Feedback
7,8

Huysinc

Website: huysinc.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
huysinc.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Huysinc
Koken, eten, baden en ontspannen: het draait allemaal om beleving. Laat je inspireren en verrassen in een showroom die daarvoor gemaakt is. Eén van de grootste van Nederland, vol stil en allure. Waar we visualiseren wat er allemaal mogelijk is. Met onze keuzehulp bereid je je bezoek optimaal voor. Samen onderzoeken we wat je nodig hebt. Zo vertalen we jullie wensen naar persoonlijke ruimtes vol sfeer, comfort en praktische voorzieningen. Hier maken we van een huis je thuis. Het ontwerp van je leven, voor een eindresultaat waar je nog jaren van gaat genieten.

Voel je thuis!
Ervaringen
Er zijn 317 ervaringen over Huysinc. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren121 ervaringen
4 sterren114 ervaringen
3 sterren15 ervaringen
2 sterren20 ervaringen
1 ster41 ervaringen
“Keuken niet compleet”
Door Elly op maandag 27 nov 2023 23
Goed advies gesprek gehad Montage redelijk. Kwaliteit keuken w tevreden.
Alleen weer zo jammer dat de keuken niet compleet is. Grote hang kast kan niet gemonteerd worden omdat er geen beugels bij zitten.
FOTO VAN ELLY
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Elly, bedankt voor je feedback. Dit is niet onze normale werkwijze. Hier gaan we mee aan de slag om zo onze service te verbeteren.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken en de service”
Door Wiebe Boleij op woensdag 10 mei 2023 23
Wij hebben een erg fijne ervaring gehad bij het kopen van een keuken bij van Wanrooij in 2021 (voor een bestaand huis). We kregen goed advies en konden in de showroom mooie voorbeelden zien. Het is erg prettig dat je de tekeningen en prijzen mee krijgt na afloop van het gesprek. Na het plaatsen hebben we een aantal keer contact gehad met de service afdeling;
- Een kast was beschadigd tijdens transport maar is snel vervangen voor een nieuwe.
- De coating beschadigde snel van de handgrepen, na een jaar zag dit er niet meer mooi uit. Na contact te hebben gehad kregen we nieuwe handgrepen en werd aangeboden om deze te laten vervangen door een monteur. We hebben gekozen om dit zelf te vervangen maar mocht dit niet lukken dan was het nog steeds mogelijk een monteur te laten komen.
- Tot slot hadden we na 2 jaar een aantal vlekken die we met een gewoon doekje en zeep niet weg gepoetst kregen. Na een aantal schoonmaak tips zijn de vlekken helemaal weg en is de keuken weer als nieuw.
Het contact met de service afdeling is erg prettig. Ze reageren snel op mail en wanneer nodig bellen ze op. Na telefonisch contact te hebben gehad ontvang je een mail met daarin wat er telefonisch besproken is, dit is erg prettig om het achteraf na te kunnen lezen. Al met al zijn wij erg blij met de keuken en de service van Van Wanrooij, en kan ik het iedereen aanbevelen om hier een keuken te kopen.
FOTO VAN WIEBE BOLEIJ
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Wiebe Boleij. Dankjewel voor je positieve beoordeling! Bij ons staat een zorgeloze ervaring voor jou als klant centraal. Mocht je ooit nog vragen hebben over het gebruik van je nieuwe keuken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals veel woonplezier in je nieuwe keuken en graag tot een volgende keer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Roland en Monique Sleegers op maandag 20 nov 2023 23
We zijn zeer tevreden met de keuze van onze keuken. Heel vriendelijk geholpen bij de aanschaf en tijdens het monteren van de keuken. Eindresultaat is zoals we het hadden gehoopt.
FOTO VAN ROLAND EN MONIQUE SLEEGERS
REACTIE VAN HUYSINC
Beste familie Sleegers, bedankt voor jullie positieve review! We zijn blij dat jullie tevreden zijn met jullie nieuwe keuken. Heel veel woonplezier in de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Henk Lodewikus op donderdag 19 mei 2022 22
Heel tevreden met het eindresultaat. Keuken voldoet helemaal aan onze verwachting. In 1 dag professioneel geplaatst. Super!
FOTO VAN HENK LODEWIKUS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer Lodewikus, Bedankt voor de mooie review! Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de nieuwe keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Duurde wat langer, maar de keuken is perfect”
Door Roijackers op donderdag 23 sep 2021 21
De keuken is uiteindelijk perfect afgeleverd. De monteur was vriendelijk en was half in de middag al klaar. Echter was aanvankelijk een kastdeur verkeerd geleverd en heeft het 3 maanden geduurd voordat het afgemaakt is. Het is wel heel netjes afgehandeld wat elke keer hoefde ik zelf er niks voor te doen. Uiteindelijk is er op de keuken zelf niks aan te merken, alles zit netjes recht en is mooi afgewerkt.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Roijackers, bedankt voor je review! Fijn dat de levering en plaatsing van de keuken goed zijn verlopen. Veel kookplezier toegewenst in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Enthousiast over traject”
Door Josefien op maandag 15 aug 2022 22
Wij zijn erg enthousiast over het hele traject van advies voor onze nieuwe keuken, de onderlinge communicatie, de levering, het plaatsen, en nazorg. Alles is conform afspraken verlopen. Bij plaatsing bleek dat 2 panelen in de verkeerde kleur waren geleverd maar dat is bij de fabrikant mis gegaan, niet bij Van Wanrooij. De melding is direct opgepakt en bevestigd dat de nieuwe panelen alsnog zsm geïnstalleerd zullen worden.
FOTO VAN JOSEFIEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Josefien, bedankt voor je review. Wat een mooi eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Groene keuken”
Door Mark van Dun op woensdag 9 aug 2023 23
Wij hebben gekozen voor een groene keuken wat een warme sfeer geeft. De fronts van de koelkast, stoomoven en de kastjes daarboven zien er door de zichtbare nerven stoer uit. De aanrecht is lekker lang; dit is handig om te werken. Wij zijn er heel blij mee.
FOTO VAN MARK VAN DUN
+ Toon extra foto van Mark van Dun
+ Toon extra foto van Mark van Dun
REACTIE VAN HUYSINC
Hallo Mark, geweldig om te horen dat je blij bent met je nieuwe keuken! Dank je wel voor je positieve review! Mochten er nog vragen over je nieuwe keuken zijn, neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi eindresultaat”
Door S. van den Heuvel op vrijdag 3 jun 2022 22
Heel leuk geholpen bij keuzes, goede levering, uitstekende plaatsing een heel mooi eindresultaat!
FOTO VAN S. VAN DEN HEUVEL
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste S. van den Heuvel, bedankt voor je review. Wat een mooi eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Hans van de water op vrijdag 2 apr 2021 21
Zeer hoge kwaliteit keuken, deskundig advies van verkopers in Waardenburg, zeer vakkundige en vriendelijk planners, vervoersbedrijf en monteurs van de keuken, snelle oplossing bij problemen, prima services.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer van de Water, hartelijk dank voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent. Veel leefplezier gewenst in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“In het algemeen tevreden”
Door Krushna op dinsdag 31 mrt 2020 20
In general happy but there can be some improvements in general
- original advisor was not so patient in explaining the process. felt rushed and were not happy with the choice.
- we went again and the second advisor was more helpful
Even after checking Van Wanrooij seemed to have sent broken parts and the monteur found out later. He called van wanrooij to fix and order everything. They made no fuss and ordered new parts. Customer service was good. Monteur also found that tip on connections do not fit under the hand wash sink. So solution was to attach handles. Lucky for us that we chose for dishwasher with handle (and not the expensive one with no handles) so this fits .
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Dear Krushna, thank you for your feedback. Good to read that everything is okay.
Reactie of foto toevoegen
“Kei tevreden”
Door Leijten op dinsdag 2 mei 2023 23
Kei tevreden met onze nieuwe keuken. Goed geadviseerd, erg meedenkend en erg fijne monteurs gehad. Heel erg blij mee.
FOTO VAN LEIJTEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer/mevrouw Leijten, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel woonplezier in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Snel gegaan”
Door Kenneth op zondag 24 apr 2022 22
Mooie keuken, montage stond 2 dagen voor maar de monteur fixte dit in een halve dag !
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste, bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Hans de Zwart op maandag 17 mei 2021 21
Wij hebben een mooie keuken gekocht bij Van Wanrooij. In het koop proces zijn wij keurig begeleid om tot onze aankoop te komen. Wij zijn erg tevreden over onze keuken, behalve over de spoelbak en de kraan die er bij is geleverd.
Wij hadden in eerste instantie gekozen voor één spoelbak, maar hebben dat later gewijzigd in een dubbele. Wat echter niet is bekeken en ook niet geadviseerd, is of de gekozen kraan hier ook geschikt voor was. Daar zijn we pas achter gekomen nadat we de keuken zijn gaan gebruiken. En om eerlijk te zijn: we verfoeien elke dag de kraan die is meegeleverd.
FOTO VAN HANS DE ZWART
+ Toon extra foto van Hans de Zwart
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hans, bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Wim van Doorn op vrijdag 4 dec 2020 20
Prettige ontvangst met een duidelijke toelichting op de verlangde onderdelen, afspraken goed nagekomen en vakkundig door de eigen monteurs geïnstalleerd.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Wim, hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Cor Zijlmans op maandag 30 okt 2023 23
In eerste instantie was er verlichting geleverd bij onze keuken die niet precies deed wat we ervan verwachtten. We hebben contact gezocht en zijn bijzonder fijn en deskundig geholpen waardoor we nu de verlichting hebben die we wensen. Een kleine aanpassing, maar met veel zorg uitgekozen en geadviseerd. Super!
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Cor, Wat fijn dat je zo tevreden bent over de geleverde service. We gaan de complimenten doorgeven aan Dennis van onze serviceafdeling. Veel kookplezier toegewenst in de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Danielle Gubbels op maandag 25 mei 2020 20
Een prachtige keuken gekocht bij Van Wanrooij. Goede adviezen bij de aankoop, een kwaliteitskeuken en een goede montage. Erg bedankt!
FOTO VAN DANIELLE GUBBELS
Gemonteerde keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Danielle, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat jullie goed advies hebben gehad en dat de montage goed verlopen is. Wat een mooie keuken! Heel veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken en badkamer”
Door Pollemans op zondag 10 okt 2021 21
Functioneel en werkbaar! Kleurstelling en indeling zijn goed.
Reactie of foto toevoegen
“Plaatje van een keuken”
Door lagrouw op maandag 15 feb 2021 21
goede voorlichting tijdens het voortraject, mooie uitgewerkte offerte, keurige levering, en gemonteerd door een super vakman! al met al een plaatje van een keuken!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer/mevrouw Lagrouw, hartelijk dank voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent. Veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Christine Gillissen op woensdag 10 feb 2021 21
Ik heb er tegen op gezien om een nieuwe keuken te kopen. Ik hoor vaak horror verhalen. Hoe anders is onze ervaring. Het bezoek aan de showroom was een feestje! Michael Millenaar nam alle tijd voor ons en loodste ons door alle keuzes die we moesten maken. We zijn daarbij vele malen de hele showroom doorgelopen, om alle mogelijkheden te bekijken. Al die keuzes verwerkte hij in het systeem en zo liet hij ons een levensechte impressie zien van de nieuwe keuken. Met hetzelfde geduld paste hij alles een week later weer aan toen wij het toch weer anders wilden. Heel fijn trouwens dat onze order aangepast kon worden. Over de prijs viel te onderhandelen. Ook dat gaf een goed gevoel. Bij de levering van de keuken bleek er een kast beschadigd. Dat had te transporteur zelf al gezien en gemeld. Hoefden we zelf niets aan te doen. De installateurs kwamen op en afgesproken moment en hebben binnen de afgesproken tijd de keuken keurig netjes geplaatst en kort de werking van alle apparaten uitgelegd. Alles was aanwezig en paste precies.
Ook over de after sales zijn wij heel tevreden. De (kleine) beschadigingen zijn opgelost en de beschadigde kast is vervangen. Zonder moeilijk te doen en zonder extra kosten. Kortom: wij zijn heel erg tevreden.
FOTO VAN CHRISTINE GILLISSEN
REACTIE VAN VAN WANROOI WARENHUYS
Beste mevrouw Gillissen, hartelijk dank voor je mooie review. Wij wensen je veel plezier in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Ontwerp moest worden aangepast”
Door marja lankamp op vrijdag 28 jul 2023 23
Keuken is mooi geworden, maar het ontwerp moest later aangepast worden i.v.m. problemen met aansluiting vaatwasser. Dit heeft er toe geleid dat wij 2 kasten hebben (1500 euro waard) die niet gebruikt konden worden.
Reactie of foto toevoegen
“Fouten in het keukenontwerp”
Door Nick Belder op maandag 30 jan 2023 23
Installatie goed verlopen, (bijna) alle onderdelen snel geleverd en netjes geïnstalleerd. Teleurgesteld in het gemaakte keukenontwerp, pas bij installatie bleken hierin niet opgemerkte, grote fouten. Weinig tot geen opvolging hierin door verkoper.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nick, bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de nieuwe keuken en badkamer”
Door Renske op maandag 20 mrt 2023 23
De keuken en badkamer die wij hebben besteld bij van Wanrooij zijn prachtig. Het personeel heeft echt vakmanschap geleverd. Wij zijn er super blij mee! Goede service en communicatie.
FOTO VAN RENSKE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Renske, fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review. Veel woonplezier in jullie nieuwe huis.
Reactie of foto toevoegen
“Niet compleet geleverd”
Door Marc van Maasacker op donderdag 11 feb 2021 21
Prachtige keuken gekocht, maar helaas niet compleet geleverd. Nu, na veel bellen en mailen en 3 maanden later, nog steeds niet. conclusie: SERVICE IS WAARDELOOS. Je wordt niet serieus genomen
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Linders op dinsdag 28 jan 2020 20
We hebben een keuken en badkamer en toilet gekocht. We zijn erg tevreden. We hebben zelfs al kennisen naar de zaak verwezen om ook daar te kijken voor een evt nieuwe keuken.

Aanvulling ontvangen 29 januari 2020: De keuken is inderdaad al gemonteerd. We zijn er erg blij mee. Ook de montage zelf is prima verlopen met hele fijne monteurs. Niets op aan te merken.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie Linders, Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat jullie aan kennissen van Wanrooij aanraden. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken, badkamer en toilet!
Reactie of foto toevoegen
“Afrader”
Door Hille Veenstra op maandag 28 okt 2019 19
Vorig jaar keuken aangeschaft voor onze nieuwbouw woning. Donderdag 22 augustus is de keuken geplaatst. Ik zou niemand Van Wanrooij aanraden alles na aankoop op de installateur na is ronduit slecht verlopen. Nu 28 oktober zijn de laatste herstelpunten nog niet opgelost.

Nadat we eerste een ochtend voor niks thuis zijn geweest kwam de monteur smiddags om 1400 uur dan eindelijk aan. Deze zou tussen 0700 en 0730 aanwezig zijn. Na montage waren er nog 2 restpunten namelijk afvoer en kast in zichtzijde die vervangen moest worden. Tevens is door de externe installateur het afval achtergelaten wat volgens factuur meteen zou worden afgevoerd.

Na beloofd te hebben dit de aankomende week af te voeren is dit uiteindelijk na veel telefoontjes en emails drie weken later afgevoerd. Maandag 30 september zijn ze terug geweest voor de herstelpunten 1 hiervan is opgelost echter was er wederom een verkeerde kast besteld. In eerste instantie zou de oude kast achterblijven maar na veel aandringen hebben de monteurs deze toch meegenomen. Wederom een vrije ochten voor niks thuis.

Inmiddels zitten we bijna in november en komen ze aankomende vrijdag opnieuw een poging doen tot vervangen kast. Vandaag wederom gebeld met verzoek tot uitstel van betaling van laatste factuur en kortingsvoorstel voor geleden schade. Nu is er eindelijk een keer terug gebeld nadat we misschien wel 10 keer de belofte hebben gehad terug gebeld te worden. Kortings voorstel is wederom afgewezen. Uitstel van betaling schijnt nu wel mogelijk te zijn.

UIteindelijk de volgende ervaring met Van Wanrooij: Aankoop in een mooie showroom verliep vlekkeloos. Afhandeliung na aankoop zou ik mijn ergste vijand nog niet eens gunnen. Ik heb het gevoel dat ze je als klant totaal niet serieus nemen belofte van terugbellen komen ze 9 van de 10 keer niet na. Reageren op email nog veel slechter vaak geen reactie en als ze reageren is dit weken later. Ik zou dan ook eenieder willen afraden hier een keuken aan te kopen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER EN TEGEL WARENHUYS
Beste Hille, Bedankt voor je review. Vervelend om je verhaal te lezen. Als lerende organisatie gaan wij aan de slag met je feedback.
REACTIE VAN HILLE VEENSTRA
Beste van Wanrooij, Als lerende organisatie doen jullie er echt helemaal niks aan om bestaande klanten tevreden te krijgen. Nu weer een halve maand later is de beloofde schriftelijke uitstel van betaling nog steeds niet binnen. Echter wel al weer een betalingsherinnering. Nu is er mailcontact met de debiteurenadministratie en kan ik mijn verhaal weer opnieuw doen. Jullie leggen alleen vast wat jullie uitkomt.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer, keuken en tegels”
Door emiel van ravels op woensdag 8 jun 2022 22
Een mooi bedrijf, wij hebben een prachtige badkamer, keuken en tegels. Alleen teveel vloertegels over?
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Emiel, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken”
Door Rob op maandag 17 apr 2023 23
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Van Wanrooij,en deze is goed en vakkundig gemonteerd.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Rob, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel woonplezier in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Langere wachttijd”
Door Casimir Evens op dinsdag 30 jun 2020 20
Leveren en montage gingen super goed maakt niet juiste materialen hierdoor zeker 6 a 8 weken wachten
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Casimir Evens, Bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door K. Nelis op vrijdag 24 jan 2020 20
Wij hebben bij van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys onze keuken gekocht. De showroombezoeken waren fijn en er werd ruim de tijd genomen om door alle opties heen te gaan. Plaatsing van de keuken was ook zeer goed geregeld, vakkundige timmerman die netjes werkte. Alle puntjes die nog afgewerkt moeten worden zijn door de service afdeling goed opgepakt. Kortom wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN K. NELIS
Apparatenwand
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nelis, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent, heel veel plezier van de mooie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij aanschaf badkamer en toilet”
Door Jeffrey Kapteijns op donderdag 9 mrt 2023 23
Het gaat omtrent de omruil van mijn toiletbril. De klantenservice is erg behulpzaam en zoekt naar een passende oplossing. Ze reageren erg snel en zijn vriendelijk. Na een goed telefoontje is alles perfect opgelost en word de toiletbril omgerolen voor de juiste. Zeker een goede waardering waard!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jeffrey, Geweldig om te lezen dat je zo blij met de afhandeling van onze klantenservice. We werken er hard aan om onze klanten tevreden te stellen en zijn blij dat je onze service ook zo ervaren hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service gehad”
Door Ria Derks op dinsdag 29 sep 2020 20
Deze keuken ziet er super uit en is gemakvriendelijk in het alledaags gebruik . Ook hier service hierna is goed want onze boiler lekt en hierna kwam er snel een monteur om een nieuwe te bestellen
FOTO VAN RIA DERKS
Keuken gemakkelijk in gebruik
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ria, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Wat een prachtige keuken. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie”
Door Kim op woensdag 2 aug 2017 17
Bij de eerste afspraak werd toegezegd dat we het hele traject een contactpersoon zouden hebben. Dit is niet waar gebleken. De verkoper heeft een mooie keuken uitgetekend, ook had hij in het begin veel geduld. De showroom is mooi opgezet met veel mogelijkheden. Na enkele afspraken kwamen we tot een offerte. Na het tekenen van de offerte wilde ik toch een andere kleur kasten. Dit werd goed opgelost. Toen begon de ellende: de keuken moest worden geplaatst. Bij het plaatsten is in een van de kasten een gat geboord welke daar niet thuis hoorde. Niet alle stickers zijn verwijderd; deze krijgen we er zelf ook niet af doordat de kast nagenoeg tegen de muur staat. Helaas zie je de zwarte tekens op de stickers erg goed. De koelkast was op de snoer gezet waardoor deze niet recht stond. Een greeplijst is in een andere kleur geleverd dan de andere greeplijsten. Volgens Van Wanrooij kan dit niet anders, hierover zijn we niet vooraf geïnformeerd. Inmiddels hebben we naast het plaatsen nog 3 keer een medewerker over de vloer gehad, de problemen zijn niet opgelost. Een aangetekende brief gestuurd, geen reactie op vernomen. Nu krijgen we te horen dat we nog een restant moeten betalen. Dat klopt, maar niet voor alle problemen opgelost zijn. Kortom, een slechte service.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken en twee badkamers”
Door l bruijnel op vrijdag 19 aug 2022 22
Monteurs niets dan lof, organisatie v wanrooij is zeer matig zeker binnen dit prijs segment verwachten wij dat het perfect geregeld is.

Aanvulling 22 augustus 2022:
Voor keuken: levering incompleet en kapotte kookplaat (alles bekend bij van Wanrooij moet nageleverd worden). Voor badkamer: verkeerde kraan (hierop komt ook na melding geen reactie)
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie Bruijnel, Vervelend om je verhaal te lezen. We hebben reeds contact met je opgenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Eileen Wu op woensdag 13 sep 2023 23
Na plaatsen van keuken zijn er complicaties, maar deze zijn goed opgelost door een goed team. Wij zijn echt heel super blij met de keuken. Het is prachtig en we hopen heel veel jaren van te mogen genieten.
FOTO VAN EILEEN WU
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Eileen, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel woonplezier in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf keuken en badkamer”
Door p. boukema op donderdag 14 okt 2021 21
Goede begeleiding bij aanschaf keuken en badkamer. Plaatsing van de keuken in 1 dag zonder problemen en mooie correcte afhandeling.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer/mevrouw Boukema, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over service”
Door Tim op zaterdag 25 jan 2020 20
5 jaar geleden keuken bij van Wanrooij gekocht. En tot grote tevredenheid. Bijzonder goede service! Afgelopen jaren 2 keer problemen gehad met de Franken cooker maar twee maal keurig opgelost door de service afdeling. Ook had ik wat hulp nodig hoe ik de apothekerskast uit elkaar kon halen (strooppot omgevallen) en in plaats van een dure monteur langs te sturen stuurden ze me de montage tekeningen, binnen een uur had ik de kast weer schoon en weer in elkaar, super! Dank voor de vriendelijke en goede service, ik raad van wanrooij iedereen aan.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Tim, Hartelijk dank voor je review. Fijn dat het elke keer goed is opgelost door onze service afdeling!
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Jelle op maandag 27 jun 2022 22
Mooie keuken, harder werkers, prima. Problemen snel verholpen. Dank.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jelle, Bedankt voor je review! Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door els oomen op woensdag 3 aug 2022 22
Goede kwaliteit keuken, goed begeleid bij aanschaf. Prima afstemming over plaatsingsdatum, en nauwkeurig werkende monteurs. Aftersales klantenservice prima, de ontdekte minpuntjes werden serieus opgepakt en met veel toewijding volledig opgelost. Wij zijn heel tevreden. Verbeterpuntje: de logistieke partner blijkt (weliswaar keurig op de afgesproken tijd) niet altijd met de juiste spullen op afleveradres te komen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste mw. Oomen, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Jacobs op dinsdag 17 dec 2019 19
Wij hebben voor onze woning een keuken én badkamer gekocht van Van Wanrooij. Wij hebben deze woning in eigen beheer gebouwd. Het is geen projectbouw via Van Wanrooij. Voor beiden zijn we goed geholpen en geadviseerd. Levering in overleg en afspraken zijn volgens afspraak nagekomen. Er waren een paar beschadigingen maar daar werd niet moeilijk over gedaan en is opgelost. Wij zijn erg tevreden en raden dan ook zeker Van Wanrooij aan!
FOTO VAN FAM. JACOBS
Geleverde keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Fam Jacobs, wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn. Jullie keuken ziet er erg mooi uit, heel veel leefplezier ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gardenier op dinsdag 26 apr 2022 22
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken! Super goed geplaatst en vakmensen die monteurs, ook heel vriendelijk.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste, Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Babs & Gijs op maandag 27 mrt 2023 23
Fijne adviseur die goed meehelpt. De levering was goed en netjes en de montage werd door een echte vakman gedaan. Aanrader!
FOTO VAN BABS & GIJS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Babs en Gijs, wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte service”
Door SV op maandag 30 okt 2023 23
De keuken werd geleverd met een onafgewerkte MDF strip in een bruine kleur (terwijl de keuken zwart is). Dit was ons niet van tevoren verteld en er werd aangegeven dat we die strip zelf maar moesten schilderen. Dat is wat ons betreft een zeer slechte service, zeker bij een keuken van dit bedrag.
REACTIE VAN HUYSINC
Beste SV, we vinden het vervelend dat je onze dienstverlening op deze manier hebt ervaren. We zien dat er ondertussen contact is met onze serviceafdeling.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Steven op vrijdag 24 jan 2020 20
Wij hebben onze badkamer en keuken bij van Wanrooij besteld. de keukenverkoper was top. De badkamer adviseur iets minder. Tijdens het totale traject zijn er diverse zaken niet goed gegaan, maar mede door een recensie op Qasa is dit door van Wanrooij goed opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Dorian op zondag 2 feb 2020 20
Wij hebben hier een keuken gekocht, zeer tevreden over de verkoper, de aflevering en het resultaat. Wij adviseren om hier te kopen.
FOTO VAN DORIAN
Geplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Dorian, Hartelijk dank voor je review. Heel veel plezier van je mooie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Peter en Diana Megens-van Olderen op donderdag 11 feb 2021 21
Wij zijn geweldig geholpen en nog steeds blij met de gemaakte keuzes nu wij drie maanden in ons huis wonen.
FOTO VAN PETER EN DIANA MEGENS-VAN OLDEREN
REACTIE VAN PETER EN DIANA MEGENS-VAN OLDEREN
Hier ook nog een foto van onze badkamer. Echt prachtig betegeld. Dit is een ervaren tegelzetter geweest. Keurig. Nog iedere dag heel blij mee.
REACTIE VAN VAN WANROOI WARENHUYS
Beste meneer en mevrouw Megens-Van Olderen, hartelijk dank voor jullie review. Fijn dat je zo tevreden bent. Heel veel leefplezier in jullie nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door Marcel Schleicher op maandag 20 jan 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht en laten installeren. Volledig naar tevredenheid en service achteraf was ook prima geregeld.
FOTO VAN MARCEL SCHLEICHER
Opgeleverde keuken
+ Toon extra foto van Marcel Schleicher
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Marcel, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent, heel veel leefplezier van jullie mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door Verhulst op woensdag 16 okt 2019 19
Badkamer. Mooie nette badkamer. Slechte tegelzetter.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste P. Verhulst, Je feedback heb ik doorgegeven aan de door ons ingehuurde tegelzetter van jullie nieuwbouwproject. Bedankt voor je review en veel leefplezier in de nette badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door CVisee op maandag 21 nov 2022 22
Slechte controle voor levering, drie keukenkasten waren aan de achterkant beschadigd. Wel een geweldige monteur. Heeft gezorgd voor een goede oplossing.
FOTO VAN CVISEE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste klant, bedankt voor je review! heel veel kookplezier toegewenst in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Boom op maandag 30 dec 2019 19
Super mooie keuken, ik ben er heel blij mee. Door de verkoper heel goed meegedacht.

Aanvulling ontvangen 7 januari 2019: Mijn keuken is 19 en 20 december geplaatst, dit is zeer goed gebeurd.
FOTO VAN BOOM
Supermooie keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Boom, Hartelijk dank voor je review. De foto's zien er mooi uit. heel veel leefplezier van de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geen goede voorlichting”
Door jos op maandag 11 jul 2022 22
Niet goed voorgelicht over de mogelijkheden van het soort wasemkap. Volgens verkopen was allen recircualatiekap toegestaan wegens gemeentelijke voorschriften. Bij 3 buren in hetzelfde type huis is nu een wasemkap met afvoer naar buiten geïnstalleerd, zonder probleem. Het aanvragen van 5 jaar garantie wordt bemoeilijkt, omdat de gegevens van de apparaten niet zijn genoteerd op de wijze, die de fabrikant nodig heeft. De oven blijkt niet te werken na aflevering.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jos, Vervelend om je verhaal te lezen. We nemen contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door A. Rezelman op maandag 13 mrt 2023 23
Een prachtige, functionele keuken. Het blad voldeed in eerste instantie niet aan de verwachtingen, echter van Wanrooy Warenhuys heeft dit tot volle tevredenheid opgelost. Een goed voorbeeld van prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Jeijsman op dinsdag 6 apr 2021 21
Onze ervaring is 100% positief. De communicatie van van Wanrooij naar ons was echt zeer goed. Als er iets was dan werden we duidelijk geïnformeerd. De showroom is zeer ruim en mooi met volop keus. Wij dachten toen we binnen kwamen dat dit een te dure prijsklasse voor ons zou zijn maar niets bleek minder waar te zijn. Zeer goed geholpen door de verkoper die alle tijd voor ons nam en samen met ons de keuken ontwierp.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door HENZEN op dinsdag 31 mrt 2020 20
Alles is naar wens verlopen vanaf de showroom communicatie en plaatsing. Blij met de prachtige keuken!
FOTO VAN HENZEN
Witte keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Henzen, wat een prachtige keuken. Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaringen”
Door Merbil op vrijdag 4 sep 2020 20
Wij hebben een Keuken, 2 badkamers en toiletkamers helemaal laten inrichten door van Wanrooij. Wij hebben hele slechte ervaringen met ze. We worden niet geholpen met onze punten. de Blad van onze badmeubel is binnen twee weken verkleurd. de blad heeft een andere kleur dan de overige delen. Meneer van de service geeft aan dat ik uit Coulance een blad zal krijgen van de fabriek en dat ik deze zelf moet monteren. Ik heb een lekkende kraan vanaf dag 1. ook dit punt wordt net opgelost. Ik heb een Koelkast die heel veel geluid maakt. Ook dit punt wordt niet opgelost. In de badkamer en toilet hadden ze verkeerde voeg kleuren gebruikt. Ik zag dit tijdens de bezichtiging van onze woning omdat het om een nieuwbouwproject gaat. Na drie maanden en 100 belletjes en mails is de voegkleuren nu wel vervangen. Maar je wordt zo moe van alles. Je koopt nieuwe spullen en ga je ervan uit dat alles goed opgeleverd wordt en dat je kan genieten van je koop. Ik hoop echt dat ze ons nog gaan helpen. maar tot nu toe zit dit er niet zo uit.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Merbil, bedankt voor je bericht. Vervelend om je verhaal te lezen. We nemen contact met je op.
REACTIE VAN MERBIL
Beste, Ik hoop dat jullie onze teleurstelling kunnen verbeteren zodat we plezier hebben met onze koop!
Reactie of foto toevoegen
“De klantenservice kan een stuk beter”
Door Miranda op maandag 16 mei 2022 22
De ellende begon al vóór het plaatsen: ongeveer 10 dagen voor de levering werden wij geïnformeerd dat onze oven niet op voorraad was en dat het niet bekend is wanneer deze zou komen. We moesten wel het hele bedrag betalen en maar zien wanneer er ooit nog een oven zou komen. Vervolgens werd de keuken geleverd, door de slechtste bezorgdienst die je maar kunt bedenken (enorm hard scheuren met de vrachtwagen door een woonwijk om vervolgens lacherig te vertellen dat er 3 kasten kapot zijn gevallen, waarvan 1 zo ernstig dat zelfs de monteur met 20jaar ervaring van versteld stond). Het bedrijf VOS Logistics wat verantwoordelijk is voor de levering reageert niet op klachten. De monteur was wel erg kundig, hij heeft de kasten zodanig gemaakt dat we deze tijdelijk kunnen gebruiken. Het enige vervelende is dat hij zei dat we de keuken binnen een paar dagen moesten poetsen en reclamaties door moesten geven. Dit deed ik letterlijk 26uur na de oplevering en toen kwam Van Wanrooij met het bericht "dat dit buiten de reclamatietermijn van 24uur valt". Dat is echt ongelofelijk. Vervolgens kwam de tegelzetter, ook een aardige en kundige man. Maar wat ons erg tegen is gevallen, is dat een wandcontactdoos is gedemonteerd zodat de tegels geplaatst konden worden en dat het stopcontact nu niet meer te monteren is (ook niet met langere schroeven). Hierover contact opgenomen met Van Wanrooij en dit hoort natuurlijk ook weer niet bij de werkzaamheden van de monteur. Hoewel Van Wanrooij nu wel serieus bezig lijkt te zijn met het willen oplossen van de gebreken, vind ik het erg jammer dat ik me hier allemaal bezig moet houden en nu nog uit dozen moet leven omdat ik 2 grote keukenkasten niet kan gebruiken. Daarnaast zit ik straks weer een halve dag thuis en in de rommel omdat de monteur de beschadigde kasten nog komt vervangen. De compensatie vanuit Van Wanrooij laat hierin zéker te wensen over, maar na alle negatieve reviews op internet valt het me mee dat ik de indruk krijg dat ze wel een verbetering willen doorvoeren op het gebied van klantenservice.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Miranda, Vervelend om je verhaal te lezen. Nadat de review geplaatst is, is er contact met u opgenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Monique de Leeuw op woensdag 9 aug 2023 23
Keuken 3 jaar geleden gekocht. Was helemaal naar tevredenheid geleverd en geplaatst. Keukenadviseur Bas van Alebeek heeft alles perfect voor georganiseerd. Heel blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Een ruime mooie keuken”
Door Miranda op dinsdag 30 mei 2023 23
De levering was duidelijk en goed, dachten mee aan bescherming van me vloer. De afwerking en de uitleg tijdens montage was netjes en duidelijk. Achteraf klopt alleen het elektra plan niet en heeft elektricien het voorwerk niet correct gedaan. Verder ben ik blij met de ruime mooie keuken.
FOTO VAN MIRANDA
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Miranda, dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met je nieuwe keuken. Mochten er nog vragen over je nieuwe keuken zijn, neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Max Ross op dinsdag 5 mei 2020 20
Keuken gekocht en super blij mee. Levering van de keuken was netjes geregeld en de transporteur werkte secuur en voorzichtig. De keukenzetter was een echte vakman die wel erg op zich zelf was gesteld, maar dit had absoluut geen invloed op het eindresultaat! Erg tevreden!
FOTO VAN MAX ROSS
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Max, bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent met je nieuwe keuken. Heel veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi geworden”
Door Arno den Uyl op zondag 23 jul 2023 23
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. En het is echt heel mooi geworden.
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Arno, heel veel kookplezier toegewenst met jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Van alles fout gegaan”
Door Wilfred Veeris op vrijdag 10 apr 2020 20
Alles wat fout kon gaan is fout gegaan. We zijn verkeerd geadviseerd, verkeerde onderdelen zijn geleverd en er zijn dingen beloofd die niet waar konden worden gemaakt.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Wilfred, Jammer om te lezen dat je dit meemaakt. Ik heb je bericht intern doorgezet.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Schipperrijn op dinsdag 21 sep 2021 21
Super tevreden. Communicatie met van wanrooij is ook goed ( zowel via de mail-telefonisch-afspraken). De monteurs zijn zeer vakkundig en duidelijk in de uitleg ( het plaatsen van de keuken en het tegelwerk). Kortom het voldoet volledig aan onze verwachting en we zijn super tevreden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw Schipperrijn, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de monteurs die de keuken geplaatst hebben. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Erg gemengde ervaring”
Door Jeffrey van Holten op dinsdag 22 feb 2022 22
Wij hebben een keuken en badkamer voor onze nieuwbouwwoning aangeschaft bij van Wanrooij. De badkamer is tijdens de bouw gerealiseerd en de keuken na oplevering van de woning.

De badkamer: De badkamer is over het algemeen erg netjes aangelegd. Tijdens de oplevering viel het ons op dat de kolomkast erg scheef hing. Het heeft weken geduurd voordat de kast weer recht is gehangen, bovendien is de kast rechts gehangen alleen heeft men de andere stelschroeven verdraaid waardoor de kast nu aan de bovenkant weer te ver van de muur af komt. Al met al hebben wij de kast zelf gesteld omdat we er geen vertrouwen meer in hadden. +- 2 dagen na de oplevering zijn we de badkamer gaan schoonmaken waarbij we voegsel op een tegel tegen kwamen. Achter het voegsel zat een beschadiging die dus moedwillig is weggewerkt met voegsel zodat het niet zichtbaar zou zijn. Dit is vervolgens direct gemeld waarbij direct werd gezegd dat wij dit tijdens de oplevering hadden moeten zien, en dat zij hier niks meer mee doen. Al met al is de badkamer over het algemeen netjes geplaatst, alleen laten ze hele erge steken vallen op het moment dat iets niet goed gaat.

De keuken: De keuken is erg vakkundig geplaatst, waarvoor onze complimenten. De keuken werd een dag van te voren geleverd, waarbij bleek dat 1 kast onderdeel al was beschadigd. Uiteindelijk bleek dat het aanrechtblad verkeerd was, en dat de gootsteen op de verkeerde plaats en niet in het midden van een keukenkastje zat. Overigens was de inductiekookplaat met een verkeerd rooster geleverd. De kookplaat is van AEG, die vervolgens ook binnen een dag zelf contact met ons opnamen en waarvan wij binnen 3 dagen een nieuw rooster per post hebben ontvangen, kijk dat is service!

Wij waren van te voren al gewaarschuwd voor van Wanrooij, maar zijn toch in de gladde praatjes getrapt. Tip: zodra er iets mis is, geven ze niet thuis en wordt je als een stuk afval behandeld. Absoluut GEEN aanrader!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jeffrey, Vervelend om je verhaal te lezen. Nadat de review geplaatst is, is er contact met u geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige plaatsing”
Door Fred Hommersom op maandag 29 mrt 2021 21
Wij hebben de badkamer en keuken gekocht. Beide zijn vakkundig geplaatst door echte vakmensen. U heeft een zeer tevreden klant er bij. Top service door uw organisatie!
FOTO VAN FRED HOMMERSOM
REACTIE VAN FRED HOMMERSOM
Bij deze onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Sonja Visser op donderdag 13 apr 2023 23
Wij hadden een kapotte closet deksel en bestelden een nieuwe bij Van Wanrooy.
Er werd direct gereageerd en binnen 2 dagen hadden wij een nieuwe deksel in huis.
We hoefden niets te betalen; dit werd als garantie beschouwd. Grote klasse!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Sonja, wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Dank je wel voor je positieve beoordeling.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken en badkamer”
Door Christian op zaterdag 18 feb 2023 23
De verkopers voor zowel de keuken als de badkamer nemen alle tijd voor je en niets is te veel. Nog een keer terug geweest om voor een andere kleur keuken te gaan en de verkoper zag nog een foutje in het ontwerp, dit is gelijk hersteld. Montage ging ook prima, filter van afzuigkap was beschadigd en kast gebroken bij vervoer. Zijn meteen opnieuw besteld.
FOTO VAN CHRISTIAN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Christian, dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met je nieuwe badkamer en keuken. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!
Reactie of foto toevoegen
“Extra binnenlade voor recente keuken”
Door vincent op vrijdag 30 aug 2019 19
Extra binnenlade bestaande keuken. prima service. kwaliteit!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Vincent, Bedankt voor je review, fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Geniet van je extra binnenlade!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden na zelfplaatsing”
Door Ronnie Koenen op dinsdag 25 feb 2020 20
Keuken gekocht in het echt nog mooier. Zeer tevreden over contact en de levering. Ik heb de keuken zelf geplaatst en dit is te doen voor een zeer handige doe het zilver. Veel werk is de pas stroken op maat zagen. De kraan die we houden uitgezocht was niet op tijd te leveren maar we kregen keus uit mooie alternatieven. Een nadeel is dat de uitspattingen niet gezaagd werden dit was ons wel vermeld bij aankoop. Dit telefonisch uitgelegd door van wanrooy. Het inmeten is goed gedaan en alles is nu perfect. Ik mis geen onderdelen. Tot nu toe zeer tevreden.
FOTO VAN RONNIE KOENEN
Zelfgeplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ronnie, bedankt voor je review. Fijn dat het opgelost is en dat nu alles perfect is. Heel erg veel plezier met jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Paul van der Spek op maandag 19 dec 2022 22
Mooie keuken, deskundig gemonteerd door hardwerkende monteurs.

Aanvulling 28 maart 2023:
Ik heb al eerder een gunstige recensie geplaatst, maar ik moet er nog wat aan toevoegen. Onlangs zijn de nog ontbrekende apparaten (wijnkoeler, oven) geplaatst in onze nieuwe keuken. Vakkundig gedaan. En we kregen ook nog bloemen en dinerbonnen als excuus voor de vertraging (waar Van Wanrooij overigens niets aan kan doen). Hulde! Wij hebben een schitterende keuken. Heel tevreden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Paul, Bedankt voor je mooie review! Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marcel de Wit op maandag 1 jul 2019 19
We hebben door van wanrooij een prachtige nieuwe keuken ontvangen en zijn zeer tevreden met de montage en afwerking.
FOTO VAN MARCEL DE WIT
Keukeneiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Marcel, Wauw, prachtige keuken heb je uitgekozen. Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent met de montage en afwerking. Veel leefplezier in de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Lion Remmers op donderdag 1 jun 2023 23
Ruim twee jaar geleden een keuken en een badkamer gekocht voor in ons nieuwe huis. Nu had ik een probleem met de "luxe" toilet. Helaas was dat voor mij geen luxe, dus ik heb met Van Wanrooij contact gezocht hoe dit snel op te lossen. Zij hebben alle zorg overgenomen en de leverancier benaderd. Bij hen ook aangegeven dat het spoed was en in minder dan een week was alles opgelost. Dat is pas service en meedenken met de klant!
REACTIE VAN HUYSINC
Hi Lion Remmers. Bedankt voor je positieve beoordeling! We werken hard om onze klanten tevreden te stellen en zijn blij dat je onze service ook zo ervaren hebt. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Een drama”
Door Dekla op zaterdag 20 jul 2019 19
Te triest voor worden! Zeer onprofessioneel bedrijf, afschuiven naar een ander, liegen naar de klant(en), afspraken niet nakomen, tot nu toe geleverde en gemonteerde zaken zijn niet af, zitten scheef. Uitgevoerde kitwerken doen een kind van drie beter! Goed bezig van Wanrooij. Als ik de aannemer zou zijn, zou dit het einde van een samenwerking betekenen. Wat stellen jullie als bedrijf klanten teleur. Een nieuw huis is emotie en hoort een feestje zijn. Fijn dat jullie dat kapot helpen voor ons en nieuwe buren. De eerste keer dat wij een ervaring delen. Een tip voor de firma: leer communiceren, wees oprecht, werk af zoals het hoort en maak mensen blij.
FOTO VAN DEKLA
Afwerking sanitair
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Dekla, Als lerende organisatie werken we graag aan verbeteringen. Kun je het referentienummer doorgeven, dan zoek ik het graag voor je uit.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken bevalt prima”
Door Muller op maandag 29 mei 2023 23
Koelkast sluiting erg sterk, sluiting moet tegen worden gehouden. De keuken bevalt verder prima. Materiaal goed en gemakkelijk te onderhouden, heerlijk veel ruimte in de laden. Apparatuur fijn in gebruik.
FOTO VAN MULLER
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere fouten bij plaatsen keuken en badkamer”
Door Diana de la Rambelje op vrijdag 1 jul 2022 22
De organisatie zelf is bar slecht! Zowel de communicatie als de levering als de planning etc. Alles juridisch dicht willen spijkeren, de hoofdprijs vragen en niveautje woningbouw nog niet aan kunnen. De keuken monteur zit op een veel hoger niveau maar daar word misbruik van gemaakt. Je kunt geen service deal en monteur tegelijk zijn!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste mw. De La Rambelje, Vervelend om je verhaal te lezen. We nemen contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Schone schijn”
Door Rob Ebberink op maandag 10 sep 2018 18
Een mooie showroom, prettige verkoper, redelijke installatie maar dan stopt het. Geen service en geen garantie op een keuken. Hoe het werkt? (elke fase duurt 4-6 weken):
1. Bereidwilligheid; de monteur noteert de gebreken en zal de defecte onderdelen bestellen. Dit kan zich een paar keer herhalen.
2. Verbazing; De serviceafdeling is niet op de hoogte dat er nog iets openstaat. Maar ze gaan het regelen.
3. Vertragingstactiek; Nog geen tijd gehad. Het is zo druk en door de vakantieperiode nog niet aan toe gekomen. Maar we gaan het regelen.
4. Niet meer reageren. Op mails en telefoontjes wordt niet meer gereageerd.
5. Good guy. Als U druk blijf zetten en zelfs begint te dreigen, belt de Good Guy onverwachts 's avonds. Sorry, sorry, sorry; onze schuld. Ik zorg er persoonlijk voor dat het nu snel wordt opgelost (dus niet).
6. Schuld van de klant. Pas na een paar maanden hebben we een melding gekregen van gebreken. Het is toch echt ondeskundig gebruik en valt niet onder de garantie.
7. Gelukt; de klant is het zat haakt af na 6-12 maanden en moet het zelf oplossen.
In mijn geval ging het om een paar ladengeleiders: kosten een paar tientjes en 5 minuten werk.
Bekijk de keukens bij van Wanrooij en ga dan snel naar een betrouwbaar adres.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door D op dinsdag 12 nov 2019 19
Nooit meer iets kopen! Hier een badkamer gekocht, uiteindelijk geplaatst, wat blijkt: alle voegen zitten scheef als gevolg van twee tegels van verschillende grootte. Hier is nooit iets over gezegd bij verkoop en ook niet te zien aan het plaatje. Van wanrooij doet ook geen enige moeite om ons nog iets tegemoet te komen in de kosten om dit te herstellen. Wat een slechte service!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer D, vervelend om je verhaal te lezen. Als lerende organisatie werken we graag aan verbeteringen, kun je het referentienummer doorgeven, dan zoek ik het graag voor je uit.
REACTIE VAN DONNA TURK
Ik plaats het referentie nummer liever niet publiekelijk. Ik heb qasa deze doorgegeven, jullie kunnen hun raadplegen. Allemaal mooie praatjes maar aan de andere reviews te zien zullen jullie toch niks doen. Jullie zijn de slechte organisatie waar ik ooit iets aangeschaft heb, als ik dit allemaal had geweten had ik nooit van mijn leven iets bij jullie gekocht. Zodra de buit binnen is stopt het bij jullie. Jullie zouden je moeten schamen
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en badkamer”
Door Ank Bouwmans-Hoenselaar op dinsdag 27 dec 2022 22
Werd goed geadviseerd, vriendelijk en deskundig geholpen zowel de keuken als de badkamer.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ank, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Dank je wel voor je positieve beoordeling.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Erik Jan de Kruijf op woensdag 17 feb 2021 21
Service was goed en de installateurs netjes en correct. Wel enorm veel schade tijdens het transport waardoor er een additionele afspraak gepland moest worden om alle schades te herstellen maar dit lag niet aan van Wanrooij maar aan de vervoerder. Afhandeling hiervan was uitstekend.
FOTO VAN ERIK JAN DE KRUIJF
+ Toon extra foto van Erik Jan de Kruijf
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Erik Jan, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service en dat er snel een oplossing is gekomen. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooi eindresultaat”
Door Koos Hogewoning op zaterdag 26 jun 2021 21
Ruimschoots werd er de tijd genomen om een keuken samen te stellen. Ook oog voor praktische inrichting. Keuken is netjes geplaatst, monteurs hebben netjes en rustig gewerkt. Eindresultaat is zeer mooi.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Koos, bedankt voor je review! Geniet van je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Pleun op maandag 18 sep 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht bij Huysinc. Wij zijn super tevreden over het eindresultaat. Het is belangrijk dat je je van te voren goed verdiept in wat je mooi en belangrijk vind, hierdoor weet je tijdens een adviesgesprek bij Huysinc wat je wensen zijn. Wij wisten goed waarnaar we op zoek waren. De 2 mannen die de keuken uiteindelijk gemonteerd hebben waren echt 2 vakmannen. Hartstikke netjes en hebben goede tips gegeven voor het onderhouden van de keuken
FOTO VAN PLEUN
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Pleun, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel woonplezier in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het eindresultaat”
Door Ingeborg op zondag 10 okt 2021 21
We waren in eerste instantie niet heel blij met hoe het blad was ingemeten en gelegd ipv 1 naad waren er nu 3 naden. En dat ons gevraagde le man systeem er niet bij zat. Nadat wij een klacht hadden ingediend omdat we niet tevreden waren, hebben we contact gehad met de service afdeling. En is het uiteindelijk helemaal naar tevredenheid opgelost en zijn we super blij met het eind resultaat.
FOTO VAN INGEBORG
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ingeborg, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat het naar tevredenheid is opgelost. We wensen jullie veel kookplezier toe in de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Het gehele proces als zeer positief ervaren”
Door Janssen op maandag 20 mrt 2023 23
Wij hebben een mooie U-keuken gekocht bij Van Wanrooij. Zowel het ontwerpen, inmeten, brengen van de keuken en het zetten van de keuken als zeer positief ervaren. Zeker aan te raden.
FOTO VAN JANSSEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Janssen. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review. Veel kookplezier gewenst in je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig verlopen”
Door Jan Appelhof op dinsdag 7 apr 2020 20
Het hele traject van onze keuken voor een nieuwbouw woning in plan Oosterweyden te Maurik is geweldig verlopen van de aankoop tot en met de plaatsing, de monteur heeft nog wel de achterwand ingemeten en komt deze over enkele weken plaatsen, maar dat wisten we van te voren. Veel meer hoef ik er niet over te schrijven, ga zo door !
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jan, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat alles goed verlopen is. Geniet van je mooie nieuwbouwwoning!
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door Bart en Nelly de Gooijer op maandag 5 jul 2021 21
Onze prachtige keuken werd perfect geïnstalleerd door 2 kundige mensen die van 07.00 tot 14.30 uur hebben gewerkt en de boel keurig hebben opgeruimd en de volgende dag hebben laten afvoeren. Ik kan alleen maar zeggen: petje af! Geweldig werk geleverd! Hartelijk dank voor een prachtige keuken van Van Wanrooij uit Waardenburg.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Bart en Nelly de Gooijer, bedankt voor jullie review! Geniet van jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door G de Vries op vrijdag 9 apr 2021 21
Tijdens bezoek showroom goede begeleiding en informatie. Voor plaatsing dacht men mee over installatie en inrichting. Na anderhalf jaar kon geleverd worden, dit ging vlot en netjes. Montage door bedrijf van goede kennis in naam van Van Wanrooij. Zij werken super netjes en secuur. Ben dus erg tevreden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw de Vries, Bedankt voor jullie review en de mooie complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Rob de Ligt op vrijdag 1 dec 2023 23
We hebben uitgebreid overleg gehad met de verkoper met als resultaat een keuken helemaal naar onze wens. Vooraf zijn we goed op de hoogte gehouden van het logistieke deel en de levering en montage zijn netjes uitgevoerd. De eerst ervaringen met het gebruik van de keuken zijn zeer positief. Kortom we zijn er erg blij mee.
FOTO VAN ROB DE LIGT
+ Toon extra foto van Rob de Ligt
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe badkamer en keuken”
Door Gé Hordijk op woensdag 19 okt 2022 22
Complete badkamers en complete keuken gekocht. Alles op tijd geleverd, keuken was compleet, geen nalevering. Aansluitend monteur de keuken gemonteerd. Ook alles prima verlopen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie Hordijk, Bedankt voor jullie review! Goed om te lezen dat jullie blij zijn met de nieuwe keuken en badkamers.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Familie Wijgmans op zondag 31 mei 2020 20
Wij zijn ontzettend prettig geholpen in de showroom, heel goed meegedacht tav onze wensen en mogelijkheden. Prachtige keuken op maat. Ook de service na plaatsing is top. De monteur was erg vriendelijk en professioneel. We zijn supertevreden over onze prachtige, nieuwe keuken!
FOTO VAN FAMILIE WIJGMANS
U keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Familie Wijgmans, bedankt voor jullie review! Wat een prachtig eind resultaat van de keuken. Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Cees van Ierssel op vrijdag 30 jun 2023 23
Secure werkwijze van de monteur; alles is strak geplaatst en werkt zoals het moet. Een klein dingetje wordt opgelost, waarover goed is gecommuniceerd.
FOTO VAN CEES VAN IERSSEL
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Cees, bedankt voor je fijne review. We zijn blij dat je tevreden bent!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Shannon op donderdag 29 jul 2021 21
Nette levering en montage. OP een paar puntjes na zinj we helemaal tevreden. Het bedrijf heeft aangegeven de puntjes op te willen lossen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Shannon, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Twee badkamers”
Door Fam. Rouwenhorst op woensdag 27 sep 2023 23
Twee badkamers laten doen, toch wel wat manco's. Gedeeltelijk verkeerde tegels en verkeerde onderkast badkamer meubel. Na zeer prettig contact met Jaco is alles prima opgelost.
REACTIE VAN HUYSINC
Beste familie Rouwenhorst, dankjewel voor het geven van je eerlijke mening. Fijn om te horen dat alles prima opgelost is.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met mijn nieuwe keuken”
Door Suleiman Noor op dinsdag 21 mrt 2023 23
Ik ben ontzettend blij met de keuken die ik heb laten bedenken en plaatsen! Vanaf het allereerste contact met de adviseur tot aan de aftersales, is alles perfect verlopen. De installateur was vriendelijk, professioneel en werkte efficiënt. De keuken werd netjes en snel geplaatst, zonder enige problemen. Maar ook na de installatie was de aftersales geweldig. Toen ik een klein probleem had met een spoelbak werd er snel gereageerd op mijn melding en werd het probleem zonder gedoe verholpen. Kortom, ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe keuken en Van Wanrooij Warenhuys heeft me op alle fronten weten te overtuigen. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN SULEIMAN NOOR
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Suleiman Noor. Bedankt voor je fijne review. Bij ons staat een zorgeloze ervaring voor jou als klant centraal. Het is altijd fijn om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Nogmaals heel veel plezier met je nieuwe keuken en graag tot een volgende keer.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Robin Van der hoeven op vrijdag 30 jun 2023 23
Mijn vriend en ik hebben ons eerste huis gekocht en daar hoort een mooie keuken bij. We hebben onze keuken kocht bij van Wanrooij. Samen met de verkoper hebben we onze keuken samengesteld. Zelf hadden we een plaatje in ons hoofd van hoe het eruit zou moeten zien, een strakke zwarte keuken. Dat plaatje in ons hoofd is werkelijkheid geworden. We hebben een super mooie kunststof keuken met een keramisch blad. Bij het plaatsen van de keuken zat er een beschadiging op het blad, ze hebben het blad wel geplaatst en zijn snel daarna terug geweest om een nieuw blad te plaatsen. De service is echt super en alles was snel geregeld.
FOTO VAN ROBIN VAN DER HOEVEN
+ Toon extra foto van Robin Van der hoeven
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Robin, dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met je nieuwe keuken. Mochten er nog vragen over je nieuwe keuken zijn, neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Sasho Ilievski op maandag 24 apr 2023 23
Good advice from the professionals that plan the kitchen and for good price, super quality. Great job for thé monteur, the entire team that made this super kitchen for a very nice price. Highly recommended.
FOTO VAN SASHO ILIEVSKI
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Hi Sasho Ilievski. Thank you for your kind words. We really appreciate the positive review. We wish you a lot of cooking pleasure in your new kitchen. Hope to see you again.
Reactie of foto toevoegen
“Grote keuken”
Door Elize Bosveld op maandag 28 jun 2021 21
In eerste instantie (november 2019) toen ik mijn keuken ging bestellen, was mijn gevoel niet goed. Ik werd ook een beetje geleid door de reviews en dan ben je bevooroordeeld. In Januari van dit jaar, besloot ik toch mijn kleur te wijzigen. Via een videocall met Resul ging dat super goed! Verder was de levering en de montage in 1 keer goed! De levering weerd goed gecommuniceerd en er waren geen onderdelen die misten. De monteur heeft de volgende dag de keuken in z'n eentje in 8 uur superstrak gemonteerd. Mijn eigen aannemer was zelfs onder de indruk! Het is toch een keuken van bijna 7 meter met 3 hoge kasten en een composiet blad. Mijn zorgen bleken dus niet gegrond! Ga zo door van Wanrooij!
FOTO VAN ELIZE BOSVELD
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Elize, bedankt voor je review! Wat een geweldig eind resultaat van de keuken. De kleur is prachtig. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer aankoop”
Door F Leijendekker op maandag 24 sep 2018 18
Badkamer gekocht bij dit bedrijf. Zeer matig geholpen door verkoper van der Meulen. Niet meedenken met ons en weinig alternatieven bieden. Ook totaal geen flexibiliteit en klantvriendelijkheid getoond. Het is dat dit aangewezen leverancier voor ons nieuwbouwproject is geweest, en casco ook geen optie was. Ik zou niemand aanraden hier de badkamer te bestellen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Aletta op woensdag 29 mrt 2023 23
Anderhalf jaar geleden een badkamer gekocht. Helaas was doucheslag nu defect, een lekkage. Binnen no-time hadden we thuis al een nieuwe opgestuurd gekregen. De communicatie was erg snel en fijn!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Aletta. Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de service”
Door Barry op dinsdag 28 mrt 2023 23
We hebben een keuken en badkamer gekocht bij Van Wanrooij. Kwaliteit is erg goed. Communicatie tijdens aankoopproces verliep wisselend doordat we met verschillende mensen te maken kregen. De nazorg is super. Ruim 3 jaar na oplevering was onze douchestrip kapot en ontvingen we kosteloos een nieuwe strip. Erg servicegericht!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Barry. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en onze nazorg. Dankjewel voor je positieve beoordeling.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer aankoop”
Door Toine Hendriks op woensdag 25 apr 2018 18
Slechte Service Afdeling, Communicatie onderling is drama . Lopende zaken worden niet overgedragen. Ik ben nu al 4 maanden bezig met mijn badkamer omdat het water de badkamer inloopt ipv naar het putje. Ze wijzen contstant naar onder aannemers. Ze komen zelf hun afspraken niet na. Je moet zelf constant bellen ik word niet teruggebeld. Ik heb een badkamer bij van Wanrooij gekocht was ook mijn laatste. Nu hebben ze afgelopen vrijdag mijn badwand vervangen wat die was niet goed liep scheef af. Ik bel vandaag wanneer komen jullie dan de tegels zetten dit word waarschijnlijk over 4 weken. Dat is toch niet normaal 4 weken wachten. Op 5 januari 2018 de douche voor het eerst gebruikt en toen de melding gedaan dan is het probleem pas eind mei 2018 verholpen. On-acceptabel is dit toch? Nu heb ik gevraagd om ons tegemoet te komen. Moet nog een extra vensterbank hebben. Antwoord service nee, want dit ligt niet aan ons de aannemer moet ons tegemoet komen? Okay dus zeg ik dan moeten jullie dit regelen. Nee, dit is iets wat wij moeten doen. Komen we terug bij het begin toch. Bij wie heb ik de Badkamer gekocht. Bij inderdaad van Wanrooij in Waardenburg maar die schuiven alles af. Dus denk na voordat je hier wat koopt. Eigenlijk wilde ik geen ster selecteren maar het moest anders kon ik niks posten.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuze”
Door Dianne op donderdag 10 dec 2020 20
Goed advies, snelle montage. Alles volgens afspraak.
FOTO VAN DIANNE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Dianne, Bedankt voor je mooie review! Wat een mooie keuken! heel veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Het ziet er top uit”
Door Jurgen van de Ven op maandag 1 aug 2022 22
Alle afspraken zijn nagekomen, alle apparatuur is geleverd, het ziet er top uit.....we hadden 10 opleverpunten en deze zijn binnen een week door de servicedienst opgelost.
FOTO VAN JURGEN VAN DE VEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jurgen, Bedankt voor je review! Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 173
Adresgegevens Huysinc
Website: huysinc.nl
aWaardenburg , Regterweistraat 5, 4181 CE Waardenburg, tel 0418 - 55 66 66
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.