Feedback
9,1

Keukenvision

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenvision.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenvision
KeukenVision: passie voor ontwerp, oog voor élk detail.

De aankoop van een nieuwe keuken vraagt een grote investering. Bij KeukenVision zijn we van mening dat u in ruil daarvoor dan ook alleen het allerbeste mag verwachten. Het beste advies, mooiste design en de allerbeste service.

In de ruim 40 jaar dat wij keukens voor consumenten ontwerpen, hebben we geleerd dat vooral de afstemming op uw persoonlijke wensen, onze keukens nét iets bijzonderder maakt. Die manier van werken en de wijze waarop we uw smaak en stijl, eisen en wensen samenbrengen in uw eigen droomkeuken, laten we u graag persoonlijk zien in één van de KeukenVision keukenshowrooms; in Bunnik, Dordrecht of Naaldwijk.

Wat we u daarbij direct laten zien: een bijzondere en persoonlijke keuken hoeft geen euro meer te kosten en is altijd in te richten naar uw persoonlijke budget.
Ervaringen
Er zijn 64 ervaringen over Keukenvision. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren47 ervaringen
4 sterren6 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster3 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Super goed geholpen”
Door Rick op woensdag 31 jan 2024 24 | vestiging Dordrecht
Het eerste tot het laatste contact was super. We zijn goed geholpen zowel bij het verkoopproces als bij de afhandeling. De keuken is goed gemonteerd en zijn erg blij met de opstelling. Door het deskundig advies en het goed meedenken met het budget raden we dit bedrijf ten zeerste aan.
FOTO VAN RICK
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Gido op woensdag 31 jan 2024 24 | vestiging Dordrecht
Vanaf het ontvangst al vriendelijk geholpen. Ricardo van Schuppen heeft ons super geadviseerd en samen met ons de keuken samengesteld. Zijn ervaring in de branche en verstand van zaken was heel prettig. Daarbij was het bezoek ook nog eens erg gezellig! We gaan genieten van onze mooie keuken en kunnen Keukenvision Dordrecht zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Robert Paardekooper op zondag 14 jan 2024 24 | vestiging Dordrecht
Wij hebben bij KeukenVision onze nieuwe keuken gekocht. We zijn bijzonder goed geadviseerd en geholpen door Ricardo van Schuppen. Bij de eerste oriëntatie in de showroom heeft hij ons al vriendelijk te woord gestaan. Dat voelde zo goed dat we toen meteen met hem een afspraak hebben gemaakt om onze keuken samen te stellen. Er werd echt geluisterd naar onze wensen. Hij dacht met ons mee en kwam met goede ideeën. We zijn enorm blij met het resultaat, het is echt een droomkeuken geworden. De communicatie en vakkundigheid van Ricardo zijn erg fijn en goed. Echt een dikke pluim voor Ricardo! Ook het plaatsen van de keuken is volgens planning prima verlopen. We raden KeukenVsion dan ook bijzonder aan!
FOTO VAN ROBERT PAARDEKOOPER
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze keuken”
Door Judith op zondag 7 jan 2024 24 | vestiging Dordrecht
Fijn geholpen met het uitzoeken van de keuken en goed contact gehad met Nordin. Erg blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Albert l'Istelle op vrijdag 5 jan 2024 24 | vestiging Dordrecht
Wij werden geholpen door David ten Hoeve. We werden vriendelijk ontvangen en er geluisterd naar onze wensen. David liet ons in de showroom mogelijkheden en materialen zien. Daarna werd e.e.a. in een tekenprogramma geplaatst zodat wij een indruk kregen hoe e.e.a. er uit zou komen te zien.
Het uitwerken van alternatieven was geen enkel probleem. We hebben tot 5 ideeën laten uitwerken. Verder werd meegedacht in mogelijkheden en onmogelijkheden, wat praktisch is en wat niet. De plaatsing verliep ook 100% naar wens. Ook als was niet alles in 1 keer goed, op het moment dat wij contact opnamen met de servicedesk werden we vriendelijk te woord gestaan. Alle onvolkomenheden werden zonder meerkosten opgelost. Al met al zijn we zeer tevreden en zouden we een volgende keer weer aankloppen bij Keukenvision.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend verlopen”
Door Jelmer op zaterdag 23 dec 2023 23 | vestiging Dordrecht
Super keuken! Goed advies door adviseur David, en samen tot een mooie keuken gekomen, levering en montage ging uitstekend zonder schade of missende onderdelen. en naderhand is het verpakkingsmateriaal ook opgehaald!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door van den Brink op donderdag 21 dec 2023 23 | vestiging Dordrecht
Na al meerdere keukenzaken bezocht te hebben, kwamen wij terecht bij Keukenvision. Fijn ontvangst met koffie en thee. Wij hadden niet verwacht dat al onze wensen ook daadwerkelijk zouden passen in de ruimte en budget. Ricardo met passie voor zijn vak heeft met ons mee gedacht en inspireerde ons op het gebied van look and feel en functionaliteit. Wij waren blij met deze no nonsense manier advies. Ricardo, bedankt! Wij zijn echt zo blij met onze keuken!
FOTO VAN VAN DEN BRINK
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige ervaring”
Door Armando & Sharon op vrijdag 15 dec 2023 23 | vestiging Dordrecht
Wij zijn na inloting van onze woning naar de vestiging van Dordrecht gegaan en vanaf ons eerste contact met Ricardo een geweldige ervaring. Jij komt als klant bij een deskundige. Je hebt in je hoofd wat je graag wil en samen met zijn deskundigheid kom je tot een keuken waar zelfs tot in de kleinste details over is mee/nagedacht. Ricardo is zelfs nog bij ons op bezoek geweest en kwamen er toen achter dat er iets niet was meegeleverd/in de goede richting geplaatst is, ook voor deze nazorg heeft hij actie op ondernomen. Dus ondanks dat de keuken er al staat en wij deze een maand in gebruik hebben, is er een optimale beleving.
FOTO VAN ARMANDO & SHARON
Reactie of foto toevoegen
“Een hele fijne zaak”
Door Chris Hoogerwaard op vrijdag 8 dec 2023 23 | vestiging Dordrecht
Grote deskundigheid, meedenken, ontspannen sfeer en nog wat leuks met de prijs gedaan. Ook nabellen na plaatsing is fijn. Onze tweede keuken bij Keukenvision en bij David. Een hele fijne zaak /verkoper.
Reactie of foto toevoegen
“Over het gehele proces erg tevreden”
Door CF op maandag 4 dec 2023 23 | vestiging Dordrecht
Vanaf het begin fantastisch geholpen door Ricardo. Wij waren blij met zijn aanpak om eerst te kijken wat wij zelf mooi vinden en dit zo goed mogelijk terug te laten komen in het ontwerp van de keuken. Zelfs met de kleinste details wilde Ricardo graag zoeken naar een passende oplossing. Zo zijn wij samen gekomen tot een ontwerp van de keuken, die na plaatsing ook volledig voldoet aan onze wensen. Over het gehele proces zijn wij erg tevreden!
FOTO VAN CF
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuze voor KeukenVision”
Door Fam. Tichelaar-Schuiten op woensdag 8 nov 2023 23 | vestiging Dordrecht
Ons eerste nieuwbouwhuis, dus ook een splinternieuwe keuken. Op naar KeukenVision, hier keek ik zo naar uit...een nieuwe keuken uitzoeken, dat wordt wat. Daar was Ricardo van Schuppen, direct een fijn gesprek en voelde ons hier zeer prettig. Kijken, kijken, rondjes lopen en toen was er koffie en een eerste ontwerp. Waren hier gelijk weg van. Mat zwart met hout. Vereiste voor mij was, een quooker en ruimte, nou die heb ik :-) Nooit gedacht dat ik zo snel een keuze zou maken, iets met knopen doorhakken ;-) Al met al blij met de keuze om naar KeukenVision te gaan. Meedenkend, duidelijke afspraken, goede en vlotte communicatie. Gister is de spatwand door Ton geplaatst en zijn er wat kleine dingetjes aangepast. Op het spatwandje bij het raam ná, deze volgt nog, is het af! Wij zijn blij en is koken nu best leuk :-) :-)
FOTO VAN FAM. TICHELAAR-SCHUITEN
+ Toon extra foto van Fam. Tichelaar-Schuiten
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door Cobi en Jan Kerkhof op donderdag 31 aug 2023 23 | vestiging Dordrecht
Ricardo van Schuppen heeft in overleg met ons een goed en praktisch ontwerp gemaakt van onze keuken. Stap voor stap heeft hij ons professioneel en rustig door de vele keuzen geleid. Het resultaat mag er zijn. Zie de foto's. Dank, wij gaan de keuken met voldoening en plezier gebruiken. Hartelijke groet,
Cobi en Jan Kerkhof
FOTO VAN COBI EN JAN KERKHOF
+ Toon extra foto van Cobi en Jan Kerkhof
+ Toon extra foto van Cobi en Jan Kerkhof
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Lisa Boer op vrijdag 21 apr 2023 23 | vestiging Naaldwijk
Hele mooie keuken, goeie service en heel mooi geplaatst. Erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijke service”
Door Kurver op donderdag 23 mrt 2023 23 | vestiging Dordrecht
Dit is waarom ik al tweemaal een keuken bij jullie heb gekocht. Een klantvriendelijke benadering, service en afhandeling. Tevens het feit dat jullie zo goed bereikbaar zijn, stel ik ten zeerste op prijs. (geen chatbot o.i.d.). Fijn dat je me zo snel hebt kunnen helpen en ik heb de scharnieren inmiddels ontvangen en vervangen. Het betreft hier de Keukenvision uit Dordrecht waar ik simpelweg de vraag had neergelegd, of ze mij konden helpen aan 2 nieuwe scharnieren voor een van mijn keukenkastdeuren.
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep vlekkeloos”
Door Carlo Bot op zaterdag 11 mrt 2023 23 | vestiging Naaldwijk
Via Keukenvision een keuken uitgezocht voor onze nieuwbouw woning. Vakkundig geholpen met het samenstellen van de keuken. Montage werd gedaan door topmonteurs en alles verliep vlekkeloos.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Joey Rosbeek op maandag 23 jan 2023 23 | vestiging Dordrecht
Wij dachten dat een kookeiland niet zou passen maar daar had David een ander idee bij, uiteindelijk toch een eiland kunnen realiseren met een door David prachtig design en lichtkoof. In één woord super geholpen door David KeukenVision.
FOTO VAN JOEY ROSBEEK
Reactie of foto toevoegen
“Heeeel tevreden”
Door Lida Otte op zondag 15 jan 2023 23 | vestiging Naaldwijk
Zeker een goeie ervaring heb ik ervaren om te kiezen voor Keukenvision! Keuken met zorg en goede begeleiding door verkoper uitgezocht en op tijd geleverd bij mijn nieuwe huis. Keurig en met zorg door monteur geplaatst. Er zat alleen geen aluminium bodem afdekplaat voor de spoelkast bij maar wordt alsnog geleverd én geplaatst! Ik kan niet anders dan heeeel tevreden zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Patricia Van prooijen op vrijdag 6 jan 2023 23 | vestiging Dordrecht
Mooie keuken via de bouwer gekocht ze gaven een mooi optie van een keuken met de hulp van een hele lieve dame Isa de vlaam een hele mooi keuken gecreëerd die wij mooi vonden en fijn meegedacht alles is netjes gegaan en ook keurig geplaatst kan niet anders zeggen dat alles top is gegaan en wij heel tevreden zijn.
FOTO VAN PATRICIA VAN PROOIJEN
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Geert Jan Wagemans / Bas de Bruin op dinsdag 27 dec 2022 22 | vestiging Dordrecht
En toen viel er het woord "verbouwen", dat eigenlijk niet ver- maar uitbouwen zou gaan worden. Voor ons, twee mannen al een beetje op leeftijd, zou het de eerste keer worden dat er een mooie, nieuwe, grote keuken zou komen. Het hele traject zou in totaal een kleine 10 maanden gaan duren. Dan gaan we op zoek naar die perfecte keuken voor ons. We hebben een aantal zaken bezocht en vele keukens bekeken, ook ons enigszins laten leiden door diverse reviews op internet. Bij KeukenVision hadden we een hele mooie keuken gezien en uiteindelijk zijn we daar naar teruggekeerd en in gesprek geraakt met Ricardo van Schuppen. Een leuke man waar we waardevolle, informatieve gesprekken mee hebben gevoerd en uiteindelijk hebben we daar de knoop doorgehakt. Met enkele aanpassingen was er een 3D tekening gemaakt van de keuken en vanaf dat moment gold voor ons alleen nog maar: "wanneer komt 'ie, wanneer komt 'ie? De uitbouw aan ons dijkhuisje heeft een aantal maanden geduurd en toen kon er ingericht worden. De keuken werd op 10 oktober gebracht en de twee daaropvolgende dagen is de keuken in elkaar gezet. En nu wil ik de volgende naam heel graag met grote letters schrijven: FRANS VAN DER WEIJDE. Wat is dit een vakman! In z'n uppie heeft hij de keuken in elkaar gezet. Wat heeft hij goed en vakkundig werk afgeleverd. De 5 sterren die we bij deze review willen geven, gelden ook zeker voor deze man. Ging er dan echt helemaal niets mis? Ach..., de afzuigkap. Die was met de keuken niet meegekomen en ook op de daaropvolgende data, dat hij "mogelijk" wel geleverd kon worden, volgden steeds weer annuleringen. Ik neem het de verkoper niet kwalijk, want iedereen die een nieuwe koelkast, kookplaat, e.d. koopt krijgt te maken met het feit dat bepaalde onderdelen korte of langere tijd niet leverbaar zijn. Uiteindelijk met Voortman Keukens kunnen regelen dat er een ander type, zelfde vorm, maar iets chiquere afzuigkap, geleverd kon worden. En toen, mede dankzij de inzet van Ricardo, kon de kap net voor kerst, op 24 december, opgehangen worden. En wat een mazzel dat de eerder genoemde Frans dit heeft willen doen op een vrije zaterdag. We hebben een geweldige kerst gehad en we zijn ontzettend blij met onze droomkeuken.
FOTO VAN GEERT JAN WAGEMANS / BAS DE BRUIN
+ Toon extra foto van Geert Jan Wagemans / Bas de Bruin
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Nick op zondag 25 dec 2022 22 | vestiging Naaldwijk
Goede ervaring met KeukenVision Naaldwijk. Zowel bij de aanschaf, plaatsen en service naderhand zijn wij goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Monteur was zeer kundig en plaatste de keuken zonder problemen. Wij kunnen de Voortman groep aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Dirk van der Leeden op vrijdag 23 dec 2022 22 | vestiging Naaldwijk
wij hebben via de bouw de keuken aangeschaft en zijn uiterst tevreden over hoe alles verlopen is, vanaf het eerste moment in de winkel tot en met de plaatsing van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service en nazorg”
Door Hans van der Wel op dinsdag 22 nov 2022 22 | vestiging Dordrecht
Onze keuken is na de oplevering van ons huis geïnstalleerd. Alles is compleet en volgens afspraak geleverd. De installatie is prima en keurig verlopen. De plinten zijn later op maat gemaakt ivm het nog moeten leggen van de vloer. Het resultaat is echt geworden wat wij verwachtten, een hele mooie keuken. Ook de service en nazorg van Keukenvision is prima en men komt afspraken na.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met de nieuwe keuken”
Door Jaap op maandag 14 nov 2022 22 | vestiging Dordrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenvision. Vanaf verkoop tot en met eindmontage super keurig geholpen. Alles binnen de afgesproken tijd geleverd en gemonteerd. Wij zijn er ontzettend blij mee en bevelen KeukenVision van harte aan!
FOTO VAN JAAP
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Hans en Fenny Luijk, Bergambacht op woensdag 9 nov 2022 22 | vestiging Dordrecht
Keuken gekocht bij David ten Hoeve die ons daarbij super heeft geholpen. Droeg allerlei ideeën en veranderingen aan waar wij zelf niet aan gedacht hadden. Duidelijk iemand met kennis van zaken. Dat geldt ook voor de keuken monteur die netjes en secuur de keuken heeft geïnstalleerd.
FOTO VAN HANS EN FENNY LUIJK, BERGAMBACHT
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Lies en Jan de Vries op zondag 30 okt 2022 22 | vestiging Dordrecht
Hallo, wij hebben een hele mooie keuken gekocht. De keuken is woensdag 26 okt geplaatst. Wij zijn super tevreden hoe alles is verlopen, en wij zijn op een hele goede gezellige manier van advies voorzien. David ten Hoeve dank je wel daar voor.
FOTO VAN LIES EN JAN DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is prima, backoffice en planning kan beter”
Door Trudy Wehrmeijer op zaterdag 11 jun 2022 22 | vestiging Dordrecht
Voor mijn nieuwbouwappartement was de keukenleverancier, met wie de aannemer contract had afgesloten, Keukenvision in Dordrecht. Ik ben bij het uitzoeken van de keuken goed geholpen door David. Hij nam alle tijd om naar mijn wensen te luisteren en rekening te houden met mijn budget. Het was een prettig gesprek en toen de uitgezochte afzuigkap niet bleek te passen in een lage bovenkast, werd er zonder problemen een bovenkast op maat gemaakt. Hierover niets dan lof; hetzelfde geldt voor de montage. Die gebeurde kundig en netjes en snel. Wat mij stoort is dat de afzuigkap en en een stukje aanrechtblad, dat als vensterbank gaat dienst doen vier weken na de installatie van de keuken nog steeds niet is geleverd. Dit terwijl al wel alles is betaald!. Het excuus van de Voortmangroep dat dit aan corona ligt en slechte leveringen vanuit het buitenland, vind ik totaal niet passend. De keuken is n.b. twee jaar eerder al uitgezocht en de opdracht getekend. Ook is de keuken voor de plaatsing in zijn totaliteit betaald. Dan verwacht ik als klant ook een complete keuken. Het is Keukenvision die tot het allerlaatste moment wacht om kasten en apparatuur te bestellen. Dat er dan niet kan worden geleverd ligt niet aan Corona maar aan de slechte planning van de Voortmangroep. Lees: alleen aan het voor hen zo voordelig mogelijk inkopen (just-in-time delevery) denken en niet aan de belangen van de klant. Dus: advies van David en plaatsing van de keuken: prima! Back-office en Planning: erg slecht! Om die reden zou ik een volgende keer niet meer bij de Voortmangroep kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door hans bakx op dinsdag 7 jun 2022 22 | vestiging Dordrecht
Allereerst aan david te hoeve een compliment voor de goede en duidelijke uitleg en verkoop van de keuken en de goede monteur en voor de goede en mooie afwerking van onze mooie keuken. Klasse!
FOTO VAN HANS BAKX
Reactie of foto toevoegen
“Ontevreden met service”
Door Priscilla van Leeuwen op vrijdag 29 apr 2022 22 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben de keuken gekocht via Keukenvision Naaldwijk. Eerste gesprek was prima, we werden vriendelijk geholpen tot we onze handtekening onder de koop hadden gezet. Hierna belde we met vragen, werden nooit teruggebeld. Toen de keuken eindelijk werd geleverd, werd er een kast kapot geleverd, en een kast verkeerd geleverd. We hebben ondertussen de keuken al 6 maanden en heb al 7x thuisgezeten voor een monteur die het manco aan de kast zou komen verhelpen. Elke keer komt er iemand en elke keer hebben ze niet de juiste spullen bij zich of is de kast niet geleverd. NOOIT MEER zullen wij iets kopen via voortman groep. We hebben nog nooit zo een slechte service meegemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Een prima resultaat”
Door Titus Arkema op donderdag 2 dec 2021 21 | vestiging Dordrecht
Voor het ontwerpen van een keuken voor onze nieuwe woning hebben wij contact gezocht met Keukenvision Dordrecht. We zijn daar geholpen door David ten Hoeve, die samen met ons een prima resultaat heeft neer gezet. Aan al onze eisen en wensen is invulling gegeven. Op het moment van plaatsen waren er wat leveringsproblemen v.w.b. apparatuur, maar dat is uiteindelijk naar volle tevredenheid opgelost.
FOTO VAN TITUS ARKEMA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door T.Verhagen op donderdag 18 nov 2021 21 | vestiging Dordrecht
Bij David ten Hoeve in Dordrecht onze keuken gekocht en uitgezocht met zijn zeer deskundig advies. Na plaatsing was de keuken nog mooier als wij in gedachte hadden.
Keuken zeer vakkundig geplaatst door vriendelijke monteurs. En andere dag het afval zeer snel opgehaald; Kan alleen maar tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken ziet er fantastisch uit”
Door bianca langenberg op maandag 15 nov 2021 21 | vestiging Dordrecht
Heb een keuken gekocht bij Keukenvision te Dordrecht. Door eerdere ervaring wederom afspraak gehad met David ten Hoeve. Keukenadviseur die luistert naar je vragen en met betere ideeën komt. En nadien ook nog altijd bereikbaar is voor aanvullende vragen. Keuken is inmiddels geplaatst en ziet er fantastisch uit. Ben er erg blij mee. Keuken op tijdstip geleverd zoals afgesproken. Niets ontbrak en in 2 dagen geplaatst.
FOTO VAN BIANCA LANGENBERG
Reactie of foto toevoegen
“Apparaten niet goed”
Door Sema Ozkan op vrijdag 21 mei 2021 21 | vestiging Dordrecht
Hoewel we zeer vriendelijk zijn geholpen bij het ontwerpen van de keuken. Is cruciale informatie gemist.
1. Bij een greeploze keuken blijkt je vaatwasser kleiner uit te vallen, hoorden we pas na plaatsing en ruilen was niet meer mogelijk. Als we deze informatie voor aankoop hadden dan hadden we misschien wel een andere keuze gemaakt.
2. We hebben twee combi ovens gekocht . Waarvan 1 nog steeds niet geleverd (ruim een maand zonder) en diegene die wel geleverd is, heeft bij levering al een kapotte printplaat. Wij willen graag een nieuwe oven omdat wij niet hebben betaald voor een oven met kapotte printplaat. Nu krijgen we een heel raar verhaal waarbij wordt beweert dat Keukenvision wettelijk verplicht is om eerst een reparatie uit te voeren! Volgens mij is Keukenvision verplicht om te leveren wat ze verkocht hebben en dat is een oven die het doet en geen kapotte B keuze!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe keuken”
Door Zwemstra op donderdag 11 feb 2021 21 | vestiging Naaldwijk
Eugène Vroonland, super bedankt voor al je adviezen en geduld! Je hebt ons goed geholpen en we zijn heel blij met onze keuken. Je hebt veel ervaring en dat kan je goed merken. Bij de plaatsing was niet alles compleet maar dit werd spoedig opgelost. Een zaak die Echt zorg draagt voor zijn eindproduct. Eugene bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door J.H.N.Schram op donderdag 2 jul 2020 20 | vestiging Dordrecht
Complete keuken met kookeiland. Geduldige , deskundige , niet opdringerige begeleiding bij het ontwerp en uitzoeken van de keuken. Flexibele opstelling van de integere verkoper. Een persoonlijke goede adequate begeleiding zowel in de ontwerpfase als levering en hopelijk de nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is heel mooi”
Door Mirjam op vrijdag 26 jun 2020 20 | vestiging Dordrecht
Goede service en communicatie. De keuken is prachtig. David ten Hoeve, bedankt voor de goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Dorith Jacobs op woensdag 18 dec 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Voor mijn nieuwbouwhuis een keuken aangeschaft. Ik moet zeggen dat ik minimaal 7x een verandering heb aangebracht. Een andere kleur een andere stijl..een ander idee, een ander blad..., nooit heb ik enige irritatie ervaren. integendeel, er werd tijd vrijgemaakt en naar mij geluisterd. Veranderingen werden aangepast.geen probleem! Petje af, erg blij met de verkoper en adviseur. Er is goed ingespeeld op mijn wensen en ik heb veel creativiteit ondervonden van bv een raam wat in de weg stond. Een prachtige nis is hierdoor ontstaan waar ik wat kunst of een plant in kwijt kan. Mijn droomkeuken staat inmiddels en is nog veel mooier dan in mijn dromen. ik hoop van harte dat niet elke klant zoveel werk verschaft.
FOTO VAN DORITH JACOBS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Eline op vrijdag 25 okt 2019 19 | vestiging Dordrecht
Wij hebben een keuken gekocht. Van bestellen in de winkel tot plaatsen zijn wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Vervangende korf of zeef na 9 jaar”
Door M. Van der Sande op woensdag 2 okt 2019 19 | vestiging Naaldwijk
In 2010 een Poggenpohl keuken gekocht. 10 weken geleden een nieuwe korf of zeef besteld voor het aanrecht. Verkoper was met een klant bezig, maar hij zou het direct bestellen. Na vier weken geïnformeerd. Er was geen bestelling, maar hij zou er direct werk van maken. Na twee weken meisje zou het doorgeven en om 4 uur terugbellen. Niet gedaan . Na week gebeld , volgens oudere dame moest ik allerlei papieren tekenen en dat voor een zeef! Kwade mail gestuurd en werd na een uur teruggebeld. Excuus hij zou er direct achteraan gaan. Na anderhalve week was ik zo kwaad dat ik zei naar Radar te gaan. Toen verbonden met een bedrijf in Rijssen. Werd direct werk van gemaakt. Resultaat een mailtje met een adres waar ik op internet zelf kan bestellen . Het zou sneller gaan. Konden ze dat 10 weken eerder niet bedenken. O, ja door verkoopster Naaldwijk werd ook nog gezegd dat ik een oude keuken had, dus ga voortaan maar na een goedkope zaak want je keuken van 33000 is na 9 jaar dus oud.
Reactie of foto toevoegen
“Verdienen 5 sterren”
Door Rik op woensdag 25 sep 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Wij zijn erg goed geholpen door Keukenvision Naaldwijk met het uitzoeken van het juiste balans in de ontworpen keuken en hebben nu een keuken die super naar ons zin is. Ook de installateur verdient 5 sterren; erg professioneel, kundig en geduldig. Met vriendelijke groet, Rik
Reactie of foto toevoegen
“Keukenbestelling”
Door Familie van Meurs op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Dordrecht
Keuken besteld bij verkoper David. Wat een verademing als je Keukenvision vergelijkt met andere keukenwinkels. Wij zijn heel erg tevreden. De adviseurs denken met je mee en nemen de tijd voor je. De plaatsing werd gedaan door een zeer kundige keukeninstallateur. Ook noemenswaardig is de ontvangst bij de balie door de zeer vriendelijke receptioniste. Al met al een hele fijne ervaring bij Keukenvision!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig werk”
Door Robert op zondag 11 aug 2019 19 | vestiging Dordrecht
Compleet nieuwe keuken gekocht voor ons nieuwbouw huis met zeer deskundig advies. Verkoper gaf goede suggesties en alternatieve om tot een juiste keuze te komen. Perfecte prijs kwaliteit verhouding ! Monteur die het kwam plaatsen was ook zeer vakkundig en heeft alles tot in de puntjes perfect afgewerkt.
FOTO VAN ROBERT
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geregeld”
Door Tim Kluivers op zaterdag 10 aug 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Ik heb een keuken gekocht. Prima geholpen door mitchel den ronden... Keuken op tijd en netjes gemonteerd. Alleen een nieuw werkblad krijgen we vanwege een kleine kras. Ook dat is netjes geregeld
Reactie of foto toevoegen
“Harde werker”
Door J.van der pot op woensdag 17 jul 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Ik heb een keuken gekocht en ben prettig geholpen. Alles is goed verlopen en de monteur die alle leidingen en de keuken heeft gedaan verdiend ook een compliment. Werkt netjes en hard. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken.
FOTO VAN J.VAN DER POT
Hoekkeuken
REACTIE VAN KARIN
Mag ik u een brutale vraag stellen. Wat heeft deze keuken gekost? En is dat dan inclusief apparatuur? Ik vind uw keuken super mooi
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Els op maandag 3 jun 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Bij het uitzoeken van onze keuken voor ons nieuwbouwhuis zijn wij zeer prettig geadviseerd door Lodewijck: meedenkend, eerlijk en zorgvuldig en hij nam alle tijd. Ook na ons bezoek konden we bij hem per mail terecht met vragen die adequaat en met aandacht beantwoord werden. Ook het contact met de afdeling planning was heel.prettig. En over de monteur die onze keuken geplaatst heeft zijn wij dik tevreden! Wij zijn zeer te spreken over de klantvriendelijkheid van Keukenvision en de door hun geboden service!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouw”
Door Chavari & Jeanette Kuster op zondag 2 jun 2019 19 | vestiging Dordrecht
Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij een keuken uitgezocht bij KeukenVision. Wij werden goed geholpen door David. Hij nam alle tijd om ons goed te begeleiden bij het uitzoeken van onze keuken. Ook kwam hij met nuttige ideeën en wij hadden de ervaring dat goed met ons mee werd gedacht. Het was een zeer prettig gesprek. De oplevering heeft inmiddels plaatsgevonden. De keuken is exact geworden zoals wij hadden gehoopt en tijdens de oplevering werd alles duidelijk uitgelegd en laten zien.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Verhoef op maandag 27 mei 2019 19 | vestiging Dordrecht
Keuken voor nieuwbouwwoning, vaste opstelling + schiereiland met werkruimte, ladekasten en bargedeelte. Door verkoper Lodewijk is goed meegedacht over het geheel. Na plaatsing nog een super goede service ervaren m.b.t. extra onderdelen. Kortom, we raden iedereen aan om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hakim op donderdag 9 mei 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben voor onze nieuwbouwwoning een keuken gekocht bij Keukenvisioen Naaldwijk. We zijn zeer tevreden over hoe we hier zijn geholpen en het uiteindelijke eindresultaat. Bij plaatsing ontbraken een aantal kleine onderdelen maar dat wordt op korte opgelost. Ik kan iedereen keukenvisioen Naaldwijk van harte aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettig”
Door Alexandra Barends op dinsdag 7 mei 2019 19 | vestiging Naaldwijk
De keuken met ontbijtbuffet in mijn nieuwbouw woning heb ik hier gekocht, ik ben heel prettig geholpen. Er is goed mee gedacht over de verschillende mogelijkheden, ook nadat ik de bestelling geplaatst had was er nog ruimte om dingen na te vragen. Het voorwerk aan de leidingen verliep vlot, de levering was keurig op tijd, het plaatsen van de keuken ging snel en in goed overleg. Er was een defect aan de vaatwasser, dat is ter plekke `opgelapt` en binnen een paar weken is dat onderdeel vervangen.
FOTO VAN ALEXANDRA BARENDS
Keuken met ontbijtbuffet
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Michiel op zondag 17 mrt 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Mooie keuken gekocht. Aanvankelijk waren er een aantal servicepunten, maar die zijn goed verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Catharien en Rob Stoorvogel op woensdag 6 feb 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben niet alleen een prachtige keuken gekocht, maar ook een bijpassende eettafel, salontafel, TV-meubel en vitrinekast. Aangezien de keuken in de woonkamer is gesitueerd past alles zeer fraai bij elkaar. De adviseur van KeukenVision Naaldwijk heeft ons in dit hele proces uitstekend begeleid en het resultaat is dat alles nog mooier is geworden dan wij hadden verwacht. Ook is alles van zeer goede kwaliteit. Al met al zijn we heel blij dat we in zee zijn gegaan met KeukenVision Naaldwijk.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het eindresultaat”
Door Ron en Marieke Wolgen op zondag 3 feb 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben de nieuwe keuken voor ons nieuwbouwappartement gekocht bij Keukenvision in Naaldwijk. Wij zijn professioneel geholpen; er werd goed met ons meegedacht en duidelijke punten werden aangereikt. Nu de keuken is geplaatst zijn wij erg blij met het eindresultaat. Er was één ding waar wij niet tevreden over waren en hebben dit direct gemeld bij Keukenvision. Zij hebben dit snel opgepakt en op een zeer goede manier opgelost. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Wij raden Keukenvision in Naaldwijk zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Koppelaar op woensdag 16 jan 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Na een aantal prettige gesprekken bij KeukenVision Naaldwijk een complete luxe keuken besteld. De plaatsing verliep geheel volgens planning en werd vakkundig uitgevoerd. Wij zijn uiterst tevreden over onze keuken van KeukenVision.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door T. Slootjes op dinsdag 15 jan 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben een mooie keuken gekocht bij Keukenvision in Naaldwijk waar wij prima werden geholpen door Lodewijk. Alles tot in detail uitgezocht en uitgewerkt waarbij we de keuken levensgroot op het scherm kregen getoverd. De levering bij ons nieuwbouwhuis ging volgens planning en de transporteur werkte erg netjes bij het plaatsen in onze garage en woonkamer. De keukenmonteur Frans was echt top ! Heel rustig, secuur en echt vakmanschap. Nu de keuken een paar maanden in gebruik en we zijn er nog steeds erg blij mee. Ik beveel Keukenvision aan
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte oplevering”
Door peter van der kooij op vrijdag 28 sep 2018 18 | vestiging Naaldwijk
Ik heb een complete keuken gekocht met inbouwapparatuur van Miele. Het betreft een vaatwasser,kookplaat, Quocker, oven en magnetron. De keuken is geinstalleerd tijdens de bouw en voor de oplevering. de kwaliteit van de oplevering is perfect. De prijs / kwaliteit verhouding uitstekend.We zijn bij het uitzoeken van materialen en apparatuur heel goed begeleid.
Reactie of foto toevoegen
“Recente upgrade”
Door M. de Jong op maandag 6 aug 2018 18 | vestiging Naaldwijk
We hebben een complete keuken gekocht 6 jaar geleden en hebben inmiddels wat veranderingen aan laten brengen. Wat een service echt super en snel en zonder schade te maken alles super opgelost. Vriendelijk en goed personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door Willem Van Der Steen op donderdag 2 aug 2018 18 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben bij dhr. Vroonland een complete keuken gekocht. Een uitstekende vakman die met waardevolle adviezen komt en mee denkt in onze specifieke situatie. Dit zowel bij de oriëntatie, de koop en bij de op- en nalevering. Een top ervaring en dhr Vroonland hebben wij al diverse keren aanbevolen in onze kennissen kring.
FOTO VAN WILLEM VAN DER STEEN
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwbouwkeuken”
Door Mvr. R .Lont op woensdag 6 jun 2018 18 | vestiging Naaldwijk
Nieuwbouwkeuken besteld en blijkt bij oplevering totaal niet wat we wensten. De hoogte van keukenapparatuur bleek op bijna 2 meter hoogte te zitten.... We hadden nooit een tekening met maten gehad, maar we draaien volledig voor de herstelkosten op. Communicatie is slecht en je krijgt geen inzicht in het kostenplaatje (alleen totaal prijs) Ze willen dat je snel tekent en daarna is er weinig meer mogelijk. Blijf hier heel ver van weg!

Aanvulling ontvangen 5 januari 2019: Ja ik ben blij met het eindresultaat, maar niet het hele proces ervoor (lees het eerdere bericht). Dit was onnodig vermoeiend/slopend. Uiteindelijk omdat wij hebben volgehouden dat er bij Keukenvision een ontwerpfout is gemaakt, is er een nieuwe keukenkast gemonteerd. Hiervoor hebben we moeten strijden, omdat Keukenvision Naaldwijk de schuld bij ons neerlegde.
Reactie of foto toevoegen
“Super service terwijl je geen klant bent”
Door Bert Storm op dinsdag 22 mei 2018 18 | vestiging Naaldwijk
Tijdens het plaatsen van een nieuwe vloer in onze keuken gingen er 2 plintklemmen kapot. Na heel wat speurwerk zonder succes, heeft Keukenvision ons, zonder klant te zijn, kostenloos geholpen aan 2 klemmen. Super bedankt!!
Reactie of foto toevoegen
“Lof voor gehele proces”
Door Verburg op dinsdag 24 apr 2018 18 | vestiging Naaldwijk
Via het nieuwbouwproject het Hollands Hof in Ter Aar zijn we bij Keukenvision terecht gekomen. Lodewijk heeft ons geholpen en de klik was er direct. Nog geen 2 uur later liepen we met een getekende offerte naar buiten. Prima prijs, maar bovenal een prachtige keuken. Gedurende de bouwperiode hebben we goed contact met elkaar gehouden ivm de planning. Keukenvision was hier heel scherp op. Uiteindelijk een goede planning voor de plaatsing gemaakt. Precies op de afgesproken tijd werd de keuken geleverd, 1 werkdag voor installatie. Ook de installatie verliep op rolletjes. Deze monteur verdient echt een dikke 10! Hij dacht heel goed mee en was erg alert en oplossingsgericht. Conform afspraak staat de keuken en wij zijn echt ontzettend blij met het resultaat. Niks dan lof voor het hele proces van begin tot eind!
Reactie of foto toevoegen
“Koop prima, over service minder tevreden”
Door G. Born op dinsdag 30 jan 2018 18 | vestiging Naaldwijk
Bij de koop van de keuken ging het prima, over de service achteraf zijn we een stuk minder tevreden. De vaatwasser ging na twee maanden kapot. Er zou sprake zijn van roest. Het heeft twee maanden en vele telefoontjes/mailtjes geduurd voor er een vervangend exemplaar kwam. Bij het vervangen van de vaatwasser is door de monteurs een ladefront beschadigd. Daar zijn we vervolgens weer twee maanden over bezig geweest en nu is er eindelijk zicht op een oplossing. De Voortmangroep nam geen verantwoordelijkheid en verwees ons, als kopers van een keuken van zo'n 12.000 euro door naar hun toeleverancier. Ik voelde me niet behandeld als klant, maar eerder als een verdachte. Heel naar. Dat we toch drie sterren geven, komt omdat we wel tevreden zijn over de koop en de oplevering: mooie showroom, prettige verkoper en ook bij de oplevering troffen we een sympathieke, kundige vertegenwoordiger van Keukenvision aan.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door B.J. Muijs op maandag 20 nov 2017 17 | vestiging Dordrecht
Na veel oriënteren en een drama situatie bij Brugman keukens, zijn we uiteindelijk bij KeukenVision binnen gestapt. Wat een verademing!! Er werd de tijd genomen voor ons en op het gemak een tekening gemaakt, zonder dat we meteen een contract moesten tekenen of aanbetaling doen of wat ook. Alles geheel vrijblijvend.
We waren al zeer tevreden over de keuzemogelijkheden en de tekening. Hierop zijn we met elkaar verder gaan borduren tot het uiteindelijk perfect was voor ons!
Communicatie verliep goed, als we vragen hadden konden we altijd bellen of langs komen. Inderdaad is KeukenVison onderdeel van de Voortmangroep, deze hebben perfect op afgesproken data's de keuken ingemeten en firma Rijssen heeft de keuken perfect geleverd op afgesproken datum en er ontbrak niets aan. Het plaatsen wordt dan gedaan door ingehuurde ZZP-ers. Wij hadden een topper die zijn vak verstond en een pietje precies was. Helaas is er een kleine communicatie fout geweest in de juiste plaats van de afzuigkap. Ivm een verlaagd plafond wat waarschijnlijk niet goed is gemeten, kwamen we er laat achter dat de afzuigkap toch half over dat verlaagde plafond kwam te hangen. Dat vergde aanpassingen. Hierdoor hebben we zelf ook een wandcontactdoos niet op de juiste plaats gemaakt. Toch is mede dankzij degene die de keuken plaatste alles goed opgelost. Stopcontact gelaten voor wat het was en de kap direct op de netspanning aangesloten. En gekozen om de kap tot aan het verlaagde plafond te laten komen. Eerlijk, we hadden dit graag anders gezien, daar in begin de kap dan hoger zou komen te hangen in originele plannen. Maar door deze omstandigheden kon het niet anders en hangt de kap nu op de minimum hoogte. Dit is niet echt een probleem, maar had prettiger geweest als hij hoger hing, daar mijn man wat langer is. Wij zijn uiterst tevreden verder en super blij met het resultaat. En ook met degene die de keuken heeft geplaatst! Die heeft zeker mee gedacht in goede oplossingen en alles is netjes afgewerkt en in functie voordat hij weg ging. Dit was ons ook toegezegd door KeukenVision en geen moment het idee gehad dat we ergens achteraan moesten zitten.
FOTO VAN B.J. MUIJS
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Montagedienst”
Door G.H.J. van der Heiden op zondag 5 nov 2017 17 | vestiging Dordrecht
Na een rondgang langs diverse keukenzaken waren wij terecht gekomen bij Keuken Vision in Dordrecht. Hier hebben wij een tekening laten maken van onze eventuele nieuwe keuken, die uiteindelijk helemaal naar onze zin was. Niet omdat Keuken Vision nu direct zo klantvriendelijk was, maar meer gelet op onze eerdere ervaring bij de aanschaf van een keuken en de reviews. De uiteindelijke aankoop op 30 maart 2017 en het bestelproces, verliepen verder zonder noemenswaardige problemen. Na een enorm lange wachttijd, werd de keuken op 18 augustus 2017, door transportbedrijf Brinks uit Rijssen keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

Op 21 augustus 2017 zou volgens afspraak de "eigen" montagedienst van Keuken Vision de keuken komen monteren. Niets bleek minder waar, op dat moment bleek mij dat Keuken Vision, onderdeel is van Voortman Groep BV uit Rijssen. Voorman Groep B.V. heeft helemaal geen eigen montagedienst, maar maakt gebruik van zelfstandige bedrijven (ZZP'ers) die op contractbasis keukens plaatsen voor o.a. Keuken Vision. Dit hoeft helemaal geen probleem te zijn, als de opdracht en communicatie maar goed is.

De betreffende monteur maakte binnen de 1e tien minuten al veel problemen over het werk wat van hem verwacht werd. Dit kwam niet overeen met zijn "opdracht". Het gaat te ver om allemaal te beschrijven wat er allemaal niet goed ging, maar na 2 dagen zei de monteur dat zijn tijd er op zat en vertrok na contante betaling van 230 euro voor extra werkzaamheden en zaten wij met een keuken waar alleen de ruwbouw en apparatuur stond. Na veel gedoe en contact met de serviceafdeling van de Voortmangroep belde een medewerker die gelukkig de zaak oppakte, de losse eindjes aan elkaar knoopte. Dit resulteerde in het feit dat 4 weken later onze keuken verder zou worden afgemonteerd door een ander bedrijf, wederom een ZZP'er. Op 29 september werd de keuken, wederom weer niet zonder problemen, afgemonteerd. Weer kon de keuken, waar o.a. 1 deel smeltrand in Rijssen was achtergebleven (vergeten) niet helemaal worden afgemaakt. Nu 5 weken later kon de keuken worden afgemonteerd. Ook deze laatste handelingen o.a. het plaatsen van een stukje smeltrand verliep niet vlekkeloos. Op 02 oktober 2017 schreef ik een brief naar Voortman Groep BV over mijn bevinding, ondanks een reminder heb ik hier nooit enige reactie van Keuken Vision en/of Voortman gekregen. Evenals eerdere meldingen die ik heb gedaan, waarvan ik per mail een servicemelding kreeg en daarna nooit meer iets hoorde. Voortman Groep B.V. in het algemeen en Keuken Vision Dordrecht in het bijzonder maken hun eigen woorden zoals "ontzorgen", "perfecte plaatsing door eigen vriendelijke en vakkundige monteurs en "alles in eigen hand" op geen enkele manier waar.

Kort gezegd, prachtige keuken, prima materiaal, keurige bezorging door Brinks, maar rampzalige montage. M.n. dit laatste blijft hangen. Ik vind het heel jammer dat er vanuit Voortman en/of Keuken Vision nooit iemand de moeite heeft genomen om e.e.a. eens ter plekke te bekijken. Zij geven ons het gevoel dat het kennelijk niemand binnen het bedrijf interesseert hoe de keuken gemonteerd wordt, de keuken is immers volledig betaald. Er is ook geen enkele kwaliteitscontrole op de totale montage en gebruikte hulpmaterialen. Keuken Vision Dordrecht / Voorman Groep B.V. zijn v.w.b. montage zeker GEEN aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Ingehuurde monteurs”
Door Noor op vrijdag 13 okt 2017 17 | vestiging Naaldwijk
Je krijgt monteurs die ingehuurd worden, elke keer iemand anders. Kwaliteit is zeer slecht, zaken blijven liggen half liggen. Onze keuken is geleverd op 16 december, een gebroken dure afzuiger is achtergelaten inclusief allerlei gebreken die pas in juli eindelijk zijn opgelost door zelf erachter aan te gaan. De meest simpele zaken gingen verkeerd. zoals verkeerde maten (opmeten hoeft toch niet zo moeilijk te zijn)? Verkeerde diktes in materiaal etc.. Kortom heel slecht.
FOTO VAN NOOR
Detailfoto werkblad
Reactie of foto toevoegen
“Bovenop de planning zitten”
Door Jeffrey Koch, Sonny Rollinsstraat 5, Utrecht op vrijdag 18 aug 2017 17 | vestiging Bunnik
We hebben een aantal weken geleden een keuken laten plaatsen door KeukenVision die we via de aannemer aangewezen kregen daar hun de leverancier waren van de standaard keuken, door de hoge inruilwaarde en de goede verkoop hebben we voor hun als leverancier gekozen.

De monteur plaatste de keuken en klaagde al dat er van alles mistte. geen plinten onder de keuken, geen afdekplaatjes voor de scharnieren, geen schroefjes voor de greepjes etc. We baalden hier erg van maar wachten vervolgens geduldig af, anderhalve week er na werd de afspraak weer verzet, weer een week later komt de monteur, geen afdekplaatjes, geen smetplinten en de melding dat de wasmachine de verkeerde is waardoor de geleverde deur niet past die nu pas gemonteerd kon worden ivm het ontbreken van de schroefjes voor de greepjes. De smetplinten waren ook nog steeds niet gemonteerd, deze konden ze pas inmeten bij het plaatsen van de keuken maar ook daar hebben we lang op moeten wachten. Vervolgens heb ik uit frustratie een boze mail gestuurd naar KeukenVision en ik moet wel eerlijk zeggen dat daar iets mee gedaan is, inmiddels is de keuken af (met een juiste vaatwasser) en mis ik nog één smetplint voor bij de wasbak. Het kan door de vakantietijd komen maar de planning hebben ze gewoon niet op orde, jammer want aan de verkoop, de keuken zelf en de montage ligt het niet....die is prima in orde. Ik zal niet zeggen dat je geen keuken bij KeukenVision moet halen maar zit bovenop de planning voor een succesvol eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenvision
  Apeldoorn, Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055-5212005
  Bunnik (1 ervaring), Rumpsterweg 8b, AK Bunnik, tel 030-8700334
  Dordrecht (35 ervaringen), Mijlweg 83, 3316 BE Dordrecht, tel 078-6183888
  Elst GLD, Nieuwe Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst, tel 0481-350470
  Lijnden, Melbournestraat 3a, 1175 RM Lijnden, tel 085-0773399
  Naaldwijk (28 ervaringen), Warmoezenierstraat 9, Meubel Boulevard Naaldwijk, 2671 ZP Naaldwijk, tel 0174-627008
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.