Feedback
8,6

Heerkens Keukens

Score uit 11 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0413-229888 | Molenhoeven 44, 5472 PZ Loosbroek
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Heerkens Keukens
Heerkens keukens is sinds 1979 gevestigd aan de Molenhoeven 44 in Loosbroek. Hier worden nog ambachtelijk keukens op maat gemaakt. Kleinschalig maar groot in betrokkenheid
Alternatieven voor Heerkens Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• ASWA Keukens
   
(Uden Noord-Brabant) score 9,5 uit 128 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Beuningen GLD Gelderland) score 9,7 uit 386 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,4 uit 48 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 76 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 312 ervaringen
• Goergen Keukens
   
(Son Noord-Brabant) score 9,4 uit 127 ervaringen
• Lauwers Keukens
   
(Kaatsheuvel Noord-Brabant) score 9,6 uit 44 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,5 uit 507 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 11 ervaringen over Heerkens Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren11 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 11 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, prijs, service
“Uitstekend geholpen”
Door Mathieu Bosch op maandag 16 mei 2022 22
We hebben een keuken gekocht bij Heerkens Keukens en zijn zeer tevreden over zowel de prijs als de kwaliteit. Daarnaast extra complimenten voor de service en het ontzorgen bij de verbouwing. Van de loodgieter tot de elektricien en stukadoor, bij alles zijn we uitstekend geholpen door vakmensen uit het netwerk van Heerkens.
aanrader dus.
FOTO VAN MATHIEU BOSCH
Reactie of foto toevoegen
“Heerkens keukens bedankt”
Door Steef en Mieke Bosch op vrijdag 14 jan 2022 22
Heerkens keukens was voor ons een van te voren gemaakte keus. Bij een aantal kennissen en vrienden hadden we al gezien dat Heerkens keukens kwaliteit levert en passende adviezen geeft. Meedenkt, maar er ook niet voor schroomt om je op een ander spoor te zetten. "Out of the box" meedenken.
Wim, we willen graag een keuken in de gang van een oude school. Gangen in oude schoolgebouwen zijn lang en meestal niet zo breed, maar wel heel hoog.
Oh ja..... we zitten op de tweede verdieping en er is geen lift. Maar we denken wel aan een drie en halve meter lang en een twee meer breed composiet blad.
Zo kwamen we bij Wim Heerkens de showroom binnen. Koffie ? vroeg Wim.
In het volgende uur zijn we gaan brainstormen over de indeling, houtsoort, kleur, blad, apparatuur. Alles binnen het budget wat wij voor ogen hadden.
Vervolgens zijn we met het conceptontwerp in ons hoofd naar huis gegaan. Een week later weer op de koffie bij Wim. En nu tot een definitief ontwerp gekomen.
Het ontbreken van een lift was geen probleem. Daar, zei Wim, hebben we wel een oplossing voor. Een hoogwerker heeft vervolgens het brede en lange keukenblad via het balkon heel voorzichtig binnen gebracht. Zo ook alle andere onderdelen van de keuken.
Vervolgens is de keuken door Arie vakkundig geplaatst. Arie is een vakman.
Bij het ontwerp van de keuken is het met name de hoogte die Wim heeft benut en die onze keuken een bijzondere "out of the box" dimensie geeft. De hoge kasten geven de smalle keuken een extra volume. We zijn zeer tevreden.
FOTO VAN STEEF EN MIEKE BOSCH
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Mieke en Hein, Rotterdam op dinsdag 21 dec 2021 21
We zijn door Nick heel goed begeleid bij het kopen van de keuken. Hij had goede ideeën en creatieve oplossingen. Hij denkt echt op een heel goede en leuke manier met je mee. Alles op maat gemaakt, prachtig materiaal en alles op een uitermate rustige en zeer vriendelijke manier. Het is prachtig geworden !
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken met uitstraling”
Door Carl en Dora Wouters op dinsdag 30 nov 2021 21
Op onze zoektocht naar een nieuwe keuken kwamen we bij Heerkens in Loosbroek terecht. Na een oriënterend gesprek hadden we meteen vertrouwen in dit bedrijf. Nick dacht mee, gaf suggesties en al pratende kwamen we tot de conclusie dat er een kleine verbouwing noodzakelijk was om al onze wensen te kunnen realiseren. Dit heeft Nick op een uitstekende wijze gecoördineerd. De werkploeg heeft prima werk geleverd en problemen werden (onderling) opgelost. We zijn erg blij met het resultaat.
De keuken is zeer vakkundig geplaatst. Een kwalitatieve - en prachtige keuken met uitstraling.
FOTO VAN CARL EN DORA WOUTERS
+ Toon extra foto van Carl en Dora Wouters
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Jasper en Sandra Donkers op vrijdag 15 okt 2021 21
Wij zijn super tevreden over Heerkens Keukens. Nick is een prettig persoon, en denkt goed mee in mogelijkheden. Met zijn hulp, geduld en voorstellen hebben we een goede keuze hebben kunnen maken qua afmeting, vorm en apparatuur. Afspraken worden nagekomen en Nick heeft ons altijd goed op de hoogte gehouden mbt levering, plaatsing, afwerking etc. Wij gunnen iedereen zo'n heerlijke keuken!
FOTO VAN JASPER EN SANDRA DONKERS
+ Toon extra foto van Jasper en Sandra Donkers
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door F.J.A.M. van Lier op donderdag 29 jul 2021 21
Wij hebben zeer goede ervaringen met Heerkens Keukens. Bij de allereerste ontmoeting met Wim hebben we samen onze keuken samengesteld; er werd met passie vakkundig gekeken naar en advies gegeven t.a.v. onze wensen. We zijn nog enkele keren teruggeweest om kleine dingen bij te stellen naar onze wensen. Steeds een luisterend oor, vriendelijke benadering en goede advisering. De keuken is inmiddels perfect geplaatst, waarvoor ook alle tijd genomen werd, omdat alles kloppend moet zijn en er netjes gewerkt wordt. Wederom blijk van vakkundigheid! We zijn enorm tevreden met onze nieuwe kwaliteitskeuken! Tot slot ook een groot compliment aan zoon Nick, die zelfs met veel enthousiasme een "mini-cursus Werken met de stoomoven" heeft gegeven en daarbij ook nog, tussen neus en lippen, allerlei andere tips wist te geven met betrekking tot het gebruik van de geavanceerde koelkast en Bora kookplaat. Chapeau! Kortom in trefwoorden: vriendelijk, enthousiast, vakkundig, betrouwbaar met oog en oor voor de klant!
FOTO VAN F.J.A.M. VAN LIER
+ Toon extra foto van F.J.A.M. van Lier
Reactie of foto toevoegen
“In 1 woord super”
Door Astrid Hoefs op zaterdag 2 jan 2021 21
In 1 woord super. Betrouwbaar personeel, vakkundig geplaatst en niets waar ze een probleem van gemaakt hebben. Meegedacht en de keuken is alleen maar mooier geworden. Afspraak is afspraak. Geen druk bij aankoop en de prijs was gewoon de prijs die je moest betalen. Je weet waar je aan toe bent. Ik zou zeggen kom gerust eens bij ons kijken ha ha.
FOTO VAN ASTRID HOEFS
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar en vakkundig”
Door Koos en Els Verwer op maandag 30 nov 2020 20
Bij het uitzoeken van een keuken voor ons jaren 30 huis kwamen we in 2008 bij Heerkens Keukens terecht in Loosbroek. Nu wij gingen verhuizen naar een nieuwbouw appartement was het voor ons een logische keuze weer naar Heerkens Keukens te gaan, omdat we na 12 jaar nog zeer tevreden waren over de kwaliteit van deze keuken. Ook nu bleek Wim Heerkens betrouwbaar, deskundig, niet opdringerig en vol passende adviezen! Het team van Heerkens Keukens blijkt van dezelfde betrouwbaarheid en vakkundigheid als Wim Heerkens zelf!
REACTIE VAN KOOS EN ELS VERWER
Foto
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en professioneel”
Door Saskia de Mol op vrijdag 31 jul 2020 20
Wij zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe keuken. Vanaf het eerste moment dat we binnen stapten zijn we vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Ook is er top meegedacht in de indeling van de keuken en de rest van de ruimte waardoor onze keuken een geheel is geworden.
FOTO VAN SASKIA DE MOL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Eric en Bregina Schol op vrijdag 31 jul 2020 20
Er wordt goed meegedacht naar je wensen en geven goed advies. Ze nemen de tijd voor je. Door slimme vragen te stellen ga je wel beter nadenken hoe en wat je wil koken. Prijs is netjes, geen gedoe met kortingknallers en andere flauwekul. Nazorg is top. Eigenaar komt week na oplevering even checken of er nog dingen gedaan moeten worden. Ook fijn dat ze met de installatie altijd met vaste installateur, tegelzetter en stukadoor werken. Aanrader!
FOTO VAN ERIC EN BREGINA SCHOL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Alles mogelijk”
Door Maarten op woensdag 1 feb 2017 17
Na enkele keukenzaken bezocht te hebben komen we bij Heerkens. Heerkens bouwt zelf de keukens, dus alles is mogelijk. Binnen een half uur ligt er een goed ontwerp op tafel waar we blij van werden. Ook het plaatsen verloopt zeer soepel en is direct voor 100% in orde. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 12
Vestiging Heerkens Keukens
aLoosbroek , Molenhoeven 44, 5472 PZ Loosbroek, tel 0413 - 22 98 88
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.