Feedback
8,6

Franssen Keukens

Score uit 11 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Limburg)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Franssen Keukens
Keukencentrum Franssen verkoopt inbouwkeukens die aan de hoogste eisen op het gebied van design, functionaliteit, kwaliteit, zekerheid en services voldoen
Alternatieven voor Franssen Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Bad en Keuken Design Sevenum
   
(Sevenum Limburg) score 8,2 uit 33 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 67 ervaringen
• Nuva Keukens
   
(Deurne Noord-Brabant) score 8,8 uit 293 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2162 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 323 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 61 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 257 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,8 uit 543 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 11 ervaringen over Franssen Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren9 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 10 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, prijs, service

Per vestiging:
“Goede service na 6 jaar”
Door Wim Hovens op zaterdag 29 mei 2021 21 | vestiging Venlo
Tweede keuken 6 jaar geleden geleverd en geplaatst door Will Franssen. Scharnieren van keukendeurtje waren defect, na 6 jaar gratis nieuwe scharnieren gekregen van Will Franssen. Geweldige service. Ook na 6 jaar nog. Hartelijke dank aan Will Franssen.
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede ervaring”
Door Anne-Marie Hogenhuis & Gijs Teeuwen op zondag 25 apr 2021 21 | vestiging Venray
Dit is onze 3e keuken van Franssen Keukens. Na 2 supergoede ervaringen bij deze firma zijn we meteen weer teruggegaan om onze volgende keuken uit te gaan zoeken. Ze geven goed advies omtrent kleur, materialen en opstelling. Ook de werkzaamheden mbt loodgieter, electriciën en stukadoor hebben we via hun laten doen. Alles netjes op afspraak! Je kunt hier terecht voor keukens met een kleiner budget maar ook voor keukens in het hoge en hogere segment! In de showroom staan zeer mooie keukens opgesteld, voor ieder wat wils.
FOTO VAN ANNE-MARIE HOGENHUIS & GIJS TEEUWEN
Reactie of foto toevoegen
“Goede lokale partij”
Door Fam Hendrix op zaterdag 26 sep 2020 20 | vestiging Venray
Franssen Keukens heeft ons bewezen dat een lokale ondernemer niet onder doet voor de grotere keukenketens. Niet duurder en het advies was gericht op de klant en perfect op maat. Toen onze keuken aan vervanging toe was, hadden we zelf het idee om het ontwerp van de keuken te behouden en alleen te gaan voor vernieuwde apparatuur en kastjes. Eenmaal daar namen ze ruimschoots de tijd voor ons en liepen we naar buiten met een modern en eigentijds ontwerp, maar toch passend bij onze wensen. Fantastische service, goede communicatie en een mooie afwerking van de keuken door twee echte vakmensen.
FOTO VAN FAM HENDRIX
Vernieuwde keuken
+ Toon extra foto van Fam Hendrix
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijkheid, kwaliteit en service”
Door Don en Monique Burhenne op donderdag 26 sep 2019 19 | vestiging Venlo
In 1993 onze eerste en in 2018 onze tweede keuken bij Franssen gekocht. Bij het bezoek aan de showroom werd ruim tijd genomen voor het bekijken en bespreken van alle mogelijkheden. De deskundige advisering, van in ons geval Wil Franssen, hebben wij als zeer prettig ervaren. Een tweede of derde bezoek voor het maken van de definitieve keuze is geen enkel probleem. Offerte en koopovereenkomst is correct en overzichtelijk verzorgd. Het plaatsen van de keuken is geheel volgens planning verlopen. Twee rustige en ervaren monteurs hebben de keuken perfect geplaatst. Er waren geen onvolkomenheden, zoals verkeerde, beschadigde of niet passende onderdelen. In gebruik hebben zich tot nu toe geen mankementen voorgedaan. Een jaar na levering wordt door Franssen overigens een controle/servicebeurt uitgevoerd. Met een tussenpoze van 25 jaar tussen onze eerste en tweede keuken staan klantvriendelijkheid, kwaliteit en service bij Franssen nog steeds voorop. Samenvattend zijn wij zeer tevreden over keukenleverancier Franssen. Een fijne zaak met hart voor de klant. Echt een aanrader.
FOTO VAN DON EN MONIQUE BURHENNE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“3e keuken”
Door Denice op dinsdag 20 aug 2019 19 | vestiging Venray
Inmiddels wegens een aantal verhuizingen hebben we nu onze 3e keuken laten plaatsen door Franssen Keukens. We zijn super tevreden. Ze zijn heel klantvriendelijk, professioneel, ze geven prima advies over indeling waarbij goed rekening gehouden wordt met onze wensen. De begeleiding, plaatsen, afhandeling e.d. is heel goed gegaan. Vanuit de aannemer van ons nieuwbouwappartement werd geadviseerd om in Deurne de keuken te kopen. Daar zijn we geweest, maar daar hadden wij geen goed gevoel bij, dus na 2 keukens met tevredenheid van Franssen te hebben gehad, nu voor de 3e keuken weer terug. Dank Jarno Franssen, voor de prima service!
FOTO VAN DENICE
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken top ingedeeld”
Door Pierre op zaterdag 13 apr 2019 19 | vestiging Venray
We zijn bij het zoeken naar een nieuwe keuken bij Franssen binnen gelopen en hebben daar eens rondgekeken. We hebben een aparte afspraak gemaakt om eens alles goed op een rijtje te zetten. De mensen zijn zeer kundig en hebben ook hele goede ideeën over zaken waar wij niet eens over nadenken. Juist die tips en raad hebben bij ons een hele goede indruk achtergelaten, zodat wij de keuken dan ook daar gekocht hebben. De indeling van de keuken is gewoon top. Wij zijn nog steeds heel tevreden met de keuken, en kunnen Franssen Keukens bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd”
Door Merijn op woensdag 27 mrt 2019 19 | vestiging Venray
Keuken: Häcker Classic LASBR laser soft mat. Goed advies over allen verschillende materialen. Goede inbouw apparatuur. Siemens Studioline. Super goed ontwerp. Strak, ruimtelijk, rustig. Beter dan bij de meeste bekende keuken leveranciers uit nederland en duitsland. Duitsland heeft een wat ouderwetsere mode qua keukens. Er word veel gebruik gemaakt van hout patronen. Bij Franssen : composiet, betonlook, glas enz. Bij de meeste word het ontwerpen zo snel mogelijk gedaan en tot een offerte uitgedraaid. Franssen heeft voor een goed ontwerp 3 generaties lang ervaring. En neemt hiervoor ruim de tijd. Zelf waren we geneigd de keuken veel te vol te proppen met opberg kastjes. Het plaatsen is ook goed gedaan door hun zelf (geen ingehuurd bedrijf). Na een paar maanden zijn de kastjes nog een keer goed afgesteld. De prijs was niet duurder dan Superkeukens, en een Duits bedrijf.
FOTO VAN MERIJN
Häcker Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Eric Deriks op zaterdag 10 nov 2018 18 | vestiging Venray
* Goede kwaliteit keukens.
* goed advies.
* persoonlijk advies en kijken naar onze wensen.
FOTO VAN ERIC DERIKS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en service”
Door J. van der Beek op donderdag 28 jun 2018 18 | vestiging Venray
Gewoon super! Zeer goed advies, zeer uitvoerige uitleg, een groot assortiment en vooral, alle tijd voor de klant! In één dag waren we klaar met uitzoeken en precies dat wat we wilden kon men leveren. Na een aantal weken is de keuken geplaatst, en ook nu weer is alles in één keer alles goed gegaan. Zeer netjes gewerkt en aandacht voor details zijn er zeker. Na plaatsing is men zelfs komen kijken of alles in orde was. We gaan zeker terug naar Franssen Keukens in Venray. Hier krijg je echt kwaliteit en service!!
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door Hans Janssen op donderdag 21 jun 2018 18 | vestiging Venray
Wij hebben al een paar jaar de tweede keuken sinds 1976 van keukencenrum Franssen en ook deze laatste keuken is van zeer goede kwaliteit. Wij zijn allebei de keren perfect geholpen en ook de service is super te noemen. Al met al zijn wij dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door Jo en Mia Dings op donderdag 17 mei 2018 18 | vestiging Venlo
Gekochte hoekkeuken zeer vakkundig geadviseerd en naar tevredenheid ontworpen. Materiaal is top. De monteurs zijn geweldig en werken zeer nauwkeurig. Alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 7
Vestigingen Franssen Keukens
aVenlo (3 ervaringen), Antoniuslaan 2, 5921 KC Venlo, tel 077 - 387 10 06
bVenray (8 ervaringen), Keizersveld 79, 5803 AP Venray, tel 0478 - 58 28 51
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Limburg
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.