Feedback
6,0

Ditmar Keukens

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 035-5881319 | Veldweg 4, 3764 CP Soest
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ditmar Keukens
Ditmar keukens is gevestigd in Soest en heeft in deze regio ondertussen een naam opgebouwd, die staat voor perfectie: alles is mogelijk
Alternatieven voor Ditmar Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 137 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 45 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,5 uit 510 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 395 ervaringen
• I-KOOK
   
(Amersfoort Utrecht) score 9,4 uit 890 ervaringen
• ASWA Keukens
   
(Hilversum Noord-Holland) score 9,5 uit 133 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 146 ervaringen
• Keukencoach
   
(Amersfoort Utrecht) score 9,0 uit 16 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Ditmar Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Keukenrenovatie”
Door An op maandag 16 apr 2018 18
Onze keuken is door hen gerenoveerd. Ik had een lekkende kraan daardoor veel waterschade. Een nieuw blad, achterwand, grepen, kastje, spoelbak en kraan die ik zelf mocht kopen omdat ik niet de juiste in hun assortiment kon vinden. Alles is heel mooi gemaakt en er werd gezegd deze kraan gaat echt niet zo snel los. Toch na 1 jaar ongeveer zit de kraan super los. Ik vraag of ze langs willen komen om dit op te lossen voor 1 x, en vraag of dit onder de garantie valt. Ik krijg op 2 mailtjes totaal geen antwoord. Ik heb toen gebeld en kreeg te horen dat het super druk was en dat het voorlopig niet kon anders moest ik maar een loodgieter bellen. Ik zei maar ik kan wel wachten hoor. Uiteindelijk kreeg ik een mail dat het wel een maand kon duren, dit is was voor mij geen probleem. Toen werd gezegd dat ik mijn verhaal moest doen bij de gene van wie de kraan was voor de garantie. Ik vertelde nee, jullie hebben hem geplaatst en is niks mis met de kraan hij zit alleen los dus valt het mijns inziens onder de zorg van Ditmar keukens. Als laatste werd me het volgende meegedeeld: Omdat wij meubelmakers zijn hebben wij een ander tarief ( meer kosten) als een loodgieter. maar dat had je waarschijnlijk al begrepen. binnen Soest een start tarief van €. 38,— incl. eerste 15 min. En dan €. 50,— per uur. excl. materiaal. als je toch een loodgieter vindt, laat het ons even weten. Er is totaal niet over een prijs of wat dan ook gesproken! Ik sta hier echt versteld van zo bot! Verdienen willen ze kennelijk wel maar ze komen niet eens even kijken wat er is, misschien is het zo opgelost met hun gereedschap. neem maar een loodgieter! Ik heb hier echt geen woorden voor. Ik ga er vanuit dat dit niet kwetsend of beledigend is maar de waarheid.
REACTIE VAN DITMAR KEUKENS
Helaas kunnen wij geen garantie geven op onderdelen die wij niet hebben geleverd. Voor de lekende kraan moet u toch echt bij de leverancier of het internet bedrijf zijn waar u de kraan heeft gekocht. En anders toch een loodgieter bellen.
Wij hebben domweg de spullen het gereedschap niet om een lekkende kraan te maken.
We begrijpen dat het lastig om verhaal te halen bij sommige internet bedrijven vooral als de aankoop gegeven kwijt zijn, maar dat betekend niet automatisch dat wij dan verantwoordelijk zijn voor het zoek raken van het aankoop factuur of de levering van de kraan.
Jammer dat je nog vergeten bent een positief review te plaatsen voor de werkzaamheden waar je zo blij mee was en ook voor het gratis monteren van de kraan die wij niet geleverd hebben maar die je goedkoper op internet gevonden hebt.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Ditmar Keukens
aSoest , Veldweg 4, 3764 CP Soest, tel 035 - 588 13 19, mob 06 - 11 22 55 04
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.