Feedback
8,5

Tegelcity

Score uit 10 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 070-3841923 | Soestdijkseplein 15, 2574 GX Den Haag
Alternatieven voor Tegelcity
Andere goed gewaardeerde tegelwinkels zijn onder meer:
• Tegelhuis Montfoort
   
(Waddinxveen Zuid-Holland) score 9,6 uit 199 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 152 ervaringen
• Tegelhuys Wijhe
   
(Wijhe Overijssel) score 9,4 uit 85 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ tegelwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over Tegelcity. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren9 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, prijs, service
“Perfecte uitvoering”
Door Jay op maandag 20 nov 2017 17
Supergoed werk verricht door Tegelcity! Echte vakmensen met veel ervaring. Vloerverwarming geplaatst + vloer laten smeren + natuursteen tegels laten plaatsen. Alles perfect uitgevoerd! Petje af. Ga zo door!
FOTO VAN JAY
Natuursteen tegels
Reactie of foto toevoegen
“Montage niet goed bevallen”
Door Fen op donderdag 29 apr 2021 21
Na onze vorige vloer die we 21 jaar door tegelcity hebben laten leggen gingen we vol verwachting voor een nieuwe vloer, maar degene die het kwam leggen heeft het deze keer niet waargemaakt. Ging helemaal zijn eigen gang, heeft convectorput verknald en moest zelf nog ergens kit gaan halen om naden te dichten. Verder ligt cementresten nog op mijn stoep en er is nooit eens geïnformeerd hoe het is gegaan. Nou nooit meer.
REACTIE VAN PETER GRAVELIJN
Bijzonder spijtig dat u vele maanden na plaatsing dit op deze wijze kenbaar wenst te maken.Ondanks dat wij geen kitwerk verzorgen hebben we dit voor u besteld en kon u dit gratis afhalen. Door de pandemie zijn wij een aantal maanden verplicht gesloten geweest wat voor u wellicht de communicatie heeft bemoeilijkt. U kunt ons momenteel dagelijks weer bereiken en mocht er iets niet naar uw zin zijn is overleg altijd mogelijk.Een persoonlijk onderhoud ipv op deze wijze zal u wellicht enige opheldering geven, zeker na de eerdere ervaringen van 21 jaar geleden in het achterhoofd. Met vriendelijke groet, Tegelcity
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Sandra Bol op zondag 14 mrt 2021 21
2e vloer bij Tegelcity gekocht en wederom bij deze vloer super goed geholpen in de winkel en fantastisch service bij het leveren en het leggen van de vloer. Ik ben erg heel blij met deze vloer! Tegelcity is echt een aanrader.
FOTO VAN SANDRA BOL
Reactie of foto toevoegen
“Tegelcity”
Door Erwin Smeltink op zaterdag 19 jun 2021 21
Tegelcity heeft onze verwachtingen overtroffen. Het begon al met goed vakkundig en no nonsense advies bij het uitzoeken van onze vloertegels. Goede service waarbij afspraken helder waren en werden nagekomen. Tot slot nog een groot compliment voor de tegellegger die onze vloer heeft gelegd in opdracht van Tegelcity. Een vakman met passie voor zijn werk.
FOTO VAN ERWIN SMELTINK
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Peter op zondag 4 mrt 2018 18
Kleine winkel, ff slikken, maar fijne service, niet opdringerig en goed advies. Alles inclusief (met vloerverwarming leggen) een heel mooie prijs. Vervolgens vaklui die komen installeren, vriendelijk en meedenkend. Tegels liggen superstrak, zelfs met naad onder de deur is rekening gehouden.. Aan te raden.. Nu nog afwachten op opstart vloerverwarming over 6 weken..
FOTO VAN PETER
Strakke vloer
Reactie of foto toevoegen
“Tegelcity”
Door Familie Visser op dinsdag 13 jul 2021 21
Weer zeer tevreden. Tegelcity is een gespecialiseerd bedrijf met vakmensen. Probleemoplossend denken valt hier ook zeker onder. Het eindresultaat is een prachtig gelegde vloer. Tegelzetter Ger is een Super Vakman!

Eerdere ervaring van 21 juli 2021: Zeer tevreden klant, We zijn super trots op onze nieuwe tegelvloer met vloerverwarming. Jullie professionaliteit en kwaliteit gaf ons veel vertrouwen. Dank daar voor.

Vloerverwarmingspecialist Erik = Top Vakman
Tegelzetterspecialist John = Top Vakman
Bedankt team Tegelcity, Familie Visser Utrecht
Reactie of foto toevoegen
“Aardig en kundig”
Door Lisa op maandag 6 nov 2017 17
Begin dit jaar zijn wij in een leuk appartement in Rotterdam gaan wonen. Bij Tegelcity mooie houtlook tegels uitgezocht die Tegelcity naar de vierde verdieping heeft gedragen. We hebben nu een mooie vloer met goede service! Aardig en kundig personeel. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door r de visser op dinsdag 15 aug 2017 17
is geweldige service en die waren klasse zowel met de vloerverwarming als Geert de tegelzetter zijn vakmensen wij zijn er super blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Amanda op donderdag 29 apr 2021 21
Goede klantenservice, meedenken in oplossingen, goede kwaliteit, vakmanschap van de tegelzetter en een prachtig resultaat!
FOTO VAN AMANDA
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Romy op vrijdag 17 nov 2017 17
Wij zijn bijzonder tevreden met onze mooie nieuwe vloer. We zijn blij dat we voor jullie gekozen hebben en zullen jullie zeker adviseren aan vrienden en familie! Bedankt voor het mooie werk! Groetjes, Romy en Nick
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Natuursteen tegels
1 / 5
Vestiging Tegelcity
Website: tegelcity.nl
aDen Haag , Soestdijkseplein 15, 2574 GX Den Haag, tel 070 - 384 19 23
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor tegels in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.