Feedback
6,0

Homestudios

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-6305500 | Proostwetering 31, 3543 AB Utrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Homestudios
Ongeacht of je net een nog te bouwen nieuwbouwwoning hebt gekocht, of je al een tijdje in je (nieuwe) huis woont: Homestudios is er speciaal om jou te helpen en inspireren om van je huis een thuis te maken. Dat doen we met behulp van persoonlijke begeleiding door kundige specialisten, een handig online platform én een uniek en inspirerend experience center. Unieke producten en diensten op het gebied van onder meer keuken, sanitair en tegelwerk, binnendeuren en wand-, vloer- en trapafwerking.
Alternatieven voor Homestudios
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 106 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Utrecht Utrecht) score 9,6 uit 864 ervaringen
• I-KOOK
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 1435 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Utrecht Utrecht) score 9,7 uit 83 ervaringen
• Evindie Keukens
   
(IJsselstein UT Utrecht) score 9,3 uit 36 ervaringen
• Keukenloods
   
(Utrecht Utrecht) score 8,9 uit 963 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,6 uit 563 ervaringen
• Grando Keukens | Badkamers
   
(Utrecht Utrecht) score 9,1 uit 3155 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Homestudios. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Aankoop Siematic keuken”
Door Peter op woensdag 19 mei 2021 21
Wij hebben onze Siematic keuken via ons nieuwbouwproject ook bij Eigen huis keukens Houten gekocht, mede om het gemak dat dit zou moeten opleveren en een keuken vanuit de bouw opgeleverd te krijgen. Helaas is van dat gemak niet veel terecht gekomen. Tijdens het traject van selectie, aanschaf en plaatsing al drie verschillende 'verkopers' gehad die het overnamen en bij het doorvoeren van wijzigingen het heel ingewikkeld vonden om ook de tekening aan te passen... dat was erg veel werk moesten wij begrijpen. Nu ons huis is opgeleverd lukte het EHK niet de keuken bij de voorschouw netjes op te leveren, het lukte ze ook niet om bij de oplevering de gebreken opgelost te krijgen en nu ruim een maand na de oplevering zijn de problemen nog steeds niet opgelost. Het zijn de enige punten die nog open staan bij de bouwer en wij zullen de bankgarantie van 5% alleen daarom al niet vrijgeven. Het laten plaatsen van een keuken na de oplevering bij een andere leverancier was waarschijnlijk beter geweest en sneller gegaan, dan hadden nu vast al een keuken gehad die klaar is. Maar los van het oplossen van de problemen is communicatie een drama. Geen pro-actief contact, niet nakomen van afspraken het is allemaal erg moeilijk voor ze. Het is wel besteld, maar we weten niet waar het is, het is niet mijn verantwoordelijkheid, maar ik doe mijn best.... dat zijn de reacties als je die krijgt. Helaas hebben wij de keuken hier afgenomen, maar daar hebben wij erg veel spijt van.

Aanvulling ontvangen 24 juni 2021: Na mijn recensie op deze website is er contact geweest met de bedrijfsleider van de vestiging in Houten die mijn klacht serieus heeft opgepakt. Hij heeft mijn punten genoteerd en een datum afgesproken waarop alle punten in een keer verholpen zouden worden. Die afspraak is hij nagekomen. Onze keuken is op dit moment, hoewel enkele maanden na de oplevering van de woning, volledig naar onze zin en we zijn er erg blij mee.

Aanvulling Qasa 28 juni 2021: De keuken is gekocht bij Homestudios in Utrecht.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Homestudios
Website: homestudios.nl
  Utrecht, Proostwetering 31, 3543 AB Utrecht, tel 030-6305500
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.