Feedback
8,2

Franssen KeukensBedrijfsomschrijving
Afkomstig van Franssen Keukens
Keukencentrum Franssen verkoopt inbouwkeukens die aan de hoogste eisen op het gebied van design, functionaliteit, kwaliteit, zekerheid en services voldoen
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Franssen Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goed”
Door Eric Deriks op zaterdag 10 nov 2018 '18 | vestiging Venray
* Goede kwaliteit keukens.
* goed advies.
* persoonlijk advies en kijken naar onze wensen.
FOTO VAN ERIC DERIKS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en service”
Door J. van der Beek op donderdag 28 jun 2018 '18 | vestiging Venray
Gewoon super! Zeer goed advies, zeer uitvoerige uitleg, een groot assortiment en vooral, alle tijd voor de klant! In één dag waren we klaar met uitzoeken en precies dat wat we wilden kon men leveren. Na een aantal weken is de keuken geplaatst, en ook nu weer is alles in één keer alles goed gegaan. Zeer netjes gewerkt en aandacht voor details zijn er zeker. Na plaatsing is men zelfs komen kijken of alles in orde was. We gaan zeker terug naar Franssen Keukens in Venray. Hier krijg je echt kwaliteit en service!!
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door Hans Janssen op donderdag 21 jun 2018 '18 | vestiging Venray
Wij hebben al een paar jaar de tweede keuken sinds 1976 van keukencenrum Franssen en ook deze laatste keuken is van zeer goede kwaliteit. Wij zijn allebei de keren perfect geholpen en ook de service is super te noemen. Al met al zijn wij dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door Jo en Mia Dings op donderdag 17 mei 2018 '18 | vestiging Venlo
Gekochte hoekkeuken zeer vakkundig geadviseerd en naar tevredenheid ontworpen. Materiaal is top. De monteurs zijn geweldig en werken zeer nauwkeurig. Alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: De nieuwe keuken
1 / 1
Vestigingen Franssen Keukens
aVenlo (1 ervaring), Antoniuslaan 2, 5921 KC Venlo, tel 077 - 387 10 06
bVenray (3 ervaringen), Keizersveld 79, 5803 AP Venray, tel 0478 - 58 28 51
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Limburg
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.