Feedback
8,9

De Koning Keukens

Score uit 26 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0592-481377 | Zeilmakersstraat 18C, 9403 VA Assen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van De Koning Keukens
De Koning Keukens assen - de mooiste keukens te bewonderen in onze showroom.
Alternatieven voor De Koning Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• I-KOOK
   
(Assen Drenthe) score 9,5 uit 1383 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2185 ervaringen
• Ijtsma Keukens
   
(Opende Groningen) score 9,5 uit 83 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Steenwijk Overijssel) score 9,6 uit 559 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 244 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Groningen Groningen) score 8,8 uit 117 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 535 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,5 uit 65 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 26 ervaringen over De Koning Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren18 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster4 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Bedankt allemaal!”
Door Anet op zaterdag 13 apr 2024 24
Een keuken uitzoeken en aanschaffen is stress. Niet meer niet minder. Die stress vloeide vlot weg toen ik bij De Koning in Assen mijn wensen kenbaar maakte. Wát fijn hoe er wordt meegedacht. Of er apparatuur is wat (over)geplaatst moet worden in de nieuwe keuken, hoe is de lichtinval, houden we rekening met een budget, ben je tevreden over de 'oude' keuken en wat wil je anders? Hoe fijn om daarover te sparren! Alle tijd nemen ze voor je en voor jouw wensen. Plaatsen is vlot, netjes en kakstrak gedaan. Prettige monteurs die zelfs al het afval weer meenemen en buiten de panelen zagen. En dat zelfs ook nog opruimen! En de prijs? Bij een andere keukenzaak kreeg ik een berekening die 20% hoger uitkwam. Eèn keer raden voor welke keukenspecialist ik gekozen heb... Bedankt allemaal!
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie keuken”
Door Martin op dinsdag 9 apr 2024 24
Een keuken verbouwen is toch nog wel een ding...,daarover zijn al veel verhalen verteld. na wat rondneuzen en ronddwalen bij "de Koning keukens" terecht gekomen. Leuk en informatief eerste gesprek gehad waarbij de eigenaar al gelijk met een idee aankwam waar we zelf nooit waren opgekomen. We wilden onze ietwat kleine keuken wat meer allure geven en geheel anders inrichten en dit is met behulp van het hele team bij "de Koning" zeker gelukt, het eind resultaat mag er wezen. De montage van de keuken liep klein beetje vertraging op omdat het toch iets meer werk en ingewikkelder bleek dan afhankelijk gedacht maar veroorzaakte geen problemen. De kleine tegenslagen die er waren werden naar behoren voor ons opgelost, zelfs toen ik een natuurstenen vensterbank op een andere manier wilde en aangaf dit zelf te willen betalen werd dit door "de Koning" opgelost en betaald. Wij zijn zeer tevreden over de volledige afwikkeling en nazorg van onze super mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor jullie service”
Door Annemarie op donderdag 14 mrt 2024 24
We zijn erg blij dat we bij Koning Keukens zijn terechtgekomen voor het uitzoeken van ons nieuwe keuken. Heel blij met het advies van Tessa. Dit heeft goed uitgepakt. Ook het plaatsen is heel goed gegaan. Bedankt voor jullie service.
FOTO VAN ANNEMARIE
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Maartje op dinsdag 13 feb 2024 24
Tessa nam alle tijd voor het ontwerp en heeft me goed geadviseerd. Afspraken zijn goed nagekomen en ze waren flexibel en hebben meegedacht toen ik vanwege ziekte de plaatsing moest uitstellen. En last but not least: de keuken is prachtig:-)
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Peter en Margriet Beijering op donderdag 28 dec 2023 23
Vandaag 3 nieuwe scharnieren gehaald voor op een grote keukenkast deur. Zeer goede service, want deze kregen wij gratis mee naar huis. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Een top eindresultaat”
Door Stefan op donderdag 6 jul 2023 23
Zeer prettige zaak om te komen en mee in contact te zijn. Kundig en creatief advies, eerlijk en direct. Ze leven zich goed in in je wensen. Bij eventuele onduidelijkheden trekken ze direct aan de bel. In de periode tussen bestelling en plaatsing heb je een kort lijntje om dingen af te stemmen. De plaatsing en montage verliep uitermate netjes en efficiënt, met een top eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wolting op donderdag 11 mei 2023 23
Met hulp van Koning keukens een top keuken gecreëerd/ontworpen. Out off the box denken kunnen deze mannen wel (Robert). Het heeft fantastisch uitgepakt en wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN WOLTING
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en een mooie keuken”
Door Ramon op dinsdag 24 jan 2023 23
Zoals iedereen die wel eens een keuken heeft gekocht weet zijn de uitdagingen groot. Vraagstukken zoals wat voor kleur, vorm, inrichting etc zijn niet uitzonderlijk. Als je zelf wat in gedachten hebt ga je langs de specialisten om te kijken of hetgeen je bedacht hebt idd ook mooi is en nog belangrijker haalbaar. We zijn naar een goede marktconsultatie terecht gekomen bij Koning Keukens. De "beleving" in de zaak is goed en er staan een boel mooie inspirerende keukens en werden super aardig ontvangen. We hebben eerst door de showroom gelopen en vervolgens een afspraak gemaakt zodat we rustig konden doornemen wat we precies wilden en ook waarom. Dit laatste heeft ons geholpen inzicht te krijgen over waarom we bepaalde keuzes gemaakt hebben omtrent kastinrichting wat voor apparatuur we willen hebben en waar we dit dan zouden willen hebben in de keuken. De specialisten bij de Koning Keukens hebben echt erg goed en fijn meegedacht. Uiteindelijk hebben we de keuken besteld en is de keuken geleverd op de afgesproken tijd. De vakmensen/monteurs waren op tijd, vriendelijk en hebben super netjes gewerkt. Een aantal kleine zaken konden niet direct afgemaakt worden maar hier zijn ze een paar dagen later voor teruggekomen,
De Koning Keukens heeft ons vanaf het begin goed geholpen, pro-actief meegedacht, niet alleen tijdens het maken van de indeling etc maar ook bij het installeren, mede daardoor hebben wij de keuken die we graag wilden hebben gekregen. De keuken is netjes geplaatst, alle afspraken zijn nagekomen een volgende keuken zou ik hier zeker weer bestellen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de service”
Door P en M op zondag 15 jan 2023 23
Een paar jaar geleden een keuken bij Koning Keukens gekocht. Een gemonteerde scharnier op een kastdeur bleek na een paar jaar niet meer goed te werken. Via Koning Keukens een nieuwe besteld en ontvangen. Gratis! Bedankt voor de service.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne persoonlijke aanpak”
Door Skye van Megen op maandag 7 nov 2022 22
Alweer ons tweede keuken besteld bij De Koning Keukens en alweer geweldig geholpen. De persoonlijke aanpak van de medewerkers vond ik ook zeer prettig. Van begin tot eind meedenkend, eerlijk en behulpzaam. De kwaliteit en afwerking van de keuken is niet te vergelijken met de doorsnee keuken boer. De prijs kwaliteit verhouding is super. Ik ga zeker keuken nummer 3 hier weer aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Karin Dittrich op woensdag 2 nov 2022 22
Aanrader! Super tevreden met onze nieuwe keuken, er werd creatief mee gedacht, de opstelling hadden wij zelf niet kunnen bedenken. Ook de service was perfect! De keuken stond er binnen een dag in, de monteurs waren erg professioneel! Super tevreden! Bedankt Koning Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Rieneke ten Kate op zondag 30 okt 2022 22
We zijn super blij en tevreden met onze keuken! We hebben fijne gesprekken gehad waarin leuk meegedacht werd. Tijdens het plaatsen was er een probleem, maar door een zelfbedachte, creatieve oplossing is het helemaal goed gekomen! We hadden nog een ander probleem, maar ook daar zijn ze heel fijn mee omgegaan! Er werd geluisterd en gelijk gehandeld, zodat het probleem direct verholpen werd. Ze staan altijd voor je klaar en er is gemakkelijk met ze te communiceren, zowel via de telefoon, als de mail, als door binnen te lopen in de zaak. Koning Keukens bedankt! We zijn dik tevreden met de Koning Keukens en zouden iedereen aanraden daar een keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Karla op zondag 9 okt 2022 22
We zijn ontzettend blij met de aankoop van onze keuken. Robert heeft goed geluisterd, naar onze wensen en daar zijn ideeën op losgelaten. Resultaat nu prachtige keuken, die zeer vakkundig is geplaatst.
FOTO VAN KARLA
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Carin op vrijdag 30 sep 2022 22
In 2017 zeer tevreden over de aankoop van onze keuken. Werd creatief meegedacht, de opstelling had ik zelf nooit kunnen bedenken! Nog alle dagen blij! Vandaag een scharnier defect, deze werd gratis verstrekt, wat een geweldige service!! Ook de nazorg is perfect blijkt, dank jullie wel de koning!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de keuken”
Door Rawan op zondag 11 sep 2022 22
Keuken in 2019 gekocht, wij hadden exacte model in ons hoofd en die is 3D getekend en helemaal naar ons stijl gemaakt. Vervolgens gingen we materiaal en kleuren uitzoeken. We hadden optijd besteld, en wilden exact in de eerste week van januari keuken gemonteerd hebben. 31 december keuken geleverd en eerste week januari is de keuken gemonteerd op de afzuigsysteem na helaas, er miste een stuk maar door Corona niet snel leverbaar, maar hadden ze direct bij gezegd! Voor de rest echt super blij met onze keuze. Afspraken zijn nagekomen.
FOTO VAN RAWAN
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Ed op zondag 7 aug 2022 22
Bij binnenkomst in de prachtwinkel Koning Keukens in Assen , wisten we eigenlijk niet waar we het eerst moesten kijken. Nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt, werden er verschillende opties geboden, een mooie rondleiding door de zaak met een duidelijke uitleg van de enorme keuzes materiaal, van handgrepen tot aan de apparatuur, echt alles werd rustig & uitgebreid doorgenomen. wij zijn zeer content met onze mooie keuken, ( inderdaad we willen nooit meer, het koken op gas terug ) chapeau & merci Geoffrey / Koning Keukens en niet te vergeten de montage ploeg.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Susan drijfholt op dinsdag 28 dec 2021 21
Super fijne ervaring, bij het verkoopgesprek namen ze alle tijd voor ons en luisterden heel goed naar wat onze wensen waren. Robert heeft bij ons zelf de keuken geplaatst, alles keurig netjes en heel mooi afgewerkt. Doordat de vloer te kort afgesneden was, sloot de plint eerst niet heel mooi aan. Zelfs dit heeft hij netjes voor ons afgewerkt. Echt heel fijn. Zeker een aanrader voor iedereen om hier je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze keuken”
Door Martin op zaterdag 23 okt 2021 21
Vanwege de goede ervaringen van vrienden van ons hebben we een afspraak gemaakt met Robert van De Koning Keukens. Een vriendelijke en kundige man die, na ons verhaal en onze specifieke wensen had aangehoord, mee dacht en zo zijn we gezamenlijk tot een waanzinnig voorstel gekomen. De gesprekken waren erg prettig en zo ook het hele verloop tot en met de plaatsing en oplevering. We zijn erg blij met onze mooie keuken, het contact en de service! We kunnen het je van harte aanraden om De Koning Keukens te bezoeken en daar de keus te maken. Wat meespeelt, we wilden absoluut niet een keuken kopen bij de bekende ketens. We wilden een goed advies en niet de opdringerige verkoper die je na één gesprek al een voorstel geeft waar hij een handtekening op wil. Wat we zochten hebben we gevonden! Robert, nogmaals erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Bert op zondag 9 mei 2021 21
Zeer tevreden over onze nieuwe keuken. In een zeer ontspannen sfeer waar niets werd opgedrongen hebben wij onze keuken hier gekocht. Van het begin tot einde goed geholpen door ringo.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door M. L. op dinsdag 23 mrt 2021 21
We kwamen op een dag in de showroom kijken om inspiratie op te doen. We zijn toen goed geholpen door de medewerker naar het samenstellen van een keuken naar onze wensen. Zojuist is onze keuken geplaatst en we zijn erg tevreden! Precies zoals we het in ons hoofd hadden, is uitgevoerd en super strak gemonteerd. We zijn er erg blij mee! Je kan direct zien dat het een kwalitatief goede keuken is, voor een mooie prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken slecht gemonteerd”
Door HC en JZ op woensdag 9 dec 2020 20
Slechte zaak, keuken slecht gemonteerd, niet afgesteld en smerige monteurs die al rokend huis binnen komen. Keukenblad beschadigd, verlichting defect! en ze komen afspraken niet na. Een hele slechte zaak, we bellen en mailen maar ze zijn niet bereikbaar of we worden niet teruggebeld.
Reactie of foto toevoegen
“Juist super gegaan”
Door René Odding op woensdag 10 jun 2020 20
Ik zie een aantal reverenties hier staan waar ik het compleet niet mee eens ben. Wij hebben ook een nieuwe keuken gekocht (de tweede ) bij de koning keukens. Ze denken super mee over hoe de ruimte het best te benutte met een goede keuken maar wel naar onze smaak. Daarn zijn de monteurs geweest en hebben de keuken keurig geplaatst. 1 foutje, het blad van de kookeiland was verkeerd ingemeten ( maar wij hadden ze het ook moeilijk gemaakt ) ondertussen is dat nu allemaal geregeld, ze hebben ons ook op de hoogte gehouden tijdens het wachten op het keukenbrand, en als je een vraag over de keuken hebt geven ze een professioneel antwoord. Kortom, super keukenboer
FOTO VAN RENÉ ODDING
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door p. v/d Meulen op zondag 9 feb 2020 20
Een nieuwe keuken gekocht. Tijdens het gesprek wordt er geluisterd en mee gedacht in de lijn die wij voor ogen hadden. Verbeter punten of andere mogelijkheden worden voorgelegd en besproken. Aan t einde van het gesprek komen we tot een opstelling die ons erg aan spreekt en binnen ons budget blijft. Toen we de 3D afbeelding van de keuken zagen, waren we super blij. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en een prachtig ontwerp gemaakt. Ruim voor de levering de afzuigkap al opgehaald i.v.m. inbouw in de koof . Na telefonisch overleg de keuken op vrijdag geleverd bij ons en de maandag daarop is alles geïnstalleerd en geplaatst. Alles compleet, passend en werkzaamheid getest. Nu ruim 1 maand later, nog steeds zeer tevreden en trots op onze nieuwe keuken.
FOTO VAN P. V/D MEULEN
Ruime keuken
Reactie of foto toevoegen
“Totaal niet tevreden”
Door Kim op zondag 12 jan 2020 20
Ik weet dat het schrijven van dit verhaal voor de eigenaar van De Koning Keukens niks uit maakt. Het doet hem niks, zo gevoelloos is hij wel. Maar het geeft me opluchting én ik hoop dat ik andere mensen de ellende van De Koning Keukens kan besparen. Dit wil je niet! Lees alsjeblieft het hele verhaal, al is het lang, maar het voorkomt één grote deceptie! Lees hieronder mijn verhaal. Ik heb geprobeerd een zo compleet mogelijk verhaal te schrijven, maar ik beloof je nu al, dat ik vast dingen ben vergeten. 1 boodschap wil ik je geven koop hier niet je keuken. Het kost je je geluk, je genot van je nieuwe keuken, je gezondheid, want stress is niet zo goed voor je én het kost je extra geld omdat De Koning Keukens schade aan je nieuwe huis maakt, heel veel schade. Die beloven ze je terug te betalen, maar tot vandaag krijg ik nog geld van ze.

In 2018 kocht ik mijn nieuwe huis en in een nieuw huis moet natuurlijk een keuken. Daarvoor heb ik verschillende keukenzaken bezocht en zo ook De Koning Keuken in Assen. Omdat ik een heel duidelijk idee had wat ik wilde en De Koning Keukens in het verkoopgesprek het het beste wist, hoe ze dat moesten maken en ze ook met me mee wilde denken heb ik besloten bij hen de keuken te kopen. Maar ja, bij het tekenen ging het eigenlijk al mis, maar daar sta je achteraf pas bij stil. Keuken gedraaid in de woning én voor het raam, welke tot de grond reikt, geplaatst. Gelukkig was de bouwer zo oplettend en kon deze grote fout hersteld worden. De grootste en fijnste belofte van De Koning Keukens was dat al mocht er iets mis gaan, wat natuurlijk best kan gebeuren, je hoort het immers zo vaak bij keukenbedrijven, dat ze het dat natuurlijk gingen oplossen. Dit stemde me positief, maar ..................... ineens ontving ik een telefoontje, einde 2018 zo'n 6 weken voor plaatsing van de keuken. De apparaten die we gekozen hadden, waren er niet meer. Want ze hadden het te laat besteld, echter ze gingen het regelen en alsnog andere bestellen en ik dacht dat het goed zou komen, maar helaas. Begin februari 2019 was het dan eindelijk zo ver, eerst de sleutel van mijn nieuwe huis en toen de plaatsing van de keuken!

Het is nu een jaar later, januari 2020 en het is nog steeds niet af en ook financieel is het niet afgewikkeld. En waarschijnlijk gaat het ook nooit door De Koning Keukens geregeld worden. Ik ben vele honderden euro's extra kwijt om hun schade te laten maken. De levering en plaatsing gingen zo zo...... De avond voor de plaatsing kreeg ik ineens de factuur. Met het verzoek direct alles te betalen. Ik had 10 dagen eerder al eens gevraagd waar de factuur bleef. Ik kan namelijk niet zomaar op een zondagavond x duizend euro ergens vandaag toveren. Laat staan dat je dit uit bijvoorbeeld je bouwdepot moet halen. Dan duurt dat een paar dagen. Maar op dat verzoek van mij was geen gehoor gegeven. Toen dus ook mijn betaling niet direct kon volgen, kreeg ik een boze dreigende sms van de monteur. Ik moest betalen, anders kwam hij niet. Dit speelde 24 uur na het ontvangen van de factuur. Ook bleek het zo te zijn dat mijn nieuwe overburen ook hun keuken bij De Koning Keukens hadden gekocht en ze op dezelfde dag 2 keukens gingen plaatsen, maar met slechts een paar monteurs in dienst, voel je al aankomen dat dat niet gaat lukken en dat bleek ook zo te zijn. Bij mij gingen ze uiteindelijk een dagje later aan de slag en tussendoor moest de monteur steeds naar de overburen, want ook daar is van alles niet goed. (1 positief voordeel aan dit verhaal? Je krijgt direct contacten in de nieuwe buurt, maar helaas heb je 1 gezamenlijk horror verhaal)

Maar terug naar mijn eigen verhaal. De keuken was niet compleet, de handgrepen waren er niet en ook de kraan ontbrak. Ook was de verkeerde vriezer (70 liter i.p.v. 97 liter) geleverd en de kast die daar om zit was dus ook niet goed, maar ze gingen het allemaal regelen, althans.......dat dacht ik. Verder was de plaat aan de zichtzijde van de bar in 2 delen. Waren er verschillende soorten afwerkhoeken, wat er natuurlijk niet uit ziet. Waren de steuntjes in de magnetron afgebroken en 2 deuren beschadigd. Een hele waslijst, zoals je leest. Uiteindelijk hebben ze in 2 dagen de keuken geïnstalleerd, terwijl hier 1 dag voor gerekend werd. Op zich niet mega erg, maar het zegt iets over het bedrijf. Het kunnen overzien van een klus en het kennen van je eigen kwaliteiten. Verder wil ik het in het geheel niet hebben over de uitlatingen van de monteurs over de collega's in de winkel. Dat mag een ieder zelf invullen. Positief was het in ieder geval niet. In de tijd die hierna volgt is er veel gebeurt, maar dit gaat te ver om het allemaal op te schrijven. Het is helaas steeds zo dat ik als klant contact moet zoeken, maar ze je TOTAAL negeren en het absoluut niet willen oplossen. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik tientallen mails heb gestuurd, boze bezoekjes heb gebracht en daar dan in z'n geheel geen reactie of een verfomfaaide reactie op krijg. Ook maak je afspraken en komen ze gewoon niet opdagen zonder een bericht te sturen. Pas in juli 2019, 5 maanden na het plaatsten werden de meeste dingen opgelost. Dit nadat ik zelf boos in de winkel ben geweest en een oplossing hebt geëist. Hun reactie was bizar, het lag aan mij! Ik had verkeerde dingen besteld en apparaten gewisseld. Ik zal het nu netje opschrijven......ik was des duivels! Hoe kun je de klant de schuld geven van je eigen domme dingen. Incapabel noemen we dat.

Echter het ergste moet nog komen. Het fout installeren van de afzuigkap. Dit werd pas na veel geruzie en officiële rapporten van de leverancier van de kap, door De Koning Keukens met enig morrelen erkend. De kap was dusdanig fout geïnstalleerd met foute afvoer etc dat de afzuigcapaciteit slechts 30% van zijn capaciteit leverde. Herstel moest plaats hebben en De Koning Keukens ging dit dan ook wel regelen, zeiden ze. Voordat ik tot deze oplossing kwam heb ik veel met de rechtsbijstand moeten overleggen en pittige mails moeten sturen. In de antwoorden van De Koning Keukens is letterlijk schriftelijk bevestigd dat de kosten voor het schilderwerk en de stukadoor door De Koning Keukens betaald gaan worden.
Voor herstel moest namelijk een koof worden opengebroken en die moet dan ook opnieuw worden gestuct en geschilderd. Dit geld moet ik nog steeds van ze krijgen! Pas 7 maanden na het fout installeren is het hersteld en zou je hopen dat je kunt gaan genieten van je keuken, maar niks minder is waar. Door nog een fout bij het installeren zakken de lades en kunnen ze niet goed open en dicht. Dit merk je de eerste maanden niet, want dan is het nog super straks afgesteld, maar na enig gebruik wordt het allemaal soepeler en wijder en begint het te krassen, te kraken en willen ze niet goed meer open en dicht. Ze waren even vergeten dat je bij grote lades een extra stevigheids-balkje moet monteren onder de lade. De melding van dit defect is gedaan in oktober en toen heb ik ze wederom herinnerd aan de facturen van de stukadoor en de schilder die ze nog moeten betalen aan mij. Uiteraard heb ikzelf de mannen wel betaald, want ik wil niet te boek staan als een wanbetaler.

Ze zijn pas in november geweest en toen was het natuurlijk nog verder verzakt. Ze hebben er wat aan geprutst en gemorreld en de lades dusdanig vernield dat het niet meer te maken is en de besteklades niet meer naar voren willen. Dit heb ik weer via mail gemeld bij De Koning Keukens, maar er komt geen reactie. Niks noppes nada. Omdat ik graag wil dat ik ook kan genieten van de keuken heb ik in overleg met mijn rechtsbijstand op 12 december een uiterste mail gezonden met een ingebrekestelling, maar helaas raad je het al. Geen reactie. De raadsman heeft me aangeraden een extern gekwalificeerd bedrijf het te laten repareren, niet omdat De Koning Keukens zijn verantwoordelijkheid niet moet nemen, maar om te voorkomen dat er nog meer schade ontstaat. In totaal ben ik nu meer dan €1500,- euro extra kwijt, omdat De Koning Keukens in Assen waardeloos werk levert. En dan heb ik het nu nog niet eens over de vrije dagen die het me gekost heeft. Dit loopt wel tegen de 2 weken. Bijna een jaar na het zetten van de keuken ben ik 1 grote illusie armer en kan ik nog maar 1 ding doen..................andere mensen waarschuwen en behoeden voor de fout hun keuken te kopen bij deze vervelende mensen. Je wilt wel alle nare woorden die je kent op ze los laten, maar ik probeer me dan maar te bedenken dat ik me niet wil verlagen tot hun niveau.
Reactie of foto toevoegen
“Dure keuken”
Door Bosman op maandag 5 nov 2018 18
Ook wij hebben een (dure) keuken bij De Koning Keukens gekocht. Onze ervaring is een exacte copy van de eerder geplaatste recensie. Aan creativiteit ontbreekt het niet. Wij verlieten de winkel met een prachtige tekening die zelfs nadien nog veranderd is omdat de constructie van het appartement tegen zat. Alle lof daarvoor. MAAR ..... Wij zijn de eerste week van april 2018 gestart met de uitvoering en 2 weken geleden, dus een half jaar later is het laatste elektrische aansluitpunt in het keukenblad geplaatst, vermoedelijk alleen omdat we een 'in gebreke stelling' in juli naar De Koning hebben gestuurd. Grootste ergernissen:
- afstemming zzp-ers in verkeerde volgorde. (Stucadoor heeft met voorrang nieuwbouwhuis eigenaar De Koning gestuct).
- afspraken niet nakomen.
- geen rechtstreeks contact met eigenaar die ons de keuken verkocht in de showroom. Steeds verschillende tussenpersonen.
- achteraf geen excuus of uitleg.
- nepverhaaltjes om fouten te verhullen.
Voor ons een opeenstapeling van irritaties. Dus ook wij hebben ons niet de koning gevoeld bij De Koning Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Dure keuken niet tevreden”
Door W. Ritsema op maandag 29 okt 2018 18
Het kopen van een (dure) keuken bij De Koning Keukens leek in eerste aanleg een goede keuze vanwege de creativiteit en het meedenken bij het ontwerp, maar daar hield het mee op. Niet 1 afspraak is correct nagekomen. Op geplande data (verlofdagen!) hebben we vergeefs op de monteurs zitten wachten. De ruwbouw zou 1 dag in beslag nemen en de opbouw van de keuken eveneens. Uiteindelijk heeft het proces maanden geduurd en zaten we met een half afgebouwde keuken zonder enige vorm van communicatie van de kant van De Koning ("waar de klant Koning is"). Er werd 100% betaling vooraf geëist anders zou de inbouwapparatuur niet worden geïnstalleerd. 3x spatstroken geleverd vanwege foute maatvoering, magnetron/oven op de verkeerde hoogte geplaatst. We kunnen er een boek over schrijven. Ook nu de keuken een jaar na dato compleet is, geen enkele vorm van excuus of enige vorm van communicatie. We wachten nog een laatste plank maar hebben de moed opgegeven.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 9
Vestiging De Koning Keukens
  Assen, Zeilmakersstraat 18C, 9403 VA Assen, tel 0592-481377
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Drenthe
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.