Feedback
9,6

Europa Parket

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.europaparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Europa Parket
Europa Parket BV is een totaalbedrijf in houten vloeren, parket, pvc-vloeren, laminaat, traprenovatie en onderhoud waarbij service en kwaliteit voorop staat. In Barneveld hebben wij een van de grootste showrooms van midden Nederland waar onze ervaren adviseurs u graag over de talloze mogelijkheden adviseert. Het complete traject - vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot en met de oplevering van de vloer – voeren wij met een gedreven en ervaren team van medewerkers voor u uit. Zo blijven de communicatielijnen kort en de werkzaamheden overzichtelijk. Niet voor niets bestaat Europa Parket inmiddels 50 jaar.

Europa Parket legt, schuurt en onderhoudt vloeren door heel Nederland. Dankzij onze eigen fabrieken - één in Duitsland en één in Barneveld, gelegen achter de showroom - beschikken wij over een zeer ruime voorraad houten vloeren (ook voor de doe-het-zelver). U bent van harte uitgenodigd in onze showroom voor een eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. U vindt ons aan de Harselaarseweg 49 in Barneveld.
Ervaringen
Er zijn 419 ervaringen over Europa Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren324 ervaringen
4 sterren93 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Geweldige organisatie”
Door Jan kamp op vrijdag 9 apr 2021 21
Geweldige organisatie, je wordt voor en tijdens het proces prima op de hoogte gehouden. Erg vriendelijke mensen, ook die namens hen ingehuurd worden. Werken erg netjes met geweldig resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Raftwood vloer”
Door Dick op vrijdag 9 apr 2021 21
Raftwood vloer gekocht ziet er prachtig uit, zeer vakkundige montage.
Reactie of foto toevoegen
“Beklede trap”
Door Alphons en Jacqueline Perier op woensdag 7 apr 2021 21
Trappen fantastisch gedaan. Vakmanschap en uiterst klant vriendelijk.

Eerdere ervaring van 10 maart 2021: Parket en pvc vloeren. Uitstekend gelegd. Medewerkers niet alleen vakbekwaam maar ook zeer attent en behulpzaam. Een tien met een griffel.
Reactie of foto toevoegen
“Pvc klik laminaat”
Door Glaasker op woensdag 17 mrt 2021 21
Wat een geweldig bedrijf vanaf het begin tot het eind niks anders dan vakbekwame medewerkers en ook de verkopers weten precies alles of hun producten. We hebben 4 offertes gevraagd bij 4 andere bedrijven hun kwamen kwa prijs en kwaliteit boven alles uit. De gene die bij ons de pvc klik laminaat kwam leggen. Was vanaf het begin al vak bekwaam. Wist precies waar hij het over had. Overlegde alles van te voren. Gaf tips over de vloer ook tijdens montage eerst alles eerst met ons gaat overlegd of we het zo wouden hebben. Hij heeft netjes de tijd genomen om alles keurig af te werken. Heeft na installatie nog met ons alles door genomen en waar de aanpassingen moesten komen heeft hij dit ook aan gepast. Keurig netjes ging de monteur te werk al het afval is netjes mee genomen er werdt elke dag netjes opgeruimd en stof gezogen zodat je gewoon nog je dingen kon blijven doen zonder door stof of andere afval te lopen. Zal dit bedrijf altijd aanraden bij vrienden kennisneming andere mensen die een parket of pvc vloer willen. Wij gaan zelfs in mei verder met hun om de boven verdiepen te doen. Echt nette Firma die hun vak en product verstaan.
FOTO VAN GLAASKER
Reactie of foto toevoegen
“PVC Vloer”
Door M Kampert op vrijdag 12 mrt 2021 21
PVC vloeren zijn keurig gelegd. Restafval keurig meegenomen. Dit was voor de tweede keer omdat de eerste keer ook al zo netjes was.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Frank Hessels op donderdag 11 mrt 2021 21
Goed geholpen, waren erg tevreden over de service en communicatie. Antwoorden op vragen komen snel en duidelijk. Zeer netjes gelegd, we zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Kwalitatief, deskundig, betrouwbaar”
Door Esther en Patrick Zwanenburg op dinsdag 9 mrt 2021 21
Op zoek naar een houten visgraatvloer en vloerbedekking bij Europa Parket binnen gestapt. In de winkel goed geholpen, deskundig advies. Veel keus. We zijn ontzettend blij met de houten visgraatvloer die door Melvin gelegd is. Het resultaat is super mooi. Melvin is een vakman, gaf advies over het onderhoud en werkte zorgvuldig. De vloerbedekking op de trap en overloop is ook heel mooi en vakkundig gelegd door Willem. Ons jaren 60 huis is nu net nieuwbouw met kwaliteit en warme sfeer. Een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid.
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi”
Door G.v.Veelen op vrijdag 5 mrt 2021 21
PVC en Laminaat gekocht en PVC laten leggen. Alles is netjes geleverd en aangebracht conform afspraak. De monteur heeft alles heel mooi aangebracht en heel netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Verouderde eiken houten vloer”
Door di Alma op vrijdag 26 feb 2021 21
Wij hebben een verouderde eiken houten vloer gekocht. Deze vloer is in visgraat motief gelegd. De ruimte was niet rechten de ondervloer ongelijk (monumentaal pand uit 1547) Desondanks is de vloer perfect gelegd. Alles is volgens afspraak gelopen, de vloerenlegger werkte hard door zodat wij snel weer van de kamer gebruik konden maken. De houten eikenvloer en zijn uitstraling is precies zoals wij voor ogen hadden.
FOTO VAN DI ALMA
Reactie of foto toevoegen
“Schuren en lakken”
Door Henriette Boonstra op donderdag 25 feb 2021 21
Parket laten schuren en lakken. Goede communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden hulp, advies van uw collega's.
Reactie of foto toevoegen
“PVC Vloer”
Door Joyce op woensdag 24 feb 2021 21
Zijn alle afspraken nagekomen; zijn goed bereikbaar en verlenen veel service.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marijke van de Haar op zaterdag 6 feb 2021 21
We zijn geweldig geholpen bij de verkoop. Er werd meegedacht. Fijne mensen. Je voelde je welkom. Leuke gastvrouw ook. Ook de communicatie het leggen en de after sales waren persoonlijk en attent. En allerbelangrijkste we hebben een prachtige vloer en mooie leren trappen. Echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Schuren en olien vloer”
Door Daan Kuypers op donderdag 4 feb 2021 21
Duidelijke communicatie, goede service, aardige en bekwame parketeurs.
Reactie of foto toevoegen
“Meesterparketeur”
Door Rob Bakker op dinsdag 2 feb 2021 21
Vloer gekocht en laten plaatsen door / bij Europa parket . Werden geadviseerd door Michael vd Steen. Na onze verhuizing werd de vloer geïnspecteerd voor het leggen of deze voldoende vlak en in goede conditie was ? Helaas was dit niet zo en door bemiddeling van EP werd er een vloerenbedrijf ingeschakeld die de vloer met 5 mm egaline vlak maakte. Vandaag werd de nieuwe vloer opgeleverd die gelegd was door meester parketteur Eric. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat , strak , mooi vlak en gepolijst en geolied opgeleverd. Wij zijn er erg blij mee. Kortom dit bedrijf is een aanrader voor wie een mooie goed geprijsde eiken twin vloer wil hebben.
FOTO VAN ROB BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door A.J. Hoekstra op maandag 1 feb 2021 21
Onze houten vloer is prachtig gerenoveerd, nieuwe stukken ingezet, geschuurd en gelakt, ziet er weer als nieuw uit. Vriendelijk en vakkundig personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door H. Brink op zaterdag 30 jan 2021 21
Ondanks corona toch modelborden kunnen afhalen om thuis te kunnen zien. Planning is heel flexibel en zoekt naar inpassing op korte termijn. Parketteur helpt bij vinden oplossing voor uitvlakken wat mij zelf niet lukte. Zou dat zelf doen. Kortom op alle fronten vriendelijk, meedenkend, oplossingsgericht. Top service zoals vanouds (al 20 jaar lang).
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Daniëlle Talmon op woensdag 13 jan 2021 21
Onze visgraatvloer is 4 jaar geleden gelegd. Maar door een verbouwing moest deze worden aangeheeld (een stuk erbij) zeg maar. En dan is er maar 1 zaak doe dat mag doen en dat is Europaparket. Gert-Jan onze visgraatvloerspecialist heeft het weer keurig gedaan! Maar ook van tevoren inmeten door Sander, nette offerte door Gerard en uiteindelijk een prachtvloer!

Eerdere ervaring van 15 oktober 2016: Wij kennen Europaparket al jaren door vloeren bij de familie en vrienden. Nu wij zelf een huis hebben gekocht uiteraard direct naar Europaparket. Gerard vd Kamp, één van de verkopers neemt de tijd, denkt mee en is eerlijk. Fijne vent. Ook Steven, de man die alles kwam inspecteren heeft ons nog bij allerlei keuzes geholpen en alles goed uitgewerkt, zodat de parketteur precies wist hoe of wat. Onze parketteur was Gertjan. Wat een vakman! Deze man heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt denk ik want hij genoot zichtbaar van het leggen van onze vloeren. De visgraatvloer zit er prachtig in. Tot slot is de trap door vakman Sander gemaakt. Ook weer een man met lol in zijn werk en trots op het resultaat. En terecht. Wat een mooie houten trap is het geworden. Je kunt met een gerust hart je sleutel bij hen achterlaten, ook dat is een heel fijn idee. Geen vrije dagen kwijt om de boel in de gaten te houden. Wij zijn dolgelukkig met alle mooie vloeren in ons huis! Europaparket bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Pim Schwitters op maandag 11 jan 2021 21
We zijn prima geholpen bij het uitzoeken en het resultaat mag er wezen. Prettige tussentijdse communicatie, zeker ook met de mensen die het kwamen leggen. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Gert van Wijhe op vrijdag 18 dec 2020 20
Laminaat gekocht en vakkundig laten leggen. Europa Parket zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door R van der Horst op donderdag 17 dec 2020 20
We zijn erg blij met de vloer, het hele proces is gewoon goed gegaan, van bestellen tot uitvoering. Over degene die de vloer gelegd heeft zijn we erg te spreken; precies, netjes gelegd en plinten keurig aangebracht en gekit, fijn om mee te overleggen en heeft alles opgeruimd en afgevoerd.
FOTO VAN R VAN DER HORST
Reactie of foto toevoegen
“Keurige netjes gelegd”
Door Pim van Buren op vrijdag 11 dec 2020 20
Nieuwe laminaatvloer met PVC deklaag gekocht. Prima prijs en kwaliteit verhouding, kosten van leggen zeer goed (vergeleken met een andere leverancier), keurig netjes gelegd en nette mannen die dit hebben gedaan. Nazorg ook prima. Keurig nagebeld of alles naar wens is gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Geen enkele klacht”
Door M.F. Palte op woensdag 2 dec 2020 20
We zijn uitstekend geholpen en de PVC-vloer is zorgvuldig en netjes gelegd. Geen enkele klacht.
Reactie of foto toevoegen
“Vloerrenovatie”
Door Graciëlle op dinsdag 1 dec 2020 20
Super content over hoe Europa Parket onze parketvloer van een grenen kleur heeft omgetoverd tot een whitewash vloer. Bies en band ook prachtig hersteld. Eind resultaat is fenomenaal! Echt een aanrader!
FOTO VAN GRACIËLLE
Reactie of foto toevoegen
“Natuurgetrouwe eikenhouten look”
Door Arjan Muntenga op vrijdag 27 nov 2020 20
Geslaagd bij dit eerlijke bedrijf met ervaring. Goede service en er wordt precies gedaan wat is afgesproken. Wij zijn zeer blij met het prachtige resultaat van onze pvc-vloer met zeer natuurgetrouwe eikenhouten look in onze volledige woning.
Reactie of foto toevoegen
“Prima resultaat”
Door Gert Drost op woensdag 25 nov 2020 20
Alles ging super goed, De afspraken klopten helemaal. De legger overlegde alles met ons en het resultaat is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gelegd”
Door S van Holst op dinsdag 24 nov 2020 20
Erg fijn dat ze nog een paar keer zijn geweest omdat we problemen hadden met de ondervloer. Daarbij ook meegedacht en andere bedrijven geadviseerd. Uiteindelijk alles erg netjes gelegd. Wij zouden Europa Parket bij anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Tessa op dinsdag 24 nov 2020 20
Prachtige raftwood Amazone vloer bij ons gelegd door Europaparket. Alles liep vlot, van de showroom tot de vloerinspectie en het leggen zelf. Zeer professionele medewerkers maar ook persoonlijk, ze beantwoordden alle vragen die we hadden. Aanrader voor iedereen die een kwaliteitsproduct en vakwerk op prijs stelt!
FOTO VAN TESSA
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige vloer”
Door E. Akkerman op dinsdag 24 nov 2020 20
Goede ervaring van A tot Z, vanaf de dame aan de receptie, degene die adviseerde over de vloeren, het tussentijdse contact, de planning en informatie daarover en - het allerbelangrijkste - een prachtige vloer die zeer vakkundig is gelegd!!
Reactie of foto toevoegen
“Snel en goed gelegd”
Door Hans Karelse op donderdag 12 nov 2020 20
Prima service. Voorwerk (vlaktmeting etc) prima. Snel en goed gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door JoséL op zaterdag 7 nov 2020 20
Wij zijn zeer tevreden, zowel over de advisering mbt de keuze van de vloer als over de begeleiding daarna. De vloer is vervolgens gelegd door een geweldige parketteur die niet alleen zeer kundig was maar die ook heel goed meedacht, buitengewoon behulpzaam was en bovendien erg aardig. Heel blij met onze mooie vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Remy op dinsdag 3 nov 2020 20
Vanaf het begin heel fijn geholpen met mijn keuze voor een vloer. Uiteindelijk voor een gelijmde PVC vloer gekozen vanwege de vloerverwarming en het geluiddempende effect. De communicatie verliep soepel en na 2 jaar ligt de vloer er nog steeds heel strak in.
Reactie of foto toevoegen
“Stoere vloer”
Door Nicole Leegwater op donderdag 22 okt 2020 20
Prettig geholpen. Duidelijke site. Leuke rondleiding door de fabriek.

Aanvulling ontvangen 27 oktober 2020: Wij hebben de raftwood vloer. Een stoere vloer met veel knoesten en scheuren. Is netjes gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Wanda Wolkers op donderdag 22 okt 2020 20
Goed service bij de aankoop in de showroom. Heel goede service. Komen afspraken na. Er kwam iemand inmeten en gaf ook advies. Het leggen van onze vloer is keurig gedaan incl. Het plaatsen van plinten en het op maat zagen van bestaande deuren en keukenplinten .
FOTO VAN WANDA WOLKERS
Gelegde laminaatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Zo tevreden”
Door Lemmen op donderdag 22 okt 2020 20
Afgelopen vrijdag is bij ons door Europa Parket een pvc-vloer gelegd. De vloer is op een zeer vakkundige manier aangebracht en het resultaat mag er zijn. De persoon die deze klus heeft uitgevoerd was een vakman pur sang en ook nog eens gezellig in de omgang. Men was tijdens het uitzoeken erg behulpzaam en gaf goede tips. Daarom zijn wij zo tevreden over Europa Parket.
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaren”
Door Rutger op donderdag 22 okt 2020 20
Bij binnenkomst in showroom vriendelijk ontvangen. De meneer die geholpen heeft was super ervaren. Prettig! Kwam met allerlei opties en mogelijkheden. Het leggen van de vloer is ook heel goed gebeurd. Ook hier weer uiterst vriendelijke mensen. Kortom, wat mij betreft 5+ sterren!

Aanvulling ontvangen 22 oktober 2020: Betreft een houten white wash vloer :)
Reactie of foto toevoegen
“Vloer net gelegd”
Door Martijn op maandag 19 okt 2020 20
Reeds een houten visgraat vloer gekocht bij Europa parket, erg tevreden met kleur/hout en hoe die gelegd is, zeker voor de scherpe prijs waarvoor ze deze aanbieden.
Reactie of foto toevoegen
“Europa Parket”
Door Van den Han op donderdag 15 okt 2020 20
Goede service. Onze PVC vloer had wat glimmende delen.Europa parket heeft het keurig laten herstellen.

Eerdere ervaring van 16 maart 2020: Hebben heel veel plezier van onze vloerverwarming. Het ontluchten is nog wel een dingetje. Dat geldt ook voor het opwarm- en afkoel protocol. Gelukkig is Europaparket er om ons met raad en daad terzijde te staan.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Fam. Vermeer op woensdag 14 okt 2020 20
Vanaf het eerste contact tot het laatste contact werkelijk super. Hier is de klant nog koning! Alle tijd werd ons gegund om een kleur te kiezen. Altijd voelden we ons welkom als we kwamen kijken om het zeker te weten. Afspraak is afspraak en het contact is altijd goed. Vloer is prachtig gelegd en we zijn echt enorm tevreden. Kortom, wij raden iedereen aan om een vloer te kopen bij Europaparket.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige pvc vloer”
Door Fam. Testerink op dinsdag 22 sep 2020 20
Een hele fijne zaak, met prachtige vloeren. Heel goed geholpen met de verkoop en de vloer is heel mooi gelegd. Dank je wel hiervoor.
FOTO VAN FAM. TESTERINK
Visgraat pvc
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Monique op dinsdag 22 sep 2020 20
Prachtige vloer die mooi gelegd is. Prettig personeel en ook de planning keurig verzorgd
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi”
Door Charis de Fauw op maandag 21 sep 2020 20
Heel mooi eindresultaat. Fijne service en mooi kwaliteit.
FOTO VAN CHARIS DE FAUW
Trapverbetering
Reactie of foto toevoegen
“Tot volle tevredenheid”
Door De Kleine op donderdag 3 sep 2020 20
Voor de derde keer parketvloer bij Europa parket gekocht. Goede prijs/prima service! /goed gelegd!

Aanvulling ontvangen 4 september 2020: Aankoop is al geleverd en gemonteerd. Tot volle tevredenheid!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. De Bruin op maandag 31 aug 2020 20
We zijn goed geadviseerd en onze houten vloer is zeer vakkundig gelegd. Mochten we in de toekomst ooit weer een houten vloer aanschaffen dan gaan we naar Europa Parket.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en prettig”
Door Hans Ubbink op zaterdag 29 aug 2020 20
Bij binnenkomst al een prettig kontakt met Steven. De keuze voor een mooie eikenvloer is snel gemaakt. Mede door de heldere tips en adviezen van Steven. Ook een vloerinspectie en legafspraak zijn snel ingepland. Toen de mannen van Europapakket daadwerkelijk kwamen leggen bleek er een fout in het productieproces van de vloer geslopen. De kleur van de vloer was anders dan besteld. Steven Hartogsveld heeft dit op een eerlijke en prettige manier opgelost, ondanks dat het feitelijk niemands fout was dat de kleur anders was dan besteld. De volgende dag kwamen de vloeren mannen met alsnog de juiste vloer en hebben ze de vloer perfect gelegd én afgewerkt! Ik ben enorm blij dat ik de keuze voor Europapakket heb gemaakt. Ze hebben alle expertise in huis om een prachtige en duurzame vloer te leveren.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Piet van der Hoorn op vrijdag 28 aug 2020 20
We hebben onze huiskamer en slaapkamers met visgraat parket laten leggen. Er is heel netjes werk afgeleverd en alle afspraken (waaronder de planning) zijn prima nagekomen. We zijn heel tevreden over het vakmanschap en de kwaliteit van het geleverde.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door vd Brink op vrijdag 28 aug 2020 20
De service bij het uitkiezen was top. Er werd geluisterd naar onze wensen en mogelijkheden. Daarnaast is de vloer zonder aanmerkingen gelegd!
Reactie of foto toevoegen
“Strakke vloer”
Door Ecco Vos op zaterdag 22 aug 2020 20
Wij hebben een parketvloer gekocht bij Europa parket. Die is superstrak gelegd. De parketlegger was een prettige man, waarmee we goed konden overleggen. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Bilj mee”
Door W.Klein op donderdag 20 aug 2020 20
Goeie job geleverd door Europaparket, alles conform afspraak en de vloer is prima gelegd door capabele vloerenlegger(Tim). Op tijd begonnen en ook op tijd opgeleverd! Wij zijn er blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Hart voor het vak”
Door Marinus op maandag 20 jul 2020 20
Direct in de showroom een goede indruk. Eerst in alle rust zelf kunnen kijken, daarna uitvoerig ingelicht door een van de medewerkers. Medewerkers zijn zeer gedreven en kennen hun product. Ook erg gedreven om een mooi resultaat af te leveren. Je krijgt hier niet het gevoel dat ze je een vloer opdringen, maar dat ze je helpen om het mooiste resultaat te krijgen. Het leggen van de vloer werd ook uiterst precies en vakkundig gedaan. Ook hier weer mensen met hart voor hun vak en hart voor hun product.

Aanvulling ontvangen 22 juli 2020: Ik heb lamelparket gekocht bij Europaparket. Eikenhout Raftwood Twinplank, collection Amazon.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie vloer”
Door Irma op woensdag 15 jul 2020 20
Heel goed geholpen in de showroom, het inmeten en egaliseren van de ondervloer is prima verlopen en de vloer is heel professioneel gelegd. Een hele mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Leonie op dinsdag 14 jul 2020 20
Vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar en kundige mensen.

Aanvulling ontvangen 20 juli 2020: Pvc laminaat, visgraat gelegd. Het is super mooi gelegd, de legger Christiaan was erg kundig en leuk in communicatie.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Wouter van de Ridder op zondag 28 jun 2020 20
Mooie vloer en prachtig gelegd. Erg mooi resultaat. Frans, degene die de vloer kwam plaatsen heeft een kunst stukje geleverd en heeft zelfs tot zondag 22.00 gewerkt om alles af te krijgen. Erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect resultaat”
Door Visser op zondag 21 jun 2020 20
Bestaande eiken parketvloer keurig geschuurd en voorzien van olie met perfect resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Schuren houten vloer”
Door Peter op vrijdag 12 jun 2020 20
Onze eiken visgraatvloer had na 14 jaar wel weer een schuurbeurt nodig. De klus is in anderhalve dag geklaard. Dit terwijl het in 1 dag gereed zou zijn. De medewerker zei meteen al dat dat niet mogelijk was, en aangezien een machine kapot ging was het dus beduidend (3,5 uur) meer. Er is netjes gewerkt en het resultaat is goed, ook nog tips gekregen hoe goed om te gaan met de vloer, dus allemaal oké.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Ineke op woensdag 3 jun 2020 20
In de winkel wordt je prettig geholpen door vriendelijke klantgerichte medewerkers, die alle tijd nemen om je te informeren over de mogelijkheden m.b.t. een vloer.
De medewerkers die de vloer komen leggen zijn ook vriendelijk en deskundig. Afspraken worden goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel positief”
Door Martijn van Leeuwen op donderdag 28 mei 2020 20
Mijn ervaring met Europarket is heel positief. De PVC vloer is netjes aangelegd. Zelfs na 4 maanden is er nog goede nazorg verleend en ik raad deze firma iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door de Klein op maandag 25 mei 2020 20
We hebben een pvc vloer gekocht. We zijn goed geholpen in de winkel en de monteurs hebben de vloer heel netjes gelegd. We zijn zeer tevreden!
REACTIE VAN DE KLEIN
nog even een foto van de pvc vloer
Reactie of foto toevoegen
“Niets op aan te merken”
Door Scheurleer op zaterdag 9 mei 2020 20
Wij hebben tweemaal een vloer gekocht, eerst in de eetkamer en later de woonkamer. Tot tweemaal toe werkelijk alles perfect geregeld, ook toen onze planning op het laatste moment wijzigde werd er meegedacht. Er is op dit bedrijf niets aan te merken en 100% een aanrader om zaken mee te doen.

Eerdere ervaring van 2018: Een visgraat houten vloer laten leggen, prachtig resultaat! Wij waren toevallig in de buurt en wonen niet in de omgeving, we werden uitstekend geholpen en hebben daarom direct de aankoop gedaan. Alles tot volledige tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Jorn op woensdag 6 mei 2020 20
Wij hebben een laminaatvloer gekocht en laten leggen. Van tevoren netjes ingemeten door Europa Parket. Alles goed geregeld. Leggen ging goed en het ligt er goed in. Bijkomend voordeel dat de legger alleen kwam is dat ik niet meer naar de sportschool hoefde na het helpen sjouwen van het laminaat. Geintje natuurlijk, wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Commitment”
Door Gert-Jan op dinsdag 5 mei 2020 20
Na meerdere bezoeken aan de showroom en plezierig, kundig advies een visgraatvloer gekocht Deze is dubbel gerookt, geborsteld en de breedste plank met krijtafwerking. Spannend hoe het werd en omdat het hout is en de vloer nog moet kleuren ook veelvuldig contact gehouden met Europaparket. Er is in elke stap goed contact geweest en bijgestuurd door Europaparket wat heeft geleid tot een super mooie vloer en plezierige service. Het bedrijf heeft echt het commitment om te leveren wat je verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Joop Harkema op dinsdag 5 mei 2020 20
We hebben klassiek eiken visgraat parket laten leggen. Prachtig! En alles stipt volgens schema.
FOTO VAN JOOP HARKEMA
Visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Vierde vloer”
Door Mike op vrijdag 10 apr 2020 20
Dit is alweer de vierde vloer die ik heb laten leggen door Europaparket. Niet voor niets. Het is een bedrijf met complete vakkennis en leveren altijd kwaliteit. Op naar de volgende vloer!

Eerdere ervaring van 11 maart 2019: Herenhuis van boven tot onder voorzien van visgraat parket. Het ligt zeer fraai en is dan ook vakkundig gelegd. Er is bij mij wel een fout gemaakt of eerder gezegd een inschattingsfout. Dit is zonder tegenwoord perfect opgelost. Dat zie je tegenwoordig nog maar zelden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gekomen”
Door Carolien van Vliet op vrijdag 3 apr 2020 20
Professioneel. Klantvriendelijk. En denken in oplossingen. Mijn vloer die ik besteld had zat een probleem tijdens leggen. Gelukkig een andere vloer uitgezocht meteen op voorraad. Deze is nog mooiere. Super blij mee. Is toch nog alles goed gekomen
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen overtroffen”
Door m.o. op vrijdag 3 apr 2020 20
mooie houten parketvloer in visgraat gekocht bij europa parket. na het een en ander met de verkoper afgestemd te hebben. tussentijd nog een proefmonster gehad. die zou ik persoonlijk niet meer toesturen want die lijkt niet echt op het origineel (moet nog drogen of uitharden). de uiteindelijke vloer meer dan tevreden over en ook veel complimenten al over ontvangen. de betreffende legger Abselam is echt een vakman en detaillist. daarnaast is hij zeer flexibel en behulpzaam geweest toen we constateerde op de dag van het leggen dat de aannemer bepaalde oneffenheden niet heeft verwijderd. bedankt daarvoor Abselam. de plinten boven en beneden heeft hij ook in no time strak gelegd. dus mijn algemene ervaringen met europa parket zijn goed en de betreffende legger heeft daarnaast mijn verwachtingen overtroffen.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is erg mooi”
Door Amanda op vrijdag 27 mrt 2020 20
Erg mooi resultaat. Deuren werden keurig ingekort en plinten etc zijn netjes geplaatst. Fijn dat er ook onderhoudsadviezen worden gegeven. In eerste instantie was er een fout gemaakt in de offerte, waardoor de uiteindelijke prijs hoger uitkwam dan op deze eerste offerte. Dit werd prima opgelost door het verschil te splitten. Houd er verder rekening mee dat de ondervloer vaak nog geegaliseerd moet worden (kost ca. 13,- per vierkante meter). Dat kwam voor ons als verrassing bij inmeten, vlak voordat de vloer gelegd zou worden. Is allemaal goed gelukt, alleen de kosten vielen hierdoor hoger uit.
Verder is en was Europa Parket steeds goed bereikbaar voor overleg en vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel”
Door Cor op zondag 22 mrt 2020 20
Er was flexibiliteit nodig en werd goed meegedacht en er wordt altijd uitgegaan van oplossingen ipv problemen. Vloer (pvc) is prachtig gelegd. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Eiken rustiek vloer”
Door martijn op maandag 16 mrt 2020 20
Wat een mooie vloer. Het advies, het contact, de levering, de montage en de nazorg zijn perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Parket weer als nieuw”
Door Wim van 't Hof op donderdag 12 mrt 2020 20
Europarket heeft mijn parket op zeer deskundig wijze geschuurd en gelakt. Alle gemaakte afspraken zijn zonder enig probleem nagekomen en de medewerker die de werkzaamheden uitvoerde werkte zeer netjes. Na afloop ontving ik de nodige onderhoudstips (mondeling en per email) alsmede de voor onderhoud benodigde producten. Mijn parket is weer als nieuw.
Reactie of foto toevoegen
“Als nieuw”
Door Wouter van Belle op dinsdag 10 mrt 2020 20
Het 32 jaar oude eiken parket was ook gelegd door Europaparket. Het is nu geschuurd en hersteld waar nodig en ziet er weer als nieuw uit!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Hans op woensdag 4 mrt 2020 20
Prima advies tijdens bezoek aan showroom. Adequate begeleiding en keurig legwerk van PVC vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Zjev Ambagts op maandag 17 feb 2020 20
Zeer tevreden, van het eerste bezoek aan de showroom in Barneveld tot en met de laatste handdruk van de vloerenlegger. Aanbevolen, met Europa Parket hebben we een prachtige vloer in huis.
Reactie of foto toevoegen
“Vloerrenovatie”
Door VvE de Molenwerf op zondag 16 feb 2020 20
Prettig werken, vriendelijk, scherpe prijs en toch flexibel. We hebben een vloer met vochtprobleem laten vervangen door Europa Parket. Alle contact, ook met de partij die de egalisatie verzorgt, is plezierig. Mensen zijn vriendelijk en denken mee. En.... het is gewoon erg mooi geworden. Ik kan iedereen aanraden eens in Barneveld te gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over parketvloer”
Door Van Hall op zaterdag 15 feb 2020 20
De service die Europaparket geeft is perfect. Ook al ligt de vloer een aantal jaren, service staat bij Europaparket hoog in het vaandel dat hebben wij ervaren / ondervonden door de moeite die zij genomen hebben om onze vloer weer als nieuw er uit te laten zien.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Lily en Ad op vrijdag 14 feb 2020 20
Al 13 jaar hebben wij een naturel eiken parketvloer van Europa parket. Ondanks de vloerverwarming onder de vloer zag deze er nog prima uit. Toch wilden we een andere look in de woonkamer. In de showroom hebben we samen met een van de adviseurs een groot aantal kleurmogelijkheden bezien. Ruim een week geleden is in drie dagen de nieuwe kleur aangebracht. De vloer is als nieuw en ligt er weer eigentijds en prachtig bij!
Reactie of foto toevoegen
“Eiken vloer geschuurd en geolied”
Door MG v ravenhorst op donderdag 23 jan 2020 20
Goed het is gebeurd zo als afgesproken en mooi geworden
Reactie of foto toevoegen
“Onder de indruk”
Door Anja Berkhout op donderdag 23 jan 2020 20
We hebben een eiken parketvloer gekocht die in visgraat is gelegd met een bies en rand. De parketeur heeft de vloer, 40m2, in 1,5 week met heel veel passie en kwaliteit gelegd. Tot slot heel mooi in de olie gezet. We zijn ontzettend onder de indruk van zoveel vakwerk, vanaf de verkoper in de winkel, de informatie aan de telefoon en op de mail tot dus aan de parketeur aan toe!
FOTO VAN ANJA BERKHOUT
Gelegde visgraat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door Arbman op donderdag 16 jan 2020 20
Nieuwe bekleding( hout)voor 2 trappen Zeer netjes en goed gewerkt en alles schoon en opgeruimd achter gelaten.De service is goed de vloer in de huiskamer is jaren geleden ook door Europa parket gelegd .
FOTO VAN ARBMAN
Houten trap
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat pvc”
Door Naomi op donderdag 16 jan 2020 20
Onlangs hebben we een visgraat PVC vloer laten leggen incl een hoge opstaande rand. Het resultaat is prachtig, hartelijk dank hiervoor!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. van der Kolk op zondag 29 dec 2019 19
Voor ons nieuwe appartement hebben we pvc vloer gekocht bij Europa Parket. Deze vloer is over de gehele woning heel mooi gelegd/geplakt inclusief plinten. We zijn zeer tevreden!
FOTO VAN FAM. VAN DER KOLK
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Massief en multiplex”
Door W neef op vrijdag 27 dec 2019 19
Eiken vloer in de woonkamer en trap, echter dacht ik besteld te hebben een massief eiken vloer maar tot mijn verbazing was het 18 mm multiplex met daar bovenop 4 mm eiken gelijmd.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door V Westerling op donderdag 19 dec 2019 19
Ik ben erg tevreden met de vloeren. Nieuwe vloer boven en beneden. Ook trap is prachtig gedaan. Leveren hele goede service. Daarnaast betrouwbaar en aardig.
Dank.
FOTO VAN V WESTERLING
Nieuwe vloer
Reactie of foto toevoegen
“Hardhouten parketvloer”
Door M. Zweers op dinsdag 17 dec 2019 19
Super bedrijf die afspraken keurig nakomt en een vakman van de oude stempel die onze houtenvloer heeft gelegd. Zeer secuur en professionele vakman die zijn vak verstaat. Ook de service in de showroom bij het maken van onze keuze was top. Hier nemen ze nog de tijd voor hun klant. Bedankt Europa parket. Kan het iedereen aanraden hier te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door Jacco Ploeg op vrijdag 13 dec 2019 19
Op de 1e en 2e verdieping heeft Europa parket een eiken vloer gelegd (planken) en op de begane grond een visgraat eiken vloer. Ze hebben alles echt super mooi gelegd en ook volgens de afspraken.
FOTO VAN JACCO PLOEG
Visgraat eiken vloer
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat pvc”
Door Thijs op vrijdag 13 dec 2019 19
Zeer blij met de pvc-visgraat vloer + hoge plinten.
Reactie of foto toevoegen
“PVC click vloer”
Door j bruinekool op dinsdag 3 dec 2019 19
we zijn netjes en goed geholpen tijdens het uitzoeken van de vloer. Daarna is de vloer er keurig in gelegd!
Reactie of foto toevoegen
“Opschuren houten vloer”
Door Bart Donders op vrijdag 22 nov 2019 19
18 jaar oude vloer laten opschuren en white waxen. perfect resultaat. We zijn er blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Eiken parketvloer”
Door Bart Alink op vrijdag 22 nov 2019 19
Een prachtige verouderde eiken parketvloer. Gerookt en getrommeld. Past uitstekend in ons gerenoveerde huis van 1921.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Jasper op woensdag 20 nov 2019 19
Houten parketvloer (raftwood) in visgraat, tevens trapbekleding gekocht bij Europa Parket in Barneveld. Eindresultaat in onze nieuwbouwwoning is geweldig mooi geworden, meteen sfeer in huis! Verder een super service! Zowel in de showroom als thuis door de parketteurs. Er is super netjes gewerkt met veel aandacht voor detail en afwerking, wat het helemaal af heeft gemaakt!
FOTO VAN JASPER
Raftwood vloer
Reactie of foto toevoegen
“Eiken parket”
Door JD Lambrechtse op donderdag 14 nov 2019 19
Ik ben super tevreden. Goede ervaring met het gehele plaatje. Prettige mensen om mee samen te werken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Monika op donderdag 14 nov 2019 19
Wij hebben pvc en houten vloer besteld bij Europaparket. In de eerste instantie schrokken wij van de kleur, die iets donkerder was uitgevallen. Maar de heren van Europaparket hebben het keurig en snel voor ons opgelost. De vloeren zijn prachtig geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Wim HILHORST op donderdag 14 nov 2019 19
Ik heb mijn eiken vloer laten schuren en opnieuw in de kleurolie laten zetten. Perfecte uitvoering en alles netjes en op tijd afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Opschuren en olien”
Door Gerard van Dalen op zondag 10 nov 2019 19
Opschuren en olieen 24 jaar oude eiken visgraad vloer op div. plaatsen aangetast. Professioneel advies en uitvoering. Het resultaat is boven verwachting. De vloer zier er als nieuw uit.
FOTO VAN GERARD VAN DALEN
Visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Willem op zondag 10 nov 2019 19
Wij hebben een laminaatvloer gekocht, zeer vriendelijk geholpen in de winkel
Daarna een vakkundige medewerker langs geweest om alles door te nemen en nogmaals alles in te meten. Daarna is de vloer gelegd door een zeer vriendelijke en vakkundige medewerker die echt trots is op z'n werk en alles uit de kast haalde om het zo netjes mogelijk te leggen. Top verlopen, ik kan het iedereen aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi”
Door Marianne op dinsdag 5 nov 2019 19
Ik heb een prachtig laminaat gekocht bij Europa parket. Het team van specialisten heeft gedurende de periode van aanschaf van dit laminaat tot het moment dat ik er elke dag van mag genieten super goed geholpen. De vriendelijkheid, vakkundigheid, enthousiasme en liefde voor het vak is duidelijk merkbaar. Ik ben dankbaar dat zij als specialisten op het gebied van vloeren zich inzetten om van een huis een thuis te maken.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door K.W. Chui op maandag 28 okt 2019 19
Europa Parket heeft voor onze nieuwbouw woning een PVC vloer op de eerste en tweede verdieping gelegd. Daarnaast zijn er plinten geplaatst. Ondanks dat er planningsproblemen waren aan onze kant (daar kon Europa Parket niets aan doen) is Europa Parket heel flexibel om daar mee om te gaan. Uiteindelijk ligt er met een kleine vertraging een mooie PVC vloer en plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Familie Vermeulen op zondag 13 okt 2019 19
Raftwood parket, goed advies. Prima overleg of de vloer al leg klaar was. De dag van plaatsen, vriendelijke mannen, die vakkundig de vloer hebben gelegd. Nadien een plint die niet helemaal juist was geplaatst, netjes opgelost, zelfs al op dezelfde dag. Kortom super winkel, met hele goede service. Zeker een aanrader!
FOTO VAN FAMILIE VERMEULEN
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Iris Vloemans op vrijdag 11 okt 2019 19
Hele mooie laminaatvloer. Helaas was de legger de 2e dag ziek dus ontstond er iets vertraging waardoor het lastig werd met de bank. Gelukkig is dit alsnog opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door John en Thea Schlebaum op woensdag 9 okt 2019 19
Op advies van Christa Halbersma zijn wij in de showroom van Europa Parket in Barneveld overgegaan tot de aanschaf van een pvc-klikvloer van Floorify. De "planken" hebben een kloek formaat van 24 x 200 cm en zijn in een dag op de volledige begane grond gelegd, incl. hal en garderobe. De volgende dag werden de plinten langs de gestucte wanden en de plakplinten langs overige delen, zoals deuropeningen etc. aangebracht. De werkzaamheden werden op PERFECTE wijze uitgevoerd door Addis en Thomas, twee gedreven enthousiastelingen die overal een oplossing voor hadden en constant mee dachten. HULDE ! Al met al zijn wij zeer tevreden over het bereikte resultaat en over de adviezen van Christa, die ons er toe bracht om deze vloer aan te schaffen. Wij zullen Europa Parket zeker aan een ieder aanbevelen, hartelijk dank !
FOTO VAN JOHN EN THEA SCHLEBAUM
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Efficient geholpen”
Door J. Burggraaf op vrijdag 4 okt 2019 19
Bijzonder goed en efficient geholpen.Prijs en product perfect met elkaar in evenwicht. Ik kan dit bedrijf bij een ieder aanraden!!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Martin Klok op maandag 30 sep 2019 19
Ons parket is afgelopen week door Europa Parket geschuurd en in de olie gezet. Wij zijn heel tevreden over het resultaat, het ziet er prachtig uit. De samenwerking met zowel degene die de klus opnam als die hem uitvoerde was heel prettig!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Europa Parket
aBarneveld , Harselaarseweg 49-51, 3771 MA Barneveld, tel 0342 - 49 19 19
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.