Feedback
8,0

Huysinc

Website: huysinc.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
huysinc.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Huysinc
Koken, eten, baden en ontspannen: het draait allemaal om beleving. Laat je inspireren en verrassen in een showroom die daarvoor gemaakt is. Eén van de grootste van Nederland, vol stil en allure. Waar we visualiseren wat er allemaal mogelijk is. Met onze keuzehulp bereid je je bezoek optimaal voor. Samen onderzoeken we wat je nodig hebt. Zo vertalen we jullie wensen naar persoonlijke ruimtes vol sfeer, comfort en praktische voorzieningen. Hier maken we van een huis je thuis. Het ontwerp van je leven, voor een eindresultaat waar je nog jaren van gaat genieten.

Voel je thuis!
Ervaringen
Er zijn 343 ervaringen over Huysinc. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren138 ervaringen
4 sterren122 ervaringen
3 sterren15 ervaringen
2 sterren20 ervaringen
1 ster39 ervaringen
“Een prachtige keuken”
Door Sheila van Loosbroek op dinsdag 21 mei 2024 24
Goed advies, goed meedenken, goede service, prachtige keuken.
FOTO VAN SHEILA VAN LOOSBROEK
+ Toon extra foto van Sheila van Loosbroek
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Sheila, wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het hele traject. Wij wensen u heel veel plezier met de prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken”
Door Fam. Roosen op zondag 12 mei 2024 24
Bij uitzoeken goed geholpen door Steven. Het bouwproces duurde even maar wat zijn we blij met onze keuken. Ook het monteren verliep goed, 2 zeer kundige mannen.
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Fam. Roosen, wat fijn dat het gehele traject naar wens is geweest! We wensen jullie heel veel kook- en woonplezier toe.
FOTO VAN NICOLE ROOSEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bart-Jan Van Nies op dinsdag 7 mei 2024 24
Wij hebben in 2020/2021 een keuken gekocht bij Huysinc (voormalig van Wanrooij warenhuijs) In de tussentijd wat problemen gehad met de Siemens en AEG apparatuur maar elke keer super goed geholpen/begeleid door Huysinc. Wij zijn dan ook zeer tevreden over Huysinc en zouden iedereen aanbevelen hier hun keuken aan te kopen.
FOTO VAN BART-JAN VAN NIES
+ Toon extra foto van Bart-Jan Van Nies
+ Toon extra foto van Bart-Jan Van Nies
REACTIE VAN HUYSINC
Ha Bart-jan, wat fijn om te horen dat onze service u zo goed heeft kunnen helpen. Het is een prachtige keuken geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door P.V. op maandag 29 apr 2024 24
We hebben een keuken gekocht, deze is geleverd en geïnstalleerd op de afgesproken tijd. Personeel was kundig en werkt netjes.
FOTO VAN P.V.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de keuken”
Door Ingrid op woensdag 10 apr 2024 24
We hebben echt geluk gehad en de beste verkoper gehad, hadden geen betere kunnen wensen. Heeft heel goed geluisterd naar onze wensen. Zijn echt super blij met de keuken.
FOTO VAN INGRID
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Ingrid, dankjewel voor het mooie compliment voor onze adviseur. Alvast veel kookplezier toegewenst in jullie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door P. Derks op maandag 8 apr 2024 24
Onder goed advies (zeer behulpzame en bekwame verkoper) een prachtige keuken gekocht. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. En plaatsing van keuken verliep vlekkeloos. Zeer tevreden dus.
REACTIE VAN HUYSINC
Beste meneer/mevrouw Derks, Bedankt voor de mooie review. Fijn dat het proces van verkoop tot en met keukenplaatsing zo vlekkeloos is verlopen. Heel veel kookplezier toegewenst in de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jos Koenen op donderdag 4 apr 2024 24
Goed product, tevreden met de AEG apparatuur. Tevreden over de montage wel enkele nazorgpunten, welke snel worden opgepakt en opgelost. Keuken voldoet functioneel en qua uitstraling goed aan onze verwachtingen
FOTO VAN JOS KOENEN
+ Toon extra foto van Jos Koenen
+ Toon extra foto van Jos Koenen
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Jos, Leuk om te horen dat de keuken voldoet aan uw wensen. Fijn om te lezen dat de nazorg goed is opgelost. Deze service verlenen we graag aan onze klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Onwijs blij met onze nieuwe keuken”
Door Wiebe Slim op vrijdag 29 mrt 2024 24
We hebben een keuken met kookschiereiland gekocht bij Huysinc. Zij hebben goed met ons meegedacht, meerdere tekeningen gemaakt. De communicatie, levering en installatie zijn perfect! De monteurs zijn heel vriendelijk en vakkundig. Echt onwijs blij met onze nieuwe keuken en apparatuur. Bij bevelen Huysinc van harte aan!
FOTO VAN WIEBE SLIM
+ Toon extra foto van Wiebe Slim
+ Toon extra foto van Wiebe Slim
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Wiebe, Wat een mooie keuken is het geworden! Goed om te horen dat alles zo fijn is verlopen. We wensen u er veel plezier mee.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding bij het uitzoeken”
Door A. van Straaten op dinsdag 26 mrt 2024 24
Toen wij de keuken uit gingen zoeken zijn wij heel goed begeleid door Lincy Kerkhof. Ze gaf goede adviezen met de opstelling van de keuken. Alleen de kleur van de keuken en het blad hebben wij zelf uitgezocht.
FOTO VAN A. VAN STRAATEN
REACTIE VAN HUYSINC
Beste A. van Straaten, wat fijn om te horen dat u zo goed bent begeleid tijdens het uitzoeken van de keuken. Wat is de keuken prachtig geworden! Heel veel woon- en kookplezier gewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Uitbreiding van de keuken”
Door Dick Smaling op maandag 25 mrt 2024 24
Zeer vlot en secuur het werk gedaan door de monteur.
FOTO VAN DICK SMALING
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Dick Smaling, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel woonplezier in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Saraya op maandag 25 mrt 2024 24
Wij hebben diverse keukens gekocht bij Huysinc o.a. voor ons woonhuis en kantoor. Wij zijn goed geadviseerd door Bas en het plaatsen van de keukens is vakkundig gedaan. Huysinc is een betrouwbaar bedrijf wij raden Huysinc zeker aan.
FOTO VAN SARAYA
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Saraya, Wat een prachtige keukens! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent en wensen u ook veel woon en kookplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is heel soepel verlopen”
Door Tjeu Moonen op donderdag 21 mrt 2024 24
Heel mooie degelijke keuken. Heel blij mee. Fijne vriendelijke mee denkende monteurs. Opening tussen het kookeiland en het andere deel 10cm breder gemaakt, op advies van de monteurs. Achteraf is dit veel beter. Alles is netjes achtergelaten. Alles is heel soepel verlopen. Als er al een klacht is, wordt dit zo snel mogelijk opgelost.
FOTO VAN TJEU MOONEN
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Tjeu, bedankt voor de mooie woorden en de foto. Wat een prachtige keuken is het geworden! We wensen u heel veel woon- en kookplezier toe. Mocht je ooit nog vragen hebben over je keuken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fenna op zondag 10 mrt 2024 24
We zijn erg tevreden over onze keuken en de service. We zijn goed geholpen met het ontwerp van onze keuken. Toen na de installatie bleek dat er wat krassen op de kastjes zaten en een scheur in het blad, is dit erg netjes opgelost. We zijn erg tevreden!
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Fenna, bedankt voor je complimenten. Heel veel kookplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“A splendid job”
Door Srini Popuri op vrijdag 8 mrt 2024 24
Yannick did a splendid job in designing our kitchen. We loved it.
FOTO VAN SRINI POPURI
+ Toon extra foto van Srini Popuri
+ Toon extra foto van Srini Popuri
REACTIE VAN HUYSINC
Dear Srini Popuri, Thank you for your review. What a beautiful end result for the kitchen. We will pass on the compliments to Jannick. We hope you enjoy cooking.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Marcel op woensdag 6 mrt 2024 24
Via de aannemer van het project waar onze woning deel uit maakt bij Huysinc (toen nog Van Wanrooy Warenhuys) terecht gekomen. Keuken en badkamer gekocht. Van het 1e gesprek tot en met de oplevering alles prima verlopen. Super tevreden!
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Marcel, wat fijn dat het gehele traject naar wens is geweest! We wensen jullie heel veel kook- en woonplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door Beerens op dinsdag 5 mrt 2024 24
Onze keuken is precies naar wens! Zelf mooier dan we gehoopt hadden. De keuken is heel mooi en functioneel. We zijn er erg blij mee.
FOTO VAN BEERENS
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Meneer/Mevrouw Beerens, Wat fijn om te horen dat het helemaal naar wens is. Wij wensen u heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Catie Baars op zondag 3 mrt 2024 24
We zijn heel erg tevreden met de keuzes die we 2 jaar geleden al gemaakt hebben! We zijn nog een keer terug geweest om nog een keer de kleur te bekijken en of te wijzigen. Uiteindelijk zijn we bij onze eerste keuken gebleven. Echt Blij Mee.
FOTO VAN CATIE BAARS
+ Toon extra foto van Catie Baars
+ Toon extra foto van Catie Baars
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Catie, Bedankt voor je review en foto's. Wat een prachtige keuken is het geworden. Heel veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Echt klasse”
Door Patricia Tieleman op woensdag 28 feb 2024 24
Alle afdelingen even vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Plaatsing perfect. Op tijd alles in overleg en heel precies. Zonder problemen opgeleverd. Echt klasse.
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Patricia, bedankt voor je mooie review, de prachtige complimenten en de heerlijke taart :-) Heel veel kookplezier toegewenst in je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met onze nieuwe keuken”
Door Kees en Ans de Bree op dinsdag 27 feb 2024 24
Makkelijk afspraak te maken. Geweldige verkoper (Ton Smidt) die onze wensen perfect heeft ingevuld en verwezenlijkt. Montage team verdiend ook een pluim.
Al met al super tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN KEES EN ANS DE BREE
+ Toon extra foto van Kees en Ans de Bree
+ Toon extra foto van Kees en Ans de Bree
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Kees en Ans, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de nieuwe keuken. We gaan de pluim zeker doorgeven aan onze monteurs. Geniet van het prachtige resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Lips op dinsdag 13 feb 2024 24
Mooi materiaal, goede samenwerking, mooie aflevering.
FOTO VAN LIPS
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Klant, bedankt voor de foto's en de mooie complimenten. Heel veel kookplezier toegewenst in de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede en snelle service”
Door J.Kwestro op dinsdag 6 feb 2024 24
In 2018 is een volledige badkamer geleverd. Recent is het inwendige mechaniek van de toiletbril kapot gegaan. Vervanging van het mechaniek was niet mogelijk omdat deze bril niet meer leverbaar is. Er is een alternatieve geheel nieuwe bril aangeboden en per direct geleverd. Een zeer goede en snelle service.
REACTIE VAN HUYSINC
Beste J. Kwestro, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Dankjewel voor je positieve reactie.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Wendy Gloudemans op dinsdag 6 feb 2024 24
Wij hebben hier een badkamer gekocht. De service is top! Is er iets aan de hand, dan wordt er heel snel gereageerd en wordt het goed opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over nieuwe keuken”
Door Ger Pennings op zondag 4 feb 2024 24
Geheel naar wens, kleine foutjes zijn verholpen.
REACTIE VAN HUYSINC
Hi Ger, fijn om te lezen dat je tevreden ben! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H van den Tempel op woensdag 17 jan 2024 24
Goed advies bij de selectie van de keuken. Plaatsing van de keuken door zeer kundig personeel, met een ruime uitleg tijdens de oplevering. Ik dacht dat er matten in de lades bijhoorden, maar dat was niet zo. Bij navraag hiernaar worden ze uit coulance alsnog geleverd! Dit is zo gewaardeerd! Erg klantvriendelijk!
REACTIE VAN HUYSINC
Beste meneer, mevrouw van den Tempel, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met je nieuwe keuken. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dat niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Van der Burgt op dinsdag 9 jan 2024 24
Keuken is zonder problemen geleverd en geplaatst de ervaring is goed.
FOTO VAN VAN DER BURGT
+ Toon extra foto van Van der Burgt
+ Toon extra foto van Van der Burgt
REACTIE VAN HUYSINC
Beste meneer/mevrouw van der Burgt, bedankt voor je review. Veel kookplezier toegewenst in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Piet van Engelen op vrijdag 29 dec 2023 23
In de winkel zijn we al super fijn geholpen en goed advies gekregen en heel belangrijk niet opdringerig. Ook hele fijne verkoper gehad (Bas van Alebeek) Onze monteur was echt Top! En de bezorgers van de keuken ook zeer fijn personeel. Dus Huysinc zeker aan te bevelen.
FOTO VAN PIET VAN ENGELEN
+ Toon extra foto van Piet van Engelen
+ Toon extra foto van Piet van Engelen
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Piet, bedankt voor deze mooie beoordeling en de complimenten aan onze collega's. Het eindresultaat is pracht geworden. Heel veel kook- en woonplezier toegewenst.
REACTIE VAN PIET VAN ENGELEN
Even nog een update van onze keuken, door Bas van Alebeek van Huysinc verwezen naar Keukenglas.nl voor onze achterwand. De is nu geplaatst.
+ Toon extra foto van Piet van Engelen
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie showroom met genoeg keuze”
Door Elles van de Kraats op vrijdag 15 dec 2023 23
Erg blij met onze keuken. Zelf hadden wij al een idee op papier gezet en Twan heeft meegedacht om het nog functioneler te maken. Mooie showroom met genoeg keuze.
FOTO VAN ELLES VAN DE KRAATS
+ Toon extra foto van Elles van de Kraats
+ Toon extra foto van Elles van de Kraats
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Elles,
Bedankt voor je bericht. Het eindresultaat is prachtig geworden. Leuk dat het je eigen ontwerp is. Veel woon- en kookplezier toegewenst!
REACTIE VAN ELLES VAN DE KRAATS
Dank je
Reactie of foto toevoegen
“Niks anders dan lof”
Door wim van der schoot op maandag 11 dec 2023 23
ik ben tevreden over de plaatsing van de keuken, bezorgers waren zeer zorgvuldig en de monteurs niks anders dan lof hoe ze werkte en later het opruimen.
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Wim, bedankt voor je review. Super fijn dat de levering en plaatsing zo goed zijn verlopen. Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Rob de Ligt op vrijdag 1 dec 2023 23
We hebben uitgebreid overleg gehad met de verkoper met als resultaat een keuken helemaal naar onze wens. Vooraf zijn we goed op de hoogte gehouden van het logistieke deel en de levering en montage zijn netjes uitgevoerd. De eerst ervaringen met het gebruik van de keuken zijn zeer positief. Kortom we zijn er erg blij mee.
FOTO VAN ROB DE LIGT
+ Toon extra foto van Rob de Ligt
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Rob, wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Heel veel kookplezier toegewenst in jullie nieuwe keuken. Bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet compleet”
Door Elly op maandag 27 nov 2023 23
Goed advies gesprek gehad Montage redelijk. Kwaliteit keuken w tevreden.
Alleen weer zo jammer dat de keuken niet compleet is. Grote hang kast kan niet gemonteerd worden omdat er geen beugels bij zitten.
FOTO VAN ELLY
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Elly, bedankt voor je feedback. Dit is niet onze normale werkwijze. Hier gaan we mee aan de slag om zo onze service te verbeteren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Roland en Monique Sleegers op maandag 20 nov 2023 23
We zijn zeer tevreden met de keuze van onze keuken. Heel vriendelijk geholpen bij de aanschaf en tijdens het monteren van de keuken. Eindresultaat is zoals we het hadden gehoopt.
FOTO VAN ROLAND EN MONIQUE SLEEGERS
REACTIE VAN HUYSINC
Beste familie Sleegers, bedankt voor jullie positieve review! We zijn blij dat jullie tevreden zijn met jullie nieuwe keuken. Heel veel woonplezier in de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Cor Zijlmans op maandag 30 okt 2023 23
In eerste instantie was er verlichting geleverd bij onze keuken die niet precies deed wat we ervan verwachtten. We hebben contact gezocht en zijn bijzonder fijn en deskundig geholpen waardoor we nu de verlichting hebben die we wensen. Een kleine aanpassing, maar met veel zorg uitgekozen en geadviseerd. Super!
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Cor, Wat fijn dat je zo tevreden bent over de geleverde service. We gaan de complimenten doorgeven aan Dennis van onze serviceafdeling. Veel kookplezier toegewenst in de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte service”
Door SV op maandag 30 okt 2023 23
De keuken werd geleverd met een onafgewerkte MDF strip in een bruine kleur (terwijl de keuken zwart is). Dit was ons niet van tevoren verteld en er werd aangegeven dat we die strip zelf maar moesten schilderen. Dat is wat ons betreft een zeer slechte service, zeker bij een keuken van dit bedrag.
REACTIE VAN HUYSINC
Beste SV, we vinden het vervelend dat je onze dienstverlening op deze manier hebt ervaren. We zien dat er ondertussen contact is met onze serviceafdeling.
Reactie of foto toevoegen
“De service heeft onze verwachtingen overtroffen”
Door Familie De Kadt op donderdag 26 okt 2023 23
De Huysinc medewerkers van de service afdeling en de monteur van onze keuken hebben vakwerk afgeleverd! Voortvarend, secuur en met oog voor onze vragen zijn wij geholpen. Onze keuken ziet er zo mooi uit. De service heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen.
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Familie de Kadt, bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen jullie heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de goede service”
Door Mark van Hommel op dinsdag 24 okt 2023 23
Na jaren is er schade aan de lak van de keukenkastjes ontstaan. Na mailcontact is er samen met de leverancier besloten om een deel van de kastjes te vervangen. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en service van Huysinc. Nogmaals bedankt.
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Mark, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat het probleem aan de kasten goed is opgelost. Deze service verlenen we graag aan onze klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de service”
Door Wim Peggeman op dinsdag 10 okt 2023 23
Had een storing in de kraan van de douch, na telefonisch contact en overleg werden er onderdelen opgestuurd met een goede beschrijving er bij. Kon het zelf monteren. Onze hartelijke dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“Twee badkamers”
Door Fam. Rouwenhorst op woensdag 27 sep 2023 23
Twee badkamers laten doen, toch wel wat manco's. Gedeeltelijk verkeerde tegels en verkeerde onderkast badkamer meubel. Na zeer prettig contact met Jaco is alles prima opgelost.
REACTIE VAN HUYSINC
Beste familie Rouwenhorst, dankjewel voor het geven van je eerlijke mening. Fijn om te horen dat alles prima opgelost is.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door C. Vloemans op dinsdag 26 sep 2023 23
Wij hebben geruime tijd geleden een complete keuken gekocht. Onlangs is de keuken geleverd en gemonteerd door een uitstekende vakman. Hij was vriendelijk, correct en oplossingsgericht, vooral voor het passtuk dat geplaatst moest worden. Complimenten voor Huysen en monteurs.
REACTIE VAN HUYSINC
Beste meneer/mevrouw Vloemans, bedankt voor je fijne review. Bij ons staat een zorgeloze ervaring voor jou als klant centraal. Het altijd fijn om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Heel veel plezier met je nieuwe keuken en graag tot een volgende keer.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Pleun op maandag 18 sep 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht bij Huysinc. Wij zijn super tevreden over het eindresultaat. Het is belangrijk dat je je van te voren goed verdiept in wat je mooi en belangrijk vind, hierdoor weet je tijdens een adviesgesprek bij Huysinc wat je wensen zijn. Wij wisten goed waarnaar we op zoek waren. De 2 mannen die de keuken uiteindelijk gemonteerd hebben waren echt 2 vakmannen. Hartstikke netjes en hebben goede tips gegeven voor het onderhouden van de keuken
FOTO VAN PLEUN
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Pleun, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel woonplezier in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Eileen Wu op woensdag 13 sep 2023 23
Na plaatsen van keuken zijn er complicaties, maar deze zijn goed opgelost door een goed team. Wij zijn echt heel super blij met de keuken. Het is prachtig en we hopen heel veel jaren van te mogen genieten.
FOTO VAN EILEEN WU
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Eileen, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel woonplezier in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en fijne communicatie”
Door Rob Klerks op maandag 11 sep 2023 23
Duidelijke afspraken, goed gecommuniceerd, mocht er iets zijn denken ze mee, en lossen het op, goede vriendelijke monteurs, nemen de tijd die ze nodig hebben, gewoon goed product, goede service, planning denkt ook mee.
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Rob, bedankt voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Beauchemin op zondag 13 aug 2023 23
Werd tijd genomen en met je meegedacht over de opstelling en invulling van de keuken en de tijd genomen door Mark de verkoper, ook de plaatsing van de keuken was top door Tom.
FOTO VAN BEAUCHEMIN
+ Toon extra foto van Beauchemin
+ Toon extra foto van Beauchemin
REACTIE VAN HUYSINC
Beste familie Beauchemin, dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met je nieuwe keuken. Mochten er nog vragen over je nieuwe keuken zijn, neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!
Reactie of foto toevoegen
“Groene keuken”
Door Mark van Dun op woensdag 9 aug 2023 23
Wij hebben gekozen voor een groene keuken wat een warme sfeer geeft. De fronts van de koelkast, stoomoven en de kastjes daarboven zien er door de zichtbare nerven stoer uit. De aanrecht is lekker lang; dit is handig om te werken. Wij zijn er heel blij mee.
FOTO VAN MARK VAN DUN
+ Toon extra foto van Mark van Dun
+ Toon extra foto van Mark van Dun
REACTIE VAN HUYSINC
Hallo Mark, geweldig om te horen dat je blij bent met je nieuwe keuken! Dank je wel voor je positieve review! Mochten er nog vragen over je nieuwe keuken zijn, neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Monique de Leeuw op woensdag 9 aug 2023 23
Keuken 3 jaar geleden gekocht. Was helemaal naar tevredenheid geleverd en geplaatst. Keukenadviseur Bas van Alebeek heeft alles perfect voor georganiseerd. Heel blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Ontwerp moest worden aangepast”
Door marja lankamp op vrijdag 28 jul 2023 23
Keuken is mooi geworden, maar het ontwerp moest later aangepast worden i.v.m. problemen met aansluiting vaatwasser. Dit heeft er toe geleid dat wij 2 kasten hebben (1500 euro waard) die niet gebruikt konden worden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geworden”
Door van Erp op dinsdag 25 jul 2023 23
Keurig afgeleverd en netjes gemonteerd door een goede vakman.
REACTIE VAN HUYSINC
Beste meneer, mevrouw van Erp, Bedankt voor je review. Geniet van het eindresultaat van de keuken. Heel veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi geworden”
Door Arno den Uyl op zondag 23 jul 2023 23
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. En het is echt heel mooi geworden.
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Arno, heel veel kookplezier toegewenst met jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Sterk in de communicatie”
Door Rowland Frederiks op dinsdag 4 jul 2023 23
Wij zien heel erg tevreden over het proces van het samenstellen en bestellen van de keuken tot de plaatsing. Ontzettend klantgericht en sterk in de communicatie.
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Rowland, wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Dank je wel voor je positieve beoordeling.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Robin Van der hoeven op vrijdag 30 jun 2023 23
Mijn vriend en ik hebben ons eerste huis gekocht en daar hoort een mooie keuken bij. We hebben onze keuken kocht bij van Wanrooij. Samen met de verkoper hebben we onze keuken samengesteld. Zelf hadden we een plaatje in ons hoofd van hoe het eruit zou moeten zien, een strakke zwarte keuken. Dat plaatje in ons hoofd is werkelijkheid geworden. We hebben een super mooie kunststof keuken met een keramisch blad. Bij het plaatsen van de keuken zat er een beschadiging op het blad, ze hebben het blad wel geplaatst en zijn snel daarna terug geweest om een nieuw blad te plaatsen. De service is echt super en alles was snel geregeld.
FOTO VAN ROBIN VAN DER HOEVEN
+ Toon extra foto van Robin Van der hoeven
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Robin, dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met je nieuwe keuken. Mochten er nog vragen over je nieuwe keuken zijn, neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Cees van Ierssel op vrijdag 30 jun 2023 23
Secure werkwijze van de monteur; alles is strak geplaatst en werkt zoals het moet. Een klein dingetje wordt opgelost, waarover goed is gecommuniceerd.
FOTO VAN CEES VAN IERSSEL
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Cees, bedankt voor je fijne review. We zijn blij dat je tevreden bent!
Reactie of foto toevoegen
“Beschadigd en te laat geleverd”
Door Amber op maandag 26 jun 2023 23
Een keuken gekocht, echter werden spullen beschadigd geleverd. Vervolgens werd het een andere dag weer opgehaald, na het herstellen werd het opnieuw geleverd. Verkeerde levertijd doorgegeven dus 3 uur zitten wachten voor niks. Afspraak monteur stond gepland maar was niet gecommuniceerd. Aan de telefoon was de werknemer ook alles behalve begripvol.
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Amber. Bedankt voor je terugkoppeling. We vinden het vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. De service afdeling heeft hierover contact met je opgenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Lion Remmers op donderdag 1 jun 2023 23
Ruim twee jaar geleden een keuken en een badkamer gekocht voor in ons nieuwe huis. Nu had ik een probleem met de "luxe" toilet. Helaas was dat voor mij geen luxe, dus ik heb met Van Wanrooij contact gezocht hoe dit snel op te lossen. Zij hebben alle zorg overgenomen en de leverancier benaderd. Bij hen ook aangegeven dat het spoed was en in minder dan een week was alles opgelost. Dat is pas service en meedenken met de klant!
REACTIE VAN HUYSINC
Hi Lion Remmers. Bedankt voor je positieve beoordeling! We werken hard om onze klanten tevreden te stellen en zijn blij dat je onze service ook zo ervaren hebt. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Een ruime mooie keuken”
Door Miranda op dinsdag 30 mei 2023 23
De levering was duidelijk en goed, dachten mee aan bescherming van me vloer. De afwerking en de uitleg tijdens montage was netjes en duidelijk. Achteraf klopt alleen het elektra plan niet en heeft elektricien het voorwerk niet correct gedaan. Verder ben ik blij met de ruime mooie keuken.
FOTO VAN MIRANDA
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Miranda, dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met je nieuwe keuken. Mochten er nog vragen over je nieuwe keuken zijn, neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken bevalt prima”
Door Muller op maandag 29 mei 2023 23
Koelkast sluiting erg sterk, sluiting moet tegen worden gehouden. De keuken bevalt verder prima. Materiaal goed en gemakkelijk te onderhouden, heerlijk veel ruimte in de laden. Apparatuur fijn in gebruik.
FOTO VAN MULLER
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Sam Williams op zondag 21 mei 2023 23
Mooie keuken en top geïnstalleerd. Kleine aandachtspunten zijn meeste al opgepakt en de rest wordt waarschijnlijk snel opgelost.
FOTO VAN SAM WILLIAMS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Sam, wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Bedankt voor je positieve review. Heel veel kook- en woonplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met het eindresultaat”
Door Audrey Oomen op maandag 15 mei 2023 23
Van begin tot het eind goed gepland. Helaas waren de materialen incompleet waardoor ze nog eens terug moeten komen. Dat duurt vrij lang. Verder wel enorm blij met het eindresultaat.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Audrey, fijn om te lezen dat je tevreden bent. Wij streven erna om de lopende punten zo snel mogelijk op te lossen. Veel woonplezier in de nieuwe keuken gewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken en de service”
Door Wiebe Boleij op woensdag 10 mei 2023 23
Wij hebben een erg fijne ervaring gehad bij het kopen van een keuken bij van Wanrooij in 2021 (voor een bestaand huis). We kregen goed advies en konden in de showroom mooie voorbeelden zien. Het is erg prettig dat je de tekeningen en prijzen mee krijgt na afloop van het gesprek. Na het plaatsen hebben we een aantal keer contact gehad met de service afdeling;
- Een kast was beschadigd tijdens transport maar is snel vervangen voor een nieuwe.
- De coating beschadigde snel van de handgrepen, na een jaar zag dit er niet meer mooi uit. Na contact te hebben gehad kregen we nieuwe handgrepen en werd aangeboden om deze te laten vervangen door een monteur. We hebben gekozen om dit zelf te vervangen maar mocht dit niet lukken dan was het nog steeds mogelijk een monteur te laten komen.
- Tot slot hadden we na 2 jaar een aantal vlekken die we met een gewoon doekje en zeep niet weg gepoetst kregen. Na een aantal schoonmaak tips zijn de vlekken helemaal weg en is de keuken weer als nieuw.
Het contact met de service afdeling is erg prettig. Ze reageren snel op mail en wanneer nodig bellen ze op. Na telefonisch contact te hebben gehad ontvang je een mail met daarin wat er telefonisch besproken is, dit is erg prettig om het achteraf na te kunnen lezen. Al met al zijn wij erg blij met de keuken en de service van Van Wanrooij, en kan ik het iedereen aanbevelen om hier een keuken te kopen.
FOTO VAN WIEBE BOLEIJ
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Wiebe Boleij. Dankjewel voor je positieve beoordeling! Bij ons staat een zorgeloze ervaring voor jou als klant centraal. Mocht je ooit nog vragen hebben over het gebruik van je nieuwe keuken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals veel woonplezier in je nieuwe keuken en graag tot een volgende keer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Jaspers op maandag 8 mei 2023 23
Zeer tevreden over de keuken. Van begin tot eind prima. We genieten nu van een mooie keuken.
FOTO VAN FAM JASPERS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie Jaspers, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel woonplezier in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Kei tevreden”
Door Leijten op dinsdag 2 mei 2023 23
Kei tevreden met onze nieuwe keuken. Goed geadviseerd, erg meedenkend en erg fijne monteurs gehad. Heel erg blij mee.
FOTO VAN LEIJTEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer/mevrouw Leijten, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel woonplezier in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede naservice”
Door Chris op vrijdag 28 apr 2023 23
Zes jaar geleden hebben wij een badkamer laten verzorgen door Van Wanrooij. Intussen hadden we een kapotte hoofddouche en aanslag op de strip onder aan de douchedeur. Wij zijn heel fijn geholpen door de servicemedewerker van Van Wanrooij. Deels door eigen service en deels door service van de leverancier werden in no-time nieuwe onderdelen bij ons bezorgd. We kunnen weer vooruit, dank!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Chris. Bedankt voor je fijne review. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Mochten er nog vragen zijn over de badkamer, neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Sasho Ilievski op maandag 24 apr 2023 23
Good advice from the professionals that plan the kitchen and for good price, super quality. Great job for thé monteur, the entire team that made this super kitchen for a very nice price. Highly recommended.
FOTO VAN SASHO ILIEVSKI
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Hi Sasho Ilievski. Thank you for your kind words. We really appreciate the positive review. We wish you a lot of cooking pleasure in your new kitchen. Hope to see you again.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door Tom op vrijdag 21 apr 2023 23
Wij zijn super blij met onze keuken. Goed geholpen tijdens onze gesprekken bij het warenhuys door Steven. En het resultaat mag er zijn. Ook de installateurs zijn echt vakmensen.
FOTO VAN TOM
+ Toon extra foto van T. Struber
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Tom, Bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. We gaan de complimenten doorgeven aan Steven. Heel veel kook- en woonplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Alles duurt gewoon zo lang”
Door Musa Dinc op woensdag 19 apr 2023 23
Onze keuken van het nieuwbouw huis bij Van Wanrooij gekocht, omdat we dan gebruik konden maken van de korting. Achteraf gezien heeft het allemaal te lang geduurd. Ik had verwacht dat ze met het bouwbedrijf meer zouden inplannen en konden inspelen met elkaar om de keuken op tijd te leveren. Maar het duurde 4 maanden en 4 pogingen om de keuken te leveren die achteraf nog niet af was. De eerste keer waren niet alle onderdelen geleverd, de tweede keer moest het blad terug omdat er schade opzet. De derde poging kwam het spatscherm te laat, omdat deze nog niet af was en de beschadigde delen waren niet goed besteld. Tenslotte waren de spatdelen er, maar waren deze tekeningen verkeerd aangeleverd/geïnterpreteerd en konden we nogmaals wachten op de levering van de spatdelen. Alles bij elkaar heeft dit 4 maanden geduurd en ze hadden een jaar van te voren onze bestelling al. Ook is er een blad geleverd met schade die niet is vervangen maar pas na 4 maanden iemand kan langs komen om te repareren. Alles duurt gewoon zo lang ook de reparatie en de levering. Ik zou ze niet aanraden als je per direct het huis moet betreden, dan zit je met je handen in het haar en houd je niks meer over.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken”
Door Rob op maandag 17 apr 2023 23
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Van Wanrooij,en deze is goed en vakkundig gemonteerd.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Rob, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel woonplezier in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Sonja Visser op donderdag 13 apr 2023 23
Wij hadden een kapotte closet deksel en bestelden een nieuwe bij Van Wanrooy.
Er werd direct gereageerd en binnen 2 dagen hadden wij een nieuwe deksel in huis.
We hoefden niets te betalen; dit werd als garantie beschouwd. Grote klasse!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Sonja, wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Dank je wel voor je positieve beoordeling.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Dorothé op woensdag 12 apr 2023 23
De stabilisatiestang van de glazen douchewand in onze al door van Wanrooij geïnstalleerde badkamer was er tijdens de bouw vanaf gehaald om het plafond te stuken en een onderdeel raakte daardoor kwijt. Van Wanrooij benaderd om advies, we werden teruggebeld door Dylan van Heerewaarden. Het onderdeel bleek na contact met de fabrikant niet los te leveren, dus de enige optie was een nieuwe stang aan te schaffen voor bijna 70 euro. Vervolgens kregen we een mail van Dylan dat we 'als service' gratis een nieuwe stabilisatiestang toegestuurd zouden krijgen. Die kwam al de volgende dag. Chapeau voor Van Wanrooij en Dylan!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Dorothé, geweldig om te horen dat je blij bent met je nieuwe badkamer! Dank je wel voor je positieve feedback. De complimenten geven wij door aan Dylan. Heel veel woonplezier en graag tot een volgende keer.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door Van Spronsen op zaterdag 1 apr 2023 23
Heel blij dat we bij van Wanrooij de keuken hebben gekocht en laten plaatsen. Blijft toch een verrassing hoe e.e.a. eruit gaat zien, maar het resultaat mag er zijn. Goede afspraken gemaakt en nagekomen.
FOTO VAN VAN SPRONSEN
+ Toon extra foto van Van Spronsen
+ Toon extra foto van Van Spronsen
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie Van Spronsen, dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met je nieuwe keuken. Mochten er nog vragen over je nieuwe keuken zijn, neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende communicatie”
Door Wim Werkman op vrijdag 31 mrt 2023 23
Keuken gekocht en daarna is alles volgens afspraak verlopen. Communicatie uitstekend.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Wim, bedankt voor je positieve review! Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen. Veel kookplezier toegewenst in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alle Lof”
Door Jeannette Korver op vrijdag 31 mrt 2023 23
De wet van Murphy: als er eenmaal iets mis gaat, blijven er dingen mis gaan. Onze keuken had transportschade. Zonder problemen keurig opgelost, nieuw kastje, achterwandje gerepareerd. Niets meer van te zien. Een wasemkap, die niet naar behoren werkte. Raadselachtig. De firma Van Wanrooij nam geen enkel risico: van het gas af en naar inductie koken. Goede organisatie, prima planning en bekwame werknemers die de klus klaarden. En vanzelfsprekend een uiterst tevreden klant!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jeannette, dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met je nieuwe keuken. Mochten er nog vragen over je nieuwe keuken zijn, neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede klantervaring”
Door Petra Prenen op donderdag 30 mrt 2023 23
Ik heb zowel toilet- als badkamerinrichting gekocht. Beide ervaringen met Luuk van het verkoopteam waren perfect, goed advies en hij nam alle tijd. Na het ontwerpen van de badkamer, konden wij deze bekijken via VR, dat was erg leuk! De showroom is erg mooi en de lunch die wij kregen goed. De afspraken van leveringen worden netjes nagekomen. Alle leveringen waren volledig en geen schade; ook mijn aannemer was zeer positief. Al met al een zeer goede klantervaring!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Petra. Dankjewel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent me je nieuwe toilet en badkamer. We geven het mooie compliment door aan Luuk. Nogmaals veel plezier met je toilet en badkamer en graag tot een volgende keer!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Aletta op woensdag 29 mrt 2023 23
Anderhalf jaar geleden een badkamer gekocht. Helaas was doucheslag nu defect, een lekkage. Binnen no-time hadden we thuis al een nieuwe opgestuurd gekregen. De communicatie was erg snel en fijn!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Aletta. Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de service”
Door Barry op dinsdag 28 mrt 2023 23
We hebben een keuken en badkamer gekocht bij Van Wanrooij. Kwaliteit is erg goed. Communicatie tijdens aankoopproces verliep wisselend doordat we met verschillende mensen te maken kregen. De nazorg is super. Ruim 3 jaar na oplevering was onze douchestrip kapot en ontvingen we kosteloos een nieuwe strip. Erg servicegericht!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Barry. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en onze nazorg. Dankjewel voor je positieve beoordeling.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Babs & Gijs op maandag 27 mrt 2023 23
Fijne adviseur die goed meehelpt. De levering was goed en netjes en de montage werd door een echte vakman gedaan. Aanrader!
FOTO VAN BABS & GIJS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Babs en Gijs, wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Dolf op maandag 27 mrt 2023 23
Netjes, oplossingsgericht en compleet. Plintjes los doet de pret niet drukken.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Dolf, Bedankt voor je mooie review! Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met mijn nieuwe keuken”
Door Suleiman Noor op dinsdag 21 mrt 2023 23
Ik ben ontzettend blij met de keuken die ik heb laten bedenken en plaatsen! Vanaf het allereerste contact met de adviseur tot aan de aftersales, is alles perfect verlopen. De installateur was vriendelijk, professioneel en werkte efficiënt. De keuken werd netjes en snel geplaatst, zonder enige problemen. Maar ook na de installatie was de aftersales geweldig. Toen ik een klein probleem had met een spoelbak werd er snel gereageerd op mijn melding en werd het probleem zonder gedoe verholpen. Kortom, ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe keuken en Van Wanrooij Warenhuys heeft me op alle fronten weten te overtuigen. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN SULEIMAN NOOR
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Suleiman Noor. Bedankt voor je fijne review. Bij ons staat een zorgeloze ervaring voor jou als klant centraal. Het is altijd fijn om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Nogmaals heel veel plezier met je nieuwe keuken en graag tot een volgende keer.
Reactie of foto toevoegen
“Het gehele proces als zeer positief ervaren”
Door Janssen op maandag 20 mrt 2023 23
Wij hebben een mooie U-keuken gekocht bij Van Wanrooij. Zowel het ontwerpen, inmeten, brengen van de keuken en het zetten van de keuken als zeer positief ervaren. Zeker aan te raden.
FOTO VAN JANSSEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Janssen. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review. Veel kookplezier gewenst in je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de nieuwe keuken en badkamer”
Door Renske op maandag 20 mrt 2023 23
De keuken en badkamer die wij hebben besteld bij van Wanrooij zijn prachtig. Het personeel heeft echt vakmanschap geleverd. Wij zijn er super blij mee! Goede service en communicatie.
FOTO VAN RENSKE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Renske, fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review. Veel woonplezier in jullie nieuwe huis.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijn bedrijf”
Door Ger Leusink op zondag 19 mrt 2023 23
Fijn bedrijf. Goed bereikbaar. Vriendelijk personeel. Goed advies gekregen.
FOTO VAN GER LEUSINK
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ger, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel woonplezier in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is nog mooier dan verwacht”
Door A. Grooten op donderdag 16 mrt 2023 23
Wij zijn vooral heel erg tevreden over de wijze waarop met ons als klant is omgegaan. Vanaf het begin straalde van Wanrooij uit dat een tevreden klant een belangrijk doel is. Er werd zeer goed meegedacht om onze vragen goed op te lossen. Het eindresultaat is zelfs nog mooier geworden dan we tijdens het orderproces hebben ervaren.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste A. Grooten, bedankt voor je positieve review. Super leuk om te lezen dat het eindresultaat nog mooier is geworden. Veel woonplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is super”
Door Michiel op dinsdag 14 mrt 2023 23
Dieuwertje heeft ons uitstekend geholpen. Ondanks onze vele vragen en wijzigingen bleef ze geduldig en klantvriendelijk. Het eindresultaat is super! We zijn er erg blij mee. De aftersales is keurig geregeld en er wordt snel gehandeld.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Michiel, super fijn om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn over het advies van Dieuwertje. We gaan de complimenten doorgeven.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door A. Rezelman op maandag 13 mrt 2023 23
Een prachtige, functionele keuken. Het blad voldeed in eerste instantie niet aan de verwachtingen, echter van Wanrooy Warenhuys heeft dit tot volle tevredenheid opgelost. Een goed voorbeeld van prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Twee badkamers en een keuken”
Door Angela op maandag 13 mrt 2023 23
2 Badkamers gekocht en keuken gekocht.
Badkamer was verplicht en er is ons echt een poot uitgetrokken door toeslag op toeslag omdat bv formaat tegels afwijkt van standaard. Uiteindelijk hebben wij 135 euro per m2 betaald voor alleen het zetten van de tegels! Door alle toeslagen die berekend zijn. Gezegd was dat de tegels strokend gezet zouden worden hetgeen niet is gebeurd in 1 vd 2 badkamers zijn ze wel zo begonnen maar dan houden ze ineens op het ziet er niet mooi uit en oogt heel rommelig. Het bad is ook niet vastgezet en uit de douchekoppen komt een heel klein straaltje waarmee je echt je haar niet kunt uitspoelen. De voegen liggen verdiept zodat er stof en ook kalkaanslag afgezet kan worden.
De keuken: alle bestelde apparatuur is nog voor levering aangepast omdat het niet te leveren was. Toen levering afgesproken was werd ik gebeld door leverancier, helaas niet door v wanrooij zelf die vertelde dat de oven niet voorradig was op tijd. De monteur heeft goed en hard gewerkt maar de verkeerde spoelbak was geleverd dus niet kunnen installeren ook kraan en afvoer niet aangesloten. Keukenblad was rafelig en scherp hiervoor moest later de leverancier komen om het te schuren en de zijwanden eiland te plaatsen en de kookplaat kitten. De oven was er niet dus niet geplaatst, later 2 mannen geweest die zeiden dat ze dat niet kunnen dus nog niet afgewerkt ook ontdekte ze een flinke deuk in de bordenwarmer. Verder heeft de monteur 1 achterwand verzaagd en dat is dus ook nog niet opgelost en is deze natuurlijk ook niet gekit met aanrechtblad. Ook missen we een bestekindeling. Steeds moeten we weer voor 1 afwerkpunt aanwezig zijn en zitten wachten.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Angela, bedankt voor deze feedback. Dit helpt enorm bij het verbeteren van onze service. Vanzelfsprekend vinden het erg jammer om te horen dat je onze dienstverlening zo hebt ervaren. Dit is niet het serviceniveau dat je mag verwachten van ons. Graag werken we met je aan een passende oplossing en nemen dan ook spoedig contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij aanschaf badkamer en toilet”
Door Jeffrey Kapteijns op donderdag 9 mrt 2023 23
Het gaat omtrent de omruil van mijn toiletbril. De klantenservice is erg behulpzaam en zoekt naar een passende oplossing. Ze reageren erg snel en zijn vriendelijk. Na een goed telefoontje is alles perfect opgelost en word de toiletbril omgerolen voor de juiste. Zeker een goede waardering waard!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jeffrey, Geweldig om te lezen dat je zo blij met de afhandeling van onze klantenservice. We werken er hard aan om onze klanten tevreden te stellen en zijn blij dat je onze service ook zo ervaren hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Van Kraaij op donderdag 23 feb 2023 23
De keuken is mooi. Alleen 1 deurtje beschadigd. Ik denk metvtransport. Wordt vervangen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw van Kraaij, bedankt voor je review! Hopelijk wordt het beschadigd deurtje snel hersteld.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Zaeed op donderdag 23 feb 2023 23
Mooie keuken en kwaliteit heel tevreden. Ook de samsung apparatuur van goeie kwaliteit
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Zaeed. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Dankjewel voor je positieve beoordeling.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ada op woensdag 22 feb 2023 23
Mooie keuken, snelle plaatsing. Goede kwaliteit.
FOTO VAN ADA
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ada, fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Adri Taal op woensdag 22 feb 2023 23
We zijn blij met de keuken. Een stripje was niet aanwezig en een deurtje bleek niet goed afgesteld. Binnen een week waren deze kleinigheden opgelost.
FOTO VAN ADRI TAAL
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Adri. We zijn erg blij dat we aan je wensen hebben kunnen voldoen en dat je tevreden bent met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken en badkamer”
Door Christian op zaterdag 18 feb 2023 23
De verkopers voor zowel de keuken als de badkamer nemen alle tijd voor je en niets is te veel. Nog een keer terug geweest om voor een andere kleur keuken te gaan en de verkoper zag nog een foutje in het ontwerp, dit is gelijk hersteld. Montage ging ook prima, filter van afzuigkap was beschadigd en kast gebroken bij vervoer. Zijn meteen opnieuw besteld.
FOTO VAN CHRISTIAN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Christian, dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met je nieuwe badkamer en keuken. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en badkamer”
Door Milan B. op woensdag 8 feb 2023 23
Installatie door monteur was top en netjes uitgevoerd (aardige man). Latere service vraagstukken werden ook netjes behandeld door Dylan, uitstekende klantgerichte aanpak. Verhouding prijs met latere service is in balans, de prijs is wat hoger in vergelijking met andere leveranciers maar de service maakt dit tot op heden zeker goed! 4 sterren i.p.v. 5 ligt niet aan personen of service maar meer aan de prijs/kwaliteit verhouding van enkele onderdelen. Bijvoorbeeld het wasbak putje op de badkamer (plastic schroefdraad wat na 4 maanden niet meer werkt) en de wangschoen in de keuken (plastic wat snel beschadigd). De juiste materiaalkeuze had (nog) iets meer gekost maar meer gemak gegeven voor de toekomst.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Hallo Milan, geweldig om te horen dat je blij bent met je nieuwe keuken en badkamer! Dank je wel voor je positieve feedback. We werken hard om onze klanten tevreden te stellen en zijn blij dat je onze service ook zo ervaren hebt. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Heel veel woonplezier in je nieuwe keuken en badkamer en graag tot een volgende keer.
Reactie of foto toevoegen
“Fouten in het keukenontwerp”
Door Nick Belder op maandag 30 jan 2023 23
Installatie goed verlopen, (bijna) alle onderdelen snel geleverd en netjes geïnstalleerd. Teleurgesteld in het gemaakte keukenontwerp, pas bij installatie bleken hierin niet opgemerkte, grote fouten. Weinig tot geen opvolging hierin door verkoper.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nick, bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door John op dinsdag 10 jan 2023 23
Zowel de keuken als de badkamer ruim 8 jaar geleden gekocht, erg goed meegedacht wat betreft ontwerp en indeling. Recent nog contact gehad met de afdeling service over een stukje onderhoud van zowel het tegelwerk badkamer als het aanrechtblad van de keuken, hele goede (reinigings)tips gehad en prettig contact. Wij zijn enthousiast over Van Wanrooij!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste John, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service. Bedankt voor de positieve beoordeling.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte planning, levering en afhandeling”
Door M. de Witte op woensdag 4 jan 2023 23
De levering, planning en afhandeling van onze keuken was zeer slecht. Niets werd op de afgesproken tijd geleverd, overal moesten wij zelf achteraan. Eerste tegelzetter was een ramp v.w.b. afspraken maken. De tweede tegelzetter een vakman met passie voor zijn werk. De montage was geweldig. Absolute vakman aan het werk die met alles meedenkt en met slimme oplossingen kwam.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste M. de Wiite, Bedankt voor je terugkoppeling. We vinden het vervelend dat je deze ervaring hebt gehad, want dit voldoet niet aan wat je van ons mag verwachten. We nemen spoedig contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Prima resultaat”
Door jaap op woensdag 28 dec 2022 22
Levering. producten en montage prima! Bij de levering vriendelijke en behulpzame chauffeur en medewerker. Producten van de kwaliteit die we verwacht en gehoopt hadden. Montage zeer snel en toch zeer nauwkeurig. Prima resultaat.
FOTO VAN JAAP
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jaap, bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Veel kook plezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en badkamer”
Door Ank Bouwmans-Hoenselaar op dinsdag 27 dec 2022 22
Werd goed geadviseerd, vriendelijk en deskundig geholpen zowel de keuken als de badkamer.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ank, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Dank je wel voor je positieve beoordeling.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Wagemakers J.C. op maandag 26 dec 2022 22
We zijn tijdens de koop goed geïnformeerd en de verkoper heeft ons goed begeleid, omdat we toch een wat anders soortige keuken wilde dan we in eerste instantie voor ogen hadden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste J.C. Wagemakers, Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Frans van Pelt op zaterdag 24 dec 2022 22
Moeilijk om ervaring te delen want we wonen tot eind februari in Noorwegen, maar familie die onder het installeren van de keuken ter plaatse waren zijn imponeert over de kwaliteit maar ook van de monteurs die de keuken plaatste werkelijk vaklui en goede omgangsvormen plezierig om mee om te gaan. Prettige kerst dagen en een voorspoedig 2023
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Frans, Bedankt voor je mooie review! Alvast veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Peter Smulders op zaterdag 24 dec 2022 22
Afgelopen week de laatste handelingen verricht aan onze nieuwe keuken in de Bunkertoren. Het is allemaal zoals besproken en afgesproken top geregeld door de Fa. Van Wanrooij. Waarvoor Hulde.
FOTO VAN PETER SMULDERS
+ Toon extra foto van peter smulders
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Peter, bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Paul van der Spek op maandag 19 dec 2022 22
Mooie keuken, deskundig gemonteerd door hardwerkende monteurs.

Aanvulling 28 maart 2023:
Ik heb al eerder een gunstige recensie geplaatst, maar ik moet er nog wat aan toevoegen. Onlangs zijn de nog ontbrekende apparaten (wijnkoeler, oven) geplaatst in onze nieuwe keuken. Vakkundig gedaan. En we kregen ook nog bloemen en dinerbonnen als excuus voor de vertraging (waar Van Wanrooij overigens niets aan kan doen). Hulde! Wij hebben een schitterende keuken. Heel tevreden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Paul, Bedankt voor je mooie review! Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Marco Rietdijk op zaterdag 17 dec 2022 22
2e keer zeer goed geholpen en geluisterd naar wensen. Keuken uiteindelijk geworden zoals gewenst was.
FOTO VAN MARCO RIETDIJK
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Marco, bedankt voor je review! wat een mooi eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie kan beter”
Door Van Winsen op woensdag 14 dec 2022 22
Ervaring met monteurs was uitstekend. Communicatie met van Wanrooij keukencentrum zelf liet vaak te wensen over.
FOTO VAN VAN WINSEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste van Winsen. Bedankt voor de review. Veel kookplezier toegewenst in jullie mooie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 220
Adresgegevens Huysinc
Website: huysinc.nl
  Waardenburg, Regterweistraat 5, 4181 CE Waardenburg, tel 0418-556666
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.