Feedback
8,4

Heerkens Keukens

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0413-229888 | Molenhoeven 44, 5472 PZ Loosbroek
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Heerkens Keukens
Heerkens keukens is sinds 1979 gevestigd aan de Molenhoeven 44 in Loosbroek. Hier worden nog ambachtelijk keukens op maat gemaakt. Kleinschalig maar groot in betrokkenheid
Alternatieven voor Heerkens Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 67 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 323 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2162 ervaringen
• Nuva Keukens
   
(Deurne Noord-Brabant) score 8,8 uit 293 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 31 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 61 ervaringen
• Bad en Keuken Design Sevenum
   
(Sevenum Limburg) score 8,2 uit 33 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,3 uit 115 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Heerkens Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Fantastisch”
Door Jasper en Sandra Donkers op vrijdag 15 okt 2021 21
Wij zijn super tevreden over Heerkens Keukens. Nick is een prettig persoon, en denkt goed mee in mogelijkheden. Met zijn hulp, geduld en voorstellen hebben we een goede keuze hebben kunnen maken qua afmeting, vorm en apparatuur. Afspraken worden nagekomen en Nick heeft ons altijd goed op de hoogte gehouden mbt levering, plaatsing, afwerking etc. Wij gunnen iedereen zo'n heerlijke keuken!
FOTO VAN JASPER EN SANDRA DONKERS
+ Toon extra foto van Jasper en Sandra Donkers
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door F.J.A.M. van Lier op donderdag 29 jul 2021 21
Wij hebben zeer goede ervaringen met Heerkens Keukens. Bij de allereerste ontmoeting met Wim hebben we samen onze keuken samengesteld; er werd met passie vakkundig gekeken naar en advies gegeven t.a.v. onze wensen. We zijn nog enkele keren teruggeweest om kleine dingen bij te stellen naar onze wensen. Steeds een luisterend oor, vriendelijke benadering en goede advisering. De keuken is inmiddels perfect geplaatst, waarvoor ook alle tijd genomen werd, omdat alles kloppend moet zijn en er netjes gewerkt wordt. Wederom blijk van vakkundigheid! We zijn enorm tevreden met onze nieuwe kwaliteitskeuken! Tot slot ook een groot compliment aan zoon Nick, die zelfs met veel enthousiasme een "mini-cursus Werken met de stoomoven" heeft gegeven en daarbij ook nog, tussen neus en lippen, allerlei andere tips wist te geven met betrekking tot het gebruik van de geavanceerde koelkast en Bora kookplaat. Chapeau! Kortom in trefwoorden: vriendelijk, enthousiast, vakkundig, betrouwbaar met oog en oor voor de klant!
FOTO VAN F.J.A.M. VAN LIER
+ Toon extra foto van F.J.A.M. van Lier
Reactie of foto toevoegen
“In 1 woord super”
Door Astrid Hoefs op zaterdag 2 jan 2021 21
In 1 woord super. Betrouwbaar personeel, vakkundig geplaatst en niets waar ze een probleem van gemaakt hebben. Meegedacht en de keuken is alleen maar mooier geworden. Afspraak is afspraak. Geen druk bij aankoop en de prijs was gewoon de prijs die je moest betalen. Je weet waar je aan toe bent. Ik zou zeggen kom gerust eens bij ons kijken ha ha.
FOTO VAN ASTRID HOEFS
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar en vakkundig”
Door Koos en Els Verwer op maandag 30 nov 2020 20
Bij het uitzoeken van een keuken voor ons jaren 30 huis kwamen we in 2008 bij Heerkens Keukens terecht in Loosbroek. Nu wij gingen verhuizen naar een nieuwbouw appartement was het voor ons een logische keuze weer naar Heerkens Keukens te gaan, omdat we na 12 jaar nog zeer tevreden waren over de kwaliteit van deze keuken. Ook nu bleek Wim Heerkens betrouwbaar, deskundig, niet opdringerig en vol passende adviezen! Het team van Heerkens Keukens blijkt van dezelfde betrouwbaarheid en vakkundigheid als Wim Heerkens zelf!
REACTIE VAN KOOS EN ELS VERWER
Foto
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en professioneel”
Door Saskia de Mol op vrijdag 31 jul 2020 20
Wij zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe keuken. Vanaf het eerste moment dat we binnen stapten zijn we vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Ook is er top meegedacht in de indeling van de keuken en de rest van de ruimte waardoor onze keuken een geheel is geworden.
FOTO VAN SASKIA DE MOL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Eric en Bregina Schol op vrijdag 31 jul 2020 20
Er wordt goed meegedacht naar je wensen en geven goed advies. Ze nemen de tijd voor je. Door slimme vragen te stellen ga je wel beter nadenken hoe en wat je wil koken. Prijs is netjes, geen gedoe met kortingknallers en andere flauwekul. Nazorg is top. Eigenaar komt week na oplevering even checken of er nog dingen gedaan moeten worden. Ook fijn dat ze met de installatie altijd met vaste installateur, tegelzetter en stukadoor werken. Aanrader!
FOTO VAN ERIC EN BREGINA SCHOL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Alles mogelijk”
Door Maarten op woensdag 1 feb 2017 17
Na enkele keukenzaken bezocht te hebben komen we bij Heerkens. Heerkens bouwt zelf de keukens, dus alles is mogelijk. Binnen een half uur ligt er een goed ontwerp op tafel waar we blij van werden. Ook het plaatsen verloopt zeer soepel en is direct voor 100% in orde. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 8
Vestiging Heerkens Keukens
aLoosbroek , Molenhoeven 44, 5472 PZ Loosbroek, tel 0413 - 22 98 88
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.