Feedback
8,2

Boekweit, meer dan keukens

Score uit 29 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 035-5389437 | Noordersingel 20D, 3755 EZ Eemnes
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Boekweit, meer dan keukens
Boekweit, meer dan keukens is er voor de klant die waarde hecht aan een persoonlijke benadering en ouderwetse service. Met trots kunnen wij stellen dat wij sinds 1971 een vertrouwd adres zijn voor keukens in alle prijsklassen. Van generatie op generatie zijn wij de keukenspeciaalzaak van ’t Gooi en omstreken. Dat gaat verder dan alleen een goede prijs bieden. Met ons deskundig en gepassioneerd team streven wij naar een perfecte invulling van de keukenwensen van onze klanten.
Alternatieven voor Boekweit, meer dan keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 105 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Amersfoort Utrecht) score 9,7 uit 81 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Almere Flevoland) score 9,6 uit 859 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,6 uit 563 ervaringen
• I-KOOK
   
(Amersfoort Utrecht) score 9,5 uit 1418 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 231 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 529 ervaringen
• Keukenvision
   
(Bunnik Utrecht) score 9,1 uit 64 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 29 ervaringen over Boekweit, meer dan keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren21 ervaringen
4 sterren5 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Zeer tevreden”
Door Iwan Bunt op zaterdag 12 nov 2022 22
Duidelijke uitleg en er werd goed meegedacht tijdens ontwerpfase. Deskundige plaatsing van de keuken en kleine aanpassingen in overleg.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevolen”
Door Martijn & Michelle uit Hilversum op zondag 31 jul 2022 22
Ervaren Adviseur Dennis is eerst bij ons thuis geweest voor een eigen indruk en alvast inmeten. Verdere details en wensen besproken op lokatie in Eemnes. Ontspannen proces waarbij veel mogelijk is. Boekweit doet de demontage en regelt afvoer van oude keuken. Ook leggen zij nieuwe stopcontacten aan. Maken de meterkast gereed voor inductie koken. Kortom, van oud naar nieuwe keuken regelt Boekweit. Ook het installatie team (zijn ook eerder geweest om te kijken) is erg behulpzaam. Geen verrassingen achteraf. Aanbevolen.
FOTO VAN MARTIJN & MICHELLE UIT HILVERSUM
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Margot Peeters op zondag 31 jul 2022 22
Recent hebben wij een keuken gekocht bij de firma Boekweit. Wij zijn bijzonder tevreden: te beginnen bij het oriënterend gesprek tot aan de plaatsing van de keuken. Dank Boekweit!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Patrick op woensdag 3 nov 2021 21
Na een lange zoektocht met diverse vervelende ervaringen zijn wij uiteindelijk bij Boekweit-Keukens terecht gekomen. Wat een verademing was dat. Goed advies, niet opdringerig en luisteren wat de klant wil. Levering compleet en volgens afspraak, waarna 2 vakkundige monteurs alles zeer netjes hebben geplaatst. Alles in 1x goed gegaan en dat hoor je wel eens anders. Erg tevreden over Boekweit en echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een perfecte keuken”
Door Ineke Westerterp op dinsdag 21 sep 2021 21
Na een serieuze zoektocht naar een goede keukenzaak terecht gekomen bij Boekweit-Keukens. Uitstekend geholpen en geadviseerd door Dennis. Alle tijd, heel geduldig en er was geen enkele druk om iets te kopen. Keuken is volgens afspraak en op tijd geleverd. Geplaatst door twee zeer deskundige monteurs, beiden in dienst van het bedrijf. Ze werkten tot op de millimeter precies en de keuken staat dan ook perfect! Heel jammer dat ze geen badkamers verkopen....
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door familie Roeffel op dinsdag 24 aug 2021 21
Wij hebben een keuken inclusief apparatuur gekocht bij Boekweit keukens. Vanaf de start zijn we zeer prettig geholpen. Door het maken van diverse 3d tekeningen konden we onverwacht een bar toevoegen in onze keuken, daar waren we zeer content mee. De communicatie verliep prettig, de heren van de montage waren zeer kundig en vriendelijk. We zijn erg blij met onze mooie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Ongedwongen sfeer”
Door P.D. op vrijdag 20 aug 2021 21
Ten tijde van alle Coronabeperkingen hebben wij deskundig advies verkregen bij Boekweit. De adviseur heeft meerdere keren alle tijd genomen om met onze wensen een prachtige keuken te ontwerpen. Hij dacht ook mee om het geheel binnen het budget te realiseren. Uiteindelijk gaf de persoonlijke aandacht en de ongedwongen sfeer de doorslag om voor Boekweit te kiezen. De levering en montage verliep volgens afspraak. Ook de aftersales zijn uitstekend op orde en vragen worden snel en adequaat beantwoord. Boekweit is aan te bevelen boven een landelijke keten met (soms agressieve) gladde verkopers.
Reactie of foto toevoegen
“Echte service bestaat nog”
Door Fam. Haas op zondag 13 dec 2020 20
Wij zijn zeer tevreden met de keuken die wij bij Boekweit hebben gekocht. Zeer deskundig, geduldig geadviseerd bij het uitzoeken van de keuken. Geen vraag is te veel, er wordt goed meegedacht, je kan snel schakelen en een afspraak maken voor vragen en aanpassingen. Zo ontstaat stad voor stap je droomkeuken. Het installeren door hun eigen montagedienst is zeer goed. Ze installeren je keuken alsof het hun eigen keuken is, werken erg netjes en nemen al het verpakkingsmateriaal mee. Ze kwamen heel snel terug toen de afwasmachine niet werkte en de nageleverde kookplaat werd heel snel geïnstalleerd. Echte service bestaat nog!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Out op zaterdag 12 dec 2020 20
We hebben een complete keuken incl. apparatuur bij Boekweit gekocht. Ook de voorbereidende werkzaamheden en plaatsing hebben we door Boekweit laten uitvoeren. Vanaf het begin voelde het al goed aan. De gesprekken in de showroom en het telefoon, mail contact verliep goed. Ze denken mee en geven aan wat wel en niet mogelijk is. Ook komen ze met oplossingen en alternatieven. Het plaatsen van de keuken werd zeer vakkundig en goed gedaan. Alles werd tot in detail aangesloten en geplaatst. Ook de afwerking was perfect. Een bedrijf met zeer vakkundige mensen die gedurende het hele proces alle tijd voor je hebben. Kortom een super positieve ervaring en een hele mooie keuken waar we nog iedere dag van genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Stephan Letter op dinsdag 29 sep 2020 20
Zeer tevreden over boekweit keukens! Zeker een aanrader voor mensen die van service en kwaliteit houden!
Reactie of foto toevoegen
“Heel enthousiast”
Door J.Smit op dinsdag 22 sep 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht bij Boekweit keukens in Eemnes.Het overleg en informatie was heel goed. Prettige werknemers en goede service.

Aanvulling ontvangen 23 september 2020: Aankoop is geleverd. Wij zijn heel enthousiast over onze nieuwe keuken, het werkt allemaal voortreffelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Verwachting overtroffen”
Door Kroes op vrijdag 1 mei 2020 20
Via een andere ambassadeur bij Boekweit keukens terecht gekomen. Hier zijn wij op de juiste en prettige manier geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Het meedenken, alternatieven bieden voor de juiste prijs zonder opdringerig te zijn. Wij zijn meer dan blij met het eindresultaat. Het is nog mooier geworden dan de 3d voorstelling! Als u een keuken zoekt voor de juiste prijs,advies en kwaliteitsverhouding dan bent u bij Boekweit keukens aan het juiste adres. (bovenstaand klinkt als verkoop praatje maar is echt onze ervaring!) Kortom complimenten voor het gehele Boekweit team.
FOTO VAN KROES
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keukenaankoop”
Door Haagsma op donderdag 23 apr 2020 20
Complete keuken met apparatuur. Ruim de tijd genomen om samen te kijken naar onze wensen. Eerlijk aangegeven wat wel of niet mogelijk was. Naar volle tevredenheid geplaatst. Een krasje en een foutieve levering werden snel en deskundig opgelost. Elke dag genieten we van onze prachtige keuken voor een eerlijke prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Mevr. W. Baas op maandag 27 jan 2020 20
Mijn aankoop is een complete keuken met apparatuur. Ik ben zeer tevreden over Boekweit keukens, een bedrijf die zijn afspraken nakomt en meedenkt in oplossingen.

Aanvulling ontvangen 27 januari 2020: De keuken is geleverd en gemonteerd tot volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door C.F.Langen op vrijdag 17 jan 2020 20
Een quooker. Zeer snelle en professionele afhandeling en installatie. Dinsdags besteld, woensdags geleverd en geïnstalleerd. Prima.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig gedaan”
Door H. G. Hartman op woensdag 8 jan 2020 20
Een volledige keuken met bijkeuken. We hadden zelf al een redelijk uitgewerkt idee en dat is door Boekweit prachtig uitgewerkt. Bovendien kregen wij een aantal praktische tips waardoor het gebruiksgemak van de keuken nog beter werd. De keuken is snel en vakkundig gemonteerd. Wij genieten met volle teugen van onze mooie keuken en bevelen Boekweit Keukens dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Van den Brink, Baarn op maandag 30 dec 2019 19
Enige tijd geleden kwamen wij voor het eerst bij Boekweit en zijn daar prettig te woord gestaan door Patrick. Daarna volgden de vervolggesprekken, de tekeningen en uiteindelijk de bestelling van onze keuken waar we erg blij mee zijn! Wij hebben het hele traject als erg prettig ervaren en hebben het meedenken met onze verbouw/uitbouw plannen vooral gewaardeerd.
FOTO VAN VAN DEN BRINK, BAARN
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Roel Vos op vrijdag 27 dec 2019 19
Voor ons is duidelijk dat Boekweit meer dan keukens is. Naast een prachtige keuken heeft Boekweit voor ons stukwerk door het hele huis en de vloerverwarming voor hun rekening genomen. Doordat er zeer goed werd meegedacht met onze ideeën zijn we uitgekomen tot een zeer mooi eindresultaat. Het is fijn om te ervaren dat er nog bedrijven zijn waar de klant koning is. Daarom willen wij Dirk, Jeroen en Patrick enorm bedanken. Warme groet, Isabelle en Roel.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door overtoom op woensdag 25 dec 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Boekweit en zijn zeer tevreden over het adviseren en de montage. prima zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fraaie vergroting keuken”
Door Jan en Nicky van Tol op zaterdag 21 dec 2019 19
Boekweit heeft niet alleen een fantastische nieuwe keuken geleverd, maar ook het doorbreken naar de woonkamer en naar de bijkeuken in handen gehad. De inzet van eigenaar Patrick, Bas, Dirk en Jeroen was uitstekend. Zij hebben onze wensen vertaald in een prachtig ontwerp wat inhield het verwijderen van draagmuren, stuccen, schilderwerk, elektra, vloerverwarming en nieuwe vloertegels. Alles werd uitgevoerd op een professionele manier en het was altijd een plezier om Jeroen te zien verschijnen. Boekweit is de beste aannemer die we ooit over de vloer hebben gehad. Absoluut aanbevolen!
FOTO VAN JAN EN NICKY VAN TOL
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en verbouwing”
Door J. Gerritsma op woensdag 18 dec 2019 19
Keuken en garage verbouwd naar bijkeuken (keuken kastenwand, garage isoleren, stucwerk, leidingen en PVC vloer via partnerbedrijf studio Faan geregeld). Afspraken komen ze na, duidelijke communicatie en 1 aanspreekpunt.
FOTO VAN J. GERRITSMA
Nieuwe kast in garage
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door G. Broné op dinsdag 17 dec 2019 19
Wij hebben een keuken van Boekweit en hebben daar heel veel plezier van. Wij zijn netjes geholpen en de keuken is professioneel geplaatst. Na 2 jaar was de koelkast kapot, geen probleem wij kregen meteen een nieuwe. Wij bevelen Boekweit aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Pieter-Bas en Wendy Antoons op zaterdag 14 dec 2019 19
Prachtige keuken gekocht bij de Boekweit waar de mensen begrijpen wat onze wensen waren en hun uiterste best doen om deze in te vullen! Wij genieten ieder dag van onze prachtige woonkeuken met Siemens apparatuur wat staat voor kwaliteit en plezier in koken!
FOTO VAN PIETER-BAS EN WENDY ANTOONS
Hoekkeuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Sheira Mohaboe op donderdag 12 dec 2019 19
Voor mijn bedrijfspand bij de Boekweit een keuken gekocht en laten plaatsen. We zijn zeer tevreden, alles is soepel verlopen en er werd goed meegedacht wat betreft indeling en materiaalkeuze en apparatuur. Levering en plaatsing verliep allemaal volgens afspraak en communicatie was helder en duidelijk. TOP bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Rienk op woensdag 11 dec 2019 19
De geleverde keuken iz hemaal perfect.ook de plaatsing verliep erg professioneel
Reactie of foto toevoegen
“Fijne club”
Door Dennis Koekkoek op woensdag 11 dec 2019 19
Wij zijn al jaren klant bij de Boekweit. Ook bij deze verhuizing hebben we weer voor een keuken van Boekweit gekozen, en is er door het gehele team keurig gewerkt en gecommuniceerd. Kortom, fijne club met vakmensen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door J. Krikke op zondag 10 nov 2019 19
Na goed vakkundig advies voorzien van allerlei praktische tips hebben wij een prachtige hoogglans keuken bij Boekweit gekocht. Installatie ging perfect en kleine beschadigingen werden gelijk door het professionele team opgemerkt en verholpen. Wij halen veel kook- en bakplezier uit onze keuken waar we het team van Boekweit voor willen bedanken!
REACTIE VAN BOEKWEIT
Geachte familie Krikken, hartelijk dank voor uw review. Wanneer wij weer iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door Schipdam op woensdag 24 apr 2019 19
Volledige keuken, m.u.v. inbouw oven/kookplaat (deze zijn overgezet) aangeschaft en geplaatst. Heeft ruim een maand geduurd. Reden: Deel waarin kookplaat valt werd 3 x door fabriek verkeerd geleverd. Een bovenkastje was beschadigd en nieuw exemplaar bleek verkeerde buitenzijde te hebben. Ook was een nieuw geleverde radiator beschadigd. Maar we kunnen niet anders zeggen dat alles ondanks de ongemakken op zeer soepele en correcte wijze is afgehandeld. Wat wij ook als heel erg prettig hebben ervaren is dat bij Boekweit alles wordt geregeld en uitgevoerd, zoals slopen, stucwerk (uitbesteed), radiator plaatsen etc.
REACTIE VAN BOEKWEIT
Geachte heer Schipdam, helaas hebben wij veel maar niet alles in de hand. Gelukkig is het goed opgelost. Veel plezier met de keuken. Als er nog iets mee is vernemen wij het graag.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken gekocht”
Door C.R. Perk op woensdag 11 okt 2017 17
Complete keuken gekocht: Aanrechtbladen+smetplinten, Smidt keukenkastjes, alle apparatuur van AEG; installatie was slecht ondanks talloze herstelpogingen: aanrechtbladen niet even hoog, smetplinten te laag, bovenkasten met doorgezakte bodemplaten in het zicht door verkeerde montage, waterballet door ontbrekende klemring in keukenkraan, koelkast past niet goed in hoge keukenkast en sluit daardoor niet goed, terugslagklep afzuigkap zelf maar gerepareerd.
REACTIE VAN BOEKWEIT
Geachte heer/mevrouw Perk, spijtig te horen dat u niet tevreden bent. Zoals te lezen op http://www.boekweit.com/referenties/ en op onze facebookpagina is het er ons alles aangelegen van iedere klant een tevreden klant te maken en te houden. Naar onze informatie zouden de punten voor geaccordeerd en naar tevredenheid zijn opgelost. Als wij nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 6
Vestiging Boekweit, meer dan keukens
Website: www.boekweit.com
  Eemnes, Noordersingel 20D, 3755 EZ Eemnes, tel 035-5389437
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.