Feedback
9,7

Europa Parket

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.europaparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Europa Parket
Europa Parket BV is een totaalbedrijf in houten vloeren, parket, pvc-vloeren, laminaat, traprenovatie en onderhoud waarbij service en kwaliteit voorop staat. In Barneveld hebben wij een van de grootste showrooms van midden Nederland waar onze ervaren adviseurs u graag over de talloze mogelijkheden adviseert. Het complete traject - vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot en met de oplevering van de vloer – voeren wij met een gedreven en ervaren team van medewerkers voor u uit. Zo blijven de communicatielijnen kort en de werkzaamheden overzichtelijk. Niet voor niets bestaat Europa Parket inmiddels 50 jaar.

Europa Parket legt, schuurt en onderhoudt vloeren door heel Nederland. Dankzij onze eigen fabrieken - één in Duitsland en één in Barneveld, gelegen achter de showroom - beschikken wij over een zeer ruime voorraad houten vloeren (ook voor de doe-het-zelver). U bent van harte uitgenodigd in onze showroom voor een eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek.

Onze nieuwe showroom is geopend aan de Grote Bosweg 17 in Barneveld.

• 2 verdiepingen wooninspiratie totaal 1600 m2
• 8 sfeerkamers
• zeer uitgebreid assortiment houten vloeren
• 10 merken PVC
• 4 merken laminaat
• traprenovatie
Ervaringen
Er zijn 395 ervaringen over Europa Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren325 ervaringen
4 sterren67 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen
“Prachtig gelegd”
Door A. Kuypers op vrijdag 21 jun 2024 24
Prettige hulp gehad om een keuze te maken, proactief meedenken i.p.v. verkooppraatjes. Ruime keuze. Planning in overleg met wensen en het belangrijkste...! Prachtig gelegd, héél netjes afgewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Een prima vloer”
Door Leo Kouwenhoven op donderdag 20 jun 2024 24
Vloer is prima gelegd, contact met bedrijf goed. Ze houden je op de hoogte van wat er gaat gebeuren en wanneer. De eind-nota bevatte een post die we niet afgesproken hadden, moest dat via sales rechttrekken, is gelukt. Als dat laatste niet gebeurd was, dan vijf sterren.
Reactie of foto toevoegen
“Een perfecte vloer”
Door Yvonne Bunnik op woensdag 5 jun 2024 24
Ik heb voor mijn woning een pvc vloer gekocht bij Europa parket. Ik ben goed geadviseerd en de datum voor het leggen werd in goed overleg afgestemd.
De vloer is perfect gelegd en ik ben er heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Mario op woensdag 15 mei 2024 24
Vanaf het advies tot en met het plaatsen van de vloer was het een prettige ervaring om zaken te doen met Europa parket. Nadat we op basis van goed advies de vloer hadden gekocht werden we goed op de hoogte gehouden over de vervolgstappen. Alle mensen met wie we contact hebben gehad van verkoop, de personen die de vloer kwamen voorbereiden tot de professional die de vloer kwam leggen waren allen vriendelijk, klantgericht en deskundig. Kortom een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Jan Haandrikman op vrijdag 19 apr 2024 24
Na 10 jaar parket laten schuren en lakken. Prima voorbereiding. Goede info over wat en wanneer er gaat gebeuren. Erg tevreden over wijze van werken: precies, schoon, tot in detail.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie vloer”
Door Bessel Woudenberg op woensdag 3 apr 2024 24
Mooi product en alles wordt geleverd volgens de afspraken. De vloer is netjes gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig eindresultaat”
Door Gerard op donderdag 21 mrt 2024 24
Allereerst zijn we prima geholpen in de showroom waar we alle tijd hadden om te zoeken naar datgene dat wij wilden. Ook mochten we stalen meenemen. Vervolgens hadden we een planningsprobleempje dat gelukkig prima opgelost kon worden door flexibiliteit bij Europa Parket. Tenslotte hadden we in Bert een kundige, vriendelijke en meedenkende parketlegger in huis. Kortom: alles is zeer plezierig verlopen met een prachtig eindresultaat!
FOTO VAN GERARD
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw PVC vloer en twee trappen met leer bekleed”
Door Renes op woensdag 20 mrt 2024 24
Wat een metamorfose. In de woonkamer, keuken, bijkeuken, hal, wc en trapkast is nieuw pvc gekomen, twee trappen (open en gesloten) met leer bekleed. Wat een verschil, wat een luxe uitstraling. Alles is in goed overleg gedaan en ook de planning hebben we kunnen aanpassen i.v.m. plaatsing nieuwe keuken. Zeer prettig geholpen in alle opzichten van het begin tot het eind. Vakmensen die professioneel werken. Echt een aanrader om naar Europa Pakket te gaan om te kijken en je te laten informeren.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Wilco Vriezekolk op dinsdag 19 mrt 2024 24
Uitermate tevreden met onze nieuwe vloer, Raftwood Amazone vakkundig in visgraat gelegd. Wij ervaren heel veel kennis en ervaring bij Europa parket en een uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Frank Roos op woensdag 28 feb 2024 24
Vanaf het maken van de afspraak voor een bezoek aan de showroom tot aan de laatste werkzaamheden in ons huis hebben wij altijd super leuk contact gehad. Wat een enthousiaste mensen en wat een vakmensen. Tijdens het leggen werd er flink meegedacht met onze wensen. Toen wij door vertraging van een andere klus helaas de afspraak voor de traprenovatie moesten verzetten was dit geen enkel probleem. Europa Parket heeft enorm veel keuze en vakmanschap in huis. Van harte aanbevolen dus!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door RvdV op vrijdag 16 feb 2024 24
Europa Parket zat toevallig bij ons vakantieadres om de hoek. Daarom zijn wij hier eens binnengelopen om te kijken naar verschillende PVC vloeren. Hierbij werden we goed geholpen. Daarna bleek dat Europa Parket overal in Nederland vloeren legt. Leveranciers dichterbij huis konden ook niet tippen aan de service, flexibiliteit of de offerte. Zelfs niet met B-merken. Twee weken geleden is de vloer netjes geëgaliseerd en de week erna gelegd. Wat een fijne mensen, goede service en een prachtig resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Ellis op zaterdag 10 feb 2024 24
Mijn vloer ziet er weer als nieuw uit. Communicatie via telefoon of mail is snel en goed. Ook de collega's, opmeten, advies en het uiteindelijke werk zijn professioneel. Kortom heel blij!
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring van begin tot eind”
Door Inez op woensdag 7 feb 2024 24
Europa Parket heeft eind januari 2024 een vloer gelegd met rustiek eiken toplaag in onze woonkamer. De vloer ligt er strak in, evenals de plinten – wat geen makkelijke opgave is in een scheef jarendertighuis. Ik kan niet andere zeggen dat de ervaring van begin tot eind prettig was. Duidelijke communicatie, geen verrassingen, goede inschatting van het werk, aardige vaklui die goed overlegden als er iets anders liep dan verwacht. En niet onbelangrijk: scherp geprijsd. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jacques van der Ent op maandag 5 feb 2024 24
Mijn vloer is in 2 fasen gelegd en alle afspraken zijn altijd correct en zeer professioneel nagekomen. Toen naderhand er in 1 deel een water en opbolling van de pvc vloer ontstond is er door Europaparket snel en effectief gehandeld en het besluit stelt mij zeer tevreden. Ik kan dan ook vanuit alle invalshoeken dat deze organisatie de 5 sterren absoluut heeft verdiend.
FOTO VAN JACQUES VAN DER ENT
+ Toon extra foto van Jacques van der Ent
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Arnold Nijholt op vrijdag 2 feb 2024 24
Eerst een goed advies gehad van de heer T Versteeg, datum afgesproken , en precies op tijd de parketteur op bezoek, zeer voorkomend en deskundig, vakkundig een prachtige PVC vloer gelegd, geen enkel probleem ondervonden, dus met 2 dagen lag de vloer er beneden en boven in! Zeer tevreden met het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is als nieuw”
Door Jorien Huigen op vrijdag 2 feb 2024 24
Prettige communicatie. Onze oude visgraat vloer is als nieuw (maar dan nog mooier) vanwege de geweldige werkzaamheden.
FOTO VAN JORIEN HUIGEN
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk geleverd”
Door Jane Grift op dinsdag 30 jan 2024 24
Mijn houten vloer is zodanig opgefrist dat het weer als nieuw lijkt. Heb al veel complimenten gekregen hoe mooi het er weer bij staat maar alle credit gaat naar Europa parket. Wat een fantastisch werk hebben ze geleverd. En als je praat over service dat zit je bij hun goed. Top bedrijf.
FOTO VAN JANE GRIFT
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Leendert van Pommeren op donderdag 25 jan 2024 24
Wil hier graag een reactie plaatsen omdat we echt super tevreden zijn over onze mooie vloer die is gelegd. Een mooie vissengraad pvc vloer verlijmd op een ondervloer. Als dan alles zo klopt en netjes is tot in detail dan verdienen jullie een dikke pluim!
FOTO VAN LEENDERT VAN POMMEREN
+ Toon extra foto van Leendert van Pommeren
+ Toon extra foto van Leendert van Pommeren
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met onze vloeren”
Door Jeroen verhoeven op woensdag 24 jan 2024 24
Wij zijn super tevreden over Europa parket. In de winkel goed geholpen door Gerard. De vloer ligt in het huis nu, beneden hout en boven laminaat. Zij kwamen met twee kundige en hele aardige mannen die het er super hebben ingelegd. Er werden nog wat dingen overlegd en kleine aanpassingen(detail) gedaan. Echt heel blij met deze vakmensen! Blij dat dit ons is aangeraden! Manon en Jeroen
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gelegd”
Door Freek de Ruiter op woensdag 24 jan 2024 24
Goede ervaring. Erg flexibel. Keurig gelegd. Blij met onze PVC vloer.
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is helemaal naar wens”
Door Overeem op vrijdag 19 jan 2024 24
In de winkel in Barneveld werden gastvrij ontvangen. Wij zijn heel professioneel geholpen dus een keuze was snel gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Fam. Van den Brink op zondag 31 dec 2023 23
Super vriendelijk geholpen bij de aanschaf. Goed advies. Alle afspraken conform planning. 2 weken voor het leggen wilde wij toch de kleur nog aanpassen. Dat was geen enkel probleem. Vriendelijke vakbekwame monteurs die de vloer er keurig in hebben gelegd. Vloerverwarming ook via Europa parket afgenomen. Werd ook prima geregeld door Europa parket. Bij het frezen werd een waterleiding geraakt en die werd gelijk keurig gerepareerd. Super! Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe vloer en zouden Europa parket zeker aan willen raden.
FOTO VAN FAM. VAN DEN BRINK
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Gerrit Borg op vrijdag 22 dec 2023 23
Ruim 90 vierkante meter inclusief plinten in 5 dagen gelegd. Werkzaamheden werden niet overhaast verricht, maar degelijk en met beleid. Het resultaat een fantastisch mooi gelegde PVC-vloer in visgraat haaks gelegd. Top!
FOTO VAN GERRIT BORG
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie geoliede eiken vloer”
Door Sandra op vrijdag 22 dec 2023 23
We zijn van het begin tot het eind goed geholpen. We begonnen met het kiezen van de vloer, we werden goed geïnformeerd zodat we onze keuze konden maken. Het werd een geoliede eiken vloer. Verschillen grote kleuren staal mee mogen nemen en hierop een kleur gekozen. Daarna goede communicatie over het leggen, het leggen ging goed snel en met zorg! De vloer werd helemaal netjes gezogen en opgeruimd opgeleverd. Daarna nog goed uitgelegd hoe we de vloer mooi te houden. Prijs kwaliteit staat goed in verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een top bedrijf”
Door Lody en jolanda nieuwkerk op zondag 17 dec 2023 23
Voor de 2e keer zijn we zeer tevreden over onze vloeren. Een eikenhouten en pvc vloer. Door de zeer enthousiaste ervaren behulpzame zeer vriendelijke receptioniste henriette hebben we voor onze eerste vloer bij Europa parket gekozen. Echt deze receptioniste denkt mee! Ook de zeer flexibele planning (2x nieuwbouw woning die steeds later werd opgeleverd) is lastig maar Europa parket zorgde iedere keer weer dat dit verschoven kom worden! De vloeren zeker de eikenhouten zijn zo mooi! En dan Bert. Bert heeft onze eerste vloeren gelegd Echt zo strak en mooi. Dacht ook steeds met ons mee, Wij vroegen deze keer ook of Bert de vloer zou komen leggen en dat is ook gebeurd. Echt een vakman die weet wat hij doet. Super hoor. Ook heeft John de trap heel mooi gelegd! Kortom Europa Parket: Echt een top bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Krommendijk op zaterdag 16 dec 2023 23
Onze platte houten afdekplinten waren beschadigd door een verbouwing. Daaarop hebben we nieuwe besteld maar ik had zelf onvoldoende details gegeven waardoor de levering niet juist was. Europa parket heeft vervolgens alsnog de juiste eiken afdekplint geleverd inclusief oliën, zonder meerkosten. Super goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Floris Hirsch op donderdag 7 dec 2023 23
Mooie showroom, vriendelijke mensen, duidelijke informatie. Het leggen gebeurde door ervaren vakmensen, precies en nauwgezet. We hebben zeer fraaie houten vloeren gekregen!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Rick van Hemmen op woensdag 6 dec 2023 23
Prima bedrijf duidelijk, secuur en komen afspraken na.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Pieter en Ria Versloot op dinsdag 5 dec 2023 23
Wij hebben voor de eerste keer een nieuwe PVC vloer gekocht en laten leggen door Europa Parket op de gehele benedenverdieping. We zijn erg tevreden over het bedrijf. Zij maken waar waar ze voor staan: een tevreden klant. Er ging wat fout bij het egaliseren van de vloer, maar dat is door zowel Europa Parket als firma Pul heel snel opgepakt en opgelost, waarvoor onze complimenten. Het advies wat we in de winkel van Gerard kregen over de vloeren was ook erg fijn. Léon heeft een mooie vloer gelegd en heeft ook de plinten prachtig aangebracht met mooie kopse kanten! Hierdoor is alles mooi en strak afgewerkt. We hadden later nog wat dingen waar we wat minder over tevreden waren, maar dat is snel en deskundig opgelost! Een bedrijf wat we aan kunnen bevelen aan anderen en waar we ook zelf weer naar terug zullen gaan. Service en klantvriendelijkheid staat bij hen hoog in het vaandel!
FOTO VAN PIETER EN RIA VERSLOOT
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Jost op woensdag 22 nov 2023 23
Als leverancier van een specifieke vloer kwamen wij bij Europa Parket uit. Uiteindelijk door het goed aanhoren van onze wensen, de situatie en het assortiment tot een mooiere vloer gekomen. Van begin tot einde superservice en geen concessies! Topbedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer en trapbekleding”
Door Hans Stuivenberg op vrijdag 17 nov 2023 23
Onlangs heeft EP een laminaatvloer en een trapbekleding voor ons geleverd en aangebracht. Het resultaat is prachtig. De vloer is in anderhalve dag gelegd incl. plinten en met behulp van de monteur zijn de aanwezige meubels heen en weer verplaatst om het leggen mogelijk te maken. De trap is met leer bekleed en binnen een dag opgeleverd. Hiervoor hebben we eerst zelf de oude trapbekleding verwijderd en alle treden glad opgeleverd. Het levert een mooie nieuwe trap op met een bijzonder uitstraling.
FOTO VAN HANS STUIVENBERG
+ Toon extra foto van Hans Stuivenberg
+ Toon extra foto van Hans Stuivenberg
Reactie of foto toevoegen
“Wij genieten weer van onze mooie houten vloer”
Door Tom Oorebeek op woensdag 1 nov 2023 23
Onze houten vloer na 20 jaar eindelijk weer eens laten schuren en oliën. Hij ziet er na 2 dagen werk weer als nieuw uit! De eerste dag werd er geschuurd, de 2e dag de nieuwe plinten en convectorput roosters erop en de vloer geolied. Uiteraard 1,5 dag er dan niet op gelopen, maar nu genieten wij weer van onze mooie houten vloer.
FOTO VAN TOM OOREBEEK
+ Toon extra foto van Tom Oorebeek
REACTIE VAN TOM OOREBEEK
Ook nog een foto van de hal.
Reactie of foto toevoegen
“De vloer ziet er weer prachtig uit”
Door Nely Zech op zaterdag 28 okt 2023 23
Al 27 jaar geleden is door Europa parket bij ons parket gelegd. Twee weken geleden is de vloer voor het eerst geschuurd en daarna behandeld met olie. We zijn nog net zo tevreden met dit bedrijf als 27 jaar geleden. De vloer ziet er weer prachtig uit. Werk van een prima vakman, die goed meedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader voor een ieder”
Door JP Nijmeijer op dinsdag 24 okt 2023 23
Europa Parket is zeer kundig, reageert super snel, gaat goed om met mogelijke herstelwerkzaamheden, heeft een goede bereikbare klantenservice, prijs kwaliteit verhouding is goed. Een aanrader voor een ieder.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Ben van Londen op donderdag 19 okt 2023 23
Alles goed afgewerkt. Medewerker Michel werkt perfect en heel netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is erg netjes”
Door Lars op dinsdag 17 okt 2023 23
Fijne ervaring, kwamen voor opdracht langs, goed geïnformeerd. Vooraf duidelijk gemaakt dat niet alle plekken in de vloer weg zouden zijn (opschuren houten vloer). Op dag van opdracht netjes op tijd en hele vriendelijke medewerker, wederom goed advies gekregen. Het resultaat is erg netjes, groot deel van de vlekjes en oneffenheden zijn eruit. Wij hebben weer een mooie vloer, dus erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Prima uitgevoerd”
Door Jeroen Heldoorn op donderdag 12 okt 2023 23
Zeer goede voorlichting in Barneveld. Correcte communicatie. Vooraf alles besproken thuis. Schuren eiken planken vloer etc. Prima uitgevoerd. Kortom zoals verwacht (net zoals 20 jaar geleden ).
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Rein Bijlsma op donderdag 21 sep 2023 23
Bij Europa Parket in Barneveld een nieuwe vloer voor nieuwe vloerverwarming uitgezocht. Mooie showroom met zeer veel keus en zeer prettig geholpen door Dhr. Tim Versteeg. Deskundig advies, lekkere koffie en na de uiteindelijke bestelling (we zijn twee keer wezen kijken ) kregen we nog een lekker flesje wijn mee. Het bleek dat je ook het aanleggen van de vloerverwarming door EP kon laten regelen. Uiteindelijk hebben we voor een vloerverwarmingsbedrijf plus loodgieter uit de buurt gekozen, in totaal waren we net zoveel kwijt.
Ook de planning dacht goed met ons mee, want als je zelf de overige bedrijven regelt (vloerverwarming en loodgieter) moet alles wel op elkaar afgestemd zijn. Een volgende keer zou ik alles door Europa Parket laten doen, scheelt een hoop stress en ook niet duurder. Monteur Leon (zeer vriendelijk en rustig, en gelukkig was z'n werkradio stuk ;-) ) heeft alles keurig netjes en vlot gelegd, en naderhand snel nog een plaat pvc vervangen waarvan we de kier toch iets te groot vonden. Prima en vriendelijke communicatie, snelle service en mooie kwaliteit, dus aanrader.
FOTO VAN REIN BIJLSMA
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke tien”
Door Wim op woensdag 6 sep 2023 23
Wij hebben voor de tweede keer een parket vloer uitgezocht bij Europa Parket en zijn wederom fantastisch geholpen. De vloer is echt een sieraad in ons huis en krijgen veel complimenten van mensen die langskomen. Wij vinden het belangrijk dat planning, service en onderhoud duidelijk is en daarin scoort Europa Parket een dikke tien! We zijn echt goed geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Marinka op zaterdag 2 sep 2023 23
Wij hebben parket gekocht bij Europaparket. Mooie showroom, goede uitleg over vloeren (ruime keuze) en onderhoud, ook niet onbelangrijk. In de winkel zijn we heel goed te woord gestaan door Tim. De vloer is geëgaliseerd via Europaparket, ook erg tevreden over. Snel, goed, goede communicatie met een elektriciteitsprobleem. Gert-Jan heeft de vloer bij ons gelegd, vakkundig en erg precies. Ook de plinten zijn erg netjes aangebracht. Tussendoor wordt er goed gecommuniceerd (per mail, telefoon: Gerard). Dit kom je niet vaak tegen, erg fijn! Zelfs achteraf wordt er nog gebeld om te vragen hoe de vloer bevalt en of alles goed gegaan is!
FOTO VAN MARINKA
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door Reinier op woensdag 23 aug 2023 23
Alles volgens afspraak. De vloer keurig netjes gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Van den brink op dinsdag 11 jul 2023 23
Wij waren opslag verliefd op de vloer die wij zagen in jullie mooie showroom. Dat word hem zeiden wij meteen " raftwood amazone ". Top service, uitleg en ontzettend ervaren vakmannen. Gerard en Eric zijn toppers. Onze vloer is in 1 woord geweldig. En zo mooi strak gelegd. Wij genieten enorm. Bedankt
FOTO VAN VAN DEN BRINK
+ Toon extra foto van Van den brink
+ Toon extra foto van Van den brink
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door C.L.D.Landheer op donderdag 29 jun 2023 23
Ooit in 1990 essen mozaïek parket gekocht bij Europa Parket toen nog in Bleiswijk. Moest nu nodig geschuurd worden. Afspraak gemaakt met Europa Parket. Na een dag werk is onze vloer weer stralend, als nieuw. Dik tevreden.
FOTO VAN C.L.D.LANDHEER
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door J.H. van Os op maandag 5 jun 2023 23
Onlangs is de parketvloer (aangeschaft bij Europaparket) bij ons gelegd door Abis.
Uitstekende vakman. De samenwerking met het bedrijf verliep tot volle tevredenheid, goede ontvangst, duidelijke uitleg door zowel Tim Versteeg als Gerard van de Kamp. Vragen per mail of telefoon werden direct adequaat beantwoord. Wij zijn uiterst tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijn bedrijf”
Door Rene op zaterdag 27 mei 2023 23
Fijn bedrijf, veel keuze, geen blabla. Ook de mensen die de vloer kwamen leggen waren super ervaren. Kraan die de houten delen naar boven kwam brengen was paar uur te laat. maar die achterstand is compleet ingelopen. Best grote prijs verschillen gezien tussen de verschillende aanbieders. EP was echt op afstand de voordeligste.
FOTO VAN RENE
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe vloer”
Door Fam. J. Hendriks op woensdag 17 mei 2023 23
Zeer tevreden over de voorlichting door de verkoper op de zaak; fijne ontvangst.
Ook soepele aanpassing van de planning vloer leggen i.v.m. latere levering van een nieuwe keuken. Vakkundig is de vloer gelegd en afgewerkt. We zijn erg blij met de nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Dirk op woensdag 12 apr 2023 23
Onze vloer is geegaliseerd en gelegd door Europa Parket in Barneveld. We zijn echt super geholpen vanaf het moment van uitzoeken tot het leggen van de vloer. De werkers die wij hadden waren professioneel en netjes. Erg tevreden met het resultaat!
FOTO VAN DIRK
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Marcel op dinsdag 11 apr 2023 23
Onze vloer ziet er mooi uit. Bedankt voor de goede snelle service
Reactie of foto toevoegen
“Ze verstaan hun vak”
Door FA Beets op dinsdag 11 apr 2023 23
Hele mooi parket vloer gekocht. Goed geadviseerd in de strak vormgegeven showroom. Voor het leggen een check op locatie van de huidige situatie om verrassingen te voorkomen. Gelegd door pros in een Amsterdams huis met alle uitdagingen van dien. Van A tot Z, teamwerk van Europa Parket. Ze verstaan duidelijk hun vak.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige vloer”
Door Albertine van Ee op donderdag 23 mrt 2023 23
Prachtige houten vissegraatvloer geleverd door Europa Parket en gelegd door hun zeer precieze en nette collega Gert Jan die het er ongelooflijk netjes heeft ingelegd! We zijn er erg blij mee, alles is zeer goed verlopen. Ze denken mee en zijn flexibel als het nodig is!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap en top service”
Door Menno en Marianne op woensdag 22 feb 2023 23
Europarket heeft een prachtige houten vloer bij ons gelegd. Theo de man die de vloer heeft gelegd was vriendelijk en gaf zeer goed advies. De titel vakmanschap is meesterschap past echt bij hem! Een professional in hart en nieren. De verdere service van Europarket is top.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door J. Pot op woensdag 15 feb 2023 23
We hebben een uitstekend advies gekregen voor de laminaat keuze op de 1e verdieping van onze woning. We hebben uiteindelijk gekozen voor een laminaat dat tegen vocht bestendig is, zodat we er uit de badkamer met blote natte voeten op kunnen lopen, met een geluiddempende onderlaag. Het laminaat is eenvoudig met een natte doek te reinigen. De gehele 1e verdieping (vier slaapkamers en overloop) zijn in anderhalve dag gelegd. Top!
FOTO VAN J. POT
Reactie of foto toevoegen
“Het schuren en oliën van onze vloer”
Door J de Greef op maandag 23 jan 2023 23
Op 09 en 10-01-23 onze vloer laten schuren en oliën met Royl Pebbles C16 en plinten plaatsen. Goed advies vooraf in schitterende nieuwe showroom en zeer kundige parketteur voor het schuren en oliën met als resultaat een fantastische vloer waar we weer jaren met plezier op kunnen wonen.
FOTO VAN J DE GREEF
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met visgraat vloer en laminaat”
Door Juliette Kloosterhuis op vrijdag 20 jan 2023 23
Prachtige visgraat vloer, laminaat boven, zeer deskundig gelegd. Fijne mensen, uitleg over vloer. Inmiddels de 3e keer supertevreden bij Europaparket!
FOTO VAN JULIETTE KLOOSTERHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Plankje vervangen uit mijn parket”
Door Peter Versluijs op vrijdag 20 jan 2023 23
Medewerker Europa parket denkt goed mee om de beste oplossing te vinden. Er moest een plankje uit mijn parket vervangen worden. Een klein klusje, maar het werd met aandacht en snel geregeld. De parketteur werkte netjes en het ziet er geweldig uit.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door JHvD op donderdag 19 jan 2023 23
Netjes alles in overleg voorbereid en uitgevoerd. PVC vloer is keurig gelegd en afwerking netjes uitgevoerd. Bijzonder tevreden over resultaat en medewerkers Europa Parket.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met onze houten vloer en pvc vloer”
Door Gerben Hartkamp op vrijdag 13 jan 2023 23
1 Uitzonderlijk fraaie showroom.
2 Professioneel en betrokken adviseurs.
3 Leggers welke het ambacht verstaan.
4 Dit was de 3e aankoop bij Europa Parket (in afgelopen 25 jaar) en opnieuw zeer tevreden !
FOTO VAN GERBEN HARTKAMP
+ Toon extra foto van Gerben Hartkamp
+ Toon extra foto van Gerben Hartkamp
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes werk afgeleverd”
Door Dominique Beemer op donderdag 29 dec 2022 22
Vloerverwarming inclusief nieuwe pvc vloeren boven, de trap en beneden. Snelle service, meedenkend, super netjes werk en vriendelijk personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe vloer”
Door RW op dinsdag 27 dec 2022 22
Goed geadviseerd in het verkoopproces. Maar nog belangrijker vloer door een echte vakman gelegd die de tijd naam om eea 100% af te werken. Op plekken die nooit meer in het zicht komen netjes gemaakt. De legger gaf ook verschillende opties over hoe de vloer gelegd kon worden met voor en nadelen.
FOTO VAN RW
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Tycho op dinsdag 20 dec 2022 22
5 jaar na onze eerste vloeren aankoop bij Europaparket ditmaal wederom een nieuwe eikenhouten visgraat bij hen aangeschaft. Duidelijke/snelle communicatie. Breed assortiment. Ervaren vaklui in advisering en uitvoering. En bovenal een prachtig eindresultaat. Kortom: een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi”
Door ina hendriks op woensdag 14 dec 2022 22
Wij hebben een PVC vloer gekocht, super mooi, goed gelegd en vriendelijke mensen, zeker aan te bevelen !
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eiken parket”
Door M. Smit op donderdag 8 dec 2022 22
We hebben een visgraad eiken parket laten leggen in oud huis op verlaagde vloer met vloerverwarming. Plezierige en kundige vakman en afspraken goed nagekomen. Je treft het wel eens anders in deze markt.
Reactie of foto toevoegen
“Whitewashen van vloer”
Door Mary Aalst op dinsdag 6 dec 2022 22
Onze vloer is door Europaparket geschuurd en gewhitewashed. Resultaat is prachtig. After sales service is ook prima. Er zaten enkele watervlekken in de vloer. Europaparket heeft snel gereageerd en de vlekken zijn vakkundig en netjes verwijderd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met traprenovatie”
Door Richard Kool op zondag 20 nov 2022 22
Deze week is naar volle tevredenheid onze trap gerenoveerd. Het hele proces is uitmuntend uitgevoerd. Vooraf een duidelijke offerte met een reële prijs. Het inmeten ging vlot en correct. Het daadwerkelijk renoveren verliep snel en werd uitgevoerd door een ervaren persoon die zeer prettig in de omgang was. Er wordt netjes gewerkt en mooi afgewerkt. Het eindresultaat is dan ook erg mooi. Zeer tevreden over Europa Parket. Dit is overigens de tweede keer dat wij bij hen wat afnemen.
FOTO VAN RICHARD KOOL
+ Toon extra foto van Richard Kool
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie pvc vloer”
Door Edwin Brink op zondag 20 nov 2022 22
Een meedenkend bedrijf, en ook de medewerker die de PVC Vloer kwam leggen.
Precies werken en oplossingsgericht meedenken.
FOTO VAN EDWIN BRINK
Reactie of foto toevoegen
“Schuren en in de olie zetten van de vloer”
Door Richard ter Burg op vrijdag 18 nov 2022 22
De vloer is geschuurd en opnieuw in de olie gezet. Het resultaat is een super mooie vloer. We zijn er super blij mee. We hebben echt een vakman gehad aardig, fijn en super kundig.
FOTO VAN RICHARD TER BURG
+ Toon extra foto van Richard ter Burg
Reactie of foto toevoegen
“Een waanzinnig goede service”
Door Fam. Daamen op dinsdag 8 nov 2022 22
Circa 3 jaar geleden hebben wij een nieuwe PVC vloer laten plaatsen door Europa Parket. Na verloop van tijd begon het ons op te vallen dat de lijnen van de vloerverwarming zichtbaar werden door de vloer heen. We hebben hierover contact opgenomen met Europa Parket en zij zijn dit vervolgens komen beoordelen. Zij waren het met ons eens dat dit inderdaad niet zichtbaar mocht zijn. Dat een product niet helemaal goed blijkt te zijn kan overal gebeuren, maar het gaat erom hoe dat vervolgens wordt opgelost. Voor wat betreft dat laatste verdiend Europa Parket wat ons betreft een dikke pluim! Wij zijn uitgenodigd om een compleet nieuwe vloer uit te zoeken. De oude vloer werd verwijderd, opnieuw geëgaliseerd en vervolgens voorzien van een mooie nieuwe PVC vloer. Wat een waanzinnig goede service! Wij kunnen Europa Parket dan ook van harte aanbevelen.
FOTO VAN FAM. DAAMEN
+ Toon extra foto van Fam. Daamen
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe trapbekleding”
Door Fam. Van de Kamp op vrijdag 4 nov 2022 22
Wij hebben 2 trappen laten bekleden door Europa Parket, met waterbuffel leer, Dit is snel en vakkundig geplaatst en ons huis is nu echt af. We zijn erg blij met het resultaat, het is gewoon fantastisch. Verder complimenten aan de mooie showroom en vakkundig personeel.
FOTO VAN FAM. VAN DE KAMP
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar en prettig in de omgang”
Door Sjors op donderdag 27 okt 2022 22
Hier weten ze wat klantenservice is! Er wordt snel en duidelijk gecommuniceerd wat wel en niet kan. De planning is duidelijk en in onderling overleg kan er snel geschakeld worden. Daarnaast komen er fijne vakmannen "over de vloer" die verstand van zaken hebben en ook betrouwbaar en prettig in de omgang. Ik kan iedereen Europa Parket aanbevelen. Hier ben je als klant geen nummertje en schakel je met mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Gert Beitler op donderdag 20 okt 2022 22
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe houten vloer. Prachtig afgewerkt, vakmanschap van de monteur en ook een hele fijne man waarmee je ook goed kon overleggen. Ook het advies in de showroom was heel waardevol waardoor de keuze snel gemaakt was. Ik zou Europa Parket aan een ieder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door edwie christiaens op zaterdag 10 sep 2022 22
Wij hebben voor het eerst voor pvc vloer gekozen. Eiken in visgraat gelegd. Je kunt echt het verschil met echt hout niet zien. Vakkundig gelegd door een vriendelijke ploeg. Zou het iedereen aanraden.
FOTO VAN EDWIE CHRISTIAENS
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Joyce Fresia op donderdag 8 sep 2022 22
Europa Parket is echt een TOP bedrijf. Na enkele jaren liet een pvc strook aan de onderkant van onze open trap los. Er werd direct actie ondernomen na mijn melding en een paar weken later stond de monteur bij ons voor de deur om het probleem op te lossen. De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Zeer vriendelijke, nette en behulpzame medewerker van Europa Parket.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig vloer”
Door fam. Berends op woensdag 31 aug 2022 22
Fijne voorbereiding, goed vakmanschap en prachtige vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie vloer”
Door Jacqueline van Hugten op woensdag 31 aug 2022 22
Prachtige pvc vloer gelegd door Europa parket. Goed van info voorzien bij mij keuze. Alles liep gesmeerd vanaf 1e gesprek tot aan het plaatsen vd vloer. Dit bedrijf raad ik alle mensen aan die een mooie vloer uit willen zoeken!
FOTO VAN JACQUELINE VAN HUGTEN
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig eindresultaat”
Door Ria Janssen & Wim de Lau op vrijdag 15 jul 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over EuropaParket. Het eindresultaat is prachtig. Sander en zijn collega's zijn zeer klantgericht, vriendelijk en bovenal echte professionals!
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke blij met de vloer”
Door johan op woensdag 8 jun 2022 22
Bij advies/aankoop van onze vloer goed geholpen in de showroom van Europa Parket fijn dat het maken van een afspraak mogelijk was, dit gaf ons het fijne gevoel dat er tijd voor ons genomen kon worden. Ook het egaliseren en leggen van onze visgraat pvc vloer door Europa parket als prettig ervaren. Wij zijn hartstikke blij met de vloer. Bedankt!
FOTO VAN JOHAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer gelukkig met de service”
Door P.Vomberg op vrijdag 22 apr 2022 22
Wij zijn zeer gelukkig met de service van Europa parket. De advisering in de winkel door de heer Van de Kamp was buitengewoon vriendelijk en zeer vakkundig/adequaat. De uitvoering van de werkzaamheden is naar wens geschied. Wij zullen Europa parket zeker bij vrienden adviseren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met hun service”
Door Willem-Jan op woensdag 20 apr 2022 22
Europa Parket is zojuist voor de tweede keer bij ons geweest. Bij onze eerste verbouwing hebben zij obv bestaande parket een nieuwe batch kunnen maken en je ziet geen verschil tussen het nieuwe en oude parket. Bij onze tweede verbouwing (uitbouw) hebben zij wederom precies hetzelfde parket kunnen maken en leggen. Naast de kwaliteit ben ik zeer blij met hun service. Onze zoon had wat schade gemaakt en dit hebben zij op een later moment kosteloos verholpen. Ik kan iedereen Europa Parket aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Peter op zaterdag 2 apr 2022 22
Advies was heel goed. De prijs was goed en de vloer is heel vakkundig gelegd. Het resultaat is prachtig!
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Evelien van Renselaar op zaterdag 19 mrt 2022 22
Wat zijn we blij met onze pvc vloer gekocht bij Europa parket. Wat een fijn bedrijf, van begin tot eind super tevreden. Een wijziging in de offerte wordt gelijk bevestigd, degene die de vloer heeft gelegd werkt super netjes. Kortom wij zijn uiterst tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dick Douwes op vrijdag 18 mrt 2022 22
We hebben pvc tegel gekocht. Inmeten was zoals afgesproken en prettig verlopen. Het leggen van de vloer werd professioneel, vakkundig en zeer netjes gelegd. Het sloot overal prima aan en plinten zijn netjes gelegd. We zijn zeer tevreden. Wij zullen jullie zeker aanbevelen.
FOTO VAN DICK DOUWES
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door RH op donderdag 17 mrt 2022 22
Van begin tot eind super geholpen. Zowel bij verkoop als het leggen goed vakpersoneel!
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is fantastisch gelegd”
Door Leonie Riksen op donderdag 10 mrt 2022 22
Wij zijn zeer tevreden en kunnen Europa Parket aan iedereen aanraden! We zijn prettig geholpen en de vloer is fantastisch gelegd, echt vakmanschap. Er waren slechts 2 planken over, complimenten. We hadden geen mooiere vloer kunnen bedenken.
FOTO VAN LEONIE RIKSEN
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken worden nagekomen”
Door Roland Polman op woensdag 9 mrt 2022 22
Conform belofte en afspraak is alles netjes uitgewerkt en uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijn bedrijf”
Door Dijkhof op woensdag 2 mrt 2022 22
Wij kregen goede voorlichting, verder is het parket super mooi gelegd en niks geen vooraf betaling. Heel fijn bedrijf om mee in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Een pvc en laminaat vloer”
Door Bunt op dinsdag 1 mrt 2022 22
Een pvc-vloer voor de gehele begane grond en een laminaat-vloer voor de gehele 1e verdieping gekocht. Prettig en duidelijk advies bij aankoop in toonzaal. Vriendelijke en nette medewerkers die vloeren hebben aangebracht met als eindresultaat 2 prachtige vloeren waar we jaren plezier van zullen hebben!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Henco op vrijdag 25 feb 2022 22
Hallo wij hebben een pvc vloer gekocht bij jullie alles super op afgesproken dagen geleverd en geleegd. Frans heeft er veel werk mee gehad maar heeft veel liefde voor zijn werk. Dus zeer tevreden klant. Nog bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met onze pvc vloer”
Door Marianne en Jan op woensdag 23 feb 2022 22
Bezoek aan showroom was plezierig, informatief en to the point. Offerte snel ontvangen en vragen adequaat en per omgaande beantwoord. Erg oplossingsgericht ook. Levering volgens afspraak en het leggen verliep met veel aandacht en vakmanschap. Kortom, erg tevreden over verloop en superblij met eindresultaat. We hopen lang te mogen genieten van ons Therdex PVC-vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Alles zeer tot tevredenheid”
Door Noorman op woensdag 16 feb 2022 22
PVC-vloer door Europa Parket geleverd en gelegd in slaapkamer en op overloop. Contacten heel prettig. Duidelijke afspraken. Op afgesproken datum PVC gelegd. Vriendelijke jongeman. Later nog kleine correctie aangebracht. Alles zeer tot tevredenheid. Mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Goed tevreden over schuren houten vloer”
Door R.J. Stronkhorst op dinsdag 15 feb 2022 22
We zijn al jaren klant bij Europa Parket. Vloeren werden na zoveel jaren opnieuw geschuurd. Alles goed op tijd: voorinspectie maar ook de uitvoering, zoals afgesproken. De uitvoering van het werk is prima. Vriendelijke en informatieve medewerkers. Facturering c.f. afspraak. Kortom, goed tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is keurig gelegd”
Door L.van de ploeg op zaterdag 5 feb 2022 22
Dit was de derde keer dat wij bij Europa parket een vloer gingen kopen. Als vanouds werden wij op een prettige wijze geholpen en was de vloer snel uitgezocht. De laminaat vloer ligt er keurig in gelegd door een medewerker die weet wat Service betekend. Hij dacht goed mee en was meer dan behulpzaam en zeer prettig in omgang. Nogmaals dank je wel.
Reactie of foto toevoegen
“Dank jullie wel toppers”
Door Helen Koper op zaterdag 5 feb 2022 22
Wat een supertalent hebben we gelopen met jullie. Het begin met het zeer uitgebreide assortiment, waaruit we een prachtige vloer konden kiezen. Ondanks dat de oplevering van ons huis steeds maar werd uitgesteld, waren jullie steeds bereid om kosteloos de datum op te schuiven. De parketteurs zijn 5 dagen bezig geweest om de visgraat vloer te leggen. Ontzettend professioneel en enorm secuur hebben jullie de klus geklaard.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met het resultaat”
Door Christine van der Pol op vrijdag 4 feb 2022 22
We hebben ervoor gekozen om de vloeren boven en beneden te kopen en te laten leggen door Europa parket. Het was een goede keuze. De ontvangst in Barneveld was hartelijk, kopje koffie, voldoende tijd, een ruime keuze en professioneel advies. Het leggen van de vloeren verliep ook goed en we zijn super tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hans van Polen op zaterdag 22 jan 2022 22
De verkoper stelde goede vroegen en was duidelijk met zijn advies. De verschillende fases van het leggen, schuren en egaliseren en later het leggen zijn netjes en vlot uitgevoerd. Zeer tevreden.
FOTO VAN HANS VAN POLEN
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Ad Janssen op donderdag 20 jan 2022 22
6 jaar naar alle tevredenheid een vloer gekocht. Vorig jaar juni onderhoudsmiddel bij Europaparket gekocht maar bleek helaas het verkeerde te zijn. Even gebeld voor de zekerheid en voordat het blik geopend was. Het was geen probleem om het blik onderhoudsmiddel gratis om te ruilen. De koffie zou klaar gezet worden. Deze week naar Barneveld gereden en inderdaad, het blik FloorService geruild en van een kop heerlijke koffie/thee genoten. Prima service. Vloer staat inmiddels weer in de juiste olie!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf PVC vloer”
Door Sandra op woensdag 15 dec 2021 21
Alles goed in overleg kunnen plannen. Houden zich keurig aan de planning. Aardige en keurige medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze vernieuwde vloer”
Door Petra Berends op woensdag 15 dec 2021 21
Via oud bewoners van ons huis op dit bedrijf gekomen om de liggende vloer op te knappen. Wij zijn super geholpen met onze keuze gezien ik keuze stress heb. De medewerkers die de vloer kwamen doen waren erg vriendelijk en gezellig en hebben echt top werk geleverd. We zijn heel blij met onze vernieuwde vloer!
FOTO VAN PETRA
Reactie of foto toevoegen
“Traprenovatie”
Door Van Hierden op woensdag 15 dec 2021 21
Erg kundig geholpen en goed naar wensen geluisterd in showroom. Ook de renovatie van de trap is goed, vriendelijk en netjes verlopen. Klein probleempje met afwerkstrip is goed en direct opgepakt en afgehandeld. Erg tevreden en blij met onze nieuwe trap.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door M. Van Alem op vrijdag 3 dec 2021 21
Goed advies vooraf. De jongen die onze vloer kwam behandelen had zeer goede kennis van zaken en dacht goed mee. We zijn erg tevreden met de " nieuwe" vloer
FOTO VAN M. VAN ALEM
+ Toon extra foto van M. Van Alem
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door G.v.d.Haar op woensdag 1 dec 2021 21
Goede ervaring met Europa Parket, Goede voorlichting en duidelijke uitleg.
Wel zou ik het beter vinden als er documentatie wordt verstrekt over de manier en het goed onderhouden van de parket vloer.
REACTIE VAN EUROPA PARKET
Hallo familie van de Haar,
U krijgt meestal bij de offerte/aankoop al in een rood mapje onderhoudsformulieren mee. Als het een order is wordt er ook altijd een digitaal klantenportaal aangemaakt waarin u al deze gegevens weer terug vindt. Wij helpen u graag verder. Wilt u uw klantnummer/ordernummer mailen nar info@europaparket.nl met daarbij het verzoek de onderhoudsformulieren te sturen? Wij zullen dit dan nog eens aan u toezenden. Met vriendelijke groet, Team Europa Parket
REACTIE VAN G.V.D.HAAR
Gelijk de volgende dag de onderhoud adviezen gekregen. Keurig
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Europa Parket
  Barneveld, Grote Bosweg 17, 3771 LJ Barneveld, tel 0342-491919
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.