Feedback
5,0

Jan van Erp Tegels en Sanitair

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
4 vestigingen (Limburg & Noord-Brabant)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Jan van Erp Tegels en Sanitair
Jan van Erp heeft een ruim assortiment wand- en vloertegels en sanitair en levert uitsluitend A-merk tegels
Alternatieven voor Jan van Erp Tegels en Sanitair
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 78 ervaringen
• Sani-Dump
   
(Almere Flevoland) score 9,3 uit 744 ervaringen
• St. Pieter
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,5 uit 266 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Jan van Erp Tegels en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Klantvriendelijkheid ver te zoeken”
Door Marlieke op vrijdag 26 feb 2021 21 | vestiging Kaatsheuvel
Tot aan de handtekening gaat alles goed maar daarna.... De levering... ik miste een goot. Ik kreeg een witte doordruk plaat had een grijze besteld maar de witte was mooier zei mevrouw, maar ik heb niet voor niks voor Grijs gekozen. Beschadigde wasbak beschadigde kraan, gewoon 7 pakken tegels te weinig. En dan nog niet te praten over de communicatie naar de klanten toe die is ronduit triest heel triest, bijvoorbeeld ja duur het lang? Want ik heb vandaag wel meer te doen aan de telefoon. Ook hoe ze over hun zzp'ers praten. Als ik de baas was zou ik mijn personeel maar is een klantvriendelijkheid cursus geven want die is ver te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door Jan S. op zondag 21 feb 2016 16 | vestiging Schijndel
5 jaar geleden heb ik een hele dure badkamerkast gekocht die nu begint te zwellen door de vochtopname. JvE neemt geen enkele verantwoordelijkheid hiervoor, zelfs niet nadat zelfs de consumentenbond aangeeft dat zij die wel hebben. De communicatie is kort, tegen het beledigende af, en het enige dat zij me bieden is de aanschaf van een nieuwe kast (corpus). Heel teleurstellend.
FOTO VAN JAN S.
Detailfoto badkamerkast
REACTIE VAN ERIC
Hier kopt niets van men heeft een coulance voorstel gedaan en er is niet positief door u op gereageerd u had voor 30 procent van de nieuwprijs een nieuwe kast gehad is zeer coulant
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en tegels”
Door Martin Stoffer op dinsdag 26 nov 2019 19 | vestiging Born
Je word als koning behandelt als je daar wat koopt, heb je eenmaal gekocht en er zijn problemen dan is er niemand thuis ! Ga maar naar de fabrikant zeggen ze dan !! Service en garantie ver maar dan ook heel ver te zoeken !
Reactie of foto toevoegen
“Totaal niet tevreden”
Door wijnans op vrijdag 29 nov 2019 19 | vestiging Kaatsheuvel
wc en badkamer gekocht, ten eerste was bij het maken van de offerte de vloertegel vergeten te berekenen, dus duurder dan in eerste instantie. enkele weken later badkamer gekocht alles ging goed mooie badkamer gekocht. toen tijdens de installatie ging het niet goed, voor wc kapotte tegels gekregen en in eerste instantie zelf voor moeten betalen. daarna voor badkamer tot 3 maal toe naar schijndel moeten rijden voor tegels bij te halen, tegels moeten betalen(verkoper bleef volhouden dat de maten niet goed hadden doorgegeven terwijl deze vanaf de orginele tekening door hem zelf waren genomen, daarna was de tegelzetter niet goed). voor bad was badwaste niet goed, drie dagen niets kunnen doen. toen na maanden de douche nog niet goed was en ik in de winkel stond, stond de verkoper terwijl ik de installateur aan de telefoon had gewoon te liegen terwijl ik mailverkeer overhandigde.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Detailfoto badkamerkast
1 / 1
Vestigingen Jan van Erp Tegels en Sanitair
Website: www.janvanerp.nl
aBorn (1 ervaring), Sluisweg 11, 6121 JR Born, tel 046 - 485 76 29
bEindhoven , Geldropseweg 67, 5611 SE Eindhoven, tel 040 - 211 74 46
cKaatsheuvel (2 ervaringen), Belgiƫstraat 4, 5171 PN Kaatsheuvel, tel 0416 - 27 90 39
dSchijndel (1 ervaring), Rooiseheide 21, 5481 SG Schijndel, tel 073 - 549 31 65
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.