Feedback
9,5

Europa Parket

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.europaparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Europa Parket
Europa Parket BV is een totaalbedrijf in houten vloeren, parket, pvc-vloeren, laminaat, traprenovatie en onderhoud waarbij service en kwaliteit voorop staat. In Barneveld hebben wij een van de grootste showrooms van midden Nederland waar onze ervaren adviseurs u graag over de talloze mogelijkheden adviseert. Het complete traject - vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot en met de oplevering van de vloer – voeren wij met een gedreven en ervaren team van medewerkers voor u uit. Zo blijven de communicatielijnen kort en de werkzaamheden overzichtelijk. Niet voor niets bestaat Europa Parket inmiddels 50 jaar.

Europa Parket legt, schuurt en onderhoudt vloeren door heel Nederland. Dankzij onze eigen fabrieken - één in Duitsland en één in Barneveld, gelegen achter de showroom - beschikken wij over een zeer ruime voorraad houten vloeren (ook voor de doe-het-zelver). U bent van harte uitgenodigd in onze showroom voor een eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. U vindt ons aan de Harselaarseweg 49 in Barneveld.
Ervaringen
Er zijn 388 ervaringen over Europa Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren297 ervaringen
4 sterren89 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Flexibel”
Door Cor op zondag 22 mrt 2020 20
Er was flexibiliteit nodig en werd goed meegedacht en er wordt altijd uitgegaan van oplossingen ipv problemen. Vloer (pvc) is prachtig gelegd. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Vloerverwarming”
Door Han van den Ham op maandag 16 mrt 2020 20
Hebben heel veel plezier van onze vloerverwarming. Het ontluchten is nog wel een dingetje. Dat geldt ook voor het opwarm- en afkoel protocol. Gelukkig is Europaparket er om ons met raad en daad terzijde te staan.
Reactie of foto toevoegen
“Parket weer als nieuw”
Door Wim van 't Hof op donderdag 12 mrt 2020 20
Europarket heeft mijn parket op zeer deskundig wijze geschuurd en gelakt. Alle gemaakte afspraken zijn zonder enig probleem nagekomen en de medewerker die de werkzaamheden uitvoerde werkte zeer netjes. Na afloop ontving ik de nodige onderhoudstips (mondeling en per email) alsmede de voor onderhoud benodigde producten. Mijn parket is weer als nieuw.
Reactie of foto toevoegen
“Als nieuw”
Door Wouter van Belle op dinsdag 10 mrt 2020 20
Het 32 jaar oude eiken parket was ook gelegd door Europaparket. Het is nu geschuurd en hersteld waar nodig en ziet er weer als nieuw uit!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Hans op woensdag 4 mrt 2020 20
Prima advies tijdens bezoek aan showroom. Adequate begeleiding en keurig legwerk van PVC vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Zjev Ambagts op maandag 17 feb 2020 20
Zeer tevreden, van het eerste bezoek aan de showroom in Barneveld tot en met de laatste handdruk van de vloerenlegger. Aanbevolen, met Europa Parket hebben we een prachtige vloer in huis.
Reactie of foto toevoegen
“Vloerrenovatie”
Door VvE de Molenwerf op zondag 16 feb 2020 20
Prettig werken, vriendelijk, scherpe prijs en toch flexibel. We hebben een vloer met vochtprobleem laten vervangen door Europa Parket. Alle contact, ook met de partij die de egalisatie verzorgt, is plezierig. Mensen zijn vriendelijk en denken mee. En.... het is gewoon erg mooi geworden. Ik kan iedereen aanraden eens in Barneveld te gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over parketvloer”
Door Van Hall op zaterdag 15 feb 2020 20
De service die Europaparket geeft is perfect. Ook al ligt de vloer een aantal jaren, service staat bij Europaparket hoog in het vaandel dat hebben wij ervaren / ondervonden door de moeite die zij genomen hebben om onze vloer weer als nieuw er uit te laten zien.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Lily en Ad op vrijdag 14 feb 2020 20
Al 13 jaar hebben wij een naturel eiken parketvloer van Europa parket. Ondanks de vloerverwarming onder de vloer zag deze er nog prima uit. Toch wilden we een andere look in de woonkamer. In de showroom hebben we samen met een van de adviseurs een groot aantal kleurmogelijkheden bezien. Ruim een week geleden is in drie dagen de nieuwe kleur aangebracht. De vloer is als nieuw en ligt er weer eigentijds en prachtig bij!
Reactie of foto toevoegen
“Eiken vloer geschuurd en geolied”
Door MG v ravenhorst op donderdag 23 jan 2020 20
Goed het is gebeurd zo als afgesproken en mooi geworden
Reactie of foto toevoegen
“Onder de indruk”
Door Anja Berkhout op donderdag 23 jan 2020 20
We hebben een eiken parketvloer gekocht die in visgraat is gelegd met een bies en rand. De parketeur heeft de vloer, 40m2, in 1,5 week met heel veel passie en kwaliteit gelegd. Tot slot heel mooi in de olie gezet. We zijn ontzettend onder de indruk van zoveel vakwerk, vanaf de verkoper in de winkel, de informatie aan de telefoon en op de mail tot dus aan de parketeur aan toe!
FOTO VAN ANJA BERKHOUT
Gelegde visgraat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door Arbman op donderdag 16 jan 2020 20
Nieuwe bekleding( hout)voor 2 trappen Zeer netjes en goed gewerkt en alles schoon en opgeruimd achter gelaten.De service is goed de vloer in de huiskamer is jaren geleden ook door Europa parket gelegd .
FOTO VAN ARBMAN
Houten trap
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat pvc”
Door Naomi op donderdag 16 jan 2020 20
Onlangs hebben we een visgraat PVC vloer laten leggen incl een hoge opstaande rand. Het resultaat is prachtig, hartelijk dank hiervoor!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. van der Kolk op zondag 29 dec 2019 19
Voor ons nieuwe appartement hebben we pvc vloer gekocht bij Europa Parket. Deze vloer is over de gehele woning heel mooi gelegd/geplakt inclusief plinten. We zijn zeer tevreden!
FOTO VAN FAM. VAN DER KOLK
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Massief en multiplex”
Door W neef op vrijdag 27 dec 2019 19
Eiken vloer in de woonkamer en trap, echter dacht ik besteld te hebben een massief eiken vloer maar tot mijn verbazing was het 18 mm multiplex met daar bovenop 4 mm eiken gelijmd.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door V Westerling op donderdag 19 dec 2019 19
Ik ben erg tevreden met de vloeren. Nieuwe vloer boven en beneden. Ook trap is prachtig gedaan. Leveren hele goede service. Daarnaast betrouwbaar en aardig.
Dank.
FOTO VAN V WESTERLING
Nieuwe vloer
Reactie of foto toevoegen
“Hardhouten parketvloer”
Door M. Zweers op dinsdag 17 dec 2019 19
Super bedrijf die afspraken keurig nakomt en een vakman van de oude stempel die onze houtenvloer heeft gelegd. Zeer secuur en professionele vakman die zijn vak verstaat. Ook de service in de showroom bij het maken van onze keuze was top. Hier nemen ze nog de tijd voor hun klant. Bedankt Europa parket. Kan het iedereen aanraden hier te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door Jacco Ploeg op vrijdag 13 dec 2019 19
Op de 1e en 2e verdieping heeft Europa parket een eiken vloer gelegd (planken) en op de begane grond een visgraat eiken vloer. Ze hebben alles echt super mooi gelegd en ook volgens de afspraken.
FOTO VAN JACCO PLOEG
Visgraat eiken vloer
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat pvc”
Door Thijs op vrijdag 13 dec 2019 19
Zeer blij met de pvc-visgraat vloer + hoge plinten.
Reactie of foto toevoegen
“PVC click vloer”
Door j bruinekool op dinsdag 3 dec 2019 19
we zijn netjes en goed geholpen tijdens het uitzoeken van de vloer. Daarna is de vloer er keurig in gelegd!
Reactie of foto toevoegen
“Opschuren houten vloer”
Door Bart Donders op vrijdag 22 nov 2019 19
18 jaar oude vloer laten opschuren en white waxen. perfect resultaat. We zijn er blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Eiken parketvloer”
Door Bart Alink op vrijdag 22 nov 2019 19
Een prachtige verouderde eiken parketvloer. Gerookt en getrommeld. Past uitstekend in ons gerenoveerde huis van 1921.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Jasper op woensdag 20 nov 2019 19
Houten parketvloer (raftwood) in visgraat, tevens trapbekleding gekocht bij Europa Parket in Barneveld. Eindresultaat in onze nieuwbouwwoning is geweldig mooi geworden, meteen sfeer in huis! Verder een super service! Zowel in de showroom als thuis door de parketteurs. Er is super netjes gewerkt met veel aandacht voor detail en afwerking, wat het helemaal af heeft gemaakt!
FOTO VAN JASPER
Raftwood vloer
Reactie of foto toevoegen
“Eiken parket”
Door JD Lambrechtse op donderdag 14 nov 2019 19
Ik ben super tevreden. Goede ervaring met het gehele plaatje. Prettige mensen om mee samen te werken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Monika op donderdag 14 nov 2019 19
Wij hebben pvc en houten vloer besteld bij Europaparket. In de eerste instantie schrokken wij van de kleur, die iets donkerder was uitgevallen. Maar de heren van Europaparket hebben het keurig en snel voor ons opgelost. De vloeren zijn prachtig geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Wim HILHORST op donderdag 14 nov 2019 19
Ik heb mijn eiken vloer laten schuren en opnieuw in de kleurolie laten zetten. Perfecte uitvoering en alles netjes en op tijd afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Opschuren en olien”
Door Gerard van Dalen op zondag 10 nov 2019 19
Opschuren en olieen 24 jaar oude eiken visgraad vloer op div. plaatsen aangetast. Professioneel advies en uitvoering. Het resultaat is boven verwachting. De vloer zier er als nieuw uit.
FOTO VAN GERARD VAN DALEN
Visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Willem op zondag 10 nov 2019 19
Wij hebben een laminaatvloer gekocht, zeer vriendelijk geholpen in de winkel
Daarna een vakkundige medewerker langs geweest om alles door te nemen en nogmaals alles in te meten. Daarna is de vloer gelegd door een zeer vriendelijke en vakkundige medewerker die echt trots is op z'n werk en alles uit de kast haalde om het zo netjes mogelijk te leggen. Top verlopen, ik kan het iedereen aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi”
Door Marianne op dinsdag 5 nov 2019 19
Ik heb een prachtig laminaat gekocht bij Europa parket. Het team van specialisten heeft gedurende de periode van aanschaf van dit laminaat tot het moment dat ik er elke dag van mag genieten super goed geholpen. De vriendelijkheid, vakkundigheid, enthousiasme en liefde voor het vak is duidelijk merkbaar. Ik ben dankbaar dat zij als specialisten op het gebied van vloeren zich inzetten om van een huis een thuis te maken.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door K.W. Chui op maandag 28 okt 2019 19
Europa Parket heeft voor onze nieuwbouw woning een PVC vloer op de eerste en tweede verdieping gelegd. Daarnaast zijn er plinten geplaatst. Ondanks dat er planningsproblemen waren aan onze kant (daar kon Europa Parket niets aan doen) is Europa Parket heel flexibel om daar mee om te gaan. Uiteindelijk ligt er met een kleine vertraging een mooie PVC vloer en plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Familie Vermeulen op zondag 13 okt 2019 19
Raftwood parket, goed advies. Prima overleg of de vloer al leg klaar was. De dag van plaatsen, vriendelijke mannen, die vakkundig de vloer hebben gelegd. Nadien een plint die niet helemaal juist was geplaatst, netjes opgelost, zelfs al op dezelfde dag. Kortom super winkel, met hele goede service. Zeker een aanrader!
FOTO VAN FAMILIE VERMEULEN
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Iris Vloemans op vrijdag 11 okt 2019 19
Hele mooie laminaatvloer. Helaas was de legger de 2e dag ziek dus ontstond er iets vertraging waardoor het lastig werd met de bank. Gelukkig is dit alsnog opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door John en Thea Schlebaum op woensdag 9 okt 2019 19
Op advies van Christa Halbersma zijn wij in de showroom van Europa Parket in Barneveld overgegaan tot de aanschaf van een pvc-klikvloer van Floorify. De "planken" hebben een kloek formaat van 24 x 200 cm en zijn in een dag op de volledige begane grond gelegd, incl. hal en garderobe. De volgende dag werden de plinten langs de gestucte wanden en de plakplinten langs overige delen, zoals deuropeningen etc. aangebracht. De werkzaamheden werden op PERFECTE wijze uitgevoerd door Addis en Thomas, twee gedreven enthousiastelingen die overal een oplossing voor hadden en constant mee dachten. HULDE ! Al met al zijn wij zeer tevreden over het bereikte resultaat en over de adviezen van Christa, die ons er toe bracht om deze vloer aan te schaffen. Wij zullen Europa Parket zeker aan een ieder aanbevelen, hartelijk dank !
FOTO VAN JOHN EN THEA SCHLEBAUM
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Efficient geholpen”
Door J. Burggraaf op vrijdag 4 okt 2019 19
Bijzonder goed en efficient geholpen.Prijs en product perfect met elkaar in evenwicht. Ik kan dit bedrijf bij een ieder aanraden!!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Martin Klok op maandag 30 sep 2019 19
Ons parket is afgelopen week door Europa Parket geschuurd en in de olie gezet. Wij zijn heel tevreden over het resultaat, het ziet er prachtig uit. De samenwerking met zowel degene die de klus opnam als die hem uitvoerde was heel prettig!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Patrick Timmerman op woensdag 25 sep 2019 19
Vanaf het begin was duidelijk volgens welke procedure de opdracht voor onze parketvloer in de olie zou verlopen. Bij het inmeten werd meegedacht en ook het uiteindelijke leggen, verliep zoals afgesproken en er werd zorgvuldig gewerkt. Bij de kleurbepaling van de vloer werd duidelijk geadviseerd en meegedacht. Werkelijk waar, zelden zo'n gestructureerd en volgens afspraken gewerkt bedrijf meegemaakt! Deze score "SUPER" is zeer verdiend
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Robin op zondag 15 sep 2019 19
Wij hebben een pvc (lijm) vloer laten leggen en de vloer vooraf laten egaliseren. Alles ging perfect, netjes geholpen, keurig op tijd en het resultaat mag er zijn, wat een moie vloer. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Superwerk”
Door René van den Hudding op woensdag 11 sep 2019 19
20 jaar oude vloer opgeknapt en er een stuk bij aan gelegd. Hierna alles in de olie gezet. Super werkt verricht, vloer ziet er weer als nieuw uit.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door N. Zevenbergen op dinsdag 10 sep 2019 19
Pvc vloer is op een hele nette wijze gelegd. Ben er zeer tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Anna Bochem op zondag 8 sep 2019 19
Vloer opnieuw geschuurd en in de olie gezet. Keurige uitleg over onderhoud, zowel mondeling als via email. Keurig nagebeld of alles in orde is. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige houten vloer”
Door Nel Keunen op vrijdag 6 sep 2019 19
Er is een prachtige houten vloer gelegd in ons appartement. Zeer goed geholpen door Stefan. Hij nam alle tijd voor ons. Daarna een goed contact met Gerard. De oplevering van ons appartement was later dan verwacht.Ze hebben toch geprobeerd ons weer opnieuw in te plannen op zeer korte termijn en midden in de zomer vakantie
Daarna heeft Gert Jan hem zeer vakkundig gelegd. We zijn er erg gelukkig mee en krijgen veel complimenten van vrienden
FOTO VAN NEL KEUNEN
Resultaat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door F v Heugten op donderdag 5 sep 2019 19
Wij hebben een eikenhouten parketvloer gekocht bij Europaparket. Tijdens het hele proces zijn we heel goed geholpen en hebben we uitgebreide uitleg en advies gekregen. De vloer is volgens afspraak geleverd en uitstekend gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Budding op woensdag 28 aug 2019 19
Zeer goed geholpen en uiteindelijk nog goedkoper dan in eerste instantie was berekend. Professioneel goed en vakkundig gelegen. Mijn andere vloer had ik ook van Europa pakket en lag er na 25 jaar nog even mooi bij. Ons oude huis is mede door de mooie vloer in een dag verkocht. Echt een aanrader voor wie een mooie houten vloer wil hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Zeen op zaterdag 24 aug 2019 19
Florify PVC vloer gekocht. Alles volgens afspraak afgehandeld en uitstekend gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Hennie op dinsdag 13 aug 2019 19
PVC gekocht alle afspraken zijn goed nagekomen er werd ook steeds een paar dagen voor werkzaamheden per mail gecommuniceerd dit heb ik als erg prettig ervaren
Reactie of foto toevoegen
“Schitterend resultaat”
Door Bettina Hermelink op maandag 12 aug 2019 19
Mijn huiskamer werd door een uitbouw van 2,5 m vergroot, en er moest dus een oplossing worden gevonden voor de vloerbedekking. We hadden al een parketvloer, 30 jaar oud, en niet eerder geschuurd. Europa Parket gaf aan dat het mogelijk zou zijn om het bestaande parket te behouden, en in de uitbouw te verlengen met nieuw parket. Het oude en het nieuwe parket wordt dan geschuurd en voorzien van een hardwaxolie. Dit hebben wij laten doen, met een schitterend resultaat. Je ziet bijna geen verschil tussen het oude en het nieuwe parket, het is heel mooi geworden! Dus ik kan Europa Parket alleen maar aanraden, ook voor wat speciale parketklussen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door H. van Woudenberg op woensdag 24 jul 2019 19
Vloer laten schuren en opnieuw laten behandelen en een andere kleur gegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door M.L. van der Plas op dinsdag 16 jul 2019 19
Houten planken vloer en trapbekledingen. Goede service. Ja ik raad dit bedrijf aan. 1 nazorg puntje wordt onder garantie uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Twan van Beusekom op vrijdag 5 jul 2019 19
Vanaf het moment dat we de showroom in liepen tot het moment dat de vloer gelegd werd zijn we erg prettig geholpen. Er werd tijdig gecommuniceerd en het resultaat is prachtig!
FOTO VAN TWAN VAN BEUSEKOM
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Goede samenwerking”
Door Adri van Leuveren op zondag 30 jun 2019 19
wij hebben onze laminaat vloer laten leggen door Jelmer en Gert-Jan, van Europaparket wat een vakmensen zijn dat en niet te vergeten, zeer vriendelijk en gezellig ,en verder ook de ontvangst in de showroom, was geweldig gelijk koffie en verder heel goed geholpen door Christa. Dus allemaal bedankt voor de goede samenwerking.
FOTO VAN ADRI VAN LEUVEREN
Laminaat in de hal
Reactie of foto toevoegen
“PVC laminaat”
Door J.E. Wolff op vrijdag 28 jun 2019 19
Wij kochten pvc laminaat. Zeer ruim aanbod, uitstekende uitleg gekregen. Tijdens een kopje koffie onze keuze gemaakt. De afhandeling verder liet niets te wensen over. Dit bedrijf beveel ik zeer zeker aan.
REACTIE VAN J.E. WOLFF
We zijn voor de volle 100% tevreden en er bijzonder gelukkig mee.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door Jongman op donderdag 27 jun 2019 19
Voor de 2e maal een parketvloer gekocht bij europaparket. Goede service, vakkundig gelegd. Heel tevreden
FOTO VAN JONGMAN
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door fam. Veerman op vrijdag 14 jun 2019 19
Vloer geschuurd en gelakt.Het is heel mooi geworden.t
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Mark op donderdag 13 jun 2019 19
Ik heb in mijn nieuwe woning een bestaande (door Europaparket) gelegde lamellenparketvloer laten renoveren. De vloer is in 2010 door de vorige eigenaar van het huis laten leggen en nog niet eerder geschuurd. Europaparket kwam haar afspraken goed na en communiceert helder. De parketteur is een opgewekte nette man, met verstand van zijn vak. De vloer is geschuurd en in Royl 2 componenten olie gezet. Het resultaat was uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door S.L. op woensdag 12 jun 2019 19
Wij zijn erg blij met zowel de visgraat als de houten parketvloer die geplaatst zijn door Europaparket. Ze waren altijd goed bereikbaar, hielden ons goed op de hoogte en hebben prachtige vloeren afgeleverd. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteitsproduct”
Door Philippe op maandag 3 jun 2019 19
Op aanraden van een collega mijn parket via Europa Parket visgraat parket laten aanleggen. Zeer te spreken over de kwaliteit en de service. Gedegen advies vanaf eerste gesprek in de showroom tot en met de uiteindelijke oplevering. Onze vloerverwarming was onvoldoende uitgelijnd waarbij Europa meteen met een oplossing kwam voor het extra laten egaliseren van de vloer door een bedrijf. Die stonden een dag later al op de stoep. Mensen kwamen altijd op tijd en waren zeer vriendelijke hetgeen uiteindelijk heeft geresulteerd in een kwaliteitsproduct dat er prachtig bij ligt.
FOTO VAN PHILIPPE
Visgraat parket
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Anique op woensdag 29 mei 2019 19
Wij hebben een parketvloer besteld bij en laten leggen door Europaparket. De service was super, van het advies in de winkel tot het leggen van de vloer. Er is echt vakwerk geleverd en de vloer is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Klik pvc”
Door J. van Spengen op woensdag 22 mei 2019 19
Wij hebben klik PVC gekocht, en we zijn tevreden over het gehele proces. Deskundig advies vooraf, prettig telefooncontact, goede inspectie vooraf met adviezen, uitstekende samenwerking met het bedrijf Pul voor egaliseren, en deskundige leggers.
FOTO VAN J. VAN SPENGEN
Algemene foto
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging parket”
Door J. Kesnar op vrijdag 17 mei 2019 19
Vervanging van parket i.v.m. schade. Vriendelijk en correct geholpen, goed voorgelicht en goed meegedacht, en veel geduld toen vanwege problemen met de verzekering de operatie steeds weer op de langere termijn werd geschoven. Uiteindelijk is het parket snel en vaardig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door C.Visscher op woensdag 15 mei 2019 19
Prima werk verricht, Correcte afhandeling van de gemaakte afspraken. PVC vloer gekocht, en die is door Richard klasse gelegd. Ook de plinten zijn super strak geplaatst. We zullen Europa Parket zeker bij andere aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Zwaag op vrijdag 10 mei 2019 19
Visgraat vloer, gerookt en geolied. Vanwege pech met aannemer nu dan eindelijk onze mooie vloer! Super gelegd en wat een goede service! Heel erg tevreden, ala je een nieuwe vloer zoekt ga naar Europa Parket!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Maurits op donderdag 9 mei 2019 19
Houten vloer en laminaat gekocht. Keurig gelegd en prima advies gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door van Breda op woensdag 1 mei 2019 19
Parket is geschuurd en behandeld met olie. Er is zonder beschadigingen heel netjes gewerkt, met een mooi resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door G. van Beek op donderdag 25 apr 2019 19
Onze vloer 10 jaar geleden gekocht bij EuropaParket en nu opnieuw laten schuren en in de olie zetten. Heel blij met het resultaat. Perfect gewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Top prestatie”
Door S.D. van Dolder op woensdag 24 apr 2019 19
Wij waren laat met het verzoek om onze parketvloer op te schuren en in de olie te zetten. Door een goede interne communicatie en afstemming door Hans Franken konden wij toch binnen 3 weken worden geholpen. De medewerker van Europaparket geeft ons parket, prachtig opgeschuurd, naden en kieren weggewerkt en hem mooi in de olie gezet. Hij lijkt wel geheel nieuw. TOP prestatie.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en correct”
Door breman op woensdag 24 apr 2019 19
vloer hersteld na brandschade . netjes en correct werk geleverd, zowel door binnen als buitendienst
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Wilma en Dick Jonkers op vrijdag 19 apr 2019 19
Wij hebben een Pvc vloer in visgraat motief laten plaatsen door het hele appartement . Over de vloer zijn we zeer tevreden , de organisatie was niet vlekkeloos. 3 dagen voor dat er zou worden geegaliseerd , wij hadden de vloer al leeg gehaald , bleek de door ons uitgezochte pvc vloer niet leverbaar ! Gelukkig waren we in de buurt van Barneveld en hebben direct een andere vloer uitgezocht . Welke goed geplaatst is
FOTO VAN WILMA EN DICK JONKERS
De nieuwe vloer
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Jurgen Machiels op dinsdag 16 apr 2019 19
In de winkel uitstekende service door goede begeleiding bij het uitzoeken van de vloer. Alle tijd en rust gekregen om een goede keuze te maken. Uiteindelijk de raftwood vloer gekozen. Prachtig! Er is meegedacht of de huidige vloer eruit gebroken moest worden of dat de vloer er direct overheen gelegd kon worden. Direct geschakeld met een derde partij voor een offerte (uiteindelijk niet nodig maar wel super voor het meedenken) Strakke planning. Jongen die de vloer is komen leggen zeer professioneel en fijn om over de vloer te hebben. We zijn erg blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Vera op vrijdag 12 apr 2019 19
Traprenovatie en de hal hebben ze aangepakt. Wij zijn erg tevreden, het contact is erg fijn en goed verlopen en alles is super netjes achtergelaten.
FOTO VAN VERA
Trap
Reactie of foto toevoegen
“Correct gegaan”
Door J.Elands op vrijdag 12 apr 2019 19
Wij zijn correct geholpen bij dit bedrijf, en vooral de parketteurs verstonden hun vak.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door L.van Ingen op vrijdag 12 apr 2019 19
Wij hebben een laminaatvloer laten leggen. Heel goed gelegd(door Christiaan) en netjes afgewerkt we zijn er superblij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door A de Visser op vrijdag 12 apr 2019 19
Houten vloeren. Goede voorlichting. Goede service en vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Groenewoud op vrijdag 22 mrt 2019 19
De opdracht was: parket schuren en oliën. Opdracht zou op dinsdag uitgevoerd worden. Werknemer belde om 07.30 al aan. Heeft keurig zijn werk gedaan en was om 14.30 klaar. Ik heb echt geen aanmerkingen op het uitvoeren van de opdracht. De enige opmerking zou zijn: prima werk door Europa parket, ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed netwerk”
Door Doest op donderdag 21 mrt 2019 19
Pvc vloer inclusief egaliseren volledig verzorgd en perfect uitgevoerd. Goede adviezen, goede bereikbaarheid. Goed netwerk van vakmensen waardoor we nu een gave vloer hebben liggen!
FOTO VAN DOEST
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Karel van Dam op dinsdag 19 mrt 2019 19
We hebben gekocht een laminaat vloer voor in de slaapkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door Henk van den Berg op dinsdag 19 mrt 2019 19
Schuren en lakken van de vloer. Op wat kleine onvolkomenheden prima uitgevoerd. Goede ervaringen met Europa Parket. Zal het bedrijf zeker aanbevelen.
REACTIE VAN HENK VAN DEN BERG
Vanmorgen heeft parketteur problemen opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marc op maandag 18 mrt 2019 19
Ben naar Europaparket gegaan voor een laminaatvloer. In de showroom was ruim voldoende keuze en werd daar prima geholpen. De mensen die bij mij thuis kwamen inmeten en leggen waren ook zeer netjes en hebben mooi werk geleverd. Ik ben er erg gelukkig mee en raad dit bedrijf zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Miriam op zaterdag 16 mrt 2019 19
Een houten parket vloer kun je overal kopen. Maar service niet. Hierin is Europa Parket echt uniek. Wij hadden een vloer uitgekozen en toen deze gelegd was bleek dat dit niet de kleur was die wij hadden uitgekozen. Europa Parket heeft dit heel netjes en in korte tijd opgelost. Wij zijn erg tevreden. Dank je wel Paul, Stefan en Gerard.
Reactie of foto toevoegen
“Zie je maar zelden”
Door Mike op maandag 11 mrt 2019 19
Herenhuis van boven tot onder voorzien van visgraat parket. Het ligt zeer fraai en is dan ook vakkundig gelegd. Er is bij mij wel een fout gemaakt of eerder gezegd een inschattingsfout. Dit is zonder tegenwoord perfect opgelost. Dat zie je tegenwoordig nog maar zelden.
FOTO VAN MIKE
Visgraat parket
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Zhouhua op zondag 10 mrt 2019 19
Wij hebben een pvc vloer laten leggen door europaparket en het eindresultaat is super! Wij zijn er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met vloer”
Door Maaike op zondag 10 mrt 2019 19
Laat je niet verleiden door de vloeren die je ziet in de showroom. Zijn slechts de mooiste planken. Vloer die geleverd wordt is anders; bevat veel meer knoest, is veel gevlamder en had doffe plekken. Je hebt voor de kwaliteit die je krijgt veel goedkopere opties!
Reactie of foto toevoegen
“Een en al lof”
Door Sigrid op vrijdag 8 mrt 2019 19
Ons parket is al in 1994 gelegd door Europa Parket. ( massief Kambala 2,8 cm) In die tussentijd 2 x uitgebouwd ( 2002 en 2013 ) waarbij er 2x parket moest worden bijgelegd. Europa parket heeft dit beide keren gerealiseerd en er telkens voor gezorgd dat de vloer er weer prachtig uitzag. Aangezien Kambala een nogal donkere uitstraling heeft wanneer behandeld met olie, wilde wij na onze 3e en laatste uitbouw wel eens een lichtere vloer. Na overleg is deze bijgelegd en 3x gelakt ( in plaats v oliën ). Risico was wel een witte doorslag na t lakken, werd mij op t hart gedrukt ( aangezien het hier om een tropische houtsoort gaat ) Nu de vloer behandeld is, kunnen we niet anders zeggen dat we een en al lof zijn. De donkere ouderwetse vloer is omgetoverd tot een licht moderne. Goed advies van Sander, Paul heeft een knap staaltje kunstwerk verricht. Kortom vaklui volgens ons met jarenlange ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Yvonne van Bentem op woensdag 27 feb 2019 19
Wij hebben klik pvc. Het is rechtstreeks op marmer gelegd. Echt prachtig zonder te egaliseren en in een dag. We hadden wat problemen met een stereo kabel die mijn man onder de vloer wilde hebben. Dit had wat voeten in de aarde omdat wij de kabel aangeschaft hadden en het niet mogelijk bleek. De kabel moest retour en een nieuwe gekocht die 300 euro duurder is. Europa parket is ons tegemoet gekomen en heeft de 300 euro betaald. Dit is super. Waar kom je dit nog tegen. Een dikke pluim voor Europa Parket.
Reactie of foto toevoegen
“Open en helder, vriendelijk en plezierig”
Door Martijn op vrijdag 22 feb 2019 19
Het ging om het infrezen van vloerverwarming, egaliseren en leggen van de pvc-vloer en plinten. Ik wilde één partij die alles coördineerde en één factuur. Europa Parket is zeer helder in wat ze wel en niet doen en werken samen met professionele flexibele partners. Partners zijn netjes, professioneel en met de juiste mentaliteit. Voorafgaand aan de klus werd thuis alles nog eens opgemeten en doorgesproken. In mijn geval moest twee keer herpland worden. Dat ging ook snel en zonder problemen. Communicatie is open en helder, vriendelijk en plezierig. En in vergelijking met andere partijen die ik benaderd heb - goedkoop. Voorlopig heb ik geen vloer meer nodig, maar ik stuur wel vrienden en kennissen er heen om eens te informeren.
FOTO VAN MARTIJN
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige parketvloer”
Door J.Hofman op zondag 17 feb 2019 19
een parketvloer is prachtig gelegd. We zijn zeer tevreden en goed behandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam de Boer op vrijdag 15 feb 2019 19
Wij hebben alle vloeren in onze nieuwbouwwoning laten bekleden door Europa parket. We zijn fantastisch geholpen. Doordat de oplevering van onze woning een oaar maal is uitgesteld was het voor Europa parket telkens weer een puzzel om de planning van het leggen om te zetten. Met veel meedenken door verkoper Steven is het toch steeds weer gelukt. Complimenten! Beneden is de pvc vloer keurig gelegd, incl de plinten. De bovenverdieping is voorzien van laminaatvloer en ligt er ook mooi strak in. En als laatste zijn de trappen voorzien van vloerbedekking waarvan we zien dat dit zeer vakkundig is gelegd door Ronald. Kortom, zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Echt perfect”
Door Hylke Appelhof op vrijdag 15 feb 2019 19
Laminaat en parket ziet er super mooi uit! Klantcontact en alle uitleg is echt perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Zonder meer aanrader”
Door Henry Valk op vrijdag 15 feb 2019 19
We waren op zoek naar een PVC-vloer. Perfecte voorlichting, eerlijk en transparant. Ook zeker niet opdringerig. Een paar weken later werd de vloer geëgaliseerd. Ook keurig werk! En het leggen van de vloer ging volgens planning. Nette jongeman, leverde goed werk. Zonder meer een aanrader!
FOTO VAN HENRY VALK
PVC-vloer
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Cees op dinsdag 12 feb 2019 19
Wij hebben onze oude parketvloer laten opknappen
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Adriaan vd Meij op vrijdag 25 jan 2019 19
Na 20 jaar en werkzaamheden in huis was ons parket (maple mozaiek) aan onderhoud en reparatie toe. Dat is buitengewoon fraai en compleet door Europarket - de originele leverancier - uitgevoerd; het is weer als nieuw. De communicatie was helder en vlot. Vertraging onzerzijds was geen enkel probleem. Complimenten!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Betty Groenescheij op vrijdag 18 jan 2019 19
Wij hebben Europaparket in een keer al de vloeren in ons nieuwbouwhuis laten verzorgen (hout op de begane grond en vloerbedekking op de eerste en tweede verdieping. Zeer positieve ervaring, temeer daar we ten tijde van bestelling nog in Australia woonden. Steven Hartogsveld is zeer goed en geduldig in communicatie per email en per telefoon. Hij dacht met ons mee en hielp bij uitzoeken met ons budget en smaak in gedachte. Het voelde bijna alsof wij de enige klant waren. Gerard van de Kamp was daarnaast top wat betreft inplannen.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Ellen leemeijer op woensdag 2 jan 2019 19
Europa parket is een fijne onderneming met goed personeel. De laminaatvloer is kundig gelegd met het juiste advies. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en klantvriendelijk”
Door Fam Oosterhoff op vrijdag 28 dec 2018 18
Goed advies en begeleiding gehad bij aankoop. een kleine miscommunicatie mbt de datum van inmeten geweest, maar dat is allemaal vlot en praktisch opgelost.Het leggen is zeer vakkundig en betrokken gedaan - zowel de gehele begane grond als twee trappen. Alle moeilijke randjes en opstappen zijn heel netjes gelegd. Contact met het bedrijf was altijd professioneel en klantvriendelijk. We krijgen veel complimenten over de vloer en bevelen Europaparket zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Weer als nieuw”
Door R.J. Stronkhorst op donderdag 27 dec 2018 18
Parketvloer geschuurd. Deskundig en prima werk geleverd. Ziet er weer uit als nieuw. Bovendien zeer klantvriendelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat houten vloer”
Door Scheurleer op donderdag 27 dec 2018 18
Een visgraat houten vloer laten leggen, prachtig resultaat! Wij waren toevallig in de buurt en wonen niet in de omgeving, we werden uitstekend geholpen en hebben daarom direct de aankoop gedaan. Alles tot volledige tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer in visgraat”
Door Alex van Dijk op donderdag 27 dec 2018 18
Wij hebben een PVC vloer in visgraat voor de benedenverdieping en een eiken vloer voor de 1e verdieping aangeschaft en laten leggen bij en door Europa parket. Super tevreden. Het aankooptraject verliep soepel, vriendelijk en professioneel. Qua prijs was Europaparket het scherpst, had ik van te voren niet verwacht. De mannen die vloeren leggen zijn vriendelijk en hebben veel ervaring. Wij zijn echt heel blij met onze keuze voor Europaparket.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst goed geholpen”
Door Samara Geijtenbeek op woensdag 19 dec 2018 18
Wij hebben een huis gekocht waar al een mooie vloer van Europaparket in lag, maar niet helemaal onze smaak kleur. Daarnaast moest de vlier een stuk aangelegd worden omdat wij op de desbetreffende verdieping hebben verbouwd. Europaparket kwam van te voren kijken wat er mogelijk was en vervolgens werden we uiterst goed geholpen in de showroom om een mooie, passende kleur uit te zoeken. Net voor de geplande datum is er nog even een voorinspectie gedaan, dit was erg fijn omdat we zo zeker wisten waar we aan toe waren. En dan uiteindelijk een prachtig resultaat. Dezelfde vloer maar nu overal op de verdieping en een andere, prachtige kleur.
Zowel mailcontact als telefonisch contact verliep goed en allemaal even vriendelijk. Wij raden europaparket zeker aan!!
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door de Boer op vrijdag 14 dec 2018 18
Twee kamers een pvc vloer laten leggen. Alles verliep vlekkenloos. Vanaf de adviezen in de winkel tot het egaliseren en het leggen van de vloeren, alles volgens afspraak. Ja, ik zou het bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“PVC visgraat”
Door Mathé van Alem op vrijdag 7 dec 2018 18
PVC visgraat, super gelegd door Ronald, werkt snel en zeer nauwkeurig.
Reactie of foto toevoegen
“Raftwood vloer”
Door Cor van Leeuwen op zaterdag 1 dec 2018 18
Prima geholpen in de winkel, bij het opmeten en door de leggers. Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Europa Parket
aBarneveld , Harselaarseweg 49-51, 3771 MA Barneveld, tel 0342 - 49 19 19
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.