Feedback
8,2

Keukenvision

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenvision.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenvision
KeukenVision: passie voor ontwerp, oog voor élk detail.

De aankoop van een nieuwe keuken vraagt een grote investering. Bij KeukenVision zijn we van mening dat u in ruil daarvoor dan ook alleen het allerbeste mag verwachten. Het beste advies, mooiste design en de allerbeste service.

In de ruim 40 jaar dat wij keukens voor consumenten ontwerpen, hebben we geleerd dat vooral de afstemming op uw persoonlijke wensen, onze keukens nét iets bijzonderder maakt. Die manier van werken en de wijze waarop we uw smaak en stijl, eisen en wensen samenbrengen in uw eigen droomkeuken, laten we u graag persoonlijk zien in één van de KeukenVision keukenshowrooms; in Bunnik, Dordrecht of Naaldwijk.

Wat we u daarbij direct laten zien: een bijzondere en persoonlijke keuken hoeft geen euro meer te kosten en is altijd in te richten naar uw persoonlijke budget.
Ervaringen
Er zijn 43 ervaringen over Keukenvision. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren30 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster3 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Bovenop de planning zitten”
Door Jeffrey Koch, Sonny Rollinsstraat 5, Utrecht op vrijdag 18 aug 2017 17 | vestiging Bunnik
We hebben een aantal weken geleden een keuken laten plaatsen door KeukenVision die we via de aannemer aangewezen kregen daar hun de leverancier waren van de standaard keuken, door de hoge inruilwaarde en de goede verkoop hebben we voor hun als leverancier gekozen.

De monteur plaatste de keuken en klaagde al dat er van alles mistte. geen plinten onder de keuken, geen afdekplaatjes voor de scharnieren, geen schroefjes voor de greepjes etc. We baalden hier erg van maar wachten vervolgens geduldig af, anderhalve week er na werd de afspraak weer verzet, weer een week later komt de monteur, geen afdekplaatjes, geen smetplinten en de melding dat de wasmachine de verkeerde is waardoor de geleverde deur niet past die nu pas gemonteerd kon worden ivm het ontbreken van de schroefjes voor de greepjes. De smetplinten waren ook nog steeds niet gemonteerd, deze konden ze pas inmeten bij het plaatsen van de keuken maar ook daar hebben we lang op moeten wachten. Vervolgens heb ik uit frustratie een boze mail gestuurd naar KeukenVision en ik moet wel eerlijk zeggen dat daar iets mee gedaan is, inmiddels is de keuken af (met een juiste vaatwasser) en mis ik nog één smetplint voor bij de wasbak. Het kan door de vakantietijd komen maar de planning hebben ze gewoon niet op orde, jammer want aan de verkoop, de keuken zelf en de montage ligt het niet....die is prima in orde. Ik zal niet zeggen dat je geen keuken bij KeukenVision moet halen maar zit bovenop de planning voor een succesvol eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Montagedienst”
Door G.H.J. van der Heiden op zondag 5 nov 2017 17 | vestiging Dordrecht
Na een rondgang langs diverse keukenzaken waren wij terecht gekomen bij Keuken Vision in Dordrecht. Hier hebben wij een tekening laten maken van onze eventuele nieuwe keuken, die uiteindelijk helemaal naar onze zin was. Niet omdat Keuken Vision nu direct zo klantvriendelijk was, maar meer gelet op onze eerdere ervaring bij de aanschaf van een keuken en de reviews. De uiteindelijke aankoop op 30 maart 2017 en het bestelproces, verliepen verder zonder noemenswaardige problemen. Na een enorm lange wachttijd, werd de keuken op 18 augustus 2017, door transportbedrijf Brinks uit Rijssen keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

Op 21 augustus 2017 zou volgens afspraak de "eigen" montagedienst van Keuken Vision de keuken komen monteren. Niets bleek minder waar, op dat moment bleek mij dat Keuken Vision, onderdeel is van Voortman Groep BV uit Rijssen. Voorman Groep B.V. heeft helemaal geen eigen montagedienst, maar maakt gebruik van zelfstandige bedrijven (ZZP'ers) die op contractbasis keukens plaatsen voor o.a. Keuken Vision. Dit hoeft helemaal geen probleem te zijn, als de opdracht en communicatie maar goed is.

De betreffende monteur maakte binnen de 1e tien minuten al veel problemen over het werk wat van hem verwacht werd. Dit kwam niet overeen met zijn "opdracht". Het gaat te ver om allemaal te beschrijven wat er allemaal niet goed ging, maar na 2 dagen zei de monteur dat zijn tijd er op zat en vertrok na contante betaling van 230 euro voor extra werkzaamheden en zaten wij met een keuken waar alleen de ruwbouw en apparatuur stond. Na veel gedoe en contact met de serviceafdeling van de Voortmangroep belde een medewerker die gelukkig de zaak oppakte, de losse eindjes aan elkaar knoopte. Dit resulteerde in het feit dat 4 weken later onze keuken verder zou worden afgemonteerd door een ander bedrijf, wederom een ZZP'er. Op 29 september werd de keuken, wederom weer niet zonder problemen, afgemonteerd. Weer kon de keuken, waar o.a. 1 deel smeltrand in Rijssen was achtergebleven (vergeten) niet helemaal worden afgemaakt. Nu 5 weken later kon de keuken worden afgemonteerd. Ook deze laatste handelingen o.a. het plaatsen van een stukje smeltrand verliep niet vlekkeloos. Op 02 oktober 2017 schreef ik een brief naar Voortman Groep BV over mijn bevinding, ondanks een reminder heb ik hier nooit enige reactie van Keuken Vision en/of Voortman gekregen. Evenals eerdere meldingen die ik heb gedaan, waarvan ik per mail een servicemelding kreeg en daarna nooit meer iets hoorde. Voortman Groep B.V. in het algemeen en Keuken Vision Dordrecht in het bijzonder maken hun eigen woorden zoals "ontzorgen", "perfecte plaatsing door eigen vriendelijke en vakkundige monteurs en "alles in eigen hand" op geen enkele manier waar.

Kort gezegd, prachtige keuken, prima materiaal, keurige bezorging door Brinks, maar rampzalige montage. M.n. dit laatste blijft hangen. Ik vind het heel jammer dat er vanuit Voortman en/of Keuken Vision nooit iemand de moeite heeft genomen om e.e.a. eens ter plekke te bekijken. Zij geven ons het gevoel dat het kennelijk niemand binnen het bedrijf interesseert hoe de keuken gemonteerd wordt, de keuken is immers volledig betaald. Er is ook geen enkele kwaliteitscontrole op de totale montage en gebruikte hulpmaterialen. Keuken Vision Dordrecht / Voorman Groep B.V. zijn v.w.b. montage zeker GEEN aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Dorith Jacobs op woensdag 18 dec 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Voor mijn nieuwbouwhuis een keuken aangeschaft. Ik moet zeggen dat ik minimaal 7x een verandering heb aangebracht. Een andere kleur een andere stijl..een ander idee, een ander blad..., nooit heb ik enige irritatie ervaren. integendeel, er werd tijd vrijgemaakt en naar mij geluisterd. Veranderingen werden aangepast.geen probleem! Petje af, erg blij met de verkoper en adviseur. Er is goed ingespeeld op mijn wensen en ik heb veel creativiteit ondervonden van bv een raam wat in de weg stond. Een prachtige nis is hierdoor ontstaan waar ik wat kunst of een plant in kwijt kan. Mijn droomkeuken staat inmiddels en is nog veel mooier dan in mijn dromen. ik hoop van harte dat niet elke klant zoveel werk verschaft.
FOTO VAN DORITH JACOBS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwbouwkeuken”
Door Mvr. R .Lont op woensdag 6 jun 2018 18 | vestiging Naaldwijk
Nieuwbouwkeuken besteld en blijkt bij oplevering totaal niet wat we wensten. De hoogte van keukenapparatuur bleek op bijna 2 meter hoogte te zitten.... We hadden nooit een tekening met maten gehad, maar we draaien volledig voor de herstelkosten op. Communicatie is slecht en je krijgt geen inzicht in het kostenplaatje (alleen totaal prijs) Ze willen dat je snel tekent en daarna is er weinig meer mogelijk. Blijf hier heel ver van weg!

Aanvulling ontvangen 5 januari 2019: Ja ik ben blij met het eindresultaat, maar niet het hele proces ervoor (lees het eerdere bericht). Dit was onnodig vermoeiend/slopend. Uiteindelijk omdat wij hebben volgehouden dat er bij Keukenvision een ontwerpfout is gemaakt, is er een nieuwe keukenkast gemonteerd. Hiervoor hebben we moeten strijden, omdat Keukenvision Naaldwijk de schuld bij ons neerlegde.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe keuken”
Door Zwemstra op donderdag 11 feb 2021 21 | vestiging Naaldwijk
Eugène Vroonland, super bedankt voor al je adviezen en geduld! Je hebt ons goed geholpen en we zijn heel blij met onze keuken. Je hebt veel ervaring en dat kan je goed merken. Bij de plaatsing was niet alles compleet maar dit werd spoedig opgelost. Een zaak die Echt zorg draagt voor zijn eindproduct. Eugene bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Eline op vrijdag 25 okt 2019 19 | vestiging Dordrecht
Wij hebben een keuken gekocht. Van bestellen in de winkel tot plaatsen zijn wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geregeld”
Door Tim Kluivers op zaterdag 10 aug 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Ik heb een keuken gekocht. Prima geholpen door mitchel den ronden... Keuken op tijd en netjes gemonteerd. Alleen een nieuw werkblad krijgen we vanwege een kleine kras. Ook dat is netjes geregeld
Reactie of foto toevoegen
“The place to be”
Door Rijk en Jannie Vogelaar op dinsdag 8 nov 2016 16 | vestiging Naaldwijk
In het verleden zijn wij vaak voorbij en langs Keuken Vision gelopen en gereden en dit voorjaar toen wij de plannen aan het uitrollen waren voor de totale verbouw van onze woonkamer na een telefonische afspraak bij Keuken Vision door Eugene Vroonland op een perfecte manier geholpen en geadviseerd dit alles zonder het gevoel te krijgen van enige dwang tot koop. Prachtig plan gemaakt voor een kookeiland met alle voorzieningen, uiteindelijk deze keuken gekocht na een goede realistische offerte in verhouding met de kwaliteit van de keuken en apparatuur. Wij hebben gekozen voor een totaal uitvoering van het installatiewerk door Keuken Vision in een hand, in september van dit jaar is de keuken geplaatst naar alle tevredenheId door Frans van der Weijde. Keuken Vison Naaldwijk is dan ook the place to be als het gaat om een keuken met stijl.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door B. Langenberg op dinsdag 1 nov 2016 16 | vestiging Dordrecht
Voor de 3e keer een keuken bij Keukenvision te Dordrecht gekocht. Vanwege de goede ervaringen terug gegaan. Ik ben enorm goed geholpen door David Ten Hoeve. Bij het uitzoeken van de keuken en het maken van de tekeningen. De bezorging van de keuken verliep keurig en zonder enig probleem. De keuken is geplaatst en ik ben meer dan tevreden. Slechts 1 klein probleempje ondervonden, maar ook dat werd snel verholpen. Al met al kan ik Keukenvision zeker aanraden!
FOTO VAN B. LANGENBERG
Reactie of foto toevoegen
“Onder druk zetten + klacht goed opgepakt”
Door Raymond op dinsdag 14 apr 2015 15 | vestiging Naaldwijk
Hier gekomen via het nieuwbouw project. Aan de telefoon al aangegeven dat ik ergens anders mijn keuken wou halen. Toch op hun advies een afspraak gemaakt zodat ze wat ideeën konden laten zien. ( had ik hier maar nooit op ingegaan...). Leuke keuken laten ontwerpen maar zoals ik bij binnenkomst al aangaf wilden wij ook nog langs gaan bij een andere keukenboer. De man probeerde ons toch te laten tekenen en nogmaals moest ik aangeven dat wij nog verder wilden kijken. ( en financiering wilden afwachten.) Enige dagen later hebben wij getekend bij de concurrent die kon dezelfdensoort keuken leveren voor 20% minder! De vestiging van Naaldwijk netjes een email gestuurd dat wij onze keuken ergens anders hadden gekocht. En bedankt voor hun diensten. Helaas vandaag een "dreig" email gehad. Dat ik een contract heb getekend en dat ze "het" uit handen zouden geven als ik niet snel akkoord gaf!( nogmaals.. Ik heb geen contract getekend bij dit bedrijf) wel heb ik na deze "dreig" email mijn nieuwe buren gewaarschuwd voor dit bedrijf! diverse nieuwe buren gaven ook aan slechte ervaringen te hebben met vestiging Naaldwijk.

Naschrift ontvangen op 12 mei 2015: (mede) na aanleiding van deze ervaring is er contact geweest met keukenvision en is er met iemand van het kantoor langs gekomen bij ons thuis. Deze betreurde de gang van zaken en heeft excuses aangeboden. Na een gezellig gesprek zijn wij tevreden uit elkaar gegaan en zijn de problemen goed opgepakt en verbeterd. Graag zouden wij zien dat ook dit bij de ervaring er bij word geschreven zodat mensen ook kunnen zien dat de keukenvison de klacht goed opgepakt heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Harde werker”
Door J.van der pot op woensdag 17 jul 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Ik heb een keuken gekocht en ben prettig geholpen. Alles is goed verlopen en de monteur die alle leidingen en de keuken heeft gedaan verdiend ook een compliment. Werkt netjes en hard. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken.
FOTO VAN J.VAN DER POT
Hoekkeuken
REACTIE VAN KARIN
Mag ik u een brutale vraag stellen. Wat heeft deze keuken gekost? En is dat dan inclusief apparatuur? Ik vind uw keuken super mooi
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Verhoef op maandag 27 mei 2019 19 | vestiging Dordrecht
Keuken voor nieuwbouwwoning, vaste opstelling + schiereiland met werkruimte, ladekasten en bargedeelte. Door verkoper Lodewijk is goed meegedacht over het geheel. Na plaatsing nog een super goede service ervaren m.b.t. extra onderdelen. Kortom, we raden iedereen aan om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Koppelaar op woensdag 16 jan 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Na een aantal prettige gesprekken bij KeukenVision Naaldwijk een complete luxe keuken besteld. De plaatsing verliep geheel volgens planning en werd vakkundig uitgevoerd. Wij zijn uiterst tevreden over onze keuken van KeukenVision.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Roel & Thereèse op zondag 8 mei 2016 16 | vestiging Bunnik
Bij Keukenvision in Bunnik zijn we enthousiast en vakkundig geholpen door Hans Snel. Hij neemt de tijd voor je in de persoonlijke gesprekken en voelt aan wat qua budget past bij de wensen. Hij heeft altijd tijd om je vragen te beantwoorden (telefonisch en per mail) en hij komt zijn afspraken na. Het plaatsen van de keuken verliep goed. Een paar kleine schoonheidsfoutjes, deze werden netjes en tijdig hersteld. Super tevreden dus!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Els op maandag 3 jun 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Bij het uitzoeken van onze keuken voor ons nieuwbouwhuis zijn wij zeer prettig geadviseerd door Lodewijck: meedenkend, eerlijk en zorgvuldig en hij nam alle tijd. Ook na ons bezoek konden we bij hem per mail terecht met vragen die adequaat en met aandacht beantwoord werden. Ook het contact met de afdeling planning was heel.prettig. En over de monteur die onze keuken geplaatst heeft zijn wij dik tevreden! Wij zijn zeer te spreken over de klantvriendelijkheid van Keukenvision en de door hun geboden service!
Reactie of foto toevoegen
“Goed gedaan”
Door Johan Companjen op dinsdag 19 mei 2015 15 | vestiging Dordrecht
Voor onze nieuwbouwwoning een keuken uitgezocht bij Keukenvision, Dordecht. Door de verkoper, David ten Hoeve, zeer goed geadviseerd. Nam alle tijd, deed suggesties, gaf tips, raadde dingen af etc. Nu, na bijna anderhalf jaar wonen in ons nieuwe huis, merken we elke dag weer hoe goed we geadviseerd zijn. De keuken past perfect. Alles is goed georganiseerd. David ten Hoeve nam alle tijd en dat heeft zich voor ons uitbetaald in een fantastische keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Michiel op zondag 17 mrt 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Mooie keuken gekocht. Aanvankelijk waren er een aantal servicepunten, maar die zijn goed verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door Schoneveld op donderdag 12 jan 2017 17 | vestiging Naaldwijk
Vreselijk! Doe nooit meer zaken met deze partij. Komen niet opdagen tijdens afspraken en wacht nog op onderdelen, daarnaast plaatsen ze een slecht gepolijst aanrechtblad en kitten dit slordig af. Ook stopcontacten meten ze verkeerd in. Manager doet de zaak af als ons probleem, niet het zijne etc. Vreselijke service!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Bea Heijstek op maandag 7 nov 2016 16 | vestiging Dordrecht
Onze ervaring is zeer goed, wij hebben al 2 keukens gekocht bij Keukenvision. De 2e is afgelopen maart in ons nieuwe huis geplaatst, het is een prachtige keuken door kundige monteurs geplaatst. De verkoper heeft ons goed geholpen en een praktische opstelling voor ons gemaakt. Service is ook snel en goed. Al met al een zeer tevreden klant een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenbestelling”
Door Familie van Meurs op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Dordrecht
Keuken besteld bij verkoper David. Wat een verademing als je Keukenvision vergelijkt met andere keukenwinkels. Wij zijn heel erg tevreden. De adviseurs denken met je mee en nemen de tijd voor je. De plaatsing werd gedaan door een zeer kundige keukeninstallateur. Ook noemenswaardig is de ontvangst bij de balie door de zeer vriendelijke receptioniste. Al met al een hele fijne ervaring bij Keukenvision!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door T. Slootjes op dinsdag 15 jan 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben een mooie keuken gekocht bij Keukenvision in Naaldwijk waar wij prima werden geholpen door Lodewijk. Alles tot in detail uitgezocht en uitgewerkt waarbij we de keuken levensgroot op het scherm kregen getoverd. De levering bij ons nieuwbouwhuis ging volgens planning en de transporteur werkte erg netjes bij het plaatsen in onze garage en woonkamer. De keukenmonteur Frans was echt top ! Heel rustig, secuur en echt vakmanschap. Nu de keuken een paar maanden in gebruik en we zijn er nog steeds erg blij mee. Ik beveel Keukenvision aan
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouw”
Door Chavari & Jeanette Kuster op zondag 2 jun 2019 19 | vestiging Dordrecht
Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij een keuken uitgezocht bij KeukenVision. Wij werden goed geholpen door David. Hij nam alle tijd om ons goed te begeleiden bij het uitzoeken van onze keuken. Ook kwam hij met nuttige ideeën en wij hadden de ervaring dat goed met ons mee werd gedacht. Het was een zeer prettig gesprek. De oplevering heeft inmiddels plaatsgevonden. De keuken is exact geworden zoals wij hadden gehoopt en tijdens de oplevering werd alles duidelijk uitgelegd en laten zien.
Reactie of foto toevoegen
“Lof voor gehele proces”
Door Verburg op dinsdag 24 apr 2018 18 | vestiging Naaldwijk
Via het nieuwbouwproject het Hollands Hof in Ter Aar zijn we bij Keukenvision terecht gekomen. Lodewijk heeft ons geholpen en de klik was er direct. Nog geen 2 uur later liepen we met een getekende offerte naar buiten. Prima prijs, maar bovenal een prachtige keuken. Gedurende de bouwperiode hebben we goed contact met elkaar gehouden ivm de planning. Keukenvision was hier heel scherp op. Uiteindelijk een goede planning voor de plaatsing gemaakt. Precies op de afgesproken tijd werd de keuken geleverd, 1 werkdag voor installatie. Ook de installatie verliep op rolletjes. Deze monteur verdient echt een dikke 10! Hij dacht heel goed mee en was erg alert en oplossingsgericht. Conform afspraak staat de keuken en wij zijn echt ontzettend blij met het resultaat. Niks dan lof voor het hele proces van begin tot eind!
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door Willem Van Der Steen op donderdag 2 aug 2018 18 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben bij dhr. Vroonland een complete keuken gekocht. Een uitstekende vakman die met waardevolle adviezen komt en mee denkt in onze specifieke situatie. Dit zowel bij de oriëntatie, de koop en bij de op- en nalevering. Een top ervaring en dhr Vroonland hebben wij al diverse keren aanbevolen in onze kennissen kring.
FOTO VAN WILLEM VAN DER STEEN
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettig”
Door Alexandra Barends op dinsdag 7 mei 2019 19 | vestiging Naaldwijk
De keuken met ontbijtbuffet in mijn nieuwbouw woning heb ik hier gekocht, ik ben heel prettig geholpen. Er is goed mee gedacht over de verschillende mogelijkheden, ook nadat ik de bestelling geplaatst had was er nog ruimte om dingen na te vragen. Het voorwerk aan de leidingen verliep vlot, de levering was keurig op tijd, het plaatsen van de keuken ging snel en in goed overleg. Er was een defect aan de vaatwasser, dat is ter plekke `opgelapt` en binnen een paar weken is dat onderdeel vervangen.
FOTO VAN ALEXANDRA BARENDS
Keuken met ontbijtbuffet
Reactie of foto toevoegen
“Koop prima, over service minder tevreden”
Door G. Born op dinsdag 30 jan 2018 18 | vestiging Naaldwijk
Bij de koop van de keuken ging het prima, over de service achteraf zijn we een stuk minder tevreden. De vaatwasser ging na twee maanden kapot. Er zou sprake zijn van roest. Het heeft twee maanden en vele telefoontjes/mailtjes geduurd voor er een vervangend exemplaar kwam. Bij het vervangen van de vaatwasser is door de monteurs een ladefront beschadigd. Daar zijn we vervolgens weer twee maanden over bezig geweest en nu is er eindelijk zicht op een oplossing. De Voortmangroep nam geen verantwoordelijkheid en verwees ons, als kopers van een keuken van zo'n 12.000 euro door naar hun toeleverancier. Ik voelde me niet behandeld als klant, maar eerder als een verdachte. Heel naar. Dat we toch drie sterren geven, komt omdat we wel tevreden zijn over de koop en de oplevering: mooie showroom, prettige verkoper en ook bij de oplevering troffen we een sympathieke, kundige vertegenwoordiger van Keukenvision aan.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door B.J. Muijs op maandag 20 nov 2017 17 | vestiging Dordrecht
Na veel oriënteren en een drama situatie bij Brugman keukens, zijn we uiteindelijk bij KeukenVision binnen gestapt. Wat een verademing!! Er werd de tijd genomen voor ons en op het gemak een tekening gemaakt, zonder dat we meteen een contract moesten tekenen of aanbetaling doen of wat ook. Alles geheel vrijblijvend.
We waren al zeer tevreden over de keuzemogelijkheden en de tekening. Hierop zijn we met elkaar verder gaan borduren tot het uiteindelijk perfect was voor ons!
Communicatie verliep goed, als we vragen hadden konden we altijd bellen of langs komen. Inderdaad is KeukenVison onderdeel van de Voortmangroep, deze hebben perfect op afgesproken data's de keuken ingemeten en firma Rijssen heeft de keuken perfect geleverd op afgesproken datum en er ontbrak niets aan. Het plaatsen wordt dan gedaan door ingehuurde ZZP-ers. Wij hadden een topper die zijn vak verstond en een pietje precies was. Helaas is er een kleine communicatie fout geweest in de juiste plaats van de afzuigkap. Ivm een verlaagd plafond wat waarschijnlijk niet goed is gemeten, kwamen we er laat achter dat de afzuigkap toch half over dat verlaagde plafond kwam te hangen. Dat vergde aanpassingen. Hierdoor hebben we zelf ook een wandcontactdoos niet op de juiste plaats gemaakt. Toch is mede dankzij degene die de keuken plaatste alles goed opgelost. Stopcontact gelaten voor wat het was en de kap direct op de netspanning aangesloten. En gekozen om de kap tot aan het verlaagde plafond te laten komen. Eerlijk, we hadden dit graag anders gezien, daar in begin de kap dan hoger zou komen te hangen in originele plannen. Maar door deze omstandigheden kon het niet anders en hangt de kap nu op de minimum hoogte. Dit is niet echt een probleem, maar had prettiger geweest als hij hoger hing, daar mijn man wat langer is. Wij zijn uiterst tevreden verder en super blij met het resultaat. En ook met degene die de keuken heeft geplaatst! Die heeft zeker mee gedacht in goede oplossingen en alles is netjes afgewerkt en in functie voordat hij weg ging. Dit was ons ook toegezegd door KeukenVision en geen moment het idee gehad dat we ergens achteraan moesten zitten.
FOTO VAN B.J. MUIJS
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij ermee”
Door Claudia en Stefan op vrijdag 27 jan 2017 17 | vestiging Dordrecht
Erg blij met onze keuken! In Dordrecht zijn we heel goed geholpen en wist de verkoper onze wensen te vertalen in een 3D tekening die precies aansloot bij wat wij in gedachten hadden. Ook de levering en montage verliep erg vakbekwaam. Toen een monteur wat later nog een nalevering kwam verzorgen is nog is heel de keuken nagelopen en waar nodig na gesteld. Top service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hakim op donderdag 9 mei 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben voor onze nieuwbouwwoning een keuken gekocht bij Keukenvisioen Naaldwijk. We zijn zeer tevreden over hoe we hier zijn geholpen en het uiteindelijke eindresultaat. Bij plaatsing ontbraken een aantal kleine onderdelen maar dat wordt op korte opgelost. Ik kan iedereen keukenvisioen Naaldwijk van harte aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Je merkt het aan alles”
Door Frank Verbrugge op vrijdag 7 okt 2016 16 | vestiging Dordrecht
Eindelijk een keukenzaak waar je goed wordt geholpen, met je wordt meegedacht, en waar ze niet continu achter je aan rennen. Wij zijn geholpen door de keukenadviseur David ten Hoeve. In één woord: Geweldig! Hele goede adviezen meegekregen. Ons belang stond bovenaan en niet het belang van Keukenvision, dat merkte je aan alles. De service was uitstekend. We hebben na ondertekening van de overeenkomst alsnog meerdere keren kleine wijzigingen in de keuken laten toepassen. Dit was geen enkel probleem. En zelfs toen de keuken al geleverd was bij het magazijn van Keukenvision hebben we nog een inbouwapparaat kunnen wijzigen naar een iets ander model. Niets was teveel gevraagd, alles werd opgepakt. Wij kunnen Keukenvision aan iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Ingehuurde monteurs”
Door Noor op vrijdag 13 okt 2017 17 | vestiging Naaldwijk
Je krijgt monteurs die ingehuurd worden, elke keer iemand anders. Kwaliteit is zeer slecht, zaken blijven liggen half liggen. Onze keuken is geleverd op 16 december, een gebroken dure afzuiger is achtergelaten inclusief allerlei gebreken die pas in juli eindelijk zijn opgelost door zelf erachter aan te gaan. De meest simpele zaken gingen verkeerd. zoals verkeerde maten (opmeten hoeft toch niet zo moeilijk te zijn)? Verkeerde diktes in materiaal etc.. Kortom heel slecht.
FOTO VAN NOOR
Detailfoto werkblad
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Catharien en Rob Stoorvogel op woensdag 6 feb 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben niet alleen een prachtige keuken gekocht, maar ook een bijpassende eettafel, salontafel, TV-meubel en vitrinekast. Aangezien de keuken in de woonkamer is gesitueerd past alles zeer fraai bij elkaar. De adviseur van KeukenVision Naaldwijk heeft ons in dit hele proces uitstekend begeleid en het resultaat is dat alles nog mooier is geworden dan wij hadden verwacht. Ook is alles van zeer goede kwaliteit. Al met al zijn we heel blij dat we in zee zijn gegaan met KeukenVision Naaldwijk.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het eindresultaat”
Door Ron en Marieke Wolgen op zondag 3 feb 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben de nieuwe keuken voor ons nieuwbouwappartement gekocht bij Keukenvision in Naaldwijk. Wij zijn professioneel geholpen; er werd goed met ons meegedacht en duidelijke punten werden aangereikt. Nu de keuken is geplaatst zijn wij erg blij met het eindresultaat. Er was één ding waar wij niet tevreden over waren en hebben dit direct gemeld bij Keukenvision. Zij hebben dit snel opgepakt en op een zeer goede manier opgelost. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Wij raden Keukenvision in Naaldwijk zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Verkoper verstaat zijn vak”
Door Ivonne van Os op woensdag 2 nov 2016 16 | vestiging Naaldwijk
Wij zijn zeer goed geholpen bij Keukenvision Naaldwijk door Lodewijk. Een verkoper die zijn vak verstaat. Heeft veel kennis in huis en speelt ook meteen in op onze wensen. Hij snapt onze stijl, onze budgetwensen, etc. Er was ook ruimte om samen even te overleggen, terwijl de verkoper het een en ander in de computer uitwerkt. Het eerste bezoek duurde totaal 5 uur, maar dan hadden we ook wel alle keuze-elementen doorgenomen. Thuis hebben we voor onszelf nog wat nagekeken en keuzes gemaakt, binnen een week was de keuken gekocht. De open calculatie die KeukenVision toepast sprak ons ook erg aan. Niet het onderhandelen achteraf, maar meteen open zijn in de korting die toegepast wordt. De keuken moet nog geplaatst worden. Dan zullen we even een update geven.
Reactie of foto toevoegen
“Apparaten niet goed”
Door Sema Ozkan op vrijdag 21 mei 2021 21 | vestiging Dordrecht
Hoewel we zeer vriendelijk zijn geholpen bij het ontwerpen van de keuken. Is cruciale informatie gemist.
1. Bij een greeploze keuken blijkt je vaatwasser kleiner uit te vallen, hoorden we pas na plaatsing en ruilen was niet meer mogelijk. Als we deze informatie voor aankoop hadden dan hadden we misschien wel een andere keuze gemaakt.
2. We hebben twee combi ovens gekocht . Waarvan 1 nog steeds niet geleverd (ruim een maand zonder) en diegene die wel geleverd is, heeft bij levering al een kapotte printplaat. Wij willen graag een nieuwe oven omdat wij niet hebben betaald voor een oven met kapotte printplaat. Nu krijgen we een heel raar verhaal waarbij wordt beweert dat Keukenvision wettelijk verplicht is om eerst een reparatie uit te voeren! Volgens mij is Keukenvision verplicht om te leveren wat ze verkocht hebben en dat is een oven die het doet en geen kapotte B keuze!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is heel mooi”
Door Mirjam op vrijdag 26 jun 2020 20 | vestiging Dordrecht
Goede service en communicatie. De keuken is prachtig. David ten Hoeve, bedankt voor de goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door J.H.N.Schram op donderdag 2 jul 2020 20 | vestiging Dordrecht
Complete keuken met kookeiland. Geduldige , deskundige , niet opdringerige begeleiding bij het ontwerp en uitzoeken van de keuken. Flexibele opstelling van de integere verkoper. Een persoonlijke goede adequate begeleiding zowel in de ontwerpfase als levering en hopelijk de nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte oplevering”
Door peter van der kooij op vrijdag 28 sep 2018 18 | vestiging Naaldwijk
Ik heb een complete keuken gekocht met inbouwapparatuur van Miele. Het betreft een vaatwasser,kookplaat, Quocker, oven en magnetron. De keuken is geinstalleerd tijdens de bouw en voor de oplevering. de kwaliteit van de oplevering is perfect. De prijs / kwaliteit verhouding uitstekend.We zijn bij het uitzoeken van materialen en apparatuur heel goed begeleid.
Reactie of foto toevoegen
“Recente upgrade”
Door M. de Jong op maandag 6 aug 2018 18 | vestiging Naaldwijk
We hebben een complete keuken gekocht 6 jaar geleden en hebben inmiddels wat veranderingen aan laten brengen. Wat een service echt super en snel en zonder schade te maken alles super opgelost. Vriendelijk en goed personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig werk”
Door Robert op zondag 11 aug 2019 19 | vestiging Dordrecht
Compleet nieuwe keuken gekocht voor ons nieuwbouw huis met zeer deskundig advies. Verkoper gaf goede suggesties en alternatieve om tot een juiste keuze te komen. Perfecte prijs kwaliteit verhouding ! Monteur die het kwam plaatsen was ook zeer vakkundig en heeft alles tot in de puntjes perfect afgewerkt.
FOTO VAN ROBERT
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Vervangende korf of zeef na 9 jaar”
Door M. Van der Sande op woensdag 2 okt 2019 19 | vestiging Naaldwijk
In 2010 een Poggenpohl keuken gekocht. 10 weken geleden een nieuwe korf of zeef besteld voor het aanrecht. Verkoper was met een klant bezig, maar hij zou het direct bestellen. Na vier weken geïnformeerd. Er was geen bestelling, maar hij zou er direct werk van maken. Na twee weken meisje zou het doorgeven en om 4 uur terugbellen. Niet gedaan . Na week gebeld , volgens oudere dame moest ik allerlei papieren tekenen en dat voor een zeef! Kwade mail gestuurd en werd na een uur teruggebeld. Excuus hij zou er direct achteraan gaan. Na anderhalve week was ik zo kwaad dat ik zei naar Radar te gaan. Toen verbonden met een bedrijf in Rijssen. Werd direct werk van gemaakt. Resultaat een mailtje met een adres waar ik op internet zelf kan bestellen . Het zou sneller gaan. Konden ze dat 10 weken eerder niet bedenken. O, ja door verkoopster Naaldwijk werd ook nog gezegd dat ik een oude keuken had, dus ga voortaan maar na een goedkope zaak want je keuken van 33000 is na 9 jaar dus oud.
Reactie of foto toevoegen
“Verdienen 5 sterren”
Door Rik op woensdag 25 sep 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Wij zijn erg goed geholpen door Keukenvision Naaldwijk met het uitzoeken van het juiste balans in de ontworpen keuken en hebben nu een keuken die super naar ons zin is. Ook de installateur verdient 5 sterren; erg professioneel, kundig en geduldig. Met vriendelijke groet, Rik
Reactie of foto toevoegen
“Super service terwijl je geen klant bent”
Door Bert Storm op dinsdag 22 mei 2018 18 | vestiging Naaldwijk
Tijdens het plaatsen van een nieuwe vloer in onze keuken gingen er 2 plintklemmen kapot. Na heel wat speurwerk zonder succes, heeft Keukenvision ons, zonder klant te zijn, kostenloos geholpen aan 2 klemmen. Super bedankt!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenvision
aBunnik (2 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 870 03 34
bDordrecht (15 ervaringen), Kamerlingh Onnesweg 25, 3316 GK Dordrecht, tel 078 - 618 38 88
cNaaldwijk (26 ervaringen), Warmoezenierstraat 9, Meubel Boulevard Naaldwijk, 2671 ZP Naaldwijk, tel 0174 - 62 70 08
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.