Feedback
8,8

Boekweit, meer dan keukens

Score uit 14 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 035-5389437 | Noordersingel 20D, 3755 EZ Eemnes
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Boekweit, meer dan keukens
Boekweit, meer dan keukens is er voor de klant die waarde hecht aan een persoonlijke benadering en ouderwetse service. Met trots kunnen wij stellen dat wij sinds 1971 een vertrouwd adres zijn voor keukens in alle prijsklassen. Van generatie op generatie zijn wij de keukenspeciaalzaak van ’t Gooi en omstreken. Dat gaat verder dan alleen een goede prijs bieden. Met ons deskundig en gepassioneerd team streven wij naar een perfecte invulling van de keukenwensen van onze klanten.
10+ beste keukens
Alle Top Keukenzaken (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste keukenzaken met ruim 19.000+ ervaringen over meer dan 900 beoordeelde keukenwinkels. Voorkom een miskoop bij het kopen van een keuken met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er zijn 14 ervaringen over Boekweit, meer dan keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren9 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, montage
“Vakkundig gedaan”
Door H. G. Hartman op woensdag 8 jan 2020 '20
Een volledige keuken met bijkeuken. We hadden zelf al een redelijk uitgewerkt idee en dat is door Boekweit prachtig uitgewerkt. Bovendien kregen wij een aantal praktische tips waardoor het gebruiksgemak van de keuken nog beter werd. De keuken is snel en vakkundig gemonteerd. Wij genieten met volle teugen van onze mooie keuken en bevelen Boekweit Keukens dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Van den Brink, Baarn op maandag 30 dec 2019 '19
Enige tijd geleden kwamen wij voor het eerst bij Boekweit en zijn daar prettig te woord gestaan door Patrick. Daarna volgden de vervolggesprekken, de tekeningen en uiteindelijk de bestelling van onze keuken waar we erg blij mee zijn! Wij hebben het hele traject als erg prettig ervaren en hebben het meedenken met onze verbouw/uitbouw plannen vooral gewaardeerd.
FOTO VAN VAN DEN BRINK, BAARN
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Roel Vos op vrijdag 27 dec 2019 '19
Voor ons is duidelijk dat Boekweit meer dan keukens is. Naast een prachtige keuken heeft Boekweit voor ons stukwerk door het hele huis en de vloerverwarming voor hun rekening genomen. Doordat er zeer goed werd meegedacht met onze ideeën zijn we uitgekomen tot een zeer mooi eindresultaat. Het is fijn om te ervaren dat er nog bedrijven zijn waar de klant koning is. Daarom willen wij Dirk, Jeroen en Patrick enorm bedanken. Warme groet, Isabelle en Roel.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door overtoom op woensdag 25 dec 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Boekweit en zijn zeer tevreden over het adviseren en de montage. prima zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fraaie vergroting keuken”
Door Jan en Nicky van Tol op zaterdag 21 dec 2019 '19
Boekweit heeft niet alleen een fantastische nieuwe keuken geleverd, maar ook het doorbreken naar de woonkamer en naar de bijkeuken in handen gehad. De inzet van eigenaar Patrick, Bas, Dirk en Jeroen was uitstekend. Zij hebben onze wensen vertaald in een prachtig ontwerp wat inhield het verwijderen van draagmuren, stuccen, schilderwerk, elektra, vloerverwarming en nieuwe vloertegels. Alles werd uitgevoerd op een professionele manier en het was altijd een plezier om Jeroen te zien verschijnen. Boekweit is de beste aannemer die we ooit over de vloer hebben gehad. Absoluut aanbevolen!
FOTO VAN JAN EN NICKY VAN TOL
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en verbouwing”
Door J. Gerritsma op woensdag 18 dec 2019 '19
Keuken en garage verbouwd naar bijkeuken (keuken kastenwand, garage isoleren, stucwerk, leidingen en PVC vloer via partnerbedrijf studio Faan geregeld). Afspraken komen ze na, duidelijke communicatie en 1 aanspreekpunt.
FOTO VAN J. GERRITSMA
Nieuwe kast in garage
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door G. Broné op dinsdag 17 dec 2019 '19
Wij hebben een keuken van Boekweit en hebben daar heel veel plezier van. Wij zijn netjes geholpen en de keuken is professioneel geplaatst. Na 2 jaar was de koelkast kapot, geen probleem wij kregen meteen een nieuwe. Wij bevelen Boekweit aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Pieter-Bas en Wendy Antoons op zaterdag 14 dec 2019 '19
Prachtige keuken gekocht bij de Boekweit waar de mensen begrijpen wat onze wensen waren en hun uiterste best doen om deze in te vullen! Wij genieten ieder dag van onze prachtige woonkeuken met Siemens apparatuur wat staat voor kwaliteit en plezier in koken!
FOTO VAN PIETER-BAS EN WENDY ANTOONS
Hoekkeuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Sheira Mohaboe op donderdag 12 dec 2019 '19
Voor mijn bedrijfspand bij de Boekweit een keuken gekocht en laten plaatsen. We zijn zeer tevreden, alles is soepel verlopen en er werd goed meegedacht wat betreft indeling en materiaalkeuze en apparatuur. Levering en plaatsing verliep allemaal volgens afspraak en communicatie was helder en duidelijk. TOP bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Rienk op woensdag 11 dec 2019 '19
De geleverde keuken iz hemaal perfect.ook de plaatsing verliep erg professioneel
Reactie of foto toevoegen
“Fijne club”
Door Dennis Koekkoek op woensdag 11 dec 2019 '19
Wij zijn al jaren klant bij de Boekweit. Ook bij deze verhuizing hebben we weer voor een keuken van Boekweit gekozen, en is er door het gehele team keurig gewerkt en gecommuniceerd. Kortom, fijne club met vakmensen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door J. Krikke op zondag 10 nov 2019 '19
Na goed vakkundig advies voorzien van allerlei praktische tips hebben wij een prachtige hoogglans keuken bij Boekweit gekocht. Installatie ging perfect en kleine beschadigingen werden gelijk door het professionele team opgemerkt en verholpen. Wij halen veel kook- en bakplezier uit onze keuken waar we het team van Boekweit voor willen bedanken!
REACTIE VAN BOEKWEIT
Geachte familie Krikken, hartelijk dank voor uw review. Wanneer wij weer iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door Schipdam op woensdag 24 apr 2019 '19
Volledige keuken, m.u.v. inbouw oven/kookplaat (deze zijn overgezet) aangeschaft en geplaatst. Heeft ruim een maand geduurd. Reden: Deel waarin kookplaat valt werd 3 x door fabriek verkeerd geleverd. Een bovenkastje was beschadigd en nieuw exemplaar bleek verkeerde buitenzijde te hebben. Ook was een nieuw geleverde radiator beschadigd. Maar we kunnen niet anders zeggen dat alles ondanks de ongemakken op zeer soepele en correcte wijze is afgehandeld. Wat wij ook als heel erg prettig hebben ervaren is dat bij Boekweit alles wordt geregeld en uitgevoerd, zoals slopen, stucwerk (uitbesteed), radiator plaatsen etc.
REACTIE VAN BOEKWEIT
Geachte heer Schipdam, helaas hebben wij veel maar niet alles in de hand. Gelukkig is het goed opgelost. Veel plezier met de keuken. Als er nog iets mee is vernemen wij het graag.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken gekocht”
Door C.R. Perk op woensdag 11 okt 2017 '17
Complete keuken gekocht: Aanrechtbladen+smetplinten, Smidt keukenkastjes, alle apparatuur van AEG; installatie was slecht ondanks talloze herstelpogingen: aanrechtbladen niet even hoog, smetplinten te laag, bovenkasten met doorgezakte bodemplaten in het zicht door verkeerde montage, waterballet door ontbrekende klemring in keukenkraan, koelkast past niet goed in hoge keukenkast en sluit daardoor niet goed, terugslagklep afzuigkap zelf maar gerepareerd.
REACTIE VAN BOEKWEIT
Geachte heer/mevrouw Perk, spijtig te horen dat u niet tevreden bent. Zoals te lezen op http://www.boekweit.com/referenties/ en op onze facebookpagina is het er ons alles aangelegen van iedere klant een tevreden klant te maken en te houden. Naar onze informatie zouden de punten voor geaccordeerd en naar tevredenheid zijn opgelost. Als wij nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keukeneiland
1 / 4
Vestiging Boekweit, meer dan keukens
Website: www.boekweit.com
aEemnes , Noordersingel 20D, 3755 EZ Eemnes, tel 035 - 538 94 37
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.