Feedback
7,3

Boekweit

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 035-5389437 | Noordersingel 20D, 3755 EZ Eemnes
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Boekweit
Boekweit, meer dan keukens is er voor de klant die waarde hecht aan een persoonlijke benadering en ouderwetse service. Met trots kunnen wij stellen dat wij sinds 1971 een vertrouwd adres zijn voor keukens in alle prijsklassen. Van generatie op generatie zijn wij de keukenspeciaalzaak van ’t Gooi en omstreken. Dat gaat verder dan alleen een goede prijs bieden. Met ons deskundig en gepassioneerd team streven wij naar een perfecte invulling van de keukenwensen van onze klanten.
Alternatieven voor Boekweit
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,6 uit 62 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,4 uit 380 ervaringen
• Keukenvision
   
(Bunnik Utrecht) score 8,0 uit 40 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,1 uit 817 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,4 uit 213 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,6 uit 14 ervaringen
• Poggenpohl Amsterdam
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 7,0 uit 8 ervaringen
• Eigenhuis Keukens
   
(Amersfoort Utrecht) score 6,0 uit 112 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Boekweit. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Complete keuken gekocht”
Door C.R. Perk op woensdag 11 okt 2017 '17
Complete keuken gekocht: Aanrechtbladen+smetplinten, Smidt keukenkastjes, alle apparatuur van AEG; installatie was slecht ondanks talloze herstelpogingen: aanrechtbladen niet even hoog, smetplinten te laag, bovenkasten met doorgezakte bodemplaten in het zicht door verkeerde montage, waterballet door ontbrekende klemring in keukenkraan, koelkast past niet goed in hoge keukenkast en sluit daardoor niet goed, terugslagklep afzuigkap zelf maar gerepareerd.
REACTIE VAN BOEKWEIT, MEER DAN KEUKENS
Geachte heer/mevrouw Perk, spijtig te horen dat u niet tevreden bent. Zoals te lezen op http://www.boekweit.com/referenties/ en op onze facebookpagina is het er ons alles aangelegen van iedere klant een tevreden klant te maken en te houden. Naar onze informatie zouden de punten voor geaccordeerd en naar tevredenheid zijn opgelost. Als wij nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door Schipdam op woensdag 24 apr 2019 '19
Volledige keuken, m.u.v. inbouw oven/kookplaat (deze zijn overgezet) aangeschaft en geplaatst. Heeft ruim een maand geduurd. Reden: Deel waarin kookplaat valt werd 3 x door fabriek verkeerd geleverd. Een bovenkastje was beschadigd en nieuw exemplaar bleek verkeerde buitenzijde te hebben. Ook was een nieuw geleverde radiator beschadigd. Maar we kunnen niet anders zeggen dat alles ondanks de ongemakken op zeer soepele en correcte wijze is afgehandeld. Wat wij ook als heel erg prettig hebben ervaren is dat bij Boekweit alles wordt geregeld en uitgevoerd, zoals slopen, stucwerk (uitbesteed), radiator plaatsen etc.
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door J. Krikke op zondag 10 nov 2019 '19
Na goed vakkundig advies voorzien van allerlei praktische tips hebben wij een prachtige hoogglans keuken bij Boekweit gekocht. Installatie ging perfect en kleine beschadigingen werden gelijk door het professionele team opgemerkt en verholpen. Wij halen veel kook- en bakplezier uit onze keuken waar we het team van Boekweit voor willen bedanken!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Boekweit
Website: www.boekweit.com
aEemnes , Noordersingel 20D, 3755 EZ Eemnes, tel 035 - 538 94 37
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.