Feedback
6,2

Bakker Postma

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 058-2670440 | Balthasar Bekkerwei 108, 8914 BE Leeuwarden
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bakker Postma
Bakker Postma is specialist van keukens, badkamers en tegels en heeft niet alleen in Friesland, maar ook ver buiten de provinciegrenzen een goede naam opgebouwd. Betaalbare stijl, klasse en kwaliteit gaan hand in hand met zekerheid.
Alternatieven voor Bakker Postma
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Ijtsma Keukens
   
(Opende Groningen) score 9,5 uit 86 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2184 ervaringen
• I-KOOK
   
(Oudehaske Friesland) score 9,5 uit 1406 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Steenwijk Overijssel) score 9,6 uit 562 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 242 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 213 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 534 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,5 uit 498 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Bakker Postma. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Afspraken worden niet nagekomen”
Door Henk op donderdag 10 aug 2023 23
Badkamer gekocht om de bestaande te renoveren. Het ontwerp was prima maar de uitvoering een drama. Sinds de installatie een riool/putjeslucht. Verkeerde wandtegels, een verwarmde spiegel die nooit gewerkt heeft, afmontage waarbij nogal wat "vergeten" is. Reclameren, mailen of bellen helpen niet. Afspraken worden niet nagekomen of simpelweg vergeten,
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gewerkt”
Door C.F. Hergaarden op dinsdag 4 jun 2019 19
Onze badkamer moest volledig worden gerenoveerd. Alles eruit, nieuwe betegeling, verlichting, plafond, sanitair erin. De advisering was zeer professioneel, er werd goed meegedacht en soms werd iets goedkopers aanbevolen zonder dat wij daar om vroegen. De uitvoering van de werkzaamheden, de planning, de sloop, de opbouw en de aflevering was perfect. Het geheel werd tijdens het werk steeds keurig opgeruimd zodat de overlast is beperkt. Het eind resultaat overtrof onze verwachtingen.
FOTO VAN C.F. HERGAARDEN
Gerenoveerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Kees op zaterdag 19 aug 2017 17
Pas op! Helaas keuken gekocht bij dit bedrijf. In de showroom geweldig in de watten gelegd.Nadat handtekening is gezet, blijken gedane toezeggingen niks meer waard. Op klachten Ivm kromgetrokken deurpanelen, kapotte combimagnetron, niet goed afgekit aanrechtblad wordt niet gereageerd.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Fam. Miedema op zondag 3 nov 2019 19
Afgelopen winter zijn wij begonnen met oriënteren voor een renovatie van onze badkamer. We hadden geen idee hoe we een praktische en mooie indeling gingen opzetten. Meerdere zaken bezocht, maar pas bij Bakker Postma werden we op weg geholpen met ideeën en adviezen voor de indeling. Fijn dat er wordt meegedacht met persoonlijke wensen. Uiteindelijk erg tevreden met het eindresultaat. Kleurencombinaties en materialen passen mooi bij elkaar. Alles is super netjes en strak eïnstalleerd en aangebracht door één en dezelfde monteur. Een paar puntjes moesten nog worden aangepast en dit wordt ook keurig opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door postma op woensdag 15 mei 2019 19
We zijn erg tevreden. Fijn dat we korte lijnen hadden met ontwerper en installateur/ monteur. Daarnaast werd er elke dag aan de badkamer gewerkt door 1 monteur
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met nieuwe badkamer”
Door Sandra Kuiper op zaterdag 10 nov 2018 18
Fijn geholpen met ontwerpen en alle wensen konden gelukkig gerealiseerd worden. Eerste ontwerp was iets boven begroting, gelukkig wilde verkoper goed meedenken zodat het toch allemaal haalbaar was. Bakker Postma heeft eigen montageteam wat voor ons erg belangrijk was. Nu kunnen we genieten van een mooie nieuwe en supergave badkamer. Bedankt Patrick voor je hulp . Volgende project is het Toilet .
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Gerenoveerde badkamer
1 / 1
Vestiging Bakker Postma
  Leeuwarden, Balthasar Bekkerwei 108, 8914 BE Leeuwarden, tel 058-2670440
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Friesland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.