Feedback
9,0

Heerkens Keukens

Score uit 17 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0413-229888 | Molenhoeven 44, 5472 PZ Loosbroek
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Heerkens Keukens
Heerkens keukens is sinds 1979 gevestigd aan de Molenhoeven 44 in Loosbroek. Hier worden nog ambachtelijk keukens op maat gemaakt. Kleinschalig maar groot in betrokkenheid
Alternatieven voor Heerkens Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Uden Noord-Brabant) score 9,6 uit 854 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 230 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Eindhoven Noord-Brabant) score 9,7 uit 75 ervaringen
• I-KOOK
   
(Den Bosch Noord-Brabant) score 9,5 uit 1421 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,6 uit 562 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 60 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• Sentio Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,0 uit 38 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 17 ervaringen over Heerkens Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren17 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 17 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, prijs, service
“Echt een aanrader”
Door Gera op woensdag 8 nov 2023 23
Nick heeft ons geadviseerd. Ik wist precies wat ik hebben wilde dacht ik ;) Nick dacht goed met me mee en heeft goede tips gegeven waardoor bleek dat hij precies wist wat ik bedoelde. De keuken is door hele nette correcte jongens geplaatst, de afwerking is werkelijk foutloos. Je ziet dat die keuken met liefde gemaakt en geplaatst is. Je hoort zeer regelmatig 'horror verhalen' over keukens die geplaatst worden en daar kan ik gelukkig niet over meepraten, mijn ervaring met Heerkens Keukens is in een woord geweldig! Echt een aanrader als je een echt mooie keuken wil!
FOTO VAN GERA
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Barto en Kim Wijlens op dinsdag 13 jun 2023 23
Vakmanschap, kwaliteit en aandacht voor details zijn de woorden die voor ons de ervaring samenvatten en waarom we voor Heerkens Keukens hebben gekozen. We zochten een keuken die wel helemaal aan onze wens zou voldoen. Het eerste contact met Wim aan het einde van de bouwvak was direct een open en praktisch gesprek. Het feit dat de keuken zelf gemaakt wordt door Wim en zijn kleine team gaf vertrouwen. We konden bij de importeur van de keukenbladen een afspraak maken om de verschillende opties te bekijken.
Wim denkt mee in elk idee: een van de ideeën was een doorloopdeur met blinde scharnieren en van hetzelfde frontmateriaal als de keukenkasten. Hoewel hij aangaf dat de uitvoering niet makkelijk zou zijn, verzekerde hij dat het goed zou komen. Uiteindelijk hebben we de deur niet gekozen. Maar wel hebben we in 1 van de kasten een verticaal vak voor een trapje om bij de hoogste kasten te komen. Dat kan alleen omdat men de kasten zelf maakt.
De keuken is helemaal af en elk detail straalt kwaliteit uit, bijvoorbeeld hoe de hoeken in verstek zijn verlijmd. Wim, Nick, Jasper en Arie staan voor zorgvuldigheid zonder poespas! We hebben de keuken nu een paar weken en elke dag super blij. Wim en Nick zijn samen komen kijken naar het eindresultaat en hebben uitleg gegeven over de apparatuur.
FOTO VAN BARTO EN KIM WIJLENS
+ Toon extra foto van Barto en Kim Wijlens
+ Toon extra foto van Barto en Kim Wijlens
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Paul en Marjon Barten op vrijdag 14 apr 2023 23
De keuken, een belangrijke centrale leef- en werkruimte in je huis. Met, laten we eerlijk wezen, een behoorlijk prijskaartje. Op zoek naar de keuken kun je jezelf al snel verliezen in een heuse speurtocht bij de diverse aanbieders en acties. Niet nodig als in je nabijheid Heerkens keukens is gevestigd. In de sfeervolle en overzichtelijke showroom met verschillende opstellingen heet Nick Heerkens je welkom met een kopje koffie. Nick neemt de tijd, luistert en helpt je van daaruit in het maken van keuzes wat betreft materiaal en apparatuur. En terwijl je met Nick door de showroom loopt krijgt jouw keuken in samenspraak beetje bij beetje meer gestalte. De 3D presentatie die we hiervan ontvingen hebben we nog vaak bekeken voordat de keuken werd geplaatst. Tussentijdse aanpassingen waren geen probleem. Een telefoontje, een extra afspraak, in overleg was alles mogelijk.
We zijn nu trotse bezitters van 'onze' keuken. Samengesteld, gemaakt en geplaatst met aandacht. Nick is na het plaatsen langs geweest om te zien of alles volgens afspraak is verlopen en om het gebruik van de apparatuur uit te leggen met tips vanuit zijn eigen kookervaringen wat erg fijn is. Ondanks de bijzondere tijden was alle inbouwapparatuur aanwezig en waren er geen onvoorziene extra kosten achteraf. Afgesproken = afgesproken bij Heerkens. Nick en team, bedankt! Wij raden jullie zeker aan.
FOTO VAN PAUL EN MARJON BARTEN
+ Toon extra foto van Paul en Marjon Barten
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door M.van Katwijk op zondag 2 apr 2023 23
Voor de tweede keer een keuken van Heerkens, dat zegt voldoende! Vanaf de aankoop tot het opleveren van de keuken hadden wij te maken met ervaren, vakkundig en vriendelijk personeel. Wij hebben een keuken waarin al onze wensen, dankzij hun inzet, zijn verwerkt. Wij zijn dan ook meer dan tevreden. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sandra Buttinger op donderdag 24 nov 2022 22
Wij hebben gezocht en gevonden een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je wordt niet overladen met keuzes en toch is alles mogelijk. Wij zijn zeer tevreden met de benadering, werkwijze, meedenken over ontwerp en de inzet en vakkundigheid van de vakmensen. Elke dag zijn we blij met de ruimte die we hebben gekregen in de keuken, de praktische indeling, de kwaliteit van de materialen en de apparatuur. Het huis heeft een heel andere uitstraling gekregen en veel meer comfort. Ook de bijkeuken is verrassend veranderd, met de wasmachine en droger op hoogte, veel opbergruimte en ook nog meer aanrecht. Je kunt je keuken in elke gewenste kleur laten spuiten! Wij kozen voor een prachtige blauw-grijze kleur die heel mooi matcht met de licht eiken vloer, straal rust uit en oogt heel chique. Door de greeploze lades is schoonmaken zo gedaan. Wij hebben veel meer ruimte gekregen door een relatief kleine aanpassing.
FOTO VAN SANDRA BUTTINGER
+ Toon extra foto van Sandra Buttinger
+ Toon extra foto van Sandra Buttinger
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door sjanvanderpol op maandag 10 okt 2022 22
IK heb mijn eerste keuken bij Heerkens gekocht is al 30 jaar geleden Heb nu +3 jaar weer een keuken van Heerkens Moet zeggen wat een service. Mijn filter in mijn kookplaat zat verkeerd erin. Na lange tijd kwam ik daar achter Contact gehad net Heerkens kreeg zo een nieuwe mee. Toppie.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Dorothe Dortmans op vrijdag 5 aug 2022 22
30 jaar geleden heb ik al eens een keuken gekocht bij Wim Heerkens, nu zoveel jaren ben ik toch weer terecht gekomen bij Heerkens keukens in Loosbroek. We zijn nu geholpen door zoon Nick. Nick had praktische oplossingen voor onze keuken. De levering en plaatsing van de keuken is prima verlopen. Geen stress. Alles goed gepland. De keuken ziet er heel mooi uit, helemaal naar onze verwachtingen. Nick heeft de tijd genomen om uitleg te geven over de apparatuur. Kortom wij zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Mathieu Bosch op maandag 16 mei 2022 22
We hebben een keuken gekocht bij Heerkens Keukens en zijn zeer tevreden over zowel de prijs als de kwaliteit. Daarnaast extra complimenten voor de service en het ontzorgen bij de verbouwing. Van de loodgieter tot de elektricien en stukadoor, bij alles zijn we uitstekend geholpen door vakmensen uit het netwerk van Heerkens.
aanrader dus.
FOTO VAN MATHIEU BOSCH
Reactie of foto toevoegen
“Heerkens keukens bedankt”
Door Steef en Mieke Bosch op vrijdag 14 jan 2022 22
Heerkens keukens was voor ons een van te voren gemaakte keus. Bij een aantal kennissen en vrienden hadden we al gezien dat Heerkens keukens kwaliteit levert en passende adviezen geeft. Meedenkt, maar er ook niet voor schroomt om je op een ander spoor te zetten. "Out of the box" meedenken.
Wim, we willen graag een keuken in de gang van een oude school. Gangen in oude schoolgebouwen zijn lang en meestal niet zo breed, maar wel heel hoog.
Oh ja..... we zitten op de tweede verdieping en er is geen lift. Maar we denken wel aan een drie en halve meter lang en een twee meer breed composiet blad.
Zo kwamen we bij Wim Heerkens de showroom binnen. Koffie ? vroeg Wim.
In het volgende uur zijn we gaan brainstormen over de indeling, houtsoort, kleur, blad, apparatuur. Alles binnen het budget wat wij voor ogen hadden.
Vervolgens zijn we met het conceptontwerp in ons hoofd naar huis gegaan. Een week later weer op de koffie bij Wim. En nu tot een definitief ontwerp gekomen.
Het ontbreken van een lift was geen probleem. Daar, zei Wim, hebben we wel een oplossing voor. Een hoogwerker heeft vervolgens het brede en lange keukenblad via het balkon heel voorzichtig binnen gebracht. Zo ook alle andere onderdelen van de keuken.
Vervolgens is de keuken door Arie vakkundig geplaatst. Arie is een vakman.
Bij het ontwerp van de keuken is het met name de hoogte die Wim heeft benut en die onze keuken een bijzondere "out of the box" dimensie geeft. De hoge kasten geven de smalle keuken een extra volume. We zijn zeer tevreden.
FOTO VAN STEEF EN MIEKE BOSCH
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Mieke en Hein, Rotterdam op dinsdag 21 dec 2021 21
We zijn door Nick heel goed begeleid bij het kopen van de keuken. Hij had goede ideeën en creatieve oplossingen. Hij denkt echt op een heel goede en leuke manier met je mee. Alles op maat gemaakt, prachtig materiaal en alles op een uitermate rustige en zeer vriendelijke manier. Het is prachtig geworden !
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken met uitstraling”
Door Carl en Dora Wouters op dinsdag 30 nov 2021 21
Op onze zoektocht naar een nieuwe keuken kwamen we bij Heerkens in Loosbroek terecht. Na een oriënterend gesprek hadden we meteen vertrouwen in dit bedrijf. Nick dacht mee, gaf suggesties en al pratende kwamen we tot de conclusie dat er een kleine verbouwing noodzakelijk was om al onze wensen te kunnen realiseren. Dit heeft Nick op een uitstekende wijze gecoördineerd. De werkploeg heeft prima werk geleverd en problemen werden (onderling) opgelost. We zijn erg blij met het resultaat.
De keuken is zeer vakkundig geplaatst. Een kwalitatieve - en prachtige keuken met uitstraling.
FOTO VAN CARL EN DORA WOUTERS
+ Toon extra foto van Carl en Dora Wouters
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Jasper en Sandra Donkers op vrijdag 15 okt 2021 21
Wij zijn super tevreden over Heerkens Keukens. Nick is een prettig persoon, en denkt goed mee in mogelijkheden. Met zijn hulp, geduld en voorstellen hebben we een goede keuze hebben kunnen maken qua afmeting, vorm en apparatuur. Afspraken worden nagekomen en Nick heeft ons altijd goed op de hoogte gehouden mbt levering, plaatsing, afwerking etc. Wij gunnen iedereen zo'n heerlijke keuken!
FOTO VAN JASPER EN SANDRA DONKERS
+ Toon extra foto van Jasper en Sandra Donkers
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door F.J.A.M. van Lier op donderdag 29 jul 2021 21
Wij hebben zeer goede ervaringen met Heerkens Keukens. Bij de allereerste ontmoeting met Wim hebben we samen onze keuken samengesteld; er werd met passie vakkundig gekeken naar en advies gegeven t.a.v. onze wensen. We zijn nog enkele keren teruggeweest om kleine dingen bij te stellen naar onze wensen. Steeds een luisterend oor, vriendelijke benadering en goede advisering. De keuken is inmiddels perfect geplaatst, waarvoor ook alle tijd genomen werd, omdat alles kloppend moet zijn en er netjes gewerkt wordt. Wederom blijk van vakkundigheid! We zijn enorm tevreden met onze nieuwe kwaliteitskeuken! Tot slot ook een groot compliment aan zoon Nick, die zelfs met veel enthousiasme een "mini-cursus Werken met de stoomoven" heeft gegeven en daarbij ook nog, tussen neus en lippen, allerlei andere tips wist te geven met betrekking tot het gebruik van de geavanceerde koelkast en Bora kookplaat. Chapeau! Kortom in trefwoorden: vriendelijk, enthousiast, vakkundig, betrouwbaar met oog en oor voor de klant!
FOTO VAN F.J.A.M. VAN LIER
+ Toon extra foto van F.J.A.M. van Lier
Reactie of foto toevoegen
“In 1 woord super”
Door Astrid Hoefs op zaterdag 2 jan 2021 21
In 1 woord super. Betrouwbaar personeel, vakkundig geplaatst en niets waar ze een probleem van gemaakt hebben. Meegedacht en de keuken is alleen maar mooier geworden. Afspraak is afspraak. Geen druk bij aankoop en de prijs was gewoon de prijs die je moest betalen. Je weet waar je aan toe bent. Ik zou zeggen kom gerust eens bij ons kijken ha ha.
FOTO VAN ASTRID HOEFS
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar en vakkundig”
Door Koos en Els Verwer op maandag 30 nov 2020 20
Bij het uitzoeken van een keuken voor ons jaren 30 huis kwamen we in 2008 bij Heerkens Keukens terecht in Loosbroek. Nu wij gingen verhuizen naar een nieuwbouw appartement was het voor ons een logische keuze weer naar Heerkens Keukens te gaan, omdat we na 12 jaar nog zeer tevreden waren over de kwaliteit van deze keuken. Ook nu bleek Wim Heerkens betrouwbaar, deskundig, niet opdringerig en vol passende adviezen! Het team van Heerkens Keukens blijkt van dezelfde betrouwbaarheid en vakkundigheid als Wim Heerkens zelf!
REACTIE VAN KOOS EN ELS VERWER
Foto
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en professioneel”
Door Saskia de Mol op vrijdag 31 jul 2020 20
Wij zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe keuken. Vanaf het eerste moment dat we binnen stapten zijn we vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Ook is er top meegedacht in de indeling van de keuken en de rest van de ruimte waardoor onze keuken een geheel is geworden.
FOTO VAN SASKIA DE MOL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Eric en Bregina Schol op vrijdag 31 jul 2020 20
Er wordt goed meegedacht naar je wensen en geven goed advies. Ze nemen de tijd voor je. Door slimme vragen te stellen ga je wel beter nadenken hoe en wat je wil koken. Prijs is netjes, geen gedoe met kortingknallers en andere flauwekul. Nazorg is top. Eigenaar komt week na oplevering even checken of er nog dingen gedaan moeten worden. Ook fijn dat ze met de installatie altijd met vaste installateur, tegelzetter en stukadoor werken. Aanrader!
FOTO VAN ERIC EN BREGINA SCHOL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 23
Vestiging Heerkens Keukens
  Loosbroek, Molenhoeven 44, 5472 PZ Loosbroek, tel 0413-229888
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.