Feedback
9,6

Europa Parket

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.europaparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Europa Parket
Europa Parket BV is een totaalbedrijf in houten vloeren, parket, pvc-vloeren, laminaat, traprenovatie en onderhoud waarbij service en kwaliteit voorop staat. In Barneveld hebben wij een van de grootste showrooms van midden Nederland waar onze ervaren adviseurs u graag over de talloze mogelijkheden adviseert. Het complete traject - vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot en met de oplevering van de vloer – voeren wij met een gedreven en ervaren team van medewerkers voor u uit. Zo blijven de communicatielijnen kort en de werkzaamheden overzichtelijk. Niet voor niets bestaat Europa Parket inmiddels 50 jaar.

Europa Parket legt, schuurt en onderhoudt vloeren door heel Nederland. Dankzij onze eigen fabrieken - één in Duitsland en één in Barneveld, gelegen achter de showroom - beschikken wij over een zeer ruime voorraad houten vloeren (ook voor de doe-het-zelver). U bent van harte uitgenodigd in onze showroom voor een eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. U vindt ons aan de Harselaarseweg 49 in Barneveld.
Ervaringen
Er zijn 419 ervaringen over Europa Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren323 ervaringen
4 sterren94 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Onderhoudsvriendelijke pvc vloer”
Door Mw G. Willemse op dinsdag 12 okt 2021 21
Voor mijn appartement heb ik gekozen voor een pvc vloer. Hij is mooi gelegd en voldoet helemaal aan de eisen die ik stel aan een vloer en dan heb ik het met name over de onderhoudsvriendelijkheid. Ik ben er heel blij mee en zou nooit meer iets anders willen.
Reactie of foto toevoegen
“Schuren en oliën van onze houten vloer”
Door Hijmering op dinsdag 12 okt 2021 21
Wij zijn bijzonder tevreden over het schuren en oliën van onze houten vloer die wij ooit bij jullie hebben gekocht. De jongeman, genaamd Abis, die dit bij ons heeft gedaan was een geweldige vakman die meedacht en super was in het vinden van bepaalde oplossingen. Wij waren heel blij met hem.
FOTO VAN HIJMERING
Reactie of foto toevoegen
“Een bedrijf dat met je meedenkt”
Door Estherella Hammink- van der Zalm op vrijdag 1 okt 2021 21
netjes gelegd en problemen met de voorbereiding van de ondervloer snel opgelost! een bedrijf wat met je meedenkt!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Sander Brokke op woensdag 29 sep 2021 21
Europa parket heeft geheel volgens verwachtingen en afspraak alle kamers, kast en overloop voorzien van een houten vloer. We zijn erg blij met het resultaat en de service van Europa parket.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Leon Aanraad op zaterdag 25 sep 2021 21
Europa Parket heeft ons deskundig en in alle rust begeleid bij onze keuze voor een laminaatvloer. Vervolgens heeft een deskundige vooraf de kamers bekeken waar het gelegd moest worden en ons nader geadviseerd over de ondervloer. En ten slotte heeft een parketteur alles keurig netjes gelegd. Alle afval en verpakkingsmateriaal heeft hij meteen meegenomen. Wij zijn super tevreden over Europa Parket!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door P van Rossum op woensdag 15 sep 2021 21
Op aanraden van onze dochter zijn we bij Europa Parket gekomen. Hier zijn we goed voorgelicht en hebben de keuze gemaakt voor de laminaatvloer. Nadat onze vloer was ingemeten ,duurde het 3 weken voordat deze werd gelegd. De vloer is netjes gelegd en de plinten gemonteerd. Ook zijn wij geadviseerd om bij de voordeur een grote inloopmat te leggen. Al met al zijn wij erg tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en vriendelijk geholpen”
Door Brinkhof op donderdag 2 sep 2021 21
Wij zijn van af het bezoek aan de winkel tot na het leggen van de vloer professioneel en vriendelijk geholpen. Wij zijn zeer te vreden over onze aankoop en het uiteindelijke resultaat. Ook werd het egaliseren van de vloer zonder te knoeien vakkundig gedaan. Wij durven met een gerust hart Europa parket aan anderen aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Jesse op zaterdag 7 aug 2021 21
In vier ruimtes PVC laten leggen. Naar de showroom geweest, daar goed geholpen door Tim. Communicatie vanuit Europa Parket was goed, duidelijk. Afspraken zijn goed nagekomen. Monteur Gertjan is een echte vakman en heeft het prachtig gelegd. Erg tevreden met het geheel en zullen Europa Parket zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door Tim op maandag 2 aug 2021 21
Snelle betrouwbare service, conform vooraf afgegeven offerte.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jacob vW op zondag 18 jul 2021 21
Prima geholpen in de winkel, het leggen van onze Pvc vloer goed verlopen! Tevreden over dit bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Hugo E. op vrijdag 16 jul 2021 21
Hele fijne service, inclusief snel en flexibel oplossen van onverwachte problemen n.a.v. verbouwing.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Mevr. B. Vonhof op vrijdag 16 jul 2021 21
Prettig, vriendelijk, service perfect. Keurig netjes gelegd mijn P.V.C. vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Mark Aaldenberg op vrijdag 16 jul 2021 21
Zeer vriendelijk personeel, bij vragen wordt je snel geholpen. Duidelijke afspraken. Wij zijn erg tevreden over het resultaat, supermooi gelegd! Zat wel veel tijd tussen inspectie van cementdekvloer, egaliseren en leggen! Maar het was het wachten meer dan waard. Wij zijn supertevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een pngeloofelijk fijn bedrijf”
Door Jacob en Louise op zaterdag 10 jul 2021 21
Wat een ongelooflijk fijn bedrijf!! Aller eerst de ontvangst midden in Corona tijd was super. Dhr van de Kamp ontving ons gastvrij en vertelde zonder poespas alles over onze gewenste vloer. Liet alles goed zien en bijvoorbeeld ook hoe onze vloer er bij daglicht uit zou komen te zien!! Heldere en duidelijk offerte!! Echt heel prettig. Het contact daarna ook erg prettig. De mannen die vloer kwamen leggen ook fijne mensen. Goede tips en uitleg. Onze vloer zal lang meegaan dus snel terugkomen zit er niet in.. maar zal dit bedrijf ALTIJD aanraden bij vrienden en bekenden!!
FOTO VAN JACOB EN LOUISE
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten visgraat vloer”
Door Marijke Jurgens op vrijdag 9 jul 2021 21
Eikenhouten visgraat. Prachtige vloer en tot in de puntjes verzorgd gelegd. Klasse!
FOTO VAN MARIJKE JURGENS
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Silvia op maandag 5 jul 2021 21
PVC vloer gelegd (stroken Therdex) en egalisatie. Prachtig resultaat. Europaparket komt afspraken na, goede prijs kwaliteit/verhouding, prettige communicatie. Ik raad Europaparket zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Echte service”
Door Walter Teekamp op dinsdag 15 jun 2021 21
Na twee jaar op twee plekken een bobbel in de pvc vloer Oude delen eruit. Vloer opnieuw op die plekken geëgaliseerd. Nieuwe delen erin. Dat is pas echte service.

Eerdere ervaring van 23 september 2018: Top geholpen. Bedrijf is bijzonder klantvriendelijk en denkt mee. Vloer is prima geegaliseerd en uitstekend gelegd door Willem en collega. Vakwerk. Ook bijzonder netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M. Coopmans op zaterdag 12 jun 2021 21
Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe PVC-vloer van Europa Parket, omdat:
- er goed wordt meegedacht
- afspraken worden nagekomen
- er flexibel wordt omgegaan met wijzigingen in de offerte
- vriendelijk en servicegerichte medewerkers
- de kwaliteit van het geleverde materiaal goed is
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en zorgvuldig”
Door H. Klaasen op dinsdag 8 jun 2021 21
Reeds tweemaal een houten parketvloer (met mozaïek ondervloer) en trap laten leggen door Europa Parket. Mooie overzichtelijke winkel en uitleg, duidelijke offerte, keurige prijzen en ze doet wat ze zegt qua levering en planning. Daarnaast prettige en zorgvuldige werklui die de vloer leggen alsof het hun eigen vloer is!
FOTO VAN H. KLAASEN
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet ruimschoots aan verwachtingen”
Door hans smid op woensdag 19 mei 2021 21
Duidelijke afspraken, perfecte planning, prima product en zéér klantvriendelijk. Ook qua uitvoering ruimschoots aan verwachtingen voldaan, compliment voor de vakkundigheid van de legger, Christiaan in dit geval.
Reactie of foto toevoegen
“Grote PVC tegels”
Door Ria ten Brinke op zaterdag 15 mei 2021 21
Ik heb grote pvc tegels van Floorify laten leggen en het ziet er super mooi uit. Volgens mij met liefde gelegd!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Herke Schuffel op maandag 10 mei 2021 21
Heel blij met dit bedrijf en met het resultaat. Goed advies, prima afspraken en prettige en correcte mensen die het kwamen leggen. Ze werken heel netjes en hebben een prachtige vloer gelegd. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lily op maandag 10 mei 2021 21
Fijne en betrouwbare service. Na de bestelling konden we na 1 telefoon zonder problemen van pvc merk nog veranderen. Alles is keurig volgens de afspraken nagekomen. We zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Traprenovatie”
Door Bert op donderdag 22 apr 2021 21
Traprenovatie laten uitvoeren, prettige monteur die netjes en schoon werkt. Zeer tevreden over de traprenovatie, goede kwaliteit en ziet er prachtig uit.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Laura van der Heide op donderdag 22 apr 2021 21
Van uitzoeken te de vloer tot het leggen is prima verlopen. Werd wel moeilijk gedaan over een bepaalde hoogte terwijl dit niet nodig was. Jammer dat als de vloer gelegd is en je niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering, niemand naderhand contact opneemt of alles naar wens is. De vloer ligt er strak in.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Wieneke Wachter op woensdag 21 apr 2021 21
IPC PVC aangeschaft. Fantastisch mooi van kwaliteit. Prima gelegd door een zeer ervaren medewerker.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie multiplex/eiken vloer”
Door Ivo op zondag 18 apr 2021 21
De multiplex/eiken vloer sluit overal mooi aan in het appartement. Kleine inhammetjes zijn netjes uitgezaagd. Ook de plinten zijn vrijwel naadloos sluitend aangebracht. Na de werkzaamheden is alles netjes opgeruimd achtergelaten en onderhoudsmaterialen zijn meegeleverd.
FOTO VAN IVO
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jacco Wagelaar op woensdag 14 apr 2021 21
Europa parket heeft in ons huis op een bepaald geen makkelijke houten ondervloer een parketvloer gelegd. Uitzonderlijk goed resultaat en heel mooi afgewerkt. Zeer tevreden wat ook geldt voor de communicatie en de prijs.
FOTO VAN JACCO WAGELAAR
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Fam. Aref op vrijdag 9 apr 2021 21
Prima...door gaan. Vriendelijk personeel. Goed werk.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige organisatie”
Door Jan kamp op vrijdag 9 apr 2021 21
Geweldige organisatie, je wordt voor en tijdens het proces prima op de hoogte gehouden. Erg vriendelijke mensen, ook die namens hen ingehuurd worden. Werken erg netjes met geweldig resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Raftwood vloer”
Door Dick op vrijdag 9 apr 2021 21
Raftwood vloer gekocht ziet er prachtig uit, zeer vakkundige montage.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met resultaat”
Door Helma op donderdag 8 apr 2021 21
Goed geïnformeerd vooraf wat er eventueel zichtbaar zou zijn door het schuren. Kleur van een kleine staal uitzoeken is spannend maar heeft goed uitgepakt. Omgang met medewerker die kwam schuren en olieën was prettig en wij zijn tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Beklede trap”
Door Alphons en Jacqueline Perier op woensdag 7 apr 2021 21
Trappen fantastisch gedaan. Vakmanschap en uiterst klant vriendelijk.

Eerdere ervaring van 10 maart 2021: Parket en pvc vloeren. Uitstekend gelegd. Medewerkers niet alleen vakbekwaam maar ook zeer attent en behulpzaam. Een tien met een griffel.
Reactie of foto toevoegen
“Pvc klik laminaat”
Door Glaasker op woensdag 17 mrt 2021 21
Wat een geweldig bedrijf vanaf het begin tot het eind niks anders dan vakbekwame medewerkers en ook de verkopers weten precies alles of hun producten. We hebben 4 offertes gevraagd bij 4 andere bedrijven hun kwamen kwa prijs en kwaliteit boven alles uit. De gene die bij ons de pvc klik laminaat kwam leggen. Was vanaf het begin al vak bekwaam. Wist precies waar hij het over had. Overlegde alles van te voren. Gaf tips over de vloer ook tijdens montage eerst alles eerst met ons gaat overlegd of we het zo wouden hebben. Hij heeft netjes de tijd genomen om alles keurig af te werken. Heeft na installatie nog met ons alles door genomen en waar de aanpassingen moesten komen heeft hij dit ook aan gepast. Keurig netjes ging de monteur te werk al het afval is netjes mee genomen er werdt elke dag netjes opgeruimd en stof gezogen zodat je gewoon nog je dingen kon blijven doen zonder door stof of andere afval te lopen. Zal dit bedrijf altijd aanraden bij vrienden kennisneming andere mensen die een parket of pvc vloer willen. Wij gaan zelfs in mei verder met hun om de boven verdiepen te doen. Echt nette Firma die hun vak en product verstaan.
FOTO VAN GLAASKER
Reactie of foto toevoegen
“PVC Vloer”
Door M Kampert op vrijdag 12 mrt 2021 21
PVC vloeren zijn keurig gelegd. Restafval keurig meegenomen. Dit was voor de tweede keer omdat de eerste keer ook al zo netjes was.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Frank Hessels op donderdag 11 mrt 2021 21
Goed geholpen, waren erg tevreden over de service en communicatie. Antwoorden op vragen komen snel en duidelijk. Zeer netjes gelegd, we zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Kwalitatief, deskundig, betrouwbaar”
Door Esther en Patrick Zwanenburg op dinsdag 9 mrt 2021 21
Op zoek naar een houten visgraatvloer en vloerbedekking bij Europa Parket binnen gestapt. In de winkel goed geholpen, deskundig advies. Veel keus. We zijn ontzettend blij met de houten visgraatvloer die door Melvin gelegd is. Het resultaat is super mooi. Melvin is een vakman, gaf advies over het onderhoud en werkte zorgvuldig. De vloerbedekking op de trap en overloop is ook heel mooi en vakkundig gelegd door Willem. Ons jaren 60 huis is nu net nieuwbouw met kwaliteit en warme sfeer. Een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid.
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi”
Door G.v.Veelen op vrijdag 5 mrt 2021 21
PVC en Laminaat gekocht en PVC laten leggen. Alles is netjes geleverd en aangebracht conform afspraak. De monteur heeft alles heel mooi aangebracht en heel netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Verouderde eiken houten vloer”
Door di Alma op vrijdag 26 feb 2021 21
Wij hebben een verouderde eiken houten vloer gekocht. Deze vloer is in visgraat motief gelegd. De ruimte was niet rechten de ondervloer ongelijk (monumentaal pand uit 1547) Desondanks is de vloer perfect gelegd. Alles is volgens afspraak gelopen, de vloerenlegger werkte hard door zodat wij snel weer van de kamer gebruik konden maken. De houten eikenvloer en zijn uitstraling is precies zoals wij voor ogen hadden.
FOTO VAN DI ALMA
Reactie of foto toevoegen
“Schuren en lakken”
Door Henriette Boonstra op donderdag 25 feb 2021 21
Parket laten schuren en lakken. Goede communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden hulp, advies van uw collega's.
Reactie of foto toevoegen
“PVC Vloer”
Door Joyce op woensdag 24 feb 2021 21
Zijn alle afspraken nagekomen; zijn goed bereikbaar en verlenen veel service.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marijke van de Haar op zaterdag 6 feb 2021 21
We zijn geweldig geholpen bij de verkoop. Er werd meegedacht. Fijne mensen. Je voelde je welkom. Leuke gastvrouw ook. Ook de communicatie het leggen en de after sales waren persoonlijk en attent. En allerbelangrijkste we hebben een prachtige vloer en mooie leren trappen. Echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Schuren en olien vloer”
Door Daan Kuypers op donderdag 4 feb 2021 21
Duidelijke communicatie, goede service, aardige en bekwame parketeurs.
Reactie of foto toevoegen
“Meesterparketeur”
Door Rob Bakker op dinsdag 2 feb 2021 21
Vloer gekocht en laten plaatsen door / bij Europa parket . Werden geadviseerd door Michael vd Steen. Na onze verhuizing werd de vloer geïnspecteerd voor het leggen of deze voldoende vlak en in goede conditie was ? Helaas was dit niet zo en door bemiddeling van EP werd er een vloerenbedrijf ingeschakeld die de vloer met 5 mm egaline vlak maakte. Vandaag werd de nieuwe vloer opgeleverd die gelegd was door meester parketteur Eric. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat , strak , mooi vlak en gepolijst en geolied opgeleverd. Wij zijn er erg blij mee. Kortom dit bedrijf is een aanrader voor wie een mooie goed geprijsde eiken twin vloer wil hebben.
FOTO VAN ROB BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door A.J. Hoekstra op maandag 1 feb 2021 21
Onze houten vloer is prachtig gerenoveerd, nieuwe stukken ingezet, geschuurd en gelakt, ziet er weer als nieuw uit. Vriendelijk en vakkundig personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door H. Brink op zaterdag 30 jan 2021 21
Ondanks corona toch modelborden kunnen afhalen om thuis te kunnen zien. Planning is heel flexibel en zoekt naar inpassing op korte termijn. Parketteur helpt bij vinden oplossing voor uitvlakken wat mij zelf niet lukte. Zou dat zelf doen. Kortom op alle fronten vriendelijk, meedenkend, oplossingsgericht. Top service zoals vanouds (al 20 jaar lang).
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Daniëlle Talmon op woensdag 13 jan 2021 21
Onze visgraatvloer is 4 jaar geleden gelegd. Maar door een verbouwing moest deze worden aangeheeld (een stuk erbij) zeg maar. En dan is er maar 1 zaak doe dat mag doen en dat is Europaparket. Gert-Jan onze visgraatvloerspecialist heeft het weer keurig gedaan! Maar ook van tevoren inmeten door Sander, nette offerte door Gerard en uiteindelijk een prachtvloer!

Eerdere ervaring van 15 oktober 2016: Wij kennen Europaparket al jaren door vloeren bij de familie en vrienden. Nu wij zelf een huis hebben gekocht uiteraard direct naar Europaparket. Gerard vd Kamp, één van de verkopers neemt de tijd, denkt mee en is eerlijk. Fijne vent. Ook Steven, de man die alles kwam inspecteren heeft ons nog bij allerlei keuzes geholpen en alles goed uitgewerkt, zodat de parketteur precies wist hoe of wat. Onze parketteur was Gertjan. Wat een vakman! Deze man heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt denk ik want hij genoot zichtbaar van het leggen van onze vloeren. De visgraatvloer zit er prachtig in. Tot slot is de trap door vakman Sander gemaakt. Ook weer een man met lol in zijn werk en trots op het resultaat. En terecht. Wat een mooie houten trap is het geworden. Je kunt met een gerust hart je sleutel bij hen achterlaten, ook dat is een heel fijn idee. Geen vrije dagen kwijt om de boel in de gaten te houden. Wij zijn dolgelukkig met alle mooie vloeren in ons huis! Europaparket bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Pim Schwitters op maandag 11 jan 2021 21
We zijn prima geholpen bij het uitzoeken en het resultaat mag er wezen. Prettige tussentijdse communicatie, zeker ook met de mensen die het kwamen leggen. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Gert van Wijhe op vrijdag 18 dec 2020 20
Laminaat gekocht en vakkundig laten leggen. Europa Parket zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door R van der Horst op donderdag 17 dec 2020 20
We zijn erg blij met de vloer, het hele proces is gewoon goed gegaan, van bestellen tot uitvoering. Over degene die de vloer gelegd heeft zijn we erg te spreken; precies, netjes gelegd en plinten keurig aangebracht en gekit, fijn om mee te overleggen en heeft alles opgeruimd en afgevoerd.
FOTO VAN R VAN DER HORST
Reactie of foto toevoegen
“Keurige netjes gelegd”
Door Pim van Buren op vrijdag 11 dec 2020 20
Nieuwe laminaatvloer met PVC deklaag gekocht. Prima prijs en kwaliteit verhouding, kosten van leggen zeer goed (vergeleken met een andere leverancier), keurig netjes gelegd en nette mannen die dit hebben gedaan. Nazorg ook prima. Keurig nagebeld of alles naar wens is gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Geen enkele klacht”
Door M.F. Palte op woensdag 2 dec 2020 20
We zijn uitstekend geholpen en de PVC-vloer is zorgvuldig en netjes gelegd. Geen enkele klacht.
Reactie of foto toevoegen
“Vloerrenovatie”
Door Graciëlle op dinsdag 1 dec 2020 20
Super content over hoe Europa Parket onze parketvloer van een grenen kleur heeft omgetoverd tot een whitewash vloer. Bies en band ook prachtig hersteld. Eind resultaat is fenomenaal! Echt een aanrader!
FOTO VAN GRACIËLLE
Reactie of foto toevoegen
“Natuurgetrouwe eikenhouten look”
Door Arjan Muntenga op vrijdag 27 nov 2020 20
Geslaagd bij dit eerlijke bedrijf met ervaring. Goede service en er wordt precies gedaan wat is afgesproken. Wij zijn zeer blij met het prachtige resultaat van onze pvc-vloer met zeer natuurgetrouwe eikenhouten look in onze volledige woning.
Reactie of foto toevoegen
“Prima resultaat”
Door Gert Drost op woensdag 25 nov 2020 20
Alles ging super goed, De afspraken klopten helemaal. De legger overlegde alles met ons en het resultaat is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gelegd”
Door S van Holst op dinsdag 24 nov 2020 20
Erg fijn dat ze nog een paar keer zijn geweest omdat we problemen hadden met de ondervloer. Daarbij ook meegedacht en andere bedrijven geadviseerd. Uiteindelijk alles erg netjes gelegd. Wij zouden Europa Parket bij anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Tessa op dinsdag 24 nov 2020 20
Prachtige raftwood Amazone vloer bij ons gelegd door Europaparket. Alles liep vlot, van de showroom tot de vloerinspectie en het leggen zelf. Zeer professionele medewerkers maar ook persoonlijk, ze beantwoordden alle vragen die we hadden. Aanrader voor iedereen die een kwaliteitsproduct en vakwerk op prijs stelt!
FOTO VAN TESSA
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige vloer”
Door E. Akkerman op dinsdag 24 nov 2020 20
Goede ervaring van A tot Z, vanaf de dame aan de receptie, degene die adviseerde over de vloeren, het tussentijdse contact, de planning en informatie daarover en - het allerbelangrijkste - een prachtige vloer die zeer vakkundig is gelegd!!
Reactie of foto toevoegen
“Snel en goed gelegd”
Door Hans Karelse op donderdag 12 nov 2020 20
Prima service. Voorwerk (vlaktmeting etc) prima. Snel en goed gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door JoséL op zaterdag 7 nov 2020 20
Wij zijn zeer tevreden, zowel over de advisering mbt de keuze van de vloer als over de begeleiding daarna. De vloer is vervolgens gelegd door een geweldige parketteur die niet alleen zeer kundig was maar die ook heel goed meedacht, buitengewoon behulpzaam was en bovendien erg aardig. Heel blij met onze mooie vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Remy op dinsdag 3 nov 2020 20
Vanaf het begin heel fijn geholpen met mijn keuze voor een vloer. Uiteindelijk voor een gelijmde PVC vloer gekozen vanwege de vloerverwarming en het geluiddempende effect. De communicatie verliep soepel en na 2 jaar ligt de vloer er nog steeds heel strak in.
Reactie of foto toevoegen
“Stoere vloer”
Door Nicole Leegwater op donderdag 22 okt 2020 20
Prettig geholpen. Duidelijke site. Leuke rondleiding door de fabriek.

Aanvulling ontvangen 27 oktober 2020: Wij hebben de raftwood vloer. Een stoere vloer met veel knoesten en scheuren. Is netjes gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Wanda Wolkers op donderdag 22 okt 2020 20
Goed service bij de aankoop in de showroom. Heel goede service. Komen afspraken na. Er kwam iemand inmeten en gaf ook advies. Het leggen van onze vloer is keurig gedaan incl. Het plaatsen van plinten en het op maat zagen van bestaande deuren en keukenplinten .
FOTO VAN WANDA WOLKERS
Gelegde laminaatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Zo tevreden”
Door Lemmen op donderdag 22 okt 2020 20
Afgelopen vrijdag is bij ons door Europa Parket een pvc-vloer gelegd. De vloer is op een zeer vakkundige manier aangebracht en het resultaat mag er zijn. De persoon die deze klus heeft uitgevoerd was een vakman pur sang en ook nog eens gezellig in de omgang. Men was tijdens het uitzoeken erg behulpzaam en gaf goede tips. Daarom zijn wij zo tevreden over Europa Parket.
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaren”
Door Rutger op donderdag 22 okt 2020 20
Bij binnenkomst in showroom vriendelijk ontvangen. De meneer die geholpen heeft was super ervaren. Prettig! Kwam met allerlei opties en mogelijkheden. Het leggen van de vloer is ook heel goed gebeurd. Ook hier weer uiterst vriendelijke mensen. Kortom, wat mij betreft 5+ sterren!

Aanvulling ontvangen 22 oktober 2020: Betreft een houten white wash vloer :)
Reactie of foto toevoegen
“Vloer net gelegd”
Door Martijn op maandag 19 okt 2020 20
Reeds een houten visgraat vloer gekocht bij Europa parket, erg tevreden met kleur/hout en hoe die gelegd is, zeker voor de scherpe prijs waarvoor ze deze aanbieden.
Reactie of foto toevoegen
“Europa Parket”
Door Van den Han op donderdag 15 okt 2020 20
Goede service. Onze PVC vloer had wat glimmende delen.Europa parket heeft het keurig laten herstellen.

Eerdere ervaring van 16 maart 2020: Hebben heel veel plezier van onze vloerverwarming. Het ontluchten is nog wel een dingetje. Dat geldt ook voor het opwarm- en afkoel protocol. Gelukkig is Europaparket er om ons met raad en daad terzijde te staan.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Fam. Vermeer op woensdag 14 okt 2020 20
Vanaf het eerste contact tot het laatste contact werkelijk super. Hier is de klant nog koning! Alle tijd werd ons gegund om een kleur te kiezen. Altijd voelden we ons welkom als we kwamen kijken om het zeker te weten. Afspraak is afspraak en het contact is altijd goed. Vloer is prachtig gelegd en we zijn echt enorm tevreden. Kortom, wij raden iedereen aan om een vloer te kopen bij Europaparket.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige pvc vloer”
Door Fam. Testerink op dinsdag 22 sep 2020 20
Een hele fijne zaak, met prachtige vloeren. Heel goed geholpen met de verkoop en de vloer is heel mooi gelegd. Dank je wel hiervoor.
FOTO VAN FAM. TESTERINK
Visgraat pvc
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Monique op dinsdag 22 sep 2020 20
Prachtige vloer die mooi gelegd is. Prettig personeel en ook de planning keurig verzorgd
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi”
Door Charis de Fauw op maandag 21 sep 2020 20
Heel mooi eindresultaat. Fijne service en mooi kwaliteit.
FOTO VAN CHARIS DE FAUW
Trapverbetering
Reactie of foto toevoegen
“Tot volle tevredenheid”
Door De Kleine op donderdag 3 sep 2020 20
Voor de derde keer parketvloer bij Europa parket gekocht. Goede prijs/prima service! /goed gelegd!

Aanvulling ontvangen 4 september 2020: Aankoop is al geleverd en gemonteerd. Tot volle tevredenheid!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. De Bruin op maandag 31 aug 2020 20
We zijn goed geadviseerd en onze houten vloer is zeer vakkundig gelegd. Mochten we in de toekomst ooit weer een houten vloer aanschaffen dan gaan we naar Europa Parket.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en prettig”
Door Hans Ubbink op zaterdag 29 aug 2020 20
Bij binnenkomst al een prettig kontakt met Steven. De keuze voor een mooie eikenvloer is snel gemaakt. Mede door de heldere tips en adviezen van Steven. Ook een vloerinspectie en legafspraak zijn snel ingepland. Toen de mannen van Europapakket daadwerkelijk kwamen leggen bleek er een fout in het productieproces van de vloer geslopen. De kleur van de vloer was anders dan besteld. Steven Hartogsveld heeft dit op een eerlijke en prettige manier opgelost, ondanks dat het feitelijk niemands fout was dat de kleur anders was dan besteld. De volgende dag kwamen de vloeren mannen met alsnog de juiste vloer en hebben ze de vloer perfect gelegd én afgewerkt! Ik ben enorm blij dat ik de keuze voor Europapakket heb gemaakt. Ze hebben alle expertise in huis om een prachtige en duurzame vloer te leveren.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Piet van der Hoorn op vrijdag 28 aug 2020 20
We hebben onze huiskamer en slaapkamers met visgraat parket laten leggen. Er is heel netjes werk afgeleverd en alle afspraken (waaronder de planning) zijn prima nagekomen. We zijn heel tevreden over het vakmanschap en de kwaliteit van het geleverde.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door vd Brink op vrijdag 28 aug 2020 20
De service bij het uitkiezen was top. Er werd geluisterd naar onze wensen en mogelijkheden. Daarnaast is de vloer zonder aanmerkingen gelegd!
Reactie of foto toevoegen
“Strakke vloer”
Door Ecco Vos op zaterdag 22 aug 2020 20
Wij hebben een parketvloer gekocht bij Europa parket. Die is superstrak gelegd. De parketlegger was een prettige man, waarmee we goed konden overleggen. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Bilj mee”
Door W.Klein op donderdag 20 aug 2020 20
Goeie job geleverd door Europaparket, alles conform afspraak en de vloer is prima gelegd door capabele vloerenlegger(Tim). Op tijd begonnen en ook op tijd opgeleverd! Wij zijn er blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Hart voor het vak”
Door Marinus op maandag 20 jul 2020 20
Direct in de showroom een goede indruk. Eerst in alle rust zelf kunnen kijken, daarna uitvoerig ingelicht door een van de medewerkers. Medewerkers zijn zeer gedreven en kennen hun product. Ook erg gedreven om een mooi resultaat af te leveren. Je krijgt hier niet het gevoel dat ze je een vloer opdringen, maar dat ze je helpen om het mooiste resultaat te krijgen. Het leggen van de vloer werd ook uiterst precies en vakkundig gedaan. Ook hier weer mensen met hart voor hun vak en hart voor hun product.

Aanvulling ontvangen 22 juli 2020: Ik heb lamelparket gekocht bij Europaparket. Eikenhout Raftwood Twinplank, collection Amazon.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie vloer”
Door Irma op woensdag 15 jul 2020 20
Heel goed geholpen in de showroom, het inmeten en egaliseren van de ondervloer is prima verlopen en de vloer is heel professioneel gelegd. Een hele mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Leonie op dinsdag 14 jul 2020 20
Vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar en kundige mensen.

Aanvulling ontvangen 20 juli 2020: Pvc laminaat, visgraat gelegd. Het is super mooi gelegd, de legger Christiaan was erg kundig en leuk in communicatie.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Wouter van de Ridder op zondag 28 jun 2020 20
Mooie vloer en prachtig gelegd. Erg mooi resultaat. Frans, degene die de vloer kwam plaatsen heeft een kunst stukje geleverd en heeft zelfs tot zondag 22.00 gewerkt om alles af te krijgen. Erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect resultaat”
Door Visser op zondag 21 jun 2020 20
Bestaande eiken parketvloer keurig geschuurd en voorzien van olie met perfect resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Schuren houten vloer”
Door Peter op vrijdag 12 jun 2020 20
Onze eiken visgraatvloer had na 14 jaar wel weer een schuurbeurt nodig. De klus is in anderhalve dag geklaard. Dit terwijl het in 1 dag gereed zou zijn. De medewerker zei meteen al dat dat niet mogelijk was, en aangezien een machine kapot ging was het dus beduidend (3,5 uur) meer. Er is netjes gewerkt en het resultaat is goed, ook nog tips gekregen hoe goed om te gaan met de vloer, dus allemaal oké.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Ineke op woensdag 3 jun 2020 20
In de winkel wordt je prettig geholpen door vriendelijke klantgerichte medewerkers, die alle tijd nemen om je te informeren over de mogelijkheden m.b.t. een vloer.
De medewerkers die de vloer komen leggen zijn ook vriendelijk en deskundig. Afspraken worden goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel positief”
Door Martijn van Leeuwen op donderdag 28 mei 2020 20
Mijn ervaring met Europarket is heel positief. De PVC vloer is netjes aangelegd. Zelfs na 4 maanden is er nog goede nazorg verleend en ik raad deze firma iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door de Klein op maandag 25 mei 2020 20
We hebben een pvc vloer gekocht. We zijn goed geholpen in de winkel en de monteurs hebben de vloer heel netjes gelegd. We zijn zeer tevreden!
REACTIE VAN DE KLEIN
nog even een foto van de pvc vloer
Reactie of foto toevoegen
“Niets op aan te merken”
Door Scheurleer op zaterdag 9 mei 2020 20
Wij hebben tweemaal een vloer gekocht, eerst in de eetkamer en later de woonkamer. Tot tweemaal toe werkelijk alles perfect geregeld, ook toen onze planning op het laatste moment wijzigde werd er meegedacht. Er is op dit bedrijf niets aan te merken en 100% een aanrader om zaken mee te doen.

Eerdere ervaring van 2018: Een visgraat houten vloer laten leggen, prachtig resultaat! Wij waren toevallig in de buurt en wonen niet in de omgeving, we werden uitstekend geholpen en hebben daarom direct de aankoop gedaan. Alles tot volledige tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Jorn op woensdag 6 mei 2020 20
Wij hebben een laminaatvloer gekocht en laten leggen. Van tevoren netjes ingemeten door Europa Parket. Alles goed geregeld. Leggen ging goed en het ligt er goed in. Bijkomend voordeel dat de legger alleen kwam is dat ik niet meer naar de sportschool hoefde na het helpen sjouwen van het laminaat. Geintje natuurlijk, wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Commitment”
Door Gert-Jan op dinsdag 5 mei 2020 20
Na meerdere bezoeken aan de showroom en plezierig, kundig advies een visgraatvloer gekocht Deze is dubbel gerookt, geborsteld en de breedste plank met krijtafwerking. Spannend hoe het werd en omdat het hout is en de vloer nog moet kleuren ook veelvuldig contact gehouden met Europaparket. Er is in elke stap goed contact geweest en bijgestuurd door Europaparket wat heeft geleid tot een super mooie vloer en plezierige service. Het bedrijf heeft echt het commitment om te leveren wat je verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Joop Harkema op dinsdag 5 mei 2020 20
We hebben klassiek eiken visgraat parket laten leggen. Prachtig! En alles stipt volgens schema.
FOTO VAN JOOP HARKEMA
Visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Vierde vloer”
Door Mike op vrijdag 10 apr 2020 20
Dit is alweer de vierde vloer die ik heb laten leggen door Europaparket. Niet voor niets. Het is een bedrijf met complete vakkennis en leveren altijd kwaliteit. Op naar de volgende vloer!

Eerdere ervaring van 11 maart 2019: Herenhuis van boven tot onder voorzien van visgraat parket. Het ligt zeer fraai en is dan ook vakkundig gelegd. Er is bij mij wel een fout gemaakt of eerder gezegd een inschattingsfout. Dit is zonder tegenwoord perfect opgelost. Dat zie je tegenwoordig nog maar zelden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gekomen”
Door Carolien van Vliet op vrijdag 3 apr 2020 20
Professioneel. Klantvriendelijk. En denken in oplossingen. Mijn vloer die ik besteld had zat een probleem tijdens leggen. Gelukkig een andere vloer uitgezocht meteen op voorraad. Deze is nog mooiere. Super blij mee. Is toch nog alles goed gekomen
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen overtroffen”
Door m.o. op vrijdag 3 apr 2020 20
mooie houten parketvloer in visgraat gekocht bij europa parket. na het een en ander met de verkoper afgestemd te hebben. tussentijd nog een proefmonster gehad. die zou ik persoonlijk niet meer toesturen want die lijkt niet echt op het origineel (moet nog drogen of uitharden). de uiteindelijke vloer meer dan tevreden over en ook veel complimenten al over ontvangen. de betreffende legger Abselam is echt een vakman en detaillist. daarnaast is hij zeer flexibel en behulpzaam geweest toen we constateerde op de dag van het leggen dat de aannemer bepaalde oneffenheden niet heeft verwijderd. bedankt daarvoor Abselam. de plinten boven en beneden heeft hij ook in no time strak gelegd. dus mijn algemene ervaringen met europa parket zijn goed en de betreffende legger heeft daarnaast mijn verwachtingen overtroffen.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is erg mooi”
Door Amanda op vrijdag 27 mrt 2020 20
Erg mooi resultaat. Deuren werden keurig ingekort en plinten etc zijn netjes geplaatst. Fijn dat er ook onderhoudsadviezen worden gegeven. In eerste instantie was er een fout gemaakt in de offerte, waardoor de uiteindelijke prijs hoger uitkwam dan op deze eerste offerte. Dit werd prima opgelost door het verschil te splitten. Houd er verder rekening mee dat de ondervloer vaak nog geegaliseerd moet worden (kost ca. 13,- per vierkante meter). Dat kwam voor ons als verrassing bij inmeten, vlak voordat de vloer gelegd zou worden. Is allemaal goed gelukt, alleen de kosten vielen hierdoor hoger uit.
Verder is en was Europa Parket steeds goed bereikbaar voor overleg en vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel”
Door Cor op zondag 22 mrt 2020 20
Er was flexibiliteit nodig en werd goed meegedacht en er wordt altijd uitgegaan van oplossingen ipv problemen. Vloer (pvc) is prachtig gelegd. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Eiken rustiek vloer”
Door martijn op maandag 16 mrt 2020 20
Wat een mooie vloer. Het advies, het contact, de levering, de montage en de nazorg zijn perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Parket weer als nieuw”
Door Wim van 't Hof op donderdag 12 mrt 2020 20
Europarket heeft mijn parket op zeer deskundig wijze geschuurd en gelakt. Alle gemaakte afspraken zijn zonder enig probleem nagekomen en de medewerker die de werkzaamheden uitvoerde werkte zeer netjes. Na afloop ontving ik de nodige onderhoudstips (mondeling en per email) alsmede de voor onderhoud benodigde producten. Mijn parket is weer als nieuw.
Reactie of foto toevoegen
“Als nieuw”
Door Wouter van Belle op dinsdag 10 mrt 2020 20
Het 32 jaar oude eiken parket was ook gelegd door Europaparket. Het is nu geschuurd en hersteld waar nodig en ziet er weer als nieuw uit!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Hans op woensdag 4 mrt 2020 20
Prima advies tijdens bezoek aan showroom. Adequate begeleiding en keurig legwerk van PVC vloer.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Europa Parket
aBarneveld , Harselaarseweg 49-51, 3771 MA Barneveld, tel 0342 - 49 19 19
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.