Feedback
8,0

Nove Keukens

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 050-2115288 | Oosterstraat 36, 9711 NV Groningen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Nove Keukens
Vanuit onze showroom aan de Oosterstraat 36 in Groningen helpen wij je graag met het realiseren van jouw droomkeuken. We werken hoofdzakelijk met A-merk apparatuur zoals Siemens, Bosch, Atag en Pelgrim en hebben een vaste groep monteurs voor een vakkundige plaatsing. In onze showroom presenteren we graag de unieke kwaliteitskenmerken van ons keukenmerk.
Alternatieven voor Nove Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• REDDY Keukens
   
(Groningen Groningen) score 9,0 uit 130 ervaringen
• Grando Keukens | Badkamers
   
(Groningen Groningen) score 9,1 uit 3152 ervaringen
• Ijtsma Keukens
   
(Opende Groningen) score 9,5 uit 87 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2180 ervaringen
• I-KOOK
   
(Assen Drenthe) score 9,5 uit 1417 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Steenwijk Overijssel) score 9,6 uit 562 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 238 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 530 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Nove Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer tevreden”
Door Hofman op woensdag 17 aug 2022 22
Super mooie keuken, zeer tevreden. Fijn geholpen en al onze wensen waren geen probleem we hebben een relatief kleine keuken maar een erg hoog plafond dus zijn de hoogte ingegaan, alle wensen waren geen probleem zelf handgreep voor koelkast op internet gezocht en doorgegeven, ook een stopcontact in het aanrechtblad via internet gevonden en doorgeven en is netjes in het blad geplaatst. Installatie van de keuken zeer professioneel en super netjes en afgewerkt. Er was een verkeerd kastje geleverd dus kon niet in een keer geplaatst worden maar alles is super netjes opgelost en zijn zeer tevreden met de keuken en alle afhandeling.
FOTO VAN HOFMAN
Reactie of foto toevoegen
“5 sterren”
Door Wim Julsing op vrijdag 28 mei 2021 21
Via via bij Nove terecht gekomen. Wat een verademing. Geen opdringerige verkopers. Gewoon een rustige en mee denkend bedrijf/persoon. Uitstekend advies en transparante prijzen. Hier geen koe handel. Uitvoering bij levering ook top geregeld met vakkundige monteurs die er geen haast klus van maken. Dus voor ons een 5 sterren leverancier!
FOTO VAN WIM JULSING
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Leonie Venema op vrijdag 28 mei 2021 21
Wij zijn erg blij met onze prachtige keuken! Bij NOVE keukens vonden we precies wat we wilden. Dit was ons tot dusver niet gelukt bij de standaard keukenzaken. Wijnand is iemand die je laagdrempelig kunt benaderen met vragen of verzoeken en de prijs-kwaliteit verhouding is goed. Echt een aanrader.
FOTO VAN LEONIE VENEMA
Reactie of foto toevoegen
“Mooie mat zwarte keuken”
Door Eric Buffinga op dinsdag 25 mei 2021 21
Wijnand van Nove keukens heeft ons erg goed geadviseerd. Hij luisterde goed naar onze wensen en kwam met leuke ideeen. We hebben samen met hem een mooie mat zwarte keuken uitgezocht. Vervolgens kwam hij langs om de keuken in te meten en mooie materialen te laten zien. De plaatsing is professioneel gedaan en de keuken straalt echt kwaliteit uit. We zijn erg blij met onze keuken en kunnen Nove keukens van harte aanbevelen. De kwaliteit van de keuken is vele malen beter dan bij de goedkope keukengiganten.
FOTO VAN ERIC BUFFINGA
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Deborah van Harten op zaterdag 22 mei 2021 21
We zijn erg blij en tevreden met onze keuken van Nove Keukens. Wijnand heeft goed meegedacht met het ontwerp van de keuken en we konden het ontwerp direct in 3D-omgeving zien. De communicatie verliep soepel en aanpassingen en wijzigingen konden zonder probleem worden doorgevoerd. De keuken is netjes geplaatst en goed afgemonteerd. Het resultaat, een keuken met een luxe uitstraling voor een goede prijs. Zeker een aanrader!
FOTO VAN DEBORAH VAN HARTEN
Reactie of foto toevoegen
“Informeel contact”
Door John Tieman op zaterdag 22 mei 2021 21
Het contact was informeel en persoonlijk. Een helder startgesprek waarin wensen zijn besproken en er bruikbare tips en ideeën naar voren kwamen. Er is heel veel mogelijk omdat je per apparaat een merk kunt kiezen. Bij vragen was er snel contact en werd er direct gehandeld. Van begin tot plaatsing erg tevreden over de samenwerking. Aanrader
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 5
Vestiging Nove Keukens
Website: novekeukens.nl
  Groningen, Oosterstraat 36, 9711 NV Groningen, tel 050-2115288
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Groningen
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.