Feedback
9,5

Europa Parket

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.europaparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Europa Parket
Europa Parket BV is een totaalbedrijf in houten vloeren, parket, pvc-vloeren, laminaat, traprenovatie en onderhoud waarbij service en kwaliteit voorop staat. In Barneveld hebben wij een van de grootste showrooms van midden Nederland waar onze ervaren adviseurs u graag over de talloze mogelijkheden adviseert. Het complete traject - vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot en met de oplevering van de vloer – voeren wij met een gedreven en ervaren team van medewerkers voor u uit. Zo blijven de communicatielijnen kort en de werkzaamheden overzichtelijk. Niet voor niets bestaat Europa Parket inmiddels 50 jaar.

Europa Parket legt, schuurt en onderhoudt vloeren door heel Nederland. Dankzij onze eigen fabrieken - één in Duitsland en één in Barneveld, gelegen achter de showroom - beschikken wij over een zeer ruime voorraad houten vloeren (ook voor de doe-het-zelver). U bent van harte uitgenodigd in onze showroom voor een eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. U vindt ons aan de Harselaarseweg 49 in Barneveld.
Ervaringen
Er zijn 285 ervaringen over Europa Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren212 ervaringen
4 sterren72 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Aanrader”
Door Hr. Reusken op woensdag 14 nov 2018 '18
Bij de keuze van onze pvc laminaatvloer zijn wij door Europarket geweldig geadviseerd er werd tijd voor ons genomen bij het maken van een goede keuze. Deze week is de vloer gelegd door uiterst vriendelijke en meedenkende parketteur. Wij zij heel tevreden over onze visgraat gelegde vloer. Europarket is een aanrader !!!!
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie houten vloer”
Door W. van Maris op vrijdag 9 nov 2018 '18
De renovatie van mijn houten vloer is uitstekend uitgevoerd door Europa Parket. Ik ben tevreden en zal dit bedrijf aanraden aan vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door NT op vrijdag 9 nov 2018 '18
Goed bedrijf. Erik heeft ons geholpen en is een man met passie voor zijn vak. Hij krijg een absolute 10. Nazorg door bedrijf goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goed van begin tot eind”
Door Bert Bakker op zaterdag 3 nov 2018 '18
Wij hebben laminaat gekocht voor ons hele huis met meer dan 110 m2. Van begin tot einde goed behandeld, zowel advies als leggen van de vloer. Vloer ziet er nu prima uit, ook met goed afgewerkte plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Prima kwaliteit”
Door Fam Poolman op vrijdag 2 nov 2018 '18
Vorige week een parketvloer bij ons geplaatst inclusief aanbrengen van plinten. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop de medewerkers van Europa Parket dit hebben gedaan en de medewerking om enkele zware meubels met ons te verplaatsen . Zal het bedrijf zeker aanbevelen. Voor ons is dit al de derde vloer die wij bij hun hebben gekocht. Prima kwaliteit dus .
Reactie of foto toevoegen
“Olien vloer”
Door Gerard Brom en Jodi Woutersen op vrijdag 2 nov 2018 '18
Afgelopen maandag 22 oktober is onze eiken parketvloer aan de Klompenmakerslaan 36 opnieuw in de olie gezet, ditmaal met een whitewash olie, de ROYL 2K PEBBLE C16+16. We zijn superblij met het uiteindelijke resultaat en willen jullie bedanken voor jullie hoge mate van service en het meedenken in de uiteindelijke oplossing. Zoals bekend sloeg de ROYL 2K PITCH B20 niet aan. De eerste keer werd de olie niet goed opgenomen en ook de 2e poging gaf helaas niet het gewenste resultaat. Uiteindelijk hebben we, in overleg bij jullie showroom, gekozen voor de lichtere kleur en gelukkig werden we hier wel blij van. Zowel voor jullie als voor ons was het vervelend. Jullie moesten tot 3 maal toe de vloer olien, terwijl wij 3x de woonkamer moesten leeghalen. Gelukkig was er begrip over en weer en zijn we er in goed overleg uitgekomen. Complimenten voor jullie begrip, inlevingsvermogen en het meedenken! Europaparket heeft aangetoond service hoog in het vaandel te hebben staan. Hartelijk dank daarvoor! Wij genieten inmiddels al een tijdje van ons nieuwe huis en onze prachtige woonkamervloer!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door H Worp Beeftink op vrijdag 2 nov 2018 '18
Goede interactie. Prima uitleg en creatief meegedacht zodat uiteindelijk toch de vloer kon komen die ik graag wilde. Resultaat prachtig.
REACTIE VAN H WORP BEEFTINK
Zie fotodienst foto
Reactie of foto toevoegen
“Vloer renovatie”
Door Fam Hoogeveen op vrijdag 2 nov 2018 '18
Onze vloer laten renoveren, boven verwachting, echt supermooi geworden! Zowel voor- als achteraf prima voorlichting en service. Fijne mensen en vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“Onvoorstelbaar mooi”
Door fam. J.G.K. (Ali en Jan) Meijer op vrijdag 26 okt 2018 '18
In de zaak van Europa Parket B.V. in Barneveld zijn wij keurig geholpen, goed geïnformeerd/voorgelicht. Onvoorstelbaar wat een mooie zaak, wat een keuze/mogelijkheden, iedereen kan daar "aan zijn trekken komen". Wij hebben, met perfect advies, gekozen voor pvc-laminaat. Nu, éénmaal gelegd, wat een prachtig resultaat. De parketeur heeft het laminaat ook super keurig gelegd, wat een vakman, een erg secure man. Ali en Jan Meijer zijn tip top tevreden. Een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken netjes nagekomen”
Door Charlotte op vrijdag 26 okt 2018 '18
Mijn keus voor Europa parket is gebaseerd op de vele goede recensies. En die zijn helemaal terecht! Fijn geholpen met het uitzoeken van een PVC vloer. Goede service. Vooraf vochtmetingen om te checken of de vloer voldoende droog was. De vloer is super strak gelegd. Netjes afgekit. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. Heel tevreden!!
Reactie of foto toevoegen
“PVC-vloer”
Door Marco op vrijdag 26 okt 2018 '18
PVC-vloer gekocht voor begane grond en laminaat voor de bovenverdieping. Keurig gelegd door Europaparket inclusief de plinten. Afspraken zijn goed nagekomen. Op de afgesproken tijd stonden de medewerkers van Europaparket voor de deur en het werk was conform planning optijd af. Zeer tevreden over de dienstverlening van Europaparket.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Hans Grotenhuis op woensdag 24 okt 2018 '18
Plak pvc . zeer vriendelijk en vakkundig geholpen, de parkateur heeft zeer goed werk afgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Corine op woensdag 24 okt 2018 '18
Heel goed! Mooie showroom, veel keuze en goede informatie & kennis aanwezig. Denken mee, snelle service & doen wat ze beloven!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Carla Dijkgraaf op donderdag 18 okt 2018 '18
Parket vloer laten schuren en in de olie zetten. Nadat de vloer was behandeld zijn er strepen ontstaan doordat een zwaar meubelstuk verplaatst was door ons. Ik wilde het even aanzien, misschien zou het wegtrekken. Europa Parket nam na half jaar zelf weer contact op. Het aanbod was om de vloer opnieuw licht te schuren en de olie te zetten als Service behandeling. TOP !!!! Mooi resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde houten vloer”
Door Kim op woensdag 10 okt 2018 '18
Afgelopen week is mijn houtenvloer gelegd. Vanaf het moment dat ze langskwamen tot en met het leggen zeer goede service. Altijd bereikbaar, meedenken en service na het leggen. Ook heel leuk om foto's te krijgen tijdens het leggen. Ik was op mijn werk namelijk. Heel mooi gelegd en netjes alles achtergelaten. Ook iets extra's gedaan dat ik vroeg. Deden ze zonder extra kosten te vragen. Super fijne service en prachtige vloer tegen een zeer scherpe prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Parket vloer”
Door Henry S op maandag 1 okt 2018 '18
Mooie parket vloer gekocht, die op gelijke hoogte moest komen met bestaande tegelvloer. Geen eenvoudige opgave maar prima uitgevoerd en prettige en snelle communicatie en afstemming over details.
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door W. Teekamp op zondag 23 sep 2018 '18
Top geholpen. Bedrijf is bijzonder klantvriendelijk en denkt mee. Vloer is prima geegaliseerd en uitstekend gelegd door Willem en collega. Vakwerk. Ook bijzonder netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door R.Kommer op maandag 17 sep 2018 '18
Onze parketvloer is geschuurd en opnieuw gekleurd. We zijn goed geholpen in de showroom om de kleur uit te zoeken. Het werk is prima uitgevoerd en we zijn heel blij met onze "nieuwe" vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Beukenvloer”
Door petra op zondag 16 sep 2018 '18
beukenvloer laten opschuren en lakken, heel goed gedaan en netjes achtergelaten. Ziet er weer uit als nieuw!! Fantastisch
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Troost op woensdag 12 sep 2018 '18
Parketvloer voor nieuwe woning aangeschaft. Betrouwbare partij, prima communicatie, planning en uitvoering van de werkzaamheden. Zeer tevreden dus over deze deal.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Annemarie H. op maandag 10 sep 2018 '18
Wij hebben 7 jaar geleden een visgraat parket gekocht bij Europaparket. Dit is ons bijzonder goed bevallen. Een stoere plank op vloerverwarming. Sommige bedrijven raden een houten vloer op verwarming af, maar bij Europaparket is het mogelijk. Wij vinden het een ideale combinatie; een mooie vloer en warme voeten.
Recentelijk zijn wij verhuisd en opnieuw naar Europaparket gegaan. Wederom werden we goed geholpen, zowel in de zaak als bij de voorbereiding; er wordt namelijk vlak voor de legdatum nog een controle gedaan op de ondervoer en de vierkante meters. De inschatting van de vierkante meters zorgt ervoor dat je naderhand niet voor verrassingen komt te staan. Vervolgens is de vloer vakkundig gelegd, binnen de afgesproken termijn. Helaas bleek er tijdens het leggen een probleem met de ondervloer te zijn. Dat heeft Europparket met de leverancier van de ondervloer zeer professioneel opgepakt. Wij zijn nu opnieuw erg blij met de mooie visgraat vloer, wederom op vloerverwarming. Ik kan Europparket absoluut aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door Weemaes op zaterdag 8 sep 2018 '18
Houten vloer aangeschaft. Prettig gesprek. Deskundig advies. Bij plaatsing problemen met de ondervloer door externe partij, waarbij Europaparket heel goed met ons mee heeft gedacht. Plaatsing zonder problemen, prachtige vloer. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cordel op woensdag 5 sep 2018 '18
In ons nieuwe appartement overal een PVC vloer laten leggen door Europa parket. Heel fijn geholpen bij het uitzoeken. Prettig contact tussen bestellen en leggen. Vloer is perfect gelegd op de afgesproken datum binnen de afgesproken tijd. Wij bevelen Europa parket zeker bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door Christiaan van Os op maandag 3 sep 2018 '18
Vanaf het eerste bezoek aan de winkel tot aan het eindresultaat heb ik
alleen maar lof. Wij zijn zeer content met onze schitterende vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door Herbert van Sluys op vrijdag 31 aug 2018 '18
Keurig en goede kwaliteit voor een acceptabele prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Paul Brandsma op woensdag 29 aug 2018 '18
Onze houten vloer is perfect geschuurd en gelakt, weer als nieuw. Prima service, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Manon op dinsdag 28 aug 2018 '18
Bedrijf neemt de tijd om alles door te spreken. Komt afspraken na. Parket is heel mooi gelegd binnen de afgesproken tijd. Kortom, heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Jos op maandag 27 aug 2018 '18
Vanwege het opheffen van een convectorput moest onze parketvloer (van Europa Parket) aangeheeld worden. De houtsoort: quatambu (ivoorhout) bleek volgens parketwinkels in onze omgeving nergens meer in onze maat te krijgen. Toen toch weer teruggevallen op Europa Parket. Een medewerker beloofde zijn uiterste best te doen om nog een hoeveelheid quatambu op te sporen, desnoods in het buitenland.
Binnen 14 dagen belde hij, dat hij de hand had weten te leggen op een paar m2. Daarnaast regelde hij ook een zeer bekwame parketlegger, die er weer een mooi geheel van wist te maken. Kortom, wij zijn uiterst tevreden met Europa Parket. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Lamelparket”
Door Liseth van Ieperen op dinsdag 24 jul 2018 '18
Hebben gekocht een; een lamelparket vloer, licht eiken verlijmd op de vloer en plinten gelijmd en afgekit. Vriendelijk en serieus geholpen. Goede adviezen. Maar nog beter, echt heel erg netjes gelegd. Met nadruk op die plaatsen waar geen plint geplaatst kan worden strak erlangs gewerkt. Hierna nog geïnformeerd of alles goed is verlopen. Wij zijn dan ook erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door J. van Dalen op vrijdag 20 jul 2018 '18
Op de begane grond PVC vloer laten leggen over tegelvloer met vloerverwarming. Op de eerste verdieping laminaat. Tot in de puntjes verzorgd. Perfect afgewerkt. Echte vakmensen. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Jacqueline van der Poel op vrijdag 13 jul 2018 '18
We hebben een pvc vloer laten leggen en onze houten vloer laten schuren en in de olie laten zetten. Het zijn super medewerkers die weten wat ze doen! Een echte aanrader en de service is prima!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door W Roelofsen op dinsdag 10 jul 2018 '18
We hebben een prachtige vloer gekregen en is keurig gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Eiken rustiek twin plank”
Door C. Praagman op zaterdag 7 jul 2018 '18
Nadat men niet kon garanderen dat een stuk uitbreiding na een verbouwing, goed zou komen, kregen wij uitgebreid advies. Wij kozen voor totaal nieuw, eiken rustiek twin plank dikte 16 mm. Het geheel ziet er erg mooi uit, afgewerkt met plinten en in de olie.
Wij zijn er erg in mee.
Reactie of foto toevoegen
“Olien en schuren houten vloer”
Door Joke Snitselaar op vrijdag 29 jun 2018 '18
Wij hebben onze houten vloer die al 14 jaar ligt laten schuren en opnieuw laten oliën. We zijn zeer te spreken over het resultaat, er lijkt een nieuwe vloer te liggen. We zijn zeer goed voorgelicht en ook de werkzaamheden bij ons thuis zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Frans Boersma op vrijdag 22 jun 2018 '18
We zijn terechtgekomen bij dit bedrijf omdat we een vergelijking wilden zien tussen pvc en parket vloeren en zij van beiden grote stalen hebben liggen. Nadat we besloten hadden toch voor het parket te gaan, zijn we uitstekend geholpen en werd meteen een scherpe offerte neergelegd. Afspraken gemaakt voor inmeten en leggen. Afspraken zijn keurig nagekomen en het parket is op de afgesproken datum geleverd, keurig gelegd en ter plaatse nog een keer nabehandeld. De restanten zijn allemaal meegenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg te spreken”
Door Floris Berghout op dinsdag 19 jun 2018 '18
Na veel rondzoeken uiteindelijk beland bij Europaparket. Supernetjes geholpen in de winkel, de installatie was super snel en we zijn heel erg tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk”
Door Eric Bouter op dinsdag 19 jun 2018 '18
Europa Parket heeft na uitbrengen van een scherpe offerte voor een kwaliteits lamelparket voor op een betonnen vloer met vloerverwarming fantastisch werk geleverd. Mark had de leiding tijdens het leggen van ruim 300 m2 vloer, een echte vakman die topwerk heeft afgeleverd. Ik kan iedereen Europa Parket aanraden, en vraag naar Mark als legger!
FOTO VAN ERIC BOUTER
Lamelparket
REACTIE VAN RON VERHEIJ
Beste Eric, die foto van de vloer die je geplaatst hebt: deze vloer ziet er perfect uit. Kun je mij laten weten hoe dit type vloer heet? met vriendelijke groet, Ron Verheij
REACTIE VAN ERIC BOUTER
Eiken rustiek 23 cm brede planken, geolied en na leggen nog een keer geolied, succes met kiezen
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door E. C. Teeuw op zaterdag 16 jun 2018 '18
Eiken dubbele visgraat parketvloer, dubbel gerookt en verouderd - prachtig gelegd en een plaatje om te zien. Zeer tevreden, ook met de extra service toen wij reclameerden over de plinten: meteen en prima hersteld! Europa Parket kunnen wij van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat vloer”
Door Sneijder op dinsdag 12 jun 2018 '18
Wij hebben een visgraat vloer gekocht dubbel gerookt met white wash. Binnen een korte tijd was de vloer gelegd en geolied het ziet er geweldig uit en onze 2de vloer die we bij dit bedrijf gekocht hebben. Zeer tevreden over de kwaliteit en de snelheid. Zeker aan te raden! Geweldige service
FOTO VAN SNEIJDER
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat aankoop”
Door Henry Boerrigter op vrijdag 8 jun 2018 '18
Laminaat. Vooral communicatie was uitstekend en de snelheid van handelen mbt offerte en rekening. Super klantgericht, een verademing.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door P. Kalff op zondag 3 jun 2018 '18
Parketvloer gekocht. Resultaat is uitstekend. Offerte was snel, goed en duidelijk. Planning probleemloos gehandhaafd. Hulp voor aanvullende diensten, zoals meubelopslag, schilder-/behangwerk, was efficiënt en snel. De parketteur was wat stug in de omgang, maar wel een vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door M. Bons op zondag 27 mei 2018 '18
Wij hebben in onze woonkamer Eiken rustiek twinplank laten leggen. Onze ervaring is uitstekend. Prettig en deskundig advies en vervolgens keurig gelegd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldig”
Door Jaap de Leeuw op vrijdag 25 mei 2018 '18
de houten vloer is perfect geadviseerd, goede service en heldere afspraken. soepel in afhandeling toen wij een inmeet afspraak vergeten waren. Nette afhandeling tijdens leggen, zorgvuldig handelend.
FOTO VAN JAAP DE LEEUW
Houten vloer
Reactie of foto toevoegen
“Schuren parketvloer”
Door T. Nelissen op vrijdag 25 mei 2018 '18
Parketvloer is geschuurd en opnieuw gelakt. Vakkundig gedaan en zeer plezierige medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Feilloos”
Door Jan op woensdag 23 mei 2018 '18
We hebben bij Europa Parket een PVC vloer gekocht, voor beneden en midden verdieping . In de toonzaal zijn we zeer goed geholpen. De verkoper, Gerard, voelde onze behoeften feilloos aan en niet onbelangrijk, de aangeboden koffie was verrukkelijk. De prijs was vergelijkbaar met talloze andere aanbieders, dus de keus was snel gemaakt, we hebben Europa Parket de order gegeven. Sander, die alles in kwam meten in de woning, was klantvriendelijk en kwam met een aantal zeer behulpzame tips met betrekking tot onder andere de trap en de deurmat.
Willem, die de vloer kwam egaliseren en leggen, is een echte vakman. Zeer netjes en overal rekening mee houdend. Zelfs de lastigste hoekjes en hoogteverschillen heeft hij perfect gelegd. Een echte aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Beste aanbieder”
Door Edo op maandag 21 mei 2018 '18
Na een uitgebreide vergelijking van prijs en kwaliteit van een aantal aanbieders steekt Europaparket met kop en schouders boven de concurrentie uit. Prachtige vloer, professioneel gelegd en uitstekende after sales maakt Europaparket wat mij betreft de beste aanbieder......in Europa!
FOTO VAN EDO
Prachtige vloer
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Guido Vink op vrijdag 18 mei 2018 '18
We hebben een wit geoliede eiken vloer gekocht bij Europa Parket in Barneveld. We zijn goed geadviseerd, de voorbereiding was gedegen en het resultaat is erg mooi geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Peter & Ellen Kraaijeveld op dinsdag 15 mei 2018 '18
TOP ERVARING!! onze nieuwe parketvloer is perfect gelegd. Van advies bij verkoop tot planning, oplevering en overdracht alleen maar compliment voor het hele team van Europa Parket. Wat ons betreft een aanrader!
FOTO VAN PETER & ELLEN KRAAIJEVELD
Gelegde parketvloer
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door C. van Oord op dinsdag 8 mei 2018 '18
Wij hebben een visgraatparketvloer gekocht en vinden de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Ook het leggen van de vloer verliep naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Ton Verweij op vrijdag 4 mei 2018 '18
Wij hebben gekozen voor een pvc vloer en gingen, uitsluitend om ons te oriënteren, naar Europa Parket. Dit op basis van de reviews op internet. Ons voornemen om niets aan te schaffen verdween als sneeuw voor de zon, door het aanbod in de showroom en de uiterst vriendelijke en behulpzame medewerker. Bij het bekijken van de situatie bij ons thuis, om vast te stellen hoeveel m2 er geleverd moest worden, werden door de medewerker nog enkele zeer bruikbare suggesties gedaan mbt de te bekleden trap. Het leggen van de vloer werd gedaan door Willem, een uitermate deskundige vloerenlegger maar ook nog eens een leuke en gezellige vent. Het resultaat is een prachtige vloer waar we ontzettend tevreden mee zijn. Zoals gezegd zijn we blij met de vloer, maar de trap is de blikvanger geworden, in één woord "geweldig".
Reactie of foto toevoegen
“Onder de indruk van begeleiding”
Door Jeroen Hoeben op vrijdag 27 apr 2018 '18
Lamelparket gekocht voor de 1e etage en zolder. Vanaf het eerste contact met het bedrijf het goede gevoel en los van het genot van een inmiddels prachtig gelegde vloer, met name onder de indruk van hoe Europarket de order ook administratief en logistiek begeleidt. Elke wijziging of aanvulling, hoe klein ook, leverde elke keer weer een nieuwe bevestiging op. Het tevredenheidstelefoontje na een week is ook lovenswaardig en was in ons geval dan ook mede de aanleiding tot het o.a. nabestellen van traprenovatie in dezelfde houtsoort als de vloer...
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door van der Waals op vrijdag 27 apr 2018 '18
Schuren en lakken van een parketvloer. Zorgvuldig en goed gedaan. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten lamelparket”
Door Anna op vrijdag 13 apr 2018 '18
We hebben Eikenhouten lamelparket gekocht. Hele goede prijs en mooie kwaliteit. Beneden 3,5 jaar geleden laten leggen (whitewash) en blijft mooi. Nu boven in naturel kleur. Service was top, snel en keurig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door A.Visser op woensdag 11 apr 2018 '18
Wij hebben een houten vloer gekocht bij Europa Parket en zijn goed geholpen. De vloer is supergoed gelegd door het hele huis door 1 man! Erg mooi en zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Maurits op dinsdag 10 apr 2018 '18
Dit is in korte tijd (i.v.m. verhuizing) onze tweede keer dat wij een vloer hebben uitgezocht bij Europaparket. Opnieuw zeer vriendelijk en accuraat geholpen. Het resultaat eveneens volledig naar onze wens! Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Fam. Sonneveld op zaterdag 7 apr 2018 '18
Wij hebben gekozen voor pvc en daar zijn we erg blij mee en is ook heel mooi gelegd .
De service is bij Europa parket super. Een paar dagen voor het leggen kwamen we ,door een staal op te halen, erachter dat de kleur niet goed was. De bestelling was al binnen en toch heeft Europa parket het voor elkaar gekregen om datgene te leggen wat wel paste en ook mooi staat. Een dikke pluim voor jullie en nogmaals hartelijk dank!!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Raftwood Ohio”
Door W. Kraak op woensdag 4 apr 2018 '18
Wij hebben de Raftwood Ohio bij Europa Parket gekocht en door hun laten plaatsen. Goede ervaring mee. Zijn duidelijk in afspraken en stemmen deze goed af. De parketlegger was vriendelijk, correct en heeft de vloer naar onze wens geplaatst. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat en houten vloer”
Door Meijer op dinsdag 3 apr 2018 '18
Wij hebben recent een laminaat en houten vloer inclusief trapbekleding gekocht en laten plaatsen. Wij zijn heel erg blij met het resultaat en de weg ernaar toe. Ze bestaan nog! Echte vakmensen!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Michiel Krauss op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Parket is keurig gelegd, vriendelijke legger, behulpzaam, relaxed. Flexibel toen bleek dat ie de deadline niet kon halen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gelegd”
Door andre op zondag 25 mrt 2018 '18
We hebben een houten vloer gekocht. Helaas was de vloer in eerste instantie niet gerookt doordat de bon niet goed was overgeschreven. Dit is echter binnen anderhalve week hersteld; vervolgens is de juiste vloer erg netjes gelegd. We hadden nog wat kleine dingen na de oplevering en die zijn ook erg zorgvuldig opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer aankoop”
Door Eric Franken op zaterdag 24 mrt 2018 '18
PVC vloer gekocht en gelegd. Goede service, vriendelijke mensen. Afspraken worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Snel en goed”
Door Eef op vrijdag 23 mrt 2018 '18
Wij hebben een houten multifloor gekocht voor in de woonkamer en traprenovatie van dezelfde multifloor. Ook hebben we de 3D wandbekleding van teak gekocht. Alles is zeer professioneel geplaatst. Ook telefonisch contact is zeer positief! Snelle en goede service. Ook wordt er met je meegedacht!
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door Chris op dinsdag 6 mrt 2018 '18
Parketvloer gekocht. Goed gelegd, op paar ruwe flink noestige planken na, die niet op de meest handige plek lagen. Fijn bedrijf mooie vloeren tegen een mooie prijs.
Ze doen echt hun best voor je, goede service en snelle reacties. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Johann op zondag 7 jan 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat. Ook het tempo waarmee de vloerenlegger werkte. De vloer werd erg vlot gelegd. Erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door Nikki Kluyskens op zondag 31 dec 2017 '17
Deskundig en aardige mensen. Het is een mooie vloer geworden. Lang leve de houten vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Punten review”
Door Maarten op dinsdag 26 dec 2017 '17
-Klantgericht
-Prettige communicatie
-Vloer keurig netjes gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Guus van Pieterson op zaterdag 23 dec 2017 '17
Wij werden op een zeer klantvriendelijke en professionele wijze in de showroom in Barneveld te woord gestaan. Wij zijn reuze blij met de parketvloer. Hij is super strak gelegd, met name rond de kozijnen en de buizen van de CV. Dit is vakmanschap ten top. Een kleine beschadiging werd op zeer professionele wijze en direct hersteld. Kortom Europa Parket verdient van ons een pluim. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door julie strop hosman op vrijdag 22 dec 2017 '17
Buitengewoon vriendelijk, medewerkers zeer bekwaam en attent. administratief zeer snel en correct
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Dhr. Eggens op vrijdag 15 dec 2017 '17
Europa Parket levert uitstekende service, met een prachtig resultaat. De communicatie was plezierig.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi werk”
Door Anton van Blokland op vrijdag 1 dec 2017 '17
Niets op aan te merken! mooi werk geleverd. Bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Ligt keurig”
Door Molenaar op donderdag 30 nov 2017 '17
Werden in de winkel zeer vriendelijk geholpen, men dacht mee, maar liet ons rustig een keuze maken. Het leggen van de vloer verliep uitstekend en snel, zo snel dat de trap al op de 2e dag bekleed kon worden. Alles ligt keurig.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Jacco op woensdag 29 nov 2017 '17
Alle afspraken zijn goed nagekomen, ook als het gaat om service raad ik dit bedrijf aan. Ze laten je niet zitten, ze gaan voor een perfect eindresultaat. Kortom deze tweede vloer en tweede goede ervaring rijker kan ik niet anders zeggen dan ga zo door! Mooie vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie vloer”
Door Jeroen Sluis op zondag 26 nov 2017 '17
De vloer is erg mooi, maar de monteur maakte zich er nogal makkelijk vanaf. We hadden voor zijn gemak de deur verwijderd, maar hij wilde niet helpen bij het terugzetten ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Nette montage”
Door R. Lentfert op maandag 20 nov 2017 '17
Hartelijke ontvangst door Christa. Een goed en deskundig advies gekregen. Nette montage door deskundige parketteur.
Reactie of foto toevoegen
“Geen discussie gewoon goed”
Door R. Hessing op maandag 13 nov 2017 '17
Nadat de eerste parketvloer voor een groot deel al door uw medewerkers was gelegd en men zélf over het resultaat niet tevreden was is er zonder discussie door uw bedrijf besloten uit coulance deze te vervangen door een veel duurdere 'Tapis' vloer. En......... dit zonder enige bijbetaling!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geschuurd”
Door I Lagendijk op dinsdag 24 okt 2017 '17
Vloer is ontzettend goed geschuurd ,we hadden al een goede ervaring met Europa parket,Ze hebben het perfect gedaan en ik kan het dan ook ieder aan bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door M. Versteeg op dinsdag 24 okt 2017 '17
Goed geholpen in de winkel. Inmeten en leggen ging professioneel.
Reactie of foto toevoegen
“Goede afspraken”
Door G. en W. Roffel op vrijdag 20 okt 2017 '17
Alle afspraken nagekomen en op afgesproken tijd geheel naar wens opgeleverd. Zowel de planner als de legger duidelijk in afspraken.
Reactie of foto toevoegen
“Veel plezier ervan”
Door Joost Tromer op zondag 15 okt 2017 '17
We zijn prettig geholpen door europa parket , het parket is kundig gelegd en snel. We hebben er veel plezier van!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door ilse van eijk op zaterdag 14 okt 2017 '17
In april heeft u in onze gehele woning de vloer gelegd. Ik wil u laten weten dat we zo ontzettend tevreden zijn geweest over europaparket! De kwaliteit van de vloeren en hoe deze zijn gelegd: super! Ik ben heeeeel blij dat we alles bij u hebben afgenomen. Ook de heren die hier over de vloer waren, waren erg prettig en aardig.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door J.Hulshof op vrijdag 13 okt 2017 '17
Uitstekend geholpen in de winkel en de uitvoering is ook prachtig geworden. Nog mooier dan verwacht. Eén verbeterpunt is de onderlinge communicatie. We hebben een paar tegenstrijdige adviezen gekregen in de tussenperiode. Goed om aandacht te schenken. Overall gezien > meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Cornelis de Kruijf op woensdag 11 okt 2017 '17
Na mooie samples in de gewenste kleur de keuze voor Europa parket gemaakt. Na vertraging bij de aannemer is er flexibel meegedacht in de planning. Resultaat mooi vakwerk met strakke details!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wouter van Toor op woensdag 27 sep 2017 '17
Prachtige parketvloer van hoge kwaliteit en met bijzonder warme uitstraling! Elke keer bij het binnen komen in onze woning worden we blij! Ook de trap ziet er schitterend uit. En de plint is zeer netjes aangebracht en afgekit. Alles bij elkaar bijzonder goed geholpen! Zowel bij het maken van onze keuzes qua vloer, als het komen tot een mooie prijs. En erg fijn contact gehad toen de vloer en plint gelegd werden! Aanrader!
FOTO VAN WOUTER VAN TOOR
Trapbekleding
REACTIE VAN RUSLANA
Beautiful! Which color is this?
REACTIE VAN WOUTER
Please find the details from the order below: EIKEN RUSTIEK TWIN-PLANK 03 PLANED OAK NATUREL WIT / DOLOMIETEN
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten vloer en laminaat”
Door A.M.T. Namba-Horstink op dinsdag 26 sep 2017 '17
Eikenhouten vloer in twee kamers en laminaat in vier kamers. Goed advies in de winkel bij het uitzoeken. Duidelijk en eerlijk in planning in uitvoering. Zeer goede communicatie, mondeling en per mail waarbij gemaakte afspraken duidelijk worden vastgelegd, daardoor geen misverstanden. En afspraken worden nagekomen. Goede "nazorg", spleten werden opgevuld en aansluiting van hout en laminaat naar pvc vloer werd goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Hetty & Wim de K op maandag 25 sep 2017 '17
Meteen een goede klik met Lars en Stefan, die een betrouwbare indruk gaven en bovendien kennis van zaken hadden. Ook flexibel, want na wat gepuzzel werden de wensen van de vereiste legdata ook netjes ingepast. Tevens gezellige en charmante receptionistes (het oog doet ook wat), die je goed verzorgen en attent reageren.
We waren er snel uit met Lars, alleen twijfelden we nog aan de kleur. Ook dat was geen probleem, want er werden prompt kleurmonsters meegegeven, zodat we thuis bij de meubelen de definitieve kleur konden bepalen. En dat alles volgens ons voor een eerlijke prijs. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in, dat de vloer perfect gelegd gaat worden en we er nog jaren plezier van zullen hebben. Alle betrokkenen tot zover dan ook ZEER BEDANKT en ga - ook de komende 50 jaar - zo door! De 'Salentein' gaan we snel soldaat maken.

Aanvulling ontvangen op 3 november 2017: Inmiddels is onze vloer gelegd en gelukkig viel ook de kleur niet tegen. Mbt de gerezen problemen van de oude ondervloer werd in overleg met Gerard goed meegedacht en snel een oplossing gevonden. Ook hier troffen wij 2 flexibele en plezierige medewerkers, John en Bart, die zeer vakkundig en snel te werk gingen. Men was tevens ook niet te beroerd om meteen een paar draden weg te werken. Binnen 7 uur had men de zo'n 60 m2 grote vloer gelegd, inclusief de plinten en alles ook nog eens netjes opgeruimd. Bedankt mannen, het resultaat mag er zijn! We hopen nog lang van jullie vakwerk te genieten, Hetty en Wim.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Robert op vrijdag 8 sep 2017 '17
Goede kwaliteit, kleine issue gehad maar keurig opgelost, uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Es op woensdag 16 aug 2017 '17
Super goed geholpen en een prachtige vloer en trap als resultaat. Kundige monteurs, die zelf erg kritisch meekijken en meedenken en top werk opleveren. Service daarnaast ook erg goed en snel!!
FOTO VAN ES
Nieuwe vloer via Europa Parket
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door H.Prins, Den Haag op maandag 31 jul 2017 '17
Na twee jaar geleden parket bij Europaparket te hebben gekocht en de goede ervaring met de service, ben ik bij hun teruggekomen. Heldere informatie nu bij het maken van een keuze voor een pvc vloer. Snelle administratieve afhandeling. Vòòr het leggen nog een afspraak om in te meten en evt. bijzonderheden ter plaatse te kunnen bespreken, bijv. moeilijke hoekjes, soort plint. Leggen van de vloer professioneel, schone oplevering. Top!
FOTO VAN H.PRINS, DEN HAAG
Pvc vloer
Reactie of foto toevoegen
“PVC en laminaat vloer”
Door Debby F op zondag 30 jul 2017 '17
PVC -en laminaat vloer voor het gehele huis aangeschaft bij Europaparket. Prettig geholpen in de winkel en daarom besloten beide vloeren inclusief plinten te laten leggen door dit bedrijf. Na 2 maanden was een PVC strook door onbekende reden beschadigd beneden. Zonder enige ophef netjes verholpen door Europaparket! Bedankt en we zijn nog steeds erg blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat en parket”
Door Fam. Overweg op donderdag 27 jul 2017 '17
Op 2 verdiepingen hout gelegd. Beneden visgraat en boven normaal parket. Parketleggers (Theo en Erik) waren erg secuur, heel netjes en dachten mee met de klant. Imperfecties haalden ze op eigen initiatief weg... Ook vanuit Europa Parket zelf erg goed geholpen; rondleiding van Gerard gehad door het bedrijf en daarnaast was alle communicatie rondom wijzigingen en bevestigingen erg goed gedocumenteerd. Zeker een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat en parket”
Door Martin van den Hoorn op woensdag 26 jul 2017 '17
Zowel laminaat en parket aangeschaft bij Europa Parket. Zeer plezierig en ter zake kundig geholpen, zowel bij de aankoop als bij de plaatsing van laminaat en parket. Men neemt alle tijd voor goed advies. Oplevering in één keer goed. De prijs/kwaliteit verhouding is in onze ogen scherp geplaatst in de markt. Het resultaat (de vloer) is prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Prima hulp gehad”
Door Tjeerd Delfgou op woensdag 19 jul 2017 '17
Prima geholpen bij onze keus. Vervolgens bij twijfel toch weer gaan kijken in de showroom. Ook toen werden wij bevestigd in onze keuze, al stelden wij deze bij naar een iets andere uitvoering. Wij bleven bij dezelfde soort vloer. Het leggen van de vloer werd door een vakman gedaan. Snel en zorgvuldig. Wij zijn er erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect verlopen”
Door Roland Baumgarten op woensdag 19 jul 2017 '17
Van orientatie in de winkel, bestelling, levering en plaatsing van het parket (112 m2 multiplank door het hele appartement) is alles perfect verlopen. Vriendelijke medewerkers. Zeer tevreden zijn we over het resultaat. De vloer ligt er strak bij. Ik zou dit bedrijf graag aanraden aan ieder die op zoek is naar een mooie parketvloer.
Reactie of foto toevoegen
“Geschuurde vloer”
Door Paul op dinsdag 18 jul 2017 '17
Onze parketvloer is geschuurd en ge-olied. De parketteur was op de afgesproken tijd aanwezig, was aardig en werkte keurig. De vloer ziet bijna overal er weer prachtig uit! Enkel de plaats waar m'n burostoel de vloer had beschadigd is nog enigszinds afwijkend van kleur. We zijn al met al zeer tevreden met het resultaat en zouden dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Siep op dinsdag 4 jul 2017 '17
Wij hebben onze laminaatvloer aangeschaft bij Europa parket. We zijn daar zeer goed geholpen door de heer van der Kamp. De offerte was netjes en overzichtelijk en tijdens het inmeten werd er goed meegedacht. De montage door de monteurs van Europa parket verliep soepel en nauwkeurig. Ik kan deze firma zeker aanraden. Anders dan de naam doet vermoeden leveren ze meer dan alleen Parket!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn gelopen”
Door Sander Reinink op maandag 26 jun 2017 '17
Vanaf de eerste kennismaking, het verkoopproces alsmede de daadwerkelijke plaatsing van de vloer verliepen zeer positief. De communicatie vanuit Europa parket is uitstekend en het bedrijf stelt hoge eisen aan een goede service verlenen. Een onwijs mooie vloer als gevolg van een fijn proces!
Reactie of foto toevoegen
“Vloer ligt er netjes in”
Door Veenendaal op maandag 19 jun 2017 '17
In de showroom werd je erg netjes en rustig geholpen met een kopje koffie. De vloer ligt er erg netjes in. Wel jammer van jullie te strakke planning, het duurde daarom iets langer. Er werd goed meegedacht in bepaalde situaties. En we zijn ook erg blij met jullie cadeau de stofzuiger. Nog gefeliciteerd!!!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door R. van Panhuis op woensdag 14 jun 2017 '17
Heel behulpzaam personeel, denken met je mee. Het bedrijf houdt je goed op de hoogte van de stand van zaken en het pvc is vakkundig gelegd. En dat voor een mooie prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Excellent”
Door coen hendrikx op vrijdag 9 jun 2017 '17
Scherpe prijzen, excellente service. Nadat de deal gesloten was nog een aantal keren contact gehad en ook daarbij prima en uitvoerig te woord gestaan. Een eigen legservice in plaats van onderaannemers. Aftersales prima; ik heb een beschadiging gemaakt op de vloer en hierover contact opgenomen met EP, ze stuurden me direct de behandelolie op, en boden ook aan om langs te komen (leek zelfs service van het huis) om de schade te verhelpen als het mij met de olie zelf niet zou lukken. Ik heb dit bedrijf via qasa gevonden, en snap waarom ze zo goed scoren.
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Hans van Os op dinsdag 6 jun 2017 '17
onze ervaringen waren ook echt super. vanaf de rondleiding in de fabriek met ons kleinkind tot aan het eind product, het egaliseren en door euro parket laten verlijmen van de vloer. zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Europa Parket
aBarneveld , Harselaarseweg 49-51, 3771 MA Barneveld, tel 0342 - 49 19 19
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.