Feedback
9,5

Europa Parket

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.europaparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Europa Parket
Europa Parket BV is een totaalbedrijf in houten vloeren, parket, pvc-vloeren, laminaat, traprenovatie en onderhoud waarbij service en kwaliteit voorop staat. In Barneveld hebben wij een van de grootste showrooms van midden Nederland waar onze ervaren adviseurs u graag over de talloze mogelijkheden adviseert. Het complete traject - vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot en met de oplevering van de vloer – voeren wij met een gedreven en ervaren team van medewerkers voor u uit. Zo blijven de communicatielijnen kort en de werkzaamheden overzichtelijk. Niet voor niets bestaat Europa Parket inmiddels 50 jaar.

Europa Parket legt, schuurt en onderhoudt vloeren door heel Nederland. Dankzij onze eigen fabrieken - één in Duitsland en één in Barneveld, gelegen achter de showroom - beschikken wij over een zeer ruime voorraad houten vloeren (ook voor de doe-het-zelver). U bent van harte uitgenodigd in onze showroom voor een eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek.

Vanwege verhuizing is onze showroom tijdelijk gesloten van 27 april tot en met 13 mei 2022. Met ingang van 15 mei is onze nieuwe showroom geopend aan de Grote Bosweg 17 in Barneveld.

• 2 verdiepingen wooninspiratie totaal 1600 m2
• 8 sfeerkamers
• zeer uitgebreid assortiment houten vloeren
• 10 merken PVC
• 4 merken laminaat
• traprenovatie
Ervaringen
Er zijn 424 ervaringen over Europa Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren324 ervaringen
4 sterren98 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen
“Zeer gelukkig met de service”
Door P.Vomberg op vrijdag 22 apr 2022 22
Wij zijn zeer gelukkig met de service van Europa parket. De advisering in de winkel door de heer Van de Kamp was buitengewoon vriendelijk en zeer vakkundig/adequaat. De uitvoering van de werkzaamheden is naar wens geschied. Wij zullen Europa parket zeker bij vrienden adviseren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met hun service”
Door Willem-Jan op woensdag 20 apr 2022 22
Europa Parket is zojuist voor de tweede keer bij ons geweest. Bij onze eerste verbouwing hebben zij obv bestaande parket een nieuwe batch kunnen maken en je ziet geen verschil tussen het nieuwe en oude parket. Bij onze tweede verbouwing (uitbouw) hebben zij wederom precies hetzelfde parket kunnen maken en leggen. Naast de kwaliteit ben ik zeer blij met hun service. Onze zoon had wat schade gemaakt en dit hebben zij op een later moment kosteloos verholpen. Ik kan iedereen Europa Parket aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Peter op zaterdag 2 apr 2022 22
Advies was heel goed. De prijs was goed en de vloer is heel vakkundig gelegd. Het resultaat is prachtig!
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Evelien van Renselaar op zaterdag 19 mrt 2022 22
Wat zijn we blij met onze pvc vloer gekocht bij Europa parket. Wat een fijn bedrijf, van begin tot eind super tevreden. Een wijziging in de offerte wordt gelijk bevestigd, degene die de vloer heeft gelegd werkt super netjes. Kortom wij zijn uiterst tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dick Douwes op vrijdag 18 mrt 2022 22
We hebben pvc tegel gekocht. Inmeten was zoals afgesproken en prettig verlopen. Het leggen van de vloer werd professioneel, vakkundig en zeer netjes gelegd. Het sloot overal prima aan en plinten zijn netjes gelegd. We zijn zeer tevreden. Wij zullen jullie zeker aanbevelen.
FOTO VAN DICK DOUWES
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door RH op donderdag 17 mrt 2022 22
Van begin tot eind super geholpen. Zowel bij verkoop als het leggen goed vakpersoneel!
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is fantastisch gelegd”
Door Leonie Riksen op donderdag 10 mrt 2022 22
Wij zijn zeer tevreden en kunnen Europa Parket aan iedereen aanraden! We zijn prettig geholpen en de vloer is fantastisch gelegd, echt vakmanschap. Er waren slechts 2 planken over, complimenten. We hadden geen mooiere vloer kunnen bedenken.
FOTO VAN LEONIE RIKSEN
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken worden nagekomen”
Door Roland Polman op woensdag 9 mrt 2022 22
Conform belofte en afspraak is alles netjes uitgewerkt en uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijn bedrijf”
Door Dijkhof op woensdag 2 mrt 2022 22
Wij kregen goede voorlichting, verder is het parket super mooi gelegd en niks geen vooraf betaling. Heel fijn bedrijf om mee in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Een pvc en laminaat vloer”
Door Bunt op dinsdag 1 mrt 2022 22
Een pvc-vloer voor de gehele begane grond en een laminaat-vloer voor de gehele 1e verdieping gekocht. Prettig en duidelijk advies bij aankoop in toonzaal. Vriendelijke en nette medewerkers die vloeren hebben aangebracht met als eindresultaat 2 prachtige vloeren waar we jaren plezier van zullen hebben!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Henco op vrijdag 25 feb 2022 22
Hallo wij hebben een pvc vloer gekocht bij jullie alles super op afgesproken dagen geleverd en geleegd. Frans heeft er veel werk mee gehad maar heeft veel liefde voor zijn werk. Dus zeer tevreden klant. Nog bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met onze pvc vloer”
Door Marianne en Jan op woensdag 23 feb 2022 22
Bezoek aan showroom was plezierig, informatief en to the point. Offerte snel ontvangen en vragen adequaat en per omgaande beantwoord. Erg oplossingsgericht ook. Levering volgens afspraak en het leggen verliep met veel aandacht en vakmanschap. Kortom, erg tevreden over verloop en superblij met eindresultaat. We hopen lang te mogen genieten van ons Therdex PVC-vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Alles zeer tot tevredenheid”
Door Noorman op woensdag 16 feb 2022 22
PVC-vloer door Europa Parket geleverd en gelegd in slaapkamer en op overloop. Contacten heel prettig. Duidelijke afspraken. Op afgesproken datum PVC gelegd. Vriendelijke jongeman. Later nog kleine correctie aangebracht. Alles zeer tot tevredenheid. Mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Goed tevreden over schuren houten vloer”
Door R.J. Stronkhorst op dinsdag 15 feb 2022 22
We zijn al jaren klant bij Europa Parket. Vloeren werden na zoveel jaren opnieuw geschuurd. Alles goed op tijd: voorinspectie maar ook de uitvoering, zoals afgesproken. De uitvoering van het werk is prima. Vriendelijke en informatieve medewerkers. Facturering c.f. afspraak. Kortom, goed tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is keurig gelegd”
Door L.van de ploeg op zaterdag 5 feb 2022 22
Dit was de derde keer dat wij bij Europa parket een vloer gingen kopen. Als vanouds werden wij op een prettige wijze geholpen en was de vloer snel uitgezocht. De laminaat vloer ligt er keurig in gelegd door een medewerker die weet wat Service betekend. Hij dacht goed mee en was meer dan behulpzaam en zeer prettig in omgang. Nogmaals dank je wel.
Reactie of foto toevoegen
“Dank jullie wel toppers”
Door Helen Koper op zaterdag 5 feb 2022 22
Wat een supertalent hebben we gelopen met jullie. Het begin met het zeer uitgebreide assortiment, waaruit we een prachtige vloer konden kiezen. Ondanks dat de oplevering van ons huis steeds maar werd uitgesteld, waren jullie steeds bereid om kosteloos de datum op te schuiven. De parketteurs zijn 5 dagen bezig geweest om de visgraat vloer te leggen. Ontzettend professioneel en enorm secuur hebben jullie de klus geklaard.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met het resultaat”
Door Christine van der Pol op vrijdag 4 feb 2022 22
We hebben ervoor gekozen om de vloeren boven en beneden te kopen en te laten leggen door Europa parket. Het was een goede keuze. De ontvangst in Barneveld was hartelijk, kopje koffie, voldoende tijd, een ruime keuze en professioneel advies. Het leggen van de vloeren verliep ook goed en we zijn super tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hans van Polen op zaterdag 22 jan 2022 22
De verkoper stelde goede vroegen en was duidelijk met zijn advies. De verschillende fases van het leggen, schuren en egaliseren en later het leggen zijn netjes en vlot uitgevoerd. Zeer tevreden.
FOTO VAN HANS VAN POLEN
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Ad Janssen op donderdag 20 jan 2022 22
6 jaar naar alle tevredenheid een vloer gekocht. Vorig jaar juni onderhoudsmiddel bij Europaparket gekocht maar bleek helaas het verkeerde te zijn. Even gebeld voor de zekerheid en voordat het blik geopend was. Het was geen probleem om het blik onderhoudsmiddel gratis om te ruilen. De koffie zou klaar gezet worden. Deze week naar Barneveld gereden en inderdaad, het blik FloorService geruild en van een kop heerlijke koffie/thee genoten. Prima service. Vloer staat inmiddels weer in de juiste olie!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf PVC vloer”
Door Sandra op woensdag 15 dec 2021 21
Alles goed in overleg kunnen plannen. Houden zich keurig aan de planning. Aardige en keurige medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze vernieuwde vloer”
Door Petra Berends op woensdag 15 dec 2021 21
Via oud bewoners van ons huis op dit bedrijf gekomen om de liggende vloer op te knappen. Wij zijn super geholpen met onze keuze gezien ik keuze stress heb. De medewerkers die de vloer kwamen doen waren erg vriendelijk en gezellig en hebben echt top werk geleverd. We zijn heel blij met onze vernieuwde vloer!
FOTO VAN PETRA
Reactie of foto toevoegen
“Traprenovatie”
Door Van Hierden op woensdag 15 dec 2021 21
Erg kundig geholpen en goed naar wensen geluisterd in showroom. Ook de renovatie van de trap is goed, vriendelijk en netjes verlopen. Klein probleempje met afwerkstrip is goed en direct opgepakt en afgehandeld. Erg tevreden en blij met onze nieuwe trap.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door M. Van Alem op vrijdag 3 dec 2021 21
Goed advies vooraf. De jongen die onze vloer kwam behandelen had zeer goede kennis van zaken en dacht goed mee. We zijn erg tevreden met de " nieuwe" vloer
FOTO VAN M. VAN ALEM
+ Toon extra foto van M. Van Alem
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door G.v.d.Haar op woensdag 1 dec 2021 21
Goede ervaring met Europa Parket, Goede voorlichting en duidelijke uitleg.
Wel zou ik het beter vinden als er documentatie wordt verstrekt over de manier en het goed onderhouden van de parket vloer.
REACTIE VAN EUROPA PARKET
Hallo familie van de Haar,
U krijgt meestal bij de offerte/aankoop al in een rood mapje onderhoudsformulieren mee. Als het een order is wordt er ook altijd een digitaal klantenportaal aangemaakt waarin u al deze gegevens weer terug vindt. Wij helpen u graag verder. Wilt u uw klantnummer/ordernummer mailen nar info@europaparket.nl met daarbij het verzoek de onderhoudsformulieren te sturen? Wij zullen dit dan nog eens aan u toezenden. Met vriendelijke groet, Team Europa Parket
REACTIE VAN G.V.D.HAAR
Gelijk de volgende dag de onderhoud adviezen gekregen. Keurig
Reactie of foto toevoegen
“Een houten en laminaat vloer”
Door Katie op woensdag 1 dec 2021 21
Wij hebben zowel een houten vloer als een laminaat vloer laten leggen. Levering op beloofde datum. De mannen hebben keurig werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Een hele mooie visgraatvloer”
Door Laura Meijerink op donderdag 25 nov 2021 21
Bij het uitzoeken van de vloer hebben wij goed advies gekregen er werd, ook al hadden wij geen afspraak gemaakt, toch echt tijd voor ons gemaakt. We hebben uiteindelijk voor een hele mooie visgraatvloer gekozen. Ook de begeleiding naar het plaatsen toe was perfect, de huidige vloer moest geëgaliseerd worden dit hebben zij vakkundig laten doen.

Ook was het fijn dat we in ons klantportaal konden kijken wat de status was van het plaatsen van de vloer met duidelijke data en productbeschrijvingen daarbij. De vloer werd vakkundig door Bert gelegd echt een hele vriendelijke man die plezier in zijn werk heeft en een prachtig eindresultaat heeft afgeleverd. Wij zijn enorm blij met de service die Europa Parket bied. Heel erg bedankt voor het realiseren van onze mooie vloer.
FOTO VAN LAURA MEIJERINK
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Henk-Jaap op woensdag 10 nov 2021 21
Houten vloer gekocht welke onlangs is gelegd. Prachtig geworden en de service van Europa Parket is geweldig. Had dit al vernomen van mijn broertje die zijn vloer daar ook vandaan had dat service goed was, voor ons een belangrijke reden om met Europa Parket in zee te gaan. Steeds zeer snel schakelen en waar nodig actie ondernemen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed werk geleverd”
Door A. Stegeman op donderdag 4 nov 2021 21
Zeer flexibel met planning, en afhandeling van schade door derde partij zeer correct opgelost. Vakkundige parkerteur anderhalve week in huis gehad. Zeer goed werk geleverd en fijn meegedacht in onverwachte situaties.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Esther van Munster op donderdag 4 nov 2021 21
Allereerst zijn we heel tevreden over het meedenken en het inplannen van de afspraken. We moesten in korte tijd verhuizen en het is de mensen van Europa Parket gelukt om alles binnen die tijd te regelen. Verder is de laminaatvloer op zolder prachtig. Strak gelegd en goed meegedacht over hoe we de plakplinten wilden. De vloer beneden is mooi opgeschuurd en in de olie gezet. En het restauratiewerk van deze oude vloer is goed gelukt. Al met al heel tevreden over Europa Parket!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Jack op woensdag 3 nov 2021 21
Super fijn bedrijf klantvriendelijk werken super netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Trap renovatie”
Door Gerritsen op zondag 31 okt 2021 21
Vorige week onze trap laten renoveren. Prachtig vakkundig werk geleverd door John van Europa Parket. Alles in 1 dag klaar en zeer netjes gewerkt, zelfs het zaagsel buiten met de stofzuiger opgeruimd. Top bedrijf, top vakman, top kwaliteit en een keurige marktconforme prijs. Aanrader.
FOTO VAN GERRITSEN
Reactie of foto toevoegen
“Mooi zwevend pvc parket”
Door Jac. W. op donderdag 28 okt 2021 21
Enige tijd geleden naar Barneveld geweest om PVC parket uit te zoeken. Zeer goed geholpen en een mooie vloer Floorify Croissant uitgezocht. In 1 1/2 dag is in de hal en de woonkamer een mooi zwevend pvc parket geplaatst tot onze volle tevredenheid. Een bedrijf waar wij voor de vierde keer een mooie vloer hebben uitgezocht. Zoals altijd al is geweest wordt je daar zeer goed geholpen als klant.
Reactie of foto toevoegen
“Een perfecte vloer”
Door Cris Loderus op zaterdag 23 okt 2021 21
PVC vloer met hout structuur laten leggen en afgewerkt met 9 cm hoge witte plinten. De service van Europaparket is er één van grote klasse, vanaf de eerste info in de winkel tot aan het laatste plintje is alles super uitgevoerd. Er komt best veel bij kijken om een perfecte vloer te realiseren maar Europaparket heeft laten zien dat zij alles beheersen. Een bedrijf om zeker te bezoeken als u een nieuwe vloer overweegt.
FOTO VAN CRIS LODERUS
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Caroline van Zuuk op vrijdag 22 okt 2021 21
Een heel goed en persoonlijk bedrijf. Komen de afspraken na en leveren echt vakmanschap. Een echte aanrader
FOTO VAN CAROLINE VAN ZUUK
Reactie of foto toevoegen
“Onderhoudsvriendelijke pvc vloer”
Door Mw G. Willemse op dinsdag 12 okt 2021 21
Voor mijn appartement heb ik gekozen voor een pvc vloer. Hij is mooi gelegd en voldoet helemaal aan de eisen die ik stel aan een vloer en dan heb ik het met name over de onderhoudsvriendelijkheid. Ik ben er heel blij mee en zou nooit meer iets anders willen.
Reactie of foto toevoegen
“Schuren en oliën van onze houten vloer”
Door Hijmering op dinsdag 12 okt 2021 21
Wij zijn bijzonder tevreden over het schuren en oliën van onze houten vloer die wij ooit bij jullie hebben gekocht. De jongeman, genaamd Abis, die dit bij ons heeft gedaan was een geweldige vakman die meedacht en super was in het vinden van bepaalde oplossingen. Wij waren heel blij met hem.
FOTO VAN HIJMERING
Reactie of foto toevoegen
“Een bedrijf dat met je meedenkt”
Door Estherella Hammink- van der Zalm op vrijdag 1 okt 2021 21
netjes gelegd en problemen met de voorbereiding van de ondervloer snel opgelost! een bedrijf wat met je meedenkt!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Sander Brokke op woensdag 29 sep 2021 21
Europa parket heeft geheel volgens verwachtingen en afspraak alle kamers, kast en overloop voorzien van een houten vloer. We zijn erg blij met het resultaat en de service van Europa parket.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Leon Aanraad op zaterdag 25 sep 2021 21
Europa Parket heeft ons deskundig en in alle rust begeleid bij onze keuze voor een laminaatvloer. Vervolgens heeft een deskundige vooraf de kamers bekeken waar het gelegd moest worden en ons nader geadviseerd over de ondervloer. En ten slotte heeft een parketteur alles keurig netjes gelegd. Alle afval en verpakkingsmateriaal heeft hij meteen meegenomen. Wij zijn super tevreden over Europa Parket!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door P van Rossum op woensdag 15 sep 2021 21
Op aanraden van onze dochter zijn we bij Europa Parket gekomen. Hier zijn we goed voorgelicht en hebben de keuze gemaakt voor de laminaatvloer. Nadat onze vloer was ingemeten ,duurde het 3 weken voordat deze werd gelegd. De vloer is netjes gelegd en de plinten gemonteerd. Ook zijn wij geadviseerd om bij de voordeur een grote inloopmat te leggen. Al met al zijn wij erg tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en vriendelijk geholpen”
Door Brinkhof op donderdag 2 sep 2021 21
Wij zijn van af het bezoek aan de winkel tot na het leggen van de vloer professioneel en vriendelijk geholpen. Wij zijn zeer te vreden over onze aankoop en het uiteindelijke resultaat. Ook werd het egaliseren van de vloer zonder te knoeien vakkundig gedaan. Wij durven met een gerust hart Europa parket aan anderen aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Jesse op zaterdag 7 aug 2021 21
In vier ruimtes PVC laten leggen. Naar de showroom geweest, daar goed geholpen door Tim. Communicatie vanuit Europa Parket was goed, duidelijk. Afspraken zijn goed nagekomen. Monteur Gertjan is een echte vakman en heeft het prachtig gelegd. Erg tevreden met het geheel en zullen Europa Parket zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door Tim op maandag 2 aug 2021 21
Snelle betrouwbare service, conform vooraf afgegeven offerte.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jacob vW op zondag 18 jul 2021 21
Prima geholpen in de winkel, het leggen van onze Pvc vloer goed verlopen! Tevreden over dit bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Hugo E. op vrijdag 16 jul 2021 21
Hele fijne service, inclusief snel en flexibel oplossen van onverwachte problemen n.a.v. verbouwing.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Mevr. B. Vonhof op vrijdag 16 jul 2021 21
Prettig, vriendelijk, service perfect. Keurig netjes gelegd mijn P.V.C. vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Mark Aaldenberg op vrijdag 16 jul 2021 21
Zeer vriendelijk personeel, bij vragen wordt je snel geholpen. Duidelijke afspraken. Wij zijn erg tevreden over het resultaat, supermooi gelegd! Zat wel veel tijd tussen inspectie van cementdekvloer, egaliseren en leggen! Maar het was het wachten meer dan waard. Wij zijn supertevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een ongeloofelijk fijn bedrijf”
Door Jacob en Louise op zaterdag 10 jul 2021 21
Wat een ongelooflijk fijn bedrijf!! Aller eerst de ontvangst midden in Corona tijd was super. Dhr van de Kamp ontving ons gastvrij en vertelde zonder poespas alles over onze gewenste vloer. Liet alles goed zien en bijvoorbeeld ook hoe onze vloer er bij daglicht uit zou komen te zien!! Heldere en duidelijk offerte!! Echt heel prettig. Het contact daarna ook erg prettig. De mannen die vloer kwamen leggen ook fijne mensen. Goede tips en uitleg. Onze vloer zal lang meegaan dus snel terugkomen zit er niet in.. maar zal dit bedrijf ALTIJD aanraden bij vrienden en bekenden!!

Aanvulling 4 november 2021:
Gèwéldig mooie vloer (pvc) en wat een prachtige trap met leer bekleed!! Super advies gehad!! En de service is werkelijk fantastisch!! Enorm Bedankt!!!!
FOTO VAN JACOB EN LOUISE
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten visgraat vloer”
Door Marijke Jurgens op vrijdag 9 jul 2021 21
Eikenhouten visgraat. Prachtige vloer en tot in de puntjes verzorgd gelegd. Klasse!
FOTO VAN MARIJKE JURGENS
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Silvia op maandag 5 jul 2021 21
PVC vloer gelegd (stroken Therdex) en egalisatie. Prachtig resultaat. Europaparket komt afspraken na, goede prijs kwaliteit/verhouding, prettige communicatie. Ik raad Europaparket zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Echte service”
Door Walter Teekamp op dinsdag 15 jun 2021 21
Na twee jaar op twee plekken een bobbel in de pvc vloer Oude delen eruit. Vloer opnieuw op die plekken geëgaliseerd. Nieuwe delen erin. Dat is pas echte service.

Eerdere ervaring van 23 september 2018: Top geholpen. Bedrijf is bijzonder klantvriendelijk en denkt mee. Vloer is prima geegaliseerd en uitstekend gelegd door Willem en collega. Vakwerk. Ook bijzonder netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M. Coopmans op zaterdag 12 jun 2021 21
Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe PVC-vloer van Europa Parket, omdat:
- er goed wordt meegedacht
- afspraken worden nagekomen
- er flexibel wordt omgegaan met wijzigingen in de offerte
- vriendelijk en servicegerichte medewerkers
- de kwaliteit van het geleverde materiaal goed is
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en zorgvuldig”
Door H. Klaasen op dinsdag 8 jun 2021 21
Reeds tweemaal een houten parketvloer (met mozaïek ondervloer) en trap laten leggen door Europa Parket. Mooie overzichtelijke winkel en uitleg, duidelijke offerte, keurige prijzen en ze doet wat ze zegt qua levering en planning. Daarnaast prettige en zorgvuldige werklui die de vloer leggen alsof het hun eigen vloer is!
FOTO VAN H. KLAASEN
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet ruimschoots aan verwachtingen”
Door hans smid op woensdag 19 mei 2021 21
Duidelijke afspraken, perfecte planning, prima product en zéér klantvriendelijk. Ook qua uitvoering ruimschoots aan verwachtingen voldaan, compliment voor de vakkundigheid van de legger, Christiaan in dit geval.
Reactie of foto toevoegen
“Grote PVC tegels”
Door Ria ten Brinke op zaterdag 15 mei 2021 21
Ik heb grote pvc tegels van Floorify laten leggen en het ziet er super mooi uit. Volgens mij met liefde gelegd!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Herke Schuffel op maandag 10 mei 2021 21
Heel blij met dit bedrijf en met het resultaat. Goed advies, prima afspraken en prettige en correcte mensen die het kwamen leggen. Ze werken heel netjes en hebben een prachtige vloer gelegd. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lily op maandag 10 mei 2021 21
Fijne en betrouwbare service. Na de bestelling konden we na 1 telefoon zonder problemen van pvc merk nog veranderen. Alles is keurig volgens de afspraken nagekomen. We zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Traprenovatie”
Door Bert op donderdag 22 apr 2021 21
Traprenovatie laten uitvoeren, prettige monteur die netjes en schoon werkt. Zeer tevreden over de traprenovatie, goede kwaliteit en ziet er prachtig uit.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Laura van der Heide op donderdag 22 apr 2021 21
Van uitzoeken te de vloer tot het leggen is prima verlopen. Werd wel moeilijk gedaan over een bepaalde hoogte terwijl dit niet nodig was. Jammer dat als de vloer gelegd is en je niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering, niemand naderhand contact opneemt of alles naar wens is. De vloer ligt er strak in.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Wieneke Wachter op woensdag 21 apr 2021 21
IPC PVC aangeschaft. Fantastisch mooi van kwaliteit. Prima gelegd door een zeer ervaren medewerker.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie multiplex/eiken vloer”
Door Ivo op zondag 18 apr 2021 21
De multiplex/eiken vloer sluit overal mooi aan in het appartement. Kleine inhammetjes zijn netjes uitgezaagd. Ook de plinten zijn vrijwel naadloos sluitend aangebracht. Na de werkzaamheden is alles netjes opgeruimd achtergelaten en onderhoudsmaterialen zijn meegeleverd.
FOTO VAN IVO
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jacco Wagelaar op woensdag 14 apr 2021 21
Europa parket heeft in ons huis op een bepaald geen makkelijke houten ondervloer een parketvloer gelegd. Uitzonderlijk goed resultaat en heel mooi afgewerkt. Zeer tevreden wat ook geldt voor de communicatie en de prijs.
FOTO VAN JACCO WAGELAAR
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Fam. Aref op vrijdag 9 apr 2021 21
Prima...door gaan. Vriendelijk personeel. Goed werk.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige organisatie”
Door Jan kamp op vrijdag 9 apr 2021 21
Geweldige organisatie, je wordt voor en tijdens het proces prima op de hoogte gehouden. Erg vriendelijke mensen, ook die namens hen ingehuurd worden. Werken erg netjes met geweldig resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Raftwood vloer”
Door Dick op vrijdag 9 apr 2021 21
Raftwood vloer gekocht ziet er prachtig uit, zeer vakkundige montage.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met resultaat”
Door Helma op donderdag 8 apr 2021 21
Goed geïnformeerd vooraf wat er eventueel zichtbaar zou zijn door het schuren. Kleur van een kleine staal uitzoeken is spannend maar heeft goed uitgepakt. Omgang met medewerker die kwam schuren en olieën was prettig en wij zijn tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Beklede trap”
Door Alphons en Jacqueline Perier op woensdag 7 apr 2021 21
Trappen fantastisch gedaan. Vakmanschap en uiterst klant vriendelijk.

Eerdere ervaring van 10 maart 2021: Parket en pvc vloeren. Uitstekend gelegd. Medewerkers niet alleen vakbekwaam maar ook zeer attent en behulpzaam. Een tien met een griffel.
Reactie of foto toevoegen
“Pvc klik laminaat”
Door Glaasker op woensdag 17 mrt 2021 21
Wat een geweldig bedrijf vanaf het begin tot het eind niks anders dan vakbekwame medewerkers en ook de verkopers weten precies alles of hun producten. We hebben 4 offertes gevraagd bij 4 andere bedrijven hun kwamen kwa prijs en kwaliteit boven alles uit. De gene die bij ons de pvc klik laminaat kwam leggen. Was vanaf het begin al vak bekwaam. Wist precies waar hij het over had. Overlegde alles van te voren. Gaf tips over de vloer ook tijdens montage eerst alles eerst met ons gaat overlegd of we het zo wouden hebben. Hij heeft netjes de tijd genomen om alles keurig af te werken. Heeft na installatie nog met ons alles door genomen en waar de aanpassingen moesten komen heeft hij dit ook aan gepast. Keurig netjes ging de monteur te werk al het afval is netjes mee genomen er werdt elke dag netjes opgeruimd en stof gezogen zodat je gewoon nog je dingen kon blijven doen zonder door stof of andere afval te lopen. Zal dit bedrijf altijd aanraden bij vrienden kennisneming andere mensen die een parket of pvc vloer willen. Wij gaan zelfs in mei verder met hun om de boven verdiepen te doen. Echt nette Firma die hun vak en product verstaan.
FOTO VAN GLAASKER
Reactie of foto toevoegen
“PVC Vloer”
Door M Kampert op vrijdag 12 mrt 2021 21
PVC vloeren zijn keurig gelegd. Restafval keurig meegenomen. Dit was voor de tweede keer omdat de eerste keer ook al zo netjes was.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Frank Hessels op donderdag 11 mrt 2021 21
Goed geholpen, waren erg tevreden over de service en communicatie. Antwoorden op vragen komen snel en duidelijk. Zeer netjes gelegd, we zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Kwalitatief, deskundig, betrouwbaar”
Door Esther en Patrick Zwanenburg op dinsdag 9 mrt 2021 21
Op zoek naar een houten visgraatvloer en vloerbedekking bij Europa Parket binnen gestapt. In de winkel goed geholpen, deskundig advies. Veel keus. We zijn ontzettend blij met de houten visgraatvloer die door Melvin gelegd is. Het resultaat is super mooi. Melvin is een vakman, gaf advies over het onderhoud en werkte zorgvuldig. De vloerbedekking op de trap en overloop is ook heel mooi en vakkundig gelegd door Willem. Ons jaren 60 huis is nu net nieuwbouw met kwaliteit en warme sfeer. Een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid.
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi”
Door G.v.Veelen op vrijdag 5 mrt 2021 21
PVC en Laminaat gekocht en PVC laten leggen. Alles is netjes geleverd en aangebracht conform afspraak. De monteur heeft alles heel mooi aangebracht en heel netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Verouderde eiken houten vloer”
Door di Alma op vrijdag 26 feb 2021 21
Wij hebben een verouderde eiken houten vloer gekocht. Deze vloer is in visgraat motief gelegd. De ruimte was niet rechten de ondervloer ongelijk (monumentaal pand uit 1547) Desondanks is de vloer perfect gelegd. Alles is volgens afspraak gelopen, de vloerenlegger werkte hard door zodat wij snel weer van de kamer gebruik konden maken. De houten eikenvloer en zijn uitstraling is precies zoals wij voor ogen hadden.
FOTO VAN DI ALMA
Reactie of foto toevoegen
“Schuren en lakken”
Door Henriette Boonstra op donderdag 25 feb 2021 21
Parket laten schuren en lakken. Goede communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden hulp, advies van uw collega's.
Reactie of foto toevoegen
“PVC Vloer”
Door Joyce op woensdag 24 feb 2021 21
Zijn alle afspraken nagekomen; zijn goed bereikbaar en verlenen veel service.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marijke van de Haar op zaterdag 6 feb 2021 21
We zijn geweldig geholpen bij de verkoop. Er werd meegedacht. Fijne mensen. Je voelde je welkom. Leuke gastvrouw ook. Ook de communicatie het leggen en de after sales waren persoonlijk en attent. En allerbelangrijkste we hebben een prachtige vloer en mooie leren trappen. Echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Schuren en olien vloer”
Door Daan Kuypers op donderdag 4 feb 2021 21
Duidelijke communicatie, goede service, aardige en bekwame parketeurs.
Reactie of foto toevoegen
“Meesterparketeur”
Door Rob Bakker op dinsdag 2 feb 2021 21
Vloer gekocht en laten plaatsen door / bij Europa parket . Werden geadviseerd door Michael vd Steen. Na onze verhuizing werd de vloer geïnspecteerd voor het leggen of deze voldoende vlak en in goede conditie was ? Helaas was dit niet zo en door bemiddeling van EP werd er een vloerenbedrijf ingeschakeld die de vloer met 5 mm egaline vlak maakte. Vandaag werd de nieuwe vloer opgeleverd die gelegd was door meester parketteur Eric. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat , strak , mooi vlak en gepolijst en geolied opgeleverd. Wij zijn er erg blij mee. Kortom dit bedrijf is een aanrader voor wie een mooie goed geprijsde eiken twin vloer wil hebben.
FOTO VAN ROB BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door A.J. Hoekstra op maandag 1 feb 2021 21
Onze houten vloer is prachtig gerenoveerd, nieuwe stukken ingezet, geschuurd en gelakt, ziet er weer als nieuw uit. Vriendelijk en vakkundig personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door H. Brink op zaterdag 30 jan 2021 21
Ondanks corona toch modelborden kunnen afhalen om thuis te kunnen zien. Planning is heel flexibel en zoekt naar inpassing op korte termijn. Parketteur helpt bij vinden oplossing voor uitvlakken wat mij zelf niet lukte. Zou dat zelf doen. Kortom op alle fronten vriendelijk, meedenkend, oplossingsgericht. Top service zoals vanouds (al 20 jaar lang).
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Daniëlle Talmon op woensdag 13 jan 2021 21
Onze visgraatvloer is 4 jaar geleden gelegd. Maar door een verbouwing moest deze worden aangeheeld (een stuk erbij) zeg maar. En dan is er maar 1 zaak doe dat mag doen en dat is Europaparket. Gert-Jan onze visgraatvloerspecialist heeft het weer keurig gedaan! Maar ook van tevoren inmeten door Sander, nette offerte door Gerard en uiteindelijk een prachtvloer!

Eerdere ervaring van 15 oktober 2016: Wij kennen Europaparket al jaren door vloeren bij de familie en vrienden. Nu wij zelf een huis hebben gekocht uiteraard direct naar Europaparket. Gerard vd Kamp, één van de verkopers neemt de tijd, denkt mee en is eerlijk. Fijne vent. Ook Steven, de man die alles kwam inspecteren heeft ons nog bij allerlei keuzes geholpen en alles goed uitgewerkt, zodat de parketteur precies wist hoe of wat. Onze parketteur was Gertjan. Wat een vakman! Deze man heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt denk ik want hij genoot zichtbaar van het leggen van onze vloeren. De visgraatvloer zit er prachtig in. Tot slot is de trap door vakman Sander gemaakt. Ook weer een man met lol in zijn werk en trots op het resultaat. En terecht. Wat een mooie houten trap is het geworden. Je kunt met een gerust hart je sleutel bij hen achterlaten, ook dat is een heel fijn idee. Geen vrije dagen kwijt om de boel in de gaten te houden. Wij zijn dolgelukkig met alle mooie vloeren in ons huis! Europaparket bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Pim Schwitters op maandag 11 jan 2021 21
We zijn prima geholpen bij het uitzoeken en het resultaat mag er wezen. Prettige tussentijdse communicatie, zeker ook met de mensen die het kwamen leggen. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Gert van Wijhe op vrijdag 18 dec 2020 20
Laminaat gekocht en vakkundig laten leggen. Europa Parket zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door R van der Horst op donderdag 17 dec 2020 20
We zijn erg blij met de vloer, het hele proces is gewoon goed gegaan, van bestellen tot uitvoering. Over degene die de vloer gelegd heeft zijn we erg te spreken; precies, netjes gelegd en plinten keurig aangebracht en gekit, fijn om mee te overleggen en heeft alles opgeruimd en afgevoerd.
FOTO VAN R VAN DER HORST
Reactie of foto toevoegen
“Keurige netjes gelegd”
Door Pim van Buren op vrijdag 11 dec 2020 20
Nieuwe laminaatvloer met PVC deklaag gekocht. Prima prijs en kwaliteit verhouding, kosten van leggen zeer goed (vergeleken met een andere leverancier), keurig netjes gelegd en nette mannen die dit hebben gedaan. Nazorg ook prima. Keurig nagebeld of alles naar wens is gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Geen enkele klacht”
Door M.F. Palte op woensdag 2 dec 2020 20
We zijn uitstekend geholpen en de PVC-vloer is zorgvuldig en netjes gelegd. Geen enkele klacht.
Reactie of foto toevoegen
“Vloerrenovatie”
Door Graciëlle op dinsdag 1 dec 2020 20
Super content over hoe Europa Parket onze parketvloer van een grenen kleur heeft omgetoverd tot een whitewash vloer. Bies en band ook prachtig hersteld. Eind resultaat is fenomenaal! Echt een aanrader!
FOTO VAN GRACIËLLE
Reactie of foto toevoegen
“Natuurgetrouwe eikenhouten look”
Door Arjan Muntenga op vrijdag 27 nov 2020 20
Geslaagd bij dit eerlijke bedrijf met ervaring. Goede service en er wordt precies gedaan wat is afgesproken. Wij zijn zeer blij met het prachtige resultaat van onze pvc-vloer met zeer natuurgetrouwe eikenhouten look in onze volledige woning.
Reactie of foto toevoegen
“Prima resultaat”
Door Gert Drost op woensdag 25 nov 2020 20
Alles ging super goed, De afspraken klopten helemaal. De legger overlegde alles met ons en het resultaat is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gelegd”
Door S van Holst op dinsdag 24 nov 2020 20
Erg fijn dat ze nog een paar keer zijn geweest omdat we problemen hadden met de ondervloer. Daarbij ook meegedacht en andere bedrijven geadviseerd. Uiteindelijk alles erg netjes gelegd. Wij zouden Europa Parket bij anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Tessa op dinsdag 24 nov 2020 20
Prachtige raftwood Amazone vloer bij ons gelegd door Europaparket. Alles liep vlot, van de showroom tot de vloerinspectie en het leggen zelf. Zeer professionele medewerkers maar ook persoonlijk, ze beantwoordden alle vragen die we hadden. Aanrader voor iedereen die een kwaliteitsproduct en vakwerk op prijs stelt!
FOTO VAN TESSA
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige vloer”
Door E. Akkerman op dinsdag 24 nov 2020 20
Goede ervaring van A tot Z, vanaf de dame aan de receptie, degene die adviseerde over de vloeren, het tussentijdse contact, de planning en informatie daarover en - het allerbelangrijkste - een prachtige vloer die zeer vakkundig is gelegd!!
Reactie of foto toevoegen
“Snel en goed gelegd”
Door Hans Karelse op donderdag 12 nov 2020 20
Prima service. Voorwerk (vlaktmeting etc) prima. Snel en goed gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door JoséL op zaterdag 7 nov 2020 20
Wij zijn zeer tevreden, zowel over de advisering mbt de keuze van de vloer als over de begeleiding daarna. De vloer is vervolgens gelegd door een geweldige parketteur die niet alleen zeer kundig was maar die ook heel goed meedacht, buitengewoon behulpzaam was en bovendien erg aardig. Heel blij met onze mooie vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Remy op dinsdag 3 nov 2020 20
Vanaf het begin heel fijn geholpen met mijn keuze voor een vloer. Uiteindelijk voor een gelijmde PVC vloer gekozen vanwege de vloerverwarming en het geluiddempende effect. De communicatie verliep soepel en na 2 jaar ligt de vloer er nog steeds heel strak in.
Reactie of foto toevoegen
“Stoere vloer”
Door Nicole Leegwater op donderdag 22 okt 2020 20
Prettig geholpen. Duidelijke site. Leuke rondleiding door de fabriek.

Aanvulling ontvangen 27 oktober 2020: Wij hebben de raftwood vloer. Een stoere vloer met veel knoesten en scheuren. Is netjes gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Wanda Wolkers op donderdag 22 okt 2020 20
Goed service bij de aankoop in de showroom. Heel goede service. Komen afspraken na. Er kwam iemand inmeten en gaf ook advies. Het leggen van onze vloer is keurig gedaan incl. Het plaatsen van plinten en het op maat zagen van bestaande deuren en keukenplinten .
FOTO VAN WANDA WOLKERS
Gelegde laminaatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Zo tevreden”
Door Lemmen op donderdag 22 okt 2020 20
Afgelopen vrijdag is bij ons door Europa Parket een pvc-vloer gelegd. De vloer is op een zeer vakkundige manier aangebracht en het resultaat mag er zijn. De persoon die deze klus heeft uitgevoerd was een vakman pur sang en ook nog eens gezellig in de omgang. Men was tijdens het uitzoeken erg behulpzaam en gaf goede tips. Daarom zijn wij zo tevreden over Europa Parket.
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaren”
Door Rutger op donderdag 22 okt 2020 20
Bij binnenkomst in showroom vriendelijk ontvangen. De meneer die geholpen heeft was super ervaren. Prettig! Kwam met allerlei opties en mogelijkheden. Het leggen van de vloer is ook heel goed gebeurd. Ook hier weer uiterst vriendelijke mensen. Kortom, wat mij betreft 5+ sterren!

Aanvulling ontvangen 22 oktober 2020: Betreft een houten white wash vloer :)
Reactie of foto toevoegen
“Vloer net gelegd”
Door Martijn op maandag 19 okt 2020 20
Reeds een houten visgraat vloer gekocht bij Europa parket, erg tevreden met kleur/hout en hoe die gelegd is, zeker voor de scherpe prijs waarvoor ze deze aanbieden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Europa Parket
aBarneveld (vanaf 15 mei) , Grote Bosweg 17, 3771 LJ Barneveld, tel 0342 - 49 19 19
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.