keuken en tegelvloer”
Door G.de Ridder op zaterdag 26 aug 2023 23
Naast mijn badkamer en mooie tegelvloer heb ik ook de keuken gekocht bij Middelkoop. Wat een mooie showroom met uitstraling. Een prettige gastvrije ontvangst en super adviseurs met kennis van zaken. Komen hun afspraken na zijn prettig in communicatie bij vragen
FOTO VAN G.DE RIDDER
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u er de tijd voor heeft genomen. Dat wordt gewaardeerd. Mooi om te lezen dat u het hele traject als prettig heeft ervaren.

Wij wensen u veel gebruiksplezier toe van uw nieuwe badkamer, keuken en vloer!

Met vriendelijke groet,
Arianne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch bedrijf”
Door Bart Muller op dinsdag 25 jul 2023 23
Na diverse gesprekken gehad te hebben bij keuken leveranciers, zijn wij bij Middelkoop terecht gekomen. Hier hebben wij absoluut geen spijt van!
De medewerkers geven goede adviezen bij het selecteren van een keuken; de levering en plaatsing zijn eveneens zeer goed verlopen. Fantastisch bedrijf! Zij leveren zeer goede kwaliteit en service.
FOTO VAN BART MULLER
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor uw mooie review meneer Muller!
We zijn blij om te lezen dat het hele proces zo goed is verlopen.

Veel gemak en plezier gewenst van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken en vloer”
Door saskia op vrijdag 23 jun 2023 23
Ik heb zowel een keuken als een vloer bij Middelkoop besteld en laten plaatsen. Er is heel zorgvuldig en netjes gewerkt. Alle medewerkers stralen plezier in het werken bij/voor Middelkoop uit en ik kan niets anders zeggen dat dat plezier terug te vinden is in de kwaliteit van de geleverde spullen en diensten en contactmomenten.
FOTO VAN SASKIA
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat er netjes gewerkt is en dat u zo tevreden bent. Bedankt voor de genomen moeite om deze review te schrijven. Heel veel plezier van uw keuken en vloer toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Arianne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte begeleiding”
Door De Jongh op dinsdag 13 jun 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht bij Middelkoop Culemborg. Van het ontwerp tot aan het plaatsen zijn we perfect bijgestaan. De verkoper voert geen druk uit maar denkt echt mee. Bij het plaatsen bleken er een paar kleine dingen niet te kloppen. Door de ervaring van deze medewerkers in alle rust opgelost.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Bedankt voor uw mooie review!
Fijn om te lezen dat u zo fijn bent geholpen.

Wij wensen u veel gebruiksplezier toe van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Vervangen van ons douche gedeelte in de badkamer”
Door Philip van der Valk op vrijdag 5 mei 2023 23
Begin mei 2023 is het douche gedeelte in onze badkamer aangepast door Arno Budding; een vakman! Naast een verlaagde douchebak ook een nieuwe vloer een nieuwe Sealskin draaideur met een gallery vast deel, erg mooi. Het answerable van de voegen en het kitten door Arno is echt zeer professioneel.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor uw review!
Wij gaan uw positieve ervaring zeker met Arno delen.
Veel gemak en plezier gewenst van uw badkamer en in het bijzonder van uw nieuwe douche!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Alles is vlekkeloos verlopen”
Door Bart Visser op vrijdag 28 apr 2023 23
Voor onze nieuwbouw-woning zochten wij een keuken uit. De adviseur nam alle tijd voor ons (in verschillende gesprekken), luisterde goed naar onze voorkeuren/behoeften, tekende verschillende opties en hielp ons de uiteindelijke keuzes te maken. Ook het proces daarna (plannen, plaatsen) liep vlekkeloos en alles volgens afspraak.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor uw review meneer Visser!
Fijn dat het hele proces zo goed is verlopen en dat u de moeite heeft genomen om uw positieve ervaring te delen.
Wij wensen u veel gebruiksplezier toe van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie toiletruimte”
Door Boonstra op maandag 24 apr 2023 23
We hebben een huis uit 1995, toiletruimte beneden moest nodig gerenoveerd. We zijn qua Sales goed adequaat geholpen en ook de monteur heeft uitstekend werk geleverd. Er moest warm water komen, getegeld. Alles relatief snel, keurig en schoon opgeleverd.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Veel dank voor uw waarderende woorden. Fijn dat u zo tevreden bent over de gehele gang van zaken en het eindresultaat! Wij wensen u veel gemak en plezier van uw nieuwe toiletruimte!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Service met hoofdletter S”
Door Michel Middag op woensdag 19 apr 2023 23
Reeds 3,5 jaar genieten wij al van de keuken welke is geleverd door Middelkoop. Wat zijn wij blij met deze keuken en vooral de club van Middelkoop! Na 3 jaar hadden we op een paar kastjes wat folie dat ging hobbelen. Na dit gemeld te hebben werd er meteen actie ondernomen en werd er zonder enig morren nieuwe frontjes besteld en deze werden ook nog eens gemonteerd. Dit terwijl we de keuken zelf hadden geplaatst. Als dat geen Service is met hoofdletter S dan weet ik het niet meer. Wij voelen ons als klant enorm gehoord en betalen aan de voorkant graag een goede prijs zodat dit soort mooie organisaties kan blijven bestaan! Een spreekwoord dat van toepassing is wanneer mensen neigen naar prijsvechters: De vreugde van de lage prijs duurt veel korter dan de ergernis van de slechte kwaliteit/service.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Bedankt voor het delen van uw fijne ervaring! Uw ervaring laat zien dat service bij ons hoog in het vaandel staat en daar zijn we trots op! Wij hopen dat u nog veel gemak en plezier gaat krijgen van uw keuken en mochten wij, u in de toekomst nog ergens mee van dienst kunnen zijn, staan wij graag voor u klaar!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Bekkering op donderdag 30 mrt 2023 23
Allereerst werd uitgebreid de tijd genomen om te kijken naar onze wensen voor een nieuwe keuken. Vanuit dat vertrekpunt werden wij meegenomen in de materialen en mogelijkheden. Uiteindelijk was de tekening klaar voor onze droomkeuken. Daarna volgde er een zorgvuldig traject met het inmeten van de keuken en ook het plaatsen verliep helemaal volgens planning. Wij zijn erg tevreden over de service en kwaliteit en om die reden hebben wij ook onze vloer bij Middelkoop aangeschaft en ook hierover zijn wij erg tevreden.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor de genomen moeite om deze review te schrijven, dat waarderen wij! Ook zijn we blij om te lezen dat alles naar wens is gegaan. Geniet van uw droomkeuken!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het hele proces”
Door Familie Tijssen op dinsdag 28 mrt 2023 23
We hebben badkamer, toilet én keuken bij Middelkoop gekocht, en vanaf het eerste gesprek tot het laatste keukendeurtje was de service uitstekend! Heldere communicatie, duidelijke afspraken en goed bereikbaar. Bij de keuken werd goed meegedacht, zonder dat we richting de hoogste prijs geduwd werden! Ook toen we na de opdracht nog wilden veranderen van werkblad was dat geen probleem. De snelle en vakkundige montage door meneer van Lagen (keuken) en toilet/badkamer (Arno Budding) hebben wij ook als zeer prettig ervaren! Voor een toekomstige keuken of badkamer zullen we zeker weer naar Middelkoop gaan!
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring! Wat fijn om te lezen dat het hele proces zo goed is verlopen. Wij wensen u veel gebruiksplezier toe van uw nieuwe keuken, badkamer en toilet!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken en pvc vloer”
Door Meindert bakker op vrijdag 17 mrt 2023 23
Wij hebben onze nieuwe keuken en pvc vloer uitgezocht en gekocht bij Middelkoop Culemborg B.V.. We zijn enorm tevreden over het hele proces. Middelkoop heeft een mooie showroom waar je goed wordt ontvangen.Vervolgens zijn we ook uitstekend geadviseerd bij het uitzoeken van de keuken door Johan Linge en bij de pvc vloer door Jacob. De montage is heel soepel verlopen.
REACTIE VAN MEINDERT BAKKER
Uitstekend
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi resultaat”
Door E. Klijnsma op donderdag 2 mrt 2023 23
Een prachtige luxe keuken gekocht bij Middelkoop. Goed begeleid door Bas de Vries die alle tijd voor ons had en goed meedacht. Toen de offerte hoger uitviel dan wij wilden besteden, zijn we naar besparende opties gaan kijken. Toen pas bleek dat laden heel veel duurder zijn dan kastjes met planken. Dit hadden wij niet beseft. Het is wel goed om dit al aan het begin van het hele proces te vermelden aan de klant. De keuken is met veel aandacht geplaatst door Johan. Mooi resultaat!
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor uw review! We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Fijn dat u tevreden bent over ons advies en onze producten. De feedback zullen we intern bespreken en delen met de adviseurs, hartelijk dank daarvoor! Wij wensen u veel gebruiksplezier toe van uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Het gehele proces is goed verlopen”
Door Fam Al Bana op vrijdag 10 feb 2023 23
Het hele process vanaf eerste gesprek tot montage naadloos verlopen! In het begin wel 15 verschillende zaken bezocht en bij Middelkoop was het gevoel het best. Zelfs na plaatsen van opdracht wijzigingen doorvoeren zonder enig probleem. Montage was snel en vakkundig. 1 keukenkastjes is helaas wel beschadigd maar ook dit word opgelost door een nieuwe te leveren.
FOTO VAN FAM AL BANA
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor uw review familie Al Bana! Wij worden blij van het lezen van uw positieve ervaring! De openstaande service punten zullen wij zo snel mogelijk naar tevredenheid oplossen!

Wij wensen u veel gemak en plezier van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden over het hele proces”
Door Jelle de Jong op dinsdag 31 jan 2023 23
Wij hebben onze nieuwe keuken uitgezocht en gekocht bij Middelkoop Culemborg B.V.. We zijn enorm tevreden over het hele proces. Middelkoop heeft en mooie showroom waar je goed wordt ontvangen met lekkere koffie. Vervolgens zijn we ook uitstekend geadviseerd bij het uitzoeken van de keuken. De montage is heel soepel verlopen. En de rekening komt pas als alles volledig naar tevredenheid is opgeleverd (het verzoek om deze e-mail was er eerder dan de rekening).
FOTO VAN JELLE DE JONG
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Wat een mooie woorden meneer De Jong. Dit is fijn om te horen.
Heel veel gebruiksplezier toegewenst!

Met vriendelijke groeten,
Arianne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en een mooie badkamer”
Door Marijke en Pim de Vries op dinsdag 3 jan 2023 23
Wij hebben bewust gekozen voor het laten renoveren van de badkamer door Middelkoop. Onze ervaring met de vorige aannemer van de badkamer is zeer slecht bevallen (29 jaar geleden), reden waarom we een zorgvuldige afweging hebben gemaakt voor Middelkoop. Ervaringen van familieleden en kennissen met dit bedrijf hebben daarbij een belangrijke doorslag gegeven. We zijn in onze (hoge) verwachtingen niet teleurgesteld. En ondanks de lange wachttijd van 10 maanden hebben we géén spijt van onze keuze, het resultaat is het wachten meer dan waard. De communicatie met de medewerkers van Middelkoop verliep vlot en duidelijk. Ook tijdens de werkzaamheden werd er goed gecommuniceerd over maten, plaatsen, hoogtes en eventuele bijstellingen van de tekening. Want de werkelijkheid is soms weerbarstiger dan op een tekening is te zien. De afspraken werden nagekomen en de badkamer is (nagenoeg) klaar in 'slechts' 9 dagen, terwijl er 10 werkdagen voor waren uitgetrokken. Dus voor Kerst konden wij opnieuw en als nieuw onze badkamer gebruiken. Een waar genot.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Bedankt voor de mooie omschrijving van jullie ervaring. Dat waarderen wij. We ambiëren een eerlijke, vakkundige en persoonlijke manier van werken en zijn er blij mee dat u dat zo hebt ervaren. Hartelijk dank voor het vertrouwen en wij wensen u veel gemak en plezier van uw nieuwe badkamer!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe badkamer”
Door Frans Heijnen op dinsdag 27 dec 2022 22
Ondanks de lange levertijd door externe oorzaken verliep de montage vlot en vrijwel probleemloos. Een paar kleine restpuntjes werden na navraag snel en goed opgelost.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor uw review meneer Heijnen!
Wij wensen u veel gemak en plezier van uw nieuwe badkamer!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Van den Bosch op maandag 5 dec 2022 22
Via een kennis op Middelkoop geattendeerd ivm onze nieuw aan te schaffen keuken. Mooi pand, prima service, ruime keuze aan keukens en er werd heel goed meegedacht over onze wensen (dank Johan). Uiteindelijk een prachtige keuken aangeschaft voor een prijs die ons niet tegenviel en die conform afspraak en zonder tegenslagen keurig is geleverd en gemonteerd (puik werk Herman). We zijn erg blij met het eindresultaat!
FOTO VAN VAN DEN BOSCH
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor uw review en de bijgevoegde foto! Het is inderdaad een prachtig eindresultaat. Wij wensen u veel gemak en plezier van uw nieuwe keuken toe!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam G. de Kruijff op donderdag 24 nov 2022 22
Wij hebben een jaar geleden de badkamer en wc uitgezocht en zijn erg goed geholpen door Firma Middelkoop ook goede adviezen en tips. Wij zijn zeer tevreden over de badkamer en toilet. Er was goed overleg tijdens de klus en er is heel netjes gewerkt.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Hartelijk dank voor uw mooie review familie De Kruijff!
Fijn om te lezen dat het hele proces zo goed is verlopen, daar doen we het voor!
Wij wensen u veel gebruiksplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Familie Van Veldhuisen op vrijdag 28 okt 2022 22
Afspraak bij Middelkoop gemaakt voor een nieuwe keuken omdat we goede verhalen gehoord en goede opgeleverde keukens gezien hadden. Vooraf wisten we goed wat we voor ogen hadden, echter zonder kennis van details. De adviseur Bas de Vries is een talent in het lezen van zijn klanten en sturen op een mooi en doelmatig eindproduct. Vanaf opdracht tot en met eindoplevering is alles gegaan zoals afgesproken. De montage verliep super en het eindresultaat zijn we erg trots op! Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martin Bouman op vrijdag 14 okt 2022 22
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en onze ervaring met de verkoper was al zeer goed. We hebben tijdens het uitzoeken en samenstellen van de keuken veel gehad aan de verkoper met alle nuttige opmerkingen en keuzes van alle onderdelen m.b.t. de nieuwe keuken. Het hele traject werden wij goed geinformeerd over de planning en de voortgang en het plaatsen van de keuken. Tijdens het plaatsen na uitstel van de eerste dag vanwege ziekte werd dit zeer snel dezelfde week door een andere monteur opgepakt. Keuken is keurig in in een keer goed geplaatst en zelf het afval werd binnen 24 uur opgehaald. Zeer tevreden klant en wij zijn blijk met onze nieuwe keuken.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Beste meneer Bouman,

Hartelijk bedankt voor uw waarderende woorden. Fijn dat u de tijd hebt genomen om een review te schrijven, want uw mening is voor ons belangrijk. We doen er alles aan om een eerlijk, vakkundig en persoonlijk advies te geven en zijn er blij mee dat u dat zo hebt ervaren. Veel gebruiksplezier toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Alieke op woensdag 12 okt 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn enorm blij met hoe we geholpen zijn bij het uitzoeken van alle kastjes, kleuren en apparatuur. Ook de montage is voorspoedig verlopen. De monteur liep tegen een aantal punten aan. Communicatie was soms iets stroef maar alles hebben wij met monteur kunnen oplossen waardoor de keuken verder kon worden gemonteerd. Er is netjes gewerkt en ook dingen zoals het afval heeft hij netjes opgeruimd en gesorteerd. Een aanrader!
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Beste Alieke,

Hartelijk dank voor de genomen moeite om deze review te plaatsen.
Fijn om te lezen, dat het hele traject uiteindelijk goed is verlopen. Daar doen we het met elkaar voor! Wij wensen u namens het hele team van Middelkoop, veel plezier en gemak van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn om zo'n mooie keuken te hebben”
Door Lia op donderdag 6 okt 2022 22
We kwamen binnen bij Middelkoop met een vaag idee van wat we wilden. Maar ook met een tijdslimiet van ruim 3 maanden. Voordat we op het afgesproken tijdstip bij de verkoper waren, had hij al gekeken welk merk er op tijd geleverd kon worden. Daarbinnen was nog een zeer ruime keus aan mogelijkheden. Hij voelde goed aan wat ik eigenlijk wilde en heeft dat op een keurige wijze voor ons gerealiseerd. Ook de monteur heeft heel mooi werk afgeleverd! Heel fijn om zo'n mooie keuken te hebben.
FOTO VAN LIA
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Beste Lia,

U heeft een prachtige review geschreven. En ook nog eens mooie foto's aan toegevoegd. Bedankt daarvoor, dat waarderen wij!
Wij wensen u veel gemak en plezier van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pruijsen op woensdag 21 sep 2022 22
Keuken gekocht, en is top afgeleverd. Alles compleet, ook alle apparatuur. Ook prima geholpen door het personeel; is zeer vriendelijk. We zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf zeker aan!
FOTO VAN PRUIJSEN
REACTIE VAN MIDDELKOOPCULEMBORG
Beste Pruijsen

Bedankt voor de mooie verwoording van uw ervaring. Uw enthousiasme over ons bedrijf doet ons goed. Wij wensen u veel gemak en plezier toe van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet, Arianne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Keuken, badkamer en wc”
Door C.Meijering op vrijdag 16 sep 2022 22
Dit is onze tweede keuken en badkamer en pvc alles perfect geplaatst. Vriendelijke medewerkers en alles op tijd geplaatst.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Beste familie Meijering,

Wederom hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen! We zijn blij dat wij u weer hebben mogen adviseren! Veel gebruiksplezier toegewenst van uw nieuwe keuken, badkamer en vloer!

Met vriendelijke groet, Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig resultaat”
Door Yvonne op dinsdag 23 aug 2022 22
Wij zijn erg blij met het geweldige resultaat: de badkamer is erg mooi geworden. Dit dankzij het team van Middelkoop en Ben van Kranenburg. Alle materialen in prima staat geleverd en vakkundig geplaatst en gemonteerd.
REACTIE VAN MIDDELKOOPCULEMBORG
Bedankt voor uw mooie woorden! Veel gebruiksplezier gewenst van uw nieuwe badkamer! Met vriendelijke groet, Arianne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden over de service na 12 jaar”
Door H. van Santen op donderdag 7 jul 2022 22
Vanochtend om 8:30u gebeld vanwege een lekkende kraan in onze keuken van 2009. Vanmiddag kon de monteur al langskomen en om 15:00u was het probleem met de kraan verholpen. Al met al meer en super tevreden over kwaliteit en service van Middelkoop .
REACTIE VAN ROSANNE
Bedankt voor uw review meneer Van Santen!
Leuk om te lezen en dit bewijst maar weer dat service bij ons erg hoog in het vaandel staat! We hopen dat uw kraan nu weer even mee gaat, maar mocht dat niet het geval zijn, weet u ons te vinden!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Een wc, badkamer, keuken en vloer”
Door Corald en Conny van den Boom op dinsdag 28 jun 2022 22
Wij hebben bij Middelkoop in onze nieuwbouw woning de wc, badkamer, keuken én vloer aangeschaft. Wij zijn in de showroom fantastisch en zeer vriendelijk geholpen. Ook de levering en plaatsing is zeer goed verlopen. De zzp'ers die de vloer en keuken hebben geplaatst waren netjes en nauwkeurig.
REACTIE VAN ROSANNE
Wat een mooie review meneer en mevrouw Van den Boom, bedankt daarvoor! Fijn dat u tijdens het hele proces zo prettig bent geholpen.
Wij wensen u veel gemak en plezier van uw nieuwe woning!

Met vriendelijke groet,
Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door Yuri Vlaar op donderdag 16 jun 2022 22
Via via en van het lezen van recensies bij Middelkoop terecht gekomen voor een nieuwe keuken. Vanaf eerste afspraak een goed gevoel. Communicatie is duidelijk en prettig ervaren. De verkoper/adviseur heeft ons echt super goed geholpen. De montage zeer professioneel verlopen! We wachten op twee restpunten maar volle vertrouwen dat het goed opgelost wordt. Onze droom keuken is werkelijkheid geworden. Middelkoop geeft de klant vertrouwen en dat is wederzijds. Top bedrijf! Fijn om te weten dat het nog bestaat!!
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte heer Vlaar,
Hartelijk dank voor uw bericht. Wat fijn om te lezen!
Hopelijk kunt u snel genieten van uw droomkeuken.
Met vriendelijke groet, Arianne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Een top-koop”
Door Arie van Oosterom op woensdag 20 apr 2022 22
Badkamer uitgezocht en laten plaatsen door Middelkoop. Vanaf het eerste contact als heel prettig en vakkundig ervaren. Er wordt meegedacht voor oplossingen, alles wordt duidelijk gecommuniceerd en er wordt snel en netjes gewerkt. Kortom, bij Middelkoop doe je een Top-koop!!
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Wat een fijne review. Goed om te lezen dat u het contact als prettig heeft ervaren. Bedankt voor alle complimenten. Wij wensen u veel gebruiksplezier van uw nieuwe badkamer. Met vriendelijke groet, Arianne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door jvanluijn op zaterdag 16 apr 2022 22
Kwaliteitsmateriaal keuken, Perfecte montage! Onze nieuwe keuken is deze week geplaatst en door ons in gebruik genomen. Er dienen nog een paar restpunten te worden opgelost, maar hebben daar alle vertrouwen in dat ook dit wordt opgelost. Van begin van het hele proces, het samenstellen, tot en met het ophalen van alle dozen en afval na de installatie, troffen wij vaklui. erg vriendelijk, en alles was bespreekbaar, betrouwbare partij: Zeer prettige ervaring met de verkoper Hans Mulder. Ons vertrouwen in Middelkoop is terecht gebleken. Ga naar de Firma Middelkoop als je voor kwaliteit wil gaan.
REACTIE VAN ARIANNE
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze het hele proces! Wij zullen ook zeker er voor zorgen dat de restpunten worden opgepakt & fijn dat u daar vertrouwen in heeft. Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Arianne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door I.K op woensdag 13 apr 2022 22
Keukenverkoop was super, niet nabellen of aandringen, levering op tijd en montage ook super.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Bedankt voor uw mooie review! Altijd fijn om te horen. Veel gebruiksplezier gewenst van uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Arianne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken, badkamer en toilet”
Door I. v. Noort op vrijdag 18 mrt 2022 22
Wij hebben de keuken, badkamer en toilet door Middelkoop laten vervangen. Vanaf het eerste bezoek in de showroom tot het moment van oplevering is duidelijk gecommuniceerd over alles. Afspraken worden nagekomen en prachtig werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden! Uitstekende service.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze werkwijze! Wij zullen ook in de toekomst voor u klaar staan. Veel gebruiksplezier gewenst van uw nieuwe keuken, badkamer en toilet! Met vriendelijke groet, Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Topvaklui”
Door Wilma Boevink op vrijdag 11 feb 2022 22
Mijn nieuwe keuken is deze week geplaatst en door mij in gebruik genomen. Er zijn nog een paar kleine afrondingsklusjes te doen, maar ik heb daar alle vertrouwen in. Van begin van het hele proces, het samenstellen, tot en met het ophalen van alle dozen en afval na de installatie, trof ik topvaklui. Vriendelijk, goed in het vak, betrouwbaar: de verkoper, de de-installateur cq aanlegger van leidingen, de stukadoor, de elektricien, de installateur, de meneer die alle afval kwam ophalen.... ik kan niet anders zeggen dan dat mijn vertrouwen in Middelkoop terecht is gebleken. Het is een hele opgave, al die onrust in huis, maar ik had m niet met een ander bedrijf dan Middelkoop willen aangaan!
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Gerrit Boswijk op woensdag 12 jan 2022 22
Bij de aankoop van de keuken zijn wij vakkundig en vriendelijk geholpen. Tijdens het plaatsen paste alles en er ontbrak niets en er waren geen beschadigingen zover we dit nu kunnen zien omdat we er nog geen gebruik van hebben gemaakt. Het installeren is gedaan door een vakman die punctueel, rustig en een eersteklas vakman was. Alle verpakkingsmateriaal is daarna keurig opgehaald. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep super”
Door Marcel van Essen op vrijdag 3 dec 2021 21
Keuken gekocht. Alles verliep super en service is heel goed. Zeer betrouwbaar. Plaatsing keuken verliep zeer goed. Heel deskundig.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door M. Romijn-Meijer op donderdag 2 dec 2021 21
Nieuwe keuken gekocht, compleet afgeleverd, super tevreden. Middelkoop huurt vakkundige mensen in en komen echt alle afspraken na. Je hoeft niets aan te betalen, alleen vragen ze wel de factuur binnen 8 dagen te betalen. Dat is niet meer dan billijk vinden wij, vertrouwen moet van twee kanten komen. Super tevreden dus een aanrader voor een nieuwe keuken of badkamer. Ook bij Middelkoop zelf in de winkel wordt je heel netjes en vakkundig geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakantie in eigen huis”
Door Gab Franken op woensdag 24 nov 2021 21
Wat een goede partij om een keuken mee samen te stellen. Die vage ideeën van ons werden vaardig en out-of-the-box door onze adviseur op papier gezet. En de aannemer, ook al zo'n topper, heeft dat binnen een week weten te realiseren: vakantie in eigen huis, dat is ons gevoel nu.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met nieuwe badkamer”
Door Hennie Kool op vrijdag 5 nov 2021 21
Nieuwe badkamer laten plaatsen. Alles was keurig geregeld en op tijd binnen. Dank aan René die hem geplaatst heeft. Wat een vakman, wat een rust straalt hij uit. Werkt super netjes en overlegd alles. Heel blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“De klant staat centraal”
Door Stef op donderdag 14 okt 2021 21
Een hele prettig ervaring met Middelkoop. Een bedrijf waar jij als klant centraal staat! Denkt en luistert goed mee met de vragen en behoefte van je als klant. Ook als je jong bent word je serieus genomen wat bij veel andere zaken helaas niet het geval was. Een mooie badkamer wat precies bij ons past is het resultaat geworden! Kortom een aanrader om een badkamer te halen bij Middelkoop!
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Beste Stef, Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze manier van werken. Uw mooie woorden waarderen wij enorm! Veel gemak en plezier gewenst van uw nieuwe badkamer! Met vriendelijke groet, Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf van badkamer, keuken en vloer”
Door Lia van Leenen op dinsdag 12 okt 2021 21
Vanuit de bouw badkamer met aanpassingen, keurig uitgevoerd. Verder nog de vloeren en de keuken gekocht. Allemaal netjes geplaatst, prettig personeel / zzp. Lag zelfs vloerbescherming op het pvc omdat later die week de keuken zou worden geleverd.
Vloerluik was helaas vastgemaakt ipv van open maar dat werd snel opgepakt. Heel tevreden en hoop het met plezier te gaan gebruiken na de verhuizing.
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Arie van Dijk op dinsdag 12 okt 2021 21
Dit was door de loop der jaren de 6e keuken, maar ook nu weer super, alles in 1 keer goed. Echt een Top bedrijf.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Bedankt voor uw mooie woorden meneer Van Dijk! Veel gebruiksplezier gewenst van uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam. G. van Middelkoop op zaterdag 25 sep 2021 21
Wij hebben voor 2x een nieuwe keuken bij Middelkoop gekocht. Nu voor een nieuwbouw woning. Wij hebben te maken met vele leveranciers. Bij Middelkoop wordt je nog als klant behandeld. Dat begint heel zeldzaam te worden. Middelkoop Culemborg is top!! Hartelijk dank.
Reactie of foto toevoegen
“Bejaardenproof maken van onze badkamer”
Door E. J. Schaap op vrijdag 3 sep 2021 21
Onze badkamer is bejaardenproof gemaakt. Bad er uit, inloopdouche er in. Verhoogd toilet met opstasteun. Tegelijk tegels en verdere sanitair gemoderniseerd. Bij het uitzoeken prima advies gekregen. Ondanks Corona een veilig en intensief contact kunnen onderhouden. De geplande plaatsing een paar maanden naar voren gekregen. Voor medische noodzaak. De monteur van firma Verhoeks was netjes, vriendelijk, enthousiast over eigen werk en dat waren wij ook. We hadden al via, via gehoord van de kwaliteit van Middelkoop. We zullen het bedrijf aanbevelen aan onze kennissen.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Beste meneer en mevrouw Schaap,

Bedankt voor de mooie, uitgebreide omschrijving van uw ervaring. Uw enthousiasme over ons bedrijf doet ons goed. Wij wensen u veel gemak en plezier toe van uw nieuwe badkamer!

Met vriendelijke groet,
Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Cora Versteeg op maandag 2 aug 2021 21
Keuken werd woensdag geleverd en op donderdag werd de keuken geplaatst. Vakkundig personeel, werkt zeer nauwkeurig, netjes en klantvriendelijk. Om 07.30 gestart en om 16.15 was onze keuken klaar en alles keurig netjes opgeruimd. Dank Theo, Lennart en Co. Wij zijn super blij met onze prachtige keuken.
FOTO VAN CORA VERSTEEG
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en pvc vloer”
Door C. Kemkes op woensdag 28 jul 2021 21
Vriendelijk en vakkundig personeel, we hebben een nieuwe keuken en pvc vloer laten plaatsen. Service is PRIMA, helaas een beschadigde koelkastdeur geen probleem deze gewoon vervangen zonder ( gezeur)
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met het eindresultaat”
Door Alblas op maandag 28 jun 2021 21
Wij hebben een zeer goede ervaring met zowel de aankoop als plaatsing van de keuken. Prachtige showroom, zeer goed advies ontvangen. Wij hebben de keuken nu ruim 2 maanden in gebruik en zijn ontzettend blij met het eindresultaat!
REACTIE VAN JACO
Beste familie Alblas,

Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de gehele gang van zaken en dat jullie met het eindresultaat, zoals het in de review wordt beschreven, ´ontzettend blij´ zijn. Dat geeft ons voldoening, dat is waar wij het voor doen. Namens het team van Middelkoop Culemborg: Hartelijk dank voor jullie vertrouwen en veel gebruiksplezier gewenst met jullie keuken.

Met vriendelijke groet,
Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn bedrijf”
Door S Metten op maandag 21 jun 2021 21
In een woord super goed geholpen, heel fijn bedrijf. Wij zijn een paar keer bij Middelkoop geweest om onze keuken uit te zoeken. Ik wist al precies wat ik wilde. Door middel van tekeningen en goede adviezen hebben wij onze droomkeuken uit gezocht. Inmiddels is de keuken geplaatst ook weer super 2 ervaren mannen hebben de keuken netjes geplaatst.
REACTIE VAN SASKIA
Dit is onze droom keuken Mede door Middelkoop uit gezocht. Echt een fantastisch bedrijf.
REACTIE VAN JACO
Beste Saskia,

Mogen wij u hartelijk bedanken? Allereerst voor uw mooie review en bijgevoegde foto. Allermeest voor uw vertrouwen. Leuk om te lezen dat jullie onze werkwijze zo waarderen. Een werkwijze die erop gericht is, dat jullie genieten van het moment in de keuken. Een plezierige gebruikservaring gewenst.

Met vriendelijke groet,
Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door M Bakker op vrijdag 18 jun 2021 21
We werden goed en prettig geholpen. Er werd ruim de tijd genomen om ons goed te adviseren. De keuken is 11 Juni opgeleverd en ziet er mooi en eigentijds uit. Keukenmontage bedrijf Verhoeks uit Opheusden heeft de keuken vakkundig geïnstalleerd ,we zijn er blij mee.
REACTIE VAN JACO
Beste familie Bakker,

Bedankt voor de mooie omschrijving van uw ervaring. Dat waarderen wij. We ambiëren een eerlijke, vakkundige en persoonlijke manier van werken en zijn er blij mee dat u dat zo hebt ervaren. Veel gebruiksplezier gewenst en graag tot ziens in Culemborg.

Met vriendelijke groet,
Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Hans Fleer op vrijdag 18 jun 2021 21
Kraan ging niet meer dicht. Gebeld en 2 uur later stond vriendelijke monteur voor de deur. Geen nieuwe kraan nodig (wat ik verwachtte), maar binnenwerkje vernieuwd. Top werk tegen heel nette prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Custers e/o Zandstra op vrijdag 21 mei 2021 21
Prettige winkel, service- en klantgericht. Uitgebreide mogelijkheden om te kijken, niet opdringerig, kwalitatief goede producten. Goede adviezen (mevr. E. Hoffman) voor keukeninrichting.
REACTIE VAN JACO
Beste familie Custers-Zandstra,

Veel dank voor uw waarderende woorden. Wij hebben uw review met voldoening gelezen. Tevens bedankt voor uw vertrouwen en een plezierige gebruikservaring gewenst.

Met vriendelijke groet,
Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Prima vakmensen”
Door Theo de Vaal op zondag 16 mei 2021 21
Na eerdere aankopen, nu een geheel nieuwe keuken aangeschaft bij Middelkoop Culemborg. Een inmiddels zeer groot bedrijf dat er toch in slaagt de sfeer van een familiebedrijf (wat het ook is), in stand te houden. Dat er bij een dergelijk project sommige dingen niet helemaal gladjes verlopen moet je eigenlijk incalculeren. Apparaten niet tijdig geleverd, dat soort dingetjes. Het prettige bij Middelkoop is dat je er geheel van op aan kunt dat alles altijd, en in goed overleg, naar tevredenheid wordt opgelost. Allemaal vriendelijke, betrouwbare en kundige mensen. En men zet prima vakmensen in voor de montage. In ons geval alle credits naar Johan. Kortom, wat je een vertrouwd adres kunt noemen!
REACTIE VAN JACO
Beste Theo,

'Een vertrouwd adres', schrijft u in uw review. Dat is een mooi compliment. Hartelijk dank voor uw vertrouwen. Tevens bedankt voor de mooie review. Fijn dat u hiervoor de tijd hebt genomen. Wat leuk om uw ervaring met ons familiebedrijf te lezen. Voor in de toekomst: Veel gebruiksplezier gewenst met uw keuken.

Met vriendelijke groet,
Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fa. Voorneveld op vrijdag 30 apr 2021 21
Net voor de lockdown in de showroom een afspraak gehad met Hans Middelkoop. Hij luisterde goed naar onze wensen en kwam met een mooi ontwerp dat nu ook realiteit is geworden sinds vorige week. Wij zijn zeer tevreden over het bedrijf Middelkoop, ook de Stuckadoor en installateur zijn zeer behulpzame en vakkundige mensen gebleken!
REACTIE VAN JACO
Beste familie Voorneveld, Jullie gebruiken de woorden ´zeer tevreden´ zowel in de titel alsook de tekst daaronder. Dat is een mooie conclusie. Bedankt voor deze arbeidsvitaminen en voor het vertrouwen. Een plezierige gebruikservaring gewenst en graag tot ziens in Culemborg. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie Hommersom op vrijdag 30 apr 2021 21
We hebben een nieuwe keuken uitgezocht gehad en met behulp van Dhr. van Alfen helemaal naar onze wens gemaakt! Nu is de keuken zeer vakkundig geplaatst door de dhr. Cees Verhoeks die alles netjes heeft geplaatst we hadden ons geen andere vakman kunnen wensen om de keuken te plaatsen. Al met al we raden Middelkoop aan bij iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken!
REACTIE VAN JACO
Beste familie Hommersom,

Veel dank voor uw waarderende woorden. Fijn dat u zo tevreden bent over de gehele gang van zaken en dat het eindresultaat, zoals u het omschrijft, ´helemaal naar wens´ is. Daar zijn we blij mee. Wat leuk dat u ons aanraadt. Ook via deze weg, hartelijk dank daarvoor. Namens het Middelkoop team wens ik u een plezierige gebruikservaring.

Met vriendelijke groet,
Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H.M. Voorhoeve op maandag 26 apr 2021 21
Onlangs heb ik een inloopdouche, een wastafel met bijbehorende laden en nog een extra kast laten plaatsen. Ik was zeer tevreden met de werkwijze van degene die dit bij mij heeft gedaan. Hij was iedere ochtend op tijd en ging meteen aan de gang. Hij gaf een zeer kundige indruk en werkte hard door. Aan het eind van de dag ruimde hij alles op en nam de troep mee om het bij de stort te brengen. Aan het eind van de klus heeft hij alles goed en netjes achtergelaten. Ik was zeer tevreden over de gehele gang van zaken.
REACTIE VAN JACO
Beste mevrouw Voorhoeve,

Leuk om uw ervaring te lezen met ons familiebedrijf. Hartelijk dank voor het delen ervan. U geeft aan dat u zeer tevreden bent met de badkamer. Fantastisch! Dat geeft ons voldoening, dat is waar wij het als Middelkoop team voor doen. Veel gebruiksplezier gewenst.

Met vriendelijke groet,
Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Compleet nieuwe keuken”
Door Corrie van Pel op donderdag 8 apr 2021 21
We hebben een compleet nieuwe keuken gekocht. Tijdens het uitzoeken werd er goed geluisterd naar wat de wensen waren en werd er totaal niet in een bepaalde richting of apparaat keuze geduwd. Ook was er alle tijd om nog een keertje langs de bepaalde keuzes te lopen om tot een goede keuze te komen. De afspraken zijn goed nagekomen en als er bv iets miste een greepje bv dan werd deze direct besteld. Super dat er gelijk actie gedaan werd om de Nederlandse beschrijving van 1 van onze apparaten toe te sturen omdat die door de fabriek in het Duits mee geleverd was en ik deze ook echt nodig had. Heel fijn dat het er uit halen van de keuken en het plaatsen van de keuken door dezelfde persoon/ personen gedaan werd. Zo heb je niet constant andere mensen over de vloer en kan je dingen ook goed afstemmen.
Prettige personen om mee om te gaan en die ook netjes en rustig hun werk doen. En ook de ruimte weer opgeruimd achter laten als ze eind van de middag vertrekken.
Al met al een hele goede ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Echt aanbevelenswaardig”
Door Fam. H. van Grol op dinsdag 6 apr 2021 21
We zijn erg goed geadviseerd. Soms betekende dat onze ideeën helemaal overboord gingen maar juist ten goede aan de kwaliteit en mogelijkheden. Nu het resultaat daar is zijn we blij dat we de adviezen opgevolgd hebben. Verder werkt Middelkoop erg gestructureerd en duidelijk. Ook wat de communicatie en vragenbeantwoording betreft. Echt aanbevelenswaardig!
FOTO VAN FAM. H. VAN GROL
Reactie of foto toevoegen
“Keuken, badkamer en vloeren”
Door Fam. A.C. Blok Bleskensgraaf op donderdag 25 mrt 2021 21
Vanaf het moment dat we binnen kwamen bij Middelkoop tot en met de laatste oplevering van onze keuken, badkamer en alle vloeren, zijn we keurig en vriendelijk en vakkundig geholpen. En dat alles voor een nette prijs. Ik zal ze zeker aan anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en PVC vloeren”
Door Carla Bouwman en Gerhard Uenk op dinsdag 9 mrt 2021 21
Wij hebben een hele goede ervaring met de koop van onze keuken. Hij is prachtig! alle tijd heeft Gido voor ons genomen en hele goede adviezen gegeven bij het samenstellen van de keuken. We kregen een mooie presentatie van hoe de keuken er uit zou komen te zien. De begeleiding van koop tot plaatsen waren top. De heren van de montage van de keuken werkten super netjes en precies. Al het karton, plastic netjes afgevoerd. Wij zijn super tevreden.

Wij hebben ook PVC vloeren hier gekocht. Voor de begane grond een visgraat en voor de 2de Etage een PVC vloer maar dan lange stroken en voor op de zolder een laminaat vloer. Het was een een fijn en prettig verkoop gesprek, duidelijk de voor en nadelen besproken. Dit heeft ons doen besluiten om de vloer dan ook gelijk te kopen. Inmiddels liggen de vloeren en ze zijn prachtig. Eerlijk en goed advies, prettig geholpen door alle medewerkers van verkoper tot aan de planning, het vervoer en niet te vergeten de vloeren legger. Deze meneer is ruim een week bezig geweest. Allemaal Toppers.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie, eigentijdse, ruime badkamer”
Door Hans Hartman op maandag 8 mrt 2021 21
Voor een nieuwe badkamer was het voor ons logisch om Middelkoop te benaderen. Wij werden niet teleurgesteld: de zaak is nog steeds een begrip! Het enige wat in het gehele traject tegenviel was de wachttijd voor de installatie. Maar ja, daar is niemand schuldig aan, hoogstens het feit dat Middelkoop teveel succes heeft. De monteur die de badkamer plaatste is een vakman pur sang. Hij werkt enorm precies, is accuraat, levert maatwerk en streeft naar sublieme kwaliteit in zijn werk. Na iets meer dan 2 werkweken was de klus geklaard en genieten wij nu van een mooie, eigentijdse, ruime badkamer met inloopdouche.
FOTO VAN HANS HARTMAN
Reactie of foto toevoegen
“Frontjes niet goed”
Door Blokker op woensdag 3 mrt 2021 21
We hebben een keuken en vloer besteld bij Middelkoop. We zijn enorm goed en leuk geholpen maar na de plaatsing blijkt er toch een en ander mis. De vloer vertoont vlekken die niet bij een keramische vloer zouden horen. Daarnaast bladdert de verf van de keukenkastjes af. Bijna ieder kastje vertoon deze klacht wat erop duidt dat er simpelweg geen goede gronding/hechting lijkt te zijn. Dit past niet bij een relatief dure keuken en de andere recensies. Er is iemand langs gekomen om de klacht te bekijken maar vooralsnog hebben we niets vernomen en leek de klacht ook niet serieus genomen te worden.
FOTO VAN BLOKKER
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw aanrechtblad”
Door Teuntje van Haarlem op maandag 1 mrt 2021 21
Er is ik de keuken een nieuw aanrechtblad geplaatst, goed en keurig werk afgeleverd ik ben zeer tevreden over dit bedrijf ze zijn klantvriendelijk en denken goed mee. Dit bedrijf kan ik zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en PVC vloer”
Door Anita en Theo Smits op dinsdag 23 feb 2021 21
Wij zijn zeer tevreden over Middelkoop. Wij hebben een keuken en een PVC vloer gekocht. Wij werden zeer vakkundig geholpen door Corianne en Jacob. De planning was perfect, we werden hiervan op de hoogte gehouden. De plaatsing van de keuken, en het leggen van de vloer door Marcel, ging volledig naar wens. Kortom wij kunnen Middelkoop aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken, badkamer en toiletruimte vernieuwd”
Door Sjaak Deurloo op dinsdag 23 feb 2021 21
Middelkoop heeft voor ons een keuken, badkamer en toiletruimte vernieuwd.
Dit naar grote tevredenheid. Het begint al met de ontvangst in hun mooie pand.
Dan het meedenken met de mogelijkheden die er zijn qua indeling, materialen en apparatuur. Het plaatsen gebeurt door mensen die hun vak verstaan en er wordt zeer netjes en schoon gewerkt. TOP bedrijf die ik van harte aanraad om in ieder geval te gaan kijken mocht u van plan zijn een nieuwe keuken of badkamer te gaan nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Super fijn geholpen”
Door Willemsen op donderdag 18 feb 2021 21
Onze keuken gekocht bij Middelkoop Culemborg. Super fijn geholpen door Hans Middelkoop. De keuken is helemaal naar onze zin getekend en ook afgeleverd. Ook tijdens de verbouwing toen we nog vragen hadden heeft Middelkoop en met name Hans ons voorzien van alle benodigde informatie en onderdelen zodat de ruimte waar de keuken geplaatst zou worden precies op maat gemaakt kon worden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Margreet Bassa op donderdag 18 feb 2021 21
Ik heb een nieuwe badkamer gekregen. Slopen, monteren en afwerking is netjes verlopen. Er werd meegedacht en overlegd. In de winkel nemen ze de tijd voor je en wordt je wensen verwerkt in een duidelijke tekening. De service is prima.
Een minpuntje is wel: in mijn kleine badkamer wilde ik een hangende wc plaatsen. De verkoper hield een standaardmaat aan van 75 cm (van wc + ombouw). Maar dat hoeft helemaal niet. De ombouw kan strak om het reservoir gebouwd worden, waardoor het kleiner is dan 75 cm. Na mijn argument, werd er overlegd en kon het toch.
Reactie of foto toevoegen
“Alle respect”
Door W. Jansen, Maarssen op maandag 1 feb 2021 21
Goede ontvangst bij aankoop van de keuken. Duidelijke uitleg door verkoopadviseur. Afspraken werden precies nagekomen m.b.t. planning en levering van de keuken. Ook de montage was op genoemde data en geschiedde door een monteur die niet eerder tevreden was voordat alles tot in de perfectie was gemaakt. Een vakman in de exacte zin des woords. Hij was bovendien ook nog een heel vriendelijke vent. Alle respect voor hem. Kortom tot op heden een goede aankoop gebleken.
FOTO VAN W. JANSEN, MAARSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Peter op zaterdag 30 jan 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht en laten installeren door Middelkoop en zijn zeer tevreden. We zijn goed geadviseerd door dhr Middelkoop en de installatie door 2 broers was werkelijk perfect. Alles klopte en tijdens de montage kregen we ook mogelijkheden om dingen nog op onze manier in te vullen. Dat hebben we in het verleden wel eens anders meegemaakt. Ik heb op deze site wel eens een negatieve recensie gegeven over een ander keuken bedrijf maar als het goed is dan vermeld ik dat ook. Ze zijn denk niet de goedkoopste. Maar de kwaliteit was goed en afspraak is afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Beviel goed”
Door Annemarie van den Heuvel op zondag 24 jan 2021 21
Fijn bedrijf waarbij je in goede handen bent. Ik ben goed begeleid en kreeg praktische tips bij het uitzoeken. Bij de uitvoering werd ook goed meegedacht en gecommuniceerd. De service is uitstekend.

Aanvulling ontvangen 25 januari 2021: k heb een keuken, badkamer en toilet gekocht. Zij zijn geleverd en gemonteerd. Dit beviel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Een topzaak”
Door Mirella op vrijdag 22 jan 2021 21
Wat een topzaak! Van begin tot eind van het traject kunnen wij alleen maar vol lof spreken over Middelkoop. Van het advies in de winkel, de montage van de badkamer tot de afhandeling. Super! Ze zijn transparant en de communicatie is dit ook. Speciale dank voor Danny (adviseur) en de vakmensen die bij ons thuis zijn geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door G. Meijer op vrijdag 22 jan 2021 21
Heb keuken, badkamer hier gekocht keurig ontvangen en prima volgens afspraak geleverd.
REACTIE VAN GERARD MEIJER
Ook de pvc vloer is inclusief plinten prima afgewerkt. We zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Topprestatie”
Door Theo van den Brink op woensdag 13 jan 2021 21
We hebben onze hele keuken laten ontwerpen en plaatsen door Middelkoop. Het resultaat is een keuken die niet alleen erg mooi is, maar ook heel praktisch. Er is goed en geduldig geluisterd naar onze wensen, creatief meegedacht over oplossingen en goed geadviseerd. Daarnaast is ook de afstemming met onderaannemers door Middelkoop vlekkeloos gedaan. We voelden ons volledig ontzorgd en het hele proces (vloer leggen, verlaagd plafond maken, keuken plaatsen, schilderwerk) is vlekkeloos verlopen. Een topprestatie met een topresultaat. We genieten er dagelijks van.
Reactie of foto toevoegen
“Eigentijdse keuken”
Door N. Dorré op dinsdag 5 jan 2021 21
Vanwege de goede reputatie zijn wij bij Middelkoop terecht gekomen en hebben hier absoluut geen spijt van. We zijn ongelofelijk goed en fijn geholpen en zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat; een eigentijdse keuken die past bij ons jaren dertig-huis en onze manier van koken & leven.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door W.J.M. Littel op donderdag 24 dec 2020 20
Goede begeleiding bij het kopen van een toilet, badkamer en keuken. Alles is goed en keurig gemonteerd Bij deze dank.
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk geleverd”
Door H. Jochemsen op donderdag 17 dec 2020 20
We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. Na bezoeken bij drie andere keukenleveranciers, kwamen we terecht bij Middelkoop. Daar werden we vakkundig geadviseerd. Ook de monteurs die zorgden voor plaatsing hebben prima werk geleverd. Na de montage hebben ze alles netjes opgeruimd achtergelaten. Het afval werd de volgende dag opgehaald en daar waren we heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Fam. Van Meurs op dinsdag 15 dec 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht voor ons nieuwe huis. Deze is vandaag geplaatst en ziet er prachtig uit. Alles tot in de puntjes afgewerkt. Bij het kopen van de keuken hadden wij al een goed gevoel en de mensen die de keuken kwamen plaatsen hebben dit naar onze volle tevredenheid gedaan. Wat ons betreft een dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Patrick van Veenendaal op maandag 14 dec 2020 20
Prima service, zowel bij het samenstellen, bestellen, als bij het installeren van de keuken! Denken goed met je mee en geven vakkundig advies.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken gekocht”
Door Fam. Hazenberg op zaterdag 5 dec 2020 20
We hebben een complete keuken gekocht, goed geïnformeerd en alles is soepel verlopen, vanaf koop tot plaatsing. Wij zijn dan ook erg tevreden!
FOTO VAN CHRISTIËNNE HAZENBERG
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn geholpen”
Door Geert-Jan en Betsy de Kruif op maandag 30 nov 2020 20
Bij Middelkoop een badkamer gekocht. Erg fijn geholpen in de zaak en het is allemaal zeer netjes gerealiseerd. Wij zijn er erg blij mee.
FOTO VAN GEERT-JAN EN BETSY DE KRUIF
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Middelkoop Culemborg B.V.
  Culemborg, Beesdseweg 2, 4104 AW Culemborg, tel 0345-512020
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.