Feedback
6,3

Scheffer Badkamers

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0314-621942 | Brinkweg 11, 7021 BV Zelhem
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Scheffer Badkamers
In de meer dan 1200m² tellende showroom heeft Scheffer Badkamers alle A-merken die u nodig heeft om uw eigen badparadijs te creëren
Alternatieven voor Scheffer Badkamers
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 533 ervaringen
• Sani-Dump
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,2 uit 660 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 60 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,5 uit 497 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Scheffer Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Vernieuwing badkamer”
Door Douwe op vrijdag 29 mei 2020 20
In de winkel te Zelhem geweldig voorgelicht door de verkoper en enorm geholpen met het ontwerpen van een nieuwe badkamer na renovatie. Vanwege een vervelende lekkage in de oude badkamer werden er mogelijkheden gezocht om deze renovatie zo snel als mogelijk te realiseren. Nu na 4 weken is de badkamer gereed en zijn wij zeer tevreden. Bij Scheffer koop je het totaalpakket. Alles van afspraken en planning tot huur van de vuilcontainer tot aanvraag nooddouche alles gaat via de projectleider. Dat heb ik persoonlijk als zeer prettig ervaren. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om e.e.a. ook zelfstandig te regelen. De service is super, bijna niets is te veel. De installateurs zijn zeer vakkundig en denken met de klant mee. Moet er alsnog iets worden veranderd dan is dat geen probleem. Ook over de oplevering en de na-service zijn wij zeer tevreden.
FOTO VAN DOUWE
Badkamer met instapdouche
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit laat te wensen over”
Door Bernd op vrijdag 14 aug 2020 20
Scheffer is een goedkopere zaak als Hci etc. Maar kwaliteit laat dat ook wel merken helaas. Eke keer is er weer wat nieuws wat er kapot gaat of loslaat beetje jammer.

Aanvulling ontvangen 19 augustus 2020: Badkamer hebben we 3 jaar geleden gekocht. Maar veel dingen wat kapot gaat zoals een simpele douch slang die helemaal los rafelt, bad stop niet goed afsluit, wc pot die je 5x door moet trekken om het papier door te spoelen. En ga zo maar door.
Reactie of foto toevoegen
“Prima aanrader”
Door Erik en Kitty de Jonge op woensdag 31 mei 2017 17
Wij zijn prima geholpen door Scheffers Badkamers. Goed meegedacht over de indeling, kleur- en tegelcombinaties. Er werd ruim de tijd genomen om alle opties te bekijken en af te wegen. Alternatieven werden goed aangereikt. Tevens werd er niet aangedrongen, maar ons juist alle tijd gegeven om goed onze keuzes te overwegen. En bij het iedere keer weer opnieuw met eigen alternatieven te komen, werd er rustig op ingegaan en wederom naar de mogelijkheden gekeken. Kortom: een prima aanrader!
FOTO VAN ERIK EN KITTY DE JONGE
badkamer collage
Reactie of foto toevoegen
“Meer service verwacht”
Door Bertie Natrop op donderdag 22 okt 2020 20
Spullen voor de badkamer gekocht toilet, douchewand kraan, wastafel enz. Maar de spiegel een hele dure kwam als de installateur hem zou plaatsen zoals in de showroom tegen de kraan. Erg vervelend terug in de showroom bleek een andere kraan wel misschien te passen volgens de verkoper. Maar ook deze zou niet passen de dikte van de kraan wel maar volgens het installatiebedrijf kun je dan niet meer met de vingers achter de hendel om de de kraan open te sturen enz. Scheffer zegt dan de installateur had de spiegel gewoon volgens plan kunnen plaatsen en heeft hem onnodig hoog geplaatst. Dus de schuld naar een ander toewijzen heel vervelend voor een bedrag boven de 1000 euro! Kortom ze zeggen nu dat de spiegel goed had kunnen worden opgehangen maar vergeten dat je ook nog de kraan moet bedienen. Dan zou je met je vinger op de hendel kunnen bedienen? Heel handig toch. Onze ervaring is met deze winkel: verkopen zo snel mogelijk en bij een fout een ander de schuld geven en dan is voor hun de kous af. Wij er zeker nog niet klaar mee. Heel jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Inrichting toiletruimte”
Door Dirk op zaterdag 9 jun 2018 18
Wij hebben onlangs onze toiletruimte geheel opnieuw ingericht. Nieuwe tegels, WC pot, urinoir en wastafel. Wij waren onder de indruk van de voortvarendheid en zorgvuldigheid waarmede de Scheffermannen aan de slag zijn geweest. Keurig de vloeren afgeplakt om schade tijdens het breekwerk te vermijden, met grote nauwgezetheid de installaties gemonteerd en daarna alles gezwind betegeld en afgekit. Kortom tot onze grote tevredenheid!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Badkamer met instapdouche
1 / 2
Vestiging Scheffer Badkamers
  Zelhem, Brinkweg 11, 7021 BV Zelhem, tel 0314-621942
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.