Feedback
5,5

Jan van Erp Tegels en Sanitair

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
4 vestigingen (Limburg & Noord-Brabant)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Jan van Erp Tegels en Sanitair
Jan van Erp heeft een ruim assortiment wand- en vloertegels en sanitair en levert uitsluitend A-merk tegels. Jan van Erp Tegels en Badkamers is dé specialist op het gebied van tegels en badkamers uit Zuid-Nederland.
Alternatieven voor Jan van Erp Tegels en Sanitair
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 60 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 535 ervaringen
• Sani-Dump
   
(Almere Flevoland) score 9,2 uit 661 ervaringen
• St. Pieter
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,6 uit 302 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Jan van Erp Tegels en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Douchewand niet passend”
Door Mielad op donderdag 16 feb 2023 23
De verkoper van de vestiging Eindhoven moet een cursus "meten van een ruimte" nemen. Hij verkocht ons te grote meubels en douchewand. Toen wij tegen deze probleem aanliepen en het aankaartten was de oplossing van deze beste man "zet alles maar op marktplaats en koop maar nieuwe" natuurlijk met het idee om zo nogmaals ons wat aan te smeren. Volgens deze beste man was het ons fout. Wij konden ons hier niet in vinden wanneer je naar een badkamerexpert gaat ga je ervan uit dat die enig kennis en kunde heeft over inrichten en adviseren van de desbetreffende ruimte. Wij waren enkel met wat ideeën naar de zaak gekomen en De verkoper heeft aan de hand van Funda plattegrond de badkamer samengesteld, hij had een foutje gemaakt bij het overnemen van de maten. Dit zag meneer ook als maar een klein foutje. Een andere Fout Wij hebben voor in onze badkamer 2 soorten tegels gekocht. In jullie showroom staan ze erop alles 60×60 de afmeting, maar de tegels werden geleverd als 59.5 en 59.8, je denkt bij je zelf ik ben bij een specialist met jaren ervaring en dat dit soort dingen wel door een specialist wordt opgemerkt maar helaas. Voor ons nooit meer jan van erp.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en tegels”
Door Martin Stoffer op dinsdag 26 nov 2019 19 | vestiging Born
Je word als koning behandelt als je daar wat koopt, heb je eenmaal gekocht en er zijn problemen dan is er niemand thuis ! Ga maar naar de fabrikant zeggen ze dan !! Service en garantie ver maar dan ook heel ver te zoeken !
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijkheid ver te zoeken”
Door Marlieke op vrijdag 26 feb 2021 21 | vestiging Kaatsheuvel
Tot aan de handtekening gaat alles goed maar daarna.... De levering... ik miste een goot. Ik kreeg een witte doordruk plaat had een grijze besteld maar de witte was mooier zei mevrouw, maar ik heb niet voor niks voor Grijs gekozen. Beschadigde wasbak beschadigde kraan, gewoon 7 pakken tegels te weinig. En dan nog niet te praten over de communicatie naar de klanten toe die is ronduit triest heel triest, bijvoorbeeld ja duur het lang? Want ik heb vandaag wel meer te doen aan de telefoon. Ook hoe ze over hun zzp'ers praten. Als ik de baas was zou ik mijn personeel maar is een klantvriendelijkheid cursus geven want die is ver te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Totaal niet tevreden”
Door wijnans op vrijdag 29 nov 2019 19 | vestiging Kaatsheuvel
wc en badkamer gekocht, ten eerste was bij het maken van de offerte de vloertegel vergeten te berekenen, dus duurder dan in eerste instantie. enkele weken later badkamer gekocht alles ging goed mooie badkamer gekocht. toen tijdens de installatie ging het niet goed, voor wc kapotte tegels gekregen en in eerste instantie zelf voor moeten betalen. daarna voor badkamer tot 3 maal toe naar schijndel moeten rijden voor tegels bij te halen, tegels moeten betalen(verkoper bleef volhouden dat de maten niet goed hadden doorgegeven terwijl deze vanaf de orginele tekening door hem zelf waren genomen, daarna was de tegelzetter niet goed). voor bad was badwaste niet goed, drie dagen niets kunnen doen. toen na maanden de douche nog niet goed was en ik in de winkel stond, stond de verkoper terwijl ik de installateur aan de telefoon had gewoon te liegen terwijl ik mailverkeer overhandigde.
Reactie of foto toevoegen
Vestigingen Jan van Erp Tegels en Sanitair
Website: www.janvanerp.nl
  Born (1 ervaring), Sluisweg 11, 6121 JR Born, tel 073-5440022
  Kaatsheuvel (2 ervaringen), Belgiëstraat 4, 5171 PN Kaatsheuvel, tel 073-5440022
  Schijndel, Rooiseheide 21, 5481 SG Schijndel, tel 073-5440022
  Son, Ekkersrijt 4115, 5692 DD Son, tel 073-5440022
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.