Feedback
7,7

Huysinc

Website: huysinc.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
huysinc.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Huysinc
Op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer, toilet of vloer? Daar komt heel wat bij kijken! Online oriënteren, rondkijken en keuzes maken… Voel je welkom om inspiratie op te doen in onze unieke, innovatieve belevingsshowroom. Direct langs de A2, bij afslag 16, vind je 4.500 m2 aan inspiratie en beleving!

Binnenlopen voor inspiratie kan altijd. Wil je samen met een adviseur dieper in het ontwerp en de mogelijkheden duiken? Dan is het handig om even een afspraak te plannen via 0418-556666.

Voel je welkom!

Van Wanrooij Warenhuys heet vanaf nu Huysinc.
Ervaringen
Er zijn 296 ervaringen over Huysinc. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren108 ervaringen
4 sterren109 ervaringen
3 sterren13 ervaringen
2 sterren20 ervaringen
1 ster41 ervaringen
“Goede service”
Door Lion Remmers op donderdag 1 jun 2023 23
Ruim twee jaar geleden een keuken en een badkamer gekocht voor in ons nieuwe huis. Nu had ik een probleem met de "luxe" toilet. Helaas was dat voor mij geen luxe, dus ik heb met Van Wanrooij contact gezocht hoe dit snel op te lossen. Zij hebben alle zorg overgenomen en de leverancier benaderd. Bij hen ook aangegeven dat het spoed was en in minder dan een week was alles opgelost. Dat is pas service en meedenken met de klant!
REACTIE VAN HUYSINC
Hi Lion Remmers. Bedankt voor je positieve beoordeling! We werken hard om onze klanten tevreden te stellen en zijn blij dat je onze service ook zo ervaren hebt. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Een ruime mooie keuken”
Door Miranda op dinsdag 30 mei 2023 23
De levering was duidelijk en goed, dachten mee aan bescherming van me vloer. De afwerking en de uitleg tijdens montage was netjes en duidelijk. Achteraf klopt alleen het elektra plan niet en heeft elektricien het voorwerk niet correct gedaan. Verder ben ik blij met de ruime mooie keuken.
FOTO VAN MIRANDA
REACTIE VAN HUYSINC
Beste Miranda, dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met je nieuwe keuken. Mochten er nog vragen over je nieuwe keuken zijn, neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Sam Williams op zondag 21 mei 2023 23
Mooie keuken en top geïnstalleerd. Kleine aandachtspunten zijn meeste al opgepakt en de rest wordt waarschijnlijk snel opgelost.
FOTO VAN SAM WILLIAMS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Sam, wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Bedankt voor je positieve review. Heel veel kook- en woonplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met het eindresultaat”
Door Audrey Oomen op maandag 15 mei 2023 23
Van begin tot het eind goed gepland. Helaas waren de materialen incompleet waardoor ze nog eens terug moeten komen. Dat duurt vrij lang. Verder wel enorm blij met het eindresultaat.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Audrey, fijn om te lezen dat je tevreden bent. Wij streven erna om de lopende punten zo snel mogelijk op te lossen. Veel woonplezier in de nieuwe keuken gewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken en de service”
Door Wiebe Boleij op woensdag 10 mei 2023 23
Wij hebben een erg fijne ervaring gehad bij het kopen van een keuken bij van Wanrooij in 2021 (voor een bestaand huis). We kregen goed advies en konden in de showroom mooie voorbeelden zien. Het is erg prettig dat je de tekeningen en prijzen mee krijgt na afloop van het gesprek. Na het plaatsen hebben we een aantal keer contact gehad met de service afdeling;
- Een kast was beschadigd tijdens transport maar is snel vervangen voor een nieuwe.
- De coating beschadigde snel van de handgrepen, na een jaar zag dit er niet meer mooi uit. Na contact te hebben gehad kregen we nieuwe handgrepen en werd aangeboden om deze te laten vervangen door een monteur. We hebben gekozen om dit zelf te vervangen maar mocht dit niet lukken dan was het nog steeds mogelijk een monteur te laten komen.
- Tot slot hadden we na 2 jaar een aantal vlekken die we met een gewoon doekje en zeep niet weg gepoetst kregen. Na een aantal schoonmaak tips zijn de vlekken helemaal weg en is de keuken weer als nieuw.
Het contact met de service afdeling is erg prettig. Ze reageren snel op mail en wanneer nodig bellen ze op. Na telefonisch contact te hebben gehad ontvang je een mail met daarin wat er telefonisch besproken is, dit is erg prettig om het achteraf na te kunnen lezen. Al met al zijn wij erg blij met de keuken en de service van Van Wanrooij, en kan ik het iedereen aanbevelen om hier een keuken te kopen.
FOTO VAN WIEBE BOLEIJ
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Wiebe Boleij. Dankjewel voor je positieve beoordeling! Bij ons staat een zorgeloze ervaring voor jou als klant centraal. Mocht je ooit nog vragen hebben over het gebruik van je nieuwe keuken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals veel woonplezier in je nieuwe keuken en graag tot een volgende keer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Jaspers op maandag 8 mei 2023 23
Zeer tevreden over de keuken. Van begin tot eind prima. We genieten nu van een mooie keuken.
FOTO VAN FAM JASPERS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie Jaspers, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel woonplezier in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Kei tevreden”
Door Leijten op dinsdag 2 mei 2023 23
Kei tevreden met onze nieuwe keuken. Goed geadviseerd, erg meedenkend en erg fijne monteurs gehad. Heel erg blij mee.
FOTO VAN LEIJTEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer/mevrouw Leijten, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel woonplezier in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere dingen fout gegaan”
Door Boden op maandag 1 mei 2023 23
Een prima verkoopadviseur en een prachtige keuken... Echter....keukenblad blijkt heel anders dan dat we hebben gezien en ons getoond werd d.m.v. monster (met lelijke vlekken); fabrikant weigert te komen kijken; inmeten is in cascobouw gedaan en dus blijkt later fout; achterwand trekt enorm krom; vuilnisbak past niet; handgrepen zitten scheef; zit geen afdekstrip (tegen water) onder de voorplint;
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Boden. Bedankt voor deze terugkoppeling. Vervelend dat je deze ervaring hebt. Ondertussen hebben we contact met je gehad en zijn we zoekende naar een passende oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede naservice”
Door Chris op vrijdag 28 apr 2023 23
Zes jaar geleden hebben wij een badkamer laten verzorgen door Van Wanrooij. Intussen hadden we een kapotte hoofddouche en aanslag op de strip onder aan de douchedeur. Wij zijn heel fijn geholpen door de servicemedewerker van Van Wanrooij. Deels door eigen service en deels door service van de leverancier werden in no-time nieuwe onderdelen bij ons bezorgd. We kunnen weer vooruit, dank!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Chris. Bedankt voor je fijne review. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Mochten er nog vragen zijn over de badkamer, neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Sasho Ilievski op maandag 24 apr 2023 23
Good advice from the professionals that plan the kitchen and for good price, super quality. Great job for thé monteur, the entire team that made this super kitchen for a very nice price. Highly recommended.
FOTO VAN SASHO ILIEVSKI
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Hi Sasho Ilievski. Thank you for your kind words. We really appreciate the positive review. We wish you a lot of cooking pleasure in your new kitchen. Hope to see you again.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door Tom op vrijdag 21 apr 2023 23
Wij zijn super blij met onze keuken. Goed geholpen tijdens onze gesprekken bij het warenhuys door Steven. En het resultaat mag er zijn. Ook de installateurs zijn echt vakmensen.
FOTO VAN TOM
+ Toon extra foto van T. Struber
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Tom, Bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. We gaan de complimenten doorgeven aan Steven. Heel veel kook- en woonplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Alles duurt gewoon zo lang”
Door Musa Dinc op woensdag 19 apr 2023 23
Onze keuken van het nieuwbouw huis bij Van Wanrooij gekocht, omdat we dan gebruik konden maken van de korting. Achteraf gezien heeft het allemaal te lang geduurd. Ik had verwacht dat ze met het bouwbedrijf meer zouden inplannen en konden inspelen met elkaar om de keuken op tijd te leveren. Maar het duurde 4 maanden en 4 pogingen om de keuken te leveren die achteraf nog niet af was. De eerste keer waren niet alle onderdelen geleverd, de tweede keer moest het blad terug omdat er schade opzet. De derde poging kwam het spatscherm te laat, omdat deze nog niet af was en de beschadigde delen waren niet goed besteld. Tenslotte waren de spatdelen er, maar waren deze tekeningen verkeerd aangeleverd/geïnterpreteerd en konden we nogmaals wachten op de levering van de spatdelen. Alles bij elkaar heeft dit 4 maanden geduurd en ze hadden een jaar van te voren onze bestelling al. Ook is er een blad geleverd met schade die niet is vervangen maar pas na 4 maanden iemand kan langs komen om te repareren. Alles duurt gewoon zo lang ook de reparatie en de levering. Ik zou ze niet aanraden als je per direct het huis moet betreden, dan zit je met je handen in het haar en houd je niks meer over.
Reactie of foto toevoegen
“Veel kit vlekken”
Door Jennifer Baillie op woensdag 19 apr 2023 23
De keuken is opgeleverd maar ik ben er niet blij mee. De keuken zelf is prachtig maar de monteur heeft hier en daar vlekken op het composiet aanrechtblad veroorzaakt met de kit en die vlekken krijg ik niet uit het zwarte blad. Dit is heel erg storend! Ook heb ik eerder vlekken op de panelen gehad van stickers die ik er niet uit kreeg. Dit lijkt minder te zijn na het gebruik van de wonderspons die ik van V. Wanrooij heb ontvangen. Dit zelfde probleem met kit vlekken heb ik ook in de badkamer. Het kitwerk is uitgevoerd door werknemers van Van Grootheest. Mijn hele badmeubel zit onder de kit en die vlekken zijn niet weg te krijgen omdat het in de nerven van het fineer zit. Ik heb heel veel geld betaald voor mijn keuken en badkamer en dit het resultaat. Ik ben daarom zeker niet tevreden!
FOTO VAN JENNIFER BAILLIE
+ Toon extra foto van Jennifer Baillie
+ Toon extra foto van Jennifer Baillie
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jennifer, Bedankt voor deze terugkoppeling. Vervelend dat je deze ervaring hebt. Ondertussen hebben we contact met je gehad en zijn we zoekende naar een passende oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken”
Door Rob op maandag 17 apr 2023 23
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Van Wanrooij,en deze is goed en vakkundig gemonteerd.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Rob, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel woonplezier in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Sonja Visser op donderdag 13 apr 2023 23
Wij hadden een kapotte closet deksel en bestelden een nieuwe bij Van Wanrooy.
Er werd direct gereageerd en binnen 2 dagen hadden wij een nieuwe deksel in huis.
We hoefden niets te betalen; dit werd als garantie beschouwd. Grote klasse!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Sonja, wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Dank je wel voor je positieve beoordeling.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Dorothé op woensdag 12 apr 2023 23
De stabilisatiestang van de glazen douchewand in onze al door van Wanrooij geïnstalleerde badkamer was er tijdens de bouw vanaf gehaald om het plafond te stuken en een onderdeel raakte daardoor kwijt. Van Wanrooij benaderd om advies, we werden teruggebeld door Dylan van Heerewaarden. Het onderdeel bleek na contact met de fabrikant niet los te leveren, dus de enige optie was een nieuwe stang aan te schaffen voor bijna 70 euro. Vervolgens kregen we een mail van Dylan dat we 'als service' gratis een nieuwe stabilisatiestang toegestuurd zouden krijgen. Die kwam al de volgende dag. Chapeau voor Van Wanrooij en Dylan!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Dorothé, geweldig om te horen dat je blij bent met je nieuwe badkamer! Dank je wel voor je positieve feedback. De complimenten geven wij door aan Dylan. Heel veel woonplezier en graag tot een volgende keer.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door Van Spronsen op zaterdag 1 apr 2023 23
Heel blij dat we bij van Wanrooij de keuken hebben gekocht en laten plaatsen. Blijft toch een verrassing hoe e.e.a. eruit gaat zien, maar het resultaat mag er zijn. Goede afspraken gemaakt en nagekomen.
FOTO VAN VAN SPRONSEN
+ Toon extra foto van Van Spronsen
+ Toon extra foto van Van Spronsen
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie Van Spronsen, dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met je nieuwe keuken. Mochten er nog vragen over je nieuwe keuken zijn, neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende communicatie”
Door Wim Werkman op vrijdag 31 mrt 2023 23
Keuken gekocht en daarna is alles volgens afspraak verlopen. Communicatie uitstekend.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Wim, bedankt voor je positieve review! Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen. Veel kookplezier toegewenst in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alle Lof”
Door Jeannette Korver op vrijdag 31 mrt 2023 23
De wet van Murphy: als er eenmaal iets mis gaat, blijven er dingen mis gaan. Onze keuken had transportschade. Zonder problemen keurig opgelost, nieuw kastje, achterwandje gerepareerd. Niets meer van te zien. Een wasemkap, die niet naar behoren werkte. Raadselachtig. De firma Van Wanrooij nam geen enkel risico: van het gas af en naar inductie koken. Goede organisatie, prima planning en bekwame werknemers die de klus klaarden. En vanzelfsprekend een uiterst tevreden klant!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jeannette, dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met je nieuwe keuken. Mochten er nog vragen over je nieuwe keuken zijn, neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede klantervaring”
Door Petra Prenen op donderdag 30 mrt 2023 23
Ik heb zowel toilet- als badkamerinrichting gekocht. Beide ervaringen met Luuk van het verkoopteam waren perfect, goed advies en hij nam alle tijd. Na het ontwerpen van de badkamer, konden wij deze bekijken via VR, dat was erg leuk! De showroom is erg mooi en de lunch die wij kregen goed. De afspraken van leveringen worden netjes nagekomen. Alle leveringen waren volledig en geen schade; ook mijn aannemer was zeer positief. Al met al een zeer goede klantervaring!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Petra. Dankjewel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent me je nieuwe toilet en badkamer. We geven het mooie compliment door aan Luuk. Nogmaals veel plezier met je toilet en badkamer en graag tot een volgende keer!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Aletta op woensdag 29 mrt 2023 23
Anderhalf jaar geleden een badkamer gekocht. Helaas was doucheslag nu defect, een lekkage. Binnen no-time hadden we thuis al een nieuwe opgestuurd gekregen. De communicatie was erg snel en fijn!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Aletta. Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de service”
Door Barry op dinsdag 28 mrt 2023 23
We hebben een keuken en badkamer gekocht bij Van Wanrooij. Kwaliteit is erg goed. Communicatie tijdens aankoopproces verliep wisselend doordat we met verschillende mensen te maken kregen. De nazorg is super. Ruim 3 jaar na oplevering was onze douchestrip kapot en ontvingen we kosteloos een nieuwe strip. Erg servicegericht!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Barry. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en onze nazorg. Dankjewel voor je positieve beoordeling.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Babs & Gijs op maandag 27 mrt 2023 23
Fijne adviseur die goed meehelpt. De levering was goed en netjes en de montage werd door een echte vakman gedaan. Aanrader!
FOTO VAN BABS & GIJS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Babs en Gijs, wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Dolf op maandag 27 mrt 2023 23
Netjes, oplossingsgericht en compleet. Plintjes los doet de pret niet drukken.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Dolf, Bedankt voor je mooie review! Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met mijn nieuwe keuken”
Door Suleiman Noor op dinsdag 21 mrt 2023 23
Ik ben ontzettend blij met de keuken die ik heb laten bedenken en plaatsen! Vanaf het allereerste contact met de adviseur tot aan de aftersales, is alles perfect verlopen. De installateur was vriendelijk, professioneel en werkte efficiënt. De keuken werd netjes en snel geplaatst, zonder enige problemen. Maar ook na de installatie was de aftersales geweldig. Toen ik een klein probleem had met een spoelbak werd er snel gereageerd op mijn melding en werd het probleem zonder gedoe verholpen. Kortom, ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe keuken en Van Wanrooij Warenhuys heeft me op alle fronten weten te overtuigen. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN SULEIMAN NOOR
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Suleiman Noor. Bedankt voor je fijne review. Bij ons staat een zorgeloze ervaring voor jou als klant centraal. Het is altijd fijn om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Nogmaals heel veel plezier met je nieuwe keuken en graag tot een volgende keer.
Reactie of foto toevoegen
“Het gehele proces als zeer positief ervaren”
Door Janssen op maandag 20 mrt 2023 23
Wij hebben een mooie U-keuken gekocht bij Van Wanrooij. Zowel het ontwerpen, inmeten, brengen van de keuken en het zetten van de keuken als zeer positief ervaren. Zeker aan te raden.
FOTO VAN JANSSEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Janssen. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review. Veel kookplezier gewenst in je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de nieuwe keuken en badkamer”
Door Renske op maandag 20 mrt 2023 23
De keuken en badkamer die wij hebben besteld bij van Wanrooij zijn prachtig. Het personeel heeft echt vakmanschap geleverd. Wij zijn er super blij mee! Goede service en communicatie.
FOTO VAN RENSKE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Renske, fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review. Veel woonplezier in jullie nieuwe huis.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijn bedrijf”
Door Ger Leusink op zondag 19 mrt 2023 23
Fijn bedrijf. Goed bereikbaar. Vriendelijk personeel. Goed advies gekregen.
FOTO VAN GER LEUSINK
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ger, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel woonplezier in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is nog mooier dan verwacht”
Door A. Grooten op donderdag 16 mrt 2023 23
Wij zijn vooral heel erg tevreden over de wijze waarop met ons als klant is omgegaan. Vanaf het begin straalde van Wanrooij uit dat een tevreden klant een belangrijk doel is. Er werd zeer goed meegedacht om onze vragen goed op te lossen. Het eindresultaat is zelfs nog mooier geworden dan we tijdens het orderproces hebben ervaren.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste A. Grooten, bedankt voor je positieve review. Super leuk om te lezen dat het eindresultaat nog mooier is geworden. Veel woonplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is super”
Door Michiel op dinsdag 14 mrt 2023 23
Dieuwertje heeft ons uitstekend geholpen. Ondanks onze vele vragen en wijzigingen bleef ze geduldig en klantvriendelijk. Het eindresultaat is super! We zijn er erg blij mee. De aftersales is keurig geregeld en er wordt snel gehandeld.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Michiel, super fijn om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn over het advies van Dieuwertje. We gaan de complimenten doorgeven.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door A. Rezelman op maandag 13 mrt 2023 23
Een prachtige, functionele keuken. Het blad voldeed in eerste instantie niet aan de verwachtingen, echter van Wanrooy Warenhuys heeft dit tot volle tevredenheid opgelost. Een goed voorbeeld van prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Twee badkamers en een keuken”
Door Angela op maandag 13 mrt 2023 23
2 Badkamers gekocht en keuken gekocht.
Badkamer was verplicht en er is ons echt een poot uitgetrokken door toeslag op toeslag omdat bv formaat tegels afwijkt van standaard. Uiteindelijk hebben wij 135 euro per m2 betaald voor alleen het zetten van de tegels! Door alle toeslagen die berekend zijn. Gezegd was dat de tegels strokend gezet zouden worden hetgeen niet is gebeurd in 1 vd 2 badkamers zijn ze wel zo begonnen maar dan houden ze ineens op het ziet er niet mooi uit en oogt heel rommelig. Het bad is ook niet vastgezet en uit de douchekoppen komt een heel klein straaltje waarmee je echt je haar niet kunt uitspoelen. De voegen liggen verdiept zodat er stof en ook kalkaanslag afgezet kan worden.
De keuken: alle bestelde apparatuur is nog voor levering aangepast omdat het niet te leveren was. Toen levering afgesproken was werd ik gebeld door leverancier, helaas niet door v wanrooij zelf die vertelde dat de oven niet voorradig was op tijd. De monteur heeft goed en hard gewerkt maar de verkeerde spoelbak was geleverd dus niet kunnen installeren ook kraan en afvoer niet aangesloten. Keukenblad was rafelig en scherp hiervoor moest later de leverancier komen om het te schuren en de zijwanden eiland te plaatsen en de kookplaat kitten. De oven was er niet dus niet geplaatst, later 2 mannen geweest die zeiden dat ze dat niet kunnen dus nog niet afgewerkt ook ontdekte ze een flinke deuk in de bordenwarmer. Verder heeft de monteur 1 achterwand verzaagd en dat is dus ook nog niet opgelost en is deze natuurlijk ook niet gekit met aanrechtblad. Ook missen we een bestekindeling. Steeds moeten we weer voor 1 afwerkpunt aanwezig zijn en zitten wachten.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Angela, bedankt voor deze feedback. Dit helpt enorm bij het verbeteren van onze service. Vanzelfsprekend vinden het erg jammer om te horen dat je onze dienstverlening zo hebt ervaren. Dit is niet het serviceniveau dat je mag verwachten van ons. Graag werken we met je aan een passende oplossing en nemen dan ook spoedig contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij aanschaf badkamer en toilet”
Door Jeffrey Kapteijns op donderdag 9 mrt 2023 23
Het gaat omtrent de omruil van mijn toiletbril. De klantenservice is erg behulpzaam en zoekt naar een passende oplossing. Ze reageren erg snel en zijn vriendelijk. Na een goed telefoontje is alles perfect opgelost en word de toiletbril omgerolen voor de juiste. Zeker een goede waardering waard!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jeffrey, Geweldig om te lezen dat je zo blij met de afhandeling van onze klantenservice. We werken er hard aan om onze klanten tevreden te stellen en zijn blij dat je onze service ook zo ervaren hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Van Kraaij op donderdag 23 feb 2023 23
De keuken is mooi. Alleen 1 deurtje beschadigd. Ik denk metvtransport. Wordt vervangen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw van Kraaij, bedankt voor je review! Hopelijk wordt het beschadigd deurtje snel hersteld.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Zaeed op donderdag 23 feb 2023 23
Mooie keuken en kwaliteit heel tevreden. Ook de samsung apparatuur van goeie kwaliteit
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Zaeed. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Dankjewel voor je positieve beoordeling.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ada op woensdag 22 feb 2023 23
Mooie keuken, snelle plaatsing. Goede kwaliteit.
FOTO VAN ADA
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ada, fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Adri Taal op woensdag 22 feb 2023 23
We zijn blij met de keuken. Een stripje was niet aanwezig en een deurtje bleek niet goed afgesteld. Binnen een week waren deze kleinigheden opgelost.
FOTO VAN ADRI TAAL
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Adri. We zijn erg blij dat we aan je wensen hebben kunnen voldoen en dat je tevreden bent met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken en badkamer”
Door Christian op zaterdag 18 feb 2023 23
De verkopers voor zowel de keuken als de badkamer nemen alle tijd voor je en niets is te veel. Nog een keer terug geweest om voor een andere kleur keuken te gaan en de verkoper zag nog een foutje in het ontwerp, dit is gelijk hersteld. Montage ging ook prima, filter van afzuigkap was beschadigd en kast gebroken bij vervoer. Zijn meteen opnieuw besteld.
FOTO VAN CHRISTIAN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Christian, dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met je nieuwe badkamer en keuken. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en badkamer”
Door Milan B. op woensdag 8 feb 2023 23
Installatie door monteur was top en netjes uitgevoerd (aardige man). Latere service vraagstukken werden ook netjes behandeld door Dylan, uitstekende klantgerichte aanpak. Verhouding prijs met latere service is in balans, de prijs is wat hoger in vergelijking met andere leveranciers maar de service maakt dit tot op heden zeker goed! 4 sterren i.p.v. 5 ligt niet aan personen of service maar meer aan de prijs/kwaliteit verhouding van enkele onderdelen. Bijvoorbeeld het wasbak putje op de badkamer (plastic schroefdraad wat na 4 maanden niet meer werkt) en de wangschoen in de keuken (plastic wat snel beschadigd). De juiste materiaalkeuze had (nog) iets meer gekost maar meer gemak gegeven voor de toekomst.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Hallo Milan, geweldig om te horen dat je blij bent met je nieuwe keuken en badkamer! Dank je wel voor je positieve feedback. We werken hard om onze klanten tevreden te stellen en zijn blij dat je onze service ook zo ervaren hebt. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Heel veel woonplezier in je nieuwe keuken en badkamer en graag tot een volgende keer.
Reactie of foto toevoegen
“Fouten in het keukenontwerp”
Door Nick Belder op maandag 30 jan 2023 23
Installatie goed verlopen, (bijna) alle onderdelen snel geleverd en netjes geïnstalleerd. Teleurgesteld in het gemaakte keukenontwerp, pas bij installatie bleken hierin niet opgemerkte, grote fouten. Weinig tot geen opvolging hierin door verkoper.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nick, bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door John op dinsdag 10 jan 2023 23
Zowel de keuken als de badkamer ruim 8 jaar geleden gekocht, erg goed meegedacht wat betreft ontwerp en indeling. Recent nog contact gehad met de afdeling service over een stukje onderhoud van zowel het tegelwerk badkamer als het aanrechtblad van de keuken, hele goede (reinigings)tips gehad en prettig contact. Wij zijn enthousiast over Van Wanrooij!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste John, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service. Bedankt voor de positieve beoordeling.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte planning, levering en afhandeling”
Door M. de Witte op woensdag 4 jan 2023 23
De levering, planning en afhandeling van onze keuken was zeer slecht. Niets werd op de afgesproken tijd geleverd, overal moesten wij zelf achteraan. Eerste tegelzetter was een ramp v.w.b. afspraken maken. De tweede tegelzetter een vakman met passie voor zijn werk. De montage was geweldig. Absolute vakman aan het werk die met alles meedenkt en met slimme oplossingen kwam.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste M. de Wiite, Bedankt voor je terugkoppeling. We vinden het vervelend dat je deze ervaring hebt gehad, want dit voldoet niet aan wat je van ons mag verwachten. We nemen spoedig contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Prima resultaat”
Door jaap op woensdag 28 dec 2022 22
Levering. producten en montage prima! Bij de levering vriendelijke en behulpzame chauffeur en medewerker. Producten van de kwaliteit die we verwacht en gehoopt hadden. Montage zeer snel en toch zeer nauwkeurig. Prima resultaat.
FOTO VAN JAAP
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jaap, bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Veel kook plezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en badkamer”
Door Ank Bouwmans-Hoenselaar op dinsdag 27 dec 2022 22
Werd goed geadviseerd, vriendelijk en deskundig geholpen zowel de keuken als de badkamer.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ank, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Dank je wel voor je positieve beoordeling.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Wagemakers J.C. op maandag 26 dec 2022 22
We zijn tijdens de koop goed geïnformeerd en de verkoper heeft ons goed begeleid, omdat we toch een wat anders soortige keuken wilde dan we in eerste instantie voor ogen hadden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste J.C. Wagemakers, Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Frans van Pelt op zaterdag 24 dec 2022 22
Moeilijk om ervaring te delen want we wonen tot eind februari in Noorwegen, maar familie die onder het installeren van de keuken ter plaatse waren zijn imponeert over de kwaliteit maar ook van de monteurs die de keuken plaatste werkelijk vaklui en goede omgangsvormen plezierig om mee om te gaan. Prettige kerst dagen en een voorspoedig 2023
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Frans, Bedankt voor je mooie review! Alvast veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Peter Smulders op zaterdag 24 dec 2022 22
Afgelopen week de laatste handelingen verricht aan onze nieuwe keuken in de Bunkertoren. Het is allemaal zoals besproken en afgesproken top geregeld door de Fa. Van Wanrooij. Waarvoor Hulde.
FOTO VAN PETER SMULDERS
+ Toon extra foto van peter smulders
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Peter, bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Paul van der Spek op maandag 19 dec 2022 22
Mooie keuken, deskundig gemonteerd door hardwerkende monteurs.

Aanvulling 28 maart 2023:
Ik heb al eerder een gunstige recensie geplaatst, maar ik moet er nog wat aan toevoegen. Onlangs zijn de nog ontbrekende apparaten (wijnkoeler, oven) geplaatst in onze nieuwe keuken. Vakkundig gedaan. En we kregen ook nog bloemen en dinerbonnen als excuus voor de vertraging (waar Van Wanrooij overigens niets aan kan doen). Hulde! Wij hebben een schitterende keuken. Heel tevreden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Paul, Bedankt voor je mooie review! Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Marco Rietdijk op zaterdag 17 dec 2022 22
2e keer zeer goed geholpen en geluisterd naar wensen. Keuken uiteindelijk geworden zoals gewenst was.
FOTO VAN MARCO RIETDIJK
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Marco, bedankt voor je review! wat een mooi eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie kan beter”
Door Van Winsen op woensdag 14 dec 2022 22
Ervaring met monteurs was uitstekend. Communicatie met van Wanrooij keukencentrum zelf liet vaak te wensen over.
FOTO VAN VAN WINSEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste van Winsen. Bedankt voor de review. Veel kookplezier toegewenst in jullie mooie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken”
Door Henk van Doorn op dinsdag 13 dec 2022 22
Keuken was bij het plaatsen compleet. Nette monteur.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Henk, Bedankt voor je mooie review! Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Advies kan beter”
Door P.Verleun op vrijdag 9 dec 2022 22
Heb de keuken in corona tijd online moeten kopen. Wat natuurlijk niet werkt. Ben niet zo tevreden over de adviseur die was na 2 gesprekken ongeduldig geworden. Van de ontwerpstudio is geen gebruik gemaakt. Veel zelf uitgezocht. Geen openheid in prijzen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie Verleun, Bedankt voor je bericht. Vervelend om je verhaal te lezen. We nemen contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken”
Door Hans op dinsdag 22 nov 2022 22
De keuken is precies die wij uitzochten. de levering was professioneel met goede monteurs die snel werkten en op tijd waren. Wij zijn tevreden met het advies, de communicatie met het bedrijf en de levering.
FOTO VAN HANS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hans, bedankt voor je review! Wat ziet de keuken er prachtig uit. Veel woonplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door CVisee op maandag 21 nov 2022 22
Slechte controle voor levering, drie keukenkasten waren aan de achterkant beschadigd. Wel een geweldige monteur. Heeft gezorgd voor een goede oplossing.
FOTO VAN CVISEE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste klant, bedankt voor je review! heel veel kookplezier toegewenst in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Marco op maandag 7 nov 2022 22
2 zeer aardige, enthousiaste en bekwame jonge mannen die de keuken netjes hebben geïnstalleerd en uitgelegd.
FOTO VAN MARCO
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Marco, bedankt voor je review! Wat een mooi eindresultaat van de keuken. We wensen je heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken”
Door Sander op woensdag 2 nov 2022 22
De keuken is van goede kwaliteit. Ook heeft van Wanrooij goed mee gedacht om tot een indeling te komen die perfect bij de woning past.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Sander, Bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Echt mooi werk”
Door Marcel Taal op zondag 23 okt 2022 22
De keuken werd netjes door Vos Logistics geleverd en kwam tegelijk met de monteurs. Deze (mannen van DEKE) begonnen gelijk met de keuken plaatsen. Dag erna was de keuken al klaar en de koof gezet. Monteurs hebben echt net werk geleverd. Wachten nu nog op een nieuw blad dat beschadigd was tijdens het uitrijden uit het magazijn.
FOTO VAN MARCEL TAAL
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Marcel, Bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Patrick op zondag 23 okt 2022 22
Prima keuken, netjes geplaatst en dik tevreden met het eindresultaat
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Patrick, Bedankt voor je mooie review! Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe badkamer en keuken”
Door Gé Hordijk op woensdag 19 okt 2022 22
Complete badkamers en complete keuken gekocht. Alles op tijd geleverd, keuken was compleet, geen nalevering. Aansluitend monteur de keuken gemonteerd. Ook alles prima verlopen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie Hordijk, Bedankt voor jullie review! Goed om te lezen dat jullie blij zijn met de nieuwe keuken en badkamers.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door sanders op maandag 10 okt 2022 22
Goede service, mensen die meedenken. Montage gedaan door vakmensen, die weten waar ze het over hebben. Zeer tevreden over het resultaat.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Sanders, bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het eindresultaat”
Door Bert op vrijdag 23 sep 2022 22
Goede vaklui die weten wat ze doen. Begon al tijdens de gesprekken met adviseur Marcel. Dit is de tweede keuken die we bij van Wanrooij gekocht hebben en net zo tevreden met het eindresultaat. 1 klein puntje in de afwerking (door een wijzinging tijdens het bouwen van onze zijde), werd binnen een paar weken naar beider tevredenheid opgelost!
FOTO VAN BERT
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Bert, Bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is perfect”
Door Hans en Annette Voets op zaterdag 17 sep 2022 22
De door ons gekochte keuken is perfect. Heel goed geplaatst en de kleine schade is perfect en snel opgelost. Kortom we zijn heel tevreden, en raden Van Wanrooij zeker aan. Dank jullie.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie Voets. Bedankt voor uw mooie review. Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Teveel beschadigingen en ontbrekende onderdelen”
Door Dorus Tonijs op zaterdag 17 sep 2022 22
Ontvangst, uitleg, verkoop allemaal prima verlopen. Levering en montage voldoende maar teveel beschadigingen en ontbrekende delen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Dorus, Bedankt voor je bericht. Vervelend om je verhaal te lezen. We nemen contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Veel lof”
Door Annemiek krijnen op maandag 22 aug 2022 22
Keuken en badkamer tegels in appartement.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Annemiek, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken en twee badkamers”
Door l bruijnel op vrijdag 19 aug 2022 22
Monteurs niets dan lof, organisatie v wanrooij is zeer matig zeker binnen dit prijs segment verwachten wij dat het perfect geregeld is.

Aanvulling 22 augustus 2022:
Voor keuken: levering incompleet en kapotte kookplaat (alles bekend bij van Wanrooij moet nageleverd worden). Voor badkamer: verkeerde kraan (hierop komt ook na melding geen reactie)
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie Bruijnel, Vervelend om je verhaal te lezen. We hebben reeds contact met je opgenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Enthousiast over traject”
Door Josefien op maandag 15 aug 2022 22
Wij zijn erg enthousiast over het hele traject van advies voor onze nieuwe keuken, de onderlinge communicatie, de levering, het plaatsen, en nazorg. Alles is conform afspraken verlopen. Bij plaatsing bleek dat 2 panelen in de verkeerde kleur waren geleverd maar dat is bij de fabrikant mis gegaan, niet bij Van Wanrooij. De melding is direct opgepakt en bevestigd dat de nieuwe panelen alsnog zsm geïnstalleerd zullen worden.
FOTO VAN JOSEFIEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Josefien, bedankt voor je review. Wat een mooi eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Pracht van een keuken”
Door Marja Snoei op donderdag 11 aug 2022 22
Stap 1 zeer goed geadviseerd en uitstekend geholpen ons idee uit te werken!
Stap 2 het plaatsen van de keuken: wat een vakman!
Er staat een pracht van Wanrooij keuken!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste mw. Snoei, Bedankt voor je review en de mooie complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door els oomen op woensdag 3 aug 2022 22
Goede kwaliteit keuken, goed begeleid bij aanschaf. Prima afstemming over plaatsingsdatum, en nauwkeurig werkende monteurs. Aftersales klantenservice prima, de ontdekte minpuntjes werden serieus opgepakt en met veel toewijding volledig opgelost. Wij zijn heel tevreden. Verbeterpuntje: de logistieke partner blijkt (weliswaar keurig op de afgesproken tijd) niet altijd met de juiste spullen op afleveradres te komen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste mw. Oomen, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Het ziet er top uit”
Door Jurgen van de Ven op maandag 1 aug 2022 22
Alle afspraken zijn nagekomen, alle apparatuur is geleverd, het ziet er top uit.....we hadden 10 opleverpunten en deze zijn binnen een week door de servicedienst opgelost.
FOTO VAN JURGEN VAN DE VEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jurgen, Bedankt voor je review! Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Een badkamer en een keuken”
Door Vermeeren op maandag 1 aug 2022 22
Beter communiceren zou fijn zijn in de toekomst.

Aanvulling 22 augustus 2022:
We hebben een badkamer en keuken gekocht. Beide zijn geheel of gedeeltelijk geleverd en geplaatst. De badkamer en toilet zijn redelijk maar ontzettend veel tegels over waar we nog een toilet mee hadden kunnen tegelen en dit is normaal volgens van wanrooij. De klant mag gewoon betalen. Keuken is geplaatst op de achterwand na maar dat is inmiddels al 4 weken geleden. De oven was niet te leveren en dit hebben we niet van van wanrooij gehoord maar van neff. Communiceren is niet iets wat van wanrooij goed doet, terugbellen en niet doen etc. Problemen die we hebben gehad met de technische ruimte doordat van wanrooij niet heeft ingemeten trachten te verhalen op de klant.
FOTO VAN VERMEEREN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie Vermeeren, Bedankt voor je bericht. Vervelend om je verhaal te lezen. We nemen contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“U keuken”
Door Pieter en Susan Janssen op zondag 31 jul 2022 22
De keuken die we gekocht hebben, was exact wat we voor ogen hadden. De installatie was perfect. De kleinere gebreken zijn snel en goed opgelost.
FOTO VAN PIETER EN SUSAN JANSSEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Pieter en Susan, Bedankt voor jullie mooie review. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R.A. Hoogendoorn op maandag 25 jul 2022 22
In de lock down middels computer onze keuken uitgezocht. Samen met de verkoper online van alles doorgesproken en een voorlopige keuken indeling gemaakt incl apparatuur. Nadat de lock down was afgelopen fysiek naar het warenhuis gegaan en zijn wij naar volle tevredenheid geholpen en geadviseerd. We hoefden haast niets aan te passen wat we samen van te voren al hadden bedacht. De keuken plaatsen is ook naar tevredenheid uitgevoerd. Mooi materiaal en heerlijke werkwijze bij alle Siemens producten die we hadden uitgekozen. Heerlijk een afwasmachine op hoogte, geen lelijke afzuigkap meer. Al met al zeer tevreden over de uitgekozen keuken en de montage. Montage was geregeld in 1,5 dagen.
FOTO VAN R.A. HOOGENDOORN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste, Bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Huysinc”
Door Lena op donderdag 21 jul 2022 22
Helaas kan ik niet minder dan 1 ster geven, anders hadden ze dat zeker gekregen. Bij deze wil ik jullie 'toekomstige kopers' waarschuwen, door jullie onze ervaringen te delen. Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht met als aannemer Van Wanrooij. Het leek ons daarom de beste en gemakkelijkste manier, om alles via de aannemer te doen om zo korte lijntjes te behouden. Hadden we dat maar niet gedaan.
Ik zal onze keuken ervaring met jullie delen. Apparatuur: tijdens het gesprek zei meneer de 'adviseur' dat wij de nieuwste apparatuur zouden krijgen en dat tegenwoordig de ovens allemaal een WIFI functie hebben. Hier vroegen wij ook specifiek om en meneer verzekerde ons, dat wij die ook zouden krijgen. NOT, wij hebben er 1 gekregen zonder. Wat betreft de vaatwasser hadden wij de wens, een vaatwasser met vloerprojectie van tijd, programma etc. dit zou helemaal goed komen, nou niet dus! Helaas zit hierin de fout bij ons, door dat wij meneer de 'adviseur' volledig vertrouwde dat hij de mondeling toegelichte/gekozen apparatuur ook daadwerkelijk op papier heeft gezet. Wij hebben getekend, zonder dit extra te controleren. Lees dus de overeenkomst goed door en controleer de gekozen apparatuur. Vertrouw niet zoals ons de 'adviseur'. Problemen na oplevering; zwarte twist waarvan de lak telkens los laat. Bagger kwaliteit dus! Al 3 keer vervangen en als je vraagt om een permanente oplossing krijg je als antwoord: omruilen voor een RVS variant. Geen oplossing dus, er is niet voor niets gekozen voor een zwarte variant.
Aanrecht blad waar breuklijnen zijn ontstaan daar doen ze niks aan! Het valt niet onder de garantie en omdat dit 8 weken na oplevering is geconstateerd. Ze schuiven het zelfs op stootschade, daar op een plek waar dit niet eens mogelijk is en wat niet het geval is. Op de site van Wanrooij staat er aangegeven dat je één jaar garantie hebt op het aanrechtblad, echter staat er in de tekst ernaast 'Beschadigingen na oplevering, ongeacht van welke aard' daar is geen garantie op. Tekst is zeer misleidend en dan vraag ik mij ook af, waar je wel één jaar garantie op hebt. Deze vraag heb ik ook gesteld aan Wanrooij, maar daar krijg ik zoals vaker helaas geen antwoord op. E-mails en terugbelverzoeken wordt amper iets mee gedaan. Na oplevering en betaling van de keuken, lijken ze je vergeten te zijn.
FOTO VAN LENA
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is mooi”
Door J. Joosen op woensdag 20 jul 2022 22
Keuken is mooi, degelijk en perfect geplaatst. Prima monteurs.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste, Bedankt voor je review! Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door bert sterks op maandag 18 jul 2022 22
Iedereen vindt het een mooie keuken en door een vakman gezet.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Bert, Bedankt voor je review! Heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Geen goede voorlichting”
Door jos op maandag 11 jul 2022 22
Niet goed voorgelicht over de mogelijkheden van het soort wasemkap. Volgens verkopen was allen recircualatiekap toegestaan wegens gemeentelijke voorschriften. Bij 3 buren in hetzelfde type huis is nu een wasemkap met afvoer naar buiten geïnstalleerd, zonder probleem. Het aanvragen van 5 jaar garantie wordt bemoeilijkt, omdat de gegevens van de apparaten niet zijn genoteerd op de wijze, die de fabrikant nodig heeft. De oven blijkt niet te werken na aflevering.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jos, Vervelend om je verhaal te lezen. We nemen contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken wordt niet afgemaakt”
Door Kees Brandsteder op zaterdag 9 jul 2022 22
Goede afspraken, nette monteur, keurige montage, maar als je iets beloofd moet je het ook nakomen. Nu na ruim twee weken is het werk nog niet afgemaakt.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Kees, bedankt voor je review! Vervelend om te lezen dat de keuken nog niet af is. We gaan je bericht doorsturen en hopen dat het snel voor je wordt opgelost. Alvast veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Fronten vernieuwd”
Door Ruth Baars op zondag 3 jul 2022 22
Er is bij ons ruim drie jaar geleden een keuken geplaatst, waar we heel blij mee waren. Drie jaar later later was er een probleem met het loslaten van de folie op een aantal fronten. Zonder problemen nam van Wanrooij dit probleem serieus en werd een aantal weken later alle 22 fronten vernieuwd. Ook de montage daarvan was naar grote tevredenheid. Wat ons betreft heeft van Wanrooij prachtige service geleverd en hopen wij nog lang van onze keuken te genieten.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste mw. Baars, Bedankt voor je review en de mooie complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere fouten bij plaatsen keuken en badkamer”
Door Diana de la Rambelje op vrijdag 1 jul 2022 22
De organisatie zelf is bar slecht! Zowel de communicatie als de levering als de planning etc. Alles juridisch dicht willen spijkeren, de hoofdprijs vragen en niveautje woningbouw nog niet aan kunnen. De keuken monteur zit op een veel hoger niveau maar daar word misbruik van gemaakt. Je kunt geen service deal en monteur tegelijk zijn!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste mw. De La Rambelje, Vervelend om je verhaal te lezen. We nemen contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Marijnissen op maandag 27 jun 2022 22
Prima vrijdag geleverd. Gebeld of we zaterdag tijd hadden om de keuken al te installeren. Maandag 11 uur klaar ipv dinsdag. Fantastisch!
FOTO VAN MARIJNISSEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie Marijnissen, Bedankt voor je review! Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Jelle op maandag 27 jun 2022 22
Mooie keuken, harder werkers, prima. Problemen snel verholpen. Dank.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jelle, Bedankt voor je review! Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Anne vd C op woensdag 15 jun 2022 22
Ik ben zeer tevreden over de geplaatste keuken in mijn nieuwbouwwoning. Ondanks dat niet alles de 1e keer goed geleverd is (te lage kast, te korte plint en verkeerde kleur greeplijst), is daarna alles wel redelijk snel vervangen voor de goede onderdelen.
De plaatsing van de keuken is gedaan door een zeer kundige monteur, hij had in z'n eentje 1 dag nodig om de gehele keuken te installeren.
FOTO VAN ANNE VD C
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Anne, bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Fijn om te lezen dat de service punten snel zijn opgelost. Veel kookplezier toegewenst in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed eindresultaat”
Door Jan Gorissen op maandag 13 jun 2022 22
Het eind resultaat van onze keuken was goed, maar er waren nog wel wat gebreken zoals een verkeerde kast (niet de juiste maat) lekkende afvoer van de spoelbak en missing rooster voor de vriezer.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jan, bedankt voor je review! Hopelijk worden de gebreken snel opgelost, zodat je kan gaan genieten van je nieuwe keuken. Alvast veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer, keuken en tegels”
Door emiel van ravels op woensdag 8 jun 2022 22
Een mooi bedrijf, wij hebben een prachtige badkamer, keuken en tegels. Alleen teveel vloertegels over?
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Emiel, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi eindresultaat”
Door S. van den Heuvel op vrijdag 3 jun 2022 22
Heel leuk geholpen bij keuzes, goede levering, uitstekende plaatsing een heel mooi eindresultaat!
FOTO VAN S. VAN DEN HEUVEL
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste S. van den Heuvel, bedankt voor je review. Wat een mooi eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door HH op maandag 30 mei 2022 22
U keuken gekocht met oa bora, magnetron, vaatwasser, koelkast en 2 legplanken met verlichting. Perfecte keuken gemonteerd en afgewerkt. Goed geholpen. Van harte aan te bevelen.
FOTO VAN HH
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste HH, Bedankt voor je mooie review. Wat een mooi eindresultaat! Heel veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door R. de Ruiter op maandag 30 mei 2022 22
Wij hebben de keuken van ons gekochte huis - met een keuken van Van Wanrooij - laten uitbreiden. Daarvoor hadden we al meerdere keren gekozen voor Van Wanrooij keukens. En ook nu is niet alleen de uitbreiding van de keuken, maar ook problemen met niet goed sluitende lades en klepkastjes (ook van het oudere gedeelte) zorgvuldig, kundig en uitstekend verholpen. Wederom fantastische service van zowel Van Wanrooij als Qintec de installateur, en net zoals de vorige keer: Complimenten voor de monteur!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste, Bedankt voor je review en de mooie complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door c van weelden op zondag 22 mei 2022 22
Prima adviezen, mooie keuken voor goede prijs.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste C. van Weelden, Bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Frans Burgers op vrijdag 20 mei 2022 22
Snelle installering met duidelijke uitleg door zeer behulpzame monteur.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Frans, Bedankt voor de mooie review! Fijn dat je tevreden bent over de installering.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Henk Lodewikus op donderdag 19 mei 2022 22
Heel tevreden met het eindresultaat. Keuken voldoet helemaal aan onze verwachting. In 1 dag professioneel geplaatst. Super!
FOTO VAN HENK LODEWIKUS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer Lodewikus, Bedankt voor de mooie review! Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de nieuwe keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“De klantenservice kan een stuk beter”
Door Miranda op maandag 16 mei 2022 22
De ellende begon al vóór het plaatsen: ongeveer 10 dagen voor de levering werden wij geïnformeerd dat onze oven niet op voorraad was en dat het niet bekend is wanneer deze zou komen. We moesten wel het hele bedrag betalen en maar zien wanneer er ooit nog een oven zou komen. Vervolgens werd de keuken geleverd, door de slechtste bezorgdienst die je maar kunt bedenken (enorm hard scheuren met de vrachtwagen door een woonwijk om vervolgens lacherig te vertellen dat er 3 kasten kapot zijn gevallen, waarvan 1 zo ernstig dat zelfs de monteur met 20jaar ervaring van versteld stond). Het bedrijf VOS Logistics wat verantwoordelijk is voor de levering reageert niet op klachten. De monteur was wel erg kundig, hij heeft de kasten zodanig gemaakt dat we deze tijdelijk kunnen gebruiken. Het enige vervelende is dat hij zei dat we de keuken binnen een paar dagen moesten poetsen en reclamaties door moesten geven. Dit deed ik letterlijk 26uur na de oplevering en toen kwam Van Wanrooij met het bericht "dat dit buiten de reclamatietermijn van 24uur valt". Dat is echt ongelofelijk. Vervolgens kwam de tegelzetter, ook een aardige en kundige man. Maar wat ons erg tegen is gevallen, is dat een wandcontactdoos is gedemonteerd zodat de tegels geplaatst konden worden en dat het stopcontact nu niet meer te monteren is (ook niet met langere schroeven). Hierover contact opgenomen met Van Wanrooij en dit hoort natuurlijk ook weer niet bij de werkzaamheden van de monteur. Hoewel Van Wanrooij nu wel serieus bezig lijkt te zijn met het willen oplossen van de gebreken, vind ik het erg jammer dat ik me hier allemaal bezig moet houden en nu nog uit dozen moet leven omdat ik 2 grote keukenkasten niet kan gebruiken. Daarnaast zit ik straks weer een halve dag thuis en in de rommel omdat de monteur de beschadigde kasten nog komt vervangen. De compensatie vanuit Van Wanrooij laat hierin zéker te wensen over, maar na alle negatieve reviews op internet valt het me mee dat ik de indruk krijg dat ze wel een verbetering willen doorvoeren op het gebied van klantenservice.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Miranda, Vervelend om je verhaal te lezen. Nadat de review geplaatst is, is er contact met u opgenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Erwin Toonen op donderdag 28 apr 2022 22
De keuken is in perfecte staat geleverd en geplaatst door een vakkundige monteur alleen de koolstoffilter van de afzuigkap zat er niet bij die is meteen de dag er na geleverd en makkelijk zelf te plaatsen kortom dik te vrede.
FOTO VAN ERWIN TOONEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Erwin, bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over de plaatsing van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door J.Ligthart op donderdag 28 apr 2022 22
Alles perfect geregeld, van digitale 1e afspraak tot plaatsing!
FOTO VAN J.LIGTHART
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw Ligthart,
Bedankt voor je review! Fijn dat alles goed is verlopen. Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gardenier op dinsdag 26 apr 2022 22
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken! Super goed geplaatst en vakmensen die monteurs, ook heel vriendelijk.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste, Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Snel gegaan”
Door Kenneth op zondag 24 apr 2022 22
Mooie keuken, montage stond 2 dagen voor maar de monteur fixte dit in een halve dag !
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste, bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop complete keuken”
Door G J Gijsbers op zaterdag 23 apr 2022 22
Fijne en goede vakmensen die hard doorwerken.
FOTO VAN G J GIJSBERS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste, Bedankt voor jullie mooie review! Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Uitbreiding van de keuken”
Door Koen lindner op dinsdag 19 apr 2022 22
Wij hebben onze keuken uitgebreid. Deuren draaien verkeerd open en poten ontbraken.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen bij afleveren keuken en badkamer”
Door Philip Geleijnse op maandag 11 apr 2022 22
Wij kwamen bij van Wanrooij Warenhuys, omdat dit de projectleverancier voor de keuken en badkamer was van onze nieuwbouwwoning. Hierdoor is er enig voordeel bij het verplaatsen van bijvoorbeeld leidingwerk in de keuken. Ons is het zo gebracht dat het kiezen voor de projectleverancier zou ontzorgen, in vergelijking met een andere partij. Wat hadden wij het mis. Middels deze review ga ik in op het goede, en het minder goede van het bedrijf. Ik hoop dat Van Wanrooij hier in de toekomst in verbetert, dat mag worden verwacht van een bedrijf waaraan zo veel mensen hun zorgvuldig verdiende spaargeld aan uitgeven. In deze review laat ik de COVID perikelen buiten beschouwing, hoewel dit invloed had op de koopervaring, en met name de wijze waarop afspraken mogelijk waren, is dit niet relevant voor het grotere verhaal.
Showroom: De showroom is werkelijk prachtig. Je wordt warm onthaald en kijkt je ogen uit naar alle badkamers en keukens die men ten toon heeft gesteld. Ook de virtuele showroom is een fijne toevoeging.
Verkoopproces Keuken: Wij kwamen voorbereid aan tafel, na ca. 8 andere keuken- en badkamerbedrijven langs te zijn gegaan. Wat betreft de keuken hadden we al een duidelijk beeld. Het verkoopproces bij de keukens is vergelijkbaar met wat je kunt verwachten van bedrijven die zijn aangesloten bij de Mandemakers groep. Alle klassieke trucjes worden uit de kast gehaald, waaronder het 'spreken met de manager'. Het bedrijf zelf is niet direct onderdeel van de Mandemakersgroep, maar het personeel weet wel op diezelfde wijze te handelen. Het proces was niet echt een fijne ervaring, je voelt je onder druk gezet. Daar sprak ik me ook over uit, en daar ontstond dan wel een onaangename sfeer. We hebben alsnog gekozen voor Van Wanrooij, omdat de prijs onder de streep, met het verleggen van het leidingwerk etc. maar beperkt duurder was dan een ander bedrijf. We wilden in ieder geval graag zo'n zorgeloos mogelijke ervaring, en dachten dit bij van Wanrooij te krijgen gezien de nauwe samenwerking met de bouwer.
Verkoopproces Badkamer: Het verkoopproces bij de badkamer was een stuk fijner. Er werd meegedacht met onze wensen en ons budget. Daarbij werden ook tips gegeven om de wijzigingen op de standaardbadkamer zo goedkoop mogelijk te houden: Bijvoorbeeld een standaardmaat tegels te gebruiken, of slim om te gaan met bouwkundige elementen. Hierdoor hebben we een fijne badkamer samen kunnen stellen.
Levering: Meer dan 3 maanden voordat de keuken zou worden bezorgd, zijn de artikelen besteld. De vaatwasser had echter leverproblemen. Deze zou een- a twee weken later komen dan de rest van de artikelen. We kregen een voorstel: Ofwel een andere, vergelijkbare vaatwasser van AEG uitkiezen, ofwel wachten. Omdat de vaatwassers die leverbaar waren, niet vergelijkbaar waren en dus bepaalde features mistten, of duurder, kozen wij ervoor om te wachten, wetende dat het maar twee weken overbruggen was. Helaas, pas halverwege oktober werd onze vaatwasser geleverd. En wat schikt ons? Het was een ander model! Een model die tevens minder features had dan onze bestelde vaatwasser. Dit is zonder overleg gebeurd! Deze vaatwasser is weer mee teruggenomen, en uiteindelijk hebben we een andere gekregen die wel voldeed aan de wensen. Aanvankelijk is er een defecte koelkast geleverd.
We wensten een stille afzuigkap, op advies daarom niet voor een geïntegreerde afzuigkap gekozen, maar voor een wandafzuigkap. Helaas: De keukenverkoper heeft ons de DB's laten zien wanneer de kap zonder recirculatie werkt, mét recirculatie hadden we een afzuigkap die op de laagste stand 70DB produceerde gekocht voor 1400 euro. Menig stofzuiger is stiller tegenwoordig. Dit is uiteindelijk wel opgelost met ons.
Plaatsing Keuken: Dit is waar de problemen ontstonden. De plaatsing van onze keuken was halverwege Augustus geplanned. Dit is een moment waarop de 'eigen monteurs' mogelijk op vakantie zijn. Wij kregen twee ZZP-monteurs van het bedrijf S.L.R. Montage op bezoek. Dit waren enorme beunhazen die de keuken op hun slippers kwamen monteren. Door de montage zijn diverse problemen ontstaan buiten de leveringsproblemen:
- Men heeft de vaatwasser afvoer, die al aanwezig was en tevens door ons besteld, er vakkundig tussenuit gehaald, waardoor onze vaatwasser niet aangesloten kon worden op een afvoer.
- De kokendwaterkraan werkte niet: Dit heb ik zelf opgelost door simpelweg de gebruiksaanwijzing te lezen.
- Het kitwerk was slordig gedaan rondom de kookplaat. De vlakbouwkookplaat lag 3mm dieper dan het keukenblad, waardoor pannen tegen de rand van het keukenblad aanstoten.
- Het zijpaneel van de keuken was nog niet geplaatst, i.v.m. de niet geleverde vaatwasser. Het werkblad stond daarom lange tijd op twee kartonnetjes. Het werkblad is helaas wat krom getrokken.
- Het kitwerk achter het werkblad en op andere plekken liet los.
- Een frontje was beschadigd geraakt, verteld werd dat het een restant afdekfolie was, terwijl er in feite lak was weggetrokken.
Tweede levering en plaatsing na vervanging van defecte of ontbrekende artikelen:
- De vaatwasser:
1. De ontbrekende vaatwasser werd door AEG geleverd. Deze kon niet door hen worden aangesloten omdat deze aansluiting weg was gehaald door de eerdere keukenmonteurs.
2. Diezelfde week is door een ander bedrijf de aansluiting voor de vaatwasser alsnog gemaakt, maar niet zonder slag of stoot. De wateraanvoer van de vaatwasser lekte, dit leek later verholpen te zijn. Enkele maanden later bleek er toch een stil lek aanwezig te zijn, die het hele keukenkastje tot een spons heeft getransformeerd en de keukenplinten en onze vloer heeft aangetast.
- De koelkast: De koelkast werd door AEG zelf geplaatst. Helaas niet geheel stabiel. Ook de koelkastdeuren schaven de koelkast of de zijwand zelf kapot. Dit is later gepoogd te verhelpen en heeft even gewerkt. Helaas zijn de problemen alsnog teruggekomen.
- De kookplaat en spoelbak en afzuigkap zijn uiteindelijk opnieuw geplaatst zodat deze op een juiste wijze in de keuken werden gemonteerd.
Plaatsing badkamer: De badkamer is netjes geplaatst, m.u.v. het voegwerk: dit is in de verkeerde kleur geplaatst. Verantwoordelijkheid voor plaatsing van de badkamer ligt bij de bouwende partij. Afspraken over de kleur voegen zijn wel op de offerte gezet, niet heel duidelijk. Dit terwijl je er in de showroom samen wel zorgvuldig naar hebt gekeken. We hebben hier nog een geschil over met de bouwende partij. Advies is om kleuren van kitwerk en voegwerk nog duidelijker op de offerte neer te zetten.
Aftersales: Vrijwel alles wat fout kon gaan is bij de plaatsing van de keuken fout gegaan. We zijn goed geholpen door de servicedesk van Van Wanrooij en hopen over enkele weken de waterschade ook gerepareerd te zien. Hopelijk wordt er met die reparatie niet alweer een nieuw probleem gecreëerd.
Conclusie: Van Wanrooij heeft een mooie showroom. De aftersales zijn redelijk op orde van het bedrijf, immers, al onze problemen worden vooralsnog verholpen. En dat waren er flink wat! Te verbeteren valt er in de verkoop: m.i. is de ervaring beter indien je minder onder druk wordt gezet. De belangrijkste verbetering en tevens de reden voor de lage beoordeling is de monteur keuze en het leveringsproces, hier kan sterk in worden verbeterd! Screen a.u.b. de monteurs die in dienst worden genomen, dit kan een hoop problemen, frustratie en ook kosten besparen. Kies niet direct voor de goedkoopste monteurs die beschikbaar zijn, maar één die gelijk staat aan de kwaliteit die jullie willen leveren. Ik kan er niet bij dat er zulke onkundige mensen voor de montage van dure keukens worden gebruikt. Maak ook duidelijke afspraken over de levering en leg de verantwoordelijkheid voor de plaatsing van spullen bij één partij. Indien een product achteraf door de fabrikant zelf moet worden gemonteerd, is het vragen om problemen bij de afbouw van de keuken.
FOTO VAN PHILIP GELEIJNSE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Philip, Vervelend om je verhaal te lezen. Mijn collega is hierover in contact met u en heeft dit in behandeling.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie kan beter, keuken is mooi”
Door Eleni op vrijdag 11 mrt 2022 22
Er waren helaas wat tegenvallen bij het monteren van de keuken maar die waren gelukkig snel opgelost vooral door de bekwaamheid van de monteurs. We zijn verder heel tevreden over het kwaliteit en het eind resultaat. Enige opmerking is...wanneer je klanten belooft terug te bellen of dat ze terug gebeld gaan worden door een ander medewerker, wel waar maken. Daar valt helaas wel wat te verbeteren.
FOTO VAN ELENI
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Eleni, bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent over het eind resultaat. Veel kookplezier toegewenst in je nieuwe keuken. Het verbeterpuntje nemen we mee ;-)
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Fam van den Dikkenberg op maandag 28 feb 2022 22
Goede uitleg, vakmanschap in het monteren, goed advies omtrent extra plinten. Helemaal top!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie van den Dikkenberg, bedankt voor jullie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de montage van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 159
Adresgegevens Huysinc
Website: huysinc.nl
aWaardenburg , Regterweistraat 5, 4181 CE Waardenburg, tel 0418 - 55 66 66
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.